Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Zaczynam ten temat ponieważ każdy świat juz go ma oprócz Seleny. Zamieszczajcie w nim ważniejsze wydarzenia. Jeżeli będe wiedział coś nowego to też o tym napiszę.
Tycrane zbiera ludzi, którzy chcą wykonać Banashee Quest. O to link do tibia.com forum: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1371758
Kolejny gracz na Selenie, który zdobył 100lvl. Gratulacje i powodzenia w dalszym expieniu. O to link do forum tibi.com: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=11631097#post11631097
Przed chwilą została utworzona Price Lista. Oto kopia:
Armors:
Plate Armor:500-600gps
Blue Robe:20-25k
Noble Armor:2-3k
Knight Armor:5k
Crown Armor:12k
Golden Armor:45-60k
Dragon Scale Mail:70-90k
Demon Armor:2kk
Magic Plate Armor:1kk
Legs:
Crown Legs:17-23k
Knight Legs:8-12k
Golden Legs:230k
Helmets:
Devil Helmet:2k
Crown Helmet:2k
Warrior Helmet:5-6k
Crusader Helmet:5-6k
Royal Helmet:30-35k
Boots:
Boots of Haste:35-45k
Steel Boots:50-70k
Shields:
Dragon Shield:4k
Tower Shield:8-9k
Crown Shield:7-8k
Medusa Shield:8-12k
Vampire Shield:18-25k
Demon Shield:60-70k
Mastermind Shield:130-170k
Swords:
Serpent Sword:1k
Spike Sowrd:1k
Fire Sword:-7k
Bright Sword:10-15k
Giant Sword:17-25k
Axes:
Knight Axe:2k
Naginata:k
Fire Axe:5-20k
Guardian Halberd:20-25k
Dragon Lance:25-30k
Clubs:
War Hammer:2k
Dragon Hammer:3k
Skull Staff:6-7k
Runes:
Backpack Hmm's:1,5k
Backpack Uh's:3k
Backpack Gfb's:3k
Backpack Explosion:3,5k
Back Sd's:5k
Dołaczam jeszcze link do forum tibia.com: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1374449
PaweLLo141
13-09-2006, 14:31
Yo all.. Mam pytanko czy jesteście za tym aby wywalić szewdow z seleny??
Bysmy zrobili postacie i zaatakowali np w grudniu co wy na to??
A po 2 czy jestes zaintersowany word trade zrobic ?? ja ci dam na Titani ty mi na Selenie..
Yo all.. Mam pytanko czy jesteście za tym aby wywalić szewdow z seleny??
Bysmy zrobili postacie i zaatakowali np w grudniu co wy na to??
A po 2 czy jestes zaintersowany word trade zrobic ?? ja ci dam na Titani ty mi na Selenie..
Nie chcąc Cię obrażać zadam Ci pytanie. Z bardzo dużą przewagą liczebną Szwedzi z Titani zostali wyżuceni? To samo dotyczy Seleny. Pozatym niektórzy Szwedzi są fajni -.^ .
PaweLLo141
13-09-2006, 21:50
.. Ale sprobowac mozna ..
A czemu z Titani uciekłeś?? Pamietaj jak loot z hydr kradłeś ^^
na selenie nie dzieje sie nic interesujacego
.. Ale sprobowac mozna ..
A czemu z Titani uciekłeś?? Pamietaj jak loot z hydr kradłeś ^^
Ja kradlem loot z hydr? Wez ty sie zastanow chory czlowieku co ty wogle pierdol***!!!
Masoyama z tej strony ;-)
Wróciłem do gry. Wbiłem 111 lvl i czekam na pacca. Pacc będzie w czwartek/piątek to zajmę się expieniem. Na weekend zrobie PG to walne 112/113 lvl ;-) Muszę jeszcze Annihilatora zrobić bo pierwsza próba bodajże na 104 nie odniosła skutku, ale teraz napewno się uda.
Zapłaciłem Nocturnom 70k i Puge 50k i jestem free także mogę normalnie expić. W tygodniu nie bardzo mam czas, ale na weekendy będę walił PG. Za jakiś czas będę potrzebował shooterów na Hydry/Demony ale to napiszę na Forum.Tibia.Pl wrazie czego.
Temat do końca nie ucichł, ale mało osób się w nim udziela. Dla Di@bEl-a rzyczę powodzenia w expie i w szybkim biciu lvla. Piszcie posty w temacie.
Stonhard
29-09-2006, 20:19
Własnie dzisiaj zaczołem grać na Selenie.
Własnie dzisiaj zaczołem grać na Selenie.
no to stary do gazety z tym
Stonhard
02-10-2006, 14:55
3 dzien mojego grania na Selenie. Jak narazie wszystko idzie po mojej mysli :) . Mam juz dobre eq dla Sorcerer-a i czekam na pacc dzisiaj juz powinien byc co pozwoli mi na bicie jeszcze szybciej lvla.
Selenative
12-10-2006, 03:35
Co ten temat taki padnięty...
Powodzenia na Selenie Stonhard. Tylko zmień Lizard Browi title w gildii bo możesz bana dostać.
@PaweLLo141:
Nie, nie jestem za tym, żeby wywalić Szwedów z Seleny. Co by to zmieniło? Myślisz, że gdyby Polacy rządzili, to by było lepiej? Poza tym Puge i ekipa ostatnio się uspokoili, już nie ma tyle Power Abusingu.
lord_Revor
13-10-2006, 16:41
@PaweLLo141:
Nie, nie jestem za tym, żeby wywalić Szwedów z Seleny. Co by to zmieniło? Myślisz, że gdyby Polacy rządzili, to by było lepiej? Poza tym Puge i ekipa ostatnio się uspokoili, już nie ma tyle Power Abusingu.
Powiem więcej, nawet ostatnio nie widzialem pa wśród szwedów :D teraz tylko paru brazylijczyków zostało do "uspokojenia" :D
A temat pada bo mało jest ludzi na selenie... ostanio zauważyłem że wiele znajomych po prostu dalo sobie spokój z tibią (a może tylko z seleną :( )
Selenative
13-10-2006, 18:22
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35074
Thread ze zdjęciami z Seleny, 149 stron i rośnie :) Zapraszam
Stonhard
19-10-2006, 14:43
To już 20 dzień od dnia założenia mojej postaci na Selenie. Wczoraj miałem już 42 lvl i 39 mlvl ;). Niestety kolejny kick na guardach... , nie ma to jak internet Cię zabija :confused:. Trudno się mówi. Teraz siedze sobie na dragach w Ank i dobije sobie troche do 42 lvla. Potem ide na trening :evul:. W drodze powrotnej się naspeeduje i zrobie nocke na guardach, 44 lvl musi być w piątek minimum B). Do końca października planuje wbić 50 lvl+. Zobaczmy jak wyjdzie. Cya.
Voyant (sprzedany master sorc na 85 lvl + ) zabil mojego kumpla (61 rp ) za nic :< . Steel boots 75k to najmniejsza cena w tibi :< (no przynajmniej na antice 120 k)
Voyant (sprzedany master sorc na 85 lvl + ) zabil mojego kumpla (61 rp ) za nic :<
a jak pkujesz to za co zabijasz?
za outfit?
Stonhard
25-10-2006, 02:48
Mi dzieki pk sie grac odechciewa...
Super! Bedzie mniej kaleczenia angielskiego na forum jak ostatnio zobaczylem twoj topic to mialem napad niekontrolowanego smiechu. Na moim osiedlu jestes przebojem jak niegdys Dark Aven. Z takim angielskim bym sie nie odzywal bo po prostu pokazujesz ze jestes kolejna polska lama chociaz nie wiadomo jak grasz ale zachowanie jest do prawdy lamerskie, kogo na tym forum obchodzi to kto cie zabil a payment po 50k dla nich to juz mnie zwalil z nog :) jestes naszym idolem, teraz powiedz znasz kotiego z rl czy jestes kolejnym asslickerem
KotiConqueror
26-10-2006, 19:10
3 osoby zaplacily
franc i sevionn maja dalej hunta :)
Ale masz racje Stonhard nie powinien sie zbytnio na forum wypowiadac :P
Gram od kilku dni na Selenie i jedno co mnie rozbraja ...
to olbrzymie ilosci polakow. A najlepsze ze co 2 to peker ... gdzie nie wyjdziesz to pierwsze pytanie " PL? " a potem piekny skull kolo klesia sie pojawia i tak w kolko i gdzie nie pojdziesz to, to samo. Najlepiej sie gra w nocy bo nic Ci nie grozi a tak wybiega co jeden to lepszy i napier**** w ciebie. Przyjdziesz inna postacia (silniejsza) to odrazu strasza Cie kolegami itp. i tak kolko ... najgorzej w Carlin , Venore i Thais tam jest ciagle sieka ... Expić to na pochu nabezpieczniej bo zadnen taki kamikadz Tobie nie wyskoczy ... jak tutaj jeden napisał
Dokładnie tego samego jestem zdania !
Dokładnie tego samego jestem zdania !
no to na co czekasz kur... jak widze takich jak ty mnie bierze na sranie, nie wiesz ze sa serwery non-pvp? to idz na 1 nara nikt cie nie trzyma albo dajesz rade albo idz nie widzisz ze cyrk z siebie robisz
Selenative
27-10-2006, 09:53
Super! Bedzie mniej kaleczenia angielskiego na forum jak ostatnio zobaczylem twoj topic to mialem napad niekontrolowanego smiechu. Na moim osiedlu jestes przebojem jak niegdys Dark Aven. Z takim angielskim bym sie nie odzywal bo po prostu pokazujesz ze jestes kolejna polska lama chociaz nie wiadomo jak grasz ale zachowanie jest do prawdy lamerskie, kogo na tym forum obchodzi to kto cie zabil a payment po 50k dla nich to juz mnie zwalil z nog :) jestes naszym idolem, teraz powiedz znasz kotiego z rl czy jestes kolejnym asslickerem
W sumie tu się muszę zgodzić, jest takie coś jak Private Message, można było to w grze załatwić... Tak jak Marczio mówi kogo to obchodzi, że żądasz paymenta od jakichś typów... Ja taki temat na forum odbieram jako popisywanie się protektorami
Tu macie super wydarzenie - GM Nas odwiedził :p
http://img160.imageshack.us/img160/808/gmnaselencelx5.jpg (http://imageshack.us)
ostatnio robia to coraz czesciej.
ps. podobno ci inteligentni ludzie ulatwiaja innym ogladanie obrazow i np. robia ja jako jpg. zamiast bmp o.0
Michalakmee
30-10-2006, 18:34
Siemka widze ze ten temat cos zamula -.^ ale mysle ze sie bardziej rozkreci
pisze tego posta bo potrzebuje pomocy tzn potrzebuje eq i kasy wiec jesli ktos by chcail to niech wysyla mi do thais (dasha kumagai) co moze uhy rowniez mile widziane
bede wdzieczny za pomoc bo wracam do gry a wczesniej oddalem itemy oczywiscie jesli ktos chce za jakiegos itemka kase to oddam ale pozniej bo narazie mam tylko plate seta i 7 k w depo i jest mi ciezko.
No chyba ze ktos chce to mozna isc na hunta np na poh jak cos to pisac w tibii do mnie :)
Seruniek
04-11-2006, 15:59
Co wy macie do szwedów, znaczy nie wszyscy ale wiekszość, ponad połowa moich vipów to są szwedzi i jakos nie mam problemów, słyszałem ze ostatnio sie wiele działo ale nie gralem bo w szpitalu byłem (3 miechy)... A ostatnio to najbardziej pl to sa naby... Kto najczesciej mówi "plx free items" a potem pada "pl?" albo "br?", ja was nie rozumiem im coś odwaliło ostatnio podobno a pl nie odwala? Więc dajcie na wsztrzymanie albo Ci co tak o ta wojne sie burzą (max 30 lvl?) to niech sami na nia idąX( X(
Aha tak btw: w tym temacie ostrooo:D
Shifos Wielki
05-11-2006, 09:40
Ja naprzyklad nie mam nic do tego czy ktos jest pl swe czy br chodzi raczej o to ze Polacy mimo to ze w tym momencie maja chyba najwiecej h-lev postaci na tym serwerze nie potrafia sie dogadac tak jak potrafia to szwedzi.Polacy leja sie miedzy soba,zebraja itp to prawda nieraz wstyd sie przyznac z jakiego kraju sie pochodzi. Generalnie na Selenie jest coraz gorzej grac od jakiegos czasu bardzo duzo PA jest robione przez "mojego idola" Puge Nocturna z kim bym nie rozmawial mial przyjemnosc poznac tego pana z nieprzyjemnej strony, ja zreszta tez ostatnio expilem sobie nie wadzac nikomu na Tiquandzie w miescie malp zbierajac ape fury do addona az tu przychodzi pan Puge i mowi "pay boh"---przz cala Tiquande musialem biec zeby mnie nie ubil bo boh nie oddam i koniec.Ten swiat poprostu stacza sie po rowni pochylej Ci co nie zdazyli wyrobic jakiegos konkret lev maja niewielka szanse bedac Polakami go wyrobic w najblizszym czasie, jest nadzieja na poprawe ale to juz ktos inny moze sie wypowiedziec na ten temat (wiem ze po Nowym Roku).
Michalakmee
05-11-2006, 15:55
Shifos zgodze sie z Toba ostatnio wracam sobie z kazoo bo zbieralem tamm loot wracam a tu wylatuje mi jakis koles 102 lvl rp nie pamietam nicku i 112 lvl tez nie pamietam jaki nick i mnie leja i musialem oddac warrior helmet bo mnie ztrapowali :/ a ostatnio mam powazne problemy finansowe.Wczesniej gralem na silverze gdzie jest malo polakow hlvli najwiekszy ma 84 lvl i rzadza tam brazyle i mowilem ze polacy tam sa nie zgrani ale zauwazylem ze mimo nizszych lvli sa o wiele zgransi niz tu a brazyle jakos nie tepia ich tak :)
Ja naprzyklad nie mam nic do tego czy ktos jest pl swe czy br chodzi raczej o to ze Polacy mimo to ze w tym momencie maja chyba najwiecej h-lev postaci na tym serwerze nie potrafia sie dogadac tak jak potrafia to szwedzi.Polacy leja sie miedzy soba,zebraja itp to prawda nieraz wstyd sie przyznac z jakiego kraju sie pochodzi. Generalnie na Selenie jest coraz gorzej grac od jakiegos czasu bardzo duzo PA jest robione przez "mojego idola" Puge Nocturna z kim bym nie rozmawial mial przyjemnosc poznac tego pana z nieprzyjemnej strony, ja zreszta tez ostatnio expilem sobie nie wadzac nikomu na Tiquandzie w miescie malp zbierajac ape fury do addona az tu przychodzi pan Puge i mowi "pay boh"---przz cala Tiquande musialem biec zeby mnie nie ubil bo boh nie oddam i koniec.Ten swiat poprostu stacza sie po rowni pochylej Ci co nie zdazyli wyrobic jakiegos konkret lev maja niewielka szanse bedac Polakami go wyrobic w najblizszym czasie, jest nadzieja na poprawe ale to juz ktos inny moze sie wypowiedziec na ten temat (wiem ze po Nowym Roku).
