Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny
Stron :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Nie żebym kogoś faworyzował(...)
Btw,
Paef Baal
Nov 23 2006, 23:38:25 CET Killed at Level 91 by Dragoholikus and by Bayter
Bartek of Demon
Nov 25 2006, 01:46:52 CET Killed at Level 71 by Patanou
chyba jednak "kogos" faworyzujesz bo nie zauwazyles, ze Wanted rowniez ginie, powiem wiecej, DoF & DD maja wiecej zaliczonych fragow, wiec chyba nie sledzisz dokladnie losow Azury
Pozdrawiam
Jet
Nie żebym kogoś faworyzował, ale co do tego dlaczego Wanted & DoF nie staną do open fight, odpowiedź jest prosta - DoF sie po prostu boi.
Chyba nie jesteś najlepiej poinformowany ;)
Ta, dałem dupy. Żałuję tylko, że doliczą mnie jako fraga- noobki nie powinny sie liczyc ;)
Do not drink & drive.
NEVER, EVER drink and drive!
btw: Kubus zmien sobie informacje o postaci, przeciez mamy nowa gildie "Deadly Dancers"!:)
Apropo "Open Battle" na Azurze, to nie ma ich z powodu tego ,ze Dof nieustannie probuje tego unikac. Dam na to przyklad ostatniej akcji gdy Dof ubil Adiego i odrazu uciekl do "Mount Sternum" ,a przecierz mieli idealna okazje do open battle ,poniewaz bylo tyle samo osob online (na oko)
z obu gildi. Dof jedynie wychodzi na Open Battle wtedy gdy od nich jest conajmiej 2 razy wiecej osob online niz wanted.
@ Zrembol
Prawda boli, co nie?
Po każdej akcji DoF ucieka w miejsca w których Wanted nie ma szans ich rozwalić.
witam wszystkich od niedawna zaczolem swoja przygode na swiecie azura no moze wiaże z tym jakies nadzieje i chce sie zapytac czy gra na azurze ma sens??
@ Mevalo
to zalzy od wielu czynnikow, ale raczej nie polecam grania na Azurze bez znajomych:P
@ Zrembol
Prawda boli, co nie?
Po każdej akcji DoF ucieka w miejsca w których Wanted nie ma szans ich rozwalić.
To dlaczego Wanted siedziało w Thais i czekało aż Adi "zloorouje" im Dof w trap'a? Mogli wyjść im na przeciw i mieli by open battle.
Cors Ent
26-11-2006, 13:20
Apropo "Open Battle" na Azurze, to nie ma ich z powodu tego ,ze Dof nieustannie probuje tego unikac. Dam na to przyklad ostatniej akcji gdy Dof ubil Adiego i odrazu uciekl do "Mount Sternum" ,a przecierz mieli idealna okazje do open battle ,poniewaz bylo tyle samo osob online (na oko)
z obu gildi. Dof jedynie wychodzi na Open Battle wtedy gdy od nich jest conajmiej 2 razy wiecej osob online niz wanted.
jedno pytanie: byłeś tam?
wiec skad wiesz ile bylo dof a ile bylo wanted?
dof bylo 10 osob - z czego nie bylo wielu najwzszych lvli - a wanted mieli wszystkich zebranych + armie przydupasów
zreszta nie ważne co kto o tym sadzi - wazne ze 2 ostatnie fragi wanted to male lvle - a nasze to palki 130+
nie podoba sie wam nasza taktyka?
trudno - ale ona nie została wymyslona po to zeby soe nooba z pod depo podobała - tylko po to zeby byla skuteczna
@Fiszbin
Wanted gdyby bylo online to by dof nie zrobil wogole lockow.
@Cors
Na oko bylo po rowno osob (+/- 2) a co do "dof bylo 10 osob - z czego nie bylo wielu najwzszych lvli - a wanted mieli wszystkich zebranych + armie przydupasów" To wystarczy ,ze byla sandra i reszta sorkow.
Zembol91
26-11-2006, 13:51
@ Zrembol
Prawda boli, co nie?
czyli wg ciebei maja isc tam gdzie ich wanted rozwali ??
na ogol sie robi wszystko zeby nie pasc i dof tak robi a ty tu cos ze uciekaja tam gdzie nie padna .....
Nie, po prostu nie mają 'jaj' żeby walczyć z Wanted
Cors jak już zrobicie fraga to odrazu na forum piszesz , że oczywiście was bylo mniej i takie tam głupoty zawsze tak bylo i bedzie . Najlepiej zachowaj to dla siebie , bo każdy wie ze jesteś najlepszy i potrafisz zabić 130 rp w pare osób. Uważam , że ta długa walka z Wanted zrobiła ci wode z mózgu , może to obsesja , która ma na celu tylko jedną rzecz zemste na Wanted (Drazharmie).
@Fiszbin
Wanted gdyby bylo online to by dof nie zrobil wogole lockow.
Głupcze, odniosłem się do posta Aivena, w którym stwierdził, że DoF unika open battle. Poza tym skąd możesz wiedzieć co zrobiłby DoF.
@ Fiszbin
Wnioskuje po tym co najczesciejdof robi w takich sytuacjach.
Name: Tegax
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 105
World: Azura
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Dec 20 2006
Guild membership: Unsteady of the Wanted
Last login: Nov 26 2006, 15:28:43 CET
Account Status: Premium Account
No no no ...
Moze stare, ale nie jarze o co kaman..
NAme: Wymar Hearchear
Guild: Houron of the Defenders of Fangorn
Moglby ktos wytlumaczyc ,czemu on jest w DoF'ie ;PP
Bo byl szpiegiem w wanted i pozniej oni sami go zabili.
Ludzie po co te klutnie. Kazdy walczy inaczej DoF teraz robi tylko snake atacki, i jest zle ale jak Wanted tak walczolo to tez krytykowaliscie!!:/ Nawet jesli by chcialb y walczyc non stop na pelnych obrotach codziennie open battle to byscie krytykowali. Zdecydujcie sie czego chcecie bo jak narazie to widze ze sami nie wiecie. Niech walcza jak chca byleb y mieli tego jakies efekty. A odnosnie akcji na Adim to chyba ich sprawa co zrobili:) Mogli wyjsc na przeciw Wanted ale nie zrobili tego i koniec tematu, uznali to za samobojstwo i uszanujcie ich decyzje. Dajcie doFowi wejsc w odpowiedni trans bo juz widac pojedyncze ataki niedlugo sie chlopaki rozkreca i bedzie znowu ciekawie, ale troche cierpliwosci:):P
Pozdro:)
Sathan Bell
26-11-2006, 21:53
@Aiven
Nie udzielaj się jeśli nie masz pojęcia o danej sytuacji. Widocznie nie masz pełnych wiadomości o tym serverze i próbujesz pokazać coś ale ci nie wychodzi wiec jeśli chcesz się udzielać pisz prawdę, a nie sugestie. Z pewności podając swój nick na Azura nie był byś już takim kozakiem. Możesz opisać sobie na tego posta co chcesz wisi mi to i tak nie zwracam uwagi na obraźliwe commenty ;]
POZDRO BY SATHAN
omg jak was slucham to az mi sie nie dobrze robi....kazdy dobrze wie ze dof boi sie starcia z wanted i unika open battle bo wiedza czym to sie moze dla nich skonczyc.Na azurze moze bylo z 3x open battle pomiedzy dof a wanted ktore konczyly sie wygrana wanted (kolo hillsow 10-1??,w thais 10-1?i na ankrahmun 10-1? dla wanted ofc)nie mowiac nic o tym ze dof mial przewage liczebna podczas tych walk.Od tamtej pory dof zrezygnowal i zaczely sie lamerskie sneak ataki typu zabicie jednej osoby z wanted w 20 po czym ucieczka na deserta czy green djina gdzie wanted nie ma wstepu.
wiec prosze was nie pier..... tu glupot ze wanted sie was boi bo to wy jestescie tchorzami, bez hega(sandry) to nawet dupy sobie nie potraficie podetrzec ,a wanted nie raz udowodnilo ze mala ekipa potrafia was rozje...bac.
pozdr6OO
@up
No jak ostanio robili cos mala grupka to 8;0 dla dofa bylo czyli faktycznie duzo sami dzialaja bez draza i urbana
czlowieku o czym ty w ogole gadasz ja sobie nie przypominam zeby "ostatnio" wanted dostalo po dupie 8;0
@Aiven
Nie udzielaj się jeśli nie masz pojęcia o danej sytuacji. Widocznie nie masz pełnych wiadomości o tym serverze i próbujesz pokazać coś ale ci nie wychodzi wiec jeśli chcesz się udzielać pisz prawdę, a nie sugestie. Z pewności podając swój nick na Azura nie był byś już takim kozakiem. Możesz opisać sobie na tego posta co chcesz wisi mi to i tak nie zwracam uwagi na obraźliwe commenty ;]
POZDRO BY SATHAN
Zabił bys go ? muahah:D
POzdro
Gremb
Sathan Bell
26-11-2006, 23:23
czlowieku o czym ty w ogole gadasz ja sobie nie przypominam zeby "ostatnio" wanted dostalo po dupie 8;0
Jak nie wiesz to nie pisz bo widze same bzdury... Poza tym DoF się nie boi bezpośredniego starcia. Porostu jak już zbierzemy się do ko kupy to Wanted boi się podejść.
fea_umarth
27-11-2006, 00:14
a propo snake atack dzis wanted zrobilo identycznego trapa jak my na edronie
jak igragorn padl
Cors Ent
27-11-2006, 00:18
Nie identycznego
nasz był skuteczny - a ich nie :D :D
omg jak was slucham to az mi sie nie dobrze robi....kazdy dobrze wie ze dof boi sie starcia z wanted i unika open battle bo(...)
a kto Ty wogole jestes? bo po Twoim poscie wnoiskuje, ze uczestniczyles w conajmniej kilku akcjach Wanted, prawda to? czy masz po prostu bujna wyobraznie? a moze bajek sie naogladales? i pamietaj: licza sie fragi, a w ostatnim czasie prowadzi DoF & DD :)
Pozdrawiam
Jet
Zembol91
27-11-2006, 13:36
Oryginalnie napisane przez bonnek
to lepiej se kurwa przypomnij albo poogladaj filmiki bo po tym ze kolo hills bylo ob i kolo thais to ja se nie przypominam ;]
raz w venore co dof wygral , raz w venore co wanted wygralo i przed tym bylo w ankrahmun
wiec lepiej sie zastanow i popatrz a nie tu zmyslasz ....
to ze na innych serwerach sa wojny w hills i thais to nie tu ;]
najlepiej stad wyjdz ;]
@up
No jak ostanio robili cos mala grupka to 8;0 dla dofa bylo czyli faktycznie duzo sami dzialaja bez draza i urbana
haha widze ze jak ktos nie jest za smierdzacym dofem to odrazu jest tu skreslony przez zgraje noobkow.
ok madralo a teraz powiedz nam kiedy byl w ostatnim czasie battle w ktorym wygraliscie 8;0 >.> czekam na odpowiedz.
a kto Ty wogole jestes? bo po Twoim poscie wnoiskuje, ze uczestniczyles w conajmniej kilku akcjach Wanted, prawda to? czy masz po prostu bujna wyobraznie? a moze bajek sie naogladales? i pamietaj: licza sie fragi, a w ostatnim czasie prowadzi DoF & DD :)
Pozdrawiam
Jet
Prowadzi DOF & DD, fragi sie liczą? Bzdura.
Akcje DoFu to tylko
sneak -> chowanie się jak w Wanted jest Draz & Urb
Dajmy na to niech se DoF wygrywa np. 18:4.. I co myślisz że na pewno wygrywają itp? Nie, bo Wanted jest tą stroną która może expić (nie zawsze ale często) i oni odrabiają te lvle.
Oryginalnie napisane przez bonnek
to lepiej se kurwa przypomnij albo poogladaj filmiki bo po tym ze kolo hills bylo ob i kolo thais to ja se nie przypominam ;]
raz w venore co dof wygral , raz w venore co wanted wygralo i przed tym bylo w ankrahmun
wiec lepiej sie zastanow i popatrz a nie tu zmyslasz ....
to ze na innych serwerach sa wojny w hills i thais to nie tu ;]
najlepiej stad wyjdz ;]
a co do ciebie noobie to szkoda slow jestes glupszy niz ustawa przewiduje.
widocznie kiepsko sledzisz losy azury skoro nie pamietasz tych walk ktore mialy miejsce w thais i kolo hillsow ale czego mozna sie spodziewac po takim noobie.
pomiedzy ab a carlin-zaledwie pare fragow bo wiecej mi sie nie chcialo szukac
Vorn Rochon-May 23 2006, Killed at Level 104 by Drazharm
and by Exmind
Onlly May 23 2006, Killed at Level 97 by Urbexx
and by Dragoholikus
Tete NemethMay 23 2006, Killed at Level 99 by Drazharm
and by Urbexx
Mebi-May 23 2006, Killed at Level 124 by Darimoth
and by Ake
Pollbull-May 23 2006, Killed at Level 123 by Drazharm
and by Minavand
Raul de Azura-May 23 2006, Killed at Level 70 by Urbexx
and by Dragoholikus
dof sfragowal tegaxa wtedy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Massive open battle between Wanted and Defenders of Fangorn took place today in Thais and surrounding areas.
Defenders of Fangorn managed to kill only 2 people:
Commando Knight - their own member
Aug 25 2006, 13:15:32 CEST Killed at Level 49 by Pollbull
and
Gammbler
Aug 25 2006, 13:10:18 CEST Killed at Level 102 by Jameha and by Greymir
Wanted managed to kill following members of DoF:
Sandra Magnus - The Brazilian Shame
Aug 25 2006, 13:13:21 CEST Killed at Level 165 by Urbexx and by Drazharm
Cezarius
Aug 25 2006, 13:17:24 CEST Killed at Level 102 by Urbexx
Onlly
Aug 25 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 100 by Urbexx
Tegax
Aug 25 2006, 13:12:27 CEST Killed at Level 95 by Urbexx and by Drazharm
Immortal Drozdzik
Aug 25 2006, 13:33:20 CEST Killed at Level 70 by Urbexx and by Elite Crusher
Repius Anowarra
Aug 25 2006, 13:34:35 CEST Killed at Level 77 by Drazharm and by Urbexx
a moze mam wam przypomniec jak to draz wraz z mina i urbem we 3 rozjebali wasza 15 na darashi co sfragowali przemo enta 2x(bez blessow za drugim razem), corsa i benisario a wy jak te nooby uciekliscie pod domek ratujac swoje dupy zal. po tej akcji szwedzi sie od was odsuneli bo stwierdzili ze z takimi noobami nie beda walczyc.
