Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Etan Marth
30-12-2006, 21:40
To jak dwa tygodnie, to czemu moj kolega dostal bana pol roku po skonczeniu pacca?
A bylo to tak, ze koles sprzedawal pacce karta tatusia, ktory wyjechal do USA, pozniej wrocil, zobaczyl ze nie ma nic na koncie, wycofal wszystkie wplaty, no i ban.
Poza tym, w newsie kiedys na tibia.pl bylo napisane, ze ma sie rok na wycofanie wplaty.
Jeśli nie zapłacą są hunted, ale wszysccy coodchodzą to płacą.
Jeśli masz namyśli Jaeffa , on również płacił
No to już wiem wszystko, no o Jaeffa mi chodziło ;p tak myślałem :)
@Up.
Ale logika sie chyba kłania! :p Pomyśl, napisałeś że po skończeniu pacca dostał kolega bana za wycofanie ?? no to nooby by kupowały pacca a jak by im się skończył to by wycofywały i kaska by wracała spowrotem na konto? 8o
Ja gdzieś czytałem że na wycofanie pacca ma sie 2 tygodnie :]
Etan Marth
30-12-2006, 23:10
@Up.
Ale logika sie chyba kłania! :p Pomyśl, napisałeś że po skończeniu pacca dostał kolega bana za wycofanie ?? no to nooby by kupowały pacca a jak by im się skończył to by wycofywały i kaska by wracała spowrotem na konto? 8o
Ja gdzieś czytałem że na wycofanie pacca ma sie 2 tygodnie :]
A za drugim lub trzecim takim banem delete konta.
Dostal bana pol roku po skonczeniu pacca.
A no i zeby bana sie pozbyc trzeba kupic nowego pacca.
@Edit
Wkurzyles mnie wiec postanowilem poszukac i znalazlem tego newsa.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=92405&highlight=Ban+Invalid+Payment
A tera troche przytocze (Slowa z posta Dwimenora)
Gdy ktoś zamawia premium account kartą kredytową ma on możliwość wycofania wpłaty, nawet do roku czasu od jej dokonania. Gdy taka osoba wycofa pieniądze konto gracza zostaje zbanowane. Odbanować można je jedynie poprzez zamówienie po raz kolejny premium account, czyli drugi raz trzeba za to samo zapłacić jeśli kupowałeś od kogoś. Wtedy konto zostaje odbanowane, jednak gdy gracz za dużo razy otrzymuje bana za wycofanie pieniedzy wtedy konto gracza zostaje skasowane.
W skrócie: kupiłeś pacc za pieniądze w tibii od nieznajomego, który mógł np. ukraść karte rodzicom. Dostajesz pacc jest fajnie, ale po jakimś czasie prawdziwy właściciel karty, bądź nawet ta sama osoba dokonuje cofnięcia wpłaty pieniedzy i dostajesz bana.
Gdy zbierzesz za dużo takich banów twoje konto zostanie skasowane.
Podobnie ludzie robią przekrety na allegro. Sprzedają premium account, a potem wycofują pieniądze z wszystkich, albo z kilku wpłat, żeby nikt się nie dowiedział.
A za drugim lub trzecim takim banem delete konta.
Dostal bana pol roku po skonczeniu pacca.
A no i zeby bana sie pozbyc trzeba kupic nowego pacca.
dobra, ale mi chodzila o takich graczy co graja do 20lvl i koncza bo im sie niechce wiecej grać i takiego noobka wali zbanowane konto, zaraz sobie drugie założy a pacca miał 3 miechy za free :) bardzo ciekawe :]
bede miał kase to zrobie posatc na osobnym koncie i kupie pacca a jak bedzie zblizał sie koniec to wycofam :) oczywiście kartą płatniczą
Kilka prawd o wycofywaniu PACCA (zdanie zaczerpnięte z regulaminu tibii.com), link:
http://www.tibia.com/service/?subtopic=leg...tendedagreement
PUNKT 4!!
dokladnie tłumaczenie:
"Płatności mogą zostać unieważnione (cofnięte) w przeciągu 14 dni (DWOCH TYGODNI) po otrzymaniu ich, CHYBA ŻE PREMIUM ACCOUNT jest już używany. Unieważnienie musi zostać zgłoszone mailowo:
[email protected].
Unieważnione płatności zostaną zwrócone płatnikowi. Jakikolwiek koszt zwrotu pieniędzy zostanie pokryty przez płacącego (kupujacego pacca)."
Tak wiec wierzysz Tibia.pl czy tibia.com ?
tibia.pl napisala tak, aby unieszkodliwić allegro, pacc kosztuje 72 zl, plus wyswaitnie aukcji przez allegro, wychodzi ze koles sprzedajacy na allegro zarabia okolo 2 zl, drom z tibi.pl zarabia z 10 zl od pacca. chcac pozbyc sie konkurencji, napisal taki o to temat na tibia.pl :)
Kilka prawd o wycofywaniu PACCA (zdanie zaczerpnięte z regulaminu tibii.com), link:
http://www.tibia.com/service/?subtopic=leg...tendedagreement
PUNKT 4!!
dokladnie tłumaczenie:
"Płatności mogą zostać unieważnione (cofnięte) w przeciągu 14 dni (DWOCH TYGODNI) po otrzymaniu ich, CHYBA ŻE PREMIUM ACCOUNT jest już używany. Unieważnienie musi zostać zgłoszone mailowo:
[email protected].
Unieważnione płatności zostaną zwrócone płatnikowi. Jakikolwiek koszt zwrotu pieniędzy zostanie pokryty przez płacącego (kupujacego pacca)."
Tak wiec wierzysz Tibia.pl czy tibia.com ?
tibia.pl napisala tak, aby unieszkodliwić allegro, pacc kosztuje 72 zl, plus wyswaitnie aukcji przez allegro, wychodzi ze koles sprzedajacy na allegro zarabia okolo 2 zl, drom z tibi.pl zarabia z 10 zl od pacca. chcac pozbyc sie konkurencji, napisal taki o to temat na tibia.pl :)
Święta prawda widac teraz jaki Bullshit pisza tutaj na tibia.pl dosc ze okradaja bo biora 10zl wiecej to jeszcze pacc w tydzien i ROK NA WYCOFANIE lol juz wole kupic sobie pacc u xp system na allegro i mam w 5 min :)
Sk8inLine
31-12-2006, 09:04
hahaha ;> cos widze ze ktos sie podemnie podszywa :S
PS Corso daj glos !!
Oj dude dude ... i po co Ci to wyśmiewanie mnie i mówienie że ktoś się niby podszywa pod Anezisa ... ? To było nie potrzebne ... wiec teraz musze to zprostowac ;] ... mogles to zostawic tak jak jest bo napisalem prawde ze oddałem Ci Anezisa bo mialem slabego neta na palka ... a ty mi tu wyskakujesz z tekstami że ja sie niby podszywam pod własna postać ... ;] a moze sie myle? ...
hmm no wiec slucham co takiego stało sie jak Ane mial 42lvl? ... do jakiej guildy doszedłem na 52 lvl'u ? ... albo z jakim dobrym kumplem z tibi sie poklocilem przez to ze znalazl sobie drugiego ownera, ktory za mna nie przepadal i moze jeszcze mi powiesz na jakim lvl'u to bylo i jak to wygladalo? ... no slucham ... ;] ... wiesz tak sie sklada ze "Anezis" to ja i sie nikt pod Ciebie nie podszywa ... moze i teraz ty grasz "Anezisem" ale ja chcialem sprostowac legendy i ploty jakie chodzily o Anezisie po forum. .... Tak sie sklada ze Anezisa ja robilem od 1 lvl'u ... wiec przestan mi pier... na forum ze sie pod niego podszywam ;] ... a moze te pytania na ktore ja znam odpowiedz to malo? ... a moze przeslesz mi jakies fotki z advencow wczesniejszych ? ... hm np. na 50lvl ? co nie masz ? uuu a moze nie robiles albo formata miales ? uu szkoda ... bo tak sie sklada ze mam wszystkie fotki ktore ja robilem jak gralem Anezisem ... tak wiec Peace and Love dude ;] ... i tym razem to ja moge powiedziec to twoje "hahaha" ;] ...
..............................
Wasz Ane ;]
Święta prawda widac teraz jaki Bullshit pisza tutaj na tibia.pl dosc ze okradaja bo biora 10zl wiecej to jeszcze pacc w tydzien i ROK NA WYCOFANIE lol juz wole kupic sobie pacc u xp system na allegro i mam w 5 min :)Ja tez kupilem u ikspe system i bylo w 3 minuty ;]
Jaeff
Dec 31 2006, 01:05:26 CET Killed at Level 72 by Sparkin
wystarczyło niecałe 24h od zapłacenia żeby paść od Ruinsów.
Powód? Zabicie kilku rl kolegów Ruinsów.
Oj dude dude ... i po co Ci to wyśmiewanie mnie i mówienie że ktoś się niby podszywa pod Anezisa ... ? To było nie potrzebne ... wiec teraz musze to zprostowac ;] ... mogles to zostawic tak jak jest bo napisalem prawde ze oddałem Ci Anezisa bo mialem slabego neta na palka ... a ty mi tu wyskakujesz z tekstami że ja sie niby podszywam pod własna postać ... ;] a moze sie myle? ...
hmm no wiec slucham co takiego stało sie jak Ane mial 42lvl? ... do jakiej guildy doszedłem na 52 lvl'u ? ... albo z jakim dobrym kumplem z tibi sie poklocilem przez to ze znalazl sobie drugiego ownera, ktory za mna nie przepadal i moze jeszcze mi powiesz na jakim lvl'u to bylo i jak to wygladalo? ... no slucham ... ;] ... wiesz tak sie sklada ze "Anezis" to ja i sie nikt pod Ciebie nie podszywa ... moze i teraz ty grasz "Anezisem" ale ja chcialem sprostowac legendy i ploty jakie chodzily o Anezisie po forum. .... Tak sie sklada ze Anezisa ja robilem od 1 lvl'u ... wiec przestan mi pier... na forum ze sie pod niego podszywam ;] ... a moze te pytania na ktore ja znam odpowiedz to malo? ... a moze przeslesz mi jakies fotki z advencow wczesniejszych ? ... hm np. na 50lvl ? co nie masz ? uuu a moze nie robiles albo formata miales ? uu szkoda ... bo tak sie sklada ze mam wszystkie fotki ktore ja robilem jak gralem Anezisem ... tak wiec Peace and Love dude ;] ... i tym razem to ja moge powiedziec to twoje "hahaha" ;] ...
..............................
Wasz Ane ;]
Skoro teraz nie grasz Anezisem to nie mów ze to jest twoja postac...Oddałes tą postać "kumplowi" to po co pytasz sie go na forum czy ma ss'y z advensów etc. Zapytaj sie go na gg a nie wysmiewaj kumpla przy wszystkich...Moze on nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze on nie grał tą postacią od początku...;)
Jaeff
Dec 31 2006, 01:05:26 CET Killed at Level 72 by Sparkin
wystarczyło niecałe 24h od zapłacenia żeby paść od Ruinsów.
Powód? Zabicie kilku rl kolegów Ruinsów.
I good :D bylo trzeba siedzieć spokojnie, a nie odrazu zabijaćB)
a jak on wogóle sie w LS znalazł???
Bo chyba do LS niemoże wejść od tak se byle kretyn i z niego wyjść :D czy można tak:o ???
Sk8inLine
31-12-2006, 12:35
Skoro teraz nie grasz Anezisem to nie mów ze to jest twoja postac...Oddałes tą postać "kumplowi" to po co pytasz sie go na forum czy ma ss'y z advensów etc. Zapytaj sie go na gg a nie wysmiewaj kumpla przy wszystkich...Moze on nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze on nie grał tą postacią od początku...;)
... Gienass ty jestes slepy ? ... to Anezis pierwszy mnie wysmial na forum i mowi ze sie pod kogos podszywam ... ;] skoro wie jaka jest prawda to po co to pisze ;] ... no a pytam sie o fotki etc. bo skoro twierdzi ze sie podszywam pod Anezisa ;] to chce mu udowodnić ze sie myli ;] a jak ty niewiesz o co chodzi to po co tez sie udzielasz ? ...
Bo chyba do LS niemoże wejść od tak se byle kretyn i z niego wyjść :D czy można tak:o ???
Do LS może wejść prawnie niemal każdy kto padnie/ma hunta od Ruin , a on od tak sobie nie wyszedł , tylko po zapłacie.
@Sk8inLine
To jest forum o wojnie na Beryli , anie o tym kto kiedy grał Anezisem , a pozatym nikt o nim nie gada żadnych opowieści i legend , bo Anezis niebył i nie jest i raczej nie będzie legendą.
