Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.
Stron :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Iomer Thunderblade
20-01-2007, 15:19
EDIT: Nvm, przed chwila gadalem z macavellim :p
Iomer Sworddancer, will be deleted at Mar 21 2007, 14:04:06 CET
Jesli dalej wszyscy maja walic w huja itp. to go deletuje. Nic mnie juz nie trzyma na selenie. Pokazcie ze raz potraficie cos zrobic. Chodzi mi glowine o RA, bo maca i reszta ultimation cokolwiek robia. Rise Against to banda pierodlonych noobow, którzy w czasie wojny przypominaja sobie dopiero ze maja RL etc. I juz sie kurwa wogole nie loguja.
Pomyslcie po jakiego huja wy wogole wchodziliscie do wojny...
Jak ktos ma zamiar sie dojebac ze ja nie walcze:
Powiedzialem ze mi trzeba powiedziec dzien, dwa wczesniej to bede...
Czasem starczy mi powiedziec pare godzin przed akcja to zrobie co mam do zrobienia i moge sie bic.
Gówno mnie obchodzi ze klne tu co drugie slowo, ale jestem naprawde w*****ony.
Nom, zobaczysz... to nie koniec, szwedzi wam wbija jeszcze 20 fragow, wy moze im ze 3, pozniej sprzedacie, deletujecie chary, zmieniace serwa i tak nadal bedziecie nOObkami.
KotiConqueror
20-01-2007, 15:58
Nom, zobaczysz... to nie koniec, szwedzi wam wbija jeszcze 20 fragow, wy moze im ze 3, pozniej sprzedacie, deletujecie chary, zmieniace serwa i tak nadal bedziecie nOObkami.
Powiedzial PRO....
Szkoda, ze podczas tej akcji w ab bylo tylko 3 shooterow, z czego jeden musial dac loga, drugi padl na ue. Pomysl byl wysmienity. Puge naprawde mogl pasc.
Master Wrath byl zablokowany, to samo z Zorlanem i Danym... Nie do konca wiem co te nooby robily (mowie o tych po prawej stronie przed Zorlanem). Puge nie mogl sie ruszyc, gdyby oprocz Sidara byl Saphir albo Alucard, z pewnoscia policjant by padl. Szkoda...
Fajnie, gdybym tym razem wiedzial, ze jest bitwa... Mialbym tam wylogowane nooby. Bankowo nie poszloby mass ue... Zobaczcie po jakim czasie swe nooby przyszly. Ponad 20 minut... Miejsce bylo wysmienite.
Ethielliant UHal sie w znakomitych momentach, potem nie mial po prostu szans.
Widzialem, ze Ethie~ sprzedaje SoVa... why ? Czyzby zbieral kase i robil sorca ? Czy rezygnuje z serva ?
Powiedzial PRO....
Mysle ze jestem lepszy od Ciebie i ludzie z ktorymi gralem napewno byli lepsi od was.
A co Dark Aqual'a...
To jest drugi owner, jest totalym newbie...
Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie, i byl w czołówce tak jak Unicron czy kenien, ludzie ktorzy maja "Skilla". Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni.
A teraz takie Ultimation... omg, banda ludzi pokroju "pl?", którzy nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms'a.
A na czele ludzie co nie maja kase na statek, sprzedaja chary, deletuja sie, spamuja forum i pisza tutaj jakie mają plany co do wojny...
A teraz pytanie do wszystkich ludzi na tym polacks noobs forum...
PL?
Walczymy dla lepszej seleny, dla pokoju... plx no kill no more blood NUBLET?
P.S. chicialem dodac ze to co nazywacie "obrażanie" może też wystepowac jako motywacja
crosscut
20-01-2007, 17:00
15:27 Master Wrath [103]: do you want to pay out of the war or remain hunted?
15:27 Scotty Dermyn [64]: hmmm
15:28 Scotty Dermyn [64]: lets think...
15:28 Scotty Dermyn [64]: 1 im hacked, 2 i got 500k payment 3 i will delete char...
15:28 Master Wrath [103]: lol
15:28 Master Wrath [103]: ur payment is 100k
15:28 Scotty Dermyn [64]: i heard smth else
15:29 Master Wrath [103]: well today is changed plans
15:29 Master Wrath [103]: today payments are less
15:29 Master Wrath [103]: so saphir and burniasty payed
15:29 Scotty Dermyn [64]: i wish too pay but i cant i can give u p set is its okay XD
15:30 Master Wrath [103]: haha sorry, get cash some how
15:30 Master Wrath [103]: maybe from Maron Dermyn
15:30 Scotty Dermyn [64]: Tell me how
15:30 Scotty Dermyn [64]: he isnt my friend anymore...
15:30 Master Wrath [103]: ask ur friends
15:30 Master Wrath [103]: -.-
15:30 Scotty Dermyn [64]: why -.-
15:31 Master Wrath [103]: what?
15:31 Scotty Dermyn [64]: 15:30 Master Wrath [103]: -.- <---
15:32 Scotty Dermyn [64]: i got an idea ! u will lend me 100k and i will pay it ok ?
15:33 Master Wrath [103]: dont be a clown
15:33 Scotty Dermyn [64]: i'm not a clown
15:33 Master Wrath [103]: Forget that I messaged you, you will remain hunted then, bye
15:33 Scotty Dermyn [64]: :<< bye
oh ah... its call loyality... moglem zaplacic i sobie odpuscic ale to sie MIJA z celem dla ktorego wstapilem do wojny....
Master_Macavelli
20-01-2007, 18:37
Mysle ze jestem lepszy od Ciebie i ludzie z ktorymi gralem napewno byli lepsi od was.
A co Dark Aqual'a...
Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie, i byl w czołówce tak jak Unicron czy kenien, ludzie ktorzy maja "Skilla". Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni.
A teraz takie Ultimation... omg, banda ludzi pokroju "pl?", którzy nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms'a.
A na czele ludzie co nie maja kase na statek, sprzedaja chary, deletuja sie, spamuja forum i pisza tutaj jakie mają plany co do wojny...
PL?
P.S. chicialem dodac ze to co nazywacie "obrażanie" może też wystepowac jako motywacja
Ultimation? Pomysliles gildie chlopcze... jezeli masz takiego skilla, to pokaz co potrafisz.
sir Tifejo
20-01-2007, 18:58
A co Dark Aqual'a...
PL?
<3 kocham Twoj styl D:
@Hakki
Skromny jestes.
Zoorganizuj ta "swoja druzyne marzen" i pokaz, a nie tylko wszystko komentujesz...
Pomyslcie co by bylo gdyby przynajmniej 50% RA uczestniczylo w tych wszystkich akcjach (chodzi mi tu glównie o Alu, Lizarda, Balu, Del'a).
Gdyby wszyscy byli tacy "lojalni" jak niektorzy tu na forum, i nie przypominali sobie o rl (akurat) w czasie wojny..to moglibyscie startowac nawet w open battle..nie mowiac juz o takich pomyslach co macie..
I tak, konczymy na gdybaniu;)
Powodzenia.
Morał z tego taki, czasami lepiej zebrąć ze 3 chary i posadzić jakiś niezlych ludzi z jajami, i inteligencja. To co zrobili ci co pozostali w pz to było poniżej pasa, już lepszy pożytek byłby jakbyście zostali neutralni.
Nie watpie, wyjdz.
A co Dark Aqual'a...
Prawdziwy Aqual nigdy nie byl fragniety a próbowało wielu, byl jednym z najlepszych polakow grajacych na selenie (...)
Pamietam tego "pierwszego" Aquala i nigdy mi niczym nie imponowal. W istocie ciezko pasc jak sie nigdy nie ma pz ^.-
Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy (...)
Hehe, Corent zawsze stanowil w 90% nooby, doskonale pamietam jak Ci wszyscy "pro" grali na selenie. Dzis sam jestem dziadkiem, a Corent niezmienny, biedny... :(
Fakt, oni nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms. Ciezko solo kolesia na podobnym lvl, btw.
Skad ty sie wziales, omg... za takich jest mi wlasnie wstyd.
Stan: Początkujący
Imię: Hakke
...i niech tak zostanie...
(...)Pamietam czasy Corent, nie bylo mocnych na to co tworzylismy, niestety zacząłem grac po upadku corentu ale i tak dlugo i mocno sie trzymalismy, zawsze zorganizowani i lojalni.(...)
Taaaa... noobki, ktore chodzily zabijac ludzi na deser questa, bo nie mogly same na ~50lvl zarobic 10k :/
Tak jak Quivee napisal - 90% nooby :P :P :P
A chlopaki z Ultimation sa PRO i chyle przed nimi czola za pomysly i wole walki!
AxenRemo
21-01-2007, 10:49
Szczerze mówiąc to ja też zabijałem ludzi co szli na eserta :P
Ale zabijałem noobków którzy pisali "szukam ekipy na dezerst klesta"...
Więc nie mam wyżótów sumienia :P
Co do corent to pamietam tylko Dark Xari siedział dniami na DC i nie pozwalał nikomu wejść i jeśli dobrze pamiętam to chyba zawsze miał RS
Jeśli kogos uraziłem tym postem to sory
@ Jahakka
Stary Corent? Same Pro? Hahaha a jak mieli z nami wojne (cracov army - uncle family + ja) to ile bylo we fragach? 8:2 czy cos takiego? To byla banda noobow, ktorzy mysleli ze cos potrafia a my z nizszymi lvlami rozklepalismy was jak maslo.
Samym gadaniem ze corent kiedykolwiek cos znaczylo lub mialo dobrych graczy swiadczy jaki z ciebie wielki pr0.
Marczio, wtedy bylismy noobkami... aczkolwiek wtf? Ja zdobylem te dwa fragi xddd
Chodzi mi o inną epoke zwaną epoką przed massowi emeryturami pewnych graczy. Przez 2 miechy Corent byl najlepsza polską gildią, Kenien (Wielki czlowiek o.0) wiedzial jak tworzyc gildie marzeń, wiedział kogo przyjmuje, wiedzial jak sie mamy zachowywac w pewnych sytuacjach... i jak każdy wie (Może inni nie) ten "wielki czlowiek" zaufal pewnej, dość duzej grupie osob... dokladniej prawie ten samej co teraz ufa Maca~ (nie wiem jak sie to pisze XDD). A teraz powiem jak dokladnie to bylo... z początku lizalismy dupe szwedą (nie ma co kryć) ale w naszym planie bylo to zeby miec chwilowo protekcje od nich aby powoli stawac sie powerful gildią. Każdy członek wiedział ze wszystko dajemy na jedną kartę i dojdzie do wojny w ktorej Corent bedzie tworzyl dosc silną stronę, zgraną i kierowaną pod okiem wybitnego dowodcy... jak sie okazalo... prawda byla troszke inna, Ludzie ktorzy wchodzili do Corent z poczatku wchodzili tam tylko dlatego zeby miec "plecy" czy protekcje... (jak kto woli) i jak każdy wie chodzil sobie po selenie tak czlowiek zwany Dark Aven XDDD to on zalatwial nam protekcje od Slash'Qu i niestety qu i niektorzy ludzie poszli na emeryture i przed tym chcieli zrobic wojne... I to byl blad jaki 3/4 corentu zrobila, dolaczyli do wojny i grali o nic.... zamiast tworzyc dalej Corent, woleli nadal lizac dupy i laczyc sie z qu aby walczyc o nic. Bylismy blisko... wszyscy bylismy przekonani ze all po wojnie wroca do corentu... niestety Dupa, oni woleli sobie grac "solo" i teraz maja co maja... czyli nic, nie wiem czy duzo osob mnie to zrozumialo, ale wedlug mnie to byla dobra taktyka. Morał jest z tego taki Kill, or be killed. Jak nie zaczniecie myslec o tym jak zabijac mozecie byc juz tylko zabijani, w tibi nie ma czegos takiego jak pokój. Wlaczyc o pokój to slyna propagada... Nie pasuje mi to ze ultimation to gildia stworzona z byle jakich ludzi na potrzeby jedej wojny... to nie ma sensu. To szwedzi was zorganizowali i zmusili do wojny... kazdy wie jak to sie z corentem skonczylo, kazdy zna nasz blad, wszyscy nas nienawidzli bo znali xariego i avena ale oprocz tych dwoch ludzi byli Ci ktorzy robili dobre gowno... Amen.
Fakt, oni nie umia fragnoc 120 rp lub 108 ms. Ciezko solo kolesia na podobnym lvl, btw.
Solo? Przy nortecu widzialem z 6 ludzi przy Mortechu tez okolo 6 (moze mniej).
No przepraszam... ekhm... -.-
Jeszcze sie chwalicie ss jak im redy wbijacie... no... WOW naprawde GZ
<3 kocham Twoj styl D:
Ja juz nigdy sie nie zmienie, juz zawsze bede sie tak wywyzszał, taką mam nature xD
Morał z tego taki, czasami lepiej zebrąć ze 3 chary i posadzić jakiś niezlych ludzi z jajami, i inteligencja. To co zrobili ci co pozostali w pz to było poniżej pasa, już lepszy pożytek byłby jakbyście zostali neutralni.
Dokladnie.
@Hakki
Skromny jestes.
Zoorganizuj ta "swoja druzyne marzen" i pokaz, a nie tylko wszystko komentujesz...
Ja zawsze byłem skromny :D, ty chyba wiesz to najlepiej XDDDD
A co do drużyny marzeń... nawet jak kogos znasz z rl to i tak nie da sie z nim zrobic jakis sensowych planów... taka prawda... :<
Eh, czy dobra czy nie dobra, taktyka okazala sie beznadziejna i "maja co maja"
Bieda...
Tak btw. Jak mowilem nie o lvl w tej grze chodzi...
13:49 You lose 323 hitpoints due to an attack by Zorlan.13:49 You lose 326 hitpoints due to an attack by Zorlan.13:50 You lose 667 hitpoints due to an attack by Zorlan.(...) Z samych burstow okolo 100 szly
Coz, z pomoca 2 kolesi z real, ktorzy blokowali Zorlana przezylem odpowiednio dlugo, zeby wyjasnic all sprawe... To jest styl. Gdyby byli na noobcharach nawet bym go nie zobaczyl i nie stracil 2 bp uh...
Btw. Jak widac Zorlan pokusil sie na 50 knighta i wbiegl w takie miejsce, ze padlby jak swinia w rzezni. Bylo to w Dark Cathedral, waski korytarz 2 sqrs do slimow... Przetrzymalbym go az byscie doszli lub dali mass loga w tym miejscu.
Potem wchodzicie glebiej, loguje sie 20 noobcharow i po battle...
Niestety...
Ja juz nigdy sie nie zmienie, juz zawsze bede sie tak wywyzszał, taką mam nature xD
Ja zawsze byłem skromny :D, ty chyba wiesz to najlepiej XDDDD
A co do drużyny marzeń... nawet jak kogos znasz z rl to i tak nie da sie z nim zrobic jakis sensowych planów... taka prawda... :<
Hehe, wlasnie pokazalem swiatu, ze lvl 50 knight moze przezyc atak 150 msa i to wcale nie byla zabawa ze mna... w momencie gdy strzelal SD a potem dobijal UE, to ... Oczywiscie przezylem w duzej mierze dzieki pomocy moich real... W tym rzecz... Oni tylko blokowali i stawali na drodze Zorlanowi.
