Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Seleny.
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Iomer Thunderblade
10-04-2007, 12:59
Sidar, cipka jestes i tyle.
@Sidar
Akurat nie wiem czy obecność jednego knighta i pala znacząco by wam pomogła. Nie ma sensu się kłócić o jakieś bzdety. Jesteście jedną drużyną, która ma określony cel i trzymajcie się tego.
No i mam nadzieję, że na nastęopnym battle nie będzie aż tylu noobow bo widac było, że zwalniają tempo akcji i nie pozwalają rozwinąć skrzydeł obydwu gildiom.
Beneck i tak był najlepszy !! haha a jak grał na nim lehiharon to stwierdze nawet ze zrobil to specjalnie i wspolparcuje z cruoris :D
KubaGuzikkk
10-04-2007, 15:39
@Up;
To ja w takim razie stwierdze, że jesteś głupi, ch*ja wiesz i ch*ja znasz Ardesa (;
@Up;
To ja w takim razie stwierdze, że jesteś głupi, ch*ja wiesz i ch*ja znasz Ardesa (;
cos tam wiem a ardeasa nie znam ;)
Doktor Dokurobei
10-04-2007, 17:07
Hmm nie wiem jak Ci wyszlo 11:11 z eriga, pewnie nie liczyles Levica bo nie jest z Fraternity, ale tak samo jakby Ezekiel padl teraz to bys go nie policzyl?
tak czy srak mnie to wali bo wg mnie i tak byl remis chociaz ze bylo 12:11;P
kiedys gralem na selenie pewnie i tak nik mnie nie pamieta mailem nick nashti i bylem czlonkiem 1 cruoris na selenie rzadzilsimy wtedy XDDD
Stonhard
10-04-2007, 20:23
kiedys gralem na selenie pewnie i tak nik mnie nie pamieta mailem nick nashti i bylem czlonkiem 1 cruoris na selenie rzadzilsimy wtedy XDDD
I co stanol Ci?:baby:
sir Tifejo
10-04-2007, 20:52
Hmm nie wiem jak Ci wyszlo 11:11 z eriga, pewnie nie liczyles Levica bo nie jest z Fraternity, ale tak samo jakby Ezekiel padl teraz to bys go nie policzyl?
tak czy srak mnie to wali bo wg mnie i tak byl remis chociaz ze bylo 12:11;P
owned
Pamietam pierwszego ownera nashtiego. ale zeby w cruo byl, i zeby rzadzil, to za cholere nie pamietam.
owned
Pamietam pierwszego ownera nashtiego. ale zeby w cruo byl, i zeby rzadzil, to za cholere nie pamietam.
to mało pamietasz byłem w top wtedy do cruoris wstapilem jak mialem 50-55 lvl (4 miejsce w discie) na tamte czasy to bylo cos nastepnie jebany nortec rozwiazal cruoris bo appitjuh ze swoim gangiem robili mass logi i nortec sie zasral (stary owner) rozwiazal cruoris. a 2 sila na servie bylo vidfamne ktore po rozwiazaniu cru zaczelo mnie huncic za pirreusa (na 7 najzdów tylko 2 nie przezylem !! :D) ogolnie to znam kawal historii seleny takze nie jechac ze na!! pozdrowil bym tu kila osob ale to chyba nie ma sensu :D ze swe mam respekt tylko do dwoch osob do mortech i ezekiela to wszystko !.
I co stanol Ci?:baby:
Niestety ty nie dosc ze gowno wiesz to jeszcze gowno znaczysz a nashti rzeczywiscie kiedys mial plecy. Tylko ze nashti zakolorwales to bo nie bylo tak ze niby rekrutacja tylko pisali do ciebie ze albo wchodzisz do gildii albo padasz. Wiadomo jak bylo na poczatku :)
Niestety ty nie dosc ze gowno wiesz to jeszcze gowno znaczysz a nashti rzeczywiscie kiedys mial plecy. Tylko ze nashti zakolorwales to bo nie bylo tak ze niby rekrutacja tylko pisali do ciebie ze albo wchodzisz do gildii albo padasz. Wiadomo jak bylo na poczatku :)
haha tak to prawda tylko co gorsza do mnie nie napisali najpierw mnie ubili dopiero potem bylo pytanie czy jestem znimi czy przeciwko :D
Adi? Strzaleczka ziomus =)
haha tak to prawda tylko co gorsza do mnie nie napisali najpierw mnie ubili dopiero potem bylo pytanie czy jestem znimi czy przeciwko :D
miales mniej szczescia niz xan i reszta polakow, ktorzy byli w cru swojego czasu.