Sk8inLine
31-12-2006, 13:52
Do LS może wejść prawnie niemal każdy kto padnie/ma hunta od Ruin , a on od tak sobie nie wyszedł , tylko po zapłacie.
@Sk8inLine
To jest forum o wojnie na Beryli , anie o tym kto kiedy grał Anezisem , a pozatym nikt o nim nie gada żadnych opowieści i legend , bo Anezis niebył i nie jest i raczej nie będzie legendą.
A ty jestes idiota ? ... szkoda mi Ciebie ... pewnie nie tylko mi ... nie dosc ze zdrajca i asslicker to jeszcze idiota ... to jest forum "BERYLIA" i nie tylko o wojnie na beryli ale tez o tym co sie na niej dzieje ... a co do Anezisa to zna go i szanuje stokroć wiecej osob niż Ciebie ... o ile Ciebie ktos szanuje ;] ... dajmy na to, że Ruin wygra wojne ... i zaczniecie expić ... wbij 100+ ... bede z ciekawoscia patrzyl na twoja rozpacz jak bedziesz hunted od Ruinow za bycie Polakiem ;] ...
a Anezis jest legenda dla tych którzy go szanowali na tym servie i dla jego przyjaciól ... ale Ty nie masz sie o co bać ... bo Ty juz zostales legenda jako najwiekszy podlizywacz i zdrajca jaki istnial na Berylia ;] ... takze pozdro dla Ciebie ... i z radoscia bede patrzyl na dzien twojej kleski i konca gry na tym servie ;] ....
... Gienass ty jestes slepy ? ... to Anezis pierwszy mnie wysmial na forum i mowi ze sie pod kogos podszywam ... ;] skoro wie jaka jest prawda to po co to pisze ;] ... no a pytam sie o fotki etc. bo skoro twierdzi ze sie podszywam pod Anezisa ;] to chce mu udowodnić ze sie myli ;] a jak ty niewiesz o co chodzi to po co tez sie udzielasz ? ...
To napewno jest twój kumpel?:) On Cie wysmiał bo skąd miał wiedzieć że Ty to Ty?
Nie mow Tak o Jaeffie ze to byle kto bo to bardzo bardzo dobry player. Wiem bo znam go, i napewno zna go bardzo wielu ludzi. Poczynał na innych serwach niesamowite rzeczy, kto go zna to napewno wie o co chodzi.
BTW. Wszystkiego dobrego w nowym roku, szampańskiej zabawy i Wszystkiego co sobie zapragniecie :)
/Yours Scotty
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszyytkicch ludzi z BERYLI :D
W Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy wolnych expowisk,
53 tygodnie bez deada, 8760 godzin dobrego loota,
525600 minut ze spoko addonami i 31536000 sekund z dobrymi kumplami...
ŻyCzY YoUr KlOtNeZ...
Nie mow Tak o Jaeffie ze to byle kto bo to bardzo bardzo dobry player. Wiem bo znam go, i napewno zna go bardzo wielu ludzi. Poczynał na innych serwach niesamowite rzeczy, kto go zna to napewno wie o co chodzi.
BTW. Wszystkiego dobrego w nowym roku, szampańskiej zabawy i Wszystkiego co sobie zapragniecie :)
/Yours Scotty
Sorry ale ja mam swoje zdanie o nim i to co on raz w grze zrobił to śmiech:D ale niechce mi sie już o nim gadać, życze mu przyszłości ale nie na tym serwie :evul:
Pozdro all, i Szczęśliwego Nowego Roku :p
Guardian anubite
31-12-2006, 17:48
Sorry ale ja mam swoje zdanie o nim i to co on raz w grze zrobił to śmiech:D ale niechce mi sie już o nim gadać, życze mu przyszłości ale nie na tym serwie :evul:
Pozdro all, i Szczęśliwego Nowego Roku :p
Dokładnie!! Jeden z jego wonerów na krzye lizał i mi dupę zeby tylko go chronic hahaha jak sobie to przypomne to aż mi zal go!! jeżeli ktos nie wie to jaeff to Fociu i Impalex z kyry.. Fociu jako tako to dobry gracz ale Impalex ahahaha ladnie się do mnie przylizywałeś a ja cię głęboko miałem.. :D :D :D :D
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2984665187011152530&q=berylia
zna ktos sciezke?
Pierwszy Soundtrack to CLINT MANSELL - Lux Aeterna (Requiem for a Dream - Lord of the Rings Remix),Co to drugoej sciezki nie mam pojecia, ale jest wyjeb****:) :)
NAjLepSzeGO BerYLIa ! A RUIN POJEBANCE EXPILI W NOC SYLWESTROWA ! ONi TO JUZ MAJA NAJEBANE ;//
Pierwszy Soundtrack to CLINT MANSELL - Lux Aeterna (Requiem for a Dream - Lord of the Rings Remix),Co to drugoej sciezki nie mam pojecia, ale jest wyjeb****:) :)
Wlasnie na tej drugiej bardziej mi zalezy :p
Guardian anubite
01-01-2007, 13:59
NAjLepSzeGO BerYLIa ! A RUIN POJEBANCE EXPILI W NOC SYLWESTROWA ! ONi TO JUZ MAJA NAJEBANE ;//
Bot expił , wódka na biurku i jechali :D:D joke.. Tak serio kiedy Daffy wraca?? Bo nudno na beryli się robi;p żadnych starć.
w noc sylwestrową.... a wszedzie jest ten sam czas... Gz ! :P a ty co robiles na kompie ?
wymień kto expił w noc sylwestrową?
Wlasnie na tej drugiej bardziej mi zalezy :p
Jezeli chcesz sie dowiedziec o tym drugim soundtracku wystarczy sie dowiedziec kto robil filmik i go uprzejmie zapytac :PB) B)
Nemuri sie logowal 4 grudnia wiec ciezko go zlapac B)
Zanaffar
01-01-2007, 18:23
hmmm... oto na nowy rok Medicanka, Wylewny Wiewior, Wojownicz druid zapłacili Ruin i są wolni. Ciekawe na jak dlugo... :p
Guardian anubite
01-01-2007, 19:08
Excail ogłosił iz Drink team of inferna oraz Gildia Kajna jest wolna. Kajn założył Nemesis se do którego dodał pełno członków Lifestyle. Rizzlaa został bez ludzi .. Czego powodem było takie zachowanie nie wiem i może ktoś wie i się wypowie.
Ciekawe co na to Corso :D
Zanaffar
01-01-2007, 19:42
LoL ! 8o 8o ciekawe o co w tym wszystkim chodzi... czekamy az ktos nam wyjasni.
LoL ! 8o 8o ciekawe o co w tym wszystkim chodzi... czekamy az ktos nam wyjasni.Pewnie o wykopanie szwedzkiej czesci ls, bo sami polacy ruin nic nie zrobia
Namitura
02-01-2007, 08:20
A ty jestes idiota ? ... szkoda mi Ciebie ... pewnie nie tylko mi ... nie dosc ze zdrajca i asslicker to jeszcze idiota ... to jest forum "BERYLIA" i nie tylko o wojnie na beryli ale tez o tym co sie na niej dzieje ... a co do Anezisa to zna go i szanuje stokroć wiecej osob niż Ciebie ... o ile Ciebie ktos szanuje ;] ... dajmy na to, że Ruin wygra wojne ... i zaczniecie expić ... wbij 100+ ... bede z ciekawoscia patrzyl na twoja rozpacz jak bedziesz hunted od Ruinow za bycie Polakiem ;] ...
a Anezis jest legenda dla tych którzy go szanowali na tym servie i dla jego przyjaciól ... ale Ty nie masz sie o co bać ... bo Ty juz zostales legenda jako najwiekszy podlizywacz i zdrajca jaki istnial na Berylia ;] ... takze pozdro dla Ciebie ... i z radoscia bede patrzyl na dzien twojej kleski i konca gry na tym servie ;] ....
HAHAHA Anezis jest legendą !!! Pierwszy owner byl Nóó*** który bał sie walczyc jak dla mnie jesteś zerem. :D
Ps:Wala twój czas nadchodzi :evul:
@Up
A kim ty qr*a jesteś??? Zobaczym :p bo jak narazie wszyscy co maja coś do mnie są mocni w słowach :)
Miłego dnia:D
Smichael
02-01-2007, 14:29
a kto to w ogole ten anezis?
MasteR Driv3r
02-01-2007, 15:55
Heh, faaaaaajnie.
Nie ma to jak hack w sylwka, to jest juz na prawde szczyt...
Zal.br
Guardian anubite
02-01-2007, 16:16
Kłócicie się czy legenda czy nie a ja mam potwierdzenie na to że legenda:
http://www.paperboy.nl/?PID1=%3B%3FEV1C%29%3E%2FOT%223GO%284GQ%3A%5CUJ%40 %27%3BE%3C%40WA%3D%3E%25CC%3F%0A
Pewnie o wykopanie szwedzkiej czesci ls, bo sami polacy ruin nic nie zrobia
Oj , zdziwilbys sie ze sami polacy nic niezrobia... , a pozatym jesli chodzi o zgranie , to berylia wg. mnie jeden z serverów na którym gildie sa ze soba dobze zgrane ... ofc daleko nam jescze do np. Vision z furory :P BTW , a widzielicie wojne na Julera? to dopiero zal.pl ...
Guardian anubite
02-01-2007, 17:20
Oj , zdziwilbys sie ze sami polacy nic niezrobia... , a pozatym jesli chodzi o zgranie , to berylia wg. mnie jeden z serverów na którym gildie sa ze soba dobze zgrane ... ofc daleko nam jescze do np. Vision z furory :P BTW , a widzielicie wojne na Julera? to dopiero zal.pl ...
Może powiesz nam czemu odeszliście za free i gracie free z towarzyszącym u wielu waszych fanów stanem rozgoryczenia? :D
Up@
ja widziałem tylko filmik z tej wojny :) ale nie orjentuje sie przez co ta wojna itd ;] kiedys grałem na julerze, ale to był mój pierwszy świat i osiągłem tam jakos 30lvl ;]
Namitura
02-01-2007, 17:46
Zgadzam sie z tobą może zrobilibyśmy jeszcze pare akcji podobnych do tej jak padła aradna czy kloed... ale reszta twojej wypowiedzi to stek bzdur. Dla mnie najwarzniejsza jest lojalność a nie taki syf w postaci paru polskich cwaniaczków ktorzy w trakcje wojny poszli na inne światy i nic niezrobili dla dobra gildi a teraz wrócili i kozaczą pod dp. X(
hmm... widze ze dochodzi do orzejmu.. iwec postanawiam wrocic... Mama nadzieje ze ta postacia bedzie mi sie gralo lepiej niz poprzednia:)
See you in Berylia:)
Zgadzam sie z tobą może zrobilibyśmy jeszcze pare akcji podobnych do tej jak padła aradna czy kloed... ale reszta twojej wypowiedzi to stek bzdur. Dla mnie najwarzniejsza jest lojalność a nie taki syf w postaci paru polskich cwaniaczków ktorzy w trakcje wojny poszli na inne światy i nic niezrobili dla dobra gildi a teraz wrócili i kozaczą pod dp. X(
Do mnie mówisz o lojalnosci? , najpierw powiedz kim ty w ogóle jestes...
MasteR Driv3r
03-01-2007, 20:09
A mną się ofc nikt nie przejął ...
Żegnaj Berylio, dzięki wszystkim kumplom za wspólne granie ;)
See you on Morgana ;]
Mastermind Toothy
03-01-2007, 20:13
A mną się ofc nikt nie przejął ...
Żegnaj Berylio, dzięki wszystkim kumplom za wspólne granie ;)
See you on Morgana ;]
Gdybyś chociaż coś znaczył wojnie i sam zrobił tego chara to może ktoś by się przejął.
MasteR Driv3r
03-01-2007, 20:19
1. To jest temat o Berylii, a nie o wojnie ;]
2. Masz dowody ze sharowalem acc?
Mastermind Toothy
03-01-2007, 21:00
1. To jest temat o Berylii, a nie o wojnie ;]
2. Masz dowody ze sharowalem acc?
Główny temat to teraz wojna i nie sharing tylko Allegro.br; pamiętam jak żegnał się ze mną old Qba po hacku ;* Nikogo jeszcze nie oskarżyłem o kupowanie(chyba...) na Allegro, Ty jesteś pierwszy i mam nadzieję ostatni - zawsze staram się pisać to co jest zazwyczaj prawdą...oskarżać kogoś o coś takiego to głupota jeśli słucha się kogoś, kto danej osoby nie lubi. Old owner dość często ze mną pisał, bo uh mu robiłem ;) Takie mam dowody i tyle.
