Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Cho ta rozmowe przeniesmy na gg czy cos bo to niema sensu forum spamowac. Odezwe sie do ciebie na to co masz na tibii.pl podane.
A zostanie ok. poltora tygodnia. ;(
Cho ta rozmowe przeniesmy na gg czy cos bo to niema sensu forum spamowac. Odezwe sie do ciebie na to co masz na tibii.pl podane.
A zostanie ok. poltora tygodnia. ;(
tresc tego posta mogles przeniesc na MSN lub GG spamerze jeden,wpadnijcie na Ślask do Marcinka :D tez chetnie poznam Eve haha :D Wkoncu mi tez cos wolno :(
Crazy_Frog
28-12-2006, 01:28
Sandra Magnus
Dec 28 2006, 00:29:29 CET Killed at Level 173 by Ahpril
Shanoz
Dec 28 2006, 00:30:26 CET Killed at Level 102 by Dragoholikus
and by Patanou
Tete Nemeth
Dec 28 2006, 00:29:20 CET Killed at Level 104 by Drazharm
and by Fauron Sigon
Mexenoth Strastin
Dec 28 2006, 00:29:33 CET Killed at Level 82 by Ulfmaa
and by Minavand
Tyle gadania na forum a na tibi owned xD
Pozdro :)
ehhh tylko 4:0 ;) jezeli macie filmik zobaczcie jak Sandra pada -.^ huahauhauahauaha
Crazy_Frog
28-12-2006, 02:41
Film jaki widzialem jest do bani ... Moze ktos krecil jescze
Nawet nie widac jak sandra pada to bylo tak szybko
@Crazy_Frog
Jezeli ty nie widzisz jak sandra pada to idz do okulisty, a szybko nie padla bo na az 3 sdki od jednej osoby Ahpril looool!!
Nooby padaja n/c
Mexenoth Strastin
Dec 28 2006, 00:29:33 CET Killed at Level 82 by Ulfmaa
and by Minavand
Masz az tak niskie mniemanie o sobie? :S
motylanoga
28-12-2006, 09:50
Dość długo nie grałem na Azurze, z tego co ja widze dużo sie nazmieniało od tamtej pory... Jak to teraz jest? widze ze Yavimava i pare innych z DoF i Wanted ma swoje gildie lub dołączyło do innych.
???
Gammbler
28-12-2006, 10:57
ehhh tylko 4:0 ;) jezeli macie filmik zobaczcie jak Sandra pada -.^ huahauhauahauaha
On chyba nie patrzy na hp:P . POzatym wystarcyzlo dobrze odliczyc i Urb by padl ale wy spam sd jak .....
Nareszcie DoF zaczął działać. Wiecej takich prób!
@Crazy Frog
Daj filmik
Crazy_Frog
28-12-2006, 12:24
@Crazy_Frog
Jezeli ty nie widzisz jak sandra pada to idz do okulisty, a szybko nie padla bo na az 3 sdki od jednej osoby Ahpril looool!!
Obejrzalem jescze raz filmik i rzeczywsicie polecialo 3 sd :>
On chyba nie patrzy na hp . POzatym wystarcyzlo dobrze odliczyc i Urb by padl ale wy spam sd jak .....
Dokładnie...
motylanoga
28-12-2006, 13:10
Gratulacje Dalipi ze sellnoles chara Hegg'owi. Nie pograsz chyba dlugo tym 18 sorcem no nie? ;>
ahahahha, szkoda wogole gadac o sandrze bo pasc w takim stylu to kompletna kompromitacja..nie wiem czy ta dziewczyna czy tez heg ktory grywa na sandrze nie zna magic shielda??!!..i tak jak tegaxino powiedzial zgranie porazkowe, kazdy wali z sd w innym momencie...nalezy cieszyc sie ze tylko 4:0 ;]
Beszczel
28-12-2006, 19:06
Podaj ktos jak mozesz link do filmiku ze składającą sie Sandrą :>
Podaj ktos jak mozesz link do filmiku ze składającą sie Sandrą :>
www.LinkDoPadającejSandry.pl
Wogóle ded Sandry jest jak kazdy inny ded beznadziejny ,poniewaz kto to widzial zeby wojna na servie trwala 3 lata? To jest tylko porazka dyplomatycyjna obu stron tzn zal.pl. Nie lepiej graloby sie w pokoju?xD A chetny krwi Draz moglby sobie popkowac noobki na guardach swoim Grothnirem easy.
Roczna wojna z DOF vs Wanted swiadczy tylko i wyłacznie o noobostwie kazdej ze strony,dajcie przyklad innego serva na ktorym wojna trwa tyle i nie ma rozstrzygnieca? No Chyba ze smieszna Aurea kraina sharerow ktorym na lvlu nie zalezy hrhrh.
Beszczel
28-12-2006, 19:46
Ehh ^.^ na jakiej stronie jest film z Sandra owned?
zeus1985
28-12-2006, 20:57
Nvm........................
Tegax pewnie sobie nie zdajesz sprawy ale ten serwer jeszcze nie ma 3 lat , a juz tym bardziej wojna dofu z wanted.
A co do akcji dof to jak zwykle nie udalo sie z powodu nawalu spraw na rl : Sandra postanowila wyjsc na spacer podobnie jak Tete Shanoz poszedl sobie na browarka (wraz z braciszkiem oczywiscie) a Mexo akurat wychodzil na narty jakies albo cos innego.Szkoda ze wanted nie potrafi sie cieszyc zyciem i znajduja godzinke dzienne zeby skopac wam tyleczki.
Tegax pewnie sobie nie zdajesz sprawy ale ten serwer jeszcze nie ma 3 lat , a juz tym bardziej wojna dofu z wanted.
A co do akcji dof to jak zwykle nie udalo sie z powodu nawalu spraw na rl : Sandra postanowila wyjsc na spacer podobnie jak Tete Shanoz poszedl sobie na browarka (wraz z braciszkiem oczywiscie) a Mexo akurat wychodzil na narty jakies albo cos innego.Szkoda ze wanted nie potrafi sie cieszyc zyciem i znajduja godzinke dzienne zeby skopac wam tyleczki.
Ja własnie wrcoilme z browarkow ha ;D tej ja szanujke ze dof potrafi rozroznic zycie rl od tibi w przeciwienstqie do wanted hah. dobra lece spac bo kac kupa cisnie
Na kaca najlepsza praca, nie wiem kto to wymyślił ale chyba nie wiedział co to kac :p
Mexo nie wychodził na narty tylko na snowboard, chciał pozjeżdżać trochę na trawie i przygotować deskę do sezonu narciarskiego, który jak pewnie każdy widzi już za oknem :) co lepsze cały "autobus" Shanozów pojechał na browar 8o
Ja chciałem pojeździć rowerem po mieszkaniu ale niestety nie dało rady ;(
Ja własnie wrcoilme z browarkow ha (...) dobra lece spac bo kac kupa cisnie
no wrocic do domu przed 22 kto to widzial O.o ...no tak, giertych nakazal odwozic smarkaczy do domow ...i jeszcze na dodatek kac? smiechu warte ...
Crazy_Frog
28-12-2006, 23:19
@Rhu
Ja własnie wrcoilme z browarkow ha ;D tej ja szanujke ze dof potrafi rozroznic zycie rl od tibi w przeciwienstqie do wanted hah. dobra lece spac bo kac kupa cisnie
Jak dopiero co wypiles i juz masz kaca ? ? ;>
:P
@Rhu
Jak dopiero co wypiles i juz masz kaca ? ? ;>
:P
puff kaca po coca coli :P
owned!
POzdro
Gremb
owned!
POzdro
Gremb
HAHA BOKI ZRYWAĆ, żartowniś z Ciebie :D
owned!
POzdro
Gremb
A ty rudy noobie masz kaca po red bullu? hahaha
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Mentosek_2005
29-12-2006, 00:20
Haha Macius i co lizanie dupy drazowi Ci gowno dalo , bo i tak teraz teemzetowi placisz 25k hahaha zal -.-'
dla tych co nie widzieli :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16051
Nie własnie teraz z imprezki wrócilem na hate. Wtedy pisalem z kompa Drazita wypilismy po 2 browarki i nas scielo jak po 20 browarach :D hahhahaha . Widzisz mnie moze scinac nawet i po 1 browarku ale ja mam czas na tego jednego browarka a ty zycia poswieciles forum tibi.pl . Mowa o tych co ak kozacza mi tutaj smrodki roztropki frendzle pendzle mamie suty. :baby:
bumbumbmmmbm 5 rano!!!!!!! aaaaaaaaa
frances111
29-12-2006, 08:44
Macius kiedy znowu idziesz trenic na slimy pod ab? :cup:
DOF zowniony niezle, ale Sandra na 3SD bez utamo, hahaha
Macius kiedy znowu idziesz trenic na slimy pod ab? :cup:
DOF zowniony niezle, ale Sandra na 3SD bez utamo, hahaha
Like ots? co to za roznica czy od 3 sd czy od 20? Padła i tyle,ale wy robicie shitu na ten temat....
Marihuans
29-12-2006, 09:11
tylko zaczolem na forum cos pisac to odrazu dof sie rzucil ...
dzisiaj prawie dalem sie trapnac w venore - po prawej obok guarda greymir i alleran a za mna fea i reszta ...
DoF zaczyna dzialac - ciesze sie tez ze nie padlem bo trap prawie byl ale nie z takich trapow sie wychodzilo B)
Jedna rada dla dof... ;]
Jak idziecie na akcje to wiecej osob bo wanted ma duzo palkow i robia akcje palkami a 2 knightow i jeden pal ktoremu szkoda sd to troche za malo zeby 61 knighta poskladac... ale gz za checi ;]
wiecej takich akcji (tylko nie na mnie ;p )
dzisiaj prawie dalem sie trapnac w venore - po prawej obok guarda greymir i alleran a za mna fea i reszta ...
DoF zaczyna dzialac - ciesze sie tez ze nie padlem bo trap prawie byl ale nie z takich trapow sie wychodzilo B)
Jedna rada dla dof... ;]
Jak idziecie na akcje to wiecej osob bo wanted ma duzo palkow i robia akcje palkami a 2 knightow i jeden pal ktoremu szkoda sd to troche za malo zeby 61 knighta poskladac... ale gz za checi ;]
Takich jak ty bylejaki sorcek z dof je na sniadanie.
Jedna rada dla dof... ;]
Oj zembolku Ty mój :p Za ile opchnełeś Zembola?:D
''Nie z takich trapów się wychodziło"
Jakie trapy masz na myśli? Bo Marim nie grasz za długo a na zembolu to z tego co sobie przypominam chowales sie gdzie się tylko da ;D
Zembol91
29-12-2006, 11:33
Oj zembolku Ty mój :p Za ile opchnełeś Zembola?:D
''Nie z takich trapów się wychodziło"
Jakie trapy masz na myśli? Bo Marim nie grasz za długo a na zembolu to z tego co sobie przypominam chowales sie gdzie się tylko da ;D
JA SIE CHOWALEM GDZIE SIE DA ??!!
ahahahahahahah
Jak ubilem ci specjalnie ston lehena i chcialem zebys solo przyszedl bo mowiles ze mnie solo rozjebiesz to co ? ;]
przyszedles z masterem bo zabraklo u ciebie odwagi ;]
i ty mi mowisz ze sie chowalem <lol2>
a co do tego sniadania to tegax wiesz ;p
wiem ze padne na kombo ale kurwa ...
@Marihuans
Nagle miejsce zamieszkania na Sulechów zmieniłeś ??
