PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7

Kashtan
04-03-2007, 23:54
najpierw to trzeba zwołac ekipe a potem sie pomysli ja teraz gram na kelterze i jest OK serwer br troszku jest polakow mniej ale ta sa i nikt nikogo nie bije looz dla kazdego ogolem nice serwer

Kashtan
05-03-2007, 00:00
Wez Do Reki Gruby Kij I Pier**lnij Swe W Ryj. Bij Go Mocno, Bij Go Rowno, Przeciez Wiesz Ze Bijesz Gowno

Sephil
05-03-2007, 02:15
http://img261.imageshack.us/img261/3210/100of3.jpg
_/

Waldo1910
05-03-2007, 08:23
00:30 Valdes'ocw [100]: 00:30 You advanced from Level 99 to Level 100.
:baby:

wrogonastawiony
05-03-2007, 09:19
Arnoo odzyskal wolnosc i juz widac rezultaty 98 wbity. Wie ktos moze czemu tu gra? Bo to jego najwyzszy lvl czy tez moze dostal juz hunta na beryli?

Tak.. na Berylii trwa wojna. Coś mi tu nie pasuje z Arnoo, wydaje mi sie ze to podpucha, troche poexpi i padnie ;]

Kashtan
05-03-2007, 09:23
i co mu to da ze ma ten 100 i tak padnie> na screen pozdrawiam Elite Sephil selnełem ta postac na 67lvl ;] moj char

wrogonastawiony
05-03-2007, 09:28
No ładnie ! Czego my sie tu dowiadujemy ? :P

Sephil
05-03-2007, 09:30
podwójny ......................

Sephil
05-03-2007, 09:31
i co mu to da ze ma ten 100 i tak padnie> na screen pozdrawiam Elite Sephil selnełem ta postac na 67lvl ;] moj char

coś mi tu nie pasuje :p

Pavvulonik
05-03-2007, 10:37
Jak juz sie zgrupujecie to na dobry poczatek wojny proponuje mitzuma na expowisku dorwac

Kashtan
05-03-2007, 13:52
coś mi tu nie pasuje :p

Elite Sephil to moj char :P ja ci go selnełem

Rzeszow
05-03-2007, 14:13
gz elite i valdek :D
odstawilsicie mnie :( i to ostro ...

YOurs Veav:*

MUel lan piczo gralbys na xerenie a nie na jakims sy**** npvp-.- kozaku jeden ;D

wr00n
05-03-2007, 14:15
Jak juz sie zgrupujecie to na dobry poczatek wojny proponuje mitzuma na expowisku dorwac

A czemu tlyko mitzuma? Najlepiej sciagnac kilka osob wpada na expiwosko 5 albo 6 kolesi od nas i sciaga jednego. Na drugie expowisko wpada 6 innych i scaiga drugiego i tak dalej az zabraknie nam ludzi.
Edit : Wszystkie te akcje mialyby miejsce w tym samym czasie.

Deemer
05-03-2007, 15:45
Ci co maja hunty powinni robic sneak attacki a ci co nie maja huntow powinni expic az hunty dostana i potem robic sneak attacki z reszta.

Właśnie. To byłoby teraz najlepsze i NAJMĄDRZEJSZE rozwiązanie.

zostawilem xereny bo nie ma sensu tam grac .
Szwedi dominuja serverem i nic tego nie zmieni , za duze lvle juz wbili .

Bez sensu byłaby bezczynność. Nie szkoda ci czasu i wysiłku jaki włożyłeś w tego chara? "Tamci" zniszczyli ci przyjemność grania nim więc głupotą byłoby odstawienie go na bok. Jeśli nadarzy się okazja powinieneś go wykorzystać do zemsty. Nic nie ryzykujesz. Co za różnica czy grając na Neranie masz 92 EK z Xereny czy trochę niższego? Powinieneś się nim pobawić, NIC nie możesz już stracić a WIELE możesz zyskać. Nawet jeśli "za duże lvle już wbili" i war nie przyniesie skutku to przynajmniej będziesz wiedział że zrobiłeś co mogłeś.

@WrOOn, Rzeszow, Kashtan i niektórzy inni
Dobrze kminicie :D

@EDIT
A tak przy okazji, ktoś zajmuje sie organizacją przyszłej wojny? Żeby tylko nie skończyła się głupim gadaniem. Bonk zrobił to forum?

Rzeszow
05-03-2007, 16:13
najlepiej pogadac z wszystkimi polakami, Skramer co dzingi sadzi o wojnie ??
dla wielu polakow jest on niepisanym przywodca.

Co do ludzi skoro mowicie ze ten serwer nie jest do grania to co wy jeszcze tam robicie. Wszedzie sie da grac ale jak wbijesz za duzy lvl to "hanted" sie jest. Jak nie bedzie okolo 50~ ludzi to nie ma nawet wojny co zaczynac.
A mitzum mitzuma je*** co to jemu 1 zgon odrobi w 4h. Jak napaczatku bic to tych co "jakims cudem" h-lvl wbili typu blokkah, hampish itp.

Przykladajac ze zaczniemy wojne pl vs. sve to nie ma chu*** zeby Polacy w niej nie uczestniczace nie byli by hanted.
NArazie najwazniejszym rozwiazaniem bylo by expic i zarobic spora sume kasy. zeby na mf uhy sd etc. bylo.
A jak oni zrobia PIT i polacy dadza im po 250 k to nie ma szans zebysmy wygrali : oni do nas z sd a my w nich z wanda ;d

i trzeba duzo przemyslec gdzie uciekac po snake atakach ;d typu desert quest, i podstawiac tam noob chary z zaopatrzeniem (lepszym miejscem bylo by hg bo kazdy moze tam wejsc).
TO moje zdanie na temat wojny, ja bede ucczesniczyc bo przesada jest dostanie hunta za to ze ktos ma wiekszy lvl i znajomosci.

wr00n
05-03-2007, 16:55
Właśnie. To byłoby teraz najlepsze i NAJMĄDRZEJSZE rozwiązanie.

Bez sensu byłaby bezczynność. Nie szkoda ci czasu i wysiłku jaki włożyłeś w tego chara? "Tamci" zniszczyli ci przyjemność grania nim więc głupotą byłoby odstawienie go na bok. Jeśli nadarzy się okazja powinieneś go wykorzystać do zemsty. Nic nie ryzykujesz. Co za różnica czy grając na Neranie masz 92 EK z Xereny czy trochę niższego? Powinieneś się nim pobawić, NIC nie możesz już stracić a WIELE możesz zyskać. Nawet jeśli "za duże lvle już wbili" i war nie przyniesie skutku to przynajmniej będziesz wiedział że zrobiłeś co mogłeś.

@WrOOn, Rzeszow, Kashtan i niektórzy inni
Dobrze kminicie :D

@EDIT
A tak przy okazji, ktoś zajmuje sie organizacją przyszłej wojny? Żeby tylko nie skończyła się głupim gadaniem. Bonk zrobił to forum?

Ja sie zajme organizacja jak wbije 80 jezeli nikt sie nie zajmie do tej pory. Wy tez expcie pogadamy jak bedziemy mieli lvl.

Rzeszow
05-03-2007, 16:58
muel lan - picza nad piczami :D pamietasz stara xerene i pogaduchy na vnt ? to byly czasy peace and love. Wracaj do nas i walcz palo .

wroon a ty jaki masz lvl ? i ile ci to zajmie ? i najwazniejszym jest teraz expi i kasa bo bez kasy to chuj***

Kashtan
05-03-2007, 17:38
Trzeba zrobic jakas liste ja i moj real ja 42 rp on 37 sork :P

Skramer
05-03-2007, 17:48
Mój Veavie.
Chciałbym Ci oznajmić, iż Dzingi i reszta starego Inferno sięboją <w końcu to polacy>. Mam zamiar zrobić gildie 80+ lvlowych postaci. Nie mniejszych.. Samych polaków. Nie bede robił wojny, bo nie jestem dobrym strategiem. Osobiście sam uważam że predzej czy później padniemy od swe za nic.
Chciałbym również oznajmić, iż me gg ma numer 4220894. Jeśli ktoś z xereny który ma tam dobrego chara chce mi coś powiedzieć nie krępujcie sie pisac.. Tylko na SAMYM POCZĄTKU napiszcie że chodzi o xerene.

Cyao
/.Rotfl

Mispex
05-03-2007, 17:54
Mój Veavie.
Chciałbym Ci oznajmić, iż Dzingi i reszta starego Inferno sięboją <w końcu to polacy>. Mam zamiar zrobić gildie 80+ lvlowych postaci. Nie mniejszych.. Samych polaków. Nie bede robił wojny, bo nie jestem dobrym strategiem. Osobiście sam uważam że predzej czy później padniemy od swe za nic.
Chciałbym również oznajmić, iż me gg ma numer 4220894. Jeśli ktoś z xereny który ma tam dobrego chara chce mi coś powiedzieć nie krępujcie sie pisac.. Tylko na SAMYM POCZĄTKU napiszcie że chodzi o xerene.

Cyao
/.Rotfl

Ja sie nie boje!:D

Skramer
05-03-2007, 18:28
A co z resztą? Jedna osoba to nie wszystko.

wr00n
05-03-2007, 18:47
Ja mam 36 wlansie sie robi 37.

Deemer
05-03-2007, 18:51
Ja sie nie boje!:D

I bardzo mądrze :D:D:D

Bać powinni się ludzie którzy chcą tu pograć i nie chcą wojny. A co do tych którzy już zostali przegonieni i też im się do walki nie śpieszy, są pewnie niewtajemniczeni w to co się tu dzieje, albo... no... no nie wiem co jeszcze. ...Głupi? Tylko to mi przychodzi na myśl.

@UP
Gz, go go go to 80 :)

Rzeszow
05-03-2007, 19:13
veav 60 lvl aaiun ostry 56 lvl sonil 41 lvl do dyspozycji. ale i tak sie do twojej gildi nie zalapie bo nie mam 80 lvl :(:( :( ;(

Vrith
05-03-2007, 19:24
Po co grac na xerenie , poszedlem z Lan'nii na demki no i wpada Xazez]i zaczyna nas bic X( . My prosimy jak lamki zeby przestal krzyczac :stop , i pay , reason? . Nadal nas bil (non top sd i ue) no i powiedzial "stop" troche to bylo podejrzane ,wymyslil jakis powod ze zabralem jakies b robe czy cos w tym stylu i jak bylismi zajeci rozmowa walnol 2 ue ;-). Lan padl na 1 hit ja sie jakos wyuhalem ale co chwile potem wpadl Nargoriel i mnie dorwali , to ze bylem po hacku nie mialem nic do stracenia i wywalielm bp do wody.Nastepnego dnia podejrzewam ze 2 owner Xazeza mnie przepraszal.
I po co grac na tym swiecie?Nonsens.:)

Hail Nerana!

