Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p
Lord Hybrid
15-03-2006, 16:58
odplyn chlopcze, jak keidykolwiek osiagniesz to co ja osiagnalem to wtedy mzoemy podyskutowac.
maciek@ sam jestes "bla bla bla", wierz mi, nie chcesz zebym ci to tu udowadnial, z teogo prostego powodu ze potem jaksi debil przeczyta i za to znow zalapiesz hunta, nie jestem po stronie patsow i mi na tym nie zalezy, ale nie pisz tu ze to bzdury itp, ja nie mowie ze jestes demim, bo nie jestes, ale to ze demi czasem toba gral, a moze ciagle gra, to jest fakt.
To właśnie odrazu wam mówiłem że sporo osób tak gada, paple jęzorami na różne strony a Aylitha sie do mnie przysrał tylko dlatego że jestem w gildii od której członka padł. Informacje na Galanie sie bardzo szybko rozchodza po kumplach kumpli kumpli........ :)
Lord Hybrid
15-03-2006, 17:01
A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??
a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!!
W dodatku wiekszość noobów sie kitra i nie wiadomo z kim mamy do czynienia poprzez ukrywanie nicka. :p No i wkońcu każdy może powiedzieć że miał 100 lvl :p
To właśnie odrazu wam mówiłem że sporo osób tak gada, paple jęzorami na różne strony a Aylitha sie do mnie przysrał tylko dlatego że jestem w gildii od której członka padł. Informacje na Galanie sie bardzo szybko rozchodza po kumplach kumpli kumpli........ :)
hybrid jestes moim idolem zmiennosci :D
co jak co ale akurat ja to wiem co mowie. uwierz czy nie, maciek sam wie jaka jest prawda.
W dodatku wiekszość noobów sie kitra i nie wiadomo z kim mamy do czynienia poprzez ukrywanie nicka. :p No i wkońcu każdy może powiedzieć że miał 100 lvl :p
noobow? haha, "ok"
soory bardzo, ale to ze nie podaje nicka to czysta logika.
pisze sobie co mysle, nie musze sie martwic ze jakis anarchist czy inny wielbiciel patsow to przeczyta, tak samo sie nie musze martwic ze taki macius sie bedzie chcial na mnie mscic. po co mam ujawniac moj nick czy lev? ci naprawde w temacie i poinformowani i tak znaja prawde. a to co sie pisze na tym forum to czysta propaganda.
i prosze was nieo brazajcie mnie, bo naprawde nie chcialbym przytaczac niektorych faktow tylko po to zeby sie an was odegrac, i udowodnic ze mowie prawde, po prawdopodobnie paru z was mialo by przez to problem. a to naprawde nie moj cel. ale jak bedziecie sobie mnie obrazac, tylko dlatego ze o mnie nic nie wiecie, to nie bede sie martwil czy ktos wpadnie w klopoty przez to co napisze czy nie. chcesz ze man dyskutowac? prosze brdzo, kocham dyskusje, ale bez insultow, fakty i argumenty sa mile widziane :)
A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??
a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!!
ehm, no wlasni co ja osiagnalem? to ja wiem, a czy ty cos o tym wiesz? nie, raczej nie, a nawet na pewno nie, wiec czy to ja jestem tym ktory nie wie o czym mowi? czy ty sam?
po czym poznales ze oceniam po lev? ja nie mam opjecia jaki ty masz lev <lol>
nie umiem sie zachowac poprawnie? "teach me master", pokarz w ktorym momencie sie zachowalem nie poprawnie, jak to ladnie uargumentuejsz to ci wysle bp uh do wybranego chara i depota na galanie. aha, i nie mow ze nazywajac kogos debilem badz sharerem jestem niegrzeczny, to nie sa pomowienia, tylko fakty, ktorych ty najwyrazniej nie znasz.
Lord Hybrid
15-03-2006, 20:16
hybrid jestes moim idolem zmiennosci :D
co jak co ale akurat ja to wiem co mowie. uwierz czy nie, maciek sam wie jaka jest prawda.
Jakiej kur~~ zmienności ? :] Ja od początku słyszałem od wielu osób że Aylitha share acc z Boltanem, Demim i kimś jeszcze - ale mnie to wali co robią i czy nawet to prawda. Pisałem tu bo sie dowiedziałem na tibii że ktoś mi tu dupsko smaruje nieuczciwie. Więc to Aylitha powinna podziękować swoim ziomkom że tak to rozpowszechnili...........
Jakiej kur~~ zmienności ? :] Ja od początku słyszałem od wielu osób że Aylitha share acc z Boltanem, Demim i kimś jeszcze - ale mnie to wali co robią i czy nawet to prawda. Pisałem tu bo sie dowiedziałem na tibii że ktoś mi tu dupsko smaruje nieuczciwie. Więc to Aylitha powinna podziękować swoim ziomkom że tak to rozpowszechnili...........
ano wlasnie, wiec jak to sie ma do tego ze nazywasz mnie nobem, i twierdzisz ze nie wiem co mowie, powtarzam plotki etc, i usperawiedliwiasz to tym ze ktos cie obsmarowal? ja to ja, a to co pisza inni nie ma ze mna zwiazku :P
naprawde nie chce nikomu zaszkodzic wiec tego watku bede sie staral raczej juz nie poruszac.
padl ot padl, teraz juz nie ma sensu szerzej tego omawiac, bo to nic nie zmieni.
chyba znowy sie zapedziliscie chlopaki i znowu przypomnienie do czego ten temat sluzy :P kluccie sie gdzie indziej a to czy acc jest sharowane czy nie to juz nie wasza w sumie sprawa chyba nie ?
Taaa, pats obroncy zasad...... A ded Macka doprowadzil tylko do tego ze bedzie sie podlizywal patsa zeby tylko nie pasc. W sumie nie ma sie co dziwic. A co do rozpoczecia wojny ? Mowicie ze czekaja na odpowiedni moment? Zobaczymy... W sumie prawda nie biore w niej udzialu nie mam nic do gadania.
chyba znowy sie zapedziliscie chlopaki i znowu przypomnienie do czego ten temat sluzy :P kluccie sie gdzie indziej a to czy acc jest sharowane czy nie to juz nie wasza w sumie sprawa chyba nie ?
soory ale wlasnie ze nasza...wiesz jak ciezko np minac w statsach kogos kto nie gra sam? mowie teraz bardzo ogolnie, dlugo mozna by o sharingu gadac.
zreszta koniec ze sprawa boltana, jedno tylko dodam, ja nie mwie ze dami czy ktosinny gra z nim na 2, razem expia itp, tylko napisalm to ze demi grywal jego charem. nie dopowiadajcie sobie reszty.
dla mnie ktos kto sharuje acc jest nic nie wart bo ta jego postac nie jest wylacznie jego dzielem i gadanie o pomocy bo nie moge grac bo to bo tamto nie usprawiedliwa taki ktos dla mnie to zero jest nawet nie przejmuje sie tym ze jest lepszy w rankingu
dla mnie ktos kto sharuje acc jest nic nie wart bo ta jego postac nie jest wylacznie jego dzielem i gadanie o pomocy bo nie moge grac bo to bo tamto nie usprawiedliwa taki ktos dla mnie to zero jest nawet nie przejmuje sie tym ze jest lepszy w rankingu
ehh, nie zrozum mnie zle, ja napisalem bardzo w skrocie bez rozwiniecia. ale np inni nie wiedza ze ktos sharuje i nie wiedza ze jest lepszy w statsach bo nie gra sam, ale mi to rybka, wkurza mnie jednak jak ktos sharuje, a potem ci mowi ze jest lepszy, albo sie przechwala w inny sposob itp. lubie czasem porywalizowac z kims o podobnym lev, ale nie jak on gra nie czysto ;)
zreszta to tylko jeden z morza przykladow, to tenat rzeka, forum by braklo, wiec lepiej go zostawic ;)
do tych co mowia ze to topic do wydarzen z glaany, wlasnie wymieniamy opinie na ich temat, zreszta ostanio malo sie dzieje, wiec o czym tu gadac? ;)
nudy same galana sie uspokoila na troche ja po hacku new chara wyprowadzam sam :P jak ja se pomysle ze wbije wikszy lev i znowu ded dla loota to mi sie zygac chce ale miejmy nadzieje na poprawe a ja nigdy nie zwatpie :D
Miltoner
16-03-2006, 08:31
A mnie to ch** obchodzi czy ktos sharuje czy nie mam na to wyj**** znam ludzi co nawet w 5 napie**** na 1 charze no i co z tego ?? Moim zdaniem to jest tylko ich sprawa... Dobra zreszta niewazne ty wiesz swoje ja swoje.
@Topic
Male wydarzenie xD koncze grac na galanie poniewaz nie mam zamiaru dalej byc wypi**** z expowisk tylko dlatego ze jakis koles nie ma gdzie expic i non stop slyszec od kumpla ze napie***ja go patsi za friko -.- . Za jakies 2 tygodnie przenosze sie na aldore =] .
Miltoner kazdy wie swoje to po co sie unosisz jak ktos wyraza swoja opinie ? :P co ty za komune tu od*******asz :> ?
Miltoner chodz na Askare!!Ja tam sie przenioslem:]Fajny serwer i nie ma za duzo takich ciot ktore wystepuja w duzej ilosci w Patriots:dance: Zapraszam:)
Miltoner
16-03-2006, 09:03
Miltoner kazdy wie swoje to po co sie unosisz jak ktos wyraza swoja opinie ? :P co ty za komune tu od*******asz :> ?
Dobra sorry jak cie urazilem ;]
@up
Nie thx mam duzo kolegów na aldorze i napewno nikt tam za free mnie nie ruszy i zreszta PA to tam praktycznie nie wystepuje. Jak sobie chodzilem z rs 18 knightem ( na galanie to juz bym dawno padl od kogos z pats mimo ze mam 18 lvl xDDDD hehe widzialem nawet jak se noobow zabijali 10lvl~ pisali exori test dawali party i zabijali ktos tam nawet na nich sd tracil ;]) to nikt mnie nie bil no moze czasami mnie nap***ly nooby 15 lvl~ i ogólnie jest tam zaje****a atmosfera =]
A mnie to ch** obchodzi czy ktos sharuje czy nie mam na to wyj**** znam ludzi co nawet w 5 napie**** na 1 charze no i co z tego ?? Moim zdaniem to jest tylko ich sprawa... Dobra zreszta niewazne ty wiesz swoje ja swoje.
@Topic
Male wydarzenie xD koncze grac na galanie poniewaz nie mam zamiaru dalej byc wypi**** z expowisk tylko dlatego ze jakis koles nie ma gdzie expic i non stop slyszec od kumpla ze napie***ja go patsi za friko -.- . Za jakies 2 tygodnie przenosze sie na aldore =] .
ja ci powiem co z tego, tzn ze sami to buraki i nie potrafia nic osiagnac bez oszustwa. ja sie ciagle modle ze CIP wprowadzi jakies narzedzie zdolne reportowac sharerow i aim boterow, bo teraz reportowac mozna ale nie idzie udowodnic. a jesli tak sie kiedys stanie, to kto tu zostanie grac? ja tak, ale na pewno nie twoi koledzy :D a moze takze nie ty? ;)
nom oby wprowadzili takie narzedzie ! Wtedy cale patriots dostanie bana ! :dance:
nom oby wprowadzili takie narzedzie ! Wtedy cale patriots dostanie bana ! :dance:
musze cie rozczaroawc :( co najwyzej pol patsow ;)
venezuela plx: "mi have 3 owners, we fair play" ;D
nie no, co jak co ale nie umiem gadac po angielsku tak jak oni ;/
Widze ze jak zawsze w przypadku naszych rodakow na gadaniu sie zakonczy :)
thewojtek
16-03-2006, 15:01
Widze ze jak zawsze w przypadku naszych rodakow na gadaniu sie zakonczy :)
Założymy sie? o 5 bp sd....
Miltoner
16-03-2006, 15:21
ja ci powiem co z tego, tzn ze sami to buraki i nie potrafia nic osiagnac bez oszustwa. ja sie ciagle modle ze CIP wprowadzi jakies narzedzie zdolne reportowac sharerow i aim boterow, bo teraz reportowac mozna ale nie idzie udowodnic. a jesli tak sie kiedys stanie, to kto tu zostanie grac? ja tak, ale na pewno nie twoi koledzy :D a moze takze nie ty? ;)
Dobra jak napsialem wczesniej JA WIEM SWOJE TY WIESZ SWOJE i jak ci przeszkadza ze kto sharuje to nie moj juz problem. Wy to byscie odrazu wszystkich w***ali i nie wazne czy go znasz czy nie znasz a co tam wyj**ane wazne ze kogos sobie wje***m. A moze takze i ja??? pffff n/c jak chcesz to sobie raportuj gdzie tylko chcesz. I to jest mój ostatni post na ten temat. I tak wogóle skad wiesz ze buraki i samemu nic nie potrafia w tej grze osiagnac??? Skad wiesz ze wczesniej nie zrobili sobie 90 lvl~ 100 lvl~ 60 lvl~ SAMEMU ?? i czy osiagniecie czegos w tibii to czy to jest osiagniecie czegos na rl?? to jest tylko gra ;] co pozniej bedziesz z ziomkami pil browara i powiesz moje osiagniecie to zrobienie samemu 100 lvl w tibii ??
@News
Niestety hackneli Rissiela :(:(:(:( stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/
Co do rissiela to n/c. Zapytalem czy mial hacka, a on na to odparl ze jestem hunted i mam mu wyslac 50k bo go w****iam. Niestety nie jest on lepszy niz patriots.
Demiphant
16-03-2006, 19:22
pawlon proszę cię o jakiś dowód,że grałem Aylithą tylko nie to,że ktoś ci mówił itd;]
Miltoner
16-03-2006, 20:23
Co do rissiela to n/c. Zapytalem czy mial hacka, a on na to odparl ze jestem hunted i mam mu wyslac 50k bo go w****iam. Niestety nie jest on lepszy niz patriots.
