Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny
Co so prima aprilis.. CipSofta też trzymają żarty..
http://img104.imageshack.us/img104/9496/ruthlesssevenpk1.jpg
Z zycia low lvl'a:
Deemer of Xerena pewnie znany przez wielu z Was okazal sie jeb*nym noobem...Slyszalem o nim co nieco, na forum tez udziela sie jakis deemer i patrzac po jego danych chyba to ten sam, wiec myslalem sobie, ze jak wielu ktorym sprzedawalem/kupowalem poprzez parcel nie wychu*a mnie.. Jednak sie mylilem...Mialem od niego kupic crown armor wyslalem kase ale zbroi juz nie dostalem...lvl udeza jednak do glowy...
A ilu jest zlodzieii na levelach podobnych do mnie to juz nie wspomne...zobacza lootbaga to znaczy prawie to samo co nie masz lootbaga..
:flaga_pl: "Polak polaka nigdy nie okradnie" :dance:
Bum, Bum. Nowe posiłki w Zulu~ 8o
Z zycia low lvl'a:
Deemer of Xerena pewnie znany przez wielu z Was okazal sie jeb*nym noobem...Slyszalem o nim co nieco, na forum tez udziela sie jakis deemer i patrzac po jego danych chyba to ten sam, wiec myslalem sobie, ze jak wielu ktorym sprzedawalem/kupowalem poprzez parcel nie wychu*a mnie.. Jednak sie mylilem...Mialem od niego kupic crown armor wyslalem kase ale zbroi juz nie dostalem...lvl udeza jednak do glowy...
A ilu jest zlodzieii na levelach podobnych do mnie to juz nie wspomne...zobacza lootbaga to znaczy prawie to samo co nie masz lootbaga..
:O Poczekajmy moze na Deemera;d?
:O Poczekajmy moze na Deemera;d?
No to se poczekacie. Znam go z rl i z tego co wiem to on opuszcza xerene. Sella eq zeby miec kase na pacc. Normalnie by cie niewyhujal ale widocznie byl zdesperowany po PA Xazeza. :(
No to se poczekacie. Znam go z rl i z tego co wiem to on opuszcza xerene. Sella eq zeby miec kase na pacc. Normalnie by cie niewyhujal ale widocznie byl zdesperowany po PA Xazeza. :(
Tak, zawsze mozna dorobic ideologie. Ja jakbym kogos nie znal to tez bym go tak wyhujal i jeszcze mu sie zasmial w twarz. Dobra robota Deemer.
Deemer juz byl na forum i nic nie odpowiedzial...nie znam go nie wiem w jakiej jest sytuacji pisze po prostu co zrobil...i mysle ze nieusprawiedliwia go zadne pa
Wroon: Masz sie czym chwalic...
Moja wczorajsza zabawa z Tyferiusem:) Mielismy z Lemonem Pz.
22:49 You lose 6 mana blocking an attack by Tyferius.
22:49 You lose 304 mana blocking an attack by Tyferius.
22:49 You lose 306 mana blocking an attack by Tyferius.
22:49 You lose 105 hitpoints due to an attack by Tyferius.
22:49 Using one of 49 spell runes...
22:49 You lose 299 hitpoints due to an attack by Tyferius.
22:49 Using one of 48 spell runes...
22:49 You lose 47 hitpoints due to an attack by Tyferius.
22:49 You lose 504 hitpoints due to an attack by Tyferius.
22:49 Tyferius [104]: exevo gran mas vis """ Merry Chistmas""
22:49 Using one of 47 spell runes...
Strapowalem go wtedy mw. Niestety zwatpil w swoje sily i popedzil potem za Lemonem, zamiast za mna:(.
Master Bonczek
02-04-2007, 15:45
Jakby nie było to zdobył fraga :-) a Ty tak cwaniakujesz, a na forum to już o koniec wojny pytacie? Pff...
Btw. 49 MS jest bardziej szkodliwy na wojnie niż 67 RP to domyśl się czemu za nim pobiegł :-) aaa no i jeszcze jedno.. ładnie to tak kolege z pz'tem zostawiać?:D
Jakby nie było to zdobył fraga :-) a Ty tak cwaniakujesz, a na forum to już o koniec wojny pytacie? Pff...
Btw. 49 MS jest bardziej szkodliwy na wojnie niż 67 RP to domyśl się czemu za nim pobiegł :-) aaa no i jeszcze jedno.. ładnie to tak kolege z pz'tem zostawiać?:D
Jakby nie bylo to przy kazdym naszym fragu jest napisane "And by Zbrozlo" wiec przemysl swoje slowa jeszcze raz.
Tyferius pobiegł za msem bo łatwiej ubić msa niz rp :confused:
"Jakby nie bylo to przy kazdym naszym fragu jest napisane "And by Zbrozlo" wiec przemysl swoje slowa jeszcze raz."
Albo mi sie wydaje albo jak pisze ..."And by Zbrozlo" to oznacza ze zadałeś ostatni hit.. spójrz na takiego Beriaha
Mar 26 2007, 22:14:49 CEST Killed at Level 135 by Xuva Malice
and by Dawaszek
Name: Dawaszek
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 23
Sadzisz ze 23 druid moze zrobic duzo 135 rp? bo ja sadze ze nie -.-
Skramer:
OK, to ze jestem Top Fragerem w mojej gildii oznacza wiec, ze nic nie moge zrobic tylko za kazdym razem mam szczescie i dobijam.
Btw: na Garinu tez mam fraga, a lemon dobil.
Master Bonczek
02-04-2007, 18:33
Jakby nie bylo to przy kazdym naszym fragu jest napisane "And by Zbrozlo" wiec przemysl swoje slowa jeszcze raz.
Na każdym z dwóch? :O
wrogonastawiony
02-04-2007, 18:40
Mar 26 2007, 22:14:49 CEST Killed at Level 135 by Xuva Malice
a tak wogule to co sie stało ze znowu przekrecili Beriah ?
a tak wogule to co sie stało ze znowu przekrecili Beriah ?
Beriah = New Owner... więc padł; tak witają new ownerów, szwedzi na xerenie...
Heh fajnie fanie Tylko jakieś foteczki a nie sam tekst xP
:glupek: :D
:flaga_pl: vs :swe:
plzzzzzzz
oj skramer wez to wszystko w swoje rece bo niegdy nie dojdzie do pl vs swe ;/
zrob gildie i daj invita tym osoba co na tym linku http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1593004
wrogonastawiony
04-04-2007, 16:18
Beriah Alatin znowu wbił bana, tym razem na miesiac ale co mnie zdziwiło to wbił go random pk na samych niziutkich levelach.. czyzby ktos go kupił tylko po to zeby skasować ?
@up
może hack?
Btw. Zamienię się ~70k na Xerenie za 70k na Neranie
msg Van'Mozox
pzdr
Skramer : ciagle ten sam owner ?:> jesli tak to wyrosles niezle bo jak ostatnio gralem to trenowales pod gh inferno z 20 levelem ;)
Jakby była wojna jakaś, to mogę się dołączyć do was swoim noob charem MSem - tylko 27 level, ale zawsze się przyda np. do SD combo :p
Jezeli nie dostaniemy kasy za deda Kaja Bamboo jest mozliwosc ze dolaczymy sie do wojny...
Jak Padla Od Czlonka waszej gildii to na pewno nie po waszej stronie
Czlonka mojej gildii... Nikogo takiego nie widze, ale okej. Zreszta dolaczaj sobie gdzie chcesz.
Wiesz dobrze o czym gadam:)jesli nie spytaj Tyferiusa.Poza tym nie dojde sam i nie tylko moja gildia:)
Skramer : ciagle ten sam owner ?:> jesli tak to wyrosles niezle bo jak ostatnio gralem to trenowales pod gh inferno z 20 levelem ;)
Nie... ja jestem rl annurian.. bratu zabralem postac jak mial 20 lvl =D Ale chyba o mnie ci chodzilo :P
Btw... to był 9 lvl ^^
Inferno _/
Szkoda że sprzedałeś chara :(
Gratz Foh. Wczoraj przeprowadzili dobra akcje. Prawie padlem.
Tyferius i Madurius wylogowali sie pod swiatynia na poh'u. Gdybyscie walneli ue naraz to pewnie bym padl. A tak jak Tyferius sam walil to przezylem.
Ale i tak dobra akcja byla (ze tez wam sie chcialo tyle tam na mnie czekac bedac wylogowanym:D). Do tej pory mialem was za takie (za przeproszeniem) cipy. A teraz zmienilem o was zdanie, i mysle ze potraficie walczyc:).
Pokazaliście że potraficie "walczyć"... to moze nadszedl czas zeby dojebać szwedów? :wiking:
Skramer and his sword are ready :crusader:
Pokazaliście że potraficie "walczyć"... to moze nadszedl czas zeby dojebać szwedów? :wiking:
Skramer and his sword are ready :crusader:
To nie ode mnie zalezy kiedy ta "wojna" sie skonczy. Zreszta mysle ze oni wola walczyc z nami (slabszym przeciwnikiem), niz zmierzyc sie z prawdziwym wrogiem.
http://img462.imageshack.us/img462/5172/uecombomv3.jpg
keal ;o
Apr 06 2007, 19:08:35 CESTKilled at Level 56 by Mitzum
;(
Apr 06 2007, 19:08:35 CESTKilled at Level 56 by Mitzum
;(
za?
free?
