Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Galany;p
@lady mot
bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola :D dziekujemy za g-arma, klegi pammy i jakies runki :) a no i jeszcze bs.
Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi
Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo X( . Ze jestes A**licker to kazdy wie i nie musisz tego udowadniac.X(
pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze ;) a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA :) Nie jestesmy sami :P A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P
inna sprawa. tak - jestem asslickerem :) Kocham lizac tyleczki, szczegolnie rodzynki :P no i pedalem tez jestem :D
thewojtek
20-05-2006, 22:14
Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki?
Podaj swoj nick to pogadamy na tibi;P
a tak szczerze to poprostu wystarczy spytac odpowiednich ludzi, a ze utrzymuje dobre kontakty z kilkoma osobami to wiem, a co do wojen to bylem od poczatku wtajemniczony;]] heh, takie zycie, Qmple do mnie czesto pisza i mowia co sie dzieje......
thewojtek
20-05-2006, 22:16
pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze ;) a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA :) Nie jestesmy sami :P A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P
inna sprawa. tak - jestem asslickerem :) Kocham lizac tyleczki, szczegolnie rodzynki :P no i pedalem tez jestem :D
Szkodi juz kilka razy przerabialismy ze jestes pedalkiem ;]
btw. Zaxuhe organizuje nowy banshee quest, mniejmy nadzieje z lepszym finalem niz ostatnio.....
@Szkodi
jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE.
A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz :D Bo ja hmm...... nie obchodzi mnie czyjes zdanie, mowie co chce , huh czy ja nie mam uczuc ?XDDD taa XDD Im evul girl :(( A ty szkodi dziwie ci sie ze masz czas wejsc na forum, myslalam ze zawsze lizesz dup** Kondom itp. Wspoczuje ci XD Musisz meic jezyk caly w krostach skoro ciagle lizesz dupy XDD haha noob
IntoTheRain
20-05-2006, 23:18
widze Szkodi ze nowe okreslenia na Ciebie powstaja..:D
nie przejmuj sie... zawsze bedziesz tym samym Mysterious Fetishem co zawsze...no i..."""".pl:)
[QUOTE=szkodi]pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze ;) a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA :) Nie jestesmy sami :P A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P
I tu zrobiłes nooba z Qreewa :| :confused: bo to nie ja, tylko on pisał
że mam wyjśc bo inaczej pogada z liderem mojej gildi i mnie wywali XDD, a nikt mnie z gildi nie wywalil XD sama odeszlam 8o
wiec dokladnie te teksty skomentuje "muahaha" ^.- :p :D
Demiphant
21-05-2006, 00:47
Qrna ja tu sobie przerwe robie,a tu Rivenn pada,aż miło zaczyna mi się robić;]
Właśnie GRan skąd ty masz te wtyki na Galanie;p
Przeczytalem forum tibia.com i jak dla mnie powod jej 1 deada byl bezsensowny... Ciebie tez tam nie bylo wiec niewiesz jak bylo ? :>
A skąd wiesz że mnie tam nie było , lol ?
:D Haha czytam sobie to forum i widze ze duzo sie tu o mnie mowi. -.- Ale chyba niektorzy mysla ze skoro nie pisze na tym forum to moga sobie pisac bzdury wyssane z palca bo ja niezaprzecze, to sie myla. Zrobilam to konto zeby powiedizec co sie naprawde stalo, bo tu fajne wkrety widze
Od poczatku. bylam na mintwalin, godzine czekalam przed wjesciem az koels skocnzy expic. o 12.00 wpuscil mnie, o 12:04 wylaczyl mi sie net imsuialamz resetowac kompa. na tiibie weszlam o 12:0? (15 minut podalam dla przykladu. -.-) wiec bylo to ok5-10 minut,potem znowu sie logam ia ptrze z emoejgo listu nie ma tlkyo ze Sinid expi. To pisze do niego "hey i got internet kick but i hunt here, leave plx" .. dobra nic nie odpowiedzial to po minucie sie wkruzylam i pisze dalej "wtf? leave i hunt here" on ze nie, wytluamzylam mu co sie stalo z moim netem ale dalej nie chcail wyjsc.to poszlam i zczelam expic z nim, ale on ubijal minosy ktore bily mnie przesuwa zdechle ciala i wkladal loot do sowjego baga. Wkurzylam sie wiec dalam folow i poczekalam az dodjzie do wody. POdchodzi, patrze you see bag it weigs 900oz (oczywiscie koels wkreca ze bylo 3k-.-) i wywalima loot do wody. Koles pwoiedizal ze zaplace za to , Qreew zaczal pisac do mnei na prv jakies zamulenia zebym wyszla i ze mam zalpcic za jego loot 5x wiecej ->ja ze nie zaplace. . OK wychdoze z minitwaln, o sie ebde z nobem klocic. Ok..pozniej wracam sobie do kazo jestem na dwarf brudgu podbiega kardear rahili i grimheim (lolki smai nie umieja mnie zabic tlyko w teamie -.- haha :baby: ) po dluugim czasie keidy wreszcie udalo im sie mnei trapnac :D padlam.
@Szkodi.
Nie wkrecaj-.- Sinidowi nie grozilam tlyko tluamzcylam mu co znaczy asslicker , powiedzialam ze "jezlei bym chciala to bym mogla zaplacic komus zeby go ubil ale tego nie zrobie bo nie jestem asslicker" itp.
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
po 3 nei zaatakawoalam qrewa tylko on mnie, nabil skula, ue e-vave i padlam, wiec jak nei wiesz jak bylo to sie nie udzielaj.
Moj drugi dead byl spowodowny tym ze zabilam jakeigos noba na low lvlu ale byl tokoels z rl od perma i prsyzedl perm z otxem i mnie ubli. potem wlasnei qreew mnie ubil, ja go nie atakowalam tlyko on mnie on nabil skula.-.-
Ok to wsyzstko. oczywiscie zaraz zaczna sie wkrety ale nie obhcodiz mnie to bo tu nie gram; CYA GALANA HELLO XERENA!! B)
Sinid wszedl do mint o 12:01 (byl tam wczenisej ale o 12:01 zaczol expic bo bylo wolne) , ty odezwalas sie do niego o 12:10 , albo 12:11 , i nie napisalas "hey... cos tam" , tylko napisalas "wtf? " , jak chcesz to ci screeny pokarze i chat logi , wszystko mam na HDD nadal, pierdolilas glopoty na forum tibia.com , i teras tutaj przychodzisz plakac i ten sam kit ludziom wciskac..
@up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.-
Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu.
Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu.
Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da.
Signed,
Dress~
wooo ale zescie sie naprodukowali ostanio ;)
qreew sinid itp@ to mozna bylo inaczej rozwiazac. mam nadzieje ze krup was opieprzyl, wysylanie ludzi zeby kogos zabili to nie jest wyjscie, zwlaszcza jak sie tam samemu nie idzie -.-
lady@ twoje zachowanie to poezja, ale coz, bardzo ale to bardzo typowe dla wilu polakow.
gran death@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.
a nazs kolega na k(kisej?) dobra nie wazne jaki nick bo malo mnie to obchodzi, noobem to ty tu ejstes, wiec na razie inne swiaty - galana 1:0 dla innych bo ciebie tam nie ma, to co ty prezentuejsz to jest dopiero ass licking.
kurde tyle tego ze az nie pamietam co chcialem pisac ;D
btw szkodi popros kolege perma zeby przestal protektowac swoje pk chary main charem -.- w ogole u szkodiego to juz nie ass licking, to sposob bycia, lol ;D no ale coz, jego sprawa co robi musze to przyznac, szkoda tylko ze czasem za slepo reaguje i nie jest obiektywny. ale w sumie czy ktos z nas jest? ;)
Cytuje tutaj fragment wypowiedzi Lady Mot ze strony 124
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
hmmm, taki maly insult, a potem robisz z siebie ofiare ktora niewinnie pada od PAujacego Preliatora... Szkoda wiecej gadac na ten temat, osoby wtajemniczone wiedza jak bylo i to im wystarczy.
thewojtek
21-05-2006, 10:58
Qrna ja tu sobie przerwe robie,a tu Rivenn pada,aż miło zaczyna mi się robić;]
Właśnie GRan skąd ty masz te wtyki na Galanie;p
od takiego noobka na 115 lv ;*
thewojtek
21-05-2006, 11:00
gran DEAH@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.
Nie napisalem ze wszystko wiem, bo to nie prawda.... ale jesli chce cos wiedziec to nie mam z tym problemow, a ze ostatnio juz wogole nie expie (jebany net) to gdy jestem onnline to sie zajmuje wszystkimi ciekawymi rzeczami ktore sie dzieja na galanie... ;]
Arturo Soprano
21-05-2006, 11:06
qreew sinid itp@ to mozna bylo inaczej rozwiazac. mam nadzieje ze krup was opieprzyl, wysylanie ludzi zeby kogos zabili to nie jest wyjscie, zwlaszcza jak sie tam samemu nie idzie -.-
lady@ twoje zachowanie to poezja, ale coz, bardzo ale to bardzo typowe dla wilu polakow.
gran death@@ takei wtyki to kazy moze miec, bo wlasnie wystarczy po prostu spytac.a jak wydaje ci sie ze wiesz "wszystko" to tylko swiadczy o tym w jak duzym ejstes bledzie.
a nazs kolega na k(kisej?) dobra nie wazne jaki nick bo malo mnie to obchodzi, noobem to ty tu ejstes, wiec na razie inne swiaty - galana 1:0 dla innych bo ciebie tam nie ma, to co ty prezentuejsz to jest dopiero ass licking.
btw szkodi popros kolege perma zeby przestal protektowac swoje pk chary main charem -.- w ogole u szkodiego to juz nie ass licking, to sposob bycia, lol ;D no ale coz, jego sprawa co robi musze to przyznac, szkoda tylko ze czasem za slepo reaguje i nie jest obiektywny. ale w sumie czy ktos z nas jest? ;)
Popieram ;)
Padl bo zaatakowal Lady Jah
padl bo zabil brata Lady a to inna sprawa.
@Szkodi
jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE.
A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz :D Bo ja hmm...... nie obchodzi mnie czyjes zdanie, mowie co chce , huh czy ja nie mam uczuc ?XDDD taa XDD Im evul girl :(( A ty szkodi dziwie ci sie ze masz czas wejsc na forum, myslalam ze zawsze lizesz dup** Kondom itp. Wspoczuje ci XD Musisz meic jezyk caly w krostach skoro ciagle lizesz dupy XDD haha noob
74 najt nie ma 50k na aola ;P gz :D a czego nie ubilem Cie sam? bo bym nie dal rady. a sila tkwi w ekipie. Dlaczego Konde zabili w 10? :E argument bynajmniej infantylny. co do jezyka to lipton bo kondzie dupska nigdy nie lizalem ;P pol pats znam a pol ot "tak".
@up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.-
Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu.
Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu.
Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da.
Signed,
Dress~
pierwszy raz sie zgodziles ze mna :D
szczrze mowiac nie dbam o perma. typ okradl kilku rl kumpli wiec stracil zaufanie.
Arturo Soprano
21-05-2006, 11:57
@Szkodi
Dla Kondy dupska nie lizales, ale dla czesci tak:baby: . Wiec teraz nie klam zetak nie bylo :p
thewojtek
21-05-2006, 12:02
74 najt nie ma 50k na aola ;P gz :D a czego nie ubilem Cie sam? bo bym nie dal rady. a sila tkwi w ekipie. Dlaczego Konde zabili w 10? :E argument bynajmniej infantylny. co do jezyka to lipton bo kondzie dupska nigdy nie lizalem ;P pol pats znam a pol ot "tak".
Nie w 10 tylko 7(Zaxuhe, Lord Angel~, Soul~, Kapcom, Vidente, Van Hel~, i ~90 knight zapomnialem nicku ;PP)
to tak btw. ;PPP
Dunudofi organizuje, glosowanie na na najfajniejsza osobe na galanie, do wygrania Pacc.... i chyba nikt nie ma szans konkurowac z Malia Arkwin...
Arturo Soprano
21-05-2006, 12:04
to tak btw. ;PPP
Dunudofi organizuje, glosowanie na na najfajniejsza osobe na galanie, do wygrania Pacc.... i chyba nikt nie ma szans konkurowac z Malia Arkwin...
Kto na nia nie zaglosuje to moze sie liczyc z nieprzyjemnosciami ;)
_PiteroS_
21-05-2006, 12:49
Cartishia była dzis atakowana przez Febba, Febbula ni i oczywiscie przez Vallianto, powod oczywisty Cartishia "zaczeela PAowac" niedos ze miala zajety resp i Vallianto jej sie wjebal to jeszce osmielila sie dac Valliantowi pstryka w nos, oczywiscie Vallinato nie pozostal dluzny szybciutko napisal do kolegow ( pewnie z placzem ) ze Carti go dotknęła. Eh szkoda gadac, galana staje się smiesznym swiatem, a ten smiech nieoznacza ze jest tak dobrze tylko ze już nic nieda się zrobic i pozostal tylko smiech przez lzy.
Arturo Soprano
21-05-2006, 12:54
Cartishia była dzis atakowana przez Febba, Febbula ni i oczywiscie przez Vallianto, powod oczywisty Cartishia "zaczeela PAowac" niedos ze miala zajety resp i Vallianto jej sie wuwielbiam jeść bananyal to jeszce osmielila sie dac Valliantowi pstryka w nos, oczywiscie Vallinato nie pozostal dluzny szybciutko napisal do kolegow ( pewnie z placzem ) ze Carti go dotknęła. Eh szkoda gadac, galana staje się smiesznym swiatem, a ten smiech nieoznacza ze jest tak dobrze tylko ze już nic nieda się zrobic i pozostal tylko smiech przez lzy.
Dlatego zmienilem swiatX(
No pokażcie mi post w którym mówie że jestem biedna, że oni są źli i że robie z siebie ofiare (i inne teksty). Ofiare to ja robie z niektórych osób i pokazuje że są żalośni. Honor? Co wy wogóle mówicie o honorze? Honor ma osoba która od razu pisze do frineds przy każdym małym problemie (ej on mi zjadł meata co leżal na ziemi ubijecie go plx wylize wam dupe ... i inne teksty tego typu) Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . Honorowe....hmmm...nie zapłaciłam nikomu skoro wiem, że mam racje i mnie nie obchodziło jaki on ma lvl, komu liże tyłek i jakie lvle mnie ubija. Nie obchodziło mnie to, opwiedziałam że nie zapłace , prędzej zmeinei swiat. To jest wlasnie honorowe , nie będe nikomu płacic. Ofiary także z siebie nie robie, gdybym robila z siebie ofiare zaczelo by sie to zupelnie inaczej. Ale to nie moj charakter, i powiem jedno ze z podenisioną głową zmeiniam world, nie dam sie zmanipulowac jakeimus szkodiemu asslickerowi lub innym. Wiec jezeli wiecie co znaczy honor to sie nei udzielac.
A co do tej ofiary, to ja pisze tlyko co sie stalo naprawde, nie mowie jaka ejstem biedna ani ze chceh tu wrocic. Mowie ze tu jest za duzo Pk i Pa i co wam to da? Jezeli nie lziecie dup** na galanie to predzej cyz pozniej zrobia to samo z wami , nie uzalam sie nad soba, gdyby dzielo sie to wszystko dzisiaj cala historia z mintiwalin zrobilabym to samo.Im szybcej to do was dotrze tym lepiej.
@kejisey
nie wiem o co ci chodzi ale to ty robisz z sibei noba, nie chce cie wyzywac bo nawet cie nei znalam ani nic, ale ty przecyztales jakiegos durnego posta i juz mnie wyzywasz ze ejstem noobem itp. nie pisz niz o mnie wogole bo wiesz jak to wyglada?? Nigdy cie nie znalzalm, nie widizalam nawet a ty mi nagle wyskakuejsz z tekstem ze jestem nobem, chociaz nawet mnei nie zansz a na ppodstawie jednej sytuacji tego czy jest sie nobem okreslic nie mozna. :confused:
A co do wyzywania.-> każdy czasem chce kogos wyzwac od nobow lub cos , ma ochote nawet zabic, ale tego ie zrobi bo dana osoba ma obstawe albo wysoki lvl. Mnie nie ocbdhozi zbytnio zdanie innych czy ktos pozniej napisze ze jestem nobem lub cos ja moge prosto w powiedziec co chce, nie musisze jzu taic tego co chce pwoiedziec wiec skoro zminiam swiat to moge wreszcie powiedziec wszystko co mysle.
A teraz moze juz powinien sie ten temat zakonczyc, bo nie chce mi sie tu zabardzo pisac, i wogole ale jak ebdizecie znwou odpisywac sowje glupoty to tez odpisze. Ten topic to wydarzenia z Galany wiec moze nie zasmiecajmy tego forum tyklo gadajcie sobieco sie dzieje dalej, tlyko mowie jesli bedizecie psiac swoje glupoty bezsensowne to bede wam odpisywac. Ehh....podobno ja potrafie "zgaszac" ludzi XD.
Lady nie lubisz pisać ?? hehe pisz to rozluźnia czy to ważne jak było ?? Co było a nie jest ... Zrezygnowałaś zmieniasz serwa i co tu więcej mówić powodzenia zarówno w Tibi jak i w rl. Ci co ciebie zabili będą twierdzić że mieli powód ty będziesz twierdzić inaczej i nie pisz że szkodi nie ubił cię sam może i jest asslickierem ale wiadomo w tej grze oprócz jakości liczy się ilość ja też bym sam nie atakował 74 ek. Co do ataku na Cat~~ kurde on zawsze neutral był wątpie żeby atakował kogoś bez powodu. Serw schodzi na psy już od dawna ostatnio jakoś nawet szybciej:P. No ale są też i dobre rzeczy chociażby ded rivenna. Ostatnio prowadziłem kampanię kardear=noob. Dziwny z niego człowiek jak mnie kilka razy atakował i pisałem why nigdy nie odpowiedział ale gdy do niego piszę hi noob zawsze odbowiada tyle tematu And remeber Kardear = noob
_PiteroS_
21-05-2006, 13:40
Co do ataku na Cat~~ kurde on zawsze neutral był wątpie żeby atakował kogoś bez powodu. Serw schodzi na psy już od dawna ostatnio jakoś nawet szybciej:P.
