Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Mat_Tadzik
25-03-2007, 00:44
23:04:46 matheenn (2631189)
armA ded
23:04:55 Corso of darknes (4235283)
ta? xd
23:05:08 Corso of darknes (4235283)
a mial z d lair wychodzic
23:05:23 matheenn (2631189)
wiem
zajeblismy go
23:05:52 Corso of darknes (4235283)
no i dobrze
23:12:52 Corso of darknes (4235283)
bohy mu spadly
23:13:01 matheenn (2631189)
wiem
on rsa mial
23:13:10 Corso of darknes (4235283)
rs'a?
hahaha
naczym on go nabil xD?
23:13:19 matheenn (2631189)
wczoraj
na noobcharach
ahahaha
23:13:26 Corso of darknes (4235283)
ah
23:13:50 Corso of darknes (4235283)
xd
23:14:50 matheenn (2631189)
komandosowi zabili syna
xD
23:14:59 Corso of darknes (4235283)
xD
23:15:15 Corso of darknes (4235283)
pojebana rodzinka
23:15:31 Corso of darknes (4235283)
idzie na dragi
23:15:37 Corso of darknes (4235283)
na ankh chyba
wiec tam go mozecie dojebac
23:15:52 matheenn (2631189)
;p
23:16:01 matheenn (2631189)
dzis juz nie
krzysiek033
25-03-2007, 00:59
LOL
Corso sprzedal Arme a Mat_Tadzic sprzedal Corsa. haha
Zycze powodzenia w osiaganiu kolejnych punktow doswiadczenia corso
observer
25-03-2007, 01:25
23:04:46 matheenn (2631189)
armA ded
23:04:55 Corso of darknes (4235283)
ta? xd
23:05:08 Corso of darknes (4235283)
a mial z d lair wychodzic
23:05:23 matheenn (2631189)
wiem
zajeblismy go
23:05:52 Corso of darknes (4235283)
no i dobrze
23:12:52 Corso of darknes (4235283)
bohy mu spadly
23:13:01 matheenn (2631189)
wiem
on rsa mial
23:13:10 Corso of darknes (4235283)
rs'a?
hahaha
naczym on go nabil xD?
23:13:19 matheenn (2631189)
wczoraj
na noobcharach
ahahaha
23:13:26 Corso of darknes (4235283)
ah
23:13:50 Corso of darknes (4235283)
xd
23:14:50 matheenn (2631189)
komandosowi zabili syna
xD
23:14:59 Corso of darknes (4235283)
xD
23:15:15 Corso of darknes (4235283)
pojebana rodzinka
23:15:31 Corso of darknes (4235283)
idzie na dragi
23:15:37 Corso of darknes (4235283)
na ankh chyba
wiec tam go mozecie dojebac
23:15:52 matheenn (2631189)
;p
23:16:01 matheenn (2631189)
dzis juz nie
hahahahahahah! corso znowu pokazal swoja dwulicowosc xD kauczuki rox "posszedl po tate":o nie no h*j xDwymiataja chlopaki:D:D:D
Vatariel
25-03-2007, 01:27
Mi tam tez kiedyś pomógl i ja wnioskuje tylko z jego zachowania że albo to jest dziecko albo jakiś niedorozwinięty małolat lub starszy czlowiek z downem... Który pomaga noobom , kozaczy do lepszych z kumplami jak przyjdzie co do czego to zwiewa i nie widzi nic innego po za tibią.
A vatariel to jest pedał w rl a ja do homo niemam szacunku;]
Boli dalej po tym jak padłeś za pekowanie i straciłeś gsa?
Gz dla Małysza, Polski i Kazachów!
Szkoda Czechów :(
Mat_Tadzik
25-03-2007, 11:21
Boli dalej po tym jak padłeś za pekowanie i straciłeś gsa?
Gz dla Małysza, Polski i Kazachów!
Szkoda Czechów :(
Nie za pkowanie lamo miałem powód do jego ubicia:) ps. ty też się złożysz jak arma wczoraj:( to tylko kwestiia czasu
Zycze powodzenia w osiaganiu kolejnych punktow doswiadczenia corso
AHAHAHAHAH powiało grozą
Tatuś chodzi w utamce?
AHAHAHAHAH powiało grozą
Tatuś chodzi w utamce?
"a co to utamo " O.o!
AHAHAHAHAH powiało grozą
Tatuś chodzi w utamce?
raczej "a co to utamo " O.o!
Bravo za zabicie "Arma of dark " choc frag na noobie niejest tak duzo warty :p
"a co to utamo " O.o!
Magiczna Tarcza heh :p
ahaaa , no jak komandosa zabijalismy , to wlasnie dzieki tej magicznej tarczy porzyl okolo 5 sekund dłużej !!! O.o!8o 8o 8o
observer
26-03-2007, 16:38
biechu padl:confused: od ajo i gambina za co? za nic jak zwykle tylko stracil kase na payment:confused:
Mar 25 2007, 22:38:23 CEST Killed at Level 92 by Aradna
and by Gambin
Zna ktoś mainchara Cyndra płace dużo
observer
26-03-2007, 18:10
Zna ktoś mainchara Cyndra płace dużo
nie:confused: :p
biechu padl:confused: od ajo i gambina za co? za nic jak zwykle tylko stracil kase na payment:confused:
Mar 25 2007, 22:38:23 CEST Killed at Level 92 by Aradna
and by Gambin
normalka , zawsze tak jest , niedługo poleca NASTEPNI:evul:
Lamorack
26-03-2007, 21:12
[...] normalka , zawsze tak jest [...]
normalka, a jednak sam płaciłeś... ;( ;( ;( a szkoda...
[...] niedługo poleca NASTEPNI:evul: [...]
jak juz polecą to może sie czegoś nauczą.... :evul: :evul: :evul:
normalka, a jednak sam płaciłeś... ;( ;( ;( a szkoda...
jak juz polecą to może sie czegoś nauczą.... :evul: :evul: :evul:
racja , sam kiedyś zapłaciłem 150k , i bardzo żałuje tego czynu , jednak juz WIECEJ SIE TO NIEPOWTORZY . WOLE ZGINAC NIZ ZAPLACIC CHOC 1 GP !:evul:
Morale mi sie podniosly , moze dlatego ze wlasnie skaczylem ogladac film 300 spartan hauheuhauheB)
observer
26-03-2007, 22:58
Morale mi sie podniosly , moze dlatego ze wlasnie skaczylem ogladac film 300 spartan hauheuhauheB)[/QUOTE]
Moglby byc lepszy, wiecej w nim komputera niz filmu ale i tak calkiem fajny xD lubie takie sieki xD a z placeniem racja przynajmniej co do KH:( 8o
Lamorack
27-03-2007, 18:20
racja , sam kiedyś zapłaciłem 150k , i bardzo żałuje tego czynu , jednak juz WIECEJ SIE TO NIEPOWTORZY . WOLE ZGINAC NIZ ZAPLACIC CHOC 1 GP !:evul:
Morale mi sie podniosly , moze dlatego ze wlasnie skaczylem ogladac film 300 spartan hauheuhauheB)
sam pouczam, a tez placilem(85k) :D :D :D i kasa poszła sie je*ać X( X( X(
wiec ludzie mowie wam NIE PŁAĆCIE KH!!!!!! Oni i tak was ujebia za dzien, tydzien, dwa tygodnie...
PS. Zawsze was znajdą... to tyle :cup:
BTW mnie tam nie przeszkadzał widok komputerowej krwi na ekranie, film warty obejrzenia, polecam:p :p :p
Człowiek sie uczy na błędach , zapłaciłem za 1 szym razem bo chcialem dobic 100 i sprawdzic czy bede mogl normalnie po tym gra , teraz juz wiem jak to jest :)
I na Beryli juz tak zawsze bedzie tak:
Albo "my" albo "oni"
i NIE ma innej mozliwosci , pokój niewchodzi w grę ...=)
wiecie co jest zabawne?
Gdy napsałem do alicus ze chce zaplacic , "Wielmożny" pan zwany Arma of dark mnie zaspamowal ze niemoge zapłacić bo "ON TAK POWIEDZIAŁ !" I co ja teraz biedny pocznę ;((((((
( CRYING A BIG RIVER )
btw panie Armageddon - na ELYSIA , juz mam wiekszy lvl niz ty ;)
wiekszy miales do czasu az Armagedon nie odrobil tego co stracil po naszym fragu :D
chyba ze jestes teraz online i wbiles lvl to zwracam honor xP
CurtainsCall
28-03-2007, 17:54
Słuchajcie
Odwalcie sie od tych co zaplacili/doszli do kh badz zrobili cos innego co wam sie nie podoba
To tylko gra, wiec dajcie ludzia grac
/PAtrick
Lamorack
28-03-2007, 19:31
Słuchajcie
Odwalcie sie od tych co zaplacili/doszli do kh badz zrobili cos innego co wam sie nie podoba
/PAtrick
nie wiem, ale wydaje mi sie ze ktoś tu ma problemy z rozumieniem tekstu czytanego... Jak my napisaliśmy o sobie ze to MY PŁACILIŚMY!!!! i nic nie zarzucamy tym co płacili, tylko mówimy ze w naszym przypadku peyment GÓW*O dal bo nadal kolesie jada po mnie/nas.
btw dla twojej wiadomości, spośród wielu którzy play>pay>have still hunted jest wielu którzy >found a new serwer ;) a teraz tylko wku*wiaja jak moga KH :p :p :p
afaIk jak ktoś daje słowo to powinien je dotrzymać, czy jest "tylko gra" czy RL, ale KH chyba nie wie jak sie to robi, wiec jak ktoś sie jeszcze nie sparzyl i nie wierzy niech płaci, wtedy juz nic mu nie pozostanie :p :p . Ja drugi raz nie zapłace wolałbym walczyc i padac lub world trade zrobić i nowy domek szukać...
Ajo już szczerzy kły na nowy świat, szkoda ze mu sie nie uda
Lamorack
28-03-2007, 21:24
a można widzieć dlaczego mu sie nie uda??? :p :p :p
Bo mam przecieki że 2 świetne ekipy pokrzyżują mu plany B) jedno jest pewne, będzie masakra
observer
28-03-2007, 22:40
jakis nowy swiat?:p kiedy?xD:p
jakis nowy swiat?:p kiedy?xD:p
Wątpie by Cipsoft otpalił nowe servery wczesniej niż stare sie zapełnią , a pozatym z tego co wiem Ajo niesuzka nowego serva tylko gra ne Berylia .
