Pokaż pełną wersje : Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Czy duże PA?
Podam na swoim przykładzie. Koleś kradnie mi 5 rybek, a ja byłem na genkotsu, wtedy miałem 20 lvl. Mówię mu, oddaj albo po ryju. Ten brechta ze mnie przeokrutnie. Logam Saigaia(70RP), sd, sd, płaci 20k. Tak robi większość ludzi, jeżeli chcesz kozaczyć to trzeba wiedzieć do kogo można, a do kogo nie, a jeżeli nie kozaczysz, to możesz grać normalnie i nikt się nie będzie w zasadzie ciebie czepiał vide Aija czy Chaosruler.
Czy duże PK? Ba:)
Czy da się pograć bez znajomości?
Jeżeli nie masz, to lepiej je wkrótce zrobić, jeżeli jesteś podkradaczem pięciu rybek i nie chcesz płacić 20k:) A jak nie, to 20k i grasz dalej. A jeżeli jesteś człowiekiem bezkonfliktowym, to znajomości potrzebujesz tylko takie by ktoś ci coś pożyczył, zabił pk, bądź zabrał twój loot itp.
Ceny? Teraz wszędzie są takie same, niskie;)
Co do PA, teraz w zasadzie nie ma już ludzi typu Zeal Daenor którzy prowokowaliby cię n00b charem, zabijali cię i kazali płacić kosmiczne sumy. Ważne by rozeznać się w sytuacji i wiedzieć z kim możesz się wykłócać, a komu poprostu lepiej odpuścić i wtedy załagodzić sytuację.
Master Vilum
29-01-2007, 00:21
Czy duże PA?
Podam na swoim przykładzie. Koleś kradnie mi 5 rybek, a ja byłem na genkotsu, wtedy miałem 20 lvl. Mówię mu, oddaj albo po ryju. Ten brechta ze mnie przeokrutnie. Logam Saigaia(70RP), sd, sd, płaci 20k. Tak robi większość ludzi, jeżeli chcesz kozaczyć to trzeba wiedzieć do kogo można, a do kogo nie, a jeżeli nie kozaczysz, to możesz grać normalnie i nikt się nie będzie w zasadzie ciebie czepiał vide Aija czy Chaosruler.
Czy duże PK? Ba:)
Czy da się pograć bez znajomości?
Jeżeli nie masz, to lepiej je wkrótce zrobić, jeżeli jesteś podkradaczem pięciu rybek i nie chcesz płacić 20k:) A jak nie, to 20k i grasz dalej. A jeżeli jesteś człowiekiem bezkonfliktowym, to znajomości potrzebujesz tylko takie by ktoś ci coś pożyczył, zabił pk, bądź zabrał twój loot itp.
Ceny? Teraz wszędzie są takie same, niskie;)
Co do PA, teraz w zasadzie nie ma już ludzi typu Zeal Daenor którzy prowokowaliby cię n00b charem, zabijali cię i kazali płacić kosmiczne sumy. Ważne by rozeznać się w sytuacji i wiedzieć z kim możesz się wykłócać, a komu poprostu lepiej odpuścić i wtedy załagodzić sytuację.
Ale do Genkotsu kozacz najbardziej to taki duzy noob bez znajomosci
PaweLLo141
29-01-2007, 08:59
Są takie osoby "banda " Seq tak postępuje.. więc trzeba uważać chociaż z niektórymi z nich się pożegnamy niedługo :P
Komisarzyk
29-01-2007, 10:18
Filmik ktory sie ukaze to zupelnie nowa klasa. Przebija o glowe Toxic Fire. Moze nie bedzie az tylu fragow ale i tak mowie wam ze sie posracie z podniecenia po obejrzeniu. Ten klimat, ta muza to zgrnie muzy z akcja, ta jakość.
Po obejrzeniu probki zareczam wam ze to prawda.
Master Vilum
29-01-2007, 12:20
Filmik ktory sie ukaze to zupelnie nowa klasa. Przebija o glowe Toxic Fire. Moze nie bedzie az tylu fragow ale i tak mowie wam ze sie posracie z podniecenia po obejrzeniu. Ten klimat, ta muza to zgrnie muzy z akcja, ta jakość.
Taa ...bedzie wrecz wyjebany w kosmos xD8o
Latim3rid
29-01-2007, 13:38
...a bedzie mozna pobawic sie w WC po tym filmie :D? Jezeli taki podniecajacy :D
koniu-radoga
29-01-2007, 14:44
Wygodny fotel i duzo popcornu i milego ogladania
ale jeszcze musicie poczekac :) haha ale warto czekac.
To bedzie najlepszy filmik jaki widzialem, Braveheart to pikus :p
pozdro
btw Dlaczego Morita taki wyciszony?:D
Master Vilum
29-01-2007, 15:50
...a bedzie mozna pobawic sie w WC po tym filmie :D? Jezeli taki podniecajacy :D
No jak ci brak Sexu to twoja wola:D
Martinesz
29-01-2007, 16:34
No jak ci brak Sexu to twoja wola:D
hahaha każda laska jest już Twoja xDD
PaweLLo141
29-01-2007, 21:25
Kolejna osoba z titani Donniu lvl 106 właśnie się rokuje :(
19:21 Donniu [103]: ALE NOBY TAK LATWO KEY LOGERA IM WZUCILEM :D MUHAHA
Przykro mi :(
A co do seq to uważaj na siebie nie znajdziesz mnie na titani bo nie gram więc nie szukaj ziomków że to ja bo nie ma mnie :(
Odwal się odemnie... i od moich ziomków..
Jeśli masz problem to na priv pisz a nie paymentów szukasz obiecuje Ci że niedługo ty będziesz miał taki (bp crystalek) juz możesz zbierać :D:D:D
Lockhart
29-01-2007, 21:46
tak to jest z kupowanymi postaciami, komp bez zabezpieczenia sciaga sie rozne syfy to takie efekty X(
Martinesz
29-01-2007, 22:01
hehe no i Oidor sie wypłacił, kolejny co wymięka ;P
hehe no i Oidor sie wypłacił, kolejny co wymięka ;P
Ile zapłacił? :D
Btw. Widziałem trapa Donnia. Teraz ma 83 lvl chyba.
Osiol221
31-01-2007, 16:45
Halskiemu sie tak pewnie podoba filmik bo wreszcie nie będzie pokazane jak on na nim pada ;D HUURAAA
Kolejny 100lvl na titanii:)
Gratki dla Skrzata <3
A ja uważam, że UNIT jest do pokonania, ludzie założyli z góry, że jest nie do pokonania, a prawda jest inna każdą gildię się da pokonać, jeśli każdy z Was chce ją oczyścić powinniście się połączyć czyli wszystkie potężne gildie na Unit i wtedy macie duże szanse na ich pokonanie.
Martinesz
31-01-2007, 20:10
A ja uważam, że UNIT jest do pokonania, ludzie założyli z góry, że jest nie do pokonania, a prawda jest inna każdą gildię się da pokonać, jeśli każdy z Was chce ją oczyścić powinniście się połączyć czyli wszystkie potężne gildie na Unit i wtedy macie duże szanse na ich pokonanie.
tzn. unit rozpadł sie już dawno. wiesz, jeszcze dodaj kwestie zgrania i jezyka.:P nie tak łatwo :P
Masywny_Titania
31-01-2007, 20:15
Zgranie, tak. Jezyk da sie obejsc. Gralem w wiele MMO z ludzmi z wielu krajow, szwecja, anglia, norwegia, itp itd, i ze zgraniem (chodzi o jezyk) nigdy ni emielismy problemow.
PaweLLo141
31-01-2007, 20:29
Wszyscy prędzej czy później kiedyś przegrają... Ciekawa ta wojna nic się nie dzieje hehe.. wytrwałość się liczy widać ze Oidor już stracił cierpliwość wypłacił się i wszystko ok gra sobie dalej...Mam nadzieje że niedługo będzie nowa wojna w roli głównej z moim idolem na Titani :D
Osiol221
31-01-2007, 21:08
A Gdyby cały świat zatakował USA to cały świat by wygrał... tak brzmi twoja wypowiedz btw: ty zostani na tej swojej Calmerze.. a jak chcesz sie już wypowiadać to wczesniej przeczytaj troche postów.
A, i pragne dodac ze tamty br nie mial uhow ze soba
No ale do tego trzeba mieć jaja, jaja mają ci co walczą, a że walczy jakieś 10% serva to inna sprawa
Kolejny 100lvl na titanii:)
Gratki dla Skrzata <3
o Tomie nie wspomniałeś? Miał wcześniej ;) Dla obu wielkie gz :p
Btw. Komisarzu, kiedy będzie to WMV? :)
PaweLLo141
01-02-2007, 16:00
Seq tak dalej padaj od larv hauhua robicie trapa na kogoś ?? a sam padasz gl ;*
Komisarzyk
01-02-2007, 17:05
o Tomie nie wspomniałeś? Miał wcześniej ;) Dla obu wielkie gz :p
Btw. Komisarzu, kiedy będzie to WMV? :)
Musimy zrobic jeszcze troche fragow co nie jest latwe przy takim rodzaju wojny.
Musimy zrobic jeszcze troche fragow co nie jest latwe przy takim rodzaju wojny.
To życzę powodzenia. :) Fajnie jakby znów padł jakiś Latuz czy Garimo :)
Seq tak dalej padaj od larv hauhua robicie trapa na kogoś ?? a sam padasz gl ;*
Hehe. Padł od swojego trapa czy na niego zrobili? xD
PaweLLo141
01-02-2007, 20:03
Seq ze swoją gildią robił trapa ... od larv 100 larv na 1 miejsce i biedny sam padł :D
Seq ze swoją gildią robił trapa ... od larv 100 larv na 1 miejsce i biedny sam padł :D
LoL.......... :P
Kolos from rodos
01-02-2007, 21:42
haha
naoglądał sie Seq filmików na forum i na fri itansy liczył... mejbi nekst tajm seku
Halski niezla proba na forum.
A larvy? Przynajmniej wiemy ze dziala xD, Doniu twoi starzy ownerzy sa na czarnej liscie xD.
Dobra Dobra ja tez zdechlem XD W*****lem sie bo byl debug stalem w miejscu 1 sqm od larv a na monitorze przy larvach pokazywala sie hmurka gdy probowalem sie uhac badz Vitac.
Nic niedalo sie zobic uleczyc ani uciec siedizalem i patrzylem jak hp schodzi mi z 1165 na 0 po 3 combach od jakis 50 larv na 1 sqm
To bylo straszne niezycze nikomu takiej smierci bo taka smierc jest najgorsza :/
Komisarzyk
02-02-2007, 09:40
A larvy? Przynajmniej wiemy ze dziala xD, Doniu twoi starzy ownerzy sa na czarnej liscie xD.
Bardzo mnie zbulwersowal twoj komentarz. Taki przyklad dawac....
