Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
@yavimava
Jestes tak samo potrzebny jak Cors, a Floaterka shakowana, Wanetd tylko to potrafi hack: Zuremiego, Lasta, Anarchosa ( nie na 100%) i Elblaga nima a Xhue frajer dalej w Wanted siedzi hahahahah...
Ale nie tylko oni potrafia to robic... ;)
Wanted tylko hakuje? A kto to siedział w dp i wymieniał ip kazdego membera wanted tylko czekajac by ich jebnac :]?
POzdro
Gremb
zeus1985
06-02-2007, 00:35
Wanted tylko hakuje? A kto to siedział w dp i wymieniał ip kazdego membera wanted tylko czekajac by ich jebnac :]?
POzdro
Gremb
lol... Maciuś wracaj do klanu bo ty jednak głupi jesteś. Wystarczy, że logujesz się / piszesz na forum i mają Twoje IP :)
@Grebol
Przez ip hakowac? naucz mnie plx :)
Patanou acc:
386753
Ulfmaa acc:
8952207
Moge miec jeszcze kilka wiecej...
zeus1985
06-02-2007, 00:38
@Grebol
Przez ip hakowac? naucz mnie plx :)
Patanou acc:
386753
Ulfmaa acc:
8952207
Moge miec jeszcze kilka wiecej...
Zdobądź moje i daj mi na GG bo zapomniałem ;(
Tosik Tepek
06-02-2007, 09:53
POzdro
Gremb
Maciuś na Harmoni :o To nie może być prawda, wracaj nasz wielki mastahu :(
Zdobądź moje i daj mi na GG bo zapomniałem ;(
Yavi nie zmuszaj mnie bo załatwie :p
Gammbler
06-02-2007, 14:35
OMG forum tez umarlo :P
@Gammbler
Za braklo tematow zeby tak dlugo smiac sie z DOF.
zeus1985
06-02-2007, 15:17
Yavi nie zmuszaj mnie bo załatwie :p
To załatw i poślij mi na GG ;( Bo nie mogę się zalogować bez ACC nr :(
Zal Mi Cię Shanoz :(
POzdro
Gremb
@Grebol
Zrobiles z siebie glupka i piszesz "zal mi cię Shanoz" lol, w takiej sytuacji robi mi sie zal ciebie.
Raul de Azura
06-02-2007, 23:52
@grebol
pewnie czesto rodzice mowia ci ze sie za ciebie wstydza
grebol nuupek uciekl na non-pvp :P
zeus1985
07-02-2007, 04:11
grebol nuupek uciekl na non-pvp :P
Ale tam go też dorwą ;( Zlurują mu coś jak będzie trenić i padnie chłopak :(
Ale tam go też dorwą ;( Zlurują mu coś jak będzie trenić i padnie chłopak :(
Nierób z siebie nooba yavi Druidem się nie trenuje -.-"
@zolwik
Skąd możesz wiedzieć że uciekł jak go nawet nie znasz po prostu miał haka a że wszyscy kumple grają jego na harmonii to też tam poszedł X(
Gammbler
07-02-2007, 11:13
@zolwik
Skąd możesz wiedzieć że uciekł jak go nawet nie znasz po prostu miał haka a że wszyscy kumple grają jego na harmonii to też tam poszedł X([/QUOTE]
nie musi go znac wystarczy ze widzi jakie bzdury wypisuje
zeus1985
07-02-2007, 15:11
@zolwik
Skąd możesz wiedzieć że uciekł jak go nawet nie znasz po prostu miał haka a że wszyscy kumple grają jego na harmonii to też tam poszedł X(
No popatrz, a on woli potrenować ;)
Tosik Tepek
07-02-2007, 17:44
@zolwik
Moi wszyscy poszli na Honera i mają nawet nawet lvl :P Ale ja nigdy nie pójdę na non pvp :D Więc wolę pekować tylko niż robić new chara gdzieś :D
Psy DoF'u powinny milczec choc własciwie tylko forum im zostało.
@Tosik Tepek
PvP czy N-PvP hmmm Mi to lotto. Do Pk mam kilkanascie charów na azurze a z kumplami latam na Harmoni i chuj Ci do tego gdzie gram, Moja sprawa.
@Zółwik
Przyjebałes się? To sie odjeb. To ze Ciebie stac tylko na 30 lvl na azurze nie moja wina -.-'
POzdro
Gremb
Gammbler
07-02-2007, 23:00
Grebol ale ja Cie prosze Ty juz lepiej nic nie mow
Tosik Tepek
07-02-2007, 23:01
@Tosik Tepek
PvP czy N-PvP hmmm Mi to lotto. Do Pk mam kilkanascie charów na azurze a z kumplami latam na Harmoni i chuj Ci do tego gdzie gram, Moja sprawa.
@Zółwik
Przyjebałes się? To sie odjeb. To ze Ciebie stac tylko na 30 lvl na azurze nie moja wina -.-'
POzdro
Gremb
Ogólnie przynajmniej nie musisz tam(chyba nie) lizać dupy za pro :D
@Tosik Tepek
@Zółwik
POzdro
Gremb
29 :< :< :<
Cors Ent
08-02-2007, 01:07
DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac
tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy
moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi.
i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted
pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe
-Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa
czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie
ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu
--
man in yellow - cors
Corsik powodzenia w przygotowaniach do matury ;) Mała przerwa nikomu jeszcze nie zaszkodziła :) Zreszta nawet jak nic DoF nie robi to Wanted sami sie wybijają (bez kometarza :p ). Ja mam jeszcze jeden egzamin i semestr z głowy B) DoF tak na prawde nie spoczął na laurach, jesteśmy ciągle aktywni (zreszta powinieneś wiedzieć o tym Corsik :p). Zapodaj projektami może da sie coś z tego wyciągnąć albo przerobić :]
Pozdrawiam,
Dan~
a ja zaraz mam zaliczenie ;d hahaha wszyscy jadą na ściągach ;d i jedną poprawke we wtorek z mikroekonomii ;d
@ Dandrag jak masz z Podlasiakiem moge Ci dać testy ;d;d;d
@UP
Patrz opis -> lokacja -> Szczecin :p Ja mam makroekonomie (p. mgr jest pierwszy rok na uniwerku i nie można dostać testów z lat poprzednich :() , mamy własny skrypt ale testy do niego są przesadzone ;) Ale mikro zaczyna mi sie od następnego semestru B)
Co do wydarzeń to Miter Furax: 07:26 You advanced to magic level 63. Skubany mnie dogonił :] Trzeba będzie znowu posiedzieć online :)
Pozdrawiam,
Dan~
Marihuans
08-02-2007, 14:14
DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac
tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy
moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi.
i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted
pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe
-Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa
czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie
ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu
--
man in yellow - cors
Skoro tak bardzo zle jest to dlaczego kurwa nie mozesz sie zgadac z shanozem satanem i jeszcze paroma ziomkami ktorzy napewno by nie odmowili i bez zgody , wiedzy Hega poszli ubic kogos i spierdolic - wg mnie najlepiej na desert jak macie klucz. Bierz Tete , Shanoza , Satana ( nie wiem jak tegax) i leccie ubijac. Do wszystkiego kurwa zgoda potrzebna ??
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DOW musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze.....
Skoro tak bardzo zle jest to dlaczego kurwa nie mozesz sie zgadac z shanozem satanem i jeszcze paroma ziomkami ktorzy napewno by nie odmowili i bez zgody , wiedzy Hega poszli ubic kogos i spierdolic - wg mnie najlepiej na desert jak macie klucz. Bierz Tete , Shanoza , Satana ( nie wiem jak tegax) i leccie ubijac. Do wszystkiego kurwa zgoda potrzebna ??
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DoF musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze.....
Nie przypominam sobie żeby Heg "zabronił" robić cokolwiek pod jego nieobecność B) Jego zgoda nie jest potrzebna jeżeli chodzi o sprostowanie..Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma :p
CRY ME A FUC**** RIVER -.-'
Cors nagle wrócił z martwych 8o Obrazić to się możesz na swoje głupie zachowanie i opier***** się. Kupywać blessy przez 3 tygdnie. I nie ma co tłumaczyć się maturą , ja zapierdzielam od października z matmą i fizą a ty będziesz tutaj jakieś pierdoły nam wciskał, że tak ciężko. Jak narazie jesteś jedyna osobą w gildii która nic nie robi. Co do żóltego outfitu to jakoś nie chce mi się w takie bajki wierzyć.
To są moje odczucia w stosunku do tego co Cors robi i mam gdzieś opinie innych. Może jakby posiedzieli u nas na ventrilo jak Cors raczy nas odwiedzić to by wiedzieli o czym mówie
Co do projektów, ciekawi mnie czy był nim ten w którym padłeś przed open battle na ankh. Mnie wtedy nie było , i dobrze, bawiłem się na 100dniówce.
Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma :p
Lepsza anarchia w wanted niż Kononowicz w DoFie B)
Gammbler
08-02-2007, 15:19
@Cors
Ty to sie wogole moze na kurnik przerzuc albo ogranicz do wypisywania bzdur na forum:P
@Doff
moze jescze sie ogarnie
Cors Ent
08-02-2007, 19:31
@Alleran - Hegu ostatnimi czasy zachowuje sie gorzej niz draz - min dlatego nie chce mi sie siedziec na vent - bo co wejde na glosnikach to mam kurwy i kurewki latajace po calym domu
pozatym sytuacje mam taka jaka mam - moj domowy komputer rozkraczyl sie juz z 3 miechy temu a laptopa niestety musze sharowac z innymi domownikami - w ten sposób metoda jaka wy zarabiacie kasy jest po prostu praktycznie nie mozliwa do porzeprowadzenia.
nie kupilem blessów przez 3 tygodnie bo po prostu nie mam juz kasy - cale zasoby z jakie mialem z corsa poszly na expienie swojego czasu tete i pozniej juz tegaxa, a jak pisalem zdanie powyrzej wasza metoda zarabiania kasy u mnie jest niemozliwa. To nie tylko blessy - to jeszcze bp - razem 150k, obecnie mam moze z 20, jak nie mam - zarabiac po waszemu nie moge z przyczyn technicznych a inaczej tez nie z przyczyn Hegowo-ideologicznych to jak mam cos zrobic?
zanim jeszcze nastapil ten kryzys to 1 dnia jak zrobilem maly myk i 100k udalo nam sie nam sie zarobic z Ivulem to Heg po porstu pod moja nieobecnosc wyjął mi to z domku i zjebal mnie ze moge s*******ac do wanted jak chce tak grac... (nie bylo to random pk/hackowianie ani nic z takich rzeczy)
jak patrze jak wszystko co mowie jest negowane, robi sie zupelnie 180 stopni inaczej a potem wszystko w gee sie obraca to mam sie nie wkurzyc?
a na sam koniec slysze ze jestem niedorozwinietym idiota bo smialem miec inne zdanie.
ps. jak mialem fizyczne mozliwosci to zawsze bylem na masslogach, po nocach rozstawianie noob charow tez bylem - braku zaangazowania mi nie zarzucisz- a to ze teraz nie moge tak jak wy zarabiac wynika z braku mozliwosci technicznych a nie braku checi
Może trochę przesadziłem ale ja już nie mogę patrzeć na to co się dzieje, no fuc*ing comment. Nawet jak to się mówi "żal.pl" się przy tym kryje B)
@Cors Ent
Polityki Hega i pvp to nie komentujmy ;)
Na wszystkich ukladach Hega z innymi zostal wy*******, a pvp nic nigdy sam nie zrobil i nie zrobi...
Panowie ale zrobiliście zamieszanie :p trzeba to jakoś ogarnąć ale w 2-3 osoby sie po prostu nie da ;)
Pojdzcie sobie na piwo albo cos, a nie smuty tu wylewacie ;)
zeus1985
09-02-2007, 11:31
Matura to bzdura!!!
Marihuans
09-02-2007, 14:33
heg niech lepiej sandre komus odda....
--
man in yellow - cors
Jestes zalosny. Dof szybciej porobi 100 levele na innych charach/serwach niz wygra ta wojne.
TheThunder
10-02-2007, 12:06
@zolwik
Trzeba byc naprawde noobem zeby dac sie shakowac ... taki pr0 mastash a sie shakowac dal? Grebol jestes zerem ;) Ale teraz sie chociaz na non pvp o hunta bac nie musisz ... btw naskoczyles na Zolwika o jego lvl, a sam tak naprawde jest low ... enjoy life on non pvp, miss ya B)
@DoF
Jak sie podniesiecie to dajcie znac na forum _/
Pavvulonik
10-02-2007, 12:34
HAAHHA a sandra sobie expi juz 177 lvl to juz wiem dlaczego urbexx przestal grac crusherem bo sie dyga ze sandra go przegoni to zacza grac :P ojj zeby tylko sanda gral jakis typ co ma dobre pvp X(
Cors Ent
10-02-2007, 12:39
Głownym problemem nie jest pvp na sandrze ale organizacja
a tak sie akurat sklada ze za oba odpowiada ten sam czlowiek :p
@Cors Ent
Najlepsze jest to, ze my to jemu wszystko mowimy... ;)
Drzeworyt
11-02-2007, 01:37
Co bedzie to bedzie z azura to bedzie a dof...heh dalsimy sie i bynajmniej nie przez Hega.
