zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Aimar
18-07-2006, 13:37
Witam. Jak wszyscy wiemy ostatnio co raz więcej ludzi z unitu przestaje grać. Gaura na przykład ostatni raz zalogował się 8 czerwca .Johny Gunsy tez posiada status Free Account a kilku Unitów praktycznie loguje sie sporadycznie. Jak myślicie czy nie jest to dobra okazja do przejęcia serwera? Wiemy że ludzie z Kazadumu i Seraph raczej już nic nie zdziałają gdyż nie mają dobrego zgrania, ale przecierz są też inne silne gildie na Titanii, które w mojej opini są w stanie pokonać Unit. Ma tu na myśli gildie Fusion, która w swoich szeregach ma wiele wysoko levelowych postaci. Jeśli nie wszyscy Unici grają łatwiej byłoby łapać pojedynczych i powiększać ilość fragów. No i może zawsze nadeszła by jakaś pomoc ze strony dwóch wyżej wymienionych gildii czyli Kazadum i Seraph.

Prosze o wasze opinie na ten temat..

Xehe
18-07-2006, 14:16
Hmm.... wg. mnie nie ma szans najac Unitow to gdyby ktos wszczal wojne przeciw nim odrazu by pokupowali pacc/zrobili sie active.=/

Ko$moZ
18-07-2006, 18:57
To mocna gildia.Nie bardzo

Masywny_Titania
18-07-2006, 19:35
Watpie zeby byla takowa szansa, wiadomo ze kazdemu, nawet takiemu ktory jest retired, zalezy na gildii i ziomkach wiec najpewniej by wrocili all albo prawie all zeby ratowac gildie... na razie nawet jakby sie wszystkie h-lvl gildie na unit rzucily to watpie w ich szanse... czas pokaze, moze sie lepiej zgraja, zrobia wieszle lvle, ale i tak bedzie trudno...

Martinesz
21-07-2006, 15:29
akurat ma szanse
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85362&highlight=unit

kazadum teraz ich pojedzie, po update w 100%, bo to dla nich jest ten update. Przecież kaz/ser nie mieli szans z aimbotami... a pozatym pozbyli sie kilku szpiegów w swojej gildi i widac efekty. pozdrawiam

Osiol221
21-07-2006, 21:03
LOL widziales chociaz jeden Film z Unitami?? no chyba wlasnie nie.. oni sa tak zgran ze nawet z beznadziejnej sytuacji na wojnie Potrafia zrobic cos takiego ze nikt inny by tak nie umial... Po za tym THE UNIT to jest legenda Tibi jedna z najslyniejszych w calej Tibi ( jak nie najslyniejsza) po prostu nie ma szans ze by ktos inny przeja wladze :)

Khazar
22-07-2006, 02:19
Tu sie zgodze - legenda Unitow porownywalna jest w swoich rozmiarach do legendy Del'toro. Nic nie dadza boty i 60 osob (na kilkanascie) jezeli tamci od pierwszych dni swoich postaci graja razem. Poza tym, Szwedzi to Szwedzi, i zadni Polacy ich nie rozwala - taka prawda.

Vivalis Revan
22-07-2006, 02:34
Z tym porównywaniem do Del'Toro jednak bym sie wstrzymał. ^.-

Khazar
22-07-2006, 16:04
PA jednych i drugich jez bez watpienia podobne.

Elder Nagan
22-07-2006, 19:03
btw. Kazadum i Seraph tez mieli boty poprostu niepotrafia sie zgrac..
"szwedzi to szwedzi"...poprostu neiboja sie o swoje opstacie i sa lojalni...
z unitem jest szansa wygrac tylko trzeba miec zgrana druzyne

Osiol221
22-07-2006, 20:32
Nawer nie porwnujcie Del'toro do Unitow bo Unity bija ich na glowe ;) taka prawda

Master Vilum
23-07-2006, 09:29
Witam. Jak wszyscy wiemy ostatnio co raz więcej ludzi z unitu przestaje grać. Gaura na przykład ostatni raz zalogował się 8 czerwca .Johny Gunsy tez posiada status Free Account a kilku Unitów praktycznie loguje sie sporadycznie. Jak myślicie czy nie jest to dobra okazja do przejęcia serwera? Wiemy że ludzie z Kazadumu i Seraph raczej już nic nie zdziałają gdyż nie mają dobrego zgrania, ale przecierz są też inne silne gildie na Titanii, które w mojej opini są w stanie pokonać Unit. Ma tu na myśli gildie Fusion, która w swoich szeregach ma wiele wysoko levelowych postaci. Jeśli nie wszyscy Unici grają łatwiej byłoby łapać pojedynczych i powiększać ilość fragów. No i może zawsze nadeszła by jakaś pomoc ze strony dwóch wyżej wymienionych gildii czyli Kazadum i Seraph.

Prosze o wasze opinie na ten temat..

Fusion ma pomoc? Ty chyba śnisz ostatnio co zabili Fummlana itp to tam prawie zabili Gunara i Gunar chcial Kazadumowi wojne zrobic a jakbylaby wojna to 3/4 gildi odeszla by bo tam sie wszyscy boja i tam jest wiekszosc knightow i co zrobia knighci? Cale gowno:)

Morii
31-07-2006, 16:29
Okhara padnie niebawem :)
I znow bedzie spokoj na Titani......

Nirvy
31-07-2006, 17:59
Nawer nie porwnujcie Del'toro do Unitow bo Unity bija ich na glowe ;) taka prawda

Wez człowieku sie schowaj, kolega spod depo ci o tym powiedział?

Soul's
31-07-2006, 21:21
lol
kilku z nich bez botów nic nie potrafi zrobić -.-

widziałem ja chyba lemon el'loco~ hmm albo nie on?!(nicka nie pamiętam bo dawno się na tit~ nie logowałem) w każdym razie 100+ palek lał 40 knighta gdyby nie pomoc kilku gości nie ubił by go-.- sami biegali chyba z 40 minut -.^

więc pozdro

PS Del'tor rlZ 4ever

Gothican
31-07-2006, 21:30
juz chyba nikt nie wierzy ze kazadum moze cos zrobic
unit to potega beda rzadzic do konca, a co do fusion no coz, imo boja sie unitow, wszyscy sie ich boja, wiec nic nie wskuraja

Nirvy
31-07-2006, 21:58
Nie gram na titani, ale gdy zobaczyłem gildie i lvle na titani to zdałem sobie sprawe że jeżeli by się zjednoczyli i by użylwali ''ventrilo'' i by co dzien robili mass logi to by to wygrali.

Tak na marginesie, proszę nie porównywać unitów do Del'toro ponieważ Del'torowcy sa najlepszą gildią co ma najlepsze pvp i tak pozostanie więc nie gadać tekstów ''unit bije o głowe del'toro!''.

Ptak~
31-07-2006, 22:55
Nirvy popracuj nad skladnia ;-) Bo piszesz jakby Ci wlasnie kumpel spod depo dyktowal ;-)

Co do porównywania DT i Unit, mhm, nie wiem, nie znam sie. Widzialem jednak jeden filmik Unit'ów, "Toxic Fire" i niektóre akcje zrobiły na mnie wrażenie. Natomiast na Isarze nie gram, z DT filmików nie widziałem, słyszałem ze to najwięksi PA, że mają dobre pvp i w sumie to nic wiecej. Za to o the Unit wiem, że są świetnie zgrani.

Pozdrawiam,
VocationOwner

Osiol221
31-07-2006, 23:24
Nirvy nic nie wiesz i nigdy nie widziales akcji Unitow a ni TD wiec sie nie odzywaj Unit jak juz sie zbierze to szybko zaltwia sprawe i to pokazuje kazdy film za to TD ogladalem kilka filmow z nimi i sie meczyli w h u j a wiec nie mow mi takich rzeczy ... po za tym przemawia chyba przez ciebie jakas nie chec do Unitow wiec tak to se mozesz porozmawiac...-.-

Rosi
31-07-2006, 23:38
tJaaaaaaaa i by tylko ktoś zrobił wojne to już all pacca mają i są znowu -.- nie mogą odpocząć ludzie czy jak....... zresztą niech Unit rzadzi oni są tak dobrze zgrani....Widziałeś ich filmiki ? Wymiatają

Osiol221
31-07-2006, 23:57
nooo wreszcie ktos prawe napisal :D

Morii
01-08-2006, 00:50
Maly news wczorajsza potczyka na moscie do veno dragsow
sklad Unitow:9 osob z czego 3 nie z gildi

skład kazadum; Wszyscy w zasadzie oprocz sumera (21) osob

Wynik 0:0 , okhara i kazadum dali mass log out bo stwierdzili ze to nie ma sensu

:) wiecej info jak cos sie stanie postaram sie umieszczac filmy

Pozdro, Mori~

Osiol221
01-08-2006, 08:40
omg niezle haha

Ptak~
01-08-2006, 08:50
I ktoś tu pisał o przebijaniu Unitów ?:confused:

Kajzer
01-08-2006, 23:07
jak tak patrze na wasze posty to mi sie smiac chce,
uwazacie ze unici to bogowie, rotfl
jakos fummlan i frida padli w 3 sekundy oidora blokowalem osobiscie i jakos nie teleportowal sie za mnie a jak dostal m wala za plecki i koledzy nie mogli go uhnac to wiecie co? Wyrócił sie;] btw na yelow hp stal przez jakies 2-3 sekundy i uciekal, poprostu noob;]
ale ok gadajcie jak chcecie ja wiem ze unit upadnie adios;]

Osiol221
01-08-2006, 23:24
@up czlowieku ty umiesz liczyc ?? widziales ile was tam bylo?? chociaz gral bys 100 lat to i tak bys nie dorownal im :] a jak taki cfany jestes to zamiast partyzanke robic zawalczcie otwarta wojna haha.. smieszny jestes po za tym co to za problem zabic Ed czy Msa w trapie :] przeciez ona ma tyle sd ze wcale nie potezne Combo zabije go wiec sie tak dziecko nie podniecaj

Nirvy
02-08-2006, 08:58
Osioł prosze Cię wyjdz stąd ja osobiście byłem przy wojnach del'toro vs light etc i widziałem jak walczą , unit jest mocne ale by nie dało by rady Del'toro. O Del'toro słyszy się w całej tibi. Widziałem jak walczą obie strony więc plx?

Kajzer
02-08-2006, 09:26
@up czlowieku ty umiesz liczyc ?? widziales ile was tam bylo?? chociaz gral bys 100 lat to i tak bys nie dorownal im :] a jak taki cfany jestes to zamiast partyzanke robic zawalczcie otwarta wojna haha.. smieszny jestes po za tym co to za problem zabic Ed czy Msa w trapie :] przeciez ona ma tyle sd ze wcale nie potezne Combo zabije go wiec sie tak dziecko nie podniecaj

data twojego dolaczenia do tego forum mowi sama za siebie, nie mam zamiaru sie z toba kłocic jezeli jestes na tyle ograniczony zeby nie widziec chociazby jak padł oidor (zabity przez samych knightow i palkow) to twoj problem, pozatym oni maja wyzszych sorcow sa bardziej zgrani bo sa z jednego miasta, a i tak teraz dostaja oklep i siedza w pz.
jak to kiedysa powiedzial jeden mądry czlowiek: "Wyjdz" tak ja tez to czynie wzgledem ciebie teraz ;)

Osiol221
02-08-2006, 09:54
hahaha liczyliscie ile razy oni was zabili a ile wy razy ich zabiliscie?? NIrvy napewno nigdy nie widziales wojny DT wiec sie nie odzywaj po za tym Kajzer oni maja poteznych sorcow ale sie nie loguja wiec sie nie odzywaj :D szkoda ze w tym temacie sie juz odzywaja sami debile :D (Kajzer , Nirvy)

Kajzer
03-08-2006, 00:16
hahaha liczyliscie ile razy oni was zabili a ile wy razy ich zabiliscie?? NIrvy napewno nigdy nie widziales wojny DT wiec sie nie odzywaj po za tym Kajzer oni maja poteznych sorcow ale sie nie loguja wiec sie nie odzywaj :D szkoda ze w tym temacie sie juz odzywaja sami debile :D (Kajzer , Nirvy)

powtarzasz sie ;)
ty napewno widziales ich wojne, a konto na forum zmieniles bo hasla do starego zjadł ci pies i załozyłes nowe 2 miechy temu. nie no spoko rozumiem, wiesz co?
Najbardziej smiesza mnie ignoranci pokroju ciebie ktorzy maja postac na max 20 lev (nie to zebym sie czepail lev) a wojne znaja tylko z opowieści albo filmikow, jestes pewnie jedna z tych osob ktore dostając hita od jakiegos midle leva zasłaniaja się jakims 100+ lev tylko dlatego ze on kiedys kupował od ciebie uhy, naprawde załosne;]

Elder Nagan
03-08-2006, 11:41
Nie gram na titani, ale gdy zobaczyłem gildie i lvle na titani to zdałem sobie sprawe że jeżeli by się zjednoczyli i by użylwali ''ventrilo'' i by co dzien robili mass logi to by to wygrali.

Tak na marginesie, proszę nie porównywać unitów do Del'toro ponieważ Del'torowcy sa najlepszą gildią co ma najlepsze pvp i tak pozostanie więc nie gadać tekstów ''unit bije o głowe del'toro!''.

ehh uderz sie w glowe...neiznasz del'toro nawet niewidizales ich w tibii nigdy tylko slyszales jaky to oni sa wspaniali...kilku del'toro grali na kyrze i jakos jak walilem sie z jednytm z nich to tak pvp bboskiego neimial...wiem ze del'toro niesa noobami bo gadalem kilka razy z jednym z czlonkow i si enie bal stracic postaci...neito co wy wielcy polacy ktorzy sie z br nabijacie chociaz jestescie gorsi od nich...

Osiol221
03-08-2006, 19:36
Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie pierdoly mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie ;)

Petronov
03-08-2006, 20:40
Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie rzodkiewka jest supery mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie ;)

LOL
Kajzer to nie noob (moze troche go ponosza wasze wypowiedzi).
Unit wygrywal dlatego, ze w Kazadum byl szpieg (moze to nie mialo zbytnio znaczenia, ale jednak uniemozliwialo Kazadum atakow z zaskoczenia).
Zgranie - to tyle co okresla Unit. Kazadum wcale nie jest gorsze, nie raz to udowodnili. Nie wolno lekcewazyc przeciwnika, nawet w jego najslabszym okresie. Jak narazie Okhrana (Kazadum+dodatki) radzi sobie bardzo dobrze, oby tak pozostalo!
Dla tych, ktorzy chcieliby zobaczyc jakas akcje Unit:
http://www.**************/file/s0i6id

Osiol221
03-08-2006, 21:08
Kajzer to twoje drugi Uzytkownik??

Morii
06-08-2006, 11:06
Przeciez DT gralo na Titani i w wojnie Faerless przegrali z unitem we fragach 70++:16~

To jezeli chodzi o ich porownanie , Faktem jest ze oidor padl w dziwny sposob, Fummlan i Frida nie mieli szans, ktos moze wspomni jak padl calmek albo nizh w Cyclo?0o

Gaura wrocil i okhara przestala walczyc ;<

Osiol221
06-08-2006, 11:28
no wlasnie :D

Gallar
06-08-2006, 13:02
ehh uderz sie w glowe...neiznasz del'toro nawet niewidizales ich w tibii nigdy tylko slyszales jaky to oni sa wspaniali...kilku del'toro grali na kyrze i jakos jak walilem sie z jednytm z nich to tak pvp bboskiego neimial...

Fajnie. Od świetności DT minęły jakieś 2-3 lata. A formerzy z DT to juz , pomijając Dennisa i jeszcze pare pojedyńczych osób na różnych serwach, troche nie za specjalnie w tibie grają.. I Ty liczysz że trafisz na człowieka z DT z 'tamtych czasów' ? GL.

Przeciez DT gralo na Titani i w wojnie Faerless przegrali z unitem we fragach 70++:16~

Kiedy DT było tymi 'najlepszymi', tymi którzy ustalali reguły, ten Wasz unit to była banda pionków, albo nawet wogóle nie istniał.
Więc z tymi porównywaniami, to możecie wyjść.

Osiol221
06-08-2006, 14:27
HAHAHA tak oczywiscie Banda pinkow chyba cos z glowa masz nie tak :D wejdzi na Titanie i zobacz kto teraz rzadzi Idioto :D i jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj :D

Gothican
06-08-2006, 15:00
HAHAHA tak oczywiscie Banda pinkow chyba cos z glowa masz nie tak :D wejdzi na Titanie i zobacz kto teraz rzadzi Idioto :D i jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj :D

ty to tylko lizesz dupe unitom co nie?

Osiol221
06-08-2006, 16:26
jak nie masz wiecej nic do powiedzenia oprocz tego czy ja lize dupe unitom to w y p i e r d a l a j stad

Pawio
06-08-2006, 22:19
legenda del'toro ? :> słyszał ktoś może o gildii Patriots lub PA-triots?

