PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Kiniol
13-12-2006, 18:30
noobem to jestes ty....myslisz, ze jak pograsz sobie pare razy na otsie to juz bedziesz wszystko wiedzial o wojnach i pvp? wypisujesz takie glupoty, ze az mnie cos w srodku skreca kiedy czytam twoje posty....wojna na azurze jest i bedzie zalosna bo 80% ludzi ktorych uczestniczy w wojnie nie ma zielonego pojecia o wojnach i pvp

Malanis, nie wiem co dla ciebie znaczy pvp ale chyba jednak nie widziales co Wanted wyprawialo na tescie, wiec sie nie udzielaj.:baby: Skladali 140\170 ek na count downy (chociarz nie bylo full skladu) a Seromontisa jednak nie udalo im sie ubic ,chociarz raz mial black hp.
Gdybys sie przyjzal dokladnie wojnie na azurze to bys stwierdzil ,ze pomimo tego ,ze bylo malo open battli to i tak jak juz sie odbywaly to byly dosc imponujace. Wiec nie gadaj takich pie****ow.

Malanis
13-12-2006, 20:54
a ty co wiesz o wojnach? i wojnie na azurze?
co o tym wiesz zeby stawiac taka teze?

wiem wystarczajaco duzo

rekin from azura
13-12-2006, 22:33
tegax@
Wez kurwo s*******aj z tego forum bo jak czytam twoje posty to mnie kurwa chuj strzela.Shanoz robi 2 x wiecej na wojnach niz Ty jebana cioto.Ile juz kurwa osob okradles??Jak Ci sie nie podoba na azurze to idz lizac dupe na ta twoja Berylie.To dawaj ujeb Wicana lamusie.Tylko w mordzie kozak jestes

Rhu
14-12-2006, 07:24
tegax@
Wez kurwo s*******aj z tego forum bo jak czytam twoje posty to mnie kurwa chuj strzela.Shanoz robi 2 x wiecej na wojnach niz Ty jebana cioto.Ile juz kurwa osob okradles??Jak Ci sie nie podoba na azurze to idz lizac dupe na ta twoja Berylie.To dawaj ujeb Wicana lamusie.Tylko w mordzie kozak jestes

Ja pojde lizac dupe na Berylie ,a ty zostan tu i liż dalej dupe Shanozowi moze ci da wygryzc pare rodzynów. Aha i nie opisuj swojej mamuśki na forum bo to nielegalne :D Powiedz mi c ozrobil Shanoz takiego w wojnie ^^.

Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut, a Shanoz,Sathan,Gammbler etc musza okradac przez tydzien cała azura robiac PA zeby mi dorownac,wieć? Moj sposob chyba lepszy,a co to za roznica czy okradam kumpla czy nie? To tylko gra, wygrywa i przezywa sprytniejszy i mocniejszy easy ^^

Eldyn
14-12-2006, 09:46
NIgdy nie okradl bym kolesia ani czlonka swojej gildi poniewaz mam szacunek do ludzi

A co do twojego sposobu zarabiania to gz :D

Sathan Bell
14-12-2006, 09:52
Ja pojde lizac dupe na Berylie ,a ty zostan tu i liż dalej dupe Shanozowi moze ci da wygryzc pare rodzynów. Aha i nie opisuj swojej mamuśki na forum bo to nielegalne :D Powiedz mi c ozrobil Shanoz takiego w wojnie ^^.

Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut, a Shanoz,Sathan,Gammbler etc musza okradac przez tydzien cała azura robiac PA zeby mi dorownac,wieć? Moj sposob chyba lepszy,a co to za roznica czy okradam kumpla czy nie? To tylko gra, wygrywa i przezywa sprytniejszy i mocniejszy easy ^^

W takim razie jesteś frajer ;] I H U J ci na drogę. Żeby cie wyr uchali na tej Beryli ;D

Eldyn
14-12-2006, 09:55
Tedzio co do moich dedow to padlem mniej razy niz ty slonko
a co do twojej kobitki to szkoda ze mieszkasz 500 km odniej i kochasz ja przez interenet bardzo romantyczne :( az plakac sie chce
a co do twojego pedalskiego zachowania idz obkradnij kogos innego na innym swiecie ;) Wanted cie nie Kocha Dof cie nie Kocha Mama cie nie kocha co ty wogule tutaj robisz

Widac jaki z ciebie kumpel czekasz tylko na dobry moment zeby kogos ojebac

Ja jak bylem w wanted tez moglem skroic ladne zeczy ale nei bede sie ponizal tak jak ty buraku mam nadzieje ze w poznaniu cie wyruchaja w dupe

Drox
14-12-2006, 12:28
@Tegax
Rewelnia stary ... i co z tego ze masz 2kk jak najprawdopodobniej juz nie pograsz tutaj ...

jet
14-12-2006, 14:27
Dlaczego nazywacie mnie zlodziejem? Moj sposob zarabiana jest lepszy niz reszty :( Ja zarobie okradajac jedna osobe na 2kk w 10minut

nie wiesz dlaczego ludzie nazywaja Cie zlodziejem? a wiesz moze czym zlodziej sie zajmuje? tak, tak - KRADNIE! a jesli pomimo przyznania sie, ze okradles KUMPLA dziwi Cie zachowanie innych w stosunku do Ciebie, to moze zeby bylo jasniej powinni Cie nazywac "kradziejem"? slowo blizsze do "krasc"/"okradac" i mimo iz oznacza to samo co zlodziej to bedzie ci latwiej to zrozumiec.

btw: mimo iz Gammbler jest moim kumplem, grywamy czasem w noge z ekipa jak wracam do Belchatowa to i tak robienie PA uwazam za lamerstwo (nie wiem czy Gamb dalej to robi, moj brat przestal), nigdy nie oddalem nic nikomu, kiedys Draz chcial mojeg eq jak expilem najtem na slimach, zaczal mnie bic(oczywiscie tylko do red hp), lurowac slimy, zdal sobie sprawe ze musialby mnie zabic zeby cos wyciganac, wiec odszedl,
wiem ze jest masa innych sposobow na zarabianie kasy nie krzywdzac przy tym innych, przeciez Tibia to tylko gra, po co robic sobie tu wrogow jak mozna sie milo zrelaksowac.

Pozdrawiam
Jet

Tosik Tepek
14-12-2006, 14:31
a co do twojej kobitki to szkoda ze mieszkasz 500 km odniej i kochasz ja przez interenet bardzo romantyczne :( az plakac sie chce
a co do twojego pedalskiego zachowania idz obkradnij kogos innego na innym swiecie ;) Wanted cie nie Kocha Dof cie nie Kocha Mama cie nie kocha co ty wogule tutaj robisz

Ja jak bylem w wanted tez moglem skroic ladne zeczy ale nei bede sie ponizal tak jak ty buraku mam nadzieje ze w poznaniu cie wyruchaja w dupe

Nie przesedzaj tu jest mało pedałów i pokazują się na marszach równości :D Tegax pewnie już był ze swoją "dziewczyną" :D

Zembol91
14-12-2006, 14:56
noobem to jestes ty....myslisz, ze jak pograsz sobie pare razy na otsie to juz bedziesz wszystko wiedzial o wojnach i pvp? wypisujesz takie glupoty, ze az mnie cos w srodku skreca kiedy czytam twoje posty....wojna na azurze jest i bedzie zalosna bo 80% ludzi ktorych uczestniczy w wojnie nie ma zielonego pojecia o wojnach i pvp

a ty kto wogole jestes co ?? ;]
na otsie to grasz sobie pewnie ty i to na non pvp...
mowie tylko to co zrobilo wanted w venore ... screny to moga potwierdzic bo akurat azura i wanted jest przyzwyczajone non stop do pa i trapowania ludzi i przynajmniej kurwa jakos na open battle wymiataja ...
wiec po co sie odzywasz ? ;]

Rhu
14-12-2006, 15:57

Niech ktoś przetłumaczy ten post na język polski ,bo nie rozumime bełkotu tego pana

@
Po co mam okradac na innych swiatach ludzi skoro moge noobów z Azura ojebac i grac dalej bo nic mi nie robią ? :) Po drugie ojebalem Malego bo sprzyjal Wanted jakbys nie wiiedzial :). No i wogole mialem inva do bogatszych domkow i nic nie zniknelo : ) spytaj sie lidera DOF-u ^^. Buzkaaa :*.

Qba =]
14-12-2006, 16:30
"wogole" - zal.pl
"zniklo"- zal.pl

Nie polecam wytykania błędów B) .

Malanis
14-12-2006, 17:32
a ty kto wogole jestes co ?? ;]
na otsie to grasz sobie pewnie ty i to na non pvp...
mowie tylko to co zrobilo wanted w venore ... screny to moga potwierdzic bo akurat azura i wanted jest przyzwyczajone non stop do pa i trapowania ludzi i przynajmniej kurwa jakos na open battle wymiataja ...
wiec po co sie odzywasz ? ;]

to co sie stalo w venore bylo wynikiem szpiega i zlej oceny sytuacji dofu....jesli myslisz, ze wanted wygralo bo "wymiataja" to przykro mi ale nie ma juz dla ciebie ratunku

Kiniol
14-12-2006, 17:37
@up

Glabie ,Zembol gadal o tym co wanted robilo na tescie w veno:baby:

Zembol91
14-12-2006, 17:45
co niektorym przydalo by sie czytac ze zrozumien malanis ...
nie jestem za wanted bo nie lubie ich ale nie da sie kurwa oszukac tego ze niestety wanted ma lepsze pvp niz dof ... kogo chcecie oszukac ??
open battle to pokazuje , dof znalazl metode na to zeby biegac i bic jak ktos expi i dlatego nie chca open battle ...
juz jak ambellyn zaczol prowadzic wojny jest coraz lepiej :cup: ale niestety co niektorzy mogli by grac lepiej ... no ale coz niektorzy z dof maja w dupie gre i wola rl life dlatego nie mozna miec do nikogo pretensji a ty malanis lepiej sie nie udzielaj bo sam nie wiesz kim jestes ;]

@BTW. To dlaczego w venore jak wanted zrobilo mass loga to jakos staneli do walki a przeciez miejsce po prawej stronie mieli wolne zeby tam uciekac? woleli sie bic wiec nie mow ze to zla sytuacja bo gowno wiesz ... dof mial skule i oni zaczeli bic odrazu :] nie chcieli spieprzac bo woleli zostac ale mogli chociaz sie schowac do paupers bo tak to wanted ich bilo z 3 stron ;]
ale widze ty chyba nie za dobrze widziales ta wojne ;]

Eldyn
14-12-2006, 17:53
Z tego co slyszalem to po 20 min gry urba dopadla go aurea i sie skonczyla jego zabawa.

bonnek
14-12-2006, 19:53
Z tego co slyszalem to po 20 min gry urba dopadla go aurea i sie skonczyla jego zabawa.

widocznie zle uslyszales..urba zabawa na tescie zakonczyla sie banem w venore:evul:
ale gz za fragi :o

Wanted_/

Cors Ent
14-12-2006, 20:25
Taaaak wanted zarzadzilo na tescie - sa debesciaki

a tymczasem na starej nudnej azurze

Quickis
Dec 14 2006, 19:10:00 CET Killed at Level 105 by Tete Nemeth and by Xalf

Rhu
14-12-2006, 21:05
Taaaak wanted zarzadzilo na tescie - sa debesciaki

a tymczasem na starej nudnej azurze

Quickis
Dec 14 2006, 19:10:00 CET Killed at Level 105 by Tete Nemeth and by Xalf

GZZZZ xD Spoko czekam na nowe fragi ^^

Rhu
14-12-2006, 21:21
Drazharm
Dec 14 2006, 21:12:00 CET Killed at Level 170 by ?????????

dawajcie drazita expi na POI :D a wy bijecie jakies lamy.

Zebro azura
14-12-2006, 21:48
Name: Rata Minney

Guild membership: Hobbits of the Defenders of Fangorn

Dec 14 2006, 08:18:46 CET Killed at Level 68 by Patanou
Dec 14 2006, 05:40:08 CET Killed at Level 70 by Sandra Magnus

Sandrze sie widac nudzilo.... ale Bravo dla tej pani... oby dalej kasowala ludzi od siebie z gildi.... huhuah :cup: ale co do Rata~ to chlopakowi zachcialo sie ubic 1 draga i niestety wracajac zaliczyl glebe. ;)
lepiej niech koles zainwestuje w uhas bo jak widac bylo to zal.pl
:evul:

Grebol
14-12-2006, 22:08

Za to twoja zabawa była piekna jak widziałem twego ded'a pod desertem;)

POzdro
Gremb

Bandee
14-12-2006, 23:17
Siema,
czy zna ktos z Was postac "Ravle"?
To jakis Szwed, karze mi placic za to ze zabilem jakiegos jego kumpla (na ktora to smierc w pelni zasluzyl, ale to nie istotne teraz).

On mowi ze to jego noob char, czy kto moze wie cos o tej postaci?
nick: Ravle

Jakby mi ktos podal maina tej osoby, bylbym wdzieczny bardzo.

Pozdrawiam

Rhu
15-12-2006, 06:17
Siema,
czy zna ktos z Was postac "Ravle"?
To jakis Szwed, karze mi placic za to ze zabilem jakiegos jego kumpla (na ktora to smierc w pelni zasluzyl, ale to nie istotne teraz).

On mowi ze to jego noob char, czy kto moze wie cos o tej postaci?
nick: Ravle

Jakby mi ktos podal maina tej osoby, bylbym wdzieczny bardzo.

Pozdrawiam

To moj noob char...więc 50k dp Venore / Tegax

Cors Ent
15-12-2006, 09:34
Za to twoja zabawa była piekna jak widziałem twego ded'a pod desertem;)

POzdro
Gremb

Grebol moj ty wojowniku !! moj ty fighterze !! moj ty bohaterze !!
"depo w carlin twoja mala ojczyzna... "
gdzie widziales jego deda? na filmiku? w snie ktory ci sie przysnil po relacji draza? "widziałem"...
przecie ty o DD wiesz pewnie tyle ze idzie sie tam po voc quest...

Generalnie na forum 3 strony spamu o "dokonaniach wanted na test serwerze" przydupasy masci wszelakiej rozplywaja sie nad tym jakie ma boskie pvp draz czy urb
- Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi.

tymczasem ja jestem starym noobem - ale przedwczoraj Aphril, wczoraj Quickis, a kogo zabije dzisiaj?

Drox
15-12-2006, 10:51
Święte słowa Corsu, święte słowa :)
A zgadnijcie kto spędzi sylwestra przy Tibii jak swoje urodziny ?? <hahaha>

bonnek
15-12-2006, 13:25
Grebol moj ty wojowniku !! moj ty fighterze !! moj ty bohaterze !!
"depo w carlin twoja mala ojczyzna... "
gdzie widziales jego deda? na filmiku? w snie ktory ci sie przysnil po relacji draza? "widziałem"...
przecie ty o DD wiesz pewnie tyle ze idzie sie tam po voc quest...

