PDA

Pokaż pełną wersje : Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

SeQ_PL
21-04-2007, 15:12
chyba 3 :p ale nevermind. :P

We 2 chyba ze eremo tez nam pomagal! :o

Torpedo
21-04-2007, 15:33
Najwidoczniej dimitri zeby nie wyjsc na totalnego nooba powiedzial wam ze lalo go cale Eiv HUEHEUHEH:D

Szczuru.pl
21-04-2007, 18:21
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D

Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D

Martinesz
21-04-2007, 18:39
Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje :D Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują :) Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną :D

Gz Seqatorr i Galadiatorr :D:D

Lol, na jakim Ty świecie żyjesz?

wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów...

0lik
21-04-2007, 19:44
Gz dla Seqa i wujka Gały od olika aka siukasabra aka gandamir :p
miku :*

Versus
21-04-2007, 21:16
Gratz fraga :P

Szczuru.pl
22-04-2007, 00:36
Lol, na jakim Ty świecie żyjesz?

wybory odbyły się w środę i zwyciężyła Polska i Ukraina. otrzymali 8 głosów...

Jakbyś idioto czytał to byś wiedział, że ja sądze ze odwołąją nas i dadzą organizacje Wlochom cieciu wiem ze bylo glosowanie -.- Poczytałbyś jakieś wypowiedzi to byś wiedział, że takie opinie też są i ja też tak uwazam. Nie stać nas na to i jesteśmy na to za durni. Tyle

Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :)

Martinesz
22-04-2007, 10:54
Jakbyś idioto czytał to byś wiedział, że ja sądze ze odwołąją nas i dadzą organizacje Wlochom cieciu wiem ze bylo glosowanie -.- Poczytałbyś jakieś wypowiedzi to byś wiedział, że takie opinie też są i ja też tak uwazam. Nie stać nas na to i jesteśmy na to za durni. Tyle

Serbom też kiedyś odebrali za konflikt polityczny a nam odbiorą za warunki finansowe hahahaha :)

to, albo jestem jakimś debilem, albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem!
umiesz się tylko wyzywać?
czytać, przeczytałem i KAŻDY z Twojego postu by wywnioskował, że chodziło Ci o organizację. To, że napisałeś sprostowanie, to teraz rozumiem, ale umiesz tylko każdego na lewo i prawo obrażać? zastanów się w ogóle, co Ty robisz...

btw. jest za wcześnie by tak oceniać, dostali szansę, to muszą ją wykorzystać

Wszyscy spamujecie o tym Euro 2012 a tymczasem ja sądze, że Włosi dostaną organizacje Gdzie wybudujecie autostrady haha jak już sie buduje to ekolodzy morde plują Chciałbym bardzo aby te mistrzostwa były u nas ale jestem realistą. Wlosi dostaną

gdzie napisałeś, że Polaków odwołają? SAM PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ SWÓJ POST i zmień swoje zachowanie. kij mnie obchodzi, że masz 18+ lat, jak nie umiesz sie zachować, dla mnie zawsze będziesz dzieckiem. cya misku ;*

Bolter
22-04-2007, 11:13
Timejt znow padl 3 raz juz takim palem :< all popadali.

Ale co tam blessy odkupili assasina zrobilem mozemy grac dalej :D

Szczuru.pl
22-04-2007, 19:23
Martinesz nie przypominam sobie, abyśmy przeszli na "Ty"... Więc zamknij sie gówniarzu i idź lepiej poczytać jakieś opinie o Euro 2012 w Polsce i Ukrainie? haha :)

kl0su
22-04-2007, 21:29
Elvaka Tiril
Apr 22 2007, Killed at Level 107 by Waquibiri and by Rush Akers

Raxxel
Apr 22 2007, Killed at Level 124 by Firago Theo and by El-maister

Nikiin
Apr 22 2007, Killed at Level 137 by Omemna Thoredanie and by Warion

Marrion
Apr 22 2007, Killed at Level 113 by Karelazi the Sorcerer and by Waquibiri

Patryk Hero
Apr 22 2007, Killed at Level 130 by Fizz Stanex and by Xoo Stanex

Xirodan
Apr 22 2007, Killed at Level 109 by Hiero and by Weggon

Dima
Apr 22 2007, Killed at Level 143 by Celoreon

Powie mi ktos oco chodzi? przeciez to czołgi z GA padły...
Pochwalcie się jak8o

I jeszcze bardzo ciekawy post dotyczący paymentów hrhr
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1628309

*Wube*
22-04-2007, 22:03
Elvaka Tiril
Apr 22 2007, Killed at Level 107 by Waquibiri and by Rush Akers

Raxxel
Apr 22 2007, Killed at Level 124 by Firago Theo and by El-maister

Nikiin
Apr 22 2007, Killed at Level 137 by Omemna Thoredanie and by Warion

Marrion
Apr 22 2007, Killed at Level 113 by Karelazi the Sorcerer and by Waquibiri

Patryk Hero
Apr 22 2007, Killed at Level 130 by Fizz Stanex and by Xoo Stanex

Xirodan
Apr 22 2007, Killed at Level 109 by Hiero and by Weggon

Dima
Apr 22 2007, Killed at Level 143 by Celoreon

Powie mi ktos oco chodzi? przeciez to czołgi z GA padły...
Pochwalcie się jak8o

I jeszcze bardzo ciekawy post dotyczący paymentów hrhr
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1628309

GA takie baty dostaje haha nie to jakies nieporozumienie XDDD

Bolter
22-04-2007, 22:11
Niegdys kozaki i co sie zwami stalo brak 2 gildi Sagaana was zalamal czy tak noobicie?

Lockhart
22-04-2007, 22:33
Taa, powalole to hiszpanie, ale oni kompletnie nie lubią się z AoWem. Tłukłem się z nimi przez miech czy dwa, a ostatnio kooperujemy, jednak to nie ma nic wspólnego z unitem, kazadum, EiV, czy jakakolwiek inna wojną.

no nie wiem nie wiem czy sie z aowem nie lubia jak mnie cortezy bily to im pomagaly jakies 3 osoby wlasnie z aowu w tym jedna swoim main harem calego mojego lota zabrala :) pozdr

Qu'ink
23-04-2007, 11:57
Niegdys kozaki i co sie zwami stalo brak 2 gildi Sagaana was zalamal czy tak noobicie?

Częsc osób z gildi Sagaana odłączyło się i doszli do IW ;p

Grchw1916
23-04-2007, 14:08
Weszliśmy w ich trapa w 9-10 osób, 2 albo 3 sie uratowaly reszta nie ;<
btw nie wiem jak oni to zrobili ale Dime na kombo zdjeli, mimo że go uhaliśmy (przynamniej ja) ^.-

Qu'ink
23-04-2007, 14:36
btw nie wiem jak oni to zrobili ale Dime na kombo zdjeli, mimo że go uhaliśmy (przynamniej ja) ^.-

Dezorganizacja i naiwność tak się kończy, niewydało się zbyt podejrzanie ze Hiero zlapał od tak sobie pz? A co z Niki~ ? juz payment zapłacony ? ;p

0lik
23-04-2007, 16:32
eiv pwns _/

SeQ_PL
23-04-2007, 17:38

Hail Solidarni _/ tam kazdy martwil sie o siebie a nie o dime. Zreszta z Dima wszystko wiadomo, jak niektorym wiadomo na annihilatorze zapomnial otworzyc uhow rotfl.

Grchw1916
23-04-2007, 18:16
Dezorganizacja i naiwność tak się kończy, niewydało się zbyt podejrzanie ze Hiero zlapał od tak sobie pz? A co z Niki~ ? juz payment zapłacony ? ;p

Nikiinn i Gex Net odeszli do gildi, która będzie walczyć razem z GA na IW.
Co do tej akcji to nie ja zadecydowałem żebyśmy poszli go bić. Luz ...pies ich jebał dodali na tej akcji z 10 osób+ i kozaczą, ja narazie skupiam sie kto nas sprzedaje bo ktoś z ucha strzela na bank :S ;)

~Seq... dalej chcesz mnie zabić ? :<

Bolter
23-04-2007, 23:15
Brak organizajcci lub glupota niedoswiadczonego leadera albo samo wolka kazdy robi co chce lub co 2 powie to jest blad przez ktory pada 8 osob :/

A co wam da nowa gildia skoro oni w tej chwili rozjebuja was jak chca ?jak wy zalatwicie posilki to ci ktorzy nielubia tych co doszli dolacza przeciw :/

Morii
24-04-2007, 08:18
jeszcze tylko corleone family sie w cos w miesza i mamy wojny swiatowe titani :)

Top 300 bedzie tylko walczyc heaiehiah

*Wube*
24-04-2007, 13:36
Nikiinn i Gex Net odeszli do gildi, która będzie walczyć razem z GA na IW.
Co do tej akcji to nie ja zadecydowałem żebyśmy poszli go bić. Luz ...pies ich jebał dodali na tej akcji z 10 osób+ i kozaczą, ja narazie skupiam sie kto nas sprzedaje bo ktoś z ucha strzela na bank :S ;)

~Seq... dalej chcesz mnie zabić ? :<

A nie doszli dlatego ze niecha placic ? : D tam maja protekcje u kilka znaczacych osob w gildi ;d

Lord_Samozlo
28-04-2007, 06:07
Brak organizajcci lub glupota niedoswiadczonego leadera albo samo wolka kazdy robi co chce lub co 2 powie to jest blad przez ktory pada 8 osob :/

A co wam da nowa gildia skoro oni w tej chwili rozjebuja was jak chca ?jak wy zalatwicie posilki to ci ktorzy nielubia tych co doszli dolacza przeciw :/

Nastepnym razem jak masz cos powiedziec zastanow sie.
Lub jak nie znasz sytuacji w ogole sie nie wypowiadaj.
Lub wypowiadaj za pomoca zdan pytajacych a nie orzekajacych.
Jesli chcesz wedziec na akcji mnie nie bylo a moi membersi spodziewali sie co najwyzej calego IW :) a nie IW plus nastepne 10 osob.

I btw szkoda ze IW na ogol nie chce ;)

Master Vilum
28-04-2007, 08:56
Mamy nowego czlonka EiV

Zonovan 112 ms :)

Witamy w Wojnie xD

Morii
28-04-2007, 11:31
Tego sie nie spodziewalem ;o!

Vasaki
28-04-2007, 13:15
Ja tam sadze ze nie ma co walic na glembokom wode ludzie kturzy som juz slawni bendom do konca ja np. chcialem byc taki jak buble :D

Versus
28-04-2007, 14:23
Ja tam sadze ze nie ma co walic na glembokom wode ludzie kturzy som juz slawni bendom do konca ja np. chcialem byc taki jak buble :D

Ona chyba lepiej pisze po polsku.

Bolter
28-04-2007, 17:59
Samozlo ale jak widac na filmiku karelaziego noobostwo twoich memberow przekracza wszystko stac na 1 kratce nic nierobiac tylko dajac sie wypychac pojedynczo i czekac na smierc to jest conajmniej smieszne gdyby przynajmniej bili tego co wysowa wkoncu mana by mu sie skonczyla a moze nawet by padl Macie wysokie lv w gildi a jada was 60-70 master Sorce I jak by co niema tam kszty Ng bota :* .

Grchw1916
28-04-2007, 19:24
Samozlo ale jak widac na filmiku karelaziego noobostwo twoich memberow przekracza wszystko stac na 1 kratce nic nierobiac tylko dajac sie wypychac pojedynczo i czekac na smierc to jest conajmniej smieszne gdyby przynajmniej bili tego co wysowa wkoncu mana by mu sie skonczyla a moze nawet by padl Macie wysokie lv w gildi a jada was 60-70 master Sorce I jak by co niema tam kszty Ng bota :* .

eh kozaczku z targodupka....na tym filmiku nie widac calej sytuacji to sie zamknij ;)

Bolter
28-04-2007, 20:00
Xirodanku z Grochowka chodze na grochow do szkoly.

Liceum nr 12 Olimpijczykow Polskich Klasa II i Dariusz Piórek Zapraszam pod szkole wrazie problemow.

Jak mAsz Cos do tego Targodupka to przyjedz cwaniaczku masz 30 mni drogi :< zapraszam
Zreszta ile ty masz lat zeby moc obrazac dzielnice ktorej na oczy niewidziales

ale hcyab jaka by niebyla sytuacja to nalezalo atakowac przeciwnikow >.< a nie stac i czekac az sie wypchna i zabija :/

Szczuru.pl
28-04-2007, 20:38
Ostro D:

Kolejny sorcyk u nas :)

Lord_Samozlo
28-04-2007, 23:22
@Bolter
Naprawde sie staram nikogo nie obrazac w tym i Ciebie. Jednak prosilem zebys zastanowil sie zanim cos powiesz(czytaj: napiszesz). Xirodan nie obrazil twojej dzielnicy. Nazwal Cie "kozakiem" i podal miejsca pochodzenia/zamieszkania/przynaleznosci ktorym jest Targowek.

A co to tej ich genialnosci i ich sukcesach to opieraly sie one bardziej na bledach wlasnych niz na ich elokwencji. Jak widac o tym tygodniu, gdzie szczegolny nacisk byl zebysmy sami nie robili bledow IW juz nie osiaga takich efektow. Dodam wiecej nie osiaga zadnych. :)

Wasz Lord :)

MavReN
29-04-2007, 01:02
Nie czytałem calego temtu bo jest tu 180 stron ale jeśli nie było takej alternatywy jeszcze proponuje założyć gildie na titani i jechać szybko z expem ja wracam własnie na titanie po roku przerwy narazie slabo 23 lvl ale to dopiero 3 dzień zobaczymy co dalewj bedzie

Morii
29-04-2007, 17:55
No to mamy pierwszy poi na Titani :)

Bolter
29-04-2007, 17:56
16:50 You have found a backpack of holding.
16:50 You have found 100 platinum coins.
16:50 You have found frozen starlight.
16:50 You have found a stuffed dragon.
16:50 You have found a pair of soft boots.
16:50 You have found an arbalest.

