Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Za odpowiedz dziekuje :) tylko jednego nie rozumiem co to znaczy pg ?? :confused:PG - Powergaming (Szybkie wbijanie lvl'a , siedzenie 10h+ online)
PG - Powergaming (Szybkie wbijanie lvl'a , siedzenie 10h+ online)
Mi to nie grozi maniakiem nie jestem :]
No pewnie szcególnie na twoim lvlu juz nietrzeba expic bo 85+ kngiht jest bardzo potrzebny moze z exori udezyc za 140 !! O.o !!1 NAPRAWDE BARDZO POTRZEBNY JEST TAKI CHAR !11!11
pozdro :)
Jasne ze przydatny, Corso na 56 lvlu w znacznym stopniu przyczynil sie ze padl knightsolo kiedy byl trapniety, lvl to nie all a kazda profesja ma swoje wady i zalety.
Jasne ze przydatny, Corso na 56 lvlu w znacznym stopniu przyczynil sie ze padl knightsolo kiedy byl trapniety, lvl to nie all a kazda profesja ma swoje wady i zalety.
ale to byly inne czasy , i wtedy bitwy wyglądały CAŁKIEM INACZEJ w ogóle wszystko wyglądało całkiem INACZEJ B)
Niezgodze sie, open battle wyglada inaczej to prawda, ale taka walka jak byla wlasnie lub fibula czy most na venore dragach nie beda sie roznic :)
Vatariel
16-01-2007, 19:18
PG - Powergaming (Szybkie wbijanie lvl'a , siedzenie 10h+ online)
Możesz robić w 3h 600k+ expa i to będziesz też pro/powergamer- pg to szybkie expienie nie koniecznie chodzi tu o długość grania...
ale to byly inne czasy , i wtedy bitwy wyglądały CAŁKIEM INACZEJ w ogóle wszystko wyglądało całkiem INACZEJ
No to zależy od servera bo np na Pytherze jest war i tam raczej mało kto śmiga na bocie jeśli wogóle (za to po 2-4 br na jednym charze)...
No to zależy od servera bo np na Pytherze jest war i tam raczej mało kto śmiga na bocie jeśli wogóle (za to po 2-4 br na jednym charze)...
own3d rodzinami tam siedza
Vatariel
16-01-2007, 20:16
Forum Tibia.com już działa :)
może teraz NIEKOŃCZĄCE się lagi miną ..
Zwykły Gracz w Tibie
16-01-2007, 20:39
Mi to nie grozi maniakiem nie jestem :]
Nom ja niby też a jak wpadne w trans to gram bez jedzenia 10h ...I nie odchodze chyba że się napić i odlać się :D
Hej, mam do Was takie pytanie czy "da" się grać na Berylii ? Jakiś czas temu odszedłem z Kyry i szukam nowego świata na jakim można by było pograć.
Czy wystepuje tam PA ?
Jak traktowani są tam polacy ?
Czy ludzie huncą "za nic" jak na mojej znienawidzonej Kyrze ? :)
I czy fajnie się gra ogólnie... ?
Chciałbym tam grać bardziej poważnie z premium, a nie zatrzymac się po wbicu 20 lev. Temat skierowany do osób, które tam grają/grały.
Guardian anubite
16-01-2007, 23:07
Hej, mam do Was takie pytanie czy "da" się grać na Berylii ? Jakiś czas temu odszedłem z Kyry i szukam nowego świata na jakim można by było pograć.
Czy wystepuje tam PA ?
Chciałbym tam grać bardziej poważnie z premium, a nie zatrzymac się po wbicu 20 lev. Temat skierowany do osób, które tam grają/grały.
Podobnie jak na kyrze (tu i tu grałem) chociaż na beryli wieksze PA i więcej botterów
Majkeloo
16-01-2007, 23:53
Czy wystepuje tam PA ?
OMG poczytajcie sobie wczesniejsze posty.. Tyle ludzi pyta czy da sie grac na berylii.. Wg mnie idzie pograc jezeli nikomu nie zawadzasz :p
Guardian anubite
17-01-2007, 02:07
Jan 17 2007, 00:59:29 CET Killed Ashra Zald at Level 25 unjustified
Jan 17 2007, 00:27:43 CET Killed Ankiido at Level 28 unjustified
HAIL CAVEBOTY;d Jutro next padną bo nieche rsa:D
Zanaffar
17-01-2007, 14:04
Jan 17 2007, 00:59:29 CET Killed Ashra Zald at Level 25 unjustified
Jan 17 2007, 00:27:43 CET Killed Ankiido at Level 28 unjustified
HAIL CAVEBOTY;d Jutro next padną bo nieche rsa:D
thx :) wkoncu sie dowiedzialem jaki masz nick ;]
Zanaffar
17-01-2007, 14:05
przynajmniej nick noob chara xD
Mastermind Toothy
17-01-2007, 16:41
Mam takie pytanie- kto na Berylii tanio sprzedaje pacc, z góry dzięki. Ehh... Jestem taki nieuczciwy :( Buy pacc-120-130k!
Guardian anubite
17-01-2007, 17:25
przynajmniej nick noob chara xD
Jak "urosne" torchę w siłę to ci podam:D
Namitura
17-01-2007, 17:34
Oh Wala~ znowu padłęś ;( to napewno za to pyskowanie :)
Street"Fighter
17-01-2007, 19:15
Jak "urosne" torchę w siłę to ci podam:D
A ja znam nick Twojego EKB)
Guardian anubite
17-01-2007, 20:51
A ja znam nick Twojego EKB)
Napisz na pw kto ty albo tu jak wolisz:D lub na gg:D
Verticall
17-01-2007, 21:48
Napisz na pw kto ty albo tu jak wolisz:D lub na gg:D
tez znam nick xd
Guardian anubite
18-01-2007, 01:00
23:47 Warning! The murder of Sau was not justified.
Street"Fighter
18-01-2007, 08:12
23:47 Warning! The murder of Sau was not justified.
Ej powiedz gdzie te nooby wszystkie afkują? Tez bym kogos ujebal:)
Oh Wala~ znowu padłęś ;( to napewno za to pyskowanie :)
No widzisz i co z tego:D ??? Padłem, trudno gra się dalej:p
Guardian anubite
18-01-2007, 11:59
Ej powiedz gdzie te nooby wszystkie afkują? Tez bym kogos ujebal:)
kup se blackd poznaj zasady działania to będziesz wiedział:D, tak na poważnie to ci zdesperowani co popadali ustawiają bota i mają wszystko w dupie. Taki był sau.. padł 2x i ustawił.. zle ustawił .... i za to padł.
Rekrutuje do nowej gildi "Bociany" XD!
Mastermind Toothy
18-01-2007, 19:16
Rekrutuje do nowej gildi "Bociany" XD!
Fajna nazwa ^^ Powodzenia życze ;D
Fajna nazwa ^^ Powodzenia życze ;D
wiadomo kto wymyslal :D (ja ja ja !)
@up Masz rację :(
@down Może byście dorwali kogoś z ruin !! :D
Tak z zaskoczenia.
Nic sie niedzieje to oczywiste ze temat ucichl ^^
ucichł ucichł ;]
ale ostatnio Rizzlaa zaczeła grać, a może tylko pekować :p
Luko Ketix
Jan 19 2007, 03:27:34 CET Killed at Level 72 by Aranotos and by Rizzlaa
Pozdrawiam ;)
Nielz padl od Delvinesa niedawno :P
@down Może byście dorwali kogoś z ruin !! :D
Tak z zaskoczenia.
Dorywają rano przed ss ale nie ludzi z ruin xD tylko random pk robią.
Dorywają rano przed ss ale nie ludzi z ruin xD tylko random pk robią.
Taa , wlasnie z torazurem 2x 60+ zabilismy :) no cóz FUN FUN FUN ! 8o
Taa , wlasnie z torazurem 2x 60+ zabilismy :) no cóz FUN FUN FUN ! 8o
wyskocz do bocianow w ciagniu dnia to sytuacja bedzie wygladac inaczej :D a ubijanie mniejszych leveli od siebie na dodatek z przewaga liczebna moze sprawiac fun chyba tylko Polakom @ Nemesis Se (...)
wyskocz do bocianow w ciagniu dnia to sytuacja bedzie wygladac inaczej :D a ubijanie mniejszych leveli od siebie na dodatek z przewaga liczebna moze sprawiac fun chyba tylko Polakom @ Nemesis Se (...)
CRY ME A RIVER. a pozatym to ze akurat tak gdzie sie bawie w pk sa takie lvle a nie inne to przypadek , jaky np. meddow lub ktos inny expil w takich miejscach to bysmy po niego wpadli ... pozatym zeczywiscie z wielka przewaga liczbna ja + torazur omg rozplacz sie :)
krzysiek033
23-01-2007, 04:49
to ze LS zaczyna Pkowac to wina Ruin, to bylo do przewidzenia. Wyrzucili ich z serva to kto madry poprostu przestanie grac. Kazdy po skonczeniu gry na serwie loguje sie od czasu do czasu popekowac nawet na 15lvl a co dopiero hlvle. A to ze przywodcy serwa nie daja sobie z pilnowaniem serwa to juz problem ich i tych ktorzy nie dolaczyli sie do wojny i nie przegonili Hiszpanow. Nie dolaczyliscie to teraz placzcie. Na tym serwie i tak nie pogracie sobie, bo predzej czy pozniej Ruin przyjdzie i po was tylko dlatego ze jestescie PL. Gdyby LS rzadzilo na serwie byloby inaczej przynajmniej dla Polakow.
Teraz macie wybor: zakonczyc kariere na tym serwerze albo plakac.
Namitura
23-01-2007, 08:42
to ze LS zaczyna Pkowac to wina Ruin, to bylo do przewidzenia. Wyrzucili ich z serva to kto madry poprostu przestanie grac. Kazdy po skonczeniu gry na serwie loguje sie od czasu do czasu popekowac nawet na 15lvl a co dopiero hlvle. A to ze przywodcy serwa nie daja sobie z pilnowaniem serwa to juz problem ich i tych ktorzy nie dolaczyli sie do wojny i nie przegonili Hiszpanow. Nie dolaczyliscie to teraz placzcie. Na tym serwie i tak nie pogracie sobie, bo predzej czy pozniej Ruin przyjdzie i po was tylko dlatego ze jestescie PL. Gdyby LS rzadzilo na serwie byloby inaczej przynajmniej dla Polakow.
Płakac jak Czarnus...next Komanndoos plx !
Ps. Polskie nuuby wykupują się Talvenis, Agladar'lee...to sie nazywa chęc gry na berylii chociarz ten jeden tydzien. :D
WIdac ze jestes kreatywny i wymysliles dzieki temu wiele rozwiazan, aczkolwiek ja ich widze wiecej wiec trzymaj twarz bo mnie denerwujesz swoja gadka.
Namitura
23-01-2007, 16:41
WIdac ze jestes kreatywny i wymysliles dzieki temu wiele rozwiazan, aczkolwiek ja ich widze wiecej wiec trzymaj twarz bo mnie denerwujesz swoja gadka.
Zgadza się jest jeszcze to 3cie wyjście, zawsze możesz im wylizac skwarki lub kupic pro~ jak medicanka HAHAHA :D
Ps. Polskie nuuby wykupują się Talvenis, Agladar'lee...to sie nazywa chęc gry na berylii chociarz ten jeden tydzien. :D
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc. Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc. Nie wpier. sie do tego gnoju. To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my. Szkoda ze czasem troche madrzejsi, przynajmniej od ciebie. I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz, nie masz argumentow uzasadniajacych bo ja moge cie w kazdej chwili nazwac meska dzi.wka. I co? Chyba nie o to chodzi zeby sie nawzajem wyzywac. A jak ci zal dupe sciska idz sobie na otsa na bocie powycinac troche. Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci. Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.
Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.
Ale on nie ma mozgu
Majkeloo
23-01-2007, 17:51
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc. Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc. Nie wpier. sie do tego gnoju. To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my. Szkoda ze czasem troche madrzejsi, przynajmniej od ciebie. I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz, nie masz argumentow uzasadniajacych bo ja moge cie w kazdej chwili nazwac meska dzi.wka. I co? Chyba nie o to chodzi zeby sie nawzajem wyzywac. A jak ci zal dupe sciska idz sobie na otsa na bocie powycinac troche. Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci. Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.
Hehe jak jechac to po calosci :d
Hiszpanie i Szwedzi to narod jak kazdy inny.. To ze "nie lubia" Polakow swiadczy wylacznie o nas i jest to nasza wina (jako narodu :P). Gdyby nie nasze zachowanie w stosunku do innych moglo by byc inaczej.. Osobiscie znam wielu Hiszpanow, Szwedow, Brazylijczykow i innych i nie mam z nimi jakichkolwiek problemow.. I napewno o wielu z nich moge powiedziec wiecej dobrych slow niz o nie jednym "koledze" z Polski ktory za p arma potrafi niemalze zabic..
Namitura
23-01-2007, 19:44
Pisze co myśle i będe pojezdzał każdemu pajacowi niewarzne że jest z ruin/ls... jeżeli rozbi z siebie pajaca jak mam go traktowac? Np.Dark Pallek doszedł do war gdy przegrywaliśmy siedział na thorii potem wrocił gdy Excail ogłosił "peace" i strugał pawiana pod depo, next Rior'dian gdy padl od Korob~ najgłośniej krzyczał że nemesis musi dojsc do ls a gdy to się stało siedział w pz niezrobił NIC, Corso~ No coment. Przykładów więcej szkoda gadac. Więc prosze Cie niewpie. X(
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc.
Polska mentalnosc to dolaczyc do wojny i spier(...)ić z niej.
Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc.
Kazał im ktoś iść za liderem - albo jesteś loyal till the end, albo jesteś frajer co przy pierwszym potknięciu opuszcza gildię. Przez takich typów bank knighthoodu robi się coraz większy ;)
Nie wpier. sie do tego gnoju.
POL? ;] ;] ;]
To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my.
