Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Ja wróciłem wcozraj na berylie xDDDDTaki offtop: skill w cs, pw me plz ;d
Coraz ciekawiej sie robi na berylii, nie szuka ktos hmm providera?
MasteR Driv3r
10-12-2006, 18:52
Dziś (chyba) rano idąc losować outfit zalapalem zdziwko - 30~ ruins na statku edron :DDDD no to tak sie zastanawiam z kolega ocb, idziemy dalej, a tu patrze CORSO XD daje look na niego - ruins
.
.
.
.
.
.
Hahauhahahhahahhah xDDDDDDDD Smialem sie ok. 15 minut xDDDD
Co jak co ale mslalem ze ruins maja troche rozumu i nie przyjmuja noobuf xDDD lmfgao xD
ot:
Z kolegą robimy open tiba server, berylia-fortera war, czyli Ubik + Lifestyle vs. Alive + Lekson ^^ Zobaczymy co z tego wyjdzie xD
Hail Lifestyle!
Ale wojna jeszcze sie nie skonczyła Ruins ma Kase!
Ale Respekt Dla Nemesis nie myslalem ze całe dojdzie :)
Guardian anubite
10-12-2006, 19:29
Corso :D masz nooba 2 ownera ci powiem :D Padał z okrzykiem hail kh jak TERAZNIEJSZE Kh walczyło przeciwko wam :D , zresztą widać jak cię ten koleś docenia jak nawet niedał ci pograć tylko cię na noob chara wstawił<lol>
----------
19:38:44 Corso of darknes (4235283)
kh to kh nazawsze bedzie takie same
19:38:59 matheenn (2631189)
kh niema zdniem usuniecia Ajo
19:39:04 Corso of darknes (4235283)
a te kh (gildia) to jest poprostu ironiczne zachowanie jebnietych polakow , ktorzy mysla ze sa smieszni
19:39:54 matheenn (2631189)
jak narazie to ty jestes smeiszy all ruin dalo logi co mogli a ciebie wrobili w pizde haha
19:40:15 Corso of darknes (4235283)
nie wrobili
xD
19:40:15 matheenn (2631189)
mialbym szacunek dla ruin jakbym neiwdzial perfidnego bota wczoraj..
z za ekranu sdki kurwa
19:40:24 Corso of darknes (4235283)
zreszta ja nie gralem
19:40:36 Corso of darknes (4235283)
mnie nie bylo
19:40:48 Corso of darknes (4235283)
ja na imprezie bylem
wiec mi to rybka
to tylko gra
19:41:00 Corso of darknes (4235283)
i tak itak wam dojebeimy
predzej czy pozniej
19:41:04 matheenn (2631189)
grales noob charem Poxiee :d
19:41:05 Corso of darknes (4235283)
nie wam tylko ls
nope
19:41:21 Corso of darknes (4235283)
do poxiee ma polowa kh passy
19:41:23 matheenn (2631189)
to masz 3 owenra widac
19:41:23 Corso of darknes (4235283)
xD
19:41:26 matheenn (2631189)
lol
19:41:34 Corso of darknes (4235283)
ja i kuba
na corsie
MasteR Driv3r
10-12-2006, 22:38
a tak btw. pvp Rizza zawsze mnie zadziwiało... A co do battle, corso mial fajne pozegnanie xDD
Lecz teraz gdy ls zalatwilo bota to sie zrobila siekanka a nie wojna, no ale skoro oni maja to czemu ls ma nie miec? =]
Guardian anubite
10-12-2006, 22:49
a tak btw. pvp Rizza zawsze mnie zadziwiało... A co do battle, corso mial fajne pozegnanie xDD
Lecz teraz gdy ls zalatwilo bota to sie zrobila siekanka a nie wojna, no ale skoro oni maja to czemu ls ma nie miec? =]
Nie wiem ale na pewno mają gorszego bota jeżeli go mają.. Nie wsyzscy go mieli widac na filmiku a czy reszta ma nie ręcze głową.. ale na uhanie się mieli bo widać bylo rizzlaa dostał combo uhania ze na zielonym jeszcze jechali:) ale co to jest 2 battle z botem na gildie co od 0 grają z botem...?!
PS. Corso jestes bossem , twoje teksty na gg mnie rozwalają
19:51:06 Corso of darknes (GG# 4235283)
czy szmule miales
czyli zalicza sie ze nie
19:48:03 Corso of darknes (GG# 4235283)
haha
pasta u was jest na wsi
?
19:48:21 Corso of darknes (GG# 4235283)
dostania wpiedol od okularnika
19:48:31 Corso of darknes (GG# 4235283)
chlopie wez spojrz na siebie
wygladasz jak pizda
xD
19:48:45 Corso of darknes (GG# 4235283)
gruca z ciebei polewal z 30 minut
19:45:55 Corso of darknes (GG# 4235283)
ja ciebie tez widzialem jakis pizdus w okularkach w krzywych zebach
19:46:01 Corso of darknes (GG# 4235283)
ty kiedys wogule szmule miales ?XD
Niektóre teksty tak do pośmiania się z jego intelektu :D
Vatariel
11-12-2006, 00:32
Poncek Ca'Pone hacked.
Właśnie go rookują...
Alicus of Dark
Dec 11 2006, 00:38:13 CET Killed at Level 95 by Rizzlaa
Pon'te
Dec 11 2006, 00:43:33 CET Killed at Level 91 by Satamo
MasteR Driv3r nie śmiej się z Corsa, tylko popatrz an siebie.. wczoraj idziesz na hydry, bezniczego.. bez ff, bez exety res, kompletne 0 , eq wzieles wogóle ? I na dodatek płaciłeś dla RUin.. co by wiecej sd'kow mieli...hydre też ładnie lurowałeś :P żal :) pograj troszkę, nabierz doświadczenia, a nie innym docierasz..
Name: Poncek Ca'Pone
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 73
World: Berylia
Residence: Carlin
Last login: Dec 11 2006, 06:44:04 CET
Account Status: Premium Account
Cye Poncek:(
Playing in memory of Poncek Ca'Pone
Odszedł najlepszy knight w histori beryli oczywiscie wielu bendzie pierdolic ze ks byl lepszy ALe To Poncek na*******al Pg bez Zadnego Bota!
Ja zawsze w jego pamieci !
Poncek Ca'Pone hacked.
Właśnie go rookują...
Nie został on z pewnością zrokoowany i schakowany przez Ruin, zrobił to poprostu 1 z jego ownerów:D
Nie został on z pewnością zrokoowany i schakowany przez Ruin, zrobił to poprostu 1 z jego ownerów:D
Ta jasne, hail poncek
ogólnie żal.. szkoda Poncka
no cóz , trudno , zyje sie dalej :)
ta poncek zdecydowanie był najlepszym knightem na berylia.
Vatariel
11-12-2006, 12:28
Corso weź się nie wypowiadaj jak nie jesteś w temacie.
To prawda że Poncek robił chara bez bota (uwielbiał expić na dragon land, sam z nim chodziłem często) ale popełnił błąd że oddał (sprzedał?) chara... w każdym razie "jego dusza ciągle jest uwięziona na Beryli".
skoro uwięziona to pewnie wróci...
Guardian anubite
11-12-2006, 14:44
Corso mowisz odrazu ze nie został przez was shakowany a nikt tu tak nie twierdzi. Do reszty jeżel icos ktos wie czemu tak się stało niech powie :D
Mastermind Toothy
11-12-2006, 15:24
Winny się tłumaczy -.- Szkoda go ;/ Ciekawe czy wróci na Berylie. Może ls botuje, ale to Ruin hackuje(nie gadaj, że nie i nie proś o dowody, bo tak samo jest z botowaniem).
MasteR Driv3r
11-12-2006, 17:45
@guardian - teksty corsa
Omg hahhah xD Ostro, zawsze wiedzialem ze corso nie jest zbytnio madry :)
MasteR Driv3r nie śmiej się z Corsa, tylko popatrz an siebie.. wczoraj idziesz na hydry, bezniczego.. bez ff, bez exety res, kompletne 0 , eq wzieles wogóle ? I na dodatek płaciłeś dla RUin.. co by wiecej sd'kow mieli...hydre też ładnie lurowałeś :P żal :) pograj troszkę, nabierz doświadczenia, a nie innym docierasz..
Na hydrach od update 7.6 bylem 3 razy i jako healer, wiec chyba mialem prawo nie wiedziec jak to robic? W koncu nie wszystko umie sie od urodzenia, za czasow poprzedniego mojego knighta nie bylo jeszcze Hydr wiec nie mialem jak sie nauczyc...
A co do paymentu to nie po to robilem chara zeby mnie potem w veno 5 80-100 lvli lalo ...
Cud ze w ogole nie dali rady mnie trapnac, a do wojny doszedl moj brat, dostal za to po ryju
Szkoda Poncka, byl moim dobrym kumplem :/ Jestem pewien na 99% ze to Ruins hackneli
@guardian - teksty corsa
Omg hahhah xD Ostro, zawsze wiedzialem ze corso nie jest zbytnio madry :)
Na hydrach od update 7.6 bylem 3 razy i jako healer, wiec chyba mialem prawo nie wiedziec jak to robic? W koncu nie wszystko umie sie od urodzenia, za czasow poprzedniego mojego knighta nie bylo jeszcze Hydr wiec nie mialem jak sie nauczyc...
A co do paymentu to nie po to robilem chara zeby mnie potem w veno 5 80-100 lvli lalo ...
Cud ze w ogole nie dali rady mnie trapnac, a do wojny doszedl moj brat, dostal za to po ryju
Szkoda Poncka, byl moim dobrym kumplem :/ Jestem pewien na 99% ze to Ruins hackneli
szceze wątpię BY poncek był twoim dobrym qumplem :)
Aha no chlopaki poncek gra nadal na beryli i ma calkiem niezly level jak ktos go dobze znal to wie jak sie nazywa jego char :)
Szkoda Poncka :/
Hail Poncek (The Best Knight on Berylia)...
Wiem o jego drugim charze... Lecz niedokładnie nick...
Z reszta jego noob char ( jak to okreslił Rev'ico ) ma wieszy level niz ja main charem...
Wiec mysle, ze za wczesnie sie zegnamy z Ponckiem...
Hail Poncek...
Corso weź się nie wypowiadaj jak nie jesteś w temacie.
To prawda że Poncek robił chara bez bota (uwielbiał expić na dragon land, sam z nim chodziłem często) ale popełnił błąd że oddał (sprzedał?) chara... w każdym razie "jego dusza ciągle jest uwięziona na Beryli".
Jak nie jestem w temacie? Byłem przy jego rookowaniu ... Martin sie rokował a Ajo mu za każdego deda płacił:baby:
MasteR Driv3r
11-12-2006, 22:29
Rev, byl moim dość dobrym kumplem, a ze nie wiem jak sie nazywa jesgo inny char to nie znaczy ze go nie znalem... NVM, ważne aby powrocil :)
Jak nie jestem w temacie? Byłem przy jego rookowaniu ... Martin sie rokował a Ajo mu za każdego deda płacił:baby:
No i potwierdziłeś, że nic nie wiesz -.-
Vatariel
12-12-2006, 02:01
Wróciłem nie dawno do domu patrze na tibia.com a tu kilkanaście fragów dla Ruin przy czym żaden z nich nie padł (ma ktoś jakiś film albo wie jak to się stało?)...
