Pokaż pełną wersje : WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
Dobra to dlaczego na vent jak jest mass log krzycza pape zeby z knightow nie wbijal nikt wiecej niz buti, pixa, beznickos, theru ogolnie zaden ponizej 130 ;] Bo jak nie wypali to sie wylozyce tylko, a cut downa nie zwiekszacie choc i tak maja wystarczajacego zeby kazdego tam poskladac (fag i rom). Korlin tak jak napisales, ze jak ktos robi hajs knightem dla ktorejs z gildi, a nie walczy to nie dziwie sie ze pozniej pada ;) A ty cromack jak tam tam za*******asz i masz tak malo deadow od playera to pochwal sie ile playerow ty deadnoles na war??:)
A co to jest "cut down", Znam go? =o
//Thor
Slide_Aurea
08-03-2007, 18:02
@Wyborowy, knightem nie jest łatwo wbić fraga na wojnie... Z Explo sieka tyle że o ku**a, a z łapy też te hity nie są zbyt mocne...
Jeśli się nie myle to powinno być countdown ;)
@up
zakładam, że jeżeli taki najt dorwie sorca bez shielda, strzelającego z burstów to ładnie będzie mu się wgryzał ( 80+ jak nie więcej ) 80 hp to prawie 1/10 hp 140~ ms, liczy się też+ explo to nieźle na tym wychodzi.
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
08-03-2007, 19:40
Jeśli się nie myle to powinno być countdown ;)
@up
zakładam, że jeżeli taki najt dorwie sorca bez shielda, strzelającego z burstów to ładnie będzie mu się wgryzał ( 80+ jak nie więcej ) 80 hp to prawie 1/10 hp 140~ ms, liczy się też+ explo to nieźle na tym wychodzi.
Ahaa... Czyli w środku openki wpadniesz knightem w tłumną armię wroga i zaczniesz "wgryzać" się w jego sorków?
Do 150 lvla daję Ci 5 sekund.
Poniżej jeszcze mniej.
Slide_Aurea
08-03-2007, 21:18
@Up :D
Jak Elton chce niech się wgryza ;p Tyle, że w ten sposób to oni zaliczą fraga na Tobie, a nie Ty na nich... n/c xD
A czy ja napisałem, że w tłum wbiegam i bije sorca? B)
Witam.
Postanowiłem bywać co jakiś czas na tym forum, oraz myślę, że czas spędzony tutaj będzie bardzo miłym i przyjemnym.
Moją pierwszą postacią był max 25 knight Orzeszkis [Sprzedany]
Drugą także sprzedaną postacią był Folord
Przedostatnią był Master Lukaster ... Także sprzedany, na 58 lvl'u.
Aktualnie gram postacią o nicku Lovino [Dopiero zaczynam]
Wszystkie te postacie pochodziły z Aureii... ;)
08-03-2007, 22:04
A czy ja napisałem, że w tłum wbiegam i bije sorca? B)
A jak inaczej masz zamiar dosięgnąć sorka knightem na opence? ;>
@up
Ja Cię chyba pamiętam ;p
Wyborowy
08-03-2007, 23:42
@up
nom powinno byc countdown ;P tak sobie skrocilem i lajt ze ktos sie zczail nawet ;]
tez zgadzam sie z piatym ze na opence nie bedziesz wlasnie knightem wbiegal w srodek teamu przeciwnego zeby bic sorca :P Wiec moje zdanie jest takie ze na open battle knight jest z dupy a na mass logu zeby kogos dopasc teraz z botem nawet nie trzeba trapowac wiec co knight tutaj?? Moze wy uwazacie inaczej noo ale to juz wasze zdanie :P
08-03-2007, 23:49
@up
nom powinno byc countdown ;P tak sobie skrocilem i lajt ze ktos sie zczail nawet ;]
tez zgadzam sie z piatym ze na opence nie bedziesz wlasnie knightem wbiegal w srodek teamu przeciwnego zeby bic sorca :P Wiec moje zdanie jest takie ze na open battle knight jest z dupy a na mass logu zeby kogos dopasc teraz z botem nawet nie trzeba trapowac wiec co knight tutaj?? Moze wy uwazacie inaczej noo ale to juz wasze zdanie :P
Chwilunia! Ja nie mówię, że knight jest z dupy na openkach ;> Tak naprawdę przedtem, gdy RoM siedział w pz, nie mogli wyjść na openkę, gdyż nie mieli knightów. No bo ktoś musi ściągać na siebie ataki, żeby shooterzy mogli shoocić ^^
Pozdro dla Casta! Czytasz!
@up
Już raz Ci ja i inni tłumaczyli żebyś się schował z tym swoim zdaniem o najtach no ale ty nadal swoje ... Nawet teraz piaty napisał małe uzasadnienie na twoje ZLE mniemanie na temat najtów w wojnach. I nie wracaj więcej do tego bo nie masz racji.
Witam.
Postanowiłem bywać co jakiś czas na tym forum, oraz myślę, że czas spędzony tutaj będzie bardzo miłym i przyjemnym.
Moją pierwszą postacią był max 25 knight Orzeszkis [Sprzedany]
Drugą także sprzedaną postacią był Folord
Przedostatnią był Master Lukaster ... Także sprzedany, na 58 lvl'u.
Aktualnie gram postacią o nicku Lovino [Dopiero zaczynam]
Wszystkie te postacie pochodziły z Aureii... ;)
8o :dance: akhahaha jak to przeczytałem to uśmiech na mojej twarzy zagościł;)
Czas coś od czasu do czasu postnąć a więc lecimy:
@skret: jestes cool rzuciles mi sf wbiłeś lvl i w ogóle, tylko że ja wciąż nie padłem a ty juz swój lvl straciłeś.
@Cromak: zedytuj wkońcu ten lvl bo i tak go nie odrobisz
@Feliex: to samo co up
@co do Jagiellona: trzeba być idiotą jeśli się myśli ze 100 palek który jest moim rl nie dojdzie do mnie?:D
@co do last openki: kto wpadł na genialny pomysł z tą wierzą?:)
Name: Lovino
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 17
World: Aurea
Residence: Carlin
Last login: Mar 08 2007, 16:24:50 CET
Comment: Hello... Don't touch me or die...
Bloodbrother to Govinem :>
Bloodbrother to Mabesta :>
See you in game.
Account Status: Free Account
powiedzcie dlaczego wszyscy piszecie po angielsku a co najmniej połowa z was nie umie się w tym języku poprawnie wysłowić ?...
don't touch me or die.... co to ma kurwa znaczyć ? nie dotykać mnie albo umrzeć ? (w takim stylu to napisane jest)
poważnie to jest żałosne... sam z angola nie jestem jakiś masta blasta ale jak widzę napisy w stylu "kali chciec pic, polska jezyk trudny mowa"
i jeszcze braterstwo krwi z Govinemem... kolejnym poliglotą przez duże PO. a może jesteście rodziną ? i w genach macie całkowity brak umiejętności lingwistycznych ?
powiedzcie dlaczego wszyscy piszecie po angielsku a co najmniej połowa z was nie umie się w tym języku poprawnie wysłowić ?...
bo to trendi
poza tym 1/3 grajacych w tibie nie umie sie nawet po polsku wyslowic.
royal_skret
09-03-2007, 09:09
Royal Skret
Mar 08 2007, 14:39:08 CET Killed at Level 80 by Rafiano
Dlugo sie nie nacieszyles lvlem =/
Ja jeszcze wróce nowym charem i ich upierdole -.-
royal_skret
09-03-2007, 09:11
Czas coś od czasu do czasu postnąć a więc lecimy:
@skret: jestes cool rzuciles mi sf wbiłeś lvl i w ogóle, tylko że ja wciąż nie padłem a ty juz swój lvl straciłeś.
@co do Jagiellona: trzeba być idiotą jeśli się myśli ze 100 palek który jest moim rl nie dojdzie do mnie?:D
@co do last openki: kto wpadł na genialny pomysł z tą wierzą?:)
Ej Zevs ja nie płacze jak strace lvl, bo to tylko gra...
I nie obchodzi mnie że padłem bez blessów i straciłem 2 lvle;)
No nie odrobię. Doszedłem do wniosku że szkoła jest ważniejsza po tym jak zachciało mi się studiowania programowania sztucznej inteligencji w robotyce, więc krótko mówiąc mam Tibie w 4 literach.
No nie odrobię. Doszedłem do wniosku że szkoła jest ważniejsza po tym jak zachciało mi się studiowania programowania sztucznej inteligencji w robotyce, więc krótko mówiąc mam Tibie w 4 literach.
w 4 literach retired i w ogóle ale mimo to z forum nie schodzisz
Iron'knight
09-03-2007, 14:45
Name: Lovino
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 17
World: Aurea
Residence: Carlin
Last login: Mar 08 2007, 16:24:50 CET
Comment: Hello... Don't touch me or die...
Bloodbrother to Govinem :>
Bloodbrother to Mabesta :>
See you in game.
don't touch me or die.... co to ma kurwa znaczyć ? nie dotykać mnie albo umrzeć ? (w takim stylu to napisane jest)
poważnie to jest żałosne... sam z angola nie jestem jakiś masta blasta ale jak widzę napisy w stylu "kali chciec pic, polska jezyk trudny mowa"
i jeszcze braterstwo krwi z Govinemem... kolejnym poliglotą przez duże PO. a może jesteście rodziną ? i w genach macie całkowity brak umiejętności lingwistycznych ?
Popieram... Jesteście Polakami, to używajcie Polskiego. NIe mowie tu o tych co potrafią mówić po Angielsku, ale jeżeli ktoś nie potrafi napisać po angielsku słowa innego niż "hi, sell, buy" etc. to po co taki title kopiuje od jakies kogoś :D Moje zdanie jest takie, jeśli jestes Polakiem to używaj Polskiego xD
@co do openek
Nie znam się w praktyce na openkach, ale w każdym składzie musi być i bloker i shooter, bez dwóch zdan :) :) :)
(...)
(...)
Wiesz co , gdyby chciał odrobił bym ten lvl w 1 dzień tyle że narazie nie mam ochoty do gry , dowodem tego jest to że jak już miałem hunta wbiłem 400k expa około. B)
Więc nie pie**ol że nie mogę odrobić bo to tylko kwestia chęci z mojej strony i uaktualnianie lvla na tibia.pl dla mnie osobiście nie jest ważne.
Wiesz co , gdyby chciał odrobił bym ten lvl w 1 dzień tyle że narazie nie mam ochoty do gry , dowodem tego jest to że jak już miałem hunta wbiłem 400k expa około. B)
Więc nie pie**ol że nie mogę odrobić bo to tylko kwestia chęci z mojej strony i uaktualnianie lvla na tibia.pl dla mnie osobiście nie jest ważne.
