Pokaż pełną wersje : Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Komisarzyk
13-02-2007, 17:51
Dlaczego ja sie z nam z morita dobrze i zawsze walczymy po przeciwnej stronie :p
No ja tez tak mam:) zawsze walcze z koniem czyli zawsze przeciwko Moricie:(
Ale wiem ze to jest dobry chlopak tylko troche pobladzil. Kiedys jakos inaczej bylo:(
Skrzator
13-02-2007, 18:02
Nie wogole Bolter nie sharowales wogole ze Sorcererrem czemu klamiesz? nie kapuje tego :(
"Nie piszcie na Viluma bo kumpel gra z ventrillo"
Vilum jesteś żałosny.
Nadal cię szanuje jako kolege ale zaczynasz wjeżdżać na ludzi nie patrząc na swoje błędy.
Sam zakończyłeś naszą znajomość ;(
Master Vilum
13-02-2007, 18:11
"Nie piszcie na Viluma bo kumpel gra z ventrillo"
Vilum jesteś żałosny.
Nadal cię szanuje jako kolege ale zaczynasz wjeżdżać na ludzi nie patrząc na swoje błędy.
Sam zakończyłeś naszą znajomość ;(
Nie, ja nie zakonczylem znajomosci pierwszy to wy to zrobiliscie zdaradzajac mnie a tak propo mam to gdzies......
Nie wogole Bolter nie sharowales wogole ze Sorcererrem czemu klamiesz? nie kapuje tego :(
Vilum z tego co wiem to toba tez kiedys gralo pare osob bo sam sobie nie radziles na wojnie ale to malutki szczegol!!ehhh szkoda ze teraz po wszystkich nas jezdzisz bo sam musisz przyznac ze w snookera sie fajnie gralo co nie??ale widze ze Tibia zmienia ludzi
Martinesz
13-02-2007, 18:24
Zaloguj na swojego "maina" Latimerid ;*
Masslog ok 15+ osób przeżył byś to ;)?Sorcem^^?
lol
takie małe sprostowanie nie jestem Latimerid LOL, skad Ci to przyszło na myśl?
@Miku, czy tam staszku, ptaszku, czy inny leszczu.
"wole incognito, niż palcami wytykany" - to pare słow przekazu, które powinny Ci wyjasnić moje zaangazowanie na titani. do tej pory gram aktywnie, to, że nie znacie mojego nicku, to już nie mój problem :<
Poki co, siedź w dp ;)
hahah :D nie musze bo nie jestem hunted, btw wymysl cos swojego a nie uzywasz tekstow onara ;] taki elo pozytywny ziomek z ciebie ;D?
@ donniu
rozje***es mnie teraz :D retired jestem bo polowa z moich rl kolegow jest hunted wiec pieprze ten serv i w ogole narazie odkladam tibie~
ale taki pewien jego umiejetosci jestes? z tego co widzialem kiedys stwierdzam, ze nie jest takim pro playerem za jakiego sie uwaza.
a co do gaury, pfff nie osmieszaj sie. ty go moze znasz :D? spoko poczekaj troche a wspomnisz moje slowa o tym co sie z tita stanie~ kazadum przynajmniej nie placze i za to mam do nich jakis tam szacunek, ale ty dla mnie jestes dnem i nim raczej pozostaniesz ;*
Master Vilum
13-02-2007, 18:56
Vilum z tego co wiem to toba tez kiedys gralo pare osob bo sam sobie nie radziles na wojnie ale to malutki szczegol!!ehhh szkoda ze teraz po wszystkich nas jezdzisz bo sam musisz przyznac ze w snookera sie fajnie gralo co nie??ale widze ze Tibia zmienia ludzi
Wojtus ja do ciebie nic nie mam...ale do SKrzata KIka i Seqa mam ogromny uraz a do reszty mi obojetne
Kolos from rodos
13-02-2007, 19:41
No zobaczymy jak tam ancientom pójdzie na wojnie ;d
Hummm , ale przez to wszystko Seqa nie ma kto ubić :<
No zobaczymy jak tam ancientom pójdzie na wojnie ;d
Hummm , ale przez to wszystko Seqa nie ma kto ubić :<
Miku niedlugo wracam i zaczniemy zabawe ; ).
małym sie mozesz juz teraz bawic;]
ale mysle ze na tym sie tylko zakonczy :D
Master Vilum
13-02-2007, 21:18
Tu chodzi chyba o wstapieniu do EiV :D:D no wiecej fragow bedzie xDDD :baby: :evul: i my :cup:
luberix1
13-02-2007, 21:33
Duzo sie dzieje na tej titani. Wszyscy maja racje ze Titania to swiat WOJNY xd
ale zeby Kazadum & Unit RAZEM?? tego jeszcze nie bylo
Zecze EIV i K&Z
Milej zabawy z SD xDDDX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :baby:
Lord_Samozlo
19-02-2007, 02:34
Czy mnie oczy nie myla? Czy naprawde zniknelo 7 dni waszych postow?
Latim3rid
19-02-2007, 08:53
Czy mnie oczy nie myla? Czy naprawde zniknelo 7 dni waszych postow?
Haha ta :P
Najlepiej niech wytną wszystkie kłótnie i sprawy między tibijczykami na tibia.pl, to im zniknie 95% postów, lmao.
MalleL1990
20-02-2007, 01:39
Najlepiej niech wytną wszystkie kłótnie i sprawy między tibijczykami na tibia.pl, to im zniknie 95% postów, lmao.
Zgadam się :) Forum to miejsce, na którym ludzie powinni wymieniać się swoimi poglądami, pisać to, co według nich jest słuszne itp. Każdy temat, rodzi następny i tak w kółko, dlatego trudno, żeby ludzie ograniczali się tylko do tego, od którego się zaczęło [w końcu to już 127 strona 8o ]. :baby:
Skrzator
20-02-2007, 17:27
~Nekromanta
Jak nam wasz temat nie odpowiada to popatrzcie na dział Furory (390 stron) Good luck :D
A gdzie wolnosc slowa..... Po to jest forum by wymieniac swoje racje i co zrozumiale maja tu miejsce klotnie.
W takim wypadku czystkom powinno sie poddac te 95% tego forum jak napisal Yapan LOL
Martinesz
20-02-2007, 17:48
A gdzie wolnosc slowa..... Po to jest forum by wymieniac swoje racje i co zrozumiale maja tu miejsce klotnie.
W takim wypadku czystkom powinno sie poddac te 95% tego forum jak napisal Yapan LOL
tylko, że w 95% tematach, postach padają wyzwiska nie wznoszące nic do tematu...
@seq
ile zapłaciłeś?
lol;p odezwał sie najwiekszy obrońca Kajzera ktory zbluzgał modow i dostał dozywotniego banana xD
Eeeee, cicho, bo się pokapują:P
Tak wogóle, wyszedł film Vaigo, linki są na tibia.com, jestem dopiero w trakcie ściągania.
PaweLLo141
22-02-2007, 20:41
Na titani nudy żadnych walk ... na forum nie ma co czytać ehh...
e tam nudy - lvl wbilem :p
Kolos from rodos
22-02-2007, 22:55
Czyżby titania przemieniała sie w Bliski Wschód ?:)
Ale co tam, czekamy na rozwój "wydarzeń" :D
Latim3rid
23-02-2007, 11:21
Czyżby titania przemieniała sie w Bliski Wschód ?:)
Ale co tam, czekamy na rozwój "wydarzeń" :D
No baaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Kurde nudy, dawac cos na tej Titanii ;P a ja ciagle mam ponizej 1 fpsa :P lol need new PC :<
np: Dance Mania Summer 2006 mixed by DJ Tomme
Ladne proby sciagniecia z grona mojej wypowiedzi by udowodnic ze sharuje ^^ ale zal tylko ze nienapisalem tam name sorca ktorego robie buhahahahahah zycze powodzenia w dalszych probach
Ciekaw jestem kto sie tak frajerzy :/ ja tu po ludzku gadam a ci za plecami wymyslaja buahhaha dobra nvm ^^
Martinesz
23-02-2007, 22:23
Ladne proby sciagniecia z grona mojej wypowiedzi by udowodnic ze sharuje ^^ ale zal tylko ze nienapisalem tam name sorca ktorego robie buhahahahahah zycze powodzenia w dalszych probach
Ciekaw jestem kto sie tak frajerzy :/ ja tu po ludzku gadam a ci za plecami wymyslaja buahhaha dobra nvm ^^
Kiedyś było takie przysłowie: "Tylko winni się tłumaczą". Tutaj też się zgadza ; o
tak tak martinesz w tibi jestes nikim to probojesz zaszkodzic inny m^^?
oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^
Martinesz
23-02-2007, 22:56
oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^
niestety mylisz się, ale w Tibi jestem kimś. Tyle! Jak chcesz autograf to wyjdź z pz. :)
p.s. nie potrzebuje być sławnym ;)
jestes kims w tibii a nie umiesz poprawnie napisać zdania po polsku ;/
Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.
Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie
Wiesz Bolter Ty znowu takim mastachem i takim wazniakiem to nie jestes wiec nie kozacz tak strasznie zobaczymy co powiesz po OB nastepnym. Nie krytykuj innych puki nie pokarzez swojej wartosci bo potem meze sie glupio wszystko odwrocic przeciwko tobie:)
Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.
Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie
ale zastanów sie, tyle osob cie nie lubi wiec cos w tym jednak musi byc co nie?:S
Martinesz
24-02-2007, 20:31
Titania off...
