Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p
i znow sie zaczyna....jechanie po Szkodim:confused:
ej Szkodi wyjasnisz moze nam za co padli ci z Mediny? Icarus , neadz i zemus bo o ile dobrze czytalem to nadal nie wiadomo czemu :/
No panowie , panie , , dzis test gimnazlalny , trzymajmy kciuki (rowniez za mnie) ^^ Powodzenia wszystkim:]
Trzymamy kciuki:D (a ja nie ide do szkoły bo testy:D ) hmmm a Zarize dostał kase?? bo ja niejestem na bieżąco:p
zawsze zostaje ebay ;) a dla pocieszenia powiem Ci ze nikt nie placi mi za protekcje :] Polowa mysli ze ma prota bo powiedziala mi kiedys "hi" a druga polowa sobie na nia zasluzyla xD A Allegro? Muhahahah :D
no walsnie muahahaha, tak sie sklada ze wiem o tym co nie co :D
sam znasz prawde a to co tu napiszesz to juz tylko to co chcesz zeby ludzie mysleli.
jesli juz mowimy o protekcji, ze 3x w dp zaczepil mnie gostek, i mi mowil ze ma protekcje u ciebie(mial tak napisane w opisie gildii), nicka nie pamietam, ale twierdzil ze ci placi za protekcje 2 bp hmm na miesiac, i ze mi tez moze zalatwic, muahahah :D aha, to bylo jeszcze wtedy jak grales na szkodim ;) zanim go komus dales/sprzedales czy co to tam bylo.
Pawio@ zarize kasy nie dostal i raczej nie ma szans zeby ja kiedykolwiek jeszcze zoabczyl.
dowodem jest to ze np typ przez 12 dni siepal po 23h online? Tylko na chama nie wciskaj kitu ze na piochu mozna tak jechac ;)
Hmm a z kąd wiesz że ktoś grał przez 12 dni po 23 h ?? 12-15 dziennie można wyrobić (jak się jest bezrobotnym) 20-22 dziennie ale to max 3 dni bo później to już męczarnia(to 2 sam grałem w OW więc nie wciskaj mi kitu że nie można)
Z całą pewnością gdyby char kapcoma był 12 dni online non stop napewno przyciągnęło by to uwagę gmów (już po kilku dniach) a twoje oskarżenia są bezpodstawne masz tylko pomówienia nawet poszlak nie masz no chyba że masz dowody ale nie chcesz się nimi ze mną podzielić :P (co nie zmienia faktu że kapcom zapewne sharuje tak jak spora część graczy w tibie) Zauważ na zwrot zapewne czyli może. To są moje i tylko moje własne przypuszczenia niepoparte dowodami więc nie oskarżam nikogo tylko tak sobie gdybam :P
Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp :) sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]
nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana :D
Demiphant
26-04-2006, 15:42
Stone Reaver wcale nie jest dobrym przyjacielem Venezueli(team Langan) i jeżeli on ci mówi ile kto ma ownerów to wierz mu dalej;] Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;] I Van niema ani 6 ani 8 ownerów;p Ma ich mniej ale to napewno nie jest 1;]
Hmm a z kąd wiesz że ktoś grał przez 12 dni po 23 h
http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_display/
dokladnosc co do 15 minut. co do tego skad wiem to czesto sprawdzalem jak chlopaki sie tam przeniesli ;)
Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p
oj przepraszam - bywal po 20h ;) mala pomylka :P nie ma jak tydzien po 20h na tibii i 4h snu - z punktu widzenia medycyny niemozliwe no chyba ze jak mowilem ktos jechal na piochu.
Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;]
pwned! meh. na najcie gralem do 72 lvla. pozniej postac zostala sprzedana i odkupiona jak spadla o 12 lvli. przez rok na niej nikt nie gral. wrocilem a aktualnie gra na nim kumpel.
na rahillim gram sam wiec nie rzucam pierdol jezeli nie wiesz co i jak demi. bo jezeli idziemy ostro to sorki ale to do Ciebie passy mialo kilka osob w tym typ ode mnie z rl ;) a kapcom wiem ze mial na pewno 2 ownerow - o tych wiem. tak samo reszta vnzeli.
double... prosze o kasacje ;]
thewojtek
26-04-2006, 18:28
Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp :) sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]
nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana :D
8 ownerow? WOW! kurwa skad ty masz takie wiadomosci? ja slyszalem o 1337 ownerach.....
a tak na serio to ma 2 chyba, na 100% nie jest to jedna osoba co widac po poziomie angielskiego ale napewno nie wiecej niz 3-,-, tak naprawde sharuje//sharowalo na galanie 90% hlv...... kazdy gra jak chce, mi nie sprawia przyjemnosci sharowanie i dlatego mam TYLKO 53 lv.....
ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim ;(
venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ;)
z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ;)
co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac :P
thewojtek
26-04-2006, 20:20
ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim ;(
venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ;)
z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ;)
co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac :P
Czyli chcesz powiedziec ze kolo 90% hlv z galany nie umie grac? zdziwil bys sie kto sharuje....
Demiphant
26-04-2006, 20:27
Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.
Czyli chcesz powiedziec ze kolo 90% hlv z galany nie umie grac? zdziwil bys sie kto sharuje....
powiedzialem ze nie umieja nic osiagnac, a nie ze nie umieja grac, 20 lev tez umie grac.
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj :D
Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry :) jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.
thewojtek
26-04-2006, 22:36
powiedzialem ze nie umieja nic osiagnac, a nie ze nie umieja grac, 20 lev tez umie grac.
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj :D
jak mi podasz swoj main char nick -,-
jak mi podasz swoj main char nick -,-
a co to ma do rzeczy? bez levela czy cos to juz nie mozesz wymienic? podobno jestes wszystkowiedzacy :D
Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry :) jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.
TYy mnie w sharowanie nie mieszaj!!
/ironia ofkors:P
thewojtek
27-04-2006, 08:44
a co to ma do rzeczy? bez levela czy cos to juz nie mozesz wymienic? podobno jestes wszystkowiedzacy :D
Nie wszystko wiedzacy ale o galanie wiem sporo, wiem kto sharuje i jak juz pisalem zdziwil bys sie, w sumie i tak bym ci nie powiedzial ;PP bo to ich sprawa i nie potrzeba rozglosu......
skonczmy juz o sharowaniu gadac, sharują ich wybór.....
Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.
uehuehue ;) prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie ;)
thewojtek
27-04-2006, 09:06
uehuehue ;) prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie ;)
Szkodi, jak rozumiesz slowo sharing?
Veccia kolo roku temu wywalil reszte ownerow, tzn. Johan wywalil
Toxo~ ma passy do wanosa i na odwrot
Keekz ma passy do febba i na odwrot
Tak samo Konda i Oen
Oen ma 2 ownerow ;P
o reszcie nie potrafie sie wypowiedziec bo nie znam.....
Szkodi, jak rozumiesz slowo sharing?
Veccia kolo roku temu wywalil reszte ownerow, tzn. Johan wywalil
Toxo~ ma passy do wanosa i na odwrot
Keekz ma passy do febba i na odwrot
Tak samo Konda i Oen
Oen ma 2 ownerow ;P
o reszcie nie potrafie sie wypowiedziec bo nie znam.....
to że sie wymieniaja passami to chyba już nie twoja sprawa :confused:
do mojej postaci kumpela ma passy jakby mi net padł czy coś, i co też w takim razie sharuje??:confused:
thewojtek
27-04-2006, 11:28
do mojej postaci kumpela ma passy jakby mi net padł czy coś, i co też w takim razie sharuje??:confused:
wlasnie dlatego spytalem szkodiego jak rozumie slowo sharowac, bo wedlug Cipsoftu jesli do chara posiadaja passy wiecej niz 1 osoba to to jest sharing...
"kolega jest knajtem wali z axa a ja druidem wale z rozdki" roox
Cyran_13
27-04-2006, 13:15
"kolega jest knajtem wali z axa a ja druidem wale z rozdki" roox
Co to ma do tematu ??? X( chyba ci sie topici pomylily.
@topic
Galana taka jest i sie predko nie zmieni co chwila ktos pada a gdy chcesz mu sie odegrac to podchodzi do ciebie jakis konda i musisz zmienic serva :evul:
@topic
Galana taka jest i sie predko nie zmieni co chwila ktos pada a gdy chcesz mu sie odegrac to podchodzi do ciebie jakis konda i musisz zmienic serva :evul:
jestem pewien ze ty majac 14 lat masz w tym duze doswiadczenia...
co patsi odwalaja to odwalaja, ale akurat kondy w to nie wcisniesz bo prawie nie gra. co zes to pod dp zaslyszal?
taa ci goscie z tego filmiku o tibii to nawet sie wypowiedziec nie umieli xD co za obciach :(
@topic
lol lol i jeszcze raz lol, zabił cie konda że tak mówisz??
tak jak ktoś nademną powiedział, że konda pod pewnego czasu nie gra :P
a od kiedy nie ma langan teamu to nie widze zeby było aż takie PA jak kiedyś
Demiphant
27-04-2006, 20:25
Szkodi i po raz kolejny pokazujesz,że nie umiesz czytać z zrozumieniem-,- Napisałem,że mało kto jest święty i przestrzaga regulaminu tibi a ty,że oskarżam całe Maffers o sharing,tych co wiem,że sharują/sharowali żeby zdobyć wysoki lvl wypisałem jeżeli byłem pewny,o Kondzie nie powiedziałem nic bo to tak samo jak ze mną ,on ma z Oenem,że w razie co to się szybko lognie ,a do tego czy sharują nie jestem pewny więc nie mówię choć kilka rzeczy na to wskazuje jak pytałem się o payments 2 razy w jednym dniu i dwa razy inna odpowiedź i nawet słowa nie powiedział,że już się pytałem(kiedyś to wypominał mi);p I skąd wiesz,że Veccia nie sharuje od roku jak ty grasz około pół teraz? W PPG sharowali jeszcze ładnie więc ciii jak nie wiesz;p
wlasnie dlatego spytalem szkodiego jak rozumie slowo sharowac, bo wedlug Cipsoftu jesli do chara posiadaja passy wiecej niz 1 osoba to to jest sharing...
sorry może moja reakcja była nie na miejscu, cip soft pewnie tak pisze żeby nie było hackó itd. ale myśle że jak ktoś nie gra że dwie osoby expia czy tam wiecej to nie jest sharing, przecież zawsze net czy komp może nawalić a zaliczyć deda szkoda
wg CipSoftu sharing to dzielenie konta bo takie jest znaczenie tego slowa. Dzielenie a wiec granie na jednym koncie przez wiecej niz jedna osoba. Wiec tak jak mowicie to Demi tez sharowal choc mowil ze passy ma tylko jego kumple ale nigdy sie nie logowali :x Sharing to sharing i tyle
Demiphant
28-04-2006, 00:19
Szkodi Szkodi Szkodi;p Jeżeli ktos się loguje na twoje konto bo ci net pada na chwile to CipSoft za to cię nie zbanuje,a jeżeli tak to można się od tego odwołać,Cachero dostał bana w taki sposób i w oficjalnym wyjaśnieniu podał kto się na niego logował i z jakich powodów(net cuty) i ban zostal mu cofnięty.Więc jeżeli dawanie passów komuś na takie okazje nazywasz shared zmień swojego posta odnośnie Kondy i OEna;] Gdy Konda miał hacka Oen użył r keya i uratował tym jego postać.
Btw mają kumple,a nie ma kumple ;*
<3 :D no wiem ze tak bylo z cachero, ale wiesz jak jest z CIPsk*mi - mozna interpetowac wszystko roznie. corlici reszta pdoobno dostali bana za anni a ofijalnie filmow nie mozna brac pod uwage ;) wiec z mojej strony EOT ;]
<3 :D no wiem ze tak bylo z cachero, ale wiesz jak jest z CIPsk*mi - mozna interpetowac wszystko roznie. corlici reszta pdoobno dostali bana za anni a ofijalnie filmow nie mozna brac pod uwage ;) wiec z mojej strony EOT ;]
taa... no coz widocznie dazetih uznaje filmy tylko od rl kumpli -.-
thewojtek
28-04-2006, 12:46
I ma rl qmpli na kilku swiatach? o,0 jakbyscie nie zauwazyli to nie byly to pierwsze bany za annihilatory, Cipy rozpoczely wojne z uh botami, to juz 5-8 ekipa zbanowana, btw. ma ktos filmik atnaza, icarusa, boltiny i boltana? ;] i 2giej ekipy? veccia,begger itp?
I ma rl qmpli na kilku swiatach? o,0 jakbyscie nie zauwazyli to nie byly to pierwsze bany za annihilatory, Cipy rozpoczely wojne z uh botami, to juz 5-8 ekipa zbanowana, btw. ma ktos filmik atnaza, icarusa, boltiny i boltana? ;] i 2giej ekipy? veccia,begger itp?
kiedy dotrze do ciebie, ze tak normalnie, jakbys do GMa w grze zagadal, albo na GM forum, to zaden GM ci nawet podanego filmu nie sciagnie i nie otworzy,a co do dopiero mowic o zbanowaniu na jego podstawie. jak nie wiesz i nie probwales to nie mow. a co GM nie moze miec kumpli na kilku swiatach? kazdy z nas pewnie ma.
HAhaha, a co myslisz ze GM moze sie kumplowac w rl tylko z ludzmi z Galany buahahaha
thewojtek
28-04-2006, 16:18
HAhaha, a co myslisz ze GM moze sie kumplowac w rl tylko z ludzmi z Galany buahahaha
a co ty kurwa myslisz ze gm jest bogiem i moze robic co mu sie podoba? nie bronie tutaj pats/maffers ale gmi tez maja swoje zasady nie moga robic co im sie podoba.... poprostu cipy wytoczyly wojne uh bota na anni, poczytaj czasem tibia.com forum, nie chce mi sie szukac ale ktorys gm napisal ze tibia cam na ogol nie jest dowodem ale anni~ to wyjatek....
Dobra jak napsialem wczesniej JA WIEM SWOJE TY WIESZ SWOJE i jak ci przeszkadza ze kto sharuje to nie moj juz problem. Wy to byscie odrazu wszystkich w***ali i nie wazne czy go znasz czy nie znasz a co tam wyj**ane wazne ze kogos sobie wje***m. A moze takze i ja??? pffff n/c jak chcesz to sobie raportuj gdzie tylko chcesz. I to jest mój ostatni post na ten temat. I tak wogóle skad wiesz ze buraki i samemu nic nie potrafia w tej grze osiagnac??? Skad wiesz ze wczesniej nie zrobili sobie 90 lvl~ 100 lvl~ 60 lvl~ SAMEMU ?? i czy osiagniecie czegos w tibii to czy to jest osiagniecie czegos na rl?? to jest tylko gra ;] co pozniej bedziesz z ziomkami pil browara i powiesz moje osiagniecie to zrobienie samemu 100 lvl w tibii ??