Pytanie :
Po co miałby isc na nowey server skoro MA berylie ( w dosłownym tego słowa znaczeniu )
Wątpie by Cipsoft otpalił nowe servery wczesniej niż stare sie zapełnią , a pozatym z tego co wiem Ajo niesuzka nowego serva tylko gra ne Berylia .
Pytanie :
Po co miałby isc na nowey server skoro MA berylie ( w dosłownym tego słowa znaczeniu )
Dla niego berylia to zamało
Ludzie szukaja zawsze nowych wyzwan . W wypadku Ajo to zdobywanie wladzy na kolejnych servach . : p
@Mat Tadzik
Dobry film :)
z tego co wiem od brata Ajo to gra on na wielu swiatach i na wielu ma wysoko levelowe chary, wrogow i kumpli
wiec nie mozna powiedziec ze gra tylko na Berylii
Mat_Tadzik
29-03-2007, 00:16
Postąp tak jak postąpił Leonidas xD
Hmm co się na berylii dzieje. Bo z Dennisem mi się kontakt urwał a to nowinki słyszę jakieś
;
12:03 Alicus of dark [135]: he is hunted 4 ever
12:03 Alicus of dark [135]: xd
12:03 Alicus of dark [135]: he is out of this server
Hmm co się na berylii dzieje. Bo z Dennisem mi się kontakt urwał a to nowinki słyszę jakieś
;
12:03 Alicus of dark [135]: he is hunted 4 ever
12:03 Alicus of dark [135]: he is out of this server
Pewnie przez te 30 dni zrobił se jakiegoś chara albo nie gra w ogóle, chyba logiczne ze szans nie ma żadnych co najwyżej jakieś nocne wypady
ale mi konkretnie chodzi jaki riszyn jest, bo mi Alicus iść musiała, a Byna 'nie pamięta mnie', Delvines siedzi offline, i nie mam sie od kogo dowiedzieć; <
Ojos Rojos cos narzekały, ze KH ubiło RLów Excaila, tak to szło?
Arrivederci
30-03-2007, 17:41
KH wyjebuje z serwa na zbity pysk polaczków nie obchodzi ich czy są neutralni czy tez walczyli przeciwko Im Berylia Smell:
VATARIEL: dead
Mar 30 2007, 11:49:33 CEST Killed at Level 139 by Dakituconelwo
and by Seismo
and comment in tibia.com
11:51 Balin barbol [91]: Remembering
11:51 Balin barbol [91]: You was on fibula
11:51 Balin barbol [91]: You are out of the server
Polaczki strzeście się;)
Bedzie new war ?
BERYLIA SMELL!!!:(
Excail gra w WOW teraz a itemy z tibi z beryli sprzedaje.
KH wyjebuje z serwa na zbity pysk polaczków nie obchodzi ich czy są neutralni czy tez walczyli przeciwko Im Berylia Smell:
VATARIEL: dead
Mar 30 2007, 11:49:33 CEST Killed at Level 139 by Dakituconelwo
and by Seismo
and comment in tibia.com
11:51 Balin barbol [91]: Remembering
11:51 Balin barbol [91]: You was on fibula
11:51 Balin barbol [91]: You are out of the server
Polaczki strzeście się;)
Bedzie new war ?
BERYLIA SMELL!!!:(
to bylo oczywiste , tylko niewiadomo bylo kiedy dokładnie to sie stanie :)
ale spoko z tego co wiem vatariel ma zapewnione miejsce z jego ziomkami na innym servie :)
A wiec jest tak jak wszyscy mowili . Vatariel etc co nie chcieli (bali sie walczyc) teraz i tak poleca z serva .
A wiec jest tak jak wszyscy mowili . Vatariel etc co nie chcieli (bali sie walczyc) teraz i tak poleca z serva .
Tak , do tego INNE POLACZKI TEZ POLECA , jak tylko wbja kilka lvli :)
TO BYŁO OCZYWISTE ! GDYBY WSZYSCY PO TYM 1 OPEN SIE NIEWYPLACILI TO TERAZ PRZYNAJMNIEJ BYLABY ZABAWA... a takto po prostu dobranoc :)
PS. Jestem pewien ze komandos , armageddon i kauczuk tez wkrotce wyleca z kh , jak tylko kh nabieze wiekszej penwosci siebie i wiecje lvli..
a co do corsa to niewiem byc moze jego zostawia , jest mistrzem w swoim fachu ( wtajemniczeni beda wiedziec o jaki fach chodzi )
Pozdro
Mat_Tadzik
30-03-2007, 20:54
bye bye vatariel:( mowilem ze ci moj gsa sie nie przyda haha
Corso wyleci z serva bo jak KH samo mowilo .. dla niektorych z nich nie jest "prawdziwym KH"
Pall Xito - ded
Theolus - ded
Anezis - DED
nastepni wkrotce ...
Mat_Tadzik
31-03-2007, 00:46
Pall Xito - ded
Theolus - ded
Anezis - DED
nastepni wkrotce ...
Co to za śmieszna gildia Vatariela...
Ja widze KH sie podzielil na mniejsze gildie . Byc moze tylko dlatego z ejuz po wojnie i maja taki kaprys. Lecz moze wyszlifowaly sie ekipy i kazda chce byc sama i mozliwe ze wyje..c reszte z serva ^^ Ciekawe : P
Vatariel masz nauczkę - internetowi znajomi są...
@Exodus
Nie zapominaj że ajo ma władze na tym serwerze
Namitura
31-03-2007, 12:37
Vatariel masz nauczkę - internetowi znajomi są...
@Exodus
Nie zapominaj że ajo ma władze na tym serwerze
Morda Qrwa albo spadaj jak nie masz nic ciekawego do napisania na kazdym forum tylko spamujesz, masz wszęzie po 30lvlu i kozaka strugasz.
Morda Qrwa albo spadaj jak nie masz nic ciekawego do napisania na kazdym forum tylko spamujesz, masz wszęzie po 30lvlu i kozaka strugasz.
Eh znowu ty, ujawnij sie cwaniaczku ;)
Mat_Tadzik
31-03-2007, 13:10
Nie wiem czemu na niego teraz wjerzdzasz przecież nic nie napisał "na kogoś" napisał normalny tekst a twoj widocznie mały "rozumek"( w cudzysłowiu bo go niemasz) nie rozumie tego. Może mieć i 8 lvl ale jak napisał poprawnie 2 zdania nie można na niego wjerzdzać bo go nie lubisz...
Namitura
31-03-2007, 14:37
Nie wiem czemu na niego teraz wjerzdzasz przecież nic nie napisał "na kogoś" napisał normalny tekst a twoj widocznie mały "rozumek"( w cudzysłowiu bo go niemasz) nie rozumie tego. Może mieć i 8 lvl ale jak napisał poprawnie 2 zdania nie można na niego wjerzdzać bo go nie lubisz...
Bardzo ambitna wypowiedz, tylko pogratulować.
08:35 Alicus of dark [137]: maybe soon will start other war
lizo polaczki i neutralni strzeżcie się
xd
Street"Fighter
01-04-2007, 12:03
Delvines sie rookuje:]
Delvines sie rookuje:]
Słaby żart, kto chce tibiabotng :D
To też jest joke
http://images22.fotosik.pl/79/f17b826b639137b8.png (www.fotosik.pl)
MÓWIŁEM CI DEMON ŻE BĘDZIESZ LATAŁ Z PAŁECZKĄ NA ROOKU!!!
http://images21.fotosik.pl/132/b140435b4ba6b074.jpg (www.fotosik.pl)
Street"Fighter
01-04-2007, 14:53
Nie no nice fake...:) Ej ale chociaz troche mój joke był dobry ? Plz powiedzcie ze TAK!:p
Nie został on z pewnością zrokoowany i schakowany przez Ruin, zrobił to poprostu 1 z jego ownerów:D
Poncek miał jednego ovnera =(( po co o nim wspominam jak i tak nikt o nim nie pamięta...
Oryginalnie napisane przez CurtainsCall
Słuchajcie
/PAtrick
Patrick? Daark Patrick?? Ty sie nie udzielaj, jak druga wojna wybuchła, gdy zaczeło (wtedy jeszcze AO) LS przegrywac, to Pallek przeszedł do Geek, a ty go pobierałeś.... mogłem cie wtedy gonic jak cie jednym Leaderem prawie uj*bałem ;]
P.S. Jakbyś sie nie domyślił - sir-przemo here (ten "drugi" ovner ;], i nie Serivander :D)
Poncek miał jednego ovnera =(( po co o nim wspominam jak i tak nikt o nim nie pamięta...
Patrick? Daark Patrick?? Ty sie nie udzielaj, jak druga wojna wybuchła, gdy zaczeło (wtedy jeszcze AO) LS przegrywac, to Pallek przeszedł do Geek, a ty go pobierałeś.... mogłem cie wtedy gonic jak cie jednym Leaderem prawie uj*bałem ;]
P.S. Jakbyś sie nie domyślił - sir-przemo here (ten "drugi" ovner ;], i nie Serivander :D)
Poncek gra dalej na Berylii wiec nie mow ze nikt nie pamieta
Patryk ma innego uzytkownika a pozatym ja nigdy w AO nie bylem :> wtedy jeszce mialem 30 lvl jak latali na battle.
Przemo nadal mnie dupa boli jak lizales mzoe jetes lepszy niz Corso musze sie z kims z KH/Spartan zamienic osobami lizacymi
Nie ma nikt noobcharow na combo sd, lol coś biedny ten świat
observer
01-04-2007, 18:03
toc kurwa powiedz miejsce i czas xDa bede:p :D :D :D
LeoOfSparta
01-04-2007, 19:50
Lucas I
"Patryk ma innego uzytkownika a pozatym ja nigdy w AO nie bylem :> wtedy jeszce mialem 30 lvl jak latali na battle.
Przemo nadal mnie dupa boli jak lizales mzoe jetes lepszy niz Corso musze sie z kims z KH/Spartan zamienic osobami lizacymi"
Masz cos do Spartan??
toc kurwa powiedz miejsce i czas xDa bede:p :D :D :D
Napisz mi na pw ile masz ludzi
elderem moge pójść jeszcze tydzień pacc, ew zwykłym drutem jakoś tam 24-26lvl jest.
elderem moge pójść jeszcze tydzień pacc, ew zwykłym drutem jakoś tam 24-26lvl jest.
