Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny
Pavvulonik
21-04-2007, 15:28
Ja pierdole oddajcie mu chociaz kase X( .Dzis mi kolega mowil ze gm byl w edron i hampish z nim gadal a na koniec gm napisl ze Silm dostanie bana wtf?
X( Nic nie zostaje mi napisac tylko Sorka...
Ahmet padles bo tak wyszlo lduzie co byli na ventrillo przestali bic a ci co sie przypletali bili a ty sie skonczyles uhac gdybys sie uhal nie padlbys...
Bartek no do huja... jak wala dla loota po to huj walic prawie 70ek... dla fraga! przeciez wiadaomo ze ma aola, w ten posob pogrzebaliscie 100k polakow, malo? starczyloby na jakis zgon szweda. BRAWO! robcie tak dalej jesli uwazacie ze to klucz do sukcesu X(
Nie no Mispex brawo rozumu X( X( wogóle pomyslales o tym ze taki lvl na 100% ma aol ?? a po 2 na huj zabic polaka który mógl by wam pomóc w wojnie BRAWO po prostu BRAWO niech zyje bezmyslnosc X(
W ten sopsób na 100% nie wygracie wojny jak swoich bedziecie zabijac
Nom raczja bez sensu zabijac w tak waznym momencie swoich. Ale kłócic tez sie ni ma sensu było minelo trudno miejmy nadzieje ze inni wyciagna z tego wnioski. Musimy sie wszyscy zjednoczyc bo inaczej nie mamy szans. .
@Hellraiser
Pozdrowienia od ludzi z vent (^.^)
Demon Ahmet.. przeprszamy za twojego.. z osob ktore pkowaly (ok 20+) z 10 bylo na ventrilo.. my w wiekszosci przestalismy... ale nooby.. sry :(
Mantir za co biliscie Firawind i Ancient Horna?
Swe nie koniecznie musza byc sprytniejsi to kwestja organizacji i dokladnego przemsylenia wszystkeigo a przedewszystkim skutkow. Przykład mamy na furrorze gdzie vison pokonal dusskow. Kto sie tego spodziewal? Chyba tylko Katrilla. To wlasnie jemu wszyscy zawdzieczaja zwyciestwo przewaga dusskow w lvl nad vison była tak samo duza jak i Swe maja nad nami. Lecz dzieki jemu wspanialemu dowodzeniu Vision obijelo panowanie na serwie. Ludzie z vision wlasnie jemu zawdzieczaja to zwyciastwo. Gral on tez na xerenie na jej poczatkach. Walsnei takich ludzi tu trzeba. Po za tym Nie ma sie co spieszyc tengu wczoraj nie expilo Trzeba zbierac ludzi ktorzy juz nie graja bo im juz na postaciach nie zalezy i moga sie poswiecic a jest ich tuaj duzo :)
TSmaster
21-04-2007, 17:36
Demon~, to był wypadek, jedyne co pozostaje nam powiedziec to Przepraszam, mam nadzieje ze dalej sie nie zniechecisz :) i pojedziesz raz dwa odrobic to co straciles! Dalej wierzymy w wasza pomoc ;* pozdro
Mispex :
Nie przestalem sie uhac tylko mialem laga i nie gdybaj bo gdybym nie chcial plynac do lb nie zabil by mnie Snustorr a gdybym nie padl to nie szedl bym po bleesy do kazo
TSmaster:
Ciekawe jak mam grac bez bleesow postaram sie zarobic cos na dworach ale jak padne to lvl ladnie poleci w dol ..
wrogonastawiony
21-04-2007, 18:06
Przykład mamy na furrorze gdzie vison pokonal dusskow. Kto sie tego spodziewal? Chyba tylko Katrilla. To wlasnie jemu wszyscy zawdzieczaja zwyciestwo przewaga dusskow w lvl nad vison była tak samo duza jak i Swe maja nad nami. Lecz dzieki jemu wspanialemu dowodzeniu Vision obijelo panowanie na serwie. Ludzie z vision wlasnie jemu zawdzieczaja to zwyciastwo.
Myslisz ze takie tengu jak popada to zostawia serwer ? Droga do zwyciestwa moze byc trudniejsza niz sobie to wyobrazasz :)
Btw nie wiesz co sie dzieje na furorze to pisz takich pierdół ;P A jak znasz to bylo dodac prawdopodobne spy no i mogles wspomniec o hackach. Fakt ze Dusk~ przegrywaja nie świadczy o tym ze zostawia serva ; )
Dalej wierzymy w wasza pomoc ;*
No niezle najpierw zabijacie a pózniej o pomoc prosicie to ciekawe co bedzie po wojnie jak wygracie (pewnie bedzie jeszcze gorsze pa niz robi teraz tengu) jak juz teraz swoich zabijacie X( X(
TSmaster
21-04-2007, 18:33
No niezle najpierw zabijacie a pózniej o pomoc prosicie to ciekawe co bedzie po wojnie jak wygracie (pewnie bedzie jeszcze gorsze pa niz robi teraz tengu) jak juz teraz swoich zabijacie X( X(
napisalem ze to byl wypadek, za ktory przeprosilem, ile razy mam sie jeszcze z tego tlumaczyc?
napisalem ze to byl wypadek, za ktory przeprosilem, ile razy mam sie jeszcze z tego tlumaczyc?
Bo nie rozumiem jak przez przypadek mozna zabic 68 ek to nie jest 20 lvl ze jebniesz sd i lezy. Na taki lvl trudniej zabic
Mefisto of Deth
21-04-2007, 18:52
Mam prośbe możecie się przestać kłucić bo takim zachowaniem to my nic nie osiągniemy. Nasz kolega padł trudno zdarzyło się mam nadzieje że takich akcji już nie będzie z naszej strony. Mamy się zgrać nie kłucić to jest najważniejsze wybierzcie dowódce który ma doświadczenie w wojnach i zacznijmy coś robić. Dziś Zakiya chwaliła się ile ma sd o mało zawału co niedostałem ma około 50 bp więc uważajcie. Pozdro
TSmaster
21-04-2007, 18:54
Bo nie rozumiem jak przez przypadek mozna zabic 68 ek to nie jest 20 lvl ze jebniesz sd i lezy. Na taki lvl trudniej zabic
Jak juz wczesniej napisali, 10 osob nie bylo z nami na ventrilo i atakowalo go dalej, kiedy my przestalismy... Naszym, bledem bylo to ze go w ogole zaatakowalismy. Gdyby dalej sie wtedy uhal na yellow, to by to przeżyl...
No dobra moze i byla pomylka, ale ilu Polakow zabiliscie? Fakt potrzebna Wam kasa, ale to nie jest droga to zarobku, nie dosc ze klotnie to ciekawe ilu z zabitych pomoglo chociaz troche przy wojnie i w nagrode zostali zabici...
I jeszcze pewna zdesperowana osoba probowala mnie zabic, po tym jak padla przez Was.
Matt_Fenatel
21-04-2007, 19:51
Livarna jest gotowa dojść do jakiejś guild walczącej po stronie Wannabe Kamikaze. Pisać na pw :)
Evil Mefisto a raczej Mefisto Fenatel ;p ty też? No chyba że się cykasz :evul:
P.S. Jutro postaram się zrobić dla was wannabe kamikaze jakieś 2bps Explosion, mi runek nie brakuje xP
Miltiades
21-04-2007, 20:23
prosilbym o sd i explo ;] makerzy niech sie zglosza do mnie. oczywiscie nie za darmo. msg me in game ;]
Podziekujmy player killerom za uniemozliwienie przeslania mi kolejnych skromnych funuszy dla kamikaze...
buahahahhahahahahahahahahahahahahah
Apr 10 2007, 22:24:16 CEST Killed at Level 108 by Zakiya
and by Remdila
Prosze bardzo wczoraj z nim gadalem bal sie walczyc ze Swe tak wszyscy z po za tengu tutaj koncza. Nie macie wyjscia musicie wlaczyc bo zaden h lvl nie bedize mial tu zycia.
kurwa ale wy jestescie pojebani! moj kolega dzisiaj od kamikaze helpers zginal wy kurwa zabijacie wlasnych ziomali popierdolency!
wrogonastawiony
21-04-2007, 21:22
To mi troche przypomina sytuacje w ktorej dosc duza grupa polaczkow (8-15lvl) zebrala sie w thais, ubrala na bialo-czerwono i mieli wyrżnąć szwedow.. skonczylo sie na tym ze i tak zabijali polakow, tylko z ta roznica, ze inaczej ubranych niz oni.. a gdy w miescie zabraklo ludzi inaczej ubranych zaczeli sie lac miedzy soba.. zacznijcie uzywac mozgów.
up@
W kazo bylo ich tylu ze z dp wszystkich nieogarnelem..i bylo paru z wiekszymi levelami
To mi troche przypomina sytuacje w ktorej dosc duza grupa polaczkow (8-15lvl) zebrala sie w thais, ubrala na bialo-czerwono i mieli wyrżnąć szwedow.. skonczylo sie na tym ze i tak zabijali polakow, tylko z ta roznica, ze inaczej ubranych niz oni.. a gdy w miescie zabraklo ludzi inaczej ubranych zaczeli sie lac miedzy soba.. zacznijcie uzywac mozgów.
