PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Tosik Tepek
08-10-2006, 11:31
Na początek proszę o nie spamowanie w tym temacie, aby modek nam go nie zamknął :)

Azura - serwer ciągłej wojny. Prawie od początku trwa wojna, zmieniają się tylko ludzie oraz gildie. Przez ostatnie kilka miesięcy walczy Wanted vs. Defenders Of Fangorn. W pewnym momencie Drazharm, lider gildi Wanted, myślał, że wygrał już wojnę, lecz w tym momencie zaatakował DOF. Zabił Draza, później kilka innych osób. Wtedy wojna zaczęła się znowu. DOF panował kilka dni(tygodni?) na serwie, lecz znowu zaatakowało Wanted. Draz i spółka zrobiło kilka udanych mass logów + kilka open battle które wygrali bez problemu. Znowu zaczęło się panowanie Draza, Urba, Drago i reszty ? DOF próbuje atakować, ale nie za często i nieudanie. Czy DOF zacznie wreszcie grać? Czy Wanted będzie panowało ? Tego dowiemy się w tym temacie :)

PS. Chyba pasuje? :)

PS2. Sory jak coś zapomniałem ale jestem retired i nie loguje się za często. Na Tosika wogóle :)

Yours, Emilek :)

Fiszbin
08-10-2006, 22:10
To zaczynamy "się jechać"!!!!Wanted sux!!!!!!!!111111111111111oneoneoneoneonejedenjede njeden
drazharm jest złyyyyyyyyyyy

Dobra żartowałem ;p(co nie znaczy ze "lubie" łontedo)
Sytuacja na serverze jest moim zdaniem conajmniej mało chyża. Raz Wanted na wozie, Dof pod wozem i na odwrót. Potrzeba jakiegoś mega-przełomowego wydarzenia, żeby coś się zmieniło(nie mam pojęcia co to może być).
Dof przegrywał ostatnie potyczki przez jakieś "nieporozumienia" chociażby akcja w Ankh sprzed paru tygodni.

Eldyn
08-10-2006, 23:21
Dof mial szpiega na vencie, juz nie ma zoabcyzmy co bedzie sie dzialo :)

Dzisiaj byla fajna zabawa :( :D

Tosik Tepek
09-10-2006, 14:09
Dof mial szpiega na vencie, juz nie ma zoabcyzmy co bedzie sie dzialo :)

Dzisiaj byla fajna zabawa :( :D

Zabawa jak zabawa ale czas zacząć działać :) Za dużo już tego PA ! Chyba 3/4 serwera ma dość gammblera i e-ga :) No nie licząć przydupasów wantedowych !

dudo17
09-10-2006, 14:25
Zabawa jak zabawa ale czas zacząć działać :) Za dużo już tego PA ! Chyba 3/4 serwera ma dość gammblera i e-ga :) No nie licząć przydupasów wantedowych !

Panie Emilku to kiedy padaja dziwki azury ??
Mais dragirius i Madzia Nisko
i ich alfons
Gammbler

Tosik Tepek
09-10-2006, 21:11
@Maciuś(z klanu?)
Tobie już podziękujemy, bana dla niego :)

A co do wojny mam pytanie czemu ludzie są za wanted a czemu za dofem? Ja poprostu w DOF mam dużo znajomych i nie podoba mi się ciągłe PA wanted :/ a taki gremb? pada z rąk swoich idoli i jeszcze im się liże :/

Fiszbin
09-10-2006, 23:08
Chciał bys miec taka "dziwke" jako qumpele szmato^^ Zabiła Cie i tu smuty klepiesz ?
A co do pytanie kiedy. Wtedy gdy sie posprzata cały dofowski burdel :D

POzdro
Gremb

Ty weź człowieku się zamknij czasem... Potrafisz oceniać ludzi tylko w kategoriach: "zapiłem go w Tipi!yayayaya jest kretynem i ciotom!hahah^^"?? A teraz poczuj się skarcony i udaj się do swojego małego kącika z komputerkiem i w pozycji embrionalnej knuj plany zniszczenia świata.

Grebol
10-10-2006, 11:47
@Maciuś(z klanu?)
Tobie już podziękujemy, bana dla niego :)

A co do wojny mam pytanie czemu ludzie są za wanted a czemu za dofem? Ja poprostu w DOF mam dużo znajomych i nie podoba mi się ciągłe PA wanted :/ a taki gremb? pada z rąk swoich idoli i jeszcze im się liże :/

OI

Jak bys ubił 2 chara np. Hegowi nie padł bys?
Badz cicho jak nie wiesz jak to sie stało X(

POzdro
Gremb

@edit
Ja nie płaciłem za to Ty tak :)

dudo17
10-10-2006, 13:25
Chciał bys miec taka "dziwke" jako qumpele szmato^^ Zabiła Cie i tu smuty klepiesz ?
A co do pytanie kiedy. Wtedy gdy sie posprzata cały dofowski burdel :D

POzdro
Gremb

Drogi Macku z klanu
Oj nie chcialbym miec uwierz mi jedna z nam z rla i sie chwali jak Gamm to frajer temu bede sie cieszyl jak padnie ona zal mi troche Gammblera ale slyszalem ze jest taki jak one nie wiem nie bede pisal Mam nadzieje ze te dziwki padna :)

Papa Macku z klanu

Tosik Tepek
10-10-2006, 14:35
OI

Jak bys ubił 2 chara np. Hegowi nie padł bys?
Badz cicho jak nie wiesz jak to sie stało X(

POzdro
Gremb

Noob charem z innej postaci ubiłem Dalipiego gdy lało go Wanted :) Nie wiedziałem nic o tym że nie mam go bić. Nabiłem na nim fraga i co ? padłem? Chociaż wszyscy wiedzieli czyj to noob char :) niee, zapłaciłem TYLKO 10k :)

Nazgool
10-10-2006, 22:58
22:30 10.10.06
Spora ekipa leciala po Marjole...:confused: ale ale ...... dal loga.
Pozniej to juz tylko pogawedka na statku.;(

Fiszbin
11-10-2006, 16:31
@ up
A tak to wyglądało:

http://img206.imageshack.us/img206/5769/statekob5.jpg (http://imageshack.us)

Eldyn
11-10-2006, 18:12
a tak bylo 2 dni temu
http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/Wanted.jpg

co tam na gorze takiego strasznego?

Cors Ent
11-10-2006, 20:16
co tam na gorze takiego strasznego?

Hefalumpf Heg i jego Wuzle :D
btw shanoz 20 widzie cie wpoznaniu i nie ma zmiłuj :P

@Emil to ty zabiles dalipiego?
"nic nie wiedziałes", a jak heg zaczoł na ciebie "kurwami jaśnistymi" na GC ciskać jak to ma w zwczyjaju czynic to stwierdziłeś ze "pomyliłes SD z UH"
gz co chwila nowa wersja
Ty po prostu w swojej noobowej naturze chciałes "miec fraga na h lvl" tym swoim noobkiem. Wojna polega na walczeniu za gildie a nie checi podbudowania własnego ego. Dlatego nigdy nie bedziesz w dof.

Tosik Tepek
11-10-2006, 21:09
wtedy nie wiedziałem co powiedzieć -.- biłem go bo był z wanted :D a że wy jesteście noobami w dof(nie licząc kilku osób które szanuje i lubie) to nie moja wina ;] jeśli nie macie zaufania to osób to po co one są w DOF ? dla ozdoby ? dlatego, że ładnie wygląda jak jest dużo osób? ja będę za DOF zawsze, ponieważ Wanted nie lubie, ale jeśli ty i twoja "ekipa"(jasmin i kiti) uważają mnie za nooba to ok. jestem nim :) Ale to nie ja wkręcam jak Klaudia że bywałem często w cafe, haha :D albo piszę głupie posty z noob charów o gammblerze. zazdrościcie mu ? a co do wojny czemu nie robicie akcji jakże potężnymi noob charami na WA i lizidupy wanted? :) pytam z ciekawości ;)

Yours(9letni), Emilek :)

jasminka_
12-10-2006, 09:28
wtedy nie wiedziałem co powiedzieć -.- biłem go bo był z wanted :D a że wy jesteście noobami w dof(nie licząc kilku osób które szanuje i lubie) to nie moja wina ;] jeśli nie macie zaufania to osób to po co one są w DOF ? dla ozdoby ? dlatego, że ładnie wygląda jak jest dużo osób? ja będę za DOF zawsze, ponieważ Wanted nie lubie, ale jeśli ty i twoja "ekipa"(jasmin i kiti) uważają mnie za nooba to ok. jestem nim :) Ale to nie ja wkręcam jak Klaudia że bywałem często w cafe, haha :D albo piszę głupie posty z noob charów o gammblerze. zazdrościcie mu ? a co do wojny czemu nie robicie akcji jakże potężnymi noob charami na WA i lizidupy wanted? :) pytam z ciekawości ;)

Yours(9letni), Emilek :)

hahaha zal.pl Napisalam Ci juz cos na gg prawda? jezeli mas zjakies wonty do mnie to zapraszam na bonin.. solo style ;] nie wyjdziesz z tego calo moge cie zapewnic.. i nie zdarzysz uciec tak jak ostatnio.. "Bonin dostali w dupe " haha a pierwszy s*******ales kiedy ja za Ciebie w ryj obrywalam .-." po co mam jechac Gammblerowi skoro cos mnie znim laczy? dla mnie to jest dziecinne .. a to ze napisalam sobie postya z wierszykiem o madzi i mais to dobra p0rzyzbnaje jestem dziecinna ale chlopie ja mam 15 lat.. nie oczekuj ode mnie ze bede sie zachowywac jak 20-latka.. Dla mnie Tibia jest zabawa , a jezeli juz wchodze w temnat Madzi i Mais to moge glosmno przyznac ze obu ich nie znosze i nienawidze.. ze wzajemnoiscia i nie trawie: p I jezeli masz juz sie wypowaidac o mnie na forum to mow chociaz prawde ok? reszte jak bedziesz chcial pogadac adres znasz, nr telefonu tez ;] tyle nba tez temat. yo

Drazharm
12-10-2006, 12:47
Zdjec nie cytujemy ^^

nie bylo sensu wchodzic bo i tak wjazdu nie ma wiekszosc do djinn green tower a tam siedzieliscie jak te lamusy majac przewage liczebna

dudo17
12-10-2006, 15:16
hahaha zal.pl Napisalam Ci juz cos na gg prawda? jezeli mas zjakies wonty do mnie to zapraszam na bonin.. solo style ;] nie wyjdziesz z tego calo moge cie zapewnic.. i nie zdarzysz uciec tak jak ostatnio.. "Bonin dostali w dupe " haha a pierwszy s*******ales kiedy ja za Ciebie w ryj obrywalam .-." po co mam jechac Gammblerowi skoro cos mnie znim laczy? dla mnie to jest dziecinne .. a to ze napisalam sobie postya z wierszykiem o madzi i mais to dobra p0rzyzbnaje jestem dziecinna ale chlopie ja mam 15 lat.. nie oczekuj ode mnie ze bede sie zachowywac jak 20-latka.. Dla mnie Tibia jest zabawa , a jezeli juz wchodze w temnat Madzi i Mais to moge glosmno przyznac ze obu ich nie znosze i nienawidze.. ze wzajemnoiscia i nie trawie: p I jezeli masz juz sie wypowaidac o mnie na forum to mow chociaz prawde ok? reszte jak bedziesz chcial pogadac adres znasz, nr telefonu tez ;] tyle nba tez temat. yo

A kto lubi Mais i Madzie :> wyjatek to Gammbler w koncu alfons

Eldyn
12-10-2006, 15:35
@Drazharm
lol was bylo chyba 17 a od nas 8 osob albo mnie? czyli was bylo 2x wiecej

Zembol91
12-10-2006, 15:52
proponowal bym wziac paru sorkow np Minavand i Patanou z tego co widzialem i jebnac UE (chyba ze bylo duzo noobow, nie przypatrzylem sie)
albo i DoF mogl zejsc i combo nie wiem tez ile bylo sorkow ze strony DoF ;]
ale pewnie duzo ;)
sama sandra moze walnac 3 ue, a juz raz to przetestowala, tylko szkoda ze w trapie ;/ zabijajac swojego kumpla ;/

mechatronik
12-10-2006, 17:33
jebnac ue i bana wbic na noobach...:confused:

Drazharm
12-10-2006, 18:10
@Drazharm
lol was bylo chyba 17 a od nas 8 osob albo mnie? czyli was bylo 2x wiecej

kogo ty probujesz oszukac? wiemy dokladnie ilu was bylo, ci co mieli green djinna sie wlogowali i tam uciekli po nieudanej probie zabicia Fatihina i Weraxina, a reszta na noob charach blokowala statki gotowa do wlogowania sie. czekalismy na was na pustyni ale obsraliscie sie jak zwykle i do niczego nie doszlo.

Luppy
12-10-2006, 18:37
Dof sie osral i nie przyszedl na Desert wiec cu nie wiem o co wam chodzi mogliscie spokojnie mass loga zrobic....

Hail Wanted _/

Cors Ent
12-10-2006, 19:56
Dobra Draz jestescie najlepsi.
w 2 z urbem ownujecie cały serwer jak chcecie i nawet 10x liczniejszy dof nic wam nie moze zrobic.
to juz wiemy- słychamy tego od 3 lat

cos jeszcze chciałes nam przekazać?

rekin from azura
12-10-2006, 20:37
w 2 z urbem ownujecie cały serwer jak chcecie i nawet 10x liczniejszy dof nic wam nie moze zrobic.

Świeta prawdaB)
Jesteście dwa razy liczniejsi od wanted.Tylko,że Draz~ jest mądry,a Wy nie:D
Więc możecie już zmieniac serv8o

Maro7
12-10-2006, 22:04

Zazdroscisz ??

@down

Prawda... :)

Nazgool
13-10-2006, 14:54
Nie liczy sie ile osob jest w DoF tylko ile ma inva na ventrilo, poniewaz tylko te osoby walcza.

Drazharm
13-10-2006, 21:34
Nie liczy sie ile osob jest w DoF tylko ile ma inva na ventrilo, poniewaz tylko te osoby walcza.

to ze ufacie tylko 1/5 gildy to juz wasz problem

Zibeq
14-10-2006, 10:43
W DoF powninny bic tylko te osoby , którym ufacie ,a nie jakieś 30-40lev co
gówno zrobią na wojnie<jka na nią pójdą>.

tibia zone
14-10-2006, 11:18
W wanted walczy cala gildia, w dof tak tez powinno byc. Tymbardziej na open battle. Zróbcie sobie drugie ventrilo dla tych, którym nie ufacie zeby oni mogli tez walczyc i robic masslogi.

Chullo
14-10-2006, 15:41
Widzicie dofowskie lamy, kto jest gora. A mowilem zeby nie dac expiv Minavanda guildi. ale wy na to nie, co ty on sobie chce tylko pare lvl nabic "nie wejdzie do wanted, nie bedzie im pomagal". A teraz macie, o ile sie nie myle jest z 5 osob w wanted ktorych wczesniej byli w guildi miny.(zlapali okazje zeby podpexpic a potem znowu dolaczyc, a wy na to pozwoliscie). Huj z tego ze draz robi Pa, wojna rzadzi sie innymi prawami i czasemt tak trzeba postepowac mimo tego ze nie lubi go 2/3 serwera(a on to ma w dupie)
Wy chcecie wygrac lojalnoscia, niestety niekiedy trzeba zrobic skok w bok zeby cieszyc sie wygrana. jescze nie wszystko jest wyjasnione, ale uwazam ze bez takiego cfaniactwa nie poradzicie sobie...

btw. Draz brawo :]

Grebol
14-10-2006, 15:43
Widzicie dofowskie lamy, kto jest gora. A mowilem zeby nie dac expiv Minavanda guildi. ale wy na to nie, co ty on sobie chce tylko pare lvl nabic "nie wejdzie do wanted, nie bedzie im pomagal". A teraz macie, o ile sie nie myle jest z 5 osob w wanted ktorych wczesniej byli w guildi miny.(zlapali okazje zeby podpexpic a potem znowu dolaczyc, a wy na to pozwoliscie). Huj z tego ze draz robi Pa, wojna rzadzi sie innymi prawami i czasemt tak trzeba postepowac mimo tego ze nie lubi go 2/3 serwera(a on to ma w dupie)
Wy chcecie wygrac lojalnoscia, niestety niekiedy trzeba zrobic skok w bok zeby cieszyc sie wygrana. jescze nie wszystko jest wyjasnione, ale uwazam ze bez takiego cfaniactwa nie poradzicie sobie...

btw. Draz brawo :]

Mam sie smiac czy płakac?:D

@edit
zapomniałem nie karmic trolla!