A ty mowisz, ze jestes skromny ale zawsze bedziesz sie wywyzszal - sprzecznosc. Generalnie wylacznie z ludzmi z real mozna cos zrobic, a mozna naprawde wiele osiagnac. Nie znam Cie, nie znam Twojego chara ale juz wiem, ze jestes klasycznym noobkiem z lvl 100, ktory padl z tysiaca powodow tylko nie z powodu wlasnej slabosci... I na dodatek te Twoje usmieszki "XDDDDD"
@Jahakka
No to rzeczywiscie Corrent byl zajebisty bo chcial zawladnac servem lizac komus dupe. Nie dosyc, ze sie przyznajesz do tego, to jeszcze jestes dumny, bo to byl taki swietny plan. Tylko nie wypalil bo nie wszyscy chcieli lizac....
hahahahahah
Hehe, wlasnie pokazalem swiatu, ze lvl 50 knight moze przezyc atak 150 msa i to wcale nie byla zabawa ze mna... w momencie gdy strzelal SD a potem dobijal UE, to ... Oczywiscie przezylem w duzej mierze dzieki pomocy moich real... W tym rzecz... Oni tylko blokowali i stawali na drodze Zorlanowi.
A ty mowisz, ze jestes skromny ale zawsze bedziesz sie wywyzszal - sprzecznosc. Generalnie wylacznie z ludzmi z real mozna cos zrobic, a mozna naprawde wiele osiagnac. Nie znam Cie, nie znam Twojego chara ale juz wiem, ze jestes klasycznym noobkiem z lvl 100, ktory padl z tysiaca powodow tylko nie z powodu wlasnej slabosci... I na dodatek te Twoje usmieszki "XDDDDD"
"skromnosc" to byla ironia, sorry ze nie zrozumiałeś.
Nigdy nie byłem skromny (spytaj małego klana albo alerix sara) mam do Ciebie szacunek ze przeżyłes zorlana bo jestem pewien że okolo 95% ludnośći nie przeżyło by tego. Styl. Styl masz, ale ja wyznaje troszke inne zasady.
Oczywiscie z szacunkiem do Ciebie... Co z tego że przeżyłeś atak zorlana jak nie możesz go zabić?
Nie wiem czy to zrozumiesz, to nie był żaden atak na Ciebie.
Widzę różnice między ultimation a szwedami (nie pamietam jak sie nazywa ich gildia ;p), szwedzi panuja na serwie juz z 1,5 roku a polskie próby odbicia serwa wyglądały żałośnie. Oni stanowią zorganizwoną grupe a wy raczej nie...
@Maca~ nadal nie wiem jak to napisac xdd
Evalor dał Ci dobrą rade, daj swoje dowództwo do Unicrona. Myśle ze to dość dobra rada.
@Jahakka
No to rzeczywiscie Corrent byl zajebisty bo chcial zawladnac servem lizac komus dupe. Nie dosyc, ze sie przyznajesz do tego, to jeszcze jestes dumny, bo to byl taki swietny plan. Tylko nie wypalil bo nie wszyscy chcieli lizac....
hahahahahah
To jest prawie jak z larosem, pierw był z popeyem a później przeciwko jemu, laros kombinował tak aby grac spokojnie na serwie nawet krył to że umiał mówić po polsku! Zalfik, trzeba uczyć sie kombinować... idea była taka żeby tym ludzią później wypowiedzieć wojne... a Ci ludzie co nie chcieli lizać... źle to zrozumiałeś, chodzilo o to zeby wstrzymac sie z wojna przeciwko S8, nie wstrzymali się, przegrali i widzisz jak jest.
Patrzcie się na kotiego, grał solo, zrobił sobie opinie i ma swoje miejsce na serwie, szacunek mam do niego ale jak przychodzi co do czego to i tak zabiją go szwedzi bo oni tu rządzą.
Tak samo jak Laros, grał solo, też zrobil sobie miejsce na serwie (strasznie przy tym kombinował) mam szacunek co do niego ale to nie zmienia faktu ze i tak szwedzi rządząc...
Tu potrzeba czegos lepszego, wiekszego....
Kavaleri
21-01-2007, 18:06
Z innej bajki:
-Ile kosztuje Bast Skirt?
-Ile kosztuje Iron Ore?
-Ile kosztuje C-arm ?
-Ile kosztuje Ring Of The Sky ?
Z gory dzieki : p
c armor mysle ze z 10k, rots 25k, 1 iron ore od 100 do 500.
@film mastera pt; ultimationatk
co wy chcieliscie zrobic tam na desercie? staliscie jak ci durnie i ubijaliscie noob chary swe, stracąc fragi.
AxenRemo
21-01-2007, 21:56
@ up
Czy ty tak celowo piszesz robiąc błędy??
crosscut
21-01-2007, 22:21
@ up
Czy ty tak celowo piszesz robiąc błędy??
mysle ze nie >< btw ... 2kc please ;/
crosscut
21-01-2007, 22:23
c armor mysle ze z 10k, rots 25k, 1 iron ore od 100 do 500.
LOL...
c arm nie mniej niz 12k...
rots z 35k jak juz....
sukienki chodza po jakies 5k
osresy tak jak wyzej...
Szkoda, ze podczas tej akcji w ab bylo tylko 3 shooterow, z czego jeden musial dac loga, drugi padl na ue. Pomysl byl wysmienity. Puge naprawde mogl pasc.
Master Wrath byl zablokowany, to samo z Zorlanem i Danym... Nie do konca wiem co te nooby robily (mowie o tych po prawej stronie przed Zorlanem). Puge nie mogl sie ruszyc, gdyby oprocz Sidara byl Saphir albo Alucard, z pewnoscia policjant by padl. Szkoda...
Fajnie, gdybym tym razem wiedzial, ze jest bitwa... Mialbym tam wylogowane nooby. Bankowo nie poszloby mass ue... Zobaczcie po jakim czasie swe nooby przyszly. Ponad 20 minut... Miejsce bylo wysmienite.
Ethielliant UHal sie w znakomitych momentach, potem nie mial po prostu szans.
Widzialem, ze Ethie~ sprzedaje SoVa... why ? Czyzby zbieral kase i robil sorca ? Czy rezygnuje z serva ?
Ci co od dawna grają na selenie wiedzą kim jestem , ci co nie wiedzą to się przedstawie , Ethiellant here. Sprzedałem sova ponieważ obojętnie czy odejde z seleny czy nie nie będe grać już knightem , doszedłem do tego wniosku po refleksjach na polu bitwy.... Niestety wojna wg mnie jest już przegrana i tylko cud mógłby nam pomóc (choćby gm). Nacjonalistyczne działanie szwedów wyrzuca z seleny kolejnych polaków , massowe pa wrobi swoje. W tej chwili żałuje że przyczyniłem się do wojny (po tym jak pewne osoby zostały w pz podczas ostatniej akcji) Ja byłem na wszystkich umówionych terminach kiedy mieliśmy się bić , poza fibulą bo nikt mi nie powiedział o tej walce. Widziałem poprzednie posty na temat Corentu... Mam nadzieje ze takich guildi będzie jak najmniej bo z perspektywy czasu corent kojarze jedynie z banda noobów która robiła pa (sam byłem w coreńcie i wiem jak było). Ale musze przyznac że zarządzana była świetnie. Niestey z polskich h-lvl zostanie chyba kilka osób , bo reszta sprzedaje/wymienia chary lub idzie na inne servery. Ja też to rozważam ale jeszcze niewiem co zrobie , narazie myśle o nebuli lub nowej postaci na selenie... niestety nawet gdybym sprzedał etha będzie na mnie ciążył payment 500k....
@Aego
Widze że jesteś jedną z "mądrych" osób które wie najwięcej o wojnie... Ra działa z ultimation ale guildie są podzielone na 2 z pewnych względów... a czy to będzie po feriach czy nie sytuacja jest taka sama. Zawiodło też dużo osób które deklarowało dołączenie do wojny w przyszłości... i do teraz nie dołączyli.
Ogólnie lubie forum tibi.pl bo można się naprawde ubawić jak się czyta niektóre posty zwłaszcza takich znawców wojen :P A tak btw to na Selenie po sprzedazy sova mam jakieś 1kk więc jak by ktoś chciał zrobić world trade Selena >> Nebula to chętnie oddam co mam na selenie za kase na nebuli.
Wasz Ethiellant/Voyant.
Kavaleri
21-01-2007, 23:20
Ma ktos na sell 3 sukienki ? : P
Jak tak to piszcie w tym topicu, lub najlepiej na pw do mnie : P
Przystapiliscie do wojny sprowokowani, niby z pomyslem, ktory nie wypalil, brak planow awaryjnych stawia w ciezkiej sytuacji bo to szwedzi teraz dyktuja warunki. Zastanowcie sie, czy nie powinniscie ich uspic? Nie wiem, nie logowac sie na main chary przez tydzien dwa, niech mysla ze po sprawie. I potem ktoregos razu jak pojda expic wy bedziecie na noobcharach wiedziec kto gdzie jest i wtedy mass log i jazda po 1. Pomyslcie nad sneak'ami jak nie mozecie dac se rady w open battle czy w trapie.
Przystapiliscie do wojny sprowokowani, niby z pomyslem, ktory nie wypalil, brak planow awaryjnych stawia w ciezkiej sytuacji bo to szwedzi teraz dyktuja warunki. Zastanowcie sie, czy nie powinniscie ich uspic? Nie wiem, nie logowac sie na main chary przez tydzien dwa, niech mysla ze po sprawie. I potem ktoregos razu jak pojda expic wy bedziecie na noobcharach wiedziec kto gdzie jest i wtedy mass log i jazda po 1. Pomyslcie nad sneak'ami jak nie mozecie dac se rady w open battle czy w trapie.
A ostatni atak na mortecha czym był?
KURDE NIEMOGLISCIE MI POWIEDZIEC ROK TEMU:P TO BYM ZROBIL HARA NA INNYM SWIECIE
a takto jusz 44 lvl i szkoda hyba jak sie skonczy pacc to go selne i w wakacje new har teras sorc a nie drut;]8o
teras mam puytanie do Kotiego :P czy masz zamiars skonczyc wojne czy przyjac porazke zpalaci PA albo wylizac sie czy walczyc . wsumie niemacie nic do stracenia ale muszom wsyzcy polacy ruszyc w boj i nie ze jueden sie boi a drugi to ma w dupie bo go nieruszaja. Gdyby wszyscy polacy zaczeli walczyc SWE jusz by niebylo na tym serwie. Jedynie to ze Polacy jedni sie bojom a drudy niechca decyduje o porazce w wojnie. Ethiellant chce CI sie robi new hara ?? LUDZIE PRZYLUZCIE SIE. Pragne zauwazyc ze raz ze oni majom problemy teras hyba Zorlan poszedl do innej gildi niewiem czy nadal bierze udzial w wojnie. Zostaje wam do pokonania tylko Nocturni i Kard sprzezcie sie ale MUSI ZACZAC WALCZYC RA bo ultimaton to moze Nocturnom obskoczyc;/. Ludzie niechce robic new chra;]
Ziomek przyłóż się trochę mocniej do nauki, bo cos Ci nie idzie ten język polski.
A co do wojny to śmiech mnie ogarnia, jeden nie walczy bo mu nic mu sie do tej pory nie stało, drugi retired bo bohy stracił. -.-
eee Ja nieumiem pisac i jusz sie przyzwyczailem do tego:] i czy mnie krytykujesz czy nie ja i tak bede robic bledy:]
Hehe każdy potrafi pisać, wystarczy tylko troche samozaparcia i efekt gotowy ;-)
Wiesz wpadlismy na ten sam pomysl ,zeby zaatakowac za tydzien lub dwa poniewaz oni sa caly czas gotowi na ansze ataki.Co do wojny to nie jest przegrana , ale to co robia nie ktorzy ludzie to ja takiego czegos jeszcze nie widzialem:D .Teraz troche relaxu a pewnego dnia all online i mam nadzieje, ze beda pierwsze fragi8o .Gusar odwiedzil mnie wczoraj na Selenie dal mi free ssa i t ringi i powiedzial,ze dolaczyl by do wojny ale nie bedzie walczyl w jednym teamie z Larosem tacy sa polacy ja tez nie lubie nie ktorych osob z naszego teamu a potrafilem sie zjednoczyc i walczyc nie czaje nie ktorych nie wiem czy to tylko jego glupia wymowka albo cos z w tym stylu.
Mam pytanie do tych co nie biora udzialu w wojnie (tych co sie juz poddali i tych ktorzy sie nie podlaczyli z roznych wzgledow)
KTO TAM GRA ZA TA KLAWIATURA DZIEWCZYNKI ??(jak tak to rozumiem)
nie chce nikogo obrazac ale poprostu popatrzcie na tibie z dystansem to tylko postac!!
Dokadlnie to tylko postac i nie mozna wychodzic z przekonaniem, ze szwedzow jest 3 a ja sam to ja juz nie wychodze bo mnie zabija gowno prawda szczerze mowiac rozumiem moze troche tylko master sorcerow bo maja malo hp etc mozna sie tlumaczyc ale ja wziolem 3 szwedow na zycie i ich sdki i przezylem o czym to swiadczy ze jak nie zdaza nastawic bota to nie sa tacy straszni:D joke oczywiscie, ale nie ma sie czego bac Mortech w ab byl tak zesrany ze ja go solo gonilem to uciekal co oczywiscie nie zostalo nakrecone;( .Ale za to nie rozumiem 100 rp ,ktory boi sie wyjsc z depo bo stoi przy nim jakis Nortec ktory tak naprawde moze mu ch... zrobic takim palem juz mozna ladnie poszalec.
Dokadlnie to tylko postac i nie mozna wychodzic z przekonaniem, ze szwedzow jest 3 a ja sam to ja juz nie wychodze bo mnie zabija gowno prawda szczerze mowiac rozumiem moze troche tylko master sorcerow bo maja malo hp etc mozna sie tlumaczyc ale ja wziolem 3 szwedow na zycie i ich sdki i przezylem o czym to swiadczy ze jak nie zdaza nastawic bota to nie sa tacy straszni:D joke oczywiscie, ale nie ma sie czego bac Mortech w ab byl tak zesrany ze ja go solo gonilem to uciekal co oczywiscie nie zostalo nakrecone;( .Ale za to nie rozumiem 100 rp ,ktory boi sie wyjsc z depo bo stoi przy nim jakis Nortec ktory tak naprawde moze mu ch... zrobic takim palem juz mozna ladnie poszalec.
Powiedz mi kto jest takim noobem, że bał sie wyjsc z depo 100 rp? Despi ?
crosscut
22-01-2007, 16:30
ehhh... nortec wiedzial ze sam nie ubije 64rp wiec wpadl po mnie z pugiem i evalorem... ja juz proponowalem ze moglbym sie wystawic na norteca... ale narazie mam czekac...
Ta corrent to bylo cos, banda lizodupow qu. Qu przegral wojne sprzedal chara i to chyba byl wasz koniec. Moze i gildia dalej byla ale tylko dlatego ze juz przestaliscie kozaczyc. Wracaj na Nebule smieciu o ile masz do czego..:)
I też później napisalem to co ty teraz napisałeś... nie zrozumiałeś?
Mielsmy plan, mielismy protekcje ale emocje pociągły niektórych ludzi, poprostu przegielsmy pale. Sam plan byl dobry ale tak jest jak sie nie slucha liderow gildi... i kazdy wie co sie pozniej z nami stalo. Mówie tu o takich dwóch typach z pod ciemniej gwiazdy z malym doswiadczeniem jezykowym... a PA musialo byc, ktos musial sponsorowac nas. Nie bądmy lamkami, bez pa w swiecie wladzy ani rusz.