A jednak Hiszpanie i Szwedzi potrafia trzymac sie razem, walczyc i miec honor. Zauwaz, ze porazka Szwedow na servie ma najczesciej miejsce po ciezkiej walce do samego konca, a w koncu i tak nei placa tylko czekaja na nowa wojne ew. opuszczaja server.
I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz,
Sam fakt, że ktoś dołącza do wojny, a potem się z niej wypłaca czyni z danej osoby nooba ;)
Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci.
Bronisz noobowskiej ideologii, a brzmi ona tak:
day1
"YOU ADVANCED FROM LV 80 TO LV 81"
YEYEYEY IM GOOD POL PG SHARER HEH I JOIN WAR AND KICK SPANISH ASS YEYEYEYE
day2
"YOU WERE DOWNGRADED FROM LV 81 TO LV 80"
GOD DAMN IT WHY WHY WHY WHY WHY WHY
day3
I PAY FOR MY FREEDOM AND PG AGAIN ;] W KONCU JESTEM POLAKIEM HEHEHEHEEH
Ofc. nie wszyscy Polacy tacy są, są też lojalni i honorowi, ale raczej większość stanowi stereotyp przedstawiony wyżej.
LOVEK :D
krzysiek033
23-01-2007, 20:18
Hiszpanie to najbardzej rasistowski narod pod sloncem, a jesli nie to przynajmnie Ci hiszpanie co graja na Beryli. Gralem na tym serwerze 3 charami 80+ kazdy i normalnie przy expie tylko byl priv msg od ktoregos z old KH "pl?" i 2 minuty po tym juz byli po mnie, tlumaczac sie tym ze slyszeli plotki ze bede do wojny dolanczal. Paru moich kumpli tez tak skonczylo. I co mam powiedziec? Nigdy dupy nikomu nie lizalem jak niektorzy to robia wiec skonczylem z deadem. Corso np to skonczony debil, siedzial se w ruin za lizanie dupy a potem sam skonczyl gre bo wiedzial ze nie pogra juz tu, Ruin sie podzielilo na rozne paczki a Corso nigdy nie nalezal do zadnej z nich. Ile polakow teraz wogole tu gra co by mieli 70+ chociaz. Vatariel? on to jest "przyjacielski" za bardzo troche, ale i tak wkoncu padnie.
krzysiek033
23-01-2007, 20:25
A co do lojalnosci i honoru to wiekszysc graczy w tibie to dzieci ktore takich slow w zyciu nie widzieli na oczy. A pozatym to jest jakas gowniana gra, to po o wogole uzywac takich slow mowiac o niej? Gra to gra, grasz, padasz itd. Ktos taki co ma 18 czy 20 lat powie ze wie co to honor albo lojalnosc, a prawda jest taka ze ch*ja wie. To jest smieszne jak ktos jest taki honorowy niby w glupiej gierce a w rl robi wszystko zeby swoja skore ratowac. Moze to i dobre rozwiazanie ale to tylko gra. Co z tego masz? Kazdy cie ma gdzies i vice versa. I tak nic z tego niemasz. Dzisiaj grasz a jutro ci sie znudzi i koniec.
Polska mentalnosc to dolaczyc do wojny i spier(...)ić z niej.
Kazał im ktoś iść za liderem - albo jesteś loyal till the end, albo jesteś frajer co przy pierwszym potknięciu opuszcza gildię. Przez takich typów bank knighthoodu robi się coraz większy ;)
POL? ;] ;] ;]
A jednak Hiszpanie i Szwedzi potrafia trzymac sie razem, walczyc i miec honor. Zauwaz, ze porazka Szwedow na servie ma najczesciej miejsce po ciezkiej walce do samego konca, a w koncu i tak nei placa tylko czekaja na nowa wojne ew. opuszczaja server.
Sam fakt, że ktoś dołącza do wojny, a potem się z niej wypłaca czyni z danej osoby nooba ;)
Bronisz noobowskiej ideologii, a brzmi ona tak:
day1
"YOU ADVANCED FROM LV 80 TO LV 81"
YEYEYEY IM GOOD POL PG SHARER HEH I JOIN WAR AND KICK SPANISH ASS YEYEYEYE
day2
"YOU WERE DOWNGRADED FROM LV 81 TO LV 80"
GOD DAMN IT WHY WHY WHY WHY WHY WHY
day3
I PAY FOR MY FREEDOM AND PG AGAIN ;] W KONCU JESTEM POLAKIEM HEHEHEHEEH
Ofc. nie wszyscy Polacy tacy są, są też lojalni i honorowi, ale raczej większość stanowi stereotyp przedstawiony wyżej.
LOVEK :D
A glowno w tym przypadku wiesz.Nie wiesz jaka jest sytuacja.Po pierwsze GIPO zostawilo polakow i poszlo na elysia a po drugie moze lider rizzlaa powiedzial ze nic z tego nie bedzie i kto chce niech zaplaci albo niech zostaje hunted kto wie.Po 3 moze nie chca stracic charow na ktore ciezkie godziny pracowali i tyle nieprzespanych nocy mieli.
Guardian anubite
23-01-2007, 21:23
A glowno w tym przypadku wiesz.Nie wiesz jaka jest sytuacja.Po pierwsze GIPO zostawilo polakow i poszlo na elysia a po drugie moze lider rizzlaa powiedzial ze nic z tego nie bedzie i kto chce niech zaplaci albo niech zostaje hunted kto wie.Po 3 moze nie chca stracic charow na ktore ciezkie godziny pracowali i tyle nieprzespanych nocy mieli.
w reklamie słyszałem "Żeby być gangsterem trzeba mieć jaja"
ja mówie "żeby być dobry w tibi trzeba mieć jaja"
to wyjaśnia moje zdanie na ten temat.
Widze ze jakis wątek nowy ożywil ten temat , no to i ja dozuce tu sowje 3 grosze :)
Na początku , ludzie PROSZĘ przestańcie gadac że hiszpanie i swe to rasisci bla bla nienawidza polakow bla bla , bo to wszystko zalezy od czlowieka a nie od narodowosci , znam wielu swe co niemaja nic przeciwko pl i znam tez wielu hiszpanow MASAKRYCZNYCH rasistow :P uhm tutaj napenwo nasuna wam sie nicki ...
Po drugie , Ci co sie teraz wyplacili , spoko niemam nic przeciwko ... jednak zal mi jest tego za kilka dni, moze tydzien znowu padna :)
po 3 teraz smieje sie w twarz ludzia typu Demon Kauczuk , który zawziecie ciagle pisal ze bardziej obawia sie nas , bo ruin mu nigdy nic niezrobi , gdyż niemaja powodu a tu prosze :
Jan 19 2007, 22:24:36 CET Killed at Level 114 by Dakituconelwo
Pozdro dla Demon kauczuka , teraz czekamy na Komandoska :)
btw , oto owoc moich wypraw ^^
Jan 14 2007, 07:49:18 CET Killed Vito De'Skaris at Level 37 unjustified
Jan 14 2007, 07:56:29 CET Killed Azalto at Level 48 unjustified
Jan 22 2007, 07:38:28 CET Killed Nasham at Level 62 unjustified
Jan 22 2007, 07:50:03 CET Killed Hypver at Level 64 unjustified
pozdrawiam ,
radze uwazac bo nigdy niewiadomo na kogo wypadnie , mozna tu poczuc dreszczyk emocji jak w lotto :D :D :D :D :D
znam tez wielu hiszpanow MASAKRYCZNYCH rasistow :P uhm tutaj napenwo nasuna wam sie nicki ...
Jeśli myślisz o Korobskurze / Knightsolo, to powiem Ci tylko że prywatnie to strasznie mili ludzie. Miałem okazje poznać nieco bardziej niż 'pl - yes - hunted' i parę razy na msnie z nimi pogadać - nie wyglądają na rasistów.
Po drugie , Ci co sie teraz wyplacili , spoko niemam nic przeciwko ... jednak zal mi jest tego za kilka dni, moze tydzien znowu padna :)
Imo samo płacenie gildii w której jest Dennis to idiotyzm. Ludzie się jeszcze nie nauczyli że już dawno, dawno temu, DT zbierało pejmenty po czym wszystkich hunciło od nowa ?; - )
pozdrawiam ,
radze uwazac bo nigdy niewiadomo na kogo wypadnie , mozna tu poczuc dreszczyk emocji jak w lotto :D :D :D :D :D
Yhy, 'nie bądź czasem w złym miejscu w złym czasie', czy jakoś tak;-)
Jeśli myślisz o Korobskurze / Knightsolo, to powiem Ci tylko że prywatnie to strasznie mili ludzie. Miałem okazje poznać nieco bardziej niż 'pl - yes - hunted' i parę razy na msnie z nimi pogadać - nie wyglądają na rasistów.
Imo samo płacenie gildii w której jest Dennis to idiotyzm. Ludzie się jeszcze nie nauczyli że już dawno, dawno temu, DT zbierało pejmenty po czym wszystkich hunciło od nowa ?; - )
Yhy, 'nie bądź czasem w złym miejscu w złym czasie', czy jakoś tak;-)
hmm co do ksa , to znam/znalem go z obu stron i jest tak jesli jestes jego kolegą to jest spoko z niego koles , i naprawde dba o guild membersów a jak on cie niezna to juz po tobie jezdzi i lipton xD
heh no i ostatnia czesc twojej wypowiedzi , to jest dokladnie to co mialem namysli wiec kto zostal/zostanie jescze jak sie uda xD sfragowany to tylko przypadek ze akurat on byl w danym miejscu a nie ktos inny xD
Pozdrawiam B)
Vatariel
23-01-2007, 23:28
Widze ze jakis wątek nowy ożywil ten temat , no to i ja dozuce tu sowje 3 grosze :)
po 3 teraz smieje sie w twarz ludzia typu Demon Kauczuk , który zawziecie ciagle pisal ze bardziej obawia sie nas , bo ruin mu nigdy nic niezrobi , gdyż niemaja powodu a tu prosze :
Jan 19 2007, 22:24:36 CET Killed at Level 114 by Dakituconelwo
Pozdro dla Demon kauczuka , teraz czekamy na Komandoska :)
On akurat padł na DHQ tak jak Byna, Seti Bazuki, Arithael i Lystar z tym że wyłapał miss ue. Grać może normalnie dalej...
Tu nie chodzi o Polaków tylko o osób które walczyły. Większość Szwedów i Hiszpanów chce żeby ludzie płacili i grali, Ajo i Fran nie chcą puścić większości osób które walczyły przeciwko nim free co widać po przykładzie Jaeffa który był w w wojnie i zapłacił ale Ajo napisał posta że albo ktoś go w końcu zabije albo on użyje "Black magic" żeby to zrobić (akt desperacji ;)). Oczywiście niektórzy co płacili graja długi czas spokojnie (dobrym przykładem jest Shala Nodror). Payment to sprawa osoby która płaci ewentualnie ludzie z jej gildi mogą mieć jakieś problemy więc ludzie którzy nie są z takiej gildi niech się nie wypowiadają bo sami nie walczyli i nic nie zrobili a cwaniakują pisząc posty tupu "żal.pl".
Edit:
@krzysiek033
Jak Ci się nie podobało Ruin a grałeś na 3ch charach 80+ to trzeba było walczyć a nie teraz krytykować tych co przegrali czy wygrali.
On akurat padł na DHQ tak jak Byna, Seti Bazuki, Arithael i Lystar z tym że wyłapał miss ue. Grać może normalnie dalej...
Tu nie chodzi o Polaków tylko o osób które walczyły. Większość Szwedów i Hiszpanów chce żeby ludzie płacili i grali, Ajo i Fran nie chcą puścić większości osób które walczyły przeciwko nim free co widać po przykładzie Jaeffa który był w w wojnie i zapłacił ale Ajo napisał posta że albo ktoś go w końcu zabije albo on użyje "Black magic" żeby to zrobić (akt desperacji ;)). Oczywiście niektórzy co płacili graja długi czas spokojnie (dobrym przykładem jest Shala Nodror). Payment to sprawa osoby która płaci ewentualnie ludzie z jej gildi mogą mieć jakieś problemy więc ludzie którzy nie są z takiej gildi niech się nie wypowiadają bo sami nie walczyli i nic nie zrobili a cwaniakują pisząc posty tupu "żal.pl".
Edit:
@krzysiek033
Jak Ci się nie podobało Ruin a grałeś na 3ch charach 80+ to trzeba było walczyć a nie teraz krytykować tych co przegrali czy wygrali.
no to przepraszam ze to ze sie pomylilem odnosnie demon kauczuka :)
pzodro
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii, zawsze wiedzialem co sie tu dzialo, dzieje. Od kazdej strony. Wiec niech pan wyzej, wyzej i jeszcze wyzej nie mowi mi ze mam sie nie wpierda.lac. Ktos tam cos powiedzial o Denissie( Excailu) Ajo, Franie, (Ks, korob). Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa...czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika. Ajo, Fran trudni z charakteru...jesli masz w nich wroga...masz przejebane, gdyby nie delaty rzadzili by tu juz zawsze. Jednak sa to tez ziomki z ktorymi mozna spokojnie pogadac, zalatwic cos, doskonali gracze chociaz troche za bardzo wkreceni w Tibie. Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. Polacy rzadko cos osiagaja, wyjatkiem jest Furora an ktorej polacy dominuja. Tak bedzie zawsze, bo nie widzialem zeby jakis szwed nabral sie jak kilku naszych h lvlowcow i oddam sam z siebie passy bo idiotycznym podstepie. Excail i reszta to ludzie inteligentni, czego brakuje wieszosci polskich graczy...popatrzcie na styl wypowiedzi 90% polakow...juz nawet nie wymagam zeby po ang. cos potrafili nawinac...ale z ich polskim jest jeszcze gorzej.
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania.
Ja też grałem zaraz od powstania servera, i co w związku z tym ;?
Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa..
No, tu się zgodze.
.czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika.
Czuje dużo wazeliny. Przesadzasz, Dennis też człowiek, fakt faktem, nieco częściej mu wychodzą jego óber taktyki na wojnach, ale nie przesadzajmy ;-)
Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. .
