zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Lokator
09-01-2007, 08:10
Lokator czy jak ty sie tam zwiesz -.- tak naprawde to zadna strata ze sie do nas nie przyznajesz naprawde a jak sie nie przyznajesz do polakow to po ch** siedzisz tu z nami i postujesz z znami twoje uwagi sa naprawde nie potrzebne i z tego co widze denerwuja wiekszosc ludzi tutaj. Jak ci sie nie podoba to wyp******** na szwedzkie forum i tam umieszczaj swoje posty.
Big Baby:baby:

Jakbyś się wczytał w to co napisałem nieco dlużej zrozumiałbyś cały wontek.
Ja sie nie przyznajde do takich jak ty.

Grypek
09-01-2007, 09:13
A tego Twojego kawalku o Rocie nie skomentuje, bo jest to piesn patryjotyczna, a widze ze Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz [jeszcze].

To nie był kawał :confused:

Jakbyś się wczytał w to co napisałem nieco dlużej zrozumiałbyś cały wontek.
Ja sie nie przyznajde do takich jak ty.

Twoja sprawa do kogo się przyznajesz a do kogo nie, ale proszę nie wypowiadaj takich opini "na głos."

załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.

Mogę wstapic do tej gildi NuuBharem. Mam już tam wbitego rsa od zabijania szwedów ale to nie przeszkadza:)

sir Tifejo
09-01-2007, 12:15
To nie był kawał :confused:

Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...

To wszystko przez wasz poziom rozumowania. Poprostu tego nie rozumiem nawet wiek was nie usprawiedliwia, co wam da jakieś zabijanie ludzi ze Szwecji poza większą niechęcią do ,,was"? Czy ktoś mi wytlumaczy wasze rozumowanie, pisze ,,was” bo ja się do was nieprzyznaje. Wcale się nie dziwie że z śmieją się na selenie z głupich polaczków, a jeszcze niedawno tak sie oburzałem na to. Mam tylko nadzieje że jesteście wyjatkami.

Na koniec musze cos mocniejszego napisać żałuje ale jesteście debilami.
To jest TYLKO gra, poleglem czytajac "co wam da jakies zabijanie ludzi ze Szwecji".
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~.

Iomer Thunderblade
09-01-2007, 13:14
LETS KEAL ALL PEPEOLE ON SWEDEN OK ?!?!?!?!?!? SWEDEN ISH VERI BED ! EFEN IF SFEDDEN PPL ARE VERI NAJZZZZZZ.

Skonczcie te tepe dyskusje o wyzszosci polakow nad szwedami. Ja nic nie mam do nacji, inna sprawa to fakt ze Cruoris przegina troche pale ale takich ludzi jak np. Wrath ktory pomogl mi nie raz bardzo szanuje i szanowac bede. To samo tyczy sie alfisa i calej ekipy z Ume(i?a? nie wiem jak to sie odmienia (; ). Kto ruszy jakiegos szweda za to ze jest szwedem, bez zadnego innego reasonu bedzie miec tez doczynienia ze mna.

Gl & Hf

Grypek
09-01-2007, 13:48
Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...

Sory źle przeczytałem :confused: Mój błąd Jeszcze raz przepraszam. Wstyd mi ;/

LETS KEAL ALL PEPEOLE ON SWEDEN OK ?!?!?!?!?!? SWEDEN ISH VERI BED ! EFEN IF SFEDDEN PPL ARE VERI NAJZZZZZZ.

Bez przesady, aż takimi homofobami chyba nie jesteśmy. Ale przyznaj , że denerwujące jest ( ty z takim lv chyba niemasz juz takich problemów) expienie w obawie przed szwedami bo za nic mogą cie zaatakowac i żądać zapłaty: "Pay BoH"

Lokator
09-01-2007, 14:45
Chciałbym dodać kilka spostrzeżeń do tego tematu, oczywiście znajda się Ci którzy sie zemną niezgodzą.
Sądze że nie powinno się w przypadkach wojen określać ich ,,walką nacji” (chodzi mi tu o wyższość którejś ze stron). W przypadku Seleny jak i innych serwerów jednolitość narodowościowa przeciwnych gildii jest spowodowana kilkoma czynnikami, jednym z najważniejszych to bariera językowa. Za tym idzie brak nawiązywania znajomości z inno języcznymi graczami. Różnice wynikają także z innych norm wychowania, systemu szkolnictwa, kultury prościej sposobu na życia w ich kraju. Stad właśnie wynikają może te zauważalne różnice.
Właśnie przez takie stereotypy powstaje rasizm.

Z taki tego morał że nie powinniście zabijać Szwedów i bawić się w pospolite ruszenie;). Bo nie wszyscy są tacy jak Puge, jak chcecie pomoc to zabijajcie ludzi którzy takim jak on pomagają.

Postawcie się teraz w sytuacji szwedzkiego gracza który gra dla przyjemności, ma dobre zdanie o Polakach, jest niczemu winny, a wy przychodzicie i zabijacie go za to ze jest szwedzkiego pochodzenia. Jeżeli mimo wszystko nie rozumiecie to zabijcie każdego szweda sulle czy ezekiela a mogę się założyć że nie uda wam się wygrać tej wojny, przy okazji wyrobicie o nas piękna opinie.

Właśnie dlatego nazywam takich typów debilami i nie robię tego bezpodstawnie, poprostu na te miano zasługują.

Twoja sprawa do kogo się przyznajesz a do kogo nie, ale proszę nie wypowiadaj takich opini "na głos."

Po to jest forum żeby wypowiadać swoje zdanie, żeby doszło to co prubuje wam uświadomić do kogoś, jestem zmuszony używać właśnie takich mocniejszych akcentów.

Grypek
09-01-2007, 14:53
Postawcie się teraz w sytuacji szwedzkiego gracza który gra dla przyjemności, ma dobre zdanie o Polakach, jest niczemu winny, a wy przychodzicie i zabijacie go za to ze jest szwedzkiego pochodzenia. Jeżeli mimo wszystko nie rozumiecie to zabijcie każdego szweda sulle czy ezekiela a mogę się założyć że nie uda wam się wygrać tej wojny, przy okazji wyrobicie o nas piękna opinie.

Tak, nie każdy Szwed jest winny ale winnych jest wcale nie mało ;)
A co do opini - niestety juz i tak mają ją już wyrobioną :confused:

Sidar
09-01-2007, 15:14
Zaczynam watpic Lokator czy ty jetses normalnym czlowiekeim ale odsune sie od tego tematu, poniwaz nie chce mi sie toczyc cToba beznadziejnych dyskusji to an tyle z Toba i ani slowa "more".Co do zabijania szwedow to iomerson ma racje ,jesli mowimy zajebac szwedow to myslimy o szwedach ktorzy sa w Cruoise ale tak jak powiedzial iomer do Master Wratha bedziemy mieli wieczny szacunek i bedziemy chylic mu czloa za to co dla nas zrobil i ile razy nam pomogl.Oprocz Mastera jest tez wilu innych fajnych szwedow , ktorych tez nie bedziemy zabijac jak wygramy wojne ,poniwaz nie bedzie zadnego powodu by to zrobic.Nie bedziemy zabijac szwedow tylko za to ze sa szwedami, poniewaz znizylibysmy sie do poziomu Papugi Nocturna i Norteca , ktorzy zabijali ludzi tylko za to ze sa polakami.Jesli bysmy wygrali ta wojne na co sie nie zanosi ale my w to bardzo wierzymy to naprawde chcielibysmy miec spokoj na servie zeby spokojnie sobie lvlowac i pojsc kiedys na takiego Ferumbrasa ekipa to by bylo cos:p Jesli inni polacy beda robic Pa to od tego beda dwie osoby ktore prawdopodbnie beda zabijac za to.Sorry za taksiazke:D

Rafikinh
09-01-2007, 15:20
Pamietam kiedys byla jeshcze wojna Nemesis Program vs Swe

Visek13
09-01-2007, 15:21
No zabijaja za rozne rzeczy jak kupilem pierwszy raz pacca i spoko kolory d outfitu wybralem to juz jakis lolek przylecial i change outfit or hunted. Czasami pkuja ludzi za nic takie juz zycie... ale bez pk bylo by nudno...;)

Marczio
09-01-2007, 15:49
To samo tyczy sie alfisa i calej ekipy z Ume(i?a? nie wiem jak to sie odmienia (; ).

Umea to specyficzna grupa za co ich bardzo lubie bo oni potrafi robic z tej gry naprawde fajne jaja a nie wszystko na powaznie itd. super ludzie.

@Sidar
Ale ty jestes naiwny, jak wygracie wojne to ci ktorzy expa w nocy to maja pograne bo beda sneakowac was :)
Wy powinniscie robic to samo w razie porazki.

Sidar
09-01-2007, 16:10
Nie jestem naiwny i wiem o tym bardzo dobrze, ze beda cziac sie po nocach robic mass logi i walic tych co beda online ale malo kto expi w nocy przynajmniej mi sie tak wydaje a poza tym Puge mowil ze jak przegra wojne to nie chce paymentu bo on nie chce byc wolny.Trudno jakos bedzie trzeba sobie z tym poradzic moze w nocy jak bedzie ktos expil to da sie tele od kazdego do akzdego wtedy dzwonia i mass log polakow no nie wiem moze jakos to bedzie albo poprostu po nocach nie beda expic a poza tym nie ja tu jetsem od myslenia tylko Koti albo Alus czy Larsen.Wiec ta kwestie zostawiam im ja jestem od zabijania jak all ms'y co nam nie najlepiej wychodzi narazie:)
Mamy to nadzieje w krotce zmienic ale to co mowisz, ze beda nas zabijac po nocach bo oni nie maja honoru by pdejsc z opuszczona glowa tak jak Gusar kiedys odszedl z honorem i nie gral 6 miechow.
Niech biora z neigo przyklad bedzie lepiej dla nas:evul:

Komin
09-01-2007, 16:40
Trudno jakos bedzie trzeba sobie z tym poradzic moze w nocy jak bedzie ktos expil to da sie tele od kazdego do akzdego wtedy dzwonia i mass log polakow no nie wiem moze jakos to bedzie albo poprostu po nocach nie beda expic a poza tym nie ja tu jetsem od myslenia tylko Koti albo Alus czy Larsen.

Przeciez, to tylko gra... Dzwonic w nocy, wyrywac czlowieka ze snu... Dla mnie to bez sensu. No ale przeciez tez tak mozna robic ;p Jednak pamietajcie, ze to tylko gra...

Sidar
09-01-2007, 16:42
Wiem dla mnie to tez bez sensu jest ale tylko dzieki takiemu poswieceniu mozna utrzymac serwer w porzadq a szwedzki wygrywaja wojny wlasnie dlatego ze oni o kazdej porze dnia i nocy sa gotowi do akcji no i plus ich duze doswiadczenie i nie mal idealne zgranie.Wiec pora bysmy my sie zaczeli tak poswiecac.

Komin
09-01-2007, 16:51
No moze i tak... Ale trzeba pamietac tez o prawdziwym zyciu, a nie tylko o tibii... Takie jest moje zdanie.

Lokator
09-01-2007, 16:59
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.

Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl...

Skoro popierasz zabijanie ,,swe" miedzy 30-70 lvlem, można wywnioskować że mówisz o ogóle. Miedzy tymi 2 postami a tym poniższym są posty w których jest kilka zdań napisanych przezemnie i iomera w których piszemy co myślimy o czymś takim. Tu wreszcie punkt kulminacyjny nagłe przeobrażenie i Sidar zmienia swoje zdanie.

,,Co do zabijania szwedow to iomerson ma racje ,jesli mowimy zajebac szwedow to myslimy o szwedach ktorzy sa w Cruoise...",,...jest tez wilu innych fajnych szwedow , ktorych tez nie bedziemy zabijac jak wygramy wojne ,poniwaz nie bedzie zadnego powodu by to zrobic.Nie bedziemy zabijac szwedow tylko za to ze sa szwedami..."

@ Sidar
Czy nie powinienes dodać że i ja mam racje a nie tylko iomer. Czy nadal myślisz ze jestem nienormalny?

Iomer Thunderblade
09-01-2007, 17:00
Komin ma racje, jak którys do mnie przed 10 rano w weekend albo w nocy zadzwoni to zabije :p

Krelo
09-01-2007, 17:35

To jest TYLKO gra, poleglem czytajac "co wam da jakies zabijanie ludzi ze Szwecji".
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~.

wez sie chlopie schowaj nie masz pojecia po co ta wojna to sie nie udzielaj nie chce ci cisnac bo zaraz bana dostane! najlepiej bys zrobil jak bys przestal grac w tibie!
PS: swedzkie k@@@y od dawna przesladowaly polakow na selenie!Przez miedzy innymi Master Wratha zkonczylem kariere na selenie ale dalej sledze jej losy cya chlopaki :)! wiec pora sie odegrac! Życze wam wygranej wojny i jak naj mnie j dedow a jak najwiecej fragów i leprzego myslenia(bez urazy)!
Acha nie dajcie im bić lvl-a ;/przykladem tego jest Healek zbierzcie sie tak jak na Eisbluta czy jak mu tam :p :baby:

Iomer Thunderblade
09-01-2007, 17:46
@krelo
kim jestes? wyjdz

i nie zapomnij zamknac drzwi

crosscut
09-01-2007, 17:52
Komin ma racje, jak którys do mnie przed 10 rano w weekend albo w nocy zadzwoni to zabije :p

come get me tiger :DDDD

Lenrock
09-01-2007, 17:58
Skoro popierasz zabijanie ,,swe" miedzy 30-70 lvlem, można wywnioskować że mówisz o ogóle. Miedzy tymi 2 postami a tym poniższym są posty w których jest kilka zdań napisanych przezemnie i iomera w których piszemy co myślimy o czymś takim. Tu wreszcie punkt kulminacyjny nagłe przeobrażenie i Sidar zmienia swoje zdanie.

@ Sidar
Czy nie powinienes dodać że i ja mam racje a nie tylko iomer. Czy nadal myślisz ze jestem nienormalny?

aha i dodam jeszcze ze bedzie starac sie ubijac sie tych szwedow jakby są z cruois i są protektorowani przez ich członków

lubo
09-01-2007, 18:27
wez sie chlopie schowaj nie masz pojecia po co ta wojna to sie nie udzielaj nie chce ci cisnac bo zaraz bana dostane! najlepiej bys zrobil jak bys przestal grac w tibie!
PS: swedzkie k@@@y od dawna przesladowaly polakow na selenie!Przez miedzy innymi Master Wratha zkonczylem kariere na selenie ale dalej sledze jej losy cya chlopaki :)! wiec pora sie odegrac! Życze wam wygranej wojny i jak naj mnie j dedow a jak najwiecej fragów i leprzego myslenia(bez urazy)!
Acha nie dajcie im bić lvl-a ;/przykladem tego jest Healek zbierzcie sie tak jak na Eisbluta czy jak mu tam :p :baby:

Dobrze, że nie masz tutaj jakiegoś h lvla, bo Selena była by z Tobą marna, jak Iomer gadal, Master Wrath jest spoko, też tak sądze, dlaczego Cie zabił czy coś tam zrobił .. nie wiem, ale to nie powód żeby odrazu każdego szweda od ku~ wyzywać. Co do Eisbluta .. on nie udzielał się w tej wojnie ani po stronie swe ani po stronie pl, do tego jest z niemczech i padł za ..? Za to że nie powiedział po polsku jestem polakiem? Tak słyszałem ..

Jahakka
09-01-2007, 18:47
Przegracie

Bardzo obiektywny obserwator,
Hakki

Ziomal9191
09-01-2007, 18:48
Panowie szybko kończcie to wojnę bo kupiłem sobie je****go pacc i jest wojna i nie mogę pójść na hyderki bo blokerzy się boja ze wpadnie jakiś Puge i będzie po expie:/

sir Tifejo
09-01-2007, 19:10

Ale Cie koledzy pojechali, zalozylbym nowe konto na Twoim miejscu. I nie pokazywal sie wiecej tutaj.

Btw, ja tez pamietam wojne Nemesis Program & ktostam - niestety. Wszedlem do tej gildii 2 dni przez kleska - payments 30k, zaplacilem, 2-3 tygodnie pogralem i znowu sie do mnie doczepili :))

Lenrock
09-01-2007, 19:30
ta rise wyskoczcie na battle bo wojny nie wygracie siedząc w pz

Artfriel
09-01-2007, 21:10
Jeżeli ktoś z Cruois przybiegnie pomóc napewno ktoś z rise sie tym zainteresuje, choćby moj rl lizard, powiadomi was o tym i bedziecie mieli okazje by ubic swe. Owszem mogą nas dopaść, ale my nie damy sie łatwo złapać ;p jak mówiłem zobaczymy jak to będzie. Poczekajcie na pierwszego fraga, bycmozfe juz jutro (54ms, 46ms bądź 80ek)

Może podasz jakieś name'y? :)

Jahakka
09-01-2007, 21:17
http://img.photobucket.com/albums/v169/zz2nkt/lixo/Newbie.jpg

KubaGuzikkk
09-01-2007, 22:19
Acha nie dajcie im bić lvl-a ;/przykladem tego jest Healek zbierzcie sie tak jak na Eisbluta czy jak mu tam :p :baby:0

1.A Ty może wiesz po co ta wojna nie grając tu? :P
2.On już nie gra ale jest lepiej z polityką na selenie niż Ty?
3.Dobrze, że tu nie grasz, niepotrzebni nam tacy o.o
A tak ogólnie to (jak to Iomer ładnie ujął) wyjdź :p :baby:

POOOORRRRRRRRRAAAAA AHAHHHAHAHA HAHAHA HAHA HAH AXd!

@down
Przynajmniej nie pisze że muwił tak jak Ty, i nie wyje*ali go z Seleny ;\
A o tym lamusie to o sobie pisales mialo sie znaczyc nie?

Krelo
09-01-2007, 23:02
Dobrze, że nie masz tutaj jakiegoś h lvla, bo Selena była by z Tobą marna, jak Iomer gadal, Master Wrath jest spoko, też tak sądze, dlaczego Cie zabił czy coś tam zrobił .. nie wiem, ale to nie powód żeby odrazu każdego szweda od ku~ wyzywać. Co do Eisbluta .. on nie udzielał się w tej wojnie ani po stronie swe ani po stronie pl, do tego jest z niemczech i padł za ..? Za to że nie powiedział po polsku jestem polakiem? Tak słyszałem ..

A jak bym miał to bys mnie zabiła? o boże! tylko nie po oczach prosze! Rzeczywiscie nie każdy swe to kobieta która inaczej zarabia na życie ale to sa pa ktorych trzeba sie pozbyc! ale to wasz problem chcecie dalej padac for free to nie mamy o czym rozmawiac :)

[]=Dodziak=[]
09-01-2007, 23:54
Co do Eisbluta .. on nie udzielał się w tej wojnie ani po stronie swe ani po stronie pl, do tego jest z niemczech i padł za ..? Za to że nie powiedział po polsku jestem polakiem? Tak słyszałem ..
A więc Lubo Eisblut nie padł za to że nie powiedział "jestem Polakiem" tylko za to że chciał dołączyć się do wojny po stronie szwedzkiej. To chyba tyle Pozdro!!

Iomer Thunderblade
10-01-2007, 09:41
Krelo, jak masz jakis problem to pisz na PM, a jesli naprawde pragniesz, zapraszam do opola (;

zalfik
10-01-2007, 10:29
pax Panowie.... pax

Sidar
10-01-2007, 13:21
Hahahahah Krelo Iomer cie zniszczy nie wiem czy o tym wiesz ale Iomer nie ma 10 lat przestraszyl bys sie jego samego glosu a co dopiero jak bys go zobaczyl mysle ze wtedy by ci nic nie pomoglo wiec miej szacunek to co o nim slyszales to skad wiesz ze to prawda?
Kopcie grob dla Krelo jak wyjdzie z Iomerem dlugo nie pozyje ;(
A co do Eisbluta to byla kompletna pomylka wogole myslelismy ze to szwed a na dodatek chcial dolaczyc do wojny wiec nic nas nie powstrzymywalo zeby go nie zabijac a chcielismy zeby szwedzi po nas przyszli ale oni jak zwykle od poczatq tej wojny nie wykazuja wlasnej ingerencji tworczej tylko czekaja na nasz krok. Jedyne co to wystawiaja Norteca albo Puge ze skullem zeby biegal po venore zawsze w tym samym miejscu a to wogole nie jest przypalowe:o
Nie zyczcie nam powodzenia w wojnie bo jak narazie to nasz team nie stawia sie na ustalony czas na akcje a w 5 osob w tym 4 knightow to my nic nie zrobimy wiec chyba ta wojna skonczy sie bardzo szybko i to takim wynikiem jaki teraz jest.

sir Tifejo
10-01-2007, 14:02
tak btw: 13:58 Something sinister is going on in the desert north of Darashia

Komin
10-01-2007, 14:59
Nie zyczcie nam powodzenia w wojnie bo jak narazie to nasz team nie stawia sie na ustalony czas na akcje a w 5 osob w tym 4 knightow to my nic nie zrobimy wiec chyba ta wojna skonczy sie bardzo szybko i to takim wynikiem jaki teraz jest.