Aga
Dec 11 2006, 19:42:50 CET Killed at Level 130 by Arwyn Shard
and by Gambin
Maldox kera
Dec 11 2006, 21:01:49 CET Killed at Level 84 by Aeris Morgul
Yukori Makata
Dec 11 2006, 21:05:57 CET Killed at Level 90 by Zavil
Razgov
Dec 11 2006, 21:04:32 CET Killed at Level 84 by Chad folower
Turrican
Dec 11 2006, 21:00:26 CET Killed at Level 95 by Zavil
and by Arwyn Shard
Asco moor
Dec 11 2006, 20:56:01 CET Killed at Level 78 by Arwyn Shard
and by Sparkin
Raffu
Dec 11 2006, 20:55:56 CET Killed at Level 115 by Arwyn Shard
and by Aevon Devina
Gornik borynia
Dec 11 2006, 21:10:19 CET Killed at Level 104 by Arwyn Shard
and by Ravuse
Agladar'lee
Dec 11 2006, 21:02:49 CET Killed at Level 75 by Aevon Devina
Enop'ac
Dec 11 2006, 21:02:04 CET Killed at Level 83 by Sparkin
and by Fran Do'Urden
Rizzlaa
Dec 11 2006, 19:46:48 CET Killed at Level 111 by Rune runesson
and by Dakituconelwo
Elaney
Dec 11 2006, 20:58:25 CET Killed at Level 75 by Arwyn Shard
and by Mirso
Zuuze
Dec 11 2006, 16:44:05 CET Killed at Level 81 by Arwyn Shard
and by Gambin
krzysiek033
12-12-2006, 07:27
Niestety, bez GMa online ktory by czytal Ruin's guild chat, Lifestyle tej wojny nie wygra.
Guardian anubite
12-12-2006, 07:36
Niestety, bez GMa online ktory by czytal Ruin's guild chat, Lifestyle tej wojny nie wygra.
Co masz na myśli ?
krzysiek033
12-12-2006, 08:13
Co masz na myśli ?
z rizzla, z torazur, z kiwi terpenes, z satamo itd...
owszem , jak my kiwi w trapie NIE NADĄZALISMY uhac , no to sorryy ewidentne Z kiwi terpenes _/ w kazdym razie wojna trwa , i będzie trwala baardzo dlugo :) jak juz ktos tam kiedys pisal berylia jest specyficznym serverem na którym po władze przyszlo wiele silnych gildi z roznych serverów ( black Widows , knighthood , del'toro ...) B)
Vatariel
12-12-2006, 12:54
Z tego co się dowiedziałem (od samych Ls) to popadali głównie przez brak zorganizowania ale i dobrze zaplanowany mass log Ruin...
Tosik Tepek
12-12-2006, 21:33
Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie :) I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki
Yours, Emilek ;)
@Tosik
Zapraszamy :P Polaków trochu jest ;p a jak nie walczysz to i mozesz grać :P
Smichael
13-12-2006, 07:15
owszem , jak my kiwi w trapie NIE NADĄZALISMY uhac , no to sorryy ewidentne Z kiwi terpenes _/ w kazdym razie wojna trwa , i będzie trwala baardzo dlugo :) jak juz ktos tam kiedys pisal berylia jest specyficznym serverem na którym po władze przyszlo wiele silnych gildi z roznych serverów ( black Widows , knighthood , del'toro ...) B)
juz mnie az zal sciska od tych ciaglych tlumaczen 'z name' :/ to ze nie zadazaliscie uhac nie swiadczy ze ktoos walil go z cheatu z tego co wiem w ls tez uzywaja botu (ng) : 0
krzysiek033
13-12-2006, 07:37
Nie "botu" tylko "bota" NG. A ty Smichael z choinki sie urwales? Kazdy wie i "Z combo", i Ruin go uzywa w kazdej battle, wiec po ci twoje glupie komentarze?
Smichael
13-12-2006, 07:50
bo to juz jest nudne jezeli zawsze jedynym powodem porazki pisanym przez revico jest z combo hehe.
Patrick II
13-12-2006, 08:16
@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie.
www.qbasasa.zal.pl
PS
Dolacz do Fanclubu Corsa
Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie :) I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki
Yours, Emilek ;)
Na poczatku zdeka ciezko pelno noobow pkerow ale ogolnie lajt jest
Guardian anubite
13-12-2006, 14:41
@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie.
www.qbasasa.zal.pl
PS
Dolacz do Fanclubu Corsa
Wyluzuj , nie wlatuj na niego..on odszedl z wojny ale nie zdradził! Zdradził Corso idąc na stronę wroga a nie on.. Do niego mozna mieć zal ze nie walczy ale nie pretensje!
MasteR Driv3r
13-12-2006, 18:45
@Patrick
Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji....
To tyl z mojej strony
Patrick II
13-12-2006, 20:35
@Patrick
Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji....
To tyl z mojej strony
no comment...
kazdy mysli ze zdardziles i pozalujesz jesli to prawda
Dzieje sie cos nowego na wojnie :D ?
Z tego co ja widze to all sie kłucą o byle co :/ Chłopaki chcecie sie pokłucic wejdzcie sobie na priv i pogadajcie :D
pozdro for all :DB) B) B)
@Patrick
To tyl z mojej strony
chyba nie wiesz co to "hlvl" :)
@Patrick
To tyl z mojej strony
TO IDZ NA NON PVP. Ja nic do ciebie niemam , a to czy byles w ls czy nie to mi to zwisa i tak nic nierobiles...
Patrick II
14-12-2006, 08:11
Dla mnie on mogl zdradzic bo wczoraj Ruin do mojego brata czy moga do niego zadzownic i jego numer komorkowy podali wiec cos tu nie tak -.-
Vatariel
14-12-2006, 11:51
Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol
Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78
Oficjalne statystkyki z wojny na:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1461475&pagenumber=1
@Kajn
Ty tam cicho o hlvls ;)
@Smichael
Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh...
@Tosik Tepek
Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili).
Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol
Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78
Oficjalne statystkyki z wojny na:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1461475&pagenumber=1
@Kajn
Ty tam cicho o hlvls ;)
@Smichael
Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh...
@Tosik Tepek
Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili).
17 minut w ls i ded hyhy
MasteR Driv3r
14-12-2006, 16:35
Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.
A co do 'hlvl'.
Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ]
Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi.
Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;]
Pozdrawiam.
PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.-
Guardian anubite
14-12-2006, 19:20
Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.
A co do 'hlvl'.
Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ]
Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi.
Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;]
Pozdrawiam.
PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.-
Sucho to jest dziecko.. padł dwa razy odszedł może dlatego o nim zapomieli :D Deamon.. on był chwilke i tez poszedł pewnie większość niewie że taki był w ls:D , a ty poprostu zostałeś kozłem ofiarnym wybranym przez kwriożernego Patricka:D
Gornik Borynia
Dec 14 2006, 13:34:43 CET Killed at Level 103 by a fire elemental of Dakituconelwo
65-79?
Patrick II
14-12-2006, 19:37
Sucho zna moj brat go bardzo dlugo i koleguje sie z nim
Daemorth to kumpel Daarkow
A ty ?
Nieznany nie wiadomo kto doszedl a huja wie o wojnach highlvl jak pisales to lvl 90-120 wiec Vatariel to juz low lvl bo ma 129 ta ?
PS
Nie tylko ja uwazam ze byles szpiegiem baj
Majkeloo
14-12-2006, 20:22
Moim zdaniem ta wojna bedzie trwala jeszcze 3 razy tyle dopuki nie wpadnie na serv jakas zgrana ekipa i nie po******ala jednych i drugich.. Niestety taka jest prawda wg mnie.
Bardziej znanych i z granych ekip jakie byly na berylia nigdzie nie znajdziesz wiec nie filozuj tu.:>
Guardian anubite
14-12-2006, 23:20
Bardziej znanych i z granych ekip jakie byly na berylia nigdzie nie znajdziesz wiec nie filozuj tu.:>
Uwierz mi na słowo że znajdziesz:) Może nie aż tak znanych ale lepszych :)
Vatariel
15-12-2006, 01:46
Battle odbył się na Darashi początkowo Ls przegrywało ale odrobiło fragi będąc w trapie.
15 fragów zdobytych przez Lifestyle
Soena
Dec 14 2006, 23:36:47 CET Killed at Level 93 by Toralis (soloed)
Aradna
Dec 14 2006, 23:23:21 CET Killed at Level 102 by Torazur
and by Pall Xito
Dec 15 2006, 00:31:03 CET Killed at Level 101 by Torazur
and by Aquarius de'Soul
Dakituconelwo
Dec 14 2006, 23:21:37 CET Killed at Level 100 by Torazur
and by Toralis
Con'tyts
Dec 14 2006, 23:45:24 CET Killed at Level 87 by Raffu
and by Clodachu
Dec 15 2006, 00:31:24 CET Killed at Level 85 by Pall Xito
and by Carmage Eternal
Delvines
Dec 14 2006, 23:41:25 CET Killed at Level 154 by Torazur
and by Main Dankor
Elmo Daywalker
Dec 14 2006, 23:41:12 CET Killed at Level 107 by Pall Xito
and by Clodachu
Gajica
Dec 14 2006, 23:20:10 CET Killed at Level 92 by Choseer
Mirso
Dec 14 2006, 23:42:02 CET Killed at Level 120 by Leerok
and by Clodachu
Petatix
Dec 14 2006, 23:41:50 CET Killed at Level 86 by Pall Xito
and by Main Dankor
Pies De'Pato
Dec 14 2006, 23:36:04 CET Killed at Level 73 by Torazur
and by Clodachu
Balin barbol
Dec 14 2006, 23:21:42 CET Killed at Level 89 by Rizzlaa
and by Chepageno
Ka'lel
Dec 15 2006, 00:35:07 CET Killed at Level 63 by Clime Avarus
and by Clodachu
Mytsubi
Dec 14 2006, 23:38:03 CET Killed at Level 71 by Pall Xito
and by Main Dankor
14 fragów zdobytych przez Ruin
Rizzlaa
Dec 14 2006, 23:21:45 CET Killed at Level 110 by Soena
and by Rune runesson
Aranotos
Dec 14 2006, 23:31:59 CET Killed at Level 80 by Delvines
and by Zavil
Gemaro
Dec 14 2006, 23:24:42 CET Killed at Level 116 by Arwyn Shard
and by Viking Rulle
Biechu Ca'Pone
Dec 14 2006, 23:24:30 CET Killed at Level 94 by Demozar
and by Maxymo
Choseer
Dec 14 2006, 23:24:46 CET Killed at Level 97 by Iutrin
and by Aevon Devina
Kajn
Dec 14 2006, 23:25:45 CET Killed at Level 115 by Soena
and by Alicus of dark
Elens Keara
Dec 14 2006, 23:24:44 CET Killed at Level 50 by Alicus of dark
and by Ravuse
Medicanka
Dec 14 2006, 23:27:11 CET Killed at Level 65 by Iutrin
and by Aevon Devina
Toralis
Dec 14 2006, 23:38:57 CET Killed at Level 86 by Parker Fowl
Vashi'Se
Dec 14 2006, 23:26:48 CET Killed at Level 86 by Bubba Daywalker
Satamo
Dec 14 2006, 23:25:14 CET Killed at Level 107 by Alicus of dark
and by Iutrin
Tul
Dec 14 2006, 23:37:48 CET Killed at Level 62 by Zavil
and by Gambin
Ywis akak
Dec 14 2006, 23:26:22 CET Killed at Level 101 by Iutrin
and by Aevon Devina
Chepageno?
Dec 14 2006, 23:23:04 CET Killed at Level 57 by Rune runesson
and by Bubba Daywalker
Czyli battle bylo wyrównane...
Aktualnie (chyba) fragi wygladaja tak:
Lifestyle: 80(+6)
Ruin: 93
pozdro :D:D
Smichael
15-12-2006, 08:20
reasumujac w tym temacie chciał bym podkreslic , ze wydaje mi sie mimo ze nie chce nikogo oskarzac ale mam pewne podstawy ze Torazur i pare innych esow z ls na 90 % uzywa bota :p cya
o jakich podstawach mowa ?