@News
Niestety hackneli Rissiela :(:(:(:( stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/
A ty jak bedziesz pil z koleszkami browara to powiesz ze musiales oszukiwac i lamac zasady producenta bo nie miales jaj zeby poradzic sobie sam w grze komputerowej ? nie masz czlowieku wogole racji , twoi "gramy w 5" kolesie to typowy przyklad dna spolecznego , a ty to popierasz glopim pieprzeniem bo nic madrego nie przychodzi ci do glowy.
nie za duzo banow bys chcial? moze i jeszcze ostatni anni tez? :D
no to o tym nie wiedziales? Dazetih to tak serio to ja tylko nie mow nikomu :D
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie :)
Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz. Każdy może napisać że ktoś szaruje no bo zna jednego z ownerów (btw tak na marginesie jestem 1 z ownerów kondy :P)
Wiem wiem pewnie ty masz dowody no bo ktoś ci powiedział no i w końcu ty wiesz najlepiej no i... Nie rozumiem takiej głupiej gadki sharują nie sharują kogo to obchodzi ?? Ty nie szarujesz nie używasz aim boota więc w czym problem ? Ja też gram czysto (leprzy 40 lvl nabity samemu niż 80 w 3 ) poza tym sharing nie popłaca (1 z ownerów ma zły dzień i... cała postać zostaje goła wrzuca ścieme pozostałym ownerom i później piszą hacked) boty no cóż zawsze istnieje ryzyko bana (małe ale zawsze)
scan na IP terz zdaje egzamin jako dobry dowód na to że ktoś sharuje.. bo jak np. z danym kontem łączy sie ip z europy i np z ameryki południowej na zmiane przez całą dobe.. to chyba nie oznacze że właśćciel konta śmiga czarterem przez atlantyk po 8 razy dziennie ?
Co fakt to fakt Gmy coraz częściej banują ekipy Anni za booty. Na forach wszystkich światów o tym piszą. Po prostu to co dla każdego gracza w tibie było oczywiste( knight 100 lvl uh boot i jedziesz na anni oczywiście wraz z 3 innymi knightami i masz swoją wymarzoną broń, oczywiście jeśli walczysz axe lub sword:P) stało się również oczywiste dla GMów. Skoro są jakieś zasady i nam każe się ich przestrzegać tego samego powinno się oczekiwać od drugiej strony czyli Cipsoftu (Którego reprezentują w grze GMowie). Skoro na podstawie filmu nie można dać bana to nie można i kropka. Tak samo jak nie można sharować czy używać bootów. Jeśli ktoś łamie zasady to powinien zostać ukarany a Gm nie jest bogiem i również powinien ponosić konsekwencje swoich czynów. Wogóle te bany są strasznie podejrzane. Dostali bany na podstawie filmu i to jeszcze spory czas po wykonaniu anni (nie pamiętam teraz ile czasu ale chyba około miesiące. Jeśli się mylę to mnie poprawcie bo już nie pamiętam) Była kiedyś afera z jednym Gmem który sharował/wyporzyczał swoje konto koledze który rozdawał bany swoim wrogom (konto tego Gma zostało chyba usunięte niku nie pamiętam) moim zdaniem te bany są "kombinowane" i był to gwóźdz do trumny ~~Un. No bo skoro zrobili anni dużo wcześniej to czemu nie dostali bana (nawet na podstawie tego filmu?? dopiero jak stanęli przeciwko patsom Gmowi się przypomniało że bana ma dać za anni hmm skleroza, niedbalstwo a może coś bardziej prawdopodobnego ktoś z patsów(lub ich qmpli) "załatwiłim tego bana" No ale niestety to są tylko przypuszczenia i poszlaki :/
scan na IP terz zdaje egzamin jako dobry dowód na to że ktoś sharuje.. bo jak np. z danym kontem łączy sie ip z europy i np z ameryki południowej na zmiane przez całą dobe.. to chyba nie oznacze że właśćciel konta śmiga czarterem przez atlantyk po 8 razy dziennie ?
Tak a słyszałeś o czymś takim jak tunelowe połączenie lub zwykły serwer proxy?? wpisz sobie w google i już masz masę adresków ip i możesz nawet grać z Azjii a za 5 minut z Afryki no i co z tego czy to dowód?? Poza tym przeważnie szarują kumple z osiedla połączeni w jednej sieci osiedlowej i mają takie same IP zewnętrzne więc co najwyżej mógłbyś udowodnić ... eee nic byś nie udowodnił :P
Sry za double posta
podawanie osoba trzecim jakiej kolwiek informacji natemat dostepu do twojego konta jest sprzeczne z regulamin.. i dlatego wlasnie to jest PUBLICZNA sprawa jesli sie wymieniaja.. lamia regulamin..
Tak a słyszałeś o czymś takim jak tunelowe połączenie lub zwykły serwer proxy?? wpisz sobie w google i już masz masę adresków ip i możesz nawet grać z Azjii a za 5 minut z Afryki no i co z tego czy to dowód?? Poza tym przeważnie szarują kumple z osiedla połączeni w jednej sieci osiedlowej i mają takie same IP zewnętrzne więc co najwyżej mógłbyś udowodnić ... eee nic byś nie udowodnił :P
Sry za double posta
wiem o co ci chodzi z serverami proxy , gowno sie na tym znam bo informatykiem nie jestem wiec wiedza techniczna tutaj nie zablysne , ale powiem tyle ze sharing miedzy kolegami z osiedla (jak najbardziej potempiam) nie jest w zasadzie tak wysoce szkodliwy jak ten "world wide" , bo wkoncu jak jeden kolega spi to drugi terz.. a w wypadku 2 ownerow z różnych stron globu.. exp toszy sie na okrągło jak cykl dnia i nocy..
pozatym nikt mi nie będzi wpierał że typy nabijające lv 100 w miesiac nie sa szkoldiwe dla servera , bo przez takie pg wlasnie zaczynaja sie wojny a potem jest juz PA itd.
thewojtek
28-04-2006, 22:20
Szkodi, poprosilem o te fimy bo nie moge ich na dysku znalezc, ale szczerze mowiac to wychodze z zalożenia że przed 140 lv nie da sie anni bez bota zrobic w ekipie palkos, knightow..... a co do ostatniej ekipy to ta z keekzem? nie bedziemy rozmawiac o jego bocie ok? jak to on skomentowal "keekz is like god" gdy spytalem jak to zrobil ze walnol zaxuhe ktory byl pod dachem ale to juz inna bajka.. xD
podawanie osoba trzecim jakiej kolwiek informacji natemat dostepu do twojego konta jest sprzeczne z regulamin.. i dlatego wlasnie to jest PUBLICZNA sprawa jesli sie wymieniaja.. lamia regulamin..
tak tak, tylko że ta publiczna sprawa wyglądała że cachero jak dostał kicka na demonach i jego dziewczyna weszłą na postać dostał bana, a nie deleta wiec to nie jest aż tak publiczna sprawa :P, poza tym panie policjancie czy ty zaryzykowałbyś 100k kasy i pareset k expa w plery?? bo nie sądze że też nie dzielisz sie swoimi passami z kumplami z rl żeby ci wyratowali tyłek jak masz net cuta :P
no to o tym nie wiedziales? Dazetih to tak serio to ja tylko nie mow nikomu :D
smiej, sie smiej szkodi.... to tak samo jak z twoja kasa na allegro...
w takim razie podaj mi inne racjonalne wyjasnienie bana corlica i reszty, prawie POLTORA miesiaca po anni~ na podstawie pliku rec* ktory nie jest uznawany przez cipsoft za oficjalny dowod?
a to ze rivenn, kelika i pare innych osob ktore w czasie wojny bylo w patsach zna dazetiha z rl to prawie kazdy lepiej zorientowany gracz wie, no moze poza toba ;)
juz pare razy mi tu wykazales ze nie znasz podstawowych faktow odnosnie twojej gildii, albo po prostu perfidnie usilujesz klamac, ale dla mnie i wielu innych, juz od dawna nie jestes wiarygodny. dziwie sie ze ktokolwiek na tym forum ci jeszcze wierzy. i co bys nie probowal robic, wysmiewac, parodiowac, czy ironizowac, to i tak prawda pozostaje to, ze na bardzo wiele postawionych pytan, nie potrafisz tu szczerze odpowiedziec.
Maniek Master
29-04-2006, 01:55
Była kiedyś afera z jednym Gmem który sharował/wyporzyczał swoje konto koledze który rozdawał bany swoim wrogom (konto tego Gma zostało chyba usunięte niku nie pamiętam) moim zdaniem te bany są "kombinowane" i był to gwóźdz do trumny ~~Un. No bo skoro zrobili anni dużo wcześniej to czemu nie dostali bana (nawet na podstawie tego filmu?? dopiero jak stanęli przeciwko patsom Gmowi się przypomniało że bana ma dać za anni hmm skleroza, niedbalstwo a może coś bardziej prawdopodobnego ktoś z patsów(lub ich qmpli) "załatwiłim tego bana" No ale niestety to są tylko przypuszczenia i poszlaki :/
Co do tego GM .1 Owner Gm Tavren Jak pamiętam.Sprzedał swoje konto z gm swojemu Koledze z rl.Ten Kolega z Rl Wykorzytsal to i Mścił się na wrogach rozdawając bany i zabijając ich .Jeżeli Pats się posłużyło się Gm To znaczy że Pats Się Bało Bon Devila Corlica . Jeżeli nazywją Nas czyli Polaków Wielkimi Noobami , to oni są Większymi Noobami. Normalnie Skarżypyty.Chyba mają rozum 5-latka.;/.
Dziwicie się dlaczego Konda i Oen siedzą prawie po 24 h . Bo w Szwecji w Tygodniu Nauka trwa 3 godziny.Potem z całego roku piszą Test w którym Uwzgedniją Ocenę na koniec Roku.
Ciekawe Jakie ma IQ Konda i Oen:D ! Wydaje mi się że maja poniżej 50 .Nawet Ja mam od nich lepsze.B)
Czy Oni dalej Myśleli o swoejej Przyszłości Materialnej ?.Onie sie kiedys do igrają.Będa siedziec u Nas Na dworcach PKP i Będą żulić . "Plx Plx 20 gp "albo "Plx Give Items".
Ale sie rozspisałem;) .Wszyscy Macie Pozdro ode mnie:]
Nie grałem z miesiąc, to ja trochę nie w temacie... ale PA ładne się szerzy. Ledwo wchodzisz i po boszkach.
Offering account data to other players or accepting other players' account data ("account-trading/sharing").
Mniej więcej "Oferowanie danych konta innym graczom lub przyjmowanie danych konta innych graczy (>>sprzedawanie/dzielenie konta<<)". Nie można się wymieniać passami. (:* Gran)
Miltoner
29-04-2006, 10:15
A ty jak bedziesz pil z koleszkami browara to powiesz ze musiales oszukiwac i lamac zasady producenta bo nie miales jaj zeby poradzic sobie sam w grze komputerowej ? nie masz czlowieku wogole racji , twoi "gramy w 5" kolesie to typowy przyklad dna spolecznego , a ty to popierasz glopim pieprzeniem bo nic madrego nie przychodzi ci do glowy.
xDDD po 1 to ja nie sharuje ;] po 2 jak pije z ziomkami browara to nie gadam o tibii... po 3 "Dna spolecznego" hahahahahahahahahah dla ciebie jak ktos gra w tibie i sobie sharuje to jest dno spoleczne ??? haahah. Moze i nie mam racji ale to jest tylko moje zdanie;] "Kto kombinuje ten zyje".
thewojtek
29-04-2006, 11:34
Nie grałem z miesiąc, to ja trochę nie w temacie... ale PA ładne się szerzy. Ledwo wchodzisz i po boszkach.
Mniej więcej "Oferowanie danych konta innym graczom lub przyjmowanie danych konta innych graczy (>>sprzedawanie/dzielenie konta<<)". Nie można się wymieniać passami. (:* Gran)
Odzyskasz Boszki... jebane PA, dzieki za znalezienie tego puknku w tibia rules, czyli dowodu ze mowilem prawde ;] ze posiadanie do chara passow przez wiecej niz 1 osoba to lamanie zasad tibi co prowadzi do bana <3 Lass
tak tak, tylko że ta publiczna sprawa wyglądała że cachero jak dostał kicka na demonach i jego dziewczyna weszłą na postać dostał bana, a nie deleta wiec to nie jest aż tak publiczna sprawa :P, poza tym panie policjancie czy ty zaryzykowałbyś 100k kasy i pareset k expa w plery?? bo nie sądze że też nie dzielisz sie swoimi passami z kumplami z rl żeby ci wyratowali tyłek jak masz net cuta :P
Caechero dostal bana anie delete dlatego że za dzielenie konta wyznaczona jest kara blokady konta na 30 dni , a nie bezpośredni delete konta.. panie adwokacie.
Co do twojego pytania , nie nie sharuje. Kolegów z rl którzy grają mam 2 , i tak jak ja grają jakies 5-10 godzi nw tygodniu.. Tak sie składa że w moim mieście nie uświadczych widoku kawiarenek ineternetowych pełnych gówniarzy grających na light hacku i opowiadających jak to 5 lat temu grał na Antice i miał invite do domku Bubble itd. itp.
A co do net cut'a , mam je średnio 2 razy w ciągu godizny... co robie ? nic , czekam asz złacze sie ustabilizuje i ponownie loguje sie do gry.. albo wychodze na piwo , czy gine ? nie nie gine mam takie szczęści że rzadko mi sie to zdarza (na knighcie którym gram teras padłem 2 razy w ciągu 1,5 roku).
Padanie to część gry.. jak nie potrafisz sie z tym pogodzić , wydaje mi sie że ta gra nie jest dla ciebie.
xDDD po 1 to ja nie sharuje ;] po 2 jak pije z ziomkami browara to nie gadam o tibii... po 3 "Dna spolecznego" hahahahahahahahahah dla ciebie jak ktos gra w tibie i sobie sharuje to jest dno spoleczne ??? haahah. Moze i nie mam racji ale to jest tylko moje zdanie;] "Kto kombinuje ten zyje".
1. nie powiedziałem że sharujesz.
2. to ty pierwszy nawiązałeś do motywu chwalenia się Tibią przy piwie.
3. Tibia została w zamyśle stworzona dla relaksu (i dla pieniędzy) , teoretycznie powinieneś logować sie do niej żeby sie odprężyć i dobrze zabawić , i powiec mi teras jak ktoś musi oszukiwać bo nawet z "przyjemnosciami" nie potrafi sobie poradzic.. powiec mi jak on sie zachowa gdy będzie musiał przebrnąć przez "niprzyjemnosci" (tj. problemy dorosłego życia) , tak facet, to jest przyszłe dorastające dno społeczne , to są złodzieje ,nieroby , i oszuści , niechce mi sie teras myśleć nad porównaniami ale mam nadzieje że rozumiesz mój sposób myślenia.