Już to widze, jak odrabiasz lv i nie padasz od Suave ;)
Slide_Aurea
09-03-2007, 16:34
@Iron, ale taki tittle to czadzior jest, w ten sposób inni "wiedzą" że umiesz angielski w 100% :D
@Kolirn, koleś wziął się na odwagę, napisał posta i już dostał policzek od Ciebie ;p
Btw: Lovino, nastaw 2, bo Kolirn to nasz najlepszy strzelec :D
Co do wyzwisk
15:37 Sone Sersafone [15]: matka cie niekocha frajerze jebany dziwko jebana su,ko pierdolona
a dopiero sie zalogowalem:D
@Kolirn, koleś wziął się na odwagę, napisał posta i już dostał policzek od Ciebie ;p
Btw: Lovino, nastaw 2, bo Kolirn to nasz najlepszy strzelec :D
bo głupotę trzeba ograniczać w zarodku.
bo głupotę trzeba ograniczać w zarodku.
To się zabij.
To się zabij.
w przeciwieństwie do ciebie kidlerku nie musiałbym tego zrobić :)
słyszałeś kiedyś takie powiedzenie:
mały pies dużo szczeka ?
więc przestań szczekać ...
w przeciwieństwie do ciebie kidlerku nie musiałbym tego zrobić :)
słyszałeś kiedyś takie powiedzenie:
mały pies dużo szczeka ?
więc przestań szczekać ...
Jak nie jestem twoim fanem Kolirn, to sie zgadzam z tym co teraz napisales.
w 4 literach retired i w ogóle ale mimo to z forum nie schodzisz
wiesz jak byś grał od początku aurey to też byś się udzielał. Pozatym napisanie posta na forum przeczytanie tematów to jest max 30min które moge poświecić, gra zabiera dużooooooo więcej czasu
Co do wyzwisk
15:37 Sone Sersafone [15]: matka cie niekocha frajerze jebany dziwko jebana su,ko pierdolona
a dopiero sie zalogowalem:D
nie lubią Cię:/
Vesz dlaczego nie byles taki cfany przed wojna tylko lizales dupsko moltowi?
Slide_Aurea
09-03-2007, 17:31
Ech... Wtedy na 3 ue to tez byś padl ;)
Właściwie, to chciałem się dowiedzieć jak Cie pojechał ten 64 ms :D Bo wiesz... 80 pallek ma sporo hp, a 64 ms nie sieka aż tak mocno z ue, nie żebym się czepiał :D
Edit:
16:30 Rafiano [64]: nah with a 80 ed
16:31 Rafiano [64]: ue frag ;P
16:31 Rafiano [64]: yea
16:31 Rafiano [64]: i sded
16:31 Rafiano [64]: then he sded
16:31 Rafiano [64]: and i ued
16:31 XxXxXx [53]: Nice job :D:D
16:31 Rafiano [64]: :P
I wszystko jasne :D
Kolirn daruj se... już nie miałeś się do czego przyczepić tylko do mego angielskiego.. stfu!
Zal.br
Iron'knight
09-03-2007, 18:20
@Kidler odpowiesz mi kiedys na PW?!
Już to widze, jak odrabiasz lv i nie padasz od Suave ;)
Jakbyś nie wiedział są miejsca gdzie obok miejsca do expienia masz np.temple , po za tym myślisz że m.in. suave jest online ciągle? Heh kolejny co ma pojecie o tibi ...
Iron'knight
09-03-2007, 20:06
Jakbyś nie wiedział są miejsca gdzie obok miejsca do expienia masz np.temple , po za tym myślisz że m.in. suave jest online ciągle? Heh kolejny co ma pojecie o tibi ...
No w sumie masz racje :D Raty pod Thais, Bugi pod carlin. Nie, serio m.in. PoH, Miejski Tomb (za tp podobny niezly exp jest) i pewnie wiele innych miejsc :) Jak ja miałem hunta to katowałem miejskiego, i na samym -1 i -2 wbiłem ok. 25k/h (co jak na 30 lvl było nawet dobrze), a teraz jeszcze do takich miejsc blisko pz'ta zalicza się także wyspa z żołwiami ;) na każdym z tp jest pz't
Hanys_Kce
09-03-2007, 20:56
@up
Wszystko pieknie cacy ale noob charami temple zablokowac nie jest problem
pare razy go poexivuja gdzie expi wyloguja sie niedaleko i przyjda noobami pod temple, i wtedy tak zwana awaria na rejonie :evul:
ToMuS_Aurea
09-03-2007, 21:26
@up i wynajma rutkowskiego jescze ...
Jak czytam niektore posty to az zal.
Co do Lukcik z tego co wiem to od momentu stworzenia Vesza nie byl on zbyt lubiany przed Pod/Fag to nie sadze zeby lizal Moltowi dupe za to ze go zabil 2x
Kolirn daruj se... już nie miałeś się do czego przyczepić tylko do mego angielskiego.. stfu!
Zal.br
nie szukałem czegoś żeby się przyczepić, po prostu odwiedziłem twoją stronę w community i proszę, ukazałeś swój skill. Jak zaczniesz pokazywać swoją biegłość również w języku polskim nie spodziewaj się że przejdzie to tak po cichu :)
Po prostu gnębię każdą osobę która:
1. popełnia rażące błędy ortograficzne, w tibi też się do tego przyczepiam, ale na forum to mnie nosi macie tyle ułatwień z których możecie skorzystać, chociażby głupia przeglądarka Mozilla z wbudowanym słownikiem.
2. używa języka angielskiego w sposób taki jak ty, govinem bądz jeszcze godzej, jak wczoraj zobaczyłem na tibia.com temat napisany całkowicie w bezokolicznikach i bez jakiej kolwiek gramatyki.. heh jak ktoś chce już tam pisać mógłby poprosić o pomoc jakiegoś kolegę który odrobinkę ten język zna.
@Kidler odpowiesz mi kiedys na PW?!
prawdopodobnie jej nie dostał bo ma pełną skrzynkę :)
Przy najmiej taki komunikat się wyświetla gdy chcesz wysłać mu PM.
Hanys_Kce
09-03-2007, 21:44
@Tomus~
To ty chyba malo widziales.
Jak zevsa zabili to wylogowali sie w miejscu gdzie czekal na respa i co wtedy tez rutkowskiego wynajeli??
Iron'knight
09-03-2007, 22:25
prawdopodobnie jej nie dostał bo ma pełną skrzynkę :)
Przy najmiej taki komunikat się wyświetla gdy chcesz wysłać mu PM.
jusz se dam spokuj z tym:) a co do blokowania temple, to jesli hodzi o ank to tam jest pezet na piramidah. :)
jusz se dam spokuj z tym:) a co do blokowania temple, to jesli hodzi o ank to tam jest pezet na piramidah. :)
specjalnie te orty popełniłeś ?
Iron'knight
09-03-2007, 22:41
specjalnie te orty popełniłeś ?
jakie orty? jakiź dziwny jestes. Ja to pisałem se slownikiem, jak jakiegos orta znajdzież to mi napirz oky?
chyba kolirnowi chodzi o te
dobra ja spadam, niektórzy wiedzą gdzie mnie można znaleźć
Iron'knight
10-03-2007, 10:11
chyba kolirnowi chodzi o te
Kasuje posta bo było o ortografii i to był asslicking >.<
:) no przecież to był dżołk:) Ja posty na forum sprawdzam zawsze czy nie ma ortów i literówek (jak ktoś ma takie problemy to ściągnąć najnowszą Mozille)
@EDIT:
Butibof +4,823|+1,527|+295
Pikapo Eleandril +6,415|+236
z erig.net ostatni tydzień. Jak widać "trochę" sobie przyexpili(te 10k expa to zawsze cos) ;) Reszty nie widać bo to od 159+ lvl'a
A moze bys w koncu zamknal pizde dzieciaku?W*****asz mnie swoimi postami..
Iron'knight
10-03-2007, 10:41
A moze bys w koncu zamknal pizde dzieciaku?W*****asz mnie swoimi postami..
:) a Ty mnie swoimi. :)co takiego w*****ającego było w moim poscie? NIkogo sie tam nie uczepilem nikogo nie obrazilem w przeciwieństwie do Ciebie.
shaiboos
10-03-2007, 10:43
Czy wojna low lvli nadal trwa ? Bo chyba PA się troszkę posypało, to samo inne gildie uczestniczące w wojnie. No i te hunty od hlvli.
OT:
@Kolirn - Masz stuprocentową rację, ale zaczynasz przesadzać :/ Trochę odpuść bo ostatnie twoje kłótnie z innymi stawiają Cię w niekorzystnym świetle.
@Iron~ - nie przytakuj wszystkim bo to naprawdę żałosne. Jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie mów...
Iron'knight
10-03-2007, 10:46
Czy wojna low lvli nadal trwa ? Bo chyba PA się troszkę posypało, to samo inne gildie uczestniczące w wojnie. No i te hunty od hlvli.
OT:
@Kolirn - Masz stuprocentową rację, ale zaczynasz przesadzać :/ Trochę odpuść bo ostatnie twoje kłótnie z innymi stawiają Cię w niekorzystnym świetle.
@Iron~ - nie przytakuj wszystkim bo to naprawdę żałosne. Jak nie masz nic do powiedzenia to po prostu nie mów...
PA nadal istnieje ale nie jako guildia tylko jako zoorganizowana grupa ludzi. Chodz guildia chyba tez jest, nie wiem dokładnie bo od tygodnia sie nie logowałem. Spytaj sie Kidlera on tam obeznany jest :)
Slide_Aurea
10-03-2007, 11:03
PA nadal istnieje ale nie jako guildia tylko jako zoorganizowana grupa ludzi. Chodz guildia chyba tez jest, nie wiem dokładnie bo od tygodnia sie nie logowałem. Spytaj sie Kidlera on tam obeznany jest :)
Skoro dokładnie nie wiesz, to poco dupsko zawracasz i udajesz mądrale Mr. Asslicker??
Hanys_Kce
10-03-2007, 11:04
@Iron~
Słyszalem za caly tlum ludzi w ankh expi
w samym centrum miasta chyba ze w tej tombie pod miastem ale to tam tymbardziej da sie strapowac kogos.
>.<
@Iron Jak nie wiesz to po co piszesz? -http://www.erig.net/xphist.php?world=Aurea- tu masz Top300.
@Kolirn Sam popelniasz bledy, a kazdego pouczasz.
I prosze, nie podniecajcie sie juz wojna, bo nie ma czym. A teraz milego grania na aurerze. Jeszcze troche i Aurea dogoni Thorie i Berylie, jezeli chodzi o ilosc osob online :)
Iron'knight
10-03-2007, 11:07
Jak ktos mi powie dokładnie dlaczego każdy post jest uważany za asslicking to nie wiem co zrobie.
