PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Zembol91
06-11-2006, 17:41
Prawie jak murzyni w ciemnej uliczce ;)

:D :D :D good :p ale powiem jedno
takie akcje jak by dof zrobil jeszcze raz- heg na hegu , sandra to nie wiem kto gral i powinna uczyc sie real ownerka grac najlepiej na apocalypse-war.mine.nu wezmie sie jakiegos sorka np Mastro Scue albo lepiej Liama i niech lata i sie uczy grac po edron bo to najlepszy ots jaki widzialem a jak by troche pocwiczyla to takim 171 sorkiem z takim mlvl by wymiatala.
jak by dof jeszcze raz taka akcje zrobil to na 100% by wygrali ;]
najpierw wojna na moscie potem trap draza w ciemnej uliczce ;]

BTW. ma ktos Wywiad z Drazharmem na kompie i mogl by wrzucic na rapidshare.com bo na patrz.pl nie ma a chcial bym miec pamiatke bo piekny filmik ;p

Saxon
06-11-2006, 17:53
@up

Zgadzam się z tobą w 100%.

P.S tylko ,że Dof nie ma niestety odwagi i nie próbują robić żadnych akcji.

Zembol91
06-11-2006, 18:02
@up

Zgadzam się z tobą w 100%.

P.S tylko ,że Dof nie ma niestety odwagi i nie próbują robić żadnych akcji.

co im zalezy <lol2>
za pare dni to chyba bedzie (co nam zalezy) ;p
ale chyba bede bez gildi se biegal a jak cos bedzie to moze wpadne ;p ;]
ale faktycznie nic nie maja do stracenia a jeszcze raz umowiona wojna czy to na fibuli czy to na drodze do d lair czy to na edron tak jak bylo ale nie oni wola rozgrywac open battle i wiekszosc stac na piramidzie a 2 osoby zamiast bic na open battle sorkow to bili oczywiscie urbexxa (Poll,Zordan)
nie patrzcie na lvl tak samo jak trapowali falzera i wtedy padl urbexx i drago- najpierw leje sie sorkow (patanou byl widoczny na filmiku a wy biliscie senseja)
wiem wiem to sie tylko tak gada a jak naprawde to sie gowno robi ale wanted jak zobaczylo jamehe to odrazu sd lecialy a nie urbexx bic -.-
na drugi raz bijcie sorkow bo to oni zadaja najwieksze obrazenia , a na koncu palkow i knightow ;]

Dziekuje za uwage ;]

Alleran
06-11-2006, 18:33
@Zembol

Od kilku dni czytam te pierdoły co wypisujesz na forum i tylko czekałem na moment aż zobacze jak draz11to zaczyna Cię "hantować". W sumie nie dziwie się B) co do tego fraga co tak bardzo chcesz , życze szczęścia :)

Fiszbin
06-11-2006, 18:39
pokaze wam teraz cos....
szanowny pan biala dupa (Drazharm) przybiegl do mnie bo napisalem na forum posta:

Wican
Nov 05 2006, 13:12:40 CET Killed at Level 127 by Mais Dragirius
and by Weraxin
Weraxin
Nov 05 2006, 13:27:16 CET Killed at Level 88 by Minavand
and by Grit-monster
Arucard la'flak
Nov 05 2006, 13:26:48 CET Killed at Level 102 by Drazharm
and by Minavand

WTF !?
I think Wanted Losing People from guild.....
I think New Side go created. i mean people from guild :Amenhotep , Arucard and more....
hmm neutrals want see new action ;];];];]
A po tym gdy draz przybiegl do mnie spytalem tak ;] :

Channel saved at Mon Nov 06 14:04:24 2006
13:46 Zembol [60]: mam hunta u ciebie ?
13:59 Drazharm [168]: ta
13:59 Drazharm [168]: masz hunta
13:59 Drazharm [168]: a co myslales?
13:59 Drazharm [168]: chciales akcje ogladac
13:59 Drazharm [168]: jak na forum zes napisal
13:59 Drazharm [168]: to ci pokaze
14:02 Drazharm [168]: obejrzysz jedynie
14:02 Drazharm [168]: You are dead. napis
14:02 Drazharm [168]: reszta nie dla ciebie
14:02 Zembol [60]: hmm
14:03 Zembol [60]: zajebiscie
14:03 Zembol [60]: ja napisze teraz posta i se bedziesz mogl przeczytac i sprubowac ubic mnie w pz ;]
14:03 Zembol [60]: a tego buntu juz nie rozjebiecie ;] nara chata szczala ;]
14:03 Drazharm [168]: a ty masz rooka
14:03 Drazharm [168]: nara lamusie
14:03 Zembol [60]: ok ;]
14:04 Zembol [60]: myslisz ze jak elite crusher wbil 133 lvl to kurwa sami bedziecie mogli rozjebac pol serwera ? ;]
14:04 Zembol [60]: mam nadzieje ze jak bedziesz w trapie to ostatniego hita zadam ja ];
14:04 Zembol [60]: ;]
14:04 Zembol [60]: nara

panowie chcialem byc neutral ale na tym serwerze nie da sie byc neutral ;]
mam hunta panowie ;]
ale sie ciesze.....
Draz jak to przeczytasz to pomysl dobrze zebys potem czegos nie przeoczyl bo u ciebie bardzo czesto sie to zdaza , a szczegolnie po tym incydencie jak cie stado murzynow wyjebalo i jak dostales krzeslem przez leb ;];];]
Czekam na nowy serwer juz od tamtego roku a zrobili 2 non pvp....
Jak chcesz to sprubuj mnie w pz ubic ;]
A jak bedziesz w trapie (w venore) to przypomnij sobie o tej ciemnej uliczce mam nadzieje ze se przypomnisz bol ;]
wtedy ja powiem:
PRAWIE JAK LONDYN W CIEMNEJ ULICZCE ;]

Teraz mnie "synu" rozbawiłeś. Miesiąc~ temu zabiłem noobcharem twoich kolegów, przybiegłeś i wygadywałeś, że mam "hunta" od całego Wanted ;).

Raul de Azura
06-11-2006, 18:40
@Zembol

Od kilku dni czytam te pierdoły co wypisujesz na forum i tylko czekałem na moment aż zobacze jak draz11to zaczyna Cię "hantować". W sumie nie dziwie się B) co do tego fraga co tak bardzo chcesz , życze szczęścia :)

a zebys wiedzial xD

Zembol91
06-11-2006, 19:51
@Alleran:tutaj pisze normalnie co to kurde nie mozna sie wypowiadac ;p
@Fiszbin: to nie moj noob char tylko kumpel rl co sie osral i chyba go nie zabiles a to ze trzymasz z dof to miales hunta od wanted chyba nie ?!
wiec po co cie mialem bic skoro masz hunta ? mowilem tylko do niego : ON CIE NIE RUSZY BO Z DOF TRZYMA I MA HUNTA.....

A co do tego to kurde all zaczelo sie od posta na tibia.com bo napisalem kto popadal i ze ludzie z wanted ubili wicana i ze zaczyna sie cos dziac i beda pewnie jakies akcje to draz powiedzial chcesz akcje ok i zaraz ze moja akcja to bedzie zobaczenie You are dead.
No to wybaczcie a skoro nie gram na tym serwerze to co mi zalezy byc w gildi co ma wojny. satan skomentowal mnie fajnie ;p dziekuje za to powiedzial:
Z TWOIM LVL TO MOZESZ SE ISC POPEKOWAC NA AMAZON CAMP ;p;p;p
a jak mu powiedzialem ze walne z sd za 230 i z ue za 370 to nie wiezyl. satan moge ci screna dac ;p
Fajnie jest zalogowac sie zobaczyc pelno wiary z wanted wyjsc z domku osrac sie jak ktos goni i ma sie lagi, albo logowac sie popatrzec i nara ;]
teraz bede mial czas na nauke czy tez troche innych rzeczy ale napewno na wojnie bede i moge poswiecic chara zeby jakis 100 lvl padl albo zeby inni mogli spieprzyc ;]
Alleran: pierdoly to byly jak przez 20+ stron pisali o dziewczynach gammblera , ze ta to , ta tamto itd ;p

No co chcial bym miec fraga ;p fakt ze z drazem to watpliwe ale zawsze moze sie cos zdazyc ;p;p;p
Raul jakos pare fragow zaliczyl (nie wiem dokladnie ile) ale on druid , nie ma ue wiec wiesz , a ja z ue troche sypne wiec na open battle zawsze cos tam moze zrobie ;]

XIII
06-11-2006, 20:03
@up
Jak tak bardzo chcesz brac udzial w wojnie, to pojdz najpierw do gildii, ktora ja toczy, a nie siedzisz w neutralnej. Za te bzdury, ktore wypisujesz na forach slusznie, slusznie dostales hunted. Trzeba bylo cicho siedzeic.

Theand
06-11-2006, 20:12
Zembol owned ? ; ) brakuje mi tu tylko slawnego pg z Azury Maciusia gdzie sie podziewasz ?

Zembol91
06-11-2006, 20:13
@up
Jak tak bardzo chcesz brac udzial w wojnie, to pojdz najpierw do gildii, ktora ja toczy, a nie siedzisz w neutralnej. Za te bzdury, ktore wypisujesz na forach slusznie, slusznie dostales hunted. Trzeba bylo cicho siedzeic.

wlasnie wszedlem do gildi ktora toczy jesli nie widzis ;]
a co do bzdur to mi powiedz co bylo napisanego przeze mnie bzdura bo jak mialem cos pisac bez sensu to nie pisalem pisalem tylko swoje zdanie na jakis temat ;]

Fiszbin
06-11-2006, 20:31
@Fiszbin: to nie moj noob char tylko kumpel rl co sie osral i chyba go nie zabiles a to ze trzymasz z dof to miales hunta od wanted chyba nie ?!
wiec po co cie mialem bic skoro masz hunta ? mowilem tylko do niego : ON CIE NIE RUSZY BO Z DOF TRZYMA I MA HUNTA.....

Czy Ciebie chłopcze w tych Bojadłach uczyli czytania ze zrozumieniem? Napisałem, że ZABIŁEM(ja!) NOOBCHAREM(moim!), twoich 'pro' kolegów. Później z kolegami trochę z nich(z twoich kolegów!) szydziłem, oni ripostowali "celnymi uwagami" typu :

22:17 Dragon boczus [14]: napisz do kumpli swojich
22:17 Dragon boczus [14]: ze som skurwysynami
22:17 Dragon boczus [14]: dziwkami
22:17 Dragon boczus [14]: i ze jutro
22:17 Dragon boczus [14]: bede pisal do wszystkich
22:17 Dragon boczus [14]: zeby ich zajebali

Na drugi dzień przyszedłeś Zembolem i udawałeś mądrego.
Po paru dniach gdy mój kolega trenował swoim noobcharem przyszedł Leman Dog (nie wiem czy to ty, wiem ze to ktoś z Bojadeł) i "wyjechał" z tekstem "nie wywiniesz się Fiszbin wiem że to ty!!", po jakimś czasie Leman Dog rozmawiał ze mną i wygrażał mi "huntem" cytuję "od calego wanted".

Rev'ico
06-11-2006, 20:37
czy ktos znający sytuacje moze powiedziec dlazcego arucard la/flak zostal zabity ? i dlaczego gammbler wierny sluga el draza odszedl od niego O.o?:P
byłbym wdzieczny za info

pozdro for arucard ( twoj stary ziomek z azurki here : Undi -- chyba mnie pamietasz :D )

Zembol91
06-11-2006, 20:48
dobra fiszbin przepraszam zle przeczytalem ;]
ale nie chcem sie klocic bo jedyne osoby z ktorymi juz to wanted a i tak mam dosc ich tez ;]
mam postac na fajnym serwie i tam gram ;p
koniec klotni nara pa ;]

Raul de Azura
06-11-2006, 21:19
@Zembol

jakis madry czlowiek powiedzial ze mowa jest srebrem ale milczenie zlotem, czasami lepiej siedziec cicho bo co ma byc to bedzie i koniec ;p

XIII
06-11-2006, 21:26
Zezbol, jak pisalem tego posta, siedziales w innej gildii.
Bzdury-twoje zdanie; nazywaj to jak chcesz.

Ten serwer jest przegrany, nigdy nikt tu sobie normalnie nie pogra.

Zembol91
06-11-2006, 23:09
heheheh. to z tym serwerem sie zgadzam ale naszczescie dof zaczyna cos robic i narazie gram tu ;p

XIII
06-11-2006, 23:26
@up
DoF ostatnio bardziej dziala offline.

tajemniczy111
06-11-2006, 23:44
heheheh. to z tym serwerem sie zgadzam ale naszczescie dof zaczyna cos robic i narazie gram tu ;p

Nom robia, graja w bilarda,pija piwo a nie ktorzy nawet COLE !!
Poza Shanozem i Fea umarth, ktorze przesiadaja w pz 24/7 to raczej sie nic nie dzieje !! Ale to juz + !

