zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16

Kolirn
07-04-2007, 13:23
<cenzura> się ustępuje - Adde przybył na Poi, powiedział że weźmie tylko połowę po czym wyszedłem bo godzinę czekaę aż mi się na tej 1/5 DL zrespi sensu nie ma... Hail Tooki i jego peacefull aurea _/ -.-

11:13 Rikser [125]: ->
11:13 Rikser [125]: who is this?
11:13 You lose 10 hitpoints.
11:13 Kolirn [98]: ;>
11:13 Warrior Futurity [143]: ?:
11:13 Rikser [125]: my spy said he was going fag
11:13 Warrior Futurity [143]: kolirn?

to było dobre, lepszego kitu by chyba nikt nie wymyślił na poczekaniu... no ale czego się po adde spodziewać.

aim
07-04-2007, 13:48
@Up

Mówiłeś, że FaG zły :( To teraz masz swoje Alliance :D

kidler
07-04-2007, 14:14
<cenzura> się ustępuje - Adde przybył na Poi, powiedział że weźmie tylko połowę po czym wyszedłem bo godzinę czekaę aż mi się na tej 1/5 DL zrespi sensu nie ma... Hail Tooki i jego peacefull aurea _/ -.-

11:13 Rikser [125]: ->
11:13 Rikser [125]: who is this?
11:13 You lose 10 hitpoints.
11:13 Kolirn [98]: ;>
11:13 Warrior Futurity [143]: ?:
11:13 Rikser [125]: my spy said he was going fag
11:13 Warrior Futurity [143]: kolirn?

to było dobre, lepszego kitu by chyba nikt nie wymyślił na poczekaniu... no ale czego się po adde spodziewać.

Hahahahahaha...

Iron'knight
07-04-2007, 14:44
Bym zapomniał
Wesołych Świąty wszystkim życze.

Gotic
07-04-2007, 15:26
@Up
Lizesz nam dupska?:P
Wzajemnie;)

@EDIT
Jeszcze takie pytanko:p
Dlaczego Gruzin, Cavesi, Gored,Deesan, Golden Rasel, Ci ze "starej" Aurei nie są w wojnie? I w ogóle, Cekiv zostal zrookowany? Bo juz nie ma takiego chara =p

Mori's
07-04-2007, 16:04
@Up
Wzajemnie;)

@EDIT
Jeszcze takie pytanko:p
Dlaczego Gruzin, Cavesi, Gored,Deesan, Golden Rasel, Ci ze "starej" Aurei nie są w wojnie? I w ogóle, Cekiv zostal zrookowany? Bo juz nie ma takiego chara =p

Cekiv kto to może ci chodzi o tego 116rp Cervik ?:D
albo o tego 122 najta Zekiv ?:D

Losari
07-04-2007, 16:13
http://www.youtube.com/watch?v=U6bGW4ShpNU
Pure ownage! xDDD

NaTA90
07-04-2007, 16:17
Skoro ubiliście Julie~ i Justys~ za co Gz, to może poexpijcie trochę. ;)
Bo jak to Cromak opisał (ja tak zrozumiałem) podnieśliście sie już. ;)

@co do NaTA90
To nie Endrox ;) Tylko rl od tego ciulasa 'czyt. złodzieja'
Albo jak kto woli NaTA to: Sir'Jakob ;)

Z kad Ty mnie tak dobrze znasz ? moze jeszcze znasz innego mojego "bylego" chara ?
Ps.Ten zlodziej nie chcial nikogo owalic. Ktos go "podpuscil" za co dostal duza nagrode :)

Sope(L)
07-04-2007, 16:53
Ten zlodziej to pizda jakich malo.
Moze byc pewien ze niedlugo zostanie dojechany na aurea za to ze zaplacil , za to ze ojebal i ogolnie za caloksztalt ;)

Kakalaka222
07-04-2007, 17:40
@Up

Albo to Ty chciałeś im dupsko podlizać... -.-"

Wesołych Świąt ludziska!! ;)

@NaTA90:
Czyżby chodzi Ci o Kojaka? :D
Ta nie chciał, jednak tego dokonał. :s

@Losari
oszzzzzzz Ty geju! :D hihihiuaha :D

Raks Ninja
07-04-2007, 17:54
Pure ownage! xDDD

Fifi z kolegami?:o

duuKi
07-04-2007, 17:59
Mnie to zaczyna denerwować już, teraz cieszycie japy a 20 stron wcześniej pisaliście, że FAG już się skończył itp.

To ja pisalem ze FaG juz przegral a nie Iron~
Iron na bieząco lize dupe wszystkim i raczej taki gafy by nie popelnil....
Cromak ja w FaG wieze ale po 1 czy 2 udanych akcjach nie moge stwierdzic czy FaG ma jeszcze szanse wygrania wojny, jak narazie Alliance maja duza przewage i 2 fragi zbytnio tego nie zmieniaja.

PS. Odpowiedz na PW

Eldero
07-04-2007, 18:00
Fifi z kolegami?:o

meeting alliantow

Gotic
07-04-2007, 18:05

To był żart pajacu -.-

Tomorro(Sarloon madex)
07-04-2007, 18:26
To był żart pajacu -.-

Kiepski X(

Gotic
07-04-2007, 18:42
Kiepski X(

Taki kiepski, jak twój podpis nieśmieszny?

Kakalaka222
07-04-2007, 18:49
Żart kiepski, opis fajny. Koniec i "." (kropka) :D
Lepszy żart masz w 'name': Bubble

Sesef
07-04-2007, 18:50
Cromak ja w FaG wieze ale po 1 czy 2 udanych akcjach nie moge stwierdzic czy FaG ma jeszcze szanse wygrania wojny, jak narazie Alliance maja duza przewage i 2 fragi zbytnio tego nie zmieniaja.

PS. Odpowiedz na PW

Narazie jedynymi przegranymi to są ci którzy zapłacili.

Iron'knight
07-04-2007, 19:04

PS. Odpowiedz na PW

Dlaczego Ty to ze mam szacunek do FaG'u i kilku kumpli tam uważasz za Asslicking? Raz tylko odwaliłem gafe noob charem jak jeszcze nie było wojny a ja nie zabardzo sie kapowałem w tym wszystkim. Nie bede sie z Tobą kłócic (osz nie wiem jak to sie pisze :) chyba "ó"), ale tym że wyzywacie mnie od asslickerow nie zmienicie tego że mam szacunek do FaG i jestem za nimi. Chyba każdy jest za Fag albo Aliantami, nieliczni neutrealni.

kidler
07-04-2007, 19:42
Ja jestem nautral. ;)

Tomorro(Sarloon madex)
07-04-2007, 19:43
Pure ownage! xDDD

IT'S OKAY TO BE GAY!!!!!! B)

Taki kiepski, jak twój podpis nieśmieszny?

No Comment.

duuKi
07-04-2007, 19:46
Dlaczego Ty to ze mam szacunek do FaG'u i kilku kumpli tam uważasz za Asslicking? Raz tylko odwaliłem gafe noob charem jak jeszcze nie było wojny a ja nie zabardzo sie kapowałem w tym wszystkim. Nie bede sie z Tobą kłócic (osz nie wiem jak to sie pisze :) chyba "ó"), ale tym że wyzywacie mnie od asslickerow nie zmienicie tego że mam szacunek do FaG i jestem za nimi. Chyba każdy jest za Fag albo Aliantami, nieliczni neutrealni.

Ok skoncz juz...
PS. Ciekawe czy Ci "kumple z FaGu" przyznali by sie do tego ze Cie znaja?
2PS. Ktos komu sie sprzedaje runy lub itemy niekoniecznie jest twoim kumplem...
To tak zebys wiedzial...:P

Gotic
07-04-2007, 19:55
Żart kiepski, opis fajny. Koniec i "." (kropka) :D
Lepszy żart masz w 'name': Bubble

Ssij suty ksiedza, dobry czlowieku. A tak sie sklada, ze bubble napisal moj brat ktory sie nudzil i wlazl na forum...(sharing konta na forum?).
Zart fajny. Opi zje*any...Cu

Iron'knight
07-04-2007, 19:57
Ok skoncz juz...
PS. Ciekawe czy Ci "kumple z FaGu" przyznali by sie do tego ze Cie znaja?
2PS. Ktos komu sie sprzedaje runy lub itemy niekoniecznie jest twoim kumplem...
To tak zebys wiedzial...:P

Do PS. - Moim zdaniem kumple to tacy którzy chodzą ze mna na questy, pomagają w potrzebie etc. kilku takich mam, chociaz zaden nie pisze na forum.
Do PS2. - Tak sie składa ze jestem knightem (chociaz juz nie gram ;) ), a itemkow raczej im nie sprzedawałem, jak juz to dawałem za pomoc itp.

I wez juz prosze nie odpowiadaj na to na forum jak juz to PW. i nie pisz jak czegoś nie wiesz, bo sobie wmawiasz i tyle, a potem i tak za Twoj spam mi sie obrywa.

duuKi
07-04-2007, 20:02
Do PS. - Moim zdaniem kumple to tacy którzy chodzą ze mna na questy, pomagają w potrzebie etc. kilku takich mam, chociaz zaden nie pisze na forum.
Do PS2. - Tak sie składa ze jestem knightem (chociaz juz nie gram ;) ), a itemkow raczej im nie sprzedawałem, jak juz to dawałem za pomoc itp.

I wez juz prosze nie odpowiadaj na to na forum jak juz to PW. i nie pisz jak czegoś nie wiesz, bo sobie wmawiasz i tyle, a potem i tak za Twoj spam mi sie obrywa.

Nie bedzie asslicker mnie pouczał...
Daj nicki tych kolegow...;/
A skoro za to ze ida z toba na questa musisz dawac jakies itemy to po chuju koledze...

@fajnie haslo o dziewczynach?

Potwor nie potwor, byle miala otwor..:P

NaTA90
07-04-2007, 20:18

Wesołych Świąt ludziska!! ;)

@NaTA90:
Czyżby chodzi Ci o Kojaka? :D
Ta nie chciał, jednak tego dokonał. :s

@Losari
oszzzzzzz Ty geju! :D hihihiuaha :D

Kojak nie mial z tym nic wspolnego wiec jak nie wiesz to nie pisz .

Tomorro(Sarloon madex)
07-04-2007, 20:20
A skoro za to ze ida z toba na questa musisz dawac jakies itemy to po chuju koledze...

