PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7]

szkodi
30-05-2006, 20:25
nie ma czegos takiego jak mile hacki. inne "smieci"?? te smieci to byly g legi, mpa, i caly zyciowy dorobek bona, czyli demon helmet itp. jak dla ciebei to sa smieci to gratulacje. a hackuje sie ludzi wlasnie po to zeby na tym zarobic. wiec nie mow nam tu o milych hakerach. ja mysle ze sam bon wie co o tym myslec. zwlaszcza ze z tego co mi sie udao dowiedziec to nie pierwszy taki przypadek w wykonaniu obecnego szkodiego.

wytlumacz mi tutaj kto to jest obecny szkodi i jakie byly inne przypadki. doggie czyli szkodi kastroyko posiada od jakis 2 miechow dostep do mojego domku w ktorym czesto bywalo po 2mln gp. Inna sprawa ze raczej bon stracilby cale eq a nie tylko sova :x imho to dziwna sytuacja ;P

_PiteroS_
30-05-2006, 21:14
wytlumacz mi tutaj kto to jest obecny szkodi i jakie byly inne przypadki. doggie czyli szkodi kastroyko posiada od jakis 2 miechow dostep do mojego domku w ktorym czesto bywalo po 2mln gp. Inna sprawa ze raczej bon stracilby cale eq a nie tylko sova :x imho to dziwna sytuacja ;P
2mln gp ?? to juz sie wyjasnilo kim jest "dobry" hacker,
ps. nieobrazajcie hackerow, a jak niewiecie co to slowo znaczy to lepiej sie nieodzywajcie:P
pps. hacker to nie to samo co cracker :P hacker to z definicji dobry programista, a ten 2 czerpie zyski z tego co zabiera innym :P

pawlon
30-05-2006, 22:01
zgadzam sie z pietrosem, hacker wlamuej sie itp po to zeby udowodnic ze to potrafi, nie po to zeby czerpac zyski. a w ogole jak cokolwiek w tibii mozna nazwac hackiem? nikt sie nie wlamal na serwer cipsoftu, i watpie tez zeby ktos sie wlamal na zcyjegos kompa, po prostu nieodpowiednia osoba miala passy, badz tez ktos uzywal programu z keylogerrem, takie sa przyczyny 99,9% tak zwanych hackow w tibii.

szkodi@ ktos tu wspominal o DSMie jakims juz, ale nie o tym mowie. nie spelnie twojej prosby nie z braku wiedzy, ale z powodow dosc osobistych. wiem to od osoby ktora mi zaufala i z tego wzgledu nic na ten temat tutaj nie powiem(gdybym spytal ta osobe o zgode na 99% by sie nie zgodzila na zmieszczenie tych informacji gdziekolwiek). nie musisz mi wierzyc, ale czytales wiele moich postow wiec mysle ze sie juz przekonales ze jestem calkiem solidnie poinformowany.

Lord Hybrid
30-05-2006, 22:52
zgadzam sie z pietrosem, hacker wlamuej sie itp po to zeby udowodnic ze to potrafi, nie po to zeby czerpac zyski. a w ogole jak cokolwiek w tibii mozna nazwac hackiem? nikt sie nie wlamal na serwer cipsoftu, i watpie tez zeby ktos sie wlamal na zcyjegos kompa, po prostu nieodpowiednia osoba miala passy, badz tez ktos uzywal programu z keylogerrem, takie sa przyczyny 99,9% tak zwanych hackow w tibii.

szkodi@ ktos tu wspominal o DSMie jakims juz, ale nie o tym mowie. nie spelnie twojej prosby nie z braku wiedzy, ale z powodow dosc osobistych. wiem to od osoby ktora mi zaufala i z tego wzgledu nic na ten temat tutaj nie powiem(gdybym spytal ta osobe o zgode na 99% by sie nie zgodzila na zmieszczenie tych informacji gdziekolwiek). nie musisz mi wierzyc, ale czytales wiele moich postow wiec mysle ze sie juz przekonales ze jestem calkiem solidnie poinformowany.

Ja też słyszałem o tym DSMie i to jest rzecz za którą ten gość już nigdy nie będzie cieszył szacunkiem u innych. Ta historia jest bardzo ciekawa ale nie nadaje się na forum. Pozatym Wszechwiedzący Rahilli i tak sie wszystkiego wyprze jak zawsze :)

pawlon
30-05-2006, 23:19
Ja też słyszałem o tym DSMie i to jest rzecz za którą ten gość już nigdy nie będzie cieszył szacunkiem u innych. Ta historia jest bardzo ciekawa ale nie nadaje się na forum. Pozatym Wszechwiedzący Rahilli i tak sie wszystkiego wyprze jak zawsze :)

nie rozumiem czemu mialby sie wypierac? przecierz to nie o nim mowa, moze nam nie wierzyc, ma do tego prawo. poza tym tak jak wspomnialem ja mialem cos wiekszego na mysli niz tylko ten dsm. ale koniec tematu z mojej strony.

Seni
30-05-2006, 23:33

a moze i nadaje sie na forum ;p
Opowiem jak to bylo
Szkodiego poznalem jak dolaczyl do FR. Haldek mu ufal wiec czemu i ja mialbym mu nie ufac, mielismy kilka wspolnych huntów na hero czy jakies dragi. Historia z DSM miala miejsce rok temu. Nie mialem za duzo czasu na gre,
Haldek poszedl grac na selene a jako ze wisial nam troche kasy a jush nie gral na galanie to postanowilismy wraz z Tardarem ze zamiast tej kasy co nam wisi odda DSM i bedziemy kwita. Tego dnia widzailem jak Szkodi sprzedaje pacc, mysle od kogo innego kupic pacc jak nie od dobrego kolegi. Dla upewnienia zagadalem do niego na gg, powiedzailem mu ze mamy dsm i czy by nie zamienil sie za pacc na pol roku. Zgodzil sie ale musielismy mu dolozyc wiecej, w sumie dalismy mu DSM i chyba 4 bp gfb za pacc na 6 miechów.
Wziol rzeczy a my czekalismy, czekalismy.... i sie nie doczekalismy bo wieczorem zapytalem szkodiego czemu nie ma jeszcze pacc to odpowiedzail ze mial hacka. Tyle ze ja nic a nic nie chcailem w to uwierzyc ze ktos mogl go shakowac jak nie on sam siebie gdyz upewnilem sie czy to on gra przez gg i wierzcie mi niezauwazylem zadnej roznicy miedzy (domniemanym) hackerem a tym Szkodim którego znalem.

Pamietam jak pozniej obiecywal ze odda nam za tego DSM mialo byc 50 bp uh, ostatnio cos wspominal ze mial w domku po 2 mln gp ale do tej pory nie kwapi sie ze wzruceniem kasy za DSM...

Lord Hybrid
30-05-2006, 23:42
Musisz przy tym zaznaczyć że mimo nicka użytkownika "szkodi" to na Twoje posty odpowiada Rahilli, więc to chyba on grał Szkodim przed rokiem :) bo teraz to zupełnie inna bajka......

BTW. Jak zwykle ten sam logarytm postepowania:

1. Sprzedam pacca
2. Gość daje itemy
3. Obietnica że pacc niedługo będzie.
4. Sry miałem hacka.

GZ

pawlon
30-05-2006, 23:53
Seni@
szkodi z fr to nie ta sama osoba ktora teraz gra szkodim. wiec to troche nie na miejscu jest wiazac te 2 rzeczy. no chyba ze sugerujesz ze to szkodi(rahilli) hacknal obecnego szkodiego(doga)

Lord Hybrid
31-05-2006, 00:10
Szkodi pod ostrzałem :p Ale ja już mówiłem, że od jakiegoś czasu Szkodi to Rahilli i on odpowiada na posty a nie ten szkodi co gra nim teraz. :) jakie to wszystko proste..........

Skaton
31-05-2006, 12:11
Chcialbym zaznaczyc ze ten topic brzmi "Wydarzenia z Galany;p " a nie "Eq Bon Devila" etc. No, ale moze sie myle.
Pozdrawiam -.-

pawlon
31-05-2006, 12:23
Chcialbym zaznaczyc ze ten topic brzmi "Wydarzenia z Galany;p " a nie "Eq Bon Devila" etc. No, ale moze sie myle.
Pozdrawiam -.-

a co jego "hack" to moze nie jest wydarzenie z galany? forum jest po to zeby dyskutowac takze.

co wolisz topice:

9:12 zabilem 4 roty.
10:48 mam juz dosc zanioslem zloto do venore i w miescie bylo duzo ludzi.
11:00 ziutek sie rookowal pod dp, ale suuuuuper.

takie posty wolisz?

thewojtek
31-05-2006, 13:43
12:58 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

Edit:
13:01 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

Edit2:
13:04 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

Arturo Soprano
31-05-2006, 15:35
No no. Ciekawe co teraz poleci:D (o ile blokna :p)
EDIT
ORsh padl. Loot to: Demon Shield i GS

sliver
31-05-2006, 16:44
omg co za cep... chyba kradziez sova bona, jako gracza z galany, jest wydarzeniem z tego serwera....

Skaton
31-05-2006, 17:50
omg co za cep... chyba hack bona jako gracza z galany, jest wydarzeniem z tego serwera....

Owszem jest, ale pisanie kto, komu, co i jak, nie jest. "cep" mozesz mowic do kolegow z podworka. Szkoda ze tylko przez internet jestes taki twardy -.^
Pozdrawiam.

sliver
31-05-2006, 19:37
nie masz pojecia jaki jestem naprawde wiec tego nie komentuj... a co do cepa to przepraszam moze rzeczywiscie nie powinienem tak mowic.. wydarzenia z galany to wydarzenia z galany-nazwa mowi sama za siebie i pokazuje ze nie masz racji bo nawet jezli ktos by napisal ze z****i mu chelm tak jak ziomek na forum tibia.com..:D to nawet i to wydarzeniem defakto jest..interesujacym czy nie..to juz podlega ocenie uzytkownikow. Moim skromnym zdaniem kradziez sova..nie wazne czyjego jest sprawa interesujaca..

Parencikos
31-05-2006, 21:23
Co do loota z Orsha to GS, Demon shield, 8 small saphire :S:baby:

szkodi
01-06-2006, 03:15

wszechwiedzacy lord choragiewka hybrydzik dal glos i osadzil niczym bruce ;)
co do dsmu tardara to sprawa dawna, bardzo dawna i przestarzala. niemniej jednak tranecarid o ile do mnie zagada dostanie to o czym mowilem kilka miesiecy temu ;] i rekompensata bedzie ale jego online nie ma :]

czekam na cieta riposte choragiewki ;)

2mln gp ??

moze przesadzilem ale bywalo po 1.3mln. I to nie za sprawa "hackow" czy jakis tam jak to okreslaliscie "sprzedazy pacc" tylko dzieki robieniu uhow, sprzedazy starego eq z kastrojki, jego lootu etc.

dzis zlozono 1 HoA (niepelnego) na galanie.
demi zrobil nowa/stara gildie. na szczescie nie ma tam 90% choragiewek. uklon w jego strone.

_PiteroS_
01-06-2006, 08:01
moze przesadzilem ale bywalo po 1.3mln. I to nie za sprawa "hackow" czy jakis tam jak to okreslaliscie "sprzedazy pacc" tylko dzieki robieniu uhow, sprzedazy starego eq z kastrojki, jego lootu etc.

starego eq z kastrojkiego + jego lot to 300k max
1Mgp/3k(cena bp uh)=333333 bp uh
co ty za bajki opowiadasz tylu bp uh to najstarsi druidzi nie widzieli na oczy :P

a jesli nazywasz ludzi " haragiewkami", to pomysl jaki przydomek sie nalezy tobie? "przyjaciel"?, "madry czlowiek" ? , "utrzciwy do bolu" ?

Komandos Strong
01-06-2006, 09:17
sorry pietros ale tym razem stane po stronie szkodiego, poniewaz sam zrobilem druidem ponad 100000 bp uh ... i jedna uwaga, nie pisze sie "utrzciwy do bolu" tylko "uczciwy do bólu" ;) i choragiewka przez "ch"

Seni
01-06-2006, 11:39
co do dsmu tardara to sprawa dawna, bardzo dawna i przestarzala. niemniej jednak tranecarid o ile do mnie zagada dostanie to o czym mowilem kilka miesiecy temu ;] i rekompensata bedzie ale jego online nie ma :]

Mówiac "przestarzala" to miales na mysli ze zapomnimy o tym DSM ?
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac.
Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny.

_PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh

Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ?

ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o

Komandos Strong
01-06-2006, 12:31
Mówiac "przestarzala" to miales na mysli ze zapomnimy o tym DSM ?
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac.
Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny.

_PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh

Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ?

ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o

Uhy robilem z moim bratem z tej racji ze mamy 2 kompy :) a zajelo mi to kolo 1,5 roku no moze niecale 2 lata ....

sorry pomylka nie 100000 tylko 10000

Seni
01-06-2006, 12:56
Uhy robilem z moim bratem z tej racji ze mamy 2 kompy :) a zajelo mi to kolo 1,5 roku no moze niecale 2 lata ....

sorry pomylka nie 100000 tylko 10000

Stary niechce tu nic sugerowac ale 10000 uh to po sprzedazy masz 30kk odliczajac blanki zostanie Ci 28kk czyli bylbys chyba najbogatszym Tibijczykiem...

jastr
01-06-2006, 13:06
ahh te zera :P Fajnie gdyby na koncie mi taką pomyłkę zrobili :D, co do tematu to jak co z tą wojną, już koniec. Demi~~ z restą Right założył nową gildię już po woli przestaję się w tym wszystkim łapać. Seni może by i był gdyby nie przepił wszystkiego ( w końcu 67 lvl na drzewie nie rośnie, blessy aole też się raczej nie walają, eq za darmo nie dostaniesz, brał udział w którejś tam z rzędu rebeli więc i paymenty musiał uiścić "chyba", jest knightem więc uhy "pali" zawodowo no i 1000bp w to 1000 w tamto kto by to liczył)

Seni
01-06-2006, 13:13
A nie latwiej bylo by mu napisac ze sie pomylil ?
przykladowo 1000 bp uh = 3kk to nie jest jush tak wielki wyczyn jak 30kk :)

galana galan
01-06-2006, 13:23
dzis zlozono 1 HoA (niepelnego) na galanie.
demi zrobil nowa/stara gildie. na szczescie nie ma tam 90% choragiewek. uklon w jego strone.

Szkodi mozesz powiedziec nam co dokladnie masz na mysli? 90 % choragiewek? czyli kto dokladnie? Wymien nicki prosze i oswiec nas. Wlasnie tam 90 % choragiewek doszlo do tamtej gildi . Mowie tu o samych Langan , sa to najwieksze PA i CHARAGIEWKI JAKIE WIDZIALEM NA GALANIE.

Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie

A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/

Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions?

A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan

Signed,
Galana~

thewojtek
01-06-2006, 14:49
Szkodi mozesz powiedziec nam co dokladnie masz na mysli? 90 % choragiewek? czyli kto dokladnie? Wymien nicki prosze i oswiec nas. Wlasnie tam 90 % choragiewek doszlo do tamtej gildi . Mowie tu o samych Langan , sa to najwieksze PA i CHARAGIEWKI JAKIE WIDZIALEM NA GALANIE.

Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie

A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/

Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions?