Arucard
07-11-2006, 00:43
Filmik z całej akcji
(Rapidshare jest chwilowo pełne więc wrzuciłem na YouSendIt)

download.yousendit. com/AD0743A912591790

Qba =]
07-11-2006, 00:50
Nom robia, graja w bilarda,pija piwo a nie ktorzy nawet COLE !!

Pewnie, lepiej ślęczeć przed ekranem i machać lvl`e up, niż wyjsc ze znajomkami.

Eldyn
07-11-2006, 07:46
http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Shanoz

Poniedzialek 3h
niedziela 0h
sobota 0h
piatek 1h 15min
czwartek 1h 30min
sroda 1h
wtorek 1h 45 min

ostatni weekend 8h 30min
ten miesiac 8h 30 min
ostatni miesiac 69h

@tajemniczy111
Po raz kolejny udowodniles swoja glupote.

XIII
07-11-2006, 11:59
@Shanoz
Moze mu chodzilo o nooba, sam przeciez przyznales, ze byles gotowy siedziec nim cala noc, by rano usmiercic mainem kogos z Wanted.

tajemniczy111
07-11-2006, 12:00
@up
:) ale widzisz shanoz udowodnil ze nie siedzi non toper :(

@shanoz
A czy ty wszystko musisz brac doslownie ?

@Qba
Moze i lepiej, ale czy trzeba o tym trabic na forum ?? Ja tez sie spotykam co piatek,sobote z osobami z azury i co tez mam opisywac wszystko ?

Zembol91
07-11-2006, 13:32
ej aruc nie moge pobrac mozesz wrzucic na rapidshare.com << NOWE lub www.tibicams.tibianetwork.com
;]
bede wdzieczny ;]

Adval
07-11-2006, 14:30
ej aruc nie moge pobrac mozesz wrzucic na rapidshare.com << NOWE lub www.tibicams.tibianetwork.com
;]
bede wdzieczny ;]

download.yousendit. com/AD0743A912591790
skasuj odstemp pomiedzy kropka po slowie yousendit a com ;)

Zibeq
07-11-2006, 14:33
@Zembol
Zamilcz na wieki.

Zibeq
07-11-2006, 14:38
Zezbol, jak pisalem tego posta, siedziales w innej gildii.
Bzdury-twoje zdanie; nazywaj to jak chcesz.

Ten serwer jest przegrany, nigdy nikt tu sobie normalnie nie pogra.

To jest serv dla tych co lubią "ciekawą" gre..
n/c

XIII
07-11-2006, 14:49
@up
Edytuj posty.

Arucard
07-11-2006, 14:54
rapidshare.com/files/2352081/wican_aru_weraxin.rec.html

Eldyn
07-11-2006, 15:10
@tajemniczy111
Czy ty musisz cale dnie pisac glupoty takie jak Zembol?

Pavvulonik
07-11-2006, 16:00
@tajemniczy111

Widac musi jak niegra w tibie to siedzi na forum pisze glupoty:D

tibia zone
07-11-2006, 17:42
@Blood Soldiers

Nie rozumiem was. Mieliście wygraną pozycję. Wystarczlo stanac na skos od arcuarda i lac sorkow, stac za aru i lac draza czy urba. A wy stoicie i czekacie az zniknie pz lock dla weraxina. n/c. Mogliscie nabic jeszcze kilka fragow.
Cóż GZ zabicia Wicana.
Życze szczęcia w dalszej walce(bycmoze razem z dof;])

@DoF
Liczylem na was, ale wy nie zrobiliscie nic zeby wygrac wojne. Mieliscie lepszy sklad od wanted(teraz macie porownywalny), ludzie odchodzili od wanted, a niektorzy przechodzili do was.Wszystko wydawalo sie jak w bajce xD. A wy zamiast dac dostep do ventrilo dla calej gildi tak jak w wanted, to wy obawiacie sie szpiegow.omg. Niech wiedza o waszych masslogach. Wystarczylo wygrac kilka open battle i nie pozwalac im expic, a ludzie zaczeliby sie wyplacac. Mieliscie prosta wygrana.

Byliscie do d***.
Jednak mam nadzieje, ze uda wam sie zrobic cos z tym ventrilo i przejmiecie paleczke. ;]

Hail Blood Soldiers & DoF~~~~~~

Grebol
07-11-2006, 20:00
Blabla bla bla bla
Zembol to,Zembol tamto:( Pierdolenie o szopenie. Nie pisz wiecej pls;( Nie Ty jedyny i ostani masz hunta od Draza tylko nikt jakos sie tak nie żali.
Elite,Mina,Draz and Urb... I macie pozamiatane ^^
Taka jest juz prawda. Cieszcie sie ze new servy niedługo.

POzdro
Gremb

Zembol91
07-11-2006, 20:14
rapidshare.com/files/2352081/wican_aru_weraxin.rec.html

big thx.

@Shanoz.
patrz co ty piszesz a nie innych krytykujesz ;(

tajemniczy111
07-11-2006, 21:01
@tajemniczy111

Odpowiem Ci tak jak ty mi. Po 1 nie caly dzien tylko odpowiedz na twoje posty zajmuje mi mniej wiecej 1-2 min. A wiec nie pisz, ze siedze caly dzien i wypisuje glupoty.

Zembol91
07-11-2006, 21:07
Blabla bla bla bla
Zembol to,Zembol tamto:( Pierdolenie o szopenie. Nie pisz wiecej pls;( Nie Ty jedyny i ostani masz hunta od Draza tylko nikt jakos sie tak nie żali.
Elite,Mina,Draz and Urb... I macie pozamiatane ^^
Taka jest juz prawda. Cieszcie sie ze new servy niedługo.

POzdro
Gremb

@Shanoz
Cytuje:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
@tajemniczy111

Wszyscy jednakowo ;( ;( ;( ;(

Grebol
07-11-2006, 21:15
@Shanoz
Cytuje:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
@tajemniczy111

Wszyscy jednakowo ;( ;( ;( ;(

Nie pisz juz ;( .
Dziekuje.
Pa.

POzdro
Gremb

Theand
07-11-2006, 21:15
@tibia zone
Fajne głupoty opowiadasz , a tak wogóle nie sądze , że DoF ma porównywalny skład do Wanted i weź sie zastanów co piszesz , bo znów powtórzylo sie to samo "mogliście cie stanąć tam i tam i lać tego i tego i wszystkich byście zabili taki z ciebie taktyk to im na pm to wysyłaj " ; ]

Zembol91
07-11-2006, 21:19
@Blood Soldiers

Nie rozumiem was. Mieliście wygraną pozycję. Wystarczlo stanac na skos od arcuarda i lac sorkow, stac za aru i lac draza czy urba. A wy stoicie i czekacie az zniknie pz lock dla weraxina. n/c. Mogliscie nabic jeszcze kilka fragow.
Cóż GZ zabicia Wicana.
Życze szczęcia w dalszej walce(bycmoze razem z dof;])

@DoF
Liczylem na was, ale wy nie zrobiliscie nic zeby wygrac wojne. Mieliscie lepszy sklad od wanted(teraz macie porownywalny), ludzie odchodzili od wanted, a niektorzy przechodzili do was.Wszystko wydawalo sie jak w bajce xD. A wy zamiast dac dostep do ventrilo dla calej gildi tak jak w wanted, to wy obawiacie sie szpiegow.omg. Niech wiedza o waszych masslogach. Wystarczylo wygrac kilka open battle i nie pozwalac im expic, a ludzie zaczeliby sie wyplacac. Mieliscie prosta wygrana.

Byliscie do d***.
Jednak mam nadzieje, ze uda wam sie zrobic cos z tym ventrilo i przejmiecie paleczke. ;]

nie chcem cie obrazic bo widze ze stoisz za nami ale przepraszam....
myslisz ze taki 75 sork jak by zaczol napier.... z sd w takich dwoch 130+ to myslisz ze by im cos zrobil ??
oni combo sd albo combo ue nawet jak by mial manashielda to by mogl pasc <lol3> stratedzy sie znalezli ...ehhh

Qual
07-11-2006, 21:22
@DoF

Byliscie do d***.

Tralala laa lalala jak nie znasz realiow to sie nie udzielaj, nic nie jest tak piekne jak sie wydaje, nie mow, ze nic nie robilsimy bo to nie prawda, a jak nie robilismy tzn, ze bylo cos wazniejsze do zalatwienia. Jak jestes taki madry to zbierz ludzi i idz wygraj open battle i zapros all ludzi to moze nic sie nie stanie, ze bedzie szpieg to nic bo poprostu wystarczy wygrac kilka open battle! Tak czy siak byl zaproszony taki Deeamonicuz i nas sprzedal stad ostatnie nieudane akcje no ale dzieki ze trzymasz za nas kciuki.

@Grebol ta dobrze, ze beda nowe serwy to byc moze bedziesz sie musial tam przeniesc.

Alleran
07-11-2006, 21:26
@tibia zone
Nie wiesz nic, więc się nie udzielaj jak nie masz zielonego pojęcia o tym co się dzieje. Może trzeba powtórzyć niektórym jeżeli nie potrafią czytać, nie wszyscy muszą grać w tibie całymi dniami :(

Ja na przykład uczę się , chcem zdać mature i dostać się na polibude co jest teraz dla mnie głównym celem a nie, ślęczenie przed tibią cały dzień B)

@Mexe Strsznyj :p
Ja Ci w tym pomoge :D

Grebol
07-11-2006, 21:29
Tralala laa lalala jak nie znasz realiow to sie nie udzielaj, nic nie jest tak piekne jak sie wydaje, nie mow, ze nic nie robilsimy bo to nie prawda, a jak nie robilismy tzn, ze bylo cos wazniejsze do zalatwienia. Jak jestes taki madry to zbierz ludzi i idz wygraj open battle i zapros all ludzi to moze nic sie nie stanie, ze bedzie szpieg to nic bo poprostu wystarczy wygrac kilka open battle! Tak czy siak byl zaproszony taki Deeamonicuz i nas sprzedal stad ostatnie nieudane akcje no ale dzieki ze trzymasz za nas kciuki.

@Grebol ta dobrze, ze beda nowe serwy to byc moze bedziesz sie musial tam przeniesc.

Pozyjemy zobaczymy:] Moim sorkiem na azurze dobrze mi sie jakos graB)

POzdro
Gremb

Adval
08-11-2006, 08:43
Ja na przykład uczę się , chcem zdać mature i dostać się na polibude co jest teraz dla mnie głownym celem a nie, ślęczenie przed tibia cały dzień B)
Powodzenia bedziemy trzymac kciuki B)

Theand
08-11-2006, 15:11
Grebol wiesz co kazdego obchodzi twój sorc ? domyśl sie i załóż aola jak masz rsa też będzie fajnie = )

BOBSON
08-11-2006, 15:50
Nov 08 2006, 15:32:43 CET Killed at Level 171 by Drazharm

http://rapidshare.com/files/2502141/sandra__lol.JPG.html

gz sandra :( :( :( :(

tibia zone
08-11-2006, 16:38
nie chcem cie obrazic bo widze ze stoisz za nami ale przepraszam....
myslisz ze taki 75 sork jak by zaczol napier.... z sd w takich dwoch 130+ to myslisz ze by im cos zrobil ??
oni combo sd albo combo ue nawet jak by mial manashielda to by mogl pasc <lol3> stratedzy sie znalezli ...ehhh

Tylko, że to ue by was nie dotkneło. A jakby 7~ osób srednio po 200 z sd walilo w takiego EC to jakby nie uciekl to by sie zlozyl, a wiec mogliscie postawić m walla za nim, zbic manashielda i zabic. proste.
Mieliscie tez kilka okazji zeby za drazem postawic m walla i zostawic go samego, a wtedy pewny ded. Duzo by o tym mowic. Jak macie sie nie bronic to lepiej wogole akcji nie robcie, bo to wiadomo, że po was wrocą.
Po ubiciu Wicana mogliscie wcisnac jakies kity dla draza, że Wican obrazal kogos czy zabijal, moze to by was uratowalo.
To moje skromne spostrzezenie.
Jak dobije 70lvl to może do was dolacze, jezeli pozwolicie;].
Narazie chowam dupe w WA.

Wiem, że połowa DoFu była wtedy nieaktywna lub aktywna w polowie.
Jednak zawsze na open battle mogliscie sie wlogowac, a bez ventrilo to cienko.
Wy byście wlogowywali się tylko okazyjnie, a druga polowa by grala.;]
W Wanted tez nie wszyscy są aktywni.

