zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16

Kolirn
15-02-2007, 22:34
Allianci wygrywaja to dołacza do nich. Boi sie o własny tylek x)

gówno wiecie to po co sie domyslacie ?

warrior i mc nigdy nie byli za fag'iem pod'em etc. zawsze byli za Soldkiem ktory im wiele pomogl w przeszłości. Woody sam chciał dojść do war. warrior został niejako zmuszony przez PoD(Nelson'a.) w sumie ich wybór :) nie widze sensu glebszego komentowania tego.

Tomorro(Sarloon madex)
15-02-2007, 22:51
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1544442
_/

Hemp Gru
15-02-2007, 22:53
Bodzix i Kimahirii :(

Sesef
15-02-2007, 22:53
warrior i mc nigdy nie byli za fag'iem pod'em etc. zawsze byli za Soldkiem ktory im wiele pomogl w przeszłości. Woody sam chciał dojść do war. warrior został niejako zmuszony przez PoD(Nelson'a.) w sumie ich wybór :) nie widze sensu glebszego komentowania tego.

Ich wybór, najwyżej będą w pz siedzieć. To że teraz przegrywamy nie znaczy, że będziemy przegrywać ciągle. Płacić i tak nikt z głównego teamu nie zapłaci a to że se Suave napisało że wielu pytało się ile do zapłaty to już nie moja wina. Owszem sporo osób pytało ile do zapłaty w tym ja dla fanu, żeby zobaczyć na ile nas "wycenili", do tego mamy kilka atutów których Alliance nie ma i najprawdopodobniej nie będzie mieć.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1544442
_/

Ty też grać kończysz lol:/

polostap
15-02-2007, 23:13
No to Mark Devire welcome on battlefield?? ;)

Dołącza do POD?
Opowiadajcie co się dzieje! :D

Pozdrawiam

Tomorro(Sarloon madex)
15-02-2007, 23:46
Koncze?Niema mowy!!!
Tylko że wolniej lvle bede bił i czesciej padał
A do war nie dojde bo i po huj na 74 lvlu?
I co zrobie palkiem?Spam sd bolt max do 220 ^.-
By tylko fragi na mnie nabili

huggae
16-02-2007, 01:03
Oglądałem filmik jak zabili Bodzixa i Kimahirii. Alliance się śmiało że Iron napisał exana pox a sami nie lepsi :)

Kimahirii [88]: Exori vis
Using one of 36 spell runes...
Using one of 36 spell runes...
Warning! The murder of Kimahirii was not justified.

^^FERFI^^
16-02-2007, 03:04
james lome :)

duuKi
16-02-2007, 03:33
Rozumiem ze padl?
Utwierdz mnie w tym przekonaniu bo nie moge sprawdzic...

Sope(L)
16-02-2007, 08:04

On podobno mial sie nie bic?

ToMuS_Aurea
16-02-2007, 08:27
Odszedlem z tego serva dlatego ze i tak musialbym juz dojsc do war na 49 lvlu a nic raczej bym nie zdzialal a hack to tylko przyspieszyl.
Teraz mam chara na pandoria i tam jest lepiej bo chociaz nie trzeba wstac przed ss zeby expowisko zajac i sa fajne duze chaty :P

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
16-02-2007, 11:20
On podobno mial sie nie bic?

Jak przegrywali, to i Mips nie chciał się bić ;)

Iron'knight
16-02-2007, 18:18
To mi sie podoba :
Fighting Alliance Group

Freedom!

The guild was founded on Aurea on Feb 15 2007.
It is currently active.

_o/ FaG >.<

Tommazi
17-02-2007, 15:34
Feb 17 2007, 14:21:48 CET Killed at Level 134 by Frosta
and by Cahir the Dark Archer

:(

Sesef
17-02-2007, 15:52
Feb 17 2007, 14:49:06 CET Killed at Level 130 by Vesz
and by Konikoza

Po prawie 2 latach pierwszy dead od playera.

17-02-2007, 15:57
Auuaa... Chyba znów dostaliśmy ^^

Losari
17-02-2007, 16:03
GG no re dzieki wszystkim x)

Iron'knight
17-02-2007, 16:03
chyba ^^"

co z Wami tak ładnie zaczeliscie a teraz tak jakos Wam słabiej idzie >.<

Shorkh
17-02-2007, 16:06
Ja tu po raz pierwszy ....

No tak poczatek wojny duzo obiecywal ale teraz wszystko sie odwrocilo

elton
17-02-2007, 16:25
To mi sie podoba :
Fighting Alliance Group

Freedom!

The guild was founded on Aurea on Feb 15 2007.
It is currently active.

_o/ FaG >.<

Asslicker? Tak wogóle, to kogo do obchodzi, że to Ci się podoba.

Doneq
17-02-2007, 16:40
Ej chopaki nas bylo tylko 23>.<

Iron'knight
17-02-2007, 17:09

Pffff nie denerwuj mnie... Odrodził sie FaG a to jest wydarzenie z Aurea a ten dopisek to z mojego uznania dla tej gildii. Jakbym był asslicker to bym napisał kim jestem zeby sie podlizac, bo mnie tak osobicie nie obchodzi czy ktos na mnie sra i chce mnie zabić, wiec skoncz te głupie komentarze....

kidler
17-02-2007, 17:24
No i powoli do przodu. ;)

duuKi
17-02-2007, 17:38
Pffff nie denerwuj mnie... Odrodził sie FaG a to jest wydarzenie z Aurea a ten dopisek to z mojego uznania dla tej gildii. Jakbym był asslicker to bym napisał kim jestem zeby sie podlizac, bo mnie tak osobicie nie obchodzi czy ktos na mnie sra i chce mnie zabić, wiec skoncz te głupie komentarze....

Qrwa gdzie ty do chuja wacława widzisz odrodzenie sie FaGu zmienie tagu nic narazie nie dalo a asslickerem jestes i to widac od samego poczatku, odkad tylko zaczales pisac w tym temacie.
Ten post o odrodzeniu sie FaGu w*****l mnie na samym poczatku ale mialem tego nie komentowac...
Co zrobic jednak musialem skomentowac post takiego napleta jak ty...

duuKi
17-02-2007, 17:44
Qrwa nie moglem zedytowac poprzedniego wiec napisze nowy post

@Iron~
Nie odpowiadaj na poprzedni post i skoncz prosze Cie ten jebany spam...
Pisz tylko jak masz do powiedzenia cos ciekawego.
Nie chodzi mi o opowiesci i podlizywanie sie nooba z depo w Carlin lub z jakiegos innego miasta...

Iron'knight
17-02-2007, 17:49
co za zjebane forum. 2 czy 3 osoby normalne... pffff Duuki nie bedziesz mi rozkazywał czy odpowiem na tego posta czy nie...
I moge se pisac co chce Hail Rom Fag Sauve Bractwo Fenixa Pirates co tylko zechce a Ty mi tego nie zabronisz...

teraz stwierdzam ze jednak ten temat nie zasłużył na tytuł...

Sting_Ninja
17-02-2007, 18:05
co za zjebane forum. 2 czy 3 osoby normalne... pffff Duuki nie bedziesz mi rozkazywał czy odpowiem na tego posta czy nie...
I moge se pisac co chce Hail Rom Fag Sauve Bractwo Fenixa Pirates co tylko zechce a Ty mi tego nie zabronisz...

Zamknij morde cieciu... Twoich kazan to tu jakos nikt nie chce sluchac. Kazdy ma to w dupie czy jestes za Romem czy Fagiem. Zrozum to wkoncu.
Stfu!

Dadi
17-02-2007, 18:51
Auuaa... Chyba znów dostaliśmy ^^

x logg ftw xdd

Slide_Aurea
17-02-2007, 19:02

Pff, skoro forum jest "zjebane" To won z niego i się wogóle nie wypowiadaj "naplecie niemyty" !!

Sope(L)
17-02-2007, 19:08
Zamknij morde cieciu... Twoich kazan to tu jakos nikt nie chce sluchac. Kazdy ma to w dupie czy jestes za Romem czy Fagiem. Zrozum to wkoncu.
Stfu!

O Ty zyjesz?:>

@Iron
Ze tak powiem , wyjdz i zamknij drzwi ( spi******j ) ;)

Iron'knight
17-02-2007, 19:50
:D Duuki skąd masz takie fajne zdjęcia. I do wszystkich poza Duukim. zauważyliscie od czego to sie zaczeło? Napisałem post że zmiana nazwy na FaG i dodałem podpis "_o/" a ten "duuki" elton zaczął sie sapać że Asslicker. Co go obchodzi za kim jestem. A potem to juz same kłutnie @up up up up up wszyscy Up co sie sapali "Jakbym myślał jak Wy to bym powiedział że wy lizecie dupe Duukiemu bo potwierdzacie co on mowi" i co ? JA jestem za Fag to odrazu liże dupe a wy popieracie Duukiego to odrazu tez mu dupe lizecie ? To jest Wasz tok rozumowania. I wogule zero kultury zamiast próbować inteligentnie to odrazu bluzgi bo tak najłatwiej zwyzywać... Już miałem ochote podac nicki tych którzy potrafią coś inteligencja zdziałac i sa naprawde spoko na tym forum ale nie bo przecież wtedy będe im lizał dupe.

duuKi
17-02-2007, 20:31
:D Duuki skąd masz takie fajne zdjęcia. I do wszystkich poza Duukim. zauważyliscie od czego to sie zaczeło? Napisałem post że zmiana nazwy na FaG i dodałem podpis "_o/" a ten "duuki" elton zaczął sie sapać że Asslicker. Co go obchodzi za kim jestem. A potem to juz same kłutnie @up up up up up wszyscy Up co sie sapali "Jakbym myślał jak Wy to bym powiedział że wy lizecie dupe Duukiemu bo potwierdzacie co on mowi" i co ? JA jestem za Fag to odrazu liże dupe a wy popieracie Duukiego to odrazu tez mu dupe lizecie ? To jest Wasz tok rozumowania. I wogule zero kultury zamiast próbować inteligentnie to odrazu bluzgi bo tak najłatwiej zwyzywać... Już miałem ochote podac nicki tych którzy potrafią coś inteligencja zdziałac i sa naprawde spoko na tym forum ale nie bo przecież wtedy będe im lizał dupe.