Przed chwila na gg sie go pytalem co tam do ciebie sapal i tu masz odpowiedz :)
Rissiel (20:14)
to moze wtedy jak haka mialem -.-
heheheh to ma byc usprawiediwienie? Nie to zebym nie mogl spac potem jak mi powiedzial ze mnie zrookuje bo i tak mam hunta.....hmm szkoda ze nie mam kopi rozmowy bo wygladala ona mniej wiecej tak :
Revils : hacka miales ? :/
Rissiel : s*******aj pedale nie w****iaj mnie
Rissiel : Ledrick, Revils ma placic 50k hunted
Ledrick : ok, wyslij mu do dp edron
Prawda jest taka ze wszyscy narzekaja na Patsow zreszta slusznie a powinni popatrzyc na siebie (nie to zeby rissiel narzekal ;) ) ale to tylko przyklad .
pawlon proszę cię o jakiś dowód,że grałem Aylithą tylko nie to,że ktoś ci mówił itd;]
a jak mialbym to niby zrobic? jak wstawie ss to powiesz ze fake, jak skopiuje rozmowe to to samo...
a poza tym musialbym sie wtedy ujawnic, a taki anonimowy stan bardzo mi odpowiada. wystarczy mi to ze obaj wiemy jak bylo.
Miltoner
16-03-2006, 21:55
Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
KONDA PADL ;o;o;o;o;o
z newsow to konda wlasnie padl od van helsingsa:D
No wlasnie KONDA PADŁ!!!! GLORY GLORy allelujA!!!:d
Ciekawe jakie sa okolicznosci jego deda, van~ niby jego kumpel ;d
Kumpla tez mozna zdenerwowac ^^
Komandos Strong
16-03-2006, 22:07
Konda :)
kozacko
thewojtek
16-03-2006, 22:13
16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
HAIL!
Miltoner
16-03-2006, 22:19
no wiec nastepny "WIELKI" frag Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
and by Soul hunter of galana
OEN of course niestety padl tesh demiphant :(:(:(:(:(:(:(:(
@Edit
No wiec zaczela sie wojna na galanie... wszystkie fragi najlepiej jak ktos napisze jutro bo mysle ze bedzie ich dzisiaj spoooro
Fabolous
16-03-2006, 22:35
Mar 16 2006, 22:04:08 CET Killed at Level 84 by Oen and by Keekz'Lorenzo
Wojtix też padł. :(
Kuczer88
16-03-2006, 22:37
Wreszcie!!!!! Zaczeła sie rewolucja każdy wtajemniczony na to czekał z niecierpliwością .Niektórzy niedowierzali niektórzy wierzyli.Ja ciągle wierzyłem że sie da wygrac WOLNOŚC.Teraz gdy zaczeła sie prawdziwa wojna FAIR PLAY (nie zadne PA i inne sprawy)zastanówcie sie ludzie czy nie warto dołożyc jednej cegiełki więcej żeby pomóc rodaką z polski i venezueli i wspomóc ich w walce o wolnośc. Ja swoim charem pomoge ile będe miał sił.WIEC LUDZIE ZJEDNOCZMY SIE BO TO OSTATNIA SZANSA NA WOLNOŚC.Tyle mam do powiedzenia
Demiphant
16-03-2006, 23:08
Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
Deady Kondy i Oena;]
Mar 16 2006, 22:05:47 CET Killed at Level 114 by Konda
and by Keekz'Lorenzo
I mój;pWojtix też padł.
thewojtek
16-03-2006, 23:33
Tibia cam plx
powodzenia panowie...
moze bedzie lepiej, na raziew to nie wierze, venezueli nie mzona ufac, mam nadzieje ze zdajecie sobie z tego sprawe. kto wie, mzoe sie doalcze pozniej, jak znow bede mial czas na granie ;)
powodzenia panowie...
moze bedzie lepiej, na raziew to nie wierze, venezueli nie mzona ufac, mam nadzieje ze zdajecie sobie z tego sprawe. kto wie, mzoe sie doalcze pozniej, jak znow bede mial czas na granie ;)
zgadzam sie z toba w 100 % . venezueli ni mozna ufac , powiem tyle oni maja swoje plany chca zawladnac serverem i tyle. Narazie wojna potem bedzie eszcze gorzej niz teraz jest bo beda rzadzily te paly ( o ile oczywiscie wygracie ten war)
_PiteroS_
17-03-2006, 06:40
zgadzam sie z toba w 100 % . venezueli ni mozna ufac , powiem tyle oni maja swoje plany chca zawladnac serverem i tyle. Narazie wojna potem bedzie eszcze gorzej niz teraz jest bo beda rzadzily te paly ( o ile oczywiscie wygracie ten war)
hm to moze wkoncu my Polacy staniemy sie jednoscia?? i niebedziemy sie klocic walczyc przeciwko sobie, ale ym razem przeciwko innym kraja?? a zreszta co tu duzo mowic Polacy potrafia sie tylko klucic, wiec szanse marne, no chyba ze pawlon stanie na czele chodz jego polityna niezawsze mi sie bodoba chodz jes najbardziej sprawiedliwa w mojej opini :D pozdro
thewojtek
17-03-2006, 07:53
TO wyjazd jesli tak sadzisz zaryzykowali dla nas duzo i jesli by mieli nas zdradzoc zrobili by to wczorraj!!!
HAIL!!
http://i46.photobucket.com/albums/f117/Teko-Antu/Galana/War/oendied.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f117/Teko-Antu/Galana/War/kondadie.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f117/Teko-Antu/Galana/War/keekzdeepred.jpg
http://i46.photobucket.com/albums/f117/Teko-Antu/Galana/War/chanored.jpg
TO wyjazd jesli tak sadzisz zaryzykowali dla nas duzo i jesli by mieli nas zdradzoc zrobili by to wczorraj!!!
HAIL!!
heh, jaka agresja.. to teraz ja skieruj we wlasciwa strone...
ja tez uwazam ze venezuela ma zamiar rzadzic... zoabczcie jak oni pisza... "hail venezuela team an company" ani sensowengo slowa o innych...
no ale coz, moze sie wreszcie doczekamy solidarnosci, i jak bedzie trzeba to sie zmiecie venezuele.. uwazam ze nas na to stac :P
Demiphant
17-03-2006, 10:11
Tylko,że tym razem jeżeli oni nas będą chcieli rozwalić to sami mogą się pożegnać z servem też,bo bez nas są słabsi niż Pats.A ja postaram się zrobić co tylko mogę,żeby było o wiele lepiej.
Dragon86
17-03-2006, 10:24
Wedlug mnie nie jest wazne kto wygra, ale to jaka galana bedzie po tym zwyciestwie...
w koncu kazdy z nas chce grac w pokoju czyz nie??;)
Moze Mytant i Filosov Mage wruca do gry :)
Tylko,że tym razem jeżeli oni nas będą chcieli rozwalić to sami mogą się pożegnać z servem też,bo bez nas są słabsi niż Pats.A ja postaram się zrobić co tylko mogę,żeby było o wiele lepiej.
ano walsnie, jesli konda przegra, bez niego szanse sa mocno wyrownane, jesli kolezdy "br" sie rozbrykaja to coz... mysle ze po takim czasie w koncu bedziemy sie potrafili jakos zjednoczyc ;)
a jak na razie to powodzenia, bo wojna dopiero sie zaczela.
_PiteroS_
17-03-2006, 10:55
HAIL!!
Logiczne myslac, oni zdradzili patsow wiec moga zdradzic i was a raczej nas polakow:P
a co do tego rze br chac wladac na galanie to jest pewne na 100%, zreszta co tu dozu gadac sami sie przekonacie jak sie skonczy ta wojna i zaczne sie Paowanie br << -- to jest nieuniknione, spyta ktos dlaczego?? oni to kochaja poprostu :P a i maja w chu.steczke n00bow ktorych protektoruja a to dobzre niewrozy .
ps galana tylko i tylko wtedy bedzie zej****stym serwem jak nikt nanim niebedzie gral
pps. srry za ortografie i literowki, nigdy nie bylem pilnym uczniem :P
Lord Hybrid
17-03-2006, 11:01
:) Grunt to dobry wywiad.......... Wiele osób próbowało jeździć po mnie na forum myśląc że ja w Lilithum jestem by pomagać Pats.... Widać błędnie. Ale Podobnie jak kiedyś w appendix tak i teraz był swój człowiek wśród tych Pekerów.... Niestety wczoraj obczaili (lub ktos sypnął) i w Lilithum mnie juz nie ma, więc nie moge na bierząco przekazywać dalej ich GC :p Może wielu z Was pomyśli że spy u nich to coś hu~owego ale chyba w dobrej wierze nie ? :) Powodzenia dla all ziomków którzy pomagają !!!!!!.................Było warto czekać
P.S Wczoraj drugi raz padł Artureczek. ***~~~ warior, ma jaja :) . Brać z niego przykład i nie kitrać się.
Dragon86
17-03-2006, 11:14
:) Grunt to dobry wywiad.......... Wiele osób próbowało jeździć po mnie na forum myśląc że ja w Lilithum jestem by pomagać Pats.... Widać błędnie. Ale Podobnie jak kiedyś w appendix tak i teraz był swój człowiek wśród tych Pekerów.... Niestety wczoraj obczaili (lub ktos sypnął) i w Lilithum mnie juz nie ma, więc nie moge na bierząco przekazywać dalej ich GC :p Może wielu z Was pomyśli że spy u nich to coś hu~owego ale chyba w dobrej wierze nie ? :) Powodzenia dla all ziomków którzy pomagają !!!!!!.................Było warto czekać
P.S Wczoraj drugi raz padł Artureczek. ***~~~ warior, ma jaja :) . Brać z niego przykład i nie kitrać się.
Juz sie balem ze zmieniles front ;)
ale dobrze widzec ze sa na tym swiecie osoby ktore uzywaja szarych komurek
big gratz bo ten pomysl na przeciek info byl naprawde swietny :)
Moze jak wygracie wojne Wruci na galane Stare dobre Fallen Soul ;)
Lord Hybrid
17-03-2006, 11:28
Ja wiem ja wygladało PA w ich wykonaniu. Podstawianie swoich noob RS skulli na 11lvl i płacenie im za to że go walnołeś lub Hunted za to ze wbiłeś za wysoki lvl. Takich sztuczek było wiele ale im tego sie nie zapomni...... Może i narazie jest wojna z Patsami ale trzeba pamietać o o ciotach takich jak Malia Arkwin, Thum Thum czy wkur~~ na forum asslicker Kelika.... No ale czas pokarze co będzie dalej....... :)
thewojtek
17-03-2006, 13:09
Szczerze mowiac traktowalem cie jak jakiegos ***anego asslickera widzialem cie w appendix a potem lithium.... dobrze zie sie mylilem :)
Konda Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Oen Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
Powstala nowa gildia Unbreakables wiec chyba jest war
Gz dla chlopakow z Wenezueli:)
Widac ze Van~ w koncu poszedl po rozum do glowy:P
Nastepne GZ dla Lorda Hybrida:) (<-- to nie jest asslicking;])
Dobry wywiad to polowa sukcesu. Na druga polowe przyszedl czas zapracowac. Mam nadzieje ze bedzie z kim;)
Najwyzsza pora na Galanie zrobic pozadek.
PS. Chetnie bym pomogl ale... (patrz lvl :( )
thewojtek
17-03-2006, 13:57
Konda Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Oen Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires
Powstala nowa gildia Unbreakables wiec chyba jest war
tak zaczela sie
Demiphant
17-03-2006, 14:40
Racja połowa sukcesu to wywiad;p Dlatego od tygodnia znaliśmy GC Lithium I patriots.Byłem pierwszym liderem nowej gildi ,ja rulez;p
heh, ciesz sie ze wreszcie cos sie ruszylo na galanie ( jestem fanatykiem rewolucji xD ) szkoda ze dostalem red skulla ;\( zalamka jak 5 razy w jeden dzien PK ded) ale nadal gram na galanie mam nadzieje ze nowa gildia nie stanie sie kolejym dykaturalnym szajsem :F
Raa die, kolejny z patsow :), bija sie chlopaki biją 3mamy za was kciuki ;d
Lord Anarchist
Mar 17 2006, 16:08:51 CET Killed at Level 106 by Van Hellsinghs
and by Demiphant on Galana
Komandos Strong
17-03-2006, 17:30
macie
http://rapidshare.de/files/15735708/Unbreakables.rec.html
macie
http://rapidshare.de/files/15735708/Unbreakables.rec.html
Niezle swietna taktyka xD ale konda im zwial
Gratulacje dla Van Hellsinghsa za piękne fragi na Kondzie i Anarchiscie:dance: i także za piękne PA przez ostatnie miesiące:p
_PiteroS_
17-03-2006, 20:27
Gratulacje dla Van Hellsinghsa za piękne fragi na Kondzie i Anarchiscie:dance: i także za piękne PA przez ostatnie miesiące:p
hmm nie wiem ile w tym prawdy ale ptaki spiewaja ze "br" zdradzili poniewz zdenerwowal ich fakt ze konda zakazal im PAowac ale moze i dobrze ze tak wyszlo. teraz trzeba wygrac wojne a potem zjednoczyc sily i stworzyc normalny serw, a to nie jest proste zadanie niesety.
ps. juz widac ze bedzie ciezko, bo dziwnym trafem sklada sie tak, ze my Polacy mamy dziwa sklonnosc do paowania, ale to nie nasza wina tylko historii i dlugich lat niewoli narodowej i "komunizmu" - socjalizmu, ble dosyc historii '
pps. demi pomysl jak zjednoczyc Polakow i kto moze ci w tym pomoc :P bo jak sie nie zjednoczymy po wojnie to bedzie ciezko bo "br" lubia robic syf
thewojtek
17-03-2006, 22:40
22:13 Warning! The murder of Irlo was not justified.
