Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
sir Tifejo
13-02-2007, 11:33
Jakim kutwa cudem jakis łoś sie tutaj znajduje????
Kaby get the hell outa here and never show ur face again here!!!!!!
Pewno jakiś Polak założył konto jako Kaby, zresztą spróbuję go [Kabego]złapać na Tibii i dowiedzieć się czy to on czy nie on. Osobiście nie mam nic do niego, nawet go lubię.
kabego nie trawie od poczatku serwa...
Ty chyba nie wiesz co bylo na poczatku serwa bo cie tu nie bylo :(
Wezcie przestancie odwalac jakas szope, nie widzicie ze to jakis polak robiacy se jaja? Skad mialby zrozumiec i sie nas spytac o co chodzi. LOLL _/ pl
Master Destroyed
13-02-2007, 14:51
O.0.To meże ja tez sie przydam do jakiegos wiekszego pk;].Mam 41 ed z 41 mlvl;].Jak cos pisać na forum albo na gg 6040768 ;]
Jakim kutwa cudem jakis łoś sie tutaj znajduje????
Kaby get the hell outa here and never show ur face again here!!!!!!
Or what?
If you pl's hate me so much, then I'm gonna give you a reason to hate me...
You will see a different Kaby from now on.
Iomer Thunderblade
13-02-2007, 15:23
brad ;o !?
If thats you leave me msg on msn ! :p And also if thats you, ignore them ;@ !
Pewno jakiś Polak założył konto jako Kaby, zresztą spróbuję go [Kabego]złapać na Tibii i dowiedzieć się czy to on czy nie on. Osobiście nie mam nic do niego, nawet go lubię.
It is me, the real Kaby ;)
Btw, who are you? o.o
Iomer Thunderblade
13-02-2007, 16:29
Kaby Teh Forum Spammmmmmmmerrrrrrrrrrrrrr ! Using Pl Translator :o !
Heh. Can You Kaby just explain why do You do that?
And sry for my insult before. I was angry cuz I heard that some Swes etc come here to see our eq, to PA us (Polish players I mean).
KubaGuzikkk
13-02-2007, 16:59
Owszem, wie co tu było na początku serwa szanowny Panie Szaranczu ;| Po prostu może miał inne chary jak np. Kaby?:|
Btw. yo Kaby xd
Heh. Can You Kaby just explain why do You do that?
Why I done what? :)
KubaGuzikkk
13-02-2007, 17:20
I think he means that, what is Your's point in posting there with us :>
@down
Why ?:<
I saw you were planning to kill poor Kaby ;(
Or Macavalli was...
But it's ok, I don't play much anymore ;)
sir Tifejo
13-02-2007, 17:42
I saw you were planning to kill poor Kaby ;(
Or Macavalli was...
But it's ok, I don't play much anymore ;)
It was Maca~, why You think Maron wanna kill ya?
And I'm...who I'm, can't tell it for now :p
K guys i want to explain it, i told it to KABY maca~ plane, i told it to kaby on msn and he done acc here xd.
K ja to mówiłem kabiemu na msn :P
No tylko taki sprzedawczyk jak ty jest do tego zdolny. Uważam zresztą, że wiele razy już to robiłeś, kiedy różne osoby z Ultimation tutaj pisały. A teraz mi odpowiedz dlaczego powiedziałeś o tym Kabiemu. Myślisz, że jak będziesz donosil to cie Swe i inni polubią?
Orius naprawde masz byc z czego dumnym...
@Kaby
I can assure U that I'll give my hand only with killing Cruisors members or with random PK ;)
Master Destroyed
13-02-2007, 19:49
To jest przykład leszcza....;s
no i nastepny nowy gracz na selenie :D
co tutaj sie wogle dzieje? :P
Orius naprawde masz byc z czego dumnym...
Nom :) poprostu nie lubie noob char pkin a Kaby to mój dobryyyyyyyyyyyyy kumpel :)
Iomer Thunderblade
13-02-2007, 22:32
Kaby's a wiggah !
Hail the white ones _/
Nom :) poprostu nie lubie noob char pkin a Kaby to mój dobryyyyyyyyyyyyy kumpel :)
Nie tłumacz się, bo nie dośc że robisz to nieudolnie to jeszcze się ośmieszasz chłopczyku. A z Kabym to rzeczywiście jesteście świetni kumple. Zwłaszcza, że znacie się od max 2 miesiecy.
Nie tłumacz się, bo nie dośc że robisz to nieudolnie to jeszcze się ośmieszasz chłopczyku. A z Kabym to rzeczywiście jesteście świetni kumple. Zwłaszcza, że znacie się od max 2 miesiecy.
;] tak średnio 2 miechy kofanie :)
;] tak średnio 2 miechy kofanie :)
Ciekawe jak dlugo ta wasza "przyjazn" z kabeuszem potrwa
Iomer Thunderblade
13-02-2007, 23:29
mója trfa jusz rok jakos czy fiencej
Ale ja tak naprawde jestem pedofilem i kce was all zgwaucic !
place 10k za ubicie pewnego 60 msa ;>
sir Tifejo
14-02-2007, 00:28
place 10k za ubicie pewnego 60 msa ;>
pm z nickiem
@Zostawcie temat Kabego, nie bedziecie o nim pisac to mu sie znudzi proszenie o tlumaczenie tego co pisza ludzie.
mója trfa jusz rok jakos czy fiencej
Ale ja tak naprawde jestem pedofilem i kce was all zgwaucic !
That must've been a shit party for you to be on your pc at 22:30 ;<
pm z nickiem
@Zostawcie temat Kabego, nie bedziecie o nim pisac to mu sie znudzi proszenie o tlumaczenie tego co pisza ludzie.
On uzywa translatora. ^_^
On uzywa translatora. ^_^
On używa oriusa :) na msn xD
pm z nickiem
loooooool omfg
On używa oriusa :) na msn xD
Ake z Ciebie konfident. Chyba trzeba zaapelowac do administracji forum, ze kabli trzeba banowac ^_^
KubaGuzikkk
14-02-2007, 19:22
@up
plik . scr tak tak, nie z nami te numery x)
KeyGey, Bann+Delete plx o.o
crosscut
14-02-2007, 20:16
What did I ever do to you? :(
What did I do to any from Ultimation, I don't like many people from Cruoris, and they don't like me...The only people I like are Karde's and Puge...:confused:
you try to kille me few times, you insult me few times, u hunt me few times, and u born... thats all
Wezcie przestancie odwalac jakas szope, nie widzicie ze to jakis polak robiacy se jaja? Skad mialby zrozumiec i sie nas spytac o co chodzi. LOLL _/ pl
bo mialem innego chara na poczatku ?
sir Tifejo
14-02-2007, 21:30
Balu i Lizard padli ;)
26:2
Movie plizzzzzzzzzzzzz
Albo przynajmniej wiecej szczegolow? :>
you try to kille me few times, you insult me few times, u hunt me few times, and u born... thats all
bo mialem innego chara na poczatku ?
poczatek - ~30 marca 2005 roku. Tak jak ja zaczalem
Kaby wtedy nie gral.
KubaGuzikkk
15-02-2007, 14:15
No fakt, Kaby nie grał jako Kaby. Grał pallem x)
sir Tifejo
15-02-2007, 14:22
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1544296
Specjalnie dla Zalfika. Filmy czyste [raczej].
Przyglądnąłem te filmiki, w miarę, w miarę - niestety, tego jak Balu i Lizard padli - nie ma.
crosscut
16-02-2007, 00:55
Przyglądnąłem te filmiki, w miarę, w miarę - niestety, tego jak Balu i Lizard padli - nie ma.
niewiem jak bylo z lizardem ale balu mial maly problem, expil na pohu, zszedl na ornament questa a tam wbilo sie pare noobow, i go trapneli... swe zaczeli sie logowac, balu nie wiedzial co zrobic wiec ubil 1 nooba i probowal uciec na deserta tam gdzie byla poprzednia akcja ;s ale tam byl wylogowany joe nocturna potem przybiegl gady i inni ;s i to by bylo na tyle z expienia ;s
Artoniq997
16-02-2007, 19:53
Otuz ten temat forum jest mojej roboty powklejalem pare filmikow co znalem i co bylo mi o nich wiadomo, tez wlasnie szukalem movie jak wala balu ale niestety raczej nikt nie nagrywal jakl macie jakies filmiki z war ktorych nie wkleilem na forum podajcie tu :)
pozdro dla ulitimation :d a filmiki sa czyste
Artoniq997
16-02-2007, 19:55
.<>..<>..<>..<>.
Nortec Nocturna
Feb 16 2007, 21:55:10 CET Killed at Level 127 by Alucard de'Moon
and by Shadar Ray
Xan Karde
Feb 16 2007, 22:03:24 CET Killed at Level 127 by Alucard de'Moon
and by Dark Aqual
Poker Pro
Feb 16 2007, 21:59:51 CET Killed at Level 64 by Master Unicron
Swapzor
Feb 16 2007, 22:22:47 CET Killed at Level 147 by Alucard de'Moon
Puge Nocturna
Feb 16 2007, 21:55:25 CET Killed at Level 121 by Alucard de'Moon
Evalor Nocturna
Feb 16 2007, 22:09:43 CET Killed at Level 141 by Alucard de'Moon
and by Wujek do pierogow
Slash'Boone
Feb 16 2007, 22:09:53 CET Killed at Level 136 by Yantothios
and by Master Unicron
Warim Shan
Feb 16 2007, 22:08:00 CET Killed at Level 84 by Alucard de'Moon
Wielkie GRATZ chlopaki!!!!!!!
http://rapidshare.com/files/16796848/openosu.rec.html - Shadar Ray
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=35983639368834524695 - Rell Crick
http://www.speedyshare.com/549954498.html - Alu
http://www.speedyshare.com/584427223.html - Maca
http://www.speedyshare.com/127598208.html - Wujek
Smigam dalej ogladac :P :P :P
gz gz gz mimo iż skończyłem z tibią póki co :)) filmik plz :))
o kurde polowa Cruoris padła niezła akcja
Takiej akcji Cruoris niemiała ani razu
KubaGuzikkk
17-02-2007, 00:12
One Love!
Brazooka!
No panowie wielkie GZ za wybicie ich :) czy ktos zechce mi powiedziec czy to była jakaś ustawka czy przypadkiem ich wszystkich znaleźliście?? No i skąd mieliście tylu ludzi do walki?? A i dlaczego jedni byli na czarno a inni na szaro?? domyslam sie że to jakiś przydatny wam podział ale może cos dokładniej, wtedy łatwiej ogarnąć co sie dzieje na filmiku :)
no tak limit na speedyshare na filmy jest teraz bardziej przepelniony niz sklep z wedlinami po rozdaniu kartek na miesi w prl.
No No a jednak swe nie są tacy dobzi jak o nich mówią akcja super oby takich jak najwięcej
sir Tifejo
17-02-2007, 00:33
To było coś ;).
Podzielę się moimi przemyśleniami, błędów z perspektywy oglądającego nie było, tylko [jak zwykle] efekt psuły noobchary w tym tombie w Ankh, przez nie Shadar nałapał unjustów i bana ;/. A gdyby nie on[stary owner Sheinena] + nowy owner Alu + Unicron to byłoby krucho. No, ale mając taki power jak w/w to aż trudno się dziwić ;-). I podobało mi się ustawienie początkowe na pustyni, aż chciało się patrzeć do końca.
I ładnie, że fragneliście Puge'a i Evalora, bo to największe kozaki po Dany'm byli, aż mi się gęba uśmiechnęła po tym ile Ev wytrzymał w trapie :-).
Rozbiło mnie to, co Alucard powiedział, czym potwierdził to, że kupił tego chara [who cares?:p]
23:16 Alucard de'Moon [154]: DZWONILEM DO ALU XD
I fajno, że Tiases się pokazał, śmignął mi na Darashii już :p.
Pozdrawiam i liczę na kolejne rychłe fragi,
Tifejo
Ultimation pokazalo dlaczego sie nazywa 'Ultimation' ;S Teraz jest duza szansa ze przegonimy szwedow z seleny ^.^ <marzenia>
@down
Nie 'moze' tylko powie.
Gratuluję świetnej postawy. Jeszcze nie wszystko stracone. Poza tym radzę zachować powściągliwość w komentarzach z uwagi na to, że taki Orius Sheran może później wszystko powiedzieć Szwedom.
