Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Wiem juz ze wam przykro, ale czy ktos pomoze?:P
:( Stało się coś strasznego, hackneli mojego znajomego z rl o nicku Warriors Adu i stracil caly swoj majatek:/
Wiec mam prosbe.
Czy moglibyscie wspomoc go jakos, najlepiej finansowo lub w postaci uh'ow, runi itp.
Bardzo o to prosze
Koledzy z PoD nie chca mu lub nie moga pomoc wiec prosze was o pomoc dla niego:)
Noras
-Re'Sausa
Niech nie liczy na jakąś pomoc, jak mnie hackneli to pierwszą osobą którą do mnie napisał, że może coś pożyczyć o dziwo był bliżej mi nie znany człowiek z tibia.pl który lubi oglądać moje ss wysłał mi jakąś kasę k legi meduse i jakieś badziewka.
Iron'knight
22-12-2006, 20:08
A ja tam mu nie żaluje. Jak ja miałem hacka dostałem od niego wsparcie więc czemu nie odwdzieczyc sie
GZ za postawe ja mu dalem to co mialem czyli jedyne 10k ale zawsze na uhy bedzie
Nie raz mi pomogl wiec go wspomoge w potrzebie:)
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
22-12-2006, 20:28
Dzisiejszy hero hunt
Mfy - 10bp (jeszcze tam wrl padł i trochę było przebijania po ciało Endroxa ;p dlatego tak dużo)
Loot: 2 x C helmet, 2 x might ring, 3 x red piece~, war hammer.
Sprzedałem 7 czerwonych szmatek za 70k xD
@Warriors Adu
Haha, nie ma to jak kumple z guildi, co? ;)
@Tomus~
Eternal, Taifun, Seromontis - zapomnialem o kims? Hahaa!
ToMuS_Aurea
22-12-2006, 21:33
Ehh nie mowie ze 100 / 200 + >.< ale tak 60+ bylo troche postaci ....
Nie jestem noobem ktory mowi ze ma dragon scale legi i blessed shielda na rooku >.<
Ludwix Trimera
22-12-2006, 21:44
@ Warriors Adu, duuKi
Gz hacka, oczywiscie to nie była jego wina ze go ktos hacknal, samo sie ''hackneło''? Oczywiscie jest tez mozliwe, że jakis uber loyal friend z tej jego gildi to zrobił... n/c
Iron'knight
22-12-2006, 22:17
Asharel lider legendarnej gildii Piratów ma w tej właśnie chwili 5 lvl.
_/ Asharel _/
!!! Hail !!!
Poznanski Rycerz
22-12-2006, 22:18
Jeden z najlepszych graczy...
Szkoda....
Naprawde, bardzo dobry gracz...
RIP
Anyway on teraz gra na innym charze wiec...
od kiedy asharel jest jednym z najlepszych graczy?
@sesef nie znales "prawdziwych bla bla..." ?
@duuki lol, a niby czemu mamy pomagac?
n/c
/eny
Asharel Respect _./
Warriors Adu ma w comment na www.tibia.com Retired ;>
wiem że jestem szybki ^^ i spostrzegawczy :D
:( Stało się coś strasznego, hackneli mojego znajomego z rl o nicku Warriors Adu i stracil caly swoj majatek:/
Wiec mam prosbe.
Czy moglibyscie wspomoc go jakos, najlepiej finansowo lub w postaci uh'ow, runi itp.
Bardzo o to prosze
Koledzy z PoD nie chca mu lub nie moga pomoc wiec prosze was o pomoc dla niego:)
Noras
-Re'Sausa
pfff jakoś mi go nie żal...
co przylazł na OFa jako drugi to zawsze leciały na mnie bluzgi jak go upomniałem żeby wyszedł... :]
@piaty~
ile masz might ringow ? i po ile sellniesz ? :P
Iron'knight
23-12-2006, 12:57
Dzisiaj patrze na tibia.com na Asharel - :O 18 sorc wtf? Pisze do niego a on mowi ze samsie zrookowal bo chce byc sorcem LoooL Co Wy na to ??!!
Taka prawda..znudziło mu się granie palem więc postanowił się zrookować i zrobić sorca....i przy okazji zachować swój nick
A teraz ma zrobić wielki PG i w krótkim czasie wbić jakiś lvl 40 itd.itp.
Moim zdaniem to nie był dobry pomysł żeby siebie rookować ;s
Tak, Ash zrookował się sam i zrobił sobie sorca ;) zawsze grał czarodziejem więc chce do tego powrócić.
ToMuS_Aurea
23-12-2006, 15:38
I tak bardzo mu zalezalo na tym nicku? ;/
Ja bym se zrobil new chara a tym poszedl pkowac czy cos ;/
Czasem nick jest ważniejszy, a na pewno w tym przypadku.
Tomorro(Sarloon madex)
23-12-2006, 17:41
O kurwa hahahahaahahahahah
23-12-2006, 19:42
@Kolirn
Felix już all wykupił ;o
Wesołych Świąt i smacznego jajka all!
Asharel Impossible is nothing _/
@piąty a po ile chcesz za szmatki do podłogi?
Tomorro(Sarloon madex)
24-12-2006, 15:20
Merry Xmas ;]
Wesolych Swiat i Szczesliwego nowego roku :]
Wesołych Świąt!!
<joke> Wypijmy za moje zdrowie xD <joke>
Merry Christmas xP
25-12-2006, 08:00
Merry Christmas!And a happy new year...I życze Sumo aby przestał w końcu robić PA,bezmyślne Pa.Pozdrawiam wszystkich Buahahahah>LUMENOS PWNS!
troche spoznione Merry Christmas all !!! wybaczycie ze niepolamalem sie oplatkiem?:D
wybaczycie ze niepolamalem sie oplatkiem?:D
Hunted ! B)
ToMuS_Aurea
25-12-2006, 11:38
Lukcik Almighty hacked.....
A zabil on .... Gamroth the Behemoth
Vesz
Mastro Scue
Wspolczuje wszystkim ;/
No i w sumie Wesolych Swiat :D:D ( reflex rox)
Tomorro(Sarloon madex)
25-12-2006, 12:33
Lukcik nie miał hacka...
Tylko tak nagadal
Ale najpierw mówil ze za "PA" go zabil
pózniej powiedzial gamrothowi ze zabil go za to ze ukradl loota nozimowi...
a pózniej "HACKED?!"
ta jasne
albo troszke inaczej
ale hacka niemiał
25-12-2006, 14:34
@Cromak
Ja mam kupca stałego. Po 10k mi daje za jedną ;]
@Pja
Kto ci tyle daje za jedna szmate? jak mozesz to napisz w grze,gg,lub tutaj ;P
Signed,
-Barek.
Lukcik nie miał hacka...
Tylko tak nagadal
Ale najpierw mówil ze za "PA" go zabil
pózniej powiedzial gamrothowi ze zabil go za to ze ukradl loota nozimowi...
a pózniej "HACKED?!"
ta jasne
albo troszke inaczej
ale hacka niemiał
Skoro uwazasz ze jestem pkerem to spotkam mozesz byc pewny ze niedlogo moj random pk dosiegnie Ciebie.