@Marczio
tak mialem :)
@Scroop
haha nieee pomyliles sie ja jestem Paweł, Adi zaczal dzielic ze mna konto na 50 lvlu gdy stwierdzilem ze samemu nie ma co grac jak wikeszosc dzielila konto a gusar sie chwalil ile to "jego brat kupil bps uhow niepotrzebnie" oni dzielili ja nie a mozna bylo powiedziec ze nie bylem gorszy z lvl i skilami. Pamietam scroop rozmowy z toba jak to w szkole robiles masakre :D masz numer na gg do lady yasmine bo dawno z nia nie gadalem nie wiem co sie u niej dzieje a bardzo sie z nia zaprzyjaznilem :DDD
wy to macie problemy huh 8o
@Marczio
tak mialem :)
@Scroop
haha nieee pomyliles sie ja jestem Paweł, Adi zaczal dzielic ze mna konto na 50 lvlu gdy stwierdzilem ze samemu nie ma co grac jak wikeszosc dzielila konto a gusar sie chwalil ile to "jego brat kupil bps uhow niepotrzebnie" oni dzielili ja nie a mozna bylo powiedziec ze nie bylem gorszy z lvl i skilami. Pamietam scroop rozmowy z toba jak to w szkole robiles masakre :D masz numer na gg do lady yasmine bo dawno z nia nie gadalem nie wiem co sie u niej dzieje a bardzo sie z nia zaprzyjaznilem :DDD
Aaaa Pawelek xD wez od Adiego moj nr gg to Ci dam do Eweliny numer :P a jak tam w ogole zyjesz?
Witam
Mam pytanie czy Ezekiel Vidfamne bierze udział w wojnie ??
Aego
Witam
Aego
Tak, ponieważ bral udzial w ob oraz w zabiciu kilku pojedynczych osob... Nie ma go w gildii, ale udzial w wojnie bierze ;)
Witam
Aego
na 100% jeeeeeeedzie
masz racje nie doczytałem:D
Ezekiel Vidfamne
Inhabitant of Selena
Profession: Master Sorcerer
Level: 146
Slayer of the Leikeze
Neutral.
-------------------------------
to napisał na forum Tibia.com czy oi nie zastanawiające?:baby:
W tym temacie który tutaj cytujesz chodzi chyba o głosowanie "kto wygra w wojnie" a nie kto za kim jest:)
Ja se wrociłem i se takie coś strworzyłem:
http://i138.photobucket.com/albums/q244/Orius_sheran/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
Hahahahha;
Dzisiaj gadałem z robinem (kolega z szfeci <lick_lick>) oto czego on się nauczył;
http://i138.photobucket.com/albums/q244/Orius_sheran/robin.jpg
@Down;
As sznapi does!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Shifos Wielki
15-04-2007, 08:33
Na Selenie spokój :)
KubaGuzikkk
15-04-2007, 14:54
@up;
Cisza przed burzą ;)
Tutaj -> http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1617490
mozemy przeczytac o rezygnacji Macy z przywodctwa Ultimation i zakonczeniu jego kariery politycznej na Selenie. Co o tym sadzicie?
PS: Witam serdecznie po swietach
PS2: Gratzky dla Frat & Ult za ladny open ;)
Macavelli is Bleeeee...
Macavelli wielkiego polityka gral jak Giertych.
Macavelli = Giertych -.-'
Macavelli is Bleeeee...
Macavelli wielkiego polityka gral jak Giertych.
Macavelli = Giertych -.-'
predzej cru~ bedzie tak rozstawiac ludzi po katach jak giertych niz macavelli.
Tutaj ->
mozemy przeczytac o rezygnacji Macy z przywodctwa Ultimation i zakonczeniu jego kariery politycznej na Selenie. Co o tym sadzicie?
PS: Witam serdecznie po swietach
PS2: Gratzky dla Frat & Ult za ladny open ;)
ALE jednak szwedzi wygrali ; p
Czemu mnie nikt nie upomnial, ze linka nie wkleilem? ;)
@Lenrock
IMHO ciezko powiedzec kto wygral, aczkolwiek ja gratulowalem ladnej walki. Duzo fragow po obu stronach to jest to co tygryski lubia najbardziej
@Orius
Prosimy o bardziej wyszukane dowcipy i to najlepiej nie takie na tle rasowym ;)
@Marczio
To chyba pytanie retoryczne :P
Ogolnie chodzi mu o to, ze nie pasuje mu polaczenie Ult~ z Frat~ i dal do zrozumienia, ze ta polaczona gildia idzie w zlym kierunku jesli chodzi o wojne. Pomimo, ze przegrywa to nie zmienia nic w swoich planach/taktyce.
Napisal duzo slow, a malo konkretow ;)
krwawycomeback
17-04-2007, 19:43
Name: Lizard Feleon
Apr 17 2007, 18:03:39 CEST Killed at Level 104 by Master Wrath
and by Burniasty
kolejny noob own3d, ehh?
Iomer Thunderblade
17-04-2007, 21:55
Mial kinda hacka
A potem jeszcze padl na GSie :P
Ja to nie rozumiem ja sie mozna dac hacknac :P :P :P
BTW: Ashlon widze szaleje, koles jest moim idolem ;)
AxenRemo
17-04-2007, 22:51
@Up
Jeśli nie rozumiesz jak można się dać hacknąć to wejdz na jakąs debilna strone o "tibi" i ściągnij jakis plik wtedy napewno zrozumiesz.
Lecz to nie jest jedyny sposób którym można kogos haknąc.
pozdro
Heh... chyab troszke nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Wiem w jakis sposob ludzie sa hackowani, ja tylko nie rozumiem jak oni moga tak sie dawac. :P
BTW: Kto to z naszym "haj lvl" sprzedaje postac?
http://www.allegro.pl/item186647558_tibia_selena_super_postac_110_master _sorcerer_.html
KubaGuzikkk
18-04-2007, 02:04
@Axen;
Axen m**** psie xD!