MasteR Driv3r
15-12-2006, 15:55
Lol, znalem sporo osob (i znam) z ls, moze przez ciebie nieznany ale przez Choseera, Side'a i paru innych tak, wiec skoro ty mnie nie znasz to nie znaczy ze inni tez, ja p..... jacy niektorzy ludzie potrafia byc glupi -.- Poza tym nie tylko ci co wymienilem odeszli -.- Ja pierdole nie macie dowodow i oskarzacie jakbyscie byli tego pewni. ._.'
Nie mowie ze Vatariel to low lvl tylko ze napisalem od 90 do 120 bo zalezy jak kto uwaza od ktorego zaczyna sie hlvl...
A co do zdrady to juz pisalem, nie lubie kh i nie chce zeby pa-non stop wrocilo na server.
Guardian anubite
15-12-2006, 16:01
śmieszna jest postawa liderów lifestyle , wywalili Gligo , mojego kumpla ... ok wywalić mogli , powód "spy" no nie to przesada:D pozbywają się ludzi sami bo doszli do nich inni (mowa o Nemesis) to się pozbywają tych których wtedy chceli :D Fakt że gligo to new owner teraz ale to nie zmienia faktu ...
Co do battle ... powiem krótko ! Ma ktoś film?!!?! :D:D:D
śmieszna jest postawa liderów lifestyle , wywalili Gligo , mojego kumpla ... ok wywalić mogli , powód "spy" no nie to przesada:D pozbywają się ludzi sami bo doszli do nich inni (mowa o Nemesis) to się pozbywają tych których wtedy chceli :D Fakt że gligo to new owner teraz ale to nie zmienia faktu ...
Co do battle ... powiem krótko ! Ma ktoś film?!!?! :D:D:D
LOl to ze gligo to new owner to "NIE ZMIENIA FAKTU " ale zes teraz przyje*al lol .. pozatym Gligo malo sie udzielal w tej wojnie , prakjtycznie NIGDY go niewidzialem na vencie czy tez na bitwie ... :) a co co do tego battle na darashi to go przegapilem :S
Rev'ico
Gligo nie udzielal sie w wojnie bo poprostu byl po hacku i nic by nie zdzialal.
Majkeloo
15-12-2006, 17:25
Ja nie filozuje poprostu wyrażam swoje zdanie. Ciezko bedzie Wam to wygrac tak samo jak i Ruin ma male szanse. Ta wojna nigdy sie nie skonczy ;d
Guardian anubite
15-12-2006, 17:47
LOl to ze gligo to new owner to "NIE ZMIENIA FAKTU " ale zes teraz przyje*al lol .. pozatym Gligo malo sie udzielal w tej wojnie , prakjtycznie NIGDY go niewidzialem na vencie czy tez na bitwie ... :) a co co do tego battle na darashi to go przegapilem :S
Po pierwsze primo Gligo miał haka, po drugie primo nie był szpiegiem , po trzecie , czwarte, piąte nie udzialał się bo sprzedawal chara ale zapewnam cię że nowy owner grał keidys na beryli mial nawet spory lvl i teraz chciał walczyć lecz go wywaliliście , więc moim zdaniem straciliscie w gildi 72ek.. wiem może mało ale zawsze coś by zrobił.
Guardian anubite
15-12-2006, 21:12
wiec skoro KUU*WA MIAL HACKA TO I TAK BYL NIEPRZYDATNY OMG JA PIER*&*&@*(#^#*&^# A po 2 SKORO SPRZEDAWAL CHARA TO TYM BARDZIEJ ADIJOS !!
ponioslo mnie troche ale takie glupoty pier&*^ ze niema bata by sie niezdenerwowac ...
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Wywaliliście go w momencie kiedy zmienil się owner który mial zamiar walczyć , który miał eq który by coś zrobił o to mi chodzi. W każdym bądz razie nie ma sensu tego tematu nadal tutaj rozpisywac:D
Ja nie filozuje poprostu wyrażam swoje zdanie. Ciezko bedzie Wam to wygrac tak samo jak i Ruin ma male szanse. Ta wojna nigdy sie nie skonczy ;d
Ja nie biore udzialy w wojnie :>
Guardian anubite
15-12-2006, 21:23
Ja nie biore udzialy w wojnie :>
Może jestem zacofany ale kto gra Kajnem ?:>
Mastermind Toothy
15-12-2006, 23:00
Może jestem zacofany ale kto gra Kajnem ?:>
W komencie jednego filmu z wojny płakałeś prawie nad tym jak Kajn z tibia.pl sprzedał chara ^^
Guardian anubite
15-12-2006, 23:08
Wypraszam sobie że płakałem.. Wiesz ja nie muszę płakać ze ktos tam cos.. ze padne itp.. Nie jestem już dzieckiem az w takim stopniu żeby płakać za grę.
Myslałem że jednak nie sprzedał bo odziwo niegra nim zaden noob.. przeważnie nooby z allegro kupia , padaja i taki tego finał.
Vega Shard
Dec 15 2006, 19:16:14 CET Killed at Level 111 by Arwyn Shard
and by Chad folower
Fajnie jest...jak sie pada za nic od Ruins ;]
Teraz to naprawde przesadzają.
Jeżeli masz wmiare wysoki lvl i nie uczestniczysz w wojnie... raczej sie tym nie ekscytuj bo prędzej czy później i ciebie złapią.
Stary Kajn byl noobem co by padał! xD (Pozdro Kajn :***)
a Vega i tak by padl od AOG :D
MasteR Driv3r
16-12-2006, 00:18
00:11 Corso of Darknes [83]: ladnie to sobie wymysliles ze na 70 lvlu lub troche wyzszym wrocisz do Ls
00:11 Corso of Darknes [83]: x)
00:11 Corso of Darknes [83]: IT was me x]
00:11 Qba Sasa [64]: nie wracam do ls
00:11 Corso of Darknes [83]: wrocisz
00:11 Corso of Dar0knes [83]: wiem o tym
00:11 Qba Sasa [64]: pierdole to
00:11 Corso of Darknes [83]: i masz deda
00:11 Corso of Darknes [83]:
00:11 Qba Sasa [64]: lol
00:11 Corso of Darknes [83]: nie obchodzi mnie co powiesz
00:11 Corso of Darknes [83]: masz pozamiatane
00:12 Corso of Darknes [83]: bye
Omg znów PA ?? :) Zal, na pewno sie nie dam shuncic bez powodu ;]
krzysiek033
16-12-2006, 01:15
Corso - dziecko słonca mylsli ze jest w Ruin to mu wszystko wolno. No chyba ze ma paszport polsatu to mu wolno.
A co do Gligo to lepiej dla niego, bo moze sobie pograc, a i tak 74EK na wojnie sluzy tylko jako target.
Guardian anubite
16-12-2006, 01:29
Corso - dziecko słonca mylsli ze jest w Ruin to mu wszystko wolno. No chyba ze ma paszport polsatu to mu wolno.
A co do Gligo to lepiej dla niego, bo moze sobie pograc, a i tak 74EK na wojnie sluzy tylko jako target.
Moze.. nie może juz padł raz i ma hunta jak niezaplaci.. jak zaplaci tez popada;p
Cos mi sie pojebalo z tym pozstem sorka :P
Zaczynaja sie przeceniac z tym swoim botem to im na dobre nie wyjdzie:P
Stary Kajn byl noobem co by padał! xD (Pozdro Kajn :***)
a Vega i tak by padl od AOG :D
stfu xD tibia.pl "suporterze"
Ruin
Balin Barbol
Dec 16 2006, 03:53:30 CET Killed at Level 88 by Rizzlaa and by Aquarius de'Soul
Con'tyts
Dec 16 2006, 03:57:28 CET Killed at Level 83 by Rizzlaa
Pies de'pato
Dec 16 2006, 04:25:09 CET Killed at Level 70 by Rizzlaa and by Aga
Dec 16 2006, 04:03:39 CET Killed at Level 71 by Aga and by Leerok
Mastermind Toothy
16-12-2006, 12:45
Wypraszam sobie że płakałem.. Wiesz ja nie muszę płakać ze ktos tam cos.. ze padne itp.. Nie jestem już dzieckiem az w takim stopniu żeby płakać za grę.
Myslałem że jednak nie sprzedał bo odziwo niegra nim zaden noob.. przeważnie nooby z allegro kupia , padaja i taki tego finał.
To była taka "zdżołkowana" ironia ;s
Guardian anubite
16-12-2006, 13:00
To była taka "zdżołkowana" ironia ;s
To sory ale nie odczytałem tego jako ironia:D:D
No ładne battle bylo w sensie ze oni popadali a Ls nie bo fragów mało :D Cieszy to że ls odrabia lvl a ruin nie:d aradna z 106 - 99 bodajże , Balin barbol z 92 - 88 czy jakos tak :D
Majkeloo
16-12-2006, 16:40
Na miejscu Vegi bym dołączył do wojny.. Ja też myślałem ze stary Kajn nie sprzedał chara no ale cóż.. ;d Pozatym żeczywiście stary Kajin chyba znał lepiej angielski niż ten który gra obecnie heh. Corso teraz w Ruin to nie udziela sie na tibia.pl bo "polacki to nooby" i nie będzie sie zniżał do ich poziomu.. ;)
Offtopic
tez wam sie jest tak ciezko wbic?:confused: :confused:
Offtopic
tez wam sie jest tak ciezko wbic?:confused: :confused:
taaak , wszyscy tak maja niewiadomo dlaczego , oby coffffkie niebylo bo lvl wbilem xD
Mam kilka pytan związanych z serverem!
Chciałbym zacząc tu grać dlatego wazne sa dla mnie odpowiedzi na pytania.
A wiec:
1.Czy server jest Polski(kto nim rzadzi)
2.Jaka jest najlepsza gildia(czy jest Polska)
3.Czy hunca za wybicie sie
Z góry dzięki.
Mam kilka pytan związanych z serverem!
Chciałbym zacząc tu grać dlatego wazne sa dla mnie odpowiedzi na pytania.
A wiec:
Z góry dzięki.
1.Jest wojna ze tak powiem europejska (polakow jest duzo walcza u boku wiekszosci szwedow z hiszpanami, holendrami i szwedami)
2.Ruin lub Lifestyle (w lifestyle duzo polakow - wojna)
3.Duze prawdobodobienstwo hunta
Brudinho
17-12-2006, 16:42
Nie odpowiem na pytania gdyż są zbyt tendencyjne :P
Przyjdz spróbuj :)
Oftop
i znowu problemy z wbiciem -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
23-6 dla ls
Gambin , Arwyn Shard , Aevon Devina, Iutrin, Astralis, Mytsubi, Zavil , Balin Barbol, Meddow, Nielz , BubbaDaywalker,Xinacapuxina, Ulbaard and Avozzo, Arithael, Gajica, Alicus of Dark , Drefi Darth, Sparkin , Mirso, Kloed, Con'Tyts, Avariath
Asco Moor, Carmage Eternal , Gornik Borynia , Anezis , Averon Avarus, Main Dankor
21-5 dla ls
Gambin , Arwyn Shard , Aevon Devina, Iutrin, Astralis, Mytsubi, Zavil , Balin Barbol, Meddow, Nielz , BubbaDaywalker,Xinacapuxina, Ulbaard and Avozzo, Arithael, Gajica, Alicus of Dark , Drefi Darth, Sparkin , Mirso, Kloed
Asco Moor, Carmage Eternal , Gornik Borynia , Anezis , Averon Avarus
uhuhu... Gdzie sie klepali :D ?