Eee... Ja tam wierze w wygraną :) Laros lub Koti jeszcze cos wymysla zajebistego i wygracie :]

Jahakka
10-01-2007, 15:04
Iomer~ zamknij pysk! masz teraz moze 16 lat bo jak jeszcze gralem to pamietam jak twoj rl kumpel muwil ze masz 15 lat i cię tępił w szkole HAhahahhaha! widze ze masz grubo! no ale cóż jak sie jest lamusem to się nim zostanie na zawsze :) cya nyga

http://i67.photobucket.com/albums/h282/godsend667/stfu-noob.jpg

Artfriel
10-01-2007, 15:13
Jeżeli ktoś z Cruois przybiegnie pomóc napewno ktoś z rise sie tym zainteresuje, choćby moj rl lizard, powiadomi was o tym i bedziecie mieli okazje by ubic swe. Owszem mogą nas dopaść, ale my nie damy sie łatwo złapać ;p jak mówiłem zobaczymy jak to będzie. Poczekajcie na pierwszego fraga, bycmozfe juz jutro (54ms, 46ms bądź 80ek)

Chyba się nie dowiem =C

Sidar
10-01-2007, 15:23
Iomer nie wiem czy sie Ci to podoba czy nie ale jak znasz mnie to wiesz ze to zrobie i wez zaloguj sie na tibie wkoncu i daj swoj numer koma albo tutaj go podaj omgXD jak wolisz ale musze go miec. Nie bede ci dzwonil o 10 rano lol to zdecydowanie za pozno jak bede dzwonil to kolo 5 moze 6;p w nocy raczej Cie oszczedze zalezy od twojego sprawowania:p Jak by to nie bylo konieczne to bysmy tego nie robili :] A co do Lars'a to on ma tera zw pyte egzaminow i jest bardzo zajety wiec szczerze watpie ze cos wymysli bo poprostu nie ma na to czasu a Koti nie wiem czy nie polozyl an to lachy bo dawno online nie byl. Wiec roznie to mzoe byc ale ja jetsem caly czas gotowy.Iomer ZALOGUJ SIE I DAJ SWOJ NUMER KOMA ;P

lubo
10-01-2007, 16:17
A jak bym miał to bys mnie zabiła? o boże! tylko nie po oczach prosze! Rzeczywiscie nie każdy swe to kobieta która inaczej zarabia na życie ale to sa pa ktorych trzeba sie pozbyc! ale to wasz problem chcecie dalej padac for free to nie mamy o czym rozmawiac :)

po 1: jestem facetem irl a nie dziewczyna,
po 2: nie ja bym Cie zabił, tylko nikt by sobie nie mógł normalnie pograć bo byś szalał tak jak tutaj dałeś przykład,
po 3: jeśli nie każdy szwed to nie pisz ze swe to kurw* bo pisząc to odnosisz się do każdego szweda...

Krelo
10-01-2007, 17:42
Krelo, jak masz jakis problem to pisz na PM, a jesli naprawde pragniesz, zapraszam do opola (;

[email protected] <na ten emali wyslij swuj dokladny adres odwiedze Cie w wakacje.

Krelo
10-01-2007, 17:46
Hahahahah Krelo Iomer cie zniszczy nie wiem czy o tym wiesz ale Iomer nie ma 10 lat przestraszyl bys sie jego samego glosu a co dopiero jak bys go zobaczyl mysle ze wtedy by ci nic nie pomoglo wiec miej szacunek to co o nim slyszales to skad wiesz ze to prawda?
A co do Eisbluta to byla kompletna pomylka wogole myslelismy ze to szwed a na dodatek chcial dolaczyc do wojny wiec nic nas nie powstrzymywalo zeby go nie zabijac a chcielismy zeby szwedzi po nas przyszli ale oni jak zwykle od poczatq tej wojny nie wykazuja wlasnej ingerencji tworczej tylko czekaja na nasz krok. Jedyne co to wystawiaja Norteca albo Puge ze skullem zeby biegal po venore zawsze w tym samym miejscu a to wogole nie jest przypalowe:o

Sidar jak tak bardzo podziwiasz Iomera to wez sie z nim ożeń albo zrubcie sobie bliżniaki! ale teraz juz nie dostaniesz becikowego więc nie bendzie Tysiaka

Sidar
10-01-2007, 18:10
Czestochowa ul.ruckemanna 41/51 m 37 42-200
kod w razie jak bys chcial list napisac albo cos nie :]
to moj adress zabraszam do swietego grodu gdzie Bog wybacza a Zawodzie nigdy:]

W tej krainie przybysz ginie.;)

Swiety gosc zeSwietej dzielnicy w Swietym miejscieB)

Krelo
10-01-2007, 19:31

Cytowalem Iomera do niego mialem przyjechac ale jak sie prosisz to jak znajde czas to z chcecia tam przyjedziemy.

Ginie? Przyjec do Krakowa to zobaczysz gdzie ginie :baby:

Lokator
10-01-2007, 19:33

Bedziecie się pkować:o?

Master Vader
10-01-2007, 20:27
Tylko nie zróbcie sobie krzywdy...PlaaaXX gaajs
Moge też do kogoś wpaść???xDD ;)

Marczio
10-01-2007, 20:38

zamknij pysk i sie nie kompromituj prosze juz.
Iomer ma 15 lat wiec moze i jest sie czego bac ale chyba nie bedzie sral z powodu jego glosu.

zalfik
10-01-2007, 22:13
czy wam jusz niewystarczy óbijanie siem w gże? pozatym takie pyskuwki zostawcie sobie na priv u zaoszendzcie nam czytania ich

Czy Wam juz nie wystarczy ubijanie sie w grze? Poza tym takie pyskowki zostawcie sobie na priv i zaoszczedzcie nam czytania ich.

BŁAGAM

Iomer Thunderblade
10-01-2007, 22:42
@zalfik

racja (:

@krelo
przyda ci sie slownik, pozatym lepiej ustawmy sie gdzies poprostu w opolu a nie adres, jak ci zalezy, dobra konczmy ta bezsensowna dyskusje.

Grypek
11-01-2007, 12:01

Gorzej niż patologia :confused:

Krelo
11-01-2007, 14:42
@zalfik

racja (:

@krelo
przyda ci sie slownik, pozatym lepiej ustawmy sie gdzies poprostu w opolu a nie adres, jak ci zalezy, dobra konczmy ta bezsensowna dyskusje.

nie ma sprawy mozemy sie spotkac w opolu. zgadamy sie jeszcze w wakacje.
a ty sie nigdy nie myslisz? chcial bym byc taki idealny jak Ty Haha :baby:

Marczio
11-01-2007, 15:27
nie ma sprawy mozemy sie spotkac w opolu. zgadamy sie jeszcze w wakacje.
a ty sie nigdy nie myslisz? chcial bym byc taki idealny jak Ty Haha :baby:

biedni rodzice

crosscut
11-01-2007, 17:32

oj Sidar Sidar... to jak, mamy sie czuć zaproszeni na browara jak wygramy war ;D?

Master Vader
11-01-2007, 17:42
Oooooo..któs mówi o piwku???xDD
Ja się piszę też chętnie wpadne!!!:] chyba nie będziecie mieć nic przeciwko xD

[]=Dodziak=[]
11-01-2007, 18:38
Oooooo..któs mówi o piwku???xDD
Ja się piszę też chętnie wpadne!!!:] chyba nie będziecie mieć nic przeciwko xD
Będziemy mieli wiele przeciw xD Gdyż nie walczysz w wojnie ... ekhm fuck nikt nie walczy xD no ale chuj nie jesteś z nami w guild więc nie wpadasz =D

Iomer Thunderblade
11-01-2007, 19:08
dla mnie komandos strong

ew. zubr :D

Lenrock
11-01-2007, 19:23
nie bylo mnie na forum chyba 4 dni, . jakies nowe fragi?

KubaGuzikkk
11-01-2007, 20:30
Ej, a ja mogę wpaść ?:\

Jahakka
11-01-2007, 20:37
dla mnie komandos strong

ew. zubr :D

Komandos strong jabłkowy i żubr, czlowieku, masz te same gusta co ja xddd

_/ JABOL PUNK !

Marczio
11-01-2007, 20:53
moze najpierw niech niektorzy pokoncza 18 a potem beda "szponcic" tym co pija? Bo dla mnie to zalosne jest, ktos mysli ze jest elo bo powie ze jest wielky alkoholyk lololol.

Jahakka
11-01-2007, 21:16
moze najpierw niech niektorzy pokoncza 18 a potem beda "szponcic" tym co pija? Bo dla mnie to zalosne jest, ktos mysli ze jest elo bo powie ze jest wielky alkoholyk lololol.

Chce być "cool" :|

Grypek
11-01-2007, 21:43

A ty jak zwykle krytyk. Może on pije z rodzicami? A skąd wiesz? Byłes u niego w domu?

SanoskeAndCor
11-01-2007, 21:44

Bez przesady Iomer nie jest az taki straszny xD ale mase to on ma nie powiem :P a jeszcze jak z kojotem ubiora kaski z 2 wojny swiatowej to Krelo ma przejebane :D

Krelo
11-01-2007, 22:05
Bez przesady Iomer nie jest az taki straszny xD ale mase to on ma nie powiem :P a jeszcze jak z kojotem ubiora kaski z 2 wojny swiatowej to Krelo ma przejebane :D

Ops... ty to ja może wsiąde w ubota i tam podplyne do opola i pobawimy sie w wojne tak jak czesio maślana anusiak i konieczko? 8o

KubaGuzikkk
11-01-2007, 23:29
A ty jak zwykle krytyk. Może on pije z rodzicami? A skąd wiesz? Byłes u niego w domu?

A moze... A moze... A moze byś się zamknąl?;\

Btw. mnie sie nie czepiajcie ze chce byc "elo" bo nic o piciu nie pisalem ):

Iomer Thunderblade
11-01-2007, 23:31
@szaranczq

NJE :\

@Moron Dermyn

Tobie mama nie pozwala :(

@Krelo

Ja ino zapierdololem z takim helmem na glowie, teraz pora na maske gazowa oraz arabulska huste a'la Jihad !

crosscut
11-01-2007, 23:42
ja nie musze pic zeby byc suuuuuuper elooo ziąąąąąąąąąąą

i moze wkoncu ktos da mi tego @#$@#$ inva do guildi ?

zalfik
11-01-2007, 23:53
ja kiedys prowadzilem chulaszcze rzycie. praktycznie na krawedzi rzycia i smierci. sporty ekstremalne libacje alkocholowe do nie przytomnosci seks z przypadkowymi kobietami... a potem skonczylem 11 lat i powiedzialem sobie DOSC!! tylko powiedzcie coto ma do tematy "wydazenia z seleny"??

PS:text powyrzej zaerpnienty z jakiegos filmu (rzeby nie bylo rze plagiat :P)

Ja kiedys prowadzilem hulaszcze zycie. Praktycznie na krawedzi zycia i smierci. Sporty ekstremalne, libacje alkoholowe do nieprzytomnosci, seks z przypadkowymi kobietami.... a potem skonczylem 11 lat i powiedzialem sobie DOSYC!! Tylko powiedzcie co to ma do tematu "Wydarzenia z Seleny"????

PS: Tekst powyzej zaczerpniety z jakiegos filmu (zeby nie bylo, ze plagiat :P)

KotiConqueror
12-01-2007, 08:22
Eee... Ja tam wierze w wygraną :) Laros lub Koti jeszcze cos wymysla zajebistego i wygracie :]

Ta fajnie by bylo tylko ze Laros nie gra i nie bedzie bo nie ma neta :(

KubaGuzikkk
12-01-2007, 13:46
@Moron Dermyn

Tobie mama nie pozwala :(

Nie, Twoj stary ;\!

sir Tifejo
12-01-2007, 15:04
apropo picia:

http://www.youtube.com/watch?v=m_pw9vik0BQ&NR

ruscy rzondza!

zalfik
12-01-2007, 15:41
A co to ta Twoja "rzondza"??? Szukalem wszedzie i nie znalazlem :(

Grypek
12-01-2007, 15:49
apropo picia:

http://www.youtube.com/watch?v=m_pw9vik0BQ&NR

ruscy rzondza!

Ten sam filmik wczoraj na smogu był ;)

@Temat

Jak idze wojna?

sir Tifejo
12-01-2007, 15:53
A co to ta Twoja "rzondza"??? Szukalem wszedzie i nie znalazlem :(
Ironia :confused:

Sidar
12-01-2007, 16:50
Co do wojny to jedna wielka porazka z tego co widze Koti olal sprawe nie loguje sie wogole tylko siedzi na gg.C**** z tego bedzie mozecie isc juz gratulowac szweda ,ze nas rozjebali jak gnoj po polu:] Nie ktorzy z nas nie bede mowil name powiedzieli za duzo czego nie powinni bo sami nie lepsi sa ale on byl taki zawsze.Koti juz nie chce walczyc czyli Laros tez nie walczy tak mysle a Alucard juz wogole nie mam slow jeszcze poczekam ten weekend nie beda kminic akcji to aj to mam w dupie i ide na inny server.Nie bede sie tu meczyl beznadziejnie.

Komin
12-01-2007, 16:58
@Sidar
Dobrze, ze chociaz Ty mowisz cos n/t wojny :]

@Koti
Jesli to, co mowi Sidar jest prawda, to powiedz to na forum. Czy naprawde jest juz koniec wojny, juz nie bedziecie walczyc? Odpuscicie im? Powiedz cos konkretnego w koncu, bo mysle, ze kazdy jest zainteresowany...

KotiConqueror
12-01-2007, 17:17
Po pierwsze Sidar to pogadaj z macavellim niech Ci powie co masz robic

A co do tego laros koti alcuard blebleble
To nie ja niemoge grac w nocy i tak wojna to jedna wielka porazka, nie mam slow do tej calej sytuacji jak Polakom sprawia taki problem zebrac sie na dana godzine. Ja napewno nikomu nic placic nie bede ale pare osob sie wykrusza i pewnie zaplaci albo odejdzie z serwera ale mam ich daleko w dupie :)

DodoZ
12-01-2007, 19:24
Tija, chodzmy na kyre i executujmy innych ;]

Arvit
12-01-2007, 22:22
"HUJ NA TO KLADE BO I TAK DAMY RADE "

i tak wiem ze nie

Aego
12-01-2007, 23:05
"21:45 Puge Nocturna [122]: prostytutki w polsce sa bardzo bardzo tanie "

Ludzie niemożna na coś takiego sobie pozwolić jeśli dana ilość osób niemoże się lognac o danej godzinie to przeczekajcie ferie .... bo to jest czas nauki wyjazdow i po przerwie powrót cie z więkrzą silom. :p :p :p B) nie podawajcie się

Kusy_Kazakov
12-01-2007, 23:29
Otóż okolo godziny 17.00 zebrało się w Thais kilkunastu Szwedów 8-25 lvle. Zaczęła się masakra pod depo z Polakami - oczywiście każdy outfit narodowy B)
Walka zakończyła się remisem ze stratami po obu stronach.
O godzinie 22.00 zebrała się druga grupka Polaków pod przewodnictwem jednego z noobcharów Dark Aquala ;]
Oto cytat jego rozmowy mojego kumpla z nim:
22:27 Selmero [13]: 22:17 Xavi Coldfire [21]: ulecze cie 22:17 Xavi Coldfire [21]: daj party

Nic dodać nic ująć -.-

PS. Nie muszę wspominać oczywiście że Polacy ubijali Polaków.

Lokator
12-01-2007, 23:30
Skurczybyki ładnie walczą.

...a miało być tak pięknie.

sir Tifejo
12-01-2007, 23:51

Ludzie niemożna na coś takiego sobie pozwolić jeśli dana ilość osób niemoże się lognac o danej godzinie to przeczekajcie ferie .... bo to jest czas nauki wyjazdow i po przerwie powrót cie z więkrzą silom. :p :p :p B) nie podawajcie się

po przerwie powrót cie z więkrzą silom. OHOHOHO

Aego
13-01-2007, 00:10
po przerwie powrót cie z więkrzą silom. OHOHOHO
wiem ze nie umiem pisać i się tego nie wstędze;D:PP
:evul: :evul: :evul: :evul:

Jahakka
13-01-2007, 00:11

PL?

Z wiekrzą silom,
Twój polski brat

Mroczno
13-01-2007, 00:21
Co do wojny to jedna wielka porazka z tego co widze Koti olal sprawe nie loguje sie wogole tylko siedzi na gg.C**** z tego bedzie mozecie isc juz gratulowac szweda ,ze nas rozjebali jak gnoj po polu:] Nie ktorzy z nas nie bede mowil name powiedzieli za duzo czego nie powinni bo sami nie lepsi sa ale on byl taki zawsze.Koti juz nie chce walczyc czyli Laros tez nie walczy tak mysle a Alucard juz wogole nie mam slow jeszcze poczekam ten weekend nie beda kminic akcji to aj to mam w dupie i ide na inny server.Nie bede sie tu meczyl beznadziejnie.

Tak zgadzam sie taka jest polska mentalnosc polakow o wojen mam dosw. z wielu serwerow i ciagle to samo glowny powod tego jest to ze wiekszosc sharuje konto 15-16 latki spojrzcie chociazby na kyre a jak przychodzi do wojny do nikogo nie ma ... to jest troche zalosne ale co zrobisz zycze powodzenie all polakom D: pozdrawiam

Shifos Wielki
13-01-2007, 00:34
Tak zgadzam sie taka jest polska mentalnosc polakow o wojen mam dosw. z wielu serwerow i ciagle to samo glowny powod tego jest to ze wiekszosc sharuje konto 15-16 latki spojrzcie chociazby na kyre a jak przychodzi do wojny do nikogo nie ma ... to jest troche zalosne ale co zrobisz zycze powodzenie all polakom D: pozdrawiam

Masz racje,Polacy nie walcza bo nie umieja sie bic, nie umieja sie zorganizowac,biegaja jak oszolomy i nie wiedza co maja zrobic (sa wyjatki), po prostu boja sie szwedow ktorzy nie przesadzajac sa od nich naprawde lepsi.Wywolanie wojny ze strony szwedow mialo swoj cel-wyeliminowac polakow z serwera.I tu musze przyznac, ze wlasnie tego dokonali, gdyz teraz wielu PL odejdzie z Seleny.Tylko wstyd , ze w tak banalny sposob dalismy sie pokonac!!!8o

Iomer Thunderblade
13-01-2007, 01:27
Kto dal ten dal....

ALLAH BLESS JIHAD !

[]=Dodziak=[]
13-01-2007, 01:54
Masz racje,Polacy nie walcza bo nie umieja sie bic, nie umieja sie zorganizowac,biegaja jak oszolomy i nie wiedza co maja zrobic (sa wyjatki), po prostu boja sie szwedow ktorzy nie przesadzajac sa od nich naprawde lepsi.Wywolanie wojny ze strony szwedow mialo swoj cel-wyeliminowac polakow z serwera.I tu musze przyznac, ze wlasnie tego dokonali, gdyz teraz wielu PL odejdzie z Seleny.Tylko wstyd , ze w tak banalny sposob dalismy sie pokonac!!!8o
Taaa.... sorry że Ci zwrócę uwage ale zdaje mi się że Ty Marek nie wiele robisz w tej wojnie i sam za dobrego pvp nie masz. Więc odłóż na bok te zbędną krytykę. Thx i nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę!

zalfik
13-01-2007, 08:43
ALLAH BLESS JIHAD !

to jusz som tej klasy rogrywki? ;)

To juz sa tej klasy rozgrywki? ;)

Shifos Wielki
13-01-2007, 10:35
=Dodziak=[];1193408']Taaa.... sorry że Ci zwrócę uwage ale zdaje mi się że Ty Marek nie wiele robisz w tej wojnie i sam za dobrego pvp nie masz. Więc odłóż na bok te zbędną krytykę. Thx i nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę!

Moje pvp jest na tyle dobre ze w 10 minut mnie nie mogli ujebac w 4 na piratach i musial przyjsc do pomocy Dany Karde wiec nie narzekam na swoje pvp, bo sie chlopaki musieli nabiegac zeby smiesznego 66 rp zabic a w wojnie nie biore udzialu bo od poczatku bylo wiadomo jak to sie skonczy siedzeniem po pz i dyskusja na vento
2 sprawa jest pelno szpiegow polskich ktorzy melduja poslusznie szweda o kazdym polskim ruchu liczac na to ze po wojnie beda spokojnie expic ale moim zdaniem szwedzi pozwola grac pol roku po zaplaceniu paymentu i jak Polacy stana znowu na nogi z kasa powtorza numer zeby miec forse na dalszy exp poprostu beda traktowac te garstke Polakow ktorzy zostana jak krowy dojne i tyle mam do powiedzenia w sprawie tej wojny.

Marczio
13-01-2007, 11:15

Nie no jak sie czuja ziomami bo pisza wszedzie gdzie popadnie ze oni sa experienced alkos no to sory buheheheheh.

@ Sidar
Gadasz glupoty nic w tej wojnie nie zrobiles oprocz tego ze padles na 4 hity wiec moze przystopuj z posadzaniem liderow o.0

Iomer Thunderblade
13-01-2007, 11:33
@zalfiq

nie, ja poprostu lubie jihad :(

http://www.rnw.nl/informarn/assets/images/jihad.jpg

Visek13
13-01-2007, 13:49
Ta cala wojan to jest hore... n00by z 10 lvlami pisza na trade wszyscy polcy do thais b wojna sami g*wno zrobia w tym kierunku ap o 2 od tego nie jest trade tylko predzej game chat... po 3 szwedzi sa silniejsi wpadnie wam pare takich hlvli noctornow i co zrobicie? ;p
Skonczy sie pewnie odrabianiem lvlu, expieniem po nocach... ale coz takeiz jestzycie mi osobisice ta wojna przeszkadza, stoi na drodze do swietnego grania...;( chyba ze ktos to wreszcie skonczy albo da szwedom popalic!!! bo ja sie nie czuje na silach

@ Edit: Sory za bledy...

Gedors
13-01-2007, 14:11
Siema wszystkim

Moim zdaniem wojny były, są i będą. Kwestia kto wygra tę jest ciągle otwarta. Nieraz się zdarzało, że gildie skazywane na pożarcie dzięki wytwałości podnosiły się z kolan (np. Anima na Aldorze). Także Raise Against ma naprawdę duże szanse na zwycięstwo.

Jednak to co najbardziej mnie zbulwersowało to wątek o wojnie na Selenie znajdujący się na tibia.de W rzeczywistości to nie Szwedzi, ale Słoweńcy są największym zagrożeniem dla polskich graczy. Oni dyszą nienawiścią do Polaków i są po prostu rasistami. Żeby nie być gołosłownym :

Smulis Karde
I @r3 R37@Rd

Woties: 672
Tibia status: Active

You dont need to be trained to kill polacks........ :P they suck thats in their blood..

Czy też:

Smulis Karde
I @r3 R37@Rd

Woties: 672
Tibia status: Active

Smulis is da man who owned your ass on selena...
if you wanna flame me go ahead if you wanna kill me try it...
many have tried and all of them failed...

I wish i was a nazi... they were great and some still are.

Tutaj macie link do tego wątku i oceńcie to sami...

http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=104347&page=1&pp=15

Master Vader
13-01-2007, 14:48
Taaa..a moim zdaniem najgorsze w tej wojnie jest to, że przeradza się ona w wojne na tle rasistowskim...porażka...

