Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
buehhe a sam jest polak, nawet slowa po angielsku nie umie, nie wiem jak on sie dogaduje z spartanami moze im 50% loota oddaje jak expi.
I tak go zabija, lub kogos z bukowna ;D
bukowno BĘDZIE hunted.
nie to żeby już coś planowali konkretnego po prostu bukowno familja padnie tak jak padają prawie wszyscy peel .
potwierdzone. przynajmniej tak ludzie mówią ; >
To ze oje.... twojego rl'a to twoja wina,
przyjaciel mojego wroga to moj wrog, a to ze dal mi inva do jego chatki i ty jestes jego rl'em i dawales Sio na warze i pomagales LS'om , to niestety twoj i jego problem.
@Kauczuk
Kajn by tu zrobil wiecej jakby chcial swoim charem KAJNEM,
sellnol go i zrobil Gornniego ktorego niestety wyhu....
Mam dla niego respekt,
Jesli Cie to tak je*** kauczuk , to po co odpisujesz i za kazdym razem sie tlumaczysz?:baby: :baby:
Do niedawna mnie obchodzilo co tu pisali,
niestety pare dni temu to sie zmienilo ;)
NA MOJA KORZYSC :)
Btw. Na Ich charach podczas fighta gralo kh, ale to poufna informacja.
Ja NIGDY ale to NIGDY nie dawalem kh passow, a wy po 5 dniach znajomosci odrazu im daliscie. Ale i tak do Komanndoosa nic nie mam,
Grzesiu jest wporzo ;)
jakos na Berylii jestem przeciwko Aerisowi i Zavilowi a na Obsidii jestesmy razem w gildii ;) im to jakos nie przeszkadza
mi strona w wojnie tez nie przeszkadza ... gdy bylem po stronie KH na open battlach ciagle klikalem z Chepageno
Co do tego ze uratowalem Aquariusa od deada, to uwierz mi ze nie chcialem ale od KH padlem wiecej razy
bukowno BĘDZIE hunted.
nie to żeby już coś planowali konkretnego po prostu bukowno familja padnie tak jak padają prawie wszyscy peel .
Oby to nie byly puste slowa, az cieplo na sercu sie robi muahaha ;D
jakos na Berylii jestem przeciwko Aerisowi i Zavilowi a na Obsidii jestesmy razem w gildii ;) im to jakos nie przeszkadza
mi strona w wojnie tez nie przeszkadza ... gdy bylem po stronie KH na open battlach ciagle klikalem z Chepageno
Co do tego ze uratowalem Aquariusa od deada, to uwierz mi ze nie chcialem ale od KH padlem wiecej razy
Moze wczesniej powinienem pomyslec,
chodz to nie zmienia faktu ze im pomogles.
Niestety, stalo sie.
bukowno BĘDZIE hunted.
Kazdy ma nadzieje ze to sie kiedys stanie, i oby jak najszybciej... 8o 8o 8o
Kauczuk jak jeszcze czytasz te posty to moze napiszesz Nam po chuj huntujesz 30 lvl~ zimelem i kazesz im placic, skoro kazdy i tak wie ze to ty??? Może hunty na żółwiach za mało expa daja? Albo małpy ci sie nie zwracaja, co? Albo po prostu boisz sie expic(huncić) demonem? A sr ty masz lagi... No tak... Zwracam honor(???)...
Bilduulach
24-04-2007, 12:44
Oby to nie byly puste slowa, az cieplo na sercu sie robi muahaha ;D
Wiadamo że nie zawsze będzie kolorowo, mi to lata mam 45 lvl niech ubijają(wszystkie znaki na niebie wskazują że to już niedługo) to tylko gra:D :D :D
btw. dzis egzamin :cup: :cup:
Bilduulach
24-04-2007, 13:20
Kazdy ma nadzieje ze to sie kiedys stanie, i oby jak najszybciej... 8o 8o 8o
Kauczuk jak jeszcze czytasz te posty to moze napiszesz Nam po chuj huntujesz 30 lvl~ zimelem i kazesz im placic, skoro kazdy i tak wie ze to ty??? Może hunty na żółwiach za mało expa daja? Albo małpy ci sie nie zwracaja, co? Albo po prostu boisz sie expic(huncić) demonem? A sr ty masz lagi... No tak... Zwracam honor(???)...
Wiesz co to rs(red skull)? Potem się dostaje bana(banished) jak się za dużo ludzi zabija:baby: :baby: :baby: . Demon ma rs jak byś nie wiedzial:o :o
Srry za double
Wiesz co to rs(red skull)? Potem się dostaje bana(banished) jak się za dużo ludzi zabija:baby: :baby: :baby: . Demon ma rs jak byś nie wiedzial:o :o
Srry za double
Moge miec 59 dni rs'a z 1 fragiem i co ?
Bilduulach
24-04-2007, 15:41
Moge miec 59 dni rs'a z 1 fragiem i co ?