Arwyn Shard Dec 17 2006, 21:30:52 CET Killed at Level 98 by Vashi'Se
Aevon Devina Dec 17 2006, 21:34:03 CET Killed at Level 75 by Raffu
and by Aquarius de'Soul
Alicus of dark Dec 17 2006, 21:34:25 CET Killed at Level 95 by Aquarius de'Soul and by Zuuze
Drefi Darth Dec 17 2006, 21:20:34 CET Killed at Level 51 by Jonzz
and by Aquarius de'Soul
Gambin Dec 17 2006, 21:29:29 CET Killed at Level 95 by Enop'Ac
and by Asco Moor
Iutrin Dec 17 2006, 21:23:38 CET Killed at Level 85 by Pall Xito
and by Clime Avarus
Kloed Dec 17 2006, 21:35:21 CET Killed at Level 65 by Enop'Ac
and by Sideshadow
Sparkin Dec 17 2006, 21:34:11 CET Killed at Level 82 by Pall Xito
and by Clodachu
Zavil Dec 17 2006, 21:33:40 CET Killed at Level 102 by Choseer
and by Aga
Arithael Dec 17 2006, 21:42:54 CET Killed at Level 118 by Biechu Ca'Pone
and by Vashi'Se
Avozzo Dec 17 2006, 21:25:10 CET Killed at Level 82 by Enop'Ac
and by Asco Moor
Con'Tyts Dec 17 2006, 21:28:44 CET Killed at Level 81 by Leerok
and by Anezis
Gajica Dec 17 2006, 21:33:26 CET Killed at Level 92 by Enop'Ac
and by Clime Avarus
Mirso Dec 17 2006, 21:33:38 CET Killed at Level 119 by Torazur
and by Sideshadow
Ulbaard Dec 17 2006, 21:38:54 CET Killed at Level 119 by Pall Xito
and by Kain Bloodhand
Xinacapuxina Dec 17 2006, 21:21:43 CET Killed at Level 104 by Torazur
and by Pall Xito
Astralis Dec 17 2006, 21:34:08 CET Killed at Level 107 by Raffu
and by Aga
Avariath Dec 17 2006, 21:44:24 CET Killed at Level 60 by Zuuze
and by Torazur
Balin Barbol Dec 17 2006, 21:22:16 CET Killed at Level 88 by Torazur
and by Carmage Eternal
Bubba Daywalker Dec 17 2006, 21:36:50 CET Killed at Level 105 by Clodachu and by Sinistril
Meddow Dec 17 2006, 21:34:32 CET Killed at Level 101 by Raffu
and by Choseer
Mytsubi Dec 17 2006, 21:33:43 CET Killed at Level 70 by Clodachu
and by Blysse
Nielz Dec 17 2006, 21:31:57 CET Killed at Level 101 by Aquarius de'Soul
and by Gemaro
TOTAL :23
Jaeff Dec 17 2006, 21:22:08 CET Killed at Level 72 by Meddow
and by Soena
Asco Moor Dec 17 2006, 21:29:35 CET Killed at Level 77 by Zavil
and by Mara Morgul
Main Dankor Dec 17 2006, 21:22:04 CET Killed at Level 72 by Zavil
and by Arwyn Shard
Anezis Dec 17 2006, 21:33:55 CET Killed at Level 94 by Alicus of dark
and by Aevon Devina]
Averon Avarus Dec 17 2006, 21:34:52 CET Killed at Level 73 by Avariath
Carmage Eternal Dec 17 2006, 21:30:08 CET Killed at Level 110 by Aevon Devina and by Astralis
Gornik Borynia Dec 17 2006, 20:35:58 CET Killed at Level 102 by Zavil
and by Gambin
MOgłem cos przegapic
23-6 dla ls
Gambin , Arwyn Shard , Aevon Devina, Iutrin, Astralis, Mytsubi, Zavil , Balin Barbol, Meddow, Nielz , BubbaDaywalker,Xinacapuxina, Ulbaard and Avozzo, Arithael, Gajica, Alicus of Dark , Drefi Darth, Sparkin , Mirso, Kloed, Con'Tyts, Avariath
Asco Moor, Carmage Eternal , Gornik Borynia , Anezis , Averon Avarus, Main Dankor
a ty z pz wyszedles?
------------------
Filma dajcie x)
Polandroyal
17-12-2006, 23:27
no i po zamiatane ?
MasteR Driv3r
18-12-2006, 00:28
@OrG
A wiec, aktualnie toczy sie wojna miedzy Ruins (swe lub esp, nie wiem) a Lifestyle (wiekszosc polska), huncenie za wybicie sie... Hm prawdopodobnie tak. Ale gdy wygra polska guildia to raczej tego nie bedzie :)
tyle sdków wystrzelalem i ani frag niewpadl :(
no coż za slaby sd damage robie ... JESZCZE... xD
Taa wy****li mnie za free, bo ktoś plotke puścił że ja niby "spy" !
Do Rizzlaa już pisanie mi się znudziło aby mnie wzioł spowrotem, wkońcu wyjechał mi z tekstem że da invita jak Wezu skończy się ban, jak dla mnie to nie ma nic do rzeczy!
Teraz pozostałem bez gildi i z huntem także nie przyexpie se narazie.
A na wojny bedę chodził czy jestem w gildi czy nie bo terzeba wkońcu doj**ać Ruin !!! X( X( X(
Smichael
18-12-2006, 12:23
@OrG
A wiec, aktualnie toczy sie wojna miedzy Ruins (swe lub esp, nie wiem) a Lifestyle (wiekszosc polska), huncenie za wybicie sie... Hm prawdopodobnie tak. Ale gdy wygra polska guildia to raczej tego nie bedzie :)
HAHAHAHAHAHA!!
prawie z krzesła spadlem jak to przeczytałem
Lifestyle to wiekszosc polakow hahahhahahahaha keept dreaming babe :_p
nie daje rady no Lifestyle = Szwedzi z polakami jako mięso armatnie
Ruin = Espaniols + Sweden ( VMO ) + Holenderscy asslickerzy + 1 polski Claun (corso) hehe
defakto co do wybijania za wybicie sie to polacy sa w tym najlepsi >:P (Azura , Furora ) lol ktos zdobedzie lepszy lvl i juz hunt :pp na beryli jakos Runisy pozwolily paru osoba co nie mieszaly sie do wojen grac w spokoju
Guardian anubite
18-12-2006, 14:56
Taa wy****li mnie za free, bo ktoś plotke puścił że ja niby "spy" !
Do Rizzlaa już pisanie mi się znudziło aby mnie wzioł spowrotem, wkońcu wyjechał mi z tekstem że da invita jak Wezu skończy się ban, jak dla mnie to nie ma nic do rzeczy!
Teraz pozostałem bez gildi i z huntem także nie przyexpie se narazie.
A na wojny bedę chodził czy jestem w gildi czy nie bo terzeba wkońcu doj**ać Ruin !!! X( X( X(
wyluzuj stary jesteś załosny solo style ded by Byna . zal.pl
HAHAHAHAHAHA!!
Ruin = Espaniols + Sweden ( VMO ) + Holenderscy asslickerzy + 1 polski Claun (corso) hehe
defakto co do wybijania za wybicie sie to polacy sa w tym najlepsi >:P (Azura , Furora ) lol ktos zdobedzie lepszy lvl i juz hunt :pp na beryli jakos Runisy pozwolily paru osoba co nie mieszaly sie do wojen grac w spokoju
Sam moglbys byc mięsem armatnim pedale ;)
Za slaby byles zeby sie utrzymac na berylce i teraz takie bzdury wypisujesz?
Nie wiesz jak jest na servie to stul pysk.
PS. Nie wyskocz czasem z jakas madroscia o poczatku serva, juz dlugo na Berylii gram
Ps2. CORSO DAJ GŁOSSSSSSSSSSSS
dajcie film z wczorajszej bitwy xd
wyluzuj stary jesteś załosny solo style ded by Byna . zal.pl
Wiesz łatwo tak mówić ale nie życzę ci starcia z nią, zwłaszcza daleko od pz !
Niestety moje apelacje o przyjęcie do Ls nie powiodły się i będę musiał odpuścić sobie wojnę i zapłacić Ruin aby móc expić. :( :(
No trudno widocznie nie każdy może brać w niej udział.
Guardian anubite
18-12-2006, 18:07
Wiesz łatwo tak mówić ale nie życzę ci starcia z nią, zwłaszcza daleko od pz !
Niestety moje apelacje o przyjęcie do Ls nie powiodły się i będę musiał odpuścić sobie wojnę i zapłacić Ruin aby móc expić. :( :(
No trudno widocznie nie każdy może brać w niej udział.
Daj spokoj knight na 70lvl ma przy sobie przynajmniej powinien z 15bp uh.. tak uważam a więc z 15bp uh przed 120 chyba rp byś zwial z ab do venore i spowrotem bo bolt jej wchodzi max za 50 raz na 3 strzaly a sdki tez niema wiecej jak 5bp.
HAHAHAHAHAHA!!
HAHAHA JA TEZ PRAWIE Z KRZESLAM SPADLEM JAK PRZECZYTALEM TO CO TY NAPISALES ! Gówno wiesz jak jest jak to juz Xito napisal ... :baby: :baby: :baby:
Btw. Taifun sie wczoraj złożył xD
Dziendobry Corso:)
btw. Pewnie all widzieli ale link here:p http://rapidshare.com/files/7891106/EO_pl.rec
MasteR Driv3r
18-12-2006, 21:16
O nasz 'pan i władca' zniżył się do 'naszego poziomu' wypowiedzial sie w tym temacie :O
Daj spokoj knight na 70lvl ma przy sobie przynajmniej powinien z 15bp uh.. tak uważam a więc z 15bp uh przed 120 chyba rp byś zwial z ab do venore i spowrotem bo bolt jej wchodzi max za 50 raz na 3 strzaly a sdki tez niema wiecej jak 5bp.
Dobra przyznam się że to ja dałem dupy !
Neta mi odcieło kolo thais a mnie wilk bił i nie wylogowało jak się logłem to już w świątyni :)
@ a co do sd to mógł byś się zdziwić, bo u Byny funduszy nie brakuje :):):)
ps. i ona ma 129lvl a nie 120 xD
Guardian anubite
18-12-2006, 23:10
Dobra przyznam się że to ja dałem dupy !
Neta mi odcieło kolo thais a mnie wilk bił i nie wylogowało jak się logłem to już w świątyni :)
@ a co do sd to mógł byś się zdziwić, bo u Byny funduszy nie brakuje :):):)
ps. i ona ma 129lvl a nie 120 xD
słuchaj znam ten ból kupiłes chara przesiadłes się przy tym z 50 na 70lvl.. tak samo ja keidys z 20 na 50.. kupiłem przyznam się i też byłem zaskoczony niewiedziałem jak grac:D może to nie o to chodzi ale mniejsza o to
FILMIK Z BATTLE PLX
Wiecej... Jakby ruin nie mialo kasy to skad meddow mialby assasina full shamana i kilka(nascie?) innych ?
MasteR Driv3r
19-12-2006, 15:23
Jak kiedys Byna mnie protectowala to mowila... Ze ma 'tylko' 1,9kk - nie liczac itemow oczywiscie ;]
OT: Szkut - famas rox :D
Jak kiedys Byna mnie protectowala to mowila... Ze ma 'tylko' 1,9kk - nie liczac itemow oczywiscie ;]
OT: Szkut - famas rox :D
Wiadomo :P
Ja u Byny widzialem z 500 crystalkow
Kto z beryli idize na new pvp?:> jesli tak to trzeba by sie bylo dogadac na ktory bo wydja 2 amerykanskie i 2 niemieckie chyba B) tak wiec wwszystkich zainteresowanych prosze o podanie mi na pw numeru koma to bysmy sie odrazu zdzwonili po wysciu serverow "co i jak".
