Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii
Stron :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.
Guardian anubite
23-11-2006, 23:32
x log byl najlpeszym rozwiazaniem. Skoro i tak po nich szli to by pewnie padli. a kiedy dasz x loga to masz szanse z ecie wyloguje w ciagu minuty, a szukac miejsca gdzie sniknie pz nie ma sensu.
Myslisz ze kh by ich z wandow walilo ze minuta zleci czy co.. bo w ciagu minuty to oni do nich z mostku dojdą 3 razy.... pomysl potem pisz
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc :( trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle !
Hail free Berylia!
Nemesis to smiech a nie gildia kiedy jej czlonkowie padali za nic ci nic nie robili ( dyplomacja) rotfl
chickens
MAsz RACJE:P teraz czase bardzo szybko wyrzuca :P ale oni juz chcieli wracac i wtedy kh robila ta akcje mysle ze jak by to bylo wczesniej xlog by byl good a tak mogli pomyslec zeby 1 z nich przezylo ale w takiej sytuacji jest panika i latwo jest pisac:P ale aga by sie troche utrzymala i revciu by mogl dac loga :P
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy:D:D
Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?:D
Guardian anubite
23-11-2006, 23:52
Nemesis to smiech a nie gildia kiedy jej czlonkowie padali za nic ci nic nie robili ( dyplomacja) rotfl
chickens
W sumie w nemesis są dużo starsi gracze co znam:) oni chyba wolą popykac normalnie niż walczyc chociaż moze sie myle;p Nie każdy lubi wojny;p
Bilduulach
24-11-2006, 08:12
Szkoda że padliście ale bywa.Corso czemu najpierw napisałes że zabiłes ich noobcharli, a potem że jakiś 30 lvl? :baby: .Co to za pking wczoraj sobie użądzili Knight Chad Klik i jego rl?
MAsz RACJE:P teraz czase bardzo szybko wyrzuca :P ale oni juz chcieli wracac i wtedy kh robila ta akcje mysle ze jak by to bylo wczesniej xlog by byl good a tak mogli pomyslec zeby 1 z nich przezylo ale w takiej sytuacji jest panika i latwo jest pisac:P ale aga by sie troche utrzymala i revciu by mogl dac loga :P
ale war dalej trwa pozyjemy zomaczymy:D:D
Jinikao :*** Pamietnasz Green Leady?:D
tylko to bylo tak , ze my tam po przejsciu ognia zatrzymalismy sie sie by poczekax na X , czekalismy juz z 30-35 sec , i wtedy dostalismy info ze zabijaja nam noobchary , więc co wtedy było najrozsadniejsze? przebiec przez te ognie spowrotem by uzyc ich jak " soulfire" na zatrzytmanie X ? czy dac x loga ? mhm?
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie :D
Guardian anubite
24-11-2006, 13:43
tylko to bylo tak , ze my tam po przejsciu ognia zatrzymalismy sie sie by poczekax na X , czekalismy juz z 30-35 sec , i wtedy dostalismy info ze zabijaja nam noobchary , więc co wtedy było najrozsadniejsze? przebiec przez te ognie spowrotem by uzyc ich jak " soulfire" na zatrzytmanie X ? czy dac x loga ? mhm?
zreszta niewazne , dentka była , bywa jak to na wojnie :D
No ogień wszystko wyjaśnia.. trzeba było tak odrazu :D:D
@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??
@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec:) Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem:)
Guardian anubite
24-11-2006, 14:07
@ Guardian. Jesli twierdzisz ze ja mam myslec przed pisaniem to ty powinienes medytowac przed ta czynnoscia. Teraz bede pisal wszystko pokolei zebys pokapowal. Wiec, rev i aga dosatli inf ze nadchodzi kh i mogli wybierac, x log czyli dokladnie 60 sek i postac znika z tibi, albo uciekac i napotkac jakiegos potworka i znow by licznik liczyl 60 sek. Co daje xlog = 60 sek ucieczka + próba wylogowanie = 60 sek + czas potrzebny na uciekanie. Wiec co jest bardziej racjonalne i bardziej rentowne??
@Gemaro- a jakze bym mogl zapomniec:) Poswieciles sie najbardziej ze wszystkich wspolnie z demonicem i rhyrielem:)
Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia. Bo będąc na dragon lordzie mogli by uciekac w najglębszy kont jaskini i tam przeczekać...
Dobra dziewczynki nie kłućcie się ;* :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia. Bo będąc na dragon lordzie mogli by uciekac w najglębszy kont jaskini i tam przeczekać...
nie zmiena to faktu ze mnie obraziles a ja mialem racje, a nawet jak by byli gdzie indziej, np kolo towera to tez by sie bardziej oplacalo xlog
@up racja , a ja uwazam ze guardian powinien Cię przeprosic B)
Oj wiem jedno ze ta wojna bendzie długo z powodu ze Nemesis boji sie dolonczyc :( trudno kiedys jeszcze przypomna sobie ze mieli szanse ale wtedy bendzie zapózno a Revico z Aga moim zdaniem zle postapili idac na d Lair ale stało sie trzba kupic blesy i walczyc dalej !
Hail Lifestyle !
Hail free Berylia!Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp Triadne musial wezwac Toralis zeby pomoc mnie ubic bo walil by mnie wieki tylko by napsuli staty ls
Vatariel
25-11-2006, 01:15
Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp Triadne musial wezwac Toralis zeby pomoc mnie ubic bo walil by mnie wieki tylko by napsuli staty ls
No może dlatego że Triadne jest rycerzem więc wystarczy jak Ty jako rycerz dasz defa i masz uhy którymi umiesz się leczyć... To że nie był w stanie Cie zabić sam nie znaczy że ma złe pvp. Ja sam kiedyś na 90~ lvl nie mogłem ubić knighta na 26 lvl bo leczył się na "bezpiecznym hp" no ale w końcu skończyły mu się uhy...
No może dlatego że Triadne jest rycerzem więc wystarczy jak Ty jako rycerz dasz defa i masz uhy którymi umiesz się leczyć... To że nie był w stanie Cie zabić sam nie znaczy że ma złe pvp. Ja sam kiedyś na 90~ lvl nie mogłem ubić knighta na 26 lvl bo leczył się na "bezpiecznym hp" no ale w końcu skończyły mu się uhy...
Palladyni tez maja nienajgorzej... wystarczy wyskillowac troche shielda i jak jakis mózg cie zacznie bic zarzucac v shielda i czujesz sie prawie jak knight tyle ze ty masz exure vite :D (nie obrazając knightów) xD
pzdr...:baby: :baby: :baby:
Palladyni tez maja nienajgorzej... wystarczy wyskillowac troche shielda i jak jakis mózg cie zacznie bic zarzucac v shielda i czujesz sie prawie jak knight tyle ze ty masz exure vite :D (nie obrazając knightów) xD
pzdr...:baby: :baby: :baby:
taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda? xD
Brudinho
25-11-2006, 12:36
taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda/quote]
E bo pal nie ma blokować tylko s*******ać :P trzymać na dystans, wielkość shielda zależy też od rodzaju naszego skillowania ja np skill na rotach/ghoulach wbiłem 63 shielda.
[quote]Polowa z nich ma facc nie mowiac o ich pvp
W dobie dzisiejszych botów, pvp można określić jako umiejętność zakładania trapów przeciwnikowi, bądz ucieczki przed przeciwnikiem.
Patrick II
25-11-2006, 13:01
:baby: Hmm Mylslalem o tym jak pokazac Ruin w glupi sposob tak jak oni proboja to zrobic noobcharami na tibia.com a wiec ..wczoraj gdy bawilismy sie noobcharami zamilismy 46 ms (Char Gaijcy~) no i po paru sekundach wpdl Gajica i zaczol lac wczystkich bo tylko jeden mial skulla ;D Zabil mnie i dwoje innych (20+lvle) i robil Sobie Rsa :D
Chec Walki?
Chec Zemsty?
Chec Kozactwa?
Czy Coooooooo?
taa ale to trzeba miec checi do skillowania np vatarielowi sie chcialo i ma niezle skille xD ja natomiast mam z 38 shielda? xD
Ja tam skillowałem i mam 64 shielda :D ale z reguły nie nosze ze sobą tarczy... tak czy tak co ci da tarcza jak cie zaczenie napierac 100+ sorc... jak w moim przypadku -.-...:D
http://video.google.pl/videoplay?docid=7346165953602362442&q=berylia
Hahahahaha Gemaro to ci sie udało.... a ten co z nim paliłes to Talvenis?:D
pzdr... dla Gemaro i (Talvenisa?)
Znowu ucichło na servie...
Już chyba od 2 dni nic się nie dzieje.
Btw.19:17 You advanced from Level 82 to Level 83.
też nie zauwazylem niczego szczególnego :/ cicho i nic sie nie dzieje...:o :o :o
Jak na gre w 3 lub 4 to w 2 miechy zrobiles nie duzo z 9 lvli? x)
@Kajn
Tylko, że ja gram sam :)
Edit:
22:35 Rossavu [68]: mowilem ze wejscie do ls to hujnia ;/
22:38 Rossavu [68]: juz mi sie nie chce grac przez to ;(
22:38 Rossavu [68]: robie new chara :P
22:40 Rossavu [68]: na solerze albo furorze ;p
@Vatariel
Dziadzia Pazera tez padł na nich
@Kajn
Tylko, że ja gram sam :)
haha od kiedy? sam kiedys mi mowiles ze masz 2 ownerów no bez sciemy lol....:blazen:
hahaha own3d <sciana> :D:D zna ktos tytul kawalka co leci ??
ps.Carmage Eternal(21h 30m online) hmmmm share ??
Gemaro pewnie zna bo sam to kręcił :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vatariel
25-11-2006, 23:51
:baby: Hmm Mylslalem o tym jak pokazac Ruin w glupi sposob tak jak oni proboja to zrobic noobcharami na tibia.com a wiec ..wczoraj gdy bawilismy sie noobcharami zamilismy 46 ms (Char Gaijcy~) no i po paru sekundach wpdl Gajica i zaczol lac wczystkich bo tylko jeden mial skulla ;D Zabil mnie i dwoje innych (20+lvle) i robil Sobie Rsa :D
Chec Walki?
Chec Zemsty?
Chec Kozactwa?
Czy Coooooooo?
No dziś zabiliście Xenos de'Soul i to był poważny błąd...
No dziś zabiliście Xenos de'Soul i to był poważny błąd...
Jak to było? Z tego co widze zabiły go dwa 20- lvl:( :(
Afk?:D
Vatariel
26-11-2006, 13:35
Jak to było? Z tego co widze zabiły go dwa 20- lvl:( :(
Afk?:D
To że jest napisane nie znaczy że tak było... został zabity przez 8siem noob charów, nie wiem czy Ty byś przeżył jakby było ich z 2ch więcej.
Xirub
Nov 26 2006, 12:47:35 CET Killed at Level 122 by Rizzlaa
WOW !! bravo LIFESTYL!!!11!!!!11
Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)
Jak dla mnie to jest najgorsza i najnudniejsza wojna jaka była na servie..
LS tylko masslogi, żadnych battle otwartych...
Btw. trapnęli go między poh a venore.
13:20 Sideshadow [105]: retard PL
Patrick II
26-11-2006, 14:26
[QUOTE=Vatariel;1098298]No dziś zabiliście Xenos de'Soul i to był poważny błąd
Btw ja blokowalem im tylko przejscie zeby gajica nie przezedl a xenosa nie zabilem bo to brata kumpel i by mi nie pozwolil go lac wiec nie mow ze to z mojej strony byl powazny blad bylem tylko gdy zabilismy nooba gajicy Rockay'a pozniej blokwoalem gajice i mnie zabil i reszte wbil rsa i tyle
Corso~ myslisz ze czyta to ktos tutaj z lifestyle procz gemaro,rev'ico?
Wiec takie smieszne teksty zostaw sobie dla siebie, kazdy ma rozne taktyki na wygranie wojny.Juz po raz kolejny pisze (rowniez Yukori Makata) pisal to na tibia.com ze nie ma sensu walczyc przeciwko gildi w ktorej kazdy uzywa aim bota.Aim bota!? w sensie lider strzela przykladowo z rizzlaa sd i reszta sdkerow rowniez wystrzeliwuje sd + ci co sa 2 sqm za screenem tez.Wiec jaka szanse ma lifestyle w takiej walce.Rizzlaa to bardzo dobry streteg, rowniez satamo i jonzz wiec wiedza co robia.Ruin narazie nic nie moze zrobic bo lider Excail nie ma czasu na gre ( jak narazie)
2.Corso~ nie wiem jaki masz cel w tym pisaniu, ani nie jestes ruin, ani nigdy nie bedziesz.Wkrotce padniesz od Excaila lub Rizzlaa kwestia czasu a ja tez sie dolacze :] z najlepszymi zyczeniami.