@Zalfik;
Prawdopodobnie nikt nie sprzedaje postaci ;) Domyślam się chyba o co chodzi i nawet któż to jest, ale pozwolę sobie milczeć :p
@Zalfik;
Prawdopodobnie nikt nie sprzedaje postaci ;) Domyślam się chyba o co chodzi i nawet któż to jest, ale pozwolę sobie milczeć :p
Aew!!! Muf kto albo hanted ;\
ilu jest polskich msow +100? wystarczy spojrzec i mozna podejrzewac o kogo chodzi, o.0
@Up
Jeśli nie rozumiesz jak można się dać hacknąć to wejdz na jakąs debilna strone o "tibi" i ściągnij jakis plik wtedy napewno zrozumiesz.
Lecz to nie jest jedyny sposób którym można kogos haknąc.
pozdro
koks xD
@Axen;
Axen m**** psie xD!
@Zalfik;
Ty to all wiesz :P Pozwol sobie nie milczec :D
ze lizard mial hacka? a ja mysle ze nie chcial zeby nie pomyslleli o nim ze jest ciotą i wcisnal takiego walka, a prawda jest taka ze padl na pohu i wracajac po cialo padl od swe.
Gusar
Apr 18 2007, 01:04:37 CEST Killed at Level 126 by Master Wrath
and by Zorlan
Apr 18 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 129 by Dany Karde
and by Schnapie
Apr 18 2007, 00:56:48 CEST Killed at Level 132 by Xan Karde
and by Schnapie
Apr 18 2007, 00:50:42 CEST Killed at Level 133 by Slash'Boone
and by Zorlan
Wie ktos cos o tym?? Maronq Ty pewnie cos wiesz... xD
KubaGuzikkk
18-04-2007, 19:23
@up;
Ponoć był na gazie i myślał, że sam zownuje Cruoris :\
(To 1 na serio, to 2 troche mniej serio ;d)
@down;
No masz racje xD
Jak to pewien mądry człowiek powiada po klęsce :
"Zaryzykowałem - przegrałem",
coś takiego może sobie Gusar powiedzieć:p
@up;
Ponoć był na gazie i myślał, że sam zownuje Cruoris :\
(To 1 na serio, to 2 troche mniej serio ;d)
Podaj meska decyzje o walce no i sprobowal... w gazie nie w gazie, fajna zabawa.
Shifos Wielki
19-04-2007, 06:57
Gusar nie gral na Selenie juz dawno w sumie nie rozumiem po co spuscili go 8kk expa w dol. :)
Gusar nie gral na Selenie juz dawno w sumie nie rozumiem po co spuscili go 8kk expa w dol. :)
Żądza krwi? :>
@down
Pogrubilem kilka liter, zebys wiedzial o co pytal Shifos :P
No chyba, ze on popelnil literowke...
sir Tifejo
19-04-2007, 11:24
Żądza krwi? :>
Swojej?:pp
@Edit: A, teraz łapie :P. Wiesz, tak to jest jak ktoś chce zabłysnąć kawałem :).
KubaGuzikkk
20-04-2007, 04:01
Erm, bo jest w wojnie może, a dla Cruoris taki kozak to jest free frag x)?
krwawycomeback
20-04-2007, 15:13
Erm, bo jest w wojnie może, a dla Cruoris taki kozak to jest free frag x)?
Oczywiscie
Iomer Thunderblade
20-04-2007, 18:18
@Lenrock
padl bo mial kinda pzlocka którego wbil na 20lvlu jakims
krwawycomeback
21-04-2007, 16:00
OT znowu dziala jakby ktos kiedys chcial:
IP:selena-war.sytes.net
Port:7171
Protocol: 7.92
acc/pw: 1/1 2/2 123/123
Bylem widzialem, nuda , bo nikogo nie bylo ;)
Affff!! Orius ish bad (but good) a$$ licker!! o.o
http://i138.photobucket.com/albums/q244/Orius_sheran/a.png
:<
No i dziś doszło do Oupena zobaczymy jaki będzie wynik
Lenrock :
Sejtan Vidfamne
7;5 dla swe bodajze
od frat padli
wujek do pierogow, alfis, balu kiler, dark aqual, tycrane, shadar ray, arvit
od cru padli
master wrath, puge nocturna, evalor nocturna, nortec nocturna, benget
zdaje mi sie ze to wszystko. teraz tylko czekac na film
krwawycomeback
22-04-2007, 23:28
nvm, my bad:D
mówisz 7 a wypisujesz 6, ktos tu liczyc nie umie, ehh?
wiec bylo 6:5 dla nas
ja tam widze 7 wiec nie wiem o co ci chodzi no ale mniejsza z tym, ma ktos filmik z tej bitewki??
krwawycomeback
22-04-2007, 23:50
ja tam widze 7 wiec nie wiem o co ci chodzi no ale mniejsza z tym, ma ktos filmik z tej bitewki??
my bad, jebei mi sie w oczach od tych niebieskich ludzików
Doczekamy sie na jakiś filmik ??