25-12-2006, 17:19
@up
Hrhrhrhrhr ^^
@Barrek
Ni chu chu! Nie powiem nikomu ^^
ToMuS_Aurea
25-12-2006, 17:34
Lukcik moze powiesz nam co robiles ze hacka przyjales??
@up z checia sam bym sie dowiedzial jakim cudem nie sciagalem nic od ponad tygodnia a passworda nikt nie mial, cuz niefart i tyle xP
Nom, ktoś miał farta i udało mu się zgadnąć.
Tomorro(Sarloon madex)
25-12-2006, 19:41
Wiec ten kto ciebie shackował starał sie przynajmniej aby wszyscy mysleli ze nie jestes shackowany...i sam takie farazony robisz...
@up 1 i 2
ale jesteście bystrzy.... niczym woda w klozecie ;-)
Haha, swietny tekst :D
ToMuS_Aurea
25-12-2006, 21:51
Oj Lukcik moj drogi a czy to nie dziwne ze
Gamroth przegonil Cie z mlvlem
Mastro przegonil Cie z lvlem
Co do Vesza to nie wiem
I po tym jak ich ujebal Ten hacker to sellowal demon shielda i mmsa bodajze czy cos w tym stylu, pozatym nie padles ani razu i co najdziwniejsze domki do ktorych masz inva sa nienaruszone... Zbieg okolicznosci?? Nie wiem...
O wlasnie dzis na anni wybieraja sie :
Soulcrasher
Zanxon Elvenwing
Saori Mia
Butibof ( ktory dzieki bugowi moze wziac poraz drugi prize z annihilatora )
pozdrawiam ToMu$
Jak sie da 2 raz, to pewnie ban poleci za wykorzystywanie słabości w grze czy jakoś tak...
@Tomus_Aurea
wiesz na czym polega ten bug ktorego załapał Buti?
Co do Vesza to nie wiem
I po tym jak ich ujebal Ten hacker to sellowal demon shielda i mmsa bodajze czy cos w tym stylu, pozatym nie padles ani razu i co najdziwniejsze domki do ktorych masz inva sa nienaruszone... Zbieg okolicznosci?? Nie wiem...
Soulcrasher
Zanxon Elvenwing
Saori Mia
pozdrawiam ToMu$
Szczerze to jebie mnie co o tym sadzisz.
aaa i ci co idą na anhilatorka to niech filmik nakręcą!
a, i atak orzywieców na POH był.
22:56 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
23:04 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware!
23:06 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc!
Co do Vesza to nie wiem
Soulcrasher
Zanxon Elvenwing
Saori Mia
pozdrawiam ToMu$
o.O i co on dostanie moze drugi raz nagrode jak wykona ??
Signed,
-Barek.
26-12-2006, 06:06
Spaać! Ech...
ToMuS_Aurea
26-12-2006, 11:44
@ Govi nie wiem na czym polega ten bug
@ Bar....
No wlasnie tak jak wykona moze znow wziac prize
Heh, Ja zaczynam grac sorkiem =)
Signed,
-Barek.
Nie macie co robic xDDD
/aries
nie nie mamy.
@down
cio tam ;>
co do haka pewnie jakiś evul pro hak3r ;)
Omg top poster tibi.pl sie odezwal :o)
Co do haka Adu to nie wypisujcie ze to ktos z gildi bo to nie prawda, nikt nie wie jak, tak samo bylo jak hakneli mnie. Ale coz znow sie dobrze powodzi.:o)
/aries
@Skoki
tak nie mamy co robic xD, ja wlasnie skonczylem huncic ancienty :P 69% do lvla moze jutro wpadnie :P jak sie nie zloze ofc :P
Signed,
-Barek.
Tomorro(Sarloon madex)
27-12-2006, 08:04
Qrwa hydry zajete -.- '
nie po to o ósmej wstawałem -.- '
Slide_Aurea
27-12-2006, 10:17
Niech nie liczy na jakąś pomoc, jak mnie hackneli to pierwszą osobą którą do mnie napisał, że może coś pożyczyć o dziwo był bliżej mi nie znany człowiek z tibia.pl który lubi oglądać moje ss wysłał mi jakąś kasę k legi meduse i jakieś badziewka.
A o mnie nie pamiętasz?? :D Też Ci pomogłem, i nie liczyłem na to że hais mi zwrócisz :D (w sumie nie było go dużo ;s )
Slide, możesz przekazać na GC, że jeżeli do Wtorku 18 godzinie, jako gildia nie będzie 120k w moim dp w AB, to całe Green Street Hooligans zostanie poskładane przez Immortals. Na następny raz patrzcie kogo bierzecie na Vice-Lidera, na pewno to zapamiętacie.
/Jojo
Nie bardzo byłem w temacie, bo wyjechałem tydzień przed świętami na narty :D Lord Solaris okazał się oszustem i w bezmyślny sposób wpakował guidlie w tarapaty :D Z tego co wiem, jest 19 ppl z guildi z tego jakieś 15osób gra. 90k / na 15ppl wychodzi 6k każdy. W ten sposób szukaj. Pozatym większość nie będzie płacic. A ja nie mam zamiaru kołować 90k ze swojego depo.... jestem niewinny, ale swoją część mogę dać (6k) Więcej nie. Licze że mnie zrozumiesz :D
Btw. Looking for guild 57 ek...
Tomorro(Sarloon madex)
27-12-2006, 10:33
O.o jak miło ze slajd wrócil
własnie sie dziwiłem ze tak dlugo ciebie niema :P
a ja dziś płacę (20k niestety...) i mam nadzieję, że będę miał spokój...
27-12-2006, 12:46
Qrwa hydry zajete -.- '
nie po to o ósmej wstawałem -.- '
Musiałbyś wstać wczoraj o 8 żeby dziś mieć po ss ^^
12:49 Qano [100]: 12:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fast'molt. He was killed by a demon.
Dhq
; )
1. Sorry, ale chyba tylko na tibia.pl kogos to obchodzi, czy Lukcik mial hacka lmfao. I tak mu nic nie zrobia -.-
@Slide Lmfao *2 na to ze "inni nie zaplaca". On Wam postawil ultimatum i jak nie zaplacicie to wszyscy beda padac.
btw. takich rzeczy jak "ja Ci pomoglem" sie nie wypomina.
@ktostam po cholere nam piszesz wszystkie deady 100+ leveli?
//eny
furora war roxx : pvp vs levele [vision _/]
12:49 Qano [100]: 12:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fast'molt. He was killed by a demon.
Dhq
; )
Nie kopiuj z łaski swej pierdolonej wszystkiego co dostajesz na gadu, co ?
A prawa, kur, do udostępniania publicznie dostałeś?
@Topic:
Ja tak trochę nietypowo, bo jako że zacząłem po prawie 10miesiącach przerwy na aurerze od nowa grać, to chciałbym odświeżyć kontakty.
I tak - czy ktoś mógłby mi dać jakieś namiary na Lejna, na pierwszego ownera Trixoriu i na Joska (Josuś josuś próbował mnie podrywać kiedyś, rotfl ;3.) ?
