Pokaż pełną wersje : Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Szczuru.pl
30-08-2006, 15:22
utevo gran mas vis
!
Łaj ju no ded?
Utevo Vita
haha mi no ded
Martinesz
30-08-2006, 17:55
utevo gran mas vis
!
Łaj ju no ded?
hmm sznowałem ciebie, ale po twoich iteligentnych postach przestałem. Co z tobą sie dzieje (woda sodowa uderzyła do głowy?) myslisz, że jestes h-lv (107 lv normalnie powa) i se wszystko możesz robic, taki cfaniak to przeciwstaw sie unit, a nie spier... idziesz na new server :< życzę ci abyś padł na tej twojej kochanej titani. mam nadzieje, że pewnego dnia spotkamy sie na jakims servie...
Master Vilum
30-08-2006, 17:58
Wrescie ktos napisal prawde.....
hmm sznowałem ciebie, ale po twoich iteligentnych postach przestałem. Co z tobą sie dzieje (woda sodowa uderzyła do głowy?) myslisz, że jestes h-lv (107 lv normalnie powa) i se wszystko możesz robic, taki cfaniak to przeciwstaw sie unit, a nie spier... idziesz na new server :< życzę ci abyś padł na tej twojej kochanej titani. mam nadzieje, że pewnego dnia spotkamy sie na jakims servie...
Widzisz bo roz*******a mnie widok Okhrany ktora mi grozi ze mnie zabije. Niedosc ze robia sobie wrogow to jeszcze ustalaja paymenty z nieba wziete xd. Z tego co wiem za wyzywanie unici nigdy nie wzieli by 150k. A okhrana za ublizanie kobylkowi chca 150k, biorac pod uwage ze on zaczol i mam na to dowody. Sumer dzisiaj napisal do mnie i przeprosil mnie (za ten atak) powiedzial ze nie interesuja go dowody itp. on walczy tylko z unitem.
Blood Romeragura
30-08-2006, 18:43
Master Vilum bo co taka prawda ci wygodna ;D
Martinesz
30-08-2006, 18:53
Widzisz bo roz*******a mnie widok Okhrany ktora mi grozi ze mnie zabije. Niedosc ze robia sobie wrogow to jeszcze ustalaja paymenty z nieba wziete xd. Z tego co wiem za wyzywanie unici nigdy nie wzieli by 150k. A okhrana za ublizanie kobylkowi chca 150k, biorac pod uwage ze on zaczol i mam na to dowody. Sumer dzisiaj napisal do mnie i przeprosil mnie (za ten atak) powiedzial ze nie interesuja go dowody itp. on walczy tylko z unitem.
hoh widziałem paymenty za insult za 200k ale spoko :)
Master Vilum
30-08-2006, 19:05
a co nie pamietasz kto wlazl na hydry i placil 300k? to jest nic? wchodzenie na resp hydr 300k no tak sry Unit rox nie?:D
Martinesz
30-08-2006, 20:39
btw. all ludzie co tutaj sie wypowiadaja albo:
1) nie wiedzą nic o wojnie
2) liża dupe unitom
3) nigdy nie brali udział w wojnie
4) robią naginki na innych
5) wyzywaja
6) itp. itd.
huh gl spamerzy i wierni ludzie UNIT. ;)
seq uważaj abyś nie dostał SDka ;) hoh z Twoim pvp wielkim
btw. płać dalej, u mnie jestes skreslony
heat back :)
Master Vilum
30-08-2006, 21:00
Sequ caly czas piszesz jakie to Okhrana ma cienkie pvp jacy sa zalosni itp to zastanawiam sie czemu sie ich boisz ....po zalogowaniu sie momentalnie 2 osoby twoje zachowanie wygladalo tak:
20:57 Seq The Master [108]: exiva vers~
20:57 Seq The Master [108]: exiva emzy~
Scared?:D
Sequ caly czas piszesz jakie to Okhrana ma cienkie pvp jacy sa zalosni itp to zastanawiam sie czemu sie ich boisz ....po zalogowaniu sie momentalnie 2 osoby twoje zachowanie wygladalo tak:
20:57 Seq The Master [108]: exiva vers~
20:57 Seq The Master [108]: exiva emzy~
Scared?:D
Mam ich na vip z serduszkiem moze mi sie podobaja ich name? :>
Martinesz
30-08-2006, 21:46
huh
21:40 Martinesz [21]: Aug 23 2006, 17:40:34 CEST Killed at Level 23 by Stora Sara
21:40 Martinesz [21]: reason?
21:40 Stora Sara [86]: yay
21:40 Stora Sara [86]: ;D
21:40 Martinesz [21]: reason?
21:40 Stora Sara [86]: shut up
21:40 Martinesz [21]: geggo
21:40 Martinesz [21]: tell me now reason
21:40 Martinesz [21]: why?
21:40 Martinesz [21]: becouse u are pa?
21:40 Stora Sara [86]: i said so
21:40 Stora Sara [86]: yes
21:40 Martinesz [21]: :<
hoh kocham unit ;*
Master Vilum
31-08-2006, 12:50
Zabil cie pewnie ze miales skulla znajac zycie :) Oto caly Unit xD
Szczuru.pl
31-08-2006, 16:57
Vilum ty mój master ingliszmenie czemu ty sie zagłebiasz w jakieś gówna typu czemu sequ exivujesz Versa i Emzy... może wkoncu wyjdź z pzta i pokaż te swoje prometejskie moce xD . Może duel z Seqiem? Zrobie zakłady Na Seqa 1.10 na ciebie 10.00 Dajesz Vilum staniesz sie milionerem ^^
Master Vilum
31-08-2006, 18:08
Vilum ty mój master ingliszmenie czemu ty sie zagłebiasz w jakieś gówna typu czemu sequ exivujesz Versa i Emzy... może wkoncu wyjdź z pzta i pokaż te swoje prometejskie moce xD . Może duel z Seqiem? Zrobie zakłady Na Seqa 1.10 na ciebie 10.00 Dajesz Vilum staniesz sie milionerem ^^
Przyjdzie pora na wyjscie z pz nie martw sie:) Jakos ostatnio wyszedlem i jakos sie powodiolo:)
Lockhart
01-09-2006, 00:19
Jezeli to ty wyszedles, w co watpie
Master Vilum
01-09-2006, 08:15
Mam to gdzies co sadzisz i co wiesz:) ja wiem swoje i pewnie nie ogladales filmiki wiec widze ze gowno wiesz a sie odzzywasz...obejrzyj film a zmienisz zdanie:)
Prosze o takich postow nie pisac bo widze ze takie dzieciaki jak ty nic nie wiedza wiec g/l dalej lizania dupy Unitom xD
Martinesz
01-09-2006, 09:18
hoho best asslicker sie odezwał ;) vateriel, fummlan, kto ci tam jeszcze pomaga?:< no jeszcze masz szerokie grono kolegów seq itp. powodzenia, może niedługo padniesz ;)
btw. jak była akcja, co okhrana zabiła sollexa, itp. to wtedy nagle straciłes wiare w swoj unit. zmieniłes pro by patrykol...
scared?
Master Vilum
01-09-2006, 11:13
Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe
:-)
Character Deaths
Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe
Latuz padl :)
Vilum byles szybszy :D
Martinesz
01-09-2006, 11:33
Morita, czego jak nastapił mass log kazadum dales loga? scared :<<
Lockhart
01-09-2006, 11:48
Ja mam teraz gdzies jednych i drugich ....
Grchw1916
01-09-2006, 12:28
:O Vilum opowiedz jak Latuz padł, słyszałem że na cyclopolis ale nic więcej.
P.S any movie ? :D
Sir Raxez
01-09-2006, 12:30
Filmik PLX :D
GZ Vilum udanej akcji ahahahaa :D
Latuz obecnie 179 MS, wielki PA, pada od grupki osób, i czy Titania nie jest piękna? ahahaahah aż mi się śmiać chce :D
Lockhart
01-09-2006, 12:32
Na demonach na edron padl
Martinesz
01-09-2006, 12:36
nie wypowiadaj sie jak nie znasz faktów ;D
Lockhart
01-09-2006, 12:45
no to gdzie padl ? oswiec mnie
Nono... bedzie tak jak ostatnio, Okhrana sobie pofraguje tak jak teraz, pozniej 1 akcja i popadaja tak jak na edron :) znajac zycie ;]
Martinesz
01-09-2006, 12:53
expił na beho na cyco:)
Lockhart
01-09-2006, 12:55
dokladnie tak, tylko ciekawe kto bedzie vilkumem gral emzy czy evorus
A moze kto inny ? :rolleyes:
Master Vilum
01-09-2006, 13:01
Haha na Demonach zabawny jestes ^.- a po drugie Emzy i Evorus nigdy moich passow nie mieli ale dobra:D Widze ze wiesz wiecej odemnie ^^
@Martinesz
Martinesz sam widzisz jak oni widza o all.....:<
Beholdery daja taka ilosc expa aby Latuz sie zadowolil? To juz lepiej Orc Lider ;d
@Topic:
Latuz padl na BEHE. A co do Mority, Jakie mial szanse walczyc z banda okrahana? Na dobra sprawe mogl sie uhac do ss jak wam sie runy skoncza ^^
Lockhart
01-09-2006, 13:06
No to moze mala pomylka xd rzeczywiscie na beho byl ;]
dobra vilum nie chce sie klucic
Master Vilum
01-09-2006, 13:08
No to moze mala pomylka xd rzeczywiscie na beho byl ;]
dobra vilum nie chce sie klucic
Sorry ale twoj kochany (kumpel) Widakey wyrzuca mnie z ts2 i nie moge cie poprawic "padl na Behe nie na Beho"
Grchw1916
01-09-2006, 13:09
afff no na Mority miejscu zrobił bym tak samo, tylko idiota by poszedł walczyć na 2/3 okhrany (czy ile ich tam było)
Sorry ale twoj kochany (kumpel) Widakey wyrzuca mnie z ts2 i nie moge cie poprawic "padl na Behe nie na Beho"
Szczuru zdiol bana ^^
Przepraszam Vilum za napisanie j wybaczysz?
utevo gran mas vis!
Martinesz
01-09-2006, 13:10
Beholdery daja taka ilosc expa aby Latuz sie zadowolil? To juz lepiej Orc Lider ;d
@Topic:
Latuz padl na BEHE. A co do Mority, Jakie mial szanse walczyc z banda okrahana? Na dobra sprawe mogl sie uhac do ss jak wam sie runy skoncza ^^
hummm jak znajdziesz beholdery na cyclo to good luck:)
nie martw sie nadejdzie czas na ciebie ;)
btw. załosny jestes ;S
Beho czy Behe??:P Jedna literka a robi roznice i zaraz noobki zaczna sie zastanawiac czy na cyco sa beholdery albo wogole co to jest cyco:P gdy powinienes napisac cyclo~
Lockhart
01-09-2006, 13:13
na behe na cyclo~
Lockhart
01-09-2006, 13:15
utevo gran mas vis Vilum moze zabijesz mnie swiatlem
Szczuru.pl
01-09-2006, 13:17
;O;O VILUM ELO ELO ELO ELO KOCHAM CIE ELO ELO ELO CHODŹ PRZYTULE CIE ZA AKCJE a tak wogóle to grać nie umiesz i piepszysz jakieś głupoty. Raz do roku to i wąż sie zesra.......