Just Hail us!
Miltoner
17-03-2006, 22:58
Hahaha Irlo padl jak nooob pod dp wchodzil i schodzil sobie po schodach az wkoncu zrobil o jeden krok za duzo i kazdy wie jak to sie skonczylo.... =]]]
Gratz fraga Gran Deah !!!
Hail Desperados!!!Hail Unbreakables !!!
Dzisiaj konda zabil 4 osoby z desperados ;/
Tak sie zastanawiam czemu Catrishia nie dojdzie do Unbreakables -.-
thewojtek
18-03-2006, 12:19
CO? GDZIE? KIEDY? KOGO?
roftl
Goracy Pawel,Lord sys i wlasnie w tej chwili sciagaja konde corlic i boltinaoraz pary innych ludzi :P bo konda ma pz :]
Mlecziii
18-03-2006, 12:39
A Konda teraz lata w kolko po thais i okolichach z rs i wogle zabil skorpion warriora i bloocaX( widac ze nóp
Fajnie wyglądało temple w thais :) febb boi sie wyjsc z dp a konda lata na rs w kółko :p
Mlecziii
18-03-2006, 12:56
Fajnie wyglądało temple w thais :) febb boi sie wyjsc z dp a konda lata na rs w kółko :p
hehe racja a cale US boi sie ruszyć z pz8o
Corlic widze tez do Unbreakables sie przeniosl xD. Niezla zadyma w Thaisie, mam nadzieje ze wojna sie szybko skonczy. poza tym patrrioci juz nie maja szans najlepiej by zrobili rozwaiazujac gildie chyba ze konda chce stracic pare lvl zanim zmadrzeje.
hehe racja a cale US boi sie ruszyć z pz8o
Wiesz co, zastanów się lepiej zanim zaczniesz pisać cokolwiek X( .
Moglibyśmy wyjść, ale po co? Na free fraga? Będzie venezuelan team online to inaczej będziesz gadał...
A jak nie znasz sytuacji to nie odzwyaj się lepiej w ogóle.
Corlic widze tez do Unbreakables sie przeniosl xD. Niezla zadyma w Thaisie, mam nadzieje ze wojna sie szybko skonczy. poza tym patrrioci juz nie maja szans najlepiej by zrobili rozwaiazujac gildie chyba ze konda chce stracic pare lvl zanim zmadrzeje.
Kiedy Us siedzieli w pz w temple jak skonczyli gonic konde to duża grupa patsuw wpadła do thais i bili kogo popadnie X( jesli van hell~ bylby online i reszta venezuelczuków konda padlby znowu . Co prawda Corlic i Boltina go gonili a blooc i Skorpion warrior padli ;/ konda uciekł patsy też a US dalej w PZ8o
Wiesz co, zastanów się lepiej zanim zaczniesz pisać cokolwiek X( .
Moglibyśmy wyjść, ale po co? Na free fraga? Będzie venezuelan team online to inaczej będziesz gadał...
A jak nie znasz sytuacji to nie odzwyaj się lepiej w ogóle.
A co bez venezueli nic nie zrobicie??:D
Komandos Strong
18-03-2006, 14:23
blooc nie padl
thewojtek
18-03-2006, 14:29
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=9617007#post9617007
frag list
Revils padl od kondy na jednego hita a mial full hp :(
blooc nie padl
Sry pomylka:]
Podobno Kapcom,Van Hell~,lord angel of fires mieli haka ale niewiem czy to prwada :(
hmmmm sprawa [tak mysle] ma sie tak. Wiekszosc Patsow siedzi w pz i boja sie zrobic pz locka. Az tu nagle loga sie Konda wybiega i zabija kolesia. Goni go wataha ludu tylko ze on ma takiego speeda ze po pierwsze:
wez go teraz traf z sd
po drugie:
jak ci zniknie ze akranu odszukaj go w tym zatloczonym battle albo traf w niego z wcisnietym altem zeby moc atakowac
po trzecie :
zabij go, albo wez go strapuj (mozna by pomyslec o runkach paralyze wykorzystac te kilka sec i trapowac chodz nie wiem czy to dobry pomysl)
po czwarte:
jezeli masz ponizej 800 hp sprobuj nie pasc :D wiem jak to dziala sprawdzilem :P na wlasnej skorze ale mialem niestety tylko 675 hp zas blooc mi powiedzial ze on wtedy zgarnol 800 :D, a byly chyba 2 pod rzad :D Ten kolo robi co chce wiec radze wam jezeli jest sam a moze sie tak zdazyc i biega sobie w kolko za nic w swiecie nie walcie w niego! jezeli oczywiscie nie macie wystarczajacej ilosci hp zeby to przetrzymac. Nie do wyrabania :/ kolo zmiata mozna go jeszcze jedynie zaskoczyc na expie (widzialem ze wbil dzisiaj level moze mial kilka %, ale wazne ze expil) lub zaskoczyc PORAZAJACA przewaga liczebna lub jako ostatnie nadzieja w naszych h levels a Ci ostatnio sie spisuja :P
Lipa i Adam
18-03-2006, 16:46
I tak Patriots wygra bo nuuby z innych guildi nie umieja walczyc i sie poddadza jak zawsze. Konda sam was zniszczy mozecie go kisss w pompke nikt go nie dogoni .Wojna bedzie dluga napewno. Co z tego ze ich jest 140 + jak i tak nie umieja walczyc na open battle polowa by uciekla napewno jak zawsze albo dala loga :D Nie gadajcie farmazonow ze Patriots przegra bo nie ma takiej opcji nuuby :P Sorc decyduje o wszystkim. Wiec bambusy do afryki spadajacie .
Kuczer88
18-03-2006, 17:10
I tak Patriots wygra bo nuuby z innych guildi nie umieja walczyc i sie poddadza jak zawsze. Konda sam was zniszczy mozecie go kisss w pompke nikt go nie dogoni .Wojna bedzie dluga napewno. Co z tego ze ich jest 140 + jak i tak nie umieja walczyc na open battle polowa by uciekla napewno jak zawsze albo dala loga :D Nie gadajcie farmazonow ze Patriots przegra bo nie ma takiej opcji nuuby :P Sorc decyduje o wszystkim. Wiec bambusy do afryki spadajacie .
Oj Lord Anarchist co ty gadasz ludzie nie umieją walczyc a ty jak padłeś??(jak noob zwykły stanołeś i sie uhałeś).Konda nas sam nie zniszczy bo dzisiaj już prawie padł był na jednego sdka.A ty padniesz jeszcze wiele razy.Mówisz w sorcu jest siła to se mów ,ale największa siła jest w taktyce którą mamy czas jeszcze opracowac.Jak wygramy wojne będziesz hunted forever i ja ci to obiecuje.I wiecej nie pisz że nie umiemy walczyc skoro sam nic nie umiesz.
TYLE MIAŁEM DO POWIEDZIENIA
18-03-2006, 17:22
lol nie jestem lord anarchist nubku
Kuczer88
18-03-2006, 17:33
Tak nie jesteś ?? I po co kłamiesz ??-.-
Lipa i Adam
18-03-2006, 17:37
czlowieku ty masz chyba jakies urojenia . pisze to co wiem , a wiem napewno ze Patriots wygra .
Padl van Hellsinghs , Boltina 2x Thunder of skys:(
z patkuw padl Lord Anarchist:dance:
Mlecziii
18-03-2006, 19:17
Padl van Hellsinghs , Boltina 2x Thunder of skys:(
z patkuw padl Lord Anarchist:dance:
To bylo wiadome ze van hellsinghs padnie bo ubil kode ale na wojnie wszysko jest morzliwe i patriotsi niemuszol wygrac
Dragon86
18-03-2006, 19:25
To raczej bylo pewne ze nie wygraja open battle...
w koncu w pats jest pelno magicznych postaci ze swietnym pvp:confused:
Padli jeszcze Mytant i Vidente:(
@Sharev: Prawda.
@Kuczer88: Dobry post. Bez taktyki i motywacji skończy się tak jak wojna pomiędzy Appendix a Patriots (chyba nie muszę przypominać jak się skończyło...:( ). Trochę przykro mi to mówić, ale mam wrażenie, że po kilku dniach 2/3 Desperados i Unbreakables opustoszeje jeśli nie wydarzy się nic ciekawego. Ja jednak dalej mam nadzieję na wygraną:) Co prawda pats nas leją, ale nie pozostajemy im dłużni;)
@Silver: Z tymi runkami może wypalić jeśli pójdą do tego odpowiedni ludzie.
@Edit: padłem:P
Demiphant
18-03-2006, 22:19
Dzisiaj dostaliśmy,że poezja ale póki co nikomu nie chce się odchodzić od nas;p Motywacje mamy nadal i póki co walczymy;] Next battle bedzie lepszy;]
Dzisiaj dostaliśmy,że poezja ale póki co nikomu nie chce się odchodzić od nas;p Motywacje mamy nadal i póki co walczymy;] Next battle bedzie lepszy;]
No dzisiaj dostaliscie ostro w dupe . OMG jak ja na to patrze , Patriots zdobylo dzis ponad 20 fragow 8o
Pojechali z wami jak chcieli , do tego pozabijali najwieksze wasze lvle , viceliderow . :(
omg i znow nadzieja legla w gruzach
open battle wygrywa patriots z miazdzaca przewaga :/
No dzisiaj dostaliscie ostro w dupe . OMG jak ja na to patrze , Patriots zdobylo dzis ponad 20 fragow 8o
Pojechali z wami jak chcieli , do tego pozabijali najwieksze wasze lvle , viceliderow . :(
ps. licze na was ;D
a i jeszcze jedno , pelno membersow poodchodzilo z gildii desperados m.in. vanas william , ryba-knight
moim zdaniem zachowali sie jak zwykle nooby , jakie dali swiadectwo , pierw wchodza do gildii deklaruja war a potem odchodza zamiast walczyc do konca
co do ryby to ten nawet nie raczyl z dp wyjsc , ani razu na bitwie ciagle w dp a potem opuscil gildie.
noob plx
Miltoner
19-03-2006, 10:43
Jesli chodzi o te fragi to wiekszosc ziomkow padlo przez wlasna glupote dlugo przed battle widzieli ze Konda, Oen i prawie cale pats bylo online, a do tego zadnej osoby z venezueli, to chodzili sobie przed dp niektórzy robili sobie pz itp. Zamiast sluchac rozkazow w tym przypadku prostego rozkazu NIE WYCHODZIC Z PZ to oczywiscie robili sobie co chcieli. Co tu duzo mowic poprostu uczymy sie na bledach nie wszyscy od nas maja takie doswiadczenie w walce jak Patriots.
ps. licze na was ;D
a i jeszcze jedno , pelno membersow poodchodzilo z gildii desperados m.in. vanas william , ryba-knight
moim zdaniem zachowali sie jak zwykle nooby , jakie dali swiadectwo , pierw wchodza do gildii deklaruja war a potem odchodza zamiast walczyc do konca
co do ryby to ten nawet nie raczyl z dp wyjsc , ani razu na bitwie ciagle w dp a potem opuscil gildie.
noob plx
CZlowieku gadasz a nie orientujesz sie w sytuacji, wychodzilem z dp bylem na pohu bilem troche anarchista etc, wyszedlem z gildi bo za 2 dni i tak nie bede gral w tibie wiec po co mam tam byc jak nie gram najtem i nie bede bral udzialu w bitwie, na poczatku nie siedzialem troche w dp ale podjalem decyzje o skaczeniu wiec po ****a bede siedzial w desperados jak i tak mnie nie bedzie, *******isz glupoty jak zwykle a nie wiesz o czym gadasz
Kto wie czemu Anurchy odeszła?? Ja w wojnie nie uczestnicze ale jak tak wszyscy będa odchodzić to bartosh ma racje skonczy sie jak z appendix:p
Barzyk de'Costa
19-03-2006, 19:42
Kto mi powie jedną rzecz? Czemu się nie wypowiado nic Xularin i ta Kashia. Czy oni już nie grają?
Kto mi powie jedną rzecz? Czemu się nie wypowiado nic Xularin i ta Kashia. Czy oni już nie grają?
Xularin chyba nie gra i Kashia, ale Xulorin i Catrishia tak :p.
No !! Patsi dostaja w dupsko, Oen, Irlo, Sltan, Gaostic etc, gz Polacy gz!!, a i Sakia, ide spac rano all fragi zobacze;D
Miltoner
19-03-2006, 22:43
Ta dostali wpie***l haha niestety od nas padl Vidente =(((((((((((((((((((((((((
Sakia,oen,irlo, master slatan,veccia,balwyn,Tyrandos, Gaostic,ledrick.
Vidente u unbr~~. Ta bitwa dodaje mi otuchy :D:D !!!
Manieczki
19-03-2006, 23:20
ja pierd*** ale po ******* dostali ku*** mac ;d
Demiphant
19-03-2006, 23:37
http://rapidshare.de/files/15931930/battle2.rec.html
http://rapidshare.de/files/15931388/War_3.rec.html
A tu 2 filmiki;p Raz my górą raz oni,dawno takiego war nie było;]
PS.W razie problemu z kimś z Unbreak~ pisać do mnie odrazu o co chodzi,a nie cześć jest sprawa,masz czas.