Boże, ludzie, kiedy Wy się nauczycie że NIE MOŻNA OCENIAĆ CAŁEGO NARODU PO ZACHOWANIACH POJEDYNCZYCH JEDNOSTEK ?.
A co do tego że nie widziałeś szweda czy Hiszpana wyzywającego swych rodaków - dziwne - bo ja nie raz : )
Excail i reszta to ludzie inteligentni
Excail to nubas łamiący tibia rólz jak się tylko da !: ) .
Ale i tak mam nadzieje że jeszcze przyjdzie mi grać razem z nim, bo miło wspominam czas z nim spędzony w tej grze ;- )
krzysiek033
24-01-2007, 08:48
@Vata
alez walczylem i poswiecilem wszystkie 3 chary tej wojnie, obeznie jeden jest deleted drugi sprzedany i hunted a trzeci hunted jak reszta Nemesis. So stfu.
Ja w przeciwienstwie do ciebie nie jestem taki przyjacielski ze zostawilem kolegow zeby sobie grac w spokoju zastawiajac sie zdaniem "Mam przyjaciol po obu stronach i nie dolacze do wojny"
@ Dreso
Skad ty mozesz wiedzec czy szwed przezywa szweda i hiszpan hiszpana. Nie rozumiesz ich jezyka i dlatego. Wyzsze lvl nie przezywaja sie kolo depo bo tam nie stoja. A nizsze to owszem bo napier****ja na siebie, ale to nie tylko polacy, postuj sobie w depo tak po 24 i zobaczysz jak po hiszpansku rozmawaiaja. Ja sie troche orintuje w hiszpanskim i wiem ze gadaja tak samo jak polacy. A swe to wogole w zyciu nie widzialem zeby ktos z kim gadal gdziekolwiek. Oni to raczej na priv gadaja albo wcale.
Mowisz ze Excail to inteligentny czlowiek, jakby byl inteligentny to nie tracil by czasu na gre w jakas glupia gierke ktora niema sensu.
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii, zawsze wiedzialem co sie tu dzialo, dzieje. Od kazdej strony. Wiec niech pan wyzej, wyzej i jeszcze wyzej nie mowi mi ze mam sie nie wpierda.lac. Ktos tam cos powiedzial o Denissie( Excailu) Ajo, Franie, (Ks, korob). Excail byly czlonek Del toro,jakis pajac wyzej mu ublizyl...Denis to koles w porzadku na maxa...czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika. Ajo, Fran trudni z charakteru...jesli masz w nich wroga...masz przejebane, gdyby nie delaty rzadzili by tu juz zawsze. Jednak sa to tez ziomki z ktorymi mozna spokojnie pogadac, zalatwic cos, doskonali gracze chociaz troche za bardzo wkreceni w Tibie. Co do naszej polskiej mentalnosci - jeszcze nie widzialem zeby szwed wyzywal szweda, hiszpan hiszpana...W polsce pod depo dzieja sie dantejskie sceny, wrzuty na starych, grozenie na rl. Polacy rzadko cos osiagaja, wyjatkiem jest Furora an ktorej polacy dominuja. Tak bedzie zawsze, bo nie widzialem zeby jakis szwed nabral sie jak kilku naszych h lvlowcow i oddam sam z siebie passy bo idiotycznym podstepie. Excail i reszta to ludzie inteligentni, czego brakuje wieszosci polskich graczy...popatrzcie na styl wypowiedzi 90% polakow...juz nawet nie wymagam zeby po ang. cos potrafili nawinac...ale z ich polskim jest jeszcze gorzej.
Moge sie zgodzic ale po 1 przegranym battle przestaje byc aktwnym XD
Hiho.
09:13 Warning! The murder of Komanndoos was not justified.
B)
Guardian anubite
24-01-2007, 13:48
Hiho.
09:13 Warning! The murder of Komanndoos was not justified.
B)
NICE! GZ! :D
btw , oto owoc moich wypraw ^^
Jan 14 2007, 07:49:18 CET Killed Vito De'Skaris at Level 37 unjustified
Jan 14 2007, 07:56:29 CET Killed Azalto at Level 48 unjustified
Jan 22 2007, 07:38:28 CET Killed Nasham at Level 62 unjustified
Jan 22 2007, 07:50:03 CET Killed Hypver at Level 64 unjustified
98 rp i 106 ms ubili 37 i 48 lvl .... brawo chlopaki:D
98 rp i 106 ms ubili 37 i 48 lvl .... brawo chlopaki:D
jakbys niebyl kretynem to bys zauwazyl ze we 2 zabilismy 64 i 62 a tamtych 2 to for fun solo zabilem lol INTELIGENCIE ...B)
ty za to grzeszysz inteligencja...
tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac?? bo jak zaczniesz wyjezdzac mi z tekstami ze sie sprzedal to ci sie zbrechtam w twarz. jestes ostatnim kto moze cos o tym powiedzic. zawsze jak choragiewka, przy tych ktorzy mocniejsi...
a twarz prawdziwego kutafona pokazales zabijajac tych low lvl... Pan wielki gracz... huhu pewnie ciezko bylo co?
btw. twoich filmikow z wojny nie dalo sie ogladac, bo nigdy nie bylo nic widac... zawsze z tylu... zero akcji. ale to tak na marginesie panie master of pvp
tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac??
a twarz prawdziwego kutafona pokazales zabijajac tych low lvl... Pan wielki gracz... huhu pewnie ciezko bylo co?
Może ja nie Rev~, możesz mówić że liże dupę - whatevah, ale z racji tego że to mój stary znajomy - ja też wypowiem się w tej kwestii.
Do kurwy nędzy, grasz na świecie PvP. Rozumiesz, chłopcze?
Tam się ludzie ZABIJAJĄ. Kommandos padł dlatego, że Rev chciał sobie go ubić - i tyle. No reason. To samo z tymi low lvlami. Na cholerę powód jakiś?
Zaczynając grę na świecie PvP trzeba się z tym pogodzić - i tyle.
btw. twoich filmikow z wojny nie dalo sie ogladac, bo nigdy nie bylo nic widac... zawsze z tylu... zero akcji. ale to tak na marginesie panie master of pvp
plz screen/log/link do wypowiedzi gdzie Revico mówi ze jest pvp master plzz.
Namitura
24-01-2007, 17:25
Gram na Berylii od 1 godziny jej powstania. Gralem tu 2 100+ lvl postaciami. Aktulanie tez gram na Berylii,
Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami... :)
jakis pajac wyzej mu ublizyl
Był byś na tyle łaskaw i nierobił plagiatu z mojego słownictwa pajacu?
czlowiek ktorego nie da wyjebac sie z serva, ktory mysli zanim cos zrobi, jest zajebistym strategiem, potrafi psychologicznie rozj.ebac przeciwnika.
Nie rób z niego Napoleona to zwykły szary pajacyk który przyznam uczy się na własnych błędach. Dawno temu gdy doszlo do wojny Hatebreed vs Luminarium jakoś nieprzewidział że KH wróci i opowie się po stronie gipo wtedy właśnie został wykopany na jakis czas z serwera :D
Denis to koles w porzadku na maxa
LóL ! to jest najwieksza bzdura jaką kiedykolwiek słyszałem :D
Kto mu pomagał, walczył razem z nim przeciw Geekhood? Rizzlaa, Aga, Gemaro, Nathocik... Niedawno miał okazje by coś tu naprawic gdy gipo odeszlo na elysie, pozostali tylko polacy i garstka swe. Pokazał nam jakim jest frajerem i ta jego twarz jeden wielki pryszcz :o
Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel"
Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy.
Majkeloo
24-01-2007, 18:38
Corsa nie ma na tibia.pl to teraz zaczynacie szukac nastepnego na kogo mozna nawzucac itd? Ja sie Vatarielowi nie dziwie ze byl i jest neutralny.. Kazdy chce grac jak moze pozatym o ile dobrze pamietam to Vata wyszedl z wojny po tym jak Excail dolaczyl do kh, poniewaz nie chcial z nim walczyc.. Razem z nim z wojny wyszlo wtedu kilku innych graczy ale wiekszosc wrocila do niej spowrotem.
jakbys niebyl kretynem to bys zauwazyl ze we 2 zabilismy 64 i 62 a tamtych 2 to for fun solo zabilem lol INTELIGENCIE ...
chociazby ten tekst :D zabil for fun, bo co to dla niego... huhu gz rev'ico!! twoje najlepsze fragi jakie widzialem... pewnie tak jak komanndoos w trakcie expa byli i to nieprzygotowani do walki co?:> bo to najwieksza przyjemnosc na swiecie pvp zabijac 30+ lvl w trakcie expa... huhu a jakie honorowe. Ty to jestes jednak gosc!!
idac za satamem: STFU Rev'ico!! juz wtedy wiedzieli ze ty tylko w gadani jestes najlepszy!
krzysiek033
24-01-2007, 19:13
A gdyby Excail wskoczyl do studni to Vatariel by sie utopil bo Excail potrafi plywac i by mu i tak nie pomogl.
A co to Revico to GZ, good job. Zabijajcie glabow dalej i sie nie przejmujcie ze ktos ma pretensje o to. Skoro Ruin sobie wywalczylo serwa to teraz niech szczerze obywateli przed "przestepcami" ktorych wywalili z serwa. Robcie wiecej logow i zabijajcie wiecej. Kazdy noob na 20lvl jak konczy gre to jeszcze tydzien lata po trolach i pkuje dopuki nie spadnie na 7lvl to dlaczego mialo by byc inaczej w tym przypadko. gogogogo LS
Namitura
24-01-2007, 19:15
wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac??
Pozwól iż ja Ci to wytłumacze. Komanndoos to dwulicowy gad on i jege synek mówili że dojdą do war, gdy wszystko się zaczeło dali noge, dead to cena zdrady a Rev'ico wyświadczył nam przysługe :) jasne ? czy sie pogubiłeś gdzieś bystrzaku?
Corsa nie ma na tibia.pl to teraz zaczynacie szukac nastepnego na kogo mozna nawzucac itd? Ja sie Vatarielowi nie dziwie ze byl i jest neutralny.. Kazdy chce grac jak moze pozatym o ile dobrze pamietam to Vata wyszedl z wojny po tym jak Excail dolaczyl do kh, poniewaz nie chcial z nim walczyc.. Razem z nim z wojny wyszlo wtedu kilku innych graczy ale wiekszosc wrocila do niej spowrotem.
Do wojny nikt go niezmusza, ale ten comment mogł by zmienic bo budzi niesmak :(
18:17 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Snelth. He was killed by Rune runesson.
Ruinsi chyba nadal spragnieni krwi ;- ))
chociazby ten tekst :D zabil for fun, bo co to dla niego... huhu gz rev'ico!! twoje najlepsze fragi jakie widzialem... pewnie tak jak komanndoos w trakcie expa byli i to nieprzygotowani do walki co?:> bo to najwieksza przyjemnosc na swiecie pvp zabijac 30+ lvl w trakcie expa... huhu a jakie honorowe. Ty to jestes jednak gosc!!
idac za satamem: STFU Rev'ico!! juz wtedy wiedzieli ze ty tylko w gadani jestes najlepszy!
widze ze kolejny raz idiota sie pojwail :o , zabilem tylko jednego 37 dla rozgrzewki aha i jesli to jest wg ciebie moj najleprzy frag to widze ze sie dobze znasz na tibi XD , to byl poczatek pozniej juz byly wyzsze lvle to po 1 ^^ .
Po 2 TERAZ BEDZIE WIECEJ TAKICH AKJCJI wiec BOJCIE SIE WSZYSCY :evul:
Jedynie ziomki niemusza sie bac :)
Pozatym czy komandos byl podczas expa czy nie , to niema roznicy z jego skillem to tak czy siak kilka sekund ...
a tak w ogóle kim ty do cholery jestes noobie.
tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac?? bo jak zaczniesz wyjezdzac mi z tekstami ze sie sprzedal to ci sie zbrechtam w twarz. jestes ostatnim kto moze cos o tym powiedzic. zawsze jak choragiewka, przy tych ktorzy mocniejsi...
a co do tego powiem krótko ;
CRY ME A FU**ING RIVER !
a jesli chodzi o fillmiki to widac ze ty wojny znasz TYLKO z nich bo z pewnością w ogóle niedoswiadzczyles co to jest wojna :) aha i btw , Rycerze zazwyczaj sa z przodu ... to taki malutki offtopic dla PANA MISTRZA + blackd sciagalo kolesia ktory sie pojawil na ekranie to dlaczego mialem sie pchac na 1 szy front ? pomysl troche odnosnie tego co napisales PLX bo z deczka wyszedles na durnia :(
Guardian anubite
24-01-2007, 20:31
widze ze kolejny raz idiota sie pojwail :o , zabilem tylko jednego 37 dla rozgrzewki aha i jesli to jest wg ciebie moj najleprzy frag to widze ze sie dobze znasz na tibi XD , to byl poczatek pozniej juz byly wyzsze lvle to po 1 ^^ .
Po 2 TERAZ BEDZIE WIECEJ TAKICH AKJCJI wiec BOJCIE SIE WSZYSCY :evul:
Jedynie ziomki niemusza sie bac :)
Pozatym czy komandos byl podczas expa czy nie , to niema roznicy z jego skillem to tak czy siak kilka sekund ...
a co do tego powiem krótko ;
CRY ME A FU**ING RIVER !
a jesli chodzi o fillmiki to widac ze ty wojny znasz TYLKO z nich bo z pewnością w ogóle niedoswiadzczyles co to jest wojna :) aha i btw , Rycerze zazwyczaj sa z przodu ... to taki malutki offtopic dla PANA MISTRZA + blackd sciagalo kolesia ktory sie pojawil na ekranie to dlaczego mialem sie pchac na 1 szy front ? pomysl troche odnosnie tego co napisales PLX bo z deczka wyszedles na durnia :(
Zgadzam się z twoim zdaniem. A żebyście się na tych akcjach czasem nie złapali na ruinsów -.- bo na pewno coś wymyslą.