Grchw1916
24-02-2007, 20:44
taaaa akurat banute skaczylismy, poszlismy po outfit i przy npc wylaczyli ;o
pofarcilo sie nam ;s
Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic
N/c
Master Vilum
24-02-2007, 23:56
Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic
N/c
Co ty tak wspominasz caly czas z tym d-armem...zalosne...
a Kajzer pisze z maina jak widac nie? omfg
Kolos from rodos
25-02-2007, 09:37
Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ?
haha ;p teraz jesteś lepszy od nich o 1 kwadracik w grze ;d Co ci po tym jak pisać poprawnie nie umiesz??
N/c
taaa
Kurwa vilum jestes glupi czy udajesz pisze o postan na tibia.co m z noobow ^^
@Kolos
No ale jestem lepszy o ten 1 kwadracik ktory by chcieli odemnie za wolnosc ^^.
Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz
@Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne
@Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne
Koles, ogarnij sie. Smutny to ty jestes. Jak ktos sie uczy to raczej robi to dla siebie, zeby nie byc glabem i w wieku 25 lat potem nie powiedziec pracodawcy "Ale ja umiem tylko dragi bic...:/". 1 raz czytam ten temat a juz cie nie lubie bo masz szceniackie argumenty.
Master Vilum
25-02-2007, 13:05
@Kolos
Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz
A propo tego d-arma ...my sramy na niego:) on i tak nie wystarcza haha..... Nie moge sie doczekac next open battle jak bedziecie na nim :)
-=Misiekmen=-
25-02-2007, 22:44
@Kolos
No i co Ci z tego kwadracika :o? Siedzisz w pzcie i się nim cieszysz/chwalisz.
Wg. Ciebie to, że on zna zasady języka polskiego to już musi zostać wykładowcą na uczelni ^.-?
Latim3rid
26-02-2007, 09:41
Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!
@Kolos
Lol, jaki agent :D
sugerujesz ze kazdy który w miare umie pisac (w miare) bez błędów jest maminsynkiem? O_o
to ty jestes smutny :<
wymyslilem payment dla ciebie
d armor only or hunted forever xDDDDDd
Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!
Dzięki <10 znakow>
Kolos from rodos
26-02-2007, 17:36
wymyslilem payment dla ciebie
d armor only or hunted forever xDDDDDd
weźź... chcesz żeby on za tego D-arma z okna skoczył ?? :)
Skrzator
26-02-2007, 21:25
Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli.
Master Vilum
26-02-2007, 22:18
Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli.
wy bez tibi? niemozliwe:D jak przegracie to pewnie polecicie na Morgane i tak juz chyba zaczeliscie:D
Blood Romeragura
26-02-2007, 22:40
ale robicie nagonke na Boltera..
Kolos from rodos
26-02-2007, 23:17
@up
nagonkę?
Jak dla mnie,to bolter pisze prowokacyjne posty ;/
@Skrzator
jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie
Popieram bo warto ;) mówie ci to jako osoba dla której czynna gra to przeszłość
GET A REAL LIFE!
Vilum smiejesz sie znas nie ja siedzialem cale dnie w ferie od 8 rano do 20 na vilutrixie lub VIlumem w Pzecie ^^ jak bys sie przypatrzyl niegram na Morganie ^^ bo stoje w lvu wole isc do dziewczyny niz jak ty siedziec caly dzien przy tibi wiec niesmiej sie z innych bo sam niejestes lepszy ...
Zrestza jesli chodzi o d-arm wole go wyjebac w bloto niz wam go oddac bo baty dostawaliscie a jak przyszedl Gaura to cos pewni siebie jestescie ^^.
Bedzie i Open Battle doczekasz sie. Tylko niebadz pewien ze ja padne a nie ty bo roznie bywa niemowie ze tak niebedzie ale moze byc.
A na ostatnim chyba polecialo od ciebie ue w 2-3 nooby z tego co wiem ^^.
Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic siedzialem an ventrilo i myslalem ze spadne z krzesla 25 osob bylo online z kazadum a z cf tylko 5/6 i niemogli sie donich dobrac >.<
A ty co robiles PZ? bo relogowales czesto na vilutrixa i spowrotem ^^.
Tak apropo niecisnijcie mnei tak bo sie poplacze ze psize zle po Polsku. Buuuu;( niebijcie prosze .
Kisiel 100 Gratki dla niego gratki Dla Seqatora za Tibie.pl
@ kajzer sam nieumiesz czegos zarobic lub zrobic to niepros innych o to by ci to dali ^^
@Kolos ja nie z tych co popelniaja samobojstwo za Gre chyba ze ty masz takie patologiczne sklonnosci.
@ MIsiek Niesiedzialem jeszcze w pz tyle co ty jakos zadko cie widze z przodu gdy jest jakas zadyma trzyamsz sie stylu? szkoda ze cie niebylo na miejscu EVo Blackusia mial nie ciekawego.
Master Vilum
26-02-2007, 23:43
Vilum smiejesz sie znas nie ja siedzialem cale dnie w ferie od 8 rano do 20 na vilutrixie lub VIlumem w Pzecie ^^ jak bys sie przypatrzyl niegram na Morganie ^^ bo stoje w lvu wole isc do dziewczyny niz jak ty siedziec caly dzien przy tibi wiec niesmiej sie z innych bo sam niejestes lepszy ...
Zrestza jesli chodzi o d-arm wole go wyjebac w bloto niz wam go oddac bo baty dostawaliscie a jak przyszedl Gaura to cos pewni siebie jestescie ^^.
Bedzie i Open Battle doczekasz sie. Tylko niebadz pewien ze ja padne a nie ty bo roznie bywa niemowie ze tak niebedzie ale moze byc.
A na ostatnim chyba polecialo od ciebie ue w 2-3 nooby z tego co wiem ^^.
Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic siedzialem an ventrilo i myslalem ze spadne z krzesla 25 osob bylo online z kazadum a z cf tylko 5/6 i niemogli sie donich dobrac >.<
A ty co robiles PZ? bo relogowales czesto na vilutrixa i spowrotem ^^.
Tak apropo niecisnijcie mnei tak bo sie poplacze ze psize zle po Polsku. Buuuu;( niebijcie prosze .
Kisiel 100 Gratki dla niego gratki Dla Seqatora za Tibie.pl
@ kajzer sam nieumiesz czegos zarobic lub zrobic to niepros innych o to by ci to dali ^^
@Kolos ja nie z tych co popelniaja samobojstwo za Gre chyba ze ty masz takie patologiczne sklonnosci.
@ MIsiek Niesiedzialem jeszcze w pz tyle co ty jakos zadko cie widze z przodu gdy jest jakas zadyma trzyamsz sie stylu? szkoda ze cie niebylo na miejscu EVo Blackusia mial nie ciekawego.
Haha...Pominoles pare rzeczy
1) Bylem tam Vilumem i Vilutrixem
2) Joel prawie glebe zaliczyl Fummlan rowniez
3)tam wystarczylo 2 osoby a bysmy gowno zrobili
4) Boicie sie open battle teraz bo narazie przejebujecie
5) czemu sie nie zalogowales i inni na open battle?
6) jestem pewien ze od ciebie nie padne:)
7) czemu Morita nie mogl gadac po Polsku?
Z tym d-armem ...to mam go w dupie:)
Kupcie dla Gonxxala pacca bo all przejebal na dyske i nie ma na pacca
Pozdro xD
Ej dziewczyny nie klucic sie mam trabanta ; )
To niebylo Open i niebyllem tam potrzebny wiec niemusialem sie logowac.
Prawie ale niepadli wiec oco chodzi bylo was tylu online ze powinniescie byli ich rozjebac no ale coz.
Next to nieboimy sie open battle dobrze wiesz ze nie ja otym decyduje i nie ty wiec niema oczym tu gadac na temat Open battle wiec niemow ze sie boje
Niebadz taki pewien bo moze sie to przydarzyc a Czy Mori musi z toba wogole rozmawiac?
I niewypowiadaj sie ze przjebujemy i niebadz taki pewien bo gdy to sie zmieni wypomne ci slowa mzoe i sie niezmeni ale jakby to chyba ci troche glupio bedzie jak wy bedziecie sie "balli" OPen battle. Madralo a czy unici wam mowili ze sie boicie jak 2 miechy sluchu o was niebylo ?Kto zaczynal na morganie ?^^
O pacc dla Gonxxalo sie niemartw.
Master Vilum
26-02-2007, 23:58
To niebylo Open i niebyllem tam potrzebny wiec niemusialem sie logowac.
Prawie ale niepadli wiec oco chodzi bylo was tylu online ze powinniescie byli ich rozjebac no ale coz.
Next to nieboimy sie open battle dobrze wiesz ze nie ja otym decyduje i nie ty wiec niema oczym tu gadac na temat Open battle wiec niemow ze sie boje
Niebadz taki pewien bo moze sie to przydarzyc a Czy Mori musi z toba wogole rozmawiac?
I niewypowiadaj sie ze przjebujemy i niebadz taki pewien bo gdy to sie zmieni wypomne ci slowa mzoe i sie niezmeni ale jakby to chyba ci troche glupio bedzie jak wy bedziecie sie "balli" OPen battle. Madralo a czy unici wam mowili ze sie boicie jak 2 miechy sluchu o was niebylo ?Kto zaczynal na morganie ?^^
O pacc dla Gonxxalo sie niemartw.
Tak powinnismy ich rozjebac...oczywiscie..nawet nie masz pojecia jak to bylo..1 osoba mogla 2 osoby moglby bic 170ek+ za plecami miec 4 sorcow ale ty kurwa pomyslowy jestes no nie moge xDDD
Tak apropo waszej wladzy Fummlan troche przyexpil a jak wpadliscie to nic niemogliscie zrobic .