Wiem ze jest neutralny i wiem ze mial powod domagal sie tego co mu sie nalezalo i niechcial dac sie wykopac z spawnu bo mial zajeta kolejke.
nie pisz że szkodi nie ubił cię sam może i jest asslickierem ale wiadomo w tej grze oprócz jakości liczy się ilość ja też bym sam nie atakował 74 ek.
Popieram, solo z knightem na wysokim lvl to przecie jak walenie głową w mur ;) poza tym w kÓ-pie siła ;)
Ja nikogo za nia nie wyslalem.. po calej akcji w mint, dalem loga i poszedlem an piwo , jak wrocilem cos mnie trzknelo zeby looknac forum , patrze a tam lady mot ryczy na prawo i lewo w swoim "i kłit" temacie.
Pozniej spotkalem Lady w kazzo , wychodzilem z jaskiniz lootem z guardow , i skullem za jakiegos lv 26 sorca co chcial mi loot podjebac (polak oczywiscie) , zaatakowala mnie , to zaczelem terz atakowac, odpierdolila sie , poszedlem do skrzynki kolo baraków wyslalem loot, akurat dobiegl Qreew i zaczelismy ja lac pod depo , tak tylko zeby postraszyc.
Acha a co do tego co piszesz o Szkodim , nazywasz go asslickerem , to teras powiec mi czyja dupe on lizal ? czy ty i polowa tego żałosnego forum wogole rozumiesz co to znaczy "asslicking" ?
No pokażcie mi post w którym mówie że jestem biedna, że oni są źli i że robie z siebie ofiare (i inne teksty). Ofiare to ja robie z niektórych osób i pokazuje że są żalośni. Honor? Co wy wogóle mówicie o honorze? Honor ma osoba która od razu pisze do frineds przy każdym małym problemie (ej on mi zjadł meata co leżal na ziemi ubijecie go plx wylize wam dupe ... i inne teksty tego typu) Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . Honorowe....hmmm...nie zapłaciłam nikomu skoro wiem, że mam racje i mnie nie obchodziło jaki on ma lvl, komu liże tyłek i jakie lvle mnie ubija. Nie obchodziło mnie to, opwiedziałam że nie zapłace , prędzej zmeinei swiat. To jest wlasnie honorowe , nie będe nikomu płacic. Ofiary także z siebie nie robie, gdybym robila z siebie ofiare zaczelo by sie to zupelnie inaczej. Ale to nie moj charakter, i powiem jedno ze z podenisioną głową zmeiniam world, nie dam sie zmanipulowac jakeimus szkodiemu asslickerowi lub innym. Wiec jezeli wiecie co znaczy honor to sie nei udzielac.
A co do tej ofiary, to ja pisze tlyko co sie stalo naprawde, nie mowie jaka ejstem biedna ani ze chceh tu wrocic. Mowie ze tu jest za duzo Pk i Pa i co wam to da? Jezeli nie lziecie dup** na galanie to predzej cyz pozniej zrobia to samo z wami , nie uzalam sie nad soba, gdyby dzielo sie to wszystko dzisiaj cala historia z mintiwalin zrobilabym to samo.Im szybcej to do was dotrze tym lepiej.
@kejisey
nie wiem o co ci chodzi ale to ty robisz z sibei noba, nie chce cie wyzywac bo nawet cie nei znalam ani nic, ale ty przecyztales jakiegos durnego posta i juz mnie wyzywasz ze ejstem noobem itp. nie pisz niz o mnie wogole bo wiesz jak to wyglada?? Nigdy cie nie znalzalm, nie widizalam nawet a ty mi nagle wyskakuejsz z tekstem ze jestem nobem, chociaz nawet mnei nie zansz a na ppodstawie jednej sytuacji tego czy jest sie nobem okreslic nie mozna. :confused:
A co do wyzywania.-> każdy czasem chce kogos wyzwac od nobow lub cos , ma ochote nawet zabic, ale tego ie zrobi bo dana osoba ma obstawe albo wysoki lvl. Mnie nie ocbdhozi zbytnio zdanie innych czy ktos pozniej napisze ze jestem nobem lub cos ja moge prosto w powiedziec co chce, nie musisze jzu taic tego co chce pwoiedziec wiec skoro zminiam swiat to moge wreszcie powiedziec wszystko co mysle.
A teraz moze juz powinien sie ten temat zakonczyc, bo nie chce mi sie tu zabardzo pisac, i wogole ale jak ebdizecie znwou odpisywac sowje glupoty to tez odpisze. Ten topic to wydarzenia z Galany wiec moze nie zasmiecajmy tego forum tyklo gadajcie sobieco sie dzieje dalej, tlyko mowie jesli bedizecie psiac swoje glupoty bezsensowne to bede wam odpisywac. Ehh....podobno ja potrafie "zgaszac" ludzi XD.
Post w ktorym mowisz ze jestes biedna ? to jest przenosnia pani "spierdolilam ze skzoly zeby expic" , pisalas w swoim temaci e ze padlas za nic , a padlas za kozactwo i grozenie mi , ty to nazywalas power abusem bo sama niewidzisz ze sie o to prosilas, powod byl , na temat smierci nic wiecej do dodania , powiec mi teras z kogo ty zrobilas ofiare ? i chyba sama z sibie ofiare losu, , twoje dwa kolejne deady to wynika twojej glopoty i "zmyslu taktycznego" , i nie gadaj ze "i tak tutaj nie gram" bo postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem.
"Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . " Gdzie ty sie wykazalas honorem ? pytalem na tibia.com , zapytam terz tutaj , czy ty wiesz co to jet honor i czym sie on objawia ? Ty chcialas mi wpoic na sile ze ja mam sie wyniesc z respa bo twoj net cie kicknol.. wiedzialas ze nie poslucham , bo nie mam w zwyczaju przejmowac sie czyims internetem... bylas bezsilna, a abezsilne dziewczynki robia glopie zeczy.. jak np. wyrzocenie mojego loota do wod,y i kradzierz drugiego + grozenie mi.. czy ja postapilem nie honorowy w tej sytuacji ? nie , napewno nie , jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ? czy bedziesz wolac o pomoc w sytuacji gdzie sama nie masz fizycznej mozliwosci uratowania siebie ? ta cala kwestia nie ma nic wposlnego z honorem , jedyne co stalo sie w mint to to ze ja nie bylem "dżentelmenem" a ty zachowalas sie jak gówiniara.
Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz ?
Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne..
Mówisz ze jesli nie lize sie dupy to nie da sie grac na Galanie ? jestem tutaj prawie od poczatku , jakies 1,5 roku chyba.. nigdy nie lizalem zadnej dupy , do nikogo sie nie przymilalem ani nie staralem sie stawiac w lepszym swietle niz inni... jak narazie zyje mi sie dobrze na galanie.
A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to .
No ale jesli to prawda.. a ty to czytasz , to teras powiec mi
kto tutaj nie ma honoru ?
@Szkodi
Dla Kondy dupska nie lizales, ale dla czesci tak:baby: . Wiec teraz nie klam zetak nie bylo :p
oj przepraszam :x wybaczysz mi? plix plix? :}
Acha a co do tego co piszesz o Szkodim , nazywasz go asslickerem , to teras powiec mi czyja dupe on lizal ? czy ty i polowa tego żałosnego forum wogole rozumiesz co to znaczy "asslicking" ?
mm. dojdzmy do tego ze byla to chyba pupa Sinida, Qreewa i chcialem byc fajniejszy w oczach Proliator ktorych 80% znam. Zreszta Ci ktorych nie znam dziekowali mnie za fair interwencje po smierci Lady Mot. Wiele osob tez msgowalo mnie z podziekowaniami bo nie raz wyrzucalaas ich ze spawnow.
Co do asslickerstwa to chcialbym powiedziec wy nazywacie swoja przyjazn przyjaznia, a dobre stosunki h lvli i lepszych gildii nazywaja sie asslickerstwem ;)
Ktos tu pomylil zwroty ;)
Post w ktorym mowisz ze jestes biedna ? to jest przenosnia pani "srzodkiewka jest superilam ze skzoly zeby expic" , pisalas w swoim temaci e ze padlas za nic , a padlas za kozactwo i grozenie mi , ty to nazywalas power abusem bo sama niewidzisz ze sie o to prosilas, powod byl , na temat smierci nic wiecej do dodania , powiec mi teras z kogo ty zrobilas ofiare ? i chyba sama z sibie ofiare losu, , twoje dwa kolejne deady to wynika twojej glopoty i "zmyslu taktycznego" , i nie gadaj ze "i tak tutaj nie gram" bo postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem.
"Nie, honor to ja zachowałam cały czas :] . " Gdzie ty sie wykazalas honorem ? pytalem na tibia.com , zapytam terz tutaj , czy ty wiesz co to jet honor i czym sie on objawia ? Ty chcialas mi wpoic na sile ze ja mam sie wyniesc z respa bo twoj net cie kicknol.. wiedzialas ze nie poslucham , bo nie mam w zwyczaju przejmowac sie czyims internetem... bylas bezsilna, a abezsilne dziewczynki robia glopie zeczy.. jak np. wyrzocenie mojego loota do wod,y i kradzierz drugiego + grozenie mi.. czy ja postapilem nie honorowy w tej sytuacji ? nie , napewno nie , jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ? czy bedziesz wolac o pomoc w sytuacji gdzie sama nie masz fizycznej mozliwosci uratowania siebie ? ta cala kwestia nie ma nic wposlnego z honorem , jedyne co stalo sie w mint to to ze ja nie bylem "dżentelmenem" a ty zachowalas sie jak gówiniara.
Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz ?
Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne..
Mówisz ze jesli nie lize sie dupy to nie da sie grac na Galanie ? jestem tutaj prawie od poczatku , jakies 1,5 roku chyba.. nigdy nie lizalem zadnej dupy , do nikogo sie nie przymilalem ani nie staralem sie stawiac w lepszym swietle niz inni... jak narazie zyje mi sie dobrze na galanie.
A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to .
No ale jesli to prawda.. a ty to czytasz , to teras powiec mi
kto tutaj nie ma honoru ?
Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??
"postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem. " -> a ja postawie 4 że tak nie było ^.-
"A co do honoru , ztego co pamietam to ludzi gadali ze uzywasz mc , a ktos wspomnialemterz ze sharujesz.. niewiem nie mam na to dowodow, niewidzialem ich wiec terz nie wierze w 100 % w to ". -> ja sharuje? lol, od opczatku , od 1 lvla gralam ta postacia ja i nigdy nikt nie mial do niej passow, nie musisz wierzyc ale tak bylo. Ja w przeciwisinestwie do innych nigdy nie daje nikomu passow, noi co...nigdy nei mialam hacka:)
"jak cie bedzie ktos gwalcic na ulicy , powiecmy 30 letni mesz czyzna, zamkniej jape i dasz mu skaczyc zeby zachowac honor ?" -mnie tam ludzie nei gwalcą nie wiem jak ciebie XD pozatym ja bym sie eni dala nawet dotkanc jakeimus ****owi XD
"Co do kwesti "szkodi asslicker" , zeby wiedziec czy szkodi lize czyjas dupe , musialabys czytac chat jego gildi , wsyzstkie jego rozmowy na prywatnuch kanalach i na "default" a domyslam sie ze nie jestes jego naiolem struzem ani Chuck'iem Norris'em , wiec raczej nie mozesz nic powiedziec na ten temat , to tak jak słepy zgłosił by ochroniarzowi w supermarkecie że typ w seledynowej kurtce ukradł badonik marki "snickers". rozumiesz " ->to jes tmoje zdanie po czytaniu forum tibi pl, tibi com od daawna, oraz opowiesciach paru osob z galany ;d
"Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne.." -> ta pamietam, tu to prawda malo sie nie poplakalam przed kompem...tylko ,że ze smiechu. XDDDDDDDDDDDDDD :p wiesz mnie nigdy nie wyczujesz keidy mowie prawde keidy wkrecam ^.- a co do friends to szkoda ze ich zostawiam ale nie przezywam tego tak jak przedstawilam ci to wtedy bo wiem ze wcaiz bede z nimi gadac.
Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam :p
"kto tutaj nie ma honoru ?" ty ;) a wiesz czemu :
-sam zalatwic sprawy nie mogles, ja tam po friends nie pisalam, a ty od razu sprawozdanie na guild chacie a potem piszes zpo kumplach zeby pomogli mnie ubic ->-.-
-caly zcas wkrecasz z ta godzina na ktora weszles na mintiwalin ale nie wiem po co, na forum tibi com koels ktory byl przedemna sam napisal ze weeszlam o 12.00 czyli od razu po NIM.
-zamiast sie przyznac do beldu probujesz pisac i robic wszystko zeby wyszlo na twoja korzysc.
a teraz ptyales gdzie ja pokazuje honor. no to prosze bardzo juz ci mwoie:
-Nie obchodzi mnie czyjs lvl, jesli wiem ze mam racje stoje na swoim.
-znowu jesli wiem ze mam racje -> nie place nikomu i nie interesuje mnie to ze ktos ma obstawe i ze mnei ubije.
-staram sie swoje sprawy rozwiazywac sama...
-mowie co mysle -.-
. O co teraz sie przyczepisz ?? No napisz cos czekam zeby ci odpowiedziec XDDDDD huehueehu :baby: :baby: :baby: :baby:
Jak dobrze pamiętam to ten topic jest o Galanie, a nie o tym dlaczego padła Lady Mot... chcecie to idzicie się kłucić gdzie indziej, a nie zaśmiecacie forum. Padła i psikus, nie odkręcicie tego...
Rivenn po swoim deadzie zrobił z Keekzem new gildie;) Doszedł do niej Nuskei a invite ma też Icarus. Chciałem spytać Szkodiego czy macie z nimi sojusz ;>
szczrze mowiac nie dbam o perma. typ okradl kilku rl kumpli wiec stracil zaufanie.
oo to musze przyznac ze sie zdziwilem, slyszalem jakies pogloski ale raczej w to nie wierzylem.
no coz chcial nie chcial mi sie przysluzyles ;) dzieki za info :D
sinid@ wiem co znaczy ass licking, i wiem co mowie, a czy ty sie z tym zgadzasz czy nie to twoja personalna opinia, czy ja mowie ze musisz sie zgadzac z moja? to tak jak mowienie: "kardear nie jest pa bo mi nigdy nic nie zrobil" << przyklad nie zwiazany z sytuacja, chodzi tylko o to ze kazdy z nas, poza samym szkodim, zna tylko czesc sytuacji. ja nie ukrywam co o nim sadze, ale nie mowie tez ze nie ma zadnych "+" i nie twierdze ze to co mowie to jedyna sluszna prawda ;) i nie napisalem ze ty kogos wyslales tylko "wy", co qreew tutaj potwierdzil ;) a tym ass lickerstwem, to ze kogos nazywam ass lickerem to nie znaczy ze w kazdej sytuacji dziala tylko i wylacznie z takich pobudek. nie generalizuj i nie upraszczaj, bo nic nie jest takie proste.
szkodi@ fajnie ze wszystko sobie obracasz w zart, ale mam nadzieje ze czasem pare rzeczy wezmiesz na powaznie, i nie mowie o insultach. i nikt nie mowi o doslownym lizaniu komus tylka. chociarz ty tu chyba napisales, i sie z tym zgodze, ze czasem przyajzn przy duzej roznicy lev moze byc nazywana ass lickerstwem przez z ludzi ktorzy tak naprawda nie wiedza na czym ta relacja miedzy dwoma osobami sie opiera. tak czy siak mi sie jednak wydaje ze mam podstawy do swojej opinii o tobie.
PS: gratuluje odejscia z right~, jesli chociarz po czesci bylo to z powodow o ktorych mysle to jest to jak najbardziej sluszna decyzja, no a jesli z innych no to coz, gildia jak gildia ;)
ja pierdole jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?
no comment,to smutne
Rivenn po swoim deadzie zrobił z Keekzem new gildie;) Doszedł do niej Nuskei a invite ma też Icarus. Chciałem spytać Szkodiego czy macie z nimi sojusz ;>
vikings? :] nie mamy, jedynie z hustlers :]
co do odejscia to odszedlem sam jak kilku z nas. co do asslickerstwa to jezeli chodzi wam o lizanie komus tylka to moze sie wam wydawac ;] ot tyle :D a to forum naprawde biore na powaznie ;)
Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam :p
zeby bylo smiesznie to nikt mnie na Ciebie nie wysylal - Sinida nawet nie znalem wczesniej (ot tylko z widzenia). A poinformowal mnie o calym Twoim smiesznym zachowaniu Qreew, a nie Sinid. On dostal ode mnie pierwsza wiadomosc jakies 2 dni po Twoim pierwszym dedzie.
Isildur's Earl
21-05-2006, 18:40
[QUOTE=Kenseji]ja rzodkiewka jest supere jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?
Odezwał się najmądrzejszy ku**a...
Patrz frajerze na siebie :S
ja rzodkiewka jest supere jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?
no comment,to smutne
a kto mowi ze nie gramy? a twoje komentarze zarowno tu jak i na forum tibia.com sa delikatnie mowiac zalosne.
