PDA

Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

duuKi
01-04-2007, 01:12
Widzialem i smialem ostro xPPP

Losari
01-04-2007, 01:14
Kolirn jestem Twoim fanem kocham Cie :***********

Hanys_Kce
01-04-2007, 01:26
Nowa moda na pucowanie sie Kolirnowi :evul:
Wygrales w totolotka czy cos ??
Za niedlugo beda tworzyc o tobie tematy jak o MDW jak byl bliski 300 lvl.;)

Kolirn
01-04-2007, 06:44
Losari a ty to kto w ogóle jesteś ? bo się gapie patrze i nie mogę wykminić ^^ Lukcik ?

żadna moda Hanys, po prostu 13-15 latki myślą że jak jebną komplement kolirnowi na początku swojego forumowego życia to ten ich gnoić nie będzie a tutaj zaskoczka bo kolirn gnębi wszystkich :P - jedyny sposób żeby się uratować to wykazać choć odrobinę inteligencji...

@Huggae - a ja dzisiaj K secik na goromie :P i crown shield na hero ale już więcej solo na to cholerstwo nie idę -.- respi się jakby chciało a nie mogło a jak sie bije tego skur.... pojedyńczego na drodze to sie leczy lepiej niż hydra...

Bartasss
01-04-2007, 10:46
Rychu Peja co sie stalo??

Linglifer
Apr 01 2007, 08:52:40 CEST Killed at Level 106 by Therrax

Larza elvenwing

Tomorro(Sarloon madex)
01-04-2007, 10:54
"Lipny" bo nie możesz grać ? :( Przypomnij sobie jak FaG panował i ciagle wklejałeś ssy jak lootles k-armor albo k-legi :baby: to wtedy nie był "lipny"

"Lipny"
Bo i tak mnie fag zabił pare razy...miałem kilku qmpli w fagu...i co?
Za jakis słaby reason jak butek im kazał mnie zabic to to zrobili
zal.pl
Od molta tez miałem kilka zdrowych huntów
Ale wtedy mi pomógł Cromak

ragafewee
01-04-2007, 11:04
Lepiej grać na innym serwerze :P

Sell 72 knight

Hedrus
01-04-2007, 11:11
Na Aurerze graja tylko najtrwalsi ja juz od dawna nie gram =( :p poprostu nie ma co grac wyjde tylko z dp juz jakis noob np: quarin mnie bije poprostu zaled a zreszta mam hunta wiec bye B) a isarisowi na runy nie bede kasy dawac zeby byc free FAG _/

Hanys_Kce
01-04-2007, 11:45
@Kolirn
Moje forumowe zycie nie jest dlugie i jak narazie mam spokoj od ciebie ;p
Moze jest dla mnie jakas szansa zeby wyjsc na ludzi :evul:

Tomorro(Sarloon madex)
01-04-2007, 12:19
Lepiej grać na innym serwerze :P

Sell 72 knight

Ja sobie narazie tworze noob chara do pkowania:baby:
A pózniej zależnie od losów wojny wróce do rpka.

Iron'knight
01-04-2007, 12:20
No nie wiem :p

a tak przy okazji to chill out chłopaki bo widzę że robi się tu jakiś fan club Kolirna albo coś, na prawdę mam gdzieś co myślicie o mnie wy i ci którzy nie przepadają za mną jak i za moimi wypowiedziami...

@mark - taki urok aurei wygrywają jedni drudzy marudzą że grać nie mogą potem się sytuacja ziemia i tak od początku już ....

@off

nowa reklama Sprite rox xD szalik legii na dworcu w Krakowie hahahahah:dance:
Mam sie bać ;> juz wystarczy ze Vesz mnie "ściga" ;]

W ogóle człowieku weź sie opanuj, naprawdę myślisz, że ktoś jest tu twoim fanem, albo że komuś zależy na tym żebyś miał o nim dobre zdanie? Myślisz że masz te X lat to jesteś najmądrzejszy? Myślisz że podkreślanie swojego wieku na każdym kroku i wypominanie innym naokoło coś ci da? O masterze, 'pognuj' teraz noobka zaczynającego swoje forumowe życie. Szkoda tylko że jestem tu prawie trzy lata dłużej...
Ty... Ty dobry jestes. Zgadzam sie. To że jego rodzice byli bardziej śmiali to nie znaczy ze moze wszystkich jechać za nic.

kidler
01-04-2007, 12:59
żadna moda Hanys, po prostu 13-15 latki myślą że jak jebną komplement kolirnowi na początku swojego forumowego życia to ten ich gnoić nie będzie a tutaj zaskoczka bo kolirn gnębi wszystkich :P - jedyny sposób żeby się uratować to wykazać choć odrobinę inteligencji...

W ogóle człowieku weź sie opanuj, naprawdę myślisz, że ktoś jest tu twoim fanem, albo że komuś zależy na tym żebyś miał o nim dobre zdanie? Myślisz że masz te X lat to jesteś najmądrzejszy? Myślisz że podkreślanie swojego wieku na każdym kroku i wypominanie innym naokoło coś ci da? O masterze, 'pognuj' teraz noobka zaczynającego swoje forumowe życie. Szkoda tylko że jestem tu prawie trzy lata dłużej...

Losari
01-04-2007, 13:03
@Kidler ja serio jestem jego fanem :*** on jest boski, ale dont worry Twoim tez jestem kocham was !!!!!!!!

duuKi
01-04-2007, 13:11
Mam sie bać ;> juz wystarczy ze Vesz mnie "ściga" ;]

Ty... Ty dobry jestes. Zgadzam sie. To że jego rodzice byli bardziej śmiali to nie znaczy ze moze wszystkich jechać za nic.

Buahahshahhashausahsuashauhsuasuh

Dobre zgadzam sie xP

@Iron~
Wygolic ci batkie...?

Iron'knight
01-04-2007, 13:14
@Iron~
Wygolic ci batkie...?

Co wygolic ?! ;)

Widac oprócz fanow, on ma także Antyfanów xd

kidler
01-04-2007, 13:27
Pfff, jak w ogóle można być fanem 20 latka leczącego kompleksy na forum, obrażającego młodszych i wywyższającego się uczęszczaniem do Politechniki.

Losari
01-04-2007, 13:45
@Kidler nie wiem ale ja jestem^^ ahh Kol~tak jestem Lukcik xPy

Iron'knight
01-04-2007, 14:02
@Kidler nie wiem ale ja jestem^^ ahh Kol~tak jestem Lukcik xPy

Nie wiem jak to odbierzesz ale zaczynasz przypominać Piatego~. Bez urazy :p

Slide_Aurea
01-04-2007, 14:07
Jebać cały Rom... 1.5tyg expa w dupsko... Mam nadzieje że Fag masslogami wam wygoli ten zarośnięty szwedzki tyłek!!

_/ FAG!

Kolirn
01-04-2007, 14:26

jesteś 3 lata dłużej i co ? bez Lagurusa i Doneq nigdy nic nie znaczyłeś - ciekawe kto tutaj swoje kompleksy na forum zaspokaja :)

nigdzie nie powiedziałem że jak mam X lat to jestem mądrzejszy, po prostu wiem że 13-15 lat to najgłupszy wiek przez jaki człowiek musi przechodzić i 99% idiotów jakich spotkałem miało właśnie ten magiczny wiek.

Ja piszę to co myślę i jak ci albo ironowi albo jeszcze komuś innemu się to nie podoba to wy macie problem bo mi to pasuje, i szczerze mówiąc Kidler mam gdzieś twoją opinię :P

quo
01-04-2007, 14:27
O LOL, moge sie dolaczyc do fan clubu Kolirna ? omfg co to sie dzieje teraz juz na tej aurerze :P No nie mam pytan. Tak btw to kto teraz gra Kolirnem ?

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
01-04-2007, 14:54
Nie wiem jak to odbierzesz ale zaczynasz przypominać Piatego~. Bez urazy :p

Jakby mi ktoś tak pojechał to chyba bym zabił w RLu...

Iron'knight
01-04-2007, 14:56
Jakby mi ktoś tak pojechał to chyba bym zabił w RLu...

A zabijaj prosze Cie bardzo :D

Kolirn
01-04-2007, 15:17
O LOL, moge sie dolaczyc do fan clubu Kolirna ? omfg co to sie dzieje teraz juz na tej aurerze :P No nie mam pytan. Tak btw to kto teraz gra Kolirnem ?

Sie masz Muzo or Xuz - nigdy nie umiałem was rozróżnić na Guardi :)

Losari
01-04-2007, 15:19
Zostalem zowonwany... przepraszam...

ThomasM
01-04-2007, 16:14
Wojowniq
Apr 01 2007, 14:45:32 CEST Killed at Level 139 by Zevs Mighty Thunder

WTF?

Widzę, że kilka osób z FAGu i nie tylko przeniosło się na Obsidię ;< W ogóle powstała tam gildia o nazwie Aurea Gang.
Borky = Kum
Thedia Xenaid = Djordje
Arkanjus Fighter = Zharradam'Marr
Feliex sprzedaje chara... Widać wola walki, mimo wszystkich walecznych zapewnień, powoli uchodzi...
Na Allegro pełno postaci z Aurea, 99 EK (Feliex), 115+RP (czyżby znów Endrox?), 107 EK, 73 EK (Raga~), 97 RP (Gorgio?), jakoś nie zazdroszczę ludziom, którzy je kupią ;<

Kolirn
01-04-2007, 16:17
Wojowniq

WTF?

Widzę, że kilka osób z FAGu i nie tylko przeniosło się na Obsidię ;< W ogóle powstała tam gildia o nazwie Aurea Gang.
Borky = Kum
Thedia Xenaid = Djordje
Feliex sprzedaje chara... Widać wola walki, mimo wszystkich walecznych zapewnień, powoli uchodzi...
Na Allegro pełno postaci z Aurea, 99 EK (Feliex), 115+RP (czyżby znów Endrox?), 107 EK, 73 EK (Raga~), 97 RP (Gorgio?), jakoś nie zazdroszczę ludziom, którzy je kupią ;<

to raczej nie jest Endrox :)

A Willyego szkoda :/

Iron'knight
01-04-2007, 16:18
Wojowniq

WTF?

Borky = Kum
Thedia Xenaid = Djordje

Ale nie zapominajmy o tych którzy walcza ;>

Linglifer !

Larza elvenwing
Apr 01 2007, 07:55:36 CEST Killed at Level 72 by Therrax
and by Iron Nostradamus

ThomasM
01-04-2007, 16:21
Ale nie zapominajmy o tych którzy walcza ;>

Linglifer !

Larza elvenwing
Apr 01 2007, 07:55:36 CEST Killed at Level 72 by Therrax
and by Iron Nostradamus
Nie zapominam, nie bój się. Tylko liczba tych walczących gwałtownie maleje, a jeszcze kilku woli walczyć stojąc w PZ'cie ^^

to raczej nie jest Endrox :)
Może i nie, a w takim razie, któż to może być?

I wie ktoś coś na temat zgonu Wojowniq'a?

Iron'knight
01-04-2007, 16:26
Nie zapominam, nie bój się. Tylko liczba tych walczących gwałtownie maleje, a jeszcze kilku woli walczyć stojąc w PZ'cie ^^

na temat zgonów od Aliantów nie trzeba nic wiedzieć >.< Rozrywka? Sposób na nude? Nadmiar sd?

Kolirn
01-04-2007, 16:28

raczej Thor art~ tak mi się wydaje przynajmniej

Willy twierdzi że padł za poprzedni war, i mimo że Ivory krzyczał na Vent ze zevs ma go zostawić to ten i tak ubił

co do fagu, zauważyłem że ostatnio zaczynają robić masslogi, ale zdecydowanie lepsza ekipą niż zgraja noobow hunted od alliance, biorą sprawdzonych ludzi.