Co powiecie na akcje STOP KONFIDENTOM i ingnorowanie postow Oriusa Sprzedawczykusa??? :>
@Ultimation
Naprawde podziwiam, ze tak sie zebraliscie. Maca "+" za organizacje bitwy, "-" za rzucanie "kur*ami" gdzie popadnie ;)
A najlepszy i tak byl Lizard:
Do Macy
Lizard Feleon [105]: ale jestem najebany
Lizard Feleon [105]: ledwo pisze do ciebie
@up.
K zafik teraz wyobraź sobie że na słowackim forum dany napisał posta że cie ubije i ktoś Cię ostrzegł i nie padłeś.
Po 2, mam inne powody niż tibia żeby nie lubieć tego zasranego kraju... I jak widzicie już nie gram :*
Pzdr tenchorius!
Btw. Tenchorius, Saruman mnie nie okradł z eq jak dałem na ziemie, khoda tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Khoda dał mi nawet mms potrzymać, a mówiłes ze mnie wyjebia z domku wtedy :\ i mnie okradną, źli sfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:\ :\
Prawda jest taka ze jak się jest takim konfidentem to nie można być lubiany przez swoich i trzeba lizać dupsko osobiście ciesze się ze przestałeś grac bo jak się słyszy ze są jakieś nooby i konfidentami zamiast pomagać no to taki ktoś musi mieć problemy (psychiczne mowa o was konfidentach :)))
Specjalnie dla Zalfika opowiem wam cala akcje w podziekowaniu z ajego pomoc:)
Sprawa outfitow to jak byscie zauwazyli wszytskie Master Sorcery i jeden Elder Druid mieli takie same zeby bylo wiadomo gdzie shooterzy co maja power.
poza tym an vt bylismy podzieleni na 2 teamy an vt na pale+knighci i sorki +druty.Sorkami dowodzil Unicron a reszta Macavelli.Sorki i druid mieli idelane zgranie zreszta widzielsicie combosy w Norteca~ Macavelli skarzyl sie troche an reszte ekipy bo troszeczke za wolno sie wycofywali jak bylo trzeba ale to jedyny maly minus.Jak zabilismy Norteca i Puge na vt zrobilsimy 1 team i jak wiadomo padl potem Xan Evalor i Boone.Co do tak duzej ekipy to czekalismy na opena z tydzien i kazdy mial czas zeby sie przygotowac i zarezerwowac sobie caly dzien wolny.Jesli chodzi o to co to byl za styl walki to bylo Open Battle napisalismy im na prv msg zeby przyszli czekamy na dezercie ankrahmun taka ustawka:D
Czekalismy na nich z 1h bo zbierali ludzi i wkoncu sie doczekalismy o zwyciestwie przesadzily scarab coiny bo nei ktorzy z nichnie mieli.
Zadawajcie next pytania jak czegos tu nie wyjasnilem chetnie odpowiem.
Na filmie nie bylo jak zabijamy Gurrwiwaga czy jak to tam sie pisze za pomoc szweda dojechalismy go go an tombie ja sd +burst Maca exori i owned.
To chyba an tyle ;)
Powiem Wam jedno - WYMIATACIE!!! xD
@Scotty
A jaki twoj frag? xD
Prawda jest taka ze jak się jest takim konfidentem to nie można być lubiany przez swoich i trzeba lizać dupsko osobiście ciesze się ze przestałeś grac bo jak się słyszy ze są jakieś nooby i konfidentami zamiast pomagać no to taki ktoś musi mieć problemy (psychiczne mowa o was konfidentach :)))
wg. ciebie liże dupsko? HEHUEAUHAUHEAUHEAUEAUHEAEAHEAUEAHEAUEEHAEAUH
Siadar pytanko:PP jak się wylogowaliście nie przyszli drugi raz ?? czy coś podobnego jak z Danym ??
Tak ogólnie to gz i jeszcze na którym filmiku mogę zobaczyć jak pada Swapzor ??
Swapzor jest na kazdym filmiku ale nie am na akazdym Xana i Warim Shana.
My sie nie wylogowlaismy czekalismy az reszta wyjdzie z pz robilsimy bardache na calym servie poslzismy se na hydry gdzie byl Eisblut i na tobme zabilsimy jednego swe co im pomagal Pokera Pro se jeblsimy a reszta swe ofline albo pz to se troche peklismy osob.Wylogowlaismy sie dopieor jak oni all sie wylogowali.
@up.
K zafik teraz wyobraź sobie że na słowackim forum dany napisał posta że cie ubije i ktoś Cię ostrzegł i nie padłeś.
Po pierwsze to nikt mnie nigdy o czyms takim nie ostrzegal. Po drugie PADLEM wyobraz sobie od Danego wlasnie.
Zreszta to nawet dobrze. Zaoszczedze na PACC, ktory mialem zamiar sobie kupic, nie bede tracil czasu, moze nawet sie poucze ;) No i w ramach wolnego czasu mam zamiar udzielac korkow z matmy, ze dorobic na browarka ^_^
@Sidarq
Nawet jesli ktos tam cos zbabral to i tak akcja byla zajebista. Pokazaliscie na co Was stac! Szkoda tylko RS'a Shadara. Czekamy na nastepna akcje z niecierpliwoscia.
Po pierwsze to nikt mnie nigdy o czyms takim nie ostrzegal. Po drugie PADLEM wyobraz sobie od Danego wlasnie.
Zreszta to nawet dobrze. Zaoszczedze na PACC, ktory mialem zamiar sobie kupic, nie bede tracil czasu, moze nawet sie poucze ;) No i w ramach wolnego czasu mam zamiar udzielac korkow z matmy, ze dorobic na browarka ^_^
@Sidarq
Nawet jesli ktos tam cos zbabral to i tak akcja byla zajebista. Pokazaliscie na co Was stac! Szkoda tylko RS'a Shadara. Czekamy na nastepna akcje z niecierpliwoscia.
Napisałem wyobraź sobie, i wiem że padłeś... ^_^
Magdaw92
17-02-2007, 12:57
Hey, właściwie na to forum o selenie trafiłam przpadkiem szukając czegoś o tytani ale jak już tu jestem to się zapytam, mógłby ktoś opisać szczegółowo ten serwer? (chodzi o selene :P)
Hey, właściwie na to forum o selenie trafiłam przpadkiem szukając czegoś o tytani ale jak już tu jestem to się zapytam, mógłby ktoś opisać szczegółowo ten serwer? (chodzi o selene :P)
Ceny niskie, wszędzie jest duża możliwość na PK/PA (jest nadzieje to zmienić) może nie jest to szczegółowo ale prawdziwie ;)
crosscut
17-02-2007, 13:34
Powiem Wam jedno - WYMIATACIE!!! xD
@Scotty
A jaki twoj frag? xD
nie mam fraga :( za to sam prawie bylem zfragowany :( lecz dzieki UHaniu innych zostalo mi troche hp ;) pozatym swiadczy to tez o zgraniu swe... nie potrafia walnac komba za 700 gdzie sam zorlan walil sd za 400+
Zalfik nie dal mojego filmu wiec ja go dam z dedykacja dla Tencha xDDDD
http://rapidshare.com/files/16881666/OPEN.rec.html Szkoti Dermyn Wiew
na filmiku nie ma jak pada warim ale jest za to jak fraguja Dogathor'a :(
edit nie ten link dalem :D
Tylko nie zapominajcie ze wiekszoscia sorców grali ludzie z furory ;)
Hahaha o czym ty mowisz czlowieku jaka furora?
Chuja wiesz a pierdolisz glupoty Alucardem gral Unicron a Unicronem Arvit wiec jaka furora tylko selena shadar i ja mielsmy swoich ownerow.Hahuaha Furora nice.Unicron gral na furorze ale gra na selenie wiec o chuj ci chodzi z ta furora?
To tylko zasluga ludzi z seleny nikogo wiecej.
Sorry Alucard gral swoim charem tyle ze byl u dziewczyny w domu moja pomylka ale nie pierdol ze to byly ludzie z furory.
Nvm...
i Sidar moze troche grzeczniej a nie zamiast przecinka uzywasz wulgaryzmow.
Ja wyrazilem swoje zdanie ktore mi mowilo pare osob od was z gildi...
@ Unicron.
Na filmiku jest cos innego na temat alucarda ale dobra nie kluce sie...
Tak czy siak mi to nie przeszkadza i ciesze sie z tego ze Cruoris popadalo, nalezalo im sie. Oby tak dalej.
@Scroop
Nie wyraziles swoje zdanie, tylko powiedziales nieprawde ;)
@Sidar
Co racja to racja, nie przeklinaj tak ;)
Shifos Wielki
17-02-2007, 20:00
Super akcja.Szwedzi nie zadbali o swojego przyjaciela Xana ktory nie mial scarab coina zeby dostac sie do nich (Gnoje), tak sie nie robi.Evalor i Puge padli w kilka sek.
Oby wiecej takich akcji.
GZ
Master Destroyed
17-02-2007, 20:53
Nom Gz akcji.Oby tak dalej;]
Master Vader
17-02-2007, 21:08
Gz!!piękna akcja...oby tak dalej!xD
A widok Nortecha, który poskładał się w pare sekund poprostu bezcenny...
Sorry za przeklenstwa ale tak sie wkurzylem przygotowywalsimy sie do opena chyba z tydzien a jakis gosc mi powie ze mna gral jakis inny z furory to tylko mogl powiedziec polak poprostu zal.Dzisiaj zabilismy Renego Karde knight Danego ale swe nie pofatygowali sie do nas a szkoda.Szwedzi chyba takiej porazki w jednym starciu nie poniesli bylo ze stracili 7 membersow ale 8 czy tam 9 jeszcze nie:)
Sidar ja nie powiedzialem ze WSZYSTKIMI, i wyzej napisalem ze pewna osoba od was z gildi mi tak powiedziala ale dobra nie wazne, nie bede sie klucic bo to nie jest od tego temat.
eee nie dajcie się już teraz do kończcie swojego dziel uwalcie Pugge to ich rozwścieczy i będzie może kolejny ob i koniec swe na tym serwie:) a i gz akcji takiej jakich brakowało ze się logujecie i pojedyncza osoba pada:)
Aego:)
Tez jestem zaskoczony ostatnio jets nas bardzo wielu na vt.Tak wogole dzisiaj rano zarzadzilem se duela ze Slash'zu ale nie wylazl z portu.
Chce ktos kupic Demon Helmet:(
Scroopy wiem ,ze powiedzial ci to Ethiellant i za to moze wyleciec z guldii bo dojrze ze sie nie logowal przylazl na open battle nic nie wiedzac jak by sie z ksiezyca urwal to jeszcze sprzedal nas w czyms czego nie bylo LMAO
A swoja droga Sidarq czemu fraga nie zaliczyles? :>
Sidar nie wiem czy wiesz :PP ale wiesz na pewno ze Ethiellant jest w tej chwili kamikadze gdyż nie gra na tym servie to go nie obchodzi czy będzie miał o 10 lvl więcej czy nie i nie wiem czy nie zauważyłeś ale był na każdej akcji:) nie które rzeczy trzeba wybaczyć :))
No a tak po za tym nie dajcie im expić bo odrobią kasę i kupią all i będzie ta wojna w kolo trwać a jak kasy nie będą mieć to się skończy :)
Aego :) :)
Wlasnie kurde mailem pecha bo patrze jakis swe ma reda nie wazny jaki zajebalem mu sd za 350 a ten black hp i Alu~ dobijal ale mialem pechaXD
No po battle jeszcze nie expili wogole sie nieloguja nie wiem co sie dzieje wogole z nimi odkupili tylko blessy i nie loguja sie wogole.Teraz to my expimy Iomer wbil lvl ja mam nie wiele do lvlu Unicron wbije lvl w miare nam idzie.
Grunt, zebyscie odrobili kase. Bo przez ostatnie kilka tygodni nie mogliscie wyjsc z PZ. Tylko czy ty znajdziesz kupca na Demon Helmet? :>
No ju w sumie mam 3 kupcow ale zastanawija sie ale mopwiem ci jaki manewr na tibii chce zrobic tu nie bede mowil bo duzo konfidnctwa napisz mi na PM.
No ju w sumie mam 3 kupcow ale zastanawija sie ale mopwiem ci jaki manewr na tibii chce zrobic tu nie bede mowil bo duzo konfidnctwa napisz mi na PM.