Wbij na ts2 założyłem sie z SeQiem kto pierwszy cie zbanuje ;)))
Master Vilum
01-09-2006, 13:18
;O;O VILUM ELO ELO ELO ELO KOCHAM CIE ELO ELO ELO CHODŹ PRZYTULE CIE ZA AKCJE a tak wogóle to grać nie umiesz i piepszysz jakieś głupoty. Raz do roku to i wąż sie zesra.......
Wbij na ts2 założyłem sie z SeQiem kto pierwszy cie zbanuje ;)))
Co tu duzo mowic ....Inteligentny chlopak prawda?:>
Zobaczymy kto sie bedzie smial :)
Co tu duzo mowic ....Inteligentny chlopak prawda?:>
Zobaczymy kto sie bedzie smial :)
W tej chwili wszyscy smieja sie z CIEBIE:D :D ;)
8 minutowy pz lock I dalem loga Pro blz:>8o
Szczuru.pl
01-09-2006, 13:32
dokładnie ;D
Vilum tak zastanawiamy sie z kumplami na ts2 czemu okradłeś seqa z hoty itp i doszliśmy do wniosku że matka cie chyba wałkiem do ciasta piepszneła i teraz cały czas widać tego objawy na tym forum :<
Zbieramy datki na chorą głowe Viluma!!!! Nr konta wysyłam na e-maila!! kto czuje sie na siłach finansowych niech sie do mnie zgłasza a może już niebawem nasz kochany i biedny Vilum zmądrzeje i wyzdrowieje :>
Master Vilum
01-09-2006, 13:32
8 minutowy pz lock I dalem loga Pro blz:>8o
Nie doceniaj sie tak....no bo nawet po ciebie nie szlismy hahaha nooby zostawiamy na koniec xD
dokładnie ;D
Vilum tak zastanawiamy sie z kumplami na ts2 czemu okradłeś seqa z hoty itp i doszliśmy do wniosku że matka cie chyba wałkiem do ciasta piepszneła i teraz cały czas widać tego objawy na tym forum :<
Zbieramy datki na chorą głowe Viluma!!!! Nr konta wysyłam na e-maila!! kto czuje sie na siłach finansowych niech sie do mnie zgłasza a może już niebawem nasz kochany i biedny Vilum zmądrzeje i wyzdrowieje :>
Z przyjemnoscia dolacze sie do waszej akcji:) Zawsze pomagam potzrebujacym:P
Szczuru.pl
01-09-2006, 13:38
Z przyjemnoscia dolacze sie do waszej akcji:) Zawsze pomagam potzrebujacym:P
No to Vilum już masz pierwszą operacje opłaconą =)
No to Vilum już masz pierwszą operacje opłaconą =)
Cholera w co ja sie dobrego pakuje. Predzej zbankrutuje nizli on wyzdrowieje. ;(
paranoja dno i wodorosty. Ej ludzie wy myślicie, że oni poprostu z siebie durni robią pisząc na temacie "unit..." o swoich prywatnych sprawach. Ludzie pogadajcie sobie na ts2 albo zrobcie oddzielny topic. A to, że ktoś kogoś okradł to chyba świadczy tylko o naiwności poszkodowanego.
Nie udawajcie, że nie jesteście głupi bo jestescie, a mocni tylko w gebie. :P
ps. Jesli było coś obraźliwego do, niektórych osob to wieccie, że to sie do was tyczy a nie do Master Viluma.
widzisz seq jaki przydatny jestes? poprawilem hotkeya i z ue zdjalem latuza. dzieki, buziaki :*
zaluje, ze czytam to forum. gorsze dno niz na forum.tibia.com
Grchw1916
01-09-2006, 14:15
Aew.. Vers gz fraga ^^
Movie Plis ! :(
A da ktos filmik z akcji na Latuza?
Martinesz
01-09-2006, 17:00
A da ktos filmik z akcji na Latuza?
huh, niedługo ma powstać film wmv, to se obejrzysz xDD
a tak podejrzewam, że nie dostaniesz filma ;p
Lockhart
01-09-2006, 20:06
20:02 You lose 73 mana blocking an attack by Martinesz.
20:03 Martinesz [20]: next time u are die
20:03 Missy Loona [19]: U are provider of Unit
haha ;]
20:06 Master Vilum [80]: =*
20:07 Master Vilum [80]: uwazaj na slowa na forum ^.-
20:09 Sir Lockhart [45]: Co ty ode mnie chcesz?
20:09 Master Vilum [80]: Hmm... Twojej smierci?
Master Vilum heh mozesz dac mi spokuj w tibi jak cos to zapraszam na rl
Fajna sprawa nie macie panujecie na servie a robicie PA poprostu zalosne
Vilum przepraszam Cie za to ze Cie obrazilem.
Majejij jedzie do rooka ...
Majejij jedzie do rooka ...
taki wlasnie jest ten wasz wspanialy unit. kolejna osobe od nas rookuja. zasrani looserzy!
taki wlasnie jest ten wasz wspanialy unit. kolejna osobe od nas rookuja. zasrani looserzy!
Tak to jest jak sie kupuje acc..
Szczuru.pl
02-09-2006, 01:05
Ale i tak wolałbym jakby Viluma zrokowali :<
szczuru i seq dwa warszawskie dup***********
wiecie myslicie ze teraz unitowi dupsko lizecie i jak bedzie im sie nastepnym razem nudzic nie padniecie ? hooho chyba sie mylicie ;) oni maja wszystkich gdzies tylko swoja gildie traktuja powaznie ;;> zobaczymy jak za pol roku was zhuntuja i bedziecie placic ciezko zarobione pieniazki
wiem ze seq np kupuje pieniadze z tibi na rl ale to sie wytnie a co do viluma to na filmiku bylo jak wpisywa przy utani gran hurl "lece bo chce bo pk goni mnie"
no to byl emzy na bank no doubt
gdyby wszyscy polacy zrobili jedna gildie i sie zgrali unit wcale by nie byl taki cwany
mam tyle do powiedzenia lepiej patrzec jak przyjaciele zostaja zabijani w/e reason i placic hehehe smart polish ass
titania to jedyny serwer gdzie polacy same tchorze i jeszcze jada po sobie GZ :)
a to unitowi dodaje na sile kasa jest - i wszyscy mysla ze sa jacys pro a to tylko dlatego iz maja przewage w lvlach a ich jedyna taktyka jest ue spam co juz wiele razy pokazali.. a tak naprawde to nie widzialem nic specjalnego porownujac ich do innych wojen poprostu kazdy byl przekonany ze unit jest wielki i konczyli z serwem.. albo im szkoda postaci HAHA a po co to jest tylko do expienia i wymadrzania sie na forum ?
jak byscie pokonali unit razem byscie byli znani w calej tibi ale to jest wasz wybur
aha i zgory wiem ze mnei zara pojedziecie ale w koncu..
to na waszym poziomie ;)
P.S
Latuz pr0 m@st3r d0st@L U3 i zrobil 3xur@ gr@n 7ha7s s0 sm@r7 d0st@l 2 i d3@d hiehie :* gota love this movie
Master Vilum
02-09-2006, 09:14
Powoli ludzie okdrywaja prawde co do Seqa i Widageya:-)
Powoli ludzie okdrywaja prawde co do Seqa i Widageya:-)
ja ja znam od dawna
2 pozery za klawiatura ...
Master Vilum
02-09-2006, 09:33
Obiecalem wam wmv kiedy LAtuz padl nie widac jak pada ale zobaczycie chociaz jak to bylo:
http://rapidshare.de/files/31571689/OkhranaVsLatuz*****
Seq tesz jest dobry :D niemugł sobie trafic z gfb jak mnie huncił i ganiał po venore ;PP
Gothican
02-09-2006, 12:31
Vilum przepraszam Cie za to ze Cie obrazilem.
naucz sie edytowac posty a nie 4 pod rzad
Szczuru.pl
02-09-2006, 16:15
szczuru i seq dwa warszawskie dup***********
wiecie myslicie ze teraz unitowi dupsko lizecie i jak bedzie im sie nastepnym razem nudzic nie padniecie ? hooho chyba sie mylicie ;) oni maja wszystkich gdzies tylko swoja gildie traktuja powaznie ;;> zobaczymy jak za pol roku was zhuntuja i bedziecie placic ciezko zarobione pieniazki
wiem ze seq np kupuje pieniadze z tibi na rl ale to sie wytnie a co do viluma to na filmiku bylo jak wpisywa przy utani gran hurl "lece bo chce bo pk goni mnie"
no to byl emzy na bank no doubt
gdyby wszyscy polacy zrobili jedna gildie i sie zgrali unit wcale by nie byl taki cwany
mam tyle do powiedzenia lepiej patrzec jak przyjaciele zostaja zabijani w/e reason i placic hehehe smart polish ass
titania to jedyny serwer gdzie polacy same tchorze i jeszcze jada po sobie GZ :)
a to unitowi dodaje na sile kasa jest - i wszyscy mysla ze sa jacys pro a to tylko dlatego iz maja przewage w lvlach a ich jedyna taktyka jest ue spam co juz wiele razy pokazali.. a tak naprawde to nie widzialem nic specjalnego porownujac ich do innych wojen poprostu kazdy byl przekonany ze unit jest wielki i konczyli z serwem.. albo im szkoda postaci HAHA a po co to jest tylko do expienia i wymadrzania sie na forum ?
jak byscie pokonali unit razem byscie byli znani w calej tibi ale to jest wasz wybur
aha i zgory wiem ze mnei zara pojedziecie ale w koncu..
to na waszym poziomie ;)
P.S
Latuz pr0 m@st3r d0st@L U3 i zrobil 3xur@ gr@n 7ha7s s0 sm@r7 d0st@l 2 i d3@d hiehie :* gota love this movie
No zajebisty jesteś, podziwiam twoje poglądy tylko musisz zauważyć że Unit też zaczynał od zera i zdobyli panowanie jako Fearless w wojnie z Heatem gdzie Widakey był między innymi ;) a to już coś znaczy. No nie wiem czy tylko potrafią walić ue...widziałeś jak dime zownowali przy dp Edron? Poszło jakies 12 sd w jedną sekunde z czego jakies 5 już poszło jak padł.... I każda otwarta bitwa z Kazadumem sorry z boską Okhraną to gra do jednej bramki więc przestań piepszyć głupoty.... Co do wspólnej patriotycznej gildi to ok ja popieram ale musielibyśmy sie zgrać w co niestety nie wierze znając polskich graczy na Titani (Master Vilum, Marrion and Czoło ;***) I nie pierdol o jakimś kupowaniu przez Seqa kasy w tibii na allegro bo Seq nigdy nikomu pasów nie dał ani nic nie kupił nie wiem skąd masz takie informacje... I ostatnia kwestia co do twojego poparcia dla Viluma...mowisz ze to nasza wina ze mu jezdzimy na każdym kroku?? a może spytalbyś sie go łaskawie kto okradł seqowi domek a potem siedział z nami na teamspeaku i gadał jakby nigdy nic...sory ale takiego frajera jeszcze nie widziałem i będe go tępił do końca mojej przygody z tibią i forum...Pozdro i nastepnym razem zanim coś napiszesz to przemyśł to kilka razy. :)
Your Wida~
Mm podobno jestem zdrajca narodu x)
No wiec na poczatku wisialo mi to czy Okhrana wygra czy przegra, mialem poprostu w dupie. Kiedy Vilum ojebal mi domek (ale zawartosc zwrocil bo boski emzy mu kazal) chcialem go zajebac. Potem Vilum doszedl do Okhrana ale dalej mi wisialo czy wygraja czy nie. Potem napisal do mnie kobylek. Zaczolem z nim gadac a ten zaczal mi jechac. Potem napierdolil Emziemu glupot a ten pojeb w to wierzy. Nawet dowodow nie chce zobaczyc, coz takie jest zycie okhrany ^^. Vers~ wczoraj widzial i sam potwierdzil ze kobylek zaczal. Takim sposobem zaczelo sie moje "wojowanie" z okhrana.