No Slide czekam...
@eny - dzięki ;););)
Online nie są ciągle, ale moga siedziec na vent/ts. Poza tym, knajt juz nie jest takim 'czolgiem', ktorego sie nie da sneakowac, gdy nie ma PZ-locka. Wiec nawet na zolwiach/pohu mozesz pasc ;)
No w sumie masz racje Raty pod Thais, Bugi pod carlin. Nie, serio m.in. PoH, Miejski Tomb (za tp podobny niezly exp jest) i pewnie wiele innych miejsc Jak ja miałem hunta to katowałem miejskiego, i na samym -1 i -2 wbiłem ok. 25k/h (co jak na 30 lvl było nawet dobrze), a teraz jeszcze do takich miejsc blisko pz'ta zalicza się także wyspa z żołwiami na każdym z tp jest pz't
Masslog, zablokuja wyjscie noobcharami i nie da rady uciec.
[quote]
aaaaa aaaaaaaa aaaaaaaaa 45k/h o 5 w nocy na d lair aaaaaaaa
a potem ofc reset floor i wjebało bp bolt i loot za 10k :(
@eny_ używam słownika w mozilli, więc jeśli w moich postach z powiedzmy ostatniego tygodnia są jakieś błędy to pretensję proszę zgłaszać do producenta tej przeglądarki. Ja przynajmniej wykazuje chęć by pisać lepiej, a nie rzucam tekstem "jestem dyslektykiem pierdol się"
aaaaa aaaaaaaa aaaaaaaaa 45k/h o 5 w nocy na d lair aaaaaaaa
a potem ofc reset floor i wjebało bp bolt i loot za 10k :(
Bo ćmoki tak mają :D
Bo ćmoki tak mają :D
Odezwał się aim, któremu noob wrzucił 30k w lootcie do bagna :dance:
Odezwał się aim, któremu noob wrzucił 30k w lootcie do bagna :dance:
peszek xDD
Jojo Ninja
10-03-2007, 20:07
Stfu ciotki!, Happy B-Day Sting!
/Jojo
ktoś tam pisał wyżej o wojnie wiec...
Wsza łonowa wyjebała mnie i kilku najaktywniej w tej wojnie uczestniczących z gildii wiec to już nie ma sensu :)
Feb 13 2007, 23:00:20 CET Died at Level 94 by a nomad
Evul nomad_/
...
Evul nomad_/
chciałeś zabłysnąć ? :)
nie udało ci się, jak kiedyś będziesz grał paladynem i dostaniesz Kicka obok kilku nomadów to pogadamy.
04:14 You advanced in distance fighting.(99)
Nareszcie odrobiłem =o
//Thor
@Up
Congratulations ^^
@Topic
Evul nomad_/
Kto polizał w ten sposób glebę? ^^
@EDIT
Już wiem... sorry... był to Kolirn pogromca błędów ortograficznych :D
nie udało ci się, jak kiedyś będziesz grał paladynem i dostaniesz Kicka obok kilku nomadów to pogadamy.
Panie wszystkowiedzący mógłbyś mi powiedzieć dlaczego napisałeś "kicka" przez "K" a nie "k" ;)?
@Slide chodzi mi o to że Kolirn wszystkich poprawia a sam robi błędy.
Slide_Aurea
11-03-2007, 11:44
Z tego co widze, ded Kolirna był miesiąc temu, więc poco panowie archeolodzy to wyciągacie, za 2 dni ded zniknie z listy na tibi.com. Żal...
A Tommazi bawi się w Kolirna i wszystkich poprawia?? Odpuść sobie, bo jesteś żałosny...
ToMuS_Aurea
11-03-2007, 12:17
Iron idz z tego forum wogole bo jestes zalosny... Sopel ma racje ...
Greg'Ant
11-03-2007, 14:32
ehh i czemu wszyscy piszą po angielsku a nie po polsku ?
ehh i czemu wszyscy piszą po angielsku a nie po polsku ?
bo przetłumaczenie 4 liter z języka angielskiego w polskim pochłonie całe zdanie. To jest tzw. zapożyczenie :)
Hanys_Kce
12-03-2007, 17:14
Vesz 147 lvl
Zevs 146 lvl
Fag widac bardzo stara sie przeszkadzac im w expieniu.
Milion exp. podczas wojny dac im wbić co to takiego.
Heh...a kiedy FaG massloga ostatnio jebnal?
Wedlug mnie oni juz odpuscili ta wojne
Slide_Aurea
12-03-2007, 17:44
Fagu praktycznie niema online... Niema szans żeby im coś przeszkodzić... Fag nie da rady dopuki coś się w sojuszu nie popsuje.. Sneaki nawet się nie opłacają, bo zbyt dużo alliantów jest online ;/
"w dupie byliscie, gowno widzialescie"
kocham takie spekulacje, niewiecie to po co glupoty gadacie?
Hanys_Kce
12-03-2007, 23:01
@up
To jest forum wiec chcemy sie dowiedziec moze laskaw nam to jestes wytlumaczyc jak takis madry tylko krytykowac potrafisz.
Ty wez sie Eldero nie wypowiadaj bo nic w tym FAGu nie robisz i tylko piszesz jaki ty jestes kozak bo tam sie znalazles
Greg'Ant
13-03-2007, 08:59
Slait
teraz to dojebałeś :D
No nie wiem czy nic nie robi, wystarczy sciągnąć sobie jeden z filmików, zobaczyć jak Eldero staje się przynętą, przez co ginie z 5 romów.
ok nic nie robie ;]
Killed Waldy Lome at Level 83 unjustified
Killed Gardz Nulk'Chaos at Level 101 unjustified
itp
Sting_Ninja
13-03-2007, 13:32
ok nic nie robie ;]
itp
Feb 11 2007, 22:19:31 CET Killed at Level 110 by Iros jaba
and by Waldy Lome
Feb 17 2007, 14:40:00 CET Killed at Level 109 by Vesz
and by Zevs Mighty Thunder
Feb 21 2007, 21:53:09 CET Killed at Level 108 by Mage Jon
and by Rikser
Mar 04 2007, 14:12:24 CET Died at Level 108 by a water elemental
To mialo znaczyc to itp? ;> Faktycznie zajebisty gracz z ciebie.
To sie nazywa sharing na 3 ownerow ;>
ToMuS_Aurea
13-03-2007, 14:20
@ Sting : Totalnie sie z Toba zgadzam :>
ok nic nie robie ;]
itp
O ja jestes najlepszy jeszcze powiedz ze solo zrobiles bo widac ze 83 pala to nie trudno zabic z ekipa
Mar 05 2007, 00:36:34 CET Killed at Level 101 by Eldero Tashfael
and by Nexoriu
Ze dobiles pare ludzi to jestes wazny?? n/c
Sting_Ninja
13-03-2007, 16:25
O ja jestes najlepszy jeszcze powiedz ze solo zrobiles bo widac ze 83 pala to nie trudno zabic z ekipa
Mar 05 2007, 00:36:34 CET Killed at Level 101 by Eldero Tashfael
and by Nexoriu
Ze dobiles pare ludzi to jestes wazny?? n/c
Fag to nie jest juz zgrana ekipa tak jak kiedys. Doszly takie "idealy", ktore uwazaja sie za najpotrzebniejszych.Np taki Eldero,zgrywa kozaka na 110 lvlu,
a kompletnie nie ogarnia tej gry. Moze expic umieja we 2-3, ale bic sie? HEHE dobry zarcik :D
Hanys_Kce
13-03-2007, 16:33
@up
Sting jestes boski;D Wlasnie przez takich jak eldero przegrywacie ta wojne jak juz nie przegraliscie, 0 zgrania itp. Poprostu n/c ...
Slide_Aurea
13-03-2007, 16:39
Sting, dziwisz się że Eldero nie umie grać?? A jakbyś podzielił się zadaniami mając 3 ownerów?? 1 owner trzyma klawiature, 2 myszke a 3.. hmm co robi 3 owner?? Eldero powiedz nam :D
hahaha! <10znakow>
Sting pszepraszam ze bylem na wszystkich open i nie sralem sie pzta zrobic, a ty jeszcze na stingu grasz? radek,bekas czy garo?
Co ma moja wypowiedz do zgrania? ja nie jestem liderem wiec nie miej do mnie pretensji
btw. macie dowod na sharing to mnie zreportujcie :)
Iron'knight
13-03-2007, 17:19
Wydaje mi sie, że w tym wypadku, nie można winić nikogo za sharing. Przecież 75% 100+ sharuje i co? Nie wiem nie bede nic więcej pisał bo zaraz mnie wyzwiecie od Asslickerów >.<.
Eldero jest na wszystkich openkach, jest zawsze dyspozycyjny.B)
to tylko gra, wyjebie sie trudno jak wygramy wojne to odrobie przynajmniej nie sram sie pzta zrobic
hahaha! <10znakow>
Sting pszepraszam ze bylem na wszystkich open i nie sralem sie pzta zrobic, a ty jeszcze na stingu grasz? radek,bekas czy garo?
Co ma moja wypowiedz do zgrania? ja nie jestem liderem wiec nie miej do mnie pretensji
btw. macie dowod na sharing to mnie zreportujcie :)
ja nie o twoim sharing'u ale kto z twojej rodzinki gra na aurei jeszcze ? - bo coś mi się kojarzy...
nie czepiajcie się już Eldero ;)
może z sharingiem przesadził ale na wojnie sie stara
a co do wydarzeń to dziś ded: Iros jaba :(
Mar 13 2007, 17:11:30 CET Died at Level 98 by a dragon
A chuj was to obchodzi kto, jak i z kim sharuje, o ile sharuje =o
//Thor
A chuj was to obchodzi kto, jak i z kim sharuje, o ile sharuje =o
//Thor
Sharowac, sharuje ale rzeczywiscie masz racje nie powinno was to interesowac xP
Thor ja staram sie jak najmniej przeklinac wiec z laski swojej moze ty tez wyrazaj sie ladniej ...
Duuki masz dowod?
Omg a czy ja chce wysylac jakis rapory?
Poprostu mam kolegow ktorzy....
Poprostu wiedza conieco xP
hmm...
Jeden z ownerow zrobil quest [nazwe uzupelbnie bo niepamietam] a drugi poszedl tam expic i niewiedzial o dziurze wpada = dead
heh...
Comment:
Proud Member of Fighting Alliance Group. Juz nie xP why?
hmm...
Jeden z ownerow zrobil quest [nazwe uzupelbnie bo niepamietam] a drugi poszedl tam expic i niewiedzial o dziurze wpada = dead
heh...