Nikt nie ruszy ani puge ani nikogo, nie ma takiej sily. Polacy wola byc z nim nic przeciwko bo i tak nic nie wskoraja. Tyle
Shifos Wielki
06-11-2006, 15:47
I tu musze przyznac Ci racje. Puge moze lazic po Selenie jak swieta krowa i robic co mu do tej chorej glowy a Polacy patrza i nie wiedza co zrobic kazdy ma strach go ruszyc bo nie wiadomo jak moglo by sie nto skonczyc. Najprawdopodobniej szwedzi zmietli by Polakow z serwa a polskie h lev chca tu grac i tyle co mam do powiedzenia.
Hehe... Też przeżylem takie cos :/ Tylko ja oddałem boh'y -.- Nie wiem dlaczego ale mu dalem. A on w zamian dał Pirate Boots'y :p
Chociaz ostatnio tez przeżyłem ciekawą historię, nie z Puge'm, ale z Dany'm Karde ;p Expie na pohu, a on nie wiadomo dlaczego walnął mi z e wave ;p Poszedł uh, patrze UE xD Nie wiem jakim cudem ale przeżyłem. Chcial bp uhów, więc dałem i w długą :P
Hehe... Też przeżylem takie cos :/ Tylko ja oddałem boh'y -.- Nie wiem dlaczego ale mu dalem. A on w zamian dał Pirate Boots'y :p
Chociaz ostatnio tez przeżyłem ciekawą historię, nie z Puge'm, ale z Dany'm Karde ;p Expie na pohu, a on nie wiadomo dlaczego walnął mi z e wave ;p Poszedł uh, patrze UE xD Nie wiem jakim cudem ale przeżyłem. Chcial bp uhów, więc dałem i w długą :P
Ludzie zrozumcie ze placenie tu nic nie da, jak was bije to albo was ubije albo was NIE DA RADY ubic, niezaleznie od tego czy placicie czy nie, sporadycznie was zostawi w spokoju. Nawet jak mu nie zaplacisz, dla nich jest to zwykle random pk, oni zapomna o tym ze was bili jak beda lac nastepnego czyli za 2-3 godziny. Nie ma sie po co pytac za co itp. bo jest to normalny pking jak wy robicie noobcharami tylko ze na inna skale. Jak mnie sie pytaja za co bilem to tez odpowiadam byle 1 powod czyli biles mi kumpla. Jest to norma. Skonczcie polakowac
Stonhard
07-11-2006, 07:12
Smiej sie dalej kazdy z tych 5 osob zaplacil i co lyso??
Btw. Jakbys tyle speeda co ja przez zycie wpie***** to nie wiem czy po polsku bys umial cos napisac.
@Stonhard
Widać ten speed niezle ci beret zrył , chyba sie logne i cie zabije tak for fun :p
@Stonhard
Wow, speed... napisz o tym jeszcze na głowie że speeda bierzesz jak grasz... nOOb!
A co do pk... jeśli "pk są be" i zabijanie innych graczy uważasz za bezsensowne to dlaczego nie grasz na serwerze z systemem "non-pvp"
A jeśli lubisz Pking dlaczego płaczesz jak Cie ktoś zabije?
Z moich prywatnych doświadczeń każde pvp jakie miałem w tej gierce podniecało mnie niesamowicie :p... Jeszcze przed update... liczyla sie szybkosc, spryt, wyczucie podczas zamieszania każda taktyka była dobra wtedy gdy była skuteczna. Podczas nudnego expienia lubiłem nieoczekiwane wizyty nadpobudliwych gośći jak i sam lubiałem zabijać, czasami mnie niosła taka ambicja że podczas zabijania też czesto to ja padałem ofiarą, raczej nie płakałem z tego powodu, nie spamowalem forum ale bezsensowne zabijanie kogos postaci aż do rooka uważam za głupote. Trzeba mieć troche honoru (hehe) nawet w takiej grze.
A co do Puge Nocturna, huntował mojego kolegę i napisałem mu że kiedyś padnie i że ja bede przyszlością na selenie, Była akcja w AB gdzie nabilem na nim yellow skulla, chcialem mu pokazaż że jest lama i mu uciekne... a on mnie wzioł za kolege... dziwny czlowiek ale go strasznie rozumiem. Też bym zrobił chara żeby nóbków ubijać całymi dniami xD Wsumie w jego sytuacji robiłbym to samo.. tak jestem tego pewien. Jakby nie było by szwedów napewno to ja bym zastąpił role puge na selenie xD
A co do speeda, polecam tobie LSD, napewno skonczysz wtedy z tibią bo odkryjesz lepszy świat niż te marne piksele i niby koledzy. Po LSD poznasz lepszy świat, taki kolorowy... bajeczny... czasem troche straszny a czasem smieszny. Tam też poznasz prawdziwych kolegów, protektorów... np.: Moim kolegą jak i protektorem jest pan o imieniu "lucyfer" może też będziesz mial przyjemność go spotkać?
Pozdrowienia z bajecznie kolorowego świata (Nazywanego przez ludzi z syfami na twarzy i z podkrążonymi oczami "Rl life'em")
Wasz Hakkuś :D
Wielu z was denerwuje sie ze na selenie tyle pk:evul:
ale właśnie to wyróżnia ten serwer z pośród wielu innych.:cup:
JA lubie selene taką jaka jest. Oczywiście mozna tu troche zmienić.
np to żeby POlacy trzymali sie razem szczególnie high levele.
Oto moje dzieło
http://img219.imageshack.us/img219/1932/mi9klolajst3.jpg (http://imageshack.us)
Jeszcze są jakieś pozostałości po tym na pohu.
Już po kilku godzinach od zrobienia tego ktos juz zaczął rozwalac;(
po 3 dniach była już masakraX(
Smiej sie dalej kazdy z tych 5 osob zaplacil i co lyso??
Btw. Jakbys tyle speeda co ja przez zycie wpie***** to nie wiem czy po polsku bys umial cos napisac.
Mam w dupie ilu z nich bylo tak naiwnych
Skoncz szponcic tym speedem, 12 lat masz a jakbys speeda z 20 metrow zobaczyl to bys zygal dalej niz widzisz. Myslisz ze jakimis sciemami zaszponcisz jestes zwyklym lamusem a ci ktorzy ci zaplacili sa jeszcze wiekszymi. Idz do szkoly lepiej bo ta gra ci wyryla glowe na amen
Za moich czasow na Selenie to Nortec byl "swieta krowa" pewnie dlatego iz mial najwyzszy lvl :P Selena nie jest takim najgorszym serverem, a pa jest na kazdym pvp serverze ;)
PS: Wie ktos moze czy stary Degun jeszcze gra w tibie?
Za moich czasow na Selenie to Nortec byl "swieta krowa" pewnie dlatego iz mial najwyzszy lvl :P Selena nie jest takim najgorszym serverem, a pa jest na kazdym pvp serverze ;)
Heh... Teraz tą "świętą krową" jest Puge. Chociaz wczoraj musialem placic bohy Gady'iemu... I retired :p
widzisz komin znalzli sobie "ofiare" teraz raz w tygodzniu bohy będziesz tracić:evul: hehhehehehehe
Gracze seleny zmobilizujcie się aby wypowiadać się na tym forum;)
Wymyśłiłem aby rozruszać te forum zabawę w wymyślanie powiedzonek o selenie oto kilka przykładów
-selena -serwer zapomniany przez cip soft
-selena=szkoła przetrwania
-selena-serwer bez kolejek
Kiszonka_The_Boss
13-11-2006, 16:19
Przetrwasz na Selenie przetrwasz wszędzie x)
Selena - serwer paymentow :P
Master Destroyed
18-11-2006, 16:32
@up
Widać że Cię niekochają...<lol>
Niewiem czy to prawda ale wiekszośc Swe zmienia swiat(Askara).Obawiam się jednego za h lvl Polacy odwalą Pa ale swój ze swoim sie dogada;)
Shifos Wielki
19-11-2006, 09:06
jesli h lev szwedzkie poszly na Askare to bylo by jeszcze gorzej wpadali by co jakis czas pk sobie porobic a zreszta jak obserwuje Erig.net h lev caly czas expia z malymi wyjatkami.
dużo osób mówi ze szwedzkie h lvl które grają na selenie mają jakies inne dobre chary na innych światach a na selenie sobie pekują zabijają itp:evul: {ogólnie wszystkie chamskie zabawy}
zobaczcie ile szwedzkich h lvl ma co chwile red skule
Przetrwasz na Selenie przetrwasz wszędzie x)
g*wno prawda
@ zabawa :)
selena - serwer jak kazdy inny - bez przyszlosci
V.Kitthix
26-11-2006, 01:24
Mam dla was bardzo dobrą wiadomość, kto gra na Selenie ten wie, kto to jest Puge Nocturna. A więc Puge Nocturna gra teraz MSem i ma Nick Pugge Nocturna, pewien Polak(73 Paladyn) odważył się go zabić i mu się to udało. Po chwili Puge Nocturna, Nortec Nocturna i Voyant chcą go zabić lecz temu udaje się im uciec.
P.S: Jeśli chcecie zobaczycz to wydażenie co stało się przed chwilą to zapraszam do działu Filmy.
Kiszonka_The_Boss
26-11-2006, 12:32
g*wno prawda
@ zabawa :)
selena - serwer jak kazdy inny - bez przyszlosci
Eh Marczio Marczio :)
Mam nowy pomysł ! Postarajmy się zaprosić na nasze forum któregoś z polskich high lvl.np Koti ,Alcuard. Może odpowiedzą nam na pare pytań co dalej z seleną?
Winicius_Selena
28-11-2006, 21:33
Selena to jedyny spokojny serwer pod względem pk. Nie wiem jak to robię, że sam nigdy nie obrywam bez powodu (sztuka rozmowy z człowiekiem :D ).
_____
A odnośnie szwedów nie wiem w czym wam przeszkadzają i znam kilku (mam na VIP), których lubię.
_____
Pieprzeni pk to najczęściej -> Polacy
_____
Nie wiem co się z nią dzieje ale dobrze, że gra na razie mało ludzi, nabijemy wyższe levele (nie ma kolejek ;) ).
_____
Nie próbujcie grać na non-PvP <-- sam zacząłem i nabiłem 21lvl. To głupota
Szczególnie Celesta (kolejki dochodzą do 200 graczy albo nie można się zalogować w ogóle i dobrze <dlatego gram już na selena). Pełno noobów i złodziei.
_____
Ktoś tam ładnie ujął żeby wprowadzić do tego działu h lev Polaków i podyskutować o serverze ale przecież Masoyama i Koti się zjawili...
_____
Pomimo Pk cenię bardzo ten serwer, nie wiem jak wy. Nie wyrzucajmy Szwedów bo to tylko zepsuje atmosferę rozgrywki.
KotiConqueror
29-11-2006, 13:44
Hmm czytam kazdy post tutaj ale czesciej udzielam sie w dziale ze zdjeciami
jak macie jakies pytania to prosze bardzo :)
o co chcesz sie pytac h lvla o.0?
na Selenie ...nawięcej Polaków-.-
Szwedzi..wyzsze lvl ^^
o Puge~~ nie da się powiedzieć że jest normalny..bo nie jest.
Ma chara na Askarze i najlepiej jak juz tam zostanie..
btw.na tym filmiku odnośnie śmierci pugge widać,że Polak potrafi :D
3 h lvl..i jakos chłopak nie padł..Gratz :P
Puge i spółka powinni poćwiczyć na Ots umiejętnośc pvp -.-
Mam pytanie go kotiego.
Czy ty i alcuard jako najwyższe levele nie mogli byście zaprowadzzic troche porządku?Szczególnie wkurzające jest jak jakis h lvl typu puge nocturna albo dany karde rozwalają dla zabawy albo karzą se placic"pay boh or die"X(
Sirblaze
01-12-2006, 19:10
Mam pytanie go kotiego.
Czy ty i alcuard jako najwyższe levele nie mogli byście zaprowadzzic troche porządku?Szczegulnie wkurzające jest jak jakis h lvl typu puge nocturna albo dany karde rozwalają dla zabawy albo każą se placic"pay boh or die"X(
Dam Ci jedna dobra rade synu:
Najpierw nauka(szczegolnie jezyk ojczysty) potem przyjemnosci i gry.
Regards
@ Koti
Czy mozesz sie szczerze wypowiedziec nt Puge'a?
Wszyscy tutaj po nim jada ja po zdechlym psie. A mnie spotkalo ostatnio z jego strony cos straaaasznie pozytywnego (bez szczegolow). Poza tym nawet sama rozmowa z nim.... nie wydaje sie taki, jakim jest opisywany....
KotiConqueror
05-12-2006, 17:54
Hmm a co chcecie wiedziec na temat Puge?
Wiem ze robil PA, ( robil bo mnei zapewnial ze juz nie robi :P )
Ale mniejsza z tym jest jednym z moich najlepszych przyjaciol tutaj.
Znam go odkad mial 30 level, robilem mu pare questow jak jeszcze mial taki niski level. Rozmawiam z nim niemal codziennie przez mikrofon ( jak i z reszta Szwedow ). Bo tak pewnie zaraz tu zacznie sie "koti swe dupoliz itp" mam gdzies wasze opinie na ten temat. Po prostu mam mnostwo znajomych wsrod Polakow ale tez i wsrod Szwedow. Dlaczego mialbym stawac przeciwko ludziom z ktorymi rozmawiam przez mikrofon od ponad roku, broniac Polakow ktorych nawet nie znam....Wracajac do Puge.... koles nawet raz mnei uhal jak mialem kicka na quescie, a raz po updacie jak nurkowalismy i wpadlem do jednej z dziur z 5-6 predator cos tam, ktore mnei bloknely to wrocil po mnie i je odciagnal.
Pozatym przeciez jestem z nim w gildii , lol.
Odpowiedz bardzo satysfakcjonujaca ;)
@Koti~~
ty miałeś okazję poznac Puge z tej dobrej strony,ja nie :P
też uważam ,że nie każdy szwed jest zły..ale o Puge ..nie umiem już chyba zmienić zdania na jego temat : |
kamil_nowacki
06-12-2006, 21:35
Według mnie dobrym sposobem na problemy typu pk, pa itp. jest poprostu zapoznanie sie z nimi. Wiem ,ze brzmi to banalnie ale wystarczą dobre okolicznosci lub poprostu szczescie. Nie widze innego wyjscia w tej sytuacji, jak znasz przynajmniej kogos na hlvl koniec problemow, szczególnie na Selenie, gdyz nie szykuje sie zaden war a sytuacja polityczna jest w miare ustabilizowana.
edit:
naprzyklad taki Gady Karde nie jest wcale taki zly , a o puge mam mieszane uczucia
Zauważyłem że slash qu wziął się do roboty!!!
Czyżby zamierzał znowu być najleprzym magiem???:cup:
Oby alcuard sie nie dałB) VIVA POLONGE
krytyk44
07-12-2006, 20:16
@koti
puge nie robi pa xD to ciekawe jakim sposobem mam 150k paymenta za nic?
@koti
puge nie robi pa xD to ciekawe jakim sposobem mam 150k paymenta za nic?