Nie lubie takich forum trolli jak ty tutaj.
Ale w ruin nie bedziesz chyba ze zrobisz sobie gildie Academy of ruin HAHAHA
Guardian anubite
26-11-2006, 14:38
Corso~ myslisz ze czyta to ktos tutaj z lifestyle procz gemaro,rev'ico?
Wiec takie smieszne teksty zostaw sobie dla siebie, kazdy ma rozne taktyki na wygranie wojny.Juz po raz kolejny pisze (rowniez Yukori Makata) pisal to na tibia.com ze nie ma sensu walczyc przeciwko gildi w ktorej kazdy uzywa aim bota.Aim bota!? w sensie lider strzela przykladowo z rizzlaa sd i reszta sdkerow rowniez wystrzeliwuje sd + ci co sa 2 sqm za screenem tez.Wiec jaka szanse ma lifestyle w takiej walce.Rizzlaa to bardzo dobry streteg, rowniez satamo i jonzz wiec wiedza co robia.Ruin narazie nic nie moze zrobic bo lider Excail nie ma czasu na gre ( jak narazie)
2.Corso~ nie wiem jaki masz cel w tym pisaniu, ani nie jestes ruin, ani nigdy nie bedziesz.Wkrotce padniesz od Excaila lub Rizzlaa kwestia czasu a ja tez sie dolacze :] z najlepszymi zyczeniami.
Nie lubie takich forum trolli jak ty tutaj.
Ale w ruin nie bedziesz chyba ze zrobisz sobie gildie Academy of ruin HAHAHA
asslicker ruin ass corso chciał zrobić ale tibia.com nie zaakceptowało nazwy:(:(/Gambin sella chara , na forum blackd napisał że chce sprzedać
Down@
Gruca nie ośmieszaj się i ty!
@up
Śmiech gosc chyba dzisiaj zaczol grac w tibie i mass loga na rooku mu zrobili
Smichael
26-11-2006, 14:58
@Kajn
owned xd
Taaa... zawsze tylko aimbot i aimbot , wogóle wymyślcie już coś innego, bo to się robi już żałosne...
A czemu nie wspomnicie o tym jak LS sharuje ?? :baby:
DAffy ma passy do wszystkich w LS !:baby:
I daję kolegą z rl ioni grają na polskich charach.
Co do tej taktyki do jest ona wyśmienita potwierdzam !
Siedzenie przed kompem 24/7 i czekanie aż można będzie ubić kogoś z kh.
Poprostu LS nie ma real life....Ciągle przed kompami siedzą jak idioci :baby:
Żal
Co do Guardiana , nie chce mi się komentować Twoich postów.
Jeteś poprostu dwulicowy , bo na gg ciągle do mnie piszesz typu " O siema , co tam ? jakieś nowe fragi czy coś ? co tam w rl'u ?"
:baby:
Ruin tez ma passy do wszystkich :) Knightsolo i Kroboskura mieli rl life?
Walcza jak umieja wazne ze ty w pz xD
Właśnie! Umiecie tylko robić masslogi! Chyba matka wam lizała stopy jak byliście mali!
Masz ze sobą problemy :/ ??
Wiesz w ogóle co to mass log?:D:baby: :baby:
Taaa... zawsze tylko aimbot i aimbot , wogóle wymyślcie już coś innego, bo to się robi już żałosne...
Żal
Jeteś poprostu dwulicowy , bo na gg ciągle do mnie piszesz typu " O siema , co tam ? jakieś nowe fragi czy coś ? co tam w rl'u ?"
Co sie tak uwzieles na te smoczki?
Smichael
26-11-2006, 15:19
bo jest dzieckiem neostrady ; )
Guardian anubite
26-11-2006, 15:20
:baby:[/QUOTE]
Myslisz że będe za toba bo sie raz zapytałem jakie fragi nowe bo mnie 3 dni nie było ... dwulicowy kto jest to jest i zdradzil ;p ... Bot jak bot szans nie ma;p Sharing? oh.. 24/7 przy kompie? oh chyba nie byłeś w ls;p tam żadko siedzą.. jakby 24 byli to by all online byli i by kh juz wtedy hugo robilo;p
Żal
z kąd wiesz ze campimy 24/7?? a moze my tylko raz na jakis czas sie zbieramy i robimy massloga hmm? :> pozatym ls " nie ma rl life" 2 dni nas niebylo a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?B)
Vatariel
26-11-2006, 15:37
[QUOTE=Vatariel;1098298]No dziś zabiliście Xenos de'Soul i to był poważny błąd
Btw ja blokowalem im tylko przejscie zeby gajica nie przezedl a xenosa nie zabilem bo to brata kumpel i by mi nie pozwolil go lac wiec nie mow ze to z mojej strony byl powazny blad bylem tylko gdy zabilismy nooba gajicy Rockay'a pozniej blokwoalem gajice i mnie zabil i reszte wbil rsa i tyle
Mówiłem o wczorajszym dniu...
Xirub
Nov 26 2006, 12:47:35 CET Killed at Level 122 by Rizzlaa
z kąd wiesz ze campimy 24/7?? a moze my tylko raz na jakis czas sie zbieramy i robimy massloga hmm? :> pozatym ls " nie ma rl life" 2 dni nas niebylo a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?B)
Po prostu kazdy naskakuje i chce zepsuć sposób widzenia na Lifestyle <POZDRO600>...:baby: :baby: :baby:
Brudinho
26-11-2006, 15:48
WOW !! bravo LIFESTYL!!!11!!!!11
Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)
Jak dla mnie to jest najgorsza i najnudniejsza wojna jaka była na servie..
LS tylko masslogi, żadnych battle otwartych...
O lol od 20 postów czuje się jakbym odsłuchiwał wiadomości na automatycznej sekretarce :P Ciągle to samo chociaż już było podane milion powodów dla których nie ma openj battle.
Loooool 2 masz problemy z pamięcią :> Wyżej zacytowałem twoją wcześniejszą wypowiedź czyli "Nie robiliście nic przez 2 dni. A tu jak zwykle masslog (nic innego nie potraficie)" po czym kilka postów dalej stwierdzasz "Siedzenie przed kompem 24/7 i czekanie aż można będzie ubić kogoś z kh" eeee coś mi się tu nie zgadza :P Eee to jak to jest robią coś czy nie :> Bo cholera 2 przeciwieństwa a może rzeczywiście sharujesz zto konto raz pisze jeden owner potem drugi, jeśli tak ustalcie wspólną wersje :> Tylko kupa śmiechu zaczynasz się kompromitować i takie tam, zresztą sam wiesz bo co twoja wypowiedz to nie dość że to samo to dodajesz sporą dawke swojego własnego niepowtarzalnego debilizmu (osobiście nic do ciebie nie mam, nawet cię nie znam, ale wypowiedzi na forum jakby nie było świadczą o człowieku co?).
Acha no i bardzo ciekawi mnie DLACZEGO tak nienawidzisz LS ? Prosił bym o odpowiedź bo bardzo mnie to ciekawi a chyba nigdzie nie ma wytłumaczenia (sensownego wytłumaczenia).
No rzeczywiście żałosne :P A magebomb to bajka :> Ks I Korob delety dostali dlka jaj w sumie niewinni byli, tylko źli ludzie się na nich uwzieli :>
a pomyslales o tym ze andrzejki byly i wiekszosc była na imprezach a ruin skorzystalo z okazji i 2 dni online/exp non stop ? i kto nie ma rl life ?
Nie wspominaj o Andrzejkach :P W ogóle kiedy to było bo mam 2 dziury :P W głowie i w portfelu :D Podobno fajna impreza :]
Tak btw wezcie pod uwage ze ruin dobrze stoi finansowo a ls chyba nie zbyt wiec nie widze sensu open battle choc byloby ciekawie ;)
@Brudinho
To nie są żadne sprzeczności , weż się chłopie ogarnij i przeczytaj ze zrozumieniem.
Przez 2 dni nic robili (bo czekali na dobry moment do ataku) po czym kolejnego dnia zaatakowali o to mi chodziło.
Co do tych 2 ownerów to masz rację, ale w Twoim przypadku bo jak napisałem do Ciebie na tibi , to ta osoba która grała niewiedziała o co chodzi.
To z botami to nie napisałem, że to bajka jest tylko, że na to ciągle zwalają winę jak przegrywają.
A co do wyjaśnienia czemu nienawidzę LS to sobie poszukaj kilka tematów do tyłu , widać że od niedawna tu zaglądasz lub inny ownerów tu zaglądał i Cie nie poinformował do końca
hahaha own3d <sciana> :D:D zna ktos tytul kawalka co leci ??
Firma-Nielegalne Rytmy - Tylko Jeden Buch (ft. Mercedresu)
@Brudinho
To nie są żadne sprzeczności , weż się chłopie ogarnij i przeczytaj ze zrozumieniem.
Przez 2 dni nic robili (bo czekali na dobry moment do ataku) po czym kolejnego dnia zaatakowali o to mi chodziło.
Co do tych 2 ownerów to masz rację, ale w Twoim przypadku bo jak napisałem do Ciebie na tibi , to ta osoba która grała niewiedziała o co chodzi.
To z botami to nie napisałem, że to bajka jest tylko, że na to ciągle zwalają winę jak przegrywają.
A co do wyjaśnienia czemu nienawidzę LS to sobie poszukaj kilka tematów do tyłu , widać że od niedawna tu zaglądasz lub inny ownerów tu zaglądał i Cie nie poinformował do końca
do ciebie mowic do jak do sciany , pisalem , że były andrzejki duzo z nas było na imprezach , lol niema to jak wymyslac swoje wersje co my robilismy przez te 2 dni niemajac o tym ZIELONEGO POJĘCIA :D Śmiech na sali
Żal
HAHAHAH Nie Mamy Zycia Prywatnego!?:P LOL TUTaj Sie Mylisz :P Ja Bardzo Czesto znajduje czas na przyjemnosci inne od tibi :P Sport czy melanze:D:D
A Ty Corso Naprawde pomysl czasem co piszesz !
Btw. Daffy ostanio tez mi sie chwalił ze go pozniej nie bendzie bo idzie do panny :)
@up /\
jeeden buch fajki woodnej odmuuulaaa ...:D
do ciebie mowic do jak do sciany , pisalem , że były andrzejki duzo z nas było na imprezach , lol niema to jak wymyslac swoje wersje co my robilismy przez te 2 dni niemajac o tym ZIELONEGO POJĘCIA :D Śmiech na sali
Przynajmiej więcej ludzi tu zagląda i więcej komentuje xD
@Brudinho
"Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwosci". Szkoda, że Ty nie stosujesz się do tej zasady.
Btw., daj znać, jak nauczysz się rozmawiać na poziomie. Wykorzystywać tzw. argumenty oraz tą szarą masę między uszami. Naprawde przydaje się to w życiu.
Mały Offtop.
To były "Katarzynki" żeński odpowiednik Andrzejek , a Andrzejki dopiero będą =p
Brudinho
26-11-2006, 16:54
15:08 Corso of Darknes [83]: .
15:08 Corso of Darknes [83]: a ty masz problem ze stara?
Dobrze zaczynasz :> Wiesz kiedy zaczyna się najeżdzanie na rodziców :> nie wiesz? to ci powiem. Jak ktoś się czuje bezsilny wobec przedstawionych argumentów :) (miło mi że mi się udało chociaż nie było trudno).
