Pokaż pełną wersje : Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Martinesz
03-04-2007, 15:59
Ja za rok >: @ wkazdym razie gl nablety!
haha, jak tam wjazd na rl'u na moich kumpli?
Widze lord Denin pozytywnie mysli Problem z Fajakukiem
Gada bzdury na Gunara itd lubi miec mase wrogow a gdy sie obroni gaura I gunar bedzie chcial dolaczyc do Eiv to bede sie smial xD ze przez denina macie wiecej wrogow XD
Niby to eiv bylo pa i rujnowalo ten swiat a tak naprawde to triada robi tu wiekszy burdel i wieksza ilosc ludzi nastawia przeciw sobie. Wierze ze wkrotce to sie zakonczy:)
hieh przedemna teraz potworka z polaka :S reszta juz idzie calkiem niezle :D
Master Vilum
04-04-2007, 20:43
@EiV
Jak tam wasz sorc?:D
Name: Sorcerera
Apr 04 2007, 19:36:12 CEST Killed at Level 43 by Fraten
Bolter przed nami sie nic nie ukryje xD
Martinesz
04-04-2007, 21:51
@EiV
Jak tam wasz sorc?:D
Name: Sorcerera
Apr 04 2007, 19:36:12 CEST Killed at Level 43 by Fraten
Bolter przed nami sie nic nie ukryje xD
hehe ładna akcja widziałem xD
Master Vilum
04-04-2007, 21:55
A czytaliscie na forum tibia.com jak sie broni?:D
Ancient Bolter albo Sorcererr expil tym sorciem:) bo Ancient BOlter ma passy na Sorcererra wiec trudno mi wykryc ktory to expil ale fajne relogi byly robione xD
Jak robicie sorcow nowych to nie relogujcie tak bo to widac xD
Hahah zajebali jakiegos sorcerera i mowia ze to ja no nie niemoge ale wy durnie jestescie suhahsuashaus a auhsh o kurwa niemgoe co za imbecyle powodzenia w ubijaniu 40 + ms radzicie soebie widze w buijaniu malych lv .8o :baby: a ten sorc placze jak dziecko xD;(
oj oj ale ty vilum jestes fajny tyle ze to nie ja durnie saushuahs ale co tam myslcie sobie dalej ze to Bolter zrobil sorca mhm robilem nim relogi non stop bo niemam co robic tylko robic sorca tyle ze na to trzeba miec chajs XD ale Okey panowie nieumiecie ubic nas ubijacie niskie lv i uwazacie ze dorwaliscie kogos z EIV saushahsuashauhsaus oj malo wiecie malo wiecie
Master Vilum
04-04-2007, 22:11
oj oj ale ty vilum jestes fajny tyle ze to nie ja durnie saushuahs ale co tam myslcie sobie dalej ze to Bolter zrobil sorca mhm robilem nim relogi non stop bo niemam co robic tylko robic sorca tyle ze na to trzeba miec chajs XD ale Okey panowie nieumiecie ubic nas ubijacie niskie lv i uwazacie ze dorwaliscie kogos z EIV saushahsuashauhsaus oj malo wiecie malo wiecie
Ale jak my mamy was ubic jak wy sie wogole nie logujecie?:/
no jakos pare osob odnas pobiegalo po miastach po uzupelniali zapasy i my jestemy off ? nierozsmieszaj mnie
Master Vilum
04-04-2007, 22:38
no jakos pare osob odnas pobiegalo po miastach po uzupelniali zapasy i my jestemy off ? nierozsmieszaj mnie
ja chce walczyc!!!:D
pozatym nieiwem oco wam chodzi znowu dopierdolecie sie kruwa napewno nierobilem nastepnego chara i ta gra mnie w*****ac zaczyna wiec s*******ajcie.
pozatym nieiwem oco wam chodzi znowu dopierdolecie sie kruwa napewno nierobilem nastepnego chara i ta gra mnie w*****ac zaczyna wiec s*******ajcie.
Więc czemu się tak denerwujesz misiaczku, skoro to nie twój sorc i wiele godzin straconej pracy i kabony?=)
Master Vilum
04-04-2007, 22:53
Więc czemu się tak denerwujesz misiaczku, skoro to nie twój sorc i wiele godzin straconej pracy i kabony?=)
On orgazm przechodzi....:D
Btw....Lubicie Czesia z Wlatcy Moch?:D
Orgazm tot y przchodzisz ajk idziesz na opena niewidzac ani 1 osoby do udezenia bo srasz w majty jak ty chcesz walczyc bhushasuahsua nierozsmieszaj mnie jak tam twoj ng? chodzi na uhanie bo ci sie chyba przyda.
Po 1 nie ja robilem sorca bo niejest to moj sorc
po2 mam w huj chajsu
po3 czasu nietrace na ta gre tyle co wy expiac i padajac
skoro tak to widac to chyba jestescie SLEPI
Martinesz
06-04-2007, 10:17
ummm, znów sorcerera padła :< hehe, nie wiem jak można być tak naiwnym XD
Hehe jak dzieci :) Widze ze macie niezla atmosfere dalej ;]
Tak weszlem zobaczyc co pisza nie zagladalem tu wieki :P
Pewnie myslisz kim Ja jestem. Emeryt Chris di Gothia stary owner :)
No nic dajcie se troche loozu panowie :P A bedzie wszystko git ;]
papa B)
Prosze Prosze Chrisus :D Jak tam zycie Oj Martinesz Fjanie sie gra Fratenem i gada do Ludzi ? BO ZARAZ SIE PO CIEBIE WRUCE XD suhahsuahsauhs
Baw sie dalej puki mozesz szkoda tego Sorcerera ale no coz wasze przekonania sa wazniejsze od prawdy saushausa cze :* pozdro czekam na Dzialajacego kompa.
Master Vilum
06-04-2007, 23:25
Ciekawe...Fraten to MArtinesz xDDD fajny zart:D
Do Widakeya:
Widze ze totalny owned 2 charow xD
@Endavour
Apr 06 2007, 21:26:14 CEST Killed at Level 54 by Fraten
@Virakey
Apr 06 2007, 21:49:06 CEST Killed at Level 67 by Fraten and by fire
Ale cuz Fraten cie poprostu nie lubi:/
Martinesz
07-04-2007, 09:30
Do Widakeya:
@Endavour
@Virakey
hehe jeszcze moga posta na forum zrobic: Martinesz to Fraten. hehe kon by sie usmial. wczesniej do mnie z tekstem, że ja to latimerid, Wy [EiV] nigdy, nigdy nie zdobędziecie mojego main chara. poki co cya*
Name: Sarkus Style
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 125
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Apr 07 2007, 00:12:26 CEST
Comment:
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Apr 06 2007, 02:12:36 CEST Died at Level 126 by a water elemental
Mar 25 2007, 05:24:05 CEST Died at Level 126 by a water elemental
Biedak na tym samym lv non stop :< ZLE Elementale
Martinesz zebys ty go tu jeszcze mial :D a nie sie tylko wychwalal to smutne ale prawdziwe.
Master Vilum
07-04-2007, 11:27
Name: Sarkus Style
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 125
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Apr 07 2007, 00:12:26 CEST
Comment:
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Apr 06 2007, 02:12:36 CEST Died at Level 126 by a water elemental
Mar 25 2007, 05:24:05 CEST Died at Level 126 by a water elemental
Biedak na tym samym lv non stop :< ZLE Elementale
Przypomniaj sobie WRL xD
PaweLLo141
07-04-2007, 17:26
martinesz to jego main którego solo nawet nie zrobił
Thazon jego main char ktory solo zrobił 32 sorc i na bocie..
Grałem z nim Neviisem ale ktoś hakował..i nie wyszło itd.
Elfiria tez sharował z ziomkiem z 2 końca polski i tez hack, więc nie wiadomo...
Więc jak widać żadnych osiągnięć nie ma...
Sheruje z ziomkami a potem hack..Dziwne jest to że nie gra z kolegami z rl ?? tylko z innych miast i części Polski ;<
Martinesz
07-04-2007, 19:22
martinesz to jego main którego solo nawet nie zrobił
Thazon jego main char ktory solo zrobił 32 sorc i na bocie..
Grałem z nim Neviisem ale ktoś hakował..i nie wyszło itd.
Elfiria tez sharował z ziomkiem z 2 końca polski i tez hack, więc nie wiadomo...
Więc jak widać żadnych osiągnięć nie ma...
Sheruje z ziomkami a potem hack..Dziwne jest to że nie gra z kolegami z rl ?? tylko z innych miast i części Polski ;<
i obudziles sie z reka w majtkach?
Chociaz na te dwa jakze mile dni przestancie sie wszyscy klocic:D
Wesolych Swiat dla wszystkich tych dobrych i tych zlych, dla tych co wychwalaja unit/eiv i tych co gania unit/eiv itd. itp.
Best wishes
Wesolych Swiat dla wszystkich tych dobrych i tych zlych, dla tych co wychwalaja unit/eiv i tych co gania unit/eiv itd. itp.
Best wishes
Sieg Heil! Mogę być tym złym? plpsplspslsp mogemogemogemoge?
PaweLLo141
07-04-2007, 20:45
i obudziles sie z reka w majtkach?
Ale śmieszne hahaha nie no boki zrywać jesteś zajebisty mówię ci pojechałeś mi ze hohohoho....
No to powiedz co osiągnąłeś ??? Nic =^)
Grozby Grozby shuncie pol serwera jeszcze to co Cala Gildia Targowek
hunted uuuhu next power czy im odpuscicie ciekaw jestem co Gaura powie na temat Grozb Yapana w Strone Brzezia itd mieli reason to bili Fratena :P
Ja sie przygladalem z jakze milego miejsca na teamspeaku nieudalo sie ale sie niebali.
Denin shunci fajakuka,gunara kogo jeszcze? pol serwera :D :*
NVM chlopaki wyluzujcie To sa Swieta :*
Kolos from rodos
08-04-2007, 00:47
Chociaz na te dwa jakze mile dni przestancie sie wszyscy klocic:D
Best wishes
brawa, brawa
signed,
Wesołych świąt, i oby wasze miecze pozostały ostre!
Zmeczony pg i frajerstwem na serverze zycze Wesolego Alleluja.
Btw. Martinesz i Donniu chyba sie poklucili ze taka wojna slow ;o ;>
hunted uuuhu next power czy im odpuscicie ciekaw jestem co Gaura powie na temat Grozb Yapana w Strone Brzezia itd mieli reason to bili Fratena :P
Ja sie przygladalem z jakze milego miejsca na teamspeaku nieudalo sie ale sie niebali.
Powiem ci tak : zdziwiłbyś się;)
Master Vilum
08-04-2007, 09:24
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Poprostu spadlem z krzesla xD
Najlepsze jest to ze paru 100+ nie umieli zabic 39 msa z pzem a ci porywaja sie na wojne z mainami.....wrescie bedzie iwecej fragow xD a z tym pol servera...neich bedzie caly server jak wolisz:-) przypomnij sobie co wczesniej robili stary Unit :-) i nie rob z LAtuza itp swietoszkow:-)
czy ja robie znich swietoszkow ? tylko pamietaj ze to wy robiecie wiecej wrogow i mozecie potem niewygrac wojny a co do tych wiecej fragow Niesadze zeby to byly twoje fragi na Openie lub Genkotsa Wiadomo czemu :*
I uwazaj zeby wrazie co oni niezfragowali ciebi e ob bedzie smiech na Forum :P
Pozdro
Master Vilum
08-04-2007, 11:08
czy ja robie znich swietoszkow ? tylko pamietaj ze to wy robiecie wiecej wrogow i mozecie potem niewygrac wojny a co do tych wiecej fragow Niesadze zeby to byly twoje fragi na Openie lub Genkotsa Wiadomo czemu :*
Pozdro
Tak Tak a fragi wczesniejsze moje z dupy sie wziely ^.-
Pozdro
Buhehe, fragi? A co kurwa fragi maja do zdolnosci pvp? Pakujac sdski caly czas w jakiegos fajansa da ci frag, blokujac go za pomoca m walli spowolnisz go, co moim zdaniem jest wazniejsze przy open battle =)
Buhehe, fragi? A co kurwa fragi maja do zdolnosci pvp? Pakujac sdski caly czas w jakiegos fajansa da ci frag, blokujac go za pomoca m walli spowolnisz go, co moim zdaniem jest wazniejsze przy open battle =)
mhm i dlatego swoim tajnym characterem niezdobylem zadnego fraga bo zucalem mwalle spowalniajac ludzi :P.
Ale sie obzarlem
mhm i dlatego swoim tajnym characterem niezdobylem zadnego fraga bo zucalem mwalle spowalniajac ludzi :P.
Ale sie obzarlem
No to synku o co ci chodzi o Genkotsa i Viluma ze nikogo nie zfradzyli? Konkretnie cie juz kurwa nie rozumiem;]
Master Vilum
08-04-2007, 17:28
No to synku o co ci chodzi o Genkotsa i Viluma ze nikogo nie zfradzyli? Konkretnie cie juz kurwa nie rozumiem;]
On mowil wczesniej ze my sie boimy open battle, ze siedzimy gdzies stylu i czekamy az nasi ich pozabiajja albo speirdalamy xD
Dano rivi mysli ze ronald to Sorcerera wy ze to ja szkoda ze to nie Joel albo Morita omg :/
suahsuahs zal
Ale czlowieku ich nawet na ekranie przez cale open niebylo widac sauhsaus to gdzie byli ? w depo ? udezyliscie kogos bo z filmikow niewidzialem hita od Master Viilum //Genkotsu zucil chociaz te gfb :P
Master Vilum
09-04-2007, 00:13
Był na jednym Open BAttle i cieszy ryj:<
All do czasu^.-
Komisarzyk
09-04-2007, 01:13
Sauhshahsausa br?
Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :}
Master Vilum
09-04-2007, 01:30
Sauhshahsausa br?
Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :}
CIcho xDDDD poczekamy zobaczymy xD
Martinesz
09-04-2007, 11:26
23:12 Galadorm [122]: bralem udzial w wiekszych wojnach
nie no, ziomek spoko xDDD respect!
friends?
pokażesz na mnie swoje wyjebane pvp? bo jak ostatnio unit was bił i ga to trzesliscie dupy. płaćcie dalej, wielkie mastahy PVP. jak to moj kumpel powiedzial, ze czegoś wam brakuje, a czego to sami wiecie.
p.s. sztuczne jajca też wam nie pomoga :<
hue hue hue hue pozdro dla ziomUW z TargUWka jestem z wami! :)
Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia
Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie.
Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie
MASTAHY PVP
Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee
Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac
bolter z tego co wiem to my do ab ucielkismy, ja ty thazirion i jakos nikogo w tedy nie bilismy:P
uspkojcie sie z tym spamem i niewyzywajcie sie kto gra lepiej a kto nie, wszystko okaze sie w praniu ( apropo LANY poniedzialek) kto chce z wiadra?XD
Morita De'Wiadro :P Twoj dzien :D
dobra mori aproo wtedy niebylem jeszcze w gildi haha i sie glownie przygladalem to poco mialem pz robic :P
Gala'dorm
09-04-2007, 14:59
Martinesz chciales byc tak fajny jak Fraten i napisac to samo co? Szkoda ze nie kopiujecie calych rozmow tylko kawalek :D. I co ty mi mozesz mowic o jajach? Ty, ktory boi sie pokazac swojego maina? pff chlopcze ;)
I powiedz mi kiedy ja bralem udzial w wojnie z GA? Bo jakos nie pamietam.
Martinesz
09-04-2007, 21:38
Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia
Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie.
Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie
MASTAHY PVP
Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee
Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac
hehe, gówno prawda, z tego jak ogladalem movie to chyba widzialem, że dostał ueka na klate i mial czarne hp. a i dokładnie widać jak na uh bocie lecial no ale nvm. szybko mu uhy szly, jak dostawal z visow, smiac mi sie chcialo xD
Morek gdzie te czasy spokojnej tytani, all Monolith / mam nadzieje ze nieługo się reaktywuje ,, a z toba co sie stało coraz częsciej widze cię wszędzie tam gdzie się kroi kasa ;p ,, Pozdro od lighta raktywujemy sie na tit;]
Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.
Vers fragus but why ?
Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war"
w swieta nie walcze :P a tym bardziej nie zabijam ludzi bez powodu sorcerera to byl lol dla mnie ale to juz wogole mnie rozbawilo :D
Niezly powod jak to jest prawda to ja jestem Chuckiem Norrisem :D
Vers fragus but why ?
Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war"
Może i kozaczki ale trzeba bylo pokarać ;] seq nie jest świety i kara przypełzła
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;]
Master Vilum
10-04-2007, 01:09
Może i kozaczki ale trzeba bylo pokarać ;] seq nie jest świety i kara przypełzła
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;]
Skonczy PowerAbuserowac ludzi..na wrl itp
:) ale powod byl inny:)
Reason
Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak kaczka od seqa jak prawie wszyscy
Master Vilum
10-04-2007, 01:27
Reason
Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak kaczka od seqa jak prawie wszyscy
ty naprawde chyba nie wiesz na czym polega wojna:(
A idz sie utop:<
btw....Jeszcze mojego szczytu hamstwa nie widziales :)
Lockhart
10-04-2007, 01:28
hehe powiecie za co padl ?:P
Reason
Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak<< kaczka >>od seqa jak prawie wszyscy
Ty kaczek do tego niemieszaj ;] kacze nogi maja wszędzie wtyki ;] Jak ktos ma jakis % pvp w sobie to wątpie zeby padl od seq . sa takei wynalazki jak ssa . nawet sa uhy ;p i vita . a ed niema wawe i ue wiec bez m shielda darade mu uciec
Kolos from rodos
10-04-2007, 01:53
lol mogłeś sie postarać o lepsze wytłumaczenie... :D po za tym, od czego jest gildia?
Jeśli seq jest taki ziomuś to czemu nie dał rady 70 ms?
Master Vilum
10-04-2007, 08:38
lol mogłeś sie postarać o lepsze wytłumaczenie... :D po za tym, od czego jest gildia?
Blad....Czemu nie dal 57 ek:D bo go akurat bloknal 173 ed nie dal rady ubic 57 ek?:( MASTAH xD
Martinesz
10-04-2007, 09:56
bo nie znasz Fratena, po pierwsze jak ktoś ma jaja, dobrego neta i kompa, to może każdego rozjebać, nie moja wina, że jak poleciał SF to Seq zaczął uciekać. Galardom i jak tam twoje wielkie wojny? uehehehehehe Widze swietna gildia tyle osob zostało, ale jaka lojalna!
bo nie znasz Fratena, po pierwsze jak ktoś ma jaja, dobrego neta i kompa, to może każdego rozjebać, nie moja wina, że jak poleciał SF to Seq zaczął uciekać. Galardom i jak tam twoje wielkie wojny? uehehehehehe Widze swietna gildia tyle osob zostało, ale jaka lojalna!
Niechcialem ZAbic fratena poniewaz rozmawialem o tym z Genkotsu. Co do 57ek to po dostal sd mial maly yellow, zobaczylem ze leci vateriel wiec wiedzialem ze neima sensu isc w tamta strone. Jedyna rzecz jaka zjebalem to bylo to ze nie nosze odpowiednich itemow (hujowe eq) bo bym uzywal ssow na pohu i spierdolil ale to inna sprawa.
Ale wy zabawni jestescie i jeszcze kurwa Vilumku ty to juz wszystko wiesz o wojnach szkoda ze grali toba na wojnie co byles na akcji z Vaterielem i SUty puff zamknij morde zmiezymy sie to zobaczymy bo zal z toba gadac
u was wojna polega na zabijaniu ms pgujacych i ludzi na wysokich lv jak Seq? to powodzenia w wojnie napewno ja wygracie tkaim sposobem Vazz dobrze napisal
Titania vs Aliance ?
Zal z toba gadac Vilum gowno wiesz o wojnie a sie wymadrzasz narazie to najmniej tam robisz a najwiecej Pierdolisz. Martinesz zreszta tez
Gala'dorm
10-04-2007, 10:22
ZIOM chodz ze mna walczyc z GA! I z gildi wszyscy, ale to wszyscy dostali kicka ;). Nie ladnie kazadum, nie ladnie ;f
Master Vilum
10-04-2007, 10:35
Ale wy zabawni jestescie i jeszcze kurwa Vilumku ty to juz wszystko wiesz o wojnach szkoda ze grali toba na wojnie co byles na akcji z Vaterielem i SUty puff zamknij morde zmiezymy sie to zobaczymy bo zal z toba gadac
u was wojna polega na zabijaniu ms pgujacych i ludzi na wysokich lv jak Seq? to powodzenia w wojnie napewno ja wygracie tkaim sposobem Vazz dobrze napisal
Titania vs Aliance ?
Zal z toba gadac Vilum gowno wiesz o wojnie a sie wymadrzasz narazie to najmniej tam robisz a najwiecej Pierdolisz. Martinesz zreszta tez
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH WIDZE ZE GOWNO wiesz:) Kto nbiy gral mna jak Vateriela zabilismy? muahahahhahahaha zalosny jestes MASTAH!!!:D
Idz kurwa ma maly polowac bo zal mi sie z toba gada^.-
Btw przypominam ci ze masz zepsutego kompa to skad piszesz:D
Martinesz
10-04-2007, 11:01
ZIOM chodz ze mna walczyc z GA! I z gildi wszyscy, ale to wszyscy dostali kicka ;). Nie ladnie kazadum, nie ladnie ;f
scared? ;<
kiko za ta kaczke mozesz zostac pozwany za obraze glowy panstwa wiec nastepnym razem ostrozniej uzywaj slowa " kaczka "
Mozecie skonczyc sie tutaj wyklocac? to forum on przedstawiania sytuacji na titani a nie na dziecinne klotnie >.<
Light~
Przegraliscie na furorze to wracacie na titanie? hrhrh Witam serdecznie :D
Nie gram juz na Titani, wiem , ze zaraz beda texty "nie grasz , nie wypowiadaj sie" ale wiem co sie dzialo i dzieje na Titani jak jest wojna z Aliance, Seq padl napewno za to ze Gaura zesral w majtasy , ze przy szybko expi i moze z czasem dolonczyc do Eiv i moga niezle po dupczece dostac . Next powodem moze byc to ze Seq nie zyje wojnami i jest przy kasie wiec dobry paymencik powinien byc ;<
Seq 3maj sie mam nadzieje ze twoi rl koledzy wykosza ich :)
Master Vilum
10-04-2007, 11:20
kiko za ta kaczke mozesz zostac pozwany za obraze glowy panstwa wiec nastepnym razem ostrozniej uzywaj slowa " kaczka "
Mozecie skonczyc sie tutaj wyklocac? to forum on przedstawiania sytuacji na titani a nie na dziecinne klotnie >.<
Light~
Moge sie nie klocic ale niech przestanie pieprzyc ze sharuje bo to zalosne
Moge sie nie klocic ale niech przestanie pieprzyc ze sharuje bo to zalosne
Prawda czasem boli:D
Master Vilum
10-04-2007, 12:07
:):):):)
Szkoda gadac
Martinesz
10-04-2007, 12:07
Nie gram juz na Titani, wiem , ze zaraz beda texty "nie grasz , nie wypowiadaj sie" ale wiem co sie dzialo i dzieje na Titani jak jest wojna z Aliance, Seq padl napewno za to ze Gaura zesral w majtasy , ze przy szybko expi i moze z czasem dolonczyc do Eiv i moga niezle po dupczece dostac . Next powodem moze byc to ze Seq nie zyje wojnami i jest przy kasie wiec dobry paymencik powinien byc ;<
Seq 3maj sie mam nadzieje ze twoi rl koledzy wykosza ich :)
i masz racje nie wypowiadaj sie bo gówno wiesz. seq wie za co padł. a, że seq nie ma jaj to już nie moja wina, mówiłem i tak bedzie placił, tak czy siak, zapłacił raz to zapłaci, drugi, trzeci... seq przyznaj sie ile miales juz paymentów? :((
Martinesz ale i tak nikt nie pobije jak padles na szczala w ab:)
Martinesz
10-04-2007, 12:35
Martinesz ale i tak nikt nie pobije jak padles na szczala w ab:)
to było all przygotowane, wszyscy czekalismy na vencie, ja mialem tylko go sprowokować to wszystko.
Strzała miśku;*
To sie odzywa ten co się obraża na własnych guildmemberów i po rzuceniu fochem "idzie grać na morganę"...
żal Moruś, żal ;)
to było all przygotowane, wszyscy czekalismy na vencie, ja mialem tylko go sprowokować to wszystko.
Strzała miśku;*
hehe mature sie zdalo a jeszcze jakis glupi blad sie przytrafi:D
To sie odzywa ten co się obraża na własnych guildmemberów i po rzuceniu fochem "idzie grać na morganę"...
żal Moruś, żal ;)
tez Cie Kocham!
Omemna Thoredanie sie wyplacil :)
Wiesz Morita, jak patrze na Twoją karierę to mnie to tak zastanawia..
Brałeś udział we wszystkich wojnach poza HoJ vs FoE, z WSZYSTKICH sie wypłacałeś, praktycznie nie kojarze ŻADNEGO fraga zrobionego przez Ciebie.. to pytanie się samo nasuwa.. kim Ty jesteś? Jakoś tak.. niby w EiV.. a taki anonimowy ;O niepozorny? raczej nie ;)
Poza tym, po sposobie prowadzenia przez Ciebie wojny, widzę, że niedługo napiszesz bestseller pt. "Statki, temple i depoty - czyli jak się nie nudzić podczas stania w pz".. w tym akurat masz doświadczenie , co? >:)
Omemna Thoredanie - kto to? =o
Nick pierwsze słyszę :o Wy już macie jakąś manię, jak tylko ktoś wam pieniądze wysyła jakieś to już znaczy że się z wojny wypłaca? może to sponsor.. albo was pomylił z Radiem Maryja?
LIght _ niebrał udziału w wojnie na Furorze .. i nic tam nieprzegrał Mez z Arr się tylko wlączyli a wraca na stare śmieci bo jednak titania ma swoj specificzny klimat :>
Specyficzny klimat.. moralnej zgnilizny..
@Seq
Fajnie, że (w)padłeś.
Tylko nie płacz Kisielowi że Cię bloczę, byłem zajęty odpisywaniem kumplom i zobaczyłem że padłeś dopiero jak już padłeś ;( cośtam mnie niby miźnęło na yellow ale to myślałem że z lmm waliłeś.. a tak na serio, tymi sd 350-450 to mógłbyś mnie do końca życia strzelać i byś nie przeszedł przez ten korytarz xD
Specyficzny klimat.. moralnej zgnilizny..
Co jak co , ale na titani gra mi się najlepiej przeszedlem pare serv ale najwięcej spokoju i czystego fun z gry mam na titani, doświadczylem pare razy PA ze strony Old Fummlana . a reszta to sielanka i spokojna gra ;]
Siema Chlopoki ;P
Na poczatku gz deda Seq :D niezle padles :) po drugie gz Calla Hero ty jeden :D
Na koniec chce dodac ze wlasnie usunalem tibie i nie wracam do niej :pP Veshgar deleted wiec trzymajta sie Vilum i genek dajcie im kuzwa popalic :D Pozdro :*
Dobra dobra Vilum sciemniac kazdy umie szkoda ze tylko na Vaterielu byles bo w Edron jak przegraliscie 6:0 to chyab nie ty grales ^^ wiec niepierdol glupot bo sam sie przyznawales na teamspeaku chyba ze niepamietasz i masz skleroze ^^ wiec niema co sie wypierac i niekluce sie stwierdzam fakty
Wiesz Morita, jak patrze na Twoją karierę to mnie to tak zastanawia..