Gammbler
11-02-2007, 12:20
Głownym problemem nie jest pvp na sandrze ale organizacja
a tak sie akurat sklada ze za oba odpowiada ten sam czlowiek :p
Jak uwas na ventrilo na akcji gada jednoczesnie 20+ osob i nawet heg was nie moze uciszc to wogole n/c
Drzeworyt
11-02-2007, 17:57
Dokladnie o to mi chodzi heg jest tylko nieudolnym wodzem ale reszta dofu to kompletne cioty i dupy wolowe jezeli chodzi o tibie.
Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma :p
W Wanted Anarchia ? ( Czyli chaos, zamieszanie ) Wiekszosc membersow boi sie Draza wiec nie robia nic na co im nie pozwoli. Te anarchie wanted szczegolnie widac na open battle z dofem kiedy uciekacie az sie kurzy ;]
Jak uwas na ventrilo na akcji gada jednoczesnie 20+ osob i nawet heg was nie moze uciszc to wogole n/c
Wlasnie organizacja gry przez wanted na ventrilo jest lepsza bo Draz umie zapanowac nad swoja ekipa.
See Ya!
Gammbler
12-02-2007, 01:13
[QUOTE=Loc;1262433]W Wanted Anarchia ? ( Czyli chaos, zamieszanie ) Wiekszosc membersow boi sie Draza wiec nie robia nic na co im nie pozwoli. Te anarchie wanted szczegolnie widac na open battle z dofem kiedy uciekacie az sie kurzy ;]
W wanted jest tak jak Draz kaze i membersi nie narzekaja bo dobrze dowodzi sa rezultaty a w Doff tak naprawde to podejmuje decyzje kilka osob i nie zawsze sa zgodni:P
Cors Ent
12-02-2007, 21:40
Nie koniecznie gildia musi byc dowodzona przez 1 goscia zeby walka miala lad i skład. W Vision jak gralem z Szwedami to ciezko powiedziec kto dowodził, w zasadzie kazdy podrzucal wolne wnionski (nawet w trakcie calej bitwy) i wychodzlio to zgrabnie i skladnie.
Problemem jest zdecydowanie - albo robimy cos albo tego nie robimy - ta chwila konsternacji czasem kosztuje duzo zgonów. nic popracuje sie nad tym
ale gramy dalej - narazie znow wilcze stada :)
@Loc - zdrajdz mi mastahu swojego main chara ze taki jestes dobrze poinformowany co sie dzieje na vent wanted :p :p
@Cors
Nie musze byc w wanted zeby widziec co sie dzieje na ventrilo ich glidi ;]
Nie jestem mastahem ani drazoludkiem ani nie mowie ze dowodzenie glidi przez 1 osobe to jedyne dobre rozwiazanie ;)
Cors Ent
12-02-2007, 22:32
Kurde jak masz taki zmysl ze ogarniasz i wiesz rzeczy ktorych nigdy nie widziales to podaj mi nr jutrzejszego toto lotka :o :o
Wiesz nie trzeba czegos widzec na wlasne oczy zeby o tym wiedziec ale mozna to slyszec ...B)
zeus1985
13-02-2007, 02:22
To jest jak walka z wiatrakami...
@Cors
Poda Ci Main chara i ? Bedziesz próbował go zabic noobcharem ? Idiota.
POzdro
Gremb
@Grebol
Przestan bo ludzie znowu beda sie z ciebie smiac...
zeus1985
14-02-2007, 10:15
@Grebol
Przestan bo ludzie znowu beda sie z ciebie smiac...
Powiedz mi lepiej kiedy przestali się z niego śmiać :D
Powiedz mi lepiej kiedy przestali się z niego śmiać :D
nigdy 12345678910
Raul de Azura
14-02-2007, 16:26
@up
i nie przestana
Grebol czyżbyś pomylił tematy ? to nie wydarzenia z Harmonii xDD jeżeli wogóle takie są .
Grebol czyżbyś pomylił tematy ? to nie wydarzenia z Harmonii xDD jeżeli wogóle takie są .
NOOB.PLX :baby:
Nierób z siebie idioty czygdzieś pisze ze ludzie z innych światów niemogo pisać tu postów ?? Raczej nie X(
zeus1985
14-02-2007, 21:24
Nierób z siebie idioty czygdzieś pisze ze ludzie z innych światów niemogo pisać tu postów ?? Raczej nie X(
Tak.
Zobacz na 66 stronę, post 9 od dołu ;)
Grebol poprosiłeś kolege o wsparcie ? ; ]
Grebol poprosiłeś kolege o wsparcie ? ; ]
Nie nikt mie nie prosił o wsparcie ty pewnie byś prosił kumpli ale to już nie moja sprawa. Ale grałem na azuze wienc mogę się wypowiadać na tematy o kturych coś wiem nie to co ty pi....isz głupoty O których wiesz tyle co tu przeczytałeś X(
Edit:
Ty chyba też niegrasz na azuze bo niema takiego lvla z takim mlvlem
Oj chłopcze najlepiej naucz się wogóle pisać , bo widać , że z lekcji polskiego uciekałeś ; ] , na Azurze już nie gram , ale może kiedyś wróce i napewno mam więcej wspólnego z nią niż ty , więc chłopcze śmieszny jesteś w tym momencie , a tak btw. popłakałeś się jak nie znalazłeś takiego levela z takim mlev w highscores ?
P.S Najlepiej wracaj na swoją krainke non-pvp i pokaż swoje evul mega pvp noobkom z pod dp ; )
Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos :cup: Mastahowie w ryjku. Wogole posty pokroju syna cygana listonosza i lamusa w okularka pomjiam .
@Theand
ARRX'owi udało sie wiecej osiagnac na n pvp niz Tobie w całej Twojej grze moze z tego powodu jakis dziwny zal do niego? Wogole jak by To Arrx powiedział "Bujaj bombe Buraku" .
POzdro
Gremb
Gammbler
15-02-2007, 10:48
[QUOTE=Grebol;1268796]Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos :cup: Mastahowie w ryjku. Wogole posty pokroju syna cygana listonosza i lamusa w okularka pomjiam .
Grebol wzywasz doff ze sa lamami ,ze sie uzalaja na forum ale co by nie bylo to oni walcza i cos znacza w porownaniu do ciebie jestes tylko nieznaczacym kibicem wanted niczym wiecej
zeus1985
15-02-2007, 11:34
Wafle z Dof'u uzalaja sie na forum :/ yhym idzcie expic chociaz noobcharami, moze trapniecie kogos :cup: Mastahowie w ryjku. Wogole posty pokroju syna cygana listonosza i lamusa w okularka pomjiam .
@Theand
ARRX'owi udało sie wiecej osiagnac na n pvp niz Tobie w całej Twojej grze moze z tego powodu jakis dziwny zal do niego? Wogole jak by To Arrx powiedział "Bujaj bombe Buraku" .
POzdro
Gremb
Oj Maciusiu... Oni przynajmniej nie opuścili servera po tym jak ich ktoś uwalił :)
@up
Kibicem? Raczej pseudokibicem ;p Pewnie ma szalik z Napisem "WANTED" i chodzi po ulicach krzycząć WANTED PANY DOF TO CHUJE ;p
@Theand
Oj chyba mu się nie udało osiągnąć więcej niż mi ; ) po pierwsze mam większy level , a po drugie jak masz wątpliwości w pvp wejdź sobie w mój temat o pkowaniu , obejrz i się odzywaj . Grebusiu lepiej pij więcej redbullów może ci klata urośnie ;]
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447
@DOWN
Ja sądze , że koleś od którego kupił chara nie powiedział mu co robić wrazie przypadku kiedy zobaczy dark monka = ]
Maciek twoj kolega pro pvm mastah Feb 10 2007, 15:28:06 CET Died at Level 77 by a dark monk :< zapomnial uhy?:>
Naucz go pisac :)
Oj chłopcze najlepiej naucz się wogóle pisać , bo widać , że z lekcji polskiego uciekałeś ; ] , na Azurze już nie gram , ale może kiedyś wróce i napewno mam więcej wspólnego z nią niż ty , więc chłopcze śmieszny jesteś w tym momencie , a tak btw. popłakałeś się jak nie znalazłeś takiego levela z takim mlev w highscores ?
P.S Najlepiej wracaj na swoją krainke non-pvp i pokaż swoje evul mega pvp noobkom z pod dp ; )
czy uciekałem ale to już nie twoja sprawa "dziewczynko" lepiej popatrz na swoją ortografie i dopiero zacznij się czepiać X( . a to że nie znalazłem takiego lvl z takim mlvl to świadczy o tobie że jesteś zwykłym oszustem i jakimś lizodupem dofu którego ukrzywdziło wanted.
Edit:
@Zolwik
Kicki chodzą po ludziach btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??
@Theand
lol??
no to czemu nie podaż nicku swojej postaci Hmm.. morze dlatego ze niema takiej
poza tym kto powiedział że ja kupiłem to postać ty pewnie swoją kupiłeś. i śmiejesz się zemnie bo na kicku pedlem od dark monka a urbexx padl od cantipade jak na mnie też to był kick
@zeus1985
maciek nie opuścił serwa przez dedy tylko był inny powód tego ale to już nie wasza sprawa
"Co mnie nie zabije to wzmocni"
Dobra dzieciaczku to ostatnie słowa , które do ciebie pisze , bo już mi cię żal ; ) to tak o jakie uciekanie ci chodzi ? hm do mojej ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń , znajdź w moich wypowiedziach jakiś błąd = ] , no i także zauważyłem , że masz ogromne problemy z czytaniem ; ) chłopcze mowiłem już , że nie gram na Azurze , zresztą już jakiś czas , wyżej masz link do mojego tematu z pk tam masz mój nick itd. ; ) , a więc nie jestem żadnym oszustem xD i to , że jestem lizodupem DoF , gdzie to wyczytałeś ? dla twojej informacji nigdy nie byłem za DoF-em , więc n/c , rada na przyszłość naucz się czytać .
@Gammbler
Walcza i padaja ;o Znacza ...hmmm 80 lvl jakis w ta czy w ta. Bardzo duzo znaczy :D
@Zeus 1985
Na azurze mam kilka postaci 60+ o których mało ludzi wie ,wiec dedy knightem mnie jakos nie bulwersowały. 200 tys expa w ta czy w ta ... jeden dzien roboty. Zmieniłem serv z innych powodów i nie powinny Cie interesowac. A z drugiej strony po co grac na takim zacofanym servie?
@down
To była ironia Głombie
POzdro
Gremb
Gammbler
15-02-2007, 15:51
[QUOTE=Grebol;1269410]@Gammbler
Walcza i padaja ;o Znacza ...hmmm 80 lvl jakis w ta czy w ta. Bardzo duzo znaczy :D
mylisz sie nic nie znaczy
Dobra dzieciaczku to ostatnie słowa , które do ciebie pisze , bo już mi cię żal ; ) to tak o jakie uciekanie ci chodzi ? hm do mojej ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń , znajdź w moich wypowiedziach jakiś błąd = ] , no i także zauważyłem , że masz ogromne problemy z czytaniem ; ) chłopcze mowiłem już , że nie gram na Azurze , zresztą już jakiś czas , wyżej masz link do mojego tematu z pk tam masz mój nick itd. ; ) , a więc nie jestem żadnym oszustem xD i to , że jestem lizodupem DoF , gdzie to wyczytałeś ? dla twojej informacji nigdy nie byłem za DoF-em , więc n/c , rada na przyszłość naucz się czytać .
żałosny jesteś przez takie linki z tymi twoimi filmikami już raz mnie hakneli a co do tego co pisałeś wcześniej to nie wiem bo dawno nie odwiedzałem forum wiesz ferie itp .A jak jesteś z innego serwera to co mi tu pier.. ze powinienem pisać na wyrażeniach z harmonii jak sam jesteś też z innego serwera
Nie nikt mie nie prosił o wsparcie ty pewnie byś prosił kumpli ale to już nie moja sprawa. Ale grałem na azuze wienc mogę się wypowiadać na tematy o kturych coś wiem nie to co ty pi....isz głupoty O których wiesz tyle co tu przeczytałeś X(
Edit:
Ty chyba też niegrasz na azuze bo niema takiego lvla z takim mlvlem
żałosny jesteś przez takie linki z tymi twoimi filmikami już raz mnie hakneli a co do tego co pisałeś wcześniej to nie wiem bo dawno nie odwiedzałem forum wiesz ferie itp .A jak jesteś z innego serwera to co mi tu pier.. ze powinienem pisać na wyrażeniach z harmonii jak sam jesteś też z innego serwera
Edit:
@Zolwik
Kicki chodzą po ludziach btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??
@Theand
lol??
no to czemu nie podaż nicku swojej postaci Hmm.. morze dlatego ze niema takiej
poza tym kto powiedział że ja kupiłem to postać ty pewnie swoją kupiłeś. i śmiejesz się zemnie bo na kicku pedlem od dark monka a urbexx padl od cantipade jak na mnie też to był kick
@zeus1985
maciek nie opuścił serwa przez dedy tylko był inny powód tego ale to już nie wasza sprawa
"Co mnie nie zabije to wzmocni"
A Ciebie nauczyli ? :D
btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??