Dlatego ze jestem szczery zostalem miano smiecia? Czy moze dlatego ze czujesz sie jakoś wyższy?
A powiedz mi jak ty probowałes cos osiągnoć coś na selenie... pokaż mi twoją władze to oddam tobie hołd. I nie pisz bzdur no chyba ze to normalne ze koledzy nabijaja fragi na tobie.
btw. gdybym osiągnąl nawet z 70lvl tutaj, jestem pewien ze walczylbym z ultimation do konca, może to jest zło że troche za bardzo krytykuje... poprostu za duzo osob chce kryc fakty.
tutaj masz po prostu obraz, jaki corent mial na selenie i tego juz nie zmienisz bo to przeszlosc.
Panowie plladyna nima sie co bac bo 1 to niejest w stanie nic zrobic.
Raz expilem sobie na guardach wyskaukje 101 rp Ja wtedy 42 lvl i ms i wieje.
Walil mi hity po 50-100 z boltow i raz mi zasadzil hita 165 z sd i czy to som takie duze obrazania na 100 lvl. Najwiekrzy postrach to sieja MS.
zalfik myslisz ze sie tobom przejmuje a co do tego wy.... to oznacza twojom kulture a wlasciwie jej brak. To tobie sie cos niepodoba a nie mi wiec to ty powinienes przestac brac udzial w forum.:]
A ja mam pytanie :] co sie dzieje z Lizardem ?:confused: Bo jakos ja go nie widzialem, no chyba ze sie myle ?? :baby:
Ja już postanowiłem co dalej... Chara na 100% nie sprzedam chociaż znalazłem już chętnego... A czy postać w tibi to tylko postać? Jednak nie dokońca bo na postać składają się setki twoich godzin... Policzcie ile czasu włożyliście w expienie , napewno nie jest to takie bezwartościowe... Mimo tego ja jestem gotowy padać , moge blokować następnego trapa...
@Jahakka
A co kotiego to że trzymał ze szwedami nie oznacza że nie miał władzy , rządził razem z nimi , zresztą ja też miałem dobe układy z nimi. A to że poświęcił swoją pozycje i postać za walke o dupy ludzi którzy boją się walczyć to inna sprawa. Ja osobiście uważam kotiego za jednego z lepszych kumpli tutaj który naprawde był gotowy mi pomagać , między innymi dlatego przystąpiłem do wojny. I tez jak gusar nie chciałem walczyć z Larosem w guildi dlatego bo nie podobał mi się jego sposób rzadzenia (do samego larosa nic nie mam). Teraz wyszło jak wyszło jest masa mądrych ludzi tylko że jak widze po postach wielu z was jest niezorientowanych.
@Inni tutaj na tym forum.
Widziałemw poprzednich postach że ktoś napisał na temat zorlana że chyba nie walcz, własnie że walczy tak samo większość salvation jest gotowa pomóc oni WSZYSCY znają się w rl po osatnim spotkaniu... A jeżeli piszecie takie rady dla nas to wpierw zorientujcie się w sytuacji na selenie. Mam nadzieje że za jakiś czas uda się zmontowac naprawde dobrą ekipe i zaatakować a z jakim skutkiem to czas pokaże.
A jeszcze jedno co do Corentu to lepiej skończyć rozpamietywac jego przeszłość bo każdy ma wyrobią opinie zalezy czy był power abusowany czy robił pa...
Pozdrawiam Ethiellant/Voyant.
A jeszcze jedno co do Corentu to lepiej skończyć rozpamietywac jego przeszłość bo każdy ma wyrobią opinie zalezy czy był power abusowany czy robił pa...
Pomyślcie Corent robil Pa, szwedzi też robią pa ale kto powiedzial ze tylko polaką, jak 3/4 serwa to polacy?
A co do corentu - temat skończony, każdy wie jak było mam nadzieje że każdy wie jak było naprawde po tym co napisałem i każdy wie że to sie nam nie udalo. Closed.
Mysle że Koti dobrze zrobił i dość honorwo postąpił i mam do niego za to wielki szacunek (Chociaż napisał że jestem śmieciem. Może jak go czymś uraziłem, jak tak, to serdecznie przepraszam). Ale Ethiellant powiedział mały błąd, gdyby koti rządziłby razem z nimi to powstrzymałby ich od tej wojny. Z tego wynika że nie ma jakieś wielkiej władzy.
A ja mam pytanie :] co sie dzieje z Lizardem ?:confused: Bo jakos ja go nie widzialem, no chyba ze sie myle ?? :baby:
lizardem gra nowy owner - moj rl. bierze udzial w wojnie ale jakos go tam nie widac hehe
@ Ethe~, Voyant, Albert
Albert, tutaj sie pomyliles :)
A guild for honest people who does not backstabb. - This guild does not support the war -
Taki napis widnieje na gildi Zorlana, a wszyscy z Salvation o ile sie nie mylę przeszli do Cruoris. ;)
a jacy grace byli w salvation?, bo nie za bardzo sie orientuję
Iomer Thunderblade
22-01-2007, 21:41
HAHA !
Biegalem sobie moim 32 sorcem, atakowalem sobie róznych random ludzi. W pewnym momencie wpada po mnie 46 ms i 50ms, no i nie zadzylem sie schowac na waspach, zabili mnie. Reloguje sie prosze zeby oddali eq i takie tam, na co slysze ze jestem newbie i jestem i tak hunted, wiec moze wyjde z pz i 'dam im fraga'. Odzew macavelliego na forum byl taki ze membersi Dark Hollows (gildii Zorlana) maja 24h na wyjscie. Po 5 minutach gildia zostala rozwiazana.
Signed,
Luke ;)
(oaihoaihoahOAIAOIHoahiaohaihaOIhaoahioaOAIhaoh napisal bym Simon ale nie moge :\ )
Ja już postanowiłem co dalej... Chara na 100% nie sprzedam chociaż znalazłem już chętnego... A czy postać w tibi to tylko postać? Jednak nie dokońca bo na postać składają się setki twoich godzin... Policzcie ile czasu włożyliście w expienie , napewno nie jest to takie bezwartościowe... Mimo tego ja jestem gotowy padać , moge blokować następnego trapa...
To jest wlasnie wspaniala postawa ;) Tylko kilku Polakow jest takich... M.in: Sidar, Maca~... Jeszcze na pewno paru sie znajdzie, ale ci, ktorzy tacy nie sa, powinni brac z nich przyklad. Taka jest moja opinia. Gz Eth~ :) Good luck next time:)
To jest wlasnie wspaniala postawa ;) Tylko kilku Polakow jest takich... M.in: Sidar, Maca~... Jeszcze na pewno paru sie znajdzie, ale ci, ktorzy tacy nie sa, powinni brac z nich przyklad. Taka jest moja opinia. Gz Eth~ :) Good luck next time:)
Po pozytywnych słowach na temat wojny chce się grac dalej ;P
Tak serio to mam dość krytyki chociaż ta bywa budująca...
@Rasse
A Zorlan to może pisać co chce i tak wiem że jak coś pomoże cruoris i to jest własnie frustrujące... Szwedzi mimo wewnetrznych podziałów (To nawiązanie do sporu puge - zorlan) potrafią się zebrać zniszczyć wroga i znowu się rozdzielić , nam tego brakuje...
Problem tkwi chyba w mętalności ponieważ jeżeli polakom się powie bądźcie tu i tu to swe o tym wiedzą za 5 minut a jak szwedzi robią akcje to jest to tajemnica. Problem polea na tym że wielu z nas wstydzi się tego że są z polski i to powoduje brak solidarności. Czasami bardziej solidaryzujemy się z innymi nacjami niż ze sobą nawzajem. Niestety ale taka jest brutalna rzeczywistoć i te moje przemyślenia na ten temat niczego nie zmienią.
A tak btw to narazie robie sobie małą przerwe od tibi (na ten tydzień) bo poprostu nie chcę mi się grać. A żeby wygrać ta wojne wg mnie trzeba zmontowac ekipe na nowo bez żadnych swe (widac jak walczą po saphirze i sulle). Chociaż taki sellemon też robił łaske że walczy a potem nie miał kasy na statek... Poprostu teraz trzeba zebrac ludzi którzy będą walczyć do końca a nie się wykupią po paru nie udanych akcjach. Nie ukrywam przy tym że ja też myślałem o wykupieniu ale to było chwilowe załamanie :P Tak czy inaczej płacąc 500k-1000k Dajemy szwedom dodatkową kase na szybki exp i sami pozbawiamy się kasy za którą można robić pg. Jestesmy o tyle w d obrej sytuacji że z czasem będziemy zyskiwać coraz więcej nowych ludzi poniważ swe będą nadla robić PA , i z czasem cały server obróci się przeciwko nim... Pzykładem może być np. Danubia (mój pierwszy server) po 2 latach wojen wygrali polacy niestety pomogła pomoc gma który dał delete i bany po 30 dni za rasizm. Ile bym dał za senior turtora w naszych szeregach xD
A teraz mała refleksja na temat tego forum.
Na początku byłem zdziwiony ilością h-lvl piszących tutaj. Zdziwiło mnie to troche bo pisze też tutaj mniejszych lvl którzy nie mają za dużego pojęcią o sytuacji. Jednak gdy wczoraj przejżałem forum długo wstecz nieźle się ubawiłem xD Tak więc chyba będe pisac tutaj częściej ;)
za miesiąc (jezeli wojna jeszcze bedzie trwala) chcialbym dolaczyc do wojny ;p mysle ze na 80lvlu~ jezeli koti i reszta nie mialaby nic przeciwko ;)
AxenRemo
22-01-2007, 22:14
Ja również moge wziąc udział w wojnie .....
ale nadaje sie tylko chyba do uhania bo jestem na jedno combo :(
W sumie to jezeli znajde odpowiednie miejsce przyda się troche niższych lvl , bo gdy nie można zrobić wojny z wyższymi może szukać wsparcia u niższych? Jeżeli się zrobi dobrego trapa to by nawet mogło działać (mówiąc niższych myśle o 60-80 anie o 30 bo tacy do mnie pisza na tibi). Ale to była tylko lóźna refleksja na ten temat , a gdyby któryś z was na 80 lvl chciał walczyć to może napisac do mnie albo tutaj na forum.... ;]
W sumie to jezeli znajde odpowiednie miejsce przyda się troche niższych lvl , bo gdy nie można zrobić wojny z wyższymi może szukać wsparcia u niższych? Jeżeli się zrobi dobrego trapa to by nawet mogło działać (mówiąc niższych myśle o 15-30 anie o 10 bo tacy do mnie pisza na tibi). Ale to była tylko lóźna refleksja na ten temat , a gdyby któryś z was na 10+ lvl chciał walczyć to może napisac do mnie albo tutaj na forum.... ;]
Ja kce! Moge?
Btw. Miales sie odezwac dzisaj... :(:P
(oaihoaihoahOAIAOIHoahiaohaihaOIhaoahioaOAIhaoh napisal bym Simon ale nie moge :\ )
Za to ja moge :)
Signed,
Simon
W sumie to jezeli znajde odpowiednie miejsce przyda się troche niższych lvl , bo gdy nie można zrobić wojny z wyższymi może szukać wsparcia u niższych? Jeżeli się zrobi dobrego trapa to by nawet mogło działać (mówiąc niższych myśle o 60-80 anie o 30 bo tacy do mnie pisza na tibi). Ale to była tylko lóźna refleksja na ten temat , a gdyby któryś z was na 80 lvl chciał walczyć to może napisac do mnie albo tutaj na forum.... ;]
wezcie zrobcie massloga sorcami przed domkiem ktoregos swe i zrobcie co trzeba.
wezcie zrobcie massloga sorcami przed domkiem ktoregos swe i zrobcie co trzeba.
Daj mi 4x 100 sorc który chce walczyć i z głowy ;]
sidar, alucard, unicron, wujek. ale kurde wlasnie patrze na gildie ultimation i za duzo to was tutaj nie ma heeh, a patrząc na RA to walczy stamtad tylko kilku ludzi
sidar, alucard, unicron, wujek. ale kurde wlasnie patrze na gildie ultimation i za duzo to was tutaj nie ma heeh, a patrząc na RA to walczy stamtad tylko kilku ludzi
Unicorn nie gra za dużo bo ma lagi a Alucard chyba w ogóle , wujek ma 60lvl
AxenRemo
22-01-2007, 23:50
@ Eth~
Odezwe się do ciebie w tibi, jeśli mówisz że będę mogł być przydatny
@ Eth~
Odezwe się do ciebie w tibi, jeśli mówisz że będę mogł być przydatny
Jak poiedziałeś możesz nawet leczyć , oczywiście to zalezy od maca i innych ale ja uważam że w tej sytuacji każda pomoc się przyda... Oczywiście licz się z deadem :P
AxenRemo
23-01-2007, 00:05
z dedami licze sie ofc
ale wszystk objasni sie tibi bo tutaj zaraz ktos doniesie ( co gdzie jak)
yyy wydaje mi sie ze ta wojna ma szanse powodzenia. Potrzeba nam jeszcze ludzi w stylu Arvita Kotiego~ Balu kiler Alucar Mistic Pal wtedy ta wojna bedzie nasza. Bedzie Senior Tutor. Gusar terz by sie przydal wsumie on tu niegra a mogl by duzo zdzialac. Niech wezmie przyklad z Puge i Zorlana. Im wiecej ludzi tym wiekrze szanse jednak niemozna zapomniec o ludziach kturzy posiadajom 60+ bo takimi lvl terz mozna wygrac wojne. Moim zdanie najwiekrzym ciosem bylo by zabicie Puge ktury robi najwiekrze PA. Bardzo mily by byl trap Puge i otoczenie miejsca noob harami zeby all swe i slo niemogli przejsc. Na Puge nietrzeba nawet duzo ms. On nienosi tarczy. Wystarczylo by 20 palkow kilka sorcow do sd knighci do bloczenia .Po takim ataku nielogowanie sie przes tydzien i next akcja:] i tak w kulko.Ale tez niebedzie to miec sensu jak polacuy bedom im dawac fundusze na wojne.
Pieczarmistrz
23-01-2007, 02:32
Ta, ale jakieś debile wystawiają Polaków dla Cruoris, a więc trochę w przeciwną stronę niż tutaj na forum jest to mówione. Do tego debila co mnie wystawił (name'a mam w VIP) 10k Seleniyan/Carlin. Teraz to mi to lotto czy mnie Gady ubije czy nie ale chamstwa u polaczków akceptować nie będę, bo przez takich śmieci jak ty Polacy maja taka opinie jaka maja...
Dzisiejsza sytuacja pokazała mi na kogo mozna liczyć w Tibii, tylko i wylacznie - rl friends, a takie forumowe wieśniaki mogą okazac sie najwieksza zguba. POLSKA! POLSKA! O!MASZ SKULLA! PK! CRUORIS HELP!
Cos czuje, ze na forum sie juz nie bede wypowiadal...