Bye;]
gratulacje chlopaki , pokazaliscie dzisiaj ze tak latwo sie nie poddacie :)
niezle fragi zaliczyliscie dzis , jeszcze kardear i kekz do kolekcji bo to najwieksze pa :D
gratulacje chlopaki , pokazaliscie dzisiaj ze tak latwo sie nie poddacie :)
niezle fragi zaliczyliscie dzis , jeszcze kardear i kekz do kolekcji bo to najwieksze pa :D
najwieksze pa to vidente i venezuela team mam nadzieje ze nie bedziesz mial okazji sie przekonac. sporo patsow padlo, good, a do tego jeszcze vidente, nie moglo byc dla nas lepiej :P
http://rapidshare.de/files/15931930/battle2.rec.html
http://rapidshare.de/files/15931388/War_3.rec.html
A tu 2 filmiki;p Raz my górą raz oni,dawno takiego war nie było;]
PS.W razie problemu z kimś z Unbreak~ pisać do mnie odrazu o co chodzi,a nie cześć jest sprawa,masz czas.
Bye;]
OMG, filmik bloca to ponad 98 min stania i poltorej minuty akcji, nie wiem czemu wylaczyl tibi cam podczas walki ^.-
Pit Bull
20-03-2006, 05:54
Świeta prawda Ryba filmik centralnie do bani juz wole stac i runki pod domkiem robic ;p
Catrishia
20-03-2006, 07:13
No wczoraj (to jest 19 marca) ladnie patriots dostalo po dupsku... Biegałem po pustyni i oglądałem co się dzieje i padali jeden po drugim... Gratuluje udanej bitwy... ale szczerze mowiac to obawiam sie co to bedzie jesli wygraja Unbreak~ z tyloma ludzmi i venezuelą w składzie... mogą być cięzkie dni na galanie jeśli to wygracie...
Kuczer88, Lipa i Adam? Muhahahaha, dziwny traf nicków? Niesądze... co się kłucicie bydgoszczaki? =P
Ceapoznan
20-03-2006, 07:46
No wkoncu Demi przywrociliscie nadzieje, że jednak z organizacja nie jest tak źle :D Nastepnym razem organizujcie sie w strefie dla Facc bo z tego co słyszalem to kilka 60+ lvl z Unbreak~ i Despe~ stało w GH w Veno :/ A kazda pomoc jest potrzebna...
Widac po fragach, ze kilka osób kótre w poprzedniej potyczce mialy mniejszy udzial w koncu sie zrehabilitowały...
GZ ta trzymac :D:D:D:D
ale szczerze mowiac to obawiam sie co to bedzie jesli wygraja Unbreak~ z tyloma ludzmi i venezuelą w składzie... mogą być cięzkie dni na galanie jeśli to wygracie...
tez mnie to martwi... nie rozumiem entuzjazmu tych co biegaja i krzycza "hail venezuela" itp, naprawde ludzie, wy nie macie pojecia co oni za wyczyny maja na swoim koncie... w porownaniu do venezueli to keekz to honorowy bojownik o sprawiedliwosc<haha> ;)
dlatego jak napisalem we wczesniejszym poscie, patsy padaja, dobrze, a im wiecej pada venezueli tym jeszcze lepiej :D
Next osoba odchodzi z US tj Boltina
Legendary Soul
20-03-2006, 13:12
A właśnie...
Dlaczego boltina już nie w Unb~ ??
A poza tym to życzę wszytkim Polakom w Unb~ powodzenia w walce oraz mam nadzieję że po wygranej wielkiej nowej gildii nie dojdzie do nowej dyktatury Południowo Amer. - tego przecież nie chcemy ... omg
A właśnie...
Dlaczego boltina już nie w Unb~ ??
A poza tym to życzę wszytkim Polakom w Unb~ powodzenia w walce oraz mam nadzieję że po wygranej wielkiej nowej gildii nie dojdzie do nowej dyktatury Południowo Amer. - tego przecież nie chcemy ... omg
bo Boltina to noob nie wiecie , kupil typek chara na 111 lvlu lub wiekszym i rzadzi , pozatym nie ma nic pojecia o wojnach a o pvp to juz nie wspomne jezeli w ogole wie co to jest , kiedys bylem z nim w gildii , cwaniak afiszowal sie nie podobaly mu sie warunki jakie lider stawia i chcial przejac gildie a kiedy zgodzil sie lider by przejal to nawet Boltina nie umial zaakcepotowac by stac sie liderem , musielismy mu wytluamczyc ze trzeba wejsc na tibia com i sie zalogowac 8o
honoru w ogole nie ma a tak na marginesie to ostatnio patrze sobie na kanal trade a tam Boltina daje ogloszenie ze "bieze slub z Skorpion Warrior , moga tylko przyjsc 60 lvle+" omg i jak to skomentowac albo na 115 lvlu (protected by konda) na takim lvlu to sie ma znajomosci a nie protekcje
wyszedl z gildii bo nie umie walczyc , raz padl i to mu juz wystarczy
niezle filmiki , mam zastrzezenia co do nich jak na przyklad film blooca tak jak ryba pisal 98 minut stania i okolo 2 minut akcji najs a co do filmiku Wahewry to tak samo 140+ minut stania i 20 akcji ale chociaz cos , na drugi raz mam prosbe
nie robcie takich "węży" bo zasnac idzie , filmujcie tylko akcje
hehe to wszystko co mam do powiedzenia , jeszcze raz mowie gz fragow i powtorze ubijcie Kekza i Kardeara do kolekcji ;)
Nom mozna tak powiedziec zeby krecili ostatnie 20 minut ale popierwsze nikt nie wiedzial o ktroej patsy przyjda [mieli byc o 20:00] a walka zaczla sie kolo 22. Potem jak juz akcja sie zacznie to ciezko jest wlaczac film. Kazdy mysli ze to zaraz, zaraz a tu dupa. Na filmie widac jak ladnie stoje pol godziny i daje loga z gory za to przepraszam poprostu musialem isc. A za ta zmiana planow w Un~ to nie mozna nadazyc czasem poprostu. A i to czekanie............................
Ta Bitwa Dodala Nam Morali :D Oby Tak Dalej
Pozdro :)
Już 3 osoby odeszły:( ( anurchy , raverton , boltina ) a tak wogle działo sie coś dzisiaj ciekawego?:p
Catrishia
20-03-2006, 20:06
o kur... nawet potrojny post... przepraszam modki ale ladnie mi sie necik zamulil i 3 posty naraz o tej samej tresci wyskoczyly :P
Catrishia
20-03-2006, 20:08
Double post (czyt. podwoujny post) spowodowany szwankowaniem neta i podwojnego klikniecia na wystaw komentarz ;):P
Catrishia
20-03-2006, 20:08
Ta Bitwa Dodala Nam Morali :D Oby Tak Dalej
Pozdro :)
No i bardzo dobrze, życze wam Styp powodzenia, ale potrzebuje wiedzieć jednej rzeczy... Czy cokolwiek wiecie co się stanie jak wygracie wojne? Bo Unbreak~ na pewno nie pozostanie w 1 kawalku, smiem twierdzic ze venezuela zrobi swoja gildia a szwedzi swoja, mozeeee, ale to moze polacy swoja, ale raczej dojda do jednej z tej strony i znowu sie zaczna konflikty... Taka jest poniekad moja wizja... A wy cokoliwek planujecie, gadacie o tym???
I druga sprawa, walyczcie przeciw pa, no fakt, keekz, kardear, rivenn, sakia, balwyn potrafili od***ać, ale venezuela team ktory teraz jest z wami to byly najgorze szuje w tym patriots... wiec nie powiedzial bym zeby to byla walka od ucieczki z pa, raczej walka o wladzie i nastepne konflikty... Czyli poprostu jeszcze wiekszy chaos na Galanie...
Moglby wkoncu ktos z Unbreak~ skomentowac moje obawy ;)
Pozdro i powodzenia na wojnie... sam bym tez chetnie sie pobil, ale do patsow nie dojde bo nie bede walczyl przeciwko kumplom, a do Unbreakable tez nie z wyzej wymienionych obaw... (czyt. jestem rozdraty :P)
Demiphant
20-03-2006, 23:24
Anurchy,Boltina-odeszli bo nie mają kasy chwilowo ale jakby mieli to znowu dojdą.Raverton wyleciał za to,że wyzywał Ujina na guild chacie.
Cat:
Vidente powiedział,że chce aby nas sie nie bali po wojnie ale szanowali i che skończyć z PAing,jak to wyjdzie to nie wiem.Z mojej strony nie powinniście uswiadczyć PAing;p Jak to będzie z gildią jeszcze nie wiem.
a co dzisiaj tak cicho? czyzby jakis spokojniejszy dzien dzis lub chwilowe (1 dniowe) zaprzestanie wojny? :D
lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu -.-
Catrishia
21-03-2006, 08:41
Cat:
Vidente powiedział,że chce aby nas sie nie bali po wojnie ale szanowali i che skończyć z PAing,jak to wyjdzie to nie wiem.Z mojej strony nie powinniście uswiadczyć PAing;p Jak to będzie z gildią jeszcze nie wiem.
Ja tam bym im nie ufal... wlasnie odeszli od Kondy i Oena z ktorymi byli na kazdej wojnie i nazywali sie wielkimi kumplami od hohoho i mogli sobie pa z nimi robic. Az tu nagle zachcialo im sie pomoc biednym i poszkodowanym na galanie w zabiciu tych ze "pa" skoro i tak mieli wladze pelna na galanie? Dziwne...
Miltoner
21-03-2006, 09:22
a co dzisiaj tak cicho? czyzby jakis spokojniejszy dzien dzis lub chwilowe (1 dniowe) zaprzestanie wojny? :D
Poniewaz patriots nie przyszlo walczyc.... czemu? tego nie wiem poprostu nie przyszli stalismy i czekalismy na nich chyba ponad 3h....
Anurchy,Boltina-odeszli bo nie mają kasy chwilowo ale jakby mieli to znowu dojdą.Raverton wyleciał za to,że wyzywał Ujina na guild chacie.
Cat:
a mowil ci jak on chce zdobycwac szacnek? dla niego szacunek to to ze nikt mu nie podskoczy i nie bedzie mial odmiennego zdania bo on tego nie toleruje.... a chce go zdobyc poprzez zabijanie innych.
a ja sie martwie ze bedzie jak z patriots, widzieli co venezuela odwala, i na to pozwalali, bo im to nie przeszkadzalo..ich kumpli nie ruszali, wiec mieli to w nosie, mam nadzieje ze nie bedziecie dzialac tak samo.
Cati mi wisi co bedzie po wojnie szczerze mowiac tak jestem retired. Jestem za zalozeniem jakiejs polskiej gildi cos w stylu IS to byly czasy...
Chlopaki z wenezueli mieli powod wystapic przeciwko kondzie ktory okazal sie "pseudo kumplem" ale nie wiem dokladnie jak to bylo wiec niechce sie wypowiadac.
Narazie poczekajamy az skonczy sie ta wojna sadze ze bedzie trwac jeszcze dluzszy czas. Moga sprobowac wziasc nas na przetrzymanie :(.Ale mam nadzieje ze gildia sie nie rozpadnie.
Pozdrawiam :)
Cati mi wisi co bedzie po wojnie szczerze mowiac tak jestem retired. Jestem za zalozeniem jakiejs polskiej gildi cos w stylu IS to byly czasy...
Chlopaki z wenezueli mieli powod wystapic przeciwko kondzie ktory okazal sie "pseudo kumplem" ale nie wiem dokladnie jak to bylo wiec niechce sie wypowiadac.
w duzym skrocie:
pewien palek mial skulla, zostal za niego napadniety przez kapcoma...napisal do dwina~ po pomoc, i do paru innych tez. dwin przybiegl, blokowal kapcoma zeby tamten mogl zwiac,(kapcom zignorowal wszsytkie msg od hihg lev piszacych zeby przestal) w koncu dwin missclicknal na kapcoma w tym chaosie, no i kapcom powiedzial ze dwin go napadl..zaczal go lac i wolac kumpli.. zrobilo sie dosc goraco...ktos tam dal znac do wanosa~ zeby pomogl, wanos przylecial, nie wiem jak wyszlo ale kapcom zaczal go tez lac...ten palek od ktorego sie zaczelo zwial do dp, dwin zwial tez jakies 2 min pozniej przyleciala cala venezuela bic dwina, le sie spoznili, bo juz wtedy byl w pz, mocno szurali do wanosa, przylecial konda, zlali go kompletnie - i tu sie zaczelo to ze konad ich nie szanuje, bo venezuela powiedziala ze kapcom zostal napadniety przez dwina, chcial go zabic za attak na pats member, i ze konda i wanos przeszkodzili.. bla bla bla... jednym slowem venezuela odkrecila kota ogonem i zrobila z siebie ofiare napadu...i ze konda przeciw nim itp...i to przyspieszylo ich jakby nei bylo wczesniejsza decyzje o zdradzie. to mniej wiecej tyle w duzym skrocie bez wdawania sie w zbedne szczegoly...
btw@ to jest prawda ze patsi zrobili zasady ze nei wolno pa itp, dlatego konda przylecial na miejsce zdarzenia. za pa patsi mieli miec konsekwencje.. jak widac venezuela byla odmiennego zdania ;)
Co Patsi przeciwko PA LOL!
Jak bylem w pats powstal temat na forum w ktorych kazdy z czlonkow wypisal pare osob ktore chroni. Mialy byc to osoby typu rl friend albo bardzo dobrzy znajomi! Nie mogli byc to koledzy kolegow ktorych chronimy zeby byla ta lista jak najmniejsza. Wypisane osoby byly nietykalne a cala reszta byla do zabijania. Byl to swietny pomysl liderow!