Zycie :)
Nie rozumiem cie koti dlaczego dalej grasz w te gre. Dla mnie ta gra po 2 latach jest totalnie gowniana i nudna. Nie mow ze grasz w to dla przyjaciol bo rownie dobrze mozesz z nimi gadac dalej na ventrilo nie bedac w tibii. Bezsens dla kolesia ktory studiuje.
krytyk44
07-12-2006, 20:47
moze lubi grac w tibie albo nie wiem?
a Ty po co psizesz na forum skoro mozesz wbic na tibie albo na gg sobie proozmawiac? niby na selenie nie grasz a caly czas sie udzielasz w tematach o selenie:P
KubaGuzikkk
07-12-2006, 22:02
edit:
naprzyklad taki Gady Karde nie jest wcale taki zly , a o puge mam mieszane uczucia
Z tego co mi wiadomo, Gady nie nawidzi pl x)
@Szarancz
Pytam Ciebie bo Ty chyba miałeś z tą osobą dużo styczności więc może będziesz wiedzieć. Garm w końcu wraca czy tak sobie w kulki leci. W sumie gadałem z nim ze 2 razy ale mówił że musi się nad tym jeszcze poważnie zastanowić :|
KotiConqueror
08-12-2006, 05:46
Zycie :)
Nie rozumiem cie koti dlaczego dalej grasz w te gre. Dla mnie ta gra po 2 latach jest totalnie gowniana i nudna. Nie mow ze grasz w to dla przyjaciol bo rownie dobrze mozesz z nimi gadac dalej na ventrilo nie bedac w tibii. Bezsens dla kolesia ktory studiuje.
Jeszcze nie minelo 2 lata odkad gram w ta gre :D
kamil_nowacki
08-12-2006, 16:17
Z tego co mi wiadomo, Gady nie nawidzi pl x)
może i nie nawidzi ;], ale jakos mam u niego prota, czyli da sie dogadac :D to tylko czlowiek ;P
KubaGuzikkk
08-12-2006, 16:53
może i nie nawidzi ;], ale jakos mam u niego prota, czyli da sie dogadac :D to tylko czlowiek ;P
Ja też byłem do tego stopnia naiwny że mu (pewnie jak Ty, bo Gady za nic innego nie protuje pl;])robilem runy druidem ;) Przekonasz sie jaki on jest jak Ci zacznie qmpli ubijac z jakihs smiesznych reasonow ;)
krytyk44
08-12-2006, 21:34
gady przynajmniej nie kradnie loota na huntach tak jak polacy
Wkurza mnie jedno na Selenie ze jest tam tak dużo PK kurde jak ktoś ma mały lv jak ja bo wiadomo nie bede zaczynał expował bez skili a jestem knightem to już mnie 2 raz zabiła jakaś ***** za nic...
Nie wiem jak można tu skilować przez takie **** :/
Wkurza mnie jedno na Selenie ze jest tam tak dużo PK kurde jak ktoś ma mały lv jak ja bo wiadomo nie bede zaczynał expował bez skili a jestem knightem to już mnie 2 raz zabiła jakaś ***** za nic...
sie nie podoba to non pvp czekaja na takich narzekaczy.
ciezko powiedziec cos o gadym ale mysle ze podobnie jak ci dwaj boterzy dany i xan nie sa rasistami ale do pl sa strasznie uprzedzeni no i sa kawalami frajerow ogolnie. Co do prota, prot z ktorego zaplaciles jest gowno warty przekonasz sie o tym rychle tymbardziej u takiego kolesia jak gady.
kamil_nowacki
10-12-2006, 17:11
Ja też byłem do tego stopnia naiwny że mu (pewnie jak Ty, bo Gady za nic innego nie protuje pl;])robilem runy druidem ;) Przekonasz sie jaki on jest jak Ci zacznie qmpli ubijac z jakihs smiesznych reasonow ;)
Nie za uhy, sprzedałem mu chara. I mi zapłacił przyzwoicie na razie nie robii problemow a wrecz pomaga - za uhy to co to za pro??
ja dzieki jego pro skiluje juz jakis czas i zero problemow :D
a jak sie potem przekonam to juz mi nie bedzie potrzebne jego pro;]
Witam . Ostatnio zrobiłem se postać na tym servie . Lubie ten świat , ale w moim mniemaniu dyskryminuje się tu polaków . Zanim wbiłem 11 lvl padłem dwa razy :P . Odrobiłem w 30 minut . :D
KubaGuzikkk
12-12-2006, 16:35
Nie za uhy, sprzedałem mu chara. I mi zapłacił przyzwoicie na razie nie robii problemow a wrecz pomaga - za uhy to co to za pro??
Jak myślisz, ktoś Cię będzie protować nie wiadomo jak długo jeśli mu zapłacisz raz czy jak mu ciągle będziesz dawać upusty cenowe na runy gdzie jemu (w tym przypadku uh) są potrzebne?x)
Zacznij w końcu myśleć ;)
Bezsens dla kolesia ktory studiuje
Nie koniecznie. Tibia jest forma rozrywki. Kazdy gra w nia tyle czasu ile moze. A wbrew pozorom na studiach ma sie wiecej czasu wolnego niz w np gimnazjum, czy liceum :P (oczywiscie sa wyjatki :P)
A poza tym to wlasnie tacy ludzie sa najbardziej godni szacunku w Tibii. Przyznasz, ze czlowiek studiujacy (a wiec z zalozenia przynajmniej troche inteligetny) to lepszy kompan do Tibii, niz 13-latek, ktory gra w Tibie bedac na wagarach i bije jak najwyzszy lvl, zeby pokazac swoim 15-letnim kumplom kto tu rzadzi. ;)
BTW. Zeby nie bylo ze offtop. Koti, idziesz na zwiedzanie PoI, ktore organizuje Nortec bodajze? Jesli tak to skrec jakis filmik, chetnie obejrze ;)
Nie koniecznie. Tibia jest forma rozrywki. Kazdy gra w nia tyle czasu ile moze. A wbrew pozorom na studiach ma sie wiecej czasu wolnego niz w np gimnazjum, czy liceum :P (oczywiscie sa wyjatki :P)
A poza tym to wlasnie tacy ludzie sa najbardziej godni szacunku w Tibii. Przyznasz, ze czlowiek studiujacy (a wiec z zalozenia przynajmniej troche inteligetny) to lepszy kompan do Tibii, niz 13-latek, ktory gra w Tibie bedac na wagarach i bije jak najwyzszy lvl, zeby pokazac swoim 15-letnim kumplom kto tu rzadzi. ;)
Rozrywka a granie w to godzinami to roznica. Mam brata studenta chemii, on albo jest na zajeciach albo sie uczy w domu, nie ma czasu na zadne granie bo wieczorami woli isc na piwo albo z laska gdzies. Granie w tibie na studiach to dla mnie jakas skaza. Chyba sie na nie idzie po to, zeby sie uczyc a nie grac w jakas smieszna gre. Bo jesli w tym bylby chociaz gram ambicji albo sensu to rozumiem ale skoro tu starczy mnie dobrego bota i juz nic nie musisz robic zeby miec lvl. Juz sam sposob obchodzenia sie z graczami (pacc i facc) mnie odpycha, a nazwa cipsoft to mi sie kojarzy z polskimi politykami - taka sama banda kretynow trzepiacych wielki hajs
Dla jednego rozrywka to zagranie 1-2h dziennie, dla innego zarwanie nocki. Jesli osoba studiujaca przesadzi z marnowaniem czasu na cokolwiek poza nauka - leci ze studiow. Osobiscie znam conajmniej kilka osob grajacych aktywnie w Tibie i bedacych jednoczesnie studentami. O dziwo maja czas na alkohol i kobiety :P
A co do studiowania chemii, medycyny etc... to tacy studenci nie maja w ogole zbyt wiele wonego czasu.
No i w sumie juz przestaje sie madrzyc bo to za duzy offtop... sry ;)
KotiConqueror
13-12-2006, 21:26
Po pierwsze co Cie tak interesuje moj RL Marczio
Tibia to Tibia nie chce to nie graj
Ci co mnie znaja w RL wiedza jaki jestem
I to moja prywatna sprawa ile chce poswiecac tej grze czasu
Co do PoI to musze miec ta nowa kusze .... tlyko ze w sobote ide do pracy ( jeszce nie wiem na ktora godzina .. ;/) wiec nei wiem czy dolacze do tego teamu :(
No chyba ze mi ktos pozniej pozyczy x bowa jak bedzie mogl :P
Nie ważne jest ile sie gra tylko jak sie gra. Ktoś przez 3 godziny nabije wiecej expa niz drugi przez tydzień.
PS:Chce ktoś poskilować ?
kamil_nowacki
14-12-2006, 22:06
Jak myślisz, ktoś Cię będzie protować nie wiadomo jak długo jeśli mu zapłacisz raz czy jak mu ciągle będziesz dawać upusty cenowe na runy gdzie jemu (w tym przypadku uh) są potrzebne?x)
Zacznij w końcu myśleć ;)
w tym problem ze ja mu sellnolem chara i dopuki mam r keya i dopuki mu zlerzy na tym kupinym charze nie ma wyboru ;] a troche zapłacił :D
KubaGuzikkk
14-12-2006, 22:40
w tym problem ze ja mu sellnolem chara i dopuki mam r keya i dopuki mu zlerzy na tym kupinym charze nie ma wyboru ;] a troche zapłacił :D
Tak wiec oleje Cię jak char bedzie już jego ;)
Master Vader
15-12-2006, 00:47
Gram już na selenie hoho...z małymi przerwami..
I jeśli chodzi o Puge Nocturne to spotkałem sie parokrotnie z jego PA.
Raz dorwał mnie w Veno z kumplami rabnął sd, f-fildy i trap i powiedział swoje:
pay armor!!!Ja powiedziałem że nie dam...i nagle szczelina to ja szybko
utani gran hur i długa do dp...:] udało sie! po chwili pisze do mnie, Nanaki hunter(spodziewałem sie hunta) i przeprasza za pugiego mówi , że to tylko zabawa była i, że mi odda wszystkie uhy, które zużyłem!!!cud...
Pare razy jescze mnie bił..ale tylko dla zabawy...takie małe PA po veno...bez większych szkódxD
A co do gady'ego karde to nie rozumiem!byłem z nim na hydrach(exura sio"gady)i niestety padłem dwukrotnie, a on za każdym razem zwracał mi wszystko m.i.n bohy, c-arm i 7bp mf....więc jak dla mnie respect:)
Ani razu nie spotkałem sie z uprzedzeniem do pl z jego strony...
Małe pytanko do was i do kotiego:
Kto jest najlepszym protektorem na selenie???xD (bo szukam takowego :) )
Małe pytanko do was i do kotiego:
Kto jest najlepszym protektorem na selenie???xD (bo szukam takowego :) )
Nie szukaj protektora... staraj się, a nie będziesz go potrzebował. ;)
kamil_nowacki
15-12-2006, 22:29
Tak wiec oleje Cię jak char bedzie już jego ;)
przeciez on tego chara ma jakis czas (2 miechy) jak cos nie tak to "rookowanie na ekranie" (jezeli mu nie zalezy;p) wiec nie oleje ;p
KubaGuzikkk
19-12-2006, 20:18
przeciez on tego chara ma jakis czas (2 miechy) jak cos nie tak to "rookowanie na ekranie" (jezeli mu nie zalezy;p) wiec nie oleje ;p
masz pewnosc ze nie wyslal prosby o new reca?;)
Nie szukaj protektora... staraj się, a nie będziesz go potrzebował. ;)
EHUahuehua SteroL fajko graj a nie se w kulki lecisz xd
kamil_nowacki
23-12-2006, 12:48
Słyszalem z roznych źródeł ze szykuje sie wojna na Selenie. Może ktos orientuje sie miedzy kim ta wojna?
Słyszalem z roznych źródeł ze szykuje sie wojna na Selenie. Może ktos orientuje sie miedzy kim ta wojna?
Miedzy Invictis i Nocturnami, ale tylko wtedy gdy Popeye bedzie dowodzil Nocturnami :P
Raczej nie bedzie zandej wojny, no chyba ze Tiases i spolka chca opanowac serwer ;>
KotiConqueror
24-12-2006, 01:10
Jak ktos ma 60+ to lepiej niech nie expi w dzien bo moze pasc ...
Uwazajcie na siebie :)
LOL... Chociaż dobrze, że powiedziales... A dlaczego 60+ mają padac? Związane to jest z wojną? Koti, jeśli mozesz, powiedz cos więcej...
Shifos Wielki
24-12-2006, 12:46
Koti nie pisz takich rzeczy zeby nie expic tym bardziej w swieta tylko wezcie cie w koncu za tych Nocturnow. Krupcia Andi wczoraj padla na moich oczach jak chciala prezent dostac od Mikolaja na Vedze. Sam pisales ze Puge to Twoj kolega ale on normalny to chyba nie jest zreszta jak reszta tej rodzinki oni poprostu osmieszaja Polakow za 30 Min padl Lady of Selena a Ty piszesz nie grac bo mozecie pasc. Ich trzeba zajebac i wyrzucic z serwa oto moja rada.
AxenRemo
24-12-2006, 13:30
a od kogo można paść jeśli można wiedzieć??
:>
A co do Lady of Selena to nie jest mi jej żal...
Shifos Wielki
24-12-2006, 13:36
Ty nie musicsz sie bac masz za pro najwiekszego nooba Tibi Puge jego rodzinka zaczela szalec na swieta czytaj forum to bedziesz poinformowany.
AxenRemo
24-12-2006, 14:03
Ni czytałem forum więc nie wiem
Ale z tego co wiem to nortec i evalor zaczeli szalec.
a pasc od kazdego moge przeciez
:(
a mowi to ten ktory ma najcieplejsze dupsko obecnie i jest bezpieczny, naprawde mogles nie mowic tego nawet.
KotiConqueror
25-12-2006, 02:22
Dzieki Marczio ja tez cie lubie bardzo :)
Ostrzegam tylko ludzi zeby uwazali bo jak widac po krupci czy tam innych to to jest bardzo trudna sprawa stac w pz, ale jak wiadomo PL to nooblety wiec i tego sie beda pewnie musieli nauczyc :)
Shifos Wielki
25-12-2006, 04:31
glupoty koti piszesz. Czemu nie ma cie w ultimate bo puge kolega .
rozwalaja w kilku serwa a ty chcesz zeby wiara po pz sie chowala Krupcia padla na vedze widzialem to sprzedala woreczki swiateczne i nie patrzyla na monitor bo pisala nic nie winna chyba ze lev winny.Dla mnie to czuby sa i tyle na co ja zabili wiadomo ze ma aola tylko und w bili a na war powinni oszczedzac
Omg ludzie ale wy czasem śmieszni jestescie, szkoda :(
Dzieki Marczio ja tez cie lubie bardzo :)
Ostrzegam tylko ludzi zeby uwazali bo jak widac po krupci czy tam innych to to jest bardzo trudna sprawa stac w pz, ale jak wiadomo PL to nooblety wiec i tego sie beda pewnie musieli nauczyc :)
Takim ostrzeganiem to se mozesz dupe podetrzec to tak jakbys wspolpracowal z 2 stronami.
krytyk44
26-12-2006, 21:38
lol na selenie war xD pierwsze slysze...;)
Takim ostrzeganiem to se mozesz dupe podetrzec to tak jakbys wspolpracowal z 2 stronami.