A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan

Signed,
Galana~

z Polakow oprocz Hybrida dostali invy: Styp, Bon devil, Lady slodziutka, Gran Deah nie chce mi sie sprawdzac kto jeszcze -,-

galana galan
01-06-2006, 15:14
z Polakow oprocz Hybrida dostali invy: Styp, Bon devil, Lady slodziutka, Gran Deah nie chce mi sie sprawdzac kto jeszcze -,-

mowilem tu o reszcie polakow z bylego right~ like Rembik , Skopo (dobra moze jest pa dlatego nie daliscie mu invite) , Raverton (to samo) , Anevarix , Hetnanoz , Xando nie powiesz mi ze oni sa pa , moze ten anevarix bo widzialem na niego skargi a zamias ich to wlaczyliscie langan :/ , nawet jesli nie macie zamiar im dac tego invite to co znimi teraz bedzie , zostawiacie ich zeby byli hunted od hwl? maja w ogole jakas protekcje , moim zdaniem powinni co niektorych z right~ dodac zamiast tego ujinna , cz darkness soldiera czy lordwua

Qreew
01-06-2006, 17:10
mowilem tu o reszcie polakow z bylego right~ like Rembik , Skopo (dobra moze jest pa dlatego nie daliscie mu invite) , Raverton (to samo) , Anevarix , Hetnanoz , Xando nie powiesz mi ze oni sa pa , moze ten anevarix bo widzialem na niego skargi a zamias ich to wlaczyliscie langan :/ , nawet jesli nie macie zamiar im dac tego invite to co znimi teraz bedzie , zostawiacie ich zeby byli hunted od hwl? maja w ogole jakas protekcje , moim zdaniem powinni co niektorych z right~ dodac zamiast tego ujinna , cz darkness soldiera czy lordwua

Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow :) wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...

pawlon
01-06-2006, 19:44
Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow :) wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...

no nie wiem czy dobrze... z mojego punktu widzenia nie wzial odpowidzialnosci za swoja gildie... zamiast drastycznie postawic sprawe i wywalic tych ludzi, co byloby dla niego klopotliwe w rozmowach itp.. po prostu zrobil nowa gildie i zostawil ich na lodzie. w skrocie, spakowal zabawki i poszedl do innej piaskownicy. a najlepsze jest to ze tak jak mowie to jest wszsytko ustawianie sie pod siebie. w next wojnie to juz bedzie demi z przyjaciolmi przeciw wrogom "pats". a bajki ze robi to zeby usunac pa itp niech zostawi dla tych co w nie wierza. ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie :D muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly :D

muahaha, smieszy mnie to, demi pamietasz swoj wlasny opis? to w niego zalookaj kiedys, bo jestes w gildii z duza liczba osob o ktorej on mowi.

Kenseji
01-06-2006, 20:00
Jun 01 2006, 19:07:59 CET Killed at Level 120 by Rivenn and by Rogue'Lorenzo

Vidente padl,hybrid ojebal sca na moich oczach ;D

Qreew
01-06-2006, 20:02
ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie :D muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly :D

O_o dobrze wiedziec na kogo uwazac... =]

Lord Hybrid
01-06-2006, 20:56

Signed,
Galana~

Podaj nicka z Galany to i ty dostaniesz inva :p

A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem

@ szkodi
Ja nigdy nie powiedziałem że ciebie nie lubie i pisze w twoja stronę same cięte posty :)

Blooc
01-06-2006, 21:39
Ehehe, ;>

Lord Hybrid
01-06-2006, 22:17
Ehehe, ;>

Lol. Ziom 1 dzień i nawet sie nie przedstawi. Podaj chociaż nick z Galany bo może jesteś na rooku :P

IntoTheRain
02-06-2006, 10:54
Nie wiesz kto to jest Blooc?...:) masz nicka przeciez:]

Miltoner
02-06-2006, 11:02
A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem

Chyba nie mowisz tutaj o mnie.. =p

Lord Hybrid
02-06-2006, 17:15
Nie wiesz kto to jest Blooc?...:) masz nicka przeciez:]

wiem wiem, żartowałem tylko :p

Chyba nie mowisz tutaj o mnie.. =p

ja nikogo nie obwiniam i o nikim nie mówie :p

Miltoner
02-06-2006, 19:28
18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.

Pawio
02-06-2006, 20:26
18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.

Next 100 ;) GZ!

Kenseji
03-06-2006, 00:54
konda znow 171

thewojtek
03-06-2006, 13:20
12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield

wydawalo mi sie ze szkodi mial haka n/c

Kanion
03-06-2006, 13:29
12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield

Mial hacka ale to dawno temu :p juz troche czasu od tego minelo i sie chlopak odrobil, i co takie zdziwienie? lol >.>

a co do Kondy, Demiphant mowiles mi ze Konda retired nie gra w tibie a tu ni chuja Konda expi, wbil 171 lvl :p

~Olek

Kanion
03-06-2006, 13:29
Jap[i]edole double post

sorki ;)

Lord Hybrid
03-06-2006, 14:52

miał hacka ale "Pan Hacker" był tak dobry, że wziął wszystkie itemy tylko nie szkodiego :)

egee
03-06-2006, 21:40
Hmm.... nie wiem co o tym myslec

Maniek Master
03-06-2006, 22:00
Szkodi Kastroyko on chyba chara sprzedaje ;) Bo widziłem cos na allegro ;p

Cyran_13
03-06-2006, 22:42
Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:

- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused:
Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup:

No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p

Lord Hybrid
03-06-2006, 22:51
Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:

- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused:
Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup:

No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p

Hahahaha, ale wypasiony post. Nie mogłem przez 10 minut do kompa sie podnieść z podłogi :)

motylek21
03-06-2006, 23:53
jestem hunted na 33 lvl i prosze o pomoc

Lord Hybrid
04-06-2006, 00:07

Cos wiecej ? :p

Nastir
04-06-2006, 00:24
Siema cipki B)

egee
04-06-2006, 00:32

chyba jakis joke dziecko jak nie umniesz grac to twoj problem

Qreew
04-06-2006, 03:05
Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi

Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie
Quest trwal 3h, poszedl sprawnie...
Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl...

Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...)

Miltoner
04-06-2006, 10:01
Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi

Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie
Quest trwal 3h, poszedl sprawnie...
Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl...

Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...)

Gratz =p
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP

Qreew
04-06-2006, 10:42
Gratz =p
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP
No zrobil bo mial najlepsza ekipe xD

Tarnos
04-06-2006, 23:01
Jak mnie tu dawno nie bylo postow nie nadrobie bo z 500 w plecy jestem :P Qreew jak cos ja sie pisze na questy :]

Tragicall
04-06-2006, 23:29
A jednak jest sprwiedliwość na świecie, padł Toxo, szkoda że Wanos nawiał. Nosił wilk razy kilka i ponieśli w końcu wilka.

Btw. widać, że zmieniła się ekipa rządząca na serku. Starsi patsi poszli w odstawkę (albo idą), widać również, że nie ma przesłanek ku temu, aby sie zjednoczyli:]

Dragon86
05-06-2006, 00:25
Wracajac do tematu ;)
19:43 You advanced from Level 19 to Level 20. <-Mezzy Nocturn

moze sie to wydawac troche smieszne ale ten czlowiek jest aktywnym graczem od 2 lat (od poczatku galany) wiec w koncu rzyszla pora by i on pokaza troche swojego Pg :]

Kenseji
05-06-2006, 00:32
koles naprawde ceni rpg i ma w dupie pogon za lvl : P

ale na wiekszym lvl jest imho wiecej zabawy z gry ;p

Miltoner
05-06-2006, 12:04
ale na wiekszym lvl jest imho wiecej zabawy z gry ;p

Tutaj sie z toba nie zgodze, najwieksza przyjemnoscia z tej gry cieszylem sie jak w nia dopiero zaczynalem grac =]... Jak nie umialem po drabince wyjsc z ratow, jak zalowalem ze musze juz wychodzic z rooka, jak kupilem swojego pierwszego fs'a, jak zabilem swojego pierwszego cyca, jak niechcacy utopilem g arma z kolega itd... to dopiero byla zabawa...Najlepsze wspomnienia sa jak sie bylo newbie;]]] Teraz juz prawie wszystko wiesz, wiesz gdzie expic, co z czego wypada itd. Poprostu ta gra zrobila sie juz nudna ;]

Bilbag
05-06-2006, 12:31
Tutaj sie z toba nie zgodze, najwieksza przyjemnoscia z tej gry cieszylem sie jak w nia dopiero zaczynalem grac =]... Jak nie umialem po drabince wyjsc z ratow, jak zalowalem ze musze juz wychodzic z rooka, jak kupilem swojego pierwszego fs'a, jak zabilem swojego pierwszego cyca, jak niechcacy utopilem g arma z kolega itd... to dopiero byla zabawa...Najlepsze wspomnienia sa jak sie bylo newbie;]]] Teraz juz prawie wszystko wiesz, wiesz gdzie expic, co z czego wypada itd. Poprostu ta gra zrobila sie juz nudna ;]

Hah :)
taka prawda xD

Pafen
05-06-2006, 12:52
A ja sie odniose do watku , ze Demiphant chcial zrobic guild bez PA.
A czytajac forum na tibia.com odnosnie galany widac wlasnie jaka to jest gildia :)
Demi zrob cos z tym....

Dragon86
05-06-2006, 14:11
Pa bylo i bedzie i nikt tego nie zmieni chocby niewiadomo jak sie staral, a jesli ktos chce konca PA powinien sam zaczac od siebie ;)

Piter Knight
05-06-2006, 14:34

Tesh sie z tym zgodze chociaż mam dopiero 22lvl i druta na 24 to już nie mam takiej satysfakcji z gry jak na początku:)

Tragicall
05-06-2006, 14:36
Nie chcę bronić Demiego, ale właśnie na forum ostatnio mało jest skarg na PA. Żalą się przeważnie ci, których reputacja nie uchodziła za dobrą i teraz nie mogą odstawiać swoich jazd. Osobiście uważam, że jest wzgledny spokój, nawet Kardear przycichł.
Oby tak dalej...:)

Demiphant
05-06-2006, 15:27
Sry bardzo ale raz,że niema już tego PAing,który był w pierwszych dniach,a dwa to musimy wygrać wojne,żeby zacząć zmieniać galane.

vego8
05-06-2006, 16:47
i to mowi osoba ktora dolaczajac sie do party w kazordoon 2 dni temu zabila 1 nooba a 2 kazala dawac eq stracilem na nobka pol bp uh. hail new galana:cup:

pawlon
05-06-2006, 18:20
i to mowi osoba ktora dolaczajac sie do party w kazordoon 2 dni temu zabila 1 nooba a 2 kazala dawac eq stracilem na nobka pol bp uh. hail new galana:cup:

dokladnie!! i co wiecej ta sama osoba wyrzuca ludzi z poh etc!!

to tylko potwierdza fakt ze demi mowi tylko puste slowa. nic wiecej. a wojny nie wygracie jak tak dalej bedzie, bo coraz wiecej osob dochodzi do wroga :P

_PiteroS_
05-06-2006, 18:59
dokladnie!! i co wiecej ta sama osoba wyrzuca ludzi z poh etc!!

to tylko potwierdza fakt ze demi mowi tylko puste slowa. nic wiecej. a wojny nie wygracie jak tak dalej bedzie, bo coraz wiecej osob dochodzi do wroga :P

jaka wojna niema zadnej wojmy jest tlko keekz ktory z kolegami wybija pokoleji "najslabsze ogniwa" z gildi ktorej sie pzreciwstawil

Mlecziii
05-06-2006, 20:09
jaka wojna niema zadnej wojmy jest tlko keekz ktory z kolegami wybija pokoleji "najslabsze ogniwa" z gildi ktorej sie pzreciwstawil

Czy najsłabsze to niewiem ale pokoleji to prawda .:D Ale tez zobacz , ze zabija tylko wtedy gdy konda niegra ;)

Demiphant
05-06-2006, 20:22
Piszcie nickami o co wam chodzi-,-,a wojna jest i będzie jeszcze trochę trwała mimo,że atakują tylko kiedy mają przewagę liczebną nad nami co mnie nie dziwi,albo zabiją kogoś i 15 min ucieczki.

pawlon
05-06-2006, 22:59
Piszcie nickami o co wam chodzi-,-,a wojna jest i będzie jeszcze trochę trwała mimo,że atakują tylko kiedy mają przewagę liczebną nad nami co mnie nie dziwi,albo zabiją kogoś i 15 min ucieczki.

no o ciagle pa... np znow sir zemus, a to ze nie ma postow na forum, znaczy tylko ze sie ludzie boja je robic. przyklad nowego topica:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1256809

Pafen
06-06-2006, 00:35
Ostatnio doniosly mnie pogloski ze Konda kazal zabijac wszystkich ze Skullami..

Dragon86
06-06-2006, 02:44
Co moze byc prawda dzis kardear w thais nawet 7 lvli nie oszczedzal jak mialy skulle 8o

Qreew
06-06-2006, 07:32
Ostatnio doniosly mnie pogloski ze Konda kazal zabijac wszystkich ze Skullami..

Smiech na sali...

Tragicall
06-06-2006, 09:40
Moim zdaniem w sql huntingu nie ma nic złego. Dorobiłeś sie truskawy to znaczy, że zabiłeś innych graczy, czytaj słabszych zazwyczaj, odbierając im dobrą zabawę. Kiedy idą natomiast na ciebie podnosisz larum i mówisz, że to niesprawiedliwe:confused:

jastr
06-06-2006, 14:22
<ironia>@up tak masz racje jestem z tobą.</ironia> te limity jak grasz dużo są nie wystarczające. A to ktoś ci lootbaga chciał zaj.... no tak ty taszczyłeś go tyle robiłeś go 3 h i jest wart sporo ale co tam nie zabijesz go bo sobie sqla zrobisz (białego to białego ale jak idziesz z białym sqlem i napotkasz ... to masz przechlapane czyli ded). Redzika też nie trudno sobie wbić zabijesz parę osób dziennie i jest a przecież ktoś ci mógł zabić kogoś z ziomków (i trzeba pomóc kolegom się odbić) a to ktoś wyzywa wiem przeważnie lepiej olać ale czasami można nie wytrzymać nerwowo. Niech nikt nie mówi że sqlhunting jest dobry bo to tak samo jak by mówić że są dobre haki a to bzdura.

Tragicall
06-06-2006, 15:10
Czy zabicie gościa, który ci celowo utopił lootbag zwróci ci go? Polepszy nastrój? Czy jak Ty lecisz i nabijasz na kimś sqla, bo twój ziomek go sprowokował, a Ci niedokładnie wytłumaczyli to dobre rozwiazanie, a może to juz forma PA- protekcji?
Sqlhunting jest najbardziej świadoma cześcią gry, ponieważ polujesz na tych, którzy przewidzieli możliwośc rewanżu robiąc se truskawę.
Nad emocjami trzeba panować, a słowa nie zabijają, choć są przyczyna 90% nieporozumień w tej grze.
Z każdej sytuacji jest wiele dróg wyjścia, a nie tylko ta najprostsza dead. Szacunek.

