Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
;] jak dzieci:P:baby: :baby:
Kusy_Kazakov
08-05-2007, 02:11
P.S. TO CO SIE STALO Z AOLEM?
:confused:
Powinnaś wiedzieć:
xyriela: lubisz nadal dominika?
macavelli: tak
xyriela: to oddaj mi aola
macavelli: nie spadl nam
xyriela: spadl, tez krecilam filmik
macavelli: ja go nie mam, spytaj unicrona
xDDDd
;)
KotiConqueror
08-05-2007, 03:21
Bo tak najezdzacie na mnie i Xyriele a boicie sie nawet ujawnic. Tacy ludzie powinni byc od razu ignorowani na forum. Jak masz cos do powiedzenia i chcesz wyrazic swoje zdanie to nie chowaj sie za glupia anonimowa nazwa bo wypada aby wszyscy wiedzieli z kim maja przyjemnosc.
KotiConqueror
08-05-2007, 03:25
Xyrielaaaa...
Blagam zostaw to forum w spokoju bo te twoje posty ograniczaja sie tylko "Wbilam mlvl""Nadal dobrze mi idzie z mlvl""moze w nocy cos poexpie""moze kopne sie w dupe""moze podrapie sie po pi***"
To forum nieogranicza sie tylko do ciebie wiec zrozum to albo wyjazd.B)
Ani do ciebie smieciu. Forum jest publiczne i kazdy moze tutaj pisac. A predzej ty powinienes wyjsc bo nawet nie masz odwagi napisac kim jestes
KotiConqueror
08-05-2007, 03:41
hehehe, ty juz nawet nie wiesz kogo atakujesz a kogo nie... nie zaatakowalas mnie na greenshore, mowilas tylko, ze mnie nienawidzisz i ze wszystkich nienawidzisz.
Poki co jesli 100 osob nazeka, ze jestes PK/PA to chyba cos w tym jest. Czy to moze taka zmowa, wszyscy sie umowili, ze beda tak na Ciebie mowic, zebys nawet Ty sama w to uwierzyla? I tak jak napisalem, nic do Ciebie i Kotiego nie mam (z nim mam nawet stosunki bardziej im plus), wyciagam tylko wnioski z tego co piszecie ^_^
NO wlasnie a powiedz mi jeszcze jedno ja jestem TOP 1 PA/PK teraz a za co? Za to ze powiedzialem kolesiowi 'hunted' jak mnie zaczal wyzywac. Nawet go nie dotknalem. Za samo to ze powiedzialem komus hunted. Wszyscy na forum sa hunted Oo dopiero teraz to jest PK!!!!!
Ale jak pan Alfis pekuje w KAZDY dzien na swoich noob charach albo Pirreusie to nikt nic nie mowi ani nie pisze. Jak pan Wrath zrobil sobei 2 tygodnie PA spree dzien w dzien i zarobil 2 000000 gp slownie 2 MILIONY gp w 2 tygodnie to tez nikt nic nie pisal. Czy ja komus kiedykolwiek zabralem bohy? Nie wydaje mi sie. Ale jednak jestem PA!!!!!
Jak wiesz pewnie Zalfik to jestem uwieziony na poi kotim. Przed chwila stalem sobei noob charem w depo i od razu jakies polaczki do mnie z ryjem ze jestem noobem no i pare polecialo wyzwisk. HMm ciekaw jestem tylko czemu nigdy czegos takiego nie slysze ze strony Szwedow( chociazby noobkow lub tez noob charow, bo swe nooba jest duzo ciezej spotkac) .
Pewnie znacie Larosa Feleona. On przez cala swoja gre nie zrobil w ogole PA. Jezeli kogos lal to zawsze mial reason. Ale nikt nigdy tego nie docenial. Sam mi to kiedys powiedzial ze to jest strasznie dziwne. Ja tez bylem tym milym przez przeszlo 1.5 roku na pewno. Ale widzisz Zalfik jak tak o mnie mowia to dlaczego ja mam sie taki nie stac. Mi to nie zaszkodzi a tylko w koncu troche zabawy bede miec.
NO wlasnie a powiedz mi jeszcze jedno ja jestem TOP 1 PA/PK teraz a za co? Za to ze powiedzialem kolesiowi 'hunted' jak mnie zaczal wyzywac. Nawet go nie dotknalem. Za samo to ze powiedzialem komus hunted. Wszyscy na forum sa hunted Oo dopiero teraz to jest PK!!!!!
Ale jak pan Alfis pekuje w KAZDY dzien na swoich noob charach albo Pirreusie to nikt nic nie mowi ani nie pisze. Jak pan Wrath zrobil sobei 2 tygodnie PA spree dzien w dzien i zarobil 2 000000 gp slownie 2 MILIONY gp w 2 tygodnie to tez nikt nic nie pisal. Czy ja komus kiedykolwiek zabralem bohy? Nie wydaje mi sie. Ale jednak jestem PA!!!!!
Jak wiesz pewnie Zalfik to jestem uwieziony na poi kotim. Przed chwila stalem sobei noob charem w depo i od razu jakies polaczki do mnie z ryjem ze jestem noobem no i pare polecialo wyzwisk. HMm ciekaw jestem tylko czemu nigdy czegos takiego nie slysze ze strony Szwedow( chociazby noobkow lub tez noob charow, bo swe nooba jest duzo ciezej spotkac) .
Pewnie znacie Larosa Feleona. On przez cala swoja gre nie zrobil w ogole PA. Jezeli kogos lal to zawsze mial reason. Ale nikt nigdy tego nie docenial. Sam mi to kiedys powiedzial ze to jest strasznie dziwne. Ja tez bylem tym milym przez przeszlo 1.5 roku na pewno. Ale widzisz Zalfik jak tak o mnie mowia to dlaczego ja mam sie taki nie stac. Mi to nie zaszkodzi a tylko w koncu troche zabawy bede miec.
Wlasnie. To jest dobra zabawa. Moze dlatego mnie to tak bawi, bo nigdy nie przezylam prawdziwego 'dawaj bohy albo ded'...
Grunt to umiec przewidywac i zapobiegac.
BTW Ciekawa historia. Ostatnio po raz ktorys z kolei popsulam Pirreusowi zabawe w PA. Pirreus sie wkurzyl, bo nie dostal bohow od jakiegos biednego palka. Pirreus to Alfis ofc. Za chwile otrzymuje wiadomosc od Ardesa Vidfamne, ze Master Macavelli i Alfis chca mnie wlasnie zabic, za zepsucie owego trapa, bo Pirreus nie dostal kolejnych bohow za free :(. 'For better Selena'... 'ok'
Zaprawde, zaprawde powiadam Wam. Lepszej Seleny nie bedzie, jak juz to czyjas.
foteka.pl/31671673e490138d82f42fd9147c0bde
Dobranoc :o
Xyriela
P.s.
03:55 Ardes Lehiharon [80]: haha he cant say anything to make me disslike you, becouse I don't judge ppl from what others say
To chyba w pewnym stopniu tlumaczy roznice miedzy pl a swe... Reszte mozna wyczytac na forum ;)
Powinnaś wiedzieć ;)
Taaa, znam to. Iomer znany jest ze swoich przezabawnych fejkow. Ten jest tak wyjatkowo smieszny, ze nigdy nawet nie smialam podwazac prawdziwosci jego slow.. :D :D :D Zreszta on ma wyzszy lvl to co ja moge powiedziec.. :S
Kusy_Kazakov
08-05-2007, 08:24
Wlasnie. To jest dobra zabawa. Moze dlatego mnie to tak bawi, bo nigdy nie przezylam prawdziwego 'dawaj bohy albo ded'...
Więc niech Cię przestanie bawić, bo jakbyś przeżyla takie coś to byś to bardzo mile wspominała ;]
@up: Skąd pewność że Iomer nie zrobił fake'a? ^^
sellemon
08-05-2007, 08:32
A ja sie nie boje ujawic :] hehe lol...pisalem na tibia.com posty ale byly ignorowane :P do kotiego nic niemam , nigdy nie mialem z nim konfilktu ale z xyriela , Hym moze byc rewanz ale nie musi zobaczymy xD
krwawycomeback
08-05-2007, 08:39
Kurcze, a ja zawsze myslalem ze to mnie tutaj nie chca.
Ps. Wiem ze was zmartwie, ale porzucam kariere na tym forum, przynajmnije narazie.
Rotfl, dzisiaj sobie gadałem z jakimś kolesiem z holandi i obadajcie co powiedzał;
10:50 Athene Imgarek [64]: hey
10:50 Athene Imgarek [64]: how come
10:50 Athene Imgarek [64]: ur english is good
10:50 Athene Imgarek [64]: and most pl arent
10:50 Solgan Sheran [14]: =p rotfl!
10:50 Athene Imgarek [64]: i dont get pl
10:50 Solgan Sheran [14]: xDD
10:51 Athene Imgarek [64]: you rich or something? and you go to special school
=D Śmieszne i tragiczne! =<
Rotfl, dzisiaj sobie gadałem z jakimś kolesiem z holandi i obadajcie co powiedzał;
=D Śmieszne i tragiczne! =<
Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:
21:31 Re'Cutie [29]: wtf?
21:31 Piechu [19]: heru me expic??
21:32 Re'Cutie [29]: exura
21:32 Re'Cutie [29]: I exp here
21:32 Re'Cutie [29]: you noob
21:32 Re'Cutie [29]: try to enter and I kill you
21:32 Re'Cutie [29]: you enter = you ded
21:33 Re'Cutie [29]: exura
21:33 Re'Cutie [29]: exura
21:34 Piechu [19]: It entered not oki bede but I am not noobem
21:35 Re'Cutie [29]: You are dead.
21:35 Re'Cutie [29]: exura
21:35 Re'Cutie [29]: exura
21:36 Piechu [19]: It don't kill I plz
21:37 Re'Cutie [29]: exiva "piechu
21:37 Re'Cutie [29]: swe?
21:40 Piechu [19]: Signifies it?
21:40 Re'Cutie [29]: wtf?
21:40 Re'Cutie [29]: exura
21:41 Piechu [19]: I chcialem lvl nabic but as you it herd juz jestes ide
21:42 Re'Cutie [29]: exura
21:42 Re'Cutie [29]: wtf?
21:42 Re'Cutie [29]: you are dead man
21:42 Re'Cutie [29]: are you trying to insult me?
21:42 Re'Cutie [29]: wtf?
21:43 Piechu [19]: Does not have I on juz dwarf solider but it don't kill I plz
21:44 Piechu [19]: I apologize it not chcialem cie obrazac jesli cie obrazilem
21:49 Re'Cutie [29]: can you talk in english plz
21:50 Re'Cutie [29]: exura
21:50 Piechu [19]: I talk in english so
21:51 Piechu [19]: But not so well < goods (right) >
21:51 Re'Cutie [29]: 21:44 Piechu [19]: I apologize it not chcialem cie obrazac jesli cie obrazilem
21:51 Re'Cutie [29]: exura
21:58 Piechu [19]: I apologize for it
21:58 Re'Cutie [29]: got iron ore?
21:59 Piechu [19]: I do not understand this that napisales
22:00 Piechu [19]: I do not know so well < goods (right) > az egn
22:03 Re'Cutie [29]: 22:03 You see iron ore. It weighs 2.00 oz.
22:04 Piechu [20]: Not widzialem but how will give it it ok zobacze znac?
22:04 Re'Cutie [29]: O.o
:D
@Kusy
Iomer niczego nie sfejkowal, ja naprawde jestem takim noobem!
Pozdro
Xyriela
Xyriela;1418596]Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:
Hehe, sam niewładam płynnym angielskim ale bez przesady to juz byla przesada :]
Ale był grzeczny i to mu sie chwali :D
Koti & Xyriela....
Piszecie, piszecie, piszecie.... tylko nawet za bardzo nie mam pomyslu co Wam mozna odpisac. Chyba tylko "róbta co chceta", ja juz swoje zdanie wyglosilem ;)
@Schnapie
Nie odchodz plax ^_^ Nie przepadam za Toba, ales nieglupi koles, wiec wroc do nas ;)
Xyriela jak ty to mowisz to wyglad sie nieliczy ze to co ma sie w glowie...
Ale xyriela o ile pamietam to ty nic niemasz w glowie ;/
Pozdro
Ja mam odwrotna sytuacje, chcialam zmusic pewnego mlodego polaka do uzycia slownika j angielskiego. Oto skutek:
Spytałas go moze o wiek? xD
KotiConqueror
08-05-2007, 17:36
A ja sie nie boje ujawic :] hehe lol...pisalem na tibia.com posty ale byly ignorowane :P do kotiego nic niemam , nigdy nie mialem z nim konfilktu ale z xyriela , Hym moze byc rewanz ale nie musi zobaczymy xD
Powiem tak... akurat w tym przypadku nic nie wiedzialem o tym ze chcieli Cie uwalic i ze Cie uwalili. Nie bylo mnie wtedy online. Po fakcie zjechalem Xyriele i Kilaha za to co zrobili. Poniewaz nawet jak ja tam obrazales ( nie wiem o co chodzilo i mniejsza o to ) to bym Cie i tak nei ubil bo ciagle padasz na kickach :/ szkoda chara i sie zdenerwowalem lekko ze CIe ubili. Ale tez jako guild leader co ja moge teraz zrobic przeciez nie rozwiaze gildii. I i tak bede trzymal Xyrieli strone nawet jak wiem ze nie bedzie miec racji.
jakbyscie wy wszyscy robili cos dla lepszej seleny (mowie o wszystkich hlvlach BEZ WYJATKU) to byscie juz dawno z tej seleny odeszli i zostawili mid i lowlvli w spokoju.
sellemon
08-05-2007, 20:29
Powiem tak... akurat w tym przypadku nic nie wiedzialem o tym ze chcieli Cie uwalic i ze Cie uwalili. Nie bylo mnie wtedy online. Po fakcie zjechalem Xyriele i Kilaha za to co zrobili. Poniewaz nawet jak ja tam obrazales ( nie wiem o co chodzilo i mniejsza o to ) to bym Cie i tak nei ubil bo ciagle padasz na kickach :/ szkoda chara i sie zdenerwowalem lekko ze CIe ubili. Ale tez jako guild leader co ja moge teraz zrobic przeciez nie rozwiaze gildii. I i tak bede trzymal Xyrieli strone nawet jak wiem ze nie bedzie miec racji.
Spoko :) rozumiem looz jak juz mowilem z toba zawsze mi sie zylo spoko i niech tak zostanie :) pozatym mysle ze sprawa wyjasniona :)
Przepraszam Cie oficjalnie, Sellemon. Zaluje, ze do tego doszlo, dzialalam w afekcie (co mnie nie tlumaczy, a jednak sie tlumacze).
Jesli chodzi o wydarzenia z Seleny na dzis, to:
- nie bylo kickow na szczescie,
- Thorval planuje odejscie z Seleny (mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie!)
- u mnie nic ciekawego (:P)
- Unicron jakis odmieniony (nic nie insynuuje :X)
- moj bloodbro Eisblut dostal bana za posta na forum (uzyl miedzy innymi slow "satan will lick your fu****' asses" :D ; acha ja prawie dostalam bana, za forum signature, uzylam slow "my tibia house can suck my d***" :P)
- Wujek do pierogow zmienil outfit :O!
I to wszystko co pamietam. Nie wiem jak tam w swiecie wojen i hlvli, ale chyba odpoczywaja ;)
Mam nadzieje, ze inni tez napisza jakies niusy, a nie tylko beda jezdzic po sobie.