Comment:
nie koniecznie. Ja wpadłem do dziury na lagu.
btw eldero nie odpowiedziałeś na moje pytanie, może je uszczegółowię. Czy twoja mama gra na aurei ? bo słyszałem że miała co nieco wpływu na mój dead od beznickos'a.
Iron'knight
13-03-2007, 21:50
@Kolirn
LoL >.<
@Duuki
co do tej dziury, to dosc czesto slysze, ze niektorzy tam wpadaja przez przypadek/zapomnienie/laga itp. wiec to nie jest jakis "dowod" na sharing xD
13-03-2007, 22:24
Żeby paść od we nie trzeba wpadać do dziury. Jeden taki zmiata na luzach 110 sorca jak się zagapi sekundę. 2 albo 3 to już masakra.
hmm...
heh...
Comment:
yyy a skad wiesz ze on wpadl do dziury ;>?? przeciez tam sa 3x w-elementale na powierzchni naraz, ostatnio tez bym sie tam wy-ten-tegowal xD
A zalozmy ze "1owner" zrobil gorome, to od razu wiedzial gdzie sa dziury ;)??
Ludzie nie piszcie takich bzdur =o
//Thor
Ja chcialbym tylko potwierdzic slowa Stinga z 1-3~ stron wczesniej dokladniej, sa u nas w guildi ludzie ktorzy nie ogarniaja. Ze ,,starej" ekipy nie zostalo wiecej jak 10 osob to jest zal -.-
yyy a skad wiesz ze on wpadl do dziury ;>?? przeciez tam sa 3x w-elementale na powierzchni naraz, ostatnio tez bym sie tam wy-ten-tegowal xD
A zalozmy ze "1owner" zrobil gorome, to od razu wiedzial gdzie sa dziury ;)??
Ludzie nie piszcie takich bzdur =o
//Thor
zasadniczo robisz ten quest wchodząc i wychodząc z tych dziur wiec tak, wiedział gdzie są dziury. poza tym ciężko nie zauważyć gp leżących na ziemi wokół dziur.
znów nieudany anni
Maxpoder Avatars
Mar 13 2007, 22:36:30 CET Died at Level 110 by a demon
Xarcus
Mar 13 2007, 22:37:17 CET Died at Level 111 by a demon
Asagi
Mar 13 2007, 22:37:59 CET Died at Level 119 by a demon
Cahir the Dark Archer
Mar 13 2007, 22:38:47 CET Died at Level 105 by a demon
ToMuS_Aurea
14-03-2007, 08:28
Eldero a Ty co nie miales co powiedziec to sypiesz ksywami kto gra Sting Ninja??
Zal....
GLOSOWANIE : KTO CHCE ZOBACZYC ZDJECIE FAGu Z KRAKOWA???
znów nieudany anni
Maxpoder Avatars
Mar 13 2007, 22:36:30 CET Died at Level 110 by a demon
Xarcus
Mar 13 2007, 22:37:17 CET Died at Level 111 by a demon
Asagi
Mar 13 2007, 22:37:59 CET Died at Level 119 by a demon
Cahir the Dark Archer
Mar 13 2007, 22:38:47 CET Died at Level 105 by a demon
może następną razą.
Widze że nie macie o czym gadać to się kłócicie o jakieś dziury na goromie. Ja tam przynajmniej teraz znalazłem rozwiązanie i gram tam gdzie jest prawdziwe pvp :) bez bota.
Iron'knight
14-03-2007, 09:12
Eldero a Ty co nie miales co powiedziec to sypiesz ksywami kto gra Sting Ninja??
Zal....
Ja moge, ale zeby nie bylo, z ciekawosci, nie jak wiekszosc noobkow daje zdjecia jakis gildii tylko dlatego ze chce sie z nich smiac. Tibia to gra internetowa wiec wyglad nie ma znaczenia. Pokaz, jak chcesz.
Ja tam przynajmniej teraz znalazłem rozwiązanie i gram tam gdzie jest prawdziwe pvp :) bez bota.
Możesz powiedzieć gdzie? Chętnie cię sprawdzę ;o
14-03-2007, 13:40
Haha. To się Sesef wkopałeś ^^
Zal....
Dawaj dawaj bo ja juz nie mam tych zdjec to mozesz dac chociarz to grupowe xD
kto szuka nie błądzi. Ciężko znaleźć nie jest.
Tomorro(Sarloon madex)
14-03-2007, 15:03
Ja wiem ale nie powiem xD
Poszukaj a znajdziesz
Ja znalazlem w 5 min...xD
I te magiczne 'Tymbarki' na stole... ;)
Character Information
Name: Hujowoxd
Sex: female
Profession: None
Level: 1
World: Nerana
Residence: Rookgaard
Last login: Mar 10 2007, 20:45:00 CET
Nie mialem co pisac to tak o strzelilem xP
Podoba sie?
@Sesef
Domyślam się, chcę się po prostu upewnić. Hysteria czy coś innego? Bo <cut> stawiany przez Adu pomijam, jest co najmniej do dupy... ;o
Iron'knight
14-03-2007, 20:39
@Sesef
Domyślam się, chcę się po prostu upewnić. Hysteria czy coś innego? Bo <cut> stawiany przez Adu pomijam, jest co najmniej do dupy... ;o
Hysteria jest fajna :) lubie Moltem spamowac UE :D:D:D
@Sesef
Nie ja mam swój własny, który sam hostuje i sam dodaje nowe możliwości.
Hysteria jest fajna :) lubie Moltem spamowac UE :D:D:D
od kiedy na hysteri sa prv chary to ten ots nie ma najmniejszego sensu.
cromak ip plz ;>
cromak ip plz ;>
Wystarczy wejść na Vent i być z nimi ;)
Iron'knight
14-03-2007, 21:04
cromak ip plz ;>
W sumie racja. Ja go na privie zapytalem, czekam na odpowiedz ;>
waraurea.no-ip.org
To ip...
Wystarczy wejsc na http://poland.otservlist.org/
OTS Tibia 7.92
Tomorro(Sarloon madex)
14-03-2007, 21:16
Qrwa niemoge znalezc ip changera na 7.92!!!
Zarzucta linka
Wystarczy wejść na Vent i być z nimi ;)
z kim z PRIV Acc?
@Tomorro
szukaj a znajdziesz
Wrzuce ci link do tibia loader bo ip changera chyba nie ma, chodzi mi o takiego ze tylko wpisujesz ip i jest xP
Znajde i wrzuce xp
Tomorro(Sarloon madex)
14-03-2007, 21:59
Polookalem troszke na expa...
Alianci
Na 7 dni/ Miesiąc
Vesz +4,274,232 Total +9,806,558
Zevs Mighty Thunder +3,529,025 Total +4,767,893
Julia Deathblade +2,347,059 Total +5,288,678
Forteniel +1,284,437 Total +3,427,716
Lecther Tirado +1,193,911 Total +2,069,383
Dekos Wakusei +1,808,376 Total +3,853,013
Rikser +1,060,820 Total +1,446,227
FAG
Hellah 0 Total +143,662
Pikapo Eleandriel 0 Total +33,640
Butibof +295 Total -2,739,223
Beznickos +119,914 Total -2,300,277
Mariel Zori +220 Total -1,065,215
Endrox +6,553 Total +95,567
A reszta Fagu?
Prawie wszyscy 0 Expa
Wcale sie nie dziwie
Chciałem tylko pokazac jaką ogromna przewage w tym momencie mają Alianci...
Ip changera juz mam :D
Alianci
Na 7 dni/ Miesiąc
FAG
Hellah 0 Total +143,662
A reszta Fagu?
Wszyscy 0 Expa
Wcale sie nie dziwie
Hellah niezłe PG wali.
Hellah niezłe PG wali.
Ty też niesamowite pg jedziesz B)
Iron'knight
14-03-2007, 22:30
Dobra Tom~ juz ma. Jak cos to priv ;)
Iron'knight
14-03-2007, 22:40
Gra ktos teraz na tym Otwartym serwerze kosci piszczelowiej ? (zeby sie nikt nie sapal :P) moze na Venta sie wbijemy?
Alianci
Na 7 dni/ Miesiąc
FAG
Hellah 0 Total +143,662
A reszta Fagu?
Prawie wszyscy 0 Expa
Wcale sie nie dziwie
SUPER! gratuluje wszystkim zdobych punktow experience =o
//Thor
Ty też niesamowite pg jedziesz B)
Dobra idz już robić pg tym swoim sorcem
Gra ktos teraz na tym Otwartym serwerze kosci piszczelowiej ? (zeby sie nikt nie sapal :P) moze na Venta sie wbijemy?
Ja rzadko kiedy gram, bardziej interesują mnie te cyferki i literki z których serw się składa.
Dobra idz już robić pg tym swoim sorcem
Kto mowi ze ja mam sorca ?
Slide_Aurea
15-03-2007, 16:09
;o właśnie znalazłem cosik ;p (Właściciel:Sesef) Idem obacze ;]
Btw:
Impana Mejart
Mar 15 2007, 14:38:37 CET Killed at Level 122 by Warrior Futurity
and by Kimahirii
Niema to jak zrobić pz w zemście za swojego 28 eda, który się złozył....
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20585
Iron'knight
15-03-2007, 16:56
;o właśnie znalazłem cosik ;p (Właściciel:Sesef) Idem obacze ;]
Btw:
Impana Mejart
and by Kimahirii
Niema to jak zrobić pz w zemście za swojego 28 eda, który się złozył....
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20585
Czyzby setny frag dla Aliantow ?
Impana Mejart
and by Kimahirii
warrior fraga zdobył xDD :cygaro:
Pasztet04
15-03-2007, 23:28
Powiedzcie mi co oznacze skrót "PG" bo nie moge go rozszyfrować :(
Powiedzcie mi co oznacze skrót "PG" bo nie moge go rozszyfrować :(
Power Gammer
Power Gamming
czyli nazwa gracza bądź zachowania. osoby która swoją postacią bardzo szybko expi.
Power Gammer
Power Gamming
czyli nazwa gracza bądź zachowania. osoby która swoją postacią bardzo szybko expi.
Jezeli sie zaczyna nowe zdanie to sie pisze z wielkiej litery. =o
//Thor
//Thor
W tibii nie idzie to zawsze można się czepiać dupereli na forum :)
_/Thor
//Thor
Skoro się już tak czepiamy wszystkiego to zacznij używać wszystkich kreseczek i kropeczek które w polskim alfabecie występują. :)
Skoro się już tak czepiamy wszystkiego to zacznij używać wszystkich kreseczek i kropeczek które w polskim alfabecie występują. :)
macie problem ...
macie problem ...
Ja nie mam. :)
Nie mam polskiej klawiatury. ;)
//Thor
W tibii nie idzie to zawsze można się czepiać dupereli na forum :)
_/Thor
To zobacz sobie kilka stron wstecz, Kolirn ciagle spamuje "Tu masz blad, tutaj, i tutaj tez, zalatwcie Mozille i nie bedzie bledow"
//Thor
Do kurwy nędzy jebanej długo będziecie się kłócić o te błędy??
