Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
HAIL FAG _/ HLUBA NARODó
btw liam deleted
rest in peace mandus :(
pozdro dla rodakuf hlopaki
Rom chciał battle na edron więc je dostał, przegrał tylko 1 : 0 bo uciekli i dali loga : (
@Kidlex powiadasz ze fag zawsze ucieka? Po dzisiejszym i ostatnim battle w Thais chyba powinienes pomyslec co piszesz.
Raks Ninja
18-08-2006, 01:21
Hehe :-).Gratz ^.^ . To chyba 2 takie zdarzenie , ale nie jestem pewien.
@aka : Gruchaman
Gruchaman na Aurea i Mast~ Dadi na Novie to jedna osoba i zawsze byla ze szwedami ;p.
Gruchaman przestal grac bo pewnie nie widzi szansy bez liama wygrac wojne ;p.
To tylko moje zdanie .
>.>
@offtopic
Na forterze powstala gildia Old Fear (dawny Fear) moze tym razem wygraja ^^
_./OF
@topic
nic ciekawego sie nie dzieje
Nie wiem moze nie skapowalem co miales na mysli ale co nas obchodzi jakas gildia na forterze? i co ma wogole wspolnego z Aurea?
Niedawny czas temu Gruchaman zabil Flecha sombria z Yakuzy po czym poszedl mass log i Grucha wraz z D~ Mwardishem poszli spac.
Gruchaman
Aug 18 2006, 04:09:08 CEST Killed at Level 84 by Fast'molt
Demon Mwardish
Aug 18 2006, 04:03:14 CEST Killed at Level 84 by Butibof and by Fast'molt
Oraz nasz Dzielny Flecha:P
Flecha sombria
Aug 18 2006, 03:57:14 CEST Killed at Level 53 by Gruchaman
:cup: :cup:
Aby tak dalej :D
A wogule jak to się stało ze flecha padł ?;(
Sory ze mu nie pomogłem bo gruchman czatował na mnie przy statku za to ze go biłem ;( wcześniej
@FAG
Mogliście sie szybciej zbierać,gadałem z bodzix :confused: z 1h
i bylismy w kropce :D :D
Warriors of the Yakuza Family :evul:
Jojo Ninja
18-08-2006, 12:24
Nie wiem moze nie skapowalem co miales na mysli ale co nas obchodzi jakas gildia na forterze? i co ma wogole wspolnego z Aurea?
Napisał że offtop :P
No nie wiem czy inviting Yakuzy do wojny był specjalnie ambitny, no ale ; ) Wasza sprawa, najwyżej ROM dla sportu bedzie na was robił fragi :s
~Yours Jojo
Kosher Pig
18-08-2006, 20:27
Imo RoM jakoś zaaranżował wejście Yakuzy, po to żeby z ich paymentów sfinansować comeback Liama (ktokowliek nim gra).
/zazdrosny polaczek ;( X( ;( :confused: :(
Sainsbury
18-08-2006, 21:22
Imo RoM jakoś zaaranżował wejście Yakuzy, po to żeby z ich paymentów sfinansować comeback Liama (ktokowliek nim gra).
/zazdrosny polaczek ;( X( ;( :confused: :(
cos ci sie chyba pomylilo z tym sponsoringiem tu nie chodzi o liama tu chodzi o kidlexa
"cos ci sie chyba pomylilo z tym sponsoringiem tu nie chodzi o liama tu chodzi o kidlexa"
Jak kto ? :(
Sainsbury
19-08-2006, 12:59
@up
Tak to, kidlex tu rzadzi i o niego tu chodzi.
@raks ninja
Hey polack , czytaj temat.
@topic
war w edron...to bylo cos xd. r
sivy_fhm
20-08-2006, 00:53
@up : moze chociaz powiesz jaki byl wynik bitwy czy cos, kurde nikt filmu nie wymaga, ale jak juz piszesz to moglbys sie podzielic wiedza, jesli takowa posiadasz. ok :) >?
Sainsbury
22-08-2006, 20:50
@up : moze chociaz powiesz jaki byl wynik bitwy czy cos, kurde nikt filmu nie wymaga, ale jak juz piszesz to moglbys sie podzielic wiedza, jesli takowa posiadasz. ok :) >?
nic nie bylo padl tylko xerkan, male nieporozumienei ze strony RoMu ;)
Padl xerkan .(jak to pan u gory powiedzial)
Wojna byla na edron bo ROM tego chcial :<, a padl tylko xerkan bo ROM zaczal uciekac ;p.
Riders Of Morag
Dangerous Mind + Pirates + Reign of Thunder
Yakuza Family : Flecha Sombria..53 rp bodajze
RoM :
Gruchaman
Demon Mwardish
Raks, jak smakuje gleba? ;)
@down
Ciebie nie pytalem, kimkolwiek jestes...
Ostatnio jej posmakowales , to po co sie glupi pytasz?:)
@up
Napewno mnie znasz =)
Niedlugo znowu posmakujesz gleby , tylko musisz opuscic pz..
ragafewee
24-08-2006, 11:24
11:19 Sails sighted northwest of Liberty Bay.
11:24 Pirates are attacking the plantations of Liberty Bay.
Kidlex co jest z wami?Fundusze sie wam skonczyly?-.-
Bijecie w nocy kazdego...A plakaliscie ze FaG to PA HAHAHAAHUAHUA:D :evul:
@up
No wiesz padli bo padli, ale to nie PA. Po prostu - polak na Aurea, to zly polak i trzeba go zabic... ;)
A, jak chcesz wiedziec cos wiecej, to poczytaj forum tibia.com/Aurea, i nie wypowiadaj sie nie znajac faktow.
Sainsbury
24-08-2006, 20:41
Panowie nic nie dzieje sie bez przyczyny, tak samo nikt nie pada za free, teraz kiedy RoM jest bardziej "active" robi to samo co FaG, zabija ludzi powiazanych z fagiem, rl kumpli badz ludzi ktorzy ewidentnie expia z hcecia wsparaci ich w wojnie...
P.S nie ma co plakac...
Thalvion
Aug 24 2006, 21:32:52 CEST Killed at Level 93 by Dektral (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dektral)
and by Zekiv (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zekiv)
_./
Frags 91 FAG - 86 ROM ??
nie moze jest wiecej ale nie wnikam :p.
@up
gz fraga :P
@topic
Btw. co z Liamem ? juz nie bedzie gral ?
_/FAG
_/ROM
@Kidler
Polak na Aurea to zly polak tak?heh a Ty co jestes odmieniec jakis?
Czyli Lagurus,Ty,Doneq tez jestescie zli?:|
Heh tak czy siak , wojny nie wygracie =)
@up
Nasza paczka to co innego... ;)
@Corsair
Jak co z Liamem? Dlaczego ma nie grac? Gra, i ma sie dobrze... ;)
_./
Sainsbury
25-08-2006, 18:35
@Kidler
Polak na Aurea to zly polak tak?heh a Ty co jestes odmieniec jakis?
Czyli Lagurus,Ty,Doneq tez jestescie zli?:|
Heh tak czy siak , wojny nie wygracie =)
No nie wygraja wojny nie wygraja ale FaG tez jej nie wygra
@up
Wiadome :)
Ta wojna sie nigdy nie skonczy :p
ragafewee
25-08-2006, 20:56
20:53 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
Kolejny atak? XD
20:56 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay.
Sainsbury
25-08-2006, 22:23
@up
Wiadome :)
Ta wojna sie nigdy nie skonczy :p
a Szkoda fajnie by bylo znowu pograc "normalnie", niestety zadna strona nie chce odpuscic, kiedy FaG prowadzi we fragach nie ma mowy o rozwiazaniu pokojowym, tak samo z RoM.
Wedlug mnie glownym problemem jest "hunted 4ever"
nie spotkalem czegos takeigo na innych serverach :P, nie wiem co to za przyjemonosc eliminacja wroga calkowicie z gry. Obawa przed tym ze zrobi wiekszy lvl i udezy ponownie... nie popieram takiego systemu ale coz widocznie tak musi byc...
Old times...
6:2 dzis dla nas:P
Rom uciekał szkoda gadać :P, chcieli gyxa zabić to zabili tylko że do końca im nie wyszło.
Sainsbury
26-08-2006, 18:56
6:2 dzis dla nas:P
Rom uciekał szkoda gadać :P, chcieli gyxa zabić to zabili tylko że do końca im nie wyszło.
prosze prosze kolega jaki cwany :P
moze powiesz cos wiecej jak to dokladnie wygladalo, i dlaczego tylko 6 cial?
@ up
Jak widzisz RoM uciekal dlatego tylko 6 cial...
Pewnie juz jest gdzies filmik mozesz obejrzec =]
_/ Dm , RoT , Suave
@ kidler
chodzilo mi o to czy bedzie gral (Liam Darkcrosser) na aurea.
Bo nudno jest bez Liama ;-). Takto wojna byla ciekawsza :P.
@topic
Hehe dobrze ze wojna nie stoji w miejscu .
pr0stYle
Raks Ninja
27-08-2006, 09:52
@up
A ktory owner chcesz zeby gral? bo watpie ze Mandus by kierowal romem tak jak wczoraj Isaris ktory prawdopodobnie na nim gral.
@Raks~
Prawdopodobnie to wiesz... jeszcze rosniesz. Jak nie masz sprawdzonych informacji, to sie nie udzielaj.
Wedlug mnie glownym problemem jest "hunted 4ever"
nie spotkalem czegos takeigo na innych serverach :P Na Azurze trwa to juz od 2 lat, i nie zapowiada sie, zeby sie skonczylo. Uwierz mi, Aurea nie jest taka najgorsza ;)
Anyway, 1xx do 9x wyglada ciekawie, od kiedy liczone sa fragi?
@Gimli
Fragi liczone sa, jesli dobrze pamietam, od razpadu starego skladu RoMu i powstania 'teoretycznie' wojny miedzy szwedami, a polakami, tzn; FAG - ROM.
Tj, ok. 9-10 miesiecy.