POzdro
Gremb

Chullo
14-10-2006, 15:45
stary ty jestes chyba ... Co moga zdzialac 40-50 lvl przeciwko, Wanted? myslisz wogole cos, te low lvl w dofie to albo nob chary dofu, albo koledzy kolegow ktorzy myslac ze sa w dofie beda mogli uczestniczyc w bitwach :(

El.Drinio
14-10-2006, 16:16
Ztego co tu piszecie nadal jest wojna??

Myslalem ze Dof juz skonczy walke...

Cors Ent
15-10-2006, 00:47
apropo wydarzen zwiazanych z Azura

ZLOT W POZNANIU

wiecej info w topicu na tibia.com - link ponizej
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1408463

Nazgool
15-10-2006, 12:19
No bede, no bedeB)

lord orzech
15-10-2006, 18:56
Thais Under Atack

jasminka_
15-10-2006, 21:43
stary ty jestes chyba ... Co moga zdzialac 40-50 lvl przeciwko, Wanted? myslisz wogole cos, te low lvl w dofie to albo nob chary dofu, albo koledzy kolegow ktorzy myslac ze sa w dofie beda mogli uczestniczyc w bitwach :(
Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha :P wiec nie musicie sie z nim liczyc :P:P

_/ DoF
_/ Kulki z Oponkow:D

Kitiara
15-10-2006, 22:23
Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha :P wiec nie musicie sie z nim liczyc :P:P

_/ DoF

No to sie wyprodukowałas "suczko Corsa" :D:D
hahahahah xD :)

buziaki :*

dudo17
15-10-2006, 22:51
Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha :P wiec nie musicie sie z nim liczyc :P:P

_/ DoF

Jak ty jestes suczka Corsa to czym jest Mais dla Gammblera suka czy dziwka a moze Gamm to pedal bo lubi chlopcow :) ironia :P

Eldyn
16-10-2006, 00:18
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1409173&pagenumber=1

Drazharm
Ale z ciebie jajcarz hahahah :D 8o

Nazgool
16-10-2006, 15:11
Co wy tu piszecie o Drazie i jego podopiecznych ??
BTW. Nie pisz slowo w slowo co wam Cors powie na "piwku"

jasminka_
16-10-2006, 16:02
Co wy tu piszecie o Drazie i jego podopiecznych ??
BTW. Nie pisz slowo w slowo co wam Cors powie na "piwku"

ohh Cors nie musi mi ttego mowic ;] Sama dobrze o tym wiem :p A poza tym nie wiesz o czy mrozmawiam z Corsem wiec nie pierdol takich glupot bo az zal ;] Malo z tego jest rozmow o Tibii.. No chyba ze przyjda Tosiki to juz inna historia ;]

Zembol91
16-10-2006, 16:30
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1409173&pagenumber=1

Drazharm
Ale z ciebie jajcarz hahahah :D 8o

przynajmniej cala azura nie bedzie sie bala isc expic......

wanted zrobilo dobry krok-bez pa
chca dac innym expic i cos porobic na tym naszym zlym do tej pory swiecie ;)

nie pamietam dawnych decyzji Draza dlatego nie chcem sie wypowiadac.
mam nadzieje ze wszyscy dotrzymaja slowa ;];];]

Hrup
16-10-2006, 16:49
Koniec PA?? Inne osoby moga iśc poexpić??

Oct 14 2006, 17:41:26 CEST Killed at Level 58 by Falzer

Wydaje mi się, czy mój kolega padł ofiarą widzimisie Falzera. Wiem jaka była sytuacja i nie miał powodów Falzer aby to zrobić. PA czy nie PA o to jest pytanie. Czy Wanted będzie uważało, że PA skończone, czy nie, to zabijanie nie winnych osób będzie zawsze.

Alleran
16-10-2006, 18:19
A świstak siedzi i zawija "koniec PA" w sreberka :( takiego cyrku jak na azurze nie ma chyba nigdzie indziej , to już druga deklaracja o końcu PA, ciekawe ile wytrzymają bez tego. W sumie , na tym świecie gra tak mało ludzi że wkońcu nie będzie na kim abusować B)

sqlee
16-10-2006, 20:07
A świstak siedzi i zawija "koniec PA" w sreberka :( takiego cyrku jak na azurze nie ma chyba nigdzie indziej , to już druga deklaracja o końcu PA, ciekawe ile wytrzymają bez tego. W sumie , na tym świecie gra tak mało ludzi że wkońcu nie będzie na kim abusować B)

Pisze z konta kumpla, bo niestety moje jest nadal zbanowane...

PA było, jest i będzie, a słowa Draza~ w tym przypadku są raczej żartem... Wszyscy wiemy że nawet jak by sam Draz~ chciał zapobiec PA przez swoją guildie to nie jest w stanie.
Na azurze ludzi jest coraz mniej, ale PA zawsze będzie na kim robić: Low levele porobią 30-40 poziomy i można robić na nich PA :)

DoF już tą wojne przegrał... A najgorsze, że mają mnie za szpiega i urwał mi się z nimi kontakt >.< No cóż, takie życie, raz na wozie raz pod nim.

Yavimava

Gimlos
16-10-2006, 21:25
Pisze z konta kumpla, bo niestety moje jest nadal zbanowane...

PA było, jest i będzie, a słowa Draza~ w tym przypadku są raczej żartem... Wszyscy wiemy że nawet jak by sam Draz~ chciał zapobiec PA przez swoją guildie to nie jest w stanie.
Na azurze ludzi jest coraz mniej, ale PA zawsze będzie na kim robić: Low levele porobią 30-40 poziomy i można robić na nich PA :)

DoF już tą wojne przegrał... A najgorsze, że mają mnie za szpiega i urwał mi się z nimi kontakt >.< No cóż, takie życie, raz na wozie raz pod nim.

Yavimava
Juz setki razy slyszelismy ze wojna zostala przegrana, po pierwszym tygodniu wojny, po 2 miesiacach wojny, przed zabiciem Draza. Mimo tego, mimo nieudanych akcji, DoF podnosil sie i zabawa zaczynala sie od nowa. Przypomne chocby takiego Citka, ktory napisal kiedys na forum, ze cieszy sie, poniewaz DoF zostalo pokonane i wojna jest juz skonczona, a na nastepny dzien musial biedak latac po blessy. Na pewno w tej chwili jest jakis przestoj, ale chyba nikt nie wierzy ze wojna sie skonczyla : d

Nazgool
16-10-2006, 22:17
@Jaś'minka
Co ty mozesz wiedziec jak w tbie grasz od wakacji??
Hi, noop, itens plix, yes, bye

@Alleran

Draz zaprzestal PA na pewien czas by noopy nazbieraly kase na nowe BOH'y czy tez C-arm'y.

@Gimli

Ta wojna sie nie skaczy, nigdy!

Alleran
16-10-2006, 23:05
Wojna się nie skończyła, jak ktoś tak myśli to niech se myśli. Draz może sobie grać do usranej śmierci, jak narazie, nie będzie grał w spokoju B)

XIII
16-10-2006, 23:27
Wczesniej byl taki temat, ze wanted konczyc pa robic.
Idealne zagranie taktyczne. Nobki pomysla, ze nie padna ofiara pa, wiec pojda expic i zrobia wieksze lvle. Potem bedzie z kogo znowu lepsze armory zrywac.

Calkiem niedawno:
,,Wtf, mowiliscie, ze nie bedziecie pa robic"
,,To bylo dawno"...

Fiszbin
16-10-2006, 23:29
Który to już raz 'Aleksy the Buldier' odbudowywuje server? Za pare miesięcy gdy ktoś o tym wspomni Gammbler powie "dawno i nieprwada". Drazharm poprostu chce mieć więcej osob do abusowania. Bydło zacznie expić, zarobi kase i powrócą stare czasy.

@down

wyjołeś mi to z ust ;o-------->

Cors Ent
16-10-2006, 23:43
Zasada działania jest prosta.
po 2 miesiacach mass pa nie ma juz czego i z kogo sciagac.
ludzie 50-70 lvlki przestali grac/ expic albo expia z 5 uhami i 500 boltami.
wiec co?
wanted zrobi sobie teraz miesiac "bez pa"
zeby ludzie pozarabiali kase, wyszli na expa
zarobia sobie, beda znow latac w bohach, dsmach, rh to wanted znow pozbiera z nich wszystko co maja
ot jak to drazharm okreslił "podatek"

zarabiajcie zarabiajcie społecznosci azury - i tak wiadomo w czyim depo to wyladuje.

Qual
17-10-2006, 01:28
Nie to nie bedzie pa tylko skladka na rzecz pokoju na Azurze hahahaha

Eldyn
17-10-2006, 08:40
@Yavimava
Ty nigdy nie liczyles sie na wojnie, zawsze jak byles to siedziales afk, albo jak miala byc jakas akcja to nie mogles byc, a jak juz byles to tylko mowiles texty "to ja wpadne noobkiem wam pomoc" lol a yavimava nigdy sie nie pojawiles wiec po co ty nam?
Tylko potrafiles glupio cos komentowac, a sam jestes zwyklym tchurzem dlatego wejscia na ventrilo nie masz.

Dragoholikus
17-10-2006, 10:03
Wy tylko potraficie gadać zamiast komentować byście coś zrobili.

Drazharm
17-10-2006, 13:17
Psy z DoFu szczekaja, a karawana jedzie dalej.

Signed,

Hycel

sqlee
17-10-2006, 14:04
@Yavimava
Ty nigdy nie liczyles sie na wojnie, zawsze jak byles to siedziales afk, albo jak miala byc jakas akcja to nie mogles byc, a jak juz byles to tylko mowiles texty "to ja wpadne noobkiem wam pomoc" lol a yavimava nigdy sie nie pojawiles wiec po co ty nam?
Tylko potrafiles glupio cos komentowac, a sam jestes zwyklym tchurzem dlatego wejscia na ventrilo nie masz.

Wybacz, ale jeżeli jesteście ograniczeni umysłowo i nie potraficie zrozumiec, że w godzinach między 17 - 20 mnie poprostu nie ma bo komputer jest zajęty, robicie w tych godzinach akcje a potem macie do mnie pretensje, ze mnie nie było, to powiedzcie mi gdzie tu jest moja wina?
Nie było mnie na akcjach? Sorry, ale nie będe podawać przykładów gdzie byłem, a gdzie nie bo szkoda mi klawiatury na to.
Z Bogiem...

~Yavimava

Gammbler
17-10-2006, 14:48
[QUOTE=jasminka_;1033483]Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha :P wiec nie musicie sie z nim liczyc :P:P

_/ DoF
_/ Kulki z Oponkow:D[/QUOTE
hmm nie macie pojecia jak sa traktowani ludzie w wanted jesli sami wnim nie jestescie . Oczywiscie Draz czy Urb maja najwiecej do powiedzenia poniewaz sa najlepsi w te klocki co nie podlega dyskusji. Ale zawsze pomagaja i jescze nie bylo takiej sytuacji aby nie pomogli loyalnym osoba z gildi . Doff moze przypuszczac jak naprawde jest w wanted a ci ktorzy doszli do dof bedac w wanted sa zwyklymi sprzedawczykam (pionkami) moze to onich mowisz w powyzszej wypowiedzi kotq...-.-

Eldyn
17-10-2006, 14:48
@up
Na akcjach moze byles, ale noobami zawsze :)

Nazgool
17-10-2006, 14:56
@Yavimava

Sam sobie jestes winien, nie rozumiem dlaczego masz zal do nas o ventrilo.

@Drazharm

Co jest?? Ciagle psy i psy. Tak jak Murzaje wyruchaly cie w dupsko??
Taki z ciebie hycel jak ze mnie alpinista, czekam na twoja super odpowiedzB)

@All

Jak juz cos chcemy zrobic to Wanted w pz kitra, checi tez sie licza/rhrhehre/

Zibeq
17-10-2006, 15:00
Koniec PA?? Inne osoby moga iśc poexpić??

Oct 14 2006, 17:41:26 CEST Killed at Level 58 by Falzer

Wydaje mi się, czy mój kolega padł ofiarą widzimisie Falzera. Wiem jaka była sytuacja i nie miał powodów Falzer aby to zrobić. PA czy nie PA o to jest pytanie. Czy Wanted będzie uważało, że PA skończone, czy nie, to zabijanie nie winnych osób będzie zawsze.

Kula Szef pad bo robil PA ... A ty qrwa Chrupek sie nie odzywaj (sprzedales juz chara na ebay?)

Cors Ent
17-10-2006, 15:56
Bylem z drazami w gildi i w wanted jeszcze zanim pojawiles sie na azurze wiec nieco wiem o tym jak wyglada ta gildia, lizodupstwo to nie lojalnosc.

@yavi - ani twoje teorie ani sila bojowa jaka prezentowales w walkach w postaci Zeus Rooka nie jest nam zbytnio potrzebna.
ty na ventrilo własnie byles wiecznie, tylko nigdy w polu cie nie zobaczylem.

no i ta szlagierowa akcja jak zabijalismy gammblera i amenhotepa pod venore - bitwa trwa, walka o zycie a yavi drze morde (zagluszajac hega odliczanie sd) "padlem k***a, bohy stracilem, cofac sie! caly dof cofac sie bo padlem! moj bp z runami! cofac sie po moj loot! padlem zeus rookiem! 30lvl z bohami! k***a cofac sie! czemu sie nie cofacie?!"
n/c

@Drago ty nawet gadać poprawna polszczyzna oraz pisac ortograficznie nie potrafisz wiec nie jestes najlepszym gosciem zeby taki tekst rzucić :P

@Draz hycel? oo znalazles nowa prace widze. Po tym jak ci motorynke do rozwozenia pizzy zdewastowali. Awans- zamiast sluzbowej motorynki samochod z wymalowanymi kolorowanymi psiakami - i to nie byle jaki samochod bo ladny furgon :) juz sobie ciebie wyobrazam jak gonisz takiego nadpobudliwego bezpanskiego jamnika po londynie z takim kijem z siatka na koncu rodem z toma i jerrego i krzyczysz "stój! stac albo sd! stac or hunted!"

Cors Ent
17-10-2006, 16:07
Zachowujcie sie, a nie wjazdy komus na rl robicie, to temat o wojnie z serwera, a niewazne jest, ze kogos tam wyruchali w dupsko ;/.
Znowu temat o Azurze zamkna ; /

he wlasnie o to chodzi ze niektorzy nie wiedza wszystkiego
wjazdy na rl wjazdami.

ale conajmniej zabawne jest jak gosc wielkosci dragoholikusa wypisuje
"wpadnie do poznania i was wszystkich obije"
po ogolnym wysmianiu przez tusze zaczyna nastepnym razem dopisywac
"wpadne do poznania z urbexem i was wszystkich obije"

albo jak kiedy bylismy w wanted i z drazem po przyjacielsku zylismy to smialo pisal ze mature zdal na ledwo 2. Czy np ze jak my kasy brakuje na wakacje to lekko slabujaca na pamieci ciotke w londynie na kase cyka a teraz?
tworzy teorie ze sie na 3 czy 4 uczelnie wg rankingu w Angli dostał

litosci....

Alleran
17-10-2006, 16:49
@Draz
Ty się zajmij pilnowaniem swoich psów bo Ci pouciekają.