@up
Jesli ci chodzi o ta akcje w venore co membersi wanted popadali dlatego ,ze mieli spy to chyba jestes smieszny. Bo jezeli nawet nie brac pod uwage tego spy'a to i tak to nie byl "Open Battle", poniewaz open battle sie rozgrywa na otwartej przestrzeni a nie w takim miescie jak venore:baby:
@bonnek
Wylluuuzuj :) Tu pasuje takie przysłowie. "Gadaj z dupa a Cię osra". Dajesz argumenty to i tak oni wiedza co innego-.-'
DoF wygrywa,jest panem,expi,itp itd a prawda jest taka ze ich expienie to jest to ,ze kazdy kupuje blessy po czym wraca do dp. Wychodza na te ich snake ataki i wracaja teleportem do temple:( <Są wyjatki...jak Cors nie pił coli to jakis frag zaliczą>
POzdro
Gremb
Grebol wez sie zamknij bo wielce sie uważasz za mastaha ... a nawet name nie podasz ... żal chłopczyku żal... Pozatym nie liczy sie tylko Tibia ... nie wiem czy wiesz co to jest IMPREZA ? Byłeś kiedys na czymś takim ? Czy nie ? Ludzie w DoFie maja swoje życie osobiste i nie spędzają urodzin w domu przed Tibia jak robi to Wanted, więc nie mają czasu grać non stop albo sherować acc jak WA ... Pozatym państwo daje nam możliwość studiowania ... i wiele osób znanych mi korzysta z tego (mówie o stronie DOFu) a z tego co wiem w Wanted niektórzy nie dali rady ukończyć Liceum albo Technikum. Pozatym jest 9-7 wiec nie wiem kto czesciej dostaje TP do światyni ? Pomyśl jeszcze raz ...
Prowadzi DOF & DD, fragi sie liczą? Bzdura.
Dajmy na to niech se DoF wygrywa np. 18:4.. I co myślisz że na pewno wygrywają itp? Nie, bo Wanted jest tą stroną która może expić (nie zawsze ale często) i oni odrabiają te lvle.
nie wiem czy zauwazyliscie nowe posty na forum tibia.com ale najwidoczniej Wanted konczy sie kasa bo juz huntuja ludzi;
a tak btw: to myslicie, ze widzial ktos kase z paymentow oprocz Draza, Urba, Miny i moze Falzera oraz Drago? moze Was rozczaruje, ale "nie wiadomo" co stalo sie z ok. 5mln gp (albo wiecej), domyslam sie tylko, ze ta kasa poszla na expa Urba, Draza, a glownie nowego, wspolnego sorka Wanted (czyt. Elite Crusher); oczywiscie musze przyznac, ze jak moj brat (Amenhotep) byl jeszcze w Wanted i padl na wojnie to dostal na blessy, Gammbler tez, ale to zaledwie czubek gory pieniedzy, ktora liderzy zagarneli dla siebie - tak wlasnie jest w Wanted...
Zembol91
27-11-2006, 19:40
a co do ciebie noobie to szkoda slow jestes glupszy niz ustawa przewiduje.
widocznie kiepsko sledzisz losy azury skoro nie pamietasz tych walk ktore mialy miejsce w thais i kolo hillsow ale czego mozna sie spodziewac po takim noobie.
pomiedzy ab a carlin-zaledwie pare fragow bo wiecej mi sie nie chcialo szukac
Vorn Rochon-May 23 2006, Killed at Level 104 by Drazharm
and by Exmind
Onlly May 23 2006, Killed at Level 97 by Urbexx
and by Dragoholikus
Tete NemethMay 23 2006, Killed at Level 99 by Drazharm
and by Urbexx
Mebi-May 23 2006, Killed at Level 124 by Darimoth
and by Ake
Pollbull-May 23 2006, Killed at Level 123 by Drazharm
and by Minavand
Raul de Azura-May 23 2006, Killed at Level 70 by Urbexx
and by Dragoholikus
dof sfragowal tegaxa wtedy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Massive open battle between Wanted and Defenders of Fangorn took place today in Thais and surrounding areas.
Defenders of Fangorn managed to kill only 2 people:
Commando Knight - their own member
Aug 25 2006, 13:15:32 CEST Killed at Level 49 by Pollbull
and
Gammbler
Aug 25 2006, 13:10:18 CEST Killed at Level 102 by Jameha and by Greymir
Wanted managed to kill following members of DoF:
Sandra Magnus - The Brazilian Shame
Aug 25 2006, 13:13:21 CEST Killed at Level 165 by Urbexx and by Drazharm
Cezarius
Aug 25 2006, 13:17:24 CEST Killed at Level 102 by Urbexx
Onlly
Aug 25 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 100 by Urbexx
Tegax
Aug 25 2006, 13:12:27 CEST Killed at Level 95 by Urbexx and by Drazharm
Immortal Drozdzik
Aug 25 2006, 13:33:20 CEST Killed at Level 70 by Urbexx and by Elite Crusher
Repius Anowarra
Aug 25 2006, 13:34:35 CEST Killed at Level 77 by Drazharm and by Urbexx
a moze mam wam przypomniec jak to draz wraz z mina i urbem we 3 rozjebali wasza 15 na darashi co sfragowali przemo enta 2x(bez blessow za drugim razem), corsa i benisario a wy jak te nooby uciekliscie pod domek ratujac swoje dupy zal. po tej akcji szwedzi sie od was odsuneli bo stwierdzili ze z takimi noobami nie beda walczyc.
jest maj czy listopad ??
teraz mamy listopad i mowimy o tej wojnie co zaczela sie niedawno taka na max. w maju chyba jeszcze grales a teraz sie skonczylo bo to co 8:0 to bylo w venore kolo domku mebiego lub Lyotha : padl : Revenor , Marjola , Amenhotep , Sensej , grit i jeszcze paru krakersow , nie pamietam kto...
to z tym ze dof nie expi to prawda bo wanted kroluje ale lepiej zeby robili snake niz kurwa nic ;]
ja juz teraz nie stoje za dof bo jednym slowem mnie : OLALI... moze nie dokladnie dof ale dd bo jak chcialem dojsc po rozpadzie bs to powiedzieli ze tylko znajomych czy tam cos a shanoz chyba nie jest ich znajomym wiec w dupie to mam ;]
skoro dof wszystkie open battle przegrywa to wola bic fragi przez snake , nie wazne kurwa jak , wazne ze kurwa wygrywaja... lol fakt ze jakby sie zliczylo wszystkie fragi od poczatku wojny to troche by tego bylo i napewno wanted by wygrywalo ale ktos od 1 dnia miesiaca robi na nowo wojne a to troche lipa ;]
BTW: uspokoj sie juz wkoncu bo przeginasz... to forum dla normalnych a dla takich jak ty dobre jest www.pomozmy.chorym.com.pl
nikt tu nikogo nie wyzywal do momentu gdy przyszedles taki ty ktory zakonczyl gre chyba w maju i do kazdego sie rzucasz ... chyba cie ktos bil w dziecinstwie albo tak jak draza murzyny cie dorwaly ;]...
@JEZELI KTOS SIE DO MNIE DOJEBIE TO PRZEPRASZAM ALE TO TYLKO ODPOWIEDZ NA TO CO NAPISAL NA MNIE :]
@EDIT.
Pamietam to bo commando knight padl w fajny sposob od polla:
Aaaahhhhh.
Aaaahhhhh.
Exori.
I tak w kolko non stop wiec commando padl ;/
Tosik Tepek
27-11-2006, 20:13
jest maj czy listopad ??
teraz mamy listopad i mowimy o tej wojnie co zaczela sie niedawno taka na max. w maju chyba jeszcze grales a teraz sie skonczylo bo to co 8:0 to bylo w venore kolo domku mebiego lub Lyotha : padl : Revenor , Marjola , Amenhotep , Sensej , grit i jeszcze paru krakersow , nie pamietam kto...
to z tym ze dof nie expi to prawda bo wanted kroluje ale lepiej zeby robili snake niz kurwa nic ;]
ja juz teraz nie stoje za dof bo jednym slowem mnie : OLALI... moze nie dokladnie dof ale dd bo jak chcialem dojsc po rozpadzie bs to powiedzieli ze tylko znajomych czy tam cos a shanoz chyba nie jest ich znajomym wiec w dupie to mam ;]
skoro dof wszystkie open battle przegrywa to wola bic fragi przez snake , nie wazne kurwa jak , wazne ze kurwa wygrywaja... lol fakt ze jakby sie zliczylo wszystkie fragi od poczatku wojny to troche by tego bylo i napewno wanted by wygrywalo ale ktos od 1 dnia miesiaca robi na nowo wojne a to troche lipa ;]
BTW: uspokoj sie juz wkoncu bo przeginasz... to forum dla normalnych a dla takich jak ty dobre jest www.pomozmy.chorym.com.pl
nikt tu nikogo nie wyzywal do momentu gdy przyszedles taki ty ktory zakonczyl gre chyba w maju i do kazdego sie rzucasz ... chyba cie ktos bil w dziecinstwie albo tak jak draza murzyny cie dorwaly ;]...
@JEZELI KTOS SIE DO MNIE DOJEBIE TO PRZEPRASZAM ALE TO TYLKO ODPOWIEDZ NA TO CO NAPISAL NA MNIE :]
@EDIT.
Pamietam to bo commando knight padl w fajny sposob od polla:
Aaaahhhhh.
Aaaahhhhh.
Exori.
I tak w kolko non stop wiec commando padl ;/
Powiem tylko że Commando miał freeze ;P później debug i 5bp uha nie pomogła ;D Po czym jego młodszy brat też zaliczył debuga ;P
zembol czy ty jestes swiadom co ty piszesz ???kogo to obchodzi kiedy to bylo wazne ze cos takeigo mialo miejsce.
wez sie puknij w glowe bo nie masz bladego pojecia o tibi nawet nie wiesz co to jest open battle.
i wez skoncz z tym wulgarnym slownictwem dzieciaku:baby:
a ty sathan nie badz taki hop do przodu skoro twierdzisz ze wanted sie boi to czemu po kazdym fragu chowacie sie po jakis norach??zamiast wyjsc na otwarta przestrzen to wy campujecie jak te szczury w norach z mysla ze ludzie z wanted beda na tyle glupi zeby wejsc tam do was.
odpowiedz jest prosta boicie sie starcia z nimi.
@bonnek
a Ty kim jesteś że się tak mądrujesz ?
kogo to obchodzi kiedy to bylo wazne ze cos takeigo mialo miejsce.
"(...)Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy(...)"
To co napisałeś jest głupie i bezmyślne. W takiej gierce jak Tibia, podczas wojny sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie. Jedni się wypłacają się, inni zmieniają strony konfliktu, a jeszcze następni przestają grać. Akurat od czasów, które wspomniałeś do teraz sytuacja zmieniła się diametralnie. Prędzej powiedziałbym: "kogo to obchodzi co było parę miesięcy temu?". Na www.photobucket.com można znaleźć dużo starych(np. sprzed ponad roku) zdjęć z wojen, na których "padają" takie "osobistości" jak chociażby El Drazito. I jest to równie mało ważne jak to co było parę miesięcy temu. Oczywiście, gdyby strony konfliktu, sytuacja na serverze(kto expi etc.) nieznacznie się od tamtego czasu zmieniły, to co innego.
Cors Ent
27-11-2006, 22:06
Mówisz ze nie wazne kiedy - wazne ze mialo miejsce - i ludzie wyciagaja zgon Sandry trapnietej przez draza i urba po drodze na hydry czy zgony nasze na darashi - wanted m takie same kwiatki - np jak draz spierniczal z 15 pod molts z nooba przestawilismy wajche i zobaczyl sciane przed soba a za soba vision - zdarza sie.
ale macie w 1 racje - to wanted wygrywa wojne. dof nie moze nic zrobic.
jestesmy tylko malymi pk-rkami.
Śmiecicie na tym forum jakimiś "szitami" pokroju "-to ty jesteś głupi; -nie, to ty jesteś głupi;" i tak w kółko.
Jak wam się nie podoba coś na Azurze to zmieńcie to a nie tylko mielicie tymi jęzorami na forum i piszecie nie mając pojęcia o DoFie i ludziach w nim, i wysuwacie wnioski "że DoF się boi". Kto wam takie bajki opowiada ??
" A ty jesteś głupi i gruby !" ;)
Między tchórzostwem a głupotą jest bardzo cienka granica, bonnek.
@ Zembol
nie chcielismy Cie w "Deadly Dancers" tylko dlatego, ze to gildia kumpli z jednego miasta - Belchatowa, Shanoza i wszystkich innych nie przyjmiemy z dokladnie tego samego powodu, a nie dlatego, ze kogos nie lubimy!:)
i kto to jest ten "bonnek" bo same bajki opowiada^^
moze jakis poeta?:>
Pozdrawiam
Jet
i wez skoncz z tym wulgarnym slownictwem dzieciaku:baby:
Masz racje, skończ szkołe to pogadamy ;) A to że sie chowamy po zabiciu kogoś to całkiem opłacalne, nie musimy sie martwić ze do nas zejdą i coś nam zrobią (bo jak sam napisałeś nie są tacy głupi). Zresztą co ja Ci moge mówić, nie dość że grasz dłużej na Azurze i wiesz o co chodzi to jeszcze jesteś starszy i inteligentniejszy by móc argumentować że DoF sie boi Wanted. Wszystkie sytuacje argumentujesz tak jak Tobie pasuje a nie jak jest w rzeczywistości. Tak więc lepiej jak będziesz bardziej obiektywny a nie wypisujesz jakieś farmazony nie z tej ziemi. Ktoś z innego serwa przeczyta posta i jeszcze uwierzy ;)
Sathan Bell
28-11-2006, 10:10
Jesli ci chodzi o ta akcje w venore co membersi wanted popadali dlatego ,ze mieli spy to chyba jestes smieszny. Bo jezeli nawet nie brac pod uwage tego spy'a to i tak to nie byl "Open Battle", poniewaz open battle sie rozgrywa na otwartej przestrzeni a nie w takim miescie jak venore:baby:
To w takim razie fragi Wanted wbite w veno kiedy my mielismy spy się nie liczą ;]
nie nie to wy robicie wode z mozgu ludzia ktorzy czytaja te forum...jak byscie nie zauwazyli to tylko dof sie tu wypowiada na tym zje.... forum.
ok teraz do tych co twierdza ze gadam bzdury....co wedlug was jest bajeczka.
to ze byl 3x open battle na ktorych dostaliscie po dupie majac przewage liczebna czy moze to ze unikacie starcia z wanted bo zawsze po zabiciu kogos uciekacie w miejsce gdzie wanted nie ma wstepu jak i szans zeby kogos z was sfragowac(lame style).
jak narazie tylko o tym sie wypowiedzialem ale wedlug was sa to farmazony.
naszczescie sandra wam nie moze kupic skilli ktorych wam brakuje w porownaniu do wanted ktorzy maja duzo lepsze pvp.