Dragon86
06-06-2006, 16:25
Czy zabicie gościa, który ci celowo utopił lootbag zwróci ci go? Polepszy nastrój? Czy jak Ty lecisz i nabijasz na kimś sqla, bo twój ziomek go sprowokował, a Ci niedokładnie wytłumaczyli to dobre rozwiazanie, a może to juz forma PA- protekcji?
Sqlhunting jest najbardziej świadoma cześcią gry, ponieważ polujesz na tych, którzy przewidzieli możliwośc rewanżu robiąc se truskawę.
Nad emocjami trzeba panować, a słowa nie zabijają, choć są przyczyna 90% nieporozumień w tej grze.
Z każdej sytuacji jest wiele dróg wyjścia, a nie tylko ta najprostsza dead. Szacunek.
Czlowiek wez sie zastanow co mowisz bo pokazujesz tylko jedna strone powodu posiadania skulla, a co jesli ten ktos wlasnie proboje ci zarabac loot baga?? a co jesli towj kumpel zostal zaatakowany przez random pk..? naprawde pomysl zanim cos napiszesz bo slabisz ludzi takimi tekstami :D
Edit: do tego dano mozliwosc posiadania skulla by muc bronic sam swoich interesow a jak jestes taki cwany to zacznij huntowac wyrzesz lvle ze skullem ;) nie mowie ze nie zgadzam sie z toba w pelni ale slowa czasami niewystarczaja :]

Miltoner
06-06-2006, 16:55

Rozp****il mnie ten twoj post xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dam ci dobry przyklad z rl... Wbijaja kolesie do ciebie na impreze, fajnie sie wszystko rozkreca bla bla bla... nagle widzisz ze koles chce ci zaje*** telefon... podchodzisz do niego i sie pytasz co on ku*** odpie****?! A on jebs ci telefon o ziemie rozp**** (Koles jest pizda i go spokojnie mozesz naje**** to tak jak z w tibii ty masz 70 lvl a koles ma 10 =P) co robisz ??? 1. Zostawiasz go (ch** tam i tak telefonu nie odzyskam...) 2. czy nape*****sz skur****a jeb***o niech sie je***a ku***a nauczy -.-. Jakby koles nie dostal w p.i.z.d.e to by dalej probowal ci cos zaje***c to tak jak w tibii koles ci wrzucil loota do wody i co nic mu nie zrobisz ??? On wtedy bedzie robil to non stop -.-... albo jak ktos ci sie wje*** na kopalnie i prosisz go juz dluzsza chwile zeby wyszedl... do tego znalazl twojego loota i zaczyna z nim uciekac... To co nie upie***sz szmaty ??? Zastanow sie... A skullhunting to jest PA i tyle

pawlon
06-06-2006, 17:10
up@ muahahah co ty prymityw jestes, tez mi porownanie, dobrze ze nie porownales do gwaltu na twojej zdziewczynie w ciazy -.-

po 1. podroznijcie white skulla od red, owszem whita mozna nabic broniac lootbaga, czy kogos tam za cos zabijajac. ale red skull to cos innego. pokaz mi lev ponizej 40 z red skullem ktory go nie dostal za random pking? oczywiscie sa tez tzw "hacki" tyle ze ja sie z tego ciesze. jak cheatujesz to towj rpbolem. Gmowie nie moge ci udowodnic i zbanowac, to chociarz hackerzy moze was naucza :D

i wbic red skulla nie jest tak prosto:
- noob chce ci ukrasc loot bag? w 99% przypadkow trafisz go ze 3x i ucieka, nie trzeba od razu zabiijac.
- lev 7 ci utoopil lootbag? trudno, po bagu, tylko kompletny noob zmarnuje unjusta na lev 7, zwlaszcza jak ma za to red dostac.
-zabili ci kumpla? wiec maja skulla, jak nie maja, tzn ze toj kumpel mial, wniosek? zamiast bezmyslnie bic dowiedz sie za co padl, bo w 99% przypadkow zabili go szlusznie.

tylko taka jest moralnosc polakow, a najlepsze jest to ze ci co narzekaja na skull hunting, to ludzie co sami czesto maj skulla wsumie za jakeis glupoty, sami pauje, a co lepsze jak juz maja reda to zabijaja kazdego kto zrobi yellow nie wazne czy missklick czy nie, liczy sie ze ma yellow. wiec pomysl zanim cos napiszesz. i POMYSL zanim nabijesz red sulla, bo red skull to jest PUNISHMENT za pkowanie, i tak jak cipsoft pisze ZACHETA dla innych zeby cie ukarali.

a teraz odnosnie galany ;)

PA trio znow w dominium, czyli sir zemus, dry'hubertos i raverton w komplecie znow w gildii demiego. i znow wariuja, to sie nazywa walka z pa. dobrze ze inny tak z pa nie walcza bo by bylo ciezko :D

jastr
06-06-2006, 17:42
Hehe no nie porównanie do życia w Rl to przegięcie fakt :P ale (jak zawsze musi być jakieś ale :)) powiedz że po 3 h expienia i lootowania masz lootbaga wartego około 20K i nie zabijesz tego 7 lvla który ci go wrzucił do wody wiem wiem zaraz powiesz to nic nie zmieni po co tracić unjsta ale po co grasz jak nawet o własnego lootbaga nie potrafisz zadbać. Na pewno po 3 strzałach gościu nie ucieknie bo to noob char i wbija w to że padnie w końcu i tak po kradzieży twojego lootbaga miał by przeje.... To jest gra a nie życie w życiu przecież nie zabiłbym nikogo ale w grze to inna sprawa. Co do pomocy koledze to nie zawsze jesteś online po tym jak kolega padnie a więc sql mógł zniknąć, poza tym jest jeszcze rodzina itd a noobów na galanie pełno. (coś o tym wiem niedawno postanowiłem sobie rozpocząć od nowa hehe zrobłem postać wyszedłem na maina i.. na 9 lvl jak byłem na trolach padłem od jakiegoś 19 lvlowca) Pa i Pk na galanie jest pełno o rozpoczęciu gry bez dobrego protekta i expiąc samemu nie ma nawet mowy. Zanim się wbije 20 lvl ma się już z 20 ded na swoim kącie. Truskaweczka to przeważnie oznaka że postać ją nosząca Pkowała bądz Pkuje ale jest też część osób która wbiła ją nie Pa i Pk ale po prostu broniąc swoich racji i praw.

Miltoner
06-06-2006, 19:00
po 1. podroznijcie white skulla od red, owszem whita mozna nabic broniac lootbaga, czy kogos tam za cos zabijajac. ale red skull to cos innego. pokaz mi lev ponizej 40 z red skullem ktory go nie dostal za random pking? oczywiscie sa tez tzw "hacki" tyle ze ja sie z tego ciesze. jak cheatujesz to towj rpbolem. Gmowie nie moge ci udowodnic i zbanowac, to chociarz hackerzy moze was naucza :D

Ja mam rs'a 39 rp i nie wbilem go random pk'ingiem co do porownania to moze przesadzilem .. xDD

i wbic red skulla nie jest tak prosto:
- noob chce ci ukrasc loot bag? w 99% przypadkow trafisz go ze 3x i ucieka, nie trzeba od razu zabiijac.
- lev 7 ci utoopil lootbag? trudno, po bagu, tylko kompletny noob zmarnuje unjusta na lev 7, zwlaszcza jak ma za to red dostac.
-zabili ci kumpla? wiec maja skulla, jak nie maja, tzn ze toj kumpel mial, wniosek? zamiast bezmyslnie bic dowiedz sie za co padl, bo w 99% przypadkow zabili go szlusznie.

U mnie jest tak ze w 90 % bija moich kumpli without reason, a akurat w tym momencie nie ma mnie online, wiec zabijam ich pozniej... i skull tez moze zniknac zanim do kolesia dobiegniesz (np. jak bija go w 5) ehh nie chce mi sie juz wymieniac tych przykladow bo i tak ja wiem swoje ty wiesz swoje w tibie i tak juz nie gram wiec nie chce mi sie na ten temat dyskutowac... wiecej na tym forum wypowiadac sie nie bede =P zreszta who care xd cya

pawlon
06-06-2006, 19:48
Hehe no nie porównanie do życia w Rl to przegięcie fakt :P ale (jak zawsze musi być jakieś ale :)) powiedz że po 3 h expienia i lootowania masz lootbaga wartego około 20K i nie zabijesz tego 7 lvla który ci go wrzucił do wody wiem wiem zaraz powiesz to nic nie zmieni po co tracić unjsta ale po co grasz jak nawet o własnego lootbaga nie potrafisz zadbać. Na pewno po 3 strzałach gościu nie ucieknie bo to noob char i wbija w to że padnie w końcu i tak po kradzieży twojego lootbaga miał by przeje.... To jest gra a nie życie w życiu przecież nie zabiłbym nikogo ale w grze to inna sprawa. Co do pomocy koledze to nie zawsze jesteś online po tym jak kolega padnie a więc sql mógł zniknąć, poza tym jest jeszcze rodzina itd a noobów na galanie pełno. (coś o tym wiem niedawno postanowiłem sobie rozpocząć od nowa hehe zrobłem postać wyszedłem na maina i.. na 9 lvl jak byłem na trolach padłem od jakiegoś 19 lvlowca) Pa i Pk na galanie jest pełno o rozpoczęciu gry bez dobrego protekta i expiąc samemu nie ma nawet mowy. Zanim się wbije 20 lvl ma się już z 20 ded na swoim kącie. Truskaweczka to przeważnie oznaka że postać ją nosząca Pkowała bądz Pkuje ale jest też część osób która wbiła ją nie Pa i Pk ale po prostu broniąc swoich racji i praw.

walsnie w tym rzecz, w bronieniu lootbaga. powiedzmy ze ty maz lev 40, noob lev 7 chce cie okrasc, jakie ma szanse? zadne chyba ze w dp, pchasz baga i biegniesz dalej, i zaden lev cie w zyciu nie dogoni. moze sobie o lootbagu co najwyzej pomarzyc. noobow jest pelno to fakt, ale np wczoraj wbilem sobie lev 20 sorcem, i jakos nie mialem w trakcie expienia zdnych problemow.

Miltoner@ jak skull kolesiowi znikinie bo cie nie bylo albo cos, to rozumiem izdiesz go zabic pozniej.. i np wiesz ze masz np 2 unjusty do zrobienia, trzeci = red skull. a pkerow niech bedzie np 4. zabijasz tych 2, a o 2 prosisz znajomego/kumpla czy kogos tam i po sprawie, pkerzy nie zyja. red skulla nie ma. prawda jest taka ze jak nie jest sie na wojnie to red skulla ZAWSZE da sie uniknac. tylko nie zawsze sie chce :P

jastr
06-06-2006, 21:30
no niby kombinować można 2 ty 2 kolega itd itp tylko skoro masz powiedzmy 80 lvl to czemu musisz kombinować jak koń pod górę bo jedni mogą mieć reda inni nie ?? Co do kradzieży lootbaga to niestety noobów pełno i nie tylko w depo mogą ci zaje... to że jesteś szybszy nie oznacza, że jest to niemożliwe (kiedy idziesz lootbaga wyrzucasz przed siebie zawsze istnieje ryzyko że ktoś wlezie ci wtedy "na ekran" dojdzie do twojego lootbaga pierwszy a niestety zdarza się że jest więcej niż 1(noob) wtedy odzyskanie lootbaga bez użycia siły jest dosyć trudne). Co do expienia sorcem to pewnie z pacc?? bo jakoś naprawdę nie chce mi się wierzyć, że bez deda zrobiłeś 20 lvl (na Galanie) to coś jak mission imposible chyba że jesteś TOM CRUSE( nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko :P). Denerwuje mnie fakt, że jedni mogą mieć red skule a inni nie. Bo jeśli 60 lvl ma reda to na pewno PK a jeśli 100 to pewnie przez przypadek wbił :P. Równość dla wszystkich Komuniści łączcie się hehe żartuję oczywiście:) Co nowego z wiadomości z Galany??

Tragicall
06-06-2006, 22:42
Dragon na twoje zarzuty odpowiedział pawlon wiec nie będę się powtarzał.
Chcę zauważyć również, że ja nie pisałem o świetych krowach, którym wolno mięć truskawę, a nie dają tego prawa innym, bo to rzeczywiscie jest wypaczenie. Napisałem tylko, że sqlhunting jest dobrym rozwiązaniem, bo zmusza do trzymania sie pewnych reguł, które regulują nasze życie w Tibii.

Miltoner - wystarczyło zebrać kilku znajomych, którzy widzieli zajście, wyrzucić gościa za drzwi i następnego dnia złożyć pozew w sądzie z powództwa cywilnego przeciw niemu. Wiem, że korzystanie z dobrodziejstw państwa jest trudne do przełknięcia, ale złodziei powinien siedzieć w pierdlu, a nie po imprezach się szlajać i dalej kraść. Wklepanie mu, nie zmieni jego mentalności.

Dragon86
06-06-2006, 22:59
jakos nie spostrzeglem zeby Pawoln cos mowil ale skoro nadal uwazasz ze "wszystko" mozna pokojowo zalatwic to zmien serv na non-pvp tam se mozesz zalatwiac i zalatwiac a i tak nic ci to nie da ;)
a co do tego skull hun tingu nie popieram i nigdy nie bede bo kazdy z nas mial kiedys skulla (nie mowiem tu o pkowaniu)... aha bylbym zapomnial skull huntin dobre rozwiazanie?? LOL?? czy ty sie z choinki urwales, regol?? myslisz czemu gram na normal pvp ?? po to zeby jak jakis noob proboje ci uprzykrzyc zycie muc mu natluc i nie mow mi ze nie wiem co gadam bo wiem, bo na non-pvp gralem i wiem co tam odchodzi jesli ci nie asi to zmien serv przeciez to nic trudnego tam nie bedzie problemow z twoimi rozwiazaniami(w pelni) bo jak wczesniej pisalem nie uwazam ze pokojowe rozwiazania sa zle :] tylko nie zawsze sie sprawdzaja ;) wiec daruj se skull hunting bo niewieze zes taki swiety i ze nie bylo tak ze kumple nie mieli przez ciebie skulla lub ty sam go nie miales, jeszcze raz apeluje do ciebie mysl a pozniej pisz:D

Tragicall
06-06-2006, 23:17
Dragon ja Cię nie obrażam, ale widzę, że bedę musiał się zniżyć do twego poziomu. Przeczytaj kilka postów wyżej co Pawlon napisał - może wcześniej nie zrozumiałeś. Trening podobno czyni mistrza.
Odpowiadając na twój najprotszy argument, że to pvp-world użyje identycznego stwierdzenia - idź na pvp-enforced, tam nie ma sytemu sqli jak tu Ci się nie podoba;)
Następnym razem wnieś coś bardziej sensownego do dyskucji. Szacunek...

Dragon86
06-06-2006, 23:25
ty chyba naprawde nie zrozumiales o czym mowie na pvp-enfo dostajesz expa za zabijanie innych graczy tutaj mozesz co najwyrzej miec loota z nich i masz racje co do jednego teraz odpowiedziales na najprostszy argument bo chyba na reszte nie znalazles odpowiedzi ;) a ja nie bede popierac skull huntingu nigdy bo czasami nie sposob nie miec skulla bo przeciez po to sa takie swiaty jak ten :]

Dragon86
06-06-2006, 23:25
ty chyba naprawde nie zrozumiales o czym mowie na pvp-enfo dostajesz expa za zabijanie innych graczy tutaj mozesz co najwyrzej miec loota z nich i masz racje co do jednego teraz odpowiedziales na najprostszy argument bo chyba na reszte nie znalazles odpowiedzi ;) a ja nie bede popierac skull huntingu nigdy bo czasami nie sposob nie miec skulla bo przeciez po to sa takie swiaty jak ten :]
Btw, Szacunek dla ciebie tez bo kazdy ma swoje poglady i ja tego nie zmienie aha i w nastyepnym poscie daj jakies lepsze argumenty bo te nie przemawiaja do mnie ;)

Lord Hybrid
06-06-2006, 23:27
1. Jeżeli jesteście na tyle ubogo rozwinięci manualnie, że jakiś gość (którego nazywacie noobem - liczmy około 8-20lvl) potrafi ukraść i uciec z lootem postaci o kilkanaście lvli wyższym to może znak, że najwyższa pora pograć w SZACHY ? :p

2. Możliwość ubicia innego gracza co za tym idzie w pewnym stopniu rywalizacji to jedna z najważniejszych cech gier online. Jak przychodzisz sobie tylko zabić kilka potworków to idz na OTSa. Jeżeli logujesz sie tylko pogadać to też masz specjalnie wyznaczone PZ-ty

3. Skull hunting nie jest dobry i obejmuje tylko tych nieznanych przez nikogo. :(

Tragicall
06-06-2006, 23:35
Dragon to znaczy jakie inne argumenty?
Wiem co Cię irytuje, że Ty nie możesz uczestniczyć w tych łowach, ale tu pojawia sie pole do popisu dla Demiego, który mógłby to jednym postem na Tibia.com uregulować i problem sam by się rozwiazał. W stylu "każdy człowiek z red sqlem może zostac zabity bez ponoszenia jakichkolwiek konsekwcji. W razie problemów Dominium broni tego prawa". Jeżeli chcemy lepszej Galany, to bylby milowy krok ku temu. Ale to jest jedynie życzenie;)
Lord chyba piszesz teraz wyraźnie pod siebie będąc członkiem Dominium:)

Dragon86
06-06-2006, 23:36
1. Jeżeli jesteście na tyle ubogo rozwinięci manualnie, że jakiś gość (którego nazywacie noobem - liczmy około 8-20lvl) potrafi ukraść i uciec z lootem postaci o kilkanaście lvli wyższym to może znak, że najwyższa pora pograć w SZACHY ? :p

2. Możliwość ubicia innego gracza co za tym idzie w pewnym stopniu rywalizacji to jedna z najważniejszych cech gier online. Jak przychodzisz sobie tylko zabić kilka potworków to idz na OTSa. Jeżeli logujesz sie tylko pogadać to też masz specjalnie wyznaczone PZ-ty

3. Skull hunting nie jest dobry i obejmuje tylko tych nieznanych przez nikogo. :(

Co do 2 i 3 punk sie zgodze ale co do 1 konwersowalbym na ten temat wiesz Hybrid masz juz ten swoj lvl etc.. i raczej 8 lvl nie wbija ci sie na respa i nie thiefoje loot baga a przeciez nie bedziesz uciekac z hunta tylko daltego ze noob proboje cie zajumac loot baga ;) i kazdy z nas mial kiedys ten niski lvl i thiefow nie lubil jesli ktokolwiek ich lubi :] a bronac swoich interesow nie wazne ktory lvl ma taki typ nie mowie ze trza go odrazu zabic ale czasami jest to konieczne :D

Lord Hybrid
06-06-2006, 23:44
To ubijasz thiefa na respie i expisz dalej. Masz skulla, nikt cie nie widzi, nie atakuje itd. A jak idziesz pod depo i widząc kolegów bawisz sie w miss clicki, test hity i inne badziewia to jak cie ktoś zobaczy to wtedy już zonk. :( Ja nie mówie że jestem za skul huntingiem bo tego wcale nie popieram.