Tu reszta rozmowy, ponieważ priv zaczął się ze strony Corsa a nie chciałbym wklejać pojedyńczych zdań coby nie być posądzonym o wyrywanie z kontekstu (wiesz co to kontekst :> takie trudne słowo :P (http://img214.imageshack.us/img214/5082/yyytg5.jpg)
@Brudinho
Hmm więc pisz wyraźnie, widocznie twoje skróty myślowe (uwaga znów trudne słowo) są dla mnie tak bardzo skomplikowane że nie odkryłem ich 2 znaczenia :D Niestety wtórny analfabetyzm jest w naszym społeczeństwie normalny :P
Acha więc to co wkleiłem wcześniej to twój 2 owner, niezła wymówka :P
!!!!Mamy cię!!!! A widzisz kurde wytykasz mi brak zrozumienia czytanego tekstu poczym dajesz mi odpwoeidz która nie ejst odpowiedzią na "dręczące" mnie pytanie :D Chciałem "sensowne wytłumaczenie" A takiego na tym forum nie znalazłem :>
A jak idziesz grać w piłke w rozwalonych butach ( o ile odrywasz się czasem od kompa :D ) to na co zganiasz po meczu :>
"Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwosci". Szkoda, że Ty nie stosujesz się do tej zasady.
Znam jeszcze kilka :P
"nie kłóć się z debilem. ludzie mogą nie zauważyć różnicy"
"nie kłóć się z idiotą. pierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
Ok opanowałem się już to był mój ostatni post w sprawie corsa :]
PS.Wiem że nieładnie wklejać prywatne rozmowy i je upubliczniać ale jak inaczej pokazać Głębie tego co zostało tam napisane :>
Vatariel
26-11-2006, 17:09
Takie dyskusje do niczego nie prowadzą więc może to spróbuje sprostować.
1. Wiemy że Lifestyle nie ma szans na open battle i nie jest istotne czy z powodu botta czy nie (przegrana większego battla przez Ls znacznie zmniejszyła by ich szanse w wojnie).
2. Siedzenie w pz jest elementem wojny tak jak fragowanie i expienie (tego ostatniego nie polecam na wojnie). Jeśli ktoś cały czas mówi "haha wy siedzicie w pz" znaczy to że go to denerwuje/drażni + nudzi a to też jest elementem strategi (uspić czujność wroga bądź też prowokować go).
3. Khood bootuje Ls sharuje taka prawda (obie strony łamią zasady Tibi).
4. Real Life jest sprawą prywatna... niektórzy maja więcej czasu na Tibie inni nie (albo poprostu nie chcą go tyle poświęcać na granie).
Brudinho
26-11-2006, 17:15
1. Wiemy że Lifestyle nie ma szans na open battle i nie jest istotne czy z powodu botta czy nie (przegrana większego battla przez Ls znacznie zmniejszyła by ich szanse w wojnie).
2. Siedzenie w pz jest elementem wojny tak jak fragowanie i expienie (tego ostatniego nie polecam na wojnie). Jeśli ktoś cały czas mówi "haha wy siedzicie w pz" znaczy to że go to denerwuje/drażni + nudzi a to też jest elementem strategi (uspić czujność wroga bądź też prowokować go).
4. Real Life jest sprawą prywatna... niektórzy maja więcej czasu na Tibie inni nie (albo poprostu nie chcą go tyle poświęcać na granie).
To chciałem napisać ale mnie poniosło :D
Grasz w jakieś gry strategiczne albo co :>
Btw., daj znać, jak nauczysz się rozmawiać na poziomie. Wykorzystywać tzw. argumenty oraz tą szarą masę między uszami. Naprawde przydaje się to w życiu.
Daj znać jak przestaniesz grać na non-pvp:D
@Brudinho
Ile myślałeś nad tym fake?
@Vatariel
Co do punktu Twojego 2.(chodzi o denerwowanie) to ja do tego dobry jestem xddd
Guardian anubite
26-11-2006, 18:28
@Brudinho
@Vatariel
Co do punktu Twojego 2.(chodzi o denerwowanie) to ja do tego dobry jestem xddd
Teraz na fake zgonisz a ja te twoje teksty znam, chociaż i tak są mądre na tym screnie potrafisz glupszymi sypać...
Daj znać, jak przestaniesz sharować.
Btw., tylko winny się tłumaczy. Tym samym kończę karmienie trolla i proszę o to samo innych czytelników tematu.
@Ponury
Sorry , nie zabijaj mnie.. :(
Czemu grasz na non-pvp ? Bo Cię na pvp dojechali i nie mogłeś grać ? Czy może wszystkich możesz tyrać i Ci nic nie zrobią? Czy może bo na bocie jedziesz? Czy żeby okradać ludzi?
A tak pozatym to ja nie sharuje :) Masz jakieś na to dowody ?
@Ponury
Sorry , nie zabijaj mnie.. :(
Czemu grasz na non-pvp ? Bo Cię na pvp dojechali i nie mogłeś grać ? Czy może wszystkich możesz tyrać i Ci nic nie zrobią? Czy może bo na bocie jedziesz? Czy żeby okradać ludzi?
A tak pozatym to ja nie sharuje :) Masz jakieś na to dowody ?
Zwyczajnie nie interesuje mnie gra na serwerach, na których byle idiota z wyższym lvl'em (tutaj ukłon własnie w twoją stronę) może sobie rządzić. Poza tym grając w Tibię chcę się zrelaksować, a nie tylko wyczekiwać śmierci zza każdego rogu. Przykro mi jednak, iż masz taką opinię o graczach z non-pvp. Zazdrość zżera, że nie musimy danej gildii u władzy bez przerwy lizać dupsko? Przykro mi.
@Brudinho - to, że ktoś nie jest idiotą nie znaczy, że musi grać w gry strategiczne. Po prostu myślenie nie boli. KUTGW!
Takie dyskusje do niczego nie prowadzą więc może to spróbuje sprostować.
Prawda... Ciagle jest mowa ze jedni nie grają bo sie boja drudzy nie grają bo nie mogą , inni po muszą isc na klopa i inne tym podobne..., a moze poprostu ktos ma rl life i NIE MA ZAMIARU spedzac całego dnia przed monitorem i dostawac palpitacji mózgu... -.- ... woli isc gdzies na impreze czy do laski (jezeli takową ma), wazne jest to ze niektórzy sie po prostu uczą i mysla o swojej przyszłosci...
POZDRO 600.....:o :o :o :o
@Guardian - Czy przypadkiem nie latwiej w twoim przypadku bylo by sie odzywac wogole. Koles juz raz pokazalem ze maly jestes, a znow sie wymadrzasz. Dalej nie doczekalem sie przeprosin. Aha i jeszcze jedno, ile masz lat??
Guardian anubite
26-11-2006, 20:35
@Guardian - Czy przypadkiem nie latwiej w twoim przypadku bylo by sie odzywac wogole. Koles juz raz pokazalem ze maly jestes, a znow sie wymadrzasz. Dalej nie doczekalem sie przeprosin. Aha i jeszcze jedno, ile masz lat??
Lat , lat mam 16 ;p przeprosin.. nie widze powodu cię przepraszać... jak bym cię zbluzgał bez powodu to by mozna mówić o przeprosinach........ Czy ja sie wymądrzam? napisałem prawdę , znam tego człowieka , ten serwer na pewno lepiej niz ty a że raz zle napisałem a ty byłes w tym lepszy nie znaczy że ja się wymądrzam .
Brudinho
26-11-2006, 20:47
Zieffff
Dalej nie doczekalem sie przeprosin. Aha i jeszcze jedno, ile masz lat??
E tam się obrażacie wygląda to jak klasa w zerówce :D "Prosze pani prosze pani a Maciej sika do umywalki :D "
Jak to bywa w "burzliwych dyskusjach", każdy dochodzi swoich racji różnymi sposobami, nie każdy musi się zgodzić, po co jakieś urazy :>
Pytania o wiek są bezsensowne, każdy myśli że jak ktoś ma 12-14 lat to jest z niego noob i wszystko co najgorsze a zależy to od charakteru człowieka. Można być chamem i debilem bez względu czy ma się 12-18-25 lat jak już pisałem wszystko zależy od człowieka :)
Hmmm a próbowałeś grać na non-pvp że masz takie zdanie :> Może cię zaskocze ale tam też idzie znaleźć wartościowych ludzi, może nawet więcej niż na pvp :>
Czy może wszystkich możesz tyrać i Ci nic nie zrobią?
Hmm a to gdzie usłyszałeś, a wiesz że jak ktoś myśli może ci walnąć porządnego trapa że i tak padniesz :> Dla myślącego nic trudnego. A taki trap cieszy bardziej niżbyś kogoś zabił na pvp.
Mokri Majmun
Nov 26 2006, 20:19:06 CET Killed at Level 110 by Rizzlaa
Brudinho
26-11-2006, 21:36
560 typa na berylii to chyba jakiś rekord :>
No i masslog obu gildii zapowiada sie rozpierducha :)
Mokri Majmun
Hmm podobno solo :> A kilkanaście postów niżej ktoś pisał że Rizzlaa nie da rady zabić knajta solo :D
Mokri Majmun
No prosze.... to jest własnie klasa... Brawa dla Rizzlii :D:D:D:D:D
i niech mi nikt tu nie wyskakuje z textem typu "Klotnez lizodup Rizzlii" po prostu szanuje gościa i mysle ze kazdy kto nie lize dupy ruinsom równiez tak pomysli :D:D:D:D
pozdrowionka....
amagd , teraz naprawde przy dedzie sideshadowa zobaczylem jaki blackd TO KOMBAIN uwiezcie mi , po posunieciu sideshadowa przez noobchary padl on w 0.1 SEC !! masaakraaa :confused:
Guardian anubite
26-11-2006, 23:05
amagd , teraz naprawde przy dedzie sideshadowa zobaczylem jaki blackd TO KOMBAIN uwiezcie mi , po posunieciu sideshadowa przez noobchary padl on w 0.1 SEC !! masaakraaa :confused:
Nie tylko on padł.. porażka na całej lini;/
Teksanska Masakra i GM nic nie robia ;/
X( X( X( X(
Oni nie podali dokładnej sytuacji gdzie się znajdowali dopeiro przed chwilom napisal rev'ico ze koło ognia więc to zmienia moj tok myślenia.
nie widze powodu cię przepraszać... jak bym cię zbluzgał bez powodu to by mozna mówić o przeprosinach........
Jedno wyklucza drugie. Wtedy napisales ze mam myslec po czym stwierdasz ze jednak bylo inaczej niz sadziles, a teraz pisesz ze nie bylo powodu mnie przepraszac bo miales racje:o Chlopcze przestan grac w tibie i wracaj do gimnazjum sie pouczyc
Guardian anubite
26-11-2006, 23:38
Jedno wyklucza drugie. Wtedy napisales ze mam myslec po czym stwierdasz ze jednak bylo inaczej niz sadziles, a teraz pisesz ze nie bylo powodu mnie przepraszac bo miales racje:o Chlopcze przestan grac w tibie i wracaj do gimnazjum sie pouczyc
własnie ciebie gimnazjum za mało nauczyło... Napisałem że zmienilo tok myślenia.. ok.. napisałem że miałbym powód do przeprosin jak bym cię wyzywał itp.. a tylko kłóciłem się o swoje przekonanie nie mialem racji zwracam honor ale o przeprosinach to nie ma mowy.. chyba ze ci tak zalezy to z dedykacją ci moge dac:D:D
---------
Lifestyle
Total deaths : 10
Sideshadow
Nov 26 2006, 21:41:31 CET Killed at Level 105 by Meddow and by Gambin
Talvenis
Nov 26 2006, 20:55:06 CET Killed at Level 64 by Dakituconelwo and by Iutrin
Pall Xito
Nov 26 2006, 21:53:07 CET Killed at Level 107 by Rune runesson
Elans Kera
Nov 26 2006, 21:52:26 CET Killed at Level 53 by Dakituconelwo and by Arwyn Shard
Exudos
Nov 26 2006, 22:02:05 CET Killed at Level 75 by Zavil
Slayer Asgaard
Nov 26 2006, 21:51:23 CET Killed at Level 75 by Meddow and by Astralis
Ugugu
Nov 26 2006, 21:51:07 CET Killed at Level 85 by Excail and by Arwyn Shard
Yukori Makata
Nov 26 2006, 20:47:59 CET Killed at Level 91 by Arwyn Shard and by Zavil
Pro'Pober
Nov 26 2006, 21:57:49 CET Killed at Level 90 by Excail and by Farbror Kurt
Wojownicz druid
Nov 26 2006, 20:49:00 CET Killed at Level 74 by Dakituconelwo and by Gambin
Ruin
Total deaths : 3
Aeris Morgul
Nov 26 2006, 20:33:12 CET Killed at Level 113 by Aga and by Clime Avarus
Nov 26 2006, 21:54:07 CET Killed at Level 113 by Asco Moor
Ka'lel
Nov 26 2006, 20:41:18 CET Killed at Level 68 by Rizzlaa
Mokri Majmun
Vatariel
27-11-2006, 00:05
10 graczy z Lifestyle zostało zabitych na Edron- orcs base a dokładniej Polacy bo ich Szwedzcy liderzy zrobili teleporta. Jednak jeden z vice liderów Ls napisał że u nich padły nie duże lvls (nie licząc Pall Xito)- te małe lvl zostały potraktowane jak mięso co zostało opisane w osobnym poście przez Arwyn Shard.
