Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Xereny
Golden'Fanatyk
02-09-2006, 00:14
Zapraszam do komentowania wydarzen z Xereny!
kto idzie na dhq? wszystkie 100lvle? Zróbcie filmik :) Na tibicams jest film jak xazez padl... co jak co ale ladnie to zaplanowali
Golden'Fanatyk
02-09-2006, 12:31
faktycznie, akcja była ladna ^^
na Dhq wszyscy 100+ oprócz (?) Axela~
lol i po jakiego ch... robisz drugi temat o Xarena jak 8 pozycji nizej jest temat dotyczacy Xareny czy tak trudno pomyslec? Przeciez to proste jak konstrukcja cepaB)
wrogonastawiony
02-09-2006, 20:21
ale czego sie czepiasz ?
Watpie czy beda poskromione This Is to tez w 90% szwedzi :evul:.
Najlepiej by bylo aby sie razem powybijali i Polacy przejeli wladze. :]
Najlepiej by bylo aby sie razem powybijali i Polacy przejeli wladze. :]
i sie obudziles
Kosher Pig
26-11-2006, 12:49
Mitzum i spółka zrobili usługę czyszczenia HoTA questa za jedyne 20k za pharaoha i 25k za ostatniego. "Jedyne" 165k za wszystko. Ciekawe, czy zbiorą chociaż 3 teamy. Biorąc pod uwagę liczbę ludzi poza wojną którzy nie boją się z nimi iść, może być ciężko.
/Kosher Pig.
rekin from azura
26-11-2006, 14:58
lol:]Isc z Mitzumem i spolka na quest to samobojstwoB) Watpie zeby kogos znalezli:p
po ch*ja ktoś odświeżył ten temat?
przecierż troche niżej jest akutalny temat a ten nie był poruszany 2 miesiace....
Kosher Pig
26-11-2006, 20:16
1) drugi temat miał dotyczyć tylko wojny, a skoncentrował się na flamowaniu fraglisty.
2) pisanie w drugim temacie też byłoby odświeżaniem go.
3) jeśli uważasz że zrobiłem nie tak, reportnij mój post, niech rozwiąże to mod.
/Kosher.
1) drugi temat miał dotyczyć tylko wojny, a skoncentrował się na flamowaniu fraglisty.
2) pisanie w drugim temacie też byłoby odświeżaniem go.
3) jeśli uważasz że zrobiłem nie tak, reportnij mój post, niech rozwiąże to mod.
/Kosher.
Ty nic nie odświeżyłeś bo zrobił to ktoś 2 posty wyżej.:)
Trzeba odświeżyc ten temat;)
Wczoraj tengu zabiło 115 ek z inferno Justin Sardor , podobno za cavebota, chociarz w to nie wierze. Jak tak dalej pójdzie to tengu sobie nazbiera tyle wrogów, że nawet nie bedą wiedzieć kiedy z tego serva wylecą.
Pewnie nie będzie to powód do wojny, bo Justin opóścił jak narazie inferno i założył nową gildie.
Jednak ja mam nadzieję, że będzie inaczej.
Też kilka dni temu padłem padłem bez powodu od tych pedałów Tengu i czekam na odpowiedni moment, żeby tylko pomóc się ich z tąd pozbyć.
Czy zaczyna sie nowa wojna?Czy polska wygra?Czy jest szansa na zrobuienie dobrego lvl i nie pasc ich ofiarą?:lucznik: :lucznik:
Czy zaczyna sie nowa wojna?Czy polska wygra?Czy jest szansa na zrobuienie dobrego lvl i nie pasc ich ofiarą?:lucznik: :lucznik:
Już się robi moj nowy "dobry" lvl, tym razem ms, i zobaczymy. Chyba, że mi to przerwie wyjście nowego serva.
Trzeba odświeżyc ten temat;)
Wczoraj tengu zabiło 115 ek z inferno Justin Sardor , podobno za cavebota, chociarz w to nie wierze. Jak tak dalej pójdzie to tengu sobie nazbiera tyle wrogów, że nawet nie bedą wiedzieć kiedy z tego serva wylecą.
Pewnie nie będzie to powód do wojny, bo Justin opóścił jak narazie inferno i założył nową gildie.
Jednak ja mam nadzieję, że będzie inaczej.
Też kilka dni temu padłem padłem bez powodu od tych pedałów Tengu i czekam na odpowiedni moment, żeby tylko pomóc się ich z tąd pozbyć.
kolejny polaczek liczacy ze wyjebie tengu z serva. gratz
wrogonastawiony
17-12-2006, 01:07
@up
żeby tylko pomóc się ich z tąd pozbyć
czas najwyższy nauczyc sie czytac ze zrozumieniem panie Vacku ! :-)
@up
czas najwyższy nauczyc sie czytac ze zrozumieniem panie Vacku ! :-)
To co, jak chce pomoc to znaczy ze nie chce ich wyjebac? :>
Polakow na xerenie wcale nie jest tak malo, sam mam kilku przyjaciol na calkiem niezlych lvl . Problem polega na tym ze szwedow jest wiecej , maja lepsze levele i lepsze pvp. Dla tego zamiast starac sie pchac kamien pod gorke to mozna by bylo zaakceptowac sytuacje bo wcale nie jest tak zle...
Idzie grać będąc Polakiem?
Jak sie nie jest nazista to to ,ze nie twoj narud atualnie jest u wladzy nie powinno grac roli. A zrestza co masz do szwedow tacy sami ludzie jak my, ich PA niczym sie nie rozni od naszego...
To co, jak chce pomoc to znaczy ze nie chce ich wyjebac? :>
Może zdradzisz swój nick? Pewnie masz 40 lvl i udajesz znawce.
Tengu ma wielu wrogów. Gdy dojdzie do sytuacji takiej jak wojna z This is po prostu stane przeciwko nim . To miałem na myśli :)
Tengu ma wielu wrogów. Gdy dojdzie do sytuacji takiej jak wojna z This is po prostu stane przeciwko nim . To miałem na myśli :)
mam 38 lvl pala ale powiedz tylko slowo a pujde i zrobie tam kamikaze
mam 38 lvl pala duzo nie zdzialam ale powiedz tylko slowo a pujde i dam z siebie wszystko;]
Nie, to Ty jestes pierdolonym polaczkiem ktory udaje znawce. Out~
Nie, to Ty jestes pierdolonym polaczkiem ktory udaje znawce. Out~
Uznajesz polaków za gorszych? Może jestes typowym lizodupem szwedzkich h lvlow?
Uznajesz polaków za gorszych? Może jestes typowym lizodupem szwedzkich h lvlow?
Moze nie jest lizodupem tylko patrzy sie obiektywnie na "osiagniecia" polakow i szwedow
Moze nie jest lizodupem tylko patrzy sie obiektywnie na "osiagniecia" polakow i szwedow
Może i tak jest, ale wnerwia mnie to, że odrazu mnie zaatakował gdy powiedziałem cokolwiek na temat pozbycia się tengu servera.
Może i tak jest, ale wnerwia mnie to, że odrazu mnie zaatakował gdy powiedziałem cokolwiek na temat pozbycia się tengu servera.
I ty nawet nie śnij o tym, że ich wyjebiesz. Btw... Najpierw wyzywasz, później płacisz i dalej wyzywasz... Ile ty masz lat dziecko :|
Bo co po gadaniu? Jeszcze nikt nic gadaniem nie wskoral. Jakbys mial cos konkretnego do powiedzenia na temat wywalenia ich to bys tu nie pisal nic.
Dzisiaj zrobiono anni:
Team:
Falcon Morales - 120rp - SoV
Zulin theseius - 122ek - SCA
Gamio - 112rp - Anni Bear
Gath Morales - 109rp - SCA
Gratz dla nich ;)
wrogonastawiony
06-01-2007, 20:20
Ktoś z inferno powie wtf ? Gildia sie rozpadla, niektore osoby padly od Tengu, teraz widze właśnie Master Bonczek padł.
A miało być tak pięknie...
teraz widze właśnie Master Bonczek padł.
WTF?! Cos sie zle dzieje ;|
Edit:
22:33 Nomsi [131]: well he has to pay the house which he stole from Snetripp
:\
Gaucho10
14-01-2007, 22:27
Chcialbym zaczac grac na tym swiecie bo jest to najnowszy serw pvp. Powiedzcie prosze czy da sie tutaj w spokoju nabic fajny lvl ?? i czy jest aktualnie jakas wojna czy jak ;p z gory dzieki ;]
First Doom
14-01-2007, 23:45
Chcialbym zaczac grac na tym swiecie bo jest to najnowszy serw pvp. Powiedzcie prosze czy da sie tutaj w spokoju nabic fajny lvl ?? i czy jest aktualnie jakas wojna czy jak ;p z gory dzieki ;]
NIE!!! tylko nie graj na xerenie z swojej inicjatywy i troski oraz z dobrego serca odradzam ci grac na xerenie!!! ten server nie ma przyszlosci. Tylko powalony szwedzki guild TENGU rzadzi i robi co chce! ogole wielki PA! jest tam sporo polakow ale jak wiadomo polacy to nooby jezeli chodzi o war'y i zawsze przegrywaja ze szwedami i nigdy nie wygraja z tengu... byla juz dobra polska gildia Inferno ale sie rozpadla polacy nic nie potrafili zrobic.
Nie masz po co tam grac, jak ci nie zrobia PA kolesie z tengu to ich noob szwedzcy koledzy srednio levelowcy ktorzy juz na 40 lvlu cie ogolaca z itemow, dostaniesz hunta i nie bedziesz mial po co grac...
Jeden ze szwedow z tengu nick Xazez udawal bardzo zajebistego kolege dla mojego rl kumpla, dawal mu itemy, kase, chodzil z nim na hunty, proczyl go i wogole byl mily i sympatyczny, pewnego razu powiedzial zeby mu pobloczyl demony ale ze mial za slaby lvl, to poprosil go o pasy i zaproponowal ze mu poexpi bo siedzi duzo przy kompie. Moj kolega pomysla ze szwed to jest spoko, nie to co polak - zlodziej, na dodatek byl wysoki lvl wiec nie ma co sie martwic na bank mnie nie okradnie i pozatym jest sympatyczny... kolega dal mu pasy a w nocy ten Skurw**** go ogolocil!!! A co najlepsze pisal na trade i game chacie : HAIL HITLER , HAIL HITLER i wbil mu bana na miesiac... :((( a kolega mial wykupionego pacca na rok bo sprzedal itemki ze starego chara...
To wlasnie sa Jeb*** szwedy gorsi niz polacy! polak nawyzywa, okradnie albo shackuje a ten to bezczelnie udawal super kolege! Mnie i mojego kolege doslownie krew zalewa!!!
Radze kazdem trzymac sie z dala od Xereny...
btw. sory ze sie tak rozpisalem ale cos... nie moglem sie powstrzymac
konan129
15-01-2007, 00:42
Czy mi się zdaję, czy TENGU sie rozpadło ? :D:D:D
Gaucho10
15-01-2007, 17:36
NIE!!! tylko nie graj na xerenie z swojej inicjatywy i troski oraz z dobrego serca odradzam ci grac na xerenie!!! ten server nie ma przyszlosci. Tylko powalony szwedzki guild TENGU rzadzi i robi co chce! ogole wielki PA! jest tam sporo polakow ale jak wiadomo polacy to nooby jezeli chodzi o war'y i zawsze przegrywaja ze szwedami i nigdy nie wygraja z tengu... byla juz dobra polska gildia Inferno ale sie rozpadla polacy nic nie potrafili zrobic.
Nie masz po co tam grac, jak ci nie zrobia PA kolesie z tengu to ich noob szwedzcy koledzy srednio levelowcy ktorzy juz na 40 lvlu cie ogolaca z itemow, dostaniesz hunta i nie bedziesz mial po co grac...
Jeden ze szwedow z tengu nick Xazez udawal bardzo zajebistego kolege dla mojego rl kumpla, dawal mu itemy, kase, chodzil z nim na hunty, proczyl go i wogole byl mily i sympatyczny, pewnego razu powiedzial zeby mu pobloczyl demony ale ze mial za slaby lvl, to poprosil go o pasy i zaproponowal ze mu poexpi bo siedzi duzo przy kompie. Moj kolega pomysla ze szwed to jest spoko, nie to co polak - zlodziej, na dodatek byl wysoki lvl wiec nie ma co sie martwic na bank mnie nie okradnie i pozatym jest sympatyczny... kolega dal mu pasy a w nocy ten Skurw**** go ogolocil!!! A co najlepsze pisal na trade i game chacie : HAIL HITLER , HAIL HITLER i wbil mu bana na miesiac... :((( a kolega mial wykupionego pacca na rok bo sprzedal itemki ze starego chara...
To wlasnie sa Jeb*** szwedy gorsi niz polacy! polak nawyzywa, okradnie albo shackuje a ten to bezczelnie udawal super kolege! Mnie i mojego kolege doslownie krew zalewa!!!
To na jaki serw radzisz isc ??:) bo chcialbym zeby to byl serw raczej jak nojnowszy oczywiscie niemiecki oraz taki na ktorym ze tak powiem sie cos dzieje ;p ale bez przesady ;]
PS. Gralem wczesniej na Arcanii lecz niestety teraz jest WAR ESP vs POL no i jak narazie ESP wygrywa a i tak sadze ze wygraja cala wojne i niestety polacy beda musieli sie wynosic z serwa, chyba ze ktos zaplaci ale watpie ;p i dlatego szukam nowego serwa ;]
wrogonastawiony
15-01-2007, 18:27
Heh.. a tu Cie mam. Spojrz - zanim doszło do tego incydentu to tengu był super, extra i wogule zajefajne ? a xerena super serwerem.. i wszystko sie kręciło nie ? Aż tu nagle nieszczescie ! i co ? wszystko sie odwraca - tengu juz nie jest takie fajne nie ? Podaj no nick tego qpla to zobaczymy ktory to taki mądry artysta ;P Im sie nie ufa to są sepy na maxa - moj kumpel dał invita swojemu DOBREMU KUMPLOWI MITZUMOWI do chatki - nie miał tam drogich itemkow - no ale co to mitza obchodzilo ? Ogołocił chate ;p
ps. mnie tez ten cały xazez (stfu.) oszukał - na 20k.
@Gaucho - graj tam gdzie jest najmniej polakow - szwedzi w zasadzie tak bez powodu Cie nie zgniotą - chyba ze napotkasz kolejny raz mitzuma na lagunie jak chce dorobic ;p a Polak ? szkoda gadac :)
To tylko świadczy o tym jak mądry był Twój kolega.