Jeśli chodzi natomiast o PA i inne tego typu sprawy, to najbliże new servy zobrazują ile osób odeszło z tego serva, ile bedzie online i jak bardzo będzie słaby resp :p

Dragon86
06-06-2006, 23:45
Dragon to znaczy jakie inne argumenty?
Wiem co Cię irytuje, że Ty nie możesz uczestniczyć w tych łowach, ale tu pojawia sie pole do popisu dla Demiego, który mógłby to jednym postem na Tibia.com uregulować i problem sam by się rozwiazał. W stylu "każdy człowiek z red sqlem może zostac zabity bez ponoszenia jakich kolwiek konsekwcji. W razie problemów Dominium broni tego prawa". Jeżeli chcemy lepszej Galany, to bylby milowy krok ku temu. Ale to jest jedynie życzenie;)
Lord chyba piszesz teraz wyraźnie pod siiebie bedąc członkiem Dominium:)

weisz ciezko to zrobi ale twoje wypowiedzi zaczynaja mnie naprawde irytowac ;)
po pierwsze kto powiedzial ze nie moge zabijac skulli (ty?)
po drugie zabij skulla tylko dlatego ze ma skulla ( przeciez taka osoba moze miala hacka, albo po prostu miala pecha jak moj rl ktotremu noob nawalal monka ciagle i zabijal a on nie wiedzial ze nie ma juz wolnych uinjestow)

Dragon86
06-06-2006, 23:46
To ubijasz thiefa na respie i expisz dalej. Masz skulla, nikt cie nie widzi, nie atakuje itd. A jak idziesz pod depo i widząc kolegów bawisz sie w miss clicki, test hity i inne badziewia to jak cie ktoś zobaczy to wtedy już zonk. :( Ja nie mówie że jestem za skul huntingiem bo tego wcale nie popieram.

Jeśli chodzi natomiast o PA i inne tego typu sprawy, to najbliże new servy zobrazują ile osób odeszło z tego serva, ile bedzie online i jak bardzo będzie słaby resp :p
malo ludzi juz jest teraz max 600 nie to co kiedys ze kolejka byla ;)
a na new serv nie wybiore sie bo tam dopiero bedzie PA pelna geba ;)
Edit wybaczcie jesli cos nei ten teges napisalem ale troche sie urznelem ;)

Tragicall
06-06-2006, 23:56
po drugie zabij skulla tylko dlatego ze ma skulla ( przeciez taka osoba moze miala hacka, albo po prostu miala pecha jak moj rl ktotremu noob nawalal monka ciagle i zabijal a on nie wiedzial ze nie ma juz wolnych uinjestow)
Wiesz napisz ten tekst wszystkim ludziom, którzy akurat zgineli tego dnia jak miał haka i niech Cię zrozumieją, bo jak pisał Pawlon, a ja się z nim zgodzę, że prawdziwy cracker na tibie by czasu nie marnował, więc pozostaje hak tylko z winy cheatów, a to chyba jest nie fair w stosunku do innych graczy.
Nie moja wina, że Twój kolega zabił wczesniej kilka osób i o tym zapomniał;)

Dragon86
07-06-2006, 00:02
Wiesz napisz ten tekst wszystkim ludziom, którzy akurat zgineli tego dnia jak miał haka i niech Cię zrozumieją, bo jak pisał Pawlon, a ja się z nim zgodzę, że prawdziwy cracker na tibie by czasu nie marnował, więc pozostaje hak tylko z winy cheatów, a to chyba jest nie fair w stosunku do innych graczy.
Nie moja wina, że Twój kolega zabił wczesniej kilka osób i o tym zapomniał;)
to milo ze jestes w ten sposob ograniczony ze szufladkujesz wszystkich do jednego dzialu... ale niestety musze powiedziec ze nie wyszstkie hacki sa powodem cheatow :p mnie tez kiedys hacknieto i nie dlatego ze cheatowalem ( bo uwazam cheatowanie za cos co niszczy ta gre) ale przez gg bo wyslal mi ktos k-loggera albo moj inny kumpel zostal hackniety przez kumpla z rl wiec nie mowcie ze ci co maja hacki odrazu sa cheaterami bo sie przeliczycie :p
aha to ze moj kolega zapomnial to nie znaczy ze odrazu skull to jego random pk;)
aha jak takis cwany to zabij se kardeara albo innego typa z Dominium obecnie (nei zebym mial cos do nich xD ) za to ze ma rs -.-

Tragicall
07-06-2006, 00:10
Wiesz rs u wysokich leveli mnie nie rażą jakoś;) , co nie znaczy, że zgadzam sie z ich pochodzeniem. Czasem jakbyś się starał nic nie zdziałasz. Ale zobacz, że taki typ jak Valliantis i inni mu podobni, co dzięki protekcji, ludziom życie zatruwali musieliby nabrać szacunku dla innych graczy. Właśnie takie low i middle levele są zmora naszej galany. Kurde, ale to patetycznie zabrzmiało.

Dragon86
07-06-2006, 00:20
nie mowie ze wszyscy sa swieci za to ty wszystkich lvli 8-60 szuflakujesz jaklo zwyklych pkow ktorzy se kase zarabiaja na dedach.8o wiec naprawde jak dlamnie szkoda kontynlowac ta rozmowe bo jeszcze zamkna ten temat a tego bym nie chcial :)

pawlon
07-06-2006, 00:21
Wiesz rs u wysokich leveli mnie nie rażą jakoś;) , co nie znaczy, że zgadzam sie z ich pochodzeniem. Czasem jakbyś się starał nic nie zdziałasz. Ale zobacz, że taki typ jak Valliantis i inni mu podobni, co dzięki protekcji, ludziom życie zatruwali musieliby nabrać szacunku dla innych graczy. Właśnie takie low i middle levele są zmora naszej galany. Kurde, ale to patetycznie zabrzmiało.

jakby nie zabrzmialo jest to prawdziwe. podany byl przyklad kardeara, ale zoabcz to lev 100+ i jakos to mozna zniesc jak ma powiedzmy 50 lev wiecej od ciebie i bije cie za skulla czy cos. natomiast jak zaczyna to robic gosc co ma 50 lev mniej niz ty, i tylko dlatego ze kogos tam zna, to wtedy dopiero mozna sie w...zdenerwowac :P

no i wbrew pozorom tych lev 100+ nie jest az tak wielu, natomiast w dzisiejszych czasach za rptekcje moze zaplacic prawie kazdy. to nastepny problem, ze niektory high lev protektuja za kase nic nie wiedzac o sposobie gry osoby protektowanej.

przyklad gildia Sir Imp squad czy jakos tak, dzialajaca na terenie Carlin. sami low lev polacy ktorzy zaplacili za protekcje. na szczescie nie kazdy sie ta ich protekcja przejmuje :D GBS to kolejny przyklad typowej pK gildii z protekcja. i dopiero cos takeigo jest wkurzajace, i mimo tego co tu pisze nie oppieram skull huntingu, ale jak ktos huntuje red skulle z takiej gildii to ma moje poparcie :)

Dragon86
07-06-2006, 00:27
Caly czas o tym mowie, nie kazdy skull odrazu znaczy ze zabija 4fun oczywiscie sa tacy i naprawde nie mam nic rpzeciwko temu ze padaja. ale to nieznaczy ze all skulls to odrazu tacy jak oni pkeye pelna geba, wiec skull huntin to nic dobrego i nighdy nie bedzie dobre
Edit: Coz troche urzniety bylem i ktos mogl mnie zle zrozumiec xD

Pafen
07-06-2006, 21:32
Nastepne superr wydarzenie:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1259153

Moim zdaniem Sir Zemus powinien byc wywalony z gildii...

@Edit
I dead Keliki (za nic):
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1258468

Tragicall
07-06-2006, 22:25
Zemus rzeczywiscie przesadził, chyba woda sodowa w postaci Kondy w gildii mu do głowy za mocno uderzyła, nic trza czekać na reakcje Demiego.

W sprawie Keliki - człowieka o zapedach gmowskich- najbardziej chyba pasuje: gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą i właśnie jednym z nich dostała mocno;)

Lord Hybrid
07-06-2006, 22:39
Nastepne superr wydarzenie:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1259153
Moim zdaniem Sir Zemus powinien byc wywalony z gildii...

To przykład gościa który dorwał nowego chara i myśli że ma do wszystkiego władze......

@Edit
I dead Keliki (za nic):
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1258468

Widać, że nie jesteś w temacie. Oprócz tego, za co padł Kelika dochodzi wątek jego PA i bawienia sie w GMa. (ja osobiście sie ciesze z jego deda, wkońcu może z czystym sercem napisać - jak to zawsze bywało - że to pvp-server :)) Dodatkowo zawsze gdy coś sie działo brał w tym udział z Wanosem Elstarem, Toxo Ye~ i Sir Impem. Skoro oni są w HWL to oczywiste jest Kelika im pomagał co było widać :p

Pafen
07-06-2006, 23:03
Widać, że nie jesteś w temacie. Oprócz tego, za co padł Kelika dochodzi wątek jego PA i bawienia sie w GMa. (ja osobiście sie ciesze z jego deda, wkońcu może z czystym sercem napisać - jak to zawsze bywało - że to pvp-server :)) Dodatkowo zawsze gdy coś sie działo brał w tym udział z Wanosem Elstarem, Toxo Ye~ i Sir Impem. Skoro oni są w HWL to oczywiste jest Kelika im pomagał co było widać :p
Hehe dzięki za wiadomości :)

Btw: ja tylko wiedzialem o tym ze Kelika pomagała przy zabiciu Dante of Skys.

pawlon
08-06-2006, 00:18
To przykład gościa który dorwał nowego chara i myśli że ma do wszystkiego władze......

tez sie ciesze ze padl. cale zycie sie chowal za Rivenem i kozaczyl(bo sie znaja z rl), pyskowal, zabijal ludzi niby za cheaty. Tyle ze nie zawsze oni naprawde cheatowali. a do tego pomyslmy, jakie sa tak naprawde szanse ze byl tam przypadkowo? zwlaszcza ze zna rivenna z rla a sam jzu dawno nie gra? akurat w tym czasie? w tym miejscu, z tym teamem? moim zdaniem zabilo go slusznie, a jak nie to ma pecha :D nosil wilk razy kilka.... :D

teraz jeszcze reszta takich frajerow powinna pasc, mam na mysli ludzi takich jak Thum thm, irlo itp. ;)

Dragon86
08-06-2006, 00:35
Irlo juz nieraz padl od kondy czy kogos od niego ;)
a Thum bedzie teraz neutral jak zawsze kiedy sprawa jest niepewna dla niego :p

sliver
08-06-2006, 22:45
Wypada mi pochwalic Demiego.. Dzisiaj jakis koles z jego gildi przed dp ab lal kogo popadnie. Gdy to zobaczylem przypomnialo mi sie co Demi tutaj pisal a mianowicie zeby go informowac o kazdym takim przypadku. Rzeczywiscie gdy napisalem odrazu przybiegl wiec widac ze slow na wiatr nie rzucal... nie mogl takze raczej wiedziec ze czytam to forum prawie co dzien i ze sprawdzam jego wiarygodnosc bo za duzo nie postowalem. Brawa dla niego ...

aaa i bylem przy tym jak mowil ze go wyrzuci... czy go wyrzucil czy udzielil ostrzezenie nie obchodzi mnie... jak mowilem wazne ze reagowal.

wilderwein
09-06-2006, 06:16
Zaxuhe padł

Jun 09 2006, 04:58:46 CET Killed at Level 119 by Keekz'Lorenzo and by Sir Imp

Lord Hybrid
09-06-2006, 16:49
Zaxuhe padł

Jun 09 2006, 04:58:46 CET Killed at Level 119 by Keekz'Lorenzo and by Sir Imp

:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(

Teraz to sie wk********. Sądze że po tym sporo osób pomoże w wojnie przeciwko HWL -.-

Drakeel
09-06-2006, 17:08
Pfrt, fuck him.
I tak nigdy go nie lubiłem.

/Oddany fan Keekz'a. <3

Tragicall
09-06-2006, 18:04
Z zupełnie innej beczki:
"Jeszcze tego lata,
Jeszcze tego lata,
Polska będzie mistrzem świata! Hey":)
Mam nadzieję, że będzie mi to wybaczone;)

Mlecziii
09-06-2006, 18:35
Pfrt, fuck him.

/Oddany fan Keekz'a. <3

A ty go lubisz za jego piękne PA ????:D

Lord Hybrid
09-06-2006, 20:36
Pfrt, fuck him.

/Oddany fan Keekz'a. <3

Skoro tak, ja Ciebie od teraz nie lubie.
Poświęce 7 ostanich unjustów w tym miesiącu aby cie nauczyć szacunku do innych. Więc to chyba sie nazywa hunted X(
Nie mam szacunku dla takich osób jak ty.

Do końca dnia sama wyjdziesz z Chempions of Olimp albo ja to załatwie i Cie wywalą.

Tragicall
09-06-2006, 20:53
Lord chyba przesadzasz, bo każdy ma prawo do własnego zdania. Do wyrażania go służy właśnie to forum. Mam nadzieję, że przemyślisz swoje słowa, bo każdy z nas ma własne doświadczenia odnośnie innych graczy- raz pomagali, innym widać szkodzili. Więcej opanowania i wstrzemieźliwości.

jastr
09-06-2006, 22:19
hehe hunted za to że się kogoś nie lubi :P nieźle a ja nie lubię Busha, Hop coli i jest jeszcze kilka osób których nie lubię w końcu nie muszę wszystkich wielbić, lubić i kochać. To że się kogoś nie lubi nie oznacza że trzeba go huntować. To tylko gra więc wrzuć na luuuuz.

Lord Hybrid
09-06-2006, 22:52
Pfrt, fuck him.

Zaxuhe jest moim dobrym przyjacielem tutaj i wiele mu zawdzięczam. Nie pozwole nikomu pisać tego typu tekstów - i nie mówie tu o tym, że go nie lubi lub coś, ale o tym co napisał wyżej. Dodatkowo zaobserwowałem już na innych forach:

o Zaxuhe

Originally posted by Falea on 09.06.2006 00:58:06:
> ...and you had to create special topic on tibian
> forum.
> How stupid was that. Like you don't see him every
> day.
> At least you could have named it differently, like
> "official farewell thread", but damm, man use some
> brain next time, okay?
>
> Bababababababa~
> Mr. Vincente Benavente.