Bylo by ciekawie, gdyby "resztki" graczy dofu, ktorzy chca walczyc weszli do BS, w DoFie juz akcji się chyba nie planuje(lub bardzo rzadko).

tibia zone
08-11-2006, 16:44
double...post

beznick
08-11-2006, 16:55
@up czesc Gunu Eldo
double post po 6min ?... wielki brat widzi wszystko :)

Pavvulonik
08-11-2006, 21:51
Nov 08 2006, 15:32:43 CET Killed at Level 171 by Drazharm :/

Czy to w miejscu niemoze usiedzec przeciez powinno sie exiviwac draza i wantoludow jak sie z pz wychodzi szczegulnie jak ma sie na imie sandra magnus latwy dawacz fragow.:confused:

Van ent
08-11-2006, 22:14
@beznick
Jak czegos nie wiesz to nie pisz bzdur!!X( Gunu eldo nawet nie czyta tego glupiego forum a juz na pewno tutaj nie pisze bo ma was gleboko w .......... 8o
wiem bo jestem od niego z Rl !! B)

Nothingman
09-11-2006, 13:18
:evul: Wszycy ktorzy zamierzaja sie spotkac w niedlugim czasie w bogatyni zapraszam do wpisywania sie tutaj z potwierdzeniem oraz nazwiskiem
Niegdys ZAGIELEK

XIII
09-11-2006, 13:27
Bogatynia (niem. Reichenau od reich – bogaty, die Aue – błonie, łąka; po 1945 roku Rychwałd) – miasto w woj. dolnośląskim, w powiecie zgorzeleckim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Bogatynia. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do woj. jeleniogórskiego.

Według danych z 31 grudnia 2004, miasto miało 19 169 mieszkańców.
Jednak wiochy Sulechow nie przebije.

tajemniczy111
09-11-2006, 13:53
:evul: Wszycy ktorzy zamierzaja sie spotkac w niedlugim czasie w bogatyni zapraszam do wpisywania sie tutaj z potwierdzeniem oraz nazwiskiem
Niegdys ZAGIELEK
Z checia bym przyjechal, ale nie wiem co gdzie i jak ;/ ani nie mam zamiaru podawac tutaj swoich danych.

Alleran
09-11-2006, 15:20
Widzę, że nikt się nie pokusił o podanie naszego małego fraga :p

Sparta Dorthonion
Nov 08 2006, 22:36:52 CET Killed at Level 92 by Shanoz
and by Sandra Magnus

Eldyn
09-11-2006, 16:10
Nie bylo mozliwosci wbic lepszego bo wanted pz grzalo :P

Najwyzsza prawda
09-11-2006, 17:23
Wanted grzalo pzet??? Byly 3 osoby online 2 expily na Demoni jedna siedziala w pzecie.Wy zabiliscie swojego niedawnego kolege z Dofu i uciekliscie jak mysz do dziury.Boicie sie ze Wanted sie skrzyknie czy jak ze zawsze sie chowacie??

Eldyn
09-11-2006, 18:12
@up

Wican siedzial w domku i sie smial, ze go szukam.
Igragorn biegal po dp w ank pozniej poplynal do liberty bay i tam siedzial w dp.
Ahabillito siedzial caly czas w venore dp.
Patanou statek venore.
Grimm statek venore.
Ventar temple venore dal loga po tym sie jak na neigo przyczailismy.
Lord Sensej biegal po dp w ank, ale szybko dal loga.
No i Draz z Crusherem (urbem tym glupkiem co skonczyl podstawowke) expili.

No a ja bylem sam z sandra i zabilismy Sparte i sie nas wszyscy bali z kazdego 100+ ek sciagalismy rzeczy z anni nikt przed nami nie mogl uciec nikt nie ucieknie przed sprawiedliwoscia. No i zanim poszedlem spac to zabilem 3x draza w pz bo mi sie nudzilo

Takie glupoty jak wyzej napisalem na niebiesko moze kazdy pisac w szczegolnosci ty, a zapewne cie nie bylo online jak cos robilismy i pieprzysz bzdury ze was bylo tylko 3 lol.

Horrigan
09-11-2006, 18:14
Wanted grzalo pzet??? Byly 3 osoby online 2 expily na Demoni jedna siedziala w pzecie.Wy zabiliscie swojego niedawnego kolege z Dofu i uciekliscie jak mysz do dziury.Boicie sie ze Wanted sie skrzyknie czy jak ze zawsze sie chowacie??

boimy sie macka z klanu i jego sorca z aolem

Kullka
09-11-2006, 19:02
Niegdys ZAGIELEK

Nom kto co gdzie i jak;>?

Msg on Tibia albo pisz tu kto gdzie i jak...

Sathan Bell
09-11-2006, 19:18
Ulfmaa
Nov 09 2006, 18:41:11 CET Killed at Level 92 by Dandrag and by Abu Loppez

Adval
09-11-2006, 19:27
to ulfmaa tez w wojnie tego nie wiedzialem ;) ale i tak gratz chlopaki B)

delder
09-11-2006, 19:43
ludzie mam klucz do komnaty imperiona króla krasnoludów z Kazoo.
pochodze z secury.
w komnacie jest ok. 20 dwarwów guardów i cholernie duzooooooooooo złota i innych rzeczy.
jestescie zainteresowani idzcie do Kazoo.
bede szukał polaków.X( :baby: 8o

PRZYJDZCIE

Saxon
09-11-2006, 19:48
@up
A co ma z tym wspólnego Azura?może mi powiesz ?jesli ty grasz na securze?

Qba =]
09-11-2006, 19:51
Szkoda Quickisa tylko troszku :(

Pavvulonik
09-11-2006, 20:52
Tak wogule to jaka szkole skaczyl urbexx powiedzcie i niezartujcie sobie plxxx :confused:

Grebol
09-11-2006, 21:08
muahahahahaha zal.pl

POdjarliscie sie fragiem chłopaka z WA!
Nie no wymiatacie! Sandra to juz wogole, jedyne co robi poza siedzeniu w pz to lata po blessy ale i po kazdym blessie tp sie do dp:D

@edit
Nazwałem w tym poscie gdzies Sandre "noob" ? Czytanie ze zrozumieniem !

POzdro
Gremb

tajemniczy111
09-11-2006, 21:26
Tak wogule to jaka szkole skaczyl urbexx powiedzcie i niezartujcie sobie plxxx :confused:

Ty lepiej zastanow sie nad swoim zyciem, a nie oceniasz czyjes ;/
Bo jak widze po twoich postach to ty nawet podstawowki nei ukonczyles.

Cors Ent
09-11-2006, 21:42
Ulfma chyba W a nie Wa

w kazdym razie tylko on i quickis mieli odwage zeby wychylic sie z pz.
ostatnie 3 dni wanted siedzi głeboko

@pavvu - na poczatku swojejgo pytania przyjmujesz załorzenie ze urb "ukończył" szkołe.

@tak wogle Grebol co ty wiesz? i na jakiej podstawie wnosisz taka krytyke? nawet do krytykowania trzeba miec jaka taka pozycje

Ja tez moge powiedziec ze na mundialu ronaldinho zagrał jak noobas, -ale jakby pozycja miedzy nim na boisku przed 100tys publicznoscia z transmisja TV live na poł świata a mna z tylkiem przed kompem gdzie nawet na bilet na mecz na stadionie w niemczech kasy nie mialem jest jakby nieporwnywalna. Z tej roznicy pozycji wychodzi ze moja krytyka ronaldinho była by po prostu śmieszna dla mnie - a nie konstruktywna tudziez ośmieszajaca jego

no ale widac ty takich zalerznosci nie widzisz i nadal mimo tego ze o wojnach na azurze wiesz tyle ile ci sie uda z forum przeczytac albo filmik obejrzec - próbujesz siebie wykreowac na tym forum na ogromnego znawce tematu, na weterana walk wszelakich, kombatanta ktorego autorytet olśniewa słuchaczy - goscia ktory moze krytykowac Sandre ze padła jak noob. Poza tym ze "padem" Sandrze w swojej karierze udało sie wpisac w listy najwiekszych tego serwera - z Drazem właczenie.

jestes w stanie pochwalic sie choc 1/10 dorobku Sandry zeby ja krytykować?
wiec generalnie - co ty synku wiesz o zabijaniu? Wiec na jakiej podstawie nazywasz ja noobem? skoro ona jest noobem to kim ty jestes? mastahu...

Pavvulonik
09-11-2006, 22:21
Ty lepiej zastanow sie nad swoim zyciem, a nie oceniasz czyjes ;/
Bo jak widze po twoich postach to ty nawet podstawowki nei ukonczyles.

Ukonczylem podstawowke gimnazjum i jestem w trakcie ukanczania liceum zato widze ze ty nadal niemozesz sie uporac ze zlobkiem i nadal twoja mama przychodzi do ciebie do szkoly. Pogada z twoja opiekunka zdejmie ci twoje kapciuszki nalozy trepy zimowe firmy ccc i pujdzecie sobie do domku na objadek.Po objadku wejdzesz na swojego wspanialego palka i bendzesz pomagal dla wanted sila swoich sdkow hahahaha.:]

Horrigan
09-11-2006, 22:39
Cors, ale zes sobie znalazl partnera do dyskusji:) Ogladalem wlasnie photobucket macka z ciekawosci, po samych jego textach rozmow widac jaki to noob.
Np. miejscowke z witchem i spiaca krolewna i siedmioma guardami nazwal "dwarf guard hell". Rotfl, tam byly slimy przed jednym z ostatnich updatow. A pod spodem rozmowa z jednym ze swoich "ziomkow" - 'Dotarlem do miejsca z witchem... Co to jest?!'
Normalnie szok i strach w oczach, radze przejrzec jego screeny - dobra zabawa.

XIII
09-11-2006, 22:43
@2up
Patrzac na twoja ortografia i logike budowanych przez ciebie zdan osmielam sie stwierdzic, ze zakonczyles proces edukacji wczesniej od Urbexxa.

@Horrigan
Mozesz podac adres photobucketa Maćka? Chetnie przejrze.

Qba =]
09-11-2006, 22:48
Horri jest bezapelacyjnie największym fanem Maciusia B)

@XIII: polecam tvp1 wlaczyc popoludniami :p

XIII
09-11-2006, 22:57
@up
Rotfl.
Na tvp polonia powtorki tez leca.

Horrigan
09-11-2006, 23:26
@2up
Patrzac na twoja ortografia i logike budowanych przez ciebie zdan osmielam sie stwierdzic, ze zakonczyles proces edukacji wczesniej od Urbexxa.

@Horrigan

http://s87.photobucket.com/albums/k145/GrebolMaciek/

;1071316']Horri jest bezapelacyjnie największym fanem Maciusia B)

@XIII: polecam tvp1 wlaczyc popoludniami :p

Niestety, nie mam wtedy czasu :(
Ale widzialem na youtube fragment jak Bozenka sie zjarala :D

XIII
09-11-2006, 23:48
Grebol Maciek: sry gays=przepraszam, geje.
Grebol Maciek: kogo lac
Grebol Maciek: doszedlem do rooma, gdzie jest kilka guardow, witch, co to jest?
Ubaw po pachy.

@up
http://www.maxior.pl/?p=index&id=29980&0
http://youtube.com/watch?v=XWz84liaJhc
http://youtube.com/watch?v=9U2lYnT_gOc

Zembol91
10-11-2006, 13:45
Ulfma chyba W a nie Wa

w kazdym razie tylko on i quickis mieli odwage zeby wychylic sie z pz.
ostatnie 3 dni wanted siedzi głeboko

@pavvu - na poczatku swojejgo pytania przyjmujesz załorzenie ze urb "ukończył" szkołe.

@tak wogle Grebol co ty wiesz? i na jakiej podstawie wnosisz taka krytyke? nawet do krytykowania trzeba miec jaka taka pozycje

Ja tez moge powiedziec ze na mundialu ronaldinho zagrał jak noobas, -ale jakby pozycja miedzy nim na boisku przed 100tys publicznoscia z transmisja TV live na poł świata a mna z tylkiem przed kompem gdzie nawet na bilet na mecz na stadionie w niemczech kasy nie mialem jest jakby nieporwnywalna. Z tej roznicy pozycji wychodzi ze moja krytyka ronaldinho była by po prostu śmieszna dla mnie - a nie konstruktywna tudziez ośmieszajaca jego

no ale widac ty takich zalerznosci nie widzisz i nadal mimo tego ze o wojnach na azurze wiesz tyle ile ci sie uda z forum przeczytac albo filmik obejrzec - próbujesz siebie wykreowac na tym forum na ogromnego znawce tematu, na weterana walk wszelakich, kombatanta ktorego autorytet olśniewa słuchaczy - goscia ktory moze krytykowac Sandre ze padła jak noob. Poza tym ze "padem" Sandrze w swojej karierze udało sie wpisac w listy najwiekszych tego serwera - z Drazem właczenie.

jestes w stanie pochwalic sie choc 1/10 dorobku Sandry zeby ja krytykować?
wiec generalnie - co ty synku wiesz o zabijaniu? Wiec na jakiej podstawie nazywasz ja noobem? skoro ona jest noobem to kim ty jestes? mastahu...