@up
To było "przerabiane", już w poprzednich tematach o Azurze, które zostały zamknięte. Myślisz, że taki 'sukces' Wanted obszedłby się bez żadnego komentarza?(Grebol i spółka po każdym fragu Wanted, wypisują jaki to DoF jest słaby)
tajemniczy111
28-11-2006, 20:06
@up
A wy jak sie zachowujecie ?? Po kazdym zdobytm fragu tez wypisujecie rozne rzeczy, wyzywajac wanted etc.
@bonnek
Kazdy sposob na zdobycie fraga jest dobry. Jest to powolne oslabianie wroga, ale moze ty tego nie znasz ;/ . Moim zdanie DoF unika open battle bo wie, ze przegra ale przyjdzie na to czas, ze stana do tego open albo sami go wywolaja albo beda zmuszeni do tego.
@tajemniczy
"My" tzn. kto? Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek umieścił w swoim poście wklejony tekst z tibia.com "killed at level...blablabla..."(sor! zrobiłem to raz kiedy Gammbler zabił mojego druida mającego 13 lvl) , lub też komentował porażki Wanted wyzwiskami etc. Oczywiście, wiele razy wyrażałem swoją opinię na temat poczynań Wanted czy też cieszyłem się z 'sukcesów' DoF'u. Jednak nie robiłem tego w taki sposób jak wielu zwolenników Wanted.
ps Nie przeczę, że nigdy nikt będący za DoF'em nie wyzywał Wanted'owców.
tajemniczy111
28-11-2006, 20:32
@up
Widzisz moze ludzie z wanted tak lubia ?? Moze w ten sposob dodaja sobie otuchy ? Kazdy ma swoj sposob, np niektore osoby z DoFu uwielbaja wszystkich poprawiac,przedstawiac swoje wersje etc ale to juz walkowalismy jak wspomniales pare tematow wstecz ...
hahahaah i dzis sie potwierdzilo to co pisalem.
urb ubil goscia o nicku kula szef w venore po czym dof zrobil mass loga(pelen sklad)oczywiscie zdolal uciec do ab'dendriel gdzie wanted juz sie zrgrupowalo.
zapewne wiecie co bylo dalej do niczego nie doszlo bo dof nie podjal sie walki chociaz ze wanted czekali na nich przed brama ab.
hahahaah i dzis sie potwierdzilo to co pisalem.
urb ubil goscia o nicku kula szef w venore po czym dof zrobil mass loga(pelen sklad)oczywiscie zdolal uciec do ab'dendriel gdzie wanted juz sie zrgrupowalo.
zapewne wiecie co bylo dalej do niczego nie doszlo bo dof nie podjal sie walki chociaz ze wanted czekali na nich przed brama ab.
Właśnie takie coś miałem na myśli Tajemniczy ;)
wiesz po co napisalem tamtego posta??zeby wam uswiadomic ze dof nie ma racji i brak im jaj bo mieli idealna okazje zeby pokozac na co ich stac ale oczywiscie nie skozystali z tego bo sa tchorzami.cye
Blablabla~~~
Nie ważne w jaki sposób sie zdobywa fraga!!!-frag to frag
WA wyzywa dof a dokładnie wszyscy robiliście/robicie podobne akcje:P
1/2 tego co na tym forum piszecie to głupoty i własne przemyślenia,a druga połowa to kłutnie pomiędzy wa a dof.ehh ludzie zrozumcie że to tylko jest gra.
wiesz po co napisalem tamtego posta??zeby wam uswiadomic ze dof nie ma racji i brak im jaj bo mieli idealna okazje zeby pokozac na co ich stac ale oczywiscie nie skozystali z tego bo sa tchorzami.cye
Sytuacje znam tylko z twojego poprzedniego posta. Nie zamierzam tutaj bronić DoF'u, ale z drugiej strony skoro Wanted'owcy są tak skorzy do Open Battle, to dlaczego nie wyszli DoF'owi na przeciw? Nie zamierzam tutaj wyciągać tez typu "wanted się bało i wolało być bliżej pz'ta", ale poprostu spróbuj spojrzeć na to z innej strony.
1/2 tego co na tym forum piszecie to głupoty i własne przemyślenia,a druga połowa to kłutnie pomiędzy wa a dof.ehh ludzie zrozumcie że to tylko jest gra.
A do czego służą internetowe fora dyskusyjne?
@Down
Skoro wiesz do czego służą fora to dlaczego uważasz wyrażanie własnych przemyśleń i dyskusje(oczywiście nie taka, jaką prowadzi Grebol Maciuś sam ze sobą) na temat poglądów(jeżeli "kibicowanie" Wanted lub DoF'owi można tak nazwać) za coś niestosownego.
@up "fiszbin"
ja nie mówie do czego są fora dyskusyjne bo doskonale wiem o tym tylko mówie żebyscie chłopaki wuluzowali troszke bo to i tak do niczego nie doprowadzi.
P.S no chyba że zwiększacie sobie zakres wulgaryzmów oczywiscie nie mówie o wszystkich :P więcej kultury panowie :]
(...)oczywiscie zdolal uciec do ab'dendriel (Urb) gdzie wanted juz sie zrgrupowalo.
a jeszcze niedawno tak plakales piszac, ze DoF po zabiciu Dea~ zgrupowal sie pod gora cyklopow i czekal na Wanted i to bylo takie "lamerskie", a gdy teraz Wanted zrobilo to samo to wychwalasz ich pod niebiosa <omg>
fea_umarth
29-11-2006, 03:00
debilixx dal noge do ab .gratz calkiem dobrze jak na goscia ktoremu myli sie polnoc z poludniem
Sytuacje znam tylko z twojego poprzedniego posta. Nie zamierzam tutaj bronić DoF'u, ale z drugiej strony skoro Wanted'owcy są tak skorzy do Open Battle, to dlaczego nie wyszli DoF'owi na przeciw? Nie zamierzam tutaj wyciągać tez typu "wanted się bało i wolało być bliżej pz'ta", ale poprostu spróbuj spojrzeć na to z innej strony.
Wanted wcale nie stalo blizej pzta. Zgrupowali sie na rozwidleniu drog
Ab/Carlin .
Pozatym wanted nie mialo jak wyjsc na przeciw dofowi jesli oni po nie udanym mass logu siedzieli cay czas w dp veno.
@ Kiniol
Napisałem przecież, że NIE CHCĘ wyciągać takich tez i że znam sytuacje tylko z opisu bonnka. Czytaj uważniej.
Fiszbin ty chyba mnie nie zrozumiales... dof mial przyszykowanego trapa w venore , a przyneta byl kula szef ktory zostal zabity przez urba.Odrazu po jego smierci dof zrobil mass loga w venore a urb pobiegl do ab'dendriel gdzie juz czekali na niego ludzie z wanted.Stali przed brama ab lecz dof nie przyszdl wiec po 15 minutach jak urbowi skonczyl sie pz rozeszli sie.
a jeszcze niedawno tak plakales piszac, ze DoF po zabiciu Dea~ zgrupowal sie pod gora cyklopow i czekal na Wanted i to bylo takie "lamerskie", a gdy teraz Wanted zrobilo to samo to wychwalasz ich pod niebiosa <omg>
a ty skad masz takie wiadomosci??jak nie wiesz to nie pier...glupot glabie.
nic nie pisalem o smierci dea~ jak juz cos to padl w venore d lair i wcale nie zgrupowali sie pod gora cyclopow tylko na mostku d lair gdzie wanted nie mialo szans zabic ich wiec skoncz gadac te bzdury noobie.
Cors Ent
29-11-2006, 17:28
Jaki ten Dof jest lamerski!! X( X(
zawsze ustawia sie tak ze wanted nie ma szans go zabić
oj cors z tym ci musze przyznac racje.
ale ci powiem ze robicie postepy bo juz tak czesto nie trafiacie na desercie po zabiciu kogos.
@ up
stul pysk noobie nie obrazaj moich znajomych !!!!!!!
bla bla bla bla bla masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia?
nie moja wina ze twoj kolega pisze takie glupoty i robi z siebie blazna.
nie mam zamiaru sie z toba klocic bo wiem czym to sie skonczy wiec nie wyskakuj z tymi tekstami.
Zembol91
29-11-2006, 19:03
bonnek edytuj posty ...
ale chyba wolisz zeby ludzie widzieli wszedzie twoj wielki i sekretny nick bo boisz sie powiedziec kim naprawde jestes ;]
i juz nie pierdol bo ktos mowi prawde ze urbexx s*******al i mogli wyjsc na droge to ty juz zaraz ze sie zgrupowali :D
omg zembol czy ty zawsze robisz z siebie debila??
jakie ma znaczenie kim jestem??
"i juz nie pierdol bo ktos mowi prawde ze urbexx s*******al i mogli wyjsc na droge to ty juz zaraz ze sie zgrupowali"
a tak w ogole o co ci chodzi??:o 8o :D :confused: :(
hahahaha ciezko cie zrozumiec.
zeus1985
29-11-2006, 21:12
Dla tych co jeszcze nie wiedzą, Zuremi miał hacka. Jego opis w Commencie:
ADI rób se nowego sorca !!! (Pozdro 600 Adrianku od wanted ^^)
(DOF juz mial lasta i zuremiego )
DOF rekrutuje juz od rooka
a wiec zapraszamy do dofu wszystkich zainteresowanych
JEBAC DOF I HEGA
@Zeus
No i co zrobisz ;) Elblag slynie z rookowanych charow przez wanted a jednak taki Adi gotti i Xhue trzymaja dalej z nimi :) co za loyalnosc dla real friendow :) naprawde Zuremi , Last Mozna wam pogratulowac kolegow
a o ile wiem to troche ich duzy jest bo wasze chary to sa dziwki co chwile kto inny na nich jedzie ;p
Zembol91
29-11-2006, 21:53
omg zembol czy ty zawsze robisz z siebie debila??
jakie ma znaczenie kim jestem??
"i juz nie pierdol bo ktos mowi prawde ze urbexx s*******al i mogli wyjsc na droge to ty juz zaraz ze sie zgrupowali"
a tak w ogole o co ci chodzi??:o 8o :D :confused: :(
hahahaha ciezko cie zrozumiec.
o to zebys juz lepiej wyszedl a nie wszystkich wyzywasz !!
tu sa normalni ludzie i do tej pory bylo normalnie bo wszyscy sobie siedzieli i spokojnie dyskutowali a ty sie w*******asz i takie bzdety piszesz : DOF SPIERDOLIL ONI SA PIZDY....
nie wazne jaki frag , wazne ze frag ;]
przestan kazdego wyzywac ;]
Cors Ent
29-11-2006, 22:34
Hawek
Nov 29 2006, 21:01:33 CET Killed at Level 111 by Jameha and by Xalf
Zembol91
29-11-2006, 22:48
Hawek
Nov 29 2006, 21:01:33 CET Killed at Level 111 by Jameha and by Xalf
ze tez zawsze jak cos sie dzieje gram na ots- aurea war ;]
@edit ;]
ma ktos screny z tego mass loga albo moze film ;] ??
Tosik Tepek
29-11-2006, 22:56
Gratuluje fraga ;) A trochę szkoda Zuremiego ;S
zembol prawda cie tak bardzo boli??
moje posty mialy na celu pokazanie ludzia jak wyglada wojna na azurze.
ktos zadal takie pytania;
"Na azurce toczy sie otwarta wojna czy niewie jak to okreslic ... partyzantka ? Bo z tego co tu mozna wyczytac to raczej partyzantka. Mozecie mi powiedziec czemu Wanted i Dof niestana do otwartej walki ?? Ktora z tych dwoch gildi boi sie walczyc otwarcie ?"
w moich postach znajdziesz wszystkie odpowiedzi na jego pytania jezeli sie myle to mnie popraw i uzasadnij w jakis sposob bo jak narazie to pierdo.... same glupoty nie wiedziec nic o sytuacji na azurze.
Wojna na azurze wygląda... różnie.
Dzisiejsza walka dała temu lepszy obraz niż Twoje czcze gadanie.
@down: żal.pl to chyba Twoja strona startowa :D
;1104620']Wojna na azurze wygląda... różnie.
Dzisiejsza walka dała temu lepszy obraz niż Twoje czcze gadanie.
Heg chyba boota nie odpalił bo jakos szybko się z Poll~ poskładali :D
Zal.pl
POzdro
Gremb
Grebol Sracku po pierwsze DoF nie uzywa bota na bitwach w przeciwienstwie do Wanted, a po drugie Bibolowski i Dragoholikus dlugo tez nie wytrzymali wiec mozesz sobie wsadzic gdzies swoje spostrzezenia.
Tak czy siak dzisiaj 5:5 we fragach na dzis, zobaczymy na dniach jak dalej bedzie.
Dzis moglismy bys swiadkami calkiem ladnej walki na naszej pieknej Azurze, po obejrzeniu filmikow stwierdzam, ze tym razem to Wanted uciekalo, wiec chyba hipotezy niektorych legly w gruzach, no ale mniejsza o to, polecam zassac nakrecona przez Ambellyn relacje:
http://rapidshare.com/files/5378198/warwar.rec.html oraz
http://rapidshare.com/files/5378563/ambellyn.rec.html
we fragach dzis byle remis 5 do 5
ze strony DoF & DD padli: Ambellyn, Arucard la'Flak, Heg, Mebi, Pollbull,
natomiast ze strony Wanted: Dragoholikus, Bibolowski, Hawek, Lord sensej, Wican
Pozrawiam
Jet
hahahahaha mex ty jestes glupi czy co??jakiego bota co ty wymyslasz LOL
chyba tego co jest w klincie+ventrilo
a ja proponuje obejzec filmik nakrecony przez urbexxa na ktorym widac kazda smierc z dof.
co tu duzo mowic ambellyn odwalil za was kawal dobrej roboty...bez niego pewnie byscie nie zlapali zadnego fraga.
anyway gz za fragi.
http://rapidshare.com/files/5386857/azurkaa.rec.html
@ bonnek
wiesz co... jedno slowo "zal"
my tu rozmawiamy o aktualnej sytuacji na Azurze, a Ty wyskakujesz za jakims archiwum fragow Wanted, od razu mi sie przypomina "a pamietacie jak w latach 70-tych pokonalismy Anglie?!", no az szkoda slow, dzis byla walka, dzisiejsze fragi sie licza, a co nadchodzace dni pokaza - zobaczymy, ja ide spac bo jutro kolokwium:P
@ bonnek
wiesz co... jedno slowo "zal"
my tu rozmawiamy o aktualnej sytuacji na Azurze, a Ty wyskakujesz za jakims archiwum fragow Wanted, od razu mi sie przypomina "a pamietacie jak w latach 70-tych pokonalismy Anglie?!", no az szkoda slow, dzis byla walka, dzisiejsze fragi sie licza, a co nadchodzace dni pokaza - zobaczymy, ja ide spac bo jutro kolokwium:P
a o czym ja pisalem w poprzednim poscie ??chyba o dzisiejszej akcji...
wiec lepiej idz juz spac bo majaczysz chlopie.