Marczio
13-01-2007, 21:57
ludzie pokroju smulisa sa po prostu ponizej poziomu i szkoda o nich gadac, wiesz takich nie pouczy sie ani gadka ani gra po prostu musieliby im tam zrobic na te Slowenie jakis wjazd jak mu rozpieprza chate zabija 70% rodziny a jego wdupia na 5 lat do obozu to moze wyczai o co chodzi chociaz i tak nie ma gwarancji bo podobno czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nigdy, na tej zasadzie on nigdy nie zmieni swoich idiotycznych pogladow. Poza tym dziiwi mnie jego rasizm, Slowenia jest takim samym zadupiem jak Polska a rasizm raczej swiadczy o jakichs kompleksach wiec byc moze ma jakies kompleksy narodowosciowe i musi w grze dac sobie luzu.

Master_Macavelli
14-01-2007, 05:48
Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

1. Wojna jest ciezka i bedzie ciezka, z tego wzgledu, ze jest to pierwsza wojna w naszym gronie, przez co nie mamy zgrania, np. 'combo', lecz pracujemy nad tym, aby bylo jeszcze bardziej doskonale.

2. To co pisza na forum tibia.de/pl/com na temat polakow, to w wiekszosci prawda, wiec nie ma sie czemu sprzeciwiac, nawet jezeli razi to wasza dume. Oczywiscie niektorzy nie dorosli jeszcze do tej gry, przykladem jest puge, dany karde, dla ktorych jak dla mnie nie ma paymentu.

3. Larosa nie ma? Trudno. Koti nie bedzie bral udzialu? Trudno. Alucarda nie bedzie? Trudno. Ja moge was zapewnic, ze nie mam zamiaru im placic, podobnie jak kilka innych osob, np. Koti, i bedziemy walczyc do konca, do rookgardu. Ja nie zalamuje sie tym, ze mam w teamie o 1, 2,3, 10 osob mniej jezeli w dalszym ciagu jest ktos kto chce walczyc u mego boku. W Rise Against jest sporo osob, ktore sie w ogole nie loguja, zmienily serwer, nie obchodzi ich to co bedzie na selenie... ci ktorzy sie nie loguja, uwazaja, ze po miesiacu - moze dwoch, wszystko wroci do normy, ale nie, jezeli my przegramy, to oni tymbardziej nie beda mogli wrocic na selene, chyba, ze zaplaca, co niczego nie zmieni, bo w dalszym ciagu beda zabijani.

4. Jezeli wytlumaczeniem na to, ze nie bierzesz udzialu w wojnie, jest to, ze masz maly level, to mozesz pomoc nam w inny sposob, rob runy/kase i wysylaj mi ja do Venore, na pewno sie przyda. Kilka osob juz to robi, i jestesmy naprawde wdzieczni, ze mozemy te runy/kase przekazac komus kto padl i nie ma na blessy, a chce walczyc. Np. Sulle mial hacka i dostal kilka bp uh z tego, co ktos nam przekazal na wojne. Kolejna sprawa, ktora moze nam pomoc to noob-char, 8-15stolevelowe postacie, na ktorych wam nie zalezy. Rowniez one sa nam przydatne. Bardzo chetnie poszlibysmy po Zorlana, ktory expi na dlair Venore, jednak stamtad nie ma wyjscia... dlatego potrzebujemy okolo 30 osob, ktore wejda na noob chary i zablokuja tak droge, zeby nie mogli przejsc, jezeli zaczna was zabijac, to beda mieli red-skulle/bany->delety. Zainteresowane osoby moga do mnie pisac, wysylac listy, paczki. Z gory dziekuje w imieniu calego Ultimation.

5. Jezeli uwazacie, ze wojna jest juz przegrana, to nie, nie jest, o czym sie w krotce przekonacie. Jak na razie jest nam sie ciezko zorganizowac, z tego powodu nie ma jeszcze fraga/akcji po naszej stronie, jednak czas ten jest wykorzystywany w inny sposob, jak np. obmyslanie akcji, drogi ucieczki, robienie kasy, wystarczajacej ilosci noob charow, cwiczenia combo.

@Iomer: good joke :D

@Szifos: jezeli myslisz, ze jestes taki dobry (czemu nie przecze, byc moze), bo przezyles 10 minut... i myslisz, ze szwedzi nie potrafia zabic 60rp, to jestes w bledzie i miales po prostu farta, lub sie z toba bawili. Jezeli mi teraz powiesz, ze sie nie bawili, to od razu moge ci odpowiedziec, ze tak, bawili sie, inaczej przyszedlby zorlan, ktory ma cie na 1 ue, 700hp+, o czym sie sam przekonalem. :)

@Wszyscy: dajcie nam troche czasu i przestancie wchodzic na Kotiego, po prostu tibia to nie wszystko, 'real' jest wazniejszy niz gra i niech tak zostanie przynajmniej dla nas, Polakow. To jest kolejny atut szwedow, ze oni traktuja ta gre duzo powazniej, przez co siedza 24/7 przed monitorem, nie robiac niczego innego, kiedy oni sie ucza? Nigdy. Nie twierdze, ze ja siedze malo, albo ostatnio takze staram sie poswiecac tej grze malo czasu, a w kazdym razie z umiarem i robie inne rzeczy (nauka... nauka... nauka...). Zamiast wyzywac Kotiego od noobow i tchorzy, pogadajcie z nim normalnie, bo jest z niego spoko typ.

zalfik
14-01-2007, 09:32
@Master_Macavelli

True, true...... ;)

Sidar
14-01-2007, 10:05
Marczio jetses co najmniej smieszny twierdzac ze ja nic nie zrobilem w tej wojnie:D Spytaj o zdanie Mac~ to ci powie na kim mozna polegac dopiero potem wyrazaj swoje zdanie ktore jest malo ogarniete i nie poparte zadna wiedza.GL

Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.Wiec chce zobaczyc ciebie w akcji.

Shifos Wielki
14-01-2007, 10:54
[QUOTE=Master_Macavelli;1196127]Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

@Szifos: jezeli myslisz, ze jestes taki dobry (czemu nie przecze, byc moze), bo przezyles 10 minut... i myslisz, ze szwedzi nie potrafia zabic 60rp, to jestes w bledzie i miales po prostu farta, lub sie z toba bawili. Jezeli mi teraz powiesz, ze sie nie bawili, to od razu moge ci odpowiedziec, ze tak, bawili sie, inaczej przyszedlby zorlan, ktory ma cie na 1 ue, 700hp+, o czym sie sam przekonalem. :)

Zle mnie chyba zrozumiales oni nie przyszli mnie zabic bo jestem Polakiem--- przyszli popekowac,przyszlo najpierw 3 rs 80+rp 65rp i jeszcze jakis tam jeden biegali zam mna i lali nie na zarty dopiero jak Dany przylazl to mnie bodajrze na 3 ue zwalil. Poprostu twierdze ze nie sa tak dobrzy za jakich sie uwazaja a i ja sroce z pod ogona nie wypadlem wiec Zorlan nie ma tu nic wspolnego jak by przyszedl to raczej by powiedzial "pay boh" a nie ponizal sie do zabicia mnie :)

A jesli chodzi o wojne to zycze powodzenia 1000x wolal bym zeby to Polacy wygrali ta wojne bo Puge i reszta tej chorej rodzinki naprwade juz przegina.

zalfik
14-01-2007, 11:06
Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.

ty zostaw tom wojne i idz wes sie za jenzyk polski dwa zdania i conajmiej kilkanascie blenduf

Ty zostaw ta wojne i idz wez sie za jezyk polski! Dwa zdania i conajmniej kilkanascie bledow!!!!!!!!!

Bobek55
14-01-2007, 11:32
ja gralem na selenie ale jusz nie gram mialem 13 a mam 10 nim ale bohy som bardzo drogie noble armor jest tanie ale muj kumpel kupil noble armor za 4 ruzcke dla druta ten gosciu co kupil tom ruzcke musi byc pze lol bo taka ruzcka 1.2k:P

Gedors
14-01-2007, 11:44
Jak na razie najbardziej spisują się noobchary bijące Szwedów w Thais.

Żałosne

sir Tifejo
14-01-2007, 11:51
Jak na razie najbardziej spisują się noobchary bijące Szwedów w Thais.

Żałosne

Jesli wg Ciebie texty typu "IDZIEMY BIC SZWEDUF W VENORE !!!1one!" to jest "spisywanie sie" to powodzenia w dalszym zyciu. Jak widze tych noobow pod depo to az mam ochote ich wytluc :/ a ludzie sie dziwia skad taka a nie inna opinia o Polakach :/

Komin
14-01-2007, 11:58
Ty zostaw ta wojne i idz wez sie za jezyk polski! Dwa zdania i conajmniej kilkanascie bledow!!!!!!!!!

Nie powinno byc "tę wojnę" ? :)

@Macavelli
Po prostu brak mi slow xD Super, ze odwiedziles te forum :)

Sidar
14-01-2007, 12:04
Mysle ,ze moj polski stoi na wikeszym poziomie niz twoj a ja sie nie przykladam do tych postwo pisze szybko i wala mnie bledy.
Co do noob'ow w Thais to robia tylko duze zamieszanie.

A i chcialem wam powiedziec ,ze Zorlan wyszedl z wojny Mac~ zalozyl mu payment.

Gedors
14-01-2007, 14:18
Jesli wg Ciebie texty typu "IDZIEMY BIC SZWEDUF W VENORE !!!1one!" to jest "spisywanie sie" to powodzenia w dalszym zyciu. Jak widze tych noobow pod depo to az mam ochote ich wytluc :/ a ludzie sie dziwia skad taka a nie inna opinia o Polakach :/

Dobra, może "spisywanie się" to rzeczywiście niefortunne słowo. Miałem na myśli, że te noobki przynajmniej mają ochotę do walki i walczą. Oczywiście jest to głupie i nie ma większego sensu, ale nie zmienia to faktu, że jest to jedyne pole aktywności polskich graczy i to jest właśnie żałosne.

Dziękuję za życzenia powodzenia w dalszym życiu. Nawzajem!

Jahakka
14-01-2007, 14:20
Macavelli, przynajmniej jedna sensowna i ciekawa wypowiedz x)
Moja rada, lepiej nie mów tutaj jakie masz plany co do zorlana... tu wszystko ma uszy :<

Marczio
14-01-2007, 14:40
Marczio jetses co najmniej smieszny twierdzac ze ja nic nie zrobilem w tej wojnie:D Spytaj o zdanie Mac~ to ci powie na kim mozna polegac dopiero potem wyrazaj swoje zdanie ktore jest malo ogarniete i nie poparte zadna wiedza.GL

Hahahhaha moge cie tylko wysmiac to co powiedziales nie mam do ciebie teraz wogole szacunkuobejrz sobie filmik z kamery xana karde dopiero pierdol te glupoty a i tez chcial bym zobaczyc jak sie trzymasz z 5 or more swe na klacie gdy masz 720hp wytraciles all ssa i wystrzelales 1,5bp sd w Bonne.Mysle ze kazdy by padl tu tak samo bo samymi uhami w trapie sorkiem nic sie nie da zrobic poniewaz to jest naprawde smieszne combo 720-.-.Wiec chce zobaczyc ciebie w akcji.

nie twierdze ze ktos by nie padl w takiej sytuacji bo kazdy by padl, wysmiewam cie bo wypisujesz tu jakies bzdury o swoim adresie i w ogole zalosne rzeczy, jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny niz ty bo twoje umiejetnosci o ktorych nie tylko ja sie przekonalem ale i wielu innych ktorzy cie ubijali w sekunde jak nooba sa jesli nie zerowe to mierne. Widzialem film ze wszystkich 3 kamer, wypunktowali was, nic wiecej. Nie mowie o tym battle bo to juz temat zamkniety, mowie do ciebie zebys poczytal swoje posty i wyciagnal wnioski, bo robisz wioche swoimi tekstami
UHAUHAHUAHIAHIAH SWIETE MIASTO UL LOLOL 14 43-121 CZESTOCHOWA WPADAJ ZIOOOPOOOMM TO OBADAMY KTUUURY Z NASH TO CFANIACZSECK.

sir Tifejo
14-01-2007, 15:28
Dobra, może "spisywanie się" to rzeczywiście niefortunne słowo. Miałem na myśli, że te noobki przynajmniej mają ochotę do walki i walczą. Oczywiście jest to głupie i nie ma większego sensu, ale nie zmienia to faktu, że jest to jedyne pole aktywności polskich graczy i to jest właśnie żałosne.

Dziękuję za życzenia powodzenia w dalszym życiu. Nawzajem!

Rzeczywiscie, zalozne, wiec po co o tym pisac?

Quivee
14-01-2007, 15:57
Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

4. Kolejna sprawa, ktora moze nam pomoc to noob-char, 8-15stolevelowe postacie, na ktorych wam nie zalezy. Rowniez one sa nam przydatne. Bardzo chetnie poszlibysmy po Zorlana, ktory expi na dlair Venore, jednak stamtad nie ma wyjscia... dlatego potrzebujemy okolo 30 osob, ktore wejda na noob chary i zablokuja tak droge, zeby nie mogli przejsc, jezeli zaczna was zabijac, to beda mieli red-skulle/bany->delety.

Zostalem lekko uspokojony i pocieszony jakas inteligentna, sensowna wypowiedzia... Jezeli to co napisales jest powazne to mozesz na mnie liczyc nawet o 3:00 w nocy. Niestety moge zaoferowac pomoc z noobchara ew. pkchara 28 druida.
50 knightem bez pacc nie moge wiele...

Quivee
14-01-2007, 16:01
Mozesz liczyc na 5 osob na noobcharach pod moim dowodztwem...
Daj tylko znac, ew. wjade na mc i bedzie nas o wiele wiecej :P

crosscut
14-01-2007, 17:43
ja gralem na selenie ale jusz nie gram mialem 13 a mam 10 nim ale bohy som bardzo drogie noble armor jest tanie ale muj kumpel kupil noble armor za 4 ruzcke dla druta ten gosciu co kupil tom ruzcke musi byc pze lol bo taka ruzcka 1.2k:P

wyjdz -.-

Zostalem lekko uspokojony i pocieszony jakas inteligentna, sensowna wypowiedzia... Jezeli to co napisales jest powazne to mozesz na mnie liczyc nawet o 3:00 w nocy. Niestety moge zaoferowac pomoc z noobchara ew. pkchara 28 druida.
50 knightem bez pacc nie moge wiele...

idz do swojego przyjaciela gadiego =)

Winicius_Selena
14-01-2007, 18:04
Nie rozumiem tego co dzieje się teraz na Selenie. Po co ***** komu ta wojna ze Szwedami i po co się w to mieszać? Nie rozumiem w czym wam przeszkadzają -.-

Khazul
14-01-2007, 18:08
Mój 20 sorc&9 druid gotowi są pomóc :) (pacc ofc;))

[]=Dodziak=[]
14-01-2007, 18:24
Mozesz liczyc na 5 osob na noobcharach pod moim dowodztwem...
Daj tylko znac, ew. wjade na mc i bedzie nas o wiele wiecej :P

Po pierwsze przeciwstawisz się swoim przyjaciołom ?? mówię tu o Karde Famili ... o wiele więcej dobrego byś zrobił nie sprzedając polaków do cruo!!

Komin
14-01-2007, 18:45
=Dodziak=[];1197356']Po pierwsze przeciwstawisz się swoim przyjaciołom ?? mówię tu o Karde Famili ... o wiele więcej dobrego byś zrobił nie sprzedając polaków do cruo!!

Co wy tak na niego najezdzacie? Moze lubi Gady'ego, ale to nie znaczy, ze to on "sprzedaje" Polakow...

zalfik
14-01-2007, 19:30
Nie powinno byc "tę wojnę" ? :)

Obydwie formy sa prawidlowe ;)

Mysle ,ze moj polski stoi na wikeszym poziomie niz twoj a ja sie nie przykladam do tych postwo pisze szybko i wala mnie bledy.

Wlasnie widze wysoki poziom Twojego "polskiego". ;) Ja tez pisze szybko, ale moge poswiecic napisaniu posta 0,5 min wiecej, zeby jako tako to wygladalo. Bo to co i jak pisze swiadczy o mnie.

Poki co zadzwiaja mnie (w pozytywyn tego slowa znaczeniu) swoja postawa. Wiedza, ze jest jakas tam wojna (dla nich poprostu polsko - szwedzka) i choc niektorzy z Was tego nie widza - jednocza sie z Wami w walce. Moge nawet smialo powiedziec, ze sa lepsi ode mnie bo "cos" dla lepszej Seleny chcieli zrobic. A ze to glupiutkie dzieci, to juz inna sprawa...

Nie rozumiem tego co dzieje się teraz na Selenie. Po co ***** komu ta wojna ze Szwedami i po co się w to mieszać? Nie rozumiem w czym wam przeszkadzają -.-

Przeczytaj kilkanascie poprzednich stron tego topicu. Jest szansa (choc niewielka), ze zrozumiesz ;)

KubaGuzikkk
14-01-2007, 20:09
jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny

Nie wątpie ;)

[]=Dodziak=[]
14-01-2007, 20:22
Co wy tak na niego najezdzacie? Moze lubi Gady'ego, ale to nie znaczy, ze to on "sprzedaje" Polakow...

Chyba wiem kto mnie blokował jak mnie bili Karde i kto im napisał że mam skulla .. tak tak konfidenci są wśród nas ...

Mroczno
14-01-2007, 21:38

Prosze Ciebie jak masz takie cos pisac zastanow sie xxx razy ok ? No tak po co robic wojne nie szwedzi sa super friendami ktorzy sobie zabijaja kogos chca i kiedy chca

Kusy_Kazakov
14-01-2007, 23:49
13:33 xxx [12]: why are you so racist?
13:33 Dany Karde [111]: i'm racist
13:33 Dany Karde [111]: fucck off now

Rozmowa z noobchara, potem jeszcze mówił że nienawidzi tylko Polski i Bośni o_0

Jeśli o coś mogę prosić, to o ubicie DANEGO KARDE ;]

Kthxbye.

crosscut
14-01-2007, 23:56
Co wy tak na niego najezdzacie? (...)

bo to złamas oO

Iomer Thunderblade
15-01-2007, 01:27
Dany pewnie nie lubi bosni bo mu rodzine odstrzelili xD

Pozatym slowenia to jest kraj z bardzo dluga tradycja historia i kultura ! Przeciez istnieje juz 16 lat !

Soul-Vartyx
15-01-2007, 02:02
Eheh niewiem po co coś wogóle pisze no ale...
Mam tu pare słów od siebie do dodania
Shifos ty ekhm może masz ten 60 +- lv no ale jak walczyliśmy przeciwko U are alone co zrobiłes padłes w szybszym tempie odemnie (mowa o moim charze misiu the cursed ) wołałem o pomoc na gh ale nikt oczywiście mnie niesłuchal bo po co ... potem wpadłes tam gdzie ja byłem zabity czemu ?? bo nikt przeciez niesłucha gh tylko pcha sie tam gdzie niepotrzeba no ale zakończe juz to ... A teraz słow kilka o tej całej wojnie po wała robicie trapy które niemają sensu cóz zabiliscie pare noob charów ale po co?? -.- po 2 dlaczego wiecej Polaków niewchodzi do waszej gildi np fiołek nadis?? ba nawet Darth Kiszek by wam pomógł xP To są naprawde git ludzie i słuchają poleceń a nie taki Master unicorn który O.o mam duży m lev walne i zużyje pare gfb po co komu one .... Dlaczego Pasterzu odzeszłeś z Furory przeciez Vision to nooby które grać nieumiom i Duss ich rozwali -.- ehhh Dobra kończe wiem że zostane zjechany równo po tym poście ale naprawde zal mi was xP Aha i wali mnie moja ortografia ... ;p

DodoZ
15-01-2007, 08:11
http://img23.imagevenue.com/img.php?image=39851_HardTimes_123_468lo.jpeg

Moze komentarz pozostawie wam ;]

Zycze powodzenia w wojnie, mozecie liczyc na moje noob chary... I oczywiscie w kazdej chwili moge zwolac kolegow, dzialac moge od 12 w nocy do 8 rano nawet, a wiec tylko napiszcie...

Quivee
15-01-2007, 11:51
bo to złamas oO

I jak tu trzymac z polakami, jezeli jakis nied***bany dresik mi sie stawia... Stary pojdz do szkoly, poucz sie troche, nabierz doswiadczenia a wtedy pyskuj. Takie Twoje dziecinne bunty, klotnie o "SZACUNEK" sa dla mnie zalosne i dawno z nich wyroslem. Tak btw zastanwiam sie jak mozna byc AZ TAK glupim... ludzie, k***a opamietajcie sie i nie piszcie takich postow.
Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze... Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever. Je****cie sie w leb.
Nikogo nie sprzedalem i nie zamierzam sprzedac.
A ty Rell wiesz za co padles i padniesz jeszcze raz a potem znowu, jak tylko dostaniesz pz, Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.
Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD... Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)
Idzcie do szkoly, albo nie wiem do kina/teatru rozwijac sie bo w Tibii jak widze, wiekszosc polakow to totalni idioci, ok. 85% ZENADA
Ciekawe ilu z Was zda mature... Z Tibii matury nie mozna zdac - jeszcze

KotiConqueror
15-01-2007, 15:07
nie twierdze ze ktos by nie padl w takiej sytuacji bo kazdy by padl, wysmiewam cie bo wypisujesz tu jakies bzdury o swoim adresie i w ogole zalosne rzeczy, jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny niz ty bo twoje umiejetnosci o ktorych nie tylko ja sie przekonalem ale i wielu innych ktorzy cie ubijali w sekunde jak nooba sa jesli nie zerowe to mierne. Widzialem film ze wszystkich 3 kamer, wypunktowali was, nic wiecej. Nie mowie o tym battle bo to juz temat zamkniety, mowie do ciebie zebys poczytal swoje posty i wyciagnal wnioski, bo robisz wioche swoimi tekstami
UHAUHAHUAHIAHIAH SWIETE MIASTO UL LOLOL 14 43-121 CZESTOCHOWA WPADAJ ZIOOOPOOOMM TO OBADAMY KTUUURY Z NASH TO CFANIACZSECK.