18:04 Jon'Dor [7]: Hi
18:04 Jon'Dor [7]: man i hawe problem plx kill Alcas Lidil hi is nooband hi wand kill me hi hawe dsm! 18:06 Mitzum [179]: hmmm
18:11 Jon'Dor [7]: PLX!
18:11 Mitzum [179]: ok w8 thx 4 info 18:12 Jon'Dor [7]: PLX!
Dokladnie za to moj kumpel w pizde w rl dostal i go poprsil nawkrecal i chuj!
Kurwa!!!! Zajebie RL
Kidziman
07-04-2007, 00:47
Pokazaliście że potraficie "walczyć"... to moze nadszedl czas zeby dojebać szwedów?
Apr 02 2007, 17:37:53 CEST Killed at Level 57 by Hampish
Alastor ziom jest również gotów :) W pisde ich! :D:D
alastor widze ze zabil ciebie tez "Wiz Eagleheart"
a to z dnia dzisiejszego
Apr 06 2007, 16:00:55 CEST Killed at Level 50 by Hulabaloo
and by Wiz Eagleheart.
50 >> 48 lvl i skile w doope poszly i bs.
(: najlepsze jest to ze po moim zabiciu hunta dostalem (:
alastor widze ze zabil ciebie tez "Wiz Eagleheart"
a to z dnia dzisiejszego
Apr 06 2007, 16:00:55 CEST Killed at Level 50 by Hulabaloo
and by Wiz Eagleheart.
50 >> 48 lvl i skile w doope poszly i bs.
(: najlepsze jest to ze po moim zabiciu hunta dostalem (:
Nie masz hunta ;)
skad mozesz wiedziec ?? przeciez niejestes nim/
Wiz i Hula to moi najlepsi koledzy jeszcze z Morgany, panieSonil. Rozmawiałem z Taavim i Ville o Tobie i z tego co wiem nie masz hunta i możesz expić, co Ci już wcześniej oni powiedzieli :)
Pokazaliście że potraficie "walczyć"... to moze nadszedl czas zeby dojebać szwedów?
Hahaha... a to dobre. "Nadszedł czas". Chciałbym zauważyć że czas na wojnę już się skończył. Na Xerenie niema już przyszłości dla pl. Popatrzcie tylko się ilu jest już nowych szwedów z ładnym lvlem. Np. Eak Malice, jeszcze pamiętam jak niedawno pomykał sobie taki typek z 30 lvlkiem po DP Venore, kilka dni temu widziałem że ma już 79lvl a teraz... 95. Za kilka dni bedzie już 100+MS wspierający tą gromadę frajerów. Looknijcie ile jest podobnych osób na około 50-60lvlach. Całe mnóstwo. Oni nie mają przeszkód w expieniu. Expią gdzie chcą i kiedy chcą i jak widać dobrze im to wychodzi. My padamy i dostajemy hunta za głupoty tak jak ja, dead i hunted za to że Xagroz wzbogacił się o nose ringa a głupiemu Xazezowi wydawało się że to jednak ja go mam. >lol<
Wydaje mi się że najlepszym momentem na wojnę był czas, kiedy Tengu zaczynało robić BIG PA, wtedy zaczynały się retiredy polaków. Bonk, Varene, Otto, potem Gamio i wielu wielu innych którzy tak ładnie lecieli z lvlem. Teraz czas JUŻ nie gra na naszą korzyść... i nie będzie.
UP: Agree. Nie uwazacie, ze warto by bylo zawalczyc o Xerene w zwiazku z mozliwym brakiem new serverow, a juz napewno z brakiem ich w najblizszej przyszlosci?
Juz predzej ja jakis sensowny level wbije niz bedzie wojna pl vs. swe..
Kidziman
08-04-2007, 00:17
:) Przesadzacie :) Padliby 2 szwedzi, potem byśmy skończyli wojne :) I potem tylko od czasu do czasu mass log albo coś xD Nie wyobrażajcie sobie żadnych open battle czy coś w tym rodzaju :) Po prostu atak z zaskoczenia :) Co tak bez zapowiedzi to chamsko może? A oni to niby aniołki są ? >.<
Edit: Od wiza to padłem za zabicie pellazga, który to zabił mojego drógiego chara xD Wiz bił mnie razem z pellazgiem i 2 innymi osobami, skończyły mi się manaski :( I do tego spadł vamp shield :(
ze mnie 1bp mf bs i booty ;]
Kill Swe!!!
(Wyborowa Rulez!!!11!)
Siema chciałbym zacząć gre na Xerenie. Wiadomo początki są ciężkie i bez kumpli gra też jest conajmniej nudna , więc chciałbym abyście powiedzieli mi . 1. Kto tu rządzi?? (polacy br swe? ) 2. Czy jest dużo pk , pa? | Chciałbym też się z kimś zaznajomić mam zamiar kupić pacc'a. podajcie gg albo nicki xD
Rzadza Szwedzi, masa noobow, zlodzieii, PK i duze PA
Siema chciałbym zacząć gre na Xerenie. Wiadomo początki są ciężkie i bez kumpli gra też jest conajmniej nudna , więc chciałbym abyście powiedzieli mi . 1. Kto tu rządzi?? (polacy br swe? ) 2. Czy jest dużo pk , pa? | Chciałbym też się z kimś zaznajomić mam zamiar kupić pacc'a. podajcie gg albo nicki xD
Nawet tu nie przychodz stracisz tylko czas swe ciagle pa robia X(
Nawet tu nie przychodz stracisz tylko czas swe ciagle pa robia X(
haha siemano kere :p zgadzam sie w 100%... dlatego wlasnie juz tam nie gram hihi :cup: jak sie mieszka w nowym domku? :)
haha siemano kere :p zgadzam sie w 100%... dlatego wlasnie juz tam nie gram hihi :cup: jak sie mieszka w nowym domku? :)
hehe kogo ja widze xD w nowym domku bardzo dobrze sie mieszka bardzo fajna hata :) wielkie dzieki za nia :) miales racje ze zmiana serwa szkoda ze ja i kuban za taba odrazu nie poszlismy teraz musimy sie meczyc ze swe ;// dzis na vamp hellu mitzum wpadl i boh ode mnie chcial na szczescie nie dalem mu bo nie mialem :P i poszedl sobie. Ale goraco mialem juz myslalem ze bede musial znów lvl odrabiac
Wy mówicie że nie ma szans dla polakow.. jak każdy bedzie tak mowil to żeczywiscie tak bedzie... Myślicie że lvle to wszystko? bo ja myśle że nie... tą wojne da sie wygrać tyle że wy tak naprawde jej nie chcecie..
Ehh kto jak to ale Ty?
Skramer ty zachecasz do wojny?
Jak ja to robilem gdzie ty byles?
Hah prywatne problemy i od razu chetny do war?
Szczerze juz nie chce mi sie prowadzic zadnej wojny,gram kiedy mam ochote i czas,a z czasem jest bardzo ciezko ostatnio.Mysle o sprzedaniu postaci,ale nie wiem jak wyjdzie po prostu brakuje cennego czasu na grę co raz czesciej gdy siadam przed kompem zadaje sobie pytanie co ja z tego mam?
Ehh... kogo obchodza moje problemy:)
ktos tam wyzej pisal ze szuka kumpli i potrzebuje pomocy na poczatek mozesz napisac do mnie:)(jezeli oczywiscie nie jestes noobem:)
8283655 moj prywatny numer gg:)
A czemu ja nie moge chcieć wojny?
Tak, zachęcam do wojny..
Mispex jaką ty wojne prowadziłeś? Chyba z samym sobą..
Prywatne problemy? O jakich myślisz? Chyba wiesz o mnie wiecej niz ja sam.. Jak narazie uklada sie wszystko po mojej mysli u mnie na rl ^.-
:ooooo
Idz spac lepiej albo dokladnie doczytaj mojego posta napisalem "Kogo Obchodza MOJE problemy..."
Co DO wojny nie pisze ze ja prowadzilem tylko zachecalem do niej...
ps.nie bede komentowal jaka ty mozesz prowadzic:)
Jezeli chodzilo ci o "prywatne problemy"mialem na mysli twoje stosunki pomiedzy Szwedami ktore ulegly ostatnio zmianie(?)
Moje stosunki ze swe sa fajne...
