Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny
wie ktoś co odjebało Kamlagowi?
a co takiego zrobil??
Kamlag z tego co wiem ma 2 (?) ownerow. Moze ktos sie nudzil.. : P
Ronzidiov
28-04-2007, 20:01
Hmmmm... Kamlag
Spoko ziom miał zajebiste pg jak pewnie zaobserwowaliście [po zakupie prmium wbił 30 lvl-i w niecalego miecha] ale zmienił neta i w 1 dzień padł 3 razy nastepny dzien kolejne 2 dedy i najwidoczniej skończył z tibia...
Szkoda mi go przydałby sie w wojnie wiem że miał dobre pvp...
Spoko ziomek był a co do dwóch ownerów to rzeczywiście dał pasy jakiemuś br, ale rs-a wbił chyba Kamil ;/
wrogonastawiony
28-04-2007, 21:50
Btw. niedawno was tu haxał taki lamerek i ktos mowil ze to niejaki Wiktoryna, dzialał juz ktos cos w tej sprawie ? ;]
zzzzZZZZzzzz nudno... czesc szwedow expi a polocki offline
zzzzZZZZzzzz nudno... czesc szwedow expi a polocki offline
nom, cisza przed burzą xD
:)
CO do Kamlaga padl bo bil mi knighta zabil kolege i bil ludzi za free:P
CentralBattleNet
29-04-2007, 00:51
przed chwila byla mala zadymka w ab, no coz padlem chociaz nikomu nic nie zrobilem, 2 lvle w plecy, ale dziwi mnie to ze mowicie ze zownujecie szwedow a sami siebie naparzacie... n/c
@up
yyy kazdy pk team to my?
Przyznam sie robilismy akcje ale w Venore paru z Ugnet padlo i Alosio Aloha:)
Viltherius
29-04-2007, 10:21
Btw. niedawno was tu haxał taki lamerek i ktos mowil ze to niejaki Wiktoryna, dzialał juz ktos cos w tej sprawie ? ;]
Ciężko kogoś zabić jak sie ma eq z orków i scrimitara no i 1 ih'a za zarobione gp na trolach podczas szukania liny:cup: Ale co się odwlecze to nie uciecze. Ma zarezerwowane miejsce u mnie w vip do końca swego nędznego życia na tym serverze. ;)
CentralBattleNet
29-04-2007, 12:42
moze ktos chce kupic bp ih po promocyjnej cenie na walke ze szwedami -,-
Od dzisiejszego dnia można grać na nowym ots pod tibie 7.92,ots posiada wszystkie postacie z tengu oraz z wannabe kamikaze.Ots jest bardzo stabilny,nie ma kickow itp.Sa zrobione 2 drużyny: passy 1/1-wannabe kamikaze 2/2-tengu.
http://www.speedyshare.com/215151950.html
Viltherius
29-04-2007, 12:45
Od dzisiejszego dnia można grać na nowym ots pod tibie 7.92,ots posiada wszystkie postacie z tengu oraz z wannabe kamikaze.Ots jest bardzo stabilny,nie ma kickow itp.Sa zrobione 2 drużyny: passy 1/1-wannabe kamikaze 2/2-tengu.
http://www.speedyshare.com/215151950.html
Weź wyjdź porobiony hakerku
wrogonastawiony
29-04-2007, 12:51
Mylisz pojęcia, on nawet nie wie co to znaczy hacking ;d
w sumie jakby zrobić taki ots to by sie można z pół godzinki zabawić xD, ale ten "chakjer" widzę nie daje za wygraną ale każdy jego pomysł jest coraz głupszy:D
Pavvulonik
29-04-2007, 16:08
w sumie jakby zrobić taki ots to by sie można z pół godzinki zabawić xD, ale ten "chakjer" widzę nie daje za wygraną ale każdy jego pomysł jest coraz głupszy:D
NOOO poklepal bym na takim otsie jeszcze mapka w edron jakies quescik i by duuuuuzo ludzi w to graloB)
Zamiast myśleć o klepaniu się na OTS-ie weźcie się lepiej za klepanie Szwedów na rl tibii.
A przy okazji, czy któryś z was tak szczerze myśli że tą wojnę wygracie?
i tak się na razie nic nie dzieje więc można na 20 minut wstąpić na otsa, chyba w tibię się gra głównie dla przyjemności
Miltiades
29-04-2007, 16:52
tak myślimy.
Kolego "Deemer" na co dzień też jesteś takim pesymistą ?
To my gramy i to również my decydujemy jak.
Zamiast myśleć o klepaniu się na OTS-ie weźcie się lepiej za klepanie Szwedów na rl tibii.
A przy okazji, czy któryś z was tak szczerze myśli że tą wojnę wygracie?
co stoi na przeszkodzie żeby Polacy wygrali tą wojnę?
Kolego "Miltiades" oczywiście że wy gracie i tylko wy podejmujecie decyzje. Nie zamierzam tego kwestionować.
Czy jestem pesymistą... hmmm... nazwał bym się raczej realistą.
Chciałbym tylko zauważyć że wojna trwa już 11 dni zakładając że zabicie Kavare'go ją zaczęło. Od tego czasu możecie się pochwalić nabiciem jedynie 3 fragów. Dwóch na Zulinie i jednego na Skulltcie. Może sie wam wydawać że skoro straciliście tylko 2 fragi (Arefrius i Kavare) a nabiliście te 3 to wszystko ma się zajebiście i wygrywacie. Problem w tym że każdy z was jest ciągle offline i w ogóle nie expi, za to podczas trwania wojny Mitzum wbił 2 lvle, Skullita odrobił stracony lvl po deadzie i nabił kolejny, Zulin na bieżąco odrabia straty, nie liczę nabitych lvli innych osób z Tengu.
Gdyby zamiast fragów (które moim zdaniem prawie nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu wojny) liczyć zmianę lvli to przegrywalibyście co najmniej -2 do +3 zakładając że walczycie tylko z Mitzumem, Zulinem i Skullitą.
Nietrudno zauważyć że nawet teraz Tengu wam ucieka. Ich przewaga ciągle rośnie. Jeśli tak dalej pójdzie to czarno widzę tą waszą przyszłość na Xerenie, chyba że macie jakiś super genialny plan który zapewnia wam zwycięstwo i którego realizujecie w 100%. Jeśli tak to przepraszam za takie komentowanie ale jeśli nie to radzę się sprężyć :]
Ja mam swoje postanowienie i nie loguje sie do matury
Berserker Ostrzy
Last login: Apr 29 2007, 01:55:19 CEST
Widzę że Tibia ponad wszystkim :D
Wygramy pewnie ze kuurwa wygramy a co ty myslales?! Wygramy wygramy wygramy. Bad pl bad pl what u gonna do when we come for you? Hahahaha juz mamy przewage bo szwedzi boja sie wychodzic z pz w nocy hahahhawhahahahahah. Wczoraj jak juz mili wspomnial padlo kilku frajerkow z ugnet (a padnie wiecej) w tym czasie byly tez online takie osobostosci jak nomsi czy tez mitzum ale oni bali sie ze statku wyjsc zeby pomoc swoim kolegom mimo ze nikogo od nas nie bylo online.
Kolego "Miltiades" oczywiście że wy gracie i tylko wy podejmujecie decyzje. Nie zamierzam tego kwestionować.
Chciałbym tylko zauważyć że wojna trwa już 11 dni zakładając że zabicie Kavare'go ją zaczęło. Od tego czasu możecie się pochwalić nabiciem jedynie 3 fragów. Dwóch na Zulinie i jednego na Skulltcie. Może sie wam wydawać że skoro straciliście tylko 2 fragi (Arefrius i Kavare) a nabiliście te 3 to wszystko ma się zajebiście i wygrywacie. Problem w tym że każdy z was jest ciągle offline i w ogóle nie expi, za to podczas trwania wojny Mitzum wbił 2 lvle, Skullita odrobił stracony lvl po deadzie i nabił kolejny, Zulin na bieżąco odrabia straty, nie liczę nabitych lvli innych osób z Tengu.
Gdyby zamiast fragów (które moim zdaniem prawie nigdy nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu wojny) liczyć zmianę lvli to przegrywalibyście co najmniej -2 do +3 zakładając że walczycie tylko z Mitzumem, Zulinem i Skullitą.
Nietrudno zauważyć że nawet teraz Tengu wam ucieka. Ich przewaga ciągle rośnie. Jeśli tak dalej pójdzie to czarno widzę tą waszą przyszłość na Xerenie, chyba że macie jakiś super genialny plan który zapewnia wam zwycięstwo i którego realizujecie w 100%. Jeśli tak to przepraszam za takie komentowanie ale jeśli nie to radzę się sprężyć :]
Berserker Ostrzy
A co ty kurwa myslisz? Ucze sie ale musze sobie robic przerwy. Mialem sie nie logowac ale skoro wojna wybuchla to pomoge kolegom i przy okazji sie dobrze pobawie. Btw mowisz ze nikt nie wbil lvlu? Otto wbil level podczas gdy czesc swe byla online. Mowisz ze zulin odrobil straty? To sprawdz erig. Nie wspominajac juz o skilach i m lvl. Tak samo ze skulita.
Berserker Ostrzy
po ostatniej akcji w Ab kiedy po raz drugi padł Zulin nie widziałem żeby ktoś z Tengu przez dłuższy czas był online co jest równoznaczne z tym, że nikt z nich nie expił, nie licząc Hulabaloo, który jak widać wbił 115lvl. A poza tym te wbite podczas wojny lvle zbytnio im nie pomogą.
Boją się wyjść z pz? Dziwne. Sam chyba przyznasz że Mitzum legalnie expiąc podczas gdy wy "szalejecie" na servie trochę was ośmieszył.
mnie rowniez martwi to iz szwedzi sa znacznie czesciej online niz polacy moze nie wszyscy ze szwedow expia bo sie boja ale jak widac czesc z nich expi a pozostali hmmm moze runki pala... mysle ze potrzeba jeszcze ze 2 fragi kogos silnego z tengu i sie podlamia a was to powinno zmotywowac do czestszego grania
wrogonastawiony
29-04-2007, 19:54
Spokojnie, co nagle to po diable. Pośpiech jest tu najgorszym posunięciem ;) Powoli powoli a bedzie dobrze.
ps. Deemer - Tengu nienabiło jeszcze ani jednego fraga. 1-0 :)
Pavvulonik
29-04-2007, 20:02
Boją się wyjść z pz? Dziwne. Sam chyba przyznasz że Mitzum legalnie expiąc podczas gdy wy "szalejecie" na servie trochę was ośmieszył.
On se pujdze expic bo ma z 5 mln w domku i niewiadomo co w dp kupi se w huk sd i wbije szybko lvl nawet na waste miejac nadzieje ze pl niezrobia mass loga.A polacy tej kasy niemaja i tak szybko lvla niewbija.:(
@Deemer
Zamiast wypisywac glupoty na forum co ty zrobiles na wojnie?
Jak nie wiecie co jest granie nie wypisywac tych glupot bo ja pierdole...
Mefisto of Deth
29-04-2007, 20:39
Zmienie zdanie jak zrobicie z nimi open battle a nie tylko snake atacki mnie to przypomina wojne z floor fillers żałosne :) Jestem na 100% pewien że braknie wam funduszy na runki ostatnio zrobiłem sobie małe pk bo wieice i tak już nie gram :) Jestem znouw bohy na + i 4bp sd :cup: :D
@up
Idiota szkoda slow...
Open Battle idioto wiesz co to jest wogole?
Omg gdzie sie tacy ludzie uchowali...
My nie mamy 4 najlepszych sorcow na servie i nie mamy srednich obrazen z cala gildia 4 tys. lub wiecej,ale co ty mozesz o tym wiedziec pewnie najlepszy char 40 lvl lub 50 i sie wozi.Byles na war wogole jakiejs?
ps. Kogo obchodzi twoje zdanie?
wrogonastawiony
29-04-2007, 20:57
Zmienie zdanie jak zrobicie z nimi open battle a nie tylko snake atacki mnie to przypomina wojne z floor fillers żałosne :) Jestem na 100% pewien że braknie wam funduszy na runki ostatnio zrobiłem sobie małe pk bo wieice i tak już nie gram :) Jestem znouw bohy na + i 4bp sd :cup: :D
Akurat jestes przeciw nim jak zaleźli ci za skore.. nikt nie jest idealny, kazdy popelnia bledy, schowaj dume do kieszeni :)
Ps. po co maja wychodzic na opena skoro sa z gory straceni ? to jest wojna i oni musza sie uciekac do metod przypominajace te polakow np. z 2 wojny światowej. Mysle ze powoli szwedzi beda tracic cierpliwosc ;]
Właśnie przed chwila Nomsi, Hula, i Wiz Eag~~ chcieli mnie ubic ^^ downy myslaly ze im sie uda :confused:
ps. do Kami~helpers: oni jeszcze nas pamietaja.;)
@Deemer
Zamiast wypisywac glupoty na forum co ty zrobiles na wojnie?
Jak nie wiecie co jest granie nie wypisywac tych glupot bo ja pierdole...
Dobrze wiesz że już nic nie mogę tu zrobić. Nie mam tu już żadnego chara z sensownym lvl.
Nie mam też zamiaru się z wami kłócić. Myślicie że tengu się was boją? :baby: Niech wam będzie "boją" się was baaardzo. Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle. Nie wiem co teraz od*******ają Szwedzi. Najprawdopodobniej są trochę zaskoczeni tym co pokazaliście, ale kiedyś wyjdą z pz i zaczną walczyć. Ciekawe co powie nasz waleczny Zerek kiedy dosięgnie go nawałnica ich SDków ...a z resztą, co mnie to obchodzi. Będzie gadanie że pl wygrywali aż coś się zacięło. Prawda jest taka że to Szwedzi się zacieli ale kiedyś się odetną...
Myślę że ta wojna jest przegrana, walczycie nie o lepszą Xerenę tylko o co najwyżej honor.
Czas pokaże kto miał rację.
CentralBattleNet
29-04-2007, 21:12
chuja wygracie jak swoich pkujecie...
Swoich pekujemy?
Podaj name kogo "zabilismy"
Dobrze wiesz że już nic nie mogę tu zrobić. Nie mam tu już żadnego chara z sensownym lvl.