@ bonnek
a jesli tak to sry, po Twojej krytyce wywnioskowalem, ze nie moze przeciez chodzic o bitwe, w ktorej byl remis fragowy, a na dodatek uciekalo wlasnie wychwalane Wanted, jednak sie mylilem, niektorzy zawsze znajada powod zeby napisac "DoF & DD to nooby"
i jeszcze jedno: zdradzisz nam kiedykolwiek kim jestes? tzn. czy Twoj char uczesticzy w tej wojnie, o ktorej przeciez tak duzo wiesz, chyba najlepiej z nasz wszystkich (nawet uczestnikow bitew), czy jestes po prostu low-lvlem, ktorego marzeniem jest bic sie kiedys jak Wanted z DoF-em i snisz o tym po nocach? wiekszosc z nas nie ukrywa swoich postaci i wiadomo z kim prowadzimy rozmowe, jednak Ty wielki znawca utrzymujesz to w tajemnicy, dlaczego? powodow moge sie tylko domyslac...
zeus1985
30-11-2006, 11:04
Name: Heg
Nov 30 2006, 00:16:31 CET Killed at Level 138 by Tegax
and by Marjola
Name: Pollbull
Nov 30 2006, 00:16:25 CET Killed at Level 123 by Tegax
and by Urbexx
Name: Ambellyn
Nov 30 2006, 00:16:14 CET Killed at Level 123 by Drazharm
and by Ake
Name: Mebi
Nov 30 2006, 00:17:13 CET Killed at Level 125 by Urbexx
Name: Hawek
Nov 29 2006, 21:01:33 CET Killed at Level 111 by Jameha
and by Xalf
Name: Wican
Nov 30 2006, 00:14:31 CET Killed at Level 126 by Sandra Magnus
and by Ambellyn
Name: Lord sensej
Nov 30 2006, 00:15:08 CET Killed at Level 114 by Heg
and by Gammbler
Name: Dragoholikus
Nov 30 2006, 00:48:19 CET Killed at Level 150 by Tete Nemeth
and by Dandrag
Name: Bibolowski
Nov 30 2006, 00:48:37 CET Killed at Level 110 by Gammbler
and by Tete Nemeth
@up
nabijamy posty? :p
@DD & DoF
Gratuluje Wam, powoli zaczynacie sie rozkrecac, Wanted nie powinno byc takie pewne wygranej... no i Gz dla Amba, ladnie to wyszlo =]
hahahahaha mex ty jestes glupi czy co??jakiego bota co ty wymyslasz LOL
chyba tego co jest w klincie+ventrilo
a ja proponuje obejzec filmik nakrecony przez urbexxa na ktorym widac kazda smierc z dof.
Hahaha wiesz o czym rozmawiamy? wydaje mi sie, ze nie i to raczej ty wychodzisz na glupka niz ja. Dwoma slowami "nedzny bajkopisarz"
tajemniczy111
30-11-2006, 16:06
@up
Dobrze, ze sie juz przedstawiles.
Ja używam bota, robi mi kanapki, podaje picie i czego to on nie robi 8o
Tak na serio , każdy teraz ma "cipowego" bota więc nie wiem po co piszecie takie pierdoły.
A ty maciusiu z klanu, po tym jak padł zremb pytałeś się za ile będziesz free więc teraz to już na pewno nie będziesz ;(
Jak mogl Ambellyn zrobic wszystko za nas? tylko 1 fraga wbil, zawdzieczamy jemu tylko to, ze polapalismy was i dobrze nas poprowadzil na bitwie, teraz jak ambellyn moze walzyc z nami to was pojedziemy szmaty.
Grebol Sracku po pierwsze DoF nie uzywa bota na bitwach w przeciwienstwie do Wanted, a po drugie Bibolowski i Dragoholikus dlugo tez nie wytrzymali wiec mozesz sobie wsadzic gdzies swoje spostrzezenia.
Tak czy siak dzisiaj 5:5 we fragach na dzis, zobaczymy na dniach jak dalej bedzie.
Drogi Mexe~ chcialbym ci oswiadczyc ,ze Bonnek ma racje w przeciwienstwie do ciebie. Na filmach widac jakie to Dof ma"count down" w przeciwienstwie do wanted ,ktore wykorzystuje ta technike w 100%.
Dzis moglismy bys swiadkami calkiem ladnej walki na naszej pieknej Azurze, po obejrzeniu filmikow stwierdzam, ze tym razem to Wanted uciekalo, wiec chyba hipotezy niektorych legly w gruzach, no ale mniejsza o to, polecam zassac nakrecona przez Ambellyn relacje:
Widać ,ze nie uwaznie obejrzales filmik, poniewaz gdybys to zrobil to bys zauwazyl ,ze membersow wanted (online) bylo ponad 2 razy mniej niz Dofu i gdyby nie uciekali to by to wskazywalo na glupote a nie odwage.
Jak myslicie, wraz z powrotem bitew pomiedzy DOF a W, co moglo takze wrocic........? PA, tak. Tak jak kazdy wiedzial ze to byly tylko bzdury ze koniec z PA, tak kazdy mial racje. Draz i krakersy dzisiaj robili PA na tych ktorzy wlasnie mogli zarobic na datek dla Wanted w okresie gdy PA nie bylo.
Jak myslicie, wraz z powrotem bitew pomiedzy DOF a W, co moglo takze wrocic........? PA, tak. Tak jak kazdy wiedzial ze to byly tylko bzdury ze koniec z PA, tak kazdy mial racje. Draz i krakersy dzisiaj robili PA na tych ktorzy wlasnie mogli zarobic na datek dla Wanted w okresie gdy PA nie bylo.
Przeciez zawsze jest tak samo.
Koniec Pa-wielkie slowa a nic z nich nie wynika.
Draz nie jest wstanie powstrzymac swoich membersow przed Pa bo jesli zacznie to robic to sie od niego odwracac zaczna czego on w kazdym badz razie by niechcial
Takie jest moje zdanie a co do wojny to nic nie jest jeszcze przesadzone czas pokaze ktora ze stron bedzie lepsza.
Jak narazie kazda ma szanse czego przykladem byla wczorajsza akcja Dofu&DD
Pozdro Adam
@up
nabijamy posty? :p
@DD & DoF
Gratuluje Wam, powoli zaczynacie sie rozkrecac, Wanted nie powinno byc takie pewne wygranej... no i Gz dla Amba, ladnie to wyszlo =]
No no widze kolega z forum blisko mnie nawet mieszka.Ja mieszkam w Manchesterze:)
@kiniol baranie policz sabie ludzi z dofa i wanted
zawsze jest mniej ludzi w wanted jak juz ktos padnie takie wymowki to nam nie w*******aj na forum
prawda jest taka ze jak zaczynaja tracic ludzi wanted to daja loga ;P
czego jest przykladem filmik ale niestety dragus i bibolek nie zdazyli
a elite z reszta dostal z fb ale dali loga ( zabralo im po 10 hp ale dali loga )
@up
Dobrze, ze sie juz przedstawiles.
He nastepny bajkopisarz ktory wszysto wie, a nigdy go nie ma na akcjach. Snuje swoje watki slyszac cos od kolegow, ogladajac filmiki lub z forum wyczyta i potem pisze bzdury.
Kiniol my nawet nie odliczalismy bo nie bylo to, az tak bardzo potrzebne jak przyjdzie taki moment ze trzeba bedzie odliczyc to sie odliczy.
@powrot PA na Azurze
Naprawde uwierzyliscie ze to koniec PA? Drazito zadko kiedy dotrzymuje obietnicy gra dobrego wujka przez jakis czas, a potem mu wszystko wisi.
Byl krotki okres bez pa po to zebyscie sie dorobili, a potem Wanted to z was skroi ^^
Co do tego czy my sie chowamy po akcji czy nie to nasza decyzja i kij wam do tego, moze nie czujemy sie na silach lub wolimy nie ryzykowac zbytnio? To my walczymy a nie wy. Jak chcecie to sobie zrobcie duze lvle wywolajcie wojne i walczcie open battle. Moge sie zalozyc, ze czesc z was wyszla by z wojny przed 1 bitwa a druga czesc odeszla by na inny serwer bo pierwszym zgonie.
@kiniol baranie policz sabie ludzi z dofa i wanted
zawsze jest mniej ludzi w wanted jak juz ktos padnie takie wymowki to nam nie w*******aj na forum
prawda jest taka ze jak zaczynaja tracic ludzi wanted to daja loga ;P
czego jest przykladem filmik ale niestety dragus i bibolek nie zdazyli
a elite z reszta dostal z fb ale dali loga ( zabralo im po 10 hp ale dali loga )
ty kretynie dali loga bo byli w sytuacji bez wyjscia.
jak bys nie zauwazyl to urb mial jeszcze jednego wolnego uj, a jak by doszlo do nastepnego starcia to zapewne by wbil bana wiec woleli dac loga.
Mexenoth Strastin.
wiec jakiego bota wanted uzywalo??
Powiem tyle : hahahahahaha -.-'
@Kiniol
Jakbyś nie zauważył to Amb nie ma wszystkich z wanted w vipach.
Więc nie ma co gadać że dawali loga, bo jak padł Amb to z wanted nie było tylko patanuba online i minavanda więc nie róbcie scen że wanted było 2 razy mniej niż DoFu. A że wanted nie umie dać loga porządnie to już nie nasza wina B)
up.
jak bys nie zauwazyl to na filmie widac kto jaka mial ekipe.
ludzi z wanted bylo 13 w jaskini a dofoludkow naliczylem ok. 25:o
frances111
30-11-2006, 20:38
Swoja droga Mexe, to Wy wywolaliscie powrot PA. po prostu zrobiliscie kilka fragow, a kazdy dead to przynajmniej 50k w plecy ;)
moze pora dac niusa na tibianews? przeciez byl o koncu PA, wiec czemu ma nie byc o powrocie? niech sie ludzie smieja.
@bonnek
Tak mi przykro ale na filmie nie widać wszystkich i nigdy na akcji ludzi z DoFu nie było 25 bo tylu nie ma B) więc jak nie wiesz to nie pisz. Może jakbyś był na akcji i miał całe wanted w vipach jak i DoF to byś widział ilu ich było i ilu nas. Ja byłem to wiem.
W szkole uczą liczyć, chyba że coś zmieniło 8o
Co do PA to nie nasza wina, ludzie na azurze lubią płacić drazowi i później gówno z tego mają. "Dać palec to weźmie całą ręke" B)
to sobie sprawdz na urbexxa filmie ilu was bylo bo ja tam naliczylem 21 + ci ktorych nie ma w vipach np.dandrag floaterka elanoz itd...
Pavvulonik
30-11-2006, 21:34
Dajcie link tego filmu :)
I całą armie noobów za sobą + czołgi i jeszcze coś. Jedno słowo : śmiech :D
Ludzie w vipach a ludzie biorący udział w akcji to co innego. Nie byłeś to nie pierdziel , pomyślałeś chociaż o tym że urbex może nie mieć wszystkich z wanted w vipach ??
Alleran ty jestes glupi czy tylko udajesz??:o
"Ludzie w vipach a ludzie biorący udział w akcji to co innego. Nie byłeś to nie pierdziel , pomyślałeś chociaż o tym że urbex może nie mieć wszystkich z wanted w vipach ??"
nie musialem tam byc zeby widziec ilu was bylo.W momencie gdy ambellyn padl i reszta waszych ludzi, z wanted bylo 13 osob i nikt wiecej nie mogl przybiec bo by sie nie przebili przez wasza armie ktora blokowala wyjscie z jaskini.wez sobie obejzyj pare razy film nakrecony przez urbexxa na ktorym wyraznie widac ilu ich jest a ilu was i nie gadaj mi tu glupot ze urbexx moze nie miec czesci osob z wanted w vipach LOL.
A ty starasz się być mądry ??
I pokaż mi tą nasza armie bo ja jej tam nie widziałem , co do tego że np. sensej, hawek czy tam wican nie mogli wpaść to już nie moja wina że wcześniej padli i nie chcieli ryzykować kolejny raz B)
Zastanawiam się czemu zawsze ktoś stara się zwiększyć liczebność naszych ludzi na siłe. Tak jak kiedyś draz napisał ,z DoFu było 30 osób online a biedne wanted liczyło z 10 osób. Co najlepsze na akcji były całe tony noobów z DoFu jak to draz napisał na tibia.de
as you wish.
Dof;Alleran,Ambellyn,Amenhotep,Arucard la'Flak,Fea Umarth,Franco De'lago,Gammbler,Heg,Horrigan Macduff,Jameha,Mebi,Mexenoth Strastin,Pollbull,Przemo Ent,Sandra Magnus,Shanoz,Tete Nemeth,Thor Phyroflame,Vorn Rochon,Xalf,Zordan Storm,Elanoz,Floaterka,Dandrag
Wanted;Drazharm,Urbexx,Dragoholikus,Elite crusher,Xhue,Tegax,Ulfmaa,Deeamonicuz,Morson Mayon,Grit-monster,Ake,Marjola,Bibolowski+Senis saltiz
tych wylapalem.
No i nie było nas 25 jak ktoś wspomniał.
Jak już dodałeś nam Elanoza i Thora to do wanted też dodaj kilka osób które tam z nimi były B) np taki jakiś 60 rp co tam biegał, imienia nie przytocze bo nie znam. I jeszcze dodaj wicana i lorda senseja którzy padli w czasie tej akcji.
Alleran (...) wez sobie obejzyj pare razy film nakrecony przez urbexxa na ktorym wyraznie widac (...)
ale mi Ciebie zal: "obejrz filmik" ale on tam byl w odroznieniu od Ciebie!!!! czy Ty tego nie zrozumiesz nigdy, ze jestes zalosny! obejrzales sobie filmik i myslisz, ze jestes wilekim znawca, wez udzial w bitwie i dopiero sie madruj, albo chociaz podaj nick Ty wielki mastahu-zabijako.
ale mi Ciebie zal: "obejrz filmik" ale on tam byl w odroznieniu od Ciebie!!!! czy Ty tego nie zrozumiesz nigdy, ze jestes zalosny! obejrzales sobie filmik i myslisz, ze jestes wilekim znawca, wez udzial w bitwie i dopiero sie madruj, albo chociaz podaj nick Ty wielki mastahu-zabijako.
zal to mi was bo ja nie dymam lalek dmuchanych :D i nie robie wywiadow po ukonczeniu anihilatora osmieszajac sie pozdro dla twojego brata zlodzieja....
bylem na tej bitwie jak na kazdej ale nie bede zdradzal swojego nicku bo nie widze powodu.Jezeli tak bardzo cie to boli ze nei wiesz kim jestem to juz twoj problem.
lol , membersi dofu padali jak muchy , z tego co widzialem na filmiku urbexxa to dof ma bardzo slabe zgranie , glupie dedy np Mebi , pollbul, heg , ...
aha i mam pyatnie czy te comba wanted to byl bot czy dobre zgranie na vencie ? aff w sumie i tak wiadomo ze by sie nikt nieprzyznal do bota ...B)
pozdro for all :)
up.
a jaki bot tak dziala??