Cu later aligator,
Xyriela
P.S. Ja tez juz bralam udzial w wojnie:
http://foteka.pl/mini/642f114276deb1fa0b72b17747f9c553.jpg (http://foteka.pl/642f114276deb1fa0b72b17747f9c553)
Uncirom~ to chyba new owner jest... o.o
Takie słuchy mnie doszły...
Xyriela jak juz zdazylas zauwazyc to cie tu nikt niechce ;)
Wiec mozesz skonczyc swoja marna "Kariere" na forum tibia.pl i przestac walic te swoje nudne zalosne posty.
Gud Baj Kohana Xyrielo
Powiedz, co ty od niej chcesz? Ja uważam, że dzieki jej "przybyciu" tutaj, forum stało sie "żywsze"... Naprawde nie wiem, co Xyriela ci zrobila... Jej posty czytam chętnie :)
W sumie nie rozumiem was. Ja gdybym nie PKowal to dawno bym juz zakonczyl przygode z ta gra. Choc czesto mam z tego powodu problemy (Koti juz dobrze wie:P) ale to jest najlepsze w tej grze co moze byc.
Tak naprawde nikt nie patrzy gdy jakis przykladowy 40lvl pkuje, tylko jak pkowac zaczyna jakis HIGHT LEVEL (tutaj akurat Koti i Xyriela). Ludzie zrozumicie to tylko gra! Zabawa?
W tym momecie jestem po Kotiego i Xyrieli stronie, gdyz chyba wiecie, ze ja tez se lubie popekowac:D
btw. za niedlugi okres casu beda new filmiki z PKowania i SD Combosow:D (jest juz sporo:))
Pewnie narobie se wrogów na forum, ale takie jest moje zdanie.
Iomer Thunderblade
08-05-2007, 22:32
Tak wlasnie, ja odpoczywam i zajmuje sie szkola, nieiwme co robie i jestem zjebem, ide spac bo mam brazylie w glowie.
Wiem ze mam maly lvl ale jak kazdy te pkuje:P o to chodzi w koncu w tej grze.
"przypadkowy" rs i nieda sie expic więc trzeba coś robić :D wiem ze jest to śmieszne bo na 18 lvl nieposzlaje ale nienarzekam :] moja najwieksza zdobycz to 30 lvl :baby:
:)
W sumie nie rozumiem was. Ja gdybym nie PKowal to dawno bym juz zakonczyl przygode z ta gra. Choc czesto mam z tego powodu problemy (Koti juz dobrze wie:P) ale to jest najlepsze w tej grze co moze byc.
Tak naprawde nikt nie patrzy gdy jakis przykladowy 40lvl pkuje, tylko jak pkowac zaczyna jakis HIGHT LEVEL (tutaj akurat Koti i Xyriela). Ludzie zrozumicie to tylko gra! Zabawa?
W tym momecie jestem po Kotiego i Xyrieli stronie, gdyz chyba wiecie, ze ja tez se lubie popekowac:D
btw. za niedlugi okres casu beda new filmiki z PKowania i SD Combosow:D (jest juz sporo:))
Pewnie narobie se wrogów na forum, ale takie jest moje zdanie.
otoz to czlowieku z mojej ekipy :p
To jest powszechny problem na forum seleny na pewno choc podejrzewam ze na wiekszosci pvp. Ostatnio wdalem sie na forum tibia.com w jakas klotnie z kolesiem ktory uporczywie chcial mi wmowic ze jest roznica jak pada level 10 i level 100 natomiast ja jej nie widze bo pk czy pk to jest to samo i nie ma znaczenia ze ten moze odrobic to w 15 minut a ten w x godzin bo tak naprawde skutek dla obydwoch jest ten sam - laduja w temple. I bez sensu jesli ktos pisze na forum ze Xyriela Thorval czy ktos tam to pekey skoro sam pewnie 20 noobcharami pkuje w kaz czy pod depo. Obłude zawsze czuc na kilosa.
Killed Exotha Moor at Level 49
Killed Darius'Lux at Level 53 (na 29 lvlu chcial mnie ubic jak rsa mialem aff!)
Killed Groddis at Level 44 unjustified
Killed Darius'Lux at Level 53 unjustified (2 razy padl zeby nie bylo:D)
Killed Bumbi Bjoernen at Level 55 ok (ten tez kozak byl przybiegl z Lovachami, ubilem go (qumpel 11 drut za 8 z rozdzki dobil:P) oni byli strapowani ale jedna osoba spierd...)
Killed Pero'Wizz at Level 41 unjustified
Killed Bobbano at Level 42 unjustified
To kolo 1/3 wszystkiego:P
Pkowalem ~30ms albo 37s (niektore fragi w teamie)
KotiConqueror
09-05-2007, 01:04
otoz to czlowieku z mojej ekipy :p
To jest powszechny problem na forum seleny na pewno choc podejrzewam ze na wiekszosci pvp. Ostatnio wdalem sie na forum tibia.com w jakas klotnie z kolesiem ktory uporczywie chcial mi wmowic ze jest roznica jak pada level 10 i level 100 natomiast ja jej nie widze bo pk czy pk to jest to samo i nie ma znaczenia ze ten moze odrobic to w 15 minut a ten w x godzin bo tak naprawde skutek dla obydwoch jest ten sam - laduja w temple. I bez sensu jesli ktos pisze na forum ze Xyriela Thorval czy ktos tam to pekey skoro sam pewnie 20 noobcharami pkuje w kaz czy pod depo. Obłude zawsze czuc na kilosa.
Nie zgodze sie z Toba. Tak uwazasz bo sam pewnie nie miales nigdy chara 100+. W sprawie Sellemona to nie palam do niego jakas super sympatia czy cos, wlasnie dlatego bym go nie zabil bo szkoda zabijac 100+ levela z byle jakiego powodu. Wlasnie tylko dlatego ze duzo czasu i pieniedzy kosztuje odrobienie takiego levela. Chyba jest roznica jak padne kotim a jak padne moim levelem 6 noob charem. Jeszcze kiedys za czasow Nocturnow (przed wojna) byla taka niepisana zasada ze nie zabijamy sie nawzajem niezaleznie co. Mowie tutaj o hlvlach ktorzy siedzieli na ventrilo itd. Jezeli ktos wszedl z kims w konflikt w postaci takiej ze zabil tego kogos kolege to nie szlo sie zabijac hlvla w odwecie tylko ustalalo sie payment za deada ( mowie tutaj o peczeniu czyli zabiciu kogos bez reasona). Jezeli ten hlvl odmawial zaplaty to i tak nie szlo sie go ubic tylko albo zostawialo sie to tak jak jest ( PLX NIE ZABIJAJ GO WIECEJ) albo zabijalo sie jego kumpla. I tak to mniej wiecej dzialalo.
Nawet z miesiac temu mialem taka sytuacje z xyriela - jeszcze nie mialem tej gildii. Zabila mi kumpla mowiac ze moj kumpel atakowal tam jakiegos kolesia. Co ja zrobilem? Na poczatku sie w*****lem i mowie do niej oddawaj itemy, one ze nie ma no to sie pytam : Nick Twojego kumpla o ktorego sie tutaj rozchodzi? Ona mi podala :P Nie trudno zgadnac co stalo sie minute pozniej. I byl remis - koniec sprawy. I wszyscy zyli dlugo i szczesliwie :) No oprocz tamtych dwoch xD
Edit:
Pozatym wyobrazmy sobie taka sytuacje. Stoje sobie pod depo i zaczyna mnei bic dajmy na to 50 level drut. Nie znam go w ogole nie mam z nim zadnych powiazan, osoba anonimowa. Jezeli al by mnie taki drut to najprawdopodobniej mialby hacka ale zalozmy ze sa przeslanki aby sadzic ze nie ma hacka tylko hmm np jest pijany, po prostu zalozmy. Zalezy oczywiscie co mi strzeli do glowy ale podejrzewam ze moge pomyslac tak: Hmm 50 drut moze ma boh albo cos runek, przyda mi sie i go zabije. Nie bede mial wyrzutow sumienia bo przeciez on pierwszy mnei zaczal bic.
Druga sytuacja, to samo tylko zalozmy voyant - voyant 120 MS? To jakis nowy owner od kilku miesiecy noob bez plecow. Juz nie chce mowic o tym czy dalbym rade go zabic sam czy nie bo rownie dobrze molgbym kogos do pomocy wezwac, ale nie zrobilbym tego bo wlasnie nie zabija sie hlvla z glupiego powodu.
Alez Koti gadasz glupoty. Zabic 50 lvl to spoko, ale juz 90 nie bo to high lvl?
Co za roznica? Nie pomyslales o tym, ze nie kazdy uprawia PG i np dla takiej osoby jak ja wbicie 50 lvl zajmuje sporo czasu, a kiedy przychodzi jakis jelop i Cie ubija to wszystkiego sie odechciewa.
Poza tym, wyzszy lvl = bogatszy, na pewno na AOL i blessy. Nizszy lvl, nawet jesli biega z AOLem i blessami, to po deadzie moze byc juz na to za biedy.
Teoretycznie Twoj dead to przeciez tez nic wielkiego, bo przeciez gdyby zginal np MDW, to stracilby duzo wiecej expa od Ciebie. Coz za porownanie, nieprawdaz?
Nie zgodze sie z Toba. Tak uwazasz bo sam pewnie nie miales nigdy chara 100+. W sprawie Sellemona to nie palam do niego jakas super sympatia czy cos, wlasnie dlatego bym go nie zabil bo szkoda zabijac 100+ levela z byle jakiego powodu. Wlasnie tylko dlatego ze duzo czasu i pieniedzy kosztuje odrobienie takiego levela. Chyba jest roznica jak padne kotim a jak padne moim levelem 6 noob charem. Jeszcze kiedys za czasow Nocturnow (przed wojna) byla taka niepisana zasada ze nie zabijamy sie nawzajem niezaleznie co. Mowie tutaj o hlvlach ktorzy siedzieli na ventrilo itd. Jezeli ktos wszedl z kims w konflikt w postaci takiej ze zabil tego kogos kolege to nie szlo sie zabijac hlvla w odwecie tylko ustalalo sie payment za deada ( mowie tutaj o peczeniu czyli zabiciu kogos bez reasona). Jezeli ten hlvl odmawial zaplaty to i tak nie szlo sie go ubic tylko albo zostawialo sie to tak jak jest ( PLX NIE ZABIJAJ GO WIECEJ) albo zabijalo sie jego kumpla. I tak to mniej wiecej dzialalo.
Nawet z miesiac temu mialem taka sytuacje z xyriela - jeszcze nie mialem tej gildii. Zabila mi kumpla mowiac ze moj kumpel atakowal tam jakiegos kolesia. Co ja zrobilem? Na poczatku sie w*****lem i mowie do niej oddawaj itemy, one ze nie ma no to sie pytam : Nick Twojego kumpla o ktorego sie tutaj rozchodzi? Ona mi podala :P Nie trudno zgadnac co stalo sie minute pozniej. I byl remis - koniec sprawy. I wszyscy zyli dlugo i szczesliwie :) No oprocz tamtych dwoch xD
Edit:
Pozatym wyobrazmy sobie taka sytuacje. Stoje sobie pod depo i zaczyna mnei bic dajmy na to 50 level drut. Nie znam go w ogole nie mam z nim zadnych powiazan, osoba anonimowa. Jezeli al by mnie taki drut to najprawdopodobniej mialby hacka ale zalozmy ze sa przeslanki aby sadzic ze nie ma hacka tylko hmm np jest pijany, po prostu zalozmy. Zalezy oczywiscie co mi strzeli do glowy ale podejrzewam ze moge pomyslac tak: Hmm 50 drut moze ma boh albo cos runek, przyda mi sie i go zabije. Nie bede mial wyrzutow sumienia bo przeciez on pierwszy mnei zaczal bic.
Druga sytuacja, to samo tylko zalozmy voyant - voyant 120 MS? To jakis nowy owner od kilku miesiecy noob bez plecow. Juz nie chce mowic o tym czy dalbym rade go zabic sam czy nie bo rownie dobrze molgbym kogos do pomocy wezwac, ale nie zrobilbym tego bo wlasnie nie zabija sie hlvla z glupiego powodu.
Otoz nie mialem nigdy 100 lvlu ale nie przeszkadza mi to w ustawieniu sprawy obiektywnie. Takiego low lvla wbicie lvlu ~30 moglo kosztowac tyle samo czasu co ciebie 100 bo koles gra 1 raz. A ty od razu go przekreslasz "a niech pada bo lowlvl" ale juz 100lvla nie zabijamy bo wielka strata. Wlasnie po to sa servery pvp zeby zabijac od czasu do czasu i jak masz wysoki lvl i padles to musisz sie z tym pogodzic a nie plakac po forach o reason, przeciez jak chcesz byc hlvlem i miec spokoj to powinienes isc na non pvp. Ta zasada o ktorej wspomniales z nocturnami to czysty objaw strachu tych pedzli przed smiercia. No wlasnie jak widac oni potrafia tylko cwaniakowac jak maja przewage ~40-50 lvli. Poza tym totalnym bezsensem jest wspominanie ze wbicie lvlu kosztuje x pieniedzy bo i tak 90% z was abusuje na potege i kasy powinno miec po dupe
@ Zalfik
trafny przyklad.
@ wydarzenia z seleny
niestety Kaby has been haxored :S i zjechany do 23 lvlu.
Need ludzie to rapier Quest
Msg mnie in grze
Łowca Vampirów
Pozdrawiam from Koszlain
Wygracie war
Macie more pomysłow so wygracie
Bye Pa pa (Ironia)
Witam,
Najwazniejszym niusem jest fakt, iz Koti wydostal sie z dlow :P Gratz m8
Poza tym nic sie nie dzieje na Selenie...
O czym chcialam napisac, to, ofc noobki moga sobie mnie wyzywac, pisac cos chca.. Ale takie osoby jak np Obi The Moon udowadniaja mi, ze warto pisac, bo niektorzy lubia poczytac cos innego niz tylko jezdzenie po sobie ^,^
Zanosilo sie na mala wojne z Voyage, ale mam nadzieje, ze konflikt zostal zazegnany. Pogodzilam sie z Krupcia. Jak zwykle ^^ Chociaz pewnie doprowadzam ja do szalu czasami.. :P Pozdro Krupcia! Wiesz, ze Cie kocham :D
Inna sprawa; poszukuje na Selenie osoby, ktora wyczysci mi Green Djinn Questa :) Oddam supplies ofc. Moj knight Re'Cutie ma 42 lvl wiec nie dam rady nia tego wysolowac :P
Oto Re'Cutie jak byla mala:
http://foteka.pl/mini/199134c71fd1b9f6f0001d42f61b2a8b.jpg (http://foteka.pl/199134c71fd1b9f6f0001d42f61b2a8b)
Pozdorwienia dla Selenian, dzis w szczegolnosci dla
Obi The Moon,
ktory mi dal powod zeby sie wypowiadac na forum :P
Kiss,
Xyriela
P.S. Tu ss z malego hunta, tak jak obiecalam:
http://foteka.pl/mini/bde85b73574cd4cec214c7f36c5a22b9.jpg (http://foteka.pl/bde85b73574cd4cec214c7f36c5a22b9)
KotiConqueror
09-05-2007, 22:57
Nie chce mi sie z wami klocic na ten temat. Przyznaje ze tez macie racje ( Marczio i Zalfik) wydaje mi sie ze to subiektywna kwestia kazdego jak postrzega levele i postacie itd. Ja przyznam sie ze nie wiem czemu ale mam duzo wiekszy szacunek do kogos jak ma np level 100 niz do kogos co ma level 99. To jest glupie ale juz to kiedys zauwazylem. Raz liczylem sobie np playerow co mogliby wejsc do jakiejs tam wojny i liczylem akurat od levela 100. Niby to jest tylko 1 level bez roznicy ale po prostu sobie tak jakos ubzduralem i juz. Co do pisania na forum o deadzie to owszem to jest zalosne :P
Co do slow Marcziego.