09:34 Mitzum [162]: You're hunted
suprise ;p
Xerena - teraz to chyba 1/3 serva jest hunted, na drugie 33,3% ludzi czeka za rogiem evul peker mitz~ lub jego pekay team sqlad do zarobienia na Demon hunty "Pay boh now! ", no i zostala ostatnie czesc ludzi grajacych na tym swiecie - Szwedzi, rl kumple z PtD itd. itp. + noobki z +/- 20 - 40 lvl !
so good luck !
Xerena 690 people online GER kurde az tak nas tam duzo!
(...)
Az milo popatrzec ;p
(post zartobliwy lecz prawie prawdziwy)
@Xerena
Was chyba wszystkich pojeebalo. Skamlecie jak stado szczeniakow. Xerena to normalny serwer taki jak wszystkie inne a nawet jeden z tych na ktorych nie PA jest bardzo lagodne. Graliscie moze na azurze? Obecnie na kazdym serwerze sytuacja wyglada tak ze dominuje jedna silna gildia , ktora pozwala sobie na abusing ,poniewaz jest bezkarna. Myslicie ze jakby Inferno pokonalo tengu ,co jest nie mozliwe ale o tym pozniej, to cos by sie zmienilo? Polaczkowie szybko nauczyliby sie korzystac z wladzy. O tym ze Xerena jest jednym z lepiej rzadzonych serwerow swiadczy liczba wysoka i stale utrzymujaca sie liczba osob online. PA i PK zawsze jest bylo i bedzie a jesli komus to sie nie podoba to niech wypieerdala na serwer non pvp lub konczy gre.
@Jakis tam n00b placzacy z 30 lvlem
Myslisz ze mitzum ma w vip kazdego idiote z 30 levelem? Myslisz ze jak wyjdziesz z dp to bedzie cie exivowal? On takich kretynow jak ty to ma od huuja. Pisze po prostu pay armor a n00by sie boja i placa zamiast poczekac 1 dzien az zapomni i miec spokuj.
@Inferno
To banda ciot i tchorzy. Jak gralem postacia Berserker Ostrzy to mialem okazje poznac wiekszosc gildi. Niektore osoby sa spoko i wiem ze one odwazylyby sie walczyc przeciwko Tengu ale reszta to tchorze. Poza tym nawet jesli by sie odwazyli to i tak przy 150+ Xuvy i Mitzuma o zwyciestwo trzeba by bylo walczyc dlugo i to sneak atakami na co prawdopodobnie zabrakloby zaciecia polaczkom.
Zbieraja skladke 5k na wojne. Pfff wojne chyba z kamikaze. Bonq jest spoko choc go tez prawie nie znam i zaluje ze padl.
@ani
Gz dla Gamia choc prawie wcale go nie znam.
@Rozpady
Wiecie czemu tengu jest podzielone? Wie ktos o co dokladnie poklucili sie czlonkowie Inferno?
@Xerena
Was chyba wszystkich pojeebalo. Skamlecie jak stado szczeniakow. Xerena to normalny serwer taki jak wszystkie inne a nawet jeden z tych na ktorych nie PA jest bardzo lagodne. Graliscie moze na azurze? Obecnie na kazdym serwerze sytuacja wyglada tak ze dominuje jedna silna gildia , ktora pozwala sobie na abusing ,poniewaz jest bezkarna. Myslicie ze jakby Inferno pokonalo
tengu ,co jest nie mozliwe ale o tym pozniej, to cos by sie zmienilo? Polaczkowie szybko nauczyliby sie korzystac z wladzy. O tym ze Xerena jest jednym z lepiej rzadzonych serwerow swiadczy liczba wysoka i stale Po 3 nie na kazdym serwie tak jest ze kazda napotkana osoba np. na guardach/larvach i innych respach wyskakuje z czesci eq bo jakis koles nie ma na runki etc.
utrzymujaca sie liczba osob online. PA i PK zawsze jest bylo i bedzie a jesli komus to sie nie podoba to niech wypieerdala na serwer non pvp lub konczy gre.
Myslisz ze mitzum ma w vip kazdego idiote z 30 levelem? Myslisz ze jak wyjdziesz z dp to bedzie cie exivowal? On takich kretynow jak ty to ma od huuja. Pisze po prostu pay armor a n00by sie boja i placa zamiast poczekac 1 dzien az zapomni i miec spokuj.
@Inferno
To banda ciot i tchorzy. Jak gralem postacia Berserker Ostrzy to mialem okazje poznac wiekszosc gildi. Niektore osoby sa spoko i wiem ze one odwazylyby sie walczyc przeciwko Tengu ale reszta to tchorze. Poza tym nawet jesli by sie odwazyli to i tak przy 150+ Xuvy i Mitzuma o zwyciestwo trzeba by bylo walczyc dlugo i to sneak atakami na co prawdopodobnie zabrakloby zaciecia polaczkom.
@ani
Czlowieku nie nazywaj noobem kogos kogo wogole nie znasz.
Po 1 nie placze tylko mowie jak jest
Po 2 30 lvl ? a na ^&*& mi tu wiekszy lvl jak powybiciu sie dostane "huntat" od swe (czyt.nizej wymienionych/wymienionego)??
Po 3 nie na kazdym serwie tak jest ze kazda napotkana osoba np. na guardach/larvach i innych respach wyskakuje z czesci eq bo jakis koles nie ma na runki etc. (na Xere~ czyt. Mitz~ / Xuva ~)
Po 4 Jak grales postacia blebleble... ale juz nie grasz... co dupe lizesz kolega z podstawowki zeby dali Ci poownowac jakiegos chara ??
Posty poprzedzajace Twoj poprostu obrazuja postac rzeczy jaka sie dzieje na Xerenie.
Mowia ludzia ze poprostu Ci ktorzy chca tu zaczac grac, poswiecic "troche" swojego czasu, wybic sie, a nastepnie przestac grac bo PtD bedzie mialo taka zachcianke to nie ma sensu zakladac tu nowego chara.
A to You're hunted do mnie bylo pewnie dlatego ze mam za duzy mlvl ?^
bo co moze 30 ed stojacy w dp ?
btw.kocham takich jak Ty, cmoki ;*
BB.
Witam, jestem stanowczo mowiac najlepszym low lvlem ktory zostal skazany na Power Abusing. Dlaczego? Juz wam mowie.
W depo pewnemu playerowi Diarmuid [18] player Xere'monthis [48] ukradl loota.
Wtedy uslyszalem:
10:51 Diarmuid [23]: fucking polish player
Dlaczego sie zdziwilem? Bo to wlasnie powiedzial Polak.
10:51 Diarmuid [23]: bitch
10:51 Diarmuid [23]: w8
10:51 Diarmuid [23]: for erale
10:51 Diarmuid [23]: and die
10:51 Diarmuid [23]: idiot
Erale to 108 EK, gdy do niego napisalem z prosba by uspokoil kolege, sami zobaczycie czy wasze dzieci w wieku 10 lat nie beda madrzejsze.
10:59 XXXXXXX [XX]: : Hello.
10:59 XXXXXXX [XX]: can we talk?
10:59 Erale [108]: What you want polish retard
10:59 XXXXXXX [XX]: what i did u?
10:59 Erale [108]: Thretend my friend
10:59 XXXXXXX [XX]: Diarmuid
10:59 XXXXXXX [XX]: has lost lootbag
10:59 XXXXXXX [XX]: i dont taked
10:59 XXXXXXX [XX]: because i'm not stupid thief
10:59 XXXXXXX [XX]: and hes talk to all
11:00 XXXXXXX [XX]: will die by u
11:00 XXXXXXX [XX]: tell him something
11:00 XXXXXXX [XX]: because hes mega nuub
11:00 XXXXXXX [XX]: i'm 32 year old
11:00 XXXXXXX [XX]: and i play very smart
11:01 XXXXXXX [XX]: hes got i think 12-15 years old
11:02 XXXXXXX [XX]: hehe :]
11:02 Erale [108]: Get lvl 20 and die
11:02 Erale [108]: Bye
Dialog byl naprawde ciekawy, to prawie rozmowa monologiczna, naszczescie prawie robi wielka roznice...
A tutaj macie kolejny dialog z tym playerem ktoremu skradziono loota.
10:56 Diarmuid [23]: kazdy zlodziej bedzie mial bana
10:56 Diarmuid [23]: ;p
10:57 XXXXXXX [XX]: ta zeby nie czasem
10:57 Diarmuid [23]: to mi nie wierz
10:57 XXXXXXX [XX]: idz sie lecz
10:57 Diarmuid [23]: -.-
10:57 Diarmuid [23]: chcesz pasc?
10:57 XXXXXXX [XX]: ahaha
10:57 XXXXXXX [XX]: zeby nie czasem
10:57 XXXXXXX [XX]: powiedz jeszcze slowo
10:57 XXXXXXX [XX]: i konczysz tu gre
10:58 Diarmuid [23]: -.-
10:58 Diarmuid [23]: 10:35 Erale [108]: :P
10:58 Diarmuid [23]: przetlumaczylem mu
10:59 Diarmuid [23]: czlowieku wiesz na co sie porywasz?
10:59 Diarmuid [23]: ostatnio zabilem 35 lv palka bo mnie bil
11:01 XXXXXXX [XX]: dobra zamknij sie
11:01 XXXXXXX [XX]: boze ile ty masz lat dziecko
11:01 XXXXXXX [XX]: jakbym ten caly dialog skopiowal
11:02 XXXXXXX [XX]: gdzies na forum tibia.pl
11:02 Diarmuid [23]: jestem na studiach dziecinko
11:02 Diarmuid [23]: IGNORE
11:02 XXXXXXX [XX]: ludzie by cie wysmiali
11:02 XXXXXXX [XX]: HAHAHA
11:02 XXXXXXX [XX]: jakich?
11:02 XXXXXXX [XX]: dla gowniarzy
11:08 Diarmuid [23]: heh
11:08 XXXXXXX [XX]: co heh?
11:08 XXXXXXX [XX]: miales dac mi ignore
11:08 Diarmuid [23]: nie nic przekonasz sie
11:08 XXXXXXX [XX]: dobra mam to gdzies gleboko
11:08 XXXXXXX [XX]: czlowieku
11:09 XXXXXXX [XX]: i co tym pokaze ze mnie jakis koles o nicku Erale zabije?
11:09 XXXXXXX [XX]: ze lizesz im dupsko?
11:09 Diarmuid [23]: jakie dziecko wracaj do zlobka
11:09 XXXXXXX [XX]: dobra
11:09 XXXXXXX [XX]: ja mam 32 lata
11:09 XXXXXXX [XX]: a ty niby student?
11:09 Diarmuid [23]: po 1 to znajomi idioto
11:09 XXXXXXX [XX]: wez mnie nie rozsmieszaj
11:09 XXXXXXX [XX]: dobra
11:09 Diarmuid [23]: buahahaha
11:09 XXXXXXX [XX]: jezeli ja padne
11:09 XXXXXXX [XX]: ty tez padniesz
11:10 XXXXXXX [XX]: bo nic do ciebie nie mialem
11:10 Diarmuid [23]: mi ten serwer wisi
11:10 XXXXXXX [XX]: czytales sobie kiedys artykul
11:10 Diarmuid [23]: gram tu 5 dni
11:10 Diarmuid [23]: -.-
11:10 XXXXXXX [XX]: z tibia.pl
11:10 XXXXXXX [XX]: jak nie byc noobem?
11:10 XXXXXXX [XX]: przeczytaj
11:10 XXXXXXX [XX]: fajna rzecz
11:10 XXXXXXX [XX]: wiele fajnych wskazowek
11:10 Diarmuid [23]: ty JESTES noobem
11:10 XXXXXXX [XX]: np.
11:10 XXXXXXX [XX]: nie pisz do h lvla
11:10 XXXXXXX [XX]: o pomoc
11:10 Diarmuid [23]: buahahaha
11:10 Diarmuid [23]: idiota z ciebie wiesz
11:10 XXXXXXX [XX]: my wiemy...
11:11 Diarmuid [23]: jak masz 32 lata to jestes bezrobotny
11:11 XXXXXXX [XX]: dobra
11:11 XXXXXXX [XX]: nie widze z toba wiekszego sensu
11:11 XXXXXXX [XX]: prowadzenia dalszej rozmowy
11:11 XXXXXXX [XX]: nie jestem bez robotny
11:11 XXXXXXX [XX]: mam zone corke
11:11 XXXXXXX [XX]: i dobra prace
11:11 XXXXXXX [XX]: w servisie komputerowym
11:11 Diarmuid [23]: noob=osoba ktora uwaza ze wiem wszystko i jest bogiem a tak naprawde to:niski lv 0 przyjaciol i idiota
11:11 XXXXXXX [XX]: ej wiesz co? rozstrzygniemy to na forum
11:12 XXXXXXX [XX]: inni beda oceniac, skopiuje cala rozmowe
11:12 XXXXXXX [XX]: i inni sie posmieja, moge?
11:12 Diarmuid [23]: -.-
11:12 Diarmuid [23]: nie tylko noobek a jeszcze i newbie
11:12 Diarmuid [23]: -.-
11:12 XXXXXXX [XX]: no skoro uwazasz ze ja jestem noobem
11:12 XXXXXXX [XX]: newbie
11:12 XXXXXXX [XX]: ciekawe
11:12 Diarmuid [23]: The forum is temporarily closed.
11:12 XXXXXXX [XX]: tibia.pl
11:12 Diarmuid [23]: idioto
11:12 XXXXXXX [XX]: mozgu
11:12 Diarmuid [23]: gówno wiesz
11:12 Diarmuid [23]: o tibi
11:13 Diarmuid [23]: ja ci na priv ze tamten dostal bana a ty mnie wyzywasz
11:13 Diarmuid [23]: -.-
11:13 Diarmuid [23]: bezmózg
11:13 XXXXXXX [XX]: dobra
11:13 XXXXXXX [XX]: my wiemy
11:13 XXXXXXX [XX]: jestes bubble chodzisz z rozdzka i walisz ze sydy
11:13 Diarmuid [23]: -.-
11:13 Diarmuid [23]: gadasz jak pojebany
11:14 Diarmuid [23]: po 1 bubble to japonka
11:14 XXXXXXX [XX]: daruj sobie dziecko
11:14 Diarmuid [23]: po 2 gra na antice
11:14 XXXXXXX [XX]: ale zaaal
11:14 Diarmuid [23]: dziecko to ty jestes
11:14 XXXXXXX [XX]: nvm
11:14 XXXXXXX [XX]: bye
11:14 Diarmuid [23]: -.-
Skomentujcie to prosze was :]
Jezeli Erale rzeczywiscie bedzie chcial mnie zabic i nie rzuci slow na wiart to odchodze bo ja nie bede im placic jak ich podwladny. Nie rozumiem takich ludzi jak mozna miec za kolegow takich noobow ktorzy nie maja zycia rzeczywistego, tylko prowadza wirtualne i jeszcze z siebie idiotow robia.
