zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7

abarth
05-05-2007, 14:12
mówiłem o tych którzy poszli na akcje z WbK, więc się tak nie bulwersuj;)

Co jak co ale ja bym ostudził wasz zbytni optymizm (ja go straciłem właśnie dzisiaj), prawda jest taka ,że przespaliście czasy kiedy były jakieś szanse ,niby levele to nie wszystko no pewnie ,ale taka czwórka jak Mitzum, Xazez, Xuva Malice i Snustorr może... może "dużo"

Ale nie martwmy się ,czekajmy na nowe serwery wtedy tam szwedzka noga nie postanie:evul:

PS. To jest tylko i wyłącznie moja opinia:)

Piotrek Marycha
05-05-2007, 14:31
@Ten od kurew
A ja bede kurwa pisal kurwa kiedy mi sie to podoba. Slowa zostaly stworzone zeby ich uzywac. To ktore slowo jest traktowane jako bluzg zalezy od umowy spolecznej rownie dobrze mozemy sie umowic ze np klawiatura to przeklenstwo i co tez wtedy by cie to razilo?
Nic nie jest umówione, jakbys nie zauważył to 95% przekleństw wiąże sie z seksem i że tak powiem "czynnościamy fizjologicznymi"

Wiec gdyby tengu zaczelo bardziej dostawac to napewno z nich skorzystaja. A WK rozwiazalo KH. hmm... nie wiem o co tu chodzi...
Juz sie o to pytalem, odpowiedz padla ~10+ stron temu

nie sadze ze popelniam az tyyyle ortografow wiec sie odpierdolcie

około 15 błędów interpunkcyjnych i chyba 8 ortograficznych, napisz tak w szkole a od razu trafisz do lekarza na badanie dysortografii, dysgrafii i pewnie jeszcze ze 5 innych dysmózgowi

tak przy okazji niektore wiersze nie maja zadnych znakow interpunkcyjnych a mimo to na polskim nie slyszy sie narzekan ze strony nauczycieli wiec moze z laski swojej rowniez zamknieicie dupe
albo piszesz normalnie i po POLSKU uznając zasady ortografii albo pisz wierszem, twój wybór

Swietnie ze taki plebs jak ty wnosi cos do tematu
za to ty napewno dużo

wr00n
05-05-2007, 15:13
Nic nie jest umówione, jakbys nie zauważył to 95% przekleństw wiąże sie z seksem i że tak powiem "czynnościamy fizjologicznymi"

Juz sie o to pytalem, odpowiedz padla ~10+ stron temu

około 15 błędów interpunkcyjnych i chyba 8 ortograficznych, napisz tak w szkole a od razu trafisz do lekarza na badanie dysortografii, dysgrafii i pewnie jeszcze ze 5 innych dysmózgowi

albo piszesz normalnie i po POLSKU uznając zasady ortografii albo pisz wierszem, twój wybór

za to ty napewno dużo

Kurwa pochodzi od lacinskiego slowa curvus czyli krzywy. Slowo wulgaryzm pochodzi od lacinskiego wulgus czyli powszechny. Przeklenstwa to po prostu slowa ktore w przeszlosci byly uzywane bardzo powszechnie. Skad wiesz czy kurwa po polsku nie znaczyla np. Roza w 12 wieku albo i jeszcze wczesniej? Nie wiesz. Tak samo mozemy sie umowic ze klawiatura oznacza rzenski narzad plciowy i za jakies 300 lat nikt nie bedzie pamietal co to oznaczalo najpierw, wiec to ktore slowa sa przeklenstwami jest kwestia spolecznej umowy. A odnosnie przecinkow mi np nie przeszkadza ze ktos nie uzywa przecinkow bo roznica w czytelnosci jest naprawde znikoma. Jezeli ktos w ogole nie uzywa znakow interpunkcyjnych to juz faktycznie przesada.

Viltherius
05-05-2007, 15:21
Widziałem tę walkę "na żywo" poczatek ładnie rozegrany polacy ruszyli z N bramy na swe a tamci uciekali aż się zakurzyłoB) a WK za nimi. Właśnie wtedy ten 1 frag dla pl wpadł,potem jednak koło południowej bramy Polacy niepotrzebnie weszli na 2 piętro jakiegoś domku przy samej bramie(nie wiem co to jest:p ) a częśc została na dole Tengu ufortyfikowało sie na 1 piętrze i wyrżneło pl w pień aż żal było patrzec. Może gdyby nie ten błąd pl by wygrali.

Dadinz
05-05-2007, 15:41
Kurwa pochodzi od lacinskiego slowa curvus czyli krzywy. Slowo wulgaryzm pochodzi od lacinskiego wulgus czyli powszechny. Przeklenstwa to po prostu slowa ktore w przeszlosci byly uzywane bardzo powszechnie. Skad wiesz czy kurwa po polsku nie znaczyla np. Roza w 12 wieku albo i jeszcze wczesniej? Nie wiesz. Tak samo mozemy sie umowic ze klawiatura oznacza rzenski narzad plciowy i za jakies 300 lat nikt nie bedzie pamietal co to oznaczalo najpierw, wiec to ktore slowa sa przeklenstwami jest kwestia spolecznej umowy. A odnosnie przecinkow mi np nie przeszkadza ze ktos nie uzywa przecinkow bo roznica w czytelnosci jest naprawde znikoma. Jezeli ktos w ogole nie uzywa znakow interpunkcyjnych to juz faktycznie przesada.
ale jakby nie było dzisiaj mamy rok 2007 i kurwa jest kurwą i tego nie zmienisz;) ;)

enderty
05-05-2007, 16:14
Powiedz komu trzeba to mysle ze zrobia z nimi porzadek, a raczej powinni :) Mysle tez ze oni nie maja wplywu ze jacys niedowartosciowane buraki bija slabszych ;]

Mispex raczej nie mogl ci pomoc, tamci raczej by go nie posluchali a sam pzta nie moze zrobic.
pzdr

z kim sie skontaktowac ? zaplace 5k za jego glowe jak 2 fragersow bedzie to kasa na pol pm na forum albo w grze plz w grze pisz na kinollka

strausss
05-05-2007, 19:12
Jak ktos chce to niech mi powie że się nie znam i po co się w*******am, ale...
Normalna wojna pomiędzy gildiami to coś w rodzaju zawodów sportowych - liczy się fragi i w pewnym momencie ktoś dochodzi do wniosku że to już mu się nie opłaca, uznaje się za pokonanego, ma payment i spoko wszyscy grają dalej.Ta wojna to chyba jednak coś innego.Open battle dobre jest jak się uda wygrać mając takiego asa w rękawie jak Helluxzii i służy poprawie morale.Następna to już błąd. Przy przeważającej sile wroga trzeba jednak trzymać się partyzantki.Trzeba tak nękać wybranego członka Tengu aż zniechęci się do grania - jeden przeciwnik mniej - oczywiście nie Mitzum.Zabicie Mitzuma miałoby jakiś wydźwięk psychologiczny, ale jest on zbyt oczywistym celem tak samo jak Xuva.WK powinno polować na mniejszych (lvl) członków Tengu - im ich mniej tym mniejsze wsparcie mają pozostali.Przecież członkowie Tengu nawet gdyby zastosowali się w pewnym momencie do ogólnych niepisanych zasad i powiedzieli "ok, wygraliście" to i tak za jakiś czas gdy rozpadnie się koalicja WK(a znając Polaków na pewno tak będzie - każdy zawsze patrzy jak tu ukręcić własne lody przy okazji) znowu podniosą łeb.Jedyne wyjście to tak im obrzydzić życie na tym serwie że pójdą gdzieś indziej.
Btw. jak jest polowanie na jakiegoś członka Tengu , to może niech ktoś da znać np. na trade na kogo - noob charami można go spamować na prv żeby mało co widział, zawsze będzie miał jakieś utrudnienie. Może to i nie jest za bardzo fair, ale jak mówią w miłości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone
Jeżeli ktoś ma mi nawrzucać że jestem noob i się nie znam -daruj sobie.Nie aspiruję do miana wielkiego stratega, po prostu takie jest moje zdanie , że Tengu nadal mają ogromną przewage a siła WK jest częściowo niewykorzystana w tych wszystkich noob charach które mogłyby pomóc.

enderty
05-05-2007, 19:16
Jak ktos chce to niech mi powie że się nie znam i po co się w*******am, ale...
Normalna wojna pomiędzy gildiami to coś w rodzaju zawodów sportowych - liczy się fragi i w pewnym momencie ktoś dochodzi do wniosku że to już mu się nie opłaca, uznaje się za pokonanego, ma payment i spoko wszyscy grają dalej.Ta wojna to chyba jednak coś innego.Open battle dobre jest jak się uda wygrać mając takiego asa w rękawie jak Helluxzii i służy poprawie morale.Następna to już błąd. Przy przeważającej sile wroga trzeba jednak trzymać się partyzantki.Trzeba tak nękać wybranego członka Tengu aż zniechęci się do grania - jeden przeciwnik mniej - oczywiście nie Mitzum.Zabicie Mitzuma miałoby jakiś wydźwięk psychologiczny, ale jest on zbyt oczywistym celem tak samo jak Xuva.WK powinno polować na mniejszych (lvl) członków Tengu - im ich mniej tym mniejsze wsparcie mają pozostali.Przecież członkowie Tengu nawet gdyby zastosowali się w pewnym momencie do ogólnych niepisanych zasad i powiedzieli "ok, wygraliście" to i tak za jakiś czas gdy rozpadnie się koalicja WK(a znając Polaków na pewno tak będzie - każdy zawsze patrzy jak tu ukręcić własne lody przy okazji) znowu podniosą łeb.Jedyne wyjście to tak im obrzydzić życie na tym serwie że pójdą gdzieś indziej.
Btw. jak jest polowanie na jakiegoś członka Tengu , to może niech ktoś da znać np. na trade na kogo - noob charami można go spamować na prv żeby mało co widział, zawsze będzie miał jakieś utrudnienie. Może to i nie jest za bardzo fair, ale jak mówią w miłości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone
Jeżeli ktoś ma mi nawrzucać że jestem noob i się nie znam -daruj sobie.Nie aspiruję do miana wielkiego stratega, po prostu takie jest moje zdanie , że Tengu nadal mają ogromną przewage a siła WK jest częściowo niewykorzystana w tych wszystkich noob charach które mogłyby pomóc.

kazdy ma sie prawo wypowiedziec ja mysle ze ten pomysl ze spamem noob charami jest fajny :p tylko nikt mi nigdy nie powiedzial jaka akcja idzie :p

Waldo1910
05-05-2007, 19:31
Nie było mnie w Thais. Troche żal, że tak dostaliśmy ale wiadomo "raz na wozie raz pod wozem". Gramy dalej :]

Lord Dreathan
05-05-2007, 19:36
kazdy ma sie prawo wypowiedziec ja mysle ze ten pomysl ze spamem noob charami jest fajny :p tylko nikt mi nigdy nie powiedzial jaka akcja idzie :p

WIesz ze mozna zrobic block prv msg? A po drugie jak wyswietla Ci sie msg na ekranie, to wciskajac odpowiednia kombinacje klawiszy, powodujesz ze ow napis znika.
Spam musialby byc idealnie zgrany z atakiem na dana postac, bo inaczej nie podziala.

Matt_Fenatel
05-05-2007, 20:18
z kim sie skontaktowac ? zaplace 5k za jego glowe jak 2 fragersow bedzie to kasa na pol pm na forum albo w grze plz w grze pisz na kinollka

Mogę przyjąć zlecenie ;]

enderty
05-05-2007, 21:33
Mogę przyjąć zlecenie ;]

ok wysle ci priva na to forum i jescze zagadaj do mnie w grze jak bede online bo ja twojego nicka nie znam zagadaj na kinollek

Ci3ba
05-05-2007, 21:39
Tak jak w temacie Nieeeee 10:1 dla tęgich pał....... :( ;( Załamka totalna...... A polacy tacy pewni siebie. Jeszcze biją swoich rodaków for fun.... U szwedów widać zgranie, a u nas popis....
------------
PLS. Odzyskajcie Xerenę, ja chcę dalej na niej grać.
------------

Do Boju WK!!!

Wszyscy luszie na Xerenie, Nooby, Hackerzy, PKerzy, Rezygnujący z grania oraz inni powinni się zjednoczyć i zgromadzić powstanie...

Ronzidiov
05-05-2007, 21:47
Ktoś pisał że widział tą akcje jeśli na filmie to bardzo prosze o linka [jednak prosze tylko o .rec] chętnie to zobacze co oni odjebali...
Ale sam fakt że poszli w 13 na całe [nawet gdyby było porówno to silniejsze tengu] aby w opence z nimi wygrac trzeba miec przewage liczebna to wylacznie moje zdanie i wiem ze nie biore jako takiego udzialo w wojnie a wiec latwo kryrtykowac ale mysle zewar to tak jak w sporcie, sportowcy spotykaja sie z krytyka i pochwalami ;]

Tek
05-05-2007, 22:11
@Ronzidiov
Wejdz na tibicams.tibianetwork.net/en i wybierz world : Xerena, i tam bedziesz mial "xerena war 05 may" . Niestety nie moge dac dokladnego linka bo : "Aby wstawiac zdjecia lub linki musisz napisac przynajmniej 10 postow lub wiecej."
X(

tibia zone
05-05-2007, 22:34
Polacy wygrali jedną walkę, poczuli się pewnie i myślą, że już mogą iść na Open Battle. ahah
Tamto OB wygraliscie cudem. Nie wiem kto był ich leaderem, ale spieprzył ostro i tylko dlatego zdołaliście położyc kilku szwedów.