Torpedo
29-04-2007, 18:18
Gratz Panowie:)

Lockhart
29-04-2007, 19:44
No to mamy pierwszy poi na Titani :)

ktos padl ?:P

Szczuru.pl
29-04-2007, 21:04
ktos padl ?:P

Jobizof, Pewnie cie to ucieszy, Ancient Sorcererr i Paweł Wielki ale to było wiadome xDDDDD
Arbalesta ładnie miota bolcisze :D

ader
30-04-2007, 13:15
Eloelo ;) dawno mnie nie było, miałem kilka spraw do załatwienia, potem kłopoty z kompem, oczywiście deada nie zabrakło (blue djinn rox).
JEDNAKŻE
powrót został również uświetniony zabiciem kilku EiV noobcharów =P
Gratuluję w tej chwili Vazz mc'cain, Phao Neon, Sorcerera, bohaterom dzisiejszego dnia.
Chciałbym także podziękować za zaliczanie mnie do noobcharów Unit, co z żalem muszę zdementować. Nie jestem Unitem. Nie jestem Kazadumem. I nie jestem z Art of War. Jestem zwyczajnie lojalny.

Pisałem w międzyczasie dużego posta obśmiewającego was wszystkich, ale spierdzielił mi się komp. Cóż, moje zdanie znacie, nie ma co tego pisać 2000 razy.

Gz PoI questa, muszę przyznać, że tym mnie zaskoczyliście. Cóż, przynajmniej będziecie mieć z czego się potem wypłacać... ;)

Aragorn_of_Soltheim
30-04-2007, 16:10
No właśnie ... Tu mam sprawe do Mority, ponieważ przez ciebie ader mam hunta od EiV do teraz nie wiem za co. Ale pozwólcie że wyjaśnię wszytsko od początku co możecie skomentować.

Jak co rano wybrałem się na cyclopolis expiąc sobie beztrosko postanowiłem przejść się na poziom -2 zobaczyć czy jest wolne. Niestety, spóźniłem się i expił tam jakiś 35 ed. No dobra pomyślałem, zapoisałem się w liście jako next. Po chwili przyszedłem zobaczyć spowrotem czy owy 35 ed już skończył expić. Odruchowo zaglądnąłem jeszcze raz do listu. Zdenerwowałem się kiedy zobaczyłem zamiast "Next: Aragorn of Soltheim" napis "Next: Phao Neon". Tak więc pisze do Phao, co jest grane, nie ukrwyam byłem zdenerwowany. On zignorował mnie twierdząc że on był pierwszy i żebym miał do niego respect. Ja wpisałem się znów ma list i czekałem na expowisko. Wkońcu 35 ed skończył expić, napisał do mnie i przekazał mi -2. Za chwile przyszedł Phao Neon z wielkimi pretensjami jak śmiałem tu wejść.
Niestety zaraz napisał do mnie Ancient Bolter, z zaraz potem Morita de'Vrie żebym wyszedł. Więc z bólem serca wyszedłem stamtąd i przeprosiłem Phao Neona. Zapytałem go kiedy skończy, on odparł że musi wbić tam 29 lvl i odda mi exp. Dałem loga i zalogowałem się za 30 min. Zapytałem go czy już wolne, on powiedział że ma jeszcze 18%, więc czekałem dalej. W końcu opuścił -2. Expiłem tam jeszcze ok. 40 min. kiedy nagle nie wiadomo z kąd, z niewiadomo jakiej przyczyny napisał Morita z wymownym "You're hunted by EiV". Po prostu zdębiałem. Nie wiedziałem co robić ale pytam za co? Morita odparł tylko: "Phao Neon został zabity przez Kazadum". No dobra ale co ja mam z tym wspólnego? Co ja mu zrobiłem? Chwile później Morita już był niedaleko, ale się wylogowałem.

Tak więc sam już nie wiem ... czy Morita wydaje ci się że ja kazałem go zabić albo juz nie wiem sam. Proszę uzytkownika Ader o zdementowanie twirzedzenia Mority. To jest po prostu absurd...

Dobrze że Ader napisał to na forum bo dalej pewnie grałbym noob charami czekając na cud ...

Martinesz
30-04-2007, 17:07
@up

jeżeli umiesz się uhać, nawet przez hotkeye to nie masz sie czego bać ;) jest wojna morita w 100% cie nie bedzie bić najwyżej jak bedzie 70% osob z gildi online, wiec nie przejmuj sie :P

hehe Ancient jak tam stracone 50 k na AOL'a?:((

SeQ_PL
30-04-2007, 18:46
@up

jeżeli umiesz się uhać, nawet przez hotkeye to nie masz sie czego bać ;) jest wojna morita w 100% cie nie bedzie bić najwyżej jak bedzie 70% osob z gildi online, wiec nie przejmuj sie :P

hehe Ancient jak tam stracone 50 k na AOL'a?:((

Ktory Ancient?

Btw Maurhex fajnie ze masz Fratena :o.

Szczuru.pl
30-04-2007, 19:43
Ktory Ancient?

No racja wujku. Ten cieć mi sorca wylogowywał :( Wujku powiedz mu, żę jest niedobly :( :* XD

Wesha
30-04-2007, 20:53
Ktory Ancient?

Nie ma jak miec dobre spy muahah szybko sie dowiedzieliscie nie ma co :P gz PoI gz Yapan lidera :)) pozdro

Madreth
30-04-2007, 22:05
No, a sadziles ze kto tak wymiata jezeli nie twoj dawny Pan ^^

SeQ_PL
30-04-2007, 22:31

Niebede zaczynal cie wyzywac bo zchowasz sie do szafy i bedziesz mial leki. Pozatym sam zaczynasz. A jak widac dawno sie nie udzielalem na forum.

Martinesz
30-04-2007, 23:14

Maras, ale oni są bystrzy nie ma to, tam to! ja bym się chyba nie domyślił, a może ktoś Cie wrobil? pewnie maja u nas jakiegos spy na naszym ventrilo... może to Yapan? hahahahahhahhaha

Morii
01-05-2007, 08:55
Aragron za ten post twoj paynament wynosi 100k.

Jezeli Cos ci sie nie podoba to msg w grze. Kase chce widziec do piatku albo wzrosnie dwukrotnie :)

Skrzator
01-05-2007, 10:21
aff jak dzieci :S

Bolter
01-05-2007, 10:30
Blablabla szkoda Ze jestem tak bogaty ze aol mi wisi kolo dupy i chyab sie mylicie ze sie wyplacimy :D dlamnie to jest zabawne zrobilismy poi zdolowalismy was bo wam sie nieudalo a my to zrobilismy wsumie na loozie.

Napewno wam niezaplace to odwas sie wyplacaja i jak narazie nieszykujecie sie na opena :< a tak apropo panowie cos wam niewyszedl 8 osobowy mass log na seqa :< najbardziej sie usmialem bo postawiliscie 8 lv a seq go na explo sciagnol

ader
01-05-2007, 17:18
Blablabla szkoda Ze jestem tak bogaty ze aol mi wisi kolo dupy i chyab sie mylicie ze sie wyplacimy :D dlamnie to jest zabawne zrobilismy poi zdolowalismy was bo wam sie nieudalo a my to zrobilismy wsumie na loozie.

Napewno wam niezaplace to odwas sie wyplacaja i jak narazie nieszykujecie sie na opena :< a tak apropo panowie cos wam niewyszedl 8 osobowy mass log na seqa :< najbardziej sie usmialem bo postawiliscie 8 lv a seq go na explo sciagnol

Jesteś bogaty w itemach, nie w kasie. W kasie jesteś biedniejszy odemnie, a szkoda bo kupca na avengera nie jest tak łatwo znaleźć.. Sorcererr i jego 200 losowa loteria jest doskonałym przykładem. Sorcuś, dam Ci za tego avengera 1k, nawet teraz.. Deal?

Co do 8 levela na explo, no trudno.. tak długo jak wierzycie że wygrywacie wojne bo zabijacie nam 8 level chary to macie faktycznie szanse wygrać buahahaha.. Btw. chciałem zauważyć że śmieszne jest nie to że go ściągnął na explo, tylko to, że go w ogóle trafił z tym swoim zajebistym pvp >=D

A z tego co wiem to ktoś tam prawie płakał że aola stracił...

Jeszcze jedno, Phao Neona nie zabili członkowie alliance. Zrobiłem to ja i Maurhex, a żaden z nas nie ma nic wspólnego z Unitem czy Kazadumem.

Jeszcze coś. Nie płać Moricie tylko dlatego że chce Cie poabusować. Pokaż, że nie dasz się gnębić za byle co, bez powodu. Właśnie dla takich jak Ty, walczymy (częściej) i umieramy (znacznie rzadziej), żeby nikt pokroju Mority nie mógł wystawić Ci paymenta za nick czy nie takie kolorki na outficie. Płacąc mu, wspomagasz jego gildię w przejęciu servera (co i tak im się nigdy nie uda, ale po co to przedłużać...).

Pozatym panikowanie "bo morita mnie huntuje" to tak samo jak "bo seq mnie huntuje"... Najpierw musi wyjść ze statku =>

Morii
01-05-2007, 17:28
Aragorn milej gry = )

Ader nikt sie nie przejmuje toba a juz napewno nie ja. Doskonale wiesz ze o ile my mamy szanse ta wojne wygrac o tyle alliance nie ma i miec nie bedzie. Oni nigdy nie beda normalnie grac wiedzac ze oprocz gaury top 5 sd power moze sie poprostu mass lognac i zablokowac czolgiem takim jak Garimo.
Chwala wam za to ze staracie sie walczyc i pomimo znacznie mniejszej sily stawiacie dzielny opor. Jest dla mnie zaszczytem i wielka godnoscia moc walczyc z dobrymi graczami bo takimi niewatpliwie jestescie. Pytanie kto wygra powinno raczej sie przeistoczyc na pytanie komu sie to predzej znudzi. A z tego co mi wiadomo to juz pare osob dalo sobie spokoj z tibia, badz da sobie niebawem w obu obozach. Dziecinne sa teksty typu jak wyjda z lodzi itd itp, dobrze wiesz ze saigai np nie wyjdzie swoim main charem na pohu i nie zaatakuje 40 eldera ktory mu skrzeczy bo bylo by to zachowanie bardzo nierozwazne, i dalo by to mozliwosc latwego fraga. Cieszcie sie tym pkowaniem bo wkoncu po to sa swiaty pvp zeby abusowac i zabijac innych graczy :) Do zobaczenia na polu walki...

Morita

Versus
01-05-2007, 18:30
Aragorn milej gry = )

Ader nikt sie nie przejmuje toba a juz napewno nie ja. Doskonale wiesz ze o ile my mamy szanse ta wojne wygrac o tyle alliance nie ma i miec nie bedzie. Oni nigdy nie beda normalnie grac wiedzac ze oprocz gaury top 5 sd power moze sie poprostu mass lognac i zablokowac czolgiem takim jak Garimo.
Chwala wam za to ze staracie sie walczyc i pomimo znacznie mniejszej sily stawiacie dzielny opor. Jest dla mnie zaszczytem i wielka godnoscia moc walczyc z dobrymi graczami bo takimi niewatpliwie jestescie. Pytanie kto wygra powinno raczej sie przeistoczyc na pytanie komu sie to predzej znudzi. A z tego co mi wiadomo to juz pare osob dalo sobie spokoj z tibia, badz da sobie niebawem w obu obozach. Dziecinne sa teksty typu jak wyjda z lodzi itd itp, dobrze wiesz ze saigai np nie wyjdzie swoim main charem na pohu i nie zaatakuje 40 eldera ktory mu skrzeczy bo bylo by to zachowanie bardzo nierozwazne, i dalo by to mozliwosc latwego fraga. Cieszcie sie tym pkowaniem bo wkoncu po to sa swiaty pvp zeby abusowac i zabijac innych graczy :) Do zobaczenia na polu walki...

Morita

Respect! =)

Szczuru.pl
01-05-2007, 18:30
Aragorn milej gry = )

Morita

Dokładnie :) Podzielam tę opinie :)

Skrzator
01-05-2007, 18:55
Ader kto ci powiedział że płakałem za aolem? W*****ony jestem bo padłem 3-4 kratki od depo a spieprzałem z cyclopolis xD

Wojtemo
01-05-2007, 20:26
Jesteś bogaty w itemach, nie w kasie. W kasie jesteś biedniejszy odemnie, a szkoda bo kupca na avengera nie jest tak łatwo znaleźć.. Sorcererr i jego 200 losowa loteria jest doskonałym przykładem. Sorcuś, dam Ci za tego avengera 1k, nawet teraz.. Deal?

Co do 8 levela na explo, no trudno.. tak długo jak wierzycie że wygrywacie wojne bo zabijacie nam 8 level chary to macie faktycznie szanse wygrać buahahaha.. Btw. chciałem zauważyć że śmieszne jest nie to że go ściągnął na explo, tylko to, że go w ogóle trafił z tym swoim zajebistym pvp >=D

A z tego co wiem to ktoś tam prawie płakał że aola stracił...

Jeszcze jedno, Phao Neona nie zabili członkowie alliance. Zrobiłem to ja i Maurhex, a żaden z nas nie ma nic wspólnego z Unitem czy Kazadumem.