Wez qrwa juz nie komentuj
Nie Iron psuje forum tylko te 20 osób które sie rozpisuje jaki on jest pojebany(a wcale nie jest)

duuKi
07-04-2007, 20:23
IT'S OKAY TO BE GAY!!!!!! B)

No Comment.

A posty tego typu forum nie psuja?

Tommazi
07-04-2007, 20:44

To są wasze rzeszowskie teksty x)
Umnie na wsi to ma kilka lat :p

I weź daj już spokoj Ironowi bo ma racje że wmawiasz sobie że jest asslickerem....od kilkanastu? kilkadziestu stron nic nie napisal takiego :)

Kolirn
07-04-2007, 21:05
Ja jestem nautral. ;)

jedno zdanie a cieszy:dance:

pozdro kidler :P

Kakalaka222
07-04-2007, 21:23
Kojak nie mial z tym nic wspolnego wiec jak nie wiesz to nie pisz .

Are u crazy?

Mam Ci to pisać w punktach na 2 raz? ok.

1. Pytałeś czy aż tak dobrze Cię znam, że wiem jakiego miałeś chara.
Odpowiedźiałem na to:
Kojak~

2. Napisałeś że Endrox by tego nie zrobił, ale go ktoś nakłonił do tego.
Ja na to odpowiedziałem:
Nie chciał, ale jednak zrobił.

Więc gdzie Ty tu widzisz że tu Kojaka mieszam? ;)

@DuuKi
Irona to Ty zostaw już w spokoju... jeżeli Ci on nie odpowiada nie odwiedzaj forum lub sie do niego przyzwyczaj... ;)

@Gotic
Wzruszające opowiadanie o bracie ;) Z tym 'Cu' myślę, że to pożegnanie z forum ta? :D No to 'Cu' ! ;)

Gotic
07-04-2007, 22:24

Hahah XD Nie mówcie, ze jestem asslickerem, ale tekst zajebisty xD

@Kakalakalaka
Dzieki, masz pozdro od brata, mowi, ze zajmie Ci miejsce obok siebie, w swojej piaskownicy

@Gotic
Wiem, wiem, spammuje =/

Hanys_Kce
07-04-2007, 22:51
Kakalaka ale ty zes mi sie tu rozpisal :D
Normalnie drugi KOLIRN :) Jutro zabieram cie na piwo zebys ochlonol B)

Kakalaka222
08-04-2007, 10:11
Jutro zabieram cie na piwo zebys ochlonol B)

Dobra 3mam za słowo! ;)
Wole w poniedziałek :D:D:D

@ Nikt nic nie pisze, więc proszę mi tu nie pisać, że spamujemy przez następne 4 strony ;) Dziękuje! ;)

Raks Ninja
08-04-2007, 11:29
jedno zdanie a cieszy:dance:

pozdro kidler :P

Asslicker!!111!1!

huggae
08-04-2007, 12:22
@up

Taaa jak zaczniecie wygrywac to bedzie pozdro raks :baby:

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
08-04-2007, 12:36
Wesołych Świąt, miłej terapii wstrząsowej, zepsutego jajka i co tam sobie jeszcze życzycie ^^

Little gay dog, omg xd

Kolirn
08-04-2007, 12:51
@up

Taaa jak zaczniecie wygrywac to bedzie pozdro raks :baby:

nie będzie.

tak się składa że jedyna osoba dla które mógłbym popierać fag już w nim nie jest bo sprzedała postać. - a pozostała jego część uważała się za bóg wie kogo... poza tym dobrze to określiła ostatnio jedna osoba... "nie warto rozmawiać z tymi nowymi w fagu bo uważają się za kogoś a tak na prawdę są psami"

no i tak btw po co miałbym byc "asslickerem!!11!!11!1!" kidlexa skoro on nic nie znaczy ? ^^

Gotic
08-04-2007, 13:05
Smacznego kota i wesołego AVE!

I zyczonka, stare, ale jare :)

Obyś w łóżku był tak mocny
jak zajączek wielkanocny,
żeby była też owocna
Twoja Palma Wielkanocna,
abyś spuszczał się z fajfusa
tak obficie jak w Dyngusa.

Hanys_Kce
08-04-2007, 13:16
@up
Dzeki za zyczenia i przylaczam sie do nich.

Wesolego ALLELUJA :D!!!!!!!!!!

Gotic
08-04-2007, 13:28
Kolirn, to powiesz nam kim byla ta osoba, bo umrzemy z ciekawosci?

Kolirn
08-04-2007, 16:16
Kolirn, to powiesz nam kim byla ta osoba, bo umrzemy z ciekawosci?

Przez długi czas w moim coments na tibia.com można było przeczytać "always loyal to lesik, i will be there for u till the end" ale PRAWDZIWYLesik juz nie gra.

08-04-2007, 16:21
@up
A ja myslałem, że to o mnie chodzi :(
^^

Hanys_Kce
08-04-2007, 16:23
Ty jestes na 2 miejscu :D

A nastepny to pewnie Kidlex ale to juz nie Fag ;D

Kolirn
08-04-2007, 16:25
Ty jestes na 2 miejscu :D

A nastepny to pewnie Kidlex ale to juz nie Fag ;D

kidlex to moj idol, musi mnie kiedyś nauczyć jak można mieć pacc przez 3 miechy i nie awansować z 57 na 58 ;<

Feliex1
08-04-2007, 18:17
kidlex to moj idol, musi mnie kiedyś nauczyć jak można mieć pacc przez 3 miechy i nie awansować z 57 na 58 ;<

To się właśnie nazywa być mocnym tylko w gębie to do niego pasuje w 100%-ach

Gotic
08-04-2007, 18:41
To się właśnie nazywa być mocnym tylko w gębie to do niego pasuje w 100%-ach

A Ty czemu masz w profilu 100 lev? Może by sie maly update przydal?

08-04-2007, 18:44

Nie szydź człowieku! Wielki Post był! Trzeba mieć jakieś wyrzeczenia...

kidler
08-04-2007, 18:44

Pisałem kiedyś odnośnie mojego grania, więc zanim coś napiszesz spróbuj skonsultować to z własnym mózgiem.

@down

No właśnie się tego obawiam...

Gotic
08-04-2007, 19:03
Pisałem kiedyś odnośnie mojego grania, więc zanim coś napiszesz spróbuj skonsultować to z własnym mózgiem.

Nie znasz prawdy. My wiemy lepiej.

Nie wiem, czy ktos juz to mowil, ale gratulujemy Vszy fraga na warlocku :)

Slait
08-04-2007, 21:02
Nie znasz prawdy. My wiemy lepiej.

Nie wiem, czy ktos juz to mowil, ale gratulujemy Vszy fraga na warlocku :)

Mocne slowa, jak na kogos kto niema mozgu!

Losari
08-04-2007, 21:21
Nic nie pisalem xD

Gotic
08-04-2007, 23:47
Mocne slowa, jak na kogos kto niema mozgu!

Gdybym nie mial mozgu, nie moglbym zyc. Lecz gdyby mozna bylo zyc bez mozgu, to tacy analfabeci jak Ty by byli wlasnie tymi osobami. "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie, pajacu.

Slait
09-04-2007, 00:13
Gdybym nie mial mozgu, nie moglbym zyc. Lecz gdyby mozna bylo zyc bez mozgu, to tacy analfabeci jak Ty by byli wlasnie tymi osobami. "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie, pajacu.

Hmm... fajnie ze mnie poprawiasz:). Chodzisz na wyklady z Kolrinem?

Gotic
09-04-2007, 00:25
Hmm... fajnie ze mnie poprawiasz:). Chodzisz na wyklady z Kolrinem?

Kolirnem*
To, ze masz 14 lat i mieszkasz na zadupiu, nie upowaznia Cie do mowienia mi na "ty". Proponowal bym Ci wyjsc, przewietrzyc sie (a nuz przyjda mysli samobojcze i juz nie wrocisz) i przemyslec swoje postepowanie ;x. W koncu pierwsze wloski na ch*ju Ci urosna i bedziesz mogl wrocic na forum ;x
Zycze Ci wesolych swiat, tat(ów) tez pozdrow.

Slait
09-04-2007, 00:44
Kolirnem*
To, ze masz 14 lat i mieszkasz na zadupiu, nie upowaznia Cie do mowienia mi na "ty". Proponowal bym Ci wyjsc, przewietrzyc sie (a nuz przyjda mysli samobojcze i juz nie wrocisz) i przemyslec swoje postepowanie ;x. W koncu pierwsze wloski na ch*ju Ci urosna i bedziesz mogl wrocic na forum ;x
Zycze Ci wesolych swiat, tat(ów) tez pozdrow.

Kolirin ma 2 nick na forum ?:) Czy jestes jego bratem??

Co do ilosci ojcow to mam jednego. Ale z twoich zjebanych postow wynika ze masz kompleksy, moze u ciebie w domu dziecka przychodzili codziennie nowi tatusie ktorzy wchodzili do ciebie do lozka... To ty nie mow do mnie na ty frajerze nie zaslugujesz na to. Co do wloskow to mam ich tak duzo ze cala twoja rodzinka by sie najadla wkoncu bo samymi zakaskami ze smietnika nie da sie wyzyc.

A ja nie zycze ci wesolych swiat bo i tak twoja "rodzina" ich nie obchodzi, jedynie czasem jeden z tatusiow przyjdze possac jajka :)

Pzdr!

Hanys_Kce
09-04-2007, 01:10
Slait ty owlosiony kabanie pisz mu na priv.
A jak jeszcze do tego nie dorosles to ogol te twoje "owlosione" jajka i do przedszkola. :baby: :baby: :baby:

duuKi
09-04-2007, 01:15
Kolirin ma 2 nick na forum ?:) Czy jestes jego bratem??

Co do ilosci ojcow to mam jednego. Ale z twoich zjebanych postow wynika ze masz kompleksy, moze u ciebie w domu dziecka przychodzili codziennie nowi tatusie ktorzy wchodzili do ciebie do lozka... To ty nie mow do mnie na ty frajerze nie zaslugujesz na to. Co do wloskow to mam ich tak duzo ze cala twoja rodzinka by sie najadla wkoncu bo samymi zakaskami ze smietnika nie da sie wyzyc.

A ja nie zycze ci wesolych swiat bo i tak twoja "rodzina" ich nie obchodzi, jedynie czasem jeden z tatusiow przyjdze possac jajka :)

Pzdr!