Tomorro(Sarloon madex)
01-04-2007, 17:09
Jebać cały Rom... 1.5tyg expa w dupsko... Mam nadzieje że Fag masslogami wam wygoli ten zarośnięty szwedzki tyłek!!

_/ FAG!

Było placic 50k?
;/
Ja nigdy nie zapłace.

01-04-2007, 18:32
Tak już niestety jest. Vesz mówił, że pilnuje żeby nie było PA, ale RoMu i "fifki" nie da się tak łatwo wytresować ^^

Losari
01-04-2007, 18:52
Wojownik mi dal kawalek rozmowy z Rikserem min to:14:54
Rikser[123]: I wanted to betray u like u did on hte former war
[Rikser = Adde = Isaris]

Iron'knight
01-04-2007, 20:18
Tak już niestety jest. Vesz mówił, że pilnuje żeby nie było PA, ale RoMu i "fifki" nie da się tak łatwo wytresować ^^

Hahahahhaha nie rosmieszaj mnie :D:D:D Jak w carlin z Jagiellonem wpadli to rozjebali wszystkich od 8-40 lvl. Noobki 8-20 lvl na yellowach, to pewne ,a innych to nie wiem...

01-04-2007, 20:32
Och sorry, sorry. Na Zevsie teraz Gonzo gra. Ale obaj z fifką to raptusy troszkę, więc im nie miejcie tego za złe. Wszak przebaczać trzeba ^^

Tyran The Bro'war
01-04-2007, 23:05
Było placic 50k?
;/
Ja nigdy nie zapłace.

Co zapłacił to zarobił i to ze sporym zyskiem :))
Ale deda szkoda...

Zevs
02-04-2007, 11:02
Powiedziałem że próbuje, cudotwórca nie jestem, prędzej czy później padnie mój znajomy jakiś a wtedy podejme inne środki, czas pokaże.

Govinem
02-04-2007, 11:42
Nicco of Aurea
Apr 01 2007, 14:43:28 CEST Killed at Level 104 by Zevs Mighty Thunder

Ktoś wie "co się stało się"?

Sting_Ninja
02-04-2007, 11:42
Powiedziałem że próbuje, cudotwórca nie jestem, prędzej czy później padnie mój znajomy jakiś a wtedy podejme inne środki, czas pokaże.

No to jedziesz, Fifek robi Pa. Idz go ubij strazniku texasu!!!!!@#@!
A moze boisz sie romu?:baby:

Poznanski Rycerz
02-04-2007, 12:16
Vesz

Cytat ze znanego polskiego film

Pierdolisz synu ze glowa boli...

ROM znowu na aurea i teraz wam lepiej?

NaTA90
02-04-2007, 14:49

Jakie środki masz na mysli ?

zielaq
02-04-2007, 14:55
ja sobie zaczalem tu grac i co 2 cave to cavebotter albo powerabuser >.< ale dam rade ;D

Slide_Aurea
02-04-2007, 15:12
Było placic 50k?
;/
Ja nigdy nie zapłace.

Nie rozumiem allinatów, i chyba nigdy ich nie zrozumiem... Chcieli zarobić, nie udało im się.. A narazie przenosze się z kumplami na inny świat na sorca.

Piąty, nice film z stone tombów, dziś się na nim wzorowałem :D

Tomorro(Sarloon madex)
02-04-2007, 15:33
Nicco of Aurea
Apr 01 2007, 14:43:28 CEST Killed at Level 104 by Zevs Mighty Thunder

Ktoś wie "co się stało się"?

Wypadek przy pracy.

Ptak~
02-04-2007, 17:51
razem z miśkiem niedawno tutaj zaczelismy, juz nas strasza ludzie, ktorzy wyemigrowali z aurei i kupili chary na obsidii ze sobie nie pogramy dlugo. misiek ma hunta na obsidii, ale ja nie, wiec jak my nie pogramy tutaj to oni na obsidii ;) serwer wyglada na...jest lepiej niz na isarze ;) mamy tylko nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla neutralnych dwoch najlepszych magow :D

Kolirn
02-04-2007, 18:18
razem z miśkiem niedawno tutaj zaczelismy, juz nas strasza ludzie, ktorzy wyemigrowali z aurei i kupili chary na obsidii ze sobie nie pogramy dlugo. misiek ma hunta na obsidii, ale ja nie, wiec jak my nie pogramy tutaj to oni na obsidii ;) serwer wyglada na...jest lepiej niz na isarze ;) mamy tylko nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla neutralnych dwoch najlepszych magow :D

neutralny mag na aurea ? buahahahaa

Ptak~
02-04-2007, 18:48
no juz nie neutralny, pierwszego dnia na mainie juz mi sie daje fag we znaki :^)

Govinem
02-04-2007, 18:55
no juz nie neutralny, pierwszego dnia na mainie juz mi sie daje fag we znaki :^)

Fag we znaki? z tego co wiem fag jest prawie ciagle off:) co oni ci zrobili?

aim
02-04-2007, 19:22
Vesz, podaj mi powód dla którego chcecie mnie zabić ? :D

Sope(L)
02-04-2007, 19:25
neutralny mag na aurea ? buahahahaa

A co w tym dziwnego jest paru takich na Aurea.

Kolirn
02-04-2007, 19:32
A co w tym dziwnego jest paru takich na Aurea.

show me ;)

Ptak~
02-04-2007, 19:36
wywalili mnie z rotow, tzn probowali najpierw noob char, pozniej vladislavus napisal. ubilismy z miśkiem, pozniej jakis 24 ed probowal mnie pknac na larvach, ofc nie umial >.>

aim
02-04-2007, 19:43
@Up
mówiłem Ci że aurea to ciężki świat :)

Sope(L)
02-04-2007, 19:44
show me ;)

Dorkiz
Aimar de'Vrie
Gamroth the Behemoth

Tak mi sie przynajmniej wydaje.

No jeszcze Strong Noer , Lord Dolkaj.

Iron'knight
02-04-2007, 19:44
Vesz, podaj mi powód dla którego chcecie mnie zabić ? :D

On nie potrzebuje powodów B) Znaczy "oni" chodzi ogólnie o Aliantów

Ptak~
02-04-2007, 19:51
sopel, wszystko fajnie, ale (przynajmniej mi) chodzilo o high levele :p znaczy z top ~~15 serva :p

ToMuS_Aurea
02-04-2007, 20:10
Gamroth 95-6
Dorkiz 112 ...

Raks Ninja
02-04-2007, 20:21
Dorkiz
Aimar de'Vrie
Gamroth the Behemoth

Gamroth nie jest neutralny, sprzedal pizde szwedom osraniec jebany.

ToMuS_Aurea
02-04-2007, 20:27
@Up ta,jebany leszcz... Trzyma ze szwedami afff... n/c

Tomorro(Sarloon madex)
02-04-2007, 20:29
Gamroth juz nie jest neutralny, sprzedal pizde szwedom osraniec jebany.

Traitors _/

QRWA CO ZA LAMA
ZBESZTAM SZMATE
Jak on qrwa mógl dojśc do Aliantów
Expic qrwa chce
To sie nazywa "Lojalnośc"

Comment Gamrotha...

"I SIGN MY LOYALTY TO THE PIRATES"

Juz widze ta "Lojalnośc do piratów"
Jak FAG by zaczął wygrywac to by sie wypłacil i napisal ze bedzie "Lojalny Fagowi"
-.- '

Dorkiz
Aimar de'Vrie
Gamroth the Behemoth

Jedyni nie w war to Strong Noer i Lord Dolkaj

Iron'knight
02-04-2007, 20:33
No i Aurea stała sie serverem na którym panują Alianci ,a reszta 50+ lvli liże im dupe żeby móc przyexpić sobie i nie mieć wpierdel za nic... Dlatego nie gram juz w Tibie a jak gram to na Nerana

btw. Piaty~ ;(;(;(

@UP A Comment Gamrotha~ mnie rozjebał.

ToMuS_Aurea
02-04-2007, 20:36
W sumie on nigdy nie mowil ze jest za fagiem ani za romem ...
wiec nie mow nic o loyality

Cadonis
02-04-2007, 20:51
Jak was rozjebuje comment Gamrotha, to g**** wiecie o piratach.

Iron'knight
02-04-2007, 20:54
Jak was rozjebuje comment Gamrotha, to g**** wiecie o piratach.

Nie chodzi o Piratów. Swojego czasu, przynajmniej dla mnie, była to fajna gildia. Chodzi o Gamrotha.

Vesz albo masz wysokie mniemanie o sobie albo dzieje sie coś złego

Pozycja: Tutor
Imię postaci: Vesz

Z jego opisu

Trimer
02-04-2007, 20:58
QRWA CO ZA LAMA
ZBESZTAM SZMATE
Jak on qrwa mógl dojśc do Aliantów
Expic qrwa chce
To sie nazywa "Lojalnośc"

Comment Gamrotha...

"I SIGN MY LOYALTY TO THE PIRATES"

Juz widze ta "Lojalnośc do piratów"
Jak FAG by zaczął wygrywac to by sie wypłacil i napisal ze bedzie "Lojalny Fagowi"

-.- '

Co Ty o mnie wiesz? Lojalnosc wobec kogo ? Bylem kiedys w Fagu? Nie. Wiec nie pierdol mi tu glupot

A co do tego drugiego , skad mozesz wiedziec co bym zrobil jakby FaG wygrywal ? Gwarantuje ci nie wyplacil bym sie FaGowi za to co zrobili...

A moim nastepnym opisem bedzie " I SIGN MY LOYALTY TO VESZ" przeszkadza ci to ?

Sesef
02-04-2007, 20:58
No jeszcze Strong Noer

Już tutaj długo nie pogra, chociaż miał bym zrobić 1500 noob charów to i taak go dorwe. Hacknięcia mi Cromaka nie daruje :). Co prawda przez moją głupote bo po przeskanowaniu pliku zapomniałem go wywalić a jak potem mame dopuściłem do kompa to mi go odpaliła (wydało się po fakcie), ale dobra trudno się mów z tego że straciłem jakieś 3kk długo nie rozpaczałem. Ale Stron już tutaj nie pogra, nie wie ktoś czy to nowy owner czy nadal ten z Ostrowca Wielkopolskiego czy jakoś tak to było.

-.- '

Co Ty o mnie wiesz? Lojalnosc wobec kogo ? Bylem kiedys w Fagu? Nie. Wiec nie pierdol mi tu glupot

A co do tego drugiego , skad mozesz wiedziec co bym zrobil jakby FaG wygrywal ? Gwarantuje ci nie wyplacil bym sie FaGowi za to co zrobili...

A moim nastepnym opisem bedzie " I SIGN MY LOYALTY TO VESZ" przeszkadza ci to ?

Wybrałeś alliance proszę bardzo ja sobie wszystko zapisuje, paymenta możesz oczekiwać takiego jak rom oczekuje odemnie.

Kolirn
02-04-2007, 21:24
Wybrałeś alliance proszę bardzo ja sobie wszystko zapisuje, paymenta możesz oczekiwać takiego jak rom oczekuje odemnie.

Cromak masz swój mały chiński zeszycik i zapisujesz wszystko swoim małym chińskim ołóweczkiem ? :P

tak z ciekawości mnie na ile wyceniasz ? xP

zielaq
02-04-2007, 21:32
jak doszedl do swe to jest szmata , kurwa , zdracja , pizda ?
jego wybór co robi i gdzie dochodzi ..

Sesef
02-04-2007, 21:33
Cromak masz swój mały chiński zeszycik i zapisujesz wszystko swoim małym chińskim ołóweczkiem ? :P

No akurat mały bo z Ikea

Ciebie narazie wyceniać nie muszę, bo problemów nie mam. Po za tym to chyba oczywiste jak, ktoś dochodzi do przeciwnej gildii to jeżeli jeszcze nie miał hunta to automatycznie go załapuje.