Musialem to zrobic z racji obywatelskiego oobowiazku :)
Latim3rid
02-02-2007, 09:56
ahahhaahha /\ lol Komi co Ty jakis ksiegowy czy wtf? XD
koniu-radoga
02-02-2007, 11:25
@ Ancient Bolter
Powiedziales nie dawno, ze nie znasz Sudden death~ wiec pytam skad taka pewnosc?
PaweLLo141
02-02-2007, 11:59
Chyba chciałeś powiedzieć NOWI OWNERZY :D
Chyba chciałeś powiedzieć NOWI OWNERZY :D
Byc moze nowi ale tak czy siak padna. A co do halskiego (specjalnie z malej bo jestes juz nikim) dzieki za takie "cos" pomimo tego ze dzieki mnie zrobiles annihi ale huj. Róbcie tak dalej czekajcie końca.
@edit:
ten comment byl do takich ludzi jak ty :>
Komisarzyk
02-02-2007, 14:29
Byc moze nowi ale tak czy siak padna. A co do halskiego (specjalnie z malej bo jestes juz nikim) dzieki za takie "cos" pomimo tego ze dzieki mnie zrobiles annihi ale huj. Róbcie tak dalej czekajcie końca.
@edit:
Masz racje wykorzystalem Cie jak k.... :) Ale zawsze byles dla mnie zerem wiec nie mialem skrupulów.
Ok czekam mojego konca.
Seq ale ty sie szybko denerwujesz:)
Martinesz
02-02-2007, 14:40
@edit:
wiesz, tak sie traktuje smieci ;))
Kolos from rodos
02-02-2007, 15:00
Seq ale ty sie szybko denerwujesz:)
bo ma kompleksy.
Tak seq prawda boli, ale na to wygląda czytając twoje posty.
Seq może wyjdź na świeże powietrze, bo całkowicie Ci odbije =p
Dobra dobra niewjezdzac na Seqa . JEzdzi do nas na osiedle i jest wystarczajaco normalny to wy macie najebane we lbie ze se na zlosc robicie >.<
ten tego reportuje bo cos tam a ten tego wyzywa bo cos tam to ylko gra panowie padlem an larvach w*****lem sie ale huj bylo smiesznie XD
koniu-radoga
02-02-2007, 18:44
@Bolter
dlaczego nie odpowiedziales na moje pytanie?
PaweLLo141
02-02-2007, 18:44
A tak wogóle to seq ma kolegów ??? haha tylko z rl bo inny go juz w dupie mają jak jest taka potrzeba to poliże dupe.. zeby lipy nie było i dalej gra ale wszystko do czasu papa
Dobra dobra niewjezdzac na Seqa . JEzdzi do nas na osiedle i jest wystarczajaco normalny to wy macie najebane we lbie ze se na zlosc robicie >.<
ten tego reportuje bo cos tam a ten tego wyzywa bo cos tam to ylko gra panowie padlem an larvach w*****lem sie ale huj bylo smiesznie XD
Rotlf, na jakie do was? Na jakie wasze osiedle? Ty kurwa lepiej nie wychylaj lba ze swojej piaskownicy.
Martinesz
02-02-2007, 19:51
Rotlf, na jakie do was? Na jakie wasze osiedle? Ty kurwa lepiej nie wychylaj lba ze swojej piaskownicy.
lmao xDDD hahahahaha, że sam na to nie wpadłem xDD
czym przyjeżdża na wasze blokowisko joł?! bo chyba nie rowerem, ponton nie ma takiej formy, żeby rowerkiem śmigać XD
Dobra było śmiesznie, ale tak na niego nie wjeżdzajcie :P Matek wam nie zgwałcił ;p
Kolos from rodos
02-02-2007, 21:11
@up
loool ;)
Zgrywał kozaka , lecz słabo mu to wychodziło to sie doigrał ;d
Master Vilum
02-02-2007, 21:24
Oj Dzieciaki Dzieciaki xD idzcie sie na prv klocic ale to temat wojen na titani
"wojna slow" z neandertalskimi "dziecmi" wychowanymi przez wilki i *******mi w odbyty za paczke fajek ktore zazdroszcza osiagniec.
Ja mam rl kolegow ty niemasz ich wcale ;o. Siedz przed kompem i pisz swoimi palcami jak serdelki na forum o pierdolach.
PaweLLo141
02-02-2007, 21:51
OStro.. Seq jesteś boski .. mówie Ci..Chce być twoim przyjacielem mogę ?? no we.. Idź robić dalej swoje Pa..
Kolos from rodos
02-02-2007, 23:06
"wojna slow" z neandertalskimi "dziecmi" wychowanymi przez wilki i *******mi w odbyty za paczke fajek ktore zazdroszcza osiagniec.
Ja mam rl kolegow ty niemasz ich wcale ;o. Siedz przed kompem i pisz swoimi palcami jak serdelki na forum o pierdolach.
haha pojechał...
Może tobie sie poprostu wydaje że masz rl friends...??
Siedz przed kompem i pisz swoimi palcami jak serdelki na forum o pierdolach.
Lol,ciekaw jestem jak wyglądają twoje palce ty nasza tibijska "chudzino" ;d
Jeszcze troche i będziesz sobie kości liczył^^
haha pojechał...
zaraz uslysze oklaski, bo w tym brzuchu nosze dziecko twojej laski.
Master Vilum
03-02-2007, 03:24
haha pojechał...
CO TY KURWA MASZ DO CHUDYCH A WPIERDOL TO NIE CHCIETA?!?!?!
PS: JESTEM PIJANY Xd
Latim3rid
03-02-2007, 08:41
Dobra nie jezdzijcie po nim bo to juz nudne, za czesto sie o tym slyszy dajcie mu juz swiety spokoj :) Napewno bedzie jeszcze okazja do pojechania go, ale to jest przypominam temat o "WOJNIE" na Titanii a nie o wtopach Seq the Mastera albo Ancient Boltera albo Mority De'Vrie albo kurde nie wiem jeszcze kogo :P Nuuuuuuda ;P
Lockhart
03-02-2007, 09:33
jak chca to niech sie jada ;]
PaweLLo141
03-02-2007, 10:08
Kolos przykro mi ale.. seq jest gruby.. więc wiesz :D
A co nikt nie mówi że seq ma wojne ??? i ze Ancient padł ?? to są newsy czekamy na twoje cudowne akcje seq !! :D jestes boski te twoje Pro sd.. ale tylko w teamie solo to możesz bąki zbijać :D
Master Vilum
03-02-2007, 11:26
Kolos przykro mi ale.. seq jest gruby.. więc wiesz :D
A co nikt nie mówi że seq ma wojne ??? i ze Ancient padł ?? to są newsy czekamy na twoje cudowne akcje seq !! :D jestes boski te twoje Pro sd.. ale tylko w teamie solo to możesz bąki zbijać :D
Wojny raczej nie bedzie^.-
PaweLLo141
03-02-2007, 13:18
NO nie będzie bo boski seq te jego boskie pvp wogole ma taka piękną gildie ze gdy trzeba walczyć juz nikogo nie ma i seq sam został GRATULUJE KOLEGÓW..
Gildia się rozpadała..
A podobno takie pvp ma boskie ten seq ze najlepsze i wogóle byśmy zobaczyli co i jak :D gl
Kolos from rodos
03-02-2007, 13:57
CO TY KURWA MASZ DO CHUDYCH A WPIERDOL TO NIE CHCIETA?!?!?!
chcieta
"chudzina" był to paradoks...
o jaa!!! oneoneone111
Seq to jak wygląda Twoja potyczka z Guardian Angels? ;>
Jak przyszło co do czego to logout, tak? =p
Komisarzyk
03-02-2007, 14:46
""chudzina" był to paradoks..."
Chyba chodziło Ci o ironie :)
Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Paradoks to zdanie, które zdaje się prowadzić do logicznej sprzeczności lub sytuacji przeczącej zdrowemu rozsądkowi. Rozpoznanie paradoksu opartego na pozornie prostych i rozsądnych pomysłach prowadziło często do znaczących postępów w nauce i filozofii.
Chyba jednak ironia -.^
PaweLLo141
03-02-2007, 15:43
Śmiać mi się chce z ciebie seq... widzisz twoja gildia pokazała kim ty jesteś... Nikt nei chce z tobą już być.. Na forum mamy pokaz " I don't fight" . Nic 300k szykuj i graj dalej bywa... :D ale masz jescze na pięku z innymi gildiami i uważaj na siebie :)
Martinesz
03-02-2007, 16:42
torpedo gratz deda :D
Torpeseq
Feb 03 2007, 15:15:20 CET Killed at Level 95 by Gaura
Grchw1916
03-02-2007, 17:00
I agree. I won't fight.
omg i na h*j tak piszecie na forum jak mass logi robicie? ;)
No i z czego masz radoche? Zal...
To wasz problem że robicie sobie więcej wrogów.
PaweLLo141
03-02-2007, 17:19
Więcej wrogów lol neidługo bedzie wielki porgrom seqa i mority :D Rozmawiając z kilkoma osobami wszystko wiem :D 6 rządzących gildi na 2 ;> :D
Wiadomość do takiego jednego PA z Titanii:
Proszę nie straszyć mojego brata w Tibii, że dostanie wpierdol w rl. Wszystko co ja piszę na forum to moja opinia i proszę do tego nie mieszać rodziny i kumpli.
I nie strasz, że za tydzień będziesz w Łodzi, bo warszawiacy nie są tu mile widziani -.^
Signed,
Emok.
Grchw1916
03-02-2007, 18:22
Wiadomość do takiego jednego PA z Titanii:
Proszę nie straszyć mojego brata w Tibii, że dostanie wpierdol w rl. Wszystko co ja piszę na forum to moja opinia i proszę do tego nie mieszać rodziny i kumpli.
I nie strasz, że za tydzień będziesz w Łodzi, bo warszawiacy nie są tu mile widziani -.^
Signed,
Emok.
Seq może przyjedź do mnie masz bliżej =)
To przechodzi ludzkie pojęcie, do jakich kroków chce się uciekać pewien PA, żeby wymusić "respekt" :P
Muahahahha ;p
PaweLLo141
03-02-2007, 20:15
Ehh...Co się dzieje z tą Tibią jak do otsu trzeba sie już logować 20 min ...
Master Vilum
03-02-2007, 20:19
A ja nic nie powiem xD
Nudna wojna ta jest ale cuz kasa sie robi :-)
PS: Niespodziewalem ze "kumple" chodzi o BOltera , Sorcerera skoncza zemna znajomosc w taki sposob....
