Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p
czyzby skaczyla sie kasa :P hehe kto pozyczy mi na mmsa xD
thewojtek
26-03-2006, 23:03
17:08 Lord angel of fires: SELL MMS 300 K ,SELL MAGIC SOWRD 1000 K ,SELL DEMON HELMET 400 K ,SELL GOLDEN LEGS 300 K ,E PLATE 800 KRING OF THE SKYS 200 KAOL 50 K MSG ME FAST
chyba nie tylko Soul Hunter~ opuszcza galane
Cala venezuela + demi + ja + aylitha + bamboshi + nie wiem kto jeszcze ale cale unbreakables retired + sporo ludu spoza
ja sie wam wcale nie dziwie : / szkoda ze was nie bedzie juz ale w sumie grac tylko po to zeby zarabiac na oplaty i padac to lepiej nie grac wcale ale i tak THX wielkie za ta probe niech te sk******ny wiedza ze z czasem coraz widzej ludzi im sie moze postawc a wtedy nie bedzie tak rozowo
thewojtek
27-03-2006, 00:37
ja sie wam wcale nie dziwie : / szkoda ze was nie bedzie juz ale w sumie grac tylko po to zeby zarabiac na oplaty i padac to lepiej nie grac wcale ale i tak THX wielkie za ta probe niech te sk******ny wiedza ze z czasem coraz widzej ludzi im sie moze postawc a wtedy nie bedzie tak rozowo
np;P
mam nadzieje ze niedlugo wrocimy w wielkim stylu ;]
ehhh.. nie potrzebna ta wojna byla albo inaczej mozna tez powiedziec ze byla to samobojcza proba przejecia wladzy ;p
ja sie ciesze ze przegraliscie bo bylo by jeszcze gorzej niz teraz jest , jakby wenezuela doszla do wladzy to nikt by juz nie pogral sobie na tym swiecie , ja ich szczerze nie lubie i napewno nie tylko ja , wielu ludzi , ja sam mialem od nich pare razy hunta dlatego zyczylem zle. Oby dostali kicka z servera i juz nigdy nie powrocili , chociaz Vidente mi nigdy nie podpadl , on raczej jest pokojowym graczem , zawsze pomogl w czyms , w znalezieniu czegos , albo pomogl w jakims quescie
np;P
mam nadzieje ze niedlugo wrocimy w wielkim stylu ;]
no ja mam nadzieje :] moze do tego czasu ja sie odbije tym moim palem :P wtedy cos pomoge napewno i wtedy nick z tibi ujawnie narazie nie mam ochoty tego robic :P
ja sie ciesze ze przegraliscie bo bylo by jeszcze gorzej niz teraz jest , jakby wenezuela doszla do wladzy to nikt by juz nie pogral sobie na tym swiecie , ja ich szczerze nie lubie i napewno nie tylko ja , wielu ludzi , ja sam mialem od nich pare razy hunta dlatego zyczylem zle. Oby dostali kicka z servera i juz nigdy nie powrocili , chociaz Vidente mi nigdy nie podpadl , on raczej jest pokojowym graczem , zawsze pomogl w czyms , w znalezieniu czegos , albo pomogl w jakims quescie
haha, chyba nigdy nie miales problemu z vidente rzeczywiscie... do niego sie gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam :P
Miltoner
27-03-2006, 13:56
ehhh.. nie potrzebna ta wojna byla albo inaczej mozna tez powiedziec ze byla to samobojcza proba przejecia wladzy ;p
no nie wiem czy samobojcza.... mielismy przewage nad pats dopuki rain nuskei i icarus nie poszli sobie do pats.... a wojna byla potrzebna podobno patsy maja zmniejszyc swoje PA na servie wiec jakis cel osiagnelismy...(o ile zmniejsza ;p )
thewojtek
27-03-2006, 14:04
haha, chyba nigdy nie miales problemu z vdente rzeczywiscie... do niego ja gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam :P
podaj swoj nick to spotkasz z moimi sdekami
haha, chyba nigdy nie miales problemu z vidente rzeczywiscie... do niego sie gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam :P
Vidente to byl moj best friend na Galanie, zawsze starał się pomagać innym. Koleś nie wiem na jakiej podstawie tak uważasz ;]
Vidente to byl moj best friend na Galanie, zawsze starał się pomagać innym. Koleś nie wiem na jakiej podstawie tak uważasz ;]
haha, od razu widac ze nigdy nie sprzeciwiales sie mu, a jak sie zawsze z nim zgadzales i podlizywales to pewnie byl mily jak wiekszosc z nich ;)
ja tam swoje wiem, a jak masz odmienne zdanie to twoja sprawa, zawsze mozesz isc z nim na nowy server skoro to twoj best friend, ja za best friendem byl server zmeinili :P
Sir Radzio Angelus
27-03-2006, 15:41
Moj kumpel w rl, ktory jest w Un~ dostał bana za używanie uhera podczas anni~, ktory robil z miesiąc temu. Czemu akurat teraz w czasie wojny?, a to ze pats też uzywa wspomagaczy to szczegół, a no prawda jest taka, że Un~ przegrało wojne nie z Pats~ tylko z botami i z zaprzyjaznionym gm-em.X(
Moj kumpel w rl, ktory jest w Un~ dostał bana za używanie uhera podczas anni~, ktory robil z miesiąc temu. Czemu akurat teraz w czasie wojny?, a to ze pats też uzywa wspomagaczy to szczegół, a no prawda jest taka, że Un~ przegrało wojne nie z Pats~ tylko z botami i z zaprzyjaznionym gm-em.X(
smieszny jestes... tak sobie tlumacz...
przegrala tylko daltego ze jak sie zaczely klopoty to 90% zmienilo serva albo zaczelo placic... samo bycie w duzej gildii nie przynosi zwyciestwa... ale po ktorejs tam probie i placeniu widze wielu z was sie ciagle nie nauczylo...
poza tym to ciagle silna gildia.. tylko jakos nikt nie walczy.. czemu? strach? a co macie do stracenia ?
tak, zaczelo sie niezle (lub moze dobrze sie zapowiadalo) Patsi zostali nieco rozbici i przytloczeni. Un~~ sie rozchulalo i myslalo ze to koniec tym czasem patriots potrafili sie zebrac, atakowac poszczegolnych ludzi. Doszlo zgranie, doswiadczenie i zdrada...po rewolucji.
Miltoner
27-03-2006, 18:08
smieszny jestes... tak sobie tlumacz...
przegrala tylko daltego ze jak sie zaczely klopoty to 90% zmienilo serva albo zaczelo placic... samo bycie w duzej gildii nie przynosi zwyciestwa... ale po ktorejs tam probie i placeniu widze wielu z was sie ciagle nie nauczylo...
poza tym to ciagle silna gildia.. tylko jakos nikt nie walczy.. czemu? strach? a co macie do stracenia ?
czemu nie walczymy??? bo nie mozemy juz ku*** nikomu ufac czaisz??? wyjdziemy na bitwe a tu chu* polowa naszych zacznie walczyc nagle przeciwko nam... nie mamy nic do stracenia mowisz... tylko jakbys chcial wiedziec ja np. sprzedaje eq i nie bede mial w czym walczyc ;p Zreszta wyj*** mam juz w ten swiat napoczatku szlo wszystko pieknie ladnie dopuki nas nie zdradzili a tymbardziej nie ma juz z kim walczyc corlic i bon devil maja bana i zreszta po co isc walczyc skoro i tak wszyscy popadamy damy tylko patsom przyjemnosc xD btw JA NIGDY IM NIE ZAPLACE ;p
haha, od razu widac ze nigdy nie sprzeciwiales sie mu, a jak sie zawsze z nim zgadzales i podlizywales to pewnie byl mily jak wiekszosc z nich ;)
ja tam swoje wiem, a jak masz odmienne zdanie to twoja sprawa, zawsze mozesz isc z nim na nowy server skoro to twoj best friend, ja za best friendem byl server zmeinili :P
Tak się składa, że dosyć często nasze poglądy na różne sprawy różniły się ^^ poprostu to moj best friend a ty od razu, że jak coś to ja mu du*ę liżę ;] A co do zmiany serva to zastanawiam się nad tym, ale jak narazie pozostaję tutaj.
Mlecziii
27-03-2006, 20:01
Ja pie**** polski i pats~ . Polski bo zadlugo sie mi pisze na klawiaturze a pars~ dlatego ze tyradosi i inni sol w swoim zywiole stac pod dp thais morze ruwnac sie dedem . Wolalem kiedy byla wojna bo bylo mniej PK a teraz za byle guwno dostajesz podupie . Muj kumpel padl dlatego ze stanol tyradosowi na drode jak biegl . X(
Święta prawda. Kumpel pyta Wanosa czy moze sd hit na nim a Wanos Ok. No to go strzelił z tego sdka a Wanos wiedzac że ten ma pz to go uje***. Dziwne te pats. Szkodi napisał że 70% PA w pats to byli Vzla:p Moim zdaniem następne 19% to Keekz i Kardear a 1% reszta. Nawet Konda niejest taki........ Szkodi czy Konda ich też niemoze uspokoić?? A Tyrandos..... dla niego nie mieć red skulla to już hańba:p
A powiedz mi jeszcze Szkodi dlaczego ktoś się zbliży lvlem do Kondy to ma hunta??:D Co prwada Konda wymyśli jakąś kradzież lootu..............:p
do sciany? :P z venezuelczykami nigdy nie wiadomo bylo z kim gadasz - czy z Jose, czy z Pablo czy innym jakims Gabrielem ;] A ze mieli za soba (do pewnego czasu) dosyc mocna gildie to bawili sie. Zakonczone ;)
no nie wiem czy samobojcza.... mielismy przewage nad pats dopuki rain nuskei i icarus nie poszli sobie do pats.... a wojna byla potrzebna podobno patsy maja zmniejszyc swoje PA na servie wiec jakis cel osiagnelismy...(o ile zmniejsza ;p )
Milt - powinniscie czasami pomyslec ze ktos moze was wystawic ;] I to w taki sposob ze ludzie ktorzy z wami walcza od samego poczatku byli ustawieni na to, aby zownowac serva razem z przeciwna gildia. Ot - stara szkola BM i Jejiheva. Udawaj ze jestes przeciw aby byc za ;)
Święta prawda. Kumpel pyta Wanosa czy moze sd hit na nim a Wanos Ok. No to go strzelił z tego sdka a Wanos wiedzac że ten ma pz to go uje***. Dziwne te pats. Szkodi napisał że 70% PA w pats to byli Vzla:p Moim zdaniem następne 19% to Keekz i Kardear a 1% reszta. Nawet Konda niejest taki........ Szkodi czy Konda ich też niemoze uspokoić?? A Tyrandos..... dla niego nie mieć red skulla to już hańba:p
Pamietaj ze wtedy Grudging byla liderem a nie Konda. Konda przyszedl i wywalil Kapcoma za PAbusing - pouczyl Van Hellsingsa i Demona - tego samego dnia padl :|
tak zgadzam sie z toba Szkodi , Wenezuela ostro sharuje konta , sam Van ma z 7 ownerow albo nawet wiecej , to prawda ze vnzla to najwieksze pa .
I zaczyna mnie juz denerwowac jedno dlaczego kazdy jedzie po Kondzie i po tobie Szkodi , przeciez wy nc nie robicie. Kazdy gada ze Konda to pa ze musi pasc itd a tak na prawde to wlasnie Konda to najmiejszy pa z tej calej gildii , jeszcze nigdy nie widzialem by chodzil i zabijal ludzi bez powodu i wyciagal kase , n chyba ze widzial jakiegos skula to wtedy tak zgodze sie ze zabijal , a tak pozatym to on pilnuje porzadku w gildii , nie pozwala naduzywac sily m. in. venezuelczykom i chwala mu za to.
nie wiem wy macie chyba nasrane we lbach ze ciagle sapiecie do Kondy , bo co ? bo ma najwiekszy level? czepcie sie tramwaju albo czego innego a od Kondy i Szkodiego odwalcie sie. On nie zdradzil chociaz gildii tak jak Styp czy Corlic albo rainfanger lub Yahel
thewojtek
28-03-2006, 14:39
tak zgadzam sie z toba Szkodi , Wenezuela ostro sharuje konta , sam Van ma z 7 ownerow albo nawet wiecej , to prawda ze vnzla to najwieksze pa .
I zaczyna mnie juz denerwowac jedno dlaczego kazdy jedzie po Kondzie i po tobie Szkodi , przeciez wy nc nie robicie. Kazdy gada ze Konda to pa ze musi pasc itd a tak na prawde to wlasnie Konda to najmiejszy pa z tej calej gildii , jeszcze nigdy nie widzialem by chodzil i zabijal ludzi bez powodu i wyciagal kase , n chyba ze widzial jakiegos skula to wtedy tak zgodze sie ze zabijal , a tak pozatym to on pilnuje porzadku w gildii , nie pozwala naduzywac sily m. in. venezuelczykom i chwala mu za to.
nie wiem wy macie chyba nasrane we lbach ze ciagle sapiecie do Kondy , bo co ? bo ma najwiekszy level? czepcie sie tramwaju albo czego innego a od Kondy i Szkodiego odwalcie sie. On nie zdradzil chociaz gildii tak jak Styp czy Corlic albo rainfanger lub Yahel
nie no wogole nie jest PA, wy***al lutore kiedys z hydr, mnie kiedys dla jakiegos ~50 ms wy***al z guardow, tylko skulle? o,0 a za co padl wojtix? o,0 bo mial pz i za silne LS juz bylo n/c
thewojtek
28-03-2006, 14:39
nie no wogole nie jest PA, wy***al lutore kiedys z hydr, mnie kiedys dla jakiegos ~50 ms wy***al z guardow, tylko skulle? o,0 a za co padl wojtix? o,0 bo mial pz i za silne LS juz bylo n/c
_PiteroS_
28-03-2006, 15:51
szkodi dziwny jestes, ja wiem ze ty nie masz klopotow bo nikt na tobie nie pauje, bo ty jestes po 2 stronie,
i nie wmawiaj ludziam ze twoja gildia nie pauja bo ty chyba nikt obrocz ciebie i anarchista niejest dzieckiem, a konda zabija sorkow z lvl 70+ pod byle pretekstem !!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
szkodi dziwny jestes, ja wiem ze ty nie masz klopotow bo nikt na tobie nie pauje, bo ty jestes po 2 stronie,
i nie wmawiaj ludziam ze twoja gildia nie pauja bo ty chyba nikt obrocz ciebie i anarchista niejest dzieckiem, a konda zabija sorkow z lvl 70+ pod byle pretekstem !!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
dziwny jestem - popieram, od malego taki bylem, ale coz to juz chyba raczej moj problem ;) nie wmawiam ze nie Pauje - poczytaj kilka postow wczesniej co pisalem :> A co do Kondy to prosze o nicki tych rzekomo 70 + sorkow i magow ktorzy zostali klepnieci ostatnio przez Konde :)
- Benavent Druid 71 elder (nie padl od zadnego Pats a tym samym od Kondy)
- Gan da Jah (80 master) zadnych deadow od Kondy ;)
- Anurchy 115 druid - padla za brak lojalnosci (to wczesniej) a pozniej za dolaczenie do Appendix a teraz do Unbreakables - swoja droga sharer.