Obecie FAG podzielil sie na 3(?) mniejsze guildie, ktorych jednak cel jest ten sam.
Kosher Pig
27-08-2006, 17:44
ups, zosatłem uprzedzony
@kidler: tak, są to 3 mniejsze gildie, Pirates jest oddzielne (i prawidłowo!)
Sainsbury
27-08-2006, 17:49
@kidler
A to nie przypadkiem od Stycznia?
Edited:
@Gimlos
A jak chlopaki sobie radza tez jest podobnie ze tylko jedna strona expi?
Kosher Pig
27-08-2006, 17:50
przepraszam że się wtrącam, ale chyba nie.
@Gimlos
A jak chlopaki sobie radza tez jest podobnie ze tylko jedna strona expi? Dziala u nas zasada sinusoidy, kiedy jedna strona przewaza i expi, druga przechodzi do partyzantki i odwrotnie, tak bez konca.
Kosher Pig
27-08-2006, 18:12
To samo co na Aurei, ale zmiany są rzadkie i na dość długo. I też bez końca. ;)
Edit: najczęściej (jeśli nie jedynie) występuje to przy zmianie stron.
/Kosher
Sainsbury
27-08-2006, 18:22
Najsmutniejsze jest to ze nikt nie dazy to pokoju, do zaprzestania walk, nikt nawet nie probuje:P jakichkolwiek negocjacji xD.
Moze raz byla mowa ale nie o wsyzstkich a takie cos oczywiscie nie wchodzi w gre..
Kosher Pig
27-08-2006, 18:34
jedna i druga strona chcą 100% władzy, min. aby protować kumpli i umożliwiać im PA.
Mimo wszystko szkoda, że nikomu nie zależy na pokoju.
/Kosher.
Sainsbury
27-08-2006, 18:47
Mysle ze polowa, conajmniej polowa ludzi biaracy udzial w wojnie ma juz jej dosyc i wolalaby w spokoju cieszyc sie gra...
Kosher Pig
27-08-2006, 18:55
niestety jest też druga połowa, która chce się lać... oni najprawdopodobniej wciągną w to tych spokojniejszych (grożąc im huntem, oskarżając o nielojalność itp). Tak więc, jakieś wojny będą zawsze. A szkoda.
/Kosher Pig
Sainsbury
27-08-2006, 19:08
Osobiscie nie mam nic przeciwko wojnie, ale wojna musi sie kiedys skonczyc:P. nie wiem sa servery gdzie odbywa sie to normalnie, a sa takie na ktorych pokoj wydaje sie niemozliwy:S
Nie wiem jak wy sobie wyobrażacie pokój. Bo Liam i Fast w zgodzie nie będą potrafili żyć, po za tym ciągle by były jakiś spięcia bo ktoś z Fagu zabił jakiegoś znajomego od kogoś z Romu albo odwrotnie.
No wlasnie, a najlepiej by bylo, kiedy nastapil by pokoj, a ja moglbym sie cieszyc tym, czym kiedy RoM byl w przewadze... ;)
_./
Kosher Pig
28-08-2006, 14:47
gdybys robił to co robiłeś (tj. skullhunt) to pokój długo by sie nie utrzymał. I wogóle to do d**py z takim pokojem.
Edit: to już 300 post w temacie!
/Kosher
Eny the Noob
30-08-2006, 22:25
Czy Yakuza jest oficjalnie chroniona przez DM, Suave, RoT ??
Pytam sie o oficjalne stanowiska tych gildii.
Nie wiem dlaczego, ale na wiekszosci serverow wlasnie takie przecietniaki najbardziej kozacza, gdyz maja "plecy" ... [Ja nawet przecietniakiem nie bylem :P]
~EnyTheNoob
malas menilan
31-08-2006, 10:17
Nie Yakuza nie ma pleców w DM w sensie takim że jak Yakuzie nie wyjdzie to DM przyjdzie pomóc. z tego co wiem załorzenie tej gildi mialo na celu bicie "romowców"ale ze wzg na to że rom ich bic nie moze bo wpadnie dm a dm ma to jak na razie w dupie to yakuza jest w sumie nie tykalna.... i tyle.. teraz zamiast romowcow bija kazdego kto sie krzywo spojrzy albo powie nie odpowiednie słowo
Kosher Pig
31-08-2006, 12:33
Aurea jest naprawdę "fajna". Nie można pójść expic na 50 lv, bo ubije cie banda 60 lvli... W sumie wszelkie PAerskie gildie mogły by tu zakładać swoje akademie 'jak robic skuteczne PA'
no i macie, hail dm, masowe pady przez asslickerów!
@down: nie moge oprzeć się porówaniu yakuzy/dm do mw/lpr: młodzieżówka krzyczy głośniej i robi rzeczy na które głowna gildia (partia) sobie nie może pozwolić. No offence, jeśli ktoś jest w mw/lpr.
/Kosher Pig
dagothar
31-08-2006, 14:15
Taka typowa młodzieżówka...
I macie teraz swoje 'Hail FAG _./' 'Hail DM _./' 'Hail Yakuza _./'. RoM byl taki zly nie? Hehe... typowi polacy, i tak zle i tak jeszcze gorzej.
@down
Nie? Hmmz, to zalujcie, bo to wiele frajdy... ;)
Raks Ninja
31-08-2006, 22:48
Sorry ale chyba nikt z fagu nie biega po kopalniach i nie kroi nikogo z butow jak to robil Valhiru czy inni.
Sep 01 2006, 00:58:40 CEST Killed at Level 40 by Vanhalo
-.-' nie wiem co to oznacza -.-'
Kosher Pig
01-09-2006, 07:54
a) hail dm buehehehe
b) Vanhalo chciał zrobić to co ja miałem, tylko nie pozwalała mi na to obecnośc twoich guilmatesów.
c) ja też tak potrafie: -.-' -.-' -.-'
@Raks: jak dalej będziecie rozdawać prot gównie w stylu jakuzy, to ani sie obejrzycie a wyrośnie wam nowe pokolenie PA. Bo to że ktoś nie nazywa się Misima czy Xerkan nie oznacza że nie jest niedorozwinięty.
/Kosher Pig.
Nedzwedz
01-09-2006, 11:43
Sorry ale chyba nikt z fagu nie biega po kopalniach i nie kroi nikogo z butow jak to robil Valhiru czy inni.
Cromak , Berusenwin ( nie wiem czy on byl w tym czasie w fagu) i sedux eleandril ( czy jak to sie pisze, ten na pewno nie byl w fagu) chodzili po kopalniach^^. trafil sie jakies 60 lvl to klep i "hunted".
Jojo Ninja
01-09-2006, 12:17
Jakiś many wczoraj latał po dp ank, spamując attackami od Ciebie i kogoś jeszcze, może np. dlatego? Teraz byle noob może mieć protect by Vanhalo ; )
No ale przyczyna może być inna, ja stwierdzam jedną z nich ^^
~Yours Jojo
Wczoraj jeszcze na dodatek czail sie na mnie Deeco i Buti ;]
Dzis tesz -.-'
ToMuS_Aurea
01-09-2006, 15:14
Dzis tesz -.-'
Napisz o tym do BRAVO , czy musicie pisac na forum ze sie na was czaja?! >.< Kogo to obchodzi.?
Moze niech ktos opisze ze dostal hita od butiego/zevsa/fasta/izmoksa/ czy kogo tam jescze i udalo mu sie uciec ze szpon fagu >.< naprawde _/
Ja niestety musze skonczyc z tibia narazie ;/ LO sux ;/
Ale jescze o mnie uslyszycie :>
Kosher Pig
01-09-2006, 18:11
Dzis tesz -.-'
a) www.ortografia.pl (już nie odsyłam do bykom-stop bo sie obrazisz że każę ci coś czytać -.-' -.-' -.-')
b) Myślisz że oni nie mają nic lepszego do roboty tylko czekac na jakiegos 40 sorca którego kazdy z nich na 90% by załatwil solo? Musiałeś sie czymś narazić.
c) A niech cię zabiją. Mi zostanie tylko dokończenie.
c1) będziesz miał hail dm
Prosze was niedorozwiniete dzieci, abyscie nie narzekali, ze ktos z DM, Yakuza, czy z innej guildi was bije. Przez 300 postow wszyscy tylko potrafiliscie mnie wyzywac i chwalic waszych wszechzajebistych polakow ktorzy jak wygraja wojne nigdy nie beda robic PA, i wogole jaki to RoM byl zly.
Tak wiec cieszcie sie, ze DM i ich przydupasy Yakuza teraz rzadza na serverze, a ja niech bede potepiony na wieki. Hahahaha, dzieci...
_./ RoM
@Doniu
;*
Prosze was niedorozwiniete dzieci, abyscie nie narzekali, ze ktos z DM, Yakuza, czy z innej guildi was bije. Przez 300 postow wszyscy tylko potrafiliscie mnie wyzywac i chwalic waszych wszechzajebistych polakow ktorzy jak wygraja wojne nigdy nie beda robic PA, i wogole jaki to RoM byl zly.
Tak wiec cieszcie sie, ze DM i ich przydupasy Yakuza teraz rzadza na serverze, a ja niech bede potepiony na wieki. Hahahaha, dzieci...
_./ RoM
Ryj glebe:D
ToMuS_Aurea
01-09-2006, 21:44
_./ RoM
@Doniu
;*
a Ty to co ?? Matka Boska Cierpiąca?? Myslisz ze ci ktos racje przyzna??
"wole polskie gowno w polu niz fiolki od brazolow " >.<
@up
Ja cierpiacy?! To wy tu narzekacie! A jesli nie potrafisz zrozumiec tak prostych zdan, to sie ciesz, ze szkola sie zaczyna, moze cie naucza w tym twoim LO.