Rzeszow
05-03-2007, 19:26
walczyc . !!kiedys chciales skopac dupe sve a teraz co ? na npvp syfie grasz gdzie 10 lvl moze z wami expic na hydrach ;d

wr00n
05-03-2007, 19:28
@up
No i nie chcial bys im teraz za kare dojebac jeszcze na odchodnym?

@skramer
Po co robic gildie? Gildia to jest spis ludzi do hunta lepiej zalozyc ventrillo i tyle.

Kashtan
05-03-2007, 19:59
Panowie jakies konkrety bijemy czy nie bo jak narazie to konwersacja zero decyzji co robimy dajcie jakies propozycje ja jestem za stworzeniem listy tych ktorzy chca pomoc

wr00n
05-03-2007, 20:06
koles ale z tym 40 levelm to ty padasz na hita. Ja juz podalem kilka konkretnych propozycji , mianowicie:
-h levle hunted niech dograja sie na otsach a potem niech robia sneak atacki
-zalozmy ventrillo dla wszystkich przeciwko swe i tam gadajmy podczas expa
-expmy jak pojebani by nie mogli nas tak latwo zdmuchnac.

Koniec.

Skramer
05-03-2007, 20:06
@wr00n
Jak już zapewne czytałeś, gildia ma nie być do wojny tylko do szacunku, bym wprowadził kilka ultimatum, pierw trzeba pogadać a dopiero potem użyć siły.

Jeśli możecie i macie czas to napiszcie mi tutaj liste osób którzy chcą pomóc wraz z ich lvlami, i ile grają w tibie.

Kinda Skramer 8o

Mispex
05-03-2007, 20:19
Skramciu co ci da czekanie?
Ultimatum? Oni cie wysmieja z tego co slyszalem za pare dni ma byc jeszcze gorzej i bic nie beda tylko Elite Sephila i Dzingiego reszta(50+ lvl'e Polacy beda hunceni za nic)

SarenDiabel
05-03-2007, 20:25
Elo elo, patrze ze rozkminiacie cos o wojnie :) Moim zdaniem niech znajdzie sie jedna odpowiedzialna osoba i zbierze chetnych ludzi lvl 80+. Wtedy zastanowcie sie Jak bedzie ta wojna wyglądała, Cy bedziecie wychodzic na open battle? czy tesh bedziecie sie dobierac pokolei to szwedow. Ci co maja zamaiar brac udział w wojnie musza posiadac TS. Szczerze to watpie ze Wojne mozna wygrac, jedyne co mozna tu zrobic to zniszczyc ten serwer, tak jak to sie dzieje na Furora. NIszczyc go az szwedzi dadza nam wolnosc.
Pozdro

Mispex
05-03-2007, 20:28
jakie 80+ lvle liczy sie kazdy kazda osoba tylko na przewage liczebna mozemy liczyc..

SarenDiabel
05-03-2007, 20:31
Jak Kazdy sie chce bic to niech powstana 2 gildie, jedna bedzie od 30 lvl a druga od 80+. Nie mozna tracic fragow podczas wojny przez 40 lvli

Skramer
05-03-2007, 20:32
Gadać z noobami z xereny żeby zrobić wojne.. Rotfl. Oni nic nie kumaja.. Czemu ma być gorzej? Kto ci to powiedzial? co ma sie dziac?

Im so scared:confused: :confused:

Mispex
05-03-2007, 20:35
Niewazne kto ale chyba nie zmyslal,jezeli nie masz zamiaru isc to sie tu nie wypowiadaj.

SarenDiabel
05-03-2007, 20:38
[QUOTE=Skramer;1302464]Gadać z noobami z xereny żeby zrobić wojne.. Rotfl. Oni nic nie kumaja..

Skad wiesz ze nie kumaja? moze jednak czaja co sie tu dzieje

wr00n
05-03-2007, 20:43
@wr00n
Jak już zapewne czytałeś, gildia ma nie być do wojny tylko do szacunku, bym wprowadził kilka ultimatum, pierw trzeba pogadać a dopiero potem użyć siły.

Jeśli możecie i macie czas to napiszcie mi tutaj liste osób którzy chcą pomóc wraz z ich lvlami, i ile grają w tibie.

Kinda Skramer 8o

A ja ci mowie jaki szacunek ? Masz 2 razy mniejszy level jestes dla nich smieciem. Po co robic gildie zobacza : " o ta gildia expi moze byc zagrozeniem zrobmy z nimi to co z atomic "power" " I bedzie koniec twojej gildi a tak jak bediemy mieli serwer ventrillo lub teamspeak to mozna sie tam dobrze poznac wymieniac poglady podczas expa ustalac taktyki umawiac sie na walki na otsach itp.

Ja chce pomoc 37 ms lvl. Gram z kolega gramy od 5h w tygodniu do 15 w weekend zaczelsimy w tamtym tygodniu. Przydalby sie bloker na hydry.

SarenDiabel
05-03-2007, 20:49
Ja dzisiaj pacc zamowilem i jutro gdzies dojdzie to moge ci pobloczyc

Mispex
05-03-2007, 20:52
Wroon jakbys mogl msg to me na gg(8283655) sprawke mala mam

wr00n
05-03-2007, 21:18
Ja dzisiaj pacc zamowilem i jutro gdzies dojdzie to moge ci pobloczyc

Nie chce nic z loota chce tylko pokrycie kosztow mfow. Jak ci to odpowiada to mozemy huncic poki nas nie wyjebia. A i przydalby sie jeszcze driud bez "duzych wymagan" niekotrzy powinni sie zorientowac ocb.

SarenDiabel
06-03-2007, 00:28
Jaki masz nick?

enderty
06-03-2007, 14:35
ej tak w ogole to widzieliscie ten thread z odejsciem gamio? falcon w nim zaszantazowal PTD ze ujawni ich sekrety i juz mitzum zrobil threada aby falcon sie z xuva skontaktowal lol
widac ze tylko szantazu sie boja PTD
ciekawe co chcial falcon ujawnic :p moze to ze PTD botuja i ujawnic ich noobchary? :p moze ze sharuja? :p lol

wr00n
06-03-2007, 15:18
raczej nie to bo tego by sie tak nie obawiali bo ciezko jest udowodnic ze ktos sharuje. Sare moj name masz na priv.

SarenDiabel
07-03-2007, 00:51
Co tak cicho :P ? i jak macie jakis plan zwiazany z wojna??

Mispex
07-03-2007, 09:09
Co sie tak wojna interesujesz jak i tak nie masz zamiaru isc..

Skramer
07-03-2007, 23:00
Sarendial ciesz sie ze jestes free.. znajac zycie pograsz z miesiac i cie uwala za cos. Co do Berserker Ostrzy, pozdrowienia dla Ciebie za PA z Mitzumem na koledze z Guild. I btw. Nigdy nie poznałaś/eś (zależy który owner) naszej guild. A jeśli uwazales/as ze jestesmy "ciotami i debilami" to czemu jak cie wyjebalem tak bardzo chciales/as wrocic? Prawda boli. Zawsze to powtarzalismy i zawsze bedziemy to powtarzac.. dla nas Inferno to była grupa około 10 osób.. Ciebie tak naprawde w niej nie bylo.. tak jak wielu osób..

@sarendial
Uważaj na swe bo nigdy nie wiadomo czy beda chcieli ci wsadzic noz w plecy.. Padles na hydrach za nic.. uwazaj lepiej na nich..

SarenDiabel
07-03-2007, 23:33
NIech mnie tylko rusza to dla mitzum taka wojne odpierdole ze do siostry bedzie mowil ,, Prosze pani jak ja sie nazywam". Pozdro

wr00n
08-03-2007, 00:13
Sarendial ciesz sie ze jestes free.. znajac zycie pograsz z miesiac i cie uwala za cos. Co do Berserker Ostrzy, pozdrowienia dla Ciebie za PA z Mitzumem na koledze z Guild. I btw. Nigdy nie poznałaś/eś (zależy który owner) naszej guild. A jeśli uwazales/as ze jestesmy "ciotami i debilami" to czemu jak cie wyjebalem tak bardzo chciales/as wrocic? Prawda boli. Zawsze to powtarzalismy i zawsze bedziemy to powtarzac.. dla nas Inferno to była grupa około 10 osób.. Ciebie tak naprawde w niej nie bylo.. tak jak wielu osób..

@sarendial
Uważaj na swe bo nigdy nie wiadomo czy beda chcieli ci wsadzic noz w plecy.. Padles na hydrach za nic.. uwazaj lepiej na nich..

Co ty jestes pojebany? Ile raz mam kurwa powtarzac ze zerkiem graly 3 osoby ? Paulina
pawel i ja (wbilem moze 2-3 mln expa) . To nie ja robilem pa ani pawel tylko paulina i miedzy innymi za to nie sharuje z nas nikt juz z nia. Ja nie pisalem ze chcialem wrocic moze pawel pisal albo paulina ale nie ja bo ja juz wtedy nie gralem ani na krotko przed pa tez nie gralem. Gdzie napisalem ze wszyscy z inferno to cioty? Napisalem ze wiekszosc to cioty bo to prawda tak samo jak jest teraz. Z inferno lubilem i dalej lubie tylko kongrusa dzingiego(choc go prawie nie znalem) zokosow demolitiusa bonczka (choc go prawie nie znalem) azunitha elenrosa (choc go prawie nie znalem) jezeli o kims zapomnialem to przepraszam wyedytuje . To jest prawda a wiec sie kurwa zamknij chcialem pomoc w wojnie i zrobic chara ale kogos takiego jak ty to predzej bym pomogl zabic niz wyzwolic. Zawsze bede lojalny wobec tych ktorych szanuje ty do tego grona nie nalezysz. Mnie zadna prawda nie boli bo gram tak zeby nie wstydzic sie potem swoich zachowan, a ty idz zrob gildie dla 80 leveli na pewno bedziesz swietnym liderem.

Mispex
08-03-2007, 10:49

@sarendial

Ja poznalem Inferno w pelni:) zgodze sie na poczatku byla bardzo dobra pomocna gildia potem to sie zmienilo...na szczescie szybko opuscilem ta spolecznosc:)

NIech mnie tylko rusza to dla mitzum taka wojne odpierdole ze do siostry bedzie mowil ,, Prosze pani jak ja sie nazywam". Pozdro

mam nadzieje ze fast cie uwala:P

Votam
08-03-2007, 16:44
Huahuahsuahsuahsuahsuahsuahaaa !!! Co za nOOby!!! omg
Chcieliscie zaczac wojne z PTD, ale ja wiedzialem ze takim ludziom niemoze sie to udac, a teraz sami chcecie sie pozabijac. Nawet niezrobiliscie kroku w kierunku jej zorganizowania a juz sie zaczynacie klucic. Zaczynacie. A co bedzie potem.
Naabki jestescie i tyle.

