Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p
Demiphant
07-01-2006, 02:09
Temat "Czy szwedzi..." stał się nie adekwatny do rozmów jakie tam prowadziliśmy więc może zacznijmy od dzisiaj gadać tutaj;]
Wydarzeniami z Galany zaczynającymi ten temat będą:
Druga osoba z 100 dist czyli Corlic;p
Kolejny Polak z 100 poziomem czyli Tharrin;]
113 RP shackowany czyli ja;p
A na ferie mówili o zrobieniu polskiej gildi ala IS;]
Catrishia
07-01-2006, 12:21
No wkńcu drugi palek na galanie ze 100+ dystem. Lady to już chyba z pół roku temu wbiła, no i Boltan też już by miał no ale wszyscy wiemy jak wyszło...
To już 12 polaków na Galanie z lvl 100+ (wsumie jest 40 setek). Całkiem ładnie idziemy, szkoda tylko, że kilku praktycznie nie gra =(
Współczuje, ale jakoś ci pomożemy, dasz rade =)
A co pozatym chyba nic ciekawego, nie? Niby cały czas wojna malutka ale DH się prawie nie logują, zresztą co to za wojna, jak 3-4 osoby rzucają się na 3 gildie.
Pozatym ja chyba robie annihilatora za tydzień, ale nie polską ekipą niestety, bo polaków zebrać to koszmar... i planujemy już polskiego ancient helmet questa, najprawdopodobniej za dwa tygodnie w weekend, wszytko się ustali jeszcze =)
EDYTOWANE:
No coż edytowałem sobie posta, bo mam coś do napisania. Nie jest to wiadomość z galany ale ukazanie polaków na galanie (mówie o tych low lvl cwaniaczkach co to zawsze ma racje, nie o normalnych graczach).
A więc wbiłem sobie w mojego sorca na facc (obecnie lvl 12), bo Catri nie miałem co robić a na sorcu zawsze coś się dzieje. No i nie pomyliłem się, długo nie musiałem czekać na akcje ze strony "polaczków", jakieś 2-3 minuty... Jestem na foldzie (tam zawsze się wylogowywuje), zabiłem pare minosków, ide do następnego pokoju i co widze po drodze?
[ xXx to ja, nie musicie znać niku, poznacie w swoim czasie ;) ]
13:33 You see Lord cycho of galana (Level 17). He is a knight.
13:33 You see Duney (Level 12). He is a druid.
13:33 Lord cycho of galana: hi]
13:34 xXx: hi
13:34 Lord cycho of galana: leave
13:34 Lord cycho of galana: die
13:34 Lord cycho of galana: ??/
13:34 Duney: die
13:34 Duney: !
13:34 xXx: ye try ;)
13:34 Duney: dead
13:34 Lord cycho of galana: die!!!
13:34 Duney: noob
13:34 Lord cycho of galana: kill
13:34 xXx: who is noob here?
13:34 Duney: you
13:34 Lord cycho of galana: you
13:34 Duney: ;p
13:34 xXx: i dont think so
13:34 Duney: move
13:34 Lord cycho of galana: leave
13:34 Duney: move
13:34 Lord cycho of galana: move
13:34 Duney: pchaj go
13:34 xXx: o widze ze polaczki, oczywiste kto inny mogl by byc tak mily dla graczy...
13:34 Duney: pchaj
13:35 Duney: twoj stary
13:35 Duney: utevo lux
-- przepuściłem ich przez droge bo pchali mnie z 10 razy --
13:35 xXx: ok idz
13:35 Duney: ;p
13:35 xXx: -.-
13:35 Duney: HUNTED
-- poszli sobie dalej, ja poszedłem w drugą strone, ale nie mineło wiele czasu i się spotkaliśmy znowu... --
13:41 Lord cycho of galana: o.o
13:41 Duney: boze
13:41 Lord cycho of galana: o.o
13:41 Duney: noob
13:41 xXx: -.-
-- to mnie podsumowali... ale przeszli dalej i wyszli z minosów... --
To już chyba moja 4 czy 5 akcja w takim stylu na tym sorcu... tylko tym razym "polaczki" były aż tak bardzo "polaczkowe" =P ze nawet nie odwarzyly się mnie zaatakować. Mówie wam chłopaki jak wam się nudzi ciągłe expienie na main postaciach to sobie zróbcie taki low lvl i odczasu do czasu wbijcie... troche rozrywki jest =) Swoją drogą czy to tylko nasi rodacy stoją na takim poziomie? Bo jak narazie nie spotkałem obcokrajowca co by mi wyskoczył z takimi tekstami =P
Catri 100% racji jak wbijalem moje pierwsze lvl tez mnie odstraszali inni Polacy (nie wszyscy) ze dedne a jak ja sobie z tego nic nierobilem pisali czy jestem Polakiem bo po Angielsku nie umieli. Az zal sie takich robi. :baby: heh jesli chodzi o expowiska to przynajmiej z szwedami,anglikami itp. moglem sie jakos dogadac
Ciekawe co wyjdzie z tej polskie gildii ala IS ;)
thewojtek
07-01-2006, 23:00
Jeśli wydarzenia z galany to prosze:
wczoraj tj. 6 stycznia icarus majac pz locka na 15 min uciekl na dach "miesnego" w carlin jak to zawsze czynil, blokujac na niego wejscie, lecz tym razem udalo sie sciagnac gma(GM punisher) ktory "zdjol" go nizej, icarus w obawie o deda, eq, wbil sobie bana na jakis nubkach
until Jan 21 2006, 17:58:57 CET because of excessive unjustified player killing
w carlin byla duza czesc Hlv ( w tym ja ofc) ktora probowala go zabic lecz i tym razem nas przechytrzyl
Falco de'Ath
08-01-2006, 03:11
pffff....
mój kot też tam był :p
Demiphant
08-01-2006, 19:24
Sun'chez z 104 spadł na 36 poziom,hacknięty został nowy owner Sun'cheza;]
Najpierw boltan teraz Sun'chez. Dziwne każdy kto zadrze z Kondą i patriots zostaje haknięty. Swoją drogą jak to się dzieje że jest się hakniętym tylko szczerze dajecie komuś swoje acc number i passy czy jakiś sprytny haker wbija się do waszego kompa i daje wam keylogera.(swoją drogą ja nigdy nie zostałem haknięty może to dla tego bo mam lolvlową postać a może dla tego bo nigdy nie używałem żadnych pomocy typu TBI TibiaGG itd na kompie w domu mam win98 (buehehe) ani firewalla ani antywira (po tym poście może coś zainstaluje:))w pracy mam i firewalla i antywira i nigdy nie miałem problemu:))
Ale trzeba im pogratulować (DH) tego char waste, sam bym lepiej chara nie zniszczył.. A co do wojenki to icarusa będa lać, jak ban minie, sun niegroźny a atnaz noobek stracił 3 lev przez co (chyba) na stałe uciekł na kyre, tam gra też rainfanger, i inni.. ;]
Boltina ma chyba 99 dysta, więc może niedlugo wbije.
Jak ktoś ma ciekawe filmy z galany to tu wbijać, a nie do działu filmowego, szkoda czasu na szukanie.
Demiphant
10-01-2006, 21:44
Trochę sie pogadało z Sun'chezem tzn pierwszym ownerem i powiedział,że to new owner zniszczył postać,a nie hack.I chyba Konda wróci wkrótce,a tak było spokojnie;]
Fabolous
11-01-2006, 21:05
Dziś można się było przekonać że Konda wrócił po pewnym czasie nieobecności. I od razu powrócił do swojego stylu grania zabijając ludzi bez powodu. On uważa że miał powody (musiał coś wymyślić).
Oto lisat zabitych szkoda tylko że znaleźli się w niej POLACY. :(
Wojtix
Jan 11 2006, 19:59:24 CET Killed at Level 89 by Konda
Kiridan Bezdusznik
Jan 11 2006, 17:00:25 CET Killed at Level 95 by Konda
and by Lord Anarchist
Irlo
Jan 11 2006, 18:17:10 CET Killed at Level 60 by Konda
and by Xisso
Nuzarame
Jan 11 2006, 17:29:43 CET Killed at Level 77 by Konda
Blooc
Jan 11 2006, 17:53:42 CET Killed at Level 67 by Konda
Widziałem kilku ludzi z Patriots i All saints. Zginęło sporo postaci (w Venore)atakowali każdego kto miał skula (sami oczywiście też mając skule) uzasadnienie proste zabijają pk:) Konda nie wrócił żeby expić i grać tylko dla Pk jest najwyższym lvl na galanie i cała reszta jest daaaaaleko za nim. Poza tym kolejni są w jego gildii. Ja tam się nie martwię z moim lvlem nic mi raczej nie grozi no ale ludzie z lvlami 60 i wyżej to wam nie zazdroszczę albo będziecie grali pod dyktando Kondy i patriots albo ded (nie martwcie się o powód Konda i przyjaciele napewno coś wymyślą przykład Boltan:)). Postawcie się na miejscu Kondy - ma wszystko co chciałaby mieć większość graczy w tibie najwyższy lvl na serwie i władzę . Ten serwer jest jego i nic jak na razie (za wyjątkiem bana od Gma rzecz jasna)mu nie zagraża. Musicie bardzo uważać razem jesteście silni ale osobno łatwo każdego załatwić. Konda będzie stosował najprostrzą metodę najpierw oskarżenie nie ważne jakie insulting, thif czy you kiled my rl friend a później pk (bo powód przecież miał). Powoli pozbędzie się wszystkich którzy mu nie pasują a później zabierze się za swoich kolegów(był już taki jeden pan co robił identycznie nazywał się Stalin). Oczywiście to wszystko to moje własne przypuszczenia ale kto wie pożyjemy(pogramy) zobaczymy:) Więc do zobaczenia w Tibi and lets play ;)
Galana.....Duzo noobow.No ,ale trudno zaczac na nowym.
Catrishia
12-01-2006, 13:21
No Konda wczoraj poszalal, jak nigdy wczesniej. Latali i walili wszystkich ze skullami padlo wielu polakow... coraz mniej mi sie to podoba no ale coz nie zostawie sobie ot tak 109 ek i nie pojde na inny swiat =P Gramy dalej i zobaczymy co to sie bedzie dzialo... A jutro anni robie, wiec moze byc ciekawie, jesli mi sie uda =D
Mozna wiedziec co wybierzesz z anni Catrishia? :p
Wojna wisi z powietrzu ;( ... ciekawe czy polacy to tak zostawią :confused:
Demiphant
12-01-2006, 18:11
lLiderzy Desperados chcieli walczyć ale w tej chwili to by była strata charów;p Ja poczekam aż Pats się podzieli na jakieś dwie gildie i wtedy coś zadziałam z gildią;p Narazie chyba powrócil spokój.
Lord pepuska
12-01-2006, 18:25
Ej, Catrsha zabilem tego Lord cycho of galana. I juz sie nie czepia. a Chcecie wiedziec za co bo szedłem sobie 9lvl palkiem a ktos zucil pusty bp i muwia ze to ja więc zabili mi mojom postac. Wszedłem na 23sorca i z kolegom 20lvl i poszedlismy go zabic więc zabilismy go i był loot:
fire sword,plate legs,bp z jajami,3 bowy,battle axe i inne smieci
Już raz byli podzieleni (o ile pamiętam dobrze )pawrpuff girls??tak to się pisze a raczej pisało. Nom zrobić jak narazie nic nie można wojna z patriots to by była strata charów i nic poza tym. Jestem pewien że w patriots jest kilku dobrych ludzi którym nie podoba się droga którą zmierza obecnie konda i patriots. Ironia sami kiedyś głosili wojnę przeciwko DH dla wolności serwa jak łatwo z wyzwoliciela zmienić się w tyrana. trzeba czekać patriots na pewno się rozkruszy ciekawe tylko ilu ludzi odważy się stanąć przeciwko Kondzie i jego świcie :/
Catrishia
12-01-2006, 19:34
Wojny nie będzie na pewno, przynajmniej nie teraz, bo nie ma sensu...
Z annihilatora biore Sca (o ile przejde go wogole) i przerzucam sie na axe.
A robie go z Yahel (107 ek), Zazek (110 ek) i Lutore (113 ek), czyli idziemy paczka ryckow...
Fabolous
12-01-2006, 20:01
Będzie ktoś kręcił film z anni? No i powodzenia!
Demiphant
12-01-2006, 20:21
21:00 You see Lady Slodziutka (Level 100). She is a royal paladin. She is Legend of the Desperados.
następna setka;]
Cat GL;;p
Ja wole sie w wojne nie mieszac mam tylko 28level wienc co ja bym zrobil kondzie i szwedom ;( ale cuz miejmy nadzieje ze GM zrobi cos zeby nie odpuszczono do dalszej tyrani Kondy!! Polacy sie nie dadzom wierze w nas :flaga_pl:
Fabolous
12-01-2006, 20:26
Pozostaje się tylko cieszyć z tego, no i czekać na następne 100 lvl naszych rodaków.
Falco de'Ath
12-01-2006, 20:26
Fab, jeszcze nie jestem pewien ale napewno to sprawdze. Twoj nick lamie jedna z zasad i nadaje sie do namelocka (name not describing person). Pytanie tylko czy tego chcesz? :P
Fabolous
12-01-2006, 20:29
Bardzo. O tym marzyłem!!! Byłbym wdzięczny.
Falco de'Ath
12-01-2006, 20:58
21:47 Player Magic Night Mare reported for renaming.
IMHO sie nadaje. Chyba, ze cos przeoczylem. :P
Have fun.
Fabolous
12-01-2006, 21:03
Jutro bede miał czas więc zobacze co i jak. Dzięki 8o
Lord Anarchist
12-01-2006, 21:44
Witam wszystkich xD
Catrishia
12-01-2006, 22:00
No i przepadlo, patriots juz maja nawet wtyki na forum tibia.pl
Wiesz co Adam, zje***es klimat hehe xD
Lord Anarchist
12-01-2006, 22:16
Wybacz cati :*
Catrishia
13-01-2006, 21:36
22:17 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe.
Team: Yahel (107 ek), Catrishia (109 ek), Zazek (110 ek) i Lutore (113 ek). Wszyscy przeżyli =D Ja i Lutore wzieliscmy SCA, Zazek i Yahel wzieli SoV'a. Trzecia drużyna która przeszła anni na galanie, a pierwsza która przeżyła w całości! =D
Fabolous
13-01-2006, 21:52
Gratulacje!
Dobrze go wykorzystaj.
Demiphant
14-01-2006, 10:26
GZ CAti;] Mi się dwa razy nie udało-,- ;)
Lord a jak tam w gildi z największym PA się czujesz??:p
Falco de'Ath
14-01-2006, 10:28
10:23 Fenix Wings: 10:18 You lose 3 hitpoints due to an attack by Catrishia.
10:23 Fenix Wings: SCA :)
Gratz Cati! :)
@Fab:
Jednak przeszlo. Widac, ze sluchaja sie senioroof :D
Lord Anarchist
14-01-2006, 10:36
Grats ! Potrenuj teraz do skili 90 w axe :)
22:17 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.00 oz.You feel the power of this mighty axe.