Jeszcze coś. Nie płać Moricie tylko dlatego że chce Cie poabusować. Pokaż, że nie dasz się gnębić za byle co, bez powodu. Właśnie dla takich jak Ty, walczymy (częściej) i umieramy (znacznie rzadziej), żeby nikt pokroju Mority nie mógł wystawić Ci paymenta za nick czy nie takie kolorki na outficie. Płacąc mu, wspomagasz jego gildię w przejęciu servera (co i tak im się nigdy nie uda, ale po co to przedłużać...).

Pozatym panikowanie "bo morita mnie huntuje" to tak samo jak "bo seq mnie huntuje"... Najpierw musi wyjść ze statku =>

Moim zdaniem wychodzi ze statku i to nawet czesto bo nie wiem czy zauwazyles ale codziennie expi:)

Martinesz
01-05-2007, 23:42
Moim zdaniem wychodzi ze statku i to nawet czesto bo nie wiem czy zauwazyles ale codziennie expi:)

ho ho widze jak codziennie expi!

+158,934 to ma być exp, do tego za cały miesiąc :|?

Pixsik
02-05-2007, 11:19
Patologia, dno i wodorosty.

Wypłacać się EiV? = bezsens [huntować ludzi za friko bo brak kasy :[ (nie ma to jak zbiórka patologicznych ludzi w jedną wielką "KUPE" -> EiV)

Frag na EiV i ich noobcharach (bo tylko to im już zostało) = Respect

To by na to wychodziło, że i ja teraz mam payment 100k albo i nie mam możliwości sie wypłacać (ale kto by chciał? ^^) ;(

Jak widać nie ma poco im płacić. Przecież i tak można normalnie, spokojnie, bezstresowo grać (Znam takich ludzi ;) ). Przecież oni i tak stoją w pz a jak nie to i tak im uciekniesz (no chyba, że przyjdą bez polaków to bedzie troche trudniej.).:P

Pozdrawiam.
Pix

ader
02-05-2007, 12:44
Morita, nie żebym Cię nie szanował (podzielam Twoje zdanie dot. zabijania 40 levelków), ale nie sądzisz, że huncenie na 100k jakiegoś noobka tylko dlatego, że tam się przypadkowo znalazł, to jakaś patologia?

I co do czołgów, to Ty już jesteś bardziej czołgowaty od Garimo... JESZCZE nie padłeś, jemu to zajęło około 3 sekundy. ;)

Jak powiedziałeś, do zobaczenia na polu bitwy.. Oby kiedyś, mam nadzieję ;)

Edit
No no no, niezły "trap" panowie :o
14:00 You lose 439 hitpoints due to an attack by Latuz.
To już seq mnie lepszym sd walnął hahahaha =D
14:00 You lose 20 hitpoints due to an attack by Boa The Stryporm.
Nie ma to jak wyje...ny hit na kolesiu który ma d-lance na sobie i 79 shielda tylko ;)
14:00 You lose 34 hitpoints due to an attack by Garimo.
Że nie wspomne już o kolesiu co ma 100+ melee skilla ;>

I krótka rozmówka później ;)
14:01 Callastus [57]: NOOBS, A 57 LEVEL RUNNED AWAY FROM YOU
14:01 Callastus [57]: hahahahahahah

14:03 Callastus [57]: co za nooby
14:03 Callastus [57]: oni mysla
14:04 Callastus [57]: ze ja potrafie
14:04 Callastus [57]: tylko w jednym kierunku biec
14:04 Callastus [57]: jak mi rzucil latuz mwalla to naokolo poszedlem
14:04 Callastus [57]: boa wpadl jebnal exori

14:05 Callastus [57]: LATUZ NICE AIMING, ALMOST LIKE MY GRANDMA

14:06 Callastus [57]: nice try guys
14:06 Callastus [57]: wanna pay out from the war now?
14:06 Boa The Stryporm [147]: lol :)

14:07 Boa The Stryporm [147]: Latuz could've kileld u with 1 ue:)
14:07 Callastus [57]: sure
14:07 Boa The Stryporm [147]: just didnt wanna take unjust on such a noob like you
14:07 Callastus [57]: but he's too lame
14:07 Callastus [57]: to use it
14:07 Callastus [57]: HE HAS SO MANY UNJUSTS THAT HE COULD KILL EVEN A LEVEL 8 JUST TO PROOVE HE'S DOING SOMETHINGHAHAHAHHAHAHA

To przypomnę różnice leveli... nikt z nas nie miał nawet 90 levela.
Był tam też 32 level który również zwiał..
A atakowali nas...
Boa The Stryporm (Level 147 - EK)
Garimo (Level 221 - EK)
Latuz (Level 200 - MS)
I to wszystko na odcinku od wejścia do PoIa aż do templa, wliczając w to rozmaite ciekawe rzeczy jak nooby i mwalle pomiędzy zaroślami i w jednokratkowych przejściach.. żal, z takim pvp możecie walczyć jeszcze 100 lat

Dodam tylko że padł Tailer (to akurat od nas), cóż, trudno nie paść z zaskoczenia na combo wand+sd+exori+melee od 2 postaci 200+, grając sorcem. Tutaj nawet manashield niewiele pomógł. Bracie, pomścimy Cię ;)

Smichael
02-05-2007, 18:46
haha fanatycy kazadum :]
o ich honorze i walke za biednych i poszkodowanych sie nie wypowiem :]
tylko by kase sciagali od osób ktore z wojna nie maja nic wspolnego haha

Bolter
02-05-2007, 19:12
Ajajajajaj Ader Ader Ader czym ty sie tak podniecasz bozeeee
Mial racje latuz sciaga cie na 1 Ue ale poco ?

Moge byc w ciagu 2 dni bogatszy i w itemach i w kasie od ciebie wiec oco biega?

A tak apropo to ty z Maurhexem chyba walczysz czesciej i padasz zadziej bo nikt cie niechce ubijac XD a nie Kazadum :<.

Popieram Morite ale napewno nie w kwesti Calastusa I tyle ^^ zaduzo sie madrzysz i zabardzo uwazasz ze wygrywacie :< Moim zdaniem my jestesmy o ten 1% wyzej b to my wykonalismy poi bez zadnych przeszkod a mogliscie nam je spowodowac

Bolter
02-05-2007, 19:17
I prosze cie o to zebys juz niepisal jaki ty jestes Mastah all o tym wiemy jestes mastah bo grasz od poczatku tego serwera Sory ale niewywyzszaj sie tu juz bo to nudne.

I niepisz ze wy wygrywacie wojne ze my niewychodzimy ze statkow bo to robimny czesto Tej wojny nieda sie wygrywac wygraja ci ktorym sie to nieznudzi

SeQ_PL
02-05-2007, 21:22
No Callastus czy jak ty sie tam zwiesz to raczej racja ze cie nie zabili ze wzgledu na fragi. 3 fragi i rs a na open battle najbardziej sie liczy czyste konto.

Majówka i nudy :/ Jak pogoda u was? W Wawie zimno :S

Szczuru.pl
02-05-2007, 21:35
O widzę, że coś przeoczyłem dzisiejszego popołudnia xD No to teraz czas na Fratena nie panowie? :D Pozdro Callastus, mówiłeś ze usuniesz mnie z comenta :( :* Hail Wujek Sequ !!

Madreth
03-05-2007, 00:24
O widzę, że coś przeoczyłem dzisiejszego popołudnia xD No to teraz czas na Fratena nie panowie? :D Pozdro Callastus, mówiłeś ze usuniesz mnie z comenta :( :* Hail Wujek Sequ !!

Chciałbyś :)

ader
03-05-2007, 15:49
W sumie Szczuru Ciebie akurat mogę usunąć ;)

Bolter, moim zdaniem jesteś zbyt pewny siebie. Jeszcze wspomnisz moje słowa.
Uważasz, że jesteś uber EiVem, ja swoje wiem. Zgnoją Cię jak tylko przestaniesz być potrzebny. I skoro Latuz jest takim wymiataczem i wali takiego zajebistego hita z UE i mnie niby zabija jednym uekiem (już go widze jak wali 900+ w człowieka, mhm...), to czemu tego wreszcie nie zrobi? Nie lepiej wydać 500 gp na mf'y zamiast wywalać we mnie ze 4 bp sd'ków?

Seq, we Wrocku troszkę wieje, ale w sumie cieplutko (też są nudy). Majówka mnie dobija.

Szczuru.pl
03-05-2007, 17:43
Saigai

May 03 2007, 13:24:54 CEST Killed at Level 70 by Latuz

mmmmhmmm? =D !!

Madreth
03-05-2007, 18:13
Saigai

May 03 2007, 13:24:54 CEST Killed at Level 70 by Latuz

mmmmhmmm? =D !!

Mhmm, prowokujesz mnie do kopiowania naszych fragow, lecz nie mam zamiaru sie bawic w skonczonych idiotow jakimi wy jestescie, zreszta sorry ale wedlug mnie trudno nie pasc 70 RP od 3 MS'ow szczegolnie gdzie jeden cie sciaga na UE :)

Szczuru.pl
03-05-2007, 19:42
Mhmm, prowokujesz mnie do kopiowania naszych fragow, lecz nie mam zamiaru sie bawic w skonczonych idiotow jakimi wy jestescie, zreszta sorry ale wedlug mnie trudno nie pasc 70 RP od 3 MS'ow szczegolnie gdzie jeden cie sciaga na UE :)

Życie....... :D

ader
03-05-2007, 20:38
Tjaaa.. zapomniałbym, gratz Arturia wczoraj:
May 02 2007, 12:23:52 CEST Died at Level 87 by a demon skeleton

No i gratulujemy panu Miklori, zemsta za Saigaia:
May 03 2007, 19:10:17 CEST Killed at Level 56 by Vateriel
and by Religa

To co, chcecie sie dalej chwalić fragami na noobcharach? :P

Bolter
03-05-2007, 21:08
Ader skoro niewiezysz obejzyj pare filmikow moze na ktoryms rostein dostaje ueka za 900+ o ile sie niemyle tak mi sie zdaje ale spox

Jesli twierdzisz ze mnie zloja to czemu juz mnie z haupy nieokradli zeby miec chajs myslisz sie i to bardzo oni wieksza uwage przywiazuja do jednoski niz Gaura >.< tak pozatym prosze niepiszcie ze balismy sie opena bo to bedzie zalosne :<

zgadzam sie z 1 niema co sie chwalic ragami na noobach xD

Wesha
03-05-2007, 21:47
Tjaaa.. zapomniałbym, gratz Arturia wczoraj:
May 02 2007, 12:23:52 CEST Died at Level 87 by a demon skeleton

No i gratulujemy panu Miklori, zemsta za Saigaia:
May 03 2007, 19:10:17 CEST Killed at Level 56 by Vateriel
and by Religa

To co, chcecie sie dalej chwalić fragami na noobcharach? :P

No i za Tailera ofc :D no to pomsciliscie ich szkoda z ena noobkach ;<

Szczuru.pl
03-05-2007, 22:01
lmao jutro polski aaaaaa !! :D

Skrzator
03-05-2007, 22:04
Killed at level 102 by his mother.

uhsauhusauhsua

Master Vilum
04-05-2007, 03:27
@Joel Backman

o 2.00 w nocy Joel Backman zostal zbanowany przez zabicie noob charow:)

May 04 2007, 02:04:12 CESTKilled at Level 8 by Joel Backman

@Ullvarr Ban na 1 miesiac prawdopodobnie

OJ NIE DOBRZE!:D

SeQ_PL
04-05-2007, 08:29
@Joel Backman

o 2.00 w nocy Joel Backman zostal zbanowany przez zabicie noob charow:)

May 04 2007, 02:04:12 CESTKilled at Level 8 by Joel Backman

OJ NIE DOBRZE!:D

No lify o.O

Grchw1916
04-05-2007, 11:11
No lify o.O

I kto to mówi :D

Bolter
04-05-2007, 11:54
Bana dostal ? suahsaushuahs ale jaja

Master Vilum
04-05-2007, 13:15
Siekiera, motyka, pilka, szklanka,
zamiast EiVów jest rabanka,
siekiera, motyka, pilka, noz
Kazadum byl tutaj juz!

Siekiera motyka kilo sera,
Latuzowi puszcza zwieracz,
Siekiera motyka pilka kurz,
kiedy spieprza jak ten tchórz

Morii
04-05-2007, 18:19
24h bana minely a jakos nie widze zadnych zmian =)

a co do open battle, na ktore zostalismy zaproszeni, nie lubie tych terenow :D
Nastepnym razem prosze o ankh ;)

kl0su
04-05-2007, 19:02
^up
skądś to znam ^^

Siekiera motyka laboratorium,
wasze zwłoki w prosektorium,
siekiera motyka żal mi was,
bo już przyszedł na was czas!

Siekiera motyka dwa rowery,
to początek nowej ery,
siekiera motyka lecą bany,
Joel Backman nagradzany!

Siekiera motyka, Fummli dostał
bo jest z niego kawał osła
siekiera motyka chodźmy spać
bo się już nie mogę śmiać ^^

Siekiera motyka manna z nieba,
z Fridy to jest kawał zj...ba
siekiera motyka i rachunki,
skończmy nasze porachunki!

Siekiera motyka chcę opena,
nie zabraknie też Fratena,
Chodźmy nawet noobcharami,
i będziecie już obsrani!