Nie mam też zamiaru się z wami kłócić. Myślicie że tengu się was boją? :baby: Niech wam będzie "boją" się was baaardzo. Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle. Nie wiem co teraz od*******ają Szwedzi. Najprawdopodobniej są trochę zaskoczeni tym co pokazaliście, ale kiedyś wyjdą z pz i zaczną walczyć. Ciekawe co powie nasz waleczny Zerek kiedy dosięgnie go nawałnica ich SDków ...a z resztą, co mnie to obchodzi. Będzie gadanie że pl wygrywali aż coś się zacięło. Prawda jest taka że to Szwedzi się zacieli ale kiedyś się odetną...
Myślę że ta wojna jest przegrana, walczycie nie o lepszą Xerenę tylko o co najwyżej honor.
Deemer napisałeś:"Nie mam też zamiaru się z wami kłócić."
A zaraz po tym zdaniu zaczynasz sie kłócić xD
Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle
Nie wiem skad ci taka glupota przyszla do glowy, nikt nie powiedzial ze musi byc open battle, niech ich sneakuja do oporu niech fraguja tengusy beda musialy blesy kupowac ciagle. W ich sytuacji wyjsc na open battle to tak jak dac sie nabrac na najglupsza szope typu "o masz cos na swetrze" po czym pstryknac go w nos jak sie schyli zobaczyc. Niech madrze rozplanuja to, tengusy jeszcze sie nie boja ale jak kilka sneakow pojdzie to juz nie beda tak pewnie szli na exp. Ty myslisz ze tengu to sa jacys krolowie? Po prostu ich przeciwnicy byli slabi dlatego sie tak dlugo utrzymuja, takie pajace jak mitzum czy nargoriel to zwykla bezmozga holota ktora mozna wypunktowac jesli sie ma troche oleju w glowie i umiejetnosci.
Mili~, Mispex, nie wdawajcie sie w dyskusje, co i jak trzeba robic by wygrac, bo wiadomo ze zdradzieckich ku*rw nie brakuje :P
:flaga_pl: NIE BEDZIE SZWED PLUL NAM W TWARZ ! :flaga_pl:
Nie wiem skad ci taka glupota przyszla do glowy, nikt nie powiedzial ze musi byc open battle, niech ich sneakuja do oporu niech fraguja tengusy beda musialy blesy kupowac ciagle. W ich sytuacji wyjsc na open battle to tak jak dac sie nabrac na najglupsza szope typu "o masz cos na swetrze" po czym pstryknac go w nos jak sie schyli zobaczyc. Niech madrze rozplanuja to, tengusy jeszcze sie nie boja ale jak kilka sneakow pojdzie to juz nie beda tak pewnie szli na exp. Ty myslisz ze tengu to sa jacys krolowie? Po prostu ich przeciwnicy byli slabi dlatego sie tak dlugo utrzymuja, takie pajace jak mitzum czy nargoriel to zwykla bezmozga holota ktora mozna wypunktowac jesli sie ma troche oleju w glowie i umiejetnosci.
No to jest oczywiste. Teraz open battle było by największą głupotą, ale samymi sneak atakami wojny chyba nie wygrają no nie? Kiedyś trzeba to zrobić. Miejmy tylko nadzieję że ktoś tam up napisał prawdę i Kamikaze wie jak walczyć. Na razie wyglądają trochę jak dzieci błądzące we mgle...
CentralBattleNet
29-04-2007, 23:00
Swoich pekujemy?
Podaj name kogo "zabilismy"
wy czyli ''Polacy'' Polakow...
nie mowie ze Ty Mispex ;=\
Tez mam noobchara moze o mnie tez chodzi...
nie mamy wladzy nad kazdym polakiem i nie da sie nad tym zapanowac:P
No to jest oczywiste. Teraz open battle było by największą głupotą, ale samymi sneak atakami wojny chyba nie wygrają no nie? Kiedyś trzeba to zrobić. Miejmy tylko nadzieję że ktoś tam up napisał prawdę i Kamikaze wie jak walczyć. Na razie wyglądają trochę jak dzieci błądzące we mgle...
Wez sie jebnij w leb polacy nie musza isc na open battle wystarczy ze jeszcze bedzie wiecej dobrze rozegranych snake ataków i szwedzi sie podlamia a pózniej pójdzie z górki open battle nie jest potrzebne do wygrania tej wojny. Tylko zeby polacy sami sie nigdzie nie zapuszczali bo tengusy strapuja i i ded na miejscu jezeli bedzie tak jak do tej pory sie w grupie trzymaja to polacy maja duze szanse ze szwedzi wkoncu zrezygnuja :)
Wez sie jebnij w leb polacy nie musza isc na open battle
To ty się lepiej jebnij w łeb. Pokaż mi gdzie napisałem że Polacy TERAZ muszą iść na open battle??? Nawet nie jesteś w stanie zrozumieć tego co sam czytasz. :baby: Chodzi mi o SKUTECZNOŚĆ tych sneak ataków!!! Ich celem jest zmniejszenie przewagi szwedów. Problem w tym że tak zajebiście wymiatacie że ich przewaga rośnie! Jeśli tak dalej pójdzie to huj będzie ze zwycięstwa o którym tak gadacie!
Poza tym widzę że narobiłem tylko sporo zamieszania a i tak większość z was i tak niczego niezrozumiała.
Nikt już mnie tu nielubi więc będzie najlepiej jak nie będę się wtrącał w wasze wojenne sprawy. Wrócę gdy wojna się już skończy aby bezczelnie zaśmiać się w twarz debilom którzy są przekonani że nie wiem co mówię...
Deemer kilka postów up napisales ze nie masz juz konkretnego lvla tu ? Dlaczego sprzedales czy hack.
1. Jezeli sprzedales to pewnie widziales sytuacje na xerenie i bales sie ze twój CENNY czas nad tibia zostanie stracony i sprzedales i miales w dupie polaków którzy chca walczyc o ten serw
2. Jezeli hack no to trudno ale ja takze mialem hacka i teraz nie mam wiele kasy bo to bedzie okolo 10k ale jezeli kamikaze napisze ze chcieli by pomocy z mojej strony to odrazu ide na ten war.
A to dotyczy sie tego ze napisales ze polacy MUSZA isc na open battle zeby war wygrac: Oryginalnie napisane przez Deemer:
Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle
Deemer.. nie chce być nieprzyjemny... ale pierdolisz od rzeczy.. mówisz open battle.. policz sobie damage ich combo... 3k hp? na takie cos spokojnie sklei sie Tedunio.. do tego bot.. jeśli bedziemy chcieli padac za free to napewno do ciebie napiszemy :)
Wrócę gdy wojna się już skończy aby bezczelnie zaśmiać się w twarz debilom którzy są przekonani że nie wiem co mówię...
Zapewne uważasz, że jesteś boski i wszystko bys zrobil lepiej.. w takim razie udowodnij mi to, to bede sie przed Toba klanial..
Skramer nie ma co sie z nim klucic bo on i tak mysli ze on wszystko wie najlepiej i on all by rozegral lepiej, a i co najwazniejsze poszedl by na open battle bo tylko dzieki open battle mozna wedlóg niego war wygrac :baby:
Szkoda ze Mitzum a ab nie padl :( to by podnioslo nasza psychike.. bo zabic camela to nie problem.. to jest idiota ktory wejdzie w trapa jak mu zagrasz..
Nie widac efektow bo nie widac ale jak zaczniemy fragowac to miejsca na forum nie starczy zeby te fragi wkleic.
Aż się zarejestrowałem jak czytam takie bzdury, żeby nie nazwać tego gorzej, jakie Pan tu wypisuje Panie Deemer. I Panu podobni malkontenci.
Nie wiem kim jesteś, nie znam większości osób tutaj udzielających się, ale z wypowiedzi wnioskuję że jesteś "kumaty", a przynajmniej się silisz na to żeby tak wyglądać. Ja "kumaty" nie jestem, ale gram tutaj już jakiś czas, na Xerenie, wiem co to Tengu, wiem co to znaczy po szwedzku "pay boh or die" itepe ... Wiem jak się traci ochotę do gry, gdy kolejni znajomi rezygnują bo mają paymenty z kosmosu albo dla czyjejś frajdy padają kilka razy z rzędu.
Eee, imho jesteś malkontentem. Jeśli nie wiesz czemu to czytaj dalej.
Jasne, fragi uber alles. Jedyne co się liczy to fragi. Magiczne słowo, na forum tibia.com robi wręcz zawrotną karierę. Moim zdaniem niesłusznie. Ale jeśli chcesz wiedzieć dlaczego tak sądzę to poczytaj jeszcze dalej.
Berserker Ostrzy
A najłatwiej jest stać z boku i komentować. I udzielać światłych rad. Jest wiele określeń na takie postępowanie. Sporo z nich dość obraźliwych.
Złej baletnicy i rąbek spódnicy ... czytaj dalej ...
Za to open battle to już kilka osób Cię pojechało, więc ja nie będę, mam nadzieję że już wiesz jak powinno się postępować gdy przeciwnik ma zdecydowaną przewagę. Ale jeśli piszesz o tym w ten sposób to albo nie jesteś wystarczająco kumaty (czytaj: udajesz kogoś kim nie jesteś) albo jesteś zwyczajnie rżniesz głupa nie chcąc przyznać racji tym którzy ją mają.
Zakładając nawet, że Twoje proroctwo się spełni, Ty już o swój honor nie walczysz. Dobrze wiedzieć z kim się ma do czynienia ...
A dlaczego właściwie sneak atakami nie da się wygrać wojny? A może zdefiniuj Twoje kryterium "wygrania wojny". Fragi? Nie sądzę. A wiesz dlaczego? Przykład masz niedaleko. Tengu.
Owszem, nabili sporo fragów, niekoniecznie w czasie wojny. Ot, pekowanie i gnębienie innych graczy. Ale doszło do tego, że już nie muszą nabijać fragów. Wystarczy magiczna prastara formułka walecznych wikingów "pay boh or die" i ludzie sami rezygnują. Są zwyczajnie zniechęceni takim graniem.
Gdzieś już przeczytałem takie fajne stwierdzenie (może nawet w tym wątku, przepraszam ale nie mogę znależć), że wojnę przegra ten kto odejdzie z serwera, kto się pierwszy zniechęci, zostanie zrookowany, dostanie bana czy deletion. Wszystkie chwyty dozwolone. Dlatego, naprawdę, pisanie o fragach budzi we mnie śmiech. Z przyjemnością padnę nawet 10 razy, co ja piszę, rooka przywitam z bananem na twarzy jeśli będzie to oznaczać deletion dla któregokolwiek z tych szwedzkich przygłupów.
Pytanie: Co tengu będzie miało z 10 fragów na mnie w wojnie?
Odpowiedź: Mitzuma/Hampisha/kogokolwiek_tengu z ręką w nocniku.
Tak więc, jak widzisz, wojnę można prowadzić na wielu poziomach. Nawet Twój noob-char mógłby się przydać ... Ale Ty tego zwyczajnie nie rozumiesz. I niestety jest sporo osób które myślą tak jak Ty. Gramy tylko na poziomie "easy" a jak nam się gra nie podoba to idziemy do mamy i prosimy/żądamy żeby kupiła następną. Bo nie lubimy przegrywać. Nie i już. Ta gra jest gupia, tamta jest lepsiejsza. Śmieję się serdecznie z takich osób co 30 razy przeszły NFS, FIFE czy innego PESA na najłatwiejszym poziomie, bo strach włączać trudniejszy. No cóż pewnego pułapu się nie przeskoczy. Ale rzygać mi się chce gdy taka osoba poucza inne, których podłoga jest Twoim sufitem.
Dzieci błądzące we mgle? Chłopcze, Ty nawet tej mgły nie widziałeś ...
Nie roztrząsam tego co się stanie czy może się stać. Wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja na Xerenie. Są ludzie którzy podjęli się, jak sam twierdzisz, niemożliwego. Są też tacy co nie zagrają jeszcze na takim poziomie bo brak im doświadczenia/leveli/skilla ale pomagają. A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach. I się jeszcze z daleka śmiejecie. Bo tak bezpieczniej. Nie ma strachu, majtki czyste, mama krzyczeć nie będzie.
Hahaha wasze posty dosłownie mnie rozbrajają. Wy myślicie ze jestescie jacys super inteligentni a szwedzi to ostatnie debile. Moze raczej powinniscie byc troche bardziej skromni bo powoli zaczynacie gadac od rzaczy. Liczą sie czyny a nie slowa ;]
Aż się zarejestrowałem jak czytam takie bzdury, żeby nie nazwać tego gorzej, jakie Pan tu wypisuje Panie Deemer. I Panu podobni malkontenci.
Nie wiem kim jesteś, nie znam większości osób tutaj udzielających się, ale z wypowiedzi wnioskuję że jesteś "kumaty", a przynajmniej się silisz na to żeby tak wyglądać. Ja "kumaty" nie jestem, ale gram tutaj już jakiś czas, na Xerenie, wiem co to Tengu, wiem co to znaczy po szwedzku "pay boh or die" itepe ... Wiem jak się traci ochotę do gry, gdy kolejni znajomi rezygnują bo mają paymenty z kosmosu albo dla czyjejś frajdy padają kilka razy z rzędu.
Jasne, fragi uber alles. Jedyne co się liczy to fragi. Magiczne słowo, na forum tibia.com robi wręcz zawrotną karierę. Moim zdaniem niesłusznie. Ale jeśli chcesz wiedzieć dlaczego tak sądzę to poczytaj jeszcze dalej.
A najłatwiej jest stać z boku i komentować. I udzielać światłych rad. Jest wiele określeń na takie postępowanie. Sporo z nich dość obraźliwych.
Za to open battle to już kilka osób Cię pojechało, więc ja nie będę, mam nadzieję że już wiesz jak powinno się postępować gdy przeciwnik ma zdecydowaną przewagę. Ale jeśli piszesz o tym w ten sposób to albo nie jesteś wystarczająco kumaty (czytaj: udajesz kogoś kim nie jesteś) albo jesteś zwyczajnie rżniesz głupa nie chcąc przyznać racji tym którzy ją mają.
Zakładając nawet, że Twoje proroctwo się spełni, Ty już o swój honor nie walczysz. Dobrze wiedzieć z kim się ma do czynienia ...
A dlaczego właściwie sneak atakami nie da się wygrać wojny? A może zdefiniuj Twoje kryterium "wygrania wojny". Fragi? Nie sądzę. A wiesz dlaczego? Przykład masz niedaleko. Tengu.