Emok
07-08-2006, 01:16
=]. Ja kiedyś byłem na wojnie z unitem. Oni są jebani zgrani i maja podzial. Na przykład w wojnie bierze udzial 20 unitow. To 10 walczy a 10 udaje ze walczy i uha tamtych. Prawie ubilem Knighta Zeebe ale Fummlan go uleczyl -.- Pozdrawiam

Kajzer
07-08-2006, 05:40
unici maja wyzsze levele i jesli by byli tacy dobrzy powyklepywali by nas nawet bez gaury i latuza, ale tak sie nie stalo.

Master Vilum
07-08-2006, 09:19
Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie rzodkiewka jest supery mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie ;)

A to niby kim ty jestes, Bogiem? a Kazadum nie ma takiego zgrania jak Unity poniewaz w Kazadum (Okhrana) są nie tylko z jednego kraju i troszke trudniej sie porozumieć a u Unitów wyglada to troszke inaczej...wiec sporo sie mylisz. A to ze caly czas sie kłocisz z Kajzerem i myslisz ze wiesz lepiej to wez lepiej zamilcz bo Kajzer chyba wie lepiej od ciebie napewno:-)

Osiol221
07-08-2006, 15:35
jestes za Kajzerem bo nie lubisz unitow...

BTW. POWIEDZCIE MI TERAZ WSZYSCY NIRVY, KAJZER ITP. TO W CZYM TKWI PROBLEM??? JAK UNIT JEST TAK BEZNADZIEJNY TO CZEMU WY GO NIE MOZECIE WYGONIC NO CZEMU ?!! TYLE ICH WAD WYMIENIAC JACY ONI SA SLABI ITP. TO WYGONICIE ICH Z SERWERU JAK SA TAK BEZNADZIEJNI...

Gallar
07-08-2006, 19:59
@Osiol221: "Zobacz kto teraz rządzi" - teraz, i owszem. Ale wtedy nie rządzili więc porównywanie ich do DT jest IDIOTYZMEM

@Kajzer: Cóż, gdyby Unit miał w sobie choć troche umiejętności i świetnosci dawnego DT, wymietli by przeciwną strone w mig, a na dodatek nikt inny nie odwazył by się im wojny wypowiedziec.. a czemu tak nie jest? - masz racje ; )

Nirvy
07-08-2006, 20:18

BTW. POWIEDZCIE MI TERAZ WSZYSCY NIRVY, KAJZER ITP. TO W CZYM TKWI PROBLEM??? JAK UNIT JEST TAK BEZNADZIEJNY TO CZEMU WY GO NIE MOZECIE WYGONIC NO CZEMU ?!! TYLE ICH WAD WYMIENIAC JACY ONI SA SLABI ITP. TO WYGONICIE ICH Z SERWERU JAK SA TAK BEZNADZIEJNI...

Boże, naprawde jestes chory. Radze Twojej mamie skontaktować sie w sprawie Ciebie z jakimś specjalistą... Nie napisałem , że unici są słabi, tylko uważam że del'toro jes lepsze chyba mam prawo wypowiedzieć własne zdanie?
A tak wogóle ''czemu wy go nie możecie wygonić'' To teraz twoim zdaniem bede robił na każdym servie 80+ lvl żeby objąc dominacje? Jedno z pewnością jestem w stanie stwierdzić... nie masz więcej niż 11 lat.

Osiol221
07-08-2006, 21:05
powiem tyle po zostanim przy swoim zdaniu moim zdaniem Unitu nigdy nikt nie przebije twoijm na odwrot... i nie ma sensu dalej tego walkowaci bo ani ja ciebie ani ty mnie nie przekonasz ...

BTW.Nirvy po co udajesz dojrzalego ... to ty raczej masz 11 lat ....

Martinesz
07-08-2006, 21:30
Okhara padnie niebawem :)
I znow bedzie spokoj na Titani......

Nie był bym tego pewien. Mam nadzieję że ty padniesz jako pierwszy. :) the best ass licker on TITANIA!

Maly news wczorajsza potczyka na moscie do veno dragsow
sklad Unitow:9 osob z czego 3 nie z gildi

skład kazadum; Wszyscy w zasadzie oprocz sumera (21) osob

Wynik 0:0 , okhara i kazadum dali mass log out bo stwierdzili ze to nie ma sensu

wiecej info jak cos sie stanie postaram sie umieszczac filmy

Pozdro, Mori~

Sprostowanie, Jak byście sie nie bali,to moze jakies fragi byłyby. a nie spieprzanie od Okhrana :[
Z czego wiem , to uciekaliście...

To jezeli chodzi o ich porownanie , Faktem jest ze oidor padl w dziwny sposob, Fummlan i Frida nie mieli szans, ktos moze wspomni jak padl calmek albo nizh w Cyclo?0o

Gaura wrocil i okhara przestala walczyc ;<

No, wiesz, widzialem swietne pvp Unitu jak padłes od Acko!! gz! wogóle wtedy Kinarii wymiatało banda debili, ale spoko... Sumer/Heracles~ by Cie pojechali, jakby chcieli.

P.S. Dalej liż dupę unitom

@Osiol

Proszę Cie nie udzielaj się ... Jak nie wiesz, to nie pisz... Unit to banda debili, kiedy brak dyrygenta przegrywa all. Gaura jest taka osoba, która dyryguje all i robi to naprawde wspaniale, ale sami unici NIC nie potrafia.

wiesz, filmików nie musiałem ogladac, zawsze ktos mi napisze, wtedy re-log z kyry na titanie.

A propos kazadum przegrywał bo miał szpiegów Al pitus, Religa ...

@Kajzer

Parsi wyloozuj nie karmij trolla :)

pozdro,
Marti

Kajzer
08-08-2006, 00:27

zacytuj mnie prosze gdzie pisałem ze unici sa słabi.
martinesz masz racje głupoty ludzkiej sie nie przegada, ale sproboje ostatni raz
2 najwarzniejsze słowa: "wszystko mija" osiol przeczytaj te 2 wyraz 100 razy i zrozum ze nie ma czegos co by trwało wiecznie, to samo jest z unitem i wcale nie mowie ze wkoncu ktos wygra z nimi wojne, z tego co wiem del toro odeszli nie przegrwajac zadnej wojny, moze sie myle nigdy na isarze nie grałem,
przedstawie ci prosty schemat odejscia unitow z servera:
Powiedzmy ze jest ich 20 sa mistrzami w pvp maja best sorcow, wygrali ostatnią wojnę i powiedzmy ze wiekszosc osob zaplacila im za unhunta, happy end? nie bardzo bo mija pewien okres czasu unici zaczynaja kogos huncic za fake reason, znowu paru hightleveli, unici znowu sie wzbogacają, mija jakis czas i unici stopniowo przestaja expic swoimi mainami, poza samymi unitami inni ludzie tez graja... mija pare miechow i z unitu expi juz powiedzmy 3 osoby pojawia sie sporo nowych charow na wysokich levelach, niektorzy maja dobre pvp. Nagle cos sie dzieje, powiedzmy ze jeden z hightow zabija rl frenda unitow paru sie loga i go leje ale nie sa w stanie zabic. Powiedzmy ze rozpoczyna sie wojna, duzo osob ktorzy maja hunta forever przylacza sie i zaczyna sie walka. Scanariusz ten to prawie jak kazda wojna z unitem, napierw fearles pozniej kazzadum i seraphs ale oni sa coraz bardziej zmeczeni jest ich coraz mniej, powoli ktos odchodzi, kilku z nich moze wrocic, ale jak gaura zobaczy ze nic sie nie dzieje to znowu pojdzie grac w wowa, unici nie beda rekrutowac bo nie chca brac na kark mozliwosci szpegostwa. Pojawia sie następny element, nowy server jezeli to pvp enforced to mamy ich z głowy bo im chyba tylko o to chodzi, a powod ich przedłuzonej obecnosci tu to to ze nowe servery niepowstają.
ah i jeszcze 1 pasuje ci ten nick: Osioł bardzo dobrze oddaje to ze jestes uparty i nie potrafisz zrozumiec podstawowych rzeczy, ide spac bo jeszcze sie za bardzo wkurzysz i pobijesz mame taboretem ;/

Blood Romeragura
08-08-2006, 10:48
Martinesz wyjdzi z tematu bo takie glupoty p i e r d o l i sz dobrze moge cie zazwac lizuchem Okhara... Widziales chociaz jeden film unitu.... chyba nie tylko sama Gaura wygrywa wojny po za ty co to za zdanie "Unit to banda debili, kiedy brak dyrygenta przegrywa all " troche za bardzo subiektywny jestes... a Okhara nawet z Derygentem przegrywa ...

Smichael
08-08-2006, 11:18
lol

jakie smieszne posty.....
kazdego da sie wykurzyc wystarczy zgrana paka
tibia to gra zaprogramowana tu sie licza liczby wszystko da sie wyliczyc ile dmg etc tylko ze trzeba umiec to wykorzystac.....
ktos tu mowil o del'toro wdg mnie sa to spoko ziomki chodz nie uwazam ich za super pvp masterow poprostu vent + loyality .....
grali na charach [chriss basso , hera~ ,sumer etc.... ] formerzy z dt i padali od exori ue combos od wlasnych membersow ...
nie ma ludzie idealnych a juz napewno oidor czy fummlan do pvp masterow nie naleza ....

Martinesz
08-08-2006, 11:31
Martinesz wyjdzi z tematu bo takie glupoty p i e r d o l i sz dobrze moge cie zazwac lizuchem Okhara... Widziales chociaz jeden film unitu.... chyba nie tylko sama Gaura wygrywa wojny po za ty co to za zdanie "Unit to banda debili, kiedy brak dyrygenta przegrywa all " troche za bardzo subiektywny jestes... a Okhara nawet z Derygentem przegrywa ...

ciekaw jestem kiedy Okhrana przgrała? od kiedy nie maja szpiegów jakos wszystko sie im udaje... no, może nie dokońca, to, że pomagam Okhranie, to chyba dobrze. Mam dość PA i wogóle, nie bede tutaj przytaczał akcji, kiedy mnie 38 ms Lare eterno nie mógł zabic na trolach. Po za tym mam dość ich pa, fake reason i wogóle. Ostatnio kumpel dostał hunta, za co? za to, że szybko expił :S
zapłacisz raz, zapłacisz drugi raz ;) tak samo jak Hiszpanie, co byli w Seraph Sir Tubo~, zapłacił raz, a po miechu drugi mu payment założyli. Nie wiem , jak to będzie, kiedy Okhrana podbije serva, na pewno bedzie lepiej niż jak jest Unit.

Co do filmiku, na 90% akcjach to ja jestem, i widzę co unit wyprawia, ale nie rozumiesz, że jak Gaury nie ma, to nic nie zrobią? Przykład akcja, kiedy pada Oidor, nagle log unitów, latuz przybiegł, Lemon, Fummlan... i co, zrobili za przeproszeniem NIC. Latuz nawet nie przyszedł na akcję stał se w ab w dp, a reszta unitów zwiała odrazu do pz :p Kiedy Gaury nie było, Okhrana se latała i wogóle, np,w ab Mordii i Vers~ sie bawili robili sqle i wogóle. I jestem przekonany, że jak Gaura padnie, to reszta unitów posypie sie jak domino, albo doda to im motywacji do zaciekłej walki przeciwko Okhran'ie.

Elder Nagan
08-08-2006, 12:32
Co do okrahany jak podbija serwa..

...wcale nei bedie lepiej bedize szcze wieksza pa niz robil to unit do tej pory..niewiem w jakiej gildi jest dano rivi aletemu dac dojsc do wladzy to arageddon bedzie...ja i tak wiem ze unit wygra poniewaz w kazadum sie boja o wlasne chary (nie wszyscy) wielki komisarz halski zamaist zostac i uhac kumpla to spierdolil z pola bitwy -.- respect!

Master Vilum
08-08-2006, 13:45
Co do okrahany jak podbija serwa..

...wcale nei bedie lepiej bedize szcze wieksza pa niz robil to unit do tej pory..niewiem w jakiej gildi jest dano rivi aletemu dac dojsc do wladzy to arageddon bedzie...ja i tak wiem ze unit wygra poniewaz w kazadum sie boja o wlasne chary (nie wszyscy) wielki komisarz halski zamaist zostac i uhac kumpla to srzodkiewka jest superil z pola bitwy -.- respect!

Widze ze duzo wiesz na temat Titani ....lepiej sie nie udzielaj:)

Blood Romeragura
08-08-2006, 14:56
Martinesz nie sadzisz ze Latuz postapil rozsadnie... widziales ile tam ich bylo ... pchanie sie tam bylo by glupie..

Kajzer
08-08-2006, 19:08
Martinesz nie sadzisz ze Latuz postapil rozsadnie... widziales ile tam ich bylo ... pchanie sie tam bylo by glupie..
zrobil tak jakby zrobil to kazdy, zauwaz ze siła unnitow polegała na tym ze zawsze mieli plan, a mieli go bo działali z zaskoczenia. Kiedy to My zaczelismy tak robic role sie odwróciły, a ze unitom łatwiej walczyc to jasne przeciez tych 2 sorcow na ponad 140 levie robi swoje no nie?:<

Gallar
08-08-2006, 22:59
powiem tyle po zostanim przy swoim zdaniu moim zdaniem Unitu nigdy nikt nie przebije twoijm na odwrot... i nie ma sensu dalej tego walkowaci bo ani ja ciebie ani ty mnie nie przekonasz ...

BTW.Nirvy po co udajesz dojrzalego ... to ty raczej masz 11 lat ....

ZDECYDOWANIE ma sens.
Bo ja nie wiem, co Ty w tych Unitach widzisz, lepszego niż w DT...
Czy to o tym Waszym Unicie gamemasterzy mówili że jest najbardziej znienawidzoną i najsilniejszą gildią w Tibii? Czy może o DT?
Czy to Waszego Unitu przez ładnych kilka miesięcy jakakolwiek gildia bała się zaatakować? A może tak było z DT?
Hm, no a może jak ktoś z 'normalnych' graczy Titanii widzi kogokolwiek z tego Unitu to odrazu sobie przygotowuje uhy i sie zastanawia gdzie mozna uciec... ? Ewentualnie już oblicza ile stracił..

DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules czy wykorzystywało głupote wroga - to DT jest legendą, nie Unit.
Co Unit ma w sobie takiego genialnego? Kilku dobrych sorców? Czy to, że po prostu nie trafił im sie jeszcze odpowiednio przygotowany i mocny przeciwnik?...

zrobil tak jak by zrobil to kazdy, zauwaz ze siła unnitow polegała na tym ze zawsze mieli plan, a mieli go bo działali z zaskoczenia.Kiedy to My zaczelismy tak robic role sie odwróciły

Mm, czy to znaczy, że Unit nie walczył w open battle?
Może i nie na miejscu pytanie, ale warto się zorientować w sytuacji.

a ze unitom łatwiej walczyc to jasne przeciez tych 2 sorcow na ponad 140 levie robi swoje no nie?:<

Nie przesadzaajmy, nie po summer update '06 gdy każdy ma perfekcyjnego bota, double ue takich sorców nie jest już aż takie potężne. No chyba, że na 80-90lvla, ale to gdzie taki ma łeb że sie pcha pod dwóch 140 ms...

Smichael
08-08-2006, 23:14
ZDECYDOWANIE ma sens.
Czy to o tym Waszym Unicie gamemasterzy mówili że jest najbardziej znienawidzoną i najsilniejszą gildią w Tibii? Czy może o DT?
Czy to Waszego Unitu przez ładnych kilka miesięcy jakakolwiek gildia bała się zaatakować? A może tak było z DT?
Hm, no a może jak ktoś z 'normalnych' graczy Titanii widzi kogokolwiek z tego Unitu to odrazu sobie przygotowuje uhy i sie zastanawia gdzie mozna uciec... ? Ewentualnie już oblicza ile stracił..

DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules czy wykorzystywało głupote wroga - to DT jest legendą, nie Unit.
Co Unit ma w sobie takiego genialnego? Kilku dobrych sorców? Czy to, że po prostu nie trafił im sie jeszcze odpowiednio przygotowany i mocny przeciwnik?...

Nie przesadzaajmy, nie po summer update '06 gdy każdy ma perfekcyjnego bota, double ue takich sorców nie jest już aż takie potężne. No chyba, że na 80-90lvla, ale to gdzie taki ma łeb że sie pcha pod dwóch 140 ms...

kolo widze ze sie znasz na dt jeszcze powiedz ze tam byles :D:D
dt zaslynelo gdy zrobilo 1 anhi z botem <cheers> taka prawda ale widze ze niedoinformowali cie ;)
w dt nie ma botow a co z acc sharingiem etc ;> kazdy mial passy do kazdego zeby mogli jak kick sie wlogowac ...
nono DT rox
no napewno jak widze gaure to zakladam stone skina wiec wzbudzaja strach wsrod ludzi i skuncz frajerze ;)

Petronov
09-08-2006, 05:04
ZDECYDOWANIE ma sens.