Maniek Master
21-05-2006, 20:13
Isildur's Earl@ Jeżeli coś ci się nie poddoba to wy*******ajX( X( X( !!!I graj na tej swojej śmierdzącej Antice.X( X( X(
Isildur's Earl
21-05-2006, 20:32
Isildur's Earl@ Jeżeli coś ci się nie poddoba to wy*******ajX( X( X( !!!I graj na tej swojej śmierdzącej Antice.X( X( X(
Antica - stan - niegrający
Hehe zdziwyłbyś się, ale o Galanie wiem duuuużo więcej niż twój ograniczony umysł może pojąć chłopczyku :baby:
Maniek Master
21-05-2006, 20:43
Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie:D .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/
vikings? :] nie mamy, jedynie z hustlers :]
co do odejscia to odszedlem sam jak kilku z nas. co do asslickerstwa to jezeli chodzi wam o lizanie komus tylka to moze sie wam wydawac ;] ot tyle :D a to forum naprawde biore na powaznie ;)
zeby bylo smiesznie to nikt mnie na Ciebie nie wysylal - Sinida nawet nie znalem wczesniej (ot tylko z widzenia). A poinformowal mnie o calym Twoim smiesznym zachowaniu Qreew, a nie Sinid. On dostal ode mnie pierwsza wiadomosc jakies 2 dni po Twoim pierwszym dedzie.
no to qreew ok -.- w kazym razie ktos i tak sprzedal :P
@
Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/
Chyba ktos tu chce pasc :( Im Evul :(
Master Maniek grow up :P przestań tak rzucać wyzwiskami
Czyżby nowa wojna?? http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1239186
Kurde szybciej niż myślałem normalnie jeszcze trochę i co tydzień będą jakieś "zrywy" jak zwykle "część starych patsów" wystąpiła przeciwko kondzie and company ciekawe co tym razem z tego wyniknie
Isildur's Earl
21-05-2006, 21:03
Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie:D .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/
Nonono jakiś ty wulgarny :]
1. Smoczka w tyłek sobie nie wsadzę
2. Akurat w pobliżu palm żadnych nie mam więc Twój pomysł odpada ;(
3. A ja gram na Galanie od lutego 2005 roku więc koleś nie podniecaj się tak :evul:
Miltoner
21-05-2006, 21:04
kogo to do ch**a pana obchodzi jak macie sie klocic o takie durne rzeczy to wy... piszcie na priv
thewojtek
21-05-2006, 21:34
"postawie tutaj 2 flaszki przedniej wódki ze malo sie nie poplakals przed kompterem. " -> a ja postawie 4 że tak nie było ^.-
4 flaszki mowisz? podaj adres i je obalimy ;]
Maniek Master
21-05-2006, 21:42
Ja tesh chce:] .Kiedy Pijemy ;) ?
4 flaszki mowisz? podaj adres i je obalimy ;]
Lol, ja przed kompem nie placze i nigdy nie plakalam-.- 8o
thewojtek
21-05-2006, 22:48
ale napic sie mozesz co? ;P
Kto tu jeszcze jest z lodzi/okolic poza Komandos~ i Mankiem?
Isildur's Earl
21-05-2006, 22:50
Hehe, płakałaś xD Ze śmiechu ^^
Komandos Strong
21-05-2006, 22:52
dzieki gran ze mnie wykluczasz :P ale co tam :) chyba wracam do gry ale jeszcze nie jestem pewien dobrze wiedziec ze sinid i nihell wracaja tez :D
Fabolous
21-05-2006, 22:52
ale napic sie mozesz co? ;P
Kto tu jeszcze jest z lodzi/okolic poza Komandos~ i Mankiem?
Ja jestem z okolic Lodzi
thewojtek
21-05-2006, 22:54
dzieki gran ze mnie wykluczasz :P ale co tam :) chyba wracam do gry ale jeszcze nie jestem pewien dobrze wiedziec ze sinid i nihell wracaja tez :D
Nie wykluczam Cie, tylko wiem ze jestes z Lodzi i nie musisz tego 2gi raz pisac ;P
Komandos Strong
21-05-2006, 23:02
double post -.-
Komandos Strong
21-05-2006, 23:05
]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien :P :D:D <rotfl>
btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi :P
thewojtek
21-05-2006, 23:08
]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien :P :D:D <rotfl>
btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi :P
Chyba do 3 ligi ;P
Widzew ROX! ;]
Wiec, oficialnie zapraszam wszystkich do komandosa na caly next tydzien ;]
Komandos Strong
21-05-2006, 23:14
Zobaczymy jak to z tym widzewem bedzie :P ale dopiero od poniedzialku mozna sie wbijac bo na weekend robie bibke :P dla kumpli :)
Drugie ostrzeżenie. Pierwsze już było tutaj (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=790198&postcount=1099), nawet postraszenie banami nic nie dało. Teraz już bez żartów. Będę sypał bany na lewo i prawo za:
użycie choćby jednego przekleństwa,
użycie choćby raz słowa noob lub innych wyzwisk,
odbieganie od tematu o świecie tibijskim i rozmowy na temat spraw w rl
Nie potraficie dyskutować normalnie, to nie będzie dyskusji i tyle. Jeśli znajdzie się 5 osób, które dostana bana za w/w sprawy, temat zostanie zamknięty ze szlabanem na tydzień.
Kapewu?
Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??
Wylgraryzmów uzywam dlatego ze od dziecinstwa slyszalem je w domu , i cierzko mi sie oduczyc tego (nie kazdy rodzi sie w dobrej rodzinie) , nazwalem ja glópkiem dlatego ze to moze jest tylko gra, ale jak ktos zachowuje sie jak idiota to dlaczego nie mialbym tego odpowiednio skomentowac ?
Co do jej "lv 74 i wielu przyjaciol" , ja niepowiedzialem ze pozostwianie znajomych jest zalosne , zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie..
Co do mojej tajemnicy.. ja poprostu gram.. jak mnie wykopuja to wychodze (jesli ten ktory mnie wykopuje jest na tyle dla mnie niebezpieczny) , jak leja to uciekam , jak kaza placic to nie place (chyba ze zwinilem i powinienem , ale to sie nie zdarzylo jeszcze). A te red skulle.. poprstu ich ignoruje , nie bije nikogo kto mi bezposrednio nie zawinil, jak ktos pkuje pod depo innych.. niech pkuje , mnie to nie rusza.
A co do sharowania i mc nie przestane nigdy , bo przez takie olewanie problemu , polowa Polaków grajacych w tibie uwarza to za cos dozwolonego , wrecz nakazengo przez zasady tibi.. krew mnie zalewa jak slysze ze "uzywam light hacka, ale to maja wszyscy wiec nie ma o czym gadac" , albo typek zabijajcy ci dwarfa na ktorym skilujesz i broniacy sie mowiac "sorry ale mialem bota wlaczonego i bylem w kuchni".. ignorowanie problemu wzmacnia go tylko..
"Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne.." -> ta pamietam, tu to prawda malo sie nie poplakalam przed kompem...tylko ,że ze smiechu. XDDDDDDDDDDDDDD :p wiesz mnie nigdy nie wyczujesz keidy mowie prawde keidy wkrecam ^.- a co do friends to szkoda ze ich zostawiam ale nie przezywam tego tak jak przedstawilam ci to wtedy bo wiem ze wcaiz bede z nimi gadac.
Pierwszy akapit.. tak prawda fałszem od ciebie czuć z daleka..
Druki akapit.. nie nie napisalem , Rahilliego nie znalem i nadal nie znam , rozmaiwalem znim 2 razy po twojej smierci , raz zeby wyjasnic pare spraw a drugi raz pytalem go czy nie wie za co ciebie Toxo zabil.. Qreew zna go chyba , ale ja napewno nie , wiec powtarzam poraz ostatni nikogo naciebie nie naslalem..
A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? bo dobrze wiedzialas ze mozesz sobie pozwolic na atak na mnie , na wyrzocenie/ukradniecie mojego lootbaga , na nazywanie mnie zlodziejem , tchorzem , wiedzialas ze ja na dana chwile nic nie bede mogl z tym zrobic, ograniczony przez "budowę" mojej postaci.. no ale nie pomyslalas o tym ze niektorzy nietoleruja takiego czegos (reakcja Qreew'a) , przejechalas sie na swoim "cwaniactwie" , zamiast wyciaganac jakies wnioski z konsekwencji jakich uswiadczylas.. dalas sie zabic kolejne dwa razy..
O.o banished ;( ;( ;( załamka ide skoczyc z mostu ;((((( :p
.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.X(
A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA:( Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc :p Buuu ;( ale ja tak nie mogę :( omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro ;( ;( nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- ;( . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to ;( a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia ;( ;( Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace :p <joke> XD
:D :D :D :D hyhyhy
thewojtek
22-05-2006, 08:28
W nocy na Galanie byl Orsh~, bloknol Go Oen, padlo kilku Hlv
Konda
May 22 2006, 02:29:11 CET Killed at Level 171 by Orshabaal
Balwyn
May 22 2006, 03:14:29 CET Killed at Level 91 by Orshabaal
Stone reaver
May 22 2006, 02:41:49 CET Killed at Level 97 by Orshabaal
EDIT:
.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.X(
A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA:( Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc :p Buuu ;( ale ja tak nie mogę :( omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro ;( ;( nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- ;( . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to ;( a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia ;( ;( Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace :p <joke> XD
Own3d
Dobry tekst :) A tak wogole to skonczcie juz ten temat bo ciagniecie go jest bez sensu
zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/
zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/
orshaball padl, padlo troche osob, glownie w czasie lurowania go na "zgory upatrzoen pozycje" ;)
orshaball padl, padlo troche osob, glownie w czasie lurowania go na "zgory upatrzoen pozycje" ;)
A wie ktoś jaki loot? Podobno blue gem wypadł (jedyne co mi wiadomo)
Tak btw:
http://rapidshare.de/files/21092931/Orshabaal_-_Galana.JPG.html
a kto mowi ze nie gramy? a twoje komentarze zarowno tu jak i na forum tibia.com sa delikatnie mowiac zalosne.
nie to ty jestes zalosny,oskarzasz mnie o "ass lickerstwo" bo jestem przyjacielem szkodiego,smutne...
Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory
=]
Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory
=]
o ile byl to keekz. poza tym w domku chrisa byly 3 rh i 3 g-army ;]
Catrishia
22-05-2006, 16:33
Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.
Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.
Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być :P Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają... ;)
_PiteroS_
22-05-2006, 17:15
Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.
Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być :P Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają... ;)
hrhr juz o tym pisalem Catri :P
no to chyba dla galany nic nowgo ;)
oni juz malo kogo szanuja. nie zaleznie od lev.a co konda ostanio wyprawia to bajka ;]
EDIT: juz wiem kto go okradl :D ale nie zamierzam tego rozglaszac ;)
Kenseji@ bycie przyjacielem szkodiego nie robi z nikogo ass lickera, za to twoje niektore wypowiedzi zarowno tu, jak i na tibia.com forum, na to dosc wyraznie wskazuja.
Przykro mi ale Orshabaal nie padł.
Wynika to z tego (i jest to w 100% pewne), że taki czyn zawsze zostawia ślady na stronie tibia.com w statystykach. Niestety takiego śladu tam nie ma. Padły tylko 42 osoby.
Killed Players: 42
Killed by Players: 0
(to samo w "Last Day" and "Last Day")
A więc finito. Jak nie macie dowodów na ubicie tego stwora to sie nie ośmieszajcie pisząc dalej i próbując wszystkich nabrać na swoją niczym nie popartą hipotezę.
@UP
zgadzam sie z toba , nie bylo mnie przy tym , ale ze statystyk mozna wywnioskowac ze orshabaal nie padl. Zarowno na erig.net jak i na tibia.com jest napisane ze padly 42 osoby a orshabaal nie. Nawet na forum tibia.com oen nie chce sie pochwalic lootem.
Tyle ze Tharrin ma ssa jak Oen pokazuje mu blue gem. Moze specjalnie to uknuli "high lvle" by sie nie osmieszyc ze nie dali rady a teraz wpajaja ludzia ze go ubili.
KTos tam nawet na forum tibia.com napisal ze jak byl na redzie orshabaal to zaczal uciekac , moze im uciekl po prostu. Poza tym padli Konda ,Stone reaver, Balwyn (wspanialy powrot po 1,5 miesiaca przerwie , congratulations) i inni. Sadze ze nie ubito Orshabaala a starystyki nie klamia.
Demiphant
22-05-2006, 18:29
Statysyki zaliczane są do 0 albo 1 więc mogło jeszcze nie zaliczyć.Zeby być 100% pewnym trzeba poczekać do jutra;p Xisso doszła do keekza
Tez wiem kto okradl kardeara i juz to poiedzialem ahahah :D
Wynika to z tego (i jest to w 100% pewne), że taki czyn zawsze zostawia ślady na stronie tibia.com w statystykach. Niestety takiego śladu tam nie ma. Padły tylko 42 osoby.
A więc finito. Jak nie macie dowodów na ubicie tego stwora to sie nie ośmieszajcie pisząc dalej i próbując wszystkich nabrać na swoją niczym nie popartą hipotezę.
a ja mysle ze to wystarczy
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0011.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0010.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0009.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0008.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0007.jpg
P.S. W jakim momencie padł konda?
bo na jednym z ss'ów widać jak orsh ma red hp a konda jeszcze się trzyma :P
z orsha spadl blue gem, giant sword, 17 black pearls
W nocy na Galanie byl Orsh~, bloknol Go Oen, padlo kilku Hlv
Konda
May 22 2006, 02:29:11 CET Killed at Level 171 by Orshabaal
Balwyn
May 22 2006, 03:14:29 CET Killed at Level 91 by Orshabaal
Stone reaver
May 22 2006, 02:41:49 CET Killed at Level 97 by Orshabaal
EDIT:
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie , [/B]mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.
A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc Buuu ale ja tak nie mogę omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace <joke> XD
hyhyhy
Own3d
Owned??? e wlasnei nie owned, bo to ci ja pisałam było moją wypowiedzią a dalej "A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie MOGLEM...to ze czepialas sie lv 55 knighta,grajac 74 knightem, to jest czysty power abuse, dlacze?" ->to byl cytat wypowiedzi Sinida, wiec następnym razem czytaj uważniej -.-.
OK ale ten teamt jest juz zakonczony i pisac o nim nie bde-.- .
a co do orsha to gz !! wreszcie sie pojawil na galanie =p a jezeli wypadl blue gem :o! no to jescze wieksze gz dla tego co ma loota XDD
Lord Hybrid
22-05-2006, 20:23
co do Balwyna to chyba nie on :P
z trade:
13:41 Rogue'Lorenzo: SELL Castle Shield, Dwarven Armor, 2x Steel boots, DSM, Demon Shield, Royal Helmets, Golden Armor
z priv za castle shield:
13:45 Rogue'Lorenzo: 300k
roque jest wkoncu w gildii przeciwko kardearowi etc. :p
Fabolous
22-05-2006, 20:55
Name: Rivenn
Guild membership: Member of the Righteousness
chyba wszystko zostalo zalatwione
a ja mysle ze to wystarczy
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0011.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0010.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0009.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0008.jpg
http://s2.photobucket.com/albums/y37/Tharrin/Orshabaal/?action=view¤t=orsha0007.jpg
P.S. W jakim momencie padł konda?
bo na jednym z ss'ów widać jak orsh ma red hp a konda jeszcze się trzyma :P
orshabaal padl na 100%.
z tego co wiem padlo wiecej wyzszych lev, konda padl jak probowal lurowac, wiec te ssy sa juz po jego dedzie. ston~ tez, balywn chyba tez ale nie wiem, padl tez corrupted samurai.
co do statystyk prawdopodbniow wyswietli go jutro jako zabity. czemu mialby uciec skoro byl na red hp, i byl team bloker i reszta by go scigac?
Isildur's Earl
22-05-2006, 21:42
orshabaal padl na 100%.
z tego co wiem padlo wiecej wyzszych lev, konda padl jak probowal lurowac, wiec te ssy sa juz po jego dedzie. ston~ tez, balywn chyba tez ale nie wiem, padl tez corrupted samurai.
co do statystyk prawdopodbniow wyswietli go jutro jako zabity. czemu mialby uciec skoro byl na red hp, i byl team bloker i reszta by go scigac?
@up to dobrze gada, dać mu herbaty!
Orsh~ padł, mogę was zapewnić...
giz, gdybysmy nie podostawali delejtow etc. (mowie tu o BARDZO dawnym corentiros) to polowa z was - na bank - by gryzla glebe za to co tu wypisuje, za cala glupote ;s
@szkodi
gj
@lady69
czas napisac do bravo girl ;s
@rest
cokolwiek, zanim napiszecie reply, nie obchodza mnie wasze lvle/skille bo wladzy na galanie juz nie mam :> ale jak czytam posty w tym temacie to mi sie zal was robi, jakie wy biedne ludzie jestescie ;] oczywiscie mowie o niektorych :> niektorzy sobie dobrze radza :> w moich oczach ofkoz :)
kr,
k.
Demiphant
22-05-2006, 22:12
kamsz ale dostaliście;p i powiedz kto by gryzł glebe plis;]
thewojtek
22-05-2006, 22:29
giz, gdybysmy nie podostawali delejtow etc. (mowie tu o BARDZO dawnym corentiros) to polowa z was - na bank - by gryzla glebe za to co tu wypisuje, za cala glupote ;s
@szkodi
gj
@lady69
czas napisac do bravo girl ;s
@rest
cokolwiek, zanim napiszecie reply, nie obchodza mnie wasze lvle/skille bo wladzy na galanie juz nie mam :> ale jak czytam posty w tym temacie to mi sie zal was robi, jakie wy biedne ludzie jestescie ;] oczywiscie mowie o niektorych :> niektorzy sobie dobrze radza :> w moich oczach ofkoz :)
kr,
k.
Gdybyscie nie sharowali to byscie nie dostali Deletów/rooków....
jest jak jest, wspominam stare czasy z lezka w oku.... BYŁO by na 100% inaczej czy lepiej? nikt tego juz sie nigdy nie dowie
Lady Jah padla.
May 22 2006, 22:43:45 CET Killed at Level 75 by Keekz'Lorenzo and by Begger inco
Rogue'Lorenzo: "How We Livin has officialy declared war upon Righteousness"
pozdrawiam.
Demiphant
23-05-2006, 00:09
Konda ma bana na miesiąc wbił go na edron potem zedytował konto,żeby nie było widać;* A ja miałem można to nazwać farta bo dosłownie 1-2 minuty przed tym jak Konda dostał bana i zaczęciem war zrobiłem swoją gildie;p
tak.