Czóje sie wsrószony tym sze mufisz o mnie!!!!!!!!!!!!111
(ortografia celowa, w przeciwienstwie do sidara):]
Sidar nie powiedzial mi o tym Etheliant (Voyant) nie gadam z tym konfidentem, taka moja rada lepiej wywalcie go z gildi bo na dobre to wam nie wyjdzie, takie moje skromne zdanie ale zrobicie jak chcecie.
@Heretic of Faith
You have 24h to leave the guild. This guys which will stay in the guild, will be considered as a support of Cruoris. The reason is trying to kill Arvit and Wujek~.
Oj sie zaczyna dziac....
Słuszna decyzja wg mnie. Należy wyjebać takich jak Kragor, Kaby, Tycrane, Benget, John the Smasher i tą calą plejadę asslickerów.
Nic sie nie zaczyna dziac to poprostu grupka osob tora mozemy zabic dwoma ms'ami.Oni nic nie moga zrobic i w akcie desperacji beda probowlai nas bic ale taka prawda ze mozemy miec znich tylko duzo loota bo maja 40 i 50 lvle i w dodatku rs'y.A jak sie loglismy wieksza iloscia to all w pz.Mysle ze nie sa zbyt grozni.Dzisiaj przed ssem gonilem jedengo a 5 stalo obok tych co probowlai Arvita walnac i nawet atk na mnei nie zaznaczyli nie wiem co oni mysla.Kragor powiedzial ze jego guildia powstanie dla lepszej Seleny.Hmm..... gdzies to juz slyszalem czy to nie bylo haslo S8?:D
Iomer Thunderblade
18-02-2007, 20:58
For Better Selena ! _/
sir Tifejo
18-02-2007, 21:11
Nie sa grozni, a mimo to fragneli Sellemona, nie wiem za co, ale sam fakt sie liczy. Wiec nie ignorowalbym nikogo.
KubaGuzikkk
18-02-2007, 21:21
Hmm..... gdzies to juz slyszalem czy to nie bylo haslo S8?:D
To było hasło Rederiet;)
Sidar, chodzilo mi o to, ze widac, ze sie bierzecie za ten server. I slusznie. Wierze w Was. Wierze, ze wygracie i ze pokazecie, iz moze byc lepiej.
Sidar nie powiedzial mi o tym Etheliant (Voyant) nie gadam z tym konfidentem, taka moja rada lepiej wywalcie go z gildi bo na dobre to wam nie wyjdzie, takie moje skromne zdanie ale zrobicie jak chcecie.
Nigdy nie sprzedawałem nawet będąc w rr tylko zmieniłem guildie ale tego scroop zrozumieć nie może... a szkoda. Słyszałem że jest teraz jakimś 3 ownerem jakiegoś 100+ druida na non pvp.. gratz scroop.
Ostatnio robi się ciekawie , a co do kamikadze to na ostatnim open byłem bez blessów , dopiero teraz kupiłem (jednego hehe). Sytuacja zmienia się na dobre ponieważ oni przestaną expić i stracili troche kasy. Ten open to był dobry początek a co będzie dalej czas pokaże , teraz napewno pokazaliśmy że mamy szanse wygrać tą wojne. A co do Heretic of Faith to sidar najlepiej
ich określił.
Ethiellant/Voyant.
P.S. Sprzedaje nas sidar bo on woli chłopców i się zakochał w jednym z cruo~.
Guildia ktora miala laczyc przecikwo nam wlasnie sie rozpadla zal ich.
No nie wiem czy sie rozpadla. Wyrzucili chyba ze 4 gosci i zmienili nazwe.
chyba chciales powiedziec ze zostalo w niej 4 osoby kroagor john the smasher i jeszcze jaki 2 looknij se na nowo stworzoneguldie.
http://img145.imageshack.us/img145/3196/30153741wx1.jpg
EDIT:
Kilka godzin pozniej Kragor wyglasza oswiadczenie (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1549530), w ktorym mowi, ze bedzie supportowal Cruziow w wojnie. Jego gildia zmienia nazwe na Cruoris War Drafts (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Cruoris+War+Drafts).
Dla tych, którzy maja problemy z angielskim:
Kragor napisal, ze Maca zapowiedzial mu i jego calej gildii hunta i wyznaczyl payment na 30k (potem zwiekszyl do 50k), za zabicie Arvita.
Kragor twierdzi, ze razen z Johnem Smasherem zabili tylko Ven Vexetu.
Maca stwierdza, ze to wszystko klamstwo.
I tutaj moje pytanie do Macy i Arvita: jak ta sprawa wyglada naprawde?. Poki co czytam tylko to co jest na forum tibia.com, deathlisty Arvita zobaczyc niemoge.
Wydaje mi się że nie zabili nikogo jedynie mogli próbować :)
Przynajmniej na deathliscie u Arvita niema dead ani u Vana:)
Waleczny Filip
19-02-2007, 15:40
W sumie to i tak od dawna nie gram na powaznie. Jesli podczas jakiej kolwiek akcji moglbym pomoc, to nigdy nie odmowie. Moze kiedys Selena bedzie lepszym swiatem. W razie czego to priv msg. Zobaczymy jaka sytuacje przyniosa nam najblizsze miesiace....
Nie zabili oni ani Arvita ani Vana co najwzyej probowali ale to i tak nic im nie da a jeszcze jedno Zalfik tu nie moge ci przyznac racji nie wiem zy 90% membersow z tej guildi wie chociaz po co ta guldia jest zalozona a co najzyje to jakas propaganda.W tej guildi jest np;Tininho ktory oosbiscie mi wczoraj powiedzial ze w nic sie nie miesze to jest polak,Thorval powiedzial ze tez nie chce miec problemow a Sisusa nigdy nie bedzie znowu walczyc i mozna by tak jeszcze dlugo wymienac jak Maxi row etc.Jak ktos z nich zaatakuje jakims cudem nas to znowu hunted i sie rozpadnie bo mysle ze ci ludzi poprostu nie wiedza po co ta guidlia jest.
Nigdy nie sprzedawałem nawet będąc w rr tylko zmieniłem guildie ale tego scroop zrozumieć nie może... a szkoda. Słyszałem że jest teraz jakimś 3 ownerem jakiegoś 100+ druida na non pvp.. gratz scroop.
Ostatnio robi się ciekawie , a co do kamikadze to na ostatnim open byłem bez blessów , dopiero teraz kupiłem (jednego hehe). Sytuacja zmienia się na dobre ponieważ oni przestaną expić i stracili troche kasy. Ten open to był dobry początek a co będzie dalej czas pokaże , teraz napewno pokazaliśmy że mamy szanse wygrać tą wojne. A co do Heretic of Faith to sidar najlepiej
ich określił.
Ethiellant/Voyant.
P.S. Sprzedaje nas sidar bo on woli chłopców i się zakochał w jednym z cruo~.
Dla Twojej wiadomosci jestem jedynem ownerem 110 eldera na Refugi ktorego teraz oddalem znajomemu, jedynie sharuje w wojnie na Titani 113 royala, a teraz wracam na Selene wiec trzymaj gebe cicho skoro nic nie wiesz :)
PKowanie Na Ekranie! Dzis, tj. 19 february, o godzinie 21 czasu polskiego, wszyscy pisza do "Sileen". Brac sd, uhy, manasy. Przydaloby sie 2x 28+ magow, do dsow ;) Aktualnie jedna osoba zgloszona, 27 (28 wbijaj ;P) sorc. Mowil cos,ze bierze tez 2-och kolegow, 20+ lvle. Pvp maja raczej dobre. Czekam na propozycje, pisac priv, postowac tutaj, a o 21. w tibii- bede pol godziny wczesniej.
Nie zabili oni ani Arvita ani Vana co najwzyej probowali ale to i tak nic im nie da a jeszcze jedno Zalfik tu nie moge ci przyznac racji nie wiem zy 90% membersow z tej guildi wie chociaz po co ta guldia jest zalozona a co najzyje to jakas propaganda.W tej guildi jest np;Tininho ktory oosbiscie mi wczoraj powiedzial ze w nic sie nie miesze to jest polak,Thorval powiedzial ze tez nie chce miec problemow a Sisusa nigdy nie bedzie znowu walczyc i mozna by tak jeszcze dlugo wymienac jak Maxi row etc.Jak ktos z nich zaatakuje jakims cudem nas to znowu hunted i sie rozpadnie bo mysle ze ci ludzi poprostu nie wiedza po co ta guidlia jest.
Thorval nie bedzie walczyl, ta cala gildia to jest w zasadzie dobra sprawa dla was. Sciagniecie troche paymentu od free fragow. No i mozecie zabic kilka osob ktore czuja sie pro a nie sa np nerandil.
Marchio zgadzam sie z Toba w 100% sam bym lepiej tego nie powiedzial ;)
@Sidar
Ja w sumie nic nie wiem. Nie wiem kto co i jak. Dlatego pytam ^_^
I w sumie nie mam nic przeciwko, zebyscie krotko trzymali takich gosci jak Smasher czy Begnet :-)
Wracając jeszcze do wojny. Jest wielka szansa, żeby w końcu przejąć kontrolę nad serwem i życzę tego Ultimation z całego serca. Ale wypadałoby dogadać się też ze Swe, którzy są spoko. Mam na myśli gildię Fraternity. Szczególnie Iomer i Arvit mają tam trochę znajomych.
Panowie kiedy następna akcja ??
Chyba sie nie spodziewasz, ze napisza o tym na forum? ^_^
Nie chciałem rozruszać temat ;]
Aurvardi
20-02-2007, 12:08
Na Selenie gra wielu kumpli, ale ja nie gram na selenie bo tam sie nic nie dzieje zadnych zadym itp. ;]
Nie wcale niema zadym a ostatnia akcja ??
Kolega Aurvardi przeprosi i sobie pojdzie tak? ;)
sir Tifejo
20-02-2007, 14:08
Wracając jeszcze do wojny. Jest wielka szansa, żeby w końcu przejąć kontrolę nad serwem i życzę tego Ultimation z całego serca. Ale wypadałoby dogadać się też ze Swe, którzy są spoko. Mam na myśli gildię Fraternity. Szczególnie Iomer i Arvit mają tam trochę znajomych.
To Fraternity sa w wojnie?:O
To Fraternity sa w wojnie?:O
Z tego co mi wiadomo to nie.
Heheh nie obrazcie sie ale czym dlzuej myslicie tym gorzej wam to wychodzi;)
Fraternity nie sa w wojnie i nie beda w niej.Jak mamy robic akcje jak szwedzi nie wylaza zpz jak my jetsemy a jak nas nie ma to czasem wyjda se troszke poexpic chcoiaz jeszcze sie boja, ale nie dlugo pojda znowu na POI takze znowu popadaja i straca kase.
I taka mala informacja odkad Macavelli prowadzi wojne wygrywamy 10;6:)
napaleniec
20-02-2007, 15:55
LoL odkąd ty jestes w wojnie przegrywacie 27-9 xD
LoL odkąd ty jestes w wojnie przegrywacie 27-9 xD
HEHEHEHEHEHE :D :D :D
Słuszna uwaga :P
Fraternity nie jest w wojnie i mam nadzieję, że nie będzie. Ale jak będziecie krzyczeć ciągle, że chcecie wyjebać all Swe z serva to pewnie poczuja się zagrożeni i dołączą się do Cruoris.
Powiem ci tak powiedziales duza glupote oni nie beda sie czuli zagorzeni no nie wazne poprostu tu nie ktorych rzeczy nie mozna pisac.
@Napaleniec
Ujawnij swojego maina nie lubie anonimowych kozakow.Chcial bym zobaczyc Ciebie w kacji zapewne masz 40 lvl i duzo gadasz.Ja do tych fragow dolozylem sie tylko raz raz padlem sie sie odpierdol a sam fragowac nie moge jesli moj teamsie nie logowal ale po openie jest super w kazdy dzien siedzi nas ze 25 na vt i jestemy gotowi ale swe nam nie pozwalaja na jaka kolwiek kacje siedzac w pz albo przebiegajac z jdnego do drugiego.
napaleniec
20-02-2007, 16:41
@ sidar
No zapewne Swe siedza w pz ... i im sie kasa konczy ... xD kazdy ma ponad 1 kk w domku ale im sie kaza konczy napewno myslisz ze dla nich jeden ded to problem ? botrzeba 100 k na aola i blessy ? bo mi sie wydaje ze zaden problem bo patre to jeszcze kupuja sobie shity do addonow i to nie tanio ;p a i jeszcze jedno nie zgrywajcie cfaniakow bo wygraliscie open battle gdzies was bylo z 25 a ich 10 , wy byscie nawet nie wyszli walczyc ;p poza tym nie chce mowic ktos siedzial od grudnia w pz ;D aaa i jeszcze jedno xD nie chce mowic komu sie kasa konczy skoro skupujecie djinn items po nizszych cenach xD
@napaleniec
Sidar napisal, ze pojda na POI, na czym straca znow kase. Po drugie Ultimation siedzialo w PZ, ale ma sie finansowo dobrze (obejrzyj filmik Macy z ostatniej akcji). Cruzi teraz siedz a w PZ, ale kasy im szybko nie zabraknie.