- Sir-Inek 88 druid - nie padl od Pats.
- Dzumior dela'vega 70 elder - postac sprzedana a jego owner "walczyl" w wojnie. splacil sie i jak narazie nie padl
- Lord-Kuika (70 sorc) - 0 deadow od Pats.
- Ratten (73 sorc) - no deads from Pats.
Czekam na te name'y bo akurat Ci ktorych podalem to nie padli - zachowuja sie normalnie ;]
A o sorkow ktorzy popadali od Pats to mozesz zaliczac np Darkness Zoldiera, Wojtixa, Zarize czy Rissiela ;] Powod byl wiec nie mamy o czym gadac ;] Ale jezeli masz jakies dowody na PA Kondy i zabijanie innych ludzi ot 4 fun to czekam ;>
dziwny jestem - popieram, od malego taki bylem, ale coz to juz chyba raczej moj problem ;) nie wmawiam ze nie Pauje - poczytaj kilka postow wczesniej co pisalem :> A co do Kondy to prosze o nicki tych rzekomo 70 + sorkow i magow ktorzy zostali klepnieci ostatnio przez Konde :)
- Anurchy 115 druid - padla za brak lojalnosci (to wczesniej) a pozniej za dolaczenie do Appendix a teraz do Unbreakables - swoja droga sharer.
- Dzumior dela'vega 70 elder - postac sprzedana a jego owner "walczyl" w wojnie. splacil sie i jak narazie nie padl
Czekam na te name'y bo akurat Ci ktorych podalem to nie padli - zachowuja sie normalnie ;]
A o sorkow ktorzy popadali od Pats to mozesz zaliczac np Darkness Zoldiera, Wojtixa, Zarize czy Rissiela ;] Powod byl wiec nie mamy o czym gadac ;] Ale jezeli masz jakies dowody na PA Kondy i zabijanie innych ludzi ot 4 fun to czekam ;>
no to zaczynamy z tymi sorcami lev 70 i nizsze tez:
arkilez - zabity za nic, mial hunta for ever, musial dosc do patsow w wojnie zeby byc free
amazonfisken czy jak to sie tam pisze, atakowany co najmniej 5-6x, raz padl zdaje mi sie, za nic
ratten - tu jestes w bledzie, byl atakowany co namniej 3x,
gan da jah - dobry kumpel lady i trio, nie padnie bo protected.
dzumior to pewnie padnie, ledwo co zaplacil, nie mogli go tak do razu zabic, daj im troche czasu ;)
lysh eldus - syn kondy, mial pasc od patsow, konda nie pozwolil, tylko dlatego jeszcze zyje.
hmm czy kogos przeoczylem? o pozostalych nie wiem wiec nie bede pisal, ale jak sie cos dowiem to chetnie wyedytuje :P
aa byl jeszzcze ten taki na C... jak on mial...no nie wazne, i nie mowie tu o samym kondzie, pod tym wzgledem to bardziej grudging np, albo febb, ale takze raa i rivenn, czyli wszsycy ci co sie boja spasc w statsach :D
dresik@ ty juz lepiej idz zaluz ten swoj dresik i zobacz czy cie pod pijalka nie ma.
_PiteroS_
28-03-2006, 22:21
no to zaczynamy z tymi sorcami lev 70 i nizsze tez:
arkilez - zabity za nic, mial hunta for ever, musial dosc do patsow w wojnie zeby byc free
amazonfisken czy jak to sie tam pisze, atakowany co najmniej 5-6x, raz padl zdaje mi sie, za nic
ratten - tu jestes w bledzie, byl atakowany co namniej 3x,
gan da jah - dobry kumpel lady i trio, nie padnie bo protected.
dzumior to pewnie padnie, ledwo co zaplacil, nie mogli go tak do razu zabic, daj im troche czasu ;)
lysh eldus - syn kondy, mial pasc od patsow, konda nie pozwolil, tylko dlatego jeszcze zyje.
hmm czy kogos przeoczylem? o pozostalych nie wiem wiec nie bede pisal, ale jak sie cos dowiem to chetnie wyedytuje :P
aa byl jeszzcze ten taki na C... jak on mial...no nie wazne, i nie mowie tu o samym kondzie, pod tym wzgledem to bardziej grudging np, albo febb, ale takze raa i rivenn, czyli wszsycy ci co sie boja spasc w statsach :D
dresik@ ty juz lepiej idz zaluz ten swoj dresik i zobacz czy cie pod pijalka nie ma.
a teraz szkodi zamarl :B) prawda w oczy kole chloptasiu :D
thewojtek
29-03-2006, 00:56
Hail Keekz :*
Veccia okradla zazka na ~250k a toxo~ kardeara na Mpa i odeszli z pats i doszli do nas ;p
HAIL UNBREAKABLES!
a teraz szkodi zamarl :B) prawda w oczy kole chloptasiu :D
chloptasiu ;] lmao :)))) u made my day :]]]]]
prawda w oczy kole.
amazonfisken : kozaczyl za czasow jejiego jak byl w BM i ma zreszta hunta u kilku osob w Pats za m.in wymuszanie kasy od innych.
arkilez : sam doszedl i to z wlasnej checi ;) zadne ultimatun nie zostalo postawione.
ratten : gdyby mial pasc to dawno by padl ;] mowimy o ludziach ktorzy padali od kondy :]
lysh eldus : twoj koment rozpierdziela wszystkich ;]
a piszesz mi tu ze nie konda tylko reszta to robi. to sie zdecyduj kto w co gra. moze chcesz zagrac w kierki anizeli w Tibie? :] To Konda ich zabijal (w wiekszosci atakowal jak pisales) czy Patriots? Bo Patriots to nie Konda, a Konda to nie Patriots ;) Musisz odrozniac kilka waznych aspektow.
Swoja droga ciekawe dlaczego nie napisales niczego o np Inku ktory przescignal duza czesc Pats w mlvlu i lvlu. My przeciez zabijamy wszystkich najwyzszych - z upodobaniem na Polakow i brazylijczykow ;]
jako ze mam zryty dzien to powinienem Ci podziekowac bo na sam sen stworzyles mi mozliwosc naprawde poprawienia humoru :) Dzieki wielkie ;]
Demiphant
29-03-2006, 02:14
Szkodi albo ty jesteś ślepy albo nie chcesz widzieć co twoja gildia od*******ała z Kondą na czele,albo po prostu nie grasz i nie wiesz;]
Przypomne ci jak padł Wojtix po raz pierwszy zaatakował Ledricka z hmma w party i za to padł;] Oczywiście Konda uznał to za atak osoby protektorowanej przez niego, ale jedno ale jest takie,że oni byli razem w gildi i Ledrick powiedział,że wcale nie chciał żeby Wojtix padł.Patriots=Konda i sam to dobrze wiesz,że bez niego jesteście niczym i już dawno byście grali na innym servie.Pokazały to dni z banem Kondy zanim dostali od nas bany osoby na podstawie filmików z anni(chyba tibiaCam nie jest uznawane jako dowód ale nie tym razem) i ujawnili się za***iści zdrajcy.To dzięki niemu Galana jest jaka jest,pamiętasz tydzień kiedy Konda wyjechał??Wszystko było fajnie,aż wrócił Konda i zaczął skull hunting,PAing(kto spotkał Lovize na dwarfach ten wie o co chodzi) i tak dalej.;]
chloptasiu ;] lmao :)))) u made my day :]]]]]
prawda w oczy kole.
amazonfisken : kozaczyl za czasow jejiego jak byl w BM i ma zreszta hunta u kilku osob w Pats za m.in wymuszanie kasy od innych.
arkilez : sam doszedl i to z wlasnej checi ;) zadne ultimatun nie zostalo postawione.
ratten : gdyby mial pasc to dawno by padl ;] mowimy o ludziach ktorzy padali od kondy :]
lysh eldus : twoj koment rozpierdziela wszystkich ;]
a piszesz mi tu ze nie konda tylko reszta to robi. to sie zdecyduj kto w co gra. moze chcesz zagrac w kierki anizeli w Tibie? :] To Konda ich zabijal (w wiekszosci atakowal jak pisales) czy Patriots? Bo Patriots to nie Konda, a Konda to nie Patriots ;) Musisz odrozniac kilka waznych aspektow.
Swoja droga ciekawe dlaczego nie napisales niczego o np Inku ktory przescignal duza czesc Pats w mlvlu i lvlu. My przeciez zabijamy wszystkich najwyzszych - z upodobaniem na Polakow i brazylijczykow ;]
jako ze mam zryty dzien to powinienem Ci podziekowac bo na sam sen stworzyles mi mozliwosc naprawde poprawienia humoru :) Dzieki wielkie ;]
hahaahaa
smiejesz sie z mojego commenta o lysh? no to go zapytaj, bawisz mnie, wyglada na to ze wiem lepiej co sie dzieje w twojej gildii od ciebie, muhahaha
amazon~ i wymuszanie kasy? to tak samo jak ty i fair play xD taa pamietam jak dzis jak w 1933 amazonfisken powiedzial "hi" ... i za to do dzis ma hunta xD dream on :D
konda to nie pats a pats to nie konda, hmm, "ok" to w takim razie kto jest leaderem pats jak nie konda? moze ty? ;)
o arkilezie tez nie wiele widze wiesz, jakos dziwnym trafem zanim doszedl do pats w wojnie to mial hutna for ever ;) zbieg okolicznosci powiadasz? skoro tak twierdzisz ;)
ja wiem kto w co gra, ty np grasz w kulki calkiem dobrze, kto w czasie wojny zanim rain i reszta zdradzili chowal sie na druidzie ktorym teraz doszedles do pats? gdzie byl dzielny wojak szkodi zeby pomoc kumplom? pewnie w dp ;)
hahaahaa
kto w czasie wojny zanim rain i reszta zdradzili chowal sie na druidzie ktorym teraz doszedles do pats? gdzie byl dzielny wojak szkodi zeby pomoc kumplom? pewnie w dp ;)
druciakiem gram dokladnie od 23 dni a wiec zaczalem przed wojna. a co robilem? piekknie informowalem co i jak i expilem chociazby z zaxuhe, rainfangerem i innymi razem na hydrach ;] slabo? :]
Lord Hybrid
29-03-2006, 08:15
Z tego co ostatnio widze to wojna sie dopiero zaczyna :) Wczoraj Wanos~ podobno zwinął kardearowi MPA a veccia 250k zazkowi w wyniku czego Kardear, keekz'lorenzo i zazek dołączyli do Unbreakables........ ciekawe kogo z pats jeszcze wezmą za sobą......
Z tego co ostatnio widze to wojna sie dopiero zaczyna :) Wczoraj Wanos~ podobno zwinął kardearowi MPA a veccia 250k zazkowi w wyniku czego Kardear, keekz'lorenzo i zazek dołączyli do Unbreakables........ ciekawe kogo z pats jeszcze wezmą za sobą......
Ja sądze że to wałek jest. :) Tylko by więcej UB padło.