Hail DoF , Hail Blood Soldiers ;p
Ale jak bym mial taki lvl i mlvl ze z sd po 450 to tez chyba bym mial polowe fragow ale jak by byla noobem to by nie wbila tego 170 lvla ;]

Bloker
10-11-2006, 14:24
@up

Wican siedzial w domku i sie smial, ze go szukam.
Igragorn biegal po dp w ank pozniej poplynal do liberty bay i tam siedzial w dp.
Ahabillito siedzial caly czas w venore dp.
Patanou statek venore.
Grimm statek venore.
Ventar temple venore dal loga po tym sie jak na neigo przyczailismy.
Lord Sensej biegal po dp w ank, ale szybko dal loga.
No i Draz z Crusherem (urbem tym glupkiem co skonczyl podstawowke) expili.

No a ja bylem sam z sandra i zabilismy Sparte i sie nas wszyscy bali z kazdego 100+ ek sciagalismy rzeczy z anni nikt przed nami nie mogl uciec nikt nie ucieknie przed sprawiedliwoscia. No i zanim poszedlem spac to zabilem 3x draza w pz bo mi sie nudzilo

Takie glupoty jak wyzej napisalem na niebiesko moze kazdy pisac w szczegolnosci ty, a zapewne cie nie bylo online jak cos robilismy i pieprzysz bzdury ze was bylo tylko 3 lol.

Jesli bylo ich tylko 5 online i nie mieli nikogo w pogotowiu, dlaczego mieliby wychodzic z pz i dac sie zabic calej waszej guildii? Powinienes rozrozniac odwage i kompletny kretynizm, bo to dwie rozne rzeczy.

Pavvulonik
10-11-2006, 16:10
@2up

@Horrigan

Panie madralinski powtarzam ucze sie w LO nie na humanistycznym profilu ale to nieoznacza ze niepowinienem przestrzegac zasad ortografi przepraszam. Jezeli ty jestes taki madry to gratulacje chociaz niesadze. Pewnie tego posta ukladales godzine ze slownikiem w reku. Wogule o co my sie klucimy ja sie tylko spytalem jaka szkole ukonczyl urbexx a tu mi kiks i ty wyskakujecie z ortografia ostatnio zauwazylem ze jak ktos kogos krytykuje na forum to ten drugi niemoze odpowiedzec normalnie tylko mowi ze "twoja ortografia albo ukladanie zdan jest naganne" bardzo chcialbym zobaczyc oceny twoje i kiksa napewno niejestescie tacy twardzi w szkole jak na forum ;)

beznick
10-11-2006, 16:33
Panie madralinski powtarzam ucze sie w LO nie na humanistycznym profilu ale to nieoznacza ze niepowinienem przestrzegac zasad ortografi przepraszam. Jezeli ty jestes taki madry to gratulacje chociaz niesadze. Pewnie tego posta ukladales godzine ze slownikiem w reku. Wogule o co my sie klucimy ja sie tylko spytalem jaka szkole ukonczyl urbexx a tu mi kiks i ty wyskakujecie z ortografia ostatnio zauwazylem ze jak ktos kogos krytykuje na forum to ten drugi niemoze odpowiedzec normalnie tylko mowi ze "twoja ortografia albo ukladanie zdan jest naganne" bardzo chcialbym zobaczyc oceny twoje i kiksa napewno niejestescie tacy twardzi w szkole jak na forum ;)

ale to nieoznacza ze niepowinienem przestrzegac zasad ortografi
i tych zasad nie przestrzegasz, jak widac.

spojrzcie tylko na tego koxa http://s87.photobucket.com/albums/k145/GrebolMaciek/Rl%20Fotq/?action=view&current=Wakacje036.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch3

XIII
10-11-2006, 17:09
Ja tylko oceniam to widze. Ty natomiast rzucasz bezpodstawne oskarzenia, ktore nie maja zadnego sensu. Zreszta nie umiesz ich nawet poprawnie napisac. Piszesz po prostu glupoty.

fea_umarth
10-11-2006, 20:24
to nie prawda ze urb ma nieskonczona podstawowke...:(
chyba

Grebol
11-11-2006, 02:50
chyba

Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji :] Roman jest z Wami!

POzdro
Gremb

fea_umarth
11-11-2006, 03:18
Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji :] Roman jest z Wami!

POzdro
Gremb
psiakoholikusy niby?

tajemniczy111
11-11-2006, 09:13

Z checia bym porownal nasze oceny ^^.
A wracajac do twoich bledow. Ja nie mowie tylko o bledach ortograficznych (jezeli bedziesz sugerowal, ze masz dysortografie to nie jestes wytlumaczenie bo powinienes znac zasady gdzie "ż", "rz" etc. ) ale ty takze popelniasz bledy stylistyczne i skladniowe, a ty swiadczy o twoim poziomie.

Sante Mefisto
11-11-2006, 12:34
Yyyyyy.. Czy naprawde na Azurze juz nic się niedzieje, że musicie się kłócić o ortografie ? :)

Adval
11-11-2006, 12:40
, a ty swiadczy o twoim poziomie.

jaki ten świad jest łokrótny :(

Kitiara
11-11-2006, 14:58
Omg... Juz sama nie wiem co bylo ciekawsze - Milosci Gamblera czy krytyka ortografii Pavvulonika... :confused: :confused:

tajemniczy111
11-11-2006, 15:22
jaki ten świad jest łokrótny :(
No dobrze chciales byc zabawny !! yeah wszyscy sie smieja, eyeyye.
Oczywiscie musiales wyszukac mi bledu, w tej chwili udowodniles mi, ze nie znam zasad ortografii ani nie znam zasad skladniowych :( Chyba sie potne. Jezeli kazdy w Polsce by popelnial takei bledy jak ja to bysmy byli elita swiatowa.

Omg... Juz sama nie wiem co bylo ciekawsze - Milosci Gamblera czy krytyka ortografii Pavvulonika... :confused: :confused:
Dla mnie do tej pory najciekawsza jest wasza historia, najwieksze -x-x-x azury. Oczywscie dodac do tych osob Corsa i bedzie mmmmmmm....
heh o tym by mozna ksiazke napsiac

Crazy_Frog
11-11-2006, 21:26
chyba

Co to obchodzi ludzi w dziale " Wojna i wydarzenia z serwera." czy urbexx skonczyl podstawowke ?

Pozdrawiam.:)

Qba =]
11-11-2006, 23:07
Kiks ma o sobie wyraźnie zbyt wysokie mniemanie ;>

@Grebol-forward: żeby jeszcze miało to jakieś konkretne podstawy ;]

Grebol
11-11-2006, 23:25
;1074873']Kiks ma o sobie wyraźnie zbyt wysokie mniemanie ;>

Ktos tu musi ;>

POzdro
Gremb

Pavvulonik
11-11-2006, 23:41
@kiks
Po 1 przeprosilem za moje bledy ale znam zasady pisowni "z" i "rz" tylko poprostu jak pisze posty albo cos na szybkiego to ich nieprzestrzegam sorry.
Po 2 w przeciwienstwie do ciebie umiem przyznac sie do bledu
Po 3 naucz ty sie pisac na klawiaturce bo od kiedy jezeli bendziesz sugerowal pisze sie "jezeli bedziesz sugerowal" i to niejest wytlumaczenie "to nie jestes wytlumaczenie" chyba ze naprawde chciales tak napisac ? Powiem ci cos jezeli masz juz kogos oceniac to najpierw popatrz na siebie lol.

Eldyn
12-11-2006, 02:00
@grebol
Cytuje:
Odezwały sie pieski... Kazdy z DoF ma polibude za sobą? A tak btw. Przyjeb sie do Sulechowa tam najwieksze talenty edukacji Roman jest z Wami!

Co do mojego miasta to ani jeden player z sulechowa nie chodzi do zawodowki :) wiec Porownuj ludzi do siebie buraku po gimnazium :D
Unas nie ma ani jednego urbexxa ;) wszystko co chcialem napiasc MACIUSIU Z KLANU napewno masz podobna twarz do niego moze to twoj brat blizniak ?

Zibeq
12-11-2006, 08:38
Na tibi możesz wielkie gówno...!
To już ku*wa nie masz co robić i wyzywasz ludzi jak jakis 3 latek.

Klan _/

tajemniczy111
12-11-2006, 08:43
@Pavvulonik
jessuu ;p co to za wyraz bendziesz ? ;] albo niejest ? taka mala zasada:
jest = czasownik, nie z czasownikami piszemy oddzielnie ;/

@Qba =]
hm... nie mam wysokiego mniemania o sobie ale od tego Pavvulonik tryska kretynizmem ;/
Ale dobra , nie mam zamiaru dalej ciagnac tego tematu. Pavvulonik jak chcesz jeszcze porozmawiac to uzyj priv wiadomosci .

@All
Powedzenia wszystkim maturzystom na probnej maturce :) , ktora sam pisze bleeeee .

Adval
12-11-2006, 09:58
@ grebol
Jesli masz cos do ortografi to wyjdz i zamknij drzwi
albo wpadnij na probna mature do sulechowa to pogadamy kretynie po gimnazium INTELIGENT PIERDOLONY

chyba na probny test w podstawowce hahaha

Adval
12-11-2006, 09:59
@Grebol

i wes avatara zmien bo ta morda tego psa lepiej wyglada niz twoja na rl ^^

Pearl Agata
12-11-2006, 10:57
Ale wydarzenie z servera...zapierają dech w piersiach hehe :p

zeus1985
12-11-2006, 11:53
Ale wydarzenie z servera...zapierają dech w piersiach hehe :p

nom ;)
n/c

Edit
lol, moge już pisać na forum xD A najlepszy ten napis pod moim nickiem: Zbanowany hehehe

Sathan Bell
12-11-2006, 12:11
Nie piszcie bzdur...

Raul de Azura
12-11-2006, 14:07
revenorek hacked xd

Cors Ent
12-11-2006, 14:16
Name: Revenor Archimende
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 107

ov 12 2006, 13:35:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz
Nov 12 2006, 13:34:18 CET Killed at Level 112 by Shanoz
and by Cors Ent
Nov 12 2006, 13:33:37 CET Killed at Level 115 by Shanoz
and by Przemo Ent
Nov 12 2006, 13:33:10 CET Killed at Level 118 by Tete Nemeth
and by Shanoz
Nov 12 2006, 13:32:47 CET Killed at Level 121 by Shanoz
and by Xozaj
Nov 12 2006, 13:32:27 CET Killed at Level 124 by Przemo Ent
Nov 12 2006, 13:31:51 CET Killed at Level 127 by Shanoz
and by Pesa
Nov 12 2006, 13:24:35 CET Died at Level 127 by fire

Sathan Bell
12-11-2006, 14:27
Fajnie to wyglondalo jak mu lvl spadaly :D

Eldyn
12-11-2006, 14:33
Stracilem bp sd :( ale warto bylo bo nie lubie szm...aty ;)

Adval
12-11-2006, 14:41
14:34 Shanoz [102]: 14:25 Dragoholikus [149]: reve zabije was na rl <--------ahhaha

o lol :D

Eldyn
12-11-2006, 14:46
Drago zawsze mocny w pysku juz nas duzo razy straszyl hahhahaha :D
Do Poznania tez wpadali lol :P

Raul de Azura
12-11-2006, 15:06
eh bywa ;P

Przemo2
12-11-2006, 15:09
@Grebol

i wes avatara zmien bo ta morda tego psa lepiej wyglada niz twoja na rl ^^

Ty kretynie to kot... N/c

Qual
12-11-2006, 16:13
Najlepsze jest to, ze Drazoludki wygaduja, ze to DoF shackowal Revenora heuauheeuhuhaeuhae

Qba =]
12-11-2006, 16:38
Ty kretynie to kot... N/c

Może to była ironia, ale jeśli nie to pitbulle, aka amstaffy są raczej psami -.-.

@Topic: Agresja rodzi agresję ;p

Horrigan
12-11-2006, 17:22
cokolwiek draz odwali, czy to okradnie dom urba, czy kogos hacknie - zawsze jest wina dof :(

jet
12-11-2006, 17:33
widze,ze ogolnie rzecz biorac troche nudno tu:P

pozdro dla wszystkich:)

Drox
12-11-2006, 17:53
Popieram ;p Nuuuda ;d

Crazy_Frog
12-11-2006, 18:31
Mozna zauwazyc ostatnio zwiekszona aktywnosc hackerow na azurze.

Pozdrawiam :).

