Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Eny the Noob
26-06-2006, 18:18
Jak w temacie... Postanowiłem załozyc ten temat, gdyz jak mozna zauwazyc wiekszosc serwerow owy posiada.
Mam nadzieje ze ktos sie w nim bedzie wypowiadal :)
P.S Nie tylko na temat wojny :P
~EnyTheNoob.
Let the bluzging (?) begin.
;o
Będzie fajnie :)
Co tu duzo gadac, od ponad roku trwa najdluzsza wojna w historii tego swiata i Tibii? Riders of Morag + Inmates vs Fighting Alliance Group (wczesniej Murders Incorporated) + Pirates. Szala zwyciestwa przechyla sie z jednej strony na druga (wczesniej byly tylko po stronie RoM'u) Mandus czyli Liam darkcrosser osoba ktora najwiecej fragowala jest etraz w wojsku i moze byc ciekawie... Co tu duzo gadac stara bida na servie :)
Eny the Noob
26-06-2006, 18:50
Czy ja wiem czy bida? Ja nie moge grac (a czy ja wogle gralem? :/) z powodu zbyt wolnego neta - 30Kb/s omG :( Jak dla mnie to FAG ma przewage ale to tylko moja opinia.
P.S Gex moglbys wejsc na MSN bo mam do Ciebie pytanie? xD
Nie jest to najdluzsza wojna - Rubera jest rekordzista w dlugosci - zreszta tam wojna jest od zawsze(czasami jakies tasowania i dalej). A najwiecej wojen miala Valoria.
~Eny
Czy ja wiem czy bida? Ja nie moge grac (a czy ja wogle gralem? :/) z powodu zbyt wolnego neta - 30Kb/s omG :( Jak dla mnie to FAG ma przewage ale to tylko moja opinia.
P.S Gex moglbys wejsc na MSN bo mam do Ciebie pytanie? xD
Nie jest to najdluzsza wojna - Rubera jest rekordzista w dlugosci - zreszta tam wojna jest od zawsze(czasami jakies tasowania i dalej). A najwiecej wojen miala Valoria.
~Eny
Jak już bierzesz sie za czytanie to rób to dokładniej mówił ,że jest to najdłuższa wojna na (aurerze)
Co tu duzo gadac, od ponad roku trwa najdluzsza wojna w historii tego swiata i Tibii? To ile wojna na ruberze trwa dluzej niz poltora roku? o_O
Eny the Noob
27-06-2006, 11:45
Nawet dluzej. Nie jestem Ci w stanie dokladnie powiedziec ile, bo nie gralem na tamtym servie ale na pewno dluzej. Nie jestem takze pewien,ale wydaje mi sie ze tam wojna sie skonczyla albo uspokoila po tym jak Mix Master Prodip dostal delete(wtedy najwyzszy level, 150~ ms).
Xydrus i Warriors Adu dolaczyli sie do wojny. Cos spokojnie - zadnego battle, zadnych mass logow.
Ale trzeba przyznac ze servera ktory ma tak niskie levele chyba nigdzie nie ma. [Oprocz Valorii, Rubery~].
A tak na marginesie to RoM na ktorym serverze gra, a FaG na ktorym?
~Eny
@up
Troche ludzi z FAGu gra na furorze, m/i Jerolek, Castomotoo, Zevs Mighty Thunder.
Eny the Noob
27-06-2006, 17:12
@up
Troche ludzi z FAGu gra na furorze, m/i Jerolek, Castomotoo, Zevs Mighty Thunder.
A paru ludzi na Kyrze, a paru retired ... Ktos jeszcze gra na Aurerze? :o
Jojo Ninja
27-06-2006, 17:29
@up
Gdzie Ty widzisz Zevsa czy Cata w FAG'u oO
~Yours Jojo
To zalerzy jak patrzec bo wojna to tak naprawde trwa od początku serwa no może troche poźniej. Tylko wcześniej troche inaczej sklad wyglądał. A teraz wojna będzie trwała długo długo aż fag dostana mass hacka i mass rooka albo rom.
Eny the Noob
28-06-2006, 19:24
To zalerzy jak patrzec bo wojna to tak naprawde trwa od początku serwa no może troche poźniej. Tylko wcześniej troche inaczej sklad wyglądał. A teraz wojna będzie trwała długo długo aż fag dostana mass hacka i mass rooka albo rom.
Mowiac o wojnie FAG & Pirates vs. RoM & Inmates mam na mysli wojne Zorros vs RoM gdyz tak naprawde wszystkie pozniejsze wojny sa kontynuuacja tamtej. Byc moze wojny na Aurerze procentowo (w stosunku do istnienia servera) okazalyby sie najdluzsze, jednakze Rubera jest swiatem zdecydowanie starszym...
Na razie nic sie nie dzieje. Zimbli zaplacil pewnie potezna sume, niektorym odbija na forum, jak narazie zadnych battlow.
Uwazam ze ta wojna sie skonczy szybciej. Ale to jest moja opinia - FAG ma teraz olbrzymia przewage - dolaczylo sie do nich zdecydowanie wiele wiecej "osob czegos wartych". Bo trzeba oddac ze "Brobbygarn" umie ... padac, tak jak to zrobil idac solo na pol MI.
~Eny.
Diablord
28-06-2006, 22:36
Długa wojna jest też na Azurze. Serv ma ok 3 lata i ciagle walczą Polacy ze Szwedami, czasem jest rozejm, ale raczej nie trwa długo.
Catsoomoto jest deleted więc raczej już nie powalczy:(( Co dzieje sie z Wojowniq :D?? Tak kozaczył a jak doszedł do wojny to jest retired-.-
Eny the Noob
28-06-2006, 23:11
Długa wojna jest też na Azurze. Serv ma ok 3 lata i ciagle walczą Polacy ze Szwedami, czasem jest rozejm, ale raczej nie trwa długo.
Catsoomoto jest deleted więc raczej już nie powalczy:(( Co dzieje sie z Wojowniq :D?? Tak kozaczył a jak doszedł do wojny to jest retired-.-
Na czym polegalo jego kozaczenie? :o Nie wiem nie oreintuje sie - nie gram od 8 miesiecy :/
Aaaa... Na Azurze nie bedzie rozejmu - sam Cors Ent przyznajde ze bez Drazharma byloby nudno ;> Im pasuje ta wojna - a expic tez moga. Tutaj walka jest bardziej zaciekla chociaz juz chyba odpuscili sobie bluzganie ;p Kiedys o musi w koncu przejsc ...
~Eny the Almighty Noob :O
..., a na koncu i tak wygra RoM ...
_./
Eny the Noob
29-06-2006, 00:19
_./
Bo tam jest Liam? Jak Gex powiedzial teraz jest w wojsku a poza tym wyrzucili juz go z dwoch servow :)
Teraz juz nie widze zadnego powodu dla ktorego RoM mialby wygrac. FAG nawet juz nie odstaje jezeli chodzi o zgranie etc.
Raks Ninja
29-06-2006, 10:32
_./
Z Adde jako liderem napewno;)
Kosher Pig
29-06-2006, 10:51
W tej wojnie nie ma szansy na koniec, no chyba że - jak już ktoś napisał - któraś ze stron będzie pozbawiona postaci do walki.
Jeśli jednak coś miało by wygrać, to raczej RoM, bo FAG nabił sobie te kilkadziesiąt fragów na 70 levelach z Inmates, więc wątpliwe żeby romy sie wypłacały.
Zresztą... jeśli nawet FAG by wygrało coś by się zmieniło? Pewnie nic, a może nawet na gorsze.
/Kosher
Jojo Ninja
29-06-2006, 11:31
Mmm, to może być różnie, zależy jak FAG postąpi gdy wygra, albo wyciupają ich z serva, albo każą płacić. Przy tej drugiej możliwości, pewne jest że wojna znów powstanie, i znów przez te same strony :)
Aurea to jest server, na którym zawsze będzie wojna - tyle.
~Yours Jojo
Eny the Noob
29-06-2006, 12:45
Z Adde jako liderem napewno;)
The leadership ... to Xerkan. Mean Maschine zrobi swoje haha.
@Jojo FAG im sie nie da wyplacic - no chyba ze tym z Inmates. A co do wypowiedzi kogos ze FAG nabija fragi na low-levelach to radze mu lepiej sie przyjrzec.
@Kosher Niee, wiekszosc osob gra na innych servach i watpie zeby bylo gorzej.
Poza tym kto wg Ciebie bedzie PA-rowal? A taka sytuacja jak teraz ma obecnie miejsce na kazdym serverze. Nikt nie chce przegrac wojny wiec zabija sie kogo sie da...
~Almighty Naab.
Bo tam jest Liam? Jak Gex powiedzial teraz jest w wojsku a poza tym wyrzucili juz go z dwoch servow :)
Teraz juz nie widze zadnego powodu dla ktorego RoM mialby wygrac. FAG nawet juz nie odstaje jezeli chodzi o zgranie etc.
Masz nieprawdziwe info...
Mandus jeszcze nie jest w wojsku, a to ze go wyrzucili z dwoch serverow to wogole. Nie wiesz do konca, nie wypowiadaj sie.
Eny the Noob
29-06-2006, 15:30
Masz nieprawdziwe info...
Mandus jeszcze nie jest w wojsku, a to ze go wyrzucili z dwoch serverow to wogole. Nie wiesz do konca, nie wypowiadaj sie.
Nie wiem. Przepisalem to co Gex napisal. Wydawalo mi sie ze o raczej wie...
A co do wyrzucenia z dwoch servow. Z Azury i z Novej w pewnym sensie.
Btw Liam gral na Valorii?
@up
Na Nova w kazdej chwili moglby wrocic, gdyby tylko chcial. Co do reszty nie jestem w 100% pewnien, wiec nie bede sie wypowiadal.
Kosher Pig
29-06-2006, 19:43
The leadership ... to Xerkan. Mean Maschine zrobi swoje haha.
Nie, leaderem jest Paco, wraz ze swoim new ownerem. Może namiesza ;)
A co do wypowiedzi kogos ze FAG nabija fragi na low-levelach to radze mu lepiej sie przyjrzec.
Ja tak stwierdziłem. Zgodnie z zaleceniem dokładniej przejrałem fraglistę. Miałeś rację, padło sporo "poważnych" romów. Ten nowy Zevs umie zabijać... Nie zmienia to jednak faktu że część fragów jest nabita na biednych nieświadomych niczego inmatesach :< :<
Niee, wiekszosc osob gra na innych servach i watpie zeby bylo gorzej.
Poza tym kto wg Ciebie bedzie PA-rowal? A taka sytuacja jak teraz ma obecnie miejsce na kazdym serverze. Nikt nie chce przegrac wojny wiec zabija sie kogo sie da...
Hmm... nie zapomnij że w FAG jest kilka osób które będąc w RoMie ...hmm... swobodnie używały mocy. Pozatym fakt gry na innym serewrze nie oznacza że nie można wejśc na Aureę i zrobić trip a la sindre. :p
Pay armor orr dajj!!!!11!!!1111
/Kosher
Eny the Noob
29-06-2006, 20:06
Nie, leaderem jest Paco, wraz ze swoim new ownerem. Może namiesza ;)
Hmm... nie zapomnij że w FAG jest kilka osób które będąc w RoMie ...hmm... swobodnie używały mocy. Pozatym fakt gry na innym serewrze nie oznacza że nie można wejśc na Aureę i zrobić trip a la sindre. :p
Pay armor orr dajj!!!!11!!!1111
/Kosher
Ownerzy sie zmieniaja ;> to raz, dwa ze to ze PA ma powodzenia zalezy tylko od nas. Bo jakby mi ktos kazal dawac armor etc. to bym nie dal - niech sobie runy potraci i unjust wbije. Tak czy siak bede hunted :(
Paco juz nie chce Mean Maschine na lidera ;d
~Eny.
Kosher Pig
29-06-2006, 20:14
Ownerzy sie zmieniaja ;> to raz, dwa ze to ze PA ma powodzenia zalezy tylko od nas. Bo jakby mi ktos kazal dawac armor etc. to bym nie dal - niech sobie runy potraci i unjust wbije. Tak czy siak bede hunted :(
Paco juz nie chce Mean Maschine na lidera ;d
~Eny.