Generalnie na forum 3 strony spamu o "dokonaniach wanted na test serwerze" przydupasy masci wszelakiej rozplywaja sie nad tym jakie ma boskie pvp draz czy urb
- Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi.

tymczasem ja jestem starym noobem - ale przedwczoraj Aphril, wczoraj Quickis, a kogo zabije dzisiaj?
ahhaha smiech na sali
@cors to tylko wasza wina ze azura jest tak nudna....gdybyscie nie uciekali za kazdym razem do djina to moze mieli bysmy na co popatrzec a tak to musimy sie "jarac" akcjami wanted na tescie noobie , a do urba to wiele wam brakuje...zaden z was nie ma tak dobrego pvp jak urb czy draz.Juz nie raz udowodnili ze potrafia wiele a wy co??jak te szczury chowacie sie po norach i cieszycie sie z jednego lamerskiego fraga.

"- Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA HAHAHA
chlopie co ty w ogole opowiadasz??jakiego loga??
jak juz cos to wybiegl z trapa wraz z dragiem,elite crusher i reszta ludzi z wanted i to tylko z waszej winy ze nie umiecie strapowac drog.

Zembol91
15-12-2006, 13:31
ahhaha smiech na sali
@cors to tylko wasza wina ze azura jest tak nudna....gdybyscie nie uciekali za kazdym razem do djina to moze mieli bysmy na co popatrzec a tak to musimy sie "jarac" akcjami wanted na tescie noobie , a do urba to wiele wam brakuje...zaden z was nie ma tak dobrego pvp jak urb czy draz.Juz nie raz udowodnili ze potrafia wiele a wy co??jak te szczury chowacie sie po norach i cieszycie sie z jednego lamerskiego fraga.

"- Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA HAHAHA
chlopie co ty w ogole opowiadasz??jakiego loga??
jak juz cos to wybiegl z trapa wraz z dragiem,elite crusher i reszta ludzi z wanted i to tylko z waszej winy ze nie umiecie strapowac drog.
a po co maja wychodzic na przeciw jak kogos z wanted jest wiecej albo wola sie schowac ?? oni sie chowaja urb daje loga ;]
Cors dobrze ze masz tete bo wkoncu jest duzo fragow dla dofu i przynajmniej jest ktos kto umie wykorzystac taki mlvl ;] gz ;] ;*

bonnek
15-12-2006, 14:05
a po co maja wychodzic na przeciw jak kogos z wanted jest wiecej albo wola sie schowac ?? oni sie chowaja urb daje loga ;]
Cors dobrze ze masz tete bo wkoncu jest duzo fragow dla dofu i przynajmniej jest ktos kto umie wykorzystac taki mlvl ;] gz ;] ;*

to po co w ogole walcza skoro i tak nie wygraja tej wojny??
pozatym dof robi akcje tylko w pelnym skladzie i przewaznie ludzi z wanted jest garsta wtedy.urb daje loga i wbija najwiecej fragow gz hahah idioci

Alleran
15-12-2006, 14:33
Widze ,że forum wróciło do dawnej postaci , wszyscy się kłócą, wyzywają :p

Zauważyłem, że bonek pisze o wszystkim jakby tam był a pewnie nawet nie wie o którą akcje chodzi B)
Co do quickis to PA nie popłaca , może czegoś się nauczy, chociażby nosić aola na 105 lvlu 8o

bonnek
15-12-2006, 14:43
a ja zauwazylem ze dof probuje wcisnac niezly kit ludzia ktorzy to czytaja:o

alleran wiec mnie oswiec i powiedz o ktora akcje chodzi

jet
15-12-2006, 15:00
@ bonnek
heheh, jak tu bylo nudno bez Ciebie, ale teraz gdy wielki bajkopisarz wrocil forum znowu odzylo - jest super:]
"a do urba to wiele wam brakuje" - o jejku jejku, a Wielki Pan Urbexx to kto dla Ciebie? mentor jakis? przeciez to tylko gra, a czytajac Twoje posty odnosze wrazenie jakbys tworzyl je z placzem - uspokoj emocjonalnosc stary:)
w kazdym razie brat opowiadal mi jak raz Draza nie bylo i Urb postanowil poprowadzic akcje no i skonczylo sie dokladnie tak jak pisal Cors, wtedy padl miedzy innymi wlasnie moj brat i Gammbler, nie pamietam kto jeszcze, w kazdym razie od tej pory Urb juz nie bral sie za funkcje battle commandera.

Pozdrawiam
Jet

bonnek
15-12-2006, 15:26
hahah tak tak gadaj zdrow...wy chyba sami siebie probujecie oszukac.
tak was bardzo boli ze pisze prawde??
podczas gdy padl twoj brat zlodziej, urb byl onlline i byl wraz z calym wanted na polu bitwy kretynie.

Theand
15-12-2006, 15:35
Cors ja stwierdzam po twoich postach , że jesteś największy kozak , ale tylko na forum więc nie zgrywaj takiego mastaha . Zrobicie tych pare fragów i odrazu całe 10 stron jest tylko o nich , a jak Wanted zrobiło jakiegoś fraga to odrazu pisaliście (DoF) , że to przypadek , fart , udało im sie itp..W niektórych postach Bonnek ma racje , ale odrazu jest wyzywany czy tak bardzo boli was prawda ?

Qba =]
15-12-2006, 19:33
@Bonnek: nazywasz innych kretynami, podczas gdy pośród braku ortografiii, przejawów honoru; matactwa, ślepej wiary w totalitaryzm Twoich idoli (chociaż na tej płaszczyźnie właśnie to wydaje się najgłupsze) to właśnie Ty udowadniasz lekkie "zagubienie".
Jeśli frag dof`u nazywasz lamerskim, to od początku serwera niewiele na tej wojnie nielamerskich fragów... a szkoda- mi się wiele podobało.
Zanim wyzwiesz wszystkich tutaj, udowodnij, że masz podstawy, zeby czuć się lepszy...

Miłego weekendu.

bonnek
15-12-2006, 20:15
taaa lamerskie fragi i lamerki styl walki cos o was.

Cors Ent
15-12-2006, 20:52

od razu widac po tej wypowiedzi ze jestes z gatunku noobow co to pod depo opowiesci wysluchuja i mysla ze widzieli bitwe.
w tej akcji ja i sandra trapnelismy urba m wallami na drodze w ven, wanted zrobilo mas loga i otoczyli nas, na co dof zrobill mas i otoczyl wanted - w ogolnym rozgardiaszu urbowi udalo sie dac loga, za nic mial ze 6 jego gosci tam jest trapnietych i padnie niedlugo - grunt ze on ocalil swoj 180lvl - a cfaniacy jak drago czy elite jak szybko oszacowali ze ich dowodcy zabraklo (draza nie bylo tego dnia) i obadali kto bije a kto jest bity to nawet statku nie opuscili - tak wygladala ta bitwa wiec nie twoz teraz teori nowych skoro nawet tego nie widziales.

a jakie wanted ma fragi? nie lamerskie?
poza bitwa na edron (ktora zreszta zakonczyla sie remisem) jakie ma fragi?
- na pijanym horriganie co zamiast sie ogarnac jak mu mowilismy to zostawil chara afk na demoni i poszedl zygac :S
- na typkach typu adval czy rata miney ktorzy sa w dof ale z walka nic wspolnego nie maja - ale podnosza "morale wanted i statystyke"

jak dla mnie to smierc jest zawsze taka sama - lamerska czy nie - zawsze spada bp/aol i blessy - a to ze wanted zalicza lamerskie z gony to ma dawac swiadectwo o beznadziejnosci dof czy moze ich samych?

tak wogle to wypowiedz zakoncze tym ze mam gdzies wypowiedzi tepo stayerow typu bonnek ktorzy nigdy wojny nie widzieli ale "ogladali filmiki i gadali z urbexem" i mysla ze pozjadali wszystkie rozumy.
mozecie nas nazywac jak chcecie - ale zabijac i tak bedziemy

Theand
15-12-2006, 21:43
Może też ma lamerskie fragi , ale dlaczego jak DoF zrobi fraga odrazu jest wychwalany przez 10 stron na forum , a potem frag Wanted i wyzywanie , że byl lamerski -.- , a Cors Ty zawsze swoje , wypominasz wszystkie fragi Wanted i mówisz tak jakby wogóle ich nie było , a fragi DoFu to cud , miód i orzeszki ; ) , a Wanted też miało pare ładnych fragów o których nawet nie wspomnisz ; ] , zresztą frag to frag lamerski czy nie , ale frag i tyle .

tajemniczy111
15-12-2006, 21:52
eh... cors jak zwykle piszesz swoje glebokie przemyslenia. Po raz kolejny pokazujesz jak bardzo zazdroscisz lvla drazowi czy urbowi :( Szkoda mi Ciebie.
"a jakie wanted ma fragi? nie lamerskie?"
lol rozbawiles mnie ;p widze masz bardzo krotka pamiec :(
Wracajac do tematu z Urbem i akcji w veno,w ktorej dal loga to taki maly szczegol: nie mial wtedy 180 lvl :((
@jet
A kiedy to gammbler nie padal ?? Gammbler upadabniał sie do Cleytona ;p
@topic
Ciekawe jak tu bedzie jak kiedys wroce do gry na tym servie, ale nie moge sobie wyobrazic gdy u wladzy beda osoby pokroju : Gammbler,Shanoz,Sathan ;p

Alleran
15-12-2006, 22:03
@Theand
Pokaż mi gdzie DoF jest wychwalany przez 10 stron za 1 fraga B) bonnek pisze takie pierdoły i temat się rozkręca a jak widze nie wychwalają one DoFu więc piszesz "masło z masłem" , taka prawda.

Co do lvlu draza czy urba, nie ma czego zazdrościć. Szacunek u ludzi wart jest więcej niż lvl w tibii

frances111
15-12-2006, 22:21
Ciekawe jak tu bedzie jak kiedys wroce do gry na tym servie, ale nie moge sobie wyobrazic gdy u wladzy beda osoby pokroju : Gammbler,Shanoz,Sathan ;p
juz lepiej zeby oni byli niz taki draz, ktory lata po swiecie i sciaga army od niewinnych osob ktore chca sobie spokojnie pograc, podobnie jak reszta jego przydupasow typu sensej (to juz w ogole, 110 rycek a takie PA odwala, buahah), i co najwazniejsze nikt nie odwazy sie zbuntowac przeciwko niemu (tu brawa dla Belchatowa i innych osob, ktore zauwazyly jaki jest aleksy i krakersy)

Kiniol
15-12-2006, 22:42
od razu widac po tej wypowiedzi ze jestes z gatunku noobow co to pod depo opowiesci wysluchuja i mysla ze widzieli bitwe.
w tej akcji ja i sandra trapnelismy urba m wallami na drodze w ven, wanted zrobilo mas loga i otoczyli nas, na co dof zrobill mas i otoczyl wanted - w ogolnym rozgardiaszu urbowi udalo sie dac loga, za nic mial ze 6 jego gosci tam jest trapnietych i padnie niedlugo - grunt ze on ocalil swoj 180lvl - a cfaniacy jak drago czy elite jak szybko oszacowali ze ich dowodcy zabraklo (draza nie bylo tego dnia) i obadali kto bije a kto jest bity to nawet statku nie opuscili - tak wygladala ta bitwa wiec nie twoz teraz teori nowych skoro nawet tego nie widziales.

Lol, o czym ty wogole gadasz? Wanted mial spy'a w gildi.X( Mieli trapa ustawionego w venore, a wasze knighty byly 2 sq od nich powylogowywane.
Z gory ta akcja byla dla wanted przegrana. Urb i reszta nie mogli nic zrobic. Jesli nawet by nie brac pod uwage tego ,ze mieli szpiega to bylo was ponad 2 razy wiecej.

bonnek
15-12-2006, 22:44

poza bitwa na edron (ktora zreszta zakonczyla sie remisem) jakie ma fragi?
- na pijanym horriganie co zamiast sie ogarnac jak mu mowilismy to zostawil chara afk na demoni i poszedl zygac :S
- na typkach typu adval czy rata miney ktorzy sa w dof ale z walka nic wspolnego nie maja - ale podnosza "morale wanted i statystyke"

jak dla mnie to smierc jest zawsze taka sama - lamerska czy nie - zawsze spada bp/aol i blessy - a to ze wanted zalicza lamerskie z gony to ma dawac swiadectwo o beznadziejnosci dof czy moze ich samych?

tak wogle to wypowiedz zakoncze tym ze mam gdzies wypowiedzi tepo stayerow typu bonnek ktorzy nigdy wojny nie widzieli ale "ogladali filmiki i gadali z urbexem" i mysla ze pozjadali wszystkie rozumy.
mozecie nas nazywac jak chcecie - ale zabijac i tak bedziemy

no to chyba musze cie poprawic mastahu bo jak zwykle sie mylisz.
bitwa w venore byla z gory przegrana ze wzgledu na szpiega ktory byl w wanted (cezarius) i was informowal o kazdym ich ruchu.
nie trudno bylo zrobic trapa na nich w venore wiedzac o wszystkim.Mieliscie wylogowanych 2 knightow przy domku przema(teraz elite crushera) i 2 przy domku pollmula a urbexx stal na ptrzeciwko domku leta czyli po srodku+nooby blokujace wyjscie ze statku.I jak dobrze pamietam to zatakowales urba wiec jak mogl dac loga??nie mowiac nic ze przebiegal po fire bombie rzuconej przez igragorna.zaraz moze poweisz ze dal xloga??zal., a jak nie wierzysz ty wyplochu to obejzyj film shanoza na ktorym widac kto znika z vip listy.Zreszta kazdy czlonek wanted moze ci poweidziec ze nie dal wtedy loga ale ty oczywiscie wiesz najlepiej.
A moze ci przypomne co sie wydazylo troszke pozniej w thais bo z tego co pamietam to przesiedziales cala bitwe na statku w pz nasz ty mastahu.
ps. to ty sie masz za nie wiadomo kogo jebany matkojebcoB)

Theand
15-12-2006, 23:02
oj Alleran wychwalanie fragów DoFu ciągnie się i ciągnie no , ale jak tego nie widzisz to nie mój problem ; ] ( ślepota nie boli ) ;d , a tak wogóle to Cors ma o sobie wysokie mniemanie .

Alleran
15-12-2006, 23:44
To mi to pokaż a nie gadasz. Ja tu widze same kłótnie i nic więcej.

Qba =]
15-12-2006, 23:47
Dziwnie wyglądałoby na forum, gdyby ktorys z członków DoF padł i zaraz później chwalił się tym na kolejnych stronach...
Jeśli kogoś zabiją- piszą o tym, jeśli padną- nie chwalą się. Proste i logiczne... a że Wanted od rozmowy i polemiki woli pikselowe strzelanie z hmm`ców, to nie podbudowują się tu swoimi przeogromniastymi fragami ( głównie na noob`lvlach jak ja)

Rhu
16-12-2006, 06:33
Pfff sikaaacie jak nie wiem.

