zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

zalfik
28-02-2007, 21:01
Przepraszam mr wanna be cool.
I wiesz co? Tak, uwazam tu WIEKSZOSC za debili, dajacie mi do tego powody.

1) Podoba mi sie to okreslenie... tak bardzo, ze az sobie do podpisu wrzucam ;) Thx :*
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo

Balu_kiler
28-02-2007, 21:07
Schnapie może powiesz że te wszystkie Magic Walle postawił Mortech? Jeśli naprawde nic tam nie zrobiłeś złego tylko dałes auto walk to przepraszam ale bardzo w to wątpie. Nie wiedziałem kim jesteś a jak zobaczyłem że jesteś w gildi z Puge to byłem pewien że nie był to przypadek. ;)
Btw. dołączyłem do wojny bo jestem przeciwko Puge który zabija z nudów :D

behi
28-02-2007, 21:14
Ej Ultimation wydało na mnie wyrok śmierci i nazwało mnie pośmiewiskiem Polaków co mam robić? HELP

napaleniec
28-02-2007, 21:30
@Schnapie

Nies stac Cie na konstruktywna krytyke, to nie baw sie w wyzwiska i przeklinanie (bo i to Ci za dobrze nie idzie).
Uwazasz wiekszosc (wszystkich???) tutaj za debili? W takim razie nie dysktuj z nami i zostaw to forum.

Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie

@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna :D

Orius
28-02-2007, 21:36
Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie

@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna :D

Po 1 nie puge tylko dany
Po 2 nie k armora tylko golden armora!!11

xD Aprope next akcji free frags? :D
Btw oglądałem filmik, tenchoriu~ zal.org.pl Z tym że gadasz że masz bota na 800 hp -.-

Marczio
28-02-2007, 21:39

Nawet jesli to byl noble armor, co z tego? Co tutaj ma lvl do gadania? Czy ty tylko sie patrzysz przez pryzmat lvla na ludzi? No to sory, lookaj ta babcia co idzie ona ma 150 lvl, juz jej nie podskoczysz bo jest h lvlem :) Nie lvle mowia tylko ludzie a ludzi od konstruktywnej krytyki i obiektywnych osadow to jest tutaj 4-5, reszta to ludzie twojego pokroju ktorzy rzucaja rukwami i juhami bo oni sa pro.

Schnapie
28-02-2007, 22:16
1) Podoba mi sie to okreslenie... tak bardzo, ze az sobie do podpisu wrzucam ;) Thx :*
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo

zalosny jestes : /

zalfik
28-02-2007, 22:17

Nie 47, a 48. Nie Puge, tylko Dany. Nie napisal "pay or die", tylko "pay armor". Nie karm, tylko garm. Nie stracilem arma, tylko pirate bootsy.
Chyba chlopczyku czegos nie rozumiesz. Odrobienie tych 2-3 straconych lvli to pikus. Byli tacy co juz wiele wiele wiele wiecej odrabiali. Niestety nie jestem czlowiekiem, ktory poswieca tej grze wiele czasu. Nie jestem PRO, nie umiem robic PG, a moje PVP stoi na nizszym poziomie niz 89 -letniego karla z rakiem prostaty. Gram tak sobie poprostu, bo podoba mi sie ta gra. Nie mam jednak zamiaru wbijac lvli, zarabiac kasy, po to, zeby jakis glab wpadal i zabijal mnie for fun. Nic by sie nie stalo, gdyby to byl sporadyczny wypadek, ale niestety oni robia to caly czas. I tego nie chcemy. I dlatego licze, ze Ultimation zmieni cos. Dopoki sytuacja polityczna Seleny nie zmieni sie, nie bede gral. A na innym servie nie chce mi sie zaczynac ^_^

@Burniasty
I dobrze Ci tak :P

@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*

Schnapie
28-02-2007, 22:32
@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami"

TAK JEST, NIEPOTRAFIE DYSKUTOWAC Z DEBILAMI =/ PRZEPRASZAM

AxenRemo
28-02-2007, 22:48
Nawet jesli to byl noble armor, co z tego? Co tutaj ma lvl do gadania? Czy ty tylko sie patrzysz przez pryzmat lvla na ludzi? No to sory, lookaj ta babcia co idzie ona ma 150 lvl, juz jej nie podskoczysz bo jest h lvlem :) Nie lvle mowia tylko ludzie a ludzi od konstruktywnej krytyki i obiektywnych osadow to jest tutaj 4-5, reszta to ludzie twojego pokroju ktorzy rzucaja rukwami i juhami bo oni sa pro.

kolejny raz dobrze mówisz ^^

zalfik
28-02-2007, 23:06
TAK JEST, NIEPOTRAFIE DYSKUTOWAC Z DEBILAMI =/ PRZEPRASZAM

Chyba sie nie zrozumiemy. A szkoda.
Tym samym chcialbym Ci podziekowac za dyskusje i ja zakonczyc. Powrocmy do wydarzen z Seleny ^_^

Scroopy
01-03-2007, 00:05
@Scroop
Sidar powtarza że zrobimy pare akcji bo zrobimy ale niestety to nie takie proste gdy albo od nas połowy nie ma bo jest szkoła i nie każdy może albo swe nie ma lub nie chcą do nas przyjść ;]

Ethiellant/Voyant.

Wiecej pierdolenia niz robienia...
Ale czas pokaze

napaleniec
01-03-2007, 00:15
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P

Balu_kiler
01-03-2007, 02:09
@Napaleniec
Grasz rok na Selenie i Szwedzi ci nic nie robią i nie robili. Może masz trochę szczęścia. Niewiem ale sądze że jakiś krok w strone Szwedów zrobiłeś. Ja na tym servie nie przeszkadzałem nikomu, a już na pewno nie robiłem nic Szwedom, ( miałem tu wcześniej 80 ek więc orientowałem się kto tu włada serverem ) a to, że oni dla zabawy mnie zabijają no to sorry ale coś mimo wszystko trzeba z tym zrobić. Już mówiłem i powtórze, do Szwedów problemu nie miałem, z Healkiem trzymałem dobrze, kiedyś był nawet moim protectem <wow> ale co z tego, że Wrath, Evalor, Healek są w miare normalni, skoro jest kilku którzy psują tu wszystko.

Signed,
Balu ;)

DodoZ
01-03-2007, 02:33
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P

Odpowiem na to w twoim stylu: Szwedzi Ci nic nie zrobili, poniewaz nie tykaja 20 lvli :)

zalfik
01-03-2007, 08:23
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili

A co oni Ci moga zrobic na rooku?????

A tak na serio, skoro jestes taki cwaniaczek, to ujawnij sie. Potrafisz jechac po kims bo to "50 lvl", a sam boisz sie przyznac do swojej postaci?
A feeee

Orius
01-03-2007, 08:44
Nie, ze szwedami nie ma problemu gadać ale jak ja widzę jakiegoś gościa z 30 lvl który podchodzi do Nortec-a, Yo nortec, oi nortec, hiho nortec, Tak non-stop a nortec go olewa i potem sie pyta pl? To sie im nie dziwie o0
I czy ma znaczenie jaki kto ma lvl? ^^
Nie outfit zdobi człowieka!! :D

Suk Suk
01-03-2007, 14:46
@Scroop
Gratz 39 lvl nie wiedziałem że już tyle grasz na selenie ale żeby nie byćniesłownym nie ujebie cię ani nie będe załatwiać deada , ja zapominam o dawnych urazach... Ale jeżeli znowu coś odwalisz kara cię nie minie :)

Scroopy
01-03-2007, 14:52
@ Up

Ile? Troche ponad tydzien gram

btw. 12:36 You advanced from Level 39 to Level 40.

^,-

Sidar
01-03-2007, 15:26
Albercik daj mi jego name;o

luka3s
01-03-2007, 15:40
Do szwedów nic nie mam i nie miałem nigdy i nie będę miał, na pewno jest to mądrzejszy lud niż Polacy! Nie mam zamiaru nic robić żeby ich stąd wywalić. Z całą pewnością jestem za Szwedami!B)

napaleniec
01-03-2007, 16:04
Ble ble jestem na rooku a nawet i 20 lvlem takie pierdolenie o szopenie
@zalfik napewno nie płacze o g arma ... nie ujawnie sie bo nie chce wole z was szydzic w ukryciu ;P moze kiedys jednak:>

Xaarcus
01-03-2007, 17:33
Kiedyś to forum to naprawde miła rzecz była... hmm no teraz to sie juz zmieniło, szkoda...

Marczio
01-03-2007, 17:54
@zalfik napewno nie płacze o g arma ... nie ujawnie sie bo nie chce wole z was szydzic w ukryciu ;P moze kiedys jednak:>

takie szydzenie :( jakbysmy wszyscy sie chowali pod lozko ze strachu, ze nas wyszydzisz.

zalfik
01-03-2007, 18:38

Po raz ktorys tam z kolei przypominam, ze garma nie stracilem. Szczerze powiedziawszy to wczoraj poszedl na allegro, ale to szczegol :P

Ja i pare innych osob nie wstydzimy sie swojego lvl, swojej postaci. Nie wstydze sie napisac, ze padlem od Danego, ze cos tam stracilem. A ty cos ukrywasz, pytanie dlaczego?
No i zachecam do zapoznania sie z definicja slowa "szydzic".

Scroopy
01-03-2007, 18:47
Albercik daj mi jego name;o

Ju Łona keal mi ? xDDD

Queth
01-03-2007, 19:31
;) Sidar to lama

napaleniec
01-03-2007, 19:46
@ UP
TRUE TRUE XD
@ZALFIK nie udawaj madrego...