Nie chodzi o pisanie na forum tylko o to, że jesteś w hulkamani czy jak im tam;)
JA SIE CHOWALEM GDZIE SIE DA ??!!
ahahahahahahah
Jak ubilem ci specjalnie ston lehena i chcialem zebys solo przyszedl bo mowiles ze mnie solo rozjebiesz to co ? ;]
przyszedles z masterem bo zabraklo u ciebie odwagi ;]
i ty mi mowisz ze sie chowalem <lol2>
a co do tego sniadania to tegax wiesz ;p
wiem ze padne na kombo ale kurwa ...
eheh to był lajtowy żart z mojej strony ,taka przenośnia ;D
frances111
29-12-2006, 13:00
nie zebym lizal dupe tegaxowi ale podoba mi sie jego styl. totalna olewka, wie ze to tylko gra i mozna sie ponabijac z niektorych :)
co do sandry to jaki 'nomalny' 170 master sklada sie na 3 sd i w dodatku schodzi z piramidy bez utamo? moze myslal(a) ze ma duzo hp?
@frances111
Sandra Magnus to najbardziej noobowski sorc jakiego widzialem, 173lvl wszystko zrobione jest za rl kase sandra kupywala paccusie i expila, zaczynajac od low lvla jak epxila na rotach z gfb do dzis kiedy to siedzi z sd na hydrach a ludzie z DOFu nie maja kasy na wojne.
Wiec czego wy sie spodziewacie po osobie ktora wbila wszystko co ma marnujac rl kase?
@Eldyn
Co Ci do tego co Ona robi z RL kasą ??
@All
Kto pije winka "Komandos" ;d;d;d;d
Horrigan
29-12-2006, 16:53
Pije Komandosy
Filmik dof vs wanted ownuje. Polowa DoFu spamuje z sd, nie zwazając na hp, a druga polowa stoi i się patrzy czy zaatakowac czy nie. ehhh DoF style.
Pomysł z trapem dobry, wykonanie suxx.
Cors Ent
29-12-2006, 17:08
Shanoz wielki góru - zrobic cokolwiek to nic nie zrobi, ale do krytykowania i mlaskania jadaczka to pierwszy (wiadomo o ktorym ownerze mowie)
tak sromotna przegrana dof jest wynikiem lamerstwa. I to notabene nie Sandry Magnus a paru innych łebków...
@post up - widze we zreszcie ktos myslacy sie tu znalaz i dostrzegl to czego 20 innych pieniaczy forumowych nie zauwazylo- powiem wiecej to czego polowa dof w czasi bitwy nie zauwazyla - gz dla candy :)
swoje zdanie juz im powiedzialem. Teraz nie zostaje mi nic jak kupic nowe blessy i walczyc dalej.
Pavvulonik
29-12-2006, 18:16
EHHHH jeszcze troszke i urbexx by padl ledwo sie wyuhal albo bocik to za niego zrobil :D.Dlamnie to dof troszke przesadza boja sie zejsc z piramidy i pujsc na calosc no oczywisice niektorzy to robia gz shanoz :p a to co zrobila sandra to norma przeciez wiec niewarto sie smiac .
Marihuans
29-12-2006, 18:30
@Marihuans
Nagle miejsce zamieszkania na Sulechów zmieniłeś ??
Nie chodzi o pisanie na forum tylko o to, że jesteś w hulkamani czy jak im tam;)
moze teraz zobaczycie ze jest sulechow ...
spytaj satana albo kogos ze mieszkam obok sulechowa (w takiej wioseczce ;p )
albo nie Punishermen ci powie bo na zlocie dof byl a mieszka tu gdzie ja (sasiad) ;]
@Cors
Narazie to ty wiecej gadasz od Shanoza. On ie ma poprostu sil na was juz. Wiesz o ktorym owneru mowie.
Pozdro all
@cors
jesli uwazasz ze ja nic nie zrobilem to sobie przypomnij co robilem w pierwszy tydzien po odejsciu z wanted i nie pierdol bo jak sandra by tak robila to bysmy wygrywali bo polowa ludzi z wanted by sie wyplacila !!!!!!!!
Shanoz to kontynuj swe przepiekne dzieło :D hrhrh ^^
@Cors
Heh ze to byl trap to ja wiedzialem od poczatku bo DOF jak atakuje to tylko w trapie. Wiec bylo pewne ze cos wykombinowali zas nowego :P Bylo blisko gdyby nie cykor innych to by Urbik padł.
Gammbler
29-12-2006, 23:22
Filmik dof vs wanted ownuje. Polowa DoFu spamuje z sd, nie zwazając na hp, a druga polowa stoi i się patrzy czy zaatakowac czy nie. ehhh DoF style.
Pomysł z trapem dobry, wykonanie suxx.
Doff prawie nigdy nie odlicza na combo. Trapujac ubexxa ztrapowali takze siebie, gdzie cale wanted mialo mozliwosc ich sdkowac z levej strony uwazam ze pomyl byl glupi poniewarz doff majacy tylu sorcerow nie powinien walczyc w stujce gdyz po zbiciu many nastepuje 100%-wa smierc , jak wiadomo sorcer przewyzsza inne profesje szybkoscia i dmg zadanych obrazen wiec dalczego by tego w umietny sposob nie wykorzystac ...ale poploch i podniecenie na ventrilo tez robi swoje
@Gammbler
Chcialbym wzrocic uwage, ze 3 sorcow padlo jak nooby, a ja bylem bez szans jak zaczal DOF uciekac mnie gonilo cale wanted, ale i tak wytrzymalem ta minute :P
Gammbler
29-12-2006, 23:49
@Gammbler
Chcialbym wzrocic uwage, ze 3 sorcow padlo jak nooby, a ja bylem bez szans jak zaczal DOF uciekac mnie gonilo cale wanted, ale i tak wytrzymalem ta minute :P
ta minuta powinna dac im czas na zgubienie loka ta akca to bylo samobujstwo .A gdyby zabili urbexx to co djin:> czy posiwecili by ta jedna osobe :> bo nadole bylo sporo ludzi z wanted
@Gammbler
Jakby Urb padl bysmy sie ustawili po prawej stronie tam gdzie ty stales i ciebie ujebali przy okazji i napewno bysmy tam nie wdupili.
Mały plan działania DOF-u:
1. Campa
2. Trap
3. Zabicie ludzia w trapie
4. Panika
5. Ventr: ku***** biją mnieee pomocyyy
6. Regroup w temple!!!!!!!!!!!!!
dla rozluznienia atmosfery:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108787
Rozluźnienia? Chyba niektórzy zbyt na serio biorą życie... :D
Crazy_Frog
30-12-2006, 18:39
@Gammbler
Jakby Urb padl bysmy sie ustawili po prawej stronie tam gdzie ty stales i ciebie ujebali przy okazji i napewno bysmy tam nie wdupili.
To jakby urbexx padl dodalo by Wam to odwagi i walczylibyscie ? No to nie wiem chyba potrzeba DoFowi czegoś lub kogoś motywujacego Was do walki. Bo jak narazie to zostaje po DoFie tylko kurz ...
ps: nie jestem expertem :P
@ Rhu
Wez sie qrwa zamknij pierdolony złodzieju .... Co ty qrwa wiesz .... Idz lepiej sie zajebac red bullem albo jednym browarkiem...
Marihuans
30-12-2006, 20:47
To jakby urbexx padl dodalo by Wam to odwagi i walczylibyscie ? No to nie wiem chyba potrzeba DoFowi czegoś lub kogoś motywujacego Was do walki. Bo jak narazie to zostaje po DoFie tylko kurz ...
ps: nie jestem expertem :P
lol...
no wlasnie zgadzam sie.
raz dof ubil urbexxa (w venore) i i tak jakos dostaliscie w huj ;]
Urbexx pada ahahahahah http://rapidshare.com/files/9574340/padl_haha*****
Ktos tutaj cos zle mowil o mordzie daza, otoz wszem i wobec oswiadczam ze nie to nie moja morda tylko ownera ktory kupil postac kilka miesiecy temu. Dziekuje za uwage.
Ktos tutaj cos zle mowil o mordzie daza, otoz wszem i wobec oswiadczam ze nie to nie moja morda tylko ownera ktory kupil postac kilka miesiecy temu. Dziekuje za uwage.
Wstydz sie swej twarzy afff ... glupi post jak twoj co nie ?
@ Rhu
Wez sie qrwa zamknij pierdolony złodzieju .... Co ty qrwa wiesz .... Idz lepiej sie zajebac red bullem albo jednym browarkiem...
uwarzaj co mowisz bo cie wujo Tegax kuta**em wychlasta po mordce.
I zajebac to sie moge stuffem lub innym shitem amatorze a nie browarem.
@Rhu
Ty pozer wy*******aj kolegow tutaj nie znajdziesz, cala azura uwaza, ze jestes zwykla kurwa.
Crazy_Frog
31-12-2006, 15:30
@wroon
To gra a nie sesja fotograficzna kto jak wyglada...
@topic
Ta wojna wydaje mi sie juz smieszna. I jak ktos powiedzial bedzie trwac do konca swiata i jeszcze 1 dzien dluzej ;]
Życze Wszystkim dobrej zabawy sylwestrowej bez wzgledu czy membersom wanted, dof, neutralnym nawet emerytowanym graczom ;)
Happy New Year Pozdro od Szalonej Żaby :)
zeus1985
31-12-2006, 16:05
Ile Yavimava nabił skilli,
Ilu w Wanted jest debili,
Ilu ludzi Drazharm ojebał
Ile razy DoF akcje zjebał,
Ile razy Gammbler padł,
Ile MS Dhamów zjadł,
Ile Sandra sprzedała PACCów,
Ilu Anarchos ojebał buraków,
Ilu noobów jest na Rooku~
Tyle szczęścia w 2007 roku.
Ile Yavimava nabił skilli,
Ilu w Wanted jest debili,
Ilu ludzi Drazharm ojebał
Ile razy DoF akcje zjebał,
Ile razy Gammbler padł,
Ile MS Dhamów zjadł,
Ile Sandra sprzedała PACCów,
Ilu Anarchos ojebał buraków,
Ilu noobów jest na Rooku~
Tyle szczęścia w 2007 roku.
haahha Yavi jest the besciak :*
A Shanoz tobie zycze szczesliwego nowego roku i szampanskiej zabawy w DP _/
Chcialem tylko rozwiac wszelkie watpliwosci. A ty tegaxie bezrobotny zlodzieju idz jesc swoja kac kupe. Co to za zlodziej co nie potrafi tak okrasc zeby nikt nie wiedzial ze to on. Nawet krasc nie umiesz a przeciez robisz to 24/7. Prawdziwy z ciebie nieudacznik.
@all
Milej imprezki.
zeus1985
01-01-2007, 04:44
właśnie wróciłem i nad tym oisrtem myslalem z hgodizbne
mamm nadzeje ze wrszzedk oioptawnue wiez ztczen ewsztsrjunnsz czeskuwf fiqeu afsf'
Chcialem tylko rozwiac wszelkie watpliwosci. A ty tegaxie bezrobotny zlodzieju idz jesc swoja kac kupe. Co to za zlodziej co nie potrafi tak okrasc zeby nikt nie wiedzial ze to on. Nawet krasc nie umiesz a przeciez robisz to 24/7. Prawdziwy z ciebie nieudacznik.
@all
Milej imprezki.