Siekiera motyka o północy,
Vazz Mc'Kain woła pomocy,
siekiera motyka ale cóż,
innych EiVków nei ma już ;(

Pozdro, naczelny tekściarz INP

raz dwa trzy cztery, adera dymaja do cholery!
tez jestem fajny nie?8o

Wesha
04-05-2007, 21:35
raz dwa trzy cztery, adera dymaja do cholery!
tez jestem fajny nie?8o

Nie, glupie. ;] next time uloz lepszy "rym" bo to sie nie rymuje i jest glupie jak zapewnie ty sam :P pozdro !

Maurhex May 03 2007, 11:46:10 CEST Killed at Level 49 by Garimo ;/ ta zabijajcie ich dalej daleko zajdziecie ;] zalosne! zemscimy sie Maras hehe

Skrzator
04-05-2007, 23:34
Nie, glupie. ;] next time uloz lepszy "rym" bo to sie nie rymuje i jest glupie jak zapewnie ty sam :P pozdro !

Maurhex May 03 2007, 11:46:10 CEST Killed at Level 49 by Garimo ;/ ta zabijajcie ich dalej daleko zajdziecie ;] zalosne! zemscimy sie Maras hehe

pięć sześć trzydzieści części zaraz przyjebie ci z pięści ;)

Btw. Robicie kurwa wielkie halo ze Joel ma bana... bez niego damy rade ;)

Bolter
05-05-2007, 00:52
Siekiera motyka kozaczycie,
jak was jebne zobaczycie,
siekiera motyka idzcie w dal,
bo bedzie mi was zal!

Siekiera motyka nowa gildia,
znia i tak kurde bez wyjscia,
siekiera motyka zrobmy nowa,
taka super obciachowa,

Siekiera motyka Viluma niema
uciekl do binladena
siekiera motyka nowa era,
jak zabijememy sobie fratena

Niemialem zamiaru nikogo obrazac :D Poprostu rymy tak jakos poszly Sory wszystkim ktorych tu Umiescilem :D

Martinesz
05-05-2007, 01:01
pięć sześć trzydzieści części zaraz przyjebie ci z pięści ;)

Btw. Robicie kurwa wielkie halo ze Joel ma bana... bez niego damy rade ;)

haha bez Garnka i Latuza baliscie sie wyjsc, to teraz też bedziecie sie bac :<

czy może licencja na NG bota sie skonczyla?:D:D:D

ader
05-05-2007, 09:14
Siekiera motyka kozaczycie,
jak was jebne zobaczycie,

To mi się podobało =D

siekiera motyka idzcie w dal,
bo bedzie mi was zal!

Widzę rym dal-żal, ale jakoś tak nie mogę doliczyć się równej ilości sylab.
Próbowałeś to zaśpiewać? Musiało by wyjść jakoś "bo będzie mi wa-as żal".

Siekiera motyka nowa gildia,
znia i tak kurde bez wyjscia,
siekiera motyka zrobmy nowa,
taka super obciachowa,

gildia - wyjścia? o.0

Siekiera motyka Viluma niema
uciekl do binladena
siekiera motyka nowa era,
jak zabijememy sobie fratena

1. Vilum jest zawsze.
2. Vilum jest wszędzie.
3. Jeżeli Viluma gdzieś lub kiedyś nie ma, patrz 1. i 2.

Niemialem zamiaru nikogo obrazac :D Poprostu rymy tak jakos poszly Sory wszystkim ktorych tu Umiescilem :D
Siekiera motyka moi mili,
co za radość z takiej chwili,
siekiera motyka .. o ja Cię!...
Bolter nas przepraszać chce!
Siekiera motyka stare zrazy,
chyba nie nosisz urazy?
Siekiera motyka, przyznać czas,
że wy też kochacie nas ]:->

Lord_Samozlo
05-05-2007, 10:59
Hmm bardzo pieknie widziec ze rozwijacie swoje talenty jednak to chyba nie jeste miejsce na to.

Osobiscie wchodzac na to forum chcialbym widziec news'y z wojny i jakies konstruktywne komentarze.

Jedyny plus to juz lepsze pisanie do siebie wierszem niz obrzucanie sie miesem.

Wojtemo
05-05-2007, 11:32
Hmm bardzo pieknie widziec ze rozwijacie swoje talenty jednak to chyba nie jeste miejsce na to.

Osobiscie wchodzac na to forum chcialbym widziec news'y z wojny i jakies konstruktywne komentarze.

Jedyny plus to juz lepsze pisanie do siebie wierszem niz obrzucanie sie miesem.

No no Samozlo nawet tobie rym wyszedl:)coraz ciekawiej sie robi na forum:p

Emok
05-05-2007, 16:23
Narazie to nie mogę wbić na Titanię :P
Nie wiem czemu.
Zrąbały się chyba servery.
No trudno - poczekamy :P

Kolos from rodos
05-05-2007, 22:07
Narazie to nie mogę wbić na Titanię :P
Nie wiem czemu.
Zrąbały się chyba servery.
No trudno - poczekamy :P

no fakt, przez większą część dnia online mogło być max 200 os..

Ja myśle że to koniec tibii :D

Bolter
05-05-2007, 22:48
Wlasnie wrucilem z dworu jak zwykle Zrobilem sobie cos w noge wbil mi sie kawal drewna w stope i NAPier............... ala niesamowicie bo od teraz jestem Ancient Kaleka co tydzien cos nowego sobie zrobie :/

Emok
05-05-2007, 23:04
@Kolos
Juz servy wchodza ale wolno :P

@Ancient Bolter
Hehe. Ty to masz pecha do takich spraw xD

Skrzator
05-05-2007, 23:47
Wlasnie wrucilem z dworu jak zwykle Zrobilem sobie cos w noge wbil mi sie kawal drewna w stope i NAPier............... ala niesamowicie bo od teraz jestem Ancient Kaleka co tydzien cos nowego sobie zrobie :/

Skomentuje to co widziałem: Tu przytaczam swoje wcześniejsze słowa "PaToLoGiA"!

Kolos from rodos
05-05-2007, 23:51
@Kolos
Juz servy wchodza ale wolno :P

polemizowałbym, bo teraz coś koło 27 serwów jest ofline ;)

@Ancient
nie trzeba na bosaka na dworze ganiać xD :P

*Wube*
06-05-2007, 00:35
Skomentuje to co widziałem: Tu przytaczam swoje wcześniejsze słowa "PaToLoGiA"!

Chciałbym podkreślic ze to jest jedno slowo a nie slowa :) P.s Bolter nobcze moge Cie nauczyc grac w pile ;)

Bolter
06-05-2007, 11:15
Panowie niesmiac sie zemnie niemoja wina ze tam akurat odstawal kawaleczek drewna i akurat na niego jeblem noga Ps bylem w butach XD

ader
06-05-2007, 14:08
Aj Bolter =/ paskudna sprawa!

Co do serwów, nikt z moich vipów nie jest online :/
Ja akurat lognąłem się bez problemu, "z marszu".. ciekawe co sie dzieje..

Szczuru.pl
06-05-2007, 15:23
Aj Bolter =/ paskudna sprawa!

Co do serwów, nikt z moich vipów nie jest online :/
Ja akurat lognąłem się bez problemu, "z marszu".. ciekawe co sie dzieje..

APOKALIPSA !!! =D

Bolter
06-05-2007, 16:13
To znaczy za ma niebyc wiecej wojen na titani XD Bogowie tibi sie wkurw... .XD

Emok
06-05-2007, 17:29
Xerena nie ma takich problemów. Chary na żadnym serverze mi nie działały tylko tam xD
oO Akurat działa Titania :P
Grać póki jeszcze można xD

Pateer
06-05-2007, 18:09
W moim poscie chciałem odpowiedzieć na pytanie, które zostało zadane na samym początku tematu.
Mianowicie : Gildia Unit zdążyła już się zapisać w annałach Titani.
Zrzeszenie graczy o wyżej wymienionej nazwie uważąne jest już przez wielu za żywą legendę. A jeśli ktoś myśli że ta gildia nie ma już przyszłosci to się myli, ponieważ Unici pokazali nam w ostatnim czasie że potrafia się reaktywowac a także przystąpić do wojny. Podsumuwując : niesądze aby Unitów można by było wykurzyć z Titani, bo skoro przetrwała ( tu o gildi mowa) tyle lat to napewno między członkami istnieją więzy przyjaźni, a tak wogle mając taką paczkę h-lvli to z łatwoscią można sprawic zamiesznie.

-Szewczyk Dratewka forever - Unit to samo
-why?
-Ludzie umierają owszem , ale legendy nie

Emok
06-05-2007, 19:11
W moim poscie chciałem odpowiedzieć na pytanie, które zostało zadane na samym początku tematu.
Mianowicie : Gildia Unit zdążyła już się zapisać w annałach Titani.
Zrzeszenie graczy o wyżej wymienionej nazwie uważąne jest już przez wielu za żywą legendę. A jeśli ktoś myśli że ta gildia nie ma już przyszłosci to się myli, ponieważ Unici pokazali nam w ostatnim czasie że potrafia się reaktywowac a także przystąpić do wojny. Podsumuwując : niesądze aby Unitów można by było wykurzyć z Titani, bo skoro przetrwała ( tu o gildi mowa) tyle lat to napewno między członkami istnieją więzy przyjaźni, a tak wogle mając taką paczkę h-lvli to z łatwoscią można sprawic zamiesznie.

-Szewczyk Dratewka forever - Unit to samo
-why?
-Ludzie umierają owszem , ale legendy nie

Wzruszyłem się ;<

ader
06-05-2007, 20:01
Piękne słowa, ale nie mają odzwierciedlenia w realiach.
To "legendarne" Unit przestało istnieć w momencie dodania nowych ludzi do gildii, Nordraven, Fridy, czy choćby Mority. Potem jeszcze rozpad na Unit i CF.
To, co teraz nazywamy Unitem, jest zaledwie cieniem; substytutem dawnej chwały.

Niemniej jednak zgadzam się. Unitów się nie da przegonić z serwa. Tak samo jak EiVów. Są to ludzie zbyt zakorzenieni w historii tego świata.

Cóż.. przynajmniej jest ciekawie =D

Lockhart
06-05-2007, 20:47
To "legendarne" Unit przestało istnieć w momencie dodania nowych ludzi do gildii, Nordraven, Fridy, czy choćby Mority. Potem jeszcze rozpad na Unit i CF.

Niemniej jednak zgadzam się. Unitów się nie da przegonić z serwa. Tak samo jak EiVów. Są to ludzie zbyt zakorzenieni w historii tego świata.

tak ciekawie ale tibi juz nie ma "Titania 0" :(:(

Kolos from rodos
06-05-2007, 20:57

racja, titania jest kojarzona wyłącznie z Unitem, ale z Unitem z najlepszych lat ;p
szkoda że ciągle są kicki, powinni wyłączyć servery całkowicie i Oddać pacca, a nie takie pie****enie że kicki co 10 min :/

Emok
06-05-2007, 21:24
Właśnie! Niech facców nie wpuszczają :P Płacę to qwa wymagam! Ja chce GRAĆ!!!:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Lockhart
06-05-2007, 22:00
place rzadam place rzadam jest prosze pana demokracja kur**a

Yapan
07-05-2007, 08:24
Dla ludzi typu Lockhart : Go, get a life ;)

Bolter
07-05-2007, 09:57
Niepekajcie bedzie dzialac za pare dni widac ze 2 dni niedziala i no life agresor sie wlancza WLaczcie mi Tibie bo umre :D

Ja dzis jade do hirurga na rozcinanie nogi bo cos mi w ranie zostalo poprostu super i poco sie martwic tibia XD

ader
07-05-2007, 10:24
Na wszelki wypadek Bolter przepisz chara w testamencie innym EiVkom >=]

A tak na serio, 3m się.
Bez Ciebie EiV team jest niekompletny i nie będzie chciał na opena iść ;D

Latim3rid
07-05-2007, 13:43
;O Wiec...niech mi ktos powie jak sie sprawy wojny EiV/Kaza maja? Widze ze Vilum z Emzym gdzies indziej, Zonovan w EiV wtf? Chce jakas madra wypowiedz :) ...Komp juz w maju ! ;<

@Seq.
Jezeli Cie interesuje przebieg mojej majowki, byla okropna ;P siedzialem ciagle w chacie i ogladalem seriale ;P bez kompa zrypanie dzien leci ;P bylo duuuuzo imprezek i grilli xD pogoda u mnie w Nowej Soli zajebiiiiiiiista powiem xD

Emok
07-05-2007, 18:27
oO Lati wracaj jak najszybciej ;)

Torpedo
07-05-2007, 18:32
...

Ja dzis jade do hirurga na rozcinanie nogi bo cos mi w ranie zostalo poprostu super i poco sie martwic tibia XD

Hrhrh az mnie ciarki przechodza. Jak ja ku*wa nie lubie lekarzy, szpitali, itp itd:P:P Zaraz mi sie nie dobrze robi:P

3maj sie bOLTER

SeQ_PL
07-05-2007, 20:23
Ja ostatnie 2 dni na dzialce komary pociely w huj ale i tak duzo nie stracilem w walkach bo servery tibi padly :P. No to moze teraz po weekendzie cos sie ruszy w wojnie nudzi mnie ta wojna :/

Master Vilum
07-05-2007, 21:26
Sequ napisz do mnie jak bedziesz na forum na prv

ader
07-05-2007, 21:48
Co do serwów, niby wszystko działało, poszedłem expić i padł server.. Bóg zapłać, że nie zdechłem. Radzę wam (EiVom, Kazadumom, jak i wszystkim innym) by się dzisiaj po prostu nie pakować na trudne respy. Nawet jeśli się wydaje, że gra jest płynna i bez laga, od kilku dni expienie to jest po prostu zwyczajne igranie z ogniem.