Okej to narazie chętnych jest 5 osób ale potrzeba więcej
lecimy na ***********, rozdasz nam cracki do ng, czy jak to sobie wyobrażasz?
bo jak synchro zwykłe, to coś ciemnawo to widzę ;- )
lecimy na ***********, rozdasz nam cracki do ng, czy jak to sobie wyobrażasz?
bo jak synchro zwykłe, to coś ciemnawo to widzę ;- )
BDP Licencja sie skończyła, prędzej crack do ng
Mat_Tadzik
02-04-2007, 00:10
23:03 Tedrus [104]: I BUYED THIS CHAR SAY WHY
23:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Tedrus. He was killed by Corso of Darknes.
http://youtube.com/watch?v=EsetklC_shk
Co za patologiczna rodzinka omg!!
observer
02-04-2007, 11:07
23:03 Tedrus [104]: I BUYED THIS CHAR SAY WHY
23:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Tedrus. He was killed by Corso of Darknes.
http://youtube.com/watch?v=EsetklC_shk
Co za patologiczna rodzinka omg!!
haha przehuje tatusiowi ujecie z bliska jebneli8o :D
h.lyoud jak mam ci napisac jak nie wiem kto ty?:p
Mat_Tadzik
02-04-2007, 17:41
Wywalili Corsa ze spartan ;( ;( ;( ;(
Komandosa familie nie wzieli do spartan ;( ;( ;( ;(
Komandosa familie nie wzieli do spartan ;( ;( ;( ;(
No i GOOD
@H.Lyoud
Może być 8 lvl z 15 m lvlem ??
haha przehuje tatusiowi ujecie z bliska jebneli8o :D
h.lyoud jak mam ci napisac jak nie wiem kto ty?:p
pw poszło <10>
@tibiaq
Oczywiscie, Jeszcze 3 osoby
Mat_Tadzik
02-04-2007, 20:19
pisz na pw kiedy ;p i ventrilo of course? :p
pisz na pw kiedy ;p i ventrilo of course? :p
Ventrillo + NG, Jeszcze 2 osoby masz jakis znajomych?
Majkeloo
02-04-2007, 20:51
Ventrillo + NG, Jeszcze 2 osoby masz jakis znajomych?
Gdyby co to ja Was moge wspomodz. Dajcie znac co, kogo, gdzie i kiedy
Mój kumpel mógłby :evul: B)
Takie zapytanie - prowadząc raczej pokojową i neutralną "politykę" na Berylii da się spokojnie przyexpić i wbić z 80-90 lvl, czy można się od razu spodziewać hunta?
Vatariel
03-04-2007, 08:50
Gambin
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Takie zapytanie - prowadząc raczej pokojową i neutralną "politykę" na Berylii da się spokojnie przyexpić i wbić z 80-90 lvl, czy można się od razu spodziewać hunta?
Hm. Imho bez znajomości w KH to możesz po 60+ spodziewać się hunta. Ba. Nawet po 50+ : ).
Hm. Imho bez znajomości w KH to możesz po 60+ spodziewać się hunta. Ba. Nawet po 50+ : ).
Kurwa jak nie wiesz to sie nie odzywaj, jezeli nie robisz kozaka to mozesz spokojnie expic..
Namitura
03-04-2007, 10:37
Gambin
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Happy :)
Jeszcze tak 3/4 ms z Kh i będzie Ok;)
Kurwa jak nie wiesz to sie nie odzywaj, jezeli nie robisz kozaka to mozesz spokojnie expic..
Jez zamknij ryj asslickerze :)
Chętni na combo sd piszcie pw
a ty jak niewiesz to tez sie nie odzywaj , kh moze niebedzie huncic kogos jak ktos wbije 60 lvl ale bez ziomkow NA PEWNO raz na jakis czas zostaniesz zabity...
omg.... szukajac swiata zeby zaczac gre trafilem na berylie, powiedzcie czy uda mi sie tu wbic lvl 100+ ?
czy po wbiciu 50 lvla - hunted....
bylo takie pytanie, ale padlo 5 odpowiedzi, kazda inna...
a i jaka byla wojna? kto wygral? jakei to byly narodowowsci?
jak jest teraz? co z gospodarka? czy polcay moga tu jeszcze grac?
ogolne info o Berylii plz ?
omg.... szukajac swiata zeby zaczac gre trafilem na berylie, powiedzcie czy uda mi sie tu wbic lvl 100+ ?
Powiem krótko jak chcesz sobie zrobić porządnego chara to nie berylii ;)
Tak patrze teraz na filmik ziomków z bukowna a tam demon botuje ;o
Lamorack
03-04-2007, 22:23
Jak na mój gust... da się :D (wszystko sie da xD) najłatwiejszym jest zakupić pro na poczatku i w razie deda liczyć na łaskawość prota w wywiazywaniu sie z umowy, ale to według mnie jest niehonorowe wyjście gdyż ci kolesie u ktorych musiałbyś kupić pro, wyjebali z tego serwa w chuj polaków, bo ogólnie nie "trawia nas tu na wyższych lvl", oczywiście to nie liczni ale jednak (dopuki płacisz lub jesteś imm potrzebny jest miło ale nie wywiąż sie z umowy lub zrób mały fake a jesteś w d*pie). A jak chcesz grać bez pro to większe jest prawdopobobieństow ze wygrasz 20mln w lotto niz pograsz tu bez pojedynczego deda czy hunta, jeśli założymy że jesteś nowy i nie masz zbyt wielu "dobrych" przyjaciół, dymbardziej ze jest mase charów z huntem idp. wiec czemu mają sie one marnować :evul: A tak w ogóle to na Beryli jest jak w polskim rzadzie... nigdy nie wiesz co sie stanie jutro... nieustanne zatargi i ciągłe walki to niepowtarzalna cecha charakteryzujaca BERYLIE i to pewnie dla tego jest tu tak (nie?)ciekawie... :D :D :D pzdr
PS. W dużej mierze to czy uda ci sie wbić ten lvl zależy tylko od Twoich poczynań....
Powiem krótko jak chcesz sobie zrobić porządnego chara to nie berylii ;)
Tak patrze teraz na filmik ziomków z bukowna a tam demon botuje ;o
No i co??? Myślisz ze tylko ty to zauważyłeś... :D :D :D :D telepatycznie to raczej nikt grać nie umie ;p ;p ;p
krzysiek033
04-04-2007, 06:53
A co w koncu stalo sie z Farbor Kurt. Mial byc podobno deleted a dalej jest. Nieleguje sie ale jest.
Mat_Tadzik
04-04-2007, 08:53
A co w koncu stalo sie z Farbor Kurt. Mial byc podobno deleted a dalej jest. Nieleguje sie ale jest.
Postac nie znika tak szybko.. Gambin też nadal jest :D:D
jeszcze jedno pytanie
mowicie o jakim KH, co to takiego? rozumiem ze to skrot nazwy gildi, ale jakiej?
i czy jest jakas gildia ktora nie ma hunta i rekrutuje pl?
btw zeby nie zasmiecac to moze ktos kto zna sie na tym serwie napisac do mnie w tibi? moj nick memku wojownik xd
jeszcze jedno pytanie
mowicie o jakim KH, co to takiego? rozumiem ze to skrot nazwy gildi, ale jakiej?
i czy jest jakas gildia ktora nie ma hunta i rekrutuje pl?
btw zeby nie zasmiecac to moze ktos kto zna sie na tym serwie napisac do mnie w tibi? moj nick memku wojownik xd
Memku Wojownik?:D Apf.
up;
co smiesznego jest w moim nicku?
Osoby które mają zamiar iść na combo sd maja 2 dni na kontakt ze mną
Zmieniłem zdanie.
Nie idę na to combo, bo i tak nikt sie lootem nie podzieli. X(
Zmieniłem zdanie.
Szczerze? Twoje 40 dmg dużej różnicy nie robi a loot zostanie podzielony ;)
no i tibiabotng
ex member of knighthood, ex member of del'toro [berylia], ex member of del'toro [isara].
sry men ale coś kurwa wiem. Coś więcej od Ciebie.
a ty jak niewiesz to tez sie nie odzywaj , kh moze niebedzie huncic kogos jak ktos wbije 60 lvl ale bez ziomkow NA PEWNO raz na jakis czas zostaniesz zabity...
własnie to co Rev napisał miałem na mysli. logiczne wszak ze KH nie bedzie huncic kazdego 60+.
Zmieniłem zdanie.
szary nie piernicz, tylko ruszaj dupe. Underwood here = >
Wiem, że to Ty ale i tak nie idę na to combo.
DieHappy
05-04-2007, 20:23
Witam,
Gram od dzisiaj na Berylii, zaraz wchodzę na maina i w związku z tym mam pytanie. Czy na tym serwerze jest bezpiecznie? Jest dużo PK (napewno są), jak drogie są itemy (może ktoś ma pricelista?). I co to jest ten KH - coraz częściej słyszę o jakichś wojnach? Ktoś mi wytłumaczy?
Pzdr.
Witam,
Gram od dzisiaj na Berylii, zaraz wchodzę na maina i w związku z tym mam pytanie. Czy na tym serwerze jest bezpiecznie? Jest dużo PK (napewno są), jak drogie są itemy (może ktoś ma pricelista?). I co to jest ten KH - coraz częściej słyszę o jakichś wojnach? Ktoś mi wytłumaczy?
Pzdr.
Troche pkerow jest, itemy sa bardzo tanie
KH - Gildia Rządząca która nie zabardzo lubi polaków
okrzesik
06-04-2007, 03:09
itemy sa baaardzo tanie ostanio np. blue robe za 9 K kupilem wiec... -.-
ex member of knighthood, ex member of del'toro [berylia], ex member of del'toro [isara].
sry men ale coś kurwa wiem. Coś więcej od Ciebie.
własnie to co Rev napisał miałem na mysli. logiczne wszak ze KH nie bedzie huncic kazdego 60+.
No i?
Ja bylem w Grabbarna Grus na samym poczatku istnienia beryli
zreszta co to ma za znaczenie ze byles w kh i del'toro?
Zreszta co ty mozesz wiedziec o dzisiejszej sytuacji beryli, jak stoisz w pz, zrobilem chara jakies 3 miesiace temu i tylko raz sie dopierdoilil petatix, jak mu bilem noob chara. Jezeli unikasz Swe i hiszpanow, mozesz spokojnie sobie grac na tym serverze
Moze sie myle moze nie, ale jak narazie mam 70 lvl i zadnego deada od kh ani sp...
No i?