Nieudacznik ahahah. Ja nic nie staralem sie nigdy ukryc ; D baranku <głaszcze>
A Wy Panowie już od nowego roku zaczynacie ;) Chillout :p Mamy 2007 rok :) Oby był lepszy od poprzedniego B)
http://rapidshare.com/files/9742465/Nowy_folder__2_*****.html
Sylwestrowa imprezke 280 browarow na 15 ludzi . Enjoy.
zeus1985
01-01-2007, 13:59
właśnie wróciłem i nad tym oisrtem myslalem z hgodizbne
mamm nadzeje ze wrszzedk oioptawnue wiez ztczen ewsztsrjunnsz czeskuwf fiqeu afsf'
O lol, ja coś takiego napisałem? Hehe
Crazy_Frog
01-01-2007, 14:24
Niech ten rok bedzie lepszy od poprzedniego dla wszystkich ;)
Przed chwila wstalem ... ;D
zeus1985
01-01-2007, 14:45
Niech ten rok bedzie lepszy od poprzedniego dla wszystkich ;)
Przed chwila wstalem ... ;D
A mi przedchwilą mama kolce z ręki wyciągała ;d ( jak to dobrze mieć pielęgniarke w domu ;) )
Powinni tego zabronić. . .
Browar party 06/07 with żule.
http://s81.photobucket.com/albums/j223/Tegax/Real%20Photo/Sylwester/
@Tegax
Amatorze? smieszny jestes chlopczyku za 5 zł
@Tegax
Amatorze? smieszny jestes chlopczyku za 5 zł
Dobrze ze nie za 3 jak ty ;D
O lol, ja coś takiego napisałem? Hehe
pisales duzo smiesznych rzeczy :baby: :D
@Rhu
Ty pozer wy*******aj kolegow tutaj nie znajdziesz, cala azura uwaza, ze jestes zwykla kurwa.
Mow za siebie, a nie za "cala" azure, ok?
zeus1985
01-01-2007, 23:18
pisales duzo smiesznych rzeczy :baby: :D
Nom ;) Tobie na GG coś chciałem napisać ;p A teraz się z tego śmieje ;)
@Saxe
Znalazles sie ty jako 1 wyjatek :o cos pokroju Tegaxa.
Raul de Azura
01-01-2007, 23:32
Browar party 06/07 with żule.
http://s81.photobucket.com/albums/j223/Tegax/Real%20Photo/Sylwester/
typowy obraz biedy polskiej, nawet panienki macie do dupy...
Mow za siebie, a nie za "cala" azure, ok?
looool zawsze do czegos musisz sie przyjeb**?
WOW 280 browcow na 15 osob to jest ponad 18 na lebka.
wy to dopiero macie banie...kozaki!!
a MARYHUANE tez paliliscie??8o :o B)
muahahaahhaha
ps. chyba ta wasza nora nie miala ogrzewania skoro w kurtkach popylacie:D
WOW 280 browcow na 15 osob to jest ponad 18 na lebka.
wy to dopiero macie banie...kozaki!!
a MARYHUANE tez paliliscie??8o :o B)
muahahaahhaha
ps. chyba ta wasza nora nie miala ogrzewania skoro w kurtkach popylacie:D
nie wazna jest nora wazny jest klimat. ta pizgalo troszke ale wiesz latwiej wchodza browarki wtedy haha .
@Raul
no zapomnialem sobie zamowic Pearl Agaty ;/ szkoda no ;/
Raul de Azura
02-01-2007, 12:00
nie wazna jest nora wazny jest klimat. ta pizgalo troszke ale wiesz latwiej wchodza browarki wtedy haha .
@Raul
no zapomnialem sobie zamowic Pearl Agaty ;/ szkoda no ;/
po co mieszasz w to Agate? lol
@Raul de Azura
ten frajer probuje wszystkich do czegos tutaj wmieszac i sklucic, ale pamietajcie Tegax to frajer ktory klamie i teraz gdy ma gowno do powiedzenia tak jak grebol maciek to zaczyna pisac cos na forum.
Opsss macius z klanu ma 57lvl aty tegax? nic nie masz chyba, ze komus chara zajebales zlodzieju?
oooo a gdzie byla twoja dziewczyna bo na zdjeciach jej nie widac :(
@Raul de Azura
oooo a gdzie byla twoja dziewczyna bo na zdjeciach jej nie widac :(
Puszczała sie za Bp Hmm;) W Thais.
Ciri the Witcher
02-01-2007, 14:34
Muehuehueuh
"@Raul de Azura
ten frajer probuje wszystkich do czegos tutaj wmieszac i sklucic, ale pamietajcie Tegax to frajer ktory klamie i teraz gdy ma gowno do powiedzenia tak jak grebol maciek to zaczyna pisac cos na forum."
Muehuehue.... Eldyn.... oni kiedykolwiek mieli cos do powiedzenia xD?
Pozatym najlepsze sa puste laski co sie najebia i liza sie z pierwszym lepszym tak jak na jednym ze zdjec w tle.... muehuehu Pewnie wypila pol piwa i zgon :>. A te butelki byly wypelnione woda. xD. Pozatym znajac takiego KŁAMCZUSZKA xD jak tegax wypili po jednym - dwoch piwach i poszli do domu xD.
Sathan Bell
02-01-2007, 14:59
Jak se kretkami narysuje to będzie ;] PZDRO
Pavvulonik
02-01-2007, 16:26
OJJ tegax widac jaki ty jestes lol poco kupowac ponad 200 browarow jak lepiej sie napijesz mniejsza iloscia super wodki chyba ze zagorzka ?:baby:
@ All
jestescie załosni ; ) . Jak zazdroscicie to wpadnijcie na prawdziwa lajtowa imprezke a nie na jaks domowe u Raula z 20 browarami na 10 osob. :baby:
Trzeba sie wyszalec w zyciu a nie grac w tibie : ) lamusyyy.
Macius? a co mnie jakis macius moze miec nawet i 200lvl a mi to cyka kolo dupy
Caroline
02-01-2007, 17:38
Co w ogóle ma wspólnego piwo Tegaxa z wojną na Azurze? :p
Raul de Azura
02-01-2007, 18:44
@ All
jestescie załosni ; ) . Jak zazdroscicie to wpadnijcie na prawdziwa lajtowa imprezke a nie na jaks domowe u Raula z 20 browarami na 10 osob. :baby:
Trzeba sie wyszalec w zyciu a nie grac w tibie : ) lamusyyy.
Macius? a co mnie jakis macius moze miec nawet i 200lvl a mi to cyka kolo dupy
ty szalejesz z wlasnym kutasem w rekach w kiblu
albo z czyims w buzi...
Tekst up mnie rozjebał doszczętnie , aż spadłem z krzesła hauahahhahaaha , ale fala.
8o Tekst up mnie rozjebał doszczętnie , aż spadłem z krzesła hauahahhahaaha , ale fala.
Typowa reakcja 17-sto latka.
@ Topic
Hej temat jest o wojnie a nie o moich imprezach,o mojej mokrej robocie na azura,o tym jak was w butelke newby wyruchalem,i o tym jaka laske obracalem wokol dzidy a jakiej nie. Mozemy zrobic osobny topis "Sława Tegaxa na Azura .. co wy na to?
@Rhu
Obracales to ty moze swoja stara leszczu.
8o
@ Topic
Hej temat jest o wojnie a nie o moich imprezach,o mojej mokrej robocie na azura,o tym jak was w butelke newby wyruchalem,i o tym jaka laske obracalem wokol dzidy a jakiej nie. Mozemy zrobic osobny topis "Sława Tegaxa na Azura .. co wy na to?
Sam dałeś zdjęcia z sylwestra,czyli na komentarz,więc do kogo masz pretensje?. Co do twojego Sylwestra akurat jak widac nikt ci nie zazdroscił.Ale cieszymy sie,że sie dobrze bawiłes.
O tak Tegax mistrzu ty sorry zapomnialem ze ty na sylwka z koleszkami miales 300 browarow a 150 jebnales sam ogolnie masz kazda laseczke i rzadzisz w miescie lepiej zamknij swoja parszywa morde siedz w koncie w domu graj w tibia i miej kaca po jednym bro pozdrowienia chlopcze i sie tak nie pluj do wszystkiego bo podobno traktujesz to na luzie = ] a tak btw. To nie sława Tegaxa na azurze tylko raczej slawa Tegaxa w burdelu .
Lamusy:
Sandra Magnus
Grebol Maciek
Sherion
Yavimava
LISTA SIE SKRÓCIŁA! :D
8o ale się koleś wysilił z postem , normalnie pogratulować. I nie macie o czym gadać tylko o Tegaxie -.-' wrzućcie na luz, nowy rok przyszedł a wy tylko k******* na tym forum
8o ale się koleś wysilił z postem , normalnie pogratulować. I nie macie o czym gadać tylko o Tegaxie -.-' wrzućcie na luz, nowy rok przyszedł a wy tylko k******* na tym forum
jeden z nielicznym ogarnietych ludzi na forum :D
A reszta jak to reszta spedzila sylwka w domu przy mamusi ogladajac nowy rok w TVP1 lub TVN i sie niezle bawila. Ja tam wole hardcorowe imprezki nom racja kazda laseczka moja ;) Wkoncu ma sie to cos i potrafi sie wkrecac bajerki laska hahah a wy co potraficie? tylko ublizac mi na forum hahahah lamerzy do potęgi.Polowa z was to dzieci i tyle ,taka prawda, ublizajac mi nie krzywdzicie mnie haha tylko dajecie mi kolejny powod do beki irytujac sie z banda idiotow tutaj ;D Lubie czytac te kawaly na moj temat bo są zabawne , siedzacy czlowiek przy monitorze w*******ajacy pazury z nerwow co by tu tylko glupiego wymyslec zeby ludzie pokroju waszego sie z tego smiali hahaha :D _/ _________ kokobongo wam powiem ,spalcie Dżoja i wymyslajcie nowe poemiki na moj temat :*** Moze opublikuja to kiedys . :D
Up
Ale ty pojeb*** jestes 8o :D
Wiekszego posranca od ciebie nie widzialem ;)
Mam pytanie!! czy ty myslisz ze jestes fajny??8o :p
@Van ent
On jest zajebisty, ale w swoim fachu ciekawe czy jego starzy to tez kurwy i zlodzieje :)
Raul de Azura
02-01-2007, 23:44
@up
zlodziejstwo odziedzi8czyl po listonoszu co podpierd**** rente jego starym
@ten turtles czy zolwik nvm
lamus to ma na imie twoj chlopak
Ćpuny (Eldyn) i rumuny (Raule) szczekaja dzis glosno :D
Dirk Pitt
03-01-2007, 00:54
A ty kim jesteś?
Ćpun na odwyku z halunami ?
Frank Horrigan
03-01-2007, 01:06
Haha nic dziwnego, że co jakiś czas nowe topici trzeba zakładać.
Przyjdzie nekromanta i zamknie ten interesik. Ale powiem jedno, póki Cię tu nie było Tegax był spokój. Poza tym skoro uważasz się za takiego bystrzaka to zdław tą dume i sobie odpuść dalsze prezentowanie tej sieczki którą tutaj od parunastu stron zapodajesz bo jak sam z resztą potrafisz wyindukować do niczego to nie prowadzi.
Ha Ha Ha Ha?
I ten caly dym w kolo tegaxa to mialo byc smieszne? Wiadomo ze jest kurwa i da sie to wyrazic krucej niz w 30 postach (tak na oko).
A co do wojny to jak to jest szwedzi zgadali sie z dofem?Beda jakies akcje czy juz macie dosc?
zeus1985
03-01-2007, 06:14
Lamusy:
Sandra Magnus
Fea Umarth
Heg
Jameha
Mebi
Przemo Ent
Vorn Rochon
Zordan Storm
Adriel Ar'Sol
Alleran
Ambellyn
Benisario Do'Urden
Cors Ent
Dandrag
Franco De'lago
Gimli Ent
Greymir
Horrigan Macduff
Jann Cala
Koverifi
Mexenoth Strastin
Onlly
Raul de Azura
Riklos
Tete Nemeth
Wolf Isengrimm
Pollbull
Shanoz
Andrio Malvadaum
Dede of Dark
Klonor
Paef Baal
Rahuco Mauvadaum
Rata Minney
Repius Anowarra
Tosik Tepek
Wepinax
Gopejab
Jaxikk
Shilard Constantine
Veers
Zandarn Eleandril
Adval
Daguko
Evil Stronghand
Master Obitalal
Paco the graaff
Pelefant
Rebirth Gotenik
Top Delta
Wymar Herachear
Tegax
Grebol Maciek
Sherion
Yavimava
Shanoz
Masz coś do mnie brudasie? Lamusem sam jesteś, nawet nicka nie ujawniasz rotfl.