MasteR Driv3r
03-01-2007, 21:53
Wiesz, ja nie kupuje charów, a Qbe dostalem jak mial 41 lvl wiec nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo :)
hmmm to jest temat jak sama nazwa wskazuje "Wydarzenia z Berylii" o beryli i wydarzeniach czyli tez o wojnie :):)
yyyy jakiej wojnie ? B)
Tak z innej beczki
04 Jan 2007 : Strycnine got 10,000,000 XP
Mastermind Toothy
04-01-2007, 16:35
Wiesz, ja nie kupuje charów, a Qbe dostalem jak mial 41 lvl wiec nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo :)
Acha, stary owner pisał mi, że chara sprzedał, ale ok- koniec tematu :D
Guardian anubite
04-01-2007, 20:03
yyyy jakiej wojnie ? B)
apropo , tak gadaliście na corsa a teraz jak jest rozejm zostawicie go w spokoju ???? :confused:
jak wiesz cos na temat tych co niewyplacili sie z ls i co zamierzają napisz :P ciekawy jestem.:evul: :evul:
apropo , tak gadaliście na corsa a teraz jak jest rozejm zostawicie go w spokoju ???? :confused:
jak wiesz cos na temat tych co niewyplacili sie z ls i co zamierzają napisz :P ciekawy jestem.:evul: :evul:
hmmm , wszytsko sie zobaczy , sam niewiem jakto będzie ... w ogóle narazie jest taki "chaos"
Paymenty
http://img465.imageshack.us/img465/1621/paymentyhl6.png (http://imageshack.us)
Guardian anubite
04-01-2007, 21:42
hmmm , wszytsko sie zobaczy , sam niewiem jakto będzie ... w ogóle narazie jest taki "chaos"
też mi chaos każdy expi oprócz paru z ls co sa hunted:P
krzysiek033
05-01-2007, 05:38
Oj, bedzie sie dzialo, tylko niepotrzebne te paymenty sa. Ale beda jaja. Corso nie bedzie wiedzial co zrobic. Zobaczycie. Szczegolow nie zdradze. ;)
Berylia bez wojny?? HAHAHAHA Musiala by sie Berylia nie nazywac. rofl
Guardian anubite
05-01-2007, 12:45
ja bym to rcaezj nazwal kasa z mc druidow former khsów B)
prosze cie nie ośmieszaj sie , wszyscy wiedza z czego ta kasa...
ja bym to rcaezj nazwal kasa z mc druidow former khsów B)
Żal.pl :)
To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka :) i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem
Żal.pl :)
To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka :) i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem
I dostaniesz od swoich "kolegow" 3 gp heeuheuheuh
ja cie nadal lubie i imponujesz mi:) pozatym tryzmac mozemy dalej poneiwaz wracma, napisze od cieibe, tlyko ciii;p corsowi nie wybacze, taki jestem . Chodz mnei sprawa nie dotyczy bo nigdy nie bylem w lifestyle (czego aktualnie zaluje) to sadze ze bycie szpiegiem. Wobec ludiz ze swojego panstwa to njagorsze co moze byc. Co mozna zrobic. Takich ludiz trzeba tepic. Kretynem nie jestem i wypraszma sobie takie slowa;) moim wujem mozesz byc nadal:D
Peace!
edit chwilke pozniej:
co do tego zal.corsoofdarknes.swe to napsialem to gdyz jest ktosze i nie chce mi sie rospisywac bo sadze ze i tak nikt by sie tym nie przejal a to brzmi troche latwiej dla niektorych uzytkownikow tego forum;)
No wiec chcce cos powiedziec po pierwsze jestem po banie po drugie gram na innym servie mam nadzije ze nemesis razem z moim bratem nie okaza sie "odeszli od wojny zaczeli expic i gut a rizzle zostawia" taka bez loyalnosc ale cuz moim zdaniem ruin czeka az nemesis pojdzie expic pojda po 3 albo mniej/wiecej ludzi do kazdego expiacego czonka nemesis i ich porozwalaja.Obecnie ruin expi Arwyn gleboko pochylona w swoim pg moim zdaniem ruin chce przez jaies 2 tygodnie lvlowac pozniej baj
Lol, może i Ruin coś kombinuje chodź w co na razie wątpię bo chyba każdy na tym serwie ma dosyć wojen ja jakiś czas, ale na pewno nie dali wolności Nemesis po to żeby w jeden dzień pójsc po 3 na ich expowiska bo po pierwsze Nie dali by rady nikomu we 3, po drugie jeden msg na guildczat i każdy w pztach.
Majkeloo
05-01-2007, 23:46
Niewazne jak dla mnie :d Mnie teraz interesuje tylko co robi gildia Deathstyle i kim oni do cholery sa... Zabijaja prawie kazdego kogo spotkaja na swojej drodze bez powodu. Z poczatku myslalem ze to noobchary ruinsow ale teraz nie wiem nawet co o tym myslec..
tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile
Guardian anubite
06-01-2007, 01:06
tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile
Dzis od 24 moga expić. Pozdro
Człowieku wszyscy wiedza co to za strona i wogóle chyba że jestes kretynem i nie wiesz.. Nie wiem co ci dają głupie posty w stylu 10-latka z tekstem zal.corsoofdarknes.swe bo nie dość ze napisałeś zle jego name to jeszcze w bezsenswny sposób to zrobiłeś , ale to świadczy jedynie o twojej inteligencji której ci widocznie brakuje gdyż normalny człowiek mając cos do kogoś napisał by to raz nie drążąc tego tematu przez 10-+ stron jeszcze w marnym stylu.
Patrick@
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)
Rev'ico@
Ty próbujesz zakamuflować tchórzostwo Lifestyle twierdząc ze ta kasa nie jest z płac od graczy Lifestyle! A prawda jest inna!!!! Szanuję Ciebie , lifestyle i wiem co zrobił Corso ale po jakimś czasie zmądrzałem i stwierdziłem że nie ma sensu ciągle "sciemiać" i dlatego będę krytykował każdy nieprawdziwy post czy to Corso , czy Rev'ico bo jak już coś piszesz to pisz prawdę a nie "kamuflujesz"
tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem i zadenn pionek niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.
Patrick II
06-01-2007, 08:19
Twój brat jest zerem. Już dawno położył lache na ten serwer, nic niezrobił dla gildi był nieaktywny, mówiles ze sie uczył a mi się obiło że botował na thoria a teraz wrócił i struga pawiana :D A co do daleszej twojej wypowiedzi zgadzam sie z tobą coś się święci.
@Namitura
Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze
@Guardian Anubite Cytuje
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)
A ty co osognles kilka charow kupionych pewnie pol dzielnicy sharuje z toba szkoda slow na ciebie
11:52 Thamisus [42]: rev'ico
11:52 Thamisus [42]: mnie o 120k ojebal...
n/c best frienda ojebałes?
Guardian anubite
06-01-2007, 12:45
tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem zaden pion niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.
Pionu to ty nie trzymasz a nie że ja nim jestem. Nikt nie tweirdzi że nie zarabiają tyle kasy na uh makerach ale akurat to na screenie było z czegos innego! WALCZYŁEŚ DŁUGO W PZ LOCKU , gratuluję wygrałeś darmowe majtki???? Jakbyscie byli honorowi to albo przestali grać albo walczyli do końca a odchodząc za free to wiadomo... reput , honor dno... moje zdanie. CYA
Namitura
06-01-2007, 14:24
Pionu to ty nie trzymasz a nie że ja nim jestem. Nikt nie tweirdzi że nie zarabiają tyle kasy na uh makerach ale akurat to na screenie było z czegos innego! WALCZYŁEŚ DŁUGO W PZ LOCKU , gratuluję wygrałeś darmowe majtki???? Jakbyscie byli honorowi to albo przestali grać albo walczyli do końca a odchodząc za free to wiadomo... reput , honor dno... moje zdanie. CYA
Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz. X(
@Daark Patrick
"Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze"
Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob.
Guardian anubite
06-01-2007, 14:54
Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz. X(
@Daark Patrick
"Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze"
Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob.
Masz dowody że coś kupiłem? Nie, a jak kupowalem to tylko za kase z sprzedanego chara na innym serwie bo niechcialo mi sie od 0 robic.
Patrick II
06-01-2007, 15:18
Masz dowody że coś kupiłem? Nie, a jak kupowalem to tylko za kase z sprzedanego chara na innym serwie bo niechcialo mi sie od 0 robic.
Kupujesz chary i je marnujesz tyle ci powiem
Nierób z siebie totalnego idioty plx , bylem praktycznie na wszytskich akcjach , mialem malo fragow? a to dlatego ze teraz po update fragi przewaznie to fart z ostatniego hita , badz najwiekszy sd damage ... a ty udajesz takiego cfaniaka a nigdy nic niezrobiles pozatym jakie masz te KU*WA dowody ze na zdieciu widac co innego? to ze corso napisal ze to paykmenty to z kąd wiesz ze on ma racje ? wątpie by mu w ogóle cos mowili w ruin . :) no i jeszcze ... zalosny jestes :baby:
Guardian anubite
06-01-2007, 17:11
Nierób z siebie totalnego idioty plx , bylem praktycznie na wszytskich akcjach , mialem malo fragow? a to dlatego ze teraz po update fragi przewaznie to fart z ostatniego hita , badz najwiekszy sd damage ... a ty udajesz takiego cfaniaka a nigdy nic niezrobiles pozatym jakie masz te KU*WA dowody ze na zdieciu widac co innego? to ze corso napisal ze to paykmenty to z kąd wiesz ze on ma racje ? wątpie by mu w ogóle cos mowili w ruin . :) no i jeszcze ... zalosny jestes :baby:
Nie twierdze że nie byłeś na akcjach bo byłes na każdej .. szacuneczke.. ale akcji mieliscie malo to miałem na mysli.
Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji
powiem tlyko tyle.
Stitl comeback!
wybrani wieda kim teraz gram.
Peace!
edit chwile pozniej:
kajn, od ktorego levelu invite do nemesis???
Nie twierdze że nie byłeś na akcjach bo byłes na każdej .. szacuneczke.. ale akcji mieliscie malo to miałem na mysli.
malo akcji? odkad ks i korob deleted , w 1-2 miechy zrobilismy ze 120 + fragow , ruin ze 110+ i to jest malo wtedy co chwila byl jakis open battle , masslog lub cos ... wymiekam przy tobie ;(
Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji
CO prawda to prawda, widac na filmikach jak biedny sie wystrzela SD a zaden frag nie wpadnie :]
PS. Zaje***scie net mnie pocieszyl -.-'
Dead na Guarddzie (Ach) Lag...
Guardian anubite
06-01-2007, 21:42
malo akcji? odkad ks i korob deleted , w 1-2 miechy zrobilismy ze 120 + fragow , ruin ze 110+ i to jest malo wtedy co chwila byl jakis open battle , masslog lub cos ... wymiekam przy tobie ;(
Aga owned kto next?:D
Verticall
06-01-2007, 22:05
Kajn
Jan 06 2007, 21:41:22 CET Killed at Level 114 by Farbror Kurt
and by Dani Ice
Aga
Jan 06 2007, 21:34:57 CET Killed at Level 131 by Excail
and by Arithael
Garian Ourmand
Jan 06 2007, 21:36:23 CET Killed at Level 92 by Gambin
and by Iutrin
Czarnus
Jan 06 2007, 23:22:56 CET Killed at Level 104 by Excail
and by Zavil
Był Peace nie ma Peacu :)
Pozdro x)
lol wałek....
Coś mi tu śmierdziało z tym explockiem na (5dni?)
Muhehehehe...Zajebiste posuniecie Ruin;) Tak polaczkow zrobic w jajko;) Smiech na sali. Alez my jestesmy naiwny narod...;)
krzysiek033
06-01-2007, 22:34
Ruin pokazalo ile ich slowo warta. Wiec Corso jako jeden z nich nie wnos nam gowna na forum ok?
Oj, bedzie sie dzialo, tylko niepotrzebne te paymenty sa. Ale beda jaja. Corso nie bedzie wiedzial co zrobic. Zobaczycie. Szczegolow nie zdradze. ;)
Berylia bez wojny?? HAHAHAHA Musiala by sie Berylia nie nazywac. rofl
No i co krzysiu z tego wyszło?
Ale kto zapłacił ten free.
Leerok paid. Free.
krzysiek033
07-01-2007, 03:32
Jeszcze sie nie wydarzylo to o czym mowilem, a we wczesniejszym poscie pisalem zebys sie nie odzywal bo twoje slowa nic nie wartaja tak samo jak wszystkich Ruinsow ciolow.