Marczio
01-03-2007, 20:13
@ UP
TRUE TRUE XD

nawet jesli udaje to robi to swietnie natomiast tobie to w ogole nie wychodzi bo pokazujesz tylko, ze nogami jeszcze nie dosiegasz do ziemii jak siedzisz na krzesle :)

Tevah
01-03-2007, 20:13
@ UP
TRUE TRUE XD

Zalfik nie udaje mądrego tylko jasno napisał co miał do przekazania. Niestety nie można tego powiedzieć o twoich postach. Charakteryzuje je chaos, a treść sprowadza się wyłącznie do tego, że chcesz aby Szwedzi wygrali. Wy*******aj więc.

Marczio mnie wyprzedził ;p

Arvit
01-03-2007, 22:26
ja tez trzymam ze Swedami !

Komuszq
02-03-2007, 08:47
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazillllllllllllllll lllllllllllllllll

Suk Suk
02-03-2007, 14:29
@ UP
TRUE TRUE XD

Takie rzeczy do wysyłaj mu na priv albo na gg... Uważam że zamiast się wyzywać na forum i komentować posty innych powinnismy nieobiektywnie rozmawiać na temat seleny , a narazie sprowadza się to do tego że każdy się wyzywa kto bardziej trzyma ze swe albo za co kogoś nie lubicie. Wiec rozwiązujcie swoje problemy na priv a jeżeli macie poważny problem to idzcie na duela na rl tibi...

Iomer Thunderblade
02-03-2007, 14:55
albo na rl life aeuhauehaeuaheuaheuaehuaeh !

Marczio
02-03-2007, 16:09
albo na rl life aeuhauehaeuaheuaheuaehuaeh !

iomer z toba sie moge zawsze spotkac na fajting ::(:(:(:(:( nao blxor faaajt gogo

Tevah
02-03-2007, 16:39
Shadar Ray się wypłacił?? Bo widzę, że jest we Fraternity. Jakby nie patrzeć to ta gildia ma paru niezłych graczy i kilku powerful magów;)

Scroopy
02-03-2007, 18:32
@ Up

Zgadza sie. Shadar sie wyplacil z wojny. I do tego Shadar to nowy owner.

17:19 xxx [xx]: Shadar pay for freedom?
17:19 Kyo [98]: yea
17:19 Kyo [98]: new owner too
17:19 xxx [xx]: ;o
17:19 xxx [xx]: Shadar new owner?
17:20 Kyo [98]: ye

Schnapie
02-03-2007, 19:25
Fabrekas kupil shadara to wszyscy wiemy

behi
02-03-2007, 20:32
a kto mnie kupi?????????????

Orius
02-03-2007, 22:51
a kto mnie kupi?????????????
Ja!!!111oneone
Ale nie mam hajsu ;<

sellemon
02-03-2007, 23:15
Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ?
Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~

Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem

@Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu

KthxBYE !

Orius
02-03-2007, 23:20
Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ?
Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~

Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem

@Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu

KthxBYE !

<ogromny> + </orgomony> Jesteś drugą osobą na tym forum co tak napisała o0

zalfik
03-03-2007, 01:44
@sellemon
Konkrety poprosze. Szczerze mowiac nie naleze do wtajemniczonych i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej min. o tej "pomocy", o ktorej wspominasz.

@Ktos tam
Absolutnie racja, ze powinnismy zostawic indywidualne wasnie na priv, albo gg. I tu zobowiazuje sie do zaprzestania takowych ;)

Van Rebeliant
03-03-2007, 01:56
Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.

PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;>
xD
PS2: BEHI JA CIE KUPIE, DU JU ŁANA BI MAJ BICZ?

Takie info do Kometołora i Marónka: JAAAA NOSZE DRES!!!!!, DREEEEEES SPOKO JEST!!!!! JAAAAA ZJEBEM JEST!!!!!!!!!!!!!!
TO WSZYSTKO WASZA WINA!!!! STAŁEM SIĘ ZJEBEM, TO ZARAŹLIWE JEST!!!!!!!!!
<żal mi mnie samego, ale zobaczcie o jakiej godzinie to pisze :P>
OU LET THE DOGS OUT!!!!! HOW HOW HOW HOW!!!!!

Iomer Thunderblade
03-03-2007, 02:08
AITENS?~!?!?!?!????

HE HE HE !!!!!!!! SELLLLEMOOOOON ALE ZES DOJEBOŁ !

@SZNAPJI

ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest :P

Schnapie
03-03-2007, 09:32
@SZNAPJI

ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest :P
Ae.. ok to PRZYZNAJE sie do bledu.

PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;>

Czemu porównujesz to do mnie? :eek:

sellemon
03-03-2007, 09:55
@Iomer

Wiem co mowie...a te teksty od nie ktorych z was i wyzwiska naprawde mnie nie ruszaja .

@Zelfik

Mam Ci rozpisac dokladnie co od kogo i kiedy ?

@All

Z kazdym sie da dogadac niewazne czy to swe czy br...no moze z niektorymi PL nie ale to norma tyle odemnie Pozdro

behi
03-03-2007, 10:14
Ja soldat!

sellemon
03-03-2007, 10:25
Btw wy chyba zapomnieliscie z kim walczycie . Chcieliscie mnie ujebac ...Zu padl szkoda...ale gratz fraga tylko do ktorej wojny go liczycie ?

zalfik
03-03-2007, 10:41
Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.

PL?

@sellemon
Moze byc na priv ;)

Iomer Thunderblade
03-03-2007, 13:44
Ale Selemonq CzemÓ Ty Sje Taq Irytujesh!!?!?@!??!?@?!?@?!?@12!@!@!@!?@?!/2#@!!@!21

A To Rze Cie KtÓs S Ultimejtijon Wyzywau A Ty Mu Otpowiedziales To Cie Teras Bendom ZabijoĆ!

sellemon
03-03-2007, 14:50
Puki co nikt z ultima~ mnie nie zabil...ale ok ..zadam jedno pytanie z kim walczycie ? z cru~ , z tymi co wyszli z wojny , z tymi co niechca byc w wojnie z tymi co maja cos wspolnego z tymi co sa w wojnie , z tymi co was wyzywali , z tymi co nie mieli do was respectu ..kogo pominolem ? czyli walczycie ze wszystkimi co nie sa w ultima~ ? Fajnie Macie :) Powodzenia:baby:

Iomer Thunderblade
03-03-2007, 16:43
Ultimation Vs Whole Selena _/////////////// !

KubaGuzikkk
03-03-2007, 21:10
@Iomer
AWW TO MJE TERZ BENDZIECIE ZABIJAC;\? NAO PLIKS NO KEAL MI :(

Orius
03-03-2007, 21:50
A mjie?!?!?!?! ;<

Lenrock
03-03-2007, 22:04
jestescie ciemniakami, bo nie stac was na to zeby normalnie podyskutowac z sellemonem na ten temat. nastawiacie sie tak ze wszycsy widzą w was wroga i wy tylko prowokujecie do tego. teraz ciekawe kto po wojnie najbardziej bedzie lizal dupala szwedom, bo chyba nie sądzicie ze wygracie? w ogole jak juz ta wojna ma trwac dlugo to zaraz wszyscy posprzedajecie konta

Iomer Thunderblade
03-03-2007, 23:07
Lenrock, a zoboczysz rze wygromy !!!!!

Legiren
03-03-2007, 23:07
Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!

Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;]

AxenRemo
03-03-2007, 23:45
Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!

Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;]

zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię.
Nisetety bywa...
A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece

~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~

Orius
03-03-2007, 23:46
zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię.
Nisetety bywa...
A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece

~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~

A ja?? Ja jestem czołowym lizaczem!

Wg. was ofc

Marczio
04-03-2007, 00:26
ubicie thorvala to bylo jedno z glupszych posuniec jakie wykonaliscie w tej wojnie.

twojstary
04-03-2007, 00:45
ubicie thorvala to bylo jedno z glupszych posuniec jakie wykonaliscie w tej wojnie.

Mylisz sie Szarancz xD
Co do Oriusa... Irytuja mnie niektore niekiedy Twoje posty na forum.tibia.com ale mimo to i tak Cie lubie xD
Zeby nie bylo... nie jestem w Ulti~, nie jestem w Cruoris nie jestem w Saruman Army Fraternity etc etc etc :p Nie gram tu od dawien dawna jak Szarancz a Redela/Thorvala zawsze nienawidzilem :)

Scroopy
04-03-2007, 08:47
Dany Karde

Mar 04 2007, 07:22:01 CET Killed at Level 122 by Alucard de'Moon
and by Balu kiler

http://www.speedyshare.com/730861936.html

Komuszq
04-03-2007, 09:13
Ładnie :D ehhe

Orius
04-03-2007, 11:44
Dany Karde

Mar 04 2007, 07:22:01 CET Killed at Level 122 by Alucard de'Moon
and by Balu kiler

http://www.speedyshare.com/730861936.html

WOW, Idzie ultimation idzie!!!!!
Dany to takie free fragi ;P;) ;) ;) :p
Mylisz sie Szarancz xD
Co do Oriusa... Irytuja mnie niektore niekiedy Twoje posty na forum.tibia.com ale mimo to i tak Cie lubie xD
Zeby nie bylo... nie jestem w Ulti~, nie jestem w Cruoris nie jestem w Saruman Army Fraternity etc etc etc :p Nie gram tu od dawien dawna jak Szarancz a Redela/Thorvala zawsze nienawidzilem :)

Np? o0 ja mam z 20 postów i all są w jakiś tam grach, albo jakieś głupie ;P

Orius
04-03-2007, 11:46
Qpa double post -.-"

zalfik
04-03-2007, 13:09
Gratzky zabicia Danego :-) To jest to co tygryski lubia najbardziej.
Moge sie dowiedziec za co konkretnie padl Thorval?