Niestety, nie każdy ma (nie)szęście być hantad 4ever. Pozatym nie wszystkim się opłaca padać, a nie zawsze trafiasz na valhiru będąc z bp uh i bp mf który umożliwi ci ucieczkę od jego niewątpliwie wysokich umiejętności PvP :)
Ja tak straciłem b robe, FRI ITANX PLIX, ROM??? ;(
btw, proszę, napisz który paco bo nie wiem :<
/Kosher
Eny the Noob
29-06-2006, 20:26
Niestety, nie każdy ma (nie)szęście być hantad 4ever. Pozatym nie wszystkim się opłaca padać, a nie zawsze trafiasz na valhiru będąc z bp uh i bp mf który umożliwi ci ucieczkę od jego niewątpliwie wysokich umiejętności PvP :)
Ja tak straciłem b robe, FRI ITANX PLIX, ROM??? ;(
btw, proszę, napisz który paco bo nie wiem :<
/Kosher
A jak im dasz to co chcieli to Cie nie ubija? Jesli tak to jakies slabe to PA - Wojowniczy Pall to byl hardcore ;>
Ja na Aurerze tylko runy robilem, wiec nie mialem problemow, ale jak masz np 50 elita i Cie bije 100+ RP no to sorry ale nawet jak masz laagi to pasc nie powinienes. A jak elite to tym bardziej.
A propo PVP - Bam Kaboom (Niestety zdeletowany) zlurowal raz GS'y pod Venore (Przed Updatem) i bil go Lecther, Misima i chyba ktos tam jeszcze. I zwial im bez problemow a to byl 55~ pall.
Paoc ma nowego ownera? :o
~EnyTheNoob.
Kosher Pig
29-06-2006, 20:30
A jak im dasz to co chcieli to Cie nie ubija? Jesli tak to jakies slabe to PA - Wojowniczy Pall to byl hardcore ;>
Ja na Aurerze tylko runy robilem, wiec nie mialem problemow, ale jak masz np 50 elita i Cie bije 100+ RP no to sorry ale nawet jak masz laagi to pasc nie powinienes. A jak elite to tym bardziej.
A propo PVP - Bam Kaboom (Niestety zdeletowany) zlurowal raz GS'y pod Venore (Przed Updatem) i bil go Lecther, Misima i chyba ktos tam jeszcze. I zwial im bez problemow a to byl 55~ pall.
~EnyTheNoob.
Niestety, ja byłem jako sorc, bez run ani many. Padne i tak i tak, a może się uratuję?
Co do lurowania i zdolności PvP by mr payarmor - Misima to nie był wtedy Sindre. A pozatym, może to było po innym updacie i boty im wysiadły? 8o
Edit: Tak, ma. Jakiś czas temu ktoś nawet wysłał na forum.tibia.com link do aukcji. Wszystko się zgadzało, screen był. Wielu ludzi wtedy twierdziło że to fake. Jednak jakiś czas temu Paco niespodziewanie wrócił/przeniósl się na Nova i jakoś podejrzanie dużo osób twierdzi że jest tradowany... ;p
Fallathanu
30-06-2006, 16:33
ja Wam mowie ze nie dlugo fag zacznie wymiatac szykuje sie nowa bron :p
@up "nowa bron ";p poczekamy zobaczymy ^^
a btw. Xamuzi dzisiaj troche lvlików spadło ale n/c
Eny the Noob
30-06-2006, 17:14
@up "nowa bron ";p poczekamy zobaczymy ^^
a btw. Xamuzi dzisiaj troche lvlików spadło ale n/c
Ja osobiscie sie nie zdziwie jak na batlu dostana 10:0. Pomimo ze jestem za FAGiem to musze przyznac ze teskty "Za tydzien cos sie zmieni" lub "Szykujemy niespodzianke" sprawdzaja sie w bardzo niewielkim stopniu.
Co do Xamuzi - Shit Happens. Jeden 100 level do przodu ;d
~EnyTheBoredNoob _/
Kosher Pig
30-06-2006, 18:25
Nowa broń? Czyżby FAG postanowiło powywalać wszeliekgo rodzaju "masterów PvP" i w końcu się zgrać i uderzyć? A może znowu poślą jakiegoś roma do piachu przez delete?
Ja jednak uważam, że to puste słowa, nic się nie stanie, no może FAG zaliczy mniej dedów na open battle...
\_ róm muhahaha "me no lix mi fraind"
A co do Xamuzi, radze wyciągnąc morał: nie masz PvP, nie idź na wojnę. No, patrzcie, RoM a newbom się przysłużył!
/Kosher
Posting in memory of Misima and Van'chabby, rest in PiS!
@up
Jak niemasz PvP to uzywaj bota ;>
Kosher Pig
30-06-2006, 19:14
@up
ale RoM gra bardzo uczciwie! X( X( X(
pamiętajcie dzieci, nie uzywajcie botów, RoM i FAG mają wyłączność!
/Kosher
Akurat to ze Xamuzi poszla do piachu to sie ciesze. Nienawidzilem jej. A, na wojnie i tak nic nie robila, no moze poza nieustajacym padaniem. ;)
_./ RoM
Eny the Noob
30-06-2006, 21:00
Akurat to ze Xamuzi poszla do piachu to sie ciesze. Nienawidzilem jej. A, na wojnie i tak nic nie robila, no moze poza nieustajacym padaniem. ;)
_./ RoM
Po raz pierwszy sie zgadzamy ;d
Butibof ma fajny comment xD
~I AM F*CKIN BORED d(O_o)b
Jojo Ninja
30-06-2006, 21:49
A, na wojnie i tak nic nie robila, no moze poza nieustajacym padaniem. ;)
_./ RoM
Nie można lekceważyć przeciwnika, pierwsza zasada. Widać że jeszcze nie padłeś ofiarą ROM'u. Prędzej czy później, każdego polaka oszukają, zabiją etc.
Nie ważne jak bardzo jesteś lojalny :)
~Yours Jojo
Nie można lekceważyć przeciwnika, pierwsza zasada. Widać że jeszcze nie padłeś ofiarą ROM'u. Prędzej czy później, każdego polaka oszukają, zabiją etc.
Nie ważne jak bardzo jesteś lojalny :)
~Yours Jojo
co prawda to prawda ale może z wyjątkiem Lagurusa ;-)
Jojo Ninja
01-07-2006, 00:48
co prawda to prawda ale może z wyjątkiem Lagurusa ;-)
Na niego też przyjdzie czas :D
~Yours Jojo
Kosher Pig
01-07-2006, 11:15
Lagurus, Emod i Grucha będą ostatni, gdyż RoM używa ich postaci na battlach. Nie pamiętacie kilku filmików by Liam w ktorych Lagurus mówi po szwedzku? Jeśli cofniecie się na forum.tibia.com/Aurea o jakiś rok, zobaczycie że na Gruchamanie pisze jakiś szwed Mackan. A Emod ewidentnie jest tradowany, myślisz że rodzinka Assenvale pozwoliłaby sobie na posiadanie polaka?
Jednak mam nadzieję że i oni wylecą. Ehhh, fajnie by było gdyby po tym oppisali jak RoM używał ich postaci... ee, dam se spokój, to mało prawdopodobne.
/Kosher
Akurat jesli chodzi o Lagurusa to go nigdy nie wyrzuca, czy zabija, a to z pewnego powodu o ktorym wam tu nie napisze. Ale tego jednego mozecie byc pewni.
A jesli chodzi o Gruche, to szybko sie go nie pozbeda, sa to jeszcze kumple z Novy, gdzie on tez walczyl po stronie szwedzkiej.
Akurat jesli chodzi o Lagurusa to go nigdy nie wyrzuca, czy zabija, a to z pewnego powodu o ktorym wam tu nie napisze. Ale tego jednego mozecie byc pewni.
A jesli chodzi o Gruche, to szybko sie go nie pozbeda, sa to jeszcze kumple z Novy, gdzie on tez walczyl po stronie szwedzkiej.
moze i masz racje ;p ale jest jeszcze van
w nocy padli Rikser i Dorkiz
Oh, chodzi o życzliwe urzyczenie samochodu do spania w Szwecji : < ?
Racja, stary szwedzki owner.
Kosher Pig
01-07-2006, 20:10
Kurde, 76-79 - różnica wynosi zaledwie 3 fragi!
Jeszcze nigdy FAG tak dobrze nie poszło!
a co do pl w romie: może zabiją, wywalą, a może nie, tego nie da się na 100% przewidzieć. Jednak ci z swe ownerami mają większe szanse na przetrwanie. Ahh, co to za czasy, asslick już nie wystarcza, pasy trzeba podać ;(
/Kosher
@up
I skoncz jak Articorz i Dasol? Na hibernii hakerzy przejeli okolo 16milionow (shakowali z 8 osob z gildii Dark Mortals)
Eny the Noob
01-07-2006, 21:23
I skoncz jak Articorz i Dasol? Na hibernii hakerzy przejeli okolo 16milionow (shakowali z 8 osob z gildii Dark Mortals)
Niestety ale CiPSoft nawet nie mysli jak by zablokowac mozliwosc uzywania botow. Jest to przykre biorac pod uwage fakt, ze niektorzy im chca pokazac jak powazny jest to problem, a oni go za to deletuja. =[
Bez przesady Gex-jak ktos by sie postaral to by sobie zalatwil pewnego bota. Przeciez mozna kogos z RL'a poprosic. WG mnie hacki biora sie z tego ze pozniej tenze BoT jest zbyt upowszechniany oraz "modernizowany" przez co moze stac sie "niepewnym". Z drugiej jednak strony taki BoT moze zawierac bledy i przez to mozna skonczyc jak Undead Slayer...
A tak na serio, to ktora gildia na wojnie nie uzywa BoTa? B)
P.S Ma ktos filmik jak padaja? W szczegolnosci chodzi mi o Riksera - ciekaw jestem czy znowu padl kratke od templa lol =)
~Bored :S
Bjoern Shu
01-07-2006, 21:43
Oh, chodzi o życzliwe urzyczenie samochodu do spania w Szwecji : < ?
Racja, stary szwedzki owner.
aleś ty glupi -.-
Gruchaman(polski owner) to jest Dadi the master z Novy i znał Liama(Emoda) jak jeszcze Aurei nie bylo wiec dlaczego mialby wyleciec?
Bjoern Shu
01-07-2006, 21:47
Niestety ale CiPSoft nawet nie mysli jak by zablokowac mozliwosc uzywania botow. Jest to przykre biorac pod uwage fakt, ze niektorzy im chca pokazac jak powazny jest to problem, a oni go za to deletuja. =[
Bez przesady Gex-jak ktos by sie postaral to by sobie zalatwil pewnego bota. Przeciez mozna kogos z RL'a poprosic. WG mnie hacki biora sie z tego ze pozniej tenze BoT jest zbyt upowszechniany oraz "modernizowany" przez co moze stac sie "niepewnym". Z drugiej jednak strony taki BoT moze zawierac bledy i przez to mozna skonczyc jak Undead Slayer...
A tak na serio, to ktora gildia na wojnie nie uzywa BoTa? B)
P.S Ma ktos filmik jak padaja? W szczegolnosci chodzi mi o Riksera - ciekaw jestem czy znowu padl kratke od templa lol =)
~Bored :S
mowisz masz
http://rapidshare.de/files/24603988/rikser_poh.rec.html
trochę tutków z neta + 1h czasu i masz bota, którym najwyżej sam siebie możesz zhackować.
Oj myślą, myślą tylko w zła stronę albo za słabo. Wymyślili szyfrowanie widać nie miało to jedynie zabezpieczać przed przechwyceniem hasła w sieci (co pewnie i tak sie da jakoś obejść), bo przesyłania pakietów przez boty nie zatrzymało. Nie minęło 24h ukazał się dość znany bot, po 2+ dniach zaczęły sie pojawiać już kody w necie jak obchodzić nie zawsze działające i pełne ale nawet przy niewielkiej wiedzy dało się je złożyć do kupy. Po jakimś tygodniu ukazał sie już DLL do przesyłania pakietów wiec problemów nie było.
@Bjoern Shu
Edit zamknęli???
Eny the Noob
02-07-2006, 00:52
aleś ty glupi -.-
Gruchaman(polski owner) to jest Dadi the master z Novy i znał Liama(Emoda) jak jeszcze Aurei nie bylo wiec dlaczego mialby wyleciec?
Niesamowite. Joixazi tez znal Liama z Novej -.- Btw a jest filmik jak pada Dorkiz?
@Sesef Czemu opusciles RoM? :D
Hail France xDDDDDD
~Tired ;[
Bjoern Shu
02-07-2006, 01:27
Niesamowite. Joixazi tez znal Liama z Novej -.- Btw a jest filmik jak pada Dorkiz?