Zgadzam się z twoim zdaniem. A żebyście się na tych akcjach czasem nie złapali na ruinsów -.- bo na pewno coś wymyslą.
teraz nas bedzie coraz wiecej i wiecej o takiej korzystnej porze xD
Guardian anubite
24-01-2007, 20:47
teraz nas bedzie coraz wiecej i wiecej o takiej korzystnej porze xD
więcej tz? nowi ludzie czy z nemesi się obudzą?
Zanaffar
24-01-2007, 21:03
wszyscy caly czas na kogos wjezdzaja ze jest nie honorowy , ze zabil jakiegos l-lvl majac wyzszy, ze nie walczy w wojnie a powinien itp...
hmmm mi sie wydaje ze kazdy moze robic to co mu sie zechce... w tej grze
np. taki revico mugl sobie nawet urabac 15lvl ... czemu wszyscy chca sobie nawzajem udowodnic ze sa debilami, idiotami, noobami etc...
az plakac sie chce, to TYLKO gra i nie mozna oceniac ze np. hiszpanie to rasisci, tak sie skalada ze bylem tam na wakacjach i to calkiem mili ludzie...
a to jacy ludzie sa w tej grze nie odzwierciedla ich w rl, przykladowo ktos moze dostac hunta od excaila bo go akurat w ten dzien dziewczyna rzucila i chce sie wyrzyc:p :p kazdy ma do tego prawo
Guardian anubite
24-01-2007, 21:05
Tak to jest gra i tu mozna zabijać bez pwodu i wojny robić bez powodu.
Chociaż uważam ze kumple w grze powinni być lojalni i trzymac się razem bo jak ktoś już jest kumplem to nie może później twierdzić ze zabil bo to tylko gra.
No to po kolei panie revico.
Po pierwsze nie uwazam zeby znajomosc tibii ograniczala sie do znajomosci twoich best fragow (z czego wiekszosc to byly last hity- wiec przypadek). Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach. Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt. No ale zapomnialem, ze ty brales udzial w wojnie wiec wszystko wiesz lepiej.. tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral ;)
Po drugie watpie zeby Komanndoos, czy kauczuk mieli kiedykolwiek ochote dojsc do wojny. Moze w jakichs nieformalnych rozmowach, gdy ktos z ls bardzo nalegal (a tak bywalo czestooo) rzucali cos na odczepnego.
To ze nie doszli do wojny to jest tylko ich decyzja- to byla wasza wojna, nie ich. Zreszta po co wam komanndoos w wojnie skoro ma takiego uber low skilla, co?
Poza tym swoim zachowaniem pokazujecie, ze wcale nie bylibyscie lepsi od ruinow, po wygraniu wojny.
CRY ME A FU**ING RIVER !
Clime wannabe? Wyjdz prosze, bo jedynym ktory teraz moze plakac jestes ty.
a za kogo ty sie uwazasz co? tak sie sklada ze to ja gram na berylii a ty jestes wykopany- taka jest roznica. Poza tym sprawdz kto to jest noob, co? kthxbye panie choragiewka.
20:21 Demon Kauczuk [114]: ja tam moge sie
20:21 Rev'ico [98]: zaaal
20:21 Demon Kauczuk [114]: przehechac
20:21 Demon Kauczuk [114]: do tarnowa
20:21 Demon Kauczuk [114]: wiec wiesz
Jezeli czegos nie mozna zalatwic pokojowo ani w grze to mozna zasze pokazac kto w rl jest lepszy xD
Zabawni jestescie wszyscy
@down
jestes cieciem ;o
No to po kolei panie revico.
Po pierwsze nie uwazam zeby znajomosc tibii ograniczala sie do znajomosci twoich best fragow (z czego wiekszosc to byly last hity- wiec przypadek). Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach. Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt. No ale zapomnialem, ze ty brales udzial w wojnie wiec wszystko wiesz lepiej.. tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral ;)
Po drugie watpie zeby Komanndoos, czy kauczuk mieli kiedykolwiek ochote dojsc do wojny. Moze w jakichs nieformalnych rozmowach, gdy ktos z ls bardzo nalegal (a tak bywalo czestooo) rzucali cos na odczepnego.
To ze nie doszli do wojny to jest tylko ich decyzja- to byla wasza wojna, nie ich. Zreszta po co wam komanndoos w wojnie skoro ma takiego uber low skilla, co?
Poza tym swoim zachowaniem pokazujecie, ze wcale nie bylibyscie lepsi od ruinow, po wygraniu wojny.
a za kogo ty sie uwazasz co? tak sie sklada ze to ja gram na berylii a ty jestes wykopany- taka jest roznica. Poza tym sprawdz kto to jest noob, co? kthxbye panie choragiewka.
Pfft , wlasnie my wykorzystywalismy kngihttow do zbierania damage , poztym niebyles w naszej gildi niewiesz jak bylo OCENIASZ wysztsko po filmikach , i przestan pierdolic bo niejestes tym ktory moze mnie oceniac noobie , pozatym moze przyznasz sie kim jestes , bo anonimy zawsze sa " odwazni"
dobra , koniec , juz wiecej nieodpostuje , zal tracic czasu na ciebie...
Zanaffar
24-01-2007, 22:06
taaa pozabijajcie sie jescze... revico przygotuj sobie jakis solidny stolek wrazie czego:p :p
"hunted hunted masz wpier~~ w rl, zobaczysz"- ehhh szkoda gadac
Zanaffar
24-01-2007, 22:09
po co sie odrazu bic.. jak macie jakis problem to zagrajcie sobie w panstwa-miasta, szachy, tekena albo jakas gierke bitewna typu lotr czy war hammer ;)
po co sie odrazu bic.. jak macie jakis problem to zagrajcie sobie w panstwa-miasta, szachy, tekena albo jakas gierke bitewna typu lotr czy war hammer ;)
JA niemam zamiaru sie z nikim bic w rl , bo to jest zalosne , to tylko taki kauczuk mnie tym straszyl :) a pozatym po co mam zgarac w szachy skoro od tego wlasnie mam TIBIE.
Pozdrawiam :)
Nie, nie bylem w ls, i nie zaluje tego- tym bardziej teraz. Za to jak wygladala organizacja u was wiem calkiem sporo- zdziwilbys sie. Wiec nie pouczaj mnie z laski swojej? Zreszta widac jakie efekty przynosila taktyka z knightami z przodu. Nie te czasy, nie ta tibia.
Po co mam ujawniac swoj nick na berylii? Zeby takie dzieciaki jak ty mogly sobie leczyc kompleksy "huncac" mnie i psujac mi zabawe? Gram nie po to by robic sobie wrogow, ale po to by zyskiwac przyjaciol. I narazie calkiem dobrze mi idzie, bez wlazenia w tylek h lvlom Panie imgeekhoodandKsismyfriend.
I tak- jestem tym ktory bedzie cie ocenial, tak samo jak ty jestes tym ktory probuje oceniac mnie. Jestesmy na forum jesli nie zauwazyles do tej pory, a na forum wymienia sie opinie i poglady.
Zanaffar
24-01-2007, 22:29
zawsze pomysl sobie tak ze dajac sie zabic podarowujesz radosc innym xD
Lamorack
24-01-2007, 22:30
Gram tu od 6 miechow, nie pozjadalem wszystkich rozomow ale sadze ze:
Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach.
Primo. Sam sobie przeczysz zarzucasz revi'co ze byl nie biegal do przodu na battle a potem wypowiadasz sie o tym jak wygladaja bitwy, gdzie piszesz ze Rizzlaa biegal do przodu bo byl sorcem i ma najwieksza szanse przezyc combo, ale revi'co nie NIE JEST SORCEM i ma okolo 1k mnie punktow zycia(hp+mana) od niego :) :)
A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach.
Secundo. Z tego co ja słyszałem to akurat Rev'ico brał udział we wojnie(aktywny udzial) i nie bał sie ze znowu odejdzie z serwa wiedzac ze duzych szans nie ma z BlackD Proxy ruinsów( w przeciwienswie to polaczków ktorzy maja niestety pecha bo znalezli sie miedzy mlotem a kowadlem majac kumpli po obu stronach)
tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral ;)
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali.
Quatro. Byli by lepsi bo wtedy nie huncili by dla zabawy tylko by expili. I ciekawe co ty bys zrobil z charem na h lvl po przegranej wojnie???? Ja na pewno byl bił gosci za nic. :evul: :evul: :evul: :evul: w szczegolnosci noobkow z deatstyle X( X(
Quinto. Płakał bedziesz ty jak wbijesz sobie wymarzony lvl i padniesz od n00bow z Ruin jak im sie nie spodoba np. ze mijales ich lub to ze jestes polakiem. Goodluck w unikaniu ich. A co do Revi'co nie sadze zeby plakal skoro juz raz odszedl z serwa, wiec drugi raz tez moze... czego nie chciał bym.
Pzdr all. :)
Mastermind Toothy
24-01-2007, 22:36
JA niemam zamiaru sie z nikim bic w rl , bo to jest zalosne , to tylko taki kauczuk mnie tym straszyl :) a pozatym po co mam zgarac w szachy skoro od tego wlasnie mam TIBIE.
Pozdrawiam :)
Ty! Przejadę się do Tarnowa i zobaczysz! Z takim nickiem(demon~) wstydziłbym się grać...pl?
@topic
Dalej! Wjeżdzajcie na siebie! Normalni ludzie mają sporo śmiechu z Was, kochani;) REV'ICO RANDOM PK!!!11 Zabiles mje i straciuem 2 lvl!!!!
Mówicie, że niektórzy są nielojalni... To ich sprawa ffs, mówili że będą walczyć i nei walczyli ? To tylko gra i nie chcą się narazić, proste -.-
Primo. Sam sobie przeczysz zarzucasz revi'co ze byl nie biegal do przodu na battle a potem wypowiadasz sie o tym jak wygladaja bitwy, gdzie piszesz ze Rizzlaa biegal do przodu bo byl sorcem i ma najwieksza szanse przezyc combo, ale revi'co nie NIE JEST SORCEM i ma okolo 1k mnie punktow zycia(hp+mana) od niego
1 ms solo wojny nie wygra..A i tak revico ma na tym lvlu 2300~hp liczac mane i hp..
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali.
Ale co to ma do mojej wypowiedzi?
Quatro. Byli by lepsi bo wtedy nie huncili by dla zabawy tylko by expili. I ciekawe co ty bys zrobil z charem na h lvl po przegranej wojnie???? Ja na pewno byl bił gosci za nic. w szczegolnosci noobkow z deatstyle
juz raz rzadzili servem.. owszem bylo lepiej dla polakow, ale PA bylo takie samo jak ze strony ruin. Co do deathstyle- tak oni mnie wkurzaja, podobnie jak inne noobchary kh. Ale osobiscie na swoim main charze nie mialem z nimi problemow, jak bede mial, wtedy zaczne sie martwic, ok?
Poza tym gram dla zabawy. Gdybym nawet wylecial z servera nie plakalbym z tego powodu.
Lamorack
24-01-2007, 23:11
1 ms solo wojny nie wygra..A i tak revico ma na tym lvlu 2300~hp liczac mane i hp..
a rizzlaa ma 3900hp (hp+mana) "troszke" wiecej
juz raz rzadzili servem.. owszem bylo lepiej dla polakow, ale PA bylo takie samo jak ze strony ruin.
gratuluje :cup: :cup: ja np. nie mialem takiej mozliwosci i raczej mial nie bede :baby: :baby:
Poza tym gram dla zabawy. Gdybym nawet wylecial z servera nie plakalbym z tego powodu.
to dobrze :) :) jeden rodzic wiecej ktory nie oberwie krzeselkiem od wlasnego dziecka 8o 8o 8o
LoL ma tyle hp liczac mane i hp. Dziecko moze bys sie wypowiadaj sesownie, bo to brzmi jak cos w stylu: Masz tyle chleba liczac chleb i maslo. Dziecko.
Lamorack
24-01-2007, 23:21
LoL ma tyle hp liczac mane i hp. Dziecko moze bys sie wypowiadaj sesownie, bo to brzmi jak cos w stylu: Masz tyle chleba liczac chleb i maslo. Dziecko.
To powiedz mi prosze jak nazwac z sumowanie punktow zycia z punktami many?? punkty przezycia?? Ja np. nie wiem jak to nalezy nazywac :baby: :baby:
Pzdr all.:)
Guardian anubite
24-01-2007, 23:45
To powiedz mi prosze jak nazwac z sumowanie punktow zycia z punktami many?? punkty przezycia?? Ja np. nie wiem jak to nalezy nazywac :baby: :baby:
Może miał na myśli że sorc na utamce traci pierw mane a każdy wie że sorc bez many to nikt;]
Lamorack
25-01-2007, 00:01
Mysle ze najlepiej bedzie jak sam napisze co mial na mysli :] :] :]
Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt
Jeszcze ma ktos jakies watpliwosci co mialem na mysli?
Poza tym na wojnie nie stoi sie bezmyslnie czekajac az straci sie cala mane prawda? Caly czas rozmawiamy o open battle, a nie o miejscu gdzie sork stoi w trapie i nie ma szans na wycofanie sie na tyly. Zreszta w przypadku dzisiejszych botow w takiej sytuacji (walka np. taka jak podczas pierwszej bitwy przeciwko kh, w venore) nie ma wiekszej roznicy sork czy knight, skoro comba przekraczaja znacznie zarowno ilosc hp (samego hp (chleba?) bez many (masla?)) jednego jak i drugiego.
Co do krzeselka- tak sie sklada ze nie mieszkam z rodzicami, wiec niestety nie bede mial takiej okazji. Kurcze.. taki dobry argument wam zbilem .. przepraszam..:(
Vatariel
25-01-2007, 04:01
Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami... :)
Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel"
Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy.
Ja to napisałem dla nich nie dla Ciebie. Nathocika znam dośc długo a Siwego poznałem w pierwszych tygodniach od powstania Beryli (z jednym i drugim utrzymuje kontakty do dziś). Obaj uszanowali moją decyzje co do wojny i żaden z nich nie powiedział "zmień podpis" a wręcz przeciwnie...