NaTA90
02-04-2007, 21:39

za Ciebie max 500 gp (nup?)
widze ze jestes "pro"tylko na tym forum haha ;/8o

Hanys_Kce
02-04-2007, 21:41
jak doszedl do swe to jest szmata , kurwa , zdracja , pizda ?
jego wybór co robi i gdzie dochodzi ..

Niektorzy nie rozumieja tego.

Musialem z edytowac postac bo odebralem twoja wypowiedz jako atak na TRIMERA :D ale nie zauwazylem "?"
SORY

Trimer
02-04-2007, 21:49
Po 1 - Po stronie Alliance nie sa tylko szwedzi.
Po 2 - To moj wybor.
Po 3 - Co do tych wyzwisk , spojrzcie najpierw na siebie a pozniej oceniajcie innych.

Sesef
02-04-2007, 21:49
To ze ciebie na obsidi skarcili to nie znaczy ze ktos szmata musi byc bo trzyma ze swe.Nie znasz go nawet a juz go obsypujesz epitetami.
ŻAL...

A znaku zapytania na końcu to ty nie widzisz??

Hanys_Kce
02-04-2007, 21:54
@up
Wlasnie zauwazylem moj blad :D
Pospiech to nic dobrego. B)

Kolirn
02-04-2007, 22:13
za Ciebie max 500 gp (nup?)
widze ze jestes "pro"tylko na tym forum haha ;/8o

mhhh jak ktoś nie chce się przedstawić to nie jest wart poświecenia mu uwagi.

@Cromak - to mnie więcej masslogami nie strasz :P

Slide_Aurea
02-04-2007, 22:51
Po 2 - To moj wybor.
Po 3 - Co do tych wyzwisk , spojrzcie najpierw na siebie a pozniej oceniajcie innych.
Dokładnie, to jest Gamroth'a wybór z kim jest i dajcie sobie spokój.. Kolirn'owi też (jak mówił) bliżej do Alliantów i nikt jakoś nic nie mówi.. Pozatym Gamroth jescze nie wstąpił i oficjalnie nie jest u nikogo w guildi, oprócz tittle na tibi.com...

@Cromak - to mnie więcej masslogami nie strasz :P

Nie musi, właśnie mamy 22 osoby online :D

...
Cromak - Apr 02 2007, 21:44:24 CEST Killed at Level 129 by Loratho Lome
and by Aabla

Beru Senwin - Apr 02 2007, 21:41:28 CEST Killed at Level 125 by Alrig
and by Mips

Therrax - Apr 02 2007, 21:40:09 CEST Killed at Level 92 by Natalon
and by Zanxon Elvenwing

Iron Nostradamus - Apr 02 2007, 21:43:42 CEST Killed at Level 111 by Natalon

Sting Ninja - Apr 02 2007, 21:41:12 CEST Killed at Level 127 by Vesz <narzekaliście że pz nie wbił ;p>

Mori's
02-04-2007, 23:00
mass log fagu padl BLAZE'KAN a pozniej battle i padli
MASTRO SCUE
BERU SENWIN
CROMAK
OBYWATELKA
IRON NOSTRADAMUS
STING NINJA
THERRAX

Tomorro(Sarloon madex)
02-04-2007, 23:02
mass log fagu padl BLAZE'KAN a pozniej battle i padli
MASTRO SCUE
BERU SENWIN
CROMAK
OBYWATELKA
IRON NOSTRADAMUS
STING NINJA
THERRAX

;(

znowu xD

Hanys_Kce
02-04-2007, 23:06
Cromak to juz 3 raz padles od playera po 2 latach xD

Sting_Ninja
02-04-2007, 23:12
;( ;( ;( ;( ;(

Mori's
02-04-2007, 23:20
;( ;( ;( ;( ;(
Nie martw się
jak padłeś ?;p

Slide_Aurea
02-04-2007, 23:27
Nie martw się
jak padłeś ?;p
Jak padł... lol też masz pytania... Ja Ci powiem, Allianci go ubili :D Ale Sting przynajmniej fraga zaliczył ;]

Losari
02-04-2007, 23:32
Elo Elo zal.pl ^^

Mori's
02-04-2007, 23:35
Jak padł... lol też masz pytania... Ja Ci powiem, Allianci go ubili :D Ale Sting przynajmniej fraga zaliczył ;]

ironia ale spox ;p

Tomorro(Sarloon madex)
02-04-2007, 23:37
22:32 Reinmar von Bielau [60]: 22:32 Your depot contains 1 items.

...
;(
A miało być tak pieknie...

polostap
02-04-2007, 23:38
No i jest cam z battle: http://tibicams.tibianetwork.net/get/21780

Pozdrawiam

kidler
Komedia chłopaki...

Sesef
Cromak to juz 3 raz padles od playera po 2 latach xD

Drugi :P

I znowu muszę notesik wyciągnąć żeby dopisać 2 chary na "później".

Wiesz mnie tam już zwisa tibia. Szkoła ważniejsza po za tym gram teraz w Lineage 2

Nie chciał by ktoś ze mną popykać w L2???
W kilku łatwiej zaczynać.

Slait
02-04-2007, 23:49
ladnie cie ogolili :)

Iron'knight
03-04-2007, 08:41
Drugi :P

I znowu muszę notesik wyciągnąć żeby dopisać 2 chary na "później".

Wiesz mnie tam już zwisa tibia. Szkoła ważniejsza po za tym gram teraz w Lineage 2

Nie chciał by ktoś ze mną popykać w L2???
W kilku łatwiej zaczynać.

"na później" - jak Czesio z Włatców Móch !!! _/

Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi :P )

@EDIT
I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze )

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 11:43
@fag
skoro macie 2 knightow na najwyzszych lvlach na servie
sprobujcie walki w trapie... -.- to powinno sie udac ...

ROmery i Allianty
WY tak dupy nie cieszcie, na poprzedniej wojnie fag tez przegrywal zeby wam ostatecznie tak tylki przetrzepac ... -.-

Sope(L)
03-04-2007, 12:51
A ja proponuje FaGom trzymac sie razem :) Dopoki byli w jednej grupie nawet dobrze im szlo , a potem kazdy w inna strone polecial i 7 osob plecy zaliczylo.

Kolirn
03-04-2007, 13:27
@fag
skoro macie 2 knightow na najwyzszych lvlach na servie
sprobujcie walki w trapie... -.- to powinno sie udac ...

ROmery i Allianty
WY tak dupy nie cieszcie, na poprzedniej wojnie fag tez przegrywal zeby wam ostatecznie tak tylki przetrzepac ... -.-

nie wiem czy wiesz ale alliance sprowadziło pikse na ziemie nie zakładając mu nawet trapa...

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 14:29
Ale jak jest trap to na pewno wszystkie sorce na przod nie pojda -.-.
W dodatku fag tez ma dobry sd powAH. I jakby byl 2-3 kratkowy korytarz to co by zrobili... a fag by stanal przy jakiejs dziurze i napierd*alal.

Sting_Ninja
03-04-2007, 15:04
nie wiem czy wiesz ale alliance sprowadziło pikse na ziemie nie zakładając mu nawet trapa...

Jak ktos biegnie i sie nie uha to trudno zeby sie nie wyjebal ^^ Zdjeli go na 3-4 combosy.(dokladnie nie pamietam).

Zevs
03-04-2007, 15:23
Jak ktos biegnie i sie nie uha to trudno zeby sie nie wyjebal ^^ Zdjeli go na 3-4 combosy.(dokladnie nie pamietam).

Ta na 10 combo. W końcu coś się działo, oby więcej takich imprez:)

Slait
03-04-2007, 15:34

Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi :P )

@EDIT
I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze )

Dokladnie sie z Toba zgadzam :) Tez chcialem tak napisac wyprzedziles mnie :P

Tomorro(Sarloon madex)
03-04-2007, 16:03
Nie mozna jednoczesnie kliknac strzalki w bok i sie uhowac
Uh nie zadziała
Spójrzcie na to jak Obywatelka sie złozyła
Był moment ze dosc długo sie nie uhowala(a załoze sie ze trzymala ciagle hotkey)

NaTA90
03-04-2007, 16:19

Jak jesteś taki "spragniony" to idz sobie na otsa i w nupków postrzelaj:]

Sesef
03-04-2007, 16:44

Ściągnij sobie AureaWar 1.2 i będziesz miał imprez pod dostatkiem

Ptak~
03-04-2007, 17:01
hysteria otwarta na wszystkich :p

@mark devire
uhowac, taa..
jak sie umie grac, to mozna sie uhac, jak sie kliknie na mapie i spamuje hotkeya to fakt, czasem moze nie wejsc

Iron'knight
03-04-2007, 17:31

Jak miał się UHać skoro "UHał Moczykija !!!":D :D :D

btw. Teraz pvp nie polega na tym że ktos jest bardziej doświadczony czy nie. Teraz "Master PVP" to ten kto ma więcej run i manasów. Trzyma hotkeya na chama i kilka na mapie gdzie ma biec >.<

Chomski_1991
03-04-2007, 17:54
No wiesz Vesz jak dla ciebie to najlepsze otsy sa te od tylu co gra 0 osob :D wejdz sobie na mc i tlucz ile wlezie :)

Slide_Aurea
03-04-2007, 19:34
No wiesz Vesz jak dla ciebie to najlepsze otsy sa te od tylu co gra 0 osob :D wejdz sobie na mc i tlucz ile wlezie :)

HAhah, a potem będzie się chwalił, wbiłem na Aurei war 250 lvl ;] Mc rox, nie vszo??

Sting_Ninja
03-04-2007, 19:56

Na 10 to moze tego twojego kiepskiego Vesza zrobiles.

Zevs
03-04-2007, 20:24
Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?

Iron'knight
03-04-2007, 20:26
Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?

Zabic 150 ms'em jakiegos nizszego lvl (w sensie 80- lvl) zadna sztuka. Slajt, Slide, Mark~ wszystkich ujebales i myslisz ze to taka sztuka? Jeszcze Ci tylko mnie brakuje co? 150 ms ubije 42 knighta i jest "master PVP". Pfffffff
@DOWN
Suave napewno nie zrobią porządku na Aurea, wystarczy popatrzec co robi "Vesz" z Jagiellonem w Carlin. "Vesz" jest od nich wszystkich lepszy w pvp i zabija 8-20lvl'i.

Sorry ze wszystkich w*****am moimi postami ale szlak mnie normalnie trafia

shaiboos
03-04-2007, 20:26
Mimo, ze nie chciałbym brać czyjejś strony (bo nie mam żadnych podstaw bo komuś kibicować) to myślę, że trzeba pogratulować FaGowi inicjatywy. Ostatnio wydaje mi się, ze wogóle nieco większy ruch w FaGu - moze nie koniecznie częste akcje, ale chociaż się logują. Oby tak dalej to sytuacja będzie ciekawsza.

Inna sprawa, że jakoś kurcze wierzę Aliantom, że są w stanie zaprowadzić spokój na serwerze - przydałby się. Oczywiście do Alliance nie zaliczam RoMu. Niedługo niestety będzie wojna między RoMem a Pirates+Suave no i jeszcze w tym zamieszaniu FaG, który zapewne najwięcej zyska. W RoMie zbyt wiele niepokornych...

A spokój na Aurei przydałby się choćby, żeby przemielić nieco pekerów, którzy rosną w siłę :> Rzadko można natknąć się na hlvla więc pekerzy mają wolną rękę, nikt im nie może poważnie zagrozić na stałe.

Oczywiście to o przyszłych losach wojny i serwa to tylko moje domysły. Choć myślę, że dość duże prawdopodobieństwo istnmieje że tak sie stanie.