Z tego co wiem ,bo dużo gadałem z ludźmi z Wanted jak nie byłem w DoFie, ale nie będe dawał nicków bo nie warto, to tylko słyszałem teksty typu "ja nie lubie tego,a ja tego" itp itd. To dało mi jakiś obraz sytuacji u was i mogę się założyć że większość ludzi w Wanted jest tylko dlatego że boi się draza i chce grać. Tutaj powiedzenie o lojalności, bodajże "idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to się nazywa? to lojalność" nie ma znaczenia. Jak to było w "Czasie Surferów" "powiedzenie traci tutaj sens? tak traci go kur** bezapelacyjnie".

[wanted style]Signed[/wanted style]

Kullka
17-10-2006, 16:49
@Zibeq
Kula Szef padl bo robil PA...~
A wiec sluchaj jezeli niewiesz nieznasz reason to niepisz takich głupot wyssanych niewiadomo skad X( jak masz sie wypowiadac i gadac takie bzdety to niemow wcale...

sqlee
17-10-2006, 17:00
@Yavimava

Sam sobie jestes winien, nie rozumiem dlaczego masz zal do nas o ventrilo.

@Drazharm

Co jest?? Ciagle psy i psy. Tak jak Murzaje wyruchaly cie w dupsko??
Taki z ciebie hycel jak ze mnie alpinista, czekam na twoja super odpowiedzB)

@All

Jak juz cos chcemy zrobic to Wanted w pz kitra, checi tez sie licza/rhrhehre/

Tralalala...

Bylem z drazami w gildi i w wanted jeszcze zanim pojawiles sie na azurze wiec nieco wiem o tym jak wyglada ta gildia, lizodupstwo to nie lojalnosc.

@yavi - ani twoje teorie ani sila bojowa jaka prezentowales w walkach w postaci Zeus Rooka nie jest nam zbytnio potrzebna.
ty na ventrilo własnie byles wiecznie, tylko nigdy w polu cie nie zobaczylem.

no i ta szlagierowa akcja jak zabijalismy gammblera i amenhotepa pod venore - bitwa trwa, walka o zycie a yavi drze morde (zagluszajac hega odliczanie sd) "padlem k***a, bohy stracilem, cofac sie! caly dof cofac sie bo padlem! moj bp z runami! cofac sie po moj loot! padlem zeus rookiem! 30lvl z bohami! k***a cofac sie! czemu sie nie cofacie?!"
n/c

@Drago ty nawet gadać poprawna polszczyzna oraz pisac ortograficznie nie potrafisz wiec nie jestes najlepszym gosciem zeby taki tekst rzucić :P

@Draz hycel? oo znalazles nowa prace widze. Po tym jak ci motorynke do rozwozenia pizzy zdewastowali. Awans- zamiast sluzbowej motorynki samochod z wymalowanymi kolorowanymi psiakami - i to nie byle jaki samochod bo ladny furgon :) juz sobie ciebie wyobrazam jak gonisz takiego nadpobudliwego bezpanskiego jamnika po londynie z takim kijem z siatka na koncu rodem z toma i jerrego i krzyczysz "stój! stac albo sd! stac or hunted!"

I tutaj gówno wiesz, po pierwsze nie Zeus Rookiem, bo na koncie miałem bana, tylko poleciałem walic z SD Druidem, a to już jest duuuża zmiana. Po drugie czy ja chciałem cała guildie do pomocy? Tylko jedną osobę, Dalipiego bo i tak chuja Wam się przydał wtedy.

I tak z tobą jest, przekręcasz fakty i zawsze wszystko wiesz najlepiej... Więcej już pisać nie będe, bo po co? I tak wiesz najlepiej ;)

~Yavimava

Cors Ent
17-10-2006, 18:01
I tutaj gówno wiesz, po pierwsze nie Zeus Rookiem, bo na koncie miałem bana, tylko poleciałem walic z SD Druidem, a to już jest duuuża zmiana. Po drugie czy ja chciałem cała guildie do pomocy? Tylko jedną osobę, Dalipiego bo i tak chuja Wam się przydał wtedy.

I tak z tobą jest, przekręcasz fakty i zawsze wszystko wiesz najlepiej... Więcej już pisać nie będe, bo po co? I tak wiesz najlepiej ;)

~Yavimava

oh jakaz to roznica miedzy 30 sorcem a 30 drutem

pochwal sie 1 akcja w ktrej walczyles rycem po stronie dof.
nic w wojnie zrobiles a tylko beczales ze kase gildiowa chcesz
z 300k-400k z gildiowych zes wyplakal, zamiast na exp na nasze sorce to poszly na twoje srania pierdol i outfity.
a na polu walki nic cie nie bylo.

zreszta nie pamietam by ktokolwiek plakal z tego powodu ze nowego vent nie dostales

nie wiem czy z głupoty czy celowo to robiłes - ale jak dla mnie sranie pierdół i zagłuszanie vent w czasie walki + marnowanie kasy gildiowej to jest sabotaz.

Raul de Azura
17-10-2006, 18:02
ale conajmniej zabawne jest jak gosc wielkosci dragoholikusa wypisuje
"wpadnie do poznania i was wszystkich obije"
po ogolnym wysmianiu przez tusze zaczyna nastepnym razem dopisywac
"wpadne do poznania z urbexem i was wszystkich obije"

muahahahahahaa niech ziom wpadnie do sulechowa to do zg wroci ale prosto na wroclawska xD (dragusiu wiesz o co kaman lawl)

sqlee
17-10-2006, 18:51
oh jakaz to roznica miedzy 30 sorcem a 30 drutem

pochwal sie 1 akcja w ktrej walczyles rycem po stronie dof.
nic w wojnie zrobiles a tylko beczales ze kase gildiowa chcesz
z 300k-400k z gildiowych zes wyplakal, zamiast na exp na nasze sorce to poszly na twoje srania pierdol i outfity.
a na polu walki nic cie nie bylo.

zreszta nie pamietam by ktokolwiek plakal z tego powodu ze nowego vent nie dostales

nie wiem czy z głupoty czy celowo to robiłes - ale jak dla mnie sranie pierdół i zagłuszanie vent w czasie walki + marnowanie kasy gildiowej to jest sabotaz.

Różnica między moim Sorcem a Druidem wynosiła 8 leveli, i 12 leveli magicznych. W wojnie każde SD się liczy, a Ty powinieneś chyba o tym wiedzieć jako strateg... No ale nie o tym chciałem pisać. Mówisz, że 300-400k dostałem od Dofu? Powiedz mi kiedy, i w którym momęcie, bo ja jakos takiej sumy sobie nie przypominam, a Addony poszły za moją kase. Widać, że z matematyki jestes tak samo dobry, jak z kojarzenia faktów...

Jedna akcja po stronie DoF, jak walczyłem Rycem? Jak padł Draz i Morson. Wystarczy? Czy mam wymieniać więcej?
AAaaaa i jeszcze jedno, jakby Ci się chciało wyliczać, to odrazu Ci może napisze ile dostałem? 90-120k, A sytuacji opisywać nie będe, bo raczej jest DoFowi nie na ręke ;)

Wiesz co Cors, skończ i wstydu oszczędź, nie mi, ale sobie...

~Yavimava

frances111
17-10-2006, 20:23
powiedzcie mi po co wyciagac jakies brudy gildiowe? kogo obchodzi wasza organizacja?

Cors Ent
17-10-2006, 20:50
powiedzcie mi po co wyciagac jakies brudy gildiowe? kogo obchodzi wasza organizacja?

lol a o czym innym gadac

kolejny krytykanto marudzaz.

o tym gadaja to zle, o innym gadaja zle, jak nic nie gadaja to tez zle.
gz polska tusza sama nie wie co chce.

hmm btw kto ty wogle jestes?

Franco
17-10-2006, 20:50
Psy z DoFu szczekaja, a karawana jedzie dalej.

Signed,

Hycel

Podaj mi ten swoj nowy zasrany adres bo na piwko bym sie wybral z Toba w Londynie bylem juz tam 2 razy,raz u ciebie pod ta Twoja chata ale Ciebie jak zwykle nie zastalem wiec jak mozesz podaj swoj nowy adres i napewno sie zjawie

Pozdro Franco:P

P.S Tylko mi drzwi otworz bo niechce stacjak debil pod wrotami do wielkiego(malego)draza hycla

Shark90
17-10-2006, 22:01
edited edited

Fiszbin
17-10-2006, 22:13
1.Czy Sandra to Polka?
2.Co to jest to venrilo?
3.Czemu skasowali Exminda?

1. Nie
2. Jeżeli mówisz o ventrilo to jest to program podobny do teamspeaka.
3. Bo "nabił" sobie trzeci wpis w Criminal records.

Drazharm
18-10-2006, 01:48
Podaj mi ten swoj nowy zasrany adres bo na piwko bym sie wybral z Toba w Londynie bylem juz tam 2 razy,raz u ciebie pod ta Twoja chata ale Ciebie jak zwykle nie zastalem wiec jak mozesz podaj swoj nowy adres i napewno sie zjawie

Pozdro Franco:P

P.S Tylko mi drzwi otworz bo niechce stacjak debil pod wrotami do wielkiego(malego)draza hycla

jak bedzie trzeba to sam cie zlapie i do klatki, tak sie powinno robic z ludzmi ograniczonymi intelektualnie ze sklonnosciami do okradania innych bo innego pomyslu na zarobek nie maja. wlamywales sie staruszkom do mieszkan frajerze i za to cie skazali. takim reki nie podaje. nie wierze w resocjalizacje w polskich wiezieniach.

Rev'ico
18-10-2006, 08:16
jak bedzie trzeba to sam cie zlapie i do klatki, tak sie powinno robic z ludzmi ograniczonymi intelektualnie ze sklonnosciami do okradania innych bo innego pomyslu na zarobek nie maja. wlamywales sie staruszkom do mieszkan frajerze i za to cie skazali. takim reki nie podaje. nie wierze w resocjalizacje w polskich wiezieniach.

O lol , widze ze lajtowi sa ownerzy charów z azury , jedni gwalceni przez murzynów a inni to włamywacze :D

Franco
18-10-2006, 10:20

Dobra dorba Mr Alexy.

Madroscia to Ty nie grzeszysz.Moglbys sie troche uspokoic z tymi kretynskimi wyzwiskami no chyba ze mam doczynienia z czlowiekiem, ktory wogole nie wie co to kultura osobista

Narazie Buraku Londynski

Pozdrawia Pan z Manchesteru

sqlee
18-10-2006, 11:12
mnie

hej mam kilka pytan

1.Czy Sandra to Polka?
2.Co to jest to venrilo?
3.Czemu skasowali Exminda?

ad1. Sandra jest Brazylijką
ad2. Ventrilo to program do porozumiewania się za pomocą mikrofonu i nie tylko.
ad3. Exminda skasowali, bo zabił o jedną osobe za dużo ;)

lol a o czym innym gadac

kolejny krytykanto marudzaz.

o tym gadaja to zle, o innym gadaja zle, jak nic nie gadaja to tez zle.
gz polska tusza sama nie wie co chce.

hmm btw kto ty wogle jestes?

To tak jak Ty Corsik, i wielu innych :p Też gadasz że to źle, tamto źle itp ;)

~Yavimava

tibia zone
18-10-2006, 16:13
A właśnie. Zawsze się zastanawiałem czym różni się ventrilo od teamspeaku?

Zembol91
18-10-2006, 16:39
A właśnie. Zawsze się zastanawiałem czym różni się ventrilo od teamspeaku?

Tym ze Team speak jest darmowy i sa FREEZY - jak nie wiesz to znaczy ZACINA SIE . A ventrilo jest plate ale za to bez freezow , dzwiek jest plynniejszy i lepszy ;];];]

@ALL
panowie nie wiem czemu mowicie ze slyszycie ze nie bedzie pa....
LEPIEJ ZEBY TERAZ ISC POEXPIC NIZ CALY CZAS ZEBY BYLO PA !!!!!!
TERAZ EXPIC POTEM SIEDZIEC W PZ.....
I nie wiem po co sa te wyzwiska :
Yavi - PRZEJEBALES 500k
Cors - NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ZEUSA ZA*******AJ.

Niedawno koledzy - guild itd a teraz kazdy jedzie wyzwiskami jak tylko moze ;/

proponuje troszke przychamowac a jak juz tak zle to obrazac sie na PW albo cos ale ci co najwiecej wiedza wola sie obrazac na forum. zeby inni decydowali kto walnol lepszy tekst taki Yavi czy taki Cors.....
nie chcem za bardzo sie udzielac bo nie wiem jak to bylo cors
faktycznie.... jak ogladalem filmiki to na kazdym byl albo Zeus albo Smiercionosny Druid a juz lepiej by bylo jak by poszedl yavim bo taki knight z exori + ice rapier moze duzo zdzialac ;];];]
Proponuje wam tj. Cor and Yavi. Skoro naprawde sie poklociliscie to robcie to na PW albo cos bo troche przypal tak na forum obrazac......

Drazharm
18-10-2006, 18:16
yavi nie naraza na szwank main chara tj jego drogocennej maszynki do zbierania kasy na operacje oka, ucha czy co nowego tam wymyslil. w wanted tez noob charami na akcje lazil zazwyczaj. tzw syndrom Umarth`a

Fiszbin
18-10-2006, 20:08
@up
odbyt sobie zoperuj...

@ topic
Kolejnym sposobem zarobku na "odbudowie servera" jest kasa od ludzi do tej pory "huntowanych". Usłyszeli ze koniec PA, to wypłaciwszy się ruszyli expić. Kolejne gp w depocie draza. Szkoda tylko że dużo ludzi tego "nie widzi".

sqlee
18-10-2006, 20:38
yavi nie naraza na szwank main chara tj jego drogocennej maszynki do zbierania kasy na operacje oka, ucha czy co nowego tam wymyslil. w wanted tez noob charami na akcje lazil zazwyczaj. tzw syndrom Umarth`a

HaHahAhahAhahAha.... Dobre :) Jakoś w Wanted nie pamiętam, kiedy noobcharem na akcje chodziłem, no ale nvm... Niech Ci będzie że Yavimavą nigdy z Depo nie wyłaziłem itp...

Tym ze Team speak jest darmowy i sa FREEZY - jak nie wiesz to znaczy ZACINA SIE . A ventrilo jest plate ale za to bez freezow , dzwiek jest plynniejszy i lepszy ;];];]

@ALL
panowie nie wiem czemu mowicie ze slyszycie ze nie bedzie pa....
LEPIEJ ZEBY TERAZ ISC POEXPIC NIZ CALY CZAS ZEBY BYLO PA !!!!!!
TERAZ EXPIC POTEM SIEDZIEC W PZ.....
I nie wiem po co sa te wyzwiska :
Yavi - PRZEJEBALES 500k
Cors - NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ZEUSA ZA*******AJ.

Niedawno koledzy - guild itd a teraz kazdy jedzie wyzwiskami jak tylko moze ;/

proponuje troszke przychamowac a jak juz tak zle to obrazac sie na PW albo cos ale ci co najwiecej wiedza wola sie obrazac na forum. zeby inni decydowali kto walnol lepszy tekst taki Yavi czy taki Cors.....
nie chcem za bardzo sie udzielac bo nie wiem jak to bylo cors
faktycznie.... jak ogladalem filmiki to na kazdym byl albo Zeus albo Smiercionosny Druid a juz lepiej by bylo jak by poszedl yavim bo taki knight z exori + ice rapier moze duzo zdzialac ;];];]
Proponuje wam tj. Cor and Yavi. Skoro naprawde sie poklociliscie to robcie to na PW albo cos bo troche przypal tak na forum obrazac......

Pokaż mi filmik w którym byłem zeusem na froncie? Bo ja żandego nie mam a z chęcią bym zobaczył, szczególnie ze nie pamiętam abym nim chodził walczyć... Druidem? Hmm... Byłem 2 razy, jeden to masz na filmiku w Venore, ale wtedy Yavimava był zbanowany ( jak już wspomniałem wcześniej, czytanie boli... myślenie też? ), a drugi raz, jak potrzebowali druida na puszczanie Paraliza, a tylko mój druid spełniał wymagania i kazali mi się przelogowac... Ale z tego filmiku nie było bo akcji nie było.... Więc nie wiem skąd Ty te filmiki bierzesz? Może z OTSa?