Brałeś udział we wszystkich wojnach poza HoJ vs FoE, z WSZYSTKICH sie wypłacałeś, praktycznie nie kojarze ŻADNEGO fraga zrobionego przez Ciebie.. to pytanie się samo nasuwa.. kim Ty jesteś? Jakoś tak.. niby w EiV.. a taki anonimowy ;O niepozorny? raczej nie ;)
Poza tym, po sposobie prowadzenia przez Ciebie wojny, widzę, że niedługo napiszesz bestseller pt. "Statki, temple i depoty - czyli jak się nie nudzić podczas stania w pz".. w tym akurat masz doświadczenie , co? >:)
Chyba sfragowalem jednego dnia polowe AoW, no i torszke juz pobloczylem podczas tej wojny :) jeszcze nie opuscilem bitki tzn jedna jak latuz i frida padli bo to bylo okolo 4:30 :<
anonim to ty jestes i to dosc mizerny nie za bardzo licze sie z twoimi uwagami zlwaszcza ze nie masz pojecia co sie tak naprawde w tej wojnie dzieje. A co do zabicia seqa to ten trap byl marny i organizacja fatalna , jak mozna szykowac trap w mols i ganiac w 30 osob za druidem przez caly mainalnd?:P szczescie wasze ze nie bylo u nas wystarczajacej liczby osob bo byscie go wtedy napewno nie ubili <lool>
p.s rycerze czesto nie fraguja chyba ze ty znasz jakies sposoby na to , zwlaszcza w otoczeniu takich sorcow jak w EIV !
Chyba sfragowalem jednego dnia polowe AoW, no i torszke juz pobloczylem podczas tej wojny :) jeszcze nie opuscilem bitki tzn jedna jak latuz i frida padli bo to bylo okolo 4:30 :<
anonim to ty jestes i to dosc mizerny nie za bardzo licze sie z twoimi uwagami zlwaszcza ze nie masz pojecia co sie tak naprawde w tej wojnie dzieje. A co do zabicia seqa to ten trap byl marny i organizacja fatalna , jak mozna szykowac trap w mols i ganiac w 30 osob za druidem przez caly mainalnd?:P szczescie wasze ze nie bylo u nas wystarczajacej liczby osob bo byscie go wtedy napewno nie ubili <lool>
p.s rycerze czesto nie fraguja chyba ze ty znasz jakies sposoby na to , zwlaszcza w otoczeniu takich sorcow jak w EIV !
Miałeś sporo szczęscia jak AoW cie dopadło pare razy ladny red był ;] no cuz zabarkło im szczęści, twoj rycek posiado juz spory power z powodzeniem mozesz uzywac burstów a i z explo czasami wejdzie ladny hit to i frag powinnien sie znaleźć.
Titania
From TibiaWiki Titania
Type: PvP
Online Since: March 16, 2004
Top players by skill area:
Level – Magic Level – Sword – Axe – Club – Distance – Shielding – Fist – Fishing
List of Game Worlds.
The name "Titania" comes from the word "Titan", which is a mythical creature on the Greek mythology.
The guild Unit on Titania officialy killed Orshabaal, the Demon's boss the first time ever.
First player over level 200 on Titania is Garimo.
Players that has reached level 200 on Titania: Garimo and Latuz.
The guild Incinerate (formerly Unit) killed the Archdemon Morgaroth for the first time ever.
The player Gaura is widely regarded in Titania as having almost the best PvP in Tibia.
The player Religa is known for having over almost 50 different owners.
Grchw1916
11-04-2007, 16:03
Titania
From TibiaWiki Titania
Type: PvP
Online Since: March 16, 2004
Top players by skill area:
Level – Magic Level – Sword – Axe – Club – Distance – Shielding – Fist – Fishing
List of Game Worlds.
The name "Titania" comes from the word "Titan", which is a mythical creature on the Greek mythology.
The guild Unit on Titania officialy killed Orshabaal, the Demon's boss the first time ever.
First player over level 200 on Titania is Garimo.
Players that has reached level 200 on Titania: Garimo and Latuz.
The guild Incinerate (formerly Unit) killed the Archdemon Morgaroth for the first time ever.
The player Gaura is widely regarded in Titania as having almost the best PvP in Tibia.
The player Religa is known for having over almost 50 different owners.
hahaha :D religa skonczy niedlugo jak baban :)
Do Widakeya:
@Endavour
@Virakey
Oi Vilumku biedne dziecko. Virakey nigdy nie był moim charem, więc tak sie nie podniecaj :>
Najzabawniejsze że Religa to cały czas jeden i ten sam owner i nikt innym na nim nie gra=)
18:21 Warning! The murder of Erilion was not justified.
Sry, missclock :S
Apr 11 2007, 18:21:14 CEST Killed at Level 107 by Religa
and by Genkotsu Wspolczucia :(( muhahahaha gratz genek o to chodzilo... trzymac tak dalej... gz Pawel i Gala dolaczenia do eiv :((
Czemu niewyskoczyliscie na battle :< jaka szkoda :< bylismy gotowi wam skopac dupe ale daliscie loga :<
pogratulowac zgranego ataku , do trzech razy sztuka wkoncu sie wam udal trap na lodzi ^.-
Gala'dorm
11-04-2007, 22:14
Apr 11 2007, 18:21:14 CEST Killed at Level 107 by Religa
and by Genkotsu Wspolczucia :(( muhahahaha gratz genek o to chodzilo... trzymac tak dalej... gz Pawel i Gala dolaczenia do eiv :((
ty =) <10 znakow>
Dobra dobra Vilum sciemniac kazdy umie szkoda ze tylko na Vaterielu byles bo w Edron jak przegraliscie 6:0 to chyab nie ty grales ^^ wiec niepierdol glupot bo sam sie przyznawales na teamspeaku chyba ze niepamietasz i masz skleroze ^^ wiec niema co sie wypierac i niekluce sie stwierdzam fakty
KIEDY Wy wygraliście 6:0?
Morita, za dużo pijesz ;O
I jeszcze jedno- "nie opuściłem bitki" .. dzięki Moruś.. Śmiałem się pół dnia :)
@Bolter
Nie wskakują na battle bo zrobili NA WAS już tyle warnów że teraz to tylko już by bany leciały ;)
@Gala'dorm
Pamiętaj, że Cię ostrzegałem co do tej wojny. Decyzję podjąłeś sam.
@Kazadum, Unit, AoW
Gratz kolejnego fraga, że wam na nich run nie szkoda ;o
@EiV
Jak to już powiedziałem kiedyś Gonxxalo, was jest po 10 na każdą kratkę którą się oddalicie od pz'a ;) Nie wiem dlaczego uważacie że NGbot wam pomoże wygrać tą wojnę.. jedna bitwa nie zrobi z was wygranych ;>
I ostatni raz do Morusia:
TY sfragowałeś Art of War połowę?
Chyba na OTSie ;D
..
..
..
Jak Art of War było przez PC kontrolowane a nie ludzi =D
A jeśli uważasz, że knightem nie da się zabijać ludzi na wojnie.. cóż.. powodzenia w wojnie w takim razie >:)
P.S.
@"Trochę już zbloczyłem"
Pamiętam! Jak EiV chciało uciekać do pz'a a Ty stanąłeś na moście goblinów i zapomniałeś się cofnąć, to było niezłe!! Trzymaj tak dalej :*
Gala'dorm
11-04-2007, 23:18
@ Call
Hmm, my czekaliśmy dziś na opena, to druga strona dała loga po końcu pz.
Racja ostrzegałeś mnie, ale powiedzmy, że nie chciałem walczyć, to co miałem robić będąc hunted od Kazadum za to, że Fraten bez powodu zabił mi kolege?
Ader jestes cieciem NIEWIESZ NIE UDzielaj sie
6 :0 Battle edron mass log gdy jeszcze Garimo byl z Kazadum
Na vilumei siedzial ktos inny nie on sam sie potem przyznal
Tak mori Sfragowal pol Aow ktore potym jak go bilo bylo ztrapowane i mori mial jak sie niemyle 3/4 fragi z 7 osob AOW ktore tam byly
A co do banow to my wygrywamy w Fragach sashuahsua kto bana by mial Cchyba tylko Gaura no i vers ma troche fragow Gz dla nich poza nimi niewidze nikogo do bana ^^
chill ja nawet rsa nie mam xD
czas na zmiany w eiv...
Nie lubie jak ktos wie co robie:D
Komisarzyk
12-04-2007, 12:18
czas na zmiany w eiv...
Nie lubie jak ktos wie co robie:D
A wiec macie szpiega tak??
A wiec macie szpiega tak??
Sie glupio pytasz, no chyba ze Gaura ma przed wami tajemnice. Wymieni sie szkodliwe ogniwo i rozpocznie zabawe dalej:P
Btw. Nie ma to jak zdac wreszcie na prawko hihihijhi:D:D:D:D:D:D
Martinesz
12-04-2007, 17:30
kolejny z tgk team padł pfff XD sypiecie sie jak bombki w Czeczeni hehehe xDD
Gala'dorm
12-04-2007, 18:16
już wiesz dlaczego w gildi nie był? =)
Martinesz
12-04-2007, 18:48
już wiesz dlaczego w gildi nie był? =)
bo nie ma jaj?
Ader jestes cieciem NIEWIESZ NIE UDzielaj sie
6 :0 Battle edron mass log gdy jeszcze Garimo byl z Kazadum
Na vilumei siedzial ktos inny nie on sam sie potem przyznal
Tak mori Sfragowal pol Aow ktore potym jak go bilo bylo ztrapowane i mori mial jak sie niemyle 3/4 fragi z 7 osob AOW ktore tam byly
A co do banow to my wygrywamy w Fragach sashuahsua kto bana by mial Cchyba tylko Gaura no i vers ma troche fragow Gz dla nich poza nimi niewidze nikogo do bana ^^
Bolter... Naucz się pisać, dorośnij, a potem wróć na to forum.. zaniżasz poziom tej konwersacji! Używanie słowa cieć tylko pokazuje, że nie masz absolutnie żadnych innych argumentów poza wulgaryzmami... żal.pl
Jak wy jeszcze kwalifikujecie fragi sprzed pół roku z poprzedniej wojny do TEJ wojny no to powodzenia :o
3/4 fragi z 7 osób.. to faktycznie CAAŁAAA POŁOOOWA AoW.. tam jest z 60 osób, matematyki uczył Cię osioł.. albo po prostu wymagasz powrotu do podstawówki.
my wygrywamy
Wy, czyli kto? Bo ja nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek z "was", zabił kogoś.. może Ancient Sorcererr fuksem fraga złapał jak ngbotowaliście na openie.. a Ty kim jesteś?
Kogo zabiłeś? Dzięki mnie padł za kozakowanie Seq, a dzięki Tobie kto padł?
11 level druid noobchar czyjś? Czy w ogóle nikt? No pochwal się fragami =D
Chyba już naprawiłeś tego kompa, co? Jakoś tak bardziej aktywny jesteś >:)
@Galadorm
On nie zabijał go bez powodu. Powód jak najbardziej był. To WY poszliście go odbić, zresztą nie oszukujmy się - 30 minut po fakcie - i w ten sposób się załapaliście na to. Bynajmniej mieliście szansę - Rysiu ostrzegał, że to się tak skończy. Ale, przez wzgląd na stare czasy, mam nadzieję że akurat Twój payment będzie niski. ;>
Lockhart
12-04-2007, 18:58
kolejny z tgk team padł pfff XD sypiecie sie jak bombki w Czeczeni hehehe xDD
Kto taki ? :)
Grchw1916
12-04-2007, 20:46
Kto taki ? :)
Valeruis
Apr 12 2007, 16:05:27 CEST Killed at Level 85 by Fraten
and by a demon skeleton of Tailer
Valeruis
Apr 12 2007, 16:05:27 CEST Killed at Level 85 by Fraten
and by a demon skeleton of Tailer
No no... znowu fraten ten Wasz przydupas ; ) Valeruisa doliczacie do fragow pewnie :D i robcie tak dalej ; )
A powiedz mi : kto doliczył go do fragów? Poprostu owned:( Krwawa zemsta Riseia(hint) =)
Szczuru.pl
13-04-2007, 11:09
Fraten kozaku sam nie mogłeś se z nim poradzic? :> Dojedziemy cię niedługo i tak D:
Martinesz
13-04-2007, 14:38
Fraten kozaku sam nie mogłeś se z nim poradzic? :> Dojedziemy cię niedługo i tak D:
pffff, porównaj se jego pvp do waszego ;) no nie mogl se poradzic zobacz level tego rp, a lv Fratena? widzisz różnice? to, że wpadł po 85 + rp 3 osobowy team to nic nie znaczy, przypomnij sobie jak tgk nie moglo zabic Fratena i Risei, z tego sie trzeba smiac hehehe :P żal mi was 0 organizacji :P
elo elo 7 2 0 ziomki z targUWka ;*
pffff, porównaj se jego pvp do waszego ;) no nie mogl se poradzic zobacz level tego rp, a lv Fratena? widzisz różnice? to, że wpadł po 85 + rp 3 osobowy team to nic nie znaczy, przypomnij sobie jak tgk nie moglo zabic Fratena i Risei, z tego sie trzeba smiac hehehe :P żal mi was 0 organizacji :P
Martinesz
1.Polecam słownik języka polskiego, ponieważ targówek sie pisze przez "ó".