Mam nadzieje, że nie pójdziecie już na otwartą walkę. Chyba, że szwedzi nie będą w pełnym składzie.

Waldo1910
05-05-2007, 22:48
@up
akcja w thais poraz kolejny pokazała, że Tengu jest do położenia. Ktoś od nas zrobił błąd, że nie pobiegli na fibule. Gdyby nie weszli tam gdzie weszli to kto wie co by sie działo.

Piotrek Marycha
05-05-2007, 23:12
co do wulgaryzmow to moja nauczycielka od matemaaatyki na okroglo na lekcji mowi kurw kurw kurw i nikt sie nie czepia
Taaak? wchodzi do klasy i mówi : "Ej ty kurwo, do tablicy!" ?

strausss mowie ci w*******asz sie i sie nie znasz a na dodatek jestes kretynem ktory mysli ze ejst z deka "montry"
- powiedzial ten który nie wniósł do tematu nic oprócz wrzucania mięsem na ludzi często 2 razy mądrzejszych niz on sam

@ Straus: o to chodzi właśnie że ta wojna to bedzie sprawdzian komu bardziej zależy, narazie to WKB jest na straconej pozycji, nawet jakby zjechac kazdego tengusa o 10 lvli to i tak maja przewage, mam tylko nadzieje ze WKB nie będa kamikadze tylko z nazwy i będa nękać tengu mimo 5-10-15 lvl w tyl, zeby stali sie "wrzodem na tylku" (bez obrazy ofc) tengu :P

@wroon & superb & itp: ok ja tez dosc czesto klne - ok, ale są granice

darkdavids
05-05-2007, 23:25
:] lol..... ty kinollek naprawde masz cos z głowa .
Szukasz pomocy na forum nie trzeba bylo mi ubijac noob chara

CYTUJE :

Skramer
05-05-2007, 23:34
1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka. 1 walka.

Wiecie co to znaczy? To znaczy że zjebali 1 walke. Załamka totalna.. ale.. spokojnie mogli ich roznieść gdyby tylko pomysleli... tylko pomysleli... kurwa gdyby w ogole ktos pomyslal... Mostek na fibuli... to moglo byc 1:12 a nie 12:1.. pojscie na wieze bylo najgorszym rozwiazaniem. dlatego takie fragi.. dlatego taki blad.

Dypek
05-05-2007, 23:47
Mam ziomka do ujebania aktualnie 49 ek ale na*******a expa jak dziki zacza grac 18 kwietnia (przynajmiej tak pisze) Ziomek Ma sova bo pokazywal i sie chwalil na cyclo. Jak tak dalej bedzie expil to moze brac udzial w wojnie jeszcze.......

22:25 Tetsubo [48]: u hate me
22:25 Tetsubo [48]: u hate my rls
22:25 Tetsubo [48]: and u hate Tengu

Co tu duzo gadac zbieramy team.Być moze ta sie go zajebac noob charami

Deemer
05-05-2007, 23:59
Jeśli chcecie sobie pofragować noobcharami to może ten sposób się wam na coś przyda. Pomysł dobry, wykonanie nieco gorsze, ale gdyby wpadł tam np Hampish to raczej szybko znalazł by się w świątyni :) Może są lepsze miejscówki ale za pierwszym razem ktoś by tam na pewno wpadł. :]

http://www.speedy*share.com/273225807.html

tylko oczywiście bez tej gwiazdki w wyrazie "speedy*share"

st1L
06-05-2007, 00:10
Nie zaglebialem sie co dokladnie dzialo sie na forumm furory, ale temat zostal zamkniety przez klotnie...Czyzby to samo mialo sie stac z wydarzeniami z xereny?

Ci3ba
06-05-2007, 00:29
Niektórzy nie mają linku z bitwy, więc podaję link
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127999

Chłopaki, damy radę....

tibia zone
06-05-2007, 00:29
Nie potrzebnie na poczatku robicie Open Battle. Powinniście robić sneak ataki, żeby zdobyć dużą przewagę we fragach na początek. Wtedy Polacy widząc, że wygrywacie zaczęli by wam bardziej pomagać.
A OB jest bardzo ryzykowne i ciezko będzie wam uzyskać na nich przewage.
Teraz szwedzi sobie spokojnie expią i odrabiają straty. Bierzcie się do roboty!
Zróbicie kilka partyzantek i już nie będą tak śmiało wychodzić z pz.

strausss
06-05-2007, 00:40
Karmienie trolla to jak fajki - ciężko rzucić :)
Czy koniecznie ja muszę tłumaczyć jakiemuś debilowi (superb) że to nie jest wojna pl vs swe?
W szkole podstawowej dostałbyś 1 za czytanie ze zrozumieniem(postów), o ortografi i interpunkcji nie wspomnając.
Po obu stronach są i Polacy i Szwedzi , nie licząc np.Estończyków i innych jak Hulabaloo - Fin, Zulin camelus - Egipt(i niech inteligentny inaczej - political correct - Superb nie pisze że Zulin theseius, bo kto zna kilka słów po angielsku może poczytac forum tibia.com i wie o co chodzi).
Chodzi o to kto będzie ustalał zasady na serwie.
I teraz jedna sprawa - jeśli ktoś ma IQ takie jak Superb to nie potrafi myśleć perspektywicznie,obawia się deda i straty expa, mlvla i skilli.Poważny błąd.
Nazwa gildii mówi sama za siebie. A jak dedniesz kilka razy i poleci ci kilka lvli?
Jeśli twój team rządzi na serwie(po wygranej ofc)odbijesz to migiem bo wy jesteście elita i możecie huncić gdzie chcecie.Jeśli przegracie - no cóż, i tak już nie masz co tutaj robić, więc po co ci dobry char?
Niestety, mimo że jestem całym sercem po stronie WK i nie chcę siać defetyzmu, to marnie widzę wynik tej wojny.Polacy jak zwykle zaczną się kłócić,dbać każdy o swój własny interes i będzie po wojnie - Tengu ich wykasuje.Nasz naród chyba po prostu nie potrafi działać kolektywnie - nie wiem czy jest to wada czy zaleta,zależy pewnie od sytuacji.
W tej konkretnej sytuacji , jeżeli członkowie WK nie będą potrafili odłożyć własnych interesów do czasu zakończenia wojny, efekt jest łatwy do przewidzenia.

Skramer
06-05-2007, 01:20
Wygramy? Nie.
Przegramy? Nie.

Nie mozemy przegrac tej wojny bo nigdy jej nie wygrywalismy..

wr00n
06-05-2007, 01:33
Mozemy przegrac skoro nie wyrgrywalismy. Jak jest w meczu pilkarskim 2:0 to druzyna co ma 0 przegrala chociaz nie wygrywala bo nie miala ani 1 bramki. Tyle tylko ze mozemy przegrac nie oznacza wcale ze przegramy. Ja jestem nastawiony optymistycznie.

M1ke
06-05-2007, 01:36
Strausss ma racje, polacy napewno by zaczeli sie klocic nawet jak by wygrali wojne. Podzielili by sie na ekipy a wtedy szwedzi by ich rozjebali... Zeby miec kolektyw trzeba miec duzo ludzi, czyli nooby na 10 i 12 lvl tez sie przydadza ;) no ale jesli taki 10 lvl pisze do 112 RP (otto) a koles mu odpowiada ze jest C*@$%em i glupim noobem to jak tu mozna zebrac typa? sam widzialem ta rozmowe i gwarantuje ze newbie go niewyzywal... Moim zdaniem powinno sie wziasc ta grupe noobow (najlepiej pacc) powiedziec im co maja robic i by bloczyli szwedow w ekstremalnych sytuacjach bo widzialem duzo takich ludzi np w veno... Naprawde apeluje do wszystkich ludzi co to czytaja dawac runy odpowiednim ludzia, np Berserkerowi Ostrzy bo on wie co z nimi robic. Elder Druidzi zglaszajcie sie do do Kamikaze i sio'chajcie naszych blokerow! Nie macie nic do stracenia, jesli wygramy mamy szanse, (mozliwe ze jedna na bardzo dlugi czas) zeby rzadzic servem. Jesli spadna wam lvl to niepoddawajcie sie! bo jesli przegramy wtedy szwedzi udupia wszystkich polakow 30-40+ lvl i wtedy zjada wam lvl jeszce bardziej...

M1ke
06-05-2007, 01:40
NIe gadac tak!
NIe przepierdolimy tej wojny!
Jestesmy POLAKAMI a POLACY walcza do końca! (oprocz reprezentacji Janasa na mundialu) :D

Rzeszow
06-05-2007, 01:45
przepraszam ale nie moge sie powstrzymac i musze to napisac
jak mnie w*****aja takie osoby co pisza

"A polacy tacy pewni siebie. Jeszcze biją swoich rodaków for fun.... U szwedów widać zgranie, a u nas popis...."

lub

"Polacy wygrali jedną walkę, poczuli się pewnie i myślą, że już mogą iść na Open Battle. ahah
Tamto OB wygraliscie cudem."

Jak nie widziales to ogladnij sobie filmik idioto i zobaczysz jak bylo. Zgranie u szwedow hahahahah to chyba ostatnia rzecz jaka im moze przyjsc do glowy n/c
Na filmiku wyraznie widac z jaka latwoscia mogli trapnac Helluxzii wystarczyl tylko 1 m wall a pozniej Duktigast no to jest smieszne jak on ich wychujal i nie dal sie trapnac a ich tam z 20 bylo... popelnili blad i koniec

a tak btw skonczcie juz te tematy o kurwach wulgaryzmach obrazaniu siebie itp. to sie robi nudne tak samo jak mowienie im co maja robic "sneake sneake atak" oni nie maja 15lvl i chyba wiedza co maja robic :)

strausss
06-05-2007, 02:56
Przepraszam to już naprawdę ostatni raz kiedy piszę odpowiedź na posta pewnego niedorozwoja, więcej naprawdę tego nie zrobię bez względu na to co z siebie wydali następnym razem.
Superb - człowieku ty naprawdę masz jakieś problemy.
Skoro jesteś taki niewyżyty że musisz się kłócić z kim popadnie wróżę ci świetlaną przyszłość w PiS lub LPR (oczywiście za kilka lat jak już będziesz na tyle dorosły żeby mogli cię przyjąć).
Co do trudnych słów których nie tylko że nie rozumiesz ale nawet nie potrafisz poprawnie przepisać - zapytaj się swojego sołtysa buraku, może jest mądrzejszy(na pewno jest).
A jeśli chodzi o IQ - mierzy się jego iloraz nie poziom ( i na pewno nie poziomnicą chociaż ty może próbowałeś), a chwalić się rzeczywiście nie masz czym sądząc po tym co tu wypisujesz.
Jeszcze co do rasy - ty wyglądasz na kundla pospolitego i swojej rasy nie oczyścisz zabijając mnie, bo w żadnym wypadku nie jestem tej samej rasy co ty.
Pozdrów swoich kolegów z Hitlerjugend.

Koniec mojej korespondencji z Superb.

Btw. gdzieś widziałem podpis na forum "nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem"
Jakie to prawdziwe :)

Ardziiu
06-05-2007, 03:24
Witam, po przeanalizowaniu filmu zauwazyłem ze polacy popełnili podobny błąd co swe w OB w Edron
tzn. Troszkę sie rozproszyli tzn. Helluxzii odłączył sie od grupy po czym zostal ztrapowany i ... , Duktigast to samo.

Co do polakow low lvl nawet na open battle mozecie sie przydac obejzyjcie filmiki jak Zulin mial trapa i padal to was moze troche zmobilizuje do walki i pomozecie h lvl dokończyć dzieła bo oni walcza miedzyinnymi o wasza przyszłosc zebyscie mogli spokojnie dobic ten 100+lvl :)

Magic_Endes
06-05-2007, 03:44
Witam wszystkich;) Wg mojej oceny wygramy tą wojne, jestem pelen optymizmu i tego wszystkim zyczeB) Nie ma co sie przejomwac strata lv, skili itp. Liczy sie efekt koncowy, z tego co widzialem tengu wogole nie ma zgrania, ich atutem sa ich lvle, ale na edron zgranie polakow wdeptalo ich w ziemie8o Jesli ma ktos good team przeciwko swe, moge chetnie dolaczyc(44ED).