Nie wiecie o tym,że szpieg to najpotężniejsza broń w wojnie? Dowódca który nie potrafi zwerbować szpiegów w obcych siłach to nie dowódca a sami wiemy ,że Gammbler to najlepszy szpieg hrhrhr (Pass na dof i wanted ventrilo posiada i donosi za kase obu stroną) _/ Fifi gammblerku ;* :baby:

Citek
16-12-2006, 08:47
no to chyba musze cie poprawic mastahu bo jak zwykle sie mylisz.
bitwa w venore byla z gory przegrana ze wzgledu na szpiega ktory byl w wanted (cezarius) i was informowal o kazdym ich ruchu.
nie trudno bylo zrobic trapa na nich w venore wiedzac o wszystkim.Mieliscie wylogowanych 2 knightow przy domku przema(teraz elite crushera) i 2 przy domku pollmula a urbexx stal na ptrzeciwko domku leta czyli po srodku+nooby blokujace wyjscie ze statku.I jak dobrze pamietam to zatakowales urba wiec jak mogl dac loga??nie mowiac nic ze przebiegal po fire bombie rzuconej przez igragorna.zaraz moze poweisz ze dal xloga??zal., a jak nie wierzysz ty wyplochu to obejzyj film shanoza na ktorym widac kto znika z vip listy.Zreszta kazdy czlonek wanted moze ci poweidziec ze nie dal wtedy loga ale ty oczywiscie wiesz najlepiej.
A moze ci przypomne co sie wydazylo troszke pozniej w thais bo z tego co pamietam to przesiedziales cala bitwe na statku w pz nasz ty mastahu.
ps. to ty sie masz za nie wiadomo kogo jebany matkojebcoB)

Dokladnie. Urb nie dal wtedy loga tylko kazdy z nas kto wyszedl z trapa i nie padl pobiegl do temple. Zanim sie zdarzylismy zorientowac co jest grane to dof juz byl w okolicach pustyni. Zareagowalismy natychmiastowo biegnac z thais po dof. Nie bardzo wyszla ta akcja gdyz wiekszosc osob padla. Pamietam ze wtedy Urb pomogl dac loga Morsonowi ktory mial pz locka 15 minut.Po tym jak oni obaj dali loga zostalem ja z rs'em ktorego zlapalem wtedy i full setem i pz lockiem. Wtedy bylo wesolo bo dof mnie nie znalazl :D

Zembol91
16-12-2006, 09:03
Dokladnie. Urb nie dal wtedy loga tylko kazdy z nas kto wyszedl z trapa i nie padl pobiegl do temple. Zanim sie zdarzylismy zorientowac co jest grane to dof juz byl w okolicach pustyni. Zareagowalismy natychmiastowo biegnac z thais po dof. Nie bardzo wyszla ta akcja gdyz wiekszosc osob padla. Pamietam ze wtedy Urb pomogl dac loga Morsonowi ktory mial pz locka 15 minut.Po tym jak oni obaj dali loga zostalem ja z rs'em ktorego zlapalem wtedy i full setem i pz lockiem. Wtedy bylo wesolo bo dof mnie nie znalazl :D

nikt nie pamieta jak urbexx wbil na jakiejs akcji (nie pamietam jakiej) bana na tydzien ?? ;]

jet
16-12-2006, 10:38
@ up
to chyba nie jest az takie wazne:P

@ bonnek
nie wiem czy zauwazyles kolego, ale tylko Ty lub glownie Ty obrazasz ludzi na tym forum, zauwaz ze my podajemy argumenty, piszemy spokojnie i nie musimy nikogo wyzywac,
po drugie skoro wspominasz o szpiegu DoF-u to dlaczego zapomniales wymienic, ze Wanted tez mialo szpiega w DoF -> Dea~ ?
no ale nic, widac tego Urb Ci nie powiedzial to skad mogles wiedziec

Pozdrawiam
Jet

Alleran
16-12-2006, 10:38
Na noobach wbił tego bana. Pamiętam tą akcje bo chyba na niej jedynie każdy miał po kilka kicków z obu stron walczących + całe stada noobów z całej tibii, że nie było gdzie się ruszyć :D w sumie, gdyby nie kicki to na 100% bym padł

bonnek
16-12-2006, 12:53
@ up
to chyba nie jest az takie wazne:P

@ bonnek
nie wiem czy zauwazyles kolego, ale tylko Ty lub glownie Ty obrazasz ludzi na tym forum, zauwaz ze my podajemy argumenty, piszemy spokojnie i nie musimy nikogo wyzywac,
po drugie skoro wspominasz o szpiegu DoF-u to dlaczego zapomniales wymienic, ze Wanted tez mialo szpiega w DoF -> Dea~ ?
no ale nic, widac tego Urb Ci nie powiedzial to skad mogles wiedziec

Pozdrawiam
Jet

nie wiem czy zauwazyles ale to ty wraz ze swoimi kumplami z dofu nazywacie mnie bajkopisarzem bez zadnych argumentow ja je akurat zastosowalem w porownaniu do was.
Tak dobrze o tym wiem ze dea szpiegowal dla wanted ale przez krotki okres.
Dzieki niemu zrobili takiego samego trapa w venore jak wy na nich tylko w lepszym wykonaniu bo wszyscy popadali , a wy majac szpiega nawet nie potrafiliscie strapowac wszystkich drog lol.

bonnek
16-12-2006, 13:10
Na noobach wbił tego bana. Pamiętam tą akcje bo chyba na niej jedynie każdy miał po kilka kicków z obu stron walczących + całe stada noobów z całej tibii, że nie było gdzie się ruszyć :D w sumie, gdyby nie kicki to na 100% bym padł
ahahhaha dobre
ta na noobach z twojej guildi wbil bana.(sandra,tegax,onlly,cezarius,respius i ktos tam jeszcze)
debuga mieli ci co stali na tym samym polu latajac gora dol po drabince
przy statku thais.
a byl jeden wyjatek niejaki tegax co wmawial ludzia ze mial debuga biegnac po normalnej drodze haha ale czego mozna sie spodziewac po tym klamczuchu.

Kiniol
16-12-2006, 13:11
nikt nie pamieta jak urbexx wbil na jakiejs akcji (nie pamietam jakiej) bana na tydzien ?? ;]

O ile dobrze pamietam byl to open battle w thais.

Rhu
16-12-2006, 13:39
Tak w Thais. Wbił bana na noobach : ) jak tylko wszedł mu rs i został trapnięty na mostku koło statku to zaczał bic nooby do bana.

bonnek
16-12-2006, 13:48
Tegax mozesz mi powiedziec co ty tu robisz??z tego co nam mowiles to masz kare za to ze cie wyrzucili ze szkoly przez tibie...a moze to nastepna marna sciema z twojej strony??:(

Cors Ent
16-12-2006, 13:57
Bonnek wszyczal bym z toba jakakolwiek polemike co do tych twoich teori moj ty bajkopisarzu - ale najpierw musialbys sie przedstawic.
nie lubie pisac / gadac do gosci ktorzy wstydza sie kim sa.

generalnie jak dla mnie to mozecie zyc nadal w przekonaniu ze jestescie najlepsi (albo nie sorry - ze oni sa najlepsi-wanted- bo wiekszosc z tu obecnych asslickerow ma tyle wspolnego z wanted co ja z hipopotamem - slyszeli ze wanted jest fajne, z dopiskiem pro by drago mogli swoim 40 lvlem terroryzowac 30lvle i bylo fajnie - a teraz pojawil sie zly dof i nie jest fajnnie bo nie mozna mnieszych straszyc i drago/urbem sie zaslaniac)

wanted rzadzi, wanted wygrywa, wanted ma lepsze pvp, wanted wygra, wanted jest najlepsze - niech wam bedzie - ok :D

ja tu tylko sprzatam - czyt. zabijam

Rhu
16-12-2006, 14:21
OWNEDDDDDDD

Te Bonnek chyba mnie z Urbem pomyliłeś XD

bonnek
16-12-2006, 14:23
bla bla bla bla ........omg wez skoncz gadac te pierdoly....
Zdawalo mi sie ze juz to przerabialismy.Jezeli masz jakies watpliwosci do tego co napisalem to mnie popraw chyba od tego jest te forum.
jak chcesz sprawdzic kto jest lepszy to polecam open battle noobie.

ok,a teraz wracam do expa;)
cye cowards :evul:

zeus1985
16-12-2006, 17:02
Nie wiem, albo mi się zdaje, albo w tym temacie czas zatrzymał się w miejscu...

Alleran
16-12-2006, 17:29
Euh
Że tak powiem "shit" prawda, wszyscy mieli debugi , nawet Ci co nie biegali po drabince więc nie pierdziel głupot. Nabił bana na noobach co w thais nie było zbyt trudne patrząć na ilość ludzi przed statkiem.

bonek to pewnie jakiś gościu z wanted albo nie wydarzony noob który zjadł wszystkie rozumy, obejrzał każdy filmik z wojny i chwali się swoją wiedzą na temat każdej walki 8o może czas wyjść z ukrycia B)

Grebol
16-12-2006, 18:30
Bonnek wszyczal bym z toba jakakolwiek polemike co do tych twoich teori moj ty bajkopisarzu - ale najpierw musialbys sie przedstawic.
nie lubie pisac / gadac do gosci ktorzy wstydza sie kim sa.

generalnie jak dla mnie to mozecie zyc nadal w przekonaniu ze jestescie najlepsi (albo nie sorry - ze oni sa najlepsi-wanted- bo wiekszosc z tu obecnych asslickerow ma tyle wspolnego z wanted co ja z hipopotamem - slyszeli ze wanted jest fajne, z dopiskiem pro by drago mogli swoim 40 lvlem terroryzowac 30lvle i bylo fajnie - a teraz pojawil sie zly dof i nie jest fajnnie bo nie mozna mnieszych straszyc i drago/urbem sie zaslaniac)

wanted rzadzi, wanted wygrywa, wanted ma lepsze pvp, wanted wygra, wanted jest najlepsze - niech wam bedzie - ok :D

ja tu tylko sprzatam - czyt. zabijam

Podjarałes sie czy co? On nie podaje swego nicku dla twego dobra :D
Po co masz padac cio nie? Wanted ma lepsze pvp i tu prawda oczy kole;(

POzdro
Gremb

Gammbler
16-12-2006, 19:04
A kiedy to gammbler nie padal ?? Gammbler upadabniał sie do Cleytona ;p
@topic

a ja pameitam jescze jak mi dupsko lizales na kazdym kroku a teraz jedziesz na forum naszczescie znam name twojego brata ktory gra "sciagne buty " pozdro :) ja i jescze jedno ja jestem z levelm zawsze w góre ;:)a ciebie kiksu nie wiedzilem nigdzie na wojnie wiec gadaj sobie zdrow

Cors Ent
16-12-2006, 19:46
a ja pameitam jescze jak mi dupsko lizales na kazdym kroku a teraz jedziesz na forum naszczescie znam name twojego brata ktory gra "sciagne buty " pozdro :) ja i jescze jedno ja jestem z levelm zawsze w góre ;:)a ciebie kiksu nie wiedzilem nigdzie na wojnie wiec gadaj sobie zdrow

Kto jak kto ale ty to akurat nie jestes najlepsza osoba zeby komus- komukolwiek wypominac ze lize dupe.
co najwyzej moglbys dac kilku techniczno praktycznych wskazowk. wszak jestes w tej dziedzinie mistrzem...

Gammbler
16-12-2006, 19:58
Kto jak kto ale ty to akurat nie jestes najlepsza osoba zeby komus- komukolwiek wypominac ze lize dupe.
co najwyzej moglbys dac kilku techniczno praktycznych wskazowk. wszak jestes w tej dziedzinie mistrzem...

Komu lizalem?

Hrup
16-12-2006, 20:19
Komu lizalem?

Predzej bedzie "Komu nie lizalem".;)

Rhu
16-12-2006, 20:35
Komu lizalem?

Np. mnie : )

:baby:

Gammbler
16-12-2006, 20:40
Np. mnie : )

hahahahahhahahahahahahahahaha juz? moge przestac?

bonnek
16-12-2006, 20:51
Euh
Że tak powiem "shit" prawda, wszyscy mieli debugi , nawet Ci co nie biegali po drabince więc nie pierdziel głupot. Nabił bana na noobach co w thais nie było zbyt trudne patrząć na ilość ludzi przed statkiem.

bonek to pewnie jakiś gościu z wanted albo nie wydarzony noob który zjadł wszystkie rozumy, obejrzał każdy filmik z wojny i chwali się swoją wiedzą na temat każdej walki 8o może czas wyjść z ukrycia B)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ty chociaz wiesz co to jest debug??
po update nie dopracowali jednej rzeczy wystarczylo ze na tym samym polu stanie wiecej niz jedna osoba i dostawala kicka.Sam latales goora dol po drabince wraz z innymi noob charami i dlatego miales debuga.I nie pierd..... mi ze kazdy mial debuga bo mieli tylko ci co skakali po drabicne ty noobie.

Alleran
16-12-2006, 23:07
Wujku drazharmie, czy to ty ??

Jak pamiętam draz np nie stał na polu z drabiną i też miał debuga kretynie, jakbyś tam był to byś widział, ale widze boisz się ujawnić i piszesz takie pierdoły. Ludzie wcześniej też mieli debugi jak biegaliśmy więc nie pierd*l mi że nie. Z oglądania filmów można się dowiedzieć tyle co z relacji noobów, więc jak masz takie gówna mówić/pisać to kolegom w przedszkolu

tajemniczy111
16-12-2006, 23:40

No trudno zebys mnie widzial skoro nie gram :( A co do mojego brata to jak sciagniesz od niego "buty" to bedzie cod,bo on loguje sie raz na miesiac. Ale i tak nie zapomne nigdy jak lales go bodajze na 102 lvlu i nie mogles ubic 46 knajta(mojego brata) z mega lagami ;pp a i on jeszcze zaczal Cie lac skoro byl w trapie i tez ladnie uhs traciles, buheaaaaaaa
Az musiales sobie pomoc sprowadzic, bodajze to byl marshal i mesar ;p i dopiero udalo wam sie go zabic ;)
Skoro o lizaniu mowa to moze i byla prawda, no i co z tego ? Juz ja nie bede pisal jak ty lizales urbowi albo fifiemu ;pp nawet do tej pory mam sski.
"ja i jescze jedno ja jestem z levelm zawsze w góre"
Ale dla mnie tibia to jest tylko gra, dzieki ktorej zabijalem czas. Ale ludzie twojego pokroju nigdy tego nie zrozumieja :((

bonnek
17-12-2006, 00:13
Wujku drazharmie, czy to ty ??