Nie podoba sie takie ostrzeganie? Fajnie, nie musimy o tym wiedzieć, a ty sie po prostu do niego nie stosuj, ok? thx :)
a mowi to ten ktory ma najcieplejsze dupsko obecnie i jest bezpieczny, naprawde mogles nie mowic tego nawet.
O ile mi sie dobrze zdaje to teraz na selenie nikt bezpiecznie sie czuc nie moze oprucz ppl nalezacych do Cruoris:confused:
A powinienes dziekowac Kotiemu ze cie chociaz uprzedzil a nie wonty strzelacX(
krytyk44
27-12-2006, 21:55
O ile mi sie dobrze zdaje to teraz na selenie nikt bezpiecznie sie czuc nie moze oprucz ppl nalezacych do Cruoris:confused:
A powinienes dziekowac Kotiemu ze cie chociaz uprzedzil a nie wonty strzelacX(
od 3 do 7 rano jest bezpiecznie, do poludnia tez ale swe w kazdej chwili moga sie lognac
od 3 do 7 rano jest bezpiecznie, do poludnia tez ale swe w kazdej chwili moga sie lognac
Jak bys przeczytal uwaznie to bys wiedzial ze nieprosilem o spis godzin kiedy jest bezpiecznie tylko muwilem ze nikt niemoze sie czuc bezpiecznie.X(
Stonhard
28-12-2006, 06:36
Żeby nie Koti to Selena juz wogle by byla Swelena. Ciekawe co bys Ty zrobil na jego miejscu? Ja wiem, sprzedałbyś poprostu swoich wszytstkich poslich kolegów i byś lizał dupe dla Swe, po czym i tak by Cie ubili:baby: .
Shifos Wielki
28-12-2006, 15:15
Najlepiej to jeszcze sie poklucie miedzy soba swe w to graj.
Powiedzcie mi prosze czy ten Shifos Wielki to tylko mnie dobija?:p
KubaGuzikkk
28-12-2006, 17:38
@up
Nie :P
@ Queth
Co do ostrzegania Marczia to... Powiedz mi za co on ma dziekowac Kotiemu skoro Szaranc nie gra tu juz od... hohoho czasu?:P
@Marczio
^^
To co robicie jest bez sensu -.- każdy ma prawo robić co chce. Co was obchodzi co robi Koti?? Jest wolny i jak sam pisze jest ZADOWOLONY z tego, że zadaje się ze Szwedami co wcale nie jest karalne :p Zresztą z nimi jest lepiej pogadać niż z niektórymi Polakami, którzy są nabkami :(
Master Vader
30-12-2006, 12:20
Taa...nic wam po kłótniach, bo i tak nic nie zdziałacie..
A jak na mój gust to niestety ta wojna jest już przegrana...;/
I nic się już nie zmieni!!
Polacy powinni się uczyć grać od szwedów...niestety
Hmm...:cup:
Dec 30 2006, 17:34:37 CET Killed at Level 77 by Puge Nocturna
and by a dragon
Sam nie dawal rady:p :p :p
Qwa gdyby nie dragi to bym niepadl :cup:
Dec 30 2006, 17:34:37 CET Killed at Level 77 by Puge Nocturna
and by a dragon
Wczoraj wieczorem wracając z cycklopolis zauważyłem całe Ultimation biegnące na południe. Było to właśnie mniej więcej w tych godzinach:confused:
Może chcieli ci udzielić pomocy?
Żeby nie Koti to Selena juz wogle by byla Swelena. Ciekawe co bys Ty zrobil na jego miejscu? Ja wiem, sprzedałbyś poprostu swoich wszytstkich poslich kolegów i byś lizał dupe dla Swe, po czym i tak by Cie ubili:baby: .
Najpierw sie pytasz a potem sam sobie odpowiadasz. Nie wiesz co bym robil, na pewno bym nie trabil na calym forum ze wdupiam amfe tonami tak jak ty gadasz a amfe to widziales w telewizji jak ci starzy pokazali. Myslisz ze bym sprzedal moich kolegow? Nigdy ich nie sprzedalem a jak tu jeszcze gralem to akurat znalem kotiego, wiem jaka byla sytuacja. Co do lizania dupy, hehe co ty o tym wiesz, jestes rlem kotiego i co z tego, jesli chodzi o ten temat to ja znam mistrzow od tego fachu.
@ Grypek
No jasne kto mu mowi co on ma robic? Czy ja cos powiedzialem? Nauczcie sie czytac:
Po cholere jest z nimi i jednoczesnie jak tu pisze na forum zlote rady typu:
"Jak macie 60 lvle to lepiej nie wychodzcie z dp hehe".
Nie dziwie sie mu ze nie chce gadac z polakami bo jak sie patrze na to co wypisujecie bezkrytycznie to mnie ogarnia zwatpienie w ten narod. Jak zaczniecie uzywac wlasnych mozgow to moze bedzie jakas normalna rozmowa a nie klotnie i przekrzykiwanie sie na tym "forum"
Jak zaczniecie uzywac wlasnych mozgow to moze bedzie jakas normalna rozmowa a nie klotnie i przekrzykiwanie sie na tym "forum"
Więc zakończmy kłótnie.
Master Vader
03-01-2007, 20:19
Huhuhu...
Jan 03 2007, 19:14:44 CET Killed at Level 155 by Zorlan
Jan 03 2007, 19:25:22 CET Killed at Level 153 by Xan Karde and by Zorlan
Czy ktoś może wie, coś na ten temat?????
Czy te 2 dedy dotyczną wojny???kto zaczął???8o
może mi ktoś odpowiedzieć na te pytania xD
Huhuhu...
Czy ktoś może wie, coś na ten temat?????
Czy te 2 dedy dotyczną wojny???kto zaczął???
może mi ktoś odpowiedzieć na te pytania xD
Tylko 2 dedy?? Przejżyj forum tibi.com !!
Iomer Sworddancer
Jan 03 2007, 19:09:30 CET Killed at Level 128 by Puge Nocturna and by Doedn Vidfamne
Maragax
Jan 03 2007, 19:10:07 CET Killed at Level 89 by Nortec Nocturna and by Zorlan
Dark Sidar
Jan 03 2007, 19:14:47 CET Killed at Level 115 by Evalor Nocturna and by Slash'Boone
Master Macavelli
Jan 03 2007, 19:08:24 CET Killed at Level 102 by Zorlan
and by Master Wrath
Arvit
Jan 03 2007, 19:19:45 CET Killed at Level 110 by Dany Karde and by Xan Karde
Alucard de'Moon
Koti Conqueror
Burniasty
Jan 03 2007, 19:14:43 CET Killed at Level 100 by Mortech Nocturna and by Xan Karde
Sisusa
Jan 03 2007, 19:13:44 CET Killed at Level 106 by Mortech Nocturna and by Burniasty
Link tibicam: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/search/1////0
Zostały też wydane pewne oświadczenia.
"About Exitiabilis Quadrigae" --> http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1504405
"About Bugs with Jugs" --> http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1500569
AxenRemo
03-01-2007, 21:03
o lol
i co teraz będzie?
wie ktoś może czy będzie jakiś rewanż czy zakończy sie ta wojna??
Różnie moga potoczyć sie losy tej wojny. W ciagu 24 godzin dowiemy się kto i po jakiej stronie będzie walczył.
@Grypek
Widze ze sie dobrze orientujesz w tym wszystkim. Ja juz sie mocno pogubilem. Kto teraz jest w wojnie? I jaki jest rzeczywisty wynik?
@Koti
Ty jestes po ktorejs ze stron? Wczesniej mowiles ze jestes kumplem Puge'a.
@Koti
Ty jestes po ktorejs ze stron? Wczesniej mowiles ze jestes kumplem Puge'a.
Racja. Mówiłeś Koti, że jestes jego kolegą, a tak to sam pomagal cie zabic :s
AxenRemo
03-01-2007, 22:33
obejrzałem filmy
i zastanawiam się jak to się dal:o ej potoczy
Czy ktos moglby zapodac link do tego filmiku? Bom glodny wrazen :D
KotiConqueror
04-01-2007, 01:13
No ja nie wiem czy wy jestescie juz az tak glupi czy co...
To co gadalem to tylko po to zeby nikt nie wiedzial co naprawde zrobie
I tak mysle ze jakies polaczki wypaplaly swe nasz plan bo dziwnie wszyscy co do jednego byli online
No jasne ze nie zostawiam Polakow na lodzie i jestem z nimi lol, tak to sa war related frags. Shit happens jak to mowia to nie mialo sie tak skonczyc :P
No i tutaj jest straszny problem. Skoro Ty przed swoimi musisz ukrywac wlasne plany :/ Bez sensu...
Czy ktos moglby zapodac link do tego filmiku? Bom glodny wrazen
Przeciez podałem link do tibicam :o
No ja nie wiem czy wy jestescie juz az tak glupi czy co...
I tak mysle ze jakies polaczki wypaplaly swe nasz plan bo dziwnie wszyscy co do jednego byli online
No jasne ze nie zostawiam Polakow na lodzie i jestem z nimi lol, tak to sa war related frags. Shit happens jak to mowia to nie mialo sie tak skonczyc
Może i racja Koti, że ukrywałes to :p ale i tak Swe was przechytrzyli ;(
Albo porostu chcesz usprawiedliwić przed sobą zdradę Puge :evul:
No i tutaj jest straszny problem. Skoro Ty przed swoimi musisz ukrywac wlasne plany :/ Bez sensu...
Jeśli teraz mówi prawdę to dobrze zrobił B) to miało być zaskoczenie chyba - nie?
KubaGuzikkk
04-01-2007, 14:51
Lol. Właśnie to ma sens i jak zwykle nic nie rozumiesz. Koti (jak zresztą pokazał wczoraj) nadstawiał swojej dupy wtajemniczyc w swe sie chcial, i udalo mu sie to w 100%, a czemu nie pisał? Huh, bo dużo Polaków na tym forum na pewno jakihś mniej lub bardziej znaczących kolegów, znajomych ze Szwecji którym aż tak "ufa" że zapewne by sie wygadał o tym, że Koti nie jest przeciwko nam.
:\
Watpie, czy ktorykolwiek Polak chcialby przegranej Polakow... No ale moze tacy sa. Dobrze, ze Arvit zrobil film, to widac to z perspektywy Polakow. Plan byl dobry, jednak... No cóz. Mam nadzieje, ze sie nie poddacie :> Gl next time :P
[]=Dodziak=[]
04-01-2007, 14:58
Jest paru PL którzy wolą SWE już wam podam 2 nicki Goddess Hathor oraz Quivee a co do tego że Koti ukrywał swoje prawdziwe plany to dobrze bo go końca mógł spokojnie sobie expić i wbić większy lvl !! Tak więc odpierd..odejdzcie od niego xD
Interesuje mnie sprawa Alucarda. Najpierw zabijają go z Cruoris a potem on zabija Unicorna z Ultimation. O co chodzi?
*Chodzi mi o przyjaciół Cruoris
KubaGuzikkk
04-01-2007, 15:27
Omg, ślepy jesteś czy jaki? Jeśli widziałeś filmy to powinienes wiedziec -.- Alu je*bnal z wave no a jesli stal przed nim unicron to wiadome jest ze go trafilo, od razu po tym dobili go ppl z Cruoris a Alu zadał większość obrażeń i przez to jest w death liście Uncrona?:| omg.
Btw, co do informacji o Twoim charze:
Ta opcja nie służy do podawania informacji o gildii, do której wstępu marzysz - tam ma być gildia do której należysz swoim głównym charem :| :@
AxenRemo
04-01-2007, 16:22
Koti w pewnym sensie masz racje są polacy którzy swojego wydadzą
niestety...
podobnie jak komin życzę powodzenia next razem
Lol. Właśnie to ma sens i jak zwykle nic nie rozumiesz
No wlasnie Ty mnie nie rozumiesz. Dla mnie bez sensu jest to ze Koti nie moze podzielic sie planem POLAKOW z POLAKAMI. Szwedzi mieli swoj plan i go zrealizowali. Polacy mieli swoj plan.... ale Szwedzi go poznali. To jest dla mnie bez sensu - Koti nie moze ufac Polakom :/
KubaGuzikkk
04-01-2007, 17:27
@up
Nie bede z Toba wiecej konwersowac bo szkoda nerwow.
A jesli Ci chodzi o wczorajsza battle to ja i duzo moich znajomych wiedzieli o tym (I o tym ze EQ dolaczy do Ultimation tez) od dobrych kilku dni o ile nie od tygodnia...
Więc jeśli chodzi Ci o to, pisząc że tego nie rozumiesz, to znaczy że srasz się, że nie potrafisz sam od kogoś wyciągnąć informacji ? ;o
Master Vader
04-01-2007, 19:17
Jak by nie było..chyle czoła dla kotiego i spółki!!!:)
Chcieliście dobrze, niestety nie wyszło...;(
Next time will be better...!!!!!
sir Tifejo
04-01-2007, 19:53
@up
A jesli Ci chodzi o wczorajsza battle to ja i duzo moich znajomych wiedzieli o tym (I o tym ze EQ dolaczy do Ultimation tez) od dobrych kilku dni o ile nie od tygodnia...
Więc jeśli chodzi Ci o to, pisząc że tego nie rozumiesz, to znaczy że srasz się, że nie potrafisz sam od kogoś wyciągnąć informacji ? ;o
Skoncz wyladowywac swoja zlosc na nim, dobrze chlopina gada.
AxenRemo
04-01-2007, 20:20
Nie kłóccie się na forum :]
@up
Kuba zrozum... ja probuje podkreslic to, ze chlopaki musza sie zebrac porzadnie i wyeliminowac problem braku zaufania.
Poza tym nie ukrywam ze NIE jestem PVPmasta i moge nie miec racji co do "taktyki" w tej wojnie. Poprostu pisze swoje obiektywne sugestie - uszanuj to!
A to, ze nic nie wiedzialem? Nie wiedzialem dopoki nie przeczytalem tutaj. Nie wchodze na Tibie i nie pytam chlopakow z Ultimation czy EQ: "a kiedy zaatakujecie tych wrednych swe?????".
Czekam poprostu na informacje wlasnie tutaj, wiec nie unos sie.
[A jesli nie masz zamiaru ze mna dyskutowac - ignoruj moje posty, jakos z tym przezyje :P]
Watpie, czy ktorykolwiek Polak chcialby przegranej Polakow... No ale moze tacy sa. Dobrze, ze Arvit zrobil film, to widac to z perspektywy Polakow. Plan byl dobry, jednak... No cóz. Mam nadzieje, ze sie nie poddacie :> Gl next time :P
Ja chcę przegranej polaków... I co zonk?? Bo jestem zły be fe i wszystko ogólnie -.-
KubaGuzikkk
04-01-2007, 20:41
Kuba zrozum... ja probuje podkreslic to, ze chlopaki musza sie zebrac porzadnie i wyeliminowac problem braku zaufania.