Ptak~
03-04-2007, 20:32
vesz, "od tylu to cie robili pedale maly", dobry tekst, swietny, wiecej takich z piaskownicy wyniosles ? chetnie poslucham. cholera jasna ludzie to jest forum, nie jestescie u siebie na wsi, troche kultury. i nie tyczy sie to tylko vesza, wszyscy wjezdzacie na przeciwnikow, jakby to cos mialo zmienic. za kilka miesiecy bedziecie walczyli ramie w ramie i co wtedy ? tez bedziecie sie na vencie drzec "ej pedale maly bijom mnie w karlin pls pomusz!!!" ?

iron knight
pierdolisz synu, ze glowa boli :D widzial ty kiedys pvp na oczy ? czy na filmikach i screenach ? chociaz, moze na tym polega pvp na aurei ? jesli tak to widze, ze druga furora, a nie pozadny serwer. jak bedziesz biegal, klikal na mapie i spamowal hotkeya, to bedziesz pierwszym zdjętym

Slide_Aurea
03-04-2007, 20:41
Zabic 150 ms'em jakiegos nizszego lvl (w sensie 80- lvl) zadna sztuka. Slite, Slide, Mark~ wszystkich ujebales i myslisz ze to taka sztuka?
Kto to jest Slite?? Myślisz o tym Slait co się na forum udziela??
I NIE PRZYPISUJ VESZOWI MOJEGO DEDA!! Nigdy mnie nie ubił i nie da już rady ;] Btw Mark też chyba od niego nie padł... Tylko Slait.... Slait nie jest równym graczem dla Slide of Aurea ;]

Iron jak zwykle się popisałes... żal..

@up: No co Ty Iron to magiczne dziecko, on biegając, klikając na mapie jest w stanie uhnąć się i puścić sd w jednym momencie ;s

ToMuS_Aurea
03-04-2007, 20:47
Ptak i Iron wyjdzie z tego forum , poproscie rodzicow zeby zerwali umowe z dostawca uslugi o nazwie neostrada bo napewno to ten inetrnet was wychowal bo jak czytam wasze posty to mi sie az zygac chce ...........

@ Vesz odczepcie sie od niego, ma chlopak b dobre pvp i zal wam dupe sciska ze udalo mu sie solo wbic 140 czy cos okolo....
Poprostu jest lepszy a to ze zabija 20 czy 60 vle to jego sprawa. Gowno Cie to obchodzi bo raczej na tych 20lvlach unja nie robi.. A skullhunting nie jest zabroniony. Mysle ze Vesz bedzie sie staral utrzymac porzadek na servie bo znam go jescze z czasu jak Zevsem mial 65 lvl i nigdy nie byl frajerem ani PA.
@Kolirn ale slodki ryj masz normalnie zesrac sie i wody nie spuszczac -.-"

Iron'knight
03-04-2007, 20:52
Ptak i Iron wyjdzie z tego forum , poproscie rodzicow zeby zerwali umowe z dostawca uslugi o nazwie neostrada bo napewno to ten inetrnet was wychowal bo jak czytam wasze posty to mi sie az zygac chce ...........

@ Vesz odczepcie sie od niego, ma chlopak b dobre pvp i zal wam dupe sciska ze udalo mu sie solo wbic 140 czy cos okolo....
Poprostu jest lepszy a to ze zabija 20 czy 60 vle to jego sprawa. Gowno Cie to obchodzi bo raczej na tych 20lvlach unja nie robi.. A skullhunting nie jest zabroniony. Mysle ze Vesz bedzie sie staral utrzymac porzadek na servie bo znam go jescze z czasu jak Zevsem mial 65 lvl i nigdy nie byl frajerem ani PA.

Zapamiętaj sobie raz na zawsze coś ok? Nigdy, nigdy ale to nigdy w życiu nie opuszcze forum/miejsca jakiegos tylko dlatego ze TY tak mowisz.
A co do Slajt'a to wybaczcie literówka juz poprawiam.
btw. Mam kablówke. Neo to prędzej Ty masz...

@Slide
I jeszcze UE chociaz jestem knightem ;]

Kolirn
03-04-2007, 20:55
@Tomus

no i ? jak już pisałem wcześniej mam gdzieś twoją i innych opinie o mnie, o mojej grze, o moich umiejętnościach o moim wyglądzie w zasadzie o wszystkim.

ale mimo wszystko żal mi cię gdy musisz uciekać się do tego typu tekstów bo nic mądrego w odpowiedzi do mnie powiedzieć nie umiesz.

Iron'knight
03-04-2007, 20:59
@Tomus

no i ? jak już pisałem wcześniej mam gdzieś twoją i innych opinie o mnie, o mojej grze, o moich umiejętnościach o moim wyglądzie w zasadzie o wszystkim.

ale mimo wszystko żal mi cię gdy musisz uciekać się do tego typu tekstów bo nic mądrego w odpowiedzi do mnie powiedzieć nie umiesz.

Nie sądzilem ze kiedys to powiem... zgadzam sie! W jedny mi drugim. Mnie nie obchodzi co inni pisza o mnie, a Tomus sie popisuje nie wiem czym

shaiboos
03-04-2007, 21:17
raz to, że Iron~ nie łapiesz o co chodzi, ale tego juz sie zmienic nie da - taki jestes

dwa to, że liżesz dupe właśnie w tym momencie

trzy, że pieprzysz ze cie nie obchodzi co o tobie pisza, a przez kilkanascie stron przezywales ze ktos cie nazwal asslickerem mimo ze od tych kilkunastu stron nie bylo ani postu o tym...

Eldero
03-04-2007, 21:17

@EDIT

Fajnie sie mowi ogladajac tibicamy, prawda? Nie wiesz co sie dzialo na ventrilo takze niewiem po co sie na ten temat wypowiadasz

Tomorro(Sarloon madex)
03-04-2007, 21:18
Zabic 150 ms'em jakiegos nizszego lvl (w sensie 80- lvl) zadna sztuka. Slajt, Slide, Mark~ wszystkich ujebales i myslisz ze to taka sztuka? Jeszcze Ci tylko mnie brakuje co? 150 ms ubije 42 knighta i jest "master PVP". Pfffffff
@DOWN
Suave napewno nie zrobią porządku na Aurea, wystarczy popatrzec co robi "Vesz" z Jagiellonem w Carlin. "Vesz" jest od nich wszystkich lepszy w pvp i zabija 8-20lvl'i.

Sorry ze wszystkich w*****am moimi postami ale szlak mnie normalnie trafia

Nic nie pisz jesli niemasz pewnych wiadomosci...
o ile ja wiem vesz mnie nie ubil i tego nie zrobi

Tommazi
03-04-2007, 21:19
@Tomus

Zapomniałeś dodać że Ciebie tylko ten profesorek może oceniać ;)

Iron'knight
03-04-2007, 21:20
Nic nie pisz jesli niemasz pewnych wiadomosci...
o ile ja wiem vesz mnie nie ubil i tego nie zrobi
chyba ze to byl jego ds albo ubil mnie 20 najtem
-.- '

ok sry kogos ubil nie pamietam kogo, ktoregos z Forum oprocz tych co wypisałem. A zreszta na jakiej podstawie sądzicie ze lize dupe. Tutaj jedyne wyzwisko jakie znacie to Asslicker HASuahsuhahusahusuhauhsauh i "Wyjdz stad" zreszta co sie bede z Wami spierał Wy lepiej wiecie

Kolirn
03-04-2007, 21:24
Zapomniałeś dodać że Ciebie tylko ten profesorek może oceniać ;)

nie będę ci już nic więcej odpowiadał bo próbujesz mnie sprowokować do zejścia na twój, niestety niski poziom

shaiboos
03-04-2007, 21:26
@Iron~

nie WY tylko ja...

i proszę Cię nie rób przynajmniej z siebie kompletnego debila... i uwierz, że to niejedyne "wyzwisko" (a raczej określenie), które można na tym forum usłyszeć.

A no i to nie jest "wyzwisko" bo nie pisze tego ze nienawiści, zawiści, pogardy, czy ot tak dla wku**wienia cienie czy kogokolwiek innego tylko jest to słowo-opis traktujące o twoim zachowaniu.

Poznanski Rycerz
03-04-2007, 21:28

Czytajac twoj podpis moge stwierdzic ze jestes debilem, 3 ortow sie tam naliczylem. "BENDE" jest po prostu pokladajace. Wiesz czemu jada na Vsze?
Bo sie kozaczy i uwaza za bog wie kogo bo ma 150 lvl. -.- To znaczy ze nie ma co robic w RL. Wiecej fragow ma zevsik na nizszym lvlyu ^^ wiec jego pvp nie jest dobre. I wez usun zdjecie swojego starego z avatara -.-. Zobacz jak sie infantylnie zachowuje na forum na tibia.com. BARTAS HUASHAUSHAUS BR? zgon na dragu HAUSHAUS go go rookgard. Caly czas probuje im docinac - im znaczy fagowi. To swiadczy o jego jakims mlodzienczym zapale i ze jak widzi posty dotyczace jego to sie tak wpienia ze zapluwa caly monitor.

Sope(L)
03-04-2007, 21:35
@Up
A moze Vesz poprostu nie lubi FaGu za to ze 2 razy go zabili , a Aliance ani razu ?

Iron
Wyjdz kurwa blagam , plx!
Idz sie przewietrz albo cos.

error_007
03-04-2007, 21:39
Iron~ po przeczytaniu twoich postow zalozylem tu konto tylko po to zeby Ci powiedziec.

WYJDZ !!!!

@down
fakt pisze czesto nie na temat i glupio. Ale po preczytaniu jego postow od str 301-337 stwierdzam, ze nadaje sie on do opuszczenia tego grona.

duuKi
03-04-2007, 22:02
OMG
Nie zebym bronil Iron'a ale qrwa jeden czy dwoch powiedzialo zeby Iron~ zostawil w spokoju forum i przestal pisac...
To odrazu nasrało tu noobow, ludzi ktorzy chyba chca sie podlizac do innych uzytkownikow lub w swej naturze maja jebany spam
Ja Iron'a nie bronie bo owszem jego posty sa czasami idiotyczne i nie maja nic wspolnego z prawda, ale to nie jest powod dla ktorego trzeba spamowac prawie przez trzy strony nieliczac 2-3 postow na temat openki oraz glupie przepychanki miedzy Kolirnem i kilkoma userami...
Skończcie spamowac prosze...
Dla jakiejs przeciw wagi powiem:

IRON ZOSTAN ALE NIE PISZ

Sting_Ninja
03-04-2007, 22:24

Szkoda ze taki kozi nie byles jak moltowi dupsko lizales. Wtedy trzeba bylo przykozaczyc ze swoim swietnym pvp. (tez kolo 30 lvli mniej miales, a jakos nie kozaczyles).
To ze Zevs (fifi) ma zajebiste pvp to kazdy wie, a twoje pvp to pamietaj jak na Zevsie sie na gfb od Isarisa wyjebales kolo ab. Z cip botem to kazdy moze teraz przykozaczyc. HEHHEHE MINESS PVPS ROXORS!!@@!@!

Slait
03-04-2007, 22:26
Kto to jest Slite?? Myślisz o tym Slait co się na forum udziela??
I NIE PRZYPISUJ VESZOWI MOJEGO DEDA!! Nigdy mnie nie ubił i nie da już rady ;] Btw Mark też chyba od niego nie padł... Tylko Slait.... Slait nie jest równym graczem dla Slide of Aurea ;]

Iron jak zwykle się popisałes... żal..

@up: No co Ty Iron to magiczne dziecko, on biegając, klikając na mapie jest w stanie uhnąć się i puścić sd w jednym momencie ;s

Mi Slaita ubli 2x w calej mojej grze nim od poczatku z malymi przerwami
Pierwszy ded byl przz Ozura i Kilipukki ( Burst Sd Sd Ue [UH] UE i po mnie)
Drugi to wlasnie przez Vesza.

Wiec nie mow mi glupot o tym ze jestem jakims noobem bo nie mialem zadnych szans. Dostalem UE uhnalem sie potem dostalem drugie UE, 0 szans na przezycie mialem 900 hp o 30 many...