A gdyby Excail wskoczyl do studni to Vatariel by sie utopil bo Excail potrafi plywac i by mu i tak nie pomogl.
Excaila znam od Galany i już mnie ratował na tym servie tak jak i ja jego...
Co do Twoich 3ch charów 80+lvl w Ls to takie bajki możesz wciskać ale nie mi.
Ja walczyłem na Beryli dużo (w ramię ze swoimi znajomymi), głównie przeciwko Khood do czasu aż GiPO popełniło błąd i znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu a ja nie dziele znajomych na narodowości więc przestałem walczyć bo tych co nie chciano puścić free a teraz są w Ruin znam lepiej "niż nie jednego Polaka".
krzysiek033
25-01-2007, 05:11
"znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu"
I dalej wyciagasz to zdanie. Boisz sie powiedziec ze sie cipiles to sie nim zaslaniasz. A co do tego ze mi nie wierzysz co do tych charow to mnie tak obchodzi jak to czy mama cie kocha czy nie. Ale moge ci roztlumaczyc. 1 chara sprzedalem, drugi zostal sprzedany i zrookowany nie dlugo po tym jak wykopalismy KH z serva, a trzeci jest hunted by Ruin atm. Nie pytaj mi sie wiecej bo nie bede ci bardziej roztlumaczal, popros moze mame to ci przeczyta i wyjasni.
Vatariel
25-01-2007, 10:12
"znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu"
I dalej wyciagasz to zdanie. Boisz sie powiedziec ze sie cipiles to sie nim zaslaniasz. A co do tego ze mi nie wierzysz co do tych charow to mnie tak obchodzi jak to czy mama cie kocha czy nie. Ale moge ci roztlumaczyc. 1 chara sprzedalem, drugi zostal sprzedany i zrookowany nie dlugo po tym jak wykopalismy KH z serva, a trzeci jest hunted by Ruin atm. Nie pytaj mi sie wiecej bo nie bede ci bardziej roztlumaczal, popros moze mame to ci przeczyta i wyjasni.
Jakoś walczyłem we wszytkich wojnach w których mogłem brać udział (w przeciwieństwie do Ciebie bo walczyłeś w jednej i cwaniaczysz) nim "znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu". Doszedłeś do Ls bo musiałeś ponieważ miałeś problem z Ruin/Khood a ogólnie do wojen nic nie wniosłeś (chyba że fragi dla przecieników)...
08:43 Warning! The murder of Doko Lux was not justified.
Toralis [86]: 09:03 Warning! The murder of Eloler Hell was not justified.
09:18 Toralis [86]: 09:12 Warning! The murder of Rior'dian was not justified.
08:59 Rizzlaa [111]: 08:59 Warning! The murder of Crafterro was not justified.
08:49 Rizzlaa [111]: 08:49 Warning! The murder of Pan Toman was not justified.
08:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Milori. He was killed by Baczek porzeczkowy. --- solo baczka xD
byly jeszcze fragi na mniejszych lvlach , ale niebede tu wzucal xD
btw , i te mniejsze lvle to byly zabijane przy okazji , jak sie napatoczyli xD
sumując uważam ze poranek byl udany xD
1 chara sprzedalem, drugi zostal sprzedany i zrookowany nie dlugo po tym jak wykopalismy KH z serva, a trzeci jest hunted by Ruin atm
krowa ktora najglosniej muczy najmniej mleka daje... ty tez myslisz ze jestes fajny bo brales udzial w tej bezsensownej wojnie? i uwazasz ze jak ktos inny nie walczyl to jest gorszy od ciebie? i w ogole jak smiesz sie porownywac do zawodnikow takich jak vatariel? pozatym chuj cie to obchodzi czy on walczyl gdzies czy nie? jego wybor! chcieliscie padac to ok, nie kazdy chcial...
Nie pytaj mi sie wiecej bo nie bede ci bardziej roztlumaczal, popros moze mame to ci przeczyta i wyjasni.
Dziecko moze bys sie wypowiadaj sesownie, bo to brzmi jak cos w stylu: Masz tyle chleba liczac chleb i maslo. Dziecko.
czy wy "dorosli" potraficie ublizac tylko tym argumentem?? moze panowie dorosli napisza ile maja lat, bo patrzeac na skladnie zdania nie dalbym tym "doroslym" wiecej jak 15... hehehe jestescie bezbledni... sorry Vata jestes cienki bo oni sa starsi a ty jestes dziecko... buahahaha
Guardian anubite
25-01-2007, 11:39
08:43 Warning! The murder of Doko Lux was not justified.
Toralis [86]: 09:03 Warning! The murder of Eloler Hell was not justified.
09:18 Toralis [86]: 09:12 Warning! The murder of Rior'dian was not justified.
08:59 Rizzlaa [111]: 08:59 Warning! The murder of Crafterro was not justified.
08:49 Rizzlaa [111]: 08:49 Warning! The murder of Pan Toman was not justified.
08:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Milori. He was killed by Baczek porzeczkowy. --- solo baczka xD
byly jeszcze fragi na mniejszych lvlach , ale niebede tu wzucal xD
btw , i te mniejsze lvle to byly zabijane przy okazji , jak sie napatoczyli xD
sumując uważam ze poranek byl udany xD
Nice. Niezle;d;d;d
Po prostu hp + mana ma 3900. BO przeciez na mieso z kartoflami mowi sie mieso z kartoflami a nie mieso albo kartofle. Wiec po co udziwniac?
Patrick II
25-01-2007, 13:44
HAHAHA ŚMIECH!
Hail Bukownoruins xDDD
jaka gildie pierd.eli to szok xD
twoja stara jest pierd.nieta huahua
Namitura
25-01-2007, 15:08
twoja stara jest pierd.nieta huahua
Stary Ci padl, brat Ci padł niepłakaj juz :D
Patrick II
25-01-2007, 15:43
Stary Ci padl, brat Ci padł niepłakaj juz :D
Taaa,I padac Beda moim zdaniem hehe ;]
Wielkie grats & PzDr dla tej zgranej rl rodzinki :)
Taaa,I padac Beda moim zdaniem hehe ;]
Wielkie grats & PzDr dla tej zgranej rl rodzinki :)
no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego serveraB) ( ale rym , lol )
pozdro.
Guardian anubite
25-01-2007, 16:54
no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego serveraB) ( ale rym , lol )
pozdro.
Tak trzymać , ale bardziej nie da się go zniszczyć.
pozdro.
Idiota, sam nie moze to i innym nie da. Jaka mentalnosc.
krzysiek033
25-01-2007, 19:33
Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.
Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.
nareszcie ktos madry uzasadnil moje/nasze działanie
thanks;)
@up Rzeczywiscie uzasadnil. Sam bym lepiej tego nie zrobil
Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.
Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.
LOL , konkretnie cie POJEBALO.
to ze z nudów po prostu lubie sobie z qumplami popekowac to znaczy ze jestem niedowartosciowany? Na wszystkich serverach jest pkowanie , PA , itp a to ze ty jakis no lifer ktory uwaza tibie za drugie zycie a NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... pozatym wez sie chlopie zastanów co ty piszesz a jak sie niepodoba to wy*******aj na NON PVP!!! Tam przynajmniej cie nikt niezabije
PS . właśnie cip soft zalozyl 2 nowe swiaty , wybiez sobie ktory i powodzenia :)
jescze raz.
CRY ME A RIVER.
I btw , niemasz zielonego pojecia o moim rl a piszesz takie bzdury z czym wlasnie pokazujesz swoja mega osobowosc "DOROSŁEGO " człowieka.
przepraszam za wulgaryzmy ale mnie wpienil kolesX(
Guardian anubite
25-01-2007, 20:09
wyszły 2 światy nonpvp zapraszam tam bo widać nie znasz zasad PVP!
Ja osobiście nielubie światów non-pvp, bo tam niema zabawy :(
NO to wszysc co tak płaczą:baby: zapraszamy na non-pvp :) Może tam coś osiągniecie bo nikt was niezabije, no chyba że poddacie sie po 1-2 padnieciu od monsterka :o
ps. berylke mogli by zmienić na PvP-enforced :p
no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego servera ( ale rym , lol )
hehehehehe... jestes moim bogiem!! to powiedz mi czemu nie "wyniszczycie" tego serva wtedy kiedy graja Ruini?? Czemu wyniszczacie go wtedy kiedy nikogo nie ma zeby przypadkiem nikt nie mogl wam nic zrobic, polujac na noobkow. Huhu ale jestescie odwazni!! wyniszczajcie przeciwnikow a nie swoich... ale nie... zapomnailem ze od przeciwnikow dostaliscie po dupie... wiec latwiej swoich bic! i na wszystko jest jedno wytlumaczenie. bo to jest swiat pvp!! idzcie na pvp entforced pokazcie na co was stac tam! i nie roz*******ajcie gry komus kto gra sobie w spokoju! bo takie szczeniackie zachowania sa poprostu ponizajace dla was. najgorsze ze sie jeszcze tym szczycisz. sam pograc nie mozesz to musisz zepsuc gre komus innemu? to twoja logika? bardzo dojrzala! ale sorry to mnie ktos od dzieci wyzywal.
krzysiek033
25-01-2007, 21:54
@up
1st. Zobacz sobei jakie lvle maja Ruin a jakie NS.
2nd. Jak oni sie loguja max 5 graczy to co zrobia Ruinowi? Oni chca popekowac a nie isc na kamikadze. Kto madry by pkowal gdy Ruin jest, zastanow sie chlopcze.
To tylko gra, nie obowiazuja tu zadne zasady etyki, robisz co chcesz, tylko GM moze ci powiedziec zebys tego nie robil bo bana dostaniesz. Ale Pkowanie jest w 100% legalne, masz ograniczona ilosc fragow i tyle. PVP serwer i musisz sie z tym pogodzic. Nikt cie nie zapraszal ani nie zmuszal do grania tutaj. JAk juz mowilem 99% ludzi robila by to samo co oni robia teraz. Nie poto traciles czas i pieniadze zeby teraz zostawic chara retired. Przynajmniej tyle radosci masz z tej gierki ze sobie popekujesz. Mozesz tez interweniowac u WLADCOW SERWA RUIN. Nie moga sobie dac rady z pilnowaniem obywateli? Czy moze obywatele ich gowno obchodza. Ruin tylko patrzy zeby nabic lvle jak najszybciej a potem masturbacja ze maja najwieksze levele na "prywatnym" juz serwerze.
Ziomy take it easy.Ls i Nemesis se nie maja teraz szans wiec graja na elysia,thoria a tutaj sie bawia for fun czekajac na lepsze czasy.
Nie widze sensu w tym zeby wyzywac rev'ico poprostu umie sie bawic xD
Nie spodziewalem sie ze z rev'ico wyrosnie taki boss, nawet grajac kajnem i expiac z nim na dragach balem sie go czasami :o haha
rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.
Nie wiem o co ci chodzi, przegrali wojne to co maja robic ja tez byl pkowal
rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.
True,true
NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... (
A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"
A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"
Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge :P )to innemu niedam grac LOL... załosne .
Juz zaczyna mnie to wsyztsko meczyc , musze sobie zrobic przerwe od tego forum.
elo dla przyjacółB)
dla pionkow pogarda:confused:
Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge :P )to innemu niedam grac LOL... załosne .
elo dla przyjacółB)
chlopak mial na mysli ze idziesz przez miasto z pudelkiem zapalek, podpalasz je, rzucasz w ludzi itp. przy czym krzyszysz "SD SD SD !, Z THEM"
elo dla przyjacółB)
Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?
@down
A gdzie tam widzisz to innemu nie pozwolic GRAĆ? bo ja tego nie widze. I to bylo ogolne stwierdzenie jacy sa polacy.
Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?
prosze bardzo oto cytat : ""ja nie moge to innemu nie pozwolic""
13:59 Avozzo [95]: 13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rizzlaa. He was killed by Farbror Kurt.
Padl 2 razy:
Jan 26 2007, 13:54:44 CET Killed at Level 111 by Farbror Kurt
Jan 26 2007, 14:05:07 CET Killed at Level 110 by Mokri Majmun
Rizzlaa ma hunta 4ever?
Nie na tydzien
Mastermind Toothy
26-01-2007, 15:45
Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^
Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s
Użytkownik Revico mówi (14:44):
why did u died 2x times?
Użytkownik Daffy mówi (14:44):
i got hacked
to chyba wsyztsko wyjasnia :)
Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^
Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s
sie zobaczy :)
Lamorack
26-01-2007, 16:08
Rizzlaa ma hunta 4ever?
Nie na tydzien
nie wprowadzaj go w bląd, do niedzieli :D :D :D :D :D :D :D
Hail Daffy ;);)
Użytkownik Revico mówi (14:44):
why did u died 2x times?
Użytkownik Daffy mówi (14:44):
i got hacked
to chyba wsyztsko wyjasnia :)
Jeśli dostal hacka od Ruinsów , to czemu by zabijał Jinota(69ms) ? Membera Strong Mens ?:D
Jeśli dostal hacka od Ruinsów , to czemu by zabijał Jinota(69ms) ? Membera Strong Mens ?:D
a czy ktos tu mowil ze to ruinsi go hackli?
Mastermind Toothy
26-01-2007, 18:39
"11:37 Armagedon Bolts [84]: ej wybaczysz mi ten attak ciebie sie bardziej boje jak calego ns"
To znalazłem w commencie Theolusa... Pwned- bardziej ośmieszyć chyba już się nie może ^^Bukownoruins+to teraz(11:37~) =pl? smutne bahahahahaha
18:01 Demon Kauczuk [114]: XD
18:01 Corso of Darknes [87]: ty z czego miche cieszysz?
18:02 Demon Kauczuk [114]: ze rizzlaa hacked:P
18:02 Corso of Darknes [87]: zwal se koniucha
18:02 Demon Kauczuk [114]: walilem
18:02 Demon Kauczuk [114]: teraz ide grandzic
n/c
Ej corso juz nic takiego nie powiem tobie :)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1513810
Delvines Pan strażnik broniący serwera?