2.Jeśli chcesz być raperem i rymować to rób to chociaż poprawnie.
Nie no fraten to moj pan , nigdy by mi sie nie udalo uciec z poha bez pzeta a ekipa dopiero zaczyna mnie gonic jak juz dobiegam do pzeta nie no takie wyzwanie brawo dla niego :D Niezle pvp utevo res "demon skieleton ? przyznam trzeba miec do tego niezlego bota :DD
No jasne, bardzo łatwo uciec jest riseiem, z 8 minutowym pz lockiem, z kochanym brzeziem na plecach :* i resztą koleszków którzy zgubili się niestety :*
Poza tym, marti specjalnie napisał targówek z błędem, użyj mózgu next time, koleś.
Martinesz
13-04-2007, 16:49
Martinesz
wiesz, co to I R O N I A?
IRONIA – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.
No jasne, bardzo łatwo uciec jest riseiem, z 8 minutowym pz lockiem, z kochanym brzeziem na plecach :* i resztą koleszków którzy zgubili się niestety :*
Poza tym, marti specjalnie napisał targówek z błędem, użyj mózgu next time, koleś.
Hmm wszyscy gonili fratena a tylko brzeziu bil riseiema ;s a reszta koleszkow nie cala sie nie zgubilaa bo po co bic 30+ lvla ;s
I jak ktos pisze "targuwek" i mysli ze przez to bedzie fajniejszy to sie myli ; )
zal mi was sluchac na temat waszego pvp przestancie sie wymadrzac i chodzcie walczyc a nie pozatym AOW niema 60 memberow to chyba ty nieumiesz liczyc ^^
tak pozatym komp dziala ale niedokonca poprawnie.
Co do fratena Jego pvp nietrafione ue ? bardzo ciekawe
Wasze pvp Vers i jego Utevo gran mas Vis? Tez wielce imponujace przestan sie wychwalac i graj zobacyzmy kto okaze sie lepszy :*
Pozatym Ader gowno zrobiles a sie tym szczucisz Blocknol bym Seqa i 40 Ek gdbym akurat tam byl i on by tam biegl tak jak ty gdyby nie unit dobil by cie 2 sdekiem i byl puffnol i by niebylo czym sie chwalic :* POMPA
Koncze ta konwersacje z wami bo dobijacie mnei waszymi GADKAMI MY MAMY ZAJEBISTE PVP JESTESMY MASTAHY ... idzcie lepiej na non pvp
Zobaczymy kto wygra wojne bo jak narazie kozystacie tylko ze SPy ale to sie skonczy i znow 2 tyg bez odzewu KAzadum bedzie
Tak pozatym na kogo byl mass log Vilumku Kazz + aOw niepelne
Pewnie na 40 lv ktory ubil wam noobka straszne
@Bolter
Właściwie to Seq walnął we mnie dwoma sd'kami więc nie rozumiem tego "zdmuchnął by Cię drugim sdkiem"...
Fajnie wiedzieć, że mnie nie doceniacie. To znak że uda mi się drugi, a potem i trzeci raz. Mogę tylko podziękować :>
@EiV i reszta lizusów
Codziennie modlę się żebyście byli chodź trochę odważniejsi i wpadali na openy :*
A masslog był na was, tylko jakoś się tak pochowaliście na noobchary, do pz'ów i daliście logi.. szkoda, szkoda :) Ale widać uczycie się od swojego guru Mority :)
jakos nie boje sie open battlow ;o nie moja wina ze zreguly gdzies w trapie mam log outa , w ankh kiedy wygralismy tez mialem co biec ..... ale wtedy nasi poczekali :D
W owczesnej tibi NIe ma PVP. Chyba ze pvp oznacza znajomosc mapy albo roznych trapow, badz tez robienia boat trapow:P czasy tibi z pvp przeminely juz dawno teraz ma to charakter bardziej nastawiony na duza liczbe fragow a nie jak wczesniej na technike walki.
Ader@ a niech ci sie uda i 15 razy i kogo to wlasciwie obchodzi ?:P
jakos nie boje sie open battlow ;o nie moja wina ze zreguly gdzies w trapie mam log outa , w ankh kiedy wygralismy tez mialem co biec ..... ale wtedy nasi poczekali :D
W owczesnej tibi NIe ma PVP. Chyba ze pvp oznacza znajomosc mapy albo roznych trapow, badz tez robienia boat trapow:P czasy tibi z pvp przeminely juz dawno teraz ma to charakter bardziej nastawiony na duza liczbe fragow a nie jak wczesniej na technike walki.
Ader@ a niech ci sie uda i 15 razy i kogo to wlasciwie obchodzi ?:P
@Open battle
Możliwe, nie chcę Cię oceniać pochopnie. Wiem jak tragicznie się zabija ludzi knightami, skądś to znam nawet nie mając Twojego levela. Mógłbyś się czasem pokazać na tych openach, no ale to już Twoja sprawa
@Pvp
Tutaj mnie totalnie zaskoczyłeś. Po raz pierwszy właściwie od początków wszechświata mam wrażenie, że w 100 procentach się z Tobą zgadzam.
To właśnie przez to, chyba ten jeden jedyny raz postaram się być uprzejmy :*
@15 razy
Serdecznie dziękuję, nie zawiodę oczekiwań, zobaczycie :)
Szczuru.pl
13-04-2007, 22:35
@Bolter
Właściwie to Seq walnął we mnie dwoma sd'kami więc nie rozumiem tego "zdmuchnął by Cię drugim sdkiem"...
Fajnie wiedzieć, że mnie nie doceniacie. To znak że uda mi się drugi, a potem i trzeci raz. Mogę tylko podziękować :>
@EiV i reszta lizusów
Codziennie modlę się żebyście byli chodź trochę odważniejsi i wpadali na openy :*
A masslog był na was, tylko jakoś się tak pochowaliście na noobchary, do pz'ów i daliście logi.. szkoda, szkoda :) Ale widać uczycie się od swojego guru Mority :)
No to stary żeś powiedział.... My codziennie chcemy openy tyle, że wy nie macie dość damaga na openy :D Padacie jak psy :((( 34-19 :((( Pozdro :* D:
@Bolter
@EiV i reszta lizusów
Calastus zamknij morde bo My jakos sie masslognelismy i czekalismy na wasze obsrane dupska lae minol pz i daliscie loga bsahjushasuasha
A jak wy sie masslogneliscie to tak apropo nikogo odnas niebylo online chyba tylko jobizof wiec kto sie chowal ^^ ?
Apropo twojego dopisaku Ja jestem zdrajca pomagalem Vilumowi wbic 100 lv a kto Mnie z Huncil ? Chyba KAZADUM i chcieli niecale 1,5 mln
Zastanow sie co piszesz zanim sie wypowiesz bo jak narazie blednie trafiasz
Na Ostatnim i przed Ostatnim Openie jakos byl Morita wiec tez niewiem oco ci chodzi
AVe 3 linia "Tchorzy"
tak pozatym Byebye niepisze tu bo jak narazie sie wymadrzacie a gowno robicie :* jak cos sie wydarzy to cos postne
A i calastus najmniej zrobiles najbardziej sie tym chalisz Chcesz nas uczyc walczyc czy poprstu jestes mastah ? Bo zbloczyles 173 Ed ktorego gonilo 28 osob nietrudne moim zdaniem
Szczuru.pl
13-04-2007, 23:03
Racja racja kiko nie ma co z debilami gadać. Nie umią grać to probują pokonać nas w gębie o.0 tyle, że to fragów nie daje :D See you in open battle jeśli wyjdziecie na niego hahahahaha :D
kiko&szczuru bynajmniej nam gadanie fragow tez nie da .....
a z tymi open to roznie bywa raz ci nie chca a raz ci :P
NaRuTo__xD
14-04-2007, 12:29
Martinesz
Nie widzisz pedalku ze on to powiedizla z ironia ?
Specjalnie napisal "UW"
20+ level sie odzywa na forum -.-
Wez wyjdz i zamknij za soba drzwi...bo o Titani wiesz tyle co...
xD
kthxbyenoob
jak masz wyzywac ludzi i ich ppouczac opusc forum
Przepros i Wyjdz
Martinesz
14-04-2007, 18:24
jak masz wyzywac ludzi i ich ppouczac opusc forum
Przepros i Wyjdz
loooooooooool
większego nooba od ciebie nie widziałem, umiesz tylko robić napinki, twoja ortografia leży i kwiczy, wszystkich wyzywasz i śmiesz poprawiać innych. weź skończ albo przynajmniej wgraj do Mozilli słownik ortograficzny, bo tego nie da się czytać.
Liczba fragów to tylko statystyki. Liczą się morale wojska (te są u nas niezmienne, NIGDY nie zagniecie ani Unitu ani Kazadumu), JAKOŚĆ akcji (organizacja i prawdziwa walka, a nie ngbotowanie i napieprzanie się na ślepo) i sposób pogrążenia przeciwnika (tutaj pragnąłbym wspomnieć wasze poprzednie openy które kończyły się wynikiem 0:6 KAŻDY). I dlatego uważam, że to Unit/Kazadum wygrywa tę wojnę. Możecie ich zabić nawet milion razy ale oni zawsze będą lepsi. Wiecie czemu? Bo się nie poddadzą. Z Art of War wypłacili się ludzie, którzy nie grali od miesięcy; prawdopodobnie posprzedawali chary i zwyczajnie stwierdzili, że gra im się nie opłaca. Ich problem, ich strata. Od was wypłaciły się wysokie levele, osoby które wam były potrzebne w walce. I to jest WASZA strata. Widzicie, po wypowiedziach Mority widać, że nie jest pewien swego. Ja prawdę powiedziawszy, gdyby to było możliwe, z przyjemnością widziałbym go po naszej stronie. Niestety na to już chyba za późno.
Szczuru, chciałbym tylko Cię widzieć jaki będziesz bohaterski na openie następnym... postawię Ci kwiaty na grobie, serio.
Jednak jak już chowasz się w pz albo udajesz że jesteś offline (dość nieudolnie zresztą) to postudiuj trochę słownik. Dziwnie się Ciebie czyta, jak wypracowania dzieci z "zerówki". o.0
Po co mamy wyjsc na opena? zeby dac wam jedyna okazje do wygrania wojny przez uzywanie ng bota przy waszych lvlach? Btw Bolter widze, ze znowu wracasz do tego utevo gran mas vis. Otoz od tamtego czasu zgarnalem cos kolo 10 fragow na wojnie. Hmmmmmm ile zrobiles Ty i Twoje PVP? a moze NVP (NGBOT vs Player)?
Kolos from rodos
14-04-2007, 22:09
loooooooooool
większego nooba od ciebie nie widziałem, umiesz tylko robić napinki
ooo, widze że za pouczanie sie wziął ten co nie noobi ( 20:36 Martinesz [8]: huj ci w dupe dziwko ) i ten co sie nie napina ( tzn chodzi mi o to że udaje experta w dziedzinie wojen na titani, w sumie wypowiada sie tak jakby brał w nich udział )
Martinesz
14-04-2007, 22:31
ooo, widze że za pouczanie sie wziął ten co nie noobi ( 20:36 Martinesz [8]: huj ci w dupe dziwko ) i ten co sie nie napina ( tzn chodzi mi o to że udaje experta w dziedzinie wojen na titani, w sumie wypowiada sie tak jakby brał w nich udział )
lol, pfff to było celowe mój Mustaczku :* **
Gala'dorm
15-04-2007, 04:26
Martinesz, jestes glupszy niz myslalem ;\.
Po co mamy wyjsc na opena? zeby dac wam jedyna okazje do wygrania wojny przez uzywanie ng bota przy waszych lvlach? Btw Bolter widze, ze znowu wracasz do tego utevo gran mas vis. Otoz od tamtego czasu zgarnalem cos kolo 10 fragow na wojnie. Hmmmmmm ile zrobiles Ty i Twoje PVP? a moze NVP (NGBOT vs Player)?
Zrobil cale 0 fragow z powodu bo mial bana na miesiac ;) no to chyba by bylo troszke dziwne zeby kogos zfragowac z banem "cwaniaczku" :)
a oni dalej sie kloca :<
nie mozecie o tym na priv?
teraz wyglada to tak jakby postowali tutaj dzieci neostrady. A chyba rozmawiamy jako dorosli ?:D
Nie widzisz pedalku ze on to powiedizla z ironia ?
Specjalnie napisal "UW"
20+ level sie odzywa na forum -.-
Wez wyjdz i zamknij za soba drzwi...bo o Titani wiesz tyle co...
xD
kthxbyenoob
Moze i ma 20 lvl ale sie boi sie go pokazac jak to niektorzy ;P
Ader po tych twoich wypowiedziach wydaje mi sie ze masz zle przezycia z wojska ; O
Master Vilum
15-04-2007, 11:30
Zrobil cale 0 fragow z powodu bo mial bana na miesiac ;) no to chyba by bylo troszke dziwne zeby kogos zfragowac z banem "cwaniaczku" :)
Wrescie ktos powiedzial prawde o Bolterze:D:D i tak o tym wiedzialem....rozbawilo mnie tekst Boltera "Mam zepsutego kompa" xDD
cwaniaczku dobrze wiem, ze gra na innym charze, o czym sam tutaj nawet wspominal. =) zreszta ban to jego wina, wiec co to za usprawiedliwienie
Silvaeris
15-04-2007, 14:59
Wykurzyć Unit ! I Kazadum ! Ale po pierwsze primo wykurzyć tego bucefała Versusa!!11 Won z nim! Precz!X(
Szczuru.pl
15-04-2007, 18:18
Wykurzyć Unit ! I Kazadum ! Ale po pierwsze primo wykurzyć tego bucefała Versusa!!11 Won z nim! Precz!X(
xDDDDDDDDDDDD padłem :D Bucefała XDDDD pozdro
Martiensz nieuzywam mozili
Vilum mam popsutego kompa bo niedizal zbyt dobrze ban sie koncyz jeszcze tylko pare dni
Vers nieboj sie niemusze fragowac by pokazac swoje pvp
A i tak apropo chcieliscie mini opena tzn Genkotsu wy mowicie bez mority Hmm to kogo mam wziasc jak maja byc tylko polacy :P
Jak my bez moriego to wy bez Versa :P i mozemy conieco powalczyc przed ss tylko naprawie kompa do konca.