Eldyn
12-11-2006, 19:36
Ale tam hakerzy pfff :P

Last Varior - Drazharm mial rec keya i shakowal lasta bo przyjechal on do Poznania, a mojemu bratu pisal na tibi, ze last sie logowal w Poznaniu u kogos i shakowalismy go, ale my ntam nawet komputerow nie widzielismy :o

Cezarius - Tyle ownerow mial, ze nie wiadomo kto haknal.

Revenor Archimende - Nic o tym nie wiem.

XIII
12-11-2006, 20:15
Dragoholikus po raz kolejny udowodnil, ze nie dociera do niego, ze to jest tylko gra.

BOBSON
12-11-2006, 21:56
Dof jestescie zalosni kazdy dobrze wie ze maczaliscie te brudne palce w haku revego to jest tak oczywiste jak to ze draz zrookowal lasta.zrobiliscie mass loga tylko po to zeby zrookowac revego wiec wszystko bylo ustawione.znalezliscie hakera ktoremu zaplaciliscie za to by sie zajal hakowaniem ludzi z wanted...jak widac dobrze mu poszlo:(
jestescie chorzy!!nie umiecie wygrac wojny to wynajmujecie hakera i znizacie sie do takiego poziomu zreszta czego sie mozna spodziewac po was zawsze byliscie nieudacznikami.
DOF STYLE = LAMERS STYLE

Mioduch
12-11-2006, 22:57
muahahahahaha zal.pl

POdjarliscie sie fragiem chłopaka z WA!
Nie no wymiatacie! Sandra to juz wogole, jedyne co robi poza siedzeniu w pz to lata po blessy ale i po kazdym blessie tp sie do dp:D

@edit
Nazwałem w tym poscie gdzies Sandre "noob" ? Czytanie ze zrozumieniem !

POzdro
Gremb

eee a Ty cos robisz?

Eldyn
12-11-2006, 23:00
Czailismy sie na kogos z wanted, Gammbler poszedl na of po Igragorna ale on sie wylogowal i pol godziny pozniej haka mial Reve to juz nie nasz problem :P

Fiszbin
12-11-2006, 23:34
Dof jestescie zalosni kazdy dobrze wie ze maczaliscie te brudne palce w haku revego to jest tak oczywiste jak to ze draz zrookowal lasta.zrobiliscie mass loga tylko po to zeby zrookowac revego wiec wszystko bylo ustawione.znalezliscie hakera ktoremu zaplaciliscie za to by sie zajal hakowaniem ludzi z wanted...jak widac dobrze mu poszlo:(
jestescie chorzy!!nie umiecie wygrac wojny to wynajmujecie hakera i znizacie sie do takiego poziomu zreszta czego sie mozna spodziewac po was zawsze byliscie nieudacznikami.
DOF STYLE = LAMERS STYLE

Mogę być twoim kolegą?

@Topic

Widze, że połączone siły Dofu i Blood Soldiers coraz częściej i pewniej sobie poczynają co bardzo cieszy. Wreszcie, po dłuższym czasie już praktycznie hegemonii Wanted, coś się dzieje. Ciekawe czy i kiedy rozbuja się regularna wojna z częstymi bitwami.

Pavvulonik
13-11-2006, 09:18
[QUOTE=BOBSON;1076572]Dof jestescie zalosni kazdy dobrze wie ze maczaliscie te brudne palce w haku revego to jest tak oczywiste jak to ze draz zrookowal lasta.zrobiliscie mass loga tylko po to zeby zrookowac revego wiec wszystko bylo ustawione.znalezliscie hakera ktoremu zaplaciliscie za to by sie zajal hakowaniem ludzi z wanted...jak widac dobrze mu poszlo:(
DOF STYLE = LAMERS STYLE[/QUOTE

hahaha dobre ile nad tym myslales ? Wiec tak Revenor Archimende mial hacka ale padl duzo razy od dofu czyli dof wzbogacil sie o pare fragow :P

zeus1985
13-11-2006, 10:05
Zostawcie już Revego w spokoju. Każdemu może sie zdażyć paść ofiarą Hackera.

Qba =]
13-11-2006, 11:01
Widzę, że Bobson pokusił się o lekką nadinterpretację.
Ale jak pani na polskim tak nieumiejętnie będziesz kit wkręcał to od razu z bombą usiądziesz...
Potrafiłbym lepiej...

Alleran
13-11-2006, 12:04
@Bobson
Weś słownik do ręki, taki co dzieci w podstawówce używają,i potrenuj troche bo słabo Ci idzie :(

Co do tego "dofowego hacka". Nikt z nas nie jest na tyle głupi żeby tracić prawdziwe pieniądze na to żeby jakiś pajac nie mógł w tibi grać. To nie w naszym stylu. Jak chciecie się czegoś nauczyć to msg draz11to B)

Frank Horrigan
13-11-2006, 12:28
Aaaaah biedny Revenor... "dobrze go znałem" :D
Kolejny z tibii wyleczony, mam nadzieje keke.

Zembol91
13-11-2006, 16:58
;1076867']Widzę, że Bobson pokusił się o lekką nadinterpretację.
Ale jak pani na polskim tak nieumiejętnie będziesz kit wkręcał to od razu z bombą usiądziesz...
Potrafiłbym lepiej...

btw. Moja matka uczy polskiego i na dodatek jest moja wychowawczynia <lol5>
lepiej nie pytajcie jak jest zjebanie bo ja do konca nie wieze czy to prawda ;p ;(

sory panowie ze nie gralem i nie bylem przy wszystkim ale cos mi sie z kompem stalo i nie idzie grac ;/

Pavvulonik
13-11-2006, 18:40
16:06 Shanoz [102]: syzbko
16:06 Igragorn [128]: wolny
16:06 Shanoz [102]: bo odzyska huj acc
16:06 Igragorn [128]: jestes
16:07 Shanoz [102]: sprawdz dp
16:07 Igragorn [128]: puste
16:07 Shanoz [102]: jak jakies rary to dawaj
16:07 Shanoz [102]: oik
16:07 Igragorn [128]: mas zparcela
16:07 Shanoz [102]: next miasto
16:07 Shanoz [102]: chodz

ulalalalal co sie porobilo kolejny hack ? Naprawde zaczynam sie martwic o wanted i azure jak tak dalej pujdze to bendze z wami zle. Btw mialem 2 hacki w 1 dzen stracilem 51 ms i 39 ed wiec wiem jakie to uczucie 3maj sie igragorn.;(

Eldyn
13-11-2006, 18:55
18:39 Shanoz [102]: lol
18:39 Shanoz [102]: xD
18:41 Igragdrut [17]: AHHAHAHAHAHAHAH
18:41 Shanoz [102]: haha
bla bla bla
bla bla bla
18:46 Shanoz [102]: wiec co napisac?
18:46 Igragdrut [17]: prawde
18:46 Igragdrut [17]: ;]

W ciagu 5min 10 osob sie mnie pytalo czy igragorn mial haka.

@Pavvulonik
Jaja sobie robilismy haha

Pavvulonik
13-11-2006, 19:08
18:39 Shanoz [102]: lol
18:39 Shanoz [102]: xD
18:41 Igragdrut [17]: AHHAHAHAHAHAHAH
18:41 Shanoz [102]: haha
bla bla bla
bla bla bla
18:46 Shanoz [102]: wiec co napisac?
18:46 Igragdrut [17]: prawde
18:46 Igragdrut [17]: ;]

W ciagu 5min 10 osob sie mnie pytalo czy igragorn mial haka.

@Pavvulonik
Jaja sobie robilismy haha

aa to sorry

Drox
13-11-2006, 22:12
16:06 Shanoz [102]: syzbko
16:06 Igragorn [128]: wolny
16:06 Igragorn [128]: jestes
16:07 Igragorn [128]: puste
16:07 Shanoz [102]: jak jakies rary to dawaj
16:07 Shanoz [102]: oik
16:07 Igragorn [128]: mas zparcela
16:07 Shanoz [102]: next miasto
16:07 Shanoz [102]: chodz

ulalalalal co sie porobilo kolejny hack ? Naprawde zaczynam sie martwic o wanted i azure jak tak dalej pujdze to bendze z wami zle. Btw mialem 2 hacki w 1 dzen stracilem 51 ms i 39 ed wiec wiem jakie to uczucie 3maj sie igragorn.;(

Łatwo takie coś podrobić wiec nie sądze aby był to w 100% wierzytelny dowód ...

Sathan Bell
14-11-2006, 10:07
Drazharm chce udawac dobrego wujka. Tak naprawde pewnie on jest odpowiedzalny za hacki. ktos jest nie wygodny usówa go. To jego taktyka...

zeus1985
14-11-2006, 13:11
Drazharm chce udawac dobrego wujka. Tak naprawde pewnie on jest odpowiedzalny za hacki. ktos jest nie wygodny usówa go. To jego taktyka...

Jakby był dobrym wujkiem, to nie kazałby mi płacić ;p

Cors Ent
14-11-2006, 13:54
Jakby był dobrym wujkiem, to nie kazałby mi płacić ;p

jak bys miał jaja to bys walczył zamiast płacic

zeus1985
14-11-2006, 14:00
jak bys miał jaja to bys walczył zamiast płacic

Jak byś umiał kożystać z mózgu, to byś wreszcie zrozumiał, że od 17 kompa zajmuje kto inny. A jak proszę kogoś, aby puścił sygnał albo napisał na msn, to jakoś każdy o tym zapomina, a są ważniejsze sprawy od Tibii jak byś nie wiedział, przynajmniej takie jak "Studia".

Bloker
14-11-2006, 14:36
Jak byś umiał kożystać z mózgu, to byś wreszcie zrozumiał, że od 17 kompa zajmuje kto inny. A jak proszę kogoś, aby puścił sygnał albo napisał na msn, to jakoś każdy o tym zapomina, a są ważniejsze sprawy od Tibii jak byś nie wiedział, przynajmniej takie jak "Studia".

Ciekawi mnie jak ktoś taki jak ty mogł się dostać na studia,
masz 20 lat a dalej nie potrafisz napisać słowa 'korzystać'.

jet
14-11-2006, 14:37
(...) a są ważniejsze sprawy od Tibii jak byś nie wiedział, przynajmniej takie jak "Studia".

ło ho ho, Piotruś zaskakujesz mnie czasem;)
a tak serio: zapłaciłeś Wanted?!

zeus1985
14-11-2006, 16:29

Nie ;p

@Bloker
Nie wszyscy są tak uzdolnieni jak Ty, niektórzy mają problem z Dysortografią.

XIII
14-11-2006, 16:43
@Zeus1985
To chociaz staraj sie pisac poprawnie. Nie potrafisz - pisz w Wordzie.
@Tie
Twoj inny post w innym temacie:
zadnej

TheThunder
14-11-2006, 16:52
DOF STYLE = LAMERS STYLE

Hahah ... no ... i wiecej nie wynajmujcie hakerow!! bo sa be i w ogole ... wy źli dof być!!

A tak bez kitu, to co ty w ogole piszesz? omg

zeus1985
14-11-2006, 16:58
@Zeus1985
To chociaz staraj sie pisac poprawnie. Nie potrafisz - pisz w Wordzie.
@Tie
Twoj inny post w innym temacie:

Niekiedy nie ma się na to poprostu czasu.

@Jet
Pamiętasz to?
http://i6.photobucket.com/albums/y219/jet-/Games/Tibia/Jet%20laFlak/Fun/Tibia-UEtest.jpg

Dulisan i ten obok mysleli potem ze chemy ich zabić i s*******ali aż się kurzyło xD

A oto moja wersja fotki :)
http://img.photobucket.com/albums/v447/zeus85/Tibia/Spell%20Test/ue.jpg

Fiszbin
14-11-2006, 17:35

A znasz takie mądre słowa, że "nikt nie jest nieomylny" ?

Kolejny "czepiacz". To nie jest temat do nauki ortografii. Oczywiście jeżeli ktoś popełnia masę banalnych błędów, można go przy okazji "upomnieć", ale bez przesady.

ps sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać

Drox
14-11-2006, 18:12
Niekiedy nie ma się na to poprostu czasu.

@Jet
Pamiętasz to?
NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!!!

Dulisan i ten obok mysleli potem ze chemy ich zabić i s*******ali aż się kurzyło xD

A oto moja wersja fotki :)
NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!!!