Obecenie to Ultimation moze sie "wozic" po servie. Mam nadzieje, ze woda sodowa nie uderzy im do glow, wygraja to wojne i RZECZYWISCE SPRAWIA BY SELENA BYLA LEPSZYM SERVEM!!!
@up
Oby :):):)
Napaleniec
Ult~ miała słabsze morale a teraz się podbudowali wygranym open battel i są chętni do walki :). Zresztą to nie POLACY ZACZELI WOJNĘ TYLKO SWEDZI
Wiec argumenty typu ich było 10 polaków 20 są nie na miejscu
dokladnie a z osob ktore mogly tam cokolwiek zrobic to im brakowalo tylko Mortecha i Wratha i mysle ze to by sie tak samo skonczylo bo oni sie nas poprostu przestraszyli i zaczeli sie chowac po tombach az im pz poznikaja.A co to cwaniakowania to ty jestes conajmniej 10 letnim dzieckiem z mozgiem 5 latka bo to szwedzi pisali hasla typu "martwy polak to dobry polak" albo "spalic polske"
i to oni byli kozakami a zobacz jak skonczyli wiec zastanow sie kurwa co ty pierdolisz czlowieku.Powiem ci ze wieszksoc ludzi z tego forum mnie krytykowalo ale ja sie troche zmienilem i oni zauwazyli ze mam racje a co do wody sodowej to nad wszytskim panuje:p Mamy paru takich ludzi w guildii co maja male lvle a pobiegli by wszedzie byle ze mna unicronem i alu :D Jest paru takich napalencow ale Maca~ bardzo dobrze nad tym wszystkim panuje.Co do siedzenia w pz swe sie z nas smiali ze siedzimy w pz a my sie z nich nie smiejemy tylko narzekamy na cojwyzej i w tym pokazujemy ze jesli chodzi o wychowanie i brak kozaczenia i cwaniactwa jestemy o 2 klasy lespi bo ich insulty sa naprawde na poziomie przedszkola.
Iomer Thunderblade
20-02-2007, 19:44
powiedzial bym piwo dla sidara ale sidar i tak wyglada jak cpun :D
pozatym brakowalo evalora, nie mortecha, bo mortech latal evalorem :p
To ja sie chyba zaliczam do tych co Cie krytykowali... no i rzeczywiscie pokazales sie z bardzo pozytywnej strony ;)
Co do Szwedów, to rzeczywiscie padaly takie teksty (dokladnie z ust Puge'a) pt. "dobry polak to martwy polak". Bardzo nieladnie. Aczkolwiek ogladajac Wasze filmy, tez da sie zauwazyc czasem niewybredne teksty. Aczkolwiek sa dalekie od rasizmu i za to wielki plus dla Was - nie znizajcie sie do ich poziomu :P
To ja sie chyba zaliczam do tych co Cie krytykowali... no i rzeczywiscie pokazales sie z bardzo pozytywnej strony ;)
Co do Szwedów, to rzeczywiscie padaly takie teksty (dokladnie z ust Puge'a) pt. "dobry polak to martwy polak". Bardzo nieladnie. Aczkolwiek ogladajac Wasze filmy, tez da sie zauwazyc czasem niewybredne teksty. Aczkolwiek sa dalekie od rasizmu i za to wielki plus dla Was - nie znizajcie sie do ich poziomu :P
Taa, może to mówił dla żartów? To nie były słowa na serio, a co tenchorius do mnie nawijał (ja też do niego :P)... Więc nie tylko SWE są bę.
@all co napiszą że jestem zjebem itp.
Sikam na was ciepłym moczem...
Oo
Pada deszcz... cieply i zolty?!?!?!?!?!
<sniff><sniff><sniff>?????
Smierdzi mi tu jakims konfidentem.....
Oo
Pada deszcz... cieply i zolty?!?!?!?!?!
<sniff><sniff><sniff>?????
Smierdzi mi tu jakims konfidentem.....
-.-":( :( :(
Spoko Iomer bedzie jeszcze okazja wpadne do ciebie do tej wiochy Opole:D
Albo ty do Czestochowy na pielgrzymke:p
Kurde ale sie nudze chetnie bym sprobowla zabic jakiegos swe ale nie ma jakos okazji wogole nie podoba mi sie to co jest teraz na serverze pustki jak po jakiejs epidemii.
@up
To chyba dobrze, nie? xD
@up
To chyba dobrze, nie? xD
HURA PUSTY SERVER, HURA PUSTY GAME-CHAT, HURA NUDA!!!!!
No ppl no fun :\
Taa, może to mówił dla żartów? To nie były słowa na serio, a co tenchorius do mnie nawijał (ja też do niego :P)... Więc nie tylko SWE są bę.
@all co napiszą że jestem zjebem itp.
Sikam na was ciepłym moczem...
Ty sie zastanow co ty mowisz, żarty?
Ile mozna zartowac?
3 razy? 5 razy? 10 razy? juz by sie znudzilo kazdemu
On to powtarza codziennie mamie przy sniadaniu, jak sra w poludnie i jak wali gruche wieczorem to mowi wlasnie ze dobry polak to martwy polak a ty do cholery twierdzisz ze to zart. Pacnij sie w czolo, kogo bawia te jego jak to nazwales "zarty". Po ludziach takich jak on widac, jaka jest bynajmniej polowa mlodziezy w szwecji (tyle gra w tibie pewnie). Sa ciemni, glupi, zarozumiali i mysla ze wszystko im wolna bo rodzice sa pracoholikami i nie maja dla nich czasu (dlatego szwecja ma najmniejszy przyrost naturalny w euro~~). Tak wiec stary oswiec swoj umysl i moze spojrz na to obiektywnie a nie jako doszukiwac dziur w calym. Ja tez nie jestem nacjonalista, odwrotnie, ja bym chcial zeby nasz narod byl ok ale tak nie jest, trzeba umiec wytknac sobie bledy, ale trzeba tez obiektywnie oceniac innych i asertywnie podejmowac decyzje i wyrazac opinie a nie wchodzic w dupe bo ta gra nie jest warta nawet 1/20 wydanej na nia kasy oraz 1/100000 spedzonego przed nia czasu. A w niektorych mozgach tak namacila, ze teraz wlasnie oglada sie "fucking polack, jebac swe" itd.
Master Vader
21-02-2007, 00:15
@up
Popieram...
A tak na marginesie Orius musisz mieć dziwne poczucie humoru bo mnie hasło typu: "dobry polak to martwy polak" w ogóle nie śmieszą, w ręcz przeciwnie..!!
W ogóle jak w dzisiejszych czasach takie rasistowskie odzywki można brać za żart...
Patologia...
Orius wyjdź, zamknij drzwi i już nie wracaj. Twój czas minął
napaleniec
21-02-2007, 02:11
@ marczio
yyy to jest kurwa gra człowieku zastanow sie do czego sprowadzasz ty ta gre LOL ja tez chce zeby nasz narod był ok moze pogadajmy o politykach ;| n/c mam nadzieje ze polacy dostana konkretne baty od swe i bede mogl znowu podziwiac posty sidata typu "kurcze czegos nam brakowało przez jeden bład nam nie wyszło " ! A i jeszcze jedno o ile sie dobrze informuje @ AEGO to maca napisal posta na forum z war declaration wiec teoretycznie to on zaczoł wojne chociaz wiadomo ze szwedzi mieli na nia wielka ochotei robili wiele by do niej doprowadzic, wcale im sie nie dziwie ;P aaa SIDAR jesli mowisz ze brakowalo TYLKO mortecha i wratha to chyba powinienes powiedziec AZ . Poza tym nie widzialem healka ,asmusa ,cedza ,elaazy,noi z tych mniej liczacych sie don guaca nie widzialem ,Boa The Strypoerm,i hobbelito oczywiscie jak bedzie trzeba to i kraffs belushia ,sollie,Orux Tozz,zumoni itp.wpadna pomoc ;p bo teaoretycznie nie sa w wojnie ale gdy tylko zajdzie potrzeba to pomoga cruoris ;> i nie liczylbym ze w razie potrzeby tacy gracze jak beneck ,ezekiel ,golle stana po waszej stronie raczej twierdzilbym ze dołacza za cruoris by im pomoc ale nie wiadomo jak to bedzie do konca ;> to tyle na ten temat narazie ;>tak czy inaczej powodzenia i zrobcie jakas battle bo ciekawie sie patrzy na takie cos
Sidar padl :(( mass log na ank, lipa ;/
Dark Sidar:
Feb 21 2007, 01:19:13 CET Killed at Level 114 by Slash'Boone
and by Xan Karde
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19166
@marczio
Mysle, ze uzyles zbyt wielu trudnych slow (powyzej trzech sylab), zeby niektorzy zalapali o co Ci chodzi ;)
Dark Sidar:
and by Xan Karde
żal mi go :< :< :< :< :<
ALE I TAK WYGRAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
Zróbcie z tego servera jeszcze większą chujnie już widze jakby pl roxowali tego servera...
HUEAUUHEAHUAEUHEAUUHEUHUHUEAHAE
Gówno takie że głowa mała
Co to za link ;/ tam nic niema a przynajmniej nie hasa
Sidar jakim cudem Cie ujebali jak ty w dp siedziałeś ;] cały czas
LarosFeleon
21-02-2007, 10:42
Ej no mieliscie jedna bitwe. Oni sa zdesperowani teraz zeby wam oddac, nie dajcie sie zlamac. Niechodzicie sami rankami i wieczorami gdy nikogo niema, robcie trappy, bo oni prawdopodobnie beda was caly czas teraz atakowac (oczywicie jakies realistyczne trapy a nie ze jakis knight sobie lvluje gdy ich jest 10 online), i sa na noobcharach tylko czekaja az gdzies z dp wyjdziecie.
Sprubujcie to jakos wykozystac.
Koti tez musi wrucic bo troche chamsko/tchozliwo sie ztegowal wiec go wescie jakos spowrotem.
Liczcie sie z tym ze duzo kasy pojdzie, wiec musicie sie dzielic jak oni, bo jezeli przegracie ta wojne, to juz h*ja macie z Seleny.
napaleniec
21-02-2007, 11:02
@napaleniec
Obecenie to Ultimation moze sie "wozic" po servie. Mam nadzieje, ze woda sodowa nie uderzy im do glow, wygraja to wojne i RZECZYWISCE SPRAWIA BY SELENA BYLA LEPSZYM SERVEM!!!
Niezła bujaka po serwie sidar xD hahaa nawozili sie ;P
and by Xan Karde
GRATZ ;D
Niezła bujaka po serwie sidar xD hahaa nawozili sie ;P
and by Xan Karde
GRATZ ;D
Nom racja xD
sir Tifejo
21-02-2007, 11:58
Wątpie żeby Fraternity bez Alphona dołączyło do wojny, może jakieś jednostki typu Kraffs, ale nie zaraz cała gildia. Scroop, moje zapytanie było retoryczne, orientuje się kto i z kim w tej wojnie jest, po prostu krew mnie zalała jak typek, którego cytowałem palnął coś o Fraternity.
@Laros: Koti pokazał już gdzie Was wszystkich ma, wypłacił się, wypiął się i tyle. Ja na jego miejscu zrobiłbym dokładnie to samo, nie wracałbym do Was za żadne skarby, zresztą głupotą totalną by to było, nie sądzisz?
@dead Sidara: Faktycznie, możecie się wozić po servie, że heej!, a "woda sodowa" w ogóle Wam [Tobie] nie uderzyła do głowy.
@Szarańcz: miałem Cię za kogoś z jajami, Twój post to zmienił.