Vilum postaraj się o jakiegoś nowego, ładnego fraga :D
Master Vilum
03-02-2007, 20:24
Vilum postaraj się o jakiegoś nowego, ładnego fraga :D
Chcialbym ale jak ....jak obie strony off:D
To ustalcie open battle i jedziemy :D
Mm Smeciu chcial ci wpierdolic nie ja ^^
Master Vilum
03-02-2007, 22:57
A mi niejaki Scroopy mial wpieprzyc....i czekam na niego i czekam :/X(
Mm Smeciu chcial ci wpierdolic nie ja ^^
Mi? To piszcie do mnie barany, a nie do mojego brata >.<
Vilum ja tez nie spodziewalem sie ze bedziesz nas sprzedawac ;/
// Tomy~
Latim3rid
04-02-2007, 00:21
Ja tez dostane od kogos ? Hua hua hua !!!!! :DD
Ja tez dostane od kogos ? Hua hua hua !!!!! :DD
Ode mnie ^^
Payment 1gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1oneoneoneoneoneoenr azrazrazrazpierwszypierwszypierwszypierwszy
Master Vilum
04-02-2007, 03:53
Vilum ja tez nie spodziewalem sie ze bedziesz nas sprzedawac ;/
// Tomy~
Nigdy was nie sprzedalem........
ps znowu jestem pijany muahhahaa
Kofam was
ps znowu jestem pijany muahhahaa
Ten znowu swoje -.^
Latim3rid
04-02-2007, 11:47
Banished: until Feb 11 2007, 03:29:13 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)
HACKZOR nawet levelu nie moge sprawdzic ;/
Master Vilum
04-02-2007, 12:54
Banished: until Feb 11 2007, 03:29:13 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)
W jaki sposob hacked?:(
Kurwa mać. Wiedziałem, że coś jest nie tak... Nie odpisywałeś mi... Kurwa, mogłem zareagować...
PaweLLo141
04-02-2007, 13:29
Biedny seq nie może expić ... nic pozostało w domku stać. Bo na battle nie wychodzą a ludzie się gromadzą oj.. :D Czekamy na pokaz twoich umiejętności Sequś
Grchw1916
04-02-2007, 13:42
Members of Unreal and Guardian Angels have 24h to leave guild without any payments. People who dont want to fight post here or msg me ingame.
huh?:D
Master Vilum
04-02-2007, 13:49
Members of Unreal and Guardian Angels have 24h to leave guild without any payments. People who dont want to fight post here or msg me ingame.
huh?:D
Widzialem to :)
Kazdy Leader musi to napisac bo moze ktos nie chce walczyc?
PaweLLo141
04-02-2007, 13:55
Ja chce walczyć ale nie mam kim :(
Grchw1916
04-02-2007, 13:59
Widzialem to :)
Kazdy Leader musi to napisac bo moze ktos nie chce walczyc?
hahah :p
Seq kto jest takim twoim dobrym szpiegiem u GA i Unreal? :)
Master Vilum
04-02-2007, 14:07
hahah :p
Seq kto jest takim twoim dobrym szpiegiem u GA i Unreal? :)
Mnie wyjebali z tsa za niby szpiegostwo ze wam pomagalem zal....
Latim3rid
04-02-2007, 14:28
@Ancient i IB.
Odwarzny krok walczyc.
@O moim hacku
A nawet dobrze nie wiem co jest...niechaco uruchomilem jakis plik ***** i moze to jest to, ale juz po zdarzeniu mam bana, stracilem w ch*j kasy ,kryminal rekord zostanie juz dosyc dlugo, no i jeszcze nie wiadomo co z postacia.
i tak dpft pwnz, 18;2 z beach na open ROOOOFL, seq ssie :D
PaweLLo141
04-02-2007, 16:35
Widziałem filmik niezła sieka była ;]
i tak dpft pwnz, 18;2 z beach na open ROOOOFL, seq ssie :D
Arn turlaj dropsa do betlejem i idz expic ; )
Lockhart
04-02-2007, 20:28
Arn turlaj dropsa do betlejem i idz expic ; )
jak zwykle dobre teksty "szacunek" :cup:
Master Vilum
04-02-2007, 20:43
jak zwykle dobre teksty "szacunek" :cup:
Ciebie to wogole nie rozumiem kazdej ze stron lizesz dupe xD
Albo dzisiaj z tekstem do mnie cytuje: "od kturego lvlu do Kazadum?":D 8o
Lockhart
04-02-2007, 20:55
Ciebie to wogole nie rozumiem kazdej ze stron lizesz dupe xD
Albo dzisiaj z tekstem do mnie cytuje: "od kturego lvlu do Kazadum?":D 8o
nono lize dupe szczegolnie seqowi. pytalem jaki lvl bo znajomy mi poiwedzial ze idzie tam od 80 i chialem sie upewnic. a tak wogole to sie z toba nie chce klocic
wole z seqiem :P
:baby: :baby:
Master Vilum
04-02-2007, 21:08
nono lize dupe szczegolnie seqowi. pytalem jaki lvl bo znajomy mi poiwedzial ze idzie tam od 80 i chialem sie upewnic. a tak wogole to sie z toba nie chce klocic
wole z seqiem :P
:baby: :baby:
tak tak kumpel twoj wejdzie napewno do KAzadum rotfl...... to niejest taka gildia ze pierwszego lepszego Kazadum przyjmuje hahahaha jestes bardzo smieszny
PaweLLo141
04-02-2007, 21:50
Gildie guardian i unreal czekają całym dniem na battle a tu nic seq nie będziesz całe życie w domku stał ;D bierz przykład z vision.. może wygracie chociaż to nie bardzo możliwe ale cuda się zdarzają. Tylko musicie walczyć a nie bąki zbijać sobie . To tylko gra jak padniesz to kiedyś odrobisz wczoraj sam 3x padłem i co tylko lvl spadł :( ale trzeba do przodu iść . No to powodzenia :)
Grchw1916
04-02-2007, 22:10
Gildie guardian i unreal czekają całym dniem na battle a tu nic seq nie będziesz całe życie w domku stał
;/
Sagaan ładny reason znalazł żeby odejść z wojny ;D
Master Vilum
04-02-2007, 22:16
HAHA odgadlem ich tsa haslo i odrazu zmieniaja channel ale dobra widze ze Morita im Pomaga
PS: Na Widakeyu gra Morita ^^
Teraz i wylacznie pomoge przeciwnikom po takim zachowaniu "niby kumpli" xDDD
Czekamy na dolonczenie IB do CF:-)
Kolos from rodos
04-02-2007, 22:45
HAHA odgadlem ich tsa haslo i odrazu zmieniaja channel ale dobra widze ze Morita im Pomaga
PS: Na Widakeyu gra Morita ^^
Teraz i wylacznie pomoge przeciwnikom po takim zachowaniu "niby kumpli" xDDD
Czekamy na dolonczenie IB do CF:-)
A co myślałeś, że morita będzie stał i patrzył na nieporadność seqa? Heh , zresztą tym śmiesznym pallkiem i tak h*ja zdziała ;d Poza tym raczej CF nie potrzebuje mięsa armatniego w postaci IB ;d
@ vilum : odbij od lockharta , bo ma racje co do "dowcipów" seqa , bo jak sie widzi teksty tego jełopa to zawsze sie jakoś humor psuje ;/
Mori na widzie poco ma uczestniczyc bez pacc? sam proponowales aby dac ci chara >.< i walczyc z nami chciales pff vilum ot ze niektorzy cie nielubia to nieznacyz ze all a ty na all walisz jakiess pierdoly ^^
czy to ze mori byl na ts oznacza ze dolaczymy do EiV
ty byles wiele wiecej i mogli by uznac ze weszlismy do kazadum ?
A mi niejaki Scroopy mial wpieprzyc....i czekam na niego i czekam :/X(
Adres plx, nie mam czasu jezdzic po Twoim zadupiu i Cie szukac, bede mial dokladny adres i juz :) chociaz wiem ze nie powiesz bo masz nasrane w pampersy.
Cu ;)
Master Vilum
04-02-2007, 23:08
Zabawne:D
EiV massloga zrobili to Ib chcialo przyswirowac i tez zrobili ubrali sie tak samo jak oni ......:D CZEKAJMY TERAZ HAHAHA:D
Ib robi to co chce prawda taka ze skonczyli swoja wojne , oprocz stania na lodzi nic wiecej nie mieli z nami wspolnego :P vilum mam do Ciebie sprawe jak mozesz napisz do mnie na morgnanie ** nigdy wiecej sie nie masslogujacy czlowieku :D
Potwierdzam to iz niemielismy nic wspolnego z EiV
to coo zrobilismy to bylo Spontaniczne :P
Vilum niebulwersuj sie tk zobacyzsz cs i odrazu sie obrazasz i stwierdzasz ze ja juz do EiV dolanczam
Bolter ale ty stary jestes znoobiony, brak charakteru, brak honoru, tlumaczysz sie jak lewus, no poprostu jednym slowem jestes zalosny.
Nie tlumacze sie tylko gadam z vilumem bo daje bezsensowne przypuszczenia >.<
A co do honoru to niebede sie wypowiadal ja kja niemam honoru to co z tymi co mnie opuscili w wojnie ? zostalo nas 8-10 vs okolo 40 a jednak jestesmy wolni bez peymentow jest good ja sie ciesze i oby tak dalej zeby wrescie sie skonczyly wojny.
Grchw1916
05-02-2007, 01:58
Nie tlumacze sie tylko gadam z vilumem bo daje bezsensowne przypuszczenia >.<
A co do honoru to niebede sie wypowiadal ja kja niemam honoru to co z tymi co mnie opuscili w wojnie ? zostalo nas 8-10 vs okolo 40 a jednak jestesmy wolni bez peymentow jest good ja sie ciesze i oby tak dalej zeby wrescie sie skonczyly wojny.
też sie ciesze ;)
Lord_Samozlo
05-02-2007, 02:52
Tak to bylo "spontaniczne" z tym masslogiem eiv.
Szkoda tylko ze osoby opuszczajace Unreal z tego powod nie mogly tego zrozumiec.
IB jest wolne od nas a my od ich pa. Widac jedno laczy sie z drugim.^^
Hail wolne wl'e :P
Latim3rid
05-02-2007, 13:53
Wojna sie skonczyla. Czas na wnioski. Nie chce zadnych obelg, bo napisze sama prawde.
Wniosek nr.1 Samozlo i jego gildia zyskali respekt w oczach Titanii.
Wniosek nr.2 Gildia Immortal Brothers okazala sie slaba gildia ,byc moze nie byla wystarczajaco zgrana z kazdym w niej memberem, i dlatego sie rozpadla, Ancient postanowil walczyc o swoje ale to nie mialo sensu , wojna roztrzygnieta pokojowo, Good. W oczach niektorych graczy IB stracilo respekt.
Wniosek nr.3 Sagaan poraz kolejny pokazal co jest wart.
Wniosek nr.4 Kazdy jest szczesliwy oprocz EiV.
Ale sie wymadrzylem :D
Tak apropo niepokazalismy ze jestesmy slaba gildia poniewaz walczylismy w8 i doprowadzilismy do rozejmu z gory przegranej wojny ^^ obesszlo sie bez peymentow gildia sie rozpadla pniewaz bylo duzo nieaktywnych memberow i musialem ich chronic pozniej znow powstalo ib i wlaczylismy o swoje ^^.
Komisarzyk
05-02-2007, 15:45
Tak apropo niepokazalismy ze jestesmy slaba gildia poniewaz walczylismy w8 i doprowadzilismy do rozejmu z gory przegranej wojny ^^ obesszlo sie bez peymentow gildia sie rozpadla pniewaz bylo duzo nieaktywnych memberow i musialem ich chronic pozniej znow powstalo ib i wlaczylismy o swoje ^^.