14 Fummlan (*) History Druid 144 48,288,433 0 +3,237
3k expa!!!! Ludzie jak nas rozwalil. po 2ch miesiacach wojny wreszcie Eiv zaczal expic i wbil rekordowa sume 3k. omigosh jestesmy skonczeni :{ No i bolter powiedz jak zabic 171 ek(ze 144ed, ktory exura sio) w max 3 osoby, z czego tylko dwie moga ue, a nasze najwieksze sorce to gaura 147ms, ziripi 122ms i ja 111ms. To eiv jest smieszny, mieli 199ms, 146ms, 144 ed, 136ms, 118 ms, 171 ek, 131ek, 92ms. nie wiem czy nie ominalem kogos jeszcze. Do tego to oni byli ustawieni tak jak chcieli, bo zanim przybieglismy to troche czasu mienelo. i to eiv moglo nawalac wszystkimi, a my tylko trzema ludzmi ze ZDECYDOWANIE MNIEJSZYMI LVLAMI. A mimo tego EiV nie zrobilo absolutnie nic. 146 ms przybiega bez manashielda, dostaje magwalla za plecy, traci stone skina i w taka panike wpada ze zaczyna nawalac exori mort w podloge. Morita stracil chyba ze 20 bp uhow bo uhal sie po otrzymaniu gdzies 250dmg, czyli po dwoch visach od gaury. W zasadzie mogliscie dalej stac w pz, bo tylko zmarnowaliscie uhy =) Nie bardzo wiemy tylko w jaki sposob i kiedy morita stracil pz locka, bo bylismy pewni, ze caly czas jest lockniety, a w tedy jego dead bylby tylko kwestia czasu ^^.
Master Vilum
27-02-2007, 10:05
14 Fummlan (*) History Druid 144 48,288,433 0 +3,237
3k expa!!!! Ludzie jak nas rozwalil. po 2ch miesiacach wojny wreszcie Eiv zaczal expic i wbil rekordowa sume 3k. omigosh jestesmy skonczeni :{ No i bolter powiedz jak zabic 171 ek(ze 144ed, ktory exura sio) w max 3 osoby, z czego tylko dwie moga ue, a nasze najwieksze sorce to gaura 147ms, ziripi 122ms i ja 111ms. To eiv jest smieszny, mieli 199ms, 146ms, 144 ed, 136ms, 118 ms, 171 ek, 131ek, 92ms. nie wiem czy nie ominalem kogos jeszcze. Do tego to oni byli ustawieni tak jak chcieli, bo zanim przybieglismy to troche czasu mienelo. i to eiv moglo nawalac wszystkimi, a my tylko trzema ludzmi ze ZDECYDOWANIE MNIEJSZYMI LVLAMI. A mimo tego EiV nie zrobilo absolutnie nic. 146 ms przybiega bez manashielda, dostaje magwalla za plecy, traci stone skina i w taka panike wpada ze zaczyna nawalac exori mort w podloge. Morita stracil chyba ze 20 bp uhow bo uhal sie po otrzymaniu gdzies 250dmg, czyli po dwoch visach od gaury. W zasadzie mogliscie dalej stac w pz, bo tylko zmarnowaliscie uhy =) Nie bardzo wiemy tylko w jaki sposob i kiedy morita stracil pz locka, bo bylismy pewni, ze caly czas jest lockniety, a w tedy jego dead bylby tylko kwestia czasu ^^.
Ale Versik Bolter wie lepiej 3k exp dla Fummlana to potega nie?:D
Latim3rid
27-02-2007, 14:19
Oj dajcie spokoj juz nie jezdzijcie po tym Bolterze ,ja wiem ze on sie prosi sam o to w kazdym poscie ;/ dlatego [Bolter] nie patrz na to co inni pisza. [Others] nie patrzcie na to co Bolter pisze ;P Dobre rozwiazanie ;P wiem ze sie nie sprawdzi.
Tym razem, EiV mialo big farta ale nastepnym razem Alliance im nie popusci ;P
Kolos from rodos
27-02-2007, 19:17
Ponoć na titani pojawił sie Orshabaal.
Wie ktoś coś więcej?
Lockhart
27-02-2007, 19:18
17:03 You see Orshabaal. jak byl w koncu loot ?:P 8o 8o
Blablabla Vilum dobra niepisze nic wiecej bo sie prosze NIE PLX NIE.
Cze jak cos sie wydarzy to dopiero cos napisze.
Lockhart
27-02-2007, 21:34
Blablabla Vilum dobra niepisze nic wiecej bo sie prosze NIE PLX NIE.
Cze jak cos sie wydarzy to dopiero cos napisze.
no wiesz jaki loot z orsha ?
MalleL1990
27-02-2007, 23:13
Hmm...dobra taktyka: Knighty z niższymi lvl'ami idą z przodu, a Ci z wyższymi stoją z tyłu :o Napewno na najblizszym Open Battle Gaura powie: Misiek, wybiegaj na kamikadze, nie martw się, wyuhasz się.
Mądre :baby:
Skrzator
28-02-2007, 09:40
<3 Kocham trapy od waszych noobcharow XD!
prosic? ja cie informuje zebys wiedzial na przyszlosc, a co z tym zrobisz to juz twoja sprawa ;s
kurde akurat jak był orscha to ja nie miałem neta :< pewnie itak by mi nie dali go bloknac x[
prosic? ja cie informuje zebys wiedzial na przyszlosc, a co z tym zrobisz to juz twoja sprawa ;s
kurde akurat jak był orscha to ja nie miałem neta :< pewnie itak by mi nie dali go bloknac x[
sam sie bloknal demonami ^_^
I kolejny Orshabaal uklepany, drugi w ciągu 2 dni Oo
Stora Sara wrzesien-110 lvl
teraz chyba 70...
Tez Wayne silvera nie widzailem
A ja z sd od Story paldem(1 hit,15 lvl :D)
a tak szczerze unit mnie denerwowal.ida przez venore i se mpa rzucaja kolo siebie...
OMG
Szwedy...
Titania 4 me 4 ever(mimo ze 5 charuw na titani rooked):P
Martinesz
01-03-2007, 21:23
Stora Sara wrzesien-110 lvl
teraz chyba 70...
Tez Wayne silvera nie widzailem
A ja z sd od Story paldem(1 hit,15 lvl :D)
a tak szczerze unit mnie denerwowal.ida przez venore i se mpa rzucaja kolo siebie...
OMG
Szwedy...
Titania 4 me 4 ever(mimo ze 5 charuw na titani rooked):P
lol, zamiast grać w tibie, weź się zabierz do książek. ;)
albo nie, bo bolter (specjalnie z małej litery) będzie uważał, że jesteś mami synkiem ;< uuu
@bolter
i jak widzę, że fummlan znów podexpił, kolejne 3k, chyba nie długo lv?
PaweLLo141
01-03-2007, 21:38
Lol... co ty tutaj opowiadasz ??? jeśli chcesz sie zwierzać to dla klegi a nie na forum bo to nikogo zbytnio nie obchodzi ??
a tak btw. Loot z orsha to chyba Teddy bear ;p
Skrzator
01-03-2007, 22:01
<ziewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa> jaka nuda :<< Pogratulować drugiego orshabalaa. Zresztą o to się pokłóciłem ze szwedami.
Master Vilum
01-03-2007, 22:36
<ziewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa> jaka nuda :<< Pogratulować drugiego orshabalaa. Zresztą o to się pokłóciłem ze szwedami.
Kogo to obchodzi ze sie poklociles ze szwedami? mamy plakac? czy co?
A ja poturlałem orsha po edron stracilem 5-8 bp mf ale sie pobawilem :P fajne bydle wysysa po 500+ many i ladne hity 1100+ xd (nie mialem okazji zobaczyc go z bliska wczesniej).
Latim3rid
02-03-2007, 00:36
A ja poturlałem orsha po edron stracilem 5-8 bp mf ale sie pobawilem :P fajne bydle wysysa po 500+ many i ladne hity 1100+ xd (nie mialem okazji zobaczyc go z bliska wczesniej).
Hehehe zapewne bylo goraco czasem ;d
@ martinesz (specjalnie z małej litery i z pozalowaniem twojej osoby ) po huj zaczynasz takie gadki ? chcesz sie klucic idz do swoich kolegow z podworka o ile ich masz.
@for Kazadum Gratz 2 Orszhow ^^ mogl spasc jakis rare
@ Vilum niekozacz panienko a kogo to obchodzi ze to ciebie nieobchodzi?
Jedyny pozadny odwas czlowiek to vers niekluci sie i normalnie umie pogadac na poziomie a nie sie tylko wymadrzac ze jest lepszy i fajniejszy ^^.(podnieta?)
@Seq kiedy wbijasz na tgk wkoncu.
@Lati Za pewne mial mokro w gatkach czasami :D cieplo tez mu w dupe bylo jak mial tam conieco .hehe
Tak apropo wczoraj wyszlismy czekalismy czekalismy i nikt nieprzyszedl tylko Adrin i Dano :< jaka szkoda Chyba niechcieliscie walczyc nas bylo 18 a was z 23 potem z 20. Mogl z tego wyniknac Open Battle ale no coz to my sie balismy tym razem jak zawsze.
Master Vilum
02-03-2007, 16:20
@ martinesz (specjalnie z małej litery i z pozalowaniem twojej osoby ) po huj zaczynasz takie gadki ? chcesz sie klucic idz do swoich kolegow z podworka o ile ich masz.
@for Kazadum Gratz 2 Orszhow ^^ mogl spasc jakis rare
@ Vilum niekozacz panienko a kogo to obchodzi ze to ciebie nieobchodzi?
Jedyny pozadny odwas czlowiek to vers niekluci sie i normalnie umie pogadac na poziomie a nie sie tylko wymadrzac ze jest lepszy i fajniejszy ^^.(podnieta?)
@Seq kiedy wbijasz na tgk wkoncu.