Wasz kochający
Votam :]

Mispex
08-03-2007, 19:02
Nasz Drogi Kochający Votam'ie bardzo cie prosze dowiedz sie najpierw co to znaczy nOOb wiem ze to bardzo trudno no ale niestety...
Co do klotni to jest klotnia 2 osob ktorzy mieli juz konflikt dawno:P

Sephil
08-03-2007, 20:27
Huahuahsuahsuahsuahsuahsuahaaa !!! Co za nOOby!!! omg
Chcieliscie zaczac wojne z PTD, ale ja wiedzialem ze takim ludziom niemoze sie to udac, a teraz sami chcecie sie pozabijac. Nawet niezrobiliscie kroku w kierunku jej zorganizowania a juz sie zaczynacie klucic. Zaczynacie. A co bedzie potem.
Naabki jestescie i tyle.

Wasz kochający
Votam :]

hail Siedlce _/

hehe [;
i tak wiadomo ze nie bedzie zadnej wojny czy nawet walki nie wiem po co wszyscy to tak przeżywaja lol :~)

Pavvulonik
08-03-2007, 21:47
hail Siedlce _/

hehe [;
i tak wiadomo ze nie bedzie zadnej wojny czy nawet walki nie wiem po co wszyscy to tak przeżywaja lol :~)

Kto wie z tego co wiem niejeden polak jest wqurwiony na swe wiec albo konczy gre albo idze na inny swiat czym tu ryzykowac? niczym mozna pasc i tak nic sie niestanie a jak sie zabije swe to satysfakcja jest i co najwarzniejsze WOJNA TO SWIETNA ZABAWA NAWET JAK SIE W DUPE DOSTAJE WKONCU TO TYLKO GRA.B)

ASHAli
09-03-2007, 00:44
Pierdolenie o Shopenie szzwedy wygraja bo sie trzymja razem a polak polaka klepie :evul: :evul: :evul: :evul:

Mispex
09-03-2007, 09:20
I nastepny Polak padl (Kamlag) i juz ma inne zdanie na temat wojny...nie wiem czy Polacy kiedys zrozumieja ze Szwedzi przestali calkowicie nas szanowac..Zauwazcie ze teraz nie ma ani jednego Polaka w PTD! Polacy ktorzy kiedys byli ze Szwedami kumplowali sie itd. sa jakos w cieniu...dlaczego? najprawdopodobniej nie sa juz potrzebni...

wr00n
09-03-2007, 11:50
I nastepny Polak padl (Kamlag) i juz ma inne zdanie na temat wojny...nie wiem czy Polacy kiedys zrozumieja ze Szwedzi przestali calkowicie nas szanowac..Zauwazcie ze teraz nie ma ani jednego Polaka w PTD! Polacy ktorzy kiedys byli ze Szwedami kumplowali sie itd. sa jakos w cieniu...dlaczego? najprawdopodobniej nie sa juz potrzebni...

Masz calkowita racje, tylko ze jak chcemy walczyc to musimy w krotkim czasie odjebac niesamowite pg a potem to juz tylko trzeba ich na*******ac. Na 1 szweda przypada z 7 Polakow wiec to oni nie maja szans a nie my.

Axarus
09-03-2007, 12:01
poprostu nie jestesmy zgrani kurwa mac ale wy jestescie sami siebie lejecie a powinnnismy razem sie trzymac a jak nei ejstesmy razem to wychodzi to co wychodzi-.-

Sephil
09-03-2007, 14:10
Masz calkowita racje, tylko ze jak chcemy walczyc to musimy w krotkim czasie odjebac niesamowite pg a potem to juz tylko trzeba ich na*******ac. Na 1 szweda przypada z 7 Polakow wiec to oni nie maja szans a nie my.

ciekawe kto za Tobą pójdzie :D 10 osób ? Mniej ? [; Wogóle nie wiem o co Ty chcesz walczyć przecież na Xerenie jestes pariasem nie masz tutaj nawet chara konkretnego tylko ciągniesz ludzi na śmierc i dajesz złudne nadzieje :P

wr00n
09-03-2007, 15:17
ciekawe kto za Tobą pójdzie :D 10 osób ? Mniej ? [; Wogóle nie wiem o co Ty chcesz walczyć przecież na Xerenie jestes pariasem nie masz tutaj nawet chara konkretnego tylko ciągniesz ludzi na śmierc i dajesz złudne nadzieje :P

Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.

Mispex
09-03-2007, 16:13
Na razie nikogo nie ciagne tylko expie i mowie zeby ludzie tez expili. Chce walczyc o to bym mogl expic gdzie chce i kiedy chce i abym nie musial ustepowac szwedom z expa. Jak wbije konkretny lvl to pociagne ludzi. Ty krytykujesz mnie ale co ty robisz? Ja juz dostalem msg od 3 osob jeszcze kilka n00b charow i bedziemy mogli pognebic protegowanych swe. A ty co? Patrzysz jak twoi starzy koledzy z inferno odchodza? Patrzysz jak koledzy z one blood odchodza? Rzeczywiscie dzialanie godne prawdziwego przywodcy...
Odnosnie tego co zauwayzl Votam ja nie chce sie z wami klucic ale skoro wy mnie atakujecie to sie po prostu bronie.

Zgadzam sie w 100%

Sephil
09-03-2007, 16:55

Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Mispex i Ty Brutusie hehe ;)

wr00n
09-03-2007, 17:13
Piękna przemowa jak bym był random noobem z Xereny pewnie bym i Ci uwierzył. Z jednym się jednak zgadzam mianowicie nie ma co się kłócić. Ja z Tobą ramię w ramię nie mam zamiaru walczyć bo co tam ukrywać po prostu Cię nie lubię. I nie licz na to że jakiś obecny h lvl się przyłączy do Twojego powstania no może z wyjątkiem kliku osób. Przeciwko Tobie też nie będę walczyć żeby nie było niedomówień. I nie chodzi o to że ja namawiam ludzi do poddania się czy tam nie podjęcia walki po prostu w przeciwieństwie do Ciebie ja znam wszystkich h lvl Polaków z Xereny i wiem jak będzie.

Jak bedzie to sie zobaczy. Na razie expmy to dotyczy takze ciebie. Ja tez cie nie lubie ale nie mam zamiaru sie klocic bo i tak kazdy z nas ma juz dosc wiele swoich wlasnych problemow. Co do przylaczania sie do rebeli to oprocz charyzmy liczy sie level a lvl wbije niebawem. Ja rowniez nie bede walczyl przeciwko wam bo potepiam akcje w stylu Pauliny ( czytaj abusowanie kolegi z gildi). Nie lubie po prostu gdy ktos mnie bezpodstawnie obraza a jako taka obraze odebralem post skramera. A ludzie w pozniejszym czasie sie przylacza albo sami cos stworza bo w tym tepie to niedlugo 1/2 wolnych teraz polakow bedzie hunted.

Mispex
09-03-2007, 17:34

hehe i teraz masz Chunteta!

Rzeszow
09-03-2007, 17:35
kamglag kur** typek juz zmienil zdanie na temat wojny bo padl od mitzuma haahhaha tak to by dalej im pewnie dupke lizal a szkoda mi takich ludzi bo dzis probowal ujebac mojego kumpla 40+knighta nic by nie bylo w tym glupiego tylko ze to POLAK a wiec polak polaka dalej bedzie napier**** gdy wojna wisi w powietrzu

Axarus
09-03-2007, 17:49
poprostu nie wwiem o co tu chodiz ale mam to gdzies i ... a kit z tym...

Rzeszow
09-03-2007, 21:45
kamglag kur** typek juz zmienil zdanie na temat wojny bo padl od mitzuma haahhaha tak to by dalej im pewnie dupke lizal a szkoda mi takich ludzi bo dzis probowal ujebac mojego kumpla 40+knighta nic by nie bylo w tym glupiego tylko ze to POLAK a wiec polak polaka dalej bedzie napier**** gdy wojna wisi w powietrzu

Rzeszow
09-03-2007, 21:47
@up
jak masz to gdzies to sie nie wypowiadaj ;-)

wr00n
10-03-2007, 01:02
Oto kolejny dowod na potwierdzenie mojej teorii:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1573601

Ciekawe kiedy liczba grajacych polakow powyzej 70 przewyzszy liczbe niegrajacych? :p

Rzeszow
10-03-2007, 01:28
dlatego wojna powinna zaczac sie na dniach a nie jeb**** polacy samych swoich tluka hunca etc.

Trza sie zgadac w tibi lub lepiej tutaj co do wojny. A liczac ludzi mamy 50% szansy na wygrana

Waldo1910
10-03-2007, 02:29
Szansa to jest jedna na milion :]

Slepak Immortal
10-03-2007, 03:13
Jakaś szansa jest.. ;p
Ogólnie to podtrzymuje zdanie Wr00na. Trzeba troszkę poexpić i może coś z tego będzie, bo jeżeli popatrzeć na 30-60 lvle to większość z nich to Polacy.