Gamemasterzy, to tez gracze. Skad moga wiedziec, ktora gildia jest najmocniejsza (nie chodzi mi o exp)? Maja wykresy inteligencji liderow czy jak?
Nie lubie Unit'u, ale staram sie byc obiektywny. Jesli nic o nich nie wiesz, to nie pisz. Pisz o Del'Toro, ale Unit zostaw w spokoju, ja nie bede nic pisac o Del'Toro.
Wspominasz o power abusowaniu DT i niby jak sie to ma do przewagi nad Unitem? LOL
Power abusing nie daje nikomu na wojnie extra bonusa we fragach.
Te gildie sie nigdy nie dosiegna, sa z innych serwerow, to jak porownywanie lwa z tygrysem. Na test serwerach trzymaja sie razem.
P.S
Unici pierwsi zabili Orshabaala, nastepni wykorzystywali ich taktyke.

Petronov
09-08-2006, 05:07
Ten temat nie mial byc porownaniem Unit z Del'Toro tylko dyskusja o walce Okhrana z Unit.

Gallar
09-08-2006, 10:12
kolo widze ze sie znasz na dt jeszcze powiedz ze tam byles
dt zaslynelo gdy zrobilo 1 anhi z botem <cheers> taka prawda ale widze ze niedoinformowali cie
w dt nie ma botow a co z acc sharingiem etc ;> kazdy mial passy do kazdego zeby mogli jak kick sie wlogowac ...
nono DT rox
no napewno jak widze gaure to zakladam stone skina wiec wzbudzaja strach wsrod ludzi i skuncz frajerze

A Ty przeczytałes dokładnie co ja napisałem?

DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules

Tu chyba pisze o botach i sharingu/trapach itd itp.
Mmm, widać że Ty sie wypowiadasz o DT nic o nich nie wiedząc. Nawet nie wiesz, jak tam zdobywano eq na wojne ;). Wpadało się tylko na dle jak jakieś dzieci expiły <50-70, zazwyczaj bez aoli> i ubijało...
Ludzie się DT bali... jak sie taki tylko w polu widzenia pojawiał, to gran hur i w nogi. Ale, widze że Wam można tłumaczyć, że gość który stwierdził że Unit jest lepszy od DT się mylił, a ja sie to tylko staram sprostować..
Frajerze? phi...

Gamemasterzy, to tez gracze. Skad moga wiedziec, ktora gildia jest najmocniejsza (nie chodzi mi o exp)? Maja wykresy inteligencji liderow czy jak?
Nie lubie Unit'u, ale staram sie byc obiektywny. Jesli nic o nich nie wiesz, to nie pisz. Pisz o Del'Toro, ale Unit zostaw w spokoju, ja nie bede nic pisac o Del'Toro.
Wspominasz o power abusowaniu DT i niby jak sie to ma do przewagi nad Unitem? LOL
Power abusing nie daje nikomu na wojnie extra bonusa we fragach.
Te gildie sie nigdy nie dosiegna, sa z innych serwerow, to jak porownywanie lwa z tygrysem. Na test serwerach trzymaja sie razem.
P.S
Unici pierwsi zabili Orshabaala, nastepni wykorzystywali ich taktyke.

Mmm, przedewszystkim po reakcji ludzi na forum było wiadomo kogo sie boją, nie ? A gdzie o PA pisałem jako to o bonusach w warach? Nie przypominam sobie.
Ps.
A co do Orhsa - a DT sobie Orsha nie ubiło nigdy ;-)

Blood Romeragura
09-08-2006, 13:02
Czlowieku smieszny jestes... to co z tego ze DT nikt nie zatakowal... widac ze na Isarze nie ma tak mocnych Gildi jak na Titani... Unit wygrywa z Kazdum ale oni sie nie podaja i walcza (czasami nawet z powiedzeniem ;) ) a ty rzniesz takiego Glupa jak Osiol221 ( ale widze ze juz do niego cos dotarlo ) w porownaniu do ciebie placa ci za to ze im taki dupe lizesz bo ja nie wiem... ja osobiscie o DT nic nie slyszalem wielkiego za to o Walkkach na Titani sporo.. btw. juz ktos mowil ze Freedom to byli DT wiec...

Kajzer
09-08-2006, 20:04
ZDECYDOWANIE ma sens.

unici zawsze unikali open batle i nawet kiedy na open batla sie zgodzili to mieli plan jak atakowac, co do ich sorcow ogólnie mowilem ze maja dwoch na ponad 140 levie, niec no ci powiem z pamieci Latuz ma 177 gaura ma 144 fumlan to druid ale ma 135 lev vazz ma chyba 135 maja tez joel backmana 109 avanil daenor 109 frida osv 104
na przeciw temu wychodzi nasz sumer 133 lev i.... tyle :> perfect bot czy nie widzisz ta malutka roznice? sami ich sorcowie zadaja ogromny dmg w combach do tego palki po 130 lev a my nie mamy z czym wyskoczyc, mimo to ostatnio padl oidor 125 elite ktorego zabilismy z jednym 80 lev sorcem uwazam ze to sukces;]

Martinesz
10-08-2006, 00:30
unici zawsze unikali open batle i nawet kiedy na open batla sie zgodzili to mieli plan jak atakowac, co do ich sorcow ogólnie mowilem ze maja dwoch na ponad 140 levie, niec no ci powiem z pamieci Latuz ma 177 gaura ma 144 fumlan to druid ale ma 135 lev vazz ma chyba 135 maja tez joel backmana 109 avanil daenor 109 frida osv 104
na przeciw temu wychodzi nasz sumer 133 lev i.... tyle :> perfect bot czy nie widzisz ta malutka roznice? sami ich sorcowie zadaja ogromny dmg w combach do tego palki po 130 lev a my nie mamy z czym wyskoczyc, mimo to ostatnio padl oidor 125 elite ktorego zabilismy z jednym 80 lev sorcem uwazam ze to sukces;]

To się robi ms specjalnie, aby sie zemscic ;d, jakby tak 2/3 okhrany zrobiło sorców 90+, to by dopiero było ... ;P
może kiedyś, teraz nie trudno o exp, z czego mi koledzy mówili to se spokojnie można zająć expowisko, wiec powodzenia ;p

Gallar
10-08-2006, 10:13
Czlowieku smieszny jestes... to co z tego ze DT nikt nie zatakowal... widac ze na Isarze nie ma tak mocnych Gildi jak na Titani... Unit wygrywa z Kazdum ale oni sie nie podaja i walcza (czasami nawet z powiedzeniem ;) ) a ty rzniesz takiego Glupa jak Osiol221 ( ale widze ze juz do niego cos dotarlo ) w porownaniu do ciebie placa ci za to ze im taki dupe lizesz bo ja nie wiem... ja osobiscie o DT nic nie slyszalem wielkiego za to o Walkkach na Titani sporo.. btw. juz ktos mowil ze Freedom to byli DT wiec...

Zamilcz chłopcze, prosze. Przeczytaj wszystkie moje posty, dowiedz się kiedy DT było w pełni sił, a potem sie tutaj wypowiadaj ;F...

@Kajzer: mmm, jeśli starają się unikać open battle, to to ni mniej ni więcej znaczy, że to jest ich słaby punkt.
Co do tych sorców, pisałes 140+, nie przypuszczałem ze jeden ma 177;s
W tym wypadku szala sie zdecydowanie na ich korzyść przechyla, co niezmienia faktu że o wiele łatwiej jest się teraz po takowych UE wyuhać. Jeśli jeszcze będzie się można uhać oczywiście.

@Martinesz: Ha, haha. Nie wiem czy wiesz, ale takiego MSa na takim lvlu nie robi sie w miesiąc : ]

@Down:
Jeden - ile mam do cholery pana tłumaczyć, że to co było na Titanii to NIE było drzewne DT... heracles i basso.. pff...

Morii
10-08-2006, 12:23
Wyjasnijmy kilka faktów;
1) Kobyl ukradl mi eq, reszta zaczela robic glupie problemy na Morganie( jako powod podali titanie), wiec nie bede raczej im pomagal.
2) Co do Dt i Unit, Jak juz mowilem Dt gralo na Titani ( heracles ,basso i paru innych) i niestety przegrali z kretesem to jezeli chodzi o porownanie zdolnosci.
3)Czemu uciekalismy w Veno?, Dragan byl sam onine i oberwal z sd a cala okhara sie lognela, nie potrafili nawet pz locka utrzymac i kogos zabic chwala za to ze z carlin przebieglismy do Veno dragow, nieporadnosc okhary czy ...?
4)Realne szanse sa takie ze Unit posiada w obecnej chiwli 5 krotnie wiekszy sd power od okhary wiec kto upatruje tutaj jakies szanse?

Dodam ze ostatniej nocy nawet Garimo byl online z cala ta banda i NIE wyszli do walki na 5 czy 6 Unitow:P

Co do podejscia Okhary bylem tam i znam ta ogranizacje a raczej jej totalny brak za dobrze, kazdy atak przygotowywany jest z kilkudniowym wyprzedzeniem co uniemozliwia szybka zmiane planu , w dodatku gdy po mass logu za duzo Unitow lognelo sie odrazu padal rozkaz " RUN TO PZ!" Co do Ab, jakim cudem NIE zabiliscie Kidneo?0o na to odpowiedz zna chyba tylko ten do góry. Badzcie realistami , Moze gdybyscie mieli porownywalna sile, ale nawet sucha statystyka mowia sama za siebie nie wlaczajac juz umiejetnosci...
Podobno mam hunta od okhary ale jakos expie swobodnie , co wiecej nikt nawet mi tego zbytnio nie utrudnia :D

//Mori

Kajzer
10-08-2006, 18:02
Zamilcz chłopcze, prosze. Przeczytaj wszystkie moje posty, dowiedz się kiedy DT było w pełni sił, a potem sie tutaj wypowiadaj ;F...

@Kajzer: mmm, jeśli starają się unikać open battle, to to ni mniej ni więcej znaczy, że to jest ich słaby punkt.
Co do tych sorców, pisałes 140+, nie przypuszczałem ze jeden ma 177;s
W tym wypadku szala sie zdecydowanie na ich korzyść przechyla, co niezmienia faktu że o wiele łatwiej jest się teraz po takowych UE wyuhać. Jeśli jeszcze będzie się można uhać oczywiście.

@Martinesz: Ha, haha. Nie wiem czy wiesz, ale takiego MSa na takim lvlu nie robi sie w miesiąc : ]

@Down:
Jeden - ile mam do cholery pana tłumaczyć, że to co było na Titanii to NIE było drzewne DT... heracles i basso.. pff...

nie kumasz chyba ja gram na titanii i jestem w gildii ktora walczy z unitem i jest tylko 1 sorc z 177 levem na titanii jest to latuz i jest po stronie unitu oni maja 10 sorcow a my mamy 2 jest roznica? -.-

Gothican
10-08-2006, 18:26
Wyjasnijmy kilka faktów;
1) Kobyl ukradl mi eq, reszta zaczela robic glupie problemy na Morganie( jako powod podali titanie), wiec nie bede raczej im pomagal.
2) Co do Dt i Unit, Jak juz mowilem Dt gralo na Titani ( heracles ,basso i paru innych) i niestety przegrali z kretesem to jezeli chodzi o porownanie zdolnosci.
3)Czemu uciekalismy w Veno?, Dragan byl sam onine i oberwal z sd a cala okhara sie lognela, nie potrafili nawet pz locka utrzymac i kogos zabic chwala za to ze z carlin przebieglismy do Veno dragow, nieporadnosc okhary czy ...?
4)Realne szanse sa takie ze Unit posiada w obecnej chiwli 5 krotnie wiekszy sd power od okhary wiec kto upatruje tutaj jakies szanse?

Dodam ze ostatniej nocy nawet Garimo byl online z cala ta banda i NIE wyszli do walki na 5 czy 6 Unitow:P

Co do podejscia Okhary bylem tam i znam ta ogranizacje a raczej jej totalny brak za dobrze, kazdy atak przygotowywany jest z kilkudniowym wyprzedzeniem co uniemozliwia szybka zmiane planu , w dodatku gdy po mass logu za duzo Unitow lognelo sie odrazu padal rozkaz " RUN TO PZ!" Co do Ab, jakim cudem NIE zabiliscie Kidneo?0o na to odpowiedz zna chyba tylko ten do góry. Badzcie realistami , Moze gdybyscie mieli porownywalna sile, ale nawet sucha statystyka mowia sama za siebie nie wlaczajac juz umiejetnosci...
Podobno mam hunta od okhary ale jakos expie swobodnie , co wiecej nikt nawet mi tego zbytnio nie utrudnia :D

//Mori

Z tego co slyszalem to Ty pierwszy blokowales demony dla Unitu i za to Cie okradli ...
A co do Twojego odejscia od okhary to chyba dla nich nie jest zbytnia strata bo i tak nigdy prawie nie brales udzialu w walkach
Mam nadzieje ze jakims cudem Kazadum wygra i zobaczymy jak sobie bedziesz swobodnie expil =)

Gallar
10-08-2006, 18:36
nie kumasz chyba ja gram na titanii i jestem w gildii ktora walczy z unitem i jest tylko 1 sorc z 177 levem na titanii jest to latuz i jest po stronie unitu oni maja 10 sorcow a my mamy 2 jest roznica? -.-

Minimalna. Synchro na 10 ue im raczej nie wyjdzie, a jak ktoś nie umie się/ma za mało hp zeby się wyuhać po jednym/dwóch UE, to ja przepraszam ale sie na wojne nie powinien pchać.

Morii
10-08-2006, 18:51
Z tego co slyszalem to Ty pierwszy blokowales demony dla Unitu i za to Cie okradli ...
A co do Twojego odejscia od okhary to chyba dla nich nie jest zbytnia strata bo i tak nigdy prawie nie brales udzialu w walkach
Mam nadzieje ze jakims cudem Kazadum wygra i zobaczymy jak sobie bedziesz swobodnie expil =)

Cos slyszales a nic nie wiesz , wiec lepiej nie komentuj slowo Demony a Demona to jest " mala roznica. Malo nie blokowalem tylko expilem sobie, kazdy wie ze druidzi dobrze lecza i to jest tani exp :)

a wygladalo to mniej wiecej tak
http://rapidshare.de/files/26458749/new_rekord_xp.rec.html

Gothican
10-08-2006, 21:40
Cos slyszales a nic nie wiesz , wiec lepiej nie komentuj slowo Demony a Demona to jest " mala roznica. Malo nie blokowalem tylko expilem sobie, kazdy wie ze druidzi dobrze lecza i to jest tani exp :)

moze nic nie wiem nie bylem nie moge miec pewnosci :S
ale i tak trudno jest zrozumiec dlaczemu im 2 raz zaplaciles

Master Vilum
11-08-2006, 08:13
Domyśl się ^^

Torpedo
11-08-2006, 13:36

Jestes kretynem i zrozumiec nie mozesz:( Tobie latwo byloby zostawic chara na 150lvlu?? Nie sadze! Wiec lepiej sie zamknij. Napewno wielu ludzi gdyby mialo okazje zrobilo by tak samo.

Master Vilum
11-08-2006, 15:03
Jestes kretynem i zrozumiec nie mozesz:( Tobie latwo byloby zostawic chara na 150lvlu?? Nie sadze! Wiec lepiej sie zamknij. Napewno wielu ludzi gdyby mialo okazje zrobilo by tak samo.
Zrobiłoby tak ale pomagać przeciwnikowi bic kumpli? chyba nie ....Jakbyloby mu szkoda chara to by wyplacil sie z wojny wogole i gralby bez wojny

Br~
11-08-2006, 18:13
Po-1 aby Morit stał w pzcie to kazadum musi wygrac wojne w co watpie :P no szanse zawsze jakas maja ale jest ona jak 100 do 10.
PO-2 fusion nie dolaczy sie do wojny przeciwko unitowi bo tam sa prawie same nooby ( jest pare wyjatkow), jak by fusion dolaczyla sie do wojny przeciwko unitowi to napewno wiekszosc z nich odeszla by z gildi;]

Master Vilum
11-08-2006, 18:22
Po-1 aby Morit stał w pzcie to kazadum musi wygrac wojne w co watpie :P no szanse zawsze jakas maja ale jest ona jak 100 do 10.
PO-2 fusion nie dolaczy sie do wojny przeciwko unitowi bo tam sa prawie same nooby ( jest pare wyjatkow), jak by fusion dolaczyla sie do wojny przeciwko unitowi to napewno wiekszosc z nich odeszla by z gildi;]

Potwierdzam :)

Gothican
11-08-2006, 18:47

nie odzywaj sie, nie jestes obiektywny :P

fakt jest faktem, pomaga Unitowi, zdradzil qmpli ;f

Blood Romeragura
11-08-2006, 19:31
gosc wiem co robi =] HAIL UNIT !!