Magic_Endes
06-05-2007, 03:45
Witam wszystkich;) Wg mojej oceny wygramy tą wojne, jestem pelen optymizmu i tego wszystkim zyczeB) Nie ma co sie przejomwac strata lv, skili itp. Liczy sie efekt koncowy, z tego co widzialem tengu wogole nie ma zgrania, ich atutem sa ich lvle, ale na edron zgranie polakow wdeptalo ich w ziemie8o Jesli ma ktos good team przeciwko swe, moge chetnie dolaczyc(44ED).

enderty
06-05-2007, 08:53
:] lol..... ty kinollek naprawde masz cos z głowa .
Szukasz pomocy na forum nie trzeba bylo mi ubijac noob chara

CYTUJE :

stary co ty gadasz? jedynego unjusta mam odkad gram i nie byl napewno na twoim noobcharze. a jezeli tam w car mnie waliles jakims noobcharem ktorego nie znam to napewno miales ws lub rs a tak w ogole to chyba probojesz usprawiedliwic tylko to co zrobiles ale ci nie idzie :/
i gz brass legow lol jak myslisz ze cos wiecej ze mnie wyloocisz to sie srogo mylisz bo najcenniejsze co mam to w hammer lol
a pozatym jeszce raz mnie ubijesz to i cene za twoja glowe zwieksze i znajde gostkow z "here to die" ;)

*edited* i gratz dolaczenia do forum 5 5 2007 lol chyba sie przejales no nie? lol

Ronzidiov
06-05-2007, 11:33
Co do zgrania szwedów to to jest 0 zgrania, ta akcja w thais udała się tylko ze względu na błędne wybranie miejsca przez Polaków, a u szwedów zgrania nie było tak jak by nimi nikt ne dowodził poprostu wszyscy swe lecieli do przodu i walili polaczków a noobki z thais blokowały. Jestem pełen respectu dla Duktigast, który zamiast stać i sie tylko uhać [większość najtów tak robi, gdy są w podobnych sytuacjach] bardzo sprytnie uciekał z trapa swe... Co mi się bardzo podobało...
Jeśli Polacy by uciekli gdzieś na płaską przestrzeń mieli by napewno większe szanse niż na bardzo ryzykownych i loteryjnych drabinkach... I na małej powierzchni gdzie członków tengu było 2 razy więcej niż WK... To był 1 błąd który pociągnął za sobą olbżymie kąsekwencje... W następnych akcjach będzie powodzenia. A co do swe to oni totalnie nie są zgrani albo uciekają w popłochu [na wszystkie strony] albo lecą wszyscy do przodu [wogóle nie przemyślane] jakby Polacy założyli trapa to by pokolei swe wyrżneli.

Mispex
06-05-2007, 11:34
Zrobcie swoja gildie i cos robcie a nie tylko komentujcie na forum...

Pavvulonik
06-05-2007, 13:45
Ta suka twoja matka cie wyrzygala czy wysryla kurwa ludzie nie slyszeliscie ze dog waste to do woreczka i w smietnik oczywiscie ze kurwa istnieje cos takiego jak poziom iq kretynie to jest wtedy kiedy kurwa masz przedzial na przyklad miedzy 3.1 a 3.2 jak to jest w twojim przypadku co do trodnych slow to przepsialem to blednie umsylnie kretynie a jezeli chodzi ci o inne slowa to moze kurwa najpierw nauczysz sie polskiego bo nie zbyt ci wychodzi pisanie w ojczystym jezyku co dopiero wyrazami obcymi na*******ac jak cchesz posluchac kogos kto zna wiecej jezykow niz taki zjeb genetyczny jak ty ma palcow to zapraszam do dalejsz korespondencji i taka szmata jak ty mnie nazywa trolem a wiekszosc moich postow jest chociaz w drobnym stopniu powiazana z tematem takie geje jak ty "nie karm trola nie zasmiecaj forum edytuj posty" musisz byc niezle zjebany w rl
ps zazdroscisz mi ze znam benia czy jaki chuj

up to samo mowilem kilkadziesiat postow wczesniej

swietny post lepszego nigdy w zyciu niewidzialem _/

wr00n
06-05-2007, 14:26
hahahhahahahahahha buahhahahaha Siera rox! _/

Ci3ba
06-05-2007, 14:32
Nie, Po przegranej bitwie, coraz więcej polaków odeszło z WB i część z nich przeszli na stronę Tengu....

Teraz coś dla tych zdrajców:
Czy wy ludzie wogóle macie honor? Odrazu się poddajecie, jak takie czereśniaki wietnamskie......

P.S
Jak ja nienawidzę tego gościa:

http://img340.imageshack.us/img340/4821/marcojosefte9.jpg (http://imageshack.us)

Mipo5
06-05-2007, 14:38
Dacie rade !

wrogonastawiony
06-05-2007, 15:27
Nie, Po przegranej bitwie, coraz więcej polaków odeszło z WB i część z nich przeszli na stronę Tengu....

Teraz coś dla tych zdrajców:
Czy wy ludzie wogóle macie honor? Odrazu się poddajecie, jak takie czereśniaki wietnamskie......

P.S
Jak ja nienawidzę tego gościa:

http://img340.imageshack.us/img340/4821/marcojosefte9.jpg (http://imageshack.us)

Kto zdradzil ? Marco ? On zawsze byl z nimi ;p
ps. Nie ty jeden, lepiej zapytaj kto go lubi xD

Matrimos
06-05-2007, 15:36
Siemano :)
Zastanawiam sie nad graniem tutaj ;>
Moglibyscie mi opowiedziec troche o Xerenie ?
Czy warto tu zrobic setke ?
Z góry dzieki B)

tzu
06-05-2007, 16:21
@up
nawet nie zaczynaj grac na tym servie bo tu nie ma przyszlosci
jak szwedzi przegraja bedzie zle ale jak polacy wygraja to bedzie jeszcze gorzej bo wiem ze polacy to wieksze pa i kilka postow wczesniej jak jakis debil pisal zeby pomagac noobcharami bo dzieki nim jak wygramy wojne to spokojnie beda mogli pozniej wbic 100lvl to ty sie czlowieku palnij w leb na chuj obiecujesz ludziom takie gowno przecierz wszyscy wiedza ze jak wy sie dorwiecie do wladzy to tu kurwa nikt sobie nie pogra oprocz przyjaciol i dupo lizow wiec apeluje do ludzi ktorzy chca pomagac nie ze wzgledu na swoj char ale o to zeby pomoc rodakom- pomysl 10 razy za nim pomozesz polakowi bo on predzej czy pozniej tak cie wychuja i nie sluchaj tych debilnych obietnic bo to gowno prawda kazdy mysli tylko o tym zeby stracici na tej wojnie jak najmniej wiec zakoncze to taka puento ze polacy to chamy i pasozyty ktorzy wykorzystaja cie i zostawia jak szmate i dlatego wam nie pomoge chociarz na poczatku wojny chcialem ale jak widze co sie dzieje to mi sie nie dobrze robi a i jeszcze jedno wiem ze beda kontry w moja strone ale sie pytam po co? bedzie cie chcieli sie tylko oczyscic z zarzutow chociarz mondre ludzie beda wiedziec ze i tak klamiecie wiec nie wysilajcie sie a i naprawde nie zalezy mi na tym zeby obrzucic was blotem tylko chce przemowic do rozsadku nie ktorym ze to jest tylko gra ale gra spoleczna wiec trzeba tak jak w rl miec jakies zasady moralne a nie byc tylko takim egoistom co tylko mysli ze jego charze jest najwazniejszy a inni oprocz kolegow sie nie licza wiec a nawiazujac do superb to ten koles prowokowal i pisal bez ladu i skladu ale jednak w jego postach mozna doczytac sie jakiegos sensu a nie jak wiekszosc z was klamie i oszukuje ale oczywiscie wszyscy zaczeli po nim jechac za to ze mowil prawde tylko ze ta prawda bylo w dosc skomplikowany sposob zakamuflowana w prostacko napisanych postach ale widac ze byl to abieg celowy a wiec peace koledzy i podajmy sobie znak pokoju i nie badzcie takimi chamskimi kurwami jesli macie sumienie i kierujecie sie jakimis zasadami moralnymi a i nie mowcie mi ze jakis przyklady mam podawac bo ja te swoje wnioski wyciagnelem czytajac caly temat wiec nie da sie tego w tak oczywisty spobo podac wiem ze moj jezyk ortografia i interpunkcja stoja na zenujaco niskim poziomie ale co ja mam tu udawadniac ze jestem jakims zasranym profesorem? ja tu wyrazam swoja opinie w spobo taki jaki chce narazie

Piotrek Marycha
06-05-2007, 16:42
Wiecie co to znaczy? To znaczy że zjebali 1 walke. Załamka totalna.. ale.. spokojnie mogli ich roznieść gdyby tylko pomysleli... tylko pomysleli... kurwa gdyby w ogole ktos pomyslal... Mostek na fibuli... to moglo byc 1:12 a nie 12:1.. pojscie na wieze bylo najgorszym rozwiazaniem. dlatego takie fragi.. dlatego taki blad.
Ja dzis film oglądałem to sie za głowe złapałem... sorry ale jak można było popełnić taki błąd? ja nie jestem jakims masta pvp ale mi sie w głowie nie mieści jak można było dobrowolnie uciec w ślepy zaułek ;/

@up: i tu tengu maja przewagę, oni nie myślą w kategoriach "Gra", oni myśla w kategoriach "przyjaciele", dla większości ludzi licza sie wlasne interesy i nie zaryzykują własnej smierci zeby pomoc koledze - "bo to tylko gra i szkoda im lvla"

PS: jest na tym forum gdzies film z bitwy na edron 03.05 ?

Master Bonczek
06-05-2007, 16:57
Nie było mnie pare dni i proszę tyle fragów :P

Oglądałem przed chwilą filmik z tamtej akcji i szczerze mówiąc jestem zadowolony :-) Jedynym błędem było wejście na ten domek... ale cieszy mnie to, że widziałem znowu jak Tengu obsrani uciekali przed naszą szczerze mówiąc bardzo osłabioną na tamtej battle ekipą. Gdyby uciekli na Hotel... ale nie ma co gdybać jazda trwa dalej :) Cya on the battlefield...

wr00n
06-05-2007, 17:37
A mi sie nie podobalo duzo wiecej posuniec. Po 1 na huj isc na polnocna brame? To miejsce mozna atakowac z 3 stron. Po 2 na huj dusk~ tak biegal? Fakt poszarzowal przebiegl kilkadziesiat kratek ladnie ich wyhujal ale na koniec padl. Po co Helluxzi biegal? Po 3 jak wspomniales czemu nie poszli np na fibule albo gdzies gdzie oni mogliby miec pol gildi na 1 kratce a tengu tylko kilku czlonkow?

Dadinz
06-05-2007, 21:35
jak to jest z molnarem? że szpieg i wogóle ;p może ktoś powiedzieć czy to tajne?

Ci3ba
06-05-2007, 22:01
Dlaczego polacy biją swoich??? Dzisiaj ledwo uciekłem 50 lvlowi, miałem szczęście, że IH'y robiłem i trochę ich miałem, bo inne cioty tarasowały drogę do DP... Działo się to w Thais X( . Wogóle zamias expić i bić się ze swe, to oni atakują swoich. A krzyczałem, że ja PL, ale on odpowiedział "I co mnie to".... X(

Uci3kini3r
06-05-2007, 22:09
W 100% sie z toba zgadzam Wroon ;-) ale... przeciez jak by kazdy z nich wiedzial co sie stanie po zrobieniu czegos to bysmy mieli wygraną w kieszeni..... nie nalezy sie tak strasznie przejmowac, po prostu wyciagnąc wnioski, bo jak sie cos zrobi raz zle to drugi raz stara sie tego uniknąc, wiec teraz na pewn bedzie dobrze ;-)
Jak to sie mówi - Człowiek uczy sie na błędach xDxDxD

wrogonastawiony
06-05-2007, 22:30
Omg widze juz na forum pierwszą "wolnosc".. co ten Molnar odpier$^$%ala ? Przypomina mi sie wojna z This is kiedy to kazdego kolejnego dnia nastepni czlonkowie gildii dostawali "wolnosc". teraz kazdy wie jak ta wolnosc wygladala, nie dajcie sie im oszukac !

Problem Wielka D...
Dlaczego polacy biją swoich??? Dzisiaj ledwo uciekłem 50 lvlowi, miałem szczęście, że IH'y robiłem i trochę ich miałem, bo inne cioty tarasowały drogę do DP... Działo się to w Thais . Wogóle zamias expić i bić się ze swe, to oni atakują swoich. A krzyczałem, że ja PL, ale on odpowiedział "I co mnie to"....

Pelno postow na ten temat, nie wszyscy polacy to Wannabe Kamikaze! Nie poradzisz nic na to ze na xerenie gra pełno polaczkoff ktorzy lubia bic slabszych i nie interesi ich to ze ty jestes polakiem.. bo to polska, nie elegancja francja xDD

Mispex
06-05-2007, 22:48
Zdziwiony jestes?
Molnar byl szpiegiem nie bylismy pewni ale teraz wszyscy jestesmy:)

abarth
06-05-2007, 23:06
Ale snustorr PG przywalił :S

Molnar ~ - żal mi ciebie chłopie... a z resztą nie dziwie ci się ,zapewne masz przejebane w Rl i myślisz że jak poliżesz dupcie szwedom to będziesz se mógł poexpić:D

Co-mbo
07-05-2007, 13:06
Tengu rządzi tu dalej ?:baby:

Co-mbo
07-05-2007, 13:07
Hail MORGANA ! 8o

Tek
07-05-2007, 14:52
Wlasnie obejrzalem filmik z akcji kolo AB Snustorr i Mitzum ubili Demolitius.
12:46 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Demolitius. He was killed by Mitzum.
Wtf?

wrogonastawiony
07-05-2007, 15:15
Demo sam wyszedl ? Wtf ?

Waldo1910
07-05-2007, 15:21
Masslog przy wieży z blessami w ab :p

Freddd
07-05-2007, 16:04
ma ktos moze film z tej akcji w ab ??