@Lati Za pewne mial mokro w gatkach czasami :D cieplo tez mu w dupe bylo jak mial tam conieco .hehe
Tak apropo wczoraj wyszlismy czekalismy czekalismy i nikt nieprzyszedl tylko Adrin i Dano :< jaka szkoda Chyba niechcieliscie walczyc nas bylo 18 a was z 23 potem z 20. Mogl z tego wyniknac Open Battle ale no coz to my sie balismy tym razem jak zawsze.
Jestes boski xDDD czekaliscie na nas o boze!! byliscie zalogowani!! o boze!!! xD btw...jaka masz pewnosc ze nas bylo akurat 20?:D czy tam 23?:D Co spy macie? xDDDD Nawet dzisiaj Ancient Sorcererr powiedzial ze jestes nie taki....z tym Fummlanaem dojebales teraz z tym dojebujesz moze lepiej nic nie mow?:D
Thx! =)
Z nasza liczba troche przesadzasz chyba (nie liczylem - moge sie mylic). Rzecz w tym, ze my expilismy. Tzn na przyklad taki religa zlootowal mpa i wbil sporo expa w czasie jak wy byliscie aktywni. Zamiast pojsc ich lac, to woleliscie sobie pobiegac po poh i po venore ^.^
Blablabla Vilum kurwa chyba umiem liczyc ilu was online bylo skoro takie kozaki byliscie czemu nas niezaatakowaliscie ^^ ? jakos cos religa i freedrik za swobodnie sobie expili trapik na demach? Vilum skoncz przepros i wyjdz bo zal z toba gadac .
Vers polecieli bysmy i co wy mass log ? :P
Ico ze przyexpil on przynajmniej expi nie tak jak ty Vilumku :D padl z freedrikiem na anni i to co zrobil to stracil .ZAL.pL.
#Wy Expicie i padacie od wlasnej glupoty wiec poco was bic sahusahsua
Saint Lv up ? <zieeewa>
Master Vilum
03-03-2007, 01:25
Blablabla Vilum kurwa chyba umiem liczyc ilu was online bylo skoro takie kozaki byliscie czemu nas niezaatakowaliscie ^^ ? jakos cos religa i freedrik za swobodnie sobie expili trapik na demach? Vilum skoncz przepros i wyjdz bo zal z toba gadac .
Ico ze przyexpil on przynajmniej expi nie tak jak ty Vilumku :D padl z freedrikiem na anni i to co zrobil to stracil .ZAL.pL.
Saint Lv up ? <zieeewa>
Podlicz sobie FUmmlana exp ktory zrobil a moj....eirg.net wiesz co to?:> a Religa i Fredrik anhi robili ale niestety sie nie udalo:) zobacz Gaure 145 lvl na 148 3 lvle i co a ty sie chwalisz ze 3k expa wbil zalosne Bolter....
Btw...Sypiecie sie jak bombki w Czeczenii:/
Saint Lv up ? <zieeewa>
1. Ponoc chcieliscie walczyc, wiec czemu ich nie zaatakowaliscie? :P
2. Czy to glupota pasc na annihilatorze?
3. 02 Mar 2007 +1,261 to wbity exp przez sainta. Niby lvl up, a jakze zalosnie wyglada jak sie zobaczy ile mu brakowalo =)
Master Vilum
04-03-2007, 20:13
Boze ale nudy na tej Titani......
To moze open?;O - nic nie sugeruje ;D
Ehm nic nie zmieni ani 1k xpa ani 3 lvl, tutaj bedzie liczyc sie wytrwalosc i pvp. Lvle nie sa az tak wazne.
fakt Mori niema sie czym chwalic kto ile wbil poexpilem dzis tak samo jak i wy i nieczuje sie gorszy ^^ ani lepszy trza cos zrobic zeby sie rozerwac bo nudnoo a to tylko gra >.<
Stwierdzam ze niebede sie z wami klucil wiecej bede dobrym Graczem :'< SOry tylko niebijcie.
Grchw1916
05-03-2007, 00:51
fakt Mori niema sie czym chwalic kto ile wbil poexpilem dzis tak samo jak i wy i nieczuje sie gorszy ^^ ani lepszy trza cos zrobic zeby sie rozerwac bo nudnoo a to tylko gra >.<
Stwierdzam ze niebede sie z wami klucil wiecej bede dobrym Graczem :'< SOry tylko niebijcie.
nono ladne pa na poh, wkoncu nie ma to jak solo nie?
Oby tak dalej a wbijesz 200! g0g0
nono ladne pa na poh, wkoncu nie ma to jak solo.
Oby tak dalej a wbijesz 200! g0g0
tu sie akurat nie dziwie. po co ma dzielic poh z kimkolwiek, skoro moze sam? a ze jest w wojnie, to nie trudno zrozumiec, ze was wywalil :P
Lord_Samozlo
05-03-2007, 02:57
tu sie akurat nie dziwie. po co ma dzielic poh z kimkolwiek, skoro moze sam? a ze jest w wojnie, to nie trudno zrozumiec, ze was wywalil :P
No nikogo od nas nie wywalil. Tak dla jasnosci :)
Master Vilum
05-03-2007, 09:07
Ehm nic nie zmieni ani 1k xpa ani 3 lvl, tutaj bedzie liczyc sie wytrwalosc i pvp. Lvle nie sa az tak wazne.
No wiesz...ale jak kazdy wbije lvle to sie troszke tego nazbiera:) powoli poowli dogonimy was w lvlach i bedzie git bedziemy wrescie kogos z was doganiac xD np: LAtuza xDDD bo skurczybyk za szybki :D
Martinesz
05-03-2007, 15:18
Mar 05 2007, 12:59:25 CET Killed at Level 106 by Joel Backman
and by Latuz
bum! nie ma to jak noobostwo espańolów. ;<
Master Vilum
05-03-2007, 16:27
Mar 05 2007, 12:59:25 CET Killed at Level 106 by Joel Backman
and by Latuz
bum! nie ma to jak noobostwo espańolów. ;<
Niom bywa czasem xDD pomscimy go!:D
Kolos from rodos
05-03-2007, 16:31
Boze ale nudy na tej Titani......
spieprzyliście server to teraz macie ;p
Hahahah, Astrot pwned, jak mi przykro :< Dano riviego też mogą do*****ć, płakał nie będę.
Rozumiem ze nie mial szans ale z niego wypadlo 18 ston skinow ;o
Widac nielubie hiszpancow to chyba narodowosc debili bo tez ich nielubie choc ich jezyk jest smiechowy :D
powned powned
@Vilum masz racje co do tych lv bo Gaura tez zaczyna ladnie smigac :D
Niewywalilem nikogo z poh bo poco ? XD i tak niemialem duzo czasu by expic
Widzieliscie Trapa rosteina na poh traapnelismy go w miejscu na tp i niemogl wyjsc Shausahushauhsuah a Skrzat dobijal wtedy lv XD
Master Vilum
06-03-2007, 08:39
Rozumiem ze nie mial szans ale z niego wypadlo 18 ston skinow ;o
Nie bedziemy ukrywac poprostu padl jak noobish:-)
Kolos from rodos
06-03-2007, 19:50
Nie bedziemy ukrywac poprostu padl jak noobish:-)
heh padł na "BRa" ;)
PaweLLo141
06-03-2007, 20:30
Szukam ludzi do pk :D
Skrzator
07-03-2007, 00:16
Tak się napaliłem na tego Astrota te sępy go zapieprzyły >.<.....
Lord_Samozlo
08-03-2007, 11:37
Szukam ludzi do pk :D
W zlym miejscu. ;]
Shua kolejny raz ktos odwas zdechl na huncie biedny Religa :<
Mar 08 2007, 16:32:21 CET Died at Level 121 by a giant spider
Mar 02 2007, 18:47:56 CET Died at Level 122 by a demon
Feb 09 2007, 13:49:51 CET Died at Level 122 by a giant spider
Master Vilum
08-03-2007, 18:15
No na masskicku nie?
Martinesz
08-03-2007, 19:16
ja też padłem :P
wspolczucie dla fredrika I religi nie ma nic gorszego niz pasc na kicku podczas wojny zwlasza ze oni juz po 2 deads mieli, to niewatpliwie wplywa na ich morale;/
-=Misiekmen=-
08-03-2007, 21:07
wspolczucie dla fredrika I religi nie ma nic gorszego niz pasc na kicku podczas wojny zwlasza ze oni juz po 2 deads mieli, to niewatpliwie wplywa na ich morale;/
Nie martwią się, odrobią ^^
Korodrel
12-03-2007, 17:05
niema szans :/
Martinesz
12-03-2007, 21:37
niema szans :/
nonono, a wiesz w ogóle o czym jest temat? nabijać posty możesz w innych topicach :P
Grchw1916
12-03-2007, 23:12
aleee nudy na tej titani:<
Master Vilum
13-03-2007, 09:01
Nudyyyy Eiv Walczcie Plx:d
Latim3rid
13-03-2007, 11:32
Komputer Mi SpŁonĄŁ !! :((((((((
Skrzator
13-03-2007, 23:22
Seq~ Zmień lvl w opisie bo 165 a nie 150 xD
Character Parsirfal does not exist.
Stora Sara Mar 13 2007, 17:37:24 CET Killed at Level 70 by Johan Xane
Kolos from rodos
14-03-2007, 19:41
lol, ukradli Kajzera! :)
Gwizdneli nam Kajzera :< Why deleted zaduzo banow za Unjusty ?
Evul peker or Evul Cheater?:evul:
Latim3rid
15-03-2007, 10:56
Lol co z Kajzerem ;O?
Trapnęli mu sorca nubami i źle wyliczył kille:P
Kolos from rodos
15-03-2007, 21:42
i poszedł sie char...je..
Btw czemu Emzego i Viluma nie ma w Kazadum?
Czyżby sie wypłacili? Oj chyba sie koniec war szykuje....