"podaż" "morze" "to postać" "pedlem" "nienauczyli"
może to ciebie nie nauczyli ale morze to jest na przykład Bałtyckie ,
podaż? o co ci chodziło zapewne o podasz < pisać się naucz
to postać? hmm zapewne tą postać ale to się pominie
"pedlem" << to mnie rozbroiło
nienauczyli to się pisze rozłącznie wytłumaczyć? nie nauczyli
podsumowując dzieciak do potęgi z kompleksami sam mówi o kimś że źle pisze a nie umie poprawnie pisać n/c
następnym razem albo pisz poprawnie albo nie poprawiaj kogoś samemu mając błędy albo po prostu nie pisz tu wcale bo nic nie masz tu mądrego do powiedzenia
dziękuje za uwagę !
pozdro szmytek
może to ciebie nie nauczyli ale morze to jest na przykład Bałtyckie ,
podaż? o co ci chodziło zapewne o podasz < pisać się naucz
to postać? hmm zapewne tą postać ale to się pominie
"pedlem" << to mnie rozbroiło
nienauczyli to się pisze rozłącznie wytłumaczyć? nie nauczyli
podsumowując dzieciak do potęgi z kompleksami sam mówi o kimś że źle pisze a nie umie poprawnie pisać n/c
następnym razem albo pisz poprawnie albo nie poprawiaj kogoś samemu mając błędy albo po prostu nie pisz tu wcale bo nic nie masz tu mądrego do powiedzenia
dziękuje za uwagę !
pozdro szmytek
uwagę?? To ty może swojej mamusi zwróciłeś i huj że parę błędów zrobiłem ale jak pisze szypko to nie zwracam na to uwagi.
Ty chyba cały teks co napisałęś przepuściłeś przez jakiś program do poprawiani błędów
"Dzieciak" to może ty jesteś nie ja bo nic mądrego to ty tu niewniosłeś.X(
tylko pierdolisz o błędach co to ma wspulnego z tematem. Kąpleksy też widać odrazu że masz i to wienksze odemie.
Edit:
P.S IDŹ PSZEPADNIJ
uwagę?? To ty może swojej mamusi zwróciłeś i huj że parę błędów zrobiłem ale jak pisze szypko to nie zwracam na to uwagi.
Ty chyba cały teks co napisałęś przepuściłeś przez jakiś program do poprawiani błędów
"Dzieciak" to może ty jesteś nie ja bo nic mądrego to ty tu niewniosłeś.X(
tylko pierdolisz o błędach co to ma wspulnego z tematem. Kąpleksy też widać odrazu że masz i to wienksze odemie.
Edit:
P.S IDŹ PSZEPADNIJ
ty rzeczywiście masz jakiś kompleks twoje teksty stylu "To ty może swojej mamusi zwróciłeś" świadczą o twojej dziecinności. Twoje zachowanie jest nie adekwatne do mojej egzystencji. Zapewne i tak nie będziesz wiedzieć o co chodzi no ale "cUz" taki mądry jesteś i wszystko wiesz n/c
@EDIT
Naucz się w końcu pisać
Dobra przestancie pier*olic o poprawnej ortografi bo kazdemu sie moze zdarzyc
Wogole to jest temat o azurze a nie od sprawdzania cudzych bledow ;)
.
Dobra przestancie pier*olic o poprawnej ortografi bo kazdemu sie moze zdarzyc
Wogole to jest temat o azurze a nie od sprawdzania cudzych bledow ;)
.
Mówisz "kazdemu sie moze zdarzyc" ale u niego każdym wyrazie w którym można zrobić błąd to on go robi ,a sam sie czepiał kogos w którymś poście ,że pisać nie umie...
"wienc, kturych, wyrażeniach, twoj, zapomnial, nienauczyli, podaż, morze, pedlem, szypko, wspulnego, wienksze"
a teksty typu "To ty może swojej mamusi zwróciłeś..." to se dla kolegów zostaw
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
zeus1985
15-02-2007, 23:30
@Gammbler
@Zeus 1985
Na azurze mam kilka postaci 60+ o których mało ludzi wie ,wiec dedy knightem mnie jakos nie bulwersowały. 200 tys expa w ta czy w ta ... jeden dzien roboty. Zmieniłem serv z innych powodów i nie powinny Cie interesowac. A z drugiej strony po co grac na takim zacofanym servie?
@down
To była ironia Głombie
POzdro
Gremb
Taki server, jacy ludzie. O jednego zacofanego na Azurze mniej ; )
Ludzie zeby szybko pisac nie uzywaja literek takich jak: ę, ą, ć,ó zastepuje je innymi "podobnymi". ę-e, ą-a, ć-c, ó-o.
Bardzo duza ilosc ludzi robi bledy takie jak zamiast u otwarte pisza ó zamkniete, zamiast rz erzet pisza ż z kropka, ale jak widze co ten glupek wyprawia i na dodatek wyzywa innych to az mi sie zal robi...
ARRX i jego slowka:
szypko - huahauahauha tego jeszcze nie bylo huahauahayahahah
wienksze
Kąpleksy
wienc
Bledy wszystkim sie zdarzaja, ale ARRX nie rob z siebie posmiewiska mistrzu ortografi okej :)
Rozómiem rze szypko pisales i nie zwracales ufagi na blendy huaauahuahahauhauhauahuahauhahauahu!!
zeus1985
16-02-2007, 01:04
Ludzie zeby szybko pisac nie uzywaja literek takich jak: ę, ą, ć,ó zastepuje je innymi "podobnymi". ę-e, ą-a, ć-c, ó-o.
Bardzo duza ilosc ludzi robi bledy takie jak zamiast u otwarte pisza ó zamkniete, zamiast rz erzet pisza ż z kropka, ale jak widze co ten glupek wyprawia i na dodatek wyzywa innych to az mi sie zal robi...
ARRX i jego slowka:
szypko - huahauahauha tego jeszcze nie bylo huahauahayahahah
wienksze
Kąpleksy
wienc
Bledy wszystkim sie zdarzaja, ale ARRX nie rob z siebie posmiewiska mistrzu ortografi okej :)
Rozómiem rze szypko pisales i nie zwracales ufagi na blendy huaauahuahahauhauhauahuahauhahauahu!!
Widzisz, tak to jest jak się nie chodzi na lekcje polskiego ;)
Najlepsze jest to , że ARXX czepiał się błędów tylko nie wiadomo jakich : ) Ja nie zauważyłem w swoich wypowiedziach żadnych .
Taki server, jacy ludzie. O jednego zacofanego na Azurze mniej ; )
Cala azura jest se zacofana ! A cy Ja se mówiłem ze jusz tam nie gram? POstacie jakies zostały :] Czy jakis tejm wykonał PoI na azurze? Ile ludzi wykonalo questy z gurnej pulki? Na harmoni jest to normalka a tu to se jeszcze na to z 2 lata poczekac tszeba.
@Idiots
Tak wogóle wiecie co to znaczy dysortografia? Nie macie o czym pisac to do byków sie do*******acie. -.-'
POzdro
Gremb
@Grebol
Poczytaj posty jak twoj kolega sie kogos czepial, zreszta ty tez robisz bledy, ale nie robisz z siebie pajaca i dla tego sie ciebie ludzie nie czepiaja :p
A jezeli chodzi o Harmonie
1 Mateusz Dragon Wielki (*) Druid 289
2 Kiryh (*) Sorcerer 224 1
3 Herganon (*) Paladin 213
4 Liromir (*) Sorcerer 212
5 Pogromczyni Swiatla (*) Druid 208
6 Pancras Dragonheart (*) Paladin 204
7 Dritia (*) Druid 202
8 Achon Elaw (*) Knight 200
9 Penancea (*) Knight 200
10 Epicranio (*) Sorcerer 188
11 Arozonic Bow Master (*) 173
12 Scorpion Andree (*) Knight 170
13 Sorcerer of the dark age (*) Sorcerer 169
14 Raafaell (*) Sorcerer 164
15 Anodax (*) Knight 163
16 Domelus (*) Paladin 160
17 Nuvemem (*) Knight 157
18 Lady Iselii (*) Sorcerer 157
19 Graeme grinder (*) Knight 156
20 Dan Jagiello (*) Knight 155
21 Kalili (*) Knight 154
22 Lady Martunia (*) Sorcerer 154
23 Alfa Aguia Dani (*) Paladin 153
24 Bembiczek (*) Paladin 152
25 Dratini angel (*) Knight 151
26 Ancient of demon (*) Knight 150
27 Lord Bogatynie 150
27 osob z 150+, i na dodatek wala sobie ue w tlumie, spamy gfb itd nie robiac nikomu krzywdy i nie mieli nigdy wojny.
Tosik Tepek
16-02-2007, 10:07
Cala azura jest se zacofana ! A cy Ja se mówiłem ze jusz tam nie gram? POstacie jakies zostały :] Czy jakis tejm wykonał PoI na azurze? Ile ludzi wykonalo questy z gurnej pulki? Na harmoni jest to normalka a tu to se jeszcze na to z 2 lata poczekac tszeba.
@Idiots
Tak wogóle wiecie co to znaczy dysortografia? Nie macie o czym pisac to do byków sie do*******acie. -.-'
POzdro
Gremb
A ten cały twój śmieszny najcik na allegro? ;]
zeus1985
16-02-2007, 12:57
@Idiots
POzdro
Gremb
To spadaj sobie na Harmonie, tam Cie nikt nie ujebie ;)
Dirk Pitt
16-02-2007, 17:59
Jakby dali mozliwość zmiany servera istniejącym już postacią, to 80% graczy przeszła by na no-pvp.
Tosik Tepek
16-02-2007, 18:05
Jakby dali mozliwość zmiany servera istniejącym już postacią, to 80% graczy przeszła by na no-pvp.
a wierzysz w duchy? :)
Jesteś jasnowidzem ? 8o
@Dirk Pitt
Jakby...
Wierzysz w cuda bo ja nie ^^
@Grebol
Chyba moze robic co chce i grac gdzie chce ;]
Swiaty non pvp zawsze byly do przodu wobec pvp bo kazdy sobie expil do bolu nie bojac sie ze ktos wpadnie na exp i go ubije...
Dirk Pitt
16-02-2007, 19:46
Jeden już był, nad Wisłą.
@Zeus
Ty cos sugerujesz tym "ujebie" To ze padłem kilka razy nie ma zadnego znaczenie do tego iz zmieniełm server. Azura jest zacofana to było z jedna z przyczyn a druga ze osoba która miała dojscie do Grebola ojebała Mi konto-.-'
No i po 3 qumple tam sie przeniesli .W sumię znów robie sorka na azurce bo ban na Harmoni :evul:
POzdro
Gremb
Gammbler
16-02-2007, 22:07
@Grebol
MAm pytanie do Ciebie , chcialbym sie dowiedziec co wnosisz swoja osoba do tego forum , wojny na azurze ze sie rzucasz jak pchla na lancuchu mmm?
@Grebol
MAm pytanie do Ciebie , chcialbym sie dowiedziec co wnosisz swoja osoba do tego forum , wojny na azurze ze sie rzucasz jak pchla na lancuchu mmm?
hmmm pchła na łancuchu taka zła nie jest w porównianiu do zdradzieckiego psa który idzie pod ta latarnie pod która dostanie wiecej -.-'
POzdro
Gremb
Maciuś wiesz , że jesteś żałosny ? Skończ już swoje gadki , bo nie wiem czy się smiać czy płakać -.-
zeus1985
16-02-2007, 23:49
Stare dobre czasy, aż się łezka w oku kręci ; (
http://smg.photobucket.com/albums/v447/zeus85/Tibia/Exori/?action=view¤t=aruc2.jpg
Gammbler
16-02-2007, 23:59
Grebol robienie takich dzieci jak ty powinno byc karalne a i nadal mi nie powiedziales co wnosisz do tej wojny>
Pavvulonik
17-02-2007, 01:12
@Zeus
Ty cos sugerujesz tym "ujebie" To ze padłem kilka razy nie ma zadnego znaczenie do tego iz zmieniełm server. Azura jest zacofana to było z jedna z przyczyn a druga ze osoba która miała dojscie do Grebola ojebała Mi konto-.-'
No i po 3 qumple tam sie przeniesli .W sumię znów robie sorka na azurce bo ban na Harmoni :evul:
POzdro
Gremb
Wzruszajace ;(
Witam. Niestety drodzy użytkownicy tego forum,tematu mam zaszczyt poinformować was ,że temat zostanie zamknięty w ciągu najbliższych 24h.
Powód:
Bardzo dokładnie przestudiowałem ten temat i wyciągnąłem pewne wnioski
-co 3 post nalezy do nobka
-co 2 strona to kłótnia
-co 12 post w żaden sposób nie kwalifikuje się do tego tematu
-nie które posty są bardzo ordynarne
-porównywując ten temat do 15 innych,przypadkowo wybranych jest najbardziej hamski,kłótliwy,ordynarny (każde z losowo wybranych tematów miały conjamniej 500 postów)
Ja nic nie moge zrobić jednak dane ,które podałem wyżej są jedynie 10% mojej pracy.Pozostałe 90% to także powody dla ,których server powinien byc zamknięty.Całą moją prace wysłalem do moderatora po 30-40 minutach dostałem odpowiedź twierdzącą:).Na prośbe moderatora nie podaje jego nazwy ze względu, i tutaj zacytuje "nie chce dostać spamów od ludzi sprzecznymi z moją decyzją".Równocześnie oznajmiam iż zostanie także wystawiony zakaz tworzenie tematów podobnych (o azurze) na czas 30 dni.