Uci3kini3r
07-05-2007, 16:08
To chyba ten masz link

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24110

A tu masz temat

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1416465#post1416465

@Down
Szybciejszy xDxDxD

Dadinz
07-05-2007, 16:15
masz http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=128352

tzu
07-05-2007, 20:57
hahaha niezle chlopaki cisna z tengu oby tak dalej
hail tengu i zycze im powodzenia xD

Ci3ba
07-05-2007, 21:49

Wiesz co tzu? Jesteś śmieszny... Jeszcze wygramy B)

strausss
07-05-2007, 22:37
Jak bluzgamy to ok, chuj kładę na to forum , niech mi bana dadzą.
Superb , nie zapraszaj mnie do korespondencji - zaproś lepiej kilku swoich kolegów i zróbcie sobie gej party.Moż i w rl jestem pojebany ale w rl z takimi szczekliwymi kurwami jak ty jest krótka jazda - szmata w morde i chuj w dupe,koniec szczekania możesz tylko pojęczeć :)
A teraz wypluj spermę i sypnij posta - jakoś przecież musisz odreagować te trudne chwile na kolanach przed "kolegami" kiedy coś dużego utrudnia ci mówienie
ps. moje IQ to 145 - może i niedużo (patrz Doda) ale to i tak jakieś 10 razy więcej niż twoje
ps2 ni chuj nie wiem kto to jest benio więc co mnie obchodzi że mu loda robisz?

Freddd
07-05-2007, 22:46

Kolejny lizodup w stylu Marco Josefa i Samka Emberiusa czlowieku jebnij sie w glowe i wyjdz stad i idz lizac dupe szwedom moze dostaniesz od nich pro albo jakiegos p-stea:baby: :baby:

wrogonastawiony
07-05-2007, 22:48

Szczerze im tego zyczysz ? Bo mi sie wydaje ze jest to spowodowane nienawiscia do ktoregos z Polakow =))

st1L
07-05-2007, 22:54
Przydalaby sie teraz jakas dobra akcja. Jak juz ktos wspominal gdy WB odnosilo pierwsze sukcesy, ze to dopiero poczatek i Tengu nie zrezygnuje tak latwo.

tzu
07-05-2007, 23:40
nie jestem lizodupem szwedow poniewaz nie gram na xerenie a uwazam tak poniewaz... przeczytaj moj wczesniejszy post(ten dlugi) a dowiesz sie dlaczego wole zeby tengu wygralo niz wbk

Freddd
08-05-2007, 00:03
nie jestem lizodupem szwedow poniewaz nie gram na xerenie a uwazam tak poniewaz... przeczytaj moj wczesniejszy post(ten dlugi) a dowiesz sie dlaczego wole zeby tengu wygralo niz wbk

No to GZ rozumu jak Tengu wygra war to zaden polak powyzej 50 lvla sobie tu nie pogra (oprócz dwóch polskich dupolizów którzy sa w tengu) a tak jak WK wygra to moze cos sie na lepsze zmieni na tym serwie ;)

Tek
08-05-2007, 00:26
Wkoncu jakas akcja ze strony WbK :D
Rowazo
May 07 2007, 22:44:35 CEST Killed at Level 115 by Mattrixo
and by Gladast

Gz! :)

Rzeszow
08-05-2007, 00:29
Zeptoo tez padl :)

Tek
08-05-2007, 00:49
Gogo WbK , ma ktos jakis filmik ? :)

tzu
08-05-2007, 01:00
No to GZ rozumu jak Tengu wygra war to zaden polak powyzej 50 lvla sobie tu nie pogra (oprócz dwóch polskich dupolizów którzy sa w tengu) a tak jak WK wygra to moze cos sie na lepsze zmieni na tym serwie ;)

po pierwsze mozesz mi za kazdym razem nie ujmowac?X( czy ja cie wyzywam? nie umiesz kulturalnie prowadzic rozmowy jak chcesz tez moge zaczac byc nie mily tylko nie widze powodu zeby znizac sie na taki prostacki poziom
po drugie nie wiem skad tak wielka nadzieja na to ze jak wygra wbk to xerena stanie jednym z najbardziej spokojnych serverow i kazdy 50lvl+ polak bedzie bezpieczny jak na nonpvp moze ty akurat masz znajomosci wsrod wbk ale jednak nie wszyscy i nie jednej osobie polacy bardziej zaszli w skore niz szwedzi
po trzecie albo nie czytales mojego postu albo go nie zrozumiales bo tam masz odpowiedz na zadane przeze ciebie pytania i rozwazam w pewnym sesie co by sie stalo jakby polacy wygrali
pokoj z toba ;]

wrogonastawiony
08-05-2007, 08:51
May 07 2007, 23:10:08 CEST Killed at Level 106 by Helluxzii
and by Degarn

Level: 103

owned xdd

enderty
08-05-2007, 10:07
no no no niezle rowazo i zeptoo ubici a zeptoo spadl lvl o 3 lol chyba blaskow nie mial
partyzantka przynosi efekty

Rzeszow
08-05-2007, 16:01
May 08 2007, 14:27:01 CEST Killed at Level 63 by Mitzum

ze tez mu sie chcialo biegac za 60lvlem oO

a bylem juz tak blisko domku....

Master Bonczek
08-05-2007, 16:22
May 08 2007, 14:27:01 CEST Killed at Level 63 by Mitzum

ze tez mu sie chcialo biegac za 60lvlem oO

a bylem juz tak blisko domku....

Podziękuj Marco, Samkowi i Molnarowi, którzy wszystko Szwedom tłumaczą z tego forum :*

Pozdrówcie Mitzuma ode mnie :)

Rzeszow
08-05-2007, 16:25
hehehe mozliwe ze to oni ale bylem tez wczoraj na akcji i ktos tam mowil ze swe mnie exivuja wiec moze po prostu zapamietali mnie...

abarth
08-05-2007, 17:02
WbK no no GzB)

qatryk
08-05-2007, 17:05
xxx.xxx ~To War Joined Guild Rowdy, > Voorsting ,Ugnet > alliens to guild Tengu. WE ARE NO AL(L)IENS!!!

Grrrr....Jezeli te guild miałyby walczyć z Tengu, to WBK nie dadza rady bez pomocy 60~lvl.

Van ent
08-05-2007, 17:07
po pierwsze mozesz mi za kazdym razem nie ujmowac? czy ja cie wyzywam? nie umiesz kulturalnie prowadzic rozmowy jak chcesz tez moge zaczac byc nie mily tylko nie widze powodu zeby znizac sie na taki prostacki poziom
po drugie nie wiem skad tak wielka nadzieja na to ze jak wygra wbk to xerena stanie jednym z najbardziej spokojnych serverow i kazdy 50lvl+ polak bedzie bezpieczny jak na nonpvp moze ty akurat masz znajomosci wsrod wbk ale jednak nie wszyscy i nie jednej osobie polacy bardziej zaszli w skore niz szwedzi
po trzecie albo nie czytales mojego postu albo go nie zrozumiales bo tam masz odpowiedz na zadane przeze ciebie pytania i rozwazam w pewnym sesie co by sie stalo jakby polacy wygrali
pokoj z toba ;]

Czy ty grałeś kiedyś na servie gdzie rządzili swe??
no chyba nie bardzo bo nie masz pojęcia co widać w twoich postach!!
Jak rządzą swe na servie to nikomu oprócz swoich nie dadzą robić lvla to po pierwsze !!
Gorzej już raczej na xerenie być nie może wiec jak wygra WK to jest chociaż jakaś szansa że sie cos zmieni <Chwała im za to że wkońcu ruszyli na wojne>
Zresztą nawet jak zajdziesz za skóre Polakowi jak rządzi na servie to łatwiej jest sie z rodakiem dogadać niż z pierdo***** swe !!
Pozdrowienia z Azury
Hail WK !

Waldo1910
08-05-2007, 17:21
xxx.xxx ~To War Joined Guild Rowdy, > Voorsting ,Ugnet > alliens to guild Tengu. WE ARE NO AL(L)IENS!!!

Grrrr....Jezeli te guild miałyby walczyć z Tengu, to WBK nie dadza rady bez pomocy 60~lvl.

To nie oficjalne. Voorsting jest neutral bo gadałem, przynajmniej wiekszość.

Mefisto of Deth
08-05-2007, 17:28
Dawno mnie nie było widze że Euforia zwycięstwa w open battle Gratulacje ale zrozumcie to nie koniec wojny już widze że jedną osobe wywaliliscie Miltiadesa żałosne ta wojna nie ma sensu ubiliście 2x Zulina a on już ma większy lvl niż miał przedtem dziwne ;) Oni expią a wy nie wam się fundusze kończa a im przybywają będe śledził losy bitwy z przewidzianym skutkiem... Domyślcie się jakim nie życze wygranej szwedą ale taka jest prawda że oni maja 2x większe szanse na wygraną niż wy apropo jak dojdziecie do władzy w co wątpie to jescze gorzej będzie niż było ci co wam pomagali zapomnicie o nich.

tzu
08-05-2007, 17:45
Czy ty grałeś kiedyś na servie gdzie rządzili swe??
no chyba nie bardzo bo nie masz pojęcia co widać w twoich postach!!
Jak rządzą swe na servie to nikomu oprócz swoich nie dadzą robić lvla to po pierwsze !!
Gorzej już raczej na xerenie być nie może wiec jak wygra WK to jest chociaż jakaś szansa że sie cos zmieni <Chwała im za to że wkońcu ruszyli na wojne>
Zresztą nawet jak zajdziesz za skóre Polakowi jak rządzi na servie to łatwiej jest sie z rodakiem dogadać niż z pierdo***** swe !!
Pozdrowienia z Azury
Hail WK !
gralem na xerenie i na galanie wiec wiem co to jest jak rzadza swe ale prawda jest taka ze polacy sa gorsi bo oni nawet rodakom nie daja expic a szwedzi przynajmniej sa lojalni wobe osob swojej narodowosci a ja nie patrze teraz tu pod katem czy huntuja za to ze jest sie polakiem czy nie tylko wiem z doswiadczenia ze polacy to wieksze szumowiny od szwedow
btw wogole mozna zauwazyc ze tibia strasznie schodzi na psy to nie gra jak kiedys teraz liczy sie tylko lvl i miejscowka gdzie mozna szybko wbic lvl nie liczy sie juz przyjemnosc z zabawy to juz zaczyna byc chore te wojny i porownywanie tibii do zycia w rl tak samo homofobia ta gra staje sie bezsensowna ale sry za offtopa wiem ze to nie ten temat ale to bylo takie male nawiazanie do tej wojny jak rowniez do innych i nie tylko na tym servie
pokój z wami xd

Van ent
08-05-2007, 18:32
wiem z doswiadczenia ze polacy to wieksze szumowiny od szwedow

Nie wiem i nie chce wiedzieć kto ci coś zrobił w życiu i masz taki stosunek do własnego narodu ale powiem ci tylko jedno wyjdź z tego forum!!B)
Jak można twierdzić ze polacy to gorsze szumowiny niz swe !! X(
Ty chyba kurwa szwed jebany jesteś i ktoś cie nauczył pisać po Polsku :(
Albo jeden z tych frajerow co trzymaja ich strone i liżą im dupy!!

P.S
Nie odpisuje wiecej na twoje posty bo szkoda dyskutowac z takim człowiekiem co nie ma szacunku do własnego narodu !!

Yashano
08-05-2007, 18:33
Czytam ten temat od początku i tak se myśle ze ta wojna to wyrzucone pieniądze są :(

Popierwsze dlatego że wiele osób traci lvl nawet tych którzy nie są w wojne zamieszane, wileu z nich to moi kumple a są z szwecji jak i z polski.

Bluźnicie na Samka, Marco a może oni poprostu nie chcą stracić lvl, oczywiście to co robią szpiegując i czytając kto co tu pisze jest oczywiście kurewskie i wogóle ale to że są z tengu jest zrozumiałe nie chcą stracić lvl i tyle.

Co innego Molnar bo kiedyś naprawde wydawał się spoko, byłem z nim na hydrach i naprawde spoko gość był z niego, a zdradził was jak huj, a marco i samek nie dawali wam chamskiej i zludnej nadzieji.

Taka samo zabijając szwedzkich playerów przy okazji moich dobrych kumpli robicie sobie nowych wrogów np :

Ayako Tai nie był w wojnie a musieliście go zabić tak samo skullita także musieliście ją zabić, jest to bezsensowne :( ale cóż już nic nie da się z tym zrobić i mogę życzyć tylko powodzenia stronie Polaków, Mam nadzieje że nawet jeśli nie wygracie, szwedzi zmienią troche stosunek, może zobaczą że polacy mają siłę albo poprostu zaczną ich tępić na niższych lvl. Nie wiem i Powodzenia

wrogonastawiony
08-05-2007, 18:42
Co te 3 gildie po stronie Tengu moga ? Jedynie co moga to albo ich leczyc daleko za nimi (a jednoczesnie przy rashu ich bloczyc) albo dawac nam darmowe fragi.. duzo to oni raczej nie zdzialaja, to juz my mozemy wiecej zdzialac noob charkami : )

WbK potrzeba supporterow bardziej ;p

Yashano
08-05-2007, 18:54
Co te 3 gildie po stronie Tengu moga ? Jedynie co moga to albo ich leczyc daleko za nimi (a jednoczesnie przy rashu ich bloczyc) albo dawac nam darmowe fragi.. duzo to oni raczej nie zdzialaja, to juz my mozemy wiecej zdzialac noob charkami : )

WbK potrzeba supporterow bardziej ;p

Nie do końca nic nie mogą im dać taki Kreuzebergerien czy jakoś tak z sd wali jakies 400+- jesr tam tez paru innych sorcow a sd combo jest bardzo niebezpieczne nawet od paru lvl 50+

wrogonastawiony
08-05-2007, 19:02
90ms walnie 400 z sd ale w potwora ; ) Pomylilo ci sie cos :) Po ~400 to Mitzum wali, Xuva, Hampish itd.. Mitzumowi tak duzo ten lvl nie daje bo im wyzszy lvl tym wolniej rosnie sila ;]

tzu
08-05-2007, 19:07
Nie wiem i nie chce wiedzieć kto ci coś zrobił w życiu i masz taki stosunek do własnego narodu ale powiem ci tylko jedno wyjdź z tego forum!!B)

P.S
Nie odpisuje wiecej na twoje posty bo szkoda dyskutowac z takim człowiekiem co nie ma szacunku do własnego narodu !!
omg czytaj ze zrozumieniem a nie odrazu sie bulwersujesz
czytajac moj post widziales na koncu takie zdanie porownywanie gry w tibie do zycia w rl? ja nazwalem polakow szumowinamy ale tych tibijskich high lvl co to mysla ze im wszystko wolno mi nie chodzilo o caly narod glabie bo to nie ten temat ;] wiec daruj sobie te tekstu typu ze jestem frajer bo mi sie nie dobrze robi jak ktos zobaczy jedno zdanie i wyrywa je z kontekstu calego postu
pokoj z wami i troche wiecej szacunku i rozwaznego pisania a nie wyciagania pochopnych wnioskow

Skramer
08-05-2007, 19:12
Nawet snustorr was kocha...

http://img522.imageshack.us/img522/214/snustorrck8.jpg

A tak btw..
Samka rozumiem.. gra z tengu juz chyba 4 lata (z tego co pamietam) wiec na jego miejscu pewnie kazdy z was by wybral przyjaciol i walczyl z nimi niz naród.. to nie jest wojna pl vs swe.. to tengu robi wojne polsko-szwedzka.. my chcielismy Wannabe kamiakze vs tengu... ale to oni zrobili wojne narodow..