PS: Wole polskie gowno w polu niz fiolki w Neapolu. (fiolki od brazolow - own3d)
Nedzwedz
01-09-2006, 22:25
Nie narzekam ze mnie ktoś z fagu dm rom ble ble ble bije. to jest aurea i to jest normalne. jedyne co to mówie że raks mija się z prawdą. jest władza lvl i plecy na servie to jest i pa. niezależnie czy to polak brazylijczyk czy jakiś inny wynalazek. ps. co sądzicie o temacie założonym przez folariego? namawia by zgłaszać do niego objawy pa w jego gildii i tak dalej. jak dla mnie pic na wode a dowód : butibof z miejsca zarzuca komuś w temacie kłamstwo na temat jego pa^^ i żeby było śmieszniej to za coś takiego grozi huntem :D
Eny the Noob
01-09-2006, 23:55
Ja zawsze bylem za DM, ale jak Folariemu sie uda to bedzie cud. Tyle ze najpierw musieliby zrobic porzadek z samymi soba a w szczegolnosci z Butibofem, Zevsem bla bla (Nie zebym spotkal sie z ktoryms, jednak watpie zeby co drugi post na forum klamal).
@Kidlex Ale Ty chyba wogle nie pojmujesz sprawy! Nie wpadles na to, ze wiekszosci nie zalezalo na wygranej FAGu tylko na przegranej RoMu? Bardzo duzo osob chcialo aby RoM opuscil server, bo a noz nowa gildia bedzie lepsza. I tak - mamy nasz ukochany DM!
Tak na marginesie obojetnie co sie stanie wazne ze chociaz probuja.
~EnyTheNoob.
@Eny~
Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu.
No to macie i nie narzekajcie... macie swoja nowa ekstra wladze.
PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha!
Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy...
Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe.
Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie...
Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam.
Powodzenia
_./ RoM~
Eny the Noob
02-09-2006, 01:19
Przydaloby sie jakbys powiedzial kto jest ta "choragiewka" ... Tak btw to ktora gildia jak sie dorwie do wladzy na niej nie korzysta? :P PA bedzie zawsze czy tego chcemy czy nie. Tylko na serverach takich jak Premia etc. moze byc w stopniu minimalnym gdyz online jest tam max. 250 osob i nie ma nawet kogo PA.
Takze nawet jak beda probowac to i tak zostanie. Byleby temat Folariego nie skonczyl sie wyrobieniem monopolu przez trzy rzadzece gildie na PA - wszyscy ktorzy PA zostana zgladzeni a my do woli ... Welcome to Aurea ;>
Ale gz za to ze probuja ... (Cokolwiek chca przez to osiagnac) xD
~EnyTheNoob
@up
Tak, oczywiscie masz racje, kto sie dorwie to korzysta. Ja tez tak robilem, robiac PA na kim popadnie - i tego nie krytykuje. Przeszkadza mi jedynie to zmienianie zdan co przyslowiowe 5 minut.
Nawet sobie nie wyobrazasz ile osob placilo mi z tych co sie tu wypowiadali i uciekali z podkulonym ogonem krzyczac 'przepraszam', a teraz kiedy DM wygrywa - prosze, jacy 'besciacy'. Az zal dupe sciska, ale pamietajcie, wroca lata chude i zobaczymy co mi wtedy powiecie.
PS: Druga czesc mojego postu nie bylo bezposrednio kierowana do ciebie Eny~, wiec nie bierz sobie tego do siebie.
Ide spac.
_./
Ale się dyskusja na poziomie wywiązała ;d jak nigdy w tym temacie
Kosher Pig
02-09-2006, 08:44
Jak już mówiłem, "hail dm buheheh". FAG/inne twory będą robic to samo, nie miałem do tego wątpliwości.
PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha!
Było oczywiste, że będzie.
Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe.
W czasach kiedy RoM rozkręcił swoje PA to był jedyny sposób żeby jakoś grac, nie oddając arma co każdy wypad na guardy i nie płacić paymentów za "inzultad me frind" co ~tydzień. Nie twierdze, że to było dobrze, ale próbuje choć po części usprawiedliwić jakiś pomniejszych providerów/friendów którzy zmieniali strony nie po to, żeby walić PA gdzie sie da, tylko grać w spokoju. Pozatym, nie kojarze żadnego posta gdzie wyraźnie poparłem którąś ze stron.
Przy okazji, pragnę pogratulować tym którzy odłączyli się od jakuza noobs.
/Kosher Pig
lmfao hahahahahahahahahhaaha
hail heros =)
Jojo Ninja
02-09-2006, 11:18
@Eny~
Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu.
Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy...
Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie...
Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam.
Powodzenia
_./ RoM~
Wole polskie PA niż szwedzkie, a Ci którzy potrafią sie zakręcić nie padną ich ofarią, tyle.
~Yours Jojo
Eny the Noob
02-09-2006, 14:28
@Jojo Ktore PA kto woli to kwestia wyboru, chociaz jakos tak podswiadomie wydaje mi sie ze latwiej dogadac sie z rodakami ;)
@Dadi Powiedz co jest takie smieszne moze tez sie posmiejemy. Hail Almighty PG? -,-
@Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD
A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily.
@Gadziu Ten temat wyjatkowo spokojny jest... Poczytalbys sobie poprzedni ktory zamkneli ;p
~Eny.
Czytałem wszystkie. Jeden lepszy od drugiego.
@ kidler
Stereotypy kidler ;-) ty juz sobie w bani tak ubzdurales ze Polacy to sa nooby i asslickers ;-). Chude czasy napewno przyjda :P.
Taka jest gra >.>
Kidler moze jakies info na temat kiedy Liam Darkcrosser znowu zacznie grac :P.
@topic
Z tematu zaczyna robic sie gowno;>. Wyzywajcie sie na pm.
_/ROM
_/DM~~
ragafewee
02-09-2006, 16:46
ahh
11
wy jestescie smieszni xddd
Eny the Noob
02-09-2006, 19:17
@Dadi "ok"
Tak poza tym to:
Fast'keff
Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral
Wszystko zaczynamy od nowa? ;]
@Dadi "ok"
Tak poza tym to:
Fast'keff
Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral
Wszystko zaczynamy od nowa? ;]
No niestety keff nie zdążył dać loga :P
Hail MaC _/
Kosher Pig
02-09-2006, 19:32
@Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD
A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily.
Starałem się aby moje posty odzwierciedlały moje poglądy - czyli neutralność - jednak mi nie wyszło. A co do tych osób które znasz, może po prostu mieli szczęście? A to że asslicking nie jest jedynym wyjściem to wiem.
wy jestescie smieszni xddd
Za to ty jesteś żałosny, nie-zazdrosny nie-polaczku. Wniosłeś najmniej do tematu. Go on, flame me. "xddd"
Hail MaC _/
Ile razy wy możecie się rozpadać i zmieniać nazwy?...
/Kosher Pig
Jest już po wojnie dlatego duzo osób zakłada swoje gidlie aby muc być w jednej gildii ze swoimi kumplami.
malas menilan
02-09-2006, 22:24
Jest już po wojnie ...
Mylisz się ... nawet nie wiesz jak bardzo....
ToMuS_Aurea
03-09-2006, 20:01
hahahahahahahahahhahhahaha
masz klawiature skladajaca sie z 2-3 klawiszy?? h,a,u ??
Wnioskuje to po esencji ktora tkwi w twoich postach...
Btw Kidler ciekaw jestem kto ci dupe lizal?? I co Cie to obchodzi czego mnie naucza w liceum?? Ciekawe ile ty masz lat ze pozwalasz sobie na tego typu komentarze...
@up
Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz...
Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem.
BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ;)
Co do wieku, to jestem starszy od ciebie.
Jojo Ninja
03-09-2006, 21:08
@up
Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz...
Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem.
BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ;)
Co do wieku, to jestem starszy od ciebie.
Te, kur*a, humanista sie znalazł, weź nie napieprzaj tutaj debilnych wykładów jak sie pisze posty, bo żygać mi sie chce, okej? Patrz na siebie, a nie osądzasz innych, żal.
~Signed
/Jojo
@up
Oj, zal, zal!
Soldek
Sep 03 2006, 21:43:15 CESTKilled at Level 133 by Dektral (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dektral)
and by Veiper (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Veiper)
Zevs~
Sep 03 2006, 21:24:04 CESTKilled at Level 134 by Liam darkcrosser (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Liam+darkcrosser)
and by Lagurus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lagurus)
Vanhalo
Sep 03 2006, 21:58:55 CESTKilled at Level 107 by Liam darkcrosser (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Liam+darkcrosser)
and by Dracozius (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dracozius)
Wakacje sie skonczyly, pora brac sie do roboty!
joixazi fast'molt deeco james lome thor arteva
HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHA
Jojo Ninja
03-09-2006, 22:56
Rom :
Rhy Holy'Assiar
Sep 03 2006, 21:43:44 CEST Killed at Level 108 by Vanhalo
and by Medinka
Fag :
Deeco
Sep 03 2006, 22:22:41 CEST Killed at Level 120 by Liam darkcrosser
and by Lecther Tirado
Soldek
Sep 03 2006, 21:43:15 CEST Killed at Level 133 by Dektral
and by Veiper
Fast'Molt
Sep 03 2006, 22:21:56 CEST Killed at Level 151 by Liam darkcrosser
Zevs Mighty Thunder
Sep 03 2006, 21:24:04 CEST Killed at Level 134 by Liam darkcrosser
and by Lagurus
Thor Arteva
Sep 03 2006, 22:25:14 CEST Killed at Level 110 by Rusikow
and by Deltarius
James Lome
Sep 03 2006, 22:25:23 CEST Killed at Level 108 by Liam darkcrosser
and by Ozur
Joixazi
Sep 03 2006, 22:23:34 CEST Killed at Level 130 by Lecther Tirado
and by Liam darkcrosser
Vanhalo
Sep 03 2006, 21:58:55 CEST Killed at Level 107 by Liam darkcrosser
and by Dracozius
Żal, 10:1, Mimo że jestem za stroną FAG uważam że to było żałosne, ciesz sie Kidlex ... póki możesz ; )
~Yours Jojo
Kilka Fotek
http://img374.imageshack.us/my.php?image=03w1pce9.png
http://img350.imageshack.us/my.php?image=own3dvanhalocu1.jpg
http://img450.imageshack.us/my.php?image=xealst3.jpg
http://img110.imageshack.us/my.php?image=xealown3dqz2.jpg
Sainsbury
04-09-2006, 01:25
@up
ladne fotki mlody...