@up
Kazdy z teamu mogl sobie ustawic taka opcje w Tibiabot NG, zeby uzyc runki na celu, jezeli ma x hp.
zal to mi was bo ja nie dymam lalek dmuchanych :D i nie robie wywiadow po ukonczeniu anihilatora osmieszajac sie pozdro dla twojego brata zlodzieja....
bylem na tej bitwie jak na kazdej ale nie bede zdradzal swojego nicku bo nie widze powodu.Jezeli tak bardzo cie to boli ze nei wiesz kim jestem to juz twoj problem.
Pff, jesteś naprawdę żałosny...
Nie znasz nas, nic o nas nie wiesz. Nas ta gra nie absorbuje widocznie tak jak Ciebie, robimy sobie z niej zlewę, a w rl jestesmy spontaniczni i mamy gdzieś co myślą o nas takie ograniczone stworzenia jak Ty. Ci, którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy. Ty nie robisz takich rzeczy, bo widocznie nie masz z kim, albo po prostu żal Ci wychodzić z domu, jeśli możesz poklikac w pikselowe potworki.
Jego problem? Wydaję mi się, że jednak Twoj, skoro boisz się podpisać pod tym co piszesz,dowodzi to albo wstydu przed własną głupotą, albo niewiedzy.
Wjazd na nas nie wyjdzie Ci raczej na dobre, bo rozsądni ludzie bardziej cenią osoby, które potrafią się bawić i pośmiać z samych siebie, niż nadętych bufonów mądrujących sie po stokroć, ślęczących przed monitorem a bojących pokazać swoje prawdziwe oblicze...
;1105818']Pff, jesteś naprawdę żałosny...
Nie znasz nas, nic o nas nie wiesz. Nas ta gra nie absorbuje widocznie tak jak Ciebie, robimy sobie z niej zlewę, a w rl jestesmy spontaniczni i mamy gdzieś co myślą o nas takie ograniczone stworzenia jak Ty. Ci, którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy. Ty nie robisz takich rzeczy, bo widocznie nie masz z kim, albo po prostu żal Ci wychodzić z domu, jeśli możesz poklikac w pikselowe potworki.
Jego problem? Wydaję mi się, że jednak Twoj, skoro boisz się podpisać pod tym co piszesz,dowodzi to albo wstydu przed własną głupotą, albo niewiedzy.
Wjazd na nas nie wyjdzie Ci raczej na dobre, bo rozsądni ludzie bardziej cenią osoby, które potrafią się bawić i pośmiać z samych siebie, niż nadętych bufonów mądrujących sie po stokroć, ślęczących przed monitorem a bojących pokazać swoje prawdziwe oblicze...
ok moge byc dla ciebie zalosny ale was nikt nie przebije jezeli dla was to bylo smieszne to chyba macie cos z glowa nie tak bo dla mnie to bylo poporstu zalosne...
dla tych co tego nie widzieli:o
http://video.google.pl/videoplay?docid=3015768767883185327&q=Annihilator+RL
[QUOTE=bonnek;1105836]ok moge byc dla ciebie zalosny(...)
oj widze, ze bierzesz ta gre za bardzo na serio, powiedz kiedy ostanio dozsedles od kompa, np. do pubu albo klubu?:> o przepraszam - pan "nie rozumiem zartow" nie pamieta <zal>
1. Urbexx
2. Drazharm
3. Grit-Monster
4. Ulfmaa
5. Morson Mayon
6. Wican
7. Ake
8. Zazim
9. Lord sensej
10. Tremour
11. Dragoholikus
12. Tegax
13. Lord-Milten
14. Deeamonicuz
15. Bibolowski
16. Xhue
17. Elite crusher
18. Senis Saltiz
Na akcji bylo 18 osob,
Jeszcze bylo duzo noobow, ale nie zaliczam.
Caroline
01-12-2006, 11:34
Nie rozumiem po co się w ogóle z nim kłócicie... Jak komuś bardzo na tym zależy to i tak udowodni innym swoją rację nawet jeśli nie jest zgodna z prawdą. A te Wasze kłótnie do niczego nie prowadzą.
Ja tam w wojnie nie biore właściwie udziału, tibicam też mi nie działa więc nie wiem jak wyglądała sytuacja ale sądząc po Waszych postach i tak jestem bardziej skłonna uwierzyć Qbie, Jetowi, Alleranowi itd. niż jakiemuś bonnkowi, który na siłe wmawia osobom uczestniczącym w wojnie, że to on ma racje.
Głupszym się ustępuje chłopaki :p
ok moge byc dla ciebie zalosny ale was nikt nie przebije jezeli dla was to bylo smieszne to chyba macie cos z glowa nie tak bo dla mnie to bylo poporstu zalosne...
dla tych co tego nie widzieli:o
http://video.google.pl/videoplay?docid=3015768767883185327&q=Annihilator+RL
@bonnek
Ehh bonnek, calm down... bo nie oni sa zalosni ale niestety Ty... Qba dobrze mowil, nie znasz ich, nic o nich nie wiesz. Ja znam troszke Qbe i jego sqad i z czystym sumieniem moge powiedziec ze nie jedna osoba moze im pozazdroscic tego co maja... z Twoich postow wynika ze nie wiesz co to przyjazn ani dobra zabawa.
No no widze kolega z forum blisko mnie nawet mieszka.Ja mieszkam w Manchesterze:)
@Franco~~
Milo slyszec, moze mozna by kiedys zebrac troszke wiecej ludzi i jakies party zorganizowac com? bo tu strasznie nudno! ...
Nie rozumiem po co się w ogóle z nim kłócicie... Jak komuś bardzo na tym zależy to i tak udowodni innym swoją rację nawet jeśli nie jest zgodna z prawdą. A te Wasze kłótnie do niczego nie prowadzą.
Ja tam w wojnie nie biore właściwie udziału, tibicam też mi nie działa więc nie wiem jak wyglądała sytuacja ale sądząc po Waszych postach i tak jestem bardziej skłonna uwierzyć Qbie, Jetowi, Alleranowi itd. niż jakiemuś bonnkowi, który na siłe wmawia osobom uczestniczącym w wojnie, że to on ma racje.
Głupszym się ustępuje chłopaki :p
i ta piekna puenta mozemy chyba zakonczyc ta glupia klotnie:)
btw: ostatnio ogladalem jeden z odcinkow South Park o grach MMORPG, a dokladnie o WoW-ie, oto link na google video http://video.google.com/videoplay?docid=-6854030149409893483&q=south+park+duration%3Along
polecam, swietne to jest, mozna sie posmiac^^
Pozdrawiam
Jet
zeus1985
01-12-2006, 14:54
i ta piekna puenta mozemy chyba zakonczyc ta glupia klotnie:)
btw: ostatnio ogladalem jeden z odcinkow South Park o grach MMORPG, a dokladnie o WoW-ie, oto link na google video http://video.google.com/videoplay?docid=-6854030149409893483&q=south+park+duration%3Along
polecam, swietne to jest, mozna sie posmiac^^
Pozdrawiam
Jet
Hehehe xD
Tydzien temu widzialem ten odcinek i jest swietny ;)
Co do pana "bonnka", to czy on wogóle gra na azurze?
Nie wiem, jak można się wypowiadac na temat wojny i ludzi w niej uczestniczących, nie znająć ich >.<
To tak jak osoba, która nigdy nie piła/nie paliła/nie ćpała mówi o tych wszystkich używkach, jakby pozjadała wszystkie rozumy.
Pozdro i narta.
Cors Ent
01-12-2006, 15:48
Hehehe xD
Tydzien temu widzialem ten odcinek i jest swietny ;)
Co do pana "bonnka", to czy on wogóle gra na azurze?
Nie wiem, jak można się wypowiadac na temat wojny i ludzi w niej uczestniczących, nie znająć ich >.<
To tak jak osoba, która nigdy nie piła/nie paliła/nie ćpała mówi o tych wszystkich używkach, jakby pozjadała wszystkie rozumy.
Pozdro i narta.
O lol :D
tom sie uśmiał :D:D:D
sam sobie zaprzeczasz - akurat kto jak kto ale ty to jestes osoba co najwiecej uczesniczyła w wojne - w bitwach i walkach wszelakich :P:P
o ironio :D
@Franco~~
Milo slyszec, moze mozna by kiedys zebrac troszke wiecej ludzi i jakies party zorganizowac com? bo tu strasznie nudno! ...
Jasne.Konkretnie mieszkam w Rochdale.Mamy tu co jakis czas polskie bibki wiec zapraszam do Rochdale.Jak cos mozemy sie skontaktowac jakos na priv message.
Cors losiu odezwalbys sie raz do wuja a nie w grzyba walisz.
Qba co jak co ale masz kopa na rlu nie wiem jeszcze za co ale masz;P
Pozdrow tam Krycha odemnie i Lotinke;P
Pozdro Adam:)
Hrhr... spoko wodza ;) Coś Ci z tym rl`em nie wychodzi na razie, liczę na zmianę :D
Chcesz moje vampirowe konto :D ?
Gg jak coś ;)
Tano
Dec 02 2006, 10:59:46 CET Killed at Level 102 by Tete Nemeth
Gz Gammbler , Jameha , Tete
Cors Ent
02-12-2006, 12:33
ładna akcja :D:D
takie lubie najbardziej - szybko i boleśnie :P
a macie moze cama ?:P chtnie bym ogladnął B)
Komuś wypięły się wrotki :baby:
bardzo ladnie, gratuluje milej akcji, mam nadziej, ze bedzie ich wiecej:)
Pozdrawiam
Jet
tajemniczy111
03-12-2006, 09:46
Sir kiks
Dec 03 2006, 01:10:15 CET Killed at Level 58 by Pesa
and by Frean
GZ frags, jak lot dopisal ?? :) Franco jak chcesz ubic mnie to mow, nie bedziesz tracil unj :(
oj ludzie ludzie ... Co ta gra z Wami wyprawia ... Jak w odcinku South Park przytoczonym przez Jetola ;d;d;d
Raul de Azura
03-12-2006, 16:11
Sir kiks
and by Frean
GZ frags, jak lot dopisal ?? :) Franco jak chcesz ubic mnie to mow, nie bedziesz tracil unj :(
nie dla loota padles ;p ale przydalaby mi sie jeszcze jedna para bohow
tajemniczy111
03-12-2006, 20:06
nie dla loota padles ;p ale przydalaby mi sie jeszcze jedna para bohow
Nie dla lota, lol sam sobie zaprzeczasz...a bohy to nie lot ?
Raul de Azura
03-12-2006, 20:46
Nie dla lota, lol sam sobie zaprzeczasz...a bohy to nie lot ?
chodzilo mi o to ze jakby byl jakis loot to jeszcze lepiej byloby... ale co nie zmienia faktu ze i tak ciagnelismy lacha po akcji
tajemniczy111
03-12-2006, 21:23
chodzilo mi o to ze jakby byl jakis loot to jeszcze lepiej byloby... ale co nie zmienia faktu ze i tak ciagnelismy lacha po akcji
"Akcji" buheaaaaaaaaa :-) Bylem tak zalany, ze nawet nie wiedzialem co robie ;pp no ale gz ;) Jak juz mowilem po pijaq sie nie gra !
Pavvulonik
03-12-2006, 22:14
Zmieniajac temat chcialbym sie przyczepic tegaxa bardzo niedawno okradziono domek malego wielkiego czlowieka ktory byl wart ponad milion mozna by bylo twierdzic ze to jakis haker albo cos ale eq i kasa malego zostala na miejscu wiec to ktos kto mial inva do domku.Inva mieli koledzy z gildi malego i napewno go nieokradli bo byli rl kumplami ale inva mial jeszcze tegax dziwne jest to ze z domku zniknely rzeczy wtedy kiedy tegax poszedl do wanted moze poczul sie grubo? albo ktos mu kazal ? wkoncu taka kasa droga niechodzi.Przez to co sie stalo malemu wielkiemu czlowiekowi niechce juz sie grac wielka szkoda ze zaufal takiemu idjocie jakim jest tegax.X(
"Big talkers are little does"
Ten cytat w pelni opisuje DoF, szczegolnie dzisiejszy masslog.
Pozdro,
Citek
Po to sie zalogowalismy, zeby sie z wami poscigac, pobawic w chowanego i dac loga. Zabronicie nam?
Co do Tegaxa hahaha to najwiekszy zlodziej, kretacz i nie wiem co jeszcze. Takiego typa to jeszcze w tibii nie poznalem. Kogo to on juz nie okradl xD
Ten cytat w pelni opisuje DoF, szczegolnie dzisiejszy masslog.
Pozdro,
Citek Rozumiem ze mozna nie umiec angielskiego, ale zeby nie potrafic poprawnie przytoczyc cytatu? Radze spedzac mniej czasu w Tibii, a wiecej w szkole
Maly Wielki Czlowiek to klamca. Przejmujecie sie tym partaczem??
Sir kiks
and by Frean
Ja? a po co?
Idz sie poucz w szkole czy cos bo waste time na Ciebie bez kitu.Wogole to nie wiem po co bazgrole cokolwiek zeby Ci odpisac.
Your's Adam
frances111
04-12-2006, 18:34
Maly Wielki Czlowiek to klamca. Przejmujecie sie tym partaczem??
Dokladnie, a w dodatku chytrus przeogromny :p dziwne ze jeszcze nie padl
rekin from azura
04-12-2006, 19:23
LoL
Tegax zawsze byl pierdolony skurwysynem,jebanym dupo lizemX( Tylko dupe umial lizac i okradac ludzi nic wiecej.Mysle,ze tego chuja zrookuja w pizdu
Your's Adam
Adach? Ema Siema;d Jak Qba ma kopa za nic ;d to Ty tez masz ;d Mialeś zawitać do Bełchatowa ;d prędzej sie chyba w anglii spotkamy <hahaha> niz w Polsce ;d
Prawda jest taka.
Mały wielki czlowiek jest bardzo dobrym graczem o czym przekonalem sie wielokrotnie na wlasne oczy. Dla niektorych jest wstanie za nich pasc zeby tylko ocalich ich zycie.
Wielu powyzej jego lvla chowa sie do niego i ten lvl zdobylo bo tylko ma dobre plery i za nimi umie cwaniaczyc. Widze jak wy co poniektorzy tu sie wypowiadajacy grzejecie dp a to forum jest miejscem na wasze cwaniactwo. Nie wiem czy sie sezon grzewczy zaczal czy moze swojego majatku pilnujecie.
I nie pieprzcie krytyka na niego bo go gowno znacie naprawde.