To Ty robisz wioche. Od ponad roku czytam te Twoje posty na tibia.pl i tibia.com i w co drugim kogos wysmiewasz. Sam nie masz dobrego chara, niczego nie osiagnales i nic wielkiego nie pokazales ( o ile mi wiadomo, bo to do Szarancza pisze chyba..) ale bez przerwy kogos krytykujesz. Uwazasz sie za jakiegos najmadrzejszego i w ogole pro. Pamietam nawet jak do mnie wyleciales na forum tibia.com probujac mnie poprawic w pisowni jesli chodzi o jezyk angielski ( niezle Cie wtedy zagialem prawde mowiac). A jesli mi teraz powiesz ze nie grasz i nie masz chara bo Ci szkoda czasu na tibie i ze gardzisz tymi co siedza przed monitorem i graja to ja Ci powiem tak:
To po jaka cholere w ogole piszesz te posty i siedzisz na forum. Owszem nie marnujesz w ten sposob 4-5 godzin dziennie tylko zalozmy 30min-godzine. Ale co Ty z tego masz, po co sie tym interesujesz lol. Dla mnie taki ktos jest napewno duzo bardziej zalosny od kogos kto przesiaduje 5h dziennie na tibii.

KotiConqueror
15-01-2007, 15:11
I jak tu trzymac z polakami, jezeli jakis nied***bany dresik mi sie stawia... Stary pojdz do szkoly, poucz sie troche, nabierz doswiadczenia a wtedy pyskuj. Takie Twoje dziecinne bunty, klotnie o "SZACUNEK" sa dla mnie zalosne i dawno z nich wyroslem. Tak btw zastanwiam sie jak mozna byc AZ TAK glupim... ludzie, k***a opamietajcie sie i nie piszcie takich postow.
Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze... Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever. Je****cie sie w leb.
A ty Rell wiesz za co padles i padniesz jeszcze raz a potem znowu, jak tylko dostaniesz pz, Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.
Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD... Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)
Idzcie do szkoly, albo nie wiem do kina/teatru rozwijac sie bo w Tibii jak widze, wiekszosc polakow to totalni idioci, ok. 85% ZENADA

Dobrze ze zaczalem grac na Selenie po maturze xD

Jahakka
15-01-2007, 15:49
To Ty robisz wioche. Od ponad roku czytam te Twoje posty na tibia.pl i tibia.com i w co drugim kogos wysmiewasz. Sam nie masz dobrego chara, niczego nie osiagnales i nic wielkiego nie pokazales ( o ile mi wiadomo, bo to do Szarancza pisze chyba..) ale bez przerwy kogos krytykujesz. Uwazasz sie za jakiegos najmadrzejszego i w ogole pro. Pamietam nawet jak do mnie wyleciales na forum tibia.com probujac mnie poprawic w pisowni jesli chodzi o jezyk angielski ( niezle Cie wtedy zagialem prawde mowiac). A jesli mi teraz powiesz ze nie grasz i nie masz chara bo Ci szkoda czasu na tibie i ze gardzisz tymi co siedza przed monitorem i graja to ja Ci powiem tak:
To po jaka cholere w ogole piszesz te posty i siedzisz na forum. Owszem nie marnujesz w ten sposob 4-5 godzin dziennie tylko zalozmy 30min-godzine. Ale co Ty z tego masz, po co sie tym interesujesz lol. Dla mnie taki ktos jest napewno duzo bardziej zalosny od kogos kto przesiaduje 5h dziennie na tibii.

Dokladnie.
Planowałem napisać to samo o tym kolesiu, co najlepsze on nie siedzi z 30min-godz. wedlug mnie to jest o wiele wiecej poniewaz z tego co widze wypowiada sie w prawie kazdym temacie na tibia.pl jaki i tibia.com. To poprostu nastepny przyklad tego jak trudno czlowiekowi oderwac sie od nalogu. Poprostu koles siedzi w tej grze, non-stop i gada pierdoly uważając sie za pro... jak wiemy na selenie byl smieciem i dupolizem (jak smakuje pupa nanaki albo ardesa~?)

@Marczio
http://i115.photobucket.com/albums/n297/van_orman/stupid.jpg

Sidar
15-01-2007, 16:14
Dzieks Koti~ :p Sluchaj Szaranacz czy jak ci tam nie interesuje mnie to przyznaje sie do tego mialem wpadke dwa razy ale ja staram sie zrobic cos dla tego servera i walcze w tej wojnie i mam zamiar walczyc poki nie bede mial 50 lvl'a.Oczywiscie wytykasz mi bledy ale nie napisales o tym jak ja i Albert<stary onwer Voyanta> zabilismy Wratha na GHoustlandzie i potem mielismy hunta za 1 polaka oczywiscie Maso~ trapneli w 5 osob i my pomoglismy mu wyjsc zabijajac Wratha o tym nie napisales potem mialem hunta i musialem placici czego nie zrobil i Papuge zapomnial o tym a Albert nie mial innego wyjscia jak skonczyc gre na tym serverze.Nie wiem czy wiesz ale jak byla akcja na Fibuli to mielismy duze lagi i sorce biegly tak wolno ze musialem czekac i patrzec czy szwedzi nie ida jak sforsowali nasza obrone na mostq i bieglem z Zorlanem i Papugiem od studni az do podziemi i walilem mw zeby tamci zdazyli sie ustawic ale ich blokli.Jak zauwazyles na fil;miku przybieglem ostatni do ekipy wlasnie z tego powodu oczywiscie nie mowilem wielu osoba o tym bo nie ma sie czym chwalic.Wojna trwa a ja sie caly czas ucze i nie jestem taki jak kiedys al nvm ty i tak amsz swoje zdanie.A co do Unicorna to naprawde dobry gracz i ciesze sie ze jest po mojej stronie ale mimo wszystko powinien sie nauczyc sluchac i miec troche pokory w sobie bo jest zbyt narwany ma duza moc ale musi ja kontrolowac, mimo jego duzego doswiadczenia nadal robi glupie rzeczy<bez obrazy Draco>:D
Mowcie o mnie co checie ja wam jeszcze pokaze ;*

crosscut
15-01-2007, 16:35

heh... niedojebana to jest moze twoja stara, nie jestem dresikem (tak dla twojej wiadomosci), a ty co sie wywyzszasz bo co... masz 21 lat, nie masz co robic na chacie bo jestes zbyt tepy zeby robote znalesc, tylko siedzisz 24/h na bocie i trenujesz skille... a ze nie jestem konfidentem to cie nie zreportuje...

Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze...

Ja ci tez nie odpusze za ubicie Nokiego... " nie chcialem go zabic " to po jakiego chuja go biles i trapowales w 3 osoby ?

Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever.

ja sie czepiam tylko ciebie...

Je****cie sie w leb.
panie przodem...

to czemu rell padl ?

Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.

ejj bo zawolam tate :<<< pozatym jesli wygramy wojne to ty sobie nie pograsz =) po 1 to sprobuj mnie zsolowac... co ty mozesz tym swoim 50 rycerzykiem....po drugie bedzie "gady halb me plaaax scotty is bad ! go kill him !

Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD...
mi tez... za ciebie...

Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)

pierdol sie , pozatym nikt ci nie kaze tutaj siedziec...

a myslisz ze czemu sie prawie nie loguje ? bo sie kurwa przygotowywuje do tej jebanej matury... i pozatym nie Scotty tylko PAN Scotty jesli o ciebie chodzi...

zalfik
15-01-2007, 16:56
@Sidar

A jednak potrafisz ladnie pisac ;)

A co do Twojego zachowania to madrze mowisz... probujesz cos zrobic dla seleny, choc nadal sie uczysz. Bravo za taka postawe ;)

Quivee
15-01-2007, 17:16
heh... niedojebana to jest moze twoja stara, nie jestem dresikem (tak dla twojej wiadomosci), a ty co sie wywyzszasz bo co... masz 21 lat, nie masz co robic na chacie bo jestes zbyt tepy zeby robote znalesc, tylko siedzisz 24/h na bocie i trenujesz skille... a ze nie jestem konfidentem to cie nie zreportuje...

Wlasnie potwierdziles moja "wyzszosc". Tak, skilluje na bocie, zeby nie tracic czasu na trenowanie... Nie mam tyle godzin, zeby siedziec w Tibii 12h dziennie. Dlatego wzialem Knighta, zeby maksymalnie wykorzystac czas. Gdy mam cos do roboty to po prostu skilluje, a potem jak znajde chwile wbijam lvle. Poki nie skonczy sie sesja nie widze innego rozwiazania. Wazne ze ide do przodu...
Hehehe, moja stara nie jest niedoj***na i w ogole brak mi slow na ten text. Nie wiem jak skomentowac 8) ( teraz pewnie powiesz, ze jestem zbyt glupi zeby komentowac)
Mam 21 lat, moge tylko przypuszczac ze wiem o zyciu troszke wiecej od Ciebie, w Tibie gram wlasnie dla satysfakcji robienia z takich ludzi jak ty posmiewiska (co mi wychodzi), dla znajomych oraz dla zyskow materialnych...
Pracy nie szukam, stad mam tyle czasu. W wakacje zarabiam wystarczajaco, zeby godnie zyc caly rok. W swoim zyciu robie naprawde sporo, tibia to jest tylko rozrywka, z ktorej bez problemu moge zrezygnowac. Takimi textami, o rzeczach co do ktorych nie masz pojecia, tylko pogarszasz opinie o sobie... Stosujac slownictwo podworkowe mozesz jedynie zablysnac wsrod swoich znajomych. Ciesze sie, ze postanowiles sie przylozyc do matury, tak trzymac...
Juz wczesniej postanowilem wycofac sie z tej klotni, i to nie raz... A tak btw. moim 50 rycerzykiem moge Cie zmiazdzyc... Taka jest smutna prawda, z pewnoscia nie bede wolal gadiego o pomoc, nie zartuj sobie...
Mialem paladyna na 70 lvl i wiem, ze z Knightem na solo nie masz szans. Dlatego niespecjalnie czuje strach przed Toba. W razie jak zbierzesz ekipe, moja tez bedzie gotowa... Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.

crosscut
15-01-2007, 17:36
Wlasnie potwierdziles moja "wyzszosc". Tak, skilluje na bocie, zeby nie tracic czasu na trenowanie... Nie mam tyle godzin, zeby siedziec w Tibii 12h dziennie. Dlatego wzialem Knighta, zeby maksymalnie wykorzystac czas. Gdy mam cos do roboty to po prostu skilluje, a potem jak znajde chwile wbijam lvle. Poki nie skonczy sie sesja nie widze innego rozwiazania. Wazne ze ide do przodu...
Hehehe, moja stara nie jest niedoj***na i w ogole brak mi slow na ten text. Nie wiem jak skomentowac 8) ( teraz pewnie powiesz, ze jestem zbyt glupi zeby komentowac)
Mam 21 lat, moge tylko przypuszczac ze wiem o zyciu troszke wiecej od Ciebie, w Tibie gram wlasnie dla satysfakcji robienia z takich ludzi jak ty posmiewiska (co mi wychodzi), dla znajomych oraz dla zyskow materialnych...
Pracy nie szukam, stad mam tyle czasu. W wakacje zarabiam wystarczajaco, zeby godnie zyc caly rok. W swoim zyciu robie naprawde sporo, tibia to jest tylko rozrywka, z ktorej bez problemu moge zrezygnowac. Takimi textami, o rzeczach co do ktorych nie masz pojecia, tylko pogarszasz opinie o sobie... Stosujac slownictwo podworkowe mozesz jedynie zablysnac wsrod swoich znajomych. Ciesze sie, ze postanowiles sie przylozyc do matury, tak trzymac...
Juz wczesniej postanowilem wycofac sie z tej klotni, i to nie raz... A tak btw. moim 50 rycerzykiem moge Cie zmiazdzyc... Taka jest smutna prawda, z pewnoscia nie bede wolal gadiego o pomoc, nie zartuj sobie...
Mialem paladyna na 70 lvl i wiem, ze z Knightem na solo nie masz szans. Dlatego niespecjalnie czuje strach przed Toba. W razie jak zbierzesz ekipe, moja tez bedzie gotowa... Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.

tak jest dokladnie... jestem tepy nie douczony noob i emo >.> ja mam 19 lat i nie jestem taki pewny czy napewno wiesz wiecej o zyciu ale nie bede sie sprzeczal...jesli o zarobki chodzi to sie ciesze ze mozesz sobie wystarczajaco zarobic w wakacje... a co do do tego .... zmiazdzenia to bym sie zastanawial jak mnie dogonisz... >< gl w zajeciach...

Jahakka
15-01-2007, 17:39
Wracam do zajec, mam nadzieje, ze definitywnie wyczerpalismy temat. Nie chce go kontynuowac.

I dobrze... mi sie kiedys matura śniła, koszmar... obudziłem sie mokry =(

Tak btw. ktorego ja ownera znam z twojego pallka? =D

tak jest dokladnie... jestem tepy nie douczony noob i emo >.>

Emo, emo! =P

Quivee
15-01-2007, 17:44
Tak btw. ktorego ja ownera znam z twojego pallka? =D

Ja bylem pierwszym ownerem Quivaila, sprzedalem go jakos w maju. Od tamtego czasu nie gralem do listopada. Niestety nie pamietam Twojego chara, wiec albo sie nie znalismy, albo grales innym charem ? :>

Master_Macavelli
15-01-2007, 18:40
Ja bylem pierwszym ownerem Quivaila, sprzedalem go jakos w maju. Od tamtego czasu nie gralem do listopada. Niestety nie pamietam Twojego chara, wiec albo sie nie znalismy, albo grales innym charem ? :>

Dajcie mi nick jego knighta, bo chce odzyskac 150k Unicrona. HF & GL in depot.

KotiConqueror
15-01-2007, 19:03
@Sidar

A jednak potrafisz ladnie pisac ;)

A co do Twojego zachowania to madrze mowisz... probujesz cos zrobic dla seleny, choc nadal sie uczysz. Bravo za taka postawe ;)

Bravo za zmiane stylu pisania postow :)
Juz mnie to zaczelo wkurzac:P
No offence, ofcourse

Sidar
15-01-2007, 19:18
Ludzie sie zmieniaja;) powiedzcie mi kto to jest Lisan Knight bo bardzo kozaczy i twierdzi ze on na fibuli w tym trapie by nie padl heh nice joke szczerze mowiac

8:09 Dark Sidar [114]: jak bys byl w tym trapie co ja tez bys padl
18:09 Lisan Knight [36]: no nei wiem

nie ktorzy mnie poprostu rozwalaja;[
Jest polakiem i gada okropne glupoty na dodatek twierdzi ze jak mial tym knightem 26 lvl to uciekl Voyantowi lol nastepny zart albo bez sd i ue;o
Chetnie bym poznal jego maina

crosscut
15-01-2007, 20:20
stawiam dyche ze to jego main...wbil 36 lvl, ma... 600 hp ? i mysli ze jest pro =)

zalfik
15-01-2007, 20:21
Bravo za zmiane stylu pisania postow :)
Juz mnie to zaczelo wkurzac:P
No offence, ofcourse

Musze Cie zawiesc... nic nie zmienilem, caly czas pisze to co mysle, tak i bylo tym razem ;)
Non taken, non taken ;)

@Sidar

Nasraj na niego cieplym moczem ;)

DodoZ
15-01-2007, 20:23
Heh, to ja tez jestem pr0 w takim razie, bo ucieklem kiedys kyrhonowi i ich dwom kumplom z dwarfow na 40~ knightcie (na isarze, dosc dawno temu) ;S 6 bp uh poszlo ale dalem rade ;p

Darco
15-01-2007, 21:35
Ludzie sie zmieniaja;) powiedzcie mi kto to jest Lisan Knight bo bardzo kozaczy i twierdzi ze on na fibuli w tym trapie by nie padl heh nice joke szczerze mowiac

Jest polakiem i gada okropne glupoty na dodatek twierdzi ze jak mial tym knightem 26 lvl to uciekl Voyantowi lol nastepny zart albo bez sd i ue;o
Chetnie bym poznal jego maina

Znam Lisana z RLa, wiec moge sie wypowiedziec ciut wiecej na jego temat. Jest to jego main char. Jakies 3 dni temu gonil go Voyant, Xait i pare 40 lvli,zwial(puzniej przypadkowo przyszedl Zorlan i zabil noob chara Alfisa). Ma on dobre PvP, choc dosyc czesto posluguje sie Hiperbolą.

Chodze razem z nim do klasy, obaj mamy bardzo malo czasu na gre, i co z tego wynika niewysokie lvle(jedynie w weekendy).Choc w tym przypadku przyznaje Ci Sidar racje, gdyz napewno 36 knight nieprzezylby takiego trapu.

Radze Ci Sidar niezwracaj na niego wiekszej uwagi, lepiej zajmij sie dalszym prowadzeniem wojny, bo teraz to jest wazniejsze.

Sidar
15-01-2007, 22:18
Trafna wypowiedz Darco:p To troszke lipka ,ze to jego main char bo mowil co innego no ale nvm. Co do prowadzenia wojny to ja jej nie prowadze :D
ja wykonuje plany i nie kiedy je poprawiam jak np;Dezerta .Sa u nas mozgi od tego:) Powiecie mi cos ciekawego moze??:p

AxenRemo
15-01-2007, 22:38
Na Dezercie szkoda tylko że żaden ze szwedów nie odważył sie wejść....:(

Lokator
15-01-2007, 23:37
@Quivee
Przyjaźnisz się z nimi, darzysz ich sympatią, jesteś ich kumplem mowa tu o Karde rodzince na selenie. Sądze że słabo dobierasz sobie znajomych, ponieważ z mojego punktu widzenia jeżeli Polaków określają takimi epitetami to niby dlaczego mają ciebie traktować jako kogoś wyjątkowego. Nawet gdyby była to prawda, tylko akurat nie zauważyli ze i ty jesteś Polakiem, to ja mam jednak do tego kim jestem szacunek.

@Sidar
Mam nadzieje że twoje śmiałe słowa są prawda i że za miesiąc czy dwa nie zmiękniesz.

Darco
15-01-2007, 23:51
Co ja moge Ci powiedziec... Hmm... Powodzenia w wojnie:D

sir Tifejo
16-01-2007, 10:42
Denerwujecie mnie juz tym, ze Karde sa ble, rasisci, nienawidza Polakow itp. A dziwicie im sie? Poziom ktory na forach reprezentowal Szarancz na pewno nie dal im powodu do sympatii. Ludzie krzyczacy w depo [i nie mowie tu o ~20lvlach] "SLO NOOBY", "SWE DIE!' itp, to samo. Relacje na poprzednich serverach z Polakami - znowu to samo. A z Karde to tylko Dany jest faktycznie jakims zakompleskionym bachorem, bo Xan i Gad sa ok. Przynajmniej jesli potrafi sie z Nimi rozmawiac, zna sie choc podstawy angielskiego. I, niestety Skoti, niestety Rell, musze przyznac racje Quiv~, choc go w ogole nie znam, ani z gry, ani z forum.

@lokator:
rozumiem ze taka opinie glosisz z wlasnych doswiadczen?

@co-do-akcji-na-desercie:
padl ktos?

Quivee
16-01-2007, 12:59
@Quivee
Przyjaźnisz się z nimi, darzysz ich sympatią, jesteś ich kumplem mowa tu o Karde rodzince na selenie. Sądze że słabo dobierasz sobie znajomych, ponieważ z mojego punktu widzenia jeżeli Polaków określają takimi epitetami to niby dlaczego mają ciebie traktować jako kogoś wyjątkowego. Nawet gdyby była to prawda, tylko akurat nie zauważyli ze i ty jesteś Polakiem, to ja mam jednak do tego kim jestem szacunek.

Poznalem Gadiego zanim oboje mielismy lvl 30+ Wtedy na selenie byly czasy wzglednego spokoju. Nie bylo takiego rasizmu jak teraz. A skad sie wzial??
Wlasnie stad, ze nieodpowiedni ludzie dostali wladze na servie. Mowa tutaj np. o Danym Karde. To jest mlodszy brat Gadiego. Wcale go nie lubie, wiem jakie ma zdanie na temat polakow. Jego tlumaczenia "ze jestem inny niz reszta polakow" nie powoduja usmiechu na mojej twarzy. Wiem co on gada, ale to jest tylko jego sprawa. Jak dla mnie to jest niestety dziecinne i nieprzemyslane... Kompleks bycia gorszym, podejrzewam. Wbrew pozorom polacy nie roznia sie zbytnio od slovakow, nawet jezykiem... Ale problem jest w tym, ze oni chca zwalczac innych... Z rozmow z Karde, wywnioskowalem, ze oni nienawidza Serbow. Dlaczego ? Bo serbowie to druga liczebnie "nacja" w Sloweni. Stad nienawisc do polakow, moim zdaniem. Nienawisc to moze przesadzone slowo - niechec, jest odpowiednia. Ale spotegowana poczuciem wladzy i bezpieczenstwa. Krotko mowiac: "Zabijam pl, bo moge".

Prawda jest taka, ze polacy i brazylijczycy to najwspanialsze narodowosci swiata. Takze pewnego dnia na selenie bedzie sie mowilo po polsku. (Co z drugiej strony mnie troche martwi... to jest inny watek)

Denerwujecie mnie juz tym, ze Karde sa ble, rasisci, nienawidza Polakow itp. A dziwicie im sie? Poziom ktory na forach reprezentowal Szarancz na pewno nie dal im powodu do sympatii. Ludzie krzyczacy w depo [i nie mowie tu o ~20lvlach] "SLO NOOBY", "SWE DIE!' itp, to samo. Relacje na poprzednich serverach z Polakami - znowu to samo. A z Karde to tylko Dany jest faktycznie jakims zakompleskionym bachorem, bo Xan i Gad sa ok. Przynajmniej jesli potrafi sie z Nimi rozmawiac, zna sie choc podstawy angielskiego. I, niestety Skoti, niestety Rell, musze przyznac racje Quiv~, choc go w ogole nie znam, ani z gry, ani z forum.

Wlasnie, nie mozemy od razu generalizowac. Alphon (swe) spoko koles, Puge (swe) na odstrzal.... Gady (slo) swietny koles, Dany (slo) na odstrzal... z polakami jest tak samo... nie bede sie powtarzal.

Zauwazylem, ze na selenie 70% ludzi to polacy... To dobry znak, moze czesc z nich sie wybije 8)

Lokator
16-01-2007, 14:50
@sir Tifejo
Spotkałem sie z czymś podobnym na moim serverze. Dało mi to dużo do myślenia.