Chodziło mi oto że po co marnowac fraga h lvl jak można ubić noobem ;)
observer
24-04-2007, 17:28
No i na forum znowu cos ruszylo:D
i jest sie z czego posmiac/z kogoB)
8o \/ peace \/8o
Srry za double
Przecież Zimelem nie ma RS, czyli co, zabija mniej ludzi Noobem niz kauczukiem tak?? Ciekawy jestesm na kim wbil sobie demon RS, chyba na NOOBach takich jak on sam. Jeszcze nie dawno Demon mowił że sie nie boi Spartan wrecz "umie sie im przeciwstawić i i tak wychodzi na jego" wiec ta wymowka jest kiepskawa troche... I sam kiedyś mowil ze nigdy nie zdolaja go "nooby" zabić, wiec naprawde pustoslowie z Twojej strony i nic wiecej.
haha zauwazam ze wszyscy nagle zaczynaja lubic corsaa no no no...
offtop :
Kietzel Cregh
Apr 24 2007, 20:37:05 CEST Killed at Level 114 by Sabo Tache
and by Gekkesos
; )
haha zauwazam ze wszyscy nagle zaczynaja lubic corsaa no no no...
offtop :
Kietzel Cregh
Apr 24 2007, 20:37:05 CEST Killed at Level 114 by Sabo Tache
and by Gekkesos
; )
Rev, wiemy ze grasz na 2 ownerow z bratem, jednego lubilem, nawet byl taki czas bardzo lubilem, ale ok 50 lvla~ twoj brat dal mi paymenta za free i potem mnie ciagle bil za nic ;) Wiec znienawidzilem char Rev'ico a co do tego Rev'ico stal sie najbardziej znienawidzona postacia przezemnie i chyba dobrze o tym wiesz , po battle na venore jak moglem stac normalnie i sie uhac a rzucilem sie na Ciebie napisalem do Rizzlyy zeby zszedl i Cie ubil i chyba wtedy padles na Dragon Lair bitwie,co prawda wszyscy od nas padli ale to bylo cos "Smacznego" poczuc smierc najwiekszego wroga, co prawda nie mialem fraga, ale satysfakcje ;)
Jak tam na Elysi, jakies zalozenia macie przyszle ? :]
NaRuTo__xD
25-04-2007, 14:34
Name: Corso of Darknes
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 107
World: Berylia
Residence: Thais
Last login: Apr 25 2007, 10:41:44 CEST
Bez gildii WTF ??
Corsolopussy
25-04-2007, 15:14
Rev, wiemy ze grasz na 2 ownerow z bratem, jednego lubilem, nawet byl taki czas bardzo lubilem, ale ok 50 lvla~ twoj brat dal mi paymenta za free i potem mnie ciagle bil za nic ;) Wiec znienawidzilem char Rev'ico a co do tego Rev'ico stal sie najbardziej znienawidzona postacia przezemnie i chyba dobrze o tym wiesz , po battle na venore jak moglem stac normalnie i sie uhac a rzucilem sie na Ciebie napisalem do Rizzlyy zeby zszedl i Cie ubil i chyba wtedy padles na Dragon Lair bitwie,co prawda wszyscy od nas padli ale to bylo cos "Smacznego" poczuc smierc najwiekszego wroga, co prawda nie mialem fraga, ale satysfakcje ;)
NIE ZA FREE TYLKO ZA GŁOS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Name: Corso of Darknes
Profession: Elite Knight
Level: 107
World: Berylia
Residence: Thais
Last login: Apr 25 2007, 10:41:44 CEST
Bez gildii WTF ??
Olol, w gildii mnie juz nie ma calutki 1 miesiac, a reason ? ; )
Reason to zabicie 3 r'li Demon Kauczuka za Free,moimi noobcharami.
Olol...
Aradna napisala ze da inva po tygodniu, ale powiedzialem ze juz nie wroce do guild jesli kickuje za taki reason. Bo ubilem jakies 30-40 lvle na noobcharze,o lol...
Tak czy inaczej na warze jestem z nimi wiec nie robcie sobie nadziei xdd
:evul: :evul:
NaRuTo__xD
25-04-2007, 16:53
Przecież nie piszę tego żeby Ci zrobić na złość albo sobie nadzieję :)
Zaczynam Cię lubić, i widać ze nie jestes "juz" asslicker KH (raczej Spartan chodź prawie aLL to KH) i nie doszedłeś spowrotem do Spartan Legion :D
Szacun xDB) B)
Olol, w gildii mnie juz nie ma calutki 1 miesiac, a reason ? ; )
Reason to zabicie 3 r'li Demon Kauczuka za Free,moimi noobcharami.
Olol...
Aradna napisala ze da inva po tygodniu, ale powiedzialem ze juz nie wroce do guild jesli kickuje za taki reason. Bo ubilem jakies 30-40 lvle na noobcharze,o lol...