Sideshadow
Nov 26 2006, 21:41:31 CET Killed at Level 105 by Meddow and by Gambin
Talvenis
Nov 26 2006, 20:55:06 CET Killed at Level 64 by Dakituconelwo and by Iutrin
Pall Xito
Nov 26 2006, 21:53:07 CET Killed at Level 107 by Rune runesson
Elans Kera
Nov 26 2006, 21:52:26 CET Killed at Level 53 by Dakituconelwo and by Arwyn Shard
Exudos
Nov 26 2006, 22:02:05 CET Killed at Level 75 by Zavil
Slayer Asgaard
Nov 26 2006, 21:51:23 CET Killed at Level 75 by Meddow and by Astralis
Ugugu
Nov 26 2006, 21:51:07 CET Killed at Level 85 by Excail and by Arwyn Shard
Yukori Makata
Nov 26 2006, 20:47:59 CET Killed at Level 91 by Arwyn Shard and by Zavi
Pro'Pober
Nov 26 2006, 21:57:49 CET Killed at Level 90 by Excail and by Farbror Kurt
Wojownicz druid
Nov 26 2006, 20:49:00 CET Killed at Level 74 by Dakituconelwo and by Gambin
4 fragi zdobyte przez Ls
Aeris Morgul
Nov 26 2006, 20:33:12 CET Killed at Level 113 by Aga and by Clime Avarus
Nov 26 2006, 21:54:07 CET Killed at Level 113 by Asco Moor
Ka'lel
Nov 26 2006, 20:41:18 CET Killed at Level 68 by Rizzlaa
Mokri Majmun
20(+5) - 22 dla Lifestyle
Btw- od kiedy Aga umie szwedzki?
21:38 Aga [130]: döda cuchen nu
krzysiek033
27-11-2006, 00:35
Jesli ja stac na lekcje to dlaczego nie moze mowic. Ludzie sie ucza roznych jezykow.
Brudinho
27-11-2006, 01:08
Ostro :P Może ma jakiś translator (nie da się wytłumaczyć bo i tak każdy raczej się domyśla)
Jesli ja stac na lekcje to dlaczego nie moze mowic. Ludzie sie ucza roznych jezykow.
Taa ja się ucze łaciny :D A tak serio na co komu szwedzki :>
tak samo jak ugugu , i slayer asgaard :D ja widzialem tylko jak polecialy sd i all leza z knightów
@krzysiek033
Wątpię, żeby uczyła się Szwedzkiemu... Wszyscy dobrze wiemy czemu mówiła po Szwedzku , potwierdza się moja teza, którą napisałem trochę wyżej
@Vatatiel
Nie zaliczałbym też raczej Yukoriego jako mięso armatnie, bo on naprawdę jest dobrym taktykiem
Banished: until Dec 27 2006, 09:02:32 CET because of account sharing
;ooo
Btw. Exudos prawie uciekł , ale ja go przypadkiem odnalazłem i mu pz zrobiłem xddd
@Brudinho
Wątpie, żeby Rizzlaa zabił go solo, bo LS miało massloga i było ich 37 onnline
Smichael
27-11-2006, 11:16
YEEEEEEEEEEEEEEEE!!
finally some one noticed it:D
Vatariel
Haha Vatariel po co ci to ;P
Brudinho
27-11-2006, 11:49
tak samo jak ugugu , i slayer asgaard ja widzialem tylko jak polecialy sd i all leza z knightów
Oczywiście tak to mają dobrze wypracowane że się tak doskonale zgrali :> I nadal sądzisz że się tłumaczą z tej porażki :>
Wątpie, żeby Rizzlaa zabił go solo, bo LS miało massloga i było ich 37 onnline
Przydał by się ktoś, kto przy tym był, mimo wszystko ja słyszałem że było to solo.
Vatariel
27-11-2006, 12:15
YEEEEEEEEEEEEEEEE!!
finally some one noticed it:D
Vatariel
Dostałem bana za to że napisałem na forum że mam 10 ownerów (myśląc że nie dostane bana za ten sarkazm).
Banished: until Dec 27 2006, 09:02:32 CET because of account sharing ("Ye I have 10 owners")
Brudinho
27-11-2006, 12:49
Hehe aż nieprawdopodobne ale możliwe pamiętam jak kiedyś jeden z lepszych graczy dostał bana. Wytłumaczył się że na konto zalogował się w domu dziewczyny jednak bana nie cofnięto :/ Z Cipsoftem trudno wygrać :P
12:00 Pro'Pober [90]: You have left the guild.
Guardian anubite
27-11-2006, 15:46
12:00 Pro'Pober [90]: You have left the guild.
I dobrze , nadal utrzymuje przekonanie że był szpiegiem!
Vatariel.. no szkoda że dostałes nie słusznie bana :/ przykro mi!
Corso gz ruin cię doceniło :D
patrzcie patrzcie ;d
psa do domu wpuścili ...
Corso w ruin xD
Ale blackD i tak nie dostanie :D
Bilduulach
27-11-2006, 16:17
Vatariel powiem Ci że cipsoft na forum stronki wszystko bieże serioX( . Na Furorze jak gralem 180+ ms dostał bana za to że zamiescil ip swojego ots na forum, dlatego trzeba uważać co się pisze.:baby:
patrzcie patrzcie ;d
psa do domu wpuścili ...
Corso w ruin xD
Żał takich postów jakie Ty piszesz , ale wiem czym to jest spodowane.
Podobno "twoi kumple" tacy jak Tinup Kith ciągle Cię tyrają i brechtają z Ciebie (tak mi Tinup powiedział w rl) :D
Bilduulach
27-11-2006, 16:37
15:34 You see Corso of Darknes (Level 83). He is an elite knight. He is Crusader of the Ruin. corso nie szalej może jakis frag na dzien dobry jest kilka niższych lvli w ls:D :D
Dostałem bana za to że napisałem na forum że mam 10 ownerów (myśląc że nie dostane bana za ten sarkazm).
Banished: until Dec 27 2006, 09:02:32 CET because of account sharing ("Ye I have 10 owners")
Jak wyglądała ta sytuacja :D ?
Nikt chyba nawet dla zartów nie pisze ze ma 10 czy 4632476 ownerów :D ?
pOzDrO DlA VaTa...
Ey chlopcy teraz uwaga bo mamy w naszych szeregach na forum gracza z ruin Lepiej nic nie pisac bo bedziecie miec hanta !xD
15:34 You see Corso of Darknes (Level 83). He is an elite knight. He is Crusader of the Ruin. corso nie szalej może jakis frag na dzien dobry jest kilka niższych lvli w ls:D :D
Moze jakis Frag ?? ale chyba na nim Gahaha XD
Podobno "twoi kumple" tacy jak Tinup Kith ciągle Cię tyrają i brechtają z Ciebie (tak mi Tinup powiedział w rl) :D
ja z niego tez brechtam i co? :)
Poza tym wole żeby taki TiNUP ze szczecina ze mnie brechtał niż jak z ciebie cała Polska :)
PO co Mowisz ze INni to robia skoro Vatariel :Banished: until Dec 27 2006, 09:02:32 CET because of account sharing
na twoim miejscu bym sie nie wypowiadal :P
Może coś wpadnie :)
@Gemaro
Wiesz chociaż jak dostał bana? Napisał sobie dla zabawy na forum " i have 10 owners" i za to dostał
Lol ale tu sie zgadzam z corsem najpierw gemaro bys sie dowiedzial za co dostal bana ;)
Guardian anubite
27-11-2006, 18:51
Lol ale tu sie zgadzam z corsem najpierw gemaro bys sie dowiedzial za co dostal bana ;)
Bana dostał że tak napisał , a wiesz czy nie sharuje ? :) ....
Może coś wpadnie :)
@Gemaro
Wiesz chociaż jak dostał bana? Napisał sobie dla zabawy na forum " i have 10 owners" i za to dostał
Jak tak to zwracam Honor Vatarielowi! ;p
Haha ten twoj Tinup xD, a powiedzial ci ze ma hunta na Askarze bo zaatakowal mego rl brata??:D
@Jinikao
Chodzi ci o Jima zapewne ta?
huh... Jakby on nie był w domination nie mialby nic do gadania mimo takiego lvla... a nawet mimo tego, że jest w domination też w sumie wiele nie ma do gadania... ~~
Patrick II
27-11-2006, 19:44
21:38 Aga [130]: döda cuchen nu[/QUOTE]
Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac :
http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html
Wszystkie jezyki ;d:)
@Jinikao
Chodzi ci o Jima zapewne ta?
huh... Jakby on nie był w domination nie mialby nic do gadania mimo takiego lvla... a nawet mimo tego, że jest w domination też w sumie wiele nie ma do gadania... ~~
Ta chodzi mi o Jima ty moj maly Acc traderze:]
Tinup byl madry i go zaatakowal :] Potem twierdzil ze to na zarty, Pozatym co z tego ze jest w Domination? Jego sprawa i jego posatc i to za nim poszla cala gildia:]
Vatariel
27-11-2006, 20:18
Jak wyglądała ta sytuacja :D ?
Nikt chyba nawet dla zartów nie pisze ze ma 10 czy 4632476 ownerów :D ?
pOzDrO DlA VaTa...
No chyba nikt nie ma tylu ownerów w Tibi (specjalnie napisałem 10 i jeszcze że sharuje a Ajo) a na pewno nie pisałby o nich na forum jakbym już sharował... natrafiłem na Gm'a z brakiem poczucia humoru.
No chyba nikt nie ma tylu ownerów w Tibi (specjalnie napisałem 10 i jeszcze że sharuje a Ajo) a na pewno nie pisałby o nich na forum jakbym już sharował... natrafiłem na Gm'a z brakiem poczucia humoru.
No przeciez nie twierdze ze grasz w tych 10... Bo troche poklepane na ryj... :D:D:D:D:D:D Tylko skad taki pomysł :D ?:] :] :] :]
Brudinho
27-11-2006, 21:05
Ey chlopcy teraz uwaga bo mamy w naszych szeregach na forum gracza z ruin Lepiej nic nie pisac bo bedziecie miec hanta !xD
o_o kurde nie pomyślałem teraz to dopiero mam przesrane lepiej z depo nie wychodzić :)
Hmm co do blackd to lepiej żeby nie brał, prawda to że kiedys rozdawali a później hacki były :> A hacka nikomu nie życze :/
Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac :
http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html
Wszystkie jezyki ;d[/quote]
Hmm ok a skąd obsługa znaków :> chodzi mi o "ö" wiem mogła to wkleić ale czy w momencie wklejenia tego do gry, nie powinien wyjść krzaczek(np jak w przypadku polskich znaków) :>
Mnie to śmieszy :D Pisałeś już odwołanie :> Jak nie to na święta dostaniesz fajny prezent :] Znaczy oddadzą ci postać :P
Guardian anubite
27-11-2006, 21:51
Ta chodzi mi o Jima ty moj maly Acc traderze:]
Tinup byl madry i go zaatakowal :] Potem twierdzil ze to na zarty, Pozatym co z tego ze jest w Domination? Jego sprawa i jego posatc i to za nim poszla cala gildia:]
Niby jestes mądry itp.. nie twierdze że nie ale to jest forum o beryli a nie jak podejrzewam askarze , a twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu.
--
Vatariel możesz sie odwołać , to nie problem dzięki mnie np. jak odowłałem się do samego cipsoftu oddeletowali Netana więc wiesz .. wystarczy dobrze zformułować treść :D pewnie to wiesz tylko tak sobie pisze
Niby jestes mądry itp.. nie twierdze że nie ale to jest forum o beryli a nie jak podejrzewam askarze , a twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu.