W takim razie teraz ja go f*** :) lepiej?

Rybzor
09-06-2006, 22:58
Oj Hybrid jaki Ty mściwy, naucz łosia szacunku! ;D

Lukaszes
09-06-2006, 23:10
Lord jezeli chcesz w jakims stopniu pomoc Zaxuhe to nie marnuj unjustów na jakiegos druida. lepiej zajmij sie wyzszymi lvlami.oni zapewne sa wiekszym zagrozeniem niz 37 druid.

Lord Hybrid
09-06-2006, 23:56
I tak nie gram narazie ze wzgledu na studia, to po co maja się marnować. Pozatym poprawie kilku osobom humor :) I nie chce żadnego paymenta, kasy bo to nie o to chodzi

Lukaszes
10-06-2006, 00:03
hehe. to jezeli chcesz poprawic mi humor to moge podac Ci nick jednego nooba ktorego mozesz zabic. podac Ci??:evul:

pawlon
10-06-2006, 02:26
hybrid@ zachowujesz sie jak gowniarz w tym momencie. kazdy ma prawo do swojego zdania, kim tobi sie wydaje ze jestes? bogiem? dla mnie jestes tylko choragiewka, podoba mi sie ten przydomek, i nie przecen swoich mozliwosci bo sie mozesz pomylic.

a to ze zax to noob to prawda. jego dedy mowia same za siebie
(isc na dnjiny bez dwarven ringa?) a to ze co jakies 2 tygodnie widzimy jego topic na forum ze jest retired jest jeszcze lepsze. jak ci sie nie podoba czyjes zdanie to nie czytaj forum. bo po to ono jest, do wymiany opinii.

PS: nic na swiecie nie da ci prawa to mowienia ludziom kogo moga miec w gildii a koga maja wywalic, pathetic. jesli CoO ma w sobie cos z dawngo CoO to mam nadzieje ze solidnie cie wysmieja :D

Atlas
10-06-2006, 09:00
No CoMMenT

Atlas de'Ath

ProCZOP
10-06-2006, 09:06
Zgadzam sie z Atlasem.

Hybrid chce teraz pokazać jaki jest mocny i zabije 35 druida. Rządzi. :D ..

Xulinor
10-06-2006, 11:32
Odwalcie sie od Hyberda bedzie robol co mu sie podoba a nie.. to co wy uwazacie za sluszne. nie sobie zabija nawet 8 lvle postacie <lol> to byl Joke no ale dajcie mu siana nie robi co chce ja zabijam 27 knightem "xulinorem" 30 a nawet 40 lvl bo mi sie tak podoba a jak mu sie podba zabijacie 36 lvl to Lajcior. Pozdro dla Demiego i Catrsihi :)

Lord Hybrid
10-06-2006, 12:03
hybrid@ zachowujesz sie jak gowniarz w tym momencie. kazdy ma prawo do swojego zdania, kim tobi sie wydaje ze jestes? bogiem? dla mnie jestes tylko choragiewka, podoba mi sie ten przydomek, i nie przecen swoich mozliwosci bo sie mozesz pomylic.

a to ze zax to noob to prawda. jego dedy mowia same za siebie
(isc na dnjiny bez dwarven ringa?) a to ze co jakies 2 tygodnie widzimy jego topic na forum ze jest retired jest jeszcze lepsze. jak ci sie nie podoba czyjes zdanie to nie czytaj forum. bo po to ono jest, do wymiany opinii.

PS: nic na swiecie nie da ci prawa to mowienia ludziom kogo moga miec w gildii a koga maja wywalic, pathetic. jesli CoO ma w sobie cos z dawngo CoO to mam nadzieje ze solidnie cie wysmieja :D

Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.

Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-

Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?

Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......

Możecie sobie teraz pisać co wam sie podoba i jeździć bo mnie to nie interesuje i wkońcu każdy może wyrazić swoja opinie tak samo jak każdy grajacy na pvp-servie może zabić. A w waszym przypadku nie macie prawa mówić czy można czy nie.

Nie mam zamiaru sie tutaj dłużej kłócić bo to nie jes miejsce na forum takie jak to.....i

A Ty zrozum różnice pomiedzy wymianą opinii a obrażaniu kogoś. Bo jest.

Zgadzam sie z Atlasem.

Hybrid chce teraz pokazać jaki jest mocny i zabije 35 druida. Rządzi. :D ..

Użyjemy noob charów ok ?

Zawiodłem sie na Was.....

btw. Thanks Xenthor :***

Fixi
10-06-2006, 12:13
Xulinor@ Dawno juz takiego noobka na tym Forum nie widzialem:baby:
Po 1:Naucz sie pisać:D
Po 2:Nie podlizuj sie tak Hybridowi
Po 3:H#%j mnie do obchodzi ze ubijasz swoim knightem jakieś 20 lvl -.-

Lord Hybrid
10-06-2006, 12:21
Xulinor@ Dawno juz takiego noobka na tym Forum nie widzialem:baby:
Po 1:Naucz sie pisać:D
Po 2:Nie podlizuj sie tak Hybridowi
Po 3:H#%j mnie do obchodzi ze ubijasz swoim knightem jakieś 20 lvl -.-

Mówiąc do kogoś tak wykazujesz brak szacunek do niego.

sliver
10-06-2006, 12:22
taa hybrid pokaz im :D

p.s bede mial beke jak keekz Cie dorwie jak bedziesz ubijal tego druta ;p

Ajron 88
10-06-2006, 12:34
Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.

Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-

Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?

Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......

Możecie sobie teraz pisać co wam sie podoba i jeździć bo mnie to nie interesuje i wkońcu każdy może wyrazić swoja opinie tak samo jak każdy grajacy na pvp-servie może zabić. A w waszym przypadku nie macie prawa mówić czy można czy nie.

Nie mam zamiaru sie tutaj dłużej kłócić bo to nie jes miejsce na forum takie jak to.....i

A Ty zrozum różnice pomiedzy wymianą opinii a obrażaniu kogoś. Bo jest.

Użyjemy noob charów ok ?

Zawiodłem sie na Was.....

btw. Thanks Xenthor :***

Taaak , Zax ma honor i szacunek , tak , no więc to że kupil chara i złamał jeden z przepisów gry ? co to k*rwa ma być , honor prostytutki czy jak ?

Szacunek ma ? może , ja na przykład po tym jak zobaczyłem jego film z wojny Pats-Unbreak stwierdziłem że to jest dz*wka a nie kolega.. on tam trzymał sie na tyłach bardziej niż by to sorcowi wypadało , nie robił praktycznie nic , a kiedy widział jak kilku patsów gonił Wojtixa i chyba Demiphanta nie pobiegł zanimi pomóc , tak samo blisko murów ankh , konda i paru innych gonili kogoś chyba jakiegos Venezuelczyka ,a twój Zax "ill die for my friend plax" sp*erdoliłw drugą strone.

On ma honor i szacunek hah.

Sini Sini.

Xulinor
10-06-2006, 12:41
Fixi Sam jestes Noobem.. boisz sie nawet skulla walnąc !! ja przynajmniej sie nie boje tak jak ty.. <lol2> a co do Hybrerda to on jest spox i nie gadaj ze mu sie pdlizuje poprostu go lubie i uwazam ze ma prawo do zabijania 37 lvli. on bedzie robil to co bedzie chcial. a ja mu w tym przyznaje racje Pozdro Hybrid :)

Xulinor :):P:D

Tarnos
10-06-2006, 12:56
Taaak , Zax ma honor i szacunek , tak , no więc to że kupil chara i złamał jeden z przepisów gry ? co to k*rwa ma być , honor prostytutki czy jak ?

Szacunek ma ? może , ja na przykład po tym jak zobaczyłem jego film z wojny Pats-Unbreak stwierdziłem że to jest dz*wka a nie kolega.. on tam trzymał sie na tyłach bardziej niż by to sorcowi wypadało , nie robił praktycznie nic , a kiedy widział jak kilku patsów gonił Wojtixa i chyba Demiphanta nie pobiegł zanimi pomóc , tak samo blisko murów ankh , konda i paru innych gonili kogoś chyba jakiegos Venezuelczyka ,a twój Zax "ill die for my friend plax" sp*erdoliłw drugą strone.

Sini Sini.

mam takie pytanie znasz ty k***a wogole zaxa ? -.-

@edit: dzisiejszy banshee quest odwolany matka zaxa rodzila xD

Ajron 88
10-06-2006, 13:01
nie nie znam Zaxa osobiście ale czy to zmienia coś ? to co napisałem to prawda , a przydomki jakich użyłem pasują do osoby gracza którego widzialłem na filmie.

Lord Hybrid
10-06-2006, 13:03
taa hybrid pokaz im :D

p.s bede mial beke jak keekz Cie dorwie jak bedziesz ubijal tego druta ;p

Trudno. Wkońcu kiedyś trzeba pierwszy raz paść na tym servie i poczuć jak to jest pojawić się w świątyni. A tak to od 33 lvlu na tych samych blessach :)

Sini Sini.

1. Ty na wojnie byś już dawno zwiał do depo i dał loga.
2. Jak może pisać o szacunku i honorze ktoś kto nigdy go nie miał?
3. Uwielbiam patrzeć na zazdrość Twoją że ktoś ma lepiej

Xen rox

vego8
10-06-2006, 13:13
wielki hybrid ktorego kazdy sie boji ja tez8o mocarny i niezniszczalny:P

Dragon86
10-06-2006, 13:16
@ Hybrid
Wiesz ja tez caly czas pracuje na szacunek innych, przestrzegam zasad tibijskich tych Cip Softu i tych stworzonych przez graczy :]
Mam swoje zasady i swoj honor a to ze cie ludzie na forum podpuszczaja i obrazaja to swiaczy tylko o tym ze nie dorosneli to tego by zachowywac sie tak jak powinien kazdy czyli z szacunkiem do innych graczy;)
a to ze inni uzadzaja PA i ciebie posadzaja o to, to nie twoja wina ale nie pokazuj im ze maja racje nie dawaj im tej satysfakcji;) pamietaj ze na szacunek pracuje sie dlugo a stracic mozna go w jednej chwili.
Ja ci nigdy zle nie zyczylem i mielismy te chwile ze czesto rozmawilalismy i lubilem ( lubiem ) cie nadal i szanuje :]

Lord Hybrid
10-06-2006, 13:25
wielki hybrid ktorego kazdy sie boji ja tez8o mocarny i niezniszczalny:P

A ty nie powinieneś być u Madzi ? Tylko na forum piszesz :p

Ajron 88
10-06-2006, 13:25
1. Ty na wojnie byś już dawno zwiał do depo i dał loga.
2. Jak może pisać o szacunku i honorze ktoś kto nigdy go nie miał?
3. Uwielbiam patrzeć na zazdrość Twoją że ktoś ma lepiej

Xen rox

1. Nie zjednego pieca chleb jadłem , i nie zdziwił bym sie jakby sie okazało że więcej wojen mam na karku i więcej razy padałem w obronie kolegów i "słabszych" niż ty.
2. Jeśli idze o tą gre i honor.. wydaje mi sie że go mam , nie złamałem zasad tej gry , nie odmawiam pomocy gdy ktoś o nią prosi.. a co do szacunku to niewiem czy ktoś mnie szanuje na galanie.. ale nie interesuje mnie to warzne że mnie kochają.

3. Nie mam czego mu zazdrościć mam lub miałem wszystko to w tej grze co on ma , jedyne czego "jescze" nie osiągnełem to lv 119 , no ale postać kupić może każdy idiota , więc czego ja mu mam zazdrościć ?

vego8
10-06-2006, 13:42
A ty nie powinieneś być u Madzi ? Tylko na forum piszesz :p
wrucilem a co nie moge:P a wiesz jak lubie cie wkurzacD:

a zeby nie bylo offtopa
12:56 Knight-Lordlion: 12:21 You advanced from Level 33 to Level 34.
2 char naszego ulubionego spammera forum wbil 34 lv gratz to nico:D

sliver
10-06-2006, 13:53
Trudno. Wkońcu kiedyś trzeba pierwszy raz paść na tym servie i poczuć jak to jest pojawić się w świątyni. A tak to od 33 lvlu na tych samych blessach :)

jezeli to prawda gz. ;) juz nie bede pytal po co ci blessy na 33 levelu:D

Ajron 88
10-06-2006, 14:02
ejj jestes smieszny i po****ny jestes jakims po*ebanym noobem ktury nie wie co pisza albo pisze to bo ma Downa albo sie nacpales .. pomysl co piszesz oczerniasz lorda za nic to jest kobieta lekkich obyczajów* JEGO SPRAWA KOGO ZABIJA I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY. ja jestem za lordem.

Xulinor :D

Lord Hybeird-- Spoko sioomek trzymajcie z nim !! a nie z takimi noobami /\

Tak jestem znany z dosyć dobrych ciętych żartów więc można powiedzeć że jestem śmieszny.

Nie nie jestem "po***any" ale twoja matka jest napewno skoro nie utopiła cie zaras po porodzie (z chamem , po chamsku , podstawowa zasada).

Nie jestem "noobem" , a ty mósisz byc totalnym kretynem , zacytuj mi któryś mój post w którym oczerniam "lorda" czy jak go tam nazywasz.

" I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY" , jak ktoś ogłasza coś na forum publicznym to mam do tego tyle samo co lord , ty i Benedykt 16'ty , nie mówiąc już tego że ja nie pisałem nic o Hybridzie ani o tym co robi.

Niezłych kolegów masz hybrid , skąd ty ich bierzesz? :D

Lord Hybrid
10-06-2006, 14:03
3. Nie mam czego mu zazdrościć mam lub miałem wszystko to w tej grze co on ma , jedyne czego "jescze" nie osiągnełem to lv 119 , no ale postać kupić może każdy idiota , więc czego ja mu mam zazdrościć ?

Jesteś nie poinformowany bo to nie był 119 lvl, choć to właściwie mało istotne.
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego.

jezeli to prawda gz. ;) juz nie bede pytal po co ci blessy na 33 levelu:D

Szkoda było mi skilli 75~ :p

Tak jestem znany z dosyć dobrych ciętych żartów więc można powiedzeć że jestem śmieszny.

Nie nie jestem "po***any" ale twoja matka jest napewno skoro nie utopiła cie zaras po porodzie (z chamem , po chamsku , podstawowa zasada).

Nie jestem "noobem" , a ty mósisz byc totalnym kretynem , zacytuj mi któryś mój post w którym oczerniam "lorda" czy jak go tam nazywasz.

" I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY" , jak ktoś ogłasza coś na forum publicznym to mam do tego tyle samo co lord , ty i Benedykt 16'ty , nie mówiąc już tego że ja nie pisałem nic o Hybridzie ani o tym co robi.

Niezłych kolegów masz hybrid , skąd ty ich bierzesz? :D

Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka.

Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz...

Btw. Zna jego nick w grze ktoś? :) zaraz sie dowiem. Grunt to dobry wywiad

Lord Hybrid
10-06-2006, 14:08
double post~~

Tragicall
10-06-2006, 14:11

W moim przekonaniu nie szanują nas, bo nie potrafimy sie zjednoczyć i przez to siły nie mamy. Twoja działalność na tym polu jest chyba znikoma.

Honor i szacunek w grze jest pojęciem względnym, przez to uzależniony jest od wielu czynników. Osobiście spotkałem na Galanie wielu porządnych ludzi, których twój komentarz obraża. Poza tym, co można rzec o pisklęciu, które własne gniazdo kale takimi słowami.

Skoro piszesz, że rzeczywistość miesza się ludziom z grą, to powiedz mi jak nazwać Twoje zachowanie, skoro Falea jestem przekonany w 100% nigdy nie uczyniła Ci nic złego w Tibii, a jedynie napisała własną opinię na forum, a konsekwncje poniesie w grze:confused:

Marny jest twój kodeks wewnętrzny skoro kilka słów krytyki może wpłynąć na jego zmianę. Zastanów sie nad tym i nie obrażaj sie od razu. Szacunek

Ajron 88
10-06-2006, 14:19
Jesteś nie poinformowany bo to nie był 119 lvl, choć to właściwie mało istotne.
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego.