Juz odpowiadam na pytania wszystkich :)
Konda zostal zbanwowany na miesiac za pking ;] vallianto i rogue postawili noobhcary na redzie a icaurs poszedl lurowac konde, ten go zburstowal :P
rzecz 2 :
Rumcio padl, z tego co wiem to pol "akademii" jest huntowana
rzecz 3 :
kenezu hacked :(
Miltoner
23-05-2006, 08:23
2006-05-23 Galana (1) Galana (30)
czyli Demi mowisz ze jestes neutral rozumiem. bedziecie sie bic ?
Szkodi a wiesz dokladnie moze kto jest huntowany?
galana spadla na psy , rivenn kekz sir imp wykorzystali to bezlitosnie ze konda dostal banna.
Demiphant
23-05-2006, 09:38
Póki co jestem neutral wraz z całą moją gildią.Nie wykorzystali tylko sami mu go wbili ściągając go w pułapke.Huntowane jest Right~ i połowa akademi Right~ czyli Majestic z ostatnich dwóch dni,którego już niema
Tragicall
23-05-2006, 10:20
Dziwnie jest pisać o huntowaniu Right~ skoro siła ich jest większa z sojusznikami niż HWL. Sadzę, że wojna zapowiada się ciekawie,a trza jeno poczekać na reorganizacje szyków gildii Oena (obecnie). W ostateczności zawsze mogą przez miesiąc iść na urlop, a wtedy wróci Konda, i podjąć bój na nowo z resztkami wrogów, bo tym długiego życia nie wróżę wspólnie.
thewojtek
23-05-2006, 13:33
Dziwnie jest pisać o huntowaniu Right~ skoro siła ich jest większa z sojusznikami niż HWL. Sadzę, że wojna zapowiada się ciekawie,a trza jeno poczekać na reorganizacje szyków gildii Oena (obecnie). W ostateczności zawsze mogą przez miesiąc iść na urlop, a wtedy wróci Konda, i podjąć bój na nowo z resztkami wrogów, bo tym długiego życia nie wróżę wspólnieN
No nie wiem HWL tez ma sojusznikow, a sojusze RIght~ sie wykruszyly..... NVM, GL both sides...
Póki co jestem neutral wraz z całą moją gildią.Nie wykorzystali tylko sami mu go wbili ściągając go w pułapke.Huntowane jest Right~ i połowa akademi Right~ czyli Majestic z ostatnich dwóch dni,którego już niema
czyli mozna sie domyslac zety tez jestes hunted ;]a wlasnie czemu akurat polowa a nie cala gildia akademii?
No no niezły pomysł z banem kondy gratz taktyki. Ciekawi mnie co z tego wszystkiego wyniknie, jak do tego wszystkiego odnosi się langan team czyli kto z kim i kiedy :P 30 dni bana nieźle i chyba jeszcze 1 ban i delete konta więc po banie będzie bardziej ostrożny niż kiedykolwiek. Swoją drogą wyobrażaliście sobie galanę bez kondy?? Ciekawe jak by to było :) trochę chyba anarchi i walki o władzę no i w końcu nie było by "stałej " elity. 30 dni to sporo ale ciekawę czy bez kondy Right~~ wyjdzie na jakąś open battle. Zapewne będzie to jak ostatnio (wtedy chyba miał 7 dni) czyli pz i tyle.
chciałbym by wygrał konda i stare academy. a czemu? poprostu keekza nie lubie bo mialem ostro przechlapane od niego a ziomek od Sir imp :p
no to sie porobilo , prawie cala gildia majestic (allied z kondy gildia) pouciekala. Gdzie wasz honor , gdzie was lojalizm do right~? Czemu poodchodziliscie i pochowaliscie sie w neutralnychgildiach/ Walczcie , tak to juz jest z polakami ze kiedy przychodzi co do czego chowaja sie. Zbierzcie sie w kupe macie szance przeciez ,nie poddawajcie sie jesli sie zgracie to macie jeszcze szanse!
Miltoner
23-05-2006, 18:00
No no niezły pomysł z banem kondy gratz taktyki. Ciekawi mnie co z tego wszystkiego wyniknie, jak do tego wszystkiego odnosi się langan team czyli kto z kim i kiedy :P 30 dni bana nieźle i chyba jeszcze 1 ban i delete konta więc po banie będzie bardziej ostrożny niż kiedykolwiek. Swoją drogą wyobrażaliście sobie galanę bez kondy?? Ciekawe jak by to było :) trochę chyba anarchi i walki o władzę no i w końcu nie było by "stałej " elity. 30 dni to sporo ale ciekawę czy bez kondy Right~~ wyjdzie na jakąś open battle. Zapewne będzie to jak ostatnio (wtedy chyba miał 7 dni) czyli pz i tyle.
Caly langan team jest neutralny
no to sie porobilo , prawie cala gildia majestic (allied z kondy gildia) pouciekala. Gdzie wasz honor , gdzie was lojalizm do right~? Czemu poodchodziliscie i pochowaliscie sie w neutralnychgildiach/ Walczcie , tak to juz jest z polakami ze kiedy przychodzi co do czego chowaja sie. Zbierzcie sie w kupe macie szance przeciez ,nie poddawajcie sie jesli sie zgracie to macie jeszcze szanse!
pozdrowienia dla czytajacego to forum lorda "wahadelko" hybrida :D
rogue deleted
neadz i knight of martz banned
Nie sądze by wygrana HWL przyniosła korzyści :P. Szczególnie dla tych którzy narzekali na PA. :)
@ Catrishia
To że "miałeś" szacunek u nich to Ci się wydawało, oni zniszczą każdego kto stanie im na drodze :) nawet swoich... Nie wieżysz? Ja nadal pamiętam jak Konda zabił Maloki'ego chociaż to był jego rl friend. :)
thewojtek
23-05-2006, 20:55
Moze to nie o to chodzi ze sie boja? tylko nie chca walczyc ani po jednej ani po drugiej stronie, bo maja tu i tu qmpli.... ehhh "lojalnosc" to slowo wzgledne, bo wobec czego byc lojalnym? ludzi z ktorymi sie walczylo przeciw pats? czy gildi w ktorej sie bylo po tej ze wojnie? ehhh
Sir Zemus doszedl do Right~
Moze to nie o to chodzi ze sie boja? tylko nie chca walczyc ani po jednej ani po drugiej stronie, bo maja tu i tu qmpli.... ehhh "lojalnosc" to slowo wzgledne, bo wobec czego byc lojalnym? ludzi z ktorymi sie walczylo przeciw pats? czy gildi w ktorej sie bylo po tej ze wojnie? ehhh
Sir Zemus doszedl do Right~
ale hoor to juz raczej nie jest slowo wzgledne? pol akademii (procz demiego ktory wyszedl kilka minut przed rozpoczeciem sie wojny) pokazala ze lubia sie chowac i zmieniac swoje oblicze. jak zawieje tak maja ;p juz przytaczalem pana lorda wahadelko :D
Wlasnie Szkodi, co do ciebie , ty i twoja gildia jestescie neutralni czy macie jakies powiazania z Right~/HWL?
KRotko mowiac jestes neutral czy macie allied z ktoras z tych gildii?
co do Lorda Hybrida to n/c . Wielki sojusznik right~ -.-. Tak to wlasnie jest ze polacy sa falszywi. LORD HYBRID pytam sie tu oficjalnie na forum po ktorej jestes stronie? A co do pozostalych membersow majestic to nie ma sensu nawet sie wypowiadac. Slyszalem z roznych zrodel ze taki pan Jeffrey Kinta tak sie wczoraj palil do walki , tak chcial im koniecznie dolozyc , chcial dojsc do Right~ a dzis co ? prosze bardzo w neutralnej gildi siedzi jak inni z majestic.
Jedynie ktorzy nie opuscili kondy gildii to Skopo de'tag (lider majestic) , Raverton i jeszcze paru ma inva ale nie wiadomo czy dolacza. Rumcio sie wykruszyl , padl wczoraj i zamiast walczyc , zemscic sie , to jest neutralny i nie ma wcale zamiaru walczyc ale co to dla niego tak padac , on przeciez to lubi :/
@EDIT:
wlasnie a co z Grudging? Ona bedzie neutralna czy jest po stronie Oena swojego bliskiego przyjaciela czy moze po stronie Icarusa swojej milosci (smiech)? Jej gildia jest neutral? Wiesz cos na ten temat Szkodi?
Widzialem tez Zazka jak ma inva do kondy gildii , radze wam nie ufajcie mu , widzialem go dzis jak sobie latal beztrosko z Icarusem i gadali sobie gdzie by tu pojsc , "Darashia or Edron' slowa Icarusa
thewojtek
23-05-2006, 21:58
ale hoor to juz raczej nie jest slowo wzgledne? pol akademii (procz demiego ktory wyszedl kilka minut przed rozpoczeciem sie wojny) pokazala ze lubia sie chowac i zmieniac swoje oblicze. jak zawieje tak maja ;p juz przytaczalem pana lorda wahadelko :D
No to pol akademi, czy cala oprocz Demiego? :))) masz racje Honor to slowo przynajmniej dla mnie bardzo wazne.... wiec jesli juz zdecydowali byc w gildi allied with Pats, tzn. ze powinni byc lojalni do konca... ehhh ale nie kazdy ma ten Honor, przeciez to tylko gra, choc dla mnie wlasnie to jest najwazniejsze w niej, przyjazn, lojalnosc, honor......
ehhh ale jakze niehonorowe bylo dojscie po przegranej do wroga? just n/c
Fabolous
23-05-2006, 21:58
Name: Gaostic
Banished: until May 30 2006, 18:47:04 CET because of game weakness abuse
Name: Gain Tina
Banished: until May 30 2006, 18:48:47 CET because of game weakness abuse
Nie dziwi mnie to ze na galanie mnostwo jest nielojalnych ludzi (right academy) etc.
Kazda z tych gildi powstala dla zwyklych ass lickerow,dochodza do nich ludzie ktorzy nie walcza o swoja gildie,lecz chronia wlasna dupe,a jesli po drugiej stronie barykady staja ich 'przyjaciele' ,wtedy dochodza do gildi neutralnych,bo przeciez nie beda ginac w imie niczego.
2 rzecza ktora mnie zaskoczyla jest dzialanie rivenna,ktory dostal kase i eq za deada od kony,worcil do right,a po banie doszedl znow do hwl,male wahanie czy chcec pomocy keekza ktory wkrecil sie w to na amen,mysle ze poniosly go nerwy,za miesiac z pewnoscia nie bedzie posiadal tyle woli walki,tak samo zreszta jak reszta hwl.
jak narazie 6 osob z hwl ma bana/delete
icarus,begger,anurchy,nuskei oni nie maja nic do stracenia
Dlatego walcza.
Nie rozumiem natomiast postepowania rivenna,keko i dark smooke
Lord Hybrid
23-05-2006, 22:47
pozdrowienia dla czytajacego to forum lorda "wahadelko" hybrida :D
rogue deleted
neadz i knight of martz banned
Thanks. :) Ale z tego co widze to tylko Ja, Anevarix, Skopo de'tag, Rembik, Raveton, Sir Zemus i Dray Hubertos dołączy do Right~ tak jak byli w Academy i Majestic więc nie przypier...... się do nas o lojalność bo ta nam została. Dodatkowo Skopo też był w gildii keekza chyba przez 1 h zgadnij po co :> Kwestia tylko taka że all vice Right~~ sa non-stop offline :p
Btw. Widze że ty jednak zmieniłeś strone bo nie jestes już u boku Kondy którym zawsze sie wpierałeś, a i zadajesz głupie pytania na forum typu czy ktoś już płacił jak np. Rumcio. Czas sie zdecydować.....
A to w kwestii uzupelnienia Fabolousa:
Name: Gaostic
Banished: until May 30 2006, 18:47:04 CET because of game weakness abuse
Name: Gain Tina
Banished: until May 30 2006, 18:48:47 CET because of game weakness abuse
Name: Rogue'Lorenzo
Banished: until deletion because of game weakness abuse
Name: Neadz
Banished: until Jun 22 2006, 18:33:37 CET because of game weakness abuse (1 month)
Name: Knight of Martz
Banished: until May 30 2006, 18:49:17 CET because of game weakness abuse
Name: War survivor
Banished: until deletion because of game weakness abuse
thewojtek
23-05-2006, 22:49
Nie dziwi mnie to ze na galanie mnostwo jest nielojalnych ludzi (right academy) etc.
Kazda z tych gildi powstala dla zwyklych ass lickerow,dochodza do nich ludzie ktorzy nie walcza o swoja gildie,lecz chronia wlasna dupe,a jesli po drugiej stronie barykady staja ich 'przyjaciele' ,wtedy dochodza do gildi neutralnych,bo przeciez nie beda ginac w imie niczego.
2 rzecza ktora mnie zaskoczyla jest dzialanie rivenna,ktory dostal kase i eq za deada od kony,worcil do right,a po banie doszedl znow do hwl,male wahanie czy chcec pomocy keekza ktory wkrecil sie w to na amen,mysle ze poniosly go nerwy,za miesiac z pewnoscia nie bedzie posiadal tyle woli walki,tak samo zreszta jak reszta hwl.
jak narazie 6 osob z hwl ma bana/delete
icarus,begger,anurchy,nuskei oni nie maja nic do stracenia
Dlatego walcza.
Nie rozumiem natomiast postepowania rivenna,keko i dark smooke
Keekz za mocno sie w to wkrecil i juz nie ma odwrotu, Rivenn tylko kase odzyskal nic wiecej.....
huj wie... jedna czy druga strona wygra i tak na galanie bedzie SHIT!....
Demiphant
23-05-2006, 22:50
Rivenn wiedział,że wróci do HWL jak brał kase i eq od Kondy.Btw znowu wracają bany dla przeciwników Kondy,czy to nie dziwne troszke?
Wlasnie Szkodi, co do ciebie , ty i twoja gildia jestescie neutralni czy macie jakies powiazania z Right~/HWL?
KRotko mowiac jestes neutral czy macie allied z ktoras z tych gildii?
co do Lorda Hybrida to n/c . Wielki sojusznik right~ -.-. Tak to wlasnie jest ze polacy sa falszywi. LORD HYBRID pytam sie tu oficjalnie na forum po ktorej jestes stronie? A co do pozostalych membersow majestic to nie ma sensu nawet sie wypowiadac. Slyszalem z roznych zrodel ze taki pan Jeffrey Kinta tak sie wczoraj palil do walki , tak chcial im koniecznie dolozyc , chcial dojsc do Right~ a dzis co ? prosze bardzo w neutralnej gildi siedzi jak inni z majestic.
Jedynie ktorzy nie opuscili kondy gildii to Skopo de'tag (lider majestic) , Raverton i jeszcze paru ma inva ale nie wiadomo czy dolacza. Rumcio sie wykruszyl , padl wczoraj i zamiast walczyc , zemscic sie , to jest neutralny i nie ma wcale zamiaru walczyc ale co to dla niego tak padac , on przeciez to lubi :/
@EDIT:
wlasnie a co z Grudging? Ona bedzie neutralna czy jest po stronie Oena swojego bliskiego przyjaciela czy moze po stronie Icarusa swojej milosci (smiech)? Jej gildia jest neutral? Wiesz cos na ten temat Szkodi?
Widzialem tez Zazka jak ma inva do kondy gildii , radze wam nie ufajcie mu , widzialem go dzis jak sobie latal beztrosko z Icarusem i gadali sobie gdzie by tu pojsc , "Darashia or Edron' slowa Icarusa
moja jest neutral.
hybrydzik i reszta pokazali nam dlaczego inne nacje w wiekszosci smieja sie z ludzi :) gratulujemy papierkowej lojalnosci. skopo przynajmniej iraverton zostali za co naleza sie im oklaski.
co do grudging to rozmawialem z nia i jak narazie nie che walczyc, ale.. zawsze jest ale :)
No to pol akademi, czy cala oprocz Demiego? :))) masz racje Honor to slowo przynajmniej dla mnie bardzo wazne.... wiec jesli juz zdecydowali byc w gildi allied with Pats, tzn. ze powinni byc lojalni do konca... ehhh ale nie kazdy ma ten Honor, przeciez to tylko gra, choc dla mnie wlasnie to jest najwazniejsze w niej, przyjazn, lojalnosc, honor......
ehhh ale jakze niehonorowe bylo dojscie po przegranej do wroga? just n/c
zgadzam sie ze to tylko gra, ale odwzorowuje zachowanie ktore moze zostac zobaczone w zyciu realnym :) tak ze juz wiemy jak w zyciu normalnym zachowuja sie niektorzy panowie.