Team: Yahel (107 ek), Catrishia (109 ek), Zazek (110 ek) i Lutore (113 ek). Wszyscy przeżyli =D Ja i Lutore wzieliscmy SCA, Zazek i Yahel wzieli SoV'a. Trzecia drużyna która przeszła anni na galanie, a pierwsza która przeżyła w całości! =D
To u nas juz trzeciego annihilatora miech temu zrobili xD
Sajmon
Cati z mightami robiłas??
Jest może filmik?? :]
Demi pamiętaj, za dużo membersów, za dużo problemów. ;)
A Wojtix to ładny PA... Teraz chyba znowu nowy owner...
Ah teoria obwodów i równania różniczkowe w plecy oj nie prędko pogram nie prędko :/. Gratulacje wykonania ani :) jest jakiś filmik to bym sobie pooglądał chociaż :)
Lord Anarchist
14-01-2006, 17:22
W gildii jest super.
Wyrecze Catrishie, o to link do anni:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4282
;)
Catrishia
14-01-2006, 19:22
Gobo mnie wyręczył. Filmik z naszego anni, kręcony przez Yahela jest na http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4282
@YeaP
Bez ringów, tylko uh i burst arrows, a i tak ani razu reda nie miałem.
@Sajmon
U nas to już próbowali z 10 razy, ale jak dotąd tylko 3 drużyny zrobiły :P A pozatym u was na furorze same czubki i pg to się dziwisz? :P
Nom filmik nawet nawet najleprze było:
Van Hellsinghs: i atk
Van Hellsinghs: yuo
Catrishia: no need
Van Hellsinghs: and you use macro
Van Hellsinghs: ok
hehe mam jeszcze jedno takie neewbi pytanko do wyboru jest demon armor no ten axe sword i ostatnie... prezent:) czy ktoś kiedykolwiek wziął ten prezent co tam jest? wiem wiem pytanie nie do tego działu ale tak <offtopic>Szukajcie a znajdziecie poszukałem znalazłem sorry za offtopik swoją drogą ja jednak bym wybrał prezencik :P (ale pewnie dlatego ja nigdy nie zrobię ani:))
Manieczki
14-01-2006, 21:45
Nom filmik nawet nawet najleprze było:
Van Hellsinghs: i atk
Van Hellsinghs: yuo
Catrishia: no need
Van Hellsinghs: and you use macro
Van Hellsinghs: ok
hehe mam jeszcze jedno takie neewbi pytanko do wyboru jest demon armor no ten axe sword i ostatnie... prezent:) czy ktoś kiedykolwiek wziął ten prezent co tam jest? wiem wiem pytanie nie do tego działu ale tak <offtopic>Szukajcie a znajdziecie poszukałem znalazłem sorry za offtopik swoją drogą ja jednak bym wybrał prezencik :P (ale pewnie dlatego ja nigdy nie zrobię ani:))
w tym prezeciku jest Teddy Bear :d
Fabolous
14-01-2006, 21:46
W prezencie znajduje się Teddy Bear. Być może jest on częścią questa na Thunder Hammer. :p
@Falco
Dzięki za pomoc w zmianie nicka. :king:
Ee brednie gadacie, teddy bear jest od mikolaja w prezencie natomiast jest annihilator bear :p
Gobo mnie wyręczył. Filmik z naszego anni, kręcony przez Yahela jest na http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4282
@YeaP
Bez ringów, tylko uh i burst arrows, a i tak ani razu reda nie miałem.
@Sajmon
U nas to już próbowali z 10 razy, ale jak dotąd tylko 3 drużyny zrobiły :P A pozatym u was na furorze same czubki i pg to się dziwisz? :P
Ale szczęściarz... ty też cati, że nie miałeś reda :D
http://i29.photobucket.com/albums/c260/Frager/lol.jpg
ps. Dzieki za pomoc w Hero cave. :cup:
Catrishia
15-01-2006, 21:37
Ale szczęściarz... ty też cati, że nie miałeś reda :D
http://i29.photobucket.com/albums/c260/Frager/lol.jpg
ps. Dzieki za pomoc w Hero cave. :cup:
Nie ma sprawy =) No Yahelowi wtedy zostało 47 hp, a ja faktycznie nie dużo do reda brakowało... =P
Falco de'Ath
16-01-2006, 10:25
Ja bym wybral demon arma chyba, ze bym go juz jakims cudem mial. Wtedy wzial bym miśka... hmmm... tylko potrzebowal bym tak ~200 levca zeby to zrobic :D
@Fab: NP :)
@up : Demon armor?Chyba tylko do kolekcji.jak sie robi annihilatora to powinno sie miec MPA.inaczej nie przeżyjesz.
@topic : Tak trzymać!!!:) Obalić rządy kondy<lol zrymowalo sie 8o >
]v[ichal
16-01-2006, 13:17
Przy okazji takiego topicu chciałbym serdecznie pozdrowić Falcona i Demiphanta i reszte "sterej ekipy Olimpu" , która przegąda to forum ;-))
Falco de'Ath
16-01-2006, 14:37
Ty, TY :* :*
Demon Arm - oczywiscie, ze do kolekcji ale grajac drutem nie jest latwo wyjsc z tego questa zywo. Wiec moge sobie tylko marzyc :P SSA i SoV to oferta dla knightow, DA mozna by ewentualnie kupic wiec w ostatecznosci bral bym teddy bear'a. :)
No dobra przyznam się. Lord Anarchist nie jest jedynym Patriotą tutaj, pracuje w ukryciuhttp://img43.imageshack.us/img43/1970/ph34r3ff.gif (http://imageshack.us).
No a tak wogole to fajnie poczytać sobie wasze zdania o rzeczach na Galanie, bedę teraz cześciej tu zaglądał :P.
Btw
Siema Demi Xd
Gratz dla Cati ;) za anni oraz za wspaniały wybór korzystania z clubów od początku Galany :P
Gratz także Lady Slodziutkiej za nieźle sharingowany 100lvl :)
Szczerość to lubie :D
Długo nie grałem na Galanie, ale często czytam o wydarzeniach na Galanie tutaj jak i na tibia.com. I mam takie małe pytanie do was :P Czy warto jeszcze wracać do gry na Galanie??
Dla Catrishii oczywiście wielkie gratulacje za wykonanie Anni ;) Ładne hity Ci wchodzą z SA. x-D
]v[ichal
16-01-2006, 18:31
Gratz także Lady Slodziutkiej za nieźle sharingowany 100lvl :)
Madzia z tego co wiem (*może wiem źle?*) expi sama ;).
v[ichal']Madzia z tego co wiem (*może wiem źle?*) expi sama ;).
To mało wiesz bo ona przez pewien czas grała z Ziom Eternal Crew na Lady Slodziutkiej. Może 99->100lvl zrobiła sama ale reszte nie. Jeszcze pamiętam jakiegoś Bartka który też grał tą postacią.
Lodziarz
16-01-2006, 20:39
Hmm...jak sie wyżalamy to sie wyżalamy o.O zgadzam sie w 100% że polacy (nie wszyscy :)) to lamki btw. jestem na rooku puki co :( dzis chara zrobilem :P zobacze jak sie gra na galanie ale zapowiada sie fajnie :)
Fabolous
16-01-2006, 21:07
Życze szybkiego przejścia rook'a. Na Galanie jest sympatycznie, nie ma wojen przynajmniej teraz, ani rządów dyktatorskich jakiejś gildii :P. Ale oczywiście zdarzają sie jakieś parapety, krawężniki i inne de**le jak na każdym innym świecie. Póki ich nie spotkasz jest całkiem miło. :) Jest też masa miłych ludzi. Chociażby wszyscy z tego Forum. ;)
@up
Ciekawy nick.
Jeśli komuś się nudzi niech sobie to poczyta.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1092786&pagenumber=1
Catrishia po pierwsze gratuluję wykonania questa :) niezły ten filmik
Teraz odniosę się do Twoich spostrzeżeń na temat zachowania się Polaków w Tibii .
Otóż ja sam jestem świadkiem tego , że nie tylko "Polak potrafi" .
Expiłem kilka dni temu moim paladynem (11 lvl - Arcianic) , na soldkach i zaznaczam BYŁEM PIERWSZY na expowisku . Ci którzy mnie znają wiedzą że nigdy nikomu się nie wbijam na exp , nigdy nie PKuje , jestem spokojny i peace-player . Byłem na expo ok godziny kiedy pojawil się niejaki Master Kanuto (16 lvl sorc-Venezuela) i zacząl mnie wyganiać . Jak odpowiedziałem , że byłem pierwszy to mnie po prostu ubił . Wkurzyłem się bo staciłem mlvl i skile , zalogowałem Xando i odwdzięczyłem się jemu tym samym .
Jan 12 2006, 23:57:46 CET Killed Master kanuto at Level 16 ok .
No i zaczęło się . W chwilę po tym już miałem hunta od Lord angel of fires i Van Hellsinghsa .
Najciekawsze jest to , że zażyczyli sobie za moją wolność ..... 200 k LOL !!!
z czego Lord~miałby dostać 150 k !!! Zastanawiające dlaczego .
Załuję tylko tego , że nie skopiowałem wszystkich dialogów tzn.obelg pod moim adresem , a codziennie jest tak:
19:36 Master kanuto: hi noob
19:36 Master kanuto: jajaja
19:36 Master kanuto: ;)
To typowa prowokacja , a hunta mam za zabicie rl frienda Lorda .
Wiem też z "pewnego źródła" Ze Van Hels~ na gh Patriots ogłosił mojego hunta . Pytam : czy to jest w porządku ?
Podsumowując : mam hunta forever (za noob chara) bo nie mam zamiaru płacić ludziom , którzy liczą na zdobywanie łatwej kasy , stosując podobne sztuczki .
Mam nadzieję , że przekonałem was iż nie tylko Polacy nie potrafią uczciwie grać w Tibię .
btw. co do Szwedów , to nie mam zastrzeżeń .
Mam prosbe: mogl by ktos wypisac wszystkich, ktorzy byli na annihilatorze i go zrobili wraz z tym co z niego wzieli(chodzi mi oczywiscie o Galane), byl bym bardzo wdzieczny :)
Catrishia po pierwsze gratuluję wykonania questa :) niezły ten filmik
Teraz odniosę się do Twoich spostrzeżeń na temat zachowania się Polaków w Tibii .
Otóż ja sam jestem świadkiem tego , że nie tylko "Polak potrafi" .
Expiłem kilka dni temu moim paladynem (11 lvl - Arcianic) , na soldkach i zaznaczam BYŁEM PIERWSZY na expowisku . Ci którzy mnie znają wiedzą że nigdy nikomu się nie wbijam na exp , nigdy nie PKuje , jestem spokojny i peace-player . Byłem na expo ok godziny kiedy pojawil się niejaki Master Kanuto (16 lvl sorc-Venezuela) i zacząl mnie wyganiać . Jak odpowiedziałem , że byłem pierwszy to mnie po prostu ubił . Wkurzyłem się bo staciłem mlvl i skile , zalogowałem Xando i odwdzięczyłem się jemu tym samym .
Jan 12 2006, 23:57:46 CET Killed Master kanuto at Level 16 ok .
No i zaczęło się . W chwilę po tym już miałem hunta od Lord angel of fires i Van Hellsinghsa .
Najciekawsze jest to , że zażyczyli sobie za moją wolność ..... 200 k LOL !!!
z czego Lord~miałby dostać 150 k !!! Zastanawiające dlaczego .
Załuję tylko tego , że nie skopiowałem wszystkich dialogów tzn.obelg pod moim adresem , a codziennie jest tak:
19:36 Master kanuto: hi noob
19:36 Master kanuto: jajaja
19:36 Master kanuto: ;)
To typowa prowokacja , a hunta mam za zabicie rl frienda Lorda .
Wiem też z "pewnego źródła" Ze Van Hels~ na gh Patriots ogłosił mojego hunta . Pytam : czy to jest w porządku ?
Podsumowując : mam hunta forever (za noob chara) bo nie mam zamiaru płacić ludziom , którzy liczą na zdobywanie łatwej kasy , stosując podobne sztuczki .
Mam nadzieję , że przekonałem was iż nie tylko Polacy nie potrafią uczciwie grać w Tibię .
btw. co do Szwedów , to nie mam zastrzeżeń .
Niestety jest to prawda że któryś z Venezuelijczyków mówił że masz hunta, już się nawet szykowaliśmy na Ciebie, ale pogadam z nimi i to załagodze (jeśli to co mówisz to prawda).
Mam prosbe: mogl by ktos wypisac wszystkich, ktorzy byli na annihilatorze i go zrobili wraz z tym co z niego wzieli(chodzi mi oczywiscie o Galane), byl bym bardzo wdzieczny :)
Catrishia - Sca
Lutore - Sca
Zazek - SoV
Yahel - SoV
Catrishia
17-01-2006, 07:22
No dobra przyznam się. Lord Anarchist nie jest jedynym Patriotą tutaj, pracuje w ukryciuhttp://img43.imageshack.us/img43/1970/ph34r3ff.gif (http://imageshack.us).
No a tak wogole to fajnie poczytać sobie wasze zdania o rzeczach na Galanie, bedę teraz cześciej tu zaglądał :P.
Gratz dla Cati ;) za anni oraz za wspaniały wybór korzystania z clubów od początku Galany :P
No to witamy na forum :P Ja tez lubie szczerosci wredoto jedna xD A tak serio no coz gdy zaczynalem grac Catri moj najwiekszy lvl wczesniej to był 31 sorc :P Wiec wybralem cluby z racji ze tanie i latwo mozna zdobyc... wtedy nie sadzilem ze dojde kiedys do lvl 100+ i przejde anni... no ale stalo sie i juz trenuje axe, jak narazie 68 skila mam a i tak wale lepiej niz ze skull staff'a :P
Hej, hej ja tez tu jestem :P
yours,
Magdalene
To miłego trenowania Catrishia, a do czasu zrobienia skilli mogłbyś mi pożyczyć Sca :P
Catrishia
17-01-2006, 17:20
To miłego trenowania Catrishia, a do czasu zrobienia skilli mogłbyś mi pożyczyć Sca :P
Hehe, czasem miło pomażyć... :P
A tak wracając do tematu, to dzieje się coś ciekawego teraz na Galanie?
Bo z tego co mi wiadomo to wieje nudą strasznieee.
Cos ciekawego? nudnawo troche, Terry Molotow 1 lvl, hacked albo sie zrokowal? 0.o
Cos ciekawego? nudnawo troche, Terry Molotow 1 lvl, hacked albo sie zrokowal? 0.o
Jeden z ownerów się oburzył i zrookował postać.
Co do Polskiej Gildii na Galanie, jeśli już chcecie ją stworzyć to musimy zyskać na sile bo jak znam życie to wojna znów zawita na Galanie :). Mówie to nawet będąc z Kondą w gildii. Wiem że wcześniej czy później powstała by wojna przeciw Patriots.