A mi twoje wypowiedzi przypominaja Samka Embrisua ktory oddaje dupe Szwedom w dzierżawe a wydymaja go tak samo jak zrobili to z otto, flaconem i innymi. Varene tez zrezygnowal bo uznal ze tu nie ma po co grac. Ale to swiadczy tlyko o tym ze ejstes jakas jebana ciota ktora jak neiw ei co napsiac to krytukje i pierdoli glupoty a ze nie miales po wyzej 10lvl i zazdrosciz to jzu nie nasza wina.
Sorka nie blyo mnie wczesniej rl zycie tez mam :)
Sorka Demon bo cie znalem i sie zdajesz dobrym ziomem ja cie od poczatku nie bilem darlem sie przez ventrillo zostawic go!
Wyszlo jak wyszlo jeszcze raz sorka wszystkich polakow ktorzy dzisiaj padli...
wrogonastawiony
21-04-2007, 21:58
A mi twoje wypowiedzi przypominaja Samka Embrisua ktory oddaje dupe Szwedom w dzierżawe a wydymaja go tak samo jak zrobili to z otto, flaconem i innymi. Varene tez zrezygnowal bo uznal ze tu nie ma po co grac. Ale to swiadczy tlyko o tym ze ejstes jakas jebana ciota ktora jak neiw ei co napsiac to krytukje i pierdoli glupoty a ze nie miales po wyzej 10lvl i zazdrosciz to jzu nie nasza wina.
Nie musze ci udowadniac ze jestem za polakami, oni mieli byc tymi "dobrymi" a poki co niebardzo im to idzie.
Wlasnie skolowalem 25 druidka to moze skrece coś Uha :D
No takich postow tu trzeba:D Ja teraz znalezlem koelzke co chce oddac 10k za pro od gamia.:D tzreba kombinowac...Ja z ziomkiem z reala zalatwilismy sobie psute postaci i kupujemy hajs na runki na allegro i tez sie bedizmey przyalczac do fragow i open battle jak dostaniemy cynk:D
wrogonastawiony
21-04-2007, 22:08
Joblez to byl twoj char, co sie staO z nim ? ^^
:D Maturalna klasa, kiepskie oceny mialem sellnolem go na allegro w pazdzierniku na 91....lvl ;/ ale teraz koelzka zwatpil i dla mi pasy to probuje cos zadzialac w przygotowaniu do war:D
Viltherius
21-04-2007, 22:51
Demon Ahmet
Apr 21 2007, 12:52:46 CEST Killed at Level 68 by Przemus Jedrachowicz
and by Szekiera
No do kurwy nedzy... polacy to maja myslenie... ujebali 67 ek ;( (ktory dzisiaj padl od snustorra). Brawo... widze ze zbieracie kase na war... to kurwa gz- chlopak stracil 100k a wy nic nie zyskaliscie... w dodatku on pomaga. Przemyslcie...:(
Ktoś kiedyś powiedział "żal pl" ...:( sie nie mylił
wstyd mi za ciebie przedmówco (2 up). Co więcej jesteś ********* optymistą;] Gz mózgu. My walczymy nie TY i nie pisz tu więcej.
Taa Polacy już nie raz pokazali jak walczą na Xerenie. Kto tu powinien sie wstydzic?
Gz dla polaków, kolejne bardzo mądre posuniecie.
Dzis ustawiam noobchary żeby porobić runki dla pl na wojnę czekając na manę wchodzę na foum tibia.pl po chwili lookam na tibie a moje oba chary martwe
jak zapytałem za co to powiedziano mi że tak pl zbierają hajs na war to juz jest przegięcie najpierw na forum chcą żeby im runki dawać a jak już ktoś chce zrobić im te parę bpów to go noobcharami zabijająX(
Chętnie tez polootował bym trochę swoim nowym pallem żeby dać wam pare bp sd ale jeszcze przed war bylem hunted by xazez and hampish8o po za tym nie wiem co jeszcze polakom do łba strzeli i boję sie z dp wychodzić bo mnie jeszcze pl ubiją
Wiem wiem od czasu wojny jeszcze ani razu sobie pz na swe nie zrobiłem
ale chce wam tylko przypomnieć ze zabijanie osób którzy wam pomagają to nie jest droga do zwycięstwa:(
Gz za Skullita:cup:
Master Bonczek
22-04-2007, 00:13
No i Xazez wbił rs'a i został mu chyba jeden unjust do bana :P Hail our noobchars _/
Axel Xerenous
Apr 21 2007, 21:05:56 CEST Killed at Level 135 by Xazez
;/
Axel Xerenous
;/
Z tego akurat sie cieszymy xDDDDDDD
Z tego akurat sie cieszymy xDDDDDDD
a co Axel taka cipa? ;p
Ja z niego nie skomentuje...
Dla mnie on nie jest polakiem...
a Samek dla ciebie jest polakiem? Albo Marco Josef
Samka nienawidze..
A Marco poprostu nie lubie ;p
Waldo1910
22-04-2007, 00:46
To całe noob pk to miala byc zabawa w carlin. na poczatku bylo tam z 5 osob. wycieczka skonczyla sie w thais a ekipa z 5 osob zrobila sie w 20 +/-
wszyscy porównują tą wojnę z wojną na Furorze a nikt nie powiedział żeby nie zapomnieć o tym że runki paralize bywają przydatne;)
Ty mózgu nie masz człowieku :D
SD combo można zrobić bez venta, jeszcze jedno w planach było że to ty nie dostaniesz IP do venta ;] i nie kozacz plax
A ty masz ?? Mam większe doświadczenie niż ty ... Ale ty wiesz wszytko najlepiej. Szkoda mi słów na Ciebie oraz forum nie jest miejscem na takie rozmowy.
Dzisiaj dostalem niezwykle dziwna propozycje od Zulina:O
chcial ze mna duela!?
Myslalem ze to joke...^^
wrogonastawiony
22-04-2007, 10:33
Kumpel tak sie cieszyl wczoraj na tą wojne...
Dymm Dagers [53]: 30 polakow
Dymm Dagers [53]: i krzyczalo ujebac sweda
Dymm Dagers [53]: kurwa
=/
Mefisto of Deth
22-04-2007, 12:25
Mam kolejny bp m wall pisać kto potrzbuje :D
ehhh zarabiacie w ten sposób na wojnę że zabijacie polaków którzy mogli by się przydać, nie wiem czy to ma sens bo taki np. Dymm Dagers mógłby wam pewnie coś dać albo sd porobić a wy go jeszcze szwedem nazywacie, pewnie wiedzieliście że on jest pl bo o tym ze demon ahmet jest pl to musieliście wiedzieć a i tak go zabiliście
Mefisto mi mozesz podeslac do Venore
Co do tych martwych polakow przeczytaj poprzednie moje posty...
Kumpel tak sie cieszyl wczoraj na tą wojne...
=/
Przepraszamy :(
Salmonek
22-04-2007, 14:36
Axel Xerenous
;/
To może teraz Axel zrozumie że na niego też przyjdzie czas niezależnie czy będzie brał udział w wojnie czy nie... !!!
Przepraszamy :(
I co myslisz ze przepraszam wystarczy ?? Bo na miejscu Demona bym zignorowal takie przeprosiny X( GZ rozumu zeby swoich zabijac to juz szczyt wszystkiego X( X(
To może teraz Axel zrozumie że na niego też przyjdzie czas niezależnie czy będzie brał udział w wojnie czy nie... !!!
Salmek mysle ze Axel na czas wojny schowa glowe w piasek a po wojnie bedzie próbowal sie przymilic tym którzy ja wygraja :)
Freddd dziwnym trafem tuz przed samą wojną miałeś hacka.. Scared, Scared, Scared? :o
Axel nawet nie bedzie mogł pobloczyc mojemu noob charowi bugów
I co myslisz ze przepraszam wystarczy ?? Bo na miejscu Demona bym zignorowal takie przeprosiny X( GZ rozumu zeby swoich zabijac to juz szczyt wszystkiego X( X(
Btw stul pysk bo to juz bylo wyjasniane
Viltherius
22-04-2007, 14:55
Apr 21 2007, 22:29:13 CEST
Skullita
Killed at Level 103 by Untora and by Dudus Bambus
No no w końcu coś ruszyło.
Waldo1910
22-04-2007, 15:13
Ayako Tai
Apr 22 2007, 01:20:17 CEST Killed at Level 83 by Gladast
and by Adavendor
Ayako Tai
Apr 22 2007, 01:20:17 CEST Killed at Level 83 by Gladast
and by Adavendor
haha koledzy mu muszą kupić eq bo z rsem to mu chyba wszystko spadło jak nie zdąrzył wysłać
Freddd dziwnym trafem tuz przed samą wojną miałeś hacka.. Scared, Scared, Scared? :o
Axel nawet nie bedzie mogł pobloczyc mojemu noob charowi bugów
Nie no kurwa nie wytrzymam jak kurwa nie wierzysz ze mialem hacka to zapytaj Greg'Paladyn Kate Palladine i Kuban'Amagorius X( X( przez mojego hacka oni stracili tez w huj kasy poniewaz hacker wkradl sie do ich domków i po 2 sam sobie bym nie nabil rs'a i nie padl 2x w przeciagu 15 minut X( X( i mnie nie w*****aj gadaniem ze balem sie wojny bo juz o wiele wczesniej pisalem ze chcialbym do wojny przystapic X(. A co do zabicia Demona niech wam bedzie i juz nie bede poruszac tego tematu
No takich postow tu trzeba:D Ja teraz znalezlem koelzke co chce oddac 10k za pro od gamia.:D tzreba kombinowac...Ja z ziomkiem z reala zalatwilismy sobie psute postaci i kupujemy hajs na runki na allegro i tez sie bedizmey przyalczac do fragow i open battle jak dostaniemy cynk:D
Ahcarb to ty dzwoniles do mnie wczoraj okolo 16 i mowiles, ze chcesz kupic 20k:P?