Zreszta co ty mozesz wiedziec o dzisiejszej sytuacji beryli, jak stoisz w pz, zrobilem chara jakies 3 miesiace temu i tylko raz sie dopierdoilil petatix, jak mu bilem noob chara. Jezeli unikasz Swe i hiszpanow, mozesz spokojnie sobie grac na tym serverze
Moze sie myle moze nie, ale jak narazie mam 70 lvl i zadnego deada od kh ani sp...
Wbij 100 to zobaczysz
@Down
A ty wejdz na msn :P
No i?
Takie to ma znaczenie, że ja nieco bardziej wiem, kogo się tutaj na berylce huntowało i huntuje, a kogo nie. I tak jakoś sie złożyło że ilekroć nie grałem, tylekroć zawsze jak się napatoczył jakiś 60+, to go sobie ubijalismy czy huntowalismy. Oczywiscie, dla zabawy, nie żadne obławy ;- )
Zreszta co ty mozesz wiedziec o dzisiejszej sytuacji beryli, jak stoisz w pz
One reason dlaczego rzekomo stoje w pz.
Szczęscie? ;- )
Ale H.L. ma rację, wbij setkę i zobaczysz = >
be neutral, like Vatariel!
okrzesik
07-04-2007, 02:34
To berylia jeszcze zyje ? :o szkoda ;P xDDD pzodr ! nie jestem juz po niczyjej stronie ... ktos gra w Helbreath polska? :P Lasted jakby co :) gogogo
@Gallar
ty to Althunus? Bo innego pl czlonka kh nie pamietam a w DT tez byles ?:>
a jak nie to powiedz swoj nick albo na pm kisses
No i?
HAHA , rozbawiłeś mnie do łez .
Masz racje unikaj swe i hsizpanow , jak ci sie pojawia na ekranie , to utani hur i ucieknij a jak expisz to tak zeby sie niepatrzyli , no i w ogole sie nieodzywaj do nikogo bo jeszcze hunta mozesz zlapac B). Zmieniaj tez czesto outfity bo zapamietaja cie po wygladzie . Nie exp w dzien ( bo wtedy jest ich duzo online i jest wieksza szansa ze zobacza cie na swoim ekranie !! )
Jak CIEBIE TAKA GRA CIESZY TO POWODZENIA.
btw a jak sie z lvlem wybijesz to i tak by Cię zabją...
HAHA POZDROOO
PS. Dla ziomali i tez dla wrogow
WESOŁEGO ALLELUJA !
Apr 07 2007, 22:33:01 CEST Killed at Level 44 by Sparkin
padlem jak lam :D ganialem sie z nim w hero cave a pozniej w cyclopolis :DDDD padlem bo zszedl mi mana shield na full manie, a mialem tylko jeszcze 2 minuty pz :D
Wesołego alleluja drodzy Berylianie,
nawet dla tych którzy mnie flame'ują 24/7 :]
Pozdro dla ALL :evul:
Signed,
//
El Corsito jak El Rev xD
Wesołego alleluja drodzy Berylianie,
nawet dla tych którzy mnie flame'ują 24/7 :]
Pozdro dla ALL :evul:
Signed,
//
El Corsito jak El Rev xD
Uzywaj polskiego taki piekny jezyk a nie jakies "flame'uja"
haha
Uzywaj polskiego taki piekny jezyk a nie jakies "flame'uja"
haha
Wybacz :(
Lubie poszpanowac englishem , i tu mnie masz : <
ajm sory gajs
Signed,
//
Corsiiiiiiaaaaaczek
Massfoch
09-04-2007, 11:27
10:18 Demon Kauczuk [124]: vata
10:19 Vatariel [138]: nom?
10:19 Demon Kauczuk [124]: kazdy cie rozpona na odlegolosc po jebie od ciebie zdechlym kotem
inteligencja rodzinki...
Street"Fighter
09-04-2007, 11:54
http://www.youtube.com/watch?v=EsetklC_shk Rodzinka z Bukowna:)
http://www.youtube.com/watch?v=EsetklC_shk Rodzinka z Bukowna:)
Było ale fajne
18:49 Captain Fearless: Welcome on board, Madam Alicus of dark.
18:49 Alicus of dark [140]: z Dark Master Ashman
18:49 Pall Xito [107]: hahaha
18:49 Alicus of dark [140]: xD
18:49 Pall Xito [107]: hahaha
18:49 Alicus of dark [140]: fuck
18:49 Pall Xito [107]: :D
18:49 Alicus of dark [140]: i like z with noobs chars
18:49 Alicus of dark [140]: omg
18:49 Pall Xito [107]: ;D
18:49 Alicus of dark [140]: xd
18:49 Alicus of dark [140]: bb
18:49 Alicus of dark [140]: darashia
10:19 Demon Kauczuk [124]: kazdy cie rozpona na odlegolosc po jebie od ciebie zdechlym kotem
inteligencja rodzinki...
Stary z ich rodzinki zamiast zajac sie wychowaniem dzieci woli grac w tibie...
ale to przykre ;(
Lamorack
09-04-2007, 22:13
inteligencja rodzinki...
no wiesz demon, niektórych poznaje sie po tym ze od nich "jebie" a niektórych, tak jak ciebie, po tym ze grasz w tibie niedotykajac klawiatury... :] :] :]
Stary z ich rodzinki zamiast zajac sie wychowaniem dzieci woli grac w tibie...
ale to przykre ;(
Ich stary jest wporzo , jak to kiedys powiedzial Vata "czlowiek z zasadami" ,
moze i gra w Tibie ale co w tym takiego zlego?
Niektorzy starzy wogole zlewaja na swoje dzieci , chyba nie jest to takie zle mi sie zdaje,
Do ich rodzinki nic nie mam.Tylko Demon Kauczuk , to jego historia wyglada tak w paru slowach
NOOBIL NIE OGARNIAL O CO CHODZI W TIBII > EXPIL > PADAL JAK NOOB > EXPIL > EXPIL > BAL SIE WSZYSTKICH > UDAWAL GLUPKA > WBIL 120 > ZGRYWA KOZAKA .
Do nikogo po za Kauczukiem nie mam zalu, ale do tego Dawidka , oh bardzo duzo , fraj**** , pamietam go jak mial malutki lvl , oj ....
Pozdrawiam i jak ostatnio pewna osoba mi napisala
"Gemaro powiedzial kiedys, h lvle powinny traktowac innych z szacunkiem , nie waznie od lvla"
z tym sie zgadzam
sry za spam na forum , pozdro dla tych co mnie wyzywaja i nienawidza ^.-
a dla tych co lubia , niech sie udlawia bo i tak beda mnie lubic xDD
POZDRO AGAIN.
Edit: to ze kauczuk sie tak popisal inteligencja, nie znaczy ze cala rodzinka jest taka ;p Pozdro dla Grzesia , wporzo ziomka ;)
sry za double,
:
23:38 Corso of Darknes [106]: co jest
23:38 Corso of Darknes [106]: vvaciku
23:38 Corso of Darknes [106]: ; d
23:38 Vatariel [138]: nic
23:38 Vatariel [138]: tak sobie
23:38 Vatariel [138]: wpadlem
23:43 Corso of Darknes [106]: dojeb***
23:43 Corso of Darknes [106]: dlugiego posta na tibia.pl
23:43 Corso of Darknes [106]: plx look
23:45 Vatariel [138]: AHAHAHAHAHAHA
23:45 Vatariel [138]: NOOBIL NIE OGARNIAL O CO CHODZI W TIBII > EXPIL > PADAL JAK NOOB > EXPIL > EXPIL > BAL SIE WSZYSTKICH > UDAWAL GLUPKA > WBIL 120 > ZGRYWA KOZAKA .
23:46 Vatariel [138]: o ch** moje nerki xDDDD
Dziekuje , dziekuje ; )
Rozsmieszyc czlowieka , dobra rzecz ;d
Alez czy jego zycie tak nie wygladalo?
Sami to wiecie.
Edit: W ilu warach walczyl ? Czy dokonal czegos wielkiego ?!
Moze sam nie jestem o wiele lepszy , ale to moje zdanie o nim ahh
Ich stary jest wporzo , jak to kiedys powiedzial Vata "czlowiek z zasadami" ,
moze i gra w Tibie ale co w tym takiego zlego?
Niektorzy starzy wogole zlewaja na swoje dzieci , chyba nie jest to takie zle mi sie zdaje,
Do ich rodzinki nic nie mam.Tylko Demon Kauczuk , to jego historia wyglada tak w paru slowach
NOOBIL NIE OGARNIAL O CO CHODZI W TIBII > EXPIL > PADAL JAK NOOB > EXPIL > EXPIL > BAL SIE WSZYSTKICH > UDAWAL GLUPKA > WBIL 120 > ZGRYWA KOZAKA .
Do nikogo po za Kauczukiem nie mam zalu, ale do tego Dawidka , oh bardzo duzo , fraj**** , pamietam go jak mial malutki lvl , oj ....
"Gemaro powiedzial kiedys, h lvle powinny traktowac innych z szacunkiem , nie waznie od lvla"
z tym sie zgadzam
sry za spam na forum , pozdro dla tych co mnie wyzywaja i nienawidza ^.-
a dla tych co lubia , niech sie udlawia bo i tak beda mnie lubic xDD
POZDRO AGAIN.
Edit: to ze kauczuk sie tak popisal inteligencja, nie znaczy ze cala rodzinka jest taka ;p Pozdro dla Grzesia , wporzo ziomka ;)
co do tego szacunku to raczej spojrz na swoja postawe ;)
co do tego szacunku to raczej spojrz na swoja postawe ;)
tez spojrz na swoja ^.-
pilnuj siebie :)
Bezwolakinho
10-04-2007, 03:35
z tym sie zgadzam
Wiem, że jestem noobek, i że moje zdanie g****o Was obchodzi, ale Corso ma u mnie szacuneczek za ten tekścik. :)
Wiem, że jestem noobek, i że moje zdanie g****o Was obchodzi, ale Corso ma u mnie szacuneczek za ten tekścik. :)
Ale to nie jest tekst Corsika, tylko Gemara ;?
sry za double,
:
23:38 Corso of Darknes [106]: co jest
23:38 Corso of Darknes [106]: vvaciku
23:38 Corso of Darknes [106]: ; d
23:38 Vatariel [138]: nic
23:38 Vatariel [138]: tak sobie
23:38 Vatariel [138]: wpadlem
23:43 Corso of Darknes [106]: dojeb***
23:43 Corso of Darknes [106]: dlugiego posta na tibia.pl
23:43 Corso of Darknes [106]: plx look
23:45 Vatariel [138]: AHAHAHAHAHAHA
23:45 Vatariel [138]: NOOBIL NIE OGARNIAL O CO CHODZI W TIBII > EXPIL > PADAL JAK NOOB > EXPIL > EXPIL > BAL SIE WSZYSTKICH > UDAWAL GLUPKA > WBIL 120 > ZGRYWA KOZAKA .