krwawycomeback
23-04-2007, 19:29
Doczekamy sie na jakiś filmik ??
jak nie ma na tibicams i/albo nikt tu nie postnal tzn. ze nie ma dla niewtajemniczonych o.O
Balu Kiler napisał w swoim commencie, że nie szanuje mnie i Schnapiego :/:/:/
CO MY CI ZROBILIŚMY:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((
SD FLY PEOPLES DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On już to ma z 2 miechy :P :))
Schnapie go sfragował wiec się obraził :D a Ty mu sie nie spodobałeś :D
Wiesz jak to z ludźmi jest
Aego
On już to ma z 2 miechy :P :))
Schnapie go sfragował wiec się obraził :D a Ty mu sie nie spodobałeś :D
Wiesz jak to z ludźmi jest
Aego
Ja też go wczoraj sfradżyłem.
burniasty ty znasz te phoenix family z kyry? bo widze ze ty wrocław
burniasty ty znasz te phoenix family z kyry? bo widze ze ty wrocław
Niestety nie znam.
no zalfik zawiodlem sie na tobie.
Z powodu ktorego z moich postow na tibia.com? :>
EDIT:
Ah juz znalazlem: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1629757
Otoz moj drogi przyjacielu, jesli juz piszesz, ze ktos jest taki smaki czy owaki to poprzyj to odpowiednimi faktami.
Dlatego napisalem to co napisalem, iz wierze, ze miales jakis powod do tego co napisales i chcialbym to poznac. Nie traktuj tego jako obrone Kotiego bo akurat mnie ten koles ani grzeje ani ziębi.
EDIT:
Otoz moj drogi przyjacielu, jesli juz piszesz, ze ktos jest taki smaki czy owaki to poprzyj to odpowiednimi faktami.
Dlatego napisalem to co napisalem, iz wierze, ze miales jakis powod do tego co napisales i chcialbym to poznac. Nie traktuj tego jako obrone Kotiego bo akurat mnie ten koles ani grzeje ani ziębi.
Nie ja jestem autorem tematu o ktorym mowisz oraz nie chodzi mi o zaden topic na forum. Sam wiesz o co chodzi.
KotiConqueror
24-04-2007, 18:54
EDIT:
No ladnie.....
Iomer Thunderblade
24-04-2007, 18:54
szaranczq, z zamknietych mam 19 na 20 na bank, zobaczymy jak poszla reszta :> !
Ah to Lenrock napisal ten temat. Wybaczcie, ze Was pomylilem :P
@Koti
;)
szaranczq, z zamknietych mam 19 na 20 na bank, zobaczymy jak poszla reszta :> !
przyfarciles bo na humanie kazdy moze tyle miec zobaczymy jak ci jutro pojdzie xDD
@ Zalfik
trzymaj sie z dala od moich lootow.
Iomer Thunderblade
24-04-2007, 20:30
ssij szaranczku
sir Tifejo
24-04-2007, 21:03
ssij szaranczku
A ja miałem 1 mniej z zamkniętych :'(((
ssij szaranczku
jomer no spojrzmy prawdzie w oczy dostaniesz pytanie:
Napisz równanie reakcji toluenu z kwasem azotowym (V) przy obecnosci stęzonego Kwasu siarkowego (Vl) i niestety ale lezysz :p
KubaGuzikkk
24-04-2007, 22:15
SZARy NUUUUUUUUUUUUP:<
Iomer Thunderblade
24-04-2007, 22:22
to nie jest matura nygasie :|
to nie jest matura nygasie :|
lol jakby takie zadania byly na maturze to kazdy pachol by mogl zdac na 70%
Czekaj mam w domu arkusz z chemii zapodam cos specjalnie dla mojego bejbi jomerka.
Oblicz objętość tlenu (w warunkach normalnych) wydzielonego podczas elektrolizy roztworu siarczanu (VI) sodu, jeżeli przez elektrolizer przepływał prąd o natężeniu 5A w czasie 15 minut
Stała Faradaya F = 96500 C x mol^-1
Jomer gl jutro, napiszesz im wzór strukturalny tlenku glinu i dostaniesz za to 2 pkt -.-
Iomer Thunderblade
25-04-2007, 00:05
O chemie sie nie martwie, gorzej bedize z matma, tak czy owak, zobaczymy i juz mnie nie mecz, ide spac, cu
lol jakby takie zadania byly na maturze to kazdy pachol by mogl zdac na 70%
Czekaj mam w domu arkusz z chemii zapodam cos specjalnie dla mojego bejbi jomerka.
Oblicz objętość tlenu (w warunkach normalnych) wydzielonego podczas elektrolizy roztworu siarczanu (VI) sodu, jeżeli przez elektrolizer przepływał prąd o natężeniu 5A w czasie 15 minut
Stała Faradaya F = 96500 C x mol^-1
Jomer gl jutro, napiszesz im wzór strukturalny tlenku glinu i dostaniesz za to 2 pkt -.-
Wynik będzie 5 nie wiem czego ale będzie 5 xD
KubaGuzikkk
25-04-2007, 10:31
@up;
Spieprzaj z tym haxem ok :<?
Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiscie, dlatego nie sciagamy pliku ktory podales :p
Omg. Martwicie sie jakimis testami ;p Do zawodowki was przyjma zawsze :D:D
sir Tifejo
26-04-2007, 16:32
Wiesz, jak dla kogo, ale dla mnie zawodówki szczytem marzeń nie są :p
No tak tylko przykladasz ich ambicje do swoich - chyba nie wszyscy sa tak glupi zeby do zawodowki isc :/
Pytanko :D skad wiesz ze tak jest ?:P czyzby czyzby ... ekhm no wiesz... xDD
Wiem jakie sa realia. Ale ja Chodze do Ogolniaka ;]
Shifos Wielki
27-04-2007, 07:59
Coraz ciekawsze wydarzenia z Seleny mozna sie dowiedziec kto do jakiej szkoly chodzi lol
Coraz ciekawsze wydarzenia z Seleny mozna sie dowiedziec kto do jakiej szkoly chodzi lol
A to mówił Shifos Stary, lol.
@Down;
LoL :\
pozniej wiemy dlaczego ktos na forum tibia.com pisze
todey i w was ben hacked i dont know haw it hapen but im veri sory about these
Shifos Wielki
28-04-2007, 08:29
No o Tym nie pomyslalem ;)
No o Tym nie pomyslalem ;)
Widzisz czasem nawet gdy sie nie chodzi do szkoly trzeba troche pomyslec ;-)
Bez odbioru :P
Zobaczycie niedlugo wpadnie Ashlon i znow poleci polowa postow :-)
Co za roznica kto do jakiej szkoly chodzi?
BTW: Mamy kolejna wojne na Selenie... to sie chyba modne ostatnio zrobilo :P
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1635394
@Koti
Czy tym razem bedziesz walczyl do konca? ;)
Nie będzie walczył on ucieczkę ma w krwi :) Lub
Będzie walczył gdyż walczy z lvl 60-100 wiec go nikt nie dogoni wiec to nie wpłynie na jego expienie a ze wczesnej sza wojna wpływała na exp no to sie wpylacil
I tak padnie i tak, bo padanie ma we krwi.
mamy wystarczający damage zeby zabic kotiego gry ten bedzie w trapie ; O
mamy wystarczający damage zeby zabic kotiego gry ten bedzie w trapie ; O
Ale wczesniej musicie go strapowac, a tak jak Aego powiedzial, jest on szybszy od Was wszystkich ^_^
sir Tifejo
29-04-2007, 13:48
Ale wczesniej musicie go strapowac, a tak jak Aego powiedzial, jest on szybszy od Was wszystkich ^_^
A od czego ma sie mwalle i poty?:p
Jest napisane, ze wojna jest pomiedzy Eternal Crusade-Dark Culture? Jest ta druga gildia, bo jej nie widzialem?
Iomer Thunderblade
29-04-2007, 19:12
Kann Aj Joooooooins Anti Xyrieeeeeela ?
Iomer czy ty masz jakies problemy ze soba??? Pytam szczerze ^_^
@Darco
Tej drugiej juz nie ma, przeistoczyla sie w Anti-Xyriela :-)
Pai First :\
Aha, Zalfik dzieki za informacje.
iomerq musisz byc zalamany egzaminem jeszcze :( pojedz na majowke do babci zebys tam ochlonal na wsi :p
Swoja droga jak da sie zauwazyc w topicu "Only Selena" oraz na dedykowanym naszemu serverowi forum na tibia.com coraz wiecej ludzi przychodzi do nas. Co tym myslicie? Moze jeszcze beda "ludzie" z Selenki ^_^
sir Tifejo
29-04-2007, 23:01
Swoja droga jak da sie zauwazyc w topicu "Only Selena" oraz na dedykowanym naszemu serverowi forum na tibia.com coraz wiecej ludzi przychodzi do nas. Co tym myslicie? Moze jeszcze beda "ludzie" z Selenki ^_^
z cala pewnoscia - nie.
Iomer Thunderblade
30-04-2007, 00:38
@Zalfik
Nie, problemów nie mam ale nie widze powodu zeby sie nie zachowywac troche jak debil na forum czy w grze ^^.
@Szaranczek mój
Wcale nie bo bede mial okolo 80 pkt ^^ !
A chce sie dolaczyc sorcem do Anti-Xyriela !
@Tif
Moze jakies argumenty? :>
@Jaszczurinio
msg mie na giegie
@Iomer
Sprawiles mi niezmierna przyjemnosc piszac jakis sensowny post. Rob to od czasu do czasu ku uciesze publiki ;)
sir Tifejo
30-04-2007, 13:52
@Tif
Moze jakies argumenty? :>
Jestem na tym serverze od poczatku [z malymi przerwami], wczesniej gralem na innych serverach, takze moje doswiadczenie tibijskie jest spore, a na selenie gra banda glupkow po obu stronach, jedni chca wykopac pol serva, drudzy chca wykopac drugie pol, i tak to sie ciagnie i ciagnie. lepiej nie bedzie.