Ehh....
Kto mi lize dupe...?
I myslalem ze bycie asslickerem niesie ze soba jakies korzysci a korzysci z lizania dupy mi jakos nie widze...
Ty lizesz dupe kazdemu kto moglby ci pomoc w trudnej sytuacji i to widzi kazdy, wiec juz nie zaprzeczaj....
Piszesz glupie nikomu nic nie dajace posty, nie umiesz dobrzez zlozyc zdania, wiec proponuje zaprzestac pisania na tym forum i ewentualnie zaczac dokladniej sledzic losy świata Aurea...
Nie pierdol juz smentów bo mi sie niedobrze robi.
PS. Tak podlizujesz sie do kazdego a jakis wiekszych korzysci dla Ciebie nie widze, jak narazie narobiles sobie tylko wrogów, wiec proponuje zmienic nastawienie i liczyc na siebie a nie na innych ktorzy ciezka gra doszli do czegos...
Jestes poprostu pasozytem, żerującym na dobrym sercu innych ludzi ktorym zal jest takich noobow jak ty?

duuKI _/

Sting_Ninja
17-02-2007, 20:34
O Ty zyjesz?:>

@Iron
Ze tak powiem , wyjdz i zamknij drzwi ( spi******j ) ;)

No ba. Wkoncu musialem cos napisac bo tego ciecia juz sie czytac nie da.

@Iron~ Dobra zamknij pizdze. Twoje wypowiedzi sa bardzo interesujace. Kiedy konczysz 13 lat?

Jojo Ninja
17-02-2007, 20:39
Bezzzz kitu, Iron stfu! Sting _/ Kiedy wszyscy idziemy na flaszke? xD!
btw. piszcie konkretniej tutaj fragi co i jak ;P

/Jojo

duuKi
17-02-2007, 20:40
No ba. Wkoncu musialem cos napisac bo tego ciecia juz sie czytac nie da.

@Iron~ Dobra zamknij pizdze. Twoje wypowiedzi sa bardzo interesujace. Kiedy konczysz 13 lat?

Chyba 11? xP
Chlopak pewnie mlody hacker wiec uwazaj bo hacka zalapiesz.....
Pewnie jest tez z niego niezly Webmaster bo sobie strone internetowa w Paincie narysowal, ale nie boj zaby niedlugo przejdzie do Power Pointa...

duuKi__/

Govinem
17-02-2007, 20:51

Iron się tak nie ciesz ponieważ u mnie też masz przejebane za "Govinem ma słabego Visa"

17-02-2007, 20:57
x logg ftw xdd

Cicho, prawie się udało ;p Przynajmniej starałem się walczyć na początku...

Iron'knight
17-02-2007, 21:18
Iron się tak nie ciesz ponieważ u mnie też masz przejebane za "Govinem ma słabego Visa"

Jak mi znajdziesz post gdzie to napisałem to pogadamy ;)

duuKi
17-02-2007, 21:24
@up
Pisales i ja to pamietam..

17-02-2007, 21:33
Uspokójcie się z tym jechaniem po Ironie, ok?

Iron'knight
17-02-2007, 21:35
Dzieki Piaty~

@down
Mowilem... Govinem sobie cos ubzdurał

duuKi
17-02-2007, 21:36
po 3) do Govinema - weź sie tak tym exori vis nie podniecaj bo przez Ciebie spadłem z krzesła ;););)

po 4) znowu do wszystkich - \,,,/ Hail \,,,/ PoD

[QUOTE=Iron'knight;1136871]O ja pierdykam ale maniana O! Ja! O! Ja! Dostałem z vis! Ale maniana!

Przeglądając forum zobaczyłem że jest tu Govi~ więc pomyślałem że mu to wypomnę, a dokładniej PALCEM wytknę i będzie płacić !!! 3gp za meat potrzebny do odzyskania hp - oj stary nie wiem jak tyle kasy wybulisz ale jakoś to zrobisz (możesz na allegro kupić :P:P:P )

Smieciu na solo byś się rozłożył bo tym 31 ek to loda mi morzesz.

to ty gadasz że mój vis jest słaby a poza tym "jesteś"

Tomuś~ to on zaczął.

Looool ktoś tu sie widać na żartach nie zna. Weź sie człowieku za słownik a nie za Tibie bo jak widze coś za bardzo nerwowy jestes - "smieciu" - to nie było miłe :( :( :(

Jak widac on nigdy nie powiedzial ze visa masz slabego:P
Tylko zartowal i sorki za ten post wyzej pomylilem sie...

duuKi
17-02-2007, 21:40
Sorki nie moge zedytowac;P

Sorki ale wyzej troche ne wyszedl pierwszy cytat...

@Piaty~
Iron~ lize dupe i my po nim nie jedziemy tylko fakty stwierdzamy pierdoli jakies smenty ktore nikogo nie interesuja...

@Iron~ i all
W poprzednim poscie macie pogrubionym czarno na bialym ze od samego poczatku Iron~ lize dupe PoDowi czy tam FaGowi...
Cytat pogrubionym drukiem jest z jego pierwszej wypowiedzi w tym temacie..
Wiec...
n/c

duuKi__/

Iron'knight
17-02-2007, 21:50
Wiesz z tego co widze to kazdy z tego forum jest albo za RoM albo za Fag (nieliczni bez zdania). Wiec ja poprostu popieram FaG/PoD/Dm/FoR i tyle... nie licze na jakies korzysci z tego. Tak samo jest z Widzewem i Legią - jedni za Widzewem inni nie i tyle...

duuKi
17-02-2007, 21:59
Wiesz z tego co widze to kazdy z tego forum jest albo za RoM albo za Fag (nieliczni bez zdania). Wiec ja poprostu popieram FaG/PoD/Dm/FoR i tyle... nie licze na jakies korzysci z tego. Tak samo jest z Widzewem i Legią - jedni za Widzewem inni nie i tyle...

Tylko czlowieku ktory jest za Widzewiem lub Legia widząc kogos z Widzewa lub Legi nie bedzie mu przychwalał i mowil np. "Ale masz fajny szalik"
I tka przez 7 dni a po 7 dniach mowi kupisz mi taki sam i to wlasnie rozni Ciebie od innych kibicow i wlasnie przez to nazywam Cie asslickere...

duuKi__/

duuKi
17-02-2007, 22:09
Sorki znowu nie moglem zedytowac przez ta Opere....

Tutaj cos starego ale w pelni przedstawiajace *-11 letniego Iron'a~
Bez urazy?:>

Iron'knight
17-02-2007, 22:20
Omg czego sie wieku czepiasz ?! Nie ukrywam mam 14 lat i co z tego? kogo to obchodzi? Ty tez kiedys tyle miales i nikt sie tego wtedy nie czepial. A i tak ja staram sie udzielac kulturalnych odpowiedzi a nie jak ty, same bluzgi.

Duuki wysłałem pw, na pw sie sprzeczajmy a nie spamujemy forum i wnerwiamy porządnych ludzi....

Tommazi
17-02-2007, 22:27
Ja pierwszy zaczołem mowić jak to ów Pan Iron liże dupe PoD'owi ;) W końcu inni to zrozumieli...a wiec wy*******aj jak Ci cos nie pasuje na tym forum;)

@Lukcik
spokój bo spokoje

Losari
17-02-2007, 22:30
Boze dajcie spokuj bo tylko forum zasyfiacie jak chcecie sie poklucic to na tibii albo na pm...

Pall_Mall
17-02-2007, 22:32
Nie rozumie was troche co wasze bluzgi na irona wprowadzaja do tematu?
Piszecie tylko zeby pokazac ze umiecie kogos pojechac jak widzicie on znalazl rozwiazanie bluzgania sie na pw zeby nie spamowac w tym temacie samymi bluzgami

A teraz sobie mnie wyzywajcie i piszcie co chcecie ze lize mu dupe i takie tamB)

Tommazi
17-02-2007, 22:50
Nie rozumie was troche co wasze bluzgi na irona wprowadzaja do tematu?
Piszecie tylko zeby pokazac ze umiecie kogos pojechac jak widzicie on znalazl rozwiazanie bluzgania sie na pw zeby nie spamowac w tym temacie samymi bluzgami

A teraz sobie mnie wyzywajcie i piszcie co chcecie ze lize mu dupe i takie tamB)

nie w*****alo by Cie to jakby na kazdej stronie był jego post a wnim
~chlopcy powodzenie!!
~"miszczowie"
~Hail PoD_/:cup:
~i inne w*****ajace rzeczy

17-02-2007, 23:18
@up
Mnie w*****a jak widzę posty typu: "On jest FE!, bo liże dupę!!!!!11111111111" "jesteś huntat, bo powiedziałeś, że mam słabego visa", "on liże dupę, niech wy*******a, a jak mu się nie podoba, że na niego bluzgamy, to też niech wy*******a" - czyli zupełny brak logiki, tudzież rozumu.
Jak dalej tu będzie takie coś odstawiane, to sam zawołam modka, co by się zajął tym. Po prostu tego się nie da wytrzymać...

Więc spokój. Żadnych tłumaczeń z obu stron. Nic. Radzę nie poruszać tego tematu.

A skoro dyskusja zamknięta, a ktoś się skrażył że nie ma fragów wstawionych, więc proszę.

Alliance deaths:
Cahir the Dark archer

FAG deaths:
Mastro Scue
Beznickos
Puldatron
Soulcrasher
Butibof
Piaty Jezdziec Apokalipsy
Druid Karolka
Kapek Aurea
Arieswar Sumo
Manifisio
Cromak
Mariel Zori
Eldero Tashfael
Obywatelka

Sting_Ninja
17-02-2007, 23:27
Omg czego sie wieku czepiasz ?! Nie ukrywam mam 14 lat i co z tego? kogo to obchodzi? Ty tez kiedys tyle miales i nikt sie tego wtedy nie czepial. A i tak ja staram sie udzielac kulturalnych odpowiedzi a nie jak ty, same bluzgi.

Duuki wysłałem pw, na pw sie sprzeczajmy a nie spamujemy forum i wnerwiamy porządnych ludzi....

Duzo sie nie pomylilem. Dam ci rade. Jak sie ma 14 lat i sie gowno wie, to sie nie pisze tego na publicznym forum.

Hail Pod _/ Jutro bedzie lepiej!:)

Voldo69
18-02-2007, 00:03
<uprzejmie pytam>czy ktoś nagrywał film z tej walki??</uprzejmie pytam>

Jojo Ninja
18-02-2007, 00:48
Thanks za Fragi :>
Co do Irona, jesteś jak Kidlex, a wiesz jaka jest między wami różnica? Że on chociaż ma coś wspólnego z mózgiem i chociaż raz zaliczył glebe w wojnie, a ty tylko pierdolenie na forum ...

/Jojo

eny_
18-02-2007, 00:59
Mi Iron nic nie przeszkadza. Dodatkowo to jest forum PUBLICZNE, wiec kazdy moze pisac, co mu sie jawnie podoba, o ile nie lamie regulaminu portalu. Tak wiec dajcie mu spokoj, bo naprawde troche przesadzacie.