16-03-2007, 10:16
@up
Ty się nawet nie odzywaj mens! Dałeś 2 pytajniki na końcu zdania! To NIEDOPUSZCZALNE!
Szćżam na warze blendy
HAIL STAL RZESZóW__/
Iron'knight
16-03-2007, 16:24
Szćżam na warze blendy
HAIL STAL RZESZóW__/
a nie Żeszuw czasem? Nie urażając waszego miasta :)
Kurwa nooby jebane przestańcie spamowac
Slide_Aurea
16-03-2007, 17:21
Kurwa nooby jebane przestańcie spamowac
Taa, to już zaczyna byc przegięcie, przez ostatnie 3 strony forum jebiecie się o to że koleś zrobił błąd ortograficzny... Zamkną nam temat i chuj...
Iron'knight
16-03-2007, 17:29
@Slide
"byc" to przez "ć" sie pisze >.<
Nie no w sumie to macie racje :P Koniec offtopu z mojej strony :)
Ja tutaj częściej czytam posty niż je pisze. Ale to co się tutaj ostatnio wyprawia to kabaret.
Ten temat powinien się nazywać: "Jak poprawnie pisać po polsku.", a nie: "WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)."
;)
Iron'knight
16-03-2007, 20:49
Ja tutaj częściej czytam posty niż je pisze. Ale to co się tutaj ostatnio wyprawia to kabaret.
Ten temat powinien się nazywać: "Jak poprawnie pisać po polsku.", a nie: "WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006)."
;)
Cicho byj :P niech sie kloca to szybciej bedzie 300 stron ;d
Cicho byj :P niech sie kloca to szybciej bedzie 300 stron ;d
Albo nam temat zamkną... I będzie po ptokach :P
Iron'knight
16-03-2007, 21:06
Niewiem od jak dawna ale Vesz jest juz 4. na Aurea :confused:
Niewiem od jak dawna ale Vesz jest juz 4. na Aurea :confused:
No skoro nie ma żadnych bitw to spokojnie expują.
I pewnie starają się o to żeby być w pierwszej trójce... jak nie na samym szczycie B)
No skoro nie ma żadnych bitw to spokojnie expują.
I pewnie starają się o to żeby być w pierwszej trójce... jak nie na samym szczycie B)
No tak najłatwiej się wypowiadać ...
A ty co zrobiłeś żeby pomóc w tym aby tak nie było ? Nic, ukrywasz się i ukrywałeś przez cały war ... I widać bardzo dobrze to robiłeś skoro nikt prawie nie wiedział nawet że jesteś polakiem. Jeszcze do gildi przystąpiłeś gdzie 70% ludzi to supported aliance także n/c
Po za tym nie bądź taki mądry bo gówno zrobiłeś a tak jak napisałem wyżej łatwo się wypowiadać a żeby coś zrobić to już brak odwagi.
Wkurzają mnie takie posty np. vesz expi bo nikt mu nie przeszkadza w tym ;o
A sam gówno robił ten co napisał post, dlatego że był zbyt tchórzliwy lub nie miał wystaczającego lvla aby coś pomóc.
Tomorro(Sarloon madex)
17-03-2007, 01:00
A ty co zrobiłeś żeby pomóc w tym aby tak nie było ? Nic, ukrywasz się i ukrywałeś przez cały war ... I widać bardzo dobrze to robiłeś skoro nikt prawie nie wiedział nawet że jesteś polakiem. Jeszcze do gildi przystąpiłeś gdzie 70% ludzi to supported aliance także n/c
Po za tym nie bądź taki mądry bo gówno zrobiłeś a tak jak napisałem wyżej łatwo się wypowiadać a żeby coś zrobić to już brak odwagi.
A sam gówno robił ten co napisał post, dlatego że był zbyt tchórzliwy lub nie miał wystaczającego lvla aby coś pomóc.
Ja też gówno robie...zresztą co moge zrobic 73 Palkiem ^.-
Ale zapłacic nigdy nie zapłace.(wkońcu musza sie Alianci pokłócic a wtedy FAG wróci ;p)
Ostatni dzien jak grałem jak mnie low lvle ubily wtedy Alianci mnie bili 3 razy(tzn. 2x 60+ms ,supporter aliantów/noob char)
Ja też gówno robie...zresztą co moge zrobic 73 Palkiem ^.-
Ale zapłacic nigdy nie zapłace.(wkońcu musza sie Alianci pokłócic a wtedy FAG wróci ;p)
Ostatni dzien jak grałem jak mnie low lvle ubily wtedy Alianci mnie bili 3 razy(tzn. 2x 60+ms ,supporter aliantów/noob char)
Tak ale ty przynaimniej nie piszesz takich rzeczy jak on .
Btw. Jak ktoś chce kupić uhy pisać do mnie mam około 70 bp.
Zdzislaw Petara
17-03-2007, 02:04
I normalnie czytając ten post znów musiałem odpisać, bo denerwują mnie takie osoby jak Ty, a Ty co zrobiłeś no proszę powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś?, bo jak na razie widzę, że tylko dwa razy padłeś, i pewnie gdyby nie te dedy to teraz byś siedział cicho i lizał dupkę Alliancom, a wogóle to gdzie Shorkh napisał, że mu nie odpowiada to, że oni expią? Więc jeżeli mu to odpowiada to po co ma pomagać żeby tak nie było? To, że Ty nie jesteś neutralny, a gdyby nie te dedy to zapewne też byś był, to chociaż uszanuj czyjąś neutralność :)
I normalnie czytając ten post znów musiałem odpisać, bo denerwują mnie takie osoby jak Ty, a Ty co zrobiłeś no proszę powiedz mi co Ty takiego zrobiłeś?, bo jak na razie widzę, że tylko dwa razy padłeś, i pewnie gdyby nie te dedy to teraz byś siedział cicho i lizał dupkę Alliancom, a wogóle to gdzie Shorkh napisał, że mu nie odpowiada to, że oni expią? Więc jeżeli mu to odpowiada to po co ma pomagać żeby tak nie było? To, że Ty nie jesteś neutralny, a gdyby nie te dedy to zapewne też byś był, to chociaż uszanuj czyjąś neutralność :)
A ty chyba jego adwokat jesteś...
A co do twego pytania co ja zrobiłem no ja nie zrobiłem bardzo wiele tylko
dlatego że kiedy doszłem do FAG'u to już w sumie nie był ten FAG co kiedyś i nie miałem szansy nawet wyjść już na żaden battle to raz a dwa nigdy bym nie lizał dupy aliancom ponieważ mam wielu kumpli w FAG'u i zamierzałem do nich doiść i bez tych dedów to dwa a trzy te twoje "zapewne" jeżeli nie masz pojęcia o czymś to z góry tego nie twierdz.
Po za tym myślisz dlaczego mnie zabili ?n/c
A co do neutralności, jak najbardziej szanuje czyjąś neutraność ale tu chodzilo mi o to ze Shorkh mądry wypowiada się że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu a sam się ukrywał jak mysz przez całą wojnę.
Zdzislaw Petara
17-03-2007, 02:56
A ty chyba jego adwokat jesteś...
A do twego pytania co ja zrobiłem no ja nie zrobiłem bardzo wiele tylko
dlatego że kiedy doszłem do FAG'u to już w sumie nie był ten FAG co kiedyś i nie miałem szansy nawet wyjść już na żaden battle to raz a dwa nigdy bym nie lizał dupy aliancom ponieważ mam wielu kumpli w FAG'u i zamierzałem do nich doiść i bez tych dedów to dwa a trzy te twoje "zapewne" jeżeli nie masz pojęcia o czymś to z góry tego nie twierdz.
Po za tym myślisz dlaczego mnie zabili ?n/c
A co do neutralności, jak najbardziej szanuje czyjąś neutraność ale tu chodzilo mi o to ze Shorkh mądry wypowiada się że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu a sam się ukrywał jak mysz przez całą wojnę.
Po 1 jakbyś przeczytał uważnie mój post, to byś zauważył, że nie napisałem tekstu "byś(...)", tylko napisałem "zapewne byś(...)", więc to znaczyło, że do końca nie wiem co byś zrobił.
Po 2 Na forum każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, ja to uczyniłem.
Po 3 Gdzie z postu Shorkh'a wynika, że on sie wypowiada "że nie ma kto przeszkodzić dla Vesza w expieniu" Czytając post Shorkh'a odniosłem wręcz odwrotne wrażenie, że on się cieszy z tego, że oni expią :)
Po 4 spadam spac nara
Chyba źle mnie zrozumiałeś...
Chodziło mi o to, że jak Iron napisał to mu tylko odpwiedziałem, a to że ktoś expuje to mi wisi...
a pozatym to po co mam brac udział w wojnie? żeby tylko robic za fragi? to chyba nie ma sensu...
Wolę sobie gra spokojnie i nie ingerowac w stosunki miedzy tymi gildiami...
I nie ukrywałem się tylko nie miałem po co się tu udzielac, i jezeli to takie wazne to tak JESTEM POLAKIEM. Pasuje?
I jak juz powiedziałem chce tylko grac, jak neutralna osoba, a takich jest sporo.
Btw. Wiem jedno, ze wkońcu i tak po mnie wpadna bo powiedzą, że "coś tam".
Iron'knight
17-03-2007, 10:18
W tym wypadku racje ma chyba Feliex :confused: Przeciez teraz wypadaloby zeby kazdy jakos staral sie pomoc FaG'owi. Ja narazie gowno moge na 42 lvlu, ale staram sie jak moge (niektorzy wiedza o co chodzi :) wprawdze nic wielkiego ale cos zawsze ), a kara za swoje pochodzenie wkoncu siegnie kazdego ;] juz ja to dobrze wiem...
ToMuS_Aurea
17-03-2007, 10:22
Napiszcie o tym do bravo klucicie jsie jak 2 cioty...
Tiger Winer
Mar 16 2007, 07:54:21 CET Killed at Level 98 by Zevs Mighty Thunder
and by Rikser
W tym wypadku racje ma chyba Feliex :confused: Przeciez teraz wypadaloby zeby kazdy jakos staral sie pomoc FaG'owi. Ja narazie gowno moge na 42 lvlu, ale staram sie jak moge (niektorzy wiedza o co chodzi :) wprawdze nic wielkiego ale cos zawsze ), a kara za swoje pochodzenie wkoncu siegnie kazdego ;] juz ja to dobrze wiem...