Grothunde hmmmm ciekawe co on tam robil ;>
Kidlex szkoda ze nie wpadles na BF, bylo normalnie ArmaGiedon
miss ya _./
Skoffer Boltalot
Sep 04 2006, 00:53:35 CEST Killed at Level 91 by Liam darkcrosser
AHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHA HAH HAH AH AHHAHA~ etc
No, nareszcie powrót do formy ;>
Veiper ftw!!!!111111111111 xD
AHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHA HAH HAH AH AHHAHA~ etc
No, nareszcie powrót do formy ;>
Veiper ftw!!!!111111111111 xD
Kiedyś cie szanowałem z forum Tibia.gery.pl, ale po tym co tu piszesz to zachowujesz się jak 13 letnie dziecko :/
Huheuhee, wiadomo - byly wakacje, chlopacy z DM siedzieli po 24h przez 7 dni w tygodniu przy kompach to musieli zdominowac RoM, kiedy oni lezeli sobie cacy na plazy jak normalni ludzie. Nadeszla szkola, wszystko wroci do normy, niedlugo DM bedzie tylko w pz siedziec.
Hail _./
Sunday BLOODY Sunday.
@up
A, co Gadziu napisal takiego, zeby go przestac szanowac? Ze wyrazil swoje zdanie, i ze jest po stronie RoMu? Ta? Smieszny jestes chlopcze...
ToMuS_Aurea
04-09-2006, 11:37
[QUOTE=kidler;972964]Huheuhee, wiadomo - byly wakacje, chlopacy z DM siedzieli po 24h przez 7 dni w tygodniu przy kompach to musieli zdominowac RoM, kiedy oni lezeli sobie cacy na plazy jak normalni ludzie. Nadeszla szkola, wszystko wroci do normy, niedlugo DM bedzie tylko w pz siedziec.
Hail _./
Sunday BLOODY Sunday.
Myslisz ze jak przegrali 1 bitwe to sie skonczy wygrana RoMu??
Btw Malo mnie to interesuje ze jestes odemnie starszy....
Sadzac po twoich wypowiedzial osmiele sie twierdzic ze jestes typem studencika jezyka polskiego ktory jest kozak przy kompie.. a w rl robi za ciamajde (bez obrazy)
Mysle dokladnie odwrotnie.
Jojo Ninja
04-09-2006, 11:54
Mam dość was wszystkich :P Może ja mam pomysł, to jest temat o Aurea, jak coś sie dzieje to piszcie all prócz wojny, jak chcecie coś napisać o wojnie to tylko fragi okej? Bez żadnych komentarzy czy kontekstów, to może będzie spokuj tutaj.
Kto jest za?
~Yours Jojo
Sainsbury
04-09-2006, 11:55
[QUOTE=kidler;972964]Huheuhee, wiadomo - byly wakacje, chlopacy z DM siedzieli po 24h przez 7 dni w tygodniu przy kompach to musieli zdominowac RoM, kiedy oni lezeli sobie cacy na plazy jak normalni ludzie. Nadeszla szkola, wszystko wroci do normy, niedlugo DM bedzie tylko w pz siedziec.
Hail _./
Sunday BLOODY Sunday.
Btw Malo mnie to interesuje ze jestes odemnie starszy....
Sadzac po twoich wypowiedzial osmiele sie twierdzic ze jestes typem studencika jezyka polskiego ktory jest kozak przy kompie.. a w rl robi za ciamajde (bez obrazy)
Tak to napewno typ ala Studencik! i w rl ciamajda! (z obrazą)
ToMuS_Aurea
04-09-2006, 11:56
Znaczy ze myslisz o przegranej ROMu?? Dobrze to rozumiem?
@up
Dzizys, przeczytaj DOKLADNIE co ty napisales, to wtedy sie dowiesz...
@down
Akurat ja nikogo nie obrazilem, nawet nie mialem takiego zamiaru, przedstawiam fakty.
Kosher Pig
04-09-2006, 12:03
może wyswiska i teksty kto ile ma lat przeniesiecie na PW, bo naprawde temat zamkną.
@topic: widać team Liama wrócił już z wakacji!
/Kosher Pig
Nedzwedz
04-09-2006, 12:06
myśle że zaszło tu nieporozumienie, mianowicie "myślisz że jak przegrali jedną bitwe ( DM nie ROM) to się skończy wygraną rom'u"
w takich wypadkach radze używać polskich znaków. co do wojny jestem za tym co powiedział jojo z małą korektą. z checią obejrze filmiki , ew. poczytam o przebiegu bitew.
Sainsbury
04-09-2006, 12:26
Ciekawe co teraz robia chlopaki, odrabiaja straty czy obmyslaja nowa strategie :P.
Kidler za robote bys sie wzial studenciku!!
@Jojo~ a co sie moze dziac ciekawszego od wojny na servie? tu nie ma o czym gadac.
Jojo Ninja
04-09-2006, 12:40
Ciekawe co teraz robia chlopaki, odrabiaja straty czy obmyslaja nowa strategie :P.
Kidler za robote bys sie wzial studenciku!!
@Jojo~ a co sie moze dziac ciekawszego od wojny na servie? tu nie ma o czym gadac.
Sorry, ale rozmowy na ten temat są tak żałosne że sie tego czytać nie da, nawet ja niektórymi postami walnąłem taką głupote że żal, poprostu notujcie fragi i ewentualnie jak mówił ktoś wyżej przebieg walki, a nie sobie ubliżacie dzieciaczki : )
~Yours Jojo
Jojo Ninja
04-09-2006, 13:10
Aurera all hunted hrhrh
Ambitny post i jeszcze z błędem ;S
Aurea* ; )
~Yours Jojo
Eny the Noob
04-09-2006, 13:30
Pwn3d xD
@Kidlex I co z tego ze wakacje sie skonczyly? Czy tego chcesz czy nie RoM przegra - za duzo osob jest przeciwko niemu i maja za wysokie levele. Jak Zevs dobije 140/150 a Hellah czy ktokolwiek podbije z 10 leveli to bedzie niewesolo chlopcom nawet po wakacjach :P <Chyba ze nie dobija xD>
Ktos moze wie czym tak bardzo zlamili sie podczas tego battla? :o Dali ciała jak holera tylko z filmiku nic nie wynika oprocz tego ze CipSoft Bot dobrze dziala ;p
@Jojo Zabraniajac wyzwisk w tym temacie spowodujesz ze on upadnie xD Nie ma co sie oszukiwac ;] - ten temat w 99% jest na temat wojny i w konsekwencji jest zapelniony licytowaniem sie bla bla ...
Ile miala gildia Mordor and Corporation? :P 2 dni? xD
Ma ktos filmik z innego ujecia? Moze Liam krecil, albo ktos z DM?
-Eny. ^^
Sainsbury
04-09-2006, 13:42
http://fast'molt.justgotowned.com/
hehe szal nie powiem czego :P
ToMuS_Aurea
04-09-2006, 17:11
Pwn3d xD
@Kidlex I co z tego ze wakacje sie skonczyly? Czy tego chcesz czy nie RoM przegra - za duzo osob jest przeciwko niemu i maja za wysokie levele. Jak Zevs dobije 140/150 a Hellah czy ktokolwiek podbije z 10 leveli to bedzie niewesolo chlopcom nawet po wakacjach :P <Chyba ze nie dobija xD>
Ktos moze wie czym tak bardzo zlamili sie podczas tego battla? :o Dali ciała jak holera tylko z filmiku nic nie wynika oprocz tego ze CipSoft Bot dobrze dziala ;p
@Jojo Zabraniajac wyzwisk w tym temacie spowodujesz ze on upadnie xD Nie ma co sie oszukiwac ;] - ten temat w 99% jest na temat wojny i w konsekwencji jest zapelniony licytowaniem sie bla bla ...
Ile miala gildia Mordor and Corporation? :P 2 dni? xD
Ma ktos filmik z innego ujecia? Moze Liam krecil, albo ktos z DM?
-Eny. ^^
Otóż drogi kolego,, FAG przegral dlatego że bitwa była na edron... a na edron nigdy fag nie potrafił dominować.
Uprzedzając pytanie dlaczego bili się na edron. Battle była na edron ponieważ Zevs zrobil PZta w pobliżu edron :>
Btw maly offtopic jak wrazenia po 1wszym dniu szkoly? :D
Super, ekstra atmosfera. ;)
Co do wojny, to jak RoM dominowal to wygyrwal na kazdym terenie, a nie rozumiem co takiego jest w Edron, ze FaG nie potrafi tego. ;)
Jojo Ninja
04-09-2006, 17:32
Super, ekstra atmosfera. ;)
Co do wojny, to jak RoM dominowal to wygyrwal na kazdym terenie, a nie rozumiem co takiego jest w Edron, ze FaG nie potrafi tego. ;)
To zrozum, że RoM nie tylko gra na Aurea, mają lepszą organizacje i ogólnie ustawieni w tym mieście, można by powiedzieć, że to 'ich' miasto ^^
FAG unikał tam walki dopóki Zevs nie załapał pztka i wtedy musieli.
~Yours Jojo
ToMuS_Aurea
04-09-2006, 20:07
To zrozum, że RoM nie tylko gra na Aurea, mają lepszą organizacje i ogólnie ustawieni w tym mieście, można by powiedzieć, że to 'ich' miasto ^^
FAG unikał tam walki dopóki Zevs nie załapał pztka i wtedy musieli.
~Yours Jojo
Dokładnie.
Wydaje mi sie ze wlasnie 3/4 treningu pvp spedzaja wlasnie na mapce edron i okolic ale moge sie mylic
sivy_fhm
04-09-2006, 22:04
http://fast'molt.justgotowned.com/
hehe szal nie powiem czego :P
tak poza tym to niedopuszczalny jest znak " ' " w adresie url :)
co do wojny, fag poczul sie zbyt pewnie jak zaczal dominowac w wakacje na serwerze. a tu prosze rom sie zebral i pokazal pazury, choc juz wiekszosc byla pewna ze to niegrozny kotek. I znow zacznie sie "codziennosc" na Aurerze.