Pozwoliłem sobie scalić te posty ($cor)
Miltoner
29-04-2006, 17:35
Niestety padl dzisiaj Rumcio :/ Padl za to ze nie chcial wyjsc wanosowi z expowiska ;/
@Seteus
Nauczysz sie edytowac posty ??? Robisz syf na forum.
Caechero dostal bana anie delete dlatego że za dzielenie konta wyznaczona jest kara blokady konta na 30 dni , a nie bezpośredni delete konta.. panie adwokacie.
Padanie to część gry.. jak nie potrafisz sie z tym pogodzić , wydaje mi sie że ta gra nie jest dla ciebie.
Co do pierwszej części: Farren Nandur, Xerizezo, Kestro. Sharowali i nie dostali banów na 30 dni, tylko odrazu deleted ;) widać że sie znasz ;]
A co do drugiej części nie mówi mi że nie umiem sie z tym pogodzić bo każdy po dedzie ma lekką reakcje nerwów ;] poza tym nie jestem maniakiem że siedze po 12h przed tibią żebym sie tym denerwował ale nie lubie być 100k w plecy ;]
Co do pierwszej części: Farren Nandur, Xerizezo, Kestro. Sharowali i nie dostali banów na 30 dni, tylko odrazu deleted ;) widać że sie znasz ;]
A co do drugiej części nie mówi mi że nie umiem sie z tym pogodzić bo każdy po dedzie ma lekką reakcje nerwów ;] poza tym nie jestem maniakiem że siedze po 12h przed tibią żebym sie tym denerwował ale nie lubie być 100k w plecy ;]
oni nie dostali banow poniewaz to byl massive sharing, mocno udokumentowany i 100% pewny... hmm mzoe co do farren nandura byly watpliwosc.. ale no coz, rules are rules :D
a co do rumcia, pobudka dla panow co mysla ze jak maja kogos znajomego w patsach to im wszystko wolno, wg commenat rumcio zna tam calkiem sporo osob ;) szkoda ze patsy tak nie uwazaja, samemu trzeba zapracowac n szacunek, koledzy tego za ciebie nie zalatwia.
Gratz maffers:baby: :baby:
Apr 29 2006, 21:06:36 CET Killed at Level 73 by Valliants
Beetzebul
poda ktoś powód?
smiej, sie smiej szkodi.... to tak samo jak z twoja kasa na allegro...
w takim razie podaj mi inne racjonalne wyjasnienie bana corlica i reszty, prawie POLTORA miesiaca po anni~ na podstawie pliku rec* ktory nie jest uznawany przez cipsoft za oficjalny dowod?
a to ze rivenn, kelika i pare innych osob ktore w czasie wojny bylo w patsach zna dazetiha z rl to prawie kazdy lepiej zorientowany gracz wie, no moze poza toba ;)
juz pare razy mi tu wykazales ze nie znasz podstawowych faktow odnosnie twojej gildii, albo po prostu perfidnie usilujesz klamac, ale dla mnie i wielu innych, juz od dawna nie jestes wiarygodny. dziwie sie ze ktokolwiek na tym forum ci jeszcze wierzy. i co bys nie probowal robic, wysmiewac, parodiowac, czy ironizowac, to i tak prawda pozostaje to, ze na bardzo wiele postawionych pytan, nie potrafisz tu szczerze odpowiedziec.
o oficjalny powod pytaj sie GMa bo tylko on jest kompetentna osoba do udzielania takich informacji. Ale nie rozumiem dlaczego nie mozecie zrozumiec ze wreszcie GMowie zaczeli banowac anniboty. Corlic nie byl pierwszy i nie ostatni ktory za macro podczas anni dostal bana. A co do anni to mozna go zrobic bez bota nawet na 100 lvlu tylko trzeba miec farta. Autouh to noobsterstwoi to szczegolnie na Anni bo moim zdaniem jest to quest gdzie samemu sobie udowadniasz jak dobry jestes. Co do wiarygodnosci to przynajmniej ludzie wiedza kim jestem a Ty nawet sie nie przedstawisz ;) A smianie, paradiowanie czy ironiowanie to fajna rzecz szczegolnie na tym forum ;) Jeszcze chwile i sie dowiem ze Konda to syn Durina :)
Gratz maffers:baby: :baby:
Apr 29 2006, 21:06:36 CET Killed at Level 73 by Valliants
Beetzebul
poda ktoś powód?
Valliant nie jest Mafferem? :) A swoja droga Beetz nie splacil sie z wojny.
thewojtek
30-04-2006, 15:09
Valliant nie jest Mafferem? :) A swoja droga Beetz nie splacil sie z wojny.
Beetz~ nie bral udzialu w wojnie UB, chyba ze Wy tak uwarzacie bo "nam pomagal" albo cos, ja go nie kojarze...
Miltoner
30-04-2006, 15:26
Autouh to noobsterstwoi to szczegolnie na Anni bo moim zdaniem jest to quest gdzie samemu sobie udowadniasz jak dobry jestes
Tutaj masz racje ale gorszym nooberstwem jest uzywanie Aimbota przez keekza, febba i byc moze przez innych ludzi z Maffers.
Szkodi, Valliants nie jest Mafferem ale Beetza gonili też Wanos i Febb bo to widziałem:p ale Valliants go dobił, Szkodi najpierw dowiedz się jak to było bo Valliants jest noobem i by Beetza sam nie ubił :baby: :baby: :baby: (no może nie jest noobem ale go nie lubie:p :p)
Szkodi, Valliants nie jest Mafferem ale Beetza gonili też Wanos i Febb bo to widziałem:p ale Valliants go dobił, Szkodi najpierw dowiedz się jak to było bo Valliants jest noobem i by Beetza sam nie ubił :baby: :baby: :baby: (no może nie jest noobem ale go nie lubie:p :p)
istnieje alliance miedzy nami a hustlers. co do valliantsa to chcialbym Ci przypomniec ze ten "noob" mial okolo 10 fragow na wojnie i to na typach o 40-50 lvlach nizszych. Jak na 40+ sorca to jednak nieco duzo.
Tutaj masz racje ale gorszym nooberstwem jest uzywanie Aimbota przez keekza, febba i byc moze przez innych ludzi z Maffers.
dodaj ze gorszym noobsterstwem jest zdrada i rowniez uzywanie aimbota przez venezuelczykow i kilku polakow z unbr~. nikt nie jest czysty. a Febb i jego bot - klepalem kilku typkow z Febbem i... jakos bota nie zauwazylem bo chmurki wpadaly dosyc czesto.
Beetz~ nie bral udzialu w wojnie UB, chyba ze Wy tak uwarzacie bo "nam pomagal" albo cos, ja go nie kojarze...
Beetzebul byl w Unbreakables, rowniez bodajze w Appendix ale sie nie splacil wiec juz nie pytaj o powod ;) My go pamietamy ;]
Miltoner
30-04-2006, 20:48
dodaj ze gorszym noobsterstwem jest zdrada i rowniez uzywanie aimbota przez venezuelczykow i kilku polakow z unbr~. nikt nie jest czysty. a Febb i jego bot - klepalem kilku typkow z Febbem i... jakos bota nie zauwazylem bo chmurki wpadaly dosyc czesto.
Z tym ze gorsza zdrade zaprezentowali nam icarus, rainfanger i nuskei ;p Hmm co do febba to moze akurat gral nim keekz ;o bo przyszli we 2 jeszcze przed wojna zaczeli mnie nap****c i nie widzialem ani jednej chmurki. Zreszta teraz to jest niewazne.
Nie, Febb jest święty.. wogle w maff jest kupa magicznych postaci z super pvp.. keekz też trafił Zaxuhe z dachu bez bota :baby:
no dobra, mam nadzieje ze nie zapomnialem polowy tego co mialem napisac ;)
zacznijmy od tego, szkodi cos tam pisales o moim nicku, no coz, raczej ci go nie podam. z paru powodow: np lubie jak sie irytuejsz;) a tak bardziej powaznie, czy to ze nie znasz mojego nicku sprawia ze to co pisze jest mniej wazne, mniej prawdziwe, mniej wiarygodne lub cos w tym stylu? ciagle jestem playerem, a nie widze powodu zebym mial ci dawac satysfakcje, z krytykii mojego lev, albo z kombinowania jakby tu mi utrudnic zycie na galanie. ja sie nie ukrywam, nick tego konta to nick mojego dawnego main chara, obecnie jest on skasowany. i jakos nie widze potrzeby zeby edytowac profil z moim "nowym" charem na galanie ;] w tibii nie ma czegos takiego jak wolnosc slowa :(
co do cheatow na anni~ oczywiscie cheaty to cheaty i ban sie nalezy, tylko ze ja osobiscie probowalem i w grze, i na GM forum, reportowac gosci co cheatuja na podstawie filmow rec, i zaden GM mi sie nie zgodzil tego uznac. zreszta dam glowe ze wiele osob z tego forum pewnie kiedys probowalo czegos takiego, a fakt ze akruat corlic z ekipa dostali bana, poltora miesiaca po quescie, i do tego jak sie wojna zaczela, jest czyms wiecej niz fartem patsow. starasz sie czasem byc sensowny, wiec sie dziwie ze sie z tym sprzeczasz.
co do nooberstwa, zdrada to rpg i nie lamie zasad tibii, natomiast uzywanie roznego rodzaje botow tak.
maffersi cheatuja, to jest cos co moglbym udowodnic na podstawie wielu filmow, nie zrobie tego tylko i wylacznie z prywatnych powodow. (oczywiscie udowodnic wam bo GM tego nie przyjmie;)) swoja droga inni cheatuja tez. po prostu odnioslem sie do tych co mowia ze maffersi sa "czysci"
w ogole te slowa w obronie maffers na temat cheatow, brzmia troche dziwnie od osoby ktora trenowala glownie afk na macro za czasow jak jeszcze grala knightem. oczywiscie moze teraz nie cheatujesz, a moze biegasz z aimbotem ;) ja osobiscie nie dawno sie zdziwilem, ze niektore osoby ktore uwazalem za posiadajace dobre pvp(nie koniecznie high lev), mi sie osobiscie przyznaly ze jada na botach :/
to chyba na tyle, wydaje mi sie ze nie zapomnialem o niczym ;)
PS: zauwazyles ze poza ludzmi ktorzy przegrali wojne i zmienili serwa nie wiele osob was tu krytykuje? wiesz czemu? bo sie boja, ze beda mieli problemy, glownie przez ciebie, wiec dziwne jest ze zarzucasz komus ze woli pozostac anonimowy.
niee nooo. napisalem takiego dlugiego reply, a forum mi padlo :(
potem wyedytuje tu jakisi sensowny reply, teraz spadam, szkodi looknij potem bedzie cos do ciebie ;)
with a big pleasure :) bo cos dzis dzien mam malo humorystyczny :D
"ten kto nie ma grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem"
przypieprzacie sie, wszyscy jesteście tacy święci a połowa z was pewnie jedzie na light hacku, miltonermam do ciebie mały szacunek bo byłeś ze mną w IR, ale zdradziłeś mówiąc że przestajesz grać, i idąc do Angels Of Galana.
Ja tu będe bronił Szkodiego nie że jestem ass lickerem bo on nawet nie wie jaki nick mam w grze, ale on mógłby was równie dobrze olać i nie słuchać wyrzutów na temat swój i swojej gildi. Więc wyloozujcie i nie jedzcie tak po szkodim bo chyba on nie odpowiada za ludzi ze swojej gildii, co ma im powiedzieć "nie uzywajcie aim bota"??
to że złapali corlica i reszta to mieli poprostu "farta" bo mogli by złapac też innych a GM raczej nie może działąć na zlecenie bo to jest łamanie reguł. Jedzieci po szkodim bo jest przedstawicielem maffersów tu an forum, ogarnijta sie bo zazdrościcie poprostu tego że nie żądzicie galaną. To Jest wasz problem... sam jestem w IR i nikt tu nie dąży do władzy czy coś. PA było, jest i będzie na serwerach nie zapobiegniecie temu. Nigdy nie będzie tak że dogodzi sie każdemu. Więc przestańcie pier*** bo szkodi nie odpowiada za ludzi ze swojej gildi,
cya
przypieprzacie sie, wszyscy jesteście tacy święci a połowa z was pewnie jedzie na light hacku, miltonermam do ciebie mały szacunek bo byłeś ze mną w IR, ale zdradziłeś mówiąc że przestajesz grać, i idąc do Angels Of Galana.
Ja tu będe bronił Szkodiego nie że jestem ass lickerem bo on nawet nie wie jaki nick mam w grze, ale on mógłby was równie dobrze olać i nie słuchać wyrzutów na temat swój i swojej gildi. Więc wyloozujcie i nie jedzcie tak po szkodim bo chyba on nie odpowiada za ludzi ze swojej gildii, co ma im powiedzieć "nie uzywajcie aim bota"??
to że złapali corlica i reszta to mieli poprostu "farta" bo mogli by złapac też innych a GM raczej nie może działąć na zlecenie bo to jest łamanie reguł. Jedzieci po szkodim bo jest przedstawicielem maffersów tu an forum, ogarnijta sie bo zazdrościcie poprostu tego że nie żądzicie galaną. To Jest wasz problem... sam jestem w IR i nikt tu nie dąży do władzy czy coś. PA było, jest i będzie na serwerach nie zapobiegniecie temu. Nigdy nie będzie tak że dogodzi sie każdemu. Więc przestańcie pier*** bo szkodi nie odpowiada za ludzi ze swojej gildi,
cya
uzywanie aim bota to tez lamanie tegul, i jakosl udzie ich uzywaja. GM to tez regularni playerzy. a poza tym ja nie zarzucam GMowi ze zbanowal za nic, fakt cheatowali, zarzucam to, ze powniewarz szlo to na reke paru jego rl kumplom, dopuscil dowod ktorego normalnie by ani on ani jego koledzy GMowie nie zaakceptowali i na jego podstawie zbanowal. czy ktos tu mowi ze oni nie cheatowali na anni?!?
i nikt raczej nie zarzuca szkodiemu ze to przez niego jego gildi cheatuje, zarzuca mu sie to ze sie tego wypiera, co prowadzi donikad bo i tak nikogo to nie przekona, tez bym na jego miejscu bronil sowjej gildii, ale jak nie ma jak bronic, to nie ma co wchodzic w bagno i zaprzeczac ;)
szkodi nas nie oleje bo dyskusje tu mu sprawiaja przyjemnosc, tak samo jak mi, co myslisz ze cos sie zmieni ze ktos tu cos napisze? nie, ale po to jest forum zeby dyskutowac, i wlasnie to robimy. przynajmniej niektorzy z nas ;)
i nie zazdroszcze nikomu wladzy, wbrew pozorom, jak sie cche rzadzic fair jest to nieslychanie trudne, dlatego zawsze jest pa, tak jest po prostu kazdemu wygodniej. mimo wszystko rozmiary tego pa mozna probowac jakos limitowac, ja zrzucam maffers to ze mimo wielu slow, zapewnien i obietnic nic w tym kierunku nie robia.
thewojtek
01-05-2006, 00:22
Febb ma szczerze mowiac tragiczne pvp, goniac mnie z hydry wraz z toxo~ i vallia~ nie ujebali mnie o,0 wtedy ~40 sorc, a na wojnie wielcy "pvp masta" cos nie tak? o,0 ale najgorsze nie jest uzywanie bota czy zdrada ale wypieranie sie tego, ja potrafie przyznac ze tak, ludzie z mojej bylej gildi uzywali botow na anni.... a ty sie tego wypierasz...oboje znamy prawde o tym ze "keekz is like god, he can all" ....... nawet chuck norris nie potrafi walnac z sdeka w zaxuhe pod dachem o,0 xD
zapomnialem dodac ze tez lubie z wami tu dyskutowac =)
Miltoner
01-05-2006, 01:10
miltonermam do ciebie mały szacunek bo byłeś ze mną w IR, ale zdradziłeś mówiąc że przestajesz grać, i idąc do Angels Of Galana.