23:46 Vatariel [138]: o ch** moje nerki xDDDD
Dziekuje , dziekuje ; )
Rozsmieszyc czlowieka , dobra rzecz ;d
Alez czy jego zycie tak nie wygladalo?
Sami to wiecie.
Edit: W ilu warach walczyl ? Czy dokonal czegos wielkiego ?!
Moze sam nie jestem o wiele lepszy , ale to moje zdanie o nim ahh
od 20 lvla do 112 padlem 3 razy tylko i potem kick i zla passa :)
nie mogles padac bo sie protektowalem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sekutor down
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22262
i przy okazji jak miales 90+ to zaplaciles 50k paymenta 40-stym levelom
Brzmi groźnie xD , kolejna osmieszajaca rzecz, ktorej sie dowiedzialem na jego temat :D
@Bezwolakinho
To jest tekst Gemara i ja go tylko zacytowalem :)
Wow szacunek mam ? xd
@Kajn
No prawda , wtedy byliscie najs kumplami , juz wiem czemu ma taki lvl ...
Lepiej dziekuj Kajnowi na kolanach panie Kauczuku , bo bez niego nadal bys prowadzil taki tryb zycia jaki juz podalem , tylko ze na poziomie 60lvl~
No pozdro for all xd
plx plx nie wyzywajcie mnie :(
xdd
podpisik,
//
corsiczka ;d
nie mogles padac bo sie protektowalem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sekutor down
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22262
ale mnie protowales 1 pomogles a tak to potem bana dostales i wjebales wara XD
te 40 lvle zajebaly choseera jak psa :D jak mial 96 lvl a mnie im sie nie udalo zabic i nie uda
NaRuTo__xD
10-04-2007, 16:12
rat, rat, rat ?? a ta passa, to wolf, bug, wasp ?? Stary nie wybieraj sie na takie hunty bo waste...:baby: :baby: :baby:
To forum zmienia sie na anti-kauczukow stajl.
Ja to popieram xDD
3mka, wkoncu mnie nie jezdza :<
ale i tak beda : <
pzdr dla tych co nie lubia mnie :)
a dla tych co lubia niech sie udlawia bo i tak mnie beda lubic ;d
hrhr
eloooooooooooooooooooooo :evul:
te 40 lvle zajebaly choseera jak psa :D jak mial 96 lvl a mnie im sie nie udalo zabic i nie uda
1.To nie zmienia faktu ze jak trapnelismy cie w windzie to byles 3-4 razy na red hp.
2.Z ostatniego trapa w Carlin uratowal cie tylko rl Netana ktory bal sie o swojego 28lvla i sie odsunal(wypuszczajac ciebie).
3.Dodatkowo placiles pozniej 5k Nekrixowi za bloczenie mnie.
4.Choseer padl bo w panice zapomnial castnac utamo vita ;p i na 96lvl i pozniej na 94 rowniez.
5.Po moim pierwszym fragu na tym servie (razem z Netanem) gdy ubilismy Pana Tomana, przybiegles do nas i uderzyles 3 razy po czym uciekles piszac na prv do mnie ze teraz masz lagi i teraz nas nie ubijesz.
Hail "Bukowno Ruins"
jak juz na tibia.com napisalem ...
Byliście , jestescie i ZAWSZE bedziecie 0 , nawet jak wbijecie te 200 lvl to co? jak ciagle bedziecie padac jak nooby...
1.To nie zmienia faktu ze jak trapnelismy cie w windzie to byles 3-4 razy na red hp.
2.Z ostatniego trapa w Carlin uratowal cie tylko rl Netana ktory bal sie o swojego 28lvla i sie odsunal(wypuszczajac ciebie).
4.Choseer padl bo w panice zapomnial castnac utamo vita ;p i na 96lvl i pozniej na 94 rowniez.
5.Po moim pierwszym fragu na tym servie (razem z Netanem) gdy ubilismy Pana Tomana, przybiegles do nas i uderzyles 3 razy po czym uciekles piszac na prv do mnie ze teraz masz lagi i teraz nas nie ubijesz.
tylko ze choseer jest sorcem ktory ma 600 hp a nie knightem ktory ma 1800 wiec
niebadz z siebie taki dumny bo stac i naciskac jeden hotkey z uhem to nic trudnego , a przezyc sorcem chocby atak 6-8+ 30+ lvli w ciasnym pomiesczezniu to nielada wyczyn ...
NaRuTo__xD
10-04-2007, 18:29
To forum zmienia sie na anti-kauczukow stajl.
Ja to popieram xDD
3mka, wkoncu mnie nie jezdza :<
ale i tak beda : <
pzdr dla tych co nie lubia mnie :)
a dla tych co lubia niech sie udlawia bo i tak mnie beda lubic ;d
hrhr
eloooooooooooooooooooooo :evul:
Corso nie ze cos do Ciebie mam bo zaczynam Cie lubic...ale : )
New owner??
Jakis inny sie zrobiles inny jezyk , bardziej "miękki" , dajesz ludziom dziwnie do zrouzmienia ze jestes "kims innym" chyba ze 2? 3? owner :D
pzdr dla Corsika i aLL z Berylii :D
Corso nie ze cos do Ciebie mam bo zaczynam Cie lubic...ale : )
New owner??
Jakis inny sie zrobiles inny jezyk , bardziej "miękki" , dajesz ludziom dziwnie do zrouzmienia ze jestes "kims innym" chyba ze 2? 3? owner :D
pzdr dla Corsika i aLL z Berylii :D
Gram tym charem since level 1,
(czytaj od 1 lvla)
zawsze pisalem i pisze tak samo, co mam rozumiec po przez "miekkiego georga"
?xd
pozdro ;p
//
podpisik
corsiczka psiczka hej ho hej ha
NaRuTo__xD
10-04-2007, 19:48
Gram tym charem since level 1,
(czytaj od 1 lvla)
zawsze pisalem i pisze tak samo, co mam rozumiec po przez "miekkiego georga"
?xd
pozdro ;p
//
podpisik
corsiczka psiczka hej ho hej ha
wiesz juz o czym mowie :D ? ok wierze Ci jedynie mysle sobie co sie stalo ze tak "pieknie" piszesz :D ?
Jak tak dalej pojdzie i bedziesz taki mily to cie do Geekbreed wezma :D
pzdrosik :baby: :D X( 8o B) :( :p
Vatariel
10-04-2007, 20:52
Za to Arme of Dark im się udało :). Z tego co mi mówił to miał bp uh'ów bo "wracał z hunta" (jak można tracić palkiem uh'y na smokach to nie wiem). Zreszta to chyba rodzinne bo Secutoor też uhów nie miał.
observer
10-04-2007, 20:55
Za to Arme of Dark im się udało :). Z tego co mi mówił to miał bp uh'ów bo "wracał z hunta" (jak można tracić palkiem uh'y na smokach to nie wiem). Zreszta to chyba rodzinne bo Secutoor też uhów nie miał.
oWNEd8o 8o 8o
Lamorack
10-04-2007, 22:21
[...]
o przechvj!!! Widziałem ten filmik i tak sie zastanawiałem czemu was wtedy nie gonił a tu fuck!! teraz wiem "lagi" :D :D :D Demon ale z ciebie n00bek.
nikt nie smieje z kauczuka <smieje>
(sarcasm)
8o
observer
11-04-2007, 19:11
corsik jaki sie przymilas zrobil:p :evul:
a i owszem smiech, bo na mysl o kauczuku mi nic innego do glowy nie przychodzi8o :D :D :D
Yes, Maybe he paid, also 31 polaks more paid.
And they all are hunted now.
The request I did is not to be disscused.
Was enought simple and easy, plus polite.
He isnt kicked yet, I'll be home in 45 minutes.
For your own wellfare, kick him before I get home.
^.^ corso nie ciesz japy cie też to spotka ;P
Nadal szukamy chetnych na combo sd
(BlackD badz ng -> dam cracka)
Slyszalem jez ze placiles 60k alicusowi ;p. Wytlumaczysz sie jakos?
Chce ekspić
observer
11-04-2007, 23:00
Nadal szukamy chetnych na combo sd
(BlackD badz ng -> dam cracka)[/QUOTE]
check your private messages:p
Fran Do'Urden
Apr 11 2007, 22:08:19 CEST Killed at Level 87 by a fire elemental of Eozzer
i osa wpadla w trapa noob charow :D Corso podziekuj koledze za bohy, meduse i b robe ;)
Nie wiem czemu niektorzy mysla ze jestes H.L, oswiadczam ze nie jestem H.L
Corso tak jak ci napisal na tibi, nie wiem czemu uwazasz mnie za H.L..
@Amyks
Kto ty? Marth Szeler?
Bo nie wiem skad masz informacje ze placilem 60k alicusowi
@Amyks
Kto ty? Marth Szeler?
LOL :-> Corso n1
prawda to jest, na hmmy z tego dostalem
; p
Alicus mówiła.
@Amyks
Kto ty? Marth Szeler?
15:20 Alicus of dark [139]: jez ocw pay yesterday
stad wiem i tyle ;p.
Nadal bedziesz naciagal ludzi na kase czy juz dasz sobie spokuj?
NIe, nie jestem marth szelerem
@down
Nie udawaj ze niewiesz bo i tak kazdy wie.
stad wiem i tyle ;p.
Jakie naciaganie ludzi na kase o co chodzi?..
stad wiem i tyle ;p.
@down
Nie udawaj ze niewiesz bo i tak kazdy wie.
zaraz zaraz mozesz dokladnie podac nick tego co placil? mhm?
NaRuTo__xD
12-04-2007, 19:01
HmM...powiem to tak:
3
2
1...
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AHHAHA
Kauczuk na stos i kij mu w nos... pozdro idz exp tylko nie na waspy bo "masz lagi" a oprucz tego waste jak h*j dla takiego kogos jak ty...
POZDRO DLA TYCH co:...
Nie lubia kauczuka :D
Jez Ocw? :->
Tego co placil jezowi czy kogo?
A podobno z tych 50k i 2 bp sd co jez placil to 20k i bp sd poszlo na cele dobroczynne.