Niektorzy maja honor jak Sumer. Jego walka polega na zwyciestwie nad Unitem a nie huntowanie ludzi. Znajac zycie kiedy Okhrana wygra powstanie Monster PA na titani (Jak na morganie).
Mm podobno jestem zdrajca narodu x)
No wiec na poczatku wisialo mi to czy Okhrana wygra czy przegra, mialem poprostu w dupie. Kiedy Vilum ojebal mi domek (ale zawartosc zwrocil bo boski emzy mu kazal) chcialem go zajebac. Potem Vilum doszedl do Okhrana ale dalej mi wisialo czy wygraja czy nie. Potem napisal do mnie kobylek. Zaczolem z nim gadac a ten zaczal mi jechac. Potem napierdolil Emziemu glupot a ten pojeb w to wierzy. Nawet dowodow nie chce zobaczyc, coz takie jest zycie okhrany ^^. Vers~ wczoraj widzial i sam potwierdzil ze kobylek zaczal. Takim sposobem zaczelo sie moje "wojowanie" z okhrana.
Niektorzy maja honor jak Sumer. Jego walka polega na zwyciestwie nad Unitem a nie huntowanie ludzi. Znajac zycie kiedy Okhrana wygra powstanie Monster PA na titani (Jak na morganie).
Bez wzgledu na to czy titania bedzie rzadzil Incinerate czy Okrahna zawsze bedzie PA wiec tego tematu nie ma sensu poruszac:P
Normalka jest szukanie kozla ofiarnego. Moj char z morgany zostal ubity bez zadnego racjonalnego powodu (Powodu bardzo latwo sie domyslec(Jestem realem Moriego wiec jestem dla nich wrogiem)).
Zwisa mi to. Dobzre ze musze ograniczyc kontakt z ta gra do minimum i bede mial swiety spokoj przez najblizszy rok szkolny(Maturka sie zbliza:P). Co do zwyciestwa Okrany nad Incinerate to jest to niemozliwe gdyz ta wojna sie nie skonczy nigdy. Dla ludzi z incinerate wojna to jedyna rorywka w tej grze wiec im sie to szybko nie znudzi, nigdy sie nei poddadza.
Master Vilum
02-09-2006, 20:48
Bez wzgledu na to czy titania bedzie rzadzil Incinerate czy Okrahna zawsze bedzie PA wiec tego tematu nie ma sensu poruszac:P
Normalka jest szukanie kozla ofiarnego. Moj char z morgany zostal ubity bez zadnego racjonalnego powodu (Powodu bardzo latwo sie domyslec(Jestem realem Moriego wiec jestem dla nich wrogiem)).
Zwisa mi to. Dobzre ze musze ograniczyc kontakt z ta gra do minimum i bede mial swiety spokoj przez najblizszy rok szkolny(Maturka sie zbliza:P). Co do zwyciestwa Okrany nad Incinerate to jest to niemozliwe gdyz ta wojna sie nie skonczy nigdy. Dla ludzi z incinerate wojna to jedyna rorywka w tej grze wiec im sie to szybko nie znudzi, nigdy sie nei poddadza.
To sie zdecyduj czy grasz tym charem czy sprzedales go :> widzisz sam siebie oklamujesz:)
Gothican
02-09-2006, 20:55
To sie zdecyduj czy grasz tym charem czy sprzedales go :> widzisz sam siebie oklamujesz:)
o dokladnie to samo przyszlo mi na mysl gdy czytalem jego post
LIER!
Sprzedal postac a nikt nie wiedzial o tym dlatego zostal zabity. Logiczne?
Sprzedal postac a nikt nie wiedzial o tym dlatego zostal zabity. Logiczne?
Kazdy potrafi sie tego domyslec tylko nie oni-.-
Master Vilum
03-09-2006, 09:15
prtzeczytaj swoja wypowiedz wyzej 3 razy a skapujesz o co nam chodzi:)
Kolos from rodos
03-09-2006, 11:42
Vilum, dobrze że walczysz po stronie okhrany, już dawno powinna powstać gildia która chce i powinna wygrać te wojne... Unit to h*je nie wiem czemu niektórzy z was trzymają ich strone..
@ Lockhart sam kiedyś padłeś po SDku Vateriela za free, a potem mu sprzedawałeś runki... nice
Master Vilum
03-09-2006, 12:06
Kolos uwazaj bo powiesz cos zlego na Unitow to Seq lub Widakgay cie sprzeda xD
Kolos from rodos
03-09-2006, 12:27
Dla mnie to tylko gra, zresztą i tak już w nią nie gram :P Po za tym Unici raczej liczą się z tym że są niemile widzeni :) No może przez niektórych nie sa :D Oby więcej fragów dla Okhrany
Master Vilum
03-09-2006, 12:34
Dzieki postaramy sie xDD
Szczuru.pl
03-09-2006, 15:49
kolejny nab ;)
Kolos from rodos
03-09-2006, 16:02
kolejny nab ;)
aha, niezłe :D
Czyli wg ciebie każdy kto udziela sie na forum jest nabem...
Master Vilum
03-09-2006, 16:24
Czas okaze co sie stanie Widagey trzymaj sie na bacznosci xDD
Dlaczego boski Emzy nie dodal ze Majejij padl na 120 od Vazz'a (czas kiedy zostal zhakowany). ;>?
a po co? przeciez wiadomo ze to unici shackowali majjeja;]
Master Vilum
03-09-2006, 17:21
a po co? przeciez wiadomo ze to unici shackowali majjeja;]
Wlasnie no przeciez Unici sami wiedza ze go shakowali nie? Dowiaduj sie lepiej od boskiej Mority ^^
Wlasnie no przeciez Unici sami wiedza ze go shakowali nie? Dowiaduj sie lepiej od boskiej Mority ^^
Frag to frag co nie? Pownien zostac dodany bez wzgledu czy hacked czy huj wie co.
Kolos from rodos
03-09-2006, 17:39
i co , po tym hacku może niektórzy inaczej spojrzą na "wszechmocny" Unit..
Widać że nie umieją przegrywać :(
vilum pierdolisz tak jakbys byl niewiadomo kim w okrahanie no sry ale w moich oczach jestes dla nich tylko pionkiem
na dodatek mowisz w ich imieniu jakbys byl liderem albo conajmniej vice neiwiem czy by chcieli zeby taki palant sie wypowiadal sie jak ich przywodca
pozdro
Master Vilum
03-09-2006, 18:31
po 1) Palanta masz w gaciach i tam go trzymaj
po 2) Jako nie liczny Polak w Okhranie mam prawo cos powiedziec na temat Okhrany w porownaniu do ciebie mam napewno wieksze prawa od jakies dupka jak ty ktory nawet nie gra na Titania
w Okhrana kazdy jest rowny, bez wzgledu na level.. oczywiscie mamy dowództwo, ale nie jestesmy bezmózgimi zolnierzami którym sie zatyka mordy tak jak ludziom w Unicie czy ich lizdydupcom
I cie nie Pozdrowie xD
1) tak, w przeciwienstwie do ciebie- tranwestyto
2) lol, wydaje mi sie ze tam jest troche wiecej polakow niz "nie liczna ilosc"
ja nie jade po Okrahanie tylko po tobie, ass lickerze, zlodzieju i przydupasie jakiego swiat niewidzial, a w tym wszystkim najlepsze jest to ze ty myslisz ze jestes prawdziwy playa i kazdy bedzie cie szanowal i gdyby Okrahanie udalo sie wyjebac unitow z serva to ty Vilumie myslisz ze bedziesz mial wladze i bedziesz mogl wyjebac wszystkich ktorych nielubisz i przez ktorych miales trudne dziecinstwo,
gl
pozdrawiam :)
Master Vilum
03-09-2006, 20:03
TAK! :D MOW MI DALEJ xD
Ale wiesz jakby doszlo do wygrania tej wojny w co watpie zdeczka na pierwszy ostrzal poszedlby Seq:)
po 1) Palanta masz w gaciach i tam go trzymaj
po 2) Jako nie liczny Polak w Okhranie mam prawo cos powiedziec na temat Okhrany w porownaniu do ciebie mam napewno wieksze prawa od jakies dupka jak ty ktory nawet nie gra na Titania
w Okhrana kazdy jest rowny, bez wzgledu na level.. oczywiscie mamy dowództwo, ale nie jestesmy bezmózgimi zolnierzami którym sie zatyka mordy tak jak ludziom w Unicie czy ich lizdydupcom
I cie nie Pozdrowie xD
tu sie mylisz, nowi w gildii sa zawsze traktowani troche z przymruzeniem oka chociazby dlatego ze moga byc potecialnymi spy, szacunek do nich wzrasta w miare z iloscia udanych akcii ktore wyszly dzieki tym playerom
Master Vilum
03-09-2006, 20:22
tu sie mylisz, nowi w gildii sa zawsze traktowani troche z przymruzeniem oka chociazby dlatego ze moga byc potecialnymi spy, szacunek do nich wzrasta w miare z iloscia udanych akcii ktore wyszly dzieki tym playerom
Sorry ale ja znam ich bardzo dlugo:>
Szczuru.pl
03-09-2006, 20:42
Utevo Gran Mas Vis """"Vilum style
ale jestes na wojnie dopiero od 1 miecha;]
mam dzies screena dzie walisz z e wave za 120 we mnie kolo ab :P
@up
muahauhauhauahuahauhauahuahauhauahauhauahauahuah vilum evul mastah z 30 m lvlem?
x(
@up
muahauhauhauahuahauhauahuahauhauahauhauahauahuah vilum evul mastah z 30 m lvlem?
x(
nie;p to bylo z rok temu moze wiecej, on mial 20 lev a ja chyba 60 czy 70
straszny niewbie wtedy;p
edit: kurde nie mam tego ale za to mam jak wali z ue za e wave za 220 i z ue za 350;[
Master Vilum
04-09-2006, 08:20
nie;p to bylo z rok temu moze wiecej, on mial 20 lev a ja chyba 60 czy 70
straszny niewbie wtedy;p
edit: kurde nie mam tego ale za to mam jak wali z ue za e wave za 220 i z ue za 350;[
Pamietam stare czasy ale to nie bylo rok temu tylko dluzej xD
Kolos from rodos
04-09-2006, 08:38
@up
x(
Każdy kiedyś zaczynał od zera :/ no chyba że kupujesz postać :P
Kogos mi przypominasz , takiego druida z Morgany ktory zwal sie Vaikor , mial 45 lvl a gadal jakby byl ze 150 ed~ tylko ze tengu przegralo , a on sie wykupil jako pierwszy po dwoch miesiacach. " gdybysmy wygrali " Dobrze ze za marzenia nie karaja bo juz bys mial Dożywocie!