Lenrock
04-03-2007, 13:43
Gratzky zabicia Danego :-) To jest to co tygryski lubia najbardziej.
Moge sie dowiedziec za co konkretnie padl Thorval?

jak to powiedzial mi wczoraj alu~ :

"kazali bić to zabiłem"

Marczio
04-03-2007, 14:11
Dany bites dust - to co kochamy ogladac :)

Scroopy
04-03-2007, 16:55
Thorval padl za to ze "lizal dupe Puge i robil PA na polakach"

dokladnie tak mi Macavelli powiedzial ^,-

Sidar
04-03-2007, 20:34
Obiecywalem ze bedzie akcja i byla tyle ,ze mam teraz spalony monitor i sie ciezko w*****am;[ Mam nadzieje ze w serwisie wyrobia sie na rekolekcje bo jak nie to sie zalame i popelnie samobojstwo.

sellemon
04-03-2007, 21:03
Thorval padl za to ze "lizal dupe Puge i robil PA na polakach"

dokladnie tak mi Macavelli powiedzial ^,-

ten 1 reason jest do dupy :P , za to ten drugi mozna juz uznac :]

Lenrock
04-03-2007, 21:20
nortec

Mar 04 2007, 20:13:44 CET Killed at Level 128 by Wujek do pierogow
and by Despi

Marczio
04-03-2007, 22:23
reason na thorvala jest lame i nadal uwazam ze to bylo waszym bledem.

Scroopy
04-03-2007, 23:15
Nortec

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19981

Marczio
04-03-2007, 23:16
\_o_/ <znaki>

DodoZ
05-03-2007, 02:14
Yaaah, gz ULT company :]

zalfik
05-03-2007, 11:39
Wielkie gratzky!!!! Tylko oswieccie mnie, ktory to taki jenteligient:
10:34 Emttec [33]: WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIERDOLNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO.

Ja Was bardzo prosze. Nie znizajcie sie do ich poziomu, nie stwierdzajcie, ze jakis narod to gowno!!! Skoro Puge chce mowic, ze dobry Polak, to martwy Polak, to niech mowi. Wy nie musicie takich akcji odstawiac!!!

Jeszcze raz wielkie gratzky. Next Puge? :>

@down
Aha ;)

Iomer Thunderblade
05-03-2007, 12:41
To byl jakis chlop od despiego or so

AxenRemo
05-03-2007, 16:01
10:34 Emttec [33]: WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIERDOLNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO.

Ja Was bardzo prosze. Nie znizajcie sie do ich poziomu, nie stwierdzajcie, ze jakis narod to gowno!!! Skoro Puge chce mowic, ze dobry Polak, to martwy Polak, to niech mowi. Wy nie musicie takich akcji odstawiac!!!

@down
Aha ;)

Dobrze Zalfik to już się nie powtórzy (z mojej strony, bo ja też coś takiego napisałem chyba)

^^

Iomer Thunderblade
05-03-2007, 16:37
karolinka dzis plakala

Van Rebeliant
05-03-2007, 17:32
Huah, a jaki dokładnie był reason?? "For spying", co gdzie i jak? :P

sellemon
05-03-2007, 18:09
04:58 Lizard Feleon [105]: tak to sobie starej pokaz

Takie teksty zachowaj dla siebie albo swoich kolegow..Dziekuje PaPa

Iomer Thunderblade
05-03-2007, 18:57
xyriela: lubisz nadal dominika?
macavelli: tak
xyriela: to oddaj mi aola
macavelli: nie spadl nam
xyriela: spadl, tez krecilam filmik
macavelli: ja go nie mam, spytaj unicrona

xDDDd

zalfik
05-03-2007, 19:33
UPS... jaka szkoda ^_^

Van Rebeliant
05-03-2007, 20:11
Ajomer, to ma być żart? ^.^ <rotfl>
Btw. Ja jestem Dominik xD

Iomer Thunderblade
05-03-2007, 20:22
nie no, byla serio taka rozmowa

Lenrock
05-03-2007, 21:21
MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA MUAHAHHA MUAHAHAH lmao

Kusy_Kazakov
05-03-2007, 21:53
@Ultimation: Widać że się rozkręcacie, tylko jak na razie samych "supporterów" i szpiegów posyłacie do piachu. Czekamy na członków Cruoris ;]

A rozmowa Xyrieli z Macą ownuje xD

@down: przyznaje mój błąd, pominąłem 1 stronę tematu pisząc posta ;]

teraz czekamy aż wreszcie padnie Zorlan xD

AxenRemo
05-03-2007, 22:54
@Ultimation: Widać że się rozkręcacie, tylko jak na razie samych "supporterów" i szpiegów posyłacie do piachu. Czekamy na członków Cruoris ;]

A rozmowa Xyrieli z Macą ownuje xD

Jakbyś nie zauważył wczoraj chłopaki się postarali i padli Nortec i Dany
Więc jak nie jesteś w temacie nie pisz
^^
~Axen

Marczio
05-03-2007, 22:55
karolinka dzis plakala

ey pocieshshshsh jaa blxoroorro

Orius
05-03-2007, 23:07

@down
Aha ;)

Tu pan konfident Cie popiera :]

Shifos Wielki
05-03-2007, 23:36
Gz Ulti* ded Danego jest bezcenny:).
Nortec tez ma nos uteperowany.:)
Tak trzymac.

Kusy_Kazakov
06-03-2007, 01:54
Mortech Nocturna
Mar 04 2007, 16:17:01 CET
Killed at Level 118 by Pugge Nocturna

missclick? ;) pewnie Macavelli policzy to jako warfrag ;]

Van Rebeliant
06-03-2007, 07:04
ewHEhehehe, to by było niezłe xD
tera czekamy na Pugge/Puge :P
Może podstęp? (sprytne upierdliwanie się mu nupcharami) xD

zalfik
06-03-2007, 08:18
A ktos wie tak na powaznie, czemu Puge zabil swojego Mortecha?

@down
Dziekuje. Ale ja sie nie chcialem domyslac, tylko wiedziec ^_^

Lenrock
06-03-2007, 10:24
A ktos wie tak na powaznie, czemu Puge zabil swojego Mortecha?

bawili sie i pugge przypadkowo zabil mortecha, przeciez mozna sie domyslec..

Arvit
06-03-2007, 20:02
tak padlem jak noob mozecie mnie jechac ;p

Marczio
06-03-2007, 20:33
tak padlem jak noob mozecie mnie jechac ;p

<jedziemy>

Flopik
06-03-2007, 20:36
Arvit mozesz mi powiedziec czemu nie biegles do swiatyni? wiem ze oni z tamtad biegli ale mogles ssa + time ring i zapierdzielac na pohu do swiatyni a nie do ab gz :D ale kombo jaaaaaaaa w 2 Cie pojechali niezle zgranie:D

KubaGuzikkk
06-03-2007, 20:39
<jedzie_arvita>

Lenrock
06-03-2007, 21:23
padl tiases, scotty, wuje od polakow, a jezeli chodzi o swe to padl xan karde tyle wiem co widzialem w venore ;-)

zalfik
06-03-2007, 21:25
Jak wszyscy jada to ja tez.... ;)
A tak na serio, to szkoda, ze sie dales...
Puge chyba Ci Arvit PACC zalatwil ^_^
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20068

Iomer Thunderblade
06-03-2007, 21:26
+ puge ethiellant i yantothios

Van Rebeliant
06-03-2007, 21:33
;O
Dopiero dałem loga i już się zlamiliście napki, czekam na film xD
<cioty, i wy chcecie ich dogonić we fragach?!> ^.^

zalfik
06-03-2007, 21:35
Troszke bardzo szkoda :/
Chyba sie pospieszyliscie z tym odwetem za Arvita.

Iomer Thunderblade
06-03-2007, 21:39
Zdaza sie, jutro bedzie lepiej

zalfik
06-03-2007, 21:43
Oby....
Ktokolwiek z Was nagrywal ta akcje? Bo chetnie bym obejrzal, w szczegolnosci, ze Puge padl ^_^

EDIT:
Juz jest filmik, ide ogladac :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20075

Lenrock
06-03-2007, 22:11
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1304397#post1304397 FILM

crosscut
06-03-2007, 22:47
EHEHEHEHEHEH napisze to samo co arvit ;D

zlaaaaaaaaaaaaaaamilem w chuj, mozecie po mnie jechac

Komuszq
07-03-2007, 00:31
23:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Slash'Cedz. He was killed by a fire devil.

Sidar
07-03-2007, 10:59
Hm no to powiem wam dlaczego odnieslismy taka porazke.Jak zwykle Unicron nie opanowal swojego temperamentu i wyjebal z depo trapnol xana i nabil pz no to juz musielismy wszyscy wybiec beze mnie i blu bo ja nie mam monitora chwilowo a Balu byl na jakis zawodach.I bylo to gpupota poniewaz odwaznie wyszli z 2 sorkami a powinni poczekac na mnie ja bym poszedl do kumpla albo pozyczyl monitor a wszyscy szwedzi byli wylogowani w venore i kazdy o tym bardzo dobrze wiedzial wiec ja tez nie potrafie zrozumiec tej decyzji.Ale nie bylo tak zle Xan karde i Papuge padli a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;pAle bedzie lepiej juz jestesmy codziennie na vt w duzych ilosciach i mozemy sobie robic spontaniczne akcje tak jak na Nortecu kazdemu zdaza sie jakis blad nam sie on przydazyl wczoraj nawet swe ktorzy sa dream team padli masowo takze chyba nam wybaczycie.
List do Koryntian Rozdzial 5-8 Ksiega 7

Fantomas40
07-03-2007, 11:30
Chce ktos zrobic wt ? Moja selena wasza guardia? :D numer gg : 5557011

Marczio
07-03-2007, 16:24
Hm no to powiem wam dlaczego odnieslismy taka porazke.Jak zwykle Unicron nie opanowal swojego temperamentu i wyjebal z depo trapnol xana i nabil pz no to juz musielismy wszyscy wybiec beze mnie i blu bo ja nie mam monitora chwilowo a Balu byl na jakis zawodach.I bylo to gpupota poniewaz odwaznie wyszli z 2 sorkami a powinni poczekac na mnie ja bym poszedl do kumpla albo pozyczyl monitor a wszyscy szwedzi byli wylogowani w venore i kazdy o tym bardzo dobrze wiedzial wiec ja tez nie potrafie zrozumiec tej decyzji.Ale nie bylo tak zle Xan karde i Papuge padli a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;pAle bedzie lepiej juz jestesmy codziennie na vt w duzych ilosciach i mozemy sobie robic spontaniczne akcje tak jak na Nortecu kazdemu zdaza sie jakis blad nam sie on przydazyl wczoraj nawet swe ktorzy sa dream team padli masowo takze chyba nam wybaczycie.
List do Koryntian Rozdzial 5-8 Ksiega 7