Co do wojny to bylo battle, fragi podal Piaty~, jest 75-28.

ToMuS_Aurea
18-02-2007, 01:19
No i wraca stara Aurea pod wladza szwedow/br :P
Suave ma rocrackowanego bota i nie chca powiedziec jak ;(((

:P:P

Dobra juz tak nie cisnijcie irona bo jescze chlopak sie zdenerwuje i dostanie jakiegos autyzmu czy cos.

Doneq gratz RedSKulla pora na fulldropy

elton
18-02-2007, 01:38
Iron, skończe głupie komentarze, lecz ty coś napiszesz a potem się do tego nie przyznajesz. A nick twój już poznaliśmy :)

Govu
18-02-2007, 03:13
Mateusz Dragon Wielki dogonił właśnie Eternala :cup:
teraz tylko czekac kto 1st wbije 300 lvl ... a mówią że druid to słaba prof :)

kidler
18-02-2007, 03:16
A co, on na Aurea gra? Stfu.

Tomorro(Sarloon madex)
18-02-2007, 03:54
@up
Alliance deaths:
Cahir the Dark archer

FAG deaths:
Mastro Scue
Beznickos
Puldatron
Soulcrasher
Butibof
Piaty Jezdziec Apokalipsy
Druid Karolka
Kapek Aurea
Arieswar Sumo
Manifisio
Cromak
Mariel Zori
Eldero Tashfael
Obywatelka

Żal dupe ściska

Slide_Aurea
18-02-2007, 11:11
To jest poezja jak Fag dostaje... Może ktoś wyjaśnić jak to się stało?? Przecież po 1 opence było 11:2 dla Was?! A teraz taki pogrom...

No i wraca stara Aurea pod wladza szwedow/br :P

Eee, w Alliance jest sporo Polaków...
Soldkiem gra swe, a Zevsem?? Nadal Fifi czy ktoś go przejął??

Iron'knight
18-02-2007, 11:39
Iron, skończe głupie komentarze, lecz ty coś napiszesz a potem się do tego nie przyznajesz. A nick twój już poznaliśmy :)

Moj nick nie jest tajemnica

We wtorek wraca Molt może wtedy wezmą sie w garść. Przypomnijcie sobie, jak wszystko zaczelo sie walić jak Molt dostal bana. :D

@Slide
Chyba nadal Filip bo z tego co wiem jak RoM sie odrodził wycofał aukcje z allegro, i wystarczy popatrzec na jego pvp i widać że to on :)

18-02-2007, 11:51
To jest poezja jak Fag dostaje... Może ktoś wyjaśnić jak to się stało?? Przecież po 1 opence było 11:2 dla Was?! A teraz taki pogrom...

Eee, w Alliance jest sporo Polaków...
Soldkiem gra swe, a Zevsem?? Nadal Fifi czy ktoś go przejął??

Na Soldku czasem też siedzi stary owner jeszcze ;] Na Zevsie Fifi, ale słyszałem, że mają na niego listy i teraz nie ma wyjścia, musi walczyć dla RoMu do końca ^^ Cóż, jego wybór.

Dostajemy bo brakuje zgrania... Poza tym trudno ludzi wszystkich złapać na akcję. Ale tym drugim zajmuję się od wczoraj i teraz sądzę, że będziemy się o wiele szybciej ogarniać ;>

Govinem
18-02-2007, 13:11
[QUOTE=Iron'knight;1132591]
po 3) do Govinema - weź sie tak tym exori vis nie podniecaj bo przez Ciebie spadłem z krzesła ;););)

po 4) znowu do wszystkich - \,,,/ Hail \,,,/ PoD

Jak widac on nigdy nie powiedzial ze visa masz slabego:P
Tylko zartowal i sorki za ten post wyzej pomylilem sie...

Żartowac to se morze z kolegami.

Slide_Aurea
18-02-2007, 13:33
Może myślał, że jesteś jego kumplem :D
Btw: może..

duuKi
18-02-2007, 13:40
[QUOTE=duuKi;1274309]

Żartowac to se morze z kolegami.

Do chuja Wacława, polskiego w szkole nie miales??

Dadi
18-02-2007, 13:53
Cicho, prawie się udało ;p Przynajmniej starałem się walczyć na początku...

Nie tak jak pikapo,fafis (ten drugi eleandril) czy tamapu ktorzy w ogole pz locka nie zrobili xdd!

Kolirn
18-02-2007, 15:51
Na Soldku czasem też siedzi stary owner jeszcze ;] Na Zevsie Fifi, ale słyszałem, że mają na niego listy i teraz nie ma wyjścia, musi walczyć dla RoMu do końca ^^ Cóż, jego wybór.

Dostajemy bo brakuje zgrania... Poza tym trudno ludzi wszystkich złapać na akcję. Ale tym drugim zajmuję się od wczoraj i teraz sądzę, że będziemy się o wiele szybciej ogarniać ;>

Soldkiem wciaż gra Marcin, podpisał nowa umowe na neta i teraz on siedzi. a o fifim słyszałem ze mandus sobie pozycza chara ...

btw te listy sie stały bardzo popularne... z tego co wiem to pewna osoba dostała polecenie by przy 1 okazji zrobic takie i na mojego char'a... do tej pory odmawiała ale po naszej wczorajszej rozmowie to kto wie kto wie... moze sie okazać ze za pare dni Kolirn deleted ^^

huggae
18-02-2007, 19:31
Soldkiem wciaż gra Marcin, podpisał nowa umowe na neta i teraz on siedzi.

ale też jakiś swe ma na niego wjazd :)

Losari
18-02-2007, 20:30
Tutaj macie ss z mojej, Vladka i Kodeca akcji desperackiej wraz z malym niefartem i zalem w moim wykonaniu xD
http://www.zshare.net/image/jestempro-jpg.html

Iron'knight
18-02-2007, 20:47
@Losari
Co Ty juz któryś raz z UE nie celujesz :D:D:D

Doneq
18-02-2007, 21:54
i tak mial ssa:(

Zevs
18-02-2007, 22:56
Tutaj macie ss z mojej, Vladka i Kodeca akcji desperackiej wraz z malym niefartem i zalem w moim wykonaniu xD
http://www.zshare.net/image/jestempro-jpg.html

Feb 18 2007, 17:13:59 CET Died at Level 95 by a warlock
tego nie dodałeś:D

Losari
18-02-2007, 23:02
Veszu nastepnym razem Ci sie nie uda x>>
@Doneq
No nie wiem na moim filmie widac jak sie zatrezymal zeby sie uhnac i wzucil ss bo odrazu po tym leci sd od Vladka na ssamu. No ale po co rozkimniac co by bylo jakby bylo nie padl next time padnie x>

Slide_Aurea
19-02-2007, 20:20
Veszu, mam pytanie. Czemu huntujecie tych ludzi, którzy powiedzieli za kim są?? Przykładem jest mój były char :D Kiedyś napisałem że jestem za Fagiem, a teraz typ który gra moim charem ma od was hunta :D TO było moje zdanie, a zakim on teraz jest to nie wiem, może zamiast go ganiać lepiej się go spytać za kim stoi ;p

kidler
19-02-2007, 20:43
Ma hunta i koniec.

Btw: Nie handluje się postaciami.

@down

Niedorób, czy nie, z pz'ta nie wyjdzie, za dużo mnie Slide na forum wkurzał, żebym mu teraz postać przepuścił ktokolwiek by nią nie grał. ;)

Tak jak mówisz... peszek.

Kolirn
19-02-2007, 23:44
Ma hunta i koniec.

Btw: Nie handluje się postaciami.

handlowany nie handlowany ale na prawo i lewo sie chwalił czylim RL'em jest

"czesc jestem z rl od <name postaci> chcesz kupic tanio golden legi?" :D

potem uslyszalem od tej ossoby ze to lekki niedorob jest no ale coz...

peszek ..

Wyborowy
20-02-2007, 01:19
A ja slyszalem ze na opence na Ank jak fag dostal ostro w dupcie na zevsie siedzial stary liam i dowodzil akcja :P Ale ile w tym prawdy nie wiem wiec plx nie srac tu odrazu ;]

Knoxy
20-02-2007, 14:26
A ja slyszalem ze na opence na Ank jak fag dostal ostro w dupcie na zevsie siedzial stary liam i dowodzil akcja :P Ale ile w tym prawdy nie wiem wiec plx nie srac tu odrazu ;]

To nie pisz jak nie chcesz zeby ktos komentowal twoje posty:)

shaiboos
20-02-2007, 18:07
A mnie to ciekawi :> jak kotś wie lub coś jeszcze się domyśla to piszcie... od tego jest forum :kon:

duuKi
20-02-2007, 18:23
Heh....
Qrwa jakies domysly i długoletnie przemyslenia zostawcie dla siebie, piszcie tylko informacje ktore mozna potwierdzic a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem...
Niedosc ze wasze przemyslenia moga okazac sie bledne to jeszcze zasmiecacie nimi forum i czeso bywa tak ze jakis noob nie popatrzy na wczesniejsza strone na ktorej ta informacja bylu juz podana...
I w ten sposob niestety zaczynacie spamowac jakimis pierdolami, ktore nikogo nie interesuja i potrafia czlowieka tylko zdenerowac..X(

huggae
20-02-2007, 18:52
a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem...
(

Nie opisuj siebie :(

Iron'knight
20-02-2007, 19:57
Heh....
Qrwa jakies domysly i długoletnie przemyslenia zostawcie dla siebie, piszcie tylko informacje ktore mozna potwierdzic a nie przemyslenia nooba z pod depo ktory chodzi wola Hail RoM i mowi ze jest np. Lagurusem...
Niedosc ze wasze przemyslenia moga okazac sie bledne to jeszcze zasmiecacie nimi forum i czeso bywa tak ze jakis noob nie popatrzy na wczesniejsza strone na ktorej ta informacja bylu juz podana...
I w ten sposob niestety zaczynacie spamowac jakimis pierdolami, ktore nikogo nie interesuja i potrafia czlowieka tylko zdenerowac..X(

Pfff i kto tu zaśmieca forum? Weź kur** człowieku popatrz na siebie X( Nie dość że piszesz o tym żeby nie zaśmiecać a sam najgorzej spamiujesz i to nie na temat to do tego mowisz ze ja jestem asslicker a popatrz na siebie... pfffff... przecież nie zapyta sie o to w dziale news co?

@topic
Bardzo możliwe chociaż i tak i tak Zevs jest dobry w pvp nie ważne kto nim gra. Myśle że Mandus często porzycza chara żeby troche pograc bo przecież Zevs~ to prawie tak ja Liam~ :P
BTW. Czy mi sie zdaje czy dzisiaj miał wrócić Molt?