Emok
07-05-2007, 22:08
Argh, ta Tibia mnie wkoorwia coraz bardziej xD
Nie ma war fragów ;<
Zresztą jak zwykle ;p
huehuehue

Kolos from rodos
07-05-2007, 23:59
Co do serwów, niby wszystko działało, poszedłem expić i padł server.. Bóg zapłać, że nie zdechłem. Radzę wam (EiVom, Kazadumom, jak i wszystkim innym) by się dzisiaj po prostu nie pakować na trudne respy. Nawet jeśli się wydaje, że gra jest płynna i bez laga, od kilku dni expienie to jest po prostu zwyczajne igranie z ogniem.

heh mnie właśnie teraz kickneło na tombie ale na tibia.com jestem offline więc..fart xD.Niech pussysoft wyłączy te servy , rozwiąże problem , odda przy okazji pacca a nie wkur**a ludzi

@War
Ale będe sie śmiał jak Brs przejmą władzę na servie, bo wszystko do tego zmierza ;/

Skrzator
08-05-2007, 09:37
Mi się chyba ban szykuje za ubliżenie Templerrowi na forum tibia.com ^^

Bolter
08-05-2007, 13:19
Niebylem u Hirurga ale no coz noga boli nadal :P
Co do testamentu oddal bym boltera pewnie do kasacji :P
Albo swojej Dziewczynie ktora Nienawidzi tibi :Pa to rownalo by sie kasacji albo rookowi :D

A tak apropo przez ostatnie wydarzenia odechcialo mi sie grac Jest Wojna i nudy zrobilem Poi i wsumie spelnilem 1 ze swoich najwiekszych celi w tej grze sa kicki servery ledwo chodza i od jakiegos tyg poswiecam na tibie 30 min - 1h an otsie xD reszte czasu laduje albo w Wychodzenie na dwor z tymi tlumokami (teraz niemoge z ta noga) Albo Dla Mojej Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to za jakies pare miechow odechce mi sie grac :P Bo ta gra schodzi na psy

A jak mi to pewnie i Skrzat odejdzie wiec Beznas ww Eiv Wygracie wojne :D

ader
08-05-2007, 14:02
Podejrzewam że nie ja jeden wolałbym wygrać tą wojnę... ale w klasyczny sposób ;)
No ale cóż, wasza decyzja; mi zawsze imponowali ludzie którzy potrafią z tym skutecznie skończyć. Jeśli to zrobicie, cóż, nie można powiedzieć że przegracie. Odeszlibyście jako Ci, którzy nie wygrali ale i nie dali się pokonać. Ja myślę, że tak samo jak Wy, któregoś dnia po prostu uznam że swoje zrobiłem i przestanę. Póki co jednak powolutku staram się wyjść na prostą po tych kilku deadach ;)
W każdym razie zdrowiej Bolterek, bo bez Ciebie nawet openbattle nie są takie kolorowe ;D

Emok
08-05-2007, 14:37
Niebylem u Hirurga ale no coz noga boli nadal :P
Co do testamentu oddal bym boltera pewnie do kasacji :P
Albo swojej Dziewczynie ktora Nienawidzi tibi :Pa to rownalo by sie kasacji albo rookowi :D

A tak apropo przez ostatnie wydarzenia odechcialo mi sie grac Jest Wojna i nudy zrobilem Poi i wsumie spelnilem 1 ze swoich najwiekszych celi w tej grze sa kicki servery ledwo chodza i od jakiegos tyg poswiecam na tibie 30 min - 1h an otsie xD reszte czasu laduje albo w Wychodzenie na dwor z tymi tlumokami (teraz niemoge z ta noga) Albo Dla Mojej Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to za jakies pare miechow odechce mi sie grac :P Bo ta gra schodzi na psy

A jak mi to pewnie i Skrzat odejdzie wiec Beznas ww Eiv Wygracie wojne :D

oO Zaraz bany się posypią ;))

ader
08-05-2007, 16:59
Sądzę , że jeśli nie kitował z tym graniem coraz mniej , to ten ban i tak by mu zwisał ^_^

Bolter
08-05-2007, 17:51
oO Zaraz bany się posypią ;))

Czemu ? Nieczaje bo napisalem ze oddal bym dziewczynie czy to ze napisalem ze jak ja to i Skrzta ? :P

Jak bym oddal dziewczynie tego chara to by sie = z odejsciem z gry wiec wisialo by mi to bede gral ale zadko bede sie logowal w razie potrzeby nudzi mnie siedzenie przy kompie i stanie na statku tymbardziej ze net mam zjebany i nic niemoge robic :/ nawet na otsch mam kicki :P

Madreth
08-05-2007, 18:27
Czemu ? Nieczaje bo napisalem ze oddal bym dziewczynie czy to ze napisalem ze jak ja to i Skrzta ? :P

Jak bym oddal dziewczynie tego chara to by sie = z odejsciem z gry wiec wisialo by mi to bede gral ale zadko bede sie logowal w razie potrzeby nudzi mnie siedzenie przy kompie i stanie na statku tymbardziej ze net mam zjebany i nic niemoge robic :/ nawet na otsch mam kicki :P
Sorry, ale moim zdaniem to nie dobre miejsce na zazalenia, moglbys pogadac o tym ze swoimi rodzicami, a nie nam sie zalic, he?

Emok
08-05-2007, 18:29

Nie rozkminiłeś o co mi chodzi. Chodziło o to co wytłuszczonym drukiem zaznaczyłem ;)

Master Vilum
08-05-2007, 19:38
Sequ!! Chce Z Toba Pogadac!:d

Komisarzyk
08-05-2007, 20:02

Na tym forum mozesz pisac ze masz 1337 ownerow a i tak nikt ci nie moze nic zrobic :) To samo sie tyczy sprzedazy postaci itp.

Emok
08-05-2007, 22:39
Na tym forum mozesz pisac ze masz 1337 ownerow a i tak nikt ci nie moze nic zrobic :) To samo sie tyczy sprzedazy postaci itp.

Ale na tym forum nie można chwalic się, że grasz na OTS. Ogólnie myślenie o OTS jest karane ;)

Versus
08-05-2007, 23:01
Ale na tym forum nie można chwalic się, że grasz na OTS. Ogólnie myślenie o OTS jest karane ;)

co mu zrobia? zbanuja na forum? lol

Bolter
09-05-2007, 10:34
ZBANUJA MI TIBIE W DOMU RATUNKU !!!

Hehe Maurhex a ty jak zwykkle niemiły :< czemu niemoge zwami pogadac pożalic sie ja to lubie :<

Jak niechcesz nieczytaj i sie niewypowiadaj :D jakos inni potrafia normalnie na to odpowiedziec >.<

Martinesz
09-05-2007, 15:28
ZBANUJA MI TIBIE W DOMU RATUNKU !!!

Hehe Maurhex a ty jak zwykkle niemiły :< czemu niemoge zwami pogadac pożalic sie ja to lubie :<

Jak niechcesz nieczytaj i sie niewypowiadaj :D jakos inni potrafia normalnie na to odpowiedziec >.<

bo ma racje nie pier**** takich smutów, zresztą wiesz po co jest forum? aby wymieniać własne poglądy, zdania ;) on mówi, co uważa i jest mu z tym dobrze

a Ty mój kochany bolterku popracuj nad ortografią, bo nie da się tego czytać ;)

Yapan
09-05-2007, 16:06

A ja mogę skasować ci ryj na tibii za lewackie poglądy, bo uważam takie za niepoprawne politycznie. I co mi zrobisz?

Torpedo
09-05-2007, 16:47
A ja mogę skasować ci ryj na tibii za lewackie poglądy, bo uważam takie za niepoprawne politycznie. I co mi zrobisz?

Haha:P i zatkalo kakao:D

Lockhart
09-05-2007, 18:02
16:53 Dano Rivi [136]: you are first down in this problem :)
16:53 Dano Rivi [136]: dont leave to pz baby

a to mnie rozjebalo xD

16:53 Mustak [48]: 16:53 Dano Rivi [136]: your lider first down ;)

nie ma to jak takie male PA :)

a no i jeszcze taki tekst xD 16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ;)

Kolos from rodos
09-05-2007, 18:23
16:33 Dano Rivi [136]: you pay or i no?

16:33 Dano Rivi [136]: you will die 1 time for pay me?

16:33 Dano Rivi [136]: give me eqs np :)

nie ma to jak spotkać PA popołudniu xD
Ogólnie rzecz biorąc cały czas byłem po stronie AoW & Unit & Kazadum
i dziwi mnie to że otrzymuje sie hunta za free od Członka AoW który walczy ponoć o lepszą titanię :/

buashsausahu
09-05-2007, 18:53

i dziwi mnie to że otrzymuje sie hunta za free od Członka AoW który walczy ponoć o lepszą titanię :/

Hhuassuahhuas "walczy o lepsza titanie", ZWYLEM ! czlowieku nie wiesz co mówisz, Dano Rivi walczy o to zeby znowu mógl biegac po Pohu i power abushowac sobie ludzi i huntowac za free:D

Madreth
09-05-2007, 19:06

A jak mam mysli erotyczne dotyczacej twojej osoby tez jest to karalne?

Kolos from rodos
09-05-2007, 19:06
Hhuassuahhuas "walczy o lepsza titanie", ZWYLEM ! czlowieku nie wiesz co mówisz, Dano Rivi walczy o to zeby znowu mógl biegac po Pohu i power abushowac sobie ludzi i huntowac za free:D

Lepsza titania była to lekka ironia z mojej strony ;p , a co do Dano, od zawsze był PA ^^

Martinesz
09-05-2007, 21:29

jeszcze załóż temat na forum tibia.com ;)

Lockhart
09-05-2007, 21:55
jeszcze załóż temat na forum tibia.com ;)

wstydze sie mojego angielskiego :)

Kolos from rodos
09-05-2007, 22:35
wstydze sie mojego angielskiego :)

heeeh nie wiem czy lock zauważyłeś , ale on cytował mnie ;)

@ Martinesz

nice joke

Emok
09-05-2007, 23:06
A jak mam mysli erotyczne dotyczacej twojej osoby tez jest to karalne?

1. Ja dziękuję. Jestem hetero.
2. To jest grzech.
3. Bóg jest sędzią.

Lockhart
09-05-2007, 23:21
heeeh nie wiem czy lock zauważyłeś , ale on cytował mnie ;)

niestety kiedy sie zorientowałem było już za późno :( sory chlopaki moj blad przepraszam i wychodze

Skrzator
10-05-2007, 00:01
bo ma racje nie pier**** takich smutów, zresztą wiesz po co jest forum? aby wymieniać własne poglądy, zdania ;) on mówi, co uważa i jest mu z tym dobrze

a Ty mój kochany bolterku popracuj nad ortografią, bo nie da się tego czytać ;)

A ja jak czy tam twoje posty na forum to czuje jak mi się zajady robią ^.-.

Szczuru.pl
10-05-2007, 12:22
lol ! nie byłem tu z dwa dni a już 3 strony piepszenia głupot lol dopiero teraz sie kolos przekonujesz, że to jest jak rewolucja? Czytałeś "Nie boską komedie" Krasińskiego? Jedni wybijają drugich tylko w swojej opinii by poprawić rzeczywistość. Tak naprawdę sami chcą tylko rządzić i dalej robić to samo co poprzednicy. Tak samo jest z AoW i Kazadumem. Od dłuższego czasu tylko na tym im zależy :D Unit się wkurzył, że coś im się zaczęło nie układać dlatego im pomaga :D A Dano? Dano szuka kasy na uhy na opena :D Zgadzam się co do tego jedynie, że forum tibii jest do pisania o tibii, ale jak już ktoś napisze jakieś swoje przeżycia z rl to chyba można mu okazać wyrozumiałość i zrozumienie Panie Fraten, Maurhex czy jak cię tam zwą :D?

Pozdro all przy okazji a ja tymczasem idę dalej się uczyć na jutrzejszy egzamin =)

Torpedo
10-05-2007, 12:44
Uff polak, angol i gegra za mna:P Teraz tylko matma w poniedzialek i bedzie tzreba sobie kupic pacc i zaczac pgowac na jakims serwie:)

ader
10-05-2007, 15:21
@Yapan
Jakbyś kasował za lewackie poglądy każdego kto je ma/głosi - to podejrzewam, że do końca życia byś się nie wyrobił z tyloma osobami >=] Co więcej, nacjonalny socjalizm to również jest lewica.. tylko odrobinę bardziej "prawdziwa", jak historia pokazała.

@Dano
on jak sam powiedział, jest retired.

Szczuru.pl
10-05-2007, 16:12
Uff polak, angol i gegra za mna:P Teraz tylko matma w poniedzialek i bedzie tzreba sobie kupic pacc i zaczac pgowac na jakims serwie:)

Ile miałeś z ustnego polaka? XD

Torpedo
10-05-2007, 16:50
Ile miałeś z ustnego polaka? XD

Ustne mam dopiero pod koniec maja ale tym sie w ogole nie przejmuje bo to najprostsza czesc matury:P:P

Yhm tak wlasnie spojrzalem na informacje o sarkus style i:
Banished: until Jun 09 2007, 11:45:57 CEST because of account trading
Oj nie ladnie tak konta sprzedawac:P:P

Szczuru.pl
10-05-2007, 17:54
HAHAHA dobrze mu tak :D no nie wiem kolego czy ustny taki prosty. Może i prosty, ale srake przed salą egzaminacyjną sie ma XD

Bolter
10-05-2007, 18:50
@Martinesz Powtazasz sie .