Hail France xDDDDDD
~Tired ;[
tu nie chodzi o to ze "znal"
Dadi walczyl z nimi w jednej ekipie (czytal :North Star)
i teraz robi to samo na Aurei wiec nie poleci..-.-
Hail France xDDDDDD
Bo mnie tam już nie lubią :P
Filmy
Dorkiz:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9663
Rikser:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9649
Wie ktos dlaczego zevs zabil kolesia z fagu i napisal na froum fag + pirates hunted ?
to byl joke?
Eny the Noob
02-07-2006, 15:06
Wie ktos dlaczego zevs zabil kolesia z fagu i napisal na froum fag + pirates hunted ?
to byl joke?
Po prostu mu odbilo. Chodzi o to ze Zevs zalapal przypadkowo dwa fragi na Cahirze(Jeden na mostku na ktorym tloczylo sie 30 luda ;>, drugi nie wiem jak).
A na marginesie wystarczy przeczytac ten temat na TIBIA.COM i widac ze to byl "joke".
@Sesef A oni wogle kogos tam lubia? =]
~Hail France!!!
ToMuS_Aurea
02-07-2006, 21:02
Wiem ze to off topic ale nie wie kto kiedy powstaja nowe servy? :>
Wiem ze to off topic ale nie wie kto kiedy powstaja nowe servy? :>
niezanosi sie bo chyab juz za duzo servow
O ile mi wiadomo new servy wyjda razem z update w sierpniu
Diabeleq
03-07-2006, 14:22
Badz co badz wiadomo, ze FAG wygra :D Nawiazujac do wczesniejszych komentarzy ;)
ROM za bardzo szaleje, ubili moja postac only dlatego, ze znam kogos z FAG na rl... -.- Czy to oznacza, ze musze byc przeciwko ROM? -.-
Nie bylam ale juz jestem :D
Pozdro for all :D :*
@Sesef A oni wogle kogos tam lubia? =]
A lubili, nie mówie tutaj o liamie, isarisie valhiru itp, chociaż teraz bardziej mi się wydaje zę większość z nich tylko udawała, albo są bardzo zmiennie szczególnie po tyym co mi ostatnio pokazał stary owner Hotta
ToMuS_Aurea
03-07-2006, 20:47
A lubili, nie mówie tutaj o liamie, isarisie valhiru itp, chociaż teraz bardziej mi się wydaje zę większość z nich tylko udawała, albo są bardzo zmiennie szczególnie po tyym co mi ostatnio pokazał stary owner Hotta
Sesiu ich gra po 28065234986 na jednym koncie :P:P wiec nie mzoesz mowic nic o postaciach :D,, btw juz sie orion otrzasnal po " grillu" :D??
Poprostu zrozumieli, ze Sesef to stary Fast'Sesef czyli stary kumpel(?), a chociaz imiennik molta =D
Eny the Noob
03-07-2006, 22:12
@Sesef A co Ci stary owner Hotta pokazał? =)
Lady Sentrix!
Jul 03 2006, 11:23:37 CET Killed at Level 87 by Zevs Mighty Thunder
Ma ktoś filmik?
~Eny.
Lmfao tak czytam te posty i czytam i sie smieje :P
Ale piszcie dalej, bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza, ja sobie bede czytal i dalej sie smial =)
//Dadi aka Gruchaman
Eny the Noob
04-07-2006, 18:14
Lmfao tak czytam te posty i czytam i sie smieje :P
Ale piszcie dalej, bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza, ja sobie bede czytal i dalej sie smial =)
//Dadi aka Gruchaman
Jezeli widzisz tutaj jakies bzdury to po prostu napisz... Bo jak bys nie zauwazyl Twoj post niczego tu nie wniosl.
A! Nie zauwazylem zeby tutaj ktos sie wymadrzal. Poza tym to jest forum publiczne.
~Eny.
Kosher Pig
05-07-2006, 08:15
(...)bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza(...)
Jako że jesteś osobą w tym uczestniczącą, oświeć mnie ilu RoMów ma do ciebie passy? I jakiego bota używasz?
Czekam na odpowiedź,
/Kosher
Jako że jesteś osobą w tym uczestniczącą, oświeć mnie ilu RoMów ma do ciebie passy? I jakiego bota używasz?
Czekam na odpowiedź,
/Kosher
pytanie 1: ze 27,5 osoby
pytanie 2: aimbotfortibia7,.47 version beta 0.4 upgraded to alpha 0.71
oto odpowiedzi zazdrosny polaczku :)
Bjoern Shu
05-07-2006, 12:43
pytanie 1: ze 27,5 osoby
pytanie 2: aimbotfortibia7,.47 version beta 0.4 upgraded to alpha 0.71
xDD
Krk Powah blz
Diabeleq
05-07-2006, 14:00
Ahh... Bez komentarza...
a Ty ''polaczkiem'' nie jestes? O.o
no w sumie raczej nie, bo wsrod Polakow nie ma noobow... ^^
bb sweety :*
Ahh... Bez komentarza...
a Ty ''polaczkiem'' nie jestes? O.o
no w sumie raczej nie, bo wsrod Polakow nie ma noobow... ^^
bb sweety :*
Nom nie jestem polaczkiem, pochodze z Luxemburga i pewnie nie ma dla mnie miejsca posród polaczków :(
Poprostu zrozumieli, ze Sesef to stary Fast'Sesef czyli stary kumpel(?), a chociaz imiennik molta =D
Hehhe :) Tym charem gralem może miesiąc od 28 lvla nie jest mój.
@Sesef A co Ci stary owner Hotta pokazał? =)
Nie ważne, ale się zbłaźnił.
@up
To po co używasz języka polskiego skoro uważasz że nie ma dla Ciebie miejsca wśród Polaków.
Diabeleq
06-07-2006, 16:41
Nom nie jestem polaczkiem, pochodze z Luxemburga i pewnie nie ma dla mnie miejsca posród polaczków :(
czy ta smutna minka oznacza, ze chcialbys takiego miejsca? bo z Twoich wczesniejszych wypowiedzi wnioskuje, ze nie...
nie uwazam, zeby Polska byla ''superkrajem'', duzo, duzo bardziej wole... a zreszta czy to istotne? w kazdym razie - mieszkam tu i trudno, da sie przyzwyczaic. zalezy jeszcze wsrod jakich ludzi sie obracasz...
pozdro :**
Patriota powinien byc kazdy w pewnym stopniu, ale... Tibia to tylko gra i kazdy gra i trzyma sie z tymi jak mu pasuje i prosze nie mowcie, ze jak dana osoba walczy przeciwko graczom swojego pochodzenia to ich nienawidzi, zabila by ich, a swoj kraj spalila. Prosze... to tylko gra, a ze ktos walczy przecwiko swoim to nie kocha swojej ojczyzny, bo na pewno tak nie jest. ;)
Wiec nie klnijcie na siebie, niewypominajcie sobie kto gdzie sie urodzil i czy przyznaje sie do tego czy nie tylko sprawami jakie na tym forum powinny byc omawiane czyli - co sie dzieje na Aurea.
Jojo Ninja
06-07-2006, 22:29
Patriota powinien byc kazdy w pewnym stopniu, ale... Tibia to tylko gra i kazdy gra i trzyma sie z tymi jak mu pasuje i prosze nie mowcie, ze jak dana osoba walczy przeciwko graczom swojego pochodzenia to ich nienawidzi, zabila by ich, a swoj kraj spalila. Prosze... to tylko gra, a ze ktos walczy przecwiko swoim to nie kocha swojej ojczyzny, bo na pewno tak nie jest. ;)
Wiec nie klnijcie na siebie, niewypominajcie sobie kto gdzie sie urodzil i czy przyznaje sie do tego czy nie tylko sprawami jakie na tym forum powinny byc omawiane czyli - co sie dzieje na Aurea.
Pierwszy raz sie z tobą zgodze -.^
~Yours Jojo
Eny the Noob
07-07-2006, 14:26
To dziwne ale ja sie tez z Kidlerem zgodze... To juz chyba drugi raz :o
Ozur
Killed at Level 110 by Zevs Mighty Thunder and by Cavesi
Ma ktos filmik? ... Nozimu napisal na forum tez cos o 20BP of SD...
~Eny
Raks Ninja
07-07-2006, 15:59
Sdki sa z Cervika ktorego wydymal warlock;)
Dzis w nocy padla Norly a za tem fragi sie wyrownaly, lecz niestety Fast padl 2x by monster ;P
Moze sie nie udzielam na tym forum ale zaciekawł mnie jednen motyw. Dadi masz w podpisie ze Twoje postacie to Dadi the master oraz Gruchaman. To mi powiedz jakim cudem obie postacie dzis o godzinie 14.58 sa zalogowane ??:>
@up
A co za problem zalogowac sie na dwie rozne postacie w ciagu jednej minuty?
dobrze w ciagu jednej minuty. Ale 4 razy sprawdzalem i trwalo to z 15 min razem. I co moze co 30 sek zmienial postac ??
Co trwalo 15 minut? Jesli u Ciebie trwa 15 minut wpisanie passow to ja ci dziekuje.
@zgr3d
Jest coś takiego jak CTR+G
Kosher Pig
08-07-2006, 21:27
ehh, ten temat miał byc o serwerze Aurea, a nie o mechanizmie logowania...
a co do Aurei i 79-79... RoM i FAG mają równe szanse... może póki romy z dobrym Pv... umm, botami są na wakacjach FAG wbije 100?
May the botless side win,
/Kosher
Kosher Pig
09-07-2006, 18:21
Fester się wypłacił, czyżby RoM powoli zaczął odczuwać siłę FAG?
Może jeszcze w tym roku FAG wyśle Liama i spółke do pzta?
Pożyjemy, zobaczymy.
/Kosher
Thchuridam
10-07-2006, 02:03
Fester się wypłacił, czyżby RoM powoli zaczął odczuwać siłę FAG?
Może jeszcze w tym roku FAG wyśle Liama i spółke do pzta?
Pożyjemy, zobaczymy.
/Kosher
A moze jutro uderzy w ciebie samolot ?-.-``
FAG dobrze sobie radzi i mam nadzieje ze wygra wojne . Co do liama i ekipy nie zdziwilbym sie gdyby zaczeli znowu wygrywac :-) .
:evul: Go fag.
Eny the Noob
10-07-2006, 12:14
dobrze w ciagu jednej minuty. Ale 4 razy sprawdzalem i trwalo to z 15 min razem. I co moze co 30 sek zmienial postac ??
Hehe ;] Daj sobie spokój. Nawet jeżeli sharuje to co?? :o I tak mu nikt tego nie udowodni. Jak takiego Norly nie zbanowali, a on zmienia ownerow po kazdym deadzie to co dopiero Dadi, ktory się pewnie z tym kryje...
Edit: Ma ktos filmik?
~Eny.
Raks Ninja
10-07-2006, 12:35
@up
Jestes slepy czy na tyle glupi ze nie chce ci sie zjechac kawalek na dol i wejsc w dzial filmy? Bo film jest od wczoraj od rana tak samo sie pytales o film z Dorkizem.
Eny the Noob
10-07-2006, 14:00
@up
Jestes slepy czy na tyle glupi ze nie chce ci sie zjechac kawalek na dol i wejsc w dzial filmy? Bo film jest od wczoraj od rana tak samo sie pytales o film z Dorkizem.
Na tibia.pl nie szukam filmów, gdyż ich zazwyczaj nie ma. A na tibia.de jest tylko link na rapidzie a ja przekroczyłem tam transfer. Szukałem na Tibicam ale tez nie znalazłem.
Na rapidzie zazwyczaj mam przekroczony transfer, wiec dlatego pytam się was o filmy- może ktoś go załadował na tibicam czy gdziekolwiek indziej.
Ale dzieki ze powiedziałes gdzie go moge znalezc.
~Eny.