Tommazi
20-02-2007, 21:48
Kolejna wojna noobcharów.

Hail Pink Army_/

Iron'knight
20-02-2007, 21:50
Kolejna wojna noobcharów.

Hail Pink Army_/

PA vs. ? i ile we fragach :D Cos czuje ze taka wojna bedzie ciekawsza niz tak FaG vs Alianty (;p)

polostap
20-02-2007, 22:15
PA vs. ? i ile we fragach :D Cos czuje ze taka wojna bedzie ciekawsza niz tak FaG vs Alianty (;p)

PA vs Riders of morak

1:0 dla ROM

xD

Tomorro(Sarloon madex)
20-02-2007, 22:22
No noob chary ale kilka 30 sorców moze duzo zrobic
Hail Riders of Morak _/
(Riders of morak to ta strona przeciwko Aliantom)
Temat z Fragami ;p
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1551454
Log Molta po miechu ;p
Feb 20 2007, 21:56:24 CET

Slide_Aurea
21-02-2007, 08:12
handlowany nie handlowany ale na prawo i lewo sie chwalił czylim RL'em jest

"czesc jestem z rl od <name postaci> chcesz kupic tanio golden legi?" :D

potem uslyszalem od tej ossoby ze to lekki niedorob jest no ale coz...

peszek ..

Lol :D Trudno, byle by chara jakoś ostro nie zjebał, bo mi troche szkoda będzie... Ale expi więcej niż ja, to znaczy expił ;p Teraz ma hunta i już nie expa ;p;p;p Mój rl który tu gra ma około 80 lvla, nie 111 :D

Iron'knight
21-02-2007, 08:51
No to nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam powodzenia, obydwu stronom. Dawajcie czasem jakies filmiki ;]

btw. Riders of Morak mają ciekawe title :)

elton
21-02-2007, 16:15
Kolejna wojenka low lvl'i =), to już chyba druga na aurerze, Barons vs. Baranówka Team zakończyła się wygraną Barons i to w dość dużej przewadze fragów. Pamiętam, że 2 fragi zaliczyłem :p . I jeszcze małe pytanie, jakieś fragi czy openki były w ciągu ostatnich 2 dni ?

Tomorro(Sarloon madex)
21-02-2007, 20:32
Spokojnie o filmiki xD
Q-zyn bedzie krecil :P

huggae
21-02-2007, 20:42
Beznickos

Feb 21 2007, 19:10:31 CET Killed at Level 156 by Zevs Mighty Thunder and by Kimahirii

Wyborowy
21-02-2007, 20:59
Heh....

Gdyby kazdy tak uwazal to forum by nie istnialo. btw tak jak ktos napisal ladnie siebie opisales ;]

Slide_Aurea
21-02-2007, 21:26
Huhuhu, molt wkońcu gra ;p Ciekawe czy się los wojny zmieni :) Szkoda że Bezio padł ;/

kidler
21-02-2007, 22:43
R.I.P Fast'molt. ;)

Iron'knight
21-02-2007, 22:52
Gdyby kazdy tak uwazal to forum by nie istnialo. btw tak jak ktos napisal ladnie siebie opisales ;]

I Duuki... nie sorry Lagurus (tak przynajmniej mowil w depo Venore) sie zgasiłB)

21-02-2007, 23:16
Komentarz do dnia dzisiejszego to:

LOL!!!!!!!! ROFL! HAHAHAH XDDDDDDDDD OMG! LMAO!!!!

To był komentarz do dnia dzisiejszego

polostap
21-02-2007, 23:56
Komentarz do dnia dzisiejszego to:

LOL!!!!!!!! ROFL! HAHAHAH XDDDDDDDDD OMG! LMAO!!!!

To był komentarz do dnia dzisiejszego
Something more?

duuKi
22-02-2007, 01:08
Sry ze nie na temat...
Ale Iron~ dalej czekam na jakis cytat mojego posta w ktorym "lizalem dupe" PoDowi....?!

PS. Czy wie ktos jaki nick ma Iron~ bo mi z glowy wylecialo?

Sainsbury
22-02-2007, 01:38
fast'molt R.I.P

Iron'knight
22-02-2007, 08:55
Sry ze nie na temat...
Ale Iron~ dalej czekam na jakis cytat mojego posta w ktorym "lizalem dupe" PoDowi....?!

PS. Czy wie ktos jaki nick ma Iron~ bo mi z glowy wylecialo?

Heh ja Ci nie podam, ale on nie jest tajemnicą. Ja tez wiem kim Ty jetses (nie na 100% ). A huntów od Ciebie sie nie boje ;).

@Piaty
o co chodzi z tym komentarzem :o znowu była open'ka ?

22-02-2007, 12:23
Nah. Eldero wyszedł ze świątyni i mu prąd ścięło w domu.

Wyborowy
22-02-2007, 17:02
koniec molta

Govu
22-02-2007, 17:08
@up.
qrwa mozesz napisac o co chodzi z moltem bo te pierdolenie nic nie wniesie do tematu czy np. "Molt R.I.P"

-,^zal.pl

moze cos na rl mu sie przytrafiło jebło go auto czy mu ręce cos ucieło ...??
pisz o co chodzi

Hanys_Kce
22-02-2007, 17:32
fast'molt R.I.P

Pewnie chodzi mu o deleted postaci molta.
Sam nie wiem czy to prawda kazdy inaczej sie wypowiada.

Tommazi
22-02-2007, 18:20
koniec molta

mógłby ktoś coś wiecej powiedzieć na ten temat?

Iron'knight
22-02-2007, 18:29
mógłby ktoś coś wiecej powiedzieć na ten temat?

Słyszałem od kilku osob PLOTKE że dostał deleted i jedzie do niemiec z Cipami pogadać :D

Ale to tylko plotka...

Sayg
22-02-2007, 18:45
Plotka zawsze bedzie plotką. Tu sa wazne fakty.

duuKi
22-02-2007, 18:47
Plotka zawsze bedzie plotką. Tu sa wazne fakty.

Heh..
Widze ze jedna osoba uwaza tak jak ja, ale nie boj zaby oni i tak beda pisac to co uslysza od nooba pod dp

@Iron~
Skoro sie nie boisz to podaj...

Iron'knight
22-02-2007, 18:57
@duuki
Nie usłyszałem tego od nooba spod depo ;) tylko od znajomego i dlatego mowie ze to tylko plotka. A mojego nicku ode mnie nie weźmiesz :D Jak Ci ktos poda to trudno ale teraz troche pozgaduj ;););)

Doneq
22-02-2007, 19:15
18:12 Cika kure [72]: 18:02 Soulcrasher [125]: Its end of FAG

Dadi
22-02-2007, 19:21
Poor molt :(

Tyle roboty poszlo na marne :p

Iron'knight
22-02-2007, 19:30
18:02 Soulcrasher [125]: Its end of FAG

;( Aż mi sie wierzyć nie chce. Nie poddadzą sie tak łatwo, taka mam nadzieje :confused:

Sainsbury
22-02-2007, 19:36
;( Aż mi sie wierzyć nie chce. Nie poddadzą sie tak łatwo, taka mam nadzieje :confused:

Hmm moze nie poddadza...ale FAG zyl tylko nadzieja ze jak molta odbanuja to los sie odmieni...a teraz...sam sobie dopowiedz :)

huggae
22-02-2007, 19:45
żal mi was wszystkich B)

Sayg
22-02-2007, 19:55
@up
a mi ciebie

Slide_Aurea
22-02-2007, 20:45
Plota o deletu molta, to tylko plota. Jak Liam wyrwał deleta, to nie było go w search character na tibi.com, więc nie wiem z kąd takie rzeczy ludzie wymyślają... Możę ktoś z Fagu coś powie więcej (może się mylę)

elton
22-02-2007, 21:01
Baa bym zapomniał, Feliex zdobył 100 lvl ;) ot co wydarzenie ^^.

Iron'knight
22-02-2007, 21:08
Gz Feliex :cup: :cup: :cup:

Sainsbury
22-02-2007, 21:09
Baa bym zapomniał, Feliex zdobył 100 lvl ;) ot co wydarzenie ^^.

wbil i stracil HAHA

22-02-2007, 21:30
Alliance pokazuje prawdziwą twarz. No ale i tak z tym teraz za bardzo nie możemy nic zrobić. Zostają tylko sneak'i...

Hanys_Kce
22-02-2007, 21:36
Ten delete molta i wiadomsci o poddaniu sie to brednia,jak narazie
to FAG tylko sie pytal ile maja placic i nic wiecej.Pewnie sam FAG rozpuscil ta plote :)

Ciekawe ile maja placic zeby sie wykupic;) ??

Moze FAG napisze tutaj jakie dostali propozycje kazdy z osobna ;p

Poznanski Rycerz
22-02-2007, 21:47
@Up
Duzo z nich jest 4ever...
Nie zaplaca tak szybko, poprzednia wojna miala podobny przebieg ^^

elton
22-02-2007, 22:02
Feliex
Feb 22 2007, 19:51:16 CET Killed at Level 100 by Natalon
and by Kimahirii

tak, właśnie mi to powiedział :P, a, czy to jest śmieszne, że ktoś neutralny padł??
twoja głupota jest śmieszna Sainsbury, kiwne palcem i też będziesz się śmiał ?

Doneq
22-02-2007, 22:02
po last banie zawsze sa 2 tygodnie(?) zeby sie obronic przed usunieciem ze statystyk

Hanys_Kce
22-02-2007, 22:03
Ja slyszalem ze Pikapo ma niby placic 1kk nie wiem czy to tak sie pisze
ale chyba chodzi o 100 cristali ;p.
Ale ile w tym prawdy nie wiem.

Kolirn
22-02-2007, 22:12
Plota o deletu molta, to tylko plota. Jak Liam wyrwał deleta, to nie było go w search character na tibi.com, więc nie wiem z kąd takie rzeczy ludzie wymyślają... Możę ktoś z Fagu coś powie więcej (może się mylę)

jakbyś troche poczytał... to wiedział byś że postać dostaje:
1 ban - tydzien
2 ban - miesiąc
3 ban - tydzien + deleted.

tydzien dlatego by własciciel postaci miał szanse wybronić się przed cipsoftem, zazwyczaj pisze sie email etc bo w momencie gdy postac zostanie usunieta nic sie nie da z tym faktem już zrobic.

tak więc molt jest teraz w śpiączce :) a cieszyc sie bedziecie mogli za tydzien, chociaż z drugiej strony żal mi Czesia tak samo jak było mi żal mandusa bo to były jedne z bardziej wporzo osob w swoich gildiach.