No tak kara za pochodzenie... ciekawe czemu ta gra tak robi z ludzmi... a to, ze mnie zabijom to wiem, tylko po co jeszcze prowokowac do tego? A pozatym zamiast stac w PZ, wolę poexpowac i cieszyc sie grą. A na 42 lvlu nie beda starac się Ciebie zabic. Teraz, gdy im się nudzi lub nie chca pozwolic na wybicie się reszcie osob to zabijają... przykład: Tiger Winer
wpadli mu na exp i mial 0 szans... Dlatego też nie mam zamiaru dolączac sie do zadnej ze stron.. i mowcie co chcecie... :/
shaiboos
17-03-2007, 10:53
W tym sporze nie ma nikt racji, bo to właściwie nie jest spór :p
Feliex nieco niepotrzebnie się przyczepiłeś :/ Shorkh przecież w swoim poście nie wskazał ani na to, że wkurza go, że FaG nic nie robi, ani na to, że cieszy się, że Aliance expi, więc twoje zdenerwowanie nie ma sensu. Odpuść.
Wracając do tematu Aurei. (i trochę do prehistorii)
Czy ktoś mógłby skrócić nieco co się stało z taką gildią zwaną GSE ? I jeszcze losy Przyjaciół Żubra mnie interesują.
Iron'knight
17-03-2007, 10:57
No tak kara za pochodzenie... ciekawe czemu ta gra tak robi z ludzmi... a to, ze mnie zabijom to wiem, tylko po co jeszcze prowokowac do tego? A pozatym zamiast stac w PZ, wolę poexpowac i cieszyc sie grą. A na 42 lvlu nie beda starac się Ciebie zabic. Teraz, gdy im się nudzi lub nie chca pozwolic na wybicie się reszcie osob to zabijają... przykład: Tiger Winer
wpadli mu na exp i mial 0 szans... Dlatego też nie mam zamiaru dolączac sie do zadnej ze stron.. i mowcie co chcecie... :/
Co do tego pochodzenia to nie ja wymyslilem.
17-03-2007, 11:52
@shaiboos
Członkowie Przyjaciół Żubra są teraz w Bractwie Feniksa, część w Suave a część tak porozrzucana. Z GSE stało się to, że Dadi, Nopol i Emod poszli na wojnę i zostaliśmy bez liderów. Tzn. Lady Szmatrix kierowała, ale ona nie jest zbyt dobrym liderem. Zaczęliśmy dostawać po dupie od Satanics + cośtam i się wszyscy wypłacili albo za darmo wyszli (np. ja).
W GSE było fajnie, dobry klimat tam był.
ad. Feliex - dziecko ile ty masz lat? Zwieracze ci puściły ze się tak plujesz nie mając racji? Typ stwierdził fakt że Alliance expi a ty do niego z ryjem żeby siedział cicho bo nic nie pomaga FaG'owi. Może czas przyswoić sobie umiejętność myślenia?
@Edit
I tylko nie odpisuj mi tekstów w twoim stylu bo nie mam zamiaru konwersować tutaj więcej z burakami których IQ jest mniejsze niż rozmiar własnego penisa liczony w centymetrach.
W GSE było fajnie, dobry klimat tam był.
ad. Feliex - dziecko ile ty masz lat? Zwieracze ci puściły ze się tak plujesz nie mając racji? Typ stwierdził fakt że Alliance expi a ty do niego z ryjem żeby siedział cicho bo nic nie pomaga FaG'owi. Może czas przyswoić sobie umiejętność myślenia?
@Edit
I tylko nie odpisuj mi tekstów w twoim stylu bo nie mam zamiaru konwersować tutaj więcej z burakami których IQ jest mniejsze niż rozmiar własnego penisa liczony w centymetrach.
Właśnie od takich wypowiedzi widać że to ty jesteś jakimś 15-sto latkiem co nauczył się "grypsów" na pamięć i teraz je powtarza bo myśli że są fajne.
Na jakiej podstawie stwierdziłeś że jestem dzieckiem ? To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę.
Nawet Cromak udowadniał że od jakiegoś tam dnia do jakiegoś kiedy rom przegrywał siedziałeś cicho jak pies w budzie a kiedy zaczeli wygrywać zaczołeś znów aktywnie kozaczyć na forum.
Po za tym twoje wypowiedzi sprowadzają się do tego żeby jak najwięcej dojechać dla członków FAG'u tylko dlatego że jesteś za aliance i to jest żałosne.
Iron'knight
17-03-2007, 13:27
To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę.
I to jest najwiekszy problem tego forum. Looknij kilka stron wczesniej. Kazda moja wypowiedz, niewazne na jaki temat byla komentowana "Jaki jebany asslicker" , albo "W*****aja mnie twoje posty, wyjdz i zamknij drzwi" etc.
@shaiboos
Członkowie Przyjaciół Żubra są teraz w Bractwie Feniksa, część w Suave a część tak porozrzucana. Z GSE stało się to, że Dadi, Nopol i Emod poszli na wojnę i zostaliśmy bez liderów. Tzn. Lady Szmatrix kierowała, ale ona nie jest zbyt dobrym liderem. Zaczęliśmy dostawać po dupie od Satanics + cośtam i się wszyscy wypłacili albo za darmo wyszli (np. ja).
mamy też byłego przedstawiciela w rom(doneq był pare dni w przyjacielach :P) z przedstawicieli FaGu to chyba tylko Lesik :), a po drodze istniało coś takiego jak
Tranqul Leaders - gildia założona przez Wojowniq & ivory Freezer. gildia sama w sobie nie zrobiła nic, ale pomogła zdobyć paru osobą wysoki lvl by dojść do war. co niektórzy wiedzą o kim mówię.
a BF powstało jak jedni twierdzą przez to że RLe soldka w żubrach się za bardzo panoszyli, ale gildia powstała w czasie konfliktu wewnętrznego o Spokoo Knighta, pół gildi chciało go bić, drugie nie no i się zrobiły 2 gildie ;)
17-03-2007, 13:47
@Kolirn
Chyba Tranquil Leaders, czyli środki uspokajające. Ale dzieki, że mi przypomniałeś, bo już kiedyś się prawie pociąłem starając się sobie przypomnieć nazwę tej gildii ;p
Właśnie od takich wypowiedzi widać że to ty jesteś jakimś 15-sto latkiem co nauczył się "grypsów" na pamięć i teraz je powtarza bo myśli że są fajne. Tym mnie zabiłeś.
Na jakiej podstawie stwierdziłeś że jestem dzieckiem ? To jest forum i wypowiadać się mogę ile chcem a ty jak zwykle wchodzisz tylko żeby kozaczyć i nie tylko ja tak sądzę. To jest forum i mogę tu kozaczyć ile 'chcem'.
Nawet Cromak udowadniał że od jakiegoś tam dnia do jakiegoś kiedy rom przegrywał siedziałeś cicho jak pies w budzie a kiedy zaczeli wygrywać zaczołeś znów aktywnie kozaczyć na forum. Co miałem pisać jak na forum się nic nie działo? Poza tym zawsze pisałem i pisze tyle ile potrzebuje, a nie tyle ile wam sie podoba.
Po za tym twoje wypowiedzi sprowadzają się do tego żeby jak najwięcej dojechać dla członków FAG'u tylko dlatego że jesteś za aliance i to jest żałosne. A co mam wyzywać Alliantów jednocześnie trzymając z nimi? I nie wyzywam wszystkich FaGowców tylko ciebie bo jesteś cienki i masz downa misiu.
//by Kidler
//by słownik j.Polskiego dla klas pierwszych szkół podstawowych.
Chciałem ci odpisać normalnie, odeprzeć kulturalnie to co piszesz, ale jak zobaczyłem takie byki to mi się odechciało. 'Chcem', niezłe to... ;)
Bajdełej: To ile masz lat stwierdzam po tym jak piszesz, i nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że mam 15ście lat tylko dlatego że ci po bani pojechałem.
Trzymaj się 'miszczu'. ;)
@down
W sumie nic, ale powinny być jakieś ograniczenia. Tibia od +16 roku życia i nie dla umysłowo chorych. Najlepiej tu pasuje hasło 'STOP DZIECIOM NEOSTRADY'.
Iron'knight
17-03-2007, 14:14
Chciałem ci odpisać normalnie, odeprzeć kulturalnie to co piszesz, ale jak zobaczyłem takie byki to mi się odechciało. 'Chcem', niezłe to... ;)
Bajdełej: To ile masz lat stwierdzam po tym jak piszesz, i nie wyjeżdżaj mi z tekstem, że mam 15ście lat tylko dlatego że ci po bani pojechałem.
A ja tak sie zapytam, tylko odrazu mnie nie wyzywaj, co ma wiek do Tibii? Gadam y przez internet, wiec co Cie obchodzi ile ma lat? jaki kolor skory? religie? itp. Nawet jakby byl 10 latkiem to co? Zabronisz grac mu w Tibie, czy wypowiadac sie na tym forum?
@down
W sumie nic, ale powinny być jakieś ograniczenia. Tibia od +16 roku życia i nie dla umysłowo chorych. Najlepiej tu pasuje hasło 'STOP DZIECIOM NEOSTRADY'.
Jak mogłeś stwierdzić ile mam lat po tym jak pisze skoro wcześniej w poście żadnego błędu nie popełniłem zal...
No byki zrobiłem teraz i dobrze że je pokazałeś mi tyle że pisałem na szybko pewnie dlatego je popełniłem.
Założę się że nie odpowiedziałeś normalnie z kulturą dlatego że nie potrafisz odpowiedzieć normalnie i nie masz kultury :D
Btw. Niezłe prowokacje robisz ale na mnie to za mało jedziesz dalej zobaczymy co jeszcze wymyślisz aby się dupy przyczepić.
@down
No niestety kidler ma taki charakter że lubi dupy się czepiać a ja nie będę tandetnych dziecięcych wjazdów uczonych się na pamięć przez niego pozostawiał bez komentarza. Lecz wiem że to jest spamowanie nie potrzebne dlatego nie będę wdawał się więcej w jego prowokację no chyba ze znów mnie kosmicznie wkurzy :D
Płaczecie i mówicie żeby skończyć kłótnie a sami kłócicie sie jak dzieci....
SKOŃCZCIE TO [PROSZĘ]!
Musze przyznac ze GSE bylo udana gildia, cóz, moze kiedys to jeszcze powroci :p
Iron'knight
17-03-2007, 14:51
Płaczecie i mówicie żeby skończyć kłótnie a sami kłócicie sie jak dzieci....
SKOŃCZCIE TO [PROSZĘ]!
Ja sie nie kłócę, ja prowadzę kulturalną rozmowę. [ plz nie zwyzywaj mnie od asslickerow ]
Jak mogłeś stwierdzić ile mam lat po tym jak pisze skoro wcześniej w poście żadnego błędu nie popełniłem zal...