Wazne jest to, ze cos sie dzieje, ze oni nie moga czuc sie pewni, i nie moga expic. Nikt wam nie zarzuca tez ze kampicie w pz albo nic sie nie dzieje, tylko zebyscie panowali nad wszystkimi

Komin
07-03-2007, 17:32
a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;p

Z większych lvl'i padl rowniez Eth~ No i Arvit :p I jeszcze mozna zaliczyc Yantothios'a :>

A te 60 lvl'e, ktorzy padli tez zawsze są przydatni ;) Zawsze jakis hit z sd będzie lub, w przypadku knight'ow, blok/trap :)

napaleniec
07-03-2007, 17:47
Zaczyna sie pierdolenie sidara co to polacy nie zrobili ble ble ale jego oczywiscie nie bylo no ale gdyby juz mial ten monitor to by wygrali >.> xD

Balu_kiler
07-03-2007, 18:49
@legiren
Nikogo nie zabijamy za nic. Thorval robił PA, cały czas z Pzem więc niech się nie dziwi. A chcecie lizać dupe Swe? to liżcie, zobaczymy. w przyszłośći jak na tym wyjdziecie

@Marczio
Ubicie thorvala nie było głupim posunięciem. Padł po prostu za to że robił PA na polakach , jak mówiłem nikt bez powodu nie pada.

@Flopik
Arvit nie uciekał do Ab tylko do Kazoo.

Co do ostatniego battle, osobiście jestem zadowolony. Popadali Ethiellant, Tiases, Yantothios z Polaków, Puge, Xan Xarde ze Szwedów. Moim zdaniem mimo osłabień w naszej armii udało się ładnie powalczyć. Gdybanie o tym co by było jeśli nas byłoby więcej raczej nie ma sensu. A to w jakich okolicznościach padły te mniejsze lvl hmm. Scotty Dermyn zaczął biec w drugą stronę niż powinien co wynikło również z szybkości jego poruszania się, nie nadążył kiedy więszkość naszych poruszała się do zachodniego wyjścia z Venore. Thal Xarin zbyt mały lvl aby mieć szanse w ucieczce na Desert. Wujek widocznie też z powodu szybkości postaci nie nadążał uciekać z całą resztą. Dobrze, że nie boimy się wyjść.

Chodzi również o to, że po dedzie Scottiego albo Thal Xarina nie tracimy nic oprócz jego expa i paru runek. A to, że pisze na stronie Frag nie znaczy aż tak wiele

Balu_kiler
07-03-2007, 18:49
@legiren
Nikogo nie zabijamy za nic. Thorval robił PA, cały czas z Pzem więc niech się nie dziwi. A chcecie lizać dupe Swe? to liżcie, zobaczymy. w przyszłośći jak na tym wyjdziecie

@Marczio
Ubicie thorvala nie było głupim posunięciem. Padł po prostu za to że robił PA na polakach , jak mówiłem nikt bez powodu nie pada.

@Flopik

Co do ostatniego battle, osobiście jestem zadowolony. Popadali Ethiellant, Tiases, Yantothios z Polaków, Puge, Xan Xarde ze Szwedów. Moim zdaniem mimo osłabień w naszej armii udało się ładnie powalczyć. Gdybanie o tym co by było jeśli nas byłoby więcej raczej nie ma sensu. A to w jakich okolicznościach padły te mniejsze lvl hmm. Scotty Dermyn zaczął biec w drugą stronę niż powinien co wynikło również z szybkości jego poruszania się, nie nadążył kiedy więszkość naszych poruszała się do zachodniego wyjścia z Venore. Thal Xarin zbyt mały lvl aby mieć szanse w ucieczce na Desert. Wujek widocznie też z powodu szybkości postaci nie nadążał uciekać z całą resztą. Dobrze, że nie boimy się wyjść.

Chodzi również o to, że po dedzie Scottiego albo Thal Xarina nie tracimy nic oprócz jego expa i paru runek. A to, że pisze na stronie Frag nie znaczy aż tak wiele

Queth
07-03-2007, 20:19
Zaczyna sie pierdolenie sidara co to polacy nie zrobili ble ble ale jego oczywiscie nie bylo no ale gdyby juz mial ten monitor to by wygrali >.> xD

LoL masz takie samo zdanie jak ja :D Sidar zawsze mowi 1 i to samo.
Sidar ktory reason wybiezecie jak ja padne 1-20 bo ultimation ma 20 powodow zebym padl.(Zmyslonych)

zalfik
07-03-2007, 20:39
@Sidar
Wszystko ladnie pieknie, ale uzywaj bracie wiecej tych przecinek, kropek i duzych liter, bo naprawde ciezko sie to czyta :/

@Marczio
Madrze prawisz ^_^
Wodki sie z Toba moge napic (o iles pelnoletni :P)

@battle
Bylo fajnie, ale mysle, ze uciekajac powinniscie jakos to zorganizowanie robic, tak aby nizsze lvle, jak np Scotty mogli uciec z Wami, a nie padac.

napaleniec
07-03-2007, 22:41
@Flopik

Jesli Arvit uciekał do Kazz do jeszcze gorzej xD nie sadze aby byl on taki głupi >.> w drodze do kazz zbyt duzo jest waskich korytarzy gdzie mozna by było mu łatwo trapa jebnac ;p

Marczio
07-03-2007, 22:50
@Flopik

Jesli Arvit uciekał do Kazz do jeszcze gorzej xD nie sadze aby byl on taki głupi >.> w drodze do kazz zbyt duzo jest waskich korytarzy gdzie mozna by było mu łatwo trapa jebnac ;p

Ja sem myshelel she on na folde biegnol bo tam jesht statek i on by sie tam schofalll :(

Schnapie
07-03-2007, 22:56
Ja sem myshelel she on na folde biegnol bo tam jesht statek i on by sie tam schofalll :(

Nie myshl bo myshliwym sostaniesh :/

Iomer Thunderblade
07-03-2007, 23:39
i penciesz polowau na dziqi i uosie !

Komuszq
07-03-2007, 23:48
Cze poklikash???

Iomer Thunderblade
08-03-2007, 00:06
Taq, skont jezdeś ?

Balu_kiler
08-03-2007, 00:06
@Napaleniec
I właśnie w tych wąskich przejsciach lądowałyby Magic Walle od Arvita mózgu.
W ogóle nie mam ochoty odpisywać na twoje posty. Ujawnij się to pogadamy a nie jakims gównem tu wypisujesz pierdoły.

@Queth
Do ciebie też pytań nie mam. Skoro uważasz, że jesteś niewinny to po prostu to udowodnij a nie wypisuj wszędzie gdzie się da, że reasony są zmyślone.

Signed,
Balu :D

Tininho
08-03-2007, 00:18
Chcialem dodac swoje uwagi na temat tego ostatniego Open Battle :) .Patrzylem tak na te dedy i mozna wywnioskowac tylko jedno dlaczego nie poczekali na tych co maja mniejsze lvle to mnie zastanawia .2 rzecz ktora zaobserwowalem to taka ze gdy Tiases mial trapa to dlaczego wtedy np Destroy Fieldem nie usuneliscie fire fielda ? bylo was tylu i mogliscie pomoc .To moje zadanie na ten temat ale akcje wasze na + puki co .Poprawcie niektore bledy zgrajcie sie jakos pod tym wzgledem zeby wlasnie nie zostawiac tych mniejszych lvli z tylu tylko oslaniac i niech oni pierwsi uciekaja . Bez napinki :baby: Pozdro :)

Queth
08-03-2007, 00:54
Balu daj przyklad jak moge to udowodnic...

KubaGuzikk
08-03-2007, 01:28
Juz przestancie mam na mysli Sidara i Quetha...

ile mozna sie klucic na forum, piszcie sobie na Tibi albo prywatne wiadomosci bo niektorym nie chce sie tego czytac

@offtopic

znalazlem wkoncu syntezator mowy ivona =) ten ktorego uzywaja w filmach z pudzianem itp

#

skanujcie jak chcecie

crosscut
08-03-2007, 01:39

ile mozna sie klucic na forum, piszcie sobie na Tibi albo prywatne wiadomosci bo niektorym nie chce sie tego czytac

@offtopic

znalazlem wkoncu syntezator mowy ivona =) ten ktorego uzywaja w filmach z pudzianem itp

rapidshare.com/files/19931442/Syntezator.Mowy.IVONA.Cracked*****.html

skanujcie jak chcecie

Lol maron idz spac ;D przestan sie jarac tym 1 z 10 ;D u nas na vencie juz pierdolca dostaje od sluchania tego ;p

aa i btw juz dawno to mam ;D

Sidar
08-03-2007, 11:56
Zle mnie zrozumielsicie albo ja zle to napisalem chodizlo mi o to ze jak byl by Balu i ja to swe nie kwapia sie pochodzic pod takie combo a poza tym jak padl Nortec to bylem mimo to ze nie mam monitora ale specjalnei pozyczylem bo mialo byc open battle po tym fragu szwe bylo sporo a i tak nie przyszli meczyli nas tylko noob charami.Nie twierdze ze jak ja bym byl i balu to bysmy wygrali ale bylo by to zupelnie inaczej mysle 2 ms'ow praktycznie 100+ nie lezy na drodze.Ale podobalo mi sie i tak poniewaz Xan karde i Papuge znow padli i to sie liczy ze nie poddali sie do zera chwala im za to no i wkoncu regularne akcje jakie to romantyczne:D
Queth po co piszesz tu posty ja juz ci dawno wszystko wytlumaczylem w grze wiec nie wiem o co ci chodzi bo u mnie wszystko jasne.