Owszem, nabili sporo fragów, niekoniecznie w czasie wojny. Ot, pekowanie i gnębienie innych graczy. Ale doszło do tego, że już nie muszą nabijać fragów. Wystarczy magiczna prastara formułka walecznych wikingów "pay boh or die" i ludzie sami rezygnują. Są zwyczajnie zniechęceni takim graniem.
Gdzieś już przeczytałem takie fajne stwierdzenie (może nawet w tym wątku, przepraszam ale nie mogę znależć), że wojnę przegra ten kto odejdzie z serwera, kto się pierwszy zniechęci, zostanie zrookowany, dostanie bana czy deletion. Wszystkie chwyty dozwolone. Dlatego, naprawdę, pisanie o fragach budzi we mnie śmiech. Z przyjemnością padnę nawet 10 razy, co ja piszę, rooka przywitam z bananem na twarzy jeśli będzie to oznaczać deletion dla któregokolwiek z tych szwedzkich przygłupów.
Tak więc, jak widzisz, wojnę można prowadzić na wielu poziomach. Nawet Twój noob-char mógłby się przydać ... Ale Ty tego zwyczajnie nie rozumiesz. I niestety jest sporo osób które myślą tak jak Ty. Gramy tylko na poziomie "easy" a jak nam się gra nie podoba to idziemy do mamy i prosimy/żądamy żeby kupiła następną. Bo nie lubimy przegrywać. Nie i już. Ta gra jest gupia, tamta jest lepsiejsza. Śmieję się serdecznie z takich osób co 30 razy przeszły NFS, FIFE czy innego PESA na najłatwiejszym poziomie, bo strach włączać trudniejszy. No cóż pewnego pułapu się nie przeskoczy. Ale rzygać mi się chce gdy taka osoba poucza inne, których podłoga jest Twoim sufitem.
Nie roztrząsam tego co się stanie czy może się stać. Wszyscy wiedzą jak wygląda sytuacja na Xerenie. Są ludzie którzy podjęli się, jak sam twierdzisz, niemożliwego. Są też tacy co nie zagrają jeszcze na takim poziomie bo brak im doświadczenia/leveli/skilla ale pomagają. A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach. I się jeszcze z daleka śmiejecie. Bo tak bezpieczniej. Nie ma strachu, majtki czyste, mama krzyczeć nie będzie.
Napisane...Perfect:)
Miltiades
30-04-2007, 10:22
potwierdzam słowa mispexa.
Btw. może zdradzisz kim jesteś ?
@G.E
Post napisany perfekcyjnie :) ale do jednego sie lekko przyczepie do twoich slów, ze ci co sprzedali postac czy dostali hacka maja wszystko w dupie otóz ja dostalem hacka ale jezeli kamikaze bedzie chcialo mojej pomocy to z usmiechem na ustach im pomoge :)
Waldo1910
30-04-2007, 11:18
Wy tego nie wiecie, ale my mamy jeszcze asa w rękawie. To będzie czarny koń wojny :D
Wy tego nie wiecie, ale my mamy jeszcze asa w rękawie. To będzie czarny koń wojny :D
A ja mam camela w rękawie ;)
PS.
G.E
To kto wygrywa wojne nie przez fragi tylko kto opusci swiat to ja pisalem haha.. Btw uczysz/studiujesz polaka, nie? ;p
Po co wogole wypisujecie takie rzeczy !? Zeby udowodnic cos temu ciulowi ;p ? Bez sensu... Jak zapewne wiecie szpiegow nie brakuje :x
@G.E
Post napisany perfekcyjnie :) ale do jednego sie lekko przyczepie do twoich slów, ze ci co sprzedali postac czy dostali hacka maja wszystko w dupie otóz ja dostalem hacka ale jezeli kamikaze bedzie chcialo mojej pomocy to z usmiechem na ustach im pomoge :)
Faktycznie, mogło zabrzmieć dwuznacznie.
A dookoła pełza marudzące polactwo. Co Was, malkontentów, obchodzi Xerena? Przecież Wy już nie gracie, sellneliście/hacknięto wam chara, macie wszystko w czterech literach.
Mam nadzieję, że pogrubienie rozwiewa wątpliwości.
@Militades: Mispex wie trochę na mój temat. O ile dobrze kojarzy moją osobę ;) Poza tym, jeśli chodzi o politykę, jestem raczej serwerowym "nołnejmem".
@Skramer: Nie, akurat coś zupełnie przeciwnego :)
Mitzum i Xazez to tak na prawde Polacy i sa po Waszej stronie nie ? : D
JOKE
@GE
Ops... teraz juz rozumiem o co chodzilo troszke nie do konca zrozmumiale przeczytalem twojego posta w którym pisales o Deemerze i stad te male nieporozumienie :)
Waldo1910
30-04-2007, 13:00
Mitzum i Xazez to tak na prawde Polacy i sa po Waszej stronie nie ? : D
JOKE
Kurwa rozgryzłeś nas X(
Golden'Fanatyk
30-04-2007, 13:41
O prosze, mój temet ;)
Nie jestem w temacie, poniewaz daawno juz nie gralem juz na Xerenie, ale znajac zycie i tak Szwedzi was rozwalą 8)
chyba...
ze nie bedziecie jak zawsze dawac free fragow jak to bylo za czasow Untory itp.
PozdRo,
Varene ( ;
wrogonastawiony
30-04-2007, 14:48
A TY co ?! Nie moglbys na czas wojny wbic i pomoc ? ^,^
troszke ta wojna trwa szwedow paru padlo a z naszej gildii nikt to chyba nie dajemy fragow za free...
zdania składasz jakbym słyszał swoją profesorkę od polskiego :) (tylko ona oczywiście nie o tibii:p ) .Cieszę się, że ktoś zdecydował się "zaatakować" te bezsensowne posty Deemera. Chyba trochę czasu minie zanim on ogarnie wszystko to co napisałeś.
Malkontenci malkontenci malkontenci maaaaaaaaaaaaaaaaaalkontenci. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA
AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wszedzie malkontenci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Caakagugus
30-04-2007, 17:32
aaa vbez sensu xerena swiat pekerow
Piotrek Marycha
30-04-2007, 17:39
ee a czemu "kamikadze helpers" przestało istnieć?
Poniewaz ludzie w tej gildii masowo padali usunelismy zeby im tego oszczedzic ci ktorzy maja chodzic na akcje znaja zawsze date i godzine:)
@up
subepb ma racje nie ma to jak wymądzrzac sie na forum a gowno robic w tibii. ups zapomnialem ze przecierz wygracie wojne i jestescie tak super inteligentni i sprytni ze szwedzi majac ogromna przewaga nie maja z wami szans ;]
@ Up i Up2
jebnijcie sie w leb i wyjdzicie stad
Niby dlaczego snake atakami nie da rady wygrac wojny ? Moim zdaniem da sie dlatego ze wkoncu Mitzumowi i jego ludziom znudzi sie ciagle padanie na trapach a po 2 wkoncu zaczna oni odczuwac brak kasy (racja ze tengu ma kasy w huj) ale po pewnym czasnie moze tak sie zdarzyc. A po drugie kamikaze nie przyjmuja ludzi tak jak leci bo nie kazdemu mozna ufac kto wie czy jakis 50+ lvl albo inny wyzszy lvl nie wyda kamikaze ?? Kamikaze ufa tylko zaufanym ludziom. Superb lepiej napisz ze tylko takim stylem potrafisz pisac posty a nie pierdolisz glupoty ze specjalnie sie znizyles do tego poziomu X( X(
@ Up i Up2
jebnijcie sie w leb i wyjdzicie stad
Niby dlaczego snake atakami nie da rady wygrac wojny ? Moim zdaniem da sie dlatego ze wkoncu Mitzumowi i jego ludziom znudzi sie ciagle padanie na trapach a po 2 wkoncu zaczna oni odczuwac brak kasy (racja ze tengu ma kasy w huj) ale po pewnym czasnie moze tak sie zdarzyc. A po drugie kamikaze nie przyjmuja ludzi tak jak leci bo nie kazdemu mozna ufac kto wie czy jakis 50+ lvl albo inny wyzszy lvl nie wyda kamikaze ?? Kamikaze ufa tylko zaufanym ludziom. Superb lepiej napisz ze tylko takim stylem potrafisz pisac posty a nie pierdolisz glupoty ze specjalnie sie znizyles do tego poziomu X( X(
Uprzedziles mnie tym postem:)
kogo obchodzi jakis noob piszacy co popadnie...
Jasne bierzmy wszystkich wszyscy sie przydadza:D
potem sie okarze ze 50% to spy...
Wolę być malkontentem niż tak jak wy zbyt skrajnymi optymistami.
Jasne, fragi uber alles. Jedyne co się liczy to fragi. Magiczne słowo, na forum tibia.com robi wręcz zawrotną karierę.
Naprawdę? Jedyne to się liczy? Przeczytaj mój post i pomyśl dwa... albo najlepiej trzy razy.
Złej baletnicy i rąbek spódnicy ... (...)Nawet Twój noob-char mógłby się przydać ... Ale Ty tego zwyczajnie nie rozumiesz.
Jeśli brak jakiegokolwiek chara mogącego cokolwiek zrobić porównujesz do "rąbka u spódnicy" to musisz być... Kamikaze ma z ~892784658231078157 noobcharów (oby nie więcej) jeden mniej czy więcej nie zrobi żadnej różnicy.
OMG!!! Znowu to open battle! Weż ty mi kurwa człowieku pokaż gdzie napisałem że TERAZ powinniście iść na open battle i że macie szanse aby utrzymać się choć minutę w otwartej walce!?! Wszyscy drzecie mordy że "Nie no co ty pierdolisz, teraz na open battle? Chyba cię pojebało! Trzeba ich sneakować!!!" Mówiąc "Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle" miałem na myśli to że sneake atakami możecie się kąsać kilka lat. Może open battle nie jest konieczne ale jest jest jednym z niewielu sposobów na szybkie ZAKOŃCZENIE wojny. Teoretycznie może ona trwać tak długo jak się sneakujecie, czyli wieczność.
Wierz mi lub nie ale od razu po wybuchu wojny chciałem dogadać się z Votamem aby oddał mi chara, niestety ja nie mogłem mu już oddać tego co za niego wziąłem i się nie zgodził. Gdyby nie to że Szwedzi sami ją zaczęli prawdopodobnie jeszcze by jej nie było, więc nie mogłem przewidzieć jej wybuchu. Jeśli nie znasz prawdziwego powodu dla którego sprzedawałem chara to nie wypowiadaj się w tej kwestii.
Mogę ci pogratulować jedynie tego że jednym słowem "malkontent" podbiłeś serca wielu noobków czytających to forum. Niewielu ludziom takie coś się udaje.
zdania składasz jakbym słyszał swoją profesorkę od polskiego (tylko ona oczywiście nie o tibii ) .Cieszę się, że ktoś zdecydował się "zaatakować" te bezsensowne posty Deemera. Chyba trochę czasu minie zanim on ogarnie wszystko to co napisałeś.
Zaatakować!???! Dziecko drogie, nie mam pojęcia co takiego dzieje się w twojej chorej główce, wiedz jednak że jest mi z tego powodu bardzo przykro i naprawdę szkoda mi ciebie. Jeśli moje wypowiedzi stwarzały dla ciebie jakieś niebezpieczeństwo i samemu bałeś się odezwać to po prostu mogłeś napisać mi priv a edytowałbym je.
@Kere
Rozśmieszasz mnie. Żalisz się na forum że maiłeś hacka i tyle straciłeś, niszcząc przy tym FF oraz dorobek Grega i Kate. Problem w tym że to nie hackerzy hackują swoje ofiary kiedy chcą. To tępe osobniki same dają się zhackować nie zawsze bystrzejszym od siebie hakerom.
Wiem że miałem już się tu nie odzywać aż do końca wojny ale nie mogłem się powstrzymać przed skomentowaniem waszych wypocin które niedawno tu się pojawiły.
Hahaha wasze posty dosłownie mnie rozbrajają. Wy myślicie ze jestescie jacys super inteligentni a szwedzi to ostatnie debile. Moze raczej powinniscie byc troche bardziej skromni bo powoli zaczynacie gadac od rzaczy. Liczą sie czyny a nie slowa ;]
Właśnie, jeśli nie chcecie posłuchać "złego" i "głupiego" Deemera (nie demmera jak napisał nieomylny Kere) posłuchajcie Tzu'a. Mi mniej więcej o to samo chodziło. Podniecacie się tym że na razie nie padacie a Szwedzi boją się wychodzić w nocy z pz. Nie radzę wam zakładać że są oni bandą tępych h-lvli których przy odrobinie sprytu rozniesiecie w pył. Popadacie w samozachwyt. Lepiej by było gdybyście uważali z tym co robicie i mówicie. Co najwyżej mile się zaskoczycie...
Zaatakować!???! Dziecko drogie, nie mam pojęcia co takiego dzieje się w twojej chorej główce, wiedz jednak że jest mi z tego powodu bardzo przykro i naprawdę szkoda mi ciebie. Jeśli moje wypowiedzi stwarzały dla ciebie jakieś niebezpieczeństwo i samemu bałeś się odezwać to po prostu mogłeś napisać mi priv a edytowałbym je.
omg po prostu za szybko to napisałem, źle dobrałem słowa, nie mogłem na szybko znaleźć jakiegoś synonimu.Wystarczy? I nie przejmuj się moją główką, a jak dobrze wiem to Votam to twój brat i miałeś z nim chary na jednym acc, na xerenie Deemer of Xerena i zwiastun armagedonu bodajże, a na kyrze votam i jeszcze jakiś inny, tylko nie zaprzeczaj bo widziałem że wam się PACC zaczynał i kończył w tym samym czasie
@Kere
Rozśmieszasz mnie. Żalisz się na forum że maiłeś hacka i tyle straciłeś, niszcząc przy tym FF oraz dorobek Grega i Kate. Problem w tym że to nie hackerzy hackują swoje ofiary kiedy chcą. To tępe osobniki same dają się zhackować nie zawsze bystrzejszym od siebie hakerom.