Ja mam 160 level a mam moze 100k cashu, jak to jest? Wkurza mnie wlasnie to ze kazdy mysli ze ja czy tam inny hlvl ma w pizdu hajsu. Nie tak nie jest. Ja nei mam hajsu przez deady bo gdy huntuje to tak to robie zeby wychodzic na 0 lub troszeczke na plus. Aby wbic 1 level teraz musze wydac okolo 1mln gp na POI dlach. Loot ktory dostane jest rowniez wart okolo 1 mln moze czasem troche mniej. Ale i tak wole tam expic i miec waste niz bic zalosne 50k? na godzine na poh np,a kase zarobic np poprzez handel. To ze hlvle nie maja hajsu wynika tez z tego ze jak sie ma troche kasy to sie ja traci zaraz np idac na demon hunt :P albo jakis inny zabawny hunt aby oderwac sie od nudnych dragow itd. Wyjatkiem sa Szwedzi oni chyba maja kase:P Ale Polacy to chyba nie bardzo tak jak patrze:P
Co do Nocturnow to chcialbym zauwazyc ze to fraternity ma duza przewage w levelach a jakas Nocturni ich cay czas jada :P
To tyle
BAJBAJ
KubaGuzikkk
09-05-2007, 23:02
Koti dzieki za komenta na fotce :* xD
krwawycomeback
10-05-2007, 00:11
Przyduscie moda zeby zalozyl podforum dla Seleny, bedzie muchos latwiej znalesc. ; P
A ja mimo że gram na selenie to nie orientuje się zbytnio w politykę serwera bo generalnie mi to wisi i powiewa ;p Xyriela to taka osobą której osobiście jakoś nie miałem okazji poznać choć bardzo bym chciał bo nie wydaje mi sie żeby była jakaś zjebana (bez obrazy ;) ) myślę że jak to kiedyś nastąpi (o ile nastąpi) to będzie w miarę normalne (cokolwiek miałoby to oznaczać ;p) a tak w ogóle to pisze tego posta właśnie po to aby jej PODZIĘKOWAĆ!!! za to że jako jedna z niewielu osób tutaj pisze co się dzieje na serwerze i w skrócie mniej więcej wiem co sie na nim dzieje ;p a nie tak jak reszta jeździcie po sobie i to w sumie mało kto wie o co ;p ale to wasza sprawa (moja tylko tyle że muszę sie przekopywać przez nie ;p) a i jeszcze jedno, Ona (tak jak Koti) wie że to tylko gra i nie ważne czy straci kilka lvli, w chuj gp waląc sobie z sd w raty, czy też nabijają sobie rs'a tłukąc siódme lewel. To jest tylko gra i tak prawdę mówiąc gówna was to powinno obchodzić co oni sobie robią z własnymi postaciami (no chyba że to wy jesteście tymi siódmymi lewelami...), Tak czy siak, jak ktoś nie przeczytał mojego posta albo przeczytał a nie zrozumiał (a to jest możliwe...) to w skrócie: DAJCIE SE SIANA Z JEŻDŻENIEM PO NICH BO JEST TO CO NAJMNIEJ BEZ SENSU TYLKO ZDĘDNE POSTY NABIJACIE ;P
Sie zmęczyłem i straciłem wenę więc nic więcej nie napisze a jak ktoś napisze że asslicker to mam to mniej więcej koło jelit...
Yours faithfully
Wolan
edit:
@up
jak masz problemy to bierzesz opcje szukaj, wpisujesz "only selena" i zazwyczaj (o ile są nowe posty) to są na pierwszej stronie zarówno "wydarzenia z seleny" jak i "only selena"
KubaGuzikkk
10-05-2007, 01:08
@up;
Jestem nabijacz zbednych postow i jezdze po wszystkich :<
<jedzie_wolana>
Iomer Thunderblade
10-05-2007, 01:23
@wolan
ASSLICKZORE :| ?!@?
A ja mimo że gram na selenie to nie orientuje się zbytnio w politykę serwera bo generalnie mi to wisi i powiewa ;p Xyriela to taka osobą której osobiście jakoś nie miałem okazji poznać choć bardzo bym chciał bo nie wydaje mi sie żeby była jakaś zjebana (bez obrazy ;) ) myślę że jak to kiedyś nastąpi (o ile nastąpi) to będzie w miarę normalne (cokolwiek miałoby to oznaczać ;p) a tak w ogóle to pisze tego posta właśnie po to aby jej PODZIĘKOWAĆ!!! za to że jako jedna z niewielu osób tutaj pisze co się dzieje na serwerze i w skrócie mniej więcej wiem co sie na nim dzieje ;p a nie tak jak reszta jeździcie po sobie i to w sumie mało kto wie o co ;p ale to wasza sprawa (moja tylko tyle że muszę sie przekopywać przez nie ;p) a i jeszcze jedno, Ona (tak jak Koti) wie że to tylko gra i nie ważne czy straci kilka lvli, w chuj gp waląc sobie z sd w raty, czy też nabijają sobie rs'a tłukąc siódme lewel. To jest tylko gra i tak prawdę mówiąc gówna was to powinno obchodzić co oni sobie robią z własnymi postaciami (no chyba że to wy jesteście tymi siódmymi lewelami...), Tak czy siak, jak ktoś nie przeczytał mojego posta albo przeczytał a nie zrozumiał (a to jest możliwe...) to w skrócie: DAJCIE SE SIANA Z JEŻDŻENIEM PO NICH BO JEST TO CO NAJMNIEJ BEZ SENSU TYLKO ZDĘDNE POSTY NABIJACIE ;P
Sie zmęczyłem i straciłem wenę więc nic więcej nie napisze a jak ktoś napisze że asslicker to mam to mniej więcej koło jelit...
Yours faithfully
Wolan
edit:
@up
jak masz problemy to bierzesz opcje szukaj, wpisujesz "only selena" i zazwyczaj (o ile są nowe posty) to są na pierwszej stronie zarówno "wydarzenia z seleny" jak i "only selena"
LOOOOL 50 knight i mnie nie zna jeszcze WOoooOt?
Kurde, o jednego knighta mniej do PA (bo juz sobie zaskarbil moja przyjazn ;)), niedobrze :s z czego ja bede zyla..
Tak na serio to mi sie zdarzylo walnac sd w spidera :O ale dawno temu :)
Nie zabijam zbyt wiele 7 lvli. W ogole na Selenie coraz trudniej znalezc cel PK poniewaz wszyscy sie znaja i glupio by mi bylo zabic best frienda siostry przyjaciela taty brata...
Dzis maly up.. :P a wlasciwie wczoraj, bo dzis juz czwartek..
http://foteka.pl/mini/e81a0883e7bedce4edd97620d7597510.jpg (http://foteka.pl/e81a0883e7bedce4edd97620d7597510)
No, ale dosc o mnie. Jesli chodzi o niusy na Selenie, to Thorval zostaje!!! JEJEJE
Nie zeby byl jakims moim super mega bloodbro, ale jednak mam do niego slabosc :P
Oprocz tego wszystko wskazywalo na to, ze odbedzie sie open battle, wiekszosc membersow Cruoris pojawila sie online, sporo bylo tez z Fraternity. Koniec koncow to walki nie doszlo, nad czym ubolewam, poniewaz walki sa bardzo ekscytujace ;)
To by bylo na tyle,
pozdrowienia dla wszystkich zakochanych tibijczykow,
Xyriela
P.S. Jakos nie moge sie powstrzymac, zeby i tego tu nie wrzucic..
Jesli chodzi o pekowanie i pk teamy.. :d (ja z nimi nie pekowalam jakby co :P)
http://foteka.pl/mini/7c5b62b757f633fe9b579c0a9690b2a3.jpg (http://foteka.pl/7c5b62b757f633fe9b579c0a9690b2a3)
Czytajcie gazetke xyrieli ona podaje najnowsze informacje z seleny"Prosto z piekarnika" xd
Te forum staje się coraz śmieszniejsze ludzie się kłócą o jakąś gre i to non stop... Lubie Kotiego ale napisał jeden błąd tzn o Larosie... Skoro uważasz że laros nie robił pa to zapomniałeś o tym wypadku gdy razem zabiliście mi siostre a laros miał taki powód że nie lubił mnie nie mógł mnie zabić to zabił mi siostre i to było wszystko. Więc nie moge się zgodzić że laros nie robił pa fakt był namniejszym pa z h-lvl ale i tak robił pa. A co do innych Ja też święty nie jestem , i nie rozumiem czepiania się w ogóle o pa tzn chodzi mi o postronne osoby które nie padają ofiarą pa a się wypowiadają. Już nie będe mówił ile ludzi (przed wojną) pisało "idziemy kogoś pa" , "nie mam kasy chodź kogoś zabić" sam tak robiłem jeszcze za czasów kiedy grałem Voyantem... xD
A co do sytuacji na selenie to mi się coraz mniej podoba po wojnie w ogóle nie będzie z kim grać pewnie ale to czas pokaże tak czy inaczej ja mam chyba jakiś okres gry z głowy (nie mam passów i rk mi nie działa) :P
Ethiellant/Voyant.
Śmierć Pirreusa xd (dawno temu :] )
www foteka.pl/22e72509c48659b18c28f991e714761b
Niemiał szans :p
To ja sie jeszcze odniose do tekstow "nie podoba Ci sie to idz na non-pvp".
Wiekszosc z Was nie rozumie idei istnienia roznego rodzaju servow.
Bo ja kazdej osobie, ktora gra w ta gre po to by zabijac innych graczy moge odpowiedziec "idz na pvp-enforced".
Otoz PVP z zalozenia istnieje po to, aby moc sie bronic przed chamstwem i atakiem innych graczy. Tzn: ktos Cie okradnie, mozesz go zabic; ktos Cie obraza albo wpada na Twoje expicho, mozesz go zaatakowac.
A co poniektorzy ubzdurali sobie, ze jak jest PVP tzn. ze moge isc na low lvl zarabiac kase.
I to wlasnie dlatego nigdy nie gardze nikim ze wzgledu na lvl. Czy to mniejszy czy wiekszy od mojego!
Amen ;)
Zgadzam się z Tobą w stu procentach :)
Sagzer hacked~
Oto co dzisiaj hacker napisał.
15:11 Sagazer [111]: cruoris is target 15:11 Sagazer [111]: and friends
Hrhr, Frat~ są podejrzenia na was!! =D
LOOOOL 50 knight i mnie nie zna jeszcze WOoooOt?
Kurde, o jednego knighta mniej do PA (bo juz sobie zaskarbil moja przyjazn ), niedobrze :s z czego ja bede zyla..
pisałem że polityke i w to co sie na selenie dzieje zbytnio nie wnikam a Ciebie to może kiedyś tam widziałem jak gdzieś biegłaś ale to sie raczej nie liczy ;p a i nie chodziło mi o zaskarbienie sobie twojej przyjaźni, raczej o to że po prostu jadą po tobie tak żeby tylko sobie po kimś pojeździć... a jak juz chcesz być moim friendsem to napisz mi priwa w tibii cos w stylu "hi pl?? plx friendz, chćmy huntowac razem bo jestes taki super!!11..." :p
Bo ja kazdej osobie, ktora gra w ta gre po to by zabijac innych graczy moge odpowiedziec "idz na pvp-enforced".
Otoz PVP z zalozenia istnieje po to, aby moc sie bronic przed chamstwem i atakiem innych graczy. Tzn: ktos Cie okradnie, mozesz go zabic; ktos Cie obraza albo wpada na Twoje expicho, mozesz go zaatakowac.
A co poniektorzy ubzdurali sobie, ze jak jest PVP tzn. ze moge isc na low lvl zarabiac kase.
I to wlasnie dlatego nigdy nie gardze nikim ze wzgledu na lvl. Czy to mniejszy czy wiekszy od mojego!
Amen ;)
Z tego co widze jest tu tylko mowa o PA. Ja zabijam TYLKO wyzsze lvle. Czy chcesz tez powiedziec, ze to jest bez sensu?? To jest tylko gra i nie widze powodu do tego by nie moc zabijac. PA i PK zawsze beda. Kazdy zabija taki lvl na jaki go stac.
Co do wojny to z Fraternity wczoraj bylo za malo osob.
Amen ;)
Jak widzisz idea jest dobra ale zastosowanie znajduje moze w 1% wykonywanych na tego typu serwerach zabojstw. Reszta to random lub loot pk i prawde mowiac mi to nie przeszkadza. A traktowanie ludzi po lvlach, no coz ja sam bedac 50 lvlem pamietam tych ktorzy teraz maja po 100 a wtedy mieli moze 20-30 i robi mi sie zal ze prawde mowiac to oni sie w ogole nie zmienili dalej im sie wydaje ze duzo wiedza tylko ze teraz jeszcze mysla ze maja super sile to moge cwaniaczyc. Tu uklon w strone tych ktorzy mimo awansu na wysokie lvle nie zapomnieli o swoim szaranczq.
Z tego co widze jest tu tylko mowa o PA. Ja zabijam TYLKO wyzsze lvle. Czy chcesz tez powiedziec, ze to jest bez sensu?? To jest tylko gra i nie widze powodu do tego by nie moc zabijac. PA i PK zawsze beda. Kazdy zabija taki lvl na jaki go stac.
Nizsze, wyzsze lvl... who cares...
Rozumiem, ze to PVP, rozumiem, ze mog amnie zaatakowac PK, ale bez przesady. Jesli 120 ms idzie sobie zarobic w ten sposob, ze zabija mnie 50 lvl to jest to dla mnie zenada... od takiego grania sa wlasnie servery pvp-enforced.
Kiedy zaatakowal mnie ~50 mag i probowal zabic to nie plakalem, ze PA/PK, bo MIALEM JAKIEKOLWIEK SZANSE. A jakie szanse moze miec 50 lvl ze 120?
Tak, to tylko gra, ale gra ktora lubie. Wlozylem troche wysilku we wbicie swojego lvl i chcialbym, zeby inni uszanowali moja prace.
A pieprzenie, ze PA i PK jest wszedzie... jest, ale to co sie dzieje na Selenie przekracza wszelkie normy. Tak jak mowilem, w koncu bedzie tak, ze zostana same "hajlvl" i beda robic PA na sobie nawzajem....
Rozumiem, ze to PVP, rozumiem, ze mog amnie zaatakowac PK, ale bez przesady. Jesli 120 ms idzie sobie zarobic w ten sposob, ze zabija mnie 50 lvl to jest to dla mnie zenada... od takiego grania sa wlasnie servery pvp-enforced.
Kiedy zaatakowal mnie ~50 mag i probowal zabic to nie plakalem, ze PA/PK, bo MIALEM JAKIEKOLWIEK SZANSE. A jakie szanse moze miec 50 lvl ze 120?
Tak, to tylko gra, ale gra ktora lubie. Wlozylem troche wysilku we wbicie swojego lvl i chcialbym, zeby inni uszanowali moja prace.
A pieprzenie, ze PA i PK jest wszedzie... jest, ale to co sie dzieje na Selenie przekracza wszelkie normy. Tak jak mowilem, w koncu bedzie tak, ze zostana same "hajlvl" i beda robic PA na sobie nawzajem....