Govinem
03-04-2007, 22:30
A ja własnie że lubie posty Iron~ on jest moim faworytem tego forum!!!11oneon!1. Zostawcie go w spokoju, jak chce to niech sobie pisze nikt nie karze wam tego czytac.

I traktujcie tibie ja grę bo to już przesada a nie jakies odpowiedzi na teksty takie jak: "Oni zgrania nie maja to przegrywaja grac nie potrafia!!", "Nie wiesz co sie dzialo na vento to sie nie odzywaj" "A Zevs ma wiecej fragow a ma mniejszy level od Vesz-a to Zevs ma lepsze pvp". Może i nie jest tak to dosłownie napisane ale przynajmniej ja to tak odbieram.

1.Huj ze zgrania nie maja oni tylko w to graja.
2.Nom nie wiem co sie działo na vento może mi napiszesz bym chętnie przeczytał
3.To co biega zevs zabija jakies 30 lvlki rs-y to może i ma wiecej fragow. (Sie nie liczy to kto ma wiecej fragów, tylko jak zdobyte fragi)

Ale i tak was wszystkich lubie nas swów sposób MUA:*

Ptak~
03-04-2007, 22:47
ktos tam pisal, ze mam wyjsc oraz zeby rodzice odlaczyli mi neo.
nie mam neo.
pisze, wydaje mi sie, z sensem, czego niestety o tobie i twoich postach powiedziec nie mozna, wiec:

3 argumenty z uzasadnieniami i wychodze
inaczej sam wyjdz, bo nic na to forum nie wnosisz.

kto wam powiedzial ze ilosc fragow swiadczy o pvp.. juz napewno nie z hotkey systemem. zevs moze ubic i dwudziestu palantow, ktorzy nie umieja sie uhnac, a vesz jednego bardzo dobrego gracza(nie mowie ze tak jest, to tylko przyklad), kto wtedy bedzie mial lepsze pvp ? tak samo po jednej akcji nie da sie ocenic niczyjego pvp. poza tym co komu po pvp, jesli nadal bedzie palantem. dziala to rowniez w druga strone - nawet ktos bez pvp moze zajsc dalej niz "pro pvper", wystarczy ze bedzie mily, i nie bedzie skonczonym dupkiem. tak to w Tibii juz jest, ze bardziej niz to jak grasz, liczy sie to, jaki jestes naprawde - mily czy nie, przyjazny pomocny gracz czy skonczony sukinkot ;) co wam po skillu, jesli nie bedziecie mieli prawdziwych przyjaciol, a jedynie sojusznikow w wojnie, ktorzy po wojnie zostawia was wlasnemu losowi, a podczas wojny laczyl was bedzie jedynie wspolny przeciwnik.

Sesef
03-04-2007, 22:59

Powiedz mi jedno. Dlaczego jak Fag przegrywał wojnę to spierdoliłeś z serwa i sprzedałeś zevsa, a jak był spokój to se wróciłeś i bez problemu expiłeś i teraz kozakujesz. Tak btw każdy lepiej gra w tą "gierke" jak se kogoś na*******a 1 vs 10 (boexpić to każdy potrafi). Wczoraj napewno miałem szanse na wyuhanie sie:P, ale to co, ja padłem ale za to kilka innych osób dało radę dzięki temu uciec.

eny_
03-04-2007, 23:10
@Tomus Tekstem o b dobrym PvP Wesz'a rozjebales wszystko na tym forum xDDDD Tylko mi nie pierdolcie, ze lapie fragi na warze, bo teraz z botem to tylko fart oraz to ze jest 150+ sorcem n/c

I odwalcie sie od Irona. To forum publiczne wiec stfu. Nauczcie sie ignorowac, bo wiecej pierdolicie o tym, zeby on wyszedl, niz on sam postow napisal.

Doneq
03-04-2007, 23:14
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1602780

polostap
03-04-2007, 23:25

Wypłacanko się zaczęło... HAHAHA, coś szybko się chłopaki poddaja...

Sope(L)
03-04-2007, 23:35
lol a ja mysle ze to tylko pajace ktore predzej czy pozniej wroca do wara
zaplaci 10 osob i co z tego
Fag byl , jest i bedzie taka prawda chocby mieli zrookowac chary

Sesef
03-04-2007, 23:47

Część napewno wróci, bo wiem jak się zachowywali kiedy był pokój nie sądze żeby im się teraz nagle zmieniło i nie będą nic od*******ać.

Lepiej niech mi ktoś powie jak rozwiązać takie równanie

http://images21.fotosik.pl/141/3e7419dd16b2c37e.jpg (www.fotosik.pl)

Raks Ninja
03-04-2007, 23:52

Moze i wroca ale akcje to chyba beda robic sobie sami w te 8 osob bo chyba nikt z FAGu nie bedzie sie bil z jebanymi zdrajcami i osrancami.

@do tych ktorzy zaplacili

Gratuluje myslenia i jezeli myslicie ze Alliance was nie zajebie to sie mylicie, wiecie dlaczego? bo kazdy targa ludzmi ktorzy zaplacili ze strachu ;)

NaTA90
03-04-2007, 23:56

Zebyś Ty czasem nie placil komus.Znając ich to i tak znowu bedą z Fagiem
Jak masz sie tak glupia wypowiadac to siedz na du** i nic nie pisz k ?

_/Fag:cup:

Feliex1
03-04-2007, 23:59
Pephy na pw lukni i odpowiedz ;)

polostap
04-04-2007, 00:10
Zebyś Ty czasem nie placil komus.Znając ich to i tak znowu bedą z Fagiem
Jak masz sie tak glupia wypowiadac to siedz na du** i nic nie pisz k ?

_/Fag:cup:

Hahaha, Ty koleżanko możesz się mi wypłacać! :D Powiem Ci tyle: Loyalność to dla mnie najważniejsza rzecz zaraz po rodzinie. Nauczyłem się tego w akademii. Niczym nie zastapisz loyalnych kumpli, którzy nie strzela Ci w plecy...

Pozdrawiam.

Ps. Na du** siedze i sobie widzę, że ktoś jest naiwny to sobie się pośmiałem głośno. Oni zapłacili, ale długo wolnościa się nie naciesza.

Losari
04-04-2007, 00:20
Niektozi ludzie ktorzy wyszli z fagu wyplacajac sie lub w inny sposob jak np Greda (w ten inny sposob on napewno nie wroci nigdy do fagu chocby mieli mu zrookowac chara) w wiekszosci do nas nie wroca.

Govinem
04-04-2007, 00:25

Niedawno kiedy napisalem do Pul~ "słyszałem że chcesz się wypłacic" dostałem odpowiedz "dla tych noobow nigdy nie zapłace, pytałem sie ile wynosi payment z ciekawosci"

Tomorro(Sarloon madex)
04-04-2007, 00:25
Z ważnych osób widze tu tylko Puldiego i Deeco.

ToMuS_Aurea
04-04-2007, 10:20
Kolirn po Twoich wypowiedziach wnioskuje ze chyba ten profesor z tej twojej politechniki czy czegos to on pisze za ciebie te posty a ty pod stolem grasz w bilarda.Urzekla mnie twoja historia.

@ Poznanski jakbys nie zauwazyl to jest to specjalnie w moim podpisie sa orty zeby pokazac ze sa tacy idioci jak ty.

@ jakis idiota co mowi ze ten w avatarze to moj stary. Zabraklo textow?? Musisz starych do tego mieszac? a moze to ty nie masz starych bo cie wydziedziczyli albo wyjebali z domu jak zobaczyli co im sie urodzilo.

A vesz nie ma wcale zlego pvp....
Moze jak gral zevsem to uhal sie na redzie bo oszczedzal ^.^
ale jednak jak sie robi chara od 0-150 to chyba czegos sie mozna nauczyc.
A ciotą w rl nie jest i napewno niechcialbys dostac od niego po mordzie ...

Slait
04-04-2007, 12:51
Apr 04 2007, 00:34:09 CEST Killed at Level 98 by Lord of Sorccer and by Warriors Adu. Jednak sie chlopaki nie poddaja :)

Zevs wbil 150 lvl Gzgzgzgz :))

NaTA90
04-04-2007, 13:02
Killed at Level 98 by Lord of Sorccer and by Warriors Adu. Jednak sie chlopaki nie poddaja :)

kogo zabili ?
Zevs gratz !

Govinem
04-04-2007, 13:07
@up
Justys Druidka zaliczyła zgona.

Posiada ktos filmik jak ona sie rozkłada?

Losari
04-04-2007, 13:11
Ja posiadam ale nie dam, byl tam jeszcze Rikser ale dal xloga nie zdazylem go zabic bo justys zza sciany sio zucala.

NaTA90
04-04-2007, 13:14
Ja posiadam ale nie dam, byl tam jeszcze Rikser ale dal xloga nie zdazylem go zabic bo justys zza sciany sio zucala.

Daj plzzz . Zobaczymy jak sie sklada ;p

Slait
04-04-2007, 13:20

Bodzix can Allister, Dektral, Rikser :P

NaTA90
04-04-2007, 13:28
Hahaha, Ty koleżanko możesz się mi wypłacać! :D Powiem Ci tyle: Loyalność to dla mnie najważniejsza rzecz zaraz po rodzinie. Nauczyłem się tego w akademii. Niczym nie zastapisz loyalnych kumpli, którzy nie strzela Ci w plecy...

Po 1 kolego jak cos a po 2 nie znamy sie :(

Slide_Aurea
04-04-2007, 14:12
Wiec nie mow mi glupot o tym ze jestem jakims noobem bo nie mialem zadnych szans. Dostalem UE uhnalem sie potem dostalem drugie UE, 0 szans na przezycie mialem 900 hp o 30 many...
Nie napisałem że jesteś noobem... Każdy by się złożył... zwłaszcza że na Twoim lvlu uhasz się mniej niż Vesz w Ciebie z sd wali... Bez ssa zgon ;p

Niepasuje mi tylko ktoś, kto przypisuje mi dedy.. Od playera nie padłem ani razu... (Licząc grę od 20 lvl+) Tak samo Mark, veszu go nie dziabnął więc skoro Iron nie wie, poco pierdoli??

Hanys_Kce
04-04-2007, 14:37
@Losari
Daj filmik jak pada justys plz...

Gz dla Zevsa <brawo>

Slait
04-04-2007, 14:58
Nie napisałem że jesteś noobem... Każdy by się złożył... zwłaszcza że na Twoim lvlu uhasz się mniej niż Vesz w Ciebie z sd wali... Bez ssa zgon ;p

Niepasuje mi tylko ktoś, kto przypisuje mi dedy.. Od playera nie padłem ani razu... (Licząc grę od 20 lvl+) Tak samo Mark, veszu go nie dziabnął więc skoro Iron nie wie, poco pierdoli??

No to Iron a nie ja ^^

Kolirn
04-04-2007, 15:12
Lepiej niech mi ktoś powie jak rozwiązać takie równanie

http://images21.fotosik.pl/141/3e7419dd16b2c37e.jpg (www.fotosik.pl)

http://images21.fotosik.pl/142/234ed22af8c95cc0.jpg (www.fotosik.pl)

Głowy nie daję że to poprawne rozwiązanie. :)

Chomski_1991
04-04-2007, 15:44
Tomus a ty kto na tibii ?:>

ToMuS_Aurea
04-04-2007, 16:03
Hero Assasin

Sesef
04-04-2007, 17:40
http://images21.fotosik.pl/142/234ed22af8c95cc0.jpg (www.fotosik.pl)

Głowy nie daję że to poprawne rozwiązanie. :)

Dzięki :) i tak na marginesie t > 0 :P

edit:

Tajk se patrze ale tam przy przenoszeniu nie powinno byc
-t^2 - t - 2 = 0 ??

ale i tak x wyjdzie 0 a według założenia z dziedziny x musi być większe od 0 czyli i tak nic mi z tego nie wyjdzie.