P.S. Jak dla ciebie Corso "Panie Krzysiu".
no cóz , niebęde kłamał , glupcy z nas ze zaczelismy wiezyc ze ruin sie " zmieniło" ... hehe niema co walczmy dalej :)
Beheheheh ja wiedzialem ze tak bedzie
Guardian anubite
07-01-2007, 12:39
no cóz , niebęde kłamał , glupcy z nas ze zaczelismy wiezyc ze ruin sie " zmieniło" ... hehe niema co walczmy dalej :)
Go Go Go Go :D Fight yeah
Tym samym ruinsi "oddali sobie", za akcje na Fibuli ......
krzysiek033
07-01-2007, 18:48
Niemozna tego porownac do fibuli poniewaz wieksza czesc Ruin nie uczestniczyla w tym wydarzeniu (excail i inni, niektorych charow jeszcze nie bylo na swiecie).A pozatym to o Gipo im chodzi a jak widac Nemesis se zabili.
Guardian anubite
07-01-2007, 19:20
Niemozna tego porownac do fibuli poniewaz wieksza czesc Ruin nie uczestniczyla w tym wydarzeniu (excail i inni, niektorych charow jeszcze nie bylo na swiecie).A pozatym to o Gipo im chodzi a jak widac Nemesis se zabili.
Oni zabijają kogo i kiedy chcą i nikt nic nie zrobi. Nie ma na nich szans!!!! NIKT ICH NIE POKONA.
Oni zabijają kogo i kiedy chcą i nikt nic nie zrobi. Nie ma na nich szans!!!! NIKT ICH NIE POKONA.
Nie poznaje..
To lifestyle chcialo tej wojny poniewaz chcieli uzyskac miano najsilniejszej gildii na servie ... wiec dlaczego teraz placzecie po takich akcjach jak mass sneek wczoraj ? Myslicie ze wam ustapia tym bardziej dlatego ze to wy zaczeliscie i zbiliscie im duzo expa w dol ?
@Rev'ico co do posta ze zrobiliscie 120~ fragow a ruin 110~ to hmm ... jechaliscie na prawie samych sneekach a ruin dominowalo was na open battle'ach.
@Majkeloo - Kim sa deathstyle ? aktualnie nie ma u nas zadnego z noob charow ruin (aktualnie poniewaz byly 2 jeszcze kilka tygodni temu) ... jestesmy po prostu chlopcami ktorzy lubia ubijac co chwile takich high skillow jak np. Choseer ktory nie wie gdzie sa klawisze funkcyjne.
To lifestyle chcialo tej wojny poniewaz chcieli uzyskac miano najsilniejszej gildii na servie ... wiec dlaczego teraz placzecie po takich akcjach jak mass sneek wczoraj ? Myslicie ze wam ustapia tym bardziej dlatego ze to wy zaczeliscie i zbiliscie im duzo expa w dol ?
@Rev'ico co do posta ze zrobiliscie 120~ fragow a ruin 110~ to hmm ... jechaliscie na prawie samych sneekach a ruin dominowalo was na open battle'ach.
@Majkeloo - Kim sa deathstyle ? aktualnie nie ma u nas zadnego z noob charow ruin (aktualnie poniewaz byly 2 jeszcze kilka tygodni temu) ... jestesmy po prostu chlopcami ktorzy lubia ubijac co chwile takich high skillow jak np. Choseer ktory nie wie gdzie sa klawisze funkcyjne.
Naprawde? niemasz racji , bo bylo roznie , i w open battle bodajze bylo z 2:1 dla nas ( nasze wygrane bitwy darashia , ankrahmun : venore + ? ) popraw mnie o ile sie myle , bo chyba o jescze jakiejs zapomnialem ^^
pozatym gdyby nie ja to by ani ciebie ani netana niebylo na beryli :P , to ja zawsze wam pomagalem jak sobie bigosu narobiliscie :P
mimo wszystko wiekszosc open battle przegraliscie ... wygrana byla np. ta ktora skonczyla sie na necro quescie, ale jedna to nie wszystko
Guardian anubite
07-01-2007, 22:17
Nie poznaje..
W sensie????
Tak więc Ruin chyba wygrało wojne, Całe Nemesis podobno udaje sie na Thorie...
Z tego co widzialem wiekszosc world trade idzie w strone Elysii, co najwyzej Pro'Pober moze wrocic na thorie na starego chara.
Majkeloo
07-01-2007, 22:27
Ahh.. Rozumiem. Trzeba bylo powiedziec wprost ze jedziecie kazdego kto stanie wam na drodze :D Slyszalem ze lubicie wyciagac knightow 50+ lv na hydry i tam ich dojezdzac :> Ehh.. czego to ludzie nie wymysla byle by utrudnic czlowiekowi gre .. ;]
zle slyszales, nigdy nie ubilismy nikogo na wspolnym huncie ... ani nie ubilismy nikogo bez reasona
Majkeloo
07-01-2007, 22:41
Ojj.. Znam nie jedna osobe, ktora ubiliscie bez powodu.. I tutaj wiem ze jestem w 100% pewien ze powodow ich zabicia nie bylo, badz byl banalny tudziez smieszny. A co do tego bicia na huncie to obilo mi sie to o uszy i to nie raz ale plotki to plotki i nie zawsze sa prawdziwe ;]
mimo wszystko wiekszosc open battle przegraliscie ... wygrana byla np. ta ktora skonczyla sie na necro quescie, ale jedna to nie wszystko
nietylko ta, a pozniejsza toczona na darashi gdzie skonczylo sie na bodajze 23:7 ?
@Guardian:
Zawsze zawziety i nieznoszacy kh sie poddaje ? :p
A co do przenoszenia sie ludzi na inne servy.. uwazam to za glupote zwlaszcza w tak wyrownanym momencie jakim byl obecny.. Mysle tez, ze to tylko podpucha i za 2-3 dni zrobia to samo co Ruins :P
Guardian anubite
08-01-2007, 07:15
@Guardian:
Zawsze zawziety i nieznoszacy kh sie poddaje ? :p
A co mam sie nie poddawać i dalej byc przeciw kh jak starzy kumple z ls mają wyjebane na mnie? To po co mam byc za nimi jak i tak nic nie robią?? przynajmniej pisze obiektywnie:D.
Namitura
08-01-2007, 08:32
Tak więc Ruin chyba wygrało wojne, Całe Nemesis podobno udaje sie na Thorie...
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel :)
Tak ?? nikogo bez reasona... wczoraj padlem na darashi bez powodu przez Soifan.. udzadzil sobie Random PK...
Soifan wylecial za random pking.
Guardian anubite
08-01-2007, 15:34
Soifan wylecial za random pking.
Ta , rus knight i freunk kiedys mnie czapneli na dc i płacic musialem bez powodu:D:D :D
Powod na ciebie to nie problem i btw sam wrzucales filmiki na tibicam jak bijesz lotto ludzi.
Guardian anubite
08-01-2007, 17:04
Powod na ciebie to nie problem i btw sam wrzucales filmiki na tibicam jak bijesz lotto ludzi.
Ta , ale oni lali chara ktorego nikt niezna wiec nie wiedzieli ze to ja. Wiesz ja zalu nie mam nawet sie ucieszylem bo lubie serwery rozrywkowe gdzie się cos dzieje i nawet jakbym padł bym nie płakał. Halil Deathstyle
Vatariel
08-01-2007, 19:14
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel :)
Nigdy nie byłem w Nemesis se więc nie wiem po co to porównanie z osobami które były w tej gildi a nie są już i nie walczą z jakiś powodów.
Nigdy nie mówiłem też że jestem patiotą więc nie mam obowiązku jako "hlvl" mieszać się w wojnę która i tak już została wygrana przez Ruin przez te "5 dni bez expienia dla Ne se" pozatym mam znajomych jak i też nie lubię niektórych osób w obu gildiach. Ja tu wojowałem jak niektórzy expili w tym czasie (albo wogóle nie mieli tu charów) i nic nikomu nie musze udowadniać.
Co do "lojalności" to na Beryli już były takie mixy (podział Del'toro, GiPO pierw z Polakami potem z Khood a następnie przeciwko no i Excail teraz z Khood a przedtem przeciwko) że nie ma sensu filozofować bo za jakiś czas może być tak że Ruin się podzieli i będzie następny war więc tym co przegrali pozostaje zapłacić i grać albo poprostu czekać bo teraz lidera Daffy'iego i resztkę GiPO już ten server nie interesuje więc "pospolite ruszenie" nic nie da.
Galaksyus
08-01-2007, 20:12
ja juz sie nie wypowiadam na ten temat. dla mnie to jest zal cos w stylu "never ending story..." or smth ten server jest stracony tak jak wiekszosc h lvlow:baby:
btw.
@Vata~
ja nie raz pamietam jak miales dochodzic do kh , nemesis czy ls , do kh nie doszedles w ls byles a do nemesis chyba z 3 razy invited byles, nie wiem czy to bylo robione za twoimi plecami czy tak szybko rozmyslasz.
ja nie bylem w zadnej wojnie chociaz 2 razy padlem przez blachy powod np
sprzedanie run czlonkowi gildi kh, lub ls , z ktorymi nie mialem przyjemnosci lub przykorsci wczesniej rozmawiac. po deadzie uslyszalem takie slowa
"you're supporting lifestyle,gipo members" lub viceversa n/c.
ta wojna sie nie skonczy , wiec lepiej isc na inny swiat niz walczyc bo to tylko waste char.
pozatym szerzy sie hackerstwo , i rookowanie charow ,np przyklad twojego przyjaciela nathocika , ponca ca'pone,ywis akak i wiele wiele innych. polakom ta wojna zrobila pranie muzgow i kazdy juz okrada kazdego tylko zeby miec na runy do pk.
takie jest moje zdanie nie musi sie nikt z nim zgadac.mowie co mysle :]
/Gala~
Zanaffar
08-01-2007, 21:00
hmm.. Wydaje mi sie ze nemesis juz sie nie podniesie, a szwedow juz raczej nie interesuje berylia. Zreszta moim zdaniem to nie polskie ls (poza kilkoma wyjatkami) lecz szwedzi byli dobrymi taktykami i "maszynkami do zabijania"
Byc moze po dlugim okresie ciaglych wojen nastanie tu pokuj :P
gdy zaczybalem tu grac berylia byla "owned" i teraz jest owned znowu.
i takze ja chyba uciekam z tego serva. I wydaje mi sie ze na kazdego tutaj przyjdzie czas...;)
Guardian anubite
08-01-2007, 22:54
http://lifestyle.justgotowned.com/
Calutka prawda o Lifestyle na beryli:):D :D :D :D
Mastermind Toothy
08-01-2007, 22:58
Br? Stracony serv... Jeszcze bardziej się wyludni. Opuszczam Botrylie ;*
Smichael
09-01-2007, 10:37
ja opuscilem botrylie po wakacjach 2005 i jestem zadowolony z tego powodu i uwazam ze nic nie stracilem
No no polacy opuszczaja berylie sam bym gdzies poszedl ale nie mam z kim:D
Odp... sie od Vatariela. Co Ty wiesz o tym servie? W ogole czemu na jego temat sie wypowiadasz;) Zal dupe sciska? To on ma 130 palla. To on gra tu dalej. To on nigdy nikogo nie zdradzil i potrafi myslec. Moglby juz dawno dojsc sobie do Ruin ale jakos tego nie zrobil...majac przyjaciol po obu stronach jedynym wyjsciem jest neutralnosc. Btw. Ls popelniejac szereg bledow, a juz najwiekszym posmiewiskiem stali sie przez 5 dni pokoju, udowodnili ze nie sa na tyle sprytni by wygrac ta wojne. Przez miesiac moze dwa bedzie panowal pokoj na Berylii...wojna jest nieunikniona...zbyt wilu dobrych graczy spotkalo na tych ziemiach.
Co do hakow...Ywis Akak, Nathocik...sami oddali passy w rece Ruin...takie sa skutki naiwnosci Polakow...ktorzy potwierdzili to 5 dniowym pokojem chociazby.
co tam chlopaki zdobyliscie ? xd
13:58 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz.
13:58 You see 3 candies.
They weigh 0.15 oz.
13:58 You see red balloons.
It weighs 0.10 oz.
13:58 You see a fireworks rocket.
It weighs 1.00 oz.
Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.
13:58 You see a party trumpet.
It weighs 0.50 oz.
13:58 You see a bar of chocolate.
It weighs 0.10 oz.
co to chlopaki zdobyliscie ? xd
13:58 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz.
13:58 You see 3 candies.
They weigh 0.15 oz.
13:58 You see red balloons.
It weighs 0.10 oz.