I niestety jesli MWCz bylby chytrusem to ani jeden nie mial by inwa w takim razie do domku. Bo z tego co mi wiadomo to jesli masz z nim dobry uklad to mozesz w kazdej chwili liczyc na jego pomoc.
Adach? Ema Siema;d Jak Qba ma kopa za nic ;d to Ty tez masz ;d Mialeś zawitać do Bełchatowa ;d prędzej sie chyba w anglii spotkamy <hahaha> niz w Polsce ;d
Heh no nie wiem sam.Teraz smigam 6 grudnia do domu na mikolajki(musze siostrzenicy dac prezent) a w sobote mykam znow do Anglii.Sie okaze moze w maju bym do was zawital,ale to czas pokaze.
Pozdro
Your's Adam
Horrigan
04-12-2006, 22:35
To 'zdanie' nie ma najmniejszego sensu :confused:
A co do wczorajszej akcji, Dogoholikus biegajacy przez 1,5h ze skullem swiadczyl o tym ze macie cos naszykowane. Lognelismy sie na chwile, nasze przypuszczenia okazaly sie prawdziwe, a wasz misterny plan legl w gruzach. Zamiana rol? W tej wojnie to wy jestescie zwierzyna, a my zakladamy sidla, pamietajcie o tym. Zyczymy udanego PA.
Pavvulonik
04-12-2006, 23:38
Tegax okazal sie zlodziejem i okradl swojego kumpla i to na dodatek oskarzal innych mieszkancow domku wiec widzicie co wanted robi z ludzmi najgorsze jest to ze maly i jego gildia nic niezrobi tegaxowi(a moze przylacza sie do dofu ? byloby naprawde ciekawie :D) i to jeszcze w perfidny sposub wystawil te zeczy w swoim domku ja mysle ze maly wielki czlowiek rozliczy sie z nim w rl :P.A co do tych osub co mysla ze maly wielki czlowiek to cwaniak i skapiec to sie grubo myla ten czlowiek naprawde ma honor.B)
Jak ma honor to niech zabije Tegaxa.
Watpie zeby Steel Enclave cos zrobilo, to jest gildia jebanych lamusow z hlvlami wiec czego sie po nich spodziewac.
dlaczego lamusow ?? dla ciebie kazdy jest lamus kogo wojna nie kreci i chce pograc spokojnie dla przyjaciol ?
druga sprawa co ma zrobic? zabije tegaxa to bedzie mial wanted na glowie i sciagnie nie tylko na siebie klopoty ale takze na cala gildie.
Ale Eldynowi chodzi chyba o honor do którego odwalal sie Qual...czasem trzeba cos zrobic bez wzgledu na konsekwencje.
Zapytajcie sie Homara ile razy splacal gildie i swoich przyjaciol :) ile milionow na to stracil.
Steel Enclave placilo, placi i bedzie placic.
Nie lubie takich ludzi jak sa w tej gildi splacaja sie Wanted iles tam razy zamiast zaczac dzialac, jakby sie przeciwstawili to by doszla masa ludzi i skopali by dupy Wanted, ale to tylko gadanie Homar i jego kumple to lamusy hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha hhahahaha.
Ja bym jednak nie powiedział, że to są lamusy, a że nie chcą w wojnie uczestniczyc to ich sprawa.
PS. a co do lamusów to im dużo brakuje. :]
Sathan Bell
05-12-2006, 13:57
No nie wiem. Skoro płaca chyba coś o nich tu świadczy ;]. Co za Honorowy, super nie lamus hehe płaci za możliwośc grania. Jeśli chce się miec spokój na serverze trzeba o to walczyc a nie udawac ze wszystko jest ok. Jak narazie to ta guildia tylko wspomaga ludzi którzy walczą. Więc chyba sami są w to zamieszani...
frances111
05-12-2006, 14:39
Zapytajcie sie Homara ile razy splacal gildie i swoich przyjaciol :) ile milionow na to stracil.
Steel Enclave placilo, placi i bedzie placic.
Nie lubie takich ludzi jak sa w tej gildi splacaja sie Wanted iles tam razy zamiast zaczac dzialac, jakby sie przeciwstawili to by doszla masa ludzi i skopali by dupy Wanted, ale to tylko gadanie Homar i jego kumple to lamusy hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahaha hhahahaha.
z tego co wiem to gildia znajomych z rl i nie chca sie mieszac do zadnych wojen - po prostu chca grac w spokoju.
fakt faktem jest kilku hlvli w tej gildi :p ale to juz z nimi trzeba gadac.
Powiedzmy, ze wiekszosc DOFo przestanie grac, to kogo bedzie bil Mr. Draz ? Trole pod Ab? Muahahahaha
Najpierw sciagnie paymenty zeby wbic 200lvl a pozniej bedzie tylko zabijal z nudow i sciagal dalej kase.
@Eldyn
Lamusie ,nie kumasz ze oni chca pograc jeszcze?
To ze Ty robisz kamikaze rób to sam. Lamao _/
To co Homar robi z kasa jego sprawa. Zazdroscisz ?
Nazywasz innych od lamm a z Ciebie najwieksza :D
POzdro
Gremb
Dirk Pitt
05-12-2006, 17:55
Satan i Shanoz to nic nieznaczące szczurki, dużo krzyczą nic po za tym. Ich chore brednie i prymitywne posty tego dowodzą. Gdyby nie wojna wanted - dof to by ich tu już nie było (czyt.azura).
Bibibube
05-12-2006, 18:13
Niektórym to sie już całkiem w głowie poprzewracało... typki pokroju sathana i shanoza chyba zapomnieli ze tibia to gra i kazdy gra na swoj sposob, wy jestescie w niej zlodziejami, dla ktorych liczy sie tylko kasa i podbudowywanie swojego morale ktore cierpi przez wasza nieudolnosc w rl i przez bycie cwaniakami w tej grze chcecie sobie udowodnic ze jestescie cos warci. sa tez ludzie inni niz wy i wyglada na to ze was to boli, ze ktos moze byc normalny, nie trzasacy sie przed komputerem tylko dlatego ze cos idzie nie po jego mysli...
tajemniczy111
05-12-2006, 18:33
No nie wiem. Skoro płaca chyba coś o nich tu świadczy ;]. Co za Honorowy, super nie lamus hehe płaci za możliwośc grania. Jeśli chce się miec spokój na serverze trzeba o to walczyc a nie udawac ze wszystko jest ok. Jak narazie to ta guildia tylko wspomaga ludzi którzy walczą. Więc chyba sami są w to zamieszani...
Nie no ty za to jestes honorowy, wiesz dla nie ktorych to jest tylko gra a nie sposob jak zarobic kase na rlu i spalic sie. To jest ich sprawa ze placa, chca niech placa a ze pozniej tego beda zalowac to nie twoj problem tylko ich, wiec po co im to wytykasz ? Niektorzy w tej grze osiagneli wiecej niz ty, bo zdobyli przyjaciol na ktorych moga liczyc zawsze i wszedzie. A nie okradnie sie wzajemnie i rokowanie ;/ To tyle co chcialem wam powiedziec
Bibibube
05-12-2006, 18:55
jemu po prostu zlosc dupe szarpie ze ich jeszcze nie okradl, tak jak tegax. jeden dzien ich uczciwiej gry jest wiecej wart na tym zrytym serwerze niz cala jego pozal sie boze kariera zlodzieja i nadwornego szczekacza. jakbym mial w tej grze jakas kase to bym mu dal, jak blaznowi, w nagrode za rozbawianie.
omg, zdobywanie przyjaciol na Tibii, no dobre sobie, moze lepiej czasem wyjsc z domu i poszukac ich "normalnie"; a co do ludzi, ktorzy placa Wanted no to chyba powinni sobie zdawac sprawe, ze to ich wzmacnia, a chyba nikt nie zaprzeczy ze to wlasnie Wanted robi PA na Azurze i "troszke" utrudnia tym zycie innym
Pozdrawiam
Jet
jemu po prostu zlosc dupe szarpie ze ich jeszcze nie okradl, tak jak tegax. jeden dzien ich uczciwiej gry jest wiecej wart na tym zrytym serwerze niz cala jego pozal sie boze kariera zlodzieja i nadwornego szczekacza. jakbym mial w tej grze jakas kase to bym mu dal, jak blaznowi, w nagrode za rozbawianie.
ale po pierwsze: nie masz więc stfu...
a po drugie: ludzie mówią że Shanoz i Sathan to szczurki które nic nie mogą? ciekawe... ja jestem innego zdania, każdy ma swoje poglądy, oni płacenie uważają za dyshonor i lamerstwo, niektórzy uważają że grają 'na swój sposób' płacąc... zależy jak kto na to patrzy. W każdym razie oni powiedzieli co myślą o płaceniu <może troche ostrzej niż powinni> a reszta zaraz się rzuca jak jakieś jeb*ne śepy. ehh
Sathan Bell
05-12-2006, 21:25
Satan i Shanoz to nic nieznaczące szczurki, dużo krzyczą nic po za tym. Ich chore brednie i prymitywne posty tego dowodzą. Gdyby nie wojna wanted - dof to by ich tu już nie było (czyt.azura).
Co ty w ogóle wiesz. Ja i shanoz jestesmy na wojnie od naszego powstania co prawda na początku tylko Hawek z spółką wpadał. Zresztą jak sugerujesz się na samych postach to ty chyba tutaj nic nie znaczysz noobie. Ja tutaj gram tylko dla wojny. Jak byś nie wiedział to nasze postacie powstały w 3-4 miesiące. Zresztą sram na ciebie ;].
tajemniczy111
05-12-2006, 23:03
omg, zdobywanie przyjaciol na Tibii, no dobre sobie, moze lepiej czasem wyjsc z domu i poszukac ich "normalnie"; a co do ludzi, ktorzy placa Wanted no to chyba powinni sobie zdawac sprawe, ze to ich wzmacnia, a chyba nikt nie zaprzeczy ze to wlasnie Wanted robi PA na Azurze i "troszke" utrudnia tym zycie innym
Pozdrawiam
Jet
A co to przez tibie juz nie mozna znalesc przyjaciol ? Wiesz nie wszyscy widza po 2 stronie monitora osobe, ktora mozna zabic/okrasc a wrecz przeciwnie, widza osobe z ktora mozna pogadac, za kumplowac sie, spotkac sie na rlu.
Wiesz co mi sie w tobie podoba najbardziej ? Jak gamm i amen~ bylo w wanted jakos nie przeszkadzalo Ci to ze robili PA, a nagle stajesz sie najwiekszym przeciwnikiem PA. przykre to jest ...
A zreszta co ja bede wypisywal takie rzeczy skoro i tak tego nie zrozumiesz ;/
Teraz sie ciesze, ze dostalem tego hacka na chara bo jak bym mial sie zachowywac tak jak wy to bym predzej pochlastal.
Ludzie zamiast najezdzac na siebie ... Idzcie do klubu w swoim miescie .. pobawcie sie ze znajomymi :) Tibia to nie wszystko ;d
Co ty w ogóle wiesz. Ja i shanoz jestesmy na wojnie od naszego powstania co prawda na początku tylko Hawek z spółką wpadał. Zresztą jak sugerujesz się na samych postach to ty chyba tutaj nic nie znaczysz noobie. Ja tutaj gram tylko dla wojny. Jak byś nie wiedział to nasze postacie powstały w 3-4 miesiące. Zresztą sram na ciebie ;].
Bez przesady... 3, 4 miechy? nie wiem jak Ty ale Shanoza widziałem często moim knajem jak expił na necro na 60 lvlu i to było jeszcze przed moim wyjazdem czyli gdzieś w maju... może wcześniej :p
Bez przesady... 3, 4 miechy? nie wiem jak Ty ale Shanoza widziałem często moim knajem jak expił na necro na 60 lvlu i to było jeszcze przed moim wyjazdem czyli gdzieś w maju... może wcześniej :p
to zle widziales, shanoz w maju to setke juz mial ;]
to zle widziales, shanoz w maju to setke juz mial ;]
Napisałem 'może wcześniej jakbyś nie zauważył -.-... fakt faktem, 4 miechów na pewno to wbijanie nie trwało...
Napisałem 'może wcześniej jakbyś nie zauważył -.-... fakt faktem, 4 miechów na pewno to wbijanie nie trwało...
zamknij sie wkoncu.
@Inverse
W Lutym zalozylem postac, a na koniec kwietnia mialem wojne przeciwko Wanted.
W tym czasie gdy expilem byly 2 wojny a teraz trwa dalej 3.
Na necro bylem tylko kilka razy, a tak to wpadalem robic tylko questy.
Fakt faktem 4 miechy to napewno nie trwalo tylko 3 miechy ;)
I tak trwalo to dlugo ba na furorze po 2 tyg mialem juz 66lvl Przemo2 moze potwierdzic :P
@Inverse
W Luty zalozylem postac, a na koniec kwietnia mialem wojne przeciwko Wanted.
W tym czasie gdy expilem byly 2 wojny a teraz trwa dalej 3.
Na necro bylem tylko kilka razy, a tak to wpadalem robic tylko questy.
Fakt faktem 4 miechy to napewno nie trwalo tylko 3 miechy ;)
I tak trwalo to dlugo ba na furorze po 2 tyg mialem juz 66lvl Przemo2 moze potwierdzic :P
Taaa :D heh
taka contra była do przewidzenia... nie chce mi się ciągnąć tego dalej, nie ma sensu, zwracam honor...
@Inverse
Zaraz bedzie nastepna contra noobkow na mnie ;)
@Inverse
Zaraz bedzie nastepna contra noobkow na mnie ;)
nazywaj mnie jak chcesz...
@Inverse
Nie chodzilo mi o ciebie, ale spox ;)
@up
tak wynikało z treści twojego postu, ale dobra nieważne, idę spać :p
@up
tak wynikało z treści twojego postu, ale dobra nieważne, idę spać :p
Najwyzsza pora, dobranoc
Najwyzsza pora, dobranoc
Ciebie nikt nie pytał o zdanie. Zjeżdżaj na swoje forum...
Dirk Pitt
06-12-2006, 09:24
A ty co znaczysz na tym serwie? Dof ci ratuje dupe bo inaczej jebali by się wszyscy.
Sathan Bell
06-12-2006, 11:10
No widzisz. Ci się tylko tak wydaje bo jak walczę to w ogóle nie expie, a postacie powstały bardzo szybko i nie zależy mi na niej moge równie dobrze zrobic sobie nową równie szybko.
@Dirk Pitt
Mi nikt nie musi ratowac dupy. Byłem z Wanted jak bym był dalej miał bym pewnie ze 130+lvl ale mi to wisi wole byc z kimś kto szanuje moich kumpli. Sam podjąłem tą decyzje.
@up
nie wiem czy zauważyłeś ale ja już wczoraj skończyłem ten temat i przyznałem się do błędu.