Już się w tym wszystkim powoli gubie. Jeszcze trochę i w Un~~ będzie całe Patriots i na odwrót :P. Ja nie wiem czy gracze galany mają coś takiego jak HONOR, LOJALNOŚĆ wobec gildii (szczególnie gdy się w niej już parę lat jest). Ok najpierw Venezuela i langan team odeszli o Patsów ok później Rain~~ i kilku innych "walczących o wolność" już od kilku dobrych miesięcy (mających przeważnie hunted forever od patsów)postanowiło dołączyć do swoich "prześladowców" teraz to :] czekam tylko jeszcze aż Konda przejdzie do UN~~ bo vecia zaje@#$e mu MPA :P
(coś mi tibia.com nie chodzi:/)
_PiteroS_
29-03-2006, 10:46
Już się w tym wszystkim powoli gubie. Jeszcze trochę i w Un~~ będzie całe Patriots i na odwrót :P. Ja nie wiem czy gracze galany mają coś takiego jak HONOR, LOJALNOŚĆ wobec gildii (szczególnie gdy się w niej już parę lat jest). Ok najpierw Venezuela i langan team odeszli o Patsów ok później Rain~~ i kilku innych "walczących o wolność" już od kilku dobrych miesięcy (mających przeważnie hunted forever od patsów)postanowiło dołączyć do swoich "prześladowców" teraz to :] czekam tylko jeszcze aż Konda przejdzie do UN~~ bo vecia zaje@#$e mu MPA :P
(coś mi tibia.com nie chodzi:/)
Takie rotacje sa zle :( traz to naprawde niebedzie wiadomo kto moze zdradzic
i czy takie dolaczanie to tylko gra.
ps. szkodi :baby:
Dragon86
29-03-2006, 11:48
Tez juz sie w tym pogubilem....:p
Czy jest na sali tlumacz??;)
Myslalem ze Kardear i Keekz~ sa 4ever Patriotami.... ale coz kazdy moze sie mylic:p :confused:
Jakby nie patrzec coraz mniej mi sie podoba mozliwosc wygrania wojny przez Um~ teraz sa tam najwieksi Pa Venezuela, karear i keekz~.... jak dla mnie oni owini zostac wywaleni ;) chcialbym tylko zeby ci co walcza o wolnosc byli wolni, to wszystko :p
stawiam 20k ze to bajka, kto chce przyajc moj zaklad? xD zawsze chcialem zarobic 20k w latwy sposob :D
no cóż nigdy nie mów nigdy Ta wojna jest chyba najbardziej zakręconą wojną nie tylko na galanie ale wogóle w całej Tibii. Czy przed tą wojną ktoś by powiedział że cały langan team opóści konde że rain~~ atnaz ikarus będą w patriots??? no i teraz to. Czytałem ich posty na forum ... niby jakieś tam powody napisali ale czy to prawda, czy blef dla zmylenia przeciwnika tylko 1 małe ale: po co ?? Un~~ można powiedzieć złożyło broń po zdradzie rain~~ i reszty van już napisał że opuszcza serwer więc wystarczyło tylko poczekać jeszcze parę dni i z uśmiechem na twarzy przyjmować "opłaty" za wolność członków "rewolucji" ktrzy chcieliby nadal grac
Kardear i ZaZek zmienili gildie:D Demi i Vzla wracajcie da się jeszcze coś zdziałać:) .Szkodi ja cie pytałem o to dlaczego to Konda a nie grudging ich nie upomni, co prawda ona była wtedy leader ale Konda ma najwyższy lvl i wszyscy w pats szukają słowa poparcia właśnie u niego i to tak jakby był liderem, zresztą teraz jest znowu..:D
Dragon86
29-03-2006, 12:56
Galanus padl od Um~ nie wiadomo za co....
do tego gadalem z kumplem i powiedzial mize to ze keekz i kardear sa w Um~ to nie znaczy ze nie sa juz Patriots... w koncu jakby na to nie patrzyc oni sa od zawsze patriots :p wiec nie ma co se robic chyba zludnych nadzieji a Um~ powinno uwazac na siebie
thewojtek
29-03-2006, 13:46
no cóż nigdy nie mów nigdy Ta wojna jest chyba najbardziej zakręconą wojną nie tylko na galanie ale wogóle w całej Tibii. Czy przed tą wojną ktoś by powiedział że cały langan team opóści konde że rain~~ atnaz ikarus będą w patriots??? no i teraz to. Czytałem ich posty na forum ... niby jakieś tam powody napisali ale czy to prawda, czy blef dla zmylenia przeciwnika tylko 1 małe ale: po co ?? Un~~ można powiedzieć złożyło broń po zdradzie rain~~ i reszty van już napisał że opuszcza serwer więc wystarczyło tylko poczekać jeszcze parę dni i z uśmiechem na twarzy przyjmować "opłaty" za wolność członków "rewolucji" ktrzy chcieliby nadal grac
ja wiedzialem przed wojna ze langan opusci pats ;)
xD
zgadzam sie z toba Xulorin , oni poprostu doszli by szpiegowac , nie dajcie sie nabrac na to Unb~ , to sa szpiedzy , wymyslili bajke na temat kradziezy a wy to lykneliscie jak mlode pelikany i odrazu dodaliscie do gildii
wszystko okaze sie na kolejnej bitwie jezeli do niej dojdzie
Kekza i kardeara by nie oszukala gildia X(
to kolejne klamstwo , nie dajcie sie zwiesc ...
Royal Sorker
29-03-2006, 15:57
Wlasnie przenioslem sie na golane i czytalem wlasnie ten temat cos sie tam dzieje i jak widze trwa wojna, moglby mi ktos powiedizec kto jest dobry a kto zly :D:D
Z gory dziekuje :P
thewojtek
29-03-2006, 16:22
Wlasnie przenioslem sie na golane i czytalem wlasnie ten temat cos sie tam dzieje i jak widze trwa wojna, moglby mi ktos powiedizec kto jest dobry a kto zly :D:D
Z gory dziekuje :P
nie ma dobrych i zlych sa popropstu źli i jescze gorsi.
zalezy wszystko od punktu widzenia osoby, ale wedlug mnie Patriots sa tymi zlymi.... Hail Unbreakables!
Miltoner
29-03-2006, 16:43
hehe tesh mysle ze to walek... ale w sumie mozna sprobowac... jak narazie i tak nie mam czym walczyc :d
Jess Veronique
29-03-2006, 17:06
ta no z daleka widac ze naciagane:D przeciez tyle czasu bylo dobrze i nagle taka bajka:D
Kardear zabil jak narazie chyba tylko 40 lvl (czyli chyba tak na pokaz sie poswiecil:P)
to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe:D nie oni^^
zreszta watpie zeby teraz do jakiejs konkretnej bitwy doszlo.
huh. Odrazu widac ze Patriots robi sobie co chce.. bo w sumie moze sobie pozwolic :D Wypuscili taki przekret a un~~ przyjeli ich ot tak.....Widac ze sa zdesperowani:D
I w pewnym sensie to prawda ze bez Kondy Patriots nie bylo by takie same.. Jemu nikt nie moze podskoczyc w otwartej walce, a i jest dosyc razsadny :D
Miltoner
29-03-2006, 19:05
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1174991
Tutaj macie filmik z wojny w formacie wmv zrobionego przez waherwe berlinus ^^.
Btw. Dostalem banana poniewaz pk'owalem sobie 10 druidem ;p hehe
no tak samo można by powiedzieć o rain~~ i reszcie :P tyle miesięcy walczyli przeciwko i co patsi przyjęli ich tak samo jak teraz Un~~ kardeara i spółkę. Więc ja bym tak szybko nie przesądzał tej sprawy. Pamiętajcie o jednym, że w un~~ jest sporo ludzi z patriot coraz więcej patsów przechodzi do un~~. Część membersów patriots czuje się z deka dziwnie w końcu walczą przeciwko swoim niedawnym kumplom z gildii. Chociaż ja nie wiem kto tam z pats ze sobą trzyma/trzymał ale tyle czasu wspólnie grali. Sytuacja się coraz bardziej komplikuje bo coraz więcej jest patriots w Un~~ jeszcze paru patsów przejdzie i będzie można nazwami gildie zamienić :P
nie sadze.. Kardear i Kekz~ jednymi z najgorszych poza venezuela PA wiec skoro teraz sa po stronie un~~ wojna przeciw pa ma sens? Nie bardzo. A pozatym nie wierze w to ze veccia ukradla mu mpa czy jak to tam bylo. Po pierwsze hhmm nom to jest niemozliwe, a po drugie Konda na 10000% by ja wywalil z Patsow.
hmm edit... jak sie zastanowic to wojna przeciw PA z Venezuela u boku tez nie ma sensu :D
Lord Hybrid
30-03-2006, 02:45
Hehe ja sądze że patsy troche sie pospieszyli z żartem pryma aprylisowym :) Ale wkoncu nie ma to jak poczytać Guild Forum przeciwnika o all planach i akcjach na przyszłość. :P. Wadać Unbreakables jest tak zdesperowane że bierze juz ludzi jak popadnie i nie myśląc.......
BTW. zazek, kard i keekz sa znowu w pats :P Zapewne Guild forum unbreak~~ rox :P
@up przed chwilą sprawdzałem keekez nie jest ani w un~~ ani w patriots
Keekz ma juz invita tylko jeszcze nie zdazyl dolaczyc do Patriotsow:cygaro:
Ja ***ie Ci ludzie sa po***ani;) JA poprostu olalem tak z***any przez patriotsow swiat i poszedlem w****u na inny bo po co wastowac czas i potem ****a placic niewiadomo ile za niby za***any loot czy ****a za cos8o
ze oni sie dali na to nabrac -.- dla amnie to troche zalosne
Słowa kardeara:
Tips for joining UB:
1. Say someone stole you eplate
2. Leave guild
3. Wait for invitation to UB
W skrócie powiedziawszy zrobił ich w balona tylko ja wciąż nie wiem po co ??? Już jest po wojnie. Tylko trochę to pokrzepiło Un~~(bynajmniej niektórych członków) ale do oppen battle nie doszło nie sądzę żeby dali mu dostęp do swojego wewnętrznego forum (o ile takowe mają) co najwyżej na guild chacie sobie posiedział więc ja w tym jakiegoś sensu nie widzę chociaż może to wybiega poza mój zdrowy rozsądek a może to było po prostu dla jaj ehh zresztą jak już pisałem w tej wojnie to ja już nic nie rozumiem. Nie ma dobrych i złych są tylko źli i gorsi ale którzy są źli a którzy gorsi tego nikt nie wie. Ciągnie się ona jak jakieś g@#$o na tym serwie.
Royal Sorker
30-03-2006, 17:26
A tak wogole o co chodzi w tej wojnie bo jakbym mial czytac cale 81 tematow to by mi to caly dzien zajelo:D
A tak wogole o co chodzi w tej wojnie bo jakbym mial czytac cale 81 tematow to by mi to caly dzien zajelo:D
O ten tramwaj co nie chodzi
gosciu z ksiezyca jestes ^.-toc to nie trzeba czytac wystarczy pograc na galanie
Dragon86
31-03-2006, 10:27
W tych czasach nie wiem czy za duzo osob ma ochote zaczynac kariere na galanie :p
No co racja to racja ale gosciu ma juz 35 lev wiec troche gral i jezeli on nie wie co sie dzieje na galanie to przykro mi;p
Royal Sorker
31-03-2006, 16:01
Paladyna mam na 40lvl :D:] i wlasnie zaczolem kariere na galanie i mam 11 lvl :P
i chcialem sie dowiedziec dlaczego ta wojna jest
Druid from Galana
31-03-2006, 16:48
Ta wojna to jedno wielkie gówno. Pats ida do Unb~i na odwrót. Niedługo wszyscy zamienią się miejscami. Piepszeni zdrajcy. Boją się o postac i zdradzają ziomków. Dlatego piepsze Galane i never come back. C ya Galana i C ya friends. Je*** mnie juz ta wojna. Waste SD. Bedzie się toczyć pewnie jeszcze miesiącami. I tyle. To by było na tyle mojej ostatniej wypowiedzi tutaj. Miłego grania na serwie PA.
ja pitole wzielem sie zalogowalem a gmy juz 2 osoby zbanowali co sie dzieje ze oni na galanie :P
wielki powrot "listy szkodiego" ;)
zarize << padl dzis, zaraz po tym jak zaplacil patsa 100k
taaa rowniutkie 100k, to sie nazywa payment do pats zeby byc free. hahah, nizej sie chyba nie dalo upasc co szkodi? kasy na runki braklo?
cytuje:
23:03 Konda: we didnt want zarize to be free
haha, no pieknie, honor to od razu widac glowna cecha patsow... aaa i te zasady zeby nie pAowac.. ale skull hunting dozwolony co? ;)
co nasz "szkodi wielki obronca patsow" na to powie?
No cos Ty....
To byl tylko taki maly Prima Aprilisowy zart >.<
dobrze ze sie jush skaczyl ;]
No cos Ty....
To byl tylko taki maly Prima Aprilisowy zart >.<
dobrze ze sie jush skaczyl ;]
razcej kradzierz, oszustwo, i gowniarstwo.
szczerze to mam to w d...
Zarize sam nie lepszy...
pamietam jak jeden z jego ownerów (a bylo ich kilku) ubil mnie w kopalni za to ze dla jego kolegi guarda zabilem
Czyz to nie smieszne ?
100k w plecy na blessy i aola
Teraz on ma 100k w plecy :D
szczerze to mam to w d...
Zarize sam nie lepszy...
pamietam jak jeden z jego ownerów (a bylo ich kilku) ubil mnie w kopalni za to ze dla jego kolegi guarda zabilem
Czyz to nie smieszne ?
100k w plecy na blessy i aola
Teraz on ma 100k w plecy :D
zabil cie pewnie na randomie i tyle.. zaloze sie ze tez nei raz pkowales.. wiec nie placz, a kradziez to nie to samo. pewnei zasady trzeba miec. widac tobie ich nikt nie wpoil.
czy ja kiedykolwiek PKowalem ?
Chlopcze smieszysz mnie !
zajdz na galane i zapytaj sie o opinnie Lio to Ci powiedza czy ja komus krzywde zrobilem. Wiec niewciskaj mi kitu ze ja se kiedys pekowalem...
i NIE placze tutaj bo nie mam czego kasy mi nie braknie, poprostu od tak sobie przyszla sprawiedliwosc i na zarize :D
Dragon86
02-04-2006, 03:43
Co nie zmienia faktu ze takie zachowanie jest ponizej krytyki...:confused:
skoro nie chca zeby byl free to niech mu paymenta nie daja:(
jakby nie patrzec to kopanie lezacego....
Miltoner
02-04-2006, 21:20
wielki powrot "listy szkodiego" ;)
zarize << padl dzis, zaraz po tym jak zaplacil patsa 100k
taaa rowniutkie 100k, to sie nazywa payment do pats zeby byc free. hahah, nizej sie chyba nie dalo upasc co szkodi? kasy na runki braklo?
cytuje:
23:03 Konda: we didnt want zarize to be free
haha, no pieknie, honor to od razu widac glowna cecha patsow... aaa i te zasady zeby nie pAowac.. ale skull hunting dozwolony co? ;)
co nasz "szkodi wielki obronca patsow" na to powie?