Wszystkie informacje zawarte w moim poście zostaną potwierdzone przez moderatora.W ciągu najbliższych 24h SERVER ZOSTANIE zamknięty następnie po 2 dniach usunięty.
Do osób uważających powyższy post za żart/abusrd/bzdure
jeśli jaka kolwiek informacja zwarta w moim poście nie sprawdzi to zwracam chonor wszystkim na tym forum.Jednoznacznie informuję iż osoby chcące mnie skrytykować niech zrobię to o tej samej porze ALE JUTRO zobaczymy czy wtedy chociaż jedna literka tutaj będzie.
Osoby ,które ew. mają propozycje czyja to głównie wina niech tutaj napiszą istnieje spora szansa iż użytkownik ten dostanie dożywotniego bana.
Z poważaniem, Bonaka
Sathan Bell
17-02-2007, 10:30
Hehehe BO TO AZURA !!!!! Nic dodać, nic ująć. :D
zeus1985
17-02-2007, 11:03
Witam. Niestety drodzy użytkownicy tego forum,tematu mam zaszczyt poinformować was ,że temat zostanie zamknięty w ciągu najbliższych 24h.
Powód:
-co 2 strona to kłótnia
-porównywując ten temat do 15 innych,przypadkowo wybranych jest najbardziej hamski,kłótliwy,ordynarny (każde z losowo wybranych tematów miały conjamniej 500 postów)
Ja nic nie moge zrobić jednak dane ,które podałem wyżej są jedynie 10% mojej pracy.Pozostałe 90% to także powody dla ,których server powinien byc zamknięty.Całą moją prace wysłalem do moderatora po 30-40 minutach dostałem odpowiedź twierdzącą:).Na prośbe moderatora nie podaje jego nazwy ze względu, i tutaj zacytuje "nie chce dostać spamów od ludzi sprzecznymi z moją decyzją".Równocześnie oznajmiam iż zostanie także wystawiony zakaz tworzenie tematów podobnych (o azurze) na czas 30 dni.
Wszystkie informacje zawarte w moim poście zostaną potwierdzone przez moderatora.W ciągu najbliższych 24h SERVER ZOSTANIE zamknięty następnie po 2 dniach usunięty.
jeśli jaka kolwiek informacja zwarta w moim poście nie sprawdzi to zwracam chonor wszystkim na tym forum.Jednoznacznie informuję iż osoby chcące mnie skrytykować niech zrobię to o tej samej porze ALE JUTRO zobaczymy czy wtedy chociaż jedna literka tutaj będzie.
Osoby ,które ew. mają propozycje czyja to głównie wina niech tutaj napiszą istnieje spora szansa iż użytkownik ten dostanie dożywotniego bana.
Z poważaniem, Bonaka
Zgadzam się z Tobą, twój post jest tym "trzecim"
@Krystian/Oskar/Damian/Damian(Jet)/Gammbler
Co tam u Was słychać? Sesja zaliczona?
Gammbler
17-02-2007, 12:25
ten twoj honor pisany przez "ch" chyba jest guzik wart a jak usuna temat to sobie ludzie zaloza nowy .
Raul de Azura
17-02-2007, 13:16
@Bonaka
skad ty zes sie urwal?
w ogole zakaz zakladania tematow o azurze to jest zal
Tosik Tepek
17-02-2007, 13:43
Powód:
-co 2 strona to kłótnia
Z poważaniem, Bonaka
A później się obudziłeś i miałeś mokro ?
Witam. Niestety, drogi Bonako, mam zaszczyt poinformować, że jesteś idiotą.
Powody:
- znajomość interpunkcji i ortografii na poziomie stonki ziemniaczanej
- wnioski, których o kant kibla roztrzaskać nie idzie
- propozycja zamknięcia servera (?!), która jest atakiem na grę, a tym samym na istotę funkcjonowania tej strony
- miliony innych, na które czasu szkoda
Uważam, że to Twoja wina, szerzysz tu niepotrzebny zamęt i kretynizm. Mam nadzieję, że dożywotni ban naprawdę cie czeka.
Nie zwracaj honoru, nigdy go nie straciłem.
Bez poważania, Qba.
Powód:
-co 2 strona to kłótnia
Z poważaniem, Bonaka
sam coś wniosłeś do tematu? nie
więc po co się odzywasz? nawet jeśli usuną zrobią następnym pod jakąś tam nazwą XXX a ty się nigdy o tym nie dowiesz bo nigdzie nie będzie napisane że to azura
p.s. wyjdź
Powód:
-co 2 strona to kłótnia
Z poważaniem, Bonaka
Ciągnij się ; )
@up zamknij ryj
W tej zacytowanej wypowiedzi wniosles bardzo duzo do tematu i pokazles w 100% swoja inteligencje. 8o
Raul de Azura
17-02-2007, 17:22
Ciągnij się ; )
hahaha lepiej tego w sumie wyrazic nie mozna
koleś chyba se jaja robił bo jego konto zostało zbanowane
Drzeworyt
18-02-2007, 01:04
up
kurwa holmes bede watsonem oek?wez mnie na swego ucznia
a tak o wszystkim
na azurce dzieje sie coraz lepiej zanika pa (bo wzrasta liczba ludzi pod protekcja wanteda ) gdy gra sie uwaznie mozna sie nawet dorobic 60 lvl i nie pasc ofiara naduzywania . wolne expowsika sprzyjaja rozwojowi a akcje dofu staja sie anegdotami wiec jest sie z czego posmiac
zeus1985
18-02-2007, 01:57
up
kurwa holmes bede watsonem oek?wez mnie na swego ucznia
a tak o wszystkim
na azurce dzieje sie coraz lepiej zanika pa (bo wzrasta liczba ludzi pod protekcja wanteda ) gdy gra sie uwaznie mozna sie nawet dorobic 60 lvl i nie pasc ofiara naduzywania . wolne expowsika sprzyjaja rozwojowi a akcje dofu staja sie anegdotami wiec jest sie z czego posmiac
Widać Ty jesteś z Tych co płącą i padają ;) I co Ci da protekcja od Urba? I tak ma Cie w dupie, wpadnie Pata i Cie uwali :)
Powodzenia chłopcze.
Drzeworyt
18-02-2007, 02:06
A z ciebie to pisarz obdarzony wieksza fantazja niz Proust
NIGDY nie zaplacilem za protekcje
NIGDY nie mialem wiekszego poziomu niz 30 ktorys
Powodzenie sie nie przyda... ale dzieki mimo wszystko
ps: gz pobicia 3200stron i 2000 postaci w tamtym poscie
Daln
Przymusic to cie moga probowac kiedy chca zreszta nazwales to calkiem dobrze bo w zakresie twojej osoby azura na kilka h stanie sie spokojna chociaz nie masz racji bo teraz nie ejst tak zle
Znam ludzi ktorzy boja sie wanted i graja po nocy ( nie biora udzialu w wojnie )
A wbiecie 60 lvlu nie jest za wielkim problemem :s . Dopiero na +60 mozna zostac przymuszonym do zaplacenia "podatku na rzecz pokoju azury "
frances111
18-02-2007, 08:02
Widać Ty jesteś z Tych co płącą i padają ;) I co Ci da protekcja od Urba? I tak ma Cie w dupie, wpadnie Pata i Cie uwali :)
Powodzenia chłopcze.
tu zeus ma racje
@Krystian/Oskar/Damian/Damian(Jet)/Gammbler
Co tam u Was słychać? Sesja zaliczona?
Siemanelko :) no właśnie mam ferie :) do 5go marca :) sesja zaliczona , tylko jedna poprawka była :) a co u Ciebie ??;>
P.S co do twojego ostatniego posta ( i SSa), faktycznie to były fajne czasy :)
Jezu, wcześnie wstałes po wczorajszej nocy... A raczej dzisiejszym dniu... xD
Jaki tu spokój... "na na na na"...
@up
telefon mnie obudzil ;d ale jakos nie ma kaca odziwo ;d
zeus1985
18-02-2007, 15:25
Siemanelko :) no właśnie mam ferie :) do 5go marca :) sesja zaliczona , tylko jedna poprawka była :) a co u Ciebie ??;>
P.S co do twojego ostatniego posta ( i SSa), faktycznie to były fajne czasy :)
No ja od jutra na zajęcia ;( No ale 1 waruneczek, co to za student bez warunku :) Będzie dobrze ;p W tym semestrze mam zajebane przedmioty więc moze byc następny waruneczek ; )
Cors Ent
18-02-2007, 15:40
up
a tak o wszystkim
Najwieksza brednia jaka w zyciu slyszalem
To jest roznica miedzy oddaniem raz na 2 tygodnie - bohów wartych 30k jak wanted wpadnie ci na kopalnie i strzeli 2 sd z textem "boh or die" a wysylaniem co 2 tygodnie 30k do depo wanted "za protekcje"
mozna zrobic 60 lvl - a co to jest 60 lvli? jak sie ma wolne (np w ferie) to 2 tygodnie mozna zrobic sorca 60lvl bez wcale wiekszych problemów.
to co opisales to typowy dresizm - jak wpada banda łysych do pubu i sciaga sobie co tydzien 200zl od wlasciciela "za ochrone baru" - no tak ale to juz nie jest wyludzanie, to nie jest power abusing - to jest ochrona
a jak tak bardzo lubisz smiech to bys podal chociaz name swojego charka - to ci na tibi zapewnie rozrywke - ubawisz sie setnie.
@yavi juz sprzedales chara czy jeszcze nie?
Drzeworyt
18-02-2007, 17:18
kors wiesz ze jestes calkiem normalny ty pojebancu?
ja tamhara na azurze nie mam a wiec sie nie posmiejemy z latajacego cyrku preta ale smieszne jest to ze wszystko musisz "hiperbolowac" 30k to im sie placi za 3 miechy
zreszta ja ani nie napisalem ze to jest dobre ani nawet o tym nie pomyslalem ale fakt faktem jest coraz mniej pa i jest coraz spokojniej co do wbicia 60 lvl w 2 tygodnie to nie watpie zebys sobie poradzil tak samo jak wiekszasc zjebow mnie po godzine expa scina z krzesla
Daln
Poliglota sie znalazl znasz tyle jezykow ze masz wzgledem czego porownac polski?
Zreszta troglogyto zasrany napisalem ze nie mam postaci na azurze wiec placenie wanted u mnie odpada
potrafisz sie w moich postach doszukac braku sensu to gratulacje jestes boski kretynie haha
@UP
Do tego co piszesz pasuje mi cytat z drugiej części szybkich i wściekłych: "Bardzo śmieszne klownie" ;) Masz racje płać dalej, wspomagaj ich więcej to PA na pewno będzie mniejsze. PA może i "spada" ale nie bierzesz pod uwage, że coraz więcej gildii płaci Wanted...w ogóle zanim coś napiszesz to przemyśl to, chociaż widze ciężko Ci to przychodzi. Myślisz że jesteś fajny jak coś tutaj napiszesz. Jak już wcześniej to napisałem, później wejdzie ktoś kto nie wie jak naprawde wygląda sytuacja na Azurze i pomyśli, że masz racje. Te pierwsze dwie linijki to już w ogóle śmiech na sali...Polski to piękny język a Ty robisz z niego tylko szambo...
P.S. Cholera, wolne sie kończy, 2 semestr z nowym beznajdziejnym planem :p ale wole sie pomęczyć troche :) zawsze można nie pójść na wykład jakiś i skoczyć na imprezke :)
Jego nick na forum mowi juz sam za siebie "Drzeworyt". hauhauahauahauahauha 8o :D
Drzeworyt
18-02-2007, 20:31
ale ty jestes zjebany jednak
zeus1985
18-02-2007, 21:12
Najwieksza brednia jaka w zyciu slyszalem
To jest roznica miedzy oddaniem raz na 2 tygodnie - bohów wartych 30k jak wanted wpadnie ci na kopalnie i strzeli 2 sd z textem "boh or die" a wysylaniem co 2 tygodnie 30k do depo wanted "za protekcje"
mozna zrobic 60 lvl - a co to jest 60 lvli? jak sie ma wolne (np w ferie) to 2 tygodnie mozna zrobic sorca 60lvl bez wcale wiekszych problemów.
to co opisales to typowy dresizm - jak wpada banda łysych do pubu i sciaga sobie co tydzien 200zl od wlasciciela "za ochrone baru" - no tak ale to juz nie jest wyludzanie, to nie jest power abusing - to jest ochrona
a jak tak bardzo lubisz smiech to bys podal chociaz name swojego charka - to ci na tibi zapewnie rozrywke - ubawisz sie setnie.
@yavi juz sprzedales chara czy jeszcze nie?
Nie Twój interes.