Niech wygra lepszy!
Sainsbury
05-09-2006, 05:22
hehe... po pierwsze watpie zeby RoM przeprowadzal jakies specjalne treningi Tomus (jedynym treningiem moze byc walka na nova poniewaz wiekszosc graczy z RoM ma chary na owym servie ;), co tu duzo mowic ).
a po drugie wyobrazcie sobie walke na terenach "facc".
no a u mnie w szkole slabo, w sumie dopiero wrocilem :S.
Kidler pozdrow Mame ;)
hahahahahhaahahhaahahhahhahahahahha
hahahahahhaahahhaahahhahhahahahahha
:> czy ty sie dobże czujesz?
A te treningi to chyba na ots-ie xD
Fast'keff
Sep 06 2006, 17:31:25 CESTKilled at Level 65 by Qufens Mc'Draid (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Qufens+Mc%27Draid)
and by Demon Mwardish (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Demon+Mwardish)
_./
ToMuS_Aurea
06-09-2006, 19:27
Ozie
Sep 05 2006, 20:41:44 CEST Killed at Level 79 by Gruzin bro'war
and by Hellah
Ozie
Sep 05 2006, 20:41:44 CEST Killed at Level 79 by Gruzin bro'war
and by Hellah
Ozie juz od dawna, nie jest w wojnie, tak wiec nie wiem o co ci chodzi z tym fragiem.
@down
A co, boli cie to? Haha...
Jojo Ninja
06-09-2006, 20:58
Ozie juz od dawna, nie jest w wojnie, tak wiec nie wiem o co ci chodzi z tym fragiem.
No to znów jest, bez przyczyny nie biją :<
A btw. ja tu widze Kidlex że ty kozaczek jesteś na CCCP sie rzuciłeś? Solo będziesz bił? Masz szczęscie że oni mają miekkie faje bo by Ci jeszcze dokopali, a tak sie spękali :< Adde pewnie by otworzył album z passami do całego ROM'u i coś by zrobił, haha xD
~Yours Jojo
No to znów jest, bez przyczyny nie biją :<
A btw. ja tu widze Kidlex że ty kozaczek jesteś na CCCP sie rzuciłeś? Solo będziesz bił? Masz szczęscie że oni mają miekkie faje bo by Ci jeszcze dokopali, a tak sie spękali :< Adde pewnie by otworzył album z passami do całego ROM'u i coś by zrobił, haha xD
~Yours Jojo
o Co chodzi z tym Cccp? patrze Jojo wtajemniczony jesteś bradzo :) ,cccp mają miekkie faje bo mnie tam nie ma :D Przypadkiem Jojo nie masz 2 hara :>?
~Kochający Was Govi :D
Sainsbury
07-09-2006, 05:28
@Dadi
A ty co mlody zjarales sie hahaha xD
@down
A co, boli cie to? Haha...
Wiesz Wojowniq też jest liczony w tej fragliscie by rom chociaż kiedy padał był w romie. To my se teraz ozie policzymy
@up
:]
@kidler
Chciales solowac CCCP?
Bo tym swoim charem to moglbys co najwyzej draga zasolowac sobie :|
Czy moze polizales tam Adde zeby Ci pomogl?:D
Jojo Ninja
07-09-2006, 15:42
o Co chodzi z tym Cccp? patrze Jojo wtajemniczony jesteś bradzo :) ,cccp mają miekkie faje bo mnie tam nie ma :D Przypadkiem Jojo nie masz 2 hara :>?
~Kochający Was Govi :D
Heuheuhe, miałem, ale już nie gram na nim, teraz wracam na palka :o Kto ma mózg to będzie wiedział na kim ^^
~Yours Jojo
A może byś sie pochwalił nikiem? Mi sie zdaje że mam muzg mam pewne podejżenie ale to chyba nie to :confused:
@Dadi
A ty co mlody zjarales sie hahaha xD
you can say hello to amber
;*
XD!
Pff, ja nie musze solowac CCCP, wystarczy ze po moim poscie guildia zostala zlikwidowana.
@down
Straszny zazdrosnik jestes synku.
Jojo Ninja
07-09-2006, 16:43
Pff, ja nie musze solowac CCCP, wystarczy ze po moim poscie guildia zostala zlikwidowana.
Dopuszczają myśl że ROM ma szanse w wojnie i poprostu sie lider spękał że jeśli jednak im sie uda, oni bedą mieli przesrane, bo Kidlex ( czyt. pies ) pójdzie do Adde i sie poskarży ^^
Ja tam bym Cie olał, boś noob.
~Yours Jojo
Dektral, Rusikow banned
Qufens Mc'Draid
Sep 07 2006, 09:34:03 CEST Killed at Level 95 by Fast'molt
Dektral, Rusikow banned
Za co ten ban? Zabardzo nie rozumiem :S jak by ktoś mi pomugł to zrozumiec było by fajnie :D
Chrupie czipszy popijam rum a ciebie ciebie nie ma tu _./
drizztpl
08-09-2006, 01:22
Za co ten ban? Zabardzo nie rozumiem :S jak by ktoś mi pomugł to zrozumiec było by fajnie :D
Dektral za zabicie zbyt wielu osób.
Rusikow za "offensive statement", czyli jakaś "utarczka" słowna pewnie była ;P
@babba
zmien podpis xeroboju jebany -.- to jest podpis Liam Darkcrosser wiec nie xeruj -.-.
@topic
jakies fragi ? nikt nie kreci filmow :<
btw. Liam Darkcrosser sklejil z ziemia Fast'molt na 151 lvl ;p.
nie wiem czy to nowy czy stary frag :<.
btw. Liam DarkcrosserLiam Darkcrosser sklejil z ziemia Fast'molt na 151 lvl ;p.
nie wiem czy to nowy czy stary frag :<.
Sep 03 2006, 22:21:56 CEST
a czytac potrafisz? o.o
Sep 03 2006, 22:21:56 CEST
a czytac potrafisz? o.o
nie ogarnolem tego bo nie mialem czasu ;p wybilem szybko z chaty :> i tak sprawdzilem ^^
sorry :P
ROM KOMBEK!1111111
8:0 w dupe hahaha
no i wreszcie padl paco :)))
What a blessed day.
Ahh Kidler powiadasz ze rom wrocil? Buahahhahahaahha
-Paco Ashenvale
Sep 09 2006, 14:24:17 CEST Killed at Level 130 by Mips
and by Nexoriu
-Isaris
Sep 09 2006, 14:23:10 CEST Killed at Level 114 by Mips
and by Cavesi
-Valhiru
Sep 09 2006, 14:24:07 CEST Killed at Level 124 by Folari
and by Medinka
-Zekiv
Sep 09 2006, 14:21:00 CEST Killed at Level 121 by Mastro Scue
and by Fast'molt
-Alrig
Sep 09 2006, 14:25:16 CEST Killed at Level 109 by Zevs Mighty Thunder
and by Tooki Toots
-Ulrig
Sep 09 2006, 14:24:39 CEST Killed at Level 110 by Iron Nostradamus
and by Tooki Toots
-Qufens Mc'Draid
Sep 09 2006, 14:23:29 CEST Killed at Level 94 by Vanhalo
-Sir Redrose
Sep 09 2006, 14:24:34 CEST Killed at Level 75 by Lukcik Almighty
RoM bodies hit ground
-Paco Ashenvale
Sep 09 2006, 14:24:17 CEST Killed at Level 130 by Mips
and by Nexoriu
-Isaris
Sep 09 2006, 14:23:10 CEST Killed at Level 114 by Mips
and by Cavesi
-Valhiru
Sep 09 2006, 14:24:07 CEST Killed at Level 124 by Folari
and by Medinka
-Zekiv
Sep 09 2006, 14:21:00 CEST Killed at Level 121 by Mastro Scue
and by Fast'molt
-Alrig
Sep 09 2006, 14:25:16 CEST Killed at Level 109 by Zevs Mighty Thunder
and by Tooki Toots
-Ulrig
Sep 09 2006, 14:24:39 CEST Killed at Level 110 by Iron Nostradamus
and by Tooki Toots
-Qufens Mc'Draid
Sep 09 2006, 14:23:29 CEST Killed at Level 94 by Vanhalo
-Sir Redrose
Sep 09 2006, 14:24:34 CEST Killed at Level 75 by Lukcik Almighty
btw
Ulrig goni Alriga :)
homberprezes
09-09-2006, 15:11
Wakacje sie skonczyly, pora brac sie do roboty!
Dokładnie trzeba brać sie do roboty ;)
Sainsbury
09-09-2006, 15:48
hehe no wrocil wrocil, wkoncu widac ze cos zaczyna sie dziac, jakies dedy, fragi, fighty itd.
jak oceniacie walke?
jaki blad popelnili w RoMie a co dalo przewage Drugiej stronie
_./
sivy_fhm
09-09-2006, 16:11
hehe no wrocil wrocil, wkoncu widac ze cos zaczyna sie dziac, jakies dedy, fragi, fighty itd.
jak oceniacie walke?
jaki blad popelnili w RoMie a co dalo przewage Drugiej stronie
_./
Zeby ktos jeszcze film zapodal to mozna by podyskutowac o bledach i taktyce, a tak to moga sie wypowiadac glownie uczestnicy owego starcia.
Chociaz po fragach widac ze 'fag' wyciagnal wnioski z poprzedniej porazki ;)
edit:
jednak jest sorry :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93964
Sainsbury
09-09-2006, 16:18
http://rapidshare.de/files/32497473/Zobaczymy.rec.html
tu macie link do filmu jak zevs kreci, hehe widac jaka nieczysta gre prowadza:). Przyjrzyjcie sie msg od folariego ;)
hehe...