Jak pamiętam draz np nie stał na polu z drabiną i też miał debuga kretynie, jakbyś tam był to byś widział, ale widze boisz się ujawnić i piszesz takie pierdoły. Ludzie wcześniej też mieli debugi jak biegaliśmy więc nie pierd*l mi że nie. Z oglądania filmów można się dowiedzieć tyle co z relacji noobów, więc jak masz takie gówna mówić/pisać to kolegom w przedszkolu

buahaha czy ty w ogole masz pojecie o czym piszesz?
nie mogles miec debuga od tak sobie debug to blad gry.
zapewniam cie ze draz stal pod drabinka skoro mial debuga a jak nie wierzysz to sie go spytaj niedowiarku.i sie tak nie bulwesruj chlopcze:baby:
no widzisz ogladajac glupie filmy wiem wiecej od ciebie:o

Gammbler
17-12-2006, 00:14
Skoro o lizaniu mowa to moze i byla prawda, no i co z tego ? Juz ja nie bede pisal jak ty lizales urbowi albo fifiemu ;pp nawet do tej pory mam sski.
"ja i jescze jedno ja jestem z levelm zawsze w góre"
Ale dla mnie tibia to jest tylko gra, dzieki ktorej zabijalem czas. Ale ludzie twojego pokroju nigdy tego nie zrozumieja :(([/QUOTE]

Hhahaha co ty gadasz z fifim znalem sie od 30 levela po cialbym mu lizac dupe zall , a urbowi czasem poamgalem no ale to jest lizanie dupy dla Ciebie:baby: . U ciebie to bylo tak "kiks bolty przynies" "Sir Kiks:gdzie?"wiec n/c

bonnek
17-12-2006, 00:26
nie widze powodu zeby gammbler musial sie podlizywac fifiemu czy urbowi.Byl z nimi od 50 lev nawet wtedy jak bylo ich raptem 7.

Cors Ent
17-12-2006, 01:03
urb ostatnio zbesztal cie z blotem dosc konkretnie z tego co widzialem
typowy przejaw milosci od 30 lvla :D

Gammbler
17-12-2006, 12:07
[QUOTE=Cors Ent;1133330]urb ostatnio zbesztal cie z blotem dosc konkretnie z tego co widzialem
typowy przejaw milosci od 30 lvla :D[/QUOT

jestem ciekaw czy ty tylko z za komputera mowisz ludzia co onich myslisz cz na rl tez, mysle ze da sie to sprawdzic:)

Sathan Bell
17-12-2006, 12:08
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ty chociaz wiesz co to jest debug??
po update nie dopracowali jednej rzeczy wystarczylo ze na tym samym polu stanie wiecej niz jedna osoba i dostawala kicka.Sam latales goora dol po drabince wraz z innymi noob charami i dlatego miales debuga.I nie pierd..... mi ze kazdy mial debuga bo mieli tylko ci co skakali po drabicne ty noobie.

Debilu debugi są nawet jak staniesz na jednej kratce lubi w kilku kratkach, które maja błąd w skrypcie i jak wysylaja polozenie postaci gubią się i wywalają postac. Nie koniecznie musisz stanac na 1 kratce w kilka osob. Ja na tescie mialem debuga solo. Wiec nie P i e r d o l bzdur i nie ośmieszaj się.

bonnek
17-12-2006, 12:39
Debilu debugi są nawet jak staniesz na jednej kratce lubi w kilku kratkach, które maja błąd w skrypcie i jak wysylaja polozenie postaci gubią się i wywalają postac. Nie koniecznie musisz stanac na 1 kratce w kilka osob. Ja na tescie mialem debuga solo. Wiec nie P i e r d o l bzdur i nie ośmieszaj się.

hahah a swistak siedzi i zawija je w sreberka...
ta strona powinna sie nazywac zal.pl przez wlasnie takich ludzi jak wy lol.
debug wyskakiwal tylko wtedy jak wiecej niz jedna osoba stanela na tej samej kratce a , ze miales debuga na tescie debilu to sie nie dziw bo na tescie jest mnustwo bledow chyba po to jest test zeby ludzie sprawdzali nowe rzeczy ktore sa zle dopracowane.Zlikwidowali uh trapa ale wyskakiwal debug i dopiero po jakims czasie to naprawili.Wsumie sie nie dziwie ze teraz tak gadacie trzeba na cos zwalic przerany battle.Jedno mnie ciekawi czemu Wanted nie mialo tego problemu:D

Raul de Azura
17-12-2006, 13:13
No trudno zebys mnie widzial skoro nie gram

kilka razy dziennie jestes online.... i to nie tylko na chwile

Rhu
17-12-2006, 13:57
[QUOTE=Cors Ent;1133330]urb ostatnio zbesztal cie z blotem dosc konkretnie z tego co widzialem
typowy przejaw milosci od 30 lvla :D[/QUOT

jestem ciekaw czy ty tylko z za komputera mowisz ludzia co onich myslisz cz na rl tez, mysle ze da sie to sprawdzic:)

Groźny gammbler 8o
Gammbler jak tam Jasmin ,tak sie sklada ze z nia rozmawiałem i ona twierdzi ze nie doszło do kontaktu seksualnego miedzy wami : ( . Skloniles sie na tak perfidna scieme? Jesli tak to zal.pl wielki zal :) Bajkopisarzu przerosles nawet mistrza ^^:evul:

Caroline
17-12-2006, 14:07
Bonnek jedyna osoba ktora sprawia ze to forum jest jednym wielkim nieporozumieniem jestes Ty. Dopoki Cie nie bylo przez kilka dni na tym forum albo przynajmniej dopoki nic nie pisales to wszystko bylo w porzadku. Ale zaraz jak sie pojawiles klotnie zaczely sie na nowo. Ja nie wiem moze tobie sprawia przyjemnosc wkurzanie innych ludzi?

Gammbler
17-12-2006, 14:20
[QUOTE=Gammbler;1133839]

Groźny gammbler 8o
Gammbler jak tam Jasmin ,tak sie sklada ze z nia rozmawiałem i ona twierdzi ze nie doszło do kontaktu seksualnego miedzy wami : ( . Skloniles sie na tak perfidna scieme? Jesli tak to zal.pl wielki zal :) Bajkopisarzu przerosles nawet mistrza ^^:evul:

Akurat sie nie zwierzam z takich rzeczy a napewno nie takim smiecia jak ty . Mam wyjeabne na to co mowi jasmin i ty ona powie prawde jak sie pomyli zupelnie tak jak ty.

bonnek
17-12-2006, 14:25
ojejq jaki ja jestem zly:((((((((((((((((((((((((((((((99
chyba nie bez powodu sie z nimi kloce??widocznie mam cos do powiedzenia i nie moge patrzyc na te bajki ktore dof opowiada.

Gammbler
17-12-2006, 14:35
jedym slowem na forum wojna jest znacznie ciekawsza niz na tb.Cors wygra wojne slowami"

Weirdo
17-12-2006, 14:52
Ten temat jest najlepsza anegdota jaka widzialem...

bonnek
17-12-2006, 15:51
wy macie forum, a my mamy server-enjoyB)

Nazgool
17-12-2006, 15:57
Gamm, kiedy bedziesz w Poznaniu, ktory peron, czas?? Jak sie boisz ekipy Toska czy kogos innego to napisz na GG. ( bedzie bezpieczniej ) :)

Cors Ent
17-12-2006, 18:18
[QUOTE=Gammbler;1133839]

Groźny gammbler 8o

hmmkm przeciez to by byla pedofilia :p

Eldyn
17-12-2006, 18:31
@bonnek
Zal to nam ciebie jest, po przegranej walce Alleran zostal strpowany obok statku i wanted sie meczylo pol godizny zeby go zabic i nie dali rady bo wszyscy mieli debugi i nie ci co stali na 1 sqm bo Alleran Draz itd tez mieli.

Glupkowi takiemu jak ty sie nie przegada :D

frances111
17-12-2006, 18:37
jedym slowem na forum wojna jest znacznie ciekawsza niz na tb.Cors wygra wojne slowami"
pozdr panie exuravitazapytajcidraga, buahah

zajmijmy sie wojna. na kogo dzis wanted sie czailo?

bonnek
17-12-2006, 19:57
@bonnek
Zal to nam ciebie jest, po przegranej walce Alleran zostal strpowany obok statku i wanted sie meczylo pol godizny zeby go zabic i nie dali rady bo wszyscy mieli debugi i nie ci co stali na 1 sqm bo Alleran Draz itd tez mieli.

Glupkowi takiemu jak ty sie nie przegada :D

jak mogles to widziec skoro campowales w temple??:D
Alleran prawie padl od samych boltow, a z sd nie mozna bylo walic bo 13423434 noobow stalo pod drabinka ale miejsza o to wy wiecie wszystko najlepiej.Tak jak dof twierdzil ze gammbler sharuje konto od 1 lev i nawet po tym jak gammblera rl kumple zaprzeczyli temu to wy swoje wiec nie mamy o czym gadac.

btw.Shanoz odzyskales swoj bp po smierci na hydrach??:D
jak nie to sie domysl kto go ma bo ja wiemB)

Alleran
17-12-2006, 20:18
Widze, że od bonka można się ciekawych rzeczy dowiedzieć :D prawie padłem od samych boltów ;(
Stałem w trapie, draz stał obok i nawet sdka nie rzucał bo każdy krecie miał debugi, nawet Ci co byli poza drabina. Ale widze,że wiesz lepiej niż ja, ja tam byłem, nie wiem jak ty i w sumie mam to głęboko w poważaniu.

I nie staraj się mnie ośmieszyć takim gównem, że padłem prawie od samych boltów bo marnie Ci to wychodzi. Zresztą co ja tam mogę wiedzieć, ja tylko sobie tam stałem a ty widziałeś filmik

Respekt koleś :baby:

bonnek
17-12-2006, 20:30
skoro miales debuga to skad wiesz co sie z toba dzialo w tym czasie??
pewnie miales wiele prob z zalogowaniem , a z niczego innego jak boltow nie mozna bylo cie bic i gdyby cie nooby nie uhaly to pewnie bys sie zlozyl od samych boltow^.-raz cie wypchneli na doslownie chwile i byles w trapie ale szybko z tego wyszedles.
ps. zadnego filmu nie bylo lecz szkoda bysmy sie posmiali z dofowskich pvp masterow buahaha

Alleran
17-12-2006, 20:34
Wiem co się działo, jest takie coś jak ventrilo i relacje kolegów z gildii. Zresztą każdy by padł od boltów na debugu gdyby go nikt nie uhał. Jakbyś wcześniej przeczytał, to napisałem, że dzięki temu przeżyłem B)

Jak chcesz możemy pośmiać się z quickisa który padł robiąc PA. Pewnie dużo nie zarobił chłopak. Chciałbym zobaczyć jego minę 8o

bonnek
17-12-2006, 20:40
a ja chcialbym zobaczyc wasza mine jak by zlikwidowali djina:D

Alleran
17-12-2006, 20:41
8o o taka :D

Qba =]
17-12-2006, 21:01
wy macie forum, a my mamy server-enjoyB)

Anonimowi mędrcy cierpiący na dysortografię przejęli server ! Propaganda ?

Eldyn
17-12-2006, 22:19
@bonnek
Hummm, wlasnie sie zastanawiam gdzie jest moj bp, ops przeciez ja go mam :o

Rhu
17-12-2006, 22:26
[QUOTE=Rhu;1134054]

hmmkm przeciez to by byla pedofilia :p

Cors haha hdobre :*

Gammbler na vetrilo Wanted bedac w sojuszu z DOF chwalil sie nam ze niby zaliczyl jasmin hahahahahha. Cieszyl sie jak dzieciak ,ale okazalo sie to kolejna sciema :D:baby:

Gammbler
17-12-2006, 22:43
[QUOTE=Cors Ent;1134754]

Cors haha hdobre :*

Gammbler na vetrilo Wanted bedac w sojuszu z DOF chwalil sie nam ze niby zaliczyl jasmin hahahahahha. Cieszyl sie jak dzieciak ,ale okazalo sie to kolejna sciema :D:baby:

n/c Ty sie podawales za masakrowca z aldory hahahahah beke mialem niezla jak to uslyszalem.Opowiadaj dalej sowje bajeczki

Cors Ent
17-12-2006, 23:19
huh gammbler to co wyprawiasz i wypisujesz nawet juz smiesznie przestalo byc
zalosne i tyle

Drox
18-12-2006, 00:05
Weź bonnek zamknij sie wkońcu i podaj nam name swojego chara którym tak wspaniale expisz... Czy sie boisz ?? Tibia to tylko jebana pixelowa giereczka ...
@Tegax
Idz okradnij kogoś w Tibii... To Ci naprawde wychodzi gr8

Marihuans
18-12-2006, 08:41
hahah a swistak siedzi i zawija je w sreberka...
ta strona powinna sie nazywac zal.pl przez wlasnie takich ludzi jak wy lol.
debug wyskakiwal tylko wtedy jak wiecej niz jedna osoba stanela na tej samej kratce a , ze miales debuga na tescie debilu to sie nie dziw bo na tescie jest mnustwo bledow chyba po to jest test zeby ludzie sprawdzali nowe rzeczy ktore sa zle dopracowane.Zlikwidowali uh trapa ale wyskakiwal debug i dopiero po jakims czasie to naprawili.Wsumie sie nie dziwie ze teraz tak gadacie trzeba na cos zwalic przerany battle.Jedno mnie ciekawi czemu Wanted nie mialo tego problemu:D
nikt cie tu nie zapraszal ;]

Marihuans
18-12-2006, 08:50
[QUOTE=Rhu;1135563]

n/c Ty sie podawales za masakrowca z aldory hahahahah beke mialem niezla jak to uslyszalem.Opowiadaj dalej sowje bajeczki

przynajmniej tegax zabil wiecej ludzi jak ty...
na filmiku zamiast przesuwac wszystkich to nie za bardzo zablyszczales ;]

Rhu
18-12-2006, 14:16
[QUOTE=Rhu;1135563]

Stary wole wciskac kity na temat tibi niz wkrecac ludzią ze zzaliczylem laske z tibi . Peace \.../

Tosik Tepek
18-12-2006, 14:55
[QUOTE=Gammbler;1135599]

Stary wole wciskac kity na temat tibi niz wkrecac ludzią ze zzaliczylem laske z tibi . Peace \.../

Huahua :D Ciekawe jak się pani Klaudia czuje :D Gadają o niej czy ją zaliczył czy nie :D haha :D

@Gamm~ a jak jej nie zaliczyłeś + dla Ciebie ;) G***a się nie tyka bo śmierdzi ;)

Rhu
18-12-2006, 15:05
[QUOTE=Rhu;1136087]

Huahua :D Ciekawe jak się pani Klaudia czuje :D Gadają o niej czy ją zaliczył czy nie :D haha :D

@Gamm~ a jak jej nie zaliczyłeś + dla Ciebie ;) G***a się nie tyka bo śmierdzi ;)

Więc rodzicie omijają Cię Tosiku z daleka tak?:baby:

Photobucket wyczysciles bo sie ludzie smiali?

Nazgool
18-12-2006, 15:08
Tegax n/c co ty chciales zrobic?

Gammbler
18-12-2006, 15:16
[QUOTE=Gammbler;1135599]

przynajmniej tegax zabil wiecej ludzi jak ty...
na filmiku zamiast przesuwac wszystkich to nie za bardzo zablyszczales ;]

chodzi Ci na wojnie czy ogolnie:> bo to 2-gie wydaje mi sie smieszne:P

Rhu
18-12-2006, 15:23
[QUOTE=Marihuans;1135841]

chodzi Ci na wojnie czy ogolnie:> bo to 2-gie wydaje mi sie smieszne:P

Wiesz smieszne jest ,ze ty tylko abusujac wbijasz rsy na 15lvlach sciagajac miod :)

@Hoffi

Opinie zlodzieja moze miec twoja mamcia nie ja ,juz ci mowilem sikam na to co mowia inni .