Hedrus_Alex
04-04-2007, 17:48
Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?

Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami.
Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci...
Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed...

Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko...

Dadi
04-04-2007, 17:51

edit:

-t^2 - t - 2 = 0 ??

ale i tak x wyjdzie 0 a według założenia z dziedziny x musi być większe od 0 czyli i tak nic mi z tego nie wyjdzie.

Later napisze jak ja to rozkminilem :p, moze nawet mam tak samo ale nie chce mi sie zeszytu sprawdzac xD

Kolirn
04-04-2007, 19:25

edit:

-t^2 - t - 2 = 0 ??

tej math dzinias a przenieś sobie wszystkie składniki na drugą stronę...

esiok23
04-04-2007, 19:29
Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?

Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami.
Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci...
Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed...

Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko...

Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp

Kolirn
04-04-2007, 19:37
Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp

dobra ale takich płaczących to jest pełno, wygrywał fag płakali przyjaciele romu teraz jest odwrotnie, i jak nadal naiwnie chcesz sądzić że jak sie w war nie mieszasz to jesteś bezpieczny to możesz przestać grać w tibie.

esiok23
04-04-2007, 20:15
dobra ale takich płaczących to jest pełno, wygrywał fag płakali przyjaciele romu teraz jest odwrotnie, i jak nadal naiwnie chcesz sądzić że jak sie w war nie mieszasz to jesteś bezpieczny to możesz przestać grać w tibie.

LOL nie chodzi mi o to ze Rom wygrywa... Mi to wcale nie przeszkadza... tylko jesli wygrywa to niech zrobi pozadek a nie syf jaki jest w tym momencie... Ja mam przyjaciol po jednej i drugiej stronie... ale jesli ktos sie nie chce mieszac to po co go na sile brac ? Huncenie wszystkich kogo popadnie...idiotyzm.. A moze teraz sie okazuje ze ani Rom ani Fag nie nadaje sie do rzadzenia servem poprostu jeszcze do tego nie dorosli ? Nie wiem, wiem jedno jesli bedzie tak jak jest nikt nie bedzie gral na aurea... A moze czas zeby ktos inny zrobil im konkurencje ktos kto dorusl do takiej funkcji w tibi...

Iron'knight
04-04-2007, 20:32

Tylko tutaj sytuacja jest troche inna. Fag lał przyjaciół Aliantów, a Alianci biją tych którzy nie są Ich przyjaciółmi. Widać róznice.

Hedrus_Alex
04-04-2007, 21:02

za czasow panowania FAG wiecej ludzi gralo, byla mozliwosc wybicia sie jesli byles neutralny a teraz ROM, Svea Riket, Suave... niszcza wszystkich ktorzy wbijaja juz nawet 50 lvl+. Nie da sie po prostu grac. Przyklady neutralnych playerow to np. Mailus nikomu nic nie zrobil a tu prosze dead i za co?? -.-

Greg'Ant
04-04-2007, 21:16
Bez dwóch zdań FAG to całkiem inna klasa, expiłeś sobie było lajcik gra sprawiała Ci przyjemność i radoche z wbijanych lvli dużo ludzi na servie można było mile pogadac z polakami szwedami i luzik można było uzyskać pomoc w questach hell~ i reszta chetnie sluzyli pomoca za nie wielka oplata ; ) hehe a teraz idz sobie na quest z zevsem to bedziesz pewnie wracal pzrez swiatynie ...

a te pizdy tylko roz*****aja server oby tak dalej i będa grać sami i z noobami

Kolirn
04-04-2007, 21:17
za czasow panowania FAG wiecej ludzi gralo, byla mozliwosc wybicia sie jesli byles neutralny a teraz ROM, Svea Riket, Suave... niszcza wszystkich ktorzy wbijaja juz nawet 50 lvl+. Nie da sie po prostu grac. Przyklady neutralnych playerow to np. Mailus nikomu nic nie zrobil a tu prosze dead i za co?? -.-

bo wojna wciąż trwa, a wcześniej rom się oficjalnie poddał - nie na forum ale powiedzieli w tibi że się poddają. poza tym kto nie jest twoim przyjacielem jest twoim potencjalnym wrogiem.

Hedrus_Alex
04-04-2007, 21:42
Szczerze? Jako gildie 100 razy bardziej wole FAG bo u nich nie bylo hunta za free. Owszem mialem hunta od Arieswara Sumo ale za to ze ukradl mu ktos loot a ja stalem obok zlodzieja i poszlo na mnie (on chociaz mial powod). Teraz mam hunta od Svea Riket podejrzewam ze nawet jak zaplace to hunted sie nie skonczy bo gujek potrzebuje forsy.

04-04-2007, 21:44
Gujek to "piece of shit". Totalne zero. Jedyna osoba z moich "wrogów", do której nie mam za grosz szacunku. Gardzę nim jak to tylko możliwe...

I tak coś miłego dla znudzonych: http://poszkole.pl/gry/gry,gra,1643.html
Wciąga jak cholera. Po 4h grania przeszedłem 1/3 ^^

Eldero
04-04-2007, 21:51
piaty mozesz gardzic ale bez chara lipa troche :/

btw http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1603994

Tomorro(Sarloon madex)
04-04-2007, 22:04
Gujek to "piece of shit". Totalne zero. Jedyna osoba z moich "wrogów", do której nie mam za grosz szacunku. Gardzę nim jak to tylko możliwe...

Hmm
Byłem z Gujkiem przez pewien czas w gildii i bardzo go polubiłem
Mi sie nie kojarzy z "piece of shit"

04-04-2007, 22:09
@up
To może ten wcześniejszy owner...

Edit: Zevs~ vs. Aurea. Kto wygra? ^^

Hedrus_Alex
04-04-2007, 22:21
Tęsknie za starymi czasami. Mogłem wtedy spokojnie grać bez obaw o hunta za nic. Teraz tylko pacc mi sie marnuje a chcialbym grac. Szkoda ze Gujek to nie Polak bo by sobie poczytal...

kidler
04-04-2007, 22:32
Tęsknie za starymi czasami. Mogłem wtedy spokojnie grać bez obaw o hunta za nic. Teraz tylko pacc mi sie marnuje a chcialbym grac. Szkoda ze Gujek to nie Polak bo by sobie poczytal...

W ilu jeszcze postach będziesz się żalił?

Iron'knight
04-04-2007, 22:40
piaty mozesz gardzic ale bez chara lipa troche :/

btw http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1603994

Długo wystrzegałem sie tego słowa ale to jest nic innego jak rasizm, bo radzej 3/4 Polaków jest za FaG a szwedów to raczej nie bedą bili. A o ile sie nie myle to nie jest dozwolone...

Tomorro(Sarloon madex)
04-04-2007, 22:46
Edit: Zevs~ vs. Aurea. Kto wygra? ^^

Aurea...Zevs ma teraz swoje 5 minut
Wkoncu Piraci sie zbuntuja
Oni jeszcze pamietaja czasy gdy ramie w ramie z Fagiem wygrywali wojne o ten server...
Nie daje Zevsowi wiecej niz miech od dzisiaj...

Piąty~
Wklejaj swoje ss'y na "Only Nerana"
Chętnie pooglądamy twoje osiągnięcia.

Sesef
05-04-2007, 00:20

rzygać mi się już chce od tych twoich smutów, że jak fag panował to było lepiej. Napisz jeszcze raz jakieś smuty to możesz już serwa zmienić. Teraz panuje Alliance i nie możesz grać jak będzie panował FAG to tym bardziej nie będziesz mógł grac masz moje słowo.

Kakalaka222
05-04-2007, 01:01
rzygać mi się już chce od tych twoich smutów, że jak fag panował to było lepiej. Napisz jeszcze raz jakieś smuty to możesz już serwa zmienić. Teraz panuje Alliance i nie możesz grać jak będzie panował FAG to tym bardziej nie będziesz mógł grac masz moje słowo.

hehe ale czy FAG dojdzie do władzy hmm... ;)

Poznanski Rycerz
05-04-2007, 01:07
Jest jeszcze gildia fagu? za ktora dostalem bana za acc sharing na miesiac xD
Wiec, pamietaj, rom tez juz byl NIKIM, a jednak teraz se uzywaja

Chomski_1991
05-04-2007, 09:04
Chlopacy znacie jakies dobre antyvirusy do wykrywania keyloggerow :> Avast mi nic nie znalazl ;/

Iron'knight
05-04-2007, 10:11
Chlopacy znacie jakies dobre antyvirusy do wykrywania keyloggerow :> Avast mi nic nie znalazl ;/

Ja polecam Kasperskiego - na domowej stronie jest darmówka, wgraj dodatkowo Ashampoo Firewalla i jak chcesz Active Ports. Ja przed kazdym logowaniem sprawdzam porty. A jak obawiasz sie Kg to zeskanuj szybko programem Hijackthis i wklej loga do sprawdzenia na
http://www.hijackthis.de/
Huh chyba za dużo napisałem, ale to naprawde jest dobra mieszanka.

Sayg
05-04-2007, 10:16
Ja mam polecam pande 2007 z firewallem ;)

NaTA90
05-04-2007, 11:03

YE Chomski sciagaj wiecej pornoli to zaden antyvirus ci tego nie wykryje . Next nup ?:(((

Zevs
05-04-2007, 18:07

Jak byś czytał normalne forum na tibia.com a nie tylko te noobskie tutaj to byś pewnie wiedział że co poniektórzy staraja się powstrzymać pa tutaj, byś napisał do mnie i by było po sprawie a tak siedzisz tu i płaczesz jak baba.

A teraz coś żeby zamknąć morde jednemu z największych noobów tutaj:
16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: But , men If i pay Alliance 100% no kill me? Qwenball Toots [136]: we dont kill people who pay
16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: And... I must leave ..Fag?

duuKi
05-04-2007, 18:34
Ta i on pisal chyba cos o tym ze sie nie podda FaG.....

n/c

kidler
05-04-2007, 18:54
Hhahahaahah and i must leave fag?! O jezu, nie zapłaci i zostanie w FaGu. Komedia :D

Raks Ninja
05-04-2007, 19:01
Name: Elom Tika

Comment: Fast'Molt

FIGHT ,FIGHT,FIGHT...
ALWAYS Fighting Aliance Group !!

Bez komentarza.

Greg'Ant
05-04-2007, 19:03
Elom Tika To jest przykład typowego dziecka Tibii :)

a co z zevsem ? nie ma go w romie :o

NaTA90
05-04-2007, 19:30
Elom prosze Cie nie graj wiecej w tibie. Ta gra Ci szkodzi. Idz lepiej z botami pograj na otsach :((

Eldero
05-04-2007, 19:40
Niech Elom idzie,i tak nigdy nic nie zrobil ani nie zrobi.
Noob jeden z wielu, jak widac zolwie to nie wszystko

error_007
05-04-2007, 20:32
19:05 Tamapu [132]: sell protection

19:11 Heksahlorciklo [28]: 19:07 Tamapu [132]: you are hunted,19:07 Heksahlorciklo [28]: why?,19:07 Tamapu [132]: make a choise,19:08Tamapu [132]: 50k,19:11 Heksahlorciklo [28]: i give u 50k if u sack my dick? ok??,19:10 Tamapu [132]: maybe, becouse i am gay

Tomorro(Sarloon madex)
05-04-2007, 20:48

19:11 Heksahlorciklo [28]: 19:07 Tamapu [132]: you are hunted,19:07 Heksahlorciklo [28]: why?,19:07 Tamapu [132]: make a choise,19:08Tamapu [132]: 50k,19:11 Heksahlorciklo [28]: i give u 50k if u sack my dick? ok??,19:10 Tamapu [132]: maybe, becouse i am gay

PEDALOM MÓWIMY
NIE!!!