Mitzuma nie lubie
Hampish ostatnio lize mi dupe :o
Xagroz wczoraj mnie wyjebal z hero
Mi może nic nie zrobili.. ale sam fakt ze moich ziomkow huntuje ;)
Kidziman
09-04-2007, 13:15
Nom dobrze mispex napisałeś :d Co my z tego mamy? Expienie bez sensu, tracenie lvla jeszcze bardziej bez sensu :] Po prostu trzeba nieść śmierć ku***m i frajerom :D Sami nie damy rady :P Ale może ktoś się dołączy i wtedy będzie git :)
Dębica rox!:D
Sarendial wczoraj padl;<
Pare tygodni temu z nim gadalem to mowil ze jak padnie to takie rozpizdu zrobi szwedom ze hej...jakos nie widac,a nie chcial wierzyc jak gadalem ze padnie.
wrogonastawiony
09-04-2007, 13:45
Haxa ponoc mial ;p
Na pożegnanie dwa screen'y. (Tyferius: jednak dobiłem level:])
CYA all.
http://foteka.pl/pokaz.php?id=8300
Demon`s Hunt:
http://img262.imageshack.us/img262/1447/demonkiwp1.jpg
10 bp sd poszlo... A mielismy isc tylko for fun
d(*.*)b
Mattrixo123
11-04-2007, 09:22
a gdzie mpa?:(
bonqu padl fragersi zakyia i remdila
Waldo1910
11-04-2007, 09:41
Bonq new owner a !N!ajwyraźniej szwedzi sie dowiedzieli bo mial skulla i padl :baby:
Pogratulujmy takim noobą jak Master Artis którzy popadają kilka razy bączkiem i na wojnie juz sie nie przyda... gz...:confused:
O jakiej wojnie Ty mowisz? Ja pierwszego chara na xerenie juz w tamtym roku mialem i od zawsze pamietam byla mowa o wojnie, a jej jak nie bylo tak nie ma, i mysle ze nie bedzie
Bo sam Pan Bóg szepnął z nieba, za ojczyznę - bić się trzeba!
Skramer jestes jedynym, ktory na forum otwarcie przyznaje sie, ze chce wojny, a sam nic nie zdzialasz...Nie wiem jak tam Twoi kumple z gildii i poza niej. Fakt czasem ktos na forum pisze, ze moglby dolaczyc w razie czego, ale to i tak garstka, ktora by nic nie zdziala przeciwko swe..
B) Ehh... sam mowisz ze miales postac tu rok temu to skad wiesz co moze sie dziac na servie? z forum.tibia.pl ? ;s pfff wierz mi zebralo by sie duuuzo osob... tylko ktos musi wkoncu cos zainicjowac B)
Pierwsza postac mialem rok temu.. Od nowego roku znowu tu gram i tez mialem ze 3 juz : ) i ciagle jest gadanie o wojnie a jej nie ma...niewatpie ze bys sie zebralo osob na wojne, tylko nie ma komu tego zrobic
Niby ta. Powinna sie tym zajac Walhalla... Jako Najlepsza only PL gidlia ^^ (ale cukier :P). Oczywiscie wczesniej powiadomic o tym zaufanych ludzi... Liderow lepszych gidlii... Takie jest moje zdanie :P
Waldo1910
11-04-2007, 22:45
Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p
Pff... wiadomo ze jak wojna to nie kurwa z samymi tengu... tam jest 6 osob to co to za wojna ;d ale ze szwedami... no ale kurwa... zeby polacy sie trzymali z tengu ;s ale TRZEBA COS Z NIMI ROBIC :)
Waldek mysle ze dalej powinnismy sie zastanawiac nad taktyka i miejscami do s*******a... na jezyku polskim xP
Kasy brak, teamu brak.. poza tym nawet jak wygramy wojne to taki mitzum sie lognie i wykosi jakiegos sorca od nas... ahh to solo style (^.-)
btw. mysle ze marco josef tez by byl ze swe..
Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p
40-80 ; p czyli jeszcze troche mi brakuje : D
Wojna powinna byc.. i to juz dawno, tutaj nie pasuje przyslowie 'lepiej pozno niz wcale' , bo swe ciagle rosna w sile. Nie bedzie wojny to swe pojedynczo wybija kazdego Polaka z jakims wyzszym levelem, przykladow bylo juz mnostwo.
Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.
Waldo1910
12-04-2007, 00:35
Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp
uhy = Skramer/edron :p
Ja mysle ze 80+ lvle by sie bardzo przydali... ale nie najty tylko magi i druidzi ;]
Pisanie o planach rozpoczęcia wojny na publicznym forum to samobójstwo. Skończycie tak jak HoD jakiś czas temu.
Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.
Czy Ty widzisz co piszesz? Jakby to była słabsza gildia to by nie wygrała/nie wygrywała wojny. I aby przemówić do Twojego rozsądku: Nie oceniaj gildii po levelach jej członków, nie mów o niej "słabsza" bo nie ma w swoich progach 280ms'a. Żal. A poza tym nie wystarczy mówić "Będziemy jak Vision i wygramy wojnę!"... Duski może i mają LEPSZE WARUNKI, lecz sam wiesz jak jest. Pewnie nie raz myśleli w.w. sposobem i wyniki walk były 5+:0. A ja zacząłem grać na Xerenie, a w tym temacie o furo mogę się wypowiadać będąc trochę w tym temacie. Dziękuję, Bayo~
Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp
Mogliby też się przydać do zwiększania fragów przeciwnika. To Wasze myślenie... Noobicie ten serwer.
Pavvulonik
12-04-2007, 13:12
Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.B)
Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.B)
ssa, plx. 8o
To skoncz expic na omrucu a zacznij np na dragach to bedziesz mial kase.Pewnie zaraz mi powiesz ze wiecznie zajete albo ze wolisz 100k expa na h ktore sie nie zawsze zwroci niz tam 70k na dragach. No ale musze ci przyznac racje polacy kasy na padanie nie maja i to jest glownym problemem.
@ Topic
Nie jest tak zle , nie ma sensu teraz wywolywac wojny popatrzcie na strone power gamerow polacy sa bardzo wysoko usytuowani w tabeli. Tak jak wczesniej mowilem trzeba expic a expienie niektorym idzie bardzo ladnie. Gratulacje dla takich maniakow jak np Demolitius , Gamio , Arefrius. Mattrixo tez cos expi nawet wyzej wymieniony Kavare bije expa ( choc niestety malo ale moze to sie w koncu zmieni) Dzingi tez ladnie za*******a z expem. Przy takim tepie gry polakow nie ma sensu wywolywac wojny , wiekszosc szwedow nie expi jest tam pare wyjatkow (Hampish , Zakiya, Remilda) reszta jak expi to powoli. Co do tych n00bow ja tam wierze w przydatnosc noobow tylko silna reka powinna nimi dowodzic. Wezmy pod uwage to co wyczynia dempah z reszta swoich low leveli. Noobki tez sie moga przydac. Na razie wszyscy napalency wstrzymajcie sie z wojna. Mysle ze najlepszym czasem na jej wywolanie bedzie czerwiec , ci ktorzy teraz nie graja bo maja matury beda mogli w koncu poswiecic swoj czas na tibie. No i to by chyba bylo na tyle.
Edit:
Kavare jednak nie tak zle expi.
Waldo1910
12-04-2007, 15:35
Mogliby też się przydać do zwiększania fragów przeciwnika. To Wasze myślenie... Noobicie ten serwer.
No sorry ale nie napisałem, że oni nie byli by oficjalnie w wojnie jeśli już. A teraz skupiam się na wbiciu lvla i zrobieniu anihi
@wr00n
Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta B)
No sorry ale nie napisałem, że oni nie byli by oficjalnie w wojnie jeśli już. A teraz skupiam się na wbiciu lvla i zrobieniu anihi
@wr00n
Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta B)
Phi. Ciekawe jakim cudem skoro na swojego chara nie loguje sie juz od jakichs 12 dni.
Edit:
Aaaa juz wiem o co ci biega. Gdzie expisz wiem od kolegi :D
Sam o nich mowisz ze malo expia a ty kim jestes na tym servie? nikim.
B)
Do zastawienia korytarza ustawia się noobów, a nie 60lvli. No chyba, że na Xerenie są tacy ludzie, którzy są dla Ciebie poświęcić siebie, aby zastawić Ci korytarz. Bo i tak by padli i tak... I do tego Hunted? Poza tym... Wszyscy "konkretniejsi" też są zazwyczaj do wojny doliczani, bez względu na to, czy powiesz, że oni są w wojnie czy nie.
Pozdrawiam, Mbaton.
Waldo1910
12-04-2007, 16:28
No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli :p
@skramer
Czlowieku ja mam mature wiec malo expie. Mam 52 lvl. Zreszta namowilem moich rli zeby turtaj grali . Na razie gra nas tutaj 6. All 50+ wiec moze zamknij sie i przestan mnie obrazac. Po maturze przyjebie pg to zobaczysz ktory bede mial. Zreszta cala nasza ekipa bedzie miec wysokie levele bo tylko ja i jeszcze jeden ziom piszemy matury w tym roku. Zreszta co ja bede gadac przyjdzie czas to zobaczysz.
czekam.. ja mam szkole i malo expie :confused:
kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO
dobrze ze nie znam twojego nicku :( lepiej dla Ciebie
Ed/Ms?
Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg :)
No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli :p
Może i frag bezsensowny, ale za tym fragiem czai się lepszy, ważniejszy frag :D Poza tym, wojna się nie skończy na jednej bitwie, a cały czas nie będą Ci blokować korytarzy. Dobra, bo za bardzo Ci odbijam piłeczkę i niedługo nie będziesz wiedział co pisać. Hehe, nie no - respekcik.
A teraz...
15:51 You advanced in distance fighting. 70
I zaczynam expić na tej czarodziejskiej Xerenie. =D Zobaczymy co to będzie :]
czekam.. ja mam szkole i malo expie :confused:
kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO
dobrze ze nie znam twojego nicku :( lepiej dla Ciebie
Ed/Ms?
Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg :)
W expie roznica jest ale nawet bys mnie nie dogonil wiec nie strasz... Ja mam swoje postanowienie i nie loguje sie do matury. Jedyne co robie teraz zwiazanego z tibia to patrze jak ziomki expia i pisze na forum jak sie nie ucze albo nie jestem na dworze.
No tak jestes kozak mając ms/ed.. expij knightem gdy wszystkie najlepsze miejscowki zajete :)
Domnesticus vs Out of Space - mozna obejrzec na stronce
http://files.filefront.com//;7124120;/
Poza tym.. nie expie dla wojny tylko dla siebie.. mam ochote expic to to robie majac czas..
Czy Ty widzisz co piszesz? Jakby to była słabsza gildia to by nie wygrała/nie wygrywała wojny. I aby przemówić do Twojego rozsądku: Nie oceniaj gildii po levelach jej członków, nie mów o niej "słabsza" bo nie ma w swoich progach 280ms'a. Żal. A poza tym nie wystarczy mówić "Będziemy jak Vision i wygramy wojnę!"... Duski może i mają LEPSZE WARUNKI, lecz sam wiesz jak jest. Pewnie nie raz myśleli w.w. sposobem i wyniki walk były 5+:0. A ja zacząłem grać na Xerenie, a w tym temacie o furo mogę się wypowiadać będąc trochę w tym temacie. Dziękuję, Bayo~
Mi chodzilo o staty tych dwóch gildi na erig.net Duski sa wiele silniejsze od Vision wiem jak tam sie potoczyla wojna bo wiele o tym czytalem i filmów widzialem. A co do tego ze tengu ma wieksze lvle to nie znaczy ze umieja dobrze wojne przeprowadzic. Tengu przecierz przegralo juz war na innym serwie i do stali kika z serwa tak wiec moze i my bysmy im dali rade :)
Ale na tym forum nie mamy co pisac o war bo zawsze znajdzie sie uczynny nobek który przekaze wszystko szwedom.
Nie rozumiem o co wam chodzi we fragach...
Wygrywa wojne ten co zostaje na serverze i dalej expi a nie ten co ma wiecej fragow...
Waldo1910
12-04-2007, 20:25
go go exp :confused:
Waldek ja tez sie pisze na wojne :) ale wojna powinna byc w czerwcu czy na poczatku wakacji wtedy wszyscy beda mieli czas:baby: tera trzeba expic i wbijac lvle. Wiec wszyscy do roboty i na*******ac z lvlkiem!!!(ja sie staram expic ale zulin ciagle na zolwiach siedzi X( )
Kidziman
12-04-2007, 21:00
Oj widze że się tu nie przydam :P Mi się lvli nie chce bić, nie widze w tym sensu :] Tak czy siak nawet jak bym widział to bym padł znowu od swe :) Więc ja lepiej już teraz pójde pekować :)
W wakacje to ja robie dhq i annihi chyba ze mnie swe wychujają xDD
Teraz szkoła i też nie mam czasu expic... tylko w piątki i soboty ;/
Nie rozumiem o co wam chodzi we fragach...
Wygrywa wojne ten co zostaje na serverze i dalej expi a nie ten co ma wiecej fragow...
No wiesz... Jak wygrywasz bitwę 10:0 to zwróć uwagę na to jak Cie to podbudowuje. Od razu inaczej idziesz na kolejną bitwę i przy odrobinie rozsądku i NIEzachłanności idzie gładko? :D Tu też psychika dużą rolę odgrywa. A najbardziej na psychikę działają liczby... Hehe ;D
Ale jak zostaniesz na serwie i będziesz dalej expił, a niby przegrałeś wara w liczbach, to nie zdziw się jak szybciej wrócisz do temple niż zdobyłeś 50k expa. Pozdro~
Baysten82
12-04-2007, 21:15
Siema all zrobiłem se przerwe i znowu wróciłem. Może porcja ss'ków?? :p
Liman 20:16:34
wpadl an tombe
Liman 20:16:54
19:03 Kavare is to the west.
Moglbys zostawic moich kolegow? Jak masz do mnie problem to go rozwiaz ze mna a nie z Deaz'em. Co on ma miec hunta od ciebie za to ze widzialem u niego jak z toba gadal jak expiles na omrucu?
To niepierwsze i pewnie nieostatnie poruszenie w sprawie wojny. Dziwi mnie tylko, czemu nie było takich planów gdy były jeszcze jakiekolwiek szanse.
To że garstka polaków ma ten powiedzmy ~130lvl nie oznacza że oto zaraz wpadniecie gdzieś tam po Mitzuma, zrobicie bum bum bum, potem Xazez, Xuva, Hampish i już victory, koniec męki ze Szwedami a początek waszego panowania.
Osobiście uważam że teraz to możecie im laski obciągnąć. Zanim zjedziecie np. tego jebanego Mitzuma z 180lvla do powiedzmy 150 minie rok a może i dwa. Znając życie jakieś 50% Polaków tuż po ewentualnym wybuchu wojny zacznie lizać dupę Szwedom i przejdzie na ich stronę (tak było prawie zawsze).
Tak jak wczesniej mowilem trzeba expic a expienie niektorym idzie bardzo ladnie. Gratulacje dla takich maniakow jak np Demolitius , Gamio , Arefrius. Mattrixo tez cos expi nawet wyzej wymieniony Kavare bije expa ( choc niestety malo ale moze to sie w koncu zmieni) Dzingi tez ladnie za*******a z expem.
Chyba nie sądzisz że jak Szwedzi zobaczą że PL zaczynają szaleć to będą stać i patrzeć się bezczynnie. Znowu zaczną się deady (zakładając że się skończyły :p ). Pamiętacie co działo się dawniej z Bonkiem? Tengu chyba widziało w nim jakieś zagrożenie bo trzymali go krótko na łańcuchu. Padał bez powodu co 2-3 tygodnie. Coś podobnego będzie teraz. Nie sądzę aby jakiś nasz MS wbił ponad 140 lvl.
Wydaje mi się że Xerena jest i już pozostanie Szwedzkim serverem.
Powalczyć zawsze możecie ale lepiej przygotujcie się na przeprowadzkę na inny server lub na dalszą bezsensowną egzystencję na Xerenie, bo grą tego już niemożna nazwać.
Waldo1910
12-04-2007, 22:32
Liman 20:16:34
wpadl an tombe
Liman 20:16:54
19:03 Kavare is to the west.
Moglbys zostawic moich kolegow? Jak masz do mnie problem to go rozwiaz ze mna a nie z Deaz'em. Co on ma miec hunta od ciebie za to ze widzialem u niego jak z toba gadal jak expiles na omrucu?
o co ci chodzi?:confused:
kavare ish pa... s*******aj z tego tomba bo tylko deaz moze tam expic!!!!!111
:o
@Mbaton
Moge przegrywać nawet 20:0 ale i tak bede walczyl bo ten server i tak juz jest stracony.. skoro swe i tak beda tutaj rzadzic to czemu nei mozemy im w tym troche przeszkadzac? ;]
O to ze najpierw napisales na forum ze wiesz kim jestem. Domyslilem sie co sobie myslisz wiec napisalem kumplowi zeby uwazal. Cale szczescie ze mu napisalem bo by padl jakby cie nie exivowal. Powiedz czego sie przy*******asz do moich ziomow skoro sprawa dotyczy nas?
Baysten82
13-04-2007, 09:09
<hahaha> Wy chyba śnicie że ta Wojna odbędzie się all Polacy dupy dają i sie boją jak h** więc nie bedzie tej wojny <moge sie założyc>8o
@up
Moze bedzie moze nie, ciekawe czy Ty jakbys mial chara 80+ to bys wszystko zorganizowal. Po jakiego chu.a piszesz '<hahaha>' ? Myslisz ze to gadu gadu i Ci emotka wyskoczy?
Pavvulonik
13-04-2007, 18:59
Szanse na wygranie wojny sa ale trzeba dobrze wykorzystac wady swe po 1 to pizdy po 2 duzo ludzi od nich niegra po 3 wbijac narazie lvle puki wszystkich niehuntuja.Warzny jest tez lider bo on ma wszystkim kierowac moj kandydat narazie chce dobrze napisac mature.Kiedy juz wbije sie odpowiednie lvle niemozna robic gildi zeby swe sie niekapneli i zatakowac z nienacka zebrac w huk fragow i poczekac na pz swe benda tak w*****eni ze pujda robic zemste bez blessow a wtedy zabic ich 2 raz to oczywiscie optymistyczna wersja poczatku wojny wiec niepisac mi ze jestem marzycielem to poprostu realizm.Dalej to tylko czekanie na dobra okazje czyli wtedy kiedy swe wyjda z pz i zaczna znowu expic a co najwarzniejsze to nierozdzielac sie bo dopuki jest grupka duzych lvlei to swe niebendze zdobywalo latwych fragowB)
ehh to sobie poszedlem na war... jakas kurwa mnie haknela X( X( X(
Baysten82
13-04-2007, 21:04
2x up
Jakbyś chciał wiedziec to mialem 70 lvl ;)
Zle mnie zrozumiales...nie obchodzi jaki mials lvl, tylko o to czy w tym momencie przypuszczajac ze masz ten lvl zdolalbys zorganizowac i pokierowac ekipa na wojne ze swe? Taka ktora mialaby jakies szanse?