Z góry dzięki,
No i gratz ekipie dzisiejszej która wykonała DHQ : )
@Down: Wielkie dzięki Slide; *
Slide_Aurea
27-12-2006, 17:24
Stary owner Trixa to teraz Aato Anrakim :)
No to co do tego ultimatum to odpada ;/ nie będę latać za ludźmi, żeby mu hais zbierali. Niech coś załatwi konkretnego a nie "Slide pogadaj z ludźmi bo lider sie o*******a" pff
ToMuS_Aurea
27-12-2006, 20:14
Dec 27 2006, 14:21:22 CET Died at Level 172 by a dragon lord
Dec 27 2006, 12:35:41 CET Died at Level 173 by a demon
Fast'Molt _/
Tomus~~ Ty jakim charem grasz teraz?
Co do molt to wiesz pech :s
/aries
Dzisiaj nie mam wam duzo do powiedzenia jedynie to ze Govinem to PAŁA i top poster na tibia.pl jak juz zaznaczyl skoki
Govi~ PałA_/
Dzisiaj lootlem bohy z necro xP a to wpadlo przy okazji
18:18 You advanced from Level 93 to Level 94.
Signed,
-Barek.
A ja dzis moim mastah sorcem bije hydry 5 lvli wpadlo :D i czekam na wiecej :P.
/aries :o)
Bo ty stara dupa jestes... GRRRRRR
Nocny hunt hero chyba poszedl dobrze, stracilem 18 bp mfow a wbilem 40% lvla z 5% m lvla a loot 3x C armor,templest rod i 4k w kasie ;)
Signed,
-Barek.
Jojo Ninja
28-12-2006, 12:13
Nie bardzo byłem w temacie, bo wyjechałem tydzień przed świętami na narty :D Lord Solaris okazał się oszustem i w bezmyślny sposób wpakował guidlie w tarapaty :D Z tego co wiem, jest 19 ppl z guildi z tego jakieś 15osób gra. 90k / na 15ppl wychodzi 6k każdy. W ten sposób szukaj. Pozatym większość nie będzie płacic. A ja nie mam zamiaru kołować 90k ze swojego depo.... jestem niewinny, ale swoją część mogę dać (6k) Więcej nie. Licze że mnie zrozumiesz :D
Btw. Looking for guild 57 ek...
Wiesz, ja mam to w dupie, wasz interes jak skręcicie hajs, dałem Tobie msg że jak po sylwku nie będzie hajsu to was potniemy, simple, nie będę zważał kto płacił a kto nie, jako old guild macie zebrać 90k, albo wszyscy sie składacie, pokolei od 40 w góre, bo na reszte żal. Sorry, że musze tak pisać bo nic do Ciebie nie mam, ale podziękuj 'koledze' Solarisowi i tym bardziej liderowi który sie zesrał i rozwiązał guildie ; )
Tyle z mojej Strony
/Jojo
polostap
28-12-2006, 13:06
Po długiej, oj bardzo długiej przerwie wracam na Aurea, niestety inną postacią. Widzę, że Jojo wrócił i już wytacza reguły ;)
Wojna się skończyła- To jeden z powodów, dla których wróciłem. Mam nadzieję, że nie zawiodę się.
Pozdrawiam
polostap
jak czytam ten temat od czasu do czasu, to żal.taifun.pl
@Slide Czy TY nie kumasz ze to jest w WASZYM zasranym interesie? LMFAO, TY robisz laske ze zbierzesz kase? Moze oni Was jeszcze beda prosic o te pieniadze i Wam rozloza to na raty 0%?
@ToMuS Sorry, ale kogo to obchodzi ze 170 master sie zlozyl przez kicka/freeza czy przez cos innego? Jak ktos by chcial to wiedziec, to odwiedzilby www.tibia.com.
Cos mi sie wydaje, ze jak wpadnie tu ten pajac, to zamkna temat, bo zrobiliscie z tego chat. Mi to nie przeszkadza jakby co.
//eny
Slide_Aurea
28-12-2006, 13:27
@Jojo: Też do Ciebie nic niemam, bo spoko typ jesteś ale ten pomysł z rozłożeniem na raty mi się podobał :D To wygląda na to, żę będziesz musiał nas składać. Bo w moim zasranym interesie jest to, że nie wyłoże 90k z mojej kasy. Pozatym chyba 70k bo ktoś już wpłacił Ci 20.
Jojo Ninja
28-12-2006, 13:36
a ja dziś płacę (20k niestety...) i mam nadzieję, że będę miał spokój...
Slide, jeśli Ci o niego chodzi to sie pomyliłeś, nie znam typa i tym bardziej w niczym mi nie zaszkodził :P
Działaj Slide Działaj, szkoda by mi było składać pare lvlów które mogą jeszcze na Aurea jakąś setke wbić ;)
/Jojo
ToMuS_Aurea
28-12-2006, 14:49
Drogi kolego eny
Ten temat to wydarzenia ze swiata a to ze p[adl najwyzszy lvl na aurea to wydarzenie jest
@ SUmo a po co ci moj obecny nick??
A ja z innej beczki :P
14:48 You see a soul orb.
It weighs 0.20 oz.
This strange object seems to be made of half spirit, half metal. It is unknown by most smiths.
14:48 You see demonic essence.
It weighs 2.00 oz.
Someone might be interested in trading this.
14:48 You see 4 infernal bolts.
They weigh 3.60 oz.
czyżby pierwsze INFERNAL BOLTy na aurei ? :)
ToMuS_Aurea
28-12-2006, 15:16
NO no gzgz
Jojo Ninja
28-12-2006, 15:16
Sądze że tak ludzią żal zamieniać orby na infernale, lepiej sprzedać :P
Ja osobiście chciałem zamienić żeby ogarnąć jak to wygląda, ale dałem sobie spokuj :P
/Jojo
Z tego co wiem to Tooki Toots był pierwszym(jedynym?) posiadaczem soul orb'ów i demonic essence'ów... A żeby mieć infernal bolce trzeba zamienić soul orby... Więc albo od niego je kupiłe lub sam wylootowałe w co wštpie. Peace
Hail The Pirates
//Nervy
Dzisiaj nie mam wam duzo do powiedzenia jedynie to ze Govinem to PAŁA i top poster na tibia.pl jak juz zaznaczyl skoki
Govi~ PałA_/
Co tak płaczesz że ci nie pomogłem, pewnie za rogiem stal Arieswar/Skoki swoim Ms-em. A pała to ty możesz byc bo to ty (pewnie) liżesz dupe dla każdego większego lvl.
tak orby i essense kupione od tookigo. Jednak Tooki nie zamieniał ich w bolty wiec z mojej rozmowy z nim wynika ze to są 1 bolty ofc
tooki byl 1 ale juz nie jedynym dzisaij Piąty zlootował orb i essence ;-)
po czym musialem go z PoI wyciagac bo utknął :P
Slide_Aurea
28-12-2006, 16:55
Przybyłem, zobaczyłem, zapłaciłem :D Jojo 30k do ab poszło ;) Liczę na invit'a ,do immortals tak jak mówiłeś :>
Kor~ Weź zrób ssa tego gówienka i wrzuć na forum, chciałbym to zobaczyć ;p
wystarczy się przejść obok domku Dream Street 4 (polnocno zachodnia część venore)
na balkonie leżą wszystkie 3 itemy :)
Jojo Ninja
28-12-2006, 17:11
http://static.erig.net/wiki/a/a6/Infernal_Bolt.gif
Infernal bolce ;P Jakby ktoś nie widział, a można je zamieniać za orby, dziękuje za uwage xD
~Slide, thanks za 30k, mam nadzieje ze reszta 'kolegów' zapłaci pozostałe 60 :)
/Jojo
Slide_Aurea
28-12-2006, 18:51
~Slide, thanks za 30k, mam nadzieje ze reszta 'kolegów' zapłaci pozostałe 60 :)
/Jojo
A ja mam nadzieję, że będziesz się trzymać tego co mi powiedziałeś :) I wtedy będzie all good :) Miłego sylwka ;s (pogadaj z Borkym)
@Korlin: Fajna choineczka w chacie :D Piąty też już się chwalił orbami :D
Disiejszy hunt na tombie beznadziejny, 0 loota ale na pocieszenie
18:28 You advanced from Level 94 to Level 95.