Tutaj sie z toba nie zgadzam, z IR wyszedlem bo mialem powod, wcale nie zdradzilem i nie mowilem ze przestaje grac.
Febb ma szczerze mowiac tragiczne pvp, goniac mnie z hydry wraz z toxo~ i vallia~ nie uuwielbiam jeść bananyali mnie o,0 wtedy ~40 sorc, a na wojnie wielcy "pvp masta" cos nie tak? o,0 ale najgorsze nie jest uzywanie bota czy zdrada ale wypieranie sie tego, ja potrafie przyznac ze tak, ludzie z mojej bylej gildi uzywali botow na anni.... a ty sie tego wypierasz...oboje znamy prawde o tym ze "keekz is like god, he can all" ....... nawet chuck norris nie potrafi walnac z sdeka w zaxuhe pod dachem o,0 xD
zapomnialem dodac ze tez lubie z wami tu dyskutowac =)
pokazcie mi gdzie powiedzialem ze nikt z maffers nie uzywa aimbota ;) ktos tu chyba czytac nie potrafi. co do febba - on jest druidem :>
@Vieniek : Thanks
thewojtek
01-05-2006, 10:52
pokazcie mi gdzie powiedzialem ze nikt z maffers nie uzywa aimbota ;) ktos tu chyba czytac nie potrafi. co do febba - on jest druidem :>
@Vieniek : Thanks
noi? walac mnie z burstow i sdekow, a raczej sdeka bo tylko 1 trafil.... nie ubil mnie wraz z 2 innymi sorcami ^.-
wogole skonczmy gadac o sharowaniu, botach itp. kazdy gra jak chce....
co nowego na Galanie?
Navoxiv wbil 100
Rivenn 90
Icarus zalozyl new gildie
o czyms zapomnialem? ;]
cya
Behehehe nie jestem ass lickerem tak jasssne. mieli "farta" znów jasne (fart to jest wtedy kiedy ci z dragona dragon shield wypadnie albo z necro bohy a nie jak GM banuje 1,5 miecha po chietowaniu na podstawie filmu najmocniejszych graczy z gildii z którą prowadzisz wojnę) Poza tym nie używam light hacka i nie gram na bocie (pomimo tego że gram wyłącznie sorcem ). Od początku jak tu piszesz starasz się wlizać w łaski szkodiego więc przestań pierd@#$ć że nie włazisz mu w tyłek.
Maticzek
01-05-2006, 11:44
noi? walac mnie z burstow i sdekow, a raczej sdeka bo tylko 1 trafil.... nie ubil mnie wraz z 2 innymi sorcami ^.-
wogole skonczmy gadac o sharowaniu, botach itp. kazdy gra jak chce....
co nowego na Galanie?
Navoxiv wbil 100
Rivenn 90
Icarus zalozyl new gildie
o czyms zapomnialem? ;]
Zaxuhe haked
Kenezu Retired(to troche juz nawet stare ;p)
Behehehe nie jestem ass lickerem tak jasssne. mieli "farta" znów jasne (fart to jest wtedy kiedy ci z dragona dragon shield wypadnie albo z necro bohy a nie jak GM banuje 1,5 miecha po chietowaniu na podstawie filmu najmocniejszych graczy z gildii z którą prowadzisz wojnę) Poza tym nie używam light hacka i nie gram na bocie (pomimo tego że gram wyłącznie sorcem ). Od początku jak tu piszesz starasz się wlizać w łaski szkodiego więc przestań pierd@#$ć że nie włazisz mu w tyłek.
podalby swoj nick zazdrosniku <3
podalby swoj nick zazdrosniku <3
To wiedz Szkodi ze Vieniek pisał ze jest 116 w rankingu exp na Galanie a taką pozycję zajmuje Yugekomi który był w Un~. Vieniek ma wpisane royal pall a Yugekomi też jest pallkiem wiec to jego char..
Miltoner
01-05-2006, 12:33
To wiedz Szkodi ze Vieniek pisał ze jest 116 w rankingu exp na Galanie a taką pozycję zajmuje Yugekomi który był w Un~. Vieniek ma wpisane royal pall a Yugekomi też jest pallkiem wiec to jego char..
Yuge byl tylko przez chwile w IR nawet chyba nie rozmawial z nami na gc, a do tego wyszedl z IR dlugo przede mna wiec to na 100 % nie jest on.;]
thewojtek
01-05-2006, 12:53
Zaxuhe haked
Kenezu Retired(to troche juz nawet stare ;p)
to juz stare :P
rivenn padl na hydrze po wbijcu 90 lv i chyba retired...:|
yeyeye żądzicie, jestem yugekomi <hahahahah> pierwsze słysze więc najs ;)
nicku nie podaje bo jest nie potrzebny, bo po co.... a jeśli już yugekomi to nie ja...
pisałem że jestem 116 na liście a wiecie przez pare dni pozycja może sie zmienić :P
ehh miltoner stare dobre czasy w IR ;)
@jastr
właże mu w tyłek?? pisze jaki to jest boski czy co??
poprostu robicie niezły najazd ;) no a jestem też tutaj jednym z nielicznych którzy nie mają (jeszcze i oby tak zostało) nic przeciwko pats
Fabolous
01-05-2006, 14:41
@up
Skopo de'tag ?
@up
Skopo de'tag ?
wujek stefan?
właże mu w tyłek??
z wielka checia! pchaj stary, pchaj :P juz tu tez przerabialismy ze jestem pedalem :)
@Szkodi
ahaha to Kali jest pedalqiem xD pozdro^^ (karol here-.-)
Vienek nie jest ownerem mojego chara czyli Yugekomiego ;)
Mlecziii
01-05-2006, 20:39
@Szkodi
ahaha to Kali jest pedalqiem xD pozdro^^ (karol here-.-)
Hyba jest tu wiecej paedaluw :baby:
Tak mleczi oczywiście a największy z nich to ty!!X( Morda i wyp***** stądX( Kłamca i thief!
edit: Popraw swoją ortografie bo mi sie niedobrze robi jak to czytam
Miltoner
01-05-2006, 21:13
@up
Skopo de'tag ?
xDDDDDDDDDDD. I co teraz bedziecie wymieniac name wszystkich czlonkow IR ?? ;p
No każdy będzie teraz zgadywał :P
wole pozostać anonimowy
bo jak podam nick wtedy to będe mógł określić jako ass licking
No każdy będzie teraz zgadywał :P
wole pozostać anonimowy
bo jak podam nick wtedy to będe mógł określić jako ass licking
lol, jak podasz nick to sie beda z ciebei ludzie smieli, to jest to czego sie boisz,a nie tego ze ktos powie ze aa licking, za to cie juz wiekszosc uwaza :P
szkodi, nie ba reply na moj poscik? bo nuda :(
lol, jak podasz nick to sie beda z ciebei ludzie smieli, to jest to czego sie boisz,a nie tego ze ktos powie ze aa licking, za to cie juz wiekszosc uwaza :P
hah większość na tym forum mnie tak postrzega :P, ale szczerze zwisa mi to
To forum poswiecone jest chyba wydarzeniom z Galana, a nie do waszych prywatnych klotni. Wiec Panowie moze na bok z tym ;)
yuge masz racje ;)
a tak na marginesie grasz jeszcze na jakimś serwie?? :>
yuge masz racje ;)
a tak na marginesie grasz jeszcze na jakimś serwie?? :>
narazie gram na kazdym po trochu a gdzie zakotwicze to sie jeszcze okarze :)
Smiac mi sie chce jak czytam te wasze zalosne posty.more blz!!!11
Smiac mi sie chce jak czytam te wasze zalosne posty.more blz!!!11
wyjasnij nam o wielki mistrzu i guru w ktorym momencie sa one zalosne?
w przeciwienstwie do twojego swiatlego i tryskajacego inteligencja postu :D
drazycie temat bana crolica w co drugim poscie w tym temacie,czy naprawde tak bardzo boicie sie gniewu o wielkiego SZKODIEGO :D ze nie mozecie wyjawic wlasnych nickow?
dla mnie to jest zal.pl ;s
drazycie temat bana crolica w co drugim poscie w tym temacie,czy naprawde tak bardzo boicie sie gniewu o wielkiego SZKODIEGO :D ze nie mozecie wyjawic wlasnych nickow?
dla mnie to jest zal.pl ;s
jak zaczne byc ass lickerem tak jak np ty, to nei ma sprawy. poza tym nie obje sie niczyjego gniewu, ta gra nie jest dla mnie tak wazna, pisze tu bo sprawia mi to przyjemnosc. a to ze nei znasz mojego nicka, no to co? boli ci to? to nie musisz czytac moich postow, ja przynajmniej mam na tyle godnosci ze nie msuze sie podlizywac innym zeby grac w spokoju :D
ja przynajmniej mam na tyle godnosci ze nie msuze sie podlizywac innym zeby grac w spokoju :D
dla Twojej informacji misiu - Keji wylizuje mi sreberka i w ten sposob gra w spokoju :] Poza tym znam go dobre nascie miesiecy i to nie tylko z Galany. Mi no nup plix.
Nowe info - splacili sie Blooc, stara jaga, egeenetoo, tom-rek, Demiphant (choc nie calkowicie), splaca sie Bon Devil.
dla Twojej informacji misiu - Keji wylizuje mi sreberka i w ten sposob gra w spokoju :] Poza tym znam go dobre nascie miesiecy i to nie tylko z Galany. Mi no nup plix.
Nowe info - splacili sie Blooc, stara jaga, egeenetoo, tom-rek, Demiphant (choc nie calkowicie), splaca sie Bon Devil.
taaa, slyszalem o tym, i ze jeszcze moze paruu bedzie chcialo, troche mnie to dziwi, ale w sumie nie dziwie sie ze nie chcieli takich lev porzucac. tez by mi bylo szkoda na takim lev.
szkodi co do tego ass lickingu co wyzej, ehh, tak sie skalda, ze zobacz, takie rzeczy jak wyzej pisza tylko ludzie co maja napisane "friend to rahilli" albo protected by~. dla ciebie to normalne? co z tego ile go znasz? ja znam ludzi co z toba grali i to na kilku serwach, znaja cie tez grubo ponad rok, i jakos nie maja takich wspanialych opinii o tobie. jak widze ile osob biega z napisem ze protecta maja przez ciebie i perma, to mi ich szkoda, ze nie potrafia grac sami, bez chowania sie za kumplami, nie ma sie co dziwic ze wiekszosc z nich nic nie osiagnie. a tak to tylko biegaja i cwaniakuja.
thewojtek
03-05-2006, 09:39
blooc jakis tydzien temu, stara jaga 2 dni temu, demi~ 3 dni temu ;PP
gran tez sie splacil o,0
co do asslickingu, mam podany moj nick <<< tam i wiecie kim jestem, po to zebyscie wiedzieli kogo opinie czytacie, odpowiadam za to co pisze, pisze co mysle i raczej to nie jest asslicking -,- wiec nie pierdolcie bzdur ze jak ktos tam poda nick to odrazu kazdy posadzi go o asslick....
Czy do każdego tematu musi przychodzić Moderator i upominać, żeby się nie kłócić? Czy nie potraficie sami zrozumieć tego, że prywatne kłótnie załatwia się na pw, maila, czy też w grze, a nie na forum publicznym?
Jak w innych tematach: kto zacznie lub będzie kontynuował kłótnię pod moim postem, bądź zacznie wyzywać itd itp, z miejsca dostaje miesięcznego bana.
Warto podkreslic ze Demiphant ma kilka dni do zaplaty reszty pieniedzy.
Z newsow Konda wbil 80 mln expa.
A i dziekuje oderatorowi za ingerencje :]
Odezwe sie jak bedzie o czym rozmawiac ;)
Dragon86
03-05-2006, 12:21
A co z corliciem i stypem??
moga tez sie splacac??-.^ i czy chca??:p
Kuczer88
03-05-2006, 13:11
Może byśmy poszli na nowy swiat bo po co tu siedziec :PPP Chętni niech sie zgłaszają i nie pytają kim jestem bo to mało istotne w tym momencie.Niedługo powinny wyjsc new worldy i można by sie troche na nich pobujac.
Z poważaniem
Kuczer
Dragon86
03-05-2006, 13:21
Hehe gdybym umial Pg i mial na to czas poszedlbym :p
ale ani jednego ani drugiego wiec podziekuje :)
Żal mi dupę ściska gdy widze wasze posty w ktorych mówicie jaki to zły Konda zabija Polaków. I dobrze, bardzo dobrze, lepiej żeby Galaną rządził Szwed niż jakiś polski śmieć. Nie dziwie się że na Galanie to Konda jest władcą. Polacy nigdy nie będą nią władać bo nie umią nawet sobie pomagać tylko się mordują jak popadnie i kogo leci. Swedy se pomagają a my tylko ślizgamy się na tym samym gównie, leżymy na dnie i życie nas dyma jak chce. Ciągle padam przez te polskie kur**. Nie mają honoru atakuje zawsze razem jak jest jeden PK to nigdy mnie NIE atakuje tylko idzie po kolege. Boja sie uczciwej walki. Admini powinni pokasować polskie konta takich n00bow.