Wojna bylaby juz dawno, ale jakos nikt na powaznie nie chce sie nia zajac
Baysten82
14-04-2007, 01:02
Bo każdy sie bał i dupe lizał i sie martwił tylko o swoją. ;(
http://img262.imageshack.us/img262/6673/zulinpogawedkagg2.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=zulinpogawedkagg2.jpg)
150 ek na zolwiach lovely :)
Waldo1910
14-04-2007, 13:29
bo tylko tam moze botowac ;p
Bo każdy sie bał i dupe lizał i sie martwił tylko o swoją.
Tylko ty byłeś zdolny do walki i próbowałeś zacząć wojne... ur so smart :o
Kidziman
14-04-2007, 15:25
Apr 14 2007, 13:47:52 CEST Killed at Level 56 by Eak Malice
and by Ayako Tai
Skończyły mi się wszystkie manasy, sdki i uhy :( :P
Ps. Ofc nie miałem skula :) Tylko pzta :)
Stało sie. Piątek 13.04.2007r. ta data może byc początkiem odmiany straconego serwera.
Ekipa złożona głównie z polaków pod roboczą nazwą United Forces wyzwała na wojne Arcanium (głównie swe), gildie, która nie podzielnie rządzi od wielu miesięcy. Arcanium narobiło sobie więcej serdecznych wrogów niż ma lojalnych przyjaciół po przez nadużywanie władzy: exp limity, zabijanie innych graczy w celu wymuszenia haraczy itp.
Lecz teraz rozpoczyna sie nowa era, Polacy po wielu przegranych wojnach, odbudowali swoje siły i powstali do walki kolejny raz. Ze znakomitym efektem, ponieważ w pierwszej bitwie wbili 8 fragów nie tracąc żadnego.
Czemu my nie spróbujemy??:baby:
keal swe, thiefs, noobs and roock and roll X(
Stało sie. Piątek 13.04.2007r. ta data może byc początkiem odmiany straconego serwera.
Ekipa złożona głównie z polaków pod roboczą nazwą United Forces wyzwała na wojne Arcanium (głównie swe), gildie, która nie podzielnie rządzi od wielu miesięcy. Arcanium narobiło sobie więcej serdecznych wrogów niż ma lojalnych przyjaciół po przez nadużywanie władzy: exp limity, zabijanie innych graczy w celu wymuszenia haraczy itp.
Lecz teraz rozpoczyna sie nowa era, Polacy po wielu przegranych wojnach, odbudowali swoje siły i powstali do walki kolejny raz. Ze znakomitym efektem, ponieważ w pierwszej bitwie wbili 8 fragów nie tracąc żadnego.
Czemu my nie spróbujemy??:baby:
moze dlatego ze nie mamy exp limitow? (przynajmniej o zadnych mi nie wiadomo) a skoro ich nie mamy mozemy naexpic zeby w razie wojny miec wieksze szanse?
Apr 15 2007, 17:30:21 CEST Killed at Level 112 by Mitzum
Milli padl-.- Co Wy terz na to?? ;(
Miltiades
15-04-2007, 21:46
anom złożyłem się :D j****.
btw. jeśli zrobie anni (najblizsy czas) to ... to wiecie co.
Mefisto of Deth
15-04-2007, 22:36
Myślę że jakbyśmy się dobrze zorganizowali to byśmy dali rade ja pewnie za dużo nie zdziałam bo mój level sam za siebie mówi ale postaram się wbić jak najwiekszy lvl, chociarz miałem już tu 47 ms'a ale niestety panowie z Tengu nie pozwolli mi grać. Jakby co pisze się na ten war tylko nie chciałbym żeby było takie PA od polaków jakie robią szwedzi. I mam jeszcze jeden problem jeden szwed mnie huntuje nick Dart Supra :P Ale to ek więc nie mam co się martwić uciekne mu na loozie :)
Matt_Fenatel
15-04-2007, 23:16
Oczywiście jeżeli ma być war to nie wypadało by abym nie pomógł. Może nie moim EK (bo ~60 knight chu** pomoże :( xD ),
ale mam tutaj również eldera którym mogę wiele więcej zdziałać. Sama Walhalla może zostać wymieciona przez Tengu i osoby im bliskie w krótkim czasie, jeżeli zaczną czuć jakieś zagrożenie. Więc trzeba zacząć myśleć nad ewentualnymi opcjami.
Może ja jestem nikim na tym serwie, ale wydaje mi się iż dobrze by było nie pisać dokładnych szczegółów na tym forum.
Może macie jakąś propozycje? ;)
no szkoda militiadesa ale jego smierc pokazuje jakie ze swe s*****ele
anni byl zrobiony by:
Seth Elvenhorn
Hampish
Zakiya
Remdila
Mili teraz odrabiaj lvl... kavare i matt za*****aj... annihi plz :(
Mattrixo123
16-04-2007, 10:06
expie expie.
TSmaster
16-04-2007, 13:56
oj Mili, Mili :P To ze Mitzum znowu na ciebie zapoluje po raz kolejny, bylo pewne od dawna :) Raz mu uciekles, (mam nadzieje, że pamietasz co wtedy zrobilem dla Ciebie :PP), teraz sie nie udalo :C
Matt_Fenatel
16-04-2007, 16:39
Powiem wam tyle, time for PG :evul:
Miltiades
16-04-2007, 16:47
pamietam ;*
On by na mnie nie zapolowal gdybym nie no właśnie ... all info on prv.
Mefisto of Deth
16-04-2007, 17:44
Pg Pg nie zapomniaj że ludzie maja też prywatne zycie osobiste a nie tylko Tibia
Mili może skomentujesz swojego deada?
Mmm... A Ci Tyferius, Daster itd dołączyliby do wojny?
Niema mowy o żadnej wojnie i przestańcie pier__lić głupoty... jeśli ktoś nie gra i nie wie co się dzieje na xerenie, niech się nie udziela w tej sprawie... Peace
P.S. mili nie bądź nubem i weź się w garść
Niema mowy o żadnej wojnie i przestańcie pier__lić głupoty... jeśli ktoś nie gra i nie wie co się dzieje na xerenie, niech się nie udziela w tej sprawie... Peace
Hail Gamio :)
Baysten82
16-04-2007, 21:46
Ja Słyszałem od rl Mili że Mil padł przez niego bo wjebał sie tam gdzie expiło tengu (coś takiego) i Goście z tengu jebali go a Milt go uhał i Mitzum zajebal milta X(
Mattrixo123
17-04-2007, 00:26
anom złożyłem się :D j****.
btw. jeśli zrobie anni (najblizsy czas) to ... to wiecie co.
Jemu chodzilo o PG a nie o zadna wojne.Wiec co wy k***a piszecie??
:D gogo dalej lizac im tylki :cup: ciekawe kiedy wkoncu przejzycie na oczy B)
wedlug mnie wojna powinna byc juz dawno ;)
Dawno ale nie teraz,teraz juz za pozno:)
Dawno ale nie teraz,teraz juz za pozno:)
Zalezy jak na to patrzysz. Jak dla mnie to jest za wczesnie.
Samo gadanie nic nie da...lepiej spojrzcie ktora to strona w ktorej gadamy o wojnie i co? Na gadaniu sie konczy, wojny nie bylo nie ma i cos czuje ze nie bedzie...przynajmniej pl vs swe
Zalezy jak na to patrzysz. Jak dla mnie to jest za wczesnie.
czyli wolisz czekac zanim swe wbija jeszcze wieksze lvle? gz :baby:
czyli wolisz czekac zanim swe wbija jeszcze wieksze lvle? gz :baby:
Tak bo polakow jest wiecej i dopoki polacy expia to nie ma sensu niczego wywolywac.
Tak bardzo chcecie wojny? To ją sobie róbcie.
przynajmniej pl vs swe
Rasista!!!!!11
Ja tam lubię swe ;)
Tak bo polakow jest wiecej i dopoki polacy expia to nie ma sensu niczego wywolywac.
I co ze wiecej? lol Im większa gildia tym trudniej o organizację.
I co ze wiecej? lol Im większa gildia tym trudniej o organizację.
gowno prawda jak jest lider ktorego sie wszyscy sie sluchaja i cisza na ventrilo podczas bitwy jak lider wydaje rozkazy to nie ma roznicy czy w gildi jest 10 osob czy 20.
Skramciu a kto pare dni temu wypisywal ze chce war;o?
Skramer: Nie kazda wojna jest na tle rasowym ; p Co mialem napisac my vs. oni ? ;d Wiem jak bardzo ich lubisz : )
Mispex: ....
Pavvulonik
17-04-2007, 23:52
Jak niechcecie wojny to se narazie poexpcie ale jak jakiemus swe odbije i powybija gamia itp to zobaczymy jak bendziecie plakac narazie jest fajnie bo was nieruszaja a kto wie co bednze puzniej ?;(
Skramciu a kto pare dni temu wypisywal ze chce war;o?
czasy się zmieniają.. ludzie się zmieniają
Skramer: Nie kazda wojna jest na tle rasowym ; p Co mialem napisac my vs. oni ? ;d Wiem jak bardzo ich lubisz : )
Mispex: ....
Lubie ich w tej chwili bardziej niż polaków. Najprawdopodobniej odchodzę z Wlahalla i ide do jakiejś swe guild
Fajnie.. zrobimy wojne zabijemy z 2 osoby a potem bedziemy siedziec w pz.. W dup*e mam taką wojne..