Catrishia
17-01-2006, 19:18
@Xulorin
E do polskiej gildi to jeszcze daleka droga... moze kiedys jakos wszytko sie unormuje i bedziemy mogli iec swoja dobra gildie bez zadnych problemow i grac normalnie... czas pokaze... a puki co trzeba sie dostosowac do sytuacji i grac tak jak sie da ;)
Wojna wojna i wojna dla pokoju wojna przeciwko pk i pa ehss. Gdzieś to widziałem napisane ale nie pamiętam gdzie że "wojna w imię pokoju to jak uprawianie sexu w imię dziewictwa":) Jakiś faszysta kiedyś powiedział "Jeśli chcecie wykończyć Polaków dajcie im rządzić"(spójrzcie teraz na Polskę nie cierpę kiedy inni mają rację :/) więc chyba nie jest aż tak źle tak naprawdę musicie tylko zlekka "przytęperować" jedną postać "Kondę". Rządy Szwedów na serwie nie są złe nie ma za bardzo pa (no chyba że ja tego nie zauważam mam niski lvl i rzadko jestem online) Jest kilku nobów Lord Angel of fire nie widziałem jeszcze ta temat tej postaci ani 1 dobrego posta (no z wyjątkiem postów jego przyjaciół z gildii) a reszta oskarżenia i nie sądzę żeby wszystkie były bezpodstawne. Więc rośnijcie w siłę (i w lvle) udanych huntów żadnych dedów itd
[QUOTE=Xulorin]Niestety jest to prawda że któryś z Venezuelijczyków mówił że masz hunta, już się nawet szykowaliśmy na Ciebie, ale pogadam z nimi i to załagodze (jeśli to co mówisz to prawda).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rzadko kiedy piszę posty na forum , a kiedy już decyduję się napisać to jest to coś ważnego . Napisałem prawdę . Wszystkie zdarzenia odbyły się właśnie tak jak to opisałem .
Xulorin dzięki za wsparcie .
Za dwa dni mija dokładnie pół roku od stworzenia przezemnie Xando . Cały ten czas poświęciłem na doskonaleniu postaci (exp i skils) stąd też nie było za bardzo czasu na próżne stanie pod depo lub jakieś dziwne wojny .
Miałem zamiar przez ferie dobić do co najmniej 90 lvl , niestety niektórzy mi na to nie pozwalają .Chyba czas kończyć lub zmieniać serwer bo płacić za darmo nie będę .
Ostatnia oferta Lorda~ za moją wolność 50k :p . Cena szybko spada .
Moj kolega szedl do cave na ank po loota i w drodze do cave'a zaczoł go lać z sdkow jakis 28 druid po czym moj ziomek zaczol go nawalac az tamten uciekl, po chwili ten drut przychodzi z Yahelem i mowi ze ma hunta za to ze atakowal jego providera. Wedlug was to jest normalne?Wedlug mnie nie.Nie ma co sie rozpowiadac boltan to swiety nie byl,sam pamietam jak lazil po ab z jakims 16 drutem ,ten drut lal all z gfb a boltan kolo niego "HAUuhauaA" -_- Polacy i Venezuela/BR? to na Galanie najwieksze śmiecie ( w przenośni ) Przytocze taką sytuację.Expie sobie na cyclopolis i przychodzi Michael Voltix (nowy owner,jakies dziecko)i mowi "LEAVE" ja mowie no,i hunt here 3 hours to za minute msg od Van Hell~ "you got problems to michael" to ja do niego "no" i przybiegl Bubkez i mnie zaczol nawalac,ale mu ucieklem.Gdyby nie nuby w PPG to PPG by wygralo bez najmniejszych problemow ale "tu masa epitetow" Begger inco i Veccia to 2 najwieksze nielojalne ***** jakie widzialem.Odeszly z PPG prosto to Patriots,gdy razem z Pillanem i Ziom Eternal Crew walyczyly przeciwko patriots.Pillan mial hunta od vana i reszty,ziom tez nie gra(teraz na furorze 97 lvl mine Father)
Spojrzcie na to :Konda zabil anurchy za to ze byla nielojalna wobec swojej gildi (nie patriots) ,a czy veccia i begger byly lojalne wobec PPG odchodzac?Poprostu bez komentarza.Odkad pamietam kirdan nic nikomu nie zrobil,a konda zabil go wymyslajac jakis denny powod.Zalosne.Anyway Furora rox.Trzymajcie sie na Galenie :>
Moj kolega szedl do cave na ank po loota i w drodze do cave'a zaczoł go lać z sdkow jakis 28 druid po czym moj ziomek zaczol go nawalac az tamten uciekl, po chwili ten drut przychodzi z Yahelem i mowi ze ma hunta za to ze atakowal jego providera. Wedlug was to jest normalne?Wedlug mnie nie.Nie ma co sie rozpowiadac boltan to swiety nie byl,sam pamietam jak lazil po ab z jakims 16 drutem ,ten drut lal all z gfb a boltan kolo niego "HAUuhauaA" -_- Polacy i Venezuela/BR? to na Galanie najwieksze śmiecie ( w przenośni ) Przytocze taką sytuację.Expie sobie na cyclopolis i przychodzi Michael Voltix (nowy owner,jakies dziecko)i mowi "LEAVE" ja mowie no,i hunt here 3 hours to za minute msg od Van Hell~ "you got problems to michael" to ja do niego "no" i przybiegl Bubkez i mnie zaczol nawalac,ale mu ucieklem.Gdyby nie nuby w PPG to PPG by wygralo bez najmniejszych problemow ale "tu masa epitetow" Begger inco i Veccia to 2 najwieksze nielojalne ***** jakie widzialem.Odeszly z PPG prosto to Patriots,gdy razem z Pillanem i Ziom Eternal Crew walyczyly przeciwko patriots.Pillan mial hunta od vana i reszty,ziom tez nie gra(teraz na furorze 97 lvl mine Father)
Spojrzcie na to :Konda zabil anurchy za to ze byla nielojalna wobec swojej gildi (nie patriots) ,a czy veccia i begger byly lojalne wobec PPG odchodzac?Poprostu bez komentarza.Odkad pamietam kirdan nic nikomu nie zrobil,a konda zabil go wymyslajac jakis denny powod.Zalosne.Anyway Furora rox.Trzymajcie sie na Galenie :>
Widać że nie wiesz co i jak było w PPG. Wszystko było inaczej ale teraz nie bedę tłumaczył może jutro :P. Powiem tak kraj nic nie mówi o ludziach, w każdym kraju masz PA, thiefów itd. Wszedzie znajdziesz nooba albo dobrego gracza.
Ja nie znam nooba ze szwecji,tyle powiem.
Catrishia
18-01-2006, 08:06
Ja nie znam nooba ze szwecji,tyle powiem.
To znasz mało szwedów ;)
Maniek Master
18-01-2006, 08:53
Yo all graczom z Galany.Szwedzi są jak dupa. Mów do dupy a ona cie osra ;/.Ja nie miałem ze Szwedami dobrego kontatku.Atnaz zmusił mię zeby kupił od niego demon shield albo hunted;/Co typ z niego ;/
Gz Catrishia że zrobiłeś annilihatora.Jak bym nie miał hacka to tesh by zrobił tak niewiele brakowało :) Życze wam zebyscie wbili wysokie levele:D i nie zostali zhakowani.
Yo all graczom z Galany.Szwedzi są jak dupa. Mów do dupy a ona cie osra ;/.Ja nie miałem ze Szwedami dobrego kontatku.Atnaz zmusił mię zeby kupił od niego demon shield albo hunted;/Co typ z niego ;/
Gz Catrishia że zrobiłeś annilihatora.Jak bym nie miał hacka to tesh by zrobił tak niewiele brakowało :) Życze wam zebyscie wbili wysokie levele:D i nie zostali zhakowani.
Ja nie wiem skąd wy macie to rasistowskie podejście... a już mam wystarczy spojrzeć na was wiek, i przychodzi na myśl tylko "świat jest ich". Szkoda mi troche was... jeśli myślicie że Szwedzi tylko są tacy to spojście na Polaków. Nie którym nie można powiedzieć prawdy bo zaraz przyjdzie z kolegami. Posłuchajcie sobie piosenki 52 Dębiec - "To my" dużo prawdy w niej o nas. A skąd wiem że Polacy też są tacy? Wiem to z Eterni na której niektórzy Polacy uwarzali się za Bogów bo brat ma 90 Royal Paladina.
Demiphant
18-01-2006, 15:56
Veccia jest nielojalna??Usciślimy to,że Veccią grały 4 osoby więc nie wiadomo kto jakie miał podejśćie-,- Begger była lojalna i odeszła z Patriots po jakimś czasie,zresztą ja też odszedłem bo nie podobało mi się jak liderzy PPG potraktowali osoby które im pomogły tzn Wojtixa,Sir Zemua i całą ich gildie olali i pozwolili,z Anurchy się dogadali,że jak będzie źle to ona im pomoże,a oni laske wyłożyli.Podobały mi się założenia PPG gdzie zwalczali PAing ale nie wyszło i mamy to co mamy.Ale i tak najbardziej szkoda,że 98% polaków pomogło pats po hacku Jejiheva,wtedy był niezły owner Atnaza,który wcale nie wywalał z respów i nie huntował ludzi za free,mogliśmy pomóc BM i teraz Corlic miałby największy lvl na galanie,potem Bon i by się spoko żyło no ale nic żyjemy dalej i czekamy na drugie "PPG",które rozwali Konde;p
Veccia jest nielojalna??Usciślimy to,że Veccią grały 4 osoby więc nie wiadomo kto jakie miał podejśćie-,- Begger była lojalna i odeszła z Patriots po jakimś czasie,zresztą ja też odszedłem bo nie podobało mi się jak liderzy PPG potraktowali osoby które im pomogły tzn Wojtixa,Sir Zemua i całą ich gildie olali i pozwolili,z Anurchy się dogadali,że jak będzie źle to ona im pomoże,a oni laske wyłożyli.Podobały mi się założenia PPG gdzie zwalczali PAing ale nie wyszło i mamy to co mamy.Ale i tak najbardziej szkoda,że 98% polaków pomogło pats po hacku Jejiheva,wtedy był niezły owner Atnaza,który wcale nie wywalał z respów i nie huntował ludzi za free,mogliśmy pomóc BM i teraz Corlic miałby największy lvl na galanie,potem Bon i by się spoko żyło no ale nic żyjemy dalej i czekamy na drugie "PPG",które rozwali Konde;p
Czemu PPG? :) Moja gildia będzie miała inną nazwę. :p
Ehh... A Van~ to też niezły artysta. Mój bro expił kiedyś na soldkach pod Kazo, wpadł do niego jakiś knight i zaczął go wyganiać ( chociaż mój bro był 1st, ale kogo to obchodzi ;p ), nie wyszedł to lizał ziemie dwa razy. To co miałam się czaić, poszłam z kolegami żeby sie odwdzięczyć, chyba z 5 min go ganialiśmy, wylatujemy z kopalni, a tam Mr. Van czeka. A reszta to chyba jaśniutka jak słoneczko ;< Koledzy płacili, a mi jak zwykle uratowano tylek ( szczerość :P ).
Raz też się zdarzyło, że siedziałam na guardach, na labiryncie i znów wpadł Mr. Van i mnie wygonił ^.- A kilka dni później, to nie wpierdzielał mi się tylko grzecznie zapytał jak długo jeszcze i nawet parcela mi przyniósł na loot o.O I nawet zaadresowal xd
Dziwne ;]
P.S. Catrish gratz anni ;) [ troche spóźnione ] ;D
P.S.2 Jarek 3maj się ^.- Kolege/Kolezanke [ już sama mam wątpliwośći ] też dopał dziś Mr. Van~ i Laof i kazali oddać eq ^.- Za co? Za nic.
Galana schodzi na psy [ nie obrażając zwierzątek ] ;S Bo to co się tu dzieje się we głowie nie mieści -.-
Shin Chan
18-01-2006, 17:41
To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij
Hail IS
Hail BM
Hail DH
Hail Jejihev
Ehh... A Van~ to też niezły artysta. Mój bro expił kiedyś na soldkach pod Kazo, wpadł do niego jakiś knight i zaczął go wyganiać ( chociaż mój bro był 1st, ale kogo to obchodzi ;p ), nie wyszedł to lizał ziemie dwa razy. To co miałam się czaić, poszłam z kolegami żeby sie odwdzięczyć, chyba z 5 min go ganialiśmy, wylatujemy z kopalni, a tam Mr. Van czeka. A reszta to chyba jaśniutka jak słoneczko ;< Koledzy płacili, a mi jak zwykle uratowano tylek ( szczerość :P ).
Raz też się zdarzyło, że siedziałam na guardach, na labiryncie i znów wpadł Mr. Van i mnie wygonił ^.- A kilka dni później, to nie wpierdzielał mi się tylko grzecznie zapytał jak długo jeszcze i nawet parcela mi przyniósł na loot o.O I nawet zaadresowal xd
Dziwne ;]
P.S. Catrish gratz anni ;) [ troche spóźnione ] ;D
P.S.2 Jarek 3maj się ^.- Kolege/Kolezanke [ już sama mam wątpliwośći ] też dopał dziś Mr. Van~ i Laof i kazali oddać eq ^.- Za co? Za nic.
Galana schodzi na psy [ nie obrażając zwierzątek ] ;S Bo to co się tu dzieje się we głowie nie mieści -.-
Prawda jest taka że Van ma kilku ownerów. Każdy jest inny.
To Powodzenia Demi~ Bo sie nie doczekasz..... Po Hacku Jejiheva Konda ma Wladze Absolutną... i jedyne co Moze uratowac Galane to Bunt Patriots przeciwko Kondzie albo Hack Kondy... inaczej nie macie szans poza tym jeses Taki ANty Konda a Jedengo Fraga Chyba na sunchezie miales na Pol z Kondą...... Nie tak Dawno Temu miales Hunta ile dales za Wykupienie?? z Waszym PvP to mozecie Góra Grun~ Ubic Trzebabylo Rookowac Konde Jak BM istnieli bo teraz juz za pozno.... po za tym sam Polakow Ubijasz za samego Skulla a teraz domagasz sie by Ci pomagali.... Zapomnij
Hail IS
Hail BM
Hail DH
Hail Jejihev
Witaj Wielki Fanie Jejiheva który zabijał polaków też dla frajdy a wręcz był gorszy niż Konda i Patriots. Po drugie jeśli nie wiesz za co Demi ich bił to się nie odzywaj. Zawsze najmądrzejse są te 10-30 levele.
Shin Chan
18-01-2006, 18:29
ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!
Demiphant
18-01-2006, 20:25
Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p
ta 10 -.-" jak sprzedawalem postac to chyba miala 71 lvl a nie 10.... a sprzedalem ja poniewaz nie widzialem przyszlosci dla Galany i Dalej nie widzę..
a Demi~ ich bił bo pewnie chcial przydziobac u Kondy jaki to on "przyjaciel szwedow" znam Wiekszosc Polakow High lvl na Galanie i Brałem Udzial we wszystkich Wojnach Bylem w IS w BM w DH wiec nie mow mi ze nie mam nic do GAdania..... Ten Server jest Skonczony Dla normalnych Graczy.... Ktorzy chcą sie cieszyc z Gry.... Tam obowiazuje Prawo Siły gdzie nawet na Przyjaciol Trzeba uwazac!!!
To pochwal się nickiem? Czy może boisz się czegoś?
@ Demi
Wygramy jak Polacy nauczą się współpracować.
Xul... tylko, że polacy się boją. Boją się porażki.
Xul... tylko, że polacy się boją. Boją się porażki.
U Polaków mamy morale... polegają na tym że jak ktoś padnie to reszta ucieka bo morale podupadły.