A tak po za tym czemu ja dostałem Name Locka nick miałem "Siema Wiara", a jakiś n00b ma nick Master Harry Potter?
Żal mi dupę ściska gdy widze wasze posty w ktorych mówicie jaki to zły Konda zabija Polaków. I dobrze, bardzo dobrze, lepiej żeby Galaną rządził Szwed niż jakiś polski śmieć. Nie dziwie się że na Galanie to Konda jest władcą. Polacy nigdy nie będą nią władać bo nie umią nawet sobie pomagać tylko się mordują jak popadnie i kogo leci. Swedy se pomagają a my tylko ślizgamy się na tym samym gównie, leżymy na dnie i życie nas dyma jak chce. Ciągle padam przez te polskie kur**. Nie mają honoru atakuje zawsze razem jak jest jeden PK to nigdy mnie NIE atakuje tylko idzie po kolege. Boja sie uczciwej walki. Admini powinni pokasować polskie konta takich n00bow.
A tak po za tym czemu ja dostałem Name Locka nick miałem "Siema Wiara", a jakiś n00b ma nick Master Harry Potter?
pewnie nie czytales tibia rules name lock za to ze twoje imie nie opisuje osoby.
a propo cheatow:
wanos elstar:
Banished: until Jun 02 2006, 02:36:37 CET because of macro use
Lord Hybrid
03-05-2006, 17:36
pewnie nie czytales tibia rules name lock za to ze twoje imie nie opisuje osoby.
a propo cheatow:
wanos elstar:
Banished: until Jun 02 2006, 02:36:37 CET because of macro use
Wygląda na to że nie dlugo nacieszył sie pozycją tutora gdyż stracił ją po banie (jeśli dobrze pamietam to z miecha był tutorem).
Miltoner
03-05-2006, 19:51
Hahahahaha jakos na aldorze rzadza polacy i co ??? jest PA ???? NIE MA bo na to nikt nie pozwoli CYA.
Fajne fajne, a komenta na tibia.com masz jeszcze lepszego :p
Fajne fajne, a komenta na tibia.com masz jeszcze lepszego :p
Polacy sa najwiekszymi skurwysynami jacy graja w ta gre. Sa pojebanymi PK którzy zabijaja swoich zamiast zabijac Brazyli czy Amerykancow. Szkoda slów na takich polskich matkojebców. Smierc polskim PK. Tylko jeden raz zaatakowal mnie gosc ktory NIE byl polakiem po uderzeniu do mnie z dwoch SD dal mi spokoj. Wszystkie inne deady mam przez polskie kurwy, ktore nie maja honoru i zawsze atakuja wtedy gdy maja wiekszy lvl lub gdy jest ich wiecej.
JEBAC POLSKIE PK
Nikt nie każe wam tego czytać. Wchodzisz na wlasna odpowiedzialność. Tak tak czepiajcie sie mnie ze mówie prawde ktorej sie boicie tak lepiej chwalić nasz piekny kraj. Wez wyjdz i nie wracaj. Kazdy mowi polska wolny kraj panstwo wolnych ludzi tu wolnosc ponad wszystko tu kraj szczesliwych ludzi a prawda jest jedna i kazdy ja zna że DOBROBYT TO MY MAMY W NASZYCH KOLOROWYCH SNACH.
Marze o wysokim lvl wtedy nadejdzie czas pozabijać paru polskich PK.
Vego jak bede miał przyjemnośc spotkania cie w rl to masz u mnie browara. Widze ze w tibie nie grają tylko sami idioci ...
Lord Hybrid
03-05-2006, 20:16
hyhyhyy....... kurde nie moge z brechtu. Ale ok. Zawsze morzna pomarzyc tym bardziej gdy jest sie tak zdesperowanym i po takim "trudnym tibijskim dzieciństwie" :)
uwielbiam jeść bananyAC POLSKIE PK
Moze Ci PK zabijaja Cie za to ze im banany wyjadasz?
Nikt nie każe wam tego czytać. Wchodzisz na wlasna odpowiedzialność. Tak tak czepiajcie sie mnie ze mówie prawde ktorej sie boicie tak lepiej chwalić nasz piekny kraj. Wez wyjdz i nie wracaj. Kazdy mowi polska wolny kraj panstwo wolnych ludzi tu wolnosc ponad wszystko tu kraj szczesliwych ludzi a prawda jest jedna i kazdy ja zna że DOBROBYT TO MY MAMY W NASZYCH KOLOROWYCH SNACH.
CO ma polska do tibii/galany?? :>
nie wątpie że random pk w więkoszści to polacy, ale nie mów tutaj o kraju ;)
Mimo wszystko ta gra jednak coś ma. Polacy w normalnym życiu wolą kraść niż zarabiać, w grze jest tak samo. Zamiast zarobić na jakimś expowisku wolą zabijać innych nawet jeżeli ktoś jest z tego samego państwa. A tacy Szwedzi grają zespołowi rzadko się zdarza by szwed zabił swojego. Pomagają sobie a nie jak polacy ze sie komuś wrzucą na expowisku i zaczna sie drzeć "Leave or die".
@Ryba: Ja nie pisałem nic o bananach to Sharev dał jakąś podrzedna cenzure.
@Drut;Thx za browca:)
Nowosci :
Padl Sira Shier. Powod - zaatakowal Gaostica.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8624
Nowosci :
Czy tylko Szkodi umie pisac na temat?X(
W sumie to blachy powod do zabicia, jak bylo tak jest zabijacie za nic :(
Fabolous
04-05-2006, 00:27
Powód nieważny. Ważne że jest i to już wystarczy żeby kogoś zabić. :(
Czy tylko Szkodi umie pisac na temat?X(
W sumie to blachy powod do zabicia, jak bylo tak jest zabijacie za nic :(
zabijanie za nic to jest zabijanie za nic - tu mielismy konkretny pwood bo Gaostic to ex-Patriota.
thewojtek
04-05-2006, 08:25
Nowosci :
o,0 pierwszy raz od dawna widze jakis sensowny powod, ale nie pomysleliscie o tym ze lepiej takie sprawy zalatwiac "dyplomatycznie" moze Shira~ miala powod.....
zabijanie za nic to jest zabijanie za nic - tu mielismy konkretny pwood bo Gaostic to ex-Patriota.
Szkodi zapomniałeś że Gaostic padł raz a ile osób zabił za nic....
poprostu PA:baby: :baby:
Niunia Agnieszka
04-05-2006, 16:45
Ja juz zalozylam druga postac poniewaz wczesniej mnie hacknął zrookowal Sir Wilq :( Nienawidze hakerow X( a pozatym ja sie nie poddam :]
Buziaczki =*=*
Szkodi zapomniałeś że Gaostic padł raz a ile osób zabił za nic....
poprostu PA:baby: :baby:
zaatakowal naszego - oddalismy. proste
eot z mojej strony ;) juz sie tu raczej nie pokaze :)
Fabolous
04-05-2006, 17:37
zaatakowal naszego - oddalismy. proste
No właśnie zaatakował nie zabił. Można było mu kazać płacić albo coś ale nie zabijać za to że tylko zaatakował. A skoro zaatakował pewnie miał powód.
Gaostic tyle osob zabil na radnom Pk ze ja bym mu zyczyl kolejnych dedow tylko
padli Qreew (71 ms) i Navoxiv (100 rp) obaj z tej samej gildii od maffersow
chce znac powod czemu , ponoc z tego co wyczytalem na forum to "for fun"
thx better galana without pa
thewojtek
04-05-2006, 19:22
padli Qreew (71 ms) i Navoxiv (100 rp) obaj z tej samej gildii od maffersow
chce znac powod czemu , ponoc z tego co wyczytalem na forum to "for fun"
thx better galana without pa
Extra.... PN zawsze bylo neutral, nie walczyli przeciwko Wam, a mogli ich dolaczenie z pewnoscia skonczylo by wojne, naszym zwyciestwem, ale nie mieli do tego podowu, mieli z wami dobry kontakt i z nami tez chcieli byc neutral i tak im sie odplacacie? ;[ szkoda slów
Dead Cerber
04-05-2006, 19:30
Takze ciekaw jestem za co padli bo Preliator~ od kad pamietam zawsze byli neutralni...
Btw. Konda stworzyl nowa gildie i tez chcialbym wiedziec czy stworzyl ja przez dzisiejsza akcje na hydrach...
Kind regards,
/Krysio~
...Zawsze morzna pomarzyc...
Dużo "morzna" :p.
Extra.... PN zawsze bylo neutral, nie walczyli przeciwko Wam, a mogli ich dolaczenie z pewnoscia skonczylo by wojne, naszym zwyciestwem, ale nie mieli do tego podowu, mieli z wami dobry kontakt i z nami tez chcieli byc neutral i tak im sie odplacacie? ;[ szkoda slów
Nie sądze by PN byli wielkimi wojownikami, ale co fakt to fakt, każdy lvl się przyda :).
Dużo "morzna" :p.
Nie sądze by PN byli wielkimi wojownikami, ale co fakt to fakt, każdy lvl się przyda :).
oj zdziwilibys sie ile osob ma lepsze pvp niz ci wasi walczacy w wojnie, to ze ktos nie walczy nieznaczy ze nie ma opjecia o pvp, a kazdy jest wojownikiem jak tylko ma ku temu odpowiednia motywacje.
fakt ze kondastworzyl nowa gildie... tylko czy to cos zmienia? i tak w kazdym konflikcie wystapia razem, kondy gildia tak samo bedzie ich wspomagac jak teraz w maffersach i wczesniej w patsach, bo to sa kumple, wiec to ze sie niby od nich "odetnie" to w sumie niewiele zmieni. i tak kazdy kto by np zaatakowal reszte moze sie liczyc z atakiem all pozostalych, wiec co za roznica? tylko co najwyzej kosmetyczna zmiana.
to nie ma znaczenia czy Konda zaklada nowa gildie bo i tak juz dal invita tym "najwiekszym" pa na galanie m.in. rivennowi , kekzowi , sir impowi,kardearowi , cos czuje ze glupi maffersi beda prowokowac teraz do kolejnej wojny , juz bili neutralnych ludzi m.in. krupnika , wrobla
znowu nadchodzi czas na wielkie pa ze strony patriotow :/
(wszystko to wyczytalem na forum)
co do mnie aktualnie retired i nie mam zamiaru wracac do tej gry dopoki sie wszystko nie wyjasni
Mlecziii
04-05-2006, 22:23
to nie ma znaczenia czy Konda zaklada nowa gildie bo i tak juz dal invita tym "najwiekszym" pa na galanie m.in. rivennowi , kekzowi , sir impowi,kardearowi , cos czuje ze glupi maffersi beda prowokowac teraz do kolejnej wojny , juz bili neutralnych ludzi m.in. krupnika , wrobla
znowu nadchodzi czas na wielkie pa ze strony patriotow :/
(wszystko to wyczytalem na forum)
co do mnie aktualnie retired i nie mam zamiaru wracac do tej gry dopoki sie wszystko nie wyjasni
Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny .
bolekndm
04-05-2006, 22:37
Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny .
Gratuluje bezbłędnej znajomości języka Polskiego.
Myśle, że jedynym powodem do założenia nowej gildi jest to, iż Konda chce być liderem (w Maffers byla nim Veccia). Dopóki na Galanie będzie rządzić Konda i reszta :P to PA z tego serva nie zniknie ale to już nie mój problem :P
Z tego co słyszałem to Konda odszedl po tym jak dowiedzial sie o tym napadzie na Navoxiva i Qreewa. A reszta poszla pewnie za Konda. Byc moze nie zmieni to sytuacji na Galanie, jednak gleboko wierzę w to iż sprawcy tej zbrodni zostaną ukarani, a poszkodowani dostaną zwrot kasy za skille, blessy etc.
Najbardziej denerwuje mnie fakt, iż niektóre osoby nie są w stanie zaakceptować faktu, że ktoś chce sobie tylko pograć. Neutralne polskie gildie co chwila są ofiarami ataków ze strony pa (PN, CoO)
Dragon86
05-05-2006, 01:36
Ehh
czasami zastanawiam sie po co tu grac....
zreszta pewnie Febb i Febbul nie poniasa zadnych konsekwencji za to...:(
Zreszta jesli chca zeby cala Galana ich nielubila (nienawidzila zbyt mocne slowo;) ) to sa na dobrej drodze gl...
thewojtek
05-05-2006, 09:14
poprostu n/c
Jest sojusz między Righteousness a Powerpuff boys?
Z tego co słyszałem to Konda odszedl po tym jak dowiedzial sie o tym napadzie na Navoxiva i Qreewa. A reszta poszla pewnie za Konda. Byc moze nie zmieni to sytuacji na Galanie, jednak gleboko wierzę w to iż sprawcy tej zbrodni zostaną ukarani, a poszkodowani dostaną zwrot kasy za skille, blessy etc.
Najbardziej denerwuje mnie fakt, iż niektóre osoby nie są w stanie zaakceptować faktu, że ktoś chce sobie tylko pograć. Neutralne polskie gildie co chwila są ofiarami ataków ze strony pa (PN, CoO)
Jak mnie zabili to też obiecywali kase za to. No i jak każdy inny kasy się nie doczekałem ;). Na pewno nie będą tracić kasy na nich.
Dobrze pats zrobili że nie oddali kasy dla zarize:p muj kumpel poszedł z nim expić, gdy byli tylko we dwuch zarize użył Ue i Sd. Kumpel padł a Zarize tłumaczył ze missclick<rofl> oczywiście loota nie oddał a było jakies 4 bp uh:p
Dobrze pats zrobili że nie oddali kasy dla zarize:p muj kumpel poszedł z nim expić, gdy byli tylko we dwuch zarize użył Ue i Sd. Kumpel padł a Zarize tłumaczył ze missclick<rofl> oczywiście loota nie oddał a było jakies 4 bp uh:p
taa najpier sie naucz ortografii... ukonczenie podstawowki moze w tym duzo pomoc :D
a po drugie skad wiesz? moze zarize wlasnie dlateog pkuje bo juz inaczego grac nie moze? okradli go i do tego ma hunta, wiec co jeszcze moze robic?
a jak ty popierasz zlodziejstwo to szkoda ze jeszcze ciebie nie ubil, ale wszsytko przed toba :D
Zgadzam się z up. Zarize pkuje bo nie ma jak już inaczej grać, okradli go no to się chłopak wku... zdenerwował ;).
taa najpier sie naucz ortografii... ukonczenie podstawowki moze w tym duzo pomoc :D
a po drugie skad wiesz? moze zarize wlasnie dlateog pkuje bo juz inaczego grac nie moze? okradli go i do tego ma hunta, wiec co jeszcze moze robic?
a jak ty popierasz zlodziejstwo to szkoda ze jeszcze ciebie nie ubil, ale wszsytko przed toba :D
Okradli go, to prawda:( lecz niepowinien zniżać się do ich poziomu i zabijac za nic:p
Fabolous
07-05-2006, 16:51
Coś z newsów to:
Icarus Blakkheim
May 07 2006, 14:38:35 CET Killed at Level 108 by Konda
Być może przypadek.