Troche realizmu, oprocz paru sneak walicie pz camp 24/7 co z tego ze zrobicie fraga jak ten wbija 2 lvl wiecej po kazdym dead?
156 lvl :D
Morita ty lepiej uwazaj bo Acko podobno wraca na titanie uhaeuhae
Morita ty lepiej uwazaj bo Acko podobno wraca na titanie uhaeuhae
AHAHAHAHAHAH
zawalcze z nim raz jeszcze ;) ciekawe kto teraz wygra 0o , on dostal rooka ;( co za szkoda ;/
Master Vilum
04-09-2006, 16:28
zawalcze z nim raz jeszcze ;) ciekawe kto teraz wygra 0o , on dostal rooka ;( co za szkoda ;/
Po co masz z nim walczyc jak znowu padniesz?:D A nie sorry juz takich trapow sie ne da robic ale jakby sie dalo znowu bys wpadl zapewne xD
Widzialem ten filmik i jak ostatnia ciota padles ale ok xD
Po co masz z nim walczyc jak znowu padniesz?:D A nie sorry juz takich trapow sie ne da robic ale jakby sie dalo znowu bys wpadl zapewne xD
Widzialem tego filmik i jak ostatnia ciota padles ale ok xD
MOhahahahah cos do twojej okhrany.:
http://img475.imageshack.us/img475/1502/kobyldead1im8.jpg
http://img475.imageshack.us/img475/6052/kobyldead2bq4.jpg
Pozdro Czuper xD
Szczuru.pl
04-09-2006, 20:13
haha pamiętam to jak by to było wczoraj xD
No i dlatego uwarzamy że Kobylek to ciota i noob nie SeQu? xD
Dołączam sie do pozdrowień ;)
ye , to nie wina kobylka , tibia jest ulepszana wlasnie poto zeby nie powstawaly takie absurdy. Stad tez nowe update ktore niszcza takiego typu zagrania :)
ye , to nie wina kobylka , tibia jest ulepszana wlasnie poto zeby nie powstawaly takie absurdy. Stad tez nowe update ktore niszcza takiego typu zagrania :)
Absurdy?
Tak to jest, że wtedy aby coś na servie PvP osiągnąć nie wystarczyło ośmiu 10-letnich maniaków Tibii, którzy sharują 22h/day. Na takich właśnie czekali ludzie typu Acko ;)
Acko cie zlapal i to dwa razy na uhtrapie, jakim to trzeba byc kretynem lub jaki musi byc brak komunikacji pomiedzy 2 ownerami zeby nie uniknac tego ? he ? pozatym nie walcz z akiem bo i tak przegrasz ;/
Acko cie zlapal i to dwa razy na uhtrapie, jakim to trzeba byc kretynem lub jaki musi byc brak komunikacji pomiedzy 2 ownerami zeby nie uniknac tego ? he ? pozatym nie walcz z akiem bo i tak przegrasz ;/
Mocne slowa. Dlaczego twierdzisz ze Morita ma 2 ownerow?
Mocne slowa. Dlaczego twierdzisz ze Morita ma 2 ownerow?
On powiedzial ze albo ma 2 ownerow albo jest kretynem.
On powiedzial ze albo ma 2 ownerow albo jest kretynem.
W tym wlasnie rzecz. Naprawde jestes pewien, ze ma 2 ownerow?^^
ja nie mowie ze teraz ma ale jestem pewien ze mial... 2 razy w uhtrapie ? przez ta sama osobe ? no co w tym jest nie tak, nie sadzisz?:P
Tak btw. ma ktos filmik z 2giego (albo 1szego?) trapa Mority? Ja mam jak pada w carlin, plik nazywa sie ackoagainhehe.rec :p Acko to jest legenda, a takie filmy są hitami :p
Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana ;) Brata nie posiadam , a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp. Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
Czytam sobie tak te wasze posty i żal mi niektórych z was ... ale najbardziej to chyba jednak Viluma. Jeszcze jak ja grałem to Vilum i Seq najwięksi kumple całe dnie na hero czasem siedzieli , wtedy Seq był dobry a później nie wiem co sie wydarzylo ale z tego co czytam to Vilum ojebal Seq'a z domku .. i jeszcze ma jakies wonty wobec Seq'a że jest chicken , asslicker itp.itd a wg.mnie to właśnie Vilum jest wielkim asslickerem i chickenem. Jak była jeszcze gildia Levante i kilku z nas padło na cyco to Vilum pierwszy opuścił gildie ... a z tego co pamiętam to wszystkie high lvls z ab to oczywiscie kumple Viluma. Kiedys czytalem jakies forum i ktos żartowal z Viluma ze on zawse mial znajomosci u Brazylijczykow , Meksykanow itp. Jak myślicie czemu ? ;0
Master Vilum
05-09-2006, 13:39
Czytam sobie tak te wasze posty i żal mi niektórych z was ... ale najbardziej to chyba jednak Viluma. Jeszcze jak ja grałem to Vilum i Seq najwięksi kumple całe dnie na hero czasem siedzieli , wtedy Seq był dobry a później nie wiem co sie wydarzylo ale z tego co czytam to Vilum ojebal Seq'a z domku .. i jeszcze ma jakies wonty wobec Seq'a że jest chicken , asslicker itp.itd a wg.mnie to właśnie Vilum jest wielkim asslickerem i chickenem. Jak była jeszcze gildia Levante i kilku z nas padło na cyco to Vilum pierwszy opuścił gildie ... a z tego co pamiętam to wszystkie high lvls z ab to oczywiscie kumple Viluma. Kiedys czytalem jakies forum i ktos żartowal z Viluma ze on zawse mial znajomosci u Brazylijczykow , Meksykanow itp. Jak myślicie czemu ? ;0
w jak Levante mialo wojne co sorry 1 dzien przed ta wojna wyszedlem i zal mi cie bo pieprzysz niesamowite rzeczy o ktorych sam nie wiem ale ok noob ma zawsze racje nie?:D
Petronov
05-09-2006, 15:53
Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana ;) Brata nie posiadam , a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp. Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
To ja Cie uswiadomie, ze Acko padl w windzie w Kazordoon, gdy
atakowali go: 128 master, 119 royal, 93 royal, 80 royal i 103 elite, mial wtedy 47 lvl.
Kazdy jego nastepny dead byl samobojstwem. Za drugim razem, gdy Cie ubili z Boskizeuss'em atakowala ich prawie cala gildia Kinari (Unit), Acko mial wtedy 45 lvl, 8 sd shooterow i 5 knightow na sobie. Mial 15 minutowego pz locka, a mimo to udalo mu sie uniknac smierci. Jesli Ty to nazywasz "brakiem pvp", to ja nie wiem co nim jest...
Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana Brata nie posiadam ,
Tego czy nie posiadasz żadnego brata, tego nie można sprawdzić, a haj lv asslickerom nie wierzę.
a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp.
Czyli wg Ciebie 99% spolecznosci tibijskiej ktora nie ma 150 lv (czyt. 15 ownerów) to noobki? Co do wyobrazni, nie kazdy ma tyle czasu, zeby tracic go bijac cyclopy, minosy, dragi, guardy...
Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
Co do PvP acko kolega juz napisal, a co do martwienia się zamiast "ci co nie umieja expic" powinienes napisac "ci co nie maja przynajmniej 4 ownerów".
No nie kazdy ma tak jak Ty 6 ownerów, tylko że teraz troche poszlo do podstawówki i idzie gorzej z expem bo chłopcy musza czytac czytanki zeby nie powtarzac klasy i musza ograniczac tibie ;p
w jak Levante mialo wojne co sorry 1 dzien przed ta wojna wyszedlem i zal mi cie bo pieprzysz niesamowite rzeczy o ktorych sam nie wiem ale ok noob ma zawsze racje nie?:D
Jasne jasne zawsze co złego to nie ty prawda? Jeśli uważasz że jesteś w porządku to żyj dalej w nieświadomości , a noobem to chyba ty jestes zobAcz ile osób Cię dojeżdża w tym temacie
Master Vilum
05-09-2006, 16:28
Jasne jasne zawsze co złego to nie ty prawda? Jeśli uważasz że jesteś w porządku to żyj dalej w nieświadomości , a noobem to chyba ty jestes zobAcz ile osób Cię dojeżdża w tym temacie
Mam to daleko gdzies co kto pisze na mnie:) Niektore osoby wiedza co ja mysle moje plany itp wiec spoxik jestem noobem ale do czasu ludzie do czasu xD
@up
Mhm ok ok Jeśli te plany dotyczą wojny to sam napewno dużo nie zrobisz ale oglądałem wmv jak ludzie z Okhrany dojechali Latuza na Cyclopolis czyli jednak coś potraficie zrobić , zresztą życze wam wygranej z całego serca
P.S : Ja osobiście nic do ciebie nie mam Vilum wcześniej napisałem tylko o tym co myśle Pozdro
Master Vilum
05-09-2006, 17:44
@up
Mhm ok ok Jeśli te plany dotyczą wojny to sam napewno dużo nie zrobisz ale oglądałem wmv jak ludzie z Okhrany dojechali Latuza na Cyclopolis czyli jednak coś potraficie zrobić , zresztą życze wam wygranej z całego serca
P.S : Ja osobiście nic do ciebie nie mam Vilum wcześniej napisałem tylko o tym co myśle Pozdro
Spoxik szanuje kazda wypowiedz dobra czy zla ale osob ktorych nie szanuje to Szczuru i Seq . Do ciebie tez osobiscie nic nie mam:)
Martinesz
05-09-2006, 18:56
To ja Cie uswiadomie, ze Acko padl w windzie w Kazordoon, gdy
atakowali go: 128 master, 119 royal, 93 royal, 80 royal i 103 elite, mial wtedy 47 lvl.
Kazdy jego nastepny dead byl samobojstwem. Za drugim razem, gdy Cie ubili z Boskizeuss'em atakowala ich prawie cala gildia Kinari (Unit), Acko mial wtedy 45 lvl, 8 sd shooterow i 5 knightow na sobie. Mial 15 minutowego pz locka, a mimo to udalo mu sie uniknac smierci. Jesli Ty to nazywasz "brakiem pvp", to ja nie wiem co nim jest...
Jakbyś nie wiedział ta akcja była zaplanowana. hihih do dzisiaj każdy, wie kto to jest Acko :<
@seq, vilum, szczuru i tak dalej
nie ma sensu robić off topa, chcecie sie zachowywać jak dzieciaki to znajdzcie inne forum ;<
Jakbyś nie wiedział ta akcja była zaplanowana. hihih do dzisiaj każdy, wie kto to jest Acko :<
@seq, vilum, szczuru i tak dalej
nie ma sensu robić off topa, chcecie sie zachowywać jak dzieciaki to znajdzcie inne forum ;<
Hehe nie wiem ile lat masz ale chyba młodszy jesteś od nas (Seq, sZczuru, Vilum) ale piszesz juz po raz ęty zeby nie robic off topa i tak w kazdym temacie zawsze będą off topy taka prawda pozdro
przestancie sie oczerniac i tyle, a co do unit to zadna gildia nie jest wieczna i tu akurat ja sie juz powtarzam, del toro odeszło to i unit odejdzie, predzej czy później
przestancie sie oczerniac i tyle, a co do unit to zadna gildia nie jest wieczna i tu akurat ja sie juz powtarzam, del toro odeszło to i unit odejdzie, predzej czy później
i zapanuje terror i zniszczenie :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: ^^
Petronov
06-09-2006, 00:41
Ciekawe ile beda miec dzieci do tego czasu? oO
Master Vilum
06-09-2006, 07:16
No ja juz mam 2 xD
unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O
wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;]
No ja juz mam 2 xD
vilum ciezko jest miec dwojke dzieci majac 17 lat xD
Petronov
06-09-2006, 18:13
[QUOTE=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
hahaha niezle ich podsumowales.