@zeus1985
A kto walil to UE jak nie ja ;d;d;d fajnie było wtedy ;d Pozdro ;)

zeus1985
14-11-2006, 18:41
@zeus1985
A kto walil to UE jak nie ja ;d;d;d fajnie było wtedy ;d Pozdro ;)

Taaa Kiedyś było zajebiście ;) Mieliśmy swoją własną guildie i robiliśmy rózne questy ;D Do tej pory mam SSy jak to Oskar Exori jebał, a Ty E-wavy hehehe

Alleran
14-11-2006, 21:58
Zeus, jak to jest, że masz bana a piszesz ? :p

Co do cytowania. Nie cytujcie postów ze screenami bo po co oglądać jeszcze raz to samo i łącze zapychać B)

Drox
14-11-2006, 23:24
Taaa Kiedyś było zajebiście ;) Mieliśmy swoją własną guildie i robiliśmy rózne questy ;D Do tej pory mam SSy jak to Oskar Exori jebał, a Ty E-wavy hehehe

A cudowny nocny Hero Hunt ;d;d
To byly czasy ;p

zeus1985
15-11-2006, 06:49
A cudowny nocny Hero Hunt ;d;d
To byly czasy ;p

Nawet mi nie mów :)
Miałem wtedy 30 level, ktoś od Was wpadł na pomysł na Hero hunta, więc poszła ekipa: Ty, ja i amen. Po drodze na hero ( przed wejściem ) dostałem laga bo ktoś mnie na gg zaspammował i mnie Hunter ujebał ;d Wróciłem po ciało, i poszlismy dalej. Wszystko było fajnie do momentu jak doszliśmy do Hero a Ty nam oznajmiłeś że zamiast Explo wziąłeś Hmmy, i tyle było z naszego Hunta ;)

Drox
15-11-2006, 08:37
Nie gadaj nie gadaj ;d bo pare hero dziknelismy ;d

Mrok
15-11-2006, 10:59
@Drox& @Zeus

Serio,urzekła mnie wasza historia;( .

Cors Ent
15-11-2006, 11:16
@Drox& @Zeus

Serio,urzekła mnie wasza historia;( .

co sie wysmiewasz

przeciez to najbardziej zaciekła i mrozaca krew w zyłach "batalia" jaka yavimava stoczyl w swoim tibijskim zyciu

tajemniczy111
15-11-2006, 11:25
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry. A nie jak ty, tylko exp przed oczami i chwalenie sie na forum, ze wypiles piwo a sandra cole :baby: :baby:

zeus1985
15-11-2006, 11:34
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry. A nie jak ty, tylko exp przed oczami i chwalenie sie na forum, ze wypiles piwo a sandra cole :baby: :baby:

Dla Corsa to był "Test męskości" czy jak on to zwie bo już nie pamiętam :)
Tak samo jak skakanie przez ogień, czy kto ile wypije.
Ogólnie jest on żałosny ;(

@Mrok
Jak Ci się nie podoba, nie musisz czytać. Dodaj mnie do listy ignorowanych czy coś w tym stylu i nie będziesz widział moich postów

@Drox
Taa... Z SD musiałeś walić ;p

@Cors
Ty masz chyba jakieś kompleksy, nie wiem. Sorry ale nie moge Ci pomóc, musisz udać się z tym do specjalisty. Nie ma się co wstydzić, psycholodzy i psychiatrzy po to właśnie są.

Horrigan
15-11-2006, 13:35
@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :)

Zolwik
15-11-2006, 14:07
Grebol mysli,ze jest królem,
a ja sadze,ze jest zwyklym hujem,
więc dissujmy się wszyscy chórem
i przed Grebolem stanmy murem!
Zapierdolmy go,
damy mu kopów sto.
Wykopmy go z Wanted Aca,
bo mamy dość Grebola!
A teraz mykam już,
bo w długopisie kończy mi się tusz.

PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D

Qba =]
15-11-2006, 14:12
Wspomnienia, wspomnienia...
Czasy "Bractwa piwnego" to praktycznie początki azury ;D

@Bloker: Jest wiele osób, których znajomość ortografii pozostawia wiele do życzenia, a są niezawodnymi technikami, inżynierami, itd. itp.
Dla jednych niewiarygodne jest, że ktoś może nie umieć rachunków prawdopodobieństwa i elementów statystyki, dla innych że nie umie poprawnie napisać "gżegżółka".

Grebol
15-11-2006, 15:01
Grebol mysli,ze jest królem,
a ja sadze,ze jest zwyklym hujem,
więc dissujmy się wszyscy chórem
i przed Grebolem stanmy murem!
Zapierdolmy go,
damy mu kopów sto.
Wykopmy go z Wanted Aca,
bo mamy dość Grebola!
A teraz mykam już,
bo w długopisie kończy mi się tusz.

PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D

HAHAHAHAHAHAHA :D

POzdro
Gremb

tajemniczy111
15-11-2006, 17:17
@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :)

Moj pierwszy char na azurze powstal jak sprawdzilem, powstal 12 dni po charze Corsa, ale to taki maly szczegol :) Ale jak juz pisalem bylem poczatkujacy w tej grze i na tym servie uczylem sie grac :)

Qual
15-11-2006, 17:38
Moj pierwszy char na azurze powstal jak sprawdzilem, powstal 12 dni po charze Corsa, ale to taki maly szczegol :) Ale jak juz pisalem bylem poczatkujacy w tej grze i na tym servie uczylem sie grac :)

Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?

Qba =]
15-11-2006, 18:57
good point...

zeus1985
15-11-2006, 19:47
Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?

I kto się o to pyta !!! Wielki wojownik Mexu !!!
Nie da sie sprawdzić kiedy powstał char, za to da się sprawdzić kiedy powstało konto.

Qual
15-11-2006, 19:56
Yavi moze my nie wiemy jak to sie robi, ale mozliwe, ze tajemniczy111 wie (w co szczerze watpie), wiec sie go pytam i sie nie wtryniaj bo moje pytanie do mojej bojowosci ma sie jak piernik do wiatraka wiec nie wiem zabardzo o co Ci chodzi.
Jak tajemniczemu chodzi o to, ze zrobil konto 12 dni wczesniej od Corsa to napewno nie na Azurze bo Azura powstala w marcu 2004 jak sie nie myle, a Cors utworzyl konto przed powstaniem Azury.

Dandrag
15-11-2006, 20:28
Dajcie na luz :p Zostawcie Yaviego, Corsika i całą reszte :p niektórzy maja próbne matury a inni kolokwia na studiach (które wcale nie są takie trudne B) ) więc po co sie dodatkowo stresować. I tak czasy Doom Brigade ownują :) A teraz czas iść obejrzeć meczyk B)

Pozdrawiam
Dandi :]

Alleran
15-11-2006, 21:15
Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.

Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie

Tosik Tepek
15-11-2006, 22:02
Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.

Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie

A jak z polskiego poszła? :)

Żeby nie było, że spamuję, Wanted znowu robi porządki? Wymar padł od Ulfmy :D

Frank Horrigan
16-11-2006, 00:48
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry.

Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D
Wrócił, "tylko z jej powodu".

Qba =]
16-11-2006, 12:33
Polski roz. w miare lajtowy, za to angielska część ridingowo-lysningowa troszke harda :D

@Topic: Ja pytanie Mexo odebrałem jako czystą ironię... i chyba tak należało to zrobic :> ?

Cors Ent
16-11-2006, 16:18
Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D
Wrócił, "tylko z jej powodu".

Kurcze zawsze jak zajrze na tibia.pl to sie czegos ciekawego o samym sobie moge dowiedziec.

Jakim "Synapisem" ?? ktos taki wogle byl na azurze - walczylem z Divi~ od poczatku do konca ale chyba z "Synapisisem" to juz jakas twoja radosna tworczosc bo nikogo takiego nie pamietam.

Treve mnie chcial glownie za Enta - bo Przemo w Divi jak byl to troche mu napsocil.

Na wojnie z Divi bylem bardzo active - pamietam te biegi z szkoly do domu jak o 14.45 konczylem a Minavand na 15 ustawil mass loga :P przynajmniej w formie bylem :D

gralem gralem wtedy - nawet wiecej niz powinienem :P - ale wtedy to była gra - bitwa o edron 1 godzina 30 minut, bitwa o ab 2 godziny 20 minut - to były czasy- to były bitwy :) :)

i niby co za "ona" ?

Qual
16-11-2006, 16:44
Corsik za wolna Azure walczyles haha
Synapisa i Synapisisa pewnie nie pamietasz bo nikogo takiego nie ma, ale Synapsisa powinienes :P

Frank Horrigan
16-11-2006, 16:53
Cors haha :D
Nie rżnij głupa bo doskonale wiesz o czym mówie, albo masz dziury we łbie z przepicia i nic nie pamiętasz, albo udajesz - i tak dobrze, bo to przeszłość. :D

Synapsis bo o nim mowa to nie moja twórczość tylko stary kamrat wojenny Treve'a

http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Synapsis

Może jego char info nic nie mówi, ale to właśnie Trev z nim czaili się na Ciebie non-stop, aż w końcu padłeś na dwarf bridge akurat jak szedłem na PoH ;>
Stare czasy. Jeno mówie, że na brak atrakcji nie narzekałeś.
Potem była akcja jak Cię na PoHu dorwali, Kim, pyskaty naziol Anakin Darkn00b, Nitros i jeszcze paru innych wieśniaków :D

Nie będę się publicznie rozwodził, ale sam przyznasz, że był taki moment kiedy miałeś już nie wracać. A mimo to "pewna" osoba nakręciła Ci banie i oto wróciłeś. Kto to jest, sam powineneś wiedzieć, reszta nieważna.

Cors Ent
16-11-2006, 16:57
Przeciez to był mniej niz leszcz
Divinitus tworzyli Mataca, Rulabim, Hawek, Tano, Ambellyn, Thor, Nitros, Manur - to byla bojowa sila Divi - Treve zawsze duzo gadal, a malo walczyl

a Synapsis to nie wiem - pewnie byl tam jakis taki - ale w stylu jak teraz taki np Loraj w Wanted jest - maly, slaby, na walkach sie nie pokazuje - co najwyzej w depo czasem sie pokarze, kupi parcel i da loga

Frank Horrigan
16-11-2006, 17:04
Być może i tak...
Czasem zamiast Treve'a i Synapsis'a przychodził Tano z Cavorian'em który grzmocił Cię GS'em w zada przeniesamowicie :P

XIII
16-11-2006, 17:21
DoF dostaje po dupsku, a Wanted nawzajem sie wybija...Niedlugo dojdzie do rozlamu.

Gimlos
16-11-2006, 17:40
Skoro juz o starych czasach mowa, to mozna zauwazyc ciekawy kontrast miedzy 'dzisiejszymi' a owczesnymi bitwami. W czasie bitwy na Edron, o ktorej wspomnial Cors, zginela 1 ( slownie : jedna ) osoba, Exmind, i to tez po szalenczej uciecze przed SF, popelniajac 'samobojstwo' na demonach. Teraz, przy poteznych kombach jakie maja obie walczace gildie, walka rozstrzygnela by sie duzo szybciej, z wieksza iloscia ofiar. Mi osobiscie bardziej podobal sie ten stary model walki ; ).

A co do Treve~ to najbardziej zaslynal chyba z "duela" z Minavandem, smiali sie z niego wtedy nawet czlonkowie Divi~ : d

Qba =]
16-11-2006, 18:20
Stary model walki był może mniej efektywny, ale o wiele bardziej efektowny.
Teraz dobra organizacja, szast-prast i po 100`lvlowych mocarzach nie ma śladu...

tajemniczy111
16-11-2006, 21:33
;1082983']Stary model walki był może mniej efektywny, ale o wiele bardziej efektowny.
Teraz dobra organizacja, szast-prast i po 100`lvlowych mocarzach nie ma śladu...
Tak jak to powiedzal nasz premier " Biale jest biale, a czarne jest czarne."
@down
przeczytaj uwaznie to co wygrubilem, a moze zrozumiesz ta aluzje z premierem.
btw gz fraga. co massa zrobiliscie ?

Qba =]
16-11-2006, 21:34
Przeczytałem, ale ciężko jakoś wyciągnąć mi racjonalne wnioski ;)

21:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Igragorn. He was killed by Jameha.

Tutaj widać wszystko czarno na białym :)

Raul de Azura
17-11-2006, 07:03
hrhrhr [; bywa :P

zeus1985
17-11-2006, 07:39
polski lajtowy byl, angielski rozszerzony ciezki -,-

Dasz rade ;) A jak nie dasz, to tak jak mówią nam na studiach: Nie dziś, to za rok ;p ( ale tego Ci nie życze ).