Witam, jestem stanowczo mowiac najlepszym low lvlem ktory zostal skazany na Power Abusing. Dlaczego? Juz wam mowie.
W depo pewnemu playerowi Diarmuid [18] player Xere'monthis [48] ukradl loota.
Wtedy uslyszalem:
Dlaczego sie zdziwilem? Bo to wlasnie powiedzial Polak.
Erale to 108 EK, gdy do niego napisalem z prosba by uspokoil kolege, sami zobaczycie czy wasze dzieci w wieku 10 lat nie beda madrzejsze.
Dialog byl naprawde ciekawy, to prawie rozmowa monologiczna, naszczescie prawie robi wielka roznice...
A tutaj macie kolejny dialog z tym playerem ktoremu skradziono loota.
Skomentujcie to prosze was :]
Jezeli Erale rzeczywiscie bedzie chcial mnie zabic i nie rzuci slow na wiart to odchodze bo ja nie bede im placic jak ich podwladny. Nie rozumiem takich ludzi jak mozna miec za kolegow takich noobow ktorzy nie maja zycia rzeczywistego, tylko prowadza wirtualne i jeszcze z siebie idiotow robia.
Myślisz, że kogoś obchodzi marne życie low lvla? :d
Czlowieku nie nazywaj noobem kogos kogo wogole nie znasz.
Po 1 nie placze tylko mowie jak jest
Po 2 30 lvl ? a na ^&*& mi tu wiekszy lvl jak powybiciu sie dostane "huntat" od swe (czyt.nizej wymienionych/wymienionego)??
Po 3 nie na kazdym serwie tak jest ze kazda napotkana osoba np. na guardach/larvach i innych respach wyskakuje z czesci eq bo jakis koles nie ma na runki etc. (na Xere~ czyt. Mitz~ / Xuva ~)
Po 4 Jak grales postacia blebleble... ale juz nie grasz... co dupe lizesz kolega z podstawowki zeby dali Ci poownowac jakiegos chara ??
Posty poprzedzajace Twoj poprostu obrazuja postac rzeczy jaka sie dzieje na Xerenie.
Mowia ludzia ze poprostu Ci ktorzy chca tu zaczac grac, poswiecic "troche" swojego czasu, wybic sie, a nastepnie przestac grac bo PtD bedzie mialo taka zachcianke to nie ma sensu zakladac tu nowego chara.
A to You're hunted do mnie bylo pewnie dlatego ze mam za duzy mlvl ?^
bo co moze 30 ed stojacy w dp ?
btw.kocham takich jak Ty, cmoki ;*
BB.
Po 1 zaliles sie jak to jest beznadziejnie na tym serwie.
Po 2 Postacie sa huntowane z cala powaga tego slowa przez wysokich levelow gdzies tak od 60-70 bo mniejszych nie oplaca sie dodawac do vip a jak shuntujesz kogos o kim nie wiesze ze jest online. Mniejsze levele sa tylko straszone albo pa'owane.
Po 3 podaj nazwy serwow na ktorych czlonkowie wiodacej gildi nie robia pa. Non pvp sie nie licza.
Po 4 <cut>
Po 5
JESZCZE RAZ POWTORZE XERENA TO SWIETNY SERWER. Kto nie wiezy niech sie spyta np Urza Wander. On gral na wielu serwerach i wam powie prawde.
@ 32 letni newbie
Graj tutaj. Serwer jest naprawde bardzo dobry a 20+ levelowe n00by to codziennosc. Erale zapewne cie nie zabil i nie zabije jesli juz to n00b charem ale watpie ze bedzie chcial marnowac Uj nawet na n00b charze na kogos kto mu nie podpal i kto ma ponizej 20 lvla. Zanim wbijesz 30 to on w ogole zapomni. Ja od 28 stycznia mam ferie bede gral swoim palkiem przez ferie jak cos napisz name priv to ci pomoge potem w grze jakies eq czy cos takiego.
krzysheak
16-01-2007, 20:21
wg mnie xerena to wybitnie beznadziejny server , blokerzy to nooby , duzo pa , a jak nie bedziesz expil w tempie 10k expa dziennie to cie jakis waffel mitzuma zabije (eid , satlomos albo kto tam) ... sam tam gralem, wbilem 50 lvl w miesiac noi coz... padlem 2x i mi sie odechcialo =]dla noobow moze i server jest dobry, ale dla tych co chca nabic powazny lvl tzn 100+ nie polecalbym =P
Po 1 zaliles sie jak to jest beznadziejnie na tym serwie.
Po 2 Postacie sa huntowane z cala powaga tego slowa przez wysokich levelow gdzies tak od 60-70 bo mniejszych nie oplaca sie dodawac do vip a jak shuntujesz kogos o kim nie wiesze ze jest online. Mniejsze levele sa tylko straszone albo pa'owane.
Po 3 podaj nazwy serwow na ktorych czlonkowie wiodacej gildi nie robia pa. Non pvp sie nie licza.
Po 4 Nie gram bo mam mature ty przyglupie i nie mam czasu na gre.
Po 5
JESZCZE RAZ POWTORZE XERENA TO SWIETNY SERWER. Kto nie wiezy niech sie spyta np Urza Wander. On gral na wielu serwerach i wam powie prawde.
@ 32 letni newbie
Graj tutaj. Serwer jest naprawde bardzo dobry a 20+ levelowe n00by to codziennosc. Erale zapewne cie nie zabil i nie zabije jesli juz to n00b charem ale watpie ze bedzie chcial marnowac Uj nawet na n00b charze na kogos kto mu nie podpal i kto ma ponizej 20 lvla. Zanim wbijesz 30 to on w ogole zapomni. Ja od 28 stycznia mam ferie bede gral swoim palkiem przez ferie jak cos napisz name priv to ci pomoge potem w grze jakies eq czy cos takiego.
Czytaj ze zrozumieniem. Przyda Ci sie to na j.polskim ktory pewnie wybitnie chcesz zaliczyc.
Hmm nie zalilem sie, jak dla mnie to gram tu 4fun bo wybic sie w gronie tak zrujnowanego serwa jest naprade czyms niespotykanym.
Powiedz mi tylko (nie mowimy tu o noobkach/newbie co wbijaja 20 lvl w 1-2 miesiace) czy to dobry serw dla power gamera ? hum ? pewnie ze nie! i dobrze o tym wiesz... ale masz tego swojego 5x palla czy innego "haj lefela" (kozak) wpadniesz na niego w ferie i bedziesz zapie%$#$ z expem do czasu az nie spotkasz na respie Mitzuma badz kolegow jego pokroju i nie powachasz gleby raz czy 2 ... (albo dobrym przykladem jest "pay boh" - uslyszalem to od jakis 10 osob ze w taki sposob Ptd traktuje mlvl'owcow - latwy,szybki i przyjemny zarobek - czyz nie ?)
Chcecie dobry przyklad ? Daster Thoro, niby dobry kumpel guild Tengu (teraz mozna powiedziec PtD) ale i tak padl bo jednemu czy drugiemu cos sie nie spodobalo, koniec koncow - retired.
A co do tego "przyglupie" to wlasnie ukazales Nam wszystkim jakim to Ty jestes pro mastah mentor etc... btw. obrazilem Cie ? - nie. Wiec zamknij jape i nie obrazaj mnie.
@up
Jaki serwer jest dobry dla pgers? Na kazdym serwerze gildia ktora rzadzi uwaza zeby ktos za szybko nie expil bo to stanowi dla nich Z A G R O Z E N I E! To jest normalne, powtarzam normalne. No i nawet jak mitzum wpadnie to i tak mu nie zaplace, bo ten kto placi zapewnia sobie tylko 1 dzien lub 2 wolnosci a potem placi wiecej a ten kto nie placi moze i padnie ale raz gora 2 na niskim levelu bo sie nie bedzie oplacalo huntowac.
PONAWIAM PYTANIE ,PODAJCIE MI NAZY LEPSZYCH SERWOW.
A i btw obraziles mnie mowiac ze lize dupe kolegom z podstawowki co jest nie prawda bo po 1 charem tym na razie gra moja kolezanka a po 2 jakbym mial jej cos wylizac napewno wybralbym cos innego niz dupe.
Nie cytujcie się nawzajem.
Przy okazji nie chce ktoś sie zamienić 200k na Xerenie w zamian za kasie/itemy na Candi?
pozdro
TSmaster
17-01-2007, 16:42
@Wr00n
Nie moge patrzyc co ty wypisujesz, grales na Bereserkerze - GZ, wiesz czemu go wyjebalismy z gildii? Bo lizal dupe Tengu, i raz był taki mądry, że poszedl zrobic PA z Mitzum na swoim koledze z gildii. Czemu nie walczylismy z Tengu? Bo 70% naszej gildii to bylo 80-100 ek, mielismy marne sd power, a wiekszosc ze 100+ byla retired. Ale nie stalismy jak słupy i nie gadalismy pod depo (bądz wewnątrz) albo na forum, tylko kiedy trzeba bylo to pomagalismy (padł Kongrus, ponieważ uczestniczyl w ratowaniu Miltiadesa).
@All
Inferno powoli zmierzalo do upadku, w koncu Valdes sie w*****l i rozjebal gildie.
tengu ma mizerne pvp wiec wy musicie miec jeszcze bardziej :) na morganie sprawiali problemy przez 3 tygodnie po czym dostali OWNED totalny w pamietnej bitwie venore boat~ po ktorej byl wynik 19:0 oni sa do pokonania ale do tego trzeba miec troszke rozumu :)
tengu ma mizerne pvp wiec wy musicie miec jeszcze bardziej :) na morganie sprawiali problemy przez 3 tygodnie po czym dostali OWNED totalny w pamietnej bitwie venore boat~ po ktorej byl wynik 19:0 oni sa do pokonania ale do tego trzeba miec troszke rozumu :)
Torax... Jak zawsze najmądrzejszy. Nie grając na Xerenie nie wiesz jak Tengu teraz gra. Stfu
TSmaster
17-01-2007, 20:16
Jak byś raczył uważnie przeczytać, problemem nie jest pvp, tylko brak warunków na wojne -.-
Ja też tu gram nie jest tak zle narazie nigdy nie mialem klopotow ze szwedami,
serwer fajny mi nie przeszkadza że szwedzia rzadza serwem.
First Doom
18-01-2007, 14:16
To na jaki serw radzisz isc ??:) bo chcialbym zeby to byl serw raczej jak nojnowszy oczywiscie niemiecki oraz taki na ktorym ze tak powiem sie cos dzieje ;p ale bez przesady ;]
PS. Gralem wczesniej na Arcanii lecz niestety teraz jest WAR ESP vs POL no i jak narazie ESP wygrywa a i tak sadze ze wygraja cala wojne i niestety polacy beda musieli sie wynosic z serwa, chyba ze ktos zaplaci ale watpie ;p i dlatego szukam nowego serwa ;]
Idz ba Kyre, tam rzadza polacy, z polakiem zawsze mozesz sie dogadac, mozesz poznac jakis spoko kolegow, dolaczyc do dobrej gildii i sobie grac w spokoju... bo z szwedami nie da sie zaprzyjaznic, nie da sie z zyc w porozumieniu. Coprawda nie nawyzywa cie ale bedziesz mial hunta albo cie ojebie w kazdej mozliwej sytuacji... Kyra jest dosyc nowym serverem pvp, przed xerena bodajze wyszla...
Heh.. a tu Cie mam. Spojrz - zanim doszło do tego incydentu to tengu był super, extra i wogule zajefajne ? a xerena super serwerem.. i wszystko sie kręciło nie ? Aż tu nagle nieszczescie ! i co ? wszystko sie odwraca - tengu juz nie jest takie fajne nie ? Podaj no nick tego qpla to zobaczymy ktory to taki mądry artysta ;P Im sie nie ufa to są sepy na maxa - moj kumpel dał invita swojemu DOBREMU KUMPLOWI MITZUMOWI do chatki - nie miał tam drogich itemkow - no ale co to mitza obchodzilo ? Ogołocił chate ;p
ps. mnie tez ten cały xazez (stfu.) oszukał - na 20k.
@Gaucho - graj tam gdzie jest najmniej polakow - szwedzi w zasadzie tak bez powodu Cie nie zgniotą - chyba ze napotkasz kolejny raz mitzuma na lagunie jak chce dorobic ;p a Polak ? szkoda gadac :)
Tengu nigdy nie bylo super... to bylo grono h-lvlow czekajacych az sie 'wychoduje' sporo polskich graczy do 40-60 lvl i wtedy bedzie mozna na nich zarabiac, bo to bardzo prosty, szybki i mily sposob zarabiania, wystarczy podejsc do klienta np 50 lvl wystrzelic w niego ze dwa sd i powiedziec pay armor albo pay boh i juz mamy 40k do przodu.. a takich akcyjek mozna przeprowadzic kilka dziennie ;) a jak nie maja na manasy po co robic looty dlugotrwale i meczoce, leszpa jest opcja pay or die w wykonaiu tengu.
09:34 Mitzum [162]: You're hunted
suprise ;p
Xerena - teraz to chyba 1/3 serva jest hunted, na drugie 33,3% ludzi czeka za rogiem evul peker mitz~ lub jego pekay team sqlad do zarobienia na Demon hunty "Pay boh now! ", no i zostala ostatnie czesc ludzi grajacych na tym swiecie - Szwedzi, rl kumple z PtD itd. itp. + noobki z +/- 20 - 40 lvl !
so good luck !
Xerena 690 people online GER kurde az tak nas tam duzo!
(...)
Az milo popatrzec ;p
(post zartobliwy lecz prawie prawdziwy)
Wiekszosc graczy na xerenie to polacy ale co z tego jak zrobimy 40-50 lvl i zalapiemy hunta od tengu prawdopodobnie za free. Wtedy mozemy sie pozegnac z xerena. Jednym z banalnych przykladow zalapania hunta od tengu przez moich znajomych i kolegow to bylo np. takie akcja..