Btw. Wielu ludzi zmienia serva, bo tu leją Polaków Szwedzi.. Po co zmieniać serva, jeżeli jest szansa na jego odzyskanie.. Na innuch serverach nie jest inaczej. Jeżeli już Polacy zdobędą serva to potem z nudów się leją między sobą (Furora). Co w skutkach jest jeszcze gorsze niż gdyby lali się ze Szwedami. Więc nie myślcie, że jeżeli zmieniie serva to nie będziecie padać.. A jeżeli nie chcecie, żeby was zabijano to spier****ć na non pvp ;].

nic_nie_wiem
10-03-2007, 07:02
Arcagel of Xerena at Level 43
Tylan Grizzlybeard at Level 42
Odin Templar at Level 43
Brondilat at Level 33
Victor silver at Level 28
Rebutan at Level 32
Grazi Doida at Level 31
Wuq at Level 31
Rafarius at Level 39
Slammsiarz at Level 41
Niga Sivilino at Level 45
Jonis Hood at Level 37
Rob doe at Level 37
Mut'ant at Level 43
Old scholar at Level 39
Sarah Zilavenher at Level 42
Marozek at Level 35
Septius La'Cruz at Level 64

Jezeli istnieje jakas grupka osob ktore lubia pkowac na xerenie, pisac na
GG: 2198825

Deemer
10-03-2007, 10:59
OMG po huj PKujesz ziomków? X(

@TOPIC
Czułem że ta wojna nie wybuchnie nigdy :( Szczerze mówiąc szanse były by duże. W końcu mamy przewagę liczebną i stoimy na... lepszej pozycji. Tak, tak, my mamy cele, Mitzum, Xazez, Xuva, i inni. Pomyślcie co oni mają powiedzieć, nie mieli by tak naprawdę kogo lać. Musieli by nabijać warny na 60lvlach co wkrótce skończyło by się dla nich banem. Można powiedzieć że walczyli by z duchami :p Właśnie takie wojny są przekleństwem wszystkich h-lvli.
Myślałem że coś się może tu zmieni, jednak teraz widzę że nie. Przynajmniej nie teraz. Sądzę że minie dużo czasu zanim Polacy będą się tu liczyć. To co powiedziałem kiedyś
Szwedzi będą i tak robić co im się spodoba. Spójrzmy prawdzie w oczy. Na Xerenie brakuje inteligentnych, lojalnych i dość silnych polskich graczy aby móc cokolwiek zrobić.
było jednak prawdą. Oczywiście nie tyczy się to do wszystkich. Są tu ludzie godni szacunku ale jest ich za mało. Głównie są tu idioci bojący się cokolwiek zrobić, chcący robić z siebie pośmiewisko wystawiając jakieś ultimata lub czekając nie wiadomo na co. Po zgnębieniu przez Szwedów szukają tylko pretekstów do zabicia jakiegoś innego Polaka aby podnieść swoje mniemanie o sobie i tak w kółko. Teraz Szwedzi wyrżną wszystkich liczących się Polaków, a potem może pokłócą się między sobą i znowu pojawi się cień nadziei.
Nie mówię że to się nigdy nie skończy ale nie każdy ma jeszcze cierpliwość i czas na czekanie. Ja czasu już nie mam ;( Czeka mnie matura a po niej duuużo pracy więc muszę już skończyć z Tibią i chyba nie doczekam się tej wojny ;(;(;(
Ale kto wie. Maybe next owner

Pozdro dla prawdziwych przyaciól.

Hail Siedlce :D

wr00n
10-03-2007, 11:59
Odin Templar at Level 43
Brondilat at Level 33
Rebutan at Level 32
Grazi Doida at Level 31
Wuq at Level 31
Rafarius at Level 39
Slammsiarz at Level 41
Jonis Hood at Level 37
Rob doe at Level 37
Mut'ant at Level 43
Old scholar at Level 39
Marozek at Level 35

Siemanko Zokosy. Gdzie teraz gracie?

bedziu
10-03-2007, 12:13
prawda jest taka ze nigdy nie bedzie wojny miedzy polakami a szwedami bo wszyscy polacy trzesa sie na samo slowo wojna..sephilowi nawet przez glowe to nie przejdzie bo ojejku moge pasc...nikt nie lubi szwedow, pelno osob skonczylo grac przez mitzuma, ale kazdy boji sie przeciwstawic...nie rozumiem high lvl polakow przeciez nie mieli by szans przegrac wojny jest nas duuzo wiecej, ale taka juz mentalnosc polakow..nie potrafia zebrac sie do kupy, zgrac itd..lepiej lapac hunty i deady od tych s*****eli..

Mispex
10-03-2007, 13:53
Odin Templar at Level 43
Brondilat at Level 33
Rebutan at Level 32
Grazi Doida at Level 31
Wuq at Level 31
Rafarius at Level 39
Slammsiarz at Level 41
Jonis Hood at Level 37
Rob doe at Level 37
Mut'ant at Level 43
Old scholar at Level 39
Marozek at Level 35

No Jasne Dolaczcie do niego to tylko bede czekal az wyjdziecie z dp:)

Skramer
10-03-2007, 15:05
GOGO power rangers!
Znajac zycie to bedzie random pk a nie zabijanie swe xD!

SarenDiabel
10-03-2007, 15:06
Panowie, jak narazie bijcie lvl zbierajcie kase bo bez tego to wy na wojne nie macie co isc. Pobijecie sie pierwszy tydzien i co...? need cash. Mam prosbe, jezeli ktos watpi w wygranie ze szwedami to niech sie nie udziala. Nie potrzebujemy tu pesymistow.

wr00n
10-03-2007, 15:13
Snetripp

Inhabitant of Xerena
Profession: Elite Knight
Level: 121

Slaughter of the Put To Death (The Blind Massacre)

ill dropp Master Bonczek and Exodus Axemaster from my blacklist so i guess ur free now,gl hf
10.03.2007 12:33:43
Edited by Snetripp
on 10.03.2007 12:34:05

A oto post ktroy napisal dzisiaj snestripp. bonq free ciekawe jak szybko znowu hunta dostniae?

Mispex
10-03-2007, 16:55
Jest free tylko od Snetrippa:P
Nie wiem jak reszta PTD...

Rzeszow
10-03-2007, 16:56
zalezy jak szybko bedzie expic ;d

Watto
10-03-2007, 17:01
Killed Drando Tius at Level 29
Killed Yeal at Level 29
Killed Axebon at Level 30
Killed Hopa astnglena at Level 31
Killed Kalgujew at Level 31
Killed Skyppy at Level 34
Killed Masterkoko at Level 35
Killed Keir Lykro at Level 35
Killed Yoriy at Level 35
Killed Jon'back at Level 37
Killed Meroy at Level 40
Killed Leiku Wierdzor at Level 42
Killed Mythic Cosaq at Level 43
Killed Lord of Mefis at Level 54
Killed Noweris at Level 56

Szkoda Iryell, ze o innych porach pkujemy ^^

Master Bonczek
10-03-2007, 20:08
wiii mi is friiii!!

haha :-P

ciekawe co mu się odwidziało :P bo nic nie płaciłem ani nawet nie gadałem z nim :P

Vrith
10-03-2007, 20:28
@Skramerq
Piszesz ze w One Blood (tera w Wallhalli) sa najściślejsze osoby z starego inferno
szkoda tylko ze jak juz wracam na xerene nikt mnie tam nie chce :)

Co do wojny : Pisze sie na to :2handed:

Mispex
10-03-2007, 22:23
@Skramerq
Piszesz ze w One Blood (tera w Wallhalli) sa najściślejsze osoby z starego inferno
szkoda tylko ze jak juz wracam na xerene nikt mnie tam nie chce :)

Co do wojny : Pisze sie na to :2handed:

U nas sa prawdziwe ziomki:)

Rzeszow
10-03-2007, 23:26
o.0 hausghushuhau mispez ty zemna w gildi jestes buashusasha.

Muel wracac palo grac masz !...

Kochwam was paly ;*

siedmnio listna koliczyna rulez !!!!!

Debica
11-03-2007, 11:41
Weżcie mnie do gildi debile ;*:]

Mispex
11-03-2007, 11:58
hashuauhashasu Nie no jazdy wczoraj nice byly hasuhashua

Rzeszow
11-03-2007, 15:11
o.0 hausghushuhau mispez ty zemna w gildi jestes buashusasha.

Muel wracac palo grac masz !...

Kochwam was paly ;*

siedmnio listna koliczyna rulez !!!!!

haha padlem wczoraj kicka mialem ale sie nie w*****lem.
Koniczyna 7 listna dziala cuda :D

Skramer
11-03-2007, 23:17
@Vrith
Ciezko mi jest powiedziec kto ty jestes. Muel Lan <=> Bakunlen (mam nadzieje że kminisz o co biega). Ja bym chcial starego muela bo za bakunlenem nigdy nie przepadalem za bardzo/chociaz nic do niego tez nie mam [neutral]. Za to mojego Muelka zawsze wielbiłem (nie tylko w nocy) ^.-

Yours,
Annurian/Skramer

btw kolo co kupil Annu deletnal postac /rotfl.

Mispex
11-03-2007, 23:51
World Trade Mine Xerena Your Saphira
Jakby Ktos Cos Mial Pisac Tutaj:)

Skramer
11-03-2007, 23:55

NoOb :( Xerena plz plz plz

wr00n
12-03-2007, 01:42

Co przeprowadzka?

Waldo1910
12-03-2007, 19:26
lol dostałem namelocka :D Valdes'ocw namelocked. Name with nonsensical letter combination ("ocw" is not pronounceable)

Mispex
12-03-2007, 21:21
Na To Wyglada:P

Waldo1910
12-03-2007, 22:38
wr00n sory ale doczepie się do twojego podpisu.
"Żyj i daj 'rz'yć innym"

Mattrixo
12-03-2007, 22:40
lol Valdi namelock ;P Co do wojny to zadnej na bank nie bedzie . Dzisiaj nomsi dał mi zdjecia z imprezy = http://rapidshare.com/files/20473729/schteekarn*****.html ale ryje maja paskudne te szwedy ^^. Mispex zmieniasz serva ?

Sephil
12-03-2007, 22:44
lol Valdi namelock ;P Co do wojny to zadnej na bank nie bedzie . Dzisiaj nomsi dał mi zdjecia z imprezy = http://rapidshare.com/files/20473729/schteekarn*****.html ale ryje maja paskudne te szwedy ^^. Mispex zmieniasz serva ?

lol , skąd masz te fotki ? :D

Matrones
12-03-2007, 22:48

Lol beka niezle na thori podobne paszczaki graja

wrogonastawiony
12-03-2007, 22:49
lol dostałem namelocka :D Valdes'ocw namelocked. Name with nonsensical letter combination ("ocw" is not pronounceable)

To moze jakis konkurs na nowy nick ? Ja proponuje Galaktyczny Batonik

wr00n
13-03-2007, 00:09
wr00n sory ale doczepie się do twojego podpisu.
"Żyj i daj 'rz'yć innym"

No i co ci sie drogi waldku w moim opisie nie podoba? To ,ze nie rozumiesz jego znaczenia nie znaczy wcale ze opis jest niepoprawny. Tak ma byc i bedzie.

Ps.: Przepraszam ale doczepie sie do twego posta. Sorry pisze sie w ten sposob.

Vacek
13-03-2007, 00:16
żyć*...

http://so.pwn.pl/

wr00n
13-03-2007, 00:20
żyć*...

http://so.pwn.pl/

Nie. Wlasnie ,ze rzyć w tym druigim wyrazie.