13:58 You see a fireworks rocket.
It weighs 1.00 oz.
Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.
13:58 You see a party trumpet.
It weighs 0.50 oz.
13:58 You see a bar of chocolate.
It weighs 0.10 oz.
Niedlugo bedziesz tu gadac sam ze soba ale co tam.., Rzeczy urodzinowe do celebracji 10 urodzin tibii
@Up
moze nie sam ze sobą ^^
a zreszta jak widać wypoiwadają sie tu ludzie którzy graja na innych serwach :p
PozdroB)
Guardian anubite
09-01-2007, 14:46
Odp... sie od Vatariela. Co Ty wiesz o tym servie? W ogole czemu na jego temat sie wypowiadasz;) Zal dupe sciska? To on ma 130 palla. To on gra tu dalej. To on nigdy nikogo nie zdradzil i potrafi myslec. Moglby juz dawno dojsc sobie do Ruin ale jakos tego nie zrobil...majac przyjaciol po obu stronach jedynym wyjsciem jest neutralnosc. Btw. Ls popelniejac szereg bledow, a juz najwiekszym posmiewiskiem stali sie przez 5 dni pokoju, udowodnili ze nie sa na tyle sprytni by wygrac ta wojne. Przez miesiac moze dwa bedzie panowal pokoj na Berylii...wojna jest nieunikniona...zbyt wilu dobrych graczy spotkalo na tych ziemiach.
Co do hakow...Ywis Akak, Nathocik...sami oddali passy w rece Ruin...takie sa skutki naiwnosci Polakow...ktorzy potwierdzili to 5 dniowym pokojem chociazby.
witamy adwokata vatariela , weź może i zatrudnię cie do mojej obrony! Za pewne on jest na tyle inteligenty by sam się odowłać do oskarżen co zrobił wyżej.
Oddali passy.. w jaki sposób?? tak sobie na prv?? Ciekawe .. powiedz coś więcej.
witamy adwokata vatariela , weź może i zatrudnię cie do mojej obrony! Za pewne on jest na tyle inteligenty by sam się odowłać do oskarżen co zrobił wyżej.
Oddali passy.. w jaki sposób?? tak sobie na prv?? Ciekawe .. powiedz coś więcej.
PO:
1. Pomysl logicznie jak by Dreso nieznam Vaty to by sie nie odzywal...
2. PO h... Sie WTRACASZ JAK NIEwiesz o co chodzi...
3 Vata jest inteligentny co nie Rafal??:D:o
POzdro!!!
Ciebie bym w zyciu nie bronil kapucynie. Co do passow:
Noobchar: Hi, Rizzlaa here...gimme pass fast, we goona attack!
Nathocik/Ywis akak: Ok, take: 2131213 jestemglabem
Vatariel
09-01-2007, 19:23
03:05 An evil force sends his minions into the desert north of Darashia
03:08 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from theirintrusion.
03:09 The fabric of our world is weakened. It's coming ...
03:11 A demonic entity has found a way ito our plane. Fight it north of Darashia.
Najazd demonicznych sił na Darashie. Bardzo duże ilości Undead Minions (takie ds które używały sd wawe za max 260 dmg) ale również 3x boss:
Minishabaal (Diabolic Imp) summonował Diabolic Impa.
03:32 You lose 150 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 You lose 168 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 You lose 218 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 Vatariel [130]: Exura Vita
03:32 Xavorz [106]: utani hur
03:32 You lose 160 hitpoints due to Minishabaal.
Bones (Undead Dragon)
03:39 You lose 52 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39 You lose 132 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39You lose 145 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39 You lose 301 hitpoints due to an attack by Bones.
Fluffy (Hellhound)
03:21 You lose 169 hitpoints due to an attack by Fluffy.
03:21 You lose 211 hitpoints due to an attack by Fluffy.
Zabiliśmy Bones (Surprise bag, Demonic Essence, Soul Orbi i gp) i Fluffy (surprise bag i około 200gp) a Minishabaala nie mieliśmy jak (leczył się szybko i znikał) bo walczyłem tylko ja Meddow i Xavorz z czego ten ostatni padł :(
Guardian anubite
09-01-2007, 19:39
Ciebie bym w zyciu nie bronil kapucynie. Co do passow:
Noobchar: Hi, Rizzlaa here...gimme pass fast, we goona attack!
Nathocik/Ywis akak: Ok, take: 2131213 jestemglabem
Juz mi powiedzieli o tym i zlewalem z tego 30minut jak mozna byc takim noobem i podac passy.
Byl atak na darashie przed chwila
Zapowiadał się tak
-22:05 Something sinister is going on in the desert north of Darashia
-22:09 An evil force sends his minions into the desert north of Darashia
-22:12 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from their intrusion.
-22:13 The fabric of our world is weakened. It's coming ...
-22:15 A demonic entity has found a way ito our plane. Fight it north of Darashia.
Pare Hitów xD
22:17 You lose 236 mana blocking an attack by Bones.
22:20 You lose 107 mana blocking an attack by an undead minion.
22:20 You lose 555 mana blocking an attack by Zavil. - Bylo wesolo ^^ [UE]
Duzo tego shitu naszlo
22:23 You lose 223 mana blocking an attack by Minishabaal.
Byl jeszce Diabolic Imp ale nie zdarzyl mi zadac hitu ^^
Fluffy ani Undead Dragon nie bylo ;( Ogólnie fajny, na poczatku bylo wesolo potem juz ponad polowa ruinu sie zjawila i wycieli wszystko w pył.
Najlepiej byc neutralnym. Expilem sobie spokojnie to Ruin przyszlo i mnie zabili. Msg do Excail'a, powiedzial ze nic o tym nie wie ale sie dowie. Wiecej mi nie odpisal mimo tego ze go spamowalem, ale co sie dziwic, co chlopak mialby powiedziec? Spanish czesc Ruin sie wymyka spod kontroli i server jest stracony. Powodzenia w graniu na pustym serwerze, dowodzonym przed tych glabow. Nie dadza nikomu pograc bo oni sa z Hiszpani - najbardziej rasistowskiego kraju chyba pod sloncem. ;(
Guardian anubite
10-01-2007, 07:17
Najlepiej byc neutralnym. Expilem sobie spokojnie to Ruin przyszlo i mnie zabili. Msg do Excail'a, powiedzial ze nic o tym nie wie ale sie dowie. Wiecej mi nie odpisal mimo tego ze go spamowalem, ale co sie dziwic, co chlopak mialby powiedziec? Spanish czesc Ruin sie wymyka spod kontroli i server jest stracony. Powodzenia w graniu na pustym serwerze, dowodzonym przed tych glabow. Nie dadza nikomu pograc bo oni sa z Hiszpani - najbardziej rasistowskiego kraju chyba pod sloncem. ;(
Rozśmieszasz mnie , nie płacz koleś. Sam wybrałeś server pvp , chcesz spokojnie grać to masz pare serwerów non pvp tam idz. Pvp wiesz co to znaczy?? Mogą zabić każdego , kiedy chcą i ile chcą tak żeby bana niedostać za unju~~ , Nie musza podować powodu zabicia cię to nie jest rl zycie że jest sąd:Kowalski jak to było i za co zabiliście Nowaka. Więc nie płacz teraz na forum i albo idz na nonpvp albo wczuj się w sytuację na serwerze.
krzysiek033
10-01-2007, 08:18
Guardian ale ty glab jestes!!! Chlopaka zajebali za to ze jest pl i ze sobie gra na "ich" serwie. To nie jest normalne ze najsilniejsza gildia robi Random PK wiec nie pierdol mi o pvp i no-pvp. Chyba ze wg ciebie to normalne to spox. A pozatym, poco sie podlizujesz Ruin skoro i tak nie grasz juz tu? Kiedy LS wygrywalo to byles za nimi a teraz zmiana. Ruin dazy do tego ze na serwie nikt gral nie bedzie oprucz nich. jeszcze chwila i w tym poscie bedziecie sobie pogadywac w max 5 osob: Super Corso, jego podlizywacze i....Vatariel ktory ma tylu przyjaciol wszedzie ze sie cipil dolaczyc do wojny. Ale co, skoro jest taki przyjacielski ;).
Guardian ale ty glab jestes!!! Chlopaka zajebali za to ze jest pl i ze sobie gra na "ich" serwie. To nie jest normalne ze najsilniejsza gildia robi Random PK wiec nie pierdol mi o pvp i no-pvp. Chyba ze wg ciebie to normalne to spox. A pozatym, poco sie podlizujesz Ruin skoro i tak nie grasz juz tu? Kiedy LS wygrywalo to byles za nimi a teraz zmiana. Ruin dazy do tego ze na serwie nikt gral nie bedzie oprucz nich. jeszcze chwila i w tym poscie bedziecie sobie pogadywac w max 5 osob: Super Corso, jego podlizywacze i....Vatariel ktory ma tylu przyjaciol wszedzie ze sie cipil dolaczyc do wojny. Ale co, skoro jest taki przyjacielski ;).
A do kogo mial dolaczyc i po co?;) Wytlumaczcie to, bo co chwila jakis kasztan sie wali do Vatariela, chyba za to ze on juz swoje tu przeszedl? No ma przyjaciol, a Ty nie? Szkoda, chcesz zostac moim kolegOM?
Vatariel
10-01-2007, 14:29
Akurat ja w wojnie Lifestyle vs Khood brałem udział (nawet padałem i fragowałem podczas gdy niektórzy niewalczyli) z tym że GiPO nie chciało puścić kilku osób free no to wraz z kilkoma Polakami opuściłem Ls. Ci Polacy w większości dołączyli po jakimś czasie spowrotem a ja od tamtej porty nie walczyłem... ale to już pisałem w tym temacie kilkadziesiąt stron wcześniej. PS: Wojny już nie ma...
Guardian anubite
10-01-2007, 15:05
Jak nie lubi smierci to niech idzie na nonpvp , to normalka że ci co rządza zabijają też bym tak robił. Na beryli gram i mam się dobrze , a czemu nie trzymam z ls juz?? hmm jedna odpowiedz jest w moim podpisie a dwie pozostałem zostawiam dla tych co to interesuję.
Jak nie lubi smierci to niech idzie na nonpvp , to normalka że ci co rządza zabijają też bym tak robił. Na beryli gram i mam się dobrze , a czemu nie trzymam z ls juz?? hmm jedna odpowiedz jest w moim podpisie a dwie pozostałem zostawiam dla tych co to interesuję.
twoj opis jest zalosny , a malozo to nowy owner... ci co sa wtajemniczeni wiedza kto to ... zaall guardian oj zaal...
Guardian anubite
10-01-2007, 17:42
twoj opis jest zalosny , a malozo to nowy owner... ci co sa wtajemniczeni wiedza kto to ... zaall guardian oj zaal...
Nie obchdozi mnie czy nowy czy nie , nie wiem który moj podpis jest dot. maloza którego znałem. Zresztą i tak ls na elysi juz gra pełną parą.
Na początku Guardian był pośmiewiskiem forum , potem pałeczkę przejał Corso ale Guardian znów powrócił na fotel lidera. Hahahah
Nie obchdozi mnie czy nowy czy nie , nie wiem który moj podpis jest dot. maloza którego znałem. Zresztą i tak ls na elysi juz gra pełną parą.
taaa gra na elysi PO *uju fest , kiedy wlasnie sa tam online 3 osoby ( czytaj Gipo) wiec po co piszesz cos o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA ?
lol...Malozo to Poncek?
Nie malozo to nie poncek :) ale poncek tez ma juz wysokie chary ( 2 ! ) na beryli :)
taaa gra na elysi PO *uju fest , kiedy wlasnie sa tam online 3 osoby ( czytaj Gipo) wiec po co piszesz cos o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA ?
Nie malozo to nie poncek :) ale poncek tez ma juz wysokie chary ( 2 ! ) na beryli :)
A ty jedziesz dalej berylie? :p
Guardian anubite
10-01-2007, 18:53
Co z tego że macie wysokie 2chary jak nie umiecie walczyć ahahahahahahahahaahahahahaha. HAIL TEAM < HAIL LOYAL>HAIL HONOUR!! Do zobczenia na battle.
krzysiek033
10-01-2007, 18:58
Dobrze ze Guardian i Corso potrafia walczyc bo by Berylia stracona byla.
Co z tego że macie wysokie 2chary jak nie umiecie walczyć ahahahahahahahahaahahahahaha. HAIL TEAM < HAIL LOYAL>HAIL HONOUR!! Do zobczenia na battle.