Na początku wydawało mi się to śmieszne, ale jako że Alicus była offline, a do reszty znajomych bojących się każdego kto PKuje nie było się co zwracać - pogadałem z Delvinesem.
I wiecie co ? : >
Całkiem miło działa.
Jan 26 2007, 16:41:16 CET Killed at Level 27 by Tanisio
Jan 26 2007, 16:40:46 CET Killed at Level 28 by Fran Do'Urden
and by Tanisio
Jan 26 2007, 16:39:56 CET Killed at Level 29 by Fran Do'Urden
Jan 26 2007, 16:39:12 CET Killed at Level 29 by Maxymo
and by Fran Do'Urden
Jan 26 2007, 16:38:14 CET Killed at Level 30 by Maxymo
and by a fire elemental of Verylan
Jan 26 2007, 16:31:11 CET Killed at Level 31 by Fran Do'Urden
Latał z fe dookoła mej chaty.
Tylko jedna śmierć z tej listy nie jest spowodowana przez ludzi Delvinesa, mianowicie, ta od Tanisio (eu polaco nao habla espanole : *).
Jednak Delv~ może być fajnym pro, szczerze mówiąc, ciekaw jestem co z tego wyjdzie.
Guardian anubite
27-01-2007, 00:12
Z wiarygodnych zrodel wiem :D ze cala ekipa satamo jonzz etc. pewnego dnia dolacza do gildi Virtus by pomuc swojemu rl Ekimowi Leahcimowi w war :) hmmm niepyklo im z berylia to teraz czas na elysie :D:D
Kla Kla <Bocian>
Gruca zamlicz nie pytany.
uP/\
to widze ze masz pewne zrodlo , bo jonzz juz od dluzszego czasu NIE GRA W TIBIE...
Zwykły Gracz w Tibie
27-01-2007, 09:47
@ Revi'co
heh wasze pkingi są zaskakujące przed resetem na ankh...Ja ide z loot a tu wyskakujesz:D . . . A na dole ue... Miałem fart że nie padłem:P bo odrazu log jak wsas zobaczylem:P
@ Revi'co
heh wasze pkingi są zaskakujące przed resetem na ankh...Ja ide z loot a tu wyskakujesz:D . . . A na dole ue... Miałem fart że nie padłem:P bo odrazu log jak wsas zobaczylem:P
taa , czasem jest ostro B)
Guardian idiota mysli ze exploitami zarazi hahahahahahah nuub
guardian wlasnie pokazał swoje kretyństwo... WHO THE BITCH NOOW?X(
Guardian idiota mysli ze exploitami zarazi hahahahahahah nuub
zarazic exploitami, nie no gratuluje wiedzy
zarazic exploitami, nie no gratuluje wiedzyPisane pod wplywem -_-
Bilduulach
28-01-2007, 21:39
KURWA Tibia mi się zjebalaX( X( X( . Muszę coś pokombinowac:baby: . Kauczuk co ty robisz na tym forum? Szkoda ręki nadwyręrzać.
Już działa.
Mastermind Toothy
28-01-2007, 23:31
KURWA Tibia mi się zjebalaX( X( X( . Muszę coś pokombinowac:baby: . Kauczuk co ty robisz na tym forum? Szkoda ręki nadwyręrzać.
Już działa.
Ke?<10znaczusiówsmoczusiów>
edit*
Kauczuk poprosił rl'ów żeby mu pomogli w tej przegranej już forumowej walce ? Nób. Btw, Bilduulach- Komanndoos nie da ci jeść... No jeszcze jedno, pisze sie "herbate", proszę, przekaż kumplowi.
Avozzo Jan 29 2007, 07:59:56 CET Killed at Level 96 by Clodachu
and by Vashi'Se
HEHEH ale sie sklepal :D wracam z clodachu z tomby na ank bylismy kolesia ujebac zalogowal sie Vashi, Mysle jebiemy Avozzo i na*******am go a on zaczol mnie clodachu wjechal :D malo co sie z sd by nie wyuchal poszly 2 ue i gryzl glebe 4 sec przed ss ledwie lota zdazylem wziasc hehe :D
Avozzo Jan 29 2007, 07:59:56 CET Killed at Level 96 by Clodachu
and by Vashi'Se
HEHEH ale sie sklepal :D wracam z clodachu z tomby na ank bylismy kolesia ujebac zalogowal sie Vashi, Mysle jebiemy Avozzo i na*******am go a on zaczol mnie clodachu wjechal :D malo co sie z sd by nie wyuchal poszly 2 ue i gryzl glebe 4 sec przed ss ledwie lota zdazylem wziasc hehe :D
haha , gz , ze tez mnie niebylo tymrazem :(
Tym serverem nigdy nie panowali ludzie kompetentni, szkoda bo Daffy mógł coś osiągnąć, niestety Blackd proxy okazało się silniejsze ;). Brak zdecydowania i umiejętności Polaków w walce. Co do Ruin , bedą zabijać i tak i tak, tym chłopakom się nadmiernie nudzi bez wojen, np: wywoływanie wojen przez kaprysy Excaila.
Nie wypowiadajcie się o ks'ie korob i excailu w stylu : ajo, fran, piccaro, to nie czyni was bardziej pr0.
Skoro nic się nie dzieje ciekawego na beryli, nie spamujcie, kłócąc się przy tym dodatkowo. Wydaje mi się że większość forumowiczów juz ma wyrobione zdanie o high lvlach tak często nadmienianych, tymi żałosnymi postami nie jesteście w stanie tego zmienić.
Jeszcze co do bycia pr0 na siłę, //xxx signed pisze się tylko wtedy jeżeli odbiorca bezposrednio nie może się domysleć kim jesteście, poprostu śmiesznie to wygląda, takie podłapane nawyki od kolegów ze Szwecji z forum tibi.com
Ciekawe ilu z was zacznie teraz bluzgać =) ...
Mastermind Toothy
29-01-2007, 20:27
A co będzie jeśli nikt jednak Cię nie zbluzga, bo i po co?
///Signed Toothy bauhaahhaha :)
Tym serverem nigdy nie panowali ludzie kompetentni, szkoda bo Daffy mógł coś osiągnąć, niestety Blackd proxy okazało się silniejsze ;). Brak zdecydowania i umiejętności Polaków w walce. Co do Ruin , bedą zabijać i tak i tak, tym chłopakom się nadmiernie nudzi bez wojen, np: wywoływanie wojen przez kaprysy Excaila.
Nie wypowiadajcie się o ks'ie korob i excailu w stylu : ajo, fran, piccaro, to nie czyni was bardziej pr0.
Skoro nic się nie dzieje ciekawego na beryli, nie spamujcie, kłócąc się przy tym dodatkowo. Wydaje mi się że większość forumowiczów juz ma wyrobione zdanie o high lvlach tak często nadmienianych, tymi żałosnymi postami nie jesteście w stanie tego zmienić.
Jeszcze co do bycia pr0 na siłę, //xxx signed pisze się tylko wtedy jeżeli odbiorca bezposrednio nie może się domysleć kim jesteście, poprostu śmiesznie to wygląda, takie podłapane nawyki od kolegów ze Szwecji z forum tibi.com
jescze niepowiedzielismy ostatniego słowa , i jezeli wszytsko pojdzie dobze , to jeszce bedzie glosno i ciekawie na beryli :)
krzysiek033
29-01-2007, 21:17
Rizzlaa until deletion. ;(
Najlepszy leader na Beryli oraz PVP master until deletion.
Chyba podczas hacka stracil on RK bo 3 razy hacked w 1 tygodniu, te deady i w koncu deleted.
Szkoda go.
Chyba podczas hacka stracil on RK bo 3 razy hacked w 1 tygodniu, te deady i w koncu deleted.
Szkoda go.
Hail Rizzlaa :(
krzysiek033
29-01-2007, 21:21
Corso na tibia.com forum napisal "I hope you won't back xDD". Najwiekszy koszmar Corsa dzieki ktoremu przesiedzial pol swojej tibijskiej kariery w depo zostal usuniety. Co za ulga Corso co nie?
Namitura
29-01-2007, 21:30
Tym serverem nigdy nie panowali ludzie kompetentni, szkoda bo Daffy mógł coś osiągnąć, niestety Blackd proxy okazało się silniejsze ;). Brak zdecydowania i umiejętności Polaków w walce.
Co ty pleciesz kiełbaso? Daffy zapisał sie na zawsze w historii tego serwera, a co do "Blackd" to połączone lifestyle i nemesis przekopało ruin, jedyną przyczyną przegranej wojny jest to iż satamo, jonzz i jeszcze dupków położyła lache na ten świat i przeszła na elysie. I guzik wiesz jak było.Gdy swe wyniosły sie na elysie tylko polacy i 2swe walczyło więc niep*****l mi tu o "Brak zdecydowania i umiejętności " Pajacu.
Hail Rizzlaa !!! 4ever.
Corso na tibia.com forum napisal "I hope you won't back xDD". Najwiekszy koszmar Corsa dzieki ktoremu przesiedzial pol swojej tibijskiej kariery w depo zostal usuniety. Co za ulga Corso co nie?
Chyba raz sie z toba zgodze Rizzlaa > Excail
Jesli ktos ma jakies filmiki z wojen na berylii, obojetnie jak stare niech wrzuci gdzies bede wdzieczny
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=2261003
troche filmów sie dało
wmv :
http://www.youtube.com/watch?v=apw0RaC3yMA
http://www.youtube.com/watch?v=C1EBIzmhjOA
http://www.youtube.com/watch?v=biwRTCWDmw0
http://www.youtube.com/watch?v=ys7zkQFr9rA
http://www.youtube.com/watch?v=b9J8faDvu-g
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=2261003
troche filmów sie dało
wmv :
http://www.youtube.com/watch?v=apw0RaC3yMA
http://www.youtube.com/watch?v=C1EBIzmhjOA
http://www.youtube.com/watch?v=biwRTCWDmw0
http://www.youtube.com/watch?v=ys7zkQFr9rA
http://www.youtube.com/watch?v=b9J8faDvu-g
Troche zle napisalem.. chodzi mi o .rec
Szkoda go.
Czlowieku,od kiedy doszedlem do Ruin to raczej w PZ-ecie dlugo nie zabawilem,zreszta spojrz na wynik war'a koles.
HM......
Ale ciesze sie ze bede mogl sobie poexpic,troche spokojniej, hrhr ..
Yours
//
Corso
Troche zle napisalem.. chodzi mi o .rec
nacisnij 1 link tam masz moje filmy rec wiekszosc z berylia
Majkeloo
30-01-2007, 00:28
Tęsknie za starą Berylia.. Brakuje mi wojen.. Starych i świetnych graczy, którzy pragnęli przejąć władze na serwie i zażarcie do tego dążyli.. Teraz coraz więcej osób które znaczyły cos na serwerze kończą z hakiem... Moim zdaniem Berylia jest juz tylko pod rządy starego kh i raczej nic nadzwyczajnego już się na niej nie wydarzy.. a szkoda
jescze niepowiedzielismy ostatniego słowa , i jezeli wszytsko pojdzie dobze , to jeszce bedzie glosno i ciekawie na beryli :)
Po delecie Rizzlyy też to wypali ? :)
"end of ur dreams, rev'ico" ;)
Po delecie Rizzlyy też to wypali ? :)
taa , sie zobaczy , potrzeba czasu :)
@up znajac berylia od 1 dnia, smiem twierdzic ze kwestia czasu jest wojna Inq~ vs Ruin xd wiec warto czekac
@up znajac berylia od 1 dnia, smiem twierdzic ze kwestia czasu jest wojna Inq~ vs Ruin xd wiec warto czekac
:) , btw kajn włatcy móch FTW _/
Czesio pwnujeee !!!
Czesio pwnujeee !!!
Lol ten kretynski film :p
Jak ogladaem te stary filmiki to az sciska tesknie za stara berylia :(
Czesio pwnujeee !!!
Ja pierdu!!
-Czesiu, nie lubisz mnie?
-Nie.
-Czemu?
-Bo nie masz wacka.
-Mamy Cie dość Czesiu yyy Wypier****
-A co to znaczy Wypie***
-Tata wczorja tak powiedzial do mamy i sobie poszła
"NIech Kombinuje ten Karzeł brylas, głupek obesrany ,w pedalskich skarpetkach"
ale najlepszy odcinek 10 Pranie Mozgow co?:D Essesmani XD pozdro
Street"Fighter
01-02-2007, 08:40
To jest forum o servie a nie o jakims wlatcy móch....
Feb 01 2007, 07:53:00 CET Killed Alzir at Level 90 unjustified
Feb 01 2007, 07:33:49 CET Killed Pulpo de feria at Level 65 unjustified
Feb 01 2007, 07:18:46 CET Killed Fixed Johny at Level 52 unjustified
Ranne pk no coz pacc mi sie konczy co poradze:( niedlugo koniec z tibia :D trzbea sie przygotowac do matury ;]
btw. Puplpo na bocie na rotach na darashi ladnie sie 3mal nie moglismy go an combo zdjac ale mial malo uhs a Alzir strasznie znoobil bez trapa padl
To jest forum o servie a nie o jakims wlatcy móch....
TO jest forum o wydarzeniach ze swiata a nie o serwie, to jest temat o serwie
Feb 01 2007, 07:53:00 CET Killed Alzir at Level 90 unjustified
Feb 01 2007, 07:33:49 CET Killed Pulpo de feria at Level 65 unjustified
Feb 01 2007, 07:18:46 CET Killed Fixed Johny at Level 52 unjustified
Ranne pk no coz pacc mi sie konczy co poradze:( niedlugo koniec z tibia :D trzbea sie przygotowac do matury ;]
btw. Puplpo na bocie na rotach na darashi ladnie sie 3mal nie moglismy go an combo zdjac ale mial malo uhs a Alzir strasznie znoobil bez trapa padl
To dobrze, że ubiliście Alzira, bo podobno to jest Rl Yukoriego
Zwykły Gracz w Tibie
02-02-2007, 15:23
Posłuchajcie Tego:P -> www.tibian.patrz.pl <-:D
TO jest forum o wydarzeniach ze swiata a nie o serwie, to jest temat o serwie
A na tym forum tolerowany jest jezyk Polski.