@Kenseji
Wyjdź, Wypad, Opuść nas, Wy*******aj... Wybierz jedno i zrób to.!!
Gówno wiesz o ppg.
@Demi.
Raczej więcej polaków walczyło.
Jedna z fotek.
http://i29.photobucket.com/albums/c260/Frager/ass.jpg
Na początek Witam wszystkich :]
a teraz moge powiedziec co nie co :D
nierozumieim ludzi ktorzy nie byli w ppg a oceniaja ich nie rozumieim takze tych ktorzy mowia zle o tych ktorych nie znali -.- dla mnie to zalosne :P
a tak na marginesie kenseji opisal moja sytuacje z Yahelem :P
P.S. nie wiem co on do mnie ma i o co mu chodzilo ale juz o tym zapomnialem
Shin Chan
18-01-2006, 22:17
@demi~ nie ubilbys mnei jakbym gral ;p >> sprzedałem Zerka z wczesniej wymienionych powodow a to ze kupił go Koles co jest zwyklym Lolem i Potrafi expic tylko w dol to juz nie moja wina, powinienem go sprzedac wczesniej wtedy Gdy Kumple Mythica i zaxa Sprzedawali ale To juz nie moj Swiat i nie moja sprawa sami chceiliscie teraz bedziecie Zyc jak psy a wasze zycie bedzie zalezec od nastrojow jednego Szweda.....
@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie :) teraz to i tak juz nie ma znaczenia bo ta gra jest dla mnei skonczona szczegolnie Galana... kolejny zamkniety rozdzial.
z tego wszystkiego zapomnialem sie pozegnac ze znajomymi na Galanie
Żegnajcie wszyscy Ci Ktorych znałem i nieznałem, Ktorzy mnie znali a ja ich nie znałem hehehe Fajnie Bylo Moze pewnego Dnia na Pewnym Swiecie w Pewnej Bitwie Znów obok Siebie :) /wasz Zerk
Karakath
19-01-2006, 00:08
Pamietam czasy kiedy wszyscy nazekali na Jejihev'a, a prawda jest taka, ze trzymal wszystkich za pysk i tylko jedna gildia sie zadzila. Teraz kazdy zadzi sie wlasnymi prawami z czego najbardziej Patriotsi bo maja najwieksza sile. Poza tym mam juz swiety spokoj, zdziwilem sie jak zobaczylem jaki jest popyt na moj char xD
...@xul~ juz nie mam sie czego bac tylko Ciebie :)...
Jak to kiedyś jakiś Szwed powiedział "Xulorin fearless polish player on Galana" 8o
A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest :)
Ja tylko czekam na ferie które się zaczynają jutro :D:D. Nabijam w ferie 50 level pózniej skile i znowu exp będzie ostro ;]
na galanie jedno mnie drazni zabijesz 8 level ma skula i Ciebie klepie przylatuje 30 jak pada ten 30 to przylatuje juz 80 jakis i masz przesrane i musisz placic za to ze zabiles pk ktory ciebie klepal -.-" zalosne kiedys tak nie bylo rok temu pamietam zaczelem grac na galanie i bylo elegandzko nie bylo tak przesrane po moich przygodach z charami i huntami dalej tu gram ;]. jak narazie nikt do mnie nic nie ma i wole zeby tak zostalo zmienilem sie i jestem neutralny i mam swiety spokoj :D
Shin Chan
19-01-2006, 13:42
Jak to kiedyś jakiś Szwed powiedział "Xulorin fearless polish player on Galana" 8o
A po drugie Patriotsa mają nowego lidera Panią Grudging która nie pozwoli na pewno na PA i PK ze strony Patriots. Wiec narazie bedzie spokój na Galanie. Do roboty Polacy brać się teraz za ostrego expa i nie długo zaczniemy HotA Quest :)
teraz Dałes Xul~ Grud~ To Tylko "Blondyna" z Kanady wokol ktorej wszyscy tylko chodza ....... heh
Jesli Galana ma rządzic Kobieta Ktora nie potrafi powstrzymac swoich emocji i swoje sprawy z inna Kobietą <lady eluined> Rozwiązuje siłowo.....
Zabiła ja za to ze jest bardziej lubiana na forum i celnie Ripostuje na Jej Posty... Zabiła ją za nic i ty to wiesz ........ poprostu zazdrosc ... w rl pewnie by jej oczy wydrapala .... dla mnie to Glupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi.......... i ona ma nie pozwolic na pk i PA heh smieszny jestes.... masz jeszcze kogos? moze jakby Lord An~ albo Corlic liderowali.. ale Konda predzej zhakuje swą postac niz ta im doksc do glosu
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1059684
@up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)
Wczoraj bawilem sie noobcharem w Carlin i patrzę idzie sobie 10 drut z rsem i mnie zaczal tluc to ubilem, a za chwilę pisze do mnie Zax~ "hunted" ^^. Coś chyba nie tak ;] A co do Grudging to nie jest ona suką z Kanady a Lord Anar~ to spoko koleś, naprawdę nie wiem o co ci chodzi Shin...
thewojtek
20-01-2006, 00:48
i na 80 lv grana :>
Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p
Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to :) byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*
@zerk
pewnie mnie nie pamietasz nubka na 20 lv ktory z toba gadal -,- ale to byly fajne czasy jak z skullem w czarnym wdzianku zawsze po carlin biegales i na*******ales all nubki -,- GL gdzies tam do zobaczenie(zagrania) gdzies tam -,-
@up "głupia suka z zaburzeniami emocjonalnymi"lol??? chłopie weś sobie na wstrzymanie. Po pierwsze to tylko gra i jeśli nie umiesz się nią bawić to lepiej wróć do piaskownicy i klocków lego. Nie oceniaj tak szybko ludzi (wiem wiem pewnie ty nigdy nie pkowałeś zawsze byłeś uczynny i walczyłeś w obronie słabszych itd...)
WORD! :)
Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to :) byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*
Jesli dobrze pamietam to jedyna wojna w której mieliśmy szanse wygrać to jak PPG było. A ty opowiadasz jeszcze dawniejszą wojne która była bez szans ( wprawdzie zawsze są jakieś szanse ) IS vs Patriots ( w którym jeszcze Jejihev był z Kondą ).
Ja mam tylko zastrzezenia do Lord Anarchista ktory tak Kondzie lize dupe ze juz tam chyba nie ma ani jednego pryszcza w przeciwienstwie do mordy...Ja rozumiem ze u*******ac z konda jakiegos br czy cos ale nie ****a polakow.Kirdan~padl od Kondy i tego Asslickera.Wez sie Lordzie of Lizanie Dupy w garsc i nie liz tak tej jego dupy bo wszyscy polacy cie beda kochac za to ze ich zabijasz...n/c
Z czytania tego tematu wynika,ze nie wiem na co sie nastawiac , Walczenie z konda czy u jego boku.Pomozcie Galanczycy czy kondzie mozna zaufac czy trzymac z polakami?
Ja mam tylko zastrzezenia do Lord Anarchista ktory tak Kondzie lize dupe ze juz tam chyba nie ma ani jednego pryszcza w przeciwienstwie do mordy...Ja rozumiem ze u*******ac z konda jakiegos br czy cos ale nie ****a polakow.Kirdan~padl od Kondy i tego Asslickera.Wez sie Lordzie of Lizanie Dupy w garsc i nie liz tak tej jego dupy bo wszyscy polacy cie beda kochac za to ze ich zabijasz...n/c
MORDA PSIE I WY*******AJ STĄD X( .... ty nawet anarchista nie znasz. A lizać dupe to ty możesz i to staremu..
Ja to czekam tylko na 136 corlica jak konda nie wymysli zadnego powodu zeby go ubic i corlic bedzie lepszy od oena to widze przyszlosc polakow tutaj.
Ostatnio z tego co pamietam atnaz dogonil oena i konda go ubil zeby oen byl zaraz po nim -.- ja to tylko zycze kondzie zeby znowy mial mile przejscie z hydra ;p
Nie ******* ze nie znam...Koles dostala chara na 88lv od rl kumpla ktory potem gral Innocentem Executionerem i koles sie czuje fajny ze wbil 12 leveli z tych 102 i mysli ze moze kazdego zabijac.Jak polacy zaczna przejmowac server to osobiscie go u*******e....
Demiphant
21-01-2006, 01:27
Szansa była po Jejiheva hacku jeszcze.A byłem tam ja,Boltan,Styp,Delewu z około 20 osób deklarujących się z czołówki;].Mogła to być wojna samych palli i knighótw bo Konda nie był wtedy jeszcze tak groźny;p
Teraz troche żałuje, że wtedy byłem po przeciwnej stronie...
Catrishia
21-01-2006, 07:24
Celmir i YeaP jak chcecie się kłucić czy Anarchist jest wporządku czy nie to piszcie sobie na priv... bo to tylko wnosi nie potrzebne posty tutaj. A na galanie co spokuj teraz? Bo ja ostatnio całe dnie trenuje i nic pozatym nie robie więc mało informacji do mnie dociera...
@Celmir
ps. Chciałbym to zobaczyć, a wogóle to powiedz chociaż jakim charem grasz.. bo anonimowo to każdy noob umie obrażać.
@up
Anar~ jest odemnie z rl, więc znam go aż nazbyt dobrze.
@Galana
Nic się nie dzieje...
Ale znając nasz świat jeszcze kilka dni/tygodni i wojna będzie. :o
thewojtek
21-01-2006, 14:09
Nic się nie dzieje...
Ale znając nasz świat jeszcze kilka dni/tygodni i wojna będzie. :o
mam nadzieje ze jesli to bedzie juz wojna to pats vs reszta serwa a nie np. LS vs FA :(
a narazie GL&HF
Zrozumcie jedną rzecz że miedzy AS, FS i Pats jest sojusz. Więc jeśli będzie wojna to przeciw całej trójce :/.
ludzie to tylko gra:P coz tego ze ktos zabija polaka czy szweda to tlyko gra zginoles mowi sie trudno graj dalej nie zalamuj sie co z tegoz e jaksi polak stoi po stronie szwedow i walczy z polakami moze czuje ze lepiej bedize mus ie gralo jak bedzie po stronie szwedow nie jestemz galany i nie wiem jak to wygloda na galanie ale mozliwe ze podpobnie jak an xanterze polacy majo sie z kims lac i jak przyhodzi co do czego muszo sie wylogowac albo cos siedzo w pz pameitajcie to tylko gra i nie zalamujcie sie po dedzie ;p tyle mam do powiedzienia
thewojtek
21-01-2006, 18:48
Zrozumcie jedną rzecz że miedzy AS, FS i Pats jest sojusz. Więc jeśli będzie wojna to przeciw całej trójce :/.
i to mnie wlasnie na maxa w****ia, bo mam ochote do***ac przynajmniej 3 osobom z as bo denerwuje mnie to jak kozacza jest kogos uderze to zaraz beda pats sie burzyc :( nubki z as non stop za pats sie chowaja :(
Catrishia
22-01-2006, 01:43
Dzisiaj sobie patriots znowu skull hunta zrobili... Kilka osob padlo kilka bili za nic i wymyslili bzdetne powody... Ciekawe jak dlugo to sie bedzie powtarzac... Narazie lepiej nie lapac skulli... A wojna? Wojny nie bedzie bo nie ma kto walczyc ;)
Dzisiaj sobie patriots znowu skull hunta zrobili... Kilka osob padlo kilka bili za nic i wymyslili bzdetne powody... Ciekawe jak dlugo to sie bedzie powtarzac... Narazie lepiej nie lapac skulli... A wojna? Wojny nie bedzie bo nie ma kto walczyc ;)
Wczoraj noob chary hight lvli z Venezueli i ich kumple urządzili sobie zabawę w kazo . Biegali z red skulami bijąc kogo popadnie . Ubili jednego , reszta stała w depo bojąc się wyjść .
Nad całą zabawą dzielnie czuwał Soul Hunter of Galana .
Obrońcy z Pats gdzie byliście !!! Wpadnijcie czasem wieczorem do kazo i pokażcie , że reguła skull hunta dotyczy wszystkich .
Hehe jak jest sojusz to dlaczego klepałes naszego membersa?? :(
A Ass to noob guild.. same nooby tam są..(no prawie same)
Barzyk de'Costa
22-01-2006, 15:37
Postanowiłem odświeczyć poprzedni temat, bo wkońcu nie wiem czy ona była czy nie. Dlatego zacznę od początku...
Jeśli jesteś mieszkańcem Thais, bądź Carlin możesz wziąć udział w niezapomnianej bitwie!
Zasady:
1. W każdej z armii jest jeden król, który jak zginie kończy się bitwa. Król ma level w granicach 22-25.
2. Na każdą armię wprowadzę nową kaste-czterech strażników królewskich, ich zadaniem będzie chronienie króla, żeby bitwa nie skończyła się szybko :) Strażnicy królewscy mają poziomy 17-20.
3. Najliczniejszą grupą są Wojownicy. Należeć do ich mogą osoby z levelami 10-15. Wstępnie liczba Wojowników na jedną armię wynosi 50.
4. Armie wyróżniają się kolorami, Thais niebieskimi, Carlin pomarańczowymi. Kolory włosów mogą być różne :D W czasie bitwy nie moża zmieniać kolorów i podszywać się pod przeciwną drużynę.
5. Tępimy n00bostwo! Nie chę w czasie bitwy widzieć jak pół armii stoi w miejscu, albo ucieka z pola bitwy.
Wstępna data bitwy to 04.02.2006 na wyspie Fibula. Proszę chętne osoby o wpisywanie się w postach (w tym temacie) i zamieszczanie nicku z gry, levelu i miasta, które zamieszkujecie. Wszystkie profesje mile widziane.
Na dzień dzisiejszy planuję tylko bitwe Thais vs. Carlin, ale w przyszłości mogą mieć miejsce inne.
Armia Thais:
1. Król:
2. Straż królewska:
-Barzyk cor'Aangar
3. Wojownicy:
Armia Carlin:
1. Król:
2. Straż królewska:
3. Wojownicy:
Lista będzie na bierząca aktualizowana.
PS. W tworzeniu tematu nie mogę zmieniać koloru, czcinki itp.. to chyba jakiś błąd. Proszę władze o naprawę.
Lady Skie
22-01-2006, 15:38
Radze sie uspokoic. na poczatku to byla normalna rozmowa a teraz zaczynacie sie wyzywac ale to jest normalne dla polakow. wybuchowosc. nie radzicie sobie z tym :)
konda robi co chce. ma pelna wladze nad galana i ma poparcie "kolegow" i moim zdaniem gadacie rzeczy ktorych nie mozecie wykonac. (zabic konde itp itd.) nikomu sie to nie uda.
ale to tylko moje zdanie.
pozdro all
sorki ale bledy ort.
Catrishia wielki gratz za wykonanie qestu. :D:P
thewojtek
22-01-2006, 18:45
Wczoraj z tym "skull huntem" przesadzili a co do wojny do wkoncu ktos nie wytrzyma i ja rozpocznie -,- patsi tylko na to czekaja :(
Catrishia
22-01-2006, 19:47
No i dzisiaj kolejna ofiara Patriotsów: Egeenetoo. 112 elite padł sobie tylko za red skulla. Ehhh ciekawe ile to będzie trwało...