@Shanoz/Raul
Idźcie do baru, popijcie i pogadajcie, może pomoże
@Tegax
Co było to było, lepiej tego żółwika najeżdzaj, to wyjdzie wszystkim na zdrowie ;)
Masz coś do mnie brudasie? Lamusem sam jesteś, nawet nicka nie ujawniasz rotfl.
@Shanoz/Raul
Idźcie do baru, popijcie i pogadajcie, może pomoże
@Tegax
Co było to było, lepiej tego żółwika najeżdzaj, to wyjdzie wszystkim na zdrowie ;)
Yavi racja :*
CHyba_Twoj_Stary
03-01-2007, 09:47
Wy tu kurwa gadu gadu
a tu nowe sharingi sie pojawiaja
np. gammbler
powrocil do sharowania.
Tylko kim jest tajemniczy noobojacy drugi owner?
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
@Saxe
Znalazles sie ty jako 1 wyjatek :o cos pokroju Tegaxa.
Pokroic to se mozesz leb, frajerze zasrany
@Raul
Przyjebywanie sie a pokazywanie idiocie ze niema racji to 2 rozne rzeczy.
Prawda jest taka lamuski moje male ze Tegax was poruchal i dobrze zrobil. A wy teraz probujecie go zniewazyc tekstami na poziomie podstawowki albo i nawet przedszkolaka. Coz, to swiadczy tylko o tym kto, jak bardzo jest inteligentny. Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;*
@Tegax
Wiesz kochanie ze cie lubie, ale fakt faktem za duzo pier*** o tych gupotach. Wez troche na wstrzymanie ;p
@Zolwik
Taak prawdziwe mistrzostwo wkleic liste all membersow dof i nazwac ich lamusami. Szczegolnie tych co nie graja od pol roku bo klada na to lache. Jestes moim idolem (czyt. dydolem).
Pokroic to se mozesz leb, frajerze zasrany
@Raul
Przyjebywanie sie a pokazywanie idiocie ze niema racji to 2 rozne rzeczy.
Prawda jest taka lamuski moje male ze Tegax was poruchal i dobrze zrobil. A wy teraz probujecie go zniewazyc tekstami na poziomie podstawowki albo i nawet przedszkolaka. Coz, to swiadczy tylko o tym kto, jak bardzo jest inteligentny. Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;*
@Tegax
Wiesz kochanie ze cie lubie, ale fakt faktem za duzo pier*** o tych gupotach. Wez troche na wstrzymanie ;p
@Zolwik
Taak prawdziwe mistrzostwo wkleic liste all membersow dof i nazwac ich lamusami. Szczegolnie tych co nie graja od pol roku bo klada na to lache. Jestes moim idolem (czyt. dydolem).
Ziomus ja lubie z nich polewac i tylko dlatego odpisuje na ich posty by sie bardziej wysilali ;P
Marihuans
03-01-2007, 14:25
@eldyn.
po huj najezdzasz na starych ??
nie umiesz go pojechac innym sposobem ?
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.
a ktos z ludzi ktorych ojebalem byl moim kumplem ?: D hehe chyyyyba nieeee xD:baby:
@eldyn.
po huj najezdzasz na starych ??
nie umiesz go pojechac innym sposobem ?
juz go tak nauczyli
Tegax szczekaj piesku , szczekaj , ale i tak jesteś zbyt małym pieseczkiem , żeby nawet nogawke obszarpać .
CHyba_Twoj_Stary
03-01-2007, 16:14
ludzie wezcie wy sie w garsc a nie piszecie takie smety
20 stron o Tegaxie.
okradl to okradl macie pecha.
Cry me a river.
Dirk Pitt
03-01-2007, 16:30
Do admina/moderatora.
Temat do zamkniecia. Poza wyzwiskami i opowiesciami z imprez nic nie wnosi.
Przypominam temat "Wojna i wydarzenia z serwera ..."
Mnie nikt nie okradl bo nie jestem frajerem tak jak ci co dali sie wyjebac :)
Ja tylko zawsze powtarzalem ludzia, ze to frajer mowilem w dofie, ale Bekas dal sie okrasc, jak dolaczyl do Wanted to tez powtarzalem, ze frajer tam dlugo nie zabawi bo zaraz kogos okradnie :)
Na szczescie Tegaxa na azurze juz nie ma :D
Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;*
Saxe zawsze uważalem ze jestes jedna z bardziej inteligentnych osob na tym forum!! i dalej tak uważam !!
Tutaj sie pomyliles!! Jedyna osoba ktora robi z siebie idiote jest tegax !!
P.S. Nie odpisujcie tegaxowi na jego posty moze mu sie wkoncu znudzi i sobie
z tad pojdzie B)
Tosik Tepek
03-01-2007, 18:31
8o
@ Topic
A ty chyba rocznik 89 jesteś? :) Przynajmniej tak Rosor mówił ;) Aaaa, bo w tym roku już 18 :D
Ciri the Witcher
03-01-2007, 18:40
@ Tegax
wyraz "Azura" sie odmienia..... to tak jakbys powiedzial "Bylem w Warszawa" ;S. Widac po twoich postach, ze to ty reprezentujesz tutaj biede umyslowa XD. Stare teksty, cienkie riposty. Jednym slowem poziom przedszkolaka.
PS. Ktory owner Malego Wielkiego Czlowieka jest twoim rl? Ten co pisze na forum SE czyli stary, czy ten nowy co wyzywa Sandre od kurw?
Crazy_Frog
03-01-2007, 20:44
Tegax gratuluje bana nie bedziesz spamować jakimiś głupotami i nie bedziesz miał zwaly z ludzi próbującyhc tu coś napisac przynajmniej do końca bana ...
@topic
Może by się ktoś zajoł wojną bo topic schodzi na psyyy...
pozdro :)
Marihuans
03-01-2007, 21:40
jak tegax bana dostal to odrazu sie cwani zrobiliscie co ;] -.-
ZAJMIJMY SIE WOJNA !!!!!!!
Coraz wiecej ludzi placi xajakiemu chociaz nic nie zrobil jak narazie hahaha ;]
dof potrzebowal takiego przywodcy ;]
zobaczymy co z tego wyniknie ;p
Tegax gratuluje bana nie bedziesz spamować jakimiś głupotami i nie bedziesz miał zwaly z ludzi próbującyhc tu coś napisac przynajmniej do końca bana ...
@topic
Może by się ktoś zajoł wojną bo topic schodzi na psyyy...
pozdro :)
Nie raz juz miał bana i jak znam życie to zaraz nastepne konto zrobi wiec sie nie ciesz :baby:
I wlasnie o tym mowilem. Ja stwierdzam fakty, a taki szczyl jak ty smie mnie obrazac praktycznie za nic. Nie bede sie znizac do twojego poziomu zeby cie wyzywac.
@Van Ent
Wiesz, chodzilo mi ogolnie o te wszystkie wyzwiska... Domyslam sie ze Tegax i moze okradl kilka (kilkanascie) osob, i to moze byc powod do nienawidzenia go, ale nie zeby zaraz wyzywac sie na publicznym forum, wjezdzac na starych, itp. On zamiescil foty z sylwka i zaraz jakies glupie komentarze, wyzwiska, i to tylko przez to ze okrada ludzi.
A jezeli chodzi o mnie to niemam najmniejszego powodu zeby miec zle zdanie o Tegaxie. W prawdzie wiem ze zrobil przekretow lacznie na sume okolo 5mil gp ale wiem ze mnie by nie okradl. Wrecz przeciwnie, sam zarobilem okolo 600k z jego pomoca (ale nie okradajac ludzi)
@Eldyn
Przepraszam ze cie obrazilem (choc mimo ze tego nie skomentowales w zaden sposob) ale stwierdziles ze jestem "pokroju Tegaxa", natomiast uwazam iz nie mozna kogos oceniac albo mowic jaki jest nie znajac tej osoby, a my rozmawialismy najwyzej z 2-3 razy wiec sadze ze mnie nie znasz w chocby najmniejszym stopniu. Papa ;*
Ciri the Witcher
03-01-2007, 22:02
jak tegax bana dostal to odrazu sie cwani zrobiliscie co ;] -.-
Twoj post zwalil mnie z nog.
"Jak tegax dostal bana" hahahahaha
My zawsze bylismy cfani :D.
Twoj post zwalil mnie z nog.
"Jak tegax dostal bana" hahahahaha
My zawsze bylismy cfani :D.
Jakbyscie byli cwani, to ktoras strona wkoncu by ta wojne wygrala, a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;]:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
mefistoteles
04-01-2007, 14:59
Onizuko : Jakbyscie byli cwani, to ktoras strona wkoncu by ta wojne wygrala, a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;]:baby: :baby: :baby: :baby: :baby
jea xD wreszcie cos nowego niz tegax xD ael dokladnie trza cos z tym zrobic ;]B)
Takich bredni się spodziewałem. Znowu pojawił się koleś który wie wszystko najlepiej , nawet lepiej niż ja 8o Jakbyś nie wiedział , jedynym przywódcą DoFu jest Heg i tak zostanie, i daj mi nicki tych ludzi którzy zapłacili nie licząc prinzzessy
CHyba_Twoj_Stary
04-01-2007, 15:09
Wczoraj wanted probowalo sie na niego zaczaic i w koncu go ujebac a tu widze dupa ;]
poraz kolejny ktos dal ciala albo gammblerek znowu sie wywinal ;]
Jakby nie patrzec on jest teraz osoba najlepiej ustawiona na azurze:confused: :confused: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Możesz coś więcej powiedzieć o tym ? bo widze, że coraz ciekawiej jest tutaj :p
CHyba_Twoj_Stary
04-01-2007, 15:29
Możesz coś więcej powiedzieć o tym ? bo widze, że coraz ciekawiej jest tutaj :p
o ktorym? o gammblerku? o tym ze wystawia rl kumpli ;] a oni andal mu dupe ratuja? lol
Wczoraj wanted probowalo sie na niego zaczaic i w koncu go ujebac a tu widze dupa ;]
poraz kolejny ktos dal ciala albo gammblerek znowu sie wywinal ;]
Jakby nie patrzec on jest teraz osoba najlepiej ustawiona na azurze:confused: :confused: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
jeden zly ruch i straci wszystko, wiec w sumie nie wiem czy ma taka dobra pozycje.. ;( ale akurat jemu sie nalezy za to cale sthiefowane siano .. zaloze sie ze pewnie nawet od rl kumpli pozyczyl i nie oddal... a to ze hulkamania z Pirnzzessa na czele miala zabic gammblera to chyba kazdy wiedzial.. ale on wie kiedy nie wylazic z depo chyba.. takie przeczucie 8o 8o
CHyba_Twoj_Stary
04-01-2007, 15:46
on niczyjich pieniedyz nie oddaje, przeciez ile jego kolega z rl weraxin biegal bez blessow bo mu nie chcial kasy oddac? Draz go kryje bo mysli ze gammbler wszystko super dobrze wie, a ze strony dofu jego rl koledzy go bronia ;]
Zoabczymy jak dlugo jeszcze pociagnie.:baby: :baby:
Taa tyle ze to samo sie tyczy, jemu podobnych.. Wy zamiast cos zrobic, to sie klucicie.. nie raz slysze w dpeo jak shanoz jedzie na DoF ze na ventrillo smety leca etc. Wy go jedziecie a przecierz on ma racje.. Gdyby Sandra grala tak jak Shanoz lub inni sorcowie, niekoniecznie z Dofu Azura bylaby wasza.. Ale nasza Sandrusia ma chyba za miekkie serce zeby kogos zabic, skoro boi sie puszzczac Ue.. Co do Gammblera na waszym miejscu zbailbym go jak psa, bo nie raz slysze jak robi pa na hydrach itp. a wy nie potraficie nic z tym zrobic? :baby: :baby: :baby: Wezcie sie wkoncu w garsc i do roboty.. bo dlugo tak nie pociagniecie...