Poza tym nie ukrywam ze NIE jestem PVPmasta i moge nie miec racji co do "taktyki" w tej wojnie. Poprostu pisze swoje obiektywne sugestie - uszanuj to!
A to, ze nic nie wiedzialem? Nie wiedzialem dopoki nie przeczytalem tutaj. Nie wchodze na Tibie i nie pytam chlopakow z Ultimation czy EQ: "a kiedy zaatakujecie tych wrednych swe?????".
Czekam poprostu na informacje wlasnie tutaj, wiec nie unos sie.
[A jesli nie masz zamiaru ze mna dyskutowac - ignoruj moje posty, jakos z tym przezyje :P]
1. Właśnie o to chodzi że chłopaki się zebrali porządnie i cały "misterny plan poszedł w pi****du" :( Przez 1 hmm... Można to uznać jako "błąd" gry?
2. No w sumie, masz racje, nie każdy zna kogoś z któreś stron wojny, niepotrzebnie naskoczyłem, sory. To chyba wina tego że mam dużo nauki teraz :\
3. Just call me Maroooooon ! :\ Nie lubie swojego imienia. Mimo iż mam na imie Jakub a nie Kuba, dużo luda uważa (niestety błędnie) że to jest to samo imie, a co za tym idzie: "Kuba to imie dla psa - by Jełopmer "xD
Edit:
@up
To, że wolisz wygraną Cruoris to można było się zorientować czytając Twoje poprzednie posty (nie w tym topicu ofc) i nie jesteśmy zdziwieni i zresztą w nosie mamy Twoje zdanie/opinie :P (przynajmniej jeśli o mnie chodzi).
@Mali
KIEPQ TEN BŁĄD TO BYŁO WŁAŚNIE TP XDDDDD
@Maroooooon
Spoko luz bagieta ;)
Ja chcę przegranej polaków... I co zonk?? Bo jestem zły be fe i wszystko ogólnie -.-
Dlaczego? <10 znakow>
sir Tifejo
04-01-2007, 21:30
1. Właśnie o to chodzi że chłopaki się zebrali porządnie i cały "misterny plan poszedł w pi****du" :( Przez 1 hmm... Można to uznać jako "błąd" gry?
Przez tp tez. Ale, wg mnie oczywiscie, mieli wyciek od kogos kto znal sprawe od podszewki i raczyl poinformowac co, jak i gdzie.
3. Just call me Maroooooon ! :\ Nie lubie swojego imienia. Mimo iż mam na imie Jakub a nie Kuba, dużo luda uważa (niestety błędnie) że to jest to samo imie, a co za tym idzie: "Kuba to imie dla psa - by Jełopmer "xD
Jakob, bardzo ladne imie, doprawdy nie rozumiem Twojego oburzenia :P
KotiConqueror
04-01-2007, 22:05
Ok moge wam powiedziec jak wygladala cala ta bitwa, a wiec:
Arvit sobie biega po fibuli udajac ze expi oni wbiegaja i go gonia , sa na mino cavie (2 cavy na pomoc od dragow). Arvit wbiega w korytarz na 1 sqm i rzuca m walla za siebie w tym czasie loguje sie Laros pomiedzy m wallem i arvitem. Szwedzi ( bylo ich wtedy tam 3-4) czekaja przed m wallem az zniknie.
Do tej pory wszystko dzialalo jak trzeba..... Teraz loguje sie 5 sorcow 100+ obok nich i wali UE-teoretycznie wszyscy z nich powinni spasc jednak tutaj mielismy pecha bo byly problemy z serwerem logowania i logowanie na chary trwalo od 7 do 15 sekund wiec sorce nei zalogowaly sie w tym samym momencie , jednak i tak UE bylo ok bo evalor i gady mieli black hp po tym. Jakas sekunde po sorcach wlogowalem sie ja po mnie jeszce z 3 osoby przy polnocnej krawedzi jednak wiadomo ze teraz nei mozna atakowac przez pierwsze 10 sekund od zalogowania( wiedzielismy o tym oczywiscie ale mojego teamu zadaniem bylo tylko oslaniac sorcow aby uzupelnili mane itd i dolaczyli do bitwy od razu po tym). No niestety nie zabilismy tam ich Szwedzi zdolali sie wycofac do drzwiczek ze zlotym kluczem( jak ktos choc troche zna deep fib to wie gdzie). Tam ja bloczylem probowalismy przesunac gadiego no ale nie wyszlo stalismy tam i sie po prostu sdkowalismy nawzajem. W tym czasie Szwedzi wezwali posilki ( qu boone itd). Oczywiscie przewidzielismy to dlatego mielismy 3 knightow na moscie pomiedzy Fibula na THais ( przy lavie) i pare noob charow ktore blokowaly most. Glowny team swe byl strapowany w deep fib i nie mial drogi wyjscia. Mielismy do wyboru w tym momencie wyslac sorcow na posilki swe lub na team w deep od drugiej strony. Wybralismy ta pierwsza opcje co bylo dobrym pomyslem ale nie przewidzielismy jednego .. ze oni dadza TP ( co jest oczywiscie niedozwolone ale watpie ze oni teraz bany dostana za to:/) Nasze Sorce poszly na most miedzy fib a thais zabic QU i reszte jednak sorce swe po TP przyszli znowu na fib i tam zabili naszych blokerow na combo. Nasze sorce wycofaly sie na deep fib, jednak wtedy to oni bylo tam strapowani od dwoch stron ;/ No i nie trudno sie domyslec ze padli. W tym momecie wiadome bylo ze bitwa jest przegrana dlatego. Dlatego wszscy co mogli to dali loga jednak ja mialem walke gdyz bloczylem Szwedow caly czas. Zaczalem uciekac przeszedlem przez dragi i dle wyszedlem teleportem jednak po drodze 2 noobchary swe blokowaly mosty to ich zabilem. Mialem 15 minut pz, biegalem w kolko okolo 10 minut pomiedzy carlin kazo a ab'dendriel. Chcialem uciec do MOLS jednak nikogo tam nei mielismy aby otworzyl dziure w koncu ich sie zlecialo z 10+ trapneli mnie i padlem na combo
Koniec opowiesci :)
I hope you enjoyed it :P
Koti mam nadzieje, ze polacy sie niepoddali i beda dalej walczyc. Zgadlem? (Prosze powiedz, ze tak!)
koti namawiajcie jakis doswiadczonych graczy 60-80lev do walki, każde sd sie liczy. rzeczywiscie dobry był plan gdyby nie te tp swe, mam wielką nadzieje ze ta wojna potrwa jeszcze gdzieś tak do lutego .)) (wtedy bede w stanie dołączyc ;p)
koti namawiajcie jakis doswiadczonych graczy 60-80lev do walki, każde sd sie liczy. rzeczywiscie dobry był plan gdyby nie te tp swe, mam wielką nadzieje ze ta wojna potrwa jeszcze gdzieś tak do lutego .)) (wtedy bede w stanie dołączyc ;p)
Kazde sd i kazdy latwy frag dla przeciwnika?
Dobra ide spac. bb..
Kazde sd i kazdy latwy frag dla przeciwnika?
Dobra ide spac. bb..
trzeba umiec grac .) napisalem doswiadczonych graczy, a nie noobow co tylko expic umieja
@Koti
Wycofuje wszystko co wczesniej powiedzialem. Rzeczywiscie plan wygladal na swietny. Widac, ze jednak sie na PVP slabiutko znam ;)
Mam tylko pytanie co do Twojej ucieczki: Nie lepiej bylo w Thais wskoczyc na statek i smigac pomiedzy miastami albo cos w tym stylu?
KubaGuzikkk
04-01-2007, 23:41
@up
Mial pz bo nooby go bloczyly na moscie fibula-thais wiec musial ich ubic :S :/
@Lenrock
Jak tam Twoj tata "informatyk" x)?
W takiej wojnie nie maja znaczenia fragi, w takiej wojnie liczy sie lojalnosc i chcec zwyciestwa :) Ja mialem podobna wojne na galanie i przegralismy, dlatego ze zabraklo nam wiary w zwyciestwo :)
LarosFeleon
05-01-2007, 00:54
Sumujac wszystko:
My mamy lepszych taktykow i pomysly. Pokazalismy to tym trappem, malomowiac ja tez bylem gosciem od taktyk w ostatnich wojnach z Nocturnami. Mamy lepsza druzyne jezeli chodzi o ilosc sorcow i ilosc graczy.
Szwedzi za to maja duzo lepiej zgrana drurzyne, bardziej powazniej podchodza do wojny (nps siedzieli od godziny 20-06.30 tylko zeby sprobowac zabic kotiego). Graja juz razem przez 2 lata i wiedza co jeden umie a co drugi nieumie. Byli juz w wielu wojnach, i mieli high lvle na innych serwach. Sa lepiej zorganizowani i moga do siebie dzwonic o 5ej w nocy gdy jest akcja, i gosc wstanie i sie odrazu wlogguje.
Jezeli nam sie uda zrobic zgrana druzyne, co umieja za kogos cos zrobic, niemyslac "ja niemialem tam stanac, wiec mam to w dupie" gdy widza ze ktos sie niepostawil tam gdzie mial, co umieja sie spotykac o umuwionej godzinie i sluchac gracza ktory dowodzi atakiem mysle ze spokojnie wygramy wojne.
Trap ktory zaprojektowalismy z Kotim i Alu byl genialny, ale poprostu mielismy niefatra + ludzi ktorzy niesluchali co sie do nich mowi.
Najlepiej popisal sie Iomer ktory umial trzymac swoja pozycje az do deada. Szacunek. Trzeba tez wyssac lek przed szwedami, ktory ma ponad polowa guildi.
LarosFeleon
05-01-2007, 01:00
@Koti
Wycofuje wszystko co wczesniej powiedzialem. Rzeczywiscie plan wygladal na swietny. Widac, ze jednak sie na PVP slabiutko znam ;)
Mam tylko pytanie co do Twojej ucieczki: Nie lepiej bylo w Thais wskoczyc na statek i smigac pomiedzy miastami albo cos w tym stylu?
Ja pernicze stary, nabij se PZta i sprobuj sobie smigac miedzy miastami. Jezeli by mogl wejsc na statek to by mogl wejsc do DP ...
KotiConqueror
05-01-2007, 04:17
Kocham Larosa :********~~~~~~~~
Ja pernicze stary, nabij se PZta i sprobuj sobie smigac miedzy miastami. Jezeli by mogl wejsc na statek to by mogl wejsc do DP ...
Nie musisz pierniczyc. Poprostu nie pomyslalem o tym ze mial PZ :P :P :P
Anyway.... wszyscy czekamy na Wasz nastepny krok z niecierpliwoscia ;)
Nie musisz pierniczyc. Poprostu nie pomyslalem o tym ze mial PZ :P :P :P
Anyway.... wszyscy czekamy na Wasz nastepny krok z niecierpliwoscia ;)
Czesc
Hehe az sie zasmialem jesli nie pomyslales ze nie mial pz to oczym pomyslales skoro mowiles gdzie ma uciekac ? :) pap pozdrawiam
@KubaGuzikkk
dobrze, a jak tam twoja stara?
[]=Dodziak=[]
05-01-2007, 14:28
Wszyscy kochamy Larosa =******~~~~~~ Sialalalala Każdy kocha Larosa=*******~~~~ Jeszcze wygramy te wojne xD
Trap ktory zaprojektowalismy z Kotim i Alu byl genialny, ale poprostu mielismy niefatra + ludzi ktorzy niesluchali co sie do nich mowi.
Najlepiej popisal sie Iomer ktory umial trzymac swoja pozycje az do deada. Szacunek. Trzeba tez wyssac lek przed szwedami, ktory ma ponad polowa guildi.
Jestem pod wrażeniem planu B) ale szanucek dla szwedów, którzy z zimną krwią i wykorzystali błąd GRY 8o
Master Vader
05-01-2007, 15:31
Oglądałem dwa filmiki z wojny i za bardzo nie mogłem się w tym połapać co i jak..no ale gdy przeczytałem posta Kotiego to... nie powiem... ale, wasz plan naprawde wyglądał zajebiście...xD
A swe poprostu... przyfarcili!!!;)
Mam nadzieje, że się nie poddacie i jeszcze im pokażecie...
"Nadzieja umiera ostatnia..." xDDD
Sumujac wszystko:
Sa lepiej zorganizowani i moga do siebie dzwonic o 5ej w nocy gdy jest akcja, i gosc wstanie i sie odrazu wlogguje.
Chyba sa idiotami jak dzwonia do siebie o 5 zeby ktos wstal i sie wlogowal.
Co do podejscia do wojny jakoby bardziej powaznego.
Nie dziwie sie bo tibia stala sie ich "zyciem" i w rlu sie spotykaja chyba tylko po to zeby pogadac o tibii. W ultimation to polowa nonlajfi i podchodzi powaznie a polowa ma to w dupie bo nie bedzie plakac jak straci chara, tu jest problem :p
Ja mam marny lvl na wojne i moge robic chyba tylko za blokera mostku :p
Rafikinh
05-01-2007, 15:47
;/:( :evul:
http://i48.photobucket.com/albums/f220/rafikiwzg/selenawar.jpg
=Dodziak=[];1172814']Jest paru PL którzy wolą SWE już wam podam 2 nicki Goddess Hathor oraz Quivee a co do tego że Koti ukrywał swoje prawdziwe plany to dobrze bo go końca mógł spokojnie sobie expić i wbić większy lvl !! Tak więc odpierd..odejdzcie od niego xD
ta i jest taki polski friend ktory gada do kogos za nic "nigdy cie nie traktowałem jako qmpla tylko jako prywatna prostytutke" po 2 nie gadalem nic swe i nie sprzedawalem im run wiec sie odp***dol.
Tego postu by nie było gdybym Ci nie napisał na GG ze mi jest zal tylko Hero Shizma, napisałem tak bo mnie w*****łes z ta pewnoscia siebie, ze bedziesz mogl wiecej pa robic po wojnie itp i najbardziej z textem ze po wojnie mnie zajebiesz za to, ze gdy Ci qmpela napisala txt typu "hunded" (zarty to byly z jej strony) to jej cos gadales powiedzialem zebys wyluzowal ze ona tylko zartuje, to az tak Cie to urazilo? Sam sie przekonalem wsrod wiekszosci pl nie mozna miec friendów (sa wyjatki, ale jest ich malo), jakos mi sie nie zdazylo zeby mi swe powiedzial ze nigdy nie bylem dla niego friendem tylko prywatna dziwka, tak jak Ty to zrobiles. I nie trzymałem z swe bo nie lubie Puge czy Norteca, a Binnike i Warim shan lubie, chyba nie moja wina ze wieli udzial w wojnie co nie? Pozatym watpie ze kogos interesuja NASZE sprawy wiec sie powstrzymuj od tego typu komentarzy.. sam moge tez napisac jak to sie hackowalo i zabijalo polaków ZA NIC np. Viva Pszczole i w dodatku powiedziales mi ze miales reanson wiec Ci pomoglem, nawet zaplacilem payment za Ciebie (vampire shield) i pozniej jak sie okazalo to bylo zwykle pa ktorego sam nie lubie i nigdy nie robie -.-
Zastanow sie nad soba pozniej pisz bzdury na forum ktore czyta duzo polaków..