Jego nick na forum mowi juz sam za siebie "Drzeworyt". hauhauahauahauahauha 8o :D
Dendrofila by zbanowali, więc zrobił "Drzeworyta" :D
frances111
18-02-2007, 21:19
kors wiesz ze jestes calkiem normalny ty pojebancu?
ja tamhara na azurze nie mam a wiec sie nie posmiejemy z latajacego cyrku preta ale smieszne jest to ze wszystko musisz "hiperbolowac" 30k to im sie placi za 3 miechy
zreszta ja ani nie napisalem ze to jest dobre ani nawet o tym nie pomyslalem ale fakt faktem jest coraz mniej pa i jest coraz spokojniej co do wbicia 60 lvl w 2 tygodnie to nie watpie zebys sobie poradzil tak samo jak wiekszasc zjebow mnie po godzine expa scina z krzesla
Daln
Poliglota sie znalazl znasz tyle jezykow ze masz wzgledem czego porownac polski?
Zreszta troglogyto zasrany napisalem ze nie mam postaci na azurze wiec placenie wanted u mnie odpada
potrafisz sie w moich postach doszukac braku sensu to gratulacje jestes boski kretynie haha
napewno masz/miales postac na azurze lamusie hahah
Drzeworyt
18-02-2007, 21:46
Mialem ale ie mam yavi lepiej pakowac w dziuple iz swini w dupe zreszta ie widze powiazaia zadego miedzy drzeworyt a dedrofil (procz drzew i rycia) za to ick zeus roz*******acz po prostu roz*******a nie mogles sie azwac afrodyta bardziej by pasowalo to twgo ryja
zeus1985
18-02-2007, 22:17
Mialem ale ie mam yavi lepiej pakowac w dziuple iz swini w dupe zreszta ie widze powiazaia zadego miedzy drzeworyt a dedrofil (procz drzew i rycia) za to ick zeus roz*******acz po prostu roz*******a nie mogles sie azwac afrodyta bardziej by pasowalo to twgo ryja
Najpierw chłopcze naucz się pisać bo piszesz tak, jakby Ci ktoś w dupę wsadził piankę montażową :)
Drzeworyt
18-02-2007, 22:26
jezeli nie zdazyles jeszcze zauwazyc to iektorych literek nie moge uzywac (no sie jebia i tyle ) a piake montazowa to ci wsadzili w dupe razem z reszta twojego ryja
Daln
zdefiniuj do kogo to
Marihuans
18-02-2007, 22:27
A wy dalej swoje...
gdy wszedlem na forum i przeczytalem 10 stron pod rzad bo dawno mnie nie bylo to poprostu najsmieszniejszym kolesiem byl ten 77 lvl z harmoni....
czy ten swiat to naprawde jest taki pierdolniety ?? oni tam ucza ciebie glupoty ?? Ze wszystkich krzykaczy on byl chyba najsmieszniejszy....
Najpierw w odpowiedzi na post ze robi bledy pisze ze to nie on robi bledy a 20 osob mu to udowadnia....
potem jak obrzuca kogos tym ze ma chara wymyslonego a ten udowadniajac mu to na filmikach pierdoli ze od nich go hackneli...
KOLES KURWA JAK JESTES JEBNIETY I WCHODZISZ NA ***** TO TWOJ PROBLEM kazdy wie ze plik filmowy ma .rec
Idz lepiej na harmonie. albo wiesz co moze ci zalatwie korepetycje z polskiego bo akurat mam matke polonistke to moze cie nauczy ;]
Cya
jezeli nie zdazyles jeszcze zauwazyc to iektorych literek nie moge uzywac (no sie jebia i tyle ) a piake montazowa to ci wsadzili w dupe razem z reszta twojego ryja
Daln
zdefiniuj do kogo to
Jakbyś czytał ostatnie 15 stron tematu, to byś wiedział o kogo chodzi.
Drzeworyt
18-02-2007, 23:57
po zdaniu w ktorym drogi ziom nas nas uswiadamia jak to jest z filmami jest enter moglem wiec pomyslec ze to odnosi sie do kogos kto napisal post bezposrednio przed nim czyli do mnie idz na hamonie mozna bylo odczytac jako wypierdolenie mnie z tematu i porownanie do tego pedalal z serwa non pvp
Dawno tu nie zaglądałem ale z patrząc na kilka ostatnich postów widzę, że nic tu się nie zmieniło.. nadal sterta spamu, bluzgów o nie wiadomo co...
Wpuścić chamstwo na salony...
@Zeus
Nie ma to jak powspomiać
http://rapidshare.com/files/17134281/04-09-2004.jpg.html
A wy dalej swoje...
gdy wszedlem na forum i przeczytalem 10 stron pod rzad bo dawno mnie nie bylo to poprostu najsmieszniejszym kolesiem byl ten 77 lvl z harmoni....
czy ten swiat to naprawde jest taki pierdolniety ?? oni tam ucza ciebie glupoty ?? Ze wszystkich krzykaczy on byl chyba najsmieszniejszy....
Najpierw w odpowiedzi na post ze robi bledy pisze ze to nie on robi bledy a 20 osob mu to udowadnia....
potem jak obrzuca kogos tym ze ma chara wymyslonego a ten udowadniajac mu to na filmikach pierdoli ze od nich go hackneli...
KOLES KURWA JAK JESTES JEBNIETY I WCHODZISZ NA ***** TO TWOJ PROBLEM kazdy wie ze plik filmowy ma .rec
Idz lepiej na harmonie. albo wiesz co moze ci zalatwie korepetycje z polskiego bo akurat mam matke polonistke to moze cie nauczy ;]
Cya
Co za jełop z Ciebie niczym drzeworyj czy jakos tak... Gdzie on napisał ze przez filmy tego tajemniczego ciecia dostał haka? Jebniete dziecko z ciebie całkiem- nim ty doryjesz tak jak on 77 lvl na Harmoni to cie stara moze zdazy nauczyc wyrazu "Czytanie Ze Zrozumieniem" Pewnie ze pojdzie na Harmonie po chuj ma z takimi lamamami jak Ty na servie grac. Drzeworyj pierdolony czy inny diabeł z Ciebie.
POzdro
Gremb
Idz maly rudzielczyku na harmonie i nie wracaj tutaj bo jak zauwazyles nitk nie tutaj nie chce ...
zeus1985
19-02-2007, 11:42
Dawno tu nie zaglądałem ale z patrząc na kilka ostatnich postów widzę, że nic tu się nie zmieniło.. nadal sterta spamu, bluzgów o nie wiadomo co...
Wpuścić chamstwo na salony...
@Zeus
Nie ma to jak powspomiać
http://rapidshare.com/files/17134281/04-09-2004.jpg.html
http://img64.imageshack.us/
Umieść to tutaj bo rapidshare ssie.
@up
Mówisz i masz
http://img59.imageshack.us/my.php?image=04092004ih1.jpg
@UP
Do tego co piszesz pasuje mi cytat z drugiej części szybkich i wściekłych: "Bardzo śmieszne klownie" ;) Masz racje płać dalej, wspomagaj ich więcej to PA na pewno będzie mniejsze. PA może i "spada" ale nie bierzesz pod uwage, że coraz więcej gildii płaci Wanted...w ogóle zanim coś napiszesz to przemyśl to, chociaż widze ciężko Ci to przychodzi. Myślisz że jesteś fajny jak coś tutaj napiszesz. Jak już wcześniej to napisałem, później wejdzie ktoś kto nie wie jak naprawde wygląda sytuacja na Azurze i pomyśli, że masz racje. Te pierwsze dwie linijki to już w ogóle śmiech na sali...Polski to piękny język a Ty robisz z niego tylko szambo...
P.S. Cholera, wolne sie kończy, 2 semestr z nowym beznajdziejnym planem :p ale wole sie pomęczyć troche :) zawsze można nie pójść na wykład jakiś i skoczyć na imprezke :)
Przejmijcie serwer,wtedy Wy będziecie mogli robić PA.
@All members Dof piszących na tym forum.
Zastanówcie sie co piszecie,Drzeworyt napisał tylko,że "jego zdaniem" na azurze robi się lepiej(Bo tak jest),a wyście juz go zwyzywali obrazli,zakreslili.Lol to juz na tym forum nikt nie może być za Wanted albo cos dobrego powiedzieć o wanted?.
Pa na azurze jest wtedy gdy Dof zabije kogos z wanted(bardzo rzadko to sie zdarza)i te Pa trwa z 3-4 dni.
Gdy ja ide expić to nie exivuje kogoś z wanted.tylko wasze noob chary i większość unjustified player killing jest z waszych postaci.
Na każdym serwerze pvp jest tak,że jak jakaś gildia rządzi na serwerze to się zazwyczaj płaci,jak tobie yawimaya nie pasi,płacić to idz pograj z Maciusiem na harmoni.
Od Wanted przez ostatnie 7 dni padły kilka osób mówie o lev 70+.Grimm i Bayter.Ale powody chyba każdy zna;].Ale nikt nie był ofiarą PA.
P.S
Ja nie płaciłem i nigdy nie padłem na azurze od Wanted.3-4 razy padłem ale od noob charow dof ich Ms.Choć i tak mam wielki szacunek do Dof.
Raul de Azura
19-02-2007, 17:21
Przejmijcie serwer,wtedy Wy będziecie mogli robić PA.
@All members Dof piszących na tym forum.
Zastanówcie sie co piszecie,Drzeworyt napisał tylko,że "jego zdaniem" na azurze robi się lepiej(Bo tak jest),a wyście juz go zwyzywali obrazli,zakreslili.Lol to juz na tym forum nikt nie może być za Wanted albo cos dobrego powiedzieć o wanted?.
Pa na azurze jest wtedy gdy Dof zabije kogos z wanted(bardzo rzadko to sie zdarza)i te Pa trwa z 3-4 dni.
Gdy ja ide expić to nie exivuje kogoś z wanted.tylko wasze noob chary i większość unjustified player killing jest z waszych postaci.
Na każdym serwerze pvp jest tak,że jak jakaś gildia rządzi na serwerze to się zazwyczaj płaci,jak tobie yawimaya nie pasi,płacić to idz pograj z Maciusiem na harmoni.
Od Wanted przez ostatnie 7 dni padły kilka osób mówie o lev 70+.Grimm i Bayter.Ale powody chyba każdy zna;].Ale nikt nie był ofiarą PA.
P.S
Ja nie płaciłem i nigdy nie padłem na azurze od Wanted.3-4 razy padłem ale od noob charow dof ich Ms.Choć i tak mam wielki szacunek do Dof.
to wbij 60 lvl to gwarantuje ze polowe many bedziesz zuzywal na: exiva "patanou, exiva "deea~
Drzeworyt
19-02-2007, 18:59
Ja jestem za dofem co nie zmienia faktu ze na azurze dzieje sie lepiej gdy dostajecie w dupe co do mojego kretynizmu niech mi ktos go udowodni a co grebola i harmoni to dobry mial pomysl
zeus1985
19-02-2007, 21:09
@up
Mówisz i masz
http://img59.imageshack.us/my.php?image=04092004ih1.jpg
Taaa ;) Pamiętam tą akcje ;p Umago zajebał mi druida, ja się w*****łem i poszedłem go na*******ać ( miałem 30lv odrobiony po deadzie na hunterze, a umago około 50 ) no i go ładnie na*******ałem ;) Wezwałem Was na pomoc ( Amena i Ciebie ;p ) no a Umago szwedów... Ciebie ujebali, Amen spierdolił do domku 6 kratkowego ( rotfl ), a jak ja poszedłem się do jego domku skitrać to ten mnie nawet nie wpuścił... I szwedzi mnie pod domkiem trapneli ;) Byłem w o tyle lepszej sytuacji, że miałem z sobą DFy i jakoś udało mi się dojść z pp do depo tracąc po drodze 3 bp uhów ;)
To były piękne czasy ;p
Marihuans
19-02-2007, 23:08
Co za jełop z Ciebie niczym drzeworyj czy jakos tak... Gdzie on napisał ze przez filmy tego tajemniczego ciecia dostał haka? Jebniete dziecko z ciebie całkiem- nim ty doryjesz tak jak on 77 lvl na Harmoni to cie stara moze zdazy nauczyc wyrazu "Czytanie Ze Zrozumieniem" Pewnie ze pojdzie na Harmonie po chuj ma z takimi lamamami jak Ty na servie grac. Drzeworyj pierdolony czy inny diabeł z Ciebie.
POzdro
Gremb
nie chce mi sie szukac cytatu ty skiepszczona ruda szmato....
nie bedziesz mnie napewno wyzywac a bota to tez se moge zalatwic jak on albo zeby ktos za mnie gral...
Napisal ze kurwa nie wchodzi w takie linki bo go prawie hackneli.
Wy*******aj lepiej na Harmonie bo azura widze ze dla ciebie za bardzo znobiony swiat. I mnie nie bedziesz wyzywal a jak umiesz tylko na matke jechac to good luck w pozniejszym zyciu i radze zaczac troszke myslec bo narazie to widze ze bronisz jakiegos kolesia ktory chyba ci dupe lizal albo dal bp uh za to zebys go obronil bo na forum go jada....
Przynajmniej on na harmonie spierdolil a ty dalej swoje....