P.S.
Pisze sie "18-to latkowie". :)
Martinesz
06-09-2006, 18:24
Hehe nie wiem ile lat masz ale chyba młodszy jesteś od nas (Seq, sZczuru, Vilum) ale piszesz juz po raz ęty zeby nie robic off topa i tak w kazdym temacie zawsze będą off topy taka prawda pozdro
humm nie chodzi mi o takie zwykłe off topy, tylko o wyzywanie sie, to, że jestem młody nie oznacza, że musicie mnie ignorować. dla mnie takie zachwowanie jakim sie popisuja jest denne.
btw. tak z ciekawosci
humm Ty pewnie jestes Diego Aimar z Titani?:P bo coś kojarzy mi sie tak
@vers
odezwij sie do mnie w grze ;P
humm nie chodzi mi o takie zwykłe off topy, tylko o wyzywanie sie, to, że jestem młody nie oznacza, że musicie mnie ignorować. dla mnie takie zachwowanie jakim sie popisuja jest denne.
btw. tak z ciekawosci
humm Ty pewnie jestes Diego Aimar z Titani?:P bo coś kojarzy mi sie tak
@vers
odezwij sie do mnie w grze ;P
:) Nie mój nick tutaj może być mylący dla wielu. Mój nick na titani to Konska Mucha możesz mnie nie kojarzyc bo nie mam zbyt duzego levelu ale ja akurat mimo ze osobiscie cie nie znalem to kojarze twoj nick bardzo dobrze a co do Diego Aimara to moj kumpel z rl ale taka zbieżność nicków to nie przypadek poprostu dłuższa historia
[QUOTE=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
Może unici nie lubią dziewczyn. Może Gaura sobie znajdzie jakąś dupe ale co najwyżej będzie to
dziewczyna w tibii lub w WoWie :) Z tego co wiem to Latuz ma nawet fajną dziewczyne i on jak na SZweda wygląda dość "normalnie" ;P bo z resztą Unitów to ciężka sprawa ...
Morgaroth ubity a tu nawet nikt o tym nie wspomnial. Nie na reke wam to ze oni go ubili jako pierwsi i pokazali swoja sile i zgranie??:P
Morgaroth ubity a tu nawet nikt o tym nie wspomnial. Nie na reke wam to ze oni go ubili jako pierwsi i pokazali swoja sile i zgranie??:P
To ty nie wiesz ze Vilum zsolowal go 3 razy z utevo gran mas vis?
BR?
Martinesz
07-09-2006, 16:28
To ty nie wiesz ze Vilum zsolowal go 3 razy z utevo gran mas vis?
BR?
niedosć że jestes ass lickerem unitu to jeszcze rasista? odwal sie od brazylijczykow ;< nie martw sie na kazdego przyjdzie czas =]
buy died body seq the master!!
@topic
btw. nie zabili pierwsi :< hah spoznili sie ;)
no a wasz boski fummlan też fajnie padł :)
@topic
Nom juz wiem ze nie pierwsi gdy spojrzalem na tibia news. Tak czy inaczej robi wrazenie:P TEraz tylko na ferumbrasa czekamy. Tam nie sadze by dali rade wiec bedzie wtedy napewno temat do rozmow na tym forum:P:P
Petronov
07-09-2006, 16:38
Pokazali sile i zgranie, lecz nie byli pierwsi ;(
niedosć że jestes ass lickerem unitu to jeszcze rasista? odwal sie od brazylijczykow ;< nie martw sie na kazdego przyjdzie czas =]
buy died body seq the master!!
@topic
no a wasz boski fummlan też fajnie padł :)
Mm a moze jakis dowod ze jestem?
br?
pra vc pega de volta oq eu falo?
Mm a moze jakis dowod ze jestem?
br?
pra vc pega de volta oq eu falo?
Nie sądze żeby Seq był rasistą poprostu Brazylijczycy i Hiszpanie to chyba dwie najśmieszniejsze narodowości grające w tibie , chyba nie powiesz mi Martinesz że nie masz czasem polewy jak jakis Br nie umie po angielsku ale jednak proboje jakos sklecic zdanie . Z tego naprawde mozna sie ostro posmiac wiec to nie jest rasizm to poprostu żarty
Petronov
08-09-2006, 11:09
Nie sądze żeby Seq był rasistą poprostu Brazylijczycy i Hiszpanie to chyba dwie najśmieszniejsze narodowości grające w tibie , chyba nie powiesz mi Martinesz że nie masz czasem polewy jak jakis Br nie umie po angielsku ale jednak proboje jakos sklecic zdanie . Z tego naprawde mozna sie ostro posmiac wiec to nie jest rasizm to poprostu żarty
Za to Polacy czesto wcale nie potrafia po angielsku.
Na Furorze zanim wejdziesz do kopalni zapytasz "how long?", a koles odpisuje "pl?"
Szczuru.pl
08-09-2006, 14:47
Vilum dalej mi ciebie żal... plx no Utevo Gran Mas Vis
Pozdro Mucha, Hail Seq
Za to Polacy czesto wcale nie potrafia po angielsku.
Na Furorze zanim wejdziesz do kopalni zapytasz "how long?", a koles odpisuje "pl?"
No wiesz śmiem jednak twierdzić że jednak poziom języka angielskiego u Polaków jest nie porównywalnie wyższy niż u Brazylijczyków czy Hiszpanów
P.S Dzięki za Pozdro SZczuru też cie pozdrawiam :)
Petronov
08-09-2006, 20:36
No wiesz śmiem jednak twierdzić że jednak poziom języka angielskiego u Polaków jest nie porównywalnie wyższy niż u Brazylijczyków czy Hiszpanów
P.S Dzięki za Pozdro SZczuru też cie pozdrawiam :)
Polska szkola stoi na wyzszym poziomie. Ale w kazdej rasie doszukasz sie lepszych i gorszych.
Szczuru.pl
08-09-2006, 22:54
Ja znam hiszpanów którzy sprawnie posługują się angielskim, a co do polaków to jest różnie...spójrz chociażby na takiego viluma....kaleczy jak mało kto ;) musi pisać do emzy aby mu odpisał a i tak nie wie o co chodzi xDDD
Ja znam hiszpanów którzy sprawnie posługują się angielskim, a co do polaków to jest różnie...spójrz chociażby na takiego viluma....kaleczy jak mało kto ;) musi pisać do emzy aby mu odpisał a i tak nie wie o co chodzi xDDD
Hehe ale sie uczepiles tego Viluma daj już mu spokój za co ty go tak nie trawisz??
Szczuru.pl
08-09-2006, 23:54
Hehe ale sie uczepiles tego Viluma daj już mu spokój za co ty go tak nie trawisz??
Owalił Seqa z hoty a potem wszedł do nas na teamspeaka i udawał niewiniontko. Chociaż oddał pod przymusem boskiego Emzy to dla mnie i dla Seqa pozostanie frajerem do końca życia i będziemy go tępić bo frajerów trzeba ;)
Martinesz
09-09-2006, 09:38
Owalił Seqa z hoty a potem wszedł do nas na teamspeaka i udawał niewiniontko. Chociaż oddał pod przymusem boskiego Emzy to dla mnie i dla Seqa pozostanie frajerem do końca życia i będziemy go tępić bo frajerów trzeba ;)
tylko jak moj kumpel miał hunta od viluma, i przedstawił prawde na forum, to Ty napisałes, że vilum never lie... hummmm
Szczuru.pl
09-09-2006, 13:25
tylko jak moj kumpel miał hunta od viluma, i przedstawił prawde na forum, to Ty napisałes, że vilum never lie... hummmm
Tu ci musze przyznać rację. Byłem głupi ale czas pokazał jaki z niego frajer i konfident.
Petronov
09-09-2006, 14:13
Tu ci musze przyznać rację. Byłem głupi ale czas pokazał jaki z niego frajer i konfident.
Konfident to ty jestes. W tym czasie gdy Vilum zabija Unitow zeby nie trzeba bylo sie bac zaatakowac zlodzieja, zeby kazdy high lvl nie musial miec wlaczonego secure mode, to ty jedyne co robisz to piszesz o nim zle rzeczy.
Tylko mi nie mow, ze bez Unit Titania bylaby jeszcze gorsza...
P.S.
Unici nie oddaliby tego hota.
Szczuru.pl
09-09-2006, 14:57
Konfident to ty jestes. W tym czasie gdy Vilum zabija Unitow zeby nie trzeba bylo sie bac zaatakowac zlodzieja, zeby kazdy high lvl nie musial miec wlaczonego secure mode, to ty jedyne co robisz to piszesz o nim zle rzeczy.
Tylko mi nie mow, ze bez Unit Titania bylaby jeszcze gorsza...
P.S.
Unici nie oddaliby tego hota.
Ja wiem co by było jakby Okhrana żądziła ;] na przykład mmm.. za wyzywke membera 2 miliony? xD ja dostałem za śmianie sie z Emziego 750k xD
Więc lepiej sie nie udzielaj bo Okhrana to 3x większe Pa od Unitów a Unici przynajmniej dobrze hotkeye wpisują patrz na dole ;D
Szczuru.pl
09-09-2006, 14:59
A co do hoty to oddał bo by się pojechało do Vilumka ;)
A co do hoty to oddał bo by się pojechało do Vilumka ;)
mowiles przed chwila, ze emzy mu kazal. emzy tez sie bal, ze do niego przyjedziesz? ^^
Szczuru.pl
10-09-2006, 00:39
mowiles przed chwila, ze emzy mu kazal. emzy tez sie bal, ze do niego przyjedziesz? ^^
Tak. Bał się mojego utevo gran mas vis
Tylko mi sie wydaje, czy jestes nudny?
B)
Szczuru.pl
10-09-2006, 01:27
Tylko mi sie wydaje, czy jestes nudny?
B)
Tylko mi się wydaje, czy nie umiesz grać i do tego przyznać? =)
Za co Badboe zaliczyl glebe?
Szczuru.pl
10-09-2006, 11:50
Za co Badboe zaliczyl glebe?
• My dad is Boa The Stryporm , He got the Power.
Pewnie za to bo ma to w comencie ;D Wystarczy mieć jakiegoś Unita w comencie i już masz hunted by Okhrana...utevo gran mas vis power
kto powiedzial, ze nie umiem sie przyznac? Nigdy nie mowilem, ze umiem grac. Za to umiem zabic paru takich zalosnych gosci, jak twoj kolega z gildii. Jakie to jest niesamowicie smieszne, nabija sie ze mnie na forum, ma dopisek "killing mashine", a patrzy sie na jego death liste, a tu:
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe
ale spoko, ja wiem, ze to tylko my nie umiemy grac. wy jestescie uber pro playerzy. Przynajmniej umiem zabic pare osob, bo co Ty umeisz tego nikt nie wie..