Asslicking za wszelka cene... Zal panowie
sir Tifejo
23-01-2007, 11:52
@Axen: Zapomnij, nie odzywasz sie do Niego!;//
@Quiv~: akurat Twoje posty czytam z najwyzsza przyjemnoscia, pisz dalej i udzielaj porad z ktorych byc moze skorzystaja, bo widac ze masz jako takie doswiadczenie ;)
@Mac~: na Twoim miejscu przekazalbym lidera do Etha/Voya, widac ze chlop ma leb na karku i duzo moze. Gdyby Uni~gral wiecej, bylbym za nim, no ale skoro ma lagi...
@Aego: prosze, choc troche przyloz sie do pisania postow, meczy mnie juz reportowanie ich.
Akurat uważam że mac jest dobym liderem , ja jestem trochę zamiękki na to ;P Pozatym zmiana lidera nam nie pomoże nie dal rady Laros nie dam rady ja trzeba poczekac na zmiane toku myślenia pewnych ludzi , i poczekac troche na wyklarowanie się sytuacji...
A to mała refleksja na temat Nebuli:
Otóż wczoraj zaczołem grać na nebuli poszedłem na roty i zaczołem pg;) Gdy osiągnołem wypasiony 9 lvl wpadł 30~ ed i 30~ ek oskrażyli mnie o kadziesz loota bo ten knighcik padł , zajebali mnie w końcu gdy okazało się że zawartość mojego bp odbiega od tego co chcieli uzyskać zaczeli mnie pzepraszać (dodam że nie napisał do nich żaden wyższy lvl) , przeprosili za pomyłke i poblokowali mi roty abym szybciej odobił lvl. W tym momęcie zastanawiam się nad zpaczeniem seleny , jak widać po tym porównaniu na Nebuli występuje wspaniała społeczność... Nikt nie robił na mnie pa (jak narazie) Czyżby Nebula była światem obiecanym ^^ ?
P.S. to że gram na Nebuli nie oznacza zaprzestania mojej aktywności na selenie , zamierzam tam walczyć mimo wszystko.
@Quivee
Masz troche racji ale mniejsza o to , pisz dalej im więcej ludzi tym więcej zabawy:P
Kavaleri
23-01-2007, 16:40
Ja znow offtop:
Moze mi ktos z was sellnac royal steel, albo wymienic c arm, na r-steel, jesli juz cos wymienialiscie u spoconego ? Z gory thx. Mam nadzieje, ze tym razem ktos sie odezwie :p . Ceny do uzgodnienia.
@Kavaleri
Od tego jest trade chat ;)
hehe rozsmieszyla mmoe wypowiedz eaego; "on nienosi tarczy". tarcza ma malo do powiedzenia gdy atakuej sie z sd
ps; puge nosi tarcze
crosscut
23-01-2007, 20:27
Btw. Miales sie odezwac dzisaj...
a Ty sie do mnie odezwij bo mam tylko msn a tesknie :<<
A ja? Nuuuuuuuuuub
ty sie tam nie pchaj... nie ma sensu narazie ... i tak wystarczy ze ja sie w to wpakowalem ;)
@ Suk Suk
jesli o axena chodzi to jest godny zaufania ;)...
@Aego
wyjdz ;/
Cos czuje, ze na forum sie juz nie bede wypowiadal...
Asslicking za wszelka cene... Zal panowie
tzn ze kto lize ;/
Kavaleri
23-01-2007, 20:58
@zalfik
Gdybym znalazl na trade, to bym tu nie pisal (a spamuje tym gownem juz z 3 dni).
@topic
Ten war smierdzi, odkad polacy uznali wyzszosc swe, bye.
To jest to za co jeszcze wierze w nas :) bo my nie siedzimy jak kretyni po 20h przed ta zalosna gra czy tam przed kompem ogolnie. Oni sie z nas smieja ze jestesmy lamerami ale my mozemy sie z nich smiac bo sa frajerami ktorzy nie widza zycia poza ta gra.
Właśnie przed 2 min. padł Dany Karde :D .
You recognize Dany Karde. He was killed by Drache Herr.
Padł stojąc przed dp w kazoo atakowany przez jakiegos nooba.
Prawdopodobnie afkował bo uważał że nikt takiego kozaka jak on nie ruszy.:cup:
....min później
You recognize Drache Herr. He was killed by Nortec Nocturna.
Oni to szybko działają:}
ps. Troche żal że tam byłem i nic nie zdążyłem zabrać:/
Pieczarmistrz
23-01-2007, 23:26
Gratz Drache Herr pewnie noob-char Drache Frau'a :)
Anyway taki frag w tej wojnie też jest dobry :)
Ciekawe co polecialo :PP
Btw.. Mysle ze taki ded byl potrzebny. niewazne ze noob-char, wazne ze morale polakow (bo chyba po tej stronie juz tylko Polacy zostali) wzroslo i udowodniono ze Cruoris wcale nie sa niezniszczalni.
crosscut
23-01-2007, 23:42
dany owned
http://gazuga.net/stuph/owned.jpg
almost like this cat
Btw.. Mysle ze taki ded byl potrzebny. niewazne ze noob-char, wazne ze morale polakow (bo chyba po tej stronie juz tylko Polacy zostali) wzroslo i udowodniono ze Cruoris wcale nie sa niezniszczalni.
Racja :) Padł wielki kozak. hueheueeuhe... Bardzo sie z tego ciesze Wam powiem xD
Pieczarmistrz
24-01-2007, 00:41
Buahahahahah _Scotty omg -.-'
Przyslowie "lubią się jak pies z kotem" nabiera nowego znaczenia xD
@Scotty
Tylko ja moge wklejac takie obrazki na tym forum... odgapiłeś :S
Dzieki panowie ,ze mnie tak wyrozniacie ale narazie nie ma powodu by to robic a same logowanie sie i wyjscie ze szwedami na battle z mysla ,ze rozwale ich i po sprawie to kwestia moze i psychiki:D ale nie wiem czego sie bac padnie sie to sie padnie proste.
Teraz pare slow do goscia ,ktorego jak przeczytalem posta to nie wiedzialem co z soba zrobic;(
Aego czy ty sie urwales z choinki??:(
Wymieniles osoby ktorym nam potrzeba do wygrania tej wojny a ja kazda z nich skomentuje:
1.Balu Kiler- ma free account loguje sie tylko w weekendy byl tylko na 1 akcji.NC
2.Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co?
3.Alucard de'moon-zajebisty kumpel jeden z lepszych ale zesral sie ze strachu i sellnol chara bral udzila tylko w akcji na fibuli i tyle go widzielsimy.
Nie pamietam kogo tam jeszcze wymieniles ale rzeczywiscie wiecej takich ludzi a napewno szwedzi beda mogli sobie spokojnie expic i nie exivowac nas bo nikogo z nas nie bedzie online GZ wyboru!
Co do Arvita i Kotiego zgadzam sie w 100% takich ludzi nam potrzeba ale lepiej zeby byli sorkami;) :p
Jak macie jakies pytania a bede mogl albo umial na nie odpowiedziec to walcie smialo:)
sir Tifejo
24-01-2007, 18:19
ty sie tam nie pchaj... nie ma sensu narazie ... i tak wystarczy ze ja sie w to wpakowalem ;)
no wlasnie, wpakowales sie, moze pora sie nareszcie wyplatac, a prznajmniej sie przytkac? chodzi mi o teg oposta na tibia.com, szlag mnie normalnie trafia ;/
Kavaleri
24-01-2007, 19:34
@Sidar
Odpowiedz mi na dwa pytania xD
1. Kiedy w koncu kogos zabijecie ?
2. Wymienisz c arm, na royal steel, za powiedzmy 5k ?
Ja 18:38:17
nigdy nikogo nie zabiją
ulixter 18:39:00
chuj
ulixter 18:39:03
z tym
ulixter 18:39:03
xD
ulixter 18:39:08
my to zrobimy
ulixter 18:39:12
jak levele wbijemy
ulixter 18:39:13
hrhrhr
Ja 18:39:21
hyhy
Ja 18:39:22
;p
Ja 18:39:41
zebrac 5x 70lvls + my 70 lvle i rozjebiemy swe
Ja 18:39:52
haha
Ja 18:39:54
xd
Ja 18:39:58
lub polakow
Ja 18:39:58
:P
ulixter 18:40:06
polakow latwiej
ulixter 18:40:08
buhaha
-=Misiekmen=-
24-01-2007, 20:07
Dzieki panowie ,ze mnie tak wyrozniacie ale narazie nie ma powodu by to robic a same logowanie sie i wyjscie ze szwedami na battle z mysla ,ze rozwale ich i po sprawie to kwestia moze i psychiki:D ale nie wiem czego sie bac padnie sie to sie padnie proste.
Teraz pare slow do goscia ,ktorego jak przeczytalem posta to nie wiedzialem co z soba zrobic;(
Wymieniles osoby ktorym nam potrzeba do wygrania tej wojny a ja kazda z nich skomentuje:
1.Balu Kiler- ma free account loguje sie tylko w weekendy byl tylko na 1 akcji.NC
2.Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co?
3.Alucard de'moon-zajebisty kumpel jeden z lepszych ale zesral sie ze strachu i sellnol chara bral udzila tylko w akcji na fibuli i tyle go widzielsimy.
Nie pamietam kogo tam jeszcze wymieniles ale rzeczywiscie wiecej takich ludzi a napewno szwedzi beda mogli sobie spokojnie expic i nie exivowac nas bo nikogo z nas nie bedzie online GZ wyboru!
Co do Arvita i Kotiego zgadzam sie w 100% takich ludzi nam potrzeba ale lepiej zeby byli sorkami;) :p
Jak macie jakies pytania a bede mogl albo umial na nie odpowiedziec to walcie smialo:)
Według mnie potrzeba wam lepszego zgrania oraz skuteczniejszych taktyk. Ta akcja na desercie była trochę śmieszna:p rozumiem gdybyście kogoś zabili, a następnie tam pobiegli w celu schronienia się, ale wy zrobiliście mass loga i strzała na desert następnie czekaliście, aż któryś z Cr~ wejdzie w przejście, a wy go zabijecie jak psa, heh. btw. mistic był na 2 akcjach:p
Pieczarmistrz
24-01-2007, 20:15
Mam pytanie co do Kotiego, i prosiłbym o odpowiedź kogoś z gildii RA albo Ultimation (tych tu mamy więcej) lub też samego Kotiego.
Czy Koti odszedł z wojny, zaprzestał walki? Z tego co widzę nie jest w żadnej gildii, jednak o ile to nie jest powodem do takich rozmyślań, o tyle jego name w temacie na temat POI Questa i napis obok owego (going) daje sporo do myślenia.
Proszę o pewne informacje a nie przypuszczenia...
a ja mam pytanie do sidara. kto z twojej gildii bral udzial w jakiejs wojnie? chodzi mi o jakas powazniejsza
KubaGuzikkk
24-01-2007, 22:09
@up
Chociażby Iomer?-.-
crosscut
24-01-2007, 22:09
no wlasnie, wpakowales sie, moze pora sie nareszcie wyplatac, a prznajmniej sie przytkac? chodzi mi o teg oposta na tibia.com, szlag mnie normalnie trafia ;/
to moze powiedz gademu zeby nie zaczynal rozmowy od hello fucker etc bo nie recze za siebie... jesli ciebie trafia szlag to co dopiero mnie ? nie bede sie wyplatywal z tego bo to nie ma sensu, mija sie z celem dla ktorego przystapilem do wojny... tak ja juz mowilem dawno temu to jest moj ostatni char... wiec nie ma co sie scierac ze swe... pozatym nastepnym razem nie mow mi co mam robic... ja nie gady zeby mlodszych sluchac...
a ja mam pytanie do sidara. kto z twojej gildii bral udzial w jakiejs wojnie? chodzi mi o jakas powazniejsza
brac udzial a walczyc to jest wielka roznica.
brac udzial a walczyc to jest wielka roznica.
jest ale jak ktos zna sytuacje na selenie to zrozumie i bez tego moją wypowiedz
I właśnie przez ludzi pokroju Bala i Mistica dostajecie wpizde. Nie ździwiłbym się jakby ktorys z nich was sprzedawał do swe ; (
Sidar Maca Draco i Koti _/
sir Tifejo
24-01-2007, 23:25
to moze powiedz gademu zeby nie zaczynal rozmowy od hello fucker etc bo nie recze za siebie... jesli ciebie trafia szlag to co dopiero mnie ? nie bede sie wyplatywal z tego bo to nie ma sensu, mija sie z celem dla ktorego przystapilem do wojny... tak ja juz mowilem dawno temu to jest moj ostatni char... wiec nie ma co sie scierac ze swe... pozatym nastepnym razem nie mow mi co mam robic... ja nie gady zeby mlodszych sluchac...
To ze jestem te 4 lata mlodszy w porownaniu do Ciebie nieczego nie dowodzi, a to, ze nie chcesz sluchac dobrych porad dowodzi, ze mimo tych 19 lat nie jestes tak dorosly za jakiego chcialbys uchodzic, co stwierdzam z przykroscia, bo Cie zawsze lubialem, i lubie do tej pory mimo ostrych slow. A z tym "wyplatywaniem" chodzilo mi o nie wplatywanie sie w jeszcze wieksze gowno z asmusem i kardami.
No to tak:kiedy wkoncu kogos zabijemy hmm...?
Mysle ,ze jak naszej ekipie skoncza sie egzaminy np:Mac~ to zaczniemy dzialac ale nic nie moge obiecaj bo wiesz ciezko jest uwalic kogos jak ma isc 10 osob a idzie 5 w tym 60 rp i 60 ms 2 knightow:p ale moc combo:D No ale jesli wszystko pojdzie wg planow to po powrocie odrazu beda jakies fragi<na swe mam nadzieje:D >.
Lenrock@
Haaha to zes trafil z pytaniem:p
W naszej ogolnej ekipie w wojnie powaznej o ile sie nie myle braly udzial 4 osoby:)
Koti , Mac~,Unicron , ktory narazie pomogl nam raz pasc i raz rozwalil nam trapa tak ze szwedzkie nooby mogly wejsc do nas i ukrasc nam poty hauahua ale sciagnolem na sdk ich i odzyskalismy poty to bylo na dezercie no i Laros oczywiscie a no i o arvicie bym zapomnial ale to zdecydowanie za malo.Chyba zaczne wierzyc w cuda i poczekam na wsparcie.Ja bardziej szanuje 50 ms , ktory walnie juz co nie co z sd niz 100+ rp ktory boi sie wyjsc z depo.
HAIL Poland_/
REspect for Swe.
Co do tego kolesia co byla wklejona jego rozmowa tutaj juz nie pamietam ale chyba Uterix no to zycze mu powodzenia i chce zeby zabil jakies swe jak bedzisz potrzebowal pomocy to msgm.
No to tak:kiedy wkoncu kogos zabijemy hmm...?
Mysle ,ze jak naszej ekipie skoncza sie egzaminy np:Mac~ to zaczniemy dzialac ale nic nie moge obiecaj bo wiesz ciezko jest uwalic kogos jak ma isc 10 osob a idzie 5 w tym 60 rp i 60 ms 2 knightow:p ale moc combo:D No ale jesli wszystko pojdzie wg planow to po powrocie odrazu beda jakies fragi<na swe mam nadzieje:D >.