_./
ToMuS_Aurea
09-09-2006, 18:16
Ja jestem jednego ciekaw dlaczego jak w trakcie filmu stalo 2-3 MS obok liama i pikapo to czemu nie walneliscie combo?? przeciez nie mial mana shielda ani nic??
Ja jestem jednego ciekaw dlaczego jak w trakcie filmu stalo 2-3 MS obok liama i pikapo to czemu nie walneliscie combo?? przeciez nie mial mana shielda ani nic??
Na początku??, idz walnij sobie combo w pz i zabij liama :)
Jojo Ninja
09-09-2006, 19:02
Ej no nie tak ostro, mógł nie wiedzieć że tam pz jest :<
Ogólnie battle po mojej myśli, w końcu od czego jest praktyka przed battle ^^
~Yours Jojo
ToMuS_Aurea
09-09-2006, 20:06
Na początku??, idz walnij sobie combo w pz i zabij liama :)
O ba sory nie wiedzialem ze w tym gownie jest pz :S
tam ktos fyszej : ok nie pente kserofal tylko pls nie tetaj
kto ficial betle
Hejil feg \._ !!!one!!!111
@babba
kup sobie slownik ;- ) i jebnij sie w leb bo widac jaki poziom reprezentujesz.
@topic
Nice FAG ;-)
kofana polsko jestem sa fejting elejnce krup bo som deda heil feg!11one! for efer tylko feg bo rom nie fiem jak sie pisze !!1
@babba
uhm...te twoje pisanie w stylu "polaczek nie umiący poprawnie pisać" nie jest śmieszne.. :|
raz....dwa razy może rozśmieszyć..ale zrozum ze teraz robisz z siebie kompletnego idiote, i to nie dlatego ze piszesz niby specjalnie źle.
żałosne :(
ja pisze poprafnie tylko kurfa ci co som w romie to totalne lole i strajcy !!1onei!! polisze ze szfetami ?! jak to strajcy !!! one !!ine heil fejting eljemnte krup wor efer fejting rom sukkks polisz roks
Raks Ninja
10-09-2006, 23:25
Ja jebie nie chce sie tu udzielac w tym temacie ale jak patrze na takich ludzi jak ty to mi sie zal robi. Skad ty sie urwales? Bo jak dla mnie z twoja inteligencja bedziesz gwiazda w filmie Aliens vs Predator 2.
^^FERFI^^
11-09-2006, 13:23
Miesiąc, może więcej spokoju od ROM :) Muszą się pozbierać po tym jak dostali w dupe :D
Jojo Ninja
11-09-2006, 16:29
@up:
Przeczytaj ze 2 razy, pomyśl, ogarnij sie z myślą i będziesz wiedział, no i nikt tu nie wymaga jakiegoś max języka, ale troche ortografii by sie przydało :S
/Jojo
moj post zostal skasowany ;- ) . pzdro ^.^
@ topic
Zaczolem byc za DM , poniewaz ludzie z ROM caly czas po swe do mnie i 1 co potrafia to "hunted" why? "polack" n/c . Widac ich poziom...
gz dm
_/DM
btw.babba ogarnij sie
Kosher Pig
11-09-2006, 19:25
(...)
Zaczolem byc za DM , poniewaz ludzie z ROM caly czas po swe do mnie i 1 co potrafia to "hunted" why? "polack" n/c . Widac ich poziom...(...)
to, że jakiś kretyn z romu dał ci hunta za bycie Polakiem, nie znaczy że dał ci go dlatego że jest swe. Raczej dlatego że ma kompleksy, a taki był pierwszy lepszy reason który mozna sobie wymyślic "na kolanie".
@Govinem: czas wstać od kompa i udać się z uśmiechem (lub bez) na lekcję języka polskiego/reedukację i zacząć pisać nie robiąc koszmarnych byków.
/Kosher Pig
hejl dm to com moji ziomow DM _/ tak jak koleszka napisal tam u kury kofam moj narut i pete go pronil chociasz kurfa nie fiem co to snaczy dm ale fuj z tym
ToMuS_Aurea
11-09-2006, 20:37
OMG czlowieku idz sie utop... albo popros kolegow zeby cos z toba zrobili... zasmiecasz forum postami na poziomie IQ klocka wieloryba albo mojej babki od historii..... hmmm.. a moze macie ze soba jakies powiazania??
Bez urazy :>
Btw
Ciekawe kiedy ROM odwazy sie wyjsc z PZa:P na battle
kcecie dead here on lol ? nie szucajcie sie to mnie !11one! mine proktor isz fessd'mold
I'm back =)
//Yours
Babba
ToMuS_Aurea
14-09-2006, 16:57
Mamilup padl od Zevsa :D
Btw dzieki ze babba zostal zbanowany :>
Ciesz sie, puki mozesz ;>> HAHAHAHAAHAA
"W przyszlosci chce byc taki jak moi koledzy z dm latac po kopalniach i zdzierac armory i legsy z ludzi to nawet fajna zabawa"
Hejil polisz broders !!! for ewer deneworjus mejnd <reka stojaca> -/
ToMuS_Aurea
15-09-2006, 07:18
Ciesz sie, puki mozesz ;>> HAHAHAHAAHAA
"W przyszlosci chce byc taki jak moi koledzy z dm latac po kopalniach i zdzierac armory i legsy z ludzi to nawet fajna zabawa"
Hejil polisz broders !!! for ewer deneworjus mejnd <reka stojaca> -/
I sie nacieszylem ..... kolejny "funalfabeta" myslisz ze jestes fajny/a ??
Otoz nie jestes >.<
@up
Nie kolejny, bo to ta sama osoba. Czytac nie potrafisz? Myslisz ze jestes fajny? Otoz nie jestes.
@ up
Kidler myslisz , ze takim pajacowaniem cos udowodnisz ? ze jestes kims ?
nie jestes :< jestes marnym 50 + knight , ktory jak cos sie stao(xd) siedzial w pz i wolal liama :<.
pzdro.
witam czescz corsair nie ciesz sie tak ty nawet 25 lvl nie wbiles cieszujesz sie ? ahyauhauahuafhufashfaufhasu
Nedzwedz
15-09-2006, 14:52
Polke czy Babba czy jak go tam zwać proponuje ignorować. nie ma sensu reagowac na coś takiego ^^.
pamieta ktoś jeszcze obietnice Foleriego o walke z pa i wypłacanie za to kasy? cóż widać jak sprawnie DM działa.
ps. zeby mnie tu nie zlinczowali jest mi obojętne kto wygra dlatego nie miałem tu na myśli ze Dm be DM fuj etc.
a jedynie Zevsa i jemu podobnych którzy najwyraźniej nic sobie z tej jakże dobrej idei nie robią
Polke czy Babba czy jak go tam zwać proponuje ignorować. nie ma sensu reagowac na coś takiego ^^.
pamieta ktoś jeszcze obietnice Foleriego o walke z pa i wypłacanie za to kasy? cóż widać jak sprawnie DM działa.
ps. zeby mnie tu nie zlinczowali jest mi obojętne kto wygra dlatego nie miałem tu na myśli ze Dm be DM fuj etc.
a jedynie Zevsa i jemu podobnych którzy najwyraźniej nic sobie z tej jakże dobrej idei nie robią
wiesz Folari nie ma takich mozliwosci zeby wyelminowac PA z DM.
a co do Zevsa to masz totalna racje ten czlowiek ma jakis problem
Kosher Pig
15-09-2006, 17:59
nie że jak źle życzę Aurei, ale tylko czekać aż FAG/DM/cokolwiek zacznie z was ściągać armory/bohy w kopalniach. Uprzedzajac ew. pytania: TAK, rom robiłby to samo.
I rom i fag jest do d**y.
@Babba/Polka/Dadi: za ile sprzedałeś Gruchamana? ;(
/Kosher Pig
Nie jestem gruchamanem
Hejil polisz broders for ewer denerwujes mejnd <reka stojaca> -/
ToMuS_Aurea
15-09-2006, 21:30
Po 1 drogi Kidlerku nie chce byc fajny ( " i'm what i'm ") B)
Po 2 Niedzwedz masz racje ( jezeli pomylilem nick to sry ) 8o
Po 3 drogi adminie / modku czy ktos tam jescze daj mu bana na IP ;(
Po 4 Chyba nie ma serva na ktorym nie szerzy sie PA ( nie liczac non-pvp ) Jest w mniejszym lub wiekszym stopniu ale jest.
Pozdro all :*:*
P.S Kosher Gruchaman nie sellnal chara tylko poprostu Liam mu go zabral bo to byl jego char tak samo jak i Emod Ashenvale . Dadi byl tylko kukielka i Liam sie pewnego razu wq**il i im zabral chary :>
Nedzwedz
15-09-2006, 22:13
hehe nick mój brzmi Nedzwedz :P
cóż skoro Folari nie ma mozliwosci to dlaczego zakłada taki temat? albo moze napisał tam gdzies małym druczkiem ze dm to nie dotyczy :P ? rom fag pa bedzie to samo.
@ co do koszenia armorów bohów itp. cóż oni juz to robią. moze nie bezpośrednio dm ale zdażyło mi sie ze wpada taki cromak z jakimis palkami czy ch**j wie co juz nie pamiętam nawet i pay armor!
ahh sorry nie o armorze nie było mowy. po prostu hunted :P
[QUOTE=ToMuS_Aurea;988798]Po 1 drogi Kidlerku nie chce byc fajny ( " i'm what i'm ") B)
dobra daj juz spokoj Kidlerowi nic takiego nie zrobil (ostatnim czasy) a to ze jest za ROM to juz jego wybor moze ma tam wiecej tzw "Friends"
hahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
Grucha ma juz 2 literową klawiature 3 guzik odpadl od pżeciażenia :D
Nie wydaje mi sie zeby Gruchaman to byla postac Liama ;) to jakas plota!
ToMuS_Aurea
16-09-2006, 13:01
Grucha ma juz 2 literową klawiature 3 guzik odpadl od pżeciażenia :D
Nie wydaje mi sie zeby Gruchaman to byla postac Liama ;) to jakas plota!