Qba =]
18-12-2006, 16:26
Sam przyznałeś, że nim jesteś, więc od czyichkolwiek mamci trzymaj się z daleka...

Rhu
18-12-2006, 16:28
;1136374']Sam przyznałeś, że nim jesteś, więc od czyichkolwiek mamci trzymaj się z daleka...

Bo co? Logniesz swojego elite butchera i mnie skosisz?

jasminka_
18-12-2006, 17:09
[QUOTE=Rhu;1136087]

hahaha Tosik n/c ;]:baby: :baby: :baby: To ze Tobie z Julitka nie wyszlo, hmm bo z 50 razy dostales kosza to juz nie moj problem ;] namnie sie nie musisz wyzywac "braciszku":)

Kitiara
18-12-2006, 17:26
A moze by tak nie ja co?-.- mnie w to nie mieszaj.
Peace.

Qba =]
18-12-2006, 18:45
Bo co? Logniesz swojego elite butchera i mnie skosisz?

Sam układałeś taką ciętą ripostę? Za puściutki jesteś, żebym się wdawał z Tobą w dyskusje.

Tosik Tepek
18-12-2006, 19:11
hahaha Tosik n/c ;]:baby: :baby: :baby: To ze Tobie z Julitka nie wyszlo, hmm bo z 50 razy dostales kosza to juz nie moj problem ;] namnie sie nie musisz wyzywac "braciszku":)

50 razy? ja myślałem że więcej było ;) Ale wolę to niż miłość przez neta :P Pozdro :D

Pavvulonik
18-12-2006, 20:08
@Tegax
Dziecko ja niewiem co ty soba reprezentujesz na tym forum i wogule w tibi mowisz ze okradles malego a puzniej mowisz ze niejestes zlodziejem no ja tego nierozumiem. Nadodatek oczerniasz mame (juz niepamietam kogo) wiesz ze obrarzanie rodzicow to zabawa dla dzieci i ludzie ktorzy to robia to gnoje. Jak juz jestesmy przy rodzicach to ja wole niemyslec co twoi robili z toba w dziecinstwie:D

Weirdo
18-12-2006, 20:08
Proponuje zalozyc odzielny temat pod nazwa: milosc , zloty oraz inne bajki z Azury , atutaj pisac tylko fakty dotyczace wojny badz WAZNYCH wydarzen z tego serwera bo nie ma sensu jezeli ktos bedzie sie wypowiadac na tematy bliske tylko sobie i swojim znajmym.

Grebol
18-12-2006, 20:52
http://img469.imageshack.us/img469/3572/doftd8.th.jpg (http://img469.imageshack.us/my.php?image=doftd8.jpg)

nawet najlepszym sie zdarza ;]

POzdro
Gremb

Mrok
18-12-2006, 21:52
http://img469.imageshack.us/img469/3572/doftd8.th.jpg (http://img469.imageshack.us/my.php?image=doftd8.jpg)

POzdro
Gremb

Nawet Maciusiowi z klanu

Tosik Tepek
18-12-2006, 21:58
Yaltar Ascalioth - Twój char Tegax? Podobno tak ;]

Rhu
18-12-2006, 22:13
Ja nawet wbite na Taifuna posiadam jesli ktos nie wierzy moge przeslac sski : ) buahauahuahau ^^

Jak mowilem kazdy sposob zarabiana w grze jest dobry,czy mozna nazwac mnie zlodziejem? :( aaaaaa przeciez to tylko gra panowie, tak sie przy tym upieracie wiec dlaczego daliscie mi przydomek "złodziej" . A czy ktos placze nad tym ze Urbexxowi okradli hate ludzie z DOF :( . Ci sami ludzie nazywaja mnie zlodziejem!! OMG co to za sprawiedliwosc hahahhaha nauhaua :D . Jedyny chłop w porzadku to Corsik :* ktory rozroznia rl od gry, na rl bym nikogo z was nie wyciupal hrhhr bo stac mnie na duzo :* a w grze trzeba sobie jakos radzic, są ludzie ktorych darze szacunkiem i nigdy nie wzialbym nic z ich tibijskiego budzetu ^^ mowa o : Heg,Sandrusia :*,Saxeboze,Cors,Przemo,Pollbull,Rosorek,Homar i ekipa,Drazharm -( a dlaczego on..wiec w moich oczach jest to frajer ale frajer z glowa na karku potrafiacy wyjsc z opresji cało wiec jest wzorem " Ave Joseph Stalin hrhrh :*:evul: )

Sathan Bell
18-12-2006, 23:05
@Up
Taifuny to szmaty ;] A co do tego ze to gra to się zgadzam w 100% Ale bez przesady stary jeśli 3masz z kimś dobrze to po co go okradac to w końcu tylko gra. A jak powiesz ze ja ojebałem kogoś to nie zaprzecze. Ale nigdy gościa z którym 3malem i byłem po jego stronie. A Joseph Stalin juz by nie grał żeby nie łaska dofu i jego skrzynka piwa. Jak ktoś jest pałą to jest nia do konica...

Pozdro By Sathan

Zembol91
19-12-2006, 08:51
z tymi passami to sie zgadzam i moge poswiadczyc ze to prawda bo kiedys nawet na furora gadalem z tegaxem ;]

Ise~
19-12-2006, 13:33

POzdro
Gremb

Sugerujesz, że jesteś najlepszy ?

Pozdrawiam ...

Nazgool
19-12-2006, 15:03
20:24 Warning! The murder of Grebol Maciek was not justified. I THX za G-arma:D

Tosik Tepek
19-12-2006, 15:44
@ Tegax
No to idź se na pandorie lub furore a nie wkurzasz ludzi na Azurze ;] A Stalin? To "czerwony" frajer na którego trzeba pluć ;) A Rosora byś nie okradł? A jak na jego charze sobie bast skirty zbierałeś? Zmarnowałeś z 10bp mf i wbiłej może 10k expa ;] a nic mu nie oddałeś ;S

Rhu
19-12-2006, 15:59
@ Tegax
No to idź se na pandorie lub furore a nie wkurzasz ludzi na Azurze ;] A Stalin? To "czerwony" frajer na którego trzeba pluć ;) A Rosora byś nie okradł? A jak na jego charze sobie bast skirty zbierałeś? Zmarnowałeś z 10bp mf i wbiłej może 10k expa ;] a nic mu nie oddałeś ;S

LóóóóL bo sie nie upomniał : ) po drugie nie 10 bp mf a 4 bp mf około :D

Rhu
19-12-2006, 16:00
@Up
Taifuny to szmaty ;] A co do tego ze to gra to się zgadzam w 100% Ale bez przesady stary jeśli 3masz z kimś dobrze to po co go okradac to w końcu tylko gra. A jak powiesz ze ja ojebałem kogoś to nie zaprzecze. Ale nigdy gościa z którym 3malem i byłem po jego stronie. A Joseph Stalin juz by nie grał żeby nie łaska dofu i jego skrzynka piwa. Jak ktoś jest pałą to jest nia do konica...

Pozdro By Sathan

I za takie posty cie szanuje :* Do Ciebie jak wiesz nigdy nic nie mialem,ale Shanoz przyznaj sam jakim jest idotą :/

Rhu
19-12-2006, 16:02
z tymi passami to sie zgadzam i moge poswiadczyc ze to prawda bo kiedys nawet na furora gadalem z tegaxem ;]

Tej oni mysla ze jak ktos ma w komencie na tibi.com szwedzki fragment tekstu to jest szwedem : P nie uznaja takiego czegos jak sharing ^^ btw mowa o Pandori : )
Zaklikaj do mnie na gadu :* to pogadamy ^^ . Wogole jak zycie plynie :) ?

Zolwik
19-12-2006, 17:34

POzdro
Gremb

Najlepszym looooooooooool pokazales swoje pvp i tyle ;P
mogliscie nagrac film jak pada ta ruda malpa... cya

@isecross

Ty sie nie udzielaj naabie xd

ZrembAzura
19-12-2006, 17:51

POzdro
Gremb

Masz o sobie zbyt wygórowane mniemanie :D
Troche skromnosci ;)

Grebol
19-12-2006, 19:40
Najlepszym looooooooooool pokazales swoje pvp i tyle ;P
mogliscie nagrac film jak pada ta ruda malpa... cya

@isecross

Ty sie nie udzielaj naabie xd

Niebyło czego nagrywac ^^ To była egzekucjia :D W sumie gdyby nie update miałbym jakies sznase.

@Ise~

A tak nie jest ;] ?

@ZrembAzura

Trzeba miec mniemanie bo jezeli sie go nie ma zostaje sie szmatą. :o

@Nazgool

Odrazu po fragu massa zrobiliscie -.-'
Igra Mi pisał ze wy tylko wtedy "kozaki chłopaki"

POzdro
Gremb

Sathan Bell
19-12-2006, 20:09
Grembol nie rozśmieszaj mnie!

Rhu
19-12-2006, 22:00
Grebol będąc w trapie nawet tibi 7.6 by Ci nie pomogła ;P

Zolwik
19-12-2006, 23:19
Jemu chodzilo oto ze gdyby nie update nie mieli byscie wbudowanego bota i byscie w niego nie trafili z sd bo jestescie jeszcze wiekszymi noobami niz on ;)

yours,
Pro Mastah

Alleran
19-12-2006, 23:36
Co się stało ?? 8o

Sierput
20-12-2006, 01:01
Grebol będąc w trapie nawet tibi 7.6 by Ci nie pomogła ;P

Rudy Maciek z Klanu to prawdziwy weteran. On na tibi 1.0 juz ownowal w pvp.

Eldyn
20-12-2006, 08:42
Na dodatek strapowali maciusia jak stal afk i nie mial uh, leczyl sie tylko exura a dof mial problemy z zabiciem jego.

Sathan Bell
20-12-2006, 10:20
Nie ma zartów to jest MACIEK Z KLANU który postanowil wyjsc z PZ ;]

Mioduch
20-12-2006, 14:55
Do czego ten temat zmierza? Ostanie kilkanascie stron jest o

•Jak to jakis grebol pada bo uh nie nosi??? :baby:
•Czy gammbler zaliczyl jasmin?? 8o
•Czy tegax jest zlodziejem czy uczicwie zarabia?? :evul:
•Czego to Cors nie robil pol roku temu?? :D

Grebol
20-12-2006, 15:07
Jemu chodzilo oto ze gdyby nie update nie mieli byscie wbudowanego bota i byscie w niego nie trafili z sd bo jestescie jeszcze wiekszymi noobami niz on ;)

yours,
Pro Mastah

Chodziło Mi o to leszczu ze po update skasowano 2 wyjscie.
Expie normalnie od dawna wiec nie pierdol ze w dp 24h Jak Wy siedzę.:baby:

@down
Muahaha xD Narazie do przejecie serwera Wam daleko. . .

POzdro
Gremb

Rhu
20-12-2006, 15:19
To od dzisiaj sie to zmieni :* :baby:

Gammbler
20-12-2006, 17:44
nie wiem po co tyle gadania o deda jakiegos nooba , zaden to frag a gadania na 3 strony nie jednemu by bylo zal uj.

Alleran
20-12-2006, 18:22
W sumie za goldena można czasem zmarnować ujota :p

@Tegax
A co zaopiekujesz się maciusiem ?? :D

Rhu
20-12-2006, 22:08
W sumie za goldena można czasem zmarnować ujota :p

@Tegax
A co zaopiekujesz się maciusiem ?? :D

tak ,codzien bedzie calowal klate taty

Fiszbin
20-12-2006, 22:35
Maciuś, umyj rączki to ci przejdzie synku.

Hura \o/

Weirdo
21-12-2006, 18:24
Do milosc i zlotow mozecie dodac temat maciusia... A co do wspanialego dofu to jak tam exp w pz?
Down
Brawo ,mozecie wszystko a nie robicie nic , wiec dajcie sobie spokuj ... po co sie meczyc?

Nazgool
21-12-2006, 18:29
Czas powiedziec STOP! Denerwuje mnie ta NIEMOC!, bojazliwe podejscie HEGa i Vorn'a,
szpiegostwo itd. itp. Nie mam juz zamiaru siedziec na Ventrilo/Tibii i luchac teksty np. " Moze to trap?!, moze jest ich wiecej?!, dajmy loga! {i DoF pozotawia tylko kurz po udanym, masowym wylogowaniu sie} / Edron/ dragi/ Marjola (txt. Vorna :P) <-- to jest jeden z bardzo wielu "akcji". Nvm czy ja dolaczylem a potem Belchatow Team a od Wanted odeszlo pare osob, typu: Last, Xuhe, Adi, Wymar/ nie pamietam czy ktos jeszcze /.

Wesolych, spokojnych i radosnych swiat oraz szczesliwego Nowego Roku
2007

PS. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie. Jak ktos bedzie pisal, ze ja lammer czy chuj wie co, to i tak bede mial to w dupie!

~~ Adam/Hoffi

Gammbler
21-12-2006, 18:43
Czas powiedziec STOP! Denerwuje mnie ta NIEMOC!, bojazliwe podejscie HEGa i Vorn'a,
szpiegostwo itd. itp. Nie mam juz zamiaru siedziec na Ventrilo/Tibii i luchac teksty np. " Moze to trap?!, moze jest ich wiecej?!, dajmy loga! {i DoF pozotawia tylko kurz po udanym, masowym wylogowaniu sie} / Edron/ dragi/ Marjola (txt. Vorna :P) <-- to jest jeden z bardzo wielu "akcji". Nvm czy ja dolaczylem a potem Belchatow Team a od Wanted odeszlo pare osob, typu: Last, Xuhe, Adi, Wymar/ nie pamietam czy ktos jeszcze /.

Wesolych, spokojnych i radosnych swiat oraz szczesliwego Nowego Roku
2007

PS. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie. Jak ktos bedzie pisal, ze ja lammer czy chuj wie co, to i tak bede mial to w dupie!

~~ Adam/Hoffi

Nie dziwie Ci sie siedzac kilka h na ventrilo bez zadnego skutku denerwuje czlowieka , dobrze ze Cors chociaz wojne na forum wygrywa:)

Nazgool
21-12-2006, 18:45
Z tego samego powodu Dea~~ sprzedal DOF. Ja odchodze na boczny tor.

karolQ
21-12-2006, 19:03
Character Information
Name: Drazharm
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 169
World: Azura
Residence: Edron
House: Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until Dec 24 2006
Guild membership: Slayer of the Wanted
Last login: Dec 21 2006, 18:27:55 CET
Comment: Brother to Minavand and Falzer.

Dragoholikus and Urbexx are my cousins.