Lenrock@
Haaha to zes trafil z pytaniem:p
W naszej ogolnej ekipie w wojnie powaznej o ile sie nie myle braly udzial 4 osoby:)
Koti , Mac~,Unicron , ktory narazie pomogl nam raz pasc i raz rozwalil nam trapa tak ze szwedzkie nooby mogly wejsc do nas i ukrasc nam poty hauahua ale sciagnolem na sdk ich i odzyskalismy poty to bylo na dezercie no i Laros oczywiscie a no i o arvicie bym zapomnial ale to zdecydowanie za malo.Chyba zaczne wierzyc w cuda i poczekam na wsparcie.Ja bardziej szanuje 50 ms , ktory walnie juz co nie co z sd niz 100+ rp ktory boi sie wyjsc z depo.
HAIL Poland_/
REspect for Swe.
Co do tego kolesia co byla wklejona jego rozmowa tutaj juz nie pamietam ale chyba Uterix no to zycze mu powodzenia i chce zeby zabil jakies swe jak bedzisz potrzebowal pomocy to msgm.
Pozycz mi 20k na promo+ p set i od jutra zaczynam expic, pod koniec ferii masz 60 msa(+;p) do dyspozycji o kazdej porze dnia i nocy :> jak coś to pm ;]
crosscut
25-01-2007, 10:33
To ze jestem te 4 lata mlodszy w porownaniu do Ciebie nieczego nie dowodzi, a to, ze nie chcesz sluchac dobrych porad dowodzi, ze mimo tych 19 lat nie jestes tak dorosly za jakiego chcialbys uchodzic, co stwierdzam z przykroscia, bo Cie zawsze lubialem, i lubie do tej pory mimo ostrych slow. A z tym "wyplatywaniem" chodzilo mi o nie wplatywanie sie w jeszcze wieksze gowno z asmusem i kardami.
ehh tez Cie lubie ale wczoraj wpisalem to na po*****eniu bo mnie karde w*****alo, pozatym po raz 2-3 zaczynasz mowic o czyms o czym nie wiesz wszystkiego i po czesciowej interpretacji uwazasz ze ja wszystko zaczynam jestem be fe i wogole ;/
LarosFeleon
25-01-2007, 12:29
Siema chlopaki.
Troche sie na was zawiodlem. Nierozumiem kurwa w czym jest problem. Mogliscie ich spoko zajebac, szkoda ze nam sie nieudalo zadnej akcii zrobic przed moim wyjazdem to naprwno by to inaczej wygladalo. Za szybko sie lamiecie. Wiem ze byscie nawet beze mnie sobie spoko poradzic.
Alu i Tiases mnie torche w*****li bo to oni mnie namowili na ta wojne a teraz pierwsi teguja. Moze niemacie takie dobre pvp jak swe ale k***a no macie ambicje.
Ale faktem jest ze w polsce sie priorytuje gre albo RL. W szwecii mozna obie zeczy na raz, ktora tez jest ich przewaga.
Dobra lece na lekcje. Pa.
Hahaua milo Cie widziec Laros znowu.
No widze ,ze wkoncu tu zajzales wiec moge ci tu wkoncu powiedziec cos.
Jesli chodzi o to ,ze sie zalamalismy haha nic z tych rzeczy:D Poprostu czekamy na Kotiego i na Unicrona ,ktoremu musi sie skonczyc kara na komputer looooooooooooooooooooool!.Nawet zrobilismy ots pvp-enf ja z XAnem Verticasem ale on duzo wiecej zrobil i tam trenujemy.
Kazdy tam ma swojego chara jak na zwyklej tibii tyle samo capa many i hp ten sam skill i mlvl i mam nadzieje ,ze wyjdzie im to na dobre.Czasem sie tam bawimy to wziolem twojego mega Ek i poszlem blokowac orshabala i bloklem:D
Probowalem Ferumbrasa ale sciagal mnie na hit zaraz jak ssa mi sie konczyly:(
Czekamy na Ciebie i na pare innych osob ja jestem stale gotowy.Nie wiem czy slyszales o tej akcji w ab na trolch.Odezwij sie jak najszybciej bylo by fajnie:p
AxenRemo
25-01-2007, 14:15
Sidar czy mógłbym też spropować po grać na waszym otsie było by miło
sprawdziłbym sie na swoim lvlu ile wytrzymam
:)
crosscut
25-01-2007, 14:18
Hahaua milo Cie widziec Laros znowu.
No widze ,ze wkoncu tu zajzales wiec moge ci tu wkoncu powiedziec cos.
Jesli chodzi o to ,ze sie zalamalismy haha nic z tych rzeczy:D Poprostu czekamy na Kotiego i na Unicrona ,ktoremu musi sie skonczyc kara na komputer looooooooooooooooooooool!.Nawet zrobilismy ots pvp-enf ja z XAnem Verticasem ale on duzo wiecej zrobil i tam trenujemy.
Kazdy tam ma swojego chara jak na zwyklej tibii tyle samo capa many i hp ten sam skill i mlvl i mam nadzieje ,ze wyjdzie im to na dobre.Czasem sie tam bawimy to wziolem twojego mega Ek i poszlem blokowac orshabala i bloklem:D
Probowalem Ferumbrasa ale sciagal mnie na hit zaraz jak ssa mi sie konczyly:(
Czekamy na Ciebie i na pare innych osob ja jestem stale gotowy.Nie wiem czy slyszales o tej akcji w ab na trolch.Odezwij sie jak najszybciej bylo by fajnie:p
OTS ? czemu mnie tam nie ma ? -.-
sir Tifejo
25-01-2007, 16:50
skonczcie gadac o otsach, znowu Nekro~wpadnie i poleca punkty karne :/
crosscut
25-01-2007, 17:02
skonczcie gadac o otsach, znowu Nekro~wpadnie i poleca punkty karne :/
pfffffffffff
jesli chodzi o wojne to znalazlem ciekawa piosenke... pasuje do sytuacji a raczej sposobu myslenia niektorych polakow
tekst piosenki:
A jednak to się już stało
Nikt nie pamięta kto zaczął
Grunt, ze dzisiaj nienawidzą mnie
Nienawidzę ich
Mówią: „Masz być zła!”
Więc myślę: „Jestem zła!”
Ref: Zła!
Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich
Chcą dojebać mi, ja dojebię im
Chciałam żyć pod włos
Zawsze ostro grać
Więc musiałam w końcu
Złą się stać
Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich
Nie wiem za co już,
Nie pamiętam nic
Żyję tylko tym
By dojebać im
Ref: Zła! (4 razy)
Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich.
Znowu snuję jak
Dopierdolić im.
Oni pewnie też
Mają jakiś plan,
Więc ja knuję jak
Uderzyć mam
Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich
Nie wiem o co szło
I nie obchodzi mnie to
Mam po co żyć
Wiem kogo mam bić
Zła ! ( 8 razy)
Jestem, jestem zła
Zła!!!!!!!!!!!!
Iomer Thunderblade
25-01-2007, 18:05
@up
Ale nablet :D
crosscut
25-01-2007, 18:49
HAHAH Xd
TEZ CIE KOCHAM =******************
Pieczarmistrz
25-01-2007, 19:17
Scotty słowa tej piosenki nie zostaly raczej napisane przez Ciebie wiec nalezy podac autora slow i ewentualnie wykonwace i bla bla bla... HEY?:P
Scotty słowa tej piosenki nie zostaly raczej napisane przez Ciebie wiec nalezy podac autora slow i ewentualnie wykonwace i bla bla bla... HEY?:P
"esli chodzi o wojne to znalazlem ciekawa piosenke..."
więc o co chodzi? ;OO
.Nawet zrobilismy ots pvp-enf ja z XAnem Verticasem ale on duzo wiecej zrobil i tam trenujemy.
Gimme Ip plax xD Jesli mozesz to bylbym wdzieczny :) Ja z Axenem mozemy robic za szwedow ;)
crosscut
25-01-2007, 19:55
audio track 05 :D :D
pozatym dalem to jako cytuj...
Mistic_P@L
25-01-2007, 20:53
,,Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co?"
Chcialbym zdementowac fałszywe pogloski Sidara na temat mojej osoby -.-.
On twierdzi ze nie bylem na zadnej z akcji chcialbym powiedziec :
- Fibula,
- Desert,
- Akcja z Xan'em.(wszystkie akcje skonczone jak zwykle porazka)
Moze to ci odswierzy pamiec Sidar. Bylem na 3 akcjach z czterech. Nie bylem na tej ostatniej bo nie bylo o niej w ogole mowy, wyscie sobie wpadli na pomysl zeby zrobic szybka akcje, a ja tez mam chyba rl life.....Nie moge caly czas siedziec na kompie. Hmm to chyba na tyle co chcialem powiedziec, wiec odwalcie sie ode mnie i plujcie sie do innych.
P S
Sidar czemu nie wspomniales o tym jak musiales isc spac jak mielismy atakowac...(bylo to okolo ~21)?
-=Misiekmen=-
25-01-2007, 21:08
Moglibyście także okazywać sobie trochę więcej szacunku, a nie obwiniać się, że coś nie wyszło. Zawsze to możecie poprawić. Mniemam, że na waszym ventrilo sypią się wszelkiego rodzaju epitety rozmaitej maści.
crosscut
25-01-2007, 21:34
Moglibyście także okazywać sobie trochę więcej szacunku, a nie obwiniać się, że coś nie wyszło. Zawsze to możecie poprawić. Mniemam, że na waszym ventrilo sypią się wszelkiego rodzaju epitety rozmaitej maści.
na vent jest akurat spokojnie...nikt tutaj nikogo nie obwinia tylko conajwyzej wytka bledy...
Hmm nie musialem isc o 21 spac mam 19 lat robie praktycznie co chce a ,ze wy sie zbieraliscie 4h do akcji co jest zalem to sie w*****lem i poszlem spac.
No nie wazne nie dlugo zlejemy wszytskich ludzi z RA i bedziemy walczyc samym ultimatum dajcie mi tylko jeszcze 1 tydzien a urosniemy w sile:p
-=Misiekmen=-
25-01-2007, 21:44
Hmm nie musialem isc o 21 spac mam 19 lat robie praktycznie co chce a ,ze wy sie zbieraliscie 4h do akcji co jest zalem to sie w*****lem i poszlem spac.
No nie wazne nie dlugo zlejemy wszytskich ludzi z RA i bedziemy walczyc samym ultimatum dajcie mi tylko jeszcze 1 tydzien a urosniemy w sile:p
Uważasz, że to dobry pomysł pozostawić ludzi którzy wam zaufali, którzy walczyli w tej wojnie, pomagając tobie i reszcie Ul~? Postarajcie się poprawić wzajemnie stosunki i trochę lepiej zorganizować czas waszego działania.
Urośniecie w siłę, a co jeśli wasza organizacja pozostanie na tym samym poziomie? Poszukacie następnych osób, które pomogą wam wygrać?Ironia
A ja wciąż czkeam na odpowiedź :D
Mistic_P@L
25-01-2007, 23:41
Człowieku zastanów się co mówisz. Chyba zapomniałeś z kim macie wojnę :S.Jeżeli tak to ci przypomnę. Wojnę toczymy ze Szwedami. Niedługo zostaniecie sami. Ja na waszym miejscu probowałbym skombinować ludzi jak na razie to udało ci się skłócić dwie gildie, które walczyły po jednej stronie. Wcale się nie dziwie że w Ultimation jest 6 osób. Btw Alucard nie olał was bez powodu. Sellemonowi tez się nie dziwie, wolał zapłacić niż użerać się z wami praktycznie przez miesiąc byłem codziennie na Vt, zrobiliśmy 2 akcje i w obu ponieśliśmy porażkę. Według mnie nie macie na kogo zwalić winy za te wszystkie przegrane bitwy to zwalacie na wszystkich w około, a to nie jest najlepsze rozwiązanie ....Lepiej pomyślcie co należy zrobić by następnym razem wygrać.
26-01-2007, 00:05
Uważasz, że to dobry pomysł pozostawić ludzi którzy wam zaufali, którzy walczyli w tej wojnie, pomagając tobie i reszcie Ul~? Postarajcie się poprawić wzajemnie stosunki i trochę lepiej zorganizować czas waszego działania.
Urośniecie w siłę, a co jeśli wasza organizacja pozostanie na tym samym poziomie? Poszukacie następnych osób, które pomogą wam wygrać?Ironia
uwazasz ze cokolwiek wiesz o tej wojnie ? skad ty sie wogole urwales ? wtracasz sie w nie swoj swiat, nie swoje sprawy probojac nas przekonac do czegokolwiek lecz nie ma a to sensu... wiec moze wroc i zajmij sie swoimi sprawami zamiast czepiac sie innych ? kazda osoba tutaj ma potroche racji ale ty nie jestes w temacie.... wiec... teletubisie mowia papa
sidar czy ktos tam mowil ze ludzie w RA olewają se sprawe i w ogole sie nie loguje - mają wojne w dupie. więc zrobcie rekrutacje kto nie będzie chciał walczyć to sie z nim pozegnacie. tak, takie reformy dobrze by wam zrobiły. poprostu stworzcie jedną-lojalną-gildie.
uwazasz ze cokolwiek wiesz o tej wojnie ? skad ty sie wogole urwales ? wtracasz sie w nie swoj swiat, nie swoje sprawy probojac nas przekonac do czegokolwiek lecz nie ma a to sensu... wiec moze wroc i zajmij sie swoimi sprawami zamiast czepiac sie innych ? kazda osoba tutaj ma potroche racji ale ty nie jestes w temacie.... wiec... teletubisie mowia papa
Mimo 19 lat, czym się szczycisz, jesteś kompletnym ignorantem. Misiek napisał pare prostych wskazówek i ma dobre intencje, a ty na niego najeżdżasz. Śledząc wyniki tej wojny każda rada powinna być dla was cenna. Btw zauważyłem, że jedyna rzecz jaką robisz w tym temacie to czepianie się innych i proszenie o inva do gildii. A więc.. teletubisie mówią papa.
crosscut
26-01-2007, 01:04
Mimo 19 lat, czym się szczycisz, jesteś kompletnym ignorantem. Misiek napisał pare prostych wskazówek i ma dobre intencje, a ty na niego najeżdżasz. Śledząc wyniki tej wojny każda rada powinna być dla was cenna. Btw zauważyłem, że jedyna rzecz jaką robisz w tym temacie to czepianie się innych i proszenie o inva do gildii. A więc.. teletubisie mówią papa.
pare prostych wskazowek przy ktorych kazdy lize kazdemu dupe... oh ah jestes wspanialy boski bardzo cie lubie mimo tego ze padlismy bo nie miales na statek lub bales sie wyjsc z dp... moze i jestem ignorantem i co z tego? ktos musi byc...
btw... chcesz medal za spotrzegawczosc Sherlock'u? :cup:
edit no i jestes kolejny ktory tez sie baaaaardzo udziela...Data dołączenia: 26 01 2007 ......to dzisiaj ....
Pieczarmistrz
26-01-2007, 02:10
@ Scotty
Z calym szacunkiem do twojej osoby (znamy sie niedluigo ale Cie lubie:P) Misiekman to co mowi nie mowil na pewno ze zlosliwosci a raczej w checi pomocy.