Blooc
Banished: until May 13 2006, 22:08:57 CET because of multi-clienting
erko
May 07 2006, 14:29:55 CET Killed at Level 56 by Toxo Yeangus
Demiphant
07-05-2006, 20:36
Padli za zabicie Chris Dooma najprawdopodobniej;p Nie powiem,żeby mi ich żal było;] No więc chłopaki mają to co sobie wybrali;] A blooc grał na teście i na rl tibi mając dwa kompy w domu i tak dostał bana;/
Fabolous
07-05-2006, 21:25
Z tego co sam widziałem to wiem ze Chris Doom, Blueyes-Magician i ktoś jeszcze zabili Little Dark awenger'a.
Valliants
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Miltoner
08-05-2006, 10:36
Icarus Blakkheim
May 07 2006, 14:38:35 CET Killed at Level 108 by Konda
I dobrze mu tak tylko dziwie sie czemu chce mu sie jeszcze grac na galanie :pppp
Valliants
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.
Valliants zrobil new chara... Vallianto ;]
_PiteroS_
08-05-2006, 18:29
I dobrze mu tak tylko dziwie sie czemu chce mu sie jeszcze grac na galanie :pppp
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.
Valliants zrobil new chara... Vallianto ;]
jestem ciekaw czy ten Vallianto przekroczy kiedykolwiek 20 lvl :P
Fabolous
08-05-2006, 23:10
jestem ciekaw czy ten Vallianto przekroczy kiedykolwiek 20 lvl :P
A co lub kto ma w tym przeszkodzić?
A co lub kto ma w tym przeszkodzić?
Moj noob char :P
Wiesz Rybko... Z tego co wiem to masz same noob chary^.-
Gdybys jednak potrzebowal jakiejs pomocy to daj znac xD
Demiphant
09-05-2006, 08:43
Keekz'Lorenzo padł od Kondy;] Ciekawe czemu
_PiteroS_
09-05-2006, 08:58
Keekz'Lorenzo padł od Kondy;] Ciekawe czemu
bo Keekz'Lorenzo 3 lata temu powiedziel Kondzie wieczotem dziedobry, Konda zapomnial o tym do wczoraj, a jak mu sie przypomnialo to zrobil co mial zrobic.
:cup: a tak apropo to chyba nikt niezaluje tego deda :P :evul:
Wiesz Rybko... Z tego co wiem to masz same noob chary^.-
Gdybys jednak potrzebowal jakiejs pomocy to daj znac xD
Ta, moje noob chary maja Twoj lvl main chara xd
Catrishia
09-05-2006, 14:05
Kto ma jakieś dobre info... Czemu Konda ma swoją gildie, Grudging swoją i Febb swoją? Są jakieś powody? Czy tak sobie se podzielili i zrobili alliance? Ostatnio nie jestem w temacie co się dzieje, więc ktoś by mógł konkrety napiać. A i jeszcze czemu Keekz padł, wie ktoś? Co to się porobiło, podzielili się na pare gildi, zabijają się a od zawsze byli razem, żeby Grudging nie był z Oenem i Kondą, albo żeby Keekz padł przez nich? Pomotało się kompletnie... wie ktoś o co chodzi? Przecież jak by teraz Unbreakable się postawiło ponownie to by mogła być masakra...
thewojtek
09-05-2006, 14:51
Kto ma jakieś dobre info... Czemu Konda ma swoją gildie, Grudging swoją i Febb swoją? Są jakieś powody? Czy tak sobie se podzielili i zrobili alliance? Ostatnio nie jestem w temacie co się dzieje, więc ktoś by mógł konkrety napiać. A i jeszcze czemu Keekz padł, wie ktoś? Co to się porobiło, podzielili się na pare gildi, zabijają się a od zawsze byli razem, żeby Grudging nie był z Oenem i Kondą, albo żeby Keekz padł przez nich? Pomotało się kompletnie... wie ktoś o co chodzi? Przecież jak by teraz Unbreakable się postawiło ponownie to by mogła być masakra...
Kelika na Tibia.com napisal ze to byl przypadek podczas wykonywania HOTA, ded Keekza, Icarus jest Hunted 4 ever(napisal to na forum Kardear), dobrze tak hu.jowi -,-, o reszcie nie moge pisac na tym forum, Catri, jak cos msg w grze....
keekz to przypadek mial debuga na hota, co do reszty.. hmm, to chyba nie jest dobre miejsce zeby podawac takie info, wiec bedziesz musial sie sam dowiedziec :P
ale tego za jak cos, w razie wojny, to sie zlacza to jestem raczej pewien ;)
szkoda tylko ze tutaj nie ma w sumie "dobrej strony" w wojnie. jedni nie sa lepsi od drugich. wiec nawet jak wynikinie wojna, to bez jakis duzych posilkow Un~~raczej padnie. a icarus ma na co zasluzyl, tylko glupcy przyjeli by go teraz po swojej stronie, po ostaniej zdradzie.
pozdro dla szkodiego :D (dobrze ze nie zna chara, bo bym mial hunta za planowanie wojny) :P
Demiphant
09-05-2006, 17:59
Nuskei padł dzisiaj na edron dragach i to na pewno nie był przypadek;p od Kondy ofc
Febb zalozyl osobna gildie i Grudg tez. Konda nie chcial brac odpowiedzialnosci za random pking febba (navoxiv i qreew). Alliance oczywiscie jest. Keko padl przy debugu na HOTa (przy 4 faraonie z kolei bodajze). Reszty powiedziec nie moge :)
@pawlon
pozdrawiam ^.^
Nuskei padł dzisiaj na edron dragach i to na pewno nie był przypadek;p od Kondy ofc
Przypadek to to nie byl. Z tego co mi wiadomo Konda zabil Nuskeia poniewaz wg niego przygotowywal sie do wojny ^^.
Fabolous
09-05-2006, 21:00
Ostatno na galanie cos dziwnego sie dzieje. 5-6 osob ktore walczyly przeciwko Patsom jest teraz w ich akademii. Corlic i Yugekomi ktorzy zostali zdradzeni przez Icarusa teraz dołaczyli do jego gildii.
Ostatno na galanie cos dziwnego sie dzieje. 5-6 osob ktore walczyly przeciwko Patsom jest teraz w ich akademii. Corlic i Yugekomi ktorzy zostali zdradzeni przez Icarusa teraz dołaczyli do jego gildii.
Dolaczylem poniewaz nie mam nic do stracenia ;) mam payment 250k i nie stac mnie zeby zaplacic wiec bede walczyc o wolnosc :)
Róbcie jak chcecie, wasz wybór ;) ale Icarus pokazał że niemożna mu zabardzo ufać ;)
Mlecziii
09-05-2006, 22:11
May 09 2006, 21:05:06 CET Killed at Level 171 by a demon
Konda ulegl demonowi -,- a odawna nikt go nie zabil
May 09 2006, 21:05:06 CET Killed at Level 171 by a demon
Konda ulegl demonowi -,- a odawna nikt go nie zabil
Sluchaj , co ty masz do Kondy? Bo ma najwiekszy lvl? Bo zalicza najwiecej fragow na wojnach? Ja nie wiem co za ludzie sa na tym forum , moze i Konda jest "pa" jak wy to mowicie ale gdyby nie on to juz dawno by ten serv zszedl na psy
Piszcie co chcecie ale ja nic do Kondy nie mam , tylko dzieki niemu nie ma gorszej sytuacji na Galanie. Wyobrazacie co by sie dziala gdyby Konda znikl nagle z serva to co by sie porobilo? Do wladzy by doszli Kekz , Kardear , Sir imp i by bylo gorzej niz jest teraz , o wiele gorzej , wtedy byscie dopiero narzekali
btw.wlasnie, szykuje sie jakas wojna czy cus? uchyli ktos rabek tajemnicy? ;>
Miltoner
09-05-2006, 23:02
Sluchaj , co ty masz do Kondy? Bo ma najwiekszy lvl? Bo zalicza najwiecej fragow na wojnach? Ja nie wiem co za ludzie sa na tym forum , moze i Konda jest "pa" jak wy to mowicie ale gdyby nie on to juz dawno by ten serv zszedl na psy
Piszcie co chcecie ale ja nic do Kondy nie mam , tylko dzieki niemu nie ma gorszej sytuacji na Galanie. Wyobrazacie co by sie dziala gdyby Konda znikl nagle z serva to co by sie porobilo? Do wladzy by doszli Kekz , Kardear , Sir imp i by bylo gorzej niz jest teraz , o wiele gorzej , wtedy byscie dopiero narzekali
lol? xD od kiedy keekz, kardear i sir imp nie sa przy wladzy ? ;o Haha to wlasnie dzieki Kondzie robia na galanie co chca ;]
;p;p
thewojtek
09-05-2006, 23:31
Sorka I can't tell u all....
Sorka I can't tell u all....
haha, no sorry ale na galanie nie ma czegos takeigo jak tajemnica :/
konda nie jest jakms duzym pa, chociarz mu sie zdarza, hydry itp. jego duza wada jest to ze w ogole go nie obchodzi co robi jego gildia. tak czy siak, bedzie wojna, a po niej nastpne itp itd;) nic nowego. a jak wy panowie mogliscie dolaczyc do icarusa to ja nie mam pojecia -.- on bez was jest nikim, dla mnie jego kariera na galanie tym razem definitywnie zakonczona :P
thewojtek
10-05-2006, 08:09
konda nie jest jakms duzym pa, chociarz mu sie zdarza, hydry itp. jego duza wada jest to ze w ogole go nie obchodzi co robi jego gildia. tak czy siak, bedzie wojna, a po niej nastpne itp itd;) nic nowego. a jak wy panowie mogliscie dolaczyc do icarusa to ja nie mam pojecia -.- on bez was jest nikim, dla mnie jego kariera na galanie tym razem definitywnie zakonczona :P
Normalnie.... w sumie to on w Appendix do nas dolaczyl, chcielismy napierdolic Pats i kazdy lv byl przydatny.....tak masz racje Icarus to teraz 0 juz na galance...
ehh galana jest serwerem jak każdy inny czyli są rządzący i ci którzy nie zgadzają się z ich rządami :). Jest jednak 1 rzecz która odróżnia Galanę od innych serwów: Brak sorców/drutów na lvlu 100+. Praktycznie poza kondą nie ma. Ci którzy osiągnęli ten lvl zapewne wezmą udział w zbliżającej się wojnie (moim skromnym zdaniem) i jak zwykle wojna zakończy się porażką rebeliantów i znowu konda będzie tym jedynym 100+ sorcem. Czy nie sądzicie że to wszystko (niby rozpad zgranej paczki jakieś nowe gildie/podziały itp) jest jak haczyk z robakiem na przynętę dla "nowych" wyzwolicieli + gromadka starych "hunted forever". Wogóle te wszystkie wojny były prowokowane przez patsów. Oni non stop przy kasie expią gdzie chcą robią co chcą. Po każdej wojnie paymentów mają tyle że domki są pełne cristal coinsów a do tego dochodzi random pk i pa. Moja rada nie walczcie po prostu grajcie. Yuge nie masz kasy na paymenty ?? dogadaj się żeby dali ci pograć odbić się od dna i oddasz im wszystko (o ile chcesz grać jeszcze na tym serwie) nie dołańczaj się do icarusa bo on już jest spalony i tyle nie daj się pociągnoąć na dno razem z nim. Pogadaj z kumplami może ci pożyczą trochę kasy. Tak samo reszta paczki. Te wojny nie mają sensu. Zawsze stoicie na spalonej pozycji. Oni jak chcą mają setki dupowlazów którzy wspomogą ich w wojnie. Wszyscy starzy "hunted forewer" są nie tylko bez kasy ale i bez ducha walki ot przyłączą się do wojny a później nie logują się wcale. Jeśli z nimi nie da się dogadać to poprostu zmiencie serwa wiem że nie tak łatwo zostawić chara na wysokim lvlu którym się grało tyle czasu ale kolejna wojna nic nie da to będzie tylko rześ niewiniątek i tyle. Tak samo jak ogląda się filmy z wojen wszyscy tylko "exiva konda" gościu po prostu wymiata a wy nic mu nie możecie zrobić (chyba że by miał haka) bo wy nawet go nie dogonicie.
Kuczer88
10-05-2006, 12:17
ehh galana jest serwerem jak każdy inny czyli są rządzący i ci którzy nie zgadzają się z ich rządami :). Jest jednak 1 rzecz która odróżnia Galanę od innych serwów: Brak sorców/drutów na lvlu 100+. Praktycznie poza kondą nie ma. Ci którzy osiągnęli ten lvl zapewne wezmą udział w zbliżającej się wojnie (moim skromnym zdaniem) i jak zwykle wojna zakończy się porażką rebeliantów i znowu konda będzie tym jedynym 100+ sorcem. Czy nie sądzicie że to wszystko (niby rozpad zgranej paczki jakieś nowe gildie/podziały itp) jest jak haczyk z robakiem na przynętę dla "nowych" wyzwolicieli + gromadka starych "hunted forever". Wogóle te wszystkie wojny były prowokowane przez patsów. Oni non stop przy kasie expią gdzie chcą robią co chcą. Po każdej wojnie paymentów mają tyle że domki są pełne cristal coinsów a do tego dochodzi random pk i pa. Moja rada nie walczcie po prostu grajcie. Yuge nie masz kasy na paymenty ?? dogadaj się żeby dali ci pograć odbić się od dna i oddasz im wszystko (o ile chcesz grać jeszcze na tym serwie) nie dołańczaj się do icarusa bo on już jest spalony i tyle nie daj się pociągnoąć na dno razem z nim. Pogadaj z kumplami może ci pożyczą trochę kasy. Tak samo reszta paczki. Te wojny nie mają sensu. Zawsze stoicie na spalonej pozycji. Oni jak chcą mają setki dupowlazów którzy wspomogą ich w wojnie. Wszyscy starzy "hunted forewer" są nie tylko bez kasy ale i bez ducha walki ot przyłączą się do wojny a później nie logują się wcale. Jeśli z nimi nie da się dogadać to poprostu zmiencie serwa wiem że nie tak łatwo zostawić chara na wysokim lvlu którym się grało tyle czasu ale kolejna wojna nic nie da to będzie tylko rześ niewiniątek i tyle. Tak samo jak ogląda się filmy z wojen wszyscy tylko "exiva konda" gościu po prostu wymiata a wy nic mu nie możecie zrobić (chyba że by miał haka) bo wy nawet go nie dogonicie.