Tak bardzo chcecie wojny? To ją sobie róbcie.
Rasista!!!!!11
Ja tam lubię swe ;)
No no no... Widzę Skramer że zachowujesz się jak chorągiewka. To co mówisz uzależnione jest od tego z której strony wiatr wieje.
Gamio niechce wojny --> Skramer też odradza
jeśli zaraz np. Mattrixo albo Demolitius powie że powinna być, od razu będziesz do niej nakłaniał. :blazen:
Skramer: Myslalem, ze zartujesz z tym lubieniem. Ja do Szwedow jako Szwedow tez nic nie mam, ale do Szwedow jako panujacych na serwie troche mam ;p Nie wiem co sie stalo, ze zaczeles byc za nimi, ale przynajmniej wiem, ze latwo zmieniasz fronty i mysle, ze niedlugo znowu bedziesz do wojny nawolywal, jak Cie jakis Szwed zabije etc...
Skramer: Myslalem, ze zartujesz z tym lubieniem. Ja do Szwedow jako Szwedow tez nic nie mam, ale do Szwedow jako panujacych na serwie troche mam ;p Nie wiem co sie stalo, ze zaczeles byc za nimi, ale przynajmniej wiem, ze latwo zmieniasz fronty i mysle, ze niedlugo znowu bedziesz do wojny nawolywal, jak Cie jakis Szwed zabije etc...
Mam powód żeby zmienić zdanie co do "wojny"... poza tym nie jestem za nimi.. Czemu zmieniam zdanie co do niej to jest tylko moja sprawa i guild Walhalla.
No no no... Widzę Skramer że zachowujesz się jak chorągiewka. To co mówisz uzależnione jest od tego z której strony wiatr wieje.
Gamio niechce wojny --> Skramer też odradza
jeśli zaraz np. Mattrixo albo Demolitius powie że powinna być, od razu będziesz do niej nakłaniał.
Deemer może poprostu lepiej dla ciebie by bylo zebys nie pisal tak o mnie? Rani to moje uczucia :( Poza tym... mam swoje powody i plany na dalszą gre..
@Skramer
bez komentarza :baby:
Nie wiesz o co chodzi więc prosze nie komentuj :)
wiesz jesli ktos non stop pisze posty o wojnie a tu "nagle" calkowicie zmienia zdanie na ten temat to dla mnie to jest conajmniej dziwne ;)
i tyle
więc prosze nie komentuj :)
od tego jest forum zeby cos komentowac. jesli nie chcesz zeby ktos komentowal Twoje wypowiedzi to ich po prostu nie dawaj
proste :D
i tak jeszcze przy okazji
nie komentuj :)
V
bez komentarza :baby:
:D
Wojna się zaczeła 8o Niestety swe nas uprzedzili.. Kavare i Arefrius dead.
Dlaczego tak nagle przestalem chciec wojny? Plany byly takie ze msy beda na wojnie a ja bede expil i dawal im kase. proste :)
PS.
Let the body hit the floor
Wojna się zaczeła 8o Niestety swe nas uprzedzili.. Kavare i Arefrius dead.
Dlaczego tak nagle przestalem chciec wojny? Plany byly takie ze msy beda na wojnie a ja bede expil i dawal im kase. proste :)
PS.
Let the body hit the floor
Jezeli to co mowisz o wojnie(bo ze padli to widze na com) jest prawda to ja moge zalatwic osobe ktora pomoze wam zerkiem. Proponuje jeszcze zebyscie dogadali sie z team partile i poprosili ich o pomoc.
ps:let the body hit the floor- a co chcecie tylko jedna osobe zabic?:p
@ ten co mowil bez komentarza
stwierdzenie bez komentarza jest komentarzem samo w sobie
@ ten co mowil bez komentarza
stwierdzenie bez komentarza jest komentarzem samo w sobie
wiesz co to ironia? :p
wrogonastawiony
19-04-2007, 08:59
No to zbierac WSZYSTKICH ! Myśle ze Varene by dołaczył, Falcon, Axel, Otto moze tez ? Skontaktujcie sie z nimi ! Robcie duza gildie, macie ta przewage ze serwer zasypany przez POLAKOW, moga byc waszymi supporterami ;P
A pozatym to flashback z przeszlosci, masa huntowanych graczy - czyli Adavendor, Sara Grim i inni. A teraz moze tez Erale ? Jest tego troche.. szukajcie supporterow i moze bedzie good : ]
GOOD LUCK !
lol polacy wybieraja sie na wojne lol... this is zaraz zrobilo gildie a tu tylko gadanie... ptd i innin swe nie maja rsow bo sie szykuja na gnebienie polakow wiec jesli dzis nie powstanie gildia polakow na wojne to zadnej wojny nie bedzie
Miltiades
19-04-2007, 10:06
dlaczego w kwestii wojny udzielają się all <60 lvl ^^
I nie komentujcie nic bo nie wiecie jaka jest sytuacja.
HAIL WALHALLA ! ~:cup:
No to chlopaki nadszedl czas na wojenke.
LETS DANCE
@Edit : mowicie ze mniejsze lvl ~50 nie maja co robic WRECZ PRZECIWNIE! powinniscie huncic minosy guardy itd wszystko skad leci kasa zeby h lvl mieli kase na sd /uh WIEC DO ROBOTY :D
Name:
Xazez
Dankoo
Malice Morales
Riley Foe
Snetripp
Snustorr
Zulin theseius
Powiększają swoje szeregi. Ciekawe po co? (pytanie retoryczne)
Skramer, jeszcze ich lubisz, czy już nie?
Myśle ze nie myslisz Deemer. Przeczytaj moj wczesniejszy post i pomysl..
Btw. Mitzum i Nargoriel czyta wszystko co tu piszemy, pozdrwienia :)
TSmaster
19-04-2007, 16:40
Uwazam, iż kazdy moze wziac udzial w tej wojnie - mniejszy lub wiekszy, wystarczy ze masz 25-50 lvl, zawsze mozesz zrobic bp sd i sprzedac go za 3k, albo zrobic bp m-wallow. Takie osoby tez sa niezbedne. Pozdro
Myślę ze nie będzie żadnej wojny, swe pozabijają masę polaków a Polacy jak zwykle 0 organizacji nie zrobią żadnej gildii tylko schowają głowę w piasek i posprzedają chary jakimś noobom tak jak to zrobił Bonczek albo pójdą expic jak by nic sie nie stało :(
Votam, dokladnie tak bedzie. No, moze nie sprzedadza kont. Zrobia tak jak gamio, beda czekac iles tam miesiecy az im zgraja nastolatkow ze Szwecji znowu pozwoli expic.
Graty za Zulina, jest filmik? :P
Miltiades
19-04-2007, 18:53
votam długo na zaprzeczenie nie musiałeś czekać.
jest filmik.
Pytam sie po raz drugi czy chcecie pomocy Berserkera Ostrzy? Jezeli tak to napiszcie na forum lub na priv. I nie postujcie tutaj zadnych waznych info bo duzo lizydupow sprzedajnych czyta to forum
@up wbijaj pawel/paulina czy kto tam :D chcemy pomocy zawsze sie ktos przyda
buy 3 bp explo msg me na gg 4220894
Gratz. Widze jednak, ze jakas odrobinke jaj macie:].
Ale nie bylo chyba zbyt trudno ujebac booter'a.
Waldo1910
19-04-2007, 19:22
A co sie.... co sie staO? :D 0wn3d
http://www.speedyshare.com/364918299.html
Widzialem filmik ladnie to zrobiliscie. Jednak zamiast dempisha moglby tam stac gamio z shieldem albo jakis ek bo to i tak byl trap. Dowiedzialem sie dzis ze zerk sie nie przyda jakbyscie jednak zmienili zdanie msg priv.