Zlowrogi Yava Lek
17-11-2006, 12:13
Raul wierzymy w ciebie dasz rade :D

jet
17-11-2006, 19:30
@Zeus
Piotrus jasne, ze pamietam stare czasy, jak expilismy na gorze cyklopow a Ty zawsze miales lepsze skille i "fajniejsze" eq, ale nizszy lvl:P
i mam wszystkie te fotki oczywiscie:)
ale pozniej zaczelo robic sie niemilo na Azurze, brat uskladal kase na RH (wtedy to bylo warte ponad 100k), wyslal oferte na trade a tu za klika minut Hawek: "dark greetings" i oskarzyl Krystiana o zabranie jakiegos loota kumpla (dobre sobie), pozniej Amenhotep padl i wstapil do SF - no i ta wojna generalnie trwa do dzis, tylko ludzie sie zmieniaja^^

Pozdro
Jet

zeus1985
17-11-2006, 20:59
@Zeus
Piotrus jasne, ze pamietam stare czasy, jak expilismy na gorze cyklopow a Ty zawsze miales lepsze skille i "fajniejsze" eq, ale nizszy lvl:P
i mam wszystkie te fotki oczywiscie:)
ale pozniej zaczelo robic sie niemilo na Azurze, brat uskladal kase na RH (wtedy to bylo warte ponad 100k), wyslal oferte na trade a tu za klika minut Hawek: "dark greetings" i oskarzyl Krystiana o zabranie jakiegos loota kumpla (dobre sobie), pozniej Amenhotep padl i wstapil do SF - no i ta wojna generalnie trwa do dzis, tylko ludzie sie zmieniaja^^

Pozdro
Jet

To już nie jest ta sama wojna jakbyś nie zauważył, bo Polacy tłuką się z Polakami.

Zolwik
17-11-2006, 22:08
lol zbanowany zeus pisze -.-

btw. grebol to ciota

sirmaciek ma juz nowego ownera

Zwieshu
17-11-2006, 23:44
Tak sobie przegladalem dzisiaj jak idzie granie moja pierwsza postacia ktora oddalem za niewielka cene ^^ i troche mnie zdziwilo to co zobaczylem:

Name: Grimni
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 47
World: Azura

Nov 17 2006, 19:38:58 CET Killed at Level 48 by Sevril
Nov 15 2006, 17:26:18 CET Killed at Level 50 by Bashiba
Nov 12 2006, 22:02:47 CET Killed at Level 51 by Readon Arce
and by Ptysieczka
Nov 12 2006, 21:59:59 CET Died at Level 52 by fire
Nov 12 2006, 21:58:46 CET Died at Level 53 by fire
Nov 12 2006, 21:57:45 CET Killed at Level 54 by Lady Pina Coladia
Nov 12 2006, 21:57:04 CET Died at Level 56 by fire
and by Lady Pina Coladia
Nov 12 2006, 21:56:12 CET Died at Level 57 by fire
Nov 12 2006, 21:55:42 CET Died at Level 58 by fire
Nov 12 2006, 21:55:10 CET Died at Level 60 by fire
Nov 12 2006, 21:54:35 CET Killed at Level 61 by Grimni
and by fire
Nov 12 2006, 21:54:01 CET Died at Level 63 by fire
and by Grimni
Nov 12 2006, 21:53:08 CET Died at Level 64 by fire
and by Uzeu
Oct 28 2006, 11:44:46 CEST Killed at Level 66 by Loraj
and by Leo ganxta
Oct 26 2006, 12:45:07 CEST Killed at Level 67 by Xhue

Wprawdzie widzialem ze szanowny pan nie potrafil grac bo bodajze 2 dni po tym jak sie z nia rozstalem zaliczyl pierwszego zgona a potem 2 i chyba sie zalamal bo nie lgral przez dloooogi czas no ale zeby tak zniszczyc chara to pzresada.

Zastanawia mnie czy to mogl byc hack bo te dedy od ognia nato moga wskazywac ale mi sie jakos nie wydaje. Sadze ze to sam owner tak potraktowal Grimniego i wg mnie mogl owiele lepiej wykorzystac ten 60+lvl niz samemu sie zabijac chodzby brac udzial w jakichs sporadycznych probach dowalenia czlonkom Wanted (choc wiem ze itak wiele by nie zdzialal ale zawsze cos)

Jesli sie myle, i to jednak byl hack to moze ktos cos powie na ten temat bo na azurce to ja juz nie logowalem sie hohho a moze jeszcze wiecej xD

Qba =]
18-11-2006, 01:57
Zastanawia mnie czy to mogl byc hack bo te dedy od ognia nato moga wskazywac ale mi sie jakos nie wydaje.

A mi się wydaję B].
Przeanalizuj dokładnie te deady i zwróć uwagę, że postać pada co kilkadziesiąt sekund, zapewne zaraz po wyjściu z temple...

Zwieshu
18-11-2006, 08:17
;1085168']A mi się wydaję B].
Przeanalizuj dokładnie te deady i zwróć uwagę, że postać pada co kilkadziesiąt sekund, zapewne zaraz po wyjściu z temple...

Niby tak no ale to sam owner mogl tak samemu sie zabijac i wydaje mi sie ze bylby do tego zdolny jak sie dowiedzialem ze pass miala polowa azury xD

869159 xD

Fiszbin
18-11-2006, 11:01
@down

Po raz kolejny sam się "wkopujesz".

Efektywny i efektowny to dwa różne pojęcia.

Qba miał na myśli to, że kiedyś walki były bardziej widowiskowe, ale zdobywało się mniej frag'ów niż teraz.

Żeby nie było niejasności, przytoczę post Qby.

Stary model walki był może mniej efektywny, ale o wiele bardziej efektowny.

@ Topic

Hawek, o którym jakiś czas temu krążyły plotki że umarł w rl, najwyraźniej żyje i powrócił do gry.
Zaskakujące jak dla mnie jest to, że dołączył do Wanted. Być może za jego przykładem pójdą jego "mejci", w co wole wątpić.

zeus1985
18-11-2006, 12:03
@Up
Nie moge się patrzeć na Twój komentarz ;( Stare dobre czasy DB ;(

Zembol91
18-11-2006, 12:23
wydaje mi sie ze Hawek chce se pograc tylko na wojnach ale i tak gowno zrobi 100+ palek do tego bez pacc ;]
tak samo jest z Tano , nie widzialem jeszcze zeby sie logowal chwile pogral jak wszedl do wanted i juz gowno ;]

Qba =]
18-11-2006, 13:13
Błąd Zembolku: 111 palek, w dodatku pacc- jeśli zrobi gówno, to może nieźle śmierdzieć...

@Fiszbin: W rzeczy samej, dzieki ;)

tajemniczy111
18-11-2006, 15:20
Po raz kolejny sam się "wkopujesz".

Efektywny i efektowny to dwa różne pojęcia.

taa ? nie gadaj... jezeli ty tez sensu tych slow nie rozumiesz to nie moja wina ;/. Moze to jest zbyt trudne zeby to zrozumiec jak dla Ciebie ;/

@Zembol
Ha ! Za to ty rozwalasz pol azury ! co to dla Ciebie 111 rp

Fiszbin
18-11-2006, 15:38
Ale ty głupiś :D spójrz na swój post:
@down

Wyraźnie wynika z tego, że nie zrozumiałeś tego co napisał Qba(dobra może po prostu źle przeczytałeś). Chyba że to był jakiś mega skryty sarkazm, ale wątpię. Po prostu czytałeś "na szybko" i myślałeś że Qba napisał "kiedyś było efektowniej, teraz jest efektowniej", poczułeś że masz powód żeby go pojechać, a teraz głupio się tłumaczysz. Wracaj do swojej pieczary.

zeus1985
18-11-2006, 16:14
efektywny: skuteczny, sprawny; istotny, rzeczywisty.
efektowny: zwracający na siebie uwagę, uderzający; bijący w oczy (zwł. tanią, niewybredną) elegancją, urodą.

I skończcie się kłucić o te słowa ;)

Fiszbin
18-11-2006, 16:29
@up
To już wiemy ;p.

Chodzi mi tylko o to, że tajemniczy szuka zaczepek(i jak widać błaźni się, przez swoją nieuwagę i głupotę). Przeczyta post, zinterpretuje go po swojemu i pisze bezsensowną odpowiedź. Później kiedy okazuję się, że coś pominął lub czegoś nie doczytał, tłumaczy się idiotycznie, mimo że parę postów wyżej widać wszystko czarno na białym.

Pavvulonik
18-11-2006, 16:49
@up
To już wiemy ;p.

Chodzi mi tylko o to, że tajemniczy szuka zaczepek(i jak widać błaźni się, przez swoją nieuwagę i głupotę). Przeczyta post, zinterpretuje go po swojemu i pisze bezsensowną odpowiedź. Później kiedy okazuję się, że coś pominął lub czegoś nie doczytał, tłumaczy się idiotycznie, mimo że parę postów wyżej widać wszystko czarno na białym.

Prawda prawda prawda wszystko co napisales pokazuje jaki naprawde jest kiks dostrzega bledy innych a sam robi jeszcze wieksze ja juz mu kiedys napisalem ze najpierw niech popatrzy na siebie a puzniej niech ocenia innych.

Grebol
18-11-2006, 19:50
@Zwieshu

Owner któremu sprzedałes postac sprzedał komus i on jeszcze komus itp. itd. az trafiło do hakera:( W sumie to fajnie sie go klepało bo loocik za 1 razem spadł ;)

URL=http://imageshack.us]http://img64.imageshack.us/img64/8829/grimnideadzf7.jpg[/URL]

POzdro
Gremb

Zwieshu
18-11-2006, 20:26
co do ownerow Grimniego xD

mial 3 ownerow

mnie (osiag cos pod 60 troche mniej)

kogos (osiag 2 lvl w rok xD)

mnie (69 w 10 dni)

kogos (-22lvl w jakis tam czas)

xD

wiecej nie zdraze

pzdr xD

a tak btw.

komu on dal sie zabic ojojoj kiepsciutko xD

i co spadlo :p??

Mrok
18-11-2006, 22:46
Maciusiu idz zrob siusiu.

A tak poważnie lepiej sie przyznaj ze swoim eq chiales sie pochwalic:baby: :D :D :D

Grebol
19-11-2006, 01:06
co do ownerow Grimniego xD

mial 3 ownerow

mnie (osiag cos pod 60 troche mniej)

kogos (osiag 2 lvl w rok xD)

mnie (69 w 10 dni)

kogos (-22lvl w jakis tam czas)

xD

wiecej nie zdraze

pzdr xD

a tak btw.

komu on dal sie zabic ojojoj kiepsciutko xD

i co spadlo :p??

Owneri któremu sprzedałes postac dostał haka od Jasminki :> Ona dalej gdzies sprzedała ... I sie tak skonczyło. Leo sie BOH'ami chwalił :D I crown legs'ami:D

23:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mais Dragirius. She was killed by Lord Pinius.

Co Sie Stao?

POzdro
Gremb

frances111
19-11-2006, 12:36
zmieniajac nieco temat, DoF nie ma honoru. powinni dalej huntowac gosci z bloodsoldiers, coz z tego ze maja wspolnego wroga. a teraz jeszcze satan i shanoz wraz z gamblerem pa robia, n1!

Fiszbin
19-11-2006, 13:20
zmieniajac nieco temat, DoF nie ma honoru. powinni dalej huntowac gosci z bloodsoldiers, coz z tego ze maja wspolnego wroga. a teraz jeszcze satan i shanoz wraz z gamblerem pa robia, n1!

Cel uświęca środki.

Bibibube
19-11-2006, 13:45
ot, laza zlodzieje niedudacznicy i kradna na slabszych. typowy syndrom niechcianych dzieci.

Nano_Infestus
19-11-2006, 13:54
Muahahahahah Maciusiu kolejny raz popisales sie bujna wyobraźnią, to ja grałem wtedy na grimnim.Dostałem passy od qmpla co go kupił od jasmin, wiec zaczelem sobie nim pekowac W P SECIE, także nie wiem skad leo mial te bohy i c legi. Ten co kupil dal jeszcze wpady innemu typkowi co ja zrookowal tak dla beki cya.
Jak noobek dalem sie tam trapnac xD.

tajemniczy111
19-11-2006, 14:30
Gammbler
Nov 19 2006, 13:25:32 CET Killed at Level 106 by Grimm
and by Grit-monster

sqlee
19-11-2006, 14:43
Gammbler
and by Grit-monster

Yes Yes Yes !!!
DoFowi życze jak najlepiej, ale z tego jestem bardzo zadowolony, bo przyjmują do siebie śmieci takich jak Gammbler, co chodzą i biją niewinnych ludzi co chcą sobie tylko pograc dla relaksu z przyjaciółmi. Trafią na drodze na takiego Gammblera i juz mają wpis w dead liście...

Bibibube
19-11-2006, 17:47
to wszystko przez te dmuchana lalke :(

Adval
19-11-2006, 19:35
Yes Yes Yes !!!
DoFowi życze jak najlepiej, ale z tego jestem bardzo zadowolony, bo przyjmuja ludzi do siebie takich jak gammbler co chodzą i biją niewinnych ludzi co chcą sobie tylko pograc dla relaksu z przyjaciółmi. Trafią na drodze na takiego Gammblera i juz mają wpis w dead liście...
a czy gammbler byl w dofie ? -.-

Talib
19-11-2006, 22:51
Moze ktos dac link do filmu jak zabijali Gammblera :)?B)

Mrok
19-11-2006, 23:12
Moze ktos dac link do filmu jak zabijali Gammblera :)?B)

Tak się cieszyłem z tego deda,że kilka razy oglądałem filmik :)
http://rapidshare.com/files/3984216/Gammbler.rec.html

Talib
20-11-2006, 00:24
Nom, PIkne :-).