Martinesz
12-08-2006, 01:00

czego zaprzeczasz? blokowales demony fummlanowi ...
zdradziłeś kumpli i tyle, niedługo pewnie sie okaże że byłeś szpiegiem tak jak al pitus, religa itp. ;( ehh... polish player ;(

Morii
12-08-2006, 03:40
czego zaprzeczasz? blokowales demony fummlanowi ...
zdradziłeś kumpli i tyle, niedługo pewnie sie okaże że byłeś szpiegiem tak jak al pitus, religa itp. ;( ehh... polish player ;(

Nie nie blokowalem :<

Master Vilum
12-08-2006, 08:38
Nie nie blokowalem :<
Wcale....Lie:)

Sir Raxez
12-08-2006, 20:52
LOL, nie porównujcie Del'Toro do Unitów, bie te guildie mają wspaniałe PVP, jednakże Del'Toro jest najlepsza, widziałem wiele filmów z D'T w roli głównej, żadna guildia na świecie nie potrafi ubić 160 EK w 2 sekundy..., żadna inna guildia, nie wygra wojny, 7 D'T na 20 Lightów... oni wymiatają..., Unici zostali legendą po 1 dzięki temu, że działał u nich Garimo, lecz Garimo został wywalony z Unitów, siedział sobie biedak na dragachpod POH-em, na AFK, podbiegło do niego kilku jego dawnych przyjaciół i poprostu ubiło... bez walki, zachowali się jak frajerzy :/ i co to jest prawdziwa guildia?..., Popieram tezę że Unici nie są niezniszczalni, gdyby Garimo zaczął znów grać, i gdyby Szanowni (:]) Kazadumi i dawni Freedom'i połączyli konkretnie siły, UNICI PADALI BY JAK SZMATY za przeproszeniem... Dziękuje za wysłuchanie :D

Master Vilum
12-08-2006, 21:56
LOL, nie porównujcie Del'Toro do Unitów, bie te guildie mają wspaniałe PVP, jednakże Del'Toro jest najlepsza, widziałem wiele filmów z D'T w roli głównej, żadna guildia na świecie nie potrafi ubić 160 EK w 2 sekundy..., żadna inna guildia, nie wygra wojny, 7 D'T na 20 Lightów... oni wymiatają..., Unici zostali legendą po 1 dzięki temu, że działał u nich Garimo, lecz Garimo został wywalony z Unitów, siedział sobie biedak na dragachpod POH-em, na AFK, podbiegło do niego kilku jego dawnych przyjaciół i poprostu ubiło... bez walki, zachowali się jak frajerzy :/ i co to jest prawdziwa guildia?..., Popieram tezę że Unici nie są niezniszczalni, gdyby Garimo zaczął znów grać, i gdyby Szanowni (:]) Kazadumi i dawni Freedom'i połączyli konkretnie siły, UNICI PADALI BY JAK SZMATY za przeproszeniem... Dziękuje za wysłuchanie :D
Tak ale wiesz jak sa zdrajcy w Okrahanie przyklad "Morita de'vrie" to wiesz ciezko to wygrac:)

Martinesz
13-08-2006, 12:05
@topic

Dobra, nie ma narazie, co pisać w tym temacie... Okhrana powróciła na swoje servy (morgana/secura/celesta). Może jak sie uspokoi, okhrana zrobi jakąs akcyjke, badzmy dobre myśli.:P

@off topic

hahahahaha to mamy nową wojne
Fusion vs. Xtreme Quality

No to chłopcy sie dorobili, bede ciekaw komu beda pomagać unity? w Fusion maja kilku kolegów, ale w XQ jest Battlehamster (pomagał w nocnej akcji dla Unitów). No zobaczymy, co bedzie :P
powodzenia.

DJ Necro
13-08-2006, 12:26
Johnny,Latuz,Gaura Etc. wracają do Gry nakupywali se pacce Johnny Gunsy
Kupił ode mnie resztki pozostałe na titani czyli 53bp uh 40 explo 63hmm 1200 burstów (78bp sd mówił że dla friends);D to mówi samo za siebie czyli jeden frag ze strony wymienionych tu przeciwnych gildi = Titania War Again:]:)

Gothican
13-08-2006, 12:41
@up
niech sie nawazajem wybija =D

Master Vilum
13-08-2006, 16:59
No mamy nową Wojne Fusion vs. Xtreme Quality

Czy to bedzie ładna wojna czy znowu będą stać w pz?:>

Nagan
15-08-2006, 09:06
Co to da jak sie polaczy kazadumi seraph? (niepamietam..) i tak unit ich rozjebie jak to robil i bedzie robic bo kazadum ma zgranie z soba jak ja w tibii ze swoja matka(metafora taka-.-)

Btw.Villum chcialbym z toba pogadac niechce nic pisac bo po co maja pierdolic osoby 3 pisz na PM jak sie odmulisz ;)

SeQ_PL
15-08-2006, 20:49
1-szy frag dla Xtreme Quality
Raxxel:
Aug 15 2006, 17:19:58 CEST Killed at Level 120 by Renso on titania

Podobno Cunguito on Titania chcial inva do Fusion bo niby wyszedl przez przypadek. W tym czasie kiedy Raxx cos robil na stronie ten go zaatakowal i po chwili mass log :O.
Widac ze XQ prowadzi a najdziwniejsze ze wczoraj zaatakowali Gunara, Fusion przylecialo i nawet z pz nie wyszli o.O

Master Vilum
16-08-2006, 08:54
Co to da jak sie polaczy kazadumi seraph? (niepamietam..) i tak unit ich rozjebie jak to robil i bedzie robic bo kazadum ma zgranie z soba jak ja w tibii ze swoja matka(metafora taka-.-)

Btw.Villum chcialbym z toba pogadac niechce nic pisac bo po co maja pierdolic osoby 3 pisz na PM jak sie odmulisz ;)

No czekam cos chciales zemna pogadac na PW ale czy to jest zwiazane z tematem?

Martinesz
16-08-2006, 10:51
Nie no, szczerze powiedziawszy XQ prowadzi nie czystą walkę, tak jak UNIT. Ciekawe, ily jeszcze agentów i zdrajców ma w Fusion XQ. Pożyjemy, zobaczymy...
Liczę na Fusion, choć po postach podejrzewam, że Unit będzie pomagać XQ.
Tak jak, validus pomagał uitom na fibula battle, (a później, aby zniszczyć Validus). Powodzenia.
Odnośnie XQ mają zawalisty sd power, jak się zgrają to mogą zniszczyć. Połowę ludzi z tej gildi to ms. Chociaż Fusion też kogoś tam ma. Venitro i do przodu, teraz z aimbotami nie trzeba trapów robić, to good luck. Życzę obu gildiom dobrego zgrania. Niech se poćwiczą nawet na tych ots'ach ;P.

pozdro,
Marti

eSDekator
16-08-2006, 11:19
Niech wojna wygląda tak jak wygladały wojny na Isarze to wszystko się wyjaśni:) BO narazie to są tylko podjazdowe akcje i siedzenie w PZ.

A tu coś dla tych którzy uważają, że Unit jest dobre... jesteście w błędzie..

http://video.google.com/videoplay?docid=-2819071694847799126&q=Tibia

Hail Sect on Isara :baby: :baby: <dawno dawno temu>:)

EDIT@

To tu macie następną perełke..

http://video.google.pl/videoplay?docid=5963116436081925376&q=tibia+vs

Master Vilum
16-08-2006, 11:43
Nie no, szczerze powiedziawszy XQ prowadzi nie czystą walkę, tak jak UNIT. Ciekawe, ily jeszcze agentów i zdrajców ma w Fusion XQ. Pożyjemy, zobaczymy...
Liczę na Fusion, choć po postach podejrzewam, że Unit będzie pomagać XQ.
Tak jak, validus pomagał uitom na fibula battle, (a później, aby zniszczyć Validus). Powodzenia.
Odnośnie XQ mają zawalisty sd power, jak się zgrają to mogą zniszczyć. Połowę ludzi z tej gildi to ms. Chociaż Fusion też kogoś tam ma. Venitro i do przodu, teraz z aimbotami nie trzeba trapów robić, to good luck. Życzę obu gildiom dobrego zgrania. Niech se poćwiczą nawet na tych ots'ach ;P.

pozdro,
Marti

Mnie tam to wali kto wygra^^ a Unit nie mam pojecia komu Pomoga i czy wogole beda sie wtracac ale moim zdaniem niedlugo all sie wyplaca:D

Master Vilum
16-08-2006, 14:21
Niech wojna wygląda tak jak wygladały wojny na Isarze to wszystko się wyjaśni:) BO narazie to są tylko podjazdowe akcje i siedzenie w PZ.

A tu coś dla tych którzy uważają, że Unit jest dobre... jesteście w błędzie..

http://video.google.com/videoplay?docid=-2819071694847799126&q=Tibia

Hail Sect on Isara :baby: :baby: <dawno dawno temu>:)

EDIT@

To tu macie następną perełke..

http://video.google.pl/videoplay?docid=5963116436081925376&q=tibia+vs

Ale te podjazdowe Akcje cos zdzialaly ...Raxxela ubili a to nie jest latwe heh ale przytym update trapy nie sa praktycznie potrzebne wystarczy z sd ciekac:)

Torpedo
16-08-2006, 18:21
Na raxxela XQ polowalo od dwoch dni( a dokladnie tyle musieli czekac az raxxel opusci lodz:P). Ustawili oni niezlego trapa przy lodzi a raxxel padl w kilkanascie sekund. Przy takiej sile sd jaka ma XQ tylko dobzre rozegrana open battle przesadzi o calej wojnie.
Z tego co wiem wkrotce ma takowa sie odbyc:)

Master Vilum
16-08-2006, 21:14
Na raxxela XQ polowalo od dwoch dni( a dokladnie tyle musieli czekac az raxxel opusci lodz:P). Ustawili oni niezlego trapa przy lodzi a raxxel padl w kilkanascie sekund. Przy takiej sile sd jaka ma XQ tylko dobzre rozegrana open battle przesadzi o calej wojnie.
Z tego co wiem wkrotce ma takowa sie odbyc:)

W XQ jest za duzo Sorcow:) a teraz po tym update to wiesz ^.-

Martinesz
16-08-2006, 23:35
W XQ jest za duzo Sorcow:) a teraz po tym update to wiesz ^.-

hmm raxxel uciekał ;p a wszystko przez chuangonito ehh ;s maja sorcow 60+ i to kilku okolo 60 wiec sd power nie jest az tak potezny ale może wystarczy na mass logi xD

open battle blz

SeQ_PL
17-08-2006, 00:39
Zapowiadalo sie dzisiaj na open battle, XQ ustawili sie od srodkowej bramy ankrahmun w kierunku darashi ale po paru minutach uciekli na piramidy. Najdziwniejsze Vaigo byl w ich barwach O.o

Master Vilum
17-08-2006, 10:02
Zapowiadalo sie dzisiaj na open battle, XQ ustawili sie od srodkowej bramy ankrahmun w kierunku darashi ale po paru minutach uciekli na piramidy. Najdziwniejsze Vaigo byl w ich barwach O.o

I co z tego ze byl ubrany tak jak oni ? Moze sie bawil? omg...

Master Vilum
19-08-2006, 21:52
Next Frag Donniu padl...

Wiecie moze czemu Kidneo wyszedl z Unitu?

Smichael
20-08-2006, 17:08
Sagaan
Aug 20 2006, 17:01:01 CEST Killed at Level 108 by Gaura
and by Vaigo
Kuja Kaora
Aug 20 2006, 16:55:47 CEST Killed at Level 112 by Boa The Stryporm
and by Joel Backman
Latimerid
Aug 20 2006, 16:43:17 CEST Killed at Level 70 by Vateriel
and by Vazz
Spunky Jean
Aug 20 2006, 17:24:20 CEST Killed at Level 75 by Nordraven
and by Boa The Stryporm
Enrico El'Loco
Aug 20 2006, 17:49:04 CEST Killed at Level 87 by Lemon El'Loco
and by Vateriel
Haken Van'Garrett
Aug 20 2006, 17:44:38 CEST Killed at Level 87 by Vateriel
and by Nordraven
Sparassol
Aug 20 2006, 17:46:34 CEST Killed at Level 66 by Vazz
and by Ullvarr
Revie Bu'Hu
Aug 20 2006, 17:45:38 CEST Killed at Level 83 by Gaura
Anaid Leugim
Aug 20 2006, 18:44:33 CEST Killed at Level 100 by Latuz
...

Master Vilum
20-08-2006, 17:27
sagaan
Aug 20 2006, 17:01:01 CEST Killed at Level 108 by Gaura
and by Vaigo
Kuja kaora
Aug 20 2006, 16:55:47 CEST Killed at Level 112 by Boa The Stryporm
and by Joel Backman
latimerid
Aug 20 2006, 16:43:17 CEST Killed at Level 70 by Vateriel
and by Vazz

Znasz Powody?

Garimo sie wypłacił hah

Martinesz
20-08-2006, 21:37
nowa gildia, i sobie PKuja własnie do mnie na gg napisali:

XXX 21:36:32
21 :35 Fakoro [79]: they are killing everyone 21:35 Fakoro [79]: they dont care 21:35 Fakoro [79]: latuz was in thais 21:35Fakoro [79]: shooting gfb's everywhere

wiec, zaczyna sie niezłe pa aktualnie 14 fragów ...

Master Vilum
20-08-2006, 21:40
Odbilo im troszke z nudow^.-

Versus
20-08-2006, 21:45
Nie lubie unitu, za to jacy sa. Banda nieuczciwych, niehonorowych dzieciakow, ktorzy wszystkich dookola (Ciebie tez morita) maja za nic. Nie zmienia to faktu, ze uwazam, ze graja bardzo dobrze. Nie wiem, czy sa na najlepsi w calej tibii, wy tez nie wiecie. Po co te dyskusje? Porownania do DT nie maja sensu, bo titania i isara to dwa rozne swiaty. Poza tym nie o tym jest temat. Wiecie co rozni nas od unitow? My jestesmy starsi. Tak generalnie, bo wiadomo, ze misiekmen od nas jest calkiem mlody, a w unicie zeebee jest w moim wieku. Rzecz jest w tym, ze dla mnie tibia to jest gra, a nie zycie. Nie mam tyle czasu, co oni. Wiekszosc z nas nie ma. Oni siedza po 20h na dobe przed kompem. i to nie jeden, z 10 zawsze zbiora momentalnie. A ja? uniwerek, robota, budowa chaty, od ch*** nauki przed i w trakcie sesji. Jak jestem nawet on-line, to na msnie mam ilu ludzi? 3, 4? i co zrobisz? no nic, bo kazdy ma swoje zycie i nim jest zajety. Przez to, ze kazdy ma w innych godzinach mozliwosc siedzenia przed kompem, a niektorzy chca sobie pograc, to zaczynaja na innych serwerach poprostu sobie expic i tak z czasem dochodza do wniosku, czy ta titania jest w ogole warta zachodu. (mi to sie w ogole w tibie grac nie chce). oczywiscie kazdy z nas ma ochote zabic jakiegos unita, ale organizowac atakow i wysilac specjalnie w zbieranie ludzi nie chce sie nikomu. to jest jedna sprawa. inna jest to, ze unit to szwedzi i znajomi z rla. my co? angole nami dowodza. Ja mam certyfikat z angielskiego i generalnie rozumiem, co mowia, ale sa hiszpanie i polacy co nie mowia po angielsku prawie wcale. To jest problem. Bieglismy kiedys za unitem do parchment roomu. Bylo powiedziane, zeby nie wchodzic na rope spota, bo na pewno z trapem czekaja. I co? jakis mexykanin, czy inny brazyl, nie zrozumial, wlazl i padl. Inna rzecz, to glupota i brak odpowiedzialnosci niektorych. Przez to, ze nie mamy za duzej pomocy od reszty titanii, jak ktos chce pomoc, to raczej ciezko odmowic. Tak bylo z validusem, a okazalo sie, ze conajmniej polowa to durne nooby. Mowisz im, zeby byli o tej i o tej godzinie, a ich nie ma. Probujesz sie dogadac, to albo lamana angielszczyzna cos mowia, albo po hiszpansku. Ten war statistic Zeala. Wrzucil nas do jednego worka i validus i kazadum, dlatego taki wielki wynik. Tak naprawde ile z kazadum osob padlo? Nie chce mi sie sprawdzac, ale wcale nie tak duzo. Reszta to validus. Taki al pitus. Powiedzielismy, ze magowie unitow sa wylogowani na pohu i zeby tam nie expic do odwolania. Za pare godzin info o deadzie. czemu? bo al pitus poszedl expic na poh. zalamac sie mozna i rece opadaja. Do tego jacys szpiedzy. Morale spadaja. Najwieksze mieczaki od razu placa po milion gp. Morale spadaja. i tak w kolo. pozniej jakas nieudana akcja i znowu....Jak tu walczyc. Zreszta, czy mi zalezy? Nie specjalnie... A co robi unit? praktycznie nic specjalnego. Od wiekszych bitew uciekaja, a tak to zabijaja pare hlvlow, ktorzy najczesciej nie maja zbyt szczegolnego pvp i sa najczesciej sami, bo gdzies laza cholera wie gdzie i po co...