--
Vatariel możesz sie odwołać , to nie problem dzięki mnie np. jak odowłałem się do samego cipsoftu oddeletowali Netana więc wiesz .. wystarczy dobrze zformułować treść :D pewnie to wiesz tylko tak sobie pisze
Heh to byl komentarz do tego co napisal koles kilka postow wyzej. Moze usatlimy cos ok? Pierw uczysz sie czytat, pozniej czytasz tekst, dalej czytasz po raz drugi, a na koncu zaczynasz medytowac nad tym( ta myslenie to za malo w twoim wypadku) i wtedy dopieor piszesz to co chciales
Guardian anubite
27-11-2006, 23:51
Heh to byl komentarz do tego co napisal koles kilka postow wyzej. Moze usatlimy cos ok? Pierw uczysz sie czytat, pozniej czytasz tekst, dalej czytasz po raz drugi, a na koncu zaczynasz medytowac nad tym( ta myslenie to za malo w twoim wypadku) i wtedy dopieor piszesz to co chciales
Wiem czego to się tyczyło ale to nie stwierdza faktu że nie wniosło to nic do tematu , tylko wyobraż sobie ja tu wjadę z thoria , ktoś inny z samerą , ktoś z guardią i powstanie syf
Bilduulach
28-11-2006, 08:44
Moze jakis Frag ?? ale chyba na nim Gahaha XD
Racja, Twoja możliwość jest bardziej możliwa8o . Corso pilnuj się śmierć jest bliska. Rev'ico możesz sie wykazać wrag na corsie mile widziany:cup: :cup: :cup:
Hmm co do blackd to lepiej żeby nie brał, prawda to że kiedys rozdawali a później hacki były :> A hacka nikomu nie życze :/
Taki offtopic, ja tam blackd od prawie roku uzywam, przez raczki mi sie przewinela masa charow od pierwszych do 100+ lvli i haka nie mialem jakos.
Widac blackd haxzrz0rzuje ino berylijczykow.
I jak bardzo nie chce, zeby sie okazalo ze w blackd keylogger to jednak tak samo bym chcial, zeby Corso zalapal hacka.
Asslicker detected ;>
Po całodniowym siedzeniu w pz. W nocy ls rusza do ataku
Ka'lel
Nov 28 2006, 00:41:32 CET Killed at Level 66 by Malihra Zavanda and by Choseer
@Rev'ico
Więc czekam aż mnie zabijesz xDDD Cały dzień expiłem i nikt nie przyszedł :(
Guardian anubite
28-11-2006, 11:33
Ka'lel
@Rev'ico
Jakbys expił caly dzien to by ci lvl wpadł chyba ze na ratach pod thais siedziałeś:) nie cwaniakuj za dużo wyszedłeś zabiłeś dwa cyclopy i wielkie expienie.. na ciebie przyjdzie jeszcze czas
Jakbys expił caly dzien to by ci lvl wpadł chyba ze na ratach pod thais siedziałeś:) nie cwaniakuj za dużo wyszedłeś zabiłeś dwa cyclopy i wielkie expienie.. na ciebie przyjdzie jeszcze czas
Cicho, Corso jest w Ruin to jest boss i postrach całej tibii. Idę o zakład ze nawet Logain się go boi ; - ), a Guido do codziennej modlitwy dodaje 'i oby mnie Corso nie dopadł, amen'.
Kozak wielki a pewnie gdzieś pod dp sobie ubił rata/buga czy coś w ten deseń i r0xi .
Ale masz racje, przyjdzie na niego czas ;- )
Nie ubiłem rata żadnego ,bo expiłem na orcach na edron i trochę na pohu
@Guardian
No to czekam na Ciebie chłopie , z tego co wiem to kupiłeś nową postać, która jest tera w LS (tak wynika z naszej rozmowy na gg). Pewnie i przyjdzie na mnie czas nie spodziewam się wygrać tej wojny bez zaliczenia deda :)
Guardian anubite
28-11-2006, 13:57
Nie ubiłem rata żadnego ,bo expiłem na orcach na edron i trochę na pohu
@Guardian
No to czekam na Ciebie chłopie , z tego co wiem to kupiłeś nową postać, która jest tera w LS (tak wynika z naszej rozmowy na gg). Pewnie i przyjdzie na mnie czas nie spodziewam się wygrać tej wojny bez zaliczenia deda :)
Niewiem jak ty ale ja nie mam zwyczaju wydawać kase rl na tibie : ) nawet glupiego pacc wole za tibia cash kupić więc wiesz :) nic nie kupilem ... sam zrobilem coś , narazie sie nie dowiesz co
erig.net
28 Nov 2006 +48,826 107 83 8,944,515
jeżeli cały dzień expiąc wbija sie 83ek niecałe 50k expa to musisz być lamerem na prawdę:) w cały dzien to 300+k wbijesz
Bilduulach
28-11-2006, 14:06
Corso jak tak dalej będziesz expil to zostaniesz best playerem na Beryli:baby: . Dzis spotkałem Rizzle pogadaliśmy powiedział dokladnie to samo "na corsa nadejdzie czas ". Miej się na baczności :evul:. Przed chwilka widziałem jak Rizzlaa gonił Excaila
Excail
Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Asco Moor
Guardian anubite
28-11-2006, 14:22
Corso jak tak dalej będziesz expil to zostaniesz best playerem na Beryli:baby: . Dzis spotkałem Rizzle pogadaliśmy powiedział dokladnie to samo "na corsa nadejdzie czas ". Miej się na baczności :evul:. Przed chwilka widziałem jak Rizzlaa gonił Excaila
I go dogonił
Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa
and by Asco Moor
Nasz dyktator padl:D
A co z ponckiem? ma facca prawie wogole sie nie loguje ..
I co z tego, że padł ? normalne na wojnie
Btw. ciągle czekam na Rev'ica-Guardiana już 2h na cyclo siedze
I co z tego, że padł ? normalne na wojnie
Btw. ciągle czekam na Rev'ica-Guardiana już 2h na cyclo siedze
lol , zal na Ciebie nawet akcje organizowac hahahaha....8o
Ka'lel
@Rev'ico
26 Nov 2006 +35,197 107 83 8,864,503
27 Nov 2006 +31,186 106 83 8,895,689
Źródło erig.net. Coś słabo jak na cały dzień expienia.
Guardian anubite
29-11-2006, 08:37
26 Nov 2006 +35,197 107 83 8,864,503
27 Nov 2006 +31,186 106 83 8,895,689
Źródło erig.net. Coś słabo jak na cały dzień expienia.
Ale za to wczoraj nasz kochany bohater wbij
29 Nov 2006 +101,773 108 83 9,046,288
;];]
@Kajn
Miał soulfire i massloga zrobili.
Patrick II
29-11-2006, 10:33
@Kajn
Miał soulfire i massloga zrobili.
i bardzo dobrze heueheueh
Burn in hell xDDDD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Po 2 dniach , i po skomleniu Pro'pobera jak psa i pobłaganiu kumpli żeby mu coś kasy pożyczyli żeby mógł się zpłacić, zauważa że nie nikt mu nie może pomóc i dołącza znów do wojny przeciwko KH.
Btw. Jutro Parker wraca :)
pewnie parker zrobi tyle co na ostatniej wojnie...B)
pewnie parker zrobi tyle co na ostatniej wojnie...B)
czyli poczeka az sie skaczy? B)
Nie ucieknie nie robiac pz do pz tak jak zrobil to na ankh wojnie ao vs kh xD
Ej, zostawcie biednego Corso of corsa of darknasza!.
On jest boss, jest w Ruin.
Wystarczy chwilę poczekać, przecież to jest standardowa taktyka Dennisa, że też nikt nie zauważył.
Z DT było to samo (i na isarze, i na berylii) - nabrał nuubasuf ile się dało, takich a'la Corso, po czym jak już wyszedł na prostą to zaczął ich wszystkich huntować.
Dajcie sprawie trochę czasu, to jeszcze Corso będzie błagać żebyście go do LF/odpowiednika lf przyjęli.
Istna telenowela, zachowanie Corsa się nadaje do jakiegoś tasiemca.
Ej, zostawcie biednego Corso of corsa of darknasza!.
On jest boss, jest w Ruin.
Wystarczy chwilę poczekać, przecież to jest standardowa taktyka Dennisa, że też nikt nie zauważył.
Z DT było to samo (i na isarze, i na berylii) - nabrał nuubasuf ile się dało, takich a'la Corso, po czym jak już wyszedł na prostą to zaczął ich wszystkich huntować.
Dajcie sprawie trochę czasu, to jeszcze Corso będzie błagać żebyście go do LF/odpowiednika lf przyjęli.
Istna telenowela, zachowanie Corsa się nadaje do jakiegoś tasiemca.
A co grałes na isarce ? i btw powaznie mowisz ze del'toro tak zrobilo ? O.o
A co grałes na isarce ? i btw powaznie mowisz ze del'toro tak zrobilo ? O.o
Miałem okazje swego czasu sharować tam 115+ ek.
I tak, DT tak zrobiło.
Na Isarze tylko pare osób huncili a resztę po prostu z gildii wyjebali na prostej zasadzie - jesteś free ale się nie rzucaj. Na isarze udało mi się zostać w DT przez długi, długi czas - aż do sprzedania chara praktycznie, więc mnie ta wątpliwa przyjemność wyrzucenia z gildii ominęła.
A na berylii, hum.
Może jeszcze są tu ludzie którzy pamiętają czasy beryliańskiego DT, kiedy to po praktycznie wygranej już wojnie z Sampzorem (z tego co pamiętam) i pojawieniu się KH Excail zaczął wyrzucać z gildii 40-60lvle pod głupimi pretekstami.
A to jeden coś zwinął, a to drugi loota nie chciał oddać, trzeci bohy albo hunted itd.
Tutaj natomiast, sam odszedłem z gildii, tak było wygodniej.
Dennis sharował, jeden owner był mój zią a drugi mnie nie nawidził - nonsens.
Battle wygrane przez Ls
Padli : Mexor , Rune Runesson , Arwyn Shard , Drefi Darth, Iutrin , Aevon Devina i Soena.
Brudinho
30-11-2006, 12:07
Battle wygrane przez Ls
Padli : Mexor , Rune Runesson , Arwyn Shard , Drefi Darth, Iutrin , Aevon Devina i Soena.
Czyli jaki jest wynik ? W ogóle jakie nastroje panują w Ruinsach :>
Soena
Nov 30 2006, 10:16:21 CET Killed at Level 91 by Choseer and by Aga
Arwyn Shard
Nov 30 2006, 10:06:52 CET Killed at Level 90 by Rizzlaa and by Raffu
Aevon Devina
Nov 30 2006, 10:17:27 CET Killed at Level 74 by Rizzlaa and by Gemaro
Drefi Darth
Nov 30 2006, 10:17:51 CET Killed at Level 52 by Aga
Iutrin
Nov 30 2006, 10:16:44 CET Killed at Level 84 by Choseer and by Aga
Rune runesson
Nov 30 2006, 10:17:00 CET Killed at Level 66 by Aga and by Rizzlaa
Mexor
Nov 30 2006, 10:19:00 CET Killed at Level 83 by Clodachu and by Rizzlaa
Patrick II
30-11-2006, 14:36
Soena
Arwyn Shard
Aevon Devina
Drefi Darth
Iutrin
Rune runesson
Mexor
Owne3d !:baby:
Bilduulach
30-11-2006, 14:39
Znowu Rizzlaa zaszalał:cup:
Soena
Arwyn Shard
Aevon Devina
Drefi Darth
Iutrin
Rune runesson
Mexor
No.. z tego co wiedze Aga wbiła 2 fragi solo? trzeci jest z Rizzlaa który po raz kolejny pokazał swoją klase !!:D
pOZdRowIeNia.... DlA tYcH Co ZaFrAgOwAli :D
Guardian anubite
30-11-2006, 16:09
Corso jak w pz sie siedziało ?
Corso jak w pz sie siedziało ?
Może wyrazisz się jaśnij i powiesz kiedy ?
widziałem filmik , i corso uciekl dopiero jak mexor dostal trapppaaa :P
a ja podczas bitwy bylem w szkole :)
Guardian anubite
30-11-2006, 16:26
Mogłbyś dać mi link albo na PW albo tu na forum do filmiku ?