Slide_Aurea
22-02-2007, 22:17
Dobra dobra, moje małe niedopatrzenie ;p

Co do Pikapa, wątpie żeby Rom pozowlił mu się wypłacić ;] Tak samo Folar i cała stara ekipa. A nawet jeśli jednak by im pozwolili, to czy Pikapo by przeszedł do Romu?? Śmieszne..

huggae
22-02-2007, 22:24
@Up
Śmieszny to jesteś ty i przestań w końcu opowiadać jakieś bajki z księżyca wzięte. NIE WIESZ, NIE PISZ.

Kolirn
22-02-2007, 22:28
Dobra dobra, moje małe niedopatrzenie ;p

Co do Pikapa, wątpie żeby Rom pozowlił mu się wypłacić ;] Tak samo Folar i cała stara ekipa. A nawet jeśli jednak by im pozwolili, to czy Pikapo by przeszedł do Romu?? Śmieszne..

wstan z krzesła, podejdz do najbliższej twardek, pionowej, płaskiej powierzchni i ruchem przyspieszno posuwistym zbliż swoje czoło do tejże powierzchni aż do momentu wytracenia przez twoją głowę predkości na skutek oddania energii kinetycznej tejże powierzchni poprzez dotyk. nastepnie wróć na krzesło i pomyśl jeszcze raz.

Hanys_Kce
22-02-2007, 22:30
jakbyś troche poczytał... to wiedział byś że postać dostaje:
1 ban - tydzien
2 ban - miesiąc
3 ban - tydzien + deleted.

tydzien dlatego by własciciel postaci miał szanse wybronić się przed cipsoftem, zazwyczaj pisze sie email etc bo w momencie gdy postac zostanie usunieta nic sie nie da z tym faktem już zrobic.

tak więc molt jest teraz w śpiączce :) a cieszyc sie bedziecie mogli za tydzien, chociaż z drugiej strony żal mi Czesia tak samo jak było mi żal mandusa bo to były jedne z bardziej wporzo osob w swoich gildiach.

O tej tygodniowej spiaczce nie wiedzialem ale zawze mozna sie nauczyc czegos nowego ;p a napisalem posta bo kazdy gada co innego sam piaty mial napisane cos o deleted a potem edytowal posta i usunol ta nowinke ;D (pewnie go zjebali;p)

22-02-2007, 22:42
wstan z krzesła, podejdz do najbliższej twardek, pionowej, płaskiej powierzchni i ruchem przyspieszno posuwistym zbliż swoje czoło do tejże powierzchni aż do momentu wytracenia przez twoją głowę predkości na skutek oddania energii kinetycznej tejże powierzchni poprzez dotyk. nastepnie wróć na krzesło i pomyśl jeszcze raz.

To było mocne :D

Slide_Aurea
22-02-2007, 23:02

Zajebisty jesteś, poprostu szkoda słow... Ciekawy jestem co Ci w moim poście nie pasowało, a może go poprostu nie zrozumiałeś? Za trudny dla Ciebie?? Poproś kogoś może SPRUBUJE Ci go wyjaśnić, chodź wątpie czy osiągnie jakiś kolwiek skutek....

huggae
22-02-2007, 23:05
Zajebisty jesteś, poprostu szkoda słow... Ciekawy jestem co Ci w moim poście nie pasowało, a może go poprostu nie zrozumiałeś? Za trudny dla Ciebie?? Poproś kogoś może SPRUBUJE Ci go wyjaśnić, chodź wątpie czy osiągnie jakiś kolwiek skutek....

Może i jest zrozumiały ale lepiej by było jakbyś został bajkopisarzem :)

kidler
22-02-2007, 23:18
Śmiech na sali jak to ludzie potrafią zmieniać zdanie. Teraz to Kidlex jest dobry, i wszyscy się kłaniają. Ehhh... i tak większość Polaków robi wypad z Aurea.

Sainsbury
22-02-2007, 23:28
@up

Mnie tez wywalisz?? :P

Hanys_Kce
22-02-2007, 23:32
Śmiech na sali jak to ludzie potrafią zmieniać zdanie. Teraz to Kidlex jest dobry, i wszyscy się kłaniają. Ehhh... i tak większość Polaków robi wypad z Aurea.

Większosc moze bardziej to sprecyzujesz.
Zacznij może od wojewodztw;p

Np. pisz Śląsk juz niema co tu robic chara bo i tak ma wypad z serva;]
Chociaz wiesz gdzies czytalem ze 24% niemcow uwaza slask za swoj wiec moze nie naleze do Polski ;D i bede mogl dalej grac.
OBY!!!

Tomorro(Sarloon madex)
22-02-2007, 23:37
Może i jest zrozumiały ale lepiej by było jakbyś został bajkopisarzem :)

Najlepszym bajkopisarzem jest mój rl
-Jego tata ma wlasny statek
-On ma kompa najzajebistszego na swiecie
-Kiedy zaczal grac w tibie to nagle na ziemi znalazl backpack z niebieskimi swiecacymi sie monetami.
-w eq ma miedzyinnymi "Jakoms tam tarcze "GREAT SHIELD" czy cos takiego.
I wiele wiele innych ale teraz nie pamietam
Biedny chlopak xD

Works__1985
22-02-2007, 23:42
Teraz w FaG będzie tak jak w RoM kiedyś. Nie będą grać kilka miesięcy a potem Rom się rozdzieli na kilka Gildii i wybuchnie wojna między nimi :) Fag dołączy do którejś z gildii i znów będą mieli przewagę w fragach a 25% wcześniej zapłaci romowi za wolność :) idealnie jak w przypadku skasowania Liama...
Albo FaG pozwoli Vszy zrobić 200 lvl i potem znów będą narzekali, że są za wolni (tylko z własnej winy) Mi to obojętne która gildia rządzi bo wg. mnie Hellah i tak robił większe PA niż cały Rom. Przez 3 lata mojej gry RoM ani razu do mnie nie miał zastrzeżeń. A w ostatnim czasie kiedy rządził PoD największymi PA na servie byli: Sting Ninja, Jojo Ninja, Hellah, Eldero Trashvel <- nie wiem czy dobrze napisałem...

kidler
22-02-2007, 23:45
@up

Mnie tez wywalisz?? :P

Czy mam Ci odpowiadać na to pytanie? ;*

@down

Pojechałem cię na Tibii, że mi się tak dupy uczepiłeś? Po prostu, kto jest 'Prot by FaG', robi wypad, a że 90% Polaków jest... to odpowiedz sobie sam na to pytanie.

Hanys_Kce
22-02-2007, 23:47
Kidlex to co z tym Śląskiem??
Co o tym sądzisz

kidler
22-02-2007, 23:53
Bug forum, post do kasacji~

Feliex1
22-02-2007, 23:55
Feliex
Feb 22 2007, 19:51:16 CET Killed at Level 100 by Natalon
and by Kimahirii

Heh, no to od teraz też wchodzę do wojny...
Niby też byłem neutralny ale jak widać dla nich ufać nie można...

Sainsbury
23-02-2007, 00:14
Czy mam Ci odpowiadać na to pytanie? ;*

@down

Pojechałem cię na Tibii, że mi się tak dupy uczepiłeś? Po prostu, kto jest 'Prot by FaG', robi wypad, a że 90% Polaków jest... to odpowiedz sobie sam na to pytanie.

Nie badz taki do przodu :P To ze nie ma fasta(jezeli to wogole prawda) to nie znaczy ze ROM wygral wojne....

Hanys_Kce
23-02-2007, 00:17
Kidler...

To ty twierdzisz ze mamy wypad nie ja wiec sie zmartwilem ta wiadomoscia:D
Chyba cie tymi postami nie obrazilem ;p
Tylko zebys nie mowil ze lize dupe

Losari
23-02-2007, 00:25
Chcialbym sprostowac jedna rzecz, mianowicie to nie rom wygral (<lol> jezeli mozna tak wogole mowic) a tylko przyczynil sie do zwyciestwa Suave. Ja tu widze ze wszyscy mowicie ze ROM wygral, ROM obejmie wladze itp itp a to nie prawda bo Suave + Pirates zmiazdzylo by ROM. ROM without Liam is not ROM.

Vthree
23-02-2007, 00:40
Im mniej polskich serwow tym lepiej

huggae
23-02-2007, 01:23
Niedługo będzie wojna FaG + RoM vs Suave + Pirates xD! uhahehahe

huggae
23-02-2007, 02:23
Co do wojny

Slowbo Toots
Feb 23 2007, 00:50:12 CET Killed at Level 85 by Hellah

:)

Kolirn
23-02-2007, 08:17

jakos tego nie widze oczami swej wyobraźni...

Kidlex osobiście mam gdzieś twój stosunek do mnie ale:

mówisz tak jakby to wszystko zależało od ciebie. Na prawdę jesteś tak ważny ? że to ty zdecydujesz kto wyleci a kto nie ? myślę że powinieneś się z osądzaniem ludzi wstrzymać. bo na razie z tego co mówisz to będzie tak:

Kidlex wchodzi do DP Thais, rozgląda się wymienia 10 nickow po czym dodaje "get out from server" i ci ludzie posłusznie dają loga i więcej się nie pojawiają.

Jak to zwykli ludzie pisać na tibia.com w takich sytuacjach....

Pathetic

Hanys_Kce
23-02-2007, 11:26
@Kolirn
Takie samo odnioslem wrazenie jak przeczytalem jego posta,ze to on bedzie
wyzucal ludzi z tego serva :)

Chociaz to co Kidlex mowi o tych osobach co maja napisane pro by FAG etc. to moze prawda bo ostatnio robilem sobie jaja z jakiegos 10 lvl ze niby dam mu pasy do swojego konta i po 20 min zlewy z niego napisal mi text "plz daj mi pasy do twojego chara zalatwie pro Hellaha"!!!
I co wy na to ?? :)

Sesef
23-02-2007, 12:03
Ciekawe ile maja placic zeby sie wykupic;) ??

14:55 Isaris [116]: 1-2 millions

Jak na tydzień czy 2 wolności 2kk to trochę dużo:/

Chyba po tym jak mi neta odetną. Już to widze Cromak i RoM po jednej stronie sorry ale za dużo osób mnie tam nienawidzi i wielu by się ucieszyło jak by się coś stało co uniemożliwiło by mi granie.