KubaGuzikkk
08-03-2007, 14:28

@offtopic

rapidshare.com/files/19931442/Syntezator.Mowy.IVONA.Cracked*****.html

skanujcie jak chcecie

Hmmm Ciekawe któż może być taką świnią że próbuje się pode mnie podszyć i narobić mi gnoju :> Czyżby mr. Rell Crick aka. Dodziak Paladyn ;)?

@Scott
To nie moj acc;)

crosscut
08-03-2007, 15:30
Hmmm Ciekawe któż może być taką świnią że próbuje się pode mnie podszyć i narobić mi gnoju :> Czyżby mr. Rell Crick aka. Dodziak Paladyn ;)?

@Scott
To nie moj acc;)

lol avater ten sam, nick prawie ten sam... tylko jedno k wiecej masz ;ooo dalem sie nabrac tak szczerze mowiac ;s

zalfik
08-03-2007, 16:16
Przyznaje sie, ze ja tez lyknalem ^_^
Czego to ludzie nie wymysla...

crosscut
08-03-2007, 16:31
przeskanowalem plik i jest czysty ;oo

zalfik
08-03-2007, 17:15
Ja bym tak nie ryzykowal ^_^

Orius
08-03-2007, 17:57
Też jebnołem skana i nic nie znalazło ale ktoś miał pomysł :S ale dalej jest zapakowane więc nie mam w sumie takiego shiza xDDDDDD już w koszu jest :PP

Marczio
08-03-2007, 20:55
przeskanowalem plik i jest czysty ;oo

skan nie jest gwarancja na wykrycie haxxa :p

Orius
08-03-2007, 21:41
skan nie jest gwarancja na wykrycie haxxa :p
muj plej secik? :<

Orius
08-03-2007, 21:58
Film Blax?!?!

Wlasnie Leci Na Wspolnej:
Ten Tekst Jest Taki Zyciowy!!
Let's Sing :o

zalfik
08-03-2007, 21:59
Znow zescie Iomer zlamili?

Padli: Maca, Iomer, Balu, Aqual, Mistic, Scotty, Van Vexetu
Kogos pominalem?

http://www.speedyshare.com/529750261.html

Schnapie
08-03-2007, 22:32
Znow zescie Iomer zlamili?

Padli: Maca, Iomer, Balu, Aqual, Mistic, Scotty, Van Vexetu
Kogos pominalem?

http://www.speedyshare.com/529750261.html

Unicrona
8 do jaja, LMAO!

sir Tifejo
08-03-2007, 22:41
I jeszcze Nathril, który ponoć supportuje Cruoris.

sellemon
08-03-2007, 22:48
To Jest Juz Koniec , Nie Ma Juz Nic , Swe Wygrali Wojne , Mozecie Placic :baby: :baby: :D

napaleniec
08-03-2007, 23:00
Ale spoko ze dostaliscie w dupe ;D ale widac jakimi jestescie zjebami po wygranym batlle od razu widac 100000 nubow piszacych "sell puges boh " albo "sell bp sd from puge " itp ,a szwedzi wygrali posmiali sie zapewne i dali loga a nie jakies kurwa pierdolenie .Ciesza mnie fragi na maccavelim czy jak sie to pisze i na unicronie ;P mam nadzieje ze beda jeszcze pojedyncze fragi w najbliozszych dniach na ultimation ;>

napaleniec
08-03-2007, 23:01
Ale spoko ze dostaliscie w dupe ;D ale widac jakimi jestescie zjebami po wygranym batlle od razu widac 100000 nubow piszacych "sell puges boh " albo "sell bp sd from puge " itp ,a szwedzi wygrali posmiali sie zapewne i dali loga a nie jakies kurwa pierdolenie .Ciesza mnie fragi na maccavelim czy jak sie to pisze i na unicronie ;P mam nadzieje ze beda jeszcze pojedyncze fragi w najbliozszych dniach na ultimation ;> AAA noi jeszcze jedno gz dla sidara .. NIE PADŁ XD
"w najblizszych dniach bedzie jakas akcja tylko musze miec monitor ,jakbym byl ja i balu to by sie troche bardziej bali bo dwoch ms 100 + niezle sd combo ble ble " ahh uwielbiam te słowa sidara ;D

dlugi
08-03-2007, 23:02
Czemu zlamili od razu? przegrali poprostu zdarza sie najwazniejsze to sie nie zalamywac!!

Sellemon
tobie poprostu brak jaj do takich akcji jak wojna ty sie lubisz bujac jak masz przewage tak minimum 30-40lvl. Swoja radosc zostaw dla siebie jak mozesz a mozesz!!

Mam nadzieje ze chlopaki powalcza jeszcze a nawet jak sie wyplaca to pamietaj sellomon ze oni chociaz z honorem pozostana czego tobie napewno brak(no nie tylko tobie)

Lenrock
08-03-2007, 23:02
kilka muinut temu koti padl od 24 ed ;) podobno kicka mial

Marczio
08-03-2007, 23:06
muj plej secik? :<

nie... scalaka jeszcze po ostatnim nosilem po dedzilem od pekeyz :(

sellemon
08-03-2007, 23:16
@dlugi

tu nie chodzi o jaja itp bo jak widac mialem hack , padam na kickach to co za roznica czy padl bym w wojnie tu chodzi poprostu o to ze ja nie pasuje do tej druzyny , zdarzyla mi sie jedna wpadka i zostalem zbesztany jak pies no ok :P spoko tyrajcie ludzi ale nie mnie pozatym jak by to powiedziec to nie jest moja wojna :P btw nie chodzi mi oczywiscie o wszystkich z ult bo sa spoko ludzie tacy jak wujek , unicron , sidar do nich nic niemam sa wpozadku do mnie jestem wpozadku do nich , i wiesz ja sie bawie ta gra a nie gram zeby cos zdobyc :)
Moze przesadzilem z tym komentarzem ale to odpowiedz do tych ktorzy po wygranym battle tyrali mnie , nie ktorzy nawed moich rodzicow , przyjdzie czas rewanzu :) :P narazie 3majcie sie mimo wszystko

Orius
08-03-2007, 23:39

TO ZAWSZE SOM KICKI!!
Ale teraz to musiał być kick... :<

Balu_kiler
08-03-2007, 23:49
@ Sellemon

To jeszcze nie koniec :] coś w nas jeszcze tkwi, kto wygra to się dopiero okaże, a myślę, że niewielu z nas wybierze tą drogę ucieczki co ty ...

Nie pasowałeś do teamu? Sam sie z niego wykreśliłeś, nikt ci nie mówił, że do niego nie pasujesz.
Myślę, że będąc Polakiem pasowałeś do teamu i nikt przeciwko tobie nic nie miał.

Pzdr;)

crosscut
09-03-2007, 00:20
I jeszcze Nathril, który ponoć supportuje Cruoris.

Mar 08 2007, 20:36:52 CET Killed at Level 63 by Tenchorius
and by Scotty Dermyn

i wlasnie dlatego padlem :< ale zawsze to jakis frag ;D

zafik
09-03-2007, 02:46
Ja się osobiscie wkręciłem w TibiaMe... Plik przenaczyny jest na komorki posiadające Symbiana, oraz telefony z javą. Jako że za dużo zabawy bylo by z pakowaniem wszystkiego w osobne foldery i uploadowaniem spakowalem obie wersje do SFX. miłej gry ;)

http://www.speedyshare.com/*****.html

sellemon
09-03-2007, 08:16
@balu

Siema Balu tu chodzi o ta akcje a mortechem jeszcze co sie balem niby z dp wyjsc a ja wtedy unicronowi porzyczyczlem ostatnia kase i bylem na ankh skaponlem sie ze niemam kasy nawed na statek , jak ja zdobylem chcialem wbiec w szwedow nawed ale dostalem rozkaz stac w dp wiedz stalem nastepnie po akcji na wszystkich forach pojawilo sie ze jestem lama i sie boje to doszedlem do wniosku ze jak sie boje to niemoge walczyc. Druga sprawa chcialem wbic 120lvl zarobic zrobic anni wrocic do was ale po tym cudnym hacku bylo to nie mozliwe a teraz wszystko mi sie jebie spadalem na 105lvl przez kicki niemam nic i naprawde nie jestem nikomu potrzebny

zalfik
09-03-2007, 09:14

Heh..... smiechowo ^_^

Ja się osobiscie wkręciłem w TibiaMe... Plik przenaczyny jest na komorki posiadające Symbiana, oraz telefony z javą. Jako że za dużo zabawy bylo by z pakowaniem wszystkiego w osobne foldery i uploadowaniem spakowalem obie wersje do SFX. miłej gry ;)

Teraz sie pode mnie podszywaja. Dobre to jest ^_^

@Sellemon

Mysle, ze za szybko sie "obrazasz". Tak to raczej dzieciaki w przedszkolu robia: "On na mnie nakrzyczal to sie nie bede z nim bawil".

Balu_kiler
09-03-2007, 12:02
@ sellemon

Jak nie miałeś na statek to piszesz do Balu kilera i w 2 min masz kase :]
No pojechało po tobie pare osób no ale tak to wyglądało, że się bałeś :/ w końcu dlatego nie padł Mortech. Ale to już się nie liczymy. Żyjmy dniem dzisiejszym ... B)

@ napaleniec

A może jesteś Drath Nethem :> ?

Marczio
10-03-2007, 11:04
@Sellemon

Mysle, ze za szybko sie "obrazasz". Tak to raczej dzieciaki w przedszkolu robia: "On na mnie nakrzyczal to sie nie bede z nim bawil".

Niby tak... ale sam wiesz ze jak jestes po tej samej stronie a ktos ci wrzuca bez szacunku to tez masz ochote tym rzucic, nie wszystko jest rzucane na zarty bo znamy ludzi przeciez, po czesci mu sie nie dziwie, ale nie wiem skad od razu taka wrogosc, to bezsens.