Raks Ninja
10-07-2006, 15:55
A ja skad wzialem link? z kosmosu?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9808
ragafewee
10-07-2006, 18:08
Ahh ta Aurea :P Az mam dylemat czy nie zaczac grac znow na niej :PP czy grac dalej na furorze. W sumie zlaoze sobie nowy internet za miesiac to wtedy będe bardziej myslał. Jedynie to mnie pociesza na Aure ize przez gre prawie od poczatku serwa, wiekszosc Nickow czaje :)
Juz wiele widzialem na tym serverku
Hail Nunek :PP
~Yours Ragafewee
Ahh ta Aurea :P Az mam dylemat czy nie zaczac grac znow na niej :PP czy grac dalej na furorze. W sumie zlaoze sobie nowy internet za miesiac to wtedy będe bardziej myslał. Jedynie to mnie pociesza na Aure ize przez gre prawie od poczatku serwa, wiekszosc Nickow czaje :)
~Yours Ragafewee
Siedź na tej furorze, no chyba że nie chcesz robić 100 lvla:P
Jojo Ninja
10-07-2006, 23:19
~Yours Ragafewee
Marudzisz, Furora wcale nie lepsza :P Zaraz pewnie też jakąś wojne obkminią, więcej niż pewne ;f
~Yours Jojo
Diabeleq
11-07-2006, 11:16
Marudzisz, Furora wcale nie lepsza :P Zaraz pewnie też jakąś wojne obkminią, więcej niż pewne ;f
~Yours Jojo
ahh... tam wojna przeciez dopiero niedawno sie skonczyla :D chyba ze jestem nie na czasie ;) tak dawno tam nie gralam :(:(:(
ale furora lepsza, przynajmniej ludzie normalni, na aurea co drugi to noob :/
ahh... tam wojna przeciez dopiero niedawno sie skonczyla :D chyba ze jestem nie na czasie ;) tak dawno tam nie gralam :(:(:(
Wojna trwa już ponad rok i ma sie dobrze xD
Przypominam ze jest to temat 'Wydarzenia ze swiata Aurea', a nie Furora. ;)
Thchuridam
11-07-2006, 12:56
Narazie nie ma zadnych open battle ostatni frag to chyba Lukcik + Zevs + Molt = Tripple Ues i Norly 0wn3d . Jak ktos ma jakies swieze wiesci ,filmy etc. to nie da linki :P .
ragafewee
11-07-2006, 15:22
Co sie stalo Sesef (Cromak) ze z ROMU wpadles do FAG?
Diabeleq
11-07-2006, 18:20
Wojna trwa już ponad rok i ma sie dobrze xD
??? dalej czynnie trwa? myslalam, ze troszke przygasla po zrookowaniu (sp) Spoxstera...
pozdro :*
Co ma spokster do aurey ;x
Raks Ninja
11-07-2006, 23:35
Jezeli dla ciebie wybijanie swoich kolesi z gildi za shit reason jest normalne to powodzenia.
Co sie stalo Sesef (Cromak) ze z ROMU wpadles do FAG?
a no jakoś tak wyszło
Works__1985
14-07-2006, 12:31
Narazie niewidać ataków ani jednej strony ani drugiej może fag/rom szykuje jakiś atak niespodziewany ?:P fag to raczej małoprawdopodobne bo rom teraz prawie ze niejest online moze 1-2 osoby udawajace afk po domkach/statkach/depach :P
Wczoraj fag probowal uspac Goreda bez pacca na 3 UE lecz niestety Mastro Scue nie zalozyl ss amu i nie poszlo ;P
Widze ze nic nie piszecie to ja cos napisze Ostatnio Fag expil na d lair w venore I Rom zrobil mass loga wpadli i zaczeli lac wojownika bo blokowal mostek.
Jednak nieudala im sie ta akcja (jak wszystkie ostatnio)No i zaczeli uciekac ale z tylu byly noob chary i liam,dracozius,jevino zaczeli zabijac noob chary w tym jevino,xerkan,paco i liam wbili rsy w tym ten ostatni liam poswiecil sie zeby uwolnic lady sentrix zabil noob chara i zaliczyl chlopak Bana
Z tej Akcjii 0:0 :P
Paco mial troszke szczescia bo mial 20 hp ale niestety zdazyl sie uhnac :((
Dzisiaj z wojny wyplacilo sie 3 bylych czlonkow romu, Van Tristan, Dekos i Kajzezoze.
Czyżby to oznaczało że Fag wygra?? Rom zkapituluje :p
I wreszcie Fag Prowadzi 80-79!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Arkabi Zazana
Jul 17 2006, 21:29:13 CET Killed at Level 91 by Zevs Mighty Thunder
and by Qwenball Toots
I czekamy na kolejne fragi :PP
Zdzislaw Petara
18-07-2006, 10:55
Wy naprawdę jesteście idiotami, nie wiem na co wy liczycie jak FAG wygra, myślicie, że będzie spokój, że oni są święci i nie będą robili PA?? To myślcie tak dalej, tylko się nie przeliczcie...
N/C
wole FAG PA niz ROM PA... w FAG'u mam samych znajomych wiec mnie nie rusza tylko ze ja i tak nie gram na Aurea :D
Kosher Pig
18-07-2006, 19:29
no i fag wygrywa, pozostaje tylko czekać jak dobiją ten świat swoim PA.
niestety.
zresztą, i tak powstanie nowa wojna.
Nie pozostaje nic innego jak samemu zacząć PA i tyle.
/Kosher
no i fag wygrywa, pozostaje tylko czekać jak dobiją ten świat swoim PA.
niestety.
zresztą, i tak powstanie nowa wojna.
Nie pozostaje nic innego jak samemu zacząć PA i tyle.
/Kosher
TAAAA ROM Leprzy nie będzie robić PA
Szybki Zajec
19-07-2006, 03:33
specjalnie zrobiłem konto żeby wam uświadomić że w FAG-u jest jedna osoba która "wyjebała wszystkich oprucz Liama" do dzisiaj to ukrywała lecz wkońcu to wyznała:
02:31 Lukcik Almighty: powiem ci tak
02:31 Lukcik Almighty: ze wyjebalem
02:31 Lukcik Almighty: tutaj wszystkich
02:31 Lukcik Almighty: oprocz liama
02:31 Lukcik Almighty: cioto
czyżby nowy PVP master??
hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahah
_/HAIL THE NOOB ALMIGHTY
Oto Lista zabitych graczy prze Fag
Lagurus , Dracozius 2 times, Kilipukki, Natalon , Lecther tirado , Alrig , Ulrig , Zekiv , Isaris , Demonmwardish. Sir redrose, Razer Shark, Morixar
Oto Lista zabitych graczy prze Fag
Lagurus , Dracozius 2 times, Kilipukki, Natalon , Lecther tirado , Alrig , Ulrig , Zekiv , Isaris , Demonmwardish. Sir redrose, Razer Shark, Morixar
NIestety Zevs Takze :(
Z FaGu padli: Zevs Mighty Thunder, Xuzav, Mastro Scue.
We fragach 14 - 3 dla FaGu, lecz to zadne osiagniecie poniewaz bylo ich dwa razy wiecej.
Hail RoM _./
Rom pomału zaczyna sie wykupywać ,może tylko chce w jakiś sposób zmylić Fag a może pomału chce zakończyć tą wojne :) ,i zacząć expic
yes yes yes ! ahahah own3d _/
hail fag _/
Co z tego ze bylo 2x wiecej ? Czyzby rom nie umial wygrac wojny bez liama ?
ahh poprostu hail Fag.... czy ktos ma moze filim z dzisiejszej wojny ?
@up
Co z tego, ze bylo ich dwa razy wiecej, prawie trzy? No, rzeczywiscie nic. Hahahah... Zastanow sie czy w takiej sytuacji RoM mogl cos zrobic, a znajac FaG - to na ich miejscu nawet by nie wyszedl z pz, a co dopiero poszedl walczyc. Fu!
_./ RoM
Raks Ninja
21-07-2006, 22:34
Jezeli bylo nas 2 razy wiecej to po co wychodzili? Nie mozesz uwierzyc ze twoj ukochany RoM przegrywa?:( Lierek niedlugo dolaczy do Misimki ;)
@up
Co z tego, ze bylo ich dwa razy wiecej, prawie trzy? No, rzeczywiscie nic. Hahahah... Zastanow sie czy w takiej sytuacji RoM mogl cos zrobic, a znajac FaG - to na ich miejscu nawet by nie wyszedl z pz, a co dopiero poszedl walczyc. Fu!
_./ RoM
Może ich było mniej, ale nie moja wina ze sa noobami i dali sie strapowac :/
http://images3.fotosik.pl/107/8e7a2f9bd1c022c3.jpg (www.fotosik.pl)
Ci ze screna przyszli przed chwila wiec fag mogl zwiac, reszta fagu jest po prawo stoi dalej.
To mamy 93/94-82
@up
_./ RoM
Powiedz mi ile bylo sytuacji gdy Fag robil snake atack i bylo ich 10-15 a Rom w ciagu 10minut zbieral ponad 30 osob?
Jezeli bylo nas 2 razy wiecej to po co wychodzili? Nie mozesz uwierzyc ze twoj ukochany RoM przegrywa?:( Lierek niedlugo dolaczy do Misimki ;)
Hmm Raks pierwszy raz sie z Toba zgodze widziałem filmik z tej bitwy i To co zrobil Rom to ,cos strasznego... Paco który niewie że żyje , Drugi owner Lecthera ktory biega ,bo pomalu kończą mu sie uhy, Isaris ktory stoji na tym mostku afk z włączonym botem na uhanie i Ten Ms z Inmates ktory beznadziejnie kreci ... I oczywiście Kidlex który zawsze i wszędzie bedzie bronił Romu...Ehhh Aurea to śmieszny świat...
Jak widziales ten filmik to prosze podaj mi link ^^
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10146 For You ;)
jutro moze jak bede w domu to wmv zrobie z 3 filmow jakie sa:)
Zrub ta Wmv-ke bo mi nie chca te filmiki dzialas ;s jakos ostatnio
Zrób ta Wmv-ke bo mi nie chca te filmiki dzialas ;s jakos ostatnio
Zrobie jak kupisz sobie słownik otograficzny, albo zaglądaj na www.so.pwn.pl
Nie mówie że ja jestem święty i nie robie błędów, ale nie takie.
ragafewee
22-07-2006, 18:08
HAHA Kidlex r0x Rom r0x nie Kidlex ??
Wczesniej jako jedyni cieszyles jape na foru mze ROM prowadzi xD
Jeszcze te texty ze mnie zabijesz za to ze jestem za FaG, kiedy do tego dojdzie? :( niemoge sie doczekać
Happy you end...
HAHA Kidlex r0x Rom r0x nie Kidlex ??
Wczesniej jako jedyni cieszyles jape na foru mze ROM prowadzi xD
Jeszcze te texty ze mnie zabijesz za to ze jestem za FaG, kiedy do tego dojdzie? :( niemoge sie doczekać
Happy you end...
Ehhh niedoczekasz sie.. fakt przykro o tym mówić ale mi Kidlex tez obiecal "deda" i nawet przyszedl ,ale co z tego ?! pogonił mnie troche wpadł jeszcze Cervik pogoniliśmy sie w 3 ,ale mi sie zaczeło nudzic i poszedłem do depo
malas menilan
22-07-2006, 19:44
Sesef a kto robił 3 film ??
Soulcrasher (90% filmu to głowa zekiv'a)
demon mariadish - lepiej niz soul
????
Sesef a kto robił 3 film ??
Soulcrasher (90% filmu to głowa zekiv'a)
demon mariadish - lepiej niz soul
????
Jakiś noob char Somi czy jakoś tak :), jak będę w domu to sprawdzę
@Rage~
Ja chce Cię zobaczyć na auerze :)
Jojo Ninja
23-07-2006, 00:02
Jakbym musiał już skomentować ten battle to tylko tak.
RoM - nie będe mówił coś o botach, bo CIPsoft daje nam go gratis po update.
FaG - Żadne osiągnięcie w zasadzie, bo oglądałem 2 filmiki i widziałem że RoM w żadnym nie ogarniał xD! Nie było co innego w tej sytuacji jak tego nie wykorzystać i im nie dokopać :>
Rage~
Też chce Cie zobaczyć spowrotem na Aurea, robi sie powoli bezpiecznie na ulicy xD :)
~Yours Jojo
hail FAG !!!111one11!
dobra robota moji bracia i rodacy -?
ragafewee
23-07-2006, 15:42
@Rage~
Ja chce Cię zobaczyć na auerze :)
Rage~
Też chce Cie zobaczyć spowrotem na Aurea, robi sie powoli bezpiecznie na ulicy xD :)
~Yours Jojo
Z chęcio moge zagrac ale need fri items ^^ need uh itd :PP Od 29 juz nowy n3t to bym pogral x)
hail FAG !!!111one11!
dobra robota moji bracia i rodacy -?
hajl polzka :<
hail FAG !!!111one11!dobra robota moji bracia i rodacy -?
1.HAHAHAHAHAHAHAHAH....nie wyszedl ci zart.
2.Wczesniej mówiles ze nie ma dla ciebie miejsca wsród "polaczków"...miales racje..pytanie brzmi..po co dalej meczysz nas swoja obecnoscia na tibi.pl ?