Tak tak iezagniemy kazadum tylko powiem tyle jestescie w aliacne tylko dlatego ze same kazadum i sam unit nic niemoga dlatego walczycie wspolnie ^^ Gaura jak by mogl dalej by was okladal i sciagal paymenty wiec niekozaczcie pokaz mi open przegrany 0:6 oprocz tego w Ab ?
Dlaczego bez mority? Bo morita ma 160 lvl i jest nieśmiertelny? Vers nie jest;) Poza tym, chciałem wam dać 2-3 ludzi więcej, jako że mamy więcej sorków, no ale skoro nie chcecie, to wasza sprawa.
Dlaczego bez mority? Bo morita ma 160 lvl i jest nieśmiertelny? Vers nie jest;) Poza tym, chciałem wam dać 2-3 ludzi więcej, jako że mamy więcej sorków, no ale skoro nie chcecie, to wasza sprawa.
Jam oge sie klepac bez mority to wezme 2 sorckow wiecej z Eiv ^^
Albo z Morita i Versem albo bez Nich co z tego ze jest smiertelny ale macie 4 sorcow a my 1 :P tak to i ja moge. Morite da sie ubic nawet ta ekipa co wy byscie byli ale trzeba umiec
Pozatym powiedzialem kto uzywa ng ten uzwya i przestancie otym na*******ac bo sami uzywacie i odwas uzywaja ng wiec oco wam chodzi :]
pozatym jak macie sie wychwalac tym pvp to skonczcie bo smutno mi zobacyzmy kto wygra wojne tak apropo Odnas wyplacil sie Tylko Oidor chyba z powodow osobistych wiec ale duzo ich soie powyplacalo :P
Koniec przechwalania sie zobaczymy co czas pokaze I niech nikt niemowi ze jest zajebisty i ma zajebiste PVp ader callastus to tylko 50+ ek miales jakis char ktorym walczyles na wojnie ze sie tak madrzysz bo ja walcze niedlugo i malo wiem o wojnie ale przynajmmniej niemowie ze mam wyjebane pvp jak skurwysyn szkoda ze ARN domnie napisal
"UZywales ng bota ze skryptem na zucanie Mwalli" BUSUAhsuahsaushaus
to tyle .
Możecie walczyć z Moritą jeśli chcecie, jeśli tylko znajdzie się jakaś siła zdolna wyciągnąć go ze statku..
@Bolter
Ja nigdy nie mówiłem że mam dobre pvp. Po prostu nie znoszę Twojego kozakowania, bo JESTEŚ NIKIM I TAK POZOSTANIE. Nigdy nie mówiłem że jestem lepszy, nigdy nawet nie przeszło mi przez głowę, że jestem dobry. Jedynie uważam, że przegrasz tą wojnę właśnie przez swoją pychę. Myślisz, że jak jesteś z 200 levelami na wojnie to to Ci zapewni nieśmiertelność. Sam zobaczysz po pewnym czasie, że 200 level służy tylko do tego, żeby SPIEPRZYĆ z pola bitwy szybciej niż z 100 levelem, jeśli tylko coś pójdzie źle.
Jesteś kozakiem, tak przynajmniej się zachowujesz. Ja uważam, że 90% graczy choćby z Art Of War zgnoiło by Cię w walce 1v1. Nie sztuką jest strzelać przed siebie. Sztuką jest MYŚLEĆ. Walenie przed siebie zostaw rookslayerom jeśli chcesz być pro.
Możesz sobie mówić że jestem marnym 50 levelem i nic się nie znam. Ja powiem Ci jednak jedno - gram na tym serwie od jego powstania, od pierwszych 10 minut jego istnienia. O wojnie wiem od Ciebie więcej, choćby dlatego że zawsze byłem blisko ludzi którzy ją prowadzili.
Ty jesteś jedynie pionkiem. Znasz pojęcie "mięso armatnie"? Jak myślisz po co EiVom 100+ pallek? Myślisz że palki się liczą na wojnie jeszcze? Teraz to są TYLKO sorce i to co stoi między nimi, żywe tarcze, w waszym wypadku także Ty.
A co do wypłaty to zapomniałeś jeszcze o Wusko. Ogólnie to chyba kiepsko z Twoją pamięcią.. najpierw gadasz że masz kompa popsutego, a 30 razy dziennie odpisujesz na forum, potem nagle Ci ludzie przypominają że masz miesięcznego bana, a na końcu zapominasz powiadomić nas uczciwie że masz jakiegoś second chara, którym bohatersko umierasz w chwilę później. Radziłbym poćwiczyć pamięć, ale przecież Ty zrobisz po swojemu ;)
EIVTOMISTRZE
15-04-2007, 23:05
Huj Wam W Dupe, Eiv To Mistrze, Vilum , Vers I Inne Huje To Jebane W Trzy Dupy Lodiarze, Niech W Huja Wyjda Z Serva Bo Ich Mamy Pozabijaja Za Twarze, Idzcie Swoje Hary Sellnijcie Na Allegro Dla Gorszych Noobów Od Was, Moze Bedziecie Mieli Na Operacje Muzgu Hahaha Hujeee ****owate Z Was, Eiv To Mistrze I Oni Beda Rządzic Titania A Nie ****e Gaura Sraura Hujaura Itd, Hail Eiv Qrwa
P.s. Huj Wam W Dupe Kazadum :)
Master Vilum
15-04-2007, 23:15
Huj Wam W Dupe, Eiv To Mistrze, Vilum , Vers I Inne Huje To Jebane W Trzy Dupy Lodiarze, Niech W Huja Wyjda Z Serva Bo Ich Mamy Pozabijaja Za Twarze, Idzcie Swoje Hary Sellnijcie Na Allegro Dla Gorszych Noobów Od Was, Moze Bedziecie Mieli Na Operacje Muzgu Hahaha Hujeee ****owate Z Was, Eiv To Mistrze I Oni Beda Rządzic Titania A Nie ****e Gaura Sraura Hujaura Itd, Hail Eiv Qrwa
Member of Targówek xDD
Member of Targówek xDD
Ale niezly zart walnoles :D ubaw po pachy naprawde : )
Szczuru.pl
15-04-2007, 23:27
Wszystko to Targówek odrazu złodzieju?
Ader skoro Palle sie nielicza i uwazasz ze ja tylko na*******am przed siebie i jestem miesem armatnim to sie myslisz ale mow co chcesz dlamnie to kazadum jest miesem armatnim tak jak na last openie 3 padlo i gaura daje dluga a all sie go sluchaja i uciekaja zanim mimo ze sral na reszte s*******al gdzie popadnie aby tylko sie uratowac. unas mysla o kazdym czlonku nikogo niezostawiaja stylu a u was Padlo 3 GAura DLuga i sra na reszte ^^ .
Moim zdaniem uwazasz sie ze jestes zajebisty bo krzyczysz we wszystkie strony ZBLOCZYLEM 170+ ed ALE JESTEM ZAJEBISTy twoj comment na Tibia.co mto zal i mow dalej ze sie nieuwazasz za zajebistego.
Niemow hop bo to zen niebylo Botlera na openie nieznaczy ze niewalczylem i jakos niepadlem jak szmata i nietrzymalem sie tak daleko z tylu ze zucac musiaelm gfb w swoich zeby skula zrobic (vilum) Na calym openie widac tylko Genkotsa 1 raz a reszty ni huja juz wypowiadalem sie na ten temat
A co do kwesti Pvp to powiem tyle wyskocz 100 lv + przed ss i choc pobijemy sie jak naprawie neta bo chodzi tragicznie. i Zobaczymy czy zemnie taki noob. Hmm a Wusko byl kickniety z EiV za Szpiegostwo i jak widac malo wiesz bo nawet Arn przyznal ze wusko byl szpiegiem i wusko wcale niezaplacil za wolnosc ^^.
Mowie weicej sie niewypowiadam
bo mnei tylko w*****asz jak tyle weisz to wes chara i walcz i choc kurwa 1 vs 1 przed ss to sie zmiezymy.
Master Vilum
16-04-2007, 00:00
@Ader
Ader nie ma sensu klocic sie z debilami...wiesz co sie stanie w przyszlosci potem przeczyta ktos tego posta i sie zastanowi ale poczekamy xD
Szczuru.pl
16-04-2007, 00:11
@Ader
Ader nie ma sensu klocic sie z debilami...wiesz co sie stanie w przyszlosci potem przeczyta ktos tego posta i sie zastanowi ale poczekamy xD
No masz racje kolego. Kiedyś ktoś to przeczyta i powie : jak dobrze, ze takie nooby kazadumy są już tylko atrakcjami na rooku :))))
Gala'dorm
16-04-2007, 00:28
Wczoraj, 23:05 #1652
EIVTOMISTRZE
~
Wczoraj, 23:15 #1653
Master Vilum
Hmm, mi to bardziej pasuje do ciebie. Wylogowałes sie z jednego konta, logneles na konto "Master Vilum" i zarzuciłeś żartem "member of Targowek" =).
Szczuru.pl
16-04-2007, 01:29
Wczoraj, 23:05 #1652
EIVTOMISTRZE
~
Wczoraj, 23:15 #1653
Master Vilum
Hmm, mi to bardziej pasuje do ciebie. Wylogowałes sie z jednego konta, logneles na konto "Master Vilum" i zarzuciłeś żartem "member of Targowek" =).
Racja Gala!! Vilumowi już nieźle od******la. Weź Vilum poszukaj lekarza D:
09:22 Valeruis [85]: dziwka
09:22 Valeruis [85]: ^^
09:22 Master Vilum [102]: =*
09:22 Valeruis [85]: dorwe cie w tyvh sieldcach
09:22 Thovo [31]: war?
09:22 Thovo [31]:
09:22 Valeruis [85]: oj kurwa
09:22 Valeruis [85]: panioe
09:22 Valeruis [85]: przejebane
09:22 Valeruis [85]: xD
Użytkownik Vilum mówi:
09:23 Valeruis [85]: podaj adres plx
09:23 Valeruis [85]:
Użytkownik Vilum mówi:
09:23 Master Vilum [102]: =*
09:23 Valeruis [85]: to jak?
09:23 Valeruis [85]: podasz?;>
Użytkownik Vilum mówi:
09:24 Valeruis [85]: wiedzailem ze jestes noobem
09:24 Valeruis [85]:
Dziecko opanuj sie :O Tylko sie teraz nie potnij, albo nie wpadnij w jakis nałóg...
Hmm i co chcesz przez to pokazac ? :D Niby takie kozaki z was a przejmujecie sie i chwalicie co pisze 85 lvl ? :D
wes chara i walcz i choc kurwa 1 vs 1 przed ss to sie zmiezymy.
Chyba Cię zraniłem ;( Chodź nawet teraz, jak mi dasz radę to obiecuję zero interwencji od strony Kazadum/Unit/AoW, pasi? Pokaż że jesteś kozak
@ Valeruis
Vilum 15:21:20
08:54 Warning! The murder of Valeruis was not justified.
~Cut my life just into pieces~
eheuhueheuhe =D
Stora sara, Vateriel, Wayne Silver, Ziripi, Dark Force Guardian, Sir David Arkero, Free acc czyzby ssobie odpuscili :<
Vat, Ziripi i Wayne napewno se oplaca a co z reszta
polacy z eiv vs polacy z kazadum przed ss kto na to idzie? zadne inne osoby z eiv i alliance NIE MOGA BYC ONLINE.
polacy z eiv vs polacy z kazadum przed ss kto na to idzie? zadne inne osoby z eiv i alliance NIE MOGA BYC ONLINE.
HRHR Dajcie mi pacc i dajcie mi inva do eiv to sie dolacze do zabawy-.-
Szczuru.pl
16-04-2007, 18:04
Ide :D :D :D :D
Morita - przecież sam to zaproponowałem, tylko twoi koledzy wymiękli. Ale jest jedno ale, nie możesz grać na moricie, możesz sobie porzyczyć chara od kogoś innego, bo na moritę to potrzebujemy all sorców:P czterema sorkami to ci możemy zdjąć pół hp co najwyżej;]
Szczuru.pl
16-04-2007, 19:54
Morita - przecież sam to zaproponowałem, tylko twoi koledzy wymiękli. Ale jest jedno ale, nie możesz grać na moricie, możesz sobie porzyczyć chara od kogoś innego, bo na moritę to potrzebujemy all sorców:P czterema sorkami to ci możemy zdjąć pół hp co najwyżej;]
Cykorek? :D
Btw.
Character Information
Name: Seq The Master
Guild membership: Medicus of the Examination in Violation
=)))))
Character Information
=)))))
Nareszcie porzadna gildia Seq :)
Vilum_Br
16-04-2007, 21:47
Kurwa Nareszcie Seq , Kocham Cie Jestes Moim Idolem :*:*
Cykorek? :D
Btw.