Nie jest to plota bo sam mi mowil jak jescze byl w GSE
A co do kidlera to nic do niego nie mam niech sobie bedzie za ROM jak ich lubi.. tylko ze to on sie burzy :D
Hemp Gru
16-09-2006, 13:30
hott kupił gruchamana
malas menilan
16-09-2006, 16:52
to ci chyba wkrecał... Liam nie moze miec juz nic wspolnego z tym charem ^^
moze kiedys to był char liam'a ale teraz na bank nie...
ToMuS_Aurea
16-09-2006, 21:15
to ci chyba wkrecał... Liam nie moze miec juz nic wspolnego z tym charem ^^
moze kiedys to był char liam'a ale teraz na bank nie...
No to moze sie cos zmienilo ale wiem na bank ze kiedys tak bylo ze im passy zabral :P
Btw dzisiaj Padl Razer Shark i Vesz :D
( nie fragi z wojny)
Eny the Noob
17-09-2006, 15:26
What a blessed day. :)
Bardzo dobrze ze ta wazelina padla. Co do tematu to na www.tibia.com pojawil sie post dotyczacy planowa zabicia Zevs'a ;D O ile nikt sobie nie robi jaj, tylko rzeczywiscie ma jakies plany to bedzie wesolo. Oby im sie udalo ;]
Tak btw to Fas'molt wczoraj przegonil Liama i zostal najwyzszym czarodziejem na Aurerze.
Eny.
Tak btw to Fas'molt wczoraj przegonil Liama i zostal najwyzszym czarodziejem na Aurerze.
[ŻART]ile sobie mierzy fast'molt....1,90 ? hehehehe [/ŻART]
@aka : LVL
Co z tego, ze fast'molt wyprzedzil liama w lvl :< pomiedzy pvp , a pvp jest przepasc . Chyba , ze uwazasz ze pvp to tylko lvl i strzelanie z runek :< to mysl tak dalej .
@topic
Razer i Vesz pwn!
chyba zaczne grac na aurea :P
btw. zobacz ile sie musial nameczy Fast'Molt nad 152 lvl :P :
Sep 10 2006, 19:19:36 CEST Died at Level 151 by a warlock
Sep 08 2006, 17:01:55 CEST Died at Level 151 by a demon
Sep 03 2006, 22:21:56 CEST Killed at Level 151 by Liam darkcrosser
Aug 28 2006, 17:40:08 CEST Died at Level 151 by a warlock
pzdro
ToMuS_Aurea
17-09-2006, 17:51
Hmm co do pvp liama i molta to poczekajmy do next battle zobacyzmy kto ma lepsze....
A co do wyjebek molta to ma chlopak neostrade :D i wszystko jasne :D:D
@ topic Gamroth the behemoth gotta pwnage :D
Eny the Noob
17-09-2006, 17:58
[ŻART]ile sobie mierzy fast'molt....1,90 ? hehehehe [/ŻART]
Nie wiem dlaczego, ale bylem pewien, ze komus to bedzie przeszkadzac xD A tak na marginesie to nie wiedzialem jak to ujac i wyszedl zonk :S
@Corsair Przeczytaj moj post uwaznie i moze zauwazysz ze nigdzie nie porownywalem PvP Liama i Fast'molta. Stwierdzilem fakt, ze Fast'molt ma wyzszy level -.,- Tak na marginesie to ze ktos pada od potworkow swiadczy o jego internecie lub tez PvM a nie PvP.
Eny.
no ciagle mi posty kasuja zlodzieje
@aka : LVL
Co z tego, ze fast'molt wyprzedzil liama w lvl :< pomiedzy pvp , a pvp jest przepasc . Chyba , ze uwazasz ze pvp to tylko lvl i strzelanie z runek :< to mysl tak dalej . (...)
Powiedz mi poco komu teraz pvp jak jest hotkey system? Chyba ze ktos niemoze trafic hotkeya z sdkiem....
@up
Widac , ze gowno wiesz o PvP , otoz oswiadczam Tobie polski noobku ze Player Versus Player to nie tylko strzelanie w run jak ty o tym myslisz :-) .
Pozdro & Pocwicz :-) .
@modertatorzy
nie kasujecie mojich postow bez podania powodu -_-.
@eny
Ty nie porownywales ;-) ja to zrobilem za ciebie.
Co do next battle to sie zobaczy jak Liam i Fast zostana sami na polu walki :-).
@topic
Co do Fast'Molt to co z tego , ze ma neostrade ? moze ma ustawiona opcje oszczednosci albo modem za 1 zł . To juz jego wina ;-) .
ps.nie kasujcie tego posta -.-
ragafewee
18-09-2006, 19:57
Dzisiejszego dnia pojawił się Demondras (boss Dl'i) Wie ktoś jaka ekipa była i czy wylocili łapę smoka? Podobno sporo warta jest :)
malas menilan
18-09-2006, 20:27
dzisiaj liam prawie sie poskladał jak vanhalo zaczął go ścigać... dwu krotnie sprowadzony do red'a... isaris otwożył swój notesik z passami romu i zaczął sie bawic ? czy moze nowy owner :)
łapka jest sporo warta ale za ile ja kupiłem to sie nie przyznam :P
Sesef, ale wydarzenie ; o
Przecież to jest prawda ludowa od dawien dawna.
Kiedy Zevs był normalny ;p ?;(
@Sajgon: elo jo bro, dhardor hir.
@up
Yo pamietam cie jeszcze ;D
@corsair
Wiem co oznacza skrót pvp o mój guru. A z twoim 23 lvlkiem to duzo se mozesz. Jednak strzelanie z runek nalezy do pvp co nie? wiec o co sie plujesz? o to ze mowie prawde?
@topic
Lecther wystawil peace declaration do Rein of Thunder. Co o tym myslicie?:> Chwilowy peace zeby wbic troszke lvla pozbierac kaske i dalej zaczac war. Czy to "dluzszy" peace. Oczywiscie pozostaje jeszcze DM i Suave.
ragafewee
19-09-2006, 17:00
łapka jest sporo warta ale za ile ja kupiłem to sie nie przyznam :P
hyh czyli wylocili ^^ Pewnie jakas smieszna suma jak nie chcesz powiedziec :)
Eny the Noob
19-09-2006, 17:05
HAHAHAHAHAHAHA!
@Up! A po im dluzszy pokoj? Chodzi o to zeby zrobili chwilowe PG, a nastepnie po kolei brali sie za gildie. Jezeli DM da im spokoj to sa skonczonymi kretynami.
@Jest jeszcze taka opcja, ze RoT, czy Kcynska Mafia chca aby RoM wyszedl z pzta po to aby zalapac pare fragow -.,-
Tak czy inaczej to bedzie zabawnie...
Eny.
hmm..albo fifiemu kompletnie odjebalo, albo szykuje sie niezla zasadzka xD!
"Hello paco ! let's go on demon hunt." i jeb go zafragowac.
chociaz z drugiej strony...rom chyba nie jest tak glupi, wiec nie wiem na co oni licza.
no chyba ze naprawde fifiemu odjebalo....mam nadzieje ze nie :|
zreszta watpie ze caly RoT pójdzie za nim w ogien...bo tak mozna nazwac podpisanie deklaracji z romem...wątpie ze Dm tak szybko o tym zapomni xD
Saint Gorgio
Sep 17 2006, 09:57:44 CESTKilled at Level 108 by Izmoks (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Izmoks)
and by Deeco (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Deeco)
Hmz, nie jestem na biezaco? Za co go zabili?
[QUOTE=helka;994693]
@corsair
Wiem co oznacza skrót pvp o mój guru. A z twoim 23 lvlkiem to duzo se mozesz. Jednak strzelanie z runek nalezy do pvp co nie? wiec o co sie plujesz? o to ze mowie prawde?
1. Ten 23 lvl to noob char :<
2. Rl charem mam 111 ek :< niestety hunted ;<(2x 45ms,53rp)
3.Tak oczywisice ze strzelanie z runek nalezy do PvP ale to nie jest wszystko
4. Jaka prawde mowisz ?
btw.nie kupuj postaci :<
@up
Nigdy niekupowalem postaci ;] i skonczmy ten glupi temat o pvp ;p
Saint Gorgio
Sep 17 2006, 09:57:44 CESTKilled at Level 108 by Izmoks (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Izmoks)
tez chetnie bym sie dowiedzial za co go zabili...
co sadzicie o tym ze Wojowniqowi Bodzix i Zevs zabrali eq??
Saint Gorgio
Saint jest hacked po update:/
drizztpl
20-09-2006, 11:32
A za co Scue padł? Co do Gruchamana jeszcze, nowy owner - Hott, okropny lamer. Czepia się Zukikowa za nic... Jeśli Go tknie to raczej padnie ;P A co do Vesza, padł przez nieporozumienie, Folari pozwolił ubić Razera, ale nie powiedział reszcie gildii i ubili Vesza... Podobno już wyjaśnione, ale Vesz jakoś nie dostał rzeczy back i prawdopodobnie nie będzie już grał...
Ostatnio nie ogarniam wogole co sie dzieje na serverze. Troche spoznione zapytanie. Za co padl Mastro Scue?
Sep 17 2006, 19:42:16 CESTKilled at Level 101 by Vanhalo (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vanhalo)
Przypadkowo?
Fallathanu
20-09-2006, 19:30
ZA co zabili mojego Vesz'ka ?:<
A co do Mastro~ to dobrze frajerowi tak ,kiedys byl moim kumplem a pozniej mnie zabil za nic bo mu kasa byka potrzebna... i tlumaczyl sie ze mu kazal Apollo~. Frajer i tyle
Eny the Noob
20-09-2006, 19:32
Ostatnio nie ogarniam wogole co sie dzieje na serverze. Troche spoznione zapytanie. Za co padl Mastro Scue?
Sep 17 2006, 19:42:16 CESTKilled at Level 101 by Vanhalo (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vanhalo)
Przypadkowo?
Wszystkie przypadki zawsze dotycza Vanhalo, Zevs'a...