3.Once together, always together, FOR THE WIN _/ => mozesz zmienic sygnaturke ^^
f.a.g _/
Ludzie ktorzy zaplacili
Rikser
Eyes Ghost
Aqitas
Gored
Thor Elvenwing
Van Tristan
Dekos Wakusei
Kajzezoze
Riptur
Hellrich au'rian
Supper Natxii
Dorkiz
Gildia Inmates Academy
Z tego co wiem to Isaris chce huntowac: Aqitas'a, Thor Elvenwing i Gored'a bo niby szpiegami byli, aqitas padl podczas bitwy w ank co widac na filmiku tego kolezki z Inmates, nie interesuje mnie to w sumie nie moja sprawa. Isaris ma jakies problemy ze samym soba, kompleks malej p...? albo siakis inny
Nie wiem po co to pisze wogule, chyba mi sie nudzi, bo kto normalny wstaje o 8.00 w wakacje oO
1.HAHAHAHAHAHAHAHAH....nie wyszedl ci zart.
2.Wczesniej mówiles ze nie ma dla ciebie miejsca wsród "polaczków"...miales racje..pytanie brzmi..po co dalej meczysz nas swoja obecnoscia na tibi.pl ?
3.Once together, always together, FOR THE WIN _/ => mozesz zmienic sygnaturke ^^
f.a.g _/
1. :(
2. :(:(
3. :(:(:(
1. :(
2. :(:(
3. :(:(:(
Oj... Gruszka nieładanie nieładnie!
nie oszukujcie sie... Rom to Rom oni jeszcze napierdzielą FAGowi. To pewne .:evul:
Ten Frajerzysko 'Hellrich au'rian' coś cwiczył karate (jak padlem przez zabranie neta na slimie) chciał mnie na buty ale był za dużym cio** i mu sie nie udało ^^ Eyes Ghoust jakoś nie włancza pz-ta (jak sie bawie explo i spotanicznymi czarami na nim)
@up
Wow! Boski jestes, ale zamiast glupiego przechwalania sie, wzial bys sie za nauke jezyka polskiego.
ale ja jestem przywyczajony do tibi i tak pisze ;p poprostu :>
nie oszukujcie sie... Rom to Rom oni jeszcze napierdzielą FAGowi. To pewne .:evul:
Fastico no nie wiem mozesz sie mylic, ale to jest tylko moje zdanie.
Ja nadal mysle ze FAG wygra :]
Hail FAG _/
Fastico no nie wiem mozesz sie mylic, ale to jest tylko moje zdanie.
Ja nadal mysle ze FAG wygra :]
Hail FAG _/
Moge ale się nie myle. ROM ma fantastyczny pvp. Na open battle FAG nie ma szans chyba, że jest ich więcej jak to było na ostatniej bitwie. Liam nie da sobie odebrać prymatu na servie ;)
Lord Smencik
25-07-2006, 22:54
Moge ale się nie myle. ROM ma fantastyczny pvp. Na open battle FAG nie ma szans chyba, że jest ich więcej jak to było na ostatniej bitwie. Liam nie da sobie odebrać prymatu na servie ;)
Jak na moje to ta wojna bedzie trwac do konca tibii xD
Tak tez sie z tym zgodze, dlatego ze ta wojna trwa juz bardzo dlugo i cos nie moze sie skonczyc.
Hail FAG_/ :cup:
BO zawsze trafi się jakiś kolo, który nie wytrzyma jak kogoś nie sfraguje. WYstarczy jeden taki. Potem to już efekt domina :evul:
Jojo Ninja
28-07-2006, 03:40
Ja pier***e wy nie macie innych tematów? Pieprzenie o Liamie i ROMie czy FaGu nie ma sensu -.-' zauważcie że topic nazywa sie - Wydarzenia ze świata Aurea, a nie wojna na nim, więc wymyślcie coś bardziej sensownego niż pieprzenie głupot o tym samym gdzie w 60% nie macie o tym pojęcia, tyle.
~Yours Jojo
Ja pier***e wy nie macie innych tematów? Pieprzenie o Liamie i ROMie czy FaGu nie ma sensu -.-' zauważcie że topic nazywa sie - Wydarzenia ze świata Aurea, a nie wojna na nim, więc wymyślcie coś bardziej sensownego niż pieprzenie głupot o tym samym gdzie w 60% nie macie o tym pojęcia, tyle.
~Yours Jojo
Nie interesi CIe to nie czytaj. Każdy ma prawo do wygłoszenia opinii na temat jaki chce a że w większości ludzie chcą pisać o wojnie to dlaczego kurwa nie ?
Jojo Ninja
28-07-2006, 11:30
Mmm, no faktycznie, znajdz mi spośród tych 15 czy 16 stron tematu, chociaż 5 wątków poza wojna, mmm, jest chociaż jeden? Nie, bo pieprzynie bezsensownie.
Co lepsze, nie wiedząc o co sie rozchodzi ... Niektóre wypowiedzi mnie tu rozśmieszaja ... No more wasting time for ya.
~Yours Jojo
@up
Ja znalazlem, otoz to, ze 'ktostam wyzej' pisal jakie to ja robilem PA kiedys i jaki bylem zly... Haha...
Jojo Ninja
28-07-2006, 12:06
Wow, no to mamy jeden ; ) Licznik turn on ... ?
Piszcie o normalnych rzeczach a nie, tylko wojna i wojna ...
A tak btw. tyle tutaj cffaniaków co oni by na servie nie robili, a Aurea Thread w zdjęciach pusta, huh?
~Yours Jojo
Wow, no to mamy jeden ; ) Licznik turn on ... ?
Piszcie o normalnych rzeczach a nie, tylko wojna i wojna ...
A tak btw. tyle tutaj cffaniaków co oni by na servie nie robili, a Aurea Thread w zdjęciach pusta, huh?
~Yours Jojo
Koleś nie rżnił głąba. Jak ludzie gadają przede wszystkim o wojnie to niech gadają
bo ich to interesuje. A o czym ty chciałbyś gadać ? O Desert queście ? Jak tam nic ciekawszegi się nie dzieje... god bless him
Jojo Ninja
28-07-2006, 19:25
Koleś nie rżnił głąba. Jak ludzie gadają przede wszystkim o wojnie to niech gadają
bo ich to interesuje. A o czym ty chciałbyś gadać ? O Desert queście ? Jak tam nic ciekawszegi się nie dzieje... god bless him
Po pierwsze nie jestem koleś, po drugie nie rżne głąba, bo raczej jestem hetero, a po trzecie - z tym desertem palnąłeś bez sensu, bo nawet nie wiesz co w okolicach sie jeszcze ciekawego kryje -.^
~Yours Jojo
Skoro nic innego na Aurea sie nie dzieje, to pociagne dalej watek wojny...
~a wiec, wojna ta, jak wielu mysli jeszcze sie nie skonczyla - ba! Ja mysle, ze ona jeszcze dobrze sie nie zaczela, a o jej koncu mozemy przestac mowic.
Dlaczego? Mam troche znajmosci nie tylko w RoMie, ale (tu dziwota!) nawet w FaGu i wiem z pewnych zrodel, ze po teoretycznie skonczonej wojnie z RoMem, niektore osoby (nie bede wymienial kto i dlaczego zebyscie mieli niespodzianke) chca zalozyc wlasna guildie i wypowiedziec nowa wojne przeciwko reszcie FaGu.
PS: RoM, tez nie spi, po wakacjach maja wrocic z pelnia sil i nowymi czlonkami, takze GL. Niech cos sie dzieje~
_./ RoM
_./ Sami nie wiecie kogo w FaGu macie~
Hail Aurea ;)
~Yours Jojo
a wojna to nie jest żadne wydarzenie tak?
żal...
Jojo Ninja
29-07-2006, 14:54
a wojna to nie jest żadne wydarzenie tak?
żal...
Żalem jest to że połowa ludzi sie na jej temat wypowiada, a nie ma o niej pojęcia :) A jest to wydarzenie, fakt, wojna trwała, trwa i będzie trwać, tu nie ma co pieprzyć o reasonach, tutaj pozostała już tylko lista fragów ... ^^
PS. Nie wypowiadam już sie tutaj na ten temat bo widze że wszyscy są przeciwko mnie, widocznie chyba nikt nie zrozumiał co chciałem przekazać.
~Yours Jojo
Kidlex taki kozak i za romem obstawia po tym jak go zabili za to ze mi postac zabil (Piroman The Zapalka) ale to juz bylo dawno nie wiem co ty w tym romie zasranym widzisz (ja tez keidys bylem taki sam ale mi przeszlo) daj se z nimi spokoj to sa cienaisy HAIL FAG _/
Kidlex prawie zapomnialem to bylo to jak wpadl Kilipukki, Lady Sentrix, Xamuzi (ja^^) i dlatego miales tak przesrane :)
Pozdro all Aurea players Gl for u :)
ehh
Glupi bylem ze do fagu nie dolaczylem a potem to hack i nie ma postaci :/
Stare czasy jeszcze raz pozdro :)
@up
Hehe, no, no to mi teraz tak dowaliles ze nie wiem co odpowiedziec... Hah!
Pewnie nie pamietasz jak dostaliscie opieprz od Mandusa po tym zajsciu. Gdyby Kili~ i reszta wiedzili kim jestem nawet by do Ciebie nie przyszli.
Zreszta, bili byscie mnie minute dluzej to tez by bylo ciekawie bo biegl juz np. Lagurus. Szkoda, ze wtedy Liama nie bylo...
Btw: RoM mi zaplacil za tego deda i Mandus przeprosil za incydent.
Co do Ciebie, zmieniales strony jak dziecko. Gdzie bylo lepiej tam szedles, nie?
Zreszta i tak wszyscy Cie mieli w dupie na tym serverze, a kilka tygodni wczesniej to Ty mi 'Dzien Dobry' na ulicy mowiles. Haka tez za darmo nie dostales (hackbot, share?).
PS: Jesli dobrze pamietam, byles na trzech open i trzy razy padles - gz. ;)
PS2: Trzeba bylo nie dawac Kili~ passow to bys hacka nie mial. Zal.pl ;)
PS3: Masz glupi nick. ;)
PS4: Gdzie byles na lekcjach Polskiego? ;)
kthxbye!
hahha i co mi zrobili ?:>
nawet nic do mnie sie nie odzywali ? O.o
A kto padl ?:>
I ze niby nie wiedzieli kim jestes ta ?
A kto ty jestes ?
Nikt =.=
0 kompletne
ze masz 60 lvl mysli ze kozak i slyszalem ze chociaz zaplaciles to cos boisz sie dalej z pzta wyjsc...
n/c
noob plx
@edit
a co do tych lekcji jezyka polskiego...
Nie zauwazylem zadnego bledu ort. w mojej wypowiedzi, nie liczac takich rzeczy jak zamiast "ł" pisze "l"
albo zamiast "ę" pisze "e" tak jest szybciej i wygodniej...
PS4: Gdzie byles na lekcjach Polskiego? ;)
Tak czytalem sobie twoj post drugi raz i mam do ciebie pytanie...
Gdzie ty byles na lekcjach jezyka polskiego pisze sie z malej litery bo jest to przymiotnik...
Gz for u
n/c
Bykom stop ta ??^.-
@up
Hauha! Co do bledu, gz, znalazles jedna literowke.
Co do twojego postu, to sry, nie odpowiem Ci, bo nic nie zrozumialem. Zrozumialem jedynie tyle, ze ja komus zaplacilem - wiec sry, musze Cie zmartwic, ale wiedz jedno, nikomu za nic nie placilem, a obecnie Kidlex'em nie gram wiec...
Nie bede sie z Toba wiecej klucil publicznie. Wiedz jedno, ty byles zwykla zabawka ze strony oby dwoch guildi, a ja cos na tym serverze znaczylem.
GL
_./
@up
Nie bede sie z Toba wiecej klucil publicznie. Wiedz jedno, ty byles zwykla zabawka ze strony oby dwoch guildi, a ja cos na tym serverze znaczylem.
_./
HAhaha tym to mnie normalnie rozjebales... Nic nie znaczyłeś Xamuzi coś znaczył bo walczył nie wazne ze padl duzo razy...
Ty nie walczyles jak bys dolaczyl do ROM moze bys cos znaczyl ale nic nie znalczyles bo jestes 50+lvl.
Moze miales prota u Mandusa ale i tak nieznaczyles nic dla 100lvl... Byles malutkim pryszczem na tym swiecie ktory wolal od czasu do czasu swojego prota bo ci ktos dupsko przetrzepal...
PS: Nikt cie nie prosi bys sie publicznie wypowiadal...
PS2: To Xamuzi zrobil 100lvl a nie ty to on dolaczyl do ROMu a nie ty...
PS3: Jestes zalosny...