On nie jest na tyle głupi zeby ciebie zabic gdy pełno Aliantów online
Wiec sie nie bójta

NaTA90
05-04-2007, 21:09

Wcale mu sie nie dziwie. Jakis nupek go wku**ial to sobie z niego jaja porobil.
Tomorro nie wiesz po co mialby zabic 27 lvl jak moze wyzsze ?

Hanys_Kce
06-04-2007, 00:00
@up
Wyzsze?? No raczej nie chyba ze woli starcic 100 k za blesy i aola :D

Tylko by pz zrobil i od razu na trade bedzie napisane.

Mori's
06-04-2007, 01:25
battle 4:5 Dla Alliance

Lukcik Almighty
Apr 06 2007, 00:15:35 CEST Killed at Level 113 by Zevs Mighty Thunder

Kapek Aurea
Apr 06 2007, 00:14:00 CEST Killed at Level 88 by Zevs Mighty Thunder

Therrax
Apr 06 2007, 00:13:28 CEST Killed at Level 91 by Vesz and by Natalon

Bartas Sorcerer
Apr 06 2007, 00:06:45 CEST Killed at Level 69 by Natalon and by Rikser

BEZNICKOS
Apr 06 2007, 00:26:29 CEST Killed at Level 156 by Zevs Mighty Thunder and by Vesz

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Konikoza
Apr 06 2007, 00:04:54 CEST Killed at Level 82 by Cost'Palm and by Hellah

Ninnix
Apr 06 2007, 00:19:16 CEST Killed at Level 117 by Druid Karolka and by Alex Fast Hunter

Tooki Toots
Apr 06 2007, 00:14:09 CEST Killed at Level 132 by Hellah and by Beru Senwin

Xarcus
Apr 06 2007, 00:20:43 CEST Killed at Level 115 by Druid Karolka and by Hellah

tak na marginesie
Mips
Apr 06 2007, 00:04:53 CEST Died at Level 115 by a warlock
Apr 05 2007, 21:32:14 CEST Died at Level 116 by a warlock

Losari
06-04-2007, 02:15
Bleee.... :S

Zevs
06-04-2007, 10:09
Jak zwykle więcej noob charów niż fagów, Pipako albo nie robi pzta albo nawet na main chara się nie loguje :(

Iron'knight
06-04-2007, 10:25
battle 4:5 Dla Alliance

Lukcik Almighty
Apr 06 2007, 00:15:35 CEST Killed at Level 113 by Zevs Mighty Thunder

Kapek Aurea
Apr 06 2007, 00:14:00 CEST Killed at Level 88 by Zevs Mighty Thunder

Therrax
Apr 06 2007, 00:13:28 CEST Killed at Level 91 by Vesz and by Natalon

Bartas Sorcerer
Apr 06 2007, 00:06:45 CEST Killed at Level 69 by Natalon and by Rikser

BEZNICKOS
Apr 06 2007, 00:26:29 CEST Killed at Level 156 by Zevs Mighty Thunder and by Vesz

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Konikoza
Apr 06 2007, 00:04:54 CEST Killed at Level 82 by Cost'Palm and by Hellah

Ninnix
Apr 06 2007, 00:19:16 CEST Killed at Level 117 by Druid Karolka and by Alex Fast Hunter

Tooki Toots
Apr 06 2007, 00:14:09 CEST Killed at Level 132 by Hellah and by Beru Senwin

Xarcus
Apr 06 2007, 00:20:43 CEST Killed at Level 115 by Druid Karolka and by Hellah

tak na marginesie
Mips
Apr 06 2007, 00:04:53 CEST Died at Level 115 by a warlock
Apr 05 2007, 21:32:14 CEST Died at Level 116 by a warlock

Gz gz, nareszcie jakies fragi dla FaGu a nie 10:1 . Oby tak dalej tylko lepiej. Jest jakis filmik?

EDIT:
Filmik mi sie sciąga. Jakby ktos potrzebował http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21993

Eldero
06-04-2007, 10:57
Jak zwykle więcej noob charów niż fagów, Pipako albo nie robi pzta albo nawet na main chara się nie loguje :(

Buuuuuuuuu x(

Slide_Aurea
06-04-2007, 11:01
Jestem Ciekawy jakby wam wyszło gdyby nie pomoc Zevsa ;] Czy tez bys pisał że Pikapo nie wbił pzta?? ;]

shaiboos
06-04-2007, 12:14
oo Lukcik dead :/ niedobrze bo ci kibicuje xD

A właśnie Vesz jak to jest teraz z Zevsem. Bo chyba napisał w tym swoim wątku na tibia.com coś w stylu, że kończy z tym Alliance, czy tam zrobił co miał zrobić. A jednak dalej leje się po waszej stronie ? Czy jego fragi powinny być liczone do wojny ? Jeżeli tak, to możnaby rzec, że Alliance ewoluował w poczwórny: Pirates+Suave+RoM+Zevs 8o

Losari
06-04-2007, 12:46
@up
Niestety ciezko jest przezyc 113 msem jak sie dostaje 2 ue od 150+ msow xPP

Gotic
06-04-2007, 13:25
oo Lukcik dead :/ niedobrze bo ci kibicuje xD

A właśnie Vesz jak to jest teraz z Zevsem. Bo chyba napisał w tym swoim wątku na tibia.com coś w stylu, że kończy z tym Alliance, czy tam zrobił co miał zrobić. A jednak dalej leje się po waszej stronie ? Czy jego fragi powinny być liczone do wojny ? Jeżeli tak, to możnaby rzec, że Alliance ewoluował w poczwórny: Pirates+Suave+RoM+Zevs 8o

Jak to poczwórny? A Svea~ i Inmates do wojny się nie liczą?

/Gotic Roma

Xtreme
06-04-2007, 14:47
Jak byś czytał normalne forum na tibia.com a nie tylko te noobskie tutaj to byś pewnie wiedział że co poniektórzy staraja się powstrzymać pa tutaj, byś napisał do mnie i by było po sprawie a tak siedzisz tu i płaczesz jak baba.

A teraz coś żeby zamknąć morde jednemu z największych noobów tutaj:
16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: But , men If i pay Alliance 100% no kill me? Qwenball Toots [136]: we dont kill people who pay
16:48 Qwenball Toots [136]: Elom Tika [92]: And... I must leave ..Fag?

hhh.
Najs fake kurwa .
Po 1 nigdy bym kurwa alliantom nie płacił
Po 2 Npewno nic do qwenballa nie pisałem.

Sope(L)
06-04-2007, 14:51
Na pewno ?
A ja slyszalem ze chciales wbic 100+ zrobic anni i oddac im SoV'a , wiec nie pierdol bo i tak wszyscy wiedza ze jestes pajac.
Jedyny pozytek w tej wojnie to ma z ciebie Aliance ( fragi , loot )

Knoxy
06-04-2007, 14:59
hhh.
Najs fake kurwa .

Apr 06 2007, 13:43:45 CEST Killed at Level 92 by Dektral

Dopiero po dedzie zaczeles pisac na forum to twoj pierwszy post ale pewnie miales nadzieje ze jak zaplacisz to cie nikt nie ruszy :)

Gotic
06-04-2007, 15:27
Jak to poczwórny? A Svea~ i Inmates do wojny się nie liczą?

/Gotic Roma

moze mi ktos odpowiedziec?=p

Feliex1
06-04-2007, 15:38
(..) wiec nie pierdol bo i tak wszyscy wiedza ze jestes pajac(..)

HAHA nie patrząc na forum napisałem mu podobnie na gg
Ja też myśle że chciał się wypłacić nawet to on sam na chacie gildi pisał że chce się umówić z alaintami zrobić setke puzniej anni i oddać im sova czy tam sca a więc kolejny raz elom udowadnia jaka z niego szuja , oszust i kretyn :p

Btw. Gra ktoś na Ots podkar~ ?

kidler
06-04-2007, 17:34
hhh.
Najs fake kurwa .

Może masz drugiego ownera o którym nie wiesz? ;)

ToMuS_Aurea
06-04-2007, 17:53
Ty Elom a moze stara ci keyloggera na kompie zianstalowala i jak jestes w szkole to ona w pracy gra?? Nie zdziw sie jak twoj char zaplaci ze twoja Mama bedzie dluzej pracowala.
Od zawsze jestes pajacem ty nawet expic nie umiesz ... No coz zeby przez 2tyg ferii z 82 na 85 wbic to chyba na rotach expiles?

Jojo Ninja
06-04-2007, 18:10
@up:
To sie nazywa PG :D
Mója babcia 70letnia szybciej obsluguje kompa niż on zapewne :D

/Jojo

NaTA90
06-04-2007, 18:23
hhh.
Najs fake kurwa .

Elom skoncz z tibia ! Chlopcze ta gra Ci szkodzi !Idz lepiej w pokemony zagraj a nie w tibie . Jakbym tyle razy padl co Ty na Aato ~ i Elom ~ to bym juz nie gral.
Moze Cie pikachu w koncu jakims "piorunem" jebnie to zmadzrzejesz. Gdy widze name "Elom Tika" pierwsze skojarzenie ktore przychodzi mi go glowy to "nup" !
Apr 06 2007, 13:43:45 CEST Killed at Level 92 by Dektral solo style ??

Ps.Nice pg expiac na ratach pod Thais szybciej bym lvl wbil.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Kolirn
06-04-2007, 18:37
@up:
To sie nazywa PG :D
Mója babcia 70letnia szybciej obsluguje kompa niż on zapewne :D

/Jojo

Ty sie nie śmiej bo ja też mało expa wbijam :(

a tak w ogóle rozumiem wkręcać coś etc ale jak wszyscy wiedzą jak jest to ten sie upiera dalej ze jest inaczej.. tylko po co ? ^^ żule z mojego osiedla są bardziej wiarygodne niż ty, nie boję się tego słowa użyć, pajacu.

NaTA90
06-04-2007, 18:50
Ty sie nie śmiej bo ja też mało expa wbijam :(

a tak w ogóle rozumiem wkręcać coś etc ale jak wszyscy wiedzą jak jest to ten sie upiera dalej ze jest inaczej.. tylko po co ? ^^ żule z mojego osiedla są bardziej wiarygodne niż ty, nie boję się tego słowa użyć, pajacu.

Musisz odrazu z pajacem wyskakiwac ? Moze jest pajacem ale nie musisz go na forum obrazac bo sie jescze chlopak poplacze i bedziesz mial go na sumieniu. Malo lvl wbijasz bo rzadko grasz czy takie pg "mistrzu" ?

Tomorro(Sarloon madex)
06-04-2007, 20:18
HAHA nie patrząc na forum napisałem mu podobnie na gg
Ja też myśle że chciał się wypłacić nawet to on sam na chacie gildi pisał że chce się umówić z alaintami zrobić setke puzniej anni i oddać im sova czy tam sca a więc kolejny raz elom udowadnia jaka z niego szuja , oszust i kretyn :p

Btw. Gra ktoś na Ots podkar~ ?

Taaa
nooby z mojego miasta B)
Chwala sie ze anni w 10 sekund i ze kupuja 400 lvle za 100zl
-.- '
Btw. Mialem tam 150 najta :baby:

duuKi
06-04-2007, 20:28
Elom skoncz z tibia ! Chlopcze ta gra Ci szkodzi !Idz lepiej w pokemony zagraj a nie w tibie . Jakbym tyle razy padl co Ty na Aato ~ i Elom ~ to bym juz nie gral.
Moze Cie pikachu w koncu jakims "piorunem" jebnie to zmadzrzejesz. Gdy widze name "Elom Tika" pierwsze skojarzenie ktore przychodzi mi go glowy to "nup" !
Apr 06 2007, 13:43:45 CEST Killed at Level 92 by Dektral solo style ??

Ps.Nice pg expiac na ratach pod Thais szybciej bym lvl wbil.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Hmmm...