A to sku***n je****y C**j mu w dupe i tyle. Cos tam szkodi pisal ze konda to nie jest Pa... jak nie jak TAK. Dzieki niemu te wszystkie psy typu keekz, febb etc utrzymuja na galanie wladze...
szkodi zaniemowil...
nie ze zaiemowil tylko nei wpada zbyt czesto ostatnio posmiac sie z noob.pl :P
a wec co do zarize co prawda zaplacil i padl ale kasa zostala do niego cofnieta.
co do kondy i pa to lepiej zeby patriots trzymalo serwer w ryzach nizeli jakies Kapcomy, Van Hellsingi czy inne waleczne Waherwy :)) Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E
a wec co do zarize co prawda zaplacil i padl ale kasa zostala do niego cofnieta.
co do kondy i pa to lepiej zeby patriots trzymalo serwer w ryzach nizeli jakies Kapcomy, Van Hellsingi czy inne waleczne Waherwy :)) Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E
zarize nie dostal zadnej kasy, komu ty te kity wciskasz? konda mu obiecal ze oddadza, potem powiedzial ze veccia ma, veccia powiedzial ze nie ma ze ma konda.. i tak w kolo, a zadnej kasy nie zobczyl.
co do drugiej czesci posta... tak sie skalda ze tuz przed wojna konda sam twierdzil ze PKuja i PA bo potrzebuaj wiecej wrogow do wojny...
szkodi ty albo jestes masakrycznie zaklamany albo slepy. w pierwszym przypadku to zalosne, a w drugim smutne ;(
co do tego noob.pl << slowa najwiekszego polskiego asslickera na galanie, haha, zadziwiajace :D
Dragon86
03-04-2006, 15:46
hmm... to jest tak ze zawsze jak jestes w jakiejs gildi to wierzysz jej nawet jesli widac ze prawda jest inna ;)
Sir Radzio Angelus
03-04-2006, 16:15
Bardzo nie ładnie ze strony Pats~, troche takie n00bowskie pking "Pay a i tak die", i jeszcze ta sytuacja ze zwróceniem kasy - n o h o n o r i tyle. X(
_PiteroS_
03-04-2006, 17:39
Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E
lol co ty gadasz pranie mózgu ktoś ci zrobił ?? a może porostu jesteś mało spostrzegawczy bo masz IQ mniejsze od statystycznego szympansa ?
"magów około 50-60 lvlu" a jak ktoś już przetoczy te lvl to co już jest zagrożeniem juz kisiel w gaciach i trzeba go zabić ??
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
smoczek dla szkodiego
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Avangardzista
03-04-2006, 21:36
A to sku***n je****y C**j mu w dupe i tyle. Cos tam szkodi pisal ze konda to nie jest Pa... jak nie jak TAK. Dzieki niemu te wszystkie psy typu keekz, febb etc utrzymuja na galanie wladze...
Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to j***c tych ktorzy tak powiedza!
PA tak naprade jest kazdy tylko u nie ktorych widac to bardziej a u nie ktorych mniej...
Miltoner
03-04-2006, 22:05
Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to uwielbiam jeść bananyac tych ktorzy tak powiedza!
PA tak naprade jest kazdy tylko u nie ktorych widac to bardziej a u nie ktorych mniej...
No tak pracowali a do tego mieli zaje*** fuksa i uwierz NIE KAZDY JEST PA....
PS
Wes popraw to "uwielbiam jesc banany";p
Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to uwielbiam jeść bananyac tych ktorzy tak powiedza!
ciesze sie ze wreszcie sie odwarzyles, otworzyles, i przyznales ze lubisz ejsc cudze banany.. brzmi gejowsko ale musialo wymagac odwagi ;)
a sa PA i to jest fakt. nie zmienisz tego pustymi slowami - do tego trzeba czynow, ale najwyrazniej patriotom opinia totalnych egoistow i samolubow w ogole nie przeszkadza.
kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow ;)
ciesze sie ze wreszcie sie odwarzyles, otworzyles, i przyznales ze lubisz ejsc cudze banany.. brzmi gejowsko ale musialo wymagac odwagi ;)
a sa PA i to jest fakt. nie zmienisz tego pustymi slowami - do tego trzeba czynow, ale najwyrazniej patriotom opinia totalnych egoistow i samolubow w ogole nie przeszkadza.
banany rox :) Tu popieram Ravertona w tym ze banany sa fajne ;] A ze najlepiej po nich wlozyc sobie "smoczek" do ust to wymaga rowniez odwagi ;)
mi no gay plixorz?
_PiteroS_
04-04-2006, 09:06
kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow ;)
banany rox :) Tu popieram Ravertona w tym ze banany sa fajne ;] A ze najlepiej po nich wlozyc sobie "smoczek" do ust to wymaga rowniez odwagi ;)
szkodi u mnie na uczelni jest taki kolo "ciepły" jak chcesz to cię mogę z nim umówić mysle ze będziecie do siebie pasować, i oczywiście będziecie mieć wspólne zajęcie. np w pozycji 69 ssanie sobie bananów
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Taaa... banany roolezz ;D
szkodi u mnie na uczelni jest taki kolo "ciepły" jak chcesz to cię mogę z nim umówić mysle ze będziecie do siebie pasować, i oczywiście będziecie mieć wspólne zajęcie. np w pozycji 69 ssanie sobie bananów
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
daj mi jego numer - napewno zadzwonie :>
[QUOTE=szkodi]kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow ;)
Lmao i w PAtriots i w Un~ sa pk np keekz, kardear , van hell~ czy wojtix
Podać ci nazwe dobrej gildii na Galanie?? : Forgotten shadows Preliator Noxis czy Champions of Olymp i to oni powinni rządzić bo są dobre gildie niema tam PA , jeśli masz inne zdanie to powiedz kto z Preliator Noxis to Pa:p
Sir Radzio Angelus
04-04-2006, 17:40
mi no gay plixorz?
O czym ty gadasz? Unikasz wątku teamtu?? Zamiast pierd*lić o bananach i gejach lepiej powiedz dlaczego twoja gildila bierze payment za wolność i jednocześnie hunci ?? Hę ? :baby:
[QUOTE=szkodi]kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow ;)
Lmao i w PAtriots i w Un~ sa pk np keekz, kardear , van hell~ czy wojtix
Podać ci nazwe dobrej gildii na Galanie?? : Forgotten shadows Preliator Noxis czy Champions of Olymp i to oni powinni rządzić bo są dobre gildie niema tam PA , jeśli masz inne zdanie to powiedz kto z Preliator Noxis to Pa:p
to sa male glidlie stworzone przez znajomych, glownie dobrych, im nie zalezy na wladzy, dlatego sie nie mieszaja, a co za tym idzie rzazdic nie beda :P
ale fakt faktem tego czego brakuje patsom to przywdocy ktory by ich mocno trzymal za jaja ;) bo tam kazdy robi to co chce, taka jest prawda.
cos sie malo dzieje ostatnio na galanie i malo postow piszecie :(
albo moze dzieje sie cos tylko nie jestem na biezaco
thewojtek
05-04-2006, 15:16
cos sie malo dzieje ostatnio na galanie i malo postow piszecie :(
albo moze dzieje sie cos tylko nie jestem na biezaco
Wojtix padl -,- probujac ubic szkodiego ^.-
Banany sie skączyly i znowu nudy;/
Ja chciałem tylko wtrącić że Zarize NADAL nie dostał swoich pieniędzy spowrotem.
Sir Radzio Angelus
05-04-2006, 17:55
i raczej nie dostanie :baby:
Dragon86
05-04-2006, 18:10
Veccia nie jest juz w pats ciekawe czemu??;)
Avangardzista
05-04-2006, 22:19
Bananów juz nie ma!! ;)
Bananów juz nie ma!! ;)
a nobki zostaly:(
Tirius Wife
06-04-2006, 07:34
No i następny 100 lvl ^^ :D
GZ Ledrick.
Miltoner
06-04-2006, 20:59
Ja chciałem tylko wtrącić że Zarize NADAL nie dostał swoich pieniędzy spowrotem.
I je**c tych co nie chca mu oddac........................
ehhh ://// szkoda ze mu sie nie udalo :S
No i następny 100 lvl ^^
GZ Ledrick.
Gz.
chyba kapcom lord angel ~ i demiphant przeniesli sie na Saphire =.=
Miltoner
06-04-2006, 21:07
hehehe juz dawno
thewojtek
06-04-2006, 22:02
a ja? :>
jakies 2 tygodnie temu juz odeszlismy z galany.....po tej zdradzie nikt juz nie ma ochoty grac tu ;[
na saphirze jest cale langan + sporo ludu z desperados/unbreakables ^.-
szczerze mowiac nie myslalem ze stary zax czyli teraz wojtix padnie tak latwo.
Szkodi stary Zax grał innym charem nie wojtixem ;]
Vieniek zalezy o czym czy o kim mowimy.
pierwy owner gral do okolo 50 lev
pozniej gral jsuh jakis inny ktory dobil nim 100+ lev i zostal spzredany dla jakiegos brazola
A teraz ten co wbil na zaxuhe od 50 do 100 lev gra wojtixem
Hmmmm cóż to za gildia Maffers :)?? Leader: Veccia
Hmmmm Rainfanger leader of Desperados :P
Vieniek zalezy o czym czy o kim mowimy.
pierwy owner gral do okolo 50 lev
pozniej gral jsuh jakis inny ktory dobil nim 100+ lev i zostal spzredany dla jakiegos brazola
A teraz ten co wbil na zaxuhe od 50 do 100 lev gra wojtixem
Mi chodzi o tego co wbił 50 lvl.
a co do tego który wbił 50-100 to może nie określajmy go liczbą pojedynczą ;)
Dragon86
07-04-2006, 17:13
Hmmmm cóż to za gildia Maffers :)?? Leader: Veccia
Hmmmm Rainfanger leader of Desperados :P
Czyzby Rainfanger zrerzygnowal z Pats i Lithium?? ;)
Szkodi stary Zax grał innym charem nie wojtixem ;]
1 owner zaxa gral do 43 lvla a ten co wbijal na nim lvl cos kolo 100tki mial wczesniej Mythic Bolta ktorym po kupieniu Zaxuhe gral jego brat ;]
Dragon86
07-04-2006, 19:36
@ Szkodi
jesli mozesz powiedziec to kto z Um~ ma hunta bez mozliwosci placenia?
przypuszczam ze venezuela,corlic, styp, zarize, wojtix tak maja ale co z reszta??
@ Szkodi
jesli mozesz powiedziec to kto z Um~ ma hunta bez mozliwosci placenia?
przypuszczam ze venezuela,corlic, styp, zarize, wojtix tak maja ale co z reszta??
wszystko zalezy od rady gildii i lidera. venezuela napewno, styp i corlic mozliwe i dostana mozliwosc splaty ale wiadomo ze jakby nie bylo bylaby to ogroooomna kwota. co do reszty nie mam pojecia. napewno tez demi - co do wojtixa i zarize to paymenty pewnie i sa. cala lista wszystkich ludzi uczestniczacych w wojnie aktualnie znajduje sie na guildofrum i zostala wygenerowana przez filmiki TIBIcam. Z takimi pytaniami to raczej do kogos z liderow, a nie do mnie ;)
1 owner zaxa gral do 43 lvla a ten co wbijal na nim lvl cos kolo 100tki mial wczesniej Mythic Bolta ktorym po kupieniu Zaxuhe gral jego brat ;]
Raczej grali na dwóch ownerów ;)
wszystko zalezy od rady gildii i lidera. venezuela napewno, styp i corlic mozliwe i dostana mozliwosc splaty ale wiadomo ze jakby nie bylo bylaby to ogroooomna kwota. co do reszty nie mam pojecia. napewno tez demi - co do wojtixa i zarize to paymenty pewnie i sa. cala lista wszystkich ludzi uczestniczacych w wojnie aktualnie znajduje sie na guildofrum i zostala wygenerowana przez filmiki TIBIcam. Z takimi pytaniami to raczej do kogos z liderow, a nie do mnie ;)
Tylko wtym problem że Zarize zapłacił i nie otrzymaj wolności lecz został zabity i kasy spowrotem nie otrzymał. I to ma być koniec z PAtriots?
Raczej grali na dwóch ownerów ;)
mozliwe ze pod koniec. o lvla nie mial nie wiadomo jak wypasionego jezeli chodzi o sharing...
swoja droga to znalem jednego i drugiego i bardzo czesto chodzili w 2 na hunty ze mna. a jak bylo naprawde wie oczywiscie tylko zax ;]
Szkodi jakoś bardzo unikasz odpowiedzi na temat Zarize ;).
Szkodi jakoś bardzo unikasz odpowiedzi na temat Zarize ;).
bo nasz "honorowy" szkodi sie nie potrafi przyznac ze go perfidnie oszukali i okradli, i tyle.
Lol, po poście Xulorina, Szkodi napisał jakieś pierdoły na temat ownerów jakby to kogoś obchodziło a o zarize nie, widać jak taka sytuacja obchodzi PAtriotów:D
Zarize padl - prawda. Nie bede unikac tego tematu :) Okolicznosci zaplaty itd nie znam - wiem tylko ze padl bo nawet tam bylem. A sprzedal go Albicelestyn ktorego tutaj pozdrawiam. Ja mam tez nadzieje ze Zarize otrzyma kase spowrotem jak chocby Shira Shier.
Zarize padl - prawda. Nie bede unikac tego tematu :) Okolicznosci zaplaty itd nie znam - wiem tylko ze padl bo nawet tam bylem. A sprzedal go Albicelestyn ktorego tutaj pozdrawiam. Ja mam tez nadzieje ze Zarize otrzyma kase spowrotem jak chocby Shira Shier.
To wiesz mógłbyś też zrobić coś w tą strone, a wtedy na 100% uzyskałbyś szacunek od niektórych tutaj (no chodzby ode mnie jak wszyscy inni są aż tak Anty Pats :P).
miracidium
09-04-2006, 02:09
buahahaha a co Wojtix teraz odpieprzyl???