No byki zrobiłem teraz i dobrze że je pokazałeś mi tyle że pisałem na szybko pewnie dlatego je popełniłem.
Założę się że nie odpowiedziałeś normalnie z kulturą dlatego że nie potrafisz odpowiedzieć normalnie i nie masz kultury :D
Btw. Niezłe prowokacje robisz ale na mnie to za mało jedziesz dalej zobaczymy co jeszcze wymyślisz aby się dupy przyczepić.
To ile masz lat stwierdzam nie po tym jakie robisz błędy tylko po sposobie pisania.
Szybko pisałeś - każda wymówka dobra.
Wg. mnie odpowiedziałem ci kulturalnie, bo przecież mogłem cię wyzwać samymi 'nieparlamentarnymi' słowami lecz tego nie zrobiłem, ale jeśli sądzisz, że wulgarny jest każdy post który tobie nie pasuje to wybacz.
PS: Nie chce mi się już z tobą kłócić bo i tak jesteś cienki więc jeśli chodzi o mnie to kończę to przepychankę.
PS2: Napisz mi jeszcze jakiegoś posta, chętnie sobie przeczytam. ;)
A ja tak sie zapytam, tylko odrazu mnie nie wyzywaj, co ma wiek do Tibii? Gadam y przez internet, wiec co Cie obchodzi ile ma lat? jaki kolor skory? religie? itp. Nawet jakby byl 10 latkiem to co? Zabronisz grac mu w Tibie, czy wypowiadac sie na tym forum?
w tibi od razu widać kto ma 14 lat a kto trochę więcej. Bo sorry ale 99,9% 14 latków do zbyt inteligentnych nie należy...
Iron'knight
17-03-2007, 15:21
w tibi od razu widać kto ma 14 lat a kto trochę więcej. Bo sorry ale 99,9% 14 latków do zbyt inteligentnych nie należy...
Zwykle ty to robisz, ale teraz sie sie zabawie w Ciebie. Zdanie zaczynamy z duzej litery, piszemy Tibii a nie Tibi, bo mianownik to Tibia, wiec konczy sie na a, w takim razie powinno byc "w Tibii". Czy mam twierdzić że wg. Ciebie masz 14 lat?
Nie bierz tego do serca ;] tak po prostu nie moglem sie powstrzymać :D:D:D
To ile masz lat stwierdzam nie po tym jakie robisz błędy tylko po sposobie pisania.
Szybko pisałeś - każda wymówka dobra.
Wg. mnie odpowiedziałem ci kulturalnie, bo przecież mogłem cię wyzwać samymi 'nieparlamentarnymi' słowami lecz tego nie zrobiłem, ale jeśli sądzisz, że wulgarny jest każdy post który tobie nie pasuje to wybacz.
PS: Nie chce mi się już z tobą kłócić bo i tak jesteś cienki więc jeśli chodzi o mnie to kończę to przepychankę.
PS2: Napisz mi jeszcze jakiegoś posta, chętnie sobie przeczytam. ;)
Piszesz ze to wymówka ze szybko pisałem , a czy nie mogło tak być naprawdę?
A co do tego że twoim 'jestem cienki' to najpierw proponuje mnie poznać a później oceniać bo po postach na forum na pewno mnie nie poznasz ...
Ja też kończę te przepychankę to był mój ostatni post odnośnie tej sprawy.
shaiboos
17-03-2007, 15:48
Kłócicie się choć oboje co post to stwierdzają, że to koniec kłótni. Obrzucacie się różnymi epitetami, a żaden z was nie pomyśli, że wystarczy olać drugiego i gadka się skończy.
@Iron~ przecież od kilku conajmniej stron nikt Cie asslickerem nie nazywa więc nie prowokuj i nie przypominaj o swoim beznadziejnym zachowaniu to nikt do ciebie się nie przyczepi - bo nie będzie miał powodu.
I jeszcze pytanie do Kolirna: Czy gildia Angels of Chaos faktycznie jest pod protekcją BF ?
Czy gildia Angels of Chaos faktycznie jest pod protekcją BF ?
raczej nie :p
@Slide
"byc" to przez "ć" sie pisze >.<
Nie no w sumie to macie racje :P Koniec offtopu z mojej strony :)
Zwykle ty to robisz, ale teraz sie sie zabawie w Ciebie. Zdanie zaczynamy z duzej litery, piszemy Tibii a nie Tibi, bo mianownik to Tibia, wiec konczy sie na a, w takim razie powinno byc "w Tibii". Czy mam twierdzić że wg. Ciebie masz 14 lat?
Nie bierz tego do serca ;] tak po prostu nie moglem sie powstrzymać :D:D:D
Widać twoją stanowczość oO
Widać twoją stanowczość oO
Ta i to ile warte są jego słowa... xP
...
I jeszcze pytanie do Kolirna: Czy gildia Angels of Chaos faktycznie jest pod protekcją BF ?
skoro pytanie do mnie to odpowiadam...
a kto to jest Angels of Chaos ?
^^ aż muszę sprawdzić na tibia.com
edit:
nie znam żadnej osoby z tej gildi. napisze się prv do lidera, chłopak nie zmieni to inaczej pogadamy ;)
shaiboos
17-03-2007, 16:34
Niby w opisie ma tylko hail dla BF, ale chyba kiedys na forum tibia.com cos pisal, ze angels~ i BF maja sojusz czy jakos tak :)
edit: to o sojuszu było napisane (i jest) na tym forum w dziale Gildie
17-03-2007, 16:51
(...) W sumie nic, ale powinny być jakieś ograniczenia. Tibia od +16 roku życia i nie dla umysłowo chorych (...)
To dyskryminacja! Ja chcę grać!
Musze przyznac ze GSE bylo udana gildia, cóz, moze kiedys to jeszcze powroci :p
Wrócić może, ale na pewno nie w tym samym składzie.
@up
Noo, tylko bez ciebie... :D
Iron'knight
17-03-2007, 17:16
LoL. :D :D :D :D Piaty i Kidler pozwolicie ze zacytuje ten piekny dialog w podpisie :D oczywiscie bez nickow ^^" Nikt sie nie obrazi mam nadzieje :D:D:D
co do AoCh to ma tylko napisane:
Bractwo Feniksa _/ B)
to nie oznacza protekcji tylko podziw dla jej członków :D
NIE SPAMUJCIE TEKSTAMI JAK KTOŚ PISZE NIKOGO TO NIE INTERESUJE WIEC JAK WAM W TIBII NIE IDZIE TO NIE SPAMUJCIE FORUM :confused:
NIE SPAMUJCIE TEKSTAMI JAK KTOŚ PISZE NIKOGO TO NIE INTERESUJE WIEC JAK WAM W TIBII NIE IDZIE TO NIE SPAMUJCIE FORUM
A Ty mi tu nie spamuj CapsLockiem, chyba, że Ci się klawisz zaciął ^^
Co do małej kłutni Kidler'a i Feliex'a ... niezły ubaw :D
17-03-2007, 21:23
@up
Noo, tylko bez ciebie... :D
Hmmm... Chodziło mi o ludzi, a nie postacie. Ale nawet jak coś to Gruchaman lekkie pg w dół zrobił. Lady Szmatrix też :(
ToMuS_Aurea
17-03-2007, 21:41
Piaty :* :P
Ale nobow sie zjechalo na forum
Iron'knight
17-03-2007, 21:43
Owned
PoD
Fajne zdjęcie :D:D:D a Molt tam juz ledwo zywy stal :P niezla musiala być impreza :D
@Piaty
Ty na Neranie tez niezle PG walisz >.>
@Down
Tomusa popros :)
Fajne zdjęcie :D:D:D a Molt tam juz ledwo zywy stal :P niezla musiala być impreza :D
@Piaty
Ty na Neranie tez niezle PG walisz >.>
Poprosze o linka
co do AoCh to ma tylko napisane:
Bractwo Feniksa _/ B)
to nie oznacza protekcji tylko podziw dla jej członków :D
NIE SPAMUJCIE TEKSTAMI JAK KTOŚ PISZE NIKOGO TO NIE INTERESUJE WIEC JAK WAM W TIBII NIE IDZIE TO NIE SPAMUJCIE FORUM :confused:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=119123 --- coś mi się wydaje, że chodziło o tą gidlie, AoD ( angels of darkness) oni niby mają sojusz z BF.
Hanys_Kce
17-03-2007, 23:11
Prosilbym o linka do zdjecia.
Z gory dzieki ;D
shaiboos
17-03-2007, 23:38
Ha! Faktycznie :) Mój błąd, nie doczytałem nazwy dokładnie, lider ten sam i nazwa gildii też podobna :)
Iron przegladnalem 10 stron i nie znalazlem linka wez Ty albo Tomus dajcie jeszcze raz to zdjecie...
@UP
Nom ja też chce looknąć na tą fotke
Bartasss
18-03-2007, 09:39
Mar 18 2007, 08:00:01 CET Killed Iros jaba at Level 99 unjustified
Co wczoraj się działo w gildii Yakuza Gangs? Gdy wracałem z PoH'u Justys Druidka krzyknęła zza dwarf bridge "KTO NAGRYWA FILMIK?" i zaraz po tym przez mostek przeleciało niezłe bydło :D
@EDIT
Poproszę jakieś IP do Vent, bo all które miałem ... popadały :/ Z góry dzięki.
ToMuS_Aurea
18-03-2007, 10:28
Nie wiem czy moge :>
To zdjecie z meetingu w Krakowie :>
Iron'knight
18-03-2007, 11:59
Ludzie, jak Tomus skasował to znaczy, ze mial jakis powód, a ja głupi nie zapisałem linku :( :D
@Bartas
Gratz :D:D:D jakis filmik jest ?
@Down
Podwojne gratzy :D:D:D, ten frag sie liczy do wojny czy nie?
Bartasss
18-03-2007, 12:02
10:34 Warning! The murder of Kimahirii was not justified.
Noob char akcja tez daje pozytywne skutki
18-03-2007, 12:31
Nitearth'Ave
Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix
O co biega? ;o
Iron'knight
18-03-2007, 12:48
Nitearth'Ave
Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix
O co biega? ;o
Loool husahsaua, moze sie pokłócili :D:D:D !!!!!!!11111oneoneone
Suave wana kill Zevs mighty thunder
and Suave+Fag new Team
and Pirates+Rom new Team
New War
More hunt place free
huehue
HAIL SERBIA _/
Cos tu smierdzi? moze podstep
I tak BTW. Ktos mi kiedys mowil ze Serbia ma dolączyc do wojny po stronie FaG'u. Nie wiem czy to prawda :P
dudek_lfc
18-03-2007, 13:05
Założe sie ze bedzie tak: Suave gdy juz z romem wywalilo Fag to teraz razem z fagiem wywala rom : >
Założe sie ze bedzie tak: Suave gdy juz z romem wywalilo Fag to teraz razem z fagiem wywala rom : >
a na końcu wywalimy się wszyscy nawzajem i aurea przestanie istnieć
@up
Prawie jak wizja apokalipsy xPP
18-03-2007, 15:16
Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^
Iron'knight
18-03-2007, 15:20
Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^
Egoista ^^"
Jesli patrzec od Pierwszego do Piatego, to zostal tylko Drugi, wszyscy inni zarezerwowani.