Ten pan u góry dobrze mówi bo zamiast rzucac sie na nich ciągle dlaczego ich nie przewyzszycie w lvl wtedy nie będą mieli takiego pola manewru.Więc zastanówcie sie i zróbcie PG i może wtedy planujcie jakieś wojny i zarabiajcie kase....
Konda padl na demon helmet quescie :confused: Dal wszystko oenowi, wszedl tam ue ue ue i dead(kamiakaze). Potem Oen poradzil sobie z demonami. Troche dziwny plan ale za deda dostal ponad 2 mln gp....
Co do wojny jak bylem tak bede neutral,bo na wojnie sie zawsze traci....Jesli przylacze sie do Kondy to on zgarnie cale paymenty a ja gowno z tego bede mial.... a jak przylacze sie do 2 strony to przegram wojne .... a nawet jesli wygram to Maffers nigdy nie zaplaca, i jeszcze beda Pkowac poki sie da bo im zgrania nie brakuje i zanimie zbierze ekipa zeby odeprzec atak to oni zdaza sie wylogowac....
A myslisz ze nie probowalem sie splacic? Prosilem Konde Oena Grudgin etc nikt nie chcial mi udzielic free na zdobycie kasy, jedynie Zazek chcial mi pomoc ale to bylo za malo...
Tudzież sie z tobą zgodze...
ale wojtix (jak grał jeszcze pierwszy owner) i zarize (kiedy jeszcze grał na galanie) mogli by być teraz na 100+ lvl a konda im w tyłek też właził bo chciał anni zrobić.... ale jako tako to do kondy nic nie mam bo kto wie co by sie działo jakby kardear czy keekz mieli najwyższy lvl
a co do wojen to myśle że te wszystkie "zrywy niepodległościowe" nie mają sensu...
Może to nie jest do wojny na galanie ,ale jednak;)
zacznijmy od tego ,że keekz i jego kumple joe'lorenzo i kilka innych gostkow nie pamietam ,który ale ktoryz z lorenzow stał po wyjsciu z deserta i ubijał ludzi dwoama fire devilami.A po 2 MAgin neonq ubila mnie kiedy czekalem na kolesia który ukradł mi lootbaga mial miec hunta ale przyszla i mnie za nic ubiła za nic nie miałem skulla. Widac ze polak a jak sie zapytałem czemu ubila To on a na to Bo jestem z Pa a wczesniej cos sellnela Kondzie nie wiem co ale To ic nie zmeinia jednym słowem Wojna jest suxx teraz mam bana przez kurwa HAckera:((( Cya 4ever
Cuż yuge mogę ci poradzić. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie więc spróbuj pożyczyć chociaż ze 100-150k wtedy może na te 100 150k dadzą ci pograć aż im resztę oddasz. Wiem że to wszystko jest do bani i wogóle ale prubójąc walczyć tylko pogorszasz swoją sytuację. Wiesz że Icarus jest spalony i to po obu stronach konfliktu jak jest z corlicem nie wiem ale to jest jak walenie głową w mur niby można niby się wyżyjesz ale tylko sobie guza nabijesz a mur nadal będzie stał. Wyjścia są dwa jak na razie albo zmieniasz serwa albo zostajesz i kombinujesz jak się spłacić. Trzecia opcja to przyłączyć się do "opozycji" poczekać trochę (do następnej wojny) i walcz (tak na 95% skończy się to porażką + może parę dedów). Nie mam nic przeciwko wojnie, za patsami też nie przepadam nie nawidzę dupowlazów ale rzeczywistość jest jaka jest i albo płyniesz z prądem albo toniesz próbując płynąć pod prąd.
ale wojtix (jak grał jeszcze pierwszy owner) i zarize (kiedy jeszcze grał na galanie) mogli by być teraz na 100+ lvl a konda im w tyłek też właził bo chciał anni zrobić.... ale jako tako to do kondy nic nie mam bo kto wie co by sie działo jakby kardear czy keekz mieli najwyższy lvl
a co do wojen to myśle że te wszystkie "zrywy niepodległościowe" nie mają sensu...
hmm a nie zauważyłeś że obydwa chary brały udział w wojnie i czy to cię nie dziwi?? Czemu, dlaczego, po co ?? Właśnie o takiej nienormalności mówię czemu sorce i druty na wyższym lvlu przystępują do wojny. Muszą mieć jakiś powód i czy czasami tego powodu nie stwarzali im patsi?Wojna przeciwko najpotężniejszej gildi na serwie to nie przelewki tylko desperaci (przyjaciele desperatów) lub ludzie którzy nie mają nic do stracenia (huntowani przez tą gildię)przystępują do wojny
hmm a nie zauważyłeś że obydwa chary brały udział w wojnie i czy to cię nie dziwi?? Czemu, dlaczego, po co ?? Właśnie o takiej nienormalności mówię czemu sorce i druty na wyższym lvlu przystępują do wojny. Muszą mieć jakiś powód i czy czasami tego powodu nie stwarzali im patsi?Wojna przeciwko najpotężniejszej gildi na serwie to nie przelewki tylko desperaci (przyjaciele desperatów) lub ludzie którzy nie mają nic do stracenia (huntowani przez tą gildię)przystępują do wojny
zauważyłem, ale jeszcze no z mniejwiecej rok temu, wojtix miał 86 lvl i grał nim mój dobry kumpel no i zarize miał z 82 może i wiekszy nie pamiętam. Ale potem wojtix sprzedał postać a zarize chyba złpał hunta, teraz wojtixa kupił old owner zaxuhe (ten który wbił setke) dlatego mówie że mogli być jednymi z wyższych sorców na galanie a co na dodatek no polskimi sorcami
zauważyłem, ale jeszcze no z mniejwiecej rok temu, wojtix miał 86 lvl i grał nim mój dobry kumpel no i zarize miał z 82 może i wiekszy nie pamiętam. Ale potem wojtix sprzedał postać a zarize chyba złpał hunta, teraz wojtixa kupił old owner zaxuhe (ten który wbił setke) dlatego mówie że mogli być jednymi z wyższych sorców na galanie a co na dodatek no polskimi sorcami
a teraz zarize gra ostatni wojtix czyli stary zaxuhe.
Przypadek to to nie byl. Z tego co mi wiadomo Konda zabil Nuskeia poniewaz wg niego przygotowywal sie do wojny ^^.
prawda jest taka ze chlopaki wciskaja wszystkim potenncjalnym lvlowm 60+ ze maja hunta od Right~ i zeby przylaczyc sie do nich bo niedlugo bedzie wojna. jak widac sie zaczela.
jego duza wada jest to ze w ogole go nie obchodzi co robi jego gildia.
to wytlumacz mi dlaczego nie pozwolil febbowi dojsc do Right~ i odszedl z maffers po bezsensownym fragu na Qreewie i Navoxivie?
konda im w tyłek też właził bo chciał anni zrobić....
teges :P to dobre ;] od kiedy gram na galanie a jest to juz poltorej roku (z 10 miesieczna przerwa) to konda zawsze mial robic anni z oenem, zreszta nie jest na tyle wielkim samobojca zeby chyba robic anni w kilku sorcow na pvp :P nice idea i w ogole glupia opinia :]
no coz.. niektorzy pisza jakby patsy byly niesmiertelni... a to nie prawa, kazdy ejst do pokonania. ale trzeba namyslu i taktyki a nie "hurra wojna, doalcze:D".
te wojny wygladaaj tak ze pare osob pada i po wojnie, to co to w sumei za wojna? zero woli walki itp...
patsy sa do pokonania tylko z glowa.
oni to widza, prawda szkodi? i w tym rzecz, liczy sie zgranie, zaufanie, lojalnosc, a te wojenne gildie to zbiorowisko losowych ludzi, bardzo czesto retired...
w sumie za wladzy icarusa i CO raczej lepiej nie bedzie, szkoda ze konda nie ma zamiaru ani ochoty kontrolowac tego co robi jego gildia, bo gdyby sie tego podjal, ich ilosc potencjalnych wrogow bardzo by padla. a jak konad nie ma czasu, ktos inny moglby sie tego podjac, tyle ze zawsze konczylo sie na obietnicach tylko, nawet jak probowali. juz w ostaniej wojnie patsi desperacko szukali posilkow, ale tak jak myslalem, okazalo sie to nei potrzebne, bo mimo duzej przewagi strona przeciwna nie potrafila tego wykorzystac do konca, bo fakt faktem pare bitew wygralicie :P
poza tym pamietajcie o jednym! nie wierzcie we wszystko co wam mowia i co widzicie! zwlaszcza odnosnie patsow i ich ewentualnych sil w wojnie ;)
EDIT up@
szkodi ma racje konda od bardzo dawna ma teama na anni ustalonego, a to ze z oenem to w sumie bylo "od zawsze".
z tym febbem mam troche inne wyjasnienie, ale nie chce go tutaj podawac, oczywiscie po czesci masz racje, bo fakt faktem konda mocno sie wkurzyl bo stracil 200k od Navoxiva ktory wprost powiedzial ze nie idzie na demon helma poniewaz padl przez maffersow. konde bardzo to rozwcieczylo, moze on nie lubi takiego PK rzeczywiscie, ale wyraznie pokazal ze nie potrafi albo nie chce tego w zaden sposob kontrolowac. konda nie raz pokazal ze jest pazerny a 200 piechota nie chodzi, tyle ze co to zmeinia? jakby ktos bil febba to i tak mu przyjda pomoc i tak, nazwa gildii nad imieniem tego nei zmieni.
post ciut chaotyczny ala co tam ;)
Miltoner
11-05-2006, 09:43
1 owner Wojtixa nie bral udzialu w zadnej wojnie dopiero drugi owner dolaczyl do PPG :p Gdyby do konca gral pierwszy owner sytuacja wygladalaby zupelnie inaczej ;)
1 owner Wojtixa nie bral udzialu w zadnej wojnie dopiero drugi owner dolaczyl do PPG :p Gdyby do konca gral pierwszy owner sytuacja wygladalaby zupelnie inaczej ;)
oj ta, piekne stare czasy :D
bolekndm
12-05-2006, 21:49
Widze że na Galana zawitała kolejna wojna :p , czy ktos bardziej wtajemniczony niż ja mogłby powiedzieć o co poszło?
sharkins98
12-05-2006, 21:53
Kiedy bedzie jakas bitwa ?:> to se filma obejrze
Jutro o 12 na trolach w ab
sharkins98
13-05-2006, 11:35
Jutro o 12 na trolach w ab
mowisz powaznie czy zartujesz ?:p
_PiteroS_
13-05-2006, 13:08
hrhr niech ta wojna sie zacznie na dobre!!
po jest w tym cos bardzo pozytywnego!
mianowicie wolne respy na ktorych bedzie mozna spokojnie poexpic :P
powodzenie dla wszystkich "walczacych" :D
Demiphant
13-05-2006, 16:23
Lady Slodziutka,Lord Hybrid,Zaxuhe wykonali dzisiaj anni;p NIema filmika;/ Aylitha padła podczas questa.
You recognize Nuskei. He was killed by Van Hellsinghs.:(
Van odszedł z Corentiros jak i reszta br
Lady Slodziutka,Lord Hybrid,Zaxuhe wykonali dzisiaj anni;p NIema filmika;/ Aylitha padła podczas questa.
nie ma filmika bo nie chca bana za boty tak jak corlic.
br sa free.
Dragon86
13-05-2006, 20:29
Naprawde to wszystko sie robic coraz bardziej chore :p
jak slysze o tym co sie dzieje az niedobrze mi sie robi... ale coz powiedziec widocznie na galanie juz tak jest;)
thewojtek
13-05-2006, 22:35
nie ma filmika bo nie chca bana za boty tak jak corlic.
br sa free.
Nie br, tylko Venezuela jesli cos, blizej znana jako "Langan Team".... ded nuskei to odwet za UB...
No i gratuluje Venezueli za pomysł :) tylko że nie tylko Vene powinna sprzeciwić się Icarusowi, Rainowi, Yahelowi i Nuskeiowi lecz całe UB. Corlic, Styp i Bon powinny też dołączyć do odwetu za zdrade ;).
Maniek Master
14-05-2006, 16:17
Dzisiaj po 11 w Carlin .Irlo, Sio Bloze i Travor Bawili sie w Pekerów ;/ Chcieli Mnie Zabic. Nawet Nie wiem z Jakiego Powodu?.A tak pozatym Szkoda Ze Royal sibum nie gra na Galanie:(
Jak słyszałem od niego ze ma płacic 500 k .Ale Teraz pyka na Xerenie i dobrze mu sie wiedzie:) Pozdro dla wszystkich polskich graczy na Galanie.
No i gratuluje Venezueli za pomysł :) tylko że nie tylko Vene powinna sprzeciwić się Icarusowi, Rainowi, Yahelowi i Nuskeiowi lecz całe UB. Corlic, Styp i Bon powinny też dołączyć do odwetu za zdrade ;).
dla ludzi ktorych wymieniles walka po stornie icarusa to jedyna szansa na cokolwiek, paymentow nie maja albo sa one tak wysokie ze szkoda gadac.
venezuela dostala za to wolnosc...i wcale nie wiem czy to nie bylo dla nich wazniejsze niz sama zdrada...
no coz, najwieksi sharerzy i power abuserzy spowrotem na galanie :(
Venezuela wolna... czyli sie sieczka szykuje (PA :P )=] mam nadzieje ze znow cos im odbije, popelnia blad i znikna ;)
Venezuela wolna... czyli sie sieczka szykuje (PA :P )=] mam nadzieje ze znow cos im odbije, popelnia blad i znikna ;)
nie cala vnzla...
nie cala vnzla...
z tego co wiem to tylko kapcom nie jest free... mam na mysli te najwyzsze lev...
a wiesz szkodi co jest najlepsze? to ze prawdopodobnie nie minie tydzien moze 2 i beda u was w gildii... moze sie myle, ale mysle ze nie, a wtedy to duzo stracicie w oczach tzw community ;)
Pkowanie zey zarobic kase juz sie pewnie zaczelo...
thewojtek
15-05-2006, 08:22
nie cala vnzla...
Rozmawialem wczoraj wieczorem Z Lord Angel~ I vidente i Oni sami nie wiedza kto tak naprawde jest wolny.....
dla ludzi ktorych wymieniles walka po stornie icarusa to jedyna szansa na cokolwiek, paymentow nie maja albo sa one tak wysokie ze szkoda gadac.
venezuela dostala za to wolnosc...i wcale nie wiem czy to nie bylo dla nich wazniejsze niz sama zdrada...
no coz, najwieksi sharerzy i power abuserzy spowrotem na galanie :(
UB mogło by się odpłacić tak jak Rain i jego spółka, dochodząc do przeciwnika i stanąć przeciw nim. ;)
Ktoś wie dlaczego Galana jest wyłączona?