Tak na marginesie ja tez tego nie ogarniam. Powiem wiecej: nawet jakbym myslal z pol roku bym nie wymyslil ze mozna oglosic pokoj z RoMem.
Dziwne ale Raks Ninja i Ryin~ tez chyba tego nie ogarniaja, bo gildie zmienili ;O
Eny.
Jojo Ninja
20-09-2006, 20:07
@up:
Raks zmienił bo nie ma zamiaru mieć peace z ROMem, za to Ryin~ zawsze był w FAG/DM nic sie nie zmieniło.
/J
jojo mylisz sie bo na jakies 3 godziny bylem w Rot XDD,a czemu wrocilem do DM? bo nie po to pol roku gnilem na vent i na innych charach tylko po to zeby wyjsc z wara za frytki i kolesi na lodzie zostawic
Jojo Ninja
20-09-2006, 21:55
No, chyba że tak xD 3 godzin to nawet i ja mogłem nie zauważyć :P w każdym razie, peace z RoMem przez RoT jest śmieszny :P No ale, zobaczymy jak długo : )
/J
Sainsbury
21-09-2006, 05:22
No, chyba że tak xD 3 godzin to nawet i ja mogłem nie zauważyć :P w każdym razie, peace z RoMem przez RoT jest śmieszny :P No ale, zobaczymy jak długo : )
/J
jak dalej pojdzie to RoT dolaczy do RoMu i beda bic DM
Jojo Ninja
21-09-2006, 08:26
@up:
No dlatego mówie że śmieszny peace, jeśli z DM pare jednostek uciekło do RoT a teraz robi z nimi peace, toż to idiotyzm, no ale ...
/J
"Na co wam ROM ? sami sie powybijajcie :- ) " (kidler to chyba wymyslil)
W sumie jesli do ROM dolaczy ROT to napewno to bedzie troche wiecej sily...
Ale juz Fast'Molt 153 + Zevs dobija 140 , + Vanhalo , mastro , lukcik i kilku inny sorcow to juz napewno jest sd power ... ale wkoncu to palle wygrywaja wojny :P .
Elo~~
yours Hunter
btw.Vesz dostal invita do ROT
Jojo Ninja
21-09-2006, 15:47
Ey, to że RoT ma peace z RoMem to nie znaczy że do niego dołączy, ogarnij sie ;S Ja myśle że albo RoT bardzo szybko zniknie, albo peace sie skończy i będzie tak jak było ...
/J
Eny the Noob
21-09-2006, 17:50
"Na co wam ROM ? sami sie powybijajcie :- ) " (kidler to chyba wymyslil)
W sumie jesli do ROM dolaczy ROT to napewno to bedzie troche wiecej sily...
Ale juz Fast'Molt 153 + Zevs dobija 140 , + Vanhalo , mastro , lukcik i kilku inny sorcow to juz napewno jest sd power ... ale wkoncu to palle wygrywaja wojny :P .
Elo~~
yours Hunter
btw.Vesz dostal invita do ROT
Po updacie palle juz nie sa tak wazne... Jak nie wierzysz polecam server Nova. ~ A knighci to sobie moga tylko loot zbierac.
Fallathanu
21-09-2006, 18:31
W przeciwienstwie do polakow ,szwedzi mysla chociaz duzo z tego rozejmu im nie wyjdzie..
Ciekawe jestem ttylko jak dlugo ten rozejm bedzie trwac ^.-
Nie bic Vesz'a bo w*pierd*l dostaniecie xD
ToMuS_Aurea
22-09-2006, 15:01
Vakedi
Sep 21 2006, 23:51:35 CEST Killed at Level 85 by Lecther Tirado
and by Lagurus
nie wiem co to ma znaczyc? :P
Raks Ninja
22-09-2006, 15:14
Tzn. ze pojawia ci sie na ekranie magiczny napis You are dead.
ToMuS_Aurea
23-09-2006, 14:11
to akurat wiem... ale ciekaw jestem czemu im na to pozwoliliscie??
i nie poniesli kary
Btw Beru Senwin
Sep 22 2006, 14:09:11 CEST Died at Level 112 by a hero
Czemu im na to pozwoliliscie?! Czemu nie poniesli kary?! Skandal! Hahaha, jakie oburzenie! Hahaha... Przyznaj sie, ile masz lat? ;)
A tak na marginesie, to tylko gra, zebys czasem za zawal nie kipnol patrzac na te fragi.
Jojo Ninja
24-09-2006, 00:27
Nie bądź cyniczny ... zachowaj komentarze dla siebie, bo Ciebie wyśmiewać za drętwe teksty też można ... nie lubie jak ktoś tak sobie drwi, zrób to w myśli, olej posta.
/J
ragafewee
24-09-2006, 16:49
16:41 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
16:44 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay.
Eny the Noob
24-09-2006, 19:23
@Kidlex Masz moze jakies wiesci, czy RoM cos planuje? Bo temat upada xD
@Jojo Z jakiej dzielnicy Szczecina jestes? :p
/Eny.
Jojo Ninja
24-09-2006, 19:34
@Jojo Z jakiej dzielnicy Szczecina jestes? :p
Non your buisness : )
podpowiedź, tam gdzie jedzą takich jak Ty ^^
/Q
Eny the Noob
24-09-2006, 20:33
Non your buisness : )
podpowiedź, tam gdzie jedzą takich jak Ty ^^
/Q
Hmm... xD Taka podpowiedz nic nie warta. Lewobrzeże/Prawo~? :P
P.S Słoneczne?xD
Jojo Ninja
24-09-2006, 20:42
Hmm... xD Taka podpowiedz nic nie warta. Lewobrzeże/Prawo~? :P
P.S Niebuszewo?xD
Wrong way : ) Dobra nie spamuj tymi dzielnicami, nie ten temat ; )
/Q
Non your buisness
Faking pwn3d!!!1
xDDD
badełej, aurea juz nie jest fajna.
gówno sie dzieje teraz tam...
Rom juz nawet nie "sneakuje" :<
Kosher Pig
25-09-2006, 07:18
Poczekajmy aż Zevs i spółka wraz z RoM opracują taktykę na DM. Później trup(y) rozpoczynający(/e) wojnę i... będzie sie działo! :evul:
Z pozdrowieniami z jeszcze gorszego świata,
/Kosher Pig
Jak dla mnie (a wiem o tym świecie bardzo dużo, bo grałem tam ok 1.5roku) to RoT szykuje zasadzke an DM, chce poprostu ich wyj***ć i tyka filozofia.
FIfi chce zrobić 2nd azure i 2nd drazharma na aurerze i potrzebuje sorków (Zevs. vanhalo, mage jon + Liam& Ozur) i jest nie do zabicia!!!
A i ponawiam pytanie które pozostało bez odzewu:
Co uważacie o tym że Zevs i Bodzix okradli Wojowniq'a z eq??
ciao, over&out
ToMuS_Aurea
25-09-2006, 17:58
Kidlex mam 16lat
@ wojowniq eqp : są be
drizztpl
25-09-2006, 20:33
20:26 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
Nie chce mi się iść na hero jestem ;P
No i się zaczęło
20:29 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay.
Faking pwn3d!!!1
xDDD
badełej, aurea juz nie jest fajna.
gówno sie dzieje teraz tam...
Bo przygotowywuja mega-super niespodzianke... ;)
Eny the Noob
25-09-2006, 21:32
Bo przygotowywuja mega-super niespodzianke... ;)
Na Boze Narodzenie czy Wielkanoc? Tylko nam nie zdradz, bo zepsujesz zabawe ;<
//Eny.
no to kili wrócił:)
Sep 26 2006, 15:12:16 CEST Killed at Level 110 by Fast'molt and by Hellah
troche nie tak jak by trzeba było, ale bedzie dobrze.
btw Kilipukki wraca w takim samym stylu jak Qufens Mc'Draid
Nedzwedz
26-09-2006, 15:52
Beuhehe a ja tam jestem ciekaw co oni kombinuja. im wiecej sie dzieje tym lepiej jest o czym pogadac. swoja droga gdyby rot dołaczył do romu to byłby zwrot akcji jak w brazylijskich telenowelach niemal :P
@Sesef aka Cromak
Hahahaha, ale o tym ze ubijajac Kili~ Hellah ubil Fast'molta to juz nie powiedziales. Hahahahaah zal.pl
drizztpl
26-09-2006, 19:08
e tam. Shit happens ;] RoM też zabił raz Zekiva przypadkowo. Zresztą dużo razy różne osoby padały od swoich gildii z powodu braku utamo/ssa itp. BTW: Jak tam Ci leci na Novej Dadi? ;P
albo stare czasy kiedy to zamiast folariego, Liam i ozur misime złożyli :P
Kosher Pig
26-09-2006, 21:36
albo stare czasy kiedy to zamiast folariego, Liam i ozur misime złożyli :P
czy przypadkiem to nie był Golden Rasel, który przeżył?
@Dadi: ciekawi mnie, co ty robisz w tym temacie? nawet postaci na Aurei nie masz, no chyba że "hackniesz" sobie Gruchamana którego żeś sprzedał. "ehh zal zal XD"
/Kosher Pig.
Lockhart
26-09-2006, 22:58
nie umiecie grac co tu duzo mowic chao
ToMuS_Aurea
27-09-2006, 09:05
Masz racje jestes jedynym graczem z Polski ktory kosi wszystkich.....
Fallathanu
27-09-2006, 17:46
Szacunek Dla 1st Ownera Rakanubakakbi;(
R.i.p.
@up
Jak juz cos piszesz, to wytlumacz o co chodzi, a nie trzy slowa i nikt nie wie co to ma znaczyc...
I wogole kto to jest or byl?
drizztpl
27-09-2006, 21:52
Ze skrótu R.I.P. chyba można się domyślić o co chodzi...
;(
Ta R.I.P, no i co? Napisal to i nick jakiegos goscia ktorego pierwszy raz widze i nic wiecej, i co mam wiedziec? Czy go hackli, czy go tramwaj potracil czy co?
Takie posty, co nie wiadomo o co chodzi to 10-cio latkowie pisza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.