Tak czy inaczej na warze jestem z nimi wiec nie robcie sobie nadziei xdd
Who cares ? :p
tak padlem wtedy ale co z tego jak wy tam wszyscy padliscie a zaraz po moim dedzie po 2 -3 minutach ty padles? 8o
zreszta co bylo to bylo aha i nieprzywlaszczaj sobie tego mojego deda do " ciebie" bo wtedy zabardzo sie wysunolem do przodu majac jakis 70 lvl i to bylo moja wina a nie towja zasluga lol.
tak padlem wtedy ale co z tego jak wy tam wszyscy padliscie a zaraz po moim dedzie po 2 -3 minutach ty padles? 8o
zreszta co bylo to bylo aha i nieprzywlaszczaj sobie tego mojego deda do " ciebie" bo wtedy zabardzo sie wysunolem do przodu majac jakis 70 lvl i to bylo moja wina a nie towja zasluga lol.
Gdzie napisalem ze to moja zasluga? Ty sie za daleko wysunoles i ja tez sie wysunolem jak Cie zobaczylem jakbys chcial wiedziec, odrazu msg do tych co stali na górze, zeszli i Cie ubili. No tak padłem i tak i tak bym padł, ale przynajmniej zabralem kogos do pielka ze soba ;)
Ohh Rev, you are so offensive ; <
@H.L
Someone , cares im sure ;).
Ohh Rev, you are so offensive ; <
.
Oh CRY ME A RIVER ;( ;( ;( ;( ;(
xd lol xd :
Name: Knightsolo
Profession: Knight
Level: 16
World: Nerana
Banished: until May 12 2007, 19:07:47 CEST because of macro use
krzysiek033
26-04-2007, 20:02
xd lol xd :
Name: Knightsolo
Profession: Knight
Level: 16
World: Nerana
Banished: until May 12 2007, 19:07:47 CEST because of macro use
Taka juz tradycja jest na tym Name'ie. Jak sie nazywasz Knightsolo to musisz cheatowac.
Wiekszosc z was ktora mnie krytykuje tutaj to niedojebanice XD ale cuz nic na to nie poradze.....
żal mi ciebie.... "większośc z was to niedojebanice", a zaraz po ty "cuz".... leksyka pl? no, chyba że masz w domu coś poza komputerem i łączem do internetu :D
krzysiek033
28-04-2007, 19:26
Kolejny char Poncka wylatuje z serva - Coul Cols. To juz chyba 100 char Poncka. Khs naprawdne maja ciasne glowki ze nie potrafia wymyslic czegos innego.
Lamorack
28-04-2007, 20:49
Kolejny char Poncka wylatuje z serva - Coul Cols. To juz chyba 100 char Poncka. Khs naprawdne maja ciasne glowki ze nie potrafia wymyslic czegos innego.
Buhahahaha... Dowiedziałes sie ze ktoś (pozdro dla Coul'a xD) wyleciał z serwa za FREE to myślisz że jesteś fajny??? GÓWN0 wiesz i w DVPIE byleś!!! A to że owner był zajebiście dobrym graszem i wjebał 80~ lvli na jednym PACC'u to zaraz musi być nim Poncek??? ZAL.pl
PS. zazwyczaj grasze ktorzy zmienili serwer, graja od nowa, to zmieniaja także profesje...
Buhahahaha... Dowiedziałes sie ze ktoś (pozdro dla Coul'a xD) wyleciał z serwa za FREE to myślisz że jesteś fajny??? GÓWN0 wiesz i w DVPIE byleś!!! A to że owner był zajebiście dobrym graszem i wjebał 80~ lvli na jednym PACC'u to zaraz musi być nim Poncek??? ZAL.pl
PS. zazwyczaj grasze ktorzy zmienili serwer, graja od nowa, to zmieniaja także profesje...
80 lvl wbija sie z palcem w dupie na jednym PACCu wiec nie wiem o co chodzi, wystarczy sie trzymac zdala od wojen
a co do tego ze "wbil" 80 lvl to chcialo by sie napisal ze wybotowal je poniewaz x razy widzialem go z auto-reconnectem blackd na respie zolwii gdzie pozniej botowal
@up zgadza sie, kiedys patrzylem na tibia.com i to byl raczej on
odkopalem fotke.
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=907
odkopalem fotke.
to nie on ...
krzysiek033
29-04-2007, 05:25
@Lamorack
Ale ty kurwa głupi jestes. Gdybyśprzeczytal co napisałem to byś po mnie nie jeździł. Moj post był pełen sarkazmu. Ja wiem ze to nie Poncka char ale KHs taki reason maja.
Żądam przeprosin dzieciaku!
Lamorack
29-04-2007, 13:13
80 lvl wbija sie z palcem w dupie na jednym PACCu wiec nie wiem o co chodzi, wystarczy sie trzymac zdala od wojen
a co do tego ze "wbil" 80 lvl to chcialo by sie napisal ze wybotowal je poniewaz x razy widzialem go z auto-reconnectem blackd na respie zolwii gdzie pozniej botowal
TERAZ to mi nadgarstki połamałeś!!!!!!!!! Hahahaha auto-reconnectem, hahaha nie wiem co to znaczy ale powiem ci koleś jedno wbij te 80 lvl na jednym paccu to pogadamy! Z choinki sie urwałeś??? Może mi powiesz ze na Beryli łatwo można wbić te 80 lvl?? Dobrze wiesz ze PA panuje tu jak mało gdzie. I nie oskarzaj kogoś ze BOCI jak nie masz dowodów, ba nie możesz ich mieć bo one NIE ISTNIEJA!! Myślisz ze GM za nim nie chodzili, jak zobczyli ze lvl non-stop wbija? Zastanów sie.
odkopalem fotke.
bez komentarza...