Character Information
=)))))
Przecież to wy jesteście tymi którzy wymiękli, więc o co kaman? Zbierajcie sobie ekipę o lvlach nie przekraczających o 20 nasz najwyższy i jedziemy. W*****a mnie szczerze twoje pierdolenie, bo chciałem z Galadormem załatwić fajny battle, ale widzę że banda popierdoleńców którzy krzyczą że siedzimy na "3 linii" poprostu zesrała się w gacie. A no i ciekawe że tak boicie się Versa, on ma 112lvl?;) Chciałem wam dać równe szanse, dając wam 2-3 ludzi więcej, ale widzę że poprostu wiecie o swoim żałosnym pvp i boicie się wyjść. Teraz możecie sobie pierdolić ile chcecie na forum, szkoda że nie podjęliście wyzwania, BRECHTAM Z WAS!
Przecież to wy jesteście tymi którzy wymiękli, więc o co kaman? Zbierajcie sobie ekipę o lvlach nie przekraczających o 20 nasz najwyższy i jedziemy. W*****a mnie szczerze twoje pierdolenie, bo chciałem z Galadormem załatwić fajny battle, ale widzę że banda popierdoleńców którzy krzyczą że siedzimy na "3 linii" poprostu zesrała się w gacie. A no i ciekawe że tak boicie się Versa, on ma 112lvl?;) Chciałem wam dać równe szanse, dając wam 2-3 ludzi więcej, ale widzę że poprostu wiecie o swoim żałosnym pvp i boicie się wyjść. Teraz możecie sobie pierdolić ile chcecie na forum, szkoda że nie podjęliście wyzwania, BRECHTAM Z WAS!
Hmm jaka jest przewaga ilosciowa polakow u was i gadacie jeszcze ze mortia musi isc innym charem (chyba ze to byl zart to wybaczcie) ;d z kogo brechty ;d a tak pozatym Brawo dla Seq ;D a ty dalej odwalaj pkowanko z fratenem jak dzis, naprawde nie wyjdzie wam to na dobre ;s
Wczesniej bylo ze sami polacy z EiV a jak Seq doszedl do EiV to odrazu zeby nie przekraczali o 20 lvli wasze lvli? Smieszny jestes...
be the way.
Morita nie moze grac na swoim charze LMAO!!!! hushaushau 8o
22:56 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Wielki. He was killed by Nosferatu on titania.
Af...
23:04 Genkotsu [100]: vilum, zajeb cos madrego na forum
23:04 Genkotsu [100]: na tibia.pl
23:04 Genkotsu [100]: trza pojechac szmate xd
hmm...
Jak Eiv pl vs Kaz Pl to all huj mnie obchodzi zen iemozecie go zabic i nie my wymieklismy tylko wy walczymy z morita i seqiem na was tak jak mowiliscie albo OA wiec decydujcie sie wymiekacie czy walczycie?
Gratz fraga na PAwle N/c co za noob kto nim gral jego kolega ? duren czy noob ? :<
Ja wiem że musicie rekompensować swój brak umiejętności lvlami, ale 60-70 lvli to przesada;)
A ktoś mnie zapytał "wujek idziesz sie na*******ac z kazadumami?" - nie, wiec nie dzielcie skory na niedzwiedziu bo najprawdopodobniej w sobote to mnie nie bedzie.
A ktoś mnie zapytał "wujek idziesz sie na*******ac z kazadumami?" - nie, wiec nie dzielcie skory na niedzwiedziu bo najprawdopodobniej w sobote to mnie nie bedzie.
cytując szczuru.pl - "cykorek?"
A co do tego opena EiV PL vs Kazadum PL
Sądzę że obecność Mority niewiele wam da.
Zupełnie jak ewentualna obecność SeQa
Sorry za szczerość
Jesteście ciotersami
To mówię ja, mając 57 level.
Vilum_Br
17-04-2007, 13:11
Sorry za szczerość
Jesteście ciotersami
****u ty pierdolony, sam jesteś cioters, bo co Seq ciebie nie dal rady zajebać? Chyba normalka w końcu nie jest sorkiem. Jeśli umiesz grać to powinieneś wiedzieć, że Druid jest słaby do pkowania , ponieważ nie ma czarów, same leczące.
Grchw1916
17-04-2007, 14:57
Jak Eiv pl vs Kaz Pl to all huj mnie obchodzi zen iemozecie go zabic i nie my wymieklismy tylko wy walczymy z morita i seqiem na was tak jak mowiliscie albo OA wiec decydujcie sie wymiekacie czy walczycie?
Gratz fraga na PAwle N/c co za noob kto nim gral jego kolega ? duren czy noob ? :<
Widze że jak ktoś u was pada to odrazu on nie grał tylko jakis jego kolega... n/c
Bolter jak ty padniesz to też powiesz że to nie ty grałeś tylko ktoś inny ? :)
@Seq
Normalnie gratulacje człowieku nie wierze w to co widze! Przegrałem przez ciebie 1k bo sie założyłem z kolegą że max tydzien od kiedy padłeś to zapłacisz :(
****u ty pierdolony, sam jesteś cioters, bo co Seq ciebie nie dal rady zajebać? Chyba normalka w końcu nie jest sorkiem. Jeśli umiesz grać to powinieneś wiedzieć, że Druid jest słaby do pkowania , ponieważ nie ma czarów, same leczące.
Człowieku, Ty wiesz o sprawie jeszcze mniej od reszty kochasiów EiV ;D
Seq byłby mnie w stanie zabić z palcem w d... gdyby tylko chciał, tylko że nie było sensu. Potem 15 minut pz'a musiałby uciekać przed alliance, więc tak czy inaczej by zdechł, w jego zachowaniu nie ma NIC co mógłbym uznać za sprzeczne z logicznym myśleniem. A zdanie "druid jest słaby do pekowania" - jesteś Ż A Ł O S N Y, serio. 35 level druidem przez 15 minut byłem w stanie uciekać ludziom z obecnego targówka czy EiV (pozdro Widakey, który dostał odemnie swoim własnym sd'kiem w plecy wtedy) mając 2 uhy i bp manafluidów, jeszcze na długo przed updatem z hotkeyami. Około 70 level royal palladynów, czy innych postaci magicznych (sorc, druid) byłem w stanie zabić solo w ciągu kilku sekund. Nie piernicz mi, że druid jest słaby do pekowania, bo po prostu aż mi sił brakuje ze śmiechu. Tym bardziej 170 level.
Seq padł, nie ma w tym nic dziwnego. Biło go całkiem sporo osób a ja posłużyłem tylko jako "cegiełka" do muru, który go zaczął otaczać. Jak ktoś jeszcze powie, że druid jest słaby to został oficjalnie wyśmiany.
Byliśmy tam jednak sami 1v1 przez 4 minuty. W tym czasie mógł mnie walić zarówno z sd (jak zrobił) jak i z exori vis czy choćby poison storm (czego nie zrobił) co mogłoby pomóc mu mnie stamtąd przegonić. Nie to jest jednak przedmiotem tej dyskusji i myślę, że możecie przestać to tak przeżywać.
Sorry za szczerość
Jesteście ciotersami
Ty smiesz ich nazywac "ciotersami" ... kto to mowi chlopie ;s jesli ty nie jestes "ciotersem" to dlaczego nie masz 130 lvla i nie walczysz razem z kazadum ? zwlaszcza ze grasz na tym serwie, jak to kiedys wspominales od bardzo dawna ;s
Wube, a kto z kazadum ma 130 lvl, tak za przeproszeniem?
mhm Xirodan mam pewne informacje na temat ciebie i toma tzn glownie toma ale byla mowa o tobie tez wiesz jakie i mam je na gg nawet :*
tak apropo taka byla prawda ze to niepawel padl tylko jego inteligentny Kolega ale n coz niewiezcie sami go wysmialismy suahsausha
Nie jak padne bolterm niepowiem ze to ktos padl bo tylko ja mam w tej chwili passy :P i moga OA
pozatym Xirodan Niezaczynaj znowu bo niehcec mi sie znow z kims tu klucic
Ader skoro niedadza nam to oco chodzi czemu niehce cie sie tluc ? Z Morita i Seqiem :<
co do druida zgadzam sie z prawie wszystkim ale jest 1 problem poco mial by walic Poison storma niebylo by sensu bp waste many a itak mozesz wziasc exane pox wiec sadze ze exori vis i sd moze i paraliz w ciebie i 2-3 sd i gleba to by bylo rozwiazanie ale sadze ze niechcial przedluzac pz :*
Byliśmy tam jednak sami 1v1 przez 4 minuty. W tym czasie mógł mnie walić zarówno z sd (jak zrobił) jak i z exori vis czy choćby poison storm (czego nie zrobił) co mogłoby pomóc mu mnie stamtąd przegonić. Nie to jest jednak przedmiotem tej dyskusji i myślę, że możecie przestać to tak przeżywać.
Po 1 sd ktory dostales zobaczylem Vateriela a za nim Jahwka (?) i wiedzialem ze niemam co dalej tam uciekac proste.
Grchw1916
17-04-2007, 17:13
mhm Xirodan mam pewne informacje na temat ciebie i toma tzn glownie toma ale byla mowa o tobie tez wiesz jakie i mam je na gg nawet :*
tak apropo taka byla prawda ze to niepawel padl tylko jego inteligentny Kolega ale n coz niewiezcie sami go wysmialismy suahsausha
Nie jak padne bolterm niepowiem ze to ktos padl bo tylko ja mam w tej chwili passy :P i moga OA
Ader skoro niedadza nam to oco chodzi czemu niehce cie sie tluc ? Z Morita i Seqiem :<
co do druida zgadzam sie z prawie wszystkim ale jest 1 problem poco mial by walic Poison storma niebylo by sensu bp waste many a itak mozesz wziasc exane pox wiec sadze ze exori vis i sd moze i paraliz w ciebie i 2-3 sd i gleba to by bylo rozwiazanie ale sadze ze niechcial przedluzac pz :*
Jakie masz te wieści kolego ? I wytłumacz co masz na gg bo ja nigdy z tobą na gg nie rozmawiałem :)
Wube, a kto z kazadum ma 130 lvl, tak za przeproszeniem?
Nie mowie kto ma tylko jak on ich wyzywa (Morite i Seqa) a maja po 170+ lvle to niech chociaz nabije 130 i tak mowi ;s
-=Misiekmen=-
17-04-2007, 18:22
Hmm, jeśli kogoś zwyzywasz, poczujesz się lepiej? Pamiętaj, że jeśli powiesz komuś, że jest głupi nie uczyni Cię to mądrzejszym, weź to do serca.
Skończcie z wyzwiskami w niczym to wam nie pomoże, pokażecie jedynie jak niedorozwinięci intelektualnie, emocjonalnie jesteście.
Szczuru.pl
17-04-2007, 19:26
Seq byłby mnie w stanie zabić z palcem w d... gdyby tylko chciał, tylko że nie było sensu. Potem 15 minut pz'a musiałby uciekać przed alliance, więc tak czy inaczej by zdechł, w jego zachowaniu nie ma NIC co mógłbym uznać za sprzeczne z logicznym myśleniem. A zdanie "druid jest słaby do pekowania" - jesteś Ż A Ł O S N Y, serio. 35 level druidem przez 15 minut byłem w stanie uciekać ludziom z obecnego targówka czy EiV (pozdro Widakey, który dostał odemnie swoim własnym sd'kiem w plecy wtedy) mając 2 uhy i bp manafluidów, jeszcze na długo przed updatem z hotkeyami. Około 70 level royal palladynów, czy innych postaci magicznych (sorc, druid) byłem w stanie zabić solo w ciągu kilku sekund. Nie piernicz mi, że druid jest słaby do pekowania, bo po prostu aż mi sił brakuje ze śmiechu. Tym bardziej 170 level.
Seq padł, nie ma w tym nic dziwnego. Biło go całkiem sporo osób a ja posłużyłem tylko jako "cegiełka" do muru, który go zaczął otaczać. Jak ktoś jeszcze powie, że druid jest słaby to został oficjalnie wyśmiany.
Normalnie jesteś moim idolem w tym momencie D: Weź dojdź do EiV plxxx :** wzrośnie nam pvp 2x niz przedtem :*** a tak na serio poszukaj psychiatry :***
Vilum_Br
17-04-2007, 19:36
HAHAHA KURWA Z POSION STORMU, MOZE JESZCZE Z UTEVO GRAN MAS VIS?! ZA DUZO OTSóW CHLOPIE TO NIE WALI JAK UE XDD
A CO DO PRZEZYWANIA TO TY NAPISALES 50 STRON NA TYM FORUM ZE BLOKNELES GO
Sadzisz ze tak porzadni obywatele titani jak Xirodan przejmuja sie tak s*****alym smieciem jakim jestes Ty? Sadzisz ze jestes w EiV i jestes nie wiadomo kim? Nadal bedziesz tym samym smieciem jakim byles od zawsze, potraficie walczyc tylko zaklamliwym badz wulgarnym slowem, jak patrze na wasza walke falszywym slowem to poprostu szkoda mi sie w jakikolwiek sposob wypowiadac, no bo wkoncu co innego mozecie zrobic jezeli NIC tylko wyzywac, pierdolic glupoty.
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.