Character parsirfal does not exist. Time to say good bye...
:/
Master Vilum
16-03-2007, 15:23
18:39 Knight Zeebee [122]: Listen up, you have such a fat ego that you make it so obvious you aren't Polish.
18:39 Knight Zeebee [122]: What did you do Spira, bought Master Vilum?
18:39 Knight Zeebee [122]: Can't you level your own character?
18:39 Knight Zeebee [122]: Dickhead.
Tutaj widzimy wiekszego dekla:D
Cuda na kiju, pochwal sie z jakiego powodu nie jesteś juz w Kazadum
Pars co jak co ale stracic w taki sposob chara to przykre :/ tak samo jak bys mial hacka tyle ze to jest twoja wina :/
Powiedzcie chlopaki mi tu Czemu Emrego niema w gildi >.< co tu sie wogole zaczyna dziac :/
Master Vilum
16-03-2007, 23:31
A co ma sie dziac hahaha:D
Proba zabicia Religi byla wyjebana hahaha
TAk jak wasza zabicia Widakeya? po 1 mnie tam niebylo i dlatego sie nieudalo xD
Pozatym gdy wida zaczol cie atakowac uciekles do depo i zawolales Saigaia i Fratena bylo nas 2 aktywnych a ty uciekles jak dziecko w podartych majtkach ...ale nvm niechce sie klucic
Jeslli masz komentowac ich probe zabicia Religi byla nieudana taak samo jak wasza proba zabicia Widakeya bo oczywiscie niepomyslal nikt odwas by zucic Soul Fire i sadze ze dorwali by Wide i go zabili >.< ale no coz.
Rzuciłem mu soulfire, ale po rzuceniu time ring + utani hur 113 pall jest szybszy ode mnie, sorry;) Poza tym nie masz co pórwnywać ataku 3 mid leveli z atakiem 16 highest lvli na servie;)
Master Vilum
17-03-2007, 06:04
Rzuciłem mu soulfire, ale po rzuceniu time ring + utani hur 113 pall jest szybszy ode mnie, sorry;) Poza tym nie masz co pórwnywać ataku 3 mid leveli z atakiem 16 highest lvli na servie;)
Kurwa to samo chcialem napisac a idz do wpizdu xD
nic nie mowie ale z tego co wiem i pamietam to firefield to nie soulfire kolego;)
Master Vilum
17-03-2007, 10:11
Widakey miales farta:D ale cuz co bede sie tluamczyl hotkeye zostaly z otsa:D
Szukalem Exury Vity hahaha:D
Next time uloze dobrze hotkeye:D
Wytarczyuloby jakby Astrot wzial mwalla uzyl to bys padl genialnie:D
Ale potwierdze ze masz ladne pvp nawet:) zobaczymy next time ok?:D
Ale potwierdze ze masz ladne pvp nawet:)
Mam to po mamie.
Widakey miales farta:D ale cuz co bede sie tluamczyl hotkeye zostaly z otsa:D
Ta.....:]
zobaczymy next time ok?:D
Next time znaczy jutro ok?:]
Master Vilum
17-03-2007, 10:32
Pozwalam smiejcie sie zemnie bo sam z siebie sie smieje:D:D8o
Wytarczyuloby jakby Astrot wzial mwalla uzyl to bys padl genialnie:D
Wystarczyloby ze byl bym na jakims nobie i tez stwierdzam ze zlozyl bys sie genialnie ^^ .
Wy tu swirujecie a ja sobie spie >.< jak wy tak mozecie :P
Master Vilum
17-03-2007, 10:38
Wystarczyloby ze byl bym na jakims nobie i tez stwierdzam ze zlozyl bys sie genialnie ^^ .
Wy tu swirujecie a ja sobie spie >.< jak wy tak mozecie :P
Byles ale padles pamietaj xD Varos Dede:D
gdzie bylem i gdzie padlem Varosem ? To raczej nie ja bo ja odwas varosem niepadlem ani 1 razu xD
Ghetti_on_Aldora
17-03-2007, 10:46
Te, Ale wy jesteście nooby a ten Master Vilum niech uważa bo czuje ze Widakey dojdzie go :P
Hail CO
Pozdro666
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Vilum prawie padles i ile ludzi czyta teraz ten temat Suahsaushaushsau
Robisz Kariere na Forum ^^
Ghetti_on_Aldora
17-03-2007, 10:51
Heh sory za to co napisałem :P juz edytowane :P
Te, Ale wy jesteście nooby a ten Master Vilum niech uważa bo czuje ze Widakey dojdzie go :P
Hail CO
Pozdro666
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
a ja czuje , że masz racje;]
Hail CO/EiV
Master Vilum
17-03-2007, 10:52
Bylo minelo:D zachowalem sie jak noob i umiem sie do tego przyznac:)
Spox
Vilum bywa ze sie nieuda ja tez sadze ze EiV to Noobia jak niewiem co Akcja z Religa to porazka kto to wymyslil xD
Mnie tam niebylo i odrazu robia jakies beznadziejne akcje saushaus
Master Vilum
17-03-2007, 10:55
Vilum prawie padles i ile ludzi czyta teraz ten temat Suahsaushaushsau
Robisz Kariere na Forum ^^
Trzeba jakos zarabiac:D
Master Vilum
17-03-2007, 10:56
Spox
Vilum bywa ze sie nieuda ja tez sadze ze EiV to Noobia jak niewiem co Akcja z Religa to porazka kto to wymyslil xD
Mnie tam niebylo i odrazu robia jakies beznadziejne akcje saushaus
Jakbys mial troszke czasu chcialbym z toba pgoadac na tibi^.-
Niewiem czemu sie tak naprawde poklucilismy jak widac umiemy normalnie pogadac :P Co z Emzym tak apropo Wyjebany czy Sam odszedl :O
To lognij teraz XD ja tez sie logne W pz i bede sie ukrywal. Uwielbiam to
Ale sie panowie rozgadaliscie:) Udowodniliscie wlasnie ze wrog z wrogiem wcale nie musi sie klocic:P:P
Wsumie to niema potrzeby sie klucic to tylko gra >.<
Skrzator
17-03-2007, 12:02
Religa by padł gdyby nie bug "Soulfire". słyszałem że jak dostaniesz soulfire na klate i zucisz w siebie f bombe to palisz sie tyle ile f bomba trwa więc dla mnie to jest przykre >.<
Martinesz
17-03-2007, 12:44
Religa by padł gdyby nie bug "Soulfire". słyszałem że jak dostaniesz soulfire na klate i zucisz w siebie f bombe to palisz sie tyle ile f bomba trwa więc dla mnie to jest przykre >.<
zgłoś to dla cipów! zostaniesz milionerem omfg!
Skrzator
17-03-2007, 14:41
starasz się być zabawnym i widzisz tłum ludzi okrzykuje twoje imie. Jestem cipą i takim jak ja nie dorastasz do pięt więc zamknij tą swoją szanowną morde bo takie posty jak twoje przechodzą ludzką granice rozsądku. Jak ci sie cos nie podoba w moich postac jest książka próśb i zażaleń.
Magia czterech liter ssij.
Martinesz
17-03-2007, 22:58
starasz się być zabawnym i widzisz tłum ludzi okrzykuje twoje imie. Jestem cipą i takim jak ja nie dorastasz do pięt więc zamknij tą swoją szanowną morde bo takie posty jak twoje przechodzą ludzką granice rozsądku. Jak ci sie cos nie podoba w moich postac jest książka próśb i zażaleń.
Magia czterech liter ssij.
a chciałem być miły ^^ :D
poki, co na titani nudy, no, ale co sądzicie o wojnie IV vs. VR?
Skrzator
18-03-2007, 00:15
Jak widać Ga sie kozaczy tylko wtedy kiedy maja przewage liczebną ;).
Gdyby nie Ga gildia Iv by wygrała bo mają lepszą taktyke ale tak narazie to chyba dostaja po dupsku. (Nie orientuje się w statystykach).
Nie wiem jak z ogniem, ale jeżeli chodzi o poison to ten bug napewno nie działa, bo specjalnie próbowałem włazić w poisony jak mnie AS truły:P
Nudna jest ta Tibia :< nudy nudy nudy nudy nudy niechce mi sie grac bez kitu tak nudno ze niewiem co
PaTrYkOlEK
18-03-2007, 22:54
10~ fragow , dalej sie nudzicie? :D
Komisarzyk
19-03-2007, 00:19
10~ fragow , dalej sie nudzicie? :D
Nic ci do tego.
Gratulacje udanej bitwy.
Bardzo ale to "bardzo" ladne comba co niektore.
Fajny bot, ale spoko, my sobie poradzimy bez niego:)
w kazdej z open battle mielismy ladne comba czego dowodzi wasz wmv ;)
tym razem dopisalo troszke szczescia....
bylo ostro ale fajnie jak juz z Morita Wydalismy wyrok na Misiekmena i padl Dalej szlo juz jak po malse :P
Chyba niezdobylem zadnego fraga ale no coz wazne ze wygralismy opena.
Gratz dla sorca 2 fragy :P i to jeden solo :D
Vateriel dal rade ale zapytajcie sie Chunguito i Arrowa jak sie czuli gdy dostali mw na twarz odemnie i potem combo :P
Martinesz
19-03-2007, 14:52
lol, w jaki sposób 10 czy tam ile osób padło w odstępie jednej minuty? it's impossible! ma ktoś jakiś filmik, albo coś takiego?
nie wierze, że sypali się jak bombki w Czeczeni, co 3 sekundy lol
W dziale z filmami znajdziesz film zrobiony przez Wuie ale nie pokazuje on za wiele...