P.S. mozesz sie Kotiego zapytac komu sprzedawalem sd jak mialem -.- (podczas wojny, bo przed wojna jeszcze na ~45 lvl robilem explo dla Healka).
P.S. 2 .. wole miec swe za qmpla niz polaka jak Ty ktory sie nacpie i pozniej mi gada takie glupoty jak wyzej napisalem typu "nigdy nie traktowalem cie jako~" -.- i ktory glupio obraza ze lize dupe komus jesli tego nie robie i zauwaz ze z swe lubia mnie tylko Warim Shan i Binnike, a reszta jakos niezbyt -.- bo chyba "Killed at lvl [...] by Puge Nocturna" nie jest oznaka przyjazni, nie?
[]=Dodziak=[]
05-01-2007, 16:59
ta i jest taki polski friend ktory gada do kogos za nic "nigdy cie nie traktowałem jako qmpla tylko jako prywatna prostytutke" po 2 nie gadalem nic swe i nie sprzedawalem im run wiec sie odp***dol.
Tego postu by nie było gdybym Ci nie napisał na GG ze mi jest zal tylko Hero Shizma, napisałem tak bo mnie w*****łes z ta pewnoscia siebie, ze bedziesz mogl wiecej pa robic po wojnie itp i najbardziej z textem ze po wojnie mnie zajebiesz za to, ze gdy Ci qmpela napisala txt typu "hunded" (zarty to byly z jej strony) to jej cos gadales powiedzialem zebys wyluzowal ze ona tylko zartuje, to az tak Cie to urazilo? Sam sie przekonalem wsrod wiekszosci pl nie mozna miec friendów (sa wyjatki, ale jest ich malo), jakos mi sie nie zdazylo zeby mi swe powiedzial ze nigdy nie bylem dla niego friendem tylko prywatna dziwka, tak jak Ty to zrobiles. I nie trzymałem z swe bo nie lubie Puge czy Norteca, a Binnike i Warim shan lubie, chyba nie moja wina ze wieli udzial w wojnie co nie? Pozatym watpie ze kogos interesuja NASZE sprawy wiec sie powstrzymuj od tego typu komentarzy.. sam moge tez napisac jak to sie hackowalo i zabijalo polaków ZA NIC np. Viva Pszczole i w dodatku powiedziales mi ze miales reanson wiec Ci pomoglem, nawet zaplacilem payment za Ciebie (vampire shield) i pozniej jak sie okazalo to bylo zwykle pa ktorego sam nie lubie i nigdy nie robie -.-
Zastanow sie nad soba pozniej pisz bzdury na forum ktore czyta duzo polaków..
P.S. mozesz sie Kotiego zapytac komu sprzedawalem sd jak mialem -.- (podczas wojny, bo przed wojna jeszcze na ~45 lvl robilem explo dla Healka).
P.S. 2 .. wole miec swe za qmpla niz polaka jak Ty ktory sie nacpie i pozniej mi gada takie glupoty jak wyzej napisalem typu "nigdy nie traktowalem cie jako~" -.- i ktory glupio obraza ze lize dupe komus jesli tego nie robie i zauwaz ze z swe lubia mnie tylko Warim Shan i Binnike, a reszta jakos niezbyt -.- bo chyba "Killed at lvl [...] by Puge Nocturna" nie jest oznaka przyjazni, nie?
Ej człowieku Tobie totalnie od ekhm nie przeklinam ja nic nie pisałem na temat tego że sellujesz runki ani nic takiego tylko napisałem że wolisz swe a z tym zabiciem Cieibe co pisałem to było tak jak Twoja koleżanka napisała mi hunded.
Stfu plx
Hmm... Ciekawe rozmowy :) Powiem wam, że robilem runki dla Larosa i Kotiego, robilem ich sporo, ale w sumie jak ktos mnie zabil to moze powiedzieli zeby oddal loota albo zaplacili payment (choc nigdy nic niedostalem), ale nigdy niepomogli mi kogos zabic za to. Nielicze na swe tylko na pl i mam nadzieje, że ta kwestia się w przyszlosci zmieni.;)
=Dodziak=[];1175250']Ej człowieku Tobie totalnie od ekhm nie przeklinam ja nic nie pisałem na temat tego że sellujesz runki ani nic takiego tylko napisałem że wolisz swe a z tym zabiciem Cieibe co pisałem to było tak jak Twoja koleżanka napisała mi hunded.
Stfu plx
ta tylko to hunded bylo zartem a to z Twojej strony nie, przynajmiej tak to bylo mozna odebrac a sam mi nic nie napisales ze zartujesz -.- I dla Twojej informacji... nie mówie ze ogolnie bardziej lubie swe, a pl nie lubie, tylko jak juz to moge lubic szweda a nie szwedów bardziej niz polaka jakiegos, np. Ciebie. -.- wiec nie gadaj mi ze mam sie leczyc i nie gadaj takich glupot publicznie bo ludzie wczesniej gadali ze ktos gadal swe gdzie beda polacy itp a nic takiego nie gadalem, a teraz z tego co napisales wynika wlasnie to ze kapowalem swe -.-
Dodziak sa polacy bardziej i mniej lubiani, to samo ze swe. Co ty rasista jestes, ze co swe to zle?? Goddess(pzdr) np. lubi jakiegos swe bardziej niz polaka nie dlatego, ze jest swe tylko dlatego, ze np. lepiej mu sie z nim gada lub sie tak niekozaczy jak niekturzy itp.
[]=Dodziak=[]
05-01-2007, 18:52
Dodziak sa polacy bardziej i mniej lubiani, to samo ze swe. Co ty rasista jestes, ze co swe to zle?? Goddess(pzdr) np. lubi jakiegos swe bardziej niz polaka nie dlatego, ze jest swe tylko dlatego, ze np. lepiej mu sie z nim gada lub sie tak niekozaczy jak niekturzy itp.
Też mam paru swe kolegów ale nie rozmawiam z tymi co walczą przeciwko moim czarnym bracią(czy jak kolwiek się to odmienia) xD
sir Tifejo
05-01-2007, 19:30
A jest cos zlego w tym ze wole Szwedow niz Polakow? Bo ja nic takiego nie widze.
=Dodziak=[];1175508']Też mam paru swe kolegów ale nie rozmawiam z tymi co walczą przeciwko moim czarnym bracią(czy jak kolwiek się to odmienia) xD
Ty moim bratem nie jestes ;> a walcza przeciwko tym polakom, ktorzy chcieli walczyc, pozatym to ze Binnike jest w wojnie pl vs. swe (a raczej ta 1 gildia..) nie świadczy ze jest przeciwko mnie, nie?;]
Mali jak zawsze dobre spostrzezenie;] Szkoda, ze juz niegrasz:confused:
KubaGuzikkk
05-01-2007, 21:21
@up
Gra,tylko o tym nie wiecie ;)
Chciałbym dodać kilka spostrzeżeń do tego tematu, oczywiście znajda się Ci którzy sie zemną niezgodzą.
Sądze że nie powinno się w przypadkach wojen określać ich ,,walką nacji” (chodzi mi tu o wyższość którejś ze stron). W przypadku Seleny jak i innych serwerów jednolitość narodowościowa przeciwnych gildii jest spowodowana kilkoma czynnikami, jednym z najważniejszych to bariera językowa. Za tym idzie brak nawiązywania znajomości z inno języcznymi graczami. Różnice wynikają także z innych norm wychowania, systemu szkolnictwa, kultury prościej sposobu na życia w ich kraju. Stad właśnie wynikają może te zauważalne różnice.
Właśnie przez takie stereotypy powstaje rasizm.
Co do taktyki na oglądanym filmie fakt nie była sama w sobie zła nie licząc tego ze zabrakło w nim małych szczegółów które by uprościły wam zadanie. Chyba nie mieliście planu na wypadek gdyby cos nie poszło nie tak gdy Laros Feleon pyta Kotiego i ,,co teraz robimy” już od dawna pewnie wiecie że nie często wszystko układa się w należytym porządku na wojnach? Straciliście na to kilkadziesiąt sekund które mogły zwarzyć na losach bitwy.
Faktem jest że macie szpiega lub ktoś ma niewyparzony język, lepiej pomyślcie jak to wyeliminować.
Co do waszych przeciwników widziałem kilka naprawde niezłych zagrań, to już nie ci sami gracze co na początku serwera.
Macie dużo większy potencjał dlatego sadze ze możecie to wygrać. Następnym razem zastanówcie się czy opłaca się rozłaczać swój team w tak dużym stopniu.
i tak iomer pwnz :S reszta ssie :D iomer _/
@Lokator
Madrze prawisz... jestes moim idolem ;)
KubaGuzikkk
06-01-2007, 11:05
i tak iomer pwnz :S reszta ssie :D iomer _/
Hunden za to ze Iomera na Arcanie wciagles ):
xd
AxenRemo
06-01-2007, 14:11
Lokator dobrze powiedziałeś moim zdaniem
LarosFeleon
06-01-2007, 15:04
Wiecie chlopaki. Latwiej o tym mowic, trudniej zrobic, jezeli masz ekipe ktora po 24ech godzinach tumaczenia planu nieumie go wykonac, i do tego nieslucha moich rozkazow no to sorry. Trzeba nad tym popracowac.
Lokator niebaw sie w jakiegos speca, tak to Ci sami co grali na poczatku serwera, mamy szpiega w guildi ale to bylo raczej oczywiste ze to bedzie trap gdy Arvit sie 2 razy wloggowal gdy oni juz byli na dole.
Byly 2 bledy: Nikt nieblokna wejscia, a to mialo byc zroboinoe, bo wtedy szwedzi by sobie blilegali do okola po roomie prubowac sie manasowac.
Kazalem sorcom isc do okola zeby ich z dwoch stron zaatakowac gdy udalo im sie wyjsc z rooma. Tego niezrobii, wiec to raczej niebylo "Koti co teraz robimy" w sesie niewiem co robic, tylko "co teraz robimy" w sesie ze im kur*a kaze isc do okola a ludzie mnie niesluchaja.
Moze po prostu czas nauczyc sie "rasizmu w grze" tak jak oni to robia. To my musimy dac im powody do szacunku bo mieliscie pomysl ktory nie wypalil i po tej akcji oni stali i smiali sie haha polacks itd. Trzeba dac sobie powody do ryczenia walic swe, swe lamy itd. nie mozna sie od tego powstrzymac. Oni nie maja respektu, wy tez nie mozecie go miec.
KubaGuzikkk
06-01-2007, 16:43
@Szarancz
Trudno tak zrobic przy takiej mentalnosci narodu i w realu opini "zlodzieja i murzyna do czarnej roboty" jak to przewaznie w innych krajach Unii uwazaja. Qmpel ostatnio pytal Norteca czy przez to nie nawidzi Polakow bo nie lubi sie z kilkoma osobami w jakies glupiej grze no i sie zapytał "kto wie moze do Polski przyjedzie" a on mu na to "Po co? na tanie dziwki i niedobrą wódke?" :/
@Laros
Calkowicie sie z Toba zgodze, przez to sam staram sie nie udzielac odnosnie ostatniej battle. Sam nigdy nie bralem udzialu w zadnej wojnie wiec mysle ze jestem chyba jedna z ostatnich osob, ktora moze to skomentowac:P
Ale tak akcja byla dobrze zorganizowana ;) Tylko to tp... :S
@ Dodziak vel Rell Crick
Jestes po prostu ograniczonym chlopcem.
Poki masz tego chara nie zapomne o Tobie i nastepnym razem rowniez sprowadze na Ciebie przyjaciol, chyba ze sam bede w stanie Cie ubic.
Texty typu "zamknij ryj szmato, bo padniesz" nie robia na mnie wrazenia, tym bardziej ze ostatnio padles 4 minuty po insulcie.
@ Goddes
Nie wdawaj sie w dyskusje z panem powyzej bo one nie koncza sie zadna konkluzja... Dla opornych potrzeba cierpliwosci albo ignorancji
@Koti
Pomysl byl faktycznie niezly + samo miejsce (dp Fibula). W calej akcji brakowalo jedynie noobow, moze wtedy Iomer, Maragax i Master Macavelli by nie padli... Baa, z pewnoscia by nie padli na combo SD.
Poza tym calkiem niezle. Szkoda ze na koncu nie schowales sie za blockiem noobcharow. Jest wiele miejsc gdzie chowajac sie za noobami przetrwalbys 15 minut spokojnie. Watpie ze Cruoris zabiliby 5-10 noobow nabijajac unjusty a ich nooby przy odpowiednim wykonaniu nie zdazylyby dojsc na miejsce.
@Laros
Jezeli razem z Kotim wymyslaliscie plan to gratz, nie rozumiem tylko dlaczego Koti blokowal calosc a nie ty.
Z mojej strony tylko jedna sugestia. Za malo noobow!
Take care guys
KubaGuzikkk
06-01-2007, 18:10
Chodzilo Ci o noob chary Dastin?xD
LarosFeleon
06-01-2007, 18:30
Ja nieblokowalem bo gralem na laptopie i do tego mialem laaaaaagi. Gdy mnie "strappowali" juz mylalem ze padne, bo to bylo tak ze mialem full hp, freez i nagle zolty. UH - freez i zolty. Do tego zamykalem i otwieralem dzwi zeby mnie niecombowali i prubowalem przesunac Gadiego.
Zle to zrobilismy, ze ja moglbym tam blokac az Arvit i Koti zgubia skulla, pozniej dac exitlogga a oni by mnie UHali az dam logga, a oni sekunde pozniej. Ale poprostu o tym w tedy niepomyslalem bo bylem tak wkurzony :/
Shit happends, teraz trzeba guildie nauczyc ze jezeli sie umawiamy na jedna godzine to zeby wszyscy tam byli, i zeby Ci do ktorych to doszlo (80%) podali ta informacje tym co niebylo na ventirlo (20%).
A za kazdym razem konczy sie na tym ze ok 40%-50% przychodzi na ta umuwiona godzine. A wtedy niemamy szans.
@Laros
Faktem jest nie nadaje się na lidera w odróżnieniu od ciebie, z tym ,,specem" chyba nieco niefer zagrałeś, ponieważ jak narazie poprowadziłeś 2 wojny z dużo słabszym lub kompletnie niezorganizowanym przeciwnikiem i nie ma co sie tu unosić honorem nademną, tym razem poprzeczka wyżej podniesiona jeżeli uda ci się to już będzie coś.
sir Tifejo
06-01-2007, 19:00
Shit happends, teraz trzeba guildie nauczyc ze jezeli sie umawiamy na jedna godzine to zeby wszyscy tam byli, i zeby Ci do ktorych to doszlo (80%) podali ta informacje tym co niebylo na ventirlo (20%).
moze lepiej zaczac od re-organizacji gildii? bo przyjmowanie tych, ktorzy chca dolaczyc nie sprawdza sie, lepiej zostawic zaufana paczke, ktora jest w stanie zrobic duzo wiecej niz duza, niezorganizowana grupa.