Pozdrawiam, Stitl
EDIT chwilke pozniej;p
zaluje teraz ze za czasu nie odlacyzlem sie do Ls i nie walczylem z wami:( no ale coz chcialem expic a teraz juz po fakcie:)
xito, jak tam twoje 50k? huahuahuauh
Kto z beryli idize na new pvp?:> jesli tak to trzeba by sie bylo dogadac na ktory bo wydja 2 amerykanskie i 2 niemieckie chyba B) tak wiec wwszystkich zainteresowanych prosze o podanie mi na pw numeru koma to bysmy sie odrazu zdzwonili po wysciu serverow "co i jak".
Pozdrawiam, Stitl
EDIT chwilke pozniej;p
zaluje teraz ze za czasu nie odlacyzlem sie do Ls i nie walczylem z wami:( no ale coz chcialem expic a teraz juz po fakcie:)
xito, jak tam twoje 50k? huahuahuauhJa ide pacc czeka na odpalenie :)
Your Premium Account will be activated next time you log into the game. Once your account has premium status you can use all features that are available exclusively for Premium Accounts.
Czekamy na new :P
krzysiek033
19-12-2006, 19:18
Widze ze pomalu wymiekaja niektorzy. New i New. Wyjdzie New to pojdziecie wbijecie 30lvl i powiecie ze nie da sie grac. Dla takich jak wy rook to jest az za dosc, obojetnena jakim servie. Szkut jakis niedorozminiety jest, aktywowal pacca i nie moze teraz sie zalogowac na wlasne acc bo by calkiem go aktywowal. Juz was widze na new jak zablysniecie. Kmioty zajebane.
Etan Marth
19-12-2006, 19:32
Popieram up.
Mimo, ze nie lubie sharerow, sadze ze bez tego nie da sie nic osiagnac nic na nowym swiecie. No chyba ze jest sie maniakiem i sie siedzi 8h na kompie na dzien. Chociaz nie wiem do konca jak to bedzie, bo po wprowadzeniu staminy nie wyszly jescze nowe swiaty.
Nie wiadomo wogole czy wyjda nowe swiaty, a ty (Stitl) juz wiesz, ze wyjda 2 USA i 2 GER, hmm ciekawe...
Widze ze pomalu wymiekaja niektorzy. New i New. Wyjdzie New to pojdziecie wbijecie 30lvl i powiecie ze nie da sie grac. Dla takich jak wy rook to jest az za dosc, obojetnena jakim servie. Szkut jakis niedorozminiety jest, aktywowal pacca i nie moze teraz sie zalogowac na wlasne acc bo by calkiem go aktywowal. Juz was widze na new jak zablysniecie. Kmioty zajebane.
Czy slowo ze jestes lamerem starczy?
btw Kup sobie slownik bo ci ortografia siada ;)
Btw. Taifun sie wczoraj złożył xD
Taifun sie zlozyl a Corso to szmaciarz x)
Chce Cie zobaczyc na battle pedale jebany! Bedziesz mi kurwa pisal o Taifunie!
Tchorz pierdolony, wiedziales ze dostaniecie wpierdol to sie logujesz po battle huju "bylem u laski" TY GEJEM JESTES , JAKA LASKA TATORUCHU?
zobaczysz kurwa jeszcze sie zlozysz nie raz szmato
PS. Czekam na open z Twoim udzialem x)))))
PS 2. DAJ GŁOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Pozdrawiam, Stitl
EDIT chwilke pozniej;p
xito, jak tam twoje 50k? huahuahuauh
Co chcialem to dostalem, jestes OUT z BERYLII
xDDDDDDD , I CO ? ssaj malutki
Guardian anubite
19-12-2006, 22:36
Corso jak już na Ciebie pojechali to ja dorzuce swoje pytanie-stwierdzenie
Do zobaczenia w piątek jak przyjedziesz:D Obiecałeś , zobaczymy czy wygrasz solówkę :D weź ksa ze sobą hahha
krzysiek033
20-12-2006, 01:47
Czy slowo ze jestes lamerem starczy?
btw Kup sobie slownik bo ci ortografia siada ;)
Wypisz mi moje bledy ortograficzne, plx
Pisze bez polskich znakow bo jestem za granica i niechce mi sie instalowac polskiego jezyka do klawiatury.
Co chcialem to dostalem, jestes OUT z BERYLII
xDDDDDDD , I CO ? ssaj malutki
pipko, sam juz na niej nie gralme gdy mi chara ujebales (: z powodu takich noobow jak mniedyz innymi, TY:) :*
Były ostatnio jakies fragi?? Ucichło cos ;]
Vatariel
20-12-2006, 14:27
Były ostatnio jakies fragi?? Ucichło cos ;]
Nawet trzy zdobyte przez Ruin...
Choseer
Dec 19 2006, 23:57:38 CET Killed at Level 97 by Gambin
and by Alicus of dark
Asco Moor
Dec 20 2006, 01:59:23 CET Killed at Level 77 by Gambin
and by Balin barbol
Knight Daark
Dec 20 2006, 14:09:33 CET Killed at Level 75 by Dakituconelwo
and by Ulbaard
Hmm.. Jaka jest obecna sytuacja we fragach?? Nie chce mi sie sledzic kazdego posta z fragami i liczyc :]
Z góry dzieki :D8o 8o
tibia.com -> forum -> berylia -> cala lista fragow.
Takie male pytanko, ile chciec za Santa Doll? Bo Santa Hat kolo chciał sprzedac za 100k. A doll? 200k?
Tak z ciekawosci, i tak zrobie licytacje xD. Ale znajomosc ceny sie przyda
Vatariel
21-12-2006, 11:30
Takie male pytanko, ile chciec za Santa Doll? Bo Santa Hat kolo chciał sprzedac za 100k. A doll? 200k?
Tak z ciekawosci, i tak zrobie licytacje xD. Ale znajomosc ceny sie przyda
Za lalkę to będzie dobrze jak dostaniesz 50k (nie jest on trudna do zdobycia tak jak i czapka).
Lifestyle nieaktywne od 2-3 dni przez/dzięki czemu Arwyn Shard wbił wczoraj 3 lvl mimo wojny i ma teraz 100 lvl...
Choseer zapłacił i jest free o czym możemy przeczytać w tym poście
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1487417
MasteR Driv3r
21-12-2006, 12:46
Co jak co ale nie spodziewalem sie tego po choseerze :/
Za lalkę to będzie dobrze jak dostaniesz 50k (nie jest on trudna do zdobycia tak jak i czapka).
Lifestyle nieaktywne od 2-3 dni przez/dzięki czemu Arwyn Shard wbił wczoraj 3 lvl mimo wojny i ma teraz 100 lvl...
Choseer zapłacił i jest free o czym możemy przeczytać w tym poście
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1487417
Z tego co mi wiadomo to Rizzlaa (Daffy) wyjechał na wakacje. I dlateo LS już nie jjest takie aktywne.
Co do Choseera to on napisal ze chce zaplcic bo chce wbic 100 lvl i odejsc z serva
Guardian anubite
21-12-2006, 15:32
LOL ... Choseer jeżeli to prawda że chcesz wbić 100 i odejść to zal mi ciebie!!!! Nie że odchodzisz ale ze zapłaciłes dla kilku tam lvli... Jeżeli chcesz poexpic i walczyć znowu to mądry jesteś. Jeżeli sprzedasz chara i spłacłes się jestes idiotą.Ale ogolnie może sam powiesz nam czemu?
Patrick II
21-12-2006, 16:26
LOL ... Choseer jeżeli to prawda że chcesz wbić 100 i odejść to zal mi ciebie!!!! Nie że odchodzisz ale ze zapłaciłes dla kilku tam lvli... Jeżeli chcesz poexpic i walczyć znowu to mądry jesteś. Jeżeli sprzedasz chara i spłacłes się jestes idiotą.Ale ogolnie może sam powiesz nam czemu?
Guardian zal tu jest ciebie co spamujesz w venore ze masz na aukcji pacca na sell a nie chosera
krzysiek033
22-12-2006, 07:21
06:59 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them!
07:01 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santa's home for a reward.
07:10 Corso of Darknes [83]: CHOCCIE DO MNIE GOBLINKI
Nasz Wojowniczy Corso Ninja wstal rano i latal po ank za goblinami.
I jaki od dobry w ortografi.
Jesli macie hunta piszcie ja udzile pomocy
huehe koleś kupił odemnie Santa Hat, za 40k ;D ( zbieranie na goblinach w 2 noce) ;d cud malina ^^
Jesli macie hunta piszcie ja udzile pomocy
Spoko, z nudow przez swieta zrobie filmik o wojnie na berylii efekty gdzies za tydzien
Guardian anubite
22-12-2006, 23:35
Może nie na temat beryli ale o tym jak to corso jest kozacki w rl :d
Tydzien temu mowil że wpadnie do mnie na solówke
Nastał dzień sądu dla mnie! W moim miasteczku wszyscy się pochowali miał nadjechać wielki Corso of Darknes z wielkiego miasta Szczecin!
Godzina 16.00 wszyscy srają w portki dzwonie do Corsa.. słychać szum mówi JADe!!!
Ok .. czekam
godizna 18 dzwonie
Gdzie jestes? Nie wiem! jedziesz? No!
Godzina 23.32 wybiła
Corsa jak nie ma tak nie ma!!!!
Wszyscy się radują Corso nie przyjechał.. pewnie miał cos waznego nie śmiem twierdzić że się bał!!!! Narescie wszyscy mogli wyjść z domów! Miasto bezpieczne! Nie ma obaw.
:D:D
---------
To tak mnie wena poniosła, a co do Beryli narazie cisza duza.. czyżby przed burzą.. chociaż podobno nie wiem na 100% Daffiego niema a oni bez niego jak bez ręki i Ruin expi... Nawet cieszą się ze wygrali cytuje "Corso - Ls owned"
--------------
EDYCJA
-
down@
Miało bawić , bo to jest co najmniej śmieszne , nie powiem że załośne ale umawianie się na solówke i grozenie a potem tchorząc nie da sie inaczej nazwac:D
-----------------------------
Może nie na temat beryli ale o tym jak to corso jest kozacki w rl :d
Tydzien temu mowil że wpadnie do mnie na solówke
Nastał dzień sądu dla mnie! W moim miasteczku wszyscy się pochowali miał nadjechać wielki Corso of Darknes z wielkiego miasta Szczecin!
Godzina 16.00 wszyscy srają w portki dzwonie do Corsa.. słychać szum mówi JADe!!!
Ok .. czekam
godizna 18 dzwonie
Gdzie jestes? Nie wiem! jedziesz? No!
Godzina 23.32 wybiła
Corsa jak nie ma tak nie ma!!!!
Wszyscy się radują Corso nie przyjechał.. pewnie miał cos waznego nie śmiem twierdzić że się bał!!!! Narescie wszyscy mogli wyjść z domów! Miasto bezpieczne! Nie ma obaw.
:D:D
---------
To tak mnie wena poniosła, a co do Beryli narazie cisza duza.. czyżby przed burzą.. chociaż podobno nie wiem na 100% Daffiego niema a oni bez niego jak bez ręki i Ruin expi... Nawet cieszą się ze wygrali cytuje "Corso - Ls owned"
bawi mnie to co napisales ^^
Mastermind Toothy
23-12-2006, 14:12
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1490378
Smutne ;(
Wszystkim berylianczykom zycze wesolych swiat :)
Dokładnie, również życzę Wszystkim Wesołych Świąt, Berylia w stanie wojny, ludzie po domkach i depo chowają się, ale mimo wszystko słyszymy od graczy "Marry Christmas ^^ Daj Itema pod Choinkę":p ludzie radujmy się,dajmy newbom rozwijać się :p wszystkie złe sprawy zostawmy w starym roku i wskoczmy do Nowego 2007 roku :)
Berylia jest Hardkorowym serwem i z tego powodu nie jest to nudny serw B) Wiele się na nim dzieje i można powiedzieć, że od jej powstania, najlepsze gildie walczą o panowanie nad światem:cup:
Myślę że to w pewnym sensie jest fajne, te wojny bo co to by była za gra gdybyśmy tylko expili :o
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ;)
Rekin Master
24-12-2006, 09:07
Witam wszystkich...wraz z moimi znajomymi<bardziej doswiadczonymi> chcemy zaczac gre na Berylii, mozecie mi opisac sytuacje na serverze?