Aug 21 2006, 00:01:42 CEST Killed at Level 57 by Vers Dra'ghothe--> (ms kidneo)
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe-->(kidneo)
Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe---> (latuz)
Sep 10 2006, 04:53:04 CEST Killed at Level 66 by Vers Dra'ghothe --> (friend unitow, ktory szpiegowal mnie i emzego jak chcielismy na hunta isc)
nabijaj sie dalej, ja bede dalej swoje robil. ciekawe co sie stanie jak wpadniemy po ciebie. nawet utevo vita ci nie pomoze =) dobra koncze pisac, bo po co sie wdawac w pyskowke z takimi ludzmi jak ty, co jak im brakuje argumentow to spamuja forum od rzeczy. z seqiem jakos moge sie dogadac, pomimo tego, ze jego zabic chcielismy. ty jestes chyba niereformowalny. no ale coz, jaki minister edukacji, taka i cala edukacja...
Vers otoz jak widzisz mozna balansowac na farcie / taktyce / skillu itp. itd. Nie twierdze ze zabijacie na farcie czy cos ale chodzi o to ze to bez sensu. Po co badboe padl? Przecierz zaden unit nie byl online to by nie uderzyli was.
Tak samo Darkie czy Barkie jak byl atakowany. Dlaczego?
Btw.A po mnie rhexx i kuja przyszli. Nie chce sie nasmiewac ani nic ale wbilem 4 levele od czasu "hunta"
Widzisz ta "wojna" niema sensu. Rozumiem pojecie Sumera. On chce walczyc tylko i wylacznie z Unitem. Nawet jesli Okhrana wygra podejzewam ze nastanie monster PA i bedzie to gorsze od Unitu.
Dlaczego ze mna mozna sie dogadac? Bo w sumie znamy sie jakas ilosc czasu i uwazam ze chociarz po 2 stronach jestesmy to i tak nic nie zaszkodzi pogadac. Odezwij sie w tibi do mnie mam sprawe :P
@ Martinesz i inne ludzie co pierdola farmazony bo cos slyszeli:
Nie bylem po stronie unitu ani Okhrany ale to co Emzy powiedzial zmienilo moj stosunek.
umiętnośc grania w tibie zamyka sie na ilosci czasu spedzonych przed kompem, a ze vers jest na studiach i nie siedzi 15h na dobe przed kompem to nie znaczy ze jest gorszy, btw nigdy nie widzialem zebys sie pochwalil swoim kozackim pvp i kogos zabil, a moze liczysz do swojego pvp 20 pk drutow?:/ Co do hotkeya to chyba kazdy sie kiedys pomylił, moze dzieci z gimnazium pokroju ciebie sie nie mylą, nie wiem. Wiem ze nigdy dla tego servera nic pozytecznego nie zrobiłes jedyna twoja rola to pyskowanie na forum i głupie komentowanie kazdego posta.
Szczuru.pl
10-09-2006, 21:06
umiętnośc grania w tibie zamyka sie na ilosci czasu spedzonych przed kompem, a ze vers jest na studiach i nie siedzi 15h na dobe przed kompem to nie znaczy ze jest gorszy, btw nigdy nie widzialem zebys sie pochwalil swoim kozackim pvp i kogos zabil, a moze liczysz do swojego pvp 20 pk drutow?:/ Co do hotkeya to chyba kazdy sie kiedys pomylił, moze dzieci z gimnazium pokroju ciebie sie nie mylą, nie wiem. Wiem ze nigdy dla tego servera nic pozytecznego nie zrobiłes jedyna twoja rola to pyskowanie na forum i głupie komentowanie kazdego posta.
Czas pokaże do czego wida jest zdolny ;)
Lord Wlodek
10-09-2006, 22:25
Szczuru.pl jak tam kupiony char ? dobrze sie sprawuje... ???
Szczuru.pl
11-09-2006, 14:53
Szczuru.pl jak tam kupiony char ? dobrze sie sprawuje... ???
No super ;]
PaweLLo141
11-09-2006, 19:54
Też tak myśle że trzeba wkonću coś zrobic z tymi unitami.
Pamietam kiedyś Fusion miało się pruć coś do Unitu za to że wyganiali z hydr i expa. Ale widać po wojnie z XQ że oni nic nie potrafią bo tam jest kilka Br.
Nigdy nie prowadzili wojny więc nie wiedzą jak to jest. Obecnie są tam sami loyal ludzie, więc może kiedyś pomogą wam. Z chęcią bym pomógł dla Okrahny ale mały lvl i nie mam czasu na grę. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi którzy walczą o spokój na titani. Każdy wie że Seq, Widakey, Virakey, Brzeziu dzielą acc miedzy sobą i liżą dupe dla unitów. Pamietam sutuacje że straszyli mnie Fummlanem i Arnem. :) Jesteście zabawni. To jest tylko gra i co z tego że padniesz... Myślisz ze w przyszłości zrobisz lvl i sprzedasz postać ...Może kiedyś jak bedę miał czas to zrobię lvl i pomogę dla Okrahny .
Szczuru.pl
11-09-2006, 20:01
Pamietam kiedyś Fusion miało się pruć coś do Unitu za to że wyganiali z hydr i expa. Ale widać po wojnie z XQ że oni nic nie potrafią bo tam jest kilka Br.
Nigdy nie prowadzili wojny więc nie wiedzą jak to jest. Obecnie są tam sami loyal ludzie, więc może kiedyś pomogą wam. Z chęcią bym pomógł dla Okrahny ale mały lvl i nie mam czasu na grę. Jestem pełen podziwu dla tych ludzi którzy walczą o spokój na titani. Każdy wie że Seq, Widakey, Virakey, Brzeziu dzielą acc miedzy sobą i liżą dupe dla unitów. Pamietam sutuacje że straszyli mnie Fummlanem i Arnem. :) Jesteście zabawni. To jest tylko gra i co z tego że padniesz... Myślisz ze w przyszłości zrobisz lvl i sprzedasz postać ...Może kiedyś jak bedę miał czas to zrobię lvl i pomogę dla Okrahny .
Nick plx ;<
PaweLLo141
11-09-2006, 20:09
heh.. wiadome prawda w oczy kole hah.. żal !!
Nick plx ;<
Bonezee (czy cos takiego) / Donniu ; )
Grałem co nie co na Titani kiedyś i muszę powiedziec, że lepiej jak Unici( czy jak oni się tam zwą teraz) mają władzę niż polacy. Wy niby walczycie o spokój ale prawda jest taka, że jak już wygnacie Unitów to będziecie odwalac jeszcze wieksze PA. I nie mówcie, że nie bo tak jest na każdym serwerze na którym rządza polacy.
PaweLLo141
11-09-2006, 20:16
Troche inaczej.. :) Dla mnie to zwisa ale pomyśl seq czy nie chciałbyś rządzić na serwerze...
Zamiast sie pucować do nich byś lepiej pomyślał... Co ci z tego że bedziesz sie pucował co ci z tą postacią.. Kiedyś chyba i tak nie będziesz grał...A na allegro nie sprzedasz chyba że za 200 zł ..
Tak to bedziesz miał satysfakcje że zajebałes gaure czy fummlana...
Martinesz
11-09-2006, 20:26
Troche inaczej.. :) Dla mnie to zwisa ale pomyśl seq czy nie chciałbyś rządzić na serwerze...
Zamiast sie pucować do nich byś lepiej pomyślał... Co ci z tego że bedziesz sie pucował co ci z tą postacią.. Kiedyś chyba i tak nie będziesz grał...A na allegro nie sprzedasz chyba że za 200 zł ..
Tak to bedziesz miał satysfakcje że zajebałes gaure czy fummlana...
okhrana go nie przyjmie, najwyzej sam bedziesz vs. Unit. Chociaż ma te sd power, to nic z tego nie działa, połowa noobów na titani, czyt. h-lv, ma bardzo słabe pvp, przykład? pada hell sorcerer od 50 druta n/c. ja tam sie bede upierac przy swoim. okhrana rox
PaweLLo141
11-09-2006, 20:44
Wiem że go nikt nie przyjmie ale.. mogli by walczyć chyba nie ??
Szczuru.pl
11-09-2006, 21:03
Tak cie slucham Martinesz i ręce i cyce opadają....
Okhrana rox yea - jedyne co potrafią to nowe czary wymyślać ;)
Martinesz
11-09-2006, 21:09
Tak cie slucham Martinesz i ręce i cyce opadają....
Okhrana rox yea - jedyne co potrafią to nowe czary wymyślać ;)
humm, to że lubie okhrane, to jest moja sprawa. możesz wskazac, czego Ci te rece opadaja? :<
Petronov
12-09-2006, 00:45
Grałem co nie co na Titani kiedyś i muszę powiedziec, że lepiej jak Unici( czy jak oni się tam zwą teraz) mają władzę niż polacy. Wy niby walczycie o spokój ale prawda jest taka, że jak już wygnacie Unitów to będziecie odwalac jeszcze wieksze PA. I nie mówcie, że nie bo tak jest na każdym serwerze na którym rządza polacy.
Jacy Polacy, o czym Ty piszesz? lol
PaweLLo141
12-09-2006, 08:05
Każda rządząca gildia bedzie tak od*******ać...
Master Vilum
12-09-2006, 17:35
Potwierdzam o dzieleniu konta:) A co do straszeniem Fummlanem i Arnem to poprostu nooby sami nie moga zalatwic czegos to biegna po Fummlana...Pamietam akcje na d-lair koles expil sobie wpadl Seq i powiedzial mi "czekaj napisze do Fummlana to sobie poexpie" I co to nie PA?:> DUPOLIZAK xD
Blood Romeragura
12-09-2006, 17:40
od kiedy to proszenie kogos o przysluge albo o pomoc to lizodupstwo? Vilum ty nikogo nie prosiles o pomoc? ;>
PaweLLo141
12-09-2006, 17:40
:) Ta nikt nie jest święty, ale ty też mogłeś z tymi paccami w huja nie robić ...
Mnie też chciałes .. To jest jedyny punkt do ktorego moge się do ciebie przyczepić.. A tak to looz szanuje Ciebie
PaweLLo141
12-09-2006, 17:42
od kiedy to proszenie kogos o przysluge albo o pomoc to lizodupstwo? Vilum ty nikogo nie prosiles o pomoc? ;>
heh... śmieszny jesteś .. ktoś se ładnie expi a nagle ktos pisze zeby wypad robił .. Chyba kolejka obowiązuje nie ??
Jeśli ktoś nie szanuje np mnie to inni nie bedą sznować np. ciebie nie ?? logiczne.
zanim coś napisze pomyśl troche
Blood Romeragura
12-09-2006, 18:17
jak masz takie problemy to idz na non-pvp... a nie srasz sie tu.. "takie jest prawo dzungli..." za to jak bys ty tak zrobil to bys nie miał do siebie pretensji ;p
niestety tak nie mozesz.. :)
Master Vilum
12-09-2006, 18:32
Czytaj uwazniej a nie piszesz bez czytania tego ze zrozumieniem....