Kolirn
23-02-2007, 12:05
tzn może powiedzmy dokładniej Kidlex miał i może znów będzie miał władze ale nad 30 lvlemi w Venore i to tylko pod warunkiem że Lagurus będzie online. któż nie pamięta czasów gdy kidlex ściągał z kazdego armory a jak ta osoba zaczynała mu dokopywać to nagle dostawało się prv od Lagurusa :)

huggae
23-02-2007, 13:26
tzn może powiedzmy dokładniej Kidlex miał i może znów będzie miał władze ale nad 30 lvlemi w Venore i to tylko pod warunkiem że Lagurus będzie online. któż nie pamięta czasów gdy kidlex ściągał z kazdego armory a jak ta osoba zaczynała mu dokopywać to nagle dostawało się prv od Lagurusa :)

Lepiej nie pisz tak bo Panu Kidlex-owi wjedziesz na dumę i się obrazi, hunta załapiesz i będziesz miał ;<

Lepiej żeby myślał, że CAŁA AUREA NALEŻY DO NIEGO xD!

Tomorro(Sarloon madex)
23-02-2007, 13:57
Mi to obojętne która gildia rządzi bo wg. mnie Hellah i tak robił większe PA niż cały Rom. Przez 3 lata mojej gry RoM ani razu do mnie nie miał zastrzeżeń. A w ostatnim czasie kiedy rządził PoD największymi PA na servie byli: Sting Ninja, Jojo Ninja, Hellah, Eldero Trashvel <- nie wiem czy dobrze napisałem...

W sumie prawda
Do mnie Rom nigdy nic niemiał
W sumie niewiem czemu za Fagiem jestem...
Pewnie tylko dlatego ze mam tam kilku qmpli.

kidler
23-02-2007, 14:37
jakos tego nie widze oczami swej wyobraźni...

mówisz tak jakby to wszystko zależało od ciebie. Na prawdę jesteś tak ważny ? że to ty zdecydujesz kto wyleci a kto nie ? myślę że powinieneś się z osądzaniem ludzi wstrzymać. bo na razie z tego co mówisz to będzie tak:

Kidlex wchodzi do DP Thais, rozgląda się wymienia 10 nickow po czym dodaje "get out from server" i ci ludzie posłusznie dają loga i więcej się nie pojawiają.

Jak to zwykli ludzie pisać na tibia.com w takich sytuacjach....

Pathetic

Nie wiem czemu dziwnym trafem, odebrałeś to osobiście. Akurat, w żadnym wypadku nie chodziło mi o ciebie, bo nawet cie nie znam.

Mówiłem o ludziach, którzy udawali moich kumpli za czasów Kidlexa, po czym jak przegraliśmy wojnę to szły tylko wyzwiska i epitety, a teraz znów próbują się zjednać. Więc STFU misiu.

Nie wiem, <CIACH> gdzie wyczytałeś, że kierowałem swój post do ciebie.

BTW: Wylecą Ci którzy mi podpadli, a nie Ci którzy mówią po Polsku, a i nie mów, że coś jest nie tak, bo w mojej sytuacji robił byś coś identycznego. Fu.

Eldero
23-02-2007, 16:39
Teraz w FaG będzie tak jak w RoM kiedyś. Nie będą grać kilka miesięcy a potem Rom się rozdzieli na kilka Gildii i wybuchnie wojna między nimi :) Fag dołączy do którejś z gildii i znów będą mieli przewagę w fragach a 25% wcześniej zapłaci romowi za wolność :) idealnie jak w przypadku skasowania Liama...
Albo FaG pozwoli Vszy zrobić 200 lvl i potem znów będą narzekali, że są za wolni (tylko z własnej winy) Mi to obojętne która gildia rządzi bo wg. mnie Hellah i tak robił większe PA niż cały Rom. Przez 3 lata mojej gry RoM ani razu do mnie nie miał zastrzeżeń. A w ostatnim czasie kiedy rządził PoD największymi PA na servie byli: Sting Ninja, Jojo Ninja, Hellah, Eldero Trashvel <- nie wiem czy dobrze napisałem...

po 1 naucz sie pisac poprawnie name, po 2 kiedy i na kim PA zrobilem, bardzo mnie to ciekawi :>

Kolirn
23-02-2007, 18:02
@Kidlex

nie odbierałem twojego postu osobiście, bo nasza ostatnia rozmowa w tibi odbyła się za czasów wojny Przyjaciele Żubra vs ktos tam...

po prostu piszesz posty z których wynika że to ty będziesz rozdawał karty a obaj wiemy że tak nie będzie.

Lepiej nie pisz tak bo Panu Kidlex-owi wjedziesz na dumę i się obrazi, hunta załapiesz i będziesz miał ;<

już raz w tej wojnie rom chciał mnie huncic bo miałem czelność pojawienia się na statku na Goromie (sic!) robin~ coś tam do mnie pisał kazał z isarisem gadać a jak usłyszał że jedyną osobą z którą mogę od nich rozmawiać jest mandus to ucichł. wbrew temu co wszyscy sądzą nie każdy w rom jest ble i nie każdy w fag jest cacy.

Cytuj:
Nie wiem, <CIACH> gdzie wyczytałeś, że kierowałem swój post do ciebie.

BTW: Wylecą Ci którzy mi podpadli, a nie Ci którzy mówią po Polsku, a i nie mów, że coś jest nie tak, bo w mojej sytuacji robił byś coś identycznego. Fu.

teraz chyba ty mnie nie zrozumiałeś, po prostu wielu jest na tym serwie i nie tylko ludzi którzy wskakują na innych z wyzwiskami i huntami bo coś powiesz nie tak jak oni chcą. osobiście do ciebie nic nie mam bo nic mi nie zrobileś a nawet razem z doneq pomogleś w wyżej wymienionej wojnie. a no i fajnie jest czasem poczytać jak się żyłujesz na forum hehe

i ostatnia rzecz.

dość mam tekstów w stylu "robiłbyś to samo" "oni robią to samo" nie wiesz co bym zrobił być może masz racje ale osobiście nigdy nie pretendowałem do bycia najważniejszym na tym serwerze etc wiec zapewne nie dowiemy się czy wywaliłbym kogos z serwera czy nie.

Hanys_Kce
23-02-2007, 20:10
po 1 naucz sie pisac poprawnie name, po 2 kiedy i na kim PA zrobilem, bardzo mnie to ciekawi :>

To nie jego wina ze masz name ktory trudno zapamietac.
Ja tez mam z nim problem ;D

Kolirn
23-02-2007, 20:12
To nie jego wina ze masz name ktory trudno zapamietac.
Ja tez mam z nim problem ;D

jest nam na prawdę przykro z powodu twoich problemów :( na prawdę :(

eny_
23-02-2007, 20:37

A byly w tej bajce bugi?

Slide_Aurea
23-02-2007, 20:40
Trudno zapamiętać?? Weź karteczkę (z tych biurowych samoprzylepnych) , zapisz sobie nick i przyklej na monitor, w centrum, żeby się w oczy rzucało, łatwiej zapamiętasz ;s

@UP. Co ty masz do bugów?? Dobry exp na nich ;s

Works__1985
23-02-2007, 20:43

Chyba napisałem, że nie wiem czy dobrze napisałem więc się nie czepiaj :>
PA robiłeś jeszcze za czasów grynch goblins czy jakoś tak :> leżał 1 worek który Ja zabrałem a Ty mi na to, że jeśli Ci go nie dam to zostanę pozbawiony wolności popularnie zwane słowem ,,Hunted'' a kiedy powiedziałem, że Ci go nie oddam stwierdziłeś, że kosztować mnie to będzie 50k. Present Bag=50k ... MEGA PA?

Chcialbym sprostowac jedna rzecz, mianowicie to nie rom wygral (<lol> jezeli mozna tak wogole mowic) a tylko przyczynil sie do zwyciestwa Suave. Ja tu widze ze wszyscy mowicie ze ROM wygral, ROM obejmie wladze itp itp a to nie prawda bo Suave + Pirates zmiazdzylo by ROM. ROM without Liam is not ROM.

Po pierwsze jeszcze nikt nie wygrał i zakładam że jeszcze długo nie wygra
Po drugie Suave +Pirates nic by nie znaczyło bez Rom w tej wojnie, a po trzecie W ROM są najbardziej pazerni na władzę gracze i tylko szukali jeleni którzy pozwolą im dojść do niej
Na sam koniec Rom zrobi " porządek" z niektórymi graczami Suave i Pirates

eny_
23-02-2007, 20:49
Po pierwsze jeszcze nikt nie wygrał i zakładam że jeszcze długo nie wygra
Po drugie Suave +Pirates nic by nie znaczyło bez Rom w tej wojnie, a po trzecie W ROM są najbardziej pazerni na władzę gracze i tylko szukali jeleni którzy pozwolą im dojść do niej
Na sam koniec Rom zrobi " porządek" z niektórymi graczami Suave i Pirates

Ty chyba sam nie wiesz co piszesz. Pierdolisz juz prawie jak Kidlex the General _/

Tak btw. Fast'molt nie powinien dostac bana, o czym zapewnial nawet GM. Ale Aurea to Aurea.

Poznanski Rycerz
23-02-2007, 20:50
@2xup
Oby tak bylo!! Basta!

Dadi
23-02-2007, 22:40
Rikser:
21:17 You have found a magic sword.

Alrig i Forteniel also zrobili ale nie wiem co wzieli :p

Ulrig padl :(

aim
23-02-2007, 22:42
Alex Fast Hunter

Feb 23 2007, 20:17:07 CET Killed at Level 90 by Cassixx
and by Loratho Lome

kidler
23-02-2007, 23:37
Ty chyba sam nie wiesz co piszesz. Pierdolisz juz prawie jak Kidlex the General _/

Tak btw. Fast'molt nie powinien dostac bana, o czym zapewnial nawet GM. Ale Aurea to Aurea.

Nno. nie powinien ale aurea toa urea i nie poweinenien.

Eldero
23-02-2007, 23:56
Works a masz jakis dowod w postaci screena? bo takie cos to z dupy sobie mozesz pierdolnac, btw gowno wiesz na temat wojny wiec po co piszesz?

Tommazi
24-02-2007, 09:19
Nno. nie powinien ale aurea toa urea i nie poweinenien.

Piles coś jak to pisałeś?:)

Works__1985
24-02-2007, 11:22
Works a masz jakis dowod w postaci screena? bo takie cos to z dupy sobie mozesz pierdolnac, btw gowno wiesz na temat wojny wiec po co piszesz?

Tak się składa, że jestem w wojnie więc za przeproszeniem wy*******aj.
Nie robie screenów z takiego czegoś bo nie jestem taki jak ty, żeby pokazywać swoim kolesiom aby ci pomogli go ubić... btw. Naucz się pisać bez błędnie lub ściągnij mozille firefox 2 :)

Tyran The Bro'war
24-02-2007, 11:45
Rikser:
21:17 You have found a magic sword.