Signed,
-Barek.
28-12-2006, 19:09
Ja już też mam soul orba i demonic essence ;o
Se zlootowałem ^^
Ja już też mam soul orba i demonic essence ;o
Se zlootowałem ^^
łał a ja mam SCA :)
ToMuS_Aurea
28-12-2006, 19:51
Z wydarzen :
Na forum umieszczony zosta lnowy price list dlatego ze ceny zaczynaja byc bardzo niskie i hunty sie nie zwracaja trza to zmienic :>
Jojo Ninja
28-12-2006, 21:11
Czy ja wiem czy to lepszy pricelist, bardzo podobny do obecnego
/Jojo
Wie ktos moze czy jest film z anni robionego przez Saori Mia, Thor Arteva, Uncle Jackob i Zanxon Elvenwing!?
Wie ktos moze czy jest film z anni robionego przez Saori Mia, Thor Arteva, Uncle Jackob i Zanxon Elvenwing!?
Thor chyba kręcił, ale z tego co mi wiadomo to publicznie go nie udostępniali, znajomym pewno, i to tylko tym najbliższym jak już, po żadną pocztą pantoflową w łapska mi nie wpadł.
Juz bardziej mi sie oplaca zagrac bs'em w fast hand niz sprzedac go za 10k pfff
Za to juz wiadomo co brac z Annihilatora xD tak btw: kto w PoD sie zgodzil na tego price lista, tak jak stwierdzil to autor? ;p
//eny
Juz bardziej mi sie oplaca zagrac bs'em w fast hand niz sprzedac go za 10k pfff
Za to juz wiadomo co brac z Annihilatora xD tak btw: kto w PoD sie zgodzil na tego price lista, tak jak stwierdzil to autor? ;p
//eny
No wlasnie tez sie zastanawiam kto z PoD'u sie zgodzil bo na forum napisalo tylko 2 czlonkow wyzej wymienionej gildi.
jest film zapytam thora czy można dać to wrzucę tutaj
Wczoraj wieczorem Fast, Hellah, QB i ja zrobilismy anni tutaj macie film:
http://www.zshare.net/download/robieanni-rec.html
Niceeeee SCA od Hellaha oczywiscie dla Adu:PP
Ale zgranie ladne WIELKIE GZZ dla calego TEAMU!
Moltreus
29-12-2006, 01:00
Dało rade:P
Oto mój filmik:
http://www.megaupload.com/?d=2F33ZZAG
hahahahah molt :D siemanko ;d
02:17 You advanced from Level 126 to Level 127.
xdd
/aries
@up
Gratz skoki ;)
Ja mam 44% do lvla ale mi sie juz nie chce, za wolny respawn :(
Dzisiaj vamp shield spadl :)
Signed,
-Barek.
ToMuS_Aurea
29-12-2006, 10:56
Gz Skoki :>
Btw Panowie gratz annihilatora :D:D
A co do price listy to zobaczcie sobie ze juz na trade wyzsze lvle sprzedaja drozej nie chce mowic kto ze wzgledu na to ze mnie nikt do tego nieupowaznil wiec sami sledzcie ten kanal :>
Pzdr / Tomus
29-12-2006, 11:15
No, no... GZ Anni ;] Ja dziś może lvlik i polecę parę soul orbów zlootować bo zamówienia mam, a te które spadły wcześniej już sellnąłem ^^
ToMuS_Aurea
29-12-2006, 14:37
a z czego to leci? :D
29-12-2006, 15:44
Z potworków na PoI.
19:58 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Port Hope to steal all presents, beware!
20:00 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them!
20:01 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santa's home for a reward.
czy was to też wkurw*a tak samo jak mnie ? --.--
ToMuS_Aurea
29-12-2006, 20:55
No bez kitu expisz sobie a tu co 5min takie gowno
Prawie jak w carlin ... Tam bez ctrl+w nie da rady w depo przezyc :D:D
29-12-2006, 21:27
50bp mf na nightmare i spectre ;o
Loot: BoH, 8 soul orb, 8 demonic essence, 4 wands of cosmic energies, 5 ancient shields, 6k w kasie i jakieś śmieci ;p
Heh ja dzisiaj troche posiedzialem na tobie ale marny loot vamp shield, z bp spike swordow,bag ice rapierow i z 20k w goldzie i takie tam ;)
Moje advence ktore wpadly na expie
13:09 You advanced from Level 95 to Level 96.
17:26 You advanced to magic level 66.
21:44 You advanced from Level 96 to Level 97.
Aff dzisiaj chcialem wygrac addona za viale ale jednak 5000 viali niewystarczylo >.<
Signed,
-Barek.
Tomorro(Sarloon madex)
30-12-2006, 10:06
haha
mi stykneło juz 400 viali 8o
o ile dobrze pamietam to po 100 sie dawalo ;p
Heh ja dzisiaj od rana juz na hydrah siedze narazie loot 2x warrior helmet,2x stone skine amulet,2x shaphirka,roh i 2x life crystal.. mam nadzieje ze sie polepszy zeby sie zwróciło ;) chociaz watpie :P
Signed,
-Barek.
Slide_Aurea
30-12-2006, 10:34
Heh ja dzisiaj troche posiedzialem na tobie ale marny loot vamp shield, z bp spike swordow,bag ice rapierow i z 20k w goldzie i takie tam ;)
Signed,
-Barek.
Jeśli to wedłóg Ciebie jest słaby loot, to możesz mi go odstąpić :D:D
Ty Barrek PG walisz tylko uszy chodzą xD
ToMuS_Aurea
30-12-2006, 15:20
Ze tak powiem chyba sie zwraca no nie? :D
Kuldi gz lvla ;)
jeszcze z 5 rh i ci sie zwróci z groszem :D
a co do wydarzeń to fast znów dziś padł ;/
Dec 30 2006, 06:19:38 CET Died at Level 173 by a demon
Heh narazie stracilem 70 bp mfow wbilem 650k~ expa i tera mam 65bp jeszcze ale najwyzej dokupie :P
Signed,
-Barek.
30-12-2006, 15:56
Maniak -.-
ToMuS_Aurea
30-12-2006, 16:07
Nalogowiec :P
OmG czekam na trzeciego blokera...