Hail FAG_/
malas menilan
30-07-2006, 21:06
nie u Mandusa tylko u lagurusa :)
i to zalerzy co rozumiemy po przez zwrot "znaczyc cos"
bo w PA mu nawet szlo :P
PS sry ze bez polskich znakow ale mam anglojezyczna przegladarke :(
@Up
Znaczyc cos? Chodzi o to ze ludzie uwazali go za nikogo tak jak by nie istnial na servie nikt sie nim nie przejmowal nawet kiedy robil PA.
Hmm wiecie co? Zmienmy temat moze na taki jak uwazacie przydal by sie price list na aurea? Tak do poprawienia gospodarki servera jak uwazacie?
@up
Po czym wnosisz, ze u Lagurusa, a nie u Mandua? Ehh, nie wiesz, nie wypowiadaj sie... Zreszta, u oby dwoch...
Co do lvl, pamietaj, ze nie jest najwazniewjszy. Xamuzi zmienial guildie, jak tylko bylo wygodnie, pomijajc to, ze padal przy kazdym starciu. A, osiagnac 100lv, walac share, to zadne osiagniecie.
Co do tego, czy cos znaczyl? Nie znaczyl nic, byl zwyklym zolnierzykiem Mandusa, potem dal passy Kili~ i go hackneli. Zal.pl
Przed wojna to on mi sie klanial przed dp mowiac 'siema', jak i pol Venore, gdzie druga polowa zwyczjanie chowala sie do pz - wiec co z tego ze mialem (mam) tylko 50+lv?
Wszyscy Polacy stali sie dziwnie 'cwani', od kiedy FaG wygrywa. Wczesniej bys sie nawet tu nie wypowiedzial w taki sposob.
Aha, i o mnie tu mowa, a nie o tobie czy o kimkolwiek innym, wiec jednak cos znaczylem na tym servie. Z protami, czy bez, czy ci sie to podoba, czy nie.
Znaczyc cos? Chodzi o to ze ludzie uwazali go za nikogo tak jak by nie istnial na servie nikt sie nim nie przejmowal nawet kiedy robil PA.
Uwazali za nikogo? Jakbym nie istnial? Dziwne, bo zarobilem dzieki tym ludziom jakies 3M+ w kasie i itemach. ;)
_./
@down
Hail noob? Haha. Nawet niechece mi sie odpowiadac, jak tak czytam co ci slina na jezyk przyniesie. Pozatym, kim ty wogole jestes? Kolejny nic nie znaczacy, kumpel nic nie znaczacego zioma z Fagu. Pff, o czym my tu gadamy?
BTW: Twoj kumpel, Arieswar Sumo, tez mi sie ladnie klaniac na GC jak jeszcze bylem z nim w guildi. Zawsze bylo 'oo, moj kochany PA'. Haha. Pozatym co cie tak bardzo boli, ze robilem PA? Pewnie tez bys chcial zarobic na lepsze eq, niz twoj c-set.
PS: Zapytaj Arieswara, czy fajnie bylo jak na 40+lv, wolal wszystkich kumpli w Carlin jakich tylko mial, bo na nim PA tez robilem. Hahaha... Zal.pl ;)
@up
Po czym wnosisz, ze u Lagurusa, a nie u Mandua? Ehh, nie wiesz, nie wypowiadaj sie... Zreszta, u oby dwoch...
Co do lvl, pamietaj, ze nie jest najwazniewjszy. Xamuzi zmienial guildie, jak tylko bylo wygodnie, pomijajc to, ze padal przy kazdym starciu. A, osiagnac 100lv, walac share, to zadne osiagniecie.
Co do tego, czy cos znaczyl? Nie znaczyl nic, byl zwyklym zolnierzykiem Mandusa, potem dal passy Kili~ i go hackneli. Zal.pl
Przed wojna to on mi sie klanial przed dp mowiac 'siema', jak i pol Venore, gdzie druga polowa zwyczjanie chowala sie do pz - wiec co z tego ze mialem (mam) tylko 50+lv?
Wszyscy Polacy stali sie dziwnie 'cwani', od kiedy FaG wygrywa. Wczesniej bys sie nawet tu nie wypowiedzial w taki sposob.
Aha, i o mnie tu mowa, a nie o tobie czy o kimkolwiek innym, wiec jednak cos znaczylem na tym servie. Z protami, czy bez, czy ci sie to podoba, czy nie.
Uwazali za nikogo? Jakbym nie istnial? Dziwne, bo zarobilem dzieki tym ludziom jakies 3M+ w kasie i itemach. ;)
_./
A wiec moj ty krolu i wladco az tyle zarobiles na PA to jestes bogiem normalnie istniales na serverze upsss przepraszam tylko w venore...
A mowimy o tobie bo poprostu podjelismy sie tematu glupca ktory mysli jaki on nie kozak i cfaniakuje ile to nie zarobil kasy ale pamientaj kozaku ze nie dzieki tobie to zarobiles. Gdybys nie mial protow to wogule bys nie zarobil:)
Hail FAG_/
Hail Adu & Arieswar
Hail Jerolek
Hail all my frends:)
Raks Ninja
31-07-2006, 00:53
HEHE nareszcie sie odemnie odczepili xD
@Raks
Teraz Cie kochaja, jestes w koncu w wygrywajacej guildi. Zawsze tak jest. ;)
@down
No i co? Kazdy wie, ze Raks jest, byl i bedzie za i z Fagiem. ;)
Jojo Ninja
31-07-2006, 15:20
@Raks
www.tibia.com -> Nick Raks Ninja
Chyba nie jest w żadnej gildii =S
~Yours Jojo
wiec sry, musze Cie zmartwic, ale wiedz jedno, nikomu za nic nie placilem, a obecnie Kidlex'em nie gram wiec...
A jak juz gram to sie boje wyjsc z pz bo sie boje ze mnie beda dalej huntowac
No no nice szefo wielkie Gz po prostu rzadzisz Ty i te Twoje PA :)
@up
Kto mnie bedzie huntowal? Ty? Zalosne, swoim 44 palkiem? Dla Twojej wiadomosci loguje sie raz na ruski rok, zeby pogadac ze znajomymi wiec stfu i nara...
Jojo Ninja
31-07-2006, 19:33
@up
Kto mnie bedzie huntowal? Ty? Zalosne, swoim 44 palkiem? Dla Twojej wiadomosci loguje sie raz na ruski rok, zeby pogadac ze znajomymi wiec stfu i nara...
A Ty kogo? Załosne, swoim 54 ek?
Zastanów sie troche co Ty piszesz ...
~Yours Jojo
Raks Ninja
31-07-2006, 19:35
@Raks
@down
No i co? Kazdy wie, ze Raks jest, byl i bedzie za i z Fagiem. ;)
Bylem z Fagiem ale juz nie jestem i nie bede ;)
Bjoern Shu
31-07-2006, 19:40
moze raksiu powiesz o tym pieknym ukladzie niektorych czlonkow Fagu?:<<<<<<<
czego to oni nie planuja po "wygranej" haha rofl
Raks Ninja
31-07-2006, 20:21
@up
Nie wiem nic o zadnym ukladzie i mam na to wyjebane =P
Hehe:)
No i własnie wkoncu raksa zostawiliscie w spokoju;]
A ty Kidlex naprawde jestes zalosny tym swoim 54 elite...
Prosze ciebie nie wypowiadaj sie wiencej na tym forum bo tylko ludzie sie boja ze zrobisz im "Big" PA.... i dlatego ze naprawde jestes zalosny=]
Nie mam pojecia dlaczego odeszles Raks ale to juz twoj problem nie moj;]
Hail FAG_/
Teraz jest dobrze walic Duely w tych nowych outfitach (Solóweczka na Gołe klaty) xD
ToMuS_Aurea
02-08-2006, 18:31
@Kidlex myslisz ze jestes super gosc bo jak lizales pupe Liamowi ( lacznie z wygryzaniem kalu ) to mogles sie wozic? Pamietam raz na GSE chacie napisales ktos chce mi placic? Ktos powiedzial ja (nie bede zdradzal nicku ) to napisales do Liama i biedny czlowiek stracil czesc majatku.
@Ludzie ktorzy zaplacili maja postawiony warunek ze moga wbic 1 lvl w tygodniu, w innym wypadku moze to sie skonczyc kolejnym paymentem / dedem
@ Jojo nie ma co sie martwic wypowiedziami wszystko wiedzacych noobkow, szarpiesz sobie tylko nerwy
Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze :P niestety FACC (jak nam przykro ]:-> )
@ Raks & Sting Ninja gratz Castle Shielda to 1wszy na servie
Porusze nowy watek : Co wam wypadlo ( wartosciowego a nie np piorko kurczaka albo skora z ghoula) po update oraz co sadzicie o nowych outfitach wedlug mnie sa do ....
Czekam na wypowiedzi
Jezeli zrobilem jakies bledy to prosze mnie poprawic :>
_/ FAG
_/ Izmoks
ragafewee
02-08-2006, 18:58
o Datino a jaką była śmieszna wojna z Gse xD wystrzelali nas swoimi mass atakami z sd noob charami xD
Mi wypadło
minotaur leather 7x
Skrzydło nietoperka
i ten glut z soldka ;p Iron cos tam
Jojo Ninja
03-08-2006, 08:26
@ Raks & Sting Ninja gratz Castle Shielda to 1wszy na servie
Porusze nowy watek : Co wam wypadlo ( wartosciowego a nie np piorko kurczaka albo skora z ghoula)
_/ FAG
_/ Izmoks
Drugi Castle Shield też będzie nasz ^^ Tylko niech ja sie na Liche przejde :>
Co do shitu z monsterków, wczoraj futerłak z ghousta ;s
~Yours Jojo
Raks Ninja
03-08-2006, 10:42
Wszystko sie wyjasnilo :P
ToMuS_Aurea
03-08-2006, 12:12
O to FAG ktory wygral wojne a moze raczej osoba ktora mysli ze wygrala to wojne sama
Zevs Mighty Thunder [125]: ICh lev sie liczy czy moj?
Zevs Mighty Thunder [125]: oni wygrali wojne czy my?[/B][/B]
Pan Zevs ktory kupil chara na 105 lvlu nabil niecale 20 lvli wyuwielbiam jeść bananyal sie ile razy to juz nie mysle i teraz on wszystkim dowodzi _/
Widze ze na Aurea weszla nowa moda wy*******anie z respow memberow swojej gildi. Mam nadzieje ze RoM sie podniesie jeszcze kiedys i wyuwielbiam jeść bananyie takich kretynow jak on.
Nie mowie ze w tej wojnie zrobilem duzo bo 80 lvlem najtem sie prawie nic nie da zrobic dlatego uwielbiam jeść bananyie mnie juz ten serv.
a.d 1 masz racje ze Zevs mysli se za duzo ale jednak po kupnie tego chara duzo pomogl w wojnie :>
a.d 2 nie doceniasz sie masz przeciez 83 lvl :>
Jak chcesz moge Ci dac pograc 66 knightem na furora :D napisz priv jak chcesz xD
Jojo Ninja
03-08-2006, 18:41
O to FAG ktory wygral wojne a moze raczej osoba ktora mysli ze wygrala to wojne sama
Zevs Mighty Thunder [125]: ICh lev sie liczy czy moj?
Zevs Mighty Thunder [125]: oni wygrali wojne czy my?
Pan Zevs ktory kupil chara na 105 lvlu nabil niecale 20 lvli wyuwielbiam jeść bananyal sie ile razy to juz nie mysle i teraz on wszystkim dowodzi _/
Widze ze na Aurea weszla nowa moda wy*******anie z respow memberow swojej gildi. Mam nadzieje ze RoM sie podniesie jeszcze kiedys i wyuwielbiam jeść bananyie takich kretynow jak on.
Nie mowie ze w tej wojnie zrobilem duzo bo 80 lvlem najtem sie prawie nic nie da zrobic dlatego uwielbiam jeść bananyie mnie juz ten serv.
Signed.
~Yours Jojo
Nie wiem czy to Błąd u mnie w przeglondarce Internetowej czy co (użuwam Mozzila FIrefox) ale lazilem sobie na tibia.com i w statystykach doswiadczenia i jak nacisnolem na pozycje liama zaladowale sie gites patrze (Free Acount) a w profesi Master Sorcerer Daje fotke i prosze nie mówic ze to Fotomontarz xD
http://img179.imageshack.us/img179/7666/liamfaccmszz9.jpg (http://imageshack.us)
No kiedys mial premmium account i byl master sorcererm, teraz jest free accountem ale nie logowal sie jeszcze od utraty premmium wiec na stronce jest pokazanie ze jest nadal master sorcererm x)
Dzieki Grucha za info ;p :baby:
ToMuS_Aurea
03-08-2006, 22:29
Otorz chcialbym poinformowac ze pewni potrzebujacy rozrywki nie za duze lvle zrobily wojne FAGLight vs ROMLight :D
Narazie prowadzi FAGL 5: 0 ROML
ragafewee
05-08-2006, 10:12
wojna zakończyła się 8-0 dla fagl xD Roml deleted omg buhauha
o Datino a jaką była śmieszna wojna z Gse xD wystrzelali nas swoimi mass atakami z sd noob charami xD
Mi wypadło
minotaur leather 7x
Skrzydło nietoperka
i ten glut z soldka ;p Iron cos tam
Zbieraj te gluty potrzebuje 100 na mieczyk dla knighta :)
A z wartościowych rzeczy to mamm hmm stateczek z pirate questa outfit pirata i buty których są 2 pary na serwie.