Uciekłem dopiero wtedy bo nie widziałem już sensu walczyć. W tym momencie padło 7 osób i tylko knighty zostały :p
Daj linka do filmiku plx : )
Uciekłem dopiero wtedy bo nie widziałem już sensu walczyć. W tym momencie padło 7 osób i tylko knighty zostały :p
Daj linka do filmiku plx : )
tobie NIC bym niedal a co dopiero filmik phiiiiiii
Guardian anubite
30-11-2006, 17:00
tobie NIC bym niedal a co dopiero filmik phiiiiiii
Daj wszystkim :D :D:D Są tu nie tylko wrogowie ale i przyjaciele dla nich daj :D:D
Rev nie badz zyla dawaj :P
Tez bym z chęcia sobie obejrzał :D:D:D
Rev potem odzwe sie na priv :D
pzdr...
koronerj23
30-11-2006, 20:13
Filmik całkiem ciekawy ;)
@Corso, Guardian
Jak chcecie film, wyślijcie mi na PM swoje adresy e-mail.
Brudinho
30-11-2006, 20:24
widziałem filmik , i corso uciekl dopiero jak mexor dostal trapppaaa
a ja podczas bitwy bylem w szkole
Widze że ostra walka była :P Co najważniejsze zwycięska :P
Rev'ico ty to masz pecha, przykładny uczeń :P Ale jeszcze zafragujesz :P A nóż-widelec "ktoś"(stylizacja zamierzona :D ) się napatoczy :P
Ja przez przykładną nauke nie obejrze 2 najważniejszych meczy polaków na MŚ w siatkówce :(
Mastermind Toothy
30-11-2006, 21:30
Ja przez przykładną nauke nie obejrze 2 najważniejszych meczy polaków na MŚ w siatkówce :(
My w szkole oglądać możemy na lekcjach jeśli nauczyciela zaspamuje się błaganiem :D
Brudinho
30-11-2006, 23:42
My w szkole oglądać możemy na lekcjach jeśli nauczyciela zaspamuje się błaganiem
Nie na studiach gdy zajęcia ma się raz na dwa tygodnie :/
Bilduulach
01-12-2006, 14:19
My w szkole oglądać możemy na lekcjach jeśli nauczyciela zaspamuje się błaganiem :D
Najpierw trzeba miec telewizor w szkole :D
Patrick II
01-12-2006, 14:26
:] :] :] :] A wiec jesli rev pozwoli umieszcze tu film :D
Guardian anubite
01-12-2006, 14:30
:] :] :] :] A wiec jesli rev pozwoli umieszcze tu film :D
No umieść:D:D plx :D:D plx ::D:D heheheh pozwoli na pewno;p chyba że ma coś do ukrycia:D
Patrick II
01-12-2006, 14:33
No umieść:D:D plx :D:D plx ::D:D heheheh pozwoli na pewno;p chyba że ma coś do ukrycia:D
Eloszka Mat ;D
Guardian anubite
01-12-2006, 15:16
Eloszka Mat ;D Jak tam gdzie teraz Grasz ?:P
Po starej Znajomosci :
http://rapidshare.com/files/5426316/beryliaeee.rec.html
Jak Grasz Na berylii plis nick na priv :D
Po co ci moj nooboski 30lvl ;p zebys mnie zabil :D:D heeheuheue
Na filmie widać ze Gemaro to szwed , ze corso tylko mądry w gębie nawet pz nie zrobił a jak jego "koledzy" gineli tylko do lota podbiegal.
Brudinho
01-12-2006, 15:59
Na filmie widać ze Gemaro to szwed
Hmm do którego wszyscy piszą po polsku :> :D Ale jak sie odzywa to po ang. lub swe.
ze corso tylko mądry w gębie nawet pz nie zrobił a jak jego "koledzy" gineli tylko do lota podbiegal.
Za bardzo nie miał co pokazać :D Był po złej stronie barykady :P
Piękne akcje :]
Guardian anubite
01-12-2006, 16:05
Hmm do którego wszyscy piszą po polsku :> :D Ale jak sie odzywa to po ang. lub swe.
Za bardzo nie miał co pokazać :D Był po złej stronie barykady :P
Piękne akcje :]
Po złejh ale widać jaki jest loyal.... oni walczyli.. wiedzieli że padną walczyli;p a on.. zal :D
Brudinho
01-12-2006, 16:17
Po złejh ale widać jaki jest loyal.... oni walczyli.. wiedzieli że padną walczyli;p a on.. zal
Hmm dostał w ogóle jakiegoś hita :> bo z tego co widać na filmiku nikt nawet nie zawrócił sobie nim głowy :P
Guardian anubite
01-12-2006, 16:20
Hmm dostał w ogóle jakiegoś hita :> bo z tego co widać na filmiku nikt nawet nie zawrócił sobie nim głowy :P
Po co mieli go hitować jak pz niemiał.. zeby uciekl :D... tak chociaż chwile pobył w ich towarzystwie:D:D
ps. Corso czemu masz inne gg podane tu na koncie tibia.pl niz masz.. czyzby to kuby ?
rehostnij ktos na tibicams ;d
Patrick II
01-12-2006, 18:41
6786235
Prosze Dla Fanow Corsa
Gorne Passy Do Corsa
Naszego Boosa Tematu
bardzo mi sie ten filmik podoba i imponuje mi pvp rizzlaa ktore b dobrze widoczne jest na nim.te ucieczki, blokowanie m wallami. Cool
Po złejh ale widać jaki jest loyal.... oni walczyli.. wiedzieli że padną walczyli;p a on.. zal :D
miałem pz bo biłem Rizzlee i Age ale oni mieli skulle
@Patrick
Ja też kilka znam : )
Rizzlaa 9019796
Aga 7301776
miałem pz bo biłem Rizzlee i Age ale oni mieli skulle
@Patrick
Ja też kilka znam : )
Rizzlaa 9019796
Aga 7301776
HAHAHA ta a ja znam do bubble
7364026
i do cachero :
8465306
LOL ....
zara sie okaze ze polowa beryli zna acc graczy z ls ;]
Vatariel
02-12-2006, 00:49
Gemaro deleted (wcześniej ban za acc trading teraz za sharing?)?
skąd wiesz ze deleted?
Gemaro
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 117
World: Berylia
Residence: Venore
Guild membership: Shadow of the Lifestyle
Last login: Dec 02 2006, 04:01:30 CET
Lol ? kto ci tak powiedzial/ jakos gemek teraz jest online....8o
Vatariel
02-12-2006, 13:00
Lol ? kto ci tak powiedzial/ jakos gemek teraz jest online....8o
Moja sieć szpiegów coś się ostatnio opiernicza...
Patrick II
02-12-2006, 18:38
Zapraszam wszytkich na www.tibia.com (Forum) w granie w Gre :d
xD
Czytam temat od początku i mnie dziwil ciagly pojazd na Corsa , lecz gdy obejzalem filmik z battle kolo hills to sie nie dziwie xD Noob nikogo nie bil i tylko loota probowal loic a tak ciagle stal obok jak idiota :<<
@corso
Wlasnie chodzi o to ze nie widac tego jak bijesz rizzle i age , tylko stales obok nich ... albo hitles raz i uwazasz to za bicie -.-
Smichael
02-12-2006, 20:27
pewnie kazali mu trzymac sie z tylu lol bo co taki corso moze zrobic ja pamietam jak on walczyl przeciwko kh hahah to byl polew maaxxxxxxx a jak padl lol
Czytam temat od początku i mnie dziwil ciagly pojazd na Corsa , lecz gdy obejzalem filmik z battle kolo hills to sie nie dziwie xD Noob nikogo nie bil i tylko loota probowal loic a tak ciagle stal obok jak idiota :<<
Biłem Rizzlee i Age , tylko oni mieli skule to ja nie miałem. Myśl
Biłem Rizzlee i Age , tylko oni mieli skule to ja nie miałem. Myśl
Biles rizzle i age ?
Umiesz obu naraz ? 8o 8o 8o 8o 8o 8o
WoW nauczysz mnie plx ja tez chce bic ze słorda 2 osoby po 70 ! jak juz kiedys mowiles...:2handed:
z ekscytacji bitwą corso zapewne i konia bił B)
Vatariel
02-12-2006, 22:48
Widze że osoba Corsa interesuje was strasznie skoro o niej tyle piszecie i na dodatek ciągle to samo nic nie wnosząc do tematu oczywiście...
Btw- Malihra Zavanda deleted (za peking 100%- ponoć hacked przez Ruin).
@Vatariel
Nie Deleted tylko Banished na 15 dni za pk
@Igrexou
Coś dzisiaj miałeś przyjechać do Szczecina... I jakoś Cię nie było widać
Brudinho
02-12-2006, 23:42
O_o mieszkasz w Szczecinie :> Będe tam niedługo :P Masz już lata na piwo :P
O_o mieszkasz w Szczecinie :> Będe tam niedługo :P Masz już lata na piwo :P
Będzie miał, ale dopiero za 4 lata.
Boze moze zalozcie se temat specjalny o corso jak mozna o nim tyle gadac zal ;o
Corso zmien swiat,ip,miasto,adres zamieszkania bo wszyscy z ciebie juz tu brechataja
@Vatariel
Nie Deleted tylko Banished na 15 dni za pk
@Igrexou
mowilem w sobote albo niedziele :)
23:41 You are dead.
nic dodac nic ujac , bylo fajnie :) jednak przewaga liczebna ruin robi swoje ...:P
Vatariel
03-12-2006, 00:49
23:41 xxxx [xxxx]: who died?
23:41 Meddow [100]: gemaro
23:41 Meddow [100]: rev'ico
23:41 Meddow [100]: nielz
23:41 Meddow [100]: pro boper
23:42 Meddow [100]: wezu
23:42 Meddow [100]: satamo
23:42 Meddow [100]: jonzz
23:42 Meddow [100]: xD
7 fragów zdobytych przez Ruin
Gemaro
Dec 02 2006, 23:26:02 CET Killed at Level 117 by Balin barbol
and by Dakituconelwo
Satamo
Dec 02 2006, 23:31:01 CET Killed at Level 108 by Gambin
and by Dakituconelwo
Rev'ico
Dec 02 2006, 23:41:16 CET Killed at Level 95 by Arwyn Shard
and by Dakituconelwo
Jonzz
Dec 02 2006, 23:36:29 CET Killed at Level 104 by Delvines
and by Aradna
Wezu
Dec 02 2006, 23:31:14 CET Killed at Level 102 by Gambin
and by Meddow
Pro'Pober
Dec 02 2006, 23:27:45 CET Killed at Level 90 by Rizzlaa
and by Arwyn Shard
Torazur
Dec 02 2006, 23:48:33 CET Killed at Level 102 by Aradna
and by Delvines
2 fragi zdobyte przez Lifestyle
Nielz
Dec 02 2006, 23:30:46 CET Killed at Level 102 by Rizzlaa
and by Aga
Balin barbol
Dec 02 2006, 23:33:08 CET Killed at Level 91 by Rizzlaa
and by Aga
Lifestyle 31(+5) vs Ruin 29
23:26 You are dead.
Wojna to wojna ;]
Jeszcze bendzie czas Na victory! :D
Brudinho
03-12-2006, 00:57
Ostro a jakieś większe info :P Sczególnie czekam na Rev'ico tylko nie chłopak ochłonie troszke :D
Właśnie główne pytanie jak stoicie z kasą :> Mam nadzieje że wystarczy wam, dajecie rade expić :/ Boje sie że ruinsom może wystarczyć na troszke dłużej :/
and by Arwyn Shard :D po co miał się męczyć :P Ale widze że Rizzlaa jest nie do wyjebania :| co frag jestem coraz bardziej pełen podziwu :P
23:41 xxxx [xxxx]: who died?