Signed,
-Barek.
pipo nie spamuj forum tylko edytuj post xD
Yeye dzisiaj hacka zaliczylem :(
Jebac sie poszlo 70k i rozne smieci, wiem ze to dla niektorych nieduzo ale dla mnie b.duzo bo zbieralem od poczatku:/
Fajnie by bylo jakby mozna bylo zalozyc jakis pin do tego banq zeby jak sie tam kase zostawi nie mozna bylo od tak wybrac:(
powiem tak dle są dobre do expa ale nie loota dziś kolejne 20bp mf poszlo a nic loota
Zapomnialem sie pochwalic
19:15 You advanced from Level 98 to Level 99.
Dzisialem dalem 120 bp viali i nie wygralem addona :(
Signed,
-Barek.
uhehehhee xD przynajmniej dostałem 37k na blessy od qmpli ;*
Dec 30 2006, 23:58:28 CET Died at Level 90 by a water elemental
uhehehhee xD przynajmniej dostałem 37k na blessy od qmpli ;*
Dec 30 2006, 23:58:28 CET Died at Level 90 by a water elemental
jakie 37k itemki i te itemki na czarnym rynku za 40k+ sellniesz;p
bohy,b-robe,c-legi z Aimara tylko new helmet niespadł ;p 2x z rzędzu b-robe mam z Aimara :)
jakie 37k itemki i te itemki na czarnym rynku za 40k+ sellniesz;p
bohy,b-robe,c-legi z Aimara tylko new helmet niespadł ;p 2x z rzędzu b-robe mam z Aimara :)
już sellnolem u djina xD bez blessów nie będę latał B)
Zjebka bez rs'a stracić armor,legi,buty i bp :(
Gratki Aimar =) Hihi to jest ten co jak sie pytalem " a jak padne " to odpowiedzial " jak padniesz to jestes najwieksza pizda " prawda sie wydala
R.I.P Aimarek :)
http://rapidshare.com/files/9587869/Wyspy.rec.html
Filmik gdzie ta pala pada...
Arieswar Sumo 0:48:45
Kocham Cie kuldi
Arieswar Sumo 0:48:47
pragne
Arieswar Sumo 0:48:49
nie moge bez Ciebie zyc
Arieswar Sumo 1:07:24
lodzika
Arieswar Sumo 1:07:26
Ci zrobie
Gratki Aimar =) Hihi to jest ten co jak sie pytalem " a jak padne " to odpowiedzial " jak padniesz to jestes najwieksza pizda " prawda sie wydala
R.I.P Aimarek :)
http://rapidshare.com/files/9587869/Wyspy.rec.html
Filmik gdzie ta pala pada...
Kocham Cie kuldi
pragne
nie moge bez Ciebie zyc
lodzika
Ci zrobie
tylko ze 81 ek jak wpadł w ta dziurę to wyszedł red hp a jeszcze go ropneli ;D
Ale to nie zmienia faktu ze jestes pizda xD! no nie ??
Kocham Cie kuldi
pragne
nie moge bez Ciebie zyc
lodzika
Ci zrobie
Ale to nie zmienia faktu ze jestes pizda xD! no nie ??
Kocham Cie kuldi
pragne
nie moge bez Ciebie zyc
lodzika
Ci zrobie
nie bo tam by każdy prawie się wyjebał nie wiedząc o tym ze wogóle wpada w jaką dziurę i nie jest przygotowanym na ropanie ani nic, a mana shield skończył się z 30s przed tym dedem :( Nie dodając że tam były lurnięte nowe potworki a nie tyle ile powinno być
Heh ja juz na hydrah z ariesem =))
Kocham Cie kuldi
pragne
nie moge bez Ciebie zyc
lodzika
Ci zrobie
Heh ja juz na hydrah z ariesem =))
Weź się uspokój bo znowu nam zamkną ten temat.
Iron'knight
31-12-2006, 12:46
Heh widze że wszyscy sie swietnie bawią ;););)
Tylko nie ja... kur*** 4 hunty jednego dnia za nic... przez qmpla z rl co lize dupe do wszystkich h lvli i nasyła ich na mnie za to że nie ostrzegłem go przed atakiem PK (inni jego qmple, moi tez)
Powodzenia na Hydrach i innych jakimś czymś tam...
PS. Chciałem przed Nowym Rokiem wbić ten 35 i pierwsze exori ale widze że gów** z tego !
Slide_Aurea
31-12-2006, 13:05
Dziś do grona 100 lvl dołączył Lord of Sorccer. Jest 141 osobą, która osiągnęła ten lvl na ladzie Aurei. GZ!!!!
12:56 You see Lord of Sorccer (Level 100). He is a master sorcerer. He is Red Blood of the Last Blood.
Iron'knight
31-12-2006, 13:20
Gratulacje !!!
~~Wielkie Gz Lord of Sorccer~~
No no no jeszcze tylko 67 lvli i też bede miał 100 ;) ;) ;)
Jojo Ninja
31-12-2006, 13:40
Co jak co, ale zakładam że masz dostęp do kompa conajmniej 50% z doby, więc 35 to lajt ultra, 40 powinieneś wbić xP
/Jojo
Iron'knight
31-12-2006, 13:44
Nawet jakbym miał całą dobę dostępuj do kompa to co mi z tego jak w depo tego nie nabije... a co wyjde z depo na tomba to odrazu kumple pisza: xxx: exiva "yomyn alcor . A jak oni sa offline to najwyzej pojde na miejskiego tomba albo larvy ;/;/;/
ToMuS_Aurea
31-12-2006, 13:45
To zrob se nowego chara :D
Gartz Lord :D:D
CO zrobisz jak masz hunta bawisz się dalej 2 harem ;)
Gz Barrek 100lvl-a ;) jedziesz ostro!
Iron'knight
31-12-2006, 14:50
Hehehe nie dam sie jakims kolesiom co huntuja za nic...
14:46 You advanced from Level 33 to Level 34.
Na miejskim tombie bijac skelety i scaraby !!!
Tak to jest jak ktoś mi podpadnie:)
Jamsen
Dec 31 2006, 14:35:33 CET Killed at Level 57 by Gamroth the Behemoth
Dec 31 2006, 01:17:58 CET Died at Level 59 by a dragon
Dec 31 2006, 00:43:39 CET Killed at Level 61 by Thozo
Dec 30 2006, 15:13:50 CET Killed at Level 63 by Cromak
Dec 19 2006, 17:55:10 CET Died at Level 65 by a wyvern
Gz Barrek ;*
Sesef ale to byl przypadek ten dead odemnie :P
Tak to jest jak ktoś mi podpadnie:)
Jamsen
Dec 31 2006, 14:35:33 CET Killed at Level 57 by Gamroth the Behemoth
Dec 31 2006, 01:17:58 CET Died at Level 59 by a dragon
Dec 31 2006, 00:43:39 CET Killed at Level 61 by Thozo
Dec 30 2006, 15:13:50 CET Killed at Level 63 by Cromak
Dec 19 2006, 17:55:10 CET Died at Level 65 by a wyvern
Dragon'a i Wyvern'a oczywiście opłaciłes ? :P
ja tam jeszcze w sprawie lorda pare słów powiem...
tv to dobra rzecz ale ogladaj filmy z światów pvp bo na*******ałeś mort hur w nas pare razy to raz...
kozak byłeś z tym ue ciagle pytajac się kiedy mozesz walnać a jak ci kazaliśmy to cały zdygany sie 5 minut do wejscia przygotowywałes...
no i jeszcze akcja przy teleporcie :D za tp nic nie ma poszły wkret że trza z UE wyczyścić a Lord pelne gacie ;-)
a tego drax~ pajaca lamiacego loot to lepiej niech na questy ze mna nie chodzi...
co do aimar'a no cóż pech ale fakt faktem że troche kozak jesteś jak na taką ilość hp :D solidarnie poszła decyzja że dostajesz loot na blessy i dostałeś git ale wiecej draxus'a i jemu podobnych nie bierz do ekipy na questy...