PS. 2/23/2007 << data wstawienia foty... dla twojej wiadomosci wtedy moze mial z 40 lvl ;pp
@Lamorack
Ale ty kurwa głupi jestes. Gdybyśprzeczytal co napisałem to byś po mnie nie jeździł. Moj post był pełen sarkazmu. Ja wiem ze to nie Poncka char ale KHs taki reason maja.
Żądam przeprosin dzieciaku!
Źle polączyłem fakty a raczej ich nie połaczyłem ale to przez tych noobów z forum tibia.com :D :D :D ale masz racje naleza cie sie przeprosiny :D
PS. Nie jestem dzieciakiem...
TERAZ to mi nadgarstki połamałeś!!!!!!!!! Hahahaha auto-reconnectem, hahaha nie wiem co to znaczy ale powiem ci koleś jedno wbij te 80 lvl na jednym paccu to pogadamy! Z choinki sie urwałeś??? Może mi powiesz ze na Beryli łatwo można wbić te 80 lvl?? Dobrze wiesz ze PA panuje tu jak mało gdzie. I nie oskarzaj kogoś ze BOCI jak nie masz dowodów, ba nie możesz ich mieć bo one NIE ISTNIEJA!! Myślisz ze GM za nim nie chodzili, jak zobczyli ze lvl non-stop wbija? Zastanów sie.
botowalem na zolwiach swoim knightem dawno temu, podobnie jak Farbror Kurt oraz Coul~, uwierz mi ze wiem jak to rozpoznac
podobno aradna sie zesrala jak walil(a) dziady
podobno aradna sie zesrala jak walil(a) dziady
Ssij wiesniaku
witam i jak tam na beryli nowgeo slychac ??
Vatariel
01-05-2007, 13:17
Jak masz plecy u Knighthood to nie jest problemem wbicie 80 lvl na jednym pacc.
Co do botowania to GM może "chodzić" za cavebotterem który wbija non stop lvls ale w 95% przypadków kończy się na na "player was at keyboard".
Jak masz plecy u Knighthood to nie jest problemem wbicie 80 lvl na jednym pacc.
Co do botowania to GM może "chodzić" za cavebotterem który wbija non stop lvls ale w 95% przypadków kończy się na na "player was at keyboard".
hoho a teraz i sorki botowac moga, opcja vis bota, na dragach itp.
a knighty moga lekko botowac na dragach, unikaja combo :]
damn
hoho a teraz i sorki botowac moga, opcja vis bota, na dragach itp.
a knighty moga lekko botowac na dragach, unikaja combo :]
damn
Nawet dobrze dziala :D 60MS ma 28k/h w Maze bez waste. :DDDDDDDD
krzysiek033
01-05-2007, 21:30
BlackD wkoncu wypuscil VisHuntera. Nie mogl znieść tego ze Ng ma to juz dawno a on nie. :)
BlackD wkoncu wypuscil VisHuntera. Nie mogl znieść tego ze Ng ma to juz dawno a on nie. :)
NG smierdzi ;f, na blackd jest lajtowo
BDP trafia wiecej visow niz czlowiek(ja) recznie.
BDP trafia wiecej visow niz czlowiek(ja) recznie.
Ta vis hunter super sprawa
Penisula tomb za scarab coinem.
kosior876
02-05-2007, 17:56
co tak cicho ostanio
czarekc21
02-05-2007, 21:58
Dobrze ze sprzedalem Trzeciego Menela Apokalipsy(aktualnie Triadne).
POncek dobrze przy tym zarobil i stracil sprzedajac mi sova.
Btw. A co sie dzieje tak wogole na Beryli ...
Aradna 140 lvl o,o a niedawno miała to swoje -100.
Aradna 140 lvl o,o a niedawno miała to swoje -100.
Fran i wszystko jasne, teraz jak jeszcze vis huntera dodali to ma zajebisty exp B)
Fran to raczej nie, Pies de'pato mowil ze on malo gra bo mu sie juz tibia znudzila, predzej ajo.
Lamorack
03-05-2007, 13:57
Aradna
May 02 2007, 22:50:59 CEST Died at Level 140 by a dragon
pewnie bot sie nie uleczyl... (sasasasasasa)
btw. Co to masz czesio? -Do trzymaaaniaaa.... Czesio ROX ;p
Fran to raczej nie, Pies de'pato mowil ze on malo gra bo mu sie juz tibia znudzila, predzej ajo.
Mam inne informacje
Omg te wladcy komarow ;(
Vatariel
03-05-2007, 14:50
Dakituconelwo
May 03 2007, 11:30:41 CEST Killed at Level 143 by Aquotrus
and by Twist'er
Dakituconelwo
May 03 2007, 11:30:41 CEST Killed at Level 143 by Aquotrus
and by Twist'er
Jest film ?