Mispex
13-03-2007, 09:11
Nie rozumiem jak mozna tego bylo nie zrozumiec:P

Waldo1910
13-03-2007, 17:19
ah dobra powstrzymam sie

wr00n
13-03-2007, 18:50
Nie wiem co masz na mysli przez to powstrzymam sie dlatego zamieszcze tutaj link i tlumaczenie tego slowa zeby kazdy mogl zrozumiec co znaczy ten opis skoro wywoluje on u was tyle emocji:D

rzyć daw. «pośladki»(czyli po prostu dupa. przypis wron)

a oto link do slownika http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=rzy%E6

Do flamerow:
Jak checie kogos poprawic najpierw sami sprawdzcie czy sie nie mylicie ;)

Liver
13-03-2007, 20:10
Starasz sie wyjsc an kogos madrego alecos nie wychodzi...
Flamer to ktos kto umyslnie chce kogos zdenerwowac obrazic i te sprawy a on po prostu nie wiedzial ze slowo rzyc to nie zyc z bledem

Sprawdzilem dalej mam racje

wr00n
13-03-2007, 21:53
Starasz sie wyjsc an kogos madrego alecos nie wychodzi...
Flamer to ktos kto umyslnie chce kogos zdenerwowac obrazic i te sprawy a on po prostu nie wiedzial ze slowo rzyc to nie zyc z bledem

To sobie kurwa sprawdz definicje slowa flamer w slowniku angielskim. A opis jest zajebisty!

Waldo1910
13-03-2007, 23:02
To sobie kurwa sprawdz definicje slowa flamer w slowniku angielskim. A opis jest zajebisty!

Ale Ty nie :confused:

Rzeszow
13-03-2007, 23:55
zostawcie chlopaka bo sie speszy i pojdzie. i co bedzie :(

mispex wpadaj do rzeszowa jak stal z wisloka bedzie gralo (kiedys moze w przyszlosci) i na piwo idziemy :D hehe8o

wam na wstrzymanie tez radze wychylic pare glebszych i odrazu z innej perspektywy na to spojzycie.

Mispex
14-03-2007, 09:31
Haha Zobaczymy:)
Mala wojenka sie szykuje(czyt.forum tibia.com)

Gawlarz
14-03-2007, 09:34
Jak sie ma PA/random pking/respy na tym serwerze? Zeby pograc trzeba miec plecy? Kto akualnie rzadzi serwerem?

enderty
14-03-2007, 10:32
ma byc bitwa w ramach wojny hat of provider hmm vs. ascendancy w czwartek 19:00 zobaczcie se forum

Mispex
14-03-2007, 16:45
Jak sie ma PA/random pking/respy na tym serwerze? Zeby pograc trzeba miec plecy? Kto akualnie rzadzi serwerem?

Rządzi PTD(Szwedzi) PA jest...nie trzeba miec plecow zeby pograc(to tylko moje zdanie prosze tego nie komentowac)no,a PK to jak na kazdym servie pekuje zazwyczaj ten co konczy z servem...

wr00n
14-03-2007, 17:38
Ale Ty nie :confused:

Moze nie a moze tak ale w porownaniu z toba jestem przezajebisty.

Waldo1910
14-03-2007, 18:25
Moze nie a moze tak ale w porownaniu z toba jestem przezajebisty.

No fajny jestes :glupek:

wr00n
14-03-2007, 18:32
No fajny jestes :glupek:

Wow ale mnie pojechales do konca zycia bede sie tym przejmowal :( . Wez kurwa zamknij morde bo z ta rzycia to sam pokazales jaki kurwa jestes inteligenty.

Waldo1910
14-03-2007, 18:56
Czyli patrząc na twój podpis z twojej perspektywy jesteś gejem. "Żyj i daj dupy innym" Pozatym kto na codzien używa dawnych wyrazów jak to twoje pipo. Skończyłem na ten temat, żyj i idz dawać dupy

Liver
14-03-2007, 19:20
Pking jest jak na kazdym innym serwerze sprawa pa wyglada podobnie prwada jest ze jezeli chcesz pograc i cos osiagnac plecy sie przydadza (tak od 60 lvl) tloku nie strasznego ale co fajniejsze miejscowki pozajmowane przez swe

wr00n
14-03-2007, 19:31
Czyli patrząc na twój podpis z twojej perspektywy jesteś gejem. "Żyj i daj dupy innym" Pozatym kto na codzien używa dawnych wyrazów jak to twoje pipo. Skończyłem na ten temat, żyj i idz dawać dupy

Chyba ty jestes gejem skoro to tak odbierasz? Glodnemu chleb na mysli? Juz cie pewnie tydzien nikt w dupe nie zapial i dlatego ci sie wydaje ze to sie facetow tyczy. Ale widzisz ten opis jest skierowany do dziewczyn. W rlu sie nie mozesz wypowiadac bo masz zawsze usta pelne roboty wiec piszesz na forum. Tylko nie lacz jednego z drugim bo jeszcze ci sie z ryja wyleje i klawiatura sie zepsuje i nie bedziesz mial jak pisac :(

Waldo1910
14-03-2007, 19:37
Podaj swój nick z Xereny to może w inny sposób ci ryj zamknę.

wr00n
14-03-2007, 19:44
oczywiscie ze nie podam bo mam mniejszy level. Nie trzeba bylo sie do mnie przypierdlac nie oddawalbym.

Mispex
14-03-2007, 19:58
No Comment...

Deemer
15-03-2007, 13:37
O kurwa. Tyle krzyku o jeden głupi wyraz którego można interpretować na 1000 sposobów. :baby:

Liver
15-03-2007, 21:55
A ja sie przypieprze do twojego podpisu.Seks nie przedluza zycia o 15 minut tylko o kilkadziesiat lat

Down
Chodzilo mi o seks bez zabezpieczen w ktorym obydwoje partnerow jest plodnych i o zycie jako proces tak ogolnie a nie o zycie jednostki

Mispex
15-03-2007, 22:50
Kiedys czytalem taka ksiazke ktora napisal czlowiek ktory ma 76 lat i ma kondycje 30 latka nie uprawia sexu i ma specjalna diete...seks nie koniecznie przedluza zycie ale az tak sie nie poswiece zeby dluzej zyc...
@up sorka nie skumalem,ale w 100% masz racje:)

Deemer
16-03-2007, 18:48
Liver, nie myl przedłużania życia z jego tworzeniem. Jeżeli twój nick nie jest przypadkowy to coś powinieneś o tym wiedzieć. :D

Mispex
16-03-2007, 22:18
Elan dzisiaj padl:P

Liver
16-03-2007, 22:32
A za co? Jakis powod?

Deemer napisalem wczesniej ze nie chodzi o jednostke

enderty
16-03-2007, 23:44
na*******al ludzi pod depo tak mi kolo pisal mial ws to w koncu sie ptd dowiedzialo i xuva przylecial i snustorr i tyle bylo po elanie

Waldo1910
17-03-2007, 01:03
Chuj z Elanem, kupił postać i ostro wkręcał, że to stary owner.

Mispex
17-03-2007, 09:16
Od razu sie skumalem ze to nie "stary" Elan tylko ciekawe kto kupil chara;d
Napisal do mnie uwazaj z kim gadasz:D

Rzeszow
17-03-2007, 18:11
ten sie jak noob zachowuje ;d lettery na pohu zostawia.
Ale dobrze ze stary elan gra tylko nie chce zeby ktokolwiek wiedzial na jakim charze.
2 osoby moze wiecej wiedza jak sie ten char nazywa.
Stary elan musial ja sprzedac zeby .....

pozdro

Mattrixo123
17-03-2007, 20:47
[QUOTE=Mattrixo;1313823]lol Valdi namelock ;P Co do wojny to zadnej na bank nie bedzie . Dzisiaj nomsi dał mi zdjecia z imprezy = http://rapidshare.com/files/20473729/schteekarn*****.html ale ryje maja paskudne te szwedy ^^. Mispex zmieniasz serva ?[/QUOTE

Ten kto to pisal nie jest mna,tylko jakims dzieckiem prubujacym wcisnac wam virusy wiec nie wchodzcie w te gowno.Jak cos to gg znacie

Mispex
17-03-2007, 22:56
Mattrixo czekam na kase;D
Mam nadzieje ze dzisiaj pacc:)

Chemfiz
18-03-2007, 08:30
Ja wiem jaki nick ma stary Elan:D jakby ktos potrzebowal kogos kto moze fragowac jakis swe to jestem chetny tyle ze ban konczy mi sie 24.03.2007:D

Skramer
18-03-2007, 17:41
Co sądzicie o moim poście na Xerenie?:confused:

enderty
18-03-2007, 18:39
ze moze to troche zmieni ale niewiele
dzisiaj na game chacie byl nargoriel i ja gadalem z teoo czemu ma teraz facc a ona ze hunta zarobila od snetrippa nargoriel sie ja zapytal czemu i powiedzial ze jest wolna a ta na to ze dzieki i ze kupuje pacc to pewnie troche dzieki twojemu postowi

Mispex
19-03-2007, 09:04
Post to "post" i tak to nic nie zmieni,myslisz ze Mitzum popatrzy na posta i od razu zrezygnuje z pa?

Zbrozło
19-03-2007, 09:20
Co sądzicie o moim poście na Xerenie?:confused:

Napisales, ze chcialbys lepszej Xereny, i tyle. Żadnych konkretow, mysle ze to nic nie zmieni. Wszyscy mowia "o tak, chcemy lepszej xereny", tyle ze szwedzi widza to na swoj wlasny szwedzki(:)) sposob.
Mysle ze Xerene mozna uzdrowic tylko przemoca:).
Jeśli ktoś widzial mojego posta na Xerenie to sie moze domyslic ze jesli bedzie jakis powazny zryw to ja sie dolacze.

wrogonastawiony
19-03-2007, 09:52
A teraz z innej beczki, widze ze nasz gwiazdor Dempish pomimo ze regularnie pada i stracił juz prawie 20 lvli to nieźle fraguje i ma sie czym pochwalić...

Kto wie coś więcej o tym ?

Xagroz
Mar 16 2007, 23:12:50 CET Killed at Level 120 by Dempish

120 ek padł od 47 ms ? :> Być moze był afk ale zadałem pytanie bo Dempish ma juz pare "podobnych" fragów i w sumie wszystko jest możliwe ;]

Waldo1910
19-03-2007, 11:59
A teraz z innej beczki, widze ze nasz gwiazdor Dempish pomimo ze regularnie pada i stracił juz prawie 20 lvli to nieźle fraguje i ma sie czym pochwalić...

Xagroz

120 ek padł od 47 ms ? :> Być moze był afk ale zadałem pytanie bo Dempish ma juz pare "podobnych" fragów i w sumie wszystko jest możliwe ;]

Bot NG, trap i pewnie z 10 osob z nim bo on sam nie chodzi :baby:

wr00n
19-03-2007, 12:59

Xagroz

I dobrze frajer xagroz padlby drugi raz ale jak poszedl po nich po tym jak padl to poszedl z kolegami 100~ msami a kamikaze bylo juz bez runek. Hail Dempah!