Dragona nie, ale jak padl na wyvernie to zgarnąłem loot z niego:) (thx za free k legs)
a tak btw
Again
Dec 31 2006, 16:13:10 CET Killed at Level 55 by Deeco and by Cromak
Już go nie chce mi się tyrać wbił rs, pkuje sobie powiedizał że new chara robi.
ToMuS_Aurea
31-12-2006, 17:20
No i widzisz co zrobiles? ... Biedny gosc od nowa musi zaczynac :D:D:D
Strasznie mi go szkoda :( :S:S
To juz jego czwarty dead dzisiaj , co za pech :/
Buy all red szmaty , pajeczynki i fangi z behemotow ma ktos xdd?
Buy all red szmaty , pajeczynki i fangi z behemotow ma ktos xdd?
Ja się zamienie 14 szmat za 14 fish finów ;)
Happy new year =) i wesolego picia ;D
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z aurea i nie tylko, aby się wam w RL ułożyło
Przesyła wasz Cromaczek z 38 stopniową gorączką bolącą głową z Orc Forta:P
Hoho! Happy New Year! Wszystkiego najlepszego wszystkim i żeby was głowy jutro bolały ;]
ja tam jeszcze w sprawie lorda pare słów powiem...
tv to dobra rzecz ale ogladaj filmy z światów pvp bo na*******ałeś mort hur w nas pare razy to raz...
kozak byłeś z tym ue ciagle pytajac się kiedy mozesz walnać a jak ci kazaliśmy to cały zdygany sie 5 minut do wejscia przygotowywałes...
no i jeszcze akcja przy teleporcie :D za tp nic nie ma poszły wkret że trza z UE wyczyścić a Lord pelne gacie ;-)
a tego drax~ pajaca lamiacego loot to lepiej niech na questy ze mna nie chodzi...
co do aimar'a no cóż pech ale fakt faktem że troche kozak jesteś jak na taką ilość hp :D solidarnie poszła decyzja że dostajesz loot na blessy i dostałeś git ale wiecej draxus'a i jemu podobnych nie bierz do ekipy na questy...
zajebisty jestes zacznijmy od tego ze trzeba sie leczyc to nie padniesz,i nie pierdol mi ze ja ciagle chcialem ue jebac bo gadalliscie mi lord ue ue ue ue ue i nie trwalo to 5 min tylko tyle przez ile sie manaskowalem a z kad mialem wiedziec ze tam nic nie ma ?? o.O bylem tam pierwszy raz.
a co do draxa to kazdy loot jebal wiec nie gadaja ze tylko on, nie musimy z toba chodzic ale poszlem bo aimar mnie prosil i futurity chcial.
zal.pl
=)
01-01-2007, 04:25
lol xD Ale się miło wszystko buja xD Ganda, Wódka. Czyż mógłby być lepszy sylwek? xD
Jojo Ninja
01-01-2007, 04:53
Nawet jakbym miał całą dobę dostępuj do kompa to co mi z tego jak w depo tego nie nabije... a co wyjde z depo na tomba to odrazu kumple pisza: xxx: exiva "yomyn alcor . A jak oni sa offline to najwyzej pojde na miejskiego tomba albo larvy ;/;/;/
Jak nie mają reasonu, to pisz do mnie, zawsze sie jakis free payment zgarnie ^^ Co jak co, ale placilo sie za friko rok temu, gdy Aurea była Most pa world in TIbia, teraz to już sie takich składa ...
Happy new year, nie ogarniam w chuj xD
/Jojo
Iron'knight
01-01-2007, 11:53
Juz wieszkosc anulowanno huntow
btw. na miejskim tobmie 11:45 You advanced from Level 34 to Level 35.
Nowy rok na aurea zapowiada sie ciekawie:)
Protaktyn
01-01-2007, 13:49
Witam wszystkich :D:D
Postanowilem w nowy rok dolaczyc do tego tematu :> i forum
Szczesliwego Nowego
Slide_Aurea
01-01-2007, 15:08
Witam wszystkich :D:D
Postanowilem w nowy rok dolaczyc do tego tematu :> i forum
Szczesliwego Nowego
Cieszymy się razem z Tobą :D Wrzuć pare ssów do Aurea Thread i będzie rox.
Happy new year, today we have 1. 2007 yeeee ;p
Kuffa, wstałem godzine temu :D
Protaktyn
01-01-2007, 15:31
Mam taki zamiar :P
Pozdro
ELO srry ale ja nei w temacie patrze tak przed chwilą na Erigu world statistics i cos mi brakuje liama tam wie ktos co sie z nim stało ? Z gory thx
Poznanski Rycerz
01-01-2007, 18:50
@up
deleted
Iron'knight
01-01-2007, 20:01
Skasowali go.. nie wiem za co ale wiem że zasłużył !!!
za co ? ????????
Jak dobrze pamiętam za napisanie rasistowskiego listu do Jevino.
Podobno został shackowany i ktoś z jego konta napisał rasistowski list do Jevino, który to zaraz został zareportowany. No i tak oto Liam został zdeletowany ^^'
20:19 You advanced from Level 29 to Level 30.
Jakie PG xD
Gratz wszystkim lvli i tym podobnych ;)
Iron'knight
01-01-2007, 21:05
No no gz Thomas. Bys zobaczył moje PG wbić na larvach 2 lvle (34 i 35) jednego dnia...
20:36 You see an ancient tiara.
It weighs 8.20 oz.
ktos powie mi co to dokladnie jest ma ktos ,na Aurea jescze i ile warte to jest ?
^^FERFI^^
02-01-2007, 03:58
It weighs 8.20 oz.
ktos powie mi co to dokladnie jest ma ktos ,na Aurea jescze i ile warte to jest ?
Gratz 8o A do czego to służy hmm nie wiem pewnie jakaś rare ozdóbka
It weighs 8.20 oz.
a z czego ci to spadlo ? jak mozna wiedziec ;> ?
Podobno został shackowany i ktoś z jego konta napisał rasistowski list do Jevino, który to zaraz został zareportowany. No i tak oto Liam został zdeletowany ^^'
Gówno prawda, że miał hacka. List napisał mandus jeden z dwóch RL ownerów Liama, w liście było coś o hitlerze nie pamiętam dokładnie co.
It weighs 8.20 oz.