Do tego ludzie na titanii sa glupi w wiekszosci. Unit dzis znowu pkuje. zabili z 20 osob. To sie nie skonczy dopuki unit tutaj bedzie. Ludzie powinni to wiedziec, a tym czasem zdaje im sie, ze jak nie beda nic unitowi robic, to unit tez im nic nie zrobi. Co najwyzej sie zaplaci... Tylko, ze placa, a unit moze nawet tego samego dnia przyleciec z wymyslonym reasonem. No ale nic, glupi ludzie placa im miliony gp, za ktore unit nawet nie musi sie wysilac z expieniem, bo pojda i takiego 100lvl sorca zrobia w pare tygodni na wrlach non stop.. My zabijemy kogos, a oni maja tyle kasy z tych glupich paymentow, ze w dwa dni zrobi 2 lvle.

A Ty Morita... oszczedze Ci epitetow, ale jak chciales odejsc to trzeba bylo to jakos honorowo zrobic. Ja tez bralem udzial w tej akcji o ktora sie obraziles, ze nie walczymy tylko, bylo powiedziane, zeby wrocic do pz, bo unit massloga zrobil. vazz za mna przez pol edron biegl. moglem idiotycznie pasc i co? nie placze. Ty zas non stop sie boisz dupe ruszyc (fibulka jak na stateczku stales i sie bales), albo dajesz loga jak czekamy na unitow (most na edron). taki przyklad. teraz udajesz nie wiadomo kogo. masz 150 lvl czy tam ktory i co z tego? do dzis pamietam 2x acko (co tam do niego mowiles? "plz no"? haha). pamietam jak mi mordii przeslal nagranie z teamspeaka, a tam ("Marcinku chodz na obiadek" albo rozpaczliwym glosem "chopaki pomuscie nie umiem sie zalogowac na otsa ;'("). Ja nie jestem pro. Nigdy sie za takiego nie uwazalem. Ty robisz z siebie pokrzywdzonego pro playera, a tak na prawde to wiesz co ludzie o Tobie mysla. Nikt nie kazal Ci nam pomagac, ale nie trzeba bylo nas zdradzac i pomagac unitom. Malo masz ludzi z ktorymi na wrle mozesz isc? trzeba bylo z unitami? Znowu bedziesz sie im przymilal, a pozniej plakal na forum, ze zeal Cie z orc fortress wywalil. LoL. Powiem CI tylko, ze splywa po mnie co o mnie myslisz, bo ja przynajmniej nie jestem taka pieprzona horagiewka, ze jak zawieje, tak sie przystawiam. Od poczatku fearless war jestem za kazadumami i tak juz pozostanie. Ty zas lazisz tam, gdzie Ci bezpieczniej, a takimi ludzmi gardze. Bez zasad i honoru.

Ale sie rozpisalem,
over and out,
Vers Dra'ghothe

Ps rozsmieszaja mnie ludzie, ktorzy maja jakies low lvl chary i krzycza hail unit. zrob wiekszy lvl, przyczepia Ci sie do dupy i zobaczysz swoje 'hail unit'. Po mnie wiele razy przylazili zeby mnie zabic mimo zapewnien o tym, ze mnie nie rusza. Gowno! Gaura mowi, ze jestem bezpieczny, a dwa miechy pozniej za ten sam reason (znajomosc mordiiego ^^) przylaza mnie ubic na wrlach (dzieki za uratowanie dupska wtedy Kajzer:)).
Ps2. Do wojny wstepowalem bez hunta, jesli ktos chce mi zarzucic, ze dostalem od nich po dupie, mialem hunta i dlatego jestem w kazadum.

Martinesz
20-08-2006, 22:09
@Vers~

Widzę pierwszy inteligentny post w temacie. Popieram Cię w 100%.

Co do unit - to zawsze beda PA.

Własnie coś zauważyłem, przygotowujecie jakiś zryw? :P Grunt to bunt :P

_BeliaR_
21-08-2006, 00:04
Nie lubie unitu, za to jacy sa. Banda nieuczciwych, niehonorowych dzieciakow, ktorzy wszystkich dookola (Ciebie tez morita) maja za nic. Nie zmienia to faktu, ze uwazam, ze graja bardzo dobrze. Nie wiem, czy sa na najlepsi w calej tibii, wy tez nie wiecie. Po co te dyskusje? Porownania do DT nie maja sensu, bo titania i isara to dwa rozne swiaty. Poza tym nie o tym jest temat. Wiecie co rozni nas od unitow? My jestesmy starsi. Tak generalnie, bo wiadomo, ze misiekmen od nas jest calkiem mlody, a w unicie zeebee jest w moim wieku. Rzecz jest w tym, ze dla mnie tibia to jest gra, a nie zycie. Nie mam tyle czasu, co oni. Wiekszosc z nas nie ma. Oni siedza po 20h na dobe przed kompem. i to nie jeden, z 10 zawsze zbiora momentalnie. A ja? uniwerek, robota, budowa chaty, od ch*** nauki przed i w trakcie sesji. Jak jestem nawet on-line, to na msnie mam ilu ludzi? 3, 4? i co zrobisz? no nic, bo kazdy ma swoje zycie i nim jest zajety. Przez to, ze kazdy ma w innych godzinach mozliwosc siedzenia przed kompem, a niektorzy chca sobie pograc, to zaczynaja na innych serwerach poprostu sobie expic i tak z czasem dochodza do wniosku, czy ta titania jest w ogole warta zachodu. (mi to sie w ogole w tibie grac nie chce). oczywiscie kazdy z nas ma ochote zabic jakiegos unita, ale organizowac atakow i wysilac specjalnie w zbieranie ludzi nie chce sie nikomu. to jest jedna sprawa. inna jest to, ze unit to szwedzi i znajomi z rla. my co? angole nami dowodza. Ja mam certyfikat z angielskiego i generalnie rozumiem, co mowia, ale sa hiszpanie i polacy co nie mowia po angielsku prawie wcale. To jest problem. Bieglismy kiedys za unitem do parchment roomu. Bylo powiedziane, zeby nie wchodzic na rope spota, bo na pewno z trapem czekaja. I co? jakis mexykanin, czy inny brazyl, nie zrozumial, wlazl i padl. Inna rzecz, to glupota i brak odpowiedzialnosci niektorych. Przez to, ze nie mamy za duzej pomocy od reszty titanii, jak ktos chce pomoc, to raczej ciezko odmowic. Tak bylo z validusem, a okazalo sie, ze conajmniej polowa to durne nooby. Mowisz im, zeby byli o tej i o tej godzinie, a ich nie ma. Probujesz sie dogadac, to albo lamana angielszczyzna cos mowia, albo po hiszpansku. Ten war statistic Zeala. Wrzucil nas do jednego worka i validus i kazadum, dlatego taki wielki wynik. Tak naprawde ile z kazadum osob padlo? Nie chce mi sie sprawdzac, ale wcale nie tak duzo. Reszta to validus. Taki al pitus. Powiedzielismy, ze magowie unitow sa wylogowani na pohu i zeby tam nie expic do odwolania. Za pare godzin info o deadzie. czemu? bo al pitus poszedl expic na poh. zalamac sie mozna i rece opadaja. Do tego jacys szpiedzy. Morale spadaja. Najwieksze mieczaki od razu placa po milion gp. Morale spadaja. i tak w kolo. pozniej jakas nieudana akcja i znowu....Jak tu walczyc. Zreszta, czy mi zalezy? Nie specjalnie... A co robi unit? praktycznie nic specjalnego. Od wiekszych bitew uciekaja, a tak to zabijaja pare hlvlow, ktorzy najczesciej nie maja zbyt szczegolnego pvp i sa najczesciej sami, bo gdzies laza cholera wie gdzie i po co...

Do tego ludzie na titanii sa glupi w wiekszosci. Unit dzis znowu pkuje. zabili z 20 osob. To sie nie skonczy dopuki unit tutaj bedzie. Ludzie powinni to wiedziec, a tym czasem zdaje im sie, ze jak nie beda nic unitowi robic, to unit tez im nic nie zrobi. Co najwyzej sie zaplaci... Tylko, ze placa, a unit moze nawet tego samego dnia przyleciec z wymyslonym reasonem. No ale nic, glupi ludzie placa im miliony gp, za ktore unit nawet nie musi sie wysilac z expieniem, bo pojda i takiego 100lvl sorca zrobia w pare tygodni na wrlach non stop.. My zabijemy kogos, a oni maja tyle kasy z tych glupich paymentow, ze w dwa dni zrobi 2 lvle.

A Ty Morita... oszczedze Ci epitetow, ale jak chciales odejsc to trzeba bylo to jakos honorowo zrobic. Ja tez bralem udzial w tej akcji o ktora sie obraziles, ze nie walczymy tylko, bylo powiedziane, zeby wrocic do pz, bo unit massloga zrobil. vazz za mna przez pol edron biegl. moglem idiotycznie pasc i co? nie placze. Ty zas non stop sie boisz dupe ruszyc (fibulka jak na stateczku stales i sie bales), albo dajesz loga jak czekamy na unitow (most na edron). taki przyklad. teraz udajesz nie wiadomo kogo. masz 150 lvl czy tam ktory i co z tego? do dzis pamietam 2x acko (co tam do niego mowiles? "plz no"? haha). pamietam jak mi mordii przeslal nagranie z teamspeaka, a tam ("Marcinku chodz na obiadek" albo rozpaczliwym glosem "chopaki pomuscie nie umiem sie zalogowac na otsa ;'("). Ja nie jestem pro. Nigdy sie za takiego nie uwazalem. Ty robisz z siebie pokrzywdzonego pro playera, a tak na prawde to wiesz co ludzie o Tobie mysla. Nikt nie kazal Ci nam pomagac, ale nie trzeba bylo nas zdradzac i pomagac unitom. Malo masz ludzi z ktorymi na wrle mozesz isc? trzeba bylo z unitami? Znowu bedziesz sie im przymilal, a pozniej plakal na forum, ze zeal Cie z orc fortress wywalil. LoL. Powiem CI tylko, ze splywa po mnie co o mnie myslisz, bo ja przynajmniej nie jestem taka pieprzona horagiewka, ze jak zawieje, tak sie przystawiam. Od poczatku fearless war jestem za kazadumami i tak juz pozostanie. Ty zas lazisz tam, gdzie Ci bezpieczniej, a takimi ludzmi gardze. Bez zasad i honoru.

Ale sie rozpisalem,
over and out,
Vers Dra'ghothe

Ps rozsmieszaja mnie ludzie, ktorzy maja jakies low lvl chary i krzycza hail unit. zrob wiekszy lvl, przyczepia Ci sie do dupy i zobaczysz swoje 'hail unit'. Po mnie wiele razy przylazili zeby mnie zabic mimo zapewnien o tym, ze mnie nie rusza. Gowno! Gaura mowi, ze jestem bezpieczny, a dwa miechy pozniej za ten sam reason (znajomosc mordiiego ^^) przylaza mnie ubic na wrlach (dzieki za uratowanie dupska wtedy Kajzer:)).
Ps2. Do wojny wstepowalem bez hunta, jesli ktos chce mi zarzucic, ze dostalem od nich po dupie, mialem hunta i dlatego jestem w kazadum.

Malo mnie ten war obchodzi bo nie gram i nie gralem na tym servie, ale takich ludzi szanuje i podziwiam.

Master Vilum
21-08-2006, 09:06
Potwierdzam Wszystko Versik, Morita to poprostu jest Jąkała i CHicken:)

Martinesz
21-08-2006, 10:33
no no, własnie coś słyszałem o carlin open battle, wiem, że padł Saviosh (drugi char Kidneo) no i Dima z Okhrany, ma ktoś więcej informacji na ten temat?

pozdro

@Edit

p.s. Vilum, co Ty robisz w Okhranie? :P

Smichael
21-08-2006, 12:14
unit probowal zablysnac tylko powiedzcie mi czemu 2/3 fragow to przez ue spam ?:|

Master Vilum
21-08-2006, 13:25
no no, własnie coś słyszałem o carlin open battle, wiem, że padł Saviosh (drugi char Kidneo) no i Dima z Okhrany, ma ktoś więcej informacji na ten temat?

pozdro

@Edit

p.s. Vilum, co Ty robisz w Okhranie? :P

No ciekawie bylo w carlin ale szkoda ze Dima padl:<

A czemu wlazlem do gildi? Domysl sie ^.-

Master Vilum
21-08-2006, 13:26
unit probowal zablysnac tylko powiedzcie mi czemu 2/3 fragow to przez ue spam ?:|

Nie wiesz czemu? Bo praktycznie to potrafia maja poprostu duzych lvowcow sorcow:)

A mam takie do ciebie pytanie....Czemu narzekasz na Unit bo slyszalem ze to twoi koledzy ^.-

Yasiek
21-08-2006, 14:03
13:52 Ciril syms [21]: OKHRANA VS. UNIT 89.161.14.145 // 7.6 ENJOY :)

Bez komentarza

Master Vilum
21-08-2006, 15:22
Lemon el'Loco
Aug 21 2006, 14:19:32 CEST Killed at Level 103 by Magic-jhonson

Padl od 14 lvl Knight niezle:)

SeQ_PL
21-08-2006, 15:35
Vers masz racje. Macie za duzo osob ktore nie maja zgrania (taka prawda). Unit wygrywa poniewaz maja taktyki, mowia w 1 jezyku, znaja sie z rl, maja kase na runy. Widzialem wczorajsza akcje kiedy to emzy (czy ktos tam inny) mowil zeby sie jego trzymac a dima wylatuje przed ekipe i zgon. W dodatku teraz doszlo pare nowych osob do gildi z tego co widzialem byli zdezorientowani. Yabusan prawie padl uratowal mu stone skin dupe. Uwazam osobiscie ze ta wojna niema sensu i unit pozostanie na tym serverze.

Co do fragowania unitow. Wydaje mi sie ze te fragi mialy za zadanie odstraszenie ludzi. Jak widac nie zawahaja sie przed niczym.

@jeszcze wojny:
Czy to prawda ze duzo osob z okhrany niema pieniedzy na wojne i bija sie z bp sd i bp uh?

/Seq

Jeszcze na edit:
Co do osob ktore placa. Np. Aija. 162 RP i co on dojdzie do wojny? Koles ktory gra dla zabawy. On sam mowi ze jak unit ma cie zabic to zabije. Albo cinako. Pelen respekt dla niego ale on nie dojdzie do wojny.
Dlaczego? Poniewaz graja for fun i za duzo czasu stracili na postacie. Osobiscie mam podobne zdanie ze lepiej zaplacic te 50k i miec spokuj na "jakis" czas niz odejsc na innym servie.

No i slowa dzifonoo
"w ogolnym rozrachunku najmniejszy wpierdol dostaniesz w unicie" taka prawda

Master Vilum
21-08-2006, 15:44
Vers masz racje. Macie za duzo osob ktore nie maja zgrania (taka prawda). Unit wygrywa poniewaz maja taktyki, mowia w 1 jezyku, znaja sie z rl, maja kase na runy. Widzialem wczorajsza akcje kiedy to emzy (czy ktos tam inny) mowil zeby sie jego trzymac a dima wylatuje przed ekipe i zgon. W dodatku teraz doszlo pare nowych osob do gildi z tego co widzialem byli zdezorientowani. Yabusan prawie padl uratowal mu stone skin dupe. Uwazam osobiscie ze ta wojna niema sensu i unit pozostanie na tym serverze.

Co do fragowania unitow. Wydaje mi sie ze te fragi mialy za zadanie odstraszenie ludzi. Jak widac nie zawahaja sie przed niczym.

@jeszcze wojny:
Czy to prawda ze duzo osob z okhrany niema pieniedzy na wojne i bija sie z bp sd i bp uh?

/Seq

Jeszcze na edit:
Co do osob ktore placa. Np. Aija. 162 RP i co on dojdzie do wojny? Koles ktory gra dla zabawy. On sam mowi ze jak unit ma cie zabic to zabije. Albo cinako. Pelen respekt dla niego ale on nie dojdzie do wojny.
Dlaczego? Poniewaz graja for fun i za duzo czasu stracili na postacie. Osobiscie mam podobne zdanie ze lepiej zaplacic te 50k i miec spokuj na "jakis" czas niz odejsc na innym servie.