Wspominal ktos ze patriots to nie PA?Spedzilem w tej gildi dosyc czasu i moge swtierdzic ze interesuje ich tylko PA!:)
Powodzenia :)
Sytuacja jest prosta: wygracie wojne konda i tak nie odejdzie i nadal będzie miał grupę swoich zwolennikuw , żeby przegnać go z serwera musicie go zabic conamniej z 10 razy zeby go zniechęcić do gry tutaj a i to zostanie by znowu bic lvle :p
Dragon86
21-03-2006, 17:23
Venezuela najwiecej "Pkowala" w pats to jest fakt, ale to nie zmienia faktu ze
inni z pats zabijali innych za skule to tez jest fakt....
wiec w nie ma wsrod nich niewinnych....
a wiekszosc tych co sa Um~ walczy o to by na servie znow bylo tak jak bylo przed tymi calym killami na niewinnych...Ja mam przyjaciol w Um wiec jestem po ich stronie, choc nie biore udzialu w tej wojnie;)
Heh tak apropo wojny. to dzis w thais mialo miejsce smutne wydarzenie... pewnie za chwile zaczna sie pojawiac filmiki a ja chcialem tylko napomnkac ze wiele ludzi zginelo bezsensu bo cipsoft przesadzil...
Mlecziii
21-03-2006, 17:56
Ostatnio Zaxuhe zdeletował chara:p przed tym padł od kondy:( I takie jest podejscie US do tego ; niewalczy bo padłX(
Co sie stalo rads0n ??
Ork atack... warlordy leadery itp. ponad 200 ofiar
heh a tera w thais zamieszki wszyscy sie ze wszystkimi bija xD a glownie bija patrriotow i innych hlvli xD heh ale w kazdym razie widok jak na otsie pvp enf
Drzamich
21-03-2006, 18:29
Co do ataku to mówie wam. Sam tam padłem moją postacią na galanie. Zabił mnie Orc Rider, ale pomógł mu Warlord. Sieka w czis. Pełno dedów. Z tego zdenerwowania zdążyłem zrobić tylko 6 zdjęć. Wkurzylem sie bo na mojej ulicy wysiadła elektryka i nie mogłem zrobić więcej. Bardzo się cieszę. Fajny prezent na dzień wiosny.:D
hehe, no orc raid, normalan sprawa, high lev nie raz na tym padaja, a po co wy sie pchacien a cos takeigo, zawzs ejst ostrzezenie, i zwykle orki najpierw itp, potem corraz mocniejsze, a na koniec wrlordy. w tym czasie mogliscie jzu dawno ziwac. chcielisie na sepa lootowac ciala to nie narzekacje ze padliscie.
btw, stara jaga, zax~ i ktos tam jeszcze padli od pats.
Drzamich
21-03-2006, 19:00
@up
J atam szedłem specjalnie żeby tylko zobaczyc bo to jest mój pierwszy atak.
Ludzie tak szybko padali, że w świątyni ciągle sie pojawiały nowe osoby
btw. polacy, nie dajcie się. pokonamy patriotów. Bon Devil, jesteśmy z tobą.!
Ostatnio Zaxuhe zdeletował chara:p przed tym padł od kondy:( I takie jest podejscie US do tego ; niewalczy bo padłX(
Zaxuhe jest juz undeleted a po ataku orckuw na thais to patriots prali pojedyncze osoby bez powodu kogo popadnie w thais:( X(
Catrishia
21-03-2006, 19:29
Narazie poczekajamy az skonczy sie ta wojna sadze ze bedzie trwac jeszcze dluzszy czas. Moga sprobowac wziasc nas na przetrzymanie :(.Ale mam nadzieje ze gildia sie nie rozpadnie.
Hehe, stare dobre czasy, mi tez sie marzy porzadna polska gildia w stylu starego IS. Zreszta teraz jest to dosyc mozliwe bo sporo nas jest mimo wszytko. No ale kto to wie co bedzie...
Ja tez teraz malo gram ale mnie obchodzi co bedzie bo jednak loguje sie i expuje te 1-2h dziennia albo lece na hydry, gram tak bardziej lajcikowo teraz wiec wole grac bez problemow, a milo by bylo w towarzystwie dobrych kumpli ;)
Demiphant
21-03-2006, 23:23
Konda ma bana na tydzień;] Cat~ żeby stare czasy wróciły trzeba temu pomóc,a nie tylko chcieć;* Zaxuhe i Mythic Bolt(starzy ownerzy i rl bracia) wrócili na galane;p Póki co odrazu większe lvle w gildi hamują mniejsze przed jakimkolwiek PAingiem;]
jakies movie z dzisiejszej war? sporo membersow padlo z unbre i desp~
_PiteroS_
22-03-2006, 07:36
Konda ma bana na tydzień;] Cat~ żeby stare czasy wróciły trzeba temu pomóc,a nie tylko chcieć;* Zaxuhe i Mythic Bolt(starzy ownerzy i rl bracia) wrócili na galane;p Póki co odrazu większe lvle w gildi hamują mniejsze przed jakimkolwiek PAingiem;]
?? ;( kto widzial co sie dziaja w venore jak ludziska sie dowiedzialy ze konda ma bana??
Miltoner
22-03-2006, 07:47
jakies movie z dzisiejszej war? sporo membersow padlo z unbre i desp~
Nie bylo zadnego war, wczoraj Stara Jaga padl bo poszedl sobie expic pomimo ze prawie cale pats bylo online.
nuda to sobie tak pomyslalem ze sobie napisze maly watek a propo naszej nowej gildii czyli unbrreakables:
w ostanich dniach, a takze dzisiaj, panowie z un~ zaczli latac i na randomie pkowac druidow/sorcow na w miare dobrym lev w celu uzyskania lootu/kaski/runek. z tego co wiem kilka osob zginelo. kto wie moze pare udalo sie zwiac, tego nie wiem... za to pytanie do demiego, bo polacy tez byli w to zamieszani, co na to twoja wojenna propaganda? jeszcze sie wojna sie skonczyla a wy jzu robicie to samo co pats... to na jakiej podstawie twierdzisz ze bezdziecie lepsi od nich? do tego pjawilo sie grozenie ludziom ktorzy sie wypowiadaja na ich temat na forum(oczywiscie negatywnie;))
wiec za kogo wy sie uwarzacie? robcie tak dalej a przybezdie awm wiecej wrogo niz bedziecie chcieli, moze i macie duza przewage nad pats, ale wojna sie jeszzce nie skonczyla, a przez wasze dzialania patsom z kazdym dniem przybywa nowych ludzi.
czekam na towja odpowiedz o wielki demi ;)
k**wa bezsensu unbreakables robi tak jak patriots a myslalem ze Glana bedzie wolna
k**wa bezsensu unbreakables robi tak jak patriots a myslalem ze galana bedzie wolna
_PiteroS_
22-03-2006, 17:47
:( prawda boli niestety :( jak checie latwa kase miec to idzcie expic panowie
Lord Isaka
22-03-2006, 21:19
Mar 22 2006, 12:34:00 CET Killed at Level 42 by Potempik silny
"we r teh UB we fight for FR33 world without PA!!11!"
i po co te słowa??
W sumie gdzieś mam tą całom wojne ....widać ze walczą o władze a nie o porządek na serwerze ...Kompleteni bez sensu....:confused:
Dragon86
22-03-2006, 21:57
Prawda jest taka ze zawsze na wojnach ginie wiecej niewinnych niz tych co walcza:confused:
:D lol no ladnie :P ale prawda jest taka ze w kazdej gildii znajduja sie n00by i pa nie oznacza to odrazu ze np. Demi ma w tym swoj udzial. Chodz moge sie mylic poniewaz nie wiem czy byl on w to bezposrednio zamieszany. A jeszcze btw. pawlon mozesz napisac kto oproczu wymienionych osob (osoby) byl w to zamieszany ? Kto wie moze mieli swoj powod
:D
P.S czyms trzeba walczyc:D:D moze panowie stwierdzili ze slabsi powinni sie poswiecic "spadajac" ze swoich run i w ten sposob pomoga wygrac wojne:D
P.S 2 zreszta co tu sie dziwic jak polowa osob przed walka w gh mowi "blessow, sdkow, uhow nie mam i jak tu isc na wojne ?:D "
Lord Isaka
22-03-2006, 22:33
Co bezsensowna odpowiedz...tak samo można tłumaczyć pkowanie prze Patriots...ale oni przynajmniej nie mówią "UB didn't fight for power.We wants free Galana "
PS wiecie może kto jeszcze dziś poległ??(przez UB??)
Dragon86
22-03-2006, 22:44
Co bezsensowna odpowiedz...tak samo można tłumaczyć pkowanie prze Patriots...ale oni przynajmniej nie mówią "UB didn't fight for power.We wants free Galana "
PS wiecie może kto jeszcze dziś poległ??(przez UB??)
to oni wogule kogos zdolali zabic ??
bo jakby nie bylo to 4x wiecej fragow maja patsi:confused:
ale fragi nie czynia wojny wygrana;)
Lord Isaka
22-03-2006, 22:47
Zdołali zabić....np mnie i podobno inne osoby co nie biorą udziału w wojnie i takich poległych miłem na mysli :)
Demiphant
22-03-2006, 22:50
Ludzie piszcie do mnie o to,a jakoś to rozwiążemy bo póki co to wcale nie venezuela robi co chce o co się obawialiście,a Polacy,wczoraj kilka osób dostało ostrzeżenie,że jeśli jeszcze raz będą PAować innych to wylecą z gildi.Zakazane zostało huncenie ludzi za kolegów,doszliśmy do wniosku,że nie będziemy pomagać osobom które nam nie pomagają w war.
Dragon86
22-03-2006, 23:02
A pozniej sie dziwia ludzie czemu Um~ pada tyle memmbersow, zreszta jak sie skonczy ta wojna, to i tak wiekszosc ludzi pewnie wyleci z gildi :p
Btw Demi planojecie jakas bitwe podczas trwania Bana kondy?? :p
Miltoner
22-03-2006, 23:13
A pozniej sie dziwia ludzie czemu Um~ pada tyle memmbersow, zreszta jak sie skonczy ta wojna, to i tak wiekszosc ludzi pewnie wyleci z gildi :p
Btw Demi planojecie jakas bitwe podczas trwania Bana kondy?? :p
heheheh gdyby oni sie nie bali wyjsc z pz to czemu nie :>
Dragon86
22-03-2006, 23:18
Czyli to znaczy ze gadaliscie z nimi o bitwie a oni nie chca jej czy po prostu....
jest inaczej?:p
Heh...
Czyli czeka nas tydzien pz campingu:P
Patsi nie wyjda z pz bo bez Kondy tak na prawde nie maja po co;)
Demi moze ten czas wykozystac na odrobienie/zrobienie lvlow?
Jeszcze jedno.
Czy ktos planuje jakies ekhhhmmmm... "represje" w stosunku do jegomosciow nalezacych do Gang Bang Squad?
Troche sobie chlopaki pozwolili... Wiem ze sporo tam pk-charow Patsow ale dymow narobili wczoraj...
No co? Tak sie tylko pytam:P
Miltoner
22-03-2006, 23:32
Heh...
Czyli czeka nas tydzien pz campingu:P
Patsi nie wyjda z pz bo bez Kondy tak na prawde nie maja po co;)
Demi moze ten czas wykozystac na odrobienie/zrobienie lvlow?
Jeszcze jedno.
Czy ktos planuje jakies ekhhhmmmm... "represje" w stosunku do jegomosciow nalezacych do Gang Bang Squad?
Troche sobie chlopaki pozwolili... Wiem ze sporo tam pk-charow Patsow ale dymow narobili wczoraj...
No co? Tak sie tylko pytam:P
Jakbys zauwazyl Unbreak~ expi juz od 2 dni... =]
Sry...
Nie loguje sie ostatnio za czesto:/
Chlopaki dobrze ten czas wykozystajcie bo przypuszczam, ze po tej wojnie nie bedzie tematu payments na forum...
Demiphant
23-03-2006, 00:31
Problem z Lord Isaka został rozwiązany.Padł za to,że stary owner wyzywał przez 3 dni po koleji Potempnika jak on mial hunta od Pats.Bang squad czy jakos tak ma już represje w postaci kilku deadów zaliczonych podczas ich pekowania itp. Niestety rozwiązywanie problemów zajmuje mi za dużo czasu,żebym mógł poexpić;] Pats bez Kondy boją sie wyjść walczyć;]
w nocy na edorn odbyla sie bitwa, un~ zostralo rozgromione, i zdradzone przez rainfangera, nuskei i icarusa. totalna porazka, wiele zgonow: zax~ bon~ kapcom~ i inni.
tu macie filmik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7147
panowei kurde, nie zmieniajcie serwa, tylko walczcie, jest was ze 100, tylu ludzi wam zaufalo, a wy teraz macie dosjc z tego co wiem...
tak czy siak, owodzenia, i sprobujcie sie podniesc i walczyc dalej...
Dragon86
23-03-2006, 08:09
Jestem w szczerym szoku ze tak sie stalo tym bardziej ze to osoby ktorym najbardziej zalezalo na przegranej patsow...
ale coz zdrajcow nigdy nie brak... ciekawe tylko jak dlugo zostana w Pats :p
w koncu jak ktos zdradzi raz to juz nigdy mu sie nie ufa :p
thewojtek
23-03-2006, 08:46
afff no to do zobaczenia na new serwie ;(
tak, *******one suki nas zdradzily, nadal nie rozumiem CZEMU! Rainfanger koles ktoremu zawsze ufalem i w niego wierzylem :(( aff
Dragon86
23-03-2006, 09:24
afff no to do zobaczenia na new serwie ;(
tak, *******one suki nas zdradzily, nadal nie rozumiem CZEMU! Rainfanger koles ktoremu zawsze ufalem i w niego wierzylem :(( aff
Co racja to racja Kapcom nie nadaje sie na lidera -.-
i w zasadzie to przez niego oni zdradzili przynajmniej tak napisal rain na tibia com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1167570
do tego Zax~ odchodzi z serva bo nie ma wyboru Pats huntuja jego ojca Benavent druid i jesli nie bedzie tu grac Bena~ nie bedzie miec hunta.....
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1167761
thewojtek
23-03-2006, 11:59
Co racja to racja Kapcom nie nadaje sie na lidera -.-
i w zasadzie to przez niego oni zdradzili przynajmniej tak napisal rain na tibia com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1167570
do tego Zax~ odchodzi z serva bo nie ma wyboru Pats huntuja jego ojca Benavent druid i jesli nie bedzie tu grac Bena~ nie bedzie miec hunta.....