Trialowiec
22-01-2006, 21:35
Sami tego chcialiescie. Sami chcialiescie zeby Patriots zaczelo tak sie zachowywac. A teraz macie wielkie problemy. Jestescie poprostu glupiiii.
Nawet nie wiecie dlaczego jestescie powtorze jeszcze raz "glupiiii".
Oczywiscie nie kieruje tego do wszystkich obywateli Galany.
Pozwólcie, ze was uswiadomie dlaczego (jeszcze raz to powiem) jestescie glupiiii.
Te wasze bezsensowne tematy na forum typu:
-Konda pa
-Patriots pa
-Patriots pk
etc.
Czy wy nie rozumiecie ze pisanie o tym nic nie da? Nie umiecie tego zrozumiec? Sam podziwiam Patriots za ich cierpliwosc do was. Ilez mozna tego wysluchiwac? Teraz macie. Oni wam pokarza co naprawde znaczy pk i pa. Oww yeah you will see. Za to ze na nich non stop najezdzacie. Oni naprawde nie byli tacy zli. Zdarzaly sie sytuacje ze ktos z nich zabil kogos bez powodu. Nie raz slyszlaem o Kardearze ktory jest w tym rekordzista.
Teraz wszystkiew sojusze zostaly zerwane. Pats nie ma juz sojusze z FS nie ma sojuszu z As ani z nikim innym. Oj zacznie sie zacznie. Ale sami tego chcieliscie wiec nie miejscie teraz pretensji.
Komandos Strong
22-01-2006, 22:35
jak jakas wojna z pats by sie kroila mozecie do mnie pisac tylko z kilkudniowym uprzedzeniem zebym uhy kupil
Anarchist
22-01-2006, 22:40
Witam. Kuba z tej strony(czyli wiadomo kto)
Ja bym zrobil tka samo. jest w najlepszej gildi jest jej czlonkiem to musi robic to co gildia. to sie nazywa lojalnosc wobec gildi ...
Heh. sadze ze patriots jset jzu nie zniszczalne i nie macie co kombinowac.
Pollacy nie potrafia walczyc.Pamietam white eagle force , immortal souls.. i inne nasze zrywy. i jak bylo. ludzie padali po razie i odchodzili z gildi. ja padalem na kazdej wojnie po 2x i nie zwiewalem od was... Teraz to jzu jest lipa .wszystko skonczone.polacy sa podzieleni nie tka jak kiesys zebylo nas kilku...niby mamy sile bo sa pl z h lv no ale .. niektorzy to nóóbki co tylko expic potrafia.
Demiphant
23-01-2006, 00:50
I kolejna ofiara Zaxuhe.
Gadałem dzisiaj z Veccią i powiedziała,że się zawiodła na wielu osobach z byłego PPG i wcale jej się nie podoba co się dzieje z Pats i wyszła.Kuba powinieneś uważać z tą lojalnością do Pats bo grono ich wrogów rośnie w zastraszającym tempie;] Nawet Konda nie pokona 90% serva;]A tak przy okazji Balwyn,Kardear skończyli expić,Keekz jest znudzony grą,Wanos dzisiaj odszedł bo sie pokłucił z kimś z pats,Don jacky wcześniej.Może nie są to bardzo znaczące postacie ale powoli się kruszy,dodając do tego niszczenie sprzymierzonych gildi może być fajnie;]
Anarchist
23-01-2006, 01:09
Jan 22 2006, 00:37:52 CET Killed at Level 94 by Febb - thunder tez padl
Demi demi mi chodiz o to ze polacy na krotką mete potrafia walczyc.bedzie trwala wojna dluzej niz 7 dni i podchodza bo sie znudza.
bedze cos sie dzialo jestem z wami bo nie podoba mi sie "nie robienie skulla" :)
thewojtek
23-01-2006, 02:29
wojna w koncu nastapi, to jest pewne oni po to pkuja, pauja zeby ktos sie w****il i im wypowiedzial wojne -,- i mam nadzieje ze wkoncu nadejdzie dzien gdy konda padnie -,- :)
bolekndm
23-01-2006, 10:33
Artos Fareth wbil dzisiaj w nocy 90 shielda
Artos Fareth wbil dzisiaj w nocy 90 shielda
A kto to? XD
I kolejna ofiara Zaxuhe.
Gadałem dzisiaj z Veccią i powiedziała,że się zawiodła na wielu osobach z byłego PPG i wcale jej się nie podoba co się dzieje z Pats i wyszła.Kuba powinieneś uważać z tą lojalnością do Pats bo grono ich wrogów rośnie w zastraszającym tempie;] Nawet Konda nie pokona 90% serva;]A tak przy okazji Balwyn,Kardear skończyli expić,Keekz jest znudzony grą,Wanos dzisiaj odszedł bo sie pokłucił z kimś z pats,Don jacky wcześniej.Może nie są to bardzo znaczące postacie ale powoli się kruszy,dodając do tego niszczenie sprzymierzonych gildi może być fajnie;]
No i jeszcze kilka odejdzie bo nie podoba im się skull hunting :).
Komandos Strong
23-01-2006, 12:36
niedlugo konda sam siebie bedzie huncil ;p
thewojtek
23-01-2006, 12:42
A kto to? XD
No i jeszcze kilka odejdzie bo nie podoba im się skull hunting :).
kilku? tzn. kto? co sie dzieje w pats? ty jestes nasza "wtyka" tam :>
Druid from Galana
23-01-2006, 13:20
No i kto pierwszy uderzy Konde? Co? Zobaczymy.
Raverton
23-01-2006, 13:46
Niom przydało by sie cos zrobic z tym patriots tylko lecz co .....
Hmm robi się coraz ciekawiej jak tak dalej pójdzie patriots się skurczy i to bardzo. Konda sam nie wiele zdziała przeciwko całemu serwerowi chociaż zapewne znajdzie się wiele osób które lubią włazić w d..ę. Pogramy zobaczymy
Druid from Galana
23-01-2006, 15:20
Tak jak większości tu, nie podoba mi się to co robi Konda. Może mam mały level i gówno tutaj do gadania ale jednak się wypowiem na ten temat. Jest sobie Konda. High level. Ma kumpli. High levele. Gdy ktoś mu podskoczy to odrazu ded. Wydaje mi się, że robiłby tak każdy z nas, kto miałby największy level na serwerze. Ale konda przegina pał*. Leje każdego jak popadnie. patriots powinno się podzielić na ludzi, wiernych Kondzie i tych, którzy potrafia grać bez lania innych bez powodu. Powinno powstac nowe wcielenie BM z naprawdę dobrymi graczami. Ja nie mówie, że Ci którzy są zwolennikami Kondy są źli, bo to nie prawda ale powinni się zastanowić nad sobą. Jest sobie koles, który się stara żeby miec dobrego chara a tu przychodzi Konda z kumplami i ded. Osoba, która poświecila w c*** swojego czasu na granie traci pare leveli. I kozak jest. A Konda się cieszy bo zabił kogoś kto mógłby mu w przyszłości zagrozić wiekszym levelem. Konda powinien chociaz raz dednąc przez kogoś żeby zobacyć jak to jest. Może się ziomek zmieni.
Jesli obraże kogoś przez to co napisałem to sry. Nie o to mi chodzi żeby kogoś obrażać. Miłej gry.
Druid from Galana
23-01-2006, 15:21
Tak jak większości tu, nie podoba mi się to co robi Konda. Może mam mały level i gówno tutaj do gadania ale jednak się wypowiem na ten temat. Jest sobie Konda. High level. Ma kumpli. High levele. Gdy ktoś mu podskoczy to odrazu ded. Wydaje mi się, że robiłby tak każdy z nas, kto miałby największy level na serwerze. Ale konda przegina pał*. Leje każdego jak popadnie. patriots powinno się podzielić na ludzi, wiernych Kondzie i tych, którzy potrafia grać bez lania innych bez powodu. Powinno powstac nowe wcielenie BM z naprawdę dobrymi graczami. Ja nie mówie, że Ci którzy są zwolennikami Kondy są źli, bo to nie prawda ale powinni się zastanowić nad sobą. Jest sobie koles, który się stara żeby miec dobrego chara a tu przychodzi Konda z kumplami i ded. Osoba, która poświecila w c*** swojego czasu na granie traci pare leveli. I kozak jest. A Konda się cieszy bo zabił kogoś kto mógłby mu w przyszłości zagrozić wiekszym levelem. Konda powinien chociaz raz dednąc przez kogoś żeby zobacyć jak to jest. Może się ziomek zmieni.
Jesli obraże kogoś przez to co napisałem to sry. Nie o to mi chodzi żeby kogoś obrażać. Miłej gry.
Druid from Galana
23-01-2006, 15:22
Druid from Galana
23-01-2006, 15:24
Druid from Galana
23-01-2006, 15:36
Przepraszam za 4 takie same posty ale pokazywał mi się jakiś error i nie wiedzaiłem, że posty cały czas dodawało.
Sojusz ?
hmm chyba "był sojusz" ... patriots sie znudzil na to wychodzi ...
Egeenetoo - Jan 22 2006, 18:06:16 CET Killed at Level 112 by Febb
reason : red skull ?
NICE !X(
@demi
Sojuszy nie ma... jest tylko skull hunting.. więc DZIAŁAJCIE..
kilku? tzn. kto? co sie dzieje w pats? ty jestes nasza "wtyka" tam :>
Naprzykład najlepszy z najlepszy, czyli Xulorin ;).
Sojusz ?
hmm chyba "był sojusz" ... patriots sie znudzil na to wychodzi ...
Egeenetoo - Jan 22 2006, 18:06:16 CET Killed at Level 112 by Febb
reason : red skull ?
NICE !X(
No fakt sojusz był i się zmył.
Do najciekawszych rzeczy dzisiejszego dnia należy odejście "Fearless Polish Playera" z Patriots, czyli poprostu mnie :p.
Piszecie, że bedzie niedługo wojna, a tak na prawde jest wojna PA-trioci vs. Galana. Tylko, ze jedni atakują :(
Nie dajmy sie pomiatać Kondzie
Anarchist
23-01-2006, 21:29
Pozyjemy zobaczymy B)
Z chęcią pomoge w wojnie... na tyle na ile będe mógł...
No i stalo sie... filosov mage zabity 4 razy... mytant tez prawie padl...
To jest wlasnie odplata za sojusz... :(
Jeszcze dojdzie do tego ze z Icarusem u boku bedziemy walczyc...
Patriots to bardzo silna gildia, sa zgrani, maja najlepszych sorcow i palkow no i Konde ale sa do pokonania, tylko potrzeba checi no i troche zaparcia a Patrioci skoncza rzadzic na galanie :)
I konda dupa kiedy ludzi kupa :D
A na Galanie coraz więcej ludu ma dość Pa-ts'ów i ich zachowania :evul:
Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.
Do najciekawszych rzeczy dzisiejszego dnia należy odejście "Fearless Polish Playera" z Patriots, czyli poprostu mnie :p.
Gratulacje decyzji :)
Mam nadzieje ze reszta polaków opuści PA-triotów
P.S.
Filosov Mage padl 4 razy wczoraj :(
FS vs. PA-trioci?
Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.
Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwagę ;).
Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles
Demi na co czekasz?
thewojtek
24-01-2006, 11:35
@demi
Sojuszy nie ma... jest tylko skull hunting.. więc DZIAŁAJCIE..
wiec dajcie nam jeszcze 2-3 dni -,-
Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles
Demi na co czekasz?
Na zebranie kaski na runy, ringi, stone skiny
Suprise
Pozdrawiam Stary owner Kongo Mike'a =)
A juz uwazalem lord anarchista i xulorina za zdrajcow ... A tu niespodzianka mam nadzieje ze uda sie pokonac Patriots =)
Stary owner Kongo Mike'a =)
Ty nawet tak o mnie myślałeś? :( Będąc kiedyś ze mną w gildii ( albo z 2 ownerem byłem :P). Zawsze nie lubiłem PA i skull huntingu i nigdy się nie zmienie.
A do Lorda mam nadal zastrzeżenia, bo nadal jest w Pats. Nie chodzi mi o old owner tylko o teraźniejszego. I nie wiem po jakiej stronie on stanie.
Po 2 jeszcze nigdy nikogo nie zdradziłem nawet teraz Pats, bo obiecywałem lojalność im ale jak byli "dobrzy" że się zmienili to tak jakby oni zerwali umowę. I jak mogłem was zdradzić? Jak by Polacy sialii PA i skull hunting po Galanie to bym był przeciw nim. Nie lubie jak mnie ktoś zabija za skulla albo PA mnie (kiedyś bo teraz nawet nie probują :P) i nie lubie jak ktoś inny kogoś zabija bez powodu.
Nie ma sensu robic soujszu z desperados.Wczoraj gdy keekz'a mytant zatakowal w ciagu 3 do 5min zlecialo sie cale pats z koną na czele.Myt~ zwial do dp, apo chwili wpald do thais Yahel i kilku ziomkow z desperados zeby se zapytac co sie stalo.I to by bylo na tyle.
Tak xulo to ze mna byles w guildi :) A co do lorda to owner sie zmienil ?
Catrishia
24-01-2006, 15:18
Na forum Galany na tibia.com 3/4 tematów na pierwszej stronie to tematy typu "PA-triots... Skull hunt again..." itp... więc chyba dzieje się coraz gorzej... Ja puki co nie odczułem tego na własnej skórze i mam nadzieje, że tak zostanie...
To widze, że już szykujecie coś przeciwko patriots konkretnego? No coż zobaczymy co to będzie... bo ja mam wątpliwości co do skuteczności naszych w takich akcjach, że tak powiem... No ale życze powodzenia mam nadzieje, że sobie poradzicie...
Nie ma sensu robic soujszu z desperados.Wczoraj gdy keekz'a mytant zatakowal w ciagu 3 do 5min zlecialo sie cale pats z koną na czele.Myt~ zwial do dp, apo chwili wpald do thais Yahel i kilku ziomkow z desperados zeby se zapytac co sie stalo.I to by bylo na tyle.
A co mieli zrobić? Rzucić się na Pats? Raczej nie było by to najmądrzejszym rozwiązaniem.
Reinmar I
24-01-2006, 16:58
.....Od jakis dwoch tygodni znow wrocilem do gry....z tego co slyszalem i wyczytywalem na forum tibi.com patsi strasznie sie ''zepsuli''....myslalem ze sa inni niz BM...teraz robia to samo co Jejihev i cala jego swita....na forum czytajac posty ludzi ktorych wogle nie znam lub znam slabo nie do konca wierzylem ze patsi bija tego lub tamtego bez powodu....nie bylem przy przykladowje sytuacji wiec nie moge byc w 100% pewien jak to naprawde bylo....ale od wczorajszej nocy jestem przekonanany ze ''obroncy galany'' to PA(oczywiscie nie wszyscy)....filosova nie znam bardzo dobrze ale wiem ze jest jednym z graczy ktorzy maja zasady..... graja dla zabawy i staraja sie nie utrudniac nikomu zycia....to ze mial skulla nie jest powodem zeby wysylac go do swiatyni...za panowania BM patsi uwazali ze jest to poprostu PA...teraz widocznie sa juz innego zdania.....
Nie jestem przeciwko Patriots jestem przeciwko PA....