Kretynie a ja mowilem ze " my mamy? " napisalem ze poncek ma , naucz sie czytac IDIOTO. ok " Nieumiemy walczyc " bo WIELKI GUARDIAN PAN TIBI , SUPER STRATEG I WOJOWNIK NAM TO POWIEDZIAŁ !:(
btw ciekawe co by nasz mistrz zrobil , gdyby do dyspozycji mial 15-20 osób kiedy na beryli ruin ciagle ma online 25-30 ... pewnie by swoim super charem (kupionym [guardain anubite ] , badz wysharowanym w 3-4 osoby ( tathous ) poszedl i ZNISZCZYL BY WSYZTSKICH SAM !!!! VIVAAAT VIVAT NIECH ZYJE NASZ PAN TEMPOGLOWY GUARDIAN _/
musze zrobic sobie przerwe od forum , bo sie tu wykoncze...
pozdro dla PRAWIE wszytskich. ^^
Guardian anubite
10-01-2007, 20:21
Kretynie a ja mowilem ze " my mamy? " napisalem ze poncek ma , naucz sie czytac IDIOTO. ok " Nieumiemy walczyc " bo WIELKI GUARDIAN PAN TIBI , SUPER STRATEG I WOJOWNIK NAM TO POWIEDZIAŁ !:(
btw ciekawe co by nasz mistrz zrobil , gdyby do dyspozycji mial 15-20 osób kiedy na beryli ruin ciagle ma online 25-30 ... pewnie by swoim super charem (kupionym [guardain anubite ] , badz wysharowanym w 3-4 osoby ( tathous ) poszedl i ZNISZCZYL BY WSYZTSKICH SAM !!!! VIVAAAT VIVAT NIECH ZYJE NASZ PAN TEMPOGLOWY GUARDIAN _/
musze zrobic sobie przerwe od forum , bo sie tu wykoncze...
pozdro dla PRAWIE wszytskich. ^^
Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie :) bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.
Zanaffar
10-01-2007, 20:46
Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie :) bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.
hahaha moze Nemesis se jest troche smieszne ale .....
uwazasz ze ls nie ma pojecia o walkach.... jak widac na tym srevie spotkaly sie same noby ktore nie potrafia walczyc;( ;( takie jak np. revi'co, rizzlaa, aga, poncek, jonzz, clodachu etc mozna dlugo wymieniac
na thori sa az tacy zaje*** gracze?? pewnie tam wojny wygladaja jak wojny unitow i deltoro- ups deltoro to przeciez nuupy bo graja, grali tez na beryli
hmmm jak wydac na beryli jest tylko 2 kozakow 8o 8o
a wonjny na beryli byli raczej obwite... same za siebie mowili liczby fragow i top fragerzy
Guardian anubite
10-01-2007, 20:51
hahaha moze Nemesis se jest troche smieszne ale .....
uwazasz ze ls nie ma pojecia o walkach.... jak widac na tym srevie spotkaly sie same noby ktore nie potrafia walczyc;( ;( takie jak np. revi'co, rizzlaa, aga, poncek, jonzz, clodachu etc mozna dlugo wymieniac
na thori sa az tacy zaje*** gracze?? pewnie tam wojny wygladaja jak wojny unitow i deltoro- ups deltoro to przeciez nuupy bo graja, grali tez na beryli
hmmm jak wydac na beryli jest tylko 2 kozakow 8o 8o
a wonjny na beryli byli raczej obwite... same za siebie mowili liczby fragow i top fragerzy
Lolu , na tyle ludzi i taki czas to fragów jest malutko. Na thori widziałeś kedyś wojne??.. zreszta ja podałem to jako przykład. a tych co wymieniłeś to nie wszyscy nooby , i też zalezy który owner:D
Lolu , na tyle ludzi i taki czas to fragów jest malutko. Na thori widziałeś kedyś wojne??.. zreszta ja podałem to jako przykład. a tych co wymieniłeś to nie wszyscy nooby , i też zalezy który owner:D
Po twoich wypowiedziach dochodze do 2 wnioskow
1)Jestes strasznym lizodupem, i w dupie ci wrze i myslisz jak tu zostac na berylii
2)Corso wyssal ci mozg
Guardian anubite
10-01-2007, 21:20
Po twoich wypowiedziach dochodze do 2 wnioskow
1)Jestes strasznym lizodupem, i w dupie ci wrze i myslisz jak tu zostac na berylii
2)Corso wyssal ci mozg
Nikomu się nie podlizuje :) pisze co myśle.
ty expisz? i co wbiles sobie wymarzony 50 lvl? aaha i widac ze wojny znasz tylko z filmikow co widac po twojej wypowiedzi WIEC GÓWNO KU*WA WIESZ O NICH PRAWDA JEST TAKA ZE NIEMASZ POJECIA O WOJNIE , a to ze berylia to zeczywiscie swiat noobowych gildi heh , Del'toro z isary , kh z novej , Black Widows z Aldory ... . W oczy kole ze ty expisz? ok , ja w tym czasie co ty wbiles sobie 50 + tym nowym charem wbilem 3 takie 50+ na innych swiatach gdzie pekowalismy pozniej for fun z ziiomami :)
Pozatym jak mozesz kogos oceniac ( jesli chodzi o wojne) skoro masz WIELKIE 0 doswiadczenia ?
Guardian najpierw kibicujesz ostro ls teraz ich wyzywasz a ruin jest cool.
zal troche.I nie uwazam ze na thoria sa lepsze wojny rotfl tam nic nie ma serwer zje**** a ss erik rizzlaa pomagal w wojnie.
btw. ciekawe czy kajn odkopie sova.lol zal troche ze musze patrzec na byly char na ktorym gra $%^&* xd
nie ma szans, stoi x noob charow z nagramym macro na rzucanie gowien ... 1 osoba nie wygra z kilkoma
bye bye sov
nie ma szans, stoi x noob charow z nagramym macro na rzucanie gowien ... 1 osoba nie wygra z kilkoma
bye bye sov
cóz , ciezko wygrac z NAJWIEKSZA gildia NAJWIEKSZYCH cheaterów w Tibi...
Guardian anubite
11-01-2007, 07:37
cóz , ciezko wygrac z NAJWIEKSZA gildia NAJWIEKSZYCH cheaterów w Tibi...
TA dalej uzywaj wymówki ze mają bota . Prosze bardzo ale to już sie robi nudne bo wy tez bota macie.Co do moich charów to gówno wiesz , bo to co ja zrobilem sam jednym charem to jakby podzielic twojego chara na 2 (ty i brat) to jedno wyjdzie. A co do tego że byłem za ls i zmiana zdań , no cuż ludzie się zmieniają.
Widzę Daffy wrócił , może coś zrobicie ciekawego. Zycze powodzenia.
TA dalej uzywaj wymówki ze mają bota . Prosze bardzo ale to już sie robi nudne bo wy tez bota macie.Co do moich charów to gówno wiesz , bo to co ja zrobilem sam jednym charem to jakby podzielic twojego chara na 2 (ty i brat) to jedno wyjdzie. A co do tego że byłem za ls i zmiana zdań , no cuż ludzie się zmieniają.
jak zawsze , nieczytasz ze zrozumieniem napisalem ze MAJA NALEPRZEGO BOTA, i sa NAJWIEKSZYMI cheaterami , uzywaja tego blackd do wszystkiego! nawet do glupiego zasmiecania depot :baby:
Guardian anubite
11-01-2007, 12:45
jak zawsze , nieczytasz ze zrozumieniem napisalem ze MAJA NALEPRZEGO BOTA, i sa NAJWIEKSZYMI cheaterami , uzywaja tego blackd do wszystkiego! nawet do glupiego zasmiecania depot :baby:
Jestes głupi?? Mam Blackd , Tibiauto , Tibia bot Ng i tylko Blackd przewyższa War botem troche niz inne... a w reszcie można robić to samo więc nie używaj tanich wymowke. GZ sca straconego;p Nie jestem pewny czy stracił ale ktoś mi tak mówił :D
Kajn stracil sova.
Rizzlaa powiedział, że to już koniec i że nie chce już walczyć i że berylia jest juz kh
Jestes głupi?? Mam Blackd , Tibiauto , Tibia bot Ng i tylko Blackd przewyższa War botem troche niz inne... a w reszcie można robić to samo więc nie używaj tanich wymowke. GZ sca straconego;p Nie jestem pewny czy stracił ale ktoś mi tak mówił :D
blackd przewyzsza te boty pod wieloma wzgledami wiec nie mow ze mozna robic to cale
jedyny + na strone ng (w stosunku do blackd) to duzo lepszy level spy
// Kajn stracil SoVa, Ruin go nie odkopalo
Kajn stracil sova.
Rizzlaa powiedział, że to już koniec i że nie chce już walczyć i że berylia jest juz kh
Mimo wszystko....Gratulacje dla KH za wygranie wojny. Polacy raczej nie mają co grać na tym serwie
Namitura
11-01-2007, 15:58
Ruin wygrało, wojna skończona a więc mógłbyś się juz tak niepodniecac martwym tematem.
Nic nieosiągnołeś na berylii tylko potrafisz pyskowac na forum, niemasz zielonego pojęcia o tej wojnie nic niewiesz byłeś, jestes i będziesz zerem. :)
Guardian anubite
11-01-2007, 17:16
Ruin wygrało, wojna skończona a więc mógłbyś się juz tak niepodniecac martwym tematem.
Nic nieosiągnołeś na berylii tylko potrafisz pyskowac na forum, niemasz zielonego pojęcia o tej wojnie nic niewiesz byłeś, jestes i będziesz zerem. :)
Ty jesteś jeszcze większe ZERO! Podaj swoje name.... To zobaczymy cwaniaczku:) Albo wyjdz z pz locka... jak jesteś z LS .. hueheuheuehuehe noob i wyjebane mam co sądzą o mnie ludzie pokroju rev'ica i ciebie , bo jak to mówią downy mają swój świat.:D
Massfoch
11-01-2007, 17:29
Guardian~ sam sobie zaprzeczasz.Najpierw Ruin glupki uzywaja bota, teraz to Ruin i Ls uzywaja.
btw.Rev'ico ,Guardian~ sprawia wam przyjemnosc jak soie dogryzacie? ten botuje ten dzieli konto z calym rodzenstwem....ble ble ble bezsens
krzysiek033
11-01-2007, 17:33
"bo jak to mówią downy mają swój świat" - to sie zgadza w tym przypadku ich swiat sie nazywa Berylia
Albo wyjdz z pz locka...
z pz jak juz :)
Zanaffar
11-01-2007, 18:39
ls przegralo tak szybko ta wojne tylko i wylacznie przez siebie... rizzlaa sobie wyjechal, wraca a tu bum trach bach i po wszystkim :D :D
Guardian anubite
11-01-2007, 18:53
z pz jak juz :)
Inteligentnii wiedza o co chodzi :D:D
Zanaffar
11-01-2007, 19:01
Inteligentnii wiedza o co chodzi :D:D
inteligetni wiedza co glupi mial na mysli* 8o 8o :D :D
btw. ciekawe czy kajn odkopie sova.
a tak z ciekawości > bo z postów dużo nie wynika > co się stało ?
położył SOVa na blacie depo i mu go zasypali śmiećmi?
Myśle że następnym krokiem po wygraniu wojny Ruinsi wywalą pare zbędnych ludzi... Np Corso etc.
a tak z ciekawości > bo z postów dużo nie wynika > co się stało ?
położył SOVa na blacie depo i mu go zasypali śmiećmi?
Kajn chcial poszpanowac i polozyl SoVa na dp chest ... zaraz zbiegla sie masa noob charow i zaczal sie robic smietnik na dp, to trwalo okolo 3-4h po czym Kajn mial kicka(zostalo 7:30h do ss'a). Viking wszedl na jego miejsce i probowal to odkopac jak rano sie obudzilem i sprawdzilem tibie przed szkola to ruin dalej kopalo.
Wydobycie go bylo nie mozliwe poniewaz ponad 8 charow ciagle smiecilo dp przez 4h a jedna osoba miala to odkopac w 7h.
Kajn chcial poszpanowac i polozyl SoVa na dp chest ... zaraz zbiegla sie masa noob charow i zaczely mu smiecic dp to trwalo okolo 3-4h po czym Kajn mial kicka(zostalo 7:30h do ss'a). Viking wszedl na jego miejsce i probowal to odkopac jak rano sie obudzilem i sprawdzilem tibie przed szkola to ruin dalej kopalo.