Btw: Allken dostales bana za to ze napisales na forum, ze sprzedaje konto? Tak konfidentom bywa:D
No to druga strona medalu:
Sara grim
Apr 22 2007, 01:37:41 CEST Killed at Level 100 by Xuva Malice
No to druga strona medalu:
Sara grim
Apr 22 2007, 01:37:41 CEST Killed at Level 100 by Xuva Malice
Próba zrobicia trapa w tombie sie nie udala :/
btw pozdrawiam Xazeza który srał w majtki mając trapa w veno.. Kolo spanikowal i zrobil evul pk.. zabil 4 nasze noob chary (wbil rsa) ale spierdolil z trapa ;/
Mefisto of Deth
22-04-2007, 17:08
Urza Wander wysłałem ci bp m wali do dp w veno
I znowu mnie zabili :/ co ja im robie :(( padlem od ue combo ss. Ludzie robcie cos a nie polacy siedza ciagle ofline a swe chodza i kazdego zabijaja
Demon Ahmet :
Apr 22 2007, 15:16:15 CEST Killed at Level 67 by Mitzum
SS z Trapa
http://s150.photobucket.com/albums/s88/dypek/?action=view¤t=XerenaWarDemonAhmet.jpg
Spear Of Honor: ( byl w guild przez 30 min )
Apr 22 2007, 15:03:23 CEST Killed at Level 42 by Zulin theseius and by Hulabaloo
Ludzi oni nie bija duzych lvli tylko chca zniechecic male lvle
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOL
Nie wychodzcie z pz jak nas nie ma... dobrze wiecie ze my nie mozemy dopuścić do open battle bo inaczej nie mamy szans :(
I znowu mnie zabili :/ co ja im robie :(( padlem od ue combo ss. Ludzie robcie cos a nie polacy siedza ciagle ofline a swe chodza i kazdego zabijaja
Demon Ahmet :
Apr 22 2007, 15:16:15 CEST Killed at Level 67 by Mitzum
SS z Trapa
http://s150.photobucket.com/albums/s88/dypek/?action=view¤t=XerenaWarDemonAhmet.jpg
Spear Of Honor: ( byl w guild przez 30 min )
Apr 22 2007, 15:03:23 CEST Killed at Level 42 by Zulin theseius and by Hulabaloo
Ludzi oni nie bija duzych lvli tylko chca zniechecic male lvle
ale się do ciebie przyczepili ;/
Fuck Wizo daywalker padl :/
Hes faster than evil!
Mefisto of Deth
22-04-2007, 19:38
To chyba dobrze że Wizo padł :P Ja nienawidze Daywalkerów bo Bob Daywalker i Bo daywalker mnie huncą :P No i jescze ten ich kolega Dart Supra ^^
Fuck Wizo daywalker padl :/
Hes faster than evil!
Ale to jak, wy go biliscie bo ma dead by fire?
Jesli wy to gz, bo sie ciesze bo chujek mnie kiedy z ray'em daywalker'em ujebali na edron d lair.
Master Bonczek
22-04-2007, 20:19
http://img54.imageshack.us/img54/228/wizootrapmv8.jpg (http://imageshack.us)
Nice try :-)
Kamikaze_/
nastepnym razem uda nam sie :D zmienimy tylko miejsce na jakies wygodniejsze :)
btw. my juz mielismy logac ale on padl na fire idiota.. fire nas wyprzedzilo :D
Gdyby bylo nas wiecej to by wypalilo
Omg, jak on tam wlazł? Po kątach się przed wami chował czy co? Ja pierdole, jak można dać się tak strapować?
haha fajna akcja szkoda tylko że padły te wasze noob chary ale ważnie że wizo się złożył
Wizo wczesniej padl jak mielismy isc po niego...
Gdyby padl drugi raz podlamalby sie a tak to lipa za malo noob charow bylo!
6-7 noob charow wiecej i by sie zlozyl na loozie:)
wrogonastawiony
22-04-2007, 22:10
Ale gamoń lol ;]
Kiedy to bylo krecone ? :D
buhahahaha ale dal sie zrobic noob :D ładnie go zrobiła :)
to nie tylko on jest taki niedorobiony, te wszystkie dzieci ze Szwecji są takie same więc macie duże szanse wygrać tą wojnę
Tyferius
22-04-2007, 23:21
http://rapidshare.com/files/27383709/SkullitaDead.jpg (http://rapidshare.com/files/27383709/SkullitaDead*****)
Wczorajszy trapik na skullite :]
Hail Wannabe Kamikazze :]
Dzisiaj w nocy akcja :]
Hahahaha dobrze noobowi:] i o to chodzi
w grupie siła ;p
Jutro nowe screeny
nic_nie_wiem
22-04-2007, 23:29
Niezły trap ;] długo się trzymał?? Jaki loot
Tyferius
22-04-2007, 23:31
BOHy B-Robe manasy i jakies runki :]
Zwróciło sie :D
Naderixo
22-04-2007, 23:32
Nice Gratz Panowie:)
http://rapidshare.com/files/27383709/SkullitaDead.jpg (http://rapidshare.com/files/27383709/SkullitaDead*****)
Wczorajszy trapik na skullite :]
Dzisiaj w nocy akcja :]
wyjdz i nie wracaj.S*******AJ Z TYM KEYLOGGEREM!!!!! taki z ciebie tyferius jak ze mnie ksiądz proboszcz, i nie musisz sam komentować swoich postów innymi kontami typu "matrixo" i "nic nie wiem"
Tyferius
22-04-2007, 23:36
Skulltia Dead :] Nice trap panowie
Pozdro
wrogonastawiony
22-04-2007, 23:36
O k0źwa, armia haxiorow zaatakowala i ten temat ;>
żeby przypadkiem ktoś nie wbijał to ten link frajera który się podaje za tyferiusa:
Adres: rapidshare.com/files/27383709/SkullitaDead***** <<<<
Wedlug mnie Polska rozegrala to wysmienicie z zulinem nice chlopaki gz pomyslu ogladalem filmik i jestem zachwycony pomyslem jestem z wami oby tak dalej jak tak bedzie to moze cos z tego wyjdzie ;) jestem z wami juz szykuje dla was runki pozdro dla KAMIKAZE !!!:cup:
Master Bonczek
23-04-2007, 00:08
A właśnie propo runek itp. To prosiłbym o małe wsparcie, gdyż cienko u mnie z kasą w wyniku zaistniałych sytuacji :P Wieć wszyscy dobroczyńcy proszeni są o wysyłanie czegokolwiek co może się przydać: Master Bonczek / Venore.
Dobroczyńcom składamy serdeczne Bóg zapłać.
P.S. w grę wchodzi też worldtrade to dajcie znać jaki świat by Was interesował to zobaczę co da się zrobić.
Yours,
Bonk
dh za 250k na azurze mnie interesuje taki world trade. ja dam dh
A właśnie propo runek itp. To prosiłbym o małe wsparcie, gdyż cienko u mnie z kasą w wyniku zaistniałych sytuacji :P Wieć wszyscy dobroczyńcy proszeni są o wysyłanie czegokolwiek co może się przydać: Master Bonczek / Venore.
Dobroczyńcom składamy serdeczne Bóg zapłać.
P.S. w grę wchodzi też worldtrade to dajcie znać jaki świat by Was interesował to zobaczę co da się zrobić.
Yours,
Bonk
Lmao XD Bonczek bez chujka i rączek ;d;d Wez tam sfraguj Zakiya XD
//Artur
hoho, sarendial wlasnie pada ;o
tibia zone
23-04-2007, 00:19
@bonczek
odhackowales chara?xD
A moze ty chcesz wt za tego dh na xerenie. I podaj nick i tak przejebaliscie to co ci zalezy.
Waldo1910
23-04-2007, 00:41
Skulltia Dead :] Nice trap panowie
Pozdro
UWAGA KEY LOG
Matt_Fenatel
23-04-2007, 00:48
23:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Azunith. He was killed by Nargoriel.
No to Tengu zaczyna szaleć, już nawet zabijają osoby niewplątane w wojnę, bo z tego co wiem Azunith jest retired i nie gra.
Niestety masz racje. Swe juz odpitala do konca.