-Hampish expil na zolwiach i powiedzial do mojego kumpla ktory rownierz tam expil zeby wyszedl z poziom up, on tak zrobil i expil na wyzej ale niestety Hampish wlazl tam do niego na gore i powiedzial ze ma hunta bo nie wyszedl z calej wyspy... kolega zaplacil bohy ;o tak wiec widzicie huh co tam 40k w plecy w minutke za nic co tam... odrobi sie bloczac hydry 6 godzin.
-Ja dostalem hunta od Helluxzii za to ze spytalem sie o cene demon shielda i jej nie chcialem kupic...
-Kolega dostal hunta od Mitzuma za to ze mial napis pro by Mitzum, ale jakis miesiac wczesniej kupywal pro od Mitzuma za 30k
@Wr00n
Nie moge patrzyc co ty wypisujesz, grales na Bereserkerze - GZ, wiesz czemu go wyjebalismy z gildii? Bo lizal dupe Tengu, i raz był taki mądry, że poszedl zrobic PA z Mitzum na swoim koledze z gildii. Czemu nie walczylismy z Tengu? Bo 70% naszej gildii to bylo 80-100 ek, mielismy marne sd power, a wiekszosc ze 100+ byla retired. Ale nie stalismy jak słupy i nie gadalismy pod depo (bądz wewnątrz) albo na forum, tylko kiedy trzeba bylo to pomagalismy (padł Kongrus, ponieważ uczestniczyl w ratowaniu Miltiadesa).
@All
Inferno powoli zmierzalo do upadku, w koncu Valdes sie w*****l i rozjebal gildie.
Z Tengu nie ma co walczyc bo to nie ma sensu... a grac na xerenie tym bardziej( pisalem dlaczego wyzej, niejednokrotnie ) lepiej zmienic server...
@Xerena
Was chyba wszystkich pojeebalo. Skamlecie jak stado szczeniakow. Xerena to normalny serwer taki jak wszystkie inne a nawet jeden z tych na ktorych nie PA jest bardzo lagodne. Graliscie moze na azurze? Obecnie na kazdym serwerze sytuacja wyglada tak ze dominuje jedna silna gildia , ktora pozwala sobie na abusing ,poniewaz jest bezkarna. Myslicie ze jakby Inferno pokonalo tengu ,co jest nie mozliwe ale o tym pozniej, to cos by sie zmienilo? Polaczkowie szybko nauczyliby sie korzystac z wladzy. O tym ze Xerena jest jednym z lepiej rzadzonych serwerow swiadczy liczba wysoka i stale utrzymujaca sie liczba osob online. PA i PK zawsze jest bylo i bedzie a jesli komus to sie nie podoba to niech wypieerdala na serwer non pvp lub konczy gre.
@Inferno
Zbieraja skladke 5k na wojne. Pfff wojne chyba z kamikaze. Bonq jest spoko choc go tez prawie nie znam i zaluje ze padl.
@ani
@Rozpady
Wiecie czemu tengu jest podzielone? Wie ktos o co dokladnie poklucili sie czlonkowie Inferno?
Jedynem zdaniem: Polakow uwazasz za noobow lecz lizesz dupe szwedą w nadzieji ze bedziesz mial lepiej na serverze, a w przyszlosc sam sie na nich przejedziesz...
btw. Xazez ojebbaal mojego kumpla ale ta osoba mogles byc ty... bo wiem ze miales bardzo dobre stosunki z xazezem.. tak jak moj kolega ( pisalem wyzej ta historie ) wiec lepiej uwazaj na szwedow...
@edit
Ja też mam dobre stosunki Z Xazezem byl nawet kiedys moim Pro , ale teraz dosc rzadko gra przynajmiej jak ja widzie.
Do mnie żaden SZwed sie nie doczepial nazrazie nie narzekam.
Ja też mam dobre stosunki Z Xazezem byl nawet kiedys moim Pro , ale teraz dosc rzadko gra przynajmiej jak ja widzie.
Do mnie żaden SZwed sie nie doczepial nazrazie nie narzekam.
To lepiej zerwij te stosunki.
Hmmm i nastepny latwy i przyjemny sposob w jakich PtD lubi zarobic na hunty etc. to wylapac takiego Paallaadynka (mnie) na trade gdzie selluje 20 bps uhs, podleciec do dp z zamiarem kupna ich nastepnie powiedziec zeby rzucic uhy na blat, po czym da(dza) kase bo nie maja drobnych na trade w wyniku czego jest ewakuacja do domku gdzie 3maja kase... powrot? bez powrotu... nieudalo sie okrasc biednego 30 lvl ed'a na zaufanie to po co kupywac uhy jesli moze sprobowac z innymi... drugim takim przykladem jest Snetripp... na nim niestety sie przejechalem wczesniej niz Xaz~ chcial uczynic to samo, ale bywa... 15 bps uh poszlo w pierony,a Polak madry po szkodzie :)
I dla formalnosci - nie zale sie! poprostu przestrzegam przed ufnoscia dla Panow z PtD etc. etc. - Szwe ? moze i PL ? bo wkoncu tak bawic moze sie kazdy.
Pzodro.
Co do wrOOn:
Liz liz dalej ! wkoncu to najlepiej Ci wychodzi :))
Co do lizania to nie koniecznie musi byc obraza, wkoncu sam wywnioskowales ze mozesz to zrobic z przyjemnoscia swojej kolezance.
Btw. a do glupola to blizej Tobie niz mnie hem ?.
Byebye.
Je kuirwa stescie jebnieci ze brak pierdolonego nerwa na was jak mozna byc tak jebnietym oo mam 32 i jestem wyjebisty bo nie kradne mam zone i corke
ujebali mi bohy leeeee a mi obiceli armorka leee a ja nie lize dupy bo bo wy kurwa jebisty jestemi wcale nie dlatego ze nie m am kolegow z innych narodowosci
EEeee kompleksy rox ?
AxenRemo
26-01-2007, 11:12
Witam mam do was pytanie jakim serverem jest xerena
Z tego co czytałem powyżej ktos radził iść na kyre
CZy tutaj u was też szwedzi robia PA?
Szuakma nowego servera bo te co wyszły według mnie się nie nadają do gry
Z góry thx
@Wr00n
@All
Combo to masz:
Gamio, Bonczek , DEmo , Zokos , Alken , Mantir , Dzingi , Valdes , Daster , - to jest w huj hp a bylo jeszcze wiecej ludzi. Poza tmy knighci moga exori . Prawda jest taka ze jestescie slabo zgrani i tchorzliwi widzialem to. Zreszta huj mnie to ja juz zerkiem nie gram i grac nie bede wiec jebie mnie ta cala wasza gildia. Dziwie sie Paulinie ze byla u was tak dlugo.
Combo to masz:
Gamio, Bonczek , DEmo , Zokos , Alken , Mantir , Dzingi , Valdes , Daster , - to jest w huj hp a bylo jeszcze wiecej ludzi. Poza tmy knighci moga exori . Prawda jest taka ze jestescie slabo zgrani i tchorzliwi widzialem to. Zreszta huj mnie to ja juz zerkiem nie gram i grac nie bede wiec jebie mnie ta cala wasza gildia. Dziwie sie Paulinie ze byla u was tak dlugo.
Widzę ,że na prowadzeniu wojen znasz się jak nikt. Zapewne nie na jednym servie toczyłeś walki. rotfl
Viltherius
28-01-2007, 10:34
Ktos moglby mi napisac co sie wydarzylo na xerenie od wakacji bo tu kiedys gralem, postanowilem wrocic i zaczac nowym charem. Czemu tengu sie rozpadlo i jak doszlo do wladzy?
Widzę ,że na prowadzeniu wojen znasz się jak nikt. Zapewne nie na jednym servie toczyłeś walki. rotfl
Pffff znalazl sie wszechwiedzacy vice leader. Jak byscie wpadli po mitzuma np na veno lair to byscie go zabili a potem byscie mogli sie tak ustawic ze nikt by do was sie nie dostal. A i zapomnialem ci powiedziec ze knighci moga jeszcze bursty i explo to jest z 200 hp od knighta. A ze ich bylo duzo to duzo takich serii na raz byscie mogli puscic. Nie masz argumentow to probujesz nadrobic ironia, zreszta taka to ironia zalosna jak cala wasza gildia. Jak byscie chcieli to byscie lali tengu tak jak kamikaze lali was. Pozdro dla retiredow ktorzy wola nie grac i marnowac chara w ten sposob niz walczyc o gre i marnowac tak.
Pffff znalazl sie wszechwiedzacy vice leader. Jak byscie wpadli po mitzuma np na veno lair to byscie go zabili a potem byscie mogli sie tak ustawic ze nikt by do was sie nie dostal. A i zapomnialem ci powiedziec ze knighci moga jeszcze bursty i explo to jest z 200 hp od knighta. A ze ich bylo duzo to duzo takich serii na raz byscie mogli puscic. Nie masz argumentow to probujesz nadrobic ironia, zreszta taka to ironia zalosna jak cala wasza gildia. Jak byscie chcieli to byscie lali tengu tak jak kamikaze lali was. Pozdro dla retiredow ktorzy wola nie grac i marnowac chara w ten sposob niz walczyc o gre i marnowac tak.
Bardzo dobrze powiedziane „lali tengu tak jak kamikaze lali was” tak się składa że większość kamikaze straciło po 10+ leveli i już dawno dali sobie spokój z tym serverem. Z tego co pamiętam jak zaczynałeś grać byłem już liderem. Jesteś bardzo naiwny myśląc że jeden frag na Mitzumie coś by zmienił. Tak się składa że „Partille Team” sfragowała Mitzuma w Venore , uciekli na dezert i nawet dali loga nie ponosząc żadnych strat. Jak potoczyła się dalej ich wojna sam dobrze wiesz.
PS. Sam jesteś żałosny a Twoje argumenty możesz sobie wsadzić w rzyć.
wrogonastawiony
30-01-2007, 14:29
This is ładnie cisneło Tengu, szkoda ze na tym zakonczyli.. wkonc u razem wywalczyli serva =/ Teraz sa w jednej gildii - taka szansa przeszla kolo nosa. Gdyby pozostali w tamtym optymalnym skladzie i wszyscy by czynnie brali udzial w walce (np. Arnoo) +supporterzy kicknieci/huntowani przez Tengu, to chyba tengusy niepograliby sobie ;] A Mitzumek pr0 gamer ogarnał sytuacje - jakby nie patrzec dostawali po dupie i puszczał pokolei graczy z This is wolno, szkoda takiej szansy.
@Sephil
Macie jakiegos asa w rekawie ? Czy dalej podtrzymujecie taktyke lizania Tengusom ? Zeby nie bylo, ze mam to Wam za zle, czasem taktyka - lizac do oporu a gdy bedzie mozna rozwalic - sprawdza sie czesto^^. No moze ostatnimi czasy nie robicie tego ale wczesniej dalo sie zauwazyc ;]
Bardzo dobrze powiedziane „lali tengu tak jak kamikaze lali was” tak się składa że większość kamikaze straciło po 10+ leveli i już dawno dali sobie spokój z tym serverem. Z tego co pamiętam jak zaczynałeś grać byłem już liderem. Jesteś bardzo naiwny myśląc że jeden frag na Mitzumie coś by zmienił. Tak się składa że „Partille Team” sfragowała Mitzuma w Venore , uciekli na dezert i nawet dali loga nie ponosząc żadnych strat. Jak potoczyła się dalej ich wojna sam dobrze wiesz.
PS. Sam jesteś żałosny a Twoje argumenty możesz sobie wsadzić w rzyć.
OO stracilo wiele leveli a to dlatego ze roznica byla ogromna w przypadku waszym i tengu nie jest tak samo, moze i stracili ale we 4 50~ leveli ubili 115 i to jeszcze ek! Gdyby oni nie mieli charow na innym serwie i nie olewali sobie gry tutaj to by tutaj tak nie potracili tych leveli. Mieliscie okazje kiedy this is sie zbuntowalo jak znowu nastapi rozlam wsrod szwedow to bedziecie mieli kolejna szanse ale oczywiscie jej nie wykorzystacie bo wolicie byc gnebieni przez cala gre. Pamietam jak jeszcze gralem szamanem i mialem 38 lvl 6 kolesi z infgerno niektorzy nawet ponad 65+ wpadlo mnie zabic na toomba. Niestety nie udalo wam sie bo jestescie byliscie i bedziecie (oczywiscie w wiekszosci) n00bami. W rzyci to ja mam twoje nieprzemyslane kontargumenty. No i akcja im sie udala i gdyby tak kazda akcja sie konczyla to wygraliby wojne. Zreszta wystarczyloby zebyscie im wtedy udzielili pomocy a wojna potoczyla sie inaczej ale ze (zacytuje tutaj wypowiedz mojego kolegi z bylego inferno) "mamy w gildi psy tengu" to nie dolaczyliscie sie. Bedziecie gnebieni do konca (waszego konca ofc) i tyle. Szkoda mi kongiego ze doszedl do was bo przez tylko ten jego death. Pozdro dla wszystkich odwaznych liderow i vice liderow z byolego inferno!!!
Ps: Gdyby nie przyjazn dzingiego z nomsim to by was zgnebili szybciej.
Master Bonczek
31-01-2007, 22:58
Panowie Panowie po co te nerwy? Pamiętam czasy gdy razem robiliśmy polewki na gc, a teraz takie kłótnie... Breserk ... Ty wiesz co ja o tym myślę :-) Pozdrów siostre :] a co do wojny na Szwedów to dzięki ludziom jak Daster, który elegancko tłumaczył Szwedom co pisaliśmy na GC i polityce prowadzonej przez Nomsiego ( patrz mój przypadek - hunted - reason? Bo niby ukradłem komuś domek? jeśli mi ktoś wytłumaczy jak w tej grze można ukraść domek to byłbym wdzięczny... wtedy moglbym o**bać chatke Xuhvie :O :) ). jest to raczej niemożliwe. Ale poczekamy zobaczymy mam nadzieję, że zaczną się jakieś działania zanim mi się pacc skończy xD Rozstańcie się w spokoju :p Peace.