Jak jestes taki kozak z polskiego to poczekamy na twoja Mature a tak narazie jestes dla mnie zwyklym gowniazem ktory sie wywyzsza jak Ci niepasuje to moje posty mozesz omijac.

Nie do Ciebie sa Kierowane wiec skoncz jakos innym to nieprzeszkadza i znimi normalnie rozmawiam i pisze jak widac wy umiecie tylko dogryzac i sie nasmiewac przy okazji wywyzszajac

I co MYSLISZ ze JESTES ELo Fajny bo zwruciles mi 12312 raz Uwage I sie powtazasz ?

Odp NIE

Moze i sie powtorze ale nie kazdy jest idealny a jesli chodzi oto to moge byc lepszy w wiele innych rzeczy od Ciebie ^^
Sory za prownanie ale porownam ce do Pawla Wielkiego jesli chodzi o twoja Inteligencje

PaweLLo141
10-05-2007, 19:59
Czemu ty raz piszesz "powtazam" a 2 raz powtarzam ??? Ty to serio jakiś głupi ancient jesteś ciekawe gdzie ty się uczysz.. hah a co do martinesza to sie nie śmiej z niego bo on będzie zdawał maturę a ty nie :(

SeQ_PL
10-05-2007, 20:44
Czemu ty raz piszesz "powtazam" a 2 raz powtarzam ??? Ty to serio jakiś głupi ancient jesteś ciekawe gdzie ty się uczysz.. hah a co do martinesza to sie nie śmiej z niego bo on będzie zdawał maturę a ty nie :(

Tylko Kiko jest w 2 liceum o ile sie nie myle i brakuje mu tylko rok do matury. Zreszta wisi mi to niech kazdy zacznie martwic sie o siebie. Szczuru, Torpe, Mori i inni co zdaja maturki GL dla was. Ja w przyszlym roku matura + dyplom technika. Bedzie ciezko...

Master Vilum
10-05-2007, 20:46
@Thazirion

May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura

:-)

Wesha
10-05-2007, 20:51
@Thazirion

May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura

:-)

Gratz gratz oby tak dalej :D

ader
10-05-2007, 20:57
Miałem przeczucie że zalogowanie się poprawi mi humor, no i proszę =D
19:45 Master Vilum [103]: May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura
19:46 Master Vilum [103]: Thazirion owned
19:46 Master Vilum [103]: xD

Panowie i panie z EiV, skończyły się argumenty?

Morii
10-05-2007, 21:21
To juz zniewaga, czy wy mnie nigdy nie uderzycie? ;/ w thais z 20 min z pz i nic, w open battle w trapie i huj, dzis zamiast mi z sd pociagnac to biegna i YO YO lol...

Versus
10-05-2007, 21:36
To juz zniewaga, czy wy mnie nigdy nie uderzycie? ;/ w thais z 20 min z pz i nic, w open battle w trapie i huj, dzis zamiast mi z sd pociagnac to biegna i YO YO lol...

wolalem sie przywitac niz marnowac na Ciebie sdki, a zabic Thaziriona =) jesli tak bardzo chciales sie lac, to przeciez mogles zamiast zwiewac do pz :)

-=Misiekmen=-
10-05-2007, 21:51
Widzieliście seksownego avatara naszego Komisarza :D?

MalleL1990
10-05-2007, 22:31
@Martinesz Powtazasz sie .

Jak jestes taki kozak z polskiego to poczekamy na twoja Mature a tak narazie jestes dla mnie zwyklym gowniazem ktory sie wywyzsza jak Ci niepasuje to moje posty mozesz omijac.

Nie do Ciebie sa Kierowane wiec skoncz jakos innym to nieprzeszkadza i znimi normalnie rozmawiam i pisze jak widac wy umiecie tylko dogryzac i sie nasmiewac przy okazji wywyzszajac

I co MYSLISZ ze JESTES ELo Fajny bo zwruciles mi 12312 raz Uwage I sie powtazasz ?

Odp NIE

Moze i sie powtorze ale nie kazdy jest idealny a jesli chodzi oto to moge byc lepszy w wiele innych rzeczy od Ciebie ^^
Sory za prownanie ale porownam ce do Pawla Wielkiego jesli chodzi o twoja Inteligencje

Jak się robi tyle błędów co Ty i przy tym nazywasz innych żałosnymi, czy gówniarzami, to wydaje mi się, że to Ty jesteś tym gówniarzem i żałosnym człowiekiem, o którym zawsze piszesz... =//

Bolter
10-05-2007, 23:05
Mallel jest taka 1 sprawa skoro masz mniej lat niz ja powienes miec szacunek dla starszych od siebie a jak masz problem to mozemy sie spotkac i pogadac w oczy skoro czujesz sie fajny przez internet to jest glowie problem mlodszych ,rozumiem tez zwracasz mi uwage nietwierdze ze nierobie bledow robie ale powiedz mi poco zwracac 8 razy uwage skoro all juz otym wiedza to jest zalosne

Pawello niebadz taki pewien moge napisac Mature lepiej niz niektorzy tutaj a co do Martinesza pogadamy jak ja napisze a potem on jak narazie jest dlamnie tylko Gowniazem ktory dowartosciowuje sie na forum ^^ ja z wiekszoscia gadam normalnie ale jego posty z dogryzkami i nieumiejetnosc rozmowy po ludzku sa zalosne

Co on chce pokazac ze jest kozaczkiem na forum ? zaloze sie ze jak bysmy spotkali sie na Rl niebylo by wyzwisk i obelg tylko normalna gadka bo zawsze tak jest niektorzy mi wzucali przyjechali "zeby mnie pobic" a bylo siemasz Chamber albo ktos tam tutaj jak leci.

Natym sie konczylo.
Gz dla Kazadum fragan a Thaz~

A tu cos dla Vilumka Pzdr :D hehe
http://img264.imageshack.us/img264/235/ssdk0.jpg

MalleL1990
11-05-2007, 00:32
Mallel jest taka 1 sprawa skoro masz mniej lat niz ja powienes miec szacunek dla starszych od siebie a jak masz problem to mozemy sie spotkac i pogadac w oczy skoro czujesz sie fajny przez internet to jest glowie problem mlodszych[/IMG]

To, co napisałem, nie świadczy, że Ciebie nie szanuję, po prostu zwracam Ci uwagę. Poza tym, to, że jesteś ode mnie starszy, nie zwalnia Cię z tego, że Ty możesz mnie nie szanować. "Nie wymagaj od innych tego, czego nie można wymagać od Ciebie samego"- myślę, że rozumiesz o co w tym chodzi =] Nie czuję się fajniejszy przez internet, nie mam takiego problemu na szczęście, ale dzięki za troskę, pozdro.

Szczuru.pl
11-05-2007, 01:05
Kolejny przykład niestosowania się do poleceń liderów :( Weźcie od****ie się od Kika bo mnie to zaczyna draźnić z lekka D: Jak nie umiesz go rozczytać to nie czytaj, kto ci każe? Ja nie mam żadnego problemu z czytaniem go ze zrozumieniem :S liczyłem prawdę mówiąc na więcej spamu ze strony Noobokazadumu :D Uwalcie kogoś jak Morita, może wtedy was uszanuje, ale kiedy to będzie....... :D chyba wogoóle ^^ Narqa ide się uczyć na jutrzejsza biologie =)

Skrzator
11-05-2007, 08:03
Kolejny przykład niestosowania się do poleceń liderów :( Weźcie od****ie się od Kika bo mnie to zaczyna draźnić z lekka D: Jak nie umiesz go rozczytać to nie czytaj, kto ci każe? Ja nie mam żadnego problemu z czytaniem go ze zrozumieniem :S liczyłem prawdę mówiąc na więcej spamu ze strony Noobokazadumu :D Uwalcie kogoś jak Morita, może wtedy was uszanuje, ale kiedy to będzie....... :D chyba wogoóle ^^ Narqa ide się uczyć na jutrzejsza biologie =)

Może kiko za często postuje na forum ^^?

SeQ_PL
11-05-2007, 08:21
Poprostu kiedy Kiko niema co robic ze soba (grac w tibie) to zajmuje sie bezsensownymi dyskusjami na forum xD! Pozdro Kiko :P

ader
11-05-2007, 09:23
Morita, ja nie chciał bym być obraźliwy, ale nie zabili Cię zwyczajnie dlatego, że jesteś na wojnie mniej użyteczny od Thaziriona. Niestety, taka dola knighta, że raczej tylko stoi i drogę blokuje. W zasadzie dziwi mnie to, że Thazirion padł. Nie mogłeś pomóc mu zatłuc saigaia albo zlurowac warlocka żeby się nim zajął? PRzecież jakbyś potem stanął w jednokratkowym przejściu to zanim by Ci 1/3 uhów zeszło już być cały EiV zawołał na pomoc. Tam, przynajmniej z tego co wiem, wchodzi się wyłącznie z jednej strony?

Nie wiem, wydaje mi się, że to, że nie dostałeś ani hita, to czysty przypadek i szczęście z Twojej strony.

Torpedo
11-05-2007, 09:45
Morita, ja nie chciał bym być obraźliwy, ale nie zabili Cię zwyczajnie dlatego, że jesteś na wojnie mniej użyteczny od Thaziriona.

HAHa z tego co wiem to gdy jest jakas akcja to albo Thaza nie ma, albo ma lagi albo go kicka z neta przed samym battle wiec w takim przypadku to jednak Mori robi wiecej niz Thaz:P:P

ader
11-05-2007, 16:38
HAHa z tego co wiem to gdy jest jakas akcja to albo Thaza nie ma, albo ma lagi albo go kicka z neta przed samym battle wiec w takim przypadku to jednak Mori robi wiecej niz Thaz:P:P

Z tego co wiem to chyba jednak nie ^^

Bolter
11-05-2007, 17:32
Chłopaki pechowy kiko powraca wyleczyłem nogę i dziś rano idę do szkoły szczęśliwy potem jadę na mecz
wchodzę na boisko I CO? gram 5 min i nagle Rzepka mi wyskakuje ze stawu patrzę sie na nogę w szoku i zaczynam nastawiać rzepkę zajęło mi to 2 sekundy i padłem na ziemie prawie mdlejąc . Mam pechowy rok i pechowy okres w swoim życiu ale to juz przesada.

Nie życzę nikomu przeżyć tego co ja dziś takiego bólu do tej pory nie doświadczyłem i nie polecam Cud ze jako tako chodzić mogę chodzić >.<

Qu'ink
11-05-2007, 18:42
Jednym Słowem Peszek , zaduzo kompa zamało ruchu mięśnie i ścięgna w zastoju i takie są skutki

Bolter
11-05-2007, 19:08
Powiem Ci, że jeśli chodzi o ruch i zastygnięte mięśnia to nie w tym problem ruszam się więcej niż niejeden tutaj ale nie w tym rzecz . Może brak witamin jak na razie z tego co wiem będę musiał odpuścić sobie piłkę nożna na 2-6 miesięcy :/ W poniedziałek prześwietlenie i badania (krwi itd.)

ader
11-05-2007, 20:36
To niezbity dowód że ruch na RL jest zbędny! >=]

Cóż, zdrowiej szybciej bo nie lubię jak się logujecie po jedną osobę tylko na walki.

Skrzator
11-05-2007, 22:04
Miła atmosfera na forum ;). Może dlatego że nie wypowiada się ani Fraten ani Martinesz? (0 ofensywy w tym zagadnieniu). Co jak co ale ader zawsze ma podejście do wszystkie za co się łapie ^^. Pozdro

Emok
11-05-2007, 22:09
@Bolter
Płaczemy razem z Tobą ;P

MalleL1990
11-05-2007, 22:27
@Bolter

Współczucia =/ aż 2- miechów, za dużo, ale zawsze zostaje tibia :P

Grchw1916
11-05-2007, 22:47
ej no kurwa czemu mnie wyżucacie z waszego tsa :(:(, chciałem sobie z wami pogadać a tu huj... :/

Bolter
11-05-2007, 23:47
@Emok nie płacze ale się w*****am bo znów sobie pochodziłem zdrowy 6 godzin xD
@MalleL Została by tibia gdybym miał jak siedzieć przy kompie z wyprostowana noga ale nie da rady xD
@ Xirodanku tak wyszło po prostu w*****amy się jak ktoś daje ip bez naszej wiedzy wiesz może wejść każdy.

Teraz dostałem cos ekstra mam 2 w 1 Kolana shaushahs ale boli jak nie wiem co XD

ader
13-05-2007, 09:43
@Emok nie płacze ale się w*****am bo znów sobie pochodziłem zdrowy 6 godzin xD
@MalleL Została by tibia gdybym miał jak siedzieć przy kompie z wyprostowana noga ale nie da rady xD
@ Xirodanku tak wyszło po prostu w*****amy się jak ktoś daje ip bez naszej wiedzy wiesz może wejść każdy.

Teraz dostałem cos ekstra mam 2 w 1 Kolana shaushahs ale boli jak nie wiem co XD

Przecież i tak 95% populacji tego serwa zna IP waszego teamspeaka :o

Emok
13-05-2007, 10:05
Np.:
EiV wygra wojne.
Nikt na tak głupi pomysł nie wpadnie. :)

ader
13-05-2007, 10:10
No, z takimi pro wymiataczami to nie , raczej się im nie uda...

08:58 You lose 24 hitpoints due to an attack by Galadorm.
08:58 You lose 183 hitpoints due to an attack by Galadorm.
08:59 Using one of 73 spell runes...
08:59 You lose 49 hitpoints due to an attack by Galadorm.
08:59 You lose 208 hitpoints due to an attack by Galadorm.
<tu już zwiałem do depo>

Sorcererr, jak masz kłopoty z aimingiem to włącz spowrotem tego ngbota bo marnie Ci idzie kozakowanie, popatrz taki Galadorm 100% trafień, a Ty co?