Heh...
Jestes naprawde tak glupi czy tylko udajesz?
Ty pierwszy mu zacząłeś mówić na Ty.
Pewnie w tych włosach na ch*jq wszy sie juz zalęgły.

PS. Skoro masz ich tak duzo to moze lepiej ogól bo sie dziewczyna zdziwi jak nic w tych chaszczach nie znajdzie xP
Ahhh sorry jezeli w tym momencie przypomnialem Ci o tym ze takiego ćwoka jak ty to krowa z krzywym ryjem by nie chciała...;/

Sesef
09-04-2007, 01:19
Heh...
Jestes naprawde tak glupi czy tylko udajesz?
Ty pierwszy mu zacząłeś mówić na Ty.
Pewnie w tych włosach na ch*jq wszy sie juz zalęgły.

PS. Skoro masz ich tak duzo to moze lepiej ogól bo sie dziewczyna zdziwi jak nic w tych chaszczach nie znajdzie xP
Ahhh sorry jezeli w tym momencie przypomnialem Ci o tym ze takiego ćwoka jak ty to krowa z krzywym ryjem by nie chciała...;/

a teraz mi kurwa powiedz co to ma do Aurea i wojny. Jak się macie wyzywać to idźcie do OWION albo na pm. Do 200 strony jeszcze idzie poczytać o historii aurea i jeżdżeniu po Kidlerze i Ninja Family, a dalej to już wyklady o poprawnej pisowni albo czy ktoś ma włosy na chuju czy nie. Matko Boska ręce opadają.

Jojo Ninja
09-04-2007, 01:24
Jak ma mu coś rosnąć na jajkach jak dopiero co święcił :(

/Jojo

duuKi
09-04-2007, 01:28
a teraz mi kurwa powiedz co to ma do Aurea i wojny. Jak się macie wyzywać to idźcie do OWION albo na pm. Do 200 strony jeszcze idzie poczytać o historii aurea i jeżdżeniu po Kidlerze i Ninja Family, a dalej to już wyklady o poprawnej pisowni albo czy ktoś ma włosy na chuju czy nie. Matko Boska ręce opadają.

Qrwa...!
Wpadasz, piszesz ze nic o aurea nie ma to qrwa napisz cos ciekawego moze...!

Jojo Ninja
09-04-2007, 01:31
Ninja są fajni, bo Ninja nikt nie jeździ :( A jeśli ktoś chce, to pogadamy jak Fag bedzie wygrywał :D

/Jojo

duuKi
09-04-2007, 01:49
Ehh...
Takie pytanie xP

These people are free:
[...]
Piaty Jezdziec Apokalipsy.

Each person paid or earned their freedom.

Enjoy it!

Piaty zaplacil?

Slait
09-04-2007, 01:52
Dobra koniec tematu! :)

09-04-2007, 02:26
Ehh...
Takie pytanie xP

These people are free:
[...]

Enjoy it!

Piaty zaplacil?

Nie mam pojęcia :O Masz 800zł wolne?

shaiboos
09-04-2007, 12:14
eh szkoda :/

Mori's
09-04-2007, 12:48
Ehh...
Takie pytanie xP

These people are free:
[...]

Enjoy it!

Piaty zaplacil?

zapłacił
i Cromak ma racje bo jak chcecie głupoty pisać to WON
bo z takich postów to się cieszą tylko nooby jak wy

Krakersik
09-04-2007, 12:52
Kolirnem*
To, ze masz 14 lat i mieszkasz na zadupiu, nie upowaznia Cie do mowienia mi na "ty"

To jest forum, jełopku, każdy użytkownik jest tu na równym poziomie (nie intelektualnym). Jeżeli już się tu udzielasz to musisz wiedzieć, że każdy będzie do ciebie mówił na "ty".

@topic

Chyba nie za dużo się dzieje na tej Aurerze? Żadnych filmów z fragów nie widzę :baby:

Gotic
09-04-2007, 12:58
Ostatnie slowko na zakonczenie temaqtu x)
@Slait
Jestes jakis niewyzyty? To o Twoich dwoch ojcach wyszlo...jakos tak z dupy... a Ty od razu musiales na bluzgatora włazić;>

To jest forum, jełopku, każdy użytkownik jest tu na równym poziomie (nie intelektualnym). Jeżeli już się tu udzielasz to musisz wiedzieć, że każdy będzie do ciebie mówił na "ty".

@topic

Chyba nie za dużo się dzieje na tej Aurerze? Żadnych filmów z fragów nie widzę :baby:

Skoro sam jestes na takim poziomie, to czemu piszesz przymiotniki z "nie" osobno?

@topic
Piaty raczej zaplacil, skoro opuscil FaG ;)
Piaty, why? Przeciez expisz na Neranie, czy gdzies tam..

<<NoOoB>>
09-04-2007, 13:38
Powstrzymam sie od komentarza tego ze Piaty~ zaplacil, nie spodziewalem sie tego.

/Jez Stasio

duuKi
09-04-2007, 13:48
Nie komentuj jak nie wiesz dlaczego sie wypłacił...

Gotic
09-04-2007, 13:57
A powiesz nam ?;x

kidler
09-04-2007, 13:58
Czy to takie trudne do skumania, że Piaty Jezdziec Apokalipsy to nowy owner?

09-04-2007, 14:33
@topic
Piaty raczej zaplacil, skoro opuscil FaG ;)
Piaty, why? Przeciez expisz na Neranie, czy gdzies tam..

Skonsultowałem się z resztą ownerów i zrobiliśmy głosowanie. 24 było za wypłaceniem się, 16 przeciw (kot wstrzymał się od głosu) no i tak jakoś wyszło ;/

Krakersik
09-04-2007, 14:37
Skoro sam jestes na takim poziomie, to czemu piszesz przymiotniki z "nie" osobno?

Haha :D
Nieźle się teraz uśmiałem. Jeżeli dla ciebie słowo "Niewidzę" jest poprawne, to wyrzuć tą swoją ściągaweczkę z języka polskiego do kosza. Chciałeś wykazać się wiedzą (której nie posiadasz), ale ci nie wyszło.

@up

Tylko ludzie, którzy sharują obracają to w żart.

09-04-2007, 14:57
@up
Nie znasz mnie, to się nie odzywaj ^^

Gotic
09-04-2007, 15:06
Haha :D
Nieźle się teraz uśmiałem. Jeżeli dla ciebie słowo "Niewidzę" jest poprawne, to wyrzuć tą swoją ściągaweczkę z języka polskiego do kosza. Chciałeś wykazać się wiedzą (której nie posiadasz), ale ci nie wyszło.

@up

Tylko ludzie, którzy sharują obracają to w żart.

Omagad, czlowieku... Ja pisalem o przymiotnikach, a wyrazenie "nie widze" przymiotnikiem raczej nie jest, prawda? Idiota... Popieram Piatego (z duzej bo nazwa wlasna XD) nie wiesz, to sie nie wtracaj.
@Piaty
Konto na forum Tibia.pl tez sprzedales?;x
@Edit
Sciagaweczke to Ty sobie w dupe wsadz. Idz moze lepiej na forum dla ciasnych dwunastek, ok?

Slait
09-04-2007, 18:14
Ostatnie slowko na zakonczenie temaqtu x)
@Slait
Jestes jakis niewyzyty? To o Twoich dwoch ojcach wyszlo...jakos tak z dupy... a Ty od razu musiales na bluzgatora włazić;>

Omg nie wcohdze na zadnego bluzgatora, widze ze ty chyba caly dzien sidisz przed komputerem

Mori's
09-04-2007, 18:25
Beznickos
Apr 09 2007, 17:03:32 CEST Killed at Level 150 by Alrig and by Justys Druidka
Apr 09 2007, 17:02:38 CEST Killed at Level 154 by Lecther Tirado and by Ninnix
Apr 09 2007, 16:59:00 CEST Killed at Level 155 by Zevs Mighty Thunder

Hack?

Barrek
09-04-2007, 20:43
Beznickos

Hack?

Ta ='( ='(

Iron'knight
09-04-2007, 20:48
Beznickos

Hack?

Skoro hack to chyba nie zalicza sie tych fragow do wara? Co jak co, ale fragi trzeba uczciwie zdobywac, a nie sie "żywić" czyims hackiem.

Feliex1
09-04-2007, 21:39
Współczucia dla bysza :/

Slide_Aurea
09-04-2007, 21:41
Skonsultowałem się z resztą ownerów i zrobiliśmy głosowanie. 24 było za wypłaceniem się, 16 przeciw (kot wstrzymał się od głosu) no i tak jakoś wyszło ;/
Kot sie nie wstrzymał od głosu, poprostu 11 owner złapał go za jajka i ten z bólu nie mógł głosować... Głosowanie powinno się odbyc jescze raz ;]

W 2 dni napisaliście ponad 10 stron, na których było kilka informacji.... o wypłaceniu się kogoś next oraz o hacku Bezia, reszta to pojazdy na Eloma, Asslickera i paru innych... żal..

Kolirn
09-04-2007, 21:42
szalalalala Kolirn zaliczył placka xDDDDDDD

Apr 09 2007, 20:16:25 CEST Died at Level 99 by an acolyte of the cult

a było tak pięknie :) 40k do 100 ;<

Sayg
09-04-2007, 21:49
@up
Kondolencje ;((((

Sialalalala Kolirn 50k w dupe ma xD

Gotic
09-04-2007, 21:52
Ja jebie.. jak mogles pasc na tym syfe x) Przynajmniej lev nie spadl..
Pisliscie kiedys winko (jabola) Bycza Moc?XD HAHAH najebalem sie;/ ale haha fajnie blyo XD bycza moc XD

Kolirn
09-04-2007, 21:54
Ja jebie.. jak mogles pasc na tym syfe x) Przynajmniej lev nie spadl..
Pisliscie kiedys winko (jabola) Bycza Moc?XD HAHAH najebalem sie;/ ale haha fajnie blyo XD bycza moc XD

"nigdy nie ignoruj mało inteligentnych przedstawicieli w dużych grupach"

:D:D ogólnie to śmiechowo zanim się ogarnąłem że many na vite nie ma to stałem już w temple venore xP

Iron'knight
10-04-2007, 10:21
borky
Apr 10 2007, 02:17:12 CEST Killed at Level 72 by Zevs Mighty Thunder
and by Natalon

folari
Apr 10 2007, 02:16:40 CEST Killed at Level 140 by Lecther Tirado

xarcus
Apr 09 2007, 23:50:57 CEST Killed at Level 115 by Druid Karolka

ninnix
Apr 10 2007, 00:50:05 CEST Killed at Level 118 by Akumes Aspi
and by Vladislavus Dragulia

i ten Akumes~ padl. Zapomniałem dodać ;)

Chciało Wam sie o 2 w nocy walczyć???