...eeetam, olać wasze strategie, kłótnie, przemyślenia i tak z tego nic nie wyniknie a Szwedzi będą i tak robić co im się spodoba. Spójrzmy prawdzie w oczy. Na Xerenie brakuje inteligentnych, lojalnych i dość silnych polskich graczy aby móc cokolwiek zrobić. Sytuacja się nie zmieni chyba że nooby sami się znudzą i odpuszczą, ale to już nie będzie wygrana polaków ;(
...eeetam, olać wasze strategie, kłótnie, przemyślenia i tak z tego nic nie wyniknie a Szwedzi będą i tak robić co im się spodoba. Spójrzmy prawdzie w oczy. Na Xerenie brakuje inteligentnych, lojalnych i dość silnych polskich graczy aby móc cokolwiek zrobić. Sytuacja się nie zmieni chyba że nooby sami się znudzą i odpuszczą, ale to już nie będzie wygrana polaków ;(
Jezeli zwyciestwo ma z czegos wyniknac to tylko z przemyslananych akcji czyli strategi. Na xerenie nie brakuje inteligentnych i lojalnych polakow z levelem tyle ze w zmianie czegokolwiek przeszkadzaja im tchorze. Sytuacja sie nie zmieni bo oni nigdy nie odpuszcza.
@Bonczek
Paulina to nie moja siostra. Ja jestem kolega pawla jej brata i gralem zerkiem przez jakies hmm 18 dni? Robilismy razem behemot questa i necro ;p A polewki to pamietam doskonale. Bylo naprawde wesolo ;]
Master Bonczek
01-02-2007, 21:37
AAA to sporo wyjaśnia.. bo myślałem, że Ty to Paweł :P i tak ją pozdrów :D
No i temat umarl. Zreszta nic dziwnego skoro tylko tyle osob tu pisalo ;]
:] Heh, odżyje na pewno, jak tylko się coś ciekawego na Xerenie wydarzy, w końcu przez 7 stron gadaliśmy ciągle na ten sam temat. :p
TSmaster
05-02-2007, 13:12
Temat umarł, bo tak naprawde nic ciekawego sie na tym swiecie nie dzieje :>
Dzieje sie ale malo Polakow odwiedza to forum.
konan129
05-02-2007, 17:02
wie ktos może do kogo nalezy postax Saxestar? bo typek do mnie napisał ze jestem hunted chociaz pierwszy raz sie z nim widziałem:P
Nie wiem kto to jest ale chyba nikt znaczacy bo nei ma go nawet w top 300. Dam ci dobra rade do kogo by nie nalezal nie plac bo pozniej zaplacisz znowu tyle ze wiecej i tak w kolko.
Też macie lagi na Xerenie? Bym sobie chętnie wrócił, ale na Xerenie akurat grac nie idzie :/
Lagi byly ale sie skonczyly. Teraz jak sa to juz duuuuuuuzo slabsze.
Doszly 3 nowe 100 polskie levele.
Allken
Urza Wander
Militiades
Gratz dla Chlopakow i powodzenia na anim ! ;]
Gz dla nich. :D
Niech expia tak dalej, może wreszcie coś się zmieni.
Slepak Immortal
08-02-2007, 01:08
Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie ;)... trzeba być dobrej myśli xD
Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody ;( głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.
Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..
Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..
A co za różnica czy swe, pl, br czy Bóg wie kto? Jak mnie ktoś zdenerwuje to nie patrzę na narodowość tylko idę i zabijam... Kurwa ludzie pomyślcie troche! Czy Polacy to jacyś nadludzie, których nikt nie powinien ruszać itd...?
wrogonastawiony
08-02-2007, 09:16
Niby żadna, ale odrobina zrozumienia dla rodaka by sie przydała. Zobacz, że wielu szwedów czy tam br'kow nie rusza siebie nawzajem i dobrze im sie zyje ; ]
Tibia Food Service
Pewnego dnia siedziałem z kumplami i gadaliśmy o tibii. Jeden z nich walną pomysł "może by tak firme otworzyć??". no cóż my tydzień w tibie gramy, wydaje się nie realne. A tu prosze bardzo już jest. TAK TAK TAK !!!
otworzyliśmy firme na Xerenie!!!
Zapraszam na www.tibiafood.prv.pl
Narazie oferta uboga, ale w przyszłości z większa ilością pomocników może nawet... Nie będę uprzedzał faktów
Tibia Food Service
Pewnego dnia siedziałem z kumplami i gadaliśmy o tibii. Jeden z nich walną pomysł "może by tak firme otworzyć??". no cóż my tydzień w tibie gramy, wydaje się nie realne. A tu prosze bardzo już jest. TAK TAK TAK !!!
otworzyliśmy firme na Xerenie!!!
Zapraszam na www.tibiafood.prv.pl
Narazie oferta uboga, ale w przyszłości z większa ilością pomocników może nawet... Nie będę uprzedzał faktów
bardzo ciekawy pomysl, zycze powodzenia :)
Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie ;)... trzeba być dobrej myśli xD
Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody ;( głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.
Heh. No to zycze powodzenia ;] .
Polacy zawsze leja sie wzajemnie to prawda alez drugiej strony to tylko gra po co mamy sobie pomagac tak jak np szwedzi? Poza tym Mitzum tez leje szwedow ato tylko jeden z przykladow. Ato ze ludzie leja kazdego procz szweda to racja zreszta wcale sie nie dziwie trafisz na rla kogos zptd i masz po zabawie. Kolejny polski 100 lvl wdrodze mysle ze za tydzien bedzie ;] .
Pavvulonik
10-02-2007, 12:01
Xerena skaczy jak azura tylko tu benda zadzic swe a na azurze juz zadza pl.Kiedys na azurze bylo wojna polacy vs swe polacy wygrali bo ich bylo wiecej i mieli duze lvl tak jak swe na xerenie a puzniej jak sie wydawalo ze jest fajnie bo polacy se panuja to zong polacy zaczeli walczyc z polakami jednemu duzemu lvlelowi chcialo sie wiecej wojen i wiecej wladzy skaczylo to sie rozpadem servera masowym pa i niemozliwoscia wbicia 100 lvl bez zajebistych znajomoscie w czolowej gildi.Na xerenie benda zadzili swe bo powybijaja polakow dobrze rozwijajcych sie a puzniej jak wygraja zaczna sie na*******ac miedzy soba i tak sie to skaczy :PP.
www.tibiafood.prv.pl
zapraszam wszystkich polakow
TSmaster
10-02-2007, 18:21
Xerena skaczy jak azura tylko tu benda zadzic swe a na azurze juz zadza pl.Kiedys na azurze bylo wojna polacy vs swe polacy wygrali bo ich bylo wiecej i mieli duze lvl tak jak swe na xerenie a puzniej jak sie wydawalo ze jest fajnie bo polacy se panuja to zong polacy zaczeli walczyc z polakami jednemu duzemu lvlelowi chcialo sie wiecej wojen i wiecej wladzy skaczylo to sie rozpadem servera masowym pa i niemozliwoscia wbicia 100 lvl bez zajebistych znajomoscie w czolowej gildi.Na xerenie benda zadzili swe bo powybijaja polakow dobrze rozwijajcych sie a puzniej jak wygraja zaczna sie na*******ac miedzy soba i tak sie to skaczy :PP.
Na Xerenie nigdy nie bedzie tak samo jak na Azurze, tam mial sie ktos z kims bic, a u nas jest Tengu i ... dłuugo nic.
Poza tym ze gowno wiesz to jeszcze ortografii nie znasz :/
Pavvulonik
10-02-2007, 19:25
@Marczio
Poza tym ze zobaczysz ze tak bendze to jeszcze masz zjebany ryj :P
O.0 patrze, że coraz częsciej Newsy z Xereny są na 1 stronie wydarzeń ze śiatów 0.o
Slepak Immortal
14-02-2007, 23:12
No widać, że temat ma potencjał xD..
A Szwedów po lekku trzeba tępić ;p. Podstawą jest powstanie polskiej glidii h lvli ;] (a tych jest coraz więcej). Mam nadzieje, że nie po to robiłem tu chara, żeby po roku gry przenosić się na następny server. Narazie nie miałem przygód ze Szwedami i mam nadzieje, że tak pozostanie ;p
Btw. Rekrutuje do glidii ;) lvl 30+ glidia Yakaz.. Piszcie do Sir Slepak ^^ ;]
Kitzum i Nargorgiel (nomsi) byli lub sa godnymui zaufania :P
Gram od wakacji mam 60+ i niemialem ani jednego incydenu ze szwedami typu payment ani hunted (oprocz mitzuma ktorego nei biore pod uwage).
CO do wojny Cos mnie trafia jak dawno temu Varene vel. Szafa Squad zabil za nic mojego dobrego kumpla "Aalporesa" za to ze mitzum owalil mu chate i 10k ktore mialy byc na "prota".
1.(byla mowa ze mitzum n ie ma byle kogo w vip liscie otoz na 40 lvl sie tam znalazlem :quest dhq jestem tam widoczny:)
2.Spotkal ktos kiedys noob'a na niskim lvl (szweda brazyla) bo ja nie tylko polakow ktorzy perfidnie zabijaja roty/slimy do trenienia < i jeszcze qplami strasza
3.Polaczenie Inferno z Gildia Bonka (nie pamietam nazwy cos z LOTR) byla mowa o wojnie :) dla tego to polaczenie ale ze ktos byl w bliskich stosunkach s nomsim to "pomagalismy" tengu. A ostatnio podobno Dzingiego chcieli ubic ;d
Slepak Immortal
14-02-2007, 23:34
Na Xerenie nigdy nie bedzie tak samo jak na Azurze, tam mial sie ktos z kims bic, a u nas jest Tengu i ... dłuugo nic.
Gdybyś nie widział to Tengu już dawno się rozpadło i większośc Szwedów z prawdziwego Tengu przeszlo do Put to Death. Po za tym myśle, że Xerena nie jest servem spisanym na straty.. A że na Azurze Polakom udało się opanować serva to nie nasza sprawa, pozostaje im tylko pogratulować :]. Narazie nie można podskakiwać Szwedom, bo nie skończyłoby się to dla nas najlepiej ^^.. trzeba czekać, aż coraz więcej Polaków zacznie bić najpierw 60, 70, 80 lvle, a potem 100+ ;]
wiem bo gram teraz :) ale nie main charem :) Huhu na straty nie :P Wiekszosc ludzi ktorzy pisali na tym temacie znam a Ciebie nie ;d
Tak wiem tengu sie rozpadlo od kiedy mitzum i Xuva zrobilu gildie "Xuva and Magnus go wild" od tego sie zaczelo :)
wiem bo gram teraz :) ale nie main charem :) Huhu na straty nie :P Wiekszosc ludzi ktorzy pisali na tym temacie znam a Ciebie nie ;d
Tak wiem tengu sie rozpadlo od kiedy mitzum i Xuva zrobilu gildie "Xuva and Magnus go wild" od tego sie zaczelo :)
Jesper and Magnus goes wild*
heh ale i tak niczego nie zmieni ze zabijali polskich h-lvl przyklad Kongrus
@Marczio
Poza tym ze zobaczysz ze tak bendze to jeszcze masz zjebany ryj :P
ryja nie widziales, a i tak gowno wiesz :) nie wspominajac znow o ortografii.
www.ortografia.pl
zajrzyj zanim napiszesz.
TSmaster
15-02-2007, 14:04
Nie ma czegos takiego jak rozpad z Tengu, Ci co byli i sa dalej nazywami "Tengu" sa teraz w PTD. Reszta to mieso armatnie
Nie ma czegos takiego jak rozpad z Tengu, Ci co byli i sa dalej nazywami "Tengu" sa teraz w PTD. Reszta to mieso armatnie
Nie do końca...
ja tam raz sie patrze i widze edorn 50+ RP tengu z ws goni muta'ant 38 MS a potem cialo edoron w carlin killed by nomsi and mut'ant
ja tam raz sie patrze i widze edorn 50+ RP tengu z ws goni muta'ant 38 MS a potem cialo edoron w carlin killed by nomsi and mut'ant
Dawno to widziałeś... Nomsi ma nowy nick od kilku miesięcy...
no to bylo killed by nagoriel ze 3 dni temu ale napisalem nomsi :p
a tak btw na forum xereny mitzum zalozyl threada IMPORTANT zeby jego gildi patrzyla na forum gildii i ze skontaktuje sie z bylymi clonkami tengu... albo sie szykuje nowa wojna albo bede huncic polakow ktorzy ostatnio pozdobywali 100lvl :p
no i macie....
nagoriel kilka dni tamu napisal ze ma oko na don gucio ze niby makruje runy i go wczoraj zarabal....
a teraz na forum seth elvenhorn napisal ze jakas nie istniejaca gildia pk gill czy cos tam wypowiada wojne atomic power no i oczywiscie zgadnijcie kto jest w atomic power? h lvls polacy niby moga sie wykupic w ciagu 24 godz bo jak nie to koniec...
szwedzi sie rzucili na polakow bo za duze lvl wbili no i teraz zobaczycie jak polaczkowie dostana wpierdziel bo nie wydaje mi sie ze wygraja ta wojne no chyba ze partille team pomoze :p
No no no... Ciekawe jak to się skończy. Szczerze mówiąc jest wielu polaków na 70-100 lvlach więc gdyby sobie pomagali to to mógłby być początek końca "dyktatury" PTD na Xerenie, ale bardzo w to wątpię...
Czas pokarze kto tu dostanie w pierdol :kat:
no to bylo killed by nagoriel ze 3 dni temu ale napisalem nomsi :p
a tak btw na forum xereny mitzum zalozyl threada IMPORTANT zeby jego gildi patrzyla na forum gildii i ze skontaktuje sie z bylymi clonkami tengu... albo sie szykuje nowa wojna albo bede huncic polakow ktorzy ostatnio pozdobywali 100lvl :p
Chodzi o PoI Quest.
no i macie....
nagoriel kilka dni tamu napisal ze ma oko na don gucio ze niby makruje runy i go wczoraj zarabal....
a teraz na forum seth elvenhorn napisal ze jakas nie istniejaca gildia pk gill czy cos tam wypowiada wojne atomic power no i oczywiscie zgadnijcie kto jest w atomic power? h lvls polacy niby moga sie wykupic w ciagu 24 godz bo jak nie to koniec...
szwedzi sie rzucili na polakow bo za duze lvl wbili no i teraz zobaczycie jak polaczkowie dostana wpierdziel bo nie wydaje mi sie ze wygraja ta wojne no chyba ze partille team pomoze :p
Nie chodzi czy to Polacy czy nie. Po prostu Dankoo i Riley się nudzą, a Atomic Power to silna gildia. Będą mieli przynajmniej troche zabawy chłopaki.
Viltherius
17-02-2007, 15:44
No to mamy 1:0 dla Pk Gillet.