Wydobycie go bylo nie mozliwe poniewaz ponad 8 charow ciagle smiecilo dp przez 4h a jedna osoba miala to odkopac w 7h.
pozatym pozniej , my w 6 zasmiecalismy jecsze ^^ juz lepiej zeby kajn go stracil niz ruin zyskalo xD
Bartas15
12-01-2007, 13:56
:) Zaczynam ponownie gre na Beryli 50 kina + i mam nadzieje ,że Nemesis ostatniego słowa nie powiedziało i zdziała coś jeszcze.Radziłbym wam zamiast się kłucić połączyć siły i zapominieć o tym co było i roznieść Ruin.Ludzie z Nemesis + Deathstyl + wolni strzelcy (50 ms +) jakich jest sporo połaczcie siłe i pokażcie ,że Polak potrafi coś więcej oprócz wyzywania się na forum.
Pozdrawiam
Jakbys dobrze czytal posty na tym oraz na oficialnym forum to bys wywnioskowal ze deathstyle ma kumpli/rl kumpli w ruin i nie bedzie ich bic.
Bartas15
12-01-2007, 14:57
Kto ma kumpli rl od was w Ruin?Jedynym rl kogoś od was może być Corso.A jeśli chodzi ci o kumpli z Tibi z owej gildi "Ruin" to nie licz na to ,że jak teraz są wporządku pozniej też będą.Najpierw wybiją Nemesis i ludzi z nią związanych a potem reszte polaków.Nie podoba ci się mój pomysł nie ma sprawy twój wybór ale są ludzie nawet w tej twojej gildi ,którzy myślą podobnie do mnie i czekają na takie coś.Tylko ktoś z Nemesis musiałby się tym zająć i pogadać bądz co bądz "jeszcze" z dużą ilością polaków na Beryli.
Pozdrawiam
Kto ma kumpli rl od was w Ruin?Jedynym rl kogoś od was może być Corso.A jeśli chodzi ci o kumpli z Tibi z owej gildi "Ruin" to nie licz na to ,że jak teraz są wporządku pozniej też będą.Najpierw wybiją Nemesis i ludzi z nią związanych a potem reszte polaków.Nie podoba ci się mój pomysł nie ma sprawy twój wybór ale są ludzie nawet w tej twojej gildi ,którzy myślą podobnie do mnie i czekają na takie coś.Tylko ktoś z Nemesis musiałby się tym zająć i pogadać bądz co bądz "jeszcze" z dużą ilością polaków na Beryli.
Pozdrawiam
Wiem ze moga nie byc w porzadku bo spora czesc ruin to idioci ... a co do rl kumpli to uwierz mi ze sa tacy :) // jezeli chodzi o corso ... to nie rl nikogo z DS
Guardian anubite
12-01-2007, 15:12
Pozdrawiam
Ziemia , ziemia , Halo tu Ziemia... Polacy na beryli i wojna 50+ mski hahahaha człowieku wiesz co to za ludzie??.. Padną to płaczą .. O wojnie zero pojęcia.. Nie wiedza nawet że na wojnach się uzywa ventrilo:D to wex daj spokój. Są wyjątki ale jest ich za mało. Zresztą teraz większośc ma freezy po upade...
Bartas15
12-01-2007, 15:29
Bardzo ciekawie napisałeś Guardian anubite.Widać masz inną wizje niż ja.Napewno nie wszyscy brali udział w wojnie itd. lecz nie uważam ich za noobów ponieważ odpowiednio kierowani mogą stworzyć coś fajnego.Zawsze musi być ten pierwszy raz...A tak dla wyjaśnienia podałem przykładowo profesje MS chodzi mi o to ,że powini być to ludzie zdeterminowani ,którzy nie podają się jakimś układą ani nie przestraszą się jeden czy dwóch porażek ,a będą walczyć do końca wtedy będzie sukces.
Ale na temat wojny założyłem oddzielny temat z moją wizją.
Pozdrawiam
Zanaffar
12-01-2007, 15:39
Polacy nie rozbija ruin na beryli, na tych levlach, nie maja szans..
mowiac o zapale to walki hmm to Polacy na beryli maja raczej slomiany zapal ;s
no a ruin(kh) zapalu nie brakuje i nigdy nie brakowalo
szwedzi dali sobie spokuj. za pare dni ruin powbija levle i bedzie po wszytskim
zreszta nie ma co ukrywac juz jest. jesli nawet Polacy mieli by walczyc to brakuje im przywodcy
Namitura
12-01-2007, 18:11
Ty jesteś jeszcze większe ZERO! Podaj swoje name.... To zobaczymy cwaniaczku:) Albo wyjdz z pz locka... jak jesteś z LS .. hueheuheuehuehe noob i wyjebane mam co sądzą o mnie ludzie pokroju rev'ica i ciebie , bo jak to mówią downy mają swój świat.:D
Jesteś śmieszny, przestań pyskowac. Kupiłeś nowegochara i cfaniakujesz pajacu, chcesz sie teraz podlizac DS by sie do nich wkręcic, a co do reszty to chciał bym złożyc wam moje gratulacje wsztykim ktorzy zapłacili lub byli caly czas neutral czarnus medicanka wojownicz~... a teraz padają od ruin jesteście żałośni HAHAHA :D
Bartas15
12-01-2007, 18:33
Podaj nick Guardiana w grze to zaraz zobaczymy czy to taki mistrz PVP...
Jesteś śmieszny, przestań pyskowac. Kupiłeś nowegochara i cfaniakujesz pajacu, chcesz sie teraz podlizac DS by sie do nich wkręcic, a co do reszty to chciał bym złożyc wam moje gratulacje wsztykim ktorzy zapłacili lub byli caly czas neutral czarnus medicanka wojownicz~... a teraz padają od ruin jesteście żałośni HAHAHA :D
nie kupil a dostal za zdjecie bana
Guardian anubite
12-01-2007, 20:51
nie kupil a dostal za zdjecie bana
Chara od Netana dałem koledze a zróbiłem sobie knighta na beryli aktualnie 50+ bo freezy od cipow i expic nie idzie.
Ziemia , ziemia , Halo tu Ziemia... Polacy na beryli i wojna 50+ mski hahahaha człowieku wiesz co to za ludzie??.. Padną to płaczą .. O wojnie zero pojęcia.. Nie wiedza nawet że na wojnach się uzywa ventrilo:D to wex daj spokój. Są wyjątki ale jest ich za mało. Zresztą teraz większośc ma freezy po upade...
Odezwal sie PRO z wieloletnim doswiadczeniem , ktory juz WIELE wojen wygral:D
nauczysz mnie walczyc w wojnie bo nieumiem prosze :( aha i powiedz mi co mam zrobic by po kazdym dedzie nieplakac tak jak to napisales ?;( ;( ;( ;(
ohh IRONIO...
Guardian anubite
12-01-2007, 20:53
Odezwal sie PRO z wieloletnim doswiadczeniem , ktory juz WIELE wojen wygral:D
nauczysz mnie walczyc w wojnie bo nieumiem prosze :( aha i powiedz mi co mam zrobic by po kazdym dedzie nieplakac tak jak to napisales ?;( ;( ;( ;(
ohh IRONIO...
Akurat nie twierdze ze ty nie umiesz walczyć ...
Bartas15
12-01-2007, 21:08
Akurat nie twierdze ze ty nie umiesz walczyć ...
Lol jeszcze nie dawno pisałeś ,że Nemesis to nooby i nie potrafią walczyć ,a Rev'ica cisnołeś na forum...
Żal.pl
Hehe ja juz kiedys guardiana zjechalem:] i od tego czaasu sie nie zmienil nic, a nic
Guardian anubite
12-01-2007, 22:09
Lol jeszcze nie dawno pisałeś ,że Nemesis to nooby i nie potrafią walczyć ,a Rev'ica cisnołeś na forum...
Żal.pl
Hehe ja juz kiedys guardiana zjechalem:] i od tego czaasu sie nie zmienil nic, a nic
Bo to nooby .. napsiałem że sa wyjątki , Rev'ico nie jest best playerem ... ale już jak pojdzie na battle wie jak walczyc o to mi chodzi.
Jinikao... jeżeli myslisz ze jeżeli zjedzie mnie człowiek twojego pokroju to się zmienie to się mylisz.
Zwykły Gracz w Tibie
13-01-2007, 00:54
Bo to nooby .. napsiałem że sa wyjątki , Rev'ico nie jest best playerem ... ale już jak pojdzie na battle wie jak walczyc o to mi chodzi.
Jinikao... jeżeli myslisz ze jeżeli zjedzie mnie człowiek twojego pokroju to się zmienie to się mylisz.
A ty byś tylo o tych pokrojach...Zmień Słownictwo Bo To Się Już Nudne Robi...
Guardian anubite
13-01-2007, 00:59
A ty byś tylo o tych pokrojach...Zmień Słownictwo Bo To Się Już Nudne Robi...
Podaj teksty w których "nałogowo" uzywam słowa "pokrój i jego odmiany"
Guardian nie głupio ci troche że wszyscy uważają cię za niewiadomo kogo ?
Ja narazie nic do ciebie nie mam.
Corsolopussy
13-01-2007, 09:44
Guardian jestes takim frajerkiem ze szkoda gadac =S...
Ile Ty masz gnojku lat? gowno znaczyles na berylii, gowno zrobiles, nie Tobie kurwa pizdo oceniac co kto robil, zrob cos sam, ZROBIONYM PRZEZ SIEBIE CHAREM,GRAJ SAM A NIE Z MAMA ,TATA, DZIADKIEM, BABCIA sharerze jebany,to kurwo pogadamy.Bedziesz tutaj kozaczyl ,pyto pokaz na co Cie stac, zrob swojego chara to pogadamy frajerze x)
@up do mnie to było ?
Nie sadze, zwlaszcza ze post zaczyna sie od "guardian"
Zanaffar
13-01-2007, 12:31
Guardian jesli nie chcesz zeby nie lubilo i jechalo Cie coraz wiecej ludzi to zrob tak jak corso, poprastu przestan udzielac sie na forum i bronic swoich "prawd".
Bartas15
13-01-2007, 13:06
Podajcie nick tego patafiana.
Zanaffar
13-01-2007, 13:10
ktorego patafiana?? :p :p
Guardian anubite
13-01-2007, 13:41
Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.
Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam
Namitura
13-01-2007, 15:16
Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.
Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam
Milcz !!! X( NIC niewiesz, niemasz zielonego pojęcia jak było!!!
Gdy nemesis se dołączyło do war wygraliśmy dwie "open battle" potem rizzlaa wyjechał a całe gipo położyło lache ta ten serwer i przeniosło się na elysie. Wtedy pozostało nemesis paru polaczków z ls i dwóch swe raffu i clodachu.
Cała reszta nuubów w stylu "daark" itd była nieaktywna. To właśnie nemesis planowało i wykonywało "sneak attacks" Kloed, Arithael, Aradna, Rober Grus itd. oni są przykładem tego że nemesis działało chociarz było nas duzo mniej. A co do oferty excaila polacy odeszi za free a aktywnych swe wykupiliśmy i zostaliśmy wystawieni, ruin wygrało koniec. Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii :) Jak widzisz dzisiejszy mój post był w stostunku do Ciebie dosc miły więc proszę Cię niezabieraj głosu o sprawach o ktorych niemasz zielonego pojęcia!
Ps.Wala mag żaluje że nieudało mi się Ciebie utłuc na berylii za to pyskowanie na forum ale widze że ruin zrobiło to za mnie :D
@up
Żal mi Ciebie i w tej sprawie jak ja padlem to ty niemasz "zielonego Pojęcia":baby: a pyszczysz to ty tutaj cały czas!:D więcy wyp***dalaj na inny serw:p
Namitura
13-01-2007, 16:49
@up
Żal mi Ciebie i w tej sprawie jak ja padlem to ty niemasz "zielonego Pojęcia":baby: a pyszczysz to ty tutaj cały czas!:D więcy wyp***dalaj na inny serw:p
Śmieszny jestes :)
Guardian anubite
13-01-2007, 17:54
Śmieszny jestes :)
NIE to Ty jesteś smieszny! Jest was porównywalnie dużo do Ruin a zebrac all polaków hunted 50+ to jest was 3x więcej i wy mówicie że nie macie szans hahaha Bo nie macie dowódcy .. Kajna... który kupił chara ( nie chdozi mi o rl kajna) lub rev'ica którego 2 owner młodszy brat ma nie wyparzony język... Może Carmage który daje passy ruin:D weź stary spójrz obiektywnie!! a CO do wala Mag to jest on na pewno bardziej szanowany niz ty.. podaj name chociaż... A nie ukrywasz się pod pseudonimem pisząc "my" " my robilismy ataki" itp...
Guild Left
You have left the guild.
Związku iż nie mam czasu w rl, postanowiłem odejść i po tym incydencie z Dakituconelwo.
Gl irl:)
Guardian anubite
13-01-2007, 17:58
Guild Left
You have left the guild.
Związku iż nie mam czasu w rl, postanowiłem odejść i po tym incydencie z Dakituconelwo.