Szkoda było mi skilli 75~ :p

Nie powiedzialem ze go kupil na lv 119 , powiedzialem ze postac moze kupic kazdy idiota.

"A robi każdy to co mu sie podoba" Wydaje mi sie ze poto sa te zasady w tibi zeby tego nie bylo.

Anarchii nikt by nie chcial prawda ? po to ustalamy wkolko nowe lepsze zasady i reguly (jak np dotyczace spawnow itd.)

Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka.

Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz...

Btw. Zna jego nick w grze ktoś? :) zaraz sie dowiem. Grunt to dobry wywiad

Dlaczego tak nazwałem ten profil ? moglbym powiedziec "A robi każdy to co mu sie podoba" ale wyjasnie , Ajron bo tak mnie wolali od dawna , napewno duzo wczeniej niz ten Ajron z warszawy zaslynol krążkiem z Małolatem , wiec niech nikt mi nie mówi że kseruje , bo pierwsze nagrywki pod którymi popisyałem sie Ajron , pochodza z 2002 roku , a wątpie że ktoś z was słyszał wtedy o "tamtym" Ajron'ie.

A dlaczego 88 ? bardzo proste cyfra "88" oznacza tyle samo co "hail Hitler" co wie każdy zaznajomoiony z kulturą Skinheadowsk'ą czy jak kto woli Neonazistowską , dlaczego ja tego używam ? od małego zadawałem sie z Skinheadami i tylko znimi , kwestia wychowania na jednej ulicy , i kiedy potrzbuje zrobić profil czy e mail , to pierwsza liczba która przychodzi mi na myśl.

Dalej , zbanować mnie za mój post ? tamten do Xulo~ coś tam ? dlaczego ? dostane punkt karny za wulgaryzm i tyle , pozatym używam tego profilu bo mój drugi jest zbanowany , wiesz za co ? za to co ty przechwilą zrobiłeś , za nie edytowanie postów tylko pisanie jednego pod drugim.

Nick w grze : Sinid

Lord Hybrid
10-06-2006, 14:27
Wiele osób które mnie zna wie, że i tak jej nie będe huncił i że to nie w moim stylu. I mają racje, bo przecież nie zmienie wartości według jakich grałem przez tyle czasu. Nigdy nie ubiłem nikogo za free i nie UBIJE. Dotyczy to też Falea. Ale musicie sie o mnie jeszcze dużo nauczyć a nie przedstawiacie tylko w złym świetle.

Zakończcie ten temat i nie kłóćcie sie bo aż szkoda tego wszystkiego.

Fixi
10-06-2006, 14:29
Hybrid@ Czy ja napisalem ze niemam szacunku do Xul.Po prostu ocenilem jego postB)

PS:To moj rl friend

Tragicall
10-06-2006, 14:39
Jednak udało nam sie znaleść pokojowe wyjście z sytuacji. Cieszę się, poza tym Lord ja Ciebie nie znam i oceniam Cię jedynie na podstawie tego co piszesz i widać w działaniu.

Szacunek i miłego weekendu.

Nastir
10-06-2006, 14:44
konczac ten bezsensowny spam, ktory ciagnal sie przez soatnie 4 strony...

Gildia Sothis szuka dziewczynek do gildii lvl 20 + B)

Fixi
10-06-2006, 14:47
Czemy tylko dziewczynek xD?

pawlon
10-06-2006, 15:00
hybrid@ ty na prawde masz niezle problemy emocjonalne. i tak jak mowilem choragiewka, teraz jestes czlowiekiem z zasadami ktory jej nie ubije okazujac swoja "wyzszosc". czytaj: opinia publiczna wyglosila liczna krytyke wiec zmiana frontu...

zax i lojalnosc i giniecie za kumpla? tak jak tu ludie pisali, w wojnie pokazal co potrafi, ja go znam w grze. i mysle ze bys sie zdziwil ile ja o tym czlowieku wiem, i lojalnosci to on za grosz nie ma. latwo jest byc lojalnym kiedy sie nic nie ryzykuje prawda? tak samo jak ty - przez 2 wojny z rzedu, byles tym ktory nawjecej gadal, robil posty, wygrazal, obiecywal, i co potem? byles pierwszy ktory sie splacil i prosil o payment, potem jak sie ludzie smiali to mowiles ze to dlatego ze i tak zmienaizs swiat, a po prostu nie chcesz chara hunted miec, bedziezs walczyl for ever itp... banaly i propaganda, i gdzie jestes teraz panie bojowniku o wolnosc? natrafila sie pierwsza okazja i zmieniles strone.

wiesz czemu masz te same blessy od 33 lev? bo jak cos sie dzieje i trzeba zaryzykowac dupsko wlasne, to jestes w pz, albo "afk" albo po prostu "musisz dac loga". smieszny jestes.

jestes za slaby z charaktteru zeby wprowadzic w zycie chciarz polwoe tego co tu piszesz, nie masz do tego odwagi, slowa, slowa i jeszcze raz slowa. to jedyne na co cie stac. teraz jestes po stronie chwilowo silniejszej, wiec latwo mowic o lojalnosci itp, szkoda ze jej nie okazalez jak byles po stronie przeciwnej. boisz sie o tego chara i tyle.

odnosnie tego ze obrazales polakow, to walsnie ludzie tacy jak ty robia nam taka opinie, nooby co duzo gadaja i potem nic nie robia, co zmieniaja strony, nooby na ktorych "patsy" sie wzbogacily bardzo w ostanich 3 miesiacach.
i co amsz tylu kumpli? ass lickerow albo pare osob z twoje wlansej gildii, jak masz taki dobry wywiad ktorym nas tu straszysz, to sie dowiedz co powazni ludzie o tobie sadza, i moze otworzysz oczy.

Xulinor
10-06-2006, 15:38
Ejj nastir moge sie wsypac do twojej gildii :D:D:D ma 27 Knighta (Xulinor) Ps :Pozdro Dla Fixi i Lorda hyuberda :))

Filarel
10-06-2006, 15:40
Ehh... Czy tutaj wszyscy musza sie wyzywac od noobów? Nie lepiej na spokojnie porozmawiac i wymieniac sie zdańmi bez słowa "noob"?

Nastir
10-06-2006, 15:55
Ja nie jeste liderem...

Szukamy dziewczynek bo z nimi sie milej gra B)

Btw.
Nie dorabiajcie tu jakichś wielkich ideologii, honoru, lojalnosci praworzadnosci itd.. Nie zapominajcie ze to tylko gra...

Drakeel
10-06-2006, 15:55
Dzięki, że sie tak o mnie (czy też o inne wyższe wartości powiązane ze sprawą, która wyniknęła) i nie tylko gardłujecie, tylko jeśli to coś zmieni...

Ajron 88
10-06-2006, 16:00
Ehh... Czy tutaj wszyscy musza sie wyzywac od noobów?

to tibia.PL , to normalne że tutaj ludzie nie argumentują tylko zieją na siebie.

pl?

Btw.
Nie dorabiajcie tu jakichś wielkich ideologii, honoru, lojalnosci praworzadnosci itd.. Nie zapominajcie ze to tylko gra...

I nie możemy zapomnieć że w tą gre nie grasz sam , tylko z innymi ludzi , jeśli niechcesz żebym oceniał cie jak człowieka to zachowuj sie jak algorytm.

To nie do ciebie Nastir tylko do ogółu.

Fixi
10-06-2006, 16:13
Nastir@
W Tibi dziewczyny to zadkosc:(
Powodzenia w szukaniu ich :p

Nastir
10-06-2006, 16:25
Mi nie chodzi o to, ze powinnismy sie zachowywac wg. algorytmow, czy jak roboty wyprane z emocji itd...

Jednakże jak mowilem, wielkie slowa jak lojalnosc, honor itd. nie pasuja poprostu do tej smiesznej gierki B)
Mozemy mowic co najwyzej o okreslonej drodze postepowania jakiejs postaci/jej wlasciciela ( juz nie wspominajac aby nie mieszac gry z rzeczyiwstoscia ).

Przykladowo ja np nie raz w Tibii ubilem/atakowalem wraz z kumplami z podworka innego kumpla i bynajmniej nikt mnie pozniej nie poszlachtowal tasakiem przed domem a takze nie wyzywal mnie od nielojalnych , niehonorowych choragiewek. Ot taki sobie żart/wybryk i wprowadzenie troche zabawy w monotonie gry.

Po co to piszE? A po to, zeby przekazac, ze imho kazdy w tej GRZE moze sobie robic co mu sie chce. Zaxuhe moze huntowac swojego ojca, ja moge huntowac Hybrida, Hybrid moze bic 37 druta bo mu sie niepodoba jego name B)
Wiadomo kazdy ma grupe osob ktore lubi i ktorym pomoze w miare mozliwosci. I nie mozna oczekiwac ze to bedzie cala gildia.

Tarnos
10-06-2006, 16:32
hahahahahaha jakie jaja nie widzalem zeby ludzie przez glupia gre online tak na siebie naskakiwali OMG dobre to bylo GRATULUJE :D

Ajron 88
10-06-2006, 16:40
Mi nie chodzi o to, ze powinnismy sie zachowywac wg. algorytmow, czy jak roboty wyprane z emocji itd...

Jednakże jak mowilem, wielkie slowa jak lojalnosc, honor itd. nie pasuja poprostu do tej smiesznej gierki B)
Mozemy mowic co najwyzej o okreslonej drodze postepowania jakiejs postaci/jej wlasciciela ( juz nie wspominajac aby nie mieszac gry z rzeczyiwstoscia ).

Przykladowo ja np nie raz w Tibii ubilem/atakowalem wraz z kumplami z podworka innego kumpla i bynajmniej nikt mnie pozniej nie poszlachtowal tasakiem przed domem a takze nie wyzywal mnie od nielojalnych , niehonorowych choragiewek. Ot taki sobie żart/wybryk i wprowadzenie troche zabawy w monotonie gry.

Po co to piszE? A po to, zeby przekazac, ze imho kazdy w tej GRZE moze sobie robic co mu sie chce. Zaxuhe moze huntowac swojego ojca, ja moge huntowac Hybrida, Hybrid moze bic 37 druta bo mu sie niepodoba jego name B)
Wiadomo kazdy ma grupe osob ktore lubi i ktorym pomoze w miare mozliwosci. I nie mozna oczekiwac ze to bedzie cala gildia.

Masz racje ale nie zrozumiales mnie do konca , oczywiscie nie chodzi o to żeby zachowywac sie jak algorytm , ale popatrz jak to jest , spotykasz kogos w tibi , co sie dzieje ? zwykle rozpoczyna sie konwersacja , rozmawiacie , bo wkoncu oboje jestescie ludzmi i tak sie zachowujecie , teras przychodzi nieprzyjemna sytuacja , powiecmy ta osoba ukradla cos komus i nazywasz go "zlodziejem" , on sie teras zastawia mowiac "ej to jest tylko gra" , i o to mi chodzi , dlaczego nazwales go zlodziejem ? bo tak sie nazywa ludzi ktorzy odbieraja innym ich rzeczy bez pytania (dziecinna definicja ale nieche mi sie szukac w slowniku teras :P) , teras zaczyna sie wojna "nie nazywaj go tak to jest gra , on nie jest zlodziejem" i tu jest sedno jak niechcesz zebym okreslal cie jak czlowieka , zachowuj sie jak algorytm , czyli poprostu nie istniej dla mnie.

15:55 You see a sandstone pillar. <-- to jest cos czego nie nazwe "nielojalnym" "niehonorowym" czy "zlodziejem" bo on nie jest czlowiekiem.

Troche zakrecone ale podjerzewam ze wiekszosc z was zrozumie o co mi chodzi.

Acha , napisales jescze "niemieszajcie gry z prawdziwym zyciem" , "www.allegro.pl" , wpisz w wyszukiwarce haslo "tibia".

smiech na sali.

pzdr.

Lord Hybrid
10-06-2006, 17:19
@Pawlon

Oki. Czyli według ciebie postępuje źle że odpuszczam. GZ :) Uwielbiam jak sie wypowiadają osoby, które nic nie osiągneły i najeżdżają na innych.

Nie będe już odpowiadał na twoje beznadziejne posty.

Ajron 88
10-06-2006, 17:32
@Pawlon

Oki. Czyli według ciebie postępuje źle że odpuszczam. GZ :) Uwielbiam jak sie wypowiadają osoby, które nic nie osiągneły i najeżdżają na innych.

Zadziwiasz mnie , "uwielbiam jak sie wypowiadaja osoby ktore nic nie osiagnely" , tak moglbys zkwitowac post typu "ej hybrid takiego hara jak ty to ja w 2 tygodnie zrobie i bede fajniejszy jescze" a osoba piszaca to bylaby tym lv 17 druidem z pod depo venore co lata za kazdym i pyta "pl?" (to wogóle pytanie jest? niech sie jakis polonista wypowie :D).

O ile pamietam on w swoim poscie w ostry sposob wytknol ci bledy , nie twoje osiagnicia, tylko to jaka osoba jestes , a do tego nie trzeba byc hypa playa żeby widziec kto sie wozi jak dz*wka , a kto jest godny podziwu.

Rzewnis
10-06-2006, 18:06
Mimo, iz jestem z CoO to musze stanac w obronie Hybrida, tibia to jest gra RPG i kazdy ma prawo do odgrywanie "tego zlego", wiec teoretycznie moze takze huntowac tego druida na 37 lvlu - PA to tez jest sposob na odgrywanie bohatera i wcale nie swiadczy o tym czy ktos w rl ma honor i czy jest lojalny. To ze ktos kradnie w Tibii nie znaczy ze jest zlodziejem w rl, a tym bardziej morderca :P

Problem jest nieco inny. Na tym forum kazdy moze sobie przypisac, iz jest wlascicielem kazdego chara. Z tego co mi wiadomo (sa to informacje z pierwszej reki), to Falea nie napisal tego.

Lord Hybrid
10-06-2006, 18:16
Mimo, iz jestem z CoO to musze stanac w obronie Hybrida, tibia to jest gra RPG i kazdy ma prawo do odgrywanie "tego zlego", wiec teoretycznie moze takze huntowac tego druida na 37 lvlu - PA to tez jest sposob na odgrywanie bohatera i wcale nie swiadczy o tym czy ktos w rl ma honor i czy jest lojalny. To ze ktos kradnie w Tibii nie znaczy ze jest zlodziejem w rl, a tym bardziej morderca :P

Problem jest nieco inny. Na tym forum kazdy moze sobie przypisac, iz jest wlascicielem kazdego chara. Z tego co mi wiadomo (sa to informacje z pierwszej reki), to Falea nie napisal tego.

Dokładnie o tym mówiłem. Ja nigdy nie bawiłem sie w PA itp. A wielu z was odbiera innym przyjemność z gry (tak to tylko gra) i jedna z jej opcji jest możliwość zabicia kogoś - dlatego wybralem server pvp. Z tego co widze to teraz jak tylko sie kogoś walnie to juz wielkie PA, posty itd. LOL

@Ajron 88
Ale skoro sądzicie, że jestem PA itd. podaj chociaż jeden temat z forum tibia.com o moim PA,PK albo chociaż jedna osobe którą zabiłem unjust~~. Bez problemów mogłbym sobie pkować i pomagać innym kumplom w PA, ale to ja zawsze byłem temu przeciwny -.-
Mam wrażenie że nie wiesz o kim mówisz WIELKI LOLu Z PN

sliver
10-06-2006, 18:32
@Pawlon

hmmm a skad mozesz wiedziec co on osiagnol ? z tego co wiem jego nick nie jest nam znany wiec nie mozesz go wogule okreslic -.- z tego co tu widze to on raczej ma pojecie o temacie na ktory sie wypowiada...