Czy sa wojny, kto rzadzi, czy wystepuje duze pa i szwedzi nie pozwalaja sie wybic? Jakie sa tu ceny...
Guardian anubite
24-12-2006, 10:14
SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.BECZKĘ PIWA, WIADRA
WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY
BYŁ OPŁATEK!
ps.lost rebels ładnie kase zarabia na dc wczoraj mnie w nocy dorwali i płacic musialem :(:(
Witam wszystkich...wraz z moimi znajomymi<bardziej doswiadczonymi> chcemy zaczac gre na Berylii, mozecie mi opisac sytuacje na serverze?
Czy sa wojny, kto rzadzi, czy wystepuje duze pa i szwedzi nie pozwalaja sie wybic? Jakie sa tu ceny...
Server jest w stanie wojny (hiszpanie,holendrzy,mniejszosc szwedzka przeciw szwedom i polakom), jak bedziesz siedzial cicho to mozesz spokojnie pograc, ceny sa bardzo niskie
Vatariel
24-12-2006, 11:15
Shala Nodror
Dec 23 2006, 21:50:58 CET Killed at Level 94 by Balin barbol
and by Bubba Daywalker
Jaki widać Lifestyle nic nie robi bez Daffiego więc Ruin expi...
PS: Wesołych Świąt!
Choseer , Mis Flush zapłacili x) Kto następny? x)
Słyszałem, że Vatariel schakował Ghostdoog'a
.........................
Corso nie Twój problem
Guardian anubite
24-12-2006, 12:04
Server jest w stanie wojny (hiszpanie,holendrzy,mniejszosc szwedzka przeciw szwedom i polakom), jak bedziesz siedzial cicho to mozesz spokojnie pograc, ceny sa bardzo niskie
Ja gram spokojnie , siedze cicho a płacic musze:D jak masz powyzej 40+ i expisz w nocy to na 60% ze do ciebie przyleci jakas ekipa zebyś płacił:)
Ja rowniez dam cos od ciebie :P
100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości życzy Klotnez...
I oczywiscie 100 Levela choc niektorzy juz przekroczyli ta granice :P
PoZdRoWiOnKa...
Wesolych Swiat ^^
Vatariel
24-12-2006, 13:29
Słyszałem że Corso kradnie loota z dragonów i jak nie odda to będzie problem...
Shala Nodror zapłacił i jest free.
Ładna akcja w wykonaniu Polaków z Ls po której Aradna padła.
Aradna
Dec 24 2006, 03:32:29 CET Killed at Level 99 by Pall Xito
and by Rev'ico
Ja gram spokojnie , siedze cicho a płacic musze:D jak masz powyzej 40+ i expisz w nocy to na 60% ze do ciebie przyleci jakas ekipa zebyś płacił:)
Ja nie narzekam, siedzialem ze skullem przy wiezeniu w kazo a tu szla aradna, alicus i nawet mnie nie dotkneli ;p
Corsolopussy
24-12-2006, 15:24
Dec 24 2006, 13:49:01 CET Killed at Level 67 by Enop'Ac
Dec 24 2006, 14:10:01 CET Killed at Level 77 by Pall Xito
Mastermind Toothy
24-12-2006, 16:00
Dec 24 2006, 13:49:01 CET Killed at Level 67 by Enop'Ac
Dec 24 2006, 14:10:01 CET Killed at Level 77 by Pall Xito
Kto ?
Wesołych świąt blablabla ;)
@Vatariel
Theolus na forum napisał, że zginiesz. Co o tym myślisz ??
Kto ?
Wesołych świąt blablabla ;)
@Vatariel
Kloed i Rober Grus
Słyszałem że Corso kradnie loota z dragonów i jak nie odda to będzie problem...
to akurat dobrze słyszałeś ;)
Corsolopussy
25-12-2006, 00:29
Mexor
Dec 25 2006, 00:06:39 CET Killed at Level 85 by Pall Xito
Te fragi i tak nie sa zbyt warte bo ruin expi
i niech expia , na kazdego z nich przyjdzie pora :)
@UP: Z wiarygodnego zrodla slyszlaem ze zamierzasz sie wykupic. Nie chce stawac po niczyjej stronie chce tylko potwierdzenia/zaprzeczenia.
Vatariel
25-12-2006, 14:39
@Vatariel
No już mu zapłaciłem a on chce mnie dalej zabić :(
Ja nie narzekam, siedzialem ze skullem przy wiezeniu w kazo a tu szla aradna, alicus i nawet mnie nie dotkneli ;p
Nie chcieli robić pz locka widocznie...
Te fragi i tak nie sa zbyt warte bo ruin expi
Zawsze to jest darmowy loot i strata 50k za blessy.
Silvaeris
25-12-2006, 19:10
Albo brak darmowego loota i strata 100k ;)
Corsolopussy
25-12-2006, 19:27
@UP: Z wiarygodnego zrodla slyszlaem ze zamierzasz sie wykupic. Nie chce stawac po niczyjej stronie chce tylko potwierdzenia/zaprzeczenia.
hujowe to twoje zrodlo xDDD
kloed pisal ze chce zaplacic , ale nie moze! xd ~.~
ps. corso daj GŁOS
No już mu zapłaciłem a on chce mnie dalej zabić :(
Nie chcieli robić pz locka widocznie...
To bylo za czasow kiedy jeszcze byl ks i korob
Rekin Master
25-12-2006, 20:33
Ok...
jestem tu nowy,wiec:
Powiedzcie mi ktora gildia jest ta polska, ktora wygrywa...Jakiej narodowosci sa pierwsze lvl-e, itp ;)
ps...
Drugi dzien gry o godzinie 16:
http://img314.imageshack.us/img314/6610/kombosik1cn1.jpg
qmpel jest lepszy...od 1 lvl-a wbil w ciagu jednego dnia 20lvl ^^ to jest 99.8k expa...bez zadnej pomocy ;D
Pozdro
Ok...
jestem tu nowy,wiec:
Powiedzcie mi ktora gildia jest ta polska, ktora wygrywa...Jakiej narodowosci sa pierwsze lvl-e, itp ;)
ps...
qmpel jest lepszy...od 1 lvl-a wbil w ciagu jednego dnia 20lvl ^^ to jest 99.8k expa...bez zadnej pomocy ;D
Pozdro
Aktualnie jest wojna pomiędzy polsko-szwedzkim Lifestyle<gildia ta wraca po przegranej z Knighthood> vs. Ruin <połączone coś tam i Knighthood,używaja full version Blackd>
Polaków hlvl jest troche...Gornik Borynia,Reviko<nie wiem gdzie '> etc....zajrzyj sobie na forum.tibia.com i poczytaj forum Berylii :D
Nniektórzy członkowie Lifestyle płacą Ruin ,bo boją się ,że Ruin dopadnie ich noob charami :|
Rekin Master
25-12-2006, 20:49
@Mroku
Lifestyle wygrywa?Ruin wygrywa?czy jest duze PA?
PS: kupie jakis helmet bo nadal w legionie chodze ^^...wiecie jak to jest...kazdy grosz odkladany na promocje ;D
@Mroku
Lifestyle wygrywa?Ruin wygrywa?czy jest duze PA?
PS: kupie jakis helmet bo nadal w legionie chodze ^^...wiecie jak to jest...kazdy grosz odkladany na promocje ;D
Mówiłem ,żebyś zobaczył na forum.tibia.com -.-'
Ja mam pro więc pa nie odczuwam :D
Ok...
jestem tu nowy,wiec:
ps...
Pozdro
OOOO to zajebisci jestescie-.-
Stitl, pierwsyz dzien, FACC,
25 lvl i jeszcze skillowalem pozatym musialme nosic loota z DC do dp w ab i czekac az ktos laskawie sprzeda mi ihy, owszem mialme eq ale co po nim gdy masz skille około 40?;) (eq: bs,medusa,noble arm, p laegi, steel helmet-wyjebiste w chuj co?(;)
Peace!
Jeszcze tu wroce!;)
Rekin Master
25-12-2006, 22:07
@Stitl
ehh...nie komentuj zdjec ^^
a eq duzo daje...uwierz ^^i zrobiles to pewnie wtedy, gdy staminy nie bylo ;D
Vatariel
25-12-2006, 22:49
Ok...
jestem tu nowy,wiec:
Pozdro
Lifestyle to Polacy i Szwedzi (liderem jest Szwed) natomiast Ruin to Szwedzi (jeden z nich to lider) i Hiszpanie (i jeden Polak). Jak narazie we fragach jest mniej więcej po równo z tym że chyba Ruin jest więcej czasu poza pz.
Btw
Arithael (niby nie jest w Ruin ale...)
Dec 25 2006, 21:54:38 CET Killed at Level 118 by Gemaro
and by Clodachu
Rune runesson
Dec 25 2006, 21:52:58 CET Killed at Level 63 by Rizzlaa
ta... imponujący wynik 20 lvl w 1 dzień... pewnie 24h przed kompem tt
a poza tym czytaj posty wyżej bo w ciągu tygodnia jesteś 2 czy 3 osobą która pyta o sytuacje na serverze ~~
@up
Nie filuj tu tylko idz na forum o Askarze noob !
Peace
Chooser jest nienormalny... Zaplacil..odszedl od wojny zeby poexpic, potem poszedl do innej gildi ktora ma wojne... i padł
Gratz dla niego za pomysłowość.
Na servie cisza miedzy Ls a Ruin. To zaczela sie nowa wojna pomiedzy Lucchese vs Army of Glana :) gdzie juz jest 4:0 dla Lucchese :)
HEHEHE jaka cisza? w ostatnie kilka dni sfragowalismy z 6 osób bodajze? o ile sie niemyle : Mexor , Kloed , Aradna , Arithael , Rober Grus , Rune runesson :)
Rekin Master
26-12-2006, 17:34
HEHEHE jaka cisza? w ostatnie kilka dni sfragowalismy z 6 osób bodajze? o ile sie niemyle : Mexor , Kloed , Aradna , Arithael , Rober Grus , Rune runesson :)
no to dobrze ^^
mam nadzieje ze uda wam sie zwyciezyc, a jak juz zwyciezycie, to nie bedzie pa ;P
Kiedys czytalem,ze Knightsolo<jakos tak> dostal delate za uzywanie mega bomb. Jakiej byl on narodowosci?:P
A co z Poncek'capone? O nim tez kiedys cos slyszalem...byl to chyba 140+ ek...a teraz jego postac nie istnieje :o za co delate?
@Down
o messiahu tez slyszalem ;P
Kiedys, jak nie bylo skulli to robil masakre na serverze, mowil, ze jeden raz padl od innego gracza a tamten trafil na rooka,itp ;)
Niby jakas legenda ;]
no to dobrze ^^
mam nadzieje ze uda wam sie zwyciezyc, a jak juz zwyciezycie, to nie bedzie pa ;P
Kiedys czytalem,ze Knightsolo<jakos tak> dostal delate za uzywanie mega bomb. Jakiej byl on narodowosci?:P
A co z Poncek'capone? O nim tez kiedys cos slyszalem...byl to chyba 140+ ek...a teraz jego postac nie istnieje :o za co delate?