PaweLLo141
17-04-2007, 21:15
HAHAHA KURWA Z POSION STORMU, MOZE JESZCZE Z UTEVO GRAN MAS VIS?! ZA DUZO OTSóW CHLOPIE TO NIE WALI JAK UE XDD
A CO DO PRZEZYWANIA TO TY NAPISALES 50 STRON NA TYM FORUM ZE BLOKNELES GO
Chociaż go bloknął i ma satysfakcje a ty co zrobiłeś jak widać nic nie osiągnąłeś tylko próbujesz coś pokazać tylko co ?? Żal mi ciebie
Kolos from rodos
17-04-2007, 21:17
dobra chłopaki bo wam żyłki popękają :( Dobra seq doszedł do EiV... i co to da? I tak bijecie się raz na 2-3 miesiące ;p jedynie co odczuje titania to to, że będzie mniej golden armów skull staffów etc. no i wrl sie zwolnią :))
Gala'dorm
17-04-2007, 22:23
Sadzisz ze tak porzadni obywatele titani jak Xirodan przejmuja sie tak s*****alym smieciem jakim jestes Ty? Sadzisz ze jestes w EiV i jestes nie wiadomo kim? Nadal bedziesz tym samym smieciem jakim byles od zawsze, potraficie walczyc tylko zaklamliwym badz wulgarnym slowem, jak patrze na wasza walke falszywym slowem to poprostu szkoda mi sie w jakikolwiek sposob wypowiadac, no bo wkoncu co innego mozecie zrobic jezeli NIC tylko wyzywac, pierdolic glupoty.
Pewnie to wina waszych rodzicow, znajomych, widac to po calym waszym targowku ze macie jakies nie dojebanie poprzez grozby RL, braku zaakceptowania kolejnej porazki przez wlasne bledy.
Nie cały Targówek grozi na rl. I według mnie, gadanie o czymkolwiek na tym forum już nie ma sensu, żegnam.
dobra chłopaki bo wam żyłki popękają :( Dobra seq doszedł do EiV... i co to da? I tak bijecie się raz na 2-3 miesiące ;p jedynie co odczuje titania to to, że będzie mniej golden armów skull staffów etc. no i wrl sie zwolnią :))
1 miesiac beda wolne max :)
Aha i powiem szczerze jak mialem stac w pz nic nie robiac to lepiej byc chyba w tej wojnie chociarz sam jestem zdumiony ze eiv walczy zadko.
NaRuTo__xD
17-04-2007, 23:13
Aha i powiem szczerze jak mialem stac w pz nic nie robiac to lepiej byc chyba w tej wojnie chociarz sam jestem zdumiony ze eiv walczy zadko.
zadko ale taki Druid sie przyda , sam napie.r.d.a.la SDkami, i exura gran mas res... co na twoim lvlu full hp na 150 knighta chyba nie ?xD takze akuracik jak na open battle xD
WIelki czlowiek sie odezwal jak niemasz zamiaru sie wypowiadac to skoncz i nic niemow bo zal cie sluchac. Tak apropo niesadze ze jestem kims wielkim ale skoro jestes taki kozak to wpisz w tibi.pl all wiadomosci o twoim charze i pogadamy jak ludzie a nie wyzywasz all od smieci a sam sie boisz ujawnic.
Skoncz.
Xirodan ty niegadales na gg zemna ani tom ale gadal ktos z kim gadal tom o czyms, zreszta o tobie niemusze mowic bo ty i tak juz jestes hunted od kazadum z tego co wiem. Kiedy kolej na Toma :< On tez chcial wejsc do nas i jak on to napisal ze jak on to i ty :< biedna historia poczuliscie sie skrzywdzeni gdy znow ktos was z Power abusowal bylo znow w 20 zucic sie na 1 :<
Sory chlopaki serio niewiem kto robi te debilne konta na tym forum najlepiej opuscic te forum i tyle bo to bez sensu nawet jesli jakis debil odemnie robi te konta to zal na to patrzec Jak wypisuja jakies glupoty.
Pozatym jak chcecie sie wyzywac to nara Madreth mam nadzieje ze dowiem sie kim jestes i pogadamy inaczej. Zebys Kiedys nieskonczyl zle od tzw SMIECIA jak ja :<
Szczuru.pl
17-04-2007, 23:38
Dajcie se ludzie wkońcu spokój -.- To jest wojna na fragi a nie na mordy -.- Liczą się fragi a w fragach kazadum z AoW i Unitem dostaje od nas wpierdol i to sie liczy. W dupie mam wasze żale, że mamy większe levele albo wy macie lepsze pvp. Jak macie za małe levele to sie wypłąćcie i nie walczcie tyle. Przegracie i tak. Dosyć mam waszych pojazdów na TGK. Każdy z tgk jest inny i nie mówcie że każdy z tgk to idiota. Najlepiej umyjcie zęby i idźcie spać dzieci :S
WIelki czlowiek sie odezwal jak niemasz zamiaru sie wypowiadac to skoncz i nic niemow bo zal cie sluchac. Tak apropo niesadze ze jestem kims wielkim ale skoro jestes taki kozak to wpisz w tibi.pl all wiadomosci o twoim charze i pogadamy jak ludzie a nie wyzywasz all od smieci a sam sie boisz ujawnic.
Skoncz.
Xirodan ty niegadales na gg zemna ani tom ale gadal ktos z kim gadal tom o czyms, zreszta o tobie niemusze mowic bo ty i tak juz jestes hunted od kazadum z tego co wiem. Kiedy kolej na Toma :< On tez chcial wejsc do nas i jak on to napisal ze jak on to i ty :< biedna historia poczuliscie sie skrzywdzeni gdy znow ktos was z Power abusowal bylo znow w 20 zucic sie na 1 :<
Sory chlopaki serio niewiem kto robi te debilne konta na tym forum najlepiej opuscic te forum i tyle bo to bez sensu nawet jesli jakis debil odemnie robi te konta to zal na to patrzec Jak wypisuja jakies glupoty.
Pozatym jak chcecie sie wyzywac to nara Madreth mam nadzieje ze dowiem sie kim jestes i pogadamy inaczej. Zebys Kiedys nieskonczyl zle od tzw SMIECIA jak ja :<
Bolter jaki ty sie zrobiłeś żałosny przez ten temat... piłujesz tą morde, tak o byle gówno .. popieram Widakeya .. troche dystansu człowieku ..
Kolos from rodos
18-04-2007, 00:04
zadko ale taki Druid sie przyda , sam napie.r.d.a.la SDkami, i exura gran mas res... co na twoim lvlu full hp na 150 knighta chyba nie ?xD takze akuracik jak na open battle xD
hehe zawsze sie ten SD za 400+ przyda .. no zobaczymy jak będzie,róbcie coś bo przepychanki słowne są już nudne :s
A co, za miecha się wypłacasz?;)
Szczuru.pl
18-04-2007, 01:30
A co, za miecha się wypłacasz?;)
Ty się nigdy już nie wypłacisz AHSUDHSDUSAHDUSAHD :))))))))))
Silvaeris
18-04-2007, 02:48
Weźcie się bijcie więcej, a gadajcie mniej ;) Milion postów z groźbami dziennie a fragi stoją w miejscu ;(
Kozi_the_pall
18-04-2007, 04:09
nosilem sie z tym juz jakis czas ale jakos nie chcialem wchodzic w ta momentami bezsensowna dyskusje
powiem jedno czytajac to co pisze Bolter to jest ponizej krytyki jakiejkolwiek
obrazanie ludzi, uzywanie niesamowitej ilosci wulgaryzmow no jak dla mnie tragedia
hehe a co do Toma i Xirodana to ze moze jak twierdzicie mieli chec wejscia do EiV to nic nie znaczy. weszli? nie weszli wiec w czym rzecz
a seq mnie naprawde zdziwil wchodzac do EiV, szczerze nie spodziewalem sie tego po nim zupelnie bo do tej pory inaczej rozwiazywal problemy swojej postaci
pozdrawiam
Nie ma to jak robic 15 min pz przez pol wieczoru i nie zostac zaatakowanym pomimo iz gaura byl on z rosteinem rofl.
nosilem sie z tym juz jakis czas ale jakos nie chcialem wchodzic w ta momentami bezsensowna dyskusje
obrazanie ludzi, uzywanie niesamowitej ilosci wulgaryzmow no jak dla mnie tragedia
hehe a co do Toma i Xirodana to ze moze jak twierdzicie mieli chec wejscia do EiV to nic nie znaczy. weszli? nie weszli wiec w czym rzecz
a seq mnie naprawde zdziwil wchodzac do EiV, szczerze nie spodziewalem sie tego po nim zupelnie bo do tej pory inaczej rozwiazywal problemy swojej postaci
pozdrawiam
Czy ja wiem czy to takie dziwne. Zaplacil wczesniej ze swoja wolnosc i zostal wyjebany przez unity. Ja jjuz Seqowi przy tamtej sytuacji mowilem ze nie wiele czasu minie a zlapie hunta znowu no i mialem racje.
Szczuru.pl
18-04-2007, 10:11
pozdrawiam
A co może znowu miał płacić i czekać na następny hunt? Zapłacił im raz to dobrze wiedzieli, że zapłaci drugi raz. Jednak sie pomylili :( Nie będzie kasy na runy. Trzeba chyba pokupować za rl kase panowie nie? :> A co do Boltera to co to Ciebie interesuje? Jesteś w tej wojnie? Nie, więc przeproś i wyjdź :D
Komisarzyk
18-04-2007, 10:11
Ty się nigdy już nie wypłacisz AHSUDHSDUSAHDUSAHD :))))))))))
Chcialbym Cie poinformowac ze to nie ty decydujesz czy on moglby sie wyplacic czy nie (chociaz taka opcja nie wchodzi wogole w gre i dobrze o tym wiecie). Ty jestes jedynie żołnierzem bez prawa głosu.
@Morita
Czy nie uwazasz ze jak ktos robi oscentacyjnie PZ to planuje cos wiecej niz tylko bieganie po miastach ze skulem. Skad my mamy wiedziec ze wy nie macie w gotowości calej armii przy czym my niecałą polowe?? Nie tak latwo zabic 170 + Ek. Pozatym jak zabijamy to wtedy kiedy my chcemy a nie wtedy kiedy wy sie o to prosicie.
Szczuru.pl
18-04-2007, 10:53
Chcialbym Cie poinformowac ze to nie ty decydujesz czy on moglby sie wyplacic czy nie (chociaz taka opcja nie wchodzi wogole w gre i dobrze o tym wiecie). Ty jestes jedynie żołnierzem bez prawa głosu.
@Morita
Czy nie uwazasz ze jak ktos robi oscentacyjnie PZ to planuje cos wiecej niz tylko bieganie po miastach ze skulem. Skad my mamy wiedziec ze wy nie macie w gotowości calej armii przy czym my niecałą polowe?? Nie tak latwo zabic 170 + Ek. Pozatym jak zabijamy to wtedy kiedy my chcemy a nie wtedy kiedy wy sie o to prosicie.
To sie chyba k***a zdziwisz :) To, że u was każdy polak w gildi może tylko padać i znowu padać i przy tym nie ma żadnego prawa to nie znaczy, że u nas tak jest. EiV to nie Kazadum zapamiętaj to sobie chłopczyku\dziewczynko :) wspomnisz moje słowa :)
A tak wogóle ostatnio widze mniej mass logów. Czyżbyście szukali następnego szpiega? HAHAHA frajerzy -.-
Kozi_the_pall
18-04-2007, 12:28
to ze kogos nie ma w wojnie nie oznacza ze nie moze wyrazic swojej opini
jesli nie jestes w stanie tego pojac to moze byc mi jedynie bardzo przykro
Co do tematu: Nie, nie ma takiej szansy.
Jakmnie w*****a nazwa tego tematu... Ten, ktory ja wymyslil, a wiem kto jest zjebem--
Co za zjebany topic...Dziecko, ktore go wymyslilo ma chyba 10 lat.... Usuncie temat..........
to ze kogos nie ma w wojnie nie oznacza ze nie moze wyrazic swojej opini
jesli nie jestes w stanie tego pojac to moze byc mi jedynie bardzo przykro
Do kogo pijesz? Ja i szczuru odpisalismy na twoj post i nikt cie w nim nie skrytkowal tylko wyjasnilismy ci jak wyglada sytuacja:P
Lord_Samozlo
18-04-2007, 14:14
Tylko mi Kozika nie wciagac w bezsensowne rozmowy :D :D :D :D :D :D :D
Wybacz wielki leaderze :D w kazadum pewnie ty bedziesz pa ustalal ; D ale na roku ;)
Nie ma to jak robic 15 min pz przez pol wieczoru i nie zostac zaatakowanym pomimo iz gaura byl on z rosteinem rofl.
A co, mieli cię zsolować? lol
heiheie komisarz teraz mowie szczerze bylismy w 8 osob na vent :P bylem ciekaw czy jak odwale taki numer to wy zaatakujecie czy uda sie to wam za bardzo dziwne
Tak tak nieoznacza ze weszli bo moze my ich niechcielismy jak juz powiedzial szczuru to nie Kazadum ze walczycie ZA Gaure i jestescie tylko ludzikami tu uans kazdy ma prawo glosu i moze wyjawic swoj misterny plan badz opinie na temat omawiany w danej chwili kazdego tu szanuja (oprocz pawla xD) i kazdy szanuje innych niema ze Leader Gaura mowi tak i nikt niemoze zaprzeczyc ^^.
Co nieoznacza ze kazdy robic co chce jak np wczoraj Mori zrobil pz na jakims noobie a potem Erilion :/
Pozatym bylo wystarczajaco duzo osob zebby ownedo Morite (Vilum, Ziripi, Gaura, Rostein, Leorl ,Dano Rivi, Chungi, i jeszcze paru Anaid)
Jak Kozik ma byc niewciagany w nic poco mnei krytykuje ktos go oto prosil nieudizelal sie wiec niech siedzi cicho dalej i nebedzie kolejnych bezsensownych klutni tu sie kluce a na tibi gadam normalnie np z Vilumem
Jedyny Kobylek Mnie zaczol wyzywac po lognieciu sie na statku i nierozumiem jego reasonu ale 1 bylo smieszne to co mowil wyznaczalo jego inteligencje 3 slowa po angielsku ktore powtarzal w kolko "fuck Your Mother" gdy mu poslalem po angielsku pewne zdanie odpowiedzial to powyzej a zdanie bylo dosc proste. :*
Szczuru.pl
18-04-2007, 17:40
Tak tak nieoznacza ze weszli bo moze my ich niechcielismy jak juz powiedzial szczuru to nie Kazadum ze walczycie ZA Gaure i jestescie tylko ludzikami tu uans kazdy ma prawo glosu i moze wyjawic swoj misterny plan badz opinie na temat omawiany w danej chwili kazdego tu szanuja (oprocz pawla xD) i kazdy szanuje innych niema ze Leader Gaura mowi tak i nikt niemoze zaprzeczyc ^^.