Bloodbrother to Fatihin Fedaisi.

let sds do the talking

~ignoring private messages when hunting
Account Status: Free Account

Character Deaths
Dec 14 2006, 14:42:30 CET Died at Level 170 by a dragon lord

Account Information
Real name: Aleksy
Banished: permanently because of invalid payment
Created: Jan 16 2004, 18:39:03 CET

a to peszek :baby:

Amilven
21-12-2006, 19:52
Character Information
Name: Drazharm
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 169
World: Azura
Residence: Edron
House: Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until Dec 24 2006
Guild membership: Slayer of the Wanted
Last login: Dec 21 2006, 18:27:55 CET
Comment: Brother to Minavand and Falzer.

Dragoholikus and Urbexx are my cousins.

Bloodbrother to Fatihin Fedaisi.

let sds do the talking

~ignoring private messages when hunting
Account Status: Free Account

Character Deaths
Dec 14 2006, 14:42:30 CET Died at Level 170 by a dragon lord

Account Information
Real name: Aleksy
Banished: permanently because of invalid payment
Created: Jan 16 2004, 18:39:03 CET

a to peszek :baby:

Ale ćpun, poprostu wyjdź plax!!!

Alleran
21-12-2006, 22:00
Hoffi zawsze możesz się odezwać, napisać etc :p

Z takimi ludźmi warto grać. Respekt

Eldyn
21-12-2006, 22:28
Draz juz bana nie ma, ale przynajmniej stracil pozycje tutora :)
A co do Abu to zostawie to bez komentarza.

Rhu
21-12-2006, 22:49

pomysl niektorzy chca sobie jeszcze pograc a nie tylko ćpać xD 8o

Eldyn
21-12-2006, 23:17
@Rhu
A co ma cpanie do tego co napisalem glupku?
Nawet nie wiesz z jakiego powodu Abu odszedl hahaha.

bonnek
21-12-2006, 23:20

a kiedy on mial tutora??:( :confused:

Rhu
21-12-2006, 23:24
@Rhu
A co ma cpanie do tego co napisalem glupku?
Nawet nie wiesz z jakiego powodu Abu odszedl hahaha.

Ty wiesz i cieszysz sie tym jak dziecko ;( Chodzilo mi oto ze ty grasz w tibie po to zeby miec hajs na cpanie proste cpunku za 3 grosze.:baby:
Prawdopodobnie wymienil chara znajac go a co?

Eldyn
22-12-2006, 00:28
@Rhu
Sprzedalem tylko itemy jak skonczylem grac, a jak chodzi o cpanie to moj brat od dawna nie gra slyszales go kiedykolwiek na ventrilo??
A pozatym mam kase i nie musze sprzedawac itemow z tibi w przeciwienstwie do ciebie.
On ma Xbox 360 a nie pixele lol.

GZ Macius :P

Chullo
22-12-2006, 11:39

Za to urb ma<haha>

Mioduch
22-12-2006, 12:14
MAciuś owned again ? 8o

Alleran
22-12-2006, 14:00
maciuś miał wypadek przy pracy :(
zabicie takiego mastaha jest wielkim dokonaniem 8o

zeus1985
22-12-2006, 15:18
Uh... Oh... Igragorn Dzielny bał się duela ze mną zrobić, miał mniej expa i ma gorsze skille ; ( więc wpadł z całą swoją paczką skurwysynków i mnie ujebali ;( No cóż, przedtem Lord Sensej i Wican z Bayterem czy jak sie ten gnojek zwie, chcieli mi kumpla zajebac

http://img243.imageshack.us/img243/3373/wantedsuxtb7.jpg

Brawo panowie ;) Padłem bo nie chcialo mi sie juz Uhać, nadal jesteście żałośni ;)

W nadchodzące święta życze Wam aby Wam ośc z karpia w gardle stanęła, w sylwestra niech Wam ktoś petardą w łeb przyjebie, a w nowym roku żebyście mieli takiego kaca abyście nie wiedzieli jak się nazywacie. Tylko na to zasługujecie złamasy.
Nara śmiecie.

Qba =]
22-12-2006, 16:01
Kac na sylwestra? Chyba by musieli manasy przedawkować ;].

Hoffi, nie jesteś jedyny którego denerwuje takie asekuracyjne podejście chłopaków- po prostu trzeba o tym zacząć mówić. Ja ze względu na moje minimalne znaczenie nie będę się wypowiadał.
Pzdro =*

Wesołych Świąt wszystkim.

Cors Ent
22-12-2006, 16:08
Och Yavi jak mi przykro.
kolejne 200k bedzie trzeba drazowi do garnka wrzucic zeby sobie pograc w swieta.
Tylko ze tym razem nie bedzie to siano z kasy dof
enjoy your freedom

Alleran
22-12-2006, 16:13
"Słowo draza warte więcej niż połowa azury" 8o

zeus1985
22-12-2006, 16:43
Och Yavi jak mi przykro.
kolejne 200k bedzie trzeba drazowi do garnka wrzucic zeby sobie pograc w swieta.
Tylko ze tym razem nie bedzie to siano z kasy dof
enjoy your freedom

A ty się nie udzielaj, STFU !!!

Blazejfhooj
22-12-2006, 18:41
Ojjjc Mastah sie wylozyl ;D <hahaha> no i dobrze ci Lamo jebana !!:cup: Jak chorakiewka lata w prawo i lewo to sie wkrotce urywa :baby: Teraz biedactwo bedziesz musial odrabiac lvl i skile :baby: ? CZemu Bog cie tak pokaral ?? A moze to rozga na swieta od mikolaja?? :D a czemu sie tak denerwujesz? niespodziewales sie tego ?? wkoncu nie byles sprzyjajacy "W" wiec to raczej normalna rzecz ,ze cie uje*bali :evul: 3m sie ;) powodzenia przy wyplacaniu sie:baby:

frances111
22-12-2006, 19:52
Poki krakersy liza dupe, wszystko im jedno czy zabijaja tych czy tych - sluchaja sie tylko slowa draza urba i drago

szkoda tylko, ze kazdy z nich boi sie o wlasna dupe, woli sie trzymac szaty drazharma i trulac sie za nim - niestety prawda jest smutna, draz traktuje ich jak smiecie, jesli sa grzeczni i potulni to niech beda, a jak nie to niech koncza gre... taka jest prawda i tyle.

teoretycznie draz moglby dostac bana until deletion za destructive behaviour, trzeba tylko dowody zebrac. wtedy moglaby nastpaic jakas rewolucja, a tak to serwer bedzie trwal i trwal i trwal w stanie beznadziejnej wojny, wktorej zadna ze stron nie jest przewazajaca.

mam nadzieje ze ten post nie przejdzie bez echa, prosilbym o ustosunkowanie sie zarowno forum fighterow jak i innych czytajacych ten topic.

Hrup
22-12-2006, 19:59
up

Signed.

zeus1985
22-12-2006, 20:02
Ojjjc Mastah sie wylozyl ;D <hahaha> no i dobrze ci Lamo jebana !!:cup: Jak chorakiewka lata w prawo i lewo to sie wkrotce urywa :baby: Teraz biedactwo bedziesz musial odrabiac lvl i skile :baby: ? CZemu Bog cie tak pokaral ?? A moze to rozga na swieta od mikolaja?? :D a czemu sie tak denerwujesz? niespodziewales sie tego ?? wkoncu nie byles sprzyjajacy "W" wiec to raczej normalna rzecz ,ze cie uje*bali :evul: 3m sie ;) powodzenia przy wyplacaniu sie:baby:

SSij pałe lamusie ;)

Sathan Bell
22-12-2006, 21:28
Płacisz, płacisz i już płaczesz ? Przecież FREEDOM ? Co jest ;]

Rhu
22-12-2006, 21:36
Yavi~

hmmmmm to było wiadome Yavi ze padniesz predzej czy pozniej ; ) Draz przecierz hajsu nie ma na exp, sory Drago ktory expi Drazem nie ma kasy by nim expic ;P ^^

Cors Ent
22-12-2006, 21:50
SSij pałe lamusie ;)

ty nie cfaniakuj tylko zbieraj na kolejny payment dla draza

bo dof to cie nie widze

zeus1985
22-12-2006, 22:02
ty nie cfaniakuj tylko zbieraj na kolejny payment dla draza

bo dof to cie nie widze

Kurwa Cors, już Ci coś napisałem: Odpierdol się odemnie ok?
Przynajmniej nabiłem 5 leveli.

Cors Ent
22-12-2006, 22:14
Kurwa Cors, już Ci coś napisałem: Odpierdol się odemnie ok?
Przynajmniej nabiłem 5 leveli.

ja tez
z tym ze ty je stracisz, i to szybko, a ja nabije nastepne 5

zbieraj zbieraj kase, draz "prosi" o wiecej
tylko nie rob wiecej lvli jak igra
igor tego nie lubi

jet
22-12-2006, 23:00
Tibia to tylko gra (tyle razy powtarzane... no i kosc^^), a Piotrek (Zeus => Yavi) moze robic co chce ze swoja kasa - byl przeciez w DoF ale niestey Wy robicie mass logi tylko na noobow. wiem ze czasem expicie ale na www.erig.net widac wyraznie, ze Urb robi 3 razy wiecej expa niz Sandra:/ tak, tak wiem ze on ani nie pracuje ani nie studiuje jak my ci normalni:P (ops, chyba z tymi studiami to przesadzilem on przeciez matury nie ma, ale ma grono zagorzalych fanow!<ironia>) ale przeciez czasem mozna chociaz sprobowac go zabic (lub innych czlonkow Wanted), czego tu sie bac? straty lvl-a? no i co z tego - a moze uda sie akcja, a jak sie nie probuje no to sorry. Tibia to tylko gra, nic sie nie stanie wielkiego jak jeden czy dwa masslogi nie wyjda, ale mozna probowac dalej, utrudniac gre wrogowi:) czego tu sie bac? i tak nie mozecie "normalnie" grac. ja nadal na Was licze, tyle osob dolaczylo w szeregi DoF (np. moj brat z kumplami z Belka), macie taka moc SD ze mala bania, a tu nic:(
mimo wszystko nadal 3mam kciuki, mam nadzieje ze zaczniecie bywac czesciej na Tibii (nie mowie o pz:P ) niz na Ventrillo

Pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat i szampanskiej zabawy na Sylwestra!
Jet

zeus1985
22-12-2006, 23:20
ja tez

igor tego nie lubi

Nom, Cors pogratulować. Expisz z prędkością 9,303 expa na miesiąc :)
Ja w ciągu niecałych 4 tygodni nabiłem 4,019,142 expa.
Życze powodzenia w nabijaniu tych 5 leveli ( w góre ), biorąc pod uwage prędkość z jaką expisz, zajmie Ci to kilkanaście lat ;)

Gammbler
23-12-2006, 00:01
Doff to ekipa pk, zabijaja pojedyncze osoby raz na jakis czas, czy oni nie chca wygrac wojny? A moze poprstu ta wieczna partyzantka wam odpowiada ?Powodzenia .

Dandrag
23-12-2006, 00:36
Doff to ekipa pk, zabijaja pojedyncze osoby raz na jakis czas, czy oni nie chca wygrac wojny? A moze poprstu ta wieczna partyzantka wam odpowiada ?Powodzenia .

Nie znasz mnie więc prosze nie zaliczaj mnie do pk. Zreszta Gamm~ troche wiesz o nas a takie rzeczy wypisujesz..

Gammbler
23-12-2006, 00:50
[QUOTE=Dandrag;1144909]Nie znasz mnie więc prosze nie zaliczaj mnie do pk. Zreszta Gamm~ troche wiesz o nas a takie rzeczy wypisujesz..[/QUOTE

Wypisuje bo nic sie nie dzieje ,wiem ze w Doff sa ludzie ktorzy chca walczyc ale nie sa w stanie nic z tym zrobic . A to ze napisalem ze ekipa do pk to chodizlo mi o to ,ze zabijacie 1-dna osobe na jaks czas bez zadnego rezultatu ,pojedyncze fragi nic nie wnosza do tej wojny.

Weirdo
23-12-2006, 02:33
No prosze prosze ktos wypowiada sie negatywnie na temat dofu nie zostaje zwyzywany?

frances111
23-12-2006, 07:18
bo tym razem gambler ma racje, dof musi sie wziasc do roboty !

Dandrag
23-12-2006, 08:42
No prosze prosze ktos wypowiada sie negatywnie na temat dofu nie zostaje zwyzywany?

Widzisz w tym coś dziwnego ? :confused:

@Gammbler
Sam dobrze o tym wiem i nie trzeba być żadnym geniuszem zeby stwierdzić ze nie jest najlepiej. Oni expia o wiele wiecej niż my, my zabijamy ich za wolno, oni zwiększają siłe ognia my raczej nie bardzo. Mysle ze niedlugo sie coś zmieni, a kiedy to mam nadzieje ze jak najszybciej. Na razie święta więc co tu dużo mówić ;)

Wesołych Świąt wszystkim :]

Rhu
23-12-2006, 09:50
Cos dla DOFU na dobre by sie zmienilo gdyby :

- Na Tete biegal ktos bardziej rozgarniety ktory ma exure vite na Hotach a nie wpisuje Exura Vit,Exura Vite i unika picem deda
- Na Francu biegal ktos ze skillem a nie dzieciak pkujacy 20 lvlami na 30 lvlach.
- trzymali massloga w dofie 24h i expili a nie zabija 1 hipka i huuuuraa do kanałów bo Draz biegnie z ekipa dzieci ^^

DOF to gildia skazana skladem na wygrana ale co poczna skoro ich charami graja ludzie stworzoni do expa a nie do wojny :(. Tzn nie mowie ze w wanted są sami pvp masterzy hrhr bo tam sa wieksze newby niz w DOF ale tamte gowno ogarnac potrafi Draz i jakos im wychodzi.

jet
23-12-2006, 11:00
dokladnie, Draz potrafi zapanowac i kontrolowac ekipe noobow z Wanted i to on jest ich sila, a czy zla osoba gra Tete - chyba nie. DoF po prosru za bardzo sie boi - trzeba zaczac zabijac a nie tylko na Vencie siedziec! nie bojcie sie - Tibia to tylko kosc!

@Gammbler
wiecie dlaczego nikt go nie wyzywa - bo po pierwsze on krytykuje DoF nie wymyslajac bajek jak niektorzy:) a po drugie on obrazania ludzi na tym forum sa "wielbiciele Urbokopa".

Pozdrawiam
Jet

zeus1985
23-12-2006, 11:08
dokladnie, Draz potrafi zapanowac i kontrolowac ekipe noobow z Wanted i to on jest ich sila, a czy zla osoba gra Tete - chyba nie. DoF po prosru za bardzo sie boi - trzeba zaczac zabijac a nie tylko na Vencie siedziec! nie bojcie sie - Tibia to tylko kosc!

@Gammbler
wiecie dlaczego nikt go nie wyzywa - bo po pierwsze on krytykuje DoF nie wymyslajac bajek jak niektorzy:) a po drugie on obrazania ludzi na tym forum sa "wielbiciele Urbokopa".