500k? A co Ci do tego, to było moje 500k, nie Twoje, nie DoFowe, tylko moje, więc mogłem je sobie nawet wyjebać na dach depo i nie twój zasrany interes co z nią zrobiłem.

Acha i jeszcze jedno: "Cors - NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ZEUSA ZA*******AJ." Weź mi wytłumacz ocb bo Cie nie zrozumiałem.

~Yavimava

Fiszbin
18-10-2006, 22:32
Name: Mikka'el
Level: 12
Oct 18 2006, 22:18:49 CEST Killed at Level 12 by Gammbler

To jest to co lubie :D Robilem malego "noobwara" z kolega i gammbler wszedł w "mojego" enegy fielda, oczywiscie nie szczędził sd'ków ;p

Wonski89
19-10-2006, 07:17
Name: Mikka'el
Level: 12
Oct 18 2006, 22:18:49 CEST Killed at Level 12 by Gammbler

To jest to co lubie :D Robilem malego "noobwara" z kolega i gammbler wszedł w "mojego" enegy fielda, oczywiscie nie szczędził sd'ków ;p

Mylisz sie ;) On poprostu ZWALCZAŁ PA!! LOL

Zembol91
19-10-2006, 11:55
HaHahAhahAhahAha.... Dobre :) Jakoś w Wanted nie pamiętam, kiedy noobcharem na akcje chodziłem, no ale nvm... Niech Ci będzie że Yavimavą nigdy z Depo nie wyłaziłem itp...

Pokaż mi filmik w którym byłem zeusem na froncie? Bo ja żandego nie mam a z chęcią bym zobaczył, szczególnie ze nie pamiętam abym nim chodził walczyć... Druidem? Hmm... Byłem 2 razy, jeden to masz na filmiku w Venore, ale wtedy Yavimava był zbanowany ( jak już wspomniałem wcześniej, czytanie boli... myślenie też? ), a drugi raz, jak potrzebowali druida na puszczanie Paraliza, a tylko mój druid spełniał wymagania i kazali mi się przelogowac... Ale z tego filmiku nie było bo akcji nie było.... Więc nie wiem skąd Ty te filmiki bierzesz? Może z OTSa?

500k? A co Ci do tego, to było moje 500k, nie Twoje, nie DoFowe, tylko moje, więc mogłem je sobie nawet wyjebać na dach depo i nie twój zasrany interes co z nią zrobiłem.

Acha i jeszcze jedno: "Cors - NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ZEUSA ZA*******AJ." Weź mi wytłumacz ocb bo Cie nie zrozumiałem.

~Yavimava

ahh yavi yavi. ja powiedzialem tylko to ze byliscie razem w gildi kumple a teraz sie jedziecie i nawiazalem do tego ze to CORS NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ~ to co cors napisal to mozecie se na private message pisac ;]
a to z tym 500k to mam w dupie czy robisz anni po to zeby demon armor miec w domku....
klocicie sie o to i dlatego napisalem zebyscie skonczyli sie klocic albo na pw ;];];] ale ty odrazu jakies suche teksty : PROBLEMY Z CZYTANIEM ROZUMIENIEM.

Weź mi wytłumacz ocb bo Cie nie zrozumiałem. << Kto tu ma problemy ze zrozumieniem ;];];]

Drazharm
19-10-2006, 12:26

~Yavimava

jedyna akcja ktora pamietam z ostatnich to jak corsa zabilismy razem w venore. swe uciekli i corsa zostawili do ubicia.

sqlee
19-10-2006, 14:14
ahh yavi yavi. ja powiedzialem tylko to ze byliscie razem w gildi kumple a teraz sie jedziecie i nawiazalem do tego ze to CORS NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ~ to co cors napisal to mozecie se na private message pisac ;]
a to z tym 500k to mam w dupie czy robisz anni po to zeby demon armor miec w domku....
klocicie sie o to i dlatego napisalem zebyscie skonczyli sie klocic albo na pw ;];];] ale ty odrazu jakies suche teksty : PROBLEMY Z CZYTANIEM ROZUMIENIEM.

Weź mi wytłumacz ocb bo Cie nie zrozumiałem. << Kto tu ma problemy ze zrozumieniem ;];];]

Bo napisałeś, że przejebałem 500k, i nie chodziłem na akcje Yavimavą, co jest bzdurą...

jedyna akcja ktora pamietam z ostatnich to jak corsa zabilismy razem w venore. swe uciekli i corsa zostawili do ubicia.

To ja Ci przypomne więcej akcji: Jak padł Pollbull na POHu, to kto blokował Hellgate? Jeszcze ze starszych akcji, jak padł Rula/tano etc. to kto czekał całą noc, jak reszta poszła spać? Mam przypomnieć więcej? Jak bili Gammblera i Amenhotepa na Ankrahmun, to jakoś też tam byłem... No ale widać masz zawodną pamięć....

Pozdro, Yavimava.

Drazharm
19-10-2006, 16:50
Bo napisałeś, że przejebałem 500k, i nie chodziłem na akcje Yavimavą, co jest bzdurą...

To ja Ci przypomne więcej akcji: Jak padł Pollbull na POHu, to kto blokował Hellgate? Jeszcze ze starszych akcji, jak padł Rula/tano etc. to kto czekał całą noc, jak reszta poszła spać? Mam przypomnieć więcej? Jak bili Gammblera i Amenhotepa na Ankrahmun, to jakoś też tam byłem... No ale widać masz zawodną pamięć....

Pozdro, Yavimava.

ta pamietam, i tak najwazniejsze co w dofie robiles. nie bez powodu nic nie musiales placic za wolnosc wiec juz nie mow, ze tak ciezko dla dofu walczyles.

sqlee
19-10-2006, 16:53
ta pamietam, i tak najwazniejsze co w dofie robiles. nie bez powodu nic nie musiales placic za wolnosc wiec juz nie mow, ze tak ciezko dla dofu walczyles.

A powiedz mi, dlaczego miałbym dla DoFu płacić? Jedynym wyjściem było tam iść, skoro miałem dożywotniego hunta ;)

Zembol91
20-10-2006, 11:43
Yavi ma tyle kasy ze mogl by wyplacic wszystkich na calym serwerze i byli by free ;]

Nazgool
20-10-2006, 14:03
No to jedziemy po Sulechow Team.
Jedziemy z koksem.B)

Alleran
20-10-2006, 14:29
@Zembol91
Nie byłbym tego taki pewien ;)

Zastanawiam się dlaczego Nekromanta usunął mojego ostatniego posta, nie było w nim niczego co mogłoby kogoś obrazić B)

kokos@
20-10-2006, 16:22
Xaviour
Oct 19 2006, 22:58:47 CEST Killed at Level 137 by Minavand

A co to sie stało czyzby nasz kochany minavandzik sie zdenerwowal ze kolega ze szwecjii szybciej expil??:PP
Ciekawe co z tego wyniknie:D

Pozdro:D

Alleran
20-10-2006, 16:42
@up

To tylko tak zwany "koniec PA" :) pewnie jakiś powód rodem z książek fantasy jest w co nie wątpie :D

edit by nekr : odusunalem post. Mea culpa - nie bylo w nim nic, co byloby sprzeczne z regulaminem.

kokos@
20-10-2006, 18:25
@up
Nom pewnie tak bo znajac Xaviour'a to niesadze zeby sobie natyral u Miny najlepszym powodem jest to ze wyprzedzil go w rankingu i to chyba tylko tyle ale zobaczymy co na to Wanted powie:)

Pozdro:)

sqlee
20-10-2006, 18:42
Yavi ma tyle kasy ze mogl by wyplacic wszystkich na calym serwerze i byli by free ;]

A skąd Ty masz takie trefne informacje?
Nawet jakbym sprzedał wszystko co mam, to i tak nie starczyłoby mi na wykupienie DoFu :)

kani maly
20-10-2006, 20:38
20.10.2006r.O Godz.20.38 Znika Mi Na Noobku Ban I Będzie Jechane Z Pedałemi :)

XIII
20-10-2006, 21:46
Ta wojna sie chyba nigdy nie skonczy.

El.Drinio
21-10-2006, 07:30
Oct 21 2006, 02:57:00 CEST Died at Level 38 by fire
Oct 21 2006, 02:56:51 CEST Died at Level 39 by fire
Oct 21 2006, 02:56:41 CEST Died at Level 39 by fire
Oct 21 2006, 02:56:32 CEST Died at Level 40 by fire
Oct 21 2006, 02:56:22 CEST Died at Level 41 by fire
Oct 21 2006, 02:56:13 CEST Died at Level 42 by fire
Oct 21 2006, 02:56:01 CEST Died at Level 43 by fire
Oct 21 2006, 02:55:51 CEST Died at Level 44 by fire
Oct 21 2006, 02:55:38 CEST Died at Level 45 by fire
Oct 21 2006, 02:55:27 CEST Died at Level 46 by fire
Oct 21 2006, 02:55:09 CEST Died at Level 48 by fire
Oct 21 2006, 02:54:22 CEST Killed at Level 49 by Last Varior
Oct 21 2006, 02:47:47 CEST Died at Level 50 by a skeleton
Oct 21 2006, 02:46:28 CEST Died at Level 51 by a dragon
Oct 21 2006, 02:44:29 CEST Died at Level 52 by fire
Oct 21 2006, 02:44:08 CEST Died at Level 53 by fire
Oct 21 2006, 02:43:50 CEST Died at Level 55 by fire
Oct 21 2006, 02:43:29 CEST Died at Level 56 by fire
Oct 21 2006, 02:41:58 CEST Killed at Level 57 by Last Varior
and by fire
Oct 21 2006, 02:37:11 CEST Died at Level 59 by a scarab
Oct 21 2006, 02:35:34 CEST Died at Level 60 by fire
Oct 21 2006, 02:34:54 CEST Killed at Level 62 by Fijid
Oct 21 2006, 02:34:31 CEST Killed at Level 63 by Fijid
and by fire
Oct 21 2006, 02:34:13 CEST Killed at Level 65 by Fijid
Oct 21 2006, 02:33:52 CEST Died at Level 66 by fire
Oct 21 2006, 02:33:34 CEST Died at Level 68 by a scorpion
Oct 21 2006, 02:31:53 CEST Killed at Level 69 by Last Varior
and by fire
Oct 21 2006, 02:31:33 CEST Died at Level 71 by a snake
Oct 21 2006, 02:30:12 CEST Died at Level 73 by energy
Oct 21 2006, 02:29:59 CEST Died at Level 74 by energy
Oct 21 2006, 02:29:40 CEST Killed at Level 76 by Patanou
Oct 21 2006, 02:28:25 CEST Died at Level 78 by a dragon
Oct 21 2006, 02:26:39 CEST Died at Level 80 by a skeleton
Oct 21 2006, 02:25:00 CEST Died at Level 82 by energy
Oct 21 2006, 02:24:31 CEST Died at Level 84 by energy
Oct 21 2006, 02:24:15 CEST Died at Level 86 by energy
Oct 21 2006, 02:23:49 CEST Killed at Level 88 by Last Varior
and by energy
Oct 21 2006, 02:23:08 CEST Died at Level 90 by energy
Oct 21 2006, 02:22:37 CEST Died at Level 92 by energy
Oct 21 2006, 02:22:23 CEST Died at Level 94 by energy
Oct 21 2006, 02:22:11 CEST Died at Level 97 by energy
Oct 21 2006, 02:21:58 CEST Killed at Level 99 by Last Varior
and by energy
Oct 21 2006, 02:21:40 CEST Died at Level 101 by energy
Oct 21 2006, 02:21:28 CEST Died at Level 104 by energy
Oct 21 2006, 02:21:16 CEST Died at Level 106 by energy
Oct 21 2006, 02:21:05 CEST Died at Level 109 by energy
Oct 21 2006, 02:20:54 CEST Died at Level 112 by energy
Oct 21 2006, 02:20:41 CEST Died at Level 114 by energy
Oct 21 2006, 02:20:26 CEST Died at Level 117 by energy
Oct 21 2006, 02:20:12 CEST Killed at Level 118 by Last Varior
and by energy
Sep 26 2006, 09:26:39 CEST Died at Level 113 by a demon skeleton
Sep 21 2006, 19:33:52 CEST Died at Level 114 by a green djinn

Name: Last Varior
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 37
World: Azura
Residence: Carlin
Guild membership: Hellrider of the Hellriders
Last login: Oct 21 2006, 02:57:02 CEST
Comment: 0\/\/|\|3|> BY P3LL3. LAST YOU SUXXXX AEHUEHUAEHUAEHAUHAUHAUHAuhhuaeUUEAEHAEUHHUeahaUUHE UHAE

fuck all FUCK every high levels
Account Status: Premium Account

Hak ;(

sqlee
21-10-2006, 09:32
Hahahaha i bardzo dobrze !!!
Niech cały EG zostanie zhaczony ;) Należy im się.\

~Yavimava

Nazgool
21-10-2006, 10:26
O ku.........rcze. Adi tez nas odwiedzil i ciekawe czy juz wie o tym :C
Ogolnie wczoraj przez caly dzien jezdzilismy po ludzi na dworzec PKP a potem to ........B)

BTW. Wreszcie HEGa ujrzalem po roku rozlaki8o

sqlee
21-10-2006, 11:47
O ku.........rcze. Adi tez nas odwiedzil i ciekawe czy juz wie o tym :C
Ogolnie wczoraj przez caly dzien jezdzilismy po ludzi na dworzec PKP a potem to ........B)

BTW. Wreszcie HEGa ujrzalem po roku rozlaki8o

Mam nadzieje, ze wszyscy cali i zdrowi :P
A jak już wspomniałem, Last/Adi dostał to na co zasłóżył: Ciągłe Acc share itp. Wiadomo było jak się skończy.

~Yavimava

Gammbler
22-10-2006, 09:13
Mam nadzieje, ze wszyscy cali i zdrowi :P
A jak już wspomniałem, Last/Adi dostał to na co zasłóżył: Ciągłe Acc share itp. Wiadomo było jak się skończy.

~Yavimava

Ty bedziesz nastepny. :baby:

Gotic Roma
22-10-2006, 09:32

No co ty??!!<10 znakow>

Saxon
22-10-2006, 09:44

Chyba masz racje. :P

sqlee
22-10-2006, 09:49
Ty bedziesz nastepny. :baby:

Twoje niedoczekanie ;) Prędzej Ciebie ktoś ojebie, niż mnie ktoś zhackuje ;o

~Yavimava

Nazgool
22-10-2006, 16:53
Hrheerehherreh bylo zajebiscie. Dziekowa, ze przyjechaliscie i oby wiecej takich zlotow. Fotki sa ale niewiadomo kiedy ktos je wrzuci do albumu:confused:

Kto byl??

Krawiec, Krzychu, Wolf, Horri, Vorn, Fea, Sathan, Bell, Shanoz, Squbi, Puni, Mebi, Adi, Kuba, Ivul, Wishoor, Mex, Cors, Bolo, Kan, Tomaj, Saxe, Adriel, Pawel, Cez, Hoffi. Na poczatku odwiedzily nas Jaśminka i Kitara:D

sqlee
22-10-2006, 16:54
Ale lach ehehehe :P lol :p http://rapidshare.com/files/217099/Tbi_2.0. scr. html

ale skopiujcie do przegladarki bo cos nie chce odpalic :P
milego ogladania hehehehehe :P: pozdro ubrexx :P

A co to niby ma być?

Raul de Azura
22-10-2006, 19:10
Sulechów caly i zdrowy w domq ;D
Thx all za dobra zabawe ;D

sqlee
22-10-2006, 20:29
Sulechów caly i zdrowy w domq ;D
Thx all za dobra zabawe ;D

Daj linka do fotek ;)

~Yavimava

jasminka_
22-10-2006, 20:39
Hrheerehherreh bylo zajebiscie. Dziekowa, ze przyjechaliscie i oby wiecej takich zlotow. Fotki sa ale niewiadomo kiedy ktos je wrzuci do albumu:confused:

Kto byl??