Btw. Widze że ty jednak zmieniłeś strone bo nie jestes już u boku Kondy którym zawsze sie wpierałeś, a i zadajesz głupie pytania na forum typu czy ktoś już płacił jak np. Rumcio. Czas sie zdecydować.....
jezeli nie wiesz o niektorych sytuacjach to sie nie wypowiadaj. jakbys sie zglebil w temacie to wiedzialbys ze odszedlem z righteusness wczesniej od rivenna, toxo czy impa. bylo to 2-3 dni przed rozpoczeciem wojny. a musisz tez wiedziec ze moja osba byla rowniez bezposdrednio czynnikiem prowadzacym do wojny i przeciwstawieniu sie kondzie. enough? a pytanie co od rumcia bylo proste - jezeli przeszedl do demiego to swiadczy ze albo sie boi, albo sie splacil. to akurat jest oczywiste ;)
Demiphant
23-05-2006, 23:05
Szkodi w jaki sposób byłeś bezpośrednią przyczyną tego przewrotu;p
imp odszedl bo doszedl do hlw ale toxo odszedl poniewaz po 2 stronach ma friendow,kazdy kto odszedl z right~ swoj osobisty powod,tyle ze jedni szlachetny,a inii nie ;d
jedna z przyczyn. aktualnie nie chce tego ujawniac ;]
Lord Hybrid
23-05-2006, 23:14
moja jest neutral.
hybrydzik i reszta pokazali nam dlaczego inne nacje w wiekszosci smieja sie z ludzi :) gratulujemy papierkowej lojalnosci. skopo przynajmniej iraverton zostali za co naleza sie im oklaski.
co do grudging to rozmawialem z nia i jak narazie nie che walczyc, ale.. zawsze jest ale :)
Ja ciągle jestem ze skopem, ravertonem razem wiec nie gadaj :p
jezeli nie wiesz o niektorych sytuacjach to sie nie wypowiadaj. jakbys sie zglebil w temacie to wiedzialbys ze odszedlem z righteusness wczesniej od rivenna, toxo czy impa. bylo to 2-3 dni przed rozpoczeciem wojny. a musisz tez wiedziec ze moja osba byla rowniez bezposdrednio czynnikiem prowadzacym do wojny i przeciwstawieniu sie kondzie. enough? a pytanie co od rumcia bylo proste - jezeli przeszedl do demiego to swiadczy ze albo sie boi, albo sie splacil. to akurat jest oczywiste ;)
Tak Ty zawsze byłeś prowodyrem wszystkiego, wszystko wiesz najlepiej i wogóle jesteś wspaniały pod każdym względem -.-......... Teraz już wiem dlaczego zawsze jeździli na tym forum po szkodim/Rahillim
Ktorys z ownerso Sir Zemusia padl od Vallianto z mojej gildi ;S
May 23 2006, 17:04:17 CET Killed at Level 96 by Vallianto
22:31 You see Sir Zemus (Level 95). He is an elite knight. He is Member of the Righteousness.
Fabolous
23-05-2006, 23:19
@Lord Hybrid
Szkodi ma jakies wartosci ktorymi sie kieruje podejmujac decyzje, a ty jedynie myslisz o tym jak sie ustawic zeby bylo ci dobrze.
Lord Hybrid
23-05-2006, 23:23
@Lord Hybrid
Szkodi ma jakies wartosci ktorymi sie kieruje podejmujac decyzje, a ty jedynie myslisz o tym jak sie ustawic zeby bylo ci dobrze.
liż mu dalej zadek to da ci protekcje :)
Fabolous
23-05-2006, 23:28
ok ale powiedz mi jak sie to robi ty jestes w tym dobry :/
o widze kolega znowu bez gildii. A mowiles ze nie masz nic wspolnego z wahadelkiem :D
Co do protekcji to mam Ci pzypomniec jak wiekszosc z was strasznie lizala tylek glownemu Right kilka dni temu chociazby? Nawet tym o dziesiat lvli nizszych ;)
Swoja droga to jezeli tak grasz to na gc akademii kilka godzin przed banem kondy i atakiem na lady jah itd chlopcy doszli do wniosku ze sobie popkujemy. ktos spytal sie jaki jest powod - brak powodu, przeciez jestesmy right~. Ktore gniazdko sobie teraz ugnieciesz? Mysle ze bedziesz sie krecil zeby bylo tylko cieplutko :) Have Fun.
Corlica i Stypa moglem zrozumiec bo oni jednak mieli powod do odjscia ale trzymaja sie swojej jednej wersji, ty masz ich juz nascie. Ile gildii przezyles w ciagu oostatnich 2 miesiecy Hybrid? Tak, jestem rasista. Nie nawidze 85% polakow.
Lord Hybrid
23-05-2006, 23:30
ok ale powiedz mi jak sie to robi ty jestes w tym dobry :/
możemy tak po sobie jeździć aż wpadnie moderator i da bany :) tylko kto da szkodiemu ? :p
Lord Hybrid
23-05-2006, 23:33
o widze kolega znowu bez gildii. A mowiles ze nie masz nic wspolnego z wahadelkiem :D
Co do protekcji to mam Ci pzypomniec jak wiekszosc z was strasznie lizala tylek glownemu Right kilka dni temu chociazby? Nawet tym o dziesiat lvli nizszych ;)
Swoja droga to jezeli tak grasz to na gc akademii kilka godzin przed banem kondy i atakiem na lady jah itd chlopcy doszli do wniosku ze sobie popkujemy. ktos spytal sie jaki jest powod - brak powodu, przeciez jestesmy right~. Ktore gniazdko sobie teraz ugnieciesz? Mysle ze bedziesz sie krecil zeby bylo tylko cieplutko :) Have Fun.
Corlica i Stypa moglem zrozumiec bo oni jednak mieli powod do odjscia ale trzymaja sie swojej jednej wersji, ty masz ich juz nascie. Ile gildii przezyles w ciagu oostatnich 2 miesiecy Hybrid? Tak, jestem rasista. Nie nawidze 85% polakow.
Nie mam gildii od kilku godzin tzn. momentu gdy padł Sir Zemus za free :p
W dodatku moje zmiany gildii idą tak samo jak skopa który był leaderm majestic więc nie mów mi że nie jesteśmy razem podobnie jak raverton :p
Fabolous
23-05-2006, 23:33
możemy tak po sobie jeździć aż wpadnie moderator i da bany :) tylko kto da szkodiemu ? :p
Ja tylko pzredstawiam swoja opinie po to chyba jest forum,
Raz zachowalbys sie jak mezczyzna i wybral jedna ze stron to nikt by do ciebie nic nie mial.
czyzbys sugerowal ze znam kogos z tibia.pl i nie dostaje banow? smieszne ;) tutaj pracuja obiektywni ludzie. inna spraw ajest to ze nie potrafisz racjonalnie i czysto odpowiedziec na moje zarzuty wiec unikasz tego tematu :)
co do galany to taktyka right bedize prosta i taka jak zawsze. dobrze zdaja sobi sprawe ze HWL nie ma tak dobrego zgrania. Beda wycinac po kolei, az ktos bedzie placil. Chyba ze Viktor dojdzie do wnisosku ze nic juz nie wskora i odejdzie. Zreszta niedlugo przenosi sie do Niemiec i neta ni bedzie mial przez dluzszy czas.
Lord Hybrid
23-05-2006, 23:40
Academy została disbanded 2 dni przed banem kondy więc na GC Academi nic nie pisali podczas ataku na LAdy Jah :p Dodatkowo po banie kondy ludzie opuścili Majestic po to by dostać invy do Right~. niestety żaden z vice sie nie kwapił tego zrobić i na drugi dzień już większość była w neutral gildiach. :p
@Hybrid faktycznie cos czesto ostatnio zmieniasz gildie, nie mam nic do ciebie ale wez sie wkoncu zastanow po ktorej stronie jestes -.^
@Szkodi widze ze jestes tu jednym z niewielu ktory gada z sensem, co sadzisz jak bedzie na Galanie jak HWL wygra ta wojne?
btw. Przestancie sie klucic bo zamkna ten temat ;]
@Szkodi widze ze jestes tu jednym z niewielu ktory gada z sensem, co sadzisz jak bedzie na Galanie jak HWL wygra ta wojne?
czy mowie z sensem to jest kwestia gustu kazdego czytlnika. Co do mojej opinii... Jezeli HWL wygra to nastapi kolejna wojna o wladze. Wewnatrz gildii i wtedy moge spodziewac sie rozlamu szwedow, polakow czy innych tam bestyjek ;) Tak jest zawsze i tak bedzie :) W HWL widze 3 prawdziwych liderow - jezeli sie srpreza i naucza swoich ludzi szacunku i sami go ukaza to gildia sie nie rozpadnie. Prawa jest taka ze PAbusing sie nie zmniejszy, co najwyzej zwiekszy. Wiadomo ze gdyby Right~ przegralo to pozbywa sie z serwera Kondy, Oena , Kardeara, Lady Jah czy innych PA pokroju Raa. Chociaz snake attacki beda ciagle i tego nie zmienicie. Nie wykluczam tez interwencji Furionow i Vnzli. Pamietajmy ze sytuacja zmienia sie z dnia na dzien i to czasami diametralnie. Zreszta ja oczekuje kiedy wreszcie odezwa sie wszyscy neutralni ktorym nalezy sie oskar za cierpliwosc. Inna sprawa to to ze gdyby sie przeciwstawili to... mogliby to wygrac. Tylko znajac charakter Polakow polowa z nich zaplacilaby przy pierwszej lepszej okazji.
Pamietajmy ze wojna to nie kwestia sily, ale zgrania. Poza tym wazna jest propaganda. Uwzglednic tez trzeba ze wojny czesto nie maja swoich praw.
Academy została disbanded 2 dni przed banem kondy więc na GC Academi nic nie pisali podczas ataku na LAdy Jah :p
Zostala disbanded ale wasze Majetic jak zapewnil mnie lider i Demi byla odpowiednikiem akademii tylko pod inna nazwa. Rowniez tez dostalem msge od was z prosba o pomoc po smierci Rumcia bo przeciez bylem w Right~. Spoleczenstwa nie oklamiesz stary. Co najwyzej mozesz oklamac samego SIEBIE.
omg Galana to syf .... bez kitu. Tutaj nie wiadomo kto kogo lubi.... Nie przepada za Konda ale ciekawe jestem jak by jego zabraklo kto by ich wszystkich trzymal za jaja ..... wtedy sie dopiero syf zrobi..
nie ma co zgadywac jak ebdzie jak ktos wygra... nikt nieszcze nie wygral, a konda nie jest latwym przeciwnikiem. i jak bylo juz powiedizane sneake attacki moga trwac cala wiecznosc ;)
inna sprawa, fakt faktem lojalnosc dla bardzo duzej czesci polakow(ale i nie tylko) to pojecie obce :(
szkodi co do tych neutralnych, kieyds sie w koncu odezwa pewnie, tylko po ktorej stronie? niektorzy mowia ze mozna by wybrac mniejsze zlo, tyle ze to pojecie bardzo subiektywne. zreszta co tu sie dziwic? jak patrze na te jak to nazwales "wahadelka" to tak naprawde na kim tu mozna polegac? na malutkiej grupe + tych ktorych ewentualnie znasz z rl.
jak patrze na te jak to nazwales "wahadelka" to tak naprawde na kim tu mozna polegac? na malutkiej grupe + tych ktorych ewentualnie znasz z rl.
i tak jest. naprawde lojalni ludzie szczegolnie z Polski najczesciej odeszli juz z Galanay. Zostalo ich nastu, ale oni trzymaja sie daleko od wojen. Co do Hybrida to niech on nie bedzie zdzwiony jak Right bedzie go atakowac po wojnie za nielojalnosc i to samo zacznie robi HWL. Takie slizganie sie na "swoje lepsze" moze doprowadzic do sytuacji kiedy ktos stanie miedzy mlotem a kowadlem.
kiedys rozmawialem na GC na Nebuli z gosciem z Galany (gral w Patriots). Fajny w miare gosc, szkoda ze nacjonalista, pol-nazista a char zrobil co sie nazywa: "Eastern europeans should die". Niewazne.
Tak sobie o 3-4 w nocy gadamy gdy goscie jezda po calej Nebuli pkujac kazdego lvl 30+ (tzw. "nocny raid" jak to Szkodi powiedzial) i zeszlismy na Galane. GaduGadu, doszlo do wojny. Zapytalem kulturalnie o powod wojny, a gostek mi mowi, ze byli znudzeni i stukneli kogos z przeciwnej gildii, a potem jeszcze paru.
Zeby nie bylo, gostek pochodzil z "Patriots", Konda to jego b.bliski znajomy (Konda gral tez na Nebuli z nim, poki nie przegral wojny z Phyrexians okolo 7-8 miesiecy temu).
Wniosek? Wojna, nie wiem ktora juz, rozpoczela sie bo niektorzy ludzie w Patriots byli znudzeni.
Have fun. Na szczescie nie gram na Galanie razem z ludzmi pokroju Konda...
btw. macie jakies problemy z nazizmem/nacjonalizmem na Galanie? Na Nebuli ciagle byly z tym problemy...
Co do NEbuli to ostatnia wojna poszla o PAbusing ktory zostal juz naprawde bardzo naciagany (ITEMS! WEAPON! ARMOR! etc). Konda wtedy nie przegral wojny bo 3/4 phyrexians wrocilo na galane. konda logowal sie rzadko i to nie on byl tworca tej wojny ale Elstaro, Fuvezy i kilka innych osob. Rowniez widze jestes niepoinformowany.
eee to nie forum o wojnach w nebuli itp. Wojna jak każda inna. Konda ma bana (sądze ,że gdy minie do Right~~ masowo zaczną przyłączać się postacie jedni bo myślą że po wojnie zostaną w najpotężniejszej gildii na serwie, inni którzy chcą trochę się podlizać no i ludzie którzy sądzą że wygrana HWL to po prostu większe zło swoją drogą ja też tak sądzę). Konda stara się wszystkich trzymać w ryzach i to będzie jego główną przyczyną upadku (delete konta, lub retired). Nie wiem moim zdaniem musiałbym mieć baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo poważny powód żeby zabić postać gracza który walczył u mego boku praktycznie od samego początku i najpierw bym go wielokrotnie ostrzegał, napominał, powiedziałbym co go czeka jeśli nie spełni moich próśb. Konda tego nie zrobił, chyba władza za bardzo mu do głowy uderzyła. Zapomniał że w tej grze jest się silnym w grupie. Oczywiście będzie mniał wielu asslickerów u boku bo tak jest zawsze ale jego team z którym zdobył serwer powoli się rozpada. Teraz gdy wróci (brakuje mu 1 ban do delete accounta) będzie musiał wałczyć bardzo ostrożnie (żadnych ue ani e wave atak tylko na postacie ze skulem). To może być zmierzch "dynastii" old patriots gildi która rządziła Galaną przez kilkanaście miesięcy. Czy to dobrze?? Przyszłość pokaże. Plus to napewno to że już nie będzie "świętych krów" (chociaż langan team jest dość zgrany i moim zdaniem po przegranej right~~ oni mogą przejąć władzę lub "podzielić się" nią z HWL). Minusy to anarchia i więcej wojen więcej pk (któż wie pewnie i więcej PA)
chyba władza za bardzo mu do głowy uderzyła. Zapomniał że w tej grze jest się silnym w grupie.
dokladnie o tym zapomnial i to dokladnie rzecz biorac bylo powodem odejscia kilku zawsze lojalnych ludzi.
Jeśli wygraja HWL galana bedzie o wiele gorsza niż była za pats ;/
Komandos Strong
24-05-2006, 14:36
Życie ....
Arturo Soprano
24-05-2006, 16:19
Pozyjemy zobaczymy :p
Lord Hybrid
24-05-2006, 16:30
@Szkodi
Nie lubie sie kłócić z ludźmi szczególnie na forum więc napisze jeszcze raz co i tak żeby była jasność. Pozatym to tylko gierka więc dajcie sobie luzu - może i ja troche wczoraj też przesadziłem. Byłem zarówno w Academy jak i potem Majestic (co w założeniu było allied do Ritgh~). Skopo, Raverton i pary innych o których jeszcze nie wiesz postanowiła pozostać razem - w tym ja również. Jak zapewne wiesz część z nas jak np. Skopo miała chwile w "How we livin". Ale po tym jak padł Zemus i po innych docierających msg o tym że oni sobie robią random ataki postanowiliśmy to co widzisz teraz. Nie mów że ja zmieniam gildie bo byliśmy w Academy (disbanded), Majestic (all opuściła by dostać invy) i tego sie TRZYMAMY. Zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek........My bylismy allied i tego sie trzymamy :)
Ja troche odbiegne od tematu...
May 24 2006, 11:13:43 CET Qreew NameLock offensive name (pronounced 'kobieta lekkich obyczajów', exactly as written in her guild description. means 'bitch'. polish name.) Jestem pelen podziwu dla tutora ktory mnie zreportowal :|
Nie sadze zeby to byl dobry powod do Namelocka... :/, ale coz stało sie =]
Co do Majestic to sytuacja jest smieszna... jezeli czekaliscie na inv~.. to dlaczego teraz nie dolaczycie..? zaczynaliscie sie rozkrecac.. (prawie odczulem to na sobie), a teraz gdy naprawde trzeba walczyc tylko nieliczni wykazuja odwage i lojalnosc =]
Lord Hybrid
24-05-2006, 17:28
Ja troche odbiegne od tematu...
May 24 2006, 11:13:43 CET Qreew NameLock offensive name (pronounced 'kobieta lekkich obyczajów', exactly as written in her guild description. means 'bitch'. polish name.) Jestem pelen podziwu dla tutora ktory mnie zreportowal :|
Nie sadze zeby to byl dobry powod do Namelocka... :/, ale coz stało sie =]
Co do Majestic to sytuacja jest smieszna... jezeli czekaliscie na inv~.. to dlaczego teraz nie dolaczycie..? zaczynaliscie sie rozkrecac.. (prawie odczulem to na sobie), a teraz gdy naprawde trzeba walczyc tylko nieliczni wykazuja odwage i lojalnosc =]
Bo vice przez kilka dni byli cały czas offline ???
No mozliwe ale teraz Lovize jest czesto on.. wiec w czym problem?
Miltoner
24-05-2006, 17:49
@Szkodi
Nie lubie sie kłócić z ludźmi szczególnie na forum więc napisze jeszcze raz co i tak żeby była jasność. Pozatym to tylko gierka więc dajcie sobie luzu - może i ja troche wczoraj też przesadziłem. Byłem zarówno w Academy jak i potem Majestic (co w założeniu było allied do Ritgh~). Skopo, Raverton i pary innych o których jeszcze nie wiesz postanowiła pozostać razem - w tym ja również. Jak zapewne wiesz część z nas jak np. Skopo miała chwile w "How we livin". Ale po tym jak padł Zemus i po innych docierających msg o tym że oni sobie robią random ataki postanowiliśmy to co widzisz teraz. Nie mów że ja zmieniam gildie bo byliśmy w Academy (disbanded), Majestic (all opuściła by dostać invy) i tego sie TRZYMAMY. Zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek........My bylismy allied i tego sie trzymamy :)
Jeffrey nie dolaczy do Right~ jestem tego pewien, nie bedzie walczyl przeciwko mnie.... Prawdopodobnie zostanie neutralny co do tom-reka tez watpie zeby chcial dolaczyc do Right~ poniewaz jest to rl friend Jeffreya i chyba zostanie neutralny ale tego pewny nie jestem...