Qba =]
20-11-2006, 00:43
To powinna być kilkunasto-sekundowa egzekucja, a męczyli się z nim, że heya...

Talib
20-11-2006, 13:37
Nie wazne jak, ale wazne ,ze skuteczne. Fraga maja :-)

Zembol91
20-11-2006, 14:32
hah.

ktos tam napisal ze DoF (tak zrozumialem) to nielubiane dzieci itd....
jak wanted robilo pa to nikt tu nie pierdolil a teraz wpada ktos pierdoli cos i nara <lol2>

Gammbler
20-11-2006, 14:36
Gammbler
and by Grit-monster

Widze ze sam sobie fraga chwalisz , na twoim miejscu nie udostepnial bym tego filmiku bo tylko sie osmieszasz .

Zembol91
20-11-2006, 14:44
przynajmniej gammbler jakos walczyl ;]

ale mogl to lepiej rozegrac ;/

sathan bell kiedys uciekl przed polowa wanted i do tego bylo dosc duzo osob- last i reszta (gammbler tez) sathan przezyl huhu;]

Talib
20-11-2006, 15:32
Ale teraz nie przezyl.
Nov 20 2006, 14:20:02 CET Killed at Level 100 by Urbexx
Akcja rozpoczela sie tak, expilem se na larvach i patrze Xaigan se sqlem ;o. Zaczal mnie bic, wpadl Gammbler, Shanoz, Sathan Bell, Arcurad~ i go bili. Poniewaz Sathan~ jest bardzo inteligentny walnal ue w xaigana i 3 noobow na 20 lvlach,oczywiscie ich zabil. Wbil w ten sposob rs'a, wpadlo wanted i go zabili :d.

14:34 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sathan Bell. He was killed by Urbexx. :P

14:24 Minavand [137]: 1 bp mf daj

A ja myslalem ,ze to Ger.... ;)

tajemniczy111
20-11-2006, 17:12
Widze ze sam sobie fraga chwalisz , na twoim miejscu nie udostepnial bym tego filmiku bo tylko sie osmieszasz .

ja nie mam filmiku bo nie mam pacca, ale to taki szczegol ;) a po 2 i tak bym Cie nie bil bo mam u Ciebie nie jeden dlug.

Fiszbin
20-11-2006, 17:14
14:24 Minavand [137]: 1 bp mf daj

A ja myslalem ,ze to Ger.... ;)

Minavand jest z Austrii, bądź ze Szwajcarii(tak wiem że to kraje niemieckojęzyczne), a nauczenie się kilku podstawowych zwrotów będąc w gildii z Polakami nie jest trudną sprawą. Taki Ak(Niemiec) też nieźle nawija po polsku("moja jajka jest tak gruba, że prasuje swoje spodnie na autostradzie").

@Topic

Wreszcie cokolwiek zaczęło się dziać. Cieszy fakt, że DoF organizuje już jakieś "wypady". Myślę, że niebawem możemy się spodziewać "regularnej" wojny.

ps taka mała ciekawostka :
Name:Sir kiks
Comment: wrucilem!!!!

Sathan Bell
20-11-2006, 20:01
Przynajmniej cos robie, a ue z ue przyznam bylem zbyt rzadny fraga nie zwracajac uwagi na tych noobów ;p. Pozatym cala guildia musiala wpasc zeby mnie zajebac ;]. PZDR

tajemniczy111
20-11-2006, 20:21
ps taka mała ciekawostka :
Name:Sir kiks
Comment: wrucilem!!!!

Yeah, a ty co nie mozesz pograc w tibie to siedzisz na tibia.com i sobie przegladasz ludzi ?? Do tego chara ma odemnie cale osiedle passy i tak nic na nim juz nie ma. A kto napisal tego commenta to nie wiem bo 2 dni temu byl inny.

Fiszbin
20-11-2006, 20:33
Yeah, a ty co nie mozesz pograc w tibie to siedzisz na tibia.com i sobie przegladasz ludzi ??

Nawet jeśli tak, to co w tym złego? Po prostu, z ciekawości kliknąłem w Twój nick, który masz wpisany w profilu. Gdybym tylko chciał grać(jeśli mówimy o expieniu) w Tibię to bym mógł. Co do tego czy ten komentarz został ustawiony 2 dni temu, to coś mi się nie wydaje. Nie chce mi się jednak prowadzić z Tobą kolejnej bezcelowej dyskusji, więc niech Ci będzie.

Zembol91
20-11-2006, 21:00
fiszbin zachowal sie tak jak powinna zachowywac sie wiekszosc tu forumowiczow ;];];];]
nie kazdemu wychodza te starania (lacznie ze mna)

Talib
20-11-2006, 22:26
Sathan@
Heh nom troche znoobiles :P.Trza bylo mowic,ze UE puszczasz to bym utame~ wlaczyl =P, i szczerze mowiac dosyc dobrze sie trzymales...B)

Zembol91
21-11-2006, 15:10
Zembol jedyne co chcem ci powiedziec to to ze jestes jeba.ym zlodziejem dlugo na Azurze juz nie pograsz jezeli nie oddasz mi 40k które zaje..les. Masz czas do jutra :) Pozdro

Ps; Nie chcialem tego tu pisac ale dziwnym zrzadzeniem losu jak tylko sie zaloguje ty dajesz loga ..

http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Dziwne ze ja loguje sie tylko po to zeby zjesc food i dac loga ;]
a kase wyslalem, nie moja wina ze dales mi zly nick <lol2>
a mozesz juz isc i pisz mi na PW a nie zasmiecasz Forum o nazwie WOJNA I WYDARZENIA Z SERVERA !!!

a chcialem ci powiedziec ze mam hunta od calego wanted wiec mam w dupie ciebie ;]

Zembol91
22-11-2006, 15:43
nie wiem czemu necro napisal POWOD: SPAM
to ze ktos jest tief to chyba wydarzenia z servera nie !! ;] ehh

Pavvulonik
22-11-2006, 17:35
NEKROMANTA

Ta wiadomość została usunięta przez Pavvulonika. Powód: Znaczne naduzywanie wladzy :PPP:D

Nazgool
22-11-2006, 18:11
Jak wiadomo neostrada w chuja gra. Necik bedzie niedlugo to wroce. Pozdro.

Alleran
22-11-2006, 18:24
Hoffi !!!! :D
Wkońcu, po tylu latach przerwy :p Już myślałem że zaginąłeś w akcji, Welcome back ;)

Talib
22-11-2006, 20:13
Kolejny frag dla DoF:
Deeamonicuz
Nov 22 2006, 18:47:57 CET Killed at Level 131 by Sandra Magnus
and by Przemo Ent
:o

fea_umarth
22-11-2006, 21:43
Kolejny frag dla DoF:
Deeamonicuz
and by Przemo Ent
:o

expienie na d lair to nie jest najmadrzejszy pomysl ale deeanoob zawsze powtarzal , ze on porafi sie uhac

Drox
22-11-2006, 21:52
yea yea yea :) Gratz DoF & BS :)

Zembol91
22-11-2006, 22:32
CYTUJ:Kolejny frag dla DoF:
Deeamonicuz
and by Przemo Ent

HIHI NICE ;]
jak by ktos mogl dac znac sandrze albo komus kto chodzi z nia to zeby chociaz krecili filmik ;]

Talib
22-11-2006, 22:36
Moglby ktos podac wynik wojny ,od momentu powstania gildia Blood Soldiers? :P Troche sie zagubilem : P

Alleran
22-11-2006, 23:17
@Zembol
Filmów nie ma i nie będzie 8o więc nawet nie ma o co prosić/pytać ;)

Drox
23-11-2006, 13:05
@ Talib
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1454446
prosze bardzo jakiś gostek był na tyle miły i stworzył takową Frag Listę ;d
DoF & BS 9-5 Wanted & Supportes Guilds xD

Grebol
23-11-2006, 22:05
Ja musze pogratulowac udanej akcji Corsika :D i jego noobków_/

Zremb

Nov 23 2006, 18:48:39 CET Killed at Level 68 by Pesa
and by Yamy-yam

Ale Mnie jakos nie trapłes naabie :( Taki debil nie jestem by uciekac przez mostek z hydr :*

POzdro
Gremb

Qba =]
23-11-2006, 22:11
na wszystko przyjdzie pora...

Grebol
23-11-2006, 22:17
;1094862']na wszystko przyjdzie pora...

2 raz sie nie udało jakos wam :(
do 3 razy sztuka :D tylko wklepcie pz jak bedzie ktos z wanted online chłopcy.

@down
Pozyjemy zobaczymy :)

POzdro
Gremb

Drox
23-11-2006, 22:20
jak narazie ... DOF troszke klepie Twoje wanted ... i jakoś nie są chętni do walczenia ... i grzeją PZ :) Wiec nie gadaj ...

Drox
24-11-2006, 01:09
Oh yeah oh tak ... to jest kolejny Frag :)

Adi Gotti
Nov 23 2006, 23:12:33 CET Killed at Level 134 by Shanoz
and by Franco De'lago

jet
24-11-2006, 02:30
no pieknie, pieknie - DoF & BS zlapali kolejnego fraga, niejaki Adi sie nasunal, odczekali spokojnie pz-locka i poszli lulac:)
slicznie^^

fea_umarth
24-11-2006, 04:42
no pieknie, pieknie - DoF & BS zlapali kolejnego fraga, niejaki Adi sie nasunal, odczekali spokojnie pz-locka i poszli lulac:)
slicznie^^

adi jako przyneta mial zloorowac nas do thais ale nie dobiegl

Eldyn
24-11-2006, 09:30
Hahaa wczoraj najbardziej ucierpial Adi nie dosc, ze go zabilismy jak nas lurowal do thais to Draz zrzucil cala wine na niego bo nie mogli nic nam zrobic :D

Dandrag
24-11-2006, 12:14
Nie wspomne ile unjustów sobie na noobach narobili ;) Oj sporo sporo B) Jak mi przykro ;)

Sathan Bell
24-11-2006, 13:32
Przyroda choc w niej nie wszystko ginie :]

Grembol ty to nawet na pol ue nie jestes wiec sie tak nie chwal sprytem bo ci troche brakuje ;]

Zembol91
24-11-2006, 14:06
Przyroda choc w niej nie wszystko ginie :]

Grembol ty to nawet na pol ue nie jestes wiec sie tak nie chwal sprytem bo ci troche brakuje ;]

ty bys tylko ue strzelal ;p

Qba =]
24-11-2006, 15:13
tylko wklepcie pz jak bedzie ktos z wanted online chłopcy.

Ostatnie dni jakoś nie przemawiały za tym, jakoby Wanted online kwapiło się szczególnie porozbijać DoF.

Alleran
24-11-2006, 15:59
Draz zawsze znajdzie winnego 8o znowu przynęta padła, a to pech :( jednak lepsze jest to, że jeszcze mu się zebrało za to :evul:

Pavvulonik
24-11-2006, 16:34
No bravo chlopaki gz oby tak dalej:cup:

Hedgehog
25-11-2006, 14:39
Na azurce toczy sie otwarta wojna czy niewie jak to okreslic ... partyzantka ? Bo z tego co tu mozna wyczytac to raczej partyzantka. Mozecie mi powiedziec czemu Wanted i Dof niestana do otwartej walki ?? Ktora z tych dwoch gildi boi sie walczyc otwarcie ?

jet
25-11-2006, 14:54
to (partyzantka) wynika chyba z przyzwyczajenia:)
open battle bylo moze ze 3 razy na Azurze - a przegrani i tak zawsze chca rewnzu, chyba nikt nie ejst takim noobem, zeby rezygnowac po jednej przegranej bitwie, dlatego wiec open battle niczego nie rozwiazuje, a przynajmniej low-lvle moga sobie spokojnie poexpic na pustych spawnach - zycie nie umierac:)
oczywiscie DoF & DD musza wygrac, bo rzady Wanted doprowadzily do masakrycznej redukcji ludzi online na serwie...

Aiven
25-11-2006, 16:44
Nie żebym kogoś faworyzował, ale co do tego dlaczego Wanted & DoF nie staną do open fight, odpowiedź jest prosta - DoF sie po prostu boi.

Btw,

Paef Baal
Nov 23 2006, 23:38:25 CET Killed at Level 91 by Dragoholikus and by Bayter
Bartek of Demon
Nov 25 2006, 01:46:52 CET Killed at Level 71 by Patanou