Marihuans
19-02-2007, 23:10
Taaa ;) Pamiętam tą akcje ;p Umago zajebał mi druida, ja się w*****łem i poszedłem go na*******ać ( miałem 30lv odrobiony po deadzie na hunterze, a umago około 50 ) no i go ładnie na*******ałem ;) Wezwałem Was na pomoc ( Amena i Ciebie ;p ) no a Umago szwedów... Ciebie ujebali, Amen spierdolił do domku 6 kratkowego ( rotfl ), a jak ja poszedłem się do jego domku skitrać to ten mnie nawet nie wpuścił... I szwedzi mnie pod domkiem trapneli ;) Byłem w o tyle lepszej sytuacji, że miałem z sobą DFy i jakoś udało mi się dojść z pp do depo tracąc po drodze 3 bp uhów ;)
To były piękne czasy ;p
No pamietam te wojny na tibi 7.5 i shanoza biegajacego z 30 lvlem po guardach i krzyczacego wy*******ac... xD
Kiedys bylo pieknie....
po zdaniu w ktorym drogi ziom nas nas uswiadamia jak to jest z filmami jest enter moglem wiec pomyslec ze to odnosi sie do kogos kto napisal post bezposrednio przed nim czyli do mnie idz na hamonie mozna bylo odczytac jako wypierdolenie mnie z tematu i porownanie do tego pedalal z serwa non pvp
Ja jestem za dofem co nie zmienia faktu ze na azurze dzieje sie lepiej gdy dostajecie w dupe co do mojego kretynizmu niech mi ktos go udowodni a co grebola i harmoni to dobry mial pomysl
A ja bym cię prosił, zebyś wysławiał się ciut zrozumialej, ponieważ ni chuja nie rozumiem z twoich postów :)
zeus1985
19-02-2007, 23:35
No pamietam te wojny na tibi 7.5 i shanoza biegajacego z 30 lvlem po guardach i krzyczacego wy*******ac... xD
Kiedys bylo pieknie....
Nom ;) Ja pamiętam jak mi Raul mówił abym Shanoza nie zabijał bo od nich ;p z Sathanem to samo, na początku myślałem że mi się nicki jebią i obydwu chciałem ujebac za PK
zeus1985
20-02-2007, 00:08
Ok dendrofilku pierdolony, oto Twoja Azurka
Slayer Robin
Feb 18 2007, 22:10:42 CET Killed at Level 112 by Ecrusher
A teraz proszę Cie ładnie, weź wyjdź i zamknij za sobą drzwi i nigdy tutaj nie wracaj ok? A jak nie masz co robić, to zabawiaj się z drzewkami.
Frank Horrigan
20-02-2007, 00:56
Uuuu Gałązka widze padł :D najpierw wałek z paccem a teraz Urbexx pewnie chciał więcej niż 20k. I dobrze może wreszcie przestanie grać w to gówno... yavi kiedy wpadasz do Wrocka? ;>
zeus1985
20-02-2007, 01:16
Uuuu Gałązka widze padł :D najpierw wałek z paccem a teraz Urbexx pewnie chciał więcej niż 20k. I dobrze może wreszcie przestanie grać w to gówno... yavi kiedy wpadasz do Wrocka? ;>
Hmm... Byłem niedawno, 2 dni temu. Sobota i niedziela, ale nie martw się, wpadnę pewnie za parę tygodni znowu :)
Btw, czemu slayera nazwałeś gałązką?
Drzeworyt
20-02-2007, 11:29
Pierolili to ciebie w zerowce jak nie chciales sie deserem podzielic a dendrofilem to byl twoj stary i dla tego tak wygladasz i co z tego ze zajbeali szeryfa jak walka byla wyrownana to wiecej ludzi padalo jak tego nie rozumiesz to musisz byc niezle zjebany
Pierolili to ciebie w zerowce jak nie chciales sie deserem podzielic a dendrofilem to byl twoj stary i dla tego tak wygladasz i co z tego ze zajbeali szeryfa jak walka byla wyrownana to wiecej ludzi padalo jak tego nie rozumiesz to musisz byc niezle zjebany
Tym postem pokazałeś jak bardzo jesteś inteligentny. Naprawdę, nie ma nic fajniejszego niż pojazdy na starych.
Drzeworyt
20-02-2007, 17:12
No i bardzo dobrze. Nazwij mnie kretynem, debilem kimkolwiek chcesz ale ja uważam ,że bardziej obraźliwy jest pojazd po mnie niż po mych rodzicach.
Daln
Ciota? Przecież to ciebie z****owali.Tak w ogóle to wy się do mnie przyczepiliście nie wiadomo dla czego.
Co boli was prawda?(zresztą nie wiedzieć czemu )
Zrobiłem błąd czytając co nie zmienia faktu ,że ****em jesteś jeżeli w stosunku do mnie używasz takich słów to pewnie potrafisz je podeprzeć jakimiś argumentami na przyklad zacytować jakaś nie logiczność , wiesz te sprawy
Raul de Azura
20-02-2007, 17:16
bana dla tego idioty...
zeus1985
20-02-2007, 17:37
No i bardzo dobrze. Nazwij mnie kretynem, debilem kimkolwiek chcesz ale ja uważam ,że bardziej obraźliwy jest pojazd po mnie niż po mych rodzicach.
Daln
Ciota? Przecież to ciebie z****owali.Tak w ogóle to wy się do mnie przyczepiliście nie wiadomo dla czego.
Co boli was prawda?(zresztą nie wiedzieć czemu )
Zrobiłem błąd czytając co nie zmienia faktu ,że ****em jesteś jeżeli w stosunku do mnie używasz takich słów to pewnie potrafisz je podeprzeć jakimiś argumentami na przyklad zacytować jakaś nie logiczność , wiesz te sprawy
Tak, boli mnie prawda że jesteś kretynem
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=13192069#post13192069
Troche ozywie ten temat :p
Spamowalem dzisiaj ludzi w dp i
01:25 Limehit invites you to his private chat channel.
01:25 Shanoz [101]: czego
01:25 Shanoz [101]: nikogo tu nie wyzwe
01:25 Shanoz [101]: lol
01:26 Sir Averty [93]: moze jak ten andy wyjdzie to ue combo?
01:26 Urbexx [187]: lol
01:26 Urbexx [187]: nie
01:26 Sir Averty [93]: padnie na utamo
01:26 Urbexx [187]: wypierdol
01:26 Urbexx [187]: ta szmat
01:26 Urbexx [187]: e
01:26 Urbexx [187]: shanoza
01:26 Shanoz [101]: nie mow tak o mamie
01:26 Shanoz [101]: ok?
01:26 Shanoz [101]: hahahahah
01:26 Limehit [70]: dac deea na chanel?
01:26 Urbexx [187]: po co
01:26 Limehit [70]: dunno xD
01:28 Limehit [70]: wapi went chyba tez od nich
01:28 Limehit [70]: ale pewny nie jestem
01:29 Urbexx [187]: wyjebales ta kurwe z channelu?
01:29 Limehit [70]: kogo?
01:29 Urbexx [187]: shanoza
01:30 Limehit [70]: on nie ma inva ;o
01:31 Sir Averty [93]: kurwa 20 noobow na guze tylko czeka by zejsc^^
01:31 Sir Averty [93]: eueheuheuh
01:31 Sir Averty [93]: 2*;p
01:33 The channel has been closed. You need to re-join the channel if you get invited.
01:34 Shanoz [101]: limehit
01:34 Shanoz [101]: gz
01:34 Shanoz [101]: bystry jestes
01:34 Shanoz [101]: 01:33 The channel has been closed. You need to re-join the channel if you get invited.
01:34 Shanoz [101]: phi
01:34 Shanoz [101]: ahahhaahhaha
01:34 Shanoz [101]: co za glupki
01:34 Shanoz [101]: 01:31 Sir Averty [93]: kurwa 20 noobow na guze tylko czeka by zejsc^^
01:34 Shanoz [101]: gz
01:34 Limehit [70]: ignore dawalem -.-
Limehit bystrzak dal mi inva przez przypadek.
Sir Averty mistrz ortografi ;)
@Shanoz
nudzi Ci się ... Kazdy piszac szybko moze robic taki bład. Połowa strony o spamie "invitli Mnie na chat yeyeye" , "Averty napisał guze - muahaha " .
POzdro
Gremb
zeus1985
22-02-2007, 10:52
@Shanoz
nudzi Ci się ... Kazdy piszac szybko moze robic taki bład. Połowa strony o spamie "invitli Mnie na chat yeyeye" , "Averty napisał guze - muahaha " .
POzdro
Gremb
Wracaj na Harmonie :)
Frank Horrigan
22-02-2007, 11:40
Hmm... Byłem niedawno, 2 dni temu. Sobota i niedziela, ale nie martw się, wpadnę pewnie za parę tygodni znowu :)
Btw, czemu slayera nazwałeś gałązką?
Bo to jego nazwisko, misiek ;p
Ponoć byliście na browarze ;>
zeus1985
22-02-2007, 12:07
Bo to jego nazwisko, misiek ;p
Ponoć byliście na browarze ;>
Ja jeszcze nie, Łukasz był ;) Dam znać next time jak wpadnę do Wrocka to pójdziemy wszyscy razem.
@MAcius z klanu
Jak ktos szybko pisze moze zrobic jakas literowke np. gozre zamiast gorze, ale jak ktos napisze GUZE to jest szczyt glupoty hahahahahhahahaahhaha.
Widać kochasz swoich rodziców równie bardzo jak oni Ciebie.
@Maciek
Stary, daj sobie w końcu spokój ... Shanoz ma rację, jeżeli ktoś pisze szybko, to może pomylić klawisze, np. napisać "nei" zamiast "nie" ... ale jak ktoś robi dwa błędy ortograficzne w pięcioliterowym wyrazie, to już o czymś świadczy, nieprawdaż ? I jak już wszyscy chyba tutaj mówili ... idź na tą swoją Harmonie bo tutaj nikt Cię nie lubi i nikt Cię nie chce ... po prostu pieprzysz takie głupoty, że aż żal się wszystkim Ciebie robi ....
Btw, za co padł Slayer (nie gram już w Tibię i jedyne co wiem to to co tutaj przeczytam [czyli notabene niewiele poza głupotami związanymi z życiem prywatnym użytkowników tego forum] i nie jestem, że tak powiem "na czasie"?
Pozdrawiam ...
Gammbler
22-02-2007, 15:06
Zeus odezwij sie domnie na tb jakos mam sprawe
@Maciek
Stary, daj sobie w końcu spokój ... Shanoz ma rację, jeżeli ktoś pisze szybko, to może pomylić klawisze, np. napisać "nei" zamiast "nie" ... ale jak ktoś robi dwa błędy ortograficzne w pięcioliterowym wyrazie, to już o czymś świadczy, nieprawdaż ? I jak już wszyscy chyba tutaj mówili ... idź na tą swoją Harmonie bo tutaj nikt Cię nie lubi i nikt Cię nie chce ... po prostu pieprzysz takie głupoty, że aż żal się wszystkim Ciebie robi ....
Btw, za co padł Slayer (nie gram już w Tibię i jedyne co wiem to to co tutaj przeczytam [czyli notabene niewiele poza głupotami związanymi z życiem prywatnym użytkowników tego forum] i nie jestem, że tak powiem "na czasie"?
Pozdrawiam ...
Lubi nie lubi ;( Mi to lotto . Krytyków filmowych tez nikt nie lubi xD
Zdanie o Mnie dofowych lam Mnie nie interesuje, przeciwnie :D Rozbawia ...
POzdrawiam
Gremb
frances111
23-02-2007, 07:47
trzeba wiec poprosic draza o krotka wypowiedz n.t grebola, moze wtedy zrozumie jakim jest lamusem :D
Gammbler
23-02-2007, 10:05
POzdrawiam
Gremb
hahaha a Ty kim jestes? lama wanted? nawet nie , poprostu smieciem ktory nic nie znaczy i ma zawysokie mniemanie o sobie > Jaki jest twoj wklad do tej wojny ze sie tak rzucasz?jak sobie odpowiesz na to pytanie to moze zrozumiesz
zeus1985
23-02-2007, 12:06
POzdrawiam
Gremb
Nie zapominaj, że część tych dofowych lam było w Wanted dłużej, niż ty na Azurze, i tak jak frances111 napisał, trzeba by było Draza poprosić aby napisał coś o Tobie, ale jest pewien problem: Post musi mieć minimum 10 liter ( czy jakoś tak ;p )
Nie zapominaj, że część tych dofowych lam było w Wanted dłużej, niż ty na Azurze, i tak jak frances111 napisał, trzeba by było Draza poprosić aby napisał coś o Tobie, ale jest pewien problem: Post musi mieć minimum 10 liter ( czy jakoś tak ;p )
10 liter to jest aż za dużo na "A kto to w ogóle jest?". : )
@Grebol/Gerbol/Cokolwiek
Mówisz, że zdanie "dofowych lam na Twój temat Cię nie interesuje", hm ? A myślę, że powinno ... i tak jak zauważył to już Zeus, część z tych lam było w Wated dłużej niż ty w ogóle grasz w Tibie ... a duża część była tam może nie tyle co Ty na Azurze, ale jednak była ... a Ty ? No cóż, Twój kontakt z Wanted zawsze się ograniczał jedynie do lizania im tyłków, co jednak nie przeszkadza Ci myśleć, że oni jednak Cię lubią itp. ... Powiedz mnie, jak to jest mieć tak wybujałą fantazję ? Czy jak idziesz do sklepu to wyobrażasz sobie, że obok Ciebie idzie Draz? Albo, czy w ogóle chodzisz do sklepu, czy zamawiasz wszystko przez telefon sprzed komputera? ^^
Pozdrawiam ...