Alrig i Forteniel also zrobili ale nie wiem co wzieli :p

Ulrig padl :(
Alrig wzioł Sova po czym razem z Ulrigiem dołączyli do wojny:P

Hanys_Kce
24-02-2007, 11:58
@Works
Fakt mozilla dobra rzecz :D

Eldero
24-02-2007, 12:32
Works, "jestem w wojnie" masz na mysli, 10lvl biegajacy miedzy nami a suave?btw. brak polskich znakow nie jest przestepstwem

Greg'Ant
24-02-2007, 12:35
Zawsze można sellnac chara jakiemuś frajerowi i zacząć grać gdzie indziej : )

aurea sux

huggae
24-02-2007, 13:46
aurea sux

To wy*******aj stąd noobie.

Govinem
24-02-2007, 15:48
Zawsze można sellnac chara jakiemuś frajerowi i zacząć grać gdzie indziej : )

aurea sux

Sux is you face.

duuKi
24-02-2007, 15:58
@up&2xup

Po co spamowac przez jednego idiote?:)

Govinem
24-02-2007, 17:26
@up
Żeby forum było bardzo widoczne. :D

Greg'Ant
24-02-2007, 18:00
@up huggae
Jesteś fajny, a noob to twój stary :) wypie****ć i wpier***ć będe wtedy gdy tego będe chciał poprostu ssij : )

@up Govinem
Twój angielski powala proszę nie kompromituj się wiecej bo to jest sux ; D
i umyj dupe jak do mnie "spikasz" roślino okopowa.

@up duuKi
no co ? tak często jesteś wyzywany od idiotów że zaczynasz brać z tego przykład i okładać idiotyzmem innych ?

jebnijcie sobie baranka ; ]

Kolirn
24-02-2007, 18:02
@up
Żeby forum było bardzo widoczne. :D

ahhh miałem już cie zmieszać z błotem ale mam ciekawsze rzeczy do robienia...

24-02-2007, 18:32
@up
Powoli robisz się moim idolem Kol ;o

Hanys_Kce
24-02-2007, 18:37
@Greg
Brawo dla grega z tymi farjerami tak wlasnie trzeba sobie jechac
mysla chyba ze to ich temat tylko i za jedno slowo juz jada ze wszystkich jak ze swini.
A potem tylko potrafia gadac ze masz 13 lat i jestes noobem.
THE END.

Pozdrawiam mame;D

Kolirn
24-02-2007, 18:50
@up
Powoli robisz się moim idolem Kol ;o

<wstydniś>

13:39 Bud'bundy [99]: i pewnie sobie myslisz ze bedziesz normalnie expic zarabiac itp?
13:39 Kolirn [95]: owszem
13:39 Kolirn [95]: a moze chcesz powiedziec ze
13:39 Kolirn [95]: mi zabronisz ?
13:40 Bud'bundy [99]: co ty taki pyskaty?
13:40 Kolirn [95]: wiem na czym stoje
13:40 Kolirn [95]: ;)
13:40 Bud'bundy [99]: nie bardzo
13:41 Kolirn [95]: przepraszam czy ja dobrze rozumiem, straszysz mnie huntem ?
13:41 Bud'bundy [99]: nie mam takiej potrzeby
13:42 Kolirn [95]: widzisz
13:42 Kolirn [95]: bud czy ktos tam nie wiem jak na ciebie mowia
13:42 Bud'bundy [99]: =)
13:42 Kolirn [95]: waszym problemem jest to ze
13:42 Kolirn [95]: nie umiecie ludzi szanowac i traktowac ich nalezycie
13:42 Kolirn [95]: takimi gadkami
13:42 Kolirn [95]: straciliscie 140 ek na rzecz suave
...
13:44 Kolirn [95]: wasza gildia nie szanowala mnie nigdy, dopoki sie tego nie nauczycie to nie bede walczyl po waszej stronie, i zostane neutralny
13:44 Bud'bundy [99]: widocznie na to nie zaslugujesz
13:45 Bud'bundy [99]: moze w tym problem?
13:45 Kolirn [95]: moze

mała rada dla FaG'u zmieńcie mediatorów bo jak sie rozmawia z ludźmi którzy zakładają z góry "dołączaj albo wpierdol" to sie lekko nie przyjemna sytuacja robi...

ale i tak najlepszy był prezii :D "pomagaliśmy ci tyle razy" ^^ szczególnie na dragach ank ( w tym miejscu wymowne spojrzenie w kierunku ryina i bezni~)

w tym miejscu proszę aby nikt nie pisał do mnie w sprawie tej, waszej, wojny. Marnować chara czy to po stronie alliance czy po stronie fag mogę dopiero gdy stracę wszystkie powody by grać, a zostały mi dwa: Annihilator i do zbierać do końca rar set.

Greg'Ant
24-02-2007, 19:05
@up Hanys Kce
Poprostu chodzi o to by sobie nie dać w kache napluć i patrzec jak ktuś bluzga w Twoim kierunku, no ale coż taki jest ten temat taka jest aurea i trzeba wciąż odpierać ataki :evul:

@up Kolrin
Z całym należytym szacunkiem do Ciebie i twojej neutralności ale nie wydaje mie się byś pograł spokojnie zbyt długo chyba że bedziesz wbijał lvl na miesiąc :\

Kolirn
24-02-2007, 19:10
@up Kolrin
Z całym należytym szacunkiem do Ciebie i twojej neutralności ale nie wydaje mie się byś pograł spokojnie zbyt długo chyba że bedziesz wbijał lvl na miesiąc :\

jak już napisałem do Bud'bundy. Wiem na czym stoje i jedynym zagrożeniem dla mnie mogą być ci którzy podobno mi pomagają/pomagali

bo Alliance ma zakaz dotykania gildi BF :] or Soldek im w składzie namiesza...

btw. Jak sie ma internet który zapewnia możliwość gry w nocy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę mniej więcej w godzinach 23-8 to raczej sie PG nie robi... wystarczy powiedzieć że 93 lvl wbiłem jeszcze w listopadzie :)

Hanys_Kce
24-02-2007, 19:13
@Kolirn
Kumpel z Fagiem nie ma problemu jak ty ale wlasnie z Alliance.
I identyczne teksty leca w jego strone od Isarisa itp.

Wiesz pewnie o kogo chodzi i byl w BF ale go musieli wyrzucic bo za dobrze expil a chce byc neutralny.
Wiele osob ta wojna nic nie obchodzi.
Ja nie jestem za zadna ze stron.Trudno jest mi powiedziec kto lepiej bedzie rzadzil tym servem.

Kolirn
24-02-2007, 19:22
no cóż trochę szkoda larusa ale ja na to nic nie poradzę.

na szczęście są w fagu też wporzo osoby które nie starają się robić wszystkiego na siłę. A jak ci włodarze fagu będą chcieli mnie ubić to znajdą sposób, osobiście uważam że lepiej mieć obok kogoś neutralnego, niż takim zachowaniem tworzyć sobie wrogów no ale cóż, wojna to wojna czyż nie ?

Sayg
24-02-2007, 19:24
bo Alliance ma zakaz dotykania gildi BF :] or Soldek im w składzie namiesza...

Mnie już ruszyli 2x i jakos im nienamieszal... moze ja sie niewliczam do BF ?:S

Kolirn
24-02-2007, 19:29
Mnie już ruszyli 2x i jakos im nienamieszal... moze ja sie niewliczam do BF ?:S

wyjaśniłem ci to w tibi.

Tomorro(Sarloon madex)
24-02-2007, 20:26
19:30 Kick :s Wszystkie serwery padły
Moze je cofnac
Wtedy bede 370k expa na plusie hahaha
xD

kidler
24-02-2007, 21:20
Saint Gorgio

Feb 24 2007, 20:01:59 CETKilled at Level 100 by Lecther Tirado (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Lecther+Tirado)
and by Cassixx (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Cassixx)

Talantyr

Feb 24 2007, 15:07:08 CETKilled at Level 90 by Aabla (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Aabla)
and by Themen (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Themen)

24-02-2007, 21:38
I co się chwalisz? ;o To nie od nas ^^

lol Gorgio gleba bez blessów i 3 lvle w dół...
Roxz00r ^^

Sesef
24-02-2007, 21:55

Roxz00r ^^

kto nim w ogóle teraz gra?? Bo o ile dobrze pamiętam to został on hackniety po zmianie rec keyow i hacker nowego recka wygenerował i char przepadł.

Losari
24-02-2007, 22:25
No ja to pamietam, Saint to sie rozplakal na ventrillo jak mu chara buchneli xDD

huggae
24-02-2007, 22:32
@Greg'Ant
Nie chciał byś mieć lvl mniej ?

@Kolirn
Z tego co wiem ten 140 ek nie poszedł do suave dlatego że FaG go straszył tylko dlatego że jak miał wybierać to tak czy siak poszedłby do suave ponieważ tam jest soldek :)
Jestem ciekaw czy byś tak gadał gdyby to FaG wygrywał i byś nie miał Pro u Soldka (z tego co słyszałem) B)

@Tommoro
Nie rób z siebie idioty nie cofną serwa dla 1 osoby a i btw kick był po 19 a nie przed ;)

Co do wojny:
Jak wygra Alliance na dobre to mogę się założyć, że all pl będą hunted poza małymi wyjątakami Doneq,Lagurus,Zevs~,Vesz czy tam soldek. Takie jest moje zdanie.

Doneq
24-02-2007, 22:39
odzyskal go stary owner aka vrs i kilka dni temu znowu sprzedal

Sesef
24-02-2007, 22:46
odzyskal go stary owner aka vrs i kilka dni temu znowu sprzedal

aha :P Dobra ide dalej w quake 3 grać i programować.

Kolirn
24-02-2007, 22:55
@Kolirn
Z tego co wiem ten 140 ek nie poszedł do suave dlatego że FaG go straszył tylko dlatego że jak miał wybierać to tak czy siak poszedłby do suave ponieważ tam jest soldek :)
Jestem ciekaw czy byś tak gadał gdyby to FaG wygrywał i byś nie miał Pro u Soldka (z tego co słyszałem) B)

w przeciwieństwie do was mój punkt widzenia nie zależy od osób które rządzą serwerem. W poprzedniej wojnie potrafiłem pewnej osobie prosto w twarz powiedzieć że popełniła błąd, miedzy innymi za to 'szefostwo' fagu mnie niezbyt lubi(dość delikatne określenie).

warrior nie chciał się bić. został zmuszony do dojścia do war.

Co do soldka... jemu wystarczyła rozmowa i zaufanie do mnie by wiedzieć że nie jestem jego wrogiem, fag chciał mieć listy.