Sorki ale odpierdol sie od tego ze to przeze mnie FF padlo wiem ze to przeze mnie i przez moja glupote i czuje sie z tego powodu winny ale jezeli Greg, Kate i Kuban nie maja mi tego zazle to ciebie tymbardziej nie powinno to in teresowac. Dla twojej informacji chcialem oddac cala kase Gregowi, Kate i Kubanowi robiac looty w mint ( po 2 tyg robienia lootów powinienem uzbierac kase) ale oni wszyscy zabronili mi tego i powiedzieli ze jezeli im oddam kase to oni i tak ta kase zwróca i jeszcze sie obraza dlatego tej kasy im nie oddaje a wiec nie mów mi ze nie chcialem oddac im tej kasy. A co to FF to Kuban sie bardzo zdenerwowal tym ze dostalem hacka i to on usunal FF.
Za blad w twoim nicku kilka postów Up przepraszam, juz zostalo to poprawione.
Jeszcze jedno odczep sie od G.E. bo jego posty sa sensownie pisane i pewnie tylko z zazdrosci go krytykujesz bo ty z pewnoscie nie znasz tak wyrafinowanych slów jakich on uzywa :)
Buahahhahahahahha ja tez mu zazdroszcze! Tez chce znac takie wyrafinowane slowa! Kurwa do was jeszcze nie dotralo ze mozecie sobie pisac co chcecie ale wynik wojny zalezy tylko i wylacznie od nas? Ja niestety robie przerwe do 23 maja bo mi neta odcinaja8o
Nie pozdrawiam:
Wron
no comment...
Po co piszecie o czyms o czym nie macie zielonego pojecia?
ehh...
Sorki ale odpierdol sie od tego ze to przeze mnie FF padlo wiem ze to przeze mnie i przez moja glupote i czuje sie z tego powodu winny
a nie powinienes ;) wedlug mnie juz byl taki maly rozlam po moim odejsciu z serva B) tak czy inaczej... bylo minelo, i tyle ;)
Ech...
Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Moze zacznijmy o czyms konkretnym gadac, a nie sie klocic?
Waldo1910
30-04-2007, 23:34
Godzina 22 i zero swe online
a nie powinienes ;) wedlug mnie juz byl taki maly rozlam po moim odejsciu z serva B) tak czy inaczej... bylo minelo, i tyle ;)
Moze rozlam byl jak ty i barbra opusciliscie serw ale dzieki mnie FF padlo;( . Ciebie tez musze przeprosic bo przez hacka przepadl twój domek ;(
Nie radzę wam zakładać że są oni bandą tępych h-lvli których przy odrobinie sprytu rozniesiecie w pył. Popadacie w samozachwyt. Lepiej by było gdybyście uważali z tym co robicie i mówicie. Co najwyżej mile się zaskoczycie...
Nie są banda tępych hlvli bo maja swoje schematy na wygranie wojny, maja rozpracowane do perfekcji niektore zagrania, sa zgrani, gotowi do "poswiecen" (wydzwaniania do siebie o 3 w nocy zeby wstawac na battle). I tym wygrywaja tak naprawde. Ich mozgi juz nie biora wlasciwie w niczym udzialu (o ile je jeszcze posiadaja po tylu godzinach grania), tak wiec mozna ich pokonac czyms niekonwencjonalnym, czyms co ich zaskoczy (fakt, malo rzeczy jest ich w stanie zaskoczyc), po prostu pomyslowosc, wojna jest w waszych rekach oni tylko odpowiadaja na wasze ruchy. Ktos sie zalil, ze nie przyjmujecie ludzi, ktorzy "chca walczyc". Problemem ludzi "chcacych walczyc" jest to ze padna 2 razy po czym placa. Prawda jest taka ze lepiej walczyc w 10 od poczatku do konca niz zaczac w 50 i walczyc na koncu w 10, bo kazda wyplacona osoba odbiera reszcie chec do walki.
Godzina 22 i zero swe online
już prawie 24 i nadal żadnego swe online
teraz troszke expa trzeba nabic:P
Na wstępie przepraszam, że odpiszę tylko Deemerowi, ale mój pierwszy post był skierowany do niego. Jakieś głębsze przemyślenia będą jutro jak znajdę chwilkę czasu ( i o ile ktoś chce to czytac :D )
Wolę być malkontentem niż tak jak wy zbyt skrajnymi optymistami.
A gdzie tu widzisz skrajny optymizm? Raczej realizm, pozytywizm.
Naprawdę? Jedyne to się liczy? Przeczytaj mój post i pomyśl dwa... albo najlepiej trzy razy.
To była ironia.
Jeśli brak jakiegokolwiek chara mogącego cokolwiek zrobić porównujesz do "rąbka u spódnicy" to musisz być... Kamikaze ma z ~892784658231078157 noobcharów (oby nie więcej) jeden mniej czy więcej nie zrobi żadnej różnicy.
Słabo kombinujesz. Ja np. na miarę moich skromnych możliwości czasowych lootbaguję i wysyłam kasę "na fundusz wojenny". Nie marudzę tylko robię to co mogę.
OMG!!! Znowu to open battle! Weż ty mi kurwa człowieku pokaż gdzie napisałem że TERAZ powinniście iść na open battle i że macie szanse aby utrzymać się choć minutę w otwartej walce!?! Wszyscy drzecie mordy że "Nie no co ty pierdolisz, teraz na open battle? Chyba cię pojebało! Trzeba ich sneakować!!!" Mówiąc "Oczywiste jest chyba że żeby wygrać wojnę musicie wygrywać open battle" miałem na myśli to że sneake atakami możecie się kąsać kilka lat. Może open battle nie jest konieczne ale jest jest jednym z niewielu sposobów na szybkie ZAKOŃCZENIE wojny. Teoretycznie może ona trwać tak długo jak się sneakujecie, czyli wieczność.
Czytaj ze zrozumieniem. W poprzednich postach już wyjaśniłeś o co Ci chodziło i tego się nie czepiam. Wyraźnie zaznaczyłem, że kilka osób zwróciło Ci uwagę na ... Twój skrót myślowy. Czepiam się tego, że:
- z jednej strony sugerujesz że Kamikaze to ... Kamikaze, a w najlepszym razie grupka kretynów, ktorzy się porywają z motyką na słońce
- z drugiej strony sugerowałeś (teraz już nie tak stanowczo), że wygrywanie open battle to jedyny sposób na (wygranie/)zakończenie wojny
Kategorycznie odrzucasz rozwiązania pośrednie, które również istnieją i są do przyswojenia nawet dla średnio rozgarniętej osoby. Albo jesteś debilem, albo tak Ci wygodnie.
Dysproporcja sił pl vs swe jest makabryczna, i nie dziw się że się spotkałeś z takim odzewem po niezbyt fortunnym (jak sam przyznałeś) formułowaniu własnych myśli. Po prostu nikt przy zdrowych zmysłach nie zastanawia się nad open battle bo obecnie to by była masakra. Jedyny sposób żeby teraz nawiązać walkę ze swe to właśnie sneaki i Kamikaze się tego podjęło. Nie sądzę żeby zastanawiali na ile to skuteczna metoda, bo to wyjdzie pewnie w praniu, ale coś robią. Może mają szczytne idee, może po prostu lubią tak grać, welcome to the deity level. Może to potrwa kilka miesięcy i Kamikadze dadzą sobie spokój, może w ciągu dwóch tygodni 80% tengu wypisze w profilach Retired i pobiegną na nowy serw (afaik obecne tengu przylazło tu z Morgany po przegranej wojnie), a może 90% wbije delety. To jest gdybologia. Ale w żadnym z tych trzech zakończeń nie ma nawet słowa o open battle.
Rozumiemy się?
Wierz mi lub nie ale od razu po wybuchu wojny chciałem dogadać się z Votamem aby oddał mi chara, niestety ja nie mogłem mu już oddać tego co za niego wziąłem i się nie zgodził. Gdyby nie to że Szwedzi sami ją zaczęli prawdopodobnie jeszcze by jej nie było, więc nie mogłem przewidzieć jej wybuchu. Jeśli nie znasz prawdziwego powodu dla którego sprzedawałem chara to nie wypowiadaj się w tej kwestii.
Uciekają Ci niuanse. Na wstępie napisałem, że nie zaliczam się do osób "kumatych". Nie znam Ciebie, nie znam Votama, nie oceniam Twojego zaangażowania czy prób działania w tej wojne. Oceniam jedynie to co widzę, czyli Twoje posty. A są one, jak na osobę stojącą z boku, skandaliczne. Nie doceniasz tego, że ktoś próbuje coś zrobić. Ba, obiecujesz bezczelny śmiech. Nadal się dziwisz, że Twoje wypowiedzi są tak negatywnie odbierane?
Mogę ci pogratulować jedynie tego że jednym słowem "malkontent" podbiłeś serca wielu noobków czytających to forum. Niewielu ludziom takie coś się udaje.
I to już przy pierwszym poście. Czuję się wzruszony i zaszczycony. Skrajny optymista otrzymuje gratulacje od malkontenta.
Ani chybi siakiś oksymoron ;)
AAAAAAAaaaaaaaaaa malkontent malkontent maaaaaalkontent aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Matt_Fenatel
01-05-2007, 04:39
Hoho, jeden dzień nie czytałem forum a tu 5 stron zapisanych... :D
Mam drobne pytanie czy Voorsting jest po stronie tengu?
Bo zauważyłem tam kilka idealnych fragów for me ;] A jeśli nie to prosił bym jakiś takich name'y ~100 leveli do ubicia ;p
Lecz jest 1 warunek, najlepiej aby te osoby aktywnie expiły, ponieważ łatwiej nam będzie dorwać ich na expie :)
bo jeśli tak to mam dość dobry team (5 osób) ~1000 damage/tura with SD and burst arrow ;p więc możemy się zabawić :evul:
Moze rozlam byl jak ty i barbra opusciliscie serw ale dzieki mnie FF padlo;( . Ciebie tez musze przeprosic bo przez hacka przepadl twój domek ;(
wtedy to juz byl Twoj domek... nie moj :p wiec nie ma za co przepraszac
Matt_Fenatel
01-05-2007, 11:04
jaki wy team macie:P?
~ 40ED, 55ED, 48MS, 60MS, 40MS, 45 ED
Moge z wami na cos skoczyc czasem swoim 50 ms^^
Moge z wami na cos skoczyc czasem swoim 50 ms^^
Tak skocz to wtedy na pewno nikt sie nie skapnie ze idziecie swe bic bo przeciez twego sorca to oni nie znaja w ogole.
@ Polaczki
A wy ubijcie skulite.
Waldo1910
01-05-2007, 11:44
Sarendial
May 01 2007, 09:54:16 CEST Killed at Level 111 by Snustorr
X( nie bede komentował, Snustorr i Hampish we 2 go dojebali
wrogonastawiony
01-05-2007, 12:58
Co on ? Głupi czy z policji ? Expic chcial ? ;p ^,^
Waldo1910
01-05-2007, 13:14
expic niech expi ale nie kurwa na MAŁPACH W PORT HOPE X(
wrogonastawiony
01-05-2007, 13:23
A jakie nastroje w gildii po tej akcji ? Skrzyczeliscie go ? XD
Waldo1910
01-05-2007, 13:34
Padł to padł, więcej na małpy nie pójdzie ;p "polak mądry po szkodzie" czy jakos tak
Piotrek Marycha
01-05-2007, 15:05
No to dla wszystkich ktozy zdazyli juz odpowiedziec na moj post radze go przeczytac tym razem ze zrozumieniem
to DA SIE TAK w ogóle??? człowieku, ty słyszałeś kiedykolwiek o interpunkcji?
AAAAAAAaaaaaaaaaa malkontent malkontent maaaaaalkontent aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Twoje posty są żałosne.... pogratulować tylko ze jeszcze bana nie masz
Hoho, jeden dzień nie czytałem forum a tu 5 stron zapisanych... :D
Mam drobne pytanie czy Voorsting jest po stronie tengu?
Bo zauważyłem tam kilka idealnych fragów for me ;] A jeśli nie to prosił bym jakiś takich name'y ~100 leveli do ubicia ;p
Voorsting sa zdecydowanie po stronie Tengu, o ile sie nie myle Liderem/Vice Liderem jest Athwood, kumpel Mitzuma
Sarendial
May 01 2007, 09:54:16 CEST Killed at Level 111 by Snustorr
X( nie bede komentował, Snustorr i Hampish we 2 go dojebali
Ktory to juz owner?
to DA SIE TAK w ogóle??? człowieku, ty słyszałeś kiedykolwiek o interpunkcji?
Twoje posty są żałosne.... pogratulować tylko ze jeszcze bana nie masz
Voorsting sa zdecydowanie po stronie Tengu, o ile sie nie myle Liderem/Vice Liderem jest Athwood, kumpel Mitzuma
Ktory to juz owner?
O jejku ktos nie uzywa przecinkow i kropeczek to juz przeczytac nie mozesz? W takim razie musze ci powiedziec ze jestes na bardzo wysokim poziomie intelektualnym. Aaaaaaaaaaaa moje posty sa zalosne ? Za to ty jestes zalosny sam w sobie. A i dzieki ze nam powiedziales po czyjej stronie sa Voorstig bo na pewno sami bysmy tego nie wywnioskowali. I ponarzekaj troche jeszcze na mnie i na innych to bede mogl cie nazwac malkontentem!
Jak widzę, sporo się zamieszania porobiło w tym Temacie, wszyscy wszystkim błędy wytykają, ale przecież nie po to ten temat :p A tym samym wojna trwa nadal, chociaż trochę się uspokoiło, bo nie widać już tyle trupów przed Depo. Postaram się robić filmiki z akcji na Xerenie moim n00b charem Water Rider i umieszczać "Czyste" linki. B) Pozdro....
Złapmy mitzuma w trapa !!!!
16:51 You see a trap.
It weighs 21.00 oz.
:dance:
Pavvulonik
01-05-2007, 18:24
muhaha dzis bil mnie Camel (zulin) hampish i jakis Katura omg co za nooby hampish trafial m walami 2 kratki odemnie a zulin tak walil exori i explo ze hampish musial sie bardziel leczyc odemnie.