18-03-2007, 15:21
@up
To nie ode mnie zależy. Tak zadecydowali tam na górze. Tylko Janek zapomniał o mnie napisać...
Slide_Aurea
18-03-2007, 19:26
To dyskryminacja! Ja chcę grać!
Jestem Ciekawy pod które kryterium się nie łapiesz to dla 16+ czy umysłowo chorych??
@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female>
Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D
Iron'knight
18-03-2007, 19:42
Jestem Ciekawy pod które kryterium się nie łapiesz to dla 16+ czy umysłowo chorych??
@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female>
Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D
Bo .... napięcie rośnie... KNIGHT POWER _/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!11111oenoneoneone.
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>
Bartasss
18-03-2007, 19:47
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>
Zapewne ta plotke powiedzial ci noob z pod thais?
Iron'knight
18-03-2007, 19:48
Zapewne ta plotke powiedzial ci noob z pod thais?
Nieee z pod carlin :PPP
Slide_Aurea
18-03-2007, 19:50
Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!
Co to wogóle kurwa jest?!
Iron'knight
18-03-2007, 19:56
Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!
Co to wogóle kurwa jest?!
A moze komus sie to przyda? Mowie, ze ktos mi to powiedzial, ze gadali ze soba, a pisac moge co chce, a po to zaznaczylem <PLOTKA...> zeby nie bylo ze cos zzmyslam
a to drugie? hmm ? rozluznienie sytuacji? Chyba ze wolisz na sztywno ;]
Nieee z pod carlin :PPP
A to nie byl twoj brat?? A moze to poprostu byl jakis glupi sen ?
Pierdolnij sie zanim cos napiszesz..
Slide_Aurea
18-03-2007, 20:05
Człowieku, ja chce się czegoś dowiedzieć, a Ty poprostu wyskakujesz z jakimiś durnymi tekstami, poprostu żal...
Plotka się przyda?? Wątpie.. Poprostu nie staraj się być śmieszny, nie próbuj rozluźniać sytuacji i będzie dobrze...
Iron'knight
18-03-2007, 20:08
Dobra spoko juz. Tylko jak ktos inny napisze, ze widzial kogos tam jak mowil mu cos tam to wtedy bedzie Ok tylko dlaczego by nie skorzystac z sytuacji aby wyżyć sie na kimś młodszym? mniejszym lvlu? co tam chcecie :)
Uuu "Użytkowników czytających ten temat: 9 " juz tylko patrzec jakie obelgi na mnie poleca :D
Greg'Ant
18-03-2007, 20:17
Aureańskie napinacze :D
bartas gz fraga : }
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>
No i co z tego??. To że jest po przeciwnej stronie to pogadać nie można???. Czyli w twoim rozumowaniu miałem ganiać soldka z siekierą.
Iron'knight
18-03-2007, 20:26
No i co z tego??. To jak jest po przeciwnej stronie to pogadać nie można???. Czyli w twoim rozumowaniu miałem ganiać soldka z siekierą.
W sumie racja, ale ze nie loguje sie od dluzszego czasu, wiec taka wiesc jest troche dziwna (dla mnie), i wogule troche sie podpalilem (no dobra, bardzo :D ) ze Suave zmieni strone.
(...) I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D
A co ja mam ci powiedzieć? Padł bo padł, nieważne czemu, ważne że padł... >.>
@Iron~
Jeśli kogoś cytujesz, nevermind gdzie, akurat tu w podpisie to powinieneś napisać kogo i zapytać się czy wolno.
Greg'Ant
18-03-2007, 20:32
W sumie racja, ale ze nie loguje sie od dluzszego czasu, wiec taka wiesc jest troche dziwna (dla mnie), i wogule troche sie podpalilem (no dobra, bardzo :D ) ze Suave zmieni strone.
Nie wiem jak ty ale ja podpalam się na widok panienki z długimi nogami i fajnymi cyckami ...
idz sobie porządnie po gibaj
Iron'knight
18-03-2007, 20:41
LoL. :D :D :D :D Piaty i Kidler pozwolicie ze zacytuje ten piekny dialog w podpisie :D oczywiscie bez nickow ^^" Nikt sie nie obrazi mam nadzieje :D:D:D
@Kidler
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :)
@down
Mowisz masz :)
@Kidler
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :)
Ahh, zwracam honor, nie zauważyłem tego postu, ale mógłbyś zaznaczyć autora, przynajmniej z mojej strony. ;)
18-03-2007, 21:10
To mnie można uznać praktycznie za sojusznika Alliance pod tym względem ;o
W profilu masz mój wiek. Pozostawiam Ci do domyślenia się, które "kryterium" miałem na myśli ^^
Ahh, zwracam honor, nie zauważyłem tego postu, ale mógłbyś zaznaczyć autora, przynajmniej z mojej strony. ;)
Z mojej też. Czasem za sławę trzeba zapłacić reputacją ^^
Iron'knight
18-03-2007, 21:16
Dobra juz dobra, zapomnijcie ze to napisalem, ja zapomne ze to uslyszalem i wszystko jest OK.
Chlopaki, jestescie juz slawni :D:D:D
No i powoli zblizamy sie do 300 strony. Niech to bedzie inteligentny post :P
U mnie to dopiero 50 strona. ;)
Hanys_Kce
19-03-2007, 09:28
Ulrig, Darkness Sixis, Cervik??
Czyzby kolejny nieudany ani:D
Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.
ps. gdzie gratulacje dla pierwszego msa na aurea który solo wbił 150 lvl?B)
Iron'knight
19-03-2007, 13:38
Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.
Miło mi :) Ciekawe kto pierwszy poda :D
@Edit
Ahhh bym zapomniał Gz xd
Jeszcze jakbys był tak uprzejmy i podał mi powód to by było fajnie :) Kto prowadzi liste tych ktorzy mnie maja na oku ? :P:P:P:P
Na forum tibia .com :) http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1583989&pagenumber=2
Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:
Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ?
Iron'knight
19-03-2007, 17:44
Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:
Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ?
No dobra, ktory sobie jaja robi ^.^
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P
Slide_Aurea
19-03-2007, 17:59
Rom nie to, że nie może zrobić porządku, tylko im to pasuje, głównie to oni pkują, w ten sposób dorabiają sobie :) To się nie zmieni..
Co do tego deda, tak jak wyjaśnił wcześniej Kidler "padł, bo padł".
Poczytaj sobie wcześniejsze posty, może Ci coś wyjaśnią, dużo jest o PA romu itp.. :]
@UP: Iron, znowu bezsensowny post... aż tak bardzo zależy Ci, żebys był na 300 stronie??
shaiboos
19-03-2007, 18:09
No dobra, ktory sobie jaja robi ^.^
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P
Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia milczą...
PS: GZ dla Vesza za 150lvl
popieram, ew podaj adres mam kilku kolegów w rawie mazowieckiej...B)
shaiboos
19-03-2007, 19:43
Czy ktoś kojarzy dlaczego Mariel Zori, Mastro Scue, Endrox i ktos jeszcze opuścili szeregi FaGu? Założyli tez gildie - jakies Toruyaki czy coś.
@down - To według ciebie głupota i bezsensowne posty na forum są uzasadnione, normalne, dopuszczalne ?? -.-
@down - n/c
Iron'knight
19-03-2007, 19:44
Taaa zaraz jeszcze gdzie chowam klucze, kiedy jestem sam w domu >.< . To sie nazywa uzależnienie, bedzie nasyłał kumpli na mnie za gre ... Zamiast komentowac moje posty popatrzcie na siebie, to ze pisze bezsensowne posty to moja sprawa, i raczej nie powinienem byc za to karany ^.^, chyba ze to nie jest forum to w takim razie przepraszam za moją "głupote"
@EDIT
Co do huntow xd Ludzie to gra, jak padne to nie bede płakał, i na pewno z tego powodu nie przestane pisac na tym forum tego co chce pisać ; d. Wiem pisze głupie posty, Wy macie zabawe, bo sie wyzyjecie na mnie za ded'a, hunta, Bog wie co jeszcze...
@UP
Skoro nie dostalem za to bana to znaczy ze mozna.
Kolirn nie bronie Iron'a, ale skoro masz juz tak nasrane w glowie ze bedziesz najezdzal kolesi w domu to moze wbij do Rzeszowa xP
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym....
Ehh....
Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil....
Kolirn nie bronie Iron'a, ale skoro masz juz tak nasrane w glowie ze bedziesz najezdzal kolesi w domu to moze wbij do Rzeszowa xP
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym....
Ehh....
Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil....
O moim posraniu czy też inteligencji o której się chciałeś chyba wyrazić, wypowiedzieć się mogą moi profesorowie na politechnice, na bank nie ty. :)
a co do irona, nigdzie nie powiedziałem, ani nigdy nie myślałem o tym by jeździć gdzie kolwiek i spuszczać mu jak to ładnie określiłeś "wpierdol" :)
teraz co do odróżniania RL i gry.. jeśli ktoś jest głupi w rzeczywistości to w tej grze również na forum będzie zachowywał się jak głupiec. (zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś )
Iron jesteś jak natrętna mucha, wkurzasz swoim bzyczeniem ze wszystkich stron a jednocześnie ciężko cię uciszyć.
Iron'knight
19-03-2007, 20:16
(zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś )
...i vice versa, koniec tematu, dziękuje. Na przyszłość kup sobie packę na muchy xd
@down
Zgadzam sie, ale ja z takiego powodu napewno nie opuszcze servera...
Jak dla mnie to trzeba serva zmienic tutaj nie pogra... zawsze sie trafi jakis swir co by se popkowal myslac ze jak ma wyzszy lv np 100+ zabijajac 50 lv w kilku ze jest fajny hmm niestety musze takiego kogos rozaczarowac niejestes fajny to jest totalne noobostwo :confused:
Gdybys to ty mial 100+ to nie uwazal bys tego za noobostwo tylko za dobra zabawe ktora przynosi zyski xP
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
No ale jaka w tym zabawa moze i dla ziomkow jest ale nie dla mnie ;p i tak ogolnie to mowie bye bye aurea :) 57 palek 49 najt i inne chary szkoda mi ich ale co mam zrobic nie pogra bo przesadzaja.X( ale jeszcze bym rozumial solo ale nie w 8 -.- trudno czasem tak bywa :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.