Mefisto of Deth
23-04-2007, 07:05
Kurde szkoda mi Azunitha :( Te szwedzkie mnedy wczoraj mnie lały jak wracałem z necro naszczęście w pore żuciłem mana shielda i dzida do domku... :S Teraz to ja już się nawet boje expić. I mam cienko z kasą podejżewam że będzie ciężko z runkami :/ Ale będe się starał ich robić jak najwięcej pozdrawiam
Viltherius
23-04-2007, 08:14
Ja pierdole hackX(
oni to forum czytaja... podejrzewam ze samek emberius albo inny polak im to tlumaczy...
Matt_Fenatel
23-04-2007, 08:59
Miltiades masz w dp veno 2 bp explo :)
A niech sobie czytaja. Duzo im to da?
Master Bonczek
23-04-2007, 12:04
A niech sobie czytaja. Duzo im to da?
Da im to, że wiedzą np. kto nam runy dostarcza i będą go tępić... więc lepiej pousuwajcie nicki z waszych panelów...
@Zerk byłbym zainteresowany. skontaktuj się ze mną jakoś daj pm czy coś...
Mefisto of Deth
23-04-2007, 13:18
Po mnie moga wpadac xD I tak stoje przed domkiem juz nie expie tylko runy robie
ej no ja tez chce sie pobawic mojim 49 noob charem robicie akcje w 6 i wam nie wyszlo do konca na przyszlosc poinformujcie wiecej osob bedzie ciekawiej juz to napisalem do mispexa mam nadzieje ze sie zalapie na next... oO
wrogonastawiony
23-04-2007, 14:08
Jak wam przeszkadza ze oni to czytaja to uwijcie sobie gniazdko gdzies indziej ;> Chociazby na fora.pl czy gdzies tam ale jak cos to hosting moge odpalic pod jakies forum;p
Szkoda ze sie niczego nie spodziewalem :(
szwedom odwala odkad wygrali wojne z domnesticus wiec nie wiem co was tak dziwi, idioci to idioci, lepiej zmienic serwer.
Mefisto of Deth
23-04-2007, 14:51
szwedom odwala odkad wygrali wojne z domnesticus wiec nie wiem co was tak dziwi, idioci to idioci, lepiej zmienic serwer.
Bez walki się nie zmienia servera :):]
To oni zmienia serwer. Dzieki za bp uh i hmm dla pewnego maga ;]
jakbyscie potrzebowali 18 lvl facc kina w okolicach carlin to piszcie na "kinollek"
Mefisto of Deth
23-04-2007, 16:52
jakbyscie potrzebowali 18 lvl facc kina w okolicach carlin to piszcie na "kinollek"
Możesz posłuyżyć jako noob char albo mięso armatnie? :/
Ku*** zhakowali mnie robilismy runy mielismy 6 bp i pi*** ale jestem zly pszez link skulita dead weszlem na niego bo koles dobry mi pszeslal a okazalo sie ze on tez zhakowany i pi*** sory panowie ale runki jakies napewno odnas dojda pozdro ale jestem wk****** narxX(
He, ja tez wpadlem na skullite.. znaczy moze nie ja tylko moj braciak sciagnal jak sie kapalem a ja jak wrocilem to tibie od razu odpalilem..
Salmonek
23-04-2007, 18:12
Ku*** zhakowali mnie robilismy runy mielismy 6 bp i pi*** ale jestem zly pszez link skulita dead weszlem na niego bo koles dobry mi pszeslal a okazalo sie ze on tez zhakowany i pi*** sory panowie ale runki jakies napewno odnas dojda pozdro ale jestem wk****** narxX(
omg ... Teraz duzo bedzie takich filmow ... Ktos padnie i od razu "xxx dead" a tam scr, rar albo jescze inne gowno =p
btw .. z tym zrobieniem osobnego forum to nie jest taki glupi pomysl :D
Możesz posłuyżyć jako noob char albo mięso armatnie? :/
tak moge duzo nie starce :p
Silm:
Banished: until deletion because of account trading
;///////////////
Matt_Fenatel
23-04-2007, 22:21
btw .. z tym zrobieniem osobnego forum to nie jest taki glupi pomysl :D
Wannabe Kamikaze na pewno ma jakieś swoje forum. A nam pozostaje tylko to, chyba że ktoś będzie na tyle uprzejmy i zrobi na jakimś CMS'ie bo mi się nie chce w to bawić.
Tylko czy to ma jakiś sens i jaki cel ma mieć to forum ? xP
www.fora.pl - zrobcie jakies forum ;p
Dzieki wszystkim co byli na edron n00bcharami i dzieki dla tych ktorzy dzisiaj dali mi runki ;]
Skramer po co piszesz na tym forum ze tam maja robic forum jak ktos to czyta to od razu pojdzie czytac na fora.pl no chyba ze to jakis tajny trick o ktorym nic nie wiem.
Viltherius
24-04-2007, 07:16
Ku*** zhakowali mnie robilismy runy mielismy 6 bp i pi*** ale jestem zly pszez link skulita dead weszlem na niego bo koles dobry mi pszeslal a okazalo sie ze on tez zhakowany i pi*** sory panowie ale runki jakies napewno odnas dojda pozdro ale jestem wk****** narx
Nick tego cepa to Wiktoryna. Mnie tez hackną Jak tylko sie pozbieram to zapi... jak psa X
Mefisto of Deth
24-04-2007, 07:20
Nick tego cepa to Wiktoryna. Mnie tez hackną Jak tylko sie pozbieram to zapi... jak psa X
Jesteś pewien żę to Wiktoryna? :) Jak tak to lejemy Hu** :P
Viltherius
24-04-2007, 08:11
Na 99% tak;] Jak mi itemy przerzucał widziałem:( Jak chcesz go zajebać daj msg w grze:P
go go Kamikaze_/
Szkoda Silma;(
wrogonastawiony
24-04-2007, 09:36
Dzieki wszystkim co byli na edron n00bcharami i dzieki dla tych ktorzy dzisiaj dali mi runki ;]
Skramer po co piszesz na tym forum ze tam maja robic forum jak ktos to czyta to od razu pojdzie czytac na fora.pl no chyba ze to jakis tajny trick o ktorym nic nie wiem.
Na forach jest takie cos jak maski dostępu. Dostep maja tylko osoby upowaznione ;p :)
ja jestem facc ale mam kumpla co ma pacc i mi mowil ze rozroba jest to mu powiedzialem aby szedl wam pobloczyc :) dzielny z niego koles :) pozdrowienia dla niego
Viltherius
24-04-2007, 14:49
New Stars sie reaktywuje?
New Stars sie reaktywuje?
na to wygląda chociaż nie znam tego lidera
dzisiaj po poludniu polacy zrobili powstanie w carlin (wrzuce screeny) chcialbym tylko doniesc ze ta gildia co powstala przeciwko kamikaze helpers to tam sa 2- aj gostkowie Tymex i Cymex i oni naszych ze skulami zabijali
tu sa linki do tych zdjec z carlin :p
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecb3c3dade9b85f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f02271541daf318.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e73c8d08cf742c03.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d22b9bd3846320f.html
Aaa ten Cymex miał fuksa;( Zdazyl sie lognac przedemną i ziomami8o
Thanks For Help :baby:
nastepnym razem sie nie lognie :))
no co z tym forum xd ?
Tymex to stary owner Leiku jego tez by mozna bylo ujebac
Ronzidiov
24-04-2007, 19:56
He ładnie sobie tu piszecie czytanie tego wszystkiego zajeło mi jakieś ~~4-5h xd
Narazie Polacy dobrze prowadzą tą wojne ;]
Szkoda mi tylko że kiedyś sprzedałem chara a kiedyś byłem lepszy [pod względem lvl-a] od tych co dzisiaj walczą ze swe też bym se powalczyl ;p a tak moge tylko sie pobawic na blokowaniu pzejsc i snake atackach jeden byl na Wizo
Ładnie się chlopak obsral jak nas zobaczyl zdupil na sam dol jaskini chyba myslal ze zdazy sie wylogowac albo ze dragow nie zabijemy ;p ale strapowac sie dal ladnie chcial nas obiec i wybiec ale mutant przyblokowal dziure a pozniej go wprowadzilem w kacik i przymknelismy ale napisal do hampisha i innych i jak hampish sie wpierdolil niestety nas powybijal ;p Przynajmniej trap wyszedl jakos tako ;] Jak bysmy mieli sd i wiecej nas by bylo by sie skleil ;]
A co do mojego chara jestem starym ownerem Ronzidia którego sprzedalem na 64 lvl-u ;p gdyz moj madry kumpel z rl z ktorym sobie ufamy mial moje pasy a ja do jego sorca ale sie wlogowal na mojego najta bo chcial poskillowac i ....
Padł na zolwikach bo sie musialem wylogoac na respie bo musialem psa na spacer wyprowadzic a moj kumpel nie mial uh na hotkeys :P:P
Oddał 50k ale i tak 50k w dupe bylem xd +exp, skille, mlvl :P
Zachciało mi sie grac duidkiem i tak powstal rondziu pozniej mialem ochydne lagi mimo to expilem i padlem na kicku na guardach i mi spadlo praktycznie cale eq [boh, crown helmet, vampire shield, tempast rod, bp sd, 6 bp mf]
a to bylo przed samym ss-em i mi znikly te rzeczy sam do dzisiaj sie zastanawiam jak mi tyle rzeczy moglo spasc zostalem tylko z blue robe i crown legs ;/ nikt mi niewierzyl ale jednak pech to pech ...