mefistoteles
04-01-2007, 16:29
Dokładnie. Bardzo często robi PA na hydrach lecz czesciej na dragonkach. Musicie cos z tym zrobić, w ogóle zeby nie bylo PA najlepiej. Azura coraz bardziej schodi na psy ;/;/;/
04-01-2007, 16:30
Taa tyle ze to samo sie tyczy, jemu podobnych.. Wy zamiast cos zrobic, to sie klucicie.. nie raz slysze w dpeo jak shanoz jedzie na DoF ze na ventrillo smety leca etc. Wy go jedziecie a przecierz on ma racje.. Gdyby Sandra grala tak jak Shanoz lub inni sorcowie, niekoniecznie z Dofu Azura bylaby wasza.. Ale nasza Sandrusia ma chyba za miekkie serce zeby kogos zabic, skoro boi sie puszzczac Ue.. Co do Gammblera na waszym miejscu zbailbym go jak psa, bo nie raz slysze jak robi pa na hydrach itp. a wy nie potraficie nic z tym zrobic? :baby: :baby: :baby: Wezcie sie wkoncu w garsc i do roboty.. bo dlugo tak nie pociagniecie...
Chyba sie wzieli :DD
Gammbler
Jan 04 2007, 16:08:56 CET Killed at Level 106 by Minavand and by Drazharm
Cry me a river ;( ;( ;(
(...), a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;]:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Gammbler
CHyba_Twoj_Stary
04-01-2007, 16:36
muahahhaa
W koncu sie obudzili :baby: :baby: :baby: :baby:
Ciekawe ktory owner ujrzal napis" you are dead" W koncu ktorys siedzial na Caroline Czarodziejce :confused: :baby: :baby: :baby:
Gammbler
huahuahua trochę się rozpędziłem, Draz czyżby telepatia?:o Jeszcze DoF powinien go zbai i Gambler nie wynurzy poza depo :) Kozaczek jeden 8o 8o 8o
mefistoteles
04-01-2007, 18:19
Jea xD Pięknie chlopaki XD chyba sie z nami porozuieli telepatycznie ;] xD no wreszcie padl ;] mam nadzieje, że juŻ nie bedzie tak "kozakował" :P:P:P thxxx
Nobody is perect.I'm nobody.
mefistoteles
04-01-2007, 19:10
Aaaa.... XD noi jeszcze jedno xD, czemu ostatnio Sandrinia padła xd? Magic Shield sie wyłączył czy mana skończyla może czy coś innego xD
@up
Już dawno padła (no, nie tak dawno, ale jakiś czas temu), było o tym głośno.
Heg uznał, że magic shield mu nie potrzebny, i go nie użył, proste, nie ?
o ktorym? o gammblerku? o tym ze wystawia rl kumpli ;] a oni andal mu dupe ratuja? lol
A wiesz dlaczego ? Bo mimo tego, jaki by nie był, to wciąż rl kumpel z którym mogę sobie iść pokopać piłkę, czy na piwko gdzieś, a nie tylko "kimś tam" z drugiego końca polski, którego nigdy najprawdopodobniej nie zobaczę.
Pozdrawiam ...
mefistoteles
04-01-2007, 19:29
@up
Heg uznał, że magic shield mu nie potrzebny, i go nie użył, proste, nie ?
Pozdrawiam ...
Chodzilo mi o Sandre a nie o Hega :/ chyba Sandra ciagle musi miec magic shielda włączonego ? no nie
Biorąc pod uwagę to KTO gra Sandrą, to wciąż mówimy o Sandrze. Ona chyba sama nie pamięta kiedy ostatnio się logowała na tego chara ...
Pozdrawiam ...
mefistoteles
04-01-2007, 19:38
Mówimy o Sandrze jako postaci nie o tym kto nią gra. Chodzi mi dokładnie o dead z dnia :Dec 28 2006, 00:29:29 to chyba nie jest aż tak dawno ?
Pozdrawiam xD
Boże ... tak ciężko Ci to pojąć ?
Sandra (jako postać) padła wtedy, bo nie użyła magic shielda ... ale to nie Sandra grała wtedy, tylko Heg. Wszystko już jasne ?
Pozdrawiam ...
Ciri the Witcher
04-01-2007, 20:22
A 4 osoby z dof padly glownie przez zle postawionego magic walla xD.
zeus1985
04-01-2007, 20:26
Co się stało się?
Horrigan
04-01-2007, 20:48
Boże ... tak ciężko Ci to pojąć ?
Sandra (jako postać) padła wtedy, bo nie użyła magic shielda ... ale to nie Sandra grała wtedy, tylko Heg. Wszystko już jasne ?
Pozdrawiam ...
Mylisz sie, to moja babcia siedziala wtedy na Sandrze, niestety staruszka ma klopoty z pamiecia no i zapomniala magic shield :(
Mylisz sie, to moja babcia siedziala wtedy na Sandrze, niestety staruszka ma klopoty z pamiecia no i zapomniala magic shield :(
Daruj sobie, wszyscy dobrze wiedzą jak to było ...
Pozdrawiam ...
Ciri the Witcher
04-01-2007, 21:28
Ehhh mimo iż Ise to drazodupek to musze mu przyznac racje ze tylko cos powiedzial a ty go odrazu jedziesz bez powodu :S.
mefistoteles
04-01-2007, 21:35
Proszę tylko, żeby nie rozpoaczal sie temat wyzywania xD ehehe xD to jest nudne
CHyba_Twoj_Stary
04-01-2007, 21:37
Ehhh mimo iż Ise to drazodupek to musze mu przyznac racje ze tylko cos powiedzial a ty go odrazu jedziesz bez powodu :S.
Gdzie w tym co on napisal jest jakis bluzg? moze naucz sie czytac ze zrozumieniem, albo poproś kogoś zeby Ci tlumaczyl.. :baby: :baby: :baby: :baby:
Moze ja sie wypowiem na temat sandry ;)
Odpierdolcie sie kurwa od tego nooba, ze nie umie grac to juz nie nasza wina :/ a te gdybanie mnie w*****a bo i tak nikt z pvp nigdy nie zagra na Sandrze, wiec szkoda robic nie potrzebne posty :(
mefistoteles
04-01-2007, 21:41
eh jeszce jedno czemu jak ostatni lali dragoho~ wanted stalo i nie pomagalo ;/?
Cors Ent
04-01-2007, 21:41
Moze ja sie wypowiem na temat sandry ;)
Odpierdolcie sie kurwa od tego nooba, ze nie umie grac to juz nie nasza wina :/ a te gdybanie mnie w*****a bo i tak nikt z pvp nigdy nie zagra na Sandrze, wiec szkoda robic nie potrzebne posty :(
Odezwal sie ten master ktory 8 miesiecy temu zabił 2 osoby i zyje w samouwielbieniu od tego czasu.
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki
@gammblerek - cry me a river now
Ciri the Witcher
04-01-2007, 21:55
A przepraszam bardzo :P gdzie ja napisalem ze bluzg? napisalem ze go jedzie a nie bluzga ;S.
@cors
nie dawalibyscie 300k na addony dla yaviego bylaby kasa na manasy; ].
CHyba_Twoj_Stary
04-01-2007, 21:56
Tja.. Najlepsze sa te klotnie w gildii.. :baby: :confused: :baby:
Nie jestem "Drazodupkiem" ... Jestem z Bełchatowa, jeżeli Ci to coś mówi. Kiedyś byłem w/z Wanted ... ale to, że teraz jestem w DD nie znaczy, że mam ich nienawidzić i zmieniać podpisy, commenty, etc. ... I szczerze mówiąc śmieszy mnie nieco zachowanie moich kumpli (szczególnie Pinia- 2nd owner Weraxina), który do tej pory wychwalał Wanted, nie raz chciał iść na PA, nie raz był, ale coś mu nie szło, a teraz mówi, jakie to Wanted jest złe, że Ci ludzie nie mają życia prywatnego, etc., etc., etc. ...
A co do mnie, to ja właściwie już nie gram, zaloguje się raz na jakiś czas pogadać chwile i spadam ...
Pozdrawiam ...
@cors ent
Akurat manaski to ja mam :) sam zarobilem na to a od mojego brata sie odpierdol bo on nic nie pisze na forum od ostatniego razu jak pojechal cie jak szmate...
Ciri the Witcher
04-01-2007, 22:17
O_o ooo;> nie wiedzialem :P ale dla dofu i tak to bez roznicy czy jestes w dof dd czy innym szajsie, bo i tak ci nie zaufaja :P. Mi nawet po 1,5roq znajomosci nie ufaja wiec mi juz dof zaczyna dyndac :).
O_o ooo;> nie wiedzialem :P ale dla dofu i tak to bez roznicy czy jestes w dof dd czy innym szajsie, bo i tak ci nie zaufaja :P. Mi nawet po 1,5roq znajomosci nie ufaja wiec mi juz dof zaczyna dyndac :).
Mnie nie zależy na ich zaufaniu, ale Piniowi chyba tak i z tego co wiem, to ma passy na ich vent, więc w pewnym stopniu mu zaufali.
Pozdrawiam ...
Gammbler
04-01-2007, 22:45
@gammblerek - cry me a river now[/QUOTE]
Cors dzziekuje ze mi nie zajebales w Poznaniu z kolegami bo tak sie wlasnie odgrazales -najlatwiej bylo nie przyjsc
Franek ^^
04-01-2007, 23:14
Cors, a Ty kur**a co jestes ? Taki cwaniaczek w tb a na rl pizdeczka ? Bales sie na solowke wyskoczyc z Gammblerem jak byl w Poznaniu ? Z kolegami chciales przyjsc slyszalem. I na dodatek nie przyszedles i tak. Skad Ty sie urwales? Jestes pier******m lamusem. Idz lepiej dalej kupywac browary i fajki Jasmin i tak Ci dupy nei da.
Pozdro:)
Franek:)
Kurde Panowie/Panie wyluzujcie bo ciśnienie wam skoczy. Koniec w wyzwiskami itp. Zajmijcie sie tym co sie na serwie dzieje. Nie wiem czy czyjes prywatne życie a tak wszystkich pasjonuje..czuje sie jak bym pomylił fora..
Gammbler
04-01-2007, 23:48
Kurde Panowie/Panie wyluzujcie bo ciśnienie wam skoczy. Koniec w wyzwiskami itp. Zajmijcie sie tym co sie na serwie dzieje. Nie wiem czy czyjes prywatne życie a tak wszystkich pasjonuje..czuje sie jak bym pomylił fora..
Ja poprstu chcialem uslyszec to na zywo co omnie wypisuje na forum itd i spotkac sie a on z tekstem "nie moge sie znim spotkac bo bylbym zmuszony zaj*** mu z kolegami i nie pobawil by sie na sylwestra" to troche zal:)
Cors Ent
04-01-2007, 23:53
Gammbler ty bajki mozesz zaczac pisac.