Moze pamietasz Zalfik jak Cie kiedys zaatakowalem??:P:D Mam filmik jeszcze z tego. Od razu widzialem, ze mam do czynienia z kims kto umie sobie radzic w trudnych sytuacjach... Pobawilem sie, puzniej z powodu braku amunicji zostawilem:P
Te forum staje się coraz śmieszniejsze ludzie się kłócą o jakąś gre i to non stop...
True True True... xD
A dla mnie juz jest po wojnie, Cruoris sobie expi a Fraternity nic nie robi ;)
Jeszcze dzis sie do mnie na Titanie zalogowal Master Wrath z ciekawa nowinka (ktos o tym wspominal chyba tutaj ale mowil ze tak mu sie wydaje, czy cos w ta strone)
20:09 Tyrethia Lightbringer [8]: now we exp
20:09 Tyrethia Lightbringer [8]: unicron sold
20:09 Widakey [113]: rly?
20:09 Tyrethia Lightbringer [8]: yes
20:10 Widakey [113]: ah
20:10 Widakey [113]: but he is still at war?
20:11 Tyrethia Lightbringer [8]: nop
20:11 Widakey [113]: paid?
20:11 Tyrethia Lightbringer [8]: not yet
20:11 Widakey [113]: how much payment he have?
20:11 Tyrethia Lightbringer [8]: 1kk
Jezeli juz wszyscy o tym wiedza to nie musicie odrazu po mnie jezdzic.
Napisalem to dla tych ktorzy mogli o tym nie wiedziec albo nie byli pewni tej informacji :)
@ Voyant.
Zakopalismy juz topor wojenny, wiec moze wpadniesz do mnie na jakiegos browarka?:P
To jest gra RPG , której głównym celem z założenia jest odgrywanie RÓL. Ktoś gra role spokojnego łowcy cyklopów, ktoś gra rolę potężnego maga, a ktoś może grać rolę cichego zabójcy bądź krwawego tyrana. Z resztą zobacz jak z zabójstwami jest na realu. Tam też prawie nigdy zabójca nie atakuje równego sobie bądź silniejszego. A zabija z podobnych powodów co w tibi:P Z resztą to tylko gra i nie jest to łamanie reguł, że ktoś zabija. Zobacz jak jest w innych grach online. Tam też słabsi gracze są wykorzystywani. To normalna kolej rzeczy. Przykład : farmienie w OGAME (czy jak to sie tam pisze:P). Tak to jest, nie zawsze kazdy ma rowne szanse, tak samo jak w życiu. Jak już mówilem kiedyś, trzeba umieć walczyć o swoje:)
Doktor Dokurobei
10-05-2007, 23:40
+1 dla Demise
LMFAO
http://img87.imageshack.us/img87/8450/burnedhd2.jpg
nie moglem sie powstrzymac zeby tego nie dodac:|
WIlekie Congratz! Dolanczacie sie do wojny? (chyba jestem nie doinformowany)
zalogowałem sie na chwile do tibii z nadzieja że może spotkam Xyriele i sie udało :cup: przypadkiem nawet była w tym miescie co i ja :) co prawda nasza rozmowa trawała ~10min i ona była zajeta jedzeniem ale było nawet interesująco: 00:24 You lose 546 hitpoints due to an attack by Xyriela. UE w tą czy w tamtą co za róznica :P ważne że przezyłem i mnie nie dobiła bez powodu tak jak sie pewnie spora część tego forum spodziewała :P
True True True... xD
A dla mnie juz jest po wojnie, Cruoris sobie expi a Fraternity nic nie robi ;)
Jeszcze dzis sie do mnie na Titanie zalogowal Master Wrath z ciekawa nowinka (ktos o tym wspominal chyba tutaj ale mowil ze tak mu sie wydaje, czy cos w ta strone)
O unciromie to ktoś tam na plakatowych farbkach mi mówił :P
Frat prosi kumpli żeby hackowali cruoris co wczoraj hacker dał jasno do zrozumienia.
zalogowałem sie na chwile do tibii z nadzieja że może spotkam Xyriele i sie udało :cup: przypadkiem nawet była w tym miescie co i ja :) co prawda nasza rozmowa trawała ~10min i ona była zajeta jedzeniem ale było nawet interesująco: 00:24 You lose 546 hitpoints due to an attack by Xyriela. UE w tą czy w tamtą co za róznica :P ważne że przezyłem i mnie nie dobiła bez powodu tak jak sie pewnie spora część tego forum spodziewała :P
Mi sie podobalo :D
UE walnelam bo mialam full mane i wiedzialam, ze nic Ci nie bedzie (tak, tak, nawet JA umiem ocenic swoje mozliwosci). No i uhnelam, co potwierdza moje pokojowe zamiary ;)
Milo bylo Cie poznac, napisz czasem, co slychac :o
Jestem coraz blizej 100 ach ach :D
Nie wrzuce tu ss z advance, bo jest podejrzany :P
Pozdro dla wszystkich Selenian,
a specjalne buziaki dla
Djinn de'Moon :***
Wasza ukochana,
Xyriela
masmixol
11-05-2007, 11:55
A Ja mam pytanko do XyrieliB) związane z tym-Termity pall-May 10 2007, 23:10:25 CEST Killed at Level 50 by Sen Sey
and by Xyriela .Możesz mi powiedzieć za co padł:confused: ??To mój kumpel z rl,a jakos nie moge się z nim od deda zgadać,mimo że to bylo wczoraj:D
Dzięki za odpowiedź;)
reason- need cash,fun ? XD
Alfonso nice frag ^.-
and btw ja czyli jeden z ownerow lavande juz nie gram na selenie (happy?).
Czasem logne zabic Kery Zokro, Alphor'a, power abuser's and pk's like xyriela ^^
Hail Justice Alliance
Have fun in selena :** kisssss for all ;]
masmixol
11-05-2007, 13:23
Już nie musze mieć wyjaśnień, on miał poprostu hacka, więc mniejsza o to za co padł...
Z resztą ja też mialem hacka-.-,nie ma to jak się lognąć u kumpla żeby coś pokazać-.-X(
Mimo wszystko Lavande dzięki za odpowiedź;)
Pozdro dla wszystkich Selenian,
a specjalne buziaki dla
Djinn de'Moon :***
Wasza ukochana,
Xyriela
xD Xyriela dziękuje i dla Ciebie rowniez :*** :) Xyriela to najmilsza osoba na selenie :]
Pozdro Djinn de'Moon
jedno pytanie. o co chodzi z tym dedem burniastego?
KubaGuzikkk
11-05-2007, 18:11
Oww Lenrock ależ Ty ciekawskie jajo jesteś :@
xD Xyriela dziękuje i dla Ciebie rowniez :*** :) Xyriela to najmilsza osoba na selenie :]
Pozdro Djinn de'Moon
Z ta najmilsza osoba to sie niezgodzeX(
Xyriela bardzo dobrze potrafi klamac ,oszukiwac, mogl bym tego duzo wymienic ale szkoda mojej gadaniny na jej temat.
jak każdy, marón
pytam bo nie bylo mnie kilka dni na selenie i nie wiem co sie w ogole dzieje!
Z ta najmilsza osoba to sie niezgodzeX(
Xyriela bardzo dobrze potrafi klamac ,oszukiwac, mogl bym tego duzo wymienic ale szkoda mojej gadaniny na jej temat.
Ezh znasz ja wogule ze tak mówisz ?? Ja znam Xyriele od 8 lvl Ona jako jedyna pomogla mi gdy bylem wielkim NOOBEM i niewiedzialem nic (teraz jestem troche mniejszym:p ) tylko Ona nikt wiecej, expila ze mna, blokowala mi potwory, i dala mi pro do tej pory mi pomaga i niemówcie ze Xyriela jest taka zła.
Co ja obchodzi jakiś 8 lvl, a jednak poswięciła mi sporo czasu i dzieki niej duzo sie nauczylem. Nigdy mi nieodmowila pomcy choc nieznam jej z rl
Dzieki Xyrielo jesteś super :***
KubaGuzikkk
11-05-2007, 19:59
pytam bo nie bylo mnie kilka dni na selenie i nie wiem co sie w ogole dzieje!
MASZ LIPE XD!
Tracę pozycje głównego a$$ lickera severa?!!??!?! =[
Btw; masz uber hotkeya -.-
Pro by bla bla bla....
KubaGuzikkk
11-05-2007, 21:11
@Selena;
Mr. Knight Escroto dostał namelocka:
20:03 Rooney'Aculeus [104]: cuz escroto is part of a penis
XD!
Chciałem oficialnie przeprosić Tenchorius-a za to co zrobiłem...
Oww Lenrock ależ Ty ciekawskie jajo jesteś :@
ktooo pyttaaa nie blaaadziii :S
Ezh znasz ja wogule ze tak mówisz ?? Ja znam Xyriele od 8 lvl Ona jako jedyna pomogla mi gdy bylem wielkim NOOBEM i niewiedzialem nic (teraz jestem troche mniejszym:p ) tylko Ona nikt wiecej, expila ze mna, blokowala mi potwory, i dala mi pro do tej pory mi pomaga i niemówcie ze Xyriela jest taka zła.
Co ja obchodzi jakiś 8 lvl, a jednak poswięciła mi sporo czasu i dzieki niej duzo sie nauczylem. Nigdy mi nieodmowila pomcy choc nieznam jej z rl
Mylisz sie znam ja bardzo dobrze i wystarczajaco zeby wyrobic sobie o niej zdanie, ona na poczatku jest taka super wszystko picus ale co do czego przychodzi to pokazuje jaki z niej kawal su**i ;)
KubaGuzikkk
11-05-2007, 23:44
ktooo pyttaaa nie blaaadziii :S
W sumie racja :|
@4drian;
Używaj opcji 'edytuj post' ok?
Tracę pozycje głównego a$$ lickera severa?!!??!?! =[
Btw; masz uber hotkeya -.-
Pro by bla bla bla....
Chyba jednak niestraciłeś ....
Jestem pewien że Xyriela bedzie zawsze taka dla mnie jaka jest teraz...
A co do mojego hotkeya ... to na 17 lvl z rs trudno jest przezyć ale zawsze są przyjaciele którzy mi pomogą choc niekiedy niechce naduzywać pomocy
A Xyriela dużo dlamnie zrobila i za to jej jestem wdzieczny
Mylisz sie znam ja bardzo dobrze i wystarczajaco zeby wyrobic sobie o niej zdanie, ona na poczatku jest taka super wszystko picus ale co do czego przychodzi to pokazuje jaki z niej kawal su**i ;)
Wiesz co niewiem kim jestes bo boisz sie ujawnic ale jestem pewien w 100% do Xyrieli ....
Weź sobie pod uwage ze poznalem ją gdy byłem na 8 lvl
Pomogłeś kiedys komus na tym lvl? nieznając go?
A widzisz Xyriela mi pomogła i dała mi pełno itemów na ktore mnie nie było stać;)
Wiec niemów że jest taka zła bo niejest :]
Pozdrawiam, Djinn de'Moon
Jestem jeszcze jedną osobą, która popiera wypowiedzi Xyrieli na tym forum
Musze dodać, że jest jednym z nielicznych high llvli, którenie widzą problemu w poznaniu, rozmawianiu i zaprzyjaźnianiu się z low lvlami, które nie zawsze muszą być noobami i za to właśnie ma u mnie plusa . To, co robi może przynieść korzyści innym graczom, bo wydaje mi się, że w najbliższym czasie liczba graczy na selenie będzie wahała się w granicach od 100-300. Loot będzie można sprzedać jedynie djinom(już teraz chyba tak jest;p)a pk będzie przypominało zabawę ze znajomymi .
Może dzięki Niej komuś spodoba się ten serwer i nie zrezygnuje z niego przed zdobyciem 20 lvla
Może jest też dla niektórych wrogiem i osobą niegodną zaufania, ale gdyby nie miała wrogów czułaby się na selenie jak na świecie no-pvp..., a ten serwer bardziej przypomina pvp-enfo.
Ale przecież to jest najfajniejsza i najlepsza dziewczyna na selenie
Obi~
@4drian;
Używaj opcji 'edytuj post' ok?
Po co? :confused:
-------------------------------------------------------------------------
Jestem jeszcze jedną osobą, która popiera wypowiedzi Xyrieli na tym forum
Musze dodać, że jest jednym z nielicznych high llvli, którenie widzą problemu w poznaniu, rozmawianiu i zaprzyjaźnianiu się z low lvlami, które nie zawsze muszą być noobami i za to właśnie ma u mnie plusa . To, co robi może przynieść korzyści innym graczom, bo wydaje mi się, że w najbliższym czasie liczba graczy na selenie będzie wahała się w granicach od 100-300. Loot będzie można sprzedać jedynie djinom(już teraz chyba tak jest;p)a pk będzie przypominało zabawę ze znajomymi .
Może dzięki Niej komuś spodoba się ten serwer i nie zrezygnuje z niego przed zdobyciem 20 lvla
Może jest też dla niektórych wrogiem i osobą niegodną zaufania, ale gdyby nie miała wrogów czułaby się na selenie jak na świecie no-pvp..., a ten serwer bardziej przypomina pvp-enfo.
Ale przecież to jest najfajniejsza i najlepsza dziewczyna na selenie
Obi~
:) :) :) :) :) :) :) ;) B) Tylko tyle powiem:
Jestem tego samego zdania co Odis~~ B)
OMG zawstydziłam się.
Ja pamietam jak Cie poznalam, Djinn~. Chodziles po depo i mowiles cos w stylu "Kto mi pomoze ale mnie nie zabije".. Mysle sobie "Jezu pewnie spotkalo go to samo, co mnie kiedy zaczelam grac w Tibie" - mianowicie to, ze po opuszczeniu rooka znalazlam sie w Venore i nie wiedzialam o co kaman, zabili mnie od razu kilka razy i zrobilam nowego chara z postanowieniem pozostania na rooku.. Gdyby nie Tien Shin, moze siedzialabym na rooku do teraz.. :') :*
Nic sie nie dzieje na Selenie. Moze poza tym, ze Master Macavelli pekuje z Alfisem wieczorami. Radze uwazac na Cetasa, Pirreusa i spolke..
Może nie każdy wie, ale swego czasu Xyriela była facetem.. Tzn w Tibii xD :
http://foteka.pl/mini/ac5642fa1c8ba12a16a13e51d6c9a300.jpg (http://foteka.pl/ac5642fa1c8ba12a16a13e51d6c9a300)
@Odis
Masz racje co do loota. Co do wrogow rowniez.. Gra bylaby nudna bez jakiejkolwiek dawki adrenaliny.
http://foteka.pl/mini/56b6139a8e56848dfb1c0493808e28ba.jpg (http://foteka.pl/56b6139a8e56848dfb1c0493808e28ba)
Jak widac bylo ich paru xP. Jeden na obrazku lezy juz :( pode mna. Co dziwne pekerzy Ci od tamtego czasu nigdy mnie nie zaatakowali, a nawet urzadzaja sobie ze mna przyjacielskie pogawedki :P Dziwne, w jaki sposob mozna nieraz zdobyc czyis respekt... :o
Pozdrawiam ;o
xyriela
"Są ważniejsze rzeczy niz itemy, Ci ktorzy tego niewiedza nigdy nic niebeda mieli w tej grze chocby mieli miliony"
Dziekuje Xyrielo za dzisiejszą pomoc ;)
Naprawde jestes super :*
02:26 Djinn de'Moon [17]: jakis frajer kupil sobie hara i kozaczy ;/
02:27 Djinn de'Moon [17]: wpadnij do dp jak bedziesz przelatywac:)
02:27 Djinn de'Moon [17]: pokazesz sie im tylko na oczy:*****
02:30 Xyriela [99]: co tam dzinku
02:30 Xyriela [99]: kupil?