23:41 Meddow [100]: gemaro
23:41 Meddow [100]: rev'ico
23:41 Meddow [100]: nielz
23:41 Meddow [100]: pro boper
23:42 Meddow [100]: wezu
23:42 Meddow [100]: satamo
23:42 Meddow [100]: jonzz
23:42 Meddow [100]: xD
6 fragów zdobytych przez Ruin
Gemaro
Dec 02 2006, 23:26:02 CET Killed at Level 117 by Balin barbol
and by Dakituconelwo
Satamo
Dec 02 2006, 23:31:01 CET Killed at Level 108 by Gambin
and by Dakituconelwo
Rev'ico
Dec 02 2006, 23:41:16 CET Killed at Level 95 by Arwyn Shard
and by Dakituconelwo
Jonzz
Dec 02 2006, 23:36:29 CET Killed at Level 104 by Delvines
and by Aradna
Wezu
Dec 02 2006, 23:31:14 CET Killed at Level 102 by Gambin
and by Meddow
Pro'Pober
and by Arwyn Shard
Frag zdobyty przez Lifestyle
Nielz
Dec 02 2006, 23:30:46 CET Killed at Level 102 by Rizzlaa
and by Aga
Jescze balin barbol dednal;)
Guardian anubite
03-12-2006, 01:09
23:41 You are dead.
nic dodac nic ujac , bylo fajnie :) jednak przewaga liczebna ruin robi swoje ...:P
Przecież to był wasz masslog.. wasza przewaga ale sie nie udało :D przykro mi:P... age neizlapali a biegli do konca :D pogubili się.... ma ktos rec.?
ps. dostawles po 70 od corsa?
Przecież to był wasz masslog.. wasza przewaga ale sie nie udało :D przykro mi:P... age neizlapali a biegli do konca :D pogubili się.... ma ktos rec.?
ps. dostawles po 70 od corsa?zara corso bedzie cieszyc dupe^^ zdarza sie najlepszym skopcie im dupe
Name: Pro'Pober
Dec 02 2006, 23:27:45 CET Killed at Level 90 by Rizzlaa and by Arwyn Shard
Nic dodać nie trzeba do tego /\
@Gemaro
To napewno Ty grałeś ? Czy Twój swe owner? O sorry napewno byłeś to Ty bo padłeś :(
@Szkut
No battle wygrany wiadomo trochę cieszy , ale nie ma co się zbytnio podniecać przecież to jeszcze nie koniec :) Ls ciągle ma duże szanse.
Patrick II
03-12-2006, 20:03
@Guardian zapraszam go gildii Robionej na forum ;]
p.s moj rs odszedl ^^
Mastermind Toothy
03-12-2006, 21:20
Ruin chyba expi albo jak zwykle pz na statkach campi :) 23 online, 2 ls 20:18 godzina :P
Guardian anubite
03-12-2006, 21:34
Ruin chyba expi 23 online, 2 ls 20:18 godzina :P
zycie:D wygrali battle expią:D:D
PATRICK DAJ FILM NA PW WIEM ZE MASZ NA PEWNO:P
krzysiek033
03-12-2006, 22:22
Ruin/KH nie robi zadnych filmikow od AnkBattle kiedy Aradna nagrywala a potem wszyscy sie smiali z nich, ze "z" na guild chatcie spamowali. :)
Guardian anubite
03-12-2006, 23:20
Ruin/KH nie robi zadnych filmikow od AnkBattle kiedy Aradna nagrywala a potem wszyscy sie smiali z nich, ze "z" na guild chatcie spamowali. :)
rffu robil:D
Vatariel
04-12-2006, 00:08
23:03 Excail [118]: 23:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Drekan Storm. He was killed by Sparkin.
Ps: Coś mam nie tak z wyświetlanym czasem w postach bo napisałem tego posta przed chwilką (23:08) a wyświetla 00:08
Brudinho
04-12-2006, 01:08
Ps: Coś mam nie tak z wyświetlanym czasem w postach bo napisałem tego posta przed chwilką (23:08) a wyświetla 00:08
Hmm mi też forum ma czas +1 h do przodu :P
Mam tak samo, 1h do przodu.
A co do deda Drekana to , LS zrobiło massloga (24 ppl+) o 23. I myśleli, że sie przestraszymy czy coś (niewiem) ale my szybko zebraliśmy coś ponad 20 osób też , ustawiliśmy się w lini na pustyni w ankh i czekaliśmy na nich. Co zrobiło LS? podawali logi
Mam tak samo, 1h do przodu.
A co do deda Drekana to , LS zrobiło massloga (24 ppl+) o 23. I myśleli, że sie przestraszymy czy coś (niewiem) ale my szybko zebraliśmy coś ponad 20 osób też , ustawiliśmy się w lini na pustyni w ankh i czekaliśmy na nich. Co zrobiło LS? podawali logi
^ up Z CORSO OF DARKNES _/ i już wiadomo dlaczego byly logi ... :D
Mastermind Toothy
04-12-2006, 17:22
A Mi Forum Idzie Do Przodu O 48 Minut, Czy To Koniec Świata?!
Patrick II
04-12-2006, 17:58
zycie:D wygrali battle expią:D:D
PATRICK DAJ FILM NA PW WIEM ZE MASZ NA PEWNO:P
Nie mma filmu ;o
Nie dali mi tym razem tzn nie bylo ;d
Guardian anubite
04-12-2006, 18:36
Nie mma filmu ;o
był raffu ma
Nie mma filmu ;o
Nie ma filmu? A mi się zdaje, że był film ale Raffu wstydzi się go dać bo popadali jak nooby a Raffu nawet nie miał pz (na 1-2 min wyszedl z dywanu na Hill) po czym dał loga
@Wezu
Banished: until Dec 19 2006, 09:50:48 CET because of offensive statement
Vatariel
05-12-2006, 18:23
Wezu
Wezu
Powód jego bana jest tak samo głupi jak twojego :/
Ruin : Aradna , Balin Barbol , Excail
Lifestyle : Asco Moor, Dark Auxerius, Rizzlaa
krzysiek033
06-12-2006, 08:25
Prosze bardzo. W nocnej "rownej" walce obydwie gildie zgarnely po 3 fragi.
12LS vs 20 Ruins + Pare Kie Pride + Pare Lost Rebels + Pare noobow bez gildi (70+, 50+). Szkoda ze Corsa nie bylo ;(
Gz dla obu gildi.
Siedze na informatyce i tak czytam z kumplami twoje teksty jestes zalosny ****u ze szczecina przyjdzie na ciebie czas wpierdol wylapiesz ;] wkrotce na kazdego przyjdzie czas ^^
;( ;( ;( ;( ;(
Vatariel
06-12-2006, 12:24
3 fragi zdobyte przez Ruin
Dark Auxerius
Dec 06 2006, 04:01:50 CET Killed at Level 122 by Dakituconelwo
and by Cyrzah
Rizzlaa
Dec 06 2006, 03:30:34 CET Killed at Level 113 by Nielz
Asco Moor
Dec 06 2006, 03:50:05 CET Killed at Level 78 by Gambin
and by Pies De'Pato
3 fragi zdobyte przez Lifestyle
Excail
Dec 06 2006, 03:17:15 CET Killed at Level 118 by Rizzlaa
Balin barbol
Dec 06 2006, 03:07:49 CET Killed at Level 91 by Rizzlaa
and by Gemaro
Aradna
Dec 06 2006, 03:03:17 CET Killed at Level 104 by Asco Moor
Lifestyle 34(+6) vs Ruin 32
Jak tak dalej bedzie to aradna do konca roku spadnie do 95 xd
Prosze bardzo. W nocnej "rownej" walce obydwie gildie zgarnely po 3 fragi.
12LS vs 20 Ruins + Pare Kie Pride + Pare Lost Rebels + Pare noobow bez gildi (70+, 50+). Szkoda ze Corsa nie bylo ;(
Gz dla obu gildi.
Owszem walka moze i byla równa i jak widac po 3 fragach :D:D:D
Ale 12 LS 20 Ruin + Kie Pride..
A ten "nooby" bez gildii to klepaly co sie da ?
Czy wiedzialy o starciu i polazly sie klepac wraz z jakąs gildia ?:cup:
krzysiek033
06-12-2006, 18:41
Nooby bez gildi to byly wyzsze lvle 60+ i klepaly LS.
Edit 7/12/06
Cisza przed burza na servie. ;)
xD bumb , bitwa , bitwa i po bitwie , ladnie bylo :) we FRAGACH chyba wygralismy bitwe , mimo iz bylo nas wielu mniejjjj B)
pozdro
Vatariel
08-12-2006, 01:01
xD bumb , bitwa , bitwa i po bitwie , ladnie bylo :) we FRAGACH chyba wygralismy bitwe , mimo iz bylo nas wielu mniejjjj B)
pozdro
Chyba jednak nie... bitwa ogólnie przegrana przez Ls...
17 fragów zdobytych przez Ruin
Rizzlaa
Dec 07 2006, 22:44:04 CET Killed at Level 112 by Gambin and by Astralis
Aga
Dec 07 2006, 23:07:25 CET Killed at Level 130 by Demozar and by Sparkin
Aranotos
Dec 07 2006, 23:07:35 CET Killed at Level 80 by Dakituconelwo and by Meddow
Asco Moor
Dec 07 2006, 23:03:55 CET Killed at Level 77 by Astralis and by Aevon Devina
Clodachu
Dec 07 2006, 23:06:49 CET Killed at Level 102 by Gambin and by Arithael
Elens Keara
Dec 07 2006, 23:06:12 CET Killed at Level 52 by Arwyn Shard and by Gambin
Gemaro
Dec 07 2006, 23:07:20 CET Killed at Level 117 by Excail and by Aeris Morgul
Satamo
Dec 07 2006, 23:07:13 CET Killed at Level 107 by Aevon Devina and by Arwyn Shard
Sideshadow
Dec 07 2006, 23:07:49 CET Killed at Level 104 by Excail and by Finken'brau
Sterwor
Dec 07 2006, 23:14:29 CET Killed at Level 85 by Delvines and by Finken'brau
Ugugu
Dec 07 2006, 23:07:46 CET Killed at Level 84 by Sparkin and by Demozar
Master Faax
Mec 07 2006, 23:06:34 CET Killed at Level 53 by Astralis and by Aevon Devina
Pro'Pober
Dec 07 2006, 23:07:30 CET Killed at Level 89 by Astralis and by Zavil
Rossavu
Dec 07 2006, 23:06:26 CET Killed at Level 68 by Dakituconelwo and by Astralis
Torazur
Dec 07 2006, 23:07:50 CET Killed at Level 101 by Arwyn Shard and by Zavil
Tizzlaa
Dec 07 2006, 23:08:22 CET Killed at Level 32 by Arwyn Shard
Dec 07 2006, 23:17:45 CET Killed at Level 31 by Zavil
11 fragów zdobytych przez Lifestyle
Aradna
Dec 07 2006, 22:39:45 CET Killed at Level 104 by Aga and by Sinistril
Dakituconelwo
Dec 07 2006, 23:07:12 CET Killed at Level 100 by Aga
Iutrin
Dec 07 2006, 22:39:31 CET Killed at Level 84 by Clodachu and by Chepageno
Rune Runesson
Dec 07 2006, 22:40:48 CET Killed at Level 65 by Chepageno
Arithael
Dec 07 2006, 22:39:15 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Clodachu
Corso of Darkness
Dec 07 2006, 22:40:24 CET Killed at Level 84 by Rizzlaa and by Asco Moor
Elmo Daywalker
Dec 07 2006, 22:40:22 CET Killed at Level 107 by Rizzlaa and by Torazur
Lystar
Dec 07 2006, 22:41:29 CET Killed at Level 87 by Evander Lightingbolt and by Gemaro
Balin Barbol
Dec 07 2006, 22:41:26 CET Killed at Level 90 by Rizzlaa and by Chepageno
Bubba Daywalker
Dec 07 2006, 22:41:15 CET Killed at Level 105 by Rizzlaa and by Clodachu
Ka'lel
Dec 07 2006, 22:43:06 CET Killed at Level 65 by Pall Xito and by Satamo
Lifestyle 45(+6) vs Ruin 49
Tak jak mówiłem Excail jest teraz więcej online więc wojna wyglada inaczej (chyba dobiega ona końca...).
krzysiek033
08-12-2006, 01:10
Bitwa ladna, LS sobie radzilo na poczatku ale potem "z" ich zmiazdzylo. ;(
Farbror Kurt wyjechał na przymusowe "wakacje".
23:18 XXX [xx]: Could you please check Farbror Kurt?
23:18 GM Dazetih [2]: sure
23:18 XXX [xx]: He is nline on Test server and on rl Tibia
23:18 GM Dazetih [2]: oh
23:18 GM Dazetih [2]: how very naughty
no to jednak nie wygrana :) , no cóz na poczatku wszystko so jak po masle , jednak kiedy zapedzeni zostalismy w róg blackd zmiarzdzylo nas po prostu co kilka sec tylko mialem XXX left the party , a sam tez bylem przez chwile bylem targetem blackd , jednak niewszystkich z ruin mialem na ekranie wiec TYLKO prae razy DEEP BLACK hp... ale mi jakos sie udalo tym razem xDD
Bitwa ladna, LS sobie radzilo na poczatku ale potem "z" ich zmiazdzylo. ;(
Powiem tak , póki żył Rizzlaa (on był ich Liderem na NG) to im dobrze szło jak Rizzlaa padł oni niewiedzieli co zrobić.