@Quivee
Skoro uważasz że Dany jest wszystkiemu winny, to co powiesz o wpływie Gadego na młodszego brata. Jako starszy spewnością w jakiś sposób imponuje młodszemu, nieważne czy to siła fizyczna, czy inteligencja. Więc jest dla niego autorytetem, może być naśladowany przez młodszego sam, albo ingeruje w jego złe zachowanie które go razi, a to co Danny wyprawia jest kontrowersyjne. Zatem Gady widząc obelgi kierowane w kierunku Polaków jako że nie zgadza się z tym próbuje go wychować. Rodzi się więc konflikt miedzy nimi.

Dlatego pytam jakie sa teraz relacje między nimi? Nie czekając na odpowiedz rozważam 2 przypadki.
a) są teraz skłóceni - to co napisane jest poniżej nie jest prawdą.
b) nie ma miedzy nimi konfliktu nic się ostatnio nie zmieniło - to co jest napisane poniżej może mieć sens;

Gady jest bardziej opanowany (co pasuje do tego że jest starszy), niektóre rzeczy wie ze lepiej przemilczeć. Właśnie dlatego nie mówi z tobą o jego niechęci do Polaków, po to właśnie żeby cię nie urazić. To zachowanie tłumaczy sobie ,,on jest inny niż reszta", lecz nie mówi ci tego wprost tak jak Danny. Podobno nie jest to dla ciebie argument.
Wyobraź sobie teraz sytuacje że zostajesz oskarżony bezpodstawnie o kradzież której nie dokonałeś, sędzią jest Gady który ukrywa swoje uprzedzenia do Polaków, w tym momencie przypomina sobie że jesteś jednym z nich. Ta mała skaza(oskarżenie) jest twoim gwoździem do trumny zostajesz uznany za winnego. Czy tak postapiłby twój kolega?

sir Tifejo
16-01-2007, 14:56
Dlatego pytam jakie sa teraz relacje między nimi? Nie czekając na odpowiedz rozważam 2 przypadki.
b) nie ma miedzy nimi konfliktu nic się ostatnio nie zmieniło - to co jest napisane poniżej może mieć sens;

jest jeszcze c) sa bracmi, i znaja sie tylko dlatego - taka relacja jest pomiedzy mna a moim starszym bratem. w rzeczywistosci jeden ma w dupie co robi drugi, byle nie wtracal nosa w moje sprawy.

Iomer Thunderblade
16-01-2007, 15:10
Ja wam powiem tak, Dany byl kiedys Ql jak gral smulisem jeszcze, nie mieli wladzy, pakowal sie w klopoty co chwile i byl spoko, potem wylizal rowa s8, zreszta jak i reszta kardów. No i wtedy zaczelo sie ich kozaczenie, poklócilem sie z nimi wszystkimi ;).

Sidar
16-01-2007, 15:11
Heh dolacze sie do Was i podyskutuje o rodzince Karde bo to ciekawy temat.Jesli chodzi o Danego to nie wiem co o nim myslec, wiec nie bede nic o nim mowil ale Gady to zupelnie inna historia przed wojna bylismy kumplami mf'y nosil mi na laira, zabijalismy razem pk etc. w czasie wojny nie zmienil do mnie stosunkow nadal zagaduje do mnie i puszcza jakies smieszne texty i pisze ze chce byc moim przyjacielem dalej.A nie powinienem wam tego ujwaniac ale jestescie polakami i powinniscie zmnienic o nim zdanie i powiem wam cos to jego slowa "jetsem zmeczony siedzeniem w pz i exivowaniem ludzi ta wojna jest co najmniej glupia i powinnismy ja zakonczyc jakims przyjacielskim gestem" oczywiscie napisal to po angilesku i chodzilo mu o to zeby zrobic wspolnie Questa na PoI.Teraz mozecie go oceniac.A Xan tez jest spoko zawsze denerwowal sie na mnie jak go z lvlem przescigalem i chcial expic wiecej i wiecej:D i tak sie scigalismy.No oczywiscie nie mozna wierzyc im do konca w te slowa ,ale sa tu juz jakies podstawy do tego by zmienic o nich troche zdanie na lepsze.:)

krytyk44
16-01-2007, 15:19
elo lachony xD nie ma mnie 2 tygodnie i juz 15:0 dla swe;) se se se

@mac
sorry ze nie kupilem domku na edron ale nie mam kompa od 2 tygodni;/ i nie wiem kiedy bede mial, btw pierog mnie olał i nie odpisal na smsa;<

paciorki&sieksy rox!!1

pokoj dla was 3mcie sie yo:)

p.s. tak naprawde to boje sie walczyc i sie nie loguje i udaje ze mi sie komp rozjebal;)

Lokator
16-01-2007, 15:33
jest jeszcze c) sa bracmi, i znaja sie tylko dlatego - taka relacja jest pomiedzy mna a moim starszym bratem. w rzeczywistosci jeden ma w dupie co robi drugi, byle nie wtracal nosa w moje sprawy.

Choćby dlatego że są w jednej gildii i grają w tibie we 2, znaczy że aż taki drastyczny to przykład nie jest.

@Sidar
To jest w jego interesie żeby wygrać tą wojne. Dlatego rozmawia z nie którymi z was powołuje się na wasza dawna przyjaźń, może nawet w imię tego załatwić ci po promocji cenę za wolność. Choćby miał dobre intencje, takie działanie pomoże mu wygrać. Dlatego że gdy gildia się zmiesza, psują się morale, za twoim przykładem idą inni, wkońcu zostaje garstka i jest po wojnie.

Marczio
16-01-2007, 16:20
Poziom ktory na forach reprezentowal Szarancz na pewno nie dal im powodu do sympatii.

Ciekawe, odkad pisanie swoich pogladow w niewybredny sposob (czytaj: wprost) mialoby na caly narod spuscic tak wielka kleske jak nienawisc karde? Zastanow sie o jaki poziom ci chodzi? O taki, ze wysmiewalem sie z roznych rzeczy? Bo nikt mi nie kazal przekreslac siebie, ja sam to zrobilem. Nie widze zadnych roznic miedzy moim poziomem a innych (poza tym, ze nie ktorzy najzwyczajniej liza dupe). Tak wiec prosze cie, nie uogolniaj tak tego

Marczio
16-01-2007, 16:42
double :S <limit znakow>

Alveon
16-01-2007, 17:10
Gram na Selenie mam 23 lvl sork....
Aktualnie gram druidem 9 lvl....
Wiem ze ceny sie zmienily typu Noble Armor 2,5k....
Fire sword 5k...
I to na tyle....

Pieczarmistrz
16-01-2007, 20:18
Kompleks bycia gorszym, podejrzewam. Wbrew pozorom polacy nie roznia sie zbytnio od slovakow, nawet jezykiem...

Od Słowaków sie na pewno nie roznimy tak bardzo :) Tak samo od Słoweńców. Tylko nie wiem skąd wzięli się Słowacy skoro Karde są obywatelami Słowenii - czyli Słoweńcami ;)

Co do topiku to nie mam nic do powiedzenia, mnie ta wojna nie dotyczy :)

Gaucho10
16-01-2007, 20:39
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Selena jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Selenie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.

PS. Sorry za offtopa

Gaucho10
16-01-2007, 20:40
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Selena jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Selenie. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.

PS. Sorry za offtopa

Marczio
16-01-2007, 21:12
Od Słowaków sie na pewno nie roznimy tak bardzo :) Tak samo od Słoweńców. Tylko nie wiem skąd wzięli się Słowacy skoro Karde są obywatelami Słowenii - czyli Słoweńcami ;)

bzdura, calkien inna mentalnosc i historia.

Lokator
16-01-2007, 21:43
bzdura, calkien inna mentalnosc i historia.

Słowacy, kilku miałem okazje poznać w rzeczywistości, nie dość że maja podobny język to nie zauważyłem jakiś większych różnic.

Jahakka
16-01-2007, 22:16

Hakki. huntowaleś czesto GS'y na cruz quest a ja huntowalem często tam na guardach, mialeś 72lvl~ pozniej sie zastanawialem ktorego ownera znalem bo dowiedzialem sie ze ten palek zostal sprzedany, nawet jednego questa pomogles mi zrobic... cruz helmet ofc x)

Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Selena jest serwem ?
Fajnym. Musisz tylko umiec angielski i za wszelka cene nie okazywac swoich brudnych, polskich uczuć xD PL?

Jest polakiem
Odpowiedz zawarta jest w poscie XDDDDD

Na Dezercie szkoda tylko że żaden ze szwedów nie odważył sie wejść....
A wszedlbyś w grono takich newbie? x)

Quivee
16-01-2007, 22:24
@Quivee
Skoro uważasz że Dany jest wszystkiemu winny, to co powiesz o wpływie Gadego na młodszego brata. Jako starszy spewnością w jakiś sposób imponuje młodszemu, nieważne czy to siła fizyczna, czy inteligencja(...) Dlatego pytam jakie sa teraz relacje między nimi? Nie czekając na odpowiedz rozważam 2 przypadki.

Niestety Gady nie ma wplywu na brata. Pomimo ze jest starszy, to wlasnie Luka decyduje w wiekszosci przypadkow, np o przylaczeniu do wojny etc.
Marjan (Gady) pozostaje w cieniu brata za kazdym razem.

Gady jest bardziej opanowany (co pasuje do tego że jest starszy), niektóre rzeczy wie ze lepiej przemilczeć. Właśnie dlatego nie mówi z tobą o jego niechęci do Polaków, po to właśnie żeby cię nie urazić. To zachowanie tłumaczy sobie ,,on jest inny niż reszta", lecz nie mówi ci tego wprost tak jak Danny. Podobno nie jest to dla ciebie argument.
Wyobraź sobie teraz sytuacje że zostajesz oskarżony bezpodstawnie o kradzież której nie dokonałeś, sędzią jest Gady który ukrywa swoje uprzedzenia do Polaków, w tym momencie przypomina sobie że jesteś jednym z nich. Ta mała skaza(oskarżenie) jest twoim gwoździem do trumny zostajesz uznany za winnego. Czy tak postapiłby twój kolega?

Zdecydowanie tak nie postapilby kolega. Moge Ci powiedziec, ze Gady ufa mi w 100% tak samo jak ja jemu. Jestem przekonany, ze taka sytuacja nie mialaby miejsca. Powiem wiecej... Kiedys mialem passy do jego konta, mialem cale jego eq (sov, mpa...) etc. on mial moje konta. Przestalem grac w Tibie po "oddaniu" mojego paladyna i przez 6 miesiecy Gady mial moje passy do innych acc. Gdy wrocilem, on powiedzial tylko, ze czasami robil sobie runy. Nie ukradl moich kont a ja, chociaz śliniłem sie na jego SoVa, nie okradlem go.

On nie ma uprzedzenia do polakow generalnie. Opiera swoja ocene o nas (polakach) na podstawie ludzi z ktorymi obcuje a nie wiekszosci. Niestety smutna prawda jest taka, ze spora czesc polakow nie potrafi dogadac sie po angielsku. Czasem, nieswiadomie ludzie pytaja "pl?" np. podczas kupowania eq, run etc., a przez to okresla sie ich noobami. Gdy juz maja wyzsze lvl i znaja ten nieszczesny angielski, okazuje sie ,ze sa bunczuczni, obrazalscy i ciagle chca walczyc... Taka jest prawda niestety. Szwedzi nie robia pa tylko dlatego, ze moga i chca. Ja mam z niektorymi dobre uklady... wcale nie jestem jakis lepszy, nie znalem ich ze starego serva etc... tylko mieli szanse mnie poznac. Na co wiekszosc polakow nie ma mozliwosci. W tym caly problem. Trzeba sie uczyc angielskiego i przytlamsic troche nasz temperament. Czasami lepiej cos wyjasnic niz od razu zabijac.

Dzisiaj w rook, moim rookstayerem, wzialem mieso z ziemi... zostalem hunted przez Extream Teo. Czy to nie jest zart ?

Sry, mialem na mysli slowencow, z rozpedu napisalem slowakow...
Wcale sie od nich wiele nie roznimy ale nie o to tutaj chodzi.

Quivee
16-01-2007, 22:32
Hakki. huntowaleś czesto GS'y na cruz quest a ja huntowalem często tam na guardach, mialeś 72lvl~ pozniej sie zastanawialem ktorego ownera znalem bo dowiedzialem sie ze ten palek zostal sprzedany, nawet jednego questa pomogles mi zrobic... cruz helmet ofc x)

Gdy mialem 2% do lvl 73, dostalem kicka na pohu i padlem przez poison. Wtedy bylem pissed of, retired, fucked up and sold :)

...wbijalem wtedy rekord na erig.net... Tamtej nocy wystartowalem na lvl 70 i pod wieczor, po calym dniu bylem znow 70 :p (nigdy nie nosilem blessow ani aola) A zatem
znales drugiego ownera, bo na 72 nie huntowalem gs'ow na crusie. Pozdro

Sidar
16-01-2007, 23:20
Ja przeciez powiedzialem ze wcale nie trzeba mu w to wierzyc ja mu w to nie wierze no ale jakos stara sie zamydlic mi oczy. Tez go pare razy oklamamlem mowilem mu ze ide spac a za chwile logowalem sie i bieglem na Dezerta:D ale oni sie sa wcale tacy straszni.Co do wojny to nie polacy chcieli sie bic tylko Nocturny a to roznica to Evalor zadecydowal ze nowy rok zaczniemy wojna:)
Ja tamm nigdy nie chcialem wojny ja tylko chce spokojny exp wolnego laira i nic wiecej:D. Ale tak jak powiedzialem bede walczyl do konca i tak nic nam nie zostalo.

Lokator
17-01-2007, 00:12
@Quivee
Co ty gadasz. Polacy to tamto, przecież ja widze wiele przypadków najpierw zrób później myśl po jednej i po drugiej stronie. Co do języka kaleczę niemiecki juz od podstawówki. Toczyłem nawet wojne z dziekanem który oddalił 3 podania o przeniesienia do grupy z językiem angielskim. Trzeba się uczyć jeżeli niema nawet jak? Teraz z tego co widze nieco się zmieniło ale jest spewnościa więcej takich jak ja.

Shifos Wielki
17-01-2007, 00:21

PS. Sorry za offtopa

selena to serw gdzie jest duze pa i pk tez istnieje jak wyrobisz 30lev+ to nobki na facc juz nie bija zrobisz 60+ zacznie sie pa typu "pay poh" :)

DodoZ
17-01-2007, 05:12
uwaga: jak bedziecie mieli bohy, zawsze ze soba noscie zwykle buty ;P przynajmniej jak taki puge przyleci i zacznie gadac: Pay Boh. to wy mu buciki skorzane pokazecie ;S

Pieczarmistrz
17-01-2007, 13:29
selena to serw gdzie jest duze pa i pk tez istnieje jak wyrobisz 30lev+ to nobki na facc juz nie bija zrobisz 60+ zacznie sie pa typu "pay poh" :)
"Pay BOH" ale moze cos sie zmienilo :P

Co do Cruoris to ciezko jest mi sie wypowiedziec, moge jednak powiedziec slow kilka na temat jednego z członków którego znałem - chyba tego o którym ostatnio najgłosniej - Gadego - znalem go troche przed wakacjami (przez cale wakacje [czerwiec-wrzesien włacznie] nie mialem neta i kontakt sie urwal) i musze powiedziec ze z tamtego okresu wspominam go bardzo mile, zawsze chetny do pomocy - np. kiedy zabito jednego druida z naszej gildii tylko ja z gady'm z naszej gildii poszlismy po odwet - okazalo sie ze niepotrzebnie bo juz Nocturni tam byli ale liczy sie fakt :P
Po powrocie na Selene kilka razy gadalem z gadym ale nie bylo juz to samo.

Ogolnie uwazam ze jest on "wporzo" dla tych ktorzy sa w porządku wobec niego.

Ogolnie pozostaje jednak na stanowisku ze wojna ta jest dla mnie calkowicie obojetna bynamniej na razie, o wiele wiecej razy spotkalem sie z nieprzyjemnosciami ze strony Polakow niz ze strony Szwedów.

KotiConqueror
17-01-2007, 15:53
Co do topiku to nie mam nic do powiedzenia, mnie ta wojna nie dotyczy :)

I tak wlasnie mowi duza czesc Polakow ktorych ta wojna "nie dotyczy".
Ja NIGDY nie mialem najmniejszego problemu ze Szwedami ale jednak doszedlem do wojny przeciwko nim poniewaz jak juz zostalo stwierdzone przeginali pale i nie moglem patrzec jak Polacy sa wszem i wobec power abusowani( or however I should spell it). Skutek mojej pomocy jest mizerny - przynajmniej na razie; ale liczy sie to ze gotow bylem poswiecic chara aby pomoc znajomym.
Jezeli nawet nie wygram tej wojny to za jakis czas moze rok moze wczesniej znow pewnie bede wolny, a wtedy pamietal bede kto byl sklonny pomoc a kto sie tylko wypial mowiac " mnie ta wojna nie dotyczy". Z faktu ze nie jestem Jezusem nie omieszkam zrobic tego samego w stosunku do takich ludzi :)
Mysle, ze wiekszosc gildii podziela moje zdanie :)

KotiConqueror
17-01-2007, 15:59
Poznalem Gadiego zanim oboje mielismy lvl 30+ Wtedy na selenie byly czasy wzglednego spokoju. Nie bylo takiego rasizmu jak teraz. A skad sie wzial??
Wlasnie stad, ze nieodpowiedni ludzie dostali wladze na servie. Mowa tutaj np. o Danym Karde. To jest mlodszy brat Gadiego. Wcale go nie lubie, wiem jakie ma zdanie na temat polakow. Jego tlumaczenia "ze jestem inny niz reszta polakow" nie powoduja usmiechu na mojej twarzy. Wiem co on gada, ale to jest tylko jego sprawa. Jak dla mnie to jest niestety dziecinne i nieprzemyslane... Kompleks bycia gorszym, podejrzewam. Wbrew pozorom polacy nie roznia sie zbytnio od slovakow, nawet jezykiem... Ale problem jest w tym, ze oni chca zwalczac innych... Z rozmow z Karde, wywnioskowalem, ze oni nienawidza Serbow. Dlaczego ? Bo serbowie to druga liczebnie "nacja" w Sloweni. Stad nienawisc do polakow, moim zdaniem. Nienawisc to moze przesadzone slowo - niechec, jest odpowiednia. Ale spotegowana poczuciem wladzy i bezpieczenstwa. Krotko mowiac: "Zabijam pl, bo moge".

Prawda jest taka, ze polacy i brazylijczycy to najwspanialsze narodowosci swiata. Takze pewnego dnia na selenie bedzie sie mowilo po polsku. (Co z drugiej strony mnie troche martwi... to jest inny watek)

Wlasnie, nie mozemy od razu generalizowac. Alphon (swe) spoko koles, Puge (swe) na odstrzal.... Gady (slo) swietny koles, Dany (slo) na odstrzal... z polakami jest tak samo... nie bede sie powtarzal.

Zauwazylem, ze na selenie 70% ludzi to polacy... To dobry znak, moze czesc z nich sie wybije 8)

W gruncie rzeczy sie z Toba zgadzam ale co do tych 70% Polakow to w wiekszosci mowisz chyba o levelach do 50. Ktorzy w duzej mierze sa noobkami. A powazni gracze sa i beda czsto power abusowani ( slynne pay boh) dlatego beda woleli isc na inny serwer - moze nowy . Tak btw to obstawiam ze bedzie nowy serwer na przelomie lutego i marca:).
Jesli chodzi o mnie to nie wykluczam ze pogram na nowym; lecz od razu dementuje plotki ze opuszczam Selene... W zadnym wypadku... zawsze chodze na nowe serwery aby sie tam "wyszalec" robie chara na ktorym mi nie zalezy i dawaj PA xDDD Jednak moje miejsce jest na Selenie :)

Lenrock
17-01-2007, 16:39
kto jest bardziej szanowany na selenie, puge czy evalor? kto z nich ma wieksze wplywy?

Marczio
17-01-2007, 16:41
Twierdzicie, ze pomoca jest wysylanie kasy run etc. A skad ja mam wiedziec dla kogo ta kasa idzie? Czy liderzy jej sobie po prostu nie 3maja zamiast dac potrzebujacym members. To jest brak zaufania i chyba nie dziwi to was. Wole sie sam osobiscie zaangazowac w to (jest to ma sens) i sam cos wniesc niz naiwnie myslec ze sie pomoglo wyprozniajac swoj depot na rzecz liderow gildii x.

Pieczarmistrz
17-01-2007, 17:51
@Koti
To może tak - ta wojna nie dotyczy mnie bezpośrednio. Oprócz Mortecha i Barztara nigdy nie zostałem przez nikogo zABUSE'owany (or however spell it:P). Niestety nie jest kolesiem, który ma w cholerę znajomości u h-lvl, poprostu jak kogoś poznam to staram się utrzymać friendship, ale dupy daleko szukać nie będę lizać np. Tobie żebyś był moim kumplem. Co za tym idzie poprostu osobiście nie dotknęło mnie w ostatnich czasach zjawisko PA u Swe (jedynie ze słuchu) i nie mam prawa wypowiadać się na ten temat, right? Tak samo jak nie mam prawa wypowiadać się publicznie na temat przegranej bitwy, bo też nie uczestniczyłem...
Inna sprawa że nawet chciałbym dołączyć do tej wojny, w jakkolwiek możliwy sposób (czyt. nie koniecznie być w gildii, ale np. pomagać w bitwach UHać etc.), ale nic więcej - jestem tylko śmiesznym, słabiutkim knightem, voc która w PVP jest zerem. A nawet w blokowaniu nie pomogę bo jest na 1 combo Cruoris. Po co mają zdobywać śmieszne fragi?
Więc w głębi ducha, jeżeli macie swoje "reasony" i swoje ideały to za nie walczcie i trzymam za Was kciuki (walczy z Wami mój dobry kumpel z RL to też powód dla którego jestem z Wami).
Pozdrawiam i sorry jak namąciłem ale ucze sie z prawoznawstwa i udzielło mi się...
~Seleniyan

Quivee
17-01-2007, 18:21
(...) co do tych 70% Polakow to w wiekszosci mowisz chyba o levelach do 50. Ktorzy w duzej mierze sa noobkami. A powazni gracze sa i beda czsto power abusowani ( slynne pay boh) dlatego beda woleli isc na inny serwer - moze nowy (...)Jednak moje miejsce jest na Selenie :)

Niestety, wiekszosc to noobki lvl 50- . Z takimi ciezko sie pracuje. Ale mozna !
Ja z pewnoscia tez sprawdze nowy server ofkorz druidem, o ile dostane pacc do tego czasu :|

crosscut
17-01-2007, 21:07
Niestety, wiekszosc to noobki lvl 50- . Z takimi ciezko sie pracuje. Ale mozna !
Ja z pewnoscia tez sprawdze nowy server ofkorz druidem, o ile dostane pacc do tego czasu :|

msg me kolo 23 stycznia... powinieniem wtedy dostac kase za polewka.pl ;p
edit : a nie sry " nie mozemy sobie ufac"

sir Tifejo
17-01-2007, 21:33
@Koti:
czyli mowisz ze ci co sie teraz "wypieli" [czyt. probuja pozostac neutralni] beda hunceni przez Ciebie i znajmoych JESLI wygracie wojne? Ja to tak odbieram, a takimi tekstami udawadniasz ze wcale nie jestes lepszy od szwedow, ktorzy rzekomo PAuja [or whatever spell it:P] wszystkich i wszystko co sie rusza.