Albicelestyn ty PALOOOO!! KONFIDENCIE WALONY!!! WALIC KONFIDENTOW!!
co jak co ale konfidentow nie nawidze
wlasnie , czemu veccia zalozyla nowa gildie i polowa membersow patriots poszla do niej a konde samego zostawili? eh? wie ktos moze? Moze ty Szkodi powiesz cos nam na ten temat bo przeciez ty "masz tam wtyki" :D ?
To wiesz mógłbyś też zrobić coś w tą strone, a wtedy na 100% uzyskałbyś szacunek od niektórych tutaj (no chodzby ode mnie jak wszyscy inni są aż tak Anty Pats :P).
jak narazie to wiem tyle ze Konda loguje sie tylko jezeli Unbr kogos zaatakuja ;) Leca smski itd wiec sie nie dogadam. A Johan loguje sie roznie bo teraz zmienil prace :> Co do szacunku to szczerze mowiac juz mnie to nie obchodzi. Staram sie nie wozic, ale nie bede nic na sile robil Xul ;) A ze spytam o ta sprawe to daje slowo.
ps - padl wojtix po raz 2. dobil go qreew ktory NIE bierze udzialu w wojnie, ale ubil go tylko dlatego ze wojtix zaatakowal neutralnych ludzi (w tym Rattena) a iwec byla to forma pewnej samoobrony. Juz tym razem Wojtix nie mial blessow.
mmm Wojtixa zabilem poniewaz zaatakowal Rattena, a u nas w gildi ceniona jest lojalnosc :) Nie jestem po zadnej ze stron tej wojny... poprostu to byl odwet za atak przyjaciela :P zapamietajcie to bo nie chce postow typu "qreew zdrajca", "kolejny polak ktory pomaga pats"... ! Pozdrawiam i zycze powodzenia :>
A ja tam moge zabić Wojtixa ;). Tylko mi powiedzcie czy na bank gra nim old Zaxuhe, bo mam z nim sprawe do załatwienia ;).
A ja tam moge zabić Wojtixa ;). Tylko mi powiedzcie czy na bank gra nim old Zaxuhe, bo mam z nim sprawe do załatwienia ;).
Na bank gra nim old owner zaxa (ten który wbił setke)
PS. Po co sie tak przypieprzacie do Szkodiego, przecież on jest tylko lojalny wobec własnej gildi, zazdrościcie mu tego że ma przyjaciół na wysokim lvl??
Dragon86
09-04-2006, 14:16
Na bank gra nim old owner zaxa (ten który wbił setke)
PS. Po co sie tak przypieprzacie do Szkodiego, przecież on jest tylko lojalny wobec własnej gildi, zazdrościcie mu tego że ma przyjaciół na wysokim lvl??
Popieram nie ma co kogos oskarzac jesli ta osoba nie wyrzadzila ci krzywdy....
Zreszta i tak sie dziwe ze cos tu pisze jak by po mnie tak "jechano" to bym podziekowal i nic nie pisal :p
Popieram nie ma co kogos oskarzac jesli ta osoba nie wyrzadzila ci krzywdy....
Zreszta i tak sie dziwe ze cos tu pisze jak by po mnie tak "jechano" to bym podziekowal i nic nie pisal :p
wierz mi ze tutaj mozna poprawic sobie czesto humor ;)
@Xulorin
Zaxuhe znam jeszcze z czasow kiedy gral Mythiciem a pozniej Zaxem odo mniej wiecej 95 lvla ;) mam jego gg juz prawie 17 miechow o ile dobrze pamietam i to co napisal kilka dni temu z tego gg :
"zabiles mnie skurw^synu"
" zemszcze sie zdrajco pierd^lony"
a wczesniej dawal znac ze gra wojtixem i ze che poparcie co do wejscia do pats ;) chcessz dowody to pisz na priv ;)
wierz mi ze tutaj mozna poprawic sobie czesto humor ;)
@Xulorin
Zaxuhe znam jeszcze z czasow kiedy gral Mythiciem a pozniej Zaxem odo mniej wiecej 95 lvla ;) mam jego gg juz prawie 17 miechow o ile dobrze pamietam i to co napisal kilka dni temu z tego gg :
"zabiles mnie skobieta lekkich obyczajów^synu"
" zemszcze sie zdrajco pierd^lony"
a wczesniej dawal znac ze gra wojtixem i ze che poparcie co do wejscia do pats ;) chcessz dowody to pisz na priv ;)
Goodie :D On zawsze za dużo mówił i to go niszczyło i jeszcze zniszczy...
Sun'chez - przeniósł sie na Xerena. Looknijcie na gildie Galanianan Blades(srry wrong spelling) Tam wiekszosc osob jest z galany ale nickow nie podam.
jbc pisz do mnie ja te cos do niego znajde B)
Zax nie wiem jaki owner, opublikowal na tibicams film wojny, wczesniej nie pokazywany (przynajmniej nieznajomym:P) widac na nim pierwszego deda oena i kondy :O
Miltoner
10-04-2006, 19:54
Ryba jakbys mogl mi dac linka do tego filmiku bym byl ci wdzieczny =*
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/7789
Duzo widac dialogow, fajny filmik
Manieczki
10-04-2006, 23:54
zawalisty filmik, hiciaz duzo akcji nie tak jak w tatych 90 minut stania 3 minuty walki ;]
Demiphant
11-04-2006, 19:40
Odnośnie mnie to mogę płacić 250k,tak powiedział Konda oficjalnie ale i tak nie wierze,że będę miał spokój później,odchodząc z Galany nic nie straciłem bo 85% moich kolegów z Galany zmieniła servy więc na Galanie loguje sie pogadać z kilkoma osobami raz na jakiś czas;p Filmik miałem już od dawna.Jak najpewniej już wiekszość z was wie,połowo UNbreak~ przeszła na Saphire;]
Demiphant
11-04-2006, 19:41
Double post sry
A duza czesc na xerene :)
Powodzenia demi w grze z langam teamem lol niech znowu zaczna wojne i zmienia server noobs :D
Odnośnie mnie to mogę płacić 250k,tak powiedział Konda oficjalnie ale i tak nie wierze,że będę miał spokój później,odchodząc z Galany nic nie straciłem bo 85% moich kolegów z Galany zmieniła servy więc na Galanie loguje sie pogadać z kilkoma osobami raz na jakiś czas;p Filmik miałem już od dawna.Jak najpewniej już wiekszość z was wie,połowo UNbreak~ przeszła na Saphire;]
gl Furion na Saphirze.
a galana jak galana dzisiaj uwalili mi kumpla Czolgista Borek wpadli jak szlismy na gsy i bez powodu i bez zdania zaczeli klepac All Saiints sie zaczyna rozbijac po serwie kasztany zasrane
Hmm coś cisza na forum :p , Można wiedzieć co Kapcom chciał przez to powiedzieć?
Super
Hope you lose it before 14 april
Good luck ata this date, you know what i mean.
Try to dont get nervious.
Na temat 140 lvla Oena
10:39 Demiphant on Galana: i wana pay
10:47 Demiphant on Galana: you know how match i need to pay?
Gdzieś w tym topiku (lub na tym forum) ktoś pisał że Dami~~ oddaje chara bratu(chyba nawet Demi sam to napisał) więc nic w tym dziwnego :P Brat chce po prostu pograć:D swoją drogą szkodi powinieneś coś mu w tym dopomóc w końcu to dzięki tobie: tak tak i nawet nie próbuj zaprzeczać w końcu to ty "podkablowałeś" dla patsów że jakoby do wojny się szykował. Jaka była prawda ?? Kto wie może po prostu jak większość z nas chciał sobie poprostu popisać o sytuacji na serwie która dla zwykłych graczy (czytaj nie pats i nie dupowlazy) nie była za wesoła( i zresztą dalej nie jest) no ale najwyraźniej nawet za narzekania można dostać hunta i to 4ever. Moim (jak zwykle skromnym zdaniem) należy mu się 2 szansa chociażby za to że tak naprawdę w tą wojnę został wplątany nie z wyboru tylko z konieczności (no może i miał wybór walczyć i mieć hunta lub nie walczyć i mieć hunta czyli marny wybór)więc zobaczę co zdziałasz być może mnie mile zaskoczysz
w czym mam niby pomoc? zeby demi splacal sie po raz bodajze 4? prawie zawsze jest glosowanie wiec sam nie mam sily przebicia. a poza tym ju z mowilem ze jezeli planuje sie wojne to nie na takich forach jak tutaj ;)
peace out!
Demi zapłaci i skączy sie jak z Zarize?
As some ppl know I paid 100k for being free when I left war Unbreakables ~ Patriots... I gave that money to Veccia and she told I'm free (also I have screen shoots with that)... So I left pz and started exp, when I was on hero came some group of Patriots members and they killed me... When I msged Konda he has ignored me, than Xulorin msged Konda and than Konda told I'm still hunted and I'll get my 100k back.
Demi zapłaci i skączy sie jak z Zarize?
cos sie kiedys musi wreszcie skączyć ;]
Aczkolwiek nie chce tu być określony jako asslicker, ale pragne podrkeślić że planowaliście wojne na tym forum a jest ono publiczne, chocby nawet jakis koleś mógł sobie wejść założyć chara na galanie i dać cynk patriotom że tu planujecie wojne ;]
@Jastr
Czemu szkodi miał nie podkablować?? jest w patsach, miał patrzeć i czekać aż zaczniecie wojne?? poprostu was uprzedził
Aczkolwiek nie chce tu być określony jako asslicker, ale pragne podrkeślić że planowaliście wojne na tym forum a jest ono publiczne, chocby nawet jakis koleś mógł sobie wejść założyć chara na galanie i dać cynk patriotom że tu planujecie wojne ;]
@Jastr
Czemu szkodi miał nie podkablować?? jest w patsach, miał patrzeć i czekać aż zaczniecie wojne?? poprostu was uprzedził
widze ze jednak czasami mozna zobaczyc madrych ludzi na tym forum :]
Miltoner
13-04-2006, 17:58
Dajcie mi cytat jak ktos tutaj jakas wojne planowal... bo szukac mi sie nie chce i wydaje mi sie ze nikt zadnej wojny nie chcial.
Powiem tylko tyle,że gadałem już z osoabami z pats,desperados,corentiros,PN,Icarusem i jeszcze kilkoma innymi.
Łamacz a co z twoją gildią??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MeChU
Mi sie zdaje, że najwyższy czas wziąść do roboty =D Demiphant nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałeś nad połączeniem się LS z Desperados w wiadomym celu? =>.
Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwagę .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YeaP
Xulorin uwazalem cie za czlowieka niegodnego/zdrajcę.. mylilem się ;] jestes wporzo koles
Demi na co czekasz?
Na zebranie kaski na runy, ringi, stone skiny
TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze.
No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-
enought?
@up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów :P o tym że rozmawiał z desperados itd ale jedno ale szkodi tak szczeże czy gdybym to ja napisał to też bym miał hunta?? Po prostu wy macie władzę nikt wam nie podskoczy i czasami dla nudów szukając "oderwania"się od rutyny expienia i sami podrywacie średnio i wysoko lvlowców do walki przeciwko wam :) Chociaż by akcja z kardearem i keekezem :P Poza tym w tych postach są tylko domysły przypuszczenia i chęci wysokolewelowca który ma dosyć tego że nawet własnych przyjaciól nie może obronić od pa ze strony patsów
ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats. Demiemu się marzyła polska gildia i pisał sobie po prostu co sądzi o tym wszystkim. Masz rację szkodi wojny nie planuje się na takim forum więc w czym problem?? Czemu niektórzy nie potrafią rozróżnić słów subiektywnej krytyki + odrobiny marzeń o dobrej polskiej gildii na tym serwie od podrzegania czy planowania wojny. Po to w końcu jest to forum żeby sobie popisać o tym serwie. Nie będę się już nawet rozpisywał że posty tutaj nie powinny być dowodem (np jutro sobie stworze profil o niku Konda zacznę zaciągać szwedzkim "polskim" i rozpocznę podrzeganie do wielkiej bitwy :P hehe).
Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. Np (jak jeszcze grałem na galanie) lognełem się jestem nad depo w veno nie zdąrzyłem się na ekranie pojawić i od razu Maloki i zazek zaczęli mnie jechać (ja ~~30 sorc oni "trochę" większe lvle nic w końcu panowie z Pats mogą się "bawić" im wolno(2 vity poszły parę granów na szczęście nie dedłem ) lub coś z nowszych zdarzeń ide sobie do depo w Ankh raptem zaczynają we mnie lecieć bolty hmmmmm 1 gran poszedł kto tym razem oczywiście którz by inny pan z pats Kardear czemu zaatakował ??? oczywiście napisałem mu why ale on nie będzie się zniżał do poziomu 40 lvla oczywiście nie odpisał. Pomyślałem sobie po co się męczyć (obejrzałem filmik jak Kardear razem z soul~~ "wymuszają" dragon shielda od 37 sorca normalnie żeby upaść do ich poziomu musiałbym zacząć się czołgać.:P Po prostu odszedłem dobrze że teraz póki jeszcze nie dorobiłem się jakiegoś większego lvla bo szkoda by było marnować włożonego wysiłku i pracy teraz odrobina przerwy i może po świętach Xerena :D nowe konto nowy serw starzy qmple :) cya Galana Cya Friends
@up no widać czarno na siwym jak demi piszę o zbieraniu stone skinów, ringów :P
sam to napisales - a topo co sie zbiera? na anni zbieral? wraz z 50 sorkiem i reszta ekipy? ;]
ehh Czytajcie ze zrozumieniem sęk w tym że większość postów tutaj to poprostu nażekanie na pats.
Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania. [/QUOTE]
sraty taty. ja nie mam 5 lat zeby wciskac mi ze slowa "TO nie będzie PL vs Pats-,- To będzie poważna wojna;p Narazie myślę jak zrobić,żeby było dobrze." w kontekscie wczesniejszych postow byly tylko narzekaniem. Nie rob z ludzi idiotow. Jezeli ciagle masz ochote na obrone to dlaczego Demi mowiac "No i zrobiło się źle-,- ktoś rozpruł dupsko i sprzedał do Kondy nas już-,-" tak bardzo sie bal? O to ze ktos narzeka? Raczej nie - chodzilo o przygotowania na wojny ktora wcale tajna nie byla :]
I prosze nie przytaczaj kolejnych dziwnych i wyssanych argumentow ze Demi i kilka innych osob nic nie mowila o wojnie bo to nie jest prawda.
Konda jest raczej retired :P
Maffers i Patriots = sojusz??
nigdy nie pisałem że masz 5 lat
Qr#a kiedy zaczniesz odróżniać 2 ważne rzeczy planowanie-wojna planowanie-czyn. Planowałem kiedyś jak by tu napaść na bank i jakoś do pierdla za to nie poszedłem. Jak można huntować kogoś za to czego nie zrobił myślałeś kiedyś nad tym?? Kiedy patrzysz się na sexi laskę (przepraszam dziewczynę) i myślisz sobie co byś z nią zrobił (o ile masz więcej niż 10 lat) to co idziesz do więzienia siedzieć za gwałt?? Nie oszukujmy się część ludzi na forum zaczęła ukrywać niki swoich postaci przez takich ludzi jak ty To jest forum tu się pisze i nie zawsze po to żeby to wprowadzić w czyn czemu nie zacytujesz jego poprzednich wypowiedzi kiedy to razem z Cat~~ rozmawiali o bezsensie wojny czemu nie zacytujesz wypowiedzi wielu innych którzy podrzegali do wojny ale mieli "za niski" lvl żeby się nimi interesować?? Tak bo jeżeli masz lvl wyższy niż >>80 to musisz dokładnie ważyć swoje słowa bo jeszcze ktoś da ci za to hunta. Jeszcze jeden fakt nikogo nie bronie sądze jedynie że nie należy kogoś huntować za to co napisał na forum (no chyba że jest to insulting i masz 100% pewność że napisała to ta osoba)No i teraz coś odemnie walczcie o wolność Galany walczcie i mogę mieć hunta bo mam to w głębokim poważaniu (na szczęście mam za niski lvl żeby się mną zainteresować :P)
Zrozum tez to ze za udokumentowane plany zabojstwa (jak juz jedziemy na kryminalnych) lecz nie wykonane, sa przestepstwem. Co do nizszych lvli to hunty tez leca (patrz Mirzo, czlowiek ktory mial problemy Xulorin) czy inni uczestniczacy w wojnie i podrzegajacy do niej ktorych dokaldnie widac na tym forum ;) I nie mow mi ze to poszlaki (997 zglos sie).
to tak jak mowilbys Policji ze to ze trzymasz aktualnie noz przed gardlem jakiegos tam typa to nie przestepstwo bo jeszcze nic nie zrobiles.
Vieniek nie chcesz być asslickerem to nie pisz nic jeśli nie przeczytałeś pobieżnie chociaż 50 % tutejszych wypowiedzi (w tym topiku) nigdy nie było żadnego podrzegania do wojny były tylko narzekania.
Tudzież sie mylisz ;] czytam ten topic od kiedy on powstal
thewojtek
14-04-2006, 00:10
Zrozum tez to ze za udokumentowane plany zabojstwa (jak juz jedziemy na kryminalnych) lecz nie wykonane, sa przestepstwem. Co do nizszych lvli to hunty tez leca (patrz Mirzo, czlowiek ktory mial problemy Xulorin) czy inni uczestniczacy w wojnie i podrzegajacy do niej ktorych dokaldnie widac na tym forum ;) I nie mow mi ze to poszlaki (997 zglos sie).
to tak jak mowilbys Policji ze to ze trzymasz aktualnie noz przed gardlem jakiegos tam typa to nie przestepstwo bo jeszcze nic nie zrobiles.
Tak szkodi, plany a marzenia to roznica, bo mozesz planowac kogos zabojstwo a mozesz marzyc o tym zeby go zabic bo cie np. wkurzyl tak jak to czesto robia nauczyciele....
Tak szkodi, plany a marzenia to roznica, bo mozesz planowac kogos zabojstwo a mozesz marzyc o tym zeby go zabic bo cie np. wkurzyl tak jak to czesto robia nauczyciele....
czyzbys sugerowal ze ten plan byl marzeniem? chyba masz racje :D
Tudzież sie mylisz ;] czytam ten topic od kiedy on powstal
Vieniek data dołączenia 07.04.2006 tak tak przeczytałeś wszystkie 91 stron jassssssssne i czytasz ten topic od kiedy on powstał jak masz wechikuł czasu(gdybyś napisał przeczytałem było by możliwe) ?? lub masz 2 profil na tym forum więc czemu piszesz z tego?? Następnym razem lepiej się postaraj
Hmm ty wiesz swoje ja wiem swoje. Wskaż mi chociażby 1 przypadek gdzie skazano osobę za to że planowała kogoś zabić chociaż 1 (pamiętaj nie próbowała tylko planowała)Z planami jest tak że dopółki nie wprowadzi się ich w życie (w tym przypadku w czyn/w grę) nie ma żadnego sposobu by je udowodnić :P Bo zawsze można odpowiedzieć że się tylko żartowało i tyle :D. Poza tym nie ma sensu się nad tym rozwodzić dłużej plany /marzenia bo to forum jest w końcu o tym co się dzieje na tym serwie a nie o tym co się działo. Ja uważam że nie powinno się nikogo huncić za plany/marzenia i tyle.
thewojtek
14-04-2006, 10:45
czyzbys sugerowal ze ten plan byl marzeniem? chyba masz racje :D
tak byly to marzenia.... w sumie bliskie spelnienia, ale dopiero po tym jak wypowiedzieliscie nam wojne, jak juz Maciek pisał Apendix powstalo w celach pokojowych zebyscie poprostu nie mogli nam podskonczyc, pamietasz nocne skullhunty?;o a skonczylo sie jak skonczylo..... marzylismy o wypierdoleniu pats z serva bo juz nie wytrzymywalismy, prowokowaliscie nas.... wyszlo jak wyszlo, w sumie przez ciebie sporo osob zmuszonych bylo do walki.....
tak byly to marzenia.... w sumie bliskie spelnienia, ale dopiero po tym jak wypowiedzieliscie nam wojne, jak juz Maciek pisał Apendix powstalo w celach pokojowych zebyscie poprostu nie mogli nam podskonczyc, pamietasz nocne skullhunty?;o a skonczylo sie jak skonczylo..... marzylismy o wyrzodkiewka jest supereniu pats z serva bo juz nie wytrzymywalismy, prowokowaliscie nas.... wyszlo jak wyszlo, w sumie przez ciebie sporo osob zmuszonych bylo do walki.....
klazdy powinien byc dpowiedzialny za to co mowi i czyni. Ci ktorzy nawiazali o checi czy planach wojny na tym forum dostrzegli sily. Wiadomo ze bunt trzeba stlumic, a to pokazuje historia od tysiecy lat.
_PiteroS_
14-04-2006, 21:16
X( klazdy powinien byc dpowiedzialny za to co mowi i czyni. Ci ktorzy nawiazali o checi czy planach wojny na tym forum dostrzegli sily. Wiadomo ze bunt trzeba stlumic, a to pokazuje historia od tysiecy lat.
X( szkodi to mowisz o historii bunt tudziesz powstanie trzeba stlumic??
gratuluje wiedzy historycznej :cup:
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~123 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !! X( X( X(
ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny:p Konda przeniósł sie do maffers :baby: :baby:
Sir Radzio Angelus
14-04-2006, 21:39
ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny:p Konda przeniósł sie do maffers :baby: :baby:
Hhehehe dokładnie ;), tylko zeby obalić "szwedzkich komuchów" potrzebujemy PRAWDZIWEJ Solidarności (Rainfanger itp. suuuxX( ) i tibilijskiego Leszka Wałęsy :D
Hhehehe dokładnie ;), tylko zeby obalić "szwedzkich komuchów" potrzebujemy PRAWDZIWEJ Solidarności (Rainfanger itp. suuuxX( ) i tibilijskiego Leszka Wałęsy :D
Szwedów jak szwedów ale Keekza i kardeara trzba obalić:p
to oni razem z Vzla tworzyli PA;)
thewojtek
14-04-2006, 21:53
X(
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~128 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
hmm ciekaw jestem ciekaw jak odpowiesz na pytanie jak nasza kochana Polska (wiemy ze nietwoja) pozbyla sie "komunizmu", bo moim zdaniem dzieki strajkom czyli buntowi. ale szkodi o tym niewie bo to jest 10 letni szwed wiec co on moze wiedziec o Polsce. jego wiedza konczy sie na POTOPIE !! X( X( X(
123 lata, spales na historii?
_PiteroS_
14-04-2006, 21:56
123 lata, spales na historii?
:D powiedzmy ze wolalem matematyke,
ps. jak myslisz co ten znak oznacza?? "~" :P
thewojtek
14-04-2006, 22:03
"Dunno" ;P
Sir Radzio Angelus
14-04-2006, 22:37
1 2 3 - łatwa data do zapamiętania Piteros ;)
X(
ps. dzieki tak myslacym ludzia jak ty Nasza (nietwoja) Kochana Polska byla przez ~123 lat pod zaborami. hm co ja wyzwolilo .... ??
Prawda jest taka ze powstania zawsze konczyly sie owocnie ;) No prawie zawsze. Co do nie mojej Polski to za przeproszeniem zamknij sie gowniarzu bo moja wiedza o tym kraju jest napewno wieksza od Twojej. Znajac zycie tak samo jak nie wiesz ile lat WASZ kraj byl pod zaborami jak i to kiedy i co zrobil Trygve Halvdan Lie. A to juz jest historia mojego kraju - Norwegii ;) Wiec tutaj mylisz sie dosyc mocno bo jestem pol norwegiem i pol polakiem ale aktualnie jeszcze przez 2 miesiace mieszkam na terenie WASZEGO kraju. Co do wieku to masz go przy mojej sygnaturce. A co do Potopu to znam wiele faktow bo wiele sie o niej uczylem, ale ciekawi mnie to czy jezeli jestes taki do przodu to w takim razie ktorego powojennego prezydenta mamy teraz w Polsce? I nie wyzywaj ludzi i nie oceniaj z powodu nacji no chyba ze nie lubisz Norwegów.
Peace and Love.
Hail Norge! Chwała Polsce
Szkodi, szanuję ciebie jak i reszte ludzi w patriots, teraz maffers ale jeżeli Konda chciał uspokoić Vzla i za to go ubili , nie może tak samo upomnieć Keekza i Kardeara?? bo to obok Vzla największe PA a teraz znowu to pokazują:p
thewojtek
15-04-2006, 10:38
Szkodi, szanuję ciebie jak i reszte ludzi w patriots, teraz maffers ale jeżeli Konda chciał uspokoić Vzla i za to go ubili , nie może tak samo upomnieć Keekza i Kardeara?? bo to obok Vzla największe PA a teraz znowu to pokazują:p
NIE, to nie bylo tak.... ta "wojna" byla planowana gdzies miech przed tym dedem Kondy, wtajemniczeni wiedza jak bylo, poprostu venezuela chciala dac 2ga szanse demiemu, rainfangerowi, icarusowi itp. a to nie venezuela wcale byla PA, to co rain~ napisal na tibia.com o zmianie gildi do jebany BULLSHIT, odszedl od nas bo nikt mu nie pozwalal na PA, co chwile ktos go upominal i byla klotnia na gc o to ze on powiedzial ze bedzie wielki PA po wojnie a Kapcom mu na to nie pozwolil, zalozeniem naszej gildi mialo byc ze ludzie bede czuc respekt do nas a nie sie nas bac......
WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM =*
Dragon86
15-04-2006, 10:56
Gdyby te slowa byly prawda i ludzie wzieliby se je do serca wszystkim nam by sie gralo lepiej :)
Vieniek data dołączenia 07.04.2006 tak tak przeczytałeś wszystkie 91 stron jassssssssne i czytasz ten topic od kiedy on powstał jak masz wechikuł czasu(gdybyś napisał przeczytałem było by możliwe) ?? lub masz 2 profil na tym forum więc czemu piszesz z tego?? Następnym razem lepiej się postaraj
hahahah, kto powiedział że trzeba sie zarejestrowac na forum żeby czytac topici ?? :>
Dobre... Venezuela bez PA :> smiech na sali... za kazdym razem kiedy odczulem PA ze strony pats to wlasnie venezuela byla :) Kapcom i reszta ekipy.. :P
A co do szkodiego to dajcie sobie siania... to jest tylko gra, ale duzo ludzi traktuje ją zbyt powaznie :P pozbawiajac szkodiego obywatelstwa :D:D:D
Moze go niedlugo deportujecie z kraju ^^ a tak na koniec wam powiem przestancie narzekac bo to jest żenujące :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Dragon86
15-04-2006, 13:36
Dobre... Venezuela bez PA :> smiech na sali... za kazdym razem kiedy odczulem PA ze strony pats to wlasnie venezuela byla :) Kapcom i reszta ekipy.. :P
A co do szkodiego to dajcie sobie siania... to jest tylko gra, ale duzo ludzi traktuje ją zbyt powaznie :P pozbawiajac szkodiego obywatelstwa :D:D:D
Moze go niedlugo deportujecie z kraju ^^ a tak na koniec wam powiem przestancie narzekac bo to jest żenujące :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Popieram moja ty evul little sister :*
Przeciez ja zawsze mam racje :D:D
Pz ;);*
super mam hunted za to ze wygonilem kolesia z kopalni chociaz bylem 1
i po kilku minutach pisze do mnie Sir Imp ^^ ze wisze mu 100k i mam hunted
bye bye galana :D
Dragon86
15-04-2006, 14:02
Co racja to racja jesli nie masz znajomosci to se pograles na galanie:(
n/c wszystko wszystki ale patsom chyba nadal malo kasy o wygranej wojnie (kolejnej) :(
14:32 GM Iscen on Galana: Prosze uzywac Angielskiego na publicznych kanalach (game-chat, trade, help)! Please use English in public channels!
next polski gm?
ale potem :14:35 GM Iscen on Galana: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not use English!
potem :
14:35 GM Iscen on Galana: Vocę está sujeito a banimento se năo utilizar a língua inglesa em canais públicos! You risk a banishment if you do not use English!