Tak czytam te wieści z Berylii... Hmmm... Aktualnie czekam na nowy serv i w międzyczasie mógłbym sobie gdzieś pograć. Zastanawiam się nad Berylią. Są tu względnie niskie lvle, 165 best, tylko to PA o którym tyle mówicie... Możecie mi poradzić u kogo dobrze zrobić sobie plecy i kiedy osoba grająca powiedzmy ...spokojnie, bez PK-wania :p może spodziewać się tu hunta za zbyt szybkie expienie i zbyt wysoki lvl?
Tak czytam te wieści z Berylii... Hmmm... Aktualnie czekam na nowy serv i w międzyczasie mógłbym sobie gdzieś pograć. Zastanawiam się nad Berylią. Są tu względnie niskie lvle, 165 best, tylko to PA o którym tyle mówicie... Możecie mi poradzić u kogo dobrze zrobić sobie plecy i kiedy osoba grająca powiedzmy ...spokojnie, bez PK-wania :p może spodziewać się tu hunta za zbyt szybkie expienie i zbyt wysoki lvl?
wbijesz 60 i masz hunta
wbijesz 60 i masz hunta
Nie prawda......
krzysiek033
03-05-2007, 18:59
Nie prawda......
Masz racje, hunta zlapiesz jeszcze wczesniej.
Dokładnie...
Lamorack
03-05-2007, 19:45
Jestesm tego samego zdania.
wcale nie, Ajo, Delv, i Jordi to mili ludzie.
Dla swoich znajomych sa mili ;)
Aradna
May 02 2007, 22:50:59 CEST Died at Level 140 by a dragon
pewnie bot sie nie uleczyl... (sasasasasasa)
Za dużo z tego pociechy nie ma :
03 May 2007 -29,026 9 140 43,815,665
29k expa :)
Lamorack
03-05-2007, 21:38
Pewnie tak, ale on nie pytał czy są mili tylko czy da sie spokojnie pograć na berylii
luuzik, pewnie zaexpil w tym dniu sporo i dlatego taki spadek nieznaczny tylko mial...
Verticall
04-05-2007, 12:04
Demozar
May 03 2007, 23:05:01 CEST Killed at Level 93 by Leonidas Master of Sparta
and by Twist'er
Finken'brau
May 03 2007, 23:06:06 CEST Killed at Level 82 by Leonidas Master of Sparta
and by Aquotrus
Filmik :P
http://www.speedyshare.com/273225807.html
MarcinStw
04-05-2007, 23:49
[QUOTE=Verticall;1407244]Demozar
and by Twist'er
Finken'brau
and by Aquotrus
Bardzo fajny filmik
Powiem tak zamiast fe mogliście zsummonować coś nie przesuwającego poty a pozatym mogliście countować wtedy to i majmun i pare innych knightów by padło bo damage mieliście nie zły . Zanim oni by doszli do was gdyby te poty stały to by jeszcze z 3 4 osoby padły.
Tez grałem na Beryli ale od jakiegos czasu tam nie wchodziłem. Pewnie nadal wojna trwa ?:D
Demozar
and by Twist'er
Finken'brau
and by Aquotrus
Filmik :P
http://www.speedyshare.com/273225807.html
naaaaaaaajjjjjjjjjjssssssssssssss
Vatariel
05-05-2007, 14:45
Liczy się fakt że chłopaki dali rade go zabić i nic na tym nie stracili:)
Gz fragów.
Wezu_aka_Polc
06-05-2007, 00:28
Siema polakandos!!11 =)
Pozdro dla Corso, kauczuk i kurv'ico!! ;)
Signed,
Wezu.
Siema polakandos!!11 =)
Pozdro dla Corso, kauczuk i kurv'ico!! ;)
Signed,
Wezu.
WORM WORM WORM ! XD
Auron of Sword
May 08 2007, 18:59:11 CEST Killed at Level 63 by Baczek porzeczkowy
and by Nelous
Na beryli cicho...
A tym czasem :
10:46 Nadroj de'Corse [86]: komanndoos odszedl od was 10:46 Nadroj de'Corse [86]: :s 10:46 Pan Toman [70]: bo siez synem na rl poklocil
Mała kłótnia w rodzince ^.-
Seboster
12-05-2007, 15:47
gz all
guardia to najlepszy server mimo ze Non-PvP
gz all
przez takie servy jak Guardia, Sucurs nie gra na pvp :D
gz all
taa a szcegolnie dlatego ze mozna sobie potforki zabijac 1!!! TAA ZBAIJANIE POTFORKOW JEST SUPER 111!11
a jak sie wbije 100 level to wtedy jest zabawa a wiecie czemu ? BO MOZNA SOBIE ISC POZABIJAC POTFORKI TAKKK !1!!!
non-pvp = Hello i'm newb : (
pozdrooo
17:48 Rawyn Aerion [8]: wiesz ze masz hunta od demona kauczuka mowil mi dzis na dworze
Nic dodać nic ująć :) Wystarczy poczekać
Corso duela z nim, mysle ze wygrasz ;D jego shield nie przekracza 71 rotfl
@Wezu
Co tam Wezik blezik ?