Sayg
10-04-2007, 10:24
Dla nich to normalka :P

Hanys_Kce
10-04-2007, 10:32
Przynajmniej staraja sie cos robic.
Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
Brawa za checi:)

Tomorro(Sarloon madex)
10-04-2007, 10:34
borky
Apr 10 2007, 02:17:12 CEST Killed at Level 72 by Zevs Mighty Thunder
and by Natalon

folari
Apr 10 2007, 02:16:40 CEST Killed at Level 140 by Lecther Tirado

xarcus
Apr 09 2007, 23:50:57 CEST Killed at Level 115 by Druid Karolka

ninnix
Apr 10 2007, 00:50:05 CEST Killed at Level 118 by Akumes Aspi

i ten Akumes~ padl. Zapomniałem dodać ;)

Chciało Wam o 2 w nocy walczyć???

3-2 dla Aliantów

Nie tak zle B)

Mori's
10-04-2007, 12:18
Chciało Wam sie o 2 w nocy walczyć???

z tego co wiem to zaczeli się bić przed 00:00 a to ze zeszło do 2+ to się zdarza :S

error_007
10-04-2007, 13:09
Name: Zevs Mighty Thunder
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 152
World: Aurea
Residence: Venore
House: Salvation Street 1 (Shop) (Venore) is paid until Apr 23 2007
Guild membership: Demonic of the Aftermath
Last login: Apr 10 2007, 03:12:31 CEST
Comment: Here for Vanhalo.
Account Status: Premium Account

Gotic
10-04-2007, 13:19
Name: Zevs Mighty Thunder
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 152
Residence: Venore
House: Salvation Street 1 (Shop) (Venore) is paid until Apr 23 2007
Guild membership: Demonic of the Aftermath
Last login: Apr 10 2007, 03:12:31 CEST
Comment: Here for Vanhalo.
Account Status: Premium Account

No i co z tego? O co chodzi? Dopiero to zobaczyles, czy jak?

ragafewee
10-04-2007, 13:36
łał wbiłem 74 lvl : > I znalazłem eq po hacku wow. I tak tu nie gram : P od czasu do czasu...

_/ Pandoria

Sope(L)
10-04-2007, 14:39
Fragi jak Borky i Akumes~ nie powinny byc wliczane..
Przeciez to nawet Raks by ich zabil . . . :D

Jojo Ninja
10-04-2007, 14:44
Ba, Knightem xD!!!
0 skilla pvp plx? :P
Dzieci na 70 lvlach sie wbijaja w war żal :P

/Jojo

Knoxy
10-04-2007, 15:20
Nie , zobaczymy.

HAHAHA co mamy zobaczyc?? Wchodze na allegro wpisuje Aurea i na samym dole prosze "91 knight AUREA"
A kto to moze byc??? nikt inny jak ELOM~~ . Mam dwie akcjie w ktorych ELOM
wysila swoj mozg i probuje oszukac ALLEGROWICZOW. Jedna z nich jest
"Postać posiada Skile 85+/85+ oraz 7 mlvl" Nie wiem czy masz 7 mlvl ale 85+/85+ napewno nie masz bo masz 84/80- i teraz druga "I najważniejsze ! Postac nie ma hunta od Alliance (Guildie które rządza serverem) Wręcz przeciwnie ma tam dużo przyjaciól. "

ELOM Tika :( zawiodles mnie myslalem ze jestes madrzejszy. Wszyscy z pewnoscia beda po tobie plakac :evul: :evul:

P.S
Jak mozesz to sprzedaj odrazu konto na tibia.pl 8o

error_007
10-04-2007, 16:16
http://allegro.pl/item184003632_110_master_sorcerer_na_swiecie_aurea _tibia_.html
Piaty~ pozbywa sie chara

Sesef
10-04-2007, 16:35
zapomniałem napisać :P

128 odrobione, jeszcze 2

Slide_Aurea
10-04-2007, 19:05
HAHAHA co mamy zobaczyc?? Wchodze na allegro wpisuje Aurea i na samym dole prosze "91 knight AUREA"
A kto to moze byc??? nikt inny jak ELOM~~ . Mam dwie akcjie w ktorych ELOM
wysila swoj mozg i probuje oszukac ALLEGROWICZOW. Jedna z nich jest
"Postać posiada Skile 85+/85+ oraz 7 mlvl" Nie wiem czy masz 7 mlvl ale 85+/85+ napewno nie masz bo masz 84/80- i teraz druga "I najważniejsze ! Postac nie ma hunta od Alliance (Guildie które rządza serverem) Wręcz przeciwnie ma tam dużo przyjaciól. "

ELOM Tika :( zawiodles mnie myslalem ze jestes madrzejszy. Wszyscy z pewnoscia beda po tobie plakac :evul: :evul:

P.S
Jak mozesz to sprzedaj odrazu konto na tibia.pl 8o
Jak ktoś go kupi, to naprawde żal.... przecież to odrazu wiadomo, że kit ostry idize ;s

Co do konta na tibi.pl myslisz, że ktoś by kupił?? Musiałby chyba tego swojego 91eka dorzucić :D

kidler
10-04-2007, 19:17
Jak ktoś go kupi, to naprawde żal.... przecież to odrazu wiadomo, że kit ostry idize ;s

Co do konta na tibi.pl myslisz, że ktoś by kupił?? Musiałby chyba tego swojego 91eka dorzucić :D

Szkoda, że nie wiesz co to jest ironia i, że na nią odpowiadasz.

Slide_Aurea
10-04-2007, 20:54
Szkoda, że nie wiesz co to jest ironia i, że na nią odpowiadasz.
A ja żałuję, że nie wyczułeś ironi w moim poście :) Ale nvm.
BTW, na pohu złożył się 45 rp (walił solo 2 gsy, dsa i wyverne) miałem farta: boh,pare bp mfów.... żeby tak zawsze było...

Tomorro(Sarloon madex)
10-04-2007, 21:17
A ja żałuję, że nie wyczułeś ironi w moim poście :) Ale nvm.
BTW, na pohu złożył się 45 rp (walił solo 2 gsy, dsa i wyverne) miałem farta: boh,pare bp mfów.... żeby tak zawsze było...

oj...to nic B)
Bylem kiedys 14 palkiem na pohu...i padł(a) xamuzi :D
Tam bylo co zbierac xD

10-04-2007, 22:21
A ja zawsze oddawałem ludziom, którzy padli loot z ich ciał ;o (pomijając wrogów oczywiście ^^)

DemonstaR
10-04-2007, 22:27
@UP
Piaty~ jest to człowiek honorowy i na Aurei miał duze zaufanie

Ja sie tylko chciałem Was zapytać co było przyczyną wojny na Aurei? Czy to dalsze rozgrywki Fag vs.Rom,czy jakaś konkretna przyczyna?

PS. Grałem kiedyś na Aurei,teraz widze ze jest to jakis rasistowski serwer i szkoda gadac.

Pozdro...

polostap
10-04-2007, 22:34
@UP

Ja sie tylko chciałem Was zapytać co było przyczyną wojny na Aurei? Czy to dalsze rozgrywki Fag vs.Rom,czy jakaś konkretna przyczyna?

PS. Grałem kiedyś na Aurei,teraz widze ze jest to jakis rasistowski serwer i szkoda gadac.

Pozdro...
Honor to zostać z kumplami do końca, chociaż wiem, że nie dużo ich zostało. Sprzedajac postać, pozbył się również honoru.

Teraz wojna trwa od kiedy Fast zabił Vesza (?).

Aurea zawsze była rasistowskim serwerem, z reszta każdy jest rasistowski.

Pozdrawiam

Hanys_Kce
10-04-2007, 23:17
Aurea to zniszczony serv przez wojny i coraz gorzej sie dzieje :/
No ale mam do niego sentyment i chyba tu pozostane :D

MANU PROWADZI 7-1 !!!!!:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
I zeby nikt nie pisal ze to nie ten dzial musicie mi wybaczyc :D

Kakalaka222
10-04-2007, 23:29
A tam Aurea fajny serv... no tylko, że grac aktualnie nie mogę ;)

@off
:cup: :cup: :cup: Manchester United ! :cup: :cup: :cup: 7:1
Nie potrzeba komentów, że to nie te forum ;)

Mozo
10-04-2007, 23:41
Zgadzam się;)
Nasi już 7-1 :) dziękujemy Rzymianom

duuKi
11-04-2007, 01:00
Ta 7:1 nokaut..xP

Honor to zostać z kumplami do końca, chociaż wiem, że nie dużo ich zostało. Sprzedajac postać, pozbył się również honoru.

Teraz wojna trwa od kiedy Fast zabił Vesza (?).

Aurea zawsze była rasistowskim serwerem, z reszta każdy jest rasistowski.

Pozdrawiam

Jezeli uwazasz ze przeniesienie sie na inny serv to strata honoru, to juz twoja sprawa..;|
A Vesza zabil Hellah i Fast :P

Sesef
11-04-2007, 08:24
Achh widzę, że znudziło wam się już pisanie, że Vesz się przewrócił.

11-04-2007, 09:27
Komu było na rękę lub komu nie przeszkadza to, że odszedłem gdzie indziej powie, że nic się nie stało. Kto by wolał żebym jednak został i walczył powie, że straciłem honor, zdradziłem gildię, itp.