Mowi po polsku i po brazylijsku
Miltoner
15-04-2006, 19:58
14:32 GM Iscen on Galana: Prosze uzywac Angielskiego na publicznych kanalach (game-chat, trade, help)! Please use English in public channels!
next polski gm?
ale potem :14:35 GM Iscen on Galana: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not use English!
potem :
14:35 GM Iscen on Galana: Vocę está sujeito a banimento se năo utilizar a língua inglesa em canais públicos! You risk a banishment if you do not use English!
Mowi po polsku i po brazylijsku
LoooL tak ja jestem tym gm'em. Chyba nie grales w tibie 2 lata temu jak mozna bylo spamowac na TRADE itd Gm'owie od zawsze pisali po Polsku ze spamowanie etc grozi banem.
To niby czemu zabraniali PA'owac rainfangerowi i innym z unbreakables -.- PA mialo sie skonczyc .......................... Jak nie wiezysz trudno to jest twoj problem teraz sobie graj z keekzami , febbami itd
mhm.. Może po zakończeniu banów corlica i bona, podejmiecie jakieś działania;)
Patriots niech im bedzie Patriots...
Z dawnych czasów pamiętam, że miałam z nimi dobre stosunki nawet byłam w ich guildi :S Odeszłam z powodów osobistych i nie mieli o to do mnie pretensji, wciąż traktowali mnie jak członka klanu. Problem zaczęły się wtedy, gdy wbiłam odpowiedni lvl i poczuli się zagrożeni? Nie wiem czy oni w ogóle maja w sobie jakieś uczucia, jak kiedyś byli moimi znajomymi, tak teraz tylko czekają żeby mnie dopaść. Wiem z prywatnych rozmów z niektórymi, że to rasiści, ale przykro mi nie mogę tego udowodnić. Nigdy się nie poddam i zamierzam brnąc w to "BAGNO" dalej, nie dam im satysfakcji wygranej.
Lęk przed przegraną, nie może powstrzymać przed grą.
A co do GMs, to powinni częściej zaglądać na Galane i nie tylko.;)
LoooL tak ja jestem tym gm'em. Chyba nie grales w tibie 2 lata temu jak mozna bylo spamowac na TRADE itd Gm'owie od zawsze pisali po Polsku ze spamowanie etc grozi banem.
To niby czemu zabraniali PA'owac rainfangerowi i innym z unbreakables -.- PA mialo sie skonczyc .......................... Jak nie wiezysz trudno to jest twoj problem teraz sobie graj z keekzami , febbami itd
Zeby sami mogli to robic?:P
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia):P :) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje :)
eee ludzie wybaczcie ze jak tak sie urywam ale nie chce mi sie czytac tematu. Co ma oznaczac u Kondy w community
Guild membership: Maff of the Maffers
O.o ???
@edit. aha i co sie stalo z patrriots ? malo ludzi cos ;p
Dragon86
16-04-2006, 15:53
ostatnio znowu sie icarus rozbrykal....
Atakowal mojego membersa z gildi na spole z nuskei chyba bylo leiej bez nich ...
ale coz znowu beda robic to samo to znowu beda kicked z serva ;)
Miltoner
16-04-2006, 19:35
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia):P :) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje :)
NIe Pa'owali juz w czasie wojny.I uwierz to tylko kwestia czasu padniesz predzej czy pozniej albo bedziesz shuncony, a jak tutaj nie narzekac gram teraz na aldorce i tam jest 100x lepszy klimat niz na galanie w sumie na galanie tesh kieedys bylo fajnie ale to byly stare dobre czasy ;] I mam takie pytanie jak cie jakis typek okradnie z loota zabijesz go ?? Watpie... chyba ze zamiast spokojnie pojsc sobie pod dp bedziesz musial c**j wie gdzie sie chowac.
Jak padne wtedy zaczne sie martwic... Venezuela nie zmieni sie tak poprostu...oni robili wiekszosc PA :) Ja tu mam dobry kimat.. juz mowilem gram z kumplami, i to mi sprawia przyjemnosc. Co do tego "typka"... jak ktos moze mnie okrasc z loota? jak troche pomyslisz to naprawde ten problem mozesz miec z glowy, a jezeli chodzi o hunty to ja chodze tylko z zaufanymi osobami i tak pozostanie :)
Miltoner
16-04-2006, 21:48
Jak padne wtedy zaczne sie martwic... Venezuela nie zmieni sie tak poprostu...oni robili wiekszosc PA :) Ja tu mam dobry kimat.. juz mowilem gram z kumplami, i to mi sprawia przyjemnosc. Co do tego "typka"... jak ktos moze mnie okrasc z loota? jak troche pomyslisz to naprawde ten problem mozesz miec z glowy, a jezeli chodzi o hunty to ja chodze tylko z zaufanymi osobami i tak pozostanie :)
Z tym typkiem to jest tylko przyklad -.- moze byc tesh tak ze cie ten typek bedzie na****l i nic nie bedziesz mogl zrobic bo przybiegnie zaraz jakis pajac. Do huntow... co mnie to obchodzi z kim ty na hunty chodzisz ?? wiadomo ze kazdy chodzi z ludzmi zaufanymi i kazdy ma kumpli a klimat na galanie jest do bani i tyle. Co do venezueli nie chce mi sie wyklucac kto ma racje "ja wiem swoje ty wiesz swoje" i tyle. GALANA SUX! i tak bedzie juz zawsze. Jak ci sie tam fajnie gra to graj dalej twoj problem twoja strata.
No a więc powiem co mi na wątrobie leży... ;). No a wiec, czemu Maffers? Bo old Pats założyli nową gildie bo nie chcą już być razem z "toys soldierami" z wojny. Czemu Konda nie gra? Znacie pojęcie przerwa lub wakacje, wolne? Tak Konda sobie właśnie teraz odpoczywa w Niemczech (lucky eh?) u... to nie mam po co mówić, bo co to was obchodzi?!? :P
Swoją drogą Szkodi zrozum ich plany wojen i te wszystkie texty o Pats. Pats przesadzali z pa i to na nich tak wpłyneło. Ktoś powiedział że wygranie wojny to marzenie, rozumiem go każdy z nas ma dosyć z pa na Galanie. Wiesz o tym dobrze że kilka osób z Pats przesadzało z tym. Przez ich zachowanie nawet i ja straciłem ochote do tej gry (co widać z moim lvlem). Wiesz zrozum tu nie których, czemu tak pragneli wojny, działali pod presją która stwarzali PAts. Na Galanie się nie dało wtedy spokojnie grać.
No aż mi ulżyło :) Odrazu lżej na wątrobie :P.
a tak btw. może i kiedyś coś powiedziałem o Pats, no ale ja już taki jestem mówie to co myśle nie owijam w bawełne ;).
Z tym typkiem to jest tylko przyklad -.- moze byc tesh tak ze cie ten typek bedzie na****l i nic nie bedziesz mogl zrobic bo przybiegnie zaraz jakis pajac. Do huntow... co mnie to obchodzi z kim ty na hunty chodzisz ?? wiadomo ze kazdy chodzi z ludzmi zaufanymi i kazdy ma kumpli a klimat na galanie jest do bani i tyle. Co do venezueli nie chce mi sie wyklucac kto ma racje "ja wiem swoje ty wiesz swoje" i tyle. GALANA SUX! i tak bedzie juz zawsze. Jak ci sie tam fajnie gra to graj dalej twoj problem twoja strata.
No to nie podawaj glupich przykladow;) Jezeli nie grasz na galanie to powiedz mi jedno.. po co sie scierasz na tym forum? nic Ci to nie da.. Skoncz meczyc :)
Miltoner
17-04-2006, 14:57
No to nie podawaj glupich przykladow;) Jezeli nie grasz na galanie to powiedz mi jedno.. po co sie scierasz na tym forum? nic Ci to nie da.. Skoncz meczyc :)
Po 1. To nie byly glupie przyklady (codziennie ktos z takimi problemami sie spotyka)
Po 2. No i co z tego ze nie gram na galanaie kazdy ma prawo wypowiadac sie na dany temat -.- Nawet jak nic mi to nie da.
Po 3. Jak cos ci nie pasuje to zegnam.
Kazdy problem mozna rozwiac tylko trzeba tego chciec... a najczesciej stosowane metody to obrazanie, atakowanie... po takim wstepie szanse na dojscie do kompromisu sa znikome:)
Ja gram na Galanie i mam jej powyżej dziurek w nosie, ale nie mam siły zaczynać od nowa, kiedy pomyśle sobie, że mogłabym zagrać na jakimś serwerze gdzie niema ciągłego PA a wojny to rzadkość.... eh marzy mi się spokojna emerytura na mim świecie. Zawsze, kiedy jestem zalogowana modle się żeby Konda dostał delete lub żeby s***la hakli, ewentualnie niech go szlak trafił :)
Venderon
17-04-2006, 23:49
Niestety, uważam, że Galana nie jest odpowiednim światem do zaczynania swojej Tibijskiej przygody >:(
Zbyt dużo tutaj wojen, nadużywania siły i "szpanowania" kolegami, gildią lub rodziną.
Każdy rządzi się własnymi prawami... Patriots, starają się wprowadzić tu jakiś pożądek ale nie za bardzo im to wychodzi.
To są powody do wojen, walk i sprzeczek.
Sam zostałem kiedyś zaatakowany przez Kardear-a i jego kolegów bez powodu lecz na szczęście kolega był przez Kardeara ochraniany i dostarczał mu runy więc zostałem wypuszczony na "wolność".
Przyłączyłem się do neutralnej gildii i niemam zamiaru wpływać na historię Galany, przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie.
Podpisano,
Venderon.
Fiolka@ czyzby lady~? oh nie martw sie zawsze mozesz zaczac od nowa, poprosisz paru kolegow i ci od razu pomoga zlevelowac. tak jak na galanie :D
thewojtek
19-04-2006, 08:59
nie byles w Unbreakables, wiec nie wiesz jaka byla sytuacja, rozmawialismy na gc o PA, ze ludzie maja czuc do nas respekt a nie sie nas bac, jak patsow, wtedy Rainfanger powiedzial cos w stylu "I will be the biggest PA on galana", odrazu Demi~ i Kapcom zaczeli po nim jechac, ze nie ze nie paujemy i jakos temat sie zamknol a nastepnego dnia byl w pats.... podajac na forum GOWNO a nie powod przejscia z Unbreakables do Pats~, wogole jak mozna jako "lider" powstania zmienic strone konfliktu? 0 szacunku i nie pierdolic ze Venezuela zrobila to samo, bo to sa 2 rozne sytuacje......
EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P
nie byles w Unbreakables, wiec nie wiesz jaka byla sytuacja, rozmawialismy na gc o PA, ze ludzie maja czuc do nas respekt a nie sie nas bac, jak patsow, wtedy Rainfanger powiedzial cos w stylu "I will be the biggest PA on galana", odrazu Demi~ i Kapcom zaczeli po nim jechac, ze nie ze nie paujemy i jakos temat sie zamknol a nastepnego dnia byl w pats.... podajac na forum GOWNO a nie powod przejscia z Unbreakables do Pats~, wogole jak mozna jako "lider" powstania zmienic strone konfliktu? 0 szacunku i nie rzodkiewka jest superic ze Venezuela zrobila to samo, bo to sa 2 rozne sytuacje......
EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P
to teraz ja ci cos powiem, niektorzy ludzie wiedzieli o tym ze rainfanger zmeini strone 3 dni przed tym zanim to sie stalo. co prawda nie ja, ale znajomi, o czym sie potem dowiedzialem. wiec to nie bylo nagle posuniecie, oni wszsyto z patsami meili uzgodnione juz wczesniej. a to ze bez 3 osob od razu sie poddaliscie, zaczliscie placic i zmieniac serwer, to tylko o was swiadczy.
thewojtek
19-04-2006, 16:32
to teraz ja ci cos powiem, niektorzy ludzie wiedzieli o tym ze rainfanger zmeini strone 3 dni przed tym zanim to sie stalo. co prawda nie ja, ale znajomi, o czym sie potem dowiedzialem. wiec to nie bylo nagle posuniecie, oni wszsyto z patsami meili uzgodnione juz wczesniej. a to ze bez 3 osob od razu sie poddaliscie, zaczliscie placic i zmieniac serwer, to tylko o was swiadczy.
NO WLASNIE O TYM PISZE!! ze gowno prawda to ze odeszli Rain~(bo kapcom mu nie uwierzyl ze nie zabral lootu jego rl qmpla), Icarus~(bo olalismy go na guild meetingu jak powiedzial ze chce new lidera, a tak naprawde wiekszosc powiedzaiala ze chce kapcoma) oni sie skapneli ze nie maja szans na PA i zaczeli sie z pats dogadywac, czekali tylko na okazje, czy napewno sie poddalismy? o,0
Demiphant
19-04-2006, 20:22
Jeżeli uważasz,że zrezygnowaliśmy po odejsciu 3-5 osób to zobacz,że Rainfanger rozwalił Desperados specjalnie i straciliśmy przewagę liczebną,Corlic,BOn Devil dostali bany więc straciliśmy 2 największe lvle od nas.Z tego wynika,że straciliśmy prawie wszystko co było naszymi atutami na wojnie.