10 liter to jest aż za dużo na "A kto to w ogóle jest?". : )
@Grebol/Gerbol/Cokolwiek
Mówisz, że zdanie "dofowych lam na Twój temat Cię nie interesuje", hm ? A myślę, że powinno ... i tak jak zauważył to już Zeus, część z tych lam było w Wated dłużej niż ty w ogóle grasz w Tibie ... a duża część była tam może nie tyle co Ty na Azurze, ale jednak była ... a Ty ? No cóż, Twój kontakt z Wanted zawsze się ograniczał jedynie do lizania im tyłków, co jednak nie przeszkadza Ci myśleć, że oni jednak Cię lubią itp. ... Powiedz mnie, jak to jest mieć tak wybujałą fantazję ? Czy jak idziesz do sklepu to wyobrażasz sobie, że obok Ciebie idzie Draz? Albo, czy w ogóle chodzisz do sklepu, czy zamawiasz wszystko przez telefon sprzed komputera? ^^
Pozdrawiam ...
I to jest dlamnie smieszne własnie^^ Macie kompleks jakis na pkt. Drazharma. Skoro opisujesz tak skrupulatnie co Ja robie jak ide np. do sklepu moze Tobie się to juz przydazyło ? Na tym forum 95% to DoF'owe lammki a te 5% to osoby które się nie udzielaja.
POzdro
Gremb
Caroline
23-02-2007, 20:15
Ja wiem, że to będzie offtopic ale dużo tu takich, a mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. A konkretnie Grebol jak coś piszesz to dlaczego wyrazy typu "ja", "mnie" itd piszesz z dużej litery? :> Znaczy nie zrozum mnie źle, ja się nie czepiam tylko mnie to zastanawia :)
I to jest dlamnie smieszne własnie^^ Macie kompleks jakis na pkt. Drazharma. Skoro opisujesz tak skrupulatnie co Ja robie jak ide np. do sklepu moze Tobie się to juz przydazyło ? Na tym forum 95% to DoF'owe lammki a te 5% to osoby które się nie udzielaja.
POzdro
Gremb
Skoro nie jestes dofowa lamka to jestes w tych 5% co sie nie udzielaja wiec wez wy*ierd*laj.
zeus1985
23-02-2007, 21:12
Ja wiem, że to będzie offtopic ale dużo tu takich, a mnie bardzo ciekawi jedna rzecz. A konkretnie Grebol jak coś piszesz to dlaczego wyrazy typu "ja", "mnie" itd piszesz z dużej litery? :> Znaczy nie zrozum mnie źle, ja się nie czepiam tylko mnie to zastanawia :)
Zaimki osobowe, jeśli są zwrotem do adresata w tekstach listów, ale także w rozmowie pisanej na GG i in.komunikatorach, należy pisać dużą literą.
W ten sposób wyraża piszący wyraża swój szacunek do adresata.
Widać Maciuś nie uważał na lekcjach języka polskiego i pisze wszystkie zaimki osobowe wielką literą ;o Albo ja nie uważałem...
Sądzę, iż Maciuś uważa się za kogoś lepszego od innych, dlatego pisze to wielką literą. Trzeba by było się spytać jakiegoś psychologa dziecięcego...
Na tym forum 95% to DoF'owe lammki a te 5% to osoby które się nie udzielaja.
Cześć DoFowa lamko. : )
A co do tych Twoich kompleksów związanych z Drazem, to gwarantuję Ci, że nic takiego o czym pisałem mi się nie zdarzyło ... i żeby nie było, ja nie jestem żadną DoFową lamką, gdyż nie lubię ludzi z DoFu (z paroma wyjątkami), po prostu nie lubię ludzi, którzy dużo szczekają, nic nie robią i jeszcze pouczają na ten temat innych.
@Caroline
On po prostu myśli, że jest fajniejszy niż jest w rzeczywistości i ogólnie wiesz, cierpi na przerost ego.
Pozdrawiam ...
Pavvulonik
24-02-2007, 23:02
No i mamy kolejnego 100 lvla na azurze Sir Scud Kaka ciekawe jak skaczy czy w wanted czy jak reszta :D
Moj program do pisania tak MA!
Na tym koncze ripostowanie z idiotami,lamami DoF'u i reszta nebstawa.
POzdro
Gremb
Tosik Tepek
25-02-2007, 01:09
POzdro
Gremb
Ahh, dzięki Ci :D Już nie będę musiał czytać tych żałosnych postów ;]
PS. Shanoz co ty tak cały czas na Sandre jedziesz? xD Na forum tibia.com topic nawet założyłeś :P
Raul de Azura
25-02-2007, 14:29
PS. Shanoz co ty tak cały czas na Sandre jedziesz? xD Na forum tibia.com topic nawet założyłeś :P
za pasywnosc proste
Pavvulonik
25-02-2007, 23:12
http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4
Nic dodac nic ujac urbexx jak sie patrzy HAHAHAHAA:D :D :D
zeus1985
26-02-2007, 20:54
http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4
Nic dodac nic ujac urbexx jak sie patrzy HAHAHAHAA:D :D :D
To nie jest śmieszne, to jest żałosne :(
Raul de Azura
26-02-2007, 21:43
POzdro
Gremb
haahah ssij
kto tu jest nubem
2 zgony + ban
Banished: until Mar 18 2007, 03:02:20 CET because of macro use
Blazejfhooj
27-02-2007, 20:37
TO bedzie skormny ale prawdziwy post ... Wczoraj bylo male starcie ... Dof chcial Ubic faurona ... i .. udalo im sie!! tylko chyba nie spodziewali sie tak szybkiego odwetu ze strony WANTED(rox) !! Krotko mowiac kolejna fatalna porazka... Coraz ciezej chlopcy ... Wanted lapie nowych sprzymierzencow a wy nic... Nowi sorowie w Wanted robia swoje... spam UE przyznacie ze zrobil swoje... cya :p
frances111
28-02-2007, 07:35
ta ventar sie zlozyl
no no stary spam na Ventarze :) niezle niezle :) Gratz
Czy jakiś filmik z tej akcji był kręcony ?
czego wszyscy zamilkli ;P
frances111
04-03-2007, 09:35
jakis rozlam w DoF jak widac :p
zeus1985
04-03-2007, 12:33
czego wszyscy zamilkli ;P
Bo po co się rozpisywać o świecie skazanym na wymarcie :)
Za swojej świetności na Azurze grało 800 osób a czasem nawet nie można było się zalogować, a teraz? N/C Ceny? N/C o reszcie pisać mi się nie chce bo nie ma sensu.
Frank Horrigan
04-03-2007, 15:40
@up
Yavi, nie masz się co łudzić, że kiedyś grało więcej osób na azurze...Stać w kolejce musiałeś bo wtedy taki Xajaki albo Umago stawiał farme drutów i bp UH robił w 10 min
Fakt faktem grało więcej osób ale zawalony serwer był raczej tylko z tego względu, że wszyscy farmili wtedy przeniesamowicie :D
A drzewka DoFu już dawno wszystkie wykarczowane :D
Marihuans
04-03-2007, 17:36
xD
Racja. Robilo sie bp hmm w 15 min xD
zeus1985
04-03-2007, 21:04
Oto krótka bajeczka o Azurze:
Once upon a time there was a little boy named Aleksy Pasterniak...
Czyli po naszemu...
Za górami, za lasami,
Mieszkał Draz z *****szonami.
Na Edronie miał swą chatę,
A w niej browara kratę.
@Zeus
Wierszyk wymiata lekko mówiąc, chociaż ktoś wnosi tu trochę humoru :p
Temat "wymarł" i chyba dobrze, nikt nie musi się produkować, i wszystkim żyje się lepiej, nieprawdaż ?? :)
Może Azura przestała być ciekawa bo nie chce sie nikomu tutaj grać.
W końcu dojdzie do tego że liczebność graczy na azurze będzie dorównywać średniej klasy otsowi :P
Słowa Proroka :
"[...]Będzie tylko wanted i ich lizo dupy którzy zostaną zhuntowani po tym jak nie będzie żadnej osoby neutralnej ktora mogłaby przysyłać co tydzień bohy do ich depo[...]" :P
Pozdro :)
frances111
05-03-2007, 07:34
xD
Racja. Robilo sie bp hmm w 15 min xD
co ty wiesz dziecko, za tych czasów ty nie wiedziales jjeszcze co to tibia.
a jak dof skomentuje dzialania horigana? :D
zeus1985
05-03-2007, 09:09
Szczerze mówiąc to ten temat jest już do zamknięcia. A o Azurze i jej graczach mam jeszcze wiele wierszyków ;p
Marihuans
05-03-2007, 17:13
lol. wiem bo gralem. nie tym charem ale innym wiec nie pierdol mi glupot jak nie wiesz ;] <dziecko>
Tosik Tepek
05-03-2007, 17:57
Co do Horriego do gratz dla niego :) Koleś wie, że czekająć ch*ja się zrobi xDD Żeby do niego dołączyło kilku sorców i palków z DOF to by Wanted latało, jestem pewien :) Horri _/ ;*
Gammbler
06-03-2007, 00:21
przynajmniej nikt miodkow nie pod*****a:)
frances111
06-03-2007, 08:40
mogliby poklepac nieco dupolizów, np tych z gildi Silent'Force ("allied of Wanted" ahahahaha Omega _/)
zeus1985
06-03-2007, 10:22
Dodałem 2 linijki do bajeczki ;p
przynajmniej nikt miodkow nie pod*****a:)
a pod*****a pod*****a ;]
Pavvulonik
08-03-2007, 21:54
NOOO gz dof frag na lumpie tylko jakim cudem dalipi padl na lumpie hah pewnie ue poszlo od sandry albo kogos innego a lump jebna exori i dalipi wygiety czy nie tak ?
zeus1985
08-03-2007, 23:13
NOOO gz dof frag na lumpie tylko jakim cudem dalipi padl na lumpie hah pewnie ue poszlo od sandry albo kogos innego a lump jebna exori i dalipi wygiety czy nie tak ?
Jeżeli "Dalipim" gra "Dalipi" to możliwe, że Lumperier go zsolował z Knifa xD
fistem go solnal :D bo zapomnial chlopak uh :<
Marihuans
09-03-2007, 15:36
no... pamietam jak wszyscy sie pytali ile bp na anni wziac i mowia hmm:
Ja wezme ze 30 inny 20 a jeszcze ktos tam 40 a Dalipi mowi :::: JA WEZME 60 ;]
Do tego 600 burstow xD
zeus1985
09-03-2007, 15:37
no... pamietam jak wszyscy sie pytali ile bp na anni wziac i mowia hmm:
Ja wezme ze 30 inny 20 a jeszcze ktos tam 40 a Dalipi mowi :::: JA WEZME 60 ;]
Do tego 600 burstow xD
Ja tam miałem standard: 20 :)
buhahaha i hoy mu z tych 60 jak 3 razy robil :D
buhahaha i hoy mu z tych 60 jak 3 razy robil :D
Bo za pierwszymi dwoma razami szkoda mu ich było, no wiesz ... "mam 60 bp, taka ładna liczba ... jak się uhnę, to będę miał 59,95 bp ... kurde, to już nie brzmi tak ładnie ... DAMY RADĘ!". : )
Pozdrawiam ...
Tosik Tepek
16-03-2007, 19:02
Lalalalal nudno coś :/
Miałeś już tu nie pisać :/ A co do wojny, Wanted jedzie z DOFem jak trzeba xDD Chociaż jeszcze wierze w DoF :P
Marihuans
16-03-2007, 20:08
Wojna skonczy sie na 100% jak Elite Crusher wbije 180 lvl, dla mnie juz sie skonczyla xD
Wojna skonczy sie na 100% jak Elite Crusher wbije 180 lvl, dla mnie juz sie skonczyla xD
A kiedy się dla Ciebie zaczeła xDDD?
POzdro
Gremb
Czyli szykuje sie dyktatura Wanted:) ale nudna sie Azura zrobi:( no bo kto podskoczy teraz Wanted?:( Niesadze zeby byla podobnie mocna gildia ktora by dala rade Wanted Jedynie jakis rozlam w Wanted ale znowu ludzie w Wanted znaja sie juz kupe czasu i nie sadze zeby staneli przeciwko sobie chociaz kto wie co wymysli Draz jak mu sie zacznie nudzic:P
Pearl Agata
16-03-2007, 23:18
Co tu tak nudno?
Wojna się skończyła dawno temu.
A nudo tu tak bo nic na serwie się nie dzieje, zwłaszcza patrząc na gildie takie jak CoF czy SE które płacą wanted za samo istnienie. Prędzej czy później nie będzie na kim PA robić.
Miłej zabawy B)
frances111
17-03-2007, 07:00
Wojna się skończyła dawno temu.
A nudo tu tak bo nic na serwie się nie dzieje, zwłaszcza patrząc na gildie takie jak CoF czy SE które płacą wanted za samo istnienie. Prędzej czy później nie będzie na kim PA robić.