KubaGuzikkk
30-04-2007, 14:02
@iomer;
Aight ! :F
Iomer Thunderblade
30-04-2007, 14:55
@Zalfik
Nie :p
@Tif
Ja mam zwyczaj wierzyc w ludzi :P
@Maroon
Kolejny spamer ^_^
@Iomer
To spadaj na drzewo :P
@Wydarzenia z Seleny
Jak myslicie jak nisko moga jeszcze spasc ceny na Selenie? Saphir robi DHQ za 200k. Poprostu umarlem...
sir Tifejo
30-04-2007, 16:55
@Tif
Ja mam zwyczaj wierzyc w ludzi :P
@Wydarzenia z Seleny
Jak myslicie jak nisko moga jeszcze spasc ceny na Selenie? Saphir robi DHQ za 200k. Poprostu umarlem...
Widzisz, ja nie ;)
Mysle ze moga spasc jeszcze nizej, poki saphir/koti nie beda mieli waste. Swoja droga - koti pokazal jaki cep z niego ;)
Swoja droga - koti pokazal jaki cep z niego ;)
Nie muf tak o wyosko poziowfej postaci!! A tak na serio to to nie było miłe ;] Tzn, to co zrobił z dhq -.-''
@Zalfik
Nie, problemów nie mam ale nie widze powodu zeby sie nie zachowywac troche jak debil na forum czy w grze ^^.
@Szaranczek mój
Wcale nie bo bede mial okolo 80 pkt ^^ !
A chce sie dolaczyc sorcem do Anti-Xyriela !
masz mi tez zalatwic zebym tam wszedl jak nie to ja mam wtyki w CKE i dostaniesz 20 pkt i ogolnie masz ambe jol!!
Ballor Lurt
01-05-2007, 18:43
Co myślicie o przyłączeniu się Fraternity do Ultimate ?
Zauważyliście że Fraternity expi a Cruoris się zwyczajnie boi?
Ostatnio w ogóle Cruoris nic nie robi, co najwyżej partyzantka na expiących ludzi z Fraternity...
A, i mam parę pytań do Was dotyczących serwera;d W sumie odpowiedzą na nie tylko starzy gracze.
1. Kto pamięta gildię "Green Guys with a pink hairs"?;d
2. Kto pamięta (w sumie na to każdy może odpowiedzieć) stary nick Zorlana?
3. Jaka była pierwsza gildia na Selenie?
4. Między kim toczyła się pierwsza wojna i kto wygrał?
5. Kto założył gildię Aurea Mediocritas (nieistniejącą obecnie gildię)?
6. Kto założył i kto był liderem gildii Teddy Bear?
7. Jak nazywa się druga postać (MS) Puge Nocturny?
8. Jakiej narodowości jest Lizard Feleon?
9. Kiedy powstał serwer?
10. Jaki jest najwyższy poziom na serwerze (to każdy może sprawdzić)?
Ja znam odpowiedzi na każde z tych pytań ale chcę sprawdzić waszą wiedzę.
Test? Hehhehehe dobre :P
Tylko za malo wiem, zeby odpowiadac. A Laros jest z Urugwaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ballor Lurt
01-05-2007, 18:56
A ja jestem z RPA... :D Z resztą, nie pytałem o Larosa tylko o Lizarda :)
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ja:(
Dobrze że ktoś o niej pamięta jeszcze:D
krwawycomeback
01-05-2007, 21:49
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że ja:(
Dobrze że ktoś o niej pamięta jeszcze:D
JakieTy?. My!(ja Ty i beneck(oldone)). Lider nie znaczy odrazu zalozyciel:D
Ballor Lurt
01-05-2007, 21:55
Kloccie sie, kloccie :D A widzicie, mam 11 lvl ale pamiętam ;D
Iomer Thunderblade
02-05-2007, 05:01
Najlepszy mag na selenie padl dzis a potem jeszcze wbil rsa :|
Najlepszy mag na selenie padl dzis a potem jeszcze wbil rsa :|
Ktos gral moim noob charem?? :/
Ballor Lurt
02-05-2007, 10:53
E, czy mi się źle wydaje czy w Aurea Mediocritas przez jakiś czas liderem był Saphir Thor? ;p A, i kto jakich członków pamięta?
E, czy mi się źle wydaje czy w Aurea Mediocritas przez jakiś czas liderem był Saphir Thor? ;p A, i kto jakich członków pamięta?
Był, w czasie gdy my dołączyliśmy do Section Eight na czas wojny. W sumie to wtedy ta gildia sie znoobiła, bo Saphir brał każdego praktycznie. Prócz mnie i Schnapiego należeli tam stary Beneck, Fri Ethan, Alfonso'Capone chyba, Xenice, Gady Karde, Gusar, Koti no i troche by jeszcze wymieniać:)
Ballor Lurt
02-05-2007, 12:25
Noo, był jeszcze Blademort, Sheinen (chyba), Xyriela (chyba), Anoun (napewno) i jescze wielu, wielu innych. Ale to jak Saphir był liderem ;d
To sie Wam zebralo na wspominki :)
krwawycomeback
02-05-2007, 13:50
Noo, był jeszcze Blademort, Sheinen (chyba), Xyriela (chyba), Anoun (napewno) i jescze wielu, wielu innych. Ale to jak Saphir był liderem ;d
Nie wiem, nie interesowalem sie juz po tym jak wyszedlem. Saphir zrobil tam troche bajzel i rozwiazal gildie
@behi
bez alfonsa
Ostatnio w ogóle Cruoris nic nie robi, co najwyżej partyzantka na expiących ludzi z Fraternity...