Lamorack
12-04-2007, 22:00
Jez Ocw? :->
Hehe afaik to niejaki Jez Ocw placił kumplowi za to ze bił/vwalił mu noob chara :D :D to był 1 payment kumpla, ale kumpel sie wtedy cieszył :D
Bilduulach
13-04-2007, 20:48
Nie wiem co się z wami dzieje to TYLKO gra. Corso liżesz dupe na forum bo już Cię nie lubią szwedzi?! Besztasz Kauczuka bo powiedział Aradnie ze zabijasz rl friendów i Cię z gildi wyjebali?! Zrób sobie przerwe z tą grą. Ja nie gram już dość długo i bardzo dobrze sie czuje :D :D :D
Nie wiem co się z wami dzieje to TYLKO gra. Corso liżesz dupe na forum bo już Cię nie lubią szwedzi?! Besztasz Kauczuka bo powiedział Aradnie ze zabijasz rl friendów i Cię z gildi wyjebali?! Zrób sobie przerwe z tą grą. Ja nie gram już dość długo i bardzo dobrze sie czuje :D :D :D
Yeah, bukowno family B)
Yoo Boczek
Apr 14 2007, 20:16:47 CEST Killed at Level 46 by Pirello
Czupurek
Apr 14 2007, 20:25:41 CEST Killed at Level 33 by Saint Aruuna
and by Kaatee
Yoo Boczek
Czupurek
and by Kaatee
za co? <too short>
18:10 You advanced from Level 99 to Level 100.
za co? <too short>
sd combo <too short>
za co? <too short>
Combo sd, ale było 1/2 osób więc będa wyższe lvl'e padac :)
@Rev'ico
Najs, gratulacje
Bilduulach
14-04-2007, 22:33
GZ Rev'ico :cup: :cup:
Street"Fighter
14-04-2007, 23:46
Revico 98 lvl ;D
Seismo
Apr 14 2007, 23:20:42 CEST Killed at Level 99 by Diza Xira
and by Elder Marlenka
kolejna akcja noob charow :) kolega przylapany w tar tombie
Nyxe 100 lvl , jego char . Swoja droga musi niezle maniaczyc jak nie sharuje :p
Seismo
Apr 14 2007, 23:20:42 CEST Killed at Level 99 by Diza Xira
and by Elder Marlenka
kolejna akcja noob charow :) kolega przylapany w tar tombie
na czym jedziecie blackd czy ng?
Yoo Boczek
Czupurek
and by Kaatee
Macie film ?
a kto powiedzial ze my czitujemy ?
Zadne boty poprostu sumonki i sd ;]
NaRuTo__xD
15-04-2007, 15:33
Revico 98 lvl ;D
Chodzi o Elysie ,pomysl potem napisz...
Dla tych co zaczynaja swoja przygodę z tym serwer odrazu mowie, że jesli chcecie fajnie grac to nie radze tu...
Oto małe "PA" w wykonaniu Spartanow
Apr 15 2007, 21:46:58 CEST Killed at Level 32 by Seismo
Ciezko 32 knightem uciec przed kilkoma 100+ lvl'ami ale gdybym mial okolo 40 lvl to by mi sie udalo :)
Dla tych co nie wieza ss'ki :p
http://img46.imageshack.us/img46/2194/tibia0064sp8.jpg (http://imageshack.us)
http://img46.imageshack.us/img46/5407/tibia0065cj9.jpg (http://imageshack.us)
I co teraz bedziesz plakac w kazdym temacie zwiazanym z berylia? wybrales taki swiat to masz
Undo a jaki reason ci dali? ;D
Zobaczyli twoj lvl na harmonia i twoja cala rodzinke to juz zaczynaja bic zeby zniechecic, a po drugie jestes pl
H.L
Ja nie "placze" tylko ostrzegam tych co maja zamiar zaczac tutaj gre bo raczej sobie nie pograja za fajnie -.-
Nyxe 100 lvl , jego char . Swoja droga musi niezle maniaczyc jak nie sharuje :p
HAHAAHA !! Rev'ico dzieli wszystkie chary z bratem
a ty ze starym i z blackd proxy nub
Tyle ze lącząc całą twoja rodzine niedorownujecie chocby jednemu ...
NUBS !
Dla tych co zaczynaja swoja przygodę z tym serwer odrazu mowie, że jesli chcecie fajnie grac to nie radze tu...
Ja na potwierdzenie tego mogę wkleiśc fragment rozmowy ze znajomym:
11:44 kumpel [40]: I dont play on this char more
11:44 kumpel [40]: cause i am hunted
11:44 kumpel [40]: ;D
11:44 ja [xx]: why?
11:44 kumpel [40]: by KH and Spartan
11:44 ja [xx]: for who?
11:44 kumpel [40]: KH and spartan
11:44 ja [xx]: why you have hunt?
11:44 kumpel [40]: But without reason
11:45 kumpel [40]: Aradna sad that i stole her 50 bp manafluid
Dla mnie to jest po prostu żałosne, żeby jakieś highlevele uganiały się za ~40 lvlami. Żeby było oryginalniej, wyżej wymieniony znajomy nie jest polakiem
Sory ale 12 letnie dzieci są nie mile widzane na tym forum
Poszlismy z kumplami pozabijac botterow :)
http://img341.imageshack.us/img341/9386/tibia0067qw3.jpg (http://imageshack.us)
Nastepny "Botter"
http://img186.imageshack.us/img186/7242/tibia0070nb7.jpg (http://imageshack.us)
Po czym wpadl koles ze "Spartan"
Widocznie 2x knighci sa za mocni jak dla "nich" i musial uciekac :)
Szkoda tylko ze nie mial trapa :DD
http://img186.imageshack.us/img186/2050/tibia0072ih3.jpg (http://imageshack.us)
Potem przyszla pomoc ale we 2 nie dawali rady ze mna :D
http://img341.imageshack.us/img341/8027/tibia0073wz9.jpg (http://imageshack.us)
No i w koncu 3 magiczne profesje mnie rozgromily ;/
http://img341.imageshack.us/img341/8123/tibia0079os6.jpg (http://imageshack.us)
I zapomnialem dodac ss'ek z walki 1 vs 1 :D
http://img356.imageshack.us/img356/4270/tibia0075ro9.jpg (http://imageshack.us)
NaRuTo__xD
16-04-2007, 18:13
twoja matka i babka tez graja w tibie ?
:baby: :baby:
H.L
Ja nie "placze" tylko ostrzegam tych co maja zamiar zaczac tutaj gre bo raczej sobie nie pograja za fajnie -.-
jesli chcecie sobie pograc to wydaje mi sie ze elysia to odpowiedni server dla was :P
nie dlatego ze tam gram , ale podczas wojen probowalem zaczynac na roznych servach : Askara , Xerena , Elysia .
Na Askara i xerena po wbiciu 45+ skaczylo sie na pa i huntedo za glupie powody , dopiero na elysia poszlo lepiej :D
jesli chcecie sobie pograc to wydaje mi sie ze elysia to odpowiedni server dla was :P
nie dlatego ze tam gram , ale podczas wojen probowalem zaczynac na roznych servach : Askara , Xerena , Elysia .
Na Askara i xerena po wbiciu 45+ skaczylo sie na pa i huntedo za glupie powody , dopiero na elysia poszlo lepiej :D
Szkoda ze wybraliście elysie nie thorie ale co tam pokazać tam kto rządzi :)
Dempish i Rizzlaa ci nie wystarczaja na Thorii? ;p
Szkoda ze wybraliście elysie nie thorie ale co tam pokazać tam kto rządzi :)
kto wie czy jeszcze nieskoncze na thori? 8o
NaRuTo__xD
17-04-2007, 17:06
i co dostales wzwodu?? nie gadaj jak robisz tak samo -.- u Ciebie gra stary, stara, brat, babka, dziadek, pradziadek, brababka, ciotka, wujek, chrzestny, chrzestna ... ktos jeszcze? xD
<ironia> -.-
Dempish i Rizzlaa ci nie wystarczaja na Thorii? ;p
No wiesz im więcej znajomych z berylii tym lepiej nie ? :)
Ja tam gram ale nie wiem czy cie znam, i xito tez tam gra
Corsolopussy
17-04-2007, 19:11
i kilka innych osob xdddd
NaRuTo__xD
17-04-2007, 19:27
Jak wkoncu jest Ks i korob graja dalej na berytlii czy tylko pier.dolili ze wracaja ?? iks de?
Jak wkoncu jest Ks i korob graja dalej na berytlii czy tylko pier.dolili ze wracaja ?? iks de?
KS ma mase charow (wysoko levelowych, na wielu servach) wiec nie mozna powiedziec ze gra na jednym konkretnym.
Co do Korobskury to jakies 2 miechy temu tylko wbijal na chary KH i dawal im skrypty cave bottow do blackd, teraz nie wiem.
Może dlatego że żaden ze mnie powergamer ;)
NaRuTo__xD
17-04-2007, 21:43
KS ma mase charow (wysoko levelowych, na wielu servach) wiec nie mozna powiedziec ze gra na jednym konkretnym.
Co do Korobskury to jakies 2 miechy temu tylko wbijal na chary KH i dawal im skrypty cave bottow do blackd, teraz nie wiem.
a lanak i eteneel (celowo z malej litery) ??
i co dostales wzwodu?? nie gadaj jak robisz tak samo -.- u Ciebie gra stary, stara, brat, babka, dziadek, pradziadek, brababka, ciotka, wujek, chrzestny, chrzestna ... ktos jeszcze? xD
<ironia> -.-
Zapomniales o kuzynie
Demon Kaczuk:
Guild membership: Exp Machine of the Bukowno Family
HEH
a lanak i eteneel (celowo z malej litery) ??
Cytujac fragment maila od Daniela kiedys :p
Nic nie wiadomo mi o jego "2 pozostalych braciach i 1 siostrze". ;p
NaRuTo__xD
17-04-2007, 22:59
podobno Lanak pipeczka gdzies gra Oo Ale gdzie nie wiadomo (srry ze go non stop wyzywam ale hunciL mnie i teraz mam brechte z niego i to na 110%) xD
A eteneel to juz w ogole nie wiem bo o nim slabo bylo o berylii glosno, Lanak bardziej slynny ze swoich huntów "for fun"...xD
Jaki masz nick na Thorii jak mozna wiedziec ; )?
/ Daark Pallek
To : Rev'ico
Rev możesz nam doradzic, jaki server poza Elysia byłby odpowiedni?