Co do tej kasy, ktora ludzie wysylaja Macavelliemu:
http://allegro.pl/item158194614_tibia_selena_400k_za_7zl_tanio_szybk o_.html
Podejrzewam ze tak konczy :-)

@lenrock:
Oczywiscie ze Evalor, ktorego nawet znam i szanuje, w przeciwienstwie do Puge'a, ktory bywa porywczy. Aczkolwiek da sie z nim pogadac.

Pieczarmistrz
17-01-2007, 21:52
@Koti
Zmienilem troche zdanie, ta wojna mnie dotyczy az za bardzo:
20:42 Master Wrath [104]: 100K EACH
Wpadl po mnie z Dany'm i jesczez Cord Anesa dodatkowo zaczeli huncic -.-'

zalfik
17-01-2007, 21:53
@Pieczarmistrz
Bardzo madrze mowisz... w sumie to nawet troszke mi do myslenia dales nt. mojej wlasnej persony (wnioski pozostawie dla siebie ;))

EDIT: Minuta przede mna Twoj ostatni post :P Czy to oznacza, ze przylaczasz sie do wojny?

@sir Tifejo
uh... to sie zdzwiliem... mam tylko nadzieje, ze kasa, ktora wysylali mu gracze, rzeczywscie szla na cel, o ktorym mowil, a nie na allegro ;)

Pieczarmistrz
17-01-2007, 22:19
@Zalfik
Teraz jestem w diametralnie innej sytuacji niz bylem 20 minut temu (Szpakowski by powiedzial ze sytuacja zmienila sie diametralnie o 360 stopni :P).
To czy przylacze sie do wojny a wiec do Ultimation lub Rise Against nie zalezy ode mnie. Mysle ze chcialbym, nadal jednak uwazam ze moim charem nie jest wiele zdzialac - ktos pomysli no dobra bedziesz chociaz sdki zbierac - a prawda jest taka ze jestem mimo tego 1,1k HP na 1 COMBO Cruoris a niestety oni sa tak zgrani ze co tu duzo mowic. sam nie wiem co robic.
Ogolnie to nawet dobrze sie stalo, sesja przedemna niechce zawalic studiow bedzie czas na nauke :P A po ZDANEJ sesji przyjdzie czas na rewanz...

EDIT: Master Wrath to bardzo miły człowiek, pogadałem z nim troche i mysle ze mozemy byc przyjaciolmi xD oczywiscie dalej hunted =]

Lenrock
17-01-2007, 23:13
puge

Jan 17 2007, 22:00:17 CET Died at Level 123 by Minishabaal

Quivee
17-01-2007, 23:27
Wydaje mi sie ,ze przylaczenie do wojny nie ma celu... Niestety nie potrafimy sie zgrac, tudziez poswiecic. Z jednej strony nie dziwie sie szefom Ulti~, Rise~ za selekcje w doborze sojusznikow, jednak z drugiej strony taka akcja na fibuli moglaby wypalic, gdyby mostu na fibule oprocz 3 knightow (co nie bylo zlym pomyslem) blokowalo takze 5-10 noobcharow. Powiem nawet, ze szczegolnie wazne sa noobchary. Osobiscie nie widze opcji aby wygrac te wojne bez ludzi takich jak ja czy Seleniyan, ktorzy niedoleznymi najcikami nie moga dolaczyc do wojny a chetnie wskoczyliby na nooby i poblokowaly. Nigdy nie ruszam na ciezka akcje bez pewnych noobow, ktorzy mi pomoga. Kiedys kumple blokowali Ezekiela przez 12 minut, zebym mogl sie wylogowac (pz). Ostatecznie padlem, jednak Ezekiel nabil rs'a. Takie motywy warto przeprowadzac... To jest chyba jedyna opcja.

Byc moze dobrym pomyslem jest odczekanie kilku dni az Cruoris zacznie sie panoszyc (powoli juz zaczynaja) i wybic jednego z nich potem ukryc sie za falanga noobcharow. Jestem w stanie zebrac 15 PEWNYCH noobow co daje ogromna szanse na wytrwanie 15 minut. Grunt to dobra idea...
Poza tym mozna wpuscic do pozornie blokowanego pomieszczenia takiego zorlana. Na haslo - wlogowac sie 438573948 noobami i spokojnie ubic zorlana... Watpie, ze przy ilosci unjustow, ktore maja beda chetni zabijac lvl -15

Tak robilem na Xerenie z ekipa z Vision z Furory. Bylo nas 10 na 50. Padlismy wtedy wszyscy co do jednego. Ale fragow mielismy sporo. Wiecej niz oni, chociaz cos. Polakow jest na tyle duzo, ze spokojnie przerosniemy ich liczebnie (noobcharami).
Jedyna wojna, ktorej nie mozna wygrac jest na Xerenie obecnie :)
Tutaj mozna jeszcze wiele zmienic, a przynajmniej zepsuc komus dzien ;)

zalfik
17-01-2007, 23:49
puge

Jan 17 2007, 22:00:17 CET Died at Level 123 by Minishabaal

:-)

@Quivee

No i kolejna madra wypowiedz. Coraz bardziej podoba mi sie poziom dyskusji o wojnie. Ja rowniez z mila checia poswiece swoj czas, gpsy i noobchary do tej walki ;)

Pieczarmistrz
18-01-2007, 00:06
Aha...No ja tez sie zgadzam z Quivee. tylko z tymi noobcharami mialbym maly problem - raczej natury technicznej, zalezny od mojego providera internetu i dzieciakow z mojego miasta - IP block - kto wie o co chodzi...ten wie :/

Gz Puge

Plz Trzymac jutro za mnie kciuki - zaliczam prawoznawstwo -.-'

Quivee
18-01-2007, 00:15
@Quivee

No i kolejna madra wypowiedz. Coraz bardziej podoba mi sie poziom dyskusji o wojnie. Ja rowniez z mila checia poswiece swoj czas, gpsy i noobchary do tej walki ;)

Aha...No ja tez sie zgadzam z Quivee. tylko z tymi noobcharami mialbym maly problem - raczej natury technicznej, zalezny od mojego providera internetu i dzieciakow z mojego miasta - IP block - kto wie o co chodzi...ten wie :/

Zawsze mozna cos wykombinowac... Grunt to zwarta ekipa, chyba nikomu nie zal lvl 8, moze byc nawet lvl 6 :evul: Byle ktos tym dowodzil i bylo wystarczajaco duzo sd-shooterow

Doskonale Cie rozumiem, a zatem bede trzymal kciuki... moja sesja wkrotce ON
... poki co zaliczenia i kolokwia... Powodzenia! :cup:

crosscut
18-01-2007, 00:44
http://polew.com/index.php?action=file2&fileid=646&ad=personal%20injury%20attorney&697400041

cos dla tych ktorzy maja sesje przed soba...

Lokator
18-01-2007, 01:11
@Koti:
czyli mowisz ze ci co sie teraz "wypieli" [czyt. probuja pozostac neutralni] beda hunceni przez Ciebie i znajmoych JESLI wygracie wojne? Ja to tak odbieram, a takimi tekstami udawadniasz ze wcale nie jestes lepszy od szwedow, ktorzy rzekomo PAuja [or whatever spell it:P] wszystkich i wszystko co sie rusza.

@lenrock:
Oczywiscie ze Evalor, ktorego nawet znam i szanuje, w przeciwienstwie do Puge'a, ktory bywa porywczy. Aczkolwiek da sie z nim pogadac.

Skoro typ nie miał osobiście najmniejszych problemów na selenie, nadstawia dupe teraz nie dla siebie tylko dla nich. Typki odwdzięczają się mu tym że nie potrafią załogować na umówioną godzine, bo im żal chara i jak nadal nic się nie będzie działo zaczną płacić.
Koti poprostu zostaje na lodzie, na jego miejscu wybiłbym co do jednego każdego kto go wkręcił w tą kabale.

Master_Macavelli
18-01-2007, 04:42

To źle podejrzewasz.

zalfik
18-01-2007, 08:13
Zawsze mozna cos wykombinowac... Grunt to zwarta ekipa, chyba nikomu nie zal lvl 8, moze byc nawet lvl 6 :evul: Byle ktos tym dowodzil i bylo wystarczajaco duzo sd-shooterow

Ja mialem na mysli swoj 20 i 26 lvl :P

Legiren
18-01-2007, 12:41

Gz Puge

HAHAHHAHAHA ostro tak to jest jak ma sie vectre :] co za koles ;p ja jestem tez z elblaga i nie moglem usiedziec przez te ip nigdy nie moglem wbic wtedy kiedy chcialem haha wes lepiej zmien neta ja zmienilem na neo :P powodzenia w wojnie a tak w ogole to zaczelem grac na selenie mam 17 sorka jak by co to pisac do mnie to pomoge blokowac :P nie szkoda pasc 17 levelkiem :P zrobilem go w 1 dzien :P

KotiConqueror
18-01-2007, 14:24
@Koti:

@lenrock:

Ty chyba czytac nie potrafisz ( ze zrozumieniem) ale to zmora naszych czasow, przynajmniej w Polsce ( ah masz 15 lat moze dlatego ). Bardziej chodzilo mi o to ze im nie pomoge jak beda takowej pomocy kiedykolwiek potrzebowac. A tutaj masz juz pierwszy przyklad jak szybko to sie moze zdarzyc. Juz Seleniyan ma hunta( od Wratha zapewne jakbys znowu nie rozumial o czym pisze). Przyjdzie kolej i na reszte w swoim czasie, robcie tylko levelki :)

KotiConqueror
18-01-2007, 14:30
Wydaje mi sie ,ze przylaczenie do wojny nie ma celu... Niestety nie potrafimy sie zgrac, tudziez poswiecic. Z jednej strony nie dziwie sie szefom Ulti~, Rise~ za selekcje w doborze sojusznikow, jednak z drugiej strony taka akcja na fibuli moglaby wypalic, gdyby mostu na fibule oprocz 3 knightow (co nie bylo zlym pomyslem) blokowalo takze 5-10 noobcharow. Powiem nawet, ze szczegolnie wazne sa noobchary. Osobiscie nie widze opcji aby wygrac te wojne bez ludzi takich jak ja czy Seleniyan, ktorzy niedoleznymi najcikami nie moga dolaczyc do wojny a chetnie wskoczyliby na nooby i poblokowaly. Nigdy nie ruszam na ciezka akcje bez pewnych noobow, ktorzy mi pomoga. Kiedys kumple blokowali Ezekiela przez 12 minut, zebym mogl sie wylogowac (pz). Ostatecznie padlem, jednak Ezekiel nabil rs'a. Takie motywy warto przeprowadzac... To jest chyba jedyna opcja.

Byc moze dobrym pomyslem jest odczekanie kilku dni az Cruoris zacznie sie panoszyc (powoli juz zaczynaja) i wybic jednego z nich potem ukryc sie za falanga noobcharow. Jestem w stanie zebrac 15 PEWNYCH noobow co daje ogromna szanse na wytrwanie 15 minut. Grunt to dobra idea...
Poza tym mozna wpuscic do pozornie blokowanego pomieszczenia takiego zorlana. Na haslo - wlogowac sie 438573948 noobami i spokojnie ubic zorlana... Watpie, ze przy ilosci unjustow, ktore maja beda chetni zabijac lvl -15

Tak robilem na Xerenie z ekipa z Vision z Furory. Bylo nas 10 na 50. Padlismy wtedy wszyscy co do jednego. Ale fragow mielismy sporo. Wiecej niz oni, chociaz cos. Polakow jest na tyle duzo, ze spokojnie przerosniemy ich liczebnie (noobcharami).
Jedyna wojna, ktorej nie mozna wygrac jest na Xerenie obecnie :)
Tutaj mozna jeszcze wiele zmienic, a przynajmniej zepsuc komus dzien ;)

Co do noob charow to tak ja to wszystko wiem ze sa potrzebne itd i wlasnie w taki sposob najbardziej byliby inni Polacy przydatni, co do fibuli to kto mial tam na noobcharach siedziec jak wszyscy musielismy byc na mainach( mielismy raptem 3 noobchary bodajze)

Jesli chodzi o jakas kase, to ja nie widzialem ani gp z niej poniewaz nie potrzebuje zapomogi. Mam wystarczajaco kasy na wojne i zdaje sobie sprawe ze inni Polacy nie maja dlatego sie tym nie interesuje i Macavelli zbiera jakas tam kase. To co jest wystawione na allegro to jest kasa jego kumpla ( nie wiem dokladnie ale mistic pala czy cos- mowil mi o tym ale zapomnialem).

Jak mu nie ufacie to dawajcie kase bezposrednio swojemu znjomemu, ktory walczy. Ja sie w to nie mieszam.

KotiConqueror
18-01-2007, 14:37
Skoro typ nie miał osobiście najmniejszych problemów na selenie, nadstawia dupe teraz nie dla siebie tylko dla nich. Typki odwdzięczają się mu tym że nie potrafią załogować na umówioną godzine, bo im żal chara i jak nadal nic się nie będzie działo zaczną płacić.
Koti poprostu zostaje na lodzie, na jego miejscu wybiłbym co do jednego każdego kto go wkręcił w tą kabale.

Ta masz racje, ale ja sie tak nie przejmuje bo jak przegramy to przyda mi sie przerwa od tibii :D Ale nie jest tak zle jest pare osob ktore sa zawsze taki Sidar Maca czy Arvit.
Ale najbardziej dziwi mnie postawa alucarda ktory chce selnac chara i w ten sposob zostawic mnie na lodzie. Chociaz Swe po niego nie przyszli to on zawsze mial z nimi problem i glownie dla niego wszedlem do wojny ( znamy sie w RL).
Tiases ktory tez mial pomoc ( tez znamy sie w RL) nie wszedl do wojny i nie wejdzie. No trudno po prostu sie poznalem na ludziach, dobra nauczka na przyszlosc. W tibii jest tak ze przegrana wojna nie oznacza wcale zmarnowania chara przynajmniej nie dla mnie bo ja sie nigdzie nie wybieram w zadnym wypadku :)

Quivee
18-01-2007, 15:02
Co do noob charow to tak ja to wszystko wiem ze sa potrzebne itd i wlasnie w taki sposob najbardziej byliby inni Polacy przydatni, co do fibuli to kto mial tam na noobcharach siedziec jak wszyscy musielismy byc na mainach( mielismy raptem 3 noobchary bodajze)

No wlasnie, przyznam, ze jestem dyspozycyjny. Poza tym mam spore doswiadczenie w wojnach, wiec wiem o co lata. Chetnie poblokowalbym na noobie, jako, ze moj main nie nadaje sie do niczego :|
Mam teamspeak, moge wejsc o umowionej godzine, nie zawiode... problem w tym, ze zaczynam sesje ... eh, we wtorek pierwszy exam.

Z drugiej strony moge pojsc jako mieso armatnie xD
Master Wrath z pewnoscia pobiegnie za mna jak uslyszy "buy dsm" i potem na defaulcie "thx buddy !!" Zluruje go w latwe do blokowania miejsce a wy juz tam bedziecie wylogowani. Potem tylko akcja noobcharow blokujacych korytarz... i ... 12:1
To jest jedna z propozycji... najwazniejsi sa i tak sdshooterzy oraz leader trzymajacy to w kupie.
Smigam sie uczyc...

@Seleniyan

Jak exam ?

Lokator
18-01-2007, 15:14
Ta masz racje, ale ja sie tak nie przejmuje bo jak przegramy to przyda mi sie przerwa od tibii :D Ale nie jest tak zle jest pare osob ktore sa zawsze taki Sidar Maca czy Arvit.
Ale najbardziej dziwi mnie postawa alucarda ktory chce selnac chara i w ten sposob zostawic mnie na lodzie. Chociaz Swe po niego nie przyszli to on zawsze mial z nimi problem i glownie dla niego wszedlem do wojny ( znamy sie w RL).
Tiases ktory tez mial pomoc ( tez znamy sie w RL) nie wszedl do wojny i nie wejdzie. No trudno po prostu sie poznalem na ludziach, dobra nauczka na przyszlosc. W tibii jest tak ze przegrana wojna nie oznacza wcale zmarnowania chara przynajmniej nie dla mnie bo ja sie nigdzie nie wybieram w zadnym wypadku :)

Zbyt pochopnie ich oceniliśmy, ponieważ doszedłem do wniosku że to jest typ ludzi którzy mdleją przed klawiaturą gdy giną. Dlatego musisz potraktować ich nieco lżej, gdybyś ty miał taki sam problem nie było by ci do śmiechu i spewnością postąpiłbyś podobnie...

crosscut
18-01-2007, 15:50
13:54 Arahian [29]: to puge to szwed ?
13:54 xxx [24]: ta
13:54 Arahian [29]: o kurwa
13:54 Arahian [29]: muwili mi ze pkl
13:54 Arahian [29]: pl
13:54 xxx [24]: lol

poczym na poh wpadl ardes i zajebal ue :D

ale to swiadczy o tym jak niektorzy sa poinformowani o tym co sie dzieje ...

Pieczarmistrz
18-01-2007, 17:07
@Legiren
Problem w tym że nie mam telefonu stacjonarnego a niechce podlaczac lini specjlanie dla neta. Zreszta umowe mam z vectra do wakacji i pozniej mam zmaiar wyprowadzic sie z Ega i kontynuowac gre w innym miescie :) Zreszta z tego co czytam to chyba jednak wole miec problemy z zalogowaniem przez 30 minut niz zalogowac sie i miec kicki co 30 minut :P

@Quivee
W czawartek za tydzien rowno mam exam z historii ustroju, a po drodze kolokwium z logiki w niedziele.

Zaliczylem dzis prawoznawstwo - GZ for me :D

Sidar
18-01-2007, 17:54
Seleniyan mysle ,ze Koti nie pomoze ci w 100% poniwaz powiedziales ,ze ta wojna cie nie dotyczy a jak ty potrzebowales pomocy bo zlapales hunta to dopiero zaczoles sie tym interesowac.Powiedzial Koti ze tacy ludzie jak ty nie uzyskaja zadnej pomocy poniewaz nie ma podstaw by ja udzielic.Nie martw sie Koti ja Cie nie zostawie jak wiele innych osob i nie bedzie mowy o zadnych paymentach tez zamierzam tu zostac i wbic kiedys 150 o moze 200 ale to juz marzenia bardziej.:D

Pieczarmistrz
18-01-2007, 18:46
Sidar, ja jeszcze nikogo o pomoc nie prosze. Nie umiecie ludzie skumac ze sa osoby ktore bez WYRAZNYCH powodow nie wtracaja sie w nieswoje biznesy?
Wojna mnie nie dotyczy - fakt tu uzylem niefortunnego zwrotu, chodzilo mi o to ze ja w tej wojnie nie uczestnicze i nie bede sie na jej temat wypowiadac.
W sumie nadal uwazam ze nie jestem w wojnie - poprostu mam hunta - a ze z Kotim nigdy slowa nie zamienilem no to nawet nie wpadloby mi do glowy ze pisac do niego o pomoc...
Pogadaj z Del Arte - on wie ze chcialem dolaczyc do Rise Against bo sam prosil w moim imieniu Larosa - jak widac inva nie dostalem, oraz Ninja Tyon wie ze gotow bylem/jestem/bede do pomocy w zakresie jakim tylko to mozliwe
Papa :*

Master_Macavelli
18-01-2007, 19:05
Sidar, ja jeszcze nikogo o pomoc nie prosze. Nie umiecie ludzie skumac ze sa osoby ktore bez WYRAZNYCH powodow nie wtracaja sie w nieswoje biznesy?
Wojna mnie nie dotyczy - fakt tu uzylem niefortunnego zwrotu, chodzilo mi o to ze ja w tej wojnie nie uczestnicze i nie bede sie na jej temat wypowiadac.
W sumie nadal uwazam ze nie jestem w wojnie - poprostu mam hunta - a ze z Kotim nigdy slowa nie zamienilem no to nawet nie wpadloby mi do glowy ze pisac do niego o pomoc...
Pogadaj z Del Arte - on wie ze chcialem dolaczyc do Rise Against bo sam prosil w moim imieniu Larosa - jak widac inva nie dostalem, oraz Ninja Tyon wie ze gotow bylem/jestem/bede do pomocy w zakresie jakim tylko to mozliwe
Papa :*

To Del Arte jest w wojnie? Ach, tak... jest w Rise Against.

Pieczarmistrz
18-01-2007, 19:10
To Del Arte jest w wojnie? Ach, tak... jest w Rise Against.

Nie moj biznes czy walczy z wami czy nie, dla mnie liczylo sie ze jest w gildii i ze mogl inva zalatwic, a co do tego czy walczy czy nie to juz sa Wasze sprawy i Wy je sobie regulujcie

crosscut
18-01-2007, 20:11
a szkoda ze Seleniyan nie dostal inva... wiem juz z doswiadczenia jest normalnym powaznym czlowiekiem ktoremu mozna zaufac....

a jesli o invy chodzi... prawie caly czas siedze z wami na vt, mam 300k paymenta za to ze bylem pol dnia w ultimation, a do tej pory nie moge sie o inva doprosic... i jaki to ma sens ?