Po 1 to dowiedzialem sie nie od ciebie a od xalfa czy aru na vent ze jedziesz i text byl "gammb bedzie pol godziny w poznaniu bo jedzie do szczecina"
gdzies tylko komus powiedzialem ze jak ma bojowe zamiary to z mozna je szybko rozwiac i tyle - nie uwazam sie za pseudo dresa pokroju draga cytat: "wpadne z urbem i urb rozjebie caly poznan"
zreszta co ja sie tu produkuje - to ty masz tu problem a nie ja - do dofu juz nie wrocisz, drazharm cie zabil - have fun - zaplac mu moze pozwoli ci grac
twoi real koledzy tez sie toba przestali ostatnio przejmowac z tego co na vent mowia.
mi to ryba - wymyslal sobie teorie na forach czy cos - skoro lubisz :)
Cors Ent
04-01-2007, 23:59
Ja poprstu chcialem uslyszec to na zywo co omnie wypisuje na forum itd i spotkac sie a on z tekstem "nie moge sie znim spotkac bo bylbym zmuszony zaj*** mu z kolegami i nie pobawil by sie na sylwestra" to troche zal:)
nie gadam z toba odkad zaczoles szpiegowac dla wanted i wyleciales z dof - wiec jestem ciekaw kiedy taki text moglem do ciebie powiedziec - kiedy moglem powiedziec jakikolwiek text?
zyj dalej w wlasnym swiecie gambi - mi to tito po prostu.
Do DoF nie wrocisz, jak sie od Jasmin nie odczepisz to cie jeszcze zabije i tyle - a twoje "walki i grozby" w real to mam gleboko - to ty wiecznie sie nadpuszasz ze mozesz komus w rl wpiepszyc - ja na 100% czegos takiego bym nie napisal co "ZACYTOWALES" bo od zawsze uwazam ze nie ma nic dziecinniejszego niz isc klepac sie i drzec "to za mojego deda w grze!" - ale gambi to twoj swiat - enjoy
Gammbler
05-01-2007, 00:09
po 1 nie mowilem aru i xalfowi ze jade cyzli nie mogli ci poweidziec raczej tylko eventualnie hofi po 2 nie mowilem ze bede cie bic a po 3 pokaze rozmowe jak komus rownierz pisales ze bylbys zmusozny mnie tam itd .
Cors Ent
05-01-2007, 00:29
Skoro tak ci na tym zalerzy niech ci bedzie - nie chce mi sie kolejnych postow pisac bo co to kuffa melodramat czy jak :D
ja mam to gleboko, a ty rob co chcesz- bylebys trzymal sie z daleko bo padlina waniejesz ;)
Horrigan
05-01-2007, 01:12
Co ty gadasz? Gdzie go pojechalem, obrazielm go w jakis sposob? Poprostu chcialem napisac cos niebanalnego bo ostatnie 20 stron tego forum wyglada jak glazura w sraczu na dworcu...
hola, hola...
czy gdyby Gammbler szpiegowal dla Wanted to Draz by go ujebal? - tak jakos mi sie nasunelo droga dedukcji, a Lukasz moze po prostu chce byc neutralny?
a co do bicia na RL to uwazam, ze cwaniaczkom ktorzy potrafia nawrzucac zza monitora czasem przydalby sie strzal w ryj (nie jest to aluzja do Corsa, lecz ogolne stwierdzenie) skoro uwazaja ze sa tacy twardzi i oczywiscie nie za gre tylko za obrazanie na forum!
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 08:28
no to skoro chcial/chce byc neutralny mogl sie z ty wczesniej odbudzic. A nie gdy sprzedal troche u DoFu informacji z wanted, troche u wanted informacji z DoFu.. Cry me a river.:baby: :baby: :baby:
zeus1985
05-01-2007, 08:39
A przepraszam bardzo :P gdzie ja napisalem ze bluzg? napisalem ze go jedzie a nie bluzga ;S.
@cors
nie dawalibyscie 300k na addony dla yaviego bylaby kasa na manasy; ].
LOL !!! Kot mi niby dał te 300k na addony co? Czekam na Odpowiedź, bo sam jestem ciekawy >.<
Franek ^^
05-01-2007, 09:42
no to skoro chcial/chce byc neutralny mogl sie z ty wczesniej odbudzic. A nie gdy sprzedal troche u DoFu informacji z wanted, troche u wanted informacji z DoFu.. Cry me a river.:baby: :baby: :baby:
A Ty skad sie urwales ? Pierdzielisz ciagle, a nawet nie wiadomo kim jestes.
Coraz lepiej az sie kurwa wczulem w klimat tematu i chce wszystkich na*******ac!!!!!11111oneoneoneoneoneone
W zwiazku z tym jezeli jakis modek zamknie temat to mu napierdole!!
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 10:24
A Ty skad sie urwales ? Pierdzielisz ciagle, a nawet nie wiadomo kim jestes.
Z choinki sie urwalem. Nie Twoja sprawa kim jestem, wazne ze sporo wiem na temat wielu osob ;] :baby: :baby: :baby:
Nosso wypłacił się, a jak wiadomo wczoraj został zabity przez multiaccsharera Elite Cruschera (nawet się rymuje :D) Wanted robi sobie coraz to więcej wrogów ;)
Nie rozumiem tylko czemu Bogu ducha winny neurtralny gracz został zabity przez tego idiote :D
A wiecie skad gambi ma acc z Caroline? :D rl ownerka tego chara zabujala sie w naszym Lukaszq przez neta a potem uznala ze za bardzo ja bola rozmowy z nim wiec chciala skonczyc i dala mu passy...ohh jakie to romantyczne i wzruszajace... oddala mu wszysto co miala...Gammbler the heartbreaker ^^
Cors Ent
05-01-2007, 12:45
gammb - sprzedal info ze mielismy akcje i trap ustawiony na elite crushera na demoni
a drugie co juz dalo mi 100% pewnosci to zgon o okolicznosci w jakich padl Tegax - detale daly mi i hegowi 100% pewnosci ze szpiegowal - 10 min potem wypadl z vent i wiecej juz nie mogl napsocic
yavi - dostales 200k z urba i nie piernicz bo zal
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 12:49
A wiecie skad gambi ma acc z Caroline? :D rl ownerka tego chara zabujala sie w naszym Lukaszq przez neta a potem uznala ze za bardzo ja bola rozmowy z nim wiec chciala skonczyc i dala mu passy...ohh jakie to romantyczne i wzruszajace... oddala mu wszysto co miala...Gammbler the heartbreaker ^^
Muahuahuahaua
Powtórka z rozrywki?
Patrz. Lady-Elle, Kitty From Szczecin ~~ Kofana Smerfetka.. Mais Dragirius.. Dziwne ze ta kurewka Jasminka passow mu nie dala :baby: :baby:
Przeciez tez byla tak wielce zakochana :confused: :baby: :baby:
Nossa to pewnie zapierdolili za bycie .
Mloda1348
05-01-2007, 13:29
Muahuahuahaua
Powtórka z rozrywki?
Patrz. Lady-Elle, Kitty From Szczecin ~~ Kofana Smerfetka.. Mais Dragirius.. Dziwne ze ta kurewka Jasminka passow mu nie dala :baby: :baby:
Przeciez tez byla tak wielce zakochana :confused: :baby: :baby:
Niestety musze Cie zmartwic ona tez mu dala passy ;(
Marihuans
05-01-2007, 13:42
@cors.
akurat shanoz na tej akcji co padliscie trzymal sie najdluzej i dal rade na pustynie spierdolic... niestety go dojebali ale moze by uciekl. a wy staliscie jak te lamy i sie patrzyliscie kiedy wam sie skonczy manashield ...
Ciri the Witcher
05-01-2007, 13:49
To sie nam na forum kogel mogel zrobil :D.
@Marihuans
Oooooo o tym jeszcze nie slyszalem :) ucieklem okolo 20sqm i po minucie ataku wanted padlem :(
Caroline
05-01-2007, 14:04
Po 1 nie wiem skad Wam sie wzielo ze Gammbler ma passy na moja postac.
Po 2 nawet jesli chce komus oddac postac to mam prawo dac ja komukolwiek i nic Wam do tego.
Po 3 drogi Patryku to ze kogos lubie (tak lubie Gammblera! przyznaje sie!) to nie znaczy ze zaraz sie w nim zabujalam. Lubie duzo osob z tibii i co to oznacza ze sie w nich kocham? Wrzuc na luz. A tak btw spodziewalam sie oczerniania mnie po wszystkich ale nie po Tobie... :baby:
A tak w ogole to jesli ktos chce wiedziec postac dalej jest moja
tu prze kurwa ciez zawsze byla zupa mleczna z groszkiem i cebula.Za duzo dofu sie placze ... w zasadzie sam dof i ludzie ktozy w tej wojnie nie graja roli.
Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach).
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 14:29
Po 2 nawet jesli chce komus oddac postac to mam prawo dac ja komukolwiek i nic Wam do tego.
Po 3 drogi Patryku to ze kogos lubie (tak lubie Gammblera! przyznaje sie!) to nie znaczy ze zaraz sie w nim zabujalam. Lubie duzo osob z tibii i co to oznacza ze sie w nich kocham? Wrzuc na luz. A tak btw spodziewalam sie oczerniania mnie po wszystkich ale nie po Tobie... :baby:
1. Gammbler pisal/pisze z Twojej postaci do wielu osob.
2.Czyzby account tradinig/sharing ?
3.Uwazasz sie za taka boska osobe, ze tak Cie to zbulwersowalo? Poor :baby: :baby:
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 14:33
Niestety musze Cie zmartwic ona tez mu dala passy ;(
Cry me a river.
mais zgadzia sie?;]
muahahaha
jasminka_
05-01-2007, 14:45
Karolinko, zawsze miałyśmy dobry kontakt, Ale niestety nie musisz ściemniać, bo jakoś nie wierze żebys mnie biła bez powodu, a Dostałam nie dawno dwa Mort Hury od Caroline~~ Po czym Gammbler się przyznał że to on siedzi.. Wiec sry ;) Ofc masz prawo oddać tą postać bo jest Twoja, ale ja bym się zastanowiła, czy jest sens dawać ją Gammblerowi, który nią pkuje i niszczy?
Ciri the Witcher
05-01-2007, 15:09
Najchetniej to all was bym zbanowal bo pierdolicie jakies bzdury. Skaczecie z tematu na temat! Bana dla all! Dla mnie tez!!!!!!!!!1oneoneo
Caroline
05-01-2007, 15:09
wcale nie uwazam sie za kogos wyjatkowego po prostu nie lubie jak ktos rozglasza plotki na moj temat.
@ jasminka
nic do Ciebie nie mam ale nie powinnas sie wypowiadac na temat podawania passow innym podczas gdy sama to zrobilas
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 15:12
wcale nie uwazam sie za kogos wyjatkowego po prostu nie lubie jak ktos rozglasza plotki na moj temat.
@ jasminka
nic do Ciebie nie mam ale nie powinnas sie wypowiadac na temat podawania passow innym podczas gdy sama to zrobilas
Tak sie sklada ze nigdy nikt nie biegal Jasmina i krzyczal "hunted gammbler here"
A twoj wspanialy "przyjaciel" tak robil. Nic sie nie dzieje bez przyczyny.
jasminka_
05-01-2007, 15:14
@ jasminka
@Caroline
Ty no bo ja nie kłamie, Ofc Gammbler miał na mnie passki, W lato, expił na hydrkach.. Ale mi nie o to chodzi.. Chociaz bys sie przyznac umiala, a nie kłamiesz w żywe oczy.. :baby: :baby: :baby:
@Topic
Znowu się zaczęło, Jak Nie Tegax i złodziejstwo, to Gammbler i jego kochanki.. Panowie Byście się za zabijanie wzięli a nie xD
zeus1985
05-01-2007, 15:16
gammb - sprzedal info ze mielismy akcje i trap ustawiony na elite crushera na demoni
a drugie co juz dalo mi 100% pewnosci to zgon o okolicznosci w jakich padl Tegax - detale daly mi i hegowi 100% pewnosci ze szpiegowal - 10 min potem wypadl z vent i wiecej juz nie mogl napsocic
yavi - dostales 200k z urba i nie piernicz bo zal
Cors, od kiedy 3 pary bohów to 200k? Powiedz mi, bo ja chyba nie wiem :(
A po drugie, to jedyne co dostałem od DOFu ( i należało mi się ) więc się odemnie odpierdol raz na zawsze buraku, bo ja się nie wypowiadam ile "TY" dostałeś od DOFu i nie mam zamiaru, bo szkoda mi na to czasu, i nie chce się zniżać do Twojego poziomu.