Jakim incydencie?
edit : pokłócił się Dak~~ z innymi - i opuścił RUIN
@corso
To ty wczoraj do mnie na rooku pisałeś ?
hmm...jak to bylo...
"teraz gra drugi owner" :)
szczerze? Wątpie żebyś sam odszedł z RUin..to raczej oni cie wywalili
Vatariel
13-01-2007, 19:50
NIE to Ty jesteś smieszny! Jest was porównywalnie dużo do Ruin a zebrac all polaków hunted 50+ to jest was 3x więcej i wy mówicie że nie macie szans hahaha Bo nie macie dowódcy .. Kajna... który kupił chara ( nie chdozi mi o rl kajna) lub rev'ica którego 2 owner młodszy brat ma nie wyparzony język... Może Carmage który daje passy ruin:D weź stary spójrz obiektywnie!! a CO do wala Mag to jest on na pewno bardziej szanowany niz ty.. podaj name chociaż... A nie ukrywasz się pod pseudonimem pisząc "my" " my robilismy ataki" itp...
Aktualny owner Kajna to Zaznos/Morgana i Zaxuhe/Galana więc się nie wypowiadaj jak nic o nim nie wiesz...
Co do ukrywania się to też byś mógł podać nicka a co do wojny to już koniec i nie ma co gdybać...
Guild Left
You have left the guild.
To bylo do przewidzenia.. I co warto bylo?
Mastermind Toothy
13-01-2007, 20:19
inteligetni wiedza co glupi mial na mysli* 8o 8o :D :D
Pwned buahahahahaahhahahahahah ...wychodź z tego pz locka !
@Guardian
Przestań dupe lizac, klocic sie bo i tak wszycy beda na ciebie wjezdzac po tym co zrobiles tutaj na forum-.- hail ls hail ls corso sux!!!! <loading50%> hail ls nieodzywaj sie corso szkoda ze battle przegrali ale kh/ruin bylo duzo lepsze!<lo ading 96%) hail Ruin_/ corso i tak ssie!
@Corso
Szkoda Cie troche chociaz zachowales sie podobnie jak Guardian-miales jednak wiecej klasy w tym...
Guardian anubite
13-01-2007, 20:25
Aktualny owner Kajna to Zaznos/Morgana i Zaxuhe/Galana więc się nie wypowiadaj jak nic o nim nie wiesz...
Co do ukrywania się to też byś mógł podać nicka a co do wojny to już koniec i nie ma co gdybać...
Nie no naprawde "oddac" sova za darmo to naprawdę dobry gracz.
Nie no naprawde "oddac" sova za darmo to naprawdę dobry gracz.
Omg zamknij juz morde... Ty w zyciu nie bedziesz mial sova. Oddac, a zostac trapnietym w taki sposob jak on to roznica. Nie wiesz jaki to gracz, przestan sie wreszcie wypowiadac, bo NIC o NIKIM nie wiesz, NIC nie wiesz o wojnie...graj ta swoja postacia, siedz cicho i zachowaj tam gdzies w kącie resztki honoru.
Guardian anubite
13-01-2007, 21:49
Omg zamknij juz morde... Ty w zyciu nie bedziesz mial sova. Oddac, a zostac trapnietym w taki sposob jak on to roznica. Nie wiesz jaki to gracz, przestan sie wreszcie wypowiadac, bo NIC o NIKIM nie wiesz, NIC nie wiesz o wojnie...graj ta swoja postacia, siedz cicho i zachowaj tam gdzies w kącie resztki honoru.
Ta trapneli go w dp i musiał wyłożyć sova hahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaaaaa hhahahaha
Mastermind Toothy
13-01-2007, 22:35
Ta trapneli go w dp i musiał wyłożyć sova hahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaaaaa hhahahaha
Czytaj ze zrozumieniem, bo nic takiego nie napisał.
Patrick II
13-01-2007, 22:49
Milcz !!! X( NIC niewiesz, niemasz zielonego pojęcia jak było!!!
Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii :)
Jak narazie moj brat ma najwiekszy lvl z ludzi z beryli chodz gra sam nie tak jak niektorzy i ma jeszcez czas na dziewczyne
A co do sprawiedliwosci nawet neiwieszz jaki ma nick ^^ i kto niby ma go shuntowac :p jak zna tych co ma znac i nawet zaden pk go nie zaatakowal
Namitura wrzuc na looz na thori jest luzacko B)
Namitura
13-01-2007, 23:19
Jak narazie moj brat ma najwiekszy lvl z ludzi z beryli chodz gra sam nie tak jak niektorzy i ma jeszcez czas na dziewczyne
A co do sprawiedliwosci nawet neiwieszz jaki ma nick ^^ i kto niby ma go shuntowac :p jak zna tych co ma znac i nawet zaden pk go nie zaatakowal
Bo najwcześniej zaczął...gdy miało byc "peace" wrócił i strugał pawiana pod dp.
dozobaczenia :)
Mylisz sie , aktualnie w gildi aktywnych bylo 15 osób jeszcze niedawno xd a u ruin codziennie 25-30 CALY DZIEN , niewiem czy oni na mc jechali czy nie , ( nie wnikam ) lecz jednak nawet jak sie nas 20 zebralo to gdy ich gylo 30 NIEMOGLIS MY NAWET SNEAKA ZROBIC... teraz to juz po ptokach , game over ^^ moze jeszcze kiedys cos powalczymy :)
Ech...gadaj z dupa to cie obsra... No, ale coz...brak argumentow sklania do robienia z siebie debila. Powodzenia, opinia o tobie siega coraz glebszego dna;)
Patrick II
14-01-2007, 09:07
Corsa nie ma w Ruin
Co sie stalo Maciek xD?
Guardian anubite
14-01-2007, 11:24
Pwned buahahahahaahhahahahahah ...wychodź z tego pz locka !
@Guardian
Przestań dupe lizac, klocic sie bo i tak wszycy beda na ciebie wjezdzac po tym co zrobiles tutaj na forum-.- hail ls hail ls corso sux!!!! <loading50%> hail ls nieodzywaj sie corso szkoda ze battle przegrali ale kh/ruin bylo duzo lepsze!<lo ading 96%) hail Ruin_/ corso i tak ssie!
@Corso
Szkoda Cie troche chociaz zachowales sie podobnie jak Guardian-miales jednak wiecej klasy w tym...
Loading 100%
Jestem noobem ;p . Neutral ;p
Mastermind Toothy
14-01-2007, 12:46
Corsa nie ma w Ruin
Co sie stalo Maciek xD?
Napisał już, przeczytałbyś kilka stron wstecz.
Loading 100%
Jestem noobem ;p . Neutral ;p
Owned ;)
Hiszpańska część ruin odeszła z ruin, utworzyli oni gildie Inquisition.
Pies de'pato : Jan 14 2007, 21:52:44 CET Killed at Level 68 by Arwyn Shard
Hmm dziwne, może kolejna wojna? Raczej w to wątpie jak cos bede wiedzial, napisze :)
Guardian anubite
15-01-2007, 11:58
Hmm dziwne, może kolejna wojna? Raczej w to wątpie jak cos bede wiedzial, napisze :)
Nie wątp nie wątp , jeszcze troche Nemesis niech poczeka i mozna wracać:D
Oj mi się wydaje że wojna będzie B) I to będzie Ruin Vs Inquisition:evul:
Po rozpoczęciu wojny i pare dni po niej polacy wrucą na serwa :)
Tak myśle i to jest chyba dobre rozwiązanie :] Jeśli chcecie coś zrobić :)
Pozdrawiam
Excail wyzucil ich all, czemu tego nie wiem ale powiedzial ze wojny nie bedzie, zreszta expia teraz i ci i ruin :p
Guardian anubite
15-01-2007, 13:09
Excail wyzucil ich all, czemu tego nie wiem ale powiedzial ze wojny nie bedzie, zreszta expia teraz i ci i ruin :p
Niby teraz niema... ale wyrzucając ich ma nowego "przeciwnika" lada moment sie pozabijają:D
hehe zobaczymy jak to bedzie choc szczeze wątpię w to zeby oni walczyli ( przynajmniej narazie ) ja z deczka niemam zamiaru wracac na ten server , zreszta hmm , sam niewiem xD
Gadałem dzis z liderem Inquisition i mowil ze narazie nie bendzie zadnej wojny a jesli chodzi o psa to arwyn mial powod zeby go zabic i dlatego to zrobił !
ale nie watpie ze po jakims czasie dojdzie do wiekszej kłotni ale ja tez mam watpliwe uczucie co do powrotu :)
Pozdro
Bobster
Tokkyuu_Shirei
15-01-2007, 16:37
"ja z deczka niemam zamiaru wracac na ten server "
nikt juz nie ma zamiaru tracic tu czasu
Ale tutaj na serwie coś przynajmiej ciągle się dzieje :P Bo samo expienie jest nudne :)
Pozdrawiam
Ale tutaj na serwie coś przynajmiej ciągle się dzieje :P Bo samo expienie jest nudne :)
Pozdrawiam
no pewnie ze expienie jest nudne ! Ja osobiscie uwielbiam wojny , jednak tutaj narazie juz nic nieda sie zrobic :) przegrywac tez trzeba umiec z honorem :)
Majkeloo
15-01-2007, 21:05
Ehh.. Kiedy to forum uruchomia na tibia.com bo tutaj widze, ze tylko jeden temat jest walkowany ;p
I już koniec war'a jest , szkoda :(
A tak z innej beczki , jak komuś się nudzi niech zaglądnie :
http://www.youtube.com/watch?v=L4BFjjJlEaU
http://chuligani.com/index.php?show=details&id_filmu=39&id=8
Aż miło posłuchać :)
spoko , jescze kiedys cie fragne B)
Guardian anubite
16-01-2007, 01:49
spoko , jescze kiedys cie fragne B)
Nie fragniesz on retired:D tak napisał w comencie:D
Street"Fighter
16-01-2007, 08:27
Retried narazie ma a potem? Chyba bedzie tą postacią grał jeszcze:]
Zwykły Gracz w Tibie
16-01-2007, 11:27
Eheheh... :D Udał się im Doping :D
przeciez jakby bylo lifestyle, i corso by chcial, to by tam mozliwe ze doszedl :D jak oni przyjmuja wszystkich :D
Będzie war to będę grał :D
Będzie war to będę grał :D
hehe :) no bo masz tylko 2 opcje , albo grac i walczyc po stonie ruinow i Company albo wcale niegrac :D
hehe :) no bo masz tylko 2 opcje , albo grac i walczyc po stonie ruinow i Company albo wcale niegrac :D
Niewiem jak Tobie ale tak expić poprostu jest nudno:)
Wole wojne , battle, masslogi itp.
Lepiej mi sie expi po wygranym battlu
Czyli po twoim lvl'u mozna okreslic ze nie bylo ich duzo :p
Witam jestem nowym graczem i oczywiscie gram na najlepszym serwerze na BERYLII ;) jako ze niemam pojecia o tym co sie dzialo przed moim rozpoczeciem gry mam prosbe. Czy moglibyscie opisac jaka jest sytuacja na Berylii ? Jakie sa najsilniejsze klany ? moze cos o wojnie :) ?? itp.
Witam jestem nowym graczem i oczywiscie gram na najlepszym serwerze na BERYLII ;) jako ze niemam pojecia o tym co sie dzialo przed moim rozpoczeciem gry mam prosbe. Czy moglibyscie opisac jaka jest sytuacja na Berylii ? Jakie sa najsilniejsze klany ? moze cos o wojnie :) ?? itp.
Dla polakow gra na berylii jest nie ciekawa, rzadzi ruin skladajace sie ze szwedow/hiszpanow/holendrow pograc 4 fun mozna ale o pg mozesz zapomniec
Dla polakow gra na berylii jest nie ciekawa, rzadzi ruin skladajace sie ze szwedow/hiszpanow/holendrow pograc 4 fun mozna ale o pg mozesz zapomniec
Za odpowiedz dziekuje :) tylko jednego nie rozumiem co to znaczy pg ?? :confused:
Za odpowiedz dziekuje :) tylko jednego nie rozumiem co to znaczy pg ?? :confused:
Pg = padać głupio 8o
Niewiem jak Tobie ale tak expić poprostu jest nudno:)
Wole wojne , battle, masslogi itp.
Lepiej mi sie expi po wygranym battlu
No pewnie szcególnie na twoim lvlu juz nietrzeba expic bo 85+ kngiht jest bardzo potrzebny moze z exori udezyc za 140 !! O.o !!1 NAPRAWDE BARDZO POTRZEBNY JEST TAKI CHAR !11!11
pozdro :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.