Wezik wez napisz do mnie na gg , 8093400.
Btw. Jestem Retired B)
Powiedzialem zegnaj berylio , witaj nowy serverze. Ale w tibie znow zaczne pogrywac gdzies za 2-3 miesiacy , lekko po wakacjach.
To tak dla waszej informacji Ludzie ;] Powod retira jest napewno znany przez wiekszosc z was, ale jesli macie jakies pytania to powiem jedno,all moje items nie leza juz u mnie w dp :D :D
Pozdro dla tych ktorzy sie ciesza moim hackiem ;] 3mka ludzie !!
PLANUJECIE COS NA WAKACJE?
na koniec: to forum robi sie coraz nudniejsze.
Signed,
//
Corso, Kuba , Corsito , Corsolo
@Wezu
Co tam Wezik blezik ?
Btw. Jestem Retired B)
Powiedzialem zegnaj berylio , witaj nowy serverze. Ale w tibie znow zaczne pogrywac gdzies za 2-3 miesiacy , lekko po wakacjach.
To tak dla waszej informacji Ludzie ;] Powod retira jest napewno znany przez wiekszosc z was, ale jesli macie jakies pytania to powiem jedno,all moje items nie leza juz u mnie w dp :D :D
Signed,
//
no Majdan, Majdan ... nie ma to jak pomoc w hackowaniu samego siebie :)
Corso to jak nie grasz na berylii to jak ty znajdujesz czas by wykopac kogos z serwa za free albo popekowac bo ci sie nudzilo?
a moze powiesz nam jaki byl reason? ja slyszalem ze za to ze niechcial isc z toba na anni bo mu braci ujebales :evul: widze ze probujesz grac na serwie z osobami online na poziomie 150-200. teraz na innym serwie jak jestem widze roznice :D berylia ssie.
ps. siemqa wszystki pierwszy moj post , yeah
Couranger
13-05-2007, 20:42
Zabawić to ty się możesz z mamą, mam na beryli 80msa przyjde do Ciebie :)
i zobaczysz jaka to zabawa...
Widac ze masz 13 lat dzieciuchu obrazajac jego mame , lepiej wracaj ogladac Cartoon Network a nie udzielaj sie na forum. Tym 80 ms-em mozesz mu zrobic loda co najwiecej
NaRuTo__xD
13-05-2007, 20:49
Corso to jak nie grasz na berylii to jak ty znajdujesz czas by wykopac kogos z serwa za free albo popekowac bo ci sie nudzilo?
a moze powiesz nam jaki byl reason? ja slyszalem ze za to ze niechcial isc z toba na anni bo mu braci ujebales :evul: widze ze probujesz grac na serwie z osobami online na poziomie 150-200. teraz na innym serwie jak jestem widze roznice :D berylia ssie.
ps. siemqa wszystki pierwszy moj post , yeah
Piranzee to ty ?!
Jak cos to MSG do mnie w Tibii...Pozniej podam nick na priv, szukam rowniez nowego servera, poniewaz pieknie to ująłeś... BERYLIA SSIE xD
Znamy Sie dobrze jezeli to ty ;)
NaRuTo__xD
13-05-2007, 20:51
Widac ze masz 13 lat dzieciuchu obrazajac jego mame , lepiej wracaj ogladac Cartoon Network a nie udzielaj sie na forum. Tym 80 ms-em mozesz mu zrobic loda co najwiecej
Jakbyś lodziarzu nie wiedzial ile on ma lat, to wejdz na wydarzenia z harmoni, i sobie poczytaj jak umiesz, sa nawet zdjecia...SSiesz...
Piranzee to ty ?!
Jak cos to MSG do mnie w Tibii...Pozniej podam nick na priv, szukam rowniez nowego servera, poniewaz pieknie to ująłeś... BERYLIA SSIE xD
Znamy Sie dobrze jezeli to ty ;)
Wbijcie na thorie B)
@Cichy Mac
Spadaj robic to co umiesz robic najlepiej, zwiedzaj se mapke
NaRuTo__xD
13-05-2007, 20:54
Wbijcie na thorie B)
@Cichy Mac
Spadaj robic to co umiesz robic najlepiej, zwiedzaj se mapke
Probowalem na Thorii, bez zadnych pleców sie dennie gra, zreszta znac kogos tez bys ie przydalo, apropo gralem tam, wbilem 30 palkiem, i mnie zhuncili xDD
Teraz próbuje na Azurze, jak ktos chce pisac :)
Couranger
13-05-2007, 20:57
Jakbyś lodziarzu nie wiedzial ile on ma lat, to wejdz na wydarzenia z harmoni, i sobie poczytaj jak umiesz, sa nawet zdjecia...SSiesz...
ale jego mozg zatrzymal sie na poziomie 13 latka , twoj zreszta tez
Naruto jak co to pisz na gg 796029
inni tez moga pisac jesli chca :D
kazdy friend mile widziany ;)
Wezu, to ty Wezuns z Titanii? Pamiętasz Revesa?