Trafiliscie na ludzi o bardzo miekkim sercu :)
Kolos from rodos
05-02-2007, 17:49
hmm... a wy wogóle walczyliście? Jak dla mnie to ta wojna równie szybko sie zaczęła jak skończyła.
Jak dla mnie to obie gildie chciały zacząć znów expić i nie miały ochoty na wojnę ;d
Martinesz
05-02-2007, 19:24
hmm... a wy wogóle walczyliście? Jak dla mnie to ta wojna równie szybko sie zaczęła jak skończyła.
Jak dla mnie to obie gildie chciały zacząć znów expić i nie miały ochoty na wojnę ;d
po prostu (gildie) wiedziały, że to zakończy się przysłowiowym fiaskiem. na pewno żadna ze stron nie wyszła by na open battle, bo by znalazła jakiś powód... to, że się skończyła szybko, może lepiej, tylko strasznie żałuje, że bolter, seq i spółka nie została rozbita :<
cya
Lord_Samozlo
05-02-2007, 20:04
GA/Unreal zaproponowaly otwarta bitwe. Propozycja zostala odrzucona z wyzej wymenionych przez Boltera powodow(czytaj: jest ich malo).
Walczyc 8 vs 40 na open battle troche nieciekawe ^^ ale swoje ataki przypuszczalismy nieudane lecz bliskie :*
1 male pytanko Do vilumka mozesz sie zapytac swojich kolegow czemu atakuja moja gildie? >.<
Master Vilum cwaniaczy aż za bardzo...
Master Vilum jest bardzo cwany wyjebał 15 osób po 120 k kazdy no ale coz sa thiefy i lamusy. Niestety on spelnia obie te rzeczy :). Mam nadzieje ze kiedys dostaniesz po piździe i Seq tez. Bolter jest wporzo ^^
Martinesz
06-02-2007, 15:43
1 male pytanko Do vilumka mozesz sie zapytac swojich kolegow czemu atakuja moja gildie? >.<
moge ci podać kilka powodów ^^
Latim3rid
06-02-2007, 23:00
A Ty Bolter mozesz mi powiedziec dlaczego Ancient Sorcererr, I Vaxefuve sie ze mna draznia?
Chyba sam mowiles mi kiedys, zebym was nie draznil , tego samego od was oczekuje.
Master Vilum
06-02-2007, 23:44
IB powerabuserujecie all z wrl itp bijecie ludzi bez powodu....pekujecie noob charami i sie wypieracie......za duzo bywalem na waszym tsie i stwierdzam ze big pa robicie ze szok... pamietam sytuacje na tsie....nie bede podawal namow bo nie pamietam........Ktos z IB sie pyta " ey wiecie czy ten koles ma plecy? bo chce go zajebac dla zabawy...." A jak ktos was probuje zabic to sracie w gacie... Taka jest prawda... I sie juz przekonalem jacy wy jestescie^.-
GA/Unreal zaproponowaly otwarta bitwe. Propozycja zostala odrzucona z wyzej wymenionych przez Boltera powodow(czytaj: jest ich malo).
Hoho, i kto to kurwa mowi. Kiedys jednej z najwiekszych chickenow na titani ewoulowal w groznego demona. Ty kurwa zachowujesz sie jak ktos wazny, a watpie zebys cos znaczyl na titani bo jezeli przyjdzie co do czego to polowe twojej gildi by spierdolilo w maliny.
Co vilum pierw taki kolega teraz wypisujesz ze sie boimy o matthew shiva nieslyszalem a pozatym niesramy w gacie tylko wy macie jakeis odpaly ze atakujecie bez powodu >.< pozatym sam robiles PA na ludziach wiec czego sie czepiasz >.<
A co do wrl to wiesz jak jest expiles tam zemna i nie tylko i jakos nikt cie niewyzucal wiesz ze Seq zawsze tak gada ^^
A Lati nieiwem oco im chodzi niesa moimi psami zebym im mowil czego maja nierobic moze im cos zawadziles w przeszlosci nikt tu sie niesmieje bo kazdego moze spotkac to samo lej na wypowiedzi innych.
Latim3rid
07-02-2007, 08:59
Co vilum pierw taki kolega teraz wypisujesz ze sie boimy o matthew shiva nieslyszalem a pozatym niesramy w gacie tylko wy macie jakeis odpaly ze atakujecie bez powodu >.< pozatym sam robiles PA na ludziach wiec czego sie czepiasz >.<
A co do wrl to wiesz jak jest expiles tam zemna i nie tylko i jakos nikt cie niewyzucal wiesz ze Seq zawsze tak gada ^^
A Lati nieiwem oco im chodzi niesa moimi psami zebym im mowil czego maja nierobic moze im cos zawadziles w przeszlosci nikt tu sie niesmieje bo kazdego moze spotkac to samo lej na wypowiedzi innych.
Ty jakos nie lubisz olewac wypowiedzi innych, tak wiec wkurzylo mnie to ich gadanie, albo usmieszki a niczym im nie zawadzilem.
A to "What a Pitty ;)." mnie naprawde wkur@@lo.
Jestes ich liderem, a oni twoimi memberami, wiec pilnuj ich.
Vilum zawsze PA robił. Jak nie wyjebal na 1500kk 15 osob to jeszcze PA. Chlopak tylko klepie slabszych i nic nie wspomina o tym. Wieksze zaufanie mam do Boltera niz do Viluma. Jebany PA!!!! i Thief ofc!!!X(
Master Vilum
07-02-2007, 12:41
Vilum zawsze PA robił. Jak nie wyjebal na 1500kk 15 osob to jeszcze PA. Chlopak tylko klepie slabszych i nic nie wspomina o tym. Wieksze zaufanie mam do Boltera niz do Viluma. Jebany PA!!!! i Thief ofc!!!X(
Tak zawsze bilem slabszych LOL masz zle informacje misiu:( I czemu stworzyles niedawno konto i jedziesz po mnie? Na 100% jestes z gildi IB ....^^
Master Vilum
07-02-2007, 12:44
Tak KIko dobrze powiedziales bylismy kumplami........ale jak wy mnie oszukujecie..ukrywacie...nieufacie...wiec sram na taka znajomosc:)
no tak jak ktos cie nielubi to odrazu z Ib opanuj sie siedziales tyle znami a teraz ktos cie wywalil z ts i odrazu all nanas zwalasz >.< pozatym to ty twierdzisz ze bylismy kumplami bo odrazu sie bulwersujesz mielismy wojne i chcielismy zeby nikt niewiedzial z poza niej co planujemy Morita byl zz Nami 1-2 razy na tsie i tez nic praktycznie niewiedzial
pozatym to twoi wspaniali koledzy sie nas czepiaja i all sadza ze to twoja zasluga
Grchw1916
07-02-2007, 17:48
Hoho, i kto to kurwa mowi. Kiedys jednej z najwiekszych chickenow na titani ewoulowal w groznego demona. Ty kurwa zachowujesz sie jak ktos wazny, a watpie zebys cos znaczyl na titani bo jezeli przyjdzie co do czego to polowe twojej gildi by spierdolilo w maliny.
yhy już uciekam, wojna z IB pokazała, że nie uciekamy z gildi tak jak Unreal gdy zobaczyli ze EiV massloga robią razem z IB, każdy pomyślał że IB dołaczyli do EiV i co? Nasza gildia byla cala ...
Co do osoby "BTK" nie koniecznie musi to być ktoś z IB, moze osoba którą okradłeś.
Master Vilum
07-02-2007, 18:44
yhy już uciekam, wojna z IB pokazała, że nie uciekamy z gildi tak jak Unreal gdy zobaczyli ze EiV massloga robią razem z IB, każdy pomyślał że IB dołaczyli do EiV i co? Nasza gildia byla cala ...
Co do osoby "BTK" nie koniecznie musi to być ktoś z IB, moze osoba którą okradłeś.
Widac ze koniec wojny i lizecie dupe wzajemnie xD i jestem na 100% ze to ktos z IB:-)
PS: Jak ja nieznosze 2/3 Polakow:/ All mowi o Brazylach ze oni tepi itp....Polacy nie lepsi :(
Lord_Samozlo
07-02-2007, 18:48
Xiro nie karm trola. xD
Martinesz
07-02-2007, 19:28
pierwsza prawdziwa opinia na temat polaków, każdy boi się o swoja dupe
Moge ci zareczyc ze to nikt odemnie z rl a z IB sa tylik o4 osoby z poza Rl wiec To nikt z IB z tego co wiem ^^
Tak slonko, wyobraz sobie ze Sequ ze swoja ekipa by was rozjebali gdyby chcieli, przynajmniej maja na to warunki wystarczy popatrzec na ich chary i na wasze noobostwo.
A ze sequ nie ma jaj to nie moja wina, "LORD SAMOZLO" nick brzmi groznie, a jest ciotowatym kolesiem nie mowiac o tobie, nie macie pojecia o wojnach. Sequ majac 150 ed z 2 sorkami rozwalaja cala wasza gildie tylko no niestety trzeba miec jaja, a ze sequ ich nie ma, to no niestety tak juz jest. Idzie tylko za wladza, dlatego pewnie przylizali dupe i zrobili sobie outfit EiV.
Polowe waszej gildi by dostalo po japie w 2 battlach i juz byscie sie wyplacali, wasza gildia by nie chciala walczyc, morale by spadly no ale ty sobie z tego sprawy nie zdajesz.
Dziwie sie ze gildia seqa tak sie daje jezdzic na tibia.pl, powinnien wam ostro wpierdolic za takie wasze podejscie.
PaweLLo141
07-02-2007, 21:21
Co prawda to prawda...
ale zauwaz, ze 3/4 z nas tu nie wchodzi bo spotkac mozna to praktycznie tylko viluma ktory placze ze go koledzy zdradzili albo jaki on jest fajny bo sie najeb*ł. co do tej wojny, jedyne co moge o niej powiedziec to raczej pseudo wojna. A co do Seq'a, ostatnio sie przekonalem, ze jednak ma jaja i mysle ze w niedlugim czasie wam to pokaze (mowie to w tej chwili jako neutralna osoba). A co do EiV ~ nie badzcie tacy pewni :) :*
Powiem tyle Seq ma jaja oto sie niemartwcie ale ta pseudo wojna skonczyla sie rozejmem i poco poruszac ten temat przyjdzie czas ze sie udowodni to czy tamto narazie gramy w spokoju a to ze Vilum placze to jego sprawa tylko niepodoba mi sie to ze jak cos zlego sie dzieje gdzie kolwiek to oczywiscie Moja Gildia Dzis wpadl Emzy i Zirpi i jakos wpuscilismy ich na wrl bo seq musial odstawic samochod a ja wraz znimi dobilem 108 lv >.<
Miedzy innymi Emzy przeprosil za atak na Seqa
Gratz dla viluma za spy i za swietny atak na Mnie i Seqa Seq dal xloga aja tez niewiem czy zyje mam nadzieje ze tak
Jak przezylem to gratz dla was
Gratz dla viluma ktory poraz kolejny pokaz ze on i jego slowo jest gowno warte
Vilum mowiles ze mi ufasz ze nie lubisz najbardziej a pare dni potem nasylasz na mnie kolegowi Cale Kazadum nas atakuje Gratz tez organizacji skoro zaden z was nas niezabil.