Skramer
19-03-2007, 15:56
Nie wiem jak do was ale do mnie nargoriel i mietek [mitzum] zmienili swoj stosunek 8o

07:38 You lose 359 hitpoints due to an attack by Mitzum.
07:38 You lose 423 hitpoints due to an attack by Mitzum.
07:38 You lose 351 hitpoints due to an attack by Mitzum.
07:39 Skramer [82]: :(
07:39 Mitzum [176]: haha

ten to ma ku*wa zabawe oO

Rzeszow
19-03-2007, 18:36
to bylo wiadomo ;p ze zmiania stosunek do ciebie po tym poscie ;d

Deemer
19-03-2007, 18:42
Dempish może to i my byśmy tak mogli.

wrogonastawiony
19-03-2007, 20:04
Tylko ze w jego ekipie chyba panuje zasada "jeden za wszystkich - wszyscy za jednego" a pozatym zobacz na jego liste dead'ów - postawił wszystko na jedna karte, pomyslicie ze ma w dupie tego chara a zobaczcie na jego chara na thorii - tez mase razy padł a jak mu idzie dobrze.. ;)

Rzeszow
19-03-2007, 20:33
i sie dziwisz.

Typa jak dawne tengu przestalo huncic to szedl 2 lvl dziennie.
maniaczyl niezle.
ALbo co noob charami zrobili carlin masakre co varene padl ;d i aalken (chyba)? chcialbym zeby pl mieli takie zgranie jak oni;d

Matrones
19-03-2007, 20:43
i sie dziwisz.

Typa jak dawne tengu przestalo huncic to szedl 2 lvl dziennie.
maniaczyl niezle.
ALbo co noob charami zrobili carlin masakre co varene padl ;d i aalken (chyba)? chcialbym zeby pl mieli takie zgranie jak oni;d

Maja ale nie wszyscy trzeba sie dobrze znac to podstawa i miec dobra komunikacje i dobrego lidera

Rzeszow
19-03-2007, 21:57
no widzisz to starego inferno mam pelne zaufanie.
Do ludzi zpoza ktorych znam tez typy FF Amgoriusy etc.
a lidera to podobno mamy DZingi ale pare osob mi mowilo ze artur sie zapodzial.
A do zgrania tylko kanal na ts lub vnt starczy ;d mielismy taki na inf;d ale malo ludzi na nim goscilo.

Skramer
20-03-2007, 00:31
oni nie maja samego ventrilo, tibia bot ng plz :)
poza tym piekna taktyka

Oni są poprostu dobrzi :cup:

wr00n
20-03-2007, 01:32
Taa bot to podstawa a do tego dobry lider, kanal na vent , odawga i czas na gre.

Mispex
20-03-2007, 09:11
no widzisz to starego inferno mam pelne zaufanie.
Do ludzi zpoza ktorych znam tez typy FF Amgoriusy etc.
a lidera to podobno mamy DZingi ale pare osob mi mowilo ze artur sie zapodzial.
A do zgrania tylko kanal na ts lub vnt starczy ;d mielismy taki na inf;d ale malo ludzi na nim goscilo.

Dzingi? joke? gl...

Deemer
20-03-2007, 16:58
Wiem że stary Dzingi był dobrym liderem, niemal każdy mówi o nim same dobre rzeczy. Sam go nawet trochę znałem ALE:

1. On jest (był) równym typem lecz czy podczas wojny dobrze by dowodził? W pvp to on chyba jakimś geniuszem nie był. Był raczej pokojowym graczem.

2. Z tego co wiem to teraz Dzingim gra nowy owner. Na własne oczy widziałem jak przed dp w Carlin zabijał noobków 8 lvli ze skullami. Z reguły osoby potrafiące grać nie kupują sobie charów na allegro, wolą sami sobie zrobić a nie tracić kasę na rl. Czy nie uważacie że teraz Dzingim gra jakiś... naabek?
:]

Poprawcie mnie jeżeli się mylę.

Skramer
20-03-2007, 17:07
Nie, nie gra nowy owner.
Jak wy to mówicie "stary" Dzingi to ten sam który gra teraz... mam jego gg i z nim czasem gadam. Poza tym on nie ma zbytnio czasu na gre tyle co kiedys, nie ma kasy wiec bawi sie w skullhuntera

Skramer
20-03-2007, 17:10
i dodajac jeszcze powiem ze Dzingi (Artur :) ) byl bardzo neutralny. nie chcial wojen tylko naprawiać wszystko rozmową, ahh ty dyplomato mój :*

Poza tym to spokooo zioooooooomeq :p

Keeeeep it :cup:

enderty
20-03-2007, 18:43
a malice morales juz jest 106 kina a nie ek :p

Waldo1910
20-03-2007, 23:03
Buhauha Dzingi żadnemu skullowi nie przepuszcza teraz B)

wrogonastawiony
21-03-2007, 17:57
A wie ktos kumaty co z Silmem ? Swego czasu był w Tengu i ogolnie kumplowal sie z cala ta smietanka az wkoncu.. przeciwstawil sie im, dlugo sie nielogował a wczoraj padl na 108 i 4lvle w doł.. zna go ktos ? Zamierza tu grać ?
Kolejny "wyruch...ny" przez Tengu, najpierw walczył z nimi o serwa a potem "bye bye" :D

Miltiades
21-03-2007, 19:16
Silm - po wojnie This is vs Tengu nie lognął się.

Malice Morales - prawdopodobnie już nie gra w tą grę.

Dzingi - stary owner.

Hail Walhalla !

wrogonastawiony
21-03-2007, 19:23
Tak wlasciwie to kto jest z kim ? Silm padł od Kiiro a Kiiro padł od Nargoriela, juz sie polapac nie moge :p Dzis troche pogadałem z Silmem, całkiem spox koleś ale chyba sra na tibie juz ;p

Skramer
22-03-2007, 23:11
@up
Widziałem film z waszej "wojny" jak cie tengu doje~

Silm - jedyne co moge o nim powiedziec to swe i.. Silm ish pvp mastah!! haha

wrogonastawiony
22-03-2007, 23:19
Taaa "wojna", znudzony bylem wtedy gra i sie chcialem pobawic, wystawilem sie na tace i padlem ;) cała nasza gildia wiedziala ze dostaniemy po japie i wylecimy z serwera.. nawet lider przed tym calym zajsciem powiedzial ze to tylko waste charow bedzie.. ludzie brali na "bitwe" po kilka uhow i manasow, zadnych sd, zadnego zgrania taktyki ani nic wiec sie prosze nie smiac ;P To byla zabawa, moj pierwszy char, ehhhh łezka sie w oku kreci ;] W sumie fajnie było bo pozniej sie zakumplowalem z Citchieem'em. Na poczatku wszyscy sie na mnie od nich uwzieli bo tylko wszystkich wkur..alem i sypalem kąśliwymi textami :D
pzdr.

Ps. A takiego lidera jak Ezechiel to zycze kazdemu.. pamietam jak gildia dostala hunta to skasowal ja zeby membersow nie napier~ a sam wszystko na siebie wzial ;p Ehhh dla takich warto bylo padać ;]

ps2. A co do Silma, po tym jego wspaniałym advance rozmawiałem z nim, pozdrawia wszystkich Polaków :D
Klik (http://img339.imageshack.us/img339/6601/silmsiemacu2.png)

Vacek
22-03-2007, 23:51
Wasz kochany Daster padł :) Mam nadzieję, że będzie wojna :D

Mispex
23-03-2007, 00:20
Tez mam nadzieje ze bedzie wojna,ale Daster padl od Polakow jaki to ma zwiazek z nim;d?

Waldo1910
23-03-2007, 00:51
lmao
Daster miales 2 bp sd, wystarczyło wjebać 10 sdkow w jednego z nich i by sam s*******ał :P Zbrozlo a ty tak boisz sie o deda swoim charem ze ja pierdole, to tylko gra człowieku nie rl, tu nie masz jednego życia :baby:

Matrones
23-03-2007, 02:43
Co do xereny ja nie widze szans polakow zeby cos tu zdzialali za bardzo sie wszyscy boja tylko odchodza z porzehnalnym postem na forum zamiast zaczac cos dzialac sneakami mozna bardzo duzo zdzialac wierzcie mi walczylem przez 7 miesiecy jak nie dluzej na thori a tam podobna sytuacja jak nie gorsza.

Zbrozło
23-03-2007, 09:20
lmao
Daster miales 2 bp sd, wystarczyło wjebać 10 sdkow w jednego z nich i by sam s*******ał :P Zbrozlo a ty tak boisz sie o deda swoim charem ze ja pierdole, to tylko gra człowieku nie rl, tu nie masz jednego życia :baby:

Skoro tak sie boje o swojego chara, to jeszcze lepiej o mnie swiadczy. Mimo tego zaryzykowalem i pomoglem swojej gildii. W tej chwili jestem dumny z siebie.
Btw: Nie zamierzamy placic, mimo tego ze jego znajomi maja 3x wyzsze levele od nas bedziemy walczyc. I nie sadze ze bysmy byli calkiem bez szans.

Skramer
23-03-2007, 11:17
wtf? X(

Skramer log in plx? ;)

Co sie stało? Powie mi ktos? :confused:

Waldo1910
23-03-2007, 11:45
Ujebali Dastera :P Mam filmik xd

enderty
23-03-2007, 15:46
no i jest wojna zulu kingz vs. force of heaven daster sie musial wkurzyc :p

Deemer
23-03-2007, 18:25
Tyferius
Mar 23 2007, 13:03:23 CET Killed at Level 105 by Snustorr

Widzę że PTD nie mogło się powstrzymać przed wciśnięciem w tą wojnę swoich paskudnych łap. Znaleźli głupi powód do ubicia Tyferiusa. :confused:

Luksus
23-03-2007, 18:31
No to sie porobiło 8o

Paul84
23-03-2007, 18:43
Tyferius
Mar 23 2007, 13:03:23 CET Killed at Level 105 by Snustorr

I prawidlowo :) sam probowal wciskac lapy w nie swoje sprawy to ma, i tyle :p

enderty
24-03-2007, 06:41
wczoraj padli
shin puna
elanros
pold kucyk ertes
sarendial
od demona mniej wiecje w tym samaym czasie czyzby robili anni?:P

bulasek
24-03-2007, 09:47
Co to za początek wojny gdy połowa Zulu kingz`ow nie wie o niej ?? Teraz już pewnie wie, ale daster zrobił gildie wrzucił na forum temat o wojnie i poszedł fragowac (nie trwało to wiecej niż 5 min). Nie sądze czy izzu i niob mieli jakieś szanse...