Btw. jeszcze się muszę dowiedzieć ale prawdopodobnie Liryczny Vandal jest hunted za pomaganie wam. Ja się dowiem wszystkiego ;)

Swoją drogą, nie mogliście zaryzykować szczęścia jak ubijałem gs'y na pohu? Też był server save już, a mielibyście troche większe szanse.. przynajmniej żadnych drabinek w pobliżu ;D

Skrzator
13-05-2007, 10:12
ej no kurwa czemu mnie wyżucacie z waszego tsa :(:(, chciałem sobie z wami pogadać a tu huj... :/

Nieznosze jak mi bydło na teamspeaka wchodzi ^^.

ader
13-05-2007, 10:46

A Ty dalej się uważasz za Boga, bo masz ten swój żałosny 100+ i jesteś w EiV. Błagam, BŁAGAM zrób sobie fotkę jak już Cię uwalimy, chciałbym poznać Twoją minę jak się nagle zbudzisz ze swojego pięknego snu o potędze

Gala'dorm
13-05-2007, 11:04
A Ty dalej się uważasz za Boga, bo masz ten swój żałosny 100+ i jesteś w EiV. Błagam, BŁAGAM zrób sobie fotkę jak już Cię uwalimy, chciałbym poznać Twoją minę jak się nagle zbudzisz ze swojego pięknego snu o potędze

Ale to nie on mowi, ze jest niezniszczalny (tylko cytuje slowa).

Skrzator
13-05-2007, 11:13
Przytoczę ci moją reakcję jak padałem w Ab'dendriel na masslogu:
Rozmowa a raczej krzyk:
"MASSLOG"
"MASSLOG"
"NA MNIE"
"NA MNIE"
"PADŁEM"
po 2 minutach
"kurwa lol HAHAHA"
Tak samo było na poi.
Jak padłem zaczęłem się śmiać i wyciełem do boltera do domu żeby popatrzeć jak inni padają :).Pozdor miśq
O co do potęgi to chyba ją poczułeś między moimi nogami ;O?

Lord_Samozlo
13-05-2007, 11:25

Do czego zmierzasz swoimi wypowiedziami?

Wojtemo
13-05-2007, 11:41

Pewne osoby wchodza z twojej guildi do nas na ts i sluchaja!!!!no troszke kultury
wystarczy(mam na mysli powiedzenie czesc lub cos innego a nie sluchac i czekac az sie czegos dowiesz;/)...

*Wube*
13-05-2007, 13:40

Moze poprostu ktos Was nie lubi ? i niechce widziec Was na swoim tsie ? :) a co do Adera... kto tu sie uwaza za boga... sam gadasz jaki ty gut jestes po trapnoles seqa i jestes niskim lvlem i Cie nikt nie moze ubic... i co jest zalosne to ze nie umiesz nabic 100 lvla?

Wesha
13-05-2007, 13:50
Moze poprostu ktos Was nie lubi ? i niechce widziec Was na swoim tsie ? :) a co do Adera... kto tu sie uwaza za boga... sam gadasz jaki ty gut jestes po trapnoles seqa i jestes niskim lvlem i Cie nikt nie moze ubic... i co jest zalosne to ze nie umiesz nabic 100 lvla?

A skad wiesz ze nie umie nabic? to ze nie ma 100 lvla tylko 60 nie oznacza ze nie umie go nabic.. poprostu nie spedza tyle czasu ile wy.. coraz wiecej 100 lvli jest i 3/4 z tego nooby. a jak nie umieja 60 knighta ubic ktory ma 900+ hp to jest zalosne... nie chwalac sie ubilem swoim sorckiem 45 lvl z 71 lvl sorckiem 57 knighta padl jak szmata a wy niee umiecie 60 lvla ubic?
zalosne... pozdro :* xd

Morii
13-05-2007, 14:39
Niech Ader dolaczy do Aow& Kazadum i wtedy jego deadsy zaczna sie do war stats liczyc =)

czy wy sie kiedys przestaniecie wymadrzac kto jest lepszy od kogo?

Jasssko
13-05-2007, 14:46
Ja mysle ze nie ; /

Bolter
13-05-2007, 17:37
Wesha daj mi 60 knighta stanę na pohu i zacznę ci s*******ać a ty będziesz 103 sorcem ujebiesz mnie ? nie sądzę ja kiedyś uciekalem na 60 lv przed 10 członkami Wai Kru m.in. Dayre
To było dla mnie żałosne ze zrobili mi trapa w 10 osób, a ja z niego wyszedłem i uciekłem z poha do domku w Venore i na dodatek All byli na lv 95+ to nie zależy tylko od levelu to zależy jak ci się ułoży combo Galadorm bił bo zaznaczył a z tego co słyszałem złapał cie skrzat dopiero w Venore i przy drabince niemiał z byt dużych szans cie ubić :/

Ale ja się nie wtrącam nie widziałem trudno ja mam chora nogę i nie chce mi się siedzieć przy kompie i net działa jak by chciał a nie mógł

*Wube*
13-05-2007, 17:52
A skad wiesz ze nie umie nabic? to ze nie ma 100 lvla tylko 60 nie oznacza ze nie umie go nabic.. poprostu nie spedza tyle czasu ile wy.. coraz wiecej 100 lvli jest i 3/4 z tego nooby. a jak nie umieja 60 knighta ubic ktory ma 900+ hp to jest zalosne... nie chwalac sie ubilem swoim sorckiem 45 lvl z 71 lvl sorckiem 57 knighta padl jak szmata a wy niee umiecie 60 lvla ubic?
zalosne... pozdro :* xd

nie spedza tyle czasu co myy ;d hah bys zobaczyl jak sie chwali ile on wie o tym swiecie bo ile tu gra ;) nie trzeba duzo grac zeby szybko expic; ) i super kto adera bil galadorm ? bo nie jestem w temacie bylem na dzialce jesli tak to co 122 pal moze zadan max obrazenie w kolejke 300 hp przy dobrym sd i blocie napewno ma szasne ubic 60 knighta ; ) i jak tego knighta ubilscie na afku albo trainie z 4 fe ? : ) przyznam super jestescie ;)

ader
13-05-2007, 19:34
ad. 1) Bił mnie Galadorm i Sorcererr, zresztą z takim samym skutkiem jak wtedy na POHu, kiedy bił mnie Latuz, Boa i Garimo
ad. 2) Tak, jestem waszym nowym Bogiem. Nic na to nie poradzicie.
ad. 3) Skoro się śmiejesz kiedy padasz, to już trąca paranoją lekko?
ad. 4) "Dajcie mi 60 knighta i ubijcie mnie 103 sorcem" nie no, to się określa słowem "pathetic". Tacy dobrzy jesteście a nie umiecie 103 sorcem zabić 60 knighta? Podobno 3/4 ludu od was mnie na jeden ue ściąga!
ad. 5) Tak, gram tu od dawna, nie mam 100 levela, jak sądzisz czemu? Załóżcie może osobny temat o tym i podyskutujcie sobie :o Ja zawsze bardziej wolałem się zajmować innymi graczami, uczyć ICH gry, pomagać IM zdobywać level, uczyć technik i teorii. Jestem pasjonatem fabuły i grywalności, nie klikania 9 godzin dziennie w te same monsterki i mówienia jaki to jestem pro bo mam level 100+. Każdy kto mnie zna nieco dłużej wam to potwierdzi. To, że mam ten marny 60 level jakoś was do tej pory nie zrażało próbowania ubicia mnie, i co, udało się? Jesteście żałośni, bez bota i sd comba 90% waszego teamu nie umie trafić z sd. Przykład? Choćby dzisiejszy. Galadorm 100% trafień, aiming fantastyczny, widać że oldschoolowy gracz i pvp master, wpada Sorcererr (który jest doskonałym przykładem no-lifera który poza klikaniem w monsterki 24 godziny na dobę nie widzi w tej grze innych przyjemności, i zrobił level 100, tak, zrobił go!) i co? Robi skulla po czym nie robi we mnie ANI JEDNEGO hita. Litości, ja nawet utani hur nie wrzuciłem a wam uciekłem.
ad. 6) Wube, akcje które odstawia tutaj znajoma mi ekipa już od początku servera, to takie motywy których Twoja wyobraźnia nawet nie ogarnie. Nie wierzysz - Twoja sprawa.
=PODSUMOWUJĄC=
Mówcie sobie co chcecie, obrażajcie mnie, mnie to naprawdę jedzie.
Prawdę powiedziawszy strasznie mnie rajcuje jak tak tryskacie jadem, to pokazuje, że te cenne minuty na wymyślenie kolejnego posta nie były zmarnowane. Ja tymczasem będę kontynuował moją rolę tutaj, i nie powstrzyma mnie ani żaden EiV z prawdziwego zdarzenia, ani tym bardziej żaden Targówek. Chcecie spróbować? Zapraszam =]
Tylko żebyście przypadkiem się nie obsrali jak któregoś dnia będę czekał na was... z pięknym małym trapem. Litości nie będzie.

Pixsik
13-05-2007, 19:50
Niech Ader dolaczy do Aow& Kazadum i wtedy jego deadsy zaczna sie do war stats liczyc =)

Nie możecie nikogo zabić to chociaż 60 knighta? Żałośni jesteście. To jest chyba szczyt waszych możliwości.

ader
13-05-2007, 19:58
To by był szczyt możliwości gdyby go osiągneli, Piksiu ^^

Dobra, koniec drwin. Dziwną rozmowę z Sazzim miałem, co powiecie na to?

18:46 Sazzi is to the north-east.
18:46 Callastus [60]: exiva Sazzi
18:47 Callastus [60]: hiho
18:47 Callastus [60]: mr eiv
18:47 You see Sazzi (Level 91). She is an elder druid.
18:47 Sazzi [91]: Ello ?
18:47 Callastus [60]: me kill ya?
18:47 You see Sazzi (Level 91). She is an elder druid.
18:47 Sazzi [91]: ?
18:47 Callastus [60]: why not attacking me
18:47 Callastus [60]: you're an eiv
18:47 Callastus [60]: you guys hunt me
18:47 Sazzi [91]: No im not
18:47 Callastus [60]: you're not?
18:47 Sazzi [91]: Im new owner
18:47 Callastus [60]: oh
18:47 Sazzi [91]: And i hate pa
18:47 Callastus [60]: no shit, really?
18:47 Sazzi [91]: Utani gran hur
18:47 Callastus [60]: then
18:47 Callastus [60]: have fun
18:47 Sazzi [91]: But i got my friends there

Szkoda że to wszystko tak szybko biega.. Tyle zabawy mnie omija ^^ Jednak wysoki level by się przydał >=]

*Wube*
13-05-2007, 20:28
ad. 1) Bił mnie Galadorm i Sorcererr, zresztą z takim samym skutkiem jak wtedy na POHu, kiedy bił mnie Latuz, Boa i Garimo
ad. 2) Tak, jestem waszym nowym Bogiem. Nic na to nie poradzicie.
ad. 3) Skoro się śmiejesz kiedy padasz, to już trąca paranoją lekko?
ad. 4) "Dajcie mi 60 knighta i ubijcie mnie 103 sorcem" nie no, to się określa słowem "pathetic". Tacy dobrzy jesteście a nie umiecie 103 sorcem zabić 60 knighta? Podobno 3/4 ludu od was mnie na jeden ue ściąga!
ad. 5) Tak, gram tu od dawna, nie mam 100 levela, jak sądzisz czemu? Załóżcie może osobny temat o tym i podyskutujcie sobie :o Ja zawsze bardziej wolałem się zajmować innymi graczami, uczyć ICH gry, pomagać IM zdobywać level, uczyć technik i teorii. Jestem pasjonatem fabuły i grywalności, nie klikania 9 godzin dziennie w te same monsterki i mówienia jaki to jestem pro bo mam level 100+. Każdy kto mnie zna nieco dłużej wam to potwierdzi. To, że mam ten marny 60 level jakoś was do tej pory nie zrażało próbowania ubicia mnie, i co, udało się? Jesteście żałośni, bez bota i sd comba 90% waszego teamu nie umie trafić z sd. Przykład? Choćby dzisiejszy. Galadorm 100% trafień, aiming fantastyczny, widać że oldschoolowy gracz i pvp master, wpada Sorcererr (który jest doskonałym przykładem no-lifera który poza klikaniem w monsterki 24 godziny na dobę nie widzi w tej grze innych przyjemności, i zrobił level 100, tak, zrobił go!) i co? Robi skulla po czym nie robi we mnie ANI JEDNEGO hita. Litości, ja nawet utani hur nie wrzuciłem a wam uciekłem.
ad. 6) Wube, akcje które odstawia tutaj znajoma mi ekipa już od początku servera, to takie motywy których Twoja wyobraźnia nawet nie ogarnie. Nie wierzysz - Twoja sprawa.
=PODSUMOWUJĄC=
Mówcie sobie co chcecie, obrażajcie mnie, mnie to naprawdę jedzie.
Prawdę powiedziawszy strasznie mnie rajcuje jak tak tryskacie jadem, to pokazuje, że te cenne minuty na wymyślenie kolejnego posta nie były zmarnowane. Ja tymczasem będę kontynuował moją rolę tutaj, i nie powstrzyma mnie ani żaden EiV z prawdziwego zdarzenia, ani tym bardziej żaden Targówek. Chcecie spróbować? Zapraszam =]
Tylko żebyście przypadkiem się nie obsrali jak któregoś dnia będę czekał na was... z pięknym małym trapem. Litości nie będzie.