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1167761
myslisz ze przez mala klotnie z liderem zmienia sie towarzyszy w czasie wojny, dochodzi sie do wrogow? nie sadze poprostu okazali sie zwyklymi ****ami, wszyscy dla nich(zeby oni byli wolni) rozpoczeli wojne a teraz takie szopki od*******aja aff
Nie spodziewalem sie tego szczerze mowiac ze Rainfanger , Nuskei i Icarus zdradza X( , zachowali sie poprostu jak zwykle palanty. a szczegolnie ten Rainfanger jak frajer , zabijajac podczas walki Bona
co sadzisz o tym Demi? macie zamaire dalej walczyc i nie poddacie sie tak latwo czy juz zwatpiliscie w wygrana?
Patriots codzien zyskuje nowych ludzi a US traci ;/;/ np taki Kelika juz w pats na wojne dali invite tyrandosowi który przed wojna latał po thais i tylko pekowal :p
a co do szwedów (tj rainfangera etc) to zachowali sie jak zwykli asslickerzy8o
Dragon86
23-03-2006, 15:46
Patriots codzien zyskuje nowych ludzi a US traci ;/;/ np taki Kelika juz w pats na wojne dali invite tyrandosowi który przed wojna latał po thais i tylko pekowal :p
a co do szwedów (tj rainfangera etc) to zachowali sie jak zwykli asslickerzy8o
nie zgodze sie co do tego ze sa asslickers....
ja bym powiedzial ze poszli o najmniejszej lini oporu... jest taki przyslowie "Jesli nie umisz kogos pokonac to sie do niego przylacz"
a ten caly post to jak dla mnie tylko przykrywka:confused:
Juz sporo osob odzeszlo z Um~... Rewolucje czekaja ciezkie dni....
(strzasznie szkoda mi mytanta on jest na wojnie przez patsow ktorym ufal i walczyl z nimi:( )
Nie tylko oni zdradzili , niektórzy polacy też np Miecz Aniolow, niebył w pats ani w Us ale juz jest w pats i będzie walczyć przeciw rodakom! Dziś zalogował sie Atnaz pierwszy raz od tak dawna.... ciekawe gdzie dojdzie jeśli wogle bedzie chcial walczyć bo może pozostac neutralny:p A US już pokazali jak będzie po wojnie bijąc druidów i sorcuw dla run.... Wogle narazie to pats rządzą serwerem i rządzić po wojnie będa dalej:( nie jestem ich jakimś wielkim fanem , przeciwnie liczę ze to Us wygra tą wojnę a najlepiej żeby Konda wyniusł się z serwera to spokuj wreszcie będzie:) Ale polacy na innych serwerach też prezentują piekne PA np na KyrzeX( podobno jest gorzej niż u nas bo Tetro tak rządzi a całe NG gorsze od Patriots. Dziwię sie tylko naszym rodakom którzy w pats siedzą tj Szkodi i Miecz Aniolow bo co do anarchista to on już według mnie polakiem nie jest po tym co robił:p wiem że post wywoła troche śmiechu a może nawet ktoś sie poprostu wku*** ale mówie co myśle:p
Demiphant
23-03-2006, 16:34
A więc ogłaszam wszem i w obec,że po drugiej zdradzie jakiej doświadczyłem na Galanie mam dosyć tego serva i oddaje chcara bratu,a ja ide na new,starałem się zrobić Galane lepszą,nie wyszło po raz drugi i tym razem trzeciego nie będzie dla mnie.Atnaz doszedł do PAts.GL with Konda ;]
Jess Veronique
23-03-2006, 17:34
:o
hmmm... ciost to byl spory! ale... jesli patriots zwycierza... to chyba tylko oni beda sobie grac na galance:D
Pawio! co do miecza aniolow to sie nie zgadzam! to walka gildi... a ty szuflatkujesz kazdego wg narodowosci! ma prawo do wyboru... ma tam znajomych - jego decyzja...:( jasne, ze gdyby Mieczu byl z nami bylo by lepiej! ale Un~ lub Despe~ to tez nie tylko polacy.
wracajac do wojny...(zachowania Rainfanger nie skomentuje) ...to zawsze jest szansa!!! chyba lepeij probowac... bo co jest do stracenia? (pyt. retoryczne)
Dragon86
23-03-2006, 17:59
chyba tez odejde z galany dzis juz mialem przeboje z kolesiem z pats....
tutaj naprawde nie da sie normalnie grac...
ehh...:(
wiecie co mam to gdzies zbieraja sie wszyscy i niby dobrze a tu lipa czy to wogle jest sens shecia bym pomogl ale moj lev raczej nic nie zdziala rain~ to po prostu cipa i sie boji
ehh, dobijacie mnie...
jest was z 80+. 3 osoby odeszly, a yw sie juzzalamujecie, poddajecie, zmieniacie swiaty itp... jednym slowem idziecie na latwizne.. a co macie tu do stracenia? zorganizujcie siewreszcie porzadnie, i pokarzcie ze z taka grupa ludzi mozna cos zrobic!
demi i reszta@ ludzie wam zaufali, poszli za wami, zaryzykoawli sowje chary, to teraz podejmijcie odpowiezdialnosc i walczcie ile sie da, bo wyi tak macie hunta i mielsicie, nic do stracenia, a oni bedam usieli gruba kase placic :(
Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma :( Ja dalej wierze w US bo niemoga sie poprostu przenieść z galany gdzie indziej ja bym hlvla nie porzucał:p
Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma :( Ja dalej wierze w US bo niemoga sie poprostu przenieść z galany gdzie indziej, ja bym hlvla nie porzucał:p
Post pod postem bo wyskakiwał mi jakiś error:D
ale jak nic nie zrobia to co im z h lev jak gdzie sie rusza a tam jakis pats sie czaji i ni expic a jak podgonisz konde z lev zaloze sie ze dednie jak szmate
ja to powiem tylko tyle chcesz tu grac to sie nie wychylaj a pats cie nie dorwie swoja droga dalej mam nadzieje ze US wygra ale jak tak patrze to coraz mniejsze szanse sa. Co do Rain~ mysle ze moze zorbic w pats to samo co w US i wtedy koniec jego bedzie
Jess Veronique
23-03-2006, 22:17
Raina i tak zabija... przeciez nikt mu nie ufa... a patsow nie zdradzi bo zabil Bona!!! wiec nie ma po co wracac...
a co do wojny... to racja... trzeba cos porzadnie zorganizowac(ale szybko - kazda kasa sie kiedys konczy^^), jesli nie wyjdzie to wtedy faktycznie pakowac manatki;/ ale szanse zawsze sa...:D
a co do patriotow... to z tym "wychylaniem sie" nie do konca... ja mam przecietny lvl, a i tak co chwile ktos na mnie poluje... zupelnie za nic... dzis tez... :baby:
i wlasnie teraz mnie cos roz*****o Atnaz doszedl do patsow....
pats maja juz tylu ludzi w gildi ze dalsza walka jak dla mnie nie ma sensu najgorsza lipa w historii sie stala -.- zeby nie rain~ i inni jeszcze jakos by bylo
z tym wychylaniem sie jakos zle sie wyrazilem sam mialem sytuacje ze nie robilem nic a np pan X z pats nagle mnie klepie i kaze placic mazim mial tak samo
Hehe co prawda to prawda , Valliants chce 25k za moją wolność to mało niż w innych przypadkach ale dla mnie duża suma :( Ja dalej wierze w US bo niemoga sie poprostu przenieść z galany gdzie indziej ja bym hlvla nie porzucał:p
No, odemnie demon shielda albo 50k ;D
A ja mysle ze to tylko część planu patriotow dolaczenia rainfangera do gildii , oni tak latwo mu nie wybacza ze doszedl do gildii i juz jest free , minie troche czasu skonczy sie kondzie ban i go poprostu dedna , on im bedzie ufal a oni to bezlitosnie wykozystaja i kto bedzie wtedy sie smial ? :> rainfanger zostanie na lodzie
juz to sobie wyobrazam jak go zabijaja : sa wszyscy w gh razem z rainfangerem , nagle wychodza wszyscy szykuja sie do trapa , konda daje kicka rainfangerowi z gh , rain~ zostaje automatycznie wyzucony a patsi zaczynaja go bic , trap i dead a potem kick z gildii i hunted musi placic :D
takie jest moje zdanie hehe :>
szkoda tylko ze tak sie uwzieli na demiego , hunted forever ;/ bez mozliwosci placenia :(
Komandos Strong
24-03-2006, 08:57
ale k***y z tych szwedow... rainfanger czlowiek w ktorego wierzylem i mu ufalem to ona nas zachecil do wojny ale w c***a polecial z nami ... nawet nie wiem dlaczego bo od poniedzialku moj komputer ma spalona plyte glowna i teraz czekam na nowa i wracam i mam nadzieje ze wszyscy nie odejda z gildii i ze beda jakies szanse na wygranie z patriotami ... dorze ze zrobilem jakiegos chara na innym servie :P ok c ya niewiem kiedy bede :P
thewojtek
24-03-2006, 10:09
ale k***y z tych szwedow... rainfanger czlowiek w ktorego wierzylem i mu ufalem to ona nas zachecil do wojny ale w c***a polecial z nami ... nawet nie wiem dlaczego bo od poniedzialku moj komputer ma spalona plyte glowna i teraz czekam na nowa i wracam i mam nadzieje ze wszyscy nie odejda z gildii i ze beda jakies szanse na wygranie z patriotami ... dorze ze zrobilem jakiegos chara na innym servie :P ok c ya niewiem kiedy bede :P
n/c dla mnie to jest zwykla ****a
A ja mysle ze to tylko część planu patriotow dolaczenia rainfangera do gildii , oni tak latwo mu nie wybacza ze doszedl do gildii i juz jest free , minie troche czasu skonczy sie kondzie ban i go poprostu dedna , on im bedzie ufal a oni to bezlitosnie wykozystaja i kto bedzie wtedy sie smial ? :> rainfanger zostanie na lodzie
juz to sobie wyobrazam jak go zabijaja : sa wszyscy w gh razem z rainfangerem , nagle wychodza wszyscy szykuja sie do trapa , konda daje kicka rainfangerowi z gh , rain~ zostaje automatycznie wyzucony a patsi zaczynaja go bic , trap i dead a potem kick z gildii i hunted musi placic :D
takie jest moje zdanie hehe :>
szkoda tylko ze tak sie uwzieli na demiego , hunted forever ;/ bez mozliwosci placenia :(
zgadzam sie z tym ze Rain~ padnie i to szybciej niz mysli nawet w wojgo nie wykozystaja bo w pats tyle ppl juz jest ze tej jeden nie zrobi im roznicy a zwlaszcza po jego wybrykach
co do demiego to on i tak oddal chara bratu w sumie mu sie nie dziwie...
4 hlvl'e (bądź więcej) postacie z Galany: Bon Devil (hm, trenowaliśmy i robiłeś runki na swoich druidach, ale teraz cię złapali jak robileś anni. :p)POZDRO, Corlic, Lord hybrid, Lady Slodziutka. Dostały bana za używanie macro.
Siła UB starci dużo i wojna jest już przegrana. Żegnaj Galano :) i tak tam już od dawna nie gram.
POZDRO SZKODI~ :D:D:D:D:D, THARRIN, :baby: :baby: :baby: :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ale to jest juz poj***** ,Rainfanger ponoc ma hunta forevera od Kondy ,a dochodzi do jego gildi ... n/c
Maniek Master
24-03-2006, 18:26
Gran Deah chętnie powrócił bym Na Galane ale kejisey z kumplami chca mi zniszczyć życie.A do Rainfangera n/c.Dziwny z niego kolo.Przypominam se wojne na senji ze szwedami jak to było ubilismy kilku szwedówna Senji on wpadł tam popatrzał się.Ja pobiegłem do Carlin i chciał mnie uibć i mnie uderzył z sdk'a za 150 no to ja mu oddałem za 115 z gs ;] przy dobrych skilach .Co ja wam bede mówic. I tak yego nie pamietacie :|
Heh ta wojna tylko upewnila konde ze jest niepokonany... :)
4 hlvl'e (bądź więcej) postacie z Galany: Bon Devil (hm, trenowaliśmy i robiłeś runki na swoich druidach, ale teraz cię złapali jak robileś anni. :p)POZDRO, Corlic, Lord hybrid, Lady Slodziutka. Dostały bana za używanie macro.
Siła UB starci dużo i wojna jest już przegrana. Żegnaj Galano :) i tak tam już od dawna nie gram.
POZDRO SZKODI~ :D:D:D:D:D, THARRIN, :baby: :baby: :baby: :) :) :) :) :) :) :) :) :)
pozdro pozdroo :P
n/c dla mnie to jest zwykla ****a
wielu tak mysli o venezuelczykach + corlic/styp niestety. taka sama sytuacja stary, taka sama
a wiec to juz koniec Bon Devil i jego trojka towarzyszy z anni zbanowani za macro nic tylko pogratulowac moze za miesiac nie beda mieli az tak duzo placic jak inni teraz.....