Demi myślisz że po banach corlica i bona, wojna ma jeszcze jakiś sens??:p
oo idzie jak po sznurku, wlasnie przeczytalem na forum ze Tharrin ma hunta, kumpel dal mi link...haah, ciekawe..ciekawe...
dla zainteresowanych:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=10003788#post10003788
czekamy na reply Tharrin wiec :P
no i reply juz jest.
ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny
nah, patriots i szkodi sa jak lepper nic im nie wmowisz bo oni zawsze wiedza lepiej ;)
Miltoner
20-04-2006, 10:57
Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda
Riki Tiger.... -.-""
Edit@
No wiec powodem bylo zabicie kolegi kondy (Riki rzeczywisice zabil kogos, ale niewiadomo czy naprawde to byl kolega kondy wiec powodu w sumie nie bylo... jesli to nie byl jego kolega).
thewojtek
20-04-2006, 14:45
Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda
Riki Tiger.... -.-""
Jak bede znac powod dam edita... pozniej z nim pogadam
.... Welcome Back "old times"......
znow pats zaczyna sie "wozic"
powod NIBY mieli....
Powodem pewnie byl RS, albo ten loot co to on ukradl 2 lata temu ;S
Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.
Mlecziii
20-04-2006, 20:23
Może poprostu Kondzie sie nudzi z braku ludzi do zabijania :baby:
thewojtek
20-04-2006, 21:42
Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.
jesli serio jestes od niego z rl to oboje znamy powod......
Cyran_13
21-04-2006, 16:29
oj Szkodi chyba twoja piekna gildia sie rozpadla przykro mi :P;(
jesli serio jestes od niego z rl to oboje znamy powod......
A ja sie go domyslam. bo znam Rikiego troche z Tibi :)
nie wiem z czego się śmiejesz, to właśnie ty jesteś śmieszny.
Poprostu starzy patsi mieli już dość "toy soldierów" i założyli inną gildie.
Wiec dziecko zanim coś napiszesz pierw pomyśl.
~Michał
thewojtek
22-04-2006, 11:18
Yahel
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 110
World: Galana
Residence: Venore
House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until May 15 2006
Guild membership:Patriot of the Patriots
czy napewno sie rozpadla? poprostu tak jak ktos nademna napisal "patsi" Ci ktorych znalismy jako PA, odlaczyli sie od ludzi ktorych invitowali na czas wojny tzw. "toy soldiers" ;PP
Cyran_13
22-04-2006, 14:05
Ej ludzie ja tego wyzej nie napisalem od miecha mam kompa rozwalonego dopiero przed chwila go właczylem ktos mi na konto sie wbil -.-
Ej ludzie ja tego wyzej nie napisalem od miecha mam kompa rozwalonego dopiero przed chwila go właczylem ktos mi na konto sie wbil -.-
I specjalnie napisał tego posta? <lol>
Cyran_13
22-04-2006, 16:06
Wiem ze to jest .... głupie ale naprawde NIE ja to napisalem nie wiem kto moze ktos z mojej rodziny (siora, kuzyn) ale NIE ja to napisalem
I specjalnie napisał tego posta? <lol>
tutaj pasuje jedno "br?" :D
Miltoner
23-04-2006, 18:08
Wiem ze to jest .... głupie ale naprawde NIE ja to napisalem nie wiem kto moze ktos z mojej rodziny (siora, kuzyn) ale NIE ja to napisalem
BUahahahahaha jest tesh cos takiego jak EDIT
Nom rozpadla sie... slyszalem ze brakuje im dobrego lidera... napisz do kogos moze sie nadasz;)
Rikiego zabili za to że ma red skulla i dlatego bo "Policjant Galany" pan Kelika uważa że sharuje i wyjechał z takim tekstem do patsów/maffresów)
Rikiego zabili za to że ma red skulla i dlatego bo "Policjant Galany" pan Kelika uważa że sharuje i wyjechał z takim tekstem do patsów/maffresów)
no bo pewnie sharuje, szkoda tylko ze polowa patsow jedzie na botach i jakos nikt im slowa nie powie, sharerzy tez tam sie znajda :P
Fabolous
24-04-2006, 15:53
Icarus Blakkheim
Apr 24 2006, 05:27:23 CET Killed at Level 107 by Grudging
Neadz
Apr 24 2006, 00:23:58 CET Killed at Level 62 by Kardear
Wie ktoś może o co chodzi?
Dragon86
24-04-2006, 16:03
LOL
Chyba sie nie nacieszyli wolnoscia dlugo o.0
a jak tam Demi na Saphirze ? razem z vnzla? :) chyba macie jakas wojne lub hunta ma wasza gildia bo ostro padacie :D
thewojtek
24-04-2006, 19:03
a jak tam Demi na Saphirze ? razem z vnzla? :) chyba macie jakas wojne lub hunta ma wasza gildia bo ostro padacie :D
All furions hunted 4 ever na saphirze -,- przez No Pain (najsilniejsza gildia tam) za za szybkie expienie -,-
Icarus Blakkheim
Apr 24 2006, 05:27:23 CET Killed at Level 107 by Grudging
Neadz
Apr 24 2006, 00:23:58 CET Killed at Level 62 by Kardear
Wie ktoś może o co chodzi?
Ded icarusa to przypadek a za ded neadza zaplacili kardear i xisso i oddali loot
Demiphant
24-04-2006, 19:05
No pain się przestraszyło bo expiliśmy 2 razy szybciej od nich conajmniej;p Przegraliśmy wojne ale co tam postacie robiliśmy 15 dni więc dużo nie straciliśmy;]
No pain się przestraszyło bo expiliśmy 2 razy szybciej od nich conajmniej;p Przegraliśmy wojne ale co tam postacie robiliśmy 15 dni więc dużo nie straciliśmy;]
ale ostry sharing u niektorych - szczegolnie u kapcoma ;)
thewojtek
24-04-2006, 20:58
Who care? ^.-
Fabolous
24-04-2006, 22:48
Sir Zemus
Apr 24 2006, 21:02:00 CET Killed at Level 96 by Kardear and by Sir Imp
Znów przypadek?
Miltoner
24-04-2006, 23:26
A jak nawet no to co z tego ???
Sir Zemus
Apr 24 2006, 21:02:00 CET Killed at Level 96 by Kardear and by Sir Imp
Znów przypadek?
Jak ktos tam jeszcze gra to niech lepiej jak najszybciej sp**** poki nie ma jeszcze zbyt duzego lvlu... bo teraz nikomu nie dadza zrobic 100+ lvl -.-
Fabolous
24-04-2006, 23:39
na Galanie nie ma przyszłości dla ludzi którzy nie mają układów lub nie sa szanowani przez cały serv lub w gildia jak choćby Champions of Olymp, Preliator Noxis czy Forgotten Shadows. Szkoda tracić czasu i zdrowia zeby później się dowiedzieć ze cie przyjaciele wsyatwili.
A jak nawet no to co z tego ???
caly czas chrzanisz cos o sensie gry, ze wojna ma sens tej gry. wolnosc ma sens... w takim razie pomysl przez chwile i moze dojdziesz do wniosku ze sharing zabija jakikowleik sens - nawet pokojowej gry ;)
Dragon86
25-04-2006, 01:30
Hehe
co jak co ale wszelkie formy oszukiwania mc.tbi, sharing itd...
zabijaja przyjemnosc z gry:p
wole miec 20 lvl zrobiony uczciwie wlasna praca niz 100 oszukujac :)
Hehe
co jak co ale wszelkie formy oszukiwania mc.tbi, sharing itd...
zabijaja przyjemnosc z gry:p
wole miec 20 lvl zrobiony uczciwie wlasna praca niz 100 oszukujac :)
dobra, dobra, jaka sciema, a sam pewnie biegasz na light hacku "bo szkoda many" ale to nie cheat co? sharerzy to nooby light hack to dla mistrzow ;)
dla mnie obie grupy to nooby :D
aha, nie znam cie ale wiem z doswidczenia ze tak ludzie robia, mowia ze nie lubie cheaterow etc a sami cheatuja i sa ok bo maja "tylko" malutki "cheatek" a nie aimbota ;)
dobra, dobra, jaka sciema, a sam pewnie biegasz na light hacku "bo szkoda many" ale to nie cheat co? sharerzy to nooby light hack to dla mistrzow ;)
aha, nie znam cie ale wiem z doswidczenia ze tak ludzie robia, mowia ze nie lubie cheaterow etc a sami cheatuja i sa ok bo maja "tylko" malutki "cheatek" a nie aimbota ;)
z calym szacunkiem nie atakuj ludzi ktorych nie znasz i ktorzy mowia ze nie uzywaja czitow jeeli nie masz dowodow na to ze klamia :)
z calym szacunkiem nie atakuj ludzi ktorych nie znasz i ktorzy mowia ze nie uzywaja czitow jeeli nie masz dowodow na to ze klamia :)
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie :)
ale ostry sharing u niektorych - szczegolnie u kapcoma
Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz. Każdy może napisać że ktoś szaruje no bo zna jednego z ownerów (btw tak na marginesie jestem 1 z ownerów kondy :P)
Wiem wiem pewnie ty masz dowody no bo ktoś ci powiedział no i w końcu ty wiesz najlepiej no i... Nie rozumiem takiej głupiej gadki sharują nie sharują kogo to obchodzi ?? Ty nie szarujesz nie używasz aim boota więc w czym problem ? Ja też gram czysto (leprzy 40 lvl nabity samemu niż 80 w 3 ) poza tym sharing nie popłaca (1 z ownerów ma zły dzień i... cała postać zostaje goła wrzuca ścieme pozostałym ownerom i później piszą hacked) boty no cóż zawsze istnieje ryzyko bana (małe ale zawsze)
Dragon86
25-04-2006, 10:12
Jesli magic spell wand to cheatowanie to musze ci przyznac racje jestem cheaterem:p :p :p
napisalem ze przypuszczam ze tak robi a nie ze to wiem ;)
co do dowodow: 99% rodzajow cheatow na ten moment sie nie da udowodic, wiec pisanie "nie masz dowodow to nie pisz" to totalna bzdura. w ten sposob nikt w tibii nie cheatuje ;)
nie ma osoby w tibii ktora nigdy w zaden sposob nie cheatowala. kazdy predzej czy pozniej tego proboje, jedni zeby bylo latwiej, inni z ciekawosci...
co do sharerow, to przewaznie jak sie jest zainteresowanym, to sie wiem kto sharuje a kto nie, na naprawde dluzsza mete nie da sie tego ukryc, no chyba ze tylko czasem ktos toba zagra a nie sharujecie non stop itp ;)
ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.
Wenezuela największe sharery
i wlasnie kurwa mac szkodi mi bil za to ze ja bilem jego kumpla ktory mnie atakowal chociaz mam rs i ten jego jebany kumpel kurwa zabil jeszcze mojego kolege -.- no comments
i wlasnie kobieta lekkich obyczajówa mac szkodi
Mogłeś sobie darować te kobiete lekkich obyczajów :baby:
No i Galana jest pvp serwem każdy kiedyś padnie ;)
jak napisze k... to samo to sie robi XD
jak napisze k... to samo to sie robi XD
a po co pisać k***. chillout panowie ;)
ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.
Wenezuela największe sharery
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę:) ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę:) ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%
jestem 116 na liście w expie, dlatego mnie to tak denerwuje a lvl biłem sam bez żadnej pomocy. I jak ktoś mnie wyprzedza bo sharuje mnie poprostu frustruje, ale teraz gram w mniej w tibie i jakoś sie nie przejmuje
i wlasnie kobieta lekkich obyczajówa mac szkodi mi bil za to ze ja bilem jego kumpla ktory mnie atakowal chociaz mam rs i ten jego uwielbiam jeść bananyany kumpel kobieta lekkich obyczajówa zabil jeszcze mojego kolege -.- no comments
hail kobiety lekkich obyczajow. i wiedz ze jezeli bym mial Cie ujechac to bym to zrobil - solo czy nie, ale bym to zrobil ;]
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie :)
Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz.
dowodem jest to ze np typ przez 12 dni siepal po 23h online? Tylko na chama nie wciskaj kitu ze na piochu mozna tak jechac ;)
pociesze was ze jakos wczoraj widzialem jak gosc co mial napisane "proteted by rahilli and perm" padl przez raa. nie mial skulla, tyle jest warta protekcja szkodiego, to dla tych co za nia placa i mysla ze sa nietykalni ;)
no ale jakos trzeba zdobywac kase, no nie szkodi? nie zawzse wszsytko mozna kupic na allegro;)
pociesze was ze jakos wczoraj widzialem jak gosc co mial napisane "proteted by rahilli and perm" padl przez raa. nie mial skulla, tyle jest warta protekcja szkodiego, to dla tych co za nia placa i mysla ze sa nietykalni ;)
no ale jakos trzeba zdobywac kase, no nie szkodi? nie zawzse wszsytko mozna kupic na allegro;)
muhahahhaa ;) budze sie rano i znowu mam dobry humor ;) Ot ten typ padl bo przeskrobal sobie nieco o Raa.U nas jest reula ze nawet "under protection" klepiemy jak sobie przerypia. Co do mojej protekcji to zobacz na moj comment - jest tam ten osobnik? Nie ;) Wiec nie znam go w rlu i nie robi mi run. A nietykalnych nie ma, sa tylko Ci ktorzy placa za zabicie przyjciol i to nie male pieniadze.
zawsze zostaje ebay ;) a dla pocieszenia powiem Ci ze nikt nie placi mi za protekcje :] Polowa mysli ze ma prota bo powiedziala mi kiedys "hi" a druga polowa sobie na nia zasluzyla xD A Allegro? Muhahahah :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.