Graliśmy razem jakieś 2,5 roku temu tam 8o
Vatariel
13-05-2007, 23:50
Black Spectrum której liderem jest Corso of Darknes wypowiedziało wojne Bukowno Family!
Już padła pierwsza osoba z Bukowno Family
Marmax
May 13 2007, 19:08:43 CEST Killed at Level 81 by Medicanka
Edit:
Deklaracja wojny:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=14217341#post14217341
Black Spectrum której liderem jest Corso of Darknes wypowiedziało wojne Bukowno Family!
Już padła pierwsza osoba z Bukowno Family
Marmax
May 13 2007, 19:08:43 CEST Killed at Level 81 by Medicanka
Edit:
Deklaracja wojny:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=14217341#post14217341
ta wojna jest lekko smieszna...
dzisija corso pisal do mnie i do moich rl czy lubimy demon kauczuka? co to go do chuja obchodzi, gdybym wiedzial ze jestes po hacku za chuja bym dsm nie odal..
Nie mam nic ani do corsa ani do demona...
@Wezu
Co tam Wezik blezik ?
Btw. Jestem Retired B)
Signed,
//
Kto kogo haknal?
teraz wiesz jak to jest :>
Netan i Aeris Morgul to fragstealtherzy ;(((((((
May 13 2007, 21:35:20 CEST Killed at Level 155 by Memy Chemics and by Keran Dalethon
May 13 2007, 22:13:03 CEST Killed at Level 86 by Memy Chemics and by Shandah
Lamorack
14-05-2007, 21:48
Ja tez z mila checia sie przerzuce na jakis inny serwer typu thoria, od 23 maja mam sporo wolnego czasu ;p tylko jak by ktos mogł pomoc w postaci malego pro lub cos w tym stylu to bylo by super ;p
btw to ja niewiele wiecej pogralem do 36 lvl palem na berylia i potem hunted ;p
a tak w ogole moze ktos obeznany zrobi rozpiske gdzie teraz graja ludzie z berylia co sa hunted mam na mysli np. rev'ico >> elysia ;p i moze ktos napisze jaka atmosferka na jakis servach jest xD zreszta i tak pewnie olejecie tego posta wiec cya.
walic Ajo, demonka(dupo lizusa), fran
ta gra rujnuje zycie kiedys sie o tym przekonacie i wtedy bedzie juz zapozna ale coz takie jest zycie...
pozdo dla alicius??(ale noobie tera), jez ocw(spoko ziom tylko jak kazdego trzeba poznac) ziomow z black spectrum(i tak all bedziecie kiedys hunted ;/ taka jest prawda nie ma sie co szczypac) i dla ludzi walczacych o lepsza berylia... z botem nawet GM nie wygraja
signed archi... CYA
kiedy wojna sie skonczyla to na servie nie dochodzi do 400 osób a 1/2 to pekerzy xd
Ja z braciakami i kilkoma osobami gramy na Neranie (yeah non-pvp rulz ale przynajmniej ejst spokoj)
kilka osob gra na obsidii.
wiekszosc szwedow i gipowcy na elysii
na thorii osoby z dawnego nemesis se
wiecej nie wiem :D
anyway wpadac na Nerane :D
Majkeloo
14-05-2007, 22:45
Ja tam zaczalem nowa przygode na Thoria ;p Nawet sporo osob gra z berylii ;d Jak cos to piszcie pw jezeli ktos jeszcze gra mozemy sie zgadac :)
na thorii gra naprawde sporo osob z berylii , nie bede podawal nickow bo tego sobie moga nie zyczyc jak co to gadaj z mage solo (daark pallek)bo on tam gra.
sorry chomiczq ale juz napisales na tym forum ze tam grasz i ty to ty :*
Ja tez z mila checia sie przerzuce na jakis inny serwer typu thoria, od 23 maja mam sporo wolnego czasu ;p tylko jak by ktos mogł pomoc w postaci malego pro lub cos w tym stylu to bylo by super ;p
btw to ja niewiele wiecej pogralem do 36 lvl palem na berylia i potem hunted ;p
a tak w ogole moze ktos obeznany zrobi rozpiske gdzie teraz graja ludzie z berylia co sa hunted mam na mysli np. rev'ico >> elysia ;p i moze ktos napisze jaka atmosferka na jakis servach jest xD zreszta i tak pewnie olejecie tego posta wiec cya.
walic Ajo, demonka(dupo lizusa), fran
ta gra rujnuje zycie kiedys sie o tym przekonacie i wtedy bedzie juz zapozna ale coz takie jest zycie...
pozdo dla alicius??(ale noobie tera), jez ocw(spoko ziom tylko jak kazdego trzeba poznac) ziomow z black spectrum(i tak all bedziecie kiedys hunted ;/ taka jest prawda nie ma sie co szczypac) i dla ludzi walczacych o lepsza berylia... z botem nawet GM nie wygraja
signed archi... CYA
Kuniek?:P
@Majkeloo
wracaj na berylie stolar bo cie dorwe na osiedlu :P
Trialowiec
15-05-2007, 13:34
Drodzy obywatele Berylii,
Niedawno przeniosłem się na ten cudowny server. Przyszedłem tu z martwego już dziś servera Galany.