1/Widze znawca Pokemonów...n/c
2/Kim ty do jasniej/ciemnej qrwy jestes?
3/Jakie ty masz prawo mowic co ma robic?
4/Jak narazie twoje posty opieraja sie na przytakiwaniu innym tak jak bys chcial na sile wejsc im w dupe, wiec ja sie boje o to ze jezeli bedziesz sie tak na sile pchał w dupe to qrwa kiedys patrząc na posty np.ToMuS_Aurea bede widział Ciebie a nie jego....
5/Pierdolisz smenty a chciałbym wiedziec kim ty qrwa jestes i jaki ty masz lvl zeby chwalic sie tym jak to Ty bys wbil szybciej na rotach...

n/c

Uwazajcie na niego bo kiedys tak wam zacznie w dupe wlazic ze przed lustrem nie bedziecie wiedziec czy to wy czy to juz on....;)

Kolirn
06-04-2007, 20:37
Musisz odrazu z pajacem wyskakiwac ? Moze jest pajacem ale nie musisz go na forum obrazac bo sie jescze chlopak poplacze i bedziesz mial go na sumieniu. Malo lvl wbijasz bo rzadko grasz czy takie pg "mistrzu" ?

nie takich jak on mam już na sumieniu wiec 1 w te czy wewte mi różnicy nie robi.

wszystko zależy co rozumiemy poprzez rzadką gre... logowanie się raz na miesiąc czy np nie expienie ze wzg na coś ...

poza tym jakbym miał dzień w dzień wbijać po 500k expa to by wygladało to tak jak MDW w czasie expa
drag drag drag drag <odwraca sie żyga do miski> drag drag drag etc...

NaTA90
06-04-2007, 20:48
Hmmm...

1/Widze znawca Pokemonów...n/c
2/Kim ty do jasniej/ciemnej qrwy jestes?
3/Jakie ty masz prawo mowic co ma robic?
4/Jak narazie twoje posty opieraja sie na przytakiwaniu innym tak jak bys chcial na sile wejsc im w dupe, wiec ja sie boje o to ze jezeli bedziesz sie tak na sile pchał w dupe to qrwa kiedys patrząc na posty np.ToMuS_Aurea bede widział Ciebie a nie jego....
5/Pierdolisz smenty a chciałbym wiedziec kim ty qrwa jestes i jaki ty masz lvl zeby chwalic sie tym jak to Ty bys wbil szybciej na rotach...

n/c

Uwazajcie na niego bo kiedys tak wam zacznie w dupe wlazic ze przed lustrem nie bedziecie wiedziec czy to wy czy to juz on....;)

1\ Zaden znawca tylko pikachu znam..moze znasz wiecej ?
2\ Czlowiekiem a kim mam byc a na tibi to Cie to g**no obchodzi
3\ Bo jestes Nup
a)Free frag
b)Nie zabijaja mnie za kazdym razem
c)Szkoda zeby zajmowal miejsca do expienia
4\ n/c
5\Po pierwsze nie pisalem na rotach tylko ratach(czytaj uwaznie)
Co Ty z jakis lustrem pier******
Zalamalem sie po twojej wypowiedzi.
ZAL.pl;( ;( ;(

ToMuS_Aurea
06-04-2007, 21:13
Cos czuje ze ten temat dlugo nie pociagnie...
-Zrobiliscie z tego chat albo CH*** wie co...
-Kazda strona wyglada tak :
Wyzywanie eloma lub kogos innego(zazwyczaj Irona)[tez to robie niestety;/ale nie moge jak sie podnieca jakim to jest kozakiem w wojnie a nawet na battle nie byl chyba zadnym.]
! zdaniem " Temat do kasacji"

Czasem tylko gadamy tu o battle ktorych swiadkami nie bylismy a widzielismy jedynie filmik i niektorzy mysla ze moga oceniac to ....

A tak to bluzgi ,bluzgi itp ...

NaTA90
06-04-2007, 21:14
Endrox i Kojak firefighter free. Ciekawe kto bedzie nastepny ?8o

Gotic
06-04-2007, 22:07
Tomus Aurea ma rację... Chociaż ma z**bany awatar, to ma racje.
Zadałem 2 razy pytanie i nie dostałem odpowiedzi, a za to w pare godzin spam polecial niemilosierny na temat jakichs zasranych Pokemonow i c**j wie czego jeszcze...
Czy ktos by mogl mi dac odpowiedz na moje pytanie? Czy Inmates i Svea~ sa w wojnie?

duuKi
06-04-2007, 22:13
Svea raczej nie bo jak napisalem na forum.tibia.com ze therrax zabil kogos z svea to mariel~ napisal ze sie nie licz jako frag:)
A Inmates hm... Chyba tak bo ozur byl przez jakis czas tam i bral czynny udzial w wojnie,,,

Gotic
06-04-2007, 22:16
Dzięki :*
Wreszcie znalazl sie ktos porzadny x)

Sope(L)
06-04-2007, 22:30
Endrox i Kojak firefighter free. Ciekawe kto bedzie nastepny ?8o

Nastepny bedzie elom.
Na pewno nikt ze starej ekipy FaGu sie nie wyplaci.

Kakalaka222
06-04-2007, 23:01

I oczywiście nie wliczając Deeco'a ;)

@edit;
look guild: Aftermath

Mori's
06-04-2007, 23:05
Nastepny bedzie elom

Puldatron zapłacił i go Fag zjechał z lvlem ?:D

Name: Puldatron
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 97

Apr 06 2007, 13:42:54 CEST Died at Level 113 by a hydra

--------------------------------------------------------------------------
Vesz
Apr 06 2007, 21:51:39 CEST Died at Level 158 by a warlock
no to pech 2 lvle w dół oby szybko odrobił B)

Sope(L)
06-04-2007, 23:31
O Deeco nie warto mowic i o tym co zrobil . . .
Ciekawe jaki lvl Endrox bedzie mial :D

max-draky
06-04-2007, 23:32
Nata90 - Yo Endrox o.0
Svea Riket nie jest w alliance wiec ich fragi nie sa liczone?
Dlaczego ludzie sie wyplacaja? bo stazi ownerzy posprzedawali chary , nowy owner sie loguje idzie expic i pada "patrz elom tika" i jestem pewien ze jutro zobaczymy "Elom Tika free" na Forum... Glupota ;]
Pozdro all xD

-Flimon

duuKi
06-04-2007, 23:37
@Deeco i Endrox
Dwa sprzedawczyki ktorzy choc tak dlugo byli w FaGu...ehh
Poprostu dali dupy...;/

@off topic

Adaś rox
http://video.google.pl/videoplay?docid=4613163276506858410

UAHSuaSHA

NaTA90
06-04-2007, 23:48
Nata90 - Yo Endrox o.0
Dlaczego ludzie sie wyplacaja? bo stazi ownerzy posprzedawali chary , nowy owner sie loguje idzie expic i pada "patrz elom tika" i jestem pewien ze jutro zobaczymy "Elom Tika free" na Forum... Glupota ;]
Pozdro all xD

-Flimon

NaTA90 =Endrox ?
powiedz mi czemu tak sadzisz ?

Feliex1
06-04-2007, 23:53
Nata90 - Yo Endrox o.0
Pozdro all xD

-Flimon

Elom tika nie zmienił ownera na 100% bo mam jego gg

esiok23
07-04-2007, 00:12
heh a czemu nie chcecie poruszyc tematu deeco ;P jak sadzicie jak i dlaczego doszlo ... ;]

Sting_Ninja
07-04-2007, 00:31
heh a czemu nie chcecie poruszyc tematu deeco ;P jak sadzicie jak i dlaczego doszlo ... ;]

Bo to jest No comment...

max-draky
07-04-2007, 02:38
Dokladnie zgadzam sie z toba Sting.
Nata dlaczego Endrox? Bo endrox to Nata loool

Sesef
07-04-2007, 03:04
I oczywiście nie wliczając Deeco'a ;)

Nie wiem czy znasz, akurat prawdę ale tego czym deeco "zapłacił" paymentem nazwać nie można

bo nie ma takiej potrzeby.

Losari
07-04-2007, 05:17
Justys Druidka
Apr 07 2007, 03:08:35 CESTKilled at Level 100 by Vladislavus Dragulia and by Thor Arteva

Julia Deathblade
Apr 07 2007, 03:22:03 CEST Killed at Level 134 by Folari and by Warriors Adu

xP

max-draky
07-04-2007, 05:38
Julia kozakiewicz podziekowała ;D moze wrescie sie nauczy ;<

-Flimon

Hanys_Kce
07-04-2007, 09:22
@Elom

Chyba jednak nie chca czekac na twojwgo sova... a to peszek :(

Tomorro(Sarloon madex)
07-04-2007, 09:42
Justys Druidka
Apr 07 2007, 03:08:35 CESTKilled at Level 100 by Vladislavus Dragulia and by Thor Arteva

Julia Deathblade

xP

Nie ma żadnego filmiku z tej akcji?:(

Xtreme
07-04-2007, 11:01
Nata90 - Yo Endrox o.0
Pozdro all xD

-Flimon

Nie , zobaczymy.

Sope(L)
07-04-2007, 11:14
Elom zaktualizuj lvl i najlepiej wymaz gildie , bo wstyd dla gildii.

Tomorro(Sarloon madex)
07-04-2007, 11:33
10:29 Mark Devire [73]: ty...brzydki
10:29 Mark Devire [73]: Jaki jest mój payment?
10:29 Mark Devire [73]: xd
10:29 Vesz [157]: a kto powiedzial ze taki istnieje
10:29 Mark Devire [73]: :o
10:29 Mark Devire [73]: to mam sie czym chwalic
10:29 Mark Devire [73]: xd
10:30 Vesz [157]: 100k
10:30 Mark Devire [73]: :o
10:30 Mark Devire [73]: szkoda

Zevs
07-04-2007, 11:41
Ta nie mam co robic tylko fake robić jakiegoś 90 najta!!!
Tylko 1 post o moim dedzie? Niesłychane!
@Devire: nie zauważyłem tego 1 zwrotu także mała poprawka:200k.

Sesef
07-04-2007, 11:46
Ciekawe czy moje 2kk nadal aktualne, bo jak bym sprzedał pamiątkę po fascie to zawsze tylko zostaje 1kk

Iron'knight
07-04-2007, 11:54
Justys Druidka

Julia Deathblade

xP

Gz. 8o 8o 8o coś sie zaczyna dziać na korzyść Fagu, ciekawe na jak długo :):):) (oby długo)

Sesef
07-04-2007, 12:18
Gz. 8o 8o 8o coś sie zaczyna dziać na korzyść Fagu, ciekawe na jak długo :):):) (oby długo)

Mnie to zaczyna denerwować już, teraz cieszycie japy a 20 stron wcześniej pisaliście, że FAG już się skończył itp.

Iron'knight
07-04-2007, 12:21
Mnie to zaczyna denerwować już, teraz cieszycie japy a 20 stron wcześniej pisaliście, że FAG już się skończył itp.

Ja nie pisałem nic takiego. NIe przypominam sobie.

shaiboos
07-04-2007, 12:43
obejrzałem filmik Natalona z 6 kwietnia. Wydaje się, że walka była w miarę równa (choć allianci przeważali ilościowo). Ale bardziej chciałbym obejrzeć filmik z perspektywy Vesza albo Zevsa i jeszcze z drugiej strony - np. Vladislavusa lub Butka

dosyć długo cała akcja trwała :)

Kakalaka222
07-04-2007, 12:53
Skoro ubiliście Julie~ i Justys~ za co Gz, to może poexpijcie trochę. ;)
Bo jak to Cromak opisał (ja tak zrozumiałem) podnieśliście sie już. ;)

@co do NaTA90
To nie Endrox ;) Tylko rl od tego ciulasa 'czyt. złodzieja'
Albo jak kto woli NaTA to: Sir'Jakob ;)