Później jeszcze próbowałem grac ale odczuwalem braki kasy i rozdalem reszte moim friendom [najlepszym] na których zawsze moglem liczyc [skramer, kavare, kamlag] demolitius i mantir wtedy nie grali wiec nic nie dostali :P:P
A teraz Ronzidia hacknolem bo nikt nim nie gral bo doszly mnie sluchy ze ten owner co odemnie kupil go sellnol nastepnemu i rten co odemnie hacknol tamtego i teraz nikt nim nie gral to na potrzeby wojny se go przywlaszczylem :P, ale i tak mi zostaly tylko snake atacki ;[
-----------------------------------
Sry ze sie tak rozpisalem ale nie pisalem od poczatku tematu musialem troche nadrobic ;]
Ronzidiov
24-04-2007, 20:01
O i jak widze powstalo Tengu Helpers ale narazie som tam same nopy ;p,
a takze powstalo Tengu Supproters chyba troche bardziej powazne :D
Piotrek Marycha
24-04-2007, 21:02
oni to forum czytaja... podejrzewam ze samek emberius albo inny polak im to tlumaczy...
IMO duzo sie z tad nie dowie
Miltiades masz w dp veno 2 bp explo :)
A ty mi daj nick swojego war-chara! bo chcialem ci te sd wyslac wczoraj a zapomnialem pisowni nicka
Co do polskich powstan low lvli to z deka zal:D niedawno zaatakowali mnie w 7 ^^ 3 32+ i 4 20+ i trapneli na guardach :D bylam zaskoczona ze polacy bija polke ale cuz czesto po prstu noob'y mysla jestesmy patriotami -.- chociaz nie znaja tego slowa znaczenia i bija all co popadnie-.- X( ale Pozdro dla tych typow smieszni byli xD 1 ue i pozamiatane :) btw. Moze I fajnie ze walczycie :P ale nie mieszajcie do tego przypadkowych ludzi Pozdro...
Matt_Fenatel
24-04-2007, 22:15
A ty mi daj nick swojego war-chara! bo chcialem ci te sd wyslac wczoraj a zapomnialem pisowni nicka
Livarna/ab'dendriel ~ejszy ;)
jak potrzebujecie jeszcze kilku osob do do pkowania mam 30 sorca podaj ktos nick na priv zagadam i pomoge wam;p
jakby ktos mial jakies m walle pisac in game
lub wysylac pozniej sie rozliczymy
Mispex/Venore
Tez nie pogardze sd, uhs.
Viltherius
25-04-2007, 08:23
Hmm a jeśli przegramy wojnę co robicie? Odchodzicie z Xereny?
Mefisto of Deth
25-04-2007, 09:11
Apr 25 2007, 07:53:28 CEST Killed at Level 39 by Sarah Zilavenher and by Anjuss Nimus + Kamlag
Właśnie dziś padłem naszwedach ale dzięki elenrosowi i innym członkom Wannnabe Kamikaze szybko padli ale enistety loota niedzyskałem :( nie wiem czy bede dalej runki robił bo nie mam za co wszytkie moje mfy poszły sie je***
Mefisto of Deth
25-04-2007, 09:16
Mnie jakiś ten plik niepewny jest niedosyć że exe...
Mitzum (*) Sorcerer 181 95,924,693 0 +1,469,727
Zulin theseius (*) Knight 151 56,150,239 0 +671,057
hmm...
Trzbe wiecej ludzi zeby z nimi wygrac . Malo jest charow retired i hunted by Tengu? wystarczy tylkp otworzyc erig.net i przejrzec wszystkich od gory do dolu ktorzy nawet na 60lvl moga dolozyc swoje sd :D
Mitzum (*) Sorcerer 181 95,924,693 0 +1,469,727
Zulin theseius (*) Knight 151 56,150,239 0 +671,057
hmm...
Trzbe wiecej ludzi zeby z nimi wygrac . Malo jest charow retired i hunted by Tengu? wystarczy tylkp otworzyc erig.net i przejrzec wszystkich od gory do dolu ktorzy nawet na 60lvl moga dolozyc swoje sd :D
Np Kto tam jeszcze byl;>?
Waldo1910
25-04-2007, 10:10
W filmie chciałem pokazać, że azunith 100lvl polak nie padł jak noob od pierdolon*** szwedów.
Dziekuję azutnihowi za użyczenie filmiku.
To nie jest jeszcze koniec Xereny. Jeszcze mamy szanse.
Filmik:
http://rapidshare.com/files/27795653/Azunith-ded.avi (http://rapidshare.com/files/27795653/Azunith-ded*****)
Screen z trapa w którym trzymal się 15 min !!!
http://rapidshare.com/files/27795940/Azunithdead.jpg (http://rapidshare.com/files/27795940/Azunithdead*****)
Hacker, nie ściągajcie tego. Olese, Arefrius i Tyfe to ten sam czlowiek i jebany haker
Apr 25 2007, 07:53:28 CEST Killed at Level 39 by Sarah Zilavenher and by Anjuss Nimus + Kamlag
Właśnie dziś padłem naszwedach ale dzięki elenrosowi i innym członkom Wannnabe Kamikaze szybko padli ale enistety loota niedzyskałem :( nie wiem czy bede dalej runki robił bo nie mam za co wszytkie moje mfy poszły sie je***
do robienia runek nie trzeba mfow
W filmie chciałem pokazać, że azunith 100lvl polak nie padł jak noob od pierdolon*** szwedów.
Dziekuję azutnihowi za użyczenie filmiku.
To nie jest jeszcze koniec Xereny. Jeszcze mamy szanse.
Filmik:
http://rapidshare.com/files/27795653/Azunith-ded.avi (http://rapidshare.com/files/27795653/Azunith-ded*****)
Screen z trapa w którym trzymal się 15 min !!!
http://rapidshare.com/files/27795940/Azunithdead.jpg (http://rapidshare.com/files/27795940/Azunithdead*****)
Widzę że bardzo chcesz kogoś zhackować. Wykaż się kreatywnością bo na takie nOObowskie sztuczki nikt już się nie nabierze, robisz z siebie tylko idiotę spamując to forum.
@All
(Jakby ktoś nie wiedział :p ) Nie wchodźcie w linki podawane przez podejrzane osoby które które przed chwilą stworzyły swoje konta. Data rejestracji widnieje w profilu.
Mefisto of Deth
25-04-2007, 11:34
do robienia runek nie trzeba mfow
Ale potrzbuje mfy na expa zeby miec kas an fooda blanki itd ... Zresztą 2 lvle już spadłem wczoraj dead i dziś
Matt_Fenatel
25-04-2007, 12:57
Haha ^^
Czy ty nie odróżniasz Brazylijczyków od Szwedów?
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Evil+Mefisto
Account Information
Real name: Victor
No no... całkiem ładnie za szweda się podajesz X( X( X(
Mefisto of Deth
25-04-2007, 13:08
Haha ^^
Czy ty nie odróżniasz Brazylijczyków od Szwedów?
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Evil+Mefisto
Account Information
Real name: Victor
No no... całkiem ładnie za szweda się podajesz X( X( X(
No i h** ci w dupe sram na ciebie w dupie mam te twoje gadanie.
Matt_Fenatel
25-04-2007, 13:10
No i h** ci w dupe sram na ciebie w dupie mam te twoje gadanie.
See you in game Victor :evul:
Aha, i jak jeszcze raz powiesz że h** mi w dupe, to pogadamy inaczej (poza witualnym światem)
wrogonastawiony
25-04-2007, 14:43
Nie musiales sie tak wysilac. Po co upales swojego ?
Z tym twoim bonusem to wyjazd Oo
A co do antyvira to kacper naprawde dobry jest :D
http://www.kaspersky.pl/
Matt_Fenatel
25-04-2007, 14:50
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link
Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html
Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~
No comment :D data rejestracji 25.04.2007 mówi sama za siebie.
I po co specjalnie wrzucałeś kasperskiego na rapidshare skoro mogłeś podać link do oficjalnej strony Kaspersky.
Ja wiem po co ;) i ciekawe co dokompilowałeś do instalki :evul:
Teraz coś ode mnie ;)
1. Zalecam stosowanie Firewall'i, ponieważ niektóre keyloggery mogą być zbudowane w taki sposób iż żaden antywirus go nie wykryje.
2. Jeśli zdecydowaliście się na stosowanie firewall'a zastosujcie się do rad wymienionych niżej:
- Blokuj wszystkie nieznane Ci procesy chcące wysłać cokolwiek z naszego komputera.
- W wypadku niektórych sprytnie zrobionych keyloggerów nawet to niepomoże, gdyż mogą one wysyłać dane poprzez przeglądarki internetowe lub klientów poczty elektronicznej. Dlatego zalecam nieużywanie Internet Explorer'a i stałe zablokowanie go w Firewall'u gdyż jest on najczęściej używane przez takie właśnie szkodniki ;p, do wyboru macie wiele alternatywnych przeglądarek np: Firefox, Opera itd...