Krawiec, Krzychu, Wolf, Horri, Vorn, Fea, Sathan, Bell, Shanoz, Squbi, Puni, Mebi, Adi, Kuba, Ivul, Wishoor, Mex, Cors, Bolo, Kan, Tomaj, Saxe, Adriel, Pawel, Cez, Hoffi. Na poczatku odwiedzily nas Jaśminka i Kitara:D

Hoffi JaSmin.. ale ogolnie bylo fajnie : p Tylko nogi mnie bola od lazenia po miescie..
@Horri jak czytasz, skontaktuj sie ze mna na msn [email protected]

Pozdro :*:*

Cors Ent
22-10-2006, 23:01
Ano bylo mocno :)
W prawdzie piatkowy clubbing troche niewypalił - chlopakom nie spodobała sie knajpa "w bramie" :D 8o

ale za to w sobote w domkach bylo milusio :P
ostra biba ;p
mimo ze starałem sie ze wszystkich sił nie udało mi sie zezgonować Hega, twardy zawodnik :D

Nastepny zlot planowany jak Sandra przyjedzie do Polski - tylko zmieńcie organiztora :p

Raul de Azura
23-10-2006, 11:24
Ano bylo mocno :)
W prawdzie piatkowy clubbing troche niewypalił - chlopakom nie spodobała sie knajpa "w bramie" :D 8o

ale za to w sobote w domkach bylo milusio :P
ostra biba ;p
mimo ze starałem sie ze wszystkich sił nie udało mi sie zezgonować Hega, twardy zawodnik :D

Nastepny zlot planowany jak Sandra przyjedzie do Polski - tylko zmieńcie organiztora :p

Co Ty gadasz, impreza w bramie byla najlepsza ;D

@Jasminka
Jak tam Shanoz ?;> hrhr

Zembol91
23-10-2006, 14:46
fotki plx ;]

Sathan Bell
23-10-2006, 20:33
Jejejejje BYLO ZAJEBISCIE :D SAMI WyKSZTALCENI LUDZIE :D I OGOLNIE MILA ATMOSFERA I OCZ. BANIAAAAAAAAAAAA :D I TO JAKA

jasminka_
23-10-2006, 21:20
Co Ty gadasz, impreza w bramie byla najlepsza ;D

@Jasminka
Jak tam Shanoz ?;> hrhr

@Raul
Ano kurde jakos tak sie kontakt urwal ;] Ale super bylo :p kiedy znowu wpadacie? z Adrianem oczywiscie :P:P

Kitiara
23-10-2006, 21:51
e to do razu wszyscy przyjezdzcie... :>
czyli teraz widze czekamy na Sandre do nastepnej biby :D :D ;) :p ;)

Kisses

Cors Ent
23-10-2006, 23:04
Wezcie obadajcie czy w Sulechowie bylaby jakas miejscowka na zlocik.
Co z Sandra to poki co nic jeszcze nie wiadomo - kiedy przyjedzie, jakie miasto i czy wogle przyjedzie - jak bedzie to wrotki i gnamy do niej.
A jak nie to i tak jeszcze w tym roku bym chetnie do sulechowa pojechal :D

kurde 1 raz paliłem kubańskie cygaro
Adrielowe cygaro zwyciestwa rzadzi :D
zreszta jego inne zabawki takze :evul

fea_umarth
24-10-2006, 03:52
ja tam czekam na fotki hega :D wymiataja

Nazgool
24-10-2006, 12:39
wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.

Zembol91
24-10-2006, 13:40
wczoraj chyba kazdemu dalem linka do fotek. Kto nie ma niech pisze na GG czy msn albo odezwac sie na ventrilo.

a jak ktos nie ma twojego gg a chce obejzec ?? ;]

Cors Ent
24-10-2006, 13:49
ale widze ze Heg roztropny był
paru najgorszych "gwoździ" nie dał na photobucket
chwała bogu mojej i mexa proby twardosci tez nie dał :):)
tylko nie wiem czemu pare grupowych zapomniał :S

ma ktos te hardcorowe fotki? Hoffi Krawcu je dał tez? jak tak to pacnijcie na jakis photobucket z haslem. Chce jeszcze raz obadac jak buszmen w umywalce spał i te puńkową zupke :D:D

Eldyn
24-10-2006, 14:02
Jak Heg nie da fotki z punim to ma hunta -.-

Nazgool
24-10-2006, 14:06
@ Zembol

Chciec to se mozesz

@Cors

Nom trzeba je dac na jaksi bucket z haslem. Mozliwe, ze ich nawet nie wrzucil na kompa :(. Ale zadzwonie i mam nadzieje, ze dzis beda, hrehrher. Sam jestem ciekaw czy cos ze mna jest nieteges na tych fotach:confused: .

Saxe
24-10-2006, 14:13
@Zlot
Dobrze w h... bylo xD
Respect dla all, wojna nie wojna, zloty udane wychodza :D

@Hoffi
No fotki bym prosil takze

@Sathan
Hehe wiadomo ze wyksztalceni ;]

BILL
24-10-2006, 14:13
Sory chłopaki że sie wchrzaniam ale do k n
mam problemik wiem zaraz bedzie że łom zemnie :D

ale dobra przejde do żeczy jak sie ch zalogować na tibi
pobrałem i co dalej mugłby ktoś mi pomudz ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:miecz:
BILL

Nazgool
24-10-2006, 14:23
@Sexbox

wyslalem Tobie 2 linki na PM

Saxe
24-10-2006, 15:17
Thx za zdjecia aczkolwiek brakuje kilku massowek. Bylo robionych ich z 7+, sam robilem 2 albo 3. More fotek plx

Cors Ent
24-10-2006, 15:24
własnie gdzie ta masówka jak sie polorzylem na asfalcie :P

co jak co - ale PUNISHERMAN
te gosc ma talent - nie jestem jeszcze do końca pewien jaki to talent i w jakiej dziedzinie ale bezsprzecznie mysle ze wszyscy sie ze mna zgodza - on ma talent!
takich rzeczy co robił to w zyciu nie widziałem :D

Zolwik
24-10-2006, 17:22
Dali byscie te zdjecia zeby inni zobaczyli -.- a jak nie to nie zasmiecajcie tematu ktory niejest o zadnych zlotach -.- zalozcie sobie inny topic... :S

Saxe
24-10-2006, 17:34
@Zolwik

Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury.
A double post to kara za wtrynianie sie. xD

Cors Ent
24-10-2006, 18:11
Fotek nie damy bo nie.

zlot połowy serwera nie jest wydarzeniem z azury? ciekawe...
jak nie chcesz to po prostu nie czytasz

generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy?

wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac...

Franco
24-10-2006, 18:50
Fotek nie damy bo nie.

generalnie tak czy siak nie masz nic konstruktywnego w kwesti azury do powiedzenia wiec czego sie burzysz ze my sobie o zlocie rozmawiamy?

wtryniac sie z swoimi postami co 2 strony topicu tylko po to zeby napisac ze nie podoba ci sie to o czym gadamy? i tak nigdy nie debatujesz tutaj bo podejrzewam ze nic wartosciowego do powiedzenia nie masz - ale ponarzekac ze "o zlych rzeczach nie na temat gadamy" to wtrynisz - ot tak dla zasady zeby pospamowac...

Powiem tak-
Wurzony jestem ze nie moglem byc wtedy w Polsce ale od 7 grudnia jetsem na urlopie wiec jesli Panowie piszecie sie to mysle ze mozemy zorganizowac jakis wiekszy zlocik na neutralnym gruncie-dyska,jakas popijawa:P,itd.

Wkoncu chce poznac ekipe z Sulechowa i spotkac sie z Abu:P

Po drugie Hegu jak zwykle minelo mnie spotkanie z nim,wkoncu musze sie wybrac do niego do Belfastu wkoncu daleko nie mam:)

Po 3 pozdrawiam all ludzi ktorzy byli na zlocie-szczegolnie pozdro dla ekipy z Poznanskiej bylej caffe Hega;)

P.s-Buszmen to jest rox man wiec dla Ciebie tez Kuba pozdro:)

Adam-Believer to win

P.s Fotki wyje... szczegolnie Kanik z Corsem-tych dwoch gosci jak sie pokuma to masakra;P

Nazgool
24-10-2006, 19:07
3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D

Franco
24-10-2006, 19:16
3lo Adach, wiadomka, ze sie spotkamyB) przybedziesz dzien po moich urodzinach.... a co do fotek do dostaja je tylko nieliczni :D

Mialem ten zaszczyt i je dostalem:P

kokos@
24-10-2006, 19:27
Nie jest temat o zlocie z Azury? To dlaczego nazywa sie "wydarzenia z serwera"? O ile wiem zlot Azury jest takze wydarzeniem z Azury.
A double post to kara za wtrynianie sie. xD

Zlot Azury powiadasz?? to dlaczego draza i urba niezaprosiliscie<lol>:P

Qual
24-10-2006, 19:35
Re up
Kazdy byl zaproszony. Kwestia checi i wolnego czasu. Byl Adi z Wanted tylko szkoda, ze sie tak skonczylo i Draz rooknal mu chara pod jego nieobecnosc "za spoufalanie sie z DoFem" jak on to mowi i widzial w Lascie potenjcalnego wroga bo pojechal do nas na zlot wiec wolal nie ryzykowac lol.

Zolwik
24-10-2006, 19:35
Zlot Azury powiadasz?? to dlaczego draza i urba niezaprosiliscie<lol>:P

Bo by dof dostal jeszcez wpierdol na rl xD

@cors

przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.-

Qual
24-10-2006, 20:05
@cors

przyznal bys ze niechcesz pokazac zdjec tylko dlatego ze wstydzisz sie swojej mordy po nieudanej operacji plastycznej -.-

Jakos na innych sie nie wstydzil :)

Bo by dof dostal jeszcez wpierdol na rl xD

hehe

Cors Ent
24-10-2006, 22:02
generalnie moja twarz znaja prawie wszyscy na azurze - czy to z fot czy z zlotów - i nawet z takimi gosciami jak draz, urb czy drago piłem- wiec nie w tym twi motyw.

Nie jestem tylko pewien czy chciałbym zeby w necie krazyła fotka jak robiłem probe twardosci z Mexem :D:D [ bez urazy Mexiu :* ]
kto wie na czym "proba twardosci" polega wie o czym mowie :D

do tego pewna powaga sytuacji - nie chcialbym zeby za 10 lat jak bede jakims powaznym gosciem z powazna praca w garniaku ktos na necie odnalazł moja fote jak stoje z browarem w prawej a paleniem w drugiej - bez zartów.

Adach no to odwiedzaj Polske :D:D

Zolwik
24-10-2006, 23:07
generalnie moja twarz znaja prawie wszyscy na azurze - czy to z fot czy z zlotów - i nawet z takimi gosciami jak draz, urb czy drago piłem- wiec nie w tym twi motyw.

Nie jestem tylko pewien czy chciałbym zeby w necie krazyła fotka jak robiłem probe twardosci z Mexem :D:D [ bez urazy Mexiu :* ]
kto wie na czym "proba twardosci" polega wie o czym mowie :D

do tego pewna powaga sytuacji - nie chcialbym zeby za 10 lat jak bede jakims powaznym gosciem z powazna praca w garniaku ktos na necie odnalazł moja fote jak stoje z browarem w prawej a paleniem w drugiej - bez zartów.

Adach no to odwiedzaj Polske :D:D

Twoja dupe tez cala azura widziala
tamto zdjecie jakos dales bez gadania...

http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/El%20Drazito/?action=view&current=100_4267.jpg

tajemniczy111
24-10-2006, 23:37
Fotek nie damy bo nie.

Zlot polowy servera... loool... bardzo hiperbolujesz to wydarzenie. Dobra kazdy wie juz, ze fajnie bylo. Mozecie sobie opowiadac o tym ale przesada jest pisanie 20 postow o fotkach albo o "probie twardoscie z mexiem" by Cors.
Macie te swoje msny wiec tam mozecie te sprawy zalatwiac. Wiem, ze zaraz napiszecie,ze jak niepasuje mi to mam nie czytac ale skoro ostatnie 4 strony sa o niczym ?
@Mex:
Ahh ten niedobry draz... Adi/last bawil sie z wami a ten mu chara rokowal ... Chyba masz 7 zmysl ? Jezeli tak to napisz mi pytanie na piatkowy sprawdzian z matmy, z rachunku.. bede wdzieczny.

Pozdro all

Cors Ent
25-10-2006, 00:07
hahaha ale kiks jestes beznadziejny :D:D:D

fea_umarth
25-10-2006, 02:01
Zlot polowy servera... loool... bardzo hiperbolujesz to wydarzenie. Dobra kazdy wie juz, ze fajnie bylo. Mozecie sobie opowiadac o tym ale przesada jest pisanie 20 postow o fotkach albo o "probie twardoscie z mexiem" by Cors.
Macie te swoje msny wiec tam mozecie te sprawy zalatwiac. Wiem, ze zaraz napiszecie,ze jak niepasuje mi to mam nie czytac ale skoro ostatnie 4 strony sa o niczym ?
@Mex:
Ahh ten niedobry draz... Adi/last bawil sie z wami a ten mu chara rokowal ... Chyba masz 7 zmysl ? Jezeli tak to napisz mi pytanie na piatkowy sprawdzian z matmy, z rachunku.. bede wdzieczny.

Pozdro all

my wiemy kto zrookowal lasta i teraz takie gadanie jak twoje nic nie zmienia

Horrigan
25-10-2006, 02:33
@Sirkiks
Tobie juz nic nie pomoze:/
Jesli picie z kims kto jest w przeciwnej gildii w jakiejs durnej grze jest przestepstwem... no coz.
Widac ze nie masz zielonego pojecia ocb.

A co do zlotu to bylo jedwabiscie, co juz pewnie kazdy wie, no i poznalem pare fajnych osob jakich nie mialem okazji poznac w grze (pozdro Saxe). Nastepny zlot w... Londynie.

Fiszbin
25-10-2006, 14:34
Zlot polowy servera... loool... bardzo hiperbolujesz to wydarzenie

Chciałeś być mądry, ale ci się nie udało ;/.

Jeśli następny zlot będzie w sulechowie to może wpadne.

tajemniczy111
25-10-2006, 17:25
@Sirkiks
Tobie juz nic nie pomoze:/
Jesli picie z kims kto jest w przeciwnej gildii w jakiejs durnej grze jest przestepstwem... no coz.
Widac ze nie masz zielonego pojecia ocb.

Nie @Sirkiks tylko @sir kiks/arthadix, ale z przyczyn osobistych nie mam czasu na dalższa gre.
A gdzie ja napisalem, ze to jest przestepstwem ?
A i hori wracajac do tematu bojo team. Dlaczego mowisz, ze nigdy nie bylem w tej gildi ?? Wkoncu bylem tam prawie od poczatku, ale widze ze to palenie juz Ci "zżarlo" mózg.
@Fiszbin
W takim razie jak błąd popelnilem ?
@Cors
:* tez Cie kocham.

Gimlos
25-10-2006, 18:37
@Fiszbin
W takim razie jak błąd popelnilem ?
Poprawną forma jest "hiperbolizować". W tym przypadku powinnienes uzyc wiec slowa hiperbolizujesz, a nie hiperbolujesz ( rofl! ). Swoją drogą wyrażenie bardzo rzadko uzywane, duzo lepiej zabrzmialoby "wyolbrzymiasz". Tak jak napisał Fiszbin - chciałeś być mądry, ale ci nie wyszło. Zresztą, w twoim przypadku - jak zwykle.

tajemniczy111
25-10-2006, 20:24
Dziekuje za wyjasnienie jaki blad popelnilem, trudno czlowiek jest omylny.
Ale kazdy zrozumial co mialem na mysli. Ale na tym forum jest wiecej osob co popelnia bledy i to o wiele gorsze niz ja, np taki shatan albo bell, bo nie wiem ktory z nich tu pisze, to nie potrafi poprawnie napisac slowa mama.
Widzisz gimli nawet ty popelniasz bledy :
Poprawną forma jest "hiperbolizować". W tym przypadku powinnienes uzyc wiec

Fiszbin
25-10-2006, 23:42
up

to po co użyłeś tak "wyszukanego" słowa (na dodatek źle go użyłeś), skoro można było to napisać prościej?