Pavvulonik
19-04-2007, 19:29
HAHAHA okej zaczyna sie prawdziwa zabawa ja mysle ze swe tylko na to czekali bo exp im sie nudzi a wojna to najlepsza zabawa z tibi.Zabiliscie juz kogos :P ?;)
Master Bonczek
19-04-2007, 19:38
:-) Jeszcze tu nie skończyłem ;P Przynajmniej mogę się chwalić, że bloknąłem 151 elite 23 sorcem :O
Pavvulonik
19-04-2007, 19:46
:-) Jeszcze tu nie skończyłem ;P Przynajmniej mogę się chwalić, że bloknąłem 151 elite 23 sorcem :O
No wiesz lepiej by bylo jakbys go blokna tym lepszym sorcem !!!!;(
wrogonastawiony
19-04-2007, 19:55
On juz go nie ma. O ile to prawda to nowy Bonczek to jakas lama jest, babcia mu daje na wszystko hajs - teraz kupuje masowo hajs na allegro Oo
GZ za Zulina, btw moze ktos wogule powiedziec pare slow o tej wojnie ? Co, czemu i jak ? Macie na oku konkretniejszy sklad niz ten co jest teraz ? ;p
Waldo1910
19-04-2007, 20:15
Wszystko wyjdzie w praniu
wrogonastawiony
19-04-2007, 20:28
O widze chyba nastepny do ekipy ;s
Elenros
Apr 19 2007, 14:10:41 CEST Killed at Level 123 by Remdila
Nareszcie cos sie zaczelo dziac tylko szkoda ze ja haka mialem i pomóc nie mogeX( X( X( GZ ubicia zulina :) i oby tak dalej :)
Bylo dobrze ale szkoda ze to nie byl Mitzum zreszta duzo nie braklo:)
Brakowalo tylko jednego dowodca i taki sie znalazl i jest dobrze;]
Czekam na dalsze akcje;]
nie, nic nie powiemy wiecej bo swe czytaja to forum.. pozdro
.////
Btw Elenros padl bo nie wiedzial o wojnie :(
Pavvulonik
19-04-2007, 21:49
nie, nic nie powiemy wiecej bo swe czytaja to forum.. pozdro
.////
Btw Elenros padl bo nie wiedzial o wojnie :(
Spoko macie nic niemowic ! Ale gadajcie jak przebiegala akcja i jakie fragi zdobyliscie :cup:
Spoko macie nic niemowic ! Ale gadajcie jak przebiegala akcja i jakie fragi zdobyliscie :cup:
siera nobku filmik se obejrzyj
Apr 19 2007, 17:04:46 CEST Killed Zulin theseius at Level 151 ok ;)
To nie tylko moja zasługa, więc mogę podziękować wszystkim, którzy byli na tej akcji.... To nie koniec
Ciąg Dalszy Nastąpi
explo need plzzz :(
Nom obejrzyjcie sobie filmik... ;]
Mefisto of Deth
19-04-2007, 22:01
Dobra chłopaki pomoge wam możę coś zdziałam właśnie skończyłem robić bp magic walli jak ktoś chce kupić msg me :)
Pavvulonik
19-04-2007, 22:12
siera nobku filmik se obejrzyj
Widzalem filmik ale mowie to na wypadek jak nienagraja jakiegos.Sam wiesz jak ostatnio skaczylo sie ogladanie filmikow gdyby nie to bym teraz dawal kase na sdki;(
wrogonastawiony
19-04-2007, 22:21
Dobra chłopaki pomoge wam możę coś zdziałam właśnie skończyłem robić bp magic walli jak ktoś chce kupić msg me :)
Daj za darmo ! Chociaz Ci mlvl podskoczyl =DD
Ja wlasnie koluje jakiegos druida od qpla to coś uhow porobie moze ;] KOŁUJCIE SUPPORTEROW ALBO SAMI NA NOOB CHARACH ROBCIE ILE WLEZIE ! ;p
Miltiades
19-04-2007, 22:26
ale druidzi kasy natrzepia omg. Me plz explo end uh :D
so ? must be nice !
Viltherius
19-04-2007, 22:31
Hehe ciekawe ile ten war potrwa max parę dni. Swe dominują pod każdym względem. Myślę, że jedyny sposób na odzyskanie tego serva to rozłam w tengu i wojna szwedzko - szwedzka a taka jest mało prawdopodobna. Ale jeśli trzeba to pomogę :P sam nie wiem czemu B) .
tak, tak.. cieszcie się póki możecie. Już macie pozamiatane x)
Miltiades
19-04-2007, 22:35
wstyd mi za ciebie przedmówco (2 up). Co więcej jesteś ********* optymistą;] Gz mózgu. My walczymy nie TY i nie pisz tu więcej.
Wezcie arn00ba to n00b ale zawsze 300 z sd walnie. Poza tym bierzcie jak najwiecej retiredow bo jak tengu ich przekupi falszywymi obietnicami o wolnosci to bedziecie mieli tylko wiecej wrogow.
Edit:
Suporterzy wykasujcie nicki swoich charow w profilach bo lizydupcie szwedzkie was sprzedadza i wy jeszcze bedziecie mieli hunta.
Ja nie wiem co to za idioci sie wypowiadaja najpierw nie ma war jest zle itd. placza ze polacy cioty a jak war jest to na pewno przegramy itd. Nasza sprawa przegramy to przegramy i tyle a negatywne posty na pewno nie pomoga...
no co ty pieerdolisz mispexik. zobacz ile pozytywnych postow poszlo, ludzie chca runki sprzedawac tanio a niektorzy nawet dawac za darmo , kazdy ma jakies pozytywne pomysly a ze jeden koles jest anty to huuj w to.
btw Hail nasz Gang
pozdro mantir i mispex ;p
Pavvulonik
19-04-2007, 23:11
A moze ktos ma kontakt z ludzmi z this is ^^ fajnie by bylo jakby dolaczyli8o
Heh, nareszcie.
Sorc, lvl 32, wiem ze to nic, ale jak komus runy robic, albo ch*j wie co jeszcze- priv
Pozdro :P
Oczywiscie kazda pomoc sie liczy wiadomo...
Nie mozesz pomoc w walce pomoz w kasie dajac cos kasy lub runek po prostu co mozesz...Kazda Pomoc Sie Liczy!
Chciałem Wam powiedzieć że każda pomoc się przyda...
Dobrze wszyscy wiedzą że juz na tym serverze polacy nie pograją, chyba że wszyscy złączymy się i stawimy czoła Szwedom.
Jeżeli chcesz pomoć w SD combo napisz do mnie na GG: 10564907
Wannabe Kamikaze
Iryell
Peace.
Na SD combo nie sciagniesz nikogo z Tengu.
Waldo1910
20-04-2007, 08:56
Na SD combo nie sciagniesz nikogo z Tengu.
A myśłisz ze jak Zulin padł? B)
Zalezy czy w trapie czy pod depo:P
ja mam low lvl facc ale bede slal tyle kasy ile sie da wiec mozecie na mnie liczyc tylko nie wiem komu dokladnie napewno wysylam 1k gamiowi za fraga :)
Chciałem Wam powiedzieć że każda pomoc się przyda...
I tu sie mylisz miszczu pvp i war~ dasz all ip do naszego venta i będzie szpieg za szpiegiem~ Dużo ludzi nie jest potrzebne patrz Dark Legion , Vision.. . Mając przeciwnik przewage i tak wygrywają LICZY SIE ZGRANIE~. Wiadomo runki sie przydadzą więc Garinu~(oraz inni z naszych)|Thais
CyA !
A moze ktos ma kontakt z ludzmi z this is ^^ fajnie by bylo jakby dolaczyli8o
Nie można ludzią z zewnątrz dużo mówić!
wrogonastawiony
20-04-2007, 15:06
Dużo ludzi nie jest potrzebne patrz Dark Legion , Vision.. . Mając przeciwnik przewage i tak wygrywają LICZY SIE ZGRANIE~.
Nie znasz tej wojny od "kuchni" więc sie nie wypowiadaj, bo tu akurat fragi nie oddaja rzeczywistego obrazu tych bitew.
Matt_Fenatel
20-04-2007, 16:53
Przyda sie 37 Elder z 45 mlvl'em? :evul:
Apr 20 2007, 15:48:00 CEST Killed at Level 60 by Kiiro
wtf kurwa !!??
tibia zone
20-04-2007, 17:44
I tu sie mylisz miszczu pvp i war~ dasz all ip do naszego venta i będzie szpieg za szpiegiem~ Dużo ludzi nie jest potrzebne patrz Dark Legion , Vision.. . Mając przeciwnik przewage i tak wygrywają LICZY SIE ZGRANIE~. Wiadomo runki sie przydadzą więc Garinu~(oraz inni z naszych)|Thais
CyA !
Oni nie dostaną inva na vent, ale zawsze mogą pomóc jak będą online w trakcie akcji.
Oni nie dostaną inva na vent, ale zawsze mogą pomóc jak będą online w trakcie akcji.
Ty grales na azurze, jaki byl tam twoj nick?
Waldo1910
20-04-2007, 18:45
Przyda sie 37 Elder z 45 mlvl'em? :evul:
Tak. Ślij uhy Kavare/Ankrahmun
SDki tez mile widziane
Pavvulonik
20-04-2007, 19:14
Apr 20 2007, 15:48:00 CEST Killed at Level 60 by Kiiro
wtf kurwa !!??
To jest niestety przyklad na to ze swe benda bic kazdego polaka 50 + ;( ;(
Napisalibyscie war declaration, war stats, zeby bylo wszystko ladnie x)
To jest niestety przyklad na to ze swe benda bic kazdego polaka 50 + ;( ;(
ale oni tego nie widza, dalej wola myslec ze to piekny i cudowny swiat i ze napewno oni mieli jakis powod itp itd :D
Welcome to the Wannabe Kamikaze!
You have joined the guild.