Teraz zberam graty z piratów 100x przepaska na oko 100x hak 100x noga pirata i bede mieć taki scimitarek przy boku :/
ragafewee
05-08-2006, 13:55
@ Sesef
Ja też chce te buciki1!11oenone xD
Zbieram, zbieram ale te z minosków bo na dwarfy nie chodze narazie.
ToMuS_Aurea
05-08-2006, 14:47
Sesef zdrajco :D zbierasz na mieczyk? xD Przeciez walsiz z Axe ^.^
Sainsbury
06-08-2006, 02:48
[QUOTE=ToMuS_Aurea]Osobiscie uwazam ze bitwa sie raczej nie szykuje za szybko , chociaz Liam wraca to moze :P niestety FACC (jak nam przykro ]:-> )
Zakup prem to kwestia kilku minut...
RoM nigdy nie odpusci
RoM _./
Kurcze.. denerwuje mnie ten topic =/ Dawno go nie czytałem i przed chwilą na szybko przerzuciłem pare stron.
1. Dlaczego czepiacie sie Kidlexa ? Mnie tez kiedyś bardzo denerwował ale kiedy "trzymałem z nim sztame" w jeden dzień zarobiłem Golden arma i bohy ...
2. Raks nawet jako 80 Ek zrobiłeś dużo ... nieźle fragowałeś w jakiś sposób motywowałeś tą gildie. Mozna wiedzieć dlaczego zostawiłeś Fag ?
3.Aurea to stracony świat przez tą dziwną woje ;/
ToMuS_Aurea
06-08-2006, 08:44
Kurcze.. denerwuje mnie ten topic =/ Dawno go nie czytałem i przed chwilą na szybko przerzuciłem pare stron.
1. Dlaczego czepiacie sie Kidlexa ? Mnie tez kiedyś bardzo denerwował ale kiedy "trzymałem z nim sztame" w jeden dzień zarobiłem Golden arma i bohy ...
2. Raks nawet jako 80 Ek zrobiłeś dużo ... nieźle fragowałeś w jakiś sposób motywowałeś tą gildie. Mozna wiedzieć dlaczego zostawiłeś Fag ?
1. Podnieca Cie byciem murzynem Power Abusera?
2. No faktycznie tak sie nafragowa... normalnie motor napedowy ass licker blz (bez obrazy rax :D )
3. Niedlugo nie bedzie szwedow i brazylow
A własnie nie bo przynajmniej nudy nie ma, jest troche adrenalinki jak patrzysz na te wipy i nagle pojawia Ci sie 15 czaszek a ty jestes daleko od PZ. Nie ma nudy, nie boimy się padać więc wojna się jakoś toczy a nie tak jak było kieydś że jest wojna to w gildi 1/2 boi się wyjść z PZ 1/4 retaired i 1/4 odważna (4-5 osob) :)
@ToMuS_Aurea
A ty za dużo wiesz i masz za długi język :P
Raks Ninja
06-08-2006, 12:10
O tak tak sie nafragowalem ze az mi slina ze szczescia ciekla mialem tych fragow az 0 =P
Sainsbury
06-08-2006, 12:57
A własnie nie bo przynajmniej nudy nie ma, jest troche adrenalinki jak patrzysz na te wipy i nagle pojawia Ci sie 15 czaszek a ty jestes daleko od PZ. Nie ma nudy, nie boimy się padać więc wojna się jakoś toczy a nie tak jak było kieydś że jest wojna to w gildi 1/2 boi się wyjść z PZ 1/4 retaired i 1/4 odważna (4-5 osob) :)
@ToMuS_Aurea
Mlody mlody nie nazywaj tego co dzieje sie na aurea wojna.
Wojna to moze byla na poczatku jak sie to wszystko zaczelo, RoM vs Zorro
do momentu w ktorym wiekszosc zorro zmienilo servy, badz sprzedalo chary.
Teraz to sa tylko jakies przyczajki...
Pozdro dla Donia i innych PL w Romie.
_./
Hail kimkolwiek jestes... ;)
_./
O tak tak sie nafragowalem ze az mi slina ze szczescia ciekla mialem tych fragow az 0 =P
Raks.. nie przesadzaj... kiedyś poszedłem swoim noob charem na wojne i podczas tego jak Xerkan stal w trapie dostałem od Ciebie exori padłem na miejscu widzisz jaki Jesteś dobry ?:D
Pozatym kręciłeś filmy m,imo tego że zazwyczaj filmy kręcone z perspektywy Knightów nie są Ciekawe twoje były niczego sobie ;)
ToMuS_Aurea
06-08-2006, 14:31
@ToMuS_Aurea
co masz na mysli ze mam za dlugi jezyk?? poucz mnie to bede wiedzial o cyzm nie gadac :>
ragafewee
07-08-2006, 10:04
co masz na mysli ze mam za dlugi jezyk?? poucz mnie to bede wiedzial o cyzm nie gadac :>
^^ Pomyśl, a jak nie to pisz na gadu :P
Jojo Ninja
07-08-2006, 12:25
Hail kimkolwiek jestes... ;)
_./
Lubisz jak Ci liżą dupe?
~Yours Jojo
akademiks
07-08-2006, 15:20
mowiac o dlugosci trwania wojen w stosunku do servera....gral ktokolwiek na Nova? to nic nie mowcie...bo ten serv jest mlodszy tylko od antica, a wojnsy sa non stop od samego poczatku, czasem nawet 2 oddzielne wojny miedzy silnym gildiami...
Lubisz jak Ci liżą dupe?
~Yours Jojo
Nikt mu nie liże dupy.... JA wyraziłem swoje zdanie... łatwo mówić Kidlex jest zły Kidlex robi pa Kidlex ma kumpli na h lvl i moze sie sadzic ,ale wystarczylo z nim pogadac i wszystko sie zmieniło ;)
Jojo Ninja
07-08-2006, 16:14
Nikt mu nie liże dupy.... JA wyraziłem swoje zdanie... łatwo mówić Kidlex jest zły Kidlex robi pa Kidlex ma kumpli na h lvl i moze sie sadzic ,ale wystarczylo z nim pogadac i wszystko sie zmieniło ;)
Ass Licker. :)
Sainsbury
07-08-2006, 18:20
mowiac o dlugosci trwania wojen w stosunku do servera....gral ktokolwiek na Nova? to nic nie mowcie...bo ten serv jest mlodszy tylko od antica, a wojnsy sa non stop od samego poczatku, czasem nawet 2 oddzielne wojny miedzy silnym gildiami...
Me Me ME ! ja gralem na nova, ale nie ma co compare tych dwoch servow. Dwa inne swiaty, na nova znacznie wiekszy poziom gry, "lepsza grywalnosc"
tam ilosc graczy na servie nie schodzi z 600 w krytycznych porach dnia i nocy. :D,
moze gdyby nie ta wojna na aurea moglibysmy im choc w malym stopniu dorownac ;)
Wojny na nova? hehe mile wspomnienia, przez jedna z nich znalazlem sie na Aurea! Dostalismy hunta 4ever(Final Heaven)! xD. ahhh tylko brac przyklad z tamtejszych wojen...
pozdro
ToMuS_Aurea
07-08-2006, 20:17
Ass Licker. :)
Calkowicie sie z Toba zgadzam :D
Btw walil ktos ferumbrasa czy jak to sie tam pisze???
Btw2 Co myslicie o moim pomysle na zrobienie Annihilatora?
Ktoregos razu idze ekipa przed save servem, i jak sie pojawia info ze za 5 min serv padnie prosze sie wylogowac etc... to oni sie wbijaja do anni roomu ze ssa na szyi i m ringami (teraz to nie problem bo sie uhy pod hotkeye ustawia) i czekaja na jakis piekny dzionek az jakas ekipa sie bedzie wybierac na questa i wyczyszcza juz room to ta ekipa sie wbije i bedzie miala prosta droge do free nagrod xD
Niestty watpie ze komus sie bedzie chcialo czekac miecha zeby jakas ekipa sie zdecydowala :D
ragafewee
08-08-2006, 10:51
nono ciekawy pomysl z ani :P
Jojo Ninja
08-08-2006, 13:54
Ktoregos razu idze ekipa przed save servem, i jak sie pojawia info ze za 5 min serv padnie prosze sie wylogowac etc... to oni sie wbijaja do anni roomu ze ssa na szyi i m ringami (teraz to nie problem bo sie uhy pod hotkeye ustawia) i czekaja na jakis piekny dzionek az jakas ekipa sie bedzie wybierac na questa i wyczyszcza juz room to ta ekipa sie wbije i bedzie miala prosta droge do free nagrod xD
Niestty watpie ze komus sie bedzie chcialo czekac miecha zeby jakas ekipa sie zdecydowala :D
Room Anni jest czysty, dopóki 4 ludzi nie będzie ustawionych i 1 nich nie przeciągnie dźwigni :) Po naciśnięciu Demony sie pojawiaja.
~Yours Jojo
ToMuS_Aurea
08-08-2006, 18:30
Room Anni jest czysty, dopóki 4 ludzi nie będzie ustawionych i 1 nich nie przeciągnie dźwigni :) Po naciśnięciu Demony sie pojawiaja.
~Yours Jojo
ale mi chodzi o to ze jak bedzie komunikat zeby si wylogowac to oni nacisna dzwignie i ich tpnie juz do prize roomu i dopiero loga dadza
Kosher Pig
09-08-2006, 08:45
niestety, twój pomysł na Annihilator nie zadziała, bo po wylogowaniu się w "quest roomie" team zostałby przeniesiony do świątyni, a jak GM by sie dowiedział, dostali by bana za game weakness abuse (30 dni+warn/delete).
Źródło: Tibia Manual
/Kosher
ToMuS_Aurea
09-08-2006, 13:16
niestety, twój pomysł na Annihilator nie zadziała, bo po wylogowaniu się w "quest roomie" team zostałby przeniesiony do świątyni, a jak GM by sie dowiedział, dostali by bana za game weakness abuse (30 dni+warn/delete).
/Kosher
skad wiesz? :D
Jojo Ninja
09-08-2006, 14:52
skad wiesz? :D
No czytać nie umiesz? ;s
~Yours Jojo
ToMuS_Aurea
09-08-2006, 15:36
No czytać nie umiesz? ;s
~Yours Jojo
Umieim ale to mi umknelo :D thx :D o i jescze jedno co to jest ten Ferumbras?? ;/
Kosher Pig
09-08-2006, 18:33
Ferumbass jest to boss, który pojawia się chyba w formie najazdu.
Taki "remake" wydarzenia z przed lat, gdy bossy nie istanaiły, a Ferumbass był to potwór sterowany przez gracza.
Polecam przeszukać WoT jeśli chcesz zobaczyć screeny.
Mam nadzieję że wyjaśniłem.