Xulinor
10-06-2006, 18:48
!Nastir!

Piękne Slowa ;( heh nie no serio dobrze napisales ze nie mozemy sie na*******ac na rl za jakas glupia gra (hoc tibia nie jest glupia :D:D:D:D:D)Hmmm ja np pamientam jak mnie napi*rdalales pewnie mnie nie pamiantasz :) mój stary nik to Olesiak Mateusz Olej :) kiedys walczylismy moja ekipa vs twoja :)) byla zwala ale na koncu sie all pogodzilismy bo stwierdzilimy ze nie ma sensu sie ciągle huncic :)

Btw.: Pozdro dla Lorda Hybuerda Fixi i nastira :P
ej nastir zagadaj z liderem czy by mnie nie przyja do gildii :) napisz do mnie w tibii Xulinor

Ajron 88
10-06-2006, 18:56
@Ajron 88
Ale skoro sądzicie, że jestem PA itd. podaj chociaż jeden temat z forum tibia.com o moim PA,PK albo chociaż jedna osobe którą zabiłem unjust~~. Bez problemów mogłbym sobie pkować i pomagać innym kumplom w PA, ale to ja zawsze byłem temu przeciwny -.-
Mam wrażenie że nie wiesz o kim mówisz WIELKI LOLu Z PN

po pierwsze , gdzie ja napisalem ze jestes PA ? ze wpomagasz/proponujesz/naklaniasz czy co kolwiek innego zwiazanego z power abusingiem ? jedyny moj post ktory mogl zabrzmiac offensywnie wobec cie to ten "zadizwiasz mnie" , chociarz nie mial on takiego charakteru.

Możesz pisac o PN jakbysmy byli nikim , ale pamietaj ze to Dominion jest cyrkiem pelnym klownow i pajaców a do Preliator Noxis brakuje zbyt wiele żeby wogóle miec śmiałość wymawiac ta nazwe.

zaczynasz m nie bawic..

pawlon
10-06-2006, 19:31
po pierwsze , gdzie ja napisalem ze jestes PA ? ze wpomagasz/proponujesz/naklaniasz czy co kolwiek innego zwiazanego z power abusingiem ? jedyny moj post ktory mogl zabrzmiac offensywnie wobec cie to ten "zadizwiasz mnie" , chociarz nie mial on takiego charakteru.

Możesz pisac o PN jakbysmy byli nikim , ale pamietaj ze to Dominion jest cyrkiem pelnym klownow i pajaców a do Preliator Noxis brakuje zbyt wiele żeby wogóle miec śmiałość wymawiac ta nazwe.

zaczynasz m nie bawic..

1:0 dla ajrona :D

hybrid@ nie wiesz kim jestem, ani czy w ogole co kolwiek osiagnalem, wiec oceniajac to "z lekka" sie osmieszasz. nie odpowiedziales takze na zaden z moich zarzutow, moze nie zauawzyles, ale w przeciwienstwie do towich wypowiedzi moje sa uargumentowane. i nienapisalem ze zle robisz odpuszczajac, tylko ze robisz to prawdopodobnie pod duzym naciskiem krytyki. a moze po prostu cie wtedy ponioslo, ale w takim wyapdku wypadaloby sie do tego przyznac i ewentualnie przeprosic a nie zgrywac wielkiego pana "laskawce".

nikt tez nie nazwal cie tu pa.

ktos tu pisal ze to tylko gra i honor czy lojalnosc nie maja z nia nic wspolnego. z tym sie nie zgodze, i owszem moze sobie zabijac kogos bo nie podoba mu sie nick, a ja moge uwazac ze jest to zalosne i mam do tego prawo. rzecz w tym ze kloci sie to z tym co wszem i w obec kolega hybrid usiluje tu glosic.

Rzewnis@ masz racje wbij noz czlonkowi twojej gildii w plecy :P
oczywioscie moze odgrywas swoja role, ale pomyslales tak jak ktos to juz napisal ze nie grasz w ta gre sam? pomyslales ze twoje lub jego dzialania moga zniszczyc czyjac wielomiesieczna prace, tylko dlatego ze on ma zly dzien? jesli tak pomyslales i mimo wszsytko jest to dla ciebie ok to jestes najzywklejszym egoista.

Xulorin
10-06-2006, 20:04
No prosze... troche mnie tu nie było i już namefakery są... :<

Btw powrót do przeszłości. Ja też moge powiedzieć otwarcie ciesze się że Kelika padła, nawet sam teraz mam szanse jeszcze go dobić. To co on se pozwalał na tym servie to przegięcie. Pamiętam jak kiedyś chciał mi zabić kumpla bo on użył słowa "$%rwa". Ponieważ on "wie" że to słowo oznacza pewną kobietę. Ale to że może służyć jako przecinek to już nie wiedział. Wtedy nic nie mogłem mu zrobić bo z kumplami by przyszedł. Ale nvm...

A teraz do geniuszy którzy tak często używają słowa "n00b". Naprawde życia już nie macie? : D Na ulicy też używacie tego słowa?!? To jest chyba najgłupsza z możliwych obelg >.<

Nastir
10-06-2006, 20:36
tez nienawidze tego slowa :D

Fixi
10-06-2006, 21:53
Wyluzujcie to tylko gra X(
Po zatym ten temat zostal stworzony do rozmawiania o wydarzeniach z galanay a nie o kluceniu sie kto co osiaglnol :D CIeszcie sie z tego ze najwieksze Pa na galanie czyli Rivenn ,Sir imp itd juz niegraja a nie klucicie sie o byle go#no:baby:

Pozdro

Qreew
11-06-2006, 01:25
Lord Wielki LOLu z Dominium dobrze pamietam czasy kiedy bylismy w FS, kiedy to planowales wielka ofensywe na Patriotow z zaxuhe i innymi. Nagle zmieniles zdanie i postanowiles ze bedziesz walczyl z Pats. Wedlug mnie to nie bylo wporzadku do Mytanta, ktoremu Patriots hunta za taka blachoste zalozyli, tyle razy nazywales go Bro etc... Jak to z Toba jest??

Lord Hybrid
11-06-2006, 03:23

zaczynasz m nie bawic..

Tak sie składa że z całego PN nie lubie tylko Ciebie, więc nie wmawiaj mi o całej gildii gdy mówie tylko o tobie :)

1:0 dla ajrona :D

hybrid@ nie wiesz kim jestem, ani czy w ogole co kolwiek osiagnalem, wiec oceniajac to "z lekka" sie osmieszasz. nie odpowiedziales takze na zaden z moich zarzutow, moze nie zauawzyles, ale w przeciwienstwie do towich wypowiedzi moje sa uargumentowane. i nienapisalem ze zle robisz odpuszczajac, tylko ze robisz to prawdopodobnie pod duzym naciskiem krytyki. a moze po prostu cie wtedy ponioslo, ale w takim wyapdku wypadaloby sie do tego przyznac i ewentualnie przeprosic a nie zgrywac wielkiego pana "laskawce".

nikt tez nie nazwal cie tu pa.

Może poprostu ignoruje Cie na tym forum i nie mam chęci na odpowiadanie na pytania g******? :p Skoro przed zabiciem każdej osoby mam sobie myśleć ze zaraz ktos napisze/popłacze sie na forum tibia.pl o tym i będzie krytyka to może lepiej nie grać :) Nie masz prawa odbierać komuś przyjemności z gry i narzucania kogo może zabić a kogo nie. To server pvp jak wiesz więc huncenie itp. jest częścią gry. Nigdy tego nie używałem ale skoro w waszych oczach jestem taki, to się dostosuje i nadrobie zaległości. Może wtedy docenicie jak dużo mi jeszcze brakowało do PA :)

Btw. piszecie tutaj cały czas tylko o mnie. Co i innymi? Jesteś niepoinformowany czy może nie umiesz liczyć ile osób które teraz jest w Dominion było kiedyś przeciw patsom :> połowa ? Ników nie będe wymieniał bo to nie o to chodzi. Ale oni się róznią odemnie jednym drobnym szczegółem - mają głeboko w du*** to co tu piszecie bo dla nich jesteście zwykłymi........... więc sobie piszcie dalej, plotkujcie i oskrżajcie innych bo sami jesteście super świetni.

Lord Wielki LOLu z Dominium dobrze pamietam czasy kiedy bylismy w FS, kiedy to planowales wielka ofensywe na Patriotow z zaxuhe i innymi. Nagle zmieniles zdanie i postanowiles ze bedziesz walczyl z Pats. Wedlug mnie to nie bylo wporzadku do Mytanta, ktoremu Patriots hunta za taka blachoste zalozyli, tyle razy nazywales go Bro etc... Jak to z Toba jest??

Widze qreew, że pamięc Cie nie zawodzi i jesteś jednym z tych, którzy wiedzą o co chodzi i są poinformowani. Ja powtórze to jeszcze raz bo chyba goście omineli podstawówke i lekcje czytania ze zrozumieniem. W poprzedniej wojnie dla mnie chodziło tylko o Zaxa, który nie miał mozliwości płacenia i powrotu (a nie jakieś tam blablabla o Kondzie itd.). DLatego wtedy doszedlem będąc i tak na straconej pozycji wraz z jakby nie patrzeć z co najmniej połową dzisiejszego Dominion. Ale po pewnym czasie Zax już był prawie free, o czym mnie poinformował osobiście. Ja nie płaciłem za żaden payment. Poprostu sie zalogowałem i Zax a potem i Benavent Driud (Zaxa tata) powiedział że rozmawiali z blablablabla kimś i jest rozwiązanie. Teraz będąc w gildii Dominium tak samo jak WIELU z tych co było poprzednio w gildii przeciwnej ma wkońcu szanse pięknie podziękować Icarusowi, Rainowi, Nuskei za ich zagranie z ostatniej wojny.

Dodatkowo pewnie zauważyliście, że to dzięki waszemu podniecaniu sie i zbednym komentarzom na tym forum upadło appendix i większość akcji Unbreak~~. Mentalność Polacków ROX

pawlon
11-06-2006, 03:47
Dodatkowo pewnie zauważyliście, że to dzięki waszemu podniecaniu sie i zbednym komentarzom na tym forum upadło appendix i większość akcji Unbreak~~. Mentalność Polacków ROX

omg!!!!!!

niezle ty koles jestes zapatrzony w siebie!!!! apendix upadlo, bo jakis duren(czytaj lord~~) skreslil je na starcie. zrobil posta wypowiadajacego wojne bez przygotowania i zgody reszty, rozpowiadal w kolo co zamierza zrobic tak ze kazdy noob pod dp o tym wiedzial, do tego pozapraszal ludzi do gildii(nawet tych ktorzy nie mieli o tym pojecia, nawet nie wiedzieli ze maja invita)
a poniewaz kazdy wiedzial po co ta wojna invitnieci ludzi gineli zanim w ogole sie dowiedzieli ze maja invita. jak dobrze pamietam czyz tak nie bylo np z xulorinem? ze padl nawet nie wiedzac za co? bo mial invita??!! i przez kogo??!?! przez ciebie, przez to ze byles najmadrzejszy, i ze nie chciales nikogo sluchac. otworz oczy czlowieku, to walsnie takie akty glupoty jak ten wyzej wymieniony zaprowadzily nas do tego punktu tutaj! co ty myslisz ze zbawiasz swiat? lol!!!!!!!!!!

i z mytantem qreew dobrze powiedzial. wystawiels go do wiatru, jak zreszta wielu innych co od czasow appendix do tej pory maja hunta!
"dlatego doszedlem bedac na straconej pozycji..." muahahahahha, w obu wojnach przeciwnicy pats mieli duze szanse, ba, nawet mieli przewage(dlatego dochodziles) ale przez takich ludzi co tylko potrafia gadac i scieme walic nic z tego nie wyszlo.

~no respect~

Lord Hybrid
11-06-2006, 04:01
Musiała ci mama wyłączyć komputer za złe oceny w czasie gdy powstawało appendix bo pie***** głupoty jakich jeszcze nie słyszałem. :) jak chcesz to weź przeszukaj to forum i znajdz pierwszego posta o appendix. jeżeli ci sie nie chce to powiem tylko tyle że szkodi kastroyoko i lord anarchist PODZIĘKOWALI WAM pięknie za wszystko co piszecie i jest przydatne.
CO do huntów to powiedz kto ma hunta Polaków którzy byli w appendix jak jesteś takim mondralą?? potrafisz wymienić nicki ?
Najlepiej jest zwalić wszystko na kogoś ale ja na siebie nie pozwole lolku :p

@pawlon

Bzdura 1. strona 18 co do "mojego" war declaration :)
Ja opuscilem FS ale to bylo przed wypowiedzeniem wojny... a nie dziw sie ze odchodza inni bo filo wyzywal Patsow i pod wplywem zlosci oglosil wojne a to nie ma sensu zeby tylko FS walczylo.

Bzdura 2. DOtycząca Xulorina
Zawsze nie lubiłem PA i skull huntingu i nigdy się nie zmienie.
Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwage :)

Post za który padł Xulorin i podwalili go nasi polscy memberzy w Pats :)

Bzdura 3. DOtycząca ze ja wypapłałem o wszystkim. str.22
Wish us gl:)

Appendix to ostatnia chyba szansa na koniec z PA wiec ****a wszyscy pomozcie nie bojcie sie o swoje chary jak przegramy to i tak se nie galanie nikt nie pogra bo pa jeszcze bardziej sie zwiekszy:(

HAIL Appendix

23:14 You see yourself. You are a master sorcerer. You are The light from Above of the Appendix.

To wy sie podniecaliście na całym forum zanim cokolwiek sie zaczeło -.-

I najlepsze na koniec :)
ja to czytam :P a tych waszych wkretow macie w legendary i tych pochodnych gildiach kilku ktorzy ladnie sie maskuja :) za to wam dziekujemy bo to walsnie od nich mamy dobre informacje ze tu cos piszecie :> dziekujemy ^.^

GZ WAM !!! I pawlon nie masz żadnych podstaw żeby to na mnie to wszystko zwalić. Potym jak sie dowiedziałęm co ty piszecie dopiero założyłem acc i zaczołem sie interesować tym forum :)

pawlon
11-06-2006, 04:30
Musiała ci mama wyłączyć komputer za złe oceny w czasie gdy powstawało appendix bo pie***** głupoty jakich jeszcze nie słyszałem. :) jak chcesz to weź przeszukaj to forum i znajdz pierwszego posta o appendix. jeżeli ci sie nie chce to powiem tylko tyle że szkodi kastroyoko i lord anarchist PODZIĘKOWALI WAM pięknie za wszystko co piszecie i jest przydatne.
CO do huntów to powiedz kto ma hunta Polaków którzy byli w appendix jak jesteś takim mondralą?? potrafisz wymienić nicki ?
Najlepiej jest zwalić wszystko na kogoś ale ja na siebie nie pozwole lolku :p

@pawlon

Bzdura 1. strona 18 co do "mojego" war declaration :)

Bzdura 2. DOtycząca Xulorina

Post za który padł Xulorin i podwalili go nasi polscy memberzy w Pats :)

Bzdura 3. DOtycząca ze ja wypapłałem o wszystkim. str.22

To wy sie podniecaliście na całym forum zanim cokolwiek sie zaczeło -.-

I najlepsze na koniec :)

GZ WAM !!! I pawlon nie masz żadnych podstaw żeby to na mnie to wszystko zwalić. Potym jak sie dowiedziałęm co ty piszecie dopiero założyłem acc i zaczołem sie interesować tym forum :)

ahhaha, co ty mi tu dajesz przyklad z "wojny" FS jak ja mowie o appendix?
post xulorina byl wczesniej niz mial invita i nie padl. padl okolo 20 min po tym jak powstala gildia i dostal invita, on chyba wie najlepiej.
napisales war declaration na galana forum(post skasowany bo za stary, a szkoda). jak tylko padlo pare osob z appendix, napisales war declaration, i jzu nie bylo odwrotu.

podajesz przyklady ktorte nijak sie maja do tego co ja pisze, nie odwracaj kota ogonem. tak sie sklada ze wiem co mowie.