Miłej zabawy B)
bylo wygrac wojne to by wam placili 8o
Nam by nie musieli, zresztą kogo to już obchodzi. Dobrą stroną jest to, że nikt już na forum nie pierdzieli głupot i jest wszystko ok ;)
Zresztą ja tam do nich nic nie mam, ale przyjdzie i na nich pora, prędzej czy później B)
zeus1985
17-03-2007, 11:49
Nam by nie musieli, zresztą kogo to już obchodzi. Dobrą stroną jest to, że nikt już na forum nie pierdzieli głupot i jest wszystko ok ;)
Zresztą ja tam do nich nic nie mam, ale przyjdzie i na nich pora, prędzej czy później B)
Nie zgodzę się z Tobą... Maciuś z klanu dalej pierdzieli 3 po 3 :)
Nie zgodzę się z Tobą... Maciuś z klanu dalej pierdzieli 3 po 3 :)
afff... Klan to chyba masz w domu ;)
POzdro
Gremb
Ta wojna od poczatku byla przegrana, pamietam tylko kilka udanych akcji na miesiac i to wszystko.
TheThunder
17-03-2007, 13:47
Ta wojna od poczatku byla przegrana, pamietam tylko kilka udanych akcji na miesiac i to wszystko.
Pomogliscie sie podniesc Wanted kiedy Swe im nakopalo to teraz macie B)
@Zeus
No Macius aktywny B)
zeus1985
17-03-2007, 15:17
afff... Klan to chyba masz w domu ;)
POzdro
Gremb
Zgadza się, mam "Klan" w domu :)
# Klan - inaczej rodzina
Widzę, że mi tego zazdrościsz, ale nie ma się co dziwić. Patrząc na Ciebie ludzie widzą dziecko niekochane w dzieciństwie, które teraz się wyżywa na innych pisząc m.in. bzdury na forach. Idź się leczyć człowieku bo wkrótce możesz się stać gwiazdą kilku programów informacyjnych takich jak "Fakty", "Panorama" czy też "Wiadomości" :)
@TheThunder
Ja bylem wtedy z Wanted ;) i dalej bylbym jakby Drazharm sobie za duzo nie pozwalal, poprostu nie jestem frajerem jak Morson, wican i Xhue lub inne scierwa z Elblaga.
Zgadza się, mam "Klan" w domu :)
# Klan - inaczej rodzina
Widzę, że mi tego zazdrościsz, ale nie ma się co dziwić. Patrząc na Ciebie ludzie widzą dziecko niekochane w dzieciństwie, które teraz się wyżywa na innych pisząc m.in. bzdury na forach. Idź się leczyć człowieku bo wkrótce możesz się stać gwiazdą kilku programów informacyjnych takich jak "Fakty", "Panorama" czy też "Wiadomości" :)
Boże... Ty jestes liderem tego klanu ;o Na Twoim przykładzie moge jasno powiedziec ze zły dotyk boli od dziecka . _/
POzdro
Gremb
Pavvulonik
17-03-2007, 22:50
HAAH dzis dowiedzialem sie ze wanted organizuje poi quest ten kto chce isc ma im zaplacic 300K ! Wiec albo wszyscy padna albo wezma zaplate i sie na nich wypna B)
zeus1985
17-03-2007, 23:24
Boże... Ty jestes liderem tego klanu ;o Na Twoim przykładzie moge jasno powiedziec ze zły dotyk boli od dziecka . _/
POzdro
Gremb
Skoro tak Ci w domu mówią, to nie będę się w to mieszał... Powodzenia.
Idź się leczyć człowieku
Haha, i kto to mowi... xD Osoba ktora opowiadala ze grą w tibie zarabia na operacje oczu...
btw. Prosze nie myslec ze bronie Maciusia, ani ze mam cos z nim wspolnego.
TheThunder
18-03-2007, 23:00
Haha, i kto to mowi... xD Osoba ktora opowiadala ze grą w tibie zarabia na operacje oczu...
SPALIC GO! On broni Maciusia!
@Eldyn
Drazharm od zawsze nie byl za mily, ale wladza uderzyla mu do glowy ... Co do tych "frajerow" to ... zgadzam sie, szczegolny odnosnik do Xhue B) Ale nie zmienia to faktu ze DoF mial szanse pozbyc sie Wantedow, a pozniej to tylko formalnosci ze Swe ... Lecz to tylko gdybanie B)
@Pavvulonik
A reszta ktora ucieknie huntedo B)
Szkoda DoF'u, bo rzadko kiedy abusowali, ich wladza oznaczalaby demokracje, a nie totalitaryzm ... Mimo to enjoy your life on Azura o/
zeus1985
22-03-2007, 14:27
Powiedz mi kiedy tak mówiłem? Jakoś nie przypominam sobie. Przekręcasz wszystko i tworzysz bajki.
Martinezz
22-03-2007, 23:32
@TheThunder
Ja bylem wtedy z Wanted ;) i dalej bylbym jakby Drazharm sobie za duzo nie pozwalal, poprostu nie jestem frajerem jak Morson, wican i Xhue lub inne scierwa z Elblaga.
Shanoz, ty sfrustrowany popaprańcu. Ja przynajmniej mogę sobie tu jeszcze pograć, a tobie jedyne co pozostało to użalanie sie na forach.
Nara Shanoziku, nie tykam więcej gówna bo bardziej śmierdzi.
Immortality
22-03-2007, 23:44
uzala czy sie nie uzala , ty zas sam potwierdziles to ze jestes tzw. cipuszką ktora daje sie wykorzystywac gl =] !
Ehhh... Azzzzura zawsze taka była i na zawsze taka bedzie.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć wynik (wojny) o ile taka jeszcze trwa...?
Życzę wszystkim powodzenia w grze i pozdro dla starych przyjaciół~
zeus1985
23-03-2007, 10:54
Ehhh... Azzzzura zawsze taka była i na zawsze taka bedzie.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć wynik (wojny) o ile taka jeszcze trwa...?
Życzę wszystkim powodzenia w grze i pozdro dla starych przyjaciół~
Wojna już dawno się skończyło, Wanted przejęło server, nasrało i nie posprzątało. Teraz na azurze zajeżdża łajnem, a Wanted sra dalej i ludzi coraz mniej ;)
Wojna już dawno się skończyło, Wanted przejęło server, nasrało i nie posprzątało. Teraz na azurze zajeżdża łajnem, a Wanted sra dalej i ludzi coraz mniej ;)
Oj Yavi ty juz chyba za dlugo w tym swoim domku siedzisz i nie wiesz co sie dzieje na servie btw GL & HF
zeus1985
23-03-2007, 12:07
Oj Yavi ty juz chyba za dlugo w tym swoim domku siedzisz i nie wiesz co sie dzieje na servie btw GL & HF
"Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" a dla Twojej wiadomości, wiem doskonale co się dzieje na serverze ;) Może to Ty jesteś ślepy bo zapatrzony w nie powiem co.
"Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" a dla Twojej wiadomości, wiem doskonale co się dzieje na serverze ;) Może to Ty jesteś ślepy bo zapatrzony w nie powiem co.
Żebyś się nie zdziwił
zeus1985
23-03-2007, 15:49
Żebyś się nie zdziwił
Nie ma czym ;]
Kruchy ... głupio mi to mówić, ale Zeus ma rację. To co napisał ("Wanted przejęło serwer, nasrało i nie posprzątało, a teraz sra dalej"), IMO doskonale opisuje działalność Wanted na servie ... Zresztą, jakby na to nie patrzeć, to Ty też jesteś po prostu ich przydupasem i powoli stajesz się taki jak Draz. No ale cóż ... niedługo już wszyscy sobie padną bez powodu od was, albo będą zmuszeni płacić podatki za wejście do miasta, czy cokolwiek innego (jestem pewien, że Draz coś wymyśli, żeby tylko zedrzeć z innych kasę), więc zostaniecie sami. Ciekaw jestem jak szybko wam się znudzi ... chociaż ... pewnie wcale, w końcu dla was to już nie jest po prostu zabawa - to życie.
Jakby na to nie patrzeć, DoF jest winien sam sobie ... mieli szanse - nie wykorzystali jej ... potem było już za późno.
Pozdrawiam ...
pewnie wcale, w końcu dla was to już nie jest po prostu zabawa - to życie.
Wierzcie mi ale życie bez tibii jest lajtowne :p a po drugie masz o wiele wiele więcej czasu :) polecam ;]
Pozdro ;)
zeus1985
25-03-2007, 22:08
Wierzcie mi ale życie bez tibii jest lajtowne :p a po drugie masz o wiele wiele więcej czasu :) polecam ;]
Pozdro ;)
Jednak brakuje Mi tych Huntów z Drazem na Hydrach, a potem konwersacja z Dalipim kto bardziej go ojebał :( To były czasy... Miter wie ocb ;p
Drazharm jest jedyną osobą, którą ojebywałem na huntach. Pamiętam do dziś, jak stracił bp boltów, bo dałem cynk Adasiowi ( Fea ) gdzie bolty są, i żeby tylko wpadł z Desintegracją ;) I te krzyki Draza... KURWA!!! MOJE BOLTY!!! A potem debil kazał komuś tam skakać dla niego po bolty hahahah
Jeszcze bardziej się w*****ł, jak Fea wrócił i znowu mu bp boltów rozjebał ;)
Jasne. Piotrus, ze Draza najlepiej sie tnelo^^ za free exp^^ i loota w chuj :D na wbicie 100k expa tracilem 5bp mf a zyskiwalem po 100k w kasie^^
frances111
26-03-2007, 17:10
Jednak brakuje Mi tych Huntów z Drazem na Hydrach, a potem konwersacja z Dalipim kto bardziej go ojebał :( To były czasy... Miter wie ocb ;p
Drazharm jest jedyną osobą, którą ojebywałem na huntach. Pamiętam do dziś, jak stracił bp boltów, bo dałem cynk Adasiowi ( Fea ) gdzie bolty są, i żeby tylko wpadł z Desintegracją ;) I te krzyki Draza... KURWA!!! MOJE BOLTY!!! A potem debil kazał komuś tam skakać dla niego po bolty hahahah
Jeszcze bardziej się w*****ł, jak Fea wrócił i znowu mu bp boltów rozjebał ;)
wlasnie dlatego rozeptaliscie wojne vs wanted, wlasnie dlatego draz i jego ludzie nie od dziś jada was jak psy w dupe :) pogratulowac!
Marihuans
26-03-2007, 17:52
oj racja. gdybyscie go nie o*******ali to by takich sytuacji nie bylo ;]
Pozdro ;)
Mnie tego mówić nie musisz - ja już nie gram w tą brain-fucking game (czytam sobie tylko od czasu forum...).
Co się zaś tyczy "powodów" rozpętania wojny ... jeżeli Draz wywołał wojnę za dwa bp boltów, to pozostaje mi jedynie pogratulować członkom wanted dowódcy. (taak, wiem, to nie był powód ... niby powodem były te wszystkie setki tysięcy na które go okradziono na huntach. Szkoda jedynie, że on nie policzył sobie ile to on ludzi okradł)
Pozdrawiam ...
a gowno wiecie od czego wojna sie rozpenatala a pierdolcie.. zal..
zeus1985
26-03-2007, 21:18
Wam już się chyba w dupach poprzewracało... Wojna już trwała, jak Fea rozjebał Drazowi bolty, a przejebaliśmy wojne między innymi dzięki Corsikowi. GZ dla tego pana i jego "przyjaciół" z dupy wziętych ( czytajcie "Dea~" ).
@Pączuś ;*
A pamiętasz jak Aleksy stał na bocie, a my go na*******aliśmy? Hahahah.... Miałes wtedy chyba 40 lv ;p A Draz~ brał Ciebie tylko ze względu na to, że leczysz DSy xD
Albo jak poszliśmy z Raulem na hydry i nam mega loot się posypał? Kilka par Boszków, Kilka RH, a następnego dnia miał hacka ;/
heh, stare dobre czasy, " Azura za dnia to nie ta sama Azura", "Azura za starych czasow to piekna Azura" a wojna to cos fajnego nawet jesli przegrywasz;) wesz na kogo mozesz liczyc
Gammbler
26-03-2007, 22:06
a gowno wiecie od czego wojna sie rozpenatala a pierdolcie.. zal..
Ty k**** wiesz od czego wojna sie zaczela jak zaczoles od lizania dupy Fifrakowi a zakończywszy na Drazie , mowisz ze zyskiwales lota na hydrach jak z Drazem siedziales moze i tak ale on na tb auto robil po 600-700k dziennie bez wysilku dzieki takiemu jeleniowi jak ty ktory go pilnowal i leczyl dsy
Tosik Tepek
26-03-2007, 22:23
Ty k**** wiesz od czego wojna sie zaczela jak zaczoles od lizania dupy Fifrakowi a zakończywszy na Drazie , mowisz ze zyskiwales lota na hydrach jak z Drazem siedziales moze i tak ale on na tb auto robil po 600-700k dziennie bez wysilku dzieki takiemu jeleniowi jak ty ktory go pilnowal i leczyl dsy
huahuahua !! :D Gammbler się wkurzył ;] Ale do Mitera nic nie mam :)
@Gamm~
weź napisz na pm bo mam sprawę albo na tibi na Akugon ;>
odezwal sie koles, ktory lizal i lize dupe urbowi poczym go z serva wyjebali-.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.