Co do bitki to gratz panowie z Eiv
na dobra sprawe ten filmik gowno pokazuje xD a napewno niewidac moich mwali an Chungito i Arrowa tym samym jak sie zucilem jak dizki na Vateriela i wypompowalem bp sd XD sausaushaushas
i niepadl >.< umial sie uchac
wuie walil sd we wszystkich mu sie przewijali lol
Za to widać jak używacie combo bota i ten msg joela "15:48 Joel Backman [146]: fixa combo bot pa selena ocksa"
lol, w jaki sposób 10 czy tam ile osób padło w odstępie jednej minuty? it's impossible! ma ktoś jakiś filmik, albo coś takiego?
nie wierze, że sypali się jak bombki w Czeczeni, co 3 sekundy lol
Polecam film "Antica Massacre" na hillsach, około 20 osób pada w przeciągu 40 sekund.
Niespodzianka sie udala morita, tak jak mowiles =) nie spodziewalem sie, ze tak nisko updaniecie, zeby mimo takiej przewagi lvlow combo bota uzywac :) ale co tam przynajmniej ciekawiej bedzie.
PS. chociaz w sumie taki styl wlasnie prezentuje eiv. hackowanie i cheatowanie. REEEESPECT
PS. chociaz w sumie taki styl wlasnie prezentuje eiv. hackowanie i cheatowanie. REEEESPECT
Natomiast jazda na dziesięciu ownerów jest całkowicie dozwolona...
Master Vilum
20-03-2007, 10:29
Mowisz o: Ancient BOlter, Ancient Sorcererr, Widakey?:>
Nawet Ancient BOlter opisywal swoj open battle ostatni jak walczyl.... a wtedy byl tylko Ancient Sorcererr online wiec czemu on opisywal swoj open?:D
Skrzator
20-03-2007, 10:48
Było mineło ale bolter na mnie nie grał xD bo by padł lol
Master Vilum
20-03-2007, 10:53
na dobra sprawe ten filmik gowno pokazuje xD a napewno niewidac moich mwali an Chungito i Arrowa tym samym jak sie zucilem jak dizki na Vateriela i wypompowalem bp sd XD sausaushaushas
i niepadl >.< umial sie uchac
cytuje "Moich mwali" i "wypompowalem bp sd" to kim gral Ancient BOlter? p[rzeciez on byl offline:D
Jednym słowem to co sie dzieje teraz na Titani to poprostu jedna wielka POMPA =)
<Hail Tgk Squad>
Hahaha nareszcie Kazadum dostało w tyłek. A tak sie jeszcze niedawno kozaczyliście. Żal mi was ;> Żal mi ciebie Vilumek
Jesli chodzi o moje wypowiedzi z mwallami Skad wiesz ze niegralem zadnym Noobem albo jakims charem ktorego niezauwazyles bo niemasz go w vipach ^^ ?Bolter mogl byc off ale ja niebylem :P
ja np ciebie na Openie i Genkotsu na oczy niewidzialem ico z tego ^^.
Szczerze nie obchodzi mnie sharowanie, możecie sobie sharować do woli, ale używanie combo bota, to tylko oznaka że chwytacie się za ostatnią deskę ratunku żeby tylko nas pokonać. Ale spoko, złamiemy wam tą deskę:)
Master Vilum
20-03-2007, 17:26
Hahaha nareszcie Kazadum dostało w tyłek. A tak sie jeszcze niedawno kozaczyliście. Żal mi was ;> Żal mi ciebie Vilumek
WoW tylko nie mow mi zaraz ze przez ciebie wygrealiscie open:D
Z botem to kazdy wygra powiem ci ale tak jak wspomnial Yapan
TA DESKE DA SIE ZLAMAC xDDDDDDD
-=Misiekmen=-
20-03-2007, 17:58
Szczerze nie obchodzi mnie sharowanie, możecie sobie sharować do woli, ale używanie combo bota, to tylko oznaka że chwytacie się za ostatnią deskę ratunku żeby tylko nas pokonać. Ale spoko, złamiemy wam tą deskę:)
Wyjąłeś mi to z ust...
-=Misiekmen=-
20-03-2007, 18:06
Tak jak gra czyimiś postaciami?
Tak jak gra czyimiś postaciami?
Tak jak skok na erigu o 40+ miejsc;]
-=Misiekmen=-
20-03-2007, 22:20
Tak jak skok na erigu o 40+ miejsc;]
Koksem jest :D
blablabla tak kochamy was wszystkich Uzywalem Bota ? tak? nie ? moze? choc bym mowil NIE i tak nieuwiezycie choc wy mowicie TAK sram na to bo niemacie dowodow ze uzywalem.
Gdy byl open najbardziej smialem sie z Miska jego nizdielismy an takie combo ze hoho a i tak sie zlozyl jak kaczka bez uhniecia sie gdy mial yellow Hmm a tak kozaczyl i kozaczy na Forum gdzie twoje PVP te slynne przetrwales tyle bitew.
To tyle mowcie co chcecie ja sram na to klucie sie i tak nic niewskuracie gdy my dostawalismy byla cisza nikt niekrzyczal GAURA MA BOTA Rostein TEz gdy wy dostaliscie szukace unas wszelkich bledow.
Jakos Niewidzialem Mority Krzyczacego Oni wygrali bo maja bota bo sharuja z 10 osobami ob wymieniaja sie charami madafaka Bo ONI TO OSZUKUJA
Mowisz o: Ancient BOlter, Ancient Sorcererr, Widakey?:>
Nawet Ancient BOlter opisywal swoj open battle ostatni jak walczyl.... a wtedy byl tylko Ancient Sorcererr online wiec czemu on opisywal swoj open?:D
Apropo Vilum nie namnie siedzieli Anglicy Cwaniaczku niemialem 10 ownerow sam otym wiesz i poco zaczynasz znow klutnie? zastanow sie co mowisz.
SAm sie przyznales an tsie ze Na paru akcjach nie ty byles ale Emzy albo ktos od ciebie z gildi na Vilumie.
Bolter, to żałosne że okłamujesz sam siebie że nie używaliście bota. Przecież joel przyznał to na filmiku którego zahostował wasz kochany seq (pozdrówka :*), a ty bezczelnie kłamiesz w żywe oczy;]
czy joel przyznal ze ja uzywam czy ze niektorzy a nie wszyscy ogarnij sie troche zanim cos powiesz cze.
Przeciez Bolter byl off na openie a na kim bylem to juz moja slodka tajemnica a zeby ciebie ubic nietrzeba mi bota na openie ciebie ani Viluma na Oczy niezobaczylem czyzbyscie trzymali sie z tylu ? baliscie sie czy poprostu broniliscie tyly
Szanuje Misiekmena za jego odwage 91 ek wyskoczyl i niestal stylu srajac w majtki przynajmniej nieboi sie ze zdechnie :* pozdro misiek
A od kiedy to zadaniem sorca jest stanie na 1 linii, lol? A to że mnie nie widziałeś, to twój problem, ja też wielu z was nie widziałem.
Silvaeris
21-03-2007, 02:22
Versus do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu8o
jeden z was przyznal ze od pierwszych bitew uzywaliscie botow do leczenia itd itp. co zreszta widac po unitach ;) a jak dobrze wiadomo stary unit stosowal ta sama metode dla wszystkich czlonkow wiec w czym problem ? ;o
versem na pierwszym open battle walczyl roggie, i to tez jest potwierdzone?
skoro wy sharujecie i botujecie to nie miejcie pretensji do innych~
versem na pierwszym open battle walczyl roggie, i to tez jest potwierdzone?
a kto wpisał te magiczne UTEVO GRAN MAS VIS ? hrhr
Skrzator
21-03-2007, 09:32
czy joel przyznal ze ja uzywam czy ze niektorzy a nie wszyscy ogarnij sie troche zanim cos powiesz cze.
Przeciez Bolter byl off na openie a na kim bylem to juz moja slodka tajemnica a zeby ciebie ubic nietrzeba mi bota na openie ciebie ani Viluma na Oczy niezobaczylem czyzbyscie trzymali sie z tylu ? baliscie sie czy poprostu broniliscie tyly
Szanuje Misiekmena za jego odwage 91 ek wyskoczyl i niestal stylu srajac w majtki przynajmniej nieboi sie ze zdechnie :* pozdro misiek
Widziałem Genkotsu na filmie anvanila i nie stał z tyłu a vilumka nie zauważyłem ;(
Dla mnie temat jest zamknięty bo każdy potrafi sobie odpowiedzieć na żałośne pytanie. Pozdrawiam
Komisarzyk
21-03-2007, 10:06
Przyznam ze w dzisiejszych czasach bardzo duzo ludzi uzywa bota. Tak sie dzieje pewnie niestety po naszej i po waszej stronie. Ale combo bot to juz na prawde przesada. Ale wojna to wojna wszystkie chwyty dozwolone :) Nie ma co dyskutowac bo nikt nie przyzna wprost ze botowal.
Vilumek uwaga bo Ty nie botujesz ; O
Master Vilum
21-03-2007, 13:28
Vilumek uwaga bo Ty nie botujesz ; O
Jestes zalosny:/
Nie martw sie narazie nie padlem wiec mi tam zwisa co myslisz takie smiecie jak ty mam daleko w dupie:)
Btw...miales wpasc po mnie na rl:< ciasto upieklem a ciebie nie ma:<
Widac ze jestes nierzopeiszczonym bachorem jak inni pozdro:)
-=Misiekmen=-
21-03-2007, 14:17
Lmao, kurwa, tak za*******ałem na redzie nawet. Biegnę z kratki na kratkę, dostałem combo, złożyłem się. Zapewniam Cię, że miałem prawie full hp, tylko, że wy, a dokładnie wasz bot zabił Misia w jedną sekundę ;(
Cały czas się wypieracie tego, że nie używaliście bota, na ostatnim openie, to dlaczego Joel, na waszym camie się do tego przyznał? Skończcie się ośmieszać. Nie jesteście w stanie nas pokonać w czystej walce, fair play. Powodzenia w następnej bitwie, EiV.