Skoro Knightsolo to byl ponoc Messiah to byl Hiszpanem :]
no to dobrze ^^
Mage Bomb* taka mala korekta :p , a poncek wylapal hacka
no to dobrze ^^
@Down
o messiahu tez slyszalem ;P
Kiedys, jak nie bylo skulli to robil masakre na serverze, mowil, ze jeden raz padl od innego gracza a tamten trafil na rooka,itp ;)
Niby jakas legenda ;]
Poncek Ca'Pone zostal shakowany i w ciagu zaledwie 2h? zjechany z 140 na 74lvl...Smutne ale prawdziwe... Dalszej czesci czemu char dostal delete nie znam, moze ci co hakneli ?! Lub sam Poncek... Znam duzo osob co po stracie okolo 80 leveli nie widzieli dalszego sensu gry tym charem i po prostu dawali delete...
PoZdRoWiEnIa... :P
Skoro Knightsolo to byl ponoc Messiah to byl Hiszpanem :]
Knightsolo - Breaker
Korobskura -Messiah
@Szkut
Poncek nie dostał hacka tylko Rizzlaa go zaczął rookować za pieniądze (1 ded - 50k lub aol , 3 dedy- mms )
krzysiek033
26-12-2006, 22:20
To co COrso Napisal to jest Propagandowa wersja Ruin dla graczy na Berylii. Tak naprawde to Poncek byl sprzedawany pare razy miedzy szwedami. Jeden owner po sprzedaniu hacknol go i tak by go zrookowal a to ze Ruin to frajerzy to placili mu jeszcze, idioci. I se chlopak zarobil.
Zwykły Gracz w Tibie
26-12-2006, 22:43
Poncek Ca'Pone zostal shakowany i w ciagu zaledwie 2h? zjechany z 140 na 74lvl...Smutne ale prawdziwe... Dalszej czesci czemu char dostal delete nie znam, moze ci co hakneli ?! Lub sam Poncek... Znam duzo osob co po stracie okolo 80 leveli nie widzieli dalszego sensu gry tym charem i po prostu dawali delete...
PoZdRoWiEnIa... :P
Knightsolo - Breaker
Korobskura -Messiah
@Szkut
Poncek nie dostał hacka tylko Rizzlaa go zaczął rookować za pieniądze (1 ded - 50k lub aol , 3 dedy- mms )
Najbardziej Mi Szkoda Poncka Że go Hackneli I Już Nie Gra...A Berylia Jest Wedłum Mnie Jednak Najlepsza...Gram Od Wakacji i Ten Świat Jest Świetny gdyby nie kh;/ Ale Teraz Się Rozpadli i Jest Wolność
Respect And Hail LifeStyle!
Najbardziej Mi Szkoda Poncka Że go Hackneli I Już Nie Gra...A Berylia Jest Wedłum Mnie Jednak Najlepsza...Gram Od Wakacji i Ten Świat Jest Świetny gdyby nie kh;/ Ale Teraz Się Rozpadli i Jest Wolność
Respect And Hail LifeStyle!
Poncek dalej gra i radzi sobie bardzo dobrze... Nick (tylko dla wtajemniczonych), wiec jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa (tak mysle)...
:P:P:P
Zwykły Gracz w Tibie
26-12-2006, 22:53
Poncek dalej gra i radzi sobie bardzo dobrze... Nick (tylko dla wtajemniczonych), wiec jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa (tak mysle)...
:P:P:P
I Bardzo Dobrze Poncek Powinien Się Nie Poddać...:D...Ale Caponów Na berylii tyle Było Że Masakra A Teraz To Tak Jakoś Już Nie Grają Po Wakacjach Wszyscy Ca pone:P
Poncek , gra i dobze mu idzie , aha i btw , GZ dla inteligencji Ruin , wylogowali sie wszyscy w venore d lair , zostawili tam arwyn sharda ktory wszystkim spamowal ze on expi a my nie ... "I NIKT NIEWIEDZIAL O TYM TRAPIE "!!!! zal.ruin.pl w koncu zrezygnowali zrobili massloga i przybiegli do depo xD
Guardian anubite
26-12-2006, 22:56
Poncek , gra i dobze mu idzie , aha i btw , GZ dla inteligencji Ruin , wylogowali sie wszyscy w venore d lair , zostawili tam arwyn sharda ktory wszystkim spamowal ze on expi a my nie ... "I NIKT NIEWIEDZIAL O TYM TRAPIE "!!!! zal.ruin.pl w koncu zrezygnowali zrobili massloga i przybiegli do depo xD
gz rev'ico 97 lvl xD
Zwykły Gracz w Tibie
26-12-2006, 23:00
O Tej Wojne Ostatniej W Niczym Się Nie Orientuje z Ruin...Trzeba Troche Poczytać O Tym:P
O Tej Wojne Ostatniej W Niczym Się Nie Orientuje z Ruin...Trzeba Troche Poczytać O Tym:P
O all masz pare stron wczesniej, poprzegladaj... Looknij rowniez na forum tibia.com, sprawy huntow, itp, bla bla bla :D
Brudinho
27-12-2006, 00:03
Looknij rowniez na forum tibia.com, sprawy huntow, itp, bla bla bla
Taki mały szczegół to jest angielskojęzyczne :D Nie każdy jest wyposażony w standardowy tryb komunikowania sie w tym języku :D
Taki mały szczegół to jest angielskojęzyczne :D Nie każdy jest wyposażony w standardowy tryb komunikowania sie w tym języku :D
Nie wzialem tego pod uwage :D:PB) B)
Zwykły Gracz w Tibie
27-12-2006, 09:52
Wiesz ja uczę się angielskiego i całkiem rozumiem co jest tam napisane :D
@Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad
zal mi ciebie do takich jak ty nie mam szacunku
Zwykły Gracz w Tibie
27-12-2006, 10:09
@Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad
A co to do mnie było? Co ty sobie myślisz wiem troche więc mi nie musisz mówić jaki to ja jestem człowieku WięC : Spieprzaj!!:D
Vatariel
27-12-2006, 10:16
Po czym padł Ariino Castorius
Dec 26 2006, 23:20:44 CET Killed at Level 65 by Alicus of dark
and by Arithael
a dziś Kloed
Dec 27 2006, 08:50:20 CET Killed at Level 65 by Gemaro
@Klucio
W tym przypadku się z Tobą zgodzę x)
@Klucio
A czy ja gdzies podniecalem sie fragami ??
Po prostu chce wiedziec jaka jest sytucja...
Jezeli cos robilem nie tak.. SORRY :P:D :D
@Klucio
Uhm a ty ile byles na battle daark pallku =)?
Patrick II
27-12-2006, 14:04
No wiec zaczynajmy :
Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat
on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki
A ty ten no Klotnez@
Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz?
Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke
Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ...
P.S Corso daj glos ^.-
baj ;)
No wiec zaczynajmy :
Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat
on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki
Bez nerwow, poprostu twoj brat sie wozi jakby byl kims, a jest ... sam wiesz kim
Corsolopussy
27-12-2006, 14:34
W tym przypadku się z Tobą zgodzę x)
ODEZWAL SIE SZANOWANY PRZEZ WSZYSTKIM CORSO !!!!!!!!!!!!1111 O KURWA BEKE MAM HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAA XDDDDDDDDDDDDDD
DAJ GŁOS ZDrAJCO JEBANY , SZPIEGU PIERDOLONY x)))))))
No wiec zaczynajmy :
Tez sie loguje na berylii! Yeah! Roxuje! Moge być qmplem towjego brata? plx plx plx, a skoro twój brat wypowiadal się na jego temat, to on mógł wypowiadać się an temat twojego brata. Takie życie.
Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)
A ty ten no Klotnez@
Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz?
Twoj brat to nawet na forum sie nie wypowiada. a w gildii za maskotke chyba robi ;D
Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ...
P.S Corso daj glos ^.-
Ode mnie nie ma w pizde :(
Poza tym jak to sie mówi "Kultury buraku!"
Polandroyal
27-12-2006, 15:43
P.S Corso daj glos ^.-
Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke
P.S Corso daj glos ^.-
baj ;)
Po pierwsze Vatariel nie ma hunta od Ruin i już mu się skończyl ban x)
Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia.
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)
Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x)
Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)
Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com :
Guild ! make Peace No War Bliz
ahuahuaha
:>
googogogo Ls !
oggogoogo Luch~ !
pppp
Me will help Always ^.-
Rekin Master
27-12-2006, 20:39
@Corso
ten jego opis na tibia.com to opis miesiaca xD dawno sie tak nie usmialem...a ja myslalem, ze brazole tylko pisza w taki sposob...
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)
Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)
No niewiem czy moze miec ktos gorszy glos niz ty ^^
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""
A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........
zal mi slow na ciebie
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""
A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........
zal mi slow na ciebie
Nie kapuje :confused: ?
Btw Alicus of dark 100 lvl
Guardian anubite
27-12-2006, 21:38
Daark palek wiesz co jakos zawsze byłem przeciw Corsowi ale tu czytając twój post muszę stanąc w jego obronie. Twój post teraz jest co najmniej idiotyczny , a w nim same błędy... uh .. gdzie ta twoja nauka nad którą tak zawzięcie siedzisz??? Opanuj się chłopie i jeżeli masz cos do Corsa to pisz to kulturalnie i bez pośpiechu z niepotrzebnymi wyzwiskami ... Pośpiech widać po licznych lietrówkach... I nie rób z nas takich maniaków tibi , bo na pewno lepszy nie jestes...
>.< ja np. nosze okulary i mam 12 lat i co ?? :)
osiągnołem jednak niezły lvl jak na mój wiek i pozatym nie trzeba sie wyśmiewać z okularników, bo ja np. zepsułem sobie wzrok grając na kompie ...
Zwykły Gracz w Tibie
27-12-2006, 22:24
Daark Patrick a ty miałeś 49 lvl i co z nim zrobiłeś?30 któryś masz obecnie:D A pamiętasz Spectrum?:> Ty Jakoś Taki Nie Byłeś Hojrak Jak OD Spectrum Odeszłeś Do Skim To wtedy było wojna?Nie Pamiętam Ale Odszedłeś Bo Bałeś Się Że Cie Zfraguja:]
I Poszłeś Do Tej Drugiej :] Bo Tam By Cię Nie Ujebali:]
Guardian anubite
27-12-2006, 22:34
>.< ja np. nosze okulary i mam 12 lat i co ?? :)
osiągnołem jednak niezły lvl jak na mój wiek i pozatym nie trzeba sie wyśmiewać z okularników, bo ja np. zepsułem sobie wzrok grając na kompie ...
też nosze:D :D :D nie czuję sie z tego powodu jakoś gorszy.. zakladam soczewki i jestem bez okularow:D
Zwykły Gracz w Tibie
27-12-2006, 22:38
też nosze:D :D :D nie czuję sie z tego powodu jakoś gorszy.. zakladam soczewki i jestem bez okularow:D
hehe:P A to wszystko przez kompy neta i TiBiE!!:D
zal mi slow na ciebie
Per uno, pisze sie "nieuku", panie geniusz.
Po drugie właściwie nie gram w tibie :]
Najpierw napisaleś że jestem już tak "Zmaniaczony" w tą jebaną gra, że mam kompa przy sedesie, a po chwili piszesz "Idź sie zmaniacz i na dwór nie wychodź". Tak szybko zmieniasz zdanie, czy może problemy z pamięcią, albo nie daj Boże problemy z osobowiścią!?
Poza tym w szkole mam b. dobre wyniki i póki co raczej nie zapowiada się żebym mial sprzątać ulice :) a może cie to zdziwi, ale właśnie wróciłem z dworu i mam dziewcyzne w rl.
Wiem że to dla ciebie dziwne, jak można mieć dziewczynę w rl, przecież to zajmuje czas jaki Wy, Daarki poświęcacie na bezcenną w waszym zaiste bogatym życiu, wy nie marnujece sie nad tibią!