@

Jak narazie nie zauważyłem wielkich przemian od czasu "odbudowy servera", z wyjątkiem pozbycia się "potencjalnego wroga" Last Vorioia.

Tosik Tepek
26-10-2006, 10:05
Ja jestem ciekaw co zrobi Xajaki i Xoviour oraz reszta swe :) Ciekawe czy będa walczyć :P

@All
Ale naspamowaliście o tym zlocie :D

El.Drinio
26-10-2006, 13:40
up

to po co użyłeś tak "wyszukanego" słowa (na dodatek źle go użyłeś), skoro można było to napisać prościej?

@

Jak narazie nie zauważyłem wielkich przemian od czasu "odbudowy servera", z wyjątkiem pozbycia się "potencjalnego wroga" Last Vorioia.

Ty Tez sie pomyliles Pisze sie Last Variora Nie Vorioia:)

Horrigan
26-10-2006, 15:28
Ja jestem ciekaw co zrobi Xajaki i Xoviour oraz reszta swe :) Ciekawe czy będa walczyć :P

@All
Ale naspamowaliście o tym zlocie :D

Szwedow na Azurze pozostalo tylu ze mozna policzyc ich na placach jednej reki.

Fiszbin
26-10-2006, 16:42

Czepiamy się? No to jedziemy. Wyrazy "Tez", "Pisze", "Nie" powinieneś napisać z małej litery. Przed "Pisze" powinien być przecinek.

jasminka_
26-10-2006, 17:00

Omfg jak dzieci : p Niektórzy mają coś takiego jak Dysleksja, a wy sie byle czego czepiacie :P:P

@Fiszbin
Ten serv chyba nigdy nie bedzie odbudowany : p Chyba ze DoF wkoncu pokaże na co ich stać ; ]

Tosik Tepek
26-10-2006, 20:31
Omfg jak dzieci : p Niektórzy mają coś takiego jak Dysleksja, a wy sie byle czego czepiacie :P:P

@Fiszbin
Ten serv chyba nigdy nie bedzie odbudowany : p Chyba ze DoF wkoncu pokaże na co ich stać ; ]

a na co ich stać? oświeć mnie i możliwe że innych bo nie wiem :) Tak samo jak mówiłaś że często bywałaś u Picia i Krzycha w caffe? :D haha :D aha i czemu jak padłaś nikt z DOF nie zaatakował Osteona nawet na noob charze? Źle się w ten dzień lizałaś? n/c ;)

jasminka_
26-10-2006, 22:55
a na co ich stać? oświeć mnie i możliwe że innych bo nie wiem :) Tak samo jak mówiłaś że często bywałaś u Picia i Krzycha w caffe? :D haha :D aha i czemu jak padłaś nikt z DOF nie zaatakował Osteona nawet na noob charze? Źle się w ten dzień lizałaś? n/c ;)

@Tosik
Ojj slonce, nie chce mi sie z Toba klocic ; ] JAk cos chcesz wiesz gdzie mieszkam, zapraszam, bardzo cieplo Cie tam przyjmą (L)

El.Drinio
27-10-2006, 09:59
Czepiamy się? No to jedziemy. Wyrazy "Tez", "Pisze", "Nie" powinieneś napisać z małej litery. Przed "Pisze" powinien być przecinek.

Hehe ok dzieki za poprawke ;* niemialem nic zlego na mysli.

Cors Ent
27-10-2006, 11:26
Dof przegrał czy nie przegrał
władza czy nie władza

teraz czy za 3 miesiace
jaka roznica?

ani ja, ani Krawcu, ani Vorn, ani nikt z starej gwardi jeszcze rekawic nie odwiesił na dobre. jeszcze kiedys sobie połobuzujemy.
a czy bedzie to dzis wieczorem czy jutro czy pojutrze?
jak nam sie zachce to bedzie

gadalem z paroma gosciami z wanted i generalnie sami mi przyznali ze tu tkwi roznica - my nie mamy cisnienia :D
jak bedzie to bedzie, a jak nie bedzie to pogadamy sobie na ventrilo co nowego u kazdego :)

mamy czas- jeszcze sie pobawimy kiedys na azurce :D

Sir-Bodzio
27-10-2006, 11:57
Tez Gram na Azura Troche jestem za dof ale teraz za nikim bo dof jest slabsze a wanted nie lubije bo same PA itd. ;]

Nazgool
27-10-2006, 15:09
Motyw jest taki- DoF ma sile i ludzi ale nie mamy czasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

zelow
27-10-2006, 15:11
tak myślisz?

tajemniczy111
27-10-2006, 15:37
Motyw jest taki- DoF ma sile i ludzi ale nie mamy czasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

A ja mysle, ze gdzie indziej tkwi problem. Poprostu macie slabego dowodce... z calym poszanowaniem dla calej osoby Hega i jego dzialalnosci na azurze, ale nie jest zbyt dobrym dowodca. Napewno o wiele lepiej rzadzilby Shanoz albo Ambyllen ( ale ten ma swoj serv do gry). No ale coz, to wasz problem i jedynie szkoda, niektorych osob z azurki takich jak: przemo,horri,yawi,hufa ;/
No coz to tylko gra...

Shark90
27-10-2006, 18:02
edited edited

Nazgool
27-10-2006, 18:05
Czas panowie i panie, czas! A Heg jest dobry tylko za bardzo ostrozny co niekazdemu sie podoba.
Amb? jest dobry ale on by robil kamikadze tylko
Shanoz? podwojne UE z Sathanem, herrherhe

Eldyn
27-10-2006, 19:06
@up
tylko ja w porownaniu do dofa robilem cos sam i potrafilem siedziec cala noc na noobie zeby zajebac o 8 rano kogos z wanted solo ;p
a wy tylko w 15+ ( i napewno wymyslil bym wiele ciekawych patentow bo bralem udzial w lepszych wojnach niz ta )

pozdro od starszego brata Shanoza ;) zbanujcie mi brata bo na nowy serwer nie chce isc ;p albo zajebcie go w huj

Saxon
27-10-2006, 22:42
Wojna na Azurze bedzie trwała wiecznie.:>
~~Niestety taka jest prawda wygrywaja najlepsi~~

http://rapidshare.com/files/933498/foto**********l

Eldyn
27-10-2006, 23:13
Wygrywaja lepsi, a lamusy wyp...ierdalac hahaha cya DOF :)

Dirk Pitt
27-10-2006, 23:59
Wygrywaja lepsi, a lamusy wyp...ierdalac hahaha cya DOF :)

Razem z tobą.

Eldyn
28-10-2006, 00:10
ojejku naprawde ;) nawet jak bym mogl grac to bym tu nie gral
a jak bym chcial grac to bym byl dalej w wanted ;P

cos jeszcze ?

tajemniczy111
28-10-2006, 10:08
Czas panowie i panie, czas! A Heg jest dobry tylko za bardzo ostrozny co niekazdemu sie podoba.
Amb? jest dobry ale on by robil kamikadze tylko
Shanoz? podwojne UE z Sathanem, herrherhe

No moze kazdy sposob jest dobry, ale zauwaz ze w wiekszosci waszych fragow autorem byl Shanoz. No wiem, ze Sandra moze i wiecej nabila,ale na takim lvlku i z taka "moca" to raczej nie trudne.
A wasze ostatnie 3 akcje nie mozna nazwac kamikadze ?

Eldyn
28-10-2006, 11:50
@tajemniczy111
widocznie im lider pasuje ;)
nawet przed open battle nie potrafi ekipy w jednym miejscu zebrac
a co dopiero kogos wysolowac :P wiem ze hegu jest max ostrozny ale bez ryzyka wojen sie nie wygrywa. Czekamy na koniec dofa ktory przyjdzie razem z 140 lvlem elite crushera Gz urban za pg

tajemniczy111
28-10-2006, 12:20
@up
Dokladnie, widocznie szkoda im tracic kase na blessy/aol. Wola zalogowac sie, postac w dp/domku i popatrzec na swoj staff w dp/domku.
Co do Elite~ to brak slow, pg na maxa ;] Ale DoF ma swoja Sandre i jej boskie pvp :*
Czas pokaze czy stac DoF jeszcze na odbicie sie od dna.:cup:

Eldyn
28-10-2006, 12:25
@up
nigdy sie nie odbije od dna
no chyba ze sprzedaja postacie jakims typa z innych swiatow ktorzy naprawde maja jaja i potrafili by cos zdzialac
bo gdy ja widze 170 mastera i 120 w gildi ktorzy we 2 nie umieja nic zdzialac to mi sie plakac chce !!!!!!!!!!!!!! a jak ja juz kogos zajebalem to tylko smiechy ue plx widocznie dof nawet ue na hotkeysie jebnac nie umie w dobrej chwili

tajemniczy111
28-10-2006, 12:32
@up
Ale jesli ktos by kupil te chary to napewno woleliby sie wyplacic, niz walczyc.
Wiesz Jameha woli nie marnowac many, Sandra woli pozabijac swoich.
Jak to dobrze ujeles bez ryzyka nie ma zwyciestwa.

Eldyn
28-10-2006, 12:43
@up a ty bys sie splacal 170 masterem ?
bo ja nie :) ja bym fragowal cale dnie bo nikt by mnie nie dogonil
ale jak wiadomo sandra nigdy nie zrobi locka na 15 min sama ;) znajac zycie by ja zajebali bo to kalectwo moze ma parkinsona ? moze padaczke ?
a moze od wysokiej adrealiny mdleje ? nigdy sie tego nie dowiemy
Jedynie co mozna powiedziec to GOOD LUCK na nowym serwie ale z takim pvp to bym wybral jakis NONPVP bo po co znowu taki lvl tracic ;)

123
28-10-2006, 15:26
@Eldyn
Jeżeli idziesz na nowe servy napsiz mi na gg.

Nazgool
28-10-2006, 16:48
A komu sie chce robic od nowa 1-100+lvl ??

fea_umarth
28-10-2006, 17:20
jaki dialog hehehe

123
28-10-2006, 17:22
@Nazgool
ja sie jego pytalem nei ciebie wiec nie interesuj sie

Cors Ent
29-10-2006, 10:27
A ja mysle, ze gdzie indziej tkwi problem. Poprostu macie slabego dowodce... z calym poszanowaniem dla calej osoby Hega i jego dzialalnosci na azurze, ale nie jest zbyt dobrym dowodca. Napewno o wiele lepiej rzadzilby Shanoz albo Ambyllen ( ale ten ma swoj serv do gry).

O to zes mnie teraz chłopie rozbawił.
Ty wogle znasz takiego Ambellyn? Wiesz o nim COKOLWIEK? czy tylko ze słyszenia? Bo podejrzewam ze on ciebie ani osobiscie ani ze słyszenia nie zna.
no ale wyraziłes swoja głeboka opinie mastaha ze byłby lepszy. No ale na pewno wiadomo ze byłby lepszy! bo pan sir kiks tak rzekł to tak być musi!!
Masz blede pojecie o Azurze, blade o ludziach ktorzy tam graja - ale wszystko wiesz najlepiej. Jasnowidz czy ki diabeł?

Ale myśl myśl wiecej - racz nas swoimi głebokimi przemysleniami i domysłami - jak bedziesz duzo myślał to zostaniesz myśliwym (z ang Hunter -em)

@Eldyn - Ty Heniek czy ten drugi owner co te głupoty pisze?
Puknij ty sie w główke, albo nie pisz na forum po zielonym.

Eldyn
29-10-2006, 11:53
@up

ja bede tutaj pisal co bede chcial ;) a to ze Dof gownem jest to kazdy juz wie

ps.Jeszcze chce nawiozac do elite crushera ktory przygoni sandre kochana i to juz niedlugo BABA SANDRUSIA on ci pokaze pvp ale za kilka tysiecy dolcow kupisz nowego chara albo sama stworzysz next nooba !!!!!!!!!

Cors Ent
29-10-2006, 14:05
@up

ja bede tutaj pisal co bede chcial ;) a to ze Dof gownem jest to kazdy juz wie

ps.Jeszcze chce nawiozac do elite crushera ktory przygoni sandre kochana i to juz niedlugo BABA SANDRUSIA on ci pokaze pvp ale za kilka tysiecy dolcow kupisz nowego chara albo sama stworzysz next nooba !!!!!!!!!

Ty jestes chyba ten owner co nie przyjechał na zlot...
Ten na zlocie był bardziej ogarniety i nie miał takich kompleksów jak Twoje, tudzież nie biadolił głupot na prawo i lewo

Eldyn
29-10-2006, 15:48
Moj brat pisze glupoty itd. ale to wszystko jest prawda dlatego nie przyjechal...

Heniek ;)

Zembol91
29-10-2006, 16:57
dobry dialog i sie po czesci zgadzam z shanozem ;]
elite crusher rypie lvle jak pojebany wiec jak wbije tak 150 to juz nie bedziecie mieli co grac bo on jak to shanoz ujol POKAZE WAM PVP.
Dokladnie niech sandra lepiej odda postac jakiemus graczowi co by non stop fragowal bo jej nikt nie dogoni. LOL.
Na miejscu sandry probowal bym non stop ubijac wszystkich - wkoncu by sie przyzwyczaila ale oczywiscie ona boi sie stracic swoj 84 mlvl.....
Nie ma nic do stracenia wiec lepiej latac i bic niz logowac sie i popatrzec na swoja kase ;]

Fiszbin
29-10-2006, 17:37
Chyba jedyne co może teraz pomóc DoF'owi to konflikt wewnątrz Wanted (co wcale nie jest takie nierealne).

Eldyn
29-10-2006, 17:56
@Fiszbin
Konflikty w wanted sa caly czas, ale wy o tym nie wiecie.
Bardzo duzo informacji co tam sie dzieje dostajemy...

Koniec pa itd. jezeli ktos z wanted zrobi pa na np. 50lvlu to co zlootowal oddaje drazowi i doplaca cos od siebie Draz bez pa zarabia na idiotach z jego gildi :)

Fiszbin
29-10-2006, 19:40
@Shanoz

Mam tu na myśli jakiś większy konflikt, który podzieli Wanted na dwa "obozy". Myślę, że w takiej sytuacji DoF dołączyłby się do tego "mniej drazowego".

Pavvulonik
29-10-2006, 21:22
A ja mysle, ze gdzie indziej tkwi problem. Poprostu macie slabego dowodce... z calym poszanowaniem dla calej osoby Hega i jego dzialalnosci na azurze, ale nie jest zbyt dobrym dowodca. Napewno o wiele lepiej rzadzilby Shanoz albo Ambyllen ( ale ten ma swoj serv do gry). No ale coz, to wasz problem i jedynie szkoda, niektorych osob z azurki takich jak: przemo,horri,yawi,hufa ;/
No coz to tylko gra...

No powracam B) .Wiec tak panie kiksie jak mowisz ze heg jest slabym dowodca to
pomysl jak ty bys zadzil takim dofem w ktorym pelno indiwidualistow i ktorzy maja caly czas odmienne zdanie. WANTED wygralo bo sie sluchali draza i niemieli odwagi sprzeciwic sie mu bo inaczej wpier..BTW "No coz to tylko gra..." hahahahahahahah i kto to mowi.

tajemniczy111
29-10-2006, 21:51
O to zes mnie teraz chłopie rozbawił.
Ty wogle znasz takiego Ambellyn? Wiesz o nim COKOLWIEK? czy tylko ze słyszenia? Bo podejrzewam ze on ciebie ani osobiscie ani ze słyszenia nie zna.
no ale wyraziłes swoja głeboka opinie mastaha ze byłby lepszy. No ale na pewno wiadomo ze byłby lepszy! bo pan sir kiks tak rzekł to tak być musi!!
Masz blede pojecie o Azurze, blade o ludziach ktorzy tam graja - ale wszystko wiesz najlepiej. Jasnowidz czy ki diabeł?