No i slowa dzifonoo
"w ogolnym rozrachunku najmniejszy wpierdol dostaniesz w unicie" taka prawda

I co za przyszlosc ma CInako lub Aija? Maja duze lvl zrobia 200lvl Unity sie czepia plac i plac i nic nie mozesz zrobic beda poprostu na tobie zarabiac:)
nikogo nie moga zabic zabija 10 lvl placisz 300k wiec g/l w graniu:)

A tak propo jak tam lizanie dupy Fummlanowi?:>

SeQ_PL
21-08-2006, 15:52
I co za przyszlosc ma CInako lub Aija? Maja duze lvl zrobia 200lvl Unity sie czepia plac i plac i nic nie mozesz zrobic beda poprostu na tobie zarabiac:)
nikogo nie moga zabic zabija 10 lvl placisz 300k wiec g/l w graniu:)

A tak propo jak tam lizanie dupy Fummlanowi?:>

Mm dunno? 15:48 You lose 33 mana blocking an attack by Ullvarr. ;>

Btw jak tam idzie lizanie Emzy i dawaniem mu pasow? :>

Master Vilum
21-08-2006, 15:53
taa widzisz pomogles mu zrobic formata protectowal cie z 2 miechy a teraz cie bije?:D Obys padl:)

SeQ_PL
21-08-2006, 15:56
taa widzisz pomogles mu zrobic formata protectowal cie z 2 miechy a teraz cie bije?:D Obys padl:)

Z tego co wiem to on juz nie gra ;>

I tego samego zycze tobie "wojowniku" od siedmiu bolesci hah

Martinesz
21-08-2006, 15:57
@seq

ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy

@Okhrana

Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach.
Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;<

Master Vilum
21-08-2006, 16:01
@seq

ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy

@Okhrana

Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach.
Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;<

No z 3-4 razy placil Seq dla Unitu ale wiesz znalazl sobie kumpla "Fummlana" i przez 2 miechy mial Protectora i sie zaczal wozic (tutaj go zaczalem nie lubic) i tak wyszlo:) Mam ochote cie spotkac na rl:) 1vs1 :*

SeQ_PL
21-08-2006, 16:04
No z 3-4 razy placil Seq dla Unitu ale wiesz znalazl sobie kumpla "Fummlana" i przez 2 miechy mial Protectora i sie zaczal wozic (tutaj go zaczalem nie lubic) i tak wyszlo:) Mam ochote cie spotkac na rl:) 1vs1 :*

A co ty pedal jestes? :>

Nvm~
Martinesz placilem lacznie 2 razy.
Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada

Master Vilum
21-08-2006, 16:05
A co ty pedal jestes? :>

Nvm~
Martinesz placilem lacznie 2 razy.
Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada

300k za to ze byles na Hydrach? niezly jestes ....a 1vs1 chodzi mi Solowke:) Grubasie jeden :)

SeQ_PL
21-08-2006, 16:16
Powod byl prosty:
Zpower abusowalem jego kumpla na hydrach.

Po 2 wisi mi co o mnie mowisz dla mnie nie masz zadnego autorytetu szczegolnie po tym jak opierdoliles ludzi na zekome pacce. Trudno twoja sprawa.

I proponuje zakonczyc offtopic bo to czy powiesz jedno slowo wiecej czy mniej na mnie wisi mi i nie bede ci odpisywac :o
@topic
Lemon padl bo byl pdobno afk. Kumpil od kumpla c legi wlasnie :P

Martinesz
21-08-2006, 16:38
@vilum i seq

nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci.

@co do lemona

stracił boh y+ dużo run typu; sd itp.

SeQ_PL
21-08-2006, 16:47
@vilum i seq

nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci.

@co do lemona

stracił boh y+ dużo run typu; sd itp.

Duzo osob nie wiaze z tym servem nadzieji. Unit ma zamiar "masakrowac" na stale. Podobnie jak na Selenie gildia trzymajaca wladze...

Master Vilum
22-08-2006, 12:55
Huhu 16 osob juz padlo..... Unitom sie nudzi.....

Martinesz
23-08-2006, 10:16
No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany:

Ullvarr

Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga.

jajaj xD

0lik
23-08-2006, 11:39
vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie

Martinesz
23-08-2006, 12:46
vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie

ja przez 3go i 4go słyszałem że jestes drugim ownerem tetro? jak nie wiesz, o co chodzi to sie nie udzielaj. ;)

@topic

no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :)

SeQ_PL
23-08-2006, 12:47
No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany:

Ullvarr

Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga.

jajaj xD

Widzialem jak go ganiali po miescie :O. Padl jeszcze Stor Farath czy jakos tak (75ek).

Master Vilum
23-08-2006, 13:37

Hahaha noob jestes i tyle:) i gowno wiesz...nie wiesz to sie nie udzielaj ale mam polewke hahaa...Seq ci powiedzial co gowno wie?:>

Master Vilum
23-08-2006, 13:40
ja przez 3go i 4go słyszałem że jestes drugim ownerem tetro? jak nie wiesz, o co chodzi to sie nie udzielaj. ;)

@topic

no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :)

Martinek Oby tak dalej xDDB)

Martinesz
23-08-2006, 14:55
Martinek Oby tak dalej xDDB)

hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby

@topic

ma ktoś cama? :P

Master Vilum
23-08-2006, 15:01
hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby

@topic

ma ktoś cama? :P

hahaha as*licker to jest tylko Seq ^.-

a Cama nie ma

0lik
23-08-2006, 15:10

@topic

to zle slyzsales 8o 8o
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry
a po godzinach gram Nemtorem
kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X(

Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah

POZDRO!

btw vilum juz raz placiles za wojne ;D

Master Vilum
23-08-2006, 15:19
to zle slyzsales 8o 8o
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry
a po godzinach gram Nemtorem
kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X(

Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah

POZDRO!

Czy ja mowie ze pguje? Tibia to nie jest moje cale zycie i nigdy siebie nie uwazalem za pg....A moje sprawy nie powinno cie obchodzic:)

Master Vilum
23-08-2006, 17:52
@Kidneo

Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe and by Lord Hordan

Next Frag?:>

Martinesz
23-08-2006, 18:44
17:40 You lose 193 hitpoints due to an attack by Stora Sara.
nie wszedł mu jakoś sdek xD we mnie :P

xD

6:1 gzzz!

SeQ_PL
23-08-2006, 20:00
@Kidneo

Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe and by Lord Hordan

Next Frag?:>

Hooj w tej wojnie zrobiles a cieszysz sie jak bys dostal zabawke. Asslickerem mozesz nazwac siebie w stosunku do Emzy~. I jak bys nie wiedzial to nie ja mowilem ze dajesz pasy emziemu. Podobno sam mowiles ze to taki warunek aby wejsc do kazadum, niewiem.

W kazdym razie nie odpowiadam wiecej na twoje "insulty".

@Martinesz:
Za co cie zabil? O.o Tak zrobil sobie 15 miz pz :O?

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:01
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie ;) A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ;(( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem ;)

A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu ;(

I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju

Pozdro Vilumek jesteś cool ;***

Master Vilum
23-08-2006, 20:10
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie ;) A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ;(( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem ;)

A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu ;(

I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju

Tak Tak zal mi cie noobasie...ja nie sharuje postaci w 3 osoby:) A co do Seqa zrobilem to w dobrym celu zeby sie czegos nauczyl a czy sie wpiszesz na liste mojego (DEDA) nigdy sie nie doczekasz:> A do Anglika N/C. I ja nie lize dupy Unitom:) Pamietam jak Emzy napisal do ciebie i tutaj zachowales sie jak (Chicken) xD Pozdro

Btw...Nie dawaj mi buzi bo nie jestem (geyem)

Martinesz
23-08-2006, 20:11
@Martinesz:

bo zareportowałem phero i rosteina, bo blokowali mi droge ;< no i krzyknałem hahah reported ;P a ten zaczal mnie z sd siekac :P jeszcze jak kiedys grałem to kiedy geggo siedział to go wnerwiałem, coś mu jednak w pamieci moj nick został, ale tam looz ;)

może jeszcze powróci się na Titanie. pozdrawiam.

Master Vilum
23-08-2006, 20:11
Hooj w tej wojnie zrobiles a cieszysz sie jak bys dostal zabawke. Asslickerem mozesz nazwac siebie w stosunku do Emzy~. I jak bys nie wiedzial to nie ja mowilem ze dajesz pasy emziemu. Podobno sam mowiles ze to taki warunek aby wejsc do kazadum, niewiem.

W kazdym razie nie odpowiadam wiecej na twoje "insulty".

@Martinesz:

Czy ja malo zrobilem...niesadze a po drugie dopiero doszedlem .....I uwazam cie za nooba poniewaz 90 ED chodzi w aolu a nie w (SSA) to naprawde trzeba byc debilem (bez urazy ale tak mysle xD):D

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:13
Czy ja malo zrobilem...niesadze a po drugie dopiero doszedlem .....I uwazam cie za nooba poniewaz 90 ED chodzi w aolu a nie w (SSA) to naprawde trzeba byc debilem (bez urazy ale tak mysle xD):D

Ty myślisz? o.0 !!!!!! Jakbyś myślał to byś nie okradał kumpla. Pozatem własnie obejrzałem sobie twoją fotke i kurde w tapete se strzele chyba bo sie w tobie zakochałem ;***

Master Vilum
23-08-2006, 20:15
Ty myślisz? o.0 !!!!!! Jakbyś myślał to byś nie okradał kumpla. Pozatem własnie obejrzałem sobie twoją fotke i kurde w tapete se strzele chyba bo sie w tobie zakochałem ;***

Nie moj problem ale przypominam to jest Forum zwiazane z Gildia Unit...Closed Please

SeQ_PL
23-08-2006, 20:16

Mm moze dlatego?:
20:14 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz.
You hear an evil whispering from inside.
~
Taifun~ tez noob bo nosi aol?

Koniowi to pan tłumacz...

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:16
Closed Please

Co japa ci opadła? ;D

Wygrałeś toster na raty i grzanke gratis ;(

Coś mi sie wydaje że jak byłeś mały to sie bawiłeś klockami dopóki mama wody w kiblu nie spuściła ;<

Master Vilum
23-08-2006, 20:17
Mm moze dlatego?:
It weighs 29.50 oz.
~

DH nosic Druidem? Jestes Git Dzieciak:)

SeQ_PL
23-08-2006, 20:20
DH nosic Druidem? Jestes Git Dzieciak:)

Słuchaj facet to ze cie nie stac na dh to nie moja wina. Odpowiedz czy Taifun tez noob bo nosi dh i aol?

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:20
Vilum nie czujesz sie osamotniony? ;D Założ kiełbaski na szyje to może pare psów sie z tobą zaprzyjaźni

Master Vilum
23-08-2006, 20:21
Słuchaj facet to ze cie nie stac na dh to nie moja wina. Odpowiedz czy Taifun tez noob bo nosi dh i aol?

Stac mnie na 4 DH tak propo a Taifun nie jest noobem bo ma za duzy lvl i prosze nie rownaj sie z nim :-(:baby:

Dalio
23-08-2006, 20:22

Jego niemusi byc stac na DH, jakby chcial Vilumek dalbym mu^^

Martinesz
23-08-2006, 20:23
@vilum, seq, szczuru, i reszta

powiem wam, że żałośni jesteście. wyzywać to sie mozecie na priv. Ahh, mam nadzieje, że nie zamkna tego topicu przez was.

Master Vilum
23-08-2006, 20:23

WoW Widzisz kumpli mam:D

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:25

tak jak tyłka mu dałeś? xd

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:26
Żal mi Ciebie chłopaczku naprawde :))

Marrion będzies zmoim kolegą? mam chleb i thenathurat =)

Dalio
23-08-2006, 20:28

Niejestem taki "żul" jak Ty i niepijam denaturatu, sorry =)) adje

Master Vilum
23-08-2006, 20:29

Szczurek, nie musisz opisywac swoich spraw rodzinnych nas naprawde to nie interesuje chcesz sie pozalic idz na www.czateria.pl ale to forum jest przeznaczone do spraw Unit vs Okhrana wiec nie pisz nic prosze:(

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:31
Szczurek, nie musisz opisywac swoich spraw rodzinnych nas naprawde to nie interesuje chcesz sie pozalic idz na www.czateria.pl ale to forum jest przeznaczone do spraw Unit vs Okhrana wiec nie pisz nic prosze:(

Wracaj do gry z boską Okhraną Dzieciątku neostrady ;)

Master Vilum
23-08-2006, 20:34
BTW:

Aktualny wynik miedzy Unit vs Okhrana (1:6)B)

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:36
BTW:

Aktualny wynik miedzy Unit vs Okhrana (1:6)B)

dodaj se 30 pare fragów dla unitów jak byliście kazadum ;) a moze jak nowa gildia resetuje fragi to mamy znowu reset bo unit zmienił nazwe xd

Szczuru.pl
23-08-2006, 20:38
Czytaj Forum (jak umiesz) to bedziesz wiedzial...

mow do mnie jeszcze

Master Vilum
23-08-2006, 20:50
Dzisiaj była dobra akcja jak Johnny Gunsy zlapal red hp na mostku jak sie idzie na d-lair:)

Szczuru.pl
23-08-2006, 21:37
Dzisiaj była dobra akcja jak Johnny Gunsy zlapal red hp na mostku jak sie idzie na d-lair:)

Suty puff?? jak w reklamie mentosa?

Versus
23-08-2006, 21:51

Boski Widakeyu moze nas nauczysz, co? Najpierw moze jednak naucz sie, ze czasownik 'umiec' w 3 osobie liczby mnogiej odmienia sie 'umieja' a nie 'umia'. Swoja droga oddales juz kase za domek, ktory dostales dzieki wojnie fatality vs costam? Do waszych sporow wtracac sie nie zamierzam, bo nie moj interes, ale od mojej gildii to sie odczep. Niektorzy wola wygodnie siedziec i nic nie robic i patrzec jak unit wybija pol servera od tak sobie. Wiesz co gaura powiedzial, dlaczego zabili tych ludzi ostatnio? "becouse we could". kiedys wpadna po Ciebie i Twoich znajomych i Ci mina zrzednie, za to bedziesz mial okazje do wykazania sie jak dobrze grac umiesz. Rob co chcesz. Zwroc jednak uwage, ze my sie Ciebie nie czepiamy, wiec i ty zostaw nas w spokoju.

@_BeliaR_, martinesz. Dzieki za mile slowa :)

Ps. niezla macie wyobraznie z tym vilumem. Oczywiscie, zeby przyjac goscia ktorego znam 2 lata i ktory ma 80 mastera, trzeba postawic warunek dania pasow. Smiech na sali. Ci niemcy co ostatnio do nas dolaczyli to tez nam passy rozdali? O_o Moze poprostu ja o czyms nie wiem, a wszyscy sie dobrze bawia ;'(( oswieccie mnie plz.

Szczuru.pl
23-08-2006, 22:36
Boski Widakeyu moze nas nauczysz, co? Najpierw moze jednak naucz sie, ze czasownik 'umiec' w 3 osobie liczby mnogiej odmienia sie 'umieja' a nie 'umia'. Swoja droga oddales juz kase za domek, ktory dostales dzieki wojnie fatality vs costam? Do waszych sporow wtracac sie nie zamierzam, bo nie moj interes, ale od mojej gildii to sie odczep. Niektorzy wola wygodnie siedziec i nic nie robic i patrzec jak unit wybija pol servera od tak sobie. Wiesz co gaura powiedzial, dlaczego zabili tych ludzi ostatnio? "becouse we could". kiedys wpadna po Ciebie i Twoich znajomych i Ci mina zrzednie, za to bedziesz mial okazje do wykazania sie jak dobrze grac umiesz. Rob co chcesz. Zwroc jednak uwage, ze my sie Ciebie nie czepiamy, wiec i ty zostaw nas w spokoju.

@_BeliaR_, martinesz. Dzieki za mile slowa :)

Ps. niezla macie wyobraznie z tym vilumem. Oczywiscie, zeby przyjac goscia ktorego znam 2 lata i ktory ma 80 mastera, trzeba postawic warunek dania pasow. Smiech na sali. Ci niemcy co ostatnio do nas dolaczyli to tez nam passy rozdali? O_o Moze poprostu ja o czyms nie wiem, a wszyscy sie dobrze bawia ;'(( oswieccie mnie plz.

Skoro nawet nie wiesz z jaką gildią była wojna to zamknij jape grzecznie mówiąć. Pozatem Okhrana to same nooby ;D

Powodzenia z klockami lego xD

Martinesz
23-08-2006, 22:41
@vidakey

po pierwsze okhrana dopiero zaczyna wygrywac, nie martw sie jeszcze przyjda po ciebie ;) teraz sie smiejesz, anie dlugo padniesz, tak jak kuja karoa, czy gina tina. ten serv dla każdego jest stracony. ostatnio dostałem wiadomość na gg, w której kolega rozmawiał z johnym gunsym, i pytał sie czego pkujecie, a on for fun. =] zabijanie bez reason i wogole. Jeszcze jak Vidakeyem grał stary owner, to wtedy była niezła sielanka, pamietam jak pkowali noob charami, poszedłem z vilumem ich ubic, po kilku minutach wpada unit i zaczyna nas bić, vilum pada, a ja koncze w tym momencie gre.
rosnące pa unitów jest nie do wytrzymania. wiesz, znam kilka osob, co mowiło, że unit jest fajny, a skonczyło gre. życze powodzenia na tym straconym servie. jeszcze odnosnie (możliwej) wygranej wojny kazadum, zastanawia mnie, czy byscie expili, po wygranej, czy byscie powrócili na serva, jak byscie zarzadzali na tym servie.

pozdrawiam,
Marti

p.s. myślę, że wasze kłotnie tu nic nie wznosza, wasze załosne rozmowy tylko zaśmiecaja forum.