Deni Vadronbrinx Feb 16 2007, 16:03:32 CET
Killed at Level 65 by Riley Foe
Oby losy tej wojny nie potoczyły się tak jak jej początek.:(
Ku**** moj jeden z lepszych qpli padl :(
Jak zawsze ominie mnie wojna ;\
Znajac Atomic zabija kaleida i na tym sie skonczy fragowanie ich.
A Pk Gillet zabije :100lvl typu tyf,azu,allken ,i im sie odechce grac ~~
Btw Deemer zostaw Aaiuna ostrego w spokoju. Bylbym wdzieczny :)
Slepak Immortal
19-02-2007, 04:45
Ta wojna jest bezsensowna ;|...
Btw.
http://i105.photobucket.com/albums/m202/slepykarol/14mlvl.jpg
Jeszcze jeden ;p..
No polaczkowie pokazcie co potraficie. Jak sie wam nie uda to ja do maja wjebie setke i zajebie all!@@!@!!!oneone11!!! huj z matura !@!11@!!!
Slepak Immortal
19-02-2007, 14:32
Uda się uda, tylko trzeba troszkę pomyśleć ;p
Btw Deemer zostaw Aaiuna ostrego w spokoju. Bylbym wdzieczny :)
??? Nie rozumiem. Czy ja go w jakiś sposób dręcze?
@topic:
Też bym się pobawił w te wojny, ale mnie stara zabije jak maturę obleje :p
Waldo1910
19-02-2007, 23:07
Mamy kolejnego rodaka z 100 lvl ;p
Mattrixo
18:37 You advanced from Level 99 to Level 100.
Slepak Immortal
20-02-2007, 01:07
Ładnie, ładnie :))... Nic tylko pogratulować xD
Oby tak dalej ;]
matrixo
:) spoko ziom musze go poproscis zeby mi ofa wyszyscil :>
a pamietam czasy jak mialem lepszy lvl od niego ale padlem 5 razy i retired :(
hehe na hydrach siedzielismy z elanem stare dobre czasy jak inferno bylo :(
Deemer :< jak nawales z jakims 40 lvl palem aaiuna , widzie ze masz slaba pamiec
jak naarzie to ta wojan wyglada tak ze szwedzi chca polakow w bambuko zrobic opozniajac ich expa 5-cioma debilami w gildii pk gillet.
to taka sciema aby polacy nie expili ale ci szwedzi jebnieci nie wypowiedza wojny bo sie pewnie boja
Gz Matrixo
Ps Zalozylem chara. Nowy 100 lvl w drodze.
a ja dzis hunta za nic dostalem ;d Szwedzi roxuja. PA w najlepszym wydaniu
haha dawno mnie tu nie bylo a tu posciki na temacie Xerena:)
I jeszcze była mowa o moim sorcu Mut'anciq;]
ps1.Co do tych Szwedów to na Xerenie nie ma ludzi z good pvp(sa wyjatki) zazwyczaj only pg:) I nie widze zadnych szans w wojnie.
ps2.Jaki Rzeszów;>?Tylko Wisłoka Dębica!
20:48 You lose 63 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 5 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 118 hitpoints due to an attack by an orc warlord.
Czyzby dzisiaj odbyl sie atak orcow? Poszedlem sobie zbierac na Femor Hills hills kamienie i zauwazylem sporo trupow orcow...Wchodze na wieze iiii
20:48 You lose 63 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 5 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 118 hitpoints due to an attack by an orc warlord.
chyba masz racje bo tam byl trup killed by orc shaman i slychac bylo krzyki zerka
No to moze ktos amazon helmeta zlotuje. Jest juz taki na xerenie?
O miespies debiczanin :P nie mow ludzim kim jestem chce byc anonimowy ;p
Ancient Hrona kur*** mnie hunci pa zajewaliste Pa. Zyniu noobek przestaje grac.
Czytajcie forum tibia.com i apisujcie sie do noob wara !!!!
Slepak Immortal
22-02-2007, 02:58
I tak najlepszą rzeczą na Xerenie jest chwytanie po mordzie z SD od Hampisha xD
http://i105.photobucket.com/albums/m202/slepykarol/Hamp.jpg
O miespies debiczanin :P nie mow ludzim kim jestem chce byc anonimowy ;p
Ancient Hrona kur*** mnie hunci pa zajewaliste Pa. Zyniu noobek przestaje grac.
Czytajcie forum tibia.com i apisujcie sie do noob wara !!!!
jak piszesz o noob war to pewnie ty jestes maly naabek :p
no isc z mitzumem to albo starcic all albo aola i miec hunta for ever .. no albo oddacc hote;D:P
pewnie nikogo to nie zainteresuje ale mi sie wydaje ze aktywnosc pkerow wzrosla kilka dni temu w elvenbane (zamek kolo ab) zaatakowalo mnie 5 noob charow z wsami i przezylem a dzisiaj 3 (2 rs i ws jeden z rs mial 46 palla) i tez przezylem chociaz kurde przez to ze zawsze sie tluke to pelno uhow stracilem na szczescie mi jakis kolo pomogl chociaz i tak gostkowie juz sie wyplawili z suppliesow a mi zostal bp UH :p
maly nabek to jeden z moich noobczarow tak samo jak stara odbytnica i julia minetti :) debiczanin jedynie wie jaki moj nick glownej postci. A do noob war sa juz 2 osoby chetny + ja i moj ziomek z rzeszowa !! (na malym nabku qpel gral)
noobczar rox:D husaauhsasu
dzialo sie cos ciekawego ostatnio;d?
23-02-2007, 07:04
Wszyscy narzekaja na swe może i maja racje ale mysle ze polacy na xerenie sie wogole nie roznia.(wszedzie sa wyjatki). Pare dni temu dostalem hunta za free od Gamio. Chcialem zatluc kolesia przez przypadek trafilem Gamio przeprosilem a oni zacza mnie lac. Ucieklem do dp po paru min na expie przybiega lup lup i loguje sie ponownie :/ . 123rp ZABIL 31 NAJTA NA FRAGA O.o
no i sama widzisz co polak polakowi robi
btw... nawet nie przychodzcie na xerene bo jak widizcie polak polaka jebie a do tego wczoraj PTD zabilo Pold kucyk ertes i botten'anna ktorzy niedawno zdobyli 100 lvl
mitzum i PTD organizuja POI zaloze sie ze po odebraniu nagrod z questu wszystkich zajebia albo zostawia ludzi samych na spawnie i poczekaja az ich porwory zabija lol
Master Bonczek
23-02-2007, 14:01
no i sama widzisz co polak polakowi robi
btw... nawet nie przychodzcie na xerene bo jak widizcie polak polaka jebie a do tego wczoraj PTD zabilo Pold kucyk ertes i botten'anna ktorzy niedawno zdobyli 100 lvl
mitzum i PTD organizuja POI zaloze sie ze po odebraniu nagrod z questu wszystkich zajebia albo zostawia ludzi samych na spawnie i poczekaja az ich porwory zabija lol
Święte słowa :D Mitzum i reszta nie byliby sobą jakby nie zrobili jakiegoś przekrętu związanego z POI.
A i jeszcze jedno znam Gamio dobrze i na pewno miał jakąś sensowną przyczynę tego, że Cię dojechał... on nic nie robi bez przyczyny...
A Szwedzi mam nadzieję się doigrają... jak już swoich rodaków zabijają to dobrze jest :D Tylko niech się spieszą żeby mi pacca starczyło :P Szkoda mi Polda ale cóż :/ może zrozumie i odejdzie przynajmniej na jakiś czas...
@Bonczek
Nie zabiją nikogo po PoI. Prawdopodobnie będzie trzeba zapłacić 250k dopiero po queście. Nie mieliby w tym interesu, gdyby zrobiliby za free questa...
//Artur
Slepak Immortal
23-02-2007, 14:23
Wszyscy narzekaja na swe może i maja racje ale mysle ze polacy na xerenie sie wogole nie roznia.(wszedzie sa wyjatki). Pare dni temu dostalem hunta za free od Gamio. Chcialem zatluc kolesia przez przypadek trafilem Gamio przeprosilem a oni zacza mnie lac. Ucieklam do dp po paru min na expie przybiega lup lup i loguje sie ponownie :/ . 123rp ZABIL 31 NAJTA NA FRAGA O.o
O czym tu wogóle mówić -.-... Wszyscy narzekają na swe nie dlatego, że zabijają kogoś za słuszną sprawę. Chciałeś ubić kolesia ubili Ciebie. Życie... A czy zrobił to Polak czy Szwed to nie ma znaczenia. Problem ze Szwedami polega głównie na tym, że zakładają paymenty/hunty za nic... albo po prostu podlatują i piszą "Pay boh or die".
@Bonczek
Nie zabiją nikogo po PoI. Prawdopodobnie będzie trzeba zapłacić 250k dopiero po queście. Nie mieliby w tym interesu, gdyby zrobiliby za free questa...
//Artur
Przeciez o ile mi wiadomo oni sami nie sa w stanie zrobic tego questa. Bez pomocy polakow im sie nie uda.
@Wojna
Co do tych wszystkich wojen to Polakom sie nie uda dlatego ze nie maja silnego charyzmatycznego przywodcy. Jest Dzingi jeden ktory cieszy sie powazaniem ale on nie gra czesto. Szwedzi maja takich leaderow np Nargoriel albo chociazby mitzum. Szansa dla naszych sa porzuceni szwedzi tacy jak np Gladast czy tez wszyscy inni nie polacy ktorym ptd zalazlo za skore.
@Viltherius
Znam trochę Gamia i też sądzę ze za free nie ubiłby ziomala więc pewnie sobie zasłużyłeś na deada.
@Rzeszow
Ja nigdy nie lałem Aauina, był nawet moim liderem więc nie mam do tego powodu. Coś Ci się musiało przyśnić :]
@Topic
Pójście na POIQ z PTD oznacza deada stratę kilkuset tys. za hunta lub payment za wykonanie questa. Morał z tego taki że z tymi frajerami niema co się zadawać.
@Wojna
Teoretycznie może się wydawać ze Polacy nie mają szans, ale jak tak patrzę na to ilu jest Szwedów a ilu Polaków to widzę że nie jest tak źle. Może z lvlami wymiękamy przy 170+ Mitzuma i 4 innych 150+lvlach, ale mamy sporą przewagę liczebną. Kamikazze z ~40lvlami potrafiło równo walczyć z 60-70 więc myślę ze trochę organizacji i my mielibyśmy szanse.
:> deemer co do wojny watpie zeby polacy sie zjednoczyli. Byla mowa w inf ze bedziemy wojowac, ale "wojowalislmy" nie przeciwko typ i lypa.
co to dla mitzuma wbic 1 lvl = nic. Ale Polak jak padnie to przestaje grac:Hellmax, Zyniu, Xenderlax.(nie wszyscy). Albo jak sie hunta za friko zaliczy ;d to tez zniecheca od byle nooba z wiekszym lvl.
Dzingi nadawal by sie do roli przywodcy "powstania".
Haha Gadacie o Jakims "powstaniu",ale chyba nie rozumiecie dobrze tego slowa:)na 100 polakow na taka akcje jest gotowych jakies 20~ osob...
ps.Mowicie ze Dzingi bylby dobrym liderem ale skad to wiecie;d? Byl dobrym liderem na wojnie czy cos? Zgodze sie ze w Inferno sobie radzil ale watpie zeby poradzil sobie na wojnie...
Slepak Immortal
24-02-2007, 02:41
No to może być ciekawie... Faktem jest, że czołówka Xereny to swe, ale przy przewadze liczebnej... kto wie ;) a PoI? Po Szwedzie można się spodziewać wszystkiego. Pytaniem jest czy warto ryzykować po to, żeby Szwedzi zwinęli sobie bagrody Polaczków ;d?
Btw. Mój next advensik ;p
http://i105.photobucket.com/albums/m202/slepykarol/45.jpg
jak wazma soft bugi to niezle poleca z lvl... a polakowi jak weznie naggrody powiedza "pay" or "die" osoboscie bym pasc wolal ;< niz pay.
Gz lvl
oni robia z nami co chca a my z nimi nic nie ma jdnego konkretnego przywodcy. JA nawet bym za bonkiem stanal bo supel ziom z niego :<
Otto, Varene,Demolitius nie graja ;\ masz juz 3 pl 100+ co wogole online nie sa. SZkoda kazdego znich dobrze znam *varene slabiej*
Btw Bonku ty przez Jobleza nie grasz ? On ci hunta zalatwil ?? bo nie wiem dokladnie czemu masz hunta.
Polakow nie zabija na tym qescie bo jak wczesniej ktos wspomnial 250k placi sie po qescie...Jezeli mowa o jakiejkolwiek wojnie to wlasnie POI qest to najlepsza okazja zebrac sie w 60+ osob i czekac na wyjsciu Poi'a pare noob charow zeby szwedy nie mogly ue ale po akcji wszyscy uciec np. do dc tam mozna ich latwo wziasc w kleszcze,poniewaz na pewno przyjdzie odsiecz,ale jaki i tak 80% Polakow nie pojdzie,bo : waste chara,tyle wbijalem lvl'i zeby teraaz padac etc.
Ja tam mam chary do zwascenia i moge przyjsc tylko ,ze publiczne forum to nie jest najlepsze miejsce na tego typu rozmowy. Znowu znajdzie sie jakis lizydupa ktory przetlumaczy wszystko szwedom. Szukam ekipy kto ma n00b chara i chce sie zabawic w klepanie szwedow nocami to prosze pisac na priv jak bedzie nas ponad 5 z paccem 40+ lvli mozna zaczac sciagac takich 80-70 sorcow.
Viltherius
24-02-2007, 18:55
A i jeszcze jedno znam Gamio dobrze i na pewno miał jakąś sensowną przyczynę tego, że Cię dojechał... on nic nie robi bez przyczyny...
Nic mu nie zrobilem, chcialem tylko dorwac kolesia co zaatakowal mnie dzien wczesniej. Jak hitnolem pare razy Gamia ten odrazu sie na mnie rzucil:( . Czy cos takiego jest powodem dla huncenia hmm... dla kogos kto chce szybko zarobic i ma w ... innych pewnie tak.
Znam trochę Gamia i też sądzę ze za free nie ubiłby ziomala więc pewnie sobie zasłużyłeś na deada.
No to zrobil taki prezent dla rodaka. Nazwijmy to wyjatkiem potwierdzajacym regule.
@Topic Ale ok niewazne kto chce słuchac histori jakiegos 30 lvl najta xD. Szczerze odradzam gry na tym servie bo jak nie wykonczy Cie jakis szwed to polak to zrobi:(
bonq pamietasz lord jaxxa ??