Uwazam ze wytykanie sobie bledow oraz calego "gówna" moze dzialac w dwie strony... Z jednej moze zmobilizowac, jednak sposob w jaki to robi Ultimation nie jest sposoboem moblizujacym. wrecz przeciwnie. Chlopaki odbieracie ochote do dalszej gry... Moze nie mam doswiadczenia w tibijskich wojnach, bo uczestniczylem w tylko kilku i to na poczatkach servera a wiec calkiem inna sytuacja, jednak nie neguje waszych umiejetnosci PVP tylko wasze umiejetnosci mediacji. Nie umiecie gadac z ludzi w taki sposob zeby zmobilizowac
Scotty...jakby Ci tak serio zalezlo to bys dostal sie na vent. i bral udzial we wszystkich akcjach? Czemu tak nie jest? odpowiedz pozostawiam Tobie. <nie obrazaj sie :*>
Sidar i reszta - tibia niestety jest gra ktora wymaga poswiecen. moze bylo jednak isc spac 1-2h pozniej :P
W RA sa ludzie ktorzy chca walczyc - osobiscie znam jednego kory ma "wyjebaszy" na to czy padnie czy nie, a jedyny powod dla ktorego nie wie o akcjach jest brak b. dobrej komunikacji miedzy Wami
Sam bym chcial pomoc Wam wojnie i mam plan razem z jednym z czloknow RA jednak musialbym to ugadac z kims z Ultimation, plan nie jest zly wg. mnie a zawsze mozna go ulepszyc. Prosilbym o osobisty kontakt ze mna najlepiej GG albo in game, chociaz samn staram sie skontaktowac z Macavellim ktory jednak cos niechce mi odpowiadac. Moze czasem warto wysluchac nooba?
Master_Macavelli
26-01-2007, 04:30
Seleniyan~ ostatnio mnie nie bylo, wiec moze dlatego nie odpowiadalem? xD
RA~ Po takiej akcji, ktora z nimi zrobilem, gdzie 3/4 nie wyszlo z dp... sry, ale wole biegac z Ultimation i miec pewnosc, ze zrobia to co powiem
Mistic~ stop crying, jezeli uwazasz, ze zrobisz wiecej niz Ultimation, dlaczego sam nie zalozysz gildii i nie zaczniesz probowac wlasnych sil? Jezeli jestes obrazony o to, ze nie masz inva jak na razie do Ultimation, to wybacz, ale nie robie drugiego Rise Against, tworze gildie, ktora byc moze przyniesie nadzieje wkrotce.
elaazy
Jan 31 2007, 21:07:47 CET Killed at Level 100 by Despi
and by Dark Sidar
polacy juz zwiali ale mieli gadiego i healka w trapie, ale jakos wyszli
Najważniejsze że nikt nie padł :) Może następni się dołączą ...... OBY
o sorry chyba padł Phonkony :( no i Tenchorius ale zaczyna się coś dziać
Panowie udostępnijcie film:)
Iomer Thunderblade
31-01-2007, 23:44
1:1
Tenchorius padl, ale i tak HAIL ULITMATION ^^
We'll keep them commin ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17937
Benget kreci
Master_Macavelli
01-02-2007, 03:19
@Koti
Zdziwiony?
Mac~ szczerze mowiac zabicie Elaazego nic nie znaczy wiec nie pytaj sie Kotiego czy zdziwiony poprostu plan byl fajny ale i tak mialismy za malo szuterow.Na dodatek mi kolo 22.30 padl net i na szczescie nie padlem dzisiaj wjebe siekierke mojemu adminowi w leb zawsze okolo 22.00 mam brak neta czasem an 10 sec a czasem az do rana lol!!!!
Co do Gadiego i Healka to uhali ich wszyscy ze statku .ale my za pomoca mw przesuwalismy ich i robilsimy tak zeby ich nie uhali ale i tak mielismy za maly power.Widialem wlasnie ze Master Wrath i Zorlan zabili Don Guac o ile sie nie myle to on byl z nimi nie?Moze jakies klotnie miedzy nimi;o?Wie ktos cos?
Phonkony czy jak mu tam padl ale on nie jest z nami.:p PZDR
KotiConqueror
01-02-2007, 09:30
@Koti
Zdziwiony?
Tak zdziwiony. I tak jak powiedzialem nie chodzi o jego deada tylko o sam trap.
Zajebisty pomysl Ethe:) Wykonanie tez spox. Tylko wlasnie za maly sd power
Phonkony chyba jest w Ultimation:P
A nie wiem czy Sidar sobie jaja robisz, mowiac ze nie wiesz jak padl guac no ale zaryzykuje :P
Walili UE w Phonkonego i guac sie nie zoorientowal i padl :P
Peace out
Ktos z Was krecil filmik?
Mozecie napisac co dzialo sie kiedy wyciagneliscie Gadiego?
Ogolnie gratz kolejnego dobrego pomyslu i takie organizacji noobcharow :P
Nie Koteczq naprawde nie wiedzialem jak padl ale wlasnie sie domyslalem ,ze padl na spam ue bo nie ogarnol, ale dzieki za info.
Phonkony ja wogole nie wiedzialem ,ze on jest w naszej guildii dzisiaj dostanie zjebe bo to co zrobil bylo nie wiem jak to okreslic moze zostawie to jako NC.W kazdym badzie razie napsize do niego i powiem ,zeby nie dawal free fragow.Mi jak wczoraj net padl bylem happy bo mowie sobie zabilsimy Elaazego to fajnie wkoncu jakis frag moze wkoncu sie odblokujemy.Ale potem zadzwonilem do Maca~ i pytam sie czy jestem online on mowi ,ze nie potem zadzwonilem do moejgo rl Vexa VAviego i pytam sie czy all zyja bo mielismy zajebisty plan na wylogowanie sie a on mi mowi ,ze Tenchorius padl bo braklo mu uhow , a dzisiaj dowiaduje sie ,ze Phonkony znami i odjebal jakis zal i padl.
Uwazam ta akcje za nie udana mimo tego draga z czasem wymagania powinny rosnac i Phonkony nie wiem jak on padl bede sie staral obejrzec filmik i dac wam link ,ale nie ziemsko sie w*****lem.:(
Po 1, nie piszcie tutaj na forum.tibia.pl tylko zgadajcie się jakoś inaczej, bo ktoś może was wydać.
Po 2, ots to dobry pomysł, też sobie na ots cwicze pvp.
Po 3, wygrać może wygracie wczoraj rozmawiałem z norteciem i oni są na 100% pewni że wygrają, wykorzystajcie to, jak są zbyt pewni może coś im umknie jakiś głupi błąd zrobią,
Po 4, ja nic nie mówiłem jak coś... =D!
Ale i tak przegracie.
Nie Koteczq naprawde nie wiedzialem jak padl ale wlasnie sie domyslalem ,ze padl na spam ue bo nie ogarnol, ale dzieki za info.
Phonkony ja wogole nie wiedzialem ,ze on jest w naszej guildii dzisiaj dostanie zjebe bo to co zrobil bylo nie wiem jak to okreslic moze zostawie to jako NC.W kazdym badzie razie napsize do niego i powiem ,zeby nie dawal free fragow.Mi jak wczoraj net padl bylem happy bo mowie sobie zabilsimy Elaazego to fajnie wkoncu jakis frag moze wkoncu sie odblokujemy.Ale potem zadzwonilem do Maca~ i pytam sie czy jestem online on mowi ,ze nie potem zadzwonilem do moejgo rl Vexa VAviego i pytam sie czy all zyja bo mielismy zajebisty plan na wylogowanie sie a on mi mowi ,ze Tenchorius padl bo braklo mu uhow , a dzisiaj dowiaduje sie ,ze Phonkony znami i odjebal jakis zal i padl.
Uwazam ta akcje za nie udana mimo tego draga z czasem wymagania powinny rosnac i Phonkony nie wiem jak on padl bede sie staral obejrzec filmik i dac wam link ,ale nie ziemsko sie w*****lem.:(
G00d job panowie GL&HF oby tak dalej ;))
pozdrawiam.
Shifos Wielki
01-02-2007, 16:36
Bardzo dobrze przemyslana akcja na Vedze---szkoda ze nie udalo sie zajebac Healka albo Gadego....:)
Go Go Next Akcja Tylko all weźcie po 100 bp uh :) bo szkoda fragów
Iomer Thunderblade
02-02-2007, 04:52
Aha, taka jedna sprawa jeszcze.
Noobchary w wiekszosci spisaly sie swietnie. Z tym ze irytuje mnie jedno, drzecie sie o JE**NIU SWE etc. etc. jak patrzylem na lodke w trakcie jak my ich bilismy to az mi was szkoda bylo. Naprawde, to jest wojna w grze, pomiedzy gidliami, naprawde, to ze nortec i karde wyzywaja Polakow nic tu nie wnosi, a my nie musimy znizac sie do ich poziomu. A wyzywanie ich to raczej przejaw bezsilnosci i dzieciecej agresji, wiec odpuscie sobie to i skupcie sie raczej na pomocy, bo od waszych wyzwisk im sie NIC ale to zupelnie NIC nie stanie. A jestem pewien ze nie tylko mnie to irytuje.
P.S. Zeby uprzedzic co niektorych. Wiem ze nie wszyscy wypisuja takie glupie rzeczy.
Iomer jest cieniasem ale ma racje:D joke iomerq
Jesli chodzi o nooby na vedze chcialem im pogratulowac tego ze sie nie rozpruli i stali tam dzielnie i to co najwazniejsze nie pobiegli po te 3 p ammy i k arma jak im swe rzucili zeby pobiegli i rozjebali trapa:D Ja juz mowie po nas a tu zajebalem zonka bo poszedl tylko 1 noob po to ktory wiedzial ze jak wyjdzie to i tak trap bedzie dalej zebral to sobie i 10k na +:p
Co do wyzywania SWE prosze all nooby ,zeby nie znizaly sie do ich poziomu bo to jest naprawde na marginesie spoleczenstwa jesli chcecie pokazac ze jestescie lepsi od nich to nie przez insulty tylko przez to ,ze pomagacie nam w akcjach jesli bedziecie sluchac i dobrze wykonywac nasze prosby to obiecuje nastepne fragi:)
Swe pokazali na vedze jakimi naprawde zal ich wieksze combo tylko i gady i healek Owned i wtedy 3;1 w fragach bo nie mial by kto zabic Tenchoriusa a phonkony odjebal zal bo kazalismy mu noobem przyniesc olce a on on poszedl maincharem zal go zjebal po calej lini.
AxenRemo
02-02-2007, 13:45
Ja jeśli będzie trzeba więcej noobow mogę załatwić
A Trap się rozwalił przez jednego z moich noobow bo wywaliło go.
"Użytkownik został odłączony od usługi" więc to nie jego wina wtedy się trap juz porządnie rozwalił
Akcja bardzo mi się podobała
next razem licze na 3+ fragi :)
krytyk44
04-02-2007, 12:02
nie pojechalem w zartach:) pamieatsz akcje z noob charami jak zlocilismy bohy z jakiegos klithzora? to jest ten polaczek co wbil na nas rsa a potem zakapowal ze noki'de to moj noob char:)
btw dam 5k za kazdego fraga na orius sheran
nie pojechalem w zartach:) pamieatsz akcje z noob charami jak zlocilismy bohy z jakiegos klithzora? to jest ten polaczek co wbil na nas rsa a potem zakapowal ze noki'de to moj noob char:)
A co technorius sam nie dasz rady solo mnie? Bijcie na mnie fragi, go go go power noobchars!!
zal.pl
Takie szczekanie na tibia.com może ci tylko zaszkodzić. Jeżeli propozycja Tenchoriusa jest nadal aktualna to spróbuję cie dojechac moim 20 + sorcem. Aha, i nie właź w dupę Klinthzorom.
Takie szczekanie na tibia.com może ci tylko zaszkodzić. Jeżeli propozycja Tenchoriusa jest nadal aktualna to spróbuję cie dojechac moim 20 + sorcem. Aha, i nie właź w dupę Klinthzorom.
Ja nie właże im w dupe :| :| :| :| :| proboj mnie dojechać!!!!!!!!!!!
Wiesz probować zawsze można...
Ja nie nazwałem Sidara dwulicowym... aha i next co tam był sidar już wiadomo :)
Ja nie właże im w dupe :| :| :| :| :| proboj mnie dojechać!!!!!!!!!!!
Wiesz probować zawsze można...
Ostatecznie przekonałeś mnie żebym cie zabił. Tak więc prędzej czy później spodziewaj się deda panie "loved by saruman".
Odnośnie twojego podpisu. Jaka jest według ciebie PRAWDZIWA muzyka ?
Ja jeśli będzie trzeba więcej noobow mogę załatwić
A Trap się rozwalił przez jednego z moich noobow bo wywaliło go.
"Użytkownik został odłączony od usługi" więc to nie jego wina wtedy się trap juz porządnie rozwalił
Akcja bardzo mi się podobała
next razem licze na 3+ fragi :)
pamiętam Ciebie ziomek jak razem skillowaliśmy na slimach venore ;)
ten najt z zajebistymi skillami Cie pozdrawia ;p
sir Tifejo
04-02-2007, 22:41
Odnośnie twojego podpisu. Jaka jest według ciebie PRAWDZIWA muzyka ?
TEKNO UMC UMC UMC :|
Taaaaaaaaa do odnosnie tego jest.
Wiesz, tzn Childer of a bodom, In flames, mettalica, soad, nirvana
KubaGuzikkk
05-02-2007, 00:08
@Orius
To była ironia :P Mali nie slucha TEKNO UMC UMC, zreszta tak jak ja xd
krytyk44
05-02-2007, 00:11
A co technorius sam nie dasz rady solo mnie?
zal.pl
haha jaja se robisz? duel?? huahauhauhau
Wiele osób kształtuje sobie opinie o muzyce elekronicznej gdy posłucha jakiegoś ścierwa z manieczek albo polskiego DJa w radiu. I tak rodzą się stereotypy. Podejrzewam, że nigdy miałeś styczności z prawdziwym techno tudzież trance. Ale to nie mój problem. Tyle ode mnie na ten temat.
@topic
Widzę, że temat Khody cieszy się dużą popularnością. Teraz wszyscy mają okazję żeby sobie ponajeżdżać na nasz naród, a inni (Orius i Than Sheran) mogą się pożalić jak to im źle będąc Polakami i jak bardzo kochają Swe.
Master Vader
05-02-2007, 00:40
Taaaa...Ja nie słucham techno więc techno jest Beeee.. myślenie nooba
Troche tolerancji...
@topic
Widzę, że temat Khody cieszy się dużą popularnością. Teraz wszyscy mają okazję żeby sobie ponajeżdżać na nasz naród, a inni (Orius i Than Sheran) mogą się pożalić jak to im źle będąc Polakami i jak bardzo kochają Swe.
Ja sie nie żale, większość mojej wypowiedzi nie była jak źle mi być polakiem, a posta thona pewnie nie rozumiecie ;)
haha jaja se robisz? duel?? huahauhauhau
Nie, wiem że bym w dupe dostał ale czemu sam mnie nie ubijesz, może twoje "masz hunta wygramy wojne" się nie sprawdziło? :< :< :< :<
sir Tifejo
05-02-2007, 16:18
Wiele osób kształtuje sobie opinie o muzyce elekronicznej gdy posłucha jakiegoś ścierwa z manieczek albo polskiego DJa w radiu. I tak rodzą się stereotypy. Podejrzewam, że nigdy miałeś styczności z prawdziwym techno tudzież trance. Ale to nie mój problem. Tyle ode mnie na ten temat.