Szczuru.pl
12-09-2006, 19:18
Czytaj uwazniej a nie piszesz bez czytania tego ze zrozumieniem....
Haha Vilum zawsze to samo pisze jak nie wie co odpisać haha gubisz sie Vilumek oj gubisz ;(
Master Vilum
12-09-2006, 20:52
Dayre i Soyez wyplacili sie z wojny.
Dayre i Soyez wyplacili sie z wojny.
I dobrze. Nie mogli nam pomoc, to po co maja marnowac chary :P
Szczuru.pl
13-09-2006, 00:21
I dobrze. Nie mogli nam pomoc, to po co maja marnowac chary :P
ja wam mogę pomoć. Invite me baybe ;*
Szczuru - kto by cię chciał? ehhehe
A co do Soyez i Dayre, to nie od dziś wiadomo że nie uczestniczą w żadnych akcjach, więc bez większego znaczenia to że się wypłacili, gorsze tylko to że reperują budżet unitu który został mocno nadszarpnięty w ostatnim czasie.
Master Vilum
13-09-2006, 12:45
ja wam mogę pomoć. Invite me baybe ;*
No wlasnie kto by cie chcial Szczuru? Przeciez nie powiesz nam to samo co Epic Legion ze masz zajebiste pvp :>
Silvaeris
13-09-2006, 17:42
Vers, nieźle dogadałeś widzę koledze od kupionej postaci 8o Trzymaj fason, szkoda tylko że toczycie przegrany bój ;)
Vers, nieźle dogadałeś widzę koledze od kupionej postaci 8o Trzymaj fason, szkoda tylko że toczycie przegrany bój ;)
:** silvus :D przegrany, czy nie, ale frajda z zabicia latuza wieksza, niz z expienia ;) grasz jeszcze w x-fa? :)
Silvaeris
13-09-2006, 19:02
:** silvus :D przegrany, czy nie, ale frajda z zabicia latuza wieksza, niz z expienia ;) grasz jeszcze w x-fa? :)
No, śmierć Latuza oglądałem, i zauważyłem tam Twą skromną samobójczą osobę ;p A co do XF to nie byłem tam od eonów ;]
Zapraszam na Pytherę, chwilowo świat jak marzenie, PA na niskim poziomie, spoko ludzie u "władzy" :cup:
No, śmierć Latuza oglądałem, i zauważyłem tam Twą skromną samobójczą osobę ;p A co do XF to nie byłem tam od eonów ;]
Zapraszam na Pytherę, chwilowo świat jak marzenie, PA na niskim poziomie, spoko ludzie u "władzy" :cup:
;) podziekuje za br server jednak ^^ jak pamietasz juz przerabialem ten experyment i co chwila byly kicki :P zreszta nie chce mi sie wiecej czasu na tibie marnowac :)
Master Vilum
15-09-2006, 11:53
O jakim (koledze) mowisz?
Master Vilum
15-09-2006, 13:53
Genkotsu
Sep 15 2006, 13:48:04 CEST Killed at Level 84 by Joel Backman and by Boa The Stryporm
Nie udana akcja ^.-
PaweLLo141
15-09-2006, 15:20
jakies movie??
Martinesz
15-09-2006, 15:32
humm, nieudana akcja... xD team stchórzył ... ale looz, btw. podejrzewam, że macie spy w okhranie...
gl
@pawel
filmiku nie dostaniesz ;p bo tylko okhrana member ma ;p
czekamy na wmv ;)
Petronov
15-09-2006, 15:40
humm, nieudana akcja... xD team stchórzył ... ale looz, btw. podejrzewam, że macie spy w okhranie...
gl
@pawel
filmiku nie dostaniesz ;p bo tylko okhrana member ma ;p
czekamy na wmv ;)
Okhrana members + VIP :D
PaweLLo141
15-09-2006, 15:42
... lepiej rec.. Emzego wmv słabe jest ...
Ano niestety spy, z tego co wiem i na 95% wiem dobrze, Kuja Kaora im wszystko powiedział. Poprostu byli gotowi i mieliśmy dużo szczęścia, że byli tak głupi i przez to ubili tylko mnie.
PaweLLo141
15-09-2006, 17:05
LOL... To co on od*******a nie dość że padł 2x a teraz co ... to jest ziomek ..
starczy juz mu chyba wojny ... Musicie coś zrobić... Wygonić tych frajerów co wam przeszkadzają ...
Niestety, spy to straszna rzecz.
Martinesz
15-09-2006, 17:45
Niestety, spy to straszna rzecz.
a nie lepiej wziac samych zaufanych, tzn. ich tylko poinformowac (zaufany krąg)?; p
Niestety, była bardzo ograniczona ilość osób, a kriegsreisnder powiedział kuja zanim cokolwiek powiedziałem. A zresztą, macie filmik
http://rapidshare.de/files/33196844/genko_boa.rec.html
Blood Romeragura
15-09-2006, 20:27
Martinesz co to znaczy dla ciebie zaufany Krąg ... to ilu ludziom maja powiedziec?? 6 ?? nie sadzisz ze to troche malo...pomysl troche...
Martinesz
15-09-2006, 21:00
Martinesz co to znaczy dla ciebie zaufany Krąg ... to ilu ludziom maja powiedziec?? 6 ?? nie sadzisz ze to troche malo...pomysl troche...
umm im mniej ludzi tym lepiej. 6 spokojnie wystarczy do zabicia takiego vateriala, czy kogos innego. liczy sie tylko zgranie, dlatego według mnie nie powinno się mowic ludziom z poza gildi, tylko dla okhrany/kazadum members... no, ale spox
Blood Romeragura
15-09-2006, 22:40
były juz nie raz akcje z Wyraźną przewagą okhrany w ilość ludzi i zawsze wiemy sie jak sie to konczyło :) a o zgraniu to juz w tym przypadku nie ma co gadac ^.-
Stary, żeby 6 ludzi... ale to musiałoby być 6 sorków:) A tylu to nie miałem w tamtej chwili:)
Bylo tylko 6 unitow kiedy Genkotsu padl czemu okhara nie walczyla? Bez sens
Zawsze pierwszy do walki.... moritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deeeeeeeeeeeeeeeeeeee vrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lets get ready to rumble!
PaweLLo141
16-09-2006, 09:04
:)
Darkie
Sep 16 2006, 03:47:34 CEST Killed at Level 51 by Baban
Tsai'Juliana
Sep 16 2006, 06:10:32 CEST Killed at Level 60 by Genkotsu
Baban-Sep 16 2006, 06:37:45 CEST Killed at Level 83 by Dano Rivi
and by Gonxxalo
Czemu nie walczyła? bo był gaura, latuz joel i stora, wyrżnęli by nas jak psy, więc kazałem reszcie uciekać do pzta i nie pomagać mi, bo mogłoby być więcej trupów. Wiedziałem, że zginę, więc próbowałem zabić któregoś z nich, dlatego tak szybko padłem, bo chciałem lutnąć storę, a pod daszkiem mi się schował i o jedną kratkę za dużo się ruszyłem:P A unitów było 7 i wszyscy z o wiele, wiele większymi lvlami, a ja nie pakuję się w walkę tam gdzie nie mam przewagi.
Master Vilum
16-09-2006, 10:29
O kto to kurde mowi nie wierze.....czyzby to wielki kurczak Morita? <wow>
Morita nie wypowiadaj sie o walkach bo ty zawsze spieprzales/wymigiwales sie
Blood Romeragura
16-09-2006, 11:00
powiedział nasz wielki wódz Master Vilum :>
powiedział nasz wielki wódz Master Vilum :>
Akcja Edron -> Vilum s*******al do pz
Wow :o
Tupikajo
16-09-2006, 20:04
19:52 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay.
a nie lepiej wziac samych zaufanych, tzn. ich tylko poinformowac (zaufany krąg)?; p
nasz problem polega na tym ze nie jestesmy aktywni
ta wojna jest nudna i jakbym mial wybierac raz jeszcze to nie dolaczylbym z prostej zasady ja chce jednak grac for fun, a jezeli angole chca walczyc for server freedom to ok ale niech robia te akcje a tak wychodzi ze jestesmy nieaktywni 2 tygodnie poczym robimy 1 akcje. Moze mi to juz w sumie zwisa bo mam kilka nowych charow ale osoba ktora chce grac swoim charem po jakims czasie sie po prostu wyplaca tak jak chociazby dayre albo kujora. Np ja nie zaplace bo placenie chorendalnych sum za unhunta to dla mnie bezsens ale jesli np ktos ma hunta i jest bogaty to placi i ma spokoj (i wydaje mu sie ze juz go nie shunca co wcale czasem nie jest tak ;p)
Blood Romeragura
17-09-2006, 16:45
bardzo podobna sytuacja jest na Pandori :)
Od czasu hunta wklepalem 9 lvl :x
from 106 to 115 :x
A tak btw chyba bedzie wojna:
Crematory vs. Scream :o
Szczuru.pl
17-09-2006, 23:30
Ano będzie i damy Sequ sobie rade ;) Jamal już miał reda ;P
Blood Romeragura
18-09-2006, 10:04
no raczej trudno wojna to to nie bedzie
PaweLLo141
18-09-2006, 15:31
Gratz panowie Latuz i Jahwk owned :)
Teraz się morita popisz, i pokaż wszystkim jak pięknie dałeś loga gdy tylko zobaczyłeś kłopoty:) Jak trza bloczyć latuzowi, to idziesz i liżesz dupę, ale jak trza pomóc to kapota;)
Kolos from rodos
18-09-2006, 15:56
Gratz panowie Latuz i Jahwk owned :)
Jahwk
Sep 18 2006, 15:06:30 CEST Killed at Level 117 by Vers Dra'ghothe
and by Latimerid
Latuz
Sep 18 2006, 15:04:48 CEST Killed at Level 183 by Sumer
and by Kozi The Pall
o tak :) oby tym razem nie było krwawej zemsty ;) movie plx :D
Vers gratz next fraga.
Jest jakiś .REC z tej akcji?
PaweLLo141
18-09-2006, 16:57
o ile mi wiadomo to nic nie ma :(
Znajac zycie za 2 dni Latuz odrobi lvl a kasa na blessy mm pewnie z wyplat?
Teraz się morita popisz, i pokaż wszystkim jak pięknie dałeś loga gdy tylko zobaczyłeś kłopoty:) Jak trza bloczyć latuzowi, to idziesz i liżesz dupę, ale jak trza pomóc to kapota;)
Zaskoczenie to to bylo, Latuz prawdopodobnie uratowal mnie bo se expilem z zamknietym vipem po czym podjal probe ratowania jahwka, a ja z kidneo na noob charkach szukalismy drogi ucieczki nie dalo rady.
Tak czy inaczej znow wyszedlem bez szwanku , a co do pomocy, jahwka uratowac dalo sie tylko poprzez otwarcie jakiejs drogi , niestety kazoo to byl zly wybor, a latuza akcja byla na jego wlasna odpowiedzialnosc.
Nic sie nie stalo ^^
Master Vilum
18-09-2006, 17:22
Znajac zycie za 2 dni Latuz odrobi lvl a kasa na blessy mm pewnie z wyplat?