02:30 Xyriela [99]: konto?
02:30 Born Donyt [43]: nie
02:30 Born Donyt [43]: nie kupilem
02:30 Born Donyt [43]: ale ziomka ujebie
02:30 Djinn de'Moon [17]: posluchaj jak on pisac nawet nieumie
02:30 Born Donyt [43]: za peczenie
02:31 Djinn de'Moon [17]: peczenie
02:31 Born Donyt [43]: ?
02:31 Xyriela [99]: kogo ujebiesz
02:31 Born Donyt [43]: <<
(w tym miejscu bylo pokazane na mnie:P)
02:31 Xyriela [99]: to ja Ciebie ujebie
02:31 Xyriela [99]: az wbije rsa
itd...
Obylo sie na rozmowie oczywiscie bo niema sensu bic dosyc ze noobów to jeszcze jakis dzieci :)
I jak ktos napisze ze Xyrieli sie nieda zaufac to chyba wyjde z siebie,
mysle że Ona tez mi zaufala (wpuscila mnie do wsojego domku)
Dziekuje jej za wsztko:)
Więc prosze najpierw ją dobrze poznajcie z kazdej strony a potem dopiero oceniajcie.
Pozdrawiam Djinn de'Moon
Więc prosze najpierw ją dobrze poznajcie z kazdej strony a potem dopiero oceniajcie.
Pozdrawiam Djinn de'Moon
O ja Cie, miała tam aż frozen starlight!! :o
A mi khoda dał mpa i g legi a wam nie HE HE HE!!!!!!! XD!!
Słuchaj nie musisz dziękować xyrieli na forum powiedz jej to w grze...
Bo to wygląda kinda chujowo? Dziekuje xyreielo~ :***** <lick_lick>
@Selena;
Powoli wojna się kończy? :o
Uncirom będzie płacił, ja zakopałem topór wojenny z tenchoriusem khoda też to zrobił :o
krwawycomeback
12-05-2007, 10:33
"Są ważniejsze rzeczy niz itemy, Ci ktorzy tego niewiedza nigdy nic niebeda mieli w tej grze chocby mieli miliony"
Dziekuje Xyrielo za dzisiejszą pomoc ;)
Naprawde jestes super :*
02:26 Djinn de'Moon [17]: jakis frajer kupil sobie hara i kozaczy ;/
02:27 Djinn de'Moon [17]: wpadnij do dp jak bedziesz przelatywac:)
02:27 Djinn de'Moon [17]: pokazesz sie im tylko na oczy:*****
02:30 Xyriela [99]: co tam dzinku
02:30 Xyriela [99]: kupil?
02:30 Xyriela [99]: konto?
02:30 Born Donyt [43]: nie
02:30 Born Donyt [43]: nie kupilem
02:30 Born Donyt [43]: ale ziomka ujebie
02:30 Djinn de'Moon [17]: posluchaj jak on pisac nawet nieumie
02:30 Born Donyt [43]: za peczenie
02:31 Djinn de'Moon [17]: peczenie
02:31 Born Donyt [43]: ?
02:31 Xyriela [99]: kogo ujebiesz
02:31 Born Donyt [43]: <<
(w tym miejscu bylo pokazane na mnie:P)
02:31 Xyriela [99]: to ja Ciebie ujebie
02:31 Xyriela [99]: az wbije rsa
itd...
Obylo sie na rozmowie oczywiscie bo niema sensu bic dosyc ze noobów to jeszcze jakis dzieci :)
Pozdrawiam Djinn de'Moon
Krew mnie zalewa jak to czytam. ok spoko, pomogla, ale do czorta po holere to tutaj piszesz/wklejasz.
Krew mnie zalewa jak to czytam. ok spoko, pomogla, ale do czorta po holere to tutaj piszesz/wklejasz.
To po co jeszcze calosc cytujesz? :>
Nie musi każdy po kolei pisac, ze lubi Xyriele. Jak chcecie to pokazac to pokazcie to w grze, a nie wypisywac sie na forum i nabijac postow.
sellemon
12-05-2007, 12:25
a ja lubie swoje misie :baby:
Huehuahuea :D ..chlopaki dziewczyny i zwierzatka :P ..to sa wydarzenia z seleny (tak mi sie wydaje..taki tytul jest) :P ...a nie okazywanie milosci itp :P ...ja tez moge napisac lubie..Ciebie jego jego jego jego mnie ja i was :D ..fajnie ze Ci pomogla i fajnie ze wpuscila Cie do domq i tez fajnie ze ja lubisz i wogle jest fajnie ale wydaje mi sie ze to nikogo procz Ciebie i jej nie obchodzi ;> to takie moje skromne zdanie :P
Hmm coś widziałem że scroopy napisał o master wrathu że niby oni wygrają wojne. Tzn to ich zdanie , wydaje mi się że ta wojna może nigdy się nieskończyć traz oni expią raz my , obojętnie ile osób się wypłaci sprzeda chary zostanie kilka osób które nigdy się nie wypłacą , np ja. Na początku wojny jeszcze o tym myślałem ale teraz walcze do końca. Wojna na danubi zaczynała się podobnie i z przerwami trwa już ze 2 lata więc tutaj można się spodziewać podobnych efektów :P
@Scroop
To że zakopaliśmy toporek to fakt ale nie wytłumaczyłeś się z zabicia komso~ przynajmniej ja o tym nie słyszalem...
A co do hacków to moja utrata passów też jest z tym związana ale naszczęście ja hacka nie miałem , poprostu załaodwał mi się logger podyktowałem Kofanej (mieszkamy razem) nowy password ona go wpisała a potem go zapomniałem :P No ale niestety na selenie jest coraz więcej hacków i będzie ich jeszcze więcej bo ludzie wchodzą bez opamiętania na każdą strone...
@Scroop
To że zakopaliśmy toporek to fakt ale nie wytłumaczyłeś się z zabicia komso~ przynajmniej ja o tym nie słyszalem...
Pogadaj z Keinenem on Ci powie, nie loobie sie powtarzac ;]
O ja Cie, miała tam aż frozen starlight!! :o
A mi khoda dał mpa i g legi a wam nie HE HE HE!!!!!!! XD!!
Słuchaj nie musisz dziękować xyrieli na forum powiedz jej to w grze...
Bo to wygląda kinda chujowo? Dziekuje xyreielo~ :***** <lick_lick>
Hm chciałem jej podziekowac na forum i to zrobilem jak juz ktos powiedzial forum jest ogolno dostepne i kazdy moze napisac co chce. Jak ktos niechce czytac to niech nieczyta :]
Nic nikt niemowil jak Wy od kilku stron wrzucacie na Xyriele (i kto tu posty nabija), a ja Ja w swoich chwale bo dlamnie jest dobra:cup: jak dlawas niezabardzo to ... macie problem trzeba byc w pozadku z innymi zeby tego samego oczekiwac;)
A po 2 to tylko gra ale chodzi o cos wiecej.....
Pozdrawiam Djinn de'Moon 8o
krwawycomeback
12-05-2007, 14:32
Hm chciałem jej podziekowac na forum i to zrobilem jak juz ktos powiedzial forum jest ogolno dostepne i kazdy moze napisac co chce. Jak ktos niechce czytac to niech nieczyta :]
Ale to nie sa wydarzenia z "twojego wlasnego swiata", tylko wydarzenia z seleny, got it?
Ale to nie sa wydarzenia z "twojego wlasnego swiata", tylko wydarzenia z seleny, got it?
Ale selena to jest jego świat!!!! Jego życie!! Jego protektorzy!! TO JEST JEGO RL LIFE!!!! u.u
Spokojnie co sie tak denerwujecie :p
12:46 Orontes Kebbab [6]: w kazdym poscie lizesz dupe xyrieli
Hm zostawie to bez kometarza ale ciekawe czy osoba ktora to napisala w grze pisze na forum jako anonim:]
No to wydarzenia prosto z seleny,
22 maja Djinn de'Moon bedzie bez rs:)
Już sie niemoge doczekać
Pozdrawiam was wszystkichB)
@djin~
Huj to kogo obchodzi....:)
@djin~
Huj to kogo obchodzi....:)
Moze i kogos tam obchodzi:confused:
A co do tego ze to jest forum "wydarzenia ze światów" to prosze bardzo piszcie co sie dzieje z tego co przeczytalem to wiekszasc postów dotyczy wrzucania na innych (chyba nie o to tu chodzi:] )
Niech kazdy napisze o sobie ile ludzi zabil:p albo czy zauwazyl cos interesujacego bo jak narazie takich postów jest niezbyt duzo.
Napisałem postac ze 22 maja znika mi rs a tu ktos wyjezdza z tekstem zamieszczonym w cytacie:] to po co jest to forum wogule jak nic was nieobchodzi, nikt nic niepisze, tylko skupiacie sie na wrzucaniu na innych.
B) :cup:
Ale mozna to napisac raz a nie powtarzac w kazdym poscie...
sir Tifejo
12-05-2007, 17:06
Scroop, Ty grasz Widakeyem? Ile zaplaciles?
Scroop, Ty grasz Widakeyem? Ile zaplaciles?
Gram. Zaplacilem za co? Masz na mysli wyplacenie sie z wojny? Nie, jestem w wojnie caly czas. A jezeli chodzi Ci o chara to chara kupilem z kumplem jak mial jeszcze 40 lvl dawno temu za jakies 250 zł :P
Ale selena to jest jego świat!!!! Jego życie!! Jego protektorzy!! TO JEST JEGO RL LIFE!!!! u.u
Twoje tez, tylko boisz sie przyznac ;)
btw.
Character Information
Name: Eisblut
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 110
World: Selena
Residence: Edron
Guild membership: Ambassador of the Defender of Hell
Last login: May 06 2007, 19:15:02 CEST
Comment: Tibia is my rl life, plz no hurt me :/
I R LOYAL TO MY VIRTUAL FRIENS BLZ
Account Status: Premium Account
xDDDD
http://foteka.pl/full/dbc1cf83ed4bf98a3321a2f7f39eecf0.jpg (http://foteka.pl/dbc1cf83ed4bf98a3321a2f7f39eecf0)
pozdro,
Xyriela
P.S. Kisses for Eisblut :***
Twoje tez, tylko boisz sie przyznac ;)
Ofc,
Maron :***********
Khoda :****************
Robin :*************
Moja gulid :***********
Btw, co to rl life? o.o
To coś pomiędzy komputerem kuchnią/kiblem? :\
@Down;
Lepiej bym tego nie powiedzał! xD!
"No to wydarzenia prosto z seleny,
22 maja Djinn de'Moon bedzie bez rs
Już sie niemoge doczekać
Pozdrawiam was wszystkich"
Boze jaki NiÓ$ , czlowieku zrob sonde ile osob sie cieszy z tego ze schodzi ci rs, a ile z tego powodu rozpacza;(
Wez sie czasem zastanow co piszesz bo te twoje posty ukazuja w 100% jakim jestes noobem.
Up@
Tak real life ogranicza sie do Komputera/kuchni/Wc ;)
MalleL1990
12-05-2007, 20:17
Ezh znasz ja wogule ze tak mówisz ?? Ja znam Xyriele od 8 lvl Ona jako jedyna pomogla mi gdy bylem wielkim NOOBEM i niewiedzialem nic (teraz jestem troche mniejszym:p )
No rzeczywiscie znasz ja taki okres czasu ze hoho, 8 lvl, teraz masz 17 tak?
Po drugie to noobem dalej jestes.
A po trzecie bardzo glupio wyglada publiczne lizanie dupy w kazdym poscie.
~Tyle na Twoj temat.
@Off Topic
Xyriela, nie lubie cie :evul:
@scroop
pogadam z keinenm ale jak wróce do warszawy teraz mam "praktyki" w szkole i mam miesięczne w wakacje gdy inni zapierdlają :P Pogadam z keinenem i chce usłyszeć powód chociaż się domyślam jaki był ale nie będe tutaj tego pisac.
Widziałem tu posty na temat rozmów mały lvl duży lvl... Ja osobiście nie przywiązuje wagi do lvl już prędzej do wieku w rl bo to jednak robi dużą różnicę. A co do xyrieli kiedyś za nią bardzo nie przepadałem ona wie dlaczego :P A teraz staram się być neutralny. Ogólnie uważam że w tej chwili nie mam żadnych wrogów i staram się to utrzymać a jeżeli wy tu piszecie że ktoś liże komuś dupe to żałośni jesteście... Większość z tych co tak pisze sami się płaszczą że zapłacą za pro :P A tak btw co do rl life to że ktoś dużo gra w tibie nie oznacza że nie ma rl life poprostu to jest jego sposób spędzania wolnego czasu jedni oglądaja tv inni grają w piłke a inni grają w tibie. Sam nie gram tak mało chociaż w sumie ostatnio to dość mało , ale ogólnie mówienie że ktoś nie ma rl life to jest bez sens sami gracie w tibie więc nie możecie tak oceniać innych jedynie takie prawo mają osoby które już nie grają lub nigdy nie grały...
Pozdrawiam wszystkich , i szczególne pozdrowienia dla poprzedniego ownera Ethiellanta (dzięki za winko) xD
Voyant/Ethiellant.
@scroop
pogadam z keinenm ale jak wróce do warszawy teraz mam "praktyki" w szkole i mam miesięczne w wakacje gdy inni zapierdlają :P Pogadam z keinenem i chce usłyszeć powód chociaż się domyślam jaki był ale nie będe tutaj tego pisac.
Widziałem tu posty na temat rozmów mały lvl duży lvl... Ja osobiście nie przywiązuje wagi do lvl już prędzej do wieku w rl bo to jednak robi dużą różnicę. A co do xyrieli kiedyś za nią bardzo nie przepadałem ona wie dlaczego :P A teraz staram się być neutralny. Ogólnie uważam że w tej chwili nie mam żadnych wrogów i staram się to utrzymać a jeżeli wy tu piszecie że ktoś liże komuś dupe to żałośni jesteście... Większość z tych co tak pisze sami się płaszczą że zapłacą za pro :P A tak btw co do rl life to że ktoś dużo gra w tibie nie oznacza że nie ma rl life poprostu to jest jego sposób spędzania wolnego czasu jedni oglądaja tv inni grają w piłke a inni grają w tibie. Sam nie gram tak mało chociaż w sumie ostatnio to dość mało , ale ogólnie mówienie że ktoś nie ma rl life to jest bez sens sami gracie w tibie więc nie możecie tak oceniać innych jedynie takie prawo mają osoby które już nie grają lub nigdy nie grały...
Pozdrawiam wszystkich , i szczególne pozdrowienia dla poprzedniego ownera Ethiellanta (dzięki za winko) xD
Voyant/Ethiellant.
chodzą ploty, ze jeszcze nie zniknalem, jestem na gg czasem sie nawet loguje do gry a Ty se i tak nic z tego nie robisz :(
Boze jaki NiÓ$ , czlowieku zrob sonde ile osob sie cieszy z tego ze schodzi ci rs, a ile z tego powodu rozpacza;(
Wez sie czasem zastanow co piszesz bo te twoje posty ukazuja w 100% jakim jestes noobem.
Up@
Tak real life ogranicza sie do Komputera/kuchni/Wc ;)
Hm ....:D
Kazdy interpretuje posty na swoj sposob:] Jak by nna to niepatrzec to jest wydarzenie z seleny a przeciez tego chcieliście:p Moze i kogos to interesuje a moze nie nie mnie oceniać:p
Może i jestem noobem ale z zasadami i (teraz to juz mniejszym)
Niewiem ile macie lat ale szczeze to zachowujecie sie jak dzieci ...