Powiem jedno robicie jakies przypuszczenia na temat naszego dolaczenia do Eiv niesprawdzicie a atakujecie.
Przegracie ta wojne zaduzo sobie robicie problemow i wrogow a an temat twoje go frajerstwa Vilum wiecej niebede sie wypowiadal bo szkoda slow
No, fartnęło się wam, ale nie gorączkuj się. Tak czy siak was dojebiemy:)
koniu-radoga
08-02-2007, 01:10
gienek nie strasz kolegow, srr chlopczy ale to byla znowu pomylka.
Master Vilum
08-02-2007, 01:24
No, fartnęło się wam, ale nie gorączkuj się. Tak czy siak was dojebiemy:)
Uwazaj bo do ciebie na rl pojada:<
Vilum zamknij morde kozak jestes przyjedz kurwa pewnie z ciebie pizda jak z wiochy zabitej nawozem z twojego kibla.
Mam ddosc patrzenia na frajerow ktorzy mysla ze sa fajni chcecie miec wiecej wrogow bedziecie ich mieli az wkoncu przejebiecie ta wojne a i Vilum zmieniaj czesto passy bo mzoesz miec keylogery ^^.
A i niezdziw sie jak bedzie Account Disambled for 5 Min :P
niebiescy-chujewscy
widzew, widzew, lodzki widzew ~ :D
vilum ale jestes "master" XDDDDDDD
btw gen~
myslisz ze nie wiemy ze wylogowaliscie sie na demonii? tez macie szpiegow w gildii :D
koniu-radoga
08-02-2007, 01:30
Vilum zamknij morde kozak jestes przyjedz kurwa pewnie z ciebie pizda jak z wiochy zabitej nawozem z twojego kibla.
Mam ddosc patrzenia na frajerow ktorzy mysla ze sa fajni chcecie miec wiecej wrogow bedziecie ich mieli az wkoncu przejebiecie ta wojne a i Vilum zmieniaj czesto passy bo mzoesz miec keylogery ^^.
oj oj oj bedziesz mial wysoki payment. Nie strasz bo nie jeden tak robil i potem zalowal !!
myslisz ze nie wiemy ze wylogowaliscie sie na demonii? tez macie szpiegow w gildii :D
kurwa, gestapo wymięka:S
Myslisz ze ktos w to uwierzyl? ze to byla pomylka to byla kwesta czasu ze nas zaatakujecie bo jestescie jelopami pff ale niesadzilem ze was tak szybko skusilo gdybysmy mieli powiazanie z EiV mieli byscie mass log EiV ale szkoda ze ich niebylo ^^ smial bym sie jak by emzy s*******al
Master Vilum
08-02-2007, 01:35
ZYCZE POWODZENIA xDDDDDDDDDDDDD
blablabkla spy spyspy gowno wiecie i myslicie ze uwieze ponad polowa gildi to moi RL i kto niby spy /sudden~/kanazawa/Wasosky/ ?
pokaz dowod a nie wy wylyslacie cos zeby tylko przystopowac nas :/
Jestescie az tacy pewni ze wygracie jestem ciekaw czy dojdzie to do skutku wvilum pierdolil juz z miesiac o pewnej wygranej narazie jej niewidze
Hej dziewczyny mam trabanta ;>!
Kiko pokazał ze jest gość dzięki niemu nie padłem i jestem mu za to wdzięczny, a to ze nie padł do naprawdę pokazało noobostwo Emziego (czy jak się to kurwa odmienia).
Aha Halski nadal twierdze ze "SAY HELLO TO AMBER!"
koniu-radoga
08-02-2007, 01:42
(...)
Dzis wpadl Emzy i Zirpi i jakos wpuscilismy ich na wrl bo seq musial odstawic samochod a ja wraz znimi dobilem 108 lv >.<
Miedzy innymi Emzy przeprosil za atak na Seqa[/QUOTE]
zapowiadalo sie pieknie ale szczescie bylo po waszej stronie :)
ale i tak kupa smiechu hahahaah ( wstyd, ze tacy naiwni ludzie rodza sie w polsce;( )
To sie nazywa honor i poswiecenie dla kumpli niektorzy wola bic swoich w plecy jak Sagaan I Vilum ale no coz bywa.
Sa ludzie i parapety ale klamka sie urodzic to pech.
Niegadam z wami juz bo zal slow zobaczymy sie na jakiejs klepance obyscie niedostali od Gaury ue W plecy a i Vers ustaw na hotkeya Ue bo znow sie pomylisz.
Dalej bolter, opowiedz wszystkim jak nam najebiecie:)
Master Vilum
08-02-2007, 01:46
Pamietajcie ze to nie bedzie znowu wojna typu co mieliscie 2-4 dni temu xD
Tutaj nie ma odwrotu hahaha
Teraz sie martwie o Seqa zeby sie nie pocial na rl :/ bo on bez wrl zyc nie moze:/
Pamietajcie ze to nie bedzie znowu wojna typu co mieliscie 2-4 dni temu xD
Tutaj nie ma odwrotu hahaha
Teraz sie martwie o Seqa zeby sie nie pocial na rl :/ bo on bez wrl zyc nie moze:/
"Using one of 7 blade..."
"Using one of 6 blade..."
"Using one of 5 blade..."
"Seq The Master has left the party."
Tak apropo Seq udowodnil nie raz ze umie zachowac sie honorowo a ty Vilumku? jeszcze tego niezobaczylem co na tej wojnie tez sie podniecisz ze bedziesz na 1 akcji bo na reszcie beda toba grac Emzy i inni ? Zal.
moze to niebedzie wojna taka jak tamta i co z tego ja sie martwie?
i tak ta gra mnie nudzila bede gral poto by wam obic morde i skrucic wam jezyki bo czujecie sie zbyt mocno pilnuj Gaury zeby wam niewyciol numeru bo jeszcze zostaniecie na lodzie ^^.
Dajcie wyjsc slabsyzm ludzia z mojej gildi ktorzy niemaj zamiaru walczy ani ni c w tym stylu podnieci was frag na 22 sorcu?
Moim zdaniem zuciliscie sie na chajs Seq ma Chajs ja mam D-arm ale wole go stracic majac HAcka niz wam go oddac ^^.
Nie raz slyszelismy o postepowani Viluma Zeby tylko Chajs miec na Exp. PA i okradanie na Pacc nizej zejsc sie nieda i jak sie ciesyzl ze zrobil PA na 60 ek i ze mu placi 20k. Buhahaa
Rob cie tak dalej to coraz wiecej osob bedzie chcialo was dojechac
Nic wiecej na ten temat niemam do dodania.
Bo Vilumek to typowy szczekajacy pies przez kabel internetowy.
Komisarzyk
08-02-2007, 14:03
Dajcie wyjsc slabsyzm ludzia z mojej gildi ktorzy niemaj zamiaru walczy ani ni c w tym stylu podnieci was frag na 22 sorcu?
Moim zdaniem zuciliscie sie na chajs Seq ma Chajs ja mam D-arm ale wole go stracic majac HAcka niz wam go oddac ^^.
Nie raz slyszelismy o postepowani Viluma Zeby tylko Chajs miec na Exp. PA i okradanie na Pacc nizej zejsc sie nieda i jak sie ciesyzl ze zrobil PA na 60 ek i ze mu placi 20k. Buhahaa
Rob cie tak dalej to coraz wiecej osob bedzie chcialo was dojechac
Nic wiecej na ten temat niemam do dodania.
Ancient pamietasz jak sie pytales kiedy zgine z usmieszkiem na mordzie kiedy EiV mnie atakowalo w carlin a ja latalem up and down??
Bo ja pamietam :)
PaTrYkOlEK
08-02-2007, 14:04
Bolter, wiecej wrogow niz wy chyba nikt nie bedzie mial ;)
Komisarzyk
08-02-2007, 14:12
Albo inny przyklad Seq wpisal w swoim komencie "Komisarz say hello to Amber"
co znaczy zabije cie ty nie dobry Komisarzu tylko za to ze staralem sie przestrzegac reguł Tibi reportujac go za wulgaryzmy w komencie.
Czy to jest w porzadku??
Wiec nie czujcie sie tacy uciemiezeni tylko przyjmijcie kare z pokara albo walczcie.
Licze na to drugie.
Albo inny przyklad Seq wpisal w swoim komencie "Komisarz say hello to Amber"
co znaczy zabije cie ty nie dobry Komisarzu tylko za to ze staralem sie przestrzegac reguł Tibi reportujac go za wulgaryzmy w komencie.
Czy to jest w porzadku??
Wiec nie czujcie sie tacy uciemiezeni tylko przyjmijcie kare z pokara albo walczcie.
Licze na to drugie.
Jak taki madry jestes to rozmawiaj po angielsku na kanale Default, bo ja cie widzialem jak mowiles po polsku. Jest to zabronione prawda?
Martinesz
08-02-2007, 18:30
Jak taki madry jestes to rozmawiaj po angielsku na kanale Default, bo ja cie widzialem jak mowiles po polsku. Jest to zabronione prawda?
lol, jak znajdziesz mi coś takiego w regulaminie to dam ci 5k ... lol xdd
@IB
jesteście noobami jakich mało, żal mi was. za pa się pada i wy niedługo padacie, a jak jesteście mądrzy w gębie, to dawajcie na open battle, a póki, co to tylko żalić się możecie.
Seq widzisz, zmieniłeś adres zamieszkania. twój new dom to temple :(
A Gdyby cały świat zatakował USA to cały świat by wygrał... tak brzmi twoja wypowiedz btw: ty zostani na tej swojej Calmerze.. a jak chcesz sie już wypowiadać to wczesniej przeczytaj troche postów.
No jak każdy ma takie podejście jak ty to na pewno rozwalicie Unit... :D Congratz... a co do Calmery to dawno już tam nie gram... na moim new servie też jest wojna Bad Boyss kontra Nazgul, ale ja nie trzęse portkami chociaż mam 40 lvl... też się biję najwyżej padne co mi tam? Stracę co najwyżej trochę expa i skilla i to wszystko -.-
No ale do tego trzeba mieć jaja, jaja mają ci co walczą, a że walczy jakieś 10% serva to inna sprawa
No tak jak mówisz trzeba mieć jaja... skoro all się boją bić bo to jest UNIT to to jest żałosne... Jeśli ty się bijesz to pokłon w twoją stronę... The Unit to nie jest bóg... to są zwykli gracze, których po prostu trzeba wybijać... ludzie weście się za siebie i idźcie się bić pokażcie, że nie tylko Unit coś potrafi...
No tak jak mówisz trzeba mieć jaja... skoro all się boją bić bo to jest UNIT to to jest żałosne... Jeśli ty się bijesz to pokłon w twoją stronę... The Unit to nie jest bóg... to są zwykli gracze, których po prostu trzeba wybijać... ludzie weście się za siebie i idźcie się bić pokażcie, że nie tylko Unit coś potrafi...