Suk Suk
10-03-2007, 23:43
Co do ostatniej bitwy uważam że o niczym to nie przesądza. Szwedzi mieli dobry plan świetne zgranie i potrafie ich docenić za to. W tej sytuacji jakiej jesteśmy uważam że już nikt więcej nie zapłaci i ta ekipa co jest będzie walczyć do końca więc my nie przegramy wojny. Ja jak spadne do rooka to z niego wyjde i dalej będe walczyć ;) W venore padłem z powodu lagów , z venore wyszedłem 1 ale przed desertem złapały mnie takie lagi że zostałem sam... mówi się trudno :)

@Sellemon
Osobiście uważam że jak nie chcesz to nie walcz mnie to bez różnicy kto płaci kto nie.

Lenrock
10-03-2007, 23:51
huj w dupe alfisowi, elderikowi i reszcie. peace

zalfik
11-03-2007, 12:31
huj w dupe alfisowi, elderikowi i reszcie. peace

Ubili cie?

Marczio
11-03-2007, 13:05
Ubili cie?

chyba taa :)

Lenrock
11-03-2007, 13:33
ubili sellemona, bili maxiego, kery zokro + zajebali mu w hoj boltow. i huj im za tuo w uszko

Iomer Thunderblade
11-03-2007, 14:36
lolomgpwned !

Ascendent
11-03-2007, 21:56
Nie myślalem ze to powiem ale podziwiam wasza wole walki. Powodzenia Ultimation :)

voice_of_scotty_dermyn
11-03-2007, 23:13
Pisze z tego konta tylko dlatego ze nie chce wylapac bana na tamto...

Wiec postawilismy otsa by cwiczyc nasz zgranie, komba itp, lecz jest nas troche za malo, dlatego postanowilismy udostepnic konto z cruoris do waszej dyspozycji. Jesli chcecie mozecie do nas dolaczyc, OTS stoi pod tibie 7,81...

klient tibi
http://rapidshare.com/files/15550384/tibia781***** (link z tibia.pl)
ip changer aka tibialoader

szukajcie sami... ten byl zawirusowany :| thx zalfik

IP: 82.143.164.51

numer konta: 1
haslo: 1

ots nie stoi caly czas ale warto probowac

p.s
pamietajcie aby zaznaczyc w opcjach login to test server

Iomer Thunderblade
11-03-2007, 23:26
22:21 You see yourself. You are an elite knight. You are Part of the Fraternity.

crosscut
11-03-2007, 23:31
22:21 You see yourself. You are an elite knight. You are Part of the Fraternity.

me to wanna be ; oooo

sir Tifejo
11-03-2007, 23:43
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1576191

Zawsze chcialem byc w tej gildii ;|, wiedzialem ze maja jaja! :-)

zalfik
12-03-2007, 00:34
Polaczenie Ultimation z Fraternity. To moze byc ciekawe ^_^

DodoZ
12-03-2007, 02:00
e... to cale Fraternity polaczone z Ulti~ ma walczyc przeciw cruoris?

Sidar
12-03-2007, 08:14
Przeczytaj sobie forum tibia.com to bedziesz wiedzial.
Walczylismy po to by oni mogli expic i walczyc razem z nami.
Mam nadzieje ze sie oplacilo.
07:11 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Ultimation of the Fraternity.

Gawlarz
12-03-2007, 08:47
Jak na tym swiecie jest z PA/random pking/zajete czy wolne respy/zeby pograc trzeba miec plecy?

zalfik
12-03-2007, 09:03
Jak na tym swiecie jest z PA/random pking/zajete czy wolne respy/zeby pograc trzeba miec plecy?

Random PK takie samo jak wszedzie, z tym ze tutaj jak ubijesz PKera to na 80% przyjdzie high lvlowy wlasciciel takowego i Cie ubije. PA straszne, (ze strony szwedzko - slowenskiej gildii przede wszystkim) aczkolwiek coraz wieksze szanse na to, ze Polacy z Ultimation (ktorzy jak mozesz wyzej przeczytac polaczyli sie z gildia Fraternity) wygraja ta wojne i cos zmienia.
Expowiska prawie nigdy nie pozajmowane, malo ludzi online (wolny resp), straszliwie niskie ceny.

Czy grac na Selenie? Poczekaj jak potoczy sie wojna ^_^

@Sidar
Czy masz na mysli to, ze ich dolaczenie do Was bylo planowane od dawna?

Gawlarz
12-03-2007, 09:08
Wlasnie uciekam z kolega z serwera gdzie jest duze PA itp ( ze strony swe no i turkow powiedzmy, najgorsza rzecz, explock od najlepszego mastera ) i myslale ze tutaj jest lepiej jednak zrobie jak mowisz, poczekam. Dziekuje.

Tininho
12-03-2007, 12:49
Teraz macie taki squad ze powinniscie wygrac ^^ powinniscie ?! musicie xD . Takiego teamu juz dawno nie bylo i jakos to musicie wykorzystac :)

Balu_kiler
12-03-2007, 13:01
Obawiać możemy się tylko o to czy Szwedzi wyjdą z dp. Bo nie będzie kogo zabijać X(

A na open battle to w ogóle nie ma co liczyć ;(

zalfik
12-03-2007, 13:27
A tak w ogole to czemu z Cru~zostali niektorzy wyrzuceni i na nowo zaproszeni?

Queth
12-03-2007, 15:20
Przeczytaj sobie forum tibia.com to bedziesz wiedzial.
Walczylismy po to by oni mogli expic i walczyc razem z nami.
Mam nadzieje ze sie oplacilo.
07:11 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Ultimation of the Fraternity.

I znowu pier*e o szopenie, Sidar fajna bajka "Walczylismy po to by oni mogli expic i walczyc razem z nami."

Iomer Thunderblade
12-03-2007, 15:51
Quteh, mala grupka osob w ULT company wiedziala o tym od ponad miesiaca.
Jakos nigdy nie mialem nic przeciwko Tobie ale pierdolisz glupoty wiec pomoge sidarqowi

Rebell
12-03-2007, 15:51
B) B) B)
To teraz wywabić Cru z depo (Impossible is nothing)
kiedyś muszą z pz wyleźć :P

Aego
12-03-2007, 15:59
Hm Mogliście zrobić kolejnego ob i żeby nagle Fernality wparowało i by poszły fragi a teraz niema szans na ob:))

Iomer Thunderblade
12-03-2007, 16:14
Ale oni nie wyszli z pz na opena :@

Marczio
12-03-2007, 16:17
Hm Mogliście zrobić kolejnego ob i żeby nagle Fernality wparowało i by poszły fragi a teraz niema szans na ob:))

jakby fraternity nagle wparowalo to fragi by sie nie liczyly ...

sir Tifejo
12-03-2007, 16:56
Mortech mial hacka czy co?

Killed at Level 117 by Shull Rhyn and by fire.

Btw, Fraternity przeciez wypowiedzialo wojne Cruoris. Asmus costam napyskowal na forum, wiec mozna to odbierac jako przyjecie tego do wiadomosci. A jako ze Fraternity pomaga Ultimation, od tej pory ludzie z Cruoris zabici przez Fraternity powinni sie liczyc do fragow, zreszta jakie te cale fragi maja znaczenie?;)

Ktos wie co sie z Cruoris stalo? Bo wiekszosc membersow odeszla/zostala wyrzucona, i maja ponownego inva.

Tevah
12-03-2007, 17:15
@Tifejo

Mortech nie miał hacka. Przecież Rhyni są znani na całej Selenie:p Swego czasu ubili Evalora i Larosa. Co do wojny to przeczuwałem, że to w końcu nadejdzie i przyznam, że jestem bardzo zadowolony. Jestem przekonany, że Fraternity wygra.

Gawlarz
12-03-2007, 17:30
Na ile oceniacie wygrana w tej wojnie gildi Fr~?
Jesli ewentualnie ona dojdzie do wladzy to czego mozna sie po niej spodziewac?
I z jakich narodowosci sie ona sklada?

sir Tifejo
12-03-2007, 17:30
@Tifejo

Mortech nie miał hacka. Przecież Rhyni są znani na całej Selenie:p Swego czasu ubili Evalora i Larosa. Co do wojny to przeczuwałem, że to w końcu nadejdzie i przyznam, że jestem bardzo zadowolony. Jestem przekonany, że Fraternity wygra.

Tak wiem, ale ktos mi powiedzial ze on i Evalor mieli hacka ;P to sie pytam tylko.

Iomer Thunderblade
12-03-2007, 19:05
Mortech MIAL hacka, wczoraj wieczorem Kreenuka pytal sie mnie czy nie znam moze acc nr. mortecha bo maja rec keya :P

sellemon
12-03-2007, 19:08
Sialalalala a ja lubie pomarancze 8o ..powodzenia dream team selena

zalfik
12-03-2007, 20:44
A ja slyszalem, ze ktos spingowal Mortecha. Whatever. Tak czy siak caly czas mnie zastanawia co z Cruziami sie dzieje. No i podejrzewam, ze teraz beda uprawiac tylko walke podjazdowa ^_^

behi
12-03-2007, 21:00
No to teraz sie ciekawiej jeszcze robi. Powodzenia.

Tevah
12-03-2007, 21:24
Mortech MIAL hacka, wczoraj wieczorem Kreenuka pytal sie mnie czy nie znam moze acc nr. mortecha bo maja rec keya :P

W takim razie mój błąd, przepraszam.