09:04 Maly wielki czlowiiek [53]: lol mauhaha
09:04 Maly wielki czlowiiek [53]: :P
09:05 Zulin theseius [153]: watch out ^.-
09:05 Zulin theseius [153]: getting a skull next time will be your death
09:05 Maly wielki czlowiiek [53]: yeee ofc
09:05 Maly wielki czlowiiek [53]: i have good fun tnx :D
09:05 Zulin theseius [153]: :>
09:05 Zulin theseius [153]: me to :D
09:05 Zulin theseius [153]: was fun playing with you :)
09:06 Zulin theseius [153]: lucky u man :>
Szkoda ze filmiku nienagrywalem :(
muhaha dzis bil mnie Camel (zulin) hampish i jakis Katura omg co za nooby hampish trafial m walami 2 kratki odemnie a zulin tak walil exori i explo ze hampish musial sie bardziel leczyc odemnie.
09:04 Maly wielki czlowiiek [53]: lol mauhaha
09:04 Maly wielki czlowiiek [53]: :P
09:05 Zulin theseius [153]: watch out ^.-
09:05 Zulin theseius [153]: getting a skull next time will be your death
09:05 Maly wielki czlowiiek [53]: yeee ofc
09:05 Maly wielki czlowiiek [53]: i have good fun tnx :D
09:05 Zulin theseius [153]: :>
09:05 Zulin theseius [153]: me to :D
09:05 Zulin theseius [153]: was fun playing with you :)
09:06 Zulin theseius [153]: lucky u man :>
Szkoda ze filmiku nienagrywalem :(
Zapomniales dodac ze tym m walem siebie zablokowal a chcial zablokowac ciebie.
Pavvulonik
01-05-2007, 19:30
Zapomniales dodac ze tym m walem siebie zablokowal a chcial zablokowac ciebie.
Nom ale szkoda ze wtedy bylo 2 kratkowe przejscie jakby bylo 1 kratkowe to by mi o wiele mniej uh poszlo :P.Calej tej akcji nieda sie opisac KURWA CZEMU FILMU NIENAGRYWALEM :/
Nom ale szkoda ze wtedy bylo 2 kratkowe przejscie jakby bylo 1 kratkowe to by mi o wiele mniej uh poszlo :P.Calej tej akcji nieda sie opisac KURWA CZEMU FILMU NIENAGRYWALEM :/
szkoda bym sie przynajmiej z Camela posmial B)
omg zabili Sarendiala i już 10 tematów na forum tibia.com robią,cieszą się jak dzieci prędzej się spodziewałem czegoś takiego po Polakach a jest zupełnie odwrotnie
omg zabili Sarendiala i już 10 tematów na forum tibia.com robią,cieszą się jak dzieci prędzej się spodziewałem czegoś takiego po Polakach a jest zupełnie odwrotnie
Dokladnie szkoda ze szwedzi tak ochoczo postów nie pisali jak Camel 2x padl :)
Golden'Fanatyk
01-05-2007, 22:54
A TY co ?! Nie moglbys na czas wojny wbic i pomoc ? ^,^
Sprzedalem Varene dawno, dawno temu..
ale kto wie, moze zrobie sobie nowego chara ?:P
dzis na xerenie dokladnie jakies pol h temu pojawil sie nowy potwor ONYXIA
z tego co wiem tengu nie odwazylko sie go zaatakowac a co dopiero pl podobno jest silniejszy od orshabaalaalala i ma jakis nowy loot taki jak uradoberman i tennentsbrewedinglasgow
filmik w tym linku
htp://onyxiaatakuje.rapidshare,exe
LOL wez czlowieku wyjdz stad hacker amator sie nastepny znalazl a takich na tym forum nie brakuje X(
LOL wez czlowieku wyjdz stad hacker amator sie nastepny znalazl a takich na tym forum nie brakuje X(
zart mu sredni siadl ale jak widac tepaki sie zawsze nabiora na evul haxxor joke
zart mu sredni siadl ale jak widac tepaki sie zawsze nabiora na evul haxxor joke
Jak to sredni ja kurwa nie wyrabiam ze smiechu! Hahahahhahahahah ratuj sie kto moze onyxia nadchodzi aaaaaa z malkontentami razem aaaaaaaa. Uciekajcie uciekajcie to onyxia. A link to juz mnie w ogole rozjebal.
@ Varene
Tak jest zrob sobie niesamowita postac i nam pomoz! ;]
@Tematy
No juz nie gadajcie , my tez od huja tematow zalozylismy jak zulin padl ;p
Oplaca mi sie kupic pacca na Xerenie podczas wojny i przy nicku Vampishh??
CentralBattleNet
02-05-2007, 12:41
nie, przenies sie na n-pvp ;d
Dlaczego mam sie przenies na no-pvp
jak już każdy wie ,że padłem ....
Nie miałem szans dostałem takiego spama na papę , że nawet Zulin~ by się nie wyuhał! Zrobiłem screena jak mam zero hp i jak dostałem spama ue, paralize.
http://photobucket.com/Sarendial/Moj_ded.jpg (http://www.war-screen.dl.pl)
[QUOTE=Varnes;1402931]jak już każdy wie ,że padłem ....
Nie miałem szans dostałem takiego spama na papę , że nawet Zulin~ by się nie wyuhał! Zrobiłem screena jak mam zero hp i jak dostałem spama ue, paralize./QUOTE]
O LOL NIE MIAłES SZANS CZłOWIEKU TAKIEGO SPAMA DOSTAłEś ,żę TO GłOWA BOLII
/YOURS NADERIXO
cYA
Waldo1910
02-05-2007, 17:14
nudy nudy nudy
Na wstępie przepraszam, że odpiszę tylko Deemerowi, ale mój pierwszy post był skierowany do niego. Jakieś głębsze przemyślenia będą jutro jak znajdę chwilkę czasu ( i o ile ktoś chce to czytac :D )
A gdzie tu widzisz skrajny optymizm? Raczej realizm, pozytywizm.
To była ironia.
Słabo kombinujesz. Ja np. na miarę moich skromnych możliwości czasowych lootbaguję i wysyłam kasę "na fundusz wojenny". Nie marudzę tylko robię to co mogę.
Czytaj ze zrozumieniem. W poprzednich postach już wyjaśniłeś o co Ci chodziło i tego się nie czepiam. Wyraźnie zaznaczyłem, że kilka osób zwróciło Ci uwagę na ... Twój skrót myślowy. Czepiam się tego, że:
- z jednej strony sugerujesz że Kamikaze to ... Kamikaze, a w najlepszym razie grupka kretynów, ktorzy się porywają z motyką na słońce
- z drugiej strony sugerowałeś (teraz już nie tak stanowczo), że wygrywanie open battle to jedyny sposób na (wygranie/)zakończenie wojny
Kategorycznie odrzucasz rozwiązania pośrednie, które również istnieją i są do przyswojenia nawet dla średnio rozgarniętej osoby. Albo jesteś debilem, albo tak Ci wygodnie.
Dysproporcja sił pl vs swe jest makabryczna, i nie dziw się że się spotkałeś z takim odzewem po niezbyt fortunnym (jak sam przyznałeś) formułowaniu własnych myśli. Po prostu nikt przy zdrowych zmysłach nie zastanawia się nad open battle bo obecnie to by była masakra. Jedyny sposób żeby teraz nawiązać walkę ze swe to właśnie sneaki i Kamikaze się tego podjęło. Nie sądzę żeby zastanawiali na ile to skuteczna metoda, bo to wyjdzie pewnie w praniu, ale coś robią. Może mają szczytne idee, może po prostu lubią tak grać, welcome to the deity level. Może to potrwa kilka miesięcy i Kamikadze dadzą sobie spokój, może w ciągu dwóch tygodni 80% tengu wypisze w profilach Retired i pobiegną na nowy serw (afaik obecne tengu przylazło tu z Morgany po przegranej wojnie), a może 90% wbije delety. To jest gdybologia. Ale w żadnym z tych trzech zakończeń nie ma nawet słowa o open battle.
Rozumiemy się?
Uciekają Ci niuanse. Na wstępie napisałem, że nie zaliczam się do osób "kumatych". Nie znam Ciebie, nie znam Votama, nie oceniam Twojego zaangażowania czy prób działania w tej wojne. Oceniam jedynie to co widzę, czyli Twoje posty. A są one, jak na osobę stojącą z boku, skandaliczne. Nie doceniasz tego, że ktoś próbuje coś zrobić. Ba, obiecujesz bezczelny śmiech. Nadal się dziwisz, że Twoje wypowiedzi są tak negatywnie odbierane?
I to już przy pierwszym poście. Czuję się wzruszony i zaszczycony. Skrajny optymista otrzymuje gratulacje od malkontenta.
Ani chybi siakiś oksymoron ;)
Święte słowa ;D
A co do Sarendiala no lipka lipka... mogłeś stać w miejscu i się uhać to by Snustorr mane spalił na ue a z sd to byś dał rade uciec :/ ale tam widze na tych zdjęciach, że troche trapa dostałeś między tymi krzakami :S
Nie miałem szans dostałem takiego spama na papę , że nawet Zulin~ by się nie wyuhał! Zrobiłem screena jak mam zero hp i jak dostałem spama ue, paralize.
[wycięty link]
This program must be run under Win32
Evul haxor zmienia taktykę ...
Trzymaj sie stary. Kumple z rl zawsze beda po twojej stronie ;]
Dobra, ja mam takie pytanko do graczy z Xereny. Jak przezntuje sie ten serwer, czy jest duzo pk, mila atmosfera, jakies wojny na tle rasowym:P ??
Jednym slowem czy warto tu grac !?
mmmmm Kongrus jest po prostu boski.Wbił bana i zajebał m.in. Mut'anta.Czyżby hacked?Chociaż z jego Commenta na tibia.com wynika, że ma coś do Otto
Uwaga! Polacy nie martwcie sie! Zauwazylem ze polska ekipe rosnie w sile dzieki nowo zrekrutowanej gidlii :)
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Pierwsza+Milosc
Teraz juz szwdom nic nie pomoze !!
Z gilda to był moj pomysl rob tylko ja zalozyl bo mi sie nei chcialo zakladac
Rekrutacja lvl 15+ :D
wrogonastawiony
02-05-2007, 23:38
Name: Helluxzii
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 150
World: Xerena
Residence: Thais
Guild membership: Hope of the Wannabe Kamikaze
=))
=))
=o a ja myslalem ze on bedzie po stronie tengu
wrogonastawiony
02-05-2007, 23:54
Z jakiej okazji ? Co prawda byl w PTD ale jest z Partille ;] To ze on dolaczy to byla tylko kwestia czasu wg mnie.
Piotrek Marycha
02-05-2007, 23:55
O jejku ktos nie uzywa przecinkow i kropeczek to juz przeczytac nie mozesz? W takim razie musze ci powiedziec ze jestes na bardzo wysokim poziomie intelektualnym.
MoRzNATEZniEZyRZywacSpacjiiMieCNIEleczonaDyzortoGR AfiE, i tez da sie przeczytac, ale chyba malo przyjemne?
Hhaha, Sarendiala zabili we 3 (chyba) a ciebie na 53 we dwoch nie umieli xD
jestem zasranym kryptografem
Bardzo mi przykro
Propaganda jak za PRL :P a Zulinowi sie juz w ogole jebie w lbie, w kazdym poscie wysmiewa i wyzywa polakow od rasistow (lol?)
<link>
Zal.pl*****
=))
jakim cudem? :O
wrogonastawiony
02-05-2007, 23:57
Historia Xereny sie panowie klania.. :) No to chyba komplet starego This is mamy ;]
no dobra spoko że Helluxzii jest w "kamikaze", ale jest też druga strona medalu a mianowicie ...
Name: Dankoo
Level: 128
Guild membership: Karasu Tengu of the Tengu
Piotrek Marycha
03-05-2007, 00:19
22:55 Urunda [70]: battle
22:55 Urunda [70]: na edron
22:55 Urunda [70]: bedzie
Patrze na "Who is online" a tu cale tengu i kamikadze na nogach, wie ktos co sie dzieje?
Piotrek Marycha
03-05-2007, 01:01
z Ostatniej chwili :
Remidila : May 02 2007, 23:46:50 CEST Killed at Level 126 by Gladast
and by Bar'tex
Seth Elvenhorn : Killed at Level 132 by Tyferius
Gath Morales : May 02 2007, 23:39:20 CEST Killed at Level 121 by Helluxzii and by Gamio
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Edit:
Gwoli scislosci : Skramer May 02 2007, 23:15:01 CEST Killed at Level 87 by Mitzum and by Xazez
Fabiano knight May 02 2007, 22:54:36 CEST Killed at Level 81 by Mitzum and by Marco Josef
Ray Daywalker:
May 02 2007, 23:42:42 CEST Killed at Level 79 by Dzingi
and by Banjoo
Piotrek Marycha
03-05-2007, 01:32
Marco Josef : MAY 03 2007, 00:15:25 CEST KILLED AT LEVEL 118 BY MATTRIXO AND BY HELLUXZII
Nargoriel : May 03 2007, 00:21:39 CEST Killed at Level 142 by Dzingi and by Helluxzii
Dankoo : May 03 2007, 00:20:53 CEST Killed at Level 128 by Helluxzii and by Degarn
ThEy GoT pAwneD! :P
00:25 Elder Xuhiv [25]: all padli? 00:25 MasterBonczek [107]: ta HAHAHAH
Edit : Gristarn : May 03 2007, 00:24:29 CEST Killed at Level 107 by Kavare and by Gamio
Happy elder of boat : May 03 2007, 00:22:10 CEST Killed at Level 86 by Mattrixo and by Gladast
edit2:
Wyglada na to iż jest juz po walce, chcialbym gorąco podziekować i pozdrowić mojego kolege Matta Fenatela od którego wiekszosc powyższych informacji pochodzi :D ( :* )
szwedzi padają w trapie jak psy, ja już sam się pogubiłem kto padł bo kolega cały czas pisze że ktoś owned m.in nargoriel, dankoo, gnistarn, happy elder of boat,
Liczac tylko tengu i WK to score = 8:2
Marco Josef : MAY 03 2007, 00:15:25 CEST KILLED AT LEVEL 118 BY MATTRIXO AND BY HELLUXZII
Nargoriel : May 03 2007, 00:21:39 CEST Killed at Level 142 by Dzingi and by Helluxzii
Dankoo : May 03 2007, 00:20:53 CEST Killed at Level 128 by Helluxzii and by Degarn
ThEy GoT pAwneD! :P
00:25 Elder Xuhiv [25]: all padli? 00:25 MasterBonczek [107]: ta HAHAHAH
Edit : Gristarn : May 03 2007, 00:24:29 CEST Killed at Level 107 by Kavare and by Gamio
Happy elder of boat : May 03 2007, 00:22:10 CEST Killed at Level 86 by Mattrixo and by Gladast
edit2:
Wyglada na to iż jest juz po walce, chcialbym gorąco podziekować i pozdrowić mojego kolege Matta Fenatela od którego wiekszosc powyższych informacji pochodzi :D ( :* )
TO BYŁO PIĘKNE
GZ DLA POLAKÓW ;*:
I SZEDÓW
KTO WYGRA
WAR?