Ja robię tak jak mi wygodnie. Mam swoje zasady i nie dbam ani o zdanie tych pierwszych, ani tych drugich. Moje życie, moja postać ^^

Losari
11-04-2007, 11:52
Joker Poker
Apr 11 2007, 10:40:14 CEST Killed at Level 109 by Dark Skejcik and by Nexoriu
Edit.
Tamapu
Apr 11 2007, 10:57:37 CEST Killed at Level 132 by Lord Riptur and by Dikkeri
elo -.-

Slide_Aurea
11-04-2007, 15:41
Joker Poker
Apr 11 2007, 10:40:14 CEST Killed at Level 109 by Dark Skejcik and by Nexoriu
Edit.
Tamapu
Apr 11 2007, 10:57:37 CEST Killed at Level 132 by Lord Riptur and by Dikkeri
elo -.-

1;1 :) Coś chyba Alliance nie są już tacy pewni i nie expią tak jak wcześniej?? ;]

kidler
11-04-2007, 16:49
Ciekawe kiedy uda wam sie zrobić massloga w którym nikt z was nie padnie. ;)

Ptak~
11-04-2007, 17:31
kidler

padaja, ale sie nie poddaja, i dalej massloguja. lepsze to, niz gdyby mieli zrobic 1 massloga, pare osob by padlo i nie masslogowali by juz wogole, nie sadzisz ?:p

Hanys_Kce
11-04-2007, 18:07
Dzieki tym masslogom utrzymuje sie nasz temat ;D

Gotic
11-04-2007, 20:13
Achh widzę, że znudziło wam się już pisanie, że Vesz się przewrócił.

Mi sie nie znudzilo!!!!
Zdedzil, zdedowacial, dedl, dednol, zahapal deda, wydedowal, zostal zdedowanym i zdedowacialym dedem, wydedzil zdedzonego i zdedowacialego deda i zadedal sie na zdedzonego deda..(uwielbiam to:D)

Iron'knight
11-04-2007, 20:22
Mi sie nie znudzilo!!!!
Zdedzil, zdedowacial, dedl, dednol, zahapal deda, wydedowal, zostal zdedowanym i zdedowacialym dedem, wydedzil zdedzonego i zdedowacialego deda i zadedal sie na zdedzonego deda..(uwielbiam to:D)

Dednoles mnie tym tekstem :confused: :confused: :confused:

Gotic
11-04-2007, 21:50
@ Sesef, lub ktos, ktos hostowal otsa waraurea~, ten z mapka fibuli
Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos?:) Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x

Slait
11-04-2007, 22:16
Mi sie nie znudzilo!!!!

"Ludzie nauczcie sie pisac DEAD, a nie DED.
To jest takie noobskie....
Teksty w stylu "dednoles mnie" nie maja sensu....Dead to znaczy martwy, czyli zamartwiles mnie? Prosze ludzie zlitujcie sie!!! Piszcie normalnie..."

N/C

Gotic
11-04-2007, 22:18
"Ludzie nauczcie sie pisac DEAD, a nie DED.
To jest takie noobskie....
Teksty w stylu "dednoles mnie" nie maja sensu....Dead to znaczy martwy, czyli zamartwiles mnie? Prosze ludzie zlitujcie sie!!! Piszcie normalnie..."

N/C

Chyba o to wlasnie mi chodzilo, to byla ironia pajacu je*any... Ze tez ludzie nie skonczywszy podstawowki prawie pisza na tym forum..

Slait
11-04-2007, 22:20
Sorry Double Post

Slait
11-04-2007, 22:21
Chyba o to wlasnie mi chodzilo, to byla ironia pajacu je*any... Ze tez ludzie nie skonczywszy podstawowki prawie pisza na tym forum..

wiesz ze sie wyglupiles a teraz boisz sie do tego przyznac, mozesz sie wypieraac ale zastanwia mnie czym sie kierowales piszac twoj podpis

Gotic
11-04-2007, 22:22
wiesz ze sie wyglupiles a teraz boisz sie do tego przyznac :)

Tak, jestem analfabetą i po prostu... Pisze "ded", bo inaczej nie umiem =(
Dobra nie robmy offtopa :P

@Topic
Ahahahahhaha Vesz padl..hahaha

Kolirn
11-04-2007, 23:23
wiesz ze sie wyglupiles a teraz boisz sie do tego przyznac, mozesz sie wypieraac ale zastanwia mnie czym sie kierowales piszac twoj podpis

jedynym który się tu wygłupił jestś ty.

Barrek
12-04-2007, 05:18
Ciekawe kiedy uda wam sie zrobić massloga w którym nikt z was nie padnie. ;)

Hmm.. no ciekawe =>

You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mixor Korkeror. He was killed by Aimar de'Vrie.

You recognize Nitearth'Ave. He was killed by Iron Nostradamus.

You recognize Bonkaren. He was killed by Aimar de'Vrie.

Iron'knight
12-04-2007, 08:39
Hmm.. no ciekawe =>

You recognize Mixor Korkeror. He was killed by Aimar de'Vrie.

You recognize Nitearth'Ave. He was killed by Iron Nostradamus.

You recognize Bonkaren. He was killed by Aimar de'Vrie.

Ha Ha Ha. Gratz dla Was. :cup: :cup: :cup: hrhrhhr Kidler sie zgasi :)
@Slait
Zastanawia mnie Twoj poziom inteligencji. Wszyscy zazwyczaj mowia Ironia i daja odnosnik do Wikipedii, ja bede orginalny, wejdz w google i wpisz "ironia" a potem zedytuj tamte posty.

Ptak~
12-04-2007, 10:32
@ gotic

ots byl, jakby to powiedziec...zalosny. nie mogli mnie zabic w chyba 5 magow (gralem folari), to mnie kickali co chwile, ale tylko mnie. w koncu dostalem ip bana.

jestescie zalosni~
zastosuj~ powar x)

H.L
12-04-2007, 10:50
Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos?:) Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x

Ja hostuje

Kolirn
12-04-2007, 11:21
aimar łobuzie ;<

dudek_lfc
12-04-2007, 13:02
Ots juz nie istnieje w ogole, czy moze zmieniles ip lub cos? Bo ots byl fajny, dopracowany, 0 lagow i w ogole ;x

na hysterie zapraszam ;]

Sesef
12-04-2007, 14:53

Otsa już nie hostuję i nie przewiduję w najbliższym czasie hostowania. Nie mam czasu na rozwijanie projektu i dalszą aktualizacje, jak ktoś chce to niech sobie poszuka go na odpowiednich stronach. Od razu mówię, że konkurencja (.org.) miała cofke forum i mi temat wcięło, a drugiego nie chce mi się zakładać.

Co do fragów gratz dla Mixor Korkeror aka Bonkaren ciekawie sobie to rozplanował poskładać się odrazu na 2 charach. Jak by ktoś nie zakapił Mixor~ to sorc Bonkaren-a

Sope(L)
12-04-2007, 15:52
Aimar wkoncu zdecydowal gdzie jego miejsce :]

Gotic
12-04-2007, 17:29
Ja hostuje

To mzoesz mi podac ip? Bo stare sie chyba zmienilo, bo ots zawsze offline...

Cadonis
12-04-2007, 20:07
na hysterie zapraszam ;]

Rotfl, myślisz że on tam nie gra? A kto inny wbił 289 lvl Liamem?
I tak go w duelach rozwalam ;X

Btw wbijajcie coś na Hysta bo ostatnio po 10 osób online... lagi minęły jakby co ;o

~ontopic
Dzieje się coś świeżego? ;(

H.L
12-04-2007, 20:49
To mzoesz mi podac ip? Bo stare sie chyba zmienilo, bo ots zawsze offline...

Poszukaj tam gdzie powinienes, ewentualnie napisz pw

Mori's
12-04-2007, 22:08
Aimar wkoncu zdecydowal gdzie jego miejsce :]

wg moich informacji to jest szpieg Alliance w fagu
ponieważ
Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter to wszyscy rl jak większość gildii Bractwo Feniksa i tam wszyscy mają do siebie passy
Soldek grał Woodym, Warriorem, Karolem, Magusem może i Aimarem
Warrior grał Aimarem, Soldkiem, Woodym, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Harujem, Hammerem
Mc Woody grał Warriorem, Soldekim, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Karolem, pewna pania,
a Aimar de'Vrie miał kiedyś passy do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona

po kolejne wszyskie te osoby znają się już za czasów początku Aurea a Aimar de'Vrie został stworzony po namowie jego rl siostry Vermy Thor i jej rl chłopaka
Beru Senwina
i z tego co zaobserwowałem to Warrior Fut~ wbił Aimarem około 30% expa, Aimar brał kasę z warriora na exp, blessy więc miał passy
jak widać w dziale Aurea Theard Aimar jest na 50% screenach warriora i na odwrót więc napewno to spy i sypie all warriorowi

innym powodem jest to ze Aimar mieszka 200 metrów od Williego a Willy to super friends Soldka

znając życie to Bractwo mają liściki na Aimara a te fragi to tylko dla picu żeby wejść do Fagu no i kto by się dał solo ubić 2 charami Aimarowi
coś za podejrzanie to wyg

aim
12-04-2007, 22:17
ponieważ
Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter to wszyscy rl jak większość gildii Bractwo Feniksa i tam wszyscy mają do siebie passy
Warrior grał Aimarem, Soldkiem, Woodym, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Harujem, Hammerem
Mc Woody grał Warriorem, Soldekim, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Karolem, pewna pania,
a Aimar de'Vrie miał kiedyś passy do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona

po kolejne wszyskie te osoby znają się już za czasów początku Aurea a Aimar de'Vrie został stworzony po namowie jego rl siostry Vermy Thor i jej rl chłopaka
Beru Senwina
i z tego co zaobserwowałem to Warrior Fut~ wbił Aimarem około 30% expa, Aimar brał kasę z warriora na exp, blessy więc miał passy
jak widać w dziale Aurea Theard Aimar jest na 50% screenach warriora i na odwrót więc napewno to spy i sypie all warriorowi

innym powodem jest to ze Aimar mieszka 200 metrów od Williego a Willy to super friends Soldka

znając życie to Bractwo mają liściki na Aimara a te fragi to tylko dla picu żeby wejść do Fagu no i kto by się dał solo ubić 2 charami Aimarowi

KURWA OWNED XD

Barrek
12-04-2007, 22:21
ponieważ

Beru Senwina

Ja pierdole jestes zajebisty!! skad ty te informacje masz?! albo se jaja robisz albo juz nie wiem o co Ci chodzi!
nie wiem od czego zaczac ale ok.
1)Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter oni nie sa rl Aimara.
2)Aimar nie jest bratem Vermy thor.
3)Aimar nigdy nie widzial williego w rl.
4)Nikt nigdy nie mial pasow na Aimara.
5)Aimar de'Vrie nie miał nigdy passow do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona,
6)Aimar zajebal solo tylko tego Mixora~
7)Jak Beru mogl byc chlopakiem Vermy thor jak ona mieszka w poznaniu a on w warszawie =o??
8)Aimar nie mieszka 200m od Williego bo Willy mieszka w mojej dzielnicy a Aimar na innej.