Btw. niezłe combo z NG dojebaliście bo na hita padłem xD
@Vatariel
Zapomniałeś dodać 2 dedów Tizzlaa (huehue)
Guardian anubite
08-12-2006, 13:48
Lystar Dec 07 2006, 22:41:29 CET Killed at Level 87 by Evander Lightingbolt
and by Gemaro
Corso. jeżeli juz mieli tego bot Ng to nie tylk orizzla byl leaderem jezeli mieli a czemu to widać po fragach.. Nie będe ci tego tłumaczył ale nie tylko on nim musiał być... chyba że po jego dedzie wbili reszte fragow
Mastermind Toothy
08-12-2006, 15:21
Powiem tak , póki żył Rizzlaa (on był ich Liderem na NG) to im dobrze szło jak Rizzlaa padł oni niewiedzieli co zrobić.
Od czego macie uh bomb ? Och zapomniałem, Polacy nie mają za free :)[ironia]
Patrick II
08-12-2006, 16:49
Dzis ujebalem se Rasta Powa zawsze troszke stracil xD padl jak noob az mi go zal bylo a petatix zobaczyl mnie z 2 19 lvlami i mylal ze trapa zrobilsimy nie wszedl kiedy skonczyl mi sie pz pobieglem do depo a ten mnie lal cala droge ^^
@Vatariel
A czemu nie dodales lost rebels deklarowali wojne ^^?
Btw Linku narazie nie daje :]
@Vatariel
Zapomniałeś dodać 2 dedów Tizzlaa (huehue)
niewiedzilismy co robic ?? HA HA HA zalosny jestes chlopie ... wszytsko potoczylo sie zle przez to ze noobcharyow bylo za duzo ktore nas blokowaly , a jak CALE ruin przybieglo juz z bllackd co to kilka sec ktos od nas padal to afff , ja przezylem tylko dlatego ze niemialem all ruinsów na ekranie ^^ aha i btw to niezle combo z " NG " wg ciebie to lol , to bylo po prostu tak ze jak kogos zobaczymy na ekranie to spam sd a ty mi tu o ng pierniczysz lol...
zreszta ty i tak najwiecej zrobiles na tej bitwie , podbiegles i padles na samym poczatku :) , zreszta prawda jest taka ze ty zawsze wypowiadasz sie w takiej formie gramatycznej w której uwazasz sie za czesc tej wojny i czesc ruinsów , a prawda jest taka ze ty NI CH*JA NIC NIEZROBILES W TEJ WOJNIE :)
Jezeli chcecie cos wiecej wiedziec o Corso, to wejdzcie na tibia.com , forum->
Berylia.
Corso Ty jestes wiecej niz NIEDOJEBANY! AHHAHAHAHA XD
naprawde jestes kurwa popierdolonym dzieckiem
Ps. Daj głos
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1472859
WYRAZ OPINIE O NASZYM KOCHANYM CORSO! ;*
po prostu wymiekam :S
You reconize Rev'ico , he was killed brainless of Corso ;X
Patrick II
09-12-2006, 12:37
Daje filmik :p
http://rapidshare.com/files/6604443/rastapowa.rec.html
Spoko ;] Lost Rebels zabija nemesis se ale te nooby (oprocz 1 person ;) ) nie pewno nic nie zrobia
Bilduulach
09-12-2006, 19:08
Spoko ;] Lost Rebels zabija nemesis se ale te nooby (oprocz 1 person ;) ) nie pewno nic nie zrobia
To że zabili 1 kolesia który sam ich bił i cwaniaczył nieznaczy że leją all gildie. Następnym razem popytaj i pisz a niepitol głupotX( X( X(
Oni potrafia tylko lvl'e bic ja wiem swoje ty swoje dla mnie sa to nooby i tyle
Etan Marth
09-12-2006, 22:30
Napisze ktos wyniki bitwy o 21-22?
FRAGI ZDOBYTE PRZEZ LIFESTYLE
Corso of Darknes
Dec 09 2006, 22:27:05 CET Killed at Level 83 by Asco Moor
and by Biechu Ca'Pone
Arwyn Shard
Dec 09 2006, 22:01:02 CET Killed at Level 98 by Choseer
and by Slayer Asgaard
Soena
Dec 09 2006, 21:58:01 CET Killed at Level 94 by Pall Xito
and by Chepageno
Xemegon
Dec 09 2006, 21:46:14 CET Killed at Level 98 by Aga
and by Vashi'Se
Aevon Devina
Dec 09 2006, 22:02:59 CET Killed at Level 74 by Torazur
Alicus of Dark
Dec 09 2006, 22:24:39 CET Killed at Level 95 by Aga
and by Satamo
Aradna
Dec 09 2006, 21:45:43 CET Killed at Level 103 by Clodachu
and by Zizzie
Gambin
Dec 09 2006, 21:46:10 CET Killed at Level 95 by Rizzlaa
and by Pall Xito
Iutrin
Dec 09 2006, 22:02:09 CET Killed at Level 85 by Gemaro
and by Shala Nodror
Delvines
Dec 09 2006, 21:44:14 CET Killed at Level 155 by Aga
and by Torazur
Gajica
Dec 09 2006, 21:46:23 CET Killed at Level 93 by Jonzz
and by Pall Xito
Lystar
Dec 09 2006, 21:46:00 CET Killed at Level 87 by Rizzlaa
and by Choseer
Mirso
Dec 09 2006, 21:43:10 CET Killed at Level 121 by Aga
and by Sinistril
Petatix
Dec 09 2006, 21:50:02 CET Killed at Level 87 by Torazur
and by Clodachu
Rober Grus
Dec 09 2006, 21:43:57 CET Killed at Level 76 by Rizzlaa
and by Toralis
Xenosia
Dec 09 2006, 21:46:35 CET Killed at Level 90 by Choseer
and by Agladar'lee
Aeris Morgul
Dec 09 2006, 21:43:17 CET Killed at Level 113 by Rizzlaa
and by Choseer
Balin Barbol
Dec 09 2006, 21:44:32 CET Killed at Level 90 by Choseer
Kloed
Dec 09 2006, 06:20:00 CET Killed at Level 64 by Choseer
Mytsubi
Dec 09 2006, 21:45:27 CET Killed at Level 71 by Main Dankor
and by Aquarius de'Soul
NICE!
FRAGI ZDOBYTE PRZEZ RUIN
Rizzlaa
Dec 09 2006, 21:48:28 CET Killed at Level 111 by Soena
and by Bubba Daywalker
Lucifer Lashes
Dec 09 2006, 21:44:30 CET Killed at Level 116 by Arwyn Shard
and by Alicus of dark
Poncek Ca'Pone
Dec 09 2006, 21:46:04 CET Killed at Level 140 by Excail
and by Finken'brau
Elens Keara
Dec 09 2006, 21:55:30 CET Killed at Level 51 by Excail
and by Arwyn Shard
Kiwi Terpenes
Dec 09 2006, 21:43:22 CET Killed at Level 111 by Iutrin
and by Alicus of dark
Thyrus Vito
Dec 09 2006, 21:44:38 CET Killed at Level 80 by Budim
and by Aevon Devina
Ugugu
Dec 09 2006, 21:51:23 CET Killed at Level 84 by Soena
and by Zavil
Toralis
Dec 09 2006, 21:44:56 CET Killed at Level 87 by Soena
and by Excail
Tul
Dec 09 2006, 21:45:48 CET Killed at Level 63 by Aevon Devina
and by Gambin
hmm " wielcy przyjaciele corsa" go zostawili a sami sie wylogowali ? O.o wiadomo xD , btw a co do samej bitwy to uhh corso miales farta ze mi znikles z ekranu na twoich deep red hp ! prawie cie mialem !:lucznik:
http://img145.imageshack.us/my.php?image=corsobbpu0.jpg
fotka osaczonego corsa 8o 8o 8o
BTW , ruin zle postapilo zabijajac razgova :)
BTW 2,
23:05 Sideshadow [103]: 23:04 Corso of Darknes [82]: juz prawie dalem loga 23:04 Corso of Darknes [82]: a tu alicus 23:04 Corso of Darknes[82]: misslicka zrobila 23:04 Corso of Darknes [82]: i jebla mnie 23:04 Corso of Darknes [82]: XD
NO COMMENT , a moze alicus zrobila missa NIE przypadkiem ? kto wie XD
Hmm czybym dal plame :>? nemesis se walczy z wami?
Widze tibicam hostnij filmik ;>
Guardian anubite
09-12-2006, 23:22
hmm " wielcy przyjaciele corsa" go zostawili a sami sie wylogowali ? O.o wiadomo xD , btw a co do samej bitwy to uhh corso miales farta ze mi znikles z ekranu na twoich deep red hp ! prawie cie mialem !:lucznik:
http://img145.imageshack.us/my.php?image=corsobbpu0.jpg
fotka osaczonego corsa 8o 8o 8o
BTW , ruin zle postapilo zabijajac razgova :)
BTW 2,
23:05 Sideshadow [103]: 23:04 Corso of Darknes [82]: juz prawie dalem loga 23:04 Corso of Darknes [82]: a tu alicus 23:04 Corso of Darknes[82]: misslicka zrobila 23:04 Corso of Darknes [82]: i jebla mnie 23:04 Corso of Darknes [82]: XD
NO COMMENT , a moze alicus zrobila missa NIE przypadkiem ? kto wie XD
Gz powiem tyle
Jak za starych dobrych czasow wzucam filmiki
http://rapidshare.com/files/6803676/beryliawar.rec.html
bawcie sie
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=f4af5f2ac5ef3faf8c1069db5fcbcc6e
dobry moment jak Jaeff wali ue i pada z 10 noob charow lol
Sersantes
10-12-2006, 00:09
@Corso nigdy nie chciałem komentować twojej osoby -.-, ale musze stwierdzić, że naprawde jesteś głupi.... Na Askarze też byś sobie pograł, bo tam też lubią asslickerów :)
Guardian anubite
10-12-2006, 00:17
Jak za starych dobrych czasow wzucam filmiki
http://rapidshare.com/files/6803676/beryliawar.rec.html
bawcie sie
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=f4af5f2ac5ef3faf8c1069db5fcbcc6e
dobry moment jak Jaeff wali ue i pada z 10 noob charow lol
Wkońcu zmądrzeliście ;]
-------
Obejrzałem i aż mi się nie dobrze robi.. Gdzie dawne czasy , wojny gdize nie było Z rizzla... przeicez on dostwał z za ekranu 2kratki+..
Dla takich boterów nie mam szacunku. Można być "złym" w grze ale uczciwie a nie z botem :) pozdro
http://img152.imageshack.us/img152/8439/corsoed1.png (http://imageshack.us)
@Corso nigdy nie chciałem komentować twojej osoby -.-, ale musze stwierdzić, że naprawde jesteś głupi.... Na Askarze też byś sobie pograł, bo tam też lubią asslickerów :)
Serse... ;d widze że nudzisz sie tak samo jak ja ;d
a co do tematu: ładna bitwa ;) ładne fragi... a jak lucifer sie złożyl... ;D "Z Lucifer lashes" plx
Corso twardziel...
00:43 Corso of Darknes [83]: HAIL KH
http://rapidshare.com/files/6863764/revvdarash.rec.html
filmik z mojej perspektywy , na poczatku prawie wyownowalem corsa , braklo 1 sdka :(
Back to berylia... ;)
12:26 The Oracle: A SORCERER! ARE YOU SURE? THIS DECISION IS IRREVERSIBLE!
Guardian anubite
10-12-2006, 13:11
Back to berylia... ;)
12:26 The Oracle: A SORCERER! ARE YOU SURE? THIS DECISION IS IRREVERSIBLE!
13:05 You see yourself. You are a knight.
Jakoś twoj post mnie skusił i tez powróciłem :D z słonecznej thori.. :D
No to powodzenia wam zycze :P
Ja wróciłem wcozraj na berylie xDDDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.