Jak to powiedzial Suk Suk nieliczy sie lvl w grze tylko wiek w rl
No rzeczywiscie znasz ja taki okres czasu ze hoho, 8 lvl, teraz masz 17 tak?
Po drugie to noobem dalej jestes.
A po trzecie bardzo glupio wyglada publiczne lizanie dupy w kazdym poscie.
Mialem juz prawie 22 lvl jak bys dobrze poszukal to bys wiedzial:p
Niejest to za duzo ale wystarczajaco zeby kogos polubic.
AhA !!! POWTARZAM KOLEJNY RAZ, ZE NIKOMU NIELIZE DUPY BO NIEMAM POCO GDYBY XYRIELA MNIE NIEPOLUBILA OD POCZATKU TO TERAZ BY NAWET ZE MNA NIEGADALA (a nawet jak by tak bylo to co was to obchodzi -.- )
"Mialem juz prawie 22 lvl jak bys dobrze poszukal to bys wiedzial"
O Boze, koles 22 lvl to ja wbiam w 12h jak nie szybciej to naprawde miales duuuuuzo czasu zeby poznac kogos ;)
A co do lvl i lat na real to mnie bardziej interesuje lvl i dojzalosc intelektualna bo czlowiek moze miec 50 lat a zachowywac sie ja 5 latek ;)
A JA MIALEM 320 LVL TYLKO DALEM CHARA KOLEDZE!!! CHE CHE CHE!!
Powiem tak, who cares? :confused:
Znam wiele ludzi co mają ~20 lvl i mają plecy większe niż nie jeden 50 lvl, a wiecie czemu? Bo chodzą na siłke!! CHE CHE CHE!! _/
Wiem jestem pojebany B)
Aha i bym zapomniał;
Pzdr kofaniutcy :**
"Mialem juz prawie 22 lvl jak bys dobrze poszukal to bys wiedzial"
O Boze, koles 22 lvl to ja wbiam w 12h jak nie szybciej to naprawde miales duuuuuzo czasu zeby poznac kogos ;)
A co do lvl i lat na real to mnie bardziej interesuje lvl i dojzalosc intelektualna bo czlowiek moze miec 50 lat a zachowywac sie ja 5 latek ;)
Hm jak masz pacc to 22 lvl to nie jest problem i chcialem zaznaczyc ze to jest moj 1 char i bylem zielony na poczatku (z rooka wychodzilem ze 5-6 dni) chyba jak kazdy na poczatku ....
Zaczelem grac niepamietam dokladnie ale kolo 10 marca czyli juz troche czasu minelo (wystarczajaco)
No chyba ze dziadek mialby jakiegos downa :p :p ;)
Ale niedokonca tak jest jak mowisz choc jest cos prawdy w tym:)
Pozdrawiam Djinn de'Moon
Wiadomosci z seleny :]
Coraz bardziej rozpowszechnia sie pkowanie na selenie:]
Całe teamy teroryzuja miasto:p
A tak juz serio to mniejsze lvl UWAZAJCIE:)
sir Tifejo
13-05-2007, 00:24
Hm jak masz pacc to 22 lvl to nie jest problem i chcialem zaznaczyc ze to jest moj 1 char i bylem zielony na poczatku (z rooka wychodzilem ze 5-6 dni) chyba jak kazdy na poczatku ....
Zaczelem grac niepamietam dokladnie ale kolo 10 marca czyli juz troche czasu minelo (wystarczajaco)
No chyba ze dziadek mialby jakiegos downa :p :p ;)
Ale niedokonca tak jest jak mowisz choc jest cos prawdy w tym:)
Pozdrawiam Djinn de'Moon
Wiadomosci z seleny :]
Coraz bardziej rozpowszechnia sie pkowanie na selenie:]
Całe teamy teroryzuja miasto:p
A tak juz serio to mniejsze lvl UWAZAJCIE:)
Ta zielonosc to do teraz ci chyba zostala :@
krwawycomeback
13-05-2007, 01:23
Ta zielonosc to do teraz ci chyba zostala :@
przeksztalcila sie w ciemna zielen(czyt. ciemnote)
Van_Heller
13-05-2007, 01:54
Witam..
Czytam ten temat chyba już pół roku.. albo i dłużej. Pomyślałem żeby coś skrobnąć tu, w końcu gram tylko na Selenie. Nie zawsze zgadzam sie z tym co piszecie ale nie będę teraz wyciągał tego. Powiem tylko, że jestem rozczarowany działaniami Polaków w grze.. To tylko gra ale niektórzy chyba naprawdę nie wiedzą gdzie jest ich miejsce. Każdy ma wolną rękę ale wydaje mi sie, że przez ten bałagan jest nie najlepiej.
Granie na Selenie to sztuka przetrwania..
MalleL1990
13-05-2007, 01:59
AhA !!! POWTARZAM KOLEJNY RAZ, ZE NIKOMU NIELIZE DUPY BO NIEMAM POCO GDYBY XYRIELA MNIE NIEPOLUBILA OD POCZATKU TO TERAZ BY NAWET ZE MNA NIEGADALA (a nawet jak by tak bylo to co was to obchodzi -.- )
"Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. Podstawówka się kłania. P.S. nie zaprzeczaj samemu sobie. :baby:
@Odis
Ale ladnie napisales tego posta ;o Pewnie siostra ci pisala, co? xD
@Eth~
Czemu uwazasz, ze wiek robi duża roznice? Jezeli ktos ma 13 lat, a ktos 20, to tego 13-latka bedziesz traktowal z pogardą?
"Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. Podstawówka się kłania. P.S. nie zaprzeczaj samemu sobie. :baby:
Nie zaprzeczam sobie bo mam jedno zdanie na ten temat i go nie zmienie;)
I dajcie juz temu spokuj bo wogule co was to obchodziB)
A teraz coś specjalnie cos dla was
!!!TAK KOCHANI WYDALO SIE NIESTETY =( PODLIZUJE SIE XYRIELI PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZE TAK ROBIE JEST MI Z TEGO POWODU BARDZO SMOTNO :( !!!!
:evul:
Nie zaprzeczam sobie bo mam jedno zdanie na ten temat i go nie zmienie;)
A teraz coś specjalnie cos dla was
!!!TAK KOCHANI WYDALO SIE NIESTETY =( PODLIZUJE SIE XYRIELI PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZE TAK ROBIE JEST MI Z TEGO POWODU BARDZO SMOTNO :( !!!!
:evul:
xD!
Djinnek is the best!
Buzka!
Xyriela
xD!
Djinnek is the best!
Buzka!
Xyriela
W jeżeli wg Ciebie on jest the best, to wole nie myśleć jak byś samą siebie określiła :<
Drogi Koloego, wszyscy tutaj probuja Cie uswiadomic, ze mozesz miec jakiekolwiek stosunki z Xyriela (bez skojarzen plx), jedni beda uwazac to za lizanie dupy inni moga uznac to za przyjazn. Najwazniejsze jest to, ze nie musisz w kazdym poscie wypisywac takich wazeliniarskich tekstow, to nie jest zupelnie potrzebne. A jesli juz piszesz to licz sie z tym, ze to jest forum i sluzy ono do wyglaszania swoich opinii, rowniez na temat tego co napisali inni uzytkownicy!
PS: Ja tez pomoglem nowym graczom na Selenie, ostatnio chyba dwukrotnie i wiesz co oni zrobili? Napisali tutaj po jednym poscie z podziekowaniami i na tym sie to skonczylo ;)
PS2: Ktos tam narzekal, ze ma problemy ze znalezieniem "selenowych" tematow. Otoz kazdy temat, w ktorym piszecie jest automatycnie przez Was subskrybowany, czyli po wejsciu na forum klikacie Panel Kontrolny Użytkownika i macie liste subskrybowanych tematow, w ktorych ostatnio ktos cos napisal ;)
A Mnie interesuje to zeby djin de'moon poszedl wont z tego forum XD!
(Tak jak i xyriela) B)
@Komin
Czy ja tak napisałem? Niestety osobie w wieku 20 lat ciężko znalesc tematy do rozmowy z osobą w wieku 13 lat. Nie mówie że to reguła bo poznałem osoby dużo młodsze które reprezentowały pewien poziom ale to wyjątki od reguły ;] Jak nie wiesz oc o mi chodzi idź pod najbliższe przedszkole czy podstawówke i spróbuj z kimś pogadać :P
Nigdy nie starałem się robić na h-lvl i olewac innych ale nie raz olewałem znajomych na niższych lvl ponieważ pisałi do mnie od słów "ej a to" "ej pomóż mi z tym". I co w takiej sytuacji robić gdy dana osoba pisze do ciebie tylko gdy ma problem?
Voyant/Ethiellant.
W jeżeli wg Ciebie on jest the best, to wole nie myśleć jak byś samą siebie określiła :<
10x The best xd;)
Ale powiedzcie mi w czym wam wszystkim przeszkadza ze pod kazdym postem napisze "Xyriela jest Kochama xd" :]
Choć tego nierobie za kazdym razem i zrobilem to ze 2 gora 3 razy.
Moja sprawa jak podpisze posty ;)
Od tej pory bede sie juz pilnowal :*
Pozdro, Djinn de'Moon xD
I co w takiej sytuacji robić gdy dana osoba pisze do ciebie tylko gdy ma problem?
Voyant/Ethiellant.
no wlasnie? Albert nie pamietam czy napisales do mnie w ciagu ostatnich 3 miesiecy tak zeby odswiezyc znajomosc.
@ 4drian
kazdy twoj kolejny post jest coraz bardziej zalosny, moze zrob cos z tym.
@ 4drian
kazdy twoj kolejny post jest coraz bardziej zalosny, moze zrob cos z tym.
Hm, w jakim sensie zalosny xd
Staram sie ale Wy tego niedoceniacie i tylko po mnie jezdzicie:confused:
;) Pozdrawiam was wszystkich serdecznie,
Djinn de'Moon;(
MalleL1990
13-05-2007, 13:45
@UP
Dzieki za pozdrowienia.
Ja po Tobie nie jezdze, poprostu staram Ci sie cos uswiadomic.
A i nie pisz ciagle "co was to obchodzi", bo to jest forum, jak nie chcesz zeby to nas obchodzilo to o tym nie pisz? Chyba wiesz o co chodzi.
~Wasz kochany mallelek :baby:
ale zaraz sie posypią punkciki za spam. jezeli piszecie cos w ogole nie zwiazanego z seleną najlepiej kvrwa nic nie piszcie!
@Szary chyba zapomniałeś ale ostatnio gadaliśmy , może z 2 tygodnie temu a jak pisałem ja nie mam możliwości wbicia się na etha bo nie mam hasła a rk mi nie działa chyba źle zapisałem i lipa :P Zanim otrzymam nowy rk troche minie a teraz tak w ogóle jestem na mazurach nie w domu i sobie odpoczywam od tibi. Ja o przyjaciołach nie zapomninam ;] i Tobie jak coś zawsze pomagałem i pomoge.
@4drian
Heh jak chcesz się wypowiadać tak aby cię szanowali to nie pisz ciagle na ten sam temat tylko staraj się zabierać głos w sprawach które kogoś obchodzą bo (nie obraź się) ale chuj mnie obchodzi że znika Ci rs , mi też znika albo już znikł i się nie chwale. A co do pisania na temat Xyrieli od tego masz priv. Nie traktuj tego że chce Ci pojechać bo Cię nie znam ale to tylko dobre rady. A i nie rób z siebie takiej siorotki "Staram sie ale Wy tego niedoceniacie i tylko po mnie jezdzicie" bo naprawde nikt tutaj nie lubi nikogo gnębić dla przyjemności :P
@Do reszty
Też możecie mu odpuścić dac nową szanse niech się chłopak wykarze , może to jego poczatki z jakim kolwiek forum :P
Pozdrawiam wszystkich.
Voyant/Ethiellant.
lekkopodsuszonatwarzyczka
13-05-2007, 15:15
Mozesz odzyskac acces przez maila tez O.o
@UP
Dzieki za pozdrowienia.
Ja po Tobie nie jezdze, poprostu staram Ci sie cos uswiadomic.
A i nie pisz ciagle "co was to obchodzi", bo to jest forum, jak nie chcesz zeby to nas obchodzilo to o tym nie pisz? Chyba wiesz o co chodzi.
~Wasz kochany mallelek :baby:
:p chyba widac ze sobie jazdy robie staram sie jakos podtrzymac to forum niebierzcie wszystkiego na powaznie:]
Z roznymi forami mialem juz doczynienia :p a co do tego "co was to obchodzi" to chodzilo mi tylko o to NIBY moje podlizywanie sie Xyrieli;)
Mysle ze ten temat6 mozemy zakonczyc wszystkim to wyjdzie na dobre i niedenerwujcie sie tak bierzcie to na spokojnie mysle ze niemacie po 10 lat:)
Czekam na wasze wiadomosci z seleny i chetnie wlacze sie w rozmowe B)
Pozdrawiam,
Djinn de'Moon
(a z tym rsem naprawde sie ciesze:p :p :p )
Mozesz odzyskac acces przez maila tez O.o
No w tym problem że mam e-mail na vp (domena onet.pl) a tam maile od tibi nie dochodzą (tak patrzyłem też w spamie) a jak dochodza to po kilku dniach i już wysłany klucz jest nie aktywny :P
@4drian
Jak dla mnie temat skończony gz co do rs.
Voyant/Ethiellant.
No w tym problem że mam e-mail na vp (domena onet.pl) a tam maile od tibi nie dochodzą (tak patrzyłem też w spamie) a jak dochodza to po kilku dniach i już wysłany klucz jest nie aktywny :P
@4drian
Jak dla mnie temat skończony gz co do rs.
Voyant/Ethiellant.
Thx;)
Co do domeny onet.pl to moge Ci powiedziec ze taez mam maila vp i klucz przyszedl mi w niedlugim czasie:)
OMFG...
Djin porozmawiajmy tak szczeze bo chce zaczac cie lubic ;) mam takie 3 pytania:
1.Dlaczego wogole zrobiles koncowke "De'moon" wiesz bo to jest 1 oznaka noobstwa ;)
2.Ile ty masz wogole lat 13?
3.Czemu probojesz sie tak bardzo podlizac Naszej nie ukochanej Xyrieli myslisz ze to poprawi twoje znajomosci na selenie?
Pozdrawiam Prawie Wszystkich Oprocz xyrieli :)
sellemon
13-05-2007, 20:25
OMFG...
1.Dlaczego wogole zrobiles koncowke "De'moon" wiesz bo to jest 1 oznaka noobstwa ;)
3.Czemu probojesz sie tak bardzo podlizac Naszej nie ukochanej Xyrieli myslisz ze to poprawi twoje znajomosci na selenie?
Ja tobie odpowiem jak to widze z mojego puktu widzenia :)
1. Co ty masz do koncowki De'moon ... myslisz ze tylko 1 wilki Alucard ma taka koncowke popatrz sobie , sprawdz i sie wypowiedz...wydaje mi ze nick jest dowolny ? chyba mam racje wiedz przestan sadzic ludzi po nicku ^^
2. Nawed jesli ma 13 lat ...to jest jakis zakaz wypowiadania sie na forum.. I nawed jesli ma 13 lat to sorry powinines to uszanowac. Ty tez kiedys byles dzieckiem.