Morale naszej drużyny nie spadły, mogę Cię zapewnić, Bolter. Nie boję się paść, gdyż jest to tylko gra, w której raz sie wygrywa, raz się przegrywa. Dlaczego miałbym grać w grę, która nie sprawia mi przyjemności? Największą przyjemność sprawia mi zabijanie innych ludzi, a najbardziej was. Możliwe, że nigdy nie zdobędę żadnego fraga, nie obchodzi mnie to, jestem Knightem w dodatku low lvlem (biorąc pod uwagę osoby walczące w wojnie) czerpie z walki przyjemność, mam nadzieję, że wy także. :)
KAZADUM TILL I DIE _/
w biegu sdki dochodza do celu, mozna strzelac na battle :P
Fejkowiec
21-03-2007, 15:05
@Misiu~
Drzesz sie, ze uzywaja ,,CipBota'', a on jest legalny, moze chcecie zeby na wojnie go nie uzywano, ale...
W Wojnie jak W Milosci Nie ma zasad ;)
Moga atakowac na battle/hotkeyach i nie mozesz im tego zabronic :confused:
-=Misiekmen=-
21-03-2007, 15:18
@Misiu~
Drzesz sie, ze uzywaja ,,CipBota'', a on jest legalny, moze chcecie zeby na wojnie go nie uzywano, ale...
W Wojnie jak W Milosci Nie ma zasad ;)
Moga atakowac na battle/hotkeyach i nie mozesz im tego zabronic :confused:
Jeżeli, nie zrozumiałeś tego co napisałem, Cip BOT tak , combo BOT nie!
Skrzator
21-03-2007, 15:54
Wygrywaliście wy to o nic was nie oskarżaliśmy o żadne boty itp. a teraz wygrywamy my to mamy boty tbi.gg mc light hacki i bóg wie co jeszcze. A może w trakcie battłe ustawiłem sobie waypointy i lootowałem złoto z ludzi? ^^
Skończcie już ten marny temat.
btw. Misieq masz ok 1200~ hp nie wiem ile dokladnie. A z tego co wiem to nasze combo dochodzi do 3000hp ^.-.
-=Misiekmen=-
21-03-2007, 16:10
Wygrywaliście wy to o nic was nie oskarżaliśmy o żadne boty itp. a teraz wygrywamy my to mamy boty tbi.gg mc light hacki i bóg wie co jeszcze. A może w trakcie battłe ustawiłem sobie waypointy i lootowałem złoto z ludzi? ^^
Skończcie już ten marny temat.
btw. Misieq masz ok 1200~ hp nie wiem ile dokladnie. A z tego co wiem to nasze combo dochodzi do 3000hp ^.-.
My w przeciwieństwie do was, nie używamy botów. Dlaczego wciąż się tego wypieracie? Joel sam to powiedział.
P.S. Mam 1415 HP <szpan> ;)
Jestes zalosny:/
Nie martw sie narazie nie padlem wiec mi tam zwisa co myslisz takie smiecie jak ty mam daleko w dupie:)
Nie padles trxzymales sie z tylu A c do Scroopa sam powiedziales ze jak przyejdzie to poslesz brata zamiast siebie zeby otworzyl drzwi BUHSAUHSUAHSUASH
Sluchaj panie Misku Sam wiesz ze jesli masie combo bota to jesli niema osoby LEAADera combo niewalimy combo w twoim przypadku niewidzialem tego Naszego Joela ktory sie przyznal niby do Bota
Zapewniam cie na arrowa,chungui,nosferat,dano rivi,vateriel,gaura,Ty to byly osoby ktore bilem za pomoca CIP BOTA czyli kot keyow i sd na battle Wiec prosze Nieplacz jak male dziecko.:baby:
Jeszcze 1 panowie czy wy wiecie coto jest Ventr i ze mozna rownie dobrze zaznaczyc ofiare miec ja na ekranie i gdy ktos odliczy pierdolnac combo bez zadnego problemu anie zapomoca COMBO BOTa.
Widziałem Genkotsu na filmie anvanila i nie stał z tyłu a vilumka nie zauważyłem ;(
Dla mnie temat jest zamknięty bo każdy potrafi sobie odpowiedzieć na żałośne pytanie. Pozdrawiam
Na filmiku Anvanila Bieglem niedaleko ANvanila niewidzialem Genkotsu Only byl w zasiegu Anvanila ale skoro uciekal w lewo tzn ze NAsz kochany YAPAN s*******al jak sie da w strone Blue Djina gdzie juz sie szykowali zeby sie trapnac i niezginac poza tym niewidzialem zeby ktorys z tych tutaj kozakow KAZADUMOW wyskoczyl i zaczol bic ludzi tak jak np MisiekMEn ,Gaura,Chunguito,Nosferatu,Arrow choc to bardzo niski pall
U nass jakos Skrzat niestal z Tylu i klepal Sie nierozumiem waszych usprawiedzliwien to w takim razie KNightci maja stac na openie sami z przodu i probowac ubic knightow? bardzo dobry pomysl chlopaki kto uwas bedzie zadawal ten DMG jak wy Stoicie z tylu.
-=Misiekmen=-
21-03-2007, 16:42
Sluchaj panie Misku Sam wiesz ze jesli masie combo bota to jesli niema osoby LEAADera combo niewalimy combo w twoim przypadku niewidzialem tego Naszego Joela ktory sie przyznal niby do Bota
Zapewniam cie na arrowa,chungui,nosferat,dano rivi,vateriel,gaura,Ty to byly osoby ktore bilem za pomoca CIP BOTA czyli kot keyow i sd na battle Wiec prosze Nieplacz jak male dziecko.:baby:
A wy dalej swoje. Koniec tematu, my wiemy swoje, wy swoje, bye.
Master Vilum
21-03-2007, 16:55
Nie padles trxzymales sie z tylu A c do Scroopa sam powiedziales ze jak przyejdzie to poslesz brata zamiast siebie zeby otworzyl drzwi BUHSAUHSUAHSUASH
Jestes hmm... pierdolneity w mozgoczaszke:) nigdy tak nie powiedzialem wiec spoko a co do bota to wiem sam i najpierw spytaj sie Joela czy tak nie mowil:) ale widac ze duzo wiecie w tym EiV:) spoko raz mozna wygrac ale reszta jest nasza:)
Jestes hmm... pierdolneity w mozgoczaszke:) nigdy tak nie powiedzialem wiec spoko a co do bota to wiem sam i najpierw spytaj sie Joela czy tak nie mowil:) ale widac ze duzo wiecie w tym EiV:) spoko raz mozna wygrac ale reszta jest nasza:)
Tak tak Vilumku wszyscy od ciebie padniemy ajk zawsze OKEY.
Wiem co mowil Joel ^^ Slepy niejestem i niejestem tak poinformowany jak wy ze Arn sie przyznaje do czegos a wy dalej mowicie ze to nieprawda buhsahshas
I wiem ze szie nieprzyznasz na Forum bo bys wyszedl na cipke ja wiem co slyszalem ZAluje ze NIENAGRALEm ^^ Okey Czesc Koniec tematu.
Na filmiku Anvanila Bieglem niedaleko ANvanila niewidzialem Genkotsu Only byl w zasiegu Anvanila ale skoro uciekal w lewo tzn ze NAsz kochany YAPAN s*******al jak sie da w strone Blue Djina gdzie juz sie szykowali zeby sie trapnac i niezginac poza tym niewidzialem zeby ktorys z tych tutaj kozakow KAZADUMOW wyskoczyl i zaczol bic ludzi tak jak np MisiekMEn ,Gaura,Chunguito,Nosferatu,Arrow choc to bardzo niski pall
U nass jakos Skrzat niestal z Tylu i klepal Sie nierozumiem waszych usprawiedzliwien to w takim razie KNightci maja stac na openie sami z przodu i probowac ubic knightow? bardzo dobry pomysl chlopaki kto uwas bedzie zadawal ten DMG jak wy Stoicie z tylu.
Lol człowieku, ty masz jakiekolwiek pojęcie jak grać sorcerem/o taktyce? A żebyś wiedział, s*******ałem do djinna że hoho, bo taki był rozkaz, a rozkazy nie są po to by je olewać, tylko je wykonywać. Szczerze? Nie mam sobie NIC do zarzucenia w tym open battlu, NIC.
Master Vilum
21-03-2007, 17:20
Tak tak Vilumku wszyscy od ciebie padniemy ajk zawsze OKEY.
Wiem co mowil Joel ^^ Slepy niejestem i niejestem tak poinformowany jak wy ze Arn sie przyznaje do czegos a wy dalej mowicie ze to nieprawda buhsahshas
I wiem ze szie nieprzyznasz na Forum bo bys wyszedl na cipke ja wiem co slyszalem ZAluje ze NIENAGRALEm ^^ Okey Czesc Koniec tematu.
Powiem ci jedno....Sypiesz sie jak bombki w Czeczeniu Ignored xD
Master Vilum
21-03-2007, 17:23
Lol człowieku, ty masz jakiekolwiek pojęcie jak grać sorcerem/o taktyce? A żebyś wiedział, s*******ałem do djinna że hoho, bo taki był rozkaz, a rozkazy nie są po to by je olewać, tylko je wykonywać. Szczerze? Nie mam sobie NIC do zarzucenia w tym open battlu, NIC.