A co do marco.. z nim no-comment.. on nie chce po prostu stracic lvlu.. jak byla wojna z this is.. to on poszedl na inny swiat.. a potem wrocil.. pewnie po wojnie i tak troche pogra (chyba ze my wygramy to juz se nie pogra) a potem bedzie mial hunta pewnie..

Mefisto of Deth
08-05-2007, 19:14
omg czytaj ze zrozumieniem a nie odrazu sie bulwersujesz
czytajac moj post widziales na koncu takie zdanie porownywanie gry w tibie do zycia w rl? ja nazwalem polakow szumowinamy ale tych tibijskich high lvl co to mysla ze im wszystko wolno mi nie chodzilo o caly narod glabie bo to nie ten temat ;] wiec daruj sobie te tekstu typu ze jestem frajer bo mi sie nie dobrze robi jak ktos zobaczy jedno zdanie i wyrywa je z kontekstu calego postu
pokoj z wami i troche wiecej szacunku i rozwaznego pisania a nie wyciagania pochopnych wnioskow
Hmm masz racje :)

Właśnie oglądałem film jak was rozgromili w Thais, po tej bitwie juz pewnie nie macie kasy na runki i mf a tak się cieszyliście że wygraliście open battle na Edron, a tu zobaczcie co się stało rzeźnia nie z tej ziemi pojechali was jak chcieli myśle że byliście w stanie euforii po 1 bitwie. Zresztą wiedziałem czy prędzej czy później do tego dojdzie B) Ale cóż it's only game nie dziwie się Samkowi i Marco~ że są po stronie swe oni chcą tylko grać nie chcą zmarnować swoich charów i nie wińcie ich za to że nie są z wami bo wiedzieli jaki będzie wynik tej wojny. Pozdrawiam i walczcie do upadłego ;)

wrogonastawiony
08-05-2007, 19:21
Powtarzasz się.

Skramer
08-05-2007, 19:26
Macie racje! Jak jest dobrze all sa z nami! Jak zaczynamy przegrywac all sa za tengu! Gz!

Tek
08-05-2007, 19:26
@Skramer
NG rox eh?

Edit : ja zawsze bylem/jestem za wami :o

Waldo1910
08-05-2007, 19:39
Nie wojna narodów bo obie gildie są Polsko-Szwedzkie :D
Bruno Banupa oficjalnie zdementował plotki o Voorsting w wojnie.
Ależ ja pr0 :baby:

Mispex
08-05-2007, 19:44
Hmm masz racje :)

Właśnie oglądałem film jak was rozgromili w Thais, po tej bitwie juz pewnie nie macie kasy na runki i mf a tak się cieszyliście że wygraliście open battle na Edron, a tu zobaczcie co się stało rzeźnia nie z tej ziemi pojechali was jak chcieli myśle że byliście w stanie euforii po 1 bitwie. Zresztą wiedziałem czy prędzej czy później do tego dojdzie B) Ale cóż it's only game nie dziwie się Samkowi i Marco~ że są po stronie swe oni chcą tylko grać nie chcą zmarnować swoich charów i nie wińcie ich za to że nie są z wami bo wiedzieli jaki będzie wynik tej wojny. Pozdrawiam i walczcie do upadłego ;)

No comment...
Ty nie masz pojecia co gadasz o kase sie nie martw,a ta euforia ;O
omg...Czytalem tego posta to smialem
ps.Jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj:P

enderty
08-05-2007, 19:47
to oni sa w wojnie czy nie bo mi sie wydaje ze nie sa

wrogonastawiony
08-05-2007, 20:02
Ehhh wczoraj pozyczylem od kumpla druida..
wlasnie konczylem bp uhow dla WBK to mi pierdolony polaczek lurnał guarda pod swiatynie i mnie przesunal jak czytalem forum, a jak sie skapnalem to juz lezalem.
Poland _//

Ale mnie pod*****l!!! Uhow nie ma, level 23, poprostu BAJECZNIE.

Uci3kini3r
08-05-2007, 20:31
Nie martw sie ;)

Level szybko odrobisz, wkońcu z 23 na 24 to nie jest taki wielki problem xD

A co do UHów to....rzeczywiście szkoda :( :p

wrogonastawiony
08-05-2007, 20:35
Pozyczylem tego chara od kumpla.. nie odrobie bo lagi sa jak nie wiem, a uhy na lagu jakos robic sie dalo ;p No ale moze jutro odrobie cos tam.
pzdr, ale sie zdenerwowalem na typa ^^

Dadinz
08-05-2007, 21:24
Mefisto jak możesz mówić, że nie ma kasy. W końcu Snetripp miał 4000k podobno. :)

Skramer
08-05-2007, 21:44
Ile razy mozna mowic ze to nikt z Wannabe Kamikaze go hacknal? :confused:

tzu
08-05-2007, 22:32
a dlaczego takim tonem zaprzeczasz? przecierz jesli nawet to nic takiego boisz sie ze marco lub samek powiedza swe ze polacy hackneli snetrippa? dobrze mu tak i tyle nawet dobrze jakby to byli polacy ;] pokazali by swoja klase....

Uci3kini3r
08-05-2007, 22:35
pokazali by swoja klase....

Nie wiedziałem ze zhackowanie komuś konta to pokazanie klasy.... :confused:

tzu
08-05-2007, 22:48
@up
sarkazm

abarth
08-05-2007, 23:06
mówią że polacy to nooby a oto dowód że niekoniecznie:p

21:57 Zeptoo [103]: WHERE DO I BUY BLESSINGS IN KAZ?!

w sumie to lipka na takim lvl niewiedzieć gdzie:baby:

Marczio
08-05-2007, 23:21
mówią że polacy to nooby a oto dowód że niekoniecznie:p

21:57 Zeptoo [103]: WHERE DO I BUY BLESSINGS IN KAZ?!

w sumie to lipka na takim lvl niewiedzieć gdzie:baby:

Pozdro dla wszystkich lizodupow i tych co mysla ze tengusy to bogowie.
Especially to samek emberius and marco josef.

Dadinz
08-05-2007, 23:33
Skramer ja tylko sobie zażartowałem:p . A poza tym to co wam zależy, niech sobie mówią co chcą, hunted nie będziecie bo wojna jest. A swoją drogą jak to nie wy go shackowaliście to szkoda, bo było by trochę kasy do funduszu wojennegoB)

Zeusxx
09-05-2007, 00:14
Daj ktos link do jakiegos fajnego filmiku z wara z xereny ogladalem juz 2 trapy zulina i tak mi sie spodobalo ze chce jeszcze :) szkoda tylko ze pier***ony mitzumek podkulil ogon i dal loga xP

Dypek
09-05-2007, 09:23
Czytam ten temat od początku i tak se myśle ze ta wojna to wyrzucone pieniądze są :(

Popierwsze dlatego że wiele osób traci lvl nawet tych którzy nie są w wojne zamieszane, wileu z nich to moi kumple a są z szwecji jak i z polski.

Bluźnicie na Samka, Marco a może oni poprostu nie chcą stracić lvl, oczywiście to co robią szpiegując i czytając kto co tu pisze jest oczywiście kurewskie i wogóle ale to że są z tengu jest zrozumiałe nie chcą stracić lvl i tyle.

Co innego Molnar bo kiedyś naprawde wydawał się spoko, byłem z nim na hydrach i naprawde spoko gość był z niego, a zdradził was jak huj, a marco i samek nie dawali wam chamskiej i zludnej nadzieji.

Taka samo zabijając szwedzkich playerów przy okazji moich dobrych kumpli robicie sobie nowych wrogów np :

Ayako Tai nie był w wojnie a musieliście go zabić tak samo skullita także musieliście ją zabić, jest to bezsensowne :( ale cóż już nic nie da się z tym zrobić i mogę życzyć tylko powodzenia stronie Polaków, Mam nadzieje że nawet jeśli nie wygracie, szwedzi zmienią troche stosunek, może zobaczą że polacy mają siłę albo poprostu zaczną ich tępić na niższych lvl. Nie wiem i Powodzenia

A Swe to nie gnebia pl co nie sa w wojne zamieszani?? to oni zaczeli ...... Klepia all 60+ polaka to co Polacy maja byc gorsi??Nawet popatrz na mnie ani razu nikogo z swe nie atakowalem nie bylem na akcji a mnie huntuja nawet nie wiem za co....

Dypek
09-05-2007, 09:25

A Swe to nie gnebia pl co nie sa w wojne zamieszani?? to oni zaczeli ...... Klepia all 60+ polaka to co Polacy maja byc gorsi??Nawet popatrz na mnie ani razu nikogo z swe nie atakowalem nie bylem na akcji a mnie huntuja nawet nie wiem za co. A co do Marco i samka to jesli nie chcieli lvl tracic to mogli do wojny sie nie mieszac tak samo jak Axel.

enderty
09-05-2007, 10:08
no moj kolega kina ~50 tez zostal zabity przez grupke szwedow za nic wiec nie mowcie ze szwedzi tacy cacy a polacy ble

Piotrek Marycha
09-05-2007, 11:03

zal.pl... Tak samo mi jezdźili jak uratowalem jakiegos niemca po meczu na MŚ Niemcy - Polska, co byla wtedy nagonka... nawrzucali mi ze jestem niemcem i tylko gadac po polsku umiem xD

Ps: samemu tym postem potwierdziles ze polacy to homofobi i szumowiny

A tak btw..
Samka rozumiem.. gra z tengu juz chyba 4 lata (z tego co pamietam) wiec na jego miejscu pewnie kazdy z was by wybral przyjaciol i walczyl z nimi niz naród.. to nie jest wojna pl vs swe.. to tengu robi wojne polsko-szwedzka.. my chcielismy Wannabe kamiakze vs tengu... ale to oni zrobili wojne narodow..

Tutaj bym sie nie zgodzil, ani WbK ani Tengu nie robia z tego wojny narodów, tengu po prostu eliminuje potencjalnych wrogów, jeżeli juz kto tu robi wojne narodów to robią to rzesze znoobilaych polaczkuffff pod dp w carlin&thais :S

Abor
09-05-2007, 11:51
Bzdury gadasz, albo sam nie wiesz. Hacknal go ktos z WbK. NIejeden znajomy od was mi to powiedzial :)

Miltiades
09-05-2007, 15:48
@ 2up.

Zgadzam się robią to rzesze znoobialych ppl.

@up

Zapewniam że to nikt z WBK.

P.S. Czasem tu są takie durnoty pisane, że huh ale czasem nawet ciekawe rzeczy ;o]

Rob'ek
09-05-2007, 17:32
16:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Zeptoo. He was killed by Gladast.

Rob'ek
09-05-2007, 17:46
16:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bo Daywalker. He was killed by Korun Dore.

Rob'ek
09-05-2007, 18:11
17:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Happy Elder of Boat. He was killed by Helluxzii.

Viltherius
09-05-2007, 18:17
Huehueheu co sie teraz dzieje? Jakieś polowanie XD

Xzonixek
09-05-2007, 18:29
Hail Wannabe Kamikaze:P

Pozdro dla Bonczka, chłopca wybrańca, który przeżył, czy jakoś tak... xD!

Liczę że Wannabe Kamikaze zrobi porządek na Xerenie, ale także źle życzę Untorze...