PS: jakby egge~ stary(bo chyba sprzedal chara) czytal ten post, to by wiedzial co mam na mysli odnosnie robienia gildii, i war declaration bez zgody reszty.

i nie wykpisz sie niczym, to co tutaj przeczytal szkodi i anarchist pomoglo im podjac decyzje, ale nie bylo to decydujace. a gildie stworzyles ty z twoim kolejnym wspanialym kolegom thorrinem~

koniec tematu z mojej strony, kazdy kto w tym siedzial wie jak bylo.

niech "rzyja horongiewki" specjalnie dla ciebie hybrid wersja "po polsku" zeby twoi koledzy zrozumieli :D

Lord Hybrid
11-06-2006, 04:42
Na tym forum o wojnie pisaliście już 3 dni przed powstaniem appendix. O kupowaniu run, rozmowach z innymi gildiami itd. Bierz pod uwagę że Xulorin opuścił Patsów w których był przed wojną. A wszystkie posty które ty pisaliście jak nóbki pomogły im bardzo :)

A jeżeli mówisz już o kolegach to zauważ, że wszyscy razem są zawsze po tej samej stronie. Więc to coś chyba znaczy.

btw. śmieszne są posty osoby która nawet nie ruszyła palcem i potrafi tylkoo krytykować. GZ dla ciebie Pawlon. To był ostani mój post jaki był do ciebie lub w odpowiedzi na twoją kpinę. Od teraz pełny ignor na twoje śmieszne komentarze na tym forum. :p

Demiphant
11-06-2006, 10:38
Xulorin padł za planowanie wojny tak Szkodi powiedział Kondzie.Appendix w ostateczności miało powstać,żeby zrobić gildie której pats by nie ruszali nie chcieliśmy zaczynać wojny(o czym wcześniej myślelismy).W tej chwili wyciągneliśmy wszystkich polaków z war którzy chcieli,więc nie rozumiem ataków na Hybrida,z HWL wyciągną informacje,a potem wrócił gdzie miał być od początku tak samo i ja robiłem w wielu wojnach.Szkodi nazwałeś Lord chorągiewką zastanów się nad sobą przez ponad półroku mówiłeś nam jaki Konda jest dobry,a później mówisz,że byłeś jednym z głównych powodów do powstania przeciwko niemu.

Xulorin
11-06-2006, 11:47
Aight, padłem za "planowanie" wojny. Poprostu Szkodi się rozpędził ale spoko ale potem było wyjaśnione i mnie przepraszali. I to fakt że 2-3 dni przed śmiercią byłem jeszcze w Pats ale odeszłem bo nie zgadzałem się z PA i skullhuntingiem, których nadal nie akceptuje. Inva do UB dostałem chyba odrazu po śmierci. A co do pomocy to uratowali moje "dobre imie" Styp i Corlic. (Lord Anarchist chyba nie bo był zajęty i nie chciało mu się czytać naszego pięknego forum na tibia.pl : D)

Qreew
11-06-2006, 12:51
Aight, padłem za "planowanie" wojny. Poprostu Szkodi się rozpędził ale spoko ale potem było wyjaśnione i mnie przepraszali. I to fakt że 2-3 dni przed śmiercią byłem jeszcze w Pats ale odeszłem bo nie zgadzałem się z PA i skullhuntingiem, których nadal nie akceptuje. Inva do UB dostałem chyba odrazu po śmierci. A co do pomocy to uratowali moje "dobre imie" Styp i Corlic. (Lord Anarchist chyba nie bo był zajęty i nie chciało mu się czytać naszego pięknego forum na tibia.pl : D)
Ciekawe czy to pamietasz...
Mialem skulla, podbiegl do mnie galagen i zaczal bic, ucieklem. Po chwili zaczal bic mojego kumpla ktory tez mial skulla, postanowilismy go zabic (atakowanie za skulla ). Po 5 minutach wpadles Ty Febbul Patafin i mowisz ze atakowalismy Twojego syna :|,. Moj kumpel (pucol) prawie padl. Kiedy krupnik przybiegl nam dupe ratowac, straszyles takze jego ze padnie etc... Jak to nazwac??
Z tego co pamietam to padles za to ze miales sprzeczke z Wanosem, najpierw on odszedl z Pats, gdy Ty padles wanos wrocil i wymyslili glupi powod (planowanie wojny).

Drakeel
11-06-2006, 13:12
Właśnie...
Dlaczego Mytant dostał hunta?
Swego czasu supportowałem go w UHy aż do kiedy nabił 100.

Xulorin
11-06-2006, 13:52
Ciekawe czy to pamietasz...
Mialem skulla, podbiegl do mnie galagen i zaczal bic, ucieklem. Po chwili zaczal bic mojego kumpla ktory tez mial skulla, postanowilismy go zabic (atakowanie za skulla ). Po 5 minutach wpadles Ty Febbul Patafin i mowisz ze atakowalismy Twojego syna :|,. Moj kumpel (pucol) prawie padl. Kiedy krupnik przybiegl nam dupe ratowac, straszyles takze jego ze padnie etc... Jak to nazwac??
Z tego co pamietam to padles za to ze miales sprzeczke z Wanosem, najpierw on odszedl z Pats, gdy Ty padles wanos wrocil i wymyslili glupi powod (planowanie wojny).

Nie będę kłamał wtedy akurat grał kumpel, bo ja już nie miałem sił na Tibie... z resztą teraz też nie mam, ale Xulorin sie kisi i ja mam tylko do niego dostęp. A po drugie Galagen przedstawił inaczej sytuację.

Ajron 88
11-06-2006, 17:15
@Hybrid

Skoro nie lubisz mnie to po co wyminiasz moją gildię ? "wielki lolu z PN"

@Demiphant Żeby potem nie było , Hybrid pierwszy na mnie wjechał.

jastr
11-06-2006, 17:53
jak widze wspomienia same :D Co nowego się dzieje? bo ja normalnie nie mogę grać mam takie lagi że ... szkoda gadać.

Isildur's Earl
11-06-2006, 18:35
ahhaha, co ty mi tu dajesz przyklad z "wojny" FS jak ja mowie o appendix?
post xulorina byl wczesniej niz mial invita i nie padl. padl okolo 20 min po tym jak powstala gildia i dostal invita, on chyba wie najlepiej.
napisales war declaration na galana forum(post skasowany bo za stary, a szkoda). jak tylko padlo pare osob z appendix, napisales war declaration, i jzu nie bylo odwrotu.

podajesz przyklady ktorte nijak sie maja do tego co ja pisze, nie odwracaj kota ogonem. tak sie sklada ze wiem co mowie.

PS: jakby egge~ stary(bo chyba sprzedal chara) czytal ten post, to by wiedzial co mam na mysli odnosnie robienia gildii, i war declaration bez zgody reszty.

i nie wykpisz sie niczym, to co tutaj przeczytal szkodi i anarchist pomoglo im podjac decyzje, ale nie bylo to decydujace. a gildie stworzyles ty z twoim kolejnym wspanialym kolegom thorrinem~

koniec tematu z mojej strony, kazdy kto w tym siedzial wie jak bylo.

niech "rzyja horongiewki" specjalnie dla ciebie hybrid wersja "po polsku" zeby twoi koledzy zrozumieli :D

1. Jeśli na tych sprawach znasz się równie dobrze jak na języku polskim no to grats :cup:

2. [...] z twoim wspaniałym kolegom thorrinem~ A żebyś wiedział, że Thorin jest wspaniałym kolegą ;)

Nastir
11-06-2006, 20:18
Szczerze moge potwierdzic punkt 2 ;)

Hail me
11-06-2006, 20:59

zaczynasz m nie bawic..

Co ty czlowieku wogole gadasz?
PN to jest gildia pelna obsrancow co chca se tylko expic i akceptuja Galane taka jaka jest a nic niechca zrobic aby bylo lepiej.
Co Krupnik zrobil kiedy zabili za free jego guild members?
Posta napisal...
Rusz kogos z Dominon a zobaczysz ktora gildia jest pelna pajacow i clownow.

Pawio
11-06-2006, 21:03
Lol obsrańców. Buahaha. Oni akceptują galane taką jaka jest bo są w 100% neutral i niechcą mieć póżniej nieprzyjemności. PN to przykład dobrej gildii:) A to że tylko chcą expić to przedstawia ich w dobrym świetle:P na tym polega gra..

Hail me
11-06-2006, 21:12
Lol obsrańców. Buahaha. Oni akceptują galane taką jaka jest bo są w 100% neutral i niechcą mieć póżniej nieprzyjemności. PN to przykład dobrej gildii:) A to że tylko chcą expić to przedstawia ich w dobrym świetle:P na tym polega gra..

Nie obsrancow?
LoL
Co zrobili jak za free ubili Navoxiva i Qrew?NIC
A to ze chca tylko expic nie przedstawia ich w dobrym swietle
Tharrin,Catrishia,Wrobel mlody master,Krupnik,Navoxiv~
Czy oni kiedys walczyli mimo ze padali za free?
*Wrobel killed by Rivenn
*Navoxiv killed by Febb
Gildia ktora nigdy nic nierobi kiedy zabija ich members to nie jest dobra gildia.

Ajron 88
11-06-2006, 21:29
Co ty czlowieku wogole gadasz?
PN to jest gildia pelna obsrancow co chca se tylko expic i akceptuja Galane taka jaka jest a nic niechca zrobic aby bylo lepiej.
Co Krupnik zrobil kiedy zabili za free jego guild members?
Posta napisal...
Rusz kogos z Dominon a zobaczysz ktora gildia jest pelna pajacow i clownow.

1. Jestesmy gildia ludzi ktorzy zajmuja sie swoimi sprawami , i pilnuja swojej (gildi) dupy , nie bedziemy sie bawic w bohaterow "ratujacych" serwer (wlasciwie przed kim ? przed Konda? watpie zeby bylo lepiej gdyby on oposcil ten server).

2. A co do Dominion , poczekaj asz skonczy sie wojna , Konda sie wkorwi na kogos i odejdzie razem ze swoja świtą , zobaczymy potem ile ludzi bedzie dobrze sie bawilo w Dominion , wtedy zobaczysz kto jest pajacem i clownem.

Co do mojej gildi...

"Jak wszyscy za jednego tak Ja sam jeden za wszystkich"

Marcin..

Ajron 88
11-06-2006, 21:34
Nie obsrancow?
LoL
*Wrobel killed by Rivenn
*Navoxiv killed by Febb
Gildia ktora nigdy nic nierobi kiedy zabija ich members to nie jest dobra gildia.

Tharrin , Catrishia i Wróbel mlody master nie sa w PN.

A co do sytuacji kiedy padl Navo i Qreew , wrócilem do chaty z imprezy jakies 2 godziny po tym , tzn. po ptakach , jedne co moglismy weldug mnie zrobic wtedy szukac i atakowac Febb'a i Febbula , ale co to by dalo ? Wszyscy bysmy byli polowani , wybuchla by mini wojna PN kontra Pats, a po co to komu ? nam ? na huj ?

Żałowałem mocno smierci Qreew'ki i Nava.. ale jak widac im to przeszlo szybciej niz mi i maja sie dobrze.

EDIT. Zpomnialem dodac ze "obsrancem" mozesz nazywac tylko siebie , bo z tego co widze zalozyles profil specjalnie zeby powiedziec co o nas myslisz.. co z tego wynika ? ze bales sie uzyc normalnego profilu zeby ktos nie skapnoł sie kim jestes , jak ty masz tyle odwagi na forum , chcialbym cie zobaczyc jak to TY walczysz o wolnosc w grze.. sam wiesz jakby bylo , obsrańcu.

Bartol1
11-06-2006, 22:04
Mialem na tym forum nie pisac , ale jak widze jakie glupoty tu piszecie to az mnie skreca.. Wyjasnie sprawe mojej smierci bo widze ze nikt nie wie jak to bylo a kazdy swoja teorie tworzy.. Zabili mnie na hydrach, przyszli po mnie, Qreewa przy okazji zabili(zreszta on nie mial zginac,to byl wypadek ale coz stalo sie) Teraz wszyscy zastanawiaja sie co zrobil Krupnik a co powienien zrobic. Mozna bylo zabic Febba ale to by mialo odwrotny skutek bo on i tak nie gra i ma gdzies czy padnie czy nie,a my mielibysmy lipe na calego... Krupnik zrobil tak jak bylo najlepiej dla gildi czyli probowal pokojowo to zalatwic, i w pelni go popieram, a wszelkie zarzuty w stylu "gildia nic nie zrobila " ignoruje bo szkoda sie klocic z kims kto nie byl w tym czasie w PN, tylko pier**li co badz nie majac pojecia o sprawie.
Na koniec tylko powiem ze nie mam zamiaru sie tu z nikim klocic, wiec kolejne noobowskie zarzuty ignoruje.

Krupnik86
11-06-2006, 22:21
Nie obsrancow?
LoL
*Wrobel killed by Rivenn
*Navoxiv killed by Febb

Czytam ten temat juz od pewnego czasu, juz dawno mialem zalozyc konto bo mnie irrytowaly wasze niktore wypowiedzi.

I ty wlasnie do takich ludzi nalazysz, nic nie wiesz na teamat jaki piszesz a zachowujesz sie jak wszystkowiedzacy Bog.

1. Wiesz co zrobilem po zabiciu Nava i Qreewa przez Febba? Nie sadze.
2, Nie musze i nie zamierzam sie z tego tlumaczyc, ludzie ktorzy powinni to wiedzec, wiedza. (Btw wiesz moze dlaczego np Konda, i reszta odeszli z Maffers?)
3. Jak juz Navo powiedzal, co by nam dalo zabicie Febba? Zabic go zaden problem, a kilka osob od nas chcialo go zabic po tym, ale im odradzilem. Febb padnie, on i tak nie gra na powaznie w Tibie (loguje sie popekowac) a pol naszej gildy mialo by hunta. Wiec jaka mielbysmy korzysc z jego smierci?

Tyle na teamt smierci Qreewa i Navo.

Co do tego ze nie mieszamy sie w wojny i nie obchodzi nas sytuacja na servie.

Tak sie sklada ze w ostatnich wojnach kilkakrotnie bylsmy proszeni o pomoc...
Ale moze mi ktos podac powod dlaczego powinnismy walczyc po jednej strnie z ludzmi ktorzy szkodzili nam wczesniej? Po obu stronach zawsze bylo ich conajmniej kilku.

Pozaytm o takich sprawach decyduja cala gilda, i czlonkowie to wiedza. Inni nie musza.

Nastepnym razem jak chcesz cos napisac na temat na ktory nie masz zielonego pojecia to najpierw sie czegos dowiedz, uzyj szarych komorek i dopiero cos napisz. Ok?

pawlon
11-06-2006, 22:56
Nie obsrancow?
LoL
*Wrobel killed by Rivenn
*Navoxiv killed by Febb

powiedz mi kiedy Tharrin, Krupnik adz tez Catrishia padli za free od kogos z pats? powiedz mi w ogole kiedy oni padli od kogos ostanio?
w ogole jaki to ma zwiazek z tym co piszesz? oni dla tego serwa robia wiecej niz ty w zyciu zrobiles i polowa z tego forum, walka to nie wszystko, a co sie dzieje "za kulisami" to widze o tym nie masz najmniejszego pojecia.

Raynold
12-06-2006, 09:05
No i stało się. Jednak nie wytrzymaliście. Przypominam to, co pisałem w poście nr 1307.

Temat zamknięty na tydzień. Po upływie tego czasu będziecie mogli założyć następny (czyli w poniedziałek ok 8.20). Jeśli ktokolwiek założy temat wcześniej -> ban.

Pozdrawiam

PS. Nie chcę żadnych pw z tym związanych, żadnych narzekań, próśb etc. Przemyślicie sprawę co po niektórzy i będziecie lepiej pilnować się nawzajem w utrzymaniu wysokiego poziomu dyskusji.