Ps. Aimar wpadaj jutro na picie =o

Kolirn
12-04-2007, 22:28
ponieważ

Beru Senwina

po 1 śmiać sie nie moge przestać do teraz hahahahahahahaaaaaaaaaaahahahahaha

piłeś coś ? brałeś ? xDDDDDDDDDDDD

RL? xD ale z ciebie idiota.... połączyłęś ludzi z : poznania, piły, warszawy, lodzi, piekar, rudy ślaskiej etc jako rl friendów i dojebałeś takie głupoty że to się w pale nie mieści ^^

żałuje że nie ma wpietego w te bajke kolirna :( było by to bardziej... osobiste przeżycie xD

Pan Klocek
12-04-2007, 22:53
ponieważ

Beru Senwina

Ahahahaha a świstak siedzi i pali ze sreberka :D
Normalnie takich spisków to by sie Molder z X files nie powstydził :D

I możecie już przestać z tymi przekleństwami i przyznawaniem sie do ots? Za to jest ban na forum. . . .

max-draky
12-04-2007, 23:00
www.mori.justgotowned.com nic wiecej nie mam do powiedzenia , no moze jeszcze tak , nie ladnie tak spyowac Aimarku :(

-Flimon

Gotic
12-04-2007, 23:01
Tez bym sie posmial, ale ja nie w temacie jestem =/

Kolirn
12-04-2007, 23:10
a najlepsze jest to.... że zaraz Mori's powie że sami udowadniamy że to prawda haha bo sie wszyscy z tego śmieja bo nie chcą przyznac prawdy xDDDDDD

Sesef
12-04-2007, 23:34
I możecie już przestać z tymi przekleństwami i przyznawaniem sie do ots? Za to jest ban na forum. . . .

Przypuszczam, że nigdy nie grałeś na aurea to w skrócie powiem tak. Aurea to serwer wiecznej wojny, więc czasami nuda piszczy wśród walczących dlatego popykujemy sobie dla rozrywki na otwartej piszczeli. Ostatnio Aurea nawet doczekała się własnego dedykowanego dla tego świata silnika :).

Kolirn
12-04-2007, 23:37
Przypuszczam, że nigdy nie grałeś na aurea to w skrócie powiem tak. Aurea to serwer wiecznej wojny, więc czasami nuda piszczy wśród walczących dlatego popykujemy sobie dla rozrywki na otwartej piszczeli. Ostatnio Aurea nawet doczekała się własnego dedykowanego dla tego świata silnika :).

owszem grał a nawet gra na Aurei i jest ze mną w gildi :P

Pan Klocek
12-04-2007, 23:44
owszem grał a nawet gra na Aurei i jest ze mną w gildi :P

Ciiiii Kolirn :P Wole żeby to nie było wszystkim oczywiste ^^

@Sesef
Wiem jak wygląda Aurea, nie zmienia to jednak faktu iż używanie niecenzuralnych słów lub przyznawanie sie na oficjalnym forum do korzystania z ots jest zabronione regulaminem, który osobiście każdy z nas potwierdził zakładając tu konto. Nie mówiąc już o kulturze wypowiadania się :P

eny_
13-04-2007, 00:37
http://tibia.erig.net/Aurea

nic o kidlexie nie napisali :(

Hanys_Kce
13-04-2007, 00:48
@up
Powiedz mi co mieli napisac o Kidlexie?
Pogromca low lvl ? :D

Kolirn
13-04-2007, 02:43
AHAHAHAHA stawiam Browara temu kto obejrzy film "Another guy movie" i sie nie porzyga xD ja nawet 5 minut nie wytrzymałem ^^

Iron'knight
13-04-2007, 08:33
Pfffff... dzisiejsza openka - 15:3 dla Aliantów ;(, ale nie ma co dobrze było, filmik na tibicams ;] Do deda Natalona było ciekawie .
Fighting Alliance Group deaths:

Folari
Butibof
Dark Skejcik
Eldero Tashfael
Iron Nostradamus
Alex Fast Hunter
Nexoriu
Fouldanna Graymon
Medinka
Soulcrasher
Cost'Palm
Akumes Aspi
Fafis Eleandril
Druid Karolka
Vladislavus Dragulia

Alliance deaths:

Alrig
Natalon
Xarcus

Ptak~
13-04-2007, 14:28
ktos tam pare stron temu pisal o hysterii cos :p tak to ja wbilem 289 liamem, tak to mnie nie lubicie (priv acce), tak hoster tego otsa raksninja costam to palant, tak piszecie pierdoly jak zwykle.

@ fag

cos wam battle nie poszlo, lepiej znajdzcie lepszych "ownerow" na wojne -.^

Hanys_Kce
13-04-2007, 15:01
Podobalo mi sie jak zalatwili Natalona :D
Ale moim skromnym zdaniem ta wojna juz przesadzona.
Nastepne co moze sie wydazyc to klutnia pomiedzy Swe.

Eldero
13-04-2007, 15:35
ktos tam pare stron temu pisal o hysterii cos :p tak to ja wbilem 289 liamem, tak to mnie nie lubicie (priv acce), tak hoster tego otsa raksninja costam to palant, tak piszecie pierdoly jak zwykle.

@ fag

ok pvp masterze ;]

duuKi
13-04-2007, 16:00

@ fag

GM na ots moze nie palant ale runki "Paralyze" rozdaje kolegom a jak zlapie ktos inny ban na ip odrazu...

Drugiego nie komentuje xP
Hail PVP mastah...:/

Slide_Aurea
13-04-2007, 17:37
Haha, to wyszło, że Aimar ma ponad 8 ownerów :D ( To więcej jak miał Piąty w swoim domu dziecka + kotem :D) Co ile oni się zmieniają?... Mori, żal.br ot co -.-

Co do Fagu, szkoda... ale i tak jestem i będę za Wami (mimo tego że tu już prawie nie gram)

13-04-2007, 17:52
@up
To już wiem czemu zawsze na Pskonejott'cie pisało, że Aimar średnio 30h dziennie siedzi...

Hanys_Kce
13-04-2007, 18:10
@up
Wytlumacz mi jak mozna siedziec 30 h dziennie B)
Nie zebym sie czepial ciebie :)

13-04-2007, 18:42
Haha
Nieważne Hanysku, nieważne :D

Iron'knight
13-04-2007, 19:12
Biedny Vesz ...
Apr 13 2007, 15:01:09 CEST Died at Level 157 by a quara hydromancer scout
co lvl wbije to traci.:evul: :evul: :evul:
@DOWN
No co? Moze ma Neo~ ;>

Gotic
13-04-2007, 20:40
Biedny Vesz ...

hahahahahahahahahHAHAHAHAHhhHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHah hahahahahahahahahHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhahahahaHA HAHHAHAHAHAahhahahahahahaahHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA H XDDDDDDDDDDDDD

Kakalaka222
13-04-2007, 21:19
Wkońcu piątek 13-nastego. ;) hihi

@Mori's
hahahahahahhahahah! To był dobry 'żart' haha!

Sesef
13-04-2007, 21:39
Biedny Vesz ...
@DOWN
No co? Moze ma Neo~ ;>

A z Moltreusa się śmiali że pada jak mu neta rozłącza, a Vesz widzę wcale nie lepszy.

Gotic
13-04-2007, 21:58
@UP
nie psuj nam zabawy:( Vesz sie glebnoł mhushuashasuhasuashsasa

Slide_Aurea
13-04-2007, 22:00
@up
Wytlumacz mi jak mozna siedziec 30 h dziennie B)
Nie zebym sie czepial ciebie :)

Z tyloma ownerami, to można nawet do 37h wykręcic :) Chłopak sobie dobę wydłuża ;s

Dajcie spokój Veszowi, każdy jakoś pada...

_/Fag (żeby nie było podlizywania sie Alliantom ;s)

Hanys_Kce
14-04-2007, 01:00
Powiadasz hanysku ;D
Takie czule slowka do mojej osoby ;p az sie zawstydzilem :D

Eldero
14-04-2007, 10:21
niewiem jak ten temat mogl zostac "najciekawszym tematem roku 2006"...

Chomski_1991
14-04-2007, 10:28
AHAHAHAHA stawiam Browara temu kto obejrzy film "Another guy movie" i sie nie porzyga xD ja nawet 5 minut nie wytrzymałem ^^

O jaki dokladniej film Ci chodzi ?? Bo szukam szukam i nie moge znalezc :D

Govinem
14-04-2007, 10:41
niewiem jak ten temat mogl zostac "najciekawszym tematem roku 2006"...

Jeszcze wtedy było nas o połowe mniej:)

Tomorro(Sarloon madex)
14-04-2007, 20:02
Jeszcze wtedy było nas o połowe mniej:)

Nooo...z 5-6 osób może sie wypowidało...od kiedy jest war Fag-Alianci zawitało z 10 nowych osób.B)

Kakalaka222
14-04-2007, 20:15
Czy to źle? ;)

Iron'knight
14-04-2007, 22:03
Mam male pytanie, grzebalem w charach i zobaczylem
Noxarystul Thirkaight
Guild membership: Hitman of the Fighting Alliance Group
Apr 09 2007, 23:49:01 CESTKilled at Level 80 by Kapek Aurea

pytam z ciekawosci, o co chodzi? celowo czy przez przypadek?

@DOWN
Ops gdzies umkło :P

Tomorro(Sarloon madex)
14-04-2007, 22:08
Noxarystul Thirkaight

pytam z ciekawosci.

A gdzie tu qrwa pytanie?

Govinem
14-04-2007, 22:38
Noxarystul Thirkaight

@DOWN

Pewnie pod Double Ue wpadł:)

A JA ZGONA KURWA ZALICZYŁEM!