Ale myśl myśl wiecej - racz nas swoimi głebokimi przemysleniami i domysłami - jak bedziesz duzo myślał to zostaniesz myśliwym (z ang Hunter -em)

A czy ja napisalem, ze tak powinno byc ?? Poprostu jako jedyni z shanozem probowalismy dyskutowac ale oczywyscie tobie wszystko przeszkadz. Na azurze gram tak samo dlugo jak ty, ale ze to byl moj pierwszy server wiec tutaj sie nauczylem grac i moze dlatego nie biegam z wyzszym lvlem...
A ty co znasz wszystkich z widzenia ? Mnie tez nie znasz ale mnie oceniasz, wiec ja tez sie tym posluguje i ocenilem Amby~, jezeli nie chcesz czytac moich postow poprostu je zablokuj i po sprawie.

Cors Ent
29-10-2006, 23:09
@Shanoz
sam siebie kompromitujesz po prostu (apropos pana krzykacza, a nie Henka)

@pav
byłes kiedys w dofie ze wiesz jak tam sprawa wyglada?
byles kiedys w wanted ze wiesz jak tam sprawa wyglada?
walczyles kiedys w jakiejkolwiek wojnie?

wiec na jakiej postawie wnosisz takie stwierdzenie?

@kiks
skoro jestes takim mastachem to czemu nigdy w zadnej wojnie nie brales udziału? przeciez wiesz jak to zrobic zeby wszystkich pozamiatac- przynajmniej na forum wiesz, bo w bitwie to cie nigdy nie widziałem

powysylajcie swoje cv do MIT - tam szukaja ludzi ktorzy potrafia wyjasnic zjawiska nie zbadane.

Eldyn
30-10-2006, 00:17
Jakbym mial Sandre to bym wszystkich pozamiatal.
ODP: to czemu ku..rwa nie masz?

Denerwuje mnie takie gadanie...

Pavvulonik
30-10-2006, 15:53
@Shanoz
sam siebie kompromitujesz po prostu (apropos pana krzykacza, a nie Henka)

@pav
byłes kiedys w dofie ze wiesz jak tam sprawa wyglada?
byles kiedys w wanted ze wiesz jak tam sprawa wyglada?
walczyles kiedys w jakiejkolwiek wojnie?

wiec na jakiej postawie wnosisz takie stwierdzenie?

@kiks
skoro jestes takim mastachem to czemu nigdy w zadnej wojnie nie brales udziału? przeciez wiesz jak to zrobic zeby wszystkich pozamiatac- przynajmniej na forum wiesz, bo w bitwie to cie nigdy nie widziałem

powysylajcie swoje cv do MIT - tam szukaja ludzi ktorzy potrafia wyjasnic zjawiska nie zbadane.

Moja odpowedz na twoje pierwsze dwa pytania jest taka .Niebylem nigdy w wanted ani w dofie ale na podstawie tego co widze i co sie dzieje jak wy postepujecie i jak wanted postepuje stwierdzilem to co napisalem w ostatnim poscie ale przeciez pozory myla wiec poto tez jest te forum zeby taki ktos jak ty mogl sprostowac to co ja napisalem powiedzec czy to jest prawda czy nie . Na ostatnie pytanie czy bralem kiedys udzial w wojnie odpowem TAK bralem udzial w wojnie POZDRAWIM ZIOMKOW Z NO REMOSE a szczegulnie wszystkich don psow. Co prawda ja i moja kochana gildia dostalismy po dupie bo reszta gildi bala sie walczyc z powodu angazowania sie wanted w nasza wojenke ale open battle bylo fajne te 2 godz przed kompem zlecialo mi jak 10 min :P. Miedzyinnymi dlatego nienawidze wanted bo miesza sie w nieswoje sprawy.;(

Selenas
30-10-2006, 18:08
Hehe fajne zdjątko(Kasiu) czy jakoś tam. Wojna to wojna najlepiej toczyc wojne z orshabalem bo silny ale oshabal nie mysli.Jak bym był orshabalem bym se poszedl do Miasta(Thais)rozpierdolić tzn.(wyjebać)wszystkich ludzi:] To nie pasuje do tematu ale to co,moim zdaniem najlepsze jest toczyc wojne np. wojne gilldie na gildie ;) to juz cos

Eldyn
30-10-2006, 18:48
@Selenas
Jestes moim idolem 8o

wr00n
31-10-2006, 11:34
o cors znowu robi sie grozny na forum. Pewnie tyle na nim postuje dlatego ze nie ma czasu na gre jak sam to mowi. Zgadzam sie z tajemniczym i shanozem ale wiadomo jak sie powie cos zlego o dofie to od razu blyskawiczna contra corsa. Z tego co tutaj widac to jest to forum na ktorym chyba mozna sie tylko wypowiadac o wspanialosci dofu i jego rownie zajeebistych zlootow.
@ a co do tematu
Jak juz ktos wczesniej wspominal rozlam wanted to jedyne wyjscie dla dofu a z tego co pokazuje historia takie wewnetrzne klotnie zdarzaja sie czesto. Wydaje mi sie ze nawet jesli dojdzie do takowego rozpadu to dof i tak nie bedzie mial lekko,bo Elite Crusher expi w zastraszajacym tepie , ale i tak szanse beda duzo wieksze niz w obecnej sytuacji.

Pavvulonik
31-10-2006, 15:46
o cors znowu robi sie grozny na forum. Pewnie tyle na nim postuje dlatego ze nie ma czasu na gre jak sam to mowi. Zgadzam sie z tajemniczym i shanozem ale wiadomo jak sie powie cos zlego o dofie to od razu blyskawiczna contra corsa. Z tego co tutaj widac to jest to forum na ktorym chyba mozna sie tylko wypowiadac o wspanialosci dofu i jego rownie zajeebistych zlootow.
@ a co do tematu
Jak juz ktos wczesniej wspominal rozlam wanted to jedyne wyjscie dla dofu a z tego co pokazuje historia takie wewnetrzne klotnie zdarzaja sie czesto. Wydaje mi sie ze nawet jesli dojdzie do takowego rozpadu to dof i tak nie bedzie mial lekko,bo Elite Crusher expi w zastraszajacym tepie , ale i tak szanse beda duzo wieksze niz w obecnej sytuacji.