Mamy mały dylemat, szukamy ppl na jakiś serv żeby zdominowac :D
Z góry dzięki za odp;)
Do wszystkich pozostałych też się to tyczy B)
Pvp do zdobycia, hmm pewnie musiałbyś poczekać na nowe ;)
To : Rev'ico
Rev możesz nam doradzic, jaki server poza Elysia byłby odpowiedni?
Mamy mały dylemat, szukamy ppl na jakiś serv żeby zdominowac :D
Z góry dzięki za odp;)
Do wszystkich pozostałych też się to tyczy B)
hmm , ciezko byloby znalesc jakis server " do zdobycia " ewentualnie jeszcze thorie bym polecil bo tam najwiekzy lvl teraz to 140+ wiec spoko:P
18:15 Secutoor [100]: 17:57 You advanced from Level 99 to Level 100.
Apr 18 2007, 20:49:39 CEST Killed at Level 100 by Nelous and by Viking Banita
cry:<
buehehe a gdzie kh nie pomoglo ich ubic? :< o jaaa
wkrotce spartanie ubija TIBIJSKA RODZINE lol bedzie fun ;D mam nadzieje
kisses ;]
NaRuTo__xD
18-04-2007, 22:59
kisses ;]
Ahahahah...w ten sam dzien gadalem z Vikingiem Banita i mowil ze mu sie nudzi i chyba kogos ujebie :D AhahaHAHahAH...
Szkoda go troche , se chlopak wbil eloelo 100 lvl a tu taka lipa :(
Tzn. nie to, że serv zdobyc ale dobrze pograc... do h lvla...
Znacie jakieś takie servy ?B)
kisses ;]
:D <10 znakow>
:D <10 znakow>
/\ Rev znasz jakiś normalny serv do pogrania bez PA?:(
Lamorack
19-04-2007, 17:17
/\ Rev znasz jakiś normalny serv do pogrania bez PA?:(
ja jestem pewien 11 serwerów: ;p Astera, Calmera, Candia, Celesta, Guardia, Harmonia, Honera, Luminera, Menera, Nerana, Pacera, Refugia, Secura, Unitera. :D :D :D
ja jestem pewien 11 serwerów: ;p Astera, Calmera, Candia, Celesta, Guardia, Harmonia, Honera, Luminera, Menera, Nerana, Pacera, Refugia, Secura, Unitera. :D :D :D
Wiesz o co mi chodzi :D
Do wszystkich:
Ludzie, jeśli znacie jakiś fajny server PvP bez PA, napiszcie do mnie na gg
Z góry thx
Wiesz o co mi chodzi :D
Do wszystkich:
Ludzie, jeśli znacie jakiś fajny server PvP bez PA, napiszcie do mnie na gg
Z góry thx
Nie ma serwow bez PA, może spróboj na morganie
@Polska czesc lifestyle
Jeśli macie jakieś filmiki (od 7.8) proszę o podanie linków na pw
kisses ;]
Kajn powiem ci jedno jestes fałszywy jak chuj tak samo swojego drugiego ownera ojebales na rl kase za anubisa crusade ale chuj ci w dupe XDXDXD
a teraz chciales inva do gildi mojej i ze ci nie dalem bo tylko rl komple to wygadujesz takie zeczy...
Kajn powiem ci jedno jestes fałszywy jak chuj tak samo swojego drugiego ownera ojebales na rl kase za anubisa crusade ale chuj ci w dupe XDXDXD
a teraz chciales inva do gildi mojej i ze ci nie dalem bo tylko rl komple to wygadujesz takie zeczy...
pl? br? swe?
NaRuTo__xD
20-04-2007, 22:47
bkw?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Legenda:
bkw: bukowno language
Ej ej, malolat troche szacunku mi sie nalezy :<
1. Co cie to obchodzi co zrobilem z Anubis Crusade,Kajn etc.
2. Chcialem do gildi for fun zobaczyc o czym gadacie;D W zyciu bym nie chcial z takimi noobami w gildi byc, nigdy z toba nie bylem nie jestem i nie bede.Jak taki kozak jestes, to kto placil mi zeby przetrwac? Ty i twoj stary.Kiss
3.Ja bylem kims bedac jednoczesnie soba, a ty jestes na tym swiecie kims? Jestes nikim:> psem na lancuchu kh.Knightsolo przyjdzie powie leave, odejdziesz.
4.Jeszcze mam kilka charow na berylia zeby uprzykrzyc wam zycie.
5.TROCHE SZACUNKU.
btw. wywiad z tibiarzem, slyszalem glosy ze to ty i twoj brat;D
Co to som komple?
Jak to jest być smieciem demon? (nigdy nie mialem 30 lvl, ale mam honor)
2. Chcialem do gildi for fun zobaczyc o czym gadacie;D W zyciu bym nie chcial z takimi noobami w gildi byc, nigdy z toba nie bylem nie jestem i nie bede.Jak taki kozak jestes, to kto placil mi zeby przetrwac? Ty i twoj stary.Kiss
3.Ja bylem kims bedac jednoczesnie soba, a ty jestes na tym swiecie kims? Jestes nikim:> psem na lancuchu kh.Knightsolo przyjdzie powie leave, odejdziesz.
5.TROCHE SZACUNKU.
SIMPLE TRUE!
tłumaczenie dla kauczuka :
PROSTA PRAWDA !
observer
21-04-2007, 00:11
someone get own3d xd
kauczuk nie udzielaj sie na tym forum wiecej plax xd!
nikt cie tu nie kocha8o ;(
NaRuTo__xD
21-04-2007, 00:49
[QUOTE=H.L;1379252]Co to som komple?
hehehehehehehhehehe szczerze powiedziazne ...xD
Witam, chcialbym sie przywitać jako nowy członek grupy "hunted".
Moze zrobie to tak jak na zebraniach Anonimowych Alkocholikow. :)
Hi
Jestem Abun, i jestem hunted za nic. :)
Szczeze mówiąc, może to i dobrze. Już i tak mnie w*****ał ten server i ta gierka. Wkońcu mam powód żeby wyjebać ją z życia. Mogłem lizać dupe jak to Kommandos Family robili i robią to może bym coś wiecej pograł, ale nie zniżył bym sie do ich poziomu. Poprostu sumienie mi nie pozwala.
Well, cos wiecej bym napisał, ale mi sie niechce.
Hi
Szczeze mówiąc, może to i dobrze. Już i tak mnie w*****ał ten server i ta gierka. Wkońcu mam powód żeby wyjebać ją z życia. Mogłem lizać dupe jak to Kommandos Family robili i robią to może bym coś wiecej pograł, ale nie zniżył bym sie do ich poziomu. Poprostu sumienie mi nie pozwala.
alicus poprostu wpadl i ujebal?
Kloed Apr 21 2007, 07:58:00 CEST Killed at Level 61 by Gemaro
and by Leerok
A co robi nasz Alicus :D strzela pare sdkow a pozniej S*******a HAhah przedemna i Leerokiem :P i To jest Spartanski Honor?:D
08:19 Gemaro [115]: Spartan run?
08:19 Alicus of dark [141]: hmm.. when i logg i only have 23 spells sd on me
08:19 Alicus of dark [141]: xd
08:19 Alicus of dark [141]: thats normal i cant make nothing
08:20 Alicus of dark [141]: and i run :s thats al
Hi
A mialo byc tak pieknie:s
alicus poprostu wpadl i ujebal?
08:21 Alicus of dark [141]: yo bro im fine and ya?
08:21 [32]: Fine too. gz frag on Abun. reason sis?
08:22 Alicus of dark [141]: no reason just come kill and he's hunted
08:22 Alicus of dark [141]: xd
08:22 Alicus of dark [141]: your amigo?
08:22 [32]: Nahhhh you crazy?; )
08:23 Alicus of dark [141]: g2g i'll msg u later.; *
sie tyle dowiedziałem = )
5.TROCHE SZACUNKU.
Ty byleś kimś tylko dzieki ownerowi z olkusza :) jak graleś kajnem
Obchodzi mnie to ze ojebales mojego kompla za anubisa z kasą
A po pierwsze to nie jestem malolatem hahaha jestem rok mlodszy od ciebie psiocho
A po pierwsze to nie jestem malolatem hahaha jestem rok mlodszy od ciebie psiocho
Pozdrow tate, dzieciaczku ;) i kto to jest "kompel"
NaRuTo__xD
21-04-2007, 18:05
rzecz w tym on jest "kims", ty niestety jestes NIKIM :(
To byla moja postac od 1 lvla on gral ze mna potem od 60, masz 15 czy 16 wiec 3-2 lata mlodszy odemnie jestes.Hm ok wziolem, ale Corso potem mnie okradl :< takie zycie.
TWOJ CZAS DOBIEGA KONCA to jest pewne ;]
Powiem wam ze juz nie mam sentymentu do berylia tylu dobrych chlopakow, odeszlo same ****e zostaly.
Ostatnio spartanin podchodzi do ziomka i tekst "Ty jestes polak, nie mzoesz tu expic" rotfl ;] Demon tez wylazi jak to slyszy
fu nikt cie nei chce na tym forum cieciu, wlacz blackd i expij i stfu
To byla moja postac od 1 lvla on gral ze mna potem od 60, masz 15 czy 16 wiec 3-2 lata mlodszy odemnie jestes.Hm ok wziolem, ale Corso potem mnie okradl :< takie zycie.
TWOJ CZAS DOBIEGA KONCA to jest pewne ;]
Powiem wam ze juz nie mam sentymentu do berylia tylu dobrych chlopakow, odeszlo same ****e zostaly.
Ostatnio spartanin podchodzi do ziomka i tekst "Ty jestes polak, nie mzoesz tu expic" rotfl ;] Demon tez wylazi jak to slyszy
fu nikt cie nei chce na tym forum cieciu, wlacz blackd i expij i stfu
ani razu tak domnie nie napisali zebym wy*******al z expowiska jak tak pisza to umiem sie przeciwstawic i zawsze wychodzi na moim. Szusi jak by byl moim rl to by na nim nie robili PA. Nie dosc ze oszukales z kasa za anubisa to jeszcze szusiego ojebales z gornnim przez ciebie go hakneli i potem sellnoles na allegro a szusi wiedzial tylko o haku...
ani razu tak domnie nie napisali zebym wy*******al z expowiska jak tak pisza to umiem sie przeciwstawic i zawsze wychodzi na moim. Szusi jak by byl moim rl to by na nim nie robili PA. Nie dosc ze oszukales z kasa za anubisa to jeszcze szusiego ojebales z gornnim przez ciebie go hakneli i potem sellnoles na allegro a szusi wiedzial tylko o haku...