Sidar
18-01-2007, 21:18
Nie wiem jaki to ma sens ale my to juz mowilismy nie potrzebujemy ludzi ,ktorzy chca dolaczyc do naszej guildi bo szwedzi ich zabili czy maja hunta bo my potrzebujemy osoby ,ktore beda gotowe na walke i co najwazniejsze beda chociaz online i beda gotowi do akcji a takich ludzi mamy napradwe nie wielu.;)

sir Tifejo
18-01-2007, 22:14
Ty chyba czytac nie potrafisz ( ze zrozumieniem) ale to zmora naszych czasow, przynajmniej w Polsce ( ah masz 15 lat moze dlatego ). Bardziej chodzilo mi o to ze im nie pomoge jak beda takowej pomocy kiedykolwiek potrzebowac. A tutaj masz juz pierwszy przyklad jak szybko to sie moze zdarzyc. Juz Seleniyan ma hunta( od Wratha zapewne jakbys znowu nie rozumial o czym pisze). Przyjdzie kolej i na reszte w swoim czasie, robcie tylko levelki :)

Wiec jednak zle zrozumialem :) po prostu pisalem to chwile po tym, jak kumpel kopiowal mi rozmowe, mocno sie tym zdenerwowalem :) a tak to widac jest jak sie pisze w silnym wzburzeniu emocjonalnym ^^

Ja swoje noob chary tez jestem w stanie poswiecic, gg macie, w razie czego mozecie pisac.

@Mac: sorry, po prostu natchnelo mnie to tak jakos dziwnie, tu ludzi prosisz o pomoc finansowa, a tutaj 100 cc na allegro, sam przyznaj ze troche podejrzane? Jeszcze raz przepraszam :)

crosscut
18-01-2007, 23:20
Nie wiem jaki to ma sens ale my to juz mowilismy nie potrzebujemy ludzi ,ktorzy chca dolaczyc do naszej guildi bo szwedzi ich zabili czy maja hunta bo my potrzebujemy osoby ,ktore beda gotowe na walke i co najwazniejsze beda chociaz online i beda gotowi do akcji a takich ludzi mamy napradwe nie wielu.;)

a jaki sens ma siedzenie 24/h w dp i czekanie az ktos laskawie powie zeby cos zrobic... na akcje jestem zawsze gotowy czy to swoim pallem czy tez noobem... wystarczy 1msg... ale po co... a potem slysze tylko ze nikt nic nie robi nie loguje sie itp itd

Pieczarmistrz
18-01-2007, 23:24
Scotty...
Bo to wyglada tak - jak sie czlowiek nie interesuje to wtedy narzekaja ze nikt niechce pomoc itp. - kto nie wie o co chodzi czytac pare stron wczesniej.
Jak ktos chce pomoc - to wtedy dupą sie wypinaja bo nam tacy jak ty nie potrzebni.
Sry chlopaki (chodzi mi o tych co biora udzial w wojnie) ale zdecydujcie sie o co Wam chodzi, chcecie pomocy od playerow ze slabszymi lvl czy nie?0_o

Master_Macavelli
19-01-2007, 05:11
@kasa na allegrO_o: jezeli az tak was to interesuje, to jest to kasa kolegi Mistic Pala, ktory zamierza kupic Burniastego i nam pomoc... jednak nie ma kasy w rl, ani konta na allegro, wiec mnie poprosil, zebym to ja wystawil aukcje. Nie jest to 100cc, tylko 40.

@kasa w tibii(support): jak na razie to nie ma majatku, dostalem okolo 7bp uh, 1 bp explo, 200burstow i ~400 boltow, wiec nie ma za bardzo sie czym dzielic. Twierdzenie, ze uzbieralem z tego juz 400k, jest conajmniej zabawne. Jak na razie nie zamierzam nikomu tych runek dawać, z tego względu, ze każdy ma wystarczająco swoich, poza Maragaxem, który zrobił WT juz dawno temu i po tym jak padł nic nie ma. Stracił gsa, bs'a, runy, które otrzymał od nas. Na razie jednak nie otrzyma niczego ode mnie, z tego prostego powodu, że nie jest aktywny, jak wiele osób po tym jak padły na fibuli (sisusa, alucard, burniasty, del arte(?, chyba nawet na fibuli nie był), ...). W tej chwili potrzebuję bs'a dla Maragaxa, więc jeżeli ktoś chciałby go zasponsorować: Master Macavelli/Venore (to samo runami, mfami).

@podział Rise Against->Ultimation: do Ultimation mogą się dostać tylko osoby, które są aktywne, przychodzą na ventrilo na umówioną dzień/dwa dni wcześniej godzine. Jeżeli ktoś tego nie robi, nie loguje się, nie ma z nim kontaktu lub po prostu sprzedaje chara, to taka osoba do Ultimation się nie dostanie, od tego jest gildia Rise Against.

@Scotty, nie widziałem cię ostatnio na vnt. Również nie słyszałem, abyś prosił kogokolwiek o invite.

@Seleniyan, do Ultimation invite nie dostaniesz tylko za to, że chcesz pomóc w wojnie, bo cię zaatakowali. Dla właśnie takich osób nie mam szacunku, a na pewno nie jest to taki szacunek jak dla osób, które są ze mną od początu (i oby do końca), jak Sidar, Iomer, Wujek do pierogów, Unicron, Arvit, Koti.

@do reszty: jezeli chcecie walczyć to nie pytajcie o to ludzi z Ultimation, lecz z Rise Against, gdyż aby się dostać do naszej gildii, trzeba się najpierw wykazać. I jeżeli zauważymy, że ktoś się udziela/ma dobre pomysły/ogarnia o co chodzi, to na pewno dostanie propozycję przyłączenia się do Ultimation.

Sidar
19-01-2007, 08:22
Dokladnie Mac~ chcialem to samo powiedziec.:)
Nie potrzebujemy ludzi ktorzy chca dolaczyc do wojny by ratowac swoje dupsko.Jesli chodzi o runki i to co nam dajecie za co cala guildia dziekujemy te itemki i runki znajduja sie w venore u Maca~ w domku w pokoju do gdzie spi i nie jest on ogonlodostepny takze mozecie miec pewnosc ze to co nam dajecie bedzie wykorzystane w wojnie.:]

Pieczarmistrz
19-01-2007, 10:41
@Master Macavelli
Dlaczego nie masz dla mnie szacunku? Zrobilem Ci cos? Przeczytaj ze zrozumieniem moje posty. Jest tam odpowiedz na Twoje zarzuty... to samo Cidar
Czemu zachowujecie sie tak "po polsku", tak noobowsko na forum, czemu nie zachowujecie sie jak tibijczycy...chcecie pomocy a wyzywacie jak niedostaniecie, sry ale nie wiedzialem ze potrzebujecie pomocy w postaci run... Jezeli bym wiedzial to bym wyslal wczesniej...

KotiConqueror
19-01-2007, 13:12
Ehh wczoraj podrecalem sobie kompa i wszystko dobrze dzialalo. Wlaczylem neverwinter nights2, gram i koelga chcial podpiac mikrofon do mojego kompa i sobie nie trafil dotykajac zlacza USB, przez co spalila sie plyta oO
Te wejscia sa tak blisko siebie ze nie trudno o to lol nie rozumiem jak mozna tak aprojektowac plyte.
Jednak teraz musze jechac do domu rodzicow szukac gwarancji... jak ja znajde i wymienia mi plyte za free to bede za kilka dni spowrotem; jesli jednak albo nie znajde gwarancji albo nie wymienia mi plyty to nie mam kasy teraz na nowa wiec nie mam kompa nie bede grac w najblizszym czasie :/

Quivee
19-01-2007, 13:32
Polacy potrafia sie tylko klocic... glownie o kase jakby to bylo najistotniejsze...
Nie chce mi sie juz gadac na temat wojny, bo nawet na tej plaszczyznie nie potrafimy sie porozumiec, nie mowiac o umieraniu za siebie. Latwiej bedzie shackowac Cruoris niz z nimi wygrac.

@Koti

Jak pech to pech... :|

@Macavelli

A juz myslalem, ze mozna cos wskorac... opierd***jac wszystkich na lewo i prawo na pewno niczego nie zyskasz...

@Sidar

Cos czuje, ze ty nawet nie wiesz czego potrzebujecie do tej wojny...
Masz 100+ sorca, skoro masz tyle do powiedzenia na forum to nie czekaj na rozkazy tylko zrob cos. Zbierz 3 kumpli i zalatwcie kogos. I mowie teraz powaznie. Dajcie mi 2 konta z sorkami 100+ i zremisuje ta wojne...
Cruoris nie sa kozakami, tylko żeruja na tym, ze wy gadacie a nie dzialacie.

@ To all ?

Mniej gadania wiecej dzialania. Od biedy mozna isc noobcharami i blokowac Danego na smokach, zeby go wkurzyc...

Powoli brakuje mi slow... Polacy na Selenie dopiero raczkuja.

Nie lvl jest istotny tylko umiejetnosci a slysze, ze Zorlan ma 150 lvl. WOW, cool... Taifun Devilry to jest jedna z wiekszych cip jakie spotkalem... a ma lvl 278 , i co ? Zwidek z ekipa go rozwalili... Nie bali sie pasc i dzialali...

Taki flamepost zeby wyproznic sie z emocji... bez urazy

Gotic Roma
19-01-2007, 14:07
Polacy potrafia sie tylko klocic... glownie o kase jakby to bylo najistotniejsze...
Nie chce mi sie juz gadac na temat wojny, bo nawet na tej plaszczyznie nie potrafimy sie porozumiec, nie mowiac o umieraniu za siebie. Latwiej bedzie shackowac Cruoris niz z nimi wygrac.

@Koti

Jak pech to pech... :|

@Macavelli

A juz myslalem, ze mozna cos wskorac... opierd***jac wszystkich na lewo i prawo na pewno niczego nie zyskasz...

@Sidar

Cos czuje, ze ty nawet nie wiesz czego potrzebujecie do tej wojny...
Masz 100+ sorca, skoro masz tyle do powiedzenia na forum to nie czekaj na rozkazy tylko zrob cos. Zbierz 3 kumpli i zalatwcie kogos. I mowie teraz powaznie. Dajcie mi 2 konta z sorkami 100+ i zremisuje ta wojne...
Cruoris nie sa kozakami, tylko żeruja na tym, ze wy gadacie a nie dzialacie.

@ To all ?

Mniej gadania wiecej dzialania. Od biedy mozna isc noobcharami i blokowac Danego na smokach, zeby go wkurzyc...

Powoli brakuje mi slow... Polacy na Selenie dopiero raczkuja.

Nie lvl jest istotny tylko umiejetnosci a slysze, ze Zorlan ma 150 lvl. WOW, cool... Taifun Devilry to jest jedna z wiekszych cip jakie spotkalem... a ma lvl 278 , i co ? Zwidek z ekipa go rozwalili... Nie bali sie pasc i dzialali...

Taki flamepost zeby wyproznic sie z emocji... bez urazy

A moze to ty jestes cipa?
Polacy popadali jak psy, mam na mysli Alucarda i tych 2 co padlo obok niego...
Koti dal sie trapnac...heh calkiem bezsensownie...Ile w tej wojnie bylo?10:0?
Kurna nie macie w ogole zgrania..straciliscie serva;)

Quivee
19-01-2007, 14:23
A moze to ty jestes <censored>?
Polacy popadali jak psy, mam na mysli Alucarda i tych 2 co padlo obok niego...
Koti dal sie trapnac...heh calkiem bezsensownie...Ile w tej wojnie bylo?10:0?
Kurna nie macie w ogole zgrania..straciliscie serva;)

Nawet nie wiesz po co i z kim ta wojna... idz na forum swojego serva. A Taifun to jest noob i nikt mi nie powie, ze tak nie jest. Totalny noob ! Od dawna zastanawiam sie skad ma taki lvl, skoro boi sie nawet demona :S

Jahakka
19-01-2007, 14:46
@kasa na allegrO_o: jezeli az tak was to interesuje, to jest to kasa kolegi Mistic Pala, ktory zamierza kupic Burniastego

aff... acc trader -.-

sellemon
19-01-2007, 15:07
Siema.
Mialem zamiar nie wypowiadac sie wogle ale nie wytrzymalem

Po 1. To do wszystkich dziwnych ludzi ktorzy mysla ze Macavelli sprzedaje kase ktora wy daliscie na wojne. Czy wy naprawde myslicie ze tego uzbieralo sie 400k? zal.
Ale ok niech bedzie , mozecie tak myslec spoko. Tylko ze kiedy ja prubuje wytlumaczyc co niektoremu ze ta kasa nie jest od was to gadaja w kolo to samo ze "Potrzebujemy kase od Polakow zeby sprzedawac ja na allegro" Boze ludzie ja niechce nikogo obrazac ale zastanowcie sie czasem nad tym co piszecie.

Po 2. Wypowiedzi typu :
"Macavelli rozpoczol wojne a teraz poszedl na inny serv"
"Nie moge expic przez to ze zaczeliscie wojne"
"Siedzicie tylko w pz i nic nie robicie"
"Ten serv jest juz stracony.." itp , itp

Macavelli moze i rozpoczol albo i nie , co to ma teraz do rzeczy ? po 2 jesli on by jej nie rozpoczol to zaczeli by ja swe bo i tak juz robili PA na hlvl. Evalor napisal zeby nowy rok zaczac wojna wiedz o co wam chodzi ? I nie poszedl na inny serv jest zawsze na ustalona godzine i jak by kazdemu tak zalezalo na wygraniu tej wojny jak jemu to wynik by byl calkiem inny gwarantuje.

Jesli niemozesz expic sorry to nie jest nasza wina , przepraszam bardzo jesli nie jestes w wojnie a swe Cie leja to jest zwykle PA ktore oni uwielbiaja.
I niemow ze przez to ze jestes PL nie mozesz grac bo widze wielu Polaczkow ktorzy trzymaja sie bardzo dobrze. Wystarczy wylizac dupke Swe i juz zalatwione mozesz expic albo poprostu im plac , Jesli i to Ci sie nie podoba zmien serv. Graj jak lubisz. To Jest Do Tych OSOB ktore TRUJA mi Dupe w Tibi !.

Tak siedzimy w PZ. Przyznaje niemozemy sie zgrac na dana godzine ja odkad mam mikro. jestem zawsze ale ok spoko mowicie ze jak bedzie nas 3 albo 4 zebysmy poszli kogos zabic. Ok moze uda sie nam kogos zabic albo i nie , ale wydaje mi sie rowniez ze SWE uda sie nas wybic wiedz poswiecac 4 zeby zabic 1 ? niezla taktyka. Tak napewno wszystko wygramy.Owszem moze byc tez tak ze uda nam sie uciec ale to by bylo juz zucanie sie na wiatr bedzie albo nie. Osobiscie wole dobra taktyke i zgrana druzyne od Dobrej druzyny ktora idzie w slepo.

Nie ten serv nie jest jeszcze stracony...Ta wojna wciaz trwa i jesli macie zamiar patrzec na wynik to idzcie ogladnicie sobie w TV siatkowke albo kosza bo tam wyniki sie czesta zmieniaja. Mi osobiscie sie nigdzie nie spieszy chodz przyznam ze 3 albo 4 akcje w tygodniu to nie bylo by dla nas zawiele tylko co niektorzy musza to zrozumiec.
Ze jesli nie przyjedziesz na dana godzine to moze i uratujesz chara ale wojny nam wygrac nie pomozesz wiedz i tak go stracisz chyba ze stac Cie zeby zaplacic SWE i wylizac i dupke to Pozdro 3m Sie Cieplo Milego Exp Przez Pewien Okres A Pozniej Witaj w Rzeczywistosci

Aha na koniec mam pytanie do ludzi ktorzy dolaczyli do wojny i przestali walczyc albo wogle nie walczyli ... POCO DOSZLISCIE ? Liczyliscie na latwa wygrana bez kiwniecia palem i pozniej co to nie ja bo bylem w wojnie ?

Dziekuje za uwage. Milego Dnia.

Quivee
19-01-2007, 15:53
Tak siedzimy w PZ. Przyznaje niemozemy sie zgrac na dana godzine ja odkad mam mikro. jestem zawsze ale ok spoko mowicie ze jak bedzie nas 3 albo 4 zebysmy poszli kogos zabic. Ok moze uda sie nam kogos zabic albo i nie , ale wydaje mi sie rowniez ze SWE uda sie nas wybic wiedz poswiecac 4 zeby zabic 1 ? niezla taktyka. Tak napewno wszystko wygramy.Owszem moze byc tez tak ze uda nam sie uciec ale to by bylo juz zucanie sie na wiatr bedzie albo nie. Osobiscie wole dobra taktyke i zgrana druzyne od Dobrej druzyny ktora idzie w slepo.

Kilka noobcharow, ktore za wszelka cene zablokuja przejscie i bedziecie mogli pojsc na kawe czekajac az minie pz...

Sidar
19-01-2007, 16:16
KU.... mac wiem bardzo dobrze co potrzebuje do tej wojny potrzebuje Unicrona albo jakiegos ms'a i jakiegos knighta i moge fragowac tyle ze za doslownie zaloguja sie wszyscy szwedzi jakich mam na vip i nas zabija czy ty naprawde jetses taki naiwny ze myslisz ze nie am ich online to nie ma ich wcale?Powiesz mi dadza nooby jak bedziemy mieli pz?
Myslisz ze oni nie maja noobow i nie zabija naszych noobow?Na akcji an dezerie przylazily nooby na 40 lvl'ach ktore zabijalismy,nie krytykuj mnie bo nie znasz ze mnie z czasow tej wojny i nie wiem co robie twoj komentarz byl naprawde zbedny, az sie chce powiedziec pier...... sie i walczcie sami jak jestescie tacy madrzy. Jeszcze ci szczena opadnie i ja ci to mowie a co do servera to nawet nie zaczelsimy jeszcze porzadnie o neigo walczyc a co do osob ktore nie moga expic mam to gleboko w d...e bo nie to jest teraz wazne i ni poexpia przez dobre 2 miechy jak nie lepiej bo watpie zeby ktoras ze stron sie poddala kiedykolwiek.

Orius
19-01-2007, 16:30
Kilka noobcharow, ktore za wszelka cene zablokuja przejscie i bedziecie mogli pojsc na kawe czekajac az minie pz...

Ta noobchary ostatnio jak trapowali to moj gs zrobił droge koledze...

Quivee
19-01-2007, 16:58
KU.... mac wiem bardzo dobrze co potrzebuje do tej wojny potrzebuje Unicrona albo jakiegos ms'a i jakiegos knighta i moge fragowac tyle ze za doslownie zaloguja sie wszyscy szwedzi jakich mam na vip i nas zabija czy ty naprawde jetses taki naiwny ze myslisz ze nie am ich online to nie ma ich wcale?Powiesz mi dadza nooby jak bedziemy mieli pz?
Myslisz ze oni nie maja noobow i nie zabija naszych noobow?Na akcji an dezerie przylazily nooby na 40 lvl'ach ktore zabijalismy,nie krytykuj mnie bo nie znasz ze mnie z czasow tej wojny i nie wiem co robie twoj komentarz byl naprawde zbedny, az sie chce powiedziec pier...... sie i walczcie sami jak jestescie tacy madrzy. Jeszcze ci szczena opadnie i ja ci to mowie a co do servera to nawet nie zaczelsimy jeszcze porzadnie o neigo walczyc a co do osob ktore nie moga expic mam to gleboko w d...e bo nie to jest teraz wazne i ni poexpia przez dobre 2 miechy jak nie lepiej bo watpie zeby ktoras ze stron sie poddala kiedykolwiek.

No tak... Po pierwsze slabo rozumiem co miales na mysli w kilku zdaniach... po drugie brakuje Ci wyobrazni. Jasne, ze szwedzi sie wloguja po 3 minutach... no i co z tego ? Tutaj rola noobcharow!!!! OMFG
Jak mozna tego nie kumac...
Uwaga tlumacze:
Siedzisz w dp na jakims charze... dowiadujesz sie, ze ktos padl albo zostal pa przez wrath'a badz po prostu expuje. Logujesz sie na maina (ekipa) lecicie go uwalic. Zanim szwedzi sie wloguja WRATH nie zyje. Biegniecie w umowione miejsce albo krecicie sie przez kilka minut... po czym stajecie za noobcharami w miejscu gdzie NIE MA innego wejscia. Zanim ich nooby sie zleca minie 15 minut lekko !! Nie mowie o 2 noobach blokujacych przejscie tylko o 7-8 moze nawet wiecej. Za 3 unjusty na 24h masz rs. Ktos bedzie chetny pozabijac nooby ? Nawet jak przyjda ich noobchary to i tak nie maja szans sie przepchac. Tym bardziej, ze nas jest o wiele wiecej. Jeden z Was ma 15 minut po tym czasie dajecie loga i czysty frag dla Was. Chyba nie chcesz mi wmowic, ze biedni polacy nie maja noobcharow a ALMIGHTY szwedzi maja ich mnostwo!! i to lvl 40+
Daruj sobie... Bralem udzial w cholernie wielu wojnach. Moge isc na mc i osobiscie blokowac przejscie 8 noobami... Pomysl ile noobow mozemy zgromadzic... 30 ? 40 ? Myslisz, ze padniecie ?? Chyba zartujesz... Ewentualnie moze stac knight, ktory nie padnie na combo... czyli na przyklad Iomer... Watpie, ze uzyja UE wsrod 5 noobow... Iomer (na Larosa bym nie liczyl) bedzie blokowal 15 minut potem da loga... i reszte chyba znacie...
Takie to trudne ?
Ja tylko od kilku dni podaje Wam pomysly, staram sie jakkolwiek pomoc z wlasnej inicjatywy... Ale w takim razie na Twoje zyczenie olewam ta wojne. Jestem ciekawy jak wygracie... w gebie mocny jest kazdy... Ty Sidar idz do szkoly i nadrabiaj zaleglosci... Takie jest moje zdanie.

Bez urazy... chcialem dobrze, cya

Master_Macavelli
19-01-2007, 17:10
@Quivee, masz racje, ale zeby zabic wratha, czy kogokolwiek, trzeba go trapnac, inaczej bedzie uciekal przez 2 minuty i juz wszyscy szwedzi beda przy nim. Rozwiazanie? Wiecej osob... latwiej trapnac, niestety nie ma wiecej osob do walki niz Ultimation + ~2-3 osoby z RA. 30-40 noob-charów? Calkiem spoko, do mnie juz pisalo okolo 20 osob... tylko, ze jezeli powiemy im chociaz garstke planu, to zaraz o tym beda wiedzieli szwedzi... Ja np. widze, ze chcesz nam pomoc, ale w dalszym ciagu ci nie ufam, bo trzymasz sie z Karde... i podales Rell Cricka na tacy, zeby mu zrobic na zlosc, wiec moze w przyszlisci podasz im takze Sidara, ktory ma odmienne zdanie. Napisz do mnie w grze i byc moze cos ogarniemy.