Kakalaka222
14-04-2007, 23:34
A JA ZGONA KURWA ZALICZYŁEM!
O kolejni widzieli napis ;) Czyli, są najlepsi :D

Mori's
14-04-2007, 23:38
Noxarystul Thirkaight

@DOWN

zanim wszedl do gildi to go ubili

Tomorro(Sarloon madex)
15-04-2007, 13:16
Z dedykacja dla Losariego i Vszaża
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1370531#post1370531

Losari
15-04-2007, 13:19
@up sry nie kumam Twojego posta :|

Turek Syty
15-04-2007, 13:23
Oj Gong : D

Name: Spokoo Knight
Profession: Elite Knight
Level: 94

Apr 14 2007, 11:50:03 CEST Killed at Level 95 by Lord Riptur and by Dektral

HAHA XD

Turek Syty
15-04-2007, 13:24
100K w plecy : o Sorry za double posta ;[

elton
15-04-2007, 13:59
Skoro Cromak nie hostuje ots'a , to ja zapraszam na swój
aurea-war.servegame.com , klient 7.92 , 1/1 lub 2/2 , mapka Edron, zapraszam ^^

duuKi
16-04-2007, 08:17
Odswiezam temat bo cos zaczyna zaginac w tej masie innych topicow...

Eldero
16-04-2007, 08:24
Koniec wojny.

Hanys_Kce
16-04-2007, 09:21
@up
Koniec?
All sie wyplacacie czy co?

Sesef
16-04-2007, 09:28
@up
Koniec?
All sie wyplacacie czy co?

Dajesz 2kk i mogę płacić

Hanys_Kce
16-04-2007, 09:39
Dajesz 2kk i mogę płacić

Dla mnie to sa drobne :D
Ja operuje wiekszymi sumami :]

Gotic
16-04-2007, 10:11
@Up
Ssziesz i nie jestes smieszny xD

7 Zevs Mighty Thunder (*) History Aurea Sorcerer 155 +2,189,742

Zevs pobil rekord Aurei w expie o 89k expa :D
Poprzedni rekord nalezal do Vladka, tlyko ze Vladek wbil 2mln 100k expa na 95 lvlu =D

ThomasM
16-04-2007, 11:43
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1619136&pagenumber=1
I would like to say officially that Alliance have won the war.

A więc rozpoczęło się oficjalne panowanie Aliantów na Aurea... Zobaczymy, co z tego wyniknie. Wypłacili się jeszcze Sajgon i Maryan the Cursed.

Wie ktoś, gdzie teraz FAG gra?

DemonstaR
16-04-2007, 13:54
Ja p*****ole... i nic więcej...czyli przeprowadzka z Aurei... ;(

FaG _/

Sesef
16-04-2007, 14:59
Wie ktoś, gdzie teraz FAG gra?

hmm gra tu www.l2max.com

Zaraz będą spać na forum asslickery Alliance :)

Feliex1
16-04-2007, 16:02
tu tez www.silkroadonline.net

16-04-2007, 16:36
i tu www.hattrick.org
A poza tym w Soldacie znów niezła forma i ćwiczę UT 2004 ;]

ThomasM
16-04-2007, 17:14
@Cromak
Też miałem w Lineag'a zacząć grać, ale stwierdziłem, że na moim złomie zbyt długo i komfortowo nie pogram ;s Czekam do maja na nowego, to wtedy się pobawię może ^^ Może ktoś polecić jakąś ciekawą grę MMORPG, tylko, żeby nie miała zbyt wysokich wymagań, albo jakąś przez przeglądarkę, tylko dobrze by było, gdyby to nie było jak Ogame, gdzie po pewnym czasie rozbudowywania, gra polega na jednym-dwoma kliknięciami myszką przez cały dzień, bo kolejne budynki czy flota buduje się ponad 24h... Trzeba skończyć z Tibią ^^

@Piąty
Z Neraną też skończyłeś?

16-04-2007, 17:29
Nooooooooo... Znudziła mi się Tibia (chwilowo?)

H.L
16-04-2007, 18:02
No to mozna wrócić na aurea, dzieki FAG za oglądanie świetnych starć trzymajcie sie

Tomorro(Sarloon madex)
16-04-2007, 18:25
Może ktoś polecić jakąś ciekawą grę MMORPG

Kal Online
:D

@Feliex
Odwiedz swoją skrzynke na tym forum ;]

Hanys_Kce
16-04-2007, 18:58
Teraz tylko czekac na walki szwedow pomiedzy soba.
Bo bez tego to ten temat bedzie raczej nudny B) chyba ze czasem Kolirn uraczy nas jakims przemilym postem :)

Feliex1
16-04-2007, 21:55
(...)
@Feliex
Odwiedz swoją skrzynke na tym forum ;]

odpisałem(10znaków)

duuKi
16-04-2007, 21:58
Ktos tam pisal zeby polecic jakas gre przez przegladarke lub MMORPG:
no wiec Kal Online, www.plemiona.pl , www.runescape.com Mu online xP

Gotic
16-04-2007, 22:17
Kto sie wyplacil? Tak z grubsza :P
Mastro Scue tez? Bo go w Fagu nie ma (niee prosze nie bijcie mnie no keal jezeli sie pomylilem nie!!!dont keal;!!111!!!111!!!!!111111nie prosze me nob plx no keal!!!!)

ThomasM
16-04-2007, 22:50
Dzięki za polecone gry, może z niektórych skorzystam ^^

Kto sie wyplacil?
Maester aaron.
Puldatron.
Almeca.
Thor Eleniah.
Pepo au'rian.
Deeco. - Ok Deeco is free again.
elwinga.
Thor gwyn.
Endrox.
Kojak firefighter.
Andrzej Wladek.
Maryan the cursed.
Sajgon.

Mastro Scue tez?
A żeby Mastro się wypłacił to chyba, tak jak to Piąty żartował, naprawdę potrzebne było by głosowanie ownerow ;s Nie wiem ilu ich tam on ma, ale na pewno nie jedna osoba grała nim podczas tej wojny, co może tłumaczyć tyle deadów...

Iron'knight
16-04-2007, 22:56
Dzięki za polecone gry, może z niektórych skorzystam ^^

A żeby Mastro się wypłacił to chyba, tak jak to Piąty żartował, naprawdę potrzebne było by głosowanie ownerow ;s Nie wiem ilu ich tam on ma, ale na pewno nie jedna osoba grała nim podczas tej wojny, co może tłumaczyć tyle deadów...

Badzik czy Tomek? :D:D:D
Myśle że teraz zacznie sie jakas nowa wojna, jak juz ktos powiedział, Aurea bez wojny to nie Aurea.
btw. dzisiaj Skoki i Jagiellon mają urodziny... Wszystkiego naj... B)

duuKi
16-04-2007, 23:00
@up
Heh widze ze dobrze znasz skokiego z tego co ja go znam [od 9 lat] to wiem ze urodziny ma on 15 Kwietnia xPP
Wiec moze ci jeden dzien umknął...xP
A kiedy ma Jaga to niewiem jezeli dzisiaj to tylko: Wszystkiego najlepszego i ponownej wizyty na rooku xP

PS. O tych urodzinach mowie tylko tak zebys wiedzial, wiesz zebysmy nie zaczeli znowu sie o cos klocic bo mi sie juz znudzilo to xPP

Vil
16-04-2007, 23:06
Smieszne ze po tylu latach bezwladnej kopaniny jeszcze wam sie chce logowac na tym serverze ;p

duuKi
16-04-2007, 23:08
Smieszne ze po tylu latach bezwladnej kopaniny jeszcze wam sie chce logowac na tym serverze ;p

A jak mogloby byc inaczej xPP
Aurea to swiat ciekawy dzieki tej wlasnie "kopaninie" i dlatego choc gra sie na innym to i tak zawsze ciagnie Cie do tego jedynego, ukochanego jakim jest AUREA!

16-04-2007, 23:10
Bezwładna kopanina? Ty chyba nie widziałeś battle'i w wykonaniu Dusków ;o

duuKi
16-04-2007, 23:12
Bezwładna kopanina? Ty chyba nie widziałeś battle'i w wykonaniu Dusków ;o

Ta to co tam sie dzieje to jest poprostu "Smiech na sali"

@Sry za spam od teraz zaczne edytowac XP

Hanys_Kce
16-04-2007, 23:54

Aurea to nie taki zwykly serv :D Tego sie nie da wytlumaczyc w slowach.

Ah wzielo mnie na sentymenty ;)

Sesef
17-04-2007, 10:44
@Cromak
Też miałem w Lineag'a zacząć grać, ale stwierdziłem, że na moim złomie zbyt długo i komfortowo nie pogram ;s Czekam do maja na nowego, to wtedy się pobawię może ^^ Może ktoś polecić jakąś ciekawą grę MMORPG, tylko, żeby nie miała zbyt wysokich wymagań, albo jakąś przez przeglądarkę, tylko dobrze by było, gdyby to nie było jak Ogame, gdzie po pewnym czasie rozbudowywania, gra polega na jednym-dwoma kliknięciami myszką przez cały dzień, bo kolejne budynki czy flota buduje się ponad 24h... Trzeba skończyć z Tibią ^^

@Piąty
Z Neraną też skończyłeś?

Ultima online, serwer www.moongate.pl grałem kiedyś tam nawet ciekawie.

Pozdro od Cromaków :P

elton
17-04-2007, 12:31
@
Troche szkoda, tyle poświęcenia wielu osób z Aurei, szwedzi pewnie nie odpuszczą nawet jak się ktoś wypłaci ;/.

@co do otsa
Strasznie dużo porobiło się tych aurea war, nie wiem czy jest sens jego hostowania, chyba że wojny innych światów , akurat nie mam aktualnie internetu, na PW można mi składać propozycje i podpowiedzieć jakie wary z jakich światów ludziom się podobają. Może RPG?

btw. Warto zainwestować w Cs'a , quake'a ^^

Sesef
17-04-2007, 13:39
btw. Warto zainwestować w Cs'a , quake'a ^^

Narazie to ja od miesiąca robie OTS CS mode i się jakoś zebrać nie mogę.

Kolirn
17-04-2007, 16:36
15:22 Elom Tika [91]: recruting to guild?

no sam nie wiem co mam napisać w tym momencie :D

Eldero
17-04-2007, 16:44

przeciez to nob jest

Sope(L)
17-04-2007, 16:51

Mam nadzieje ze go nie przyjmiesz lol.
To najwiekszy noob z lvlem 50+ jakiego widzialem.
I na dodatek zdrajca ;D

Kolirn
17-04-2007, 17:55
delikatnie - jak na mnie - zasugerowałem mu żeby sobie darował... ^^

Poznanski Rycerz
17-04-2007, 18:48
Nowy owner ^^ eloma

Raks Ninja
17-04-2007, 19:04
Stary byl nie lepszy ;)

Jojo Ninja
17-04-2007, 20:11
Huehheue, stary czy nowy, i tak sie upierdoli bo mi sos wisi :D

/Jojo

Tomorro(Sarloon madex)
17-04-2007, 20:12
Cos sie o Vesza martwie
Loguje sie na 3-4 min...regularnie po 17:00
Matura?Retired po zgonach?xD

Poznanski Rycerz
17-04-2007, 20:33
Jojo
Ale ty chyba hunta masz ^^?