Jakbyś sie im przecistawił już byś poleciał dla nich jestes tylko polskim smieciem który wchodzi im w dupe i może im sie przydać tak jak corso
Jakbyś sie im przecistawił już byś poleciał dla nich jestes tylko polskim smieciem który wchodzi im w dupe i może im sie przydać tak jak corso
:cup: :cup: Hail "wyzywacze" :cup: :cup: , mam juz na to totalnie wyje**** co tu piszecie o mnie mozecie mnie wyzywac ile wlezie , ja wiem swoje i tyle.
Nigdy mnie nikt nie wyrzucil z expa, a kh nigdy nie lizalem dupy, chyba
ze przez lizanie dupy rozumiecie hunty z nimi i pomaganiem im wbiciu lvl, bo
jedynie tak moglem im sie podlizac jesli o to wam chodzi.
btw. wasze teksty mnie je*** wiec wyzywajcie mnie dalej.
ps. zero respektu for u kauczuk.
:evul: :evul:
:cup: :cup: Hail "wyzywacze" :cup: :cup: , mam juz na to totalnie wyje**** co tu piszecie o mnie mozecie mnie wyzywac ile wlezie , ja wiem swoje i tyle.
Za ostatnie zdanie SZACUN :>
Mnie tez nie obchodzi co mowi kauczuk, Gralem na tym serwie ponad rok i caly ten czas poswiecilem na wyjebanie kh z servera.
Myslisz ze bede sie przejmowal takim smieciem jak ty Kauczuk i cala twoja tibijska psychiczna rodzinka =]
Chodziło mi o dawne czasy, teraz zmądrzałes
Xirub Hacked?
NaRuTo__xD
22-04-2007, 21:27
Kurde...Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze albo ~~enty owner gra, albo ty sie zminiles nie do poznania...Zupelnie inna osoba z Ciebie stary :D Szacuneczek :D
Kauczuk na stos i kij mu w nos xD:baby: :baby: :baby:
ani razu tak domnie nie napisali zebym wy*******al z expowiska jak tak pisza to umiem sie przeciwstawic i zawsze wychodzi na moim.
Ty to wreszcie pisza tak czy nie pisza? Zastosowales paradoks...wiesz co to chociaz?
Ty to wreszcie pisza tak czy nie pisza? Zastosowales paradoks...wiesz co to chociaz?
A był w tej bajce plastik?
przeczytaj dokladnie co napisales a potem uswiadom sobie ze nie bez argumentow maja cie za durnia :confused:
Kurde...Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze albo ~~enty owner gra, albo ty sie zminiles nie do poznania...Zupelnie inna osoba z Ciebie stary :D Szacuneczek :D
Kauczuk na stos i kij mu w nos xD:baby: :baby: :baby:
No powiedzmy ze sie zmienilem, moze nie wiele nas chlopaki laczy lecz Kauczuka niestety niezbyt lubie, wiec mamy cos wspolnego byc moze to wlasnie daje nam jakis tam procent wspolnych zainteresowan :p :p
Corsem gram od 1 lvla i mialem juz jakies 9 hackow na tym charze , ponizej 70 lvla,od 70+ nie mialem zadnego hacka.Bylo pare thiefowskich akcji w ciagu tych hackow za co przepraszam.
Wiem ze nie zawsze zachowywalem sie dobrze i tak jak powinienem, tzn oszukiwalem itp. Ale zdecydowanie juz nie zamierzam tego powtarzac.
Teraz sie liczy opinia.
Nie lizalem nikomu z KH dupy ani nic w tym stylu, to wy stworzyliscie takie "plotki" , ale szczerze byc w KH to znakomite uczucie chlopaki, ale tez wiem jak to sie patrzy z drugiej strony (czyli ls)..
Respekt mam do wielu z was chodz i tak wielu z was mnie nie respektuje i nie dziwie się i wątpie ze kiedykolwiek wroce na strone LS gdyz juz przyzeklem loyal Spartanom.
Co do Berylii , niestety ciezko bedzie zazegnac PA na tym swiecie,byl jest i bedzie.
Niestety takie sa "prawa dzungli" , teraz czekam na wyzywki z waszej strony,
Powodzenia na innych servach,
Hail Sparta :]
PS:
14:45 Zimel Del'Veen [52]: jeszcze raz tak zrobisz to bedziesz mial hunta
14:49 Zimel Del'Veen [52]: szanuj sie noobie
14:50 Zimel Del'Veen [52]: nie wiesz co jest grane na tym swiecie
(O to slowa Demon Kauczuka , gdy Nadroj De'Corse bronil pewnej osoby ktora byla po hacku)
Oj Kauczuk...
Zal.
Za ostatnie zdanie SZACUN :>
Mnie tez nie obchodzi co mowi kauczuk, Gralem na tym serwie ponad rok i caly ten czas poswiecilem na wyjebanie kh z servera.
Myslisz ze bede sie przejmowal takim smieciem jak ty Kauczuk i cala twoja tibijska psychiczna rodzinka =]
Dobra szkoda mi czasu na pisanie tutaj mozecie mnie jechac ile wlezie XDXD
sram na to a kajn potem zjada :D oj grales tutaj ponad rok i huja zdzialales XD
RETARD!!! KAJN !!!
P.S. wjebaliscie wara i juz nigdy nie wrucicie na server !!!!! :D :] a to mnie cieszy i dlatego sram na to co wy piszecie tu bo mi mozecie obciagnac na tibi
Corso (forum.tibia.pl) zwany Kubim gral od 1 levela, dopiero pozniej na 60-70~ dolaczyl do niego Majdan. Oba ownery ssa i sa zlodziejami :D.
Powspominajmy:
21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd
21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ?
21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate
Dobra szkoda mi czasu na pisanie tutaj mozecie mnie jechac ile wlezie XDXD
sram na to a kajn potem zjada :D oj grales tutaj ponad rok i huja zdzialales XD
RETARD!!! KAJN !!!
P.S. wjebaliscie wara i juz nigdy nie wrucicie na server !!!!! :D :] a to mnie cieszy i dlatego sram na to co wy piszecie tu bo mi mozecie obciagnac na tibi
Byłes na 1 opence (chociaż ja widziałem twojego tate tylko) i strugasz pajaca, get a life
200 Strona panowie XD
Corso (forum.tibia.pl) zwany Kubim gral od 1 levela, dopiero pozniej na 60-70~ dolaczyl do niego Majdan. Oba ownery ssa i sa zlodziejami :D.
Powspominajmy:
21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd
21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ?
21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate
To ze oje.... twojego rl'a to twoja wina,
przyjaciel mojego wroga to moj wrog, a to ze dal mi inva do jego chatki i ty jestes jego rl'em i dawales Sio na warze i pomagales LS'om , to niestety twoj i jego problem.
@Kauczuk
Kajn by tu zrobil wiecej jakby chcial swoim charem KAJNEM,
sellnol go i zrobil Gornniego ktorego niestety wyhu....
Mam dla niego respekt,
Jesli Cie to tak je*** kauczuk , to po co odpisujesz i za kazdym razem sie tlumaczysz?:baby: :baby:
Do niedawna mnie obchodzilo co tu pisali,
niestety pare dni temu to sie zmienilo ;)
NA MOJA KORZYSC :)
Btw. Na Ich charach podczas fighta gralo kh, ale to poufna informacja.
Ja NIGDY ale to NIGDY nie dawalem kh passow, a wy po 5 dniach znajomosci odrazu im daliscie. Ale i tak do Komanndoosa nic nie mam,
Grzesiu jest wporzo ;)
przyjaciel mojego wroga to moj wrog, a to ze dal mi inva do jego chatki i ty jestes jego rl'em i dawales Sio na warze i pomagales LS'om , to niestety twoj i jego problem.
@Kauczuk
Mam dla niego respekt,
Jesli Cie to tak je*** kauczuk , to po co odpisujesz i za kazdym razem sie tlumaczysz?:baby: :baby:
Ja NIGDY ale to NIGDY nie dawalem kh passow, a wy po 5 dniach znajomosci odrazu im daliscie. Ale i tak do Komanndoosa nic nie mam,
Grzesiu jest wporzo ;)
thx,a ja ci przebaczylem ;D baw sie.
Kałczuk, cale szczescie odejdz z tad i nie wracaj, a RETARD? wiesz co to znaczy wogoel? ;D twoja rodzinka to moze sa retards ale nie ja.
Bilduulach
23-04-2007, 18:46
thx,a ja ci przebaczylem ;D baw sie.
Kałczuk, cale szczescie odejdz z tad i nie wracaj, a RETARD? wiesz co to znaczy wogoel? ;D twoja rodzinka to moze sa retards ale nie ja.
Ja nie retard wypraszam sobie ;( ;( ;(
Ja nie retard wypraszam sobie ;( ;( ;(
Jesteś w bukowno = jesteś retard
Chociażby z powodu opisu arma of dark (baba all polacks)
Jesteś w bukowno = jesteś retard
Chociażby z powodu opisu arma of dark (baba all polacks)
mowie o jego tibijskiej rodzinie i pwned filmiku ;]
NaRuTo__xD
23-04-2007, 20:45
@Kauczuk
Mam dla niego respekt,
Grzesiu jest wporzo ;)
Ja do Ciebie nic nie mam i myśle ze teraz wporzo gościu jestes :D
Co do KH, mowisz ze w ich szeregach jest zajebiscie, ja sie nie dziwie, byc w najlepszej gildii na servie to cos zajebistego, a ze LS jezdzilo po tobie to tez im sie nie dziwie, poniewaz wiadomo jaka byla sytuacja na berylii, LS potrzebowalo ludzi, a ty polak poszedles do KH, ale juz nie w tym sęK :)
Co do Koomandoosa, nie znam go zbytnio ale jak na ~~dziestolatka dobrze sobie radzi :D
pzdr...
I nastała światłość na Berylii...
(...)(Marzenie)(...)
mowie o jego tibijskiej rodzinie i pwned filmiku ;]
A ja mówie na temat jego podejścia do polaków (na to samo wychodzi :p )
A ja mówie na temat jego podejścia do polaków (na to samo wychodzi :p )
buehhe a sam jest polak, nawet slowa po angielsku nie umie, nie wiem jak on sie dogaduje z spartanami moze im 50% loota oddaje jak expi.
I tak go zabija, lub kogos z bukowna ;D
A był w tej bajce plastik?
przeczytaj dokladnie co napisales a potem uswiadom sobie ze nie bez argumentow maja cie za durnia :confused:
o.O? Do mnie to?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.