Przez 4 lata swojej tibijskiej kariery grałem knightem. Przenosząc się tu postanowaiłem wybrac sorca. Jak zapewne wiecie gra tą profesją nie jest łatwa i bardzo kosztowna. : (
Piszę by prosić was o pomoc... finansową, duchową, jakąkolwiek : P.
Może to wyglądać jak zwykła próba wyłudzenia pieniędzy. Właściwie to nie wiem jak was przekonać, że tak nie jest. : )
Nie wiele mogę wam zaoferować w zamian. Deklaruję, iż osobie, która w chociaż minimalny sposób zaoferowałaby mi swoją pomoc to w przyszłości postaram się zrobić wszystko by spłacić dług. Ewentualną chcęć pomocy prosze zgłąszać na tym forum poprzez zostawienie prywatnej wiadomości albo poprzez wiadomość w grze.
Mój nick: Dikstra.
Miejsce zamieszkania: Ankrahmun
Z góry dziękuje...
P.S.
Jeśli ktoś jest chętny na wolrd trade Galana <=> berylia to również proszę sie zgłaszać do mnie.
Over and out.
Tak gram na Thorii..Moge zalatwic plecy komus ale tylko kumpla i kultularnym osoba..
Na thorii gra duzo osob z nemesis i oczywiscie Daffy ;)
Da sie normalnie expic starczy msg :> pekerow latwo wybijac i nie ma sie przypalu a nawet na nich mozna zarobic niezle..wiec zapraszam ;)
Saia come to Thoria ;]
GG 10560484 jak ktos co chce ;>
/Lucas aka Daark Pallek and Mage Solo
Chomik za malo czasu ja mam , teraz na spokojnie na non pvp nie po to by walczyc tylko by spokojnie sobie pograc , moze za jakis czas na thorie wpadne do was.
btw. rincognito niezle wbija lv. kiss flash :*
Lubie_orzechy
15-05-2007, 23:01
Tak gram na Thorii..Moge zalatwic plecy komus ale tylko kumpla i kultularnym osoba..
Na thorii gra duzo osob z nemesis i oczywiscie Daffy ;)
Da sie normalnie expic starczy msg :> pekerow latwo wybijac i nie ma sie przypalu a nawet na nich mozna zarobic niezle..wiec zapraszam ;)
Saia come to Thoria ;]
GG 10560484 jak ktos co chce ;>
/Lucas aka Daark Pallek and Mage Solo
Mógłbym grać tyle, że my jako my mieliśmy kiedyś = dawno, małą sprzeczke...xD O byle gówno xD Pewnie mnie pamiętasz :) Jak nie masz za złe to podam nick :)
Pzdr :)
Sgd...K...
:) ;) :p :] :( B) :D :o 8o :baby: X( :confused: :cup: :evul: ;(
Lubie_orzechy
15-05-2007, 23:12
Drodzy obywatele Berylii,
Niedawno przeniosłem się na ten cudowny server. Przyszedłem tu z martwego już dziś servera Galany.
Przez 4 lata swojej tibijskiej kariery grałem knightem. Przenosząc się tu postanowaiłem wybrac sorca. Jak zapewne wiecie gra tą profesją nie jest łatwa i bardzo kosztowna. : (
Piszę by prosić was o pomoc... finansową, duchową, jakąkolwiek : P.
Może to wyglądać jak zwykła próba wyłudzenia pieniędzy. Właściwie to nie wiem jak was przekonać, że tak nie jest. : )
Nie wiele mogę wam zaoferować w zamian. Deklaruję, iż osobie, która w chociaż minimalny sposób zaoferowałaby mi swoją pomoc to w przyszłości postaram się zrobić wszystko by spłacić dług. Ewentualną chcęć pomocy prosze zgłąszać na tym forum poprzez zostawienie prywatnej wiadomości albo poprzez wiadomość w grze.
Mój nick: Dikstra.
Miejsce zamieszkania: Ankrahmun
Z góry dziękuje...
P.S.
Jeśli ktoś jest chętny na wolrd trade Galana <=> berylia to również proszę sie zgłaszać do mnie.
Over and out.
Masz zamiar grać na berylii nie znając tu nikogo?? Zapomnij chłopie, z tego servera 120+ levele poodchodziły...Dograsz (jak jakimś cudem sie uda) do 60, to załapiesz hunta i jak to powiedział w youtube pewien mądry człowiek, "i będziesz musiał oddać swoje ciężko zarobione eq, i Ci będzie przykro że nie masz eq i znów trzeba zbierać na nowe eq..."
Text wzięty z youtube "Wywiad z Tibiarzem"...
PzDr...
Majkeloo
15-05-2007, 23:38
@Majkeloo
wracaj na berylie stolar bo cie dorwe na osiedlu :P
Hueheheh, ja puki co na berylie nie mam zamiaru wracac chyba ze bedziesz chcial na demki isc czy jakis inny hunt to wiesz jak mnie znalesc <lol>
A z Kunkiem sie pomyliles on nie mial palka na berylii ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.