No to zaczynamy:)
Co do lidera to mam nadzieje ze rozsadnie wszystko przemyslisz. Nie mozna wyskoczyc z nimi na Open battle. Tylko i wylacznie snake attack i uciekac w dogodne kriowki w których Tengosy moga wchodzic wylacznie pojedynczo. i wykorzystujcie tutaj 8lvl do blokow tylko musza to byc zaufane osoby zeby logowaly gdy wejdziecie i uniemozliwili Szwedom wejscie.Nie mzoecie uciekac każdy w inna strone tylko wszyscy do jednej meiscowki (w grupie sila) Tengu będzie zmuszone do wycofania sie albo nabijania rs (czego raczej nie zrobia). Najwazniejsza jest organizacja jesli macie taka mozliwosc dajcie pasy ogranym w tibie ziomkom z reala ktorzy maja doswiadczenie(tak jak w przypadku VISON) Jeśli planujecie dluga wojne to duza role mogą odegrac tutaj wlasnie snake attack ktore nie pozwola im expic i odetna doplyw kaski ale bardzo wazne jest to aby nizsze lvl zaczeli myslec i nie kupywac od nich ani itemow ani nie sprzedawac im run to na pewno odegra kluczowa role. Bo kaska keidys się skonczy a bez kaski nie ma walki.:)
Ja wprawdzie nie gram już tu ale namowilem kilku kumpli i gdy dostaneimy cynk to na pewno pomozemy (63knight, 37ms, 45ed, 19 i 22 sorc mylsicie ze nic? Przciewnie wiele można zdzialac nawet sorcem na 15 lvl czasem brakuje 1 magic walla żeby ubic, zawsze mozna uhnac kogos od nas, stojac gdzies za nim kazdy dodtakowy hit tez się przyda. X(
No dlatego ja kupilem g halke od arego ;]
wrogonastawiony
21-04-2007, 08:56
Hehe czulem ze w pewnym momencie dolaczy jeszcze pare osóbek ;p
GL!
A teraz do wszystkich, ktorzy przez 74 strony tego tematu narzekali na szwedow, na to pa, na ten serwer - TO JEST JEDYNA I OSTATNIA SZANSA WIĘC POMAGAJCIE JAK TYLKO SIE DA ! Mamy ta przewage ze nas, POLAKOW jest więcej i nie żałujcie run, ludzie wyobrazcie sobie jak tengu bedzie dostawac po japie.. Mmmmm :D
Edit:
Z tego co pisze Silm wychodzi na to ze stare This is tez zamierza odegrac w tej wojnie male co nieco :)
[...]Don't dissapoint them by staying neutral, this is now u can win, this is now u can be totaly free.
You can only be free if you have nothing to lose.
[...]
We have assemble our soldiers and we will do our part...
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pavvulonik
21-04-2007, 11:55
Demon Ahmet
Apr 21 2007, 08:23:13 CEST Killed at Level 68 by Snustorr
Kolejna ofiara :/ ludzie niewychodzcie z pz bo dajecie zarobic swe X( .Oni zabija kazdego polaka od 40 lvla w gore poto zeby pokazac jacy oni silni i bezwzgledni a my niemozemy im dac takiej satysfakcji.Rubcie runy przed dp i dajcie dla jakiegos duzego lvla polaka ktory walczy kazda pomoc sie przyda swe maja w huj kasy sam mitzum moze im kupic blessy i runy a my takiego luksusu niemamy;(
Najlepsze będą sd'ki i explo.. uhy tez mogą być..
Co do Silma...
Poprostu obserwujcie skład Wannabe Kamikaze =DD
Co do kasy to wystarczy zobaczyc na ich domki... przykladowo mitzum ma 4,5kk, Xazez 3~kk. Wielu polakow nie zdaje sobie sprawy z tego ze polacy w razie przegranej nie maja zycia na tym serverze i nie biora udzialu w wojnie z powodu np "znam jednego z tengu i nic do niego nie mam", "a co oni mi zrobili"
nie pozostalo nam nic innego jak walka xD a wiec WSZYSCY polacy musza sie zjednoczyc :flaga_pl: Pamietajcie jak szwedow wymiotl Ojciec Augustyn Kordecki w 1655 roku?:mag: Chceli wjebac sie na Jasna Gore... a teraz chca sie nam na server wjebac :D :faceoff: TAKI HUJ :faceoff:
Nie myslcie sobie tak ze nie bierzecie udzialu w wojnie bo szkoda postaci. Gralem tu dosyc dlugo i tak samo jak kazdy polak ktory byl w czolowce moge potwierdzic ze nie ma tu po co grac. Tengu fraguje i wyludza hajs z byle powodu.zreszta nie trzeba wielkiej intelgencji zeby sie domyslec ze skoro cala polska czolowka ryzyukuje tak wysoko poziomowe posatcie to jest po co i dlaczego to robic. bo nie garli oni dlatego zeby teraz sie zabawic w war. Przewaga liczebna nad szwedami to jedeny rodzaj naszej przewagi wiec trzeba to wykorzystac i nisko poziomowi gracze powinni spelniac zadania h lvl. Jest to ostania szansa na odratowanie tego serwa nie mozna jej zmarowac trzeba się zorganizowac i zjednoczyc sily z wszystkimi polakami ,retired i hunted by tengu. Inaczje bedize ciezko:o
Pamietajcie Mitzum wam naobiecuje a potem bedzie was miał gdzies albo i nawet ubije także nie macie po co im się podlizywac i sprzedawac rodakow, jesli macie pro to pewnii musicie niezle bulic kaske Mitzumowi itp.. ale z kazdym lvl będą checli coraz wiecej i coraz wiecej sd or cash jak nie bdziecie placic to dead....Jesli mysliscie ze jestescie ich ziomami bo kogos ubli po tym jak mu daliscie znac ze ubil was to robia to dla lootu albo dla zabawy anie dla was. nawet jesli nigdy z nim nie gadales i dasz znac ze ktos kogos ubil to oni to wykorzystuja sami dobrze wiecie jak. Nie warto z nimi zawierac ukladow!!! Samek tez się keidys zdziwi.
@up ma racje chlopak DO BOJU !! WSZYSCY !!
robilem swojego chara rok i sie nie boje zaryzykowac i walczyc w wojnie bo walczymy o wysoka stawke :D
PS>---> Pozdro Mitzum (jezeli nas czytaja :D)
Demon Ahmet
Apr 21 2007, 12:52:46 CEST Killed at Level 68 by Przemus Jedrachowicz
and by Szekiera
No do kurwy nedzy... polacy to maja myslenie... ujebali 67 ek ;( (ktory dzisiaj padl od snustorra). Brawo... widze ze zbieracie kase na war... to kurwa gz- chlopak stracil 100k a wy nic nie zyskaliscie... w dodatku on pomaga. Przemyslcie...:(
Pamietajcie jak szwedow wymiotl Ojciec Augustyn Kordecki w 1655 roku?:mag: Chceli wjebac sie na Jasna Gore... a teraz chca sie nam na server wjebac :D :faceoff: TAKI HUJ :faceoff:
Za duzo Potopu a za malo prawdy historycznej? Gdy Szwedzi najechali na Rzeczpospolita to WIEKSZOSC Polakow opowiedziala sie za krolem szwedzkim, a przeciwko Janowi Kazimierzowi. Za Szwedami byly takie slawy (zasłużenie czy nie) jak Jan Sobieski (przyszly krol Polski), czy wszechpotezni Radziwillowie. Dopiero po pierwszych znaczacych sukcesach stronnictwa Jana Kazimierza przylaczyli sie do niego.
Przenoszac to na grunt Tibii: czy takim sukcesem moze byc zabicie Zulina? Nie jestem pewiem bo krotko przed i krotko po padl Arefrius, Kavare i Elenros.
Do czego zmierzam: potrzebujemy jeszcze jakiegos zwyciestwa jak ubicie Mitzuma czy Nargoriela wtedy dopiero ci ktorym nie wystarcza walka o ideę sie przylacza bo uwierza w realnosc zwyciestwa.
Powodzenia!
Brak Slów chcialem wbic 70 i kleac razem swe ale skoro swe mnie zajebalo rano potem pl po poludniu to bardzo ciekawe rozwiazanie walki w wojnie padlem 2 razy stracielem 200k ktore mogly pomudz w wojnie ale.......
Nie no zajebiscie nie mieli kogo zajebac tylko polaka X( X( X( kurwa ludzie opanujcie sie zabijajcie szwedów a nie polaków i to w dodatku tych którzy chca pomóc w wojnie pomyslcie troche przez tego deda kolejny polak jest spora kase w plecy a wy huja zyskaliscie DEBILE I TYLE !!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X(
Masa skuli biega.. noob charami kase na wojne zbieraja? Jak tak to szkoda ze Polakow tez zabijaja...
Hellraiser
21-04-2007, 14:26
~
@@Xerena wojenka pls
Pozdro od wyżej umieszczonego channelu "Koperaland".
Oddajcie jakas czesc kasy chociaz na bleesy to sie wlacze do guild i bede walczyl na maxa bo juz mi mialo zalezy na grze i jestem ciekaw jak wytlumaczycie mojego deda pewnie (nie wiedzialem ze to pl ) a dobre wiecie bo razem robilismy banshee ...
Mefisto of Deth
21-04-2007, 14:58
Oglądałem dużo filmów z wojen pl vs swe i w 80% polacy dostawali w dupe. Ale też oglądałem war który odbywał się wmieście ab'dendriel którzy polacy popisali się taktyką bardzo ładnie to zorganizowali i wyszło im to tzw atak z zaskoczenia aż miło było popatrzeć jak armia szwedów pada w kilka sekund chcecie więcej inf pisać do mnie a opowiem wam :] Myślę że można to i u nas wykorzystać.
Nic nie zostaje mi napisac tylko Sorka...
Ahmet padles bo tak wyszlo lduzie co byli na ventrillo przestali bic a ci co sie przypletali bili a ty sie skonczyles uhac gdybys sie uhal nie padlbys...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.