Nie gram teraz na Galanie (wogle mam retired), ale patrzę, że Righteousness nie kwapi się do ataków :P. Jeśli macie jakieś wieści to piszcie :)
Lord Hybrid
24-05-2006, 19:19
Jeffrey nie dolaczy do Right~ jestem tego pewien, nie bedzie walczyl przeciwko mnie.... Prawdopodobnie zostanie neutralny co do tom-reka tez watpie zeby chcial dolaczyc do Right~ poniewaz jest to rl friend Jeffreya i chyba zostanie neutralny ale tego pewny nie jestem...
Właśnie o tym mówie. Zamiast czepiać sie mnie, skopa itd. zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek którzy najpierw czerpali korzysci z bycia w Academy (Majestic) a jak coś się zaczeło dziać to wybrali sielanke mając w przysłowiowej dupie reszte ziomków.......czym jest neutralna gildia po takim czymś.
Reth Sill
24-05-2006, 19:21
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem gildia pk Sir Imp Squad trzyma sie ciagle na galanie ?
Nikt ich nie bije ?
Miltoner
24-05-2006, 20:35
No wiec wyszedlem z HWL... powod: za duzo kumpli zaczyna dochodzic do Right~ i nie mam zamiaru walczyc przeciwko im
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem gildia pk Sir Imp Squad trzyma sie ciagle na galanie ?
Nikt ich nie bije ?
hmm chodzi o Sir Imp squad??;) jesli HWL wygra to będą jeszcze gorsi:D
Lord Hybrid
24-05-2006, 21:17
No wiec wyszedlem z HWL... powod: za duzo kumpli zaczyna dochodzic do Right~ i nie mam zamiaru walczyc przeciwko im
:******** love ya
Bravo lord hybrid!:) myśle że za tobą i Skopem podążą inni ;)
nooo panowie panie obstawiamy wynik wojny? :D Oczywiscie nie trzeba , wiadomo kto wygra ;)
cos sie zlego dzieje chyba w gildi hwl , duzo osob odeszlo, nie dlugo zostana sami kekz z impem i rivennem :D za to w gildii Kondy robi sie coraz lepsza sytuacja , coraz wiecej osob przychodzi ^^
Wlasnie wie ktos czemu Anurchy odeszla z hwl i przyszla do right~?
i jeszcze jedno gratulacje dla Polakow ktorzy sa lojalni i maja honor i ktorzy dolaczyli do Right~ mowie tu o Skopie , Ravertonie , Xandzie , Hybridzie Rembiku. Oni byli w gildii majestic i zostali do konca . O reszcie nawet sie nie bede wypowiadal..zal.pl
Hail Righteousness!!
nooo panowie panie obstawiamy wynik wojny? :D Oczywiscie nie trzeba , wiadomo kto wygra ;)
cos sie zlego dzieje chyba w gildi hwl , duzo osob odeszlo, nie dlugo zostana sami kekz z impem i rivennem :D za to w gildii Kondy robi sie coraz lepsza sytuacja , coraz wiecej osob przychodzi ^^
Wlasnie wie ktos czemu Anurchy odeszla z hwl i przyszla do right~?
i jeszcze jedno gratulacje dla Polakow ktorzy sa lojalni i maja honor i ktorzy dolaczyli do Right~ mowie tu o Skopie , Ravertonie , Xandzie , Hybridzie Rembiku. Oni byli w gildii majestic i zostali do konca . O reszcie nawet sie nie bede wypowiadal..zal.pl
Hail Righteousness!!
haha, oni sa lojalni? lol, doszli do tego kogo uwazaja za silniejszego zeby potem sie wkrecic. taki skopo cale zycie biega z ptd by konda, tak to jest jak sie lpaci za protekcje duza kase, a jak byly wojny to nagle ten comment mu znikal :D teraz wreszcie sie ludzie z nich zaczeli nabijac to zostali, tyle ze tak naprawde to nic nie robia. sa bo sa i tyle. co to za filozofia dojsc do silniejszego?
Trialowiec
25-05-2006, 17:22
jak coś się zaczeło dziać to wybrali sielanke mając w przysłowiowej dupie reszte ziomków.......czym jest neutralna gildia po takim czymś.
Dla nieuswiadomionych...
Mowi to osoba, ktora zorganizowala dwie najwieksze rewolucje przeciwko patsom.
A gdy jak sam to mowi "cos sie zaczelo dziac" to "majac w przyslowiowej dupie" ziomkow odszedl z wojny.
Pozdrawiam.
Lord Hybrid
25-05-2006, 18:28
Dla nieuswiadomionych...
Mowi to osoba, ktora zorganizowala dwie najwieksze rewolucje przeciwko patsom.
A gdy jak sam to mowi "cos sie zaczelo dziac" to "majac w przyslowiowej dupie" ziomkow odszedl z wojny.
Pozdrawiam.
Xen chyba nie znasz faktów bo ja wcale nie odszedłem od reszty Majestic i z wojny.....
Co do dojścia do "lepszych" to w momencie gdy dochodziłem ze Skopem do Right~~ u Rivenna w gildii nie było jeszcze mowy o odchodzeniu all PL i pojedynczych osób takich jak Anurchy. Dodatkowo dopiero po kilku dniach doszła resztaktóra pozostała lojalna z Majestic (Academy) i tacy jak Zazek, Veccia, Chaos, Anurchy..... Dletego nie mów że doszedłem bo odrazu widziałem wygrywających :p tak nie było
@ Lord Hybrid
Nie wszyscy PL odeszli ja zostalem jako jedyny
Trialowiec
25-05-2006, 19:13
Xen chyba nie znasz faktów bo ja wcale nie odszedłem od reszty Majestic i z wojny.....
Nie mowie o tej wojnie. :confused:
Co do dojścia do "lepszych" to w momencie gdy dochodziłem ze Skopem do Right~~ u Rivenna w gildii nie było jeszcze mowy o odchodzeniu all PL i pojedynczych osób takich jak Anurchy. Dodatkowo dopiero po kilku dniach doszła resztaktóra pozostała lojalna z Majestic (Academy) i tacy jak Zazek, Veccia, Chaos, Anurchy..... Dletego nie mów że doszedłem bo odrazu widziałem wygrywających :p tak nie było
Po co walczysz cale swoje zycie przeciwko Patriots? Po co organizujesz dwie najwieksze rewolucje w calej historii naszego servera? Zeby na koncu dojsc do najwikeszych wrogow? Nie rozumiem tego Hybrid :S.
Pi*er*olisz o lojalnosci w swoich bezsensownych postach, ktore o niczym nie mowia i nic nie przekazuja poza tym by (jak to powiedzial Shinek) postawic Cie w lepszym swietle.
Zgrywasz pierd*lonego bohatera. Na co Ci to czlowieku? Wez przyklad lepiej z Tharrina albo Haldka. Ktorzy stoja ciagle po tej samej "nie mowie ze po wlasciwiej" stronie ale przedewszystkim wiedza kur*wa dlaczego tam stoja.
Maja swoje zasady na ktorych jada od samego poczatku. (bla bla bla)
btw.
nie pogaraszaj swojej sytuacji wytykajac ludzia bledy, kotre sam kiedys popelniles.
Pozdrawiam.
P.S.
Chcialem pozdrowic Tharrina, ktory jest moim adoratorem. ;)
Lord Hybrid
25-05-2006, 19:27
Nie mowie o tej wojnie. :confused:
Po co walczysz cale swoje zycie przeciwko Patriots? Po co organizujesz dwie najwieksze rewolucje w calej historii naszego servera? Zeby na koncu dojsc do najwikeszych wrogow? Nie rozumiem tego Hybrid :S.
Pi*er*olisz o lojalnosci w swoich bezsensownych postach, ktore o niczym nie mowia i nic nie przekazuja poza tym by (jak to powiedzial Shinek) postawic Cie w lepszym swietle.
Zgrywasz pierd*lonego bohatera. Na co Ci to czlowieku? Wez przyklad lepiej z Tharrina albo Haldka. Ktorzy stoja ciagle po tej samej "nie mowie ze po wlasciwiej" stronie ale przedewszystkim wiedza kur*wa dlaczego tam stoja.
Maja swoje zasady na ktorych jada od samego poczatku. (bla bla bla)
btw.
nie pogaraszaj swojej sytuacji wytykajac ludzia bledy, kotre sam kiedys popelniles.
Pozdrawiam.
P.S.
Chcialem pozdrowic Tharrina, ktory jest moim adoratorem. ;)
Nigdy nie mówiłem ci o błędach które popełniasza jeśli nawet mi sie coś nie podobało to mówiłem tak samo jak ty bez owijania w bawełne :p Co do Tharrina i Haldka to tylko ten pierwszy jest w pełni neutral jak zawsze - jeszcze wczoraj Haldir grzał miejscówke w HWL.
Btw. mnie nie bawi kłócenie się na forum i zwracanie na siebie uwagi :p
Trialowiec
25-05-2006, 20:07
Nigdy nie mówiłem ci o błędach które popełniasza
Nie mowie o mnie. Tylko o reszcie ktora osadzasz o nielojalosc ;]
[QUOTE=Lord Hybrid]Btw. mnie nie bawi kłócenie się na forum i zwracanie na siebie uwagi :p
Nie mam wyjscia bo masz dozywotni ignore :confused:
Pozdrawiam.
Lord Hybrid
25-05-2006, 21:03
Nie mam wyjscia bo masz dozywotni ignore :confused:
Pozdrawiam.
To zadzwoń mój mały gejku :***
Trialowiec
25-05-2006, 21:50
To zadzwoń mój mały gejku :***
Sorki ale nie mam tyle kasy by dzwonic na 0-700. =)
Pozdrawiam.
Nie chce nic tu przesadzac,ale wiem z doswiadczenia ze te wahadelka potem sa huntowane przez patsow : P
Lord Hybrid
25-05-2006, 23:29
Nie chce nic tu przesadzac,ale wiem z doswiadczenia ze te wahadelka potem sa huntowane przez patsow : P
sprecyzuj bo obecnie Patsów masz w dwóch przeciwnych gildiach :p
Nie ważne w ilu gildiach są. I tak sie w końcu porozumieją przynajmniej część i zaczną tępić dupolizaków i innych frajerów. W tym pewnie i ciebie. No chyba że jakoś z tego wybrniesz lub ktoś cie poratuje.
Nie żebym cie o coś oskarżał, ale no wiesz; zfrajerzyłeś się tymi tekstami na tym forum ... Może w grze coś pokarzesz.? Jakiś atak albo coś.
ci co byli przez chwile w hwl powinni odrazu dostac z miejscahunta ale znajac zycie upecze sie im.mowie tu o corlicu , stypie, miltonerze , haldirowi i innych z venezueli.
ja bym takim nie podarowal
ci co byli przez chwile w hwl powinni odrazu dostac z miejscahunta ale znajac zycie upecze sie im.mowie tu o corlicu , stypie, miltonerze , haldirowi i innych z venezueli.
ok, idz huntuj corlica, na pewno sie przjmie, a styp sie rozplacze w rl :(
@ Lord Hybrid
Nie wszyscy PL odeszli ja zostalem jako jedyny
i przynajmniej za to CI Yuge chwala. Przynajmniej nie jestes choragiewka. Szacunek za lojalnosc.
Maticzek
26-05-2006, 07:44
Corlic moze niema hunta?Miltoner tez?To czemu oni nie grajo swoimi charami?BO jak pujda expic to padnom bo sie niezplacili....Takie "mini" wojny toich jedyna szansa ratunku,poniewaz mogo ktoroms wygrac i niebedommusieli placic.
@Down
Jego kumple z rl muwio cos innego ;p
@Miltoner
Zetysz o tym niepomyslalem :(
Corlic moze niema hunta?Miltoner tez?To czemu oni nie grajo swoimi charami?BO jak pujda expic to padnom bo sie niezplacili....Takie "mini" wojny toich jedyna szansa ratunku,poniewaz mogo ktoroms wygrac i niebedommusieli placic.
Corlic
BloodBrother to Styp and Blooc
First Paladin to get magic level 22.
13:48 Ledrick: 13:45 You lose 301 hitpoints due to an attack by Corlic. ;D
RETIRED becouse of more important things then this game... hope I will be back to take my lovely 150
26-05-2006, 12:30
@Down
Jego kumple z rl muwio cos innego ;p
Gdybys zagladal na erig.net to bys zauwazyl ze wbijam sobie 20k~ expa dziennie a to czy po wojnie bede mial hunta czy nie to ch** mnie to obchodzi ;p
I jeszcze jedna sprawa co do lojalnosci, lojalnosci do kogo ? Njawiekszych PA na servie mam byc lojalny ??? do tych co nas zdradzili ??? Wszyscy z ktorymi walczylem przeciwko pats odeszli z HWL... (oprocz yuge~ i Beggera) Wiec po co ja mialem tam zostac i walczyc przeciwko Hybridowi, SKopowi, Sir zemusowi, rembikowi i drayowi...?
@Maticzek
Po co mialbym expic jakbym mial hunta ??? Teraz jestem free to sobie robie lootbagi itp ;p
Maciejjj
26-05-2006, 18:06
Czesc
Czytam te forunm od dosc dawna. Osobiscie gralem(czsami gram) na galanie od 2004 roku i zawsze sledzilem wsystkie wydarzenia. Zrobilem konto na tym forum poniewaz czytajac te posty wielu z was wypisuje tylko roznego rodzaju niemile rzeczy kierowane pod czyims adresem. Przestancie sie wkoncu obwiniac o brak lojalnosci bo taka juz jest Galana. Tutaj od zawsze rozni ludzie laczyli sie w walce przeciw innych i a pozniej miedzy soba. Polacy nieraz pomagali Jejihev'owi a i nie raz Kondzie.
co do graczy takich jak Styp, Corlic, Bon devil, i inni to maja oni wolnosc. Dlaczego? Latwo sie domyslec poniewaz paymenty ich sa bardzo wysokie a ew ich dolaczenie sie do konfliktu byloby wielkim problemem jak nie przesadzeniem wyniku tej wojny. Konda zapewne jest usatysfakcjonowany iz sie zgodzili i byc moze to jest jako taki poaczatek innej Galany.
Zreszta to ze odeszli to sie nie dziwie bo walczenie z ludzmi ktorzy ich zdradzili doprowadzilo do przegranej. Zatem jest to obecnie dla nich duze ryzyko.(Zapewne nie kazdy polak chcialby tez walczyc na kolegow ktorzy sa w Ri~~~~)
Osobiscie znalem czesc Polakow i byli to badzo wporzadku wobec mnie gracze. I nie zostawli mnie nigdy gdy mialem jakis problem do zalatwienia.
Szkodi jesli chcesz to dolacz do Ri~~~ a nie osadzaj kto jest a kto nie lojalny.
dressu taka jest juz galana.
Pzrestancie sie wyzywac na tym forum a zacznijcie dyskutowac c zorbic zeby na galanie gralo sie lepiej. Taka mala prosba.
Pozdrawiam / Maciej
Reth Sill
26-05-2006, 20:13
cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciejjj
Osobiscie znalem czesc Polakow i byli to badzo wporzadku wobec mnie gracze. I nie zostawli mnie nigdy gdy mialem jakis problem do zalatwienia.
O to właśnie chodzi. W grze polacy są w większości dobrymi kolegami, więc nie rozumiem czemu się tak kłócą na tym forum.
Maniek Master
26-05-2006, 20:50
Zgadzam się. Nawet dobry pomysł:) .Ale wątpie czy coś się tu naprawi:(
Powie mi ktoś co się dziś działo na fibuli?? Bo teraz mało gram , miałem hack :S
Widziałem dużą część R~~~~biegnących stamtąd ;)
Czesc
Szkodi jesli chcesz to dolacz do Ri~~~ a nie osadzaj kto jest a kto nie lojalny.
bylem w Right, bylem w Patriots, Maffers i innych odpowiednikach starych Patrots. Bylem ale odszedlem z podniesiona glowa. Chca mnie tam spowrotem choc nie wszyscy, ale smiac mi sie chce jak widze wiekszosc wahadelek ktorzy ratuja swoja pupe wchodzac do gildii dzieki ktorej placili po 150k+ paymentow i przeciwko ktorej walczyli ostatnie pol roku. Czyzby sie zorientowali ze mozna tam schowac glowe w piasek i czuc sie bezpiecznie? :) Jezeli tak to czekam na dowody tej "lojalnosci". Bo liderzy waszych bylych gildii raczej tego nie moga zauwazyc. Zauwazylem tutaj zawahanie i zatarcie calkowitego pojecia jakim jest "racja" i lojalnosc. Nie zmienia sie swoich przekonan ot tak jak zrobil to Hybrid czy inni (nie mowie tu o Skopo i kilku innych). Dla mnie to poprostu infantylne chowac tylek u swojego "odwiecznego wroga". Na szczescie znajac wielu czlonkow z Right~ predzej czy pozniej wyznaja sie na lojalnosci. Zreszta z innych zrodel wiem ze chlopaki z HWL docenili "lojalnosc" swoich bylych jak to okreslali sie na zawsze "braci krwi". Mam nadzieje ze przynajmniej w ich dzialaniach zobaczycie lojalnosc, a tego jestem przekonany.