Ehm, jestem w Kazadum, który ma SOJUSZ z Unitem, he he. Ale kiedyś przeciwko nim walczyłem.
Master Vilum
09-02-2007, 01:54
00:42 Master Vilum [100]: czemu nie walczyliscie?:(
00:42 Seq The Master [156]: ja niewalcze pszykro mi
00:42 Seq The Master [156]: >: [
00:44 Master Vilum [100]: dlaczego?
00:44 Seq The Master [156]: mm
00:44 Seq The Master [156]: tak jakos
Dziwne:/ Widac ze twoja gra w tibie polega tylko na expieniu "WRL TO MOJE ZYCIE" to twoje motto nie?:P
-=Misiekmen=-
09-02-2007, 02:58
Johan Xane - Feb 08 2007, 23:41:18 CET Killed at Level 62 by Gaura
Ronald de'Mage - Feb 08 2007, 23:43:34 CET Killed at Level 106 by Gaura
Johnny Gunsy - Feb 09 2007, 00:01:59 CET Killed at Level 135 by Gaura and by Vers Dra'ghothe
Saint Aristocrates - Feb 08 2007, 23:39:49 CET Killed at Level 118 by Ziripi and by Sir Astrot
Gladith - Feb 08 2007, 23:48:35 CET Killed at Level 100 by Gaura and by Wayne Silver
Lemon El'Loco - Feb 08 2007, 23:36:36 CET Killed at Level 105 by Gaura and by Lord Denin
Ancient Sorcererr - Feb 08 2007, 23:11:39 CET Killed at Level 103 by Gaura
:O?! przegrali kolejny open battle :(
Kazadum _/
Ale Vilum nie zmienia to faktu że nie macie mnie za co huntowac!!!i dobrze o tym wiesz
heh, pragne stwierdzic ze te IB rzeczywiscie nie ma jaj :D
Jak bys byl 70 ek i mial z 40k w depo mial bys jaja walczyc ? pomysl chwile
masz 104 ms i sie zadzisz jak masz walczyc w w 16 na 25 70 ek ktory sklada sie jak zapalka t niesadze ze to ma jakis sens
Tak apropo Lati. na temat twojego Listu nic niemoge zrobic niejestem liderem juz pozatym to niesa moje psy by sie mnie sluchaji to ich opinia i ja tego niezmienie. SOry
Martinesz
09-02-2007, 14:17
lol, ostatnio na tibicams pojawiły się filmik z *.rec z wojny. ktoś podał albo nie podał się za seq, do tego napisał w Description: Fuck Martinesz and Kazadum o/
ten, kto sie podał musi być forum polskiego, bo własnie takowy nick ma seq na tibia.pl. Na titani nie mam wrogów oprócz IB i EiV. Filmików nie miałem, to nie wiem, kto to mając filmik mógł tak napisać.
analizując wcześniejsze posty boltery (o spy itp.) mogę wnioskować, że to ty. ktoś chce zrobić nice propagande na mnie. żal.pl zniżać się do takiego poziomu :/
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1536746
@edit:
Skargi i wnioski zwiazane z IB kierowac do mnie do Venore. :o
PaweLLo141
09-02-2007, 17:25
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1536746
@edit:
Skargi i wnioski zwiazane z IB kierowac do mnie do Venore. :o
Do domku ci rzucać ?? ;] Bo do dp to ty nie dojdziesz :D a tak apropo to widzisz obiecałem Ci że kiedyś sie doigrasz i prosze :D
Latim3rid
09-02-2007, 18:49
Seq@
Dobrze, bede pamietac.
Komisarzyk
09-02-2007, 19:01
Czy moze mi ktos wytlumaczyc czemu zostaly masowo wykaowane niektore posty?
A propos Seqa, dajcie mu juz spokoj :(
lol, ostatnio na tibicams pojawiły się filmik z *.rec z wojny. ktoś podał albo nie podał się za seq, do tego napisał w Description: Fuck Martinesz and Kazadum o/
ten, kto sie podał musi być forum polskiego, bo własnie takowy nick ma seq na tibia.pl. Na titani nie mam wrogów oprócz IB i EiV. Filmików nie miałem, to nie wiem, kto to mając filmik mógł tak napisać.
analizując wcześniejsze posty boltery (o spy itp.) mogę wnioskować, że to ty. ktoś chce zrobić nice propagande na mnie. żal.pl zniżać się do takiego poziomu :/
Ze ja niby zalozylem na tibi.cams Uzytkownika Seq_PL?
Lepiej przeanalizuj to dokladniej bo cos ci na leb spadlo chyba podczas myslenia
na co mial bym to robic pozatym zapewne sa w ty mkeylogery i tylko seqowi robil bym problem >.< pomysl dluzej bo moze ktos nielubi ciebie i seqa i akurat ciebie wyzywa a seqowi robi przypal.
Tak apropo kto ma jaja walczyc w 30 na 15 to ma jak bym walczyl 30 na 15 tez bym mial jaja pozatym co tu duzo gadac jest jak jest i nikt tego niezmieni
Szkoda ze te wojny niesa jak na Arcani tamte wojny to co innego nikt nies*******a tylk ostaja na przeciwko siebie i sie klepia co prawda tam jest troche bardziej wyrownane co do ilosci walczacych po obu stronach ^^
Latim3rid
10-02-2007, 08:39
Szkoda ze te wojny niesa jak na Arcani tamte wojny to co innego nikt nies*******a tylk ostaja na przeciwko siebie i sie klepia co prawda tam jest troche bardziej wyrownane co do ilosci walczacych po obu stronach ^^
Lol. Czlowieku, daj spokoj, przeciez ustawienie battla na Arcani to glupota jak ich malo. Dajesz sie ostrzeliwac i tylko na farta lecisz z kombosami. Tak sie nie bije.
Nemtor & Masak vs Kiperlana to byla wojna.
Co do filmow to widac ze ktos od kazadumow bo wy nie udostepniacie filmow dla szarych ludzi (nie w gildi).
Doniu milcz nawet nie masz czym wrzucic tego listu.
koniu-radoga
10-02-2007, 11:32
Co do filmow to widac ze ktos od kazadumow bo wy nie udostepniacie filmow dla szarych ludzi (nie w gildi).
Doniu milcz nawet nie masz czym wrzucic tego listu.
Kazadum to ja i wiem, ze nikt tego nie robi wiec nie siej plotek !!!!
Latim3rid
10-02-2007, 11:59
Jutro koniec banika !! :D
Kolos from rodos
10-02-2007, 12:25
Name: Donniu
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Titania
Residence: Rookgaard
Last login: Feb 08 2007, 19:19:07 CET
Account Status: Free Account
hmm...
Master Vilum
10-02-2007, 12:34
hmm...
Refleks...:baby:
PaTrYkOlEK
10-02-2007, 12:36
hmm...
Hackowali sie z pa'ulem na zmiane i to sa efekty :P
Smichael
10-02-2007, 15:54
ulala yo ;P lati za co mosz bana jełopie :P
Sir Raxez
10-02-2007, 17:41
Nie zgodze sie... prawdziwa wojna, była jak Del'toro zrobiło masakre Light'om w cyclopolis, może ktoś oglądał... nazwa mówi sama za siebie "Cyclo massacre", wpadli w 10 na ich 15 i tylko na gamechat: 3 in Dziewka... 1... 2... 3... leży. To sie nazywa wojna a nie krzyczenie: 'come on fight', 'no i can't i need to go to shop witch my mom !!!1111oneoneonenokillmeipay' LOL. Prawde powiedziawszy to nie widziałem jeszcze konkretnego open battle na Titanii ostatnimi czasy, oprócz 'zadymki' przed bramą w Ab'dendriel. Obejrzyjcie kilka filmów z PRAWDZIWYCH bitw, i odrazu sobie uświadomicie co możecie zrobić lepiej, a czego sie wystrzegać. http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/5463 <--- oto link do filmiku z masakry na Isarze [Tibia 7.6], obejrzeć naprawde bardzo warto obejrzeć ze względu na combo i zgranie jakie tam się odbywają, radze sie zaopatrzyć w popcorn cole i oglądać przyjemnie... któż to wie, może coś podłapiecie od Del'toro...
Nie zgodze sie... prawdziwa wojna, była jak Del'toro zrobiło masakre Light'om w cyclopolis, może ktoś oglądał... nazwa mówi sama za siebie "Cyclo massacre", wpadli w 10 na ich 15 i tylko na gamechat: 3 in Dziewka... 1... 2... 3... leży. To sie nazywa wojna a nie krzyczenie: 'come on fight', 'no i can't i need to go to shop witch my mom !!!1111oneoneonenokillmeipay' LOL. Prawde powiedziawszy to nie widziałem jeszcze konkretnego open battle na Titanii ostatnimi czasy, oprócz 'zadymki' przed bramą w Ab'dendriel. Obejrzyjcie kilka filmów z PRAWDZIWYCH bitw, i odrazu sobie uświadomicie co możecie zrobić lepiej, a czego sie wystrzegać. http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/5463 <--- oto link do filmiku z masakry na Isarze [Tibia 7.6], obejrzeć naprawde bardzo warto obejrzeć ze względu na combo i zgranie jakie tam się odbywają, radze sie zaopatrzyć w popcorn cole i oglądać przyjemnie... któż to wie, może coś podłapiecie od Del'toro...
Tylko oni dwaj rozwalali prawie cala gildie. Raz pokazali jak 2x 30 lvl i 19 lvl moga pojechac bande high lvl (np. Kobylek) ; ) ss duzo stron wstecz.
Master Vilum
10-02-2007, 18:19
Tylko oni dwaj rozwalali prawie cala gildie. Raz pokazali jak 2x 30 lvl i 19 lvl moga pojechac bande high lvl (np. Kobylek) ; ) ss duzo stron wstecz.
Poprostu wykorzystali blad tibi tak jak Acko na MOricie....wiec to nie jest zadne pro lol.........Acko chociaz uciekl przed calym Unitem to jest pro a nie....zalosne ;( :baby:
Poprostu wykorzystali blad tibi tak jak Acko na MOricie....wiec to nie jest zadne pro lol.........Acko chociaz uciekl przed calym Unitem to jest pro a nie....zalosne ;( :baby:
widziales? nie - zamknij pysk ujebali sower winda / skoots a reszty nie pamietam ale prawie zajebali mastah dadi bez buga a kobylek byl glupi i sie wpierdolil ; )
PaweLLo141
10-02-2007, 19:21
Seq żebyś się nie ździwił ;p twoje źródło jest do dupy mogę wrzucić ci nie 1 ;P
juz mam 80 ms i team dobije 100+ kiedyś i z teamem wjazd robie po was wszystkich nie bój się o to
btw. ja jestem starym ownerem więc nie mieszać mnie w to co z donniem się stało...