Trust can kill you, or set you free

huggae
24-02-2007, 22:57
w przeciwieństwie do was mój punkt widzenia nie zależy od osób które rządzą serwerem. W poprzedniej wojnie potrafiłem pewnej osobie prosto w twarz powiedzieć że popełniła błąd, miedzy innymi za to 'szefostwo' fagu mnie niezbyt lubi.

warrior nie chciał się bić. został zmuszony do dojścia do war.

po 1. Nie jestem z Fagu ? ;O
po 2. Jak się toczy walka o serwer to 140 ek zostanie neutralny ? HAHA smiech

aim
24-02-2007, 23:03
Sposób na neutralność - Nie grać w tibie :p

Kolirn
24-02-2007, 23:05
po 1. Nie jestem z Fagu ? ;O
po 2. Jak się toczy walka o serwer to 140 ek zostanie neutralny ? HAHA smiech

ad1 nigdzie nie wspominałem o tym z jakiej gildii jesteś, osobiście mam to gdzieś:)

ad2 nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewiarygodne, warrior potrafi tylko latać po OFie i bloczyc potworki innym, to będzie jego 1 prawdziwy war ciekawe jak sobie poradzi...

Sposób na neutralność - Nie grać w tibie

powiedział niegrający neutralny aim :)

huggae
24-02-2007, 23:10
w przeciwieństwie do was
Odniosłem wrażenie, że piszesz o Fagu

Co do soldka... jemu wystarczyła rozmowa i zaufanie do mnie by wiedzieć że nie jestem jego wrogiem, fag chciał mieć listy.

Z tego co pamiętam to jakiś swe miał wjazd na Soldka, skąd wiesz czy już na niego nie mają listów ? :]

Kolirn
24-02-2007, 23:16
Z tego co pamiętam to jakiś swe miał wjazd na Soldka, skąd wiesz czy już na niego nie mają listów ? :]

ja wiem że czytania ze zrozumieniem to dopiero w liceum uczą no ale bez przesady, przeczytaj jeszcze raz mój post i się zastanów nad sensem twojej wypowiedzi.

Sesef
24-02-2007, 23:18
Sposób na neutralność - Nie grać w tibie :p

nie grać na aurea.

btw. Pytka z quake się popsuła już se nie pogram:/

Eldero
25-02-2007, 00:36
@Kolirn

Biedny Warrior <przytul> :(

Kolirn
25-02-2007, 02:49
Eldero nie wiem po co piszesz to do mnie bo to nie mój char jest w suave i to nie z moim charem walczysz w wojnie. trochę mi żal warriora bo to jest spoko kumpel i tyle.

btw. widze że kidler pokazujesz swoja 'władze' w venore na nowo tym razem 56 sorkiem theman'em czy jakoś tak. Lepiej uważaj z kogo eq ściągasz... jakbyś mógł
Fire Axe, Knight armor, Crusader Helmet tibioholics/venore

dziękuję za uwagę :)

Slait
25-02-2007, 04:47
Siemka
Dzisiaj na Vamp Hell wpadl po mnie Xarcus, Kim Deathblade i Dollie, Tageho Toots cos takiego, ucieklem fartem moglbym znac reason??

duuKi
25-02-2007, 04:56
Proponuje zapytac sie o to na priv lub na forum.tibia.com...

duuKi__/

Greg'Ant
25-02-2007, 08:33
@huggae
ciężko stary ja z pz nie wychodze czyli tak jakbym nie grał
więc chyba mnie nie zjedziesz z lvlem :)

ToMuS_Aurea
25-02-2007, 11:12
Z tego co wiem to molta zdeletowal RoMowy Game Master za listy napisane sprzed update a wiec za to za co bana molt juz mial....

pozdro all

Jak ja dawno o Talantyrze nie slyszalem :P
Ostatnio sie logowal jak mial 88lvl a liam 85 :>

25-02-2007, 11:23
Z tego co wiem to molta zdeletowal RoMowy Game Master za listy napisane sprzed update a wiec za to za co bana molt juz mial....

pozdro all

Nah. Zalogował się też później... Ale niestety dostał natychmiastowego bana za trading :D

Tommazi
25-02-2007, 11:28
@duuki

Hmm to jesteś Ty Re~~ ;) ?

Hage here:D

Tomorro(Sarloon madex)
25-02-2007, 11:30

Roxz00r ^^

Ja 170% w dól ;p
Z trzema blessami bez pacca

Sayg
25-02-2007, 12:07
Kimahirii

Feb 25 2007, 10:57:47 CET Killed at Level 89 by Piaty Jezdziec Apokalipsy
and by Vladislavus Dragulia

Iron'knight
25-02-2007, 12:19
Kimahirii

Gz Piaty~ I Vladek :P ja sie wziolem za granie na Nova :D:D:D mam juz 11 sorca <rotfl>

Doneq
25-02-2007, 12:52
Gdyby linger walnal ue to butek by sie zwinal:<

25-02-2007, 14:45
Raczej nie. Na połowie hp stał... Nie starczyłoby jedno ue od 101msa.

Greg'Ant
25-02-2007, 15:10
chyba wydarzenie dnia, Zevs~ powąchał glebe.

huggae
25-02-2007, 15:13
Zevs Mighty Thunder

Feb 25 2007, 13:55:15 CET Killed at Level 144 by Druid Karolka
and by Lord of Sorccer

Dister
25-02-2007, 16:24
Jeszcze nigdy nie widziałem takiej ekstazy z powodu zdobycia 2 fragów :D

Zevs
25-02-2007, 17:12
Kimahirii

:evul:

@cromak może by tak mały update lvlaB)

duuKi
25-02-2007, 18:17
@duuki

Hmm to jesteś Ty Re~~ ;) ?

Hage here:D

Ta to ja:P
A ty bana wbiles?
Masz innego chara..?

Sesef
25-02-2007, 18:31
:evul:

@cromak może by tak mały update lvlaB)

ty tam się nie martw przyjdzie czas odrobie.

Szkoda tylko że do 2 lat nie zaczekałem z tym deadem

duuKi
25-02-2007, 18:42
Qrwa takie pytanie?
Czy Kidlex gra na charze Themen?
Bo jak tak to go chyba pojebalo zeby do wojny noob charow dochodzic....
Naprawde zjeb...:/

25-02-2007, 19:29
Jeszcze nigdy nie widziałem takiej ekstazy z powodu zdobycia 2 fragów :D

To już widzisz ;o

Jojo Ninja
25-02-2007, 21:00

Talantyr był ze mna w Immortals przed banem za trading.

/Jojo

Dister
25-02-2007, 21:24
To już widzisz ;o

No widze ;] Zaliczyłeś fraga to teraz ważny gość jesteś xD

duuKi
25-02-2007, 22:58

Dziecko mowisz to tak jakby to byl jego pierwszy...?

Tomorro(Sarloon madex)
26-02-2007, 13:38
Zevs Mighty Thunder

Feb 25 2007, 13:55:15 CET Killed at Level 144 by Druid Karolka
and by Lord of Sorccer

Ładnie sie zalogowaliscie xD
Ale zonka Zevs musiał miec

26-02-2007, 14:16

To baaaaa. Teraz cwanię ;o

Tommazi
26-02-2007, 17:09
Hail Kidler_/
Hail Pink Army_/

Eldero
26-02-2007, 17:11
Hail Kidler_/
Hail Pink Army_/

pucuj sie pucuj

Tomorro(Sarloon madex)
26-02-2007, 20:06
Hail Kidler_/
Hail Pink Army_/

Trzym tam dupe teej

Hanys_Kce
27-02-2007, 16:29
Ale na tym forum wieje ch....
Moze ktos by cos napisal ciekawego ;p

Ktos wie co za sprawa fasta.
Dostanie deleta czy nie?

Govinem
27-02-2007, 16:39
@up
z tego co wiem to mi sie zdaje że on już ma bana/deleta ale ma tydzien na wybronienie sie przed cipsoftem (od razu pisze ze to nie musi byc prawda.) zobaczcie last login:)

royal_skret
27-02-2007, 17:46
Loratho Lome
Feb 27 2007, 15:14:40 CET Killed at Level 87 by Lord of Sorccer and by Iron Nostradamus

Ja wracam powoli do gry :)

Iron'knight
27-02-2007, 18:25
Loratho Lome
Feb 27 2007, 15:14:40 CET Killed at Level 87 by Lord of Sorccer and by Iron Nostradamus

Ja wracam powoli do gry :)

Gz :) jakis filmik może ktoś ma?!

royal_skret
27-02-2007, 18:29
Podobno nikt nie ma , bo nikt nie krecil ... Szkoda ze filmiku nie ma ;p

Hanys_Kce
27-02-2007, 18:49
Zaczeli sie bawic w pojedyncze lapanki.
Kiedy ostatnio jakas openka byla ??

Wyborowy
27-02-2007, 19:10
Sry nie ma filmu pomylilo mi sie z innym :P HAhaha

Kolirn
27-02-2007, 19:14
Royal mi z się zdaje czy cię wywalono z serwa ? ^^

Hanys_Kce
27-02-2007, 22:18
Ha krecili ;] I filmik jest ^^

Gdzie ten filmik ? Jak mozesz to daj linka

27-02-2007, 23:03
z tego co wiem to filmu nie ma... Ale podobno krótka piłka. 2 ue na twarz dostał :(

Govinem
27-02-2007, 23:39
@Royal Skret
nie masz co wracac.

@Hanys_Kce
Zdaje mi sie 1-2 tyg temu.

Edit
@down
A dlaczego nie?:P

27-02-2007, 23:43
@Royal Skret
nie masz co wracac.

Wygonisz go? ^^

Edit
@up
Chętnie to zobaczę xD

Sting_Ninja
28-02-2007, 00:05
@Govinem fajny post na tibia.com
Why you no create this topic on other character? HEHEHE Zebys jeszcze chociaz wiedzial co piszesz :D Po polsku Ci nie idzie a za angola sie lapiesz.

@Topic Gratz Fraga.

/Misima

Govinem
28-02-2007, 00:06
@up
Ja noga z angola jestem ;p ale wkacu jestem polakiem.
Mam angielski system tera i nie mam polskich znakow:)

A na www.tibia.com to ja sobie posty nabijam:)

@Works_1985
TO ty jestes Neodo Cryn jak dobrze pamietam;]

Works__1985
28-02-2007, 00:43
Nie wiem czy za uważyliście ale jest nowy war ;s hahahaha
Pink Army & Mafia Italy vs. Tractor Riders & Riders of Morak & Blue Army :))
Nie wiem na razie czy Tractor Riders napewno bierze udział w wojnie ale tak przynajmniej stwierdzam z tego co widziałem dzisiaj w Ab'dendriel oraz w okolicach carlin.