- Nie zablokujcie sobie czasem Tibii, i innych gier online, różnego rodzaju komunikatorów itd :evul:
3. Sorry za offtopic ;)
Matt_Fenatel
25-04-2007, 16:00
jezeli chcecie sie pozbyc owntibi prosze sciagnac z tibi.org.p program o nazwie owntibia deleter
Fotka Programu:http://img223.imageshack.us/img223/5016/00ga8.jpg
Download:http://rapidshare.com/files/27837879...leter*****.html UWAGA (haslo:tibia_org_pl)
Dla niewiarygodnych mozna przeskanowac plik na stronie http://virusscan.jotti.org/
a to scan:
File: owntibia_deleter*****
Status:
INCONCLUSIVE (scan still in progress)
MD5 72f3f04be7bdacc7ee9955685330f4ef
Scan taken on 25 Apr 2007 12:23:03 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Kolejny...
Człowieku nic nie zdziałasz każdy widzi datę rejestracji B)
I next time zrób scana na http://virusscan.jotti.org nieszyfrowanym archiwum hackerq
Pozdro dla wszystkich noobowatych hackerów ;d
Pavvulonik
25-04-2007, 16:35
lol chyba naprawde trzeba zmienic forum za duzo gnojkow sie tu nazbieralo.
A mialobyc tak pieknie... I dead
http://rapidshare.com/files/27655527/Mitzum.jpg (http://rapidshare.com/files/27655527/Mitzum*****)
Mefisto of Deth
25-04-2007, 20:09
Aha, i jak jeszcze raz powiesz że h** mi w dupe, to pogadamy inaczej (poza witualnym światem)
Hahahaha Sam zacząłeś i mnie eni denerwuj lepiej aha i co do piątku nie ide z wami bo mnei w********
@ zebym spotkal takiego gnoja co spamuje tymi gejlogerami to bym mu normalnie ryj rozpierdolil
Ps. Przepraszam za slownictwo.
A mialobyc tak pieknie... I dead
http://rapidshare.com/files/27655527/Mitzum.jpg (http://rapidshare.com/files/27655527/Mitzum*****)
wez s*******aj stad czlowieku ;o
może nie zwracajmy uwagi na głupotę tego kolesia
Ronzidiov
25-04-2007, 20:54
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer Pokaż post
może nie zwracajmy uwagi na głupotę tego kolesia
Może nie zwracajmy uwagi na twoją głupotę, noobie...
Mefisto sie odplacil za to ze zabilismy jego zabojcow:(
Zajebal bohy z martwego anjuss nimusa
no comment
Mefisto of Deth
25-04-2007, 21:07
Nie oddam Bohów ponieważ mnie wyhuj*** nie odzyskałem loota więc nie będe wam robił runek i odchodze z tego świata mama nadzieje że przegracie tą wojne Samek i Axel mieli racje co do was ale jak widać ja byłem ślepy pozdro
ehh...ktos to pisal ze moze go w rl dopasc...dopadnij:D^^
a nie wiem kto cie wychujal:(
a na pewno to nie bylo wartosc 30k~
zreszta wali mnie to zachowales sie jak cipa i tyle i prosze nie wypowiadaj sie wiecej jak juz tu nie grasz...
Mefisto of Deth
25-04-2007, 21:32
ehh...ktos to pisal ze moze go w rl dopasc...dopadnij:D^^
a nie wiem kto cie wychujal:(
a na pewno to nie bylo wartosc 30k~
zreszta wali mnie to zachowales sie jak cipa i tyle i prosze nie wypowiadaj sie wiecej jak juz tu nie grasz...
Może i się zachowałem jak cipa dałbym wam te bohy jakbyście mi dali wziąść swój bp mówiłem do Mattrixo moge wziaść swojego bp on na to nie to cóż wy mnie olaliście ja olewam wam was
ubilem noob chara "pit huntera"
Apr 25 2007, 20:34:51 CEST Killed Pitbull Butcher Hunter at Level 21 ok
stożek kozak:baby:
21:58 Tyferius [104]: 21:56 Warning! The murder of Zulin theseius was not justified.
? : D
Wrzuccie filmik jak ktos nagrywal
hahahahhahhhahha GZ chlopaki pieknie ;d
prosze tibiecam ale bez wiruskow ;d bo teraz zapewnie ten elo elo hacker znowu podszyje sie pod kogos i napisze bardzo madra wypowiedz ze ma filmik
a co ty jesteś tym marnym "hackerem"(o ile można to tak nazwać)??? idź lepiej sprzedaj jeszcze raz konto na allegro
NO no zulin znów padl tak trzymac :)
Waldo1910
26-04-2007, 00:05
No to czas na "Trilogy of Xerenian facts life and after life of Zulin ep 4"? Tym razem skleił się w 30 sekund. Mitzum spierdolił z trapa jak juz nie mial many i sie uhał. Spierdolil bo m walle znikly
GZ!!
Bylem moim nowym charem i prawie plakalem ze smiechu widzac mitzuma i cala ta reszte bezradnych h-lvli
też widziałem to znakomite pvp szwedów którzy nie wiedzieli co robić hahaha.Strasznie pierdolili na forum tibia.com o open battle a jak przyszło co do czego to siedzieli na statku
Master Bonczek
26-04-2007, 00:15
http://img164.imageshack.us/img164/5134/zulnizgonaf9.jpg (http://imageshack.us)
ahh ten yellow Mitzuma :-)
KAMIKAZE _/
No dzieki za akcje chlopaki ,wszystko pieknie szkoda tylko ,ze mitzum nie wypial dupci ale co sie odwlecze to nie uciecze.
szkoda gadac widze ze powoli zaczynacie nabijac fragow ale z drugiej strony zaczyna wam tez od*******ac i bijecie polakow za nic. niektorzy juz zarobili hunta tylko dlatego ze sa bierni lub nie chce wam za darmo wysylac runek-.- wiec zycze aby wojne wygrali szwedzi bo jak wy wygracie to xerena bedzie jeszcze gorszym swiatem niz jest ELO
btw
nie musicie od razu mnie wyzywac za moja opinie bo to tylko bedzie swiadczyc jaki jestes glupi kazdy ma prawo napisac swoje zdanie bo po to sluzy forum
szkoda gadac widze ze powoli zaczynacie nabijac fragow ale z drugiej strony zaczyna wam tez od*******ac i bijecie polakow za nic. niektorzy juz zarobili hunta tylko dlatego ze sa bierni lub nie chce wam za darmo wysylac runek-.- wiec zycze aby wojne wygrali szwedzi bo jak wy wygracie to xerena bedzie jeszcze gorszym swiatem niz jest ELO
btw
nie musicie od razu mnie wyzywac za moja opinie bo to tylko bedzie swiadczyc jaki jestes glupi kazdy ma prawo napisac swoje zdanie bo po to sluzy forum
Juz nie robimy akcji noob charami wiec cie nie rozumiem... poza tym mysle ze jesli wygramy to bedziemy lepsi, dlaczego? bo polacy beda mogli expic :o
up
nie rozumiesz? to dlaczego duza liczba osob (polakow) majaca 30=50lvl ma hunta od was? troche to dziwne:S i nie pytaj mnie o przyklady bo mi sie nie chce ale taka jest prawda i nie oszukujmy sie ;] i sie nie dziwie ze niektorzy zaczynaja trzymac ze szwedami bo oni sa bardziej lojalni niz wy i nie gadaj mi ze jak wy bedziecie rzadzic to bedzie super bo to sa tylko obiecanki cacanki powiedz na ktorym serverze pvp nie mam pa high lvl? na xereni bedzie to samo wiec nie oplaca wam sie pomagac bo to nic nie da a wasze "dziekuje" to tylko puste slowa
Apr 25 2007, 21:57:30 CEST Killed Zulin theseius at Level 152 unjustified
Zulin My MASTA B) Ep 4 Comingsoon....
Mefisto of Deth
26-04-2007, 07:07
Apr 25 2007, 21:57:30 CEST Killed Zulin theseius at Level 152 unjustified
Zulin My MASTA B) Ep 4 Comingsoon....
Wow ciśniecie ale do czasu to się wkońcu zmieni, Snake Atacki przestaną być skuteczne.
Szwedzi sa bardziej lojalni od nas, zapewne Axel sie o tym przekonal.. Napisal na forum ze oni sa lepsi od nas a 3 min pozniej padl.. ohhh yeah
Mefisto of Deth
26-04-2007, 08:13
Szwedzi sa bardziej lojalni od nas, zapewne Axel sie o tym przekonal.. Napisal na forum ze oni sa lepsi od nas a 3 min pozniej padl.. ohhh yeah
Mam pytanie co zrobicie jak przegracie wojne albo wygracie wojne ?
Moje przypuszczenia:
Wygrana: PA na Xerenie
Przegrana: Odejście z Xereny
Juz nie robimy akcji noob charami wiec cie nie rozumiem... poza tym mysle ze jesli wygramy to bedziemy lepsi, dlaczego? bo polacy beda mogli expic :o
Nie robicie ?? wczoraj jeszcze robiliście :> bo się natknełem ale naszczęście udało mi sie uciec :)
Btw możecie mi pogratulować uratowanie mitzumowi dupy bo to moje sio go uleczyło a nie jakis uh ^^
I jeszcze jedno... chciałem oświadczyć że pomagał swe ponieważ noob chary (teraźniejszego kamikadze) jakiś czas temu zjebało mi chara ( 2 akcje dziennie robili ) i jak straciłem szacunek to pl to zaczołem szukać innych kumpli a że swe mi zawsze pomagali da sie z nimi pogadać i
wogule fajniej sie z nimi gra..dlatego chciałem się WbK odwdzięczyć.