Master Vilum
10-02-2007, 19:43
Seq żebyś się nie ździwił ;p twoje źródło jest do dupy mogę wrzucić ci nie 1 ;P
juz mam 80 ms i team dobije 100+ kiedyś i z teamem wjazd robie po was wszystkich nie bój się o to
btw. ja jestem starym ownerem więc nie mieszać mnie w to co z donniem się stało...
Nie, Nie ja juz sie nim zajme np xD8o
Sir Raxez
10-02-2007, 19:57
Dobra dobra, all @up. Ale co ma wykorzystywanie buga do tego co powiedziałem ;>?, skoro wykorzystywał/li buga to tak czy siak pokazuje do czego sie trzeba posuwać jak sie nie może czegoś zrobić normalnie. I czym się tu podniecać... . Chcecie zobaczyć dlaczego tak wychwalam Del'Toro? zobaczcie filmik, nie chcecie - dalej brnijcie w swoich trudnych do zrozumienia przekonaniach, ja nie będe przecież ingerował w wasze życie, poprostu zaproponowałem obejrzenie akcji w "alternatywnej rzeczywistośći" gdzie nie trzeba używać bugów, wystarczy zgranie i współpraca... taka jest prawda, i tutaj nie ma żadnej bariery językowej ani nic, członkowie Del'Toro to w większości Szwedzi - tak samo jak Unit <stary, nie wiem jak teraz>, więc skoro Szwedzi potrafią się zorganizować, potrafią myśleć i wykorzystywać walory terenu <jak choćby pokazane na filmiku>, to czemu Polacy nie mogą? czemu zawsze dostawaliśmy w dupe? w czym tkwi problem... . Przecież lvle macie dobre, mówicie po Polsku rozumiecie się... kurde to zupełnie jak w myśl znanego przysłowia "cudze chwalicie swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie", i czy ja musze sie zniżać do tak wyrafinowanych środków aby wam uświadomić, że wystarczy się ustawić, dogadać o taktyce i zaatakować?
Szwedzi to też ludzie, jak każda inna nacja, więc ruszcie dupy i coś ze sobą zróbcie... bo aż żal dupe ściska jak przeglądam te forum i widze, że sie wyzywacie a w Tibii pojedyńczo lecz zajebiście wytrwale was wybijają. Dobra ja wam już nie będe tutaj gadał bo i tak pewnie jak zwykle sobie to olejecie no ale warto spróbować.
Osiol221
10-02-2007, 20:15
no zajebiście alfo i omego.. to w 1939 roku też każdy znał swój język i każdy też był zorganizowany jak nigdy .. i czemu z początku przegrywaliśmy??? wniosek nasuwa sie sam... strategu taktyczny..
Komisarzyk
10-02-2007, 22:25
Open battle nie widziales bo nie byly upublicznione ale beda niedlugo na wmv.
Czy ty uwazasz ze dobre poslugiwanie sie chatem na open battle jest czyms czym nalezy sie szczycic??Zapomniales ze w tamtych czasach juz bylo vent/ts ??Widocznie przeciwnik nie stawial za duzego oporu jezeli oni mieli czas na to zeby czytac chat. Wiec nie uwazam zeby to byl przyklad nadzwyczajnej taktyki i zgrania nie ujmujac nic Del 'toro bo jednak zapisali sie oni w historii Tibi.
Latim3rid
10-02-2007, 23:13
ulala yo ;P lati za co mosz bana jełopie :P
Hack ^,-
@Sir Raxez
Poslugiwalismy sie ventrilem. A czat byl tylko po to aby ludzie bez glosnikow mogli wiedziec o co chodzi.
Smichael
10-02-2007, 23:27
hej ty pało od dt nie wymadrzaj sie bo goffno o nich wiesz &.&
Sir Raxez
11-02-2007, 01:48
hej ty pało od dt nie wymadrzaj sie bo goffno o nich wiesz &.&
Lol... dontkillmeplxipay100knoplx. Czy ja się wymądrzam? loool ja poprostu mówie jaka jest prawda, a jeżeli Ci sie coś nie podoba to wyjdź i zamknij drzwi. Nie wiem, ktoś wam mówi prawde a wy odrazu czujecie sie pokrzywdzeni... Smichael weź sie może uspokuj, jak narazie do Ciebie nic nie powiedziałem co mogło
Cie urazić, więc nie wjeżdżaj na mnie dobra? bo i tak to nic nie zmieni.
Lol... dontkillmeplxipay100knoplx. Czy ja się wymądrzam? loool ja poprostu mówie jaka jest prawda, a jeżeli Ci sie coś nie podoba to wyjdź i zamknij drzwi. Nie wiem, ktoś wam mówi prawde a wy odrazu czujecie sie pokrzywdzeni... Smichael weź sie może uspokuj, jak narazie do Ciebie nic nie powiedziałem co mogło
Cie urazić, więc nie wjeżdżaj na mnie dobra? bo i tak to nic nie zmieni.
niektorych inteligentniejszy styl polemiki, ukladania zdan i co gorsza stosowanie przyslow moze urazic, gdyz odslania ich wlasny poziom inteligencji =)
Hack ^,-
@Sir Raxez
Poslugiwalismy sie ventrilem. A czat byl tylko po to aby ludzie bez glosnikow mogli wiedziec o co chodzi.
a istnieja jeszcze tacy? ^.-
Ludzie czy wy inaczej nie umiecie rozmawiac? Potraficie tylko się kłucic i wyzywac? Wkoncu wezmą wam zamkną ten temat i będzie po problemie... Zachowujcie się jak ludzie bo dotychczas to widze tylko "dzieci neostrady" i "emokid"(dzieci poniżej 15 roku życia) ... Opanujcie się ludzie chyba nie bijecie mamy krzesłem dla tego, że was ktoś w Tibi zabił... To jest tylko gra...
Sir Raxez - nie wiem w tej chwili do których polaków mówisz, bo przecież my w kazadum które ma sojusz z Unitem nie narzeka na brak organizacji lub taktyki:P
A jeżeli chodzi ci o IB.... najpierw trzeba mieć jaja, potem można myśleć o taktyce:)
KRuwa Genkotsu zamknij ta jape juz bo jak bys byl w 10 a atakowalo by cie kurwa wiecej niz 30 bo tylu was jest w tym sojuszu to tez bys niewalczyl wiec zamknij morde >.<
unit / Kazadum /AoW czy ja mowilem ze niemacie jaj jak sie przez2 miechy nielogowaliscie na zadne open battle ani nic a unit Expil ? Zastanow sie chwile zanim cos wpowiesz jak bysmy walczyli 30 na 30 takie same lv to bysmy walczycli a ze w Ib czesc niema nawet 100 a jest/bylo nas kolo 10-15
a was 20-40 to ciekawe kto niema jaj wyskocz 15 na 15 i zobaczymy :D
Mocny jestes jak sie masslogujesz z 30 osobowa grupa i idziesz klepac 1 ,2 albo powiedzmy 10 ?
Was bylo kolo 30 na ostatnim opb a Cf 10-15? i ja tez wyskoczylem tam wiedzac ze przy lepszej salwie zdycham jak kaczka co prawda stalem sz tylu i sie przygladalem bo niejestem czlonkiem Cf by walczyc po ich stronie.
Master Vilum
11-02-2007, 15:36
KRuwa Genkotsu zamknij ta jape juz bo jak bys byl w 10 a atakowalo by cie kurwa wiecej niz 30 bo tylu was jest w tym sojuszu to tez bys niewalczyl wiec zamknij morde >.<
unit / Kazadum /AoW czy ja mowilem ze niemacie jaj jak sie przez2 miechy nielogowaliscie na zadne open battle ani nic a unit Expil ? Zastanow sie chwile zanim cos wpowiesz jak bysmy walczyli 30 na 30 takie same lv to bysmy walczycli a ze w Ib czesc niema nawet 100 a jest/bylo nas kolo 10-15
Mocny jestes jak sie masslogujesz z 30 osobowa grupa i idziesz klepac 1 ,2 albo powiedzmy 10 ?
Was bylo kolo 30 na ostatnim opb a Cf 10-15? i ja tez wyskoczylem tam wiedzac ze przy lepszej salwie zdycham jak kaczka co prawda stalem sz tylu i sie przygladalem bo niejestem czlonkiem Cf by walczyc po ich stronie.
Jestem ciekaw dlaczego nie walczycie po stronie EiV ^.- ale wy i tak chyba slyszalem ze na Morgane lecicie xD
Bolter, niestety nie wiesz nic, atakowaliśmy kiedyś i w 8 i między innymi byłem tam ja, więc gówno wiesz:) Kto ci każe iść w 10, a EiV to co? A GA to chyba 40 było co nie? A jeżeli myślisz że chodzi o ilość to gówno wiesz, tak zacznijmy od tego.
atakowaliscie w 8 CHYBA 1 buahhaha daj spokoj no co Ga bylo 40 i tak ich atakowalismy wiec jakis problem? a to ze niechcelismy isc na Opne to nasza sprawa :P
nielicyz sie tylko ilosc ale gdy unas jest w gildi pare osob 70 lv a uwas moze z 2 na 40 osob to troche niema sznas nawet gdyby nas bylo 10 po 120 levele a was 40 po lv 90 to sama ilosc nadrabia demage ^^
Osiol221
12-02-2007, 00:21
śmieszny jesteś... narobliście sobie kiedy byliście tacy pewni siebie a teraz płaczesz że was za mało...
No buhahauahu usmialem sie jak nighdy z mojego posta :/ to oni uwazaja ze sa niewiadomo kim w grupie ^^ poprostu
Latim3rid
12-02-2007, 14:16
No buhahauahu usmialem sie jak nighdy z mojego posta :/ to oni uwazaja ze sa niewiadomo kim w grupie ^^ poprostu
Bolter, juz lepiej nic nie mow.
Wiele razy bralismy jak najwiecej wiary na sneak attacki, i wiele razy tez probowalismy cos zrobic nawet gdy bylo nas okolo 10. A jezeli smiejesz sie ze Alliance atakuje kogos w 40 osob to nie ich wina, ze tylu jest aktywnych. :)
Trzeba być idiotą, żeby nie wykorzystywać przewagi. Na szczęście my nie jesteśmy tacy jak bolter, bo byśmy przegrywali:) Chcesz to sobie wyskakuj solo, albo na duele nawet możesz sobie rycerski kodeks wystawić, bez sd, albo bez uh, tylko kto jest na tyle głupi by na to pójść?
Czy stwierdzasz ze jestem glupi ?! nie ja poprostu niejestem nobem i niekozacze tylko wtedy gdy nas jest wiecej bo niemowie ze kurwa zaatakowalem pasadene bo ans byl owiecej bo ja kozak jestem poprostu
Nie wiem czy głupi, ale wiem że wystraszony. A na tibia.com to taaaaką wielką mordę miałeś.
-=Misiekmen=-
12-02-2007, 16:55
Czy stwierdzasz ze jestem glupi ?! nie ja poprostu niejestem nobem i niekozacze tylko wtedy gdy nas jest wiecej bo niemowie ze kurwa zaatakowalem pasadene bo ans byl owiecej bo ja kozak jestem poprostu
btw. "nie" z czasownikami piszemy osobno :O
i paru znaków interpunkcyjnych Ci zabrakło ^^
Master Vilum
12-02-2007, 17:23
Darujcie juz te klotnie boze....