Skramer
24-03-2007, 11:13
Tak, Elenros i inni robili annihi.
Tyferius padł bo zabił jakiegoś ziomka snustorra.
Frag na Dasterze nie powinien być uznany bo był przed wojną.
Według mnie Zulu kingz nie mają żadnej szansy tak jak teraz force of heaven zaczynają gadać ze sobą itp. Zaczynają być poprostu zgrani.. GOGO Girlz 8o

Skramcio [;

Luksus
24-03-2007, 13:14
Ja tam nigdy nie jestem az tak pewny siebie. Nie wiadomo czym przeciwnik moze nas zaskoczyc ;)

jimbow
24-03-2007, 13:17
Znacie gościa o nicku don'guccio??Powieccie mi czemu jest huntowany jeśli go ktoś zna!a może nie jest huntowany tylko padl ostatnio ofiara? :]
I drugi z gości to Opilek??Te same pytania!Prosze o jakąś odpowiedź!:)

Skramer
24-03-2007, 15:38
Don'guccio to botter..

Kiedyś go znałem do 60 lvlu, potem przestał grać i sprzedał chara..

wr00n
24-03-2007, 15:40
@up
Erale tez botter. Shuntuj go.

Skramer
24-03-2007, 17:17
Mitzum, Zulin, Nargoriel i inni też boty, huntuj ich

Slepak Immortal
24-03-2007, 17:20
Aff.. nie ma to jak paść od ptd na 2 ue.. ;/ A za co? Za free ;)
Leciałem sobie spokojnie na tombkę... aż nagle podeciał do mnie Alosio Aloha i zaczął mnie bić z sd.. Doleciałem spokojnie do PZ i pisze do niego "?", on na to "Ops.. I'm so sorry, wrong person". Poszedłem pod chatkę porobić hmmki.. Po 20 min. podleciał Alosio i zaczął mnie przepraszać za to, że mnie bił.. Nagle na hurze podleciał Leon Aloha i w tym samym momencie poszły 2 ue..
Heh.. ciekawe za co ;p, kumplowi napisali, że za to, że byłem afk.. uhauahu!

Tydzień przerwy i czas lvl odrabiać :)

Waldo1910
24-03-2007, 17:45
Aloha famili to jakies pajace xd ciągle widze któregoś z nich jak kogoś biją

Skramer
24-03-2007, 17:57
(^.^) - tez bys pewnie pa robil bedac w ptd

Sentiniel
24-03-2007, 23:24
Za jakies 3 miechy nabije 35-40+lvl

Miltiades
25-03-2007, 11:12
Aloha Family to rl mitzuma to sobie mogą biegać.

Elenros by wykonał tego Annihilatora ale uhy mu się skończyły.

Tyfek padłbo zabił kogoś kogo nie trzeba było. ( o tym można przeczytać na forum.tibia.com)

Szeregi Zulu Kingz się pomniejszyły... hmm:>

Hail Force ~ :* ...

śniaDANKOO - pamiętajcie chłopaki, że ban się mu nie długo kończy będzie rzeźnia XD:evul:

Luksus
25-03-2007, 11:58
Czas teraz zjeść śniaDANKOO. Zgłodniałem

jimbow
25-03-2007, 14:50
A jak wojna??Powoli dobiega do konca bo ZK chyba nie chca walczyc!?Jak to jest?

FyFy
25-03-2007, 17:53
Co tam na Xerenie ? Jakieś wojny , ktoś pg odwalił ?:)

Skramer
25-03-2007, 22:55
Oni są bardzo waleczni.. wręcz biegają ze skullami i nas bija a my ciagle siedzimy w pz :O

GEEEEVIUS NAJT! 8o

Mispex
25-03-2007, 23:20
Szczerze w tej "wojnie" wole Zulu~ Daster padl,wkurzyl sie i zebral ekipe...
Dla mnie to nie do konca takie sprawiedliwe...

Miltiades
26-03-2007, 00:07
sami rl dastera praktycznie i byłe Atomic power. Rozwiązując AP obiecaliśmy sobie pomoc i przyjaźń więc jest fair i jeszcz ejestem skłonny mu pomóc.

Skramer
26-03-2007, 19:17
Rozwiązując Inferno nikt nie miał nic przeciwko.. wyszło po prostu kto jest z kim..

Mispex
26-03-2007, 22:12
Inferno musialo sie rozpasc hmm...dlaczego?
1.0 pomocy.
2.Nie wiem czy w porzadku jest nasmiewanie sie z typa ktorego zabilo pk team(kamikaze) no i oczywiscie 0 pomocy po raz drugi.
3.W Inferno byli ludzie szanowani(high lvle oraz scisli kumple Dzingiego)oraz "troche"mniej szanowani to bylo widac golym okiem...na tekigo dzingiego z qestem wszyscy czekali...Dzingi napisal siema na gc odpisywalo 20 osob...Dzingiemu moze by pomogli:P ale tym mniej szanowanym watpie...(na wlasnym przykladzie;D)

Waldo1910
26-03-2007, 23:14
Mispex wyraźnei masz jakies kompleksy związane z Inferno. Ciągle płaczesz że nikt ci nie pomógł/pomagał. Nie wiem o co chodzi dokładnie ale to działa w dwie strony. Może ty tez nie pomagałeś dlatego nie pomagali Tobie? Są wciąż osoby z Inferno które zawsze sobie pomogą (czyt. Walhalla)

wr00n
26-03-2007, 23:26
Mispex wyraźnei masz jakies kompleksy związane z Inferno. Ciągle płaczesz że nikt ci nie pomógł/pomagał. Nie wiem o co chodzi dokładnie ale to działa w dwie strony. Może ty tez nie pomagałeś dlatego nie pomagali Tobie? Są wciąż osoby z Inferno które zawsze sobie pomogą (czyt. Walhalla)

W takim razie idz pomoz Gamiemu.

Mispex
27-03-2007, 08:53

yeyeye mam kompleksy...
Prawda w oczy kole?
ps.Nie tylko ja to widzialem:)(czyt. moj poprzedni post.)
ps2.Gdyby Inferno byla taka zajebista gildia,wszysytko byloby okey to by sie nie rozpadla:)(krotko po moim odjesciu:))

Sephil
27-03-2007, 09:38
yeyeye mam kompleksy...
Prawda w oczy kole?
ps.Nie tylko ja to widzialem:)(czyt. moj poprzedni post.)
ps2.Gdyby Inferno byla taka zajebista gildia,wszysytko byloby okey to by sie nie rozpadla:)(krotko po moim odjesciu:))

Po pierwsze Inferno się nie rozpadło tylko zmieniło nazwę na Walhalla.
Po drugie nie miało to nic wspólnego z Tobą. Widocznie nikt Cię nie szanował jak nie chcieli Ci pomóc :/.

Mispex
27-03-2007, 10:44
Po pierwsze Inferno się nie rozpadło tylko zmieniło nazwę na Walhalla.
Po drugie nie miało to nic wspólnego z Tobą. Widocznie nikt Cię nie szanował jak nie chcieli Ci pomóc :/.

Hah nie chodzi mi o to ze ja odszedlem i sie rozpadla...
Tylko o to ze chyba juz bylo cos nie tak:P
Zreszta wali mnie to mam kumpli ktorych szanuje i oni szanuja mnie i za ktorych jestem gotowy pasc w przeciwienstwie do was:)

Skramer
27-03-2007, 18:20
@wr00n
Ja jestem mu zawsze skłonny pomóc..

@Sephil
W takim razie czemu nie dochodzisz do walhalla?

@Mispies
Inferno :O Duż to Ci mówi? tak! To przyjaciele!

Tak naprawdę mam tylko kilka "przyjaciół" którym jestem zawsze skłonny pomóc..
Kavare - rl ziomqu :)
Dzingi - ahh znam Cie od dawien dawna :)
Dominiq Lawyer aka Fumi aka Elite sephil - br? =D Ramie w ramie z Dzagas Adw _/
To jest trójka moich najlepszych ziomqow.. Dzingi don`t hak me :( Ufam mu i ma moje passy =D
Oczywiście dotego dochodzą nowi poznani.. Gamio, mili, kongi iiiteepee.

Mispex
27-03-2007, 18:23
huashuasuhsa
Podobnie jak ja i Mantir oraz Ghado:P:)
ps.Kiedy na ten qest idziemy? bo cos Mattrixo mowil...

Waldo1910
27-03-2007, 18:32
Sephil nie ma kompa ;p miał juz mieć albo bedzie miał na dniach elo
Na quest nie ide bo m isie addon nie podoba ale jego mozna solo sorkiem ;p

Skramer
27-03-2007, 18:42
@Mispies
Czwartek.. ale nie wiem czy ide bo chyba nie bede miał czasu

Kaaaavar
GOGO predator zjedzie ci mane i na jedno combo lecisz!! GOGO!!!

Waldo1910
27-03-2007, 19:00
daj manaski i sdki to ci wyczyszcze solo jak chcesz bo nie bede swoich marnowal bo jak juz mowilem addon mi sie nie podoba B)

Mispex
27-03-2007, 19:11
Oke i tak macie hunta

Skramer
27-03-2007, 19:44
Mispies
"'... cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie - odwaga - my chcemy się bić, a wy s*******acie..."

Mispex
27-03-2007, 21:41
husauhsauhsahas
Erale Padl,a dokonal tego Kiiro oraz Xazez czyzby poczatek rewolucji;d?

wrogonastawiony
27-03-2007, 22:27
Zawsze mi sie wydawalo ze Erale to dobry qpel Mitzuma.. ;]
Ale patrze teraz, ze juz nie jest w PtD, wogule PTD skasowane jest.. i ten jego komentarz. Wie ktos co jest grane ?
Tengu od nowa załozone i tam tylko kilka osob, Xazez bez gildii, moze wreszcie jakas wojna sie szykuje ; )

Slepak Immortal
27-03-2007, 22:45
Hia hia.. to było oczywiste, że w końcu Szwedzi się pogryzą, ale myślę, że wojny nie będzie(zresztą tak jak zwykle)... Pare fragów i koniec sprzeczki. Od początku tematu są wyrażane jakieś nadzieje na rewolucje ;/.... a tu ciągle lipa, także nie ma się co łudzić ;p.

@Mispex
Smog roox xD...