I nie obawiam sie wiadomości już padasz, masz hunta, nie pograsz se tu itp. ponieważ jak bym nie padl za pomaganie swe to i tak byście wymyślili inny głupi powod.
up
nie rozumiesz? to dlaczego duza liczba osob (polakow) majaca 30=50lvl ma hunta od was? troche to dziwne:S i nie pytaj mnie o przyklady bo mi sie nie chce ale taka jest prawda i nie oszukujmy sie ;] i sie nie dziwie ze niektorzy zaczynaja trzymac ze szwedami bo oni sa bardziej lojalni niz wy i nie gadaj mi ze jak wy bedziecie rzadzic to bedzie super bo to sa tylko obiecanki cacanki powiedz na ktorym serverze pvp nie mam pa high lvl? na xereni bedzie to samo wiec nie oplaca wam sie pomagac bo to nic nie da a wasze "dziekuje" to tylko puste slowa
No podaj jakis przyklad bo jestem ciekaw co wymyslisz i nie pierdol glupot ze huncimy kazdego z 30-50 lvl bo to glupota...gdybys nas naprawde znal wiedzialbys ze nie huncimy za nic...
2x up
Oj dzieciaku tylko my mamy nooobchary?
Co innego jakby name sie powtarzaly ale z tego co wiem random pk na noobcharach nie bylo.
Ps.90% forum narzekania na szwedow a teraz przyjaciele sie znalezli zal.pl
2x up
Oj dzieciaku tylko my mamy nooobchary?
Co innego jakby name sie powtarzaly ale z tego co wiem random pk na noobcharach nie bylo.
Ps.90% forum narzekania na szwedow a teraz przyjaciele sie znalezli zal.pl
nie ale to ten sam team co kiedyś mnie uwalał.... A wiem że to tyferius i spółka była
Mefisto of Deth
26-04-2007, 08:52
Niech sie dzieje co chce najlepiej jakby odeszło z servera Wannabe kamikaze i Tengu i by był Święty spokój
Jak nie padles widocznie nie byles celem bo w 20 osob bysmy cie zabili na loozie nie moja wina ze wszyscy nie siedza na vencie i nie da sie tak pokierowac...
Nom nie padłem tylko przez nieuwage paru osób lecz nie powiem dokładnie co dokładnie zrobili źle bo nie będę sam sobie grobu kopał
Naderikso
26-04-2007, 09:21
Zulin theseius (*) History Knight 151 -983,707
Apr 25 2007, 21:57:30 CEST Killed at Level 152 by Tyferius
and by Gamio
Jest 2-0 dla Polski we fragach.
Jest lepiej niż by się wydawało :D Nikt z nas nie pada :]
Komentować :]
Filmik:
http://rapidshare.com/files/27972878/zullindie152.avi (http://rapidshare.com/files/27972878/zullindie152*****)
Screen:
http://img62.imageshack.us/img62/9205/zullindeadjn2.jpg (http://imageshack.us)
Może trochę o wojnie:
Wojnę zaczeli szwedzi zabijając bez przyczyny polaków Kavare, Elenrosa, Areafriusa...
Teraz czas na nas...
Boze ten noob zawsze musi sie wwalac w trapa :D??
Frag znow Gamia
Skan z jotti dla trolli:
Scan taken on 26 Apr 2007 06:11:07 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Uni'kalny
26-04-2007, 09:31
No i tera niedowiarki macie że to polacy wygrywają hahatak dalej
gz frag na zulinie kasa dla fragersow to po 1k dla gamia i tyferiusa
http://images20.fotosik.pl/269/558afe69139a0f5em.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=558afe69139a0f5e)
http://images21.fotosik.pl/214/a4f708727c9bd1dbm.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a4f708727c9bd1db)
Matt_Fenatel
26-04-2007, 10:28
Mam pytanie co zrobicie jak przegracie wojne albo wygracie wojne ?
Moje przypuszczenia:
Wygrana: PA na Xerenie
Przegrana: Odejście z Xereny
Myślisz że każdego polaka będzie to PA dotyczyło?
Chyba raczej tylko takich zdrajców jak ty.
Gratulacje fraga Kamikaze :cup:
Matt_Fenatel
26-04-2007, 10:31
Zulin theseius (*) History Knight 151 -983,707
Apr 25 2007, 21:57:30 CEST Killed at Level 152 by Tyferius
and by Gamio
Jest 2-0 dla Polski we fragach.
Jest lepiej niż by się wydawało :D Nikt z nas nie pada :]
Komentować :]
Filmik:
http://rapidshare.com/files/27972878/zullindie152.avi (http://rapidshare.com/files/27972878/zullindie152*****)
Screen:
http://img62.imageshack.us/img62/9205/zullindeadjn2.jpg (http://imageshack.us)
Może trochę o wojnie:
Wojnę zaczeli szwedzi zabijając bez przyczyny polaków Kavare, Elenrosa, Areafriusa...
Teraz czas na nas...
Witamy ponownie noobowatego hackerka (zullindie152*****) :D
Tylko tracisz swój czas na tym forum niema noobów no może poza tobą :evul: :evul: :evul:
Witam wszystkich,też chiałbym pomoc albo tym ed albo noob harem jak cos to msg pozdrawiam
@foka26
Jesli mozesz rzucać rune paralize to jestes bardzo mile widziany...
PA napewno nie dotyczy ludzi ktorzy nam pomagają.. ci co nie wierza w nas... wasza sprawa.. wiara czyni cuda ;)
I do all..
BLZZZ LEAVE US NOOB HACKERZzzz :o
btw filmiku nikt nie dostanie w formie TibiCam.. ale oczekujcie kolejnego episodu o Zulinie :D / Hail Gamio :D
Mozliwe ze bede mial kilka itemów od mojego rl kumpla na xerenie bym je sprzedal i chcial bym przylaczyc sie do wojny (ale jeszcze nic pewnego z tymi itemami)
A co do ludzi którzy pisza ze teraz swe pomagaja to jebijcie sie w leb ludzie czy wy tego nie widzieliscie jakie tengu PA robilo wpadal Mitzum albo ktos z jego ludzi z gildi na żólwie i bylo "Pay boh or ded" albo "pay armor or ded" sam mialem taka sytuacje ale wczesniej pomyslalem i leather bootsy nosilem ze soba w bp i jak Mitzum wpadl to pokazalem mu leather buty chcial arma pokazelam mu p arma i mnie zostawil. Mam nadzieje ze Polacy wygraja ta wojne i wreszcie bedzie spokuj na Xerenie :)
Nie oddam Bohów ponieważ mnie wyhuj*** nie odzyskałem loota więc nie będe wam robił runek i odchodze z tego świata mama nadzieje że przegracie tą wojne Samek i Axel mieli racje co do was ale jak widać ja byłem ślepy pozdro
-.- nie płacz...ale żeby być po stronie szwedów:o ...chyba nie doświadczyłeś na własnej skórze PA z ich strony
Mozliwe ze bede mial kilka itemów od mojego rl kumpla na xerenie bym je sprzedal i chcial bym przylaczyc sie do wojny (ale jeszcze nic pewnego z tymi itemami)
A co do ludzi którzy pisza ze teraz swe pomagaja to jebijcie sie w leb ludzie czy wy tego nie widzieliscie jakie tengu PA robilo wpadal Mitzum albo ktos z jego ludzi z gildi na żólwie i bylo "Pay boh or ded" albo "pay armor or ded" sam mialem taka sytuacje ale wczesniej pomyslalem i leather bootsy nosilem ze soba w bp i jak Mitzum wpadl to pokazalem mu leather buty chcial arma pokazelam mu p arma i mnie zostawil. Mam nadzieje ze Polacy wygraja ta wojne i wreszcie bedzie spokuj na Xerenie
Dzisiaj 15:43
dokładnie
JEDZIECIE Z KU**AMI ja caly czas wam sd robie ;p, wczoraj była fajna bitwa w ab tylko więcej osób powinno uczestniczyć, brakowało arefriusa itp.