Rob'ek
09-05-2007, 18:31
No open battle jest a ja moge sobie pozwolic na realcje na zywo xD
Takze jak cos to daje znac :))

st1L
09-05-2007, 18:34
Mam nadzieje, ze ktos nagrywa ; p

Schwenkler
09-05-2007, 18:39
Napewno Kavare nagrywa to niech wrzuca szybko filmik z tego battle ;p.
Z tego co widać po fragach to zacieta ta bitwa 8o

Rob'ek
09-05-2007, 18:45
Juz po walce...
MY:
Urza Wander -.-
May 09 2007, 17:28:55 CEST Killed at Level 101 by Xazez
May 09 2007, 16:58:08 CEST Killed at Level 101 by Mitzum
and by Snustorr

Oni:
Bo Daywalker
May 09 2007, 16:40:55 CEST Killed at Level 78 by Helluxzii
and by Korun Dore

May 09 2007, 17:05:03 CEST Killed at Level 85 by Korun Dore
and by Helluxzii

Rob'ek
09-05-2007, 18:45
Chyba niczego nie pominalem... nie wiem jak Zeptoo liczyc (thx for dsm ^.-) ;s... Walka byla zacieta xD

Waldo1910
09-05-2007, 18:54
Nie daje filmu bo jest nudny i długi. Padl Zeptoo, Bo Daywalker i Happy Elder~. Od nas Urza 2x, kupowal blessy po dedzie i go w kazzo dojebali w trapie. ;)

Tek
09-05-2007, 19:00
No i co z tego ze nudny , moze dla kogos bedzie ciekawy. Daj plx :D

enderty
09-05-2007, 19:23
Nie daje filmu bo jest nudny i długi. Padl Zeptoo, Bo Daywalker i Happy Elder~. Od nas Urza 2x, kupowal blessy po dedzie i go w kazzo dojebali w trapie. ;)

to byl open battle? :/
tym razem remisowy bez dedow(praktycznie)?:p
to pewnie jak w szachach graliscie :p

wrogonastawiony
09-05-2007, 20:01
Tengu bezsilne to przy blessach masslogi robia.. az mi sie ich szkoda robi : )
Najpierw Demo a teraz Urza, ale to pokazuje tylko jacy sa bezradni =)

Nacpany_Wlodek
09-05-2007, 20:10

Fakt, ale to niepotrzebna strata hajsu xd

wrogonastawiony
09-05-2007, 20:22
Niech sobie massloguja.. a wy robcie swoje, powoli powoli bo sie rozpier^#$oli :D

Mefisto of Deth
09-05-2007, 20:37
To co z tego że długi i nudny film ale warto obejrzeć jeszcze mnie interesują losy tego świata :)

Kanti88
09-05-2007, 20:41
Nie istotne ze dlugi i nudny ale czasem warto obejrzec kto niechce nie musi:D ALe czy to naprawde takie wielki problem wkleic link w posta?

Jesli ktos ma niech go wrzuci tutaj:D

tzu
09-05-2007, 21:09

nazywasz to bezradnością? ja raczej bym to nazwał pomysłowościa bo takie rzeczy sie opłaca robic nie dośc ze taki koles ma kase w bp to jeszcze nie ma wykupionych blessow wiec mozna powiedziec ze taki ded to jakby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;]

wrogonastawiony
09-05-2007, 21:14
Ależ jak to ? To zajebiste, bajeczne, magiczne, mityczne i wogule EVUL pr0 Tengu musi sie uciekac do takich metod ? :(

Kanti88
09-05-2007, 21:16
nazywasz to bezradnością? ja raczej bym to nazwał pomysłowościa bo takie rzeczy sie opłaca robic nie dośc ze taki koles ma kase w bp to jeszcze nie ma wykupionych blessow wiec mozna powiedziec ze taki ded to jakby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;]

Zgodze sie z tym taka jest prawda i dziwie sie czego WK tak nie robi to jest jedna z wazniejszych spraw w wojnie i przyznam szczerze na pocztaku wojny myslalem ze wlasnei WK bediz takie numery robic i ciagle fragowac masslogami. Troche tego nei rozumiem

PLX FILMIK

tzu
09-05-2007, 21:18
ale czy to istotne? sa jakies reguly na wojnie ktore trzeba przestrzegac? nie wiec kazda metoda jest dobra i nie mam zamiaru bronic tu tengu bo mi to zwisa tak samo wbk moga to robic w wojnie liczy sie wynik a nie to w jaki sposob zostal osigniety

wrogonastawiony
09-05-2007, 21:26
Ja nie mowie ze to zle ale do nich nie pasuje.. pokazuje tylko ze umieja szybko expic, maja dobre pvm (monster jak by ktos nie skumał) ale zdaje mi sie ze to WBK ma lepsza wizje tej wojny.. kto grał na morganie ten widzial jak kiepskie jest tengu i napewno nie sa niezniszczalni.

Edit
Name Invitation Date
Beriah Alatin May 09 2007

Nareszcie.. tylko szkoda ze Beriah juz 2 bany na pk wbił i zapewne by wbił trzeciego, kasujacego konto ale pwenie qple go namowili zeby pomogl. Smieszne jest to ze nieadwno tengu mu w dupe wlazio chyba zeby stanal po ich stronie ;p Niech kupuje pacca i wraca, szkoda tylko jego postaci ze 2 bany wbil bezmyslnie.. :/

Mefisto of Deth
09-05-2007, 21:43
Heh coś mi się zdaje że jak Wbk dojdzie do władzy to i team Partille zacznie się angażować we władze ale po co ja to pisze jak i tak pewnie nie wygracie ale cuda się zdażają :) Odnośnie filmiku link plax ;D

wrogonastawiony
09-05-2007, 21:50
Im chyba glownie zalezy zeby pokarac tengu bo ostatnio jakos zaden z nich nie grał bardzo.. Pytanie tylko czemu Kiiro ktory jest rl wszystkich z partille nie jest tym razem z nimi ? New owner ?

Dadinz
09-05-2007, 22:25
13:47 Kiiro [112]: hah the same owner as always

Wypowiedź z dnia 6 maja xD

abarth
09-05-2007, 22:30
Urza Wander niełam sie :p

Ale na przyszłość uważajcie przy kupywaniu blessów, myśle że trzeciej takiej wpadki już niebędzieB)

tzu
09-05-2007, 22:36
Heh coś mi się zdaje że jak Wbk dojdzie do władzy to i team Partille zacznie się angażować we władze ale po co ja to pisze jak i tak pewnie nie wygracie ale cuda się zdażają :) Odnośnie filmiku link plax ;D

ile razy jeszcze zamierzasz napisac post w ktorym powiesz ze wbk przegraja wojne? bo tylko nie potrzebnie zasmiecasz forum i stajesz sie nudny lepiej wyjdz z tego forum albo zacznij sensownie gadac i na temat

Skramer
09-05-2007, 22:56
My zeby kogos zabic jak kupuje blessy bysmy musieli byc all na vt.. u nich wystarczy 10 osob online i my nie zrobimy mass loga bo nas rozniasa, prawda? To oni sa narazie ta gildia co jest najlepsza... oby sie to zmienilo..

A co do tego ze ktos chyba napisal ze partille po wojnie za bardzo bedzie sie angazowalo w rządzenie.. prawda jest taka ze my jestesmy gówno warci bez nich, a oni gówno warci bez nas...

Kanti88
09-05-2007, 23:02
No tak ale oni ciagle epxia a wy nie. Jaki to ma sens zabijanie raz na jakis czas podczas gdy on ito odrabijaa musicie sie bardziej zgrac i poswiecac :D napewno sa chwile w nocy czy rano kiedy jest tylk okilak osob od nich online. Nie mozna ustalic sobie terminu z ranca albo w nocy obczaic czy jest ich malo a potem wbijac i fragowac

Kraks
09-05-2007, 23:18
Mefisto of Deth@
Cudem bedzie jak wbijesz nastepny lvl:)
N00by@
Jak nic nie wiecie to nie wypowiadajcie sie na temat wojnyX(

TSmaster
09-05-2007, 23:46
http://www.urza.justgotowned.com/

jakos sie podniose =O

wrogonastawiony
10-05-2007, 08:15
No tak ale oni ciagle epxia a wy nie. Jaki to ma sens zabijanie raz na jakis czas podczas gdy on ito odrabijaa musicie sie bardziej zgrac i poswiecac :D napewno sa chwile w nocy czy rano kiedy jest tylk okilak osob od nich online. Nie mozna ustalic sobie terminu z ranca albo w nocy obczaic czy jest ich malo a potem wbijac i fragowac

Ale to nie jest OTS ze wbijasz 300k/h i w godzine robisz 100lvl, a z tego co piszesz wynika ze widziales wojny ale tylko na otsie. Jedyne co mogat teraz robic to to, co robia. Powoli a jezeli beda ich zabijac to tamtym sie odechce juz odrabiac, coraz czesciej beda dopadani na expie. Do tego dojdzie jeszcze presja, ze sa lepsi a nie beda mogli spokojnie poexpic. Oby bylo tak jak pisze.. : )

Zeusxx
10-05-2007, 10:32
Co do filmiku-ch*j mnie to boli ze zadlugi dajcie go jak komus sie nie bedzie chcialo ogladac to jego problem ale niketorzy by se z przyjemnoscia ogladneli plz ;)

Kanti88
10-05-2007, 14:45
Ale to nie jest OTS ze wbijasz 300k/h i w godzine robisz 100lvl, a z tego co piszesz wynika ze widziales wojny ale tylko na otsie. Jedyne co mogat teraz robic to to, co robia. Powoli a jezeli beda ich zabijac to tamtym sie odechce juz odrabiac, coraz czesciej beda dopadani na expie. Do tego dojdzie jeszcze presja, ze sa lepsi a nie beda mogli spokojnie poexpic. Oby bylo tak jak pisze.. : )

Nie nawidze debili ktorzy huja wiedza a pierdola!!! po czyms takim wlasnie rozpoznaje sie noboow( troli lub dzieci neostrady) czyli najwieksze gowno jakie jest w internecie. Krytukesz bezpodstawnie po 1 nie wiesz kim jestem wiec nie pierdol smut pajacu. Po 2 tibia to gra ktora pochlania w huj czasu i logiczne jest ze zeby awansowac w lvl trzeba sie poswiecac.Po 3 jesli sie wypowida wojne to robi sie to po to zeby wlaczyc,a nie kurwa czekac az bedzie tylko jeden z tengu online, bez ryzyka nie ma zwyciestwa. Wprawdzie tez nie ma sie co spieszyc ale nie mozna pozwolic zeby przeciwnik mogl sobie swobodnie expic.To ze po za zulinem ustawiali sie tylko na oben battle jets wg. bledem bo wlasnie fragi sa najbardziej potrzebne w ich wypadku a OB co pokazala bitwa w thais nie musi byc wygrana ( nie tlumaczcie sie tym ze to byl blad bo wlasnie bledy decyduja o tym kto wygra. W jednej popelnic mozna jeden w innej nastepny wiec nie koniecznie trzeba w ten sposob walczyc. Po 4 nigdy w zyciu nie gralem na otsie. Czesciowo moge tlyko sie zgodzic z tym ze moze sie im odechce expic ale to zalezy od ich ambijci (np zulin pamietam jescze jak mial niski lvl to jeczsze czescej miewal kicki i padal ale zawsze odrabial i piął sie w gore).

Sapiesz do mnie a tak naprawde nie rozumeisz do czego sie przyczepiles ja krytukuje WK dlatego że Tengu moze sobie swobodnie epxic. Piszesz tak "Powoli a jezeli beda ich zabijac to tamtym sie odechce juz odrabiac, coraz czesciej beda dopadani na expie. Do tego dojdzie jeszcze presja, ze sa lepsi a nie beda mogli spokojnie poexpic. Oby bylo tak jak pisze.. : )" z tego wynika ze masz nadzeje na to samo na co ja ich namawiam. Gz IQ for u :D

enderty
10-05-2007, 15:51
@ktokolwiek z wbk
rotanah 41 ms mnie wychujal zamienailem z nim 2 bp uh na 1 bp sd a ten mi 2 tylko 18 sd dal wiec o 2 mnie oszukal jak bedziecie online to mu dajcie msg zeby wyslal 2 sd albo 650 do was i jescze cos za oszukiwanie i sd i "payment za oszukiwanie" sobie wezcie jako kinollek z nim robilem deala

Skramer
10-05-2007, 16:19
Paymenty... sory ale musze gdzies wyrazic swoje uczucie... HUAHUAUHAUHAUHAUHAUAHUAUHAHUAHUAUHAHUAUAHUAHAUAHAU HAUAHAUAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHA :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Mefisto of Deth
10-05-2007, 16:48
Jednym słowem ŻAL!!!!! :D

Abutabu
10-05-2007, 17:30
Nie nawidze debili ktorzy huja wiedza a pierdola!!! po czyms takim wlasnie rozpoznaje sie noboow( troli lub dzieci neostrady) czyli najwieksze gowno jakie jest w internecie. Krytukesz bezpodstawnie po 1 nie wiesz kim jestem wiec nie pierdol smut pajacu. Po 2 tibia to gra ktora pochlania w huj czasu i logiczne jest ze zeby awansowac w lvl trzeba sie poswiecac.Po 3 jesli sie wypowida wojne to robi sie to po to zeby wlaczyc,a nie kurwa czekac az bedzie tylko jeden z tengu online, bez ryzyka nie ma zwyciestwa. Wprawdzie tez nie ma sie co spieszyc ale nie mozna pozwolic zeby przeciwnik mogl sobie swobodnie expic.To ze po za zulinem ustawiali sie tylko na oben battle jets wg. bledem bo wlasnie fragi sa najbardziej potrzebne w ich wypadku a OB co pokazala bitwa w thais nie musi byc wygrana ( nie tlumaczcie sie tym ze to byl blad bo wlasnie bledy decyduja o tym kto wygra. W jednej popelnic mozna jeden w innej nastepny wiec nie koniecznie trzeba w ten sposob walczyc. Po 4 nigdy w zyciu nie gralem na otsie. Czesciowo moge tlyko sie zgodzic z tym ze moze sie im odechce expic ale to zalezy od ich ambijci (np zulin pamietam jescze jak mial niski lvl to jeczsze czescej miewal kicki i padal ale zawsze odrabial i piął sie w gore).