Pozdro.
Franek ^^
05-01-2007, 15:16
Z choinki sie urwalem. Nie Twoja sprawa kim jestem, wazne ze sporo wiem na temat wielu osob ;] :baby: :baby: :baby:
No tak, ale tak gadasz, a nikt nie wiem kim jestes.. Hm ? Boisz sie ujawnic ? 8o
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 15:19
@Caroline
Ty no bo ja nie kłamie, Ofc Gammbler miał na mnie passki, W lato, expił na hydrkach.. Ale mi nie o to chodzi.. Chociaz bys sie przyznac umiala, a nie kłamiesz w żywe oczy.. :baby: :baby: :baby:
@Topic
Znowu się zaczęło, Jak Nie Tegax i złodziejstwo, to Gammbler i jego kochanki.. Panowie Byście się za zabijanie wzięli a nie xD
I co z tego expa mialas? lol zalosne.. nawet sama postaci nie potrafi zrobic.
A jesli chodzi o Ciebie Karolino to racja klamiesz, klamiesz, i jeszcze raz klamiesz robisz konkurencje Gammbowi :// :baby:
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 15:20
No tak, ale tak gadasz, a nikt nie wiem kim jestes.. Hm ? Boisz sie ujawnic ? 8o
tak, boje sie. takie zboczenie z dziecinstwa :baby:
zeus1985
05-01-2007, 15:21
tak, boje sie. takie zboczenie z dziecinstwa :baby:
Więc wiadomo już skąd masz taki a nie inny nick ;(
CHyba_Twoj_Stary
05-01-2007, 15:23
Więc wiadomo już skąd masz taki a nie inny nick ;(
tak. :baby:
Ciri the Witcher
05-01-2007, 15:40
Zajme sie wami wszystkimi moje mile panie. Wpadnijcie do Zielonej Gory xD.
mefistoteles
05-01-2007, 16:16
hej może zaczniecie gadać coś na temat, a nie o życiu prywatynm Gamm~ lub kogoś innego :/ chyba pomyliliście tematy omg :/X(
Ciri the Witcher
05-01-2007, 16:51
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1175214#post1175214
"zycie tegaxa i gammblera" enjoy
mefistoteles
05-01-2007, 16:55
no nareszcie coś nowego xD dzieki Ciri~ :)
Ciri the Witcher
05-01-2007, 19:36
No problemo ! :P
Wlazic i pisac! Bluzgac!
Jak dla mnie to te forum to jest masakra 8o No ale trudno widocznie musi byc i takie :p
@yavi@cors@shanoz@gammbler
Mam pytanko do was !! Nie lepiej byłoby ten czas na te glupie klutnie na forum poswiecic na to jak wyjebac drazharma i jego wanted z serva??
shanoz i cors to juz wogole nie dosc ze sa z jednej gildi to tylko ciagle sobie wrzucaja normalnie nie kumam was :(
P.S.Pewnie zaraz dostane odpowiedz nie twoj interes,kim ty jestes ze sie pytasz itp itd!! :confused: :o :D
Moim skromnym i wogole nie znaczacym sie zdaniem jestescie po jednej stronie barykady i powinniscie chociaz ukrywac to ze sie nie lubicie a przynajmniej wspolpracowac ze soba!!DoF mam nadzieje ze jeszcze pokazecie ze stac was cos zrobic na tej naszej azurze :p
Ciri the Witcher
05-01-2007, 22:54
Jak dla mnie to te forum to jest masakra 8o No ale trudno widocznie musi byc i takie :p
@yavi@cors@shanoz@gammbler
Mam pytanko do was !! Nie lepiej byłoby ten czas na te glupie klutnie na forum poswiecic na to jak wyjebac drazharma i jego wanted z serva??
shanoz i cors to juz wogole nie dosc ze sa z jednej gildi to tylko ciagle sobie wrzucaja normalnie nie kumam was :(
P.S.Pewnie zaraz dostane odpowiedz nie twoj interes,kim ty jestes ze sie pytasz itp itd!! :confused: :o :D
Moim skromnym i wogole nie znaczacym sie zdaniem jestescie po jednej stronie barykady i powinniscie chociaz ukrywac to ze sie nie lubicie a przynajmniej wspolpracowac ze soba!!DoF mam nadzieje ze jeszcze pokazecie ze stac was cos zrobic na tej naszej azurze :p
Dobrze gada ;).
Nie musiscie sie lubic wiec wojne zostawcie sobie jak to na filmach mowia XD jak tylko prace :P.
[QUOTE=Cors Ent;1174002]Odezwal sie ten master ktory 8 miesiecy temu zabił 2 osoby i zyje w samouwielbieniu od tego czasu.
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki
nie 2 a 7 idioto :) pozdro od starszego brata shanoza
Szkoda mi slow na ciebie a to ze cie nie lubie to kazdy wie wiec nie ma co kryc
Cors Ent
05-01-2007, 23:31
"Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach) "
aha.... czyli nie jestem fajny bo krytykuje jak ktos pisze "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" jak bym aprobowal "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" to bylbym fajny?
napisz zaraz ze ziemia jest plaska i stoi w centrum wszechswiata to sie nie wypowiem negatywnie na temat tego twierdzenia i znow bede fajny
@Yavi - za co ci sie nalezalo? za zgon na Zeus Rooku?
@Shanoz ma 2 ownerow - jednego lubie a drugi jest wkurzajacy bo nic nie robi tylko wyzywa od lam - to sorry. ale o plamie juz dyskutowac nie bede - on sobie ja sobie, olac
@Ciri - musimy sie lubic - ja nie wanted zebym siedzial 5h dziennie na vent i sie klucil z kims na vent - jak ktos z kim beda klutnie sie pojawi w dof to sorry ale o 1 z nas bedzie za duzo. Dlatego jak by nagle ktos stwierdzil ze yavimawa dochodzi do dof to sorry ale ja podziekuje - nie potrzebuje sie uzerac z kims na vent.
Prze kurwa ciez napisalem ze nie koniecznie w zlych intencjach wiec zmiast jechac takich ludzi to mozna by bylo sprostowac bo oni nie koniecznie spedzili polowe dziecinstwa wbijajac setny level na azurze badz tez nie zdali studiow z histori tego serwera.I tak w ogule to mi sie podoba obecny stan tego forum wiec nie musisz sie zmieniac mozesz dalej byc frajerkiem ktory usiluje sie wypowiadac na forum w sposob stwarzajacy pozory inteligencji dla ktorych aby napisac posta siedzisz przed kompem 20 minut .A zeby byc fajnym to musisz odpierdolic leb (chociaz pewnie i tak nie pomoze ).
I tak w ogule to mi sie podoba obecny stan tego forum wiec nie musisz sie zmieniac mozesz dalej byc frajerkiem ktory usiluje sie wypowiadac na forum w sposob stwarzajacy pozory inteligencji dla ktorych aby napisac posta siedzisz przed kompem 20 minut .A zeby byc fajnym to musisz odpierdolic leb (chociaz pewnie i tak nie pomoze ).
Nie bądź zazdrosny, przynajmniej można to normalnie czytać i zrozumieć a nie zastanawiać sie przez 20 min o co mu chodziło
@all
No to jak już sobie troche powrzucaliście i wyjaśniliście co i kogo boli to może czas wrócić do tematu. W razie czego zawsze możecie sobie PW powysyłać itp.
Pozdrawiam,
Dan~ ;)
zeus1985
06-01-2007, 10:26
"Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach) "
aha.... czyli nie jestem fajny bo krytykuje jak ktos pisze "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" jak bym aprobowal "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" to bylbym fajny?
napisz zaraz ze ziemia jest plaska i stoi w centrum wszechswiata to sie nie wypowiem negatywnie na temat tego twierdzenia i znow bede fajny
@Yavi - za co ci sie nalezalo? za zgon na Zeus Rooku?
@Shanoz ma 2 ownerow - jednego lubie a drugi jest wkurzajacy bo nic nie robi tylko wyzywa od lam - to sorry. ale o plamie juz dyskutowac nie bede - on sobie ja sobie, olac
@Ciri - musimy sie lubic - ja nie wanted zebym siedzial 5h dziennie na vent i sie klucil z kims na vent - jak ktos z kim beda klutnie sie pojawi w dof to sorry ale o 1 z nas bedzie za duzo. Dlatego jak by nagle ktos stwierdzil ze yavimawa dochodzi do dof to sorry ale ja podziekuje - nie potrzebuje sie uzerac z kims na vent.
Zamknij wreszcie mordę psie, bo za dużo szczekasz... I skończ pierdolić brednie na mój temat, bo tylko się pogrążasz. Jak juz nie masz co pisać, to lepiej nic nie pisz, bo tylko wychodzisz na większego kretyna niż jesteś. I może nie każdy mi to przyzna, ale jest wiele osób widzących jakie "pierdoły" i kłamstwa wypisujesz na forum z "nudów" bo nie masz co robić.
Zamknij wreszcie mordę psie, bo za dużo szczekasz... I skończ pierdolić brednie na mój temat, bo tylko się pogrążasz. Jak juz nie masz co pisać, to lepiej nic nie pisz, bo tylko wychodzisz na większego kretyna niż jesteś. I może nie każdy mi to przyzna, ale jest wiele osób widzących jakie "pierdoły" i kłamstwa wypisujesz na forum z "nudów" bo nie masz co robić.
@Yavimawa
W tym momencie, to Ty pokazujesz że jesteś psem, Bo każdy wie, że przerywałes nie raz akcje krzyczac na Vent "Cofać się, Bohy spadły!!!" ofc na Zeusie Rooku, są chyba dwa screeny w całej wojnie, kiedy Yavimawa walczył, więc nie wypowiadaj się na temat osoby, która nie boi się ryzykować, kiedy sam na wojny przylatywałeś 30 levelkiem... I to Ty się bardziej pogrążasz niż Cors..
@Cors
Dobrze radze, lepiej daj sobie spokój z tym forum, bo zaczną Cię zjeżdzać jak Tegaxa.. Tutaj tak jest, zawsze musi być kozioł ofiarny, którego będą cisnać
Ciri the Witcher
06-01-2007, 11:36
@Yavimawa
W tym momencie, to Ty pokazujesz że jesteś psem, Bo każdy wie, że przerywałes nie raz akcje krzyczac na Vent "Cofać się, Bohy spadły!!!" ofc na Zeusie Rooku, są chyba dwa screeny w całej wojnie, kiedy Yavimawa walczył, więc nie wypowiadaj się na temat osoby, która nie boi się ryzykować, kiedy sam na wojny przylatywałeś 30 levelkiem... I to Ty się bardziej pogrążasz niż Cors..
@Cors
Dobrze radze, lepiej daj sobie spokój z tym forum, bo zaczną Cię zjeżdzać jak Tegaxa.. Tutaj tak jest, zawsze musi być kozioł ofiarny, którego będą cisnać
Heh spokoj byl gdy yavi dostal bana, tegax sie nie udzielal, a gammbler siedzial w wanted....