Hmm, nic nie jest warte miałem taką spadłą mi z lizarda snakemastera tylko że potem soulcrasher miał hacka i mi z domku wynieśli:/ Wypada jeszcze z Serpent Spawnów, fast ma kilka w domku.
homberprezes
02-01-2007, 07:48
Hmm, nic nie jest warte miałem taką spadłą mi z lizarda snakemastera tylko że potem soulcrasher miał hacka i mi z domku wynieśli:/ Wypada jeszcze z Serpent Spawnów, fast ma kilka w domku.
nie chodzi mu o Charmer Tiara ktora wypada nie z lizarda snakemastera tylko
Lizard Snakecharmera tylko o ancient tiare ktora spada po faraonie Vashresamun
:P:P:P
02-01-2007, 16:40
Ja już Ci Paster mówiłem. Na Aurei tego nie ma i przynajmniej kilkaset tysięcy. Może Gręda się skusi, bo on kolekcjoner jest ;p
Protaktyn
03-01-2007, 08:40
Z wydarzen wbilem 21 lvl :P:P
Ja już Ci Paster mówiłem. Na Aurei tego nie ma i przynajmniej kilkaset tysięcy. Może Gręda się skusi, bo on kolekcjoner jest ;p
Greda is eful kolekcjoner kości :D:D
btw. Piąty - masz może jakieś Death Ringi?
Etherton
03-01-2007, 17:13
Hiho wam! Wbijam się do tematu :) Jeszcze skacowani po sylwestrze?? Pozdro wam :D
03-01-2007, 18:47
@Krisu
Jeszcze nie. Jeszcze ;]
polostap
03-01-2007, 20:26
Po długich użeraniach się z noobami w kazoo, wreszcie wbiłem 20 lev;) Teraz desert, potem train skill i pacc.
@Etherton
Sylwester wspaniały ;)
Pozdrawiam
Ostry
A ja niestety (dla niektórych xD) opuszczam serv Aurea i powracam na Askare:)
Powodzenia w dalszej grze.
/Govinem
Protaktyn
03-01-2007, 21:30
16:49 You advanced from Level 21 to Level 22.
_/
Pozdro all
Szkoda Govinem :P chociaz Cie nie spotkalem ani razu :D:D to powodzenia na tej Askarze
@Govinem name na Askarze?
/aries
Skoki dlaczego cie to interesuje?
A tak no powiedz Ty taki kozak i sie boisz ?;)
/aries
Protaktyn
05-01-2007, 13:31
You recognize Slingeraap'je. He was killed by Lord of Sorccer.
;/
Jojo Ninja
05-01-2007, 19:58
Skoki dlaczego cie to interesuje?
Też chciałbym wiedzieć xD!
00:51 You see a magic plate armor (Arm:17).
It weighs 85.00 oz.
An enchanted gem glows on the plate armor.
chce ktos to kupic ? bo potrzebuje kase na expa...
06-01-2007, 03:54
23:20 You advanced from Level 106 to Level 107.
03:39 You advanced to magic level 66.
;]
Tomorro(Sarloon madex)
06-01-2007, 10:02
Gratki ;]]
Btw.
Tibia Forum Message
The forum is temporarily closed.
06-01-2007, 12:59
@up
Thx. Co do forum to zamknięte jest od paru dni, ze względu na mały update w grze i duży update w layout'cie strony tibia.com z okazji 10. urodzin Tibii.
polostap
06-01-2007, 14:13
Wielkie gratz Piąty!
Btw. Odzyskałem swojego sorca (nie pamiętałem pasów)! Wczoraj w nocy 35lev wpadł:) Szukam gildii ;)
Pozdrawiam
Ostry
06-01-2007, 22:52
21:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Longer life. He was killed by Piaty Jezdziec Apokalipsy.
Umm... Shit happens ;/
http://img467.imageshack.us/img467/9171/jezasteverdt6.png
00:33 Jez Stasio [9]: nie ubijemy
00:33 Jez Stasio [9]: cie
00:33 Jez Stasio [9]: naszym teamem
00:33 Jez Stasio [9]: bojebiesz rzeszow
0:33 Piaty Jezdziec Apokalipsy [107]: kamien z serca
07-01-2007, 00:10
Tak! Jebać Rzeszów! _/
xDD
Tak! Jebać Rzeszów! hahaha xD
21:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Longer life. He was killed by Piaty Jezdziec Apokalipsy.
Umm... Shit happens ;/
Ehh ;( szkoda go xP ale chciales dobrze ;)
Iron'knight
07-01-2007, 12:28
Nie jestem z Rzeszowa i nic do nich nie mam ale taki pytanko - dlaczego Wy ich tak nienawidzicie cos zrobili (można sie smiac ze nie na czasie jestem)
@up
To sa pały, pisza tak bo pewnie zabil ich jakis kolo z Rzeszowa;P
Ja z Rzeszowa jestem i uwazam ze to super miasto.
PS. Nie rozumiem wypowiedzi piątego, on z Rzeszowa a tak pisze?
07-01-2007, 14:35
Bo z żeszowa są sami źli ludzie i zabili oni mnie nie lubie ich jurz. jebać zeszów, wy też ich nie lubcie bo was zabija. jebać żeszów!!!!!!!11111111111111111111111111111111111on eoneoeneon
A teraz tak na margnesie
14:25 You advanced from Level 107 to Level 108.
Iron'knight
07-01-2007, 15:02
Gratz Piaty... domyślam się ze jeżeli chodzi o Rzeszów to m.in. H****h jest stamtąd?:evul: Bo to przecież zły człwiek...
ja miałem wojne z rzeszowem ;p Barons vs Baranowka team a Baranowka wziela sobie pomoc aireswara. tam nie ważne.
15:31 You have found a magic sword.
Team Arieswar sumo, Tooki Toots, Soulcrasher, Sting Ninja
Wszyscy zrobili pozdro xD!!!
Aries, a jednak przyslowie "do 3 razy sztuka" sie potwierdza x) gz dla all teamu
Protaktyn
07-01-2007, 16:56
Gz dla wszystkich
Tomorro(Sarloon madex)
07-01-2007, 17:56
O.o gz ;] w szczególnosci arieswarowi i soulcrasherowi ;]
polostap
07-01-2007, 18:07
Gratz! Macie filmik? Chetnie obejżę!
Pozdrawiam
07-01-2007, 18:20
Gratz Skoki! Nareszcie :D
Protaktyn
07-01-2007, 18:54
a ja sie wyje..wrocilem na smoku ....
Moltreus
07-01-2007, 19:18
gratz nabsy ;p
Tomorro(Sarloon madex)
07-01-2007, 19:32
Obejrzyjcie sobie ten filmik :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16542
Bład gry?
Bolt poleciał a jednak koles mógl sie wylogowac
a ja miałem pk...
Btw.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16558
pózniej i tak 2 x padł xP
07-01-2007, 19:43
@up
Ja raz chciałem ubić kolesia, wylogował mi się przed nosem. Poczekałem, zalogował się, dostał ffa pod nogi i spowrotem wylogował... Czasem tak się zdarza.
GZ anhila!
Filmika nie ma już się pytałem.
/Govinem
Obejrzyjcie sobie ten filmik :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16542
Bład gry?
Bolt poleciał a jednak koles mógl sie wylogowac
a ja miałem pk...