A, i mam parę pytań do Was dotyczących serwera;d W sumie odpowiedzą na nie tylko starzy gracze.
9. Kiedy powstał serwer?
Ziomus szczerze ? masz lekko naje..ne bo nie wiem czemu maja w ogole sluzyc Twoje bezsensowne pytania .Nie wiem jak innych , ale mnie to j...e z gory na dol gram na selenie praktycznie od poczatku servera mialem tutaj kilka postaci , lecz moja gra niestety byla z przerwami i nie bede tu tego pisal bo nikogo to nie obchodzi .Zrozumcie musialem dodac cos od siebie :-) PoZdRo "StArA" Selena :-)
9. Kiedy powstał serwer?
wiesz co quiz to moze se zrob w innym topicu bo nie potrzebuje zeby ktos sie odnosil do mojej "wiedzy" na temat historii tego serwera skoro ja wiem tylko to co potrzebuje. Chyba ze jestem na lekcji historii :/
Ballor Lurt
02-05-2007, 16:11
Boże, Wy naprawdę idźcie na jakąś terapię. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś pamięta jeszcze stare, dobre czasy. I wyobraź sobie że ja też gram od początku serwera. Widać Zalfik, Iomer, krwawycomeback i behi są bardziej rozumni i zrozumieli sens mojego testu.
9. Kiedy powstał serwer?
A mi się to podoba , znałem odp na każde pytanie poza 5... Gram tutaj od pierwszych sekund i moge powiedzieć że kiedyś selena była fajnym światem a teraz stacza się na samo dno , no chyba gorzej było tylko w pierwszych 4-7 dniach seleny za czasów guildi infinity ;)
Pozdrowienia dla wszystkich , mam nadzieje że kiedyś odbudujemy starą sytuacje na selenie....
Ballor Lurt
02-05-2007, 19:27
Było Infinity - było ciekawie :d Miło mi że komuś się jednak mój test podoba ;) Oni wiedzą co to znaczy cieszyć się z gry.
Boże, Wy naprawdę idźcie na jakąś terapię. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś pamięta jeszcze stare, dobre czasy. I wyobraź sobie że ja też gram od początku serwera. Widać Zalfik, Iomer, krwawycomeback i behi są bardziej rozumni i zrozumieli sens mojego testu.
Akurat z rozumnoscia to ma niewiele wspolnego. Iomer to 13 - latek z zezem i schizofremia ;)
A tak na serio to zrozum, ze mi ten test nie grzeje ani nie ziebi, a inni uznali to za glupi pomysl i wyrazili swoja opinie ;) Pamietaj jestes z nami albo przeciwko nam ^_^ j/k
Ballor Lurt
02-05-2007, 20:01
A ja jestem z Wami, a nawet przeciwko Wam :d
Sa nieco lepsze sposoby na przypominanie sobie dobrych czasow niz robienie "quizu" Ja osobiscie nie znalbym odpowiedzi na polowe pytan chociaz gram od 1szych faccowych dni bo jak zaczynalem to bylem nubasem (i zostalem nim)
Iomer Thunderblade
02-05-2007, 21:18
schizofrenia* <;
schizofrenia* <;
no lifezz tak majom iomerqq :**
Jockepockelolol
03-05-2007, 14:51
schizofrenia* <;
O RLY? o.o
Jeden Łukasz od expienia, 2 Łukasz od picia Komandosow _/
KubaGuzikkk
03-05-2007, 17:51
@up;
Ya, rly o.o!
Btw. Mortech unbanned :\
KubaGuzikkk
04-05-2007, 01:38
Oww pqp zapomnialem o edycji postow :<
Delete it plx ?
i o co tu chodzi <myśli> B) gdzie są te wydarzenia ?? ;) heeh Pozdro
Jockepockelolol
04-05-2007, 11:37
@up;
Btw. Mortech unbanned :\
Za co mial bana? ;\
Za co mial bana? ;\
mial haxa i haxery chyba mu wbily bana z pkingu ale nie jestem pewien.
Szwedom sie zawsze upiecze.
krwawycomeback
04-05-2007, 12:00
mial haxa i haxery chyba mu wbily bana z pkingu ale nie jestem pewien.
Szwedom sie zawsze upiecze.
Czemu zawsze najwiecej pieprzysz mimo ze gówno wiesz?
Czemu zawsze najwiecej pieprzysz mimo ze gówno wiesz?
Hmmm... przeczytajmy ze zrozumieniem...
mial haxa
To jest prawda, chyba nie zaprzeczysz?
haxery chyba mu wbily bana z pkingu ale nie jestem pewien.
Czy jest cos jeszcze do dodania?
krwawycomeback
04-05-2007, 15:22
Czy jest cos jeszcze do dodania?
Si, nie mial bana tylko delet'a, do którego wkoncu nie doszlo.
Mial haxa, za którego mozemy "dziekowac" fraternity.
Kusy_Kazakov
04-05-2007, 16:10
O dziwne, myślałem że to któryś z Rhyn go haxnął ;)
sir Tifejo
04-05-2007, 16:26
O dziwne, myślałem że to któryś z Rhyn go haxnął ;)
Ale to i tak wina Fraternity, no przeciez inaczej byc nie moze!