@Despi: może ktoś mi powiedzieć kto to jest? Jak czytam te jego mądre posty na www.tibia.com, że "znowu akcja bez niego, jeszcze kilka dni i będę w domu" itp za każdym razem, to mnie coś trafia...
@ marczio
yyy to jest kurwa gra człowieku zastanow sie do czego sprowadzasz ty ta gre LOL ja tez chce zeby nasz narod był ok moze pogadajmy o politykach ;|
mowilem wlasnie o wszystkim, ta gra mi tu wisi totalnie i nie mialem jej na mysli o.0.
@ Tijefo
przykro mi, nie mowie pod publike.
Poczuliscie sie troche za pewnie ale bedzie dobrze
Mysle, ze dead Sidara wyjdzie Ultimation na dobre. Chlopaki musza byc nastawieni na to, ze teraz role sie zamienily i to Cru~ siedza w depo i czekaja, zeby zaatakowac pojedyncza osobe.
Wydaje mi sie, ze teraz albo open battle, albo musicie zwaviac ich udajac ze jedna osoba expi.
POWODZENIA!
@down
Nie koniecznie akurat to mialem na mysli :P
napaleniec
21-02-2007, 21:53
No to chyb jedyna rzecz jaka dobrze wyjdzie ultimatum zwiazana z sidarem xD jak on pada to wychodzi na dobre wszystkim :D:D:D bo na nic innego sie nie nadaje ;D
Iomer Sworddancer
Feb 21 2007, 21:45:26 CET Killed at Level 128 by Master Wrath
and by Jessiah
Oi?
Iomer Thunderblade
21-02-2007, 23:13
I'r Ded NÓb ;\
Bad day, bad day
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19210
Jak mogles sie tak dac strapowac na edron?? ;/
nie chcial byc gorszy wzial przyklad z sidara
napaleniec
22-02-2007, 01:19
Arvit nie obrazaj tu uzytkownikow forum ^^ od sidara nie da sie byc gorszym xD
Bujaka Dżamajka po serwie widze ;o
KubaGuzikkk
22-02-2007, 01:58
Arwit
Hell Yeah Fri Akant Roks ! Xd
@iomer
Yes U Ish Ded Nób
Hahah Napaleniec widac ze gowno wiesz i w nie wchodzisz za kazdym razem gdy cos robisz.Czytajac twoje posty widac zazdrosc i bezsilnosc zakompleksionego gowniarza.Twierdzisz ze nie da sie byc gorszym ode mnie??
Spytaj szwedow a oni co powiedza to co mi "nie wiedzielismy ze masz takie dobre pvp" oczywiscie wjezyku angielskim.Probowali mnie ujebac z 10 razy poniewaz Puge~ mnie nie nawidzi z wzajemnoscia i udalo im sie to 2 razy trap fibula i jak expilem na ank Kragor sprzedal i tak jakos wyszlo ale bylo fajnie w tym trapie a dedem sie nie przejolem bo to tylko gra.Napaleniec mam nadzieje ze kiedys sie czegos nauczysz o tej grze i docenisz mnie i szwedow bo oni sa naprawde nice.Cya Gowniarzu.Nastepne twoje posty beda ignorowane przez moja osobe chyba ,ze nauczysz sie zauwazac co sie naprawde dzieje.Polecam ci nauczycieli :MARCHIO i ZALFIKA a jak oni nie wychowaja cie na ludzi to juz nie ma dla ciebie ratunku.STFU
Arvit i wypowiadasz to po tym jak sie przestraszyles 3 noobow na 45 lvl'ach ktorzy przyszli cie ujebac na poh tyle ,ze miales farta ze akurat wbiegles do swiatyni nono nice widze ze znowu konczymy na gadaniu.
@ Sidar
Zapomniales jeszcze jak Cie Puge solo ubil... ale to nie bylo wojny wtedy...
BK Villa remember?
@Sidar:
Swe są nice, a wcześniej są do dupy, ja mówie że są nice a wy po mnie jedziecie
zastanów sie co mówisz...
Siema
Wydaje mi sie ze powinniście siedzieć w dp i czekać aż jakiś swe wyjdzie z dp ewentualnie robić runki lub siedzieć na noob charach ale nie expic oni sa na to przygotowani żeby uwalić kogoś jak expi w już nie macie takiego doświadczenia . Moim zdaniem powinniście po każdym deadzie członka Ult zabijać natychmiastowo jakiegoś z Cruoris w ramach odwetu albo kolejny ob tylko poczekajcie az się skoczy ban Shadar Ray'owi
Aego
Iomer Thunderblade
22-02-2007, 11:03
Orius, to ze czesc swe jest nice, nie znaczy ze pl sa be !
Przeciez dla kogos kto poznal swe i juz wlasciwie to samego siebie ma za swe to nie dochodzi. W koncu on juz z nimi przepil xx flach i przebakal xxx gramow.
Ciekawe ze mi ani iomerowi ani feliego ani nikomu kogo znam a ma dobre uklady ze swe taka palma nie odbila i nie wywyzszamy sie a ty orius czujesz sie lepszy bo znasz pana xswe.
sir Tifejo
22-02-2007, 11:33
Hahah Napaleniec widac ze gowno wiesz i w nie wchodzisz za kazdym razem gdy cos robisz.Czytajac twoje posty widac zazdrosc i bezsilnosc zakompleksionego gowniarza.Twierdzisz ze nie da sie byc gorszym ode mnie??
Spytaj szwedow a oni co powiedza to co mi "nie wiedzielismy ze masz takie dobre pvp" oczywiscie wjezyku angielskim.Probowali mnie ujebac z 10 razy poniewaz Puge~ mnie nie nawidzi z wzajemnoscia i udalo im sie to 2 razy trap fibula i jak expilem na ank Kragor sprzedal i tak jakos wyszlo ale bylo fajnie w tym trapie a dedem sie nie przejolem bo to tylko gra.Napaleniec mam nadzieje ze kiedys sie czegos nauczysz o tej grze i docenisz mnie i szwedow bo oni sa naprawde nice.Cya Gowniarzu.Nastepne twoje posty beda ignorowane przez moja osobe chyba ,ze nauczysz sie zauwazac co sie naprawde dzieje.Polecam ci nauczycieli :MARCHIO i ZALFIKA a jak oni nie wychowaja cie na ludzi to juz nie ma dla ciebie ratunku.STFU
Za to w Twoim poście widać coś w stylu: "on mi zazdrości, ja jestem najlepszy" - tzw. "wywyższanie się".
napaleniec
22-02-2007, 12:46
Ta jasne zazdroszcze sidarowi ...juz nie mam co robic tylko zazdroscic sidarowi .. jak to brzmi wogule afff... poza tym sidar zjebie jakbys nie zauwazył to wlasnie w moichpostach chodzi mi o to zeby powiedziec ze swe sa dobrzi:) a ty natomiast jestes słaby zreszta widac po ilosci fragow;p jak moge ciebie docenic jak ty nic jeszcze nie zrobiles ?padles pare razy i na tym wszystko stoisz w dp i cfaniakujesz na forum co wy to nie planujecie a tak na marginesie na ile shadar dostał bana 7 dni ?
Nastepny, ktorego w szkole nie nauczli do czego sluza przecinki i kropki
@topic
uogolnianie, ze jakas nacja jest zajebista / zjebana to tzw. nacjonalizm / rasizm.
Wiadomo, że jest wielu spoko Szwedów ale nie można tego uogólniać, bo chyba mi Orius nie powiesz, że podobają ci się odzywki Norteca typu "spalić polske", "dobry polak to martwy polak". Tak samo u nas. To, że jakiś polski zjeb na 10 lvlu nie umie nic powiedzieć po angielsku i jest noobem to nie znaczy, że wszyscy Polacy tacy są.
@War
Wydaje mi się, że wygrany open battle nieco was zgubił i zaczeliście myśleć, że przewaga należy do was. Tymczasem jest inaczej, mimo dedów niektórzy z Crouris odrobili już lvle i to oni a nie wy są bliżej wygranej. Mimo wszystko, powodzenia.
Napaleniec za to ty od chuja zrobiles mysle ze dzieki tobie wygramy wojne , czy ty potrafisz klapac tylko dziobem czy poprostu powiesz mi name swojego maina chara jesli jestes Quethem to masz pozamiatane.Twierdzisz ,ze nic nie zrobilem?
ty nie siedzisz z anmi an vt i nie wiesz czy ja robie duzo czy malo a jesli chodzi cio ilosc sfragowanych osob czyli kto w naszej ekipa ile ma fragow to nikt od nas sie nie skupiana tym zeby zajebac komus sd na redzie i zdobyc fraga poprostu walilismy combo zeby sie zlozyl szwedzki kozak.Orius to ty nie stety nie umiesz czytac ze zrozumieniem szkola podstawowa "nice" czyli ze sa mili to byl odnosnik do ich pvp i stylu myslenia i nie ustepliwosci.Tak naprawde tej wojny nie da sie wygrac.Ani jedna ani druga storna nie ustapi to moze trwac w chuj czasu.
napaleniec
22-02-2007, 15:41
Ale ja nie chce zeby polacy wygrali tylko swe ;D Poza tym taka wojna ze szwedzi se graja normalnie a wy z pz siedzicie wiekszosc czasu a jak im sie znudzi expienie to maja dla rozrywki jakas akcje wiec fajna taka gra jakby nie patrzyl :>
Arvit i wypowiadasz to po tym jak sie przestraszyles 3 noobow na 45 lvl'ach ktorzy przyszli cie ujebac na poh tyle ,ze miales farta ze akurat wbiegles do swiatyni nono nice widze ze znowu konczymy na gadaniu.
i nie 3 po pierwsze bo tu klamiesz tylko okolo 10 sam tiases widzial wiec co wkrecasz zreszta mam facc to ucieczka bylaby trudna a padles lamersko po raz kolejny ja o tym wiem i all wiedza wiec nie masz co sie usprawiedliwiac B)
Ale ja nie chce zeby polacy wygrali tylko swe ;D Poza tym taka wojna ze szwedzi se graja normalnie a wy z pz siedzicie wiekszosc czasu a jak im sie znudzi expienie to maja dla rozrywki jakas akcje wiec fajna taka gra jakby nie patrzyl :>
Człowieku daj sobie już spokój i nie pisz więcej bo twoje posty są żałosne. Zakładam że jesteś jakimś 30-40 ms'em który robi runy za protekcje i myśli, że jest wielkim przyjacielem Swe.
KubaGuzikkk
22-02-2007, 18:37
i nie 3 po pierwsze bo tu klamiesz tylko okolo 10 sam tiases widzial wiec co wkrecasz zreszta mam facc to ucieczka bylaby trudna a padles lamersko po raz kolejny ja o tym wiem i all wiedza wiec nie masz co sie usprawiedliwiac B)
xd! _/
<10 znaków>
Ty o tym wiesz najlepiej ziooooom.
moze ktos opowiedziec DOKLADNIE kim jest nelots, kogo zna, co moze etc. ?
napaleniec
22-02-2007, 21:04
Marcio i tevah wy chyba za to jestescie 30 knightami na faccu ktozy liza dupe sidarowi na forum bo stracili swoje k army bo wpadl wam puge i było "pay or die "i myslicie ze selena bedzie lepsza gdyby polacy tu rzadzili (polacy czyli maca ,unicron ,sidar ) tak poza tym nie jestem 30-40 msem
;p
Marcio i tevah wy chyba za to jestescie 30 knightami na faccu ktozy liza dupe sidarowi na forum bo stracili swoje k army bo wpadl wam puge i było "pay or die "i myslicie ze selena bedzie lepsza gdyby polacy tu rzadzili (polacy czyli maca ,unicron ,sidar ) tak poza tym nie jestem 30-40 msem
;p
Ty chyba nie wiesz kim jestem, dupy nikomu nie lize, ty to chyba robisz. Na sidarze mam fraga z kiedys wiec wykluczone zebym cokolwiek mial z nim wspolnego. Puge mi nigdzie nie wpadal bo nie gram. Ja nie mysle, ze selena bedzie lepsza jak ultimation wygra, ja to wiem, wiesz dlaczego?