Potwierdzam ale lepszy brecht byl jak Saint padl tam muahahha:D
Brecht miales bo nie ty pomyslales tylko Rostein gdyby rostein niemogl zucac Mwali to by niepadl BUhshahsahsh Ja mialem brecht z was jak to kozacyzliscie na Forum Puzniej sypaliscie sie jak bombki w Czeczeni apotem S*******aliscie jak Kurczaki to byl dopeiro Brechcior ZE HOHO
Dobra Yapanku ty i twoja Taktyka Probojcie dalej zabic kogots kogo nawet niewidzicie na ekranie powodzenia twoich Openow w takim stylu.
Niepotrafie sobie teog wytlumacyzc jak masz wygrac open stojac z tylu i co ? czekac az knighci padna a wy zaczniecie uciekac >.< .
Mam pojecie jak Grac sorcem Uwiez mi i jak widac lepsze niz ty na w twojej poprzedniej sytuacji mogles bic lv a nie stac na tym 100 non stop eh jakos Vilum potrafil wbic ten 1 lv wiecej a twoja taktyka mowila stujmy nadal na Saigai i patrzmy czy moze sie loguja czy cos kombinuja Stojmy Z TYLU i czekajmy dalej Taktyka osobista czy gildiowa?
Chyba osobista bo reszta sorcow wybiegala i Probowala Zabic CHocby Mawwe ktory mial 4 razy Redziora wystarczyl twoj lub viluma Sd zeby go dobic.
unas jest przyklad Wuie ktory Pobiegl za Arnem pierw gdyby biegl z nami I bil Vateriela Kolejna Osoba do kolekcji by byla a arna i tak zostawili niewiem czemu przeciez bylo ich z 7 tego nierozumialem mogli go zniszczyc :P
Moze obiecal im piwo XD
1 lvl zbyt wiele mu nie dał... 5 lvli też nie da, a na to trzeba trochę czasu i pracy, raz ze jest wojna, a i ja nie zawsze mam czas żeby expić. A skoro zysk mały a ryzyko duże to po co się angażować?
Tak wogóle kto powiedział że ja nie widziałem nikogo na ekranie? Cały czas w czasie walki widziałem was, i na*******ałem;] A że większość z was mnie nie widziała/nie miała jak mnie lutować, to już jest wasz problem, ja nie potrzebuję więcej niż 1 człowieka na ekranie, a bo po co, i tak walę 1 sd na turę, czyż nie?Jak się poduczysz trochę grać sorcem to może zrozumiesz na czym to polega.
1 lvl zbyt wiele mu nie dał... 5 lvli też nie da, a na to trzeba trochę czasu i pracy, raz ze jest wojna, a i ja nie zawsze mam czas żeby expić. A skoro zysk mały a ryzyko duże to po co się angażować?
Tak wogóle kto powiedział że ja nie widziałem nikogo na ekranie? Cały czas w czasie walki widziałem was, i na*******ałem;] A że większość z was mnie nie widziała/nie miała jak mnie lutować, to już jest wasz problem, ja nie potrzebuję więcej niż 1 człowieka na ekranie, a bo po co, i tak walę 1 sd na turę, czyż nie?Jak się poduczysz trochę grać sorcem to może zrozumiesz na czym to polega.
Waliles chyab z GFB a nie Sd ^^ i moze kogos trafiales.
Skonczmy temat szkoda sie klucic wygralismy Ta Bitwe wojna sie nieskonczyla Gramy dalej.
Juz raz powiedzialem, jak dasz mi adres albo ktos Cie sprzeda to przyjade, nie mam zamiaru przyjezdzac i Cie caly dzien szukac po wsi bo to nie ma sensu. Jezeli jestes taki odwazny jak mowisz to napisz mi adres na prv i sie przekonasz jaki jestem slowny ;o
18:39 Scroopy The Master [32]: na forum napisal
18:39 Scroopy The Master [32]: ze upiekl mi ciasto a mnie nie ma : (
18:39 Scroopy The Master [32]: to chce przyjechac i skosztowac
18:40 Scroopy The Master [32]: ale mam nadzieje ze to makowiec
Vilumek biegiem do cukierni po makowca, moze udobruchasz Scroopa xD
Gaura ma lepszy pvp niz genkotsu i vilum , jakos nie byl z tylu, tylko w drugiej lini cos mi sie wydaje jednak ze raczej miejsca sorca nie jest na koncu :)
Przecież są tylko 2 linie;)
Mylisz sie sa 3
1 Knighci
2 Sorce i Palle
3 Tchurze ty byles w tej ostatniej sausahsuhauhsa
Master Vilum
21-03-2007, 23:12
Morita twoj tekst do Sarkusa byl zalosny tak samo jak ty:)
Latim3rid
22-03-2007, 11:29
Nie bylem tam i nie widzialem jak padali, ale niemozliwoscia jest uzywanie battle/hotkeyow na openie gdzie masz 30 osob na screenie. Zaznaczyc goscia i uderzyc hotkeyem w tlumie, pierw go znajdz wtedy mozesz uderzyc ale chwila czasu minie do tej pory wiec nie wierze w to ze to bylo zwykle zgranie calego EiV gdyby uslyszeli komende na vencie przyladowo "Wszyscy w Misia" watpie zeby kazdy walnal w niego w tej samej chwili, bo musial by go przeciez odszukac, ale nie wiem czy bylo duzo wiary na screenie wiec nie bede za duzo gadal.
Jednak po tym co pisza wszyscy, i po tym ze Joel sie przyznal sadze ze to bylo, Z combo znane z Berylii. *********** hm?
GL Kazadum
Morita De'Vrie: Huhu Quaras
Vers~ Dead :<
Quary sa zle i niedobre kolejny ded od zlych potworow
tak zasluga mority, ze stary przypadkiem mi kabel od neta wyrwal z gniazkda :|
Tezm ialem ostatnio przypadek reset kompa i zle skonczylem ale NVM
Ponowne starcie z GA o.O
Szkoda ze Dima mial bota :< smieszne male yellow po 3 sd mial :P
Szykuje sie jakas nowa wojna?
Master Vilum
24-03-2007, 12:23
Ponowne starcie z GA o.O
Szkoda ze Dima mial bota :< smieszne male yellow po 3 sd mial :P
Nastepna wojna czy co?
Grchw1916
24-03-2007, 13:15
Nastepna wojna czy co?
Szykowala sie, ale juz jest all 'okej' na szczescie
hieh wojna na furorze jest o wiele ciekawsza niz ta tutaj ;<
Zgadzam się ;) Najlepsza jest na Novie.
Martinesz
26-03-2007, 14:01
hieh wojna na furorze jest o wiele ciekawsza niz ta tutaj ;<
to idź expić, to może troche się poganiasz ;p i wojna będzie ciekawsze, zawsze o ten jeden frag ;))
Zgadzam się ;) Najlepsza jest na Novie.
Poki co nie mamy co marzyc o takiej wojence jak na Novie. Ale w przyszlosci to kto wie... Bedzie ciekawie:D
to idź expić, to może troche się poganiasz ;p i wojna będzie ciekawsze, zawsze o ten jeden frag ;))
gdzie mam byc i kiedy zebyscie mnie zaatakowali ? ;o!
Skrzator
27-03-2007, 10:00
no panowie panowie ZIeeeeeeeewa
ale smiechy juz nikt sie niekluci i temat ucichl XD
Pozdro @
Kolos from rodos
28-03-2007, 20:48
ale smiechy juz nikt sie niekluci i temat ucichl XD
Pozdro @
no fakt;p ale tak samo jest z wojną;)
Ano sie wszyscy pochowali:(
Yapan smiechowy filmik na youtube xD a ten Sputnexx to co za noob boze >.< leczyl sie majac 100hp zal na takich ludzi patrzec
gz fragow i filmiku
To się nazywa <panika mode on> :P
Martinesz
30-03-2007, 14:50
Yapan smiechowy filmik na youtube xD a ten Sputnexx to co za noob boze >.< leczyl sie majac 100hp zal na takich ludzi patrzec
gz fragow i filmiku
szkoda, że nie pokazał all fragów :< anyway fajny filmik :P
Yhm widze Vers ze cie Quary nie nawidza:D:D
Yhm widze Vers ze cie Quary nie nawidza:D:D
zarobilem na nich wiecej niz wydalem na blessy =) tak czy inaczej, ten dead wczorajszy jest pierwszym z mojej winy, a nie przez gowniany net, wiec nawet taki zly nie jestem
Yea to jest to. Ja tez zawsze bylem bardziej zly na dedy po kickach niza po tych ktore byly z mojej winy:D
Master Vilum
01-04-2007, 11:34
Gaura padl ;o
Latuz, Joel Backman, Fummlan, Vazz padli w trapie:-)
Prima Aprillis xD
Dziwne czemu sorce i druidy tak szybko xpia, przeciez pallem mozna walic tak szybko jak sorc i druid na poi ;oo
Silvaeris
01-04-2007, 17:25
Dziwne czemu sorce i druidy tak szybko xpia, przeciez pallem mozna walic tak szybko jak sorc i druid na poi ;oo
yhy
a najt jest overpowered !!!11oneoeneleven
generalnie uwazam, ze to pytanie nie ma zadnego sensu. Co ma szybkosc expienia sorca do szybkosci expienia palla. Zadnej zaleznosci tu nie ma. Pytanie chyba powinno brzmiec "dziwne czemu pal nie expi tak szybko jak sorc", a nie "dziwne czemu sorc expi tak szybko"
Master Vilum
02-04-2007, 09:33
N-u-d-y:-)
matura - przygotowania ;s
HAHAH ale na tibie ty zawsze znajdziesz czas:P:P
Martinesz
02-04-2007, 19:12
good luck :S
good luck :S
E tam damy rade co nie Mori?:D co tam maturka, takie tam jakies gowienko:P a tak na serio to wlasnie sie kwiecien zaczal i biore sie za gruntowne powtorki, kiedys tzreba:P -.- jebana matura:D
Ja za rok >: @ wkazdym razie gl nablety!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.