Lamorack
02-02-2007, 19:55
A na tym forum tolerowany jest jezyk Polski.
przymiotniki piszemy małą literą B) polaczku 8o 8o 8o
me me me... kopytka niosą mnie.... :D :D
Zanaffar
02-02-2007, 21:58
Posłuchajcie Tego:P -> www.tibian.patrz.pl <-:D
http://zdesperowany.tibijczyk.patrz.pl/ - tez niezłe :p :p
przymiotniki piszemy małą literą B) polaczku 8o 8o 8o
me me me... kopytka niosą mnie.... :D :D
Zdania z dużej też zaczynamy. :D
Zdania z dużej też zaczynamy. :D
Z wielkiej, a nie dużej.
Zwykły Gracz w Tibie
03-02-2007, 14:49
http://zdesperowany.tibijczyk.patrz.pl/ - tez niezłe :p :p
Zawaliste...:D . . .Ciągle wali z axa zabija demony i sie uha....:D Zawaliste:P:D :) :p I Wymiotuje:D .. . A mame bije krzesłem:P
Zwykły Gracz w Tibie
03-02-2007, 15:01
Czyżby była wojna jakaś?
Na gl tyle 60lvl+ i kurcze ruin i jakies inne gildie?Może wojna albo quest?:> Ktoś coś o tym wie?:>
Jak ktoś coś o tym wie niech się wypowie:D
@edit
Dowiedziałem się że idą na banshee quest ale czy to 100% prawda to nie wiem;)
Namitura
03-02-2007, 15:10
Czyżby była wojna jakaś?
Na gl tyle 60lvl+ i kurcze ruin i jakies inne gildie?Może wojna albo quest?:> Ktoś coś o tym wie?:>
Czytac nie umiesz? Odpal tibia.com to nie boli :)
Zwykły Gracz w Tibie
03-02-2007, 15:32
@up
Odpaliłem ale nic oprócz zakończenia loterii i czegoś o potworach nie znalazłem...
Poza tym znam angielski i się ucze ale nie tak o żeby wszystko rozumieć:) O tym chyba nie pomyślałeś:]
2xUP mial na mysli 4um, a nie newsy ...
Czyżby była wojna jakaś?
@edit
Dowiedziałem się że idą na banshee quest ale czy to 100% prawda to nie wiem;)
Dokładnie czytaj forum tibijskie na tibia.com i będziesz wiedział!!
Poza tym znam angielski i się ucze ale nie tak o żeby wszystko rozumieć:) O tym chyba nie pomyślałeś:]
żall poprostu żall :(
07:51 Warning! The murder of Ressial was not justified.
08:14 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Brahma Ice. She was killed by Pall Xito.
You recognize Raeld Talkai. He was killed by Pall Xito.
to sa owoce naszych dzisiejszych łowów ^^
Patrick II
04-02-2007, 15:14
07:51 Warning! The murder of Ressial was not justified.
You recognize Brahma Ice. She was killed by Pall Xito.
You recognize Raeld Talkai. He was killed by Pall Xito.
to sa owoce naszych dzisiejszych łowów ^^
grats dla was xD :PP
Zwykły Gracz w Tibie
07-02-2007, 15:29
Poczytałem na czasie.. . Już wiem co to było:D . . .heh...Następnym razem wiem gdzie szukać informacji:P
Bilduulach
08-02-2007, 08:52
Ke?<10znaczusiówsmoczusiów>
edit*
Kauczuk poprosił rl'ów żeby mu pomogli w tej przegranej już forumowej walce ? Nób. Btw, Bilduulach- Komanndoos nie da ci jeść... No jeszcze jedno, pisze sie "herbate", proszę, przekaż kumplowi.
Przegranej? hmm... nie wiem na jakiej podstawie to twierdzisz, ale twoja sprawa. Kolega wie jak sie pisze "herbata" ma nawet taka postac "Mieszam Herbate", cipy dały mu bana na nia za free niby macro, on nawet nie wiem skąd bota sciągnąć. Następnym razem się dowiedz potem pisz.
To ja mu daje fooda.
Pozdro.
ja powiem tyle , neich sie ciesza ( komandos END FAMILI) póki moga , bo w koncu kiedys przyjdzie czas zapłaty :)
pozdro ;]
Mastermind Toothy
08-02-2007, 14:38
Przegranej? hmm... nie wiem na jakiej podstawie to twierdzisz, ale twoja sprawa.
Na jakiej podstawie... Na przykład to, że tylko Ty go tutaj bronisz, marna to obrona.
Nie wiem o co chodzi ale pojawił się temat na tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1535170
Fergus the troll to forumowy troll czy na prawdę Ajo/Fran?
Edit:
To chyba na prawdę on ;s
Na jakiej podstawie... Na przykład to, że tylko Ty go tutaj bronisz, marna to obrona.
Edit:
To chyba na prawdę on ;s
Nom to jest Ajo :P
Majkeloo
08-02-2007, 17:29
Ajo i Fran wracaja na berylie :D Ciekawe.. Ajo w swoim temacie na tibia.com napisal ze wracaj na berylie za 2 tygodnie i po tym czasie zaczynaja ostre pg :O Ciekawe ile czasu im potrzeba do 100 ;>
To on widac specyficzny angielski. "retard" XD
Zalezy co beda robic, knight to 2miechy = zakaz wstepu na zowie XD
a Sorc tez gdzies tak :) kasy maja od c***
CHyba ze predzej wojna bedzie
Jinot padl na 78 od Excaila wie ktos za co? x)
Bilduulach
09-02-2007, 16:04
Edit:
To chyba na prawdę on ;s
Może ja tylko tu pisze, bo inni nie maja czasu albo chęci?
Majkeloo
09-02-2007, 18:01
The ancient volcano on Goroma slowly becomes active once again.
Heh bedzie jazda ;d
Mastermind Toothy
09-02-2007, 18:15
2xup
Albo są mądrzejsi i nie wychodzą na pośmiewisko; )
@down
Ale to nie jest śmieszne, raczej żałosne. Powiem krótko, z debili też się czasem ludzie śmieją.
Exiva cancel.
btw hail Bukownoruins!
Bilduulach
10-02-2007, 11:02
Pośmiewisko? Często się ze mnie śmieją koledzy i koleżanki z klasy. Jestem dowcipnisiem. Jeszcze jedno ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
Do zobaczenia 8o 8o 8o
Mat_Tadzik
10-02-2007, 15:03
Pośmiewisko? Często się ze mnie śmieją koledzy i koleżanki z klasy. Jestem dowcipnisiem. Jeszcze jedno ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
Do zobaczenia 8o 8o 8o
Przepraszam , ale śmiem twierdzić że nie masz więcej niż 13lat.. Wiek wiekiem ale twój post jest dziecinny "często się smieją koleżanki i koledzy ze mnie" stary jakby się smiali bo jesteś dowcipny to by się smiali Z tobą a nie Z ciebie:)
Mastermind Toothy
10-02-2007, 20:53
Patrzcie kto wrócił na forum... A było tyle spokoju.
I znowu podopieczni netana random pk robia czyli Nielz, Knight klik, Rus knight i Cendun. Z tego co mowia to chyba nielz kase na pacc zbiera :p. Ofiarami sa 45-55 knighty wiec uciekajta ludzie :D
:confused: :confused:
Zaczyna wiać nudą na tym forum, ale uważam i tak Berylia to jedna z najciekawszych forum :] :] ...
Zapodajcie jakiś temacik panowie :baby: :baby:
Lamorack
12-02-2007, 01:35
I znowu podopieczni netana random pk robia czyli Nielz, Knight klik, Rus knight i Cendun. Z tego co mowia to chyba nielz kase na pacc zbiera :p. Ofiarami sa 45-55 knighty wiec uciekajta ludzie :D
co racja to racja, expie sobie palem na guardach a tam wpada Rus knight i leje mnie i krzyczy ARMOR, mysle sobie to musi byc debil, nie rzuce mu b-robe, wiec wieje ile net moze i oczywiscie mu zwialem knajci to cioty a ten to nawet nie mysli, nie blokowal drogi bo biegl bez utani i szkoda mu bylo run na mojego low lvl pala :D 8o :D potem gadam z nim o reason, a on mi ze wywalilem kolege z expa :baby: :baby: :baby: hehe wybral zla godzine bo ja wtedy akurat nie gralem...
Pzrd all.
Ajo... Fran... przeproście i SPIEDALAJCIE, nikt was tu nie chce!!! :evul: :evul: :evul:
/\ , no to widze ze macie ciekawie na beryli hauhuehuhauhe
Lamorack
12-02-2007, 13:31
Czekam na posta od tego frajera co pisał dawno temu ze za LS to źle było i jak ruin wygra to bedzie lepiej i spokuj bo "nooby"( z LS) przestana huncic, taaa JASNE ciekawe czemu teraz cwaniaku sie nie wypowiesz... A tu chuja ;( ;( ;( jest gorzej niz myslalem, z tym sciaganiem characzu to prawda i powiem ze KAZDY NOOB CHAR (knight klik, Knight Chad Klik, Chad folower, Cendum, Rus Knight, Netan, o tylu wiem) teraz pkuje po kase. I nawet na 2 charze tez mam placic ale teraz cena wzrosla do 20k(buahahaha NEVER :evul: :evul: :evul: ) ;]
Pzdr all.
Fuck all noob in ass...
Corso nie znam Cie, wiec nic do ciebie nie mam, choc wszyscy mowia ze lizesz dupe to pewnie tak było(jest) :baby: :baby: :baby: .... ale fajny Outfit nosisz :cup: :cup: :cup: :D :D :D :D
co racja to racja, expie sobie palem na guardach a tam wpada Rus knight i leje mnie i krzyczy ARMOR, mysle sobie to musi byc debil, nie rzuce mu b-robe, wiec wieje ile net moze i oczywiscie mu zwialem knajci to cioty a ten to nawet nie mysli, nie blokowal drogi bo biegl bez utani i szkoda mu bylo run na mojego low lvl pala :D 8o :D potem gadam z nim o reason, a on mi ze wywalilem kolege z expa :baby: :baby: :baby: hehe wybral zla godzine bo ja wtedy akurat nie gralem...
Pzrd all.
Ajo... Fran... przeproście i SPIEDALAJCIE, nikt was tu nie chce!!! :evul: :evul: :evul:
Nom nie plac bo i tak jak reszte ktora zaplacila zabija. A reasony wymyslaja coraz glupsze. Chadowie z tego co wiem nie pkuja, netan tez nie. Ale duzo osob ~50 lvl pada ich ofiara z czego czesc to moi kumple. :(
Edit. jaki outfit nosi corso?
Mastermind Toothy
12-02-2007, 16:20
A ja ostatnio wspomogłem powrót Ajo na Berylie ;p Ogólnie to nic się nie dzieje ;s
Lamorack
12-02-2007, 20:52
Nom nie plac bo i tak jak reszte ktora zaplacila zabija. A reasony wymyslaja coraz glupsze. Chadowie z tego co wiem nie pkuja, netan tez nie. Ale duzo osob ~50 lvl pada ich ofiara z czego czesc to moi kumple. :(
Edit. jaki outfit nosi corso?
Masz racje nie zaplace kumle placili i nadal sa hunted. Mnie wlasnie czadowie przyuwazyli z PK i dedli a potem skule wlaczyli i nadal chcieli dedac, ale nie wiem czy nadal chca mnie huntowac bo nie gralem bo lagi mam, corso ma ten Outfit ktory nosił najlepszy pker na beryli... Chyba kazdy sie dosmyśla kto... :cup: :cup: :cup: Daffy:cup: :cup: :cup: Mnie on osobiscie sie on najbardziej podoba. ("Nobleman" po naszemu to szlachcic chyba) a jak juz o corso mowa, jak tam twoja dziewczyna?? Ponoć miałeś nie grać w tibie bo czasu nie masz a tu lvl up?? :) :) :)
Lamorack
12-02-2007, 21:11
A ja ostatnio wspomogłem powrót Ajo na Berylie ;p Ogólnie to nic się nie dzieje ;s
Wow, tez bym chciał miec takiego kumpla-legende, pewnie wiele razy ratował Ci dupe skoro mu tak teraz pomogłeś... Tylko wiesz za dużo to Ty mu nie pomagaj bo ktoś sobie jeszcze pomyśli ze liżesz mu dupe, choć tych i tak pewnie nie braknie. Ciekawy jestem ile osób mu jeszcze pomoglo/pomoze i ile kasy na starcie bedzie miał na rozkrecenie sie.
Najbardziej jednak ciekawi mnie jak za kilka miechow bedzie wygladać berylia... Co zrobi Excail i jego banda, czy polacy wroca na serwer(marzenia) czy co... ahh nie wazne...
Pzdr all.
Mam pytanie :
Ile np. Dejay klik była bez RS'a ??
Wow, tez bym chciał miec takiego kumpla-legende, pewnie wiele razy ratował Ci dupe skoro mu tak teraz pomogłeś... Tylko wiesz za dużo to Ty mu nie pomagaj bo ktoś sobie jeszcze pomyśli ze liżesz mu dupe, choć tych i tak pewnie nie braknie. Ciekawy jestem ile osób mu jeszcze pomoglo/pomoze i ile kasy na starcie bedzie miał na rozkrecenie sie.
Najbardziej jednak ciekawi mnie jak za kilka miechow bedzie wygladać berylia... Co zrobi Excail i jego banda, czy polacy wroca na serwer(marzenia) czy co... ahh nie wazne...