Hail all good people on galana...
p.s bede sie starac regularnie uczestniczyc na tym forum:p dobrze jest wrocic znowu gry....tibia ma swoj urok:) mniam
Demiphant
24-01-2006, 18:28
Powiem tylko tyle,że gadałem już z osoabami z pats,desperados,corentiros,PN,Icarusem i jeszcze kilkoma innymi.
bolekndm
24-01-2006, 18:47
Mnie Kardear uie*** no reason ale trodno jak jest sie czlowiekiem ktory jedyne co potrafi to u*******ac nizsze lvle dla loota i psuc innym zabawe to trodno sie dziwic.
A co do Sojuszu uwazam ze najl;epsze gildie powinny sie polaczyc i przeciwstawic Kondzie bo to co pats od*******aja to jest chore
Demiphant
24-01-2006, 19:14
Łamacz a co z twoją gildią??
Reinmar I
24-01-2006, 19:35
...hmmm jesli chodzi o moja gildie to wszystkim sie nie podoba to co robia patsi....to oczywiste...nie wszyscy sa za wlaczeniem sie do walki...inny zas sie whaja....decydujace slowo bedzie miec lider....zobaczymy co on ustali...
Komandos Strong
24-01-2006, 20:30
Enduro moze tez pojdzie na wojne ale o tym musicie gadac z Ravertonem bo ja tylko na chwile jestem liderem :B)
Druid from Galana
24-01-2006, 20:42
A ja mimo tego, że mam lamerski level i dopiero wróciłem do gry to postaram się pomóc. Nie wiem jeszcze jak ale się zobaczy. Ale w wojnie będę uczestniczył na bank. W pare dni 30 level i już można z SD KOndzie przyje***. Nie poradzi sobie z kilkoma low levelami, chyba, że kumple zaraz mu pomogą. xD . Huehuae. Konda jeszcze zobaczymy. Jeszcze sobie dedniesz i to nie przez potworka...
Anarchist
24-01-2006, 20:50
Przez pewnien czas zle myslalem o xulorinie i lordzie ... A tu niespodzianka mam nadzieje ze Blask Patriotsow zgasnie..
Pozdrawiam Stary owner Kongo Mike'a =)
Here ja ale ja nie gram lordem anarchistem ;) mam taki nick na tibia.pl
lord anarchist walczy po stronir patriots do konca,,.. ale i tak jes dobrym czlowiekiem 8o
niewiem czy dobzre zrozumialem czyli ty jestes starym ownerem Lorda anar~~ czy jak 0.o??
Anarchist
24-01-2006, 21:42
Byla akcja lalismy z guldia guidde za cos tam nawet nie wiem. no i patriots wparowalo i prawie padlem -.-
1:20 Inzanee: utani gran hur
21:20 Hizopi: utani hur
21:20 Amadeus Maximus: run
21:20 Hizopi: wwhat
21:21 You lose 85 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 Hizopi: utani hur
21:21 You lose 22 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 10 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:21 Bebe-galana: utani hur
21:21 You lose 72 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 6 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 13 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:21 You lose 33 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 5 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:21 You lose 71 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 28 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 24 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 43 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 Wanos Elstar: utani hur
21:21 You lose 2 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 95 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 4 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 3 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 83 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 9 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 11 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 7 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 34 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 2 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 36 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 24 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 25 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 Febb: exori vis
21:21 You lose 80 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 40 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 93 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 48 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 Lady Bisal: exura gran
21:21 Keekz'Lorenzo: h0h0h0
21:21 You lose 106 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 81 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 36 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 89 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 13 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:21 You lose 50 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 33 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 104 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 49 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 30 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 20 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 9 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 73 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 Lady Bisal: na *** se skull wbijesdz
21:22 You lose 36 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 5 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 63 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Lady Bisal: =;=
21:22 You lose 89 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 27 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 Bebe-galana: exura vita
21:22 Master Slatan: yo stop./.
21:22 You lose 55 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 6 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 19 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 82 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 9 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 29 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 92 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 120 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 44 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 1 hitpoint due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 20 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 23 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 23 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 25 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 29 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 6 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Wanos Elstar: Aaaah...
21:22 You lose 1 hitpoint due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 28 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 15 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 22 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 27 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 Master Slatan: pats stop..
21:22 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 22 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 6 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 61 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 48 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 28 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 95 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 Febb: exori vis
21:22 You lose 15 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 35 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 21 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 83 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 Patafin: stop
21:22 Patafin: pats
21:22 You lose 93 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 98 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 26 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 32 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 29 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 81 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 172 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 4 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 36 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 17 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 65 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Wanos Elstar: exori
21:22 You lose 24 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 102 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 13 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 7 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 19 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 25 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 4 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 17 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 10 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 44 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 21 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 11 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 Master Slatan: asshole wanos
21:22 You lose 30 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 Bebe-galana: no have more
21:22 You lose 33 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 5 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 13 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Keekz'Lorenzo: oko
21:22 You lose 8 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 63 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 1 hitpoint due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 39 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 13 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 34 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 20 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Bebe-galana: Aaaah...
21:22 You lose 12 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 84 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 61 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 102 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Keekz'Lorenzo: exura vita
21:22 You lose 50 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 8 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Bebe-galana: exura vita
21:23 You lose 9 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Wanos Elstar: Aaaah...
21:23 You lose 24 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Master Slatan: yo
21:23 You lose 49 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 38 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 5 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:23 You lose 25 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 31 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 23 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 63 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 18 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 30 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Master Slatan: why the fuck u killin him..he was attackin with me
21:23 You lose 12 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 22 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Wanos Elstar: exura
21:23 You lose 30 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Febb: master
21:23 Master Slatan: he stopped leave him.
21:23 Febb: reason ?
21:23 You lose 4 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 18 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:23 Lady Bisal: exura gran
21:23 You lose 44 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 11 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 38 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 3 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 8 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Master Slatan: killed his rl bro
21:23 Master Slatan: without reeason
21:23 You lose 40 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Skopo de'tag: o lol
21:23 You lose 1 hitpoint due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Patafin: STOP
21:23 Patafin: it
21:23 You lose 54 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 7 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:23 Febb: im tired of AS
21:23 Patafin: febb
21:23 You lose 29 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Patafin: ffs
21:23 You lose 32 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:23 You lose 11 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 62 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 18 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Skopo de'tag: febb
21:23 Master Slatan: ?
21:23 You lose 27 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Patafin: SNACKA MED GRUD~~!
21:23 You lose 26 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 5 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Hizopi: talk to riven
21:23 You lose 69 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:23 Skopo de'tag: he killing for reason
21:23 You lose 47 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Patafin: FEBB
21:23 You lose 27 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 41 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Patafin: LĹT HAN VARA
21:23 Hizopi: or anarchist
21:23 You lose 21 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 54 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:23 You lose 17 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 14 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 33 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 28 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 5 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 You lose 29 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 7 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 1 hitpoint due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 13 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 46 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 2 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Hizopi: i wil help guild only
21:24 You lose 54 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 20 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Skopo de'tag: hizopi ile uhs?
21:24 You lose 42 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 Patafin: SLUTa
21:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 Febb: exura gran
21:24 You lose 48 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 30 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 19 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 Hizopi: malo
21:24 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 Skopo de'tag: ****a
21:24 You lose 53 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 12 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 16 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 71 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 You lose 21 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Skopo de'tag: wydac 60k na uhy?
21:24 You lose 11 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 22 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 23 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 Ledrick: gdzie ty?!
21:24 You lose 15 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 4 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 23 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 41 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 39 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 48 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 Skopo de'tag: rzucy uhy
21:24 Skopo de'tag: ^
21:24 Wanos Elstar: kek
21:24 Wanos Elstar: stop
21:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Hizopi: i tell to lord anarchist
21:24 Skopo de'tag: bede uhal
21:24 You lose 20 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 Hizopi: now
21:24 Bebe-galana: k
21:24 You lose 7 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 Keekz'Lorenzo: MUMMY
Komandos Strong
24-01-2006, 21:47
chyba troszeczke przesadzili trzeba chyba chlopakow ustawic ^^
Byla akcja lalismy z guldia guidde za cos tam nawet nie wiem. no i patriots wparowalo i prawie padlem -.-
1:20 Inzanee: utani gran hur
21:20 Hizopi: utani hur
21:20 Amadeus Maximus: run
21:20 Hizopi: wwhat
21:21 You lose 85 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 Hizopi: utani hur
21:21 You lose 22 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 Bebe-galana: utani hur
21:21 You lose 72 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 6 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 13 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:21 You lose 33 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 71 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 28 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 24 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 43 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 Wanos Elstar: utani hur
21:21 You lose 2 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 4 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 3 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 9 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 11 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 7 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 34 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 2 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 36 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 24 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 25 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 80 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 40 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 93 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 48 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 Lady Bisal: exura gran
21:21 Keekz'Lorenzo: h0h0h0
21:21 You lose 106 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 81 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 36 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 89 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 13 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:21 You lose 50 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 33 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 104 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 49 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 30 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 20 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:21 You lose 9 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:21 You lose 73 hitpoints due to an attack by Febb.
21:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 Lady Bisal: na *** se skull wbijesdz
21:22 You lose 36 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 63 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Lady Bisal: =;=
21:22 You lose 89 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 27 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 Master Slatan: yo stop./.
21:22 You lose 55 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 82 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 9 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 92 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 120 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 44 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 1 hitpoint due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 23 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 25 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 6 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 1 hitpoint due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 28 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 22 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 27 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 Master Slatan: pats stop..
21:22 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 22 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 6 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 61 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 48 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 28 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 95 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 15 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 35 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 21 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 93 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 98 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 29 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 81 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 172 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 36 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 17 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 65 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 24 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 102 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 13 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 7 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 25 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 4 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 10 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 44 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 21 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 11 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 Master Slatan: asshole wanos
21:22 You lose 30 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 25 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 Bebe-galana: no have more
21:22 You lose 33 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 5 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 13 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Keekz'Lorenzo: oko
21:22 You lose 8 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 63 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 1 hitpoint due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 39 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:22 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 13 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 34 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 20 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 You lose 12 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:22 You lose 84 hitpoints due to an attack by Febb.
21:22 You lose 61 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:22 You lose 102 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:22 Keekz'Lorenzo: exura vita
21:22 You lose 50 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 8 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Bebe-galana: exura vita
21:23 You lose 9 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Master Slatan: yo
21:23 You lose 49 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 38 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 25 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 23 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 63 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 18 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Master Slatan: why the fuck u killin him..he was attackin with me
21:23 You lose 12 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 22 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Wanos Elstar: exura
21:23 You lose 30 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Febb: master
21:23 Master Slatan: he stopped leave him.
21:23 Febb: reason ?
21:23 You lose 4 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 18 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:23 You lose 44 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 11 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 38 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 3 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 8 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Master Slatan: killed his rl bro
21:23 Master Slatan: without reeason
21:23 You lose 40 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Skopo de'tag: o lol
21:23 You lose 1 hitpoint due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Patafin: STOP
21:23 Patafin: it
21:23 You lose 54 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 7 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:23 Febb: im tired of AS
21:23 Patafin: febb
21:23 You lose 29 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Patafin: ffs
21:23 You lose 32 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:23 You lose 11 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 62 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 18 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Skopo de'tag: febb
21:23 Master Slatan: ?
21:23 You lose 27 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Patafin: SNACKA MED GRUD~~!
21:23 You lose 26 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 Hizopi: talk to riven
21:23 You lose 69 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:23 Skopo de'tag: he killing for reason
21:23 You lose 47 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Patafin: FEBB
21:23 You lose 27 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 41 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 Patafin: LĹT HAN VARA
21:23 Hizopi: or anarchist
21:23 You lose 21 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:23 You lose 54 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:23 You lose 17 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:23 You lose 14 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 28 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 33 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 28 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 29 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 7 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 1 hitpoint due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 46 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 2 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Hizopi: i wil help guild only
21:24 You lose 20 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Skopo de'tag: hizopi ile uhs?
21:24 You lose 42 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 Patafin: SLUTa
21:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 Febb: exura gran
21:24 You lose 48 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 30 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 19 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 Hizopi: malo
21:24 You lose 19 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 Skopo de'tag: ****a
21:24 You lose 53 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 12 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 16 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 16 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 71 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 Skopo de'tag: wydac 60k na uhy?
21:24 You lose 11 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 22 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 23 hitpoints due to an attack by Wanos Elstar.
21:24 Ledrick: gdzie ty?!
21:24 You lose 15 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 4 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 23 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 You lose 41 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 You lose 39 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 You lose 48 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
21:24 Skopo de'tag: rzucy uhy
21:24 Skopo de'tag: ^
21:24 Wanos Elstar: kek
21:24 Wanos Elstar: stop
21:24 You lose 6 hitpoints due to an attack by Bebe-galana.
21:24 Hizopi: i tell to lord anarchist
21:24 Skopo de'tag: bede uhal
21:24 You lose 20 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 Hizopi: now
21:24 Bebe-galana: k
21:24 You lose 7 hitpoints due to an attack by Drallan.
21:24 Keekz'Lorenzo: MUMMY
Teraz masz swój sojusz dude ;) ... czy jestes w all saints czy gdzie kolwiek to tak past ma to w dupie ...
Anarchist jest dobry... Uratował dupe Mytantowi.. :cup:
@Demi
Co do wojny to nie wiem... Już naoglądałem się polskich wojenek i szczerze mówiąc mam dosyć.. :(
A co do fuzji guildii to im szybciej tym lepiej !! Wiem co mówię.
Arka noego
24-01-2006, 22:33
elo lolki ;]
chyba mnie jeszcze pamietacie??;] chetnie bym wam pomogl no ale... sami wiecie ;( Trzymam za was kciuki a jesli cos by sie nie udalo zapraszam na Kyre :)
thewojtek
24-01-2006, 23:09
elo lolki ;]
chyba mnie jeszcze pamietacie??;] chetnie bym wam pomogl no ale... sami wiecie ;( Trzymam za was kciuki a jesli cos by sie nie udalo zapraszam na Kyre :)
szkoda ze juz nigdy nie zobaczymy aklodaha onnline
dzieki za kciuki-,-:)
Reinmar I
24-01-2006, 23:55
...Patriots widocznie mysli ze jest wystraczjace silne ze moje pomiatac wszystkimi nawet swoimi sojusznikima....naprawde dziwie sie ich glupocie...szkoda tylko ze FS sie wykrusza nagle gdy filo i myt wypowiedziali wojne patsom ogrom ludzi odeszlo...a oni sami cos sie nie pojawiaja..
@Komandos mam nadzieje że będziemy walczyć :)
Tylko musimy się lepiej przygotować :D
Anarchist jest dobry... Uratował dupe Mytantowi.. :cup:
Myta chcial uratowac co bardzo mnie cieszy.. ale za 5 minut chcial mnie ubic... :(
...Patriots widocznie mysli ze jest wystraczjace silne ze moje pomiatac wszystkimi nawet swoimi sojusznikima....naprawde dziwie sie ich glupocie...szkoda tylko ze FS sie wykrusza nagle gdy filo i myt wypowiedziali wojne patsom ogrom ludzi odeszlo...a oni sami cos sie nie pojawiaja..