Niektórym to sie już całkiem w głowie poprzewracało... typki pokroju sathana i shanoza chyba zapomnieli ze tibia to gra i kazdy gra na swoj sposob, wy jestescie w niej zlodziejami, dla ktorych liczy sie tylko kasa i podbudowywanie swojego morale ktore cierpi przez wasza nieudolnosc w rl i przez bycie cwaniakami w tej grze chcecie sobie udowodnic ze jestescie cos warci. sa tez ludzie inni niz wy i wyglada na to ze was to boli, ze ktos moze byc normalny, nie trzasacy sie przed komputerem tylko dlatego ze cos idzie nie po jego mysli...
moze shanoz i satan sa cwaniakami ale tak mi sie zdaje ze nie tylko duzo gadaja ale tez robia to co mowia. Osobowosci sie tak latwo nie da zmienic a zwalaszcza przez tibie, watpie zeby byli nieudolni w rl bo w tibi tez by tacy powinni byc, duzo gadac a nic nie robic bo bali by sie stracic lvl i kase (ktora moze ukradli ale to nie nasza sprawa) a jak gralem na azurze to wydawalo mi sie ze wisi im to czy padna czy nie. Siedzieli w dp na nobach i tylko czekali az mozna jakiegos partyzanta przyj** nawet we 2
Zembol91
06-12-2006, 17:32
Ehh... Same klutnie a wiekszosc fragow jakie tylko byly i dof do walki zagrzali shanoz i satan wlasnie ;]
Ciebie nikt nie pytał o zdanie. Zjeżdżaj na swoje forum...
za ten text specjalnie sie logne na azure zeby Cie zabic :)
Horrigan
06-12-2006, 18:16
Moim zdaniem to chodzi o.... picie :D
Poprostu Sathan z Shanozem wola sie napic z normalnymi ludzmi a nie jakims dzieciakiem co ma 150cm wzrostu, xywe 'Alkoholikus', a zalicza zgona po drugim browarze :baby:
za ten text specjalnie sie logne na azure zeby Cie zabic :)
Haha, żałosny jesteś, dawaj wchodź i klep mnie, czekam =]
16:45 Sirmaciek [103]: xD
16:45 Grebol Maciek [58]: w temple chloapk juz :<
16:45 Sirmaciek [103]: ma ktos hajs ?
16:45 Grebol Maciek [58]: uprzedzil nas ktos :d
16:45 Grebol Maciek [58]: juz oddaje
16:45 Sirmaciek [103]: :)
16:45 Grebol Maciek [58]: oke
16:45 Grebol Maciek [58]: on nie wyjdzie daje loga
16:45 Grebol Maciek [58]: z/w za 30mjno
ale Ty śmieszny jesteś, w temple siedze bo film ogladam, chodz wyjde, ubij mnie i się podjarasz :D czekam...
co 2 dedy i się znudziło? dawaj dalej =] powiesz starej to moze Ci piątaka na fajki odpali...-.-
Blazejfhooj
06-12-2006, 19:55
:confused: Sirmaciek : Nov 26 2006, 08:00:50 CET Killed at Level 104 by Hiakuza !! Moze powiesz cos na temat tego Deda ?? Padles od 19 lvl ;> Jak to sie stalo ?? Sadze ze to bylo AFK bo nie wydaje mi sie zebys mial takie pvp ... ;P ??:evul:
@up
no wiesz, nigdy nie wiadomo :p ...
@up
no wiesz, nigdy nie wiadomo :p ...
Sirmaciek a Grebol Maciek to co innego -.- ;)
Why zmazałes name swego chara :( i tak mam na vip :D
Padłes i tak o 2 razy za mało.
POzdro
Gremb
Siemka wszystkim. Dawno tu mnie nie było, pozdro dla wszystkich starych znajomych z Azurki. Ogólnie gram sobie na innym servie, narazie tylko lvl 42 niestety ale zawsze mowilem ze nie umiem expic. Niedlugo wpadne na Azurke, moze zrobie mala sieczke z jakimis noobami i zalicze pierwszego deda od jakiegos Draza czy kogos.
Niedawno bylem na Test Servie dla tutorow. Co prawda nie jestem tutorem ale ma sie wtyki... Nowy up nie wnosi zbytnio nic ciekawego do gry, kilka szczegolow np. wuchta ozdob swiatecznych, prezentow itp, bardzo odnowione Ab'Dendriel, zamykane okiennice w domkach, dowolne ustawienie piecykow itp. w domkach, przycisk do okienka z questami, wydawanie odglosow przy jedzeniu ( -.-' ), dla przykladu:
Po zjedzeniu miesa:
21:21 X [2]: Munch.
Po zjedzeniu chlebka:
21:22 X [2]: Crunch.
Konta bankowe:
21:16 X [2]: hi
21:16 Paulie: Welcome X! What can I do for you?
21:16 X [2]: job
21:16 Paulie: I'm still training to be a bank clerk. They say I can work on the mainland of Tibia once I have proved myself! ...
21:16 X [2]: bank
21:16 Paulie: We can change money for you. Also, you can access your bank account here.
21:16 X [2]: bank account
21:16 Paulie: From now on every Tibian has one. The big advantage is that you can access your money in every branch of the Bank of Tibia!!...
21:17 Paulie: Would you like to know about the functions of your bank account or are you already bored, perhaps?
21:17 X [2]: functions
21:17 Paulie: With your junior account at our bank you can check the balance of your bank account, deposit money and withdraw it. ...
21:17 Paulie: When you are on mainland you should visit a bank and ask for your 'bank account' again, there will be more functions availablewhen your junior account is upgraded to a full account.
21:18 X [2]: deposit 3
21:18 Paulie: Would you really like to deposit 3 gold?
21:18 X [2]: yes
21:18 Paulie: Alright, we have added the amount of 3 gold to your balance. You can withdraw your money anytime you want to.
21:18 X [2]: balance
21:18 Paulie: Your account balance is 7 gold.
21:18 X [2]: withdraw 5
21:18 Paulie: Are you sure you wish to withdraw 5 gold from your bank account?
21:18 X [2]: yes
21:18 Paulie: Here you are, 5 gold. Please let me know if there is something else I can do for you.
Odnowiony wyglad itemkow np. bolty, lina...
21:26 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Venore to steal all presents, Beware!
21:29 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santas home for a reward.
Grinch, świąt nie będzie?
Reszte odnajdziecie sami...
Tak wogole to moze niedlugo jakis zlocik? Wiem ze najlepsze zloty sa latem ale chetnie bym sie na****** ze znajomymi z Tibii... Ostatnio nie mialem zbytnio kasy ani warunkow :S
Jeszcze raz pozdrowienia dla ludzi z serwera. Papa ;*
Horrigan
07-12-2006, 00:32
Saxe, kope lat :]
Z tym bankiem to przegiecie ze npc na defaulcie bedzie pisal stan twojego konta. Juz widze ekipe Wanted obstawiajaca wszystkie banki aby dowiedziec sie ile neutral ma na koncie. Hahaha, wspolczuje wam :p
Raul de Azura
07-12-2006, 00:35
Z tym bankiem to przegiecie ze npc na defaulcie bedzie pisal stan twojego konta. Juz widze ekipe Wanted obstawiajaca wszystkie banki aby dowiedziec sie ile neutral ma na koncie. Hahaha, wspolczuje wam :p
a zebys wiedzial Horri jak zwykle masz racje
Sirmaciek a Grebol Maciek to co innego -.- ;)
Why zmazałes name swego chara :( i tak mam na vip :D
Padłes i tak o 2 razy za mało.
POzdro
Gremb
Omg Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? bij tego chara ile chcesz, dałbym Ci passy gdybym nie wiedział że jesteś powalonym noobem, który fraguje noob druida bez eq bo tak to strata postaci...nawet noob chara. Gratz...to pewnie best frag w Twoim życiu? nie no żal mi troche Ciebie....powodzenia Ci życzę w tej grze.
(...)Jak gamm i amen~ bylo w wanted jakos nie przeszkadzalo Ci to ze robili PA, a nagle stajesz sie najwiekszym przeciwnikiem PA. przykre to jest ...
A zreszta co ja bede wypisywal takie rzeczy skoro i tak tego nie zrozumiesz ;/
Teraz sie ciesze, ze dostalem tego hacka na chara bo jak bym mial sie zachowywac tak jak wy to bym predzej pochlastal.
qrde, troche nie rozumiem Twojego posta...
a co do mojego brata i Gammblera to od zawsze uwazalem, ze PA to noobostwo i powtarzalem to bratu az w koncu przestal to robic, wiec nie mow mi co ja mysle, bo od zawsze bylem przeciwnikiem PA i zarabianiem kasiorki w normalny sposob;
i jeszcze jedno: kliknalem na link do Twojego chara i wyczytalem "Comment: wrucilem!!!!" to chyba pisze sie przez "ó", no ale nie kazdy ma czas na szkole...
Pozdrawiam
Jet
Nie każdy ma też czas zmienić w profilu forum.pl aktualny lvl swojej postaci.
Jeśli Poznań wysunie jakąś ciekawą propozycję odnośnie zlotu, to Bełchatów zapewne chętnie się tam zjawi ;).
@Down: Czaję bazę, nie jesteś w tym odosobniony ^^.
@Horri
No siemka, ja za poroniony pomysl uwazam wydawanie "dzwiekow" przy jedzeniu. Wyobraz sobie goscia w srodku depo ktory wpiernicza 100 jagodek. Podobno ma to ulatwiac rozpoznawanie macro. Tak w ogole to sie troche spoznilem z tymi informacjami z testa gdyz pozniej zauwazylem newsa na tibia.pl gdzie zostalo wymienione chyba wszystko co sie znajdzie w Tibii po patchu. Test server niedlugo bedzie otwarty dla wszystkich (tak slyszalem od Tutora), bedzie sie mozna troche ponaparzac z ludzmi z innych serwerow.
@Qba
Wiesz, ja tylko zarzucilem pomyslem. Cala organizacja jak i w ogole decyzja czy jakiekolwiek spotkanie by sie odbylo nie zalezy ode mnie. Po prostu bardzo lubie zloty, poznawac smieszna wiare na rl, wypic, pogadac...
@ Qba & Saxe
Signed : co do zlotu jakiegoś :)
Pozdro dla ludzi z PŁOCKA :*
Omg Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? bij tego chara ile chcesz, dałbym Ci passy gdybym nie wiedział że jesteś powalonym noobem, który fraguje noob druida bez eq bo tak to strata postaci...nawet noob chara. Gratz...to pewnie best frag w Twoim życiu? nie no żal mi troche Ciebie....powodzenia Ci życzę w tej grze.
No problemo daj nick main chara :baby:
Mi to raczej Ciebie jest żal :o
POzdro
Gremb
zeus1985
07-12-2006, 17:28
Hehe, gorzej jak podejde do banku i spytam sie o stan mojego konta, a koleś powie 1k, to zostane wyśmiany ; )
Zembol91
07-12-2006, 21:06
co do zlotu to signed. z tego co slyszalem ma byc w sulechowie a jak by byl to pieknie bo 20km do sulka mam ;p;p
do poznania juz prawie pojechalem ...
Cors Ent
07-12-2006, 23:20
Ciezko ze zlotem
glowny problem jest z jakims lokalem i noclegami w zimie.
wszelakie domki letniskowe odpadaja :p
frances111
08-12-2006, 07:33
Scrafts
Dec 07 2006, 23:25:53 CET Killed at Level 73 by Grimm
and by Minavand
czyli wszystko wraca do normy :)
Nie wiem Corsiu, czy jest sens robić w zimę. Marzec/ maj to chyba dogodniejszy termin. Im wcześniej i dokładniej zacznie się o tym myśleć tym staranniejsza organizacja ;).
Scrafts
Dec 07 2006, 23:25:53 CET Killed at Level 73 by Grimm
and by Minavand
czyli wszystko wraca do normy :)
Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol X(
POzdro
Gremb
@down
Zdziwił bys sie młotku.
frances111
09-12-2006, 07:41
Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol X(
POzdro
Gremb
buahaha, wlozmy to miedzy bajki, jesli by tak rzeczywiscie bylo to ty bys o tym na pewno nie wiedzial. a i musisz przyznac, ze norma byla i jest pekowanie i powerabusing Wanted na nizszych levelach. ty lizesz dupe, wiec od jednej strony masz spokoj :)
Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol
POzdro
Gremb
"Chłopaki" to nawet nie wiedzą kto jest po ich stronie a kto przeciwko ;) aol = 50k, blessy = 50k, zostać zabitym przez Wanted = bezcenne B)
"Chłopaki" to nawet nie wiedzą kto jest po ich stronie a kto przeciwko ;) aol = 50k, blessy = 50k, zostać zabitym przez Wanted = bezcenne B)
za wszytko inne zaplacisz kartą Mastercard :D
Raul de Azura
09-12-2006, 23:53
robi sie nudno....
POzdro
Gremb
Poproś rodziców o nową baryłkę wazeliny na gwiazdkę.
Tosik Tepek
10-12-2006, 19:14
Za wszystko inne zapłacisz Aleksemu powinno być ;]
Tegax
Dec 10 2006, 21:22:38 CET Killed at Level 106 by Dragoholikus and by Kruchy Mag
Mam płakać ? Nie lubie gościa ;]
Sathan Bell
12-12-2006, 10:07
Juz się znowu zaczyna swoich degradują :D
Tosik Tepek
12-12-2006, 16:01
Juz się znowu zaczyna swoich degradują :D
Tylko znowu go nie przyjmijcie ;] To największa dz***a Azury ;] Za siano w tibi by rodzine sprzedał ;S
Tylko znowu go nie przyjmijcie ;] To największa dz***a Azury ;] Za siano w tibi by rodzine sprzedał ;S
Tak sie składa ,że na dniach wpadne do Poznania odwiedzić znajomych :*. Spotkajmy się Tosiku Napletku ok? numer gadu znasz więc zaklikaj.
See yaaa...
btw. Yours Tegax :*
Tosik Tepek
12-12-2006, 19:15
Tak sie składa ,że na dniach wpadne do Poznania odwiedzić znajomych :*. Spotkajmy się Tosiku Napletku ok? numer gadu znasz więc zaklikaj.
See yaaa...
eh, skąd mam mieć Twój numer gg? :| A spotkać się mogę ;) Moje i kumpli foty znajdziesz na photobuckecie więc się zastanów ;D
Zembol91
12-12-2006, 19:16
See yaaa...
HEHEHE... tosik tylko mocny w gebie... a ja nie wiem czemu wszyscy tak teraz wyzywaja tegaxa... z tego co ja z nim gadalem to uwazam ze spoko koles i to wszystko ;] jak byl w dof to inaczej mowiliscie a teraz nagle do wanted wszzedl to zaraz wszyscy wyzywaja ...