Pozdrawiam
Jet

Chyba "Urbexxa szybkiego logouta" jak pamiętacie akcje na Edron i nie tylko ;)

Rhu
23-12-2006, 12:34
Wiele osób twierdzi ze jak Drazito dostanie delete to cos sie zmieni na dobre dla DOFu. Kupsko prawda jesli nie bedzie Drazharma to bedzie Draz na Dragoholikusie, Minavandzie czy Elicie proste. Sila jest w dowódcy nie w ludziach .. prosty przyklad masakryczne kombo dofu biegające po calej mapie zamiast w kupie :(

Jacyna
23-12-2006, 14:35
Ludzie wyluzujcie troche są święta! Taki czas przebaczania itp. :P
Ma takie pytanie, za kim w końcu stoi Gammbler?? jak DoF online to on sobie gra i leje na wszystko, to samo jak Wanted online. Biega po miastach i leje ludzi bez powodu.

Wesołych Świąt Wam życzę!
Pozdrawiam
Jacek

Gammbler
23-12-2006, 15:27
Ludzie wyluzujcie troche są święta! Taki czas przebaczania itp. :P
Ma takie pytanie, za kim w końcu stoi Gammbler?? jak DoF online to on sobie gra i leje na wszystko, to samo jak Wanted online. Biega po miastach i leje ludzi bez powodu.

Wesołych Świąt Wam życzę!
Pozdrawiam
Jacek

A to Ch**:P

Franek ^^
23-12-2006, 18:57
@Up
Łukaszku nie przeklinaj ;DD

Wesołych Świąt życze wszyskim ;]
Pozdro :)
Franek :)

sqlee
23-12-2006, 19:25
Cors ty zamiast do Yaviego skakać zacznij bić wanted
Bo strasznie sapiesz do niego

Mioduch
23-12-2006, 20:25
ja tez

igor tego nie lubi

hehehe ty nabijesz 5 lvl ? 8o powodzenia bo od wakacji narazie chyba tylko straciles pare ;s

XIII
23-12-2006, 20:27
Znalazlem na jakims forum, podpisane yavi owned:
http://images3.fotosik.pl/304/1ba425ff791903a0.jpg (www.fotosik.pl)

Pavvulonik
23-12-2006, 20:29
@Dandrag
Mowisz ze sa swieta i niebendzecie bili wanted wy macie zawsze jakas wymowke jak nie zjazd to swieta.Niepowinniesice myslec ze jak pujdzecie bic wanted to padniecie bo jak tak myslicie to tak sie stanie moglibyscie sie zebrac w grupe i isc grupa na draza albo innego wantoluda.

<<<<<WESOLYCH SWIAT>>>>>

zeus1985
23-12-2006, 20:53
Znalazlem na jakims forum, podpisane yavi owned:
http://images3.fotosik.pl/304/1ba425ff791903a0.jpg (www.fotosik.pl)

Sorry ale to nie ja :( Nie mam Ani Demon Shielda ani Brass legów ;( W Elvenie też nie chodze :|

XIII
23-12-2006, 20:57
@up
wlasnie tez mi cos nie zgadzalo, ta tarcza przypomina demonke.
wydaje mi sie, ze ten z lukiem to drazito albo urbex fast logout.

Silvaeris
23-12-2006, 21:02

@Gammbler

Pozdrawiam
Jet

Nie zrozumiesz tego "strachu", pchając się do wojny 50 lvlem. Największy strach to ten, że znowu kilkadziesiąt godzin grania pójdzie się fanzolić, bo ktoś nie posłuchał rozkazów, uciekł, zlamił, albo ogólnie nie wyszło. Szczególnie że na wojnie odrabianie tego jest szczególnie ciężkie, a nie odrobiony dead większość graczy wkurza.

Cors Ent
23-12-2006, 21:15
wbilem pare lvli i wbijam nastepne :P
nie wszystko jest takie na jakie wyglada - ale dobrze widziec ze sa jeszcze azuryjczycy ktorzy sa niedoinformowani :P

gammblera nie bede krytykowac
ten gosc jest po prostu ponizej pewnego poziomu.
nie chce tak nisko schylac chocby po to zeby go zwyzywac, nie warto

a na yaviego jade bo jest najwiekszym tchorzem jakiego w tibia widzialem - do tego to jego pieprzenie i teorie - wam latwo pisac " nie jedzcie na yaviego "- tydzien byscie z nim na vent pobyli to byscie mieli podobne zdanie :O

Nazgool
23-12-2006, 21:22
Drago~~Yawi ^.^"~~Draz~~Urb <na tej focie>

Mioduch
23-12-2006, 21:25
nazywasz to wbijaniem lvli ? 8o 8o

http://img135.imageshack.us/img135/8928/lol2bp3.jpg

zal

Drox
23-12-2006, 21:48
Merry Christmass Everybody :)

sqlee
23-12-2006, 22:02
@ Cors
Każdy ma zady i walety ale to cie do niczego nie upoważnia gadam z yavim w zasadzie codziennie tez mnie czasem wkurza tak jak i ja jego pewnie wiec wiem ze smażysz skwary bo zdążyłem go poznać dość dobrze. Jak nie znasz sytuacji albo coś gdzieś usłyszałeś to się nie wypowiadaj bo to jest już żałosne.

Caroline
23-12-2006, 22:18
Cors a kim Ty jestes zeby krytykowac innych ludzi?
Czepiacie sie Gammblera ze zabija low lvle i co?
Cors moze juz nie pamietasz jak mnie zabiles kiedys razem z Zordanem? Mialam 25lvl i potrzebny Ci byl kolega zeby mnie zabic? Wez Ty lepiej przestan sie czepiac innych, bo sam jestes beznadziejny...

Gammbler
23-12-2006, 22:40
Cors czy ja cie gdzies obrazilem wyzwalem? ze pozwalasz mnie oczerniac i wydawac opinie na moj temat wcale mnie nie znajac. Probojesz zrobic zemnie wieksza ciote od siebie? Sorry ale tego rekordu nie da sie pobic w zaden sposob.A i mam nadzieje ze cie w koncu poznam:)

Chullo
23-12-2006, 22:51
nazywasz to wbijaniem lvli ? 8o 8o

http://img135.imageshack.us/img135/8928/lol2bp3.jpg

zal

Jakbys cioto nie wiedzialal to cors nie gra juz tym charem;] ale jak to ktos wyzej powiedzial jestes niedoinformowany !

jet
23-12-2006, 22:56
Gammbler to moj ziom z RL i ludzie, ktorzy wchodza na Tibie tylko po to zeby posiedziec w pz-cie niech lepiej sie nie wypowiadaja na temat jego gry.
a co do mojego lvl-a i wojny to nigdy nie napisalem, ze w niej uczestnicze bo sciemnianie nie sprawia mi przyjemnosci.
jednak jak zawsze licze na "przebudzenie" DoF! moze w koncu zrozumieja ze jesli i tak nie mozna expic to mozna chociaz sprobowac zabic te lamki z Wanted.
Pozdro
Jet

Mioduch
23-12-2006, 23:26
Jakbys cioto nie wiedzialal to cors nie gra juz tym charem;] ale jak to ktos wyzej powiedzial jestes niedoinformowany !

cioto to se wiesz do kogo mozesz mowic ?:evul:

zeus1985
24-12-2006, 00:46
~!@#$%^&*()_+

Rhu
24-12-2006, 06:50
Cors czy ja cie gdzies obrazilem wyzwalem? ze pozwalasz mnie oczerniac i wydawac opinie na moj temat wcale mnie nie znajac. Probojesz zrobic zemnie wieksza ciote od siebie? Sorry ale tego rekordu nie da sie pobic w zaden sposob.A i mam nadzieje ze cie w koncu poznam:)

Ta jak bedziecie mieli zamiar sie poznawac dajcie mi znak Cors,ja tez pragne poznac gammblera ! :D Pamietam jak sie ze mna umawial na spotkanie w Belku to mowil ze sam na sam sie nie spotka ino z kumplami Amen,Weraxin etc bo nie wie co mi odjebie buhauahuahuha _/.:baby:

@
A Yavimava jest wporzadku koles,wkurzalismy sie kiedys nawzajem ale doszlo do dealu miedzy nami :* . Poprostu mu zalezy na postaci i sie nie dziwie :)

ps.sory za błędy =)

Eldyn
24-12-2006, 09:11
Signed,
The King of Azura
DRAZHARM

Tak podpisal sie Drazharm na forum tibia.com hahahahahahhaha nic o innych noobach z wanted nie wspomnial :)

zeus1985
24-12-2006, 09:58
Signed,
The King of Azura
DRAZHARM

Tak podpisal sie Drazharm na forum tibia.com hahahahahahhaha nic o innych noobach z wanted nie wspomnial :)

On jest prędzej "King of his own shit"

Marihuans
24-12-2006, 10:30
cioto to se wiesz do kogo mozesz mowic ?:evul:

urwales sie nie wiem skad i twoje wiadomosci zatrzymaly sie w sierpniu i teraz sie wypowiadasz ;] cors gra teraz sorkiem wiec jak nie wiesz to lepiej zamilcz ;]

Gammbler
24-12-2006, 11:05
Ta jak bedziecie mieli zamiar sie poznawac dajcie mi znak Cors,ja tez pragne poznac gammblera ! :D Pamietam jak sie ze mna umawial na spotkanie w Belku to mowil ze sam na sam sie nie spotka ino z kumplami Amen,Weraxin etc bo nie wie co mi odjebie buhauahuahuha _/.:baby:

@
A Yavimava jest wporzadku koles,wkurzalismy sie kiedys nawzajem ale doszlo do dealu miedzy nami :* . Poprostu mu zalezy na postaci i sie nie dziwie :)

ps.sory za błędy =)

HAHAHAHA miales sie spotkac wypic browara i poznac nas ,tak nam mowiles ,a ty ztekstem ze sie ciebie balem i na dodatek biore ze soba chlopakow to nielza przesada oni mieli byc bo tez graja w ta gre pozatym pisales tez do Amena ze chcesz sie spotkac wiec nie tylko domnie -ale jak zwykle to tylko twoja sciema bo sie nie spotkales.

Rhu
24-12-2006, 11:25
HAHAHAHA miales sie spotkac wypic browara i poznac nas ,tak nam mowiles ,a ty ztekstem ze sie ciebie balem i na dodatek biore ze soba chlopakow to nielza przesada oni mieli byc bo tez graja w ta gre pozatym pisales tez do Amena ze chcesz sie spotkac wiec nie tylko domnie -ale jak zwykle to tylko twoja sciema bo sie nie spotkales.

I po co kłamiesz?: ( Napisalem do Amena bo sam sie nie chciales ze mna spotkac ;( wiec napisalem do Amena zeby wpadl z toba ^^ przyznaj sie jak było psi wentylu :*

Gammbler
24-12-2006, 11:58
I po co kłamiesz?: ( Napisalem do Amena bo sam sie nie chciales ze mna spotkac ;( wiec napisalem do Amena zeby wpadl z toba ^^ przyznaj sie jak było psi wentylu :*

Napislaes domnie i do niego zreszta najlpiej gdybysmy sie jego zapytali ale ty i tak nie przyjechales /gadaj zdrow .

Mioduch
24-12-2006, 12:44
urwales sie nie wiem skad i twoje wiadomosci zatrzymaly sie w sierpniu i teraz sie wypowiadasz ;] cors gra teraz sorkiem wiec jak nie wiesz to lepiej zamilcz ;]

racja od sierpnia nie gram ;] ale to nie powod zeby mnie odrazu nazywac od "ciot"

Rhu
24-12-2006, 13:25
:baby: racja od sierpnia nie gram ;] ale to nie powod zeby mnie odrazu nazywac od "ciot"

Zgłoś to do PZU.

zeus1985
24-12-2006, 17:24
http://www.freelists.org/archives/brooklyn/12-2004/jpgdGZ4ZVNqeA.jpg

http://www18.patrz.pl/uplx/swf/3229.swf

Marihuans
25-12-2006, 00:28
http://www.freelists.org/archives/brooklyn/12-2004/jpgdGZ4ZVNqeA.jpg

hehe ta pierwsza fotka dobra a ten drugi link mi nie dziala ;]

Weirdo
25-12-2006, 03:08
Ani mi...
A co do wojny to ciekawi mi sprawe w jaki sposob dof ma zamiar ja wygrac , poniewaz lvl wanted w przeciwienstwie do lvl czlonkow dofu ciagle rosna ,rosnie ich szybkosc wiec sa wstanie uciec albo dogonic uciekajacy dof.
Dla mnie wyglada na to ze open battle to jedyna opcja dla forumowych wymiataczy badz mass logi (takie trzymane dluzej nzi 15 minut pzl).

zeus1985
25-12-2006, 13:01
hehe ta pierwsza fotka dobra a ten drugi link mi nie dziala ;]

Ech, nie wiem czemu linki Wam nie działają ;( mi działa...

Blazejfhooj
25-12-2006, 13:06
"404 - podana strona nie istnieje
Przejdź na stronę głowną" Dalej nie dziala:) Weslolych swiat :) Wygranej wojny ;) a moze pokoju ;> Powodzenia 4 ALL :*:cup:

Raul de Azura
25-12-2006, 13:11
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1492853

Czyzby Jimmy wypowiedzial wojne Wanted?

Eldyn
25-12-2006, 17:03
@Raul de Azura
Olac szwedow my musimy dzialac...

Dandrag
25-12-2006, 17:16
@Raul de Azura

Trzeba mu polać :p Dobrze gada ;)

Rhu
25-12-2006, 22:52
@Raul de Azura

DP-oty juz opucowałes czas na temple?

siniestro
25-12-2006, 23:50
Ech, nie wiem czemu linki Wam nie działają ;( mi działa...
ahh Zeusie, a kropeczke pomiedzy 18 a www? :D
dam wam normalny link
http://www.18.patrz.pl/uplx/swf/3229.swf

Saxe
26-12-2006, 12:12
@Raul de Azura

Bo ja wiem czy to takie madre z twojej strony. Sadze iz Szwedzi sami wiecej by zdzialali niz DoF, bo im nie zal stracic 2% expa i 50k na nieudanej akcji.

Pozatym, nie lepiej polaczyc sily i komus porzadnie napierpapier? Zajebcie se Ventrilo na 40 osob i jazda z tym koksem.
Sila Dof + zgranie Swe = Kwik Wanted

Jak ktos wczesniej stwierdzil, Dof zawsze mowil ze nic nie robi bo niema czasu. Ale fakt:
Byly wakacje, mowiono "le w lato to wszystcy gdzie wyjezdzaja, opalaja sie, plywaja i piwkuja, zaczniemy po wakacjach"
Przyszedl wrzesien "teraz to kazdy ma prace, studia, szkole i nikt niema czasu na gre, kazdy musi zapierniczac ostro, zaczniemy w przerwach swiatecznych cos dzialac"
Swieta sa to mowi sie "kto by w swieta w Tibie gral, chyba Urbex bez szkoly..."

Ciekawe co bedzie w czasie ferii zimowych... kulig?