Dziwię sie tylko naszym rodakom którzy w pats siedzą tj Szkodi i Miecz Aniolow bo co do anarchista to on już według mnie polakiem nie jest po tym co robił:p wiem że post wywoła troche śmiechu a może nawet ktoś sie poprostu wku*** ale mówie co myśle:p
Czego sie dziwisz? Lord i ja poprostu odwdzieczamy sie za lojalnosc w naszym stosunku. Z Pats bawilem i na Nebuli i teraz na Galanie i nic dziwnego w tym nie widze. To juz jest 9 wojna Pats w ktorej uczestnicze (chodz w tej uczestniczylem tylko w 1 dzien :E). A Lord Anarchist stracil Twoim zdaniem "obywatelstwo" bo co? Bo nie walczy z Corliciem i reszta? Z jakiej racji spytam? Przeciwko PAbusingowi? :) LMAO i tyle ;) Cala venezuelska elita ktora walczy wlasnie teraz w Unbreakables trzymala 70% PAbusingu w Pats :) A co moge powiedziec o Stypie i Corlicu? Mmmm. Szacunek do was mam, ale juz o wiele mniejszy ze wzgledu na zdrade gildii dzieki ktorej tak naprawde gracie na tym serverze. Tego nie rozumiem. Backstabbing to najbardziej infantylna zabawa jaka moze byc, a wy padliscie jej lupem. O demim nic nie mowie bo chlopak walczy o swoje prawa co wojna to dolacza sie do "kawalerki" :P Hail chlopaki i hf :]
Sir Radzio Angelus
24-03-2006, 21:04
Lepiej sie módlcie zeby pats przyjelo Rainfangera bo Un~ dużo zapłaciło Bon Devilowi za deda, który mial dostac od Rainfangera 8o
thewojtek
24-03-2006, 21:33
Lepiej sie módlcie zeby pats przyjelo Rainfangera bo Un~ dużo zapłaciło Bon Devilowi za deda, który mial dostac od Rainfangera 8o
CO? o czym ty mowisz?!
Sir Radzio Angelus
24-03-2006, 22:13
Tak wogóle to to jest top secret i moge wam tylko powiedziec, ze nie taki Rainfanger zły jakim go zrobiono, moze sie okazac pomocny w wojnie, a Bon Devil nie padł na darmo i bez przyczyny. Reszte domyślcie sie sami ;)
Tak wogóle to to jest top secret i moge wam tylko powiedziec, ze nie taki Rainfanger zły jakim go zrobiono, moze sie okazac pomocny w wojnie, a Bon Devil nie padł na darmo i bez przyczyny. Reszte domyślcie sie sami ;)
Z Twoich insynuacji mozna przypuszczac ze "zdradzil" w celach szpiegowskich, ale watpie ;]
Maniek Master
24-03-2006, 22:57
Teraz ta wonja będzie przystopowana troszkę .Co teraz zrobi Gildia Unbreakables bez dwóch silnych osób czyli Corlica i Bon devila. Przecierz lord angel of fires praktycznie nic nie zdziła z Kapcom'em i Demim.To ich jest głupota że uzywali Macro i dostali bana.A Rainfanger jest najwiekszym frajerkiem na Galanie Jeżeli ma Hunta od Kondy to po co dochodzi do jego gildi ? A Konda jeszcze sie doigra jeszcze pare razy paddnie;] Unbreakables !!! wygrajcie to wojnę! Bo ten świat jest w waszych rękach ;) Atnaz też zasłuzył na deda .Życze wam powodzenia :) :*
Demiphant
25-03-2006, 06:32
Szkodi powiedziałeś wszystko co trzeba o Patsach i Galanie;p Jeżeli jesteś z nimi i masz h lvl możesz grać ale jak nie z nimi to już prze***ane masz.Wojna się rozpadła po część dlatego,że Raina i ICarusa bardzo często upominano,żeby nie PA.Mogłem mieć szanse zapłaty za zdrade gildi i wystawienie jej;p W tej chwili przenieśliśmy się na inny serv i zaczynamy tam grać.Mam nadzieje,że pats przestanie robić sobie więcej wrogów poprzez PAing dzięki tej wojnie.
sugerujecie ze Rainfanger poszedl tam szpiegowac razem z reszta paczki "Szwedow"...yyy tj. Szpiegow? Nie no nie wierze , Rainfanger padnie mowie wam gildia patriotow go wystawi i zostawi na lodzie .
co do tej akcji z anni no to na serio przesadzili Bon Corlic Lady Slodziutka , LordHybrid , teraz daliscie swietne swiadectwo cala Galana sie z was smieje a szczegolnie patrioci
no ale coz do zobaczenia za miesiac :D dlugo sobie nie pogracie moze to i dobrze moze cos sie zmieni a swoja droga to jak myslicie , Konda z gildia wybaczy wenezuelczykom zdrade? Ja bym chcial by dostali kicka z servera na zawsze dobrze by im bylo , wiem co potrafia sam wiele razy doswiadczylem zlego od ich strony
ciekawe czy Lord z ekipa beda blagac na kolanach o wolnosc czy dalej deklaruja war...
Szkodi powiedziałeś wszystko co trzeba o Patsach i Galanie;p Jeżeli jesteś z nimi i masz h lvl możesz grać ale jak nie z nimi to już prze***ane masz.Wojna się rozpadła po część dlatego,że Raina i ICarusa bardzo często upominano,żeby nie PA.Mogłem mieć szanse zapłaty za zdrade gildi i wystawienie jej;p W tej chwili przenieśliśmy się na inny serv i zaczynamy tam grać.Mam nadzieje,że pats przestanie robić sobie więcej wrogów poprzez PAing dzięki tej wojnie.
a Tharrin? Lutore? Inni pokroju Catrishii czy Gladianosa? Nie uczestnicza w wojnach i zyja dobrze ;) Wasze zachowanie w sytuacji zamiany rol bylaby ta sama. Zdrada to zdrada a tego sie nie zapomina. Cena 1mln gp moze lekko przesadzona za Bona, ale powinna byc nie mniejsza niz 500k patrzac trzezwo na wszystko. Pofragowal nawet na Pats a poza tym to nie byla 1 jego wojna na ktorej walczyl przeciw Patriots. Ze swojej strony mowie tylko have fun i good luck ;)
Maniek Master
25-03-2006, 11:45
Czyżby oni się bali:D? Dla mnie to jest troche śmieszne ;) A co do Ciebie Szkodi ty to uważaj żeby cie nikt nie ubił z UN :P Bo ty jestes w PATS ;/
Czyżby oni się bali:D? Dla mnie to jest troche śmieszne ;) A co do Ciebie Szkodi ty to uważaj żeby cie nikt nie ubił z UN :P Bo ty jestes w PATS ;/
hmm bali....? mi sie wydaje ze jakby chcieli to wszyscy wymienieni mogli by zostac przyejci do patsow... rzadzili by sobie z nimi i robili co chcieli.. nazywasz to strachem? mi sie po prostu wydaje ze taki maja sposob grania i tyle... jedni graja dla wladzy, inni dla innych celow.
wojny potrzebuja ofiar - nie jest tak?
Maniek Master
25-03-2006, 15:41
Tak jest!A dlaczego ty nie bierzerz udziału w wojnie jeśli jesteś w PATS?Oglądałem Film gdy Keekz z Rainfangerem Ubili Bon Devila ;( Lady Slodziutka nie słusznie dostała Bana za używanie Macro :( :( Kocham ją :* i Jej Wierze :)
Tak jest!A dlaczego ty nie bierzerz udziału w wojnie jeśli jesteś w PATS?Oglądałem Film gdy Keekz z Rainfangerem Ubili Bon Devila ;( Lady Slodziutka nie słusznie dostała Bana za używanie Macro :( :( Kocham ją :* i Jej Wierze :)
bo szkodi jest nieuzyteczny na wojnach - mam 2 char w Pats ;) Nawet zafragowal ale name'a nie bede zdradzal :] Co do Slodziutkiej to chwala CIPom za tego bana. Nie uzywala macro? :P Przez caly trening jakies macro, tbi itp :S Nie mowiac juz o acc sharingu :x
bo szkodi jest nieuzyteczny na wojnach - mam 2 char w Pats ;) Nawet zafragowal ale name'a nie bede zdradzal :] Co do Slodziutkiej to chwala CIPom za tego bana. Nie uzywala macro? :P Przez caly trening jakies macro, tbi itp :S Nie mowiac juz o acc sharingu :x
A jak :) Zgadam się w zupełności ;) :dance:
PZDR JACUB ^.^:cygaro:
marcinus
25-03-2006, 16:17
Pat Sux , Szkodi Sux reszta patsow tesh suX Patrioci powinni zostaw zgładzeni, nie wieze w to zenie ma sily na nich, kiedys przyjdzie taki dzien ze Un wygra i pokaze całej Galanie kto tu zadzi HAIL Un !!!! Młody~
Pat Sux , Szkodi Sux reszta patsow tesh suX Patrioci powinni zostaw zgładzeni, nie wieze w to zenie ma sily na nich, kiedys przyjdzie taki dzien ze Un wygra i pokaze całej Galanie kto tu zadzi HAIL Un !!!! Młody~
Głupa lamo zamknij ryja lamusie nikt tu nikogo nie wyzywa, durniu sam ssiesz pały z***ie wyjdz lepiej. :D
Maniek Master
25-03-2006, 16:26
Szkodi Ale ty jesteś ......A skąd możesz widzieć że używała tbi na treningu jak skilowała?Jak nawet tego nie widziałeś:p .Nie lubie PATS bo ta gildia kiedyś Mnie wqrwiła :(
Szkodi Ale ty jesteś ......A skąd możesz widzieć że używała tbi na treningu jak skilowała?Jak nawet tego nie widziałeś:p .Nie lubie PATS bo ta gildia kiedyś Mnie wqrwiła :(
kogo to interseuje, on wie bo z nia sie zna ja wiem kto uzywa macro, ale nei bede wymienial, np nbon devil uzywal mc przez wszystkie swoje lvle trenoalem z nim na mc i mowil mi cos o uh botach, przeciez nic dziwnego, ze ma bana juz dawno piwinniem miec :SSS
Od***ac sie od Szkodiego to rowny ziom
Maniek Master
25-03-2006, 16:40
Dlaczego mamy sie od****c od Szkodiego.Nawet nie ma 72 lvl i takich skilli.Ciekawe dlaczegoSzkodi nie chcę podać name drugieo chara. Boi się że Padnie :p Oj Szkoda że Ten Serwer się pie***i :( przez takie osoby
Dragon86
25-03-2006, 16:43
Zgadzam sie z Mr. M :p
nie ma co zazucac calego PA jednej osobie...
zreszta jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos mowil na szkodiego ze jest PA...
Zreszta nie tylko szkodi jest spoko wielu innych graczy tez, ale niestety nie maja juz spokoju na tym servie....:(
Maniek Master
25-03-2006, 16:49
Bo Bon Devil , Crolic , Lord A , Catrishia Nie odzywają sie na forum
Ten topic do wszystkiego juz służył od opisu wojen na galanie poprzez różne przepychanki słowne teraz głópia gadka o acc sharingu botach makrech itp.
1, Z kąd wiesz że ktoś szaruje??
a) jesteś pierwszą osobą która gra tym charem
b) jesteś x osobą która gra tym charem (gdzie x zmierza do nieskączoności w ciele liczb naturalnych).
w przeciwnym wypadku to tylko insynuacje: bo ja wiem bo ktos kto go zna w rl powiedział albo o tym wszyscy wiedzą... więc lepiej jeśli nie spełniacie wersji a lub b po prostu nie wypowiadajcie się na ten temat. Co do makr i bootów też podobnie poza tym kto bynajmniej nie próbował zabawy z makrem, bootem nie uruchomił go nigdy no panowie tak z czystym sumieniem ??? podobnie z wojnami daje sobie lewą rękę sąsiada uciąć (swojej szkoda) że gdyby wpadł GM z niezawodnym wykrywaczem bootów uhających i atomatycznych SD na pole bitwy to około 80-90 % walczących miało by miesięcznego bana bo taka jest prawda podobnie ze skilami albo masz szajskie skile (50 lvl i 70/70) ale grasz fair albo masz boota i skile 80&up/80&up lvl 30-40 (oczywiście są wyjątki od regóły które zresztą potwierdzają regółę:P) Co do wojny nie uczestniczę więc się nie wypowiadam na jej temat chociaż szybkie zmiany niektórych jej uczestników zaskakują mnie szczególnie rain~~ jak sobie na tibia com poczytam jego wypowiedzi z dopiskiem trust me hehehe normalnie poprawia mi to chumor :P oskara dla tego pana
Dlaczego mamy sie od****c od Szkodiego.Nawet nie ma 72 lvl i takich skilli.Ciekawe dlaczegoSzkodi nie chcę podać name drugieo chara. Boi się że Padnie :p Oj Szkoda że Ten Serwer się pie***i :( przez takie osoby
Gościu malinowy, szkodi mial ten lvl i te skille ale to inna histroia ciiebie to nie powinno interesowac nuubku. Idz na swoja Elysie i bij sie z kim chcesz ja nie mam zamaru ciebie pouczac :) :baby:
dzisiaj w carlin sir imp kardear i keekz'lorenzo ubili jakiegos 57 chyba knighta trzymal sie dlugo ale musial pasc nie mial innego wyjscia zwlaszcza ze byl trapniety :/ nie znalem typa ale mi sie go szkoda zrobilo bo mam kumpla 50 najta i keekz tez na niego polowal
Mlecziii
25-03-2006, 17:16
Pats niemajol szas w otwartej walce wiec szukają swoih szas w trapowaniu ludzi:( I dlatego ta wojna sie wlecz bo US hcol wojny otwartej PATS tylko trapujol
Zgadzam sie z Mr. M :p
nie ma co zazucac calego PA jednej osobie...
zreszta jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos mowil na szkodiego ze jest PA...
Zreszta nie tylko szkodi jest spoko wielu innych graczy tez, ale niestety nie maja juz spokoju na tym servie....:(
moze i nie slyszales. uzywam swojej sily tylko wtedy jezeli ktos naprawde mnie zdenerwuje. trudno mnie wyprowadzic z rownowagi ;)
bo szkodi nie update'owal profilu od prawie roku? :S
Pats niemajol szas w otwartej walce wiec szukają swoih szas w trapowaniu ludzi:( I dlatego ta wojna sie wlecz bo US hcol wojny otwartej PATS tylko trapujol
taaa ;] bitwa na edron to pokazala. 1-2 dzin wojny tez ;)
@ jastr
Widze ze uwaznie czytasz forum;)
Bon~ Corlic i inni glupio wpadli ale z takimi numerami trzeba sie liczyc. Nie wiem jak to dokladnie wygladalo ale to mi wyglada na kolejnego "zyczliwego inaczej" w Unb~.