Pzdr all.
cierpliwosci :)
Nielz mowi kazdemu 50~ levelowi ze ma hunta i ma placic ... bo potrzebuje kasy na expienie swoim drugim charem i btw jacy podopieczni plebsa netana :D
// btw Rev'ico ... na jakim lvl kupiles tego chara ? bo zastanawia mnie ile expa nim wbiles sam
Nielz mowi kazdemu 50~ levelowi ze ma hunta i ma placic ... bo potrzebuje kasy na expienie swoim drugim charem i btw jacy podopieczni plebsa netana :D
// btw Rev'ico ... na jakim lvl kupiles tego chara ? bo zastanawia mnie ile expa nim wbiles sam
masz odpowiedz , kupilem chara na 99 levelu 8o ,
Mastermind Toothy
12-02-2007, 22:35
Najbardziej jednak ciekawi mnie jak za kilka miechow bedzie wygladać berylia... Co zrobi Excail i jego anda, czy polacy wroca na serwer(marzenia) czy co... ahh nie wazne... b
Pzdr all.
Wyjdź, nie wracaj, edytuj posty. Pewnie dostane warna ale musze to napisać- chuj mnie obchodzi i cały ten shit, jest inny sposób pomocy mu- nigdy z nim nie gadałem, może coś kupiłem-jakieś uh czy co, a dupy mu nie liżę, trollu spierdolony. Wyjdź i nie wracaj. Myśl zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś właśnie na debila 10 letniego. Tutaj nie ma licznika postów, nie da Ci respektu pisanie masy postów, takim czymś właśnie niszczysz swoją reputację, bo wypisujesz coraz to nowy shit. Powiedz jeszcze, że neta dostałeś na komunię to jebne na cyce totalnie. Jak tu, kurwa, nie kląć jak taki dorwie się do klawiatury ?
21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V .
@ten "ale ja byc wiesniok" na dole
Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.
21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V .
Hmmmm... Blokowales droge do nigo noobcharami gdy expil na cavebocie?
Ahaha, zrozumialem tera respokto dlo mnia. Ja przeporszom zo pisuwnia muja ale ja byc wiesniok. :D
Lamorack
13-02-2007, 14:10
Wyjdź, nie wracaj, edytuj posty. Pewnie dostane warna ale musze to napisać- chuj mnie obchodzi i cały ten shit, jest inny sposób pomocy mu- nigdy z nim nie gadałem, może coś kupiłem-jakieś uh czy co, a dupy mu nie liżę, trollu spierdolony. Wyjdź i nie wracaj. Myśl zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś właśnie na debila 10 letniego. Tutaj nie ma licznika postów, nie da Ci respektu pisanie masy postów, takim czymś właśnie niszczysz swoją reputację, bo wypisujesz coraz to nowy shit. Powiedz jeszcze, że neta dostałeś na komunię to jebne na cyce totalnie. Jak tu, kurwa, nie kląć jak taki dorwie się do klawiatury ?
@ten "ale ja byc wiesniok" na dole
Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.
Jeśli ktoś ma 10 lat to raczej Ty ja juz dawno skończyłem 10. Piszesz posta w jednym zdaniu, bez oznak ironi a potem masz pretensje że ktoś Cie źle zrozumiał bo nie domyślił się ze tam na forum tibia.com to byłeś Ty, wiec jeśli ktoś powinien edytować posty to własnie Ty. A takim porównywaniem do trola to pokazaleś tylko że jesteś kaleką intelektualą.
Pzdr all.
PS. Grybyś był taki dorosły to pewnie wyjaśnił byś to dostojniej, lecz chyba jesteś jednym z tych co wolą wykrzyczeć swoje zdanie i naubliżać przy tym innym...
PS2. Wiesz nie wszyscy piszący na forach zwracaja uwage na jakieś liczby postów, reputacje itp. Piszą bo chcą a skoro temat jest "Wydarzenia z Berylii" to ja pisze co sie dzieje na serwie z mojego punktu widzenia, bo od tego jest ten temat na forum, żeby wyrażać i wymieniać swoje poglady.
Mastermind Toothy
13-02-2007, 15:20
Jeśli ktoś ma 10 lat to raczej Ty ja juz dawno skończyłem 10. Piszesz posta w jednym zdaniu, bez oznak ironi a potem masz pretensje że ktoś Cie źle zrozumiał bo nie domyślił się ze tam na forum tibia.com to byłeś Ty, wiec jeśli ktoś powinien edytować posty to własnie Ty. A takim porównywaniem do trola to pokazaleś tylko że jesteś kaleką intelektualą.
Nie ja pisałem na forum tibia.com, wystarczy trochę pomyśleć zanim coś się napisze, zrozumieć zdanie.
Gdybyś czytał cały temat widziałbyś, że nie jestem za kh/ruin/inqiusition.
Forum jest do wyrażania swojej opinii, ale jest też PW.
Za insulting przepraszam, koniec sprawy, jak coś masz mi do powiedzenia to zapraszam na PW.
down@
znowu coś nie wyszło, albo czytać nie potrafisz ze zrozumieniem ;*
Straszne nie wyszlo mi. ;(
Wiec ja mysle ze takto moze blokowales twarza wszystkie ciosy gdy go okladali?
Majkeloo
13-02-2007, 17:33
Nie szkoda ci kasy na blackd? TA ma podobne funkcje i kosztuje duzo mniej xD
Mat_Tadzik
13-02-2007, 20:44
master Petiq
Feb 13 2007, 18:37:11 CETKilled at Level 71 by Sparkin and by Soena.
Rhayog nasz ulubiony ziom ;d
Feb 13 2007, 18:10:12 CET Killed at Level 79 by Arwyn Shard
Nareszcie Rhayog padł:)
Ludzie nie bulwersujcie się tak to tylko gra która niszczy wam mózgi
///
Squn
HAHAHA
Nareszcie Rhayog padł:)
Ludzie nie bulwersujcie się tak to tylko gra która niszczy wam mózgi
///
Squn
HAHAHA
Straszneeee
Lapac sie za mozgi i patrzec czy juz nie sa zniszczone. :baby:
A ty sie tak podnicasz jakby rhayog cie ze trzy razy zrookowal.
Straszneeee
Lapac sie za mozgi i patrzec czy juz nie sa zniszczone. :baby:
A ty sie tak podnicasz jakby rhayog cie ze trzy razy zrookowal.
Rhayog zrokowal Squna...:D :D to swietny zart, najlepszy jaki ostatnio slyszalem:) ;( :) ;
Teoria, teoria..w niej wszystko jest mozliwe.
Chora Berylia wciaz zyje ,a zycie toczy sie dalej i madrzy boja sie glupich:) :)
^/_\^
Guapo rojo luna..
Patrick II
16-02-2007, 14:30
Rhayog padl i to najwazniejsze :D
i noob na 79 Nie mial blessow o kurwa ^^
Za.Rhayog.com.pl
^.- niech caly swiat ujrzy jego glupote ;O
Szykuje sie Rekordzik wbitego expa na Beryli Arwyn shard wyruszyl na dl Hell Z Delvinesem :D Ja typuje jakies 4 5 mln juz jest adv ze 124 na 128 co bedzie wieczorem ?:Dalbo jutro rano:D
Pozdro :>
Mastermind Toothy
17-02-2007, 14:13
Arwyn Shard +3,471,382 Najwięcej exp na erig.net.
Arwyn Shard +3,471,382 Najwięcej exp na erig.net.
najsssssssssssssssssssssssss xd
Mat_Tadzik
17-02-2007, 15:06
najsssssssssssssssssssssssss xd
Kiedy sie wydarzy to co mowiłes ze trzeba czekac?:D
Mat znales demonizer fazi?
Tylko nie pier... ze to ty Guardian...
Mastermind Toothy
18-02-2007, 12:25
Mat znales demonizer fazi?
Tylko nie pier... ze to ty Guardian...
To ja będę pier... że to Guardian.
mat z kad znasz golden darkoo ,i ciapera?? to sa kolesie odemnie z blokow lol xd napisz mi na priv z kad ich znasz :P z gory thanks :P
Mat_Tadzik
18-02-2007, 14:44
mat z kad znasz golden darkoo ,i ciapera?? to sa kolesie odemnie z blokow lol xd napisz mi na priv z kad ich znasz :P z gory thanks :P
Tu napisze , Gold'Ciaperem na samerze grałem od 0 do 30 którego ;p
Golden'darkoo haknąłem bez recka był na 60 bodajrze i doszedlem nim do 70 coś.
:D
Demonizerem grałem od 50 cos;p
Mat_Tadzik
18-02-2007, 22:47
Mat a miales Chemiika?;>
chemiik .. cos mi to mówi , 40sorc?? kumpel nim grał ale nie jestem pewny czy nicków nie pomyliłem.
Street"Fighter
18-02-2007, 22:47
Mat a miales Chemiika?;>
Chemiikiem grał Syq z BB.
Aha ;) nom jakis maly sorc ;]
Chemiik ubil mojego kumpla a kiedy mial dostac tlumaczyl sie i prosil zebysmy go nie ubili bo to Demonizer a wiec Mat ty tez chyba nim grales ;] bo zrobiles reloga i rozmawialismy po tym... ;)
Chyba ze Demonizerem tez sharowales... ;]
Mat_Tadzik
19-02-2007, 08:43
Aha ;) nom jakis maly sorc ;]
Chemiik ubil mojego kumpla a kiedy mial dostac tlumaczyl sie i prosil zebysmy go nie ubili bo to Demonizer a wiec Mat ty tez chyba nim grales ;] bo zrobiles reloga i rozmawialismy po tym... ;)
Chyba ze Demonizerem tez sharowales... ;]
Może chemiik prosił o przysługe ?:)
demonizerem grało w hu** osób.
no to ch.j wie czy sie znamy ;)
A co tam na Berylce slychac?;>
Patrick II
20-02-2007, 14:46
corso hunted jest chyba
siedz teraz w pzcie
pssssssie
jak pall xito pisze to ja tez napisze :
DAJ GLOS PSIE!!
OWD3DDDDDD
HAUAHAUAHA;( ;( ;( ;( ;(
Mastermind Toothy
20-02-2007, 15:00
Setiemu zajebali sca XD
BUAhahahhahahahaha, KH zaczyna znowu działać xD
Edit:
Odzyskał.
corso hunted jest chyba
siedz teraz w pzcie
pssssssie
jak pall xito pisze to ja tez napisze :
DAJ GLOS PSIE!!
OWD3DDDDDD
HAUAHAUAHA;( ;( ;( ;( ;(
Siedze na Mintwallin teraz,jaki hunt? :<
Mala klotnia byla ; )
Nie sraj...8o 8o 8o
:] :] :] :] Hail Berylia :] :] :]
Ja bym mu nie oddawal :S
All know me?I'm Seti i never thif nobody and i only play in tibia because i like this game i have here many frend.I only wait for anihilator quest and when Awryn Shard ask me: "wanna go ani?You,Elmo Daywalker,Mexor and Mekanisk." I was happy i waiting for this quest long time and when i done it,Elmo Daywalker say "21:39 Elmo Daywalker [113]: all ss". He teak my sca and dont back me it!If he have eggs he back me or he is only thif and all life will be thif somting.Thanks for read this post and sorry for my english!I'm poland and i like everyone swe br and more.... but i dont like when somon stol somting!
Its not funny!
I think he back me and i to forgive him....
Kurwa dlaczego polacy sa idiotami?
Bilduulach
20-02-2007, 16:55
Ja bym mu nie oddawal :S
Kurwa dlaczego polacy sa idiotami?
A co pan mądrala by napisał jakby mu sca zajebali?
Mastermind Toothy
20-02-2007, 17:12
Ja bym najpierw zajął się lekturą słownika języka angielskiego i starał się zachować klasę.
Idiota wyrzucilby sca na podloge w towarzystwie osob ktore pozbawily gry 80% polakow, zostaly tylko lizodupy
LeoOfSparta
20-02-2007, 23:17
Seti Dojebal Jak Dzik W Sosne:D
na jakiej podstawie twierdzisz szkut ze zostaly tylko lizodupy?? bawisz mnie gosciu... nie pomyslales ze mogli zostac tez ludzie ktorzy poprostu chcieli grac w spokoju? ktorzy (w przeciwienstwie do rev'ico i polowy NS) nie mieli parcia na to zeby rzadzic? najlatwiej sie kogos osadza synku, wtedy kiedy sie samemu po dupie dostaje, nie? zapominacie ze sa gracze ktorych jest naprawde szkoda (wezu, ugugu, sideshadow) ale jezeli ktos chce za wszelka cene byc u wladzy, to niestety musi zmienic serv. Przykro mi Rev... twoje gadanie o powrocie na serva jest wysmiewane nawet przez graczy NS. oni juz tutaj nie maja po co wracac. A żal to jest mi was.
na jakiej podstawie twierdzisz szkut ze zostaly tylko lizodupy?? bawisz mnie gosciu... nie pomyslales ze mogli zostac tez ludzie ktorzy poprostu chcieli grac w spokoju? ktorzy (w przeciwienstwie do rev'ico i polowy NS) nie mieli parcia na to zeby rzadzic? najlatwiej sie kogos osadza synku, wtedy kiedy sie samemu po dupie dostaje, nie? zapominacie ze sa gracze ktorych jest naprawde szkoda (wezu, ugugu, sideshadow) ale jezeli ktos chce za wszelka cene byc u wladzy, to niestety musi zmienic serv. Przykro mi Rev... twoje gadanie o powrocie na serva jest wysmiewane nawet przez graczy NS. oni juz tutaj nie maja po co wracac. A żal to jest mi was.
Widze ze ci sie podoba jak kh jedzie po polakach, gral tam se glupi polaczku zycze ci powodzenia na dniach bedzie czyszczenie serwa z polaczkow
~Szkut
heh , a mi jest zal Ciebie , tacy ludzie jak ty napewno niewiedza co to wojna , ewentualnie w " opowiesci na dobranoc " od kolegow... jesli sie myle , przyznaj sie chociaz kim jestes :)
Vatariel
21-02-2007, 20:16
Rune runesson
Feb 21 2007, 17:42:24 CET Killed at Level 78 by Sparkin
Sparkin
Feb 21 2007, 17:53:26 CET Killed at Level 109 by Gambin
and by Mirso
Soena
Feb 21 2007, 17:54:22 CET Killed at Level 102 by Ghostdoog
and by Arwyn Shard
Sparkin i Soena padli expiąc na Ormuc'u za zabicie Runes runesson'a.
Excail opuścił Hatebreed.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.