@Burniasty

Robi sie jeszcze ciekawiej, ale nie wiem czy dla Ciebie:baby:

napaleniec
12-03-2007, 21:32
Badz pewny ze na pewno nie dla polakow ;P a dla burna jak najbardziej ciekawiej bo przeicez chodzi o to by miec fun ;O Btw Zalfik a jaka maja prowadzic walke ? wyjsc 15 na 40 na opne batlle ? okaze sie czy siła lvli i ilosci plyaerow w guildi jest najwazniejsza ;>

zalfik
12-03-2007, 21:51
@napaleniec

Nie mam ochoty wdawac sie w dyskusje z kims, kto boi sie ujawnic kim jest. Zreszta moze to i lepiej dla Ciebie, bo wszystko wskazuje na to, ze Cru~ wiekszych szans juz nie maja.

behi
12-03-2007, 21:53
W takim razie mój błąd, przepraszam.

@Burniasty

Robi sie jeszcze ciekawiej, ale nie wiem czy dla Ciebie:baby:

I tak wali mi kto bedzie rzadzil tym serwem bo po wojnie mnie juz tu nie bedzie. Czas pozegnac sie z tibia.

Schnapie
12-03-2007, 22:49
I tak wali mi kto bedzie rzadzil tym serwem bo po wojnie mnie juz tu nie bedzie. Czas pozegnac sie z tibia.

Wkoncu! po 4 latach!

Balu_kiler
12-03-2007, 23:03
@ Napaleniec

To nie miał byc open 15 na 40.
Na pustyni w Ankrahmun czekali tylko Polacy. Jedynym nowym z naszych na tym battlu był Laros Feleon. Reszta to samo co na poprzednich.

To jest proste. Napaleniec jest zwykłą ciotą. Teraz pisze jakimś gównem na forum. Kiedy to Cruois było stroną przeważającą było fajnie nie?

A za jakiś czas Napaleniec zniknie z forum... Stworzy nowe gówno, którym będzie lizał dupę Fraternitom i w końcu powie kim jest. Żeby być po tej stronie która zwycięży. Nigdy nie dowiemy się kim jest Napaleniec

Bo jaki byłby inny powód. Przecież kibicowanie Szwedom czy nawet dołączenie do nich to nic złego i jest to dozwolone.

Jeśli tak nie jest to po prostu napisz kim jesteś!
Jeśli tego nie zrobisz dalej będziesz ciotą która boi się ujawnić :/

Bababa B)

sellemon
12-03-2007, 23:23
nick name : sellemon
lvl : 103
Profesja : Royal Palladyn
Swiat : Selena

Tak to ja mowilem ze pomoge swe za to ze oni pomogli mi w hacku , tylko dla jasnosci nie chodzilo mi o pomoc fizyczna :D ..teraz mam to w dupie bo z ta gra koncze :) wiedz niech wygra lepszy powodzenia , pozdrowienia dla przyjaciol i kolegow , Bog z wami :)

PaaaaPaaaPAPAPAPApapapAPaPaPAPAPAPApaPAPA Dadam

napaleniec
13-03-2007, 00:10
@ balu
o jakiej stronie przewazajacej ty mowisz ? cruoris nadal prowadzi w wojnie czy wy cos zrobiliscie ? ze fraternity z bardzo mocnymi playerami dołaczylo nic nie znaczy bo graja z polakami ktorzy sa tak ciency ze szwedzi na s beda żerowac :) czas pokaze ktora strone jest naprawde przewazajaca :P i nie piszcie ze cruoris boi sie wyjsc na open batlle z fraternity bo to normalne ,wy tez nie wyszlibyscie gydbyscie mieli o połowe mniej ludzi w guidli ale miec ludzi w guildi to ni wszystko pasuje zeby umieli oni grac i walczyc jakos druzyna a wy narazie tego nie potraficie :P btw jak tiases dogada sie na vent ze szwedami xDDDD? hi tiases no kill my dont know GL & HF

KubaGuzikkk
13-03-2007, 01:14
@up
Dobrze, że mamy takiego Pro Gamera jak Ty, który umie się dogadać ze szwedami ;)

crosscut
13-03-2007, 11:22
HAHAHAHAHA OWNED i love you Moron =*

napaleniec
13-03-2007, 14:37
hahaha scotty ciebie nawet do fraternity nie wzieli bo invitneli w miare dobrych graczy w wyjatkiem paru xD ciebie tam poprostu nie chca wiedza co jestescie warciwszystkie 60 lvle...ktora walcza o lepsza selene ;D

Iomer Thunderblade
13-03-2007, 14:54
są duzo warci, i jeszcze sie o tym przekonasz.

zalfik
13-03-2007, 16:15
Maroon piekny pown ^_^

Ja mam taka propozycje, zeby napaleniec byl przez nas wszystkich ignorowany. Niech sobie pisze i pisze, jak nikt mu nie bedzie odpowiadal to mu sie znudzi :P

sellemon
13-03-2007, 16:24
Co do czego , niektorzy polacy sa naprawde dobrzy mam na mysli wujka , unicrona , maca~ , iomera i paru innych wiedz nie mow ze sa oni slabi tylko podaj nick i powalcz przeciwko nim (chyba ze niemasz czym albo bedziesz sie bronil ze masz 20lvl itp itd , norma) , nie bronie polakow ale frajerzy trujacy dupe ktorzy sie kryja i tylko pierdo*** sa najwiekszymi debilami w tej grze . To tak na boku odemnie , dziekuje :P

Schnapie
13-03-2007, 16:40
Maroon piekny pown ^_^

Ja mam taka propozycje, zeby napaleniec byl przez nas wszystkich ignorowany. Niech sobie pisze i pisze, jak nikt mu nie bedzie odpowiadal to mu sie znudzi :P
Zjebany jestes =/
Forum jest do wyrazania wlasnych opini. Ty ze swoim 48 levelem tez masz chuj wielki do powiedzenia na tym serverze. Nawet nie dostrzegasz ze wiekszosc ma cie gleboko...wiec z laski swojej móglbys wyjsc i nie wracac...

Marczio
13-03-2007, 16:52
Maroon piekny pown ^_^

Glupi pomysl, lepiej miec z kogo sie posmiac jak napisze bzdure albo przynajmniej nawiazac jakas dyskusje, forum nie sluzy do przytakiwania przez 20 osob tego samego.

zalfik
13-03-2007, 16:54
@Schnapie

Wyrazania opinii, a nie obrazania. To jest zasadnicza roznica, ktorej ludzie Twojego pokroju nie dostrzegaja. I nijak do tego ma sie moj lvl ^_^.
Zawiode Cie wiec i odmowie opuszczenia forum, bo mi tu dobrze i jeszcze jest kilka osob, ktore beda zainteresowane moja opinia ;)

PS: Ot widzisz taki Marczio. Nie zgadza sie ze mna, pisze, ze lepiej byloby inaczej, podaje argumenty. I jest spoko. Teraz pewnie powinienem mu napisac ze jest "zjebany", zeby nie odbiec od Twojej wizji forum :P

napaleniec
13-03-2007, 18:48
HAHAHAHHA
moze moja opinia jest obrazliwa dla ciebie ale zawsze to moja opinia ;D zjebany jestes xD

KotiConqueror
13-03-2007, 19:30
jakby fraternity nagle wparowalo to fragi by sie nie liczyly ...

Jezeli frag na mnie sie liczyl to czemu mialy by sie fragi fraternity nie liczyc? lol

sir Tifejo
13-03-2007, 20:29
Zjebany jestes =/
Forum jest do wyrazania wlasnych opini. Ty ze swoim 48 levelem tez masz chuj wielki do powiedzenia na tym serverze. Nawet nie dostrzegasz ze wiekszosc ma cie gleboko...wiec z laski swojej móglbys wyjsc i nie wracac...

To jest forum, nie server, i level nie ma absolutnie nic do gadania, zbłaźniłeś się.
Btw, ja posty zalfika czytam z zainteresowaniem, jest jednym z niewielu którzy piszą składnie i ładnie, więc...pieprzysz głupoty.

Marczio
13-03-2007, 21:16
zjebany jestes xD

TWOJA OSOBISTA OPINIA HEHEHEHEHEHE tylko to pokazuje co masz w glowie. Kazdy moze walnac ryja i zwyzywac a tylko inteligetny potrafi na zimno przyjac krytyke i wysunac swoje racje kulturalnie i racjonalnie albo zamknac pysk i siedziec cicho jak zostal zownowany.

napaleniec
13-03-2007, 21:51
To siedz cicho xD owned?

crosscut
13-03-2007, 22:07
napaleniec main char name plx ? to pokaze ci co potrafia te twoje 60 lvle...

Marczio
13-03-2007, 22:38
To siedz cicho xD owned?

nie... nie owned :( pokaz co potrafisz

Balu_kiler
13-03-2007, 23:00
Napaleniec dalej pokazuje kim jest :)

zalfik
13-03-2007, 23:36
To moze ja zmienie temat na wydarzenia z Seleny ;)

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1578242

Olam Leon pisze, o tym, ze zostal z PA'owany [hehe, co za slowo] przez Ultimation/Fraternity. Ktos powie mi jakies szczegoly, czy to rzeczywiscie czyste PA, bez skrupolow? Nie rozumiem po co takie zagrywki.

Stonhard
14-03-2007, 00:22
Szukam team na Hydry. Potrzebuje Elite Knighta i Elder Druida, z tym że jeżeli knight by chciał to daje mi swoje uhy i ja lecze go podczas huntu. Wtedy wszystkie gp z Hydr bierze knight, a loot jest dzielony po 50% pomiędzy mnie a blokera (knighta). Na knighta z lvlem 50+ będzie wystarczyl Uh na 2 Hydry lub więcej.

Pomoge także w questach za mana fluidy, np: OF-quest; Black Knight-quest; Necro-quest; Bright Sword-quest a także inne do lvla 70.

Pisać w grze! Cya.

Ascendent
14-03-2007, 00:49
O tym PA na Olam~
Tenchorius i Lizard juz poczuli bluesa ze sie tak bujają?
Ładnie to wygląda na tle hasła Ultimation. Jak to było? "Tu keep 'ekhu' selena alive"?