@Pieczarmistrz, przeczytaj posta jeszcze raz... 'nie mam szacunku, a na pewno, nie jest to szacunek taki jak dla sidara...', z tego wzgledu, ze nie chcesz nam pomoc, ale chcesz pomoc sobie, teraz nie masz wyjscia, musisz walczyc... jak dla mnie to nie jest wyciaganie reki w nasza strone, ale strach o swoja dupe... i oczywiscie, kazdy miecz sie liczy, wiec w swoim czasie i ty, jezeli zechcesz, bedziesz mogl z nami walczyc.

crosscut
19-01-2007, 17:28
@Scotty, nie widziałem cię ostatnio na vnt. Również nie słyszałem, abyś prosił kogokolwiek o invite.

@Maca... ja nie mowie ostatnio... pare razy probowalem wbic na serwa to albo off albo siedzialy na nim 2 osoby.. tak to uczylem sie do sprawdzianow i przygotowywalem do 100dniowki... a o inva prosilem pare razy na vent, do larosa pisalem jak jeszcze gral, ale slyszalem..." nie teraz "... wiec sobie odpuscilem...
poczytaj tez poprzednie strony... pare razy pisalem ze moglby wkoncu mi ktos dac tego inva do rage~ .. pozatym moj nr koma masz wystarczy sygnal/ sms i jestem zwarty i gotowy...

Quivee
19-01-2007, 17:33
@Quivee, masz racje, ale zeby zabic wratha, czy kogokolwiek, trzeba go trapnac, inaczej bedzie uciekal przez 2 minuty i juz wszyscy szwedzi beda przy nim. Rozwiazanie? Wiecej osob... latwiej trapnac, niestety nie ma wiecej osob do walki niz Ultimation + ~2-3 osoby z RA. 30-40 noob-charów? Calkiem spoko, do mnie juz pisalo okolo 20 osob... tylko, ze jezeli powiemy im chociaz garstke planu, to zaraz o tym beda wiedzieli szwedzi... Ja np. widze, ze chcesz nam pomoc, ale w dalszym ciagu ci nie ufam, bo trzymasz sie z Karde... i podales Rell Cricka na tacy, zeby mu zrobic na zlosc, wiec moze w przyszlisci podasz im takze Sidara, ktory ma odmienne zdanie. Napisz do mnie w grze i byc moze cos ogarniemy.

Faktycznie moze byc problem, zeby go tak latwo zabic. Z drugiej jednak strony mozna probowac zlurowac go na jego pyche i dume or whatever.
Mysle, ze jest na tyle pewny siebie, ze pobiegnie w jakies pokrecone miejsce za 50 knightem, slyszac wczesniej, ze "kupuje dsm" i mowie "thx" na defaulcie...

Zgadzam sie z Toba i cieszy mnie fakt, ze mi nie ufasz... Bardzo rozwazne z Twojej strony. Trzymam z Karde, generalnie z Gadym i Xanem... Dlatego sam sobie bym nie ufal :)
Jest to tez dylemat dla mnie, gdyz chetnie stanalbym po Waszej stronie oficjalnie, jednak sprzeciwiajac sie Gadiemu :(
Zawsze jednak stawalem po stronie polakow, nawet gdy wiedzialem, ze nie ma sensu. Na Xerenie bylem w top i musialem zrezygnowac z serva przez wojne. Waste chara ale warto bylo. Przynajmniej im pokazalismy...

Co do Rella, to byla to tylko jego wina... Ja nigdy nikogo nie oskarzam bezpodstawnie, wole olac i sie nie przejmowac. Ale wtedy, po tym jak probowalem go unhunted on podziekowal mi obelgami i to nie raz...
Nie wiedzialem, ze bierze udzial w wojnie... Wtedy odczekalbym czas i potem sie z nim rozprawil. Sidar nie jest moim oficjalnym wrogiem... Drobna klotnia to nie powod nienawisci...

Pieczarmistrz
19-01-2007, 19:57
@Pieczarmistrz, przeczytaj posta jeszcze raz... 'nie mam szacunku, a na pewno, nie jest to szacunek taki jak dla sidara...', z tego wzgledu, ze nie chcesz nam pomoc, ale chcesz pomoc sobie, teraz nie masz wyjscia, musisz walczyc... jak dla mnie to nie jest wyciaganie reki w nasza strone, ale strach o swoja dupe... i oczywiscie, kazdy miecz sie liczy, wiec w swoim czasie i ty, jezeli zechcesz, bedziesz mogl z nami walczyc.

Master, niechce mi sie powtarzac tego samego kolejny raz...czytaj wszystkie posty a nie tylko te skierowane do Twojej osoby - to apropos mojej dupy :/

Co do mojego miecza a wlasciwie toporu, CHCIALBYM sie dolaczyc do wojny, ale nie z powodu ratowania dupy - bo to byloby dla mnie bezsensu - placic 100k Wrathowi i 100k komus tam jesczez dajmy na to Puge - nie ekonomiczne. Poprostu chcialbym sie dolaczyc bo nie mam juz nic do stracenia - placic za hunta nie bede a tak moze chociaz troche "napsuje" krwi Cruoris...

Darco
19-01-2007, 20:06
Jak z wojna? podobno 4:0 dla swe?

Aego
19-01-2007, 20:32
Kolejna Bitwa skonczyla sie porazka mala liczbnosc polakow trohe uciekolo i nic z tego niewyszlo.Mala lliczba Polakow i Sojusznikow sprawila ze bilans wojny jest 10+:0 ;/. Oby sie wiodlo nam lepiej Polakom. Mnie ta woja niedotyczy mimo iz pomagalem blkowac noob harem. Sory nieumiem pisac:P8o B)

zalfik
19-01-2007, 20:52
@Master_Macavelli
Problem braku zaufania do chetnych na granie noobcharami. Mysle, ze musisz zebrac przynajmniej kilka osob w miare godnych zaufania, ale nie zdradzac im planu, tylko napisanie "Masz byc przygotowany do zallogowania w tym miejscu", potem "Zaloguj sie o XX godzinie". No i wtedy w grze instrukcje na biezaca. To moze nie ograniczy calkowicie, ale zmiejszy szanse zdradzenia planu :-) Oczywiscie moja idea jest do doszliwowania :P

Sidar
19-01-2007, 20:58
Quivee ja sie zgadzam z Toba ja tez tak uwazam ,ale ty nie rozumiesz jednej rzeczy wysluchaj mnie teraz i przeczytaj dokladnie a napewno mnie poprzesz.
A wiec sluchaj:Zrobilismy dzisiaj akcje w ab'dendriel i kazdy z venore mial przyjsc do ab bo Mac~ robil jako przyneta Mortech zaczol go walic i przybieglem ja i Ethiellant i ja mowie WTF?
Gdzie jest ku..a reszta naszej ekipy no nie stety nie zabilsimy Mortecha bo 1 ms i 2 ek ktorym uciekl i pralem go solo to ciezko.W miedzy czasie pobieglem do depo patrze a tam siedzi 3 naszych graczy nie bede wymienial name bo wstyd im zrobie lacznie z Saphir Thor, ktora nie mogla wyjsc z depo bo jej strach nie pozwolil.No i sluchaj dalej jeden z naszych kolesi nie przyszedl bo powiedzial ze nie mial kasy na statek zenada.Mielsimy pare noobow i trzymali nam szwedzi Pz przez sciany i ja ustawilem tak nooby zeby szwedzi jednak nie mogli mi trzymac pz z tymi noobami tez byla tragedia bo nic nie ogarnialy ale wkoncu zajazyly i pz mi znikl a Mac i Ethe~ byli skazani na pozarcie ale takich ludzi wlasnie cenie.Wiec teraz powiedz mi co ja moge i Mac Koti i paru innych wiesz kto, co mozemy zrobic ztaka ekipa jak jestesmy ustawieni na Mortecha w 10 osob a przybieglo 5 z czego jeden 64 lvl ms i palek ktory sie zlozyl na samym poczatq bo nie wziol ze soba ssa!OMG.Prosze cie teraz o zdanie;(

zalfik
19-01-2007, 22:04
argh.. mysle sidar rze póbliczne napientnowanie bylby wskazane znaczy sie powinienes powiedziec kot tym razem nawilil

Argh.... mysle Sidar, ze publiczne napietnowanie byloby wskazane. Znaczy sie powinienes powiedziec kto tym razem nawalil :/

Darco
19-01-2007, 22:41
Sidar, powiedz mi jedno bo nierozumiem, pisalem do Ciebie ,ze moge pomuc w wojnie, to odeslales mnie do Macavelliego. A jak do niego pisze, to on mnie olewa? Bylem na wojnie noob charem(Baskiled) staralem sie blokowac swe, choc dopiero poszedlem tam jak mi qumpel powiedzial. Moze niemoge byc o kazdej godzinie online, ale jak mi powiecie wczesniej o ktorej mam byc to napewno bedzie. Moge nawet numer phona podac. No chyba, ze wam niezalezy.

Master_Macavelli
19-01-2007, 22:41
argh.. mysle sidar rze póbliczne napientnowanie bylby wskazane znaczy sie powinienes powiedziec kot tym razem nawilil

Argh.... mysle Sidar, ze publiczne napietnowanie byloby wskazane. Znaczy sie powinienes powiedziec kto tym razem nawalil :/

Dzisiaj miał paść Mortech... i padłby, gdyby połowa osób, które miały atakować nie było tchórzami, tj. Xan Verticas, Saphir Thor, Sellemon, jezeli kogos pominalem, to przepraszam.

Tak więc nie chcę więcej widzieć postów typu: dlaczego nie pozwalacie wszystkim brać udziału w wojnie, powód /\.

Jezeli kogos interesuje jak wygladal plan:
Wpada Ethiellant na vento i mówi, że ma pomysł w ab.. dobra miejscówka na trap na trollach, zabijamy - uciekamy... później dajemy exit, noob chary uhają. Pomysł dobry.. czemu nie.. 10 osób jest na ventrilo, więc zaatakujemy, ja z ethem wyszliśmy na przynete, ganialismy sie troche z mortechem... pyk, fbomba przy statku, mortech pomiedzy nami a statkiem... pada komenda zeby wszyscy logowali i biegli bic mortecha, niestety, destroy + przesunal.. uciekl, trudno... gonimy go z ethiellantem, przybiega wujek~, arvit, zarran, dark aqual, wspolnymi silami probujemy zlapac mortecha, raz prawie mial trapa, kilka razy yellow, red hp.. pytam sie Saphir Thor, where are you? gdzie jest reszta? Co sie okazuje? :) Saphir boi sie wyjsc ze statku, bo szwedzi sie zalogowali i stali obok niego w 3-4, xan sie chyba wylogowal, po tym jak stal w dp, gdy my walczylismy... sellemon <hahaha> zbieral kase na statek z venore zeby poplynac do ab (zal 2007 award)... patrze na VIP, 10-15 osob ze skullami, czyt. szwedzi :) Wiec mowie, i tak go nie trapniemy w 5 osob, bo jest za szybko + nortec juz przybiegl i ktos tam jeszcze..., wieć uciekamy na trolle, ci, ktorzy nie maja pz niech stoja dalej w dp (bo i tak juz nam nie pomoga, nie dobiegna), wiec uciekamy w miejsce na trollach w 6 osob... nie jest tak zle, ja, eth, aqual, sidar, wujek, zarran... byc moze kogos zdejmiemy na combo.. (w tym miejscu mogly nas bic tylko 2 osoby, a od nas ~6)... wiec probujemy, wbiega ktos tam... 3 2 1 - boom combo, yellow - uh, yellow, uh, deep yellow, uh, uh... nie damy rady, za malo nas... przybiega zorlan, boone, evalor... mfuja sie... pewnie bedzie double ue, uwaga.. sorce+pale ssa na sibie... aqual mowi: nie mam ssa... (lol? zal 2007 award #2), no ok, to zarran uhnie aquala, ja z ethem siebie... podchodza.. boom, aqual lezy, my na red, kazdy uha kazdego.. zorlan dostaje z mortechem, wycofuja sie... stoimy tak dalej... po kilku minutach wujek musi isc... i tak niczego juz nie zrobimy, bo mamy za maly sd power, wiec niech idzie, wujek daje loga... uhamy sie, uhamy... sidarowi znika skull, zarranowi tak samo... wiec razem z ethem probujemy uciec w gore, gdzie byloby lepiej dla nas... niestety, mwalle, comba... dead.

--- Wniosek ---
Nie brac do wojny osob, ktore nie zamierzaja wychodzic z dp, bo po co? :)

--- Motto ---
Together we stay, together we fall, HAIL ULTIMATION!

:)

Master_Macavelli
19-01-2007, 22:49
Sidar, powiedz mi jedno bo nierozumiem, pisalem do Ciebie ,ze moge pomuc w wojnie, to odeslales mnie do Macavelliego. A jak do niego pisze, to on mnie olewa? Bylem na wojnie noob charem(Baskiled) staralem sie blokowac swe, choc dopiero poszedlem tam jak mi qumpel powiedzial. Moze niemoge byc o kazdej godzinie online, ale jak mi powiecie wczesniej o ktorej mam byc to napewno bedzie. Moge nawet numer phona podac. No chyba, ze wam niezalezy.

Od ekipy noob charow liderem chcialem zrobic lare balaye, ale nie wiem co sie z nim dzieje po hacku... Tak wiec sam to ogarne, i jezeli cie olewam, to tylko z tego powodu, ze mam spam, wiec musisz czekac... gdyz co chwile ktos do mnie pisze, na gg + vnt + tibia + ogarnac plan, co dalej, + noobow, etc... a byle kogo nie chce na stanowisko kogos, kto bedzie dowodzil noob charami, z tego powodu, ze nie zamierzam byle komu ufac + dawac komus sterowac innymi, jezeli taka osoba sama nie ogarnia. Zamierzam stworzyc ekipe noob charow, ktorzy beda wiedzieli tyle, w ktorym miescie bedziemy atakowac, godziny nie beda znali z tego prostego powodu, ze nie potrzebuje 20 szwedow online :) Wiec jakbys byl tak mily i podal mi nick swojego chara/noob chara, na ktorym najczesciej siedzisz?

Rasse
19-01-2007, 22:52
Widac, ze tylko wam zalezy tak naprawde na zwyciestwu-.-

Macie moze filma?;]

Sidar
20-01-2007, 00:06
Wiecie naprawde ciezko walczy sie z takim teamem nie twierdze ,ze ja jestem jakis master pvp albo cos w tym stylu bo to na pewno nie jest:p ale nawet ja wiem ,ze trzeba wziasc np;ssa ze soba juz nie mowiac o kasie na podroz statkiem najlepiej zostawie to bez komentarza.Co do tych noobow no sorry ze cie odeslalem do Maciavelliego ,ale to nie ja jestem odpowiedzialny za nooby a jesli on ci nie odpisywal to prawdopodobnie ogarnialismy jakas akcje ,ktora znowu zakonczyla sie powodzeniem"ironia":( ale tak jak powiedzialem ja bede probowla do konca , ta wojna juz mnie wiele nauczyla i jeszcze pewnie wiele nauczy i bede walczyl do konca o wasza wolnosc i o kolejne doswiadczenia.Co moge jeszcze powiedziec Mortech powinien dzisiaj zostac zabity ,poniewaz nie mila ssa ani many biegl juz na samy zyciu zal,ze go musialem solo potem gonic bo knighci nie nadaza za takim masterem nie ma takiej opcji.No wynik narazie nie wyglada za dobrze ale to wszystko do zmiany wiem ,ze to brzmi bardzo optymistycznie w stosunku do tego wyniku ,ale w cos trzeba wierzyc.Nie dlugo moze jakas niespodzianka, kto lubi niespodzianki??:D

crosscut
20-01-2007, 00:21
dajcie mi ip szwedow... predzej ich zhakuje niz cos sie zrobi ... dzis rzucilem propozycje ze moge sie wystawic na XXX jesli dadza mi uhy bo po hacku mam 1 bp... na poczatku uslyszalem tekst " po co " a potem okazalo sie ze... nie ma kto ich bic...

Arvit
20-01-2007, 00:51
mnie tam nie bylo :P

crosscut
20-01-2007, 01:40
widzialem filmik... troche zjebaliscie miejsce bo nawet jesli mortech by padl to by tam przybiegli i tak... ale pelne podziwu jest poswiecenie maca i etha... gz chlopaki ;*

sir Tifejo
20-01-2007, 01:57
jak juz mowilem, zacznijcie od reorganizacji gildii, tj kicka dla sellemona i tego typu niekompetentnych osob. i nie zebym obrazal czy cos, ale tak jest.

A za ta kase - przepraszam raz jeszcze, dziwnie mnie naszlo, nieslusznie Cie znieslawilem i posadzilem. a na zdjeciu jest 100cc, w tresci 400k, wiec sie zasugerowalem zdjeciem

Komin
20-01-2007, 02:25
Nie dlugo moze jakas niespodzianka, kto lubi niespodzianki??:D

Hehe :)
Plan byl dobry, ale znowu nie wypalil... Osobiscie uwazam, za Quivee ma racje, co do noobcharow. Sam mowi, ze moze zorganizowac kilku... Mimo to, ze lubi Gady'ego moze mozna mu zaufac?

Master_Macavelli
20-01-2007, 03:25
jak juz mowilem, zacznijcie od reorganizacji gildii, tj kicka dla sellemona i tego typu niekompetentnych osob. i nie zebym obrazal czy cos, ale tak jest.

A za ta kase - przepraszam raz jeszcze, dziwnie mnie naszlo, nieslusznie Cie znieslawilem i posadzilem. a na zdjeciu jest 100cc, w tresci 400k, wiec sie zasugerowalem zdjeciem

Gildia jest juz zreorganizwana... walcza osoby tylko z Ultimation ;| nie widzialem jeszcze zeby ktos z RA organizowal jakas akcje... poza fibula... jak na razie pomysly mamy dobre... dzisiaj miejsce bylo bardzo dobre, na pomysl wpadl Ethiellant, ale nie poszlo z nami 3 shooterow, w tym Saphir thor, 125ms.. ktory byl jakby podstawa organizowania akcji, z samym Sidarem i Wujekiem~ bysmy tam nie biegli.. bo po co? Gdyby byl Xan, Saphir i Sellemon, to nasze combo byloby o 700hp wiecej... = Puge pada, Nortec Pada, etc.. np Puge byl trapniety przez 10 minut przez nobow, zeby uciec musieliby zabic te nooby... nie twierdze, ze nie zabiliby, ale te nooby mieliby mwalle i przez te 20 sekund zabilibysmy na pewno kogos.. na ale coz, liczylem, ze osoby z RA, ktore ida dzisiaj na akcje nie postapia w ten sposob... mylilem sie, ale to kolejne doswiadcznie :) i takich bledow bedzie coraz mniej.

zalfik
20-01-2007, 08:32
mnie tam nie bylo :P

A szkoda ;)

Sidar
20-01-2007, 11:49
Moim zdaniem ten plan byl zajebisty jak juz mowilem gdyby wszyscy poszli Mortech by padl bo nie mial juz many biegal na samym zyciu bez ssa a potem Papuge siedzial w trapie kolo 10 min i bilem go sam wyjebalem w niego 2 bp sd po czym po 2 moich sdkach mial polowe hp i vita odrazu tylko zwastowalem sd nie mielsimy takiego comba zeby nawet z polowy hp go stracic zal.potem tak samo Boone siedzial w trapie tez powienien pasc gdyby bylo nas tylu ilu mialo isc plan byl super a napewno jak bysmy im zabili 3 gosci to by moze i odpuscili a jak nie to bysmy ich tam wybijali pokolei wpychajac i trapujac ich noobami ale znowu osoby z RA zawiodly.RA daje dupy a Ultimatum pada i gdzie tu sprawiedliwosc ehhh.

crosscut
20-01-2007, 13:00
A szkoda ;)
....
W ramach buntu przeciw pisaniu postow nie po "polskiemu" bede kazdy swoj post pisal najpierw tak jak ci kretyni-[pseudo]dyslektycy {kursywą}, a depoiero potem normalnie. Moze wtedy ci ludzie zrozumieja jaka jest roznica

zgodnie z tym co napisales powiniens napisac najpierw A sHkOdA
;p

a moze sprobojcie najpierw przed akcja omowic plan w 20~osob...przemyslec dokladnie zobaczyc wszystkie za i przeciw... i nie zaczynac akcji jesli ktos mowi ze nie ma kasy na statek, boi sie wyjsc z dp (zal)

Arvit
20-01-2007, 13:08
przestancie sie uzalac nad soba co? ok dzieki

sir Tifejo
20-01-2007, 13:33
przestancie sie uzalac nad soba co? ok dzieki

nie nad soba tylko nad ludzmi ktorzy powinni byc lojalni, a maja to w dupie.

Quivee
20-01-2007, 14:11
Big Gratz dla Ethie~ , Maca~

OFICJALNIE PRZEPRASZAM SIDARA, ZLE GO OCENILEM

Wiecie... szkoda slow... Niektorzy popisali sie cholerna aktywnoscia i lojalnoscia... Wolalbym nawet pasc 5 razy i puscic caly eq niz zostac zapamietanym jako totalny niezborny noobek... Ale tak jak mowilem, szwedzi nie sa niesmiertelni... problem jest w "naszej" ekipie... Mortech powinien pasc.
Bieda...

crosscut
20-01-2007, 15:18
... od dzis iomer ma odemnie hunta w rlu... boj sie to tylko 80km.... a ferie juz nie dlugo ;/

edit... i tak masz wpierdol

The character has been scheduled for deletion... na koniec skasuje scotta... jeszcze sie tylko pozegnam z innymi -.-

1. xxx Selena hidden, deleted
2. xxx Selena hidden, deleted
3. xxx Selena hidden , deleted
4. xxx Selena hidden, deleted
5. xxx Selena hidden, deleted

6. Scotty Dermyn Selena <----- tego tez usuwam PIERDOLE TO....

7. Scotty on Askara Askara hidden, deleted
8. Scotty on Hiberna Hiberna hidden, deleted
9. Scotty Shady Arcania deleted
10. Shakaboom Nebula deleted