AxenRemo
06-01-2007, 19:02
Ja się nie znam na wojnach nigdy nie brałem udziału w żadnej wojnie na żadnym servie więc nie będe sie wypowiadał na ten temat
Ale mam tylko jedno pytanie czy Beneck jest po waszej stronie??
A za kazdym razem konczy sie na tym ze ok 40%-50% przychodzi na ta umuwiona godzine. A wtedy niemamy szans.
Oj Laros :D Następnym razem weźcie numer gg od każdego i komórkowe i wysyłajcie wiadomości sms :D Jednak najlepsze sa gildie z reala :D Zawsze plan mozna obgadać na ławeczce przy boisku B)
Polacy sie boja, niestety Szwedzi wyrobili sobie taka renome. Tak samo jest z Danym i Xanem Karde. Ktorego bardziej sie boicie ? Dla mnie Xan Karde to taka pipka,a level ma wyzszy.
W kazdym razie poki polacy nie wykaza sie odwaga i rozsadkiem nigdy wojny nie wygramy. Iomer, Maragax i Macavelli walczyli do konca nie bojac sie deada. To jest duzy plus, ale to nie wystarczy.
Jestem dobrej mysli, mimo ze staty jak narazie nie sa zbyt optymistyczne.
Uwazam ze istotna jest jakosc a nie ilosc. A zatem na Ventrilo <lepiej na ts> powinni byc konkretni gracze + sorce (sorce moga byc pod dowodztwem Unicrona np.) a reszta Larosa badz Kotiego. Trzeci zespol to noobchary. Powinni blokowac wejscia/wyjscia, wrogow + blokowac UE i EW. Czasem robic miejsce na wylogowanie. Bez noobow nie mozna wygrac wojny moim zdaniem, albo tracic calkiem sporo.
Niestety moge jeszcze dodac, ze polacy byli beznadziejnie przygotowani do bitwy (przynajmniej niektorzy). Po tym co widzialem na filmie Xana, Arvita i Danego stwierdzam ze Arvit nie mial podstawowych ringow, ssa itd. Podczas gdy Dany i Xan mieli bp ssa i opor ringow. Ale to wcale nie jest dziwne.
:evul:
Shifos Wielki
06-01-2007, 20:25
@Szarancz
Trudno tak zrobic przy takiej mentalnosci narodu i w realu opini "zlodzieja i murzyna do czarnej roboty" jak to przewaznie w innych krajach Unii uwazaja. Qmpel ostatnio pytal Norteca czy przez to nie nawidzi Polakow bo nie lubi sie z kilkoma osobami w jakies glupiej grze no i sie zapytał "kto wie moze do Polski przyjedzie" a on mu na to "Po co? na tanie dziwki i niedobrą wódke?" :/
@Laros
Calkowicie sie z Toba zgodze, przez to sam staram sie nie udzielac odnosnie ostatniej battle. Sam nigdy nie bralem udzialu w zadnej wojnie wiec mysle ze jestem chyba jedna z ostatnich osob, ktora moze to skomentowac:P
Ale tak akcja byla dobrze zorganizowana ;) Tylko to tp... :S
Dziwki to moze i tanie dla nich ale jesli chodzi o wodke to raczej sie myli jest ceniona na calym swiecie :)
a moze specjalnie padlismy co ? x)
Master Vader
06-01-2007, 22:17
Nooo z wódką to się gruuuuuuboooo mylą...ale ich strata!!!B)
Niech sie walą...xD
ArviT... czyżbyśmy o czymś nie wiedzieli???xDDD
[.......]i sie zapytał "kto wie moze do Polski przyjedzie" a on mu na to "Po co? na tanie dziwki i niedobrą wódke?" :/
No to jak oni twierdzą, ze polacy mają złą wódkę to co powiedzą o Grecki Ouzo?
Ouzo - Grecka wódka o smaku amola :D
@Quivee
Xan to kilkunasto letnie dziecko (cos okolo 10 lat, tak słyszałem), a Dany nie, do tego jeszcze te jego pvp >.<
@Quivee
Xan to kilkunasto letnie dziecko (cos okolo 10 lat, tak słyszałem), a Dany nie, do tego jeszcze te jego pvp >.<
no xan na pewno nie nalezy do inteligentnych skoro nagral movie na ktorym widac msg z tibia auto typu
Tibia Auto: Strong Haste will wear off in 5 seconds.
a potem taki filmik wrzucil na tibicams.
crosscut
07-01-2007, 01:32
@Laros
Faktem jest nie nadaje się na lidera w odróżnieniu od ciebie, z tym ,,specem" chyba nieco niefer zagrałeś, ponieważ jak narazie poprowadziłeś 2 wojny z dużo słabszym lub kompletnie niezorganizowanym przeciwnikiem i nie ma co sie tu unosić honorem nademną, tym razem poprzeczka wyżej podniesiona jeżeli uda ci się to już będzie coś.
Widac nie znasz Larsa :P ... i moge Ci zagwarantowac ze nie jest to jego 2 wojna...
jesli chodzi o tp... dzis na nebule byl gm... zagadalem i przedstawilem sytuacje z tp szwedow.... powiedzial ze filmik nie moze byc dowodem ale nastepnym razem postara sie siedziec na niewidce podczas bitwy o.O ale czy to tylko obietnica ?
@Lars
daj mi inva do guildi wkoncu xD
KubaGuzikkk
07-01-2007, 02:45
no xan na pewno nie nalezy do inteligentnych skoro nagral movie na ktorym widac msg z tibia auto typu
Tibia Auto: Strong Haste will wear off in 5 seconds.
a potem taki filmik wrzucil na tibicams.
Xan ma 14 albo 15 lat teraz. Jak sie z nimi "qmplowalem" to mi cos tam brzdekali ;p co do tego Tibia Auto, to mowisz o wojnie Rederiet Vs. S8? Jak tak to wtedy wlasnie Dany/Smulis gral Xanem. :P
LarosFeleon
07-01-2007, 02:50
@Laros
Nom chcialbym, ale dzisaj wieczorem wracam do Polski. I mam 3 tygodnie egzaminow i niewiem czy bedzie net pozniej. Wiec przejmie Koti. Ale jestem pewien ze wygramy ta wojne.
Na Selenie to jest juz trzecia wojna ktora doslownie prowadze.
Nom chcialbym, ale dzisaj wieczorem wracam do Polski. I mam 3 tygodnie egzaminow i niewiem czy bedzie net pozniej. Wiec przejmie Koti. Ale jestem pewien ze wygramy ta wojne.
Na Selenie to jest juz trzecia wojna ktora doslownie prowadze.
Tym razem jestes z calkiem innymi ludzmi o innym sposobie myslenia itd. wiec tu nie ma tych poprzednich schematow :p Ale licze na was choc nie "teraz albo nigdy" bo wszyscy to powtarzali a kolejne wojny sa co jakis czas.
Rafikinh
07-01-2007, 12:24
A propo wojny Gralem kiedys na Selenie jak Laros sie szczycil 90lvlem :P
i Feleon Famili to byl respect potem Gusar hundet i Roxiaro sprdzedał chara. Ale nie o tym chcialem powiedzieć . Poprostu ja bym zrobil tak Zlatwicie swobie Hostera i potrenujcie na oTs zgranie podzielcie sie na ekipy i trenucie pozatym Z filmikow zauważyłem ze Swe uzywaja Tibia Ng (Combo shot) Albo porostu sa ze soba w stłym kontakcie na Team Speaker na TS macie wieksza szanse zgrania sie zanim cos napiszesz moze byc zapuzno lepiej rozmawiac xD
powodzenia
Your~
|R (O) |P |H| |I| >X<
[]=Dodziak=[]
07-01-2007, 12:42
@Quivee
No po tej wypowiedzi to ja bym uważał bo Quivee zaraz może donieść te informację do Karde Famili ...
=Dodziak=[];1179704']No po tej wypowiedzi to ja bym uważał bo Quivee zaraz może donieść te informację do Karde Famili ...
Hahaha a co jest takiego złego w tym co napisałem, czyli że Xan to kilkunastoletnie dziecko, a Dany nie i ma dobre pvp (z tego co słyszałem :P) ?:>
@Dodziak
Moglbys przestac na mnie najezdzac ? Ty zaczales wszelkie klotnie. Nie wiem czy pamietasz, ale powiedzialem jednemu z naszych wspolnych przyjaciol, ze Karde chca Cie zabic. Nie moglem ich powstrzymac tym bardziej ze mieli swietny reason, chodzi o DODZIAKA PALADYNA. W kazdym razie zabili Cie.
Ty wyskoczyles z ryjem na mnie, ze jestem "sprzedawczykiem pierdolonym".
Ostrzeglem Cie, zebys przestal mnie insult. Wtedy zapewniles mnie, ze padne.
Doskonale pamietam grozby wobec mojej osoby i za wszelka cene staram sie udowodnic, ze nie ja tu polegne. Ostatecznie olalem sprawe... Jednak wtedy na POHu, przed temple znowu pokazales spory kawalek swojego charakterku.
Po raz kolejny zaczales klotnie. Pech chcial, ze akurat zrobiles sobie skulla...
4 minuty pozniej padles by Karde family. To byla moja zasluga bo dalem znac Gadiemu, ze masz skulla i gdzie jestes. Chcialem sie dolaczyc do bitwy, ale wtedy okazalo sie, ze jestes zamieszany w wojne. Wiec nawet nie atakowalem.
@ To all
Btw. Jestem bardzo blisko z Karde, przede wszystkim z Gadym. Xan nie jest dzieckiem bo ma jakies 17 lat z tego co wiem. Dany jest bratem Gadiego i ma zajebiste pvp. Oni sa SLO, a nie SWE... Z reszta nawet gdyby byli Szwedami to nie widzialbym powodu zeby ich nie lubic. Podajcie mi narodowosc oprocz pl , ktora lubimy!
Musicie jeszcze rozwazyc fakt, czy bedzie nam dobrze gdy polacy beda rzadzic... jestem przekonany ze gorzej niz teraz. Patrzcie co sie dzieje na Furorze. Polakom niestety nie mozna ufac - powodem jest brak inteligencji wsrod wiekszosci. (Patrz --> Rell Crick, przerost miesni nad rozumem :baby: )
@ Koti, Laros
Z pewnoscia macie szpiega w ekipie. Zastanowilbym sie czy nie jest to Saphir Thor. Nie strzelil nawet SD podczas tej wojny, nawet gdy atakowaliscie Norteca. Na Fibuli rowniez sie nie zjawil. Ale moze to tylko przypadek...
Take care B)
Czyli 3 wojny w tym pierwsza którą pamietam była z gildią Merhiona która posiadała 6 sderów plus 3 rycerzy zdolnych do walki na gildie niemal 40 osobową. Druga smieszna wojna Rederiet vs S8, która trudno było niewygrać. Trzecia o tej nic mi niewiadomo.
Trzymam kciuki za was.
spotkałem sie z fajną sytuacją teraz na selenie. Nelots 88ek i Nerandil 58ms (szwedzi) zaczeli mnie na*******ac bo jestem "(Rl Lizard Feleon)".
LarosFeleon
07-01-2007, 14:33
Czyli 3 wojny w tym pierwsza którą pamietam była z gildią Merhiona która posiadała 6 sderów plus 3 rycerzy zdolnych do walki na gildie niemal 40 osobową. Druga smieszna wojna Rederiet vs S8, która trudno było niewygrać. Trzecia o tej nic mi niewiadomo.
Trzymam kciuki za was.
Breathstealers vs Team Pekay i reszta.
@Quivee
Taa, zgadzam się z Tobą, wątpie, że gdy Polacy wygrają tą wojne będzie lepiej na Selenie, gdzie Polak będzie robił pa na Polaku (patrz Rell Crick, który powiedział mi że Viva Pszczoła go insultowała, ubiliśmy ją a później się okazało że on nie miał żadnego powodu aby to zrobić i do tego mnie w to wciągnał -.-). Nawet mi powiedział ze po wojnie padam bo nie będe już miał pleców, ale pamiętaj ze Szwedom charów nie zrookujesz i zawsze mogą się zalogować i Cie ubic xD
Baaa szwedzi beda tak sneakowac nocami ze bedzie duzy problem z tym bo szwedow jest duzo w nocy :)
LarosFeleon
07-01-2007, 15:17
@Quivee
Taa, zgadzam się z Tobą, wątpie, że gdy Polacy wygrają tą wojne będzie lepiej na Selenie, gdzie Polak będzie robił pa na Polaku (patrz Rell Crick, który powiedział mi że Viva Pszczoła go insultowała, ubiliśmy ją a później się okazało że on nie miał żadnego powodu aby to zrobić i do tego mnie w to wciągnał -.-). Nawet mi powiedział ze po wojnie padam bo nie będe już miał pleców, ale pamiętaj ze Szwedom charów nie zrookujesz i zawsze mogą się zalogować i Cie ubic xD
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej, a ja z kotim bedziemy pilnowac zeby z tych noobow w guildi wyroslo cos, albo padna. Ale "Lubo" wiesz znajc jakies inne miejsce na takie posty, bo jestes chyba jedna z najniewazniejszych i nieznanych osob na Selenie, a tak ja formulujesz jakby wszystko mialo byc dookola i jak najlepiej dla Ciebie. A takim to ja mowie HCWDPJ. Selena bedzie lepsza jezeli polacy przejma, albo bym sie ani ja, ani Koti ani Alu niepakowali do wojny. Ja moglbym spoko grac bez tej wojny, ale dlatego ze wiem ze juz szwedom dalem szanse, i nawet niema dyskusii ze przeginaja, to teraz musze z nimi walczyc zeby im odebrac ten server. To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy,
Co nam obca przemoc wzięła,
Szablą odbierzemy.
Marsz, marsz, Dąbrowski,
Z ziemi włoskiej do Polski,
Za twoim przewodem
Złączym się z narodem.
Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę,
Będziem Polakami,
Dał nam przykład Bonaparte,
Jak zwyciężać mamy.
Marsz, marsz, Dąbrowski...
Jak Czarniecki do Poznania
Po szwedzkim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wrócim się przez morze.
Już tam ojciec do swej Basi
Mówi zapłakany -
"Słuchaj jeno, pono nasi
Biją w tarabany."
To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.
Nie miej pretensji o lizanie dupy bo sam dawales sobie to robic ze chyba ci do az jelita dojezdzali.
LarosFeleon
07-01-2007, 15:38
Nie miej pretensji o lizanie dupy bo sam dawales sobie to robic ze chyba ci do az jelita dojezdzali.
Jest ruznica miedzy lizaniem dupy a byciem lizanym :)
Niewiem czy to Aven czy Szarancz czy Xari ale niepowiesz mi ze ja lizalem dupy ;)
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej...
Jestem takiego samego zdania choć gram od nie dawna i mój głos jest tu pewnie mało istotny ale wkurza mnie to jak polak mówi ze Polacy przegrają kurde ludzie co wy robicie boicie sie i uciekacie trzeba walczyć do konca a co z tego ze narazie przegrywamy ja wierze tutaj w kilku chłopaków na Selenie którzy pokaż co to znaczy POLSKA SIłA
AxenRemo
07-01-2007, 16:17
Mam pytanie do Larosa
Czy twoi koledzy z rl : Alexandrios Feleon i Nemis Feleon też wezmą udział w wojnie?