Bez jaj, to bylo glupie zagranie ze az boli. PA robic na 60 levelu za nic w dodatku bedac w gildii postrzeganej za walczaca z PA. I jeszcze tenchorius gada z xyrielą i jej sie tlumaczy xDD to najlepsze bylo... PO prostu, nieodwołalne, jednomyslne:

ŻAL.PL

Rebell
14-03-2007, 07:52
@Schnapie: Tutaj Schnap napisałeś głupotę, wielki minus masz -.-
Zgadzam się z Tifejem, zalfik to jeden z niewielu którzy piszą coś sensownego w sensownych słowach, jeżeli miałbym wybierać między jego 1 postem a twoimi 100 to wolałbym przeczytać już ten jeden jego...

@Topic: Popieram działania Lizarda i Tenchoriusa... WIĘKSZOŚĆ Phoenix Units podpadła mi, i to mocno
Ja od nich niczego nie chciałem... sami zaczęli ;>
Jeżeli to czytasz "droga Geneocidio" to tak... to dotyczy Ciebie -.-

sir Tifejo
14-03-2007, 14:47
kick tych 2och, albo skonczenie mowienia o wojnie ult + frat & cruoris, a zaczecie wojny frat & cruoris powinien zalatwic sprawe.

crosscut
14-03-2007, 15:33
lol to nie bylo pa tylko pk... gz bohow ;P

Lenrock
14-03-2007, 16:58
Zgadzam się z Tifejem, zalfik to jeden z niewielu którzy piszą coś sensownego w sensownych słowach, jeżeli miałbym wybierać między jego 1 postem a twoimi 100 to wolałbym przeczytać już ten jeden jego...

@Topic: Popieram działania Lizarda i Tenchoriusa... WIĘKSZOŚĆ Phoenix Units podpadła mi, i to mocno

Kto i w jaki sposób?

Schnapie
14-03-2007, 17:16

Przejolem sie :/
Popadne w kompleksy i zamkne sie w sobie.
100 postów to jeszcze nie napisalem, ale co do tego jednego posta zalfika to masz racje PO JEDNYM JUZ MA SIE DOSC.

sir Tifejo
14-03-2007, 18:07
Popadne w kompleksy i zamkne sie w sobie.
100 postów to jeszcze nie napisalem, ale co do tego jednego posta zalfika to masz racje PO JEDNYM JUZ MA SIE DOSC.

i zycze Ci z calego serca zebys nie napisal.

twojstary
14-03-2007, 20:42

Przejąłem naabie ;) I pomyśleć że to Ty wytykasz ludziom błędy ortograficzne -.^ Żal.br "mrwannabecool"

zalfik
14-03-2007, 21:31
No to ja jeszcze raz sprobuje powrocic do wydarzen z Seleny ;)

Maca napisal piekny temat na forum tibia.com z podziekowaniem dla wszystkich z Ultimation za walke
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1579309

Brzmi to jakby juz bylo po wojnie, a poki co sytuacja jest taka, ze Cru~ beda stosowali walke podjazdowa i ubijali "naszych" (w cudzyslowiu, bo nie wszyscy Polacy kibicowali Ultimation) jednego po drugim, a co gorsza ubijali losowych graczy by zarobic na runki na Ultimation.
Co sadzicie o takim poscie Macy?

@Down
W sumie w tej kwestii moge sie mylic :P

behi
14-03-2007, 22:10
No to ja jeszcze raz sprobuje powrocic do wydarzen z Seleny ;)

Maca napisal piekny temat na forum tibia.com z podziekowaniem dla wszystkich z Ultimation za walke
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1579309

Brzmi to jakby juz bylo po wojnie, a poki co sytuacja jest taka, ze Cru~ beda stosowali walke podjazdowa i ubijali "naszych" (w cudzyslowiu, bo nie wszyscy Polacy kibicowali Ultimation) jednego po drugim, a co gorsza ubijali losowych graczy by zarobic na runki na Ultimation.
Co sadzicie o takim poscie Macy?

Oj losowych graczy to oni nie muszą zabijać zeby kase zebrac, glownie dzieki tym co sie wyplacili xD

Marczio
14-03-2007, 22:50

signed
simon

KubaGuzikkk
14-03-2007, 22:59
@up
Seems like a Xatton, dear Mr. Szarancz o.o! xD
@tifejo
Signed
Jacob

Schnapie
14-03-2007, 23:01
JESZCZE nie napisalem, ale wszystko przed nami ;)

Schnapie
14-03-2007, 23:03
Przejąłem naabie ;) I pomyśleć że to Ty wytykasz ludziom błędy ortograficzne -.^ Żal.br "mrwannabecool"

OH Nie!

Ja nie chce byc cool :/ ja poprostu jestem cool! GOT IT?!

twojstary
14-03-2007, 23:08
OH Nie!

Ja nie chce byc cool :/ ja poprostu jestem cool! GOT IT?!

Chcieć a móc :(
Nao, u ain't :@

Iomer Thunderblade
14-03-2007, 23:31
When they plee for mercy, we will show them none

Skinhead, skinhead, 'til the job is done !

Rebell
15-03-2007, 15:55
@Napaleniec:
Buy ALL Warhammers 900gp Serpent Swords 700gp WoI 2,5k Broad Swords 300gp Obsidian Lances 300gp Skull Staffs 5k Dragon Hammers 1,6k Knight Armors 4,5k Dark Helmets 150gp Warrior Helmets 4,5k Crusader Helmets 5,5k Spike Swords 800gp Crown Helmets 2k!!!
xD
Sznap, obyś posty bił wolniej niż wbijałeś lvle :)

Gawlarz
15-03-2007, 20:00
Witam wszystkich, zaczalem tutaj niedawno grac ( czyt. dzis ) i kazdy chyba wie jak to sie zaczyna gre na nowym serwerze gdzie ma sie puste depo i zero przyjaciol. Dlatego bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos podeslal mi jakies slabe eq na poczatku ( jakis p set, czy nawet brass legi, dark helmet itp ), jesli to oczywiscie nie problem dla kogos. Nick'u nie chce zamieszac na forum. Gdy ktos bedzie chcial mi pomoc, prosze o msg na priv i tam podam nick.
Z gory dziekuje.
Szymon

sir Tifejo
15-03-2007, 20:19
@up: kazdy zaczynal od zera, to czemu Ty niby mialbys zaczynac z plusem na poczatku?;/

@odnosnie posta macy: zenada.

miod na moje uszy.
http://img123.imageshack.us/img123/8494/uo0001gl1.jpg (http://imageshack.us)

Gawlarz
15-03-2007, 20:33
Kto bedzie chcial to mi pomoze, kto nie bedzie chcial nie pomoze. Ty nie chcesz to ok. Ja zawsze znajomym pomagalem. I na poczatku i pozniej, w ciagu dalszej gry. Czasami na pomoc na poczatku byla wazniejsza niz ta pozniej.
Pozdrawiam

napaleniec
15-03-2007, 20:39
@ Tifejo
Niektporzy zaczynaja od zera i koncza na zerze tak jak ty ;>

sir Tifejo
15-03-2007, 20:53
@ Tifejo
Niektporzy zaczynaja od zera i koncza na zerze tak jak ty ;>

w przeciwienstwie do Ciebie ;-)

zalfik
15-03-2007, 23:18
@up: kazdy zaczynal od zera, to czemu Ty niby mialbys zaczynac z plusem na poczatku?;/

miod na moje uszy.

1. Pomoc udzielona komus wraca do ciebie kiedys ze zdwojona sila. ;)

2. A zgadnij kto reportowal ^_^

Gawlarz
16-03-2007, 16:48
Chcialem publicznie podziekowac zalfikowi za pomoc :)
Pozdrawiam

zalfik
18-03-2007, 17:54
@Schnapie
Nie mam ochoty bawic sie w podworkowe wyzwiska z Toba. Trzymaj sie swoich teorii i zyj szczesliwy.

@topic
Po raz ktorys juz sprobuje nawiazac do wydarzen z Seleny.

Wrath wyglosil oficjalne oswiadczenie ze strony Cru~:
Hello!
As you all have seen, we've been in-active since Fraternity joined the war against us, though we will be back.

I expect people to start flaming us right away saying: lol you lose | haha you allready lost | (Macavelli style); PAY BEFORE THE PAYMENTS RAISE TOO MUCH etc etc

If we give up we will let you know, but on the other hand, that will never happen.

Cruoris _/

MW~

Czy myslicie, ze mozemy sie jeszcze spodziewac jakiejs wiekszej bitwy, czy juz tylko walki podjazdowej i pojedynczych fragow?

Shifos Wielki
18-03-2007, 18:44
Mysle że raczej wojna podjazdowa w tym specjalizuja sie szwedzi, teraz ich od dluższego czasu nie ma ale wydaje mi sie że sie czaja i poczekaja zeby 1 lub 2 upolowac jak beda gdzies huncic w miejscu skad ciezko uciec.

Komin
18-03-2007, 20:18
Wydaje mi się, że Szwedzi wiedzą co robią... Nie zamierzają się poddawać i tak jak Shifos uważam, że bedą stosować oni "walkę podjazdową"...

Marczio
18-03-2007, 20:23
Mysle ze zajma sie sneakowaniem ludzi z ulti~~ bo na teoretycznie mozna ich latwiej ubic chociaz mysle ze niektore osoby z ulti juz wiedza gdzie sa i nie beda sie dawaly tak latwo fragowac.

behi
18-03-2007, 22:05
Kurcze zbanowali znowu Schnapiego i nie ma kto ludzi wkurzać;/

Schnap
19-03-2007, 19:51
http://img73.imageshack.us/img73/6145/uo0595sn7.jpg

Dobra teraz na powaznie, chcialme wam pokazac jacy irutyjacy czasem jestescie
A fotka sami zobaczcie, odwdzieczylem sie poprostu za stare czasy ;)

UWAGA DO MODA/ADMINA!: W regulaminie nie ma wzmianki o multikontach, wiec z laski swojej raczylbys mi nie banowac tego, bez zadnego wiekszego powodu.