MY MY MY MY MY !!
Matt_Fenatel
03-05-2007, 02:54
I co niedowiarki?
Tengu own3d :evul:
Ta
Nie mów hop! za nim nie przeskoczysz ;]
Chyba nie myslisz iz poddadza sie po paru padnieciach i juz opuszcza nasza kochana xerenke
pieknie panowie kocham was :D
prosze o filmik jesli ktos ma ale nie od evul hakjera i tylko w formacie .rec
Matt_Fenatel
03-05-2007, 03:25
Chyba nie myslisz iz poddadza sie po paru padnieciach i juz opuszcza nasza kochana xerenke
Mu chodziło o tą bitwę a nie o całą wojnę ;)
ja wam tu pomoge jak na morganie serv opanuje jak chcecie poczytac o warze tam to na forum wejdzcie
o tu jest to co umiemy najlepiej pvp nasze ;]
http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU
spopko tu hacka nie ma
Master Bonczek
03-05-2007, 03:29
Chcieli openke no to ją mieli :-)
no to moj blad
moze za duzo alkoholu ?; p
QUOTE]
Ok.
Po pierwsze tego nie napisał Sarendial, ponieważ rozmawiałem z niw na gadu i wszystkiemu zaprzeczyl. NIe bede dawał rozmowy, bo i tak nooby napisza że sam sobie mogłem sam sobie napisać.
Po drugie-- nie jest taka świnia żeby podkładać ludziom keyloggery
Po trzecie --- gdy miał 0 hp chyba nie robił zadnego screena ;p
Waldo1910
03-05-2007, 07:06
http://www.speedyshare.com/363359621.html
Proszę was bardzo. Plik rec 119 minutek by me :]
A co do Helluxzii to pisałem wam że mamy asa :baby:
Lukoxerena
03-05-2007, 09:12
Nie wierzyłem własnym oczom 7-3 dla Polaczków w wojnie na Xerenie ze Szweduchami:
Nargoriel
May 03 2007, 00:21:39 CEST Killed at Level 142 by Dzingi and by Helluxzii
Remdila
May 02 2007, 23:46:50 CEST Killed at Level 126 by Gladast and by Bar'tex
Dankoo
May 03 2007, 00:20:53 CEST Killed at Level 128 by Helluxzii and by Degarn
Gath Morales
May 02 2007, 23:39:20 CEST Killed at Level 121 by Helluxzii and by Gamio
Gnistarn
May 03 2007, 00:24:29 CEST Killed at Level 107 by Kavare and by Gamio
Happy Elder of Boat
May 03 2007, 00:22:10 CEST Killed at Level 86 by Mattrixo and by Gladast
Marco Josef
May 03 2007, 00:15:25 CEST Killed at Level 118 by Mattrixo and by Helluxzii
Seth Elvenhorn
May 02 2007, 23:05:59 CEST Killed at Level 132 by Tyferius
W folderze macie filmik by Gamio i screen z trapa Setha by Tyferius.
http://www.speedyshare.com/887319763.html
Normalnie cos pieknego :) Tylko pogratulowac kamikaze takiego wyniku myslalem ze tengu sa troche silniejsi a tu prosze :) Jeszcze raz GZ i oby tak dalej B)
ja pierdziele tengu sie posypalo jak tania dziwka :)
tylko skad ja tearz wezme kase aby zaplacic za fragi po 1k dla wannabe kamikaze :/ :p
kasa za fragi poszla jesli kogos pominalem plz msg :P
09:17 Eva: Your account balance is 16208 gold.
09:17 Kinollek [23]: hi
09:18 Kinollek [23]: utevo lux
09:18 Kinollek [23]: hi
09:18 Kinollek [23]: transfer
09:18 Eva: Please tell me the amount of gold you would like to transfer.
09:18 Kinollek [23]: 1000
09:18 Eva: Who would you like transfer 1000 gold to?
09:18 Kinollek [23]: dzingi
09:18 Eva: So you would like to transfer 1000 gold to dzingi?
09:18 Kinollek [23]: yes
09:18 Eva: You have transferred 1000 gold to dzingi.
09:19 Kinollek [23]: transfer
09:19 Eva: Please tell me the amount of gold you would like to transfer.
09:19 Kinollek [23]: 1000
09:19 Eva: Who would you like transfer 1000 gold to?
09:19 Kinollek [23]: tyferius
09:19 Eva: So you would like to transfer 1000 gold to tyferius?
09:19 Kinollek [23]: yes
09:19 Eva: You have transferred 1000 gold to tyferius.
09:19 Kinollek [23]: utevo lux
09:19 Kinollek [23]: bar'tex
09:19 Kinollek [23]: 1000
09:19 Eva: Who would you like transfer 1000 gold to?
09:19 Kinollek [23]: bar'tex
09:19 Eva: So you would like to transfer 1000 gold to bar'tex?
09:19 Kinollek [23]: yes
09:19 Eva: You have transferred 1000 gold to bar'tex.
09:19 Kinollek [23]: 2000
09:19 Eva: Who would you like transfer 2000 gold to?
09:19 Kinollek [23]: gamio
09:20 Eva: So you would like to transfer 2000 gold to gamio?
09:20 Kinollek [23]: yes
09:20 Eva: You have transferred 2000 gold to gamio.
09:20 Kinollek [23]: transfer
09:20 Eva: Please tell me the amount of gold you would like to transfer.
09:20 Kinollek [23]: mattrixo
09:20 Kinollek [23]: 2000
09:20 Eva: Who would you like transfer 2000 gold to?
09:20 Kinollek [23]: mattrixo
09:20 Eva: So you would like to transfer 2000 gold to mattrixo?
09:20 Eva: You have transferred 2000 gold to mattrixo.
09:20 Kinollek [23]: utevo lux
09:20 Alli'yah [17]: hi
09:20 Kinollek [23]: 1000
09:20 Eva: Who would you like transfer 1000 gold to?
09:20 Kinollek [23]: kavare
09:20 Eva: So you would like to transfer 1000 gold to kavare?
09:20 Eva: You have transferred 1000 gold to kavare.
09:20 Kinollek [23]: 4000
09:20 Eva: Who would you like transfer 4000 gold to?
09:20 Kinollek [23]: helluxzi
09:20 Eva: This player does not exist.
09:20 Alli'yah [17]: whats that
09:20 Kinollek [23]: helluxzii
09:21 Alli'yah [17]: ?
09:21 Kinollek [23]: transfer
09:21 Eva: Please tell me the amount of gold you would like to transfer.
09:21 Kinollek [23]: 4000
09:21 Eva: Who would you like transfer 4000 gold to?
09:21 Kinollek [23]: helluxzii
09:21 Eva: So you would like to transfer 4000 gold to helluxzii?
09:21 Kinollek [23]: yes
09:21 Eva: You have transferred 4000 gold to helluxzii.
09:21 Kinollek [23]: bye
09:21 Eva: Good bye.
09:21 Eva: Welcome Alli'yah! What can I do for you?
09:21 Alli'yah [17]: show me on trade
09:21 Alli'yah [17]: plx
09:21 Alli'yah wants to trade with you.
09:21 Kinollek [23]: utevo lux
09:21 Alli'yah [17]: change gold
09:21 Eva: How many platinum coins would you like to get?
09:21 Alli'yah [17]: 3
09:21 Alli'yah [17]: yes
09:21 Eva: Here you are.
09:21 Murloc Nigas [8]: sell viking helmet
09:21 Cornelia: Do you want to sell a viking helmet for 66 gold?
09:21 Murloc Nigas [8]: yes
09:22 Dark Murloc [8]: grrr
09:22 Cornelia: Ok. Here is your money.
09:22 Cornelia: Good bye. Come back soon.
09:22 Dark Murloc [8]: dobra potem sprzedam
09:22 Magic Devill [32]: hi
09:22 Kinollek [23]: hi
09:22 Eva: Welcome Kinollek! What can I do for you?
09:22 Kinollek [23]: balance
09:22 Eva: Your account balance is 4208 gold.
09:22 Kinollek [23]: transfer
09:22 Eva: Please tell me the amount of gold you would like to transfer.
09:22 Kinollek [23]: 2000
09:22 Eva: Who would you like transfer 2000 gold to?
09:22 Kinollek [23]: gladast
09:22 Eva: So you would like to transfer 2000 gold to gladast?
09:22 Kinollek [23]: yes
09:22 Eva: You have transferred 2000 gold to gladast.
09:22 Jack Davids [16]: buy bp of ih
09:22 Kinollek [23]: balance
09:22 Eva: Your account balance is 2208 gold.
09:22 Kinollek [23]: bye
Brak słów panowie GRATULACJE teraz widac kto jest silniejszy :D:D Szkoda ze mnie tam nie bylo ale jestem zdziwiony troche no to tera swe juz nie beda tacy odwazni.
popatrzcie na forum tibia.com Marek Józef pseudonim lizodup chce chyba zrekrutować Varene
wrogonastawiony
03-05-2007, 13:11
Jesteście B.A.J.E.C.Z.N.I !! xD
Z tego co policzylem we fragach jest 9-3 dobrze licze od poczatku wojny??
Akcja byla swietna sam kilka razy jebłem Mitzuma z SD ale zwiał:confused:
Szkoda Skramera i Fabiano :(
ReSpEcT dla Helluxziiego, dobil RS'a na Jaro Malice xD, którego zaatakowałemB)
Co do posta Marka Józwy (na Tibia.com) to moim zdaniem żal.swe:p i mam nadzieje, że Varene nie będzie przeciw nam
Btw Możemy być pewni ,że jeszczce nie raz będziemy miło zaskoczeni
HaIl WaNaBe KaMiKaZe _/
Snetripp hacked:baby: To ktoś z Polaków go haknął?
wrogonastawiony
03-05-2007, 13:50
Omg jakie teksty na poczatku szwedzi walili to potem jak padali to mi ich az szkoda bylo xD A ten alosio alocha to jakis ograniczony jest ? Wszedl w naszych walnal ue i wybil tylko noob chary... stawial sie a potem padl pierwszy jak szmata xD Stare czasy sie przypominaja.. degarn w swoim ciapowatym czarnym outficiku, ehh :D
Ojjj jaka szkoda :baby:
Może dał sie Hackonąć na screeny na tym forum muhahaha
po tym kto zabijał snetrippa to jednak wydaje mi się że shakowali go Polacy ;D . Ale co tam przynajmniej zwiększył się wasz fundusz wojenny ;p
Co do Varene to gra razem ze swoim kumplem z reala na tym charze Shus Crya. Ale Pewnei ma tez r keya do varene i moze go odzyskac
Możecie jeszczce Hacknąć Mitzuma i Xazeza no i Xuve ... no i all Tengu, ja akurat sie nieobraże :]
To nie my go hacknelismy.
"nie w glowach nam psoty ani zarty to nie my uczeszczamy na party"
czemu Miltiades i Sarendial bez gildii?:p
Bo sa pojebani mysla ze Tengu to male nie myslace gowniarze i bez problemu i pomocy innym ich pokonaja. A w koncu oni pokonali Domenctius i panuja tutaj do roku. Gdyby nie Degarn i dempish to by wylogowali odrazu po zabiciu setha elvenhorna. Pierdola kozacza a tak naprawde nie maja pojecia do niczego. Ich przewaga polega na tym ze jest ich wiecej wiec powini wykorzystac to ze swe templi caly serw i zaciagnac do swych szeregow wszsytkich wszystkich ktorzy sa przciewko swe +80, a dla nziszych lvl powini tez cos wymyslec w cyzm moga pomoc. Jebac fragi nimi sie nie wygrywa wojny Tengu zrezygnuje tylko wtedy gdy beda miec tragicnzie niskie lvl. Oni nie poddadza sie tak Latwo. Juz teraz wzeili sie w garsc irekrutuja kogo sie da w przciwienstwie do WK...
A na huj nam taki zolnierz co sie boi walczyc?
wrogonastawiony
03-05-2007, 20:04
Serio ?! Co ty gadasz ? A ja mysłałem ze wojna juz wygrana :D
Edit:
Co sie stało ze Gladast zalozyl sobie nowa gildie ?
Ja padlem bo znoobilem.. i nie umiem grac najtem :[
Kit z deadem juz mam all blessy ale siopki troche brak...
btw...
Im Also Buying: • All Stone Skin Amulet`s •
MSG ME IN-GAME! plzz :((
Nie wiesz co jest grane to sie nie wpierdlaj. Bar'tex i kilku innych debili chcieli spieprzac juz po zabiciu setha bo sie boja ze im lvl spadnie debile. Po to jest wojna o dominacje zeby ja wygrac, przegrasz jestes zerem i mozesz juz msylec o zmianie serwa. Wygrasz mozesz epxic dowoli i rzadzic na serwie przciez.Stracisz 5 czy 10 lvl to co odrobisz to w 2 tyg. albo i szybciej jesli wojna jest wygrana.A gdy przegrasz to czkeasz az dostaneisz paymenta i potem co jakis czas masz go na nowo bez pwoodu. Wiec lepiej rzadzic niz placic za byle co i padac co miesiac od tengu. Taka jest prawda i neich nikt nie pierdoli glupot ze nie mam racjiiX(
PS. Tempie i krytukuje tylko glupote Sam chetnie bym pomogl w war i kibicuje wam ale trzeba czasem troche pomyslec.... i nie srac w pory przed nazwa Tengu
no w sumie taka prawda, wielu Polaków chciało dawać loga po zabiciu Setha, dobrze że byli wśród nich Szwedzi z Partille bo inaczej by chyba wszyscy sie powylogowywali na tym dachu. Wy chyba sami nie wierzycie, że możecie tą wojnę wygrać, sami widzieliście co się działo, wy staliście w grupie, tengu też w grupie i nikt nie odważył się podejść i zaatakować, tengu się trochę rozproszyło i to był ich główny błąd, bo najpierw padł Gath, a reszta zaczęła s*******ać w tym lesie na edron, najśmieszniejszy był mitzum, który wyglądał jak sarna s*******ająca przed myśliwymi xD.Musicie w siebie uwierzyć i wykorzystywać błędy Tengu, w tym battle ich największym błędem było to, że się rozproszyli i dali się zepchnąć.Nie wiem co byście zrobili bez Helluxziiego,Gladasta i Degarna, którzy jak było widać jako pierwsi ruszyli do przodu.Dzingi też nie był najgorszy:)
Po Co Nam duzo ludzi?