Bo na kazdym swiecie znajdzie sie jakis pa i na kazdym swiecie znajdzie sie jakis asslicker. Problemem sa asslickery twojego pokroju ktorzy mysla ze sa polakami ale w zasadzie to sraja na to (to nic zlego bo w zasadzie tutaj tez nic to dla mnie nie znaczy). Ale to nie oznacza ze macie sie plazyc sie jakims puge albo cos a wy wlasnie to robicie bo wam sie zdaje ze wielkich ziomkow macie. Jedna wielka bzdura stary, wole asslickerow sidara niz asslickerow puge bo ci pierwsi sa nieszkodliwi a ci drudzy mysla ze nie wiadomo co im wolno i nie wiadomo ile wiedza.
PS. Nie mam knight 30 lvl :(
Iomer Thunderblade
22-02-2007, 22:57
A co przeszkadza, swoja droga w walczeniu z ludzmi z którymi sie dalej gada, lubi sie ich ?
Get a life (;
True... true
Get high? ;)
Jesli sadzisz ze laremsko padam po co mam wogole walczyc ale ze mna pojdzie wiekszosc ludzi w sumie w*****a mnie juzta wojna gram na innym servie a to ze padam i wlacze wtym syfie to kurwa robie to tylko dla was i nic wiecej.
napaleniec
22-02-2007, 23:33
Nie lize dupy nikomu poza tym poprostu nie chce by ultimatum wygralo a smieje sie z nich bo im nie wychodzi :P Sidar jesli robisz to dla nas do odejdz xD
Shifos Wielki
23-02-2007, 01:56
Talking
He attacked one of my members yesterday It was Balveni but she was able to run away.
He was desperate of this fact,that`s why he killed Sen Sey, 50 levthat`s why he`s a bugbear of noobs, I guess he`s 13 years old and he has no idea what this game is about HIs pvp = 0 ^^
o Dany your payment for Balveni is groundlessand you`re not allowed to take money from Balveni, and if u can`t gather money that i prefer rats for you!!!
You won`t get money from my guild,never again, and if u are really care of war ,we can join to Ultimation.
And that would be enough dear Dany from Slovenia
I myslisz ze sie przestraszyli? Bez urazy ale dla mnie (i nie tylko dla mnie) Krupcia jest najwiekszym newbem jaki gral w ta gre i watpie zeby cos wniosla do tej wojny... No chyba ze pare fragów dla Cruoris
mniemam ze krupcia byla pod wplywem alkoholu, hhh co ona wyprawiala na gc ;d dany o malo nie padl hhe ^.^
A czy powiedzałem ze all pl są be... Wiesz mam inne powody niż tibia żeby nielubić naszego narodu...^^
Przeciez dla kogos kto poznal swe i juz wlasciwie to samego siebie ma za swe to nie dochodzi. W koncu on juz z nimi przepil xx flach i przebakal xxx gramow.
Ciekawe ze mi ani iomerowi ani feliego ani nikomu kogo znam a ma dobre uklady ze swe taka palma nie odbila i nie wywyzszamy sie a ty orius czujesz sie lepszy bo znasz pana xswe.
No a jak a tak dla twojej wiadomości nie pije/nie bakam/nie pale... i jestem z tego dumny...
Nie nie czuje sie wyższy, po 1 kaby jest z angli więc do "pana swe" nie lizałem/liże...Po 2 nie czuje się wyższy, jesteście w 90% jak polictycy kłócicie sie o byle gówno.......................... I przez to jesteście smieszni :P
Wiadomo, że jest wielu spoko Szwedów ale nie można tego uogólniać, bo chyba mi Orius nie powiesz, że podobają ci się odzywki Norteca typu "spalić polske", "dobry polak to martwy polak". Tak samo u nas. To, że jakiś polski zjeb na 10 lvlu nie umie nic powiedzieć po angielsku i jest noobem to nie znaczy, że wszyscy Polacy tacy są.
No wiesz, ja mam inne powody niż tibia... I to nie chodzi o 10 lvl noobka, tu chodzi np. wasze akcje z noob charami... ^^
Aha sidar:
Edytuj posty...
sir Tifejo
23-02-2007, 16:23
Btw,
Dogathor'Nah Tal
Feb 23 2007, 10:23:46 CET Killed at Level 65 by Dany Karde
Rell Crick
Feb 23 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 69 by Jessiah
31:9?:)
Po 2 nie czuje się wyższy, jesteście w 90% jak polictycy kłócicie sie o byle gówno.......................... I przez to jesteście smieszni :P
do politykow nam jeszcze brakuje :/
Btw,
Dogathor'Nah Tal
Feb 23 2007, 10:23:46 CET Killed at Level 65 by Dany Karde
Rell Crick
Feb 23 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 69 by Jessiah
31:9?:)
Tak to jest kiedy invituje się do gildii byle kogo, aby tylko zwiększyć liczbę membersów.
Wystarczy zresztą zobaczyć. Peterer, Lara Balaya, Phonkony, Rell Crick, Vex Xavi i Dogathor. Przez nich Cruoris jest o 10 fragów do przodu.
sir Tifejo
24-02-2007, 00:10
Tak to jest kiedy invituje się do gildii byle kogo, aby tylko zwiększyć liczbę membersów.
Wystarczy zresztą zobaczyć. Peterer, Lara Balaya, Phonkony, Rell Crick, Vex Xavi i Dogathor. Przez nich Cruoris jest o 10 fragów do przodu.
Prawdę mówisz, zaprawdę!
No tak, tylko ze leader dajac invity nastawia sie, ze te osobybeda uczestniczyly w ich zaplanowanych akcjach a nie bede sobie lazic same gdzies, bo oni (poza dogathorem) padali jak sobie sami lazili i expili czy pkowali.
wy i tak nie macie szansy na wygranie wojny i wiekszsc z was to wie. zeby wygrac taka wojne trzeba miec jakies ambicje, powinniscie w miare mozliwosci ciagle siedziec na noob charach, robic mass logi szczegolnie w nocy. po zabiciu sidara/iomera powinni do was puszczac smsy, dzwonic zebyscie sie logowali i walczyli.
Chaos na selenie sie szerzy... Wlasnie sobie spokojnie expilem na zolwikach, a tu wpada Alphor ze swoim kolegom Sollie... Zbyt szybcy aby uciekac w waskich korytarzach, szczegolnie gdy co chwile exori + sd... Chcieli moj armor, oczywiscie innego powodu nie mieli. Przeciez to szwedzi... Gdy zuzylem ostatniego uha, sciemnialem przez chwile ze kolega leci z kasa, juz jest blisko, etc. (deepred mialem i mnie bili z fista, kazali co chwile cos mowic). Po jakims czasie- Alphor mnie dobil. Loot? BA! Nic! Jedyne co zdobyli to 4k w kasie + war hammer i troche zolwio-lootu. Mysle, ze poczekam poki co na koniec wojny. Jezeli szwedzi wygraja, zmieniam server :} Teraz sobie robie druidka :>
Feb 25 2007, 02:52:22 CET Killed at Level 44 by Alphor <3
W akcie gniewu dobilem rsa, pod depo, na pk charze. 13 minuta od unjusta mija. Mam nadzieje, ze dam loga z mojej woli :)
sollie musi sobie dorobic po tym jak nie wziela nagrody z anni ;-)
Wlasnie zaczalem grac na Selenie i mam pytanko...NIE MOWIC ,ze jestem pl? ;>
mowic lepiej,ze jestem de <ger> ? :>
Bo sie nie moge zdeczka polapac ;)
napaleniec
25-02-2007, 13:47
Bedziesz spoko w stosunku do wszystkich to nie bedziesz mial problemow czy jestez Polski czy z Brazyli czy z Afganistanu poprostu nie pakuj sie w kłopoty ;p
Bedziesz spoko w stosunku do wszystkich to nie bedziesz mial problemow czy jestez Polski czy z Brazyli czy z Afganistanu poprostu nie pakuj sie w kłopoty ;p
Ja [50]: SELLING ROYAL HELMET, DEMON SHIELD, 50 APE FUR, PIRATE SET, 50 BROWN PIECES OF CLOTH!
Xan Karde [126]: send me royal helme to venore depot now!
Ja [50]: wtf?
Xan Karde [126]: you are from poland right?
Ja [50]: yes, so?
Xan Karde [126]: so you have problem with me, send rh to my depot venore or hunted
...
Ja [50]: Hi Zorlan, I have problem with Xan Karde bla bla bla bla
Zorlan [152]: wait
...
Xan Karde [126]: nevermind, bye
kup protekcje u evalora, zorlana, puge bądź innego swe i mozesz czuc sie w MIARE bezpiecznie, ale nei do konca. tylko nie zdziw sie jak ktorys sie totalnie oleje, przestanie odpisywac, jednym slowem zacznie miec cie w dupie. ten dialog u gory to maly przyklad pa ze strony swe na serve Selena
@down
a ty ile masz lat?
Sam gram na Selenie.Wiecie czym Pl sie różnią od Swe?
Noobostwem moi drodzy.
Przyklad: jestes na jakims expie,np Ghostland,nagle wbiega jakis koles 5 lvl wyzszy i pyta:
-PL?
-Ta
-Wypier** ty ch**u bo ded! i zaczyna nas bic.
Albo probojemy wygonic nooba z expowiska to co slyszymy?(my pierwsi tam)
Nie cos po szwedzku tylko wypier*** wyjazd nobie
Prawda jest taka ze wiekszosc PL to zalosne dzieci w wieku 10 lat.
Boja sie straty postaci,kiedy padaja sa wkurzone ze lepiej nie mowic.
Znam pare takich osob z RL.
@up.
A wtedy się obudziłeś cały spocony?!?!?!??
@up
Zywy przyklad ... coz tu wiecej komentowac...
Master Vader
25-02-2007, 16:29
Sam gram na Selenie.Wiecie czym Pl sie różnią od Swe?
Noobostwem moi drodzy.
Przyklad: jestes na jakims expie,np Ghostland,nagle wbiega jakis koles 5 lvl wyzszy i pyta:
-PL?
-Ta
-Wypier** ty ch**u bo ded! i zaczyna nas bic.
Albo probojemy wygonic nooba z expowiska to co slyszymy?(my pierwsi tam)
Nie cos po szwedzku tylko wypier*** wyjazd nobie
Prawda jest taka ze wiekszosc PL to zalosne dzieci w wieku 10 lat.
Boja sie straty postaci,kiedy padaja sa wkurzone ze lepiej nie mowic.
Znam pare takich osob z RL.
Za prawdę powiadam Ci, Ameryki nie odkryłeś, wszyscy już o tym wiedzą...:)
@Lenrock
Naprawde kupiles protekcje u Zorlana?
Co do kupowania protekcji - pozostawie to bez komentarza... Albo jednak moze cos dodam: hahahahahahaha...
A ja kóbiłem protukcje u khody klithzhur!!
Po kij kupować protekcje... ^^
A ja kóbiłem protukcje u khody klithzhur!!
Po kij kupować protekcje... ^^
Dokladnie, lizanie dupy jest wiele bardziej efektywne
@up
albo bycie soba ;) przynajmniej na julerze
Ja [50]: SELLING ROYAL HELMET, DEMON SHIELD, 50 APE FUR, PIRATE SET, 50 BROWN PIECES OF CLOTH!
Xan Karde [126]: send me royal helme to venore depot now!
Ja [50]: wtf?
Xan Karde [126]: you are from poland right?
Ja [50]: yes, so?
Xan Karde [126]: so you have problem with me, send rh to my depot venore or hunted
...
Ja [50]: Hi Zorlan, I have problem with Xan Karde bla bla bla bla
Zorlan [152]: wait
...
Xan Karde [126]: nevermind, bye
kup protekcje u evalora, zorlana, puge bądź innego swe i mozesz czuc sie w MIARE bezpiecznie, ale nei do konca. tylko nie zdziw sie jak ktorys sie totalnie oleje, przestanie odpisywac, jednym slowem zacznie miec cie w dupie. ten dialog u gory to maly przyklad pa ze strony swe na serve Selena
@down
a ty ile masz lat?
hm ile takie pro kosztuje? ^^
i btw. jakbys odpisal <na pytanie : you are pl~~> "no"
to co wtedy? ^^
@Lenrock
Naprawde kupiles protekcje u Zorlana?
niby tak ale pojechalem sie na tym
@mroku
pewnie to nie zrobiloby roznicy
AxenRemo
26-02-2007, 00:48
^^ dobrze powiedziane
jak zaczynalem grac na selenie miesiac temu nie znalem tu praktycznie nikogo oprocz jednej osoby. w koncu szwedzi zaczeli sie przyjebywac, wyjebywac mnie z expowisk wiec kupilem prota i to pomoglo
A jak... Dokładnie liże dupe mi 3 razy dziennie -.-"
Wiesz ja khode znam już ponad rok i ani razu mu dupy nie lizałem poznałem go jak miał 50 lvl szedł na bk questa a ja na slimach skillowałem moim starym najtem... ^^
Którego ktoś zhakował jak byłem w szpitalu... -.-"
LarosFeleon
26-02-2007, 14:39
@Laros: Koti pokazał już gdzie Was wszystkich ma, wypłacił się, wypiął się i tyle. Ja na jego miejscu zrobiłbym dokładnie to samo, nie wracałbym do Was za żadne skarby, zresztą głupotą totalną by to było, nie sądzisz?