Co do "rewolucji" na galanie to... Przykro mi to mowic ale... Demi polecam Keltere.
moze i nie slyszales. uzywam swojej sily tylko wtedy jezeli ktos naprawde mnie zdenerwuje. trudno mnie wyprowadzic z rownowagi ;)
bo szkodi nie update'owal profilu od prawie roku? :S
taaa ;] bitwa na edron to pokazala. 1-2 dzin wojny tez ;)
A US wygrało na pustyni.... Nie wiem co teraz myśleć ale największe PA to była Vzla Keekz i Kardear a po wojnie zostaną tylko Keekz i kardear a może Konda zakaże im też PAować jak Venezueli;) więc może będzie lepiej po wojnie jak wygrają pats?? (osobiście wolałbym US ale tam jest Vzla):p :p
apropo bana corlica i calej reszty... no coz niektorzy patsi znaja pewnego GMa z rla ;)
ten pan oc walnal taki dlugi post o sharingu@ o niektorych rzeczach sie po prostu wie.. do tego doloz np opcje c) zna sie obu ownerow? bazd wiecej niz 2 ;)
a to ze lady na bocie trenila i sharuje to kazdy czlowiek w temacie dobrze wie :P
apropo bana corlica i calej reszty... no coz niektorzy patsi znaja pewnego GMa z rla ;)
ten pan oc walnal taki dlugi post o sharingu@ o niektorych rzeczach sie po prostu wie.. do tego doloz np opcje c) zna sie obu ownerow? bazd wiecej niz 2 ;)
a to ze lady na bocie trenila i sharuje to kazdy czlowiek w temacie dobrze wie :P
O to ciekawe - ciekawe dlaczego wczesniej Jejihev nie zostal zbanowany ten rok temu bo Patriotsi znali owego GMa ;)
Co do sharingu to sie wie jak napisales o tym ze ktos sharuje lub nie. Slodziutka gralo 3 osoby i ja to wiem bo z nimi rozmawialem (jednego z nich znam z rl). Co do macro to ile razy byla afk na dachach w ab dobre nascie miechow temu? Wszyscy ktorzy wtdy grali to wiedza ;]
Mlecziii
25-03-2006, 22:06
Przynajmiej sie przyznajesz szkodi :D . Ale to znaczy ze US sol odwas silniejszi
O to ciekawe - ciekawe dlaczego wczesniej Jejihev nie zostal zbanowany ten rok temu bo Patriotsi znali owego GMa ;)
Co do sharingu to sie wie jak napisales o tym ze ktos sharuje lub nie. Slodziutka gralo 3 osoby i ja to wiem bo z nimi rozmawialem (jednego z nich znam z rl). Co do macro to ile razy byla afk na dachach w ab dobre nascie miechow temu? Wszyscy ktorzy wtdy grali to wiedza ;]
hm, taka prawda, mozliwe, że konda zna jakiegos GM, mozliwe bo on mi najbardziej pasuje do tej osoby, 2 osoba pasujaca mi do tej opcji jest Veccia, a 3 hm, może LAdy Jah (niemcy sporo gmow, a w szweci nie ma gm chyba(przypuszczam)), 4 osoba to Lysh Eldus(kolo chba krotko gra, a ma wtyczki u kondy (loda mu robi :p, konda pewnie podlizuje sie jemu i chyba on jest tym rl friendem gma)):dance:, każda hlvla osoboa z galany byla/jest pa pozdro Jejihev :D
Przynajmiej sie przyznajesz szkodi :D . Ale to znaczy ze US sol odwas silniejszi
mmm. do czego sie przyznaje to raz. a dwa to pokazali i ciagle pokazuja jacy sa od "nas" silniejszi
thewojtek
26-03-2006, 00:16
mmm. do czego sie przyznaje to raz. a dwa to pokazali i ciagle pokazuja jacy sa od "nas" silniejszi
Szkodi nie chce sie klocic ale to wy nie wyszliscie 2 albo 3 razy pod rzad na open battle....
hm, taka prawda, mozliwe, że konda zna jakiegos GM, mozliwe bo on mi najbardziej pasuje do tej osoby, 2 osoba pasujaca mi do tej opcji jest Veccia, a 3 hm, może LAdy Jah (niemcy sporo gmow, a w szweci nie ma gm chyba(przypuszczam)), 4 osoba to Lysh Eldus(kolo chba krotko gra, a ma wtyczki u kondy (loda mu robi :p, konda pewnie podlizuje sie jemu i chyba on jest tym rl friendem gma)):dance:, każda hlvla osoboa z galany byla/jest pa pozdro Jejihev :D
nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz tylko daltego ze im zazdroscisz, akurat nie mialem na mysli ani kondy, ani zadnego innego high lev z pats.
szkodi@ wiem ze co najmniej 2 osoby znaja GMa z rla z patsow.. ale nie chodzi mi o to ze ktos powiedzial "zbanuj corlica" i corlic dostal bana.. tylko o to ze zostali zbanowani za cos co bylo dawno temu(anii~) wiec czemu ban dopiero teraz? a do tego poczytaj forum na galanie, wyglada na to ze Tharrin sugeruej podobna opcje, chociarz on raczej pisze o tym ze tibia cam to nie dowod itp
Szkodi nie chce sie klocic ale to wy nie wyszliscie 2 albo 3 razy pod rzad na open battle....
co jak co - liczy sie efekt... a ten jest przynajmniej oszalamiajacy.
nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz tylko daltego ze im zazdroscisz, akurat nie mialem na mysli ani kondy, ani zadnego innego high lev z pats.
szkodi@ wiem ze co najmniej 2 osoby znaja GMa z rla z patsow.. ale nie chodzi mi o to ze ktos powiedzial "zbanuj corlica" i corlic dostal bana.. tylko o to ze zostali zbanowani za cos co bylo dawno temu(anii~) wiec czemu ban dopiero teraz? a do tego poczytaj forum na galanie, wyglada na to ze Tharrin sugeruej podobna opcje, chociarz on raczej pisze o tym ze tibia cam to nie dowod itp
moze on tego tak nie ujal - ja dokaldnie nie wiem gdzie corlic zostal zlapany na tym macro. jezeli z anni to ciesze sie ze wreszcie GMowie staraja sie dzialac i banuja za to. Co do znajomosci GMow z Pats - nie wiem nic o tym, ale wierze w to ze GMowie nie sa na tyle glupi, aby bawic sie w ten sposob cudzym kosztem.
Zasady Tibii glosza, ze GM NIGDY nie moze opierac sie na dowodzie w postaci filmu TibiCam. Nie wiem czy to jest przestrzegane ale raczej tak.
Dragon86
26-03-2006, 10:55
Przegladalem se dzis tibia.com :p
i zobaczylem dosc ciekawy temat "Paid from War" napisany przez Grudging
Ztego wynika ze ojciec Zaxhue nie ma hunta a zax moze grac nadal :p
czyzby patsi sie zaczeli wstydzic za to ze mieli zamiar huntowac tak pokojawa osobe??;) qw kazdym badz razie ciesze sie ze tak sie stalo :]
Oj Szkodi, Szkodi jak zawsze wzbudzasz kontrowersje xD
Ci ktorzy zarzucaja mu zdrade to chyba pomylili pojecia. Zdrada mozna by nazwac to, jakby Szkodi walczyl przeciwko Pats~, jako ze trzymal z nimi od dawna ( btw szkoda ze z NEbula nie wyszlo :P )
CO do Slodziutkiej to uzywala bota do treningu, wiem bo sam z nia trenilem kiedys ( ehhh...stare dobre czasy... )
3maj sie Szkodi, i nie daj sie tym nabkom .
Pozdro.
huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy :D Oni sa the best i potrafia traficz kazdego w pelnym pedzie z sd kiedy tylko chca :) Tylko o tym nikt juz nie mowi :) heh i licze sie z tym ze kolega Szkodi poda jakis argument, iz nie mam racji. Chyba ze stwierdzi ze nie warto wogule dyskutowac
@Up
Majer, przeciez Ty zawsze masz racje, tylko czasem troche mniej ;D
Oj Szkodi, Szkodi jak zawsze wzbudzasz kontrowersje xD
Ci ktorzy zarzucaja mu zdrade to chyba pomylili pojecia. Zdrada mozna by nazwac to, jakby Szkodi walczyl przeciwko Pats~, jako ze trzymal z nimi od dawna ( btw szkoda ze z NEbula nie wyszlo :P )
CO do Slodziutkiej to uzywala bota do treningu, wiem bo sam z nia trenilem kiedys ( ehhh...stare dobre czasy... )
3maj sie Szkodi, i nie daj sie tym nabkom .
Pozdro.
nebula wyszla ;) i to nawet fajnie wyszla ;] 6 wojen w szybkim czasie - 7 przegrana jakwiadomo ale 80% pats wtedy juz odeszlo ;)
huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy :D Oni sa the best i potrafia traficz kazdego w pelnym pedzie z sd kiedy tylko chca :) Tylko o tym nikt juz nie mowi :) heh i licze sie z tym ze kolega Szkodi poda jakis argument, iz nie mam racji. Chyba ze stwierdzi ze nie warto wogule dyskutowac
mmm. Macro a bot to roznica. Nie mowie ze wszyscy z Pats graja czysto, ale tego samego nie moge powiedziec o Unbreakables. Caly Langan Team uzywa botow ;] Nie mowiac juz o Venezuelczykach ktorzy odlaczyli sie od Pats ;) Nie raz na guildchacie chwalili sie jakie to boty maja dobre ;) Bot to nie wszystko. A co do celnosci to wiekszosc Pats ma taka celnosc normalnie ;) Ot poprostu duzo wojen, OTSow i zgrania ;]
thewojtek
26-03-2006, 12:41
Swięte pats i bot?! no co ty.....
oni poprostu sa bogami, nawet chuck norris nie umie trafic kolesia pod dachem z sdeka ale keekz'lorenzo potrafi o,0
http://rapidshare.de/files/16263056/retardedkeekz.jpg.html
Swięte pats i bot?! no co ty.....
oni poprostu sa bogami, nawet chuck norris nie umie trafic kolesia pod dachem z sdeka ale keekz'lorenzo potrafi o,0
http://rapidshare.de/files/16263056/retardedkeekz.jpg.html
mylisz sie... chukc potrafi wszystko ;)
a poza tym czytaj co napisalem wczesniej ;)
Nie mowie ze wszyscy z Pats graja czysto, ale tego samego nie moge powiedziec o Unbreakables. Caly Langan Team uzywa botow ;]
Catrishia
26-03-2006, 17:01
Jako ze galana to popsuty serwer to wiekszosc ludzi uzywa botow, do trenienia, expienia, uhania itp. No coz takie czasy... ale kogo to obchodzi, jak chca to niech uzywaja botow czy macro, moze kiedys sie natna i banik wpadnie? ;)
ta, bot macro.....jak zwal tak zwal oba i to i to jest niedozwolone i nie musisz lapac mnie za slowka ;) Mowisz ze rad jestes, iz gmowie wrescie wzieli sie do roboty....mmmm skoro jestes takim idealista rozumiem, ze liczysz takze na to, ze wreszcie przykladowo i Kardear dostanie nauczke? Nom chyba ze nawet twoja lojalnosc do patriots przewyzsza ten idealizm, o sile ktorego tak nas tutaj zapewniasz ;) a co do umiejetnosci to...roznica jest zniewalajaca np. taki ziomek projacy z sd z botem lub bez. Ale racja bot to nie wszystko.
ta, bot macro.....jak zwal tak zwal oba i to i to jest niedozwolone i nie musisz lapac mnie za slowka ;) Mowisz ze rad jestes, iz gmowie wrescie wzieli sie do roboty....mmmm skoro jestes takim idealista rozumiem, ze liczysz takze na to, ze wreszcie przykladowo i Kardear dostanie nauczke? Nom chyba ze nawet twoja lojalnosc do patriots przewyzsza ten idealizm, o sile ktorego tak nas tutaj zapewniasz ;) a co do umiejetnosci to...roznica jest zniewalajaca np. taki ziomek projacy z sd z botem lub bez. Ale racja bot to nie wszystko.
mm. macro a bot to 2 rozne rzeczy. Macro moze byc to Tasker ktory nie jest napisany pod Tibie tylko pod Windowsa (powtarzanie danych zapisanych w danej sekwencji). A co do botow to wlasne chce powidziec ze np na nebuli widzialem jak smiesznie niektorzy padaja przez BOTy ;) Prosty przyklad - autouh u druta (byl na 39 lvlu). uciekal przed grupka 35 najtow - gdyby wrzucil utani gran hhur ucieklby, ale AUTOUH mu to uniemozliwil ;)
@Catrishia ; co do zepsucia serwa to zgodzic sie musze bo nie ma takiego klimatu jak dawniej :>
;D Galana się zepsuła :D
Bon był spoko tylko zaczol sharowac i bardzo się zmienil hm, kto nei był jego ojecem : Konda, Jejihev. teraz szuka oparcia w polakach do ktoorych czyl uraze :D taka prawda :S
Soul hunter of galana opuscil server ;/
17:08 Lord angel of fires: SELL MMS 300 K ,SELL MAGIC SOWRD 1000 K ,SELL DEMON HELMET 400 K ,SELL GOLDEN LEGS 300 K ,E PLATE 800 KRING OF THE SKYS 200 KAOL 50 K MSG ME FAST
chyba nie tylko Soul Hunter~ opuszcza galane
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.