Ja opuscilem FS ale to bylo przed wypowiedzeniem wojny... a nie dziw sie ze odchodza inni bo filo wyzywal Patsow i pod wplywem zlosci oglosil wojne a to nie ma sensu zeby tylko FS walczylo.
Demiphant
25-01-2006, 07:30
TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze.
Mefisto of Deth
25-01-2006, 07:47
Czyli to będzie niezła wojna dużo trupów będzie, a nie weim czy dacie sobie rade z takim corliciem, konda, oenem czy van hellsinghiem :(
A znając umiejętności polaków to gówno z tego będzie -.-
Polacy jednoczcie się, a nie zabijajcie nawzajem...X(
Druid from Galana
25-01-2006, 09:18
Czyli to będzie niezła wojna dużo trupów będzie, a nie weim czy dacie sobie rade z takim corliciem, konda, oenem czy van hellsinghiem :(
A znając umiejętności polaków to gówno z tego będzie -.-
Polacy jednoczcie się, a nie zabijajcie nawzajem...X(
Miszczu xD. Przecież nawet taki Corlik czy Van Hellsing nie da sobie rady jak zaatakuje go kilka osób. Przeciez oni wszyscy nie będą chodzić zawsze razem. Każdego można dednać. :)
Demi~ ja preferuje zrobic pare grup od 10 do 20 osob.Moge zalatwic na Team Speaku kanal i pare podkanalow wiec kazda grupa sie w*******i i bedziemy latac i eliminowac=)
Odezwe sie w grze:D
Demi~~
A co z polakami w pats ? zostana czy odejda ;> ??
Demi~~
A co z polakami w pats ? zostana czy odejda ;> ??
W Pats z Polaków zostali tylko Corlic i Lord Anarchist. Jeśli Lord nie odejdzie z Pats moim zdaniem Polacy go znienawidzą :).
W Pats z Polaków zostali tylko Corlic i Lord Anarchist. Jeśli Lord nie odejdzie z Pats moim zdaniem Polacy go znienawidzą :).
a Styp 8o ?
a Styp 8o ?
No fakt on też ale zapomniałem o nim :p bo go więcej nie ma niż jest. :)
Hmm.. Na anarchista już mówią "Hitler" <lol>
A co do pats to guildia lord angel~ ewentualnie będzie walczyć razem z pats.. (po ich stronie)
Co do zerwania sojuszy, to zerwali z FS i ASS z powodu jak to mi anarchist wytłumaczył : "Doszli do wniosku, że już nie są im potrzebni" :(
Reinmar I
25-01-2006, 15:55
.....lord angel~ LOL przeciwko patsom....wydawalo mi sie ze jest z nimi w komitywie....bynajmnije tak bylo zanim nie zrobilem sobie przerwy....nie powiem jestem mile zaskoczony:).....
juz wkrutce Galana znow spłynie krwia. Jest to pewne jak 2+2=4
Druid from Galana
25-01-2006, 16:11
15:49 You see a dead human (Vol:10).You recognize Asce Shangen. She was killed by Xisso.
No i kolejna ofiara PAtriots. xD
Druid from Galana
25-01-2006, 16:35
16:33 You see a dead human (Vol:10).You recognize Cothario de'tag. He was killed by Keekz'Lorenzo.
-.- Leja kolejnego...
thewojtek
25-01-2006, 16:38
Bedzie ciezko ale damy rade -,-
jak narazie to expijcie i kase na runki etc. kolujcie
HAIL MY PG!
Druid nie Spamój, jest taki magiczny przycisk "Edycja".
Co do zbierania kasy na runy i expie.. PATS już teraz zaczyna wybijać jak na wojnie !! :o
Reinmar I
25-01-2006, 18:24
.......niech robia tak dalej....niedlugo sie bany posypia jesli nadal beda zabijac graczy bez skuli....ale nie tylko all serwer sie przygotowuje...patsi tez...tyle ze oni wymuszaja pieniadze od graczy.....tylko dzis juz pare razy obilo mi sie o uszy ze znajomek znajomka ma wlasnie tego rodzaju problem....X(
Komandos Strong
25-01-2006, 18:48
nom dzisiaj od mojego ziomka 30 k wolali bo bil jakiegos pk -.-
Zuper Hero
25-01-2006, 20:12
No i się zaczeło od ok tygodnia patricoi biją bez powodu wszystkich ostatnio mojego qumpla 70 elite prawie zajechali ale uciekł do ghB)
Barzyk de'Costa
25-01-2006, 20:16
Hehehe... kiepsko. Z chęcią chcę wam pomóc, ale 20 lvl nie wiele tu zdziała.
Demiphant
25-01-2006, 20:56
No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-
Gadacie na ogólno dostępnym forum.. to czego można było się spodziewać.
Reinmar I
25-01-2006, 21:19
.....ciekawe co konda z tym zrobiB) ....za gadanie ze jest zle(bo tak jest) i wyrazanie opini nie bedzie chyba huntowalB)
thewojtek
25-01-2006, 21:40
juz powstala new gildia.... wiec zrobmy to i ustawmy patsow :) HAIL GALANA!
Źle jest od wielu dni:( Ale co dokładnie miałeś na myśli, bo nie do końca rozumiem?
Btw. Icarus też dzisiaj szalał: ubił członka mojej gildii za title: "Pro by Oen"
Icarus Blakkheim: ITS WAR!!
Ubijanie takich osób za te title można traktować jako free fragi na pats..
Tak mi się przynajmniej wydaje.
Barzyk de'Costa
25-01-2006, 21:52
juz powstala new gildia.... wiec zrobmy to i ustawmy patsow :) HAIL GALANA!
Jak się nazywa i od jakiego lvl-u rekrutacja?
Szczerze to sam Icarus mówił Kardearowi kto jest przeciw Pats.
Szczerze to sam Icarus mówił Kardearowi kto jest przeciw Pats.
i hooj niech wiedza ze to co robia sie ludzia nie podoba i nadchodzi temu kres ...:p
Demiphant, teraz już wiem o co Ci chodziło... Fragment rozmowy z xXx(zaufany i szanowany gracz przez większość Was jak sądzę. Nie chcę podawać nicku... Pozdro dla Wtyki-.-'):
21:38 xXx: sluchaj wojna jest
21:38 xXx: niechodz ja sam stoje
21:38 xXx: nie exp dzis
Nie wiem, czy pats oficjalnie wypowiedzialo wojnę czy nie, ale i tak jest nieciekawie;/
Jeśli oficjalnie to komu do choooja?-.-
co do lorda anarchista 99% ze nie odejdzie z Pats ... wiec na niego nie liczcie =/
puki co to nie ma wojny ...
a bezpieczny nikt nie jest =/
ja jestem na tzw. friends liscie pats niby ... a jak zrobie skula to daje 100% ze mnie u***ia ;)
Hail Galana bez PA
wiec Hail Alliance ! ?
Ostatnia w tym nadzieja, tylko gdzie on jest i czy w ogole bedzie zanim bedzie za pozno?;/ I czy nie bedzie tak, ze czesc polakow powalczy kilka dni i pozniej im sie znudzi?;/
Chyba sie zaczeło ...
Appendix zaczelo rekrutowac :)
Powodzenia !
Ceapoznan
25-01-2006, 22:44
Nom po pierwsze to chyba sie przedstawie malo kto mnie zna... Ale ja was znam i wiekszosc daze dużym szacunkiem za to, ze nawet w gierce jaka jest Tibai potrafia pozostawac soba... Jestem z Poznania I tu uklon do Xulorina<niezbyt lubilem twoje zachowanie ale to sie zmnielo po twoich kilku postach> Dobra ale powiem wam tak chociaz juz nie poswiecam duzo czasu tibi<nauka itp> to jednak sie orientuje co jak co... A co do zachowań polskich graczy moje wrazenie jest takei ze wiekszsc lize dupe, malo jest takich graczy jak Demi itp, ktorzy potrafia byc wierni znajomym...
Cati nigdy nie spotkalem ale zawsze mialem zdziwko, ze ziomus tak nagina z lvl mimo wieku...
Co do zachowania Kondy mam wrazenie, ze on najchetniej jeszcze by u***ali Corlica i Bona by miec spokoj... A czasami sie nawet zastanawiam czy on nie gra czasami Oenem a Oen Konda<patrz. kiedy konda pada>
Ale mneijsza o to... Co do owej wojny jest tak, ze chcialo by sie pomoc ale lvl nie pozwala chociaz jak to sie mowi niszczenie powinni sie zaczac od korzeni...wiec moze przyczajka na panne niemke:P
Ok PZDR..
Your's Cea
P.S Xulorin do ktorej jest Toto-mix otwarty kolo ciebie bo musze jechac obstawic>> :P
wiec Hail Alliance ! ?
Ostatnia w tym nadzieja, tylko gdzie on jest i czy w ogole bedzie zanim bedzie za pozno?;/ I czy nie bedzie tak, ze czesc polakow powalczy kilka dni i pozniej im sie znudzi?;/
Popieram ... zdaje sie, że dużo ludzi czeka na ten Alliance =] M.in. Ja =D
22:43 You lose 106 hitpoints due to an attack by Febb.
22:43 Febb: exori vis ""nah""
22:43 Febb: exori vis ""nah""
22:43 You lose 21 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
22:43 Galanus: exura gran
22:43 You lose 18 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
22:43 You lose 217 hitpoints due to an attack by Xisso.
22:43 Galanus: exura vita
22:43 You lose 15 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
22:43 Galanus: utani hur ""Nas Nee Dogoniat""
22:43 You lose 59 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
22:43 You lose 27 hitpoints due to an attack by Xisso.
22:43 Xisso: Utani hur
22:43 You lose 2 hitpoints due to an attack by Xisso.
22:43 You lose 31 hitpoints due to an attack by Xisso.
22:43 You lose 24 hitpoints due to an attack by Keekz'Lorenzo.
No coments ...X(
Ceapoznan
25-01-2006, 22:53
Ta Appendix........ To jest moc przyjazni i checi zmiany...
Lets make Tibia world<Galana> the better place to be! !!!
Reinmar I
25-01-2006, 23:06
.....prawdopodobnie wymysla...ze...zabiles rl firenda ktory probowal cie zabic...blablabla....stara bajkaB) ...lub cos w tym guscieB) ....choc z calym szacunkiem moga miec naprawde powod....ale z drugiej strony to co teraz prezentuja patsi.....jest malowiarygodne
thewojtek
25-01-2006, 23:15
Wish us gl:)
Appendix to ostatnia chyba szansa na koniec z PA wiec ****a wszyscy pomozcie nie bojcie sie o swoje chary jak przegramy to i tak se nie galanie nikt nie pogra bo pa jeszcze bardziej sie zwiekszy:(
HAIL Appendix
23:14 You see yourself. You are a master sorcerer. You are The light from Above of the Appendix.
@creatus~
a o mnie zapomniales?:>
Ceapoznan
25-01-2006, 23:17
Eee Gran o tobie sie nei zapomina ::D... Bro :*
Ehh idą ciężkie dni dla Galany...
Reinmar I
26-01-2006, 00:04
....zabito mojego dobrego kumpla....powodem jest to ze na tym forum opowiedzial sie ze wezmie udzial w wojnie przeciwko patsom....B)
:confused: :confused: :confused:
thewojtek
26-01-2006, 00:30
****a nie wiem kto ale na forum jakis kret:( pewnie szkodi albo anarchist :(
****a nie wiem kto ale na forum jakis kret:( pewnie szkodi albo anarchist :(
ja to czytam :P a tych waszych wkretow macie w legendary i tych pochodnych gildiach kilku ktorzy ladnie sie maskuja :) za to wam dziekujemy bo to walsnie od nich mamy dobre informacje ze tu cos piszecie :> dziekujemy ^.^
Lolek_władca_pralek
26-01-2006, 01:11
ja to czytam :P a tych waszych wkretow macie w legendary i tych pochodnych gildiach kilku ktorzy ladnie sie maskuja :) za to wam dziekujemy bo to walsnie od nich mamy dobre informacje ze tu cos piszecie :> dziekujemy ^.^
Nie ma to jak płynąć z prądem zamiast pod prąd co nie Szkodi?
Mopsmaster
26-01-2006, 01:15
: OOOOOOOOOOOo0o0o0o
Jak zdechła (śmierdząca nawiasem mówiąc) ryba... tak tak to cały szkodi :)
Mopsmaster
26-01-2006, 01:17
ciekawe jak galana wygladala by gdyby rzadzili polacy
Lolek_władca_pralek
26-01-2006, 01:29
ciekawe jak galana wygladala by gdyby rzadzili polacy
Zależy któzi?
Mopsmaster
26-01-2006, 01:32
to co mialo dawno sie zaczac zaczelo sie jak sie to potoczy? : p
dajcie mi 120 ms a wszystko sie wyjasni hehehe xP
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1106102
ta...
no coz, niektorzy ludzie sa jednak inni niz sie wydaje, albo sie mocno zmieniaja w czasie kiedy z nami nie przebywaja.
tak czy siak szkodi wielu jest twoja postawa rozczarowanych, w tym ja, mozna to nazwac krotko - ass licking. smutne ale prawdziwe. i nie mowie o wojnie, mowie o twojej postawie od czasu powrotu na galane.
lojalnosc - dziwne slowo prawda? tylko lojalnosc wobec kogo?czy da sie byc lojalnym wobec przyjaciol spoza pats czy tez sie nie da... skoro patsi bija wszystkich bez wyjatkow, nie szanujac juz naprawde nikogo? zastanow sie nad tym... czasem warto.
a wiec wojna sie zaczela. Mnie najbardziej rozbawiaja te pogrozki w stylu dopadne cie w rl ale wiadomo wiekszosc grajacych w tibie to dzieci. Wiec komentowac zabardzo tego nie bede
I za to padłem dziś? Za wyrażanie swej opinii na forum? Przecież każdy z Pats wie że nie lubie skull huntingu. Nawet nie doszłem do tej gildii a wy mnie zabiliście. I szczerze nie miałem zamiaru dochodzić.
Padłem wczoraj tak jak ty w wojnie IS vs Pats. Pats zabili Cie wtedy chociaż nie brałeś udziału w wojnie.
ta...
no coz, niektorzy ludzie sa jednak inni niz sie wydaje, albo sie mocno zmieniaja w czasie kiedy z nami nie przebywaja.
tak czy siak szkodi wielu jest twoja postawa rozczarowanych, w tym ja, mozna to nazwac krotko - ass licking. smutne ale prawdziwe. i nie mowie o wojnie, mowie o twojej postawie od czasu powrotu na galane.
lojalnosc - dziwne slowo prawda? tylko lojalnosc wobec kogo?czy da sie byc lojalnym wobec przyjaciol spoza pats czy tez sie nie da... skoro patsi bija wszystkich bez wyjatkow, nie szanujac juz naprawde nikogo? zastanow sie nad tym... czasem warto.
mowisz zmiana? :P lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>
@tor lar : :*****
No cóż teraz już nawet pisanie jest powodem do ataków więc już nawet scula nie trzeba mieć :) jak miło.