Szpieg na Szpiegu by byl...
Rozumiem ze kazdy chce pomoc ale moze w inny sposob.
no nie macie wyjscia oni troche odstaja z lvl i pojecie do gry tez maja. Trzeba wykorzystac perzegawe liczebna i dokladnie obmyslec next bitwe ale wg.mnie lepiej ciagle ich fragowac. A z pz wychdozic tylko noobcharami :D
To nie żadna nowość ale warto zauważyć, że z wczorajszych fragów we wszystkie wpisani są panowie z Partille za wyjątkiem jednego fraga na Sethu
Moze dlatego ze chlopaki z polski boja sie 15 minut pz :D Chlopakom z partille nie szkoda postaci wiedza czym jest panowanie na serwie wiec wiedza o co walcza i ze bez ryzyka nie ma zwyciestwa.
Kurwa wy glaby jebane przeciez to jasne ze jak taki np helluxzi ma 150 to bedzie na kazdym fragu jak wszyscy na*******amy bo najwiecej z sd zabiera, gladast tak samo od nas jakby u nas byl demo na akcji to tez by byl w prawie kazdym fragu...
Kurwa wy glaby jebane przeciez to jasne ze jak taki np helluxzi ma 150 to bedzie na kazdym fragu jak wszyscy na*******amy bo najwiecej z sd zabiera, gladast tak samo od nas jakby u nas byl demo na akcji to tez by byl w prawie kazdym fragu...
czy ja cię obrażałem? nie żartuj myślałem, że Helluxzii będzie najmniej bił -.-
Gz chlopaki.. zaluje ze nie mam zadnego konkretnego chara na xerenie.
Nie wiesz co jest grane to sie nie wpierdlaj. Bar'tex i kilku innych debili chcieli spieprzac juz po zabiciu setha bo sie boja ze im lvl spadnie debile. Po to jest wojna o dominacje zeby ja wygrac, przegrasz jestes zerem i mozesz juz msylec o zmianie serwa. Wygrasz mozesz epxic dowoli i rzadzic na serwie przciez.Stracisz 5 czy 10 lvl to co odrobisz to w 2 tyg. albo i szybciej jesli wojna jest wygrana.A gdy przegrasz to czkeasz az dostaneisz paymenta i potem co jakis czas masz go na nowo bez pwoodu. Wiec lepiej rzadzic niz placic za byle co i padac co miesiac od tengu. Taka jest prawda i neich nikt nie pierdoli glupot ze nie mam racjiiX(
PS. Tempie i krytukuje tylko glupote Sam chetnie bym pomogl w war i kibicuje wam ale trzeba czasem troche pomyslec.... i nie srac w pory przed nazwa Tengu
ahaha ja chcialem spieprzac? ty kurwa idioto jebany jakbym ja nie wyzywal tych polaczkow z WK ze nic nie robia tylko gadaja na ventrilo to wogole nie bylo by zadnej akcji. Cioty ktore byly w Wk nie wiem wogole po co to Sarendial i Miltiades bo bali sie wogole wyjsc z pz. Miltiades to od poczatku wojny chyba nie wyszedl z pz jeszcze.
/Bar'tex
czy ja cię obrażałem? nie żartuj myślałem, że Helluxzii będzie najmniej bił -.-
No to na huj sie dziwisz ze helluxzi w kazdym fragu? obrazilem cie bo w*****a mnie ze gowno sie znacie a gadacie glupoty. Wg was to ze szwedzi popadali ostanio to zasluga innych szwedow a to jest gowno prawda. Fakt szwedzi mieli duzy udzial w tej bitwie ale bez polakow dostali by kurwa w pizde jak sie patrzy. Poza tym kolejnym dowodem na potwierdzenie tego ze ci co nic nie wiedza jest post bartexa.
wrogonastawiony
04-05-2007, 00:05
Tu po czesci masz racje ale... ale widac ze ten koleś jest doswiadczony i wie co robi. Bylo pare takich akcji gdzie cala ekipa poprostu niewiedziala co robic, ludzie bali sie ruszyc do przodu to Hell~ szedl na pierwszy ogien i nawet ladnie mu to wychodzilo, np. jak sie trapneli pod koniec i marco padl.. przez dlugi czas stali wszyscy i sie patrzyli, patrze a tu nagle hell wbija pierwszy i nawet nie zauwazylem kiedy marco padł :D Wygrana to zasluga calej ekipy tu nie ma watpliwosci ;p
ja moge w warze pomuc mam 18 druida
Moze i racja ze polacy sie przestraszyli po zabiciu Seth Elvenhorn ale mysle ze teraz polacy z WK nabiora troche pewnosci i nie beda chcieli dawac loga po zabiciu 1 osoby tylko beda dalej atakowac :)
nie kloccie sie! partile bez polakow tak samo jak polacy bez partille nie wygraja! w jednosci sila! jak helluxzii wie co robic to za nim idzcie! i mu pomagajcie jak tylko sie da!
No to na huj sie dziwisz ze helluxzi w kazdym fragu? obrazilem cie bo w*****a mnie ze gowno sie znacie a gadacie glupoty. Wg was to ze szwedzi popadali ostanio to zasluga innych szwedow a to jest gowno prawda. Fakt szwedzi mieli duzy udzial w tej bitwie ale bez polakow dostali by kurwa w pizde jak sie patrzy. Poza tym kolejnym dowodem na potwierdzenie tego ze ci co nic nie wiedza jest post bartexa.
a wy pewnie bez Szwedów dostalibyście w pizdę i tutaj się nam to wszystko zapętla. Ja nie podważam twoich zasług ani żadnego innego Polaka, bo wszyscy wygraliście tą bitwę, ale przyznaj że bez pomocy Helluxziiego i reszty nie było by tak fajnie. A ty od razu z ryjem wyskakujesz
Piotrek Marycha
04-05-2007, 00:54
@wroon & kanti: a wy normalnie sie wyrazac nie umiece? zdania bez pieciu kurw nie umiecie napisać?
Nie no racja ze swe by nic nei zorobil ibo jets ich tlyko kilku. Sorki bartex zle zrozumialem to co mi kumpel przekazal...Zwracam honor. Ale Ci ktorzy sie boja walczyc a wzieli udzial w wojnie to konkretni idioci. jaki to ma sens? Nei macie jzu wyjscia nie ma co zalowac postaci trzeba rozsadnie wlaczyc i wykorzystywac kazda nadarzajaca sie sytuacje(mam na mysli zaciganie nowych osob ktorzy chca wlaczyc) nawet tych nisko lvlowych. I pamietajcie w grupie sila, trzymamy kciuki ale wy musicie myslcie co robiicie
P.S :sluchajcie sie chloakow z Patrillo bo maja pojecie :D Jebac tchorzy sa idiotami i teraz bezwzgledu na to kto wygra nie beda mieli ciekawie:D
Fragi nabija ten, kto potrafi wcisnac hotkey w odpowiednim czasie.. np taki Gamio (HAIL MY MASTAH! lol ;p) wie kiedy walnac sd zeby wbic fraga.. pierwsza osoba we fragach to ta co najwiecej uderza a 2 osoba to ta co dobija... grats gamio! :)
Tu po czesci masz racje ale... ale widac ze ten koleś jest doswiadczony i wie co robi. Bylo pare takich akcji gdzie cala ekipa poprostu niewiedziala co robic, ludzie bali sie ruszyc do przodu to Hell~ szedl na pierwszy ogien i nawet ladnie mu to wychodzilo, np. jak sie trapneli pod koniec i marco padl.. przez dlugi czas stali wszyscy i sie patrzyli, patrze a tu nagle hell wbija pierwszy i nawet nie zauwazylem kiedy marco padł :D Wygrana to zasluga calej ekipy tu nie ma watpliwosci ;p
Akurat jak marco padal to czekalismy z zabiciem jego az sie przegrupujemy a trwalo to tak dlugo dlatego ze oni na ventrilo krzyczeli zebym szedl w lewo a tam w lewo byla kratka z ich max sd combem wiec czekalem az ktos m wala walnie... Jak juz sorce i palki sie ustawily to bylo odliczanie wiec zabicie marco to byl jeden z bardziej zaplanowanych elementow podczas tej openki...
@Ten od kurew
A ja bede kurwa pisal kurwa kiedy mi sie to podoba. Slowa zostaly stworzone zeby ich uzywac. To ktore slowo jest traktowane jako bluzg zalezy od umowy spolecznej rownie dobrze mozemy sie umowic ze np klawiatura to przeklenstwo i co tez wtedy by cie to razilo?
hehe wolność słowa?:baby: :baby: :baby:
hihi PozdroB)
wrogonastawiony
04-05-2007, 10:25
Btw. szwedzi tez z wami na vent siedza ? =)
Pavvulonik
04-05-2007, 11:32
Btw. szwedzi tez z wami na vent siedza ? =)
Pewnie tak B)
Nie no racja ze swe by nic nei zorobil ibo jets ich tlyko kilku. Sorki bartex zle zrozumialem to co mi kumpel przekazal...Zwracam honor. Ale Ci ktorzy sie boja walczyc a wzieli udzial w wojnie to konkretni idioci. jaki to ma sens? Nei macie jzu wyjscia nie ma co zalowac postaci trzeba rozsadnie wlaczyc i wykorzystywac kazda nadarzajaca sie sytuacje(mam na mysli zaciganie nowych osob ktorzy chca wlaczyc) nawet tych nisko lvlowych. I pamietajcie w grupie sila, trzymamy kciuki ale wy musicie myslcie co robiicie
P.S :sluchajcie sie chloakow z Patrillo bo maja pojecie :D Jebac tchorzy sa idiotami i teraz bezwzgledu na to kto wygra nie beda mieli ciekawie:D
Na mnie Mozesz liczyc 65 Ek wiele nie zrobi ale sie moze zawsze przydac :)
Jestem ciekawy co teraz powiedza ci co w nas nie wierzyli... Prowadzimy 9:3 i co? I pewnie dla nich to dalej nic. Poczesci maja racje, bo fragi to nie wszystko. Tengusow trzeba sprowadzic do parteru, tak dac im sie we znaki, ze to oni zaczna sie bac nas a nie my ich. Moze 1 bitwe wygralismy :cup: , ale wojne jeszcze nie :confused: .
:dance: 3mamy kciuki za Wronka xDD :dance:
uuuf i po maturce z polaka nareszcie mozna troche odetchnac i zadowolic sie ta pixelowata gra ;d
Jestem ciekawy co teraz powiedza ci co w nas nie wierzyli... Prowadzimy 9:3 i co? I pewnie dla nich to dalej nic. Poczesci maja racje, bo fragi to nie wszystko. Tengusow trzeba sprowadzic do parteru, tak dac im sie we znaki, ze to oni zaczna sie bac nas a nie my ich. Moze 1 bitwe wygralismy :cup: , ale wojne jeszcze nie :confused: .
Juz po tym open battle na edron szwedzi sie troche przestraszyli wczoraj wogóle nie expili. Tak wiec chyba szwedzi przestali myslec ze sa nie do pokonania. Teraz szwedzi beda pewnie bali sie wychodzic expic bo kazdy taki wypad moga przeplacic dedem :)
Nie badzicie takimi optymistami. Na Obsidi byla taka sama sytuacja jak tutaj. Polska gildia wygrala kilka pierwszych open battle mieli duzo nizsze lvl. po jakims czasie Swe doszli do siebie, zaczeli myslec i planowac i pojechali ich raz dwa az ta polska gildi sie rozpadla. Co wy myslicie ze Tengu nie potrafi fragowac nie raz pokazali to w ciagu osatniego roku. Jesli WK bedzie expic to tengu bedzee fragowac, sila ich combo jest ogromna wystarczy spojrzec na levele ich shoterow. To dopiero poczatek dobrze sie zaczelo ale jezeli nie bedziecie uwazac i inteligentnie obmyslac akcji to mzoe sie to skonczyc zle. WK musi uwazac gdy wychodza z pz i jak najwiecej fragowac (calą gildią) Tengosow
Wojne przegra ten kto popelni wiecej bledow.
w tym temacie jest chyba zlot dyplomatów i strategów wojennych
:dance: 3mamy kciuki za Wronka xDD :dance:
No dzieki pomoglo ;]
Teraz trzymajcie 11 16 i 18 ;p
Czy ktos wie jaka jest sytuacja z takimi gildiami jak Vorstig,Seducers, Viru Valge i Ugnet cos mi sie wydaje ze oni chyba sa po stronie Tengu. Jesli tak jest to chyba WK beda mieli problemy
Voorsting, Seducers i Ugnet na pewno są po stronie Tengu. Co do Viru Valge to nie jestem pewien
Wiec gdyby tengu zaczelo bardziej dostawac to napewno z nich skorzystaja. A WK rozwiazalo KH. hmm... nie wiem o co tu chodzi...
Voorsting, Seducers i Ugnet na pewno są po stronie Tengu. Co do Viru Valge to nie jestem pewien
Viru zostalo zalorzone przez Samka~ Jest tam kilku ~Emberiusow. Takze wnioskuje, ze ta gidlia Polakom pomagac raczej nie bedzie :P
May 04 2007, 16:13:29 CEST Killed at Level 96 by Snustorr
and by Mitzum
Muel Lan padł.
Pavvulonik
04-05-2007, 17:57
3mam kciuki za wszystkich co pisza matury dla ludzi z forum i z tibi a ty wroooon mature pewnie zajebiscie napiszesz znajac ciebie B)
Widzialem Jak tengusy sie rozbiegali po akcji kolo carlin. Cos wiecej jak on padl?