To znowu padnie :-) Szkoda ze sie spoznieilem 15 minut :>
Szczuru.pl
18-09-2006, 17:28
Ooooo podnietaaaaaa twardegooooo Gratz Vers poprawności hotkeya. Robisz postępy. A co do kurczaków to cała ta wasza Okrahna przypomina i śmierdzi jak jeden wielki kurnik... ;< ko ko ko ko !! xDDD
Master Vilum
18-09-2006, 17:31
Ooooo podnietaaaaaa twardegooooo Gratz Vers poprawności hotkeya. Robisz postępy. A co do kurczaków to cała ta wasza Okrahna przypomina i śmierdzi jak jeden wielki kurnik... ;< ko ko ko ko !! xDDD
Jestesmy Chickenami ze walczymy z Unitem? Za to ze zabilismy LAtuza i Jahwka dzis? I za to jestesmy Chickenami? Czlowieku popatrz sie na siebie i cala reszte:-)
Szczuru.pl
18-09-2006, 17:43
Jestesmy Chickenami ze walczymy z Unitem? Za to ze zabilismy LAtuza i Jahwka dzis? I za to jestesmy Chickenami? Czlowieku popatrz sie na siebie i cala reszte:-)
Poraz pierwszy w życiu mówisz prawdę. Odpowiedź na wszystkie twoje retoryczne pytania brzmi tak ;)
A ty vilum jesteś chicken bo bałeś sie przyznać że okradłeś Seqa ;) ko ko ko ko ko vilum na rożen !!!
Nie robmy z tego Forum " Big Brother " n-ta serja....
PaweLLo141
18-09-2006, 19:37
Właśnie popieram Morite..
I czekamy na następne akcje :)
Martinesz
18-09-2006, 20:48
hiho
guys gratz fraga ;P hehe jahwk nauczy sie nie expic na of ;p hihihi soulfire (czy jak to sie pisze) rox xDD
10:9 ;)
pozdro
@down
offtopic ;p
co ty tak lubisz gks? ;p chyba jestescie przeciwko (chełmianka + motor) gornikowi, ale moze cos sie zmieniło :D pozdro ultrasi z chełma ;p
masz racje co do szczura, cały cas wypina sie do viluma ...
Kolos from rodos
18-09-2006, 20:52
Nie robmy z tego Forum " Big Brother " n-ta serja....
morita ma racje, ale jak narazie to seq i szczuru napędzają te machinę głupimi postami...
morita ma racje, ale jak narazie to seq i szczuru napędzają te machinę głupimi postami...
Stwierdzenie ze podczas hunta wbilem 9 lvl jest glupim postem? Daj spokoj oni moga mnie ubic w trapie ale ja expie tam gdzie nie dojda ^^ (update rox).
Wojna polega na zabijaniu a nie chwaleniu sie lvlem, czy lepszymi zdolnosciami , licza sie fakty; czyli fragi i przewaga na serwerze. mozesz byc lamma wsrod masterow i tak wygrasz , nie osadzajcie jednostek, patrzcie na ogol.
Jedni robia trapy, ktore w prawdzie skuteczne nie zmieniaja zbytnio sytuacji na serwerze. Glupota jest klotnia tutaj umowcie sie na bitke albo cos, jak checie pisac to WYDOROSLEJCIE
P.S
KOTLUJE SIE , KOTLOWNIK! :D
Silvaeris
18-09-2006, 23:25
Poraz pierwszy w życiu mówisz prawdę. Odpowiedź na wszystkie twoje retoryczne pytania brzmi tak ;)
A ty vilum jesteś chicken bo bałeś sie przyznać że okradłeś Seqa ;) ko ko ko ko ko vilum na rożen !!!
A Ty to kto jesteś, wielki boss ? Co Ty tam możesz na tej Titanii ? Hę ?8o
Top Fragers:
1. Joel Backman - 6
2. Vateriel - 3
3. Sumer - 3
4. Vers Dra'ghothe - 3
5. Fummlan - 2
Jakby zrobic liste Top Dumb Poster to z pewnoscia widakey by byl najlepszy i swoje kompleksy w ten sposob wyleczyl.
Lockhart
19-09-2006, 14:02
wielkie gz chlopaki !! kocham was!!
Killed at Level 48 by Stora Sara
jaki glupi typ zabil mnie jak z nim questa robilem ............................................... n/c kurwaaa :P
i jeszcze sie burzyl ze na mnie fraga zmarnował :D:D:D:D
Kolos from rodos
19-09-2006, 15:44
wielkie gz chlopaki !! kocham was!!
Killed at Level 48 by Stora Sara
jaki glupi typ zabil mnie jak z nim questa robilem ............................................... n/c kurwaaa :P
i jeszcze sie burzyl ze na mnie fraga zmarnował :D:D:D:D
no a ty nie masz z kim questów robić tylko z Unitami.. :D
Martinesz
19-09-2006, 16:53
hoho słyszałem 4 gosci z scream poszło nathiana bić a ty przyleciałes z 50 osobami ^^ cfaniak w tłumie ;p tak btw. na forum z widakeyem wykazujesz jaki jestes pro itp. wystarczy 1 mass log i Cie nie ma :) na każdego przyjdzie czas ;p
@sir lockhart
haha bo jestes best ass licker :< pamietam jak huntowałes mi kolege i vateriel do niego napisał żeby zostawić sir'a bo jest głupi ;p
pewnie skonczysz tak jak baku, korius itp ;p
@topic
Z mojego punktu widzenia okhrana ma szanse, humm widac jak bili genka, nie widać było ich tego zawalistego pvp. omal prawie nie padł stora, tak samo latuz yellow hp, nawet unit zapomni czasem walnac utamo vita/ nałożyć energy ringa. Nikt nie jest doskonały. Reasumując akcje Okhrany są coraz bardziej fajniejsze. Widać wreszcie zgranie, i osoba która potrafi dowodzić team'em good luck guys
pozdro
Obecnie oni moga mnie zabic tylko w trapie :x.
Ale nvm. Widac ze skill sie polepszyl a Emzy zarabia na statkach na wasze sdki (Jego slowa ze zarobil 10k stojac na edron caly dzien). ; )
PaweLLo141
19-09-2006, 17:32
Ciekawe .. :) Ta wojna Scream vs Crematory to jedna wielka lipa myśle że się skonczy tak jak fusion vs XQ. Ktoś zapłaci ktoś padnie...
Zamiast gadać że ubijecie Seqa to zróbcie to a nei się kłócicie.
Af, oni przynajmniej probuja walczyc ze zlem a wy popieracie tych zlych ;)
Rozumiem cie sequ, ze zaplaciles Unitowi ponad 800k ale zeby teraz byc z nimi? Dobre dobre ;)
Master Vilum
19-09-2006, 17:46
Af, oni przynajmniej probuja walczyc ze zlem a wy popieracie tych zlych ;)
Rozumiem cie sequ, ze zaplaciles Unitowi ponad 800k ale zeby teraz byc z nimi? Dobre dobre ;)
800k to Paymenty ale znajac zycie Seq zaplacil za Prota xDDD
Btw.. To co powiedziales Seq ze cie tylko mozna w trapie zabic to sie mylisz :>
Lockhart
19-09-2006, 18:15
@sir lockhart
haha bo jestes best ass licker :< pamietam jak huntowałes mi kolege i vateriel do niego napisał żeby zostawić sir'a bo jest głupi ;p
pewnie skonczysz tak jak baku, korius itp ;p
hehe zabawny zióm jestes (bauhaahahahahahah) dobra dobra nie smieje sie.
no a ty nie masz z kim questów robić tylko z Unitami.. :D
Tak wyszlo nie moja wina, przynajmniej ma jednego fraga mniej a mnie to i tak huj obchodzi bo tu nie gram i sram na ten swiat :P
Wogole co wy tu kurwa piszecie o czym kurwa ?przez zjebana gre sie tak klucic nie lepiej to olac w pizdu ?
PaweLLo141
19-09-2006, 20:26
Nie no wiesz looz ale pamiętam jakie ploty o mnie i o Donniu waliłeś z Mustakiem..
Że śmigałem na hydry na mc .. Że jak Kidneo mnie walił uciekałem na mc.. Zrobiłeś prez to z siebie idiote.. Jescze wtedy mi droge blokowałeś. albo jak odzyskałem Ci b robe i inne jak padłeś bo ziomek zajebał to ty mnie vaterielem nasyłałeś ...
Lockhart
19-09-2006, 20:30
Nie no wiesz looz ale pamiętam jakie ploty o mnie i o Donniu waliłeś z Mustakiem..
Że śmigałem na hydry na mc .. Że jak Kidneo mnie walił uciekałem na mc.. Zrobiłeś prez to z siebie idiote.. Jescze wtedy mi droge blokowałeś. albo jak odzyskałem Ci b robe i inne jak padłeś bo ziomek zajebał to ty mnie vaterielem nasyłałeś ...
humm z tym mc to raczej nie pamietam, ale wtedy to sam mialem takiego dyga ze jak C blokowalem droge to sory, a z tym b robem to sie przydygalem bo mi pare osob napisalo ze mi tego nie oddasz i dlatego powiedzialem o tym vatowi.
Powiem jeszcze ze ''pewne osoby'' wymagaly ode mnie rzeczy wstrętnych nie bede mowił kto i jak. pozdro dla nich :P
Szczuru.pl
19-09-2006, 20:53
Czyżby słynna Lafiona? :>
Blood Romeragura
19-09-2006, 21:15
wOw super jestescie... Lockhart i PaweLLo141 nie mozecie se pogadac na GG albo w Tibi?? a nie spamujecie glupimi rozmowami Forum...
Kolos from rodos
19-09-2006, 21:56
to forum i tak jest spamowane jakims syfem to lepiej jak my sobie pogadamy przynajmniej oszczedzimy innym wstydu
eee sorry Lockhart, ale z twoich postów niewiele wynika, i czasami nie wiadomo co masz na myśli..anyway pozdro
off: co ty tak lubisz gks? ;p chyba jestescie przeciwko (chełmianka + motor) gornikowi, ale moze cos sie zmieniło :D pozdro ultrasi z chełma ;p
Ja tam bym ich nie pozdrawiał, szczerze, gardze tymi "kibicami" :P jak dla mnie to tylko pozerzy pozujący na kiboli ( gnoje po 13-14 lat xD) a na GKS czasami sie jezdzi , to przynajmniej troszke football nie kopanina ;)
@ topicWojna polega na zabijaniu a nie chwaleniu sie lvlem, czy lepszymi zdolnosciami , licza sie fakty; czyli fragi i przewaga na serwerze. mozesz byc lamma wsrod masterow i tak wygrasz , nie osadzajcie jednostek, patrzcie na ogol.
Jedni robia trapy, ktore w prawdzie skuteczne nie zmieniaja zbytnio sytuacji na serwerze. Glupota jest klotnia tutaj umowcie sie na bitke albo cos, jak checie pisac to WYDOROSLEJCIE
dokładnie, nierozumiem cie szczuru, z każdym postem viluma masz coś do powiedzenia (najczęściej głupiego :P) i "nurasz" (tak ci sie wydaje) versa i viluma, a tym czasem to oni i ich gilida robią next fragi, a np zdjęcie Latuza przez Versa jest nielada sztuką i ma się czym pochwalić, ty natomiast pokazujesz na forum jaki jesteś PG i mastah , a w rzeczywistości nie możesz się niczym pochwalić i nie mów że są Chickens... Zwycięzców się nie rozlicza! :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.