Przed wojna Laros, Koti bali sie atakowac kogos kto mial plecy u swe. Mam nadzieje, ze juz tak niejest. A np. Puge i spulka nawet niezwracali uwagi co ktos ma w tittle. Poprostu Nap********* bez zastanowienia.
a jak mam pytanie do larosa bądź kotiego. kto to jest u licha ten Nelots?
LarosFeleon
07-01-2007, 17:15
Nie Alexandrios i Nemis niewezma udzialu bo sa w wojsku.
Neltos to jest RL kumpel ich wszystkich.
Jezeli wygramy ta wojne to bedzie duzo lepiej, a ja z kotim bedziemy pilnowac zeby z tych noobow w guildi wyroslo cos, albo padna. Ale "Lubo" wiesz znajc jakies inne miejsce na takie posty, bo jestes chyba jedna z najniewazniejszych i nieznanych osob na Selenie, a tak ja formulujesz jakby wszystko mialo byc dookola i jak najlepiej dla Ciebie. A takim to ja mowie HCWDPJ. Selena bedzie lepsza jezeli polacy przejma, albo bym sie ani ja, ani Koti ani Alu niepakowali do wojny. Ja moglbym spoko grac bez tej wojny, ale dlatego ze wiem ze juz szwedom dalem szanse, i nawet niema dyskusii ze przeginaja, to teraz musze z nimi walczyc zeby im odebrac ten server. To ze udalo Ci sie szwdowi wylizac tyleczek nieznaczy ze server jest lepszy z nim niz bez. Wes sie schowaj i niewychoc z nory.
Zobaczymy jak będzie, ale tylko wtedy jak wygracie tą wojne. Ale licze na was.
PS. Czy ktoś z waszej ekip chciałby kupic Uhy, bo kolega się pyta.
Nie liże nikomu dupy i pisze to co uważam za słuszne, chciałem zeby Polacy wygrali ale po tym co mi ostatnio Rell gadał zmieniłem zdanie. A to czy jestem znany czy nie nie Tobie oceniac.
edit: no może i będzie lepiej, nie wiem bo nie znam aż tak dużo polskich h lvl a oceniam po tym co mi Rell gadał czyli, że będzie mógł robić więcej pa niż robił przed wojną:>
Nie Alexandrios i Nemis niewezma udzialu bo sa w wojsku.
Neltos to jest RL kumpel ich wszystkich.
ic
h wszysctkich znaczy szwedów?
crosscut
07-01-2007, 19:05
@Quivee
Jesli o Ciebie chodzi to Rell ma racje... Tez mam z Tobą maly problem... a to jak mnie te twoje zlamasy ubily zaraz po Rellu, niby miałeś z nimi pogadac i zalatwic zeby oddali loota ale nic nie dalo Twoje wlazenie w dupe =) jak to gady powiedzial... " say thanks to iomer ". Jeszcze nie dawno uwazalem Cie za kumpla ale ujebales mi rla... i za to padniesz... niech sie tylko wojna skonczy...
Breathstealers vs Team Pekay i reszta.
Jeżeli pamieć mnie zawodzi to przepraszam, czy to nie była ta sama wojna, tylko po rozpadzie tej pierwszej gildi? Zmiana była tylko w nazwie ale nikt nie doszedl co najwyżej odszedł.
KubaGuzikkk
07-01-2007, 20:44
a jak mam pytanie do larosa bądź kotiego. kto to jest u licha ten Nelots?
Nelots to pierwszy owner Kwenty'ego, gral sorcem od poczatku seleny potem jakiemus rlowi dal tego chara (Kwenty'ego) a sam zaczal kariere knightem ;)
Jeśli grasz tu od poczatku serwa, powinienes kojarzyc typa.
Nelots to pierwszy owner Kwenty'ego, gral sorcem od poczatku seleny potem jakiemus rlowi dal tego chara (Kwenty'ego) a sam zaczal kariere knightem ;)
Jeśli grasz tu od poczatku serwa, powinienes kojarzyc typa.
gram tutaj niecały tydzień. to szwed, więc spodziewajcie się filmiku pt. 88ek sd combo - selena
AxenRemo
07-01-2007, 21:14
Ja jestem pewny że jeśli polacy wygraja wojne będzie dużo lepiej niż jest w tej chwili
...
sir Tifejo
07-01-2007, 22:23
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy,
Co nam obca przemoc wzięła,
Szablą odbierzemy.
Marsz, marsz, Dąbrowski,
Z ziemi włoskiej do Polski,
Za twoim przewodem
Złączym się z narodem.
Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę,
Będziem Polakami,
Dał nam przykład Bonaparte,
Jak zwyciężać mamy.
Jak Czarniecki do Poznania
Po szwedzkim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wrócim się przez morze.
Już tam ojciec do swej Basi
Mówi zapłakany -
"Słuchaj jeno, pono nasi
Biją w tarabany."
Debil.
Btw, tez jestem zdania ze jesli polacy wygraja ta wojne [watpliew] to bedzie gorzej niz jest, popatrzcie na inne servery ktore zdominowali polacy.
@Quivee
Jesli o Ciebie chodzi to Rell ma racje... Tez mam z Tobą maly problem... a to jak mnie te twoje zlamasy ubily zaraz po Rellu, niby miałeś z nimi pogadac i zalatwic zeby oddali loota ale nic nie dalo Twoje wlazenie w dupe =) jak to gady powiedzial... " say thanks to iomer ". Jeszcze nie dawno uwazalem Cie za kumpla ale ujebales mi rla... i za to padniesz... niech sie tylko wojna skonczy...
Myslisz ze latwo jest powiedziec takim ludziom nie robcie krzywdy moim kumplom? To nie jest proste. Rell padl i ciesze sie z tego bardzo, natomiast co do Twojego chara (fiolek con~ byl na Tobie) to nie mialem pojecia ze chca Cie zabic. Tym bardziej, ze przypadkiem fiolek zjawil sie w tamtym miejscu. Oni nawet nie chcieli ubic Scottiego. Co do loota, to Gady wyraznie mi powiedzial ze go nie odda. I faktycznie Iomer mial tutaj swoje zdanie, bo dzieki niemu udalo sie to wskorac. Pomysl, czy lvl 133 powinien sie sluchac lvl 40? Czy bardziej pojsc na kompromis z lvl 128 ? Sama przyjazn z Gadym to nie jest powod, zebym mogl mu mowic co ma robic. A przyznam ze sie staralem.
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych...
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc.
Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?"
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To tyle...
Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;]
Pozdrawiam, udanego tygodnia
Debil.
Btw, tez jestem zdania ze jesli polacy wygraja ta wojne [watpliew] to bedzie gorzej niz jest, popatrzcie na inne servery ktore zdominowali polacy.
Arvit to co napisał to raczej jego poczucie humoru, sarcazm czy coś wiec nie traktuj tego dosłownie, bo on raczej smieje sie z niektorych ludzi wypowiadających sie w tym temacie;)
KubaGuzikkk
08-01-2007, 00:16
Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To nie był rell.
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem.
Ehh Dastin, tylko że to nie byli...
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene
Dzieki, ale jeśli chodzi o samego Gadego to i tak pewnie bedzie drążyć aby mi jakiś reason wymyślić żeby był prawdziwy :\
crosscut
08-01-2007, 01:22
Myslisz ze latwo jest powiedziec takim ludziom nie robcie krzywdy moim kumplom? To nie jest proste. Rell padl i ciesze sie z tego bardzo, natomiast co do Twojego chara (fiolek con~ byl na Tobie) to nie mialem pojecia ze chca Cie zabic. Tym bardziej, ze przypadkiem fiolek zjawil sie w tamtym miejscu. Oni nawet nie chcieli ubic Scottiego. Co do loota, to Gady wyraznie mi powiedzial ze go nie odda. I faktycznie Iomer mial tutaj swoje zdanie, bo dzieki niemu udalo sie to wskorac. Pomysl, czy lvl 133 powinien sie sluchac lvl 40? Czy bardziej pojsc na kompromis z lvl 128 ? Sama przyjazn z Gadym to nie jest powod, zebym mogl mu mowic co ma robic. A przyznam ze sie staralem.
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych...
Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc.
Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?"
Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet.
To tyle...
Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;]
Pozdrawiam, udanego tygodnia
1. nie ja cie prosilem zebys pogadal z gadym tylko Prochal tzn Imramif
2 moze i nie miales pojecia... ale zrobili to dlatego ze znalem rella do tego wymysli reason ze niby go uhalem ... gady poprosil Saphir o pomoc w ubiciu mnie na co uslyszal ze ma sie odemnie odjebac...
3 Jezeli chodzi o Nokiego... to po jakiego chuja go wogole biles ? za ta akcje 0 szacunku...
4 z Evuzem ? chodzi o bana czy niby o to ze nas oskarzyl ze go hacklismy?
sprawe hacka wyjasnilismy sobie... i chyba nam juz wierzy ze to nie my
5 to nie Rell... tylko fake tibicam...
Debil.
Nie kapujesz zartu? Takie korki jak ty gadaja tu o "patriotyzmie" nie majac o tym pojecia a on sie z tego nasmiewa.
krytyk44
08-01-2007, 10:39
haha scoty dermyn buhauahuahua do szkoly lamusie!!!1
btw mi poszedl sie jeb#@$# procek z plyta glowna ale moze wroce do gry w tym tygodniu
Wiec mozecie mnie dodac do guildi "Rise Against" jesli to nie jest jakis problem....
klakier daj "Wujkowi do pierogow" moj nr kom bo mowiles ze prawie padli na fibule i mialem zonka jak wszedlem na stronke na tej je$#@ pseudo informatyce
Tench~
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
Jest z gościa mózg.
Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych
to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my.
Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych
to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my.
Jeżeli ktoś z Cruois przybiegnie pomóc napewno ktoś z rise sie tym zainteresuje, choćby moj rl lizard, powiadomi was o tym i bedziecie mieli okazje by ubic swe. Owszem mogą nas dopaść, ale my nie damy sie łatwo złapać ;p jak mówiłem zobaczymy jak to będzie. Poczekajcie na pierwszego fraga, bycmozfe juz jutro (54ms, 46ms bądź 80ek)
sir Tifejo
08-01-2007, 18:58
Arvit to co napisał to raczej jego poczucie humoru, sarcazm czy coś wiec nie traktuj tego dosłownie, bo on raczej smieje sie z niektorych ludzi wypowiadających sie w tym temacie;)
Do dupy, ze sie tak wyraze z takim poczuciem humory.
Btw, Szarancz, pokaz mi choc jeden post w ktorym pisze o patryjotyzmie. w dupie mam czy to wygracie czy nie, to raz, a dwa jaki to ma zwiazek z patryjotyzmem? Korku?
Nie kapujesz zartu? Takie korki jak ty gadaja tu o "patriotyzmie" nie majac o tym pojecia a on sie z tego nasmiewa.
co niezmienia fakto rze spiwanie hymno ponstfowego dla jaj morze kogos obrazic a napewno jes niezgodne z prawem
Co nie zmienia faktu, ze spiewanie Hymnu Panstwowego "dla jaj" moze kogos obrazic, a na pewno jest niezgodne z prawem
co niezmienia fakto rze spiwanie hymno ponstfowego dla jaj morze kogos obrazic a napewno jes niezgodne z prawem
Co nie zmienia faktu, ze spiewanie Hymnu Panstwowego "dla jaj" moze kogos obrazic, a na pewno jest niezgodne z prawem
Twoja akcja jest idiotyczna i czuje sie nią urażony ponieważ tez jestem dyslektykiem (a tą metądą wyraźnie wysmiewasz moją chorobę) co nie oznacza, że z tym nie walczę.
@2
A jak by wkleił tekst Roty było by lepiej? :o
Twoja akcja jest idiotyczna i czuje sie nią urażony ponieważ tez jestem dyslektykiem (a tą metądą wyraźnie wysmiewasz moją chorobę) co nie oznacza, że z tym nie walczę.
@2
to nie akcja to bónt. czy jest idiotyczny?moze....;)
co do twojego "urarzenia" to napisalem "[pseudo]dyslektykow".
Co do roty - to tesz piesn partiotyczna i morze urazic ale tutaj nie zlamal by prawa aczkolwiek jak najbardziej rozumim i popieram jego irionie ;)
To nie akcja - to bunt. Czy jest idiotyczny? Moze.... ;)
Co do Twojego "urazenia" to napisalem "[pseudo]dyslektykow".
Co do Roty - to tez piesn patriotyczna i moze urazic, ale tutaj nie zlamalby prawa. Aczkolwiek jak najbardziej rozumiem i popieram Jego ironie ;)
sir Tifejo
08-01-2007, 22:32
@2
Nie wiem czy nie zauwazyles, ale polowa ludzi na forum zanim napisze cokolwiek poprzedza post "mam dyslekcje, nie smiac sie z moich ortow" odpowiednio przez nich zmienione. A zalfik pije tutaj do ludzi, ktorzy swoj wrodzony debilizm usprawiedliwiaja dyslekcja [czy, jak dla mnie, dysmozgowiem] - miedzy innymi dlatego swoje posty ograniczam do 2-och tematow, bo te prezentuja jako taki poziom.
I zapoewniam Cie, ze Zalfik nie chcial Cie urazic, ja sam w jego akcji, jak juz pisalem wyzej, nie widze nic zlego.
A tego Twojego kawalku o Rocie nie skomentuje, bo jest to piesn patryjotyczna, a widze ze Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz [jeszcze].
KubaGuzikkk
08-01-2007, 22:54
No to "mosz" lipe ;)
Chyba sie rozsierdziłem.
To wszystko przez wasz poziom rozumowania. Poprostu tego nie rozumiem nawet wiek was nie usprawiedliwia, co wam da jakieś zabijanie ludzi ze Szwecji poza większą niechęcią do ,,was"? Czy ktoś mi wytlumaczy wasze rozumowanie, pisze ,,was” bo ja się do was nieprzyznaje. Wcale się nie dziwie że z śmieją się na selenie z głupich polaczków, a jeszcze niedawno tak sie oburzałem na to. Mam tylko nadzieje że jesteście wyjatkami.
Na koniec musze cos mocniejszego napisać żałuje ale jesteście debilami.
@autor tematu:
Moglbys zrobic jakis update tych cen w pierwszym poscie, troche przestarzale ;)
Cd. wojny- osobiscie bym wolal, aby jednak Polacy wygrali, moze mnie kazdy poki co bierze za neutrala, a w sumie to nawet wole ze szwedami porozmawiac, lecz przy przegranej stracilbym wielu polskich przyjaciol... ;x Nie moglibyscie sie pogodzic? Sojusz? Stop PA? ;<
Lokator czy jak ty sie tam zwiesz -.- tak naprawde to zadna strata ze sie do nas nie przyznajesz naprawde a jak sie nie przyznajesz do polakow to po ch** siedzisz tu z nami i postujesz z znami twoje uwagi sa naprawde nie potrzebne i z tego co widze denerwuja wiekszosc ludzi tutaj. Jak ci sie nie podoba to wyp******** na szwedzkie forum i tam umieszczaj swoje posty.
Big Baby:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.