Sapiesz do mnie a tak naprawde nie rozumeisz do czego sie przyczepiles ja krytukuje WK dlatego że Tengu moze sobie swobodnie epxic. Piszesz tak "Powoli a jezeli beda ich zabijac to tamtym sie odechce juz odrabiac, coraz czesciej beda dopadani na expie. Do tego dojdzie jeszcze presja, ze sa lepsi a nie beda mogli spokojnie poexpic. Oby bylo tak jak pisze.. : )" z tego wynika ze masz nadzeje na to samo na co ja ich namawiam. Gz IQ for u :D

Jesteś pojebany lol oceniasz ludzi po tym jaki mają internet potrzebny ci dobry psyholog .
Tłuku mówi sie dzieci neo a to nie oznacza neostrady........

Kanti88
10-05-2007, 17:42
Jesteś pojebany lol oceniasz ludzi po tym jaki mają internet potrzebny ci dobry psyholog .
Tłuku mówi sie dzieci neo a to nie oznacza neostrady........

Wiesz moze dla ciebie robi to roznice ja uwazam ze ludzie sa na tyle inteligenti ze rozumieja ze dzieci neostrady i neo to to samo :D A ty jak jestes taki cwaniak to przyznaj sie gdzie mieszkasz moze nie daleko mnie to bysmy sprawdzili czy powinienem pojsc do psychologa:D

P.S. Uzywajac pojecia dzieci neostrady nie zbijam sie z ludzi ktorzy z niej korzystaja (sam z niej korzystam) tlyko z dzieci: pustych, bezmyslnych, cigle piszacych glupie posty denerwujace ludzi, gnojkow, ktorzy sa zajebsicie rozpieszcenie przez swoich starych i maja pojebana psychike.

Mattrixo123
10-05-2007, 17:49
Jezeli macie pisac takie komentarze to ich nie piszcie.To jest forum o grze etc a nie o waszych problemach.Robicie tylko moderatorą robote i spamujecie forum.Zalatwiajcie to gdzies indziej i nie w taki sposub

Kanti88
10-05-2007, 17:56
Sorki za słownictwo ale mnie tacy ludzie tak denrwuja ze nie bylem wstanie sie powstrzymac. Na forach sa madrzy wielcy i jezdza po ludziach bez powodu nie znajac ich. A w rzeczywistosci jak zoabcza kogos wiekszego od siebie to leb w dol.

Tempic hamstwoi i prostactwo tym samymX(

Kanti88
10-05-2007, 17:57
Sorki za słownictwo ale mnie tacy ludzie tak denrwuja ze nie bylem wstanie sie powstrzymac. Na forach sa madrzy wielcy i jezdza po ludziach bez powodu nie znajac ich. A w rzeczywistosci jak zoabcza kogos wiekszego od siebie to leb w dol.

Tempic hamstwo i prostactwo tym samymX(

Kanti88
10-05-2007, 19:07
Jezeli macie pisac takie komentarze to ich nie piszcie.To jest forum o grze etc a nie o waszych problemach.Robicie tylko moderatorą robote i spamujecie forum.Zalatwiajcie to gdzies indziej i nie w taki sposub

Sorki chlopaki, mnie tez to denerwuje jak widze jak sie tu kluca ale mnie szlak trafia gdy czytam jak mi jakis baran pierodli glupoty albo bluzga bez powodu.X(

Mefisto of Deth
10-05-2007, 19:22
Sorki chlopaki, mnie tez to denerwuje jak widze jak sie tu kluca ale mnie szlak trafia gdy czytam jak mi jakis baran pierodli glupoty albo bluzga bez powodu.X(

Spamuj dalej

Yashano
10-05-2007, 19:52

O Mój Boże on mówił o tobie, to ty się cały czas kłócisz i pierdolisz od rzeczy, wytykasz wszystkim błędy, jeśli ktoś czegoś nie wie to musisz mu to wytknąć itd jakbyś kurwa nie mógł napisać tego normalnie, a jeśli nie umiesz to nie ma tu dla ciebie miejsca.

A co myślicie o War Payment które napisał Mitzum mi osobiście podoba się bardziej to napisane przez fabiano :) Zulin Theseius 360 and Camel buahuahauhahu xD

Viltherius
10-05-2007, 20:19
O Mój Boże on mówił o tobie, to ty się cały czas kłócisz i pierdolisz od rzeczy, wytykasz wszystkim błędy, jeśli ktoś czegoś nie wie to musisz mu to wytknąć itd jakbyś kurwa nie mógł napisać tego normalnie, a jeśli nie umiesz to nie ma tu dla ciebie miejsca.

A co myślicie o War Payment które napisał Mitzum mi osobiście podoba się bardziej to napisane przez fabiano :) Zulin Theseius 360 and Camel buahuahauhahu xD

Sorcerer Pelope zaplacił(a?) X( X(

Zrobcie swoja gildie i cos robcie a nie tylko komentujcie na forum...
Dziś padł noob char Ray'a Daywalker'a 33 sorcerer;] Niby nic ale satysfakcje z pogrzebania swe mam;] Pozdor Bloodlord Anzelmo to głownie jego zasługa;] Aha nick Gurr Animaltooth 32 rs'a ma :)

Kanti88
10-05-2007, 21:30
Mitzum: "Sorcerer Pelope is free!" zajebiscie.... Na pewno dodal chlopakom motywacii

Mispex
10-05-2007, 21:54
Najbardziej denerwujace jest to ze przez pare miesiecy(chyba 4)czytam na forum tibia.com bluzgi na tengu...80% postow...Jednak ludzie ich dalej kochaja...Szczerze nie mamy sojusznikow na tej wojnie(chodzi mi o konkretna gildie ktora istniala juz wczesniej)oczywiscie sa jednostki ale jest tych osob bardzo malo ludzie co wydaje sie im ze chca pomoc nie pomagaja bo sie boja hunta lub czegos innego(strace chara itp.)
Nie bede komentowac ludzi co nas krytykuja na tym forum.
Zanim skomentujesz nas negatywnie odpowiedz sobie na proste pytanie co ty zrobiles na tej wojnie lub probowales zrobic,szlak mnie trafia jak czytam "forumowe pouczanie" co moglismy zrobic a co nie.
Oczywiscie to jest tylko i wylacznie moje zdanie:)

abarth
10-05-2007, 23:17
Ja tam jestem z wami ^^

Zawsze moźecie liczyć na moja pomoc: trapy, runki (SD) itp, itd, etc...B)

Do ludzi którzy boją sie o "zmarnowanie chara":
Czy wy kur... nie kapujecie że na tym servie niema nic do stracenie, może nie wygramy, ale zawsze można poprzeszkadzać Szwedzkim niedowaładom

Pokażemy klase na nowch serwerach:]

Hail Wanabe _/

Waldo1910
11-05-2007, 01:46
May 11 2007, 00:00:30 CEST Killed Wizo Daywalker at Level 86 ok

Skramer
11-05-2007, 09:20
a kto od nas padl? widze fragi 23:13 to ktos od nas chyba padl oO dopiero wstalem ^^

Waldo1910
11-05-2007, 10:09
pf Dempish se poszedł solo Korun Dore vs Remdila X(

Master Bonczek
11-05-2007, 10:38
pf Dempish se poszedł solo Korun Dore vs Remdila X(

Nieee :P miał być mass log na Remdile ale nie wiedzieć czemu Tengu byli na kompach o 5 rano xDDD i jak Korun wybiegł zrobić Remdili pz'ta to tamci logneli i nic nie można było zrobić bo od nas pare osób było bo kto normalny o tej porze siedzi na kompie...

Freddd
11-05-2007, 14:11
Najbardziej denerwujace jest to ze przez pare miesiecy(chyba 4)czytam na forum tibia.com bluzgi na tengu...80% postow...Jednak ludzie ich dalej kochaja...Szczerze nie mamy sojusznikow na tej wojnie(chodzi mi o konkretna gildie ktora istniala juz wczesniej)oczywiscie sa jednostki ale jest tych osob bardzo malo ludzie co wydaje sie im ze chca pomoc nie pomagaja bo sie boja hunta lub czegos innego(strace chara itp.)
Zanim skomentujesz nas negatywnie odpowiedz sobie na proste pytanie co ty zrobiles na tej wojnie lub probowales zrobic,szlak mnie trafia jak czytam "forumowe pouczanie" co moglismy zrobic a co nie.

Tylko wy nie chcecie przyjac niektórych osób. Ja z Kubanem gotowi jestesmy pomóc o ile bedziecie potrzebowali naszej pomocy.

Waldo1910
11-05-2007, 14:29
Nieee :P miał być mass log na Remdile ale nie wiedzieć czemu Tengu byli na kompach o 5 rano xDDD i jak Korun wybiegł zrobić Remdili pz'ta to tamci logneli i nic nie można było zrobić bo od nas pare osób było bo kto normalny o tej porze siedzi na kompie...

aha sorry bo mi rl korun wkleił rozmowe z dempahem ale ją źle zrozumiałem :baby:

abarth
11-05-2007, 16:42
Ja mam takie pytanko a mianowicie czemu Miltiades niejest w Wanabe ?:confused:

Myślałem że juz wszystko jest wyjaśnione...

Skramer
11-05-2007, 17:57
Miltiades nie uczestniczyl w zadnej akcji... dlatego juz z nami nie jest.. mam nadzieje ze nie bedzie probowal sie wyplacic bo i tak go pozniej zabija..

Amagoriusy: jakie lvle macie?

Dypek
11-05-2007, 19:54
Ja tam moge sie bic i tak juz mam hunta. Snustorr gadal 50k ale i tak sie nie opyla

Waldo1910
11-05-2007, 19:59
Jak to nie. Mili był chyba na 2 akcjach. Pamiętam go na edron jak padł Rowazo i cały czas czeka na nowe akcje B)

Blood Angel
11-05-2007, 20:03
Miltiades nie uczestniczyl w zadnej akcji... dlatego juz z nami nie jest.. mam nadzieje ze nie bedzie probowal sie wyplacic bo i tak go pozniej zabija..

Źal.pl
Poszukajcie na forum tibi.pl Skramer jest wytlumaczenie dlaczego Miltiades nie mogł uczestniczyc w paru akcjach -.-

Freddd
11-05-2007, 21:00

Ja mam 68 RP, Kuban'Amagorius 72 MS, Salmek'amagorius 72 MS, Tyrael'Amagorius 67 RP, Barbra'amagorius 68 ED, Arneahr'inverse 68 EK (Arneahr'inverse i Salmek'amagorius narazie sa facc ale maja juz pacc wykupione i w kazdej chwili moga je zaaktywowac)

Zeusxx
11-05-2007, 22:04
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1651850

oni chyba sa smieszni ze ktos im to zaplaci :baby:

abarth
11-05-2007, 22:29
Kiiro w Tengu :]

Robi sie mało mało mało... nas :confused:

Piotrek Marycha
11-05-2007, 23:08
(Arneahr'inverse i Salmek'amagorius narazie sa facc ale maja juz pacc wykupione i w kazdej chwili moga je zaaktywowac)
Arneahr nie pomoze za bardzo bo z tego co wiem to grac nie moze w ogole :P
Kiiro w Tengu :]

Robi sie mało mało mało... nas :confused:
Od poczatku byl... ponoc to jest RL kolesi z partille o.O jezeli to prawda to raczej on jest dupolizem a nie Marco & Samek

Edit: Co z Pelope???? serio zapłacił/ła ???

Freddd
11-05-2007, 23:45
Arneahr nie pomoze za bardzo bo z tego co wiem to grac nie moze w ogole :P

A z tego co mi wiadomo to Arneahr pomoze w wojnie :)

Paul84
12-05-2007, 00:22
ja moge pomuc ale robilem w-trade dawno temu i jestem pustyyyy :p ale jak cos to ok

Dadinz
12-05-2007, 01:45
:o pewnie to już zauwarzyliście ale ja dopiero teraz się skapnąłem że Varene ma nowego chara Niesamowity Adrian i w 12 dni zrobił 50 lvl(pewnie sharing ale jeżeli nie to gratulacje)

Skramer
12-05-2007, 09:46
lol on wczoraj mial 50 lvl teraz patrze 52... ladnie przyjebal... ale pewnie dojdzie do tengu...

Piotrek Marycha
12-05-2007, 10:34
Ta zajebiscie przyjebal -.- jakis czas temu ledwo przezylem jak razem z H** wie ile jeszcze osobami mnie trapnal w ab

Kanti88
12-05-2007, 10:56
Nie koniecznie musi do Tengu dojsc.
May 09 2007, 21:46:17 CEST Killed at Level 48 by Kiiro
Nie wiem czy to prawda ale slyszlem ze chara sprzedal dlatego ze stwierzil ze chcce isc na nowy serwer i niechec juz tu grac. I przy okazji objebal zulina:D W kazdym badz razie pojawia sie czasem na Shus Crya i ma dobre konatkty z Blokkah Malice:D. Moze byc spy dla jednych jak i drugich:D

abarth
12-05-2007, 11:47
Na takie przyjebanie trzeba mieć niestety dużo kasy ,zapewne napierdlala na duże waste no ale mimo wszystko Gz takiego "PG"B)

PS No ja tez myśle że będzie po stronie tengu :(
Ale za to nick dał wręcz patriotyczny:p

Dadinz
12-05-2007, 15:18
a aktualny owner Varene kupił pacca. Czyżby chciał się przyłączyć do wojny?

Golden'Fanatyk
12-05-2007, 17:16
nudno, to sobie chara nowego zrobilem ; )

NEW WORLDS BLX!