Szczuru.pl
23-08-2006, 22:45
@vidakey

po pierwsze okhrana dopiero zaczyna wygrywac, nie martw sie jeszcze przyjda po ciebie ;) teraz sie smiejesz, anie dlugo padniesz, tak jak kuja karoa, czy gina tina. ten serv dla każdego jest stracony. ostatnio dostałem wiadomość na gg, w której kolega rozmawiał z johnym gunsym, i pytał sie czego pkujecie, a on for fun. =] zabijanie bez reason i wogole. Jeszcze jak Vidakeyem grał stary owner, to wtedy była niezła sielanka, pamietam jak pkowali noob charami, poszedłem z vilumem ich ubic, po kilku minutach wpada unit i zaczyna nas bić, vilum pada, a ja koncze w tym momencie gre.
rosnące pa unitów jest nie do wytrzymania. wiesz, znam kilka osob, co mowiło, że unit jest fajny, a skonczyło gre. życze powodzenia na tym straconym servie. jeszcze odnosnie (możliwej) wygranej wojny kazadum, zastanawia mnie, czy byscie expili, po wygranej, czy byscie powrócili na serva, jak byscie zarzadzali na tym servie.

pozdrawiam,
Marti

p.s. myślę, że wasze kłotnie tu nic nie wznosza, wasze załosne rozmowy tylko zaśmiecaja forum.

Ale ja zmieniam serwa... ;/

Pozatem nie Vidakey tylko Widakey jamochłonie...

SeQ_PL
23-08-2006, 22:46
@vidakey

pozdrawiam,
Marti

Wydaje mi sie ze gdy unit zostanie pokonany (O ile to mozliwe)zacznie sie wojna o wladze servera. Najprawdopodobniej bedzie walczyc fusion lub xq i pare innych. Ale szczerze watpie zeby unit odszedl przy takiej ilosci pieniedzy...

Kikos.pl
23-08-2006, 23:08
Wydaje mi sie ze gdy unit zostanie pokonany (O ile to mozliwe)zacznie sie wojna o wladze servera. Najprawdopodobniej bedzie walczyc fusion lub xq i pare innych. Ale szczerze watpie zeby unit odszedl przy takiej ilosci pieniedzy...

Wasza klutnia do niczego nieprowadzi.
A tak pozatym majac taka wladze na serwerze i czekajac co 3-5 miechow na jakies wydarzenia czy bitwy to nuda wiec sadze ze kazdy majac wladze robil by to samoco Unit by cos sie wydarzylo.

Gra bez walki z wladza na serwie to nuda (zdaniem wielu) zabijaja poto by wnerwic ludzi ktorzy zaczna przeciwko nim walczyc. A oni sa dobrzy w te gierki Etc. Vilum Okhrana wygrywa ale Fragami idzcie na OPen Battle i znow niebedzie tak latwo ;] .

np. Ostatnia Walka "Blisko Carlin" ani 1 Unit nieucierpial a bylo was trocheee wiecej Latimerid sie wylozyl i Dima . Jezeli sie niemyle ;]

Zycze wam powodzenia w walce. Ja NArazie chce Grac puki Moge "Spokojnie".

Szczuru.pl
23-08-2006, 23:11
A tak pozatym majac taka wladze na serwerze i czekajac co 3-5 miechow na jakies wydarzenia czy bitwy to nuda wiec sadze ze kazdy majac wladze robil by to samoco Unit by cos sie wydarzylo.

Gra bez walki z wladza na serwie to nuda (zdaniem wielu) zabijaja poto by wnerwic ludzi ktorzy zaczna przeciwko nim walczyc. A oni sa dobrzy w te gierki Etc. Vilum Okhrana wygrywa ale Fragami idzcie na OPen Battle i znow niebedzie tak latwo ;] .

np. Ostatnia Walka "Blisko Carlin" ani 1 Unit nieucierpial a bylo was trocheee wiecej Latimerid sie wylozyl i Dima . Jezeli sie niemyle ;]

Nieeeee!! Vilum swoim ue położy cały unit xD

Martinesz
23-08-2006, 23:17
Ale ja zmieniam serwa... ;/

Pozatem nie Vidakey tylko Widakey jamochłonie...

Srry za literówkę, ale nie musisz mnie odrazu wyzywać. To, że zmieniasz server nei wnosi nic do rozmowy. :< g/l, pomimo, że Cie nie lubie :<

Versus
23-08-2006, 23:24
Skoro nawet nie wiesz z jaką gildią była wojna to zamknij jape grzecznie mówiąć. Pozatem Okhrana to same nooby ;D

Powodzenia z klockami lego xD

nie mow do mnie 'zamknij jape'. nie wyzywaj mnie, bo ja ciebie nie wyzywam. jestem od ciebie 3 lata starszy wiec z klockami lego ci nie wyszlo.

nie pamietam nazwy gildii z ktora fatality mialo wojne, ale prosiliscie mnie wtedy o pomoc (moze nie ty konkretnie, ale pare osob z fatality) i doszedlem do was na czas wojny. z szacunkiem wiec moze?

Szczuru.pl
23-08-2006, 23:35
nie mow do mnie 'zamknij jape'. nie wyzywaj mnie, bo ja ciebie nie wyzywam. jestem od ciebie 3 lata starszy wiec z klockami lego ci nie wyszlo.

nie pamietam nazwy gildii z ktora fatality mialo wojne, ale prosiliscie mnie wtedy o pomoc (moze nie ty konkretnie, ale pare osob z fatality) i doszedlem do was na czas wojny. z szacunkiem wiec moze?

No to ile masz lat kozaczku? ;)

Pozatem ten domek od Lansenda mi sie należał i nikomu nawet 1 gp nie dam za niego. Ciao ;* Hail Okhrana ! xD

Szczuru.pl
23-08-2006, 23:39
o sory widze ze 20 jestes cool xd

Master Vilum
24-08-2006, 09:22

Unit w Open Battle ma lepsze zgranie nie zaprzeczam ale w pojedyncze fragi jestesmy lepsi:) Btw...Widakey (Virakey) troszke szacunku do Versa bo on ma troszke wiecej lat od ciebie:/

Blood Romeragura
24-08-2006, 12:51
nom dobry jesteś jak wy jestescie w pojedyncze Fragi lepsi to ja jestem swiety mikolaj :D ile razy bylo 2-3 unitow na was 10+ :D i jak z tego unit zawsze wychodzil najszesciej nawet nie padal :D wiec nie mow mi ze jestescie lepsi w pojedyncze Fragi bo smiac mi sie chce :D..

Szczuru.pl
24-08-2006, 12:55
Unit w Open Battle ma lepsze zgranie nie zaprzeczam ale w pojedyncze fragi jestesmy lepsi:) Btw...Widakey (Virakey) troszke szacunku do Versa bo on ma troszke wiecej lat od ciebie:/

Co dupe mu liżesz tak samo jak seqowi a potem go oczyścisz z chaty? ;D

Master Vilum
24-08-2006, 13:25
Co dupe mu liżesz tak samo jak seqowi a potem go oczyścisz z chaty? ;D

Nigdy Seqowi nie lizalem dupy haha

Master Vilum
24-08-2006, 13:27
nom dobry jesteś jak wy jestescie w pojedyncze Fragi lepsi to ja jestem swiety mikolaj :D ile razy bylo 2-3 unitow na was 10+ :D i jak z tego unit zawsze wychodzil najszesciej nawet nie padal :D wiec nie mow mi ze jestescie lepsi w pojedyncze Fragi bo smiac mi sie chce :D..

ZObacz sobie wynik poczytaj forum tibia.com pogladaj filmiki potem sie udzielaj:)
A jak cos pierwszy raz cie widze na forum ..urwales sie z choinki i krytykujesz?:>
a no tak Lecicie all lizacdupe Unitom ktory cie potem zabije xD

Blood Romeragura
24-08-2006, 14:18
po 1 udzielalem sie juz a po 2 nie lize im dupy :DD w porownaniu do ciebie jak lizesz ludziom z Okhrana i Kazdum :D i co myslisz ze dzieki temu beda cie kochac :D Btw. czlowieku ogladalem Fillmow i nawet sam kiedys uczestniczylem w wojnach wiec mi nie mow takich rzeczy :D Szczuru.pl mowi cala wam prawde o was :D po za tym ostatnio Unit niezle z wami pojechal :D was bylo duzo wiecej a staliscie i patrzyliscie jaka pada Dima

Master Vilum
24-08-2006, 14:31
po 1 udzielalem sie juz a po 2 nie lize im dupy :DD w porownaniu do ciebie jak lizesz ludziom z Okhrana i Kazdum :D i co myslisz ze dzieki temu beda cie kochac :D Btw. czlowieku ogladalem Fillmow i nawet sam kiedys uczestniczylem w wojnach wiec mi nie mow takich rzeczy :D Szczuru.pl mowi cala wam prawde o was :D po za tym ostatnio Unit niezle z wami pojechal :D was bylo duzo wiecej a staliscie i patrzyliscie jaka pada Dima

Haha N/C jak popierasz lizanie dupy Widakeya Fummlanowi to spoxik ^.-

I jestem ciekaw w jakiej wojnie niby uczestyniczyles:)

Podaj swoj name boosie:)

Smichael
24-08-2006, 15:07
Mm moze dlatego?:
It weighs 29.50 oz.
~

lol ta taifun noob tyle ze taifun ma tyle hp co knight na 100 lvlu i stone skina nie musi nosic a ty padasz na ue od latuza :/

SeQ_PL
24-08-2006, 16:05
lol ta taifun noob tyle ze taifun ma tyle hp co knight na 100 lvlu i stone skina nie musi nosic a ty padasz na ue od latuza :/

Lepiej pasc i oddac mu bp + 10% szansy na eq?
Nosze takie eq jakie mi sie podoba pozatym czemu Latuz mial mnie zabic?

Martinesz
24-08-2006, 16:13
Lepiej pasc i oddac mu bp + 10% szansy na eq?
Nosze takie eq jakie mi sie podoba pozatym czemu Latuz mial mnie zabic?

4 fun ;)

@topic

gratz fraga na Kidneo

@widakey

to, że nie lubisz Okhrany, to nie moja, wina, ale to nie znaczy, że możesz ich obrażać, tym bardziej mnie. Nawet dla takiego dziecka jak ja ;) To, że Ty tutaj wykazujesz jaki jestes spoko i wogole. 0 konkretów twoje INTELIGENTNE* posty nie wnoszą nic do topica. a i odczep sie od Okhrany. Motto na dzisiaj dla Ciebie "śmiej sie, śmiej, zobaczysz jednak Twój smiech urwie się jak hejnał" =]
zmień zachowanie albo wyjdź z tego forum =]

* to czysta ironia =]

Smichael
24-08-2006, 16:34
@SeQ
moze przejsc obok ciebie i zrobic missclicka z F12:|?:)

Blood Romeragura
24-08-2006, 16:46
Master Vilum myslisz ze jak zgrywasz Bossa na Forum to jest cfajny??

Btw. Lekcewazysz mnie .. nie dlugo zobaczymy czy w rl Tibi bedziesz taki Cfany ;)

Master Vilum
24-08-2006, 17:06
Master Vilum myslisz ze jak zgrywasz Bossa na Forum to jest cfajny??

Btw. Lekcewazysz mnie .. nie dlugo zobaczymy czy w rl Tibi bedziesz taki Cfany ;)

To jest Topic o sprawie Unit a grozic mi mozesz w (tibi) nic nie wnosisz do tego forum (closed) a do rl spraw to sie chyba doczekac nie moge:)

Master Vilum
24-08-2006, 17:07
@SeQ
moze przejsc obok ciebie i zrobic missclicka z F12:|?:)

Tak popieram i nie musi nawet missclicka zrobic poprostu widzi o nudzi mi sie i bach ue i padasz dziecino:) I co potem? Jak sie niby bedziesz chcial to zalatwic? Olac? Zaplacic? :> Tak zaplacisz w tym jestes najlepszy xD

Blood Romeragura
24-08-2006, 17:09
a ty coś wnosisz ?? ty tylko w mordzie na Forum jestes mocny ;) pokaż cos w praktyce a nie udajesz takiego bossa w twarzy

Master Vilum
24-08-2006, 17:44
a ty coś wnosisz ?? ty tylko w mordzie na Forum jestes mocny ;) pokaż cos w praktyce a nie udajesz takiego bossa w twarzy

Nie musze ci udawadniac co wnosze, niektrozy wiedza co ty nie musisz:)

Torpedo
24-08-2006, 20:04
NIe mialem w ogole ochoty mieszac sie w wasza dyskusje ale tak po prostu sie nie da.

@Vilum
Jestes zalosny i czytajac twoje posty zal mi ciebie. To wyglada ze pisanie i zasmiecanie tego forum sprawia ci totalna przyjemnosc a wrecz podnieca cie! Zapewne bluzganie na innych doprowadza cie do orgazmu ale w to wnikac juz nie bede. W kazdym badz razie jestes najgorszym asslickerem o jakim slyszalem (chyba pobiles poczciwego Vaikora:)) Tibia to gra a dla ciebie najwidoczniej jest zyciem, przegranym zyciem:(

@Szczuru.pl
Jesli masz duzo czasu to dalej jedz po Vilumie to moze wreszcie mu sie ta glupia geba zamknie:P Ale twoje posty by mogly chociaz tzrymac fason.

@Versus
Spokojny i nawet obiektywny facet ktory nie leje wody, potrafi wyrazic swoja opinie i nie niszczy tego threadu bezsensownym spamem:)

@Vilum again
Nie musze byc po zadnej stronie aby widziec ze jestes nikim:/ Wiec zaraz nie oskarzaj mnie o stronniczosc! Twoje odpowiedzi sa ponizej granicy dobrego smaku;/

@Seq
:) POzdro stary

@Blood
Mowienie do Viluma to nic innego jak totalna strata czasu.

To by bylo na tyle.

Master Vilum
24-08-2006, 20:26
NIe mialem w ogole ochoty mieszac sie w wasza dyskusje ale tak po prostu sie nie da.

@Vilum
Jestes zalosny i czytajac twoje posty zal mi ciebie. To wyglada ze pisanie i zasmiecanie tego forum sprawia ci totalna przyjemnosc a wrecz podnieca cie! Zapewne bluzganie na innych doprowadza cie do orgazmu ale w to wnikac juz nie bede. W kazdym badz razie jestes najgorszym asslickerem o jakim slyszalem (chyba pobiles poczciwego Vaikora:)) Tibia to gra a dla ciebie najwidoczniej jest zyciem, przegranym zyciem:(

@Szczuru.pl
Jesli masz duzo czasu to dalej jedz po Vilumie to moze wreszcie mu sie ta glupia geba zamknie:P Ale twoje posty by mogly chociaz tzrymac fason.

@Versus
Spokojny i nawet obiektywny facet ktory nie leje wody, potrafi wyrazic swoja opinie i nie niszczy tego threadu bezsensownym spamem:)

@Vilum again
Nie musze byc po zadnej stronie aby widziec ze jestes nikim:/ Wiec zaraz nie oskarzaj mnie o stronniczosc! Twoje odpowiedzi sa ponizej granicy dobrego smaku;/

@Seq
:) POzdro stary

@Blood
Mowienie do Viluma to nic innego jak totalna strata czasu.

To by bylo na tyle.

Pamietam jak Morita do ciebie zazartowal ze dochodzi do Unitu a ty sie rozdarles na niego a teraz jak odszedl od Okhrana i zdradzil kumpli co powiesz? :-) i ja nie wyzywam tylko Szczuru zaczal a dla mnie tez jestes nikim poprostu noobem:)

I tak przyznam jestes stronniczy w stosunku Mority i Seqa do Mnie:) Ale mam to gdzies twoje slowa...A do Asslickera to powiedz mi komu lize dupe niby?:) W porownaniu Mority Seqa i Szczura to nim nie jestem popatrz wpierw na nich ale ok bo pewnie zaraz powiesz ze nie mam racji albo sie znowu rzuca na mnie (nooby)

Szczuru.pl
24-08-2006, 21:15
@Martinesz - Nie wiesz o co kaman to zamknij jape tak ci powiem.....

@Smichael - Pozdro ziomie z wspólnej gildi, ale SeQ to też ziom więc prosze nie kłóćcie sie ;> dla mnie plx xD

@Vilum - Widze że dalej nie możesz znaleźć tu przyjaciół ;( Próbuj dalej ;D

Blood Romeragura
24-08-2006, 21:55
Torpedo hahaa wreszcie ktos napisal cała prawde :D i tak jak dokladnie

Master Vilum
25-08-2006, 08:46
Jeśli mnie uwazasz za nooba to sie bardzo mylisz ja tam nie padam od ludzi o ponad polowe mniejszy lvle od ciebie tu chodzi o Titania i Morgana :)

Torpedo
25-08-2006, 09:04
Jeśli mnie uwazasz za nooba to sie bardzo mylisz ja tam nie padam od ludzi o ponad polowe mniejszy lvle od ciebie tu chodzi o Titania i Morgana :)

Ja tez nie mam tego w zwyczaju. Dla twojej wiadomości to konto juz nie nalezy do mnie:P i zwisa mi co sie z nim dzieje

Smichael
25-08-2006, 10:00
Ja tez nie mam tego w zwyczaju. Dla twojej wiadomości to konto juz nie nalezy do mnie:P i zwisa mi co sie z nim dzieje

poore ownag3 acc trading owns ja bym nie sprzedal mego acc nawet jakbym mial isc na emerytturke

Etoric
25-08-2006, 12:03
poore ownag3 acc trading owns ja bym nie sprzedal mego acc nawet jakbym mial isc na emerytturke
ty z choinki spadłes?