wr00n jak zwykle masz racje :P

PROSZE WRUC DO NASZEGO MIASTA BRAK MI CIEBIE ;( ;( ;( ;( ;(

Saxon
31-10-2006, 21:07
Moim zdaniem dof mógł wygrać wojne i nadal może ją wygrać.Wystarczu troche pomyslec zrobic większe zapasy run no i oczywiscie korzystac umiejętnie z botów.Auto sd itp.
@Cors jesteś moim idolem na tym forum :P

~~~~pOzDrO~~~~

Pavvulonik
01-11-2006, 09:39
WANTED niczym PIS zadzi swoim panstwem obiecuje lepsza azure bez wojen itp itd wantd jak i pis pelen jest przekretow i niewyjasnionych wymuszen szybkich butow(BOH) pelne jest tez afer. PIS i WANTED maja nieudolnego i niezadobrze prezentujacego sie w telewizji szefa z calym szacunkiem dla Jarka i Drazia .Ich przeciwnikami sa 2 GILDIE PO I DOF ktore za wszelka cene chca zabrac im wladze na swiecie i w Polsce.Kiedy dof zaszalal w venore to bylo niczym ujawnienie tasm prawdy przez pania posel Sandre Beger wanted jak i pis zostaly oslabione i wielu ludzi przestalo lubic te 2 gildie ale jednak wanted podnioslo sie i wygralo kolejna bitwe z dofem ;( dof jak i Po maja jeszcze szanse na przejecie wladzy musza sie tylko bardzo postarac.:cup:

JEZELI KOMUS SIE TO NIEPODOBALO PROSZE MNIE ZABARDZO NIEJECHAC :p

tajemniczy111
01-11-2006, 10:39
@up
Zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!

Saxon
01-11-2006, 10:47
WANTED niczym PIS zadzi swoim panstwem obiecuje lepsza azure bez wojen itp itd wantd jak i pis pelen jest przekretow i niewyjasnionych wymuszen szybkich butow(BOH) pelne jest tez afer. PIS i WANTED maja nieudolnego i niezadobrze prezentujacego sie w telewizji szefa z calym szacunkiem dla Jarka i Drazia .Ich przeciwnikami sa 2 GILDIE PO I DOF ktore za wszelka cene chca zabrac im wladze na swiecie i w Polsce.Kiedy dof zaszalal w venore to bylo niczym ujawnienie tasm prawdy przez pania posel Sandre Beger wanted jak i pis zostaly oslabione i wielu ludzi przestalo lubic te 2 gildie ale jednak wanted podnioslo sie i wygralo kolejna bitwe z dofem ;( dof jak i Po maja jeszcze szanse na przejecie wladzy musza sie tylko bardzo postarac.:cup:

JEZELI KOMUS SIE TO NIEPODOBALO PROSZE MNIE ZABARDZO NIEJECHAC :p

Popieram>:P z tym że taka prawda, dof nie podniesie się bo nie mają odwagi i zapewne czasu :P

Alleran
01-11-2006, 12:19
@up

Jak coś Ci się nie podoba to zmień to. Jak jesteś taki odważny to idź walcz a nie pierdzielisz na forum o tym, że DoF nie ma odwagi.

Nie wszyscy muszą całymi dniami siedzieć na tibii tak jak to robi taki jeden słynny nieuk z azury którego mi nawet nie szkoda. Prawde mówiąc nie zawsze będą go rodzice utrzymywać a z tibii raczej nie wyżyje ;)

Eldyn
01-11-2006, 14:43
Jeszcze DOF wroci w wielkim stylu ;)

Frank Horrigan
01-11-2006, 20:11
Ciągłe to gadanie "DoF wróci", "wyzwolimy ten serwer" itp. tylko, że nic z tego nie wychodzi. Pełno motywacji do walki ze strony userów do kontynuawania wojny a ja śmiem przypuszczać że ludziom z DoFu - z resztą nie tylko im - nie chce się już użerać wanted i mają wszystko w wysokim poważaniu i tibie i ten cały zafajdany serwer. Dla większości zostały już tylko smutne resztki sentymentu do Azury...

Cors Ent
02-11-2006, 13:28
Cos w tym jest ze nam sie nie chce :P
co nie zmienia faktu ze ktoregos dnia moze nam sie zachciec :P
popekować troszke :)

a wczoraj piłem z Sandra browara :D [znaczy ja browar ona cole :( ]
fotki w krótce :)

tajemniczy111
02-11-2006, 14:39
@up
Suppperr! Cala azura czekala na to jak sie wszystkim pochwalisz, ze piles "browara" z Sandra !! YEAH !! GZ !! Wes walnij jeszcze posta na forum.tibia.com i org tez.

Nazgool
02-11-2006, 14:54
Ja i Sandra rozgromilismy Kana w bilardzie8o.
Co do fotek to bedzie jak ostanio, ze tylko dla wtajemiczonych z gildii.

@tajemniczy

Puknac w lep to ty mozesz, to sa wiesci z serwa a my wszyscy/co byli na spotkaniu wczoraj/ gramy na azurze?? wiec ..l.. d(*.*)b ..l..

XIII
02-11-2006, 15:02
Cors, myslalem, ze jakis ciekawy post, a ty piszesz o jakims spotkaniu w rlu, jakie to ma znaczenie?

Eldyn
02-11-2006, 16:40
@tajemniczy111
Glupku wyraznie cors napisal, ze on pil piwo a ona cole, wiec jest roznica idioto.
tibia.com i tibia.org to jest kur...w..a to samo pajacu -.-

I to ma duzo wspolnego z Azura jak te wszystkie zjazdy itd. bo to sa zjazdy ludzi z Azury a to, ze sie boisz przyjechac to nie nasza juz wina.
Popatrz w starych tematach jak wanted pisalo o zjezdzie jak byl w Niedoradzu.

Cezarius hacked - kto cie tak urzadzil hrhr?.

Cors Ent
02-11-2006, 16:48
Nie bedzie ciekawych postów

przeciez cały tłum ludzi od 2 miesiecy przekonuje mnie ze dof przegrał
tak tak tak - dałem sie przekonac - uwiezyłem wam
dof przegrał, nie ma dof, finito kaput, nie jestesmy w stanie nic zrobic

i niech tak zostanie ;)

znaczenie ma dosc istotne - słyszałem miliony (a znaczna czesc własnie na TYM forum) dywagacji na temat jaka to Sandra nie jest na rl.
pragne je wszystkie rozwiac - jest bardzo fajna :)

Tosik Tepek
02-11-2006, 18:16
Nie bedzie ciekawych postów

przeciez cały tłum ludzi od 2 miesiecy przekonuje mnie ze dof przegrał
tak tak tak - dałem sie przekonac - uwiezyłem wam
dof przegrał, nie ma dof, finito kaput, nie jestesmy w stanie nic zrobic

i niech tak zostanie ;)

znaczenie ma dosc istotne - słyszałem miliony (a znaczna czesc własnie na TYM forum) dywagacji na temat jaka to Sandra nie jest na rl.
pragne je wszystkie rozwiac - jest bardzo fajna :)

Ale i tak nie masz z Twoim wyglądem u niej szans więc po co to piszesz? :) Jeśli nic się nie dzieje na Tibi to po co piszecie? Znowu nam zamkną topic -.-'

Grebol
03-11-2006, 11:28
Ja i Sandra rozgromilismy Kana w bilardzie8o.
Co do fotek to bedzie jak ostanio, ze tylko dla wtajemiczonych z gildii.

@tajemniczy

Puknac w lep to ty mozesz, to sa wiesci z serwa a my wszyscy/co byli na spotkaniu wczoraj/ gramy na azurze?? wiec ..l.. d(*.*)b ..l..

Grac to oznacza expic itp a jak mi sie zdaje to w pz nie da sie expic:D
Gówno obchadza mnie wasze spotkania, piszcie sobie na prv te bzdury.

POzdro
Gremb

Eldyn
03-11-2006, 14:04
@Grebol
Granie to bycie online nie wazne co sie robi chyba, ze siedzi sie afk :P
kazdy innaczej rozumie slowo "grac" i kazdy grajac ma swoj cel:
-gadac ze znajomymi.
-robic runy.
-expic.
-zabijac.
-skillowac
itd. itd. itd. itd.

Pavvulonik
03-11-2006, 15:31
Ale i tak nie masz z Twoim wyglądem u niej szans więc po co to piszesz? :) Jeśli nic się nie dzieje na Tibi to po co piszecie? Znowu nam zamkną topic -.-'

Ty ze swoim nickiem i mysle ze z ryjem masz szanse tylko u smigola albo psa o ile dasz mu jakas kielbase to ci moze da dupyy bo po tym co piszesz niewidac ze jestes normalnym, przystojnym i napewno madrym czlowiekem lol :cup:

Grebol
03-11-2006, 15:57
@Grebol
Granie to bycie online nie wazne co sie robi chyba, ze siedzi sie afk :P
kazdy innaczej rozumie slowo "grac" i kazdy grajac ma swoj cel:
-gadac ze znajomymi.
-robic runy.
-expic.
-zabijac.
-skillowac
itd. itd. itd. itd.

Gadac ze znajomymi. To jedynie zostało :> Chyba ze jakos sie da expic w dp... muahaha :D

POzdro
Gremb

Axx
03-11-2006, 17:57
Gadac ze znajomymi. To jedynie zostało :> Chyba ze jakos sie da expic w dp... muahaha :D

POzdro
Gremb

Dobry żart:baby: Normalnie ubaw aż po same pachy.
Nie chce nic sugerować,ale znam w rl kolesia ,który tak jak ty zwykł sam się rozbawiać, i on nie jest do końca zdrowy na umyśle :)

Tosik Tepek
03-11-2006, 18:02
Ty ze swoim nickiem i mysle ze z ryjem masz szanse tylko u smigola albo psa o ile dasz mu jakas kielbase to ci moze da dupyy bo po tym co piszesz niewidac ze jestes normalnym, przystojnym i napewno madrym czlowiekem lol :cup:

I love ya :* widziałeś mnie kiedyś? A co masz do nicku? Fajny jest ;] I żeby nie było off topicu:

Co za k***s zrookował Cezariusa? ;( Bekas :*

Cors Ent
04-11-2006, 10:26
@Tosik ty masz jakis kompleks?
juz z paredziesiat postow napisałes w ktorym to wyszydzasz ze ktos tam brzydki, a ty śliczny i piękniutki. OMG
generalnie nie kumam celu - starasz sie zwrócic moja uwage na to ze jesteś śliczny? - sorki ale i tak mi sie nie podobasz - ja wole babki

@Dof nic nie robił bo Heg, Sandra na wakacjach byli, Przemo wyjechal, Mexa nie ma wiec generalnie nie bylo nikogo do walki.
Ale zebyscie tak od razu nas skreślali :D
nikt juz w nas nie wierzy? :)
no coz trudno - mimo wszystko osobiscie nadal "In Hegu I trust"

@Meet - odpowiadajc na ten spam co mam ostatnio na prv - fotki z meetingu z Sandra wrzuce na pb w poniedzialek albo wtorek jak tylko Heg je zgra z aparatu

Pavvulonik
04-11-2006, 10:48
@Tosik
Mowisz zeby tylko niezamkneli tematu to poco gadasz nienatemat wyrazajac swoja opinie o wygladze Corsa lol :baby:

@Cors
Ja wierze w was no moze niema sandry, hega, przema itp ale jak wruca to wezcie sie pospieszcie bo zaraz Elite Crusher wbije 170 albo wiekszy lvl i bendze lipa musicie dobrze wykozystac sandre i innych sorkow poprostu wystarczy chciec. :cygaro:

Nazgool
04-11-2006, 11:12
.. zrob to....zrob tamto..bo cos tam

Chyba dobrze wiemy co mamy robic? Wiec prosze nie rozkazuj nam. DoF ma przerwe od Tibii i powiem wam dziekuje Wanted za to co robia bo lepiej mi sie zyje bez Tibii. Oczywiscie jak beda jakies akcje to ja bedeB) . Narazie noopasy expijcie puki wielki pan draz pozwala wam by potem moc zabrac to co zarobiliscie:evul:

Ps. nieebedzie zadnych fotek ze zlotu dla nieupowaznionych;(
Cors ogarnij sie8o

Talib
05-11-2006, 10:43
A mi sie wydaje ,ze DoF teraz pieprzy. "Mamy przerwe , mamy przerwe". Po co to mowicie? Mozecie sie pogodzic z tym,ze przegraliscie...

Cors Ent
05-11-2006, 14:06
Wican
Nov 05 2006, 13:12:40 CET Killed at Level 127 by Mais Dragirius
and by Weraxin

Weraxin
Nov 05 2006, 13:27:16 CET Killed at Level 88 by Minavand
and by Grit-monster

Arucard la'flak
Nov 05 2006, 13:26:48 CET Killed at Level 102 by Drazharm
and by Minavand

pieprzenie pieprzeniem :D
tu idzie o zycie jak widze :P jak nie my to inni :D

Qual
05-11-2006, 14:13
Tak wlasnie Drazharm traktuje swoich lojalnych memberow albo robia sobie walki miedzy soba xD

Talib masz racje nie moge sie z tym pogodzic :(

dudo17
05-11-2006, 14:15
Wican
and by Weraxin

Z tego wynika ze lizanie dupy wanted nie wyszlo wiec kochana Mais zmienia oboz i mysli ze bedzie lizac dupe DOF zeby grac na serverze zal.pl
zobaczymy dalej co sie bedzie dziac na kochanej azurce

Qba =]
05-11-2006, 14:22
@dudo: Z tego wynika, że niektórzy ludzie potrafią postawić wyżej własne wartości i przyjaciół niż grę na tym serwerze.

Bełchatów 3ma się razem.

szkoda że wszystko przespałem...

Kullka
05-11-2006, 14:46
.........................

Arucard
05-11-2006, 15:40
............

Zembol91
05-11-2006, 16:25
WTF !?!?!?

Chcial bym sie dowiedziec o co poszlo ;] i jakim cudem mais nie padla ;]
Co sie stalo to nie wiem ale wanted ma coraz mniej krakersow ;p

tajemniczy111
05-11-2006, 16:29
Dlaczego do tego doszlo ??

dudo17
05-11-2006, 16:45
;1064481']@dudo: Z tego wynika, że niektórzy ludzie potrafią postawić wyżej własne wartości i przyjaciół niż grę na tym serwerze.

Bełchatów 3ma się razem.

szkoda że wszystko przespałem...

co wspolnego ma mais?

Najwyzsza prawda
05-11-2006, 16:52
Prosta sprawa Amenhotepowi sie w glowie przewrocilo.Najpierw okradl Urbaxxa,potem mimo zakazu robil pa z Gammblerem,a na koniec poklocil sie ze wszystkimi w gildii ze niby on jest ten ostatni sprawiedliwy bo oddal co ukradl tak sadzil a prawda jest taka ze jakby przez przypadek sie nie wygadal to nigdy by zlodziejskiego lupu nie oddal.Wiadomo bylo ze kwestia czasu bylo kiedy Wanted sie pozbedzie tej zlodziejskiej bandy.Niestety banda zrobila pierwszy krok ubijajac Wicana z ktorym od jakiegos czasu sie klocili niestety nie wiem o co.Teraz beda opowiadac ze jacy to oni honorowi ze nie dadza sobie w kasze dmuchac ze trzymaja sie razem i inne bzdury, prawda jest taka ze to banda zlodziei ktorych najwyzszy czas sie pozbyc.

Cors Ent
05-11-2006, 17:24
Amen okradł urbexxa? masz na mysli ten motyw kiedy zczyscili urbexowi balkon w domku? to amen zrobił? :o

"banda złodzieji" hahaha dobre sobie - panie najwyzsza prawda spadłys z tego swojego "lojalnego prodrazowego krzesełka" jak bys kiedys sie dowiedział na ile i w jaki sposób drazharm opied*la swoich memberów

tu "szlachetni drazowie" tam "banda złodzieji"
a o Entach nikt juz nic nie mówi, nikt juz o nas nie pamieta? :(

Qba =]
05-11-2006, 17:25
Nie wiesz nic ani o Amenie, ani o zadnej osobie z Bełchatowa. Swoim postem uświadomiasz tylko o swojej niewiedzy i głupocie.
Nie masz pojęcia jakie są relacje między nami, nie masz pojęcia kim jesteśmy.
Wróć tam, skąd przyszedłeś.

@Cors: widac za malo sie udzielacie ;]

Zembol91
05-11-2006, 17:28
mysle ze bedzie sie dzialo to samo co bylo gdy shanoz i satan i paru innych wyszlo z wanted ;]
zobaczymy nowe akcje ;]

Talib
05-11-2006, 19:11
PRzypomina mi to sytuacje starozytnego Rzymu, byli tak potezni ,ze nikt nie mogl do nich podskoczyc... Dopiero ich sprzeczki we wnetrzu zniszczyli Rzym. Tak samo walki, sprzeczki we wnetrzu zniszcza Wanted.Roftl.

Najwyzsza prawda
05-11-2006, 19:33
Pewnie ze nie wiem nic o Amenie bo znam typa tylko z gry, a znajac go z gry moge smialo powiedziec ze to zlodziej przynajmniej w grze bo o tym tu mowimy.Okradl Urbexxa i to fakt niezaprzeczalny wiec nie wiem co chciales udowodnic Qba swoim postem.
Cors widze masz dalej kompleks Draza, mnie nigdy nie okradl i nieslyszalem tez zeby okradl kogos z gildii wiec nie mam z tym zadnego problemu.Natomiast znam przypadek membersa dofu ktory swego czasu okradl cie ze swoim sulechowskim kamratem w depo w Venore ile to bylo 500k? Wiec zacznij czepiac sie swoich a nie szukasz wszedzie syfu a pod nosem go nie widzisz.Dziwne ze ty zawsze wiesz wszystko najlepiej gdzie sie co dzieje.
A co maja tu ludzie o was pisac jak wy jak ty to powiedziales "nie macie czasu na gre".Chociaz kazdy wie ze jakbyscie teraz dostali carte blanche to latalibyscie po tibii jak nigdy ,no coz nie mozecie wiec cos zostaje tylko mowienie brak czasu.

Eldyn
05-11-2006, 20:22
@Najwyzsza prawda
Tylko, ze ja nie okradlem kumpla z gildi tylko mojego wroga...

fea_umarth
05-11-2006, 21:03
ja zawsze wiem wszystko najlepiej;) i wiem jedno ze z pierwotnej ekipy wanted zostalo bardzo malo ludzi i z czegos sie to bierze .i bedzie sie dzialo bo gdy drazetka nie ma zagrozenia to bierze sie za swoich co mu nie pasuja a byli potrzebni do walki. on woli takiego wicanka pacanka co jak draz burknie albo powyzywa dziewczyne od szmat to uda , ze nie slyszy a pb bolcow na expa szybko w podskokach przynosi.

Bibibube
05-11-2006, 21:28
Co by nie bylo, to jednak ta deszczowa niedziela zrobila sie slicznym dniem i z pewnoscia wielu azuryjczykow poczulo to samo co ja, satysfakcje. A czy ten cud miod bedzie trwal, to czas pokaze :)

Qba =]
05-11-2006, 21:32
Ja w niedziele czuje jedynie nadchodzący poniedziałek... :confused:

Qual
06-11-2006, 00:35
Cors widze masz dalej kompleks Draza, mnie nigdy nie okradl i nieslyszalem tez zeby okradl kogos z gildii wiec nie mam z tym zadnego problemu.

He oswiece Cie w malym stopniu:
- Drazharm z paymentow po wojnie z Divinitus mial okolo 5 mln gp jak sie zapytali gdzie kasa to stwierdzil, ze nie wie gdzie jest, stad wybuchla pierwsza wojna miedzy Wanted a DoF.
- Nie jeden fake pacc.
- Okardl najlepszego swego czasu kumpla Darkbravera.
- Shackowal Last Variora oczywiscie wczesniej wyczyscil postac jak sie dowiedzial, ze sobie chlopak do nas na zlot wpadl pogadac wiec wolal nie ryzykowac ewentualnej zmiany stron przez Adiego.

Bibibube
06-11-2006, 00:57
wladza = korupcja, a co oczekujecie ze bedzie jezusem azury? nie bylo by draza bylby ktos inny kto nie jest w stanie zmierzyc sie z zyciem realnym i sni i zyje bajka o krolu wladcy w grze.

Cors Ent
06-11-2006, 08:18
Nie było by Draza to byłby Heg.
który nie ma problemów z własną osobowościa tak jak draz i nie musi podbudowyc swojego ego "wielkimi czynami" i "władza" w grze komputerowej - tylko bawi sie, gra i daje grac innym - bez "wielkich rozgrywek i posuniec" w stylu Drazito które Mex wymienił

Najwyzsza prawda
06-11-2006, 13:00
Mex a co mnie obchodzi co Draz robil wczesniej.Powtarzam mnie nigdy i zadnego z obecnych czlonkow wanted nie okradl.To ze okradal was wczesniej Corsy ,Fea i inne to co mnie to obchodzi widocznie zescie sie dawali i pozwalali mu na to.
Co do Hega to ja wiem to taki prawy i sprawiedliwy czlowiek pewnie ma tez brata blizniaka.Ja wiem swoje obecni czlonkowie wanted nic mi nigdy nie zrobili a dof wrecz przeciwnie.
Btw. Fea co ty tak tego Wicana nie lubisz moze dlatego ze chciales go skaperowac do waszego dofiku swego czasu a on cie olal?Tak na marginesie bolty pewnie ze wanted sobie donosi na exp zaczuynajac od Urbexxa a konczas na Ahabilito po to jest gildia zeby sobie pomagac.

Tosik Tepek
06-11-2006, 13:30
Po rozmowie z Tegaxem, pytając się czy Draz wie że nie sellnął chara tylko gra nim nadal Marcin, stwierdził że ma to w Dupie bo i tak idzie do Wanted ;) Kocham takich dwulicowych ludzi którzy nie wiedzą po której stronie walczyć... Walczą po tej która wygrywa...

Zembol91
06-11-2006, 14:19
pokaze wam teraz cos....
szanowny pan biala dupa (Drazharm) przybiegl do mnie bo napisalem na forum posta:

Wican
and by Weraxin
Weraxin
Nov 05 2006, 13:27:16 CET Killed at Level 88 by Minavand
and by Grit-monster
Arucard la'flak
Nov 05 2006, 13:26:48 CET Killed at Level 102 by Drazharm
and by Minavand

WTF !?
I think Wanted Losing People from guild.....
I think New Side go created. i mean people from guild :Amenhotep , Arucard and more....
hmm neutrals want see new action ;];];];]
A po tym gdy draz przybiegl do mnie spytalem tak ;] :

Channel saved at Mon Nov 06 14:04:24 2006
13:46 Zembol [60]: mam hunta u ciebie ?
13:59 Drazharm [168]: ta
13:59 Drazharm [168]: masz hunta
13:59 Drazharm [168]: a co myslales?
13:59 Drazharm [168]: chciales akcje ogladac
13:59 Drazharm [168]: jak na forum zes napisal
13:59 Drazharm [168]: to ci pokaze
14:02 Drazharm [168]: obejrzysz jedynie
14:02 Drazharm [168]: You are dead. napis
14:02 Drazharm [168]: reszta nie dla ciebie
14:02 Zembol [60]: hmm
14:03 Zembol [60]: zajebiscie
14:03 Zembol [60]: ja napisze teraz posta i se bedziesz mogl przeczytac i sprubowac ubic mnie w pz ;]
14:03 Zembol [60]: a tego buntu juz nie rozjebiecie ;] nara chata szczala ;]
14:03 Drazharm [168]: a ty masz rooka
14:03 Drazharm [168]: nara lamusie
14:03 Zembol [60]: ok ;]
14:04 Zembol [60]: myslisz ze jak elite crusher wbil 133 lvl to kurwa sami bedziecie mogli rozjebac pol serwera ? ;]
14:04 Zembol [60]: mam nadzieje ze jak bedziesz w trapie to ostatniego hita zadam ja ];
14:04 Zembol [60]: ;]
14:04 Zembol [60]: nara

panowie chcialem byc neutral ale na tym serwerze nie da sie byc neutral ;]
mam hunta panowie ;]
ale sie ciesze.....
Draz jak to przeczytasz to pomysl dobrze zebys potem czegos nie przeoczyl bo u ciebie bardzo czesto sie to zdaza , a szczegolnie po tym incydencie jak cie stado murzynow wyjebalo i jak dostales krzeslem przez leb ;];];]
Czekam na nowy serwer juz od tamtego roku a zrobili 2 non pvp....
Jak chcesz to sprubuj mnie w pz ubic ;]
A jak bedziesz w trapie (w venore) to przypomnij sobie o tej ciemnej uliczce mam nadzieje ze se przypomnisz bol ;]
wtedy ja powiem:
PRAWIE JAK LONDYN W CIEMNEJ ULICZCE ;]

Eldyn
06-11-2006, 16:37
Prawie jak murzyni w ciemnej uliczce ;)

http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/drazdie.jpg

Raul de Azura
06-11-2006, 17:08
Mex a co mnie obchodzi co Draz robil wczesniej.Powtarzam mnie nigdy i zadnego z obecnych czlonkow wanted nie okradl.To ze okradal was wczesniej Corsy ,Fea i inne to co mnie to obchodzi widocznie zescie sie dawali i pozwalali mu na to.
Co do Hega to ja wiem to taki prawy i sprawiedliwy czlowiek pewnie ma tez brata blizniaka.Ja wiem swoje obecni czlonkowie wanted nic mi nigdy nie zrobili a dof wrecz przeciwnie.
Btw. Fea co ty tak tego Wicana nie lubisz moze dlatego ze chciales go skaperowac do waszego dofiku swego czasu a on cie olal?Tak na marginesie bolty pewnie ze wanted sobie donosi na exp zaczuynajac od Urbexxa a konczas na Ahabilito po to jest gildia zeby sobie pomagac.

bo z czego mial cie okrasc marny ludku... omg jak bys cos mial to by cie w kosmos wypie... lol