Konda dostal unbana
Padl keekz'lorenzo z HWL
Do Wojny dolaczylo Furions,dotychczas neutralne,ciekawe co z tego wyniknie,osobiscie szkoda mi rivenna i keekza :s
bylem w Right, bylem w Patriots, Maffers i innych odpowiednikach starych Patrots. Bylem ale odszedlem z podniesiona glowa. Chca mnie tam spowrotem choc nie wszyscy, ale smiac mi sie chce jak widze wiekszosc wahadelek ktorzy ratuja swoja pupe wchodzac do gildii dzieki ktorej placili po 150k+ paymentow i przeciwko ktorej walczyli ostatnie pol roku. Czyzby sie zorientowali ze mozna tam schowac glowe w piasek i czuc sie bezpiecznie? :) Jezeli tak to czekam na dowody tej "lojalnosci". Bo liderzy waszych bylych gildii raczej tego nie moga zauwazyc. Zauwazylem tutaj zawahanie i zatarcie calkowitego pojecia jakim jest "racja" i lojalnosc. Nie zmienia sie swoich przekonan ot tak jak zrobil to Hybrid czy inni (nie mowie tu o Skopo i kilku innych). Dla mnie to poprostu infantylne chowac tylek u swojego "odwiecznego wroga". Na szczescie znajac wielu czlonkow z Right~ predzej czy pozniej wyznaja sie na lojalnosci. Zreszta z innych zrodel wiem ze chlopaki z HWL docenili "lojalnosc" swoich bylych jak to okreslali sie na zawsze "braci krwi". Mam nadzieje ze przynajmniej w ich dzialaniach zobaczycie lojalnosc, a tego jestem przekonany.
z lojalnoscia coraz wieksze problemy tu sa... wlasnie furions dolaczylo do wojny...po stronie kondy!
bravo demi! tym razem wiedziales gdzie wietrzyk zawieje!
Konda dostal unbana
Padl keekz'lorenzo z HWL
Do Wojny dolaczylo Furions,dotychczas neutralne,ciekawe co z tego wyniknie,osobiscie szkoda mi rivenna i keekza :s
keekz padl po zabiciu lady jah.
kolejne wahadelka.. ot co.
Duzo rzeczy sie dowiaduje,na POH zaatakowal mnie van hell~,dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]
thewojtek
27-05-2006, 11:03
Duzo rzeczy sie dowiaduje,na POH zaatakowal mnie van hell~,dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]
Bo Hustlers sa w wojnie, odkad Vallianto ubil zemusia wraz z HWL
Reth Sill
27-05-2006, 11:13
dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]
No właśnie powoli wszyscy się do niej włanczają, jak tak dalej pujdzie to połowa Galany bedzie walczyć przeciwko drugiej połowie Galany
Demiphant
27-05-2006, 11:28
Pewnie za to co zrobiło Furions wiele osób zjedzie mnie tutaj,ale dzięki tej akcji udało mi się wyciągnąć prawie wszystkich polaków z war,wiedziałem,że Konda będzie unbanned jak również to,że HWL niema sznas bo nawet jakby mieli przewage na open battle Konda by ich zjechał tak na huntach,że wszyscy by zrezygnowali i ludzie którzy dołączyli do Unbreakables,żeby mi pomóc jak Corlic,BOn devil,Styp stracili by szanse na wolność ponieważ Right~ powiedziało wprost,że paymentsów nie będzie.A po drugie pierwsza wiadomość do mnie od Icarusa po banie Kondy była,że jego ludzie chcą mnie huntować,tak samo było z msg to Lord Angela,Vidente.Niektórzy ludzie nie mieli szans wyjścia z war mimo,że nie chcieli być w gildi z Icarusem i resztą,która zmieniła strone w Unbreakables.I po trzecie mam szanse zrobić coś na tym servie i postaram się zrobić coś dobrego.
to ja juz nic nie rozumiem , jest dalej wojna? kto walczy przeciwko komu? hustlers sa w wojnie? oj duzo sie wydarzylo podczas ostatniej nocy.. sytuacja sie zmienila o 360 stopni
mam nadzieje ze kekz czy sir imp czy toxo czy rivenn dostana hunta 4ever
Konda dostal unbana
Padl keekz'lorenzo z HWL
A im było szkoda tych osób które zabili bez powodu? :)
@ Demi
Popieram :)
OMG
Przecierz decyzje gm'ów co nieodwracalne?! (tak mi się zdaje)
Czemu odbanowali kondę?
I dobrze że go odbanowali, jakby HWL wygrało to zobaczyliby wszyscy dopiero wtedy PA, 2x gorsze od tego co prezentowało pats:D
Keekz miałby wtedy władzę absolutna....
Komandos Strong
27-05-2006, 19:06
Pewnie za to co zrobiło Furions wiele osób zjedzie mnie tutaj,ale dzięki tej akcji udało mi się wyciągnąć prawie wszystkich polaków z war,wiedziałem,że Konda będzie unbanned jak również to,że HWL niema sznas bo nawet jakby mieli przewage na open battle Konda by ich zjechał tak na huntach,że wszyscy by zrezygnowali i ludzie którzy dołączyli do Unbreakables,żeby mi pomóc jak Corlic,BOn devil,Styp stracili by szanse na wolność ponieważ Right~ powiedziało wprost,że paymentsów nie będzie.A po drugie pierwsza wiadomość do mnie od Icarusa po banie Kondy była,że jego ludzie chcą mnie huntować,tak samo było z msg to Lord Angela,Vidente.Niektórzy ludzie nie mieli szans wyjścia z war mimo,że nie chcieli być w gildi z Icarusem i resztą,która zmieniła strone w Unbreakables.I po trzecie mam szanse zrobić coś na tym servie i postaram się zrobić coś dobrego.
jedyny czlowiek ktoremu ufam i ktory wie co robi
eee konda nie dostał bana od Gma tylko automata za pk (a to różnica miał dowody, że to wszystko była wystawka więc nie miał zapewne problemów z unbaned). Demi brawa dla ciebie po co się bawić (i to jeszcze u boku ludzi którzy zostawili wszystkich na lodzie chociaż jak do tej pory był to jedyny "zryw" który na prawdę miał szansę powodzenia a ich odejście było jednym z powodu przegranej un~~). Co do keekeza i rivenna to i tak wrócą jak to zwykle pograją trochę i stworzą jakąś neutral gildię i po jakimś miechu-2 wylądują w gildii z kondą
Ciekawy jestem czy ich "hunted 4 ever" to bedzie naprawde hunted for ever a nie tak jak mowisz miech-dwa i znowu w tej samej gildi ;]
jak widac Galana zmienna jst,z minuyty na minute najwieksi wrogowie sie brataja,najlepsi przyjaciele leja...=]
Maniek Master
27-05-2006, 22:58
Ja dzisaj Padłem ;/ Bez powodu.Spadly mi skille:( Były 70/69 a teraz są 68/68.
Wypadly mi k-legsy i bs ;/ .Przez May 27 2006, 21:48:08 CET Killed at Level 24 by Keyworks
and by Dejwidek . Bez Powodu.
Reth Sill
28-05-2006, 11:17
Ciekawy jestem czy ich "hunted 4 ever" to bedzie naprawde hunted for ever a nie tak jak mowisz miech-dwa i znowu w tej samej gildi ;]
jak widac Galana zmienna jst,z minuyty na minute najwieksi wrogowie sie brataja,najlepsi przyjaciele leja...=]
No właśnie. Na Galanie nigdy nic nie wiadomo. W każdej chwili dzieją się nowe rzeczy. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to że często jest tak że:
1 dzień - ktoś zabija Konde
2 dzień - odwet Kondy
3 dzień - obaj są w jednej gildii
czy ja jestem jedyna oosba ktora uwaza ze to co zrobil demi jest beznadziejne?
zmiana storny jak choragiewka, tym razem mu sie udalo wybrac zwycieska strone, to wszsytko.
sklad gildii mowi sam za siebie.
Komandos Strong
28-05-2006, 18:07
zmiana storny jak choragiewka, tym razem mu sie udalo wybrac zwycieska strone, to wszsytko.
duzo osob moze tak myslec, ale znajac demiego napewno zamierza zrobic cos dobrego :)
duzo osob moze tak myslec, ale znajac demiego napewno zamierza zrobic cos dobrego :)
z znajac innych w gildii to se moze chciec. totalna bzdura. po prostu chce sie dobrze ustawic i tyle. nie ma to jak lojalnosc ;)
up dobrze mówi:p, pozatym niektórzy członkowie Furions to najzwyklejsze thiefy:p Okradli dziś kumpla na boh c-set vampa bs tempest rod ;)a pozniej grali nubków i nie odpowiadali na PM, i byli to polacy ;)
Lord Hybrid
28-05-2006, 20:51
Ja dzisaj Padłem ;/ Bez powodu.Spadly mi skille:( Były 70/69 a teraz są 68/68.
Wypadly mi k-legsy i bs ;/ .Przez May 27 2006, 21:48:08 CET Killed at Level 24 by Keyworks
and by Dejwidek . Bez Powodu.
Zanceps msg me w grze i to załatwimy. Powinieneś już mieć kase w depo Carlin on Keyworksa i Riki Tigera, a od reszty będzie jak sie tylko zalogują :)
Z tego co wiem to chodzi o Keyworksa, Dejwidka i Riki Tiger. Czy ktoś jeszcze ?:p
Sir Radzio Angelus
28-05-2006, 20:55
Galana sux, jak sie nie ma pleców to trudno tam przeżyc na niskim lvl (13lvl), ja dawno z niej zrezygnowalem w powodu pk i z ciekawosci sie przed chwilka sie zalogowalem, poszedlem w okolice Ghostland i odrazu padlem, jakis 13 lvl druid mnie dednal, co najsmutniejsze przyszedl jakis polak na wyzszym lvl i tylko sie patrzyl jak mnie zabija. I to mnie jeszcze bardziej utwierdza aby nie grac na tym swiecie. Galana sux. X(
thewojtek
28-05-2006, 21:24
z znajac innych w gildii to se moze chciec. totalna bzdura. po prostu chce sie dobrze ustawic i tyle. nie ma to jak lojalnosc ;)
Lojalnosc?! a nie jest on lojalny? zobacz kto w tej gildi jest, wszyscy ktorzy powinni byc(qmple), to byla jedyna szansa na ich wyciagniecie... a wobec kogo w HWL mialby byc lojalny? Keekza, Rivenna, Icarusa czy moze Nuskei? pomysl!
Miltoner
28-05-2006, 22:56
poszedlem w okolice Ghostland i odrazu padlem, jakis 13 lvl druid mnie dednal, co najsmutniejsze przyszedl jakis polak na wyzszym lvl i tylko sie patrzyl jak mnie zabija. I to mnie jeszcze bardziej utwierdza aby nie grac na tym swiecie. Galana sux. X(
xDDDDDDD~~!!!!!!!!!!!!!!!!
Lojalnosc?! a nie jest on lojalny? zobacz kto w tej gildi jest, wszyscy ktorzy powinni byc(qmple), to byla jedyna szansa na ich wyciagniecie... a wobec kogo w HWL mialby byc lojalny? Keekza, Rivenna, Icarusa czy moze Nuskei? pomysl!
Dokladnie, mamy byc lojalni do najwiekszych PA na servie i do najwiekszych zdajcow???... xdd Zamiast sie cieszyc ze juz keekza rivenna itp nie ma na servie to najezdzacie na demiego ... -.-
wobec siebie przedewszystkim;) kumpli? wypas, zobacz czemu corlica nie ma w furions? jak nie wiesz to sie go spytaj, muahahah, i 99% tych polakow co podales zmienia gildie czesciej niz ty skarpetki :D
wobec kumpli mowisz jest? zawsze zgrywasz takiego wszechwiedzacego, to pewnie wiesz jaka lojalnosc okazal haldirowi~? czy musze cie oswiecic?
Demiphant
28-05-2006, 23:46
Lojalność,osądza mnie wielu z was o jej brak,ale czy napewno?Wyciągnełem z Vidente wszystkic,którzy byli lojalni do nas w Ubreakables,Corlica niema w Furions bo nie chce ale w każdej chwili może o inva napisać i dostanie.Właśnie ustalam zasady dla gildi chcecie mi pomóc piszczie co byście chcieli.Będę próbował wam pomagać piszcie do mnie co wam się nie podoba w zachowaniu ludzi z gildi.A co do lojalności wobec siebie to nie mam problemów walczyłem z PAing od dawna teraz mam szanse na zmiane na tym servie na lepsze i postaram się ją wykorzystać.
wobec siebie przedewszystkim;) kumpli? wypas, zobacz czemu corlica nie ma w furions? jak nie wiesz to sie go spytaj, muahahah, i 99% tych polakow co podales zmienia gildie czesciej niz ty skarpetki :D
wobec kumpli mowisz jest? zawsze zgrywasz takiego wszechwiedzacego, to pewnie wiesz jaka lojalnosc okazal haldirowi~? czy musze cie oswiecic?
Corlic gra na innym serwie i b. dobrze mu idzie ;O
_PiteroS_
29-05-2006, 00:58
Lojalność,osądza mnie wielu z was o jej brak,ale czy napewno?Wyciągnełem z Vidente wszystkic,którzy byli lojalni do nas w Ubreakables,Corlica niema w Furions bo nie chce ale w każdej chwili może o inva napisać i dostanie.Właśnie ustalam zasady dla gildi chcecie mi pomóc piszczie co byście chcieli.Będę próbował wam pomagać piszcie do mnie co wam się nie podoba w zachowaniu ludzi z gildi.A co do lojalności wobec siebie to nie mam problemów walczyłem z PAing od dawna teraz mam szanse na zmiane na tym servie na lepsze i postaram się ją wykorzystać.
oj kochany czego my na galanie chcemy?? a nie prosciej zaptac czego nichemy?!
niechemy takich ldzi jak Mr . PA czyli Kardear ktory PKuje i PAuje jesli ma nato ochote. rozniez niechcemy takich lidzi jak Vallianto ktorzy najaprotekta u "grupy trzymajacej wladze" zwanej dalej GTW :P jesli to sie ukruci to galana bedzi enice word (tylko ze to jest niemoziwe niestet) bo jak to nowie reka reke myje :( mysle ze pawon i inni ludzie se zemna zgodz niestety :(
ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^
@up
Pozdrowienia z Wawy dla braci ze Szczecina <piwo> B)
Jest ktoś z Częstochowy ,grający na Galanie.
Jak tak to pisać do Mnie 7133912.
Nie ufajcie ziomkom z innej piaskownicy:D
Komandos Strong
29-05-2006, 02:33
o k<pip>a czepiacie sie Demiego troche go poznalem bedac w Unbreakables i wiem ze on napewno nie chce zaszkodzic polakom grajacym na Galanie a wrecz przeciwnie ... Sami tez pewnie nie jestescie lepsi niz Kardear albo Rivenn moge sie zalozyc ze wiekszosc z was stosuje PA-ing na mniejszych lvlach od waszego, a ze nie macie takich leveli jak w/w osobnicy takze nie mozecie sobie pozwolic na PA wyzszych lvli, a nie jeden z Was by tak robil gdyby tylko mogl i tu moge sie nawet zalozyc o 4.85 zł :P
tak dla sportu mam tu cos dla sprawiedliwego i wszechmocnego demiego, ktorego gildia zmienia galane na lepsza:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=10459739#post10459739
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1248049
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1247868
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1247152
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1246889
tak sobie przelecialem forum w duzym skrocie, i oto co mamy na pierwszej stronie, jak na razie "tylko" kilka topicow na temat dzialalnosci Furion - sprawiediwej gildii tworzacej lepsza galane. muahahahah. kurde wspolczuje sam sobie bo ja tez tu gram ;(
demi@ cos widze unikasz tematu haldira? no nie badz taki skromny, pochwal sie... okaz lojalnosc :D
Miltoner
29-05-2006, 09:24
Corlic gra na innym serwie i b. dobrze mu idzie ;O
taa z tego co slyszalem to ma 80++ (sorca?) =PPP
Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL?? :D
@edit
Nie czepiajcie sie demiego on jest spoko :)
Co nikt nie napisal ze Oen wbil jako 1 knight na Galanie 8 MLvL?? :D
i stracil go :|
ja czekam na wyniki pracy demiego. wiem jednak ze nic nie wskora bo jak juz powiedziales i podales linki wyzej do topikow o pabusingu. moglby cos zrobic gdyby w gildii bylo 20 osob a nie 80. Inna sprawa ze nie rozumiem tego ze jeszcze kilka tygodni temu Demi przeklinales Konde i reszte a teraz znowu wrociles po wielkim boomie i splaceniu sie. Ktos tu tez chroni jednak swojego tyleczka ;) Niemniej jednak czeakam na pozytywne zmiany o ktorych juz mowilem Ci na priv. Moze przynajmniej tobie uda sie tutaj uciac cos w stylu skullhuntingu w co jak ciagle podkreslam watpie. Podoba mi sie to ze pozwoliles wiekszosci hutowanym grac i powiedziales ze ni ma huntowania za to co bylo. Tutaj tez chcialby sie wiec zapytac co z grudging ktora tak nienawidza langanczycy. Inna sprawa jest ze PAbusingu nie wywalisz ze swojej gildii bo czlonkowie Langan juz zaczeli bawic sie w wyrzucanie ze spawnow etc. I raczej z tym nic nie zrobisz bo dobrze zdajesz sobie sprawe ze kumpli z gildii sie nie wyrzuca ;) Czekam na zmiany na lepsze. Mam nadzieje ze za pol roku beda one widoczne jak wroce.
ps. Rahilliemu tez mozna by byli ukruciz zywota bo ta swego czasu tez byl niezlym PA ^^
teraz czekam na wyjasnienie w jakim sensie przejawialo sie moje "PA". Miec rs to nie znaczy byc PA, prawda? Imho swoja droga zapraszam i przypominam ze choc nie jestem w Furions i odszedlem z Right~ to jednak prawdziwi kumple pozostali i cios wymieniany jest za cios.
teraz czekam na wyjasnienie w jakim sensie przejawialo sie moje "PA". Miec rs to nie znaczy byc PA, prawda? Imho swoja droga zapraszam i przypominam ze choc nie jestem w Furions i odszedlem z Right~ to jednak prawdziwi kumple pozostali i cios wymieniany jest za cios.
ehh, szkodi, szkodi, prawidziwi kumple? dziwie sie ze ufasz ciagle tak duzej grupie osob ;) demiego tez do niej zaliczasz? ;)
ehh, szkodi, szkodi, prawidziwi kumple? dziwie sie ze ufasz ciagle tak duzej grupie osob ;) demiego tez do niej zaliczasz? ;)
demiego nie zaliczam do swoich prawdziwych kumpli ze wzgledu na to ze tak naprawde duzo o nim nie wiem choc czasami gadalismy to nie mielismy mozliwosci/checi poznania sie lepiej. co do kumpli to czy ja gdzies powiedzialem ze jest to ardzo duza grupa osob? sa ludzie kotrym ufam i to calkowicie i Ci z ktorych ogolnie smieje sie jako z choragiewek.
demiego nie zaliczam do swoich prawdziwych kumpli ze wzgledu na to ze tak naprawde duzo o nim nie wiem choc czasami gadalismy to nie mielismy mozliwosci/checi poznania sie lepiej. co do kumpli to czy ja gdzies powiedzialem ze jest to ardzo duza grupa osob? sa ludzie kotrym ufam i to calkowicie i Ci z ktorych ogolnie smieje sie jako z choragiewek.
szkoda, to mialo byc podchwytliwe pytanie ;)
ale w sumie lepiej dla ciebie :p
w zmaiany nie wierze bo w tematach ktore podalem wczesniej jasno widac, ze nikt z leadership furions na to w ogole nie reaguje.
nikt z leadership furions na to w ogole nie reaguje.
tak jest przeciez zawsze w gildii rzadzacej. ja jednak daje tej gildii max 2 miesiace przetrwania bo znajac zycie to nastapi wewnetrzny rozlam i bedzie to co z Righteousness.
tak jest przeciez zawsze w gildii rzadzacej. ja jednak daje tej gildii max 2 miesiace przetrwania bo znajac zycie to nastapi wewnetrzny rozlam i bedzie to co z Righteousness.
no tak, tylko ze demi zawziecie deklaruje ze bedzie cos zmienial, wiec ma okazje sie wykazac, i nic..? czyzby kolejne puste slowa i obietnice?