3. Podlizywanie sie a okazywanie sympatii to sa 2 rozny sprawy wiesz ? ...jesli ktos pisze ze kogos lubi a ta 2 osoba ma wyzszy lvl ...to odrazu oznacza ze lize jej dupe...napewno inaczej bys odebral to gdyby napisane bylo przez np 130 lvl do dajmy np 20 . Wiem wiem ze to nie jest miejsce na tego typu sprawy mimo wszystko , lecz mozecie to napisac spokojnie , czyz nie ?
A pisanie oficjalnie ze nie lubisz xyrieli jest niczym innym jak tym co robil djinn de'moon tylko w odwrotniej formie ...Chciales blysnac ale Ci nie wyszlo.
KthxBYE
@Szary chyba zapomniałeś ale ostatnio gadaliśmy , może z 2 tygodnie temu a jak pisałem ja nie mam możliwości wbicia się na etha bo nie mam hasła a rk mi nie działa chyba źle zapisałem i lipa :P Zanim otrzymam nowy rk troche minie a teraz tak w ogóle jestem na mazurach nie w domu i sobie odpoczywam od tibi. Ja o przyjaciołach nie zapomninam ;] i Tobie jak coś zawsze pomagałem i pomoge.
Btw bede jej potrzebowal tak szybko jak bedziesz mi mogl jej udzielic, sprawa niecierpiaca zwloki :S
AKCJA PKOWANIE Z LYSSERA!!!! Wszystkich chętnych na pkowanie z noob charów (i nie tylko :P)zapraszam do pisania w tym temacie, ustalimy godzinę i datę!! :)
AKCJA PKOWANIE Z LYSSERA!!!! Wszystkich chętnych na pkowanie z noob charów (i nie tylko :P)zapraszam do pisania w tym temacie, ustalimy godzinę i datę!! :)
Po jaką cholerę piszesz to zarówno w tym temacie jak i "Only Selena" i za każdym razem piszesz żeby odpisywać w "tym temacie"?? zdecyduj sie gdzie chcesz otrzymywać odpowiedzi a po za tym to najlepiej na priva bo sie zamieszanie i zbędne posty zrobią :P
@Xyriela
Sciagalem dzisiaj kilka filmikow z tibicam i o to, co zobaczylem
http://foteka.pl/full/9a75d5726a19f4fd0922b10784a7cad8.jpg (http://foteka.pl/9a75d5726a19f4fd0922b10784a7cad8)
Na szczescie nie padłaś, ale pikawa pewnie była, co? :s Ile wtedy mialas hp? 30?
Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva.
Pozdro Pafel~
Ja moge oglądać filmików bo mi debug wyskakuje :/
sellemon
13-05-2007, 22:11
Najnowsze nowosci z seleny iomer to ****
a frat~jak zwykle walczy dla lepszej seleny... ciekawe tylko lepszej dla kogo bo chyba tylko dla nich. Nawet jak nie moga wyjsc z dp swoimi mainami to pkuja noob charami. Mam nadzieje ze wojna szybko sie zkonczy i wyjebia ich z serva.
Pozdro Pafel~
szybko to dostrzegacie ..zwrodzcie uwage kiedy ja to napisalem...wtedy nikt mi nie wierzyl zostalem zbluzgany ze sie boje i wyplacilem z wojny ...Niestety ja wiedzialem to juz dawno...moze mnie teraz zrozumia co niektorzy bo napewno nie wszyscy...inni nigdy tego nie dostrzega...
@ selle~
Kiedys az tyle nie pkowali albo ja nic o tym niewiem ale tera to juz ciezko jest niezauwazyc ;p
Btw. Cetas to macavelli??
KubaGuzikkk
13-05-2007, 22:34
@Pafel, sellemon;
Lol, jak zwykle każdy pisze dla swojej korzyści. Jak jemu lepiej. A Cruo~ może swoimi noobami nie pkuje/pkowalo :|? Na dodatek podawali się za członków Fraternity omg. Nikt nie walczy dla CZYJEŚ lepszej Seleny, tylko dla własnego dobra -.- Nie rozumiecie tego omg ?
EDIT;
Btw. Pafel: 'Najnowsze nowości' A jakie to stare nowości ? To chyba już nie są NOWOŚCI no nie ? Czy tylko mi się tak zdaje o.o?
sellemon
13-05-2007, 22:41
to co robilo cru~ a to co robi frat...to wydaje mi sie jednak roznica...FRAT robi to na taka skale ze szok
May 13 2007, 21:18:45 CEST Killed at Level 117 by Pikal'Nah Tal and by Hyli Kuryn
prosze bardzo swiezy frag ...Fereron trap venore....powiedzcie ja za czasow cru nie spotkalem sie z takim czyms ...jeszcze jak gralem tu piko'shadarem ...pay boh bylo lepsze bo zawsze spierdoliles...a teraz wpada Ci w 10 i c*** lecisz...co najlepsze nikt nie kiwnie palcem...wtedy oni mieli wladze i poza 10 osobami moze nikt nie robil PA a teraz wolna amerykanka 12210212 ludzi leci leje nie wazne kogo ...ten swiat umiera :D ..i nie maron nie masz racji...nie liczy sie tylko moje dobro ..ale dobro rowniez moich przyjaciol ...dziekuje
@KubaGuzikkk
nie wiem o co mi chodzi :|
@iomer i reszta fra~
wiecie ze juz przegraliscie wojne i temu pkujecie, czy temu ze nie macie juz hajsu na blessy i aole?? w sumie po tylu dedach to ciezko miec hajs :<
A niech se pekują, kto im broni!
@behi
nikt i w tym problem :|
Edit
swiezy frag
Alphor
May 13 2007, 21:59:22 CEST Killed at Level 105 by a fire elemental of Pirreus
KubaGuzikkk
13-05-2007, 23:00
@Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^
A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|?
Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
@Pafel
HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD!
sellemon
13-05-2007, 23:03
@Sellemon;
No więc jestem Twoim przyjacielem czy nie ? o.o Bo z tego co wiem to raczej bede miec przypal od Cruo~ jak wygrają ale sram na to bo i tak nie gram ^^
A co do dobra innych lubie Fererona i duzo innych ofiar Frat~. Tu mnie Jomer kinda w*****l, ale jak juz ktoś inny napisal JAK NIE CHCECIE ŻEBY WAS ZABIJALI TO IDŹCIE NA NON-PVP. Pk to część tej gry chyba no nie :|?
Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
@Pafel
HAH PSIE JUŻ WIEM KTO TY XD!
Dobrze maron...pk ok spoko ;) ...ale nie w takich ilosciach wiadomo ze komus sie zachce kogos ujebac...ale bez przesady ...:P
Ps ..doszly mnie sluchy ze bronie xyrieli i djinn de'moon na forum ...nie nie robie tego jestem poprostu obiektywny ^^
OMFG...
To tak ....
1. Koncowka de'Moon od mojej strony niepochodzila od Alucarda, ja zaczynajac gre wogule niewiedzialem o co kaman. 1 Chara zrobil mi kolega, ktory znal Alucarda i niewiem dlaczego dal mi rtaka koncowke jak mnie sie pytal jak chce miec to moja propozycja byla samo Djinn:p Oto cala historia. Niemoja wina a chara niezmienie przywiazalem sie xd (aha a pozatym to Alucard za to dal mi hunta ale chyba sie wyjasnilo)
2.Co do wieku to mam 17 lat rocznik 90 ;)
3. Co do tego to juz wczesniej pisalem, ze niechce ani sie niepodlizuje poprostu polubiala mnie i po co mialbym to robic :)
I widzisz sama jestes przykladem wyrazania uczuc na tym forum tylko ze ja bylem ZA a Ty jestes PRZECIW :)
Ja juz wyluzowalem
Pozdro, Djinn de'Moon
Iomer Thunderblade
14-05-2007, 00:29
Ow, i'r bed dong terrorist pekey :| ?
Ow, i'r bed dong terrorist pekey :| ?
podsumował.
Jockepockelolol
14-05-2007, 13:04
podsumował.
Aye! <10 znakow>
@ Iomer frajer jestes i tyle :<
krwawycomeback
14-05-2007, 17:21
Zablysnal....
sir Tifejo
14-05-2007, 18:20
...I zgasl.
Mam pytanko do mojej ukochanej Xyrieli :PP
Kiedy wbiesz ta 100:) Bo cholera ciagle cie widze z 99:/
Na prawde cos ci dlugo idzie :cup:
Co do pekowania noob charami chyba każdy to robi JA TEŻ!! a to że ktoś zabił takiego nooba jak fereron po 1 oznacza że fereron to rzeczwyście noob po 2 to nie koniecznie fraternity :P
A jak wam nie pasuje to idźcie na non pvp bo jeżeli ktoś się składa od noob charów to naprawde nie powinien grac na pvp zwałszcza na 113 lvl :P
Ok ja ide dalej pić powodzenia
A co do tego kodoś kto pisał że ma na vp to mi nie dochodzą i niewiem czemu :/ Chciałbym się zalogować ale trudno...
Voyant/Ethiellant.
P.S. Pozdrawiam wszystkich wypije dzisiaj za forum...
Mam pytanko do mojej ukochanej Xyrieli :PP
Kiedy wbiesz ta 100:) Bo cholera ciagle cie widze z 99:/
Na prawde cos ci dlugo idzie :cup:
Drogi fanie Xyreli~ on już ma 100 lvl, chyba że padła a tego by było szkoda <skacze z radości>
Drogi fanie Xyreli~ on już ma 100 lvl, chyba że padła a tego by było szkoda <skacze z radości>
Przeciez ona padla :) i tez sie z tego ciesze oby more ;D
A co do Ethiellanta to podejzewam ze ty tez bys sie zlozyl ;] nietrudna sie zlozyc jak cie leje 10 noobow 20-58 lvla ...Wiec niegadaj ze on jest taki noob bo podejzewam ze jak by cie trapneli to 100% po czasie szedl bys po blessy i aola
looking for main character of ezh...
Msg lavande or post here
Iomer Thunderblade
15-05-2007, 01:23
Looking for main character of Lavande ~
http://foteka.pl/mini/bdecf38c7fdc29782b9e9fd2da66d33f.jpg (http://foteka.pl/bdecf38c7fdc29782b9e9fd2da66d33f)
Dla moich drogich fanow smutna wiadomosc.
Udalo mi sie odrobic 100 :P
Nie moja wina, ze Tibia mi kompa zamula, wygaszczacz ekranu doszedl do wladzy kiedy juz bylam w trakcie bicia hero, nerwowe ruszanie mycha nic nie dalo, a jak juz dalo to bylam ded :X Ale akurat mialam zarobione kaske wiec bylo na co wydac ;(
I po paru godzinach niestrudzonej pracy..
http://foteka.pl/full/0f5a871c183ea301ba212570ba782339.jpg (http://foteka.pl/0f5a871c183ea301ba212570ba782339)
TADAAM
Wiadomosci z Seleny sa nastepujace:
- pk teamy przerastaja same siebie, zostalam poinformowana, ze istnieja 3 wiadace teamy, jednak mozliwe sa fuzje miedzy nimi i tak Pirreus (Cetas, Tael~ i reszta) + Shiekah (Zorro Dale itp) + Gurrkiwag and friends...
Starach sie bac
- Wojna pomiedzy Fraternity a Cruoris utknela na moment w martwym punkcie.. tzn nikt nic nie robi ani nie ma zadnym open battle :(
- Jack Aligo-Aligator przechodzi sam siebie w zdobywaniu wymyslnych outfitow, full summoner i full warrior bylo za malo, teraz ma full wizarda, w ktorego zdobyciu osobiscie mu pomoglam ;) Go go some lvls mabee blz?
(Ale nikt nie przebije u outfitach Alfonsa ofc..)
- Saphir Thor wysolowal w ladnym stylu DHQ ostatniej soboty, zaluje, ze nie moglam uczestniczyc w tym quescie :o
To by bylo na tyle,
Pozdrawiam
Xyriela
Nie moja wina, ze Tibia mi kompa zamula, wygaszczacz ekranu doszedl do wladzy kiedy juz bylam w trakcie bicia hero
Wygaszacz aktywuje sie, kiedy nie poruszasz myszka, ani nie naciskasz nic na klawiaturze przez okreslony czas. Minimalnie jest to 1 minuta. Jak wiec to mozliwe, ze wygaszacz wlaczyl Ci sie podcza bicia hero? :>
Wygaszacz aktywuje sie, kiedy nie poruszasz myszka, ani nie naciskasz nic na klawiaturze przez okreslony czas. Minimalnie jest to 1 minuta. Jak wiec to mozliwe, ze wygaszacz wlaczyl Ci sie podcza bicia hero? :>
Masz hotkeye... Mogłaś je naciskać ciekawe czy by działały podczas wygaszacza :o
Przeciez ona padla :) i tez sie z tego ciesze oby more ;D
A co do Ethiellanta to podejzewam ze ty tez bys sie zlozyl ;] nietrudna sie zlozyc jak cie leje 10 noobow 20-58 lvla ...Wiec niegadaj ze on jest taki noob bo podejzewam ze jak by cie trapneli to 100% po czasie szedl bys po blessy i aola
Hmm bywałem nie raz w takich sytuacjach ale nigdy nie dałem się strapować :P Nawet za czasów gdy grałem voyantem bil mnie alfis i popeye na noobach a nie miałem dużo większego lvl , lub garm z kilkoma polakami też mnie bił... Jakoś nigdy nie padłem od noob charow więc nie gadaj że napewno bym się załozył... MOŻE bym się założył ale póki co nie padłem i mam prawo nazwać go noobem bo takie jest moje zdanie na temat osoby która na takim lvl pada od noobów.
Voyant/Ethiellant
KubaGuzikkk
15-05-2007, 13:54
- Jack Aligo-Aligator (...) Go go some lvls mabee blz?
Wbiłby gdyby u nas w mieście był dostęp do NORMALNEGO internetu ...
Iomer Thunderblade
15-05-2007, 15:08
Moronq, nie wbil by, for sure.
Masz hotkeye... Mogłaś je naciskać ciekawe czy by działały podczas wygaszacza :o
Ehh.. Ciezko to wytlumaczyc, ale moj laptop ma czasem taka zamule, ze wygaszacz ma sie wlasnie wlaczyc, ale akurat sie poruszylam i zeszlam bic to hero i wtedy zaskoczyl. Normalnie nie mam wygaszacza bo wiem co sie dzieje, ale cos tam robilam i zapomnialam o nim.
Po prostu ekran sie wylacza tak czy owak na chwile i nic wtedy nie dziala, oczywiscie spamowalam vite, ale nie zadzialala -.- Trudno, wczesniej jak mi sie takie cos zdarzylo, nie padlam, ale tym razem tak. Omg jestem noobem i padam na hero :(
Jakos sie specjalnie nie przejelam tylko wzielam do roboty odrabiac to.
Wiecej nie popelnie tego samego bledu.
Zreszta dzis uslyszalam, ze mam deda (tak najprawdziwszego DEDA) od noobcharow fraternity, a poinformowala mnie o tym
Elder Laska (pozdro) nie szczedzac przy tym obrazliwych epitetow..
Dziekuje ze ostrzezenie, bede sie wiec jeszcze bardziej pilnowac ;o!
Cya in game,
Xyriela
Hero are bed dong =((
http://foteka.pl/mini/672963b95e2e8e3b2c9ec9440069cc3c.jpg (http://foteka.pl/672963b95e2e8e3b2c9ec9440069cc3c)
sir Tifejo
15-05-2007, 17:07
Bed dong to nie Twoje haslo!:@
Juz widze jak ta Laska jest noobcharem Fraternity :)
Bed dong to nie Twoje haslo!:@
Juz widze jak ta Laska jest noobcharem Fraternity :)
Bed dong istnieje w moim slownictwie od ponad roku, bynajmniej nie uwazam tego za swoje haslo.