Tak, została cofnięta o jakieś 2 - 3 godziny... spadł mi lvl i wróciłem na rooka przez to X(
galana byla fajna za czasow jak gralo sie sugusitem ;]
kr,
k.
Wiem że kiedyś jakiś Polak grał Sugusitem (tzn był sub ownerem), całkiem wpożo koleś to był :). Brakuje mi początków Galany wtedy to był klimat :D.
galana byla fajna za czasow jak gralo sie sugusitem ;]
kr,
k.
kamil? czyzbys to byl Ty? :D
kamil? czyzbys to byl Ty? :D
taa, to ja ;] czyt. polski owner sugusita xd trzeba sie kiedys zebrac i powspominac stare czasy ^^
taa, to ja ;] czyt. polski owner sugusita xd trzeba sie kiedys zebrac i powspominac stare czasy ^^
oj oj :P byloby co wspominac :D
oj oj :P byloby co wspominac :D
gdzie cie mozna zlapac teraz? nadal galana czy gdzies indziej? daj jakies namiary zeby sie skontaktowac xd
gdzie cie mozna zlapac teraz? nadal galana czy gdzies indziej? daj jakies namiary zeby sie skontaktowac xd
wiadomosc priv wyslana :D
wiadomosc priv wyslana :D
chyba nie do mnie xd
chyba nie do mnie xd
sprawdz jeszcze raz :) OET
motylek21
18-05-2006, 22:56
dlaczego nikt nic nie pisze co sie dzieje na galanie?
http://s10.*********.pl/c.php?uid=47785
Bon Devil nie moze sie splacic. Tzn moze ale musi zaplacic 500k + SOV
Lady Jah wbila 100 sworda.
Waherwa Berlinus odszedl z galany :(
padla Xalade Shielyna
cos jeszcze? :P Krupnik rzucil 100tke :)
taa walsnie... szkoda ich prawie all
xalade poleciala 3 lev w dol... brak blessow, szkoda slow.
a bon~, no coz z takim paymentem to tez bym zrezygnowal. zreszta pewnie o to im chodzilo, zwlaszcza ze payment zostal zmieniony na ostatnia chwile.
a poza tym nuda, maly techniczny updacik, cheaterzy pewnie cierpia na brak botow :) a inni sie ciesza ;)
Xalade 2 razy w nocy na DLu padla. Znajac zycie szedl/szla po swoj loot i mu nie wyszlo. Lvl 84.
LOL 500K+SOV
to tylko gra a wy robicie taka łaske.... omfg
Johanes19
19-05-2006, 15:57
:evul: ZABIC SWE I BR :evul:
LOL 500K+SOV
to tylko gra a wy robicie taka łaske.... omfg
no bon chyba nie pierwszy raz walczył przeciw pats/maffers czy jak kto woli ;)
no bon chyba nie pierwszy raz walczył przeciw pats/maffers czy jak kto woli ;)
pierwszy raz walczyl... ten payment to duza przesada, po prostu nie chca zeby sie splacil, dlatego dali taki niemozliwy payment...
szkoda mi xalade :(
Miltoner
19-05-2006, 18:19
Bon Devil nie moze sie splacic. Tzn moze ale musi zaplacic 500k + SOV
Lady Jah wbila 100 sworda.
Waherwa Berlinus odszedl z galany :(
padla Xalade Shielyna
cos jeszcze? :P Krupnik rzucil 100tke :)
+ padla lady mot for free ofc
Nom, a od kogo?? OFC od szkodiego;)
powod mialem. tego juz nie odwrocisz...
powod mialem. tego juz nie odwrocisz...
powod byl.. chociasz sporo naciagany....
co wam w ogole do tego bylo? nikt was nie prosil o interwencje, moim zdaniem to tylko przykrywka dla random pk, pojawila sie okazja zeby to zrobic "justified" to ja wykorzystaliscie i tyle. moze zasluzyla na zgona, moze nie, ale o cos takeigo nikt was nie prosil.
powod byl.. chociasz sporo naciagany....
co wam w ogole do tego bylo? nikt was nie prosil o interwencje, moim zdaniem to tylko przykrywka dla random pk, pojawila sie okazja zeby to zrobic "justified" to ja wykorzystaliscie i tyle. moze zasluzyla na zgona, moze nie, ale o cos takeigo nikt was nie prosil.
prosil nas Qreew. Dokladnie mnie. A gdyby to nawet byla przykrywka to przeciez server pvp. Swoja droga dzisiaj juz spadla do 69 lvla i jakos ktos ja jednak poparl w oswiadczeniu ze quittuje.
ty idz moze lepiej sie uczyc ortografii ?
Nie wiesz jak to bylo wiec nie komentuj... padla, poniewaz wywalila sinidowi loota do wody =] do tego wiele razy obrazala mnie i jego... poprosilem szkodiego o pomoc bo bylem zdenerwowany :) a Lady zamiast przeprosic za to co sie stalo (chodzi mi o tego loota) powiedziala, ze zaplaci odpowiednim osobom, zeby to rozwiazaly ( odczytalem to jako grozbe) no i padla ;] a powod nie jest naciagany... bo mnie to malo obchodzi czy ktos ma kicki... nie moj net nie moj problem...
Nie wiesz jak to bylo wiec nie komentuj... padla, poniewaz wywalila sinidowi loota do wody =] do tego wiele razy obrazala mnie i jego... poprosilem szkodiego o pomoc bo bylem zdenerwowany :) a Lady zamiast przeprosic za to co sie stalo (chodzi mi o tego loota) powiedziala, ze zaplaci odpowiednim osobom, zeby to rozwiazaly ( odczytalem to jako grozbe) no i padla ;] a powod nie jest naciagany... bo mnie to malo obchodzi czy ktos ma kicki... nie moj net nie moj problem...
Zgadzam sie,wrzucila loot do wody a potem sie wozila ;>
powinna sie cieszyc ze nie miala tego kicka na minosach bo by pewnie padla od nichale jak widac nie ma roznicy dla takich ewenementow.
Miltoner
20-05-2006, 10:36
Ciekawe co ty bys zrobil gdybys mial kicka logujesz sie po 5-10 minutach a ktos ci kope zajal...
Dragon86
20-05-2006, 12:10
Nawet jesli miala kicka to chyba letter albo label zostawila skoro huncila tam czyz nie?? swoja droga powinna normalnie pogadac a nie robic takie akcje...
Ciekawe co ty bys zrobil gdybys mial kicka logujesz sie po 5-10 minutach a ktos ci kope zajal...
ni 5 minut tylko 20. zreszta ten czas zmieniala juz kilka razy, to na 5, pozniej 10 a pozniej 15 minut :P
jezeli ownujesz jaskinie czy jakis exp spot to masz tam byc. jerzeli poszedles jesc to ktos moze Ci holdnac spawn. ale sorry - ktos moze sie lognac po godzinie i powiedziec. sorki - maielm kicka ale spieprzaj stad bo to moje expoowisko? :S
jej/jego wina. spawny sa dla ludzi ktorzy sa on. Ci ktorzy nawet maja kicki powinni sie z tym pogodzic ze powinni stracic spawn. mot nie zrozumial(a) i nie moze sie z tym pogodzic. chociaz.. mysle ze juz sie pogodzila.
Mysle ze na pewno sie pogodzila o0
Niestety padl dzisiaj Rumcio :/ Padl za to ze nie chcial wyjsc wanosowi z expowiska ;/
@Seteus
Nauczysz sie edytowac posty ??? Robisz syf na forum.
Nie nie naucze sie , nie mam na to czasu , ale na twoje szczescie "syf" ma to do sicbie ze nikt nie musi znim obcowac.. rozumiesz o co mi chodzi ?
naszczescie ty tutaj jestes i oswieciles nas , jesli grasz na galanie od poczatku a nie opierasz sie na "zaslyszanych w kawiarence opowiesciach" to wiedzialbys ze po pierwszze oni dostali delete za "extreme sharing" , czyli pieprzone 24/7 online , i glownie dlatego ze to byl start servera i kazdy idiota wie ze przez takiego frajera uczciwy gracz nie ma szans na dobra zabawe na serverze.
Wzwi.azku z tym że cenzura pokarała cały mój post zdaniem "uzwielbiam jesc banany" , robie maly edit i napisze tylko że Sinid wszedl do wolnegho mint , i jak to powiedzial "internet lady mot , to nie jest moj problem , i to nie ja bede sie nim martwic" , Lady padla drugi raz za grozenie Szkodiemu , za co trzeci niewiem , ale nie protestuje , zreszta jak sama powiedziala nie rga tutaj i nie zalerzy jej , wiec czemu mialo by zalerzec innym ?
do tych co pisza ze padla za nic , przedewszystkim do Miltoner'a , niebylo was tam.. wiec niewiecie jak bylo/
1 raz padla za powod powiedziany przez Sinida i grozenie mu.
2 raz padla za grozenie Qreewowi, mi oraz Sinidowi
3 raz padla po to zeby wreszcie slowa ze quittuje z galany staly sie prawda. a tak serio to zaatakowala qreewa :) kamikadze ale coz zrobic...
Miltoner
20-05-2006, 19:06
do tych co pisza ze padla za nic , przedewszystkim do Miltoner'a , niebylo was tam.. wiec niewiecie jak bylo/
Przeczytalem forum tibia.com i jak dla mnie powod jej 1 deada byl bezsensowny... Ciebie tez tam nie bylo wiec niewiesz jak bylo ? :>
Dzisiaj padl rivenn od kondy i kardeara.
Powod nieznany
Arturo Soprano
20-05-2006, 19:50
Patrzac na wasze posty to na Galanie dalej PA "sie kreci":( . Ehh szkoda ze to nie ta Galana co na poczatku :(
Powod nieznany
Padl bo zaatakowal Lady Jah
:D Haha czytam sobie to forum i widze ze duzo sie tu o mnie mowi. -.- Ale chyba niektorzy mysla ze skoro nie pisze na tym forum to moga sobie pisac bzdury wyssane z palca bo ja niezaprzecze, to sie myla. Zrobilam to konto zeby powiedizec co sie naprawde stalo, bo tu fajne wkrety widze
1 raz padla za powod powiedziany przez Sinida i grozenie mu.
2 raz padla za grozenie Qreewowi, mi oraz Sinidowi
3 raz padla po to zeby wreszcie slowa ze quittuje z galany staly sie prawda. a tak serio to zaatakowala qreewa :) kamikadze ale coz zrobic...
Od poczatku. bylam na mintwalin, godzine czekalam przed wjesciem az koels skocnzy expic. o 12.00 wpuscil mnie, o 12:04 wylaczyl mi sie net imsuialamz resetowac kompa. na tiibie weszlam o 12:0? (15 minut podalam dla przykladu. -.-) wiec bylo to ok5-10 minut,potem znowu sie logam ia ptrze z emoejgo listu nie ma tlkyo ze Sinid expi. To pisze do niego "hey i got internet kick but i hunt here, leave plx" .. dobra nic nie odpowiedzial to po minucie sie wkruzylam i pisze dalej "wtf? leave i hunt here" on ze nie, wytluamzylam mu co sie stalo z moim netem ale dalej nie chcail wyjsc.to poszlam i zczelam expic z nim, ale on ubijal minosy ktore bily mnie przesuwa zdechle ciala i wkladal loot do sowjego baga. Wkurzylam sie wiec dalam folow i poczekalam az dodjzie do wody. POdchodzi, patrze you see bag it weigs 900oz (oczywiscie koels wkreca ze bylo 3k-.-) i wywalima loot do wody. Koles pwoiedizal ze zaplace za to , Qreew zaczal pisac do mnei na prv jakies zamulenia zebym wyszla i ze mam zalpcic za jego loot 5x wiecej ->ja ze nie zaplace. . OK wychdoze z minitwaln, o sie ebde z nobem klocic. Ok..pozniej wracam sobie do kazo jestem na dwarf brudgu podbiega kardear rahili i grimheim (lolki smai nie umieja mnie zabic tlyko w teamie -.- haha :baby: ) po dluugim czasie keidy wreszcie udalo im sie mnei trapnac :D padlam.
@Szkodi.
Nie wkrecaj-.- Sinidowi nie grozilam tlyko tluamzcylam mu co znaczy asslicker , powiedzialam ze "jezlei bym chciala to bym mogla zaplacic komus zeby go ubil ale tego nie zrobie bo nie jestem asslicker" itp.
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
po 3 nei zaatakawoalam qrewa tylko on mnie, nabil skula, ue e-vave i padlam, wiec jak nei wiesz jak bylo to sie nie udzielaj.
Moj drugi dead byl spowodowny tym ze zabilam jakeigos noba na low lvlu ale byl tokoels z rl od perma i prsyzedl perm z otxem i mnie ubli. potem wlasnei qreew mnie ubil, ja go nie atakowalam tlyko on mnie on nabil skula.-.-
Ok to wsyzstko. oczywiscie zaraz zaczna sie wkrety ale nie obhcodiz mnie to bo tu nie gram; CYA GALANA HELLO XERENA!! B)
Arturo Soprano
20-05-2006, 20:30
Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi
Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo X( . Ze jestes A**licker to kazdy wie i nie musisz tego udowadniac.X(
Isildur's Earl
20-05-2006, 20:43
Ech Szkodi, you're pathetic. That's all I want to say.
thewojtek
20-05-2006, 21:13
Powod nieznany
Nieznany dla Ciebie i niech tak zostanie
Nieznany dla Ciebie i niech tak zostanie
Ciekaw jestem czemu w twoim interesie jest ukrywanie tego powodu jesli go wogole znasz.Ale coz poczac.
@Lady Mot
Bye 1 noob from galana
Welcome 1 noob on xerena
bilans 1-0 dla galany
Arturo Soprano
20-05-2006, 21:30
@Lady Mot
Bye 1 noob from galana
Welcome 1 noob on xerena
bilans 1-0 dla galany
Co miales na mysli piszac tego posta?:baby:. Marta jest spoko i nie wiem kto tu jest wiekszym noobem ;);)
thewojtek
20-05-2006, 21:39
Ciekaw jestem czemu w twoim interesie jest ukrywanie tego powodu jesli go wogole znasz.Ale coz poczac.
ok, nie znam, jesli to Ci pomoze....
dowiecie sie w odpowiednim momencie...
ok, nie znam, jesli to Ci pomoze....
dowiecie sie w odpowiednim momencie...
Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki?
ktos z was idzie na new serwer?
Ja juz znam odpowiedz,pojawila sie ona juz na tym forum :P
@Gran
Ta,ma wtyki :D
@lady mot
bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola :D dziekujemy za g-arma, klegi pammy i jakies runki :) a no i jeszcze bs.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.