/Kosher Pig
Theruviel:
Aug 11 2006, 01:03:19 CESTKilled at Level 114 by Astromany (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Astromany)
and by Ulrig (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ulrig)
I po co mnie atakujesz pod dp? Nawet wam sie nie udalo mnie zabic jak bylem w trapie, a was bylo z 15~ + banda nobow ktora tez mnie atakowala. Zal.pl
Btw: Theruviel, szybko uciekales... ;)
Hail RoM _./
Theruviel:
Aug 11 2006, 01:03:19 CESTKilled at Level 114 by Astromany (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Astromany)
I po co mnie atakujesz pod dp? Nawet wam sie nie udalo mnie zabic jak bylem w trapie, a was bylo z 15~ + banda nobow ktora tez mnie atakowala. Zal.pl
Hail RoM _./
ty kurwa pajacu jebany i co myslisz ze fajny jestes? ze tym swoim najciekiem jestes nie do ujebania po upie? ze pojdziesz kogos zpztujesz i pozniej na osiedlu kozaka strugasz a w nocy pamieciowa? daj spokoj zawsze many robiles z igly wildy i jestes zalosnym przydupasem... oby cie mandus kiedys swoim tlustym hujem wyjebal w twoje chude kapsko_/many mysli ze ma 50 kilo wagi 20 na lapie i kozakiem przed screenem :O
Jojo Ninja
11-08-2006, 14:43
Theruviel:
Hail RoM _./
Żałosne, i co, myślisz że ROM zrobił mass loga na niego dlatego, że Cie atakował? xD! Oj dziecko masz poczucie humoru i ogromny tupet! Poprostu żal mi Ciebie, zgrywasz takiego cfaniaka, że chyba sam Cie ścigne ^^
~Yours Jojo
@up
Zabawny jestes, myslisz, ze po co specjalnie wychodzilem z dp, zeby Fag mnie atakowal? I myslisz, ze RoM od tak, zrobil mass loga i zaczol bic Theruviela? Eh, zreszta mysl sobie co chcesz. A co do huncenia mnie, prosze bardzo... ;)
@ 2x up
N/C glupocie i debilizmu. Taki wlasnie poziom reprezentujecie w tym waszym 'wielkim' FaGu. Jesli nie potrafisz sie normalnie wyslowic na forum publicznym, nie wypowiadaj sie wcale.
_./ RoM
@down
Tylko zebys sie nie zdziwil jak wciagne nosem tego twojego Ninje~. Wszyscy polacy nie moga sobie dac rady na serverze ze mna, a ty sie za to zabierasz. Hehe... ;)
Jojo Ninja
11-08-2006, 15:22
@up
Zabawny jestes, myslisz, ze po co specjalnie wychodzilem z dp, zeby Fag mnie atakowal? I myslisz, ze RoM od tak, zrobil mass loga i zaczol bic Theruviela? Eh, zreszta mysl sobie co chcesz. A co do huncenia mnie, prosze bardzo... ;)
_./ RoM
Za długo sie za Ciebie zabierają, no to ja sie tobą zajme -.^
~Yours Jojo
Raks Ninja
11-08-2006, 17:37
@up
@ 2x up
N/C glupocie i debilizmu. Taki wlasnie poziom reprezentujecie w tym waszym 'wielkim' FaGu. Jesli nie potrafisz sie normalnie wyslowic na forum publicznym, nie wypowiadaj sie wcale.
_./ RoM
@down
Tylko zebys sie nie zdziwil jak wciagne nosem tego twojego Ninje~. Wszyscy polacy nie moga sobie dac rady na serverze ze mna, a ty sie za to zabierasz. Hehe... ;)
Trudno dac sobie z toba rade w pzcie.
Jojo Ninja
11-08-2006, 17:48
@down
Wiadomość z szybkiej ręki, widzisz żeby Jojo leciał z lvlem? Nie, a więc co sie nasuwa? Second char? :( Z troche większym lvlem? :<
~Yours Jojo
@up
Haha, juz sie boje. ;)
@down
Malo wiesz, maly jestes...
PS: @ Jojo Ninja
Zrookuj go albo zrob mu PA ;]
Synku, co ty wiesz o PA. Przykre...
@up
Haha, juz sie boje. ;)
Noob jestes i tyle...
Theru padl bo RoM zrobil mass loga bo sie dowiedzieli ze zatakował jakiegos nooba no i padl...
Odrobi a ty nadal jest zalosny...
@ Jojo Ninja
Zrookuj go albo zrob mu PA ;]
Raks Ninja
12-08-2006, 10:20
Ten typ jest przykry wiec radze wam wylozyc na niego kielbache bo szkoda klawy na niego a on niech se dalej snuje swoje plany w pzcie i na forum bo na Aurea jedyne co moze zrobic to stac w dp lub posluzyc sie jako pies do pztowania bo na battle nawet nikogo nie zaznaczy na atak bo jest na to za wolny.
FaG dzis troche spekal i nie wyszedl na open. Szkoda.
PS: Razer~ padl za zdrade RoMu, zaplacenie FaGowi i wyjscie z wojny.
_./ RoM
Jojo Ninja
12-08-2006, 22:33
FaG dzis troche spekal i nie wyszedl na open. Szkoda.
_./ RoM
Gdyby było równo, to zapewne byśmy wyszli. Pozatym, mam mówić Ile razy ROM sie spękał? -.^
~Yours Jojo
RoM jak byla okazja to wychodzil prawie zawsze, niezaleznie od tego czy FaGu bylo dwa razy wiecej czy nie. Przypomniec ci ostatnia walke kolo hydr?
Co do dnia dzisiejszego to nie wiem czy mielismy jakakolwiek przewage. Was jest normalnie zawsze tylu online, co nas jak robimy mass logi.
@down
Widze, ze zabraklo ci argumentow... A co do mnie, to zebys sie nie zdziwil.
Jojo Ninja
13-08-2006, 01:19
Nie wypowiadaj sie jako 'my' czy 'nas' bo Ty tam jesteś nikim.
~Yours Jojo
PS. Oj Kidelku, zgieliśmy sie? :(
Raks Ninja
13-08-2006, 22:10
Name: Kidlex
Killed at Level 54 by Zevs Mighty Thunder
ohohohoh jak smakuje gleba?
Haha, teraz wszyscy beda o tym pisac? No padlem, i co? Przynajmniej nie balem sie wyjsc jak polowa nowych membersow Fagu, ktora siedziala w dp.
@down
Nie mam juz sily sie z wami klocic, robie to od 3 miesiecy bo tyle istnieje ten temat. Przyznam, dzis wygraliscie, moje uznanie, pelne gz.
Raks Ninja
13-08-2006, 22:41
Powiedz mi kto siedzial w depo. Tak kozaczyles ze FAG zawsze ucieka kto dzisaj uciekal?
Powiem wam jedno od 3 tygodni ostatnio nikt z ROMu sie nieloguje. ;/ Liderowi Gildi Liamowi darcrosserowi skonczyl sie pacc i teraz ma facc i teraz niemoze uczeszczac w Walkach na wyspach dla Pacc i ma gorzej bo jak go ktos z FAGu dopadnie dednie w mgnieniu oka. Ostatnio widzialem jak Gruchaman sie wykupywal u Folariego zeby go niechuntowali i zeby mugl se grac :P. <Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )> Niedawno powstala nowa gildi Fighting Alliance Groupe Light <Invituje wszystkich polakow od 8 lvla> (pod warunkiem ze bedzie bral udzial w starciach z Riders of Morag Light < tez nowopowstala gildia>)
POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz
Powiedz mi kto siedzial w depo. Tak kozaczyles ze FAG zawsze ucieka kto dzisaj uciekal?
To ty opowiedz jak bylo na Wojnach bo przecierz byles w FAGu :) tylko ze odszedles :( <Ale nie do ROMu>
POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz
Rakas Ninja THx za Protekcje :s
Raks Ninja
14-08-2006, 11:12
Nie odszedlem z FAGu tylko poszedlem do innej gildi ktora jest z FAGiem.
<Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )>
HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
@dyskusja ciągnąca się przez cały ten temat.
Oboje jesteście siebie warci, tyle że kidler ma jaja żeby wyjśc i coś robić, a nie tlyko spamowac forum
Jojo Ninja
14-08-2006, 13:34
@dyskusja ciągnąca się przez cały ten temat.
Oboje jesteście siebie warci, tyle że kidler ma jaja żeby wyjśc i coś robić, a nie tlyko spamowac forum
Ileż musieliśmy na to czekać aby szanowny Kidlex wyszedł podczas battle z dp :<
~Yours Jojo
Nie odszedlem z FAGu tylko poszedlem do innej gildi ktora jest z FAGiem.
Aha a od ktorego lvlu jest ta gildi?? moze od 36?? albo od 40 :S bo to juz niedlugo :D
@kidlex
"ohohoho jak smakuje gleba ?"
@topic
Kiedy Mandus wraca z wojska 0.o ? bo nie widze tego zeby Riders Of Morag bez niego mieli jakiekolwiek szanse.
~~Thchunter.
@up
Zero szans mowisz? A, to ze wy wczoraj mieliscie chyba z 7 sorkow, a my jednego i to nie do konca to nic nie znaczy - a wynik to 3 do 5. Ehh, a ogolnie o liczebnosci tez wspominac nie bede i o tym ze u nas nie padl zaden 100+ lv, a u was 127, 134 i jakis 90+.
@down
_./
Sainsbury
15-08-2006, 12:23
@kidlex
na twoim miejscu poprostu zignorowalbym tych noobow...
nie wiem co nimi kieruje, moze zazdrosc a moze to ze nie moga nic zrobic (albo boja sie) nic tylko wyzywac cie na forum... jednoczesnie ponizajac siebie samych...
w kazdym badz razie dzieki za pomoc na battle field, za Pz na theruvielu. Mam nadzieje ze te lamerskie posty w twoja strone nie zniecheca cie do dalszych dzialan :)
_./B)
@kidlex
na twoim miejscu poprostu zignorowalbym tych noobow...
nie wiem co nimi kieruje, moze zazdrosc a moze to ze nie moga nic zrobic (albo boja sie) nic tylko wyzywac cie na forum... jednoczesnie ponizajac siebie samych...
w kazdym badz razie dzieki za pomoc na battle field, za Pz na theruvielu. Mam nadzieje ze te lamerskie posty w twoja strone nie zniecheca cie do dalszych dzialan :)
_./B)
Nie zazdroszcze , ani sie nie boje . Zycze wygranej FAG'owi jak i ROM'owi. Nic mi nie zrobili tylko stwierdzam fakty.
@kidlex
Chcialem tylko powiedziec ze z Liamem lepiej wam szlo , a w ostatnim Battle
3 - 5 , biorac uwage ze ich bylo wiecej , a wy mieliscie 1 sorca to gz.
@topic
Nie jestem , ani za FAG , ani za ROM . Zycze wam wielu fragow i niech wygra lepszy ; > .
_/ROM
_/FaG
"Stand up for the Champions!"
Sainsbury
15-08-2006, 22:49
Nie zazdroszcze , ani sie nie boje . Zycze wygranej FAG'owi jak i ROM'owi. Nic mi nie zrobili tylko stwierdzam fakty.
@kidlex
Chcialem tylko powiedziec ze z Liamem lepiej wam szlo , a w ostatnim Battle
3 - 5 , biorac uwage ze ich bylo wiecej , a wy mieliscie 1 sorca to gz.
@topic
Nie jestem , ani za FAG , ani za ROM . Zycze wam wielu fragow i niech wygra lepszy ; > .
_/ROM
_/FaG
"Stand up for the Champions!"
Ciebie moj post nie dotyczy, ale jest tu kilak typkow co usiadlo na nim i nie chce wstac...
@up
Polaczki zaczely zauwazac (od dluzszego czasu) ze FAG wygrywa to i kozacza. Prawo dzungli.
@topic
Od ostatniej battle zadnych nowosci ;/.
To moze teraz ja cos napisze :PP, tak wiec na forum tibia.com pojawil sie topic z ktorego mozna sie dowiedziec ze 2 ludzi poznawszy sie za pomoca Tibii (Arciah~ oraz Gukzuk~) ma zamiar pobrac sie w rl nie wiem czy to pierwsze takie zdarzenie w historii tibii ale gz i powodzenia dla mlodej (przyszlej) pary :)
Ostatnio widzialem jak Gruchaman sie wykupywal u Folariego zeby go niechuntowali i zeby mugl se grac :P. <Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )>
POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz[/QUOTE]
yyyyyyy ???
Gruchaman nie gra juz na aurea ,gra na novej.
Co do zrajcy czy to wojna Swe vs PL ? zastanow sie co piszesz.
//Flesch.
To moze teraz ja cos napisze :PP, tak wiec na forum tibia.com pojawil sie topic z ktorego mozna sie dowiedziec ze 2 ludzi poznawszy sie za pomoca Tibii (Arciah~ oraz Gukzuk~) ma zamiar pobrac sie w rl nie wiem czy to pierwsze takie zdarzenie w historii tibii ale gz i powodzenia dla mlodej (przyszlej) pary :)
Hehe :-).Gratz ^.^ . To chyba 2 takie zdarzenie , ale nie jestem pewien.
@aka : Gruchaman
Gruchaman na Aurea i Mast~ Dadi na Novie to jedna osoba i zawsze byla ze szwedami ;p.
Gruchaman przestal grac bo pewnie nie widzi szansy bez liama wygrac wojne ;p.
To tylko moje zdanie .
>.>
@offtopic
Na forterze powstala gildia Old Fear (dawny Fear) moze tym razem wygraja ^^
_./OF
@topic
nic ciekawego sie nie dzieje
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.