Wiesz mlody, wojna niebyla moim pomyslem. Ja sie zgodzilem chetnie pomuc. To wszystko w hu*a poszlo po tej pierwszej bitwie.
Heheh milo Cie widziec Laros znowu ale uwierz nie poszlo w chuja wygralismy jakims cudem jednego opena a to ze staty wygladaja tak a nie inaczej to nasza pierwsza wojna i ty o tym doskonale wiesz a ze jestes w miare inteligetna osoba wiesz ze swe namieszali i to ladnie we fragach i z 5 tych fragow nie powinno sie liczyc a jak sie licza powinni nam dodac pokera pro, johna the smashera i paru innych nie chce mi sie pisac dlaczego i tez wiesz.Kazdemu z nas przytafilo sie pare bledow ale jak juz powiedzialem to nasza pierwsza wojna a walczymy z bardzo doswiadczonym teamem ale i tak sie nie poddamy.;p
Czekamy na twoj powrot mam nadzieje ze nie polozyles na to lachy:(
Heheh milo Cie widziec Laros znowu ale uwierz nie poszlo w chuja wygralismy jakims cudem jednego opena a to ze staty wygladaja tak a nie inaczej to nasza pierwsza wojna i ty o tym doskonale wiesz a ze jestes w miare inteligetna osoba wiesz ze swe namieszali i to ladnie we fragach i z 5 tych fragow nie powinno sie liczyc a jak sie licza powinni nam dodac pokera pro, johna the smashera i paru innych nie chce mi sie pisac dlaczego i tez wiesz.Kazdemu z nas przytafilo sie pare bledow ale jak juz powiedzialem to nasza pierwsza wojna a walczymy z bardzo doswiadczonym teamem ale i tak sie nie poddamy.;p
Czekamy na twoj powrot mam nadzieje ze nie polozyles na to lachy:(
Mysle ze nie powinienes sie tlumaczyc brakiem doswiadczenia bo w takim razie po co przystepowac do wojny skoro nic sie o niej nie wie.
@up
Moze ku chwale ojczyzny? ;)
Iomer Thunderblade
26-02-2007, 19:50
A tu ci powiem mój kochany szaranczq ze po to zeby nabrac doswiadczenia, no i moze z nudów ;d
sir Tifejo
26-02-2007, 20:49
Wiesz mlody, wojna niebyla moim pomyslem. Ja sie zgodzilem chetnie pomuc. To wszystko w hu*a poszlo po tej pierwszej bitwie.
Właśnie, zgodziłeś się pomóc - po co? Przecież Ty ze Szwedami miałeś spokój [chyba?], zrobiłeś ten sam błąd co Koti - to nie była Wasza wojna, nie potrzebnie do niej wstąpiliście. A to, że Koti sie wypłacił to zupełnie inna sprawa. Ty sie nie wypłaciłeś - nie wiem czemu, ale to nie mój biznes ;-)
@Sidar: Właśnie, póki jest w Was choć ciut odwagi połączonej z honorem i poświęceniem nie powinniście się poddawać, walczyć "partyzantką", bo teraz [niestety] tak sie wojny wygrywa [przynajmniej fragami]. Sneak attack, mass log, atak noob-charami - zresztą, co ja Was uczyć będę, mimo tego, że nie macie doświadczenia - i tak zapewne macie go więcej ode mnie ;-)
@Zalfik: Myślisz, że jakby PL wygrali tą wojnę to byłoby lepiej? Jestem przekonany, że nie, a wręcz przeciwnie - byłoby gorzej.
Btw, czyżby mnie wzrok mylił czy Shadar się wypłacił? ;-)
@Zalfik: Myślisz, że jakby PL wygrali tą wojnę to byłoby lepiej? Jestem przekonany, że nie, a wręcz przeciwnie - byłoby gorzej.
Ale skad masz takie przerzucia - przeciez mozna tylko gdybac bo pl nie wygrali jeszcze ani razu. Juz stawiasz jasno wszystko - to po co oni walcza? Jak sie nie ma celu to nie ma determinacji a to czesto przechyla szale na kogos korzysc.
Shifos Wielki
26-02-2007, 23:29
Polacy wygraja bo maja determinacje---czyli ucisk szwedów którzy mysla ze sa bogami na Selenie nie do zabicia,
a okazało sie juz ze jednak sa smiertelni.
KubaGuzikkk
27-02-2007, 00:21
@up
Wyjdz:) I zamknij drzwi.
Schnapie
27-02-2007, 00:26
Burn...
<kur_a za krótka>
Polacy wygraja bo maja determinacje---czyli ucisk szwedów którzy mysla ze sa bogami na Selenie nie do zabicia,
EHehehehehehehehehehehehe
Dokladnie ku chwale ojczyzny ale kiedys trzeba bylo wystapic w swojej pierwszej wojnie nie uwazasz? 115 lvl jak na ten server to chyba wystarczajaco a co do Shadar to nvm nie bede tego tlumaczyl no ale o nic sie nie martwcie.
_/Marczio
_/Zalfik
:]
Sory ze tak pisze i nie wyzywajcie mnie odrazu bo nie chcialo mi sie czytac tych wszystkich postow po tym ostatnij battle co polacy wygrali ze swe na ankh to ile jest teraz we fragach ? moze ktos mi powiedziec?
Sory ze tak pisze i nie wyzywajcie mnie odrazu bo nie chcialo mi sie czytac tych wszystkich postow po tym ostatnij battle co polacy wygrali ze swe na ankh to ile jest teraz we fragach ? moze ktos mi powiedziec?
Wg danego:
31:9
Wg Maca:
26:9
o wow duza przewaga ;p ale jezeli szwedzi dalej beda tak noobkowali jak na tym battle ankh to masakra polacy wygraja napewno widzieliscie w ogole co oni odpierdzielali ? na tej tombie w ankh to w ogole byla porazka padali jak psy szwedzi nie mieli nawet scarab coinsow haha cisze sie ze puge padl ha walony PA! nie uhnol sie w ogole gratulacje Alucard fraga:P i w ogole powodzenia zycze wam :P jak by co to ja mam 21 sorca na selenie kiedys gralem ale mialem hunta od puge i sprzedalem chara ale jak bedzie trzeba to ja moge tym 21 sorcem jako noob char blokowac ich albo cos wystarczy ze napiszecie posta na tibia.pl o ktorej zbiorka i gdzie to sie pojawie:)
Od kiedy ucisk ma byc jednoznaczy z determinacja drugiej strony? Chyba nie czaisz co to jest determinacja :/
Od kiedy ucisk ma byc jednoznaczy z determinacja drugiej strony? Chyba nie czaisz co to jest determinacja :/
Sluchaj, myslalem, ze jestes bardziej inteligentny ale widze, ze Twoja mozgownica ciezko kapuje, wiec Ci wytlumacze co Shifos mial na mysli:Polacy sa zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow.To tyle do Ciebie.
Wracajac do wszystkich postow dotyczacych wojny na Selenie.Brawo dla Ultimation za wygrany open battle.Ale jak to zwykle bywa na tym walka sie zakonczyla i teraz ani jednej akcji od tego czasu.Swe znow sie loguja, expia a Ultimation byc moze przeprowadzi jakas akcje za miesiac?W taki sposob wojna bedzie trwac wiecznosc.Zreszta powiedzmy sobie prawde, ze Polakom nie chce sie walczyc lub nie umieja.Jedna akcja byla udana tylko na open battle.Reszta to porazka w chinskiej dzielnicy.Wezcie sie wreszcie za walke a nie "gdybajcie" na forum, co i jak by bylo.Jesli oczywiscie macie zamiar wygrac ta wojne.:baby:
Sluchaj, myslalem, ze jestes bardziej inteligentny ale widze, ze Twoja mozgownica ciezko kapuje, wiec Ci wytlumacze co Shifos mial na mysli:Polacy sa zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow.To tyle do Ciebie.
Zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow?
To chyba nie uwazales na lekcjach jezyka polskiego packu, bo zdeterminowanym mozna byc do zrobienia czegos np. jestem zdeterminowany do udowodnienia ci ze jednak jestes idiota. Wiec zanim mnie bedziesz poprawial to se poczytaj bo wyszedles teraz na frajera a nie na znawce polskiego.
edit. jakbys nie dowierzal swojemu malemu mozgowi.
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/684A38008E73F205412565B8000E6EEF.php
determinacja stanowczość, zdecydowanie; przest. rezygnacja; dawn. postanowienie, decyzja.
Masz swoja glupote teraz czarno na bialym :)
o wow duza przewaga ;p ale jezeli szwedzi dalej beda tak noobkowali jak na tym battle ankh to masakra polacy wygraja napewno widzieliscie w ogole co oni odpierdzielali ? na tej tombie w ankh to w ogole byla porazka padali jak psy szwedzi nie mieli nawet scarab coinsow haha cisze sie ze puge padl ha walony PA! nie uhnol sie w ogole gratulacje Alucard fraga:P i w ogole powodzenia zycze wam :P jak by co to ja mam 21 sorca na selenie kiedys gralem ale mialem hunta od puge i sprzedalem chara ale jak bedzie trzeba to ja moge tym 21 sorcem jako noob char blokowac ich albo cos wystarczy ze napiszecie posta na tibia.pl o ktorej zbiorka i gdzie to sie pojawie:)
Te 25/31 fragów to dla cruoris :]
Zdeterminowani uciskiem ze strony szwedow?
To chyba nie uwazales na lekcjach jezyka polskiego packu, bo zdeterminowanym mozna byc do zrobienia czegos np. jestem zdeterminowany do udowodnienia ci ze jednak jestes idiota. Wiec zanim mnie bedziesz poprawial to se poczytaj bo wyszedles teraz na frajera a nie na znawce polskiego.
edit. jakbys nie dowierzal swojemu malemu mozgowi.
http://www.slownik-online.pl/kopalinski/684A38008E73F205412565B8000E6EEF.php
determinacja stanowczość, zdecydowanie; przest. rezygnacja; dawn. postanowienie, decyzja.
Masz swoja glupote teraz czarno na bialym :)
Posluchaj filozofie, sam przeczytaj co to znaczy determinacja--Polacy sa zdeterminowani ta sytuacja jaka obecnie panuje na Selenie a dokladniej tym, ze nie wiedza co maja dalej robic.Walczyc nie walcza, czekaja nie wiadomo na co.ATy sam jestes frajer bo nawet tu juz nie grasz a zabierasz zawsze glos, ktory innym nie pomoze.Glupote Twoja mozna wyczytac w postach jakie do tej pory napisales.Mnie debilu nie potrzebny jest slownik zeby wiedziec co to jest determinacja.A tak btw.wydaje mi sie ze Ty jestes zdeterminowany ze nie mozesz tu grac bo albo jestes taki idiota albo masz tak noobski level albo po prostu problem z wlasna osobowoscia.Wiec zamknij ryj i siedz cicho.8o
A tak w ogole to Polacy wezcie zacznijcie walczyc a nie tylko stac w pz bo to robi sie powoli zalosne:p
Balu_kiler
27-02-2007, 21:59
Schnapie, co jest w ogóle z tobą?
Grasz na innym servie?
Ja jak sięgam pamięcią to pomagałes Puge'owi więc śmierdziało od ciebie szwedzką kupą. Niewiem jak teraz ale jesteś mało online więc tej kupy tak od ciebie nie czuć.
Schnapie - szwedzki Polak. To mój komentarz ale mam prawo tak twierdzić :/
Bo to co pisze nie jest wymyślone tylko prawdziwe.