Rzeszow
27-03-2007, 22:53
w dobrym momencie bede mial paca ;d
a jak sie lepiej zlozyc wbije wiekszy lvl ;d:D

Skramer
28-03-2007, 08:23
Myślicie że Xazez i Kiiro sami ją ubili? :O 130 ek? :confused:
The team was: Kiiro, Zakya, Xazez, Xuva Malice, Remdila

Enjoy 8o

Mispex
28-03-2007, 19:01
hehe Smog rox the best joking in gc xD
Nie no wiadomo ze Erale nie zabilo 2 osoby ja tego nie powiedzialem po prostu ich names sa na tibia.com filmik widzialem Erale szans nie mial chociaz tylko stal i sie uhal w koncowym momencie;o Oczywiscie rewolucja moze nastapic z tego co wiem to Mitzum ani Nargoriel o tej akcji nic nie wiedzieli...
Mi sie zdaje ze Xazez cos przyswiruje i war zrobia,a Polacy wybiora do kogo dojda zreszta Zobaczymy:))

Skramer
28-03-2007, 20:07
Do nikogo nie dojdziemy 8o Oni zrobią wojne, my bedziemy expic.. Potem z wygranymi bedziemy sie tłuc :D

Skramer
28-03-2007, 20:15
Chciałem również oficjalnie przeprosić gracza o nicku Demolitius [tzw. Naqrwiator :D]

Ur my blood bro too :p

Rzeszow
29-03-2007, 00:08
oj skramerku pamietasz byla juz taka piekna sytuacja kiedy to pisali o nas na hunted.pl jak byla wojna tengu vs this is i tez wtedy mielismy sie dolaczyc do jednej strony i zadecydowac o losach serwera jednak ch**a z tego wyszlo a trzeba bylo dolaczyc sie do This is :(

jimbow
29-03-2007, 10:42
Dajcie link do filmiku!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem wojny nie bedzie tylko dwie gildie ktore beda robic jeszcze większe zamieszanie i większe pa.
Pozdrawiam i prosze o ten filmik
z gory thx:)

Skramer
29-03-2007, 15:45
jimbow, kto ty? 8o

Zbrozło
29-03-2007, 15:55
Skramer, czemu ludzie z twojej gildii stoja przy depo/domkach gdy jest was mniej niz 5 online a nas 2?

wr00n
29-03-2007, 16:04
Jaki jest wynik tej wojny? Chodzi mi o fragi- ile do ilu i dla kogo.

Zbrozło
29-03-2007, 16:34
Ja/my zabilismy daster thoro i garinu (62 rp). Oni dwa razy Spear'a i kilku noobow ktorzy juz i tak nie sa w gildii. Czyli oni wygrywaja we fragach.

Mispex
29-03-2007, 19:29
Respect dla Zulu Kings :)
Wiadomo ze przegrywaja ale look na fragi...
W Forcen szanuje chyba tylko Skramera...

Skramer
29-03-2007, 22:13
Ja żałuje że już nie moge grać tyle co kiedys.. ale mam zamiar 100 lvl wbic jesli mi sie uda... mam nadzieje ze waldek/mattrixo szybko zrobia annihi to bede mial sova.. [od waldka na 100%/matt pewnie pozyczy ;p]

Zulu Kingz.. Nie podobało mi się to że Glowr mnie bił wtedy na cyclopolis.. jak kavare obejrzał filmik to sie zdenerwował wziął 100 ek tez kumpla i jak spear lognal to go zabili... a ten glowr juz nie ma zycia.. chyba ze zaplaci.. Ale i tak dla was Gz :)

PS. potem z kavare mielismy pompy z tego w sql 8o

Slepak Immortal
29-03-2007, 22:27
Bye Xerena.. :(

Bya all ziomki z guild i wszystkich innych, których znałem ;]...

http://www.allegro.pl/item180515962_tibia_46_rp_xerena_49_ed_celesta.htm l

Sellam konto i cya :(:( :(

Skramer
30-03-2007, 00:43
dlaczego sellasz? X(

wr00n
30-03-2007, 03:36
Bye Xerena.. :(

Bya all ziomki z guild i wszystkich innych, których znałem ;]...

http://www.allegro.pl/item180515962_tibia_46_rp_xerena_49_ed_celesta.htm l

Sellam konto i cya :(:( :(

Ty to dopiero byles we frajerskiej gildi, nie ma co. Zal.pl

Mispex
30-03-2007, 09:06
@ up:uhasuhashausasu
Nie Sellaj!

Slepak Immortal
30-03-2007, 15:00
Sellam to już postanowione. Dlaczego?
1. Brak chęci do gry
2. Ded na kicku zaraz po tym jak odrobiłem lvl po dedzie na combo ue od swe
3. Brak jakichkolwiek kumpli, może z 1 wyjątkiem (Hail Rob xD)
4. Xerena (moim zdaniem) waste czasu
5. Kiedy zaczynałem tutaj grać miałem 6 ziomków z rl, z czego 4 przestało grać z powodu dedów/sytuacji na tym servie etc.

Więc jaki sens :>? Jakby co to moje gygy 6136133 jakby ktoś chciał także zacząć na new servie ;p..

@Wr00n
Z tego co mi wiadomo to sharujesz z Deazem, więc mówiąc, że to frajerska glidia sam siebie obrażasz ;p

Viltherius
30-03-2007, 16:07
miss click tego posta nie ma :)))

Rob'ek
30-03-2007, 16:11
ehhh... Wzruszyles mnie xP

Viltherius
30-03-2007, 16:11
A wie ktoś jak po śmierci Erale układają sie stosunki pomiędzy Swe? Bo z tego co widzę w Tengu jest 5 osób a reszta bez glidi? Zresztą erig.net coś nie działa. Były jakieś nowe fragi ?

Skramer
31-03-2007, 00:13
Narazie nie ma nic konkretnego w zwiazku ze swe...

08:41 You lose 343 hitpoints due to an attack by Hampish.
08:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Hampish.
08:42 Hampish [132]: are you asking for a dead or what?
08:42 Skramer [82]: i can loot burst arrows for u
08:42 Skramer [82]: ut ani hur
08:42 Skramer [82]: gogo
08:43 Skramer [82]: too fast too furious
08:43 Skramer [82]: ut ani hur
08:43 Skramer [82]: cmon
08:43 Skramer [82]: u can run faster
08:43 Using one of 26 vials...
08:43 Skramer [82]: atack me
08:44 You lose 375 hitpoints due to an attack by Hampish.
08:45 Skramer [82]: may i go sell loot?
08:45 Skramer [82]: >.<
08:45 Skramer [82]: hi
08:45 Willard: Greetings and Banor be with you, Skramer!
08:45 Skramer [82]: sell 2 halberd
08:45 Skramer [82]: yes
08:45 Willard: Ok. Here is your money.
08:45 Willard: Farewell.

To tylko fragmenty mojej dzisiejszej zabawy z hampishem jak myslał że mnie solo zabije ^.- rotfl..

Skramer
31-03-2007, 00:18
http://www.speedyshare.com/269285472.html - plik w word padzie z całą zabawa z hampem

aa i btw..
2 piękne screeny :P

Mały advance..
http://img204.imageshack.us/img204/314/83lvlbp2.jpg

Little hero hunt :P
http://img484.imageshack.us/img484/3994/herohuntbz5.jpg

Zbrozło
31-03-2007, 12:12
Heh Kamlag byl taki pewny siebie, przychodzil co chwila i mnie jebal, w koncu ja tez go zaatakowalem. Jak mi pozniej napisal zostalo mu 5 hp:).

Jak ktos chce filmik to:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122946

Mispex
31-03-2007, 13:09
Gz Bardzo Ładna Akcja

Rzeszow
31-03-2007, 15:46
ja pier**** dajcie sobie juz spokoj z ta bez sensowna wojna... lepiej byscie polaczyli sily i zebrali sie na naszych kochanych swe :-)

Zbrozło
31-03-2007, 16:12
Ja nie chce wojny, juz nawet zrezygnowalem z bicia ich na resp'ach. Dzis walczylem z Kamlag'iem bo uporczywie przychodzil i bil mnie na poh'u.
Przed chwila wpadli po mnie Madurius, Rutrin i Ealkas Edi. Ja im pisze zeby sobie olali, bo tak wlasciwie to nic im nie zrobilem. A oni 14:52 Rutrin [50]: 100k i cie olewamy. Tak tez ta "wojna" musi dalej trwac. Bo nawet gdybym mial 100k i tak bym nie zaplacil.

wr00n
31-03-2007, 16:20
Sellam to już postanowione. Dlaczego?
1. Brak chęci do gry
2. Ded na kicku zaraz po tym jak odrobiłem lvl po dedzie na combo ue od swe
3. Brak jakichkolwiek kumpli, może z 1 wyjątkiem (Hail Rob xD)
4. Xerena (moim zdaniem) waste czasu
5. Kiedy zaczynałem tutaj grać miałem 6 ziomków z rl, z czego 4 przestało grać z powodu dedów/sytuacji na tym servie etc.

Więc jaki sens :>? Jakby co to moje gygy 6136133 jakby ktoś chciał także zacząć na new servie ;p..

@Wr00n
Z tego co mi wiadomo to sharujesz z Deazem, więc mówiąc, że to frajerska glidia sam siebie obrażasz ;p

To zle ci wiadomo. Nie musze sharowac bo mam wlasnego chara. I na pewno tym charem do tej frajerskiej gildi nie dojde.

Skramer
31-03-2007, 17:08
Character Szaman Ostrzy does not exist.

hmm?

Sephil
31-03-2007, 19:39
Character Szaman Ostrzy does not exist.

hmm?

on nie gra na szaman ostrzy juz od dawna .. prawdziwego name chara nie podaje bo sie boi ze go zabiją <lol>

wr00n
31-03-2007, 19:59
on nie gra na szaman ostrzy juz od dawna .. prawdziwego name chara nie podaje bo sie boi ze go zabiją <lol>

A po co ci znac imie mojego chara. Jak mnie wnerwisz to ci sie podpisze w death liscie i poznasz.

Vacek
31-03-2007, 20:29
A po co ci znac imie mojego chara. Jak mnie wnerwisz to ci sie podpisze w death liscie i poznasz.

Czekamy ;)

Waldo1910
31-03-2007, 21:08
Sephil racja, Veav tez racja

Skramer
31-03-2007, 22:29
On wiecej komentuje i olewa all ale sam wszystko robi idealnie X(

Mispex
01-04-2007, 08:42
Przypomne ze jest to Dzial Wydarzenia ze Swiatow a nie prywatne klotnie...

Skramer
01-04-2007, 10:11
Niech nie będzie anonimowy.. i jeszcze grozi X(

I`m scared :confused:

Mispex
01-04-2007, 12:09
ale sie porobilo;D
Look forum tibia.com

Waldo1910
01-04-2007, 12:11
Ja napewno do tej "udawanej" wojny nie dojde, i to jeszcze do Zulina/Ahmeda/wielbłąda :D

Waldo1910
01-04-2007, 12:48
prima aprilis B) (jakos tak to sie pisze)