To poprostu wojna jest i nie piszcie...piszcie tylko wtedy jak sie cos naprawde dzieje:confused:
oj vilum to ty zaczeles klutnie gadalismy normalnei a ty nagle sie obraziles jak 13 letni bachor i zgrywasz kozaka zamiast normalnie gadac ostatni o z Versem calekiem spokojnie pogadalismy bez insultow i bez zadnych Dogryzek ^^
-=Misiekmen=-
12-02-2007, 18:49
No i bolter dostał reporta =(
Skrzator
12-02-2007, 18:55
Misiek zebym ja ci reporta nie zrobił bo cię w Opolu dorwą ;*
-=Misiekmen=-
12-02-2007, 19:02
hohoho czyżby groźby? :o
No to paymentow nadszedl czas:) Dla mnie troszke niezrozumiale, ale co zrobic
Komisarzyk
12-02-2007, 21:04
Tak sie wtrace a propos tych dziwnych liczb ktorej podaje Bolter "40 na jednego" czy cos w tym stylu.
Zacytuje z tibia.com mojego kolege (Emzy Thainheart):
"First open battle:
Kazadum & Unit & AoW = 23
EiV = 21
Second open battle:
Kazadum & Unit & AoW = 18
EiV = 18
Third open battle:
Kazadum & Unit & AoW = 25
EiV: 22
The third open battle may be slightly wrong....."
Master Vilum
12-02-2007, 22:52
Tak a Propo....Gratulujemy Ancient Bolterowi i Ancient Sorcererrowi dolaczenia do gildi EiV :-)8o ;( :D B) :o
A co mam sie patrzec jak pisze mi rostein 1,5kk do zaplaty zanic i patrzec jak mnie huncicie bez sensu ^^
Skrzator
13-02-2007, 09:15
hohoho czyżby groźby? :o
wiesz koledzy byli po ciebie w "Planecie" i podobno nie chciałeś wyjść ;)
Groźby nie. Nie zachowujmy się jak 3 letnie dzieciaczki.
Co do EiV. Mogliście to przewidzieć.Nie zdziwcie się jak przegracie wojne bo wasz szanowny taktyk Gaura zhunci jeszcze połowe servera ^^.
Master Vilum
13-02-2007, 10:57
wiesz koledzy byli po ciebie w "Planecie" i podobno nie chciałeś wyjść ;)
Groźby nie. Nie zachowujmy się jak 3 letnie dzieciaczki.
Co do EiV. Mogliście to przewidzieć.Nie zdziwcie się jak przegracie wojne bo wasz szanowny taktyk Gaura zhunci jeszcze połowe servera ^^.
I dobrze bedzie wiecej fragow xDD Inni odchodza inni dochodza ^.- jak jeszcze czegos nei zauwazyles twoj blad xD
Martinesz
13-02-2007, 11:40
lol, zachowujesz się jak dzieciak. omG, nie porównuj Tibi do rl'a, jeżeli jesteś taki mastach to stań na rl do walki z równymi
tak btw. jesteś noob, jakich mało. dzieliłeś acc z bolterem, nawet same ss o tym swiadczą etc. i się wykazuje wielkim PVP. padłeś ostatnio jak noob 2x. więc wątpie, abyś przyniósł "coś" z bolterem do EiV, może jedynie lizanie dupy i stanie w dp.
bb PA ;<
bedzie wiecej fragow bedzie wiecej fragow ^^ moze nawet mi ktoregos zaliczy -.- exori powah ;p
koniu-radoga
13-02-2007, 14:51
@Pars
a moze wystarczy fist? :cup:
@Pars
a moze wystarczy fist? :cup:
nie jestem pierwszy w fiscie;p jakis 8 lev ma 73 ;/
hoho martinesz, ty dopiero grajac na titani pokazywales jaki z ciebie pro gamer etc nie?
prosba nie rozsmieszaj mnie =)
A co do tej wojny, to spoko kazadumki ;) ciekawe czy po niej dlugo bedzie pokoj i bedziecie tu grac ;D. Pozdro :>
koniu-radoga
13-02-2007, 16:22
hoho martinesz, ty dopiero grajac na titani pokazywales jaki z ciebie pro gamer etc nie?
prosba nie rozsmieszaj mnie =)
A co do tej wojny, to spoko kazadumki ;) ciekawe czy po niej dlugo bedzie pokoj i bedziecie tu grac ;D. Pozdro :>
Kupe czasu nie gralismy wiec musimy ten czas nadrobic.
Po wojnie bedzie nastepna i tak caly czas. Titania lubi wojny :evul:
Latim3rid
13-02-2007, 16:31
Kupe czasu nie gralismy wiec musimy ten czas nadrobic.
Po wojnie bedzie nastepna i tak caly czas. Titania lubi wojny :evul:
Hehehe juz nastepna wojne planujecie :D?
A co do Parsa ahahah po co Ci weapon ;d zaloz power ringa ;D i jazda :D
@jestem hunted przez dagotta :(((((( ;P :Dddddd
Matrinesz n/c jestes najwiekszym progamerem ajak mi udowodnisz po tych ssach ze dzieliem znim konto Tak apropo mam 2 kompy w domu i skrzat czesto wpadal i gral na moim 2 kompie czy to znacyz ze ja znim sharuje ?
Niesadze ^^
Padl jak noob a kto w 8 osob chcial go zajebac i all padli od 2 mort hurow bez manashielda jak nooby
Ale z was Evul Pekery martinesz
Tak apropo klutni to tylko Gra pamietajcie jednak z Gaura MOIM zdaniem niema checi dzielic wladzy wrazie wygranej z m.in. Polakami i innymi obcokrajowcami jak bylo gdy Xanfin Da star i inni byli w unicie wygrali pare walk i wyjebali ich i zaczeli huncic nieliczyl bym na wygrana zadnej strony bo znow moze byc tak ze Unit powruci i ani ja ani zaden Kazadum niebedzie tu mialo prawa glosu ^^.
Moze i duzo niewniose do EiV to jest tylko 150-230 hita wiecej wrazie co i jak by co dodatkowy frag ale niebede siedzial cicho bo jestem hunted i mam do zaplaty 1,5k mam czekac az ktos wygra a jak Kazadum to im zaplacic? bez sensu ja sie nieboje stracic chara
i niesiedze jako neutralny mimo hunta "nie mamusiu strace postac jak wejde do wojny :'<"
mam jedno pytanie, takie zasadnicze - kazadum jest z unitem po jednej mańce?
@arm
z czescia unitu, typu gaura, arn etc
latuz vazz fummlan sa ze skrz i kikiem~
a kazadum po zakonczeniu tej wojny znow wyleci z serva, ale to juz norma ^^
nie kumam tego servera, kazadum wrogowie unitu sa z nimi, no comment, a vazz to przyjaciel vaxe przeciez przytocze tutaj cytat ktory padl z ust niejakiego vaxe : "gdybym mial 2 pary bohow to bym dal jedna vazowi" elo
Skrzator
13-02-2007, 16:51
lol, zachowujesz się jak dzieciak. omG, nie porównuj Tibi do rl'a, jeżeli jesteś taki mastach to stań na rl do walki z równymi
tak btw. jesteś noob, jakich mało. dzieliłeś acc z bolterem, nawet same ss o tym swiadczą etc. i się wykazuje wielkim PVP. padłeś ostatnio jak noob 2x. więc wątpie, abyś przyniósł "coś" z bolterem do EiV, może jedynie lizanie dupy i stanie w dp.
bb PA ;<
Zaloguj na swojego "maina" Latimerid ;*
Masslog ok 15+ osób przeżył byś to ;)?Sorcem^^?
nie kumam tego servera, kazadum wrogowie unitu sa z nimi, no comment, a vazz to przyjaciel vaxe przeciez przytocze tutaj cytat ktory padl z ust niejakiego vaxe : "gdybym mial 2 pary bohow to bym dal jedna vazowi" elo
"gdy nie mozesz z kims wygrac to sie do niego... przyłacz"
cytat pasuje tu ale tylko czesciowo
jak wiadomo przegrywalismy z unitem i to na całej linii ale cos sie stało
unit sie rozpadł a jako 2 niezależne czesci nie moga zbyt wiele
pamietajcie oni byli bardzo zgraną grupą 20 playerów z dobrym pvp była to optymalna ilosc teraz jest ich po 10
gaurze nie zalezy na servie a my kozystamy z darmowej pomocy ;]
ktos mowil ze unit wyjebie nas z serva? gowno prawda jako 20 zbalansowanych osob dawali rade ale odcinajac sie od połowy, no niestety ale to juz troche za mały powah ;/
Pamietaj zze to sa ludzie ktorzy bardzo dobrze sie znaja co z tego ze z 2 roznych miast zawsze moze dojsc do zgody i do tego ze sie znow polacza.
Według mnie ta wojna może sie potoczyć różnie niezbadane sa wyroki boskie:P
Życze powodzenia Kazadum+Unit
///
Squn
PaweLLo141
13-02-2007, 17:22
Widać że niektórzy nie znają pewnych faktów (bolter i reszta noobów ). Gaura nie jest takim frajerem jak gildia Ib i ma szacunek i nikogo nie wyjebie no chyba że was Ib :D Co do ancienta omg kurwa wpadlismy po ancienta 15-20 lvl 4 osoby to chyba wiadomo ze 55 ms rozjebie chociaż noobów zabliśmy kilku :D ale dzień wcześniej jak mieliśmy lepszy team do ancient co robił "utani gran hur i juz go nie ma" więc spoko.Tomy nie śmiej się z martinesza to jak by chciał to by cie rozjebał jednym palcem i miej się na baczności bo na ciebie przyjdzie pora :
Chary się robią na wojne kilka masterów :D
koniu-radoga
13-02-2007, 17:35
Hehehe juz nastepna wojne planujecie :D?
A co do Parsa ahahah po co Ci weapon ;d zaloz power ringa ;D i jazda :D
@jestem hunted przez dagotta :(((((( ;P :Dddddd
Nie planujemy wojny. Ja bym chcial pograc jak najdluzej na titania ( pierwszy moj serwer :) ) ale czas pokarze.
Pamietaj zze to sa ludzie ktorzy bardzo dobrze sie znaja co z tego ze z 2 roznych miast zawsze moze dojsc do zgody i do tego ze sie znow polacza.
jezeli kolega by ci shackowal chara i zjechał kilkadziesiąt leveli a ty bys o tym na 100% wiedział to nie wiem czy bys sie z nim pogodził ;]
ah btw welcome on our battleground ;]
Master Vilum
13-02-2007, 17:41
Nie wogole Bolter nie sharowales wogole ze Sorcererrem czemu klamiesz? nie kapuje tego :(
koniu-radoga
13-02-2007, 17:42
Dlaczego ja sie z nam z morita dobrze i zawsze walczymy po przeciwnej stronie :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.