Dla mnie troche załosne jest wyzywanie kto od kogo padł, co zrobił, jak to zlamiła blablabla proste-Unitow tak łatwo to sie nie wykurzy, a co do sprawy UNIT-DEL'TORO
Trudno sie wypowiadac....kiedy Isara(07.2003) sie tworzyla i Del'Torosi przejmowali ją o Titanii to jeszcze nie nikt nie wiedział bo nie istniała... Przejmowanie Titani odbywało sie juz w innych czasach...prawie 8 miesiecy róznicy, update-kompletna inna bajka. Nie mozna ich porownywac kto by wygral blabla bo to jest porownywanie jakuzzy do mafi pruszkowskiej..

SeQ_PL
25-08-2006, 13:35

Jezeli na Morganie jest 200-300 osob w godzinach popoludniowych to pomysl jaki jest resp xd. Bk raz na 1h?

Torp dobrze zrobil. Tam NIzahe robi moooonster PA ale coraz wiecej ludzi odchodzi i niebedzie kogo PA wkrotce.

@Unit.
Torp robi druida i nas wyzwoli! xD

Aha @ edit:
Vilum ktos inny musi toba grac. Powod? Ty nihoooja z anglika nic nie kumasz a nagle uzywasz slow ktore trzeba w slowniku znalesc. Zreszta Emzy powiedzial Szczurowi ze jego kumpel gra Vilumem -.^

Torpedo
25-08-2006, 13:45
Jezeli na Morganie jest 200-300 osob w godzinach popoludniowych to pomysl jaki jest resp xd. Bk raz na 1h?

Torp dobrze zrobil. Tam NIzahe robi moooonster PA ale coraz wiecej ludzi odchodzi i niebedzie kogo PA wkrotce.

@Unit.

Nom to byl jeden z powodow dlaczego odszedlem z morgany a takze dlaczego pozbylem sie torpa. Inny powod to to ze palek jest w h*j nudny i postanowilem ze nigdy wiecej nie bede gral ta profesja.

Ha hA dobre! ciiiiiiii bo sie wszystko wyda:P:P

Dorosnij to zrozumiesz. Czasami nie ma innego wyjscia. Moze potzrebowalem pieniadze w realu?? W ogole cie to nie powinno obchodzic!

0lik
25-08-2006, 20:16

@Unit.

Aha @ edit:
Vilum ktos inny musi toba grac. Powod? Ty nihoooja z anglika nic nie kumasz a nagle uzywasz slow ktore trzeba w slowniku znalesc. Zreszta Emzy powiedzial Szczurowi ze jego kumpel gra Vilumem -.^

moze wreszcie ktos kto umie troszku lepiej niz ty grac (robic 80 lev w 2 lata) zaopiekuje sie tym charem

Master Vilum
25-08-2006, 21:18
moze wreszcie ktos kto umie troszku lepiej niz ty grac (robic 80 lev w 2 lata) zaopiekuje sie tym charem

Synku ty mnie nie znasz i nie wiesz co ja przechodzilem z tym charem wiec sie dzieciaku nie udzielaj :>

Szczuru.pl
25-08-2006, 21:36
No Olik nie udzielaj sie on naprawde dużo przeszedł..... między innymi ojebał swojego kumpla z domku :| a potem jeszcze sie pytał swojego lidera czy ma oddać hahahaha ty to vilum dopiero miałeś ciężkie zabawki....

Szacunek ;**

Master Vilum
25-08-2006, 21:41
No Olik nie udzielaj sie on naprawde dużo przeszedł..... między innymi ojebał swojego kumpla z domku :| a potem jeszcze sie pytał swojego lidera czy ma oddać hahahaha ty to vilum dopiero miałeś ciężkie zabawki....

Szacunek ;**

WoW nowe widomosci do mnie dochodza ciekawe a owalilem jego domkiem bo zaluzyl:) ale dobra poczekamy zobaczymy ^^:D

Blood Romeragura
25-08-2006, 22:15
Master Vilum kazdy kolejny twój post jeszcze bardziej cie pogrąża może pisz rzadziej i troche z sensem ;)

Szczuru.pl
25-08-2006, 22:20
Master Vilum kazdy kolejny twój post jeszcze bardziej cie pogrąża może pisz rzadziej i troche z sensem ;)

I agree. ;)

Smichael
26-08-2006, 02:34
Nom to byl jeden z powodow dlaczego odszedlem z morgany a takze dlaczego pozbylem sie torpa. Inny powod to to ze palek jest w h*j nudny i postanowilem ze nigdy wiecej nie bede gral ta profesja.

Ha hA dobre! ciiiiiiii bo sie wszystko wyda:P:P

Dorosnij to zrozumiesz. Czasami nie ma innego wyjscia. Moze potzrebowalem pieniadze w realu?? W ogole cie to nie powinno obchodzic!

hoho wielce dorosly sie odezwal podskocz z kosciana do poznania i zobaczymy kto jest wielce dorosly

Smichael
26-08-2006, 02:35
ty z choinki spadłes?

Dla mnie troche załosne jest wyzywanie kto od kogo padł, co zrobił, jak to zlamiła blablabla proste-Unitow tak łatwo to sie nie wykurzy, a co do sprawy UNIT-DEL'TORO
Trudno sie wypowiadac....kiedy Isara(07.2003) sie tworzyla i Del'Torosi przejmowali ją o Titanii to jeszcze nie nikt nie wiedział bo nie istniała... Przejmowanie Titani odbywało sie juz w innych czasach...prawie 8 miesiecy róznicy, update-kompletna inna bajka. Nie mozna ich porownywac kto by wygral blabla bo to jest porownywanie jakuzzy do mafi pruszkowskiej..

a idz mi z isara wiekszass del torosow na wojnie z kh poszlo na emeryturke na beryli i ani sie nie pokazywali dopiero jak cala berylia sie zjednoczyla to doszli i takie z nich monster pvppery :O:>
zreszta spitalaj na saphire roty bic na rooku

SeQ_PL
26-08-2006, 09:16
a idz mi z isara wiekszass del torosow na wojnie z kh poszlo na emeryturke na beryli i ani sie nie pokazywali dopiero jak cala berylia sie zjednoczyla to doszli i takie z nich monster pvppery :O:>
zreszta spitalaj na saphire roty bic na rooku

Czemu zmieniles Lokalizacje? -.^

Master Vilum
26-08-2006, 09:22

Powiedz mi czym sie niby pograzam?:)

@Szczuru A ty to zakceptuj lepiej swoj mozg bo chyba all do ciebie nie dochodzi:)

Smichael
26-08-2006, 11:22
Czemu zmieniles Lokalizacje? -.^

czego lokalizacje?
chodzi ci o to ze true del toros gra na beryli czy czo?

Martinesz
26-08-2006, 11:36
@topic

no, poczekamy, co sie stanie z wojna :P btw. tematem rozmow nie jest porownywanie DT do Unitów, sa ta 2 inne gildie...

@Vers~

Happy Birthday! Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin xD

Szczuru.pl
26-08-2006, 13:33
Powiedz mi czym sie niby pograzam?:)

@Szczuru A ty to zakceptuj lepiej swoj mozg bo chyba all do ciebie nie dochodzi:)

Japa......

0lik
26-08-2006, 16:16
Synku ty mnie nie znasz i nie wiesz co ja przechodzilem z tym charem wiec sie dzieciaku nie udzielaj :>

biedny vilum po przejsciach :baby: ;( zniszczyli ci dziecinstwo
i na starosc straciles rozum ;(

Versus
26-08-2006, 23:30
@martinesz dzieki :)

SeQ_PL
29-08-2006, 05:38
Pro Gamerzy sie wykazali:

04:12 Vers Dra'ghothe [81]: utevo gran mas vis
04:12 Sumer [133]: exevo gran mas vis

Nietrafione :d.

Btw Versie masz jakis dobry dowod na to? -.^ ;>

Smichael
29-08-2006, 08:30
Pro Gamerzy sie wykazali:

04:12 Sumer [133]: exevo gran mas vis

Nietrafione :d.

Btw Versie masz jakis dobry dowod na to? -.^ ;>

hahaha sequ nie mow ze to prawda bo sie zara zejscom :D

SeQ_PL
29-08-2006, 09:04
hahaha sequ nie mow ze to prawda bo sie zara zejscom :D

Prawda xd mam ssa nawet ^^

Master Vilum
29-08-2006, 14:00
Aug 29 2006, 13:21:02 CEST Killed at Level 139 by Master Vilum
and by Komisarz Halski

Menhol
29-08-2006, 14:05
:) Gratz Vilum;]
Nareszcie coś dobrego zrobiłeś:):P:P

Trenei
29-08-2006, 14:13
Brawo Vilum :)

Kto by pomyslal, że Vateriel padnie ;]

patrykol
29-08-2006, 15:12
Master Vilum gogogo :)
Gdzie teraz grasz? :) Pamietam, ze ostatnio spotkalismy sie na Furora :D

Master Vilum
29-08-2006, 15:26
Master Vilum gogogo :)
Gdzie teraz grasz? :) Pamietam, ze ostatnio spotkalismy sie na Furora :D

Hmm...Titania ale tylko Akcje:) a tak gram w CS i Lineage 2

Szczuru.pl
29-08-2006, 15:58
gz vilum za poprawne wpisanie exevo gran mas vis a tak pozatem to teraz ostro w*****łiście unitów ;) ciężki wasz los ;) zobaczymy vilum ile razy ty padniesz ;D

Petronov
29-08-2006, 17:48
gz vilum za poprawne wpisanie exevo gran mas vis a tak pozatem to teraz ostro w*****łiście unitów ;) ciężki wasz los ;) zobaczymy vilum ile razy ty padniesz ;D

Nie bylo przy tym zadnego "exevo gran mas vis".

Master Vilum
29-08-2006, 17:52
Nie bylo przy tym zadnego "exevo gran mas vis".

Wiesz niektorzy ludzie udzielaja sie tutaj typu Szczuru (Widakey) Ktory gowno wie ale dobra niech pisze:)

0lik
29-08-2006, 18:41

hahaha niewpadles na to ze on wtedy pewnie niegral tym charem ;D

Master Vilum
29-08-2006, 19:21
hahaha niewpadles na to ze on wtedy pewnie niegral tym charem ;D

Widac naprawde duzo wiecie. Zal mi cie Olik:)

Martinesz
29-08-2006, 20:45
@seq

o co dokładnie chodzi? może byś coś wiecej napisał :P

pozdro

0lik
29-08-2006, 23:19

Wiem ze dobze jem, a tak apropo moglbym napisac prawde, drogi Vilumie, a prawda jest taka mianowicie jak wszyscy wiedza jak byles maly mama cie nie kochala i niedawala ci jesc od niemowlecia (tak stad te ubytki w mozgu) wiec gdy podrosles wyemigrowales z domu w lecie szlo ci gladko bo kradles jablka ze straganu i dawales pedofilom za pare groszy, na wino zawsze tam wystarczylo. Niestety nadeszla zima Vilum zostal zmuszony do spedzenia jej w kondomie co zostawilo na jego psychice bardzo twardy slad.

Ale, zal mi cie Vilum:)

Szczuru.pl
30-08-2006, 02:37

02:34 Master Vilum [80]: I could talk Polish, or English, either way, I'd totally own your ass in both languages

02:35 Sir Lockhart [44]: 02:35 Master Vilum [80]: I learnt off your mother 02:35 Sir Lockhart [44]: no problem 02:35 Master Vilum [80]: Mostly from sex cries

Przypomne ci ze kiedys sie mnie pytałes na tsie jak jest jutro po angielsku ;]

To mow który tobą gra, Emzy czy Evorus? ;) Frajer jestes ;]

Szczuru.pl
30-08-2006, 02:41
02:40 Sir Lockhart [44]: 02:39 Master Vilum [80]: s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******ajpierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie

Widze, że uczysz Evorusa czystej polszczyzny ;]

Master Vilum
30-08-2006, 08:35
Niestety teraz owalilismy i sie wyrownal wynik 7:7

Wczoraj padli:
Majejij , Emzy Thainheart , Vers Dra'ghothe , Sentirel , Yabusan , Saigai.

Torpedo
30-08-2006, 09:03
02:34 Master Vilum [80]: I could talk Polish, or English, either way, I'd totally own your ass in both languages

02:35 Sir Lockhart [44]: 02:35 Master Vilum [80]: I learnt off your mother 02:35 Sir Lockhart [44]: no problem 02:35 Master Vilum [80]: Mostly from sex cries

Przypomne ci ze kiedys sie mnie pytałes na tsie jak jest jutro po angielsku ;]

To mow który tobą gra, Emzy czy Evorus? ;) Frajer jestes ;]

02:40 Sir Lockhart [44]: 02:39 Master Vilum [80]: s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******ajpierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie s*******aj pierdolony noobie

Widze, że uczysz Evorusa czystej polszczyzny ;]

Z tego co slyszalem gra na nim rowniez Spira:P Cala rodzinka thainheartow bawi sie charem viluma:)

Blood Romeragura
30-08-2006, 09:17
LOL? to był jakiś masowy afk na botach ?? wszyscy padli w przeciagu jakis 2,5h :D tzn. Majejij , Emzy Thainheart , Vers Dra'ghothe , Sentirel , Yabusan , Saigai
?

Master Vilum
30-08-2006, 09:32
Haha udzielacie sie do czegos o czym nie macie pojecia wiec komentarze zostawcie dla siebie ^.-

Martinesz
30-08-2006, 09:42
LOL

co to było openn battle? czego wy nie zrozumiecie, że nie macie takiego sd power? u nich jest kilka sorcow(+ jeden druid) majacy lv 110+ a u was tylko sumer. to jest jak pojscie na kamikadze. no, dobra, róbcie jak chcecie, życze powodzenia ;)

Smichael
30-08-2006, 09:51
zastanawia mnie tylko czemu okharna pisze ze war jest for fun bo to nie prawda :)

Martinesz
30-08-2006, 09:53
zastanawia mnie tylko czemu okharna pisze ze war jest for fun bo to nie prawda :)

bo to jest prawda, ponieważ im nie zależy na titani. maja swoja kochana morgane, chociaż niektorzy, np. saigai chca cos zrobic, organizuje akcje i wogole, ale jako bossy z morgany, to oni i tak titanie maja w dupie.

Smichael
30-08-2006, 10:14
bo to jest prawda, ponieważ im nie zależy na titani. maja swoja kochana morgane, chociaż niektorzy, np. saigai chca cos zrobic, organizuje akcje i wogole, ale jako bossy z morgany, to oni i tak titanie maja w dupie.

emzy ma morgane gdzies ..

Master Vilum
30-08-2006, 10:27

No wiesz....Tibia to tylko gra (zabawa) wiec cala gra w nia jest wielka zabawa ale dla niektorych to jest zycie:D

Gejko
30-08-2006, 10:32
Nie ma takiej szansy
ci ludzie wymiataja :PPP
graja juz w tibie z 8 lat
chociarz maja zajebiste pvp to teraz juz jest nie wazne :P
ale i tak oni wymiataja

Martinesz
30-08-2006, 11:04
@up

wieszkej czcionki sie nie dało? ;<

SeQ_PL
30-08-2006, 12:17
Widac skill ;>

Btw. Okhrana ma wieksze paymenty od Unit :o

150k za mnie ^^

a za Widakeya 750k xD. To na dodatkowe nauczanie spellsow? ("utevo gran mas vis")

damtob
30-08-2006, 12:35
hahahahahha ostatnio widziałem jak viluma bił jakiś koleś lvl 40~
A vilum do nigo plx stop dont attack me more

Szczuru.pl
30-08-2006, 12:49
No wiesz....Tibia to tylko gra (zabawa) wiec cala gra w nia jest wielka zabawa ale dla niektorych to jest zycie:D

HAHAHAH i kto to mówi xD największe dziecko tibii w historii mówi że to zabawa. Koniowi to pan tłumacz.....

@topic : wszzystko wraca do normy i ja o tym wiedziałem ;) Vilumek a mi też dasz pasy??? bedę ci ćwiczył mlvl utevo gran vis lux xD

gogo Unit ;)

SeQ_PL
30-08-2006, 15:19
HAHAHAH i kto to mówi xD największe dziecko tibii w historii mówi że to zabawa. Koniowi to pan tłumacz.....

@topic : wszzystko wraca do normy i ja o tym wiedziałem ;) Vilumek a mi też dasz pasy??? bedę ci ćwiczył mlvl utevo gran vis lux xD

gogo Unit ;)

utevo gran mas vis
!
Łaj ju no ded?