O jeszcze sorcererr Cie bil, tak to super hity w takim momencie moga byc tak do 500 na kolejke teraz to juz Cie podziwiam, racja niesamowita ucieczka :)
Jesli jestes naszym Bogiem wybacz ale nie bede Cie czcil ; ) A. Sorcer nie jest taki zeby plakac po straconym expie jak wiekszosc tibijczykow. Co do 103 msa prosze bardzo mozesz sprobowac zabic 60 knighta solo ;) Jeszcze dziekowal bym Bogu za Ciebie ze jestes taki pomocny normalnie dumny az jestem ale nie moge podziekowac bo sam jestes Bogiem jak juz wczesniej o tym mowa byla; ) Pvp tak trzeba miec do przyciskania hotkeja na sd chociaz cos mi sie wydaje ze nie wiesz ze cos takiego istnieje : O Wybacz ze jestem az tak zacofany i tego nie pojme, rozumiem ze jestes za inna strona niz ja i poprostu odpowiadam na Twoje posty tym bardziej nie mam checi ani zwyczaju Cie w nich wyzywac i obrazac bo nie o to chodzi na forum ;) p.s Luzik jak zawsze wszyscy czekaja na wasze trapy ;)

Kolos from rodos
13-05-2007, 21:52
@Up

Dobre, dobre szkoda że twoja ironia nie wypaliła ...;/btw, jeśli dla ciebie PvP to tylko klikanie w hotkeye to żal? Ale co tam uciec 2x 100 lvl+ , ba, pytanie na dziś brzmi czemu Ader ich nie ownowałeś? :>, no kur.. bez jaj nie chciało ci sie czy nie miałeś czasu na PZta? Przecież każdy ownuje 60 knightem 103 sorca, nie?

Komisarzyk
13-05-2007, 22:00
Nie wiem czy wiecie ale Partyzanci powrocili na Titanie.
Radze wiec uwazac. Przez te pare dni w tej gildi wybawilem sie na maksa.
Granie na medium levelach i niszczenie zlych ludzi to esencja tej gry :)

Gala'dorm
13-05-2007, 22:40
@Up

Dobre, dobre szkoda że twoja ironia nie wypaliła ...;/btw, jeśli dla ciebie PvP to tylko klikanie w hotkeye to żal? Ale co tam uciec 2x 100 lvl+ , ba, pytanie na dziś brzmi czemu Ader ich nie ownowałeś? :>, no kur.. bez jaj nie chciało ci sie czy nie miałeś czasu na PZta? Przecież każdy ownuje 60 knightem 103 sorca, nie?

A wiec, zaatakowalem Adera 1 kratke od schodow przy wschodnim wyjsciu dp w Venore (dostal bolta + sd | uh | bolt + sd | dp |). Jednak tak dalekiej drogi do ucieczki nie mial, to takie ciezkie przejsc 3 sqm w lewo? A co do AS, nie zdazyl dobiec ;-).

Bolter
13-05-2007, 22:58
Bez obrazy Ader ale skoro sam nie nabiłeś tego 100 jak możesz radzić innym jak maja grac by go zdobyć to jest trochę marzycielskie niemowie ze jesteś noobem i nie twierdze ze ja wiem lepiej nie miałem okazji pokazać co umiem chyba ze na openie gdy Arn napisał że rzucam mwalle za pomocą Ng bota ale no cóż wychodzi na to ze strzelił mi komplement :* mam nadzieje ze naprawie net i w końcu będę miał szanse pokazać co umiem

a i jak ktos ubije mnie 103 ms jak bede na 60 knightcie 1 vs 1 to powodzenia niesadze zeby bylo to wykonalne walac ue max 450 z tego co sie niemyle gdy mam 900 hp jest to niewykonalne chyab ze osoba na knightcie ma kick lub ostrego laga i sie nieuhnie >.<

Madreth
13-05-2007, 23:26
Zief, zamiast sie tak wymadrzac i walic ludzi tylko i wylacznie przed SS chociaz wyjdzcie na jakis grubsza imprezke Oo

Kolos from rodos
13-05-2007, 23:54
A wiec, zaatakowalem Adera 1 kratke od schodow przy wschodnim wyjsciu dp w Venore (dostal bolta + sd | uh | bolt + sd | dp |). Jednak tak dalekiej drogi do ucieczki nie mial, to takie ciezkie przejsc 3 sqm w lewo? A co do AS, nie zdazyl dobiec ;-).

być może, ja tego nie widziałem mówie tylko to co wnioskuje z postów wyżej.

Szczuru.pl
14-05-2007, 05:27
Zief, zamiast sie tak wymadrzac i walic ludzi tylko i wylacznie przed SS chociaz wyjdzcie na jakis grubsza imprezke Oo

Ty się nie wymądrzaj tylko idź dalej ubijać 10 levele w thais maurhexem :D To twoje ambicje w tej grze :) A ty Pixsik co się odzywasz wogóle? Przeproś i wyjdź =(

ader
14-05-2007, 14:02

Żal mi was bo szedłem do Ciebie, nie miałem Sorcererra w vipach i nawet nie miałem pojęcia że jest online, gdybyś zaczekał te 10 sekund więcej to bym Cię bić zaczął (pz block, dead). Możesz wierzyć lub nie, chciałem sobie dla sportu poćwiczyć walkę, już po Ciebie szedłem, ale jak wpadłeś na niewidce to uznałem że coś jest nie tak i zwyczajnie odpuściłem hitanie Cię. A co do Sorcererra, nie gadaj że nie zdążył dobiec bo był tam, nawet przy drugim wejściu do depo stał i czekał na mnie ale było za dużo ludu i odpuścił bicie widać nie chciał warna na noobkach (nie mówię tu o nim źle), ale miał skulla zrobionego na mnie więc pieprzenie że go tam nie było i że nie dobiegł to po prostu przeinaczanie faktów. Do tego pragnę zauważyć że nie poszedłem w dół i 3 kratki w lewo, tak jak to chcieliście (tak, widziałem tego mwalla tam na dole), poszedłem w górę i naokoło, wchodząc do depo totalnie z drugiej strony. Myślę że combo ue + bolt + sd, plus ewentualny ewave potem i byłbym skasowany. Zwyczajnie spieprzyliście i płakanie tutaj że za szybko zwiałem do depo jest zwyczajnie nie na miejscu. Mimo to, wielki respekt za próbę ^^ Przynajmniej wy tutaj macie JAJA.

Serio, żeby nie to że po mnie wpadłeś to bym już miał level mniej =D

Gala'dorm
14-05-2007, 15:46
Żal mi was bo szedłem do Ciebie, nie miałem Sorcererra w vipach i nawet nie miałem pojęcia że jest online, gdybyś zaczekał te 10 sekund więcej to bym Cię bić zaczął (pz block, dead). Możesz wierzyć lub nie, chciałem sobie dla sportu poćwiczyć walkę, już po Ciebie szedłem, ale jak wpadłeś na niewidce to uznałem że coś jest nie tak i zwyczajnie odpuściłem hitanie Cię. A co do Sorcererra, nie gadaj że nie zdążył dobiec bo był tam, nawet przy drugim wejściu do depo stał i czekał na mnie ale było za dużo ludu i odpuścił bicie widać nie chciał warna na noobkach (nie mówię tu o nim źle), ale miał skulla zrobionego na mnie więc pieprzenie że go tam nie było i że nie dobiegł to po prostu przeinaczanie faktów. Do tego pragnę zauważyć że nie poszedłem w dół i 3 kratki w lewo, tak jak to chcieliście (tak, widziałem tego mwalla tam na dole), poszedłem w górę i naokoło, wchodząc do depo totalnie z drugiej strony. Myślę że combo ue + bolt + sd, plus ewentualny ewave potem i byłbym skasowany. Zwyczajnie spieprzyliście i płakanie tutaj że za szybko zwiałem do depo jest zwyczajnie nie na miejscu. Mimo to, wielki respekt za próbę ^^ Przynajmniej wy tutaj macie JAJA.

Serio, żeby nie to że po mnie wpadłeś to bym już miał level mniej =D

A nie bylo tak, ze sam Cie zaczelem bic, uciekles do dp i dopiero po tym jak napisales, ze "jestes niezniszczalny" czy cos w tym stylu pobiegles gora, a ja Cie nawet nie gonilem? ;> Wtedy AS zaczal Cie atakowac.

Pixsik
14-05-2007, 16:47
Ty się nie wymądrzaj tylko idź dalej ubijać 10 levele w thais maurhexem :D To twoje ambicje w tej grze :) A ty Pixsik co się odzywasz wogóle? Przeproś i wyjdź =(

Ja tylko podsumowałem wypowiedz Mority , który sam sobie i EiV pojechał. A za to, że tak powiedział to już nie obwiniajcie mnie. ;)

Pozdrawiam.

Skrzator
14-05-2007, 17:41
Ader ma racje miałem cię na ekranie przez dłużysz czas, ale raczej była by większa grzana jak bym z ue nie trafił w ciebie bo byłeś 1-2 sqm od jego zasięgu? (Skończmy ten temat.)

Martinesz
14-05-2007, 22:41

powtarzasz się ;P licencja na NGbota sie skonczyla i boicie sie wyjsc :P - taka prawda. zreszta do tej pory mam filmik jak na POI bot Ci sie popsuł :( kiko też niezły cheater pamietam jak w epic legion na 85 lv mial bana za macro. :(( prawda boli :(

ader
14-05-2007, 22:54
Ader ma racje
Sam bym tego lepiej nie powiedział >=]

Bolter
15-05-2007, 11:29
Na 85 lv ? hmm chyba cos ci sie pojebało ^^ miałem go wcześniej i to przez kolegę znanego Jako Zigi człowieka który przewyższa nas swoja głupotą i nieumiejętnością gry w tibie o 10000 razy (padł z botem na gsie tego bym nie potrafił) Tak po za tym gdybyś coś wiedział o ng Licencja w nim sie nie kończy zapytaj sie kolegów z aliance np Dragana ^^ albo kogoś z Unitu

Gala'dorm
15-05-2007, 15:03
:) ale nudno

ader
15-05-2007, 15:04
Coś za dużo o tym wiesz Bolter >=]

@Galadorm
nie martw się, właśnie z budy wróciłem

Torpedo
15-05-2007, 15:08
:) ale nudno

Oj nudno i to w h*j zarowno na tibii jak i w realu:( Kurde szkola sie skonczyla a tu zjebana pogoda hrhrhX(

Bolter
15-05-2007, 15:42
Za Dużo wiem wiem tyle ile powinnienem skoro znajomi maja tego bota >.<

a Teraz Gz dla Skrzta Summoner nareście :D
http://img301.imageshack.us/img301/5642/53471798xd9.jpg
a tu od Przodu :D
http://img180.imageshack.us/img180/9615/51583743tj4.jpg

Skrzator
15-05-2007, 15:43
A ja właśnie Suty PoOoOoOf.

Torpedo
15-05-2007, 15:46
Gratki Bro:)

Master Vilum
15-05-2007, 15:54
Gratki Skrzat ^.^ tez taki chce ^.^

*Wube*
15-05-2007, 15:54
Szkodaa ze tego outfitu nie widac jak spisz bardziej by Ci sie przydal hahaha >;P pozdro

ader
15-05-2007, 20:44
Szkoda że tego outfitu nie będzie widać jak Cię złożą na sd combo i się przewrócisz (sorki, nie mogłem się powstrzymać - inspiracja od Wube)

Swoją drogą - gratz. Mi się też ta peleryna podoba, ale póki co zabieram się za full druida. 100 uncji prochów demona, skąd ja to wezmę ;O

Szczuru.pl
15-05-2007, 20:47
Szkoda że tego outfitu nie będzie widać jak Cię złożą na sd combo i się przewrócisz (sorki, nie mogłem się powstrzymać - inspiracja od Wube)

Swoją drogą - gratz. Mi się też ta peleryna podoba, ale póki co zabieram się za full druida. 100 uncji prochów demona, skąd ja to wezmę ;O

poszukaj u siebie w majtkach :O

*Wube*
15-05-2007, 21:56

Haha xDDD czuje sie doceniany ; ) szkoda tez tego Twojego druidaa bo tez nie bedzie widac jak padniesz ;PPP xD

Gala'dorm
15-05-2007, 22:13
poszukaj u siebie w majtkach :O

ambicja to ty ostatnio nie grzeszysz, ale spoko - "matury".

Bolter
16-05-2007, 12:58
Gz dla Skrzata za fraga na Koniu
Gz dla Viluma na Skrzacie (skrzat nierob resetow kompa przy walce sasaushaus)
Gz dla Astera najebie im kurwa (3 razy stracilem polaczenie z Asterem cud ze niepadlem).

Master Vilum
16-05-2007, 13:00
@Ancient Sorcererr

May 16 2007, 11:31:59 CEST Killed at Level 102 by Master Vilum

@Vaigo

May 16 2007, 11:24:32 CEST Killed at Level 122 by Latuz and by Joel Backman

@Koniu palladyn

May 16 2007, 11:30:56 CEST Killed at Level 113 by Ancient Sorcererr

Btw...Brak respectu teraz dla was^.^ MageBOmbazrobione noob charami ^.^ noobki fer nei umiecie grac?:>

Ancient Sorc~ i nie pieprz ze my cie spingowalismy^.^ w jaki sposob omfg!!!

ZERO RESECTU^.^ Ale magebomba i tak nie wypalila byla na 94 rp i tak nie padl xD