Heh spokoj byl gdy yavi dostal bana, tegax sie nie udzielal, a gammbler siedzial w wanted....
Tylko że teraz naszego kochasia w Wanted juz nie chca ;( ;( cry me a river Gamm~:baby: :baby: :baby:
jasminka_
06-01-2007, 13:21
Tylko że teraz naszego kochasia w Wanted juz nie chca ;( ;( cry me a river Gamm~:baby: :baby: :baby:
;(;( Poor Gammbi ;(;(:baby: :baby:
@Cors i Yavimava
Szczerze mowiac lubie Yavimave, ale nie chcem go w DOFie bo on tylko pierdoli na vencie, a jak jest akcja to nagle go nie ma albo biega noob charem, jakbysmy chcieli walczyc noobami to tez mamy ich sporo -.-
A ty Cors przestan pierdolic, ze bys odszedl od DOF jakby yavimava doszedl poniewaz bysmy wiele stracili jestes wkoncu "niesmiertelny" jak mowiles to na akcji zanim padles ;)
I Fell Into A Burning Ring Of Fire
I Went Down, Down, Down
And The Flames Went Higher
And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire
Flame war plax plax plax!!!111oneoneone
Ciekawe jak dalej potocza sie losy "wojny" (haha) a jak tematu
@all
No to jak już sobie troche powrzucaliście i wyjaśniliście co i kogo boli to może czas wrócić do tematu. W razie czego zawsze możecie sobie PW powysyłać itp.
Pozdrawiam,
Dan~ ;)
Dokładnie.Tylko mogłeś napisać to CAPS LOOKIEM,Bo mamy na forum idiotów,którzy noszą bryle a i tak zle widza ;( .
Zamknij wreszcie mordę psie, bo za dużo szczekasz... . Czy ty debilu nie możesz mu to napisać na PW?. Teraz na azurze jesteś zerem więc nie wypowiadaj sie na dany temat.
@Ciri the Witcher
TAK!
Ciri the Witcher
06-01-2007, 19:13
Dokładnie.Tylko mogłeś napisać to CAPS LOOKIEM,Bo mamy na forum idiotów,którzy noszą bryle a i tak zle widza ;( .
Czy ty debilu nie możesz mu to napisać na PW?. Teraz na azurze jesteś zerem więc nie wypowiadaj sie na dany temat.
Ot ciekawostka... Nosze bryle i tak w nich zle widze, bo ostatni raz sprawdzalem wzrok na badaniu 2lata temu.... Tzn,ze jestem idiota?
Siemanko
Chcialem nawiazac do tych waszych "postów".Co 2 post to "k,h,j,P" nic wiecej wiec chlopaki niby każdy z was taki wykształcony albo udaje że nim jest a wyzywaja się jak dzieci w podstawówce.Normalnie żenada do potęgi.
Jakbym nie znał co niektórych z was to pomyślał bym że te forum to dla przedszkolaków,ale trudno sie mówi i zamiast tyle sie wyzywać to zacznijcie wkońcu używac poprawnej polszczyzny bo jak narazie to nie za pięknie.
Słowa kieruje te głównie do Yavy itp ludzi którzy nie wiedzą jak sie odgryżć w Tibii to próbuja zabłysnąć tu na forum Tibia.pl.
Dajcie już spokój
Pozdro Adam
Sathan Bell
06-01-2007, 20:47
Ale tu pier dolicie ;]
Ciri the Witcher
06-01-2007, 20:51
@up
Ta, okropne farmazony.
mefistoteles
06-01-2007, 21:05
Eh..... tez wasz prosze (poraz kolejny), żeby wypowiadać sie na temat wojen i co się dzieje na Azurze, a nie kurwa pierdolenie o szopenie ;/ grrrr.....
Ciri the Witcher
06-01-2007, 21:18
@up
Ale nic sie nie dzieje ;S
Zaraz wam jakis noob moderator zamknie topic jak bedziecie sie wyzywac :D (PEWNIE NEKROMANTA)
mefistoteles
06-01-2007, 23:12
eh... czemu się tak ucziszyło na forum jak już nie piszecie o życiu prywantm Gammb~ itp xD? powiedzcie mi xD albo dajcie jakis fajny mtemacik do rozmy oczywiscie na temat wojenki ;]
Ciri the Witcher
06-01-2007, 23:23
Draz i Urb znalezli prace.... Dlatego wanted sie chowa bo bez dowodcy nie wychodza z dp ;p
LOL !!! Kot mi niby dał te 300k na addony co? Czekam na Odpowiedź, bo sam jestem ciekawy >.<
Kot Ci napewno nie dał :D
Mentosek_2005
07-01-2007, 00:05
Draz i Urb znalezli prace.... Dlatego wanted sie chowa bo bez dowodcy nie wychodza z dp ;p
Gdzie przyjeli urbexa z samą podstawówka ? TEraz to nawet do MPO trzeba miec wyksztalcenie ...
Kot Ci napewno nie dał :D
O lol, zjechalem z krzesla...
A co do tematu z przed 2 stron, Cors i Yavi sa jak West Side i East Side. Razem powinni polaczyc swe sily aby pokonac przesiaknietego zlem, premiera Wielkiej Brytanii - Drazharma, ktory przechowuje w swojej Londynskiej rezydencji "Dark Mansion" w sejfie plany rozbiórki Azury. To jest jedyny sposob aby przezyc w ghettcie...
A pamietam jak kiedys Yavi lyknal Corsa na explo, rapier, exori solo :] w Venore.
@Caroline
fajnie Tobą poexpil jak nie dawno 32 lvl miałas :baby:
Gdzie przyjeli urbexa z samą podstawówka ? TEraz to nawet do MPO trzeba miec wyksztalcenie ...
chcesz być fajny ?
Marihuans
07-01-2007, 10:20
ludzie.
forum to nie jest takie urzadzenie ze jak nikt nic nie pisze to trza cos napisac dla jaj ...
jak nic sie nie dzieje to nic nie pisac a jak cos bedzie w wojnie to wtedy piszcie . Przeciez zostal stworzony temat o tegaxie i gammblerze wiec po co tu piszecie jak macie tamten temat ?
@co do priv
Oni wola na forum jak wszyscy patrza sie powyzywac zeby uznac kto wymysla lepsze teksty ...
wiec kurwa pisac o wojnie !!!!!!!!!!!!!!!
Ciri the Witcher
07-01-2007, 12:10
@up
My chcemy przescignac inne "Wydarzenia z...." na ktorym juz maja po 2000+ postow! Keep going ppls XD.
ludzie.
Przeciez zostal stworzony temat o tegaxie i gammblerze wiec po co tu piszecie jak macie tamten temat ?
Ale nie ma tematow o Corsie i Yavim :(
jasminka_
07-01-2007, 14:43
fajnie Tobą poexpil jak nie dawno 32 lvl miałas :baby:
Hah hacki też robią swoje, a poza tym chodziło mi o czas letni (patrz lipiec-sierpien)a nie teraz.. :) :baby:
Tosik Tepek
07-01-2007, 18:18
Hah hacki też robią swoje, a poza tym chodziło mi o czas letni (patrz lipiec-sierpien)a nie teraz.. :) :baby:
Hacki? A ile ich było? 5? ja znam jeden ;] jak sama sobie hacknełaś postać aby gammblerowi chatke wyczyścić ;)
jak dobrze pamietam to 37 mialas max ale moge sie mylic 8o a jak podajesz wszystkim pasy to sie nie dziw ze hack leci :baby:
Hacki? A ile ich było? 5? ja znam jeden ;] jak sama sobie hacknełaś postać aby gammblerowi chatke wyczyścić ;)
noob to noob :]
CHyba_Twoj_Stary
07-01-2007, 19:42
Nie zebym cos mowil, ale O ile mi wiadomo sam brales w tym udzial i napierales na jasmin emocjonalnie hueahuae
W sumie jedynym bledem ktorym ona wtedy zrobila bylo to ze te rzeczy zwrocila..
Poor little jasmin serduszko zabolalo? :baby: :baby: :baby:
A ty Mioduch z tego co slyszales niezly z Ciebie boter.
A jak wracajac do tematu gammblera (na zlosc wam naspzie tutaj):evul: :evul: :evul: To nasz "spryciaz" jzu nowym charem gra nie jakim Jackiem Arumisem no i Kofana Smerfetka Mam racje Gammblerku?:baby: :baby: :baby: :baby:
Nie zebym cos mowil, ale O ile mi wiadomo sam brales w tym udzial i napierales na jasmin emocjonalnie hueahuae
W sumie jedynym bledem ktorym ona wtedy zrobila bylo to ze te rzeczy zwrocila..
Poor little jasmin serduszko zabolalo? :baby: :baby: :baby:
A ty Mioduch z tego co slyszales niezly z Ciebie boter.
A jak wracajac do tematu gammblera (na zlosc wam naspzie tutaj):evul: :evul: :evul: To nasz "spryciaz" jzu nowym charem gra nie jakim Jackiem Arumisem no i Kofana Smerfetka Mam racje Gammblerku?:baby: :baby: :baby: :baby:
hahaha po co mu oddawala ?:D sumienie spac nie dalo ? :baby:
;] skad masz takie wiesci o mnie ?:D
jasminka_
07-01-2007, 21:24
jak dobrze pamietam to 37 mialas max ale moge sie mylic 8o a jak podajesz wszystkim pasy to sie nie dziw ze hack leci :baby:
@ Mioduch
Hah passy mialo na mnie full 3 osoby i to nie jednoczesnie, zresztą mi na Tibii nie zalezy tak żeby plakac bo się miało hacka ;].B) B)
@ Tosik
"Ej Jasmin pliska, Daj mi Dsm i Demonke, pliska pomyśl ile na tym zarobisz, ale daj mi to Dsm i Demonke" Przypomina Ci to cos ;]:> :baby: :baby:
@ CHyba_Twoj_stary
Tak sumienie mnie ruszylo, bo on mi wtedy nic nie zrobil ;] Ja przynajmniej mam jeszcze cos takiego jak serce ;]:baby: :baby:
CHyba_Twoj_Stary
07-01-2007, 21:31
@ CHyba_Twoj_stary
Tak sumienie mnie ruszylo, bo on mi wtedy nic nie zrobil ;] Ja przynajmniej mam jeszcze cos takiego jak serce ;]:baby: :baby:
Ja bym to nazwal frajerstwem :baby:
@Mioduch
Big brother knows all.:evul:
Ja bym to nazwal frajerstwem :baby:
@Mioduch
Big brother knows all.:evul:
:d ja tez
btw oswiec mnie :)
@ Mioduch
Hah passy mialo na mnie full 3 osoby i to nie jednoczesnie, zresztą mi na Tibii nie zalezy tak żeby plakac bo się miało hacka ;].B) B)
Tak, a co zrobisz jak kolejnego pacca zmarnujesz ? :baby:
Jak na kogoś komu nie zalezy na Tibi to troche długo grasz....
http://img167.imageshack.us/img167/4817/jasmindu9.jpg
zeus1985
07-01-2007, 22:05
O lol, zjechalem z krzesla...
A co do tematu z przed 2 stron, Cors i Yavi sa jak West Side i East Side. Razem powinni polaczyc swe sily aby pokonac przesiaknietego zlem, premiera Wielkiej Brytanii - Drazharma, ktory przechowuje w swojej Londynskiej rezydencji "Dark Mansion" w sejfie plany rozbiórki Azury. To jest jedyny sposob aby przezyc w ghettcie...
A pamietam jak kiedys Yavi lyknal Corsa na explo, rapier, exori solo :] w Venore.
To nie było Solo... Cors dał się trapnąć w Venore, a że podbiegłem jako jeden z pierwszych, to potem czekałem tylko z IceRapierem w ręku i Exori wbitym już do wycastowania...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.