Nie sądziłem ze znajdzie się "koneser" muzyki tekno na tym forum, reprezentujące jakże wysoki poziom. Swoją drogą, techno to najgorszy szicior jaki w życiu słyszałem, i mówie to na podstawie tych kawałków, które niestety słyszałem na jakiejś Vivie! czy w radio. I nie przekonasz mnie do tego, że muzyka "elektroniczna" jest fajna, po prostu każdy ma swoje gusta :-)
Master Destroyed
05-02-2007, 20:19
Jeżeli każdy ma swój gust to po co komentujecie co jest h&&*wą muzyka a co nie??Ja moge powiedzieć ze metal ,rok razem z tymi pojebami w glanach machającymi głowami na'koncertach' to wielki syf.Każdy ma swój gust i nie nalezy tego oceniac nie proszonym.Jedni wolą składy inni kapele a jeszcze inni DJ-ów
Tak wogóle to jest temat o zdjęciach...:baby:
Jeżeli każdy ma swój gust to po co komentujecie co jest h&&*wą muzyka a co nie??Ja moge powiedzieć ze metal ,rok razem z tymi pojebami w glanach machającymi głowami na'koncertach' to wielki syf.Każdy ma swój gust i nie nalezy tego oceniac nie proszonym.Jedni wolą składy inni kapele a jeszcze inni DJ-ów
Tak wogóle to jest temat o zdjęciach...:baby:
metal/rock to jest prawdziwa muzyka. nie wiem co to patrzysz na teledyskach ze machają głowami i widząc jakie mają buty oceniasz co to za muzyka? słychać perkusje, gitare - to jest prawdziwa muzyka
ps; to wydarzenia z seleny a nie zdjęcia z seleny ;)
crosscut
05-02-2007, 20:39
Dany Karde owned =D
sir Tifejo
05-02-2007, 21:01
metal/rock to jest prawdziwa muzyka. nie wiem co to patrzysz na teledyskach ze machają głowami i widząc jakie mają buty oceniasz co to za muzyka? słychać perkusje, gitare - to jest prawdziwa muzyka
ps; to wydarzenia z seleny a nie zdjęcia z seleny ;)
Zgadzam się, zgadzam :-). A gusta chyba są po to, żeby o nich rozmawiać, tutaj nikt nikogo nie krytykuje za to czego słucha, tylko się kulturalnie wymieniamy opiniami. No może niektórzy nieco mniej kulturalnie, no ale co zrobić ;-).
A Danego na zdjęciu/TibiCam nie mam, ale mam kawałek rozmowy z moim Mistrzem [asslick plx!]:
XXX:bylo tak
XXX:wychodzi sidar z dp
XXX:wychodzi unicron
XXX:za nimi dany
XXX:ja wychodze
XXX:i padl
Nie wiem ile w tym prawdy ale trudno mi uwierzyć jak 110 MS pada jak skończony kretyn :-). A do prośby się dołączam, i o Cama proszę!
Pozdrawiam,
Sir Tifejo
PS. Rock rządzi ;)
Bedzie fajnie jak juz sobie darujecie te gadki o muzyce. Kazdy lubi to co lubi tyle. O gustach sie nie rozmawia.
Mowcie lepiej co z tym Kardem?
@up
Kurde nawet nie idzie sprawdzic na Tibia.com :/
Sidarq zdawaj relacje plax
sir Tifejo
05-02-2007, 21:07
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18238
Szukajcie a znajdziecie :P
crosscut
05-02-2007, 21:37
Dany ladnie sie poskladal xD
szkoda tylko ze gady / healek / elaazy nie weszli w tp :<
sir Tifejo
05-02-2007, 21:44
Dany ladnie sie poskladal xD
szkoda tylko ze gady / healek / elaazy nie weszli w tp :<
No właśnie, Ty z nimi na vencie siedzisz, to może wyjaśnisz o co chodziło? Bo nie rozumiem o co tu kaman,a miejsce wybrane znakomicie ;-)
Nie sądziłem ze znajdzie się "koneser" muzyki tekno na tym forum, reprezentujące jakże wysoki poziom. Swoją drogą, techno to najgorszy szicior jaki w życiu słyszałem, i mówie to na podstawie tych kawałków, które niestety słyszałem na jakiejś Vivie! czy w radio. I nie przekonasz mnie do tego, że muzyka "elektroniczna" jest fajna, po prostu każdy ma swoje gusta :-)
Popieram Cię w tym względzie :D
Btw. Khoda napisał tego posta pod wpływem impulsu nie z mojej strony (tzn ja go do tego nie nakłoniłem)...
Nom to też racja :D :D :D
crosscut
05-02-2007, 22:30
Tzn to bylo tak... my sie loglismy tam na desercie... sorce mialy kogos ubic i wpasc tam przez tp.... potem ich ropnelismy do rooma dla knajtow... i czekalismy az ktorys z tych kozakow tam wejdzie... niestety nie poszlo... najpierw wyslali tam nooba tego 44ek zeby zobaczyc co i jak...a potem trzymali pzta na sidarze... i wyslali noobow zeby ubili naszych noobow :( lecz sidarow skonczyl sie pz dalismy exita... oczywiscie zawsze ktos cos musi zjebac ale niewazne...liczy sie drugi frag =D
Bravo te pany! Pieknie go skosiliscie :-)
Master Destroyed
05-02-2007, 23:26
A no gz oby tak dalej.
@Fakt troche sie zagalopowałem xd
@Tifejo, Orius,
Ja bym siebie orkeślił jako konesera muzyki trance (Dj Tiesto, Armin van Buuren, Paul van Dyk i te sprawy ;p) a nie techno. Po prostu wrzuciłem wszystko do jednego worka jako muzyka elektroniczna. Uważam, że należy zakonczyć juz tą dyskusję o muzyce. Jeden woli TEKNO UMC UMC UMC i paradę gejów w Berlinie, a drugi darcie ryja i machanie głową na koncertach:) . Tak jak powiedział Zalfik, o gustach się nie rozmawia.
@topic
Gratuluję next fraga i oczywiście liczę na następne bo jak widac, pomysłów wam nie brakuje.
^^cube^^
06-02-2007, 12:40
Witam
Co do akcji kolo dp w Venore to mozna powiedziec tylko, ze zrobiliscie to z gracja i finezja :cup: . Dany padl jak sz....a. A co do miejsca na desercie to naprawde bylo swietne tylko szkoda, ze reszta sie za szybko logla mozliwe ze ktos by tak jeszcze wlaz i bylby kolejny frag 8o . Oby tak dalej.
Pozdro.
KotiConqueror masz msn or gg ?:> msg prv plx >,<
crosscut
06-02-2007, 18:16
Witam
Co do akcji kolo dp w Venore to mozna powiedziec tylko, ze zrobiliscie to z gracja i finezja :cup: . Dany padl jak sz....a. A co do miejsca na desercie to naprawde bylo swietne tylko szkoda, ze reszta sie za szybko logla mozliwe ze ktos by tak jeszcze wlaz i bylby kolejny frag 8o . Oby tak dalej.
Pozdro.
wlazlo by 81635126358123581235862135271 noobow zeby nam pzta trzymac dopuki(?) czegos nie wymysla albo zeby ropnac tam innych sorcow on nich z teamu i nas wybic ^^
Gratesky ~Unikron,Sidar,Shadar.Kolejny fajny frag oby tak dalej.
Gl
Zalfik to teraz sluchaj taka jest prawdziwa wersja bo te co tu sa nie dokladne ale za krotkie.Siedzielismy sobie w depo i Dany byl na nas cienty to postanowilismy go skarac i lewym wyjciem z venore wyszlismy na jednej kratce Dany podbiegl i jebnol w nas exori vis to my sd,sd i burst i ue i sie poskladal byl na zyciu:D a dalej to tylko sprint na dezerta i ustawienie trapa
do ktorego szwedzi sie bali wejsc a swoich szuterow nie mogli ropnac bo ktos tam mowil ,ze mogli a to gowno prawda tylko mogli wejsc tam knighci, koniec pz i log out cya guys
Bongozzpl
06-02-2007, 19:56
pastuch stara palka , oby bylo po picy ta twoja wojenka tak jak na furorze :_)
@Sidar
Ogladalem filmik, frag zajedwabisty.
Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego ich shooterzy nie mogli wejsc ta droga, ktora weszliscie Wy? Tzn od tej strony gdzie stal jeden noobchar.
Bo z drugiej strony rozumiem, ze tylko knighci mogli?
Nom z obu w sumie tylko knighci mogli shooterow trzeba by bylo ropowac a oni tego nie mogli robic nie wiem jak ci to wytlumaczyc:(
To w jaki sposob Ty i Unicorn sie tam dostaliscie?!?!?!?!
@down
Dzieki :-)
crosscut
07-02-2007, 00:59
my ich ropnelismy z gory na dole nie ma rope pointa ^^
Tak dokladnie zeby tam sie dostac do tego pomieszczenia trzeba bylo miec kogos na dole zeby ropowal inaczej mogly wejsc tylko knighci a oni nie mieli zadnego czlowieka na dole bo my tam bylismy i po krzyku:p
No nieźle nie myślalem ze po incydencie na deeper fibuli polacy sie podniosą
a tutaj prosze Dany pwned :D
OBY TAK DALEJ !!! NEXT Morteh plax ;)
Master Destroyed
07-02-2007, 12:01
Ja jak mogł bym sie przydac do jakiejś akcji trapa, czy cos takiego pisać w grze na nick Toshan [ed]
Albo na forum.
Po deeperze padl nie tylko Dany ale tez Elaazy dla twojego info ,a my nie zalamalismy sie tylko mielismy jak by zle dobrany zespol i za malo pewnosci siebie i przez to wszystko sie jebalo.I tez mowilismy ,ze to nasza pierwsza wojna a przynajmniej 90% z naszej ekipy ale jak widac cos sie nauczylismy;)
Mowi wam cos nick Masoyama de'stroyer?xD
Master Destroyed
07-02-2007, 15:07
Takk.I pewnie ty jesteś tym nobem co kupił go kiedys na allegro i padł pożniej od 2 25 sorców;]
nie prawdziwy owner o moj kolega nawet nie wiedzialem ze szprzedal hara omgf traz gra na innym harze ale nie iwme jakim ;p
sir Tifejo
07-02-2007, 16:13
No nieźle nie myślalem ze po incydencie na deeper fibuli polacy sie podniosą
a tutaj prosze Dany pwned :D
OBY TAK DALEJ !!! NEXT Morteh plax ;)
Faktycznie Polacy podnieśli się ze hoho, 2 fragi od tamtej akcji!
Iomer Thunderblade
07-02-2007, 16:19
MAUY KAJNIE ! BENCIE WJENCEJ ! :D
Sidarq, nie wazne czy wojna jest pierwsza dla kilku osób, ale 1 raz walczymy takim squadem, a teraz liczy sie sd power, zgranie, i taktyka.
Jak wszyscy beda przychodzic na umówione akcje to wygrana mamy prawie w kieszeni ;P Albo przynajmniej pokaramy ich ostro
A ciebie czemu Iomer nie bylo tam ostatnio? :>
crosscut
07-02-2007, 18:45
ta ojebal mnie na 4 bp uh -.^
@zalfik
byl ;p
A to sry Iomer, ja jak zwykle ogladam filmiki polprzytomny ;)
A tak w ogole to zbieram ekipe noobcharow na jakies wieksze PK w weekend. Jesli zbierze sie min 10 osob to z mila checia ubilbym kogos mocniejszego (a noz z druzyny przeciwnej :D). 15 mlvl mile widziany (Osobiscie mam 26 sorka :P)
Zalfik ale ja mam cicha nadzieje że nie bedziecie polować na polaków a przynajmniej nie na takich co ci/wam nic nie zrobili :p
Master_Macavelli
07-02-2007, 23:56
Sidar chyba zaplacil
A tak w ogole to zbieram ekipe noobcharow na jakies wieksze PK w weekend. Jesli zbierze sie min 10 osob to z mila checia ubilbym kogos mocniejszego (a noz z druzyny przeciwnej :D). 15 mlvl mile widziany (Osobiscie mam 26 sorka :P)
Chetnie sie dolacze. 24 rp, niestety bez 15 mlvl, 60 + dist :) I jak chcesz i akcja bedzie na terenie dla facc, moge na mc przyjsc 8 sorcem :D
A tak btw. to wam opowiem historie. Niedawno, jakies 5 dni temu, z nudow zalogowalem sie na selenie. Nieuzytym dotychczas pk-charem, 25 rp, tym samym co wyzej wymienilem, wtedy jeszcze na wyzszym lvlu... Latam sobie pod depo na Darashi, dobra, Voyant sie klepie z exori vis na zarty z jakims kolegom, 95 EK. Poogladalem, nudzilo mi sie bardzo wiec troche jak pobiegli troche w strone pustyni, poszedlem za nimi... Za chwile ten 95 ek, (nicku nie podam, bo nie pamietam a przypomniec sobie nie przypomne - Section Disabled
Section currently not available., tyle ze byl to oczywiscie szwed wiem. Zabil mnie beszczelnie... Pytam sie go grzecznie o przyczyny- mowi ze go blokowalem jak sie bawil z Voyantem. Ok, po tym sie wylogowalem...
Zafik, nie pisz tego na forum, jak któryś z moich kolegów to Ci nogi z dupy powyrywam, a tak to ja też ide, napisz coś na PW kogo i kiedy :P
Master Destroyed
08-02-2007, 10:37
Potrafisz lizać dupe i myślisz ze to twoi koledzy??Ze co że niby jestes z nimi w gildi??BUAHAHA.Gz
Z tym ubiciem oponenta to byl zart. Nie mam zadnego planu na zabicie kogos konkretnego. Propozycja jest taka. W sobote o godzinie 12 spotykamy sie na dwarven bridge. Przychodzimi noobcharami, nikt nie musi mowic kto kim jest itd. Poprostu przychodzimy, ktos kto czuje sie na silach moze dowodzic i idziemy na random PK. Tyle mojego pomyslu. W celach rozpoznawczych obiwiazuje outfit citizen, czerwone wlosy i buty, zolte ubranko i spodnie. Do zobaczenia ;)
http://img396.imageshack.us/img396/5245/91653936qf2.jpg
@Maca
Moze wiecej info
Maciavelliemu sie snia chyba jakies koszmary ostatnio nie zaplacilem nic robi wam z bani kalafior.Wlasnie zmienilem sobie poczte na Sidarze i czekam juz ponad 3h az mi passy nowe przyjda przesada znaczy zaakceptowalem nowa.
Potrafisz lizać dupe i myślisz ze to twoi koledzy??Ze co że niby jestes z nimi w gildi??BUAHAHA.Gz
A że się zapytam, kto ja?
Popieram twe zdanie, ale kurwa jak na jakieś temat nie masz pojęcia to zamknij kurwa dupe.
K, thx, bye.
sir Tifejo
08-02-2007, 17:02
Pisanie takich rzeczy na forum to nie jest najlepszy pomysł, przyjdzie masa noobów, jak to zazwyczaj bywa. Już lepiej napisać do znajomych, Ci z pewnością maja jakieś noob-chary.
Poprostu przychodzimy, ktos kto czuje sie na silach moze dowodzic i idziemy na random PK
Ty to probujesz zorganizowac, to Ty jestes liderem, i ludzie powinni Ciebie sluchac. A tak to powstanie balagan, pelno msg typu "ja chcem byc!" itp.
Proponowałbym żebyście poszli na jaskinie z soldami i guardami, w zależności od ilości ludzi, tam się znajdzie zawsze jakiś 30-40 ms.