Wcale nie trzeba 40 lvl do uklepania 60+.
wr00n masz na mysli flakona moraleza??=bo sie z nimi trzyma pie..
Slepak Immortal
25-02-2007, 15:42
Taa.. w sumie to starczyłoby kilka 30~ schooterów na takiego 60 msa..
Wr00n Ty jesteś starym ovnerem Berserker Ostrzy :>?
No to dawajcie na priv w takim razie name 30 lvli bo kazdy duzo gada a jeszcze ani jednego zgloszenia nie dostalem. Berserkerem nie gram gralem kiedys teraz pawel go chyba odda paulinie i ona bedzie grala juz sama bez naszej pomocy.
bonku ja kiedys zarywal na gc HAHAah lezalem na ziemi.
Btw CZEGO DO NOOB WARA SIE NIE DOLACZACIE !! wroon pomoglbym ale nie mam pacca ;\ skonczyl sie,. i nie mam noob chara na tak wyskokim lvl jakim jest 30 lvl badz 40 ;p
Ostrzy;> Czyli ten co kapowal w Inferno:)
Slyszalem to od paru osob i cos w tym musi byc prawdy.
Komu kapowal? Mitzum etc. dlatego niektorzy z Inferno padali od bylego Tengu.Potem jakos twoj char szybko sie znalazl w wspolnocie Tengu bardzo ciekawe:)
Nikogo nie kapowalem. I watpie zeby paulina tez przekazywala infromacje. Ja ze szwedow bede lojalny tlyko wobec gladasta a z polakow to wobec kongrusa i moich wszystkich rl. Nawet mnie nie oskarzaj o taka zdrade.
@pk gidlia
Juz jest jedno zgloszenie z faccem. Trudno jkak nie ma tkaich 33 to dawajcie all co macie zobaczymy czy bedzie z czego zrobic gildie.
wrogonastawiony
25-02-2007, 23:17
LOL ?
Nargoriel (Nomsi)
Killed at Level 138 by Mitzum and by Xazez
i until Mar 12 2007, 21:38:56 CET because of excessive unjustified player killing ;]
WTF ?
LOL ?
Nargoriel (Nomsi)
Killed at Level 138 by Mitzum and by Xazez
i until Mar 12 2007, 21:38:56 CET because of excessive unjustified player killing ;]
WTF ?
Hacked. Drugi raz. Za pierwszym razem hacker wzbogacił się o 6~ dh, 2 sca, cały domek Xuvy i kilku innych oraz kasę Tengu :)
wrogonastawiony
25-02-2007, 23:25
Dankoo to samo, banished :)
Jego nieszczescie sprawia ze zcuje sie fajnie ;]
moze hacker moze nie... tak to jest jak sie uzywa botow lol
jesli to prawda to moze nawet ktos z ich wlasnej gildii ich shackowal :p tak to jest jak sie sharuje :p
fakt faktem ze mitzek z xazezem zabili nargoriela ktory ma teraz bannisha do 12 marca no i wrog atomic power dankoo tez ma banisha ale do bodajze 27 marca wiec atomic powah moga odetchnac chwile pozatym to juz 2 banish dankoo jeszcze raz to zrobi i ben delation :p
Waldo1910
26-02-2007, 09:15
Zaden hacked, Hampish, Mitzum i Xazez combo sd testowali i ktos wyjebał UE i padl i sie w*****ł i wbił bana razem z Dankoo.
Jakby nie bylo padl i ma bana a Xuva ma mniej hajsu. Teraz szwedzi sa bardzo oslabieni skoro cala kasa tengu znikla.
Zaden hacked, Hampish, Mitzum i Xazez combo sd testowali i ktos wyjebał UE i padl i sie w*****ł i wbił bana razem z Dankoo.
Na sete, jak nomsi mial wbic bana skoro to nie on testowal sd? Gogo myslenie boli yoyoy.pl
jeden kolo napisal na forum ze....
1. hacka mieli juz kilka dni temu i ktos im domki poczyscil tak to jest z shererami :p
2. mitz i xazez tstowali combo sd skullita jebnal ue a ci walneli se sdeki i nago sie wkurzyl a skullita chyba ma hunta
Omg. Jak sobie policzyłem na POI quest wybiera się jak narazie 53 osoby. Oczywiście wątpię żeby np. Mitzum, Xazez, Xuva płacili komukolwiek 250k, w końcu to oni pobierają opłatę. No więc odejmijmy od tych 53 osób z 13 tych których płacenie ominie. zostaje 40 osób, więc PTD zarobi niemałą sumkę 10 mln gp za co? Za nic. Przecież oni sami robią go pierwszy raz więc nie powinni brać kasy zwłaszcza że sami sobie tam nie poradzą. Równie dobrze Mitzum mógłby płacić np. ludziom z AP za pomoc.
Nie wiem dlaczego niektórzy lezą tam i godzą się na wręczanie "prezentów" PTD.
@TOPIC
2 bany wiele nie zmienią, można było by się potem ewentualnie postarać o delete chara Dankoo.
@EDIT
Faktycznie 10 mln :P, oj widocznie pijany byłem jak to pisałem
oni biora te 250k dlatego ze te osoby nie musze nic zabijac tylko maja stac i blokowac respa. A ptd wzbogaci sie nie o 4 mln tylko o 10 mln na 40 osobach.
i tak PTD nie powinno brac oplaty zgadzam sie z poprzednikami ale szwedosy sa chciwi i tyle
Waldo1910
27-02-2007, 12:06
Na sete, jak nomsi mial wbic bana skoro to nie on testowal sd? Gogo myslenie boli yoyoy.pl
No własnie widać, że boli. Mówie ze Nomsi padł i sie wkurzył i poszedł razem z Dankoo jebać ludzi do bana. lmao
wrogonastawiony
27-02-2007, 14:31
Coś nie widzi mi sie to zeby oni wykonali tego questa.. jeden sensowny bloker (150lvl) i hmm paru shooterow. Ciezko bedzie..:)
Waldo1910
27-02-2007, 14:34
Coś nie widzi mi sie to zeby oni wykonali tego questa.. jeden sensowny bloker (150lvl) i hmm paru shooterow. Ciezko bedzie..:)
O shooterów bym się nie martwił B)
wrogonastawiony
27-02-2007, 14:41
I dlatego martwie sie o blokerów, z tego co znam tego questa to Blokkah Malice tam moze w sekunde zostać zdmuchnięty ;] Ale to juz ich problem ; )
Ciężko? To jest raczej niemożliwe.
Master Bonczek
27-02-2007, 21:17
Może i nie zabiją od razu ale jak ktoś z nich padnie to będzie od razu ty mnie bloczyłeś to płać mi. Albo Mitzum mówi, że płacisz 250k i nic nie bijesz - ta jasne już to widze... np. przypadek Axela, któremu Mitzum powiedział, że nic nie będzie musiał bloczyć, a założe się, że będzie tak: Axel go... (sd,sd i Axel musi iść).
A tam ktoś pisał za co hunted jestem, a więc tak: kupiłem domek od Exodusa i mi Nargoriel mówi: ukradłeś domek Sneptripp'owi.
Sam nie wiem jak można ukraść komuś domek w tej grze no ale ok :P nie będę im dawał czegoś za co zapłaciłem.
A i tam ktoś pisał, że Zerk strzelał z ucha - to nie on tylko Daster :-P, który skopiował Xuvie rozmowy z gc jak rozmawialiśmy jakby tu wykopać Swe. No i później po wylocie z Inferno jak mu powiedziałem co o nim myśle to poszło msg do Szwedów i to też chyba było przyczyną hunta.
Pozdrawiam.
bonku piczo :* ja sie o hunta pisalem jak niewiesz kim jestem to trudno ...
CZyszciles mi necro questa :) moze po tym poznasz
Master Bonczek
28-02-2007, 17:52
Nawet nie wiesz ilu osobom czyściłem Necro Questa :P tam ktoś pisał czy pamiętam Lord Jaxx jeśli to Ty no to Cię kojarze :-P hyderki mi blokałeś :D
Miltiades
28-02-2007, 20:04
Moje zdanie na temat POI:
Są 2 opcje:
1. Albo będzie prosił blokerów o pomoc.
2. Za te 250k nakupuje mf's i będzie sam rozwalał all.
Tylko skoro oni all czyszczą to ciekawe jak zrobią bramke tylko dla knightów.
Ja nie mam zamiaru żadnego monsterka dotknąć. Jeśli w ogóle pójdę...
btw. dobrze, że dankoo ma banana bo AP miało battle... szkoda, że w tak łatwy sposób się rozpadło.
Pozdrawiam.
oni biora te 250k dlatego ze te osoby nie musze nic zabijac tylko maja stac i blokowac respa.
Mitzum tak gdzieś napisał? Nie widziałem tego, ale jak to prawda i tak właśnie powiedział to musi być albo oszustem albo idiotą. Nawet gdyby all ludzie brali udział to i tak było by ciężko.
A jeżeli...
Za te 250k nakupuje mf's i będzie sam rozwalał all
To się bardzo cieszę :D (next dead)
Miltiades
28-02-2007, 22:55
To się bardzo cieszę :D (next dead)
Dobrze napisałeś 1 część ale 2 nie bardzo ;p ja widziałem jak on sprytnie dhq czyści więc myślę, że tak łatwo nie padnie
oj bonczek bonczek :( szkoda ze juz o mnie zapomniales
Your lovely veav :*
narazie jest tak ze z kinow to tylko blokkah jest dobry 150+ a tak to tam moze byc lipa no chyba ze ten quest beda robili za 3 miechy :p
i kolejny Polak bardzo dobrze wszystkim znany Gamio przestal grac na Xerenie.
Jak tak dalej pojdzie to zaden polak nie bedzie tam gral.
i kolejny Polak bardzo dobrze wszystkim znany Gamio przestal grac na Xerenie.
Jak tak dalej pojdzie to zaden polak nie bedzie tam gral.
no gamio killed by hempish i juz przestaje grac? kurde czy wy polacy nie rozumiecie? albo wszyscy zaczna walczyc albo kure jeden po drugim was wykopia z serva
nie rozumiecie? jak ktoregos z ziomkow zabije swe to trzeba walczyc a nie sobie mowic za duzo czasu wlozylem w postac i pieniedzy nie bede sie udzielal to mnie nie dotyczy...
otoz to dotyczy kazdego jesli teraz nie zawalczysz to bedziesz nastepny po gamio
kurde ocknijcie sie albo od razu wy*******ajcie z serva skoro nie macie jaj
To Robic gildie i invite ludzi na war:P
01-03-2007, 11:20
Nie rozumiecie, że Mitzum ma tyle kasy w domku ile wszyscy Polacy razem wzięci pewnie nie mamy? Nie ma warunków w tej chwili do wygrania żadnej wojny. Nie ma co ukrywać, to oni są w tej chwili górą.
masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)
I co z tego ze Mitzum ma tyle kasy omg...
01-03-2007, 14:48
To Robic gildie i invite ludzi na war:P
Your lovely veav :*
Nie zapomniałem tylko było mówić, że to Ty :P z Tobą też hydry się pizgało :D
@Gamio
Nic tylko zacytować Grzesia Halamę:
"Ja wiedziałem, że tak będzie"
Mówiłem mu już dawno, że za szybko expi i mu się dobiorą do tyłka. Może zrobimy zakłady kto będzie next?:P Ja bym stawiał Axela ale to po PoI dopiero bo się im przyda... więc ja postawie Tyferiusa mimo, że go lubie :P
masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)
Waldo1910
01-03-2007, 17:54
[QUOTE=Mispex;1294907]masz racje czekajmy aż bardziej urosna w sile:)
To z tego, że oni mają na runy, manasy i blessy a my nie.
Slepak Immortal
01-03-2007, 18:18
Dlugo mnie tu ne było, a widzę że się sporo wydarzyło ;p..
Hooyowo,że next hlvl przestał grać :( Jak tak dalej pójdzie to nie ma co tu grać ;/
A mój noob charek w drodze xD.. Narazie nie chce mi sie expić palkiem
stawiam na miltiadesa lub demolitiusa lub dzingiego. Tylko jeszcze z tej 3 dema nie chcieli pizgadc ;d z mili nie wiem o co poszlo na ef a dzingiego ludzie mowili ze chcieli ubic ;d kwestia czasu... ja tam moge wojowac 60 lvl zawsze sie przyda :) (tylko ze narasie jestem hanted przez horne za friko:P )tylko zeby all polacy to zrobili :bonku varene otto gamio i cala reszta 60 lvl nie damy rady :/ i jeszcze jakis szwedof by sie przydalo przekabacic na nasza strony typu shin puma, sir manace, w skrocie tych co w kakikadze byli lub FF.
Btw; Axel XErenous i Kongrus moga byc nastepni :(
Nie wiadomo co sve odpierdoli :(
kurde Bonq nawet mnie nie wnerwiaj...
Jak to pisze to chyba jasne ze tak:)
otoz to dotyczy kazdego jesli teraz nie zawalczysz to bedziesz nastepny po gamio
kurde ocknijcie sie albo od razu wy*******ajcie z serva skoro nie macie jaj
Najmadrzejszy post w tym temacie. I co z tego ze taki madry jak nikt sie do niego nie ustosunkowal... Kolega mi mowil ze Gamio padl za to ze zniknelo ponad 100bp mfs z poi ktore nalezaly do Xuvy. Expil tam po xuvie Falcon i Gamio wiec oni mysla ze to Gamio.
Obliczylem ze na war moze isc okolo 100+ osob z tego jakies 15~ 100+ lvli
Liczac Gladasta,Degarna,Adavendora,Sara Grim...
Mysle ze bylaby duza szansa na wygranie war...
ps.Nie gadac ze nie ma sensu walczyc etc. Jezeli nie chcesz walczyc nie graj tu bo jak nabijasz zbyt wysoki lvl to hunted.Chyba lepiej walczyc i padac niz byc hunted za nic placic padac itd.
mispex ma calkowita racje
ale juz pipa jak this is bilo tengu to polacy schowali glowe w piasek i jest jak jest jak sie nie wykorzystuje sytuacji to pozniej sie opuszcza server
To byl nasz najwiekszy blad ze wtedy sie nie dolaczylismy do wojny...
Na poczatku nie bylo zle Tengu nas szanowalo...
Czego nie mozna powiedziec teraz:P
ps. Bonq mam nadzieje ze pytales wszystkich ludzi ktorym dales inva...