Pavvulonik
26-04-2007, 16:53
Niech sie dzieje co chce najlepiej jakby odeszło z servera Wannabe kamikaze i Tengu i by był Święty spokój
Tak odejda bo ty ich oto poprosisz zallll
Ronzidiov
26-04-2007, 16:59
Dadinz sry myślałem że ty "noob" do Skramera, a to bylo do hackera heh, czy ja za durzo myśle ... hmmm ;]
A akcja była ładniutka cacyyy tylko Mitzum miał skulić ogon jeszcze ;p
Dadinz sry myślałem że ty "noob" do Skramera, a to bylo do hackera heh, czy ja za durzo myśle ... hmmm ;]
A akcja była ładniutka cacyyy tylko Mitzum miał skulić ogon jeszcze ;p
spoko, sorry za to co ja napisałem ;p .Ale nie za bardzo wiedziałem o co ci chodziło
JEDZIECIE Z KU**AMI ja caly czas wam sd robie ;p, wczoraj była fajna bitwa w ab tylko więcej osób powinno uczestniczyć, brakowało arefriusa itp.
eee ja bym z checia uczestniczyl w jakims trapie zawsze to jakies 250 z sd koles ma w plecy albo jakis paraliz... ale zebym jeszcze dostal jakis cynk... ;/
eee ja bym z checia uczestniczyl w jakims trapie zawsze to jakies 250 z sd koles ma w plecy albo jakis paraliz... ale zebym jeszcze dostal jakis cynk... ;/
ale czemu do mnie piszesz? ;p ja tam byłem tylko noob charem a poza tym ja mam tylko 50+ msa.Jak była bitwa to od razu było widać bo w vipach z 25 osob z obu gildii online
Waldo1910
26-04-2007, 17:38
Veav daj swoje gg, paraliż sie przyda :baby:
Moze wkoncu by ktos przemyslal zalorzenie tego forum? Jest masa osob do pomocy... duzo noob charow, ktorzy sa potrzebni. Tylko musicie dac sobie pomoc. Trzeba to tez dobrze zorganizowac z wiadomych powodow ;]
Ronzidiov
26-04-2007, 18:30
To jest dobrze zorganizowane tylko ty jeszcze o tym nie wiesz haha
To moze czas zebym sie dowiedzial... ;p
Ronzidiov
26-04-2007, 18:45
lol stary weź pomyśl troche czego ty oczekujesz jak każdy [choćby tylko na tym forum] by się dowiedział co zamierza Kamikaze napewno znalazłoby się kilku co by się sprzedało za małą kwotę alboza obiecanego pro po warze albo Bóg wie za co jeszcze ...
Chyba nie wiesz kim jestem ;s
Piotrek Marycha
26-04-2007, 19:05
Apr 25 2007, 23:03:38 CEST Killed at Level 52 by Supper Soup
and by Silozzox
Juz mi zwisa, jak nie wygramy tego to nie ma po co grac tu, juz tengu zaczyna za bardzo odstawac z lvlem, moge dac gg, zrobie co tylko każecie...
A ktos padl w ab na tej akcji bo mnie nei bylo....??
Ahmed aka Camel aka Zulin theseius! :D
Prawie Mitzum sie skleil ale lipa jednak wszyla bo m wall zniknal a on juz na uhach lecial :(
Znowu Gamio Fraga Ma Gz panowie. A co do forum to dobry pomysl zaluzcie jakies prywatne
Jest juz forum tyle ze tylko dla wbk i helpersow. Naderixo ty hackerze jebany!
Salmonek
26-04-2007, 20:51
lol stary weź pomyśl troche czego ty oczekujesz jak każdy [choćby tylko na tym forum] by się dowiedział co zamierza Kamikaze napewno znalazłoby się kilku co by się sprzedało za małą kwotę alboza obiecanego pro po warze albo Bóg wie za co jeszcze ...
Swieta racja !
Chyba nie wiesz kim jestem ;s
Ciekawe skad ma wiedziec jezeli nicku nie masz w podpisie =p Napisz mu na pw to MOZE sie cos dowiesz :D
btw .. Gz panowie ! oby tak dalej ! :D
Jest juz forum tyle ze tylko dla wbk i helpersow. Naderixo ty hackerze jebany!
Mylisz się.. to forum nie jest o Xerenie tylko o czymś innym nie związanym tylko z xereną..
Mylisz się.. to forum nie jest o Xerenie tylko o czymś innym nie związanym tylko z xereną..
Bylem na tym forum przeciez i widzialem. "Swietny poradnik bonczek teraz na pewno wygramy" i takie tam.
ehh widac nie potrzebna wam pomoc ;s
Pavvulonik
27-04-2007, 16:49
[QUOTE=Rob'ek;1391434]ehh widac nie potrzebna wam pomoc ;s[/QUOTE
PRAWDA POPIERAM
Marcojosef
27-04-2007, 16:52
Ta wojna jest nudna i bezsensowna.
Kur*a bawi Cie to jak sie pod kogos podszywasz?
Pavvulonik
27-04-2007, 17:38
Jak to ty (niesadze)to wez wyjdz i zamknij za soba dzwi patrioto zall
Marco.
Bezsensowny jestes ty i twoje lizanie dupy szwedą.. Sry za to ale tak myśle.
Elder Druidzi którzy chcą pomóc msg me na GG plz :d
wrogonastawiony
27-04-2007, 19:03
Toż to nie marco.. ale musze Ci przyznac, strasznie lize dupsko szwedom gnida jedna. :)
Ronzidiov
27-04-2007, 19:56
Elder Druidzi którzy chcą pomóc msg me na GG plz :d
Skramer wiesz że ja zawsze xD moje gg masz ;] I love u ;] tylko ten walony rs plx ;/ musi zejsc
Salmonek
27-04-2007, 20:24
ehh widac nie potrzebna wam pomoc ;s
W kwestii organizacji moze nie ale w kwestii run,kasy itd. na pewno pomoc im sie przyda :)
No pewnie... jak chce pomoc to huj, nie... ale za to kaske to owszem ;x
ehh x.X
No pewnie... jak chce pomoc to huj, nie... ale za to kaske to owszem ;x
ehh x.X
Zrozum ze czasem nie mozesz pomoc a kasa bardziej sie przyda niz ty sam...wiem ze kazdy chce postrzelac z sd no ale kazdy moze zdradzic a w gildii sa najbardziej zaufane osoby i dlatego bardziej sie przyda pare runek niz ty sam...
Zrozum ze czasem nie mozesz pomoc a kasa bardziej sie przyda niz ty sam...wiem ze kazdy chce postrzelac z sd no ale kazdy moze zdradzic a w gildii sa najbardziej zaufane osoby i dlatego bardziej sie przyda pare runek niz ty sam...
Tak Bartku... dziekuje! Pewnie ze bardziej sie przyda kilka k niz ja sam bo jeszcze zdradze... ehh ;(
Tak Bartku... dziekuje! Pewnie ze bardziej sie przyda kilka k niz ja sam bo jeszcze zdradze... ehh ;(
nie zrozum mnie zle...noobchary mile widziane:P
Widzisz odrazu inaczej gadasz xD pomoc to pomoc... jak potrzebny noob charek to wiesz gdzie mnie szukac! Ale moim rp tez bym postrzelal ;p
wrogonastawiony
28-04-2007, 09:27
Tylko ze noob chara ci raczej nie zabija a jak wpadniesz twoim RP np. 50+ to odrazu cie zdejma jak bedziesz na celowniku, co wybierasz ? Padniesz raz zanim palca na hota z sd polozysz, wtedy odrazu zrozumiesz co i jak ; )
Tylko ze noob chara ci raczej nie zabija a jak wpadniesz twoim RP np. 50+ to odrazu cie zdejma jak bedziesz na celowniku, co wybierasz ? Padniesz raz zanim palca na hota z sd polozysz, wtedy odrazu zrozumiesz co i jak ; )
Niektórzy sa w stanie poswiecic swojego hara zeby pomóc w tej wojnie z checia tez bym pomógl :)
Szczygieł
28-04-2007, 11:22
Ja tez chcialbym pomóc. Wlasciwie to juz nie gram w tibie, ale jesli mógłbym chociaz kogos poblokowac to jestem do dyspozycji. Oczywiscie jesli ktos chce nooba na 25 lv ;) A fakt faktem, ze i taki bloker sorec sie przyda.
wrogonastawiony
28-04-2007, 12:24
Niektórzy sa w stanie poswiecic swojego hara zeby pomóc w tej wojnie z checia tez bym pomógl :)
Jaki jest sens pojsc i zginac ? Przeciez to 0 wkladu w akcje ani nic podobnego tylko padniesz, a noob char to chociaz dobrze blokuje. Chcecie to idzcie main charami zamiast noob charami tylko ze strata bedzie wieksza.
Jaki jest sens pojsc i zginac ? Przeciez to 0 wkladu w akcje ani nic podobnego tylko padniesz, a noob char to chociaz dobrze blokuje. Chcecie to idzcie main charami zamiast noob charami tylko ze strata bedzie wieksza.
żeby iść na jakąś akcję to dużo osób musi się zalogować żeby mieć szanse ze szwedami, a jak będzie dużo osób w grupie to szwedzi tak od razu nie pozabijają wszystkich
Szczygieł
28-04-2007, 13:26
I jesli uda sie takimi noob charami zablokowac szweda to przeciez bedzie musial zabic takiego noobka (tak jak pokazane bylo na zdjeciu) Trzy zabójstwa i jest czerwona czacha, a w czasie wojny to nic dobrego. A skoro blokuje go kilkunastu i jeszcze padnie z ta czacha... :)
Nic juz wiecej nie pisze, zeby sie nie wtracac do czegos na co i tak mam znikomy wpływ. Jesli jednak taka idea noobkow blokerow sie sprawdza to chetnie zrobie noob chara.
wie ktoś co odjebało Kamlagowi?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.