I jeżeli jeszcze raz bedziesz próbował mnie pojechać, zrób to bez wulgaryzmów, bo wulgaryzmy charakteryzują odmóżdżów, którzy nie potrafią użyć tzw. riposty słownej. Jak widzisz, udowodnilem, że to ty jestes idiotą, bez wulgaryzmów :)
Ah... czego was tam uczą w tych Daarkowych szkołach :(
Obiektywista
27-12-2006, 23:13
zal mi slow na ciebie
Sądząc po twojej wypowiedzi twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazu pingwina ciekawe zdanie "ja się uczę i nie będę sprzątał ulic" po specu to co najwyżej rentę dostaniesz ;] i będziesz na utrzymaniu mamusi ;) po kim taki głupi jesteś po mamusi czy po tatusiu? Chyba ze mama chciała dorobić na pacca to po listonoszu ;] życzę ci żebyś skończył speca i dostał jakąś fuchę ;]
Offtopic:
100 Strona Tematu :P
Spoko spoko walczcice dalej
Tomaszamd
28-12-2006, 11:17
Wojna zaczyna nabierac wiekszego rozmachu ;D , a mianowicie...
troche przeszłości >>>
Śmiało można powiedzieć że KH odniosło porażkę
w ostatnim czasie...ale zrobili taki myk ze zalozyli
gildie NOOB charow (40+) - "DEATHSTYLE" na
czele z dwoma najwiekszymi dupkami - NETAN i
Cendun ;/.Te nOb Chary mialy trzpowac i
zmuszac LS do zabijania ich (glupio brzmi ale...)
jeden wbijal skula reszta blokowala a LS nabijali
Rs'y i zostali oslabieni przez bany za zabijanie.
W owym czasie KH zmienilo nazwe na RUIN.
Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny :D ale zawsze sie znajda sojusznicy dla polakow. ...zaczelo sie od mojej sprzeczki z NEtaNEm (n/c) raz na battle przypadkowo (;p) mnie dednal , a drugi raz jak sie posprzeczalismy...wiec zaczalem na*******ac DEATHSTYLE (marnie mi to wychodzilo bo jak draplem jednego to na PZ zaraz mnie w paru lapali). Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi
i LS ... wtedy sie dowiedzialem ze Netan I spolka to noob chary RUIN i zawadzaja w wojnie. Wiec ja (D~~) i PAwel (S~~, KUMPLE Z TIBI) POSTANOWILISMY pomoc LS. Zakladamy gildie , i bedziemy na*******ac Daethstyle. W tym czasie co NOby Beda zajete nami to LS bedzie mialo czas na Ruin. Reszta do ugadania dopiero taktyke ustalamy z Rizalla,
ale miejmy nadzieje ze LS wygra gdzyz nie przepadam za bazylami i reszta.A naszym zadaniem jest pomoc, wiec jesli macie noob chary albo swoimi chcecie pomoc jak ja :D (nobki od 30+ i dobry mlv zeby mozna dobre combo sD jebac Knightci tez moga byc oczywiscie) wiec piszcie w tym temacie...bede tu czesciej zagladal i jak co odezwe sie do was ;)
Wojna zaczyna nabierac wiekszego rozmachu ;D , a mianowicie...
troche przeszłości >>>
Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny :D ale zawsze sie znajda sojusznicy dla polakow. ...zaczelo sie od mojej sprzeczki z NEtaNEm (n/c) raz na battle przypadkowo (;p) mnie dednal , a drugi raz jak sie posprzeczalismy...wiec zaczalem na*******ac DEATHSTYLE (marnie mi to wychodzilo bo jak draplem jednego to na PZ zaraz mnie w paru lapali). Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi
i LS ... wtedy sie dowiedzialem ze Netan I spolka to noob chary RUIN i zawadzaja w wojnie. Wiec ja (D~~) i PAwel (S~~, KUMPLE Z TIBI) POSTANOWILISMY pomoc LS. Zakladamy gildie , i bedziemy na*******ac Daethstyle. W tym czasie co NOby Beda zajete nami to LS bedzie mialo czas na Ruin. Reszta do ugadania dopiero taktyke ustalamy z Rizalla,
ale miejmy nadzieje ze LS wygra gdzyz nie przepadam za bazylami i reszta.A naszym zadaniem jest pomoc, wiec jesli macie noob chary albo swoimi chcecie pomoc jak ja :D (nobki od 30+ i dobry mlv zeby mozna dobre combo sD jebac Knightci tez moga byc oczywiscie) wiec piszcie w tym temacie...bede tu czesciej zagladal i jak co odezwe sie do was ;)
Podaj nick na prv
troche przeszłości >>>
po 1. KH nie odniosło porażki x)
po 2. Gildia Deathstyle to nie są noobchary KH xD
po 3. Niby na kim LS nabiało bana za zabijanie ?
po 4. KH nie zmieniło od tak sobie nazwę , tylko musiało, bo leader dostał delete.
Cała Twoja wypowiedź te stek idiotycznych i nie prawdziwych wydarzeń
Terazniejszosc >>>
szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny :D
n/c
Ale nadzeszla pomoc z bylej GILDIi
No to pozdrów swojego kumpla z tibi (PAwła). Jeżeli chcecie walczyć 2 vs Deathstyle ,to życze powodzenia x) Długo nie pożyjecie.
To Dobrze jak Ustalasz taktykę z "Rizalla" tylko, że on na wakacjach jest xD
Rior'dian placi po czym opuszcza lifestyle
Rekin Master
28-12-2006, 19:32
Patrcik II dostal bana na 14dni<na forum>...ja tego posta zareportowalem;D
Smieszne.. na poczatku riordan nawoluje zeby robic gildie i walczyc z kh a potem facc, nieaktywny. 0 fragow 0 razy na battle nie wiem czy wyszedl z pz przez te 2 miechy po czym placi za wolnosc ;)
Zwykły Gracz w Tibie
28-12-2006, 22:25
Hahah...Niektórzy to mnie poprostu zaskakują ...boją się grać a potem płacą i przestają grać ...Dla Takich Ludzi To GZ Umysłu i pomysłu...<lol2> :D ;D ;D
Wie ktos moze kto na beryli sprzedaje pacc ?? :p;p :cup:
Wiem ze Vitia sprzedaje, kiedys od niej kupowalem.
Namitura
29-12-2006, 08:09
Rior'dian placi po czym opuszcza lifestyle
Żadna strata, mega Nóób i tyle gdy padł od korob~ najgłośniej krzyczał że musimy dojśc do ls, gdy to zrobiliśmy zawsze siedział w pz, 0 fragów 0 aktywności. B)
Zwykły Gracz w Tibie
29-12-2006, 09:44
Żadna strata, mega Nóób i tyle gdy padł od korob~ najgłośniej krzyczał że musimy dojśc do ls, gdy to zrobiliśmy zawsze siedział w pz, 0 fragów 0 aktywności. B)
Masz Racje To jest Mega NuuB Ale To Lekka Przesada...
Masz Racje To jest Mega NuuB Ale To Lekka Przesada...Jak Nie Chce Brać Udział W Wojnie Niech Płaci Tak Jak Anezis(mój kumpel z osiedla z ls) a potem postać sprzedał i ten koleś w wojnie udział bierze ale to szczegół no ale niech płaci odejdzie od gildi albo z wojny wyjdzie całkiem... :D
CO ty pie***sz Zwykly gracz w tibie... po pierwsze Anezis nigdy nie zaplacil Knighthoodowi za wolność, co najwyżej odszedl za free bo kh miał okres dobroci.
A dalsza twoja część zdania jest chyba niepotrzebna. Niesądze żeby Anezis był twoim kumplem z osiedla skoro niewiesz nawet tego co ja. Chyba ze mowisz do niego "cześć" i myslisz ze to twoj przyjaciel. Pozdrawiam
CO ty pie***sz Zwykly gracz w tibie... po pierwsze Anezis nigdy nie zaplacil Knighthoodowi za wolność, co najwyżej odszedl za free bo kh miał okres dobroci.
A dalsza twoja część zdania jest chyba niepotrzebna. Niesądze żeby Anezis był twoim kumplem z osiedla skoro niewiesz nawet tego co ja. Chyba ze mowisz do niego "cześć" i myslisz ze to twoj przyjaciel. Pozdrawiam
Anezis jest chyba z mojego miasta Czesc.
Sk8inLine
29-12-2006, 12:36
Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...
No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]
I po co to mowisz...czujesz sie teraz lepszy od innych z tym że "Anezis" jest z twojego miasta? Nie rozumiem twojego postępowania. Zastanów się, a niektóre rzeczy poprostu czasem zachowuj dla siebie.
Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...
No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]
To kto to jest Polandroyal? arune znasz nie?
Tym samym chcial zaprzeczyc temu co mowil ktos tam UPUPUP . A ty Floy najlepiej wyjdz to forum od IQ minimum 50 xD a tobie jeszcze do tego duzo brakuje.
Polandroyal
29-12-2006, 13:39
hahaha ;> cos widze ze ktos sie podemnie podszywa :S
PS Corso daj glos !!
Verticall
29-12-2006, 15:21
Carmage Eternal mial hacka aktualnie ma 85 lvl..
Płaci kolejna osoba tym razem jest nią Medican x)
Corso zgnijesz w piekle razem z całym ruin i noobami z innych siwatow!
btw. "Pogoń Szczecin jest zboczona, stara kurwa pierdolona";)
Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa
po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp?
Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )
Guardian anubite
30-12-2006, 12:13
Moze mi ktos powiedziec kto to ten Lord Executer (136 EK i gra spokojnie :p )
Jest to gracz , na 100% nie polak którego nikt się nie czepia a on nie rzucając się w oczy expi :D
Legia & Pogoń Najlepsze drużyny, to raz,
to nie forum o klubach, to dwa
po trzzecie Stitl, nienawidzisz corsa, bo on biega po tibi, a ty stoisz w dp?
Po piersze, nie gram juz na beryli
Po drugie, nielubie corsa bo to zdrajca i poprostu dla mnei ten czlowiek jest szmatą
po trzecie, nie ma forum o nebuli?
Zanaffar
30-12-2006, 13:18
Wiem ze Vitia sprzedaje, kiedys od niej kupowalem.
!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ...
Wiem bo sam doswiadczylem :/
!! Vitia to j***** oszustka tyle. I okrada ludzi "sprzedajac" pacca ...
Wiem bo sam doswiadczylem :/
To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów
Takie pytanie skierowane do Corsa ;]
Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ???
Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;]
To proste że nie dajesz pierwszy siana ja jej dałem po pacc dopiero i 0 problemów
Ta i ma rok na wycofanie wplaty :P
@szkut
Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :)
CO do postu wyżej :
na wycofanie pacc ma sie 2 tyg
@szkut
Co do wczesniejszego postu : skoro mam w opisie postac na nebuli, tak jest forum o nebuli, ale takze gram na beryli , i interesuje mnie to wlasnie forum, a skoro ty juz nie grasz , to Podziekujemy CI :)
CO do postu wyżej :
to graj dlaje powodzenia,
a propo i tak mam w planach powrot ale wtdy juz dojde do tego 100+ i nie bedize dlamnei przeszkod o nazwie brak funduszy na gre ani kolega ~Xito...B)
@szkut
CO do postu wyżej :
Jesli masz racje, to moj blad zle wyczytalem
Takie pytanie skierowane do Corsa ;]
Czy jak ludzie są w LS (wszyscy) i odchodzą to dopóki niezaplacą Ruin to są dalej HUNTED ???
Bo zauważyłem że powoli opuszczają gildie te mniejsze lvle ;]
Jeśli nie zapłacą są hunted, ale wszysccy coodchodzą to płacą.
Jeśli masz namyśli Jaeffa , on również płacił
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.