Master Bonczek
02-03-2007, 16:45
To nie ja zrobiłem tą gildie tylko jakiś ziomek :-P i chce zobaczyć ilu ewentualnie by doszło chociaż większość jest FACC i retired no ale co mi tam tak sobie doszedłem :D
Hail Rebelion!
Stawiam ze nie dolaczy wiecej niz 4 osoby. Kto da wiecej?
Ja doszedlem i wyszedlem:P
Pavvulonik
02-03-2007, 18:47
HMM co do wojny mysle ze jakby all polacy o duzych lvl sie zebrali do kupy i sluchali by sie jednego typka ktory mialby w huj wyjebane pvp to by wygrali bo swe niedosc ze teraz stracili duzo kasy to jeszcze moze niedlugo zaczna sie wybijac nawzajem :D A co do poi to nieuda sie na xerenie ale to moze i dobrze bo jak mitzum i inni padna to moznaby ich wtedy zatakowac 8o
HMM co do wojny mysle ze jakby all polacy o duzych lvl sie zebrali do kupy i sluchali by sie jednego typka ktory mialby w huj wyjebane pvp to by wygrali bo swe niedosc ze teraz stracili duzo kasy to jeszcze moze niedlugo zaczna sie wybijac nawzajem :D A co do poi to nieuda sie na xerenie ale to moze i dobrze bo jak mitzum i inni padna to moznaby ich wtedy zatakowac 8o
To ze ktos ma zajebiste pvp nie znaczy ze ma rowniez zajebista inteligencje przywodca oraz zdolnosc dowodzenia na wysokim poziomie. Szanse nasze sa duzo mniejsze w porownianiu z tymi np 4 miechy temu ale te szanse beda jeszze mniejsze za 4 miechy. Jak POI sie nawet nie uda to i tak mitzum ma 10 mln wiecej. Tak czy siak sa na +. Pomysl Mispexa na akcje po POI jest bardzo fajny ;]
@mispex
To mnie zmylilo ;p (wejscie i wyjsice)
Rl Samka padl na PTD(Kacapus) z tego co widze to skonczyli calkowicie szanowac Polakow(nie widze zadnego w PTD) wszyscy Polacy co kiedys byli w Tengu z cala ekipa sa jakos w cieniu...
Master Bonczek
02-03-2007, 22:31
Dokładnie, a na wypadek wojny od razu będzie Marco, Falcon i Samek join us with your guild... i pewnie pójdą co byłoby błędem...
wrogonastawiony
02-03-2007, 23:10
Zanim invitowaliscie ludzi to konsultowaliscie sie z nimi ? Chyba nie, bo watpie zeby taki Falcon czy Samek dołaczyli :D
kupie pacc i moge wojowac :D tylko trzeba snake ataki robic i za*******aac do hg lub deserta. a tam niech noob czary z zaopatrzeniem musza czekac i bedzie gitez :) dzingi moze byc przywodca powstania. Ale z pvp nie wiem czy jakis Polak jest dobry
Oho... Fajnie. Nie było mnie przez 3 dni i widzę że już tu jakiś bunt wybuchł, już new guild do wojny powstał i już zdążył się prawie rozpaść.
Jak zawsze u Polaków, słomiany zapał i 0 organizacji X(
wrogonastawiony
03-03-2007, 11:26
Brakuje tu kogoś z charyzma, kto wziałby to wszystko za twarz i przekonał ludzi.. potrzeba tez kogos kumatego no i z głową ;) Tu jest oprocz polakow przeciez "armia" hujtedow przez szwedow, oni tez by pomogli :)
Polacy powinni wybrac sobie jeden swiat i zrobic z niego potege a nie porozlazilismy sie i wiadamo ze inni bede lepsi.
Polacy powinni wybrac sobie jeden swiat i zrobic z niego potege a nie porozlazilismy sie i wiadamo ze inni bede lepsi.
no comment
jesli ktos ma zamiar isc na wojne lub ma jakies pytania pisac na gg(8283655)
ps.Narazie zbieram ludzie na 100% chetnych na wojne siedzialem na tibii okolo 2 godzin zebralem 10~~osob:)
Master Bonczek
03-03-2007, 13:27
Oczywiście ja idę... ale nie ma co tutaj pisać o wojnie bo na pewno znajdzie się jakiś sprzedawczyk i wszystko przetłumaczy Szwedom. Zrobię do tego oddzielne forum... kto byłby zainteresowany pisać do mnie na priv.
Killed at Level 68 by Alosio Aloha
and by Leon Aloha
Obaj kolesie z put to death padlem na spam ue;/
Jezeli bedzie wojna to chce do niej dolaczyc ;/
i'm in :) jakby gildia dzingiego sie przylaczyla bylo by wismienicie :)
A co do lidera ? Ma ktos propozycje ??
Nono jakie bojowe nastroje. Ja tez chce. To trzeba zaplanowac po 1 all chetni musieliby cwiczyc na ots i zobaczylibysmy wtedy kto z nas jest najlepszym dowodca. Po 2 mam tylko 29 (nie dawno zrobilem ta postac i mam mature wiec wolny exp) ale moge wam pomagac w roli n00bchara. Po 3 ktos tam pisal o tej gildi to ja koles zalozyl dla polewy a bonq dla polewy wszedl i tyle a nie jakas tam wielka rebelia.
co do ots'a to dobry pomysl.
TYlko zeby taka osoba go zrobila :dac mapy typu hg/desert quest/kaz(tam gdzie blokkah pada)i tereny do tego przylaczone.
I realne postacie z takimi amimy lvl i mlvl
np: Veav lvl 60 mlvl 52 ed
Bonku lvl 108 mlvl z 70 ms
i tak all polakow ktorzy bede wojowac
i szfedow mitzuma etc.
ALe to wymaga czasu i trzeba sie znac na tym :( ja sie tego nie podejmuje bo nie kminie jak sie ots-y stawia;(
ia jak to wyjdzie to bedzie gitez B) :]
Ja na ots ciagle smigam i jakos mi to idzie co do wojny gg podalem kto zainteresowany pisac...Bonq rob to forum:)
Po co mam ci mispex dawac moje ip? Rownie dobrze jak przez gg mozna przez forum ktore zrobi bonq. A co do przywodcy moze to byc szwed niekoniecznie musi byc Polak np taki Gladast.
Master Bonczek
03-03-2007, 17:59
A co myślisz, że Mispex to evul haxor ?:P Stalujesz fire walla i już xD no forum narazie jest ale to o team'ie na new world :P niezła ekipa sie szykuje tylko new serva nie widać :D
"Nie ufam nikomu kocham tylko tych co zasluzyli". Rebellious rosnie w sile8o 8o :D :D juz 2 czlonkow. Za co urza ma hunta? W opisie ma napisane if u ever felt like that send it to my venore dp. Co stracil? Skoro wszyscy chcecie isc na new serwa to why nawet proby nie podejmiecie?
Jak sie nazywa temat o new serwie?
Master Bonczek
03-03-2007, 19:07
O new servie jest założone całe forum przez Gamia :P zapytam czy moge go tak podawać ludziom jak tak to Ci na priv napisze :P
a Urza niestety hacked S:
nowy serwer ZAL.!!! macie 100 lvl i kur** nie stawicie sie im tylko nowy serwer.... ZAL
A co Gamio uwaza ze nie ma szans na walke?
Master Bonczek
03-03-2007, 20:34
New serv to wyjście awaryjne :]
Gadal ktos z Gamio?
Mam narazie tylko 12~ osob ktorzy na 100% by szli na wojne...
cos Furious Family ma isc ale pasuej z kazdym pogadac:P
moge skolowac :hellmax,aalpores,bemecor kazda pomoc sie przyda zeby skopac szfedom zadek.
Przydadza sie tez :muel lan,elan kazing,bakunlen,i reszta polakow retired :( tylko z nimi kotaktu nie mam zabardzo moze ktos z was ma ?
a varene i otto beda wojowac ? no i na koniec "one blood".
moge skolowac :hellmax,aalpores,bemecor kazda pomoc sie przyda zeby skopac szfedom zadek.
Przydadza sie tez :muel lan,elan kazing,bakunlen,i reszta polakow retired :( tylko z nimi kotaktu nie mam zabardzo moze ktos z was ma ?
a varene i otto beda wojowac ? no i na koniec "one blood".
Aalpores ish huntat by me ;)
tibia zone
03-03-2007, 21:15
No, no. Patrze, że coś się szykuje;].
Mam kontakt z Varene, zagadam do niego.
ahah pamietam jak aal dal mi swojego i sie moj qpel lognal na niego sobie po carlin pochodzil po ~5 minutach z pienciu 60+lvl sie zbieglo pod moj domek :D haha niezapomne tego. Kim jestes ze go huncisz ? i za co on mi dawno mowil ze za wojne na poczatku serwa
wrogonastawiony
03-03-2007, 22:29
Aalpores ish huntat by me ;)
lol ? No ale czy to cos zmienia w przypadky wojny ?
hmm 60 lvl gra od poczatku serwa... i sie orentuje co sie dzieje.
pewnie go spotkalem na swojej tibijskiej drodze zycia.
KIM JESTES ~~
Podobno dzis hampish lal falcona.
wrogonastawiony
04-03-2007, 00:28
Nom a chwile pozniej Blokkah ale Falcon uciekł do depo. :)
ja 5 dni temu dal;em sobie spokoj z Xerena to swiat swe tluka i wytluka kazdego polaka nie oplaca sie tam grac :P zaprszam na Keltere
:o Lali Falkona? A to się porobiło, on był z nimi odkąd tylko pamiętam. Widać że już nigdy nie będzie tu tak jak kiedyś. Oby zmiany były szczęśliwe dla Polaków :D
Widzę że zainteresowanie tematem znacznie wzrosło :)
Wie ktos kto stanalby w razie wojny po stronie PTD?
marco josef ?? falkon jest cwaniakiem ;d nie raz sie o tym przekonalem, ale sadze ze bedzie ze sve.
Deemer duzo sie dzieje na serwie to tez duzo postow.
ELite kiedy 100 llv ??:D
Ze Swe na pewno gildia athwooda i tengu(nie wiem jak z Polakami,ale znajac zycie pojda ze Szwedami)
Arnoo odzyskal wolnosc i juz widac rezultaty 98 wbity. Wie ktos moze czemu tu gra? Bo to jego najwyzszy lvl czy tez moze dostal juz hunta na beryli?
Ps: Dla wszystkich ktorzy nie widzieli: http://video.google.pl/videoplay?docid=94077469523535263&q=xazez
Xerena juz upadła dla polaków..
Myśle że jakbyśmy teraz zrobili wojne to dalibyśmy może rade ją wygrać.. ale oni sięboją..
Yours,
Annurian/Skramer
jakby wszyscy bez wyjatku polacy sie zgodzili masz ponad 100 osob (50 lvl+) i nie sadze zeby wygrali w otwartej wojnie bany by powbijali a wtedybysmy z lvl poszli.
A w snake atakach tezbysmy mogliz nimi wojowac.
Veav :*
Fajnie.. zrobimy wojne zabijemy z 2 osoby a potem bedziemy siedziec w pz.. W dup*e mam taką wojne..
Nie rozumiem takiej postawy. Sa ludzie ktorzy maja tutaj hunty wiec co im zalezy powalczyc i tak traca chara i tak a tak przy okazji wojny doswiadcza troche zabawy a przy odrobinie szczescia i dobrego planowania moze skonczyc sie tak ze to oni beda tymi ktorzy beda huntowac. Ci co maja hunty powinni robic sneak attacki a ci co nie maja huntow powinni expic az hunty dostana i potem robic sneak attacki z reszta. Kto sie zgadza?
Jak chcecie wojne ja sie pisze bo i tak nie gram na xerenie bo polacy nie maja tam zycia predzej czy pozniej swe nas wybija wiec jak ma byc wojna to teraz ja zrobic JESTEM ZA
Bede expił po to żeby mieć hunta.. extra
Poza tym oni expią 3x szybciej bo zajmują 3 cave na raz więc nie wiem na co tu czekać..
Piotrek Marycha
04-03-2007, 23:17
Ta, w teorii to ładnie wygląda, a w praktyce to jest niemalże niewykonalne zebrac tylu ludzi i ich zgrac, zbyt wielu ludzi ma to wszystko gdzieś i nie chca sie angażować
JESTEM ZA KTO MA HUNTA I TAK STRACONA POSTAC. Nie gram na Xerenie miałem 4 postacie 60lvl na xerenie teraz 42 palla i tez przestalem nim grac bo jeb... swe bija za nic ale jak namowic wszystkich polakow zeby zaczeli walczyc. Czy oni nie widza tego ze predzeh czy pozniej swe ich dopadna mam ten 40 lvl bez hunta ale nie gram bo wiem ze bede mial 60 czy 80 lvl to i tak padne WOLE TERAZ POWALCZYC:evul: :evul: :evul:
Bede expił po to żeby mieć hunta.. extra
Poza tym oni expią 3x szybciej bo zajmują 3 cave na raz więc nie wiem na co tu czekać..
nie opłaca ci sie expic bo przedzej czy pozniej i tak padniesz dlatego xerena dla mnie jest skreslona
a ja se poczekam do rekolekcji
i w trzy dni wjebe 1.5 mln expa ;]
Ja sobie niezle radze na neranie , zostawilem xereny bo nie ma sensu tam grac .
Szwedi dominuja serverem i nic tego nie zmieni , za duze lvle juz wbili .
Pozdro dla starej gidli Inferno.
i co ci to da predze czy pozniej cie zajebia swe S T R A T A CZASU ;/
Ja sobie niezle radze na neranie , zostawilem xereny bo nie ma sensu tam grac .
Szwedi dominuja serverem i nic tego nie zmieni , za duze lvle juz wbili .
Pozdro dla starej gidli Inferno.
To ci szkodzi powalczyc?
O tym mowie ci co nie maja huntow niech robia pg niesamowite cos na ksztalt zbrojenia. A jak dostaniesz hunta to walczysz i takich walczacych bedzie coraz wiecej.
jak szybciej zaczniemy bedzie lepiej moze zrobic jakas liste i zgadac sie na jakis termin kazdy ma znajomych itd moze cos z tego wyjdzie:baby:
jak szybciej zaczniemy bedzie lepiej moze zrobic jakas liste i zgadac sie na jakis termin kazdy ma znajomych itd moze cos z tego wyjdzie:baby:
Ty to exp. Ja sam mam 36 i expie najszybciej jak sie da zeby zrobic 80 i pomoc w razie wojny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.