Co nieoznacza ze kazdy robic co chce jak np wczoraj Mori zrobil pz na jakims noobie a potem Erilion :/
Pozatym bylo wystarczajaco duzo osob zebby ownedo Morite (Vilum, Ziripi, Gaura, Rostein, Leorl ,Dano Rivi, Chungi, i jeszcze paru Anaid)
Jak Kozik ma byc niewciagany w nic poco mnei krytykuje ktos go oto prosil nieudizelal sie wiec niech siedzi cicho dalej i nebedzie kolejnych bezsensownych klutni tu sie kluce a na tibi gadam normalnie np z Vilumem
Jedyny Kobylek Mnie zaczol wyzywac po lognieciu sie na statku i nierozumiem jego reasonu ale 1 bylo smieszne to co mowil wyznaczalo jego inteligencje 3 slowa po angielsku ktore powtarzal w kolko "fuck Your Mother" gdy mu poslalem po angielsku pewne zdanie odpowiedzial to powyzej a zdanie bylo dosc proste. :*
Po co ty im mówisz jak jest u nas? :D Wystarczy ująć, że u nich jest dyktatura jak na Kubie (Gaura De Castro hahaha) a u nas demokracja :) A co do Kobylka to chyba Vilum go uczył angielskiego :D:D:D:D
Master Vilum
18-04-2007, 17:41
@to all
Przestancie wogole wy all sie klocic bo to bezsens obiecalem Komisarzowi ze nie napisze tu wiecej ale musialem (sry Komi)
Poprostu piszcie np w stylu:
kto padl jak padl itp ...po kiego sie wyzywac? nie rozumiem tego^.-
PS: Nie chce do tego posta komentarzu sadze co mowie wiec przestancie spamowac itp poprostu piszcie to co wymienilem wyzej
Jak ktos nie umie tego uszanowac u lubi sie klocic wejdzcie sobie na ts/vent i sie pokloccie albo w tibi to ulzy ale nie na forum forum jest od czegos innego xD
Szczuru.pl
18-04-2007, 18:02
@to all
Przestancie wogole wy all sie klocic bo to bezsens obiecalem Komisarzowi ze nie napisze tu wiecej ale musialem (sry Komi)
Poprostu piszcie np w stylu:
kto padl jak padl itp ...po kiego sie wyzywac? nie rozumiem tego^.-
PS: Nie chce do tego posta komentarzu sadze co mowie wiec przestancie spamowac itp poprostu piszcie to co wymienilem wyzej
Jak ktos nie umie tego uszanowac u lubi sie klocic wejdzcie sobie na ts/vent i sie pokloccie albo w tibi to ulzy ale nie na forum forum jest od czegos innego xD
Sam jeździsz flecie -.- pozatem to ja już powiedziałem i nie musisz sie bawić w Xeroboya :)
Tylko mi Kozika nie wciagac w bezsensowne rozmowy :D :D :D :D :D :D :D
Sam sie wciagnal a jesli juz cos mowi to moglby jasniej sie wypowiadac. Bez urazy. Takie moje skromne zdanie;)
Kozi_the_pall
18-04-2007, 19:06
heh, powiedz mi czego w mojej wypowiedzi nie rozumiesz to Ci wyjasnie
@bolter
nie wiem jak jest na grze ale tu obrazasz czesc osob swoimi komentarzami i to nie jest krytyka tylko stwierdzeni faktu
Lord_Samozlo
18-04-2007, 21:25
[B]
Po co ty im mówisz jak jest u nas? :D Wystarczy ująć, że u nich jest dyktatura jak na Kubie (Gaura De Castro hahaha) a u nas demokracja :) A co do Kobylka to chyba Vilum go uczył angielskiego :D:D:D:D
A u nas jest Samozlo De Castro i jakos wszyscy sa zadowoleni. A jak nie sa szybko to zmieniam hehehehehehe ^^
Tutaj tylko mozna dostac ciezkiego paralizu ośrodka logicznego myślenia i zrazić sie gupotą ;] w trosce o zdrowie i malejące dotacje na ministerstwo zdrowia zajmijcie się czymś innym, np pograjcie w bierki szprychami < to tylko z pozrou wydaje się trudne ;]> no i pociwczycie pewność ręki, przyda sie przy ciskaniu mwalami ;p i niebędą juz potrzebnę zadne skrypty ;]
Komisarzyk
19-04-2007, 10:08
@Morita
Nawet jakbysmy zatakowali tymi ludzimi co wymienil Bolter jak sie nie myle to tez nie bylo by latwo Cie ztrapowac i zabic.
Tak a propos jedynie z toba da sie jakos dyskutowac tu bo jak widze posty pokroju "Sam jeździsz flecie -.- "itp. to mi rece opadaja. Walczcie argumentami...
Widac jaki reprezentujecie poziom.
Ktos rowniez wspomnial o dyktaturze. Po czesci sie zgadzam. Gaura rzadzi jezeli chodzi o sprawy taktyczne, lecz jezedli chodzi o sprawy polityczne czy jak je tam nazwac decyzja jest podejmowana wspolnie. Nie wem jak bylo za czasow starego Unitu. Mozliwe ze tam byl dyktatorem ale teraz musi sie liczyc ze zdaniem sojusznikow czuli w moikm przypadku Evorusem z ktorym cale Kazadum podejmuje wspolnie decyzje. My znamy sie juz prawie 2 lata wiec jest rzecza normalna zestanowimy calosc i nie wystepuja zgrzyty. Wy natomiast jestescie zlepkiem ludzi ktorzy poznali sie w trakcie wojny(nie mowie oczywiscie o wszystkich)
ale mimo wszystko dogadujemy sie dosc dobrze niema klotni kto co chce zrobic i jesli ktos z czyms sie niezgadza jest to analizowane i wtedy staraja sie jakos to rozwiazac i tak jak mowisz u was niema ze tak ma byc i tyle u nas tez tego niema bo to bybylo bez sensu jesli ktos ma problem mowi onim i staraja sie to rozwiazac
A tak sie jeszcze spytam ; P jak zabiliscie tego Cllowda?
Jescze Lysego Jędrka . jak to bylo ze wbil na was RS i stracil MPA ,, itp
ehh noobki... cortez powalola itp to ani AoW ani Unit ani Kazz noob chars :PP
nie wiem skad macie takie wiadomosci moze dlatego ze sai jest z nimi w gildi? sam wiem od corteza nie lubi AoW a to ze ujebali pare high-lvli knightow to nic nowego :PPP nie radze zabijac shashusa bo cortez sie zemsci ...
Taa, powalole to hiszpanie, ale oni kompletnie nie lubią się z AoWem. Tłukłem się z nimi przez miech czy dwa, a ostatnio kooperujemy, jednak to nie ma nic wspólnego z unitem, kazadum, EiV, czy jakakolwiek inna wojną.
nie sadze zeby kiedykolwiek rozmowy na tym forum byly normalne. W eiv tez jest dyktatura z tego co mi wiadomo a te ustalania to mhm jedna wielka tragikomedia :D to tylko gra a tutaj lato sie zbliza i nie zamierzam stracic go przy glupim pc
Dzieks za uznanie Komi, I licze na spotkanie za 5 lat w poznaniu na Euro :)
ta Morita za 5 lat u nas w Poznaniu euro :D czekam na wszystkich ! :D no dobra nie wszystkich... yapan przyznasz ze jak sie tluklismy z cortezami to nie byli tak grozni jak teraz:)tedy to noobask inie mogli mnie ubic a dzis zabijaja 100+ ek... nudno na titani czyzby znowu przestoj w wojnie na pare tygodni??
Martinesz
20-04-2007, 19:10
ta Morita za 5 lat u nas w Poznaniu euro :D czekam na wszystkich ! :D no dobra nie wszystkich... yapan przyznasz ze jak sie tluklismy z cortezami to nie byli tak grozni jak teraz:)tedy to noobask inie mogli mnie ubic a dzis zabijaja 100+ ek... nudno na titani czyzby znowu przestoj w wojnie na pare tygodni??
nie o to chodzi, jak mnie 60 knighta nie mogli zdjac w trapie. Po prostu o to chodzi, ze teraz maja lepszy damage, do ich gildi doszło kilka nowych osób, każdy powbijał z 10 lv, to już spokojnie mogą sciagać z comba. Zresztą zależy jak sie oni uhali, bo podejrzewam, że przez hotkeye, dlatego padli. dostali trapa + zwyczajne combo... nic nadzwyczajnego :P, wystarczy zachować spokój, a w 90% się nie padnie :P
NaRuTo__xD
20-04-2007, 19:21
nie o to chodzi, jak mnie 60 knighta nie mogli zdjac w trapie. Po prostu o to chodzi, ze teraz maja lepszy damage, do ich gildi doszło kilka nowych osób, każdy powbijał z 10 lv, to już spokojnie mogą sciagać z comba. Zresztą zależy jak sie oni uhali, bo podejrzewam, że przez hotkeye, dlatego padli. dostali trapa + zwyczajne combo... nic nadzwyczajnego :P, wystarczy zachować spokój, a w 90% się nie padnie :P
Dalej pocinasz Roy'em Sa~~~?? xD
Grchw1916
20-04-2007, 19:56
Roy Samson ?
Do zobaczenia w Warszawie a nie w jakims Poznaniu za 5 lat ! (L) :>
Roy Samson ?
Do zobaczenia w Warszawie a nie w jakims Poznaniu za 5 lat ! (L) :>
Do zobaczenia 19 maja na Bulgarskiej Lech Poznan - Leg(ł)ia Warszawa xD
Martinesz
20-04-2007, 21:02
nie, tak jak neviis dawno już sold :P mało troche o mnie wiesz :p
Do zobaczenia 19 maja na Bulgarskiej Lech Poznan - Leg(ł)ia Warszawa xD
ZYcze utrzymania :D nastepne 3-0 :D
ZYcze utrzymania :D nastepne 3-0 :D
Macie farta :PP z Korona Lech tez 3-0 wygral wiec spokojnie... Wlodarczyk wam sie odrodzil u nas reiss wiec nie macie szans ...hehe w przyszlym sezonie korona nalezec bedzie do Lecha u will see :PP
Wydaje ci się;) Poprostu te 100+EK to straszne n00basy. A wtedy udało ci się przeżyć bo po ciebie poleciałem:) Cortez mówił że ten ostatni EK jakiś 104 to padł po drugim sd combo:p
Grchw1916
21-04-2007, 00:32
:D jeszcze będziemy mieli mistrza! B)
Ehhh parę dni mnie nie ma przy kompie i od razu 10 stron postów do przeczytania.
Nie myśl sobie Moruś że jak Ty byś się nabrał na jakiś kretyński sneak to od razu wszyscy tam lecieć muszą ;>
@Bolter
Bolter, szkoda że uznałeś że się cykam. Mam teraz trochę problemów na rl które są dla mnie ważniejsze od gry. Jak tylko się z tym uporam obiecuję zaspokoić Twoją chęć nagłej śmierci. PS. Kiedy Ci sie ban kończy?
@Kozi~
Zdecydowanie popieram Twoje zdanie. Ludzie , opanujcie się! To, że ktoś nie uczestniczy bezpośrednio w wojnie, czy już nie może otworzyć gęby nawet?
@Szczuru
Akurat to TY decydujesz o możliwości paymenta =D Ahhahahah
A co, mieli cię zsolować? lol
To by nie było takie trudne...
@Bolter po raz 2
Gaura coś powie i nikt nie ma prawa głosu?
Wierzysz w bajki hahahahah ;D
@Vilum
Sam mi powiedziałeś, że mogę z nich polewać, a teraz przestałeś się udzielać ;((((
@Yapan po raz 2
Nie masz co mówić tym ludziom, że Cortezy nie są od was. Dobrze wiesz, że oni uwierzą w to co sami wymyślili nawet bez żadnych dowodów. Sądzę nawet, że są w stanie doliczyć Cortez Powalola do fragów w wojnie w razie czego jakby przegrywali >=]
@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>
Dimitri on Titania
Apr 21 2007, 08:57:20 CEST Killed at Level 105 by Seq The Master
and by Galadorm
zieffff....
Jak wy zaklepaliscie 105 ek w dwoch bez paraliza? lol xD
wrogonastawiony
21-04-2007, 11:34
Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiA to w calosci polska gildia ?
Niechce mi sie czytac tematu a ciekawi mnie.. EiV to w calosci polska gildia ?
Eiv jest gildia wielonarodowosciowa:P Polakow jest tam bodajze siedmiu.
@wszyscy kibice piłki nożnej
Chciałem powiedzieć, że jakkolwiek w Tibii możemy się nie lubić, nie znaczy to, że musimy się nie lubić w RLu. Zapraszam do Wrocka na EURO 2012 ;>
I tu sie zgadzamy ;D a my zapraszamy do Warszawy, albo jedziemy do Kijowa na final xD
P.S gz fraga ;D
Ja zapraszam do poznania =)
Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie
Martinesz
21-04-2007, 14:45
Gratz Sequ i Gala :D we 2 zajebali 105 ek ladnie ladnie
chyba 3 :p ale nevermind. :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.