Laska jest troche mloda, ale wczoraj sam Macavelli cos podobnego do mnie godoł =)
15:10 Xyriela [100]: wasze noobchary musza byc veri uber
15:11 Elder Laska [1]: alphor padl
15:11 Elder Laska [1]: ty tez padniesz
15:11 Xyriela [100]: =o!
15:11 Xyriela [100]: czemu zawsze jakies nooby do mnie pisza
15:12 Elder Laska [1]: nie zmieniaj tematu.
:o ...
dzien wcześniej:
03:31 Master Macavelli [105]: .
03:32 Xyriela [100]: noob
03:32 Master Macavelli [105]: "Zorro Daly = Alfis 100% So, Blanon, good luck with punishingggggg =/"
03:32 Master Macavelli [105]: offensive statement
03:32 Xyriela [100]: gdzie tam
03:32 Master Macavelli [105]: dla twojego bezpieczestwa
03:32 Master Macavelli [105]: edytuj tego posta
03:32 Xyriela [100]: zycze mu powodzenia w ukaraniu pk
03:32 Master Macavelli [105]: i nie pisz nic na forum zwiazanego z nami
03:32 Master Macavelli [105]: sprzedajac alfisa
03:32 Master Macavelli [105]: napisz, ze to mortech
03:33 Master Macavelli [105]: w kazdym razie... ostrzegalem
03:33 Master Macavelli [105]: i tym razem moze mi sie juz nie udac zeby ich powstrzymac
03:33 Xyriela [100]: ich?
03:33 Xyriela [100]: masz na mysli alfisa?
03:33 Master Macavelli [105]: bo juz ci z 15 razy dupe ratowalem (-->KLAMCA)
03:33 Master Macavelli [105]: nie
03:33 Xyriela [100]: olaboga
03:33 Master Macavelli [105]: ultimation
No kill me, blz =/
Anyway uwaga na kicki, ja mialam ze 3 dzis. Tzn kicki z servera, bo odczulo je wiecej osob niz ja.
Kupie explo, sdki.
To by bylo na tyle, cya later
Xyriela
Bed dong istnieje w moim slownictwie od ponad roku, bynajmniej nie uwazam tego za swoje haslo.
Laska jest troche mloda, ale wczoraj sam Macavelli cos podobnego do mnie godoł =)
15:10 Xyriela [100]: wasze noobchary musza byc veri uber
15:11 Elder Laska [1]: alphor padl
15:11 Elder Laska [1]: ty tez padniesz
15:11 Xyriela [100]: =o!
15:11 Xyriela [100]: czemu zawsze jakies nooby do mnie pisza
15:12 Elder Laska [1]: nie zmieniaj tematu.
:o ...
dzien wcześniej:
03:31 Master Macavelli [105]: .
03:32 Xyriela [100]: noob
03:32 Master Macavelli [105]: "Zorro Daly = Alfis 100% So, Blanon, good luck with punishingggggg =/"
03:32 Master Macavelli [105]: offensive statement
03:32 Xyriela [100]: gdzie tam
03:32 Master Macavelli [105]: dla twojego bezpieczestwa
03:32 Master Macavelli [105]: edytuj tego posta
03:32 Xyriela [100]: zycze mu powodzenia w ukaraniu pk
03:32 Master Macavelli [105]: i nie pisz nic na forum zwiazanego z nami
03:32 Master Macavelli [105]: sprzedajac alfisa
03:32 Master Macavelli [105]: napisz, ze to mortech
03:33 Master Macavelli [105]: w kazdym razie... ostrzegalem
03:33 Master Macavelli [105]: i tym razem moze mi sie juz nie udac zeby ich powstrzymac
03:33 Xyriela [100]: ich?
03:33 Xyriela [100]: masz na mysli alfisa?
03:33 Master Macavelli [105]: bo juz ci z 15 razy dupe ratowalem (-->KLAMCA)
03:33 Master Macavelli [105]: nie
03:33 Xyriela [100]: olaboga
03:33 Master Macavelli [105]: ultimation
No kill me, blz =/
Anyway uwaga na kicki, ja mialam ze 3 dzis. Tzn kicki z servera, bo odczulo je wiecej osob niz ja.
Kupie explo, sdki.
To by bylo na tyle, cya later
Xyriela
a kiedy spalas o0o0?
@Marczio
Nie cytuj takich dlugich postow ;)
@Xyriela
Nadal nie rozumiem Twojego deada :/ Mowisz, ze zeszlas do Hero i w tym momencie wlaczyl sie wygaszacz.... albo cos sciemniasz, albo musisz zmienic laptopa ;)
BTW: Have a life, grac o 3 w nocy? ;)
@Xyriela
Nadal nie rozumiem Twojego deada :/ Mowisz, ze zeszlas do Hero i w tym momencie wlaczyl sie wygaszacz.... albo cos sciemniasz, albo musisz zmienic laptopa ;)
Mowie, ze ciezko to wytlumaczyc, moglabym Ci pokazac jak to sie pier****, ale raczej nie ma jak. Wiec jesli nie wierzysz, mozesz zyc z przekonaniem, ze padlam od hero tak po prostu. Mi nie robi.
@Marczio
Spalam gdzies od 4:30 do 10:00 :) Wtedy zajecia jedne i oto jestem :d
Pozdro od nołlajfa,
Xyriela
KotiConqueror
15-05-2007, 18:10
@Marczio
Nie cytuj takich dlugich postow ;)
@Xyriela
Ja tam jej wierze:P
Wszystko zalezy od kompa i oprogramowania. Ten komp co mam teraz nigdy mnie nie zawiodl jeszcze od ok 2 lat, ale wczesniejszy to byl koszmar. Albo komp larosa w Norwegii, jak do niego przyjechalem caly czas sie wieszal a raz sie zrestartowal sam lol i laros padl ^^
Kwestia wygaszacza. Wyobrazam sobie to tak: Xyriela stoi i czeka na hero, mija 2 minuty zalozmy, po tym czasie sie ma wlaczyc wygaszacz; rowno z tym xyriela zlazi na dol a wygaszacz sie wlacza. Komp dostaje zamuly i ona nie jest w stanie sie uratowac nawet jesli wygaszacz sie wylaczy po kilku sekundach.
Uwierz mi mialem juz tak nawet na tym kompie chociaz nie grajac wtedy w tibie. To jest zasluga kochanego windowsa :)
Kwestia wygaszacza. Wyobrazam sobie to tak: Xyriela stoi i czeka na hero, mija 2 minuty zalozmy, po tym czasie sie ma wlaczyc wygaszacz; rowno z tym xyriela zlazi na dol a wygaszacz sie wlacza. Komp dostaje zamuly i ona nie jest w stanie sie uratowac nawet jesli wygaszacz sie wylaczy po kilku sekundach.
Uwierz mi mialem juz tak nawet na tym kompie chociaz nie grajac wtedy w tibie. To jest zasluga kochanego windowsa :)
Lepiej bym tego nie ujela :]
Up and 2xup;P
Po 1 niemowie ze bronie xyriele ale tez tak kiedys mialem. Wlaczyl sie jej stan oszczednosci energi nieumiem wytlumaczyc dlaczego ale tak sie zrobilo ;]
Ale tak czy tak xyriela cie nielubie i zycze more takich dedow XD
@Xyriela, Koti & Ezh
Dobra juz dobra, tak sie poprostu czepialem ;)
BTW: Xyrciu w tym czepianiu nie chodzilo mi o pokazanie, ze jestes nab i giniesz od Hero (szczegolnie, ze ja osobiscie w zyciu Hero nawet nie widzialem, nie liczac filmikow), ale raczej delikatnie sugerowalem uzywanie jakiegos bota przez Ciebie ;)
Tak czy siak to Twoja sprawa i juz nie wnikam, no offence :P
Wiecie co wymysliłem:D
Moze ktoś by napisał pare słów o tym jak niezostać shakowanym bo oststnio spodkałem sie w wielkiej ilości z tym przypadkiem. Siedzac w depo slysze non stop ja jestem po hacku i takie tam...
Zeby niebyło to moge zacząść..
1.Nalezy zarejestrowac konto na tibia.com
2.Niewchodzic na zadne linki
3.I słyszałem cos tez ze key loggery niewidza żółtego koloru wiec nalezy wpisac pasy do worda na żółto i bezposrednio wklejac w tibie
Niesety sa to jedyne sposoby jakie znam ale nikiedy i one niepomagają ...
Pozdrawiam Djinn de'Moon;)
Wiecie co wymysliłem:D
Moze ktoś by napisał pare słów o tym jak niezostać shakowanym bo oststnio spodkałem sie w wielkiej ilości z tym przypadkiem. Siedzac w depo slysze non stop ja jestem po hacku i takie tam...
Zeby niebyło to moge zacząść..
1.Nalezy zarejestrowac konto na tibia.com
2.Niewchodzic na zadne linki
3.I słyszałem cos tez ze key loggery niewidza żółtego koloru wiec nalezy wpisac pasy do worda na żółto i bezposrednio wklejac w tibie
Niesety sa to jedyne sposoby jakie znam ale nikiedy i one niepomagają ...
Pozdrawiam Djinn de'Moon;)
<3
@reszta
Nie uzywam bota, postaram sie padac jak najczesciej, pozdro
Xyriela
argh... a ja slyszalem, ze jak pukniesz trzy raz palcem wskazujacym z lewej strony monitora jednoczesnie trzymajac czolem spacje aktywujesz antytibiahackfirewall'a.......
A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! Wtedy nikt Cie nie hacknie ;)
XD!! I jeszcze napisać je stylem FrEaK i l33t :)
argh... a ja slyszalem, ze jak pukniesz trzy raz palcem wskazujacym z lewej strony monitora jednoczesnie trzymajac czolem spacje aktywujesz antytibiahackfirewall'a.......
LOL I CO TY ZA BZUDRY OPOWIADASZ X( X( X( X( X( X( X( X( X( TO NIE DZIALA X( X( X( CHYBA MASZ JAKIS LEWY KOMP CZY CO
TYLKO JA I ZALFIK ZNAMY JEDYNY SPOSOB ZEBY SIE NIE DAC HAXXNAC JA GO PODAM BO ZALFIK NIE CHCIAL GO ZDRADZAC:
NALEZY POSTAWIC KOMPA JAK NAJWYZEJ (NAJLEPIEJ POD SUFITEM) ZEBY BAJTY OD EWENTUALNEGO HAXXERA NIE UMIALY WEJSC PO KABLU DO KOMPA TYLKO SPADALY. JEST TO SPRAWDZONA METODA JA TRZYMAM KOMPA NA DACHU I JESZCZE MNIE NIGDY NIE HAXXNELI
A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! (...)
Jak dodasz do tego "o przyszlosci" to okaze się, ze nigdy juz nie wlaczysz tibii - moje wlasne przemyslenia :S
A tak na serio na to jest rada najprostsza - mysl! Wtedy nikt Cie nie hacknie ;)
Hehe to z czołem dobre xD
Mysle mysle tylko wlasnie mój kolega mial hacka i wlasnie niewiem jak bo niewbijal sie na jakies linki czy cos:P
Może przez IP:confused: :]
@Xyriela
<3 -<-<-@
:confused: :]
@Xyriela
<3 -<-<-@
Po pierwsze po co dajesz dwie sprzeczne emotki koło siebie? |=
Nie pisz tego ostaniego bo to żalowo wygląda :\
LOOL tzn, ze jesli mnie jeszcze nigdy nie hackneli, to ja mysle? :o LOOL
xD!
Buziaki 4 Djinn,
Xyriela
Buziaki 4 Djinn,
Xyriela
A for you ;*
Kopy na ry**
Wkoncu tez wyrazam uczucia ;)
NALEZY POSTAWIC KOMPA JAK NAJWYZEJ (NAJLEPIEJ POD SUFITEM) ZEBY BAJTY OD EWENTUALNEGO HAXXERA NIE UMIALY WEJSC PO KABLU DO KOMPA TYLKO SPADALY. JEST TO SPRAWDZONA METODA JA TRZYMAM KOMPA NA DACHU I JESZCZE MNIE NIGDY NIE HAXXNELI
hahahahahahhahah xD Ale macie pomysly xDDD
@Marczio
A jak Haxxer bedzie mial dobrego key'a, wyposazonego w drabine, to i tak bedzie hack :/
@Xyriela
Gz lvl'a :)
djinn de moon: lick lick, lick lick chlap chlap
xyriela: <3
djinn de moon: lick lick, lick lick chlap chlap
xyriela: <3
xD
Kompa juz przywiazalem pod sufitem a mam wysokie sciany;)
Dzięki za informacjeB) B)
A z seleny o mnie:
-byłem 1 raz od tygodnia na pohu oO
-mialem ze 4 razy kiki
-i jestem w gildii:p
To tyle e ramce "o mnie" :p piszcie tez coś
<33 .... xd
Pozdro Djinn de'Moon
Fuck U All Noobs Give Me The Fucking Main Character Name Of Ezh...
Prosta Sprawa Musze Pokarac Zyda !! Ogarnac Sie I Dac Mi Name !! Or Hunted
AND BTW Djinn de'Moon ROX? XYRIELA 100 ROX? LAVANDE ROX?
Teraz Cos O Mnie!
Wbilem Wczoraj 100 Expa!
Zjadlem Sniadanie I Bylem W Ubikacji!
Jestem W Gildi!
Zabilem Mojego Pierwszego Cyklopa!
To Tyle Thx!
Pzdr kofaniatcu :*****
@Up;
Niee, orius rox! CHE CHE CHE!
@Xyriela
Chyba musi tak byc, skoro Cie nie hackli ;)
BTW: Pamietasz jak sie poznalismy w Tibii? :>
@Wydarzenia z Seleny
A ja to wczoraj swoim 25 lvl noobcharem zabilem innego 25 lvl jak kupowal runki. Muahahaha, ale jestem z siebie dumny.... ale potem lagi mnie zlapaly i dalem xloga ^_^
@up
Jaki loot?
Mi ostatnio spadly sznurowki od boh'ow tylko :/
HailBianconeri
16-05-2007, 10:32
Moronq, nie wbil by, for sure.
lol, dziwny jestes chcesz mnie huncic za to ze kena shara (ktora znam tylko z rozmow w dp) zajebala loota jakiekmus Twojemu kumplowi, na tej zasadzie to powinienes cale dp ank huncic bo jak to w dp kazdy ze soba rozmawia...
jesli liczysz na loot ze mnie to jedyne co spadnie to moze brass legi ale jesli Cie to zadowoli... ;/
Fuck U All Noobs Give Me The Fucking Main Character Name Of Ezh...
Prosta Sprawa Musze Pokarac Zyda !! Ogarnac Sie I Dac Mi Name !! Or Hunted
AND BTW Djinn de'Moon ROX? XYRIELA 100 ROX? LAVANDE ROX?
Ja Kocham Lavande Who Is Teh Pro And My Dad And It's Ok To Be Gay
:****
Yours Forever,
Xyriela
@up
Jaki loot?
Mi ostatnio spadly sznurowki od boh'ow tylko :/
40 gp i dwie blank runy :/ Nawet BP nie mial ze soba..... a moze chcesz razem wyskoczyc na male co nie co? Jak cos to priv albo gg ;)
40 gp i dwie blank runy :/ Nawet BP nie mial ze soba..... a moze chcesz razem wyskoczyc na male co nie co? Jak cos to priv albo gg ;)
Ja też moge iść na pkowanie z noob charów _/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.