Sir-Babolek
12-05-2007, 17:21
lol on wczoraj mial 50 lvl teraz patrze 52... ladnie przyjebal... ale pewnie dojdzie do tengu...

Witam

Puki co to on będzie neutral... do czasu aż któraś ze stron go nie zhunci

Enjoy

Viltherius
12-05-2007, 18:12
Witam

Puki co to on będzie neutral... do czasu aż któraś ze stron go nie zhunci

Enjoy

A Kiiro z Tengu to niby co zrobił:confused:

Sir-Babolek
12-05-2007, 18:45
A Kiiro z Tengu to niby co zrobił:confused:

Witam

A czy było pisane że jest hunted ? Padł i trudno

Enjoy

Skramer
12-05-2007, 19:02
Sir babolek :* jak tam na galanie zioooooooooooooooooooooom?

Sir-Babolek
12-05-2007, 19:33
Sir babolek :* jak tam na galanie zioooooooooooooooooooooom?

War ; P , na Xerenie lepiej leci ;-)

admirabilis
13-05-2007, 01:24
Bodies fill the fields I see, hungry heroes end
No one to play soldier now, no one to pretend
Running blind through killing fields, bred to kill them all
Victim of what said should be
A servant ‘til I fall

Skramer
13-05-2007, 11:18
Sir Stan
May 13 2007, 07:40:37 CEST Killed at Level 92 by Korun Dore
and by a demon skeleton of Daster Thoro

Za zabicie Miter of Xerena :)

Dadinz
13-05-2007, 12:04
10:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Zulin theseius. He was killed by Dzingi.
wchodzę sobie na statek w ab a tu taka przyjemna niespodzianka ;p

Tek
13-05-2007, 12:09
Hahahahah :D:D Ma ktos filmik ?xD
Hmm zulin chyba najwiecej razy padl z osob uczestniczacych w war :D

Freddd
13-05-2007, 12:30
buahhahhaah Zulin jest normalnie zajebisty niby taki h lvl a pada jak dziecko :P
More plx :)

Uci3kini3r
13-05-2007, 13:10
Hehe brawo :]

abarth
13-05-2007, 13:30
Gratz panowie ^^ a przede wszystkim dla DzingiegoB)

Waldo1910
13-05-2007, 13:32
Później dam edituje teraz

irvinek
13-05-2007, 14:09
Samka bili on napisał do Zulina i Xazeza.Wpadają a na statku trap i masslog.I tak sie skończyło.

Tek
13-05-2007, 15:10
No kurwa dajcie filmik :| Ale pewnie znowu bedzie "Nie dam filmiku bo dlugi i nudny" ....X(

Master Bonczek
13-05-2007, 15:13
http://www.youtube.com/watch?v=P2ySKsgyOBk

Macie filmik na biegu zrobiony :P

ahcarb
13-05-2007, 15:22
Nice xD Bonq a moglbyc wrzucic filmik i tutul tej nutki bo mi sie spodobala:)

Mattrixo123
13-05-2007, 15:26
Zajefajne;]

Freddd
13-05-2007, 15:27
Nice xD Bonq a moglbyc wrzucic filmik i tutul tej nutki bo mi sie spodobala:)

tytul tej piosenki to Lichtenfels-Sounds Like A Melody ale przeróbka tej piosenki w wykonaniu Dj Noiserra jest lepsza :)

Piotrek Marycha
13-05-2007, 15:48
Sir Stan
May 13 2007, 07:40:37 CEST Killed at Level 92 by Korun Dore
and by a demon skeleton of Daster Thoro

Za zabicie Miter of Xerena :)
Buehheh pytal sie mnie kolo 12 w kazz gdzie blessy kupic xD

Samka bili on napisał do Zulina i Xazeza.Wpadają a na statku trap i masslog.I tak sie skończyło.
Al Xazez i Samek przezyli?

Master Bonczek
13-05-2007, 15:49
@Up
To nie było tak jak ktoś tam pisał...

Tytuł podkładu to :

Lichtenfels-Sounds Like A Melody (Original Club Mix)

:)

Miterek
13-05-2007, 16:18
sir stan zalowal wczorajszego dnia jak mnie zabili czy tam 2 dni temu, a zulin to noobek jakich malo ;d dobrze bylo all zgrane i padl;d

Freddd
13-05-2007, 16:57
sir stan zalowal wczorajszego dnia jak mnie zabili czy tam 2 dni temu, a zulin to noobek jakich malo ;d dobrze bylo all zgrane i padl;d

Szkoda ze zabiliscie Sir stana bo to calkiem fajny koles ale skoro cie zajebal to musial poniesc kare.

enderty
13-05-2007, 17:03
dzieki za filmik na youtube dla mastera b. :) big lol z zulina teki idiota z niego dal sie skornerowac... btw. to na tum filmiku jest ez moj byly car (low lvl) lol znalazl sie tam przez przypadek lol

abarth
13-05-2007, 17:23
Filmik zajebisty:]
No i muzyczka tez niegłupia:D

abarth
13-05-2007, 17:29
Filmik zajebisty:]
No i muzyczka tez niegłupia:D

Dypek
13-05-2007, 21:10
A na tibicam nie macie???
Jak macie to wklejcie linka

Viltherius
13-05-2007, 22:30
Więcej frags plx:p

Skramer
14-05-2007, 08:44
w rec nie mozemy dac x) Sooooooooooooooooory

Frisbi
14-05-2007, 17:40
Czy opłaca się wrócić na ten serwer swoim 40 levelem royal paladinem? :baby:

Bo bym pograł na PvP.

abarth
14-05-2007, 18:58
nom jeżeli masz muśli samobójcze to możesz tu pograć:p

btw lepiej poczekaj na nowy serwer;)

wrogonastawiony
14-05-2007, 19:09
Na 70% serwera nie bedzie, a jezeli cudem bedzie to raczej nonpvp.

qatryk
14-05-2007, 21:55
Cicho wszedzie... Glucho wszedzie... Co to bedzie?? Co to bedzie??:baby:

st1L
14-05-2007, 23:14

Mam nadzieje, ze masz slabe info :->

Piotrek Marycha
15-05-2007, 00:30
raczej bedzie... bardzo sporadycznie zdarza sie, że jest update a nowe servy nie

Mispex
15-05-2007, 02:00
No Comment:)

wrogonastawiony
15-05-2007, 08:46
Mam nadzieje, ze masz slabe info :->

Mam dobre info, a raczej widze co sie dzieje.. masz tu ponad 60 swiatow pvp z czego wiekszosc pustych, a serwery nie sa darmowe : ) Jedynymi teraz porzadanymi swiatami sa non-pvp..

Ale dobra, zeby nie bylo ze off...

Beriah oficjalnie w Kamikaze, bedzie tu gral ?

Sir-Babolek
15-05-2007, 12:46
Mam dobre info, a raczej widze co sie dzieje.. masz tu ponad 60 swiatow pvp z czego wiekszosc pustych, a serwery nie sa darmowe : ) Jedynymi teraz porzadanymi swiatami sa non-pvp..

Ale dobra, zeby nie bylo ze off...

Beriah oficjalnie w Kamikaze, bedzie tu gral ?

Beriah odkupił chara spowrotem tzn zwrócił kase Sir Stanowi :d, a czy będzie kupi pacc i pogra ? Możliwe :d

Też tak sądze nei wyjdzie PVP ma 99% ... bo popatrzcie sami NON-PVP są non stop przepełnione a PVP puste :d, więc jaka logika robić nowy serwer PVP na którym po czasie ( 6-12 miesięcy ) znów będą pustki? Mogli by wlepić nowe E-PVP miło by było :d

Enjoy

wrogonastawiony
15-05-2007, 14:29
To ten debil Sir stan wbil 2x bana za pk ?
[']

Freddd
15-05-2007, 17:04
Bar'tex opuscil WK. jak tak dalej bedzie to WK przegra ten war.

Frisbi
15-05-2007, 17:17
Serwery PvP są puste, bo komu chce się grać na świecie, gdzie jest sto 150 leveli, ceny tak niskie, że sprzedaje się wszystko u Djinna, a graczy jest 400 w godzinach szczytu?
Nowe PvP to jedyne rozwiązanie dla tych, który nie chcą grać na straconych światach, a brzydzą się Non-Pvp (jak ja).

Dlatego narazie pogram sobie na tej Xerenie i zobaczymy jak to bedzie.

st1L
15-05-2007, 18:02
Zgadzam sie z Frisbim, nie mam ochoty grac na ktoryms ze starych serwerow, a na xerenie tez nie widze przyszlosc, chyba ze WK wygra wojne w niedlugim czasie

krzysheak
15-05-2007, 19:03
Frisbi ma racje w 100% :D
Tez czekam na new pvp ale pewnie sie nie doczekam predko... =(

wrogonastawiony
15-05-2007, 19:11
@Wszyscy up
A cipsoft ma to gleboko tam gdzie sie domyslacie.. :) Wiecie ze to kosztuje potezne pieniadze ? A co to jest dla nich 20 euro od jednego pacca ? Dla nas to duzo bo to polska.

Frisbi
15-05-2007, 19:36
@Wszyscy up
A cipsoft ma to gleboko tam gdzie sie domyslacie.. :) Wiecie ze to kosztuje potezne pieniadze ? A co to jest dla nich 20 euro od jednego pacca ? Dla nas to duzo bo to polska.

To niech zrobią coś, aby ludzie tak szybko nie expili i aby ceny nie były tak niskie. Mogą na przykład zrobić jeszcze jakiegoś Djinna itp.

abarth
15-05-2007, 20:14
Świetnie !!! WK juz zaczyna sie sypac :(

Dadinz
15-05-2007, 20:42
hahahahha Bar'tex szpiegiem niby. Od tej pory mam was w dupie

abarth
15-05-2007, 20:51
W sprwie Bar'texa to brak mi słów...

Żałuje teraz wszystkich SD które dałem dla WK

Kurwa jak wy chcecie wygrać jak posądzcie wszystkich że są szpiegami
że co ? że jest w WK to niemoże sobie pogadać z Tengusami bo już szpieg, wezcie wy sie jebnijcie, jak wy chcecie wygrać tą wojne jak polak z polakiem niemoże być w zgodzieX(

I dziwicie się że Marco jest w Tengu, przynajmniej jego nieposadzaja o takie gówna

Dadinz
15-05-2007, 20:54
też żałuję wszystkich sd, które im dałem

tzu
15-05-2007, 21:40
mówiłem że sie tak skonczy jednym słowem wykrakałem :(

Lonteus
15-05-2007, 21:52
who cares?

/Bar'tex

Master Bonczek
15-05-2007, 22:25
Nikt nie powiedział, że Bartex jest szpiegiem... jeżeli byśmy tak myśleli to by dostał kicka z gildii a jak sam powiedział odszedł z niej dobrowolnie... że zmieniane było Ventrilo i nie dostał wczoraj nowego adresu, który miało tylko pare osób żeby je tam ogarnąć to nie nasza wina... 90% gildi wczoraj nie miało Venta i jakoś nikt nie płacze, że go nazywają szpiegiem -.-

Lonteus
15-05-2007, 22:32
Bonczek po huj wogole piszesz takie glupoty, chcesz mnie tylko oczernic a wy jestescie jak najbardziej w porzadku? haha, spoko ale ktos mi powiedzial na ventrilo co mowili szwedzi i wasz bog bekas wiec nie pierdol glupot ze nikt nie powiedzial ze jestem szpiegiem bo ja swoje wiem

Waldo1910
15-05-2007, 22:40
Bartex nie zaczynaj i propagandy tu. Jak byś był spostrzegawczy to byś zobaczył że od jakis paru akcji Gamio robi tak jak z tobą zrobił wczoraj. Czyli nie daje dostępu do kanału na akcje. Nie jesteś pierwszy i nie jesteś ostatni który będzie tak sprawdzany bo w planach jest każdy do sprawdzenia. Sam teraz rozpowszechniasz ze powiedzieliśmy ci prosto w oczy, że jesteś spy a nie było takiej sytuacji. Zastanow sie co ty wygadujesz

Lonteus
15-05-2007, 22:47
nie zadna propaganda tylko fakty z tego co wczoraj slyszalem na ventrilo. bekas i jakis szwed powiedzial ze ja jestem szpiegiem bo nie znam nikogo z gildi z rl.

Master Bonczek
15-05-2007, 22:48
Właśnie, ktoś Ci powiedział.... więc nie pisz, że cała gildia Ci wprost mówiła, że jesteś szpiegiem, a że Bekas od początku Ci nie leży to nie zaprzeczysz i Twoje kłótnie z nim to nie mój problem... po prostu napisz sprostowanie kto Ci tak powiedział, a nie, że ktoś Ci tam przekazał co usłyszał na Ventrilo -.-

st1L
15-05-2007, 23:23
Najpierw mili~teraz bar~. I to wszystko na 99% przez pomylki. Nie wiem kto zawinil, ale powinniscie cos z tym zrobic.

wrogonastawiony
15-05-2007, 23:43
Nie placzcie :(
Dzialaja w jednym celu a jezeli tak pokolei sprawdzaja wszystkich to chyba powinni byc wszyscy zadowoleni ze leader podchodzi do tego tak profesjonalnie.
Jezeli naprawde nie jest spy to co mu to przeszkadza ?
Czas schowac dume do kieszeni i powrocic w stare szeregi...

For a better Xerena..

abarth
16-05-2007, 00:35
May 15 2007, 22:52:17 CEST Killed at Level 100 by Hampish
and by Mitzum

Kurwa znowu go ujebali :(

Urza Wander owned....