Co chcialem napisac to napisalem. Podchodze do tego troszke z przymruzeniem oka - pk for fun. I nie robi mi roznicy kto przyjdzie. Im wiecej osob, tym lepiej :-)
krytyk44
08-02-2007, 19:39
A że się zapytam, kto ja?
Popieram twe zdanie, ale kurwa jak na jakieś temat nie masz pojęcia to zamknij kurwa dupe.
K, thx, bye.
ciebie nikt nie zabil jeszcze? 5k za takiego nooba jak ty to i tak za duzo. no ale chyba bede musial podniesc stawke do 10k xD no chyba ze jestes taki cwany z pzta:) btw moglbym cie zabic moim noob charem ale zbytnio nie mam czasu bo mam druga wojne na arcani xD 37 lvlem z ownowalem 63 mastera wiec nie gadaj ze niedalbym sobie radyt z Toba
Master Destroyed
08-02-2007, 20:09
Przynajmniej sie przyznałeś ze potrafisz tylko lizać dupe;]
Z tym ubiciem oponenta to byl zart. Nie mam zadnego planu na zabicie kogos konkretnego. Propozycja jest taka. W sobote o godzinie 12 spotykamy sie na dwarven bridge. Przychodzimi noobcharami, nikt nie musi mowic kto kim jest itd. Poprostu przychodzimy, ktos kto czuje sie na silach moze dowodzic i idziemy na random PK. Tyle mojego pomyslu. W celach rozpoznawczych obiwiazuje outfit citizen, czerwone wlosy i buty, zolte ubranko i spodnie. Do zobaczenia ;)
http://img396.imageshack.us/img396/5245/91653936qf2.jpg
@Maca
Moze wiecej info
no to wbijam
Dark ~ Ty nie walczysz bo nie jesteś już w ultiomation
Shadar ray tez nie czyli on tez nie walczy?
Jednak ktos zabil Danego~ a ja juz nie bede w Ult.
ciebie nikt nie zabil jeszcze? 5k za takiego nooba jak ty to i tak za duzo. no ale chyba bede musial podniesc stawke do 10k xD no chyba ze jestes taki cwany z pzta:) btw moglbym cie zabic moim noob charem ale zbytnio nie mam czasu bo mam druga wojne na arcani xD 37 lvlem z ownowalem 63 mastera wiec nie gadaj ze niedalbym sobie radyt z Toba
WOW jesteś taki cudowny... Nie gram bo mam rehabilatje i nie mam czasu na gre :<
Przynajmniej sie przyznałeś ze potrafisz tylko lizać dupe;]
A kiedy to zrobiłem? o.O O.o
Feb 09 2007, 10:02:20 CET Killed at Level 50 by Dany Karde
:D :D :D
Poszedlem na Dle, przyszedl i zazadal mojego armora. Oczywiscie w dupsko mnie moze pocalowac. Zblokowal mnie podczas ucieczki. Nie bylo sily, zebym dal rade. Po 3 BP UH padlem. Jako, ze z mojej gry na Selenie juz nici moja kasa moze przydac sie na wojnie. Maca msg me na gg.
@Zalfik
Dany Karde ma nowego chara, knighta w full rare secie, a Dany pozostanie pkcharem... A zatem gdy bedzie online tzn. ze sie bawi
Szczerze mowiac wali mnie to nieprzecietnie. Nie mam zamiaru byc niczyja zabawka
Sidar Nie rozumiem Cię?? czemu nie będziesz w Ult??
twojstary
09-02-2007, 16:56
@Quivee
Czyżby to był osobnik o imieniu Reny Karde ?;)
Aego co za róznica dla ciebie czy będzie w Ult czy nie skoro i tak ty siedzisz na Nebuli ;) ??
Ciekawość zresztą martwię się o Ciebie :PP
Feb 09 2007, 10:02:20 CET Killed at Level 50 by Dany Karde
:D :D :D
Poszedlem na Dle, przyszedl i zazadal mojego armora. Oczywiscie w dupsko mnie moze pocalowac. Zblokowal mnie podczas ucieczki. Nie bylo sily, zebym dal rade. Po 3 BP UH padlem. Jako, ze z mojej gry na Selenie juz nici moja kasa moze przydac sie na wojnie. Maca msg me na gg.
Gratuluje postawy ;]
crosscut
10-02-2007, 01:01
@Quivee
Czyżby to był osobnik o imieniu Reny Karde ?;)
taaaa to dokladnie on xD nawet imie ma takie takie... takie Re...tard-owskie
i co jest ta akcja pod dwarf bridge noob charami o 12 ? bo ja wlasnie zbieram sd i ide na most:PP
Wana-Talib
10-02-2007, 14:35
Akcja byla były 3 osoby.Ubiliśmy 1 osobę 26 socera i niestety przyszli jego koledzy i koniec naszego walecznego teamu .. :D
hahahaha akcja boska przyszedl jego kolega i na hita padlem :PP za 220 dostalem z sd hahaha ostro szkod ze tylko 3 osoby byly bo tak tego 88 sorca co przyszedl bysmy zabili gdyby nas bylo z 10 osob + a nie 3 :|
Prawda. Szkoda, ze nie bylo nas wiecej. Zastanowie sie, moze za tydzien jeszcze raz to zorganizujemy. Piszcie do mnie na priv, jesli ktos jest zainteresowany. Godzina do ustalenia ;)
crosscut
10-02-2007, 23:05
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18552 nasze male pk :D 6~osob owned :D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18552 nasze male pk :D 6~osob owned :D
to jest haker, ófażadź!!!! ;d
Tylko szkoda, ze padles :<
Iomer Thunderblade
11-02-2007, 02:49
Scott
Wez wyjdz i nie wracaj
crosscut
11-02-2007, 03:07
Scott
Wez wyjdz i nie wracaj
BO CI WPADNE TAM ;/
EVULLLLLLLLLL nasle na Ciebie gnoma;/
PKowanie! Jutro, tj. niedziela czasu polskiego o godzinie 19! Tak, 19, gdyby ktos nie doslyszal. Tak, to wtedy, kiedy ogladamy dobranocki, jemy kolacyjke i idziemy spac... Lecz nie tym razem! Zaczynamy:
-Jedna (1) zasada = Sluchacie sie mnie, a gdy strace kontakt- wladze przejmuje osoba wskazana przeze mnie, badz rozmawiacie ze mna, zza swiatow :)
-Nie chcesz- nie przychodz, terminu nie zmienie.
-Przygotuj sie, na 60% narazasz swoja postac na smierc, nie bedzie to smierc ani kliniczna, ani naturalna.
-Wez se soba: Runy: Hmm/SD, Uhy/Ihy. Bolty, jezeli jestes knightem, tez mozesz pare ich wziasc, aby wspomoc dzielnych paladynow. Miecz/Topor/Palke. Parcel, nie zuzyty, lecz nowy- za 15/10 gp, razem z labelem w ktorym wpisujesz swoje imie/miasto ktore zamieszkujesz. Takze mile widziane poty, fire bomby, zuzyte parcele... Ale najwazniejsze, przynies sile i honor.
-Miejsce spotkania= Carlin. Nie musisz miec pacca, aby sie tam dostac, a miasto zna chyba kazdy tibijczyk.
-Prosilbym, aby nie przeklinac bez powodu.
-Przydalaby sie jedna osoba oprocz mnie, ktora krecilaby filmik- tibicam.
Przygotujcie sie na moc wrazen! Prawdopodobne miejsca, w ktore wyruszymy- tak... Kopalnie dwarfow!
Reszte rzeczy omowimy na miejscu, PACC wymagany nie jest, aczkolwiek miloby bylo gdyby ktos mial zrobionego postman questa.
Mam nadzieje, ze sie uda. Trzymajcie za nas kciuki. Jezeli chcesz sie dolaczyc- Pisz do mnie- """Sileen"""
Bede na Was czekac godzine przed terminem ;)
Alez ladnie napisales. A nie lepiej Dwarven Bridge, skoro chcesz isc na kopalnie?
@Scotty & Iomer
Gz nice PK :-)
Master Destroyed
11-02-2007, 11:44
Omg co strategia...
Gz chodzenia spać o 19;]
crosscut
11-02-2007, 14:56
Omg co strategia...
Gz chodzenia spać o 19;]
owned xD
@zalfik
to bylem ja ... i... kolega iomera xD a iomer nas tylko krytykuje
@raczej wstawania o 11 w niedziele, przez troche inna strefe czasowa ;)
Na forum tibii.org zglosily sie 2 osoby, zawsze sie dolaczy takze dwoch moich kolegow, z ktorymi czasami pkowalem... Nie ma chetnych? :'(
To co jest? Gdzie sie w koncu spotykamy? Jak Was rozpoznam?
Okay, nagralem filmik z wypadu. Bylo dobrze, wypadly jakies k legi, dosc sporo run. Niestety, (a raczej na szczescie) film trwa az 2 godziny, co sie przeklada na 3,5 mb. Na tibicams nie da sie uploadowac az tak duzego filmiku. Wlozylem go wiec na rapidshare.com, chyba kazdy sobie poradzi ze sciagnieciem.
Link daje tutaj:
http://rapidshare.com/files/16060561/Selena-Odpadki.rec.html
Random mass pking jest fajny tylko jak sie pkuje 15 lvlami bo wtedy jeszcze to idzie jakos ogarnac, jak ci tam wpadnie kilku wyzszych to bedziesz mial takie zamieszanie ze szok, kazdy leci na loota itd. Nie lepiej zebrac ekipe samych ziomow i isc po tajniacku?
Nie ma co, chlopaki i tak sie postarali a mi tam loot zwisa... No, moze te k legi nie... ;P Ale znowu potrafili nawet walczyc, nie?
Wana-Talib
11-02-2007, 23:47
Pk nie było złe troche długo nam się zeszło a gdyby nie Puge to pewnie byśmy nie skończyli :D
Piekny red skull. Tylko te Nocturny wredne sie napatoczyly. Loot niewazny. Chetnie jeszcze zainwestuje pare gp w takie pk bo bylo zajebiste. Jutro wrzuce swoj filmik :P
To co, za miesiac znowu? ;pp
Co to za akcja na "HG" dzisiaj byla??
A z tym pk za duzo lazenia ;/ ci ktorzy nie pekowali mogli chociaz expic na kopalniach bo nie bylo zabardzo kogo ubijac.;)
Wogóle pusta ta selena =(
Master_Macavelli
12-02-2007, 03:22
Skoro tak chcecie pekowac... to zapraszam :) Zglaszac sie do mnie osoby z 15mlvlem+, palkowie ze skillem 50+ oraz knightci lv 30 lub skille 60+/60+. Najlepiej z PACC. Zabijemy kilku szwedow. Miedzy innymi Reny Karde/John the Smasher/Kaby(rs!)/etc. Kazdy noob char ma miec:
scale arm, dwarvenka, wand/miedz/kusza, plegs, (5 sd, 2 uh, 5 mf, 1 mwall <- sorc), (bp uh, 5 hmm <- knight), (5 hmm, 5 mf, 200 bolt <- pal). Do tego kazdy moze miec jakies garnki, food, etc. Nie bedziemy uzywali vnt/ts, jedynie prv chat, ze wzgledu na to, ze licze na spore zainteresowanie, a dokladniej... chcialbym widziec ~30 osob w teamie. Pierwszy cel - proponuje Renego Karde. Pisac mi tylko w grze.
@Maca
Chetnie, moge isc na sileen. Kiedy taka akcja mialaby sie odbyc?
Iomer Thunderblade
12-02-2007, 05:04
Jako ze wstalem zeby sie napic bo mnie suszy :
Makavely you is total noob !
ide spac
Moj filmik:
http://www.zshare.net/download/pkw-rec.html
A co do pomyslu Macy. I'm in :-)
szelbisz
12-02-2007, 11:23
...Zabijemy kilku szwedow. Miedzy innymi Reny Karde/John the Smasher/Kaby(rs!)/etc...
Heh jak mówisz szwedów to wymieniaj szwedów, a nie dwóch słoweńców i anglika ;)
A Kaby jest spoko zostawcie chłopaka ;)
Zgadzam sie z Iomerem ale on ma dobre pomysly wiec pewnie cos z tego wyjdzie
ale jest taki motyw tez ze Iomer moglbys wkoncu wejsc na vt albo sie zalogowac bo dawno cie nie bylo a tylko krytykujesz zrobiles sie jak stray wyjadacz ,ktory nie ma sily walczyc wiec klapie dzibem ale i tak cie kofam:p
Co do Kabego nie tobie to oceniac bo w wojnie im pomaga wiec jebie mnie to czy jest w Cruoise czy nie ale pasc musi.Moze zmadzrzeje i przestanie blokowac statki etc.
Piekny red skull. Tylko te Nocturny wredne sie napatoczyly. Loot niewazny. Chetnie jeszcze zainwestuje pare gp w takie pk bo bylo zajebiste. Jutro wrzuce swoj filmik :P
Heh... Pojde z wami nastepnym razem :) Widac Zalfik, ze grac umiesz. Nawet nie speniales jak cie puge bil :> Tylko przyszedl nastepny i na combo padles ;s Z tobą, to az chce sie pekowac xD Mieliscie dużą ekipę... Wedlug mnie powinno pasc wiecej osob i wieksze lvl'e. Film fajny, ale strasznie dluuugi... No i dobrze, ze staraliscie sie nie bic Polakow :] Ogolnie nie bylo zle :] AAA... no i gz lvl'a, ktory wbiles podczas pk xD
Dzieki za cieple slowa. Aczkolwiek nie uwazam sie z PVP mastah. To bylo moje pierwsze "powazne pk". Ciesze sie ze moglo sie podobac. A co do tego, ze nie padly wyzsze lvle: chyba widac bylo, ze bylismy zadni krwi i bilismy praktycznie kogo popadlo.
A jesli chodzi o Puge'a to czym mam sie przejmowac skoro to noobchar. Zreszta mam jeszcze 2 inne na 20+ i 30+ lvlach, wiec zero do bani. Red skull sliczny prawda? :>
crosscut
12-02-2007, 22:28
Heh jak mówisz szwedów to wymieniaj szwedów, a nie dwóch słoweńców i anglika ;)
A Kaby jest spoko zostawcie chłopaka ;)
kabego nie trawie od poczatku serwa...
Dzieki za cieple slowa. Aczkolwiek nie uwazam sie z PVP mastah. To bylo moje pierwsze "powazne pk". Ciesze sie ze moglo sie podobac. A co do tego, ze nie padly wyzsze lvle: chyba widac bylo, ze bylismy zadni krwi i bilismy praktycznie kogo popadlo.
A jesli chodzi o Puge'a to czym mam sie przejmowac skoro to noobchar. Zreszta mam jeszcze 2 inne na 20+ i 30+ lvlach, wiec zero do bani. Red skull sliczny prawda? :>
TEZ MAM XD
Bring it ;)
leave and never come back -.- i hate kebabs
kabego nie trawie od poczatku serwa...
What did I ever do to you? :(
What did I do to any from Ultimation, I don't like many people from Cruoris, and they don't like me...The only people I like are Karde's and Puge...:confused:
What did I ever do to you? :(
What did I do to any from Ultimation, I don't like many people from Cruoris, and they don't like me...The only people I like are Karde's and Puge...:confused:
You were blockin the boats and things like that. And, if you really like only kardes and puge- its a reason to crash you, at least for me :) Good luck in surviving...
Jakim kutwa cudem jakis łoś sie tutaj znajduje????
Kaby get the hell outa here and never show ur face again here!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.