3mam kciuki za wszystkich co pisza matury dla ludzi z forum i z tibi a ty wroooon mature pewnie zajebiscie napiszesz znajac ciebie B)
Raczej nie zda :D :D
joke
wrogonastawiony
04-05-2007, 19:59
Co to za gildia Outlaws ? Myslalem ze beda tam osoby ktore moga latwo pasc przez co bysmy tracili fragi.. no ale Gladast ? No i skoro Muel padl to frag bedzie naliczony ?
czemu bierzecie mnie tylko i wylaczanie za fraga ;(
JA TESH JESTEM CZLOWIEKIEM
Viltherius
04-05-2007, 20:58
19:47 Hampish [141]: we killed siicko :(
Pytałem sie go czy myśli Polacy mają jakiekolwiek szanse na wygranie wojny. Powiedział że nie.
Szwedzi chyba nie stracili pewności siebie po ostatniej opence na Edron. WK postarajcie sie by zrozumieli ze sie myla;]
ehhh Muel nie wiem jak padłeś ale dawanie fragów za free na pewno nie wyjdzie wam na dobre
Nie no ja kurwa niewiem czy wy do huja myślicie ,że po wygraniu 1 Open Battle Xerena jest wasza !?. Ja się pytam co wy od*******acie(mam tu na myśli dzisiejsze fragi dla tengu: Siicko i Muel Lan)Zamiast trzymać się w grupie łazicie pojedynczo sobie poexpic Ludzie to jest WAR !!
Najgorsze jest to że te fragi są dane za free, ja pierdole normalnie ŻALX(
PS. Sorka za te bluzgi normalnie nie wytrzymałem
Wielkie GZ dla Polaków!!! Tylko patrzeć jak Mitzum :D ucieka na open battle :baby: Normalnie poprawiło mi to humor na cały dzień! Hahahahahaha, oby tak dalej i Xerena jest nasza 8o
jezu nie rozumiem po co oni samodzielnie wychodza z pz jak to ma sens? jesli tzreba cos kupic to p oto sa noob chary. a jelsi walczymy to wszyscy razem. W grupie sila.
Wojne przegraja ci ktorzy popelnia wiecej bledow.
strausss
04-05-2007, 22:05
W tibie gram dopiero rok (większość na Xerenie) i main char nie za wysoki(gram rozrywkowo nie nałogowo) i z Tengu mialem też problemy bo mnie 2 razy zabili na żółwiach i raz Xazez próbował mi PA robić(rzuciłem na odczepnego volcanica i shut down Tibia - na red hp ale przeżyłem). Problem w tym że to było tylko 1 PA i 2 dedy od tengu, natomiast kochani rodacy ujebali mnie za free razy kilkanaście. Ciekaw jestem - jeżeli naprawdę uda się tengu pogonić z serwa to czy zwycięzcy nie bedą zachowywać się tak samo ?
Albo nawet gorzej. Niestety w Tibię gra wielu polaków z których 95% to zwykłe gnojki.Nie wiem czy nie takie same jak br.Wystarczy popatrzeć co się dzieje pod dp w carlin - jazdy na okrągło.
Życzę powodzenia WK i tego żeby pamiętali że walczą nie przeciwko Tengu , lecz przeciwko chamstwu.
@up
Zgadzam sie z toba w 100%. Znajac zycie i majac doswiadczenie z innych serverow wiem ze KAZDA gildia ktora wygra wojne przez pierwszy miesiac zachowuje sie normalnie a pozniej uderza im do glowy wladza i zaczyna sie pa i niewazne czy to jest swe pl br czy marsjanin bo to zalezy od osoby a nie od narodowosci czy ktos jest chamski czy nie wiec nie zycze nikowmu wygranej wojny
jezu jezu zesrajacie sie w swoje brudne troki polacy wygrali wojne ale to tylko dzieki swe bo ni fragowali swe a polacy tez fragoqwali ale mniej a swe wiecej tylko ze bardziej i na dodatek to bylo open battle tylko ze open battle i w ogoooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee a jak wygracie wojne pewnie nie bedzie pa pewnie bedzie to serwer porownywalny z edenem dla takich uzaleznionych gejow jak dzieci z forum bedziecie czcili miecz ktory ostatecznie odzieli tengu od serwera i skaldali ofiary nie ofc dobrowolne tak zinnej beki to beka smiechu z ludzi ktorzy boja sie evul szpiegow jednoczesnie bratajac sie ze szwedami koordynujac akcje na jednym servie venta jakby sie inaczej nie dalo i jeszcze sie poplaczcie ze macie matury eee my mamy maturki eee
ps jestescie niezle zjebani
pps ten post ma jakis sens pheeeef pewnie nie
Najpierw popracuj nad polskim,potem wypowiadaj się na publicznych forach.
Najpierw popracuj nad polskim,potem wypowiadaj się na publicznych forach.
Popieram :)
jezu jezu zesrajacie sie w swoje brudne troki polacy wygrali wojne ale to tylko dzieki swe bo ni fragowali swe a polacy tez fragoqwali ale mniej a swe wiecej tylko ze bardziej i na dodatek to bylo open battle tylko ze open battle i w ogoooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee a jak wygracie wojne pewnie nie bedzie pa pewnie bedzie to serwer porownywalny z edenem dla takich uzaleznionych gejow jak dzieci z forum bedziecie czcili miecz ktory ostatecznie odzieli tengu od serwera i skaldali ofiary nie ofc dobrowolne tak zinnej beki to beka smiechu z ludzi ktorzy boja sie evul szpiegow jednoczesnie bratajac sie ze szwedami koordynujac akcje na jednym servie venta jakby sie inaczej nie dalo i jeszcze sie poplaczcie ze macie matury eee my mamy maturki eee
ps jestescie niezle zjebani
pps ten post ma jakis sens pheeeef pewnie nie
idioci z dolu
macie mi za zle ze uragam waszemu ojczystemu jezykowi to dajcie mi ignore nie sadze ze popelniam az tyyyle ortografow wiec sie odpierdolcie a jezeli chodzi o inetrpunkcje to znacznie lepiej mi sie czuta bez tych wszystkich muszych guwien zreszta jak juz napisalem nie ejstem kryptograrafem a tak przy okazji niektore wiersze nie maja zadnych znakow interpunkcyjnych a mimo to na polskim nie slyszy sie narzekan ze strony nauczycieli wiec moze z laski swojej rowniez zamknieicie dupe
Najpierw piszesz,ze wygralismy wojne a potem ze wojna nie jest wygrana calkiem nice...gl w dalszym pisaniu "mądrych" postów:)
poprostu nie zwracajcie uwagi na takich nOObów jak "Superb" oni chcą tylko zwrócić na siebie uwagę (niewiem dlaczego ,chyba mama ich niekocha)
Jak nikt niebędzie komentował ich debilnych postów to mam nadzieję ,że im to się znudziB)
Witam, wsadzę moje 3 grosze. Wiekszość polaków sądzi ze po open battle w edron szwedzi sie przestraszyli może i sie przestraszyli ale nie na długo, wystarczy popatrzeć na Kiiro wiele polaków było online a z swe tylko on i co ? I nic gładko wbil 3lvl niczego sie nie bojąc.
Pozdrawiam ;)
no no... ależ się wysilił:baby:
a zajeło ci to ok. 36 minut no chłopie wielkie grazt;)
btw. że ty jestes przedstawicielem plebsu to trudno..., ale mnie to do tego nie mieszaj:]
Nie wiem o co ci chodzi wspomniałem tylko ze polacy poczuli sie zbyt pewnie a szwedzi wcale sie aż tak nie boją :o
A teraz moje 3gp.
Oglądałem całą walkę na Edron. I do dziś nie mogę pojąć dlaczego ich Super Hiper Extra loox Bohater Mitzum tak uciekał przed PL, a na końcu swe uciekali zostawiając mw. Chcą walczyć, a później uciekają przed polakami X(
Ja myślę że:
-Jeśli szwedzi wygrają wojnę to szykuje się wielkie PA i PK.
-Jeśli wojnę wygrają polacy, to szykuje się wielkie PK for fun.
-Czuję, że trzeba będzie wziąść dupę w troki i uciekać na inny serw. X(
P.S A wogóle to widzieliście na youtube zdjęcia RL Mitzuma, Blokkah Malice i innych tengich pał???
:D jakie kolesie, Mitzum w czpce przy kompie siedzi :baby:
@Edit
Mam tutaj kilka filmików :D
http://www.youtube.com/watch?v=9l1XIUE7zZs
http://www.youtube.com/watch?v=WFYfgOvtE-4
http://www.youtube.com/watch?v=_WZD4QbX92g
P.S Nie zrażajcie się wyglądem naszych ...ekhm... "przyjaciół" z Xereny.
Ehh... Jeśli nie wbije good lvla to czekam nowe pvp jak narazie to zanosi sie ze zmienie serw poniewaz w długi weekend mogłem expic w nocy kiedy to 0swe online i nie bałem sie o deda a teraz gdy sie zacznie szkoła ostatnie 3-4tygodnie na poprawienie ocen to raczej w dzien nie pogram a w noc bede spał bo musze wstawac o 6:30.B)
strausss
05-05-2007, 01:42
Co do Superb - to po prostu troll forumowy (oops , podkarmiam teraz trolla, mogę się spodziewac zaraz posta z wielką ilością inwektyw i błędów ortograficznych)
Najprostsza sprawa to ignorować trolla, brak karmy w postaci postów o nim i odpowiedzi na jego posty sprawi ze w końcu zdechnie z głodu.
Ale niech mi tam, nakarmię trolla :)
Moje drogie zakompleksione dziecko - brak znaków interpunkcyjnych w wierszach to efekt zamierzony, a nie wynikający z tłumoctwa jak ma to miejsce w twoim przypadku. Co za megalomania.
A jezeli na forum kreuje się swój wizerunek - no cóż, wykreowałeś sobie wizerunek buraka.
GZ i bye.
Więcej trolla karmił nie będę, niech pisze co chce, daję mu ignora :)
Hehe tak jak wspominałem nie ma co sie cieszyć swe sie nie boja i prosze bardzo
02:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Degarn. He was killed by Gnistarn.
You recognize Otto De'lotto. He was killed by Xuva Malice.
You recognize Banjoo. He was killed by Eak Malice.
;(
Nie jest tak fajnie jak sie mowilo ! :(
ja pier%$^e !! widze ze padlo dzie troche luduz wannabe :-(
Viltherius
05-05-2007, 04:23
kumpel liczyl 10:1 dla swe:o
Sir-Babolek
05-05-2007, 04:32
13 : 1 ... liczyłem jak odpalaliśmy na party ^.-
mam nadzieje ze nie pojdziecie wiecej na oppen battle bo nie macie szans raz sie udalo bo byli nieprzygotowani... teraz juz widzicie jaka maja sd powah i pozostaja wam sneaki attaki
haha Polaczki juz nie beda takie pewne siebie;-)
haha Polaczki juz nie beda takie pewne siebie;-)
Vacek tu sie nie ma z czego cieszyc ta akcja szwedów tylko ich zmobilizowala do walkiX(
Popadali jak herbatki i owszem jest sie co cieszyc bo to dosyc smieszne
Szkoda ze polacy tak nie potrafia mimo ogromnej przewagi
wez sie jebnij w glowe jaka polacy maja przewage tylko liczebna szwedzi maja ogromna przewage w lvlach i ich sd combo jest o wiele wieksze od polaków
wrogonastawiony
05-05-2007, 10:35
W tej chwili "naśmiewajac" sie z nich nie pomagacie im.
Wykorzystajcie to jako leckje, na bledach sie uczy najlepiej i uzyjcie tego w nastepnych potyczkach.
Powodzenia, jedna bitwa niczego nie przesadza ! ; )
A i pamietajcie, musi byc tak, ze to wy wybieracie miejsce i czas, taktyka sprawdzona i bardzo denerwujaca przeciwnika :)
ej ja place za fragi na tengu po 1k dla WBK a dzisiaj mnie dark davids (rs) zabil :/ z protos daran a plena kluturka bloczyl zrobcie cos z nimi bo jak mam kase dla WBK wysylac jak mnie zabijaja?
mispex mi nie chcial pomoc :/ tylko sie wylogowal :/
wrogonastawiony
05-05-2007, 11:46
Powiedz komu trzeba to mysle ze zrobia z nimi porzadek, a raczej powinni :) Mysle tez ze oni nie maja wplywu ze jacys niedowartosciowane buraki bija slabszych ;]
Mispex raczej nie mogl ci pomoc, tamci raczej by go nie posluchali a sam pzta nie moze zrobic.
pzdr
Pavvulonik
05-05-2007, 12:14
loloolllllllllllll mogliscie grupa pujsc na demce wylotowac jakiegos drogiego itema i go sprzedac byscie nie plakali ze run niema a tak to se poexpiliscie i was swe powybijali pokoleji omg;( ;( ;( ;( ;(
Mattrixo123
05-05-2007, 12:17
Ladnie nas zabili,ale to jeszcze nie koniec.Wygrali bitwe ale nie wojne.Wszystko jest mozliwe;p
szkoda troche tych fragow teraz widziiicie ze swe poszli na calego musiscie walczyc i nei macie nic do starcenia. Mowilem z lepiej bedzie fragowac. Teraz chyba jzu dobrze o tym wiecie. Cos m isie wydaje ze w poprzednim battle dowodzil mitzum a w tym Nomsi:(
Wojne przegra ten kto popelni wiecej bledow
Ta akcja wedlug mnie byla zle zaplanowana z naszej strony poniewaz polowa naszych juz spala i ci ktorzy byli na akcji mieli za slaby sd power natomiast z tengu online byli wszyscy. Ale glowy do gory to nie byla ostatnia bitwa :p
/Bar'tex
To skoro polowa waszych spala to po co poszlicie na ta bitwe. nie wiecie na co stac Tengu?
P.S A honor pozwoli wam wrzucic link do filmiku tutaj? Tak d przenalizowania bledow imoze ktos wma cos podpowie. Wiemy ze lepiej znacie sie od nas ale moze jednak ktos cos wywnioskuje
Witam,według mnie nie ma co analizować każdy wie jaki błąd popełnił i w następnym open tego nie zrobi. I nie ma co sie przejmować jedą przegraną
to powinno was zmobilizować do walki.
Pozdro.;)
Aha to wy myśleliście ,że mając do dyspozycji połowę WBK pokonacie prawie całe Tengu
No no no... gratz za ambicji ale... chyba troszkę z deczka zjebaliście:(
A kto tak myslal? Ale kto zjebal? Mnie na niej nie bylo i nic o niej nawet nie wiedzialem. Wiec jakim prawem wypowiadasz sie o calosci, skoro to ledwie kilka osob poszlo na akcje?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.