@TOSIK
tegax pisal ze przyjdzie sam a ty widze o kolegach wspominasz juz zaraz...
boisz sie spotkania w 4 oczy ;] ??
Cors Ent
12-12-2006, 20:01
@tepek Ciekawe ze tak bardzo sie martwisz o losy gildi od ktorej masz hunt for live na wszystkich charach jakimi kiedykolwiek bys gral na azurze :D:D
@ czy Rhu = Marcin? :O
odezwij sie przed przyjazdem do poznania to moze jakis browar zmotamy ;)
@Ktorys odwazniak sie z tego forum sie przyzna ze do mnie dzis z fajnym tel dzwonil? anonimy puszczac to nawet 5 latek potrafi... przydalo by sie ujawinic :P
@ Cors Ent
Oczywiście ,że skoczymy na procenciki ^^.
Tak to ja Marcin, ale wpadne z Sebastianem bo też chciałby Was poznać.:cup:
@Tosik Napletek
Tosik właśnie oglądałem ten twój photobucket (czarujący dzieciaczek z Ciebie)i doszedłem do wniosku ,że szkoda mi kuratora na karku przez Ciebie.A tych dwóch głąbów wypynijących sie jak *** to koledzy po fachu w mniejszej wersji ^^.:baby:
@Zembol
Ahoi dude :*:cup:
@tegax ta sciemka z new ownerem to nie dobry pomysl :D
a jesli dof cie przyjmie spowrotem to ja odchodze :D
Zembol91
12-12-2006, 21:14
walczyc i tak bedziesz albo z napisem Defenders of fangorn albo bez ;p
nie moja sprawa co macie do tegaxa ;] ja do niego nic nie mam i tyle ;]
spoko ziomus ;) :]
Shanoz ty potrafisz walczyć wogóle ? Stoisz w tym dp jak ci*ć ,jakbyś coś tam ukrywał. A na akcjach albo biegasz jak najdalej od młynu a potem wkręcasz ze cie niemilosierne lagi dorwaly albo kampisz w trapach <lól> PVP MASTER .:baby: Więc odejdz bo zajmujesz slota na Vetrilo tylko. :*
Wogóle nie bede sie wypowiadał na twoj temat bo jestes kompletnym dnem dla mnie. Taki rozwydrzony zćpany dzieciak :(
Tosik Tepek
12-12-2006, 22:02
@tepek Ciekawe ze tak bardzo sie martwisz o losy gildi od ktorej masz hunt for live na wszystkich charach jakimi kiedykolwiek bys gral na azurze :D:D
@ czy Rhu = Marcin? :O
odezwij sie przed przyjazdem do poznania to moze jakis browar zmotamy ;)
@Ktorys odwazniak sie z tego forum sie przyzna ze do mnie dzis z fajnym tel dzwonil? anonimy puszczac to nawet 5 latek potrafi... przydalo by sie ujawinic :P
Eh, Cors ;) Mam sobie royala którym wbiłem właśnie 70 dista i 12 magic :D ale Azura się znudziła ;] Chcesz kupić do PK ? LVL mały bo mało expiłem ;]
@Tegax
Chciałbyś wyglądać tak jak oni ;] Jednego napewno Łukasz ze szkoły pamięta ;] Łukasz ! A pamiętasz słynnego kwiatka i pstryczek w nos? haha :D Albo jak płakałeś że pieniądze od Ciebie wymuszają i do mamy - nauczycielki pobiegłeś? Pozdro dla ciebie ;]
A czemu mam hunta od tej gildi ? Jak od Ciebie to od gildi ? :) Od Polla czy Hega napewno nie mam ;] Albo od Sandry ;] a Tosik cały czas w DOFie więc ciszej prosze ;]
Eh, Cors ;) Mam sobie royala którym wbiłem właśnie 70 dista i 12 magic :D ale Azura się znudziła ;] Chcesz kupić do PK ? LVL mały bo mało expiłem ;]
@Tegax
Chciałbyś wyglądać tak jak oni ;] Jednego napewno Łukasz ze szkoły pamięta ;] Łukasz ! A pamiętasz słynnego kwiatka i pstryczek w nos? haha :D Albo jak płakałeś że pieniądze od Ciebie wymuszają i do mamy - nauczycielki pobiegłeś? Pozdro dla ciebie ;]
A czemu mam hunta od tej gildi ? Jak od Ciebie to od gildi ? :) Od Polla czy Hega napewno nie mam ;] Albo od Sandry ;] a Tosik cały czas w DOFie więc ciszej prosze ;]
WoooooooWWWW. To fascynujące dziecinstwo masz widze , duzych kolegow dla ktorych jestes maskotką chyba :D. Twoja wypowiedz swiadczy o twoim niedorozwinieciu spolecznym jak i psychicznym . Wypisując te bzdury zastanow sie co mowisz ...... a pamietasz gdy ,,,, a pamietasz jak,,,, jejeje pstryczek ^^. W Poznaniu czeka Ciebie taki pstryczek ze Ci klame urwie, a koledzy nie pomogą nawet za skrzynie browara ^^. :baby: :baby:
@Rhu
Nie wymyslaj, ze kiedys mowilem, ze mam lagi poniewaz ja nigdy nie mam chyba, ze serv laguje to wtedy wszyscy maja, a ty zajebiscie sie zlozyles na hydrach nigdy nie zapomne nie uzyles ani 1 stone skina ani m walla, zeby zablokowac droge sdkow i ty masz miec pvp?
Jestem jedna z nie wielu osob ktora nie kampila w trapie (chyba, ze po zabiciu kogos z ekipa) hahaha, nie przypominam sobie zadnej akcji zebym siedzial w jakims trapie lub sie wylogowal wiec nie wkrecaj.
Teraz zobaczymy cwaniaczku kto bedzie kampil pz hahahahahah, jak byles w dofie to caly czas kampiles w wanted tez sobie nie przypominam zebys czyms blysnal, teraz ty bedziesz chronil swoje smieci w dp ktore nakradles przez calom twoja gre na azurze.
Szkoda, ze wykasowales te liscie marihuany z twojej rl foty po tym ajk cie zjechalem smieciu bo by sie all posmiali z ciebie pozerze :) a my nadal czekamy az zrobisz sobie fotke z dziewczyna bo nikt ci nie wierzy klamczuszku, ze to twoja dupa.
Tosik, nie uważasz, że grożenie kolegami-dresiarzami jest trochę nie na poziomie?
Chyba znalazlem na tym photobuckecie Tosika :)
http://s147.photobucket.com/albums/r286/tosiq/Owsiana%20Team/?action=view¤t=ekapodklatk261.jpg
Ten maly to chyba on, wcale mu sie nie dziwie, ze sie broni jakimis dresiarzami bo to jest dzieciak, a tak pozatym to kumple w moim wieku sa wieksi od tych dresiarzy z twojego photobucketa.
Gammbler
13-12-2006, 09:06
eh, skąd mam mieć Twój numer gg? :| A spotkać się mogę ;) Moje i kumpli foty znajdziesz na photobuckecie więc się zastanów ;D
hahaha jestes warty co ci twoi koledzy sam jestes niczym ,zreszta mi tez obiecales ze mnie odwiedzisz , na gadaniu sie zakonczylo.
@Rhu
Nie wymyslaj, ze kiedys mowilem, ze mam lagi poniewaz ja nigdy nie mam chyba, ze serv laguje to wtedy wszyscy maja, a ty zajebiscie sie zlozyles na hydrach nigdy nie zapomne nie uzyles ani 1 stone skina ani m walla, zeby zablokowac droge sdkow i ty masz miec pvp?
Jestem jedna z nie wielu osob ktora nie kampila w trapie (chyba, ze po zabiciu kogos z ekipa) hahaha, nie przypominam sobie zadnej akcji zebym siedzial w jakims trapie lub sie wylogowal wiec nie wkrecaj.
Teraz zobaczymy cwaniaczku kto bedzie kampil pz hahahahahah, jak byles w dofie to caly czas kampiles w wanted tez sobie nie przypominam zebys czyms blysnal, teraz ty bedziesz chronil swoje smieci w dp ktore nakradles przez calom twoja gre na azurze.
Szkoda, ze wykasowales te liscie marihuany z twojej rl foty po tym ajk cie zjechalem smieciu bo by sie all posmiali z ciebie pozerze :) a my nadal czekamy az zrobisz sobie fotke z dziewczyna bo nikt ci nie wierzy klamczuszku, ze to twoja dupa.
HuahuahahHA xD Wpadnij do Poznania jak bede jechal, zabieram Pauline ze sobą ; ) . To ze jestes nieudacznikiem i nie potrafisz sobie znalezc kobiety to nie moja wina słonko :*. A ty czyms zablysles w tej wojnie? Ilością dedów? : )
Wogóle nie mam zamiaru campic w dp : ) wole poexpic : ). :***
pilkarzyk10
13-12-2006, 13:55
Poproś rodziców o nową baryłkę wazeliny na gwiazdkę.
hahahahah dobre:)
pilkarzyk10
13-12-2006, 14:01
hhaha wiesz tosik nie znam cie ale jestes smieszny....co ty taki laps jestes ze sie sam nie umiesz napier****c..kolegami sie bronisz?? hahahahaha....wiedz ze nie tylko ty masz kumpli kozakow?...tylko niektorzy tu sie madrze wypowiadaja..reszta to banda rozwydrzonych dzieciakow ktorzy musza sie wyzyc na forum bo w domu ich stara zelazkiem bije.....to tyle co mam do powiedzenia....mimo wszytsko szanuje was wszytskich w tym temaciu...bo kzdy czlowiek zasluguje na szacunek..pozdro !
hhaha wiesz tosik nie znam cie ale jestes smieszny....co ty taki laps jestes ze sie sam nie umiesz napier****c..kolegami sie bronisz?? hahahahaha....wiedz ze nie tylko ty masz kumpli kozakow?...tylko niektorzy tu sie madrze wypowiadaja..reszta to banda rozwydrzonych dzieciakow ktorzy musza sie wyzyc na forum bo w domu ich stara zelazkiem bije.....to tyle co mam do powiedzenia....mimo wszytsko szanuje was wszytskich w tym temaciu...bo kzdy czlowiek zasluguje na szacunek..pozdro !
Szczerze...sensownie...i dobitnie ;D
Tosik moze zachlystnąl sie megabolem od kolegów i swiruje : )
Zembol91
13-12-2006, 14:17
HuahuahahHA xD Wpadnij do Poznania jak bede jechal, zabieram Pauline ze sobą ; ) . To ze jestes nieudacznikiem i nie potrafisz sobie znalezc kobiety to nie moja wina słonko :*. A ty czyms zablysles w tej wojnie? Ilością dedów? : )
Wogóle nie mam zamiaru campic w dp : ) wole poexpic : ). :***
no shanoz troche duzo zrobil kiedys bo pamietam ze sami ubili dosc duzo osob z wanted ale tegax ciebie chyba jeszcze wtedy na azurze nie bylo bo lvl wbiles w 3 miechy a to bylo pozniej ale jedno jest pewne DUUUZO osob padlo jak satan i shanoz sami robili akcje i latali...
na 80 lvlu ubili wicana bo sie na hydry wbil i od tego chyba sie wszystko zaczelo ;p
BTW. Fajne rzeczy sie na tescie dzialy ...
wanted + jakies tam osoby bily seromontisa ..
nie wiem czy ubili ale ...
widac jakie pvp ma azura po wszystkich doswiadczeniach ..
mogla byc wojna Azura vs Nova bo jedynie nova lub tez Aurea ma dobre pvp ;p;p
bo co niektorzy to noobki w h...
no shanoz troche duzo zrobil kiedys bo pamietam ze sami ubili dosc duzo osob z wanted ale tegax ciebie chyba jeszcze wtedy na azurze nie bylo bo lvl wbiles w 3 miechy a to bylo pozniej ale jedno jest pewne DUUUZO osob padlo jak satan i shanoz sami robili akcje i latali...
na 80 lvlu ubili wicana bo sie na hydry wbil i od tego chyba sie wszystko zaczelo ;p
Azura nie ma wogole PVP :)
Isara i Berylia rox : )
btw. Co to za wyczyn ubic Wicana? Jak Shanoz ma takie pvp to niech cos pokarze teraz ,dobry czas na blysniecie :)
Tosik Tepek
13-12-2006, 15:43
Chyba znalazlem na tym photobuckecie Tosika :)
http://s147.photobucket.com/albums/r286/tosiq/Owsiana%20Team/?action=view¤t=ekapodklatk261.jpg
Ten maly to chyba on, wcale mu sie nie dziwie, ze sie broni jakimis dresiarzami bo to jest dzieciak, a tak pozatym to kumple w moim wieku sa wieksi od tych dresiarzy z twojego photobucketa.
Jak byś widział mam koło nicku, w nawiasie napisane moje imie ;] Jestem na photobuckecie na 1 czy 2 fotach bo ja większość robiłem ;] a co do Ciebie Tegax, to ul. Owsiana, Tomek Ci pokaże gdzie to ;] przeważnie siedze na ławce :D więc zapraszam ;]
@Rhu
Ja nie widzialem zebys ty cos pokazal oprocz tego jak zabilismy w 3 z crusherem cozmetic jonesa, wyskocz cwaniaczku i zabij kogos w dzien i nagraj filmik bo jak widzisz mocni w pysku sa tacy ludzie jak grebol maciek i tosik tepek ty sie do nich tez zaliczasz.
@Rhu
Ja nie widzialem zebys ty cos pokazal oprocz tego jak zabilismy w 3 z crusherem cozmetic jonesa, wyskocz cwaniaczku i zabij kogos w dzien i nagraj filmik bo jak widzisz mocni w pysku sa tacy ludzie jak grebol maciek i tosik tepek ty sie do nich tez zaliczasz.
Stul pysk prostytutko azury :o
Ty bys tylko filmy nagrywał to idz do playboya :baby: stado murzynków na Ciebie poleci i bd miał open battle :D
POzdro
Gremb
noobem to jestes ty....myslisz, ze jak pograsz sobie pare razy na otsie to juz bedziesz wszystko wiedzial o wojnach i pvp? wypisujesz takie glupoty, ze az mnie cos w srodku skreca kiedy czytam twoje posty....wojna na azurze jest i bedzie zalosna bo 80% ludzi ktorych uczestniczy w wojnie nie ma zielonego pojecia o wojnach i pvp
Cors Ent
13-12-2006, 18:04
noobem to jestes ty....myslisz, ze jak pograsz sobie pare razy na otsie to juz bedziesz wszystko wiedzial o wojnach i pvp? wypisujesz takie glupoty, ze az mnie cos w srodku skreca kiedy czytam twoje posty....wojna na azurze jest i bedzie zalosna bo 80% ludzi ktorych uczestniczy w wojnie nie ma zielonego pojecia o wojnach i pvp
a ty co wiesz o wojnach? i wojnie na azurze?
co o tym wiesz zeby stawiac taka teze?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.