Btw.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16558
pózniej i tak 2 x padł xP
Jak ktoś ma tbi to tak jest ;o
Te Filmiki byś dał w dziale Filmy, a nie tu :)
Chopaki czemu nie glosujecie na nasz temat. Moze nam sie uda i wygramy konkurs na najlepszy temat na tibia.pl!:Dhttp://forum.tibia.pl/showthread.php?t=109771
Tomorro(Sarloon madex)
08-01-2007, 12:46
własnie zaglosowalem :D
Chopaki czemu nie glosujecie na nasz temat. Moze nam sie uda i wygramy konkurs na najlepszy temat na tibia.pl!:Dhttp://forum.tibia.pl/showthread.php?t=109771
Ja zagłosowałem.
Slide_Aurea
08-01-2007, 15:45
Jak tak dalej pójdzie to wygramy :) Walnąłem posta, a jakieś 6 osób do góry głosowali właśnie na Wydarzenia :)) Mark jest najlepszy... zagłosował 2 razy :D najpierw na Aurea Thread potem na wydarzenia xD
Btw. Wie ktoś co się stało?? Mieli offnąć servy o 14, mamy już 15:45 wtf?? :D
Mark, fajny movie, takiego pewnego typa jescze nie widziałem jak riko :D:D Kupa!!
Glosowac na nasz topic!! Wygramy!!
Wygramy bo wymiatamy !!!
a ja niedugo będę miał beggar outfit na aurei!
Doneq ty kiedyś obiecałeś mi duela!
kidler zaglosowal XDDDDDD
Tomorro(Sarloon madex)
08-01-2007, 18:09
MuhaHahHahAH
mój błąd xD
a widzisz
ale 2 glosy sa :D
Kidler na najlepszego forumowicza !!!!:cup:
18:04 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.
18:06 Server is going down in 3 minutes.
Please log out.
18:08 Server is going down in one minute.
Please log out.
18:09 You lose 212 hitpoints due to an attack by Theruviel.
no i servery off ale mi to 14 ^.^ i do tego kilka h to moze na 22 właczą ;D
Gov~
Jutro 5 sekund przed ss.:D tyle mi powinno wystarczyc:D
@up
HHAHAHAHAH chyba tyle będziesz miał czasu żeby się uhnąc.
Pamiętam kiedys mi duela obiecałeś.
Protaktyn
09-01-2007, 17:50
Spowrotem wbilem 22 lvl :>
@up
HHAHAHAHAH chyba tyle będziesz miał czasu żeby się uhnąc.
Pamiętam kiedys mi duela obiecałeś.
Tak kozaczysz bo doneq'a bije PoD ?
@huggae lol, czemu z niego takiego bananowego kozaka? chlopak sie stara, zalicza gleby, a tu mu chcesz wszystko zniszczyc...
strona nareszcie wyglada jakos przyzwoicie, ale strasznie mnie denerwuje to, ze zostawili stareokno z wyswietleniem stanu postaci. przynajmniej mnie rzuca sie to w oczy.
ale z tymi mini-shitami to juz przesadzili... -,.- oni chca chyba, aby do konca tego roku na wszystkich serverach, byly wszystkie rare itemy. n/c
@govinem ty i outfit zebraka? ;p
09-01-2007, 21:39
Padłem! Powstałem! Power(Gaming)Piąty!
polostap
09-01-2007, 21:51
@Piąty!
Gratz? :confused: :)
_+++++++++++++++++++++
Te itemki za często wypadają, z drugiej strony skarbonki to dobra rzecz ;) 2h cyców na POH i 2k w kasie z samych świnek ;) A co do strony, to szkoda gadać...
Pozdrawiam
_/
Witojcie....:)
już dosyć długo gram na aurea ,ale jakoś nie miałem czasu zrobić sobie konta na forum tibi.pl :p
........teraz w końcu je mam i dołanczam do Waszej społeczności , myślę że będziemy sie dobrze rozumiećB)
^^FERFI^^
10-01-2007, 03:07
Witojcie....:)
już dosyć długo gram na aurea ,ale jakoś nie miałem czasu zrobić sobie konta na forum tibi.pl :p
........teraz w końcu je mam i dołanczam do Waszej społeczności , myślę że będziemy sie dobrze rozumiećB)
A można wiedzieć jaki nick? :)
10-01-2007, 07:29
Nowa strona tibia.com jest po prostu słiiit! A ten demonik w czapece. hihihihi. Słodziutki!
Rofl. Jak dla mnie zbyt cukierkowo. Po godzinie grania szlag mnie trafił z paczkami-niespodziankami... Jedyna zabawa to świnie (new record 2,3k), i fajerwerki, które zawsze odpalam w bp. Mam tylko nadzieję, że Ci nowi bossowie jeszcze wpadną, bo wczoraj akurat gdy ze szkoły wróciłem dobili ostatniego, a chciałbym z Bonesa violet gem lootnąć ^^
Iron'knight
10-01-2007, 09:57
Dzisiaj byly najazdy Pimitywow, HAckerow i Tibia Bugów na Thais. Normalnie rzeź . Całe Thais w fire fieldach mi chyba z 13 UH poszlo ale zwruciło sie xD ze swinek mi polecialo w sumie z 2k.
@UP Iles tam razy
Jak juz jestes na forum aurea to podaj nick plax.
homberprezes
10-01-2007, 13:57
Padłem! Powstałem! Power(Gaming)Piąty!
Zycze powodzenia_/ btw co dzisiaj masz na kolacje?;>
07:46 You advanced from Level 88 to Level 89. :evul:
Tomorro(Sarloon madex)
10-01-2007, 18:30
gz gam ;]
mi hujowo idzie bicie lvli
nawet straciłem norme lvla na tydzien ^.-
Protaktyn
11-01-2007, 07:26
Gz gam ^.^
Oby tak dalej
a mi w środe minie ban....
bójcie się wrogowie moi... bowiem kolirn potrzebuje jakies 350k :P (bless, dhq, poi, exp) :evul:
Raks Ninja
11-01-2007, 16:14
Wczoraj 20 bp mfow na hero loot: 2x c arm c legi c shield w hammer i 5 szmat =P
Gz Gam ;>
ToMuS_Aurea
11-01-2007, 18:47
Wracam do gry :>
Pozdro all
Jan 11 2007, 20:24:31 CET Killed at Level 110 by Deeco
and by Folari
Name: Gujek Mc'Draid
Sex: male
Profession: Knight
Level: 107
U.u szkoda;(
21:10 You advanced from Level 89 to Level 90. :)
Nastepnego dnia :
22:42 You advanced to magic level 66. ;D
polostap
11-01-2007, 21:49
21:10 You advanced from Level 89 to Level 90. :)
Gratz! ;)
Doneq. Można się dowiedzieć za co?
@down
No spoko...
Raks Ninja
11-01-2007, 22:21
Za twarz. =(
Jak za twarz zabijają to ja od nich nie padnę:D ale jak za orty to mam zgona :(
Govinem
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Suwałki
i nagle twoja głupota przestaje być czymś dziwnym
12-01-2007, 13:13
@up
To niestety nie zawsze jest tak. Widać to bardzo dobrze na moim przykładzie ^^
Chociaż może wyjątek stanowi regułę w tym przypadku xd
ToMuS_Aurea
12-01-2007, 13:25
@ Gam gzgzgzgzg bro :*:*
@ PIaty hrhr
Govinem
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Suwałki
i nagle twoja głupota przestaje być czymś dziwnym
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.