Jojo Ninja
17-04-2007, 20:53
1st Nie odzywaj sie synu, ja moge sobie nawet setke robić i nikt mnie nie ujebie bo nikomu nie nagrabiłem -.^

2nd Jak będzie możliwość to sie go ścignie, a tak btw. jeżeli myślisz że moim najtem rzuce sie na typa 2x więszego to powodzenia :D
Just retired, nie mam czasu na beznadziejną gre :D

/Jojo

Robin_Boot
17-04-2007, 23:50
próbny post..sorki za spamik..hihi pozdrowienia od emeryta

Poznanski Rycerz
18-04-2007, 00:10
1st Nie odzywaj sie synu, ja moge sobie nawet setke robić i nikt mnie nie ujebie bo nikomu nie nagrabiłem -.^

2nd Jak będzie możliwość to sie go ścignie, a tak btw. jeżeli myślisz że moim najtem rzuce sie na typa 2x więszego to powodzenia :D
Just retired, nie mam czasu na beznadziejną gre :D

/Jojo
1st, nie zgrywaj kozaczka
2nd zrob 50 a nie gadasz o 100

dudek_lfc
18-04-2007, 13:37
@ poznanski~

ale on ma 51 xD

max-draky
18-04-2007, 17:00
a moze i wiecej ;D btw jest u siebie na Aurei wiec moze strugac kozaka , a ty kozakuj sobie na Galanie ;D WIOoooooo

btw Kolirn ... 130k plxxxxxxxxxxxxxxxx :(:(

-Flimon

Jojo Ninja
18-04-2007, 17:53
a moze i wiecej ;D btw jest u siebie na Aurei wiec moze strugac kozaka , a ty kozakuj sobie na Galanie ;D WIOoooooo

-Flimon

Dobrze prawi, polać mu -.^
Zreszta, my graliśmy tam od zawsze, więc dzieciaczku idź się baw na Galanie :D No i btw. mam 51 ; > Ja lubię grać tam gdzie jest spokój : ) Na Aurea nigdy go nie będzie, więc wogóle rezygnuje ze względu na strate czasu :P

/Jojo

Tomorro(Sarloon madex)
18-04-2007, 21:03
Czyżby Elom~ zapłacil 400k?:o

@Edit
No i Zevs~ dzisiaj wyrównał sie lvlem z Veszem

Sting_Ninja
18-04-2007, 21:37
Tylko czekac az Zevs zajebie Vesza :D

Jojo Ninja
18-04-2007, 21:37
Fifi przykuł starą do podłogi i ciśnie ; )
Jak nie Zevs Vesza, to na odwrót xD!

/Jojo

Hanys_Kce
18-04-2007, 21:42
Ale wy jestescie do nich wrogo nastawieni ;)

ToMuS_Aurea
18-04-2007, 21:42
No chyba masz racje albo ją krzeslem pobil :(
Bo on chyba neta nie mial z tego co wiem :P

Kolirn
18-04-2007, 22:20

-Flimon

już ci napisałem w tibi że żal mi czasu na głupie gadanie... zgadzasz się na moje warunki albo szukasz kogoś innego proste.

Sesef
18-04-2007, 22:38
Fifi przykuł starą do podłogi i ciśnie ; )
Jak nie Zevs Vesza, to na odwrót xD!

/Jojo

Nie to jest tak
6-18 Fifi
18-6 Gonzo

I co tydzień zamiana

A do szkoły i tak nie muszą chodzić, akuracik będą robotnicy do przebudowy Jarmarku Europa (no i się skończyły płyty spod ubrań)

A i jak by ktoś nie oglądał Top Gear http://www.youtube.com/watch?v=V27CgobKJHw

Ps. Ja mogę szybciej.

Tomorro(Sarloon madex)
18-04-2007, 23:24
już ci napisałem w tibi że żal mi czasu na głupie gadanie... zgadzasz się na moje warunki albo szukasz kogoś innego proste.

Hm...Jesli można zapytac
Za co 130k?:>

@Edit
No qrwa wychodze sobie na sec ubic draga juz 2x70 ms mnie bija :d
Dzisiaj jeszcze Slowbo~
Wczoraj Robin~
...

23:26 You see Mixor Korkeror (Level 74). He is a master sorcerer.
23:26 You see Ferren Teh'haxxoj (Level 76). He is a master sorcerer.

Hanys_Kce
19-04-2007, 00:16
@Sesef
Wlasnie takich ludzi nierozumie co graja w tibie i olewaja szkole.
Nie zebym bym jakims kujonem ale chyba nawet malo bystry czlowiek
wie ze bez szkoly nic nie osiagnie;)
No ale fifi i gonzo moze juz maja zapewniony byt :) kto wie.

Xtreme
19-04-2007, 00:17
Pozdrawiam szanownego użytkownika

KIDLERA.
(Themena)

Kolirn
19-04-2007, 02:04
Pozdrawiam szanownego użytkownika

KIDLERA.
(Themena)

tylko wazeliny nie zapomnij...

a ty mark nie musisz być taki ciekawski, mariel pisał do mnie a nie do ciebie.

Kakalaka222
19-04-2007, 09:14
uuu Elom Ty tu jeszcze piszesz po takich 'gafach' ? ;)

Kolirn... Ty pouczasz, że takie coś można na PW wysłać, więc Ty z Mariel~
też tam sobie porozmawiaj.
A no i dałbyś sobie spokój ze zgrywania nie wiadomo kogo... ;)

@edit
Gdy już o tej godzinie na innych światach było średnio po 200 osób na Aurey 60. ;) OSTRO! ;)
(nie piszcie, że nie pisze sie Aurey.)

Raks Ninja
19-04-2007, 09:51
http://rs128gc.rapidshare.com/files/26708000/1447086/UO0007.jpg

http://rapidshare.com/files/26762173/UO0001.jpg.html

Nie ma to jak byc naiwnym =(

Tomorro(Sarloon madex)
19-04-2007, 10:21
a ty mark nie musisz być taki ciekawski, mariel pisał do mnie a nie do ciebie.

HAHA
Ześ dojebał
To po huj pisze na forum?

Govinem
19-04-2007, 11:48
Co się stało się? że Elom Tika gildi nie ma?

Sesef
19-04-2007, 11:53
23:26 You see Mixor Korkeror (Level 74). He is a master sorcerer.

To jest sorc jednego z najtów z Suave albo piratów nie pamiętam kilka stron wcześniej pisałem o nim bo się na masslogu przewrócił i tym sorcem i swoim najtem

@Sesef
Wlasnie takich ludzi nierozumie co graja w tibie i olewaja szkole.
Nie zebym bym jakims kujonem ale chyba nawet malo bystry czlowiek
wie ze bez szkoly nic nie osiagnie;)
No ale fifi i gonzo moze juz maja zapewniony byt :) kto wie.

Wiesz mnie to zbytnio nie interesuje czy oni będą sprzątać ulice, przepiszą się do Zasadniczej Szkoły Zawodowej, czy czyścić kible szczoteczką w wojsku, jest to ich wybór na razie żyją tibią, ale w końcu przyjdzie dzień kiedy się to nagle skończy i wtedy zobaczą, że jest problem bo trzeba pracować. Jak na razie to interesuje mnie tylko moja przyszłoroczna matura i dostanie się na Uniwersytet Warszawski czy polibude.

http://rs128gc.rapidshare.com/files/26708000/1447086/UO0007.jpg

Nie ma to jak byc naiwnym =(

Czyje to eq?

ThomasM
19-04-2007, 12:23
Czyje to eq?

Z tego, co widać na drugim screenie, to Ivory frezzera, którego Raksu hacknął (?) ;o Ale Rhy~ prosił o oddanie SoVa, to jego SoVa też masz?
Jeśli to prawda, to cóż... GieZet Raksu ^^"

To jest sorc jednego z najtów z Suave albo piratów nie pamiętam kilka stron wcześniej pisałem o nim bo się na masslogu przewrócił i tym sorcem i swoim najtem

Bonkaren = Mixor Korkeror
Mixorem też był długo w Pirates, nie wiem, czemu wyszedł.

Co się stało się? że Elom Tika gildi nie ma?
Wypłacił się chłopak:

These people are free
[...]
Elom tika.

Było do przewidzenia, że prędzej czy później się wypłaci... Aff...

Xtreme
19-04-2007, 12:42
Z tego, co widać na drugim screenie, to Ivory frezzera, którego Raksu hacknął (?) ;o Ale Rhy~ prosił o oddanie SoVa, to jego SoVa też masz?
Jeśli to prawda, to cóż... GieZet Raksu ^^"

Bonkaren = Mixor Korkeror
Mixorem też był długo w Pirates, nie wiem, czemu wyszedł.

Wypłacił się chłopak:

Było do przewidzenia, że prędzej czy później się wypłaci... Aff...

I ?? Moja sprawa....
Może i się kurwa "Znuubiłem" Ale to moja sprawa , i tylko moja.
Knightem to , kurwa nawet 60 sorca nie dał bym zajebać na opence..

Kolirn
19-04-2007, 13:02
HAHA
Ześ dojebał
To po huj pisze na forum?

zapytaj się go.. ja mu wszystko na tibi wyjasniłem ;o

Kakalaka222
19-04-2007, 13:31

Wogóle nie kumam tego zdania... TRANSLATE please! ;)

Sesef
19-04-2007, 13:46
I ?? Moja sprawa....
Może i się kurwa "Znuubiłem" Ale to moja sprawa , i tylko moja.

Jesteś w błędzie :/ Jak byś prześledził fragi cromaka to byś wiedział

Xtreme
19-04-2007, 14:34
Jesteś w błędzie :/ Jak byś prześledził fragi cromaka to byś wiedział

No , dobra ale popatrz na kilka sczegółów.

1. Masz lepsze pvp
2. Masz wiekszy lvl.
3. Walisz wieksze hity.
4. Masz wpizde rl w Fagu.
5. Masz wiecej kasy.
I tak do 100 bym mógł ;F