Szanowny kolego który tak bardzo chce aby wojne wygrało Cruois. Kleisz się do tych co mają władze. Polacy nic dla ciebie nie znaczą ale i ty dla Polaków nic nie znaczysz. A jeśli liżesz dupe Swe to muszę cię powiadomić, że dla nich jesteś większym śmieciem niż dla Polaków. Komentując Sidara będąc nikim jeszcze bardziej pokazują jaki jesteś żałosny.
Signed,
Balu :]
Szanowny kolego który tak bardzo chce aby wojne wygrało Cruois. Kleisz się do tych co mają władze. Polacy nic dla ciebie nie znaczą ale i ty dla Polaków nic nie znaczysz. A jeśli liżesz dupe Swe to muszę cię powiadomić, że dla nich jesteś większym śmieciem niż dla Polaków. Komentując Sidara będąc nikim jeszcze bardziej pokazują jaki jesteś żałosny.
Signed,
Nic dodać, nic ująć.
A tak poza tym to błąd Zalfika był zamierzony.
@Schnapie
Nie wyczules chociaz nutki ironii? :>
Zastanow sie tak ze 15 000 000 razy zanim zaczniesz kogos wyzywac jenteligiencie powiatowy.
Posluchaj filozofie, sam przeczytaj co to znaczy determinacja--Polacy sa zdeterminowani ta sytuacja jaka obecnie panuje na Selenie a dokladniej tym, ze nie wiedza co maja dalej robic.Walczyc nie walcza, czekaja nie wiadomo na co.ATy sam jestes frajer bo nawet tu juz nie grasz a zabierasz zawsze glos, ktory innym nie pomoze.Glupote Twoja mozna wyczytac w postach jakie do tej pory napisales.Mnie debilu nie potrzebny jest slownik zeby wiedziec co to jest determinacja.A tak btw.wydaje mi sie ze Ty jestes zdeterminowany ze nie mozesz tu grac bo albo jestes taki idiota albo masz tak noobski level albo po prostu problem z wlasna osobowoscia.Wiec zamknij ryj i siedz cicho.8o
Lol ty dalej swoje, jak ktos moze byc zdeterminowany sytuacja? Napisalem co to jest determinacja a ty mimo wszystko bedziesz jechal w zaparte jak kretyn, nie chce mi sie z toba klocic bo z gownem sie nie wygrywa. Wiem wiecej o tym swiecie niz ty, nawet bedac w obecnej postaci czyli jak nie gram to czytam forum, znam ludzi, ZNALEM POPRZEDNICH rowniez.
Btw. jak moge byc zdeterminoway, ze nie moge tu grac? OMG padlem prosto do lozka :)
@ Schnapie
Mysle ze zaflik celowo zrobil ten blad bo chyba nie przypadkowo se daje w podpisie www.ortografia.pl
NAJS?
Marczio - Kapucyn 2:0
pwned? ;)
Shifos Wielki
28-02-2007, 07:34
O kurwa znalezli sie wszyscy obroncy seleny aff zalfik 50 lvl ktory spamuje forum i mysli ze jest prze huj ,kurwa shifos wielki ktory chyba mysli ze zycie zaczyna sie po czterdziestce .A co do balu kilera to huja zrobiles w tej wojnie i smierdzisz sidarem wiec to juz powinno ci dac do myslenia.
TO TYLE WYZWOLICIELE SELENY
Nie wiem co ma wspolnego moj wiek z ta cala rozmowa a po drugie nie chowaj sie pod jakims smiesznym nickiem tylko wychyl sie kim jestes ja przynajmniej nie mam nic do ukrycia::)
PS. Znam duzo starszych ludzi ktorzy graja w Tibie tylko wstydza sie przyznac a nie wiem co w tym zlego lepiej zeby grali 40 latki niz gowniarze ktorzy nie potrafia poradzic sobie z wlasnymi hormonami.
Schnapie, co jest w ogóle z tobą?
Grasz na innym servie?
Ja jak sięgam pamięcią to pomagałes Puge'owi więc śmierdziało od ciebie szwedzką kupą. Niewiem jak teraz ale jesteś mało online więc tej kupy tak od ciebie nie czuć.
Schnapie - szwedzki Polak. To mój komentarz ale mam prawo tak twierdzić :/
Bo to co pisze nie jest wymyślone tylko prawdziwe.
Signed,
Lol, dla Ciebie kazda osoba ktora rozmawia, kumpluje sie ze szwedami jest dupolizem? Ogarnij sie czlowieku, od kad gram na Selenie (jakies 2 lata) to do dzis gadam na msn'ie z takim Wrathem, Alphonem etc. Szwedzi mnie namawiali do powrotu na Selene zaoferowali swoja pomoc na poczatku. Przyznaje ze nigdy nie przepadalem za Shnapim ale szanuje go, i to jest kurwa jego sprawa z kim gada a z kim nie. Dla niektorych szwed jest spoko, dla innych polak. Ja akurat na Selenie wole dobrze zyc ze szwedami niz wiekszoscia polakow. Tak pewnie zaraz zaczniesz mi cisnac "szwedzki dupoliz" etc. ale odrazu Ci powiem ze mam to gleboko w dupie :)
@napaleniec
48 lvl scisle mowiac. Nie obronca Seleny, tylko czlowiek, ktory nie chce takiego PA ze strony Danego itp ludzi (absolutnie NIGDY nie uogolniam tego do jednej nacji). Chcialbym poprostu moc znow tu grac!
Jedyne w czym sie z Toba zgadzam, to ze jestem spammerem. Ajjjjjj :D :D :D
@Scroopy
Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy......
Ty i cala reszta.... zrozumcie wreszcie, ze PA, chamstwo, zlosliwosc i wszystkie inne zle zachowania to indywidualne cechy niektorych GRACZY. Sami nie raz narzekacie (chociazby na forum tibia.com), kiedy to inni uogolniaja, ze Polacy to noobki (wide zachowania naszych 12 - latkow z 11 lvlem), mowicie, ze Wy jestescie Pro. Tak samo nie kazdy Szwed musi byc z zalozenia zlym i niedobrym. Jesli mowicie, ze ktos robi PA etc., wymiencie konkretnie nick, a nie mowcie, ze to "Szwedzi". Juz Wam mowilem i powtorze - nienawisc do jakiejkolwiek nacji (nawet do swojej wlasnej) to RASIZM!!!!
Rzeklem, a teraz spadam na uczelnie calkowac, eh........
Schnapie to chyba nowy owner bo stray nie mial by odwagi tutaj nic napisac.
Co do Zalfika to widac od strzala ,ze ten blad byl celowy ,a Schnapie wykazal sie ciezko kapujaca mozgownica.Jakis idiota wczesnije twierdzil ,ze polacy czekaja nie wiadomo na coa w nie dlugim czasie zrobimy pare akcji a to co sie potem stanie to kurwa nawet nie snisz o takich rzeczach wiec stol dziob i przestan od*******ac zal.Co do Marchio nie wiem na chuj sie go czepiacie on was wszystkich by nauczyl jak sie gra w tibie ,a to ze nie gra na tym servie to tylko jego wylaczna sprawa.Czlowiek ,ktory krytykuje takie osoby jak Marachio ma ladnie najebane wbani ale jest pomieszaniem kurwy z motopompa.
Dzieks.
A tak wogole Napaleniec wiem ,ze jestes jednymz frajerow ,ktorzy duzo klapia dziobem jak Queth i nie potrafia sie pohamowac i pewnie miales hunta ode mnie i teraz sie mscisz na forum bo w grze nie byles taki kozak:]
No ale wkoncu tyle ci zostalo.:D
@ Sidar
a Ty ciagle tylko powtarzasz "niedloogo zrobimy pare akcji..." nudne to sie juz robi, ciekawe czy dotrzymasz slowa.
@ Zalfik
Wlasnie zapomnialem tego dodac :P
Lol, dla Ciebie kazda osoba ktora rozmawia, kumpluje sie ze szwedami jest dupolizem? Ogarnij sie czlowieku, od kad gram na Selenie (jakies 2 lata) to do dzis gadam na msn'ie z takim Wrathem, Alphonem etc. Szwedzi mnie namawiali do powrotu na Selene zaoferowali swoja pomoc na poczatku. Przyznaje ze nigdy nie przepadalem za Shnapim ale szanuje go, i to jest kurwa jego sprawa z kim gada a z kim nie. Dla niektorych szwed jest spoko, dla innych polak. Ja akurat na Selenie wole dobrze zyc ze szwedami niz wiekszoscia polakow. Tak pewnie zaraz zaczniesz mi cisnac "szwedzki dupoliz" etc. ale odrazu Ci powiem ze mam to gleboko w dupie :)
Ja akurat gram jeden rok ;P
Ale przyznaje Ci racje :]
Sidar nie rób double postów do chuja walca -.-"
Widzę że mój report pomógł =]
Balu_kiler
28-02-2007, 09:25
A czy ja mówię że mam coś do Alphona, Wratha. Też ich szanuję ale jak ktoś pomaga np upierolić mnie jeszcze Puge'owi czy Nortecowi no to nie jest normalne i nikt mi nie wmówi że to nie jest chęć bycia nietykalnym. Musze lecieć , później napisze więcej. Cu
Obaj dobrze wiemy jak te relacje moga wygladac. Ty byles z tymi ktorzy grali bardziej na powaznie - 1sze slashe i nocturny (nie te downy co teraz graja). Ja bylem z koncowym vidfamne (juz bez doedna ale jeszcze bez levica itd.) innymi slowa z umea. No dobra bylem to za duzo powiedziane bo pedalem nie jestem ani z nimi blisko nie trzymalem, po prostu lubilem z nimi gadac bo oni srali na te gre i grali totalnie dla jaj, smiali sie z siebie nawzajem itp. Cale gadanie o lizaniu dupy do kogokolwiek jest prawie zawsze strzelaniem bo to jak ja sobie wyobrazam jak twoje relacje z qu czy innym wygladaly to jest czysta abstrakcja. Liczy sie to, jak na tym sie wychodzi na koncu czyli
a) olewaja cie po jakims czasie bo np mieli cie w dupie
b) dalej trzymasz kontakt bo maja cie za pozadnego goscia
c) ruchaja cie w dupe i masz pograne
Jak ktos nie wierzy jak to ma wygladac no to iomer na podobnej zasadzie wpadl do vidfamne bo to bylo przy okazji wojny team pekay i breathow.
napaleniec
28-02-2007, 18:57
Sidar nie huntowales mnie i nie bedziesz nigdy tego robil :) jak mozna miec od ciebie hunta ? juz sie boje >.>
Schnapie
28-02-2007, 19:34
LMAO
Rozpi.rdalacie mi stawy.
1. Kur.wa choc za scroopem nie przepadalem to sie kur.wa z nim zgadzam.
2. Sidar aka czlowiek porazka cos ty se kur.wa ubzdural z tym nowym ownerem, takiej bzdury juz dawno nie slyszalem
3. @Balu kiler
-przestalo ci smierdziec bo wreszcie umyles dupe or przestales sobie chuchac pod nosem
-nazywaj se to jak chcesz, znalazlem sie wtedy w nie wlasciwym miejscu o nie wlasciwej porze - zaznaczylem auto-walk i zatrzymalem sie na m wallach.
@Schnapie
Nies stac Cie na konstruktywna krytyke, to nie baw sie w wyzwiska i przeklinanie (bo i to Ci za dobrze nie idzie).
Uwazasz wiekszosc (wszystkich???) tutaj za debili? W takim razie nie dysktuj z nami i zostaw to forum.
Schnapie
28-02-2007, 20:09
Przepraszam mr wanna be cool.
I wiesz co? Tak, uwazam tu WIEKSZOSC za debili, dajacie mi do tego powody.
NIelubie scroopa ale na temat schnapiego napisał dobrze , ja niestety się nie zgadzam z sidarem ani balu w tej sprawie. Schnapiego zawsze uważałem za kumpla i nadal tak uważam... a co inni na jego temat myślą to w sumie mam gdzieś :P Zauwazyłem że ostatnio na tym forum każdy sobie jedzie w mniej lub bardziej wyrafinowany sposób. Może lepiej zapomnieć o dawnych urazach tak "for better selena" :P
@Scroop
Sidar powtarza że zrobimy pare akcji bo zrobimy ale niestety to nie takie proste gdy albo od nas połowy nie ma bo jest szkoła i nie każdy może albo swe nie ma lub nie chcą do nas przyjść ;]
Ethiellant/Voyant.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.