Owszem, Tibia zabiera wiele czasu z zycia, ale czy to taki problem umowic sie tydzien przed, ze np. w sobote o 22 all na vent, bedzie masslog i wpiernicz? Dwie godzinki ze 168 tygodniowo to nie tak duzo. Naprawde...

Blazejfhooj
26-12-2006, 13:58
Saxe~ badzio dobrze mowi !! Zgadzam sie z kazdym twoim zdanie !! Chlopaki wiecej akcji !! Pokazcie ze macie JAJA !! Jassdddaaa !! Poprostu niech wygra lepszy ;D Pozdro 4 ALL :*:cup:

Alleran
26-12-2006, 14:29
Taka prawda. Przyjdą ferie zimowe, pewnie większość gdzieś wyjedzie na narty z kumplami, rodzinką. To jest chyba lepsze niż tibia,no nie ?? B) większość ma szkołe, studia i trzeba się uczyć żeby nie skończyć tak jak taki jeden koleś którego imienia nie będę przytaczał :p
Pożyjemy, zobaczymy co będzie. Narazie przerwa od obowiązków do nowego roku i miesiąc do ferii. Czas pokaże 8o

pilkarzyk10
26-12-2006, 15:52
Bo ja wiem czy to takie madre z twojej strony. Sadze iz Szwedzi sami wiecej by zdzialali niz DoF, bo im nie zal stracic 2% expa i 50k na nieudanej akcji.

Pozatym, nie lepiej polaczyc sily i komus porzadnie napierpapier? Zajebcie se Ventrilo na 40 osob i jazda z tym koksem.

Jak ktos wczesniej stwierdzil, Dof zawsze mowil ze nic nie robi bo niema czasu. Ale fakt:
Byly wakacje, mowiono "le w lato to wszystcy gdzie wyjezdzaja, opalaja sie, plywaja i piwkuja, zaczniemy po wakacjach"
Przyszedl wrzesien "teraz to kazdy ma prace, studia, szkole i nikt niema czasu na gre, kazdy musi zapierniczac ostro, zaczniemy w przerwach swiatecznych cos dzialac"

Owszem, Tibia zabiera wiele czasu z zycia, ale czy to taki problem umowic sie tydzien przed, ze np. w sobote o 22 all na vent, bedzie masslog i wpiernicz? Dwie godzinki ze 168 tygodniowo to nie tak duzo. Naprawde...

jestem w 100% za tym co mowisz....jestes jedna z niewielu osob ktory sensownie gada a przy tym nie obraza innych osob:)szacunek dla ciebie saxe~:)

pozdro

Rhu
26-12-2006, 19:30

\o/ out..........

candy
26-12-2006, 21:45
Zgadzam się z tym, że DoFofowska wymowka to, że niedy nie ma czasu. Jakos na noobach to co poniektorzy siedza od rana do wieczora. Tak naprawde to wszyscy boją sie stracic swojego lvla, tak jak wspomniał Śakse~(btw. a ty co tak nagle za DoFem?;D). Ludzie zaczynają odchodzić od DoFu jak widzą w jakiej bezmocy jest gildia(Abu, Mesar i inni). DoF powinien zmienić przywódce na kogoś pokroju Abu, Gammblera czy Shanoza, ktorzy mieli zwiazek z Wanted i chcą próbować podejmować jakieś akcje. Może i Ambellyn jest dobrym przywódcą i ma dobre pvp, ale on gra swoim 180~ sorcem na Panadori, a Azure ma głęboko w powarzaniu. Vorn i spółka zawsze zarzucą jakimś tekstem, typu "to trap" , i jest po masslogu. Tak jest cały czas od rozpoczęcia wojny Wanted vs DoF. DoF z początku miał przewage, a teraz Wanted podexpilo, sytuacja się zmienila i co dzien jest coraz gorsza dla DoFu.
Imho najlepszym dowódcą dla DoFu byłby Gammbler.

P.S. Czyżby doktor Revenora zawiódł?8o
Czyba nie wyleczył go dokońca...

Nazgool
26-12-2006, 22:21
Twoj post= smiec

Jak powiadasz, ze ja moglbym byc liderem, muahahhhhhhaaaaaaaaahaha!
moje pvp jest rowne poziomowi morza:D

Cors Ent
26-12-2006, 22:50
Nie ma to jak zdanie "ekspertów"
nawet nie bede komentowac tych wypocin jakie tu niektorzy napocili :p

jedno mnie tylko rozbawiło
Gammbler- lizodup, złodziej i sprzedawczyk - fakt takiego lidera potrzeba dofowi :D - nie ma to jak zdanie ekspertow :D

Weirdo
26-12-2006, 23:46
Tak tak ... bo przeciez zeby sie wypowiadac na tematy tibi to albo trzeba byc z dofu albo skonczyc studia.

Bibibube
26-12-2006, 23:46
@cors
sama esencja prawdy

frances111
27-12-2006, 07:49
zreszta gammbler i tak nie jest zdefiniowany po ktorej jest stronie. wczoraj biegl na akcje z wantedami ;]

siniestro
27-12-2006, 13:30
taki mały offtopic ;D
słucham se własnie piosenki Fejkena "Ambellyn"
kiedy ona powstala? w jakich okolicznosciach? i czy ktos moglby mi powiedziec o czym ona jest ?:D:D najelpiej text przetlumaczony na angielski..

Rhu
27-12-2006, 13:50
Zgadzam się z tym, że DoFofowska wymowka to, że niedy nie ma czasu. Jakos na noobach to co poniektorzy siedza od rana do wieczora. Tak naprawde to wszyscy boją sie stracic swojego lvla, tak jak wspomniał Śakse~(btw. a ty co tak nagle za DoFem?;D). Ludzie zaczynają odchodzić od DoFu jak widzą w jakiej bezmocy jest gildia(Abu, Mesar i inni). DoF powinien zmienić przywódce na kogoś pokroju Abu, Gammblera czy Shanoza, ktorzy mieli zwiazek z Wanted i chcą próbować podejmować jakieś akcje. Może i Ambellyn jest dobrym przywódcą i ma dobre pvp, ale on gra swoim 180~ sorcem na Panadori, a Azure ma głęboko w powarzaniu. Vorn i spółka zawsze zarzucą jakimś tekstem, typu "to trap" , i jest po masslogu. Tak jest cały czas od rozpoczęcia wojny Wanted vs DoF. DoF z początku miał przewage, a teraz Wanted podexpilo, sytuacja się zmienila i co dzien jest coraz gorsza dla DoFu.
Imho najlepszym dowódcą dla DoFu byłby Gammbler.

P.S. Czyżby doktor Revenora zawiódł?8o
Czyba nie wyleczył go dokońca...

OMG OMG ! NAJLEPSZY POST ROKU HAHHAHAHAHHAHAHHAHA.

"DoF powinien zmienić przywódce na kogoś pokroju ....Gammblera czy Shanoza" - slyszałes o kandydaturze Kanonowicza czy jakos tak? Oby dwaj twoi kandydaci to tacy Kanonowicze " MOJA WIEŚ BEŁK... MOJA WIEŚ SULECHOW ... jestem porzadnym obywatalemm, mam domek z drewna,nie kradne,nie pije,nie cpam...

Dzieciak Shanoz i Cassanova poznanskich lasek Gammbler mogą byc jedynie parcelem w rynsztoku .....AVE....

Hmmm gdyby Heg byl zlym liderem to by DOF do dnia dzisiejszego nie istnial,czyz nie? W tej wojnie czas gra za KATA.

Saxe
27-12-2006, 14:41
Nie ma to jak zdanie "ekspertów"
nawet nie bede komentowac tych wypocin jakie tu niektorzy napocili :p

Wiesz drogi Corsiu, nie uwazam sie za jakiegos eksperta, ale tez nie sadze abym powiedzial cokolwiek co by mijalo sie z prawda.
Odnosnie tego co powiedzialem i wypowiedzi niektorych osob, nie twierdze iz wszystcy caly czas siedza w domach i moga 24h pizgac w Tibie, aczkolwiek uwazam ze nie jest to zaden problem aby przynajmniej 90% ludzi z tych co walcza spotkali sie raz na tydzien w weekend o jakiejs umowionej godzinie.

@candy
Nie ze jestem za ktoras strona. Ja jestem neutral i staram sie wyglaszac moja subiektywna opinie w sposob obiektywny ;]]] Po prostu nie istnieje dla mnie cos takiego ze tylko 1 strona ma monopol na racje i to jest ta dobra a druga to ta zla. Istnieja wyjatki po kazdej stronie i irytuje mnie jak np. cala grupa stara sie kreowac na jakichs wybawcow lub cos w tym stylu.
Owszem, w DoF jest wiecej rozsadnych ludzi niz w Wanted, ale jak bylem w Wanted to mi bardziej odpowiadalo, robienie PA itp. Nigdy tego nie krylem tak jak niektorzy. Po co oklamywac ludzi w sprawie glupiej gry?
Jednakze Wanted opuscilem sam z wlasnej woli gdyz Azura juz mnie znudzila. W zasadzie mialem inne plany lecz Draz przez to ze opuscilem Wanted mial w dupie all i zabil Eve, przez co bardzo sie na nim zawiodlem. Ale nie mozna go za to tez winic do konca, poki bylem w gildii to nigdy nie mialem zadnych problemow - opuscilem ja to zabili czlonka mojej rodziny, proste.

Tak czy inaczej, na servie na ktorym teraz gram mam 51 kajtka i dobra reputacje kogos kto walczy z oszustami i jest w dobrej gildii, jednak nie moge caly czas udawac tego dobrego. Ostatnio wpadlem na Azurke porobic male PA, mimo ze Wanted bylo online lacznie z Drazem i Urbem, nikt sie do mnie nie doczepil. Praktycznie jestem free bo nic zlego nie zrobilem ale Saxe to dla mnie waste char. Mowilem to juz Dofowi dawno temu ale stwierdzili ze nie potrzebuja mojej pomocy bo moge byc szpiegiem (uuuuuuuuuuuuuuu, SPY!). Sa tak dobrzy ze kazdy w pojedynke moze wygrac wojne, mimo ze kazdy ich masslog to dla polowy moze byc trap Wanted i nie potrzebuja dodatkowego 200dmg do combo ani nikogo kto by umial zagrzewac ludzi do walki. Trudno, papa.

Btw. Cors, Lady dzis o 2giej w nocy bedzie w Poznaniu, pksem przyjezdza. Mozna by pojsc na piwko za pare dni... albo kanister spirytusu (o ile bedzie chciala sie spotkac z kimkolwiek z Tibii)

Rhu
27-12-2006, 17:02
Wiesz drogi Corsiu, nie uwazam sie za jakiegos eksperta, ale tez nie sadze abym powiedzial cokolwiek co by mijalo sie z prawda.
Odnosnie tego co powiedzialem i wypowiedzi niektorych osob, nie twierdze iz wszystcy caly czas siedza w domach i moga 24h pizgac w Tibie, aczkolwiek uwazam ze nie jest to zaden problem aby przynajmniej 90% ludzi z tych co walcza spotkali sie raz na tydzien w weekend o jakiejs umowionej godzinie.

@candy
Nie ze jestem za ktoras strona. Ja jestem neutral i staram sie wyglaszac moja subiektywna opinie w sposob obiektywny ;]]] Po prostu nie istnieje dla mnie cos takiego ze tylko 1 strona ma monopol na racje i to jest ta dobra a druga to ta zla. Istnieja wyjatki po kazdej stronie i irytuje mnie jak np. cala grupa stara sie kreowac na jakichs wybawcow lub cos w tym stylu.
Owszem, w DoF jest wiecej rozsadnych ludzi niz w Wanted, ale jak bylem w Wanted to mi bardziej odpowiadalo, robienie PA itp. Nigdy tego nie krylem tak jak niektorzy. Po co oklamywac ludzi w sprawie glupiej gry?
Jednakze Wanted opuscilem sam z wlasnej woli gdyz Azura juz mnie znudzila. W zasadzie mialem inne plany lecz Draz przez to ze opuscilem Wanted mial w dupie all i zabil Eve, przez co bardzo sie na nim zawiodlem. Ale nie mozna go za to tez winic do konca, poki bylem w gildii to nigdy nie mialem zadnych problemow - opuscilem ja to zabili czlonka mojej rodziny, proste.

Tak czy inaczej, na servie na ktorym teraz gram mam 51 kajtka i dobra reputacje kogos kto walczy z oszustami i jest w dobrej gildii, jednak nie moge caly czas udawac tego dobrego. Ostatnio wpadlem na Azurke porobic male PA, mimo ze Wanted bylo online lacznie z Drazem i Urbem, nikt sie do mnie nie doczepil. Praktycznie jestem free bo nic zlego nie zrobilem ale Saxe to dla mnie waste char. Mowilem to juz Dofowi dawno temu ale stwierdzili ze nie potrzebuja mojej pomocy bo moge byc szpiegiem (uuuuuuuuuuuuuuu, SPY!). Sa tak dobrzy ze kazdy w pojedynke moze wygrac wojne, mimo ze kazdy ich masslog to dla polowy moze byc trap Wanted i nie potrzebuja dodatkowego 200dmg do combo ani nikogo kto by umial zagrzewac ludzi do walki. Trudno, papa.

Btw. Cors, Lady dzis o 2giej w nocy bedzie w Poznaniu, pksem przyjezdza. Mozna by pojsc na piwko za pare dni... albo kanister spirytusu (o ile bedzie chciala sie spotkac z kimkolwiek z Tibii)

A.Mickiewicz wygłosił swoje noworoczne kazanie w stylu jedynkowym, prosto ,przejrzyscie,zrozumiale ... podziękowali :*

Nazgool
27-12-2006, 19:41
Lady-Ellie??

edek_7
27-12-2006, 19:53
Lady-Ellie??

bez jaj:) cos CI sie pomylilo... nie ta bajka

Cors Ent
27-12-2006, 20:01
Szczerze to nie obchodzi mnie czy w waszych oczach Heg jest dobrym liderem czy nie- czy dobry czlowiek biega na tym czy tamtym charze.
Ja lubie tych gosci i lubic bede - czy wygramy czy przegramy beda zawsze dobrymi kumplami z ktorymi i tak bedziemy robic zloty na piwo niezaleznie od powodzenia w wojnach tibijskich czy innych grach

I rozwieje wszelkie watpliwosci - dof NIE BEDZIE miec innego lidera niz Heg.
powody nie sa istotne - po prostu mozecie zaniechac dywagacji - nie bedzie innego lidera

@saxe contact me fast :P

Saxe
27-12-2006, 20:27
Lady-Ellie??

Lepiej... duzo lepiej :]

@Cors
Po 1. wiadomka to co napisales, ale przydalo by sie wygrac xD

Po 2. nie tak predko, ja z Eve pogadam z kim chce sie spotkac a z kim nie ;] zreszta nie wiem czy bedziemy miec czas na takie rzeczy...

Cors Ent
27-12-2006, 20:51
No ty losiu :P
zakladasz ze Ev nie bedzie chciala corsa zobaczyc? :PP
i jak dlugo w Polsce posiedzi? Dotrwa do naszej studniówki? ;) ;)