Isildur's Earl
29-05-2006, 14:52
Aylitha, Blooc, Van Hellsinghs oraz Vidente robili Annihilator room. Padl Blooc, Van wziął SoV a Vid i Aylitha SCA :cup:
hmm zastrzeżenia do gildii?? no to jak już pisałem w Furions są thiefy ;)
np Lady Ismena
no tak, tylko ze demi zawziecie deklaruje ze bedzie cos zmienial, wiec ma okazje sie wykazac, i nic..? czyzby kolejne puste slowa i obietnice?
co robil veccia cz konda kilkukrotnie?
hehe panowie to tylko gra. Tak naprawde nigdy nie będzie wszystkim dobrze (komuniści chcieli tak zrobić jak wyszło nie muszę chyba opowiadać). Tak naprawdę zawsze są ci dobrzy i ci źli, huntowani i huntujący, itd... Co może zrobić?? nic. Przecież w Furio~~są te same osoby co w patsah i Right~~. Cuż można zrobić?? tylko grać i zobaczyć co będzie dalej. Z całą pewnością ta gildia się rozpadnie tuż po wojnie. Po jednej stronie Right po 2 reszta (nie wiem jak langan team). Za parę tygodni będzie nowa wojna (w końcu patsi muszą z czegoś żyć a paymenty to dobra rzecz ;) ) A ten temat będzie się ciągnął i ciągnął . Riven i keekez będą musięli poczekać do nowej wojny w której powrócą do Right~~ żeby im "pomóc" w boju. Ciekawe kto teraz stanie przeciwko Kondzie?? moze ankieta:) ja bym obstawial Kardeara lub raa. Hehe i tak sie dziwie że jeszcze się nie wziął z kardeara (pewnie dlatego ze slabo expi, Kardear oczywiscie)
Demiphant
29-05-2006, 15:18
Co odnoście Haldira chcesz wiedzieć??Że mój rl bro miał passy do niego??Że ja miałem?Ze jak kupil postać koleś i nie miał na nic kasy to pożyczyłem mu.I to,że gdy ja potrzebowałem kasy to rl bro mi pożyczył z Haldira i mam zamiar mu to oddać??I,że w żadne problematyczne sprawy go nie wmieszałem?Co chcesz wiedzieć??;] Fajnie,że te posty robią osoby z GBS,która to gildia Pkeju tylko i nic więcej.Z Maritzaa nie jest pewne do końca czy kłamała czy nie bo Anurchy wywaliła ją i Excaila z beryli(a raczej dołączyła do ich wrogów).W tej chwili jesteśmy w trakcie wprowadzania reguł w gildi i jestem pewien,że nie zmienie tego w 1 dzień ale musi to zająć dużo więcej czasu.
Co odnoście Haldira chcesz wiedzieć??Że mój rl bro miał passy do niego??Że ja miałem?Ze jak kupil postać koleś i nie miał na nic kasy to pożyczyłem mu.I to,że gdy ja potrzebowałem kasy to rl bro mi pożyczył z Haldira i mam zamiar mu to oddać??I,że w żadne problematyczne sprawy go nie wmieszałem?Co chcesz wiedzieć??;] Fajnie,że te posty robią osoby z GBS,która to gildia Pkeju tylko i nic więcej.Z Maritzaa nie jest pewne do końca czy kłamała czy nie bo Anurchy wywaliła ją i Excaila z beryli(a raczej dołączyła do ich wrogów).W tej chwili jesteśmy w trakcie wprowadzania reguł w gildi i jestem pewien,że nie zmienie tego w 1 dzień ale musi to zająć dużo więcej czasu.
zapomniales powiedziec ze halidrem odszedles albo ty albo brat z jego gildii, i dolaczyles do wojny, calkowicie bez jego zgody, kase tez wziales bez jego zgody. gydby sam nie odszedl jak tylko sie dowiedzial to by byl teraz w HWL. keidy ty sobie w tym czasie nic nie ryzykujac doszedles do strony przeciwnej.
fajnie ze jestem z GBS, hahaah xD mnie tam nie chca :(
Aylitha, Blooc, Van Hellsinghs oraz Vidente robili Annihilator room. Padl Blooc, Van wziął SoV a Vid i Aylitha SCA :cup:
A czy van nie robił juz wcześniej aniego?
COMMENT:
COMMENT:
22:34 You see a demon armor (Arm:16) It weighs 80.00 oz.
First Demon armor on Galana Apr 08 2006, 23:19:34 CET
A czy van nie robił juz wcześniej aniego?
COMMENT:
to taka ladna sciema byla ze zrobil wczesniej :x
Ciekawe kto teraz stanie przeciwko Kondzie?? moze ankieta:) ja bym obstawial Kardeara lub raa. Hehe i tak sie dziwie że jeszcze się nie wziął z kardeara (pewnie dlatego ze slabo expi, Kardear oczywiscie)
dla twojej informacji - raa to kumpel z rl kondy ;) inna sprawa ze raa gra w wowa i raczej malo prawodpodobne zeby wrocil pgowac w tibie jezeli zajaral sie ta gra. kardear? tez raczej nie. inna sprawa ze raczej ludzie zaczna bic sie o wladze jak konda pojdzie do woja :D
@up wiem że raa jest" w kręgu" rl Kondy ale niczego nie wykluczam (tego że teraz gra w wowa nie wiedziałem ;)) to że ktoś się zna w rl nie oznacza że nie mogą ze sobą powalczyć :P. (w końcu pisałem już kilkukrotnie że większość wojen jest wywoływanych lub prowokowanych przez patsów. Czemu nie wiem paymentsy, likwidacja niewygodnych wysokich lvli, nuda...). Czemu Kardeara wykluczasz?? fakt raczej nie pg ale... Pa i Pk (podobnie jak venezuela i można też rivenna pod to pociągnąć w końcu padł bo kogoś tam zabił i lady jah zaatakował chyba), Jest starym przyjacielem Kondy nie z Rl (podobnie jak wcześniej wymienieni). Może Konda kieruje się słowami piosenki( ...znów się zepsułeś, wiem co zrobię zamienie cieeeeebie na leprzy model :P).
Lord Hybrid
29-05-2006, 20:52
Właśnie wyleciała pierwsza partia ludzi którzy poczuli zef i zaczeli PA - forum Galany na ten temat teraz mówi wiele i to ciągle te same osoby. Mowa o Sir Zemus, Dray'Hybertos i Ravetonie. Nie wykluczone że niedługo poleci więcej abuserów.
Co do deda za free Zancepsa to "oprawcy" już powli spłacają swój dług wobec tibijskiego społeczeństwa :p Tym razem Keyworksowi, Rikiemu Tiger i Dejwidkowi sie nie udało :p
Lord Hybrid
29-05-2006, 21:52
Bon Devil stracił SOVA po tym jak pożyczył go Szkodi Kastroyko. Dziwne że ludzie maja zawsze hacki po tym jak pożyczął od kogoś jakieś cenne itemy albo poprostu ściemniają za co mógłbym postrawić stówkę ze Szkodi Kastroyko....... Żałosne -.-
Btw. Kto mi pożyczy eqp to jutro powiem ze hacka miałem? :)
_PiteroS_
29-05-2006, 22:07
Właśnie wyleciała pierwsza partia ludzi którzy poczuli zef i zaczeli PA - forum Galany na ten temat teraz mówi wiele i to ciągle te same osoby. Mowa o Sir Zemus, Dray'Hybertos i Ravetonie. Nie wykluczone że niedługo poleci więcej abuserów.
Co do deda za free Zancepsa to "oprawcy" już powli spłacają swój dług wobec tibijskiego społeczeństwa :p Tym razem Keyworksowi, Rikiemu Tiger i Dejwidkowi sie nie udało :p
dzis Lord angel of fires wywalil Colorionticostes z hydr, biedak pisal do komdy ale bez zadnego rezultatu.
BON tracił SOV'A ?
To Szkodi Kastroyko go pożyczył i stracił no więć to nie sprawa BONA co z nim robił. Powinien mu odkupić albo przynajmniej kase oddać. Tylko skąd weźmie. :/
Takie jest moje zdanie.
Demiphant
30-05-2006, 00:12
Colorionticostes pisał i do mnie ale sry bardzo zajęcie spawna to jest expienie tam,a nie stanie 40 min i czekanie jak nikogo tam niema,Lord Angel przyszedł tam i żadnej hydry nie było zabitej ,a Colorionticostes powiedział,że jest tam 30-40 min-,-
Bon Devil stracił SOVA po tym jak pożyczył go Szkodi Kastroyko. Dziwne że ludzie maja zawsze hacki po tym jak pożyczął od kogoś jakieś cenne itemy albo poprostu ściemniają za co mógłbym postrawić stówkę ze Szkodi Kastroyko....... Żałosne -.-
nie wypowiadaj sie dzieciaku jak nie wiesz co jest grane. sova to on mial juz ponad miesiac i nic sie nie dzialo. najwazniejsze to to ze bon wcale nie mysli ze kastroyke hakneli. wiec prosze noobeczku nie wypowiadaj sie na tematy na ktore odpowiedzi nie znasz.
Colorionticostes pisał i do mnie ale sry bardzo zajęcie spawna to jest expienie tam,a nie stanie 40 min i czekanie jak nikogo tam niema,Lord Angel przyszedł tam i żadnej hydry nie było zabitej ,a Colorionticostes powiedział,że jest tam 30-40 min-,-
z tym sie zgodze. COlorio~ robil tak kilkukrotnie i mi. Tak go tez wyrzucalem bo zachowuje sie typek smiesznie ;)
Lord Hybrid
30-05-2006, 01:05
nie wypowiadaj sie dzieciaku jak nie wiesz co jest grane. sova to on mial juz ponad miesiac i nic sie nie dzialo. inna sprawa ze doggie gral bonem a najwazniejsze to to ze bon wcale nie mysli ze kastroyke hakneli. wiec prosze noobeczku nie wypowiadaj sie na tematy na ktore odpowiedzi nie znasz.
Jesteś młodszy wiekiem więc nie mów mi tu kto jest dzieckiem i kto się tak zachowuje. Ale oczywiście nie mam zamiaru się tutaj kłócić, bo i tak wciśniesz wszystkim, że ty wiesz najlepiej co i jak :) Pozatym tak to jest jak sie gra charem a potem go sprzedaje prawda szkodi/rahilli? Nigdy nie wiadomo kiedy hacknie :P
Jesteś młodszy wiekiem więc nie mów mi tu kto jest dzieckiem i kto się tak zachowuje. Ale oczywiście nie mam zamiaru się tutaj kłócić, bo i tak wciśniesz wszystkim, że ty wiesz najlepiej co i jak :) Pozatym tak to jest jak sie gra charem a potem go sprzedaje prawda szkodi/rahilli? Nigdy nie wiadomo kiedy hacknie :P
dzieciak to tez pojecie wzgledne. dla mnie to osoba ktora wypowiada sie na temat ktorego nie zglebila. dlatego tez polecam Ci sie zglosic do Bona ktory akurat wie kto haknal kastojke. podkreslam po raz kolejny ze char nie zostal sprzedany.
nie sadze zeby bon wierzyl w ten hack. dziwny hacker prawda? zabral tylko sova, nie zrookowal postaci, ogolem prawie nic nie zrobil. powiedzialbym ze calkiem mily byl ;)
dodam ze bona eq kastroyko mial ponad miesiac.
Veccia wczoraj utworzyła nową gildię, Walnuts...
Czy w niej odrodzą sie pats? :P
Veccia wczoraj utworzyła nową gildię, Walnuts...
Czy w niej odrodzą sie pats? :P
nie... to gildia tylko dala kumpli i tylko i wylacznie . patriots mialo ostatnio juz inne zalozenia.
lady jah padla od nuskeia.
zibi van'diesel od xisso i rissiela.
No no,ta partyzantka przynosi efekty :P
musze przyznac Ci racje, to samo szkodi zrobil z Tardarem, wziol DSM a pozniej powiedzial ze hacked~~
Cos tam mówil ze odda w UHach ale do tej pory tych uhów nie widac...
Jess Veronique
30-05-2006, 12:05
widzisz pawlonie taki "mile hacki sie zdarzaja" -.-
zabral tylko to co go interesowalo, po co mu inne "smieci", pewnie juz je
ma -.- X(
thewojtek
30-05-2006, 12:13
No no,ta partyzantka przynosi efekty :P
Przynosi ale wkoncu im sie nie uda cos i popadaja....
Jednak taktyka Hwl jest bardzo oplacalna.Cale dnie siedza w dp lub w ogole ich nie ma online a jak przyjdzie co do czego , kiedy jest malo membersow to ida tluc pojedynczo.
Szkoda mi Lady Jah :/ , uwzieli sie na nia , chca jak najwiecej fragow na niej zaliczyc , , biedna dopiero co wbila skile 100 100 a juz padla 3 razy ;/
Na miejscu Lady Jah juz dawno bym opuscil ta wojne.
Duzo nie pomoze Furions ( moze ma i bardzo dobre skille , ale lvl za maly-dostani extra combo i dead :( )
A co wogole dzieje sie z Furions nie widac zadnych fragów :P
Na miejscu Lady Jah juz dawno bym opuscil ta wojne.
Nie no stary teraz rozwaliles mnie swoim tekstem , teraz zachowales sie jak pospolity noob , ty bys moze opuscil bo jestes cienias, bys sie moment wykruszyl i zaplacil za freedom ale ona jest w odroznieniu od ciebie inna, ma honor i nie opusci przyjaciol.
Schowaj sie w ogole "Na jej miejscu dawno bym opuscil ta wojne." MUWHUAWHUAUAHWA XD
Nie no stary teraz rozwaliles mnie swoim tekstem , teraz zachowales sie jak pospolity noob , ty bys moze opuscil bo jestes cienias, bys sie moment wykruszyl i zaplacil za freedom ale ona jest w odroznieniu od ciebie inna, ma honor i nie opusci przyjaciol.
Schowaj sie w ogole "Na jej miejscu dawno bym opuscil ta wojne." MUWHUAWHUAUAHWA XD
Czlowieku gralem na Galanie 1,5 roku wiem co to tibia i mi nie pier*** tak samo wiem co to znaczy grac na Galanie.I nie przezywaj mnie bo ja na ciebie nic zlego nienapisalem. To co napisalem na Lady Jah to moje zdanie a nie twoje , jak masz krytykowac to wypier*****.
Lord Hybrid
30-05-2006, 16:20
Czy Lady Jah padła bez bloessów skoro straciła 2 lvle? To co dopiero skille :/
Na to wyglada :(
thewojtek
30-05-2006, 17:35
Tak bez blessów....Dostałą kase od kondy na blessy i aola ale nie kupila o,0
bardzo biedna: <
Biedne to są dzieci w Kambodzy.
Tak bez blessów....Dostałą kase od kondy na blessy i aola ale nie kupila o,0
cud ze w ogole dostala kase od kondy :x prawie nigdy nie dzielil sie z paymentow nawet na aole i blessy (procz kilku przypadkow).
widzisz pawlonie taki "mile hacki sie zdarzaja" -.-
zabral tylko to co go interesowalo, po co mu inne "smieci", pewnie juz je
ma -.- X(
nie ma czegos takiego jak mile hacki. inne "smieci"?? te smieci to byly g legi, mpa, i caly zyciowy dorobek bona, czyli demon helmet itp. jak dla ciebei to sa smieci to gratulacje. a hackuje sie ludzi wlasnie po to zeby na tym zarobic. wiec nie mow nam tu o milych hakerach. ja mysle ze sam bon wie co o tym myslec. zwlaszcza ze z tego co mi sie udao dowiedziec to nie pierwszy taki przypadek w wykonaniu obecnego szkodiego.
a lady jah mi nie szkoda, wiekszosc skilli zdobyla na macro afk + multi client, do tego sie nimi od zawsze przechwalala, wiec mi tam to pasuje :D a kase dostala na aol/blessy bo w koncu zna sie maile z rl czyz nie? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.