@up Tak tak lojalność ponad wszystko i nie ważne że teraz patriots non stop PAaaaaakuje we wszystkich sd i nie ważne że z "obrońców" Galany stali się jej tyranem i nie ważne że wielomiesięczna (w niektórych przypadkach paroletnia) praca (gra itc przyjemność) idzie w błoto bo przecież o patriots powinno się tylko dobrze pisać to nasi obrońcy i liz liz (o). Piszą kto jest przeciwko nim ??? Nikt tu wszyscy są przeciwko temu co oni robią niech Patriots w końcu zrozumie że my po prostu chcemy GRAĆ przeszkadza im że ktoś ma skula?? to niech najpierw zabiją wszystkich ze skulem w swoich własnych szeregach Słyszałeś może o takim powiedzeniu "W moim oku widzisz drzazgę a we własnym belki nie widzisz"? Zabijacie nawet za to że ktoś napisze coś krytycznego na wasz temat zerwaliście wszystkie sojusze "bo już nikt wam nie jest potrzebny" Ciekawe ile ty będziesz potrzebny im:) Będę miał ubawy po pachy kiedy zobaczę jak za miesiąc może trochę dłużej ty również zginiesz z ręki przyjaciół...patriotów. Ja też nie mam nic przeciwko szwedom niemcom brytyjczykom itd. Ja nawet nie chcę żeby tym servem polacy rządzili bo my nie umiemy rządzić chcę w końcu świętego spokoju i tyle :P
Wczoraj pats mnie na*******alo za free X(
Mam nadzieje ze to bedzie dluga wojna ... i pa zniknie z galany
szkodi ~~
gratz :****************************************:evul:
Druid from Galana
26-01-2006, 10:01
[QUOTE=szkodi]mowisz zmiana? :P lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>
TO JEST WEDŁUG CIEBIE LOJALNOŚĆ?? LIZANIE DUPSKA PATRIOTOM I KABLOWANIE?? I ty uważasz, że jesteś lojalny?? "lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz" LIZANIE DUPSKA JEST DLA CIEBIE NAJWAŻNIEJSZE!! Nie martw się. Niedługo zginiesz przez "kumpli". Cieszysz się, że mogłeś podlizać się Kondzie i podkablować kto źle na niego mówi?? Konsekwencją tego twojego ass lickingu jest zabicie by XISSO mojego najlepszego ziomka. NIe wybacze Ci tego mimo, że to tylko gra. Może i mam mały level, trudno. Ale na bank jeszcze tego pożałujesz. A zapewne zabiją Cie twoi starzy kumple, bo nie wiem kto Ci wybaczy zdrade. W każdym bądź razie mnie możesz pocałować w d***. Miłego grania.
thewojtek
26-01-2006, 12:07
po 1 jego zachowanie mi sie TEZ nie pogoba ale go ****a nie obrazajcie! wybral co wybral :( do zobaczenia :*
Demiphant
26-01-2006, 12:30
Zastanówmy się kto tutaj jest lojalny do kogo.Czy Konda,febb itd są lojalni do reszty zabijając kolegów ludzi z gildi za skulla choć czasami za free także?Lojalność to jest szacunek do osób,które ci pomogły i nie opuściły.NIe wiem jak wy ale ja nie chciałem być w gildi z Kondą po ostatniej wojnie jeżeli on atakował osoby,które pomogły PPG.Czy Febba możesz nazwac lojalnym za to,że zabija osoby dzięki,którym dalej tutaj jest??On jak i Veccia,Xisso mieli miec hunted 4ever od PAts i przetrwali dzięki lojalnym do niech ludziom i teraz proszę bardzo jak dziękują.Kilka osób dokonało wyboru i nie mogą sie wycofać już z podjętej decyzji.Więc do zobaczenia na polu bitwy;]
/Demi;]
Anarchist
26-01-2006, 12:39
no no no cwaniaczki ;)
mowisz zmiana? :P lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>
@tor lar : :*****
lojalni? kiedy wrociles na galane to kto z patsow ci pomogl? jesli ktos w ogole?
sam teraz biegasz z red skullem i sie cieszysz - no coz widac niektorym tak mozliwosc zabijania uderzyla do glowy ze nie licza unjustow...
lojalny zawsze dla fodeum? haldir w wojnie... IS vs pats, szkodi biega po aab i krzyczy "nie bijcie mnie ja nie jestem w wojnie" po czym i tak padl przez tych jego juz wtedy "wiernych" przyjaciol.
brak lojalnosci to okazalo zaczecie lizania im dupy jak tylko przyszedles na galane, od pierwszch dni. no ale coz to tylko gra czyz nie? ale kontakty z ludzmi i nawiazane przyjazni/znajomosci moga byc prawdziwe, i to z nimi walczysz, z przyjaciolmi, nie z pixelami w grze.
Anarchist
26-01-2006, 12:48
Witamy W wojnie
Barzyk de'Costa
26-01-2006, 12:57
Jak Pats sami się wyniszczają to tylko im pogratulować:)
dzis juz sie troche dzialo....
http://rapidshare.de/files/11860687/war.rec.html
jesli ktos sie boi sciagac z rapida to http://tibicams.tibianetwork.net/get/4750
thewojtek
26-01-2006, 13:06
Zastanówmy się kto tutaj jest lojalny do kogo.Czy Konda,febb itd są lojalni do reszty zabijając kolegów ludzi z gildi za skulla choć czasami za free także?Lojalność to jest szacunek do osób,które ci pomogły i nie opuściły.NIe wiem jak wy ale ja nie chciałem być w gildi z Kondą po ostatniej wojnie jeżeli on atakował osoby,które pomogły PPG.Czy Febba możesz nazwac lojalnym za to,że zabija osoby dzięki,którym dalej tutaj jest??On jak i Veccia,Xisso mieli miec hunted 4ever od PAts i przetrwali dzięki lojalnym do niech ludziom i teraz proszę bardzo jak dziękują.Kilka osób dokonało wyboru i nie mogą sie wycofać już z podjętej decyzji.Więc do zobaczenia na polu bitwy;]
/Demi;]
do zobaczenia :*, damy rade bo co mamy robic? tylko ludzie ****a nie srajcie w gacie! ;> bo ja widze ze juz polowa tych co deklarowali ze beda walczyc wykrusza sie :( mamy szanse!
Reinmar I
26-01-2006, 13:31
...szkodi jest lojalny...lojalny wobec patriots....z tego co moge zauwazyc jako obserwator....nie wiem jak to bylo lub jest miedzy nim a patsami...ni obchodzi mnie to....ale prawda jest niestety taka ze niektorzy w patriots sa najzwyklejszymi PA...szkodi musisz sam przyznac ze te niektore powody sa wyssane z palca....osobiscie jeszcze nie mialem(no moze od strony lord angel~~~jak jeszcze byl w u nich)doczynienia z PA ze strony patriots ale wielu moich znajomych padlo przez nich....lub musieli placic z blachego powodu....nie mozna tez obrazac szkodiego za dokonany wybor...z tego co wiem to jest wierny swoim kompanom...a to ze niektorzy z nich to najzwykleisi PA nie mozna go winic....a tak wogle to jest gra:) nie mozna tego az tak brac do siebie:) lecz tez trzeba sie umiec zachowac....nalezy pamietac ze graja w nia tez inni ludzie....wiec niech wygra lepszy----albo niech wygraja ci po ktorych jest sprawiedliwosc.....eee jak to woli:p
p.s sorra ze tak zamotany ten tekst nie ogarniety jestem kawal lodu spadl mi na glowe jak odsniezalem taras ehmmX(
no chociarz febb ma red sqll teraz.
ale filmik zescie nakrecili wypas, normalnie 30 min bicia 27 lev :P, a mial tyle ladnych uhow ktore mozna bylo zlootowac :p no nic przynajmniej cos tam probowaliscie, ale za ten red skul febba wam sie gratz nalezy;)
lojalni? kiedy wrociles na galane to kto z patsow ci pomogl? jesli ktos w ogole?
sam teraz biegasz z red skullem i sie cieszysz - no coz widac niektorym tak mozliwosc zabijania uderzyla do glowy ze nie licza unjustow...
i tutaj jest kolejny powod do tego ze jestem lojalny. nie mowie ze w patriots nie wybija sie redskulli za nic. ja poprostu przestrzeglem ludzi ktorzy zabili/okradli kogos z czlonkow mojej rodziny :)
lojalny zawsze dla fodeum? haldir w wojnie... IS vs pats, szkodi biega po aab i krzyczy "nie bijcie mnie ja nie jestem w wojnie" po czym i tak padl przez tych jego juz wtedy "wiernych" przyjaciol.
mmm. jezeli ktos gral wczesniej o rientowal sie w sytuacji to wiedzial ze sie wahalem. i wiedzialo to IS i wiedzialo to Foedus. Kilka dni wczesniej mialem haka, a eq na wojne dostalem bodajze od Boltana. Jak sie zreszta okazalo juz na Nebuli kilka osob w tym haldir i ja bylismy pingowani przez Alliance (stad tez smierc). Wtedy mialem dylemat, teraz nie mam. Za bardzo przejmowalem sie gra :) Teraz nie popelniam bledow i od czasu przejscia na selene/nebule nikt z zadnej gildii sie na mnie nie zawiodl. Zreszta ja nie musze sie tlumaczyc :P
brak lojalnosci to okazalo zaczecie lizania im dupy jak tylko przyszedles na galane, od pierwszch dni. no ale coz to tylko gra czyz nie? ale kontakty z ludzmi i nawiazane przyjazni/znajomosci moga byc prawdziwe, i to z nimi walczysz, z przyjaciolmi, nie z pixelami w grze.
o czym Ty dzieciaku w ogole mowisz? :P przyszedlem na galane koncem pazdziernika kiedy to Patriots jeszcze nie bylo. A wtedy poznalem kilku osobnikow z terazniejszego i bylego Patriots (Veccia, Begger Inco, Oen, Xees, Kardear, Keekz, Wanos, Konda). Byli oni wtedy gdzies bodajze w Valhalli i przegrali wojne z corentiros. Lizac dupy nikomu nigdy nie lizalem. Mialem hunty od Jejiheva, Sugusita, Xerizezo i innych i niejednokrotnie uciekalem do dp.
A wojna? Wielu nie chcialo walczyc przeciwko mi i ja tez nie chcialem walczyc przeciwko nim. Na filmiku zreszta widac ile osob mnie uhalo (Begger Inco, Luffare Inco, Keekz i jeszcze ktos).
Na Nebuli sytuacja zmienila sie o 180stopni bo bylem w gildii gdzie wkrecil mnie Haldir. To byli Phyrexians i tam poznalem reszte Patriots. Rok czasu to naprawde wiele.
Co do ludzi ktorzy walcza przeciwko mnie i znaja mnie dobrze to wiedza ze maja moj szacunek i to samo moge mam od nich (tak, Demi?). Wszyscy wiedzieli ze nie odejde, i napewno tego nie zrobie. Szybciej zmienie server razem z Patriots bo jestem z nimi o wiele bardziej zgrany anizeli z niektorymi Polakami.
peace brothers :P
@demi : powodzenia w sobote :]
@reinmar : no i ten facet mi sie podoba ;] co do tego co mowisz to sie godze - jestem lojalny do tych ktorzy ratowali mi nie raz dupsko. nigdzie nie jest napisane to ze nie sa PA. kazda gildia ma swoich PA. Ale nie mozna tez mowic ze kazdy czlonek gildii jest PA :P
Lolek_władca_pralek
26-01-2006, 14:10
Co do filmu to było widać że plan mieliście, ale z wykonaniem było gorzej jak byłjuz ztrapowany trzeba było użyć fire field'a albo fire bomb'a. Najważniejsze jednak jest to że chcecie wlaczyć. Kilka osób padło i nie poddało się, znów przychodzili i walczyli.
Gratulacje za truskawe Febb'a
Ale moglibyście się postarać żeby bana dostał i inni z Patriots też.
Komandos Strong
26-01-2006, 14:19
reinmar nie pisz nic tutaj bo pan kolega szkodi powie kondzie i bedzie nie dobrze bo on jest "lojalnym" patriota :>
btw. ktos by mogl zrobic jakis prv forum i powiedziec osobom linka oczywiscie tym ktorzy by brali udzial w wojnie
thewojtek
26-01-2006, 15:00
Mozna by -,- komandos wlasnie zauwazylem ze jestes z lodzi 0.o ja tez -,- ja dabrowa a ty?
Catrishia
26-01-2006, 15:55
Hmmm, widze ciekawe rzeczy się dzieją. No coż to tylko gra ludzie wybierają różne strony konfliktu po to by im sie lepiej i przyjemniej grało. Jeśli Szkodi wybrał strone Patriots to jego decyzja, został tam też Lord Anarchist, Colric i Styp. Cała czwórka to moi dobzi znajomi i nie mam zamiaru im niczego wyrzucać lub oczarniać za to, że grają tak jak grają bo ich znam i lubie. Zresztą znam także 90% Patriots i wcale nie są to złe osoby jak się z nimi gada, poprostu teraz pokazują rogi ;) Z drugiej strony cieżko by mi było latać i zabijać znajomych (także z rl) którzy stoją po stronie Appendix takich jak Aylitha, Bon Devil, Zaxuhe, Demiphant on Galana i całej, całej reszty. Dlatego pozostaje cały czas bez gildi. Sam odpowiadam za swoje czyny, szanuje innych graczy a oni szanują mnie i dzięki temu nie mam problemów. A co przyniesie przyszłość to się okaże, część Polaków stoi po stronie Patriots, część po stronie Appendix, a inni tak jak ja pozostają z boku i grają na swój sposób. Nigdy już nie będzie tak jak kiedyś, za czasów IS, że wszyscy Polacy trzymaliśmy się razem, te czasy już dawno mineły, teraz każdy gra na własną ręke. Zapomnijcie już o dawnych czasach i nauczcie się grać w tych warunkach, przezwyczajcie się do tego lub opuśćcie Galane, stare czasy już nie wrócą! Grajcie tak, żeby gra przynosiła wam przyjemność, a nie kłutnie, przeżycia i zawały serca ;) Każdy ma na to swój sposób... Mam nadzieje, że chociaż trochę rozumiecie mój punkt widzenia. Ja już dawno przestałem tą gre traktować powarznie, gram bo gram dla przyjemności jak nie będe grał nic się nie stanie, pójde swoją drogą... taka kolej rzeczy, ja już się do tego przezwyczaiłem i wam też radze bo żal tracić życia i emocji na głupią grę, oprzytomnijcie ludzie! Przemyślcie mój punkt widzenia i spróbujcie według tego grać, a gra stanie się naprawde mniej stresująca, przyjemniejsza i łatwiejsza ;)
A dla zainteresowanych wojną temat z fragami:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1106668
dl zainteresowanych kolega szkodi nie wiedzial o tym co tu pisaliscie :P poinformowal nas o tym jeden z czlonkow LEgendary Souls :] Sami nam pomogliscie :P Do tego jeszcze 3 msge z innych zrodel niezrzeszonych gildiami i dopiero wtedy pojawilem sie ja :)
Witamy W wojnie
Siema Mania ...
heh no i widzisz co sie narobilo ... przyjdzie nam walczyc przeciwko sobie :(
ale co tam ... jak to konda mi kiedys powiedzial "czasem trzeba wojny zeby bylo lepiej na tym swiecie"
mam nadzieje ze wiesz ze nie ja to zaczolem ...
I never will forget you / bye bye ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.