Iomer Thunderblade
04-05-2007, 16:58
Tak, to moja wina :|
edit: 16:21 Warning! The murder of Slash'Zu was not justified.
KotiConqueror
04-05-2007, 20:40
Widzisz, ja nie ;)
Mysle ze moga spasc jeszcze nizej, poki saphir/koti nie beda mieli waste. Swoja droga - koti pokazal jaki cep z niego ;)
Po pierwsze debilu to i tak nikt nie pojdzie za 500k na DHQ bo ja juz w przeszlosci z rok temu robilem za 250-300k
Popatrz matole na saphira team czy w ogole ktos tam pojdzie lol
Po drugie wkurzal mnei saphir ostatnio i dlatego zrobilem ten post
Po trzecie to saphir robi kazdy quest jaki jest i jeszce mi sie wpiernicza do DHQ jak ja praktycznie moge tylko solowac jego. Nie zrobie CI OFa czy tam Behe questa albo questa na tego wanda na demonie a on sie wszedzie wpierdziela.
Po czwarte to moja sprawa co i za ile chce sobie robic bo moge sobie robic co mi sie podoba na tym zalosnym serwerze
Si, nie mial bana tylko delet'a, do którego wkoncu nie doszlo.
Gadasz jak nerandil czyli kolejny pajac ktory chce z siebie zrobic szweda a nim nie jest. Napisalem ze nie jestem pewien i mialem na mysli delete a bana napisalem z rozpedu, oczywiscie TY wiesz najwiecej na temat, kto jest odpowiedzialny za haxxor Mortecha. Dziekuje Ci zalfik za umiejetne wytlumaczenie pacanowi o co chodzi. <noooooassslicker>
@ iomerrrr
HAHAHAH JUZ WIESZ ZE NIE ZDALES EGZAMINU TO Z FRUSTRACJI SIE WZIALES ZA PEKEJZ RIGHT IOMERQQQ??
:********
@Koti
Ales sie uniosles :P
Aczkolwiek zgodze sie z Toba, ze mozecie robic questy za tyle za ile chcecie, nawet robiac sobie waste. To Wasz sprawa. Aczkolwiek teoretycznie powinno Wam obu (jako Selenowym hlvlom) zalezec na tym aby ceny rosly, a przynajmniej nie spadaly ;)
@Marczio
asslicking rox ^_^
Iomer Thunderblade
04-05-2007, 23:34
Loooool ale z ciebie debil mój szaranczq
Name: Slash'Zu
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 74
World: Selena
Residence: Darashia
Guild membership: Follower of the Cruoris
no random pking mensz
Kurcze to żeście nas zaskoczyli tym podstępnym atakiem noob charami:D
warto zaznaczyc ze uwalili wam asslickera w postaci
Allseq
jest może jakiś filmik jak was zaatakowali i co z tego wyszło (o ile cos wyszło):confused: ??
krwawycomeback
05-05-2007, 01:07
Szkoda tylko ze nas nie zaskakuja i na openy nie wychodza :|
Macie tez problem z zalogowaniem na selene ? Bo mi sie wyswietla lista ale zalogowac juz nie mogę. ;/
Zeke_Atirus
05-05-2007, 17:26
Siema ja mam identycznie na wyskakuje okno z postaciami ale logować sie już nie mge... Myslalem ze Amministrator sieci zablokował mi port ale widocznie nie B)
No to sie ciesze ze to nie tylko ja tak mam.. :)
sir Tifejo
05-05-2007, 19:05
Po pierwsze debilu to i tak nikt nie pojdzie za 500k na DHQ bo ja juz w przeszlosci z rok temu robilem za 250-300k
Popatrz matole na saphira team czy w ogole ktos tam pojdzie lol
Po drugie wkurzal mnei saphir ostatnio i dlatego zrobilem ten post
Po trzecie to saphir robi kazdy quest jaki jest i jeszce mi sie wpiernicza do DHQ jak ja praktycznie moge tylko solowac jego. Nie zrobie CI OFa czy tam Behe questa albo questa na tego wanda na demonie a on sie wszedzie wpierdziela.
Po czwarte to moja sprawa co i za ile chce sobie robic bo moge sobie robic co mi sie podoba na tym zalosnym serwerze
Dokladnie. Debilu :)
Jockepockelolol
05-05-2007, 19:42
Po pierwsze nikt Cię nie trzyma na tym żałosnym serwerze. Więc możesz iść grac na inny nie będziemy płakać.
Szkoda tylko ze nas nie zaskakuja i na openy nie wychodza :|
NAS?? oo ciekawe czy to puge czy nortec :/
Iomer Thunderblade
06-05-2007, 01:48
Gheheh Heheh Eh E Hh Pewnie Pucz :|
KotiConqueror
06-05-2007, 05:46
Po pierwsze nikt Cię nie trzyma na tym żałosnym serwerze. Więc możesz iść grac na inny nie będziemy płakać.
A czy ja mowilem ze sie gdzies wybieram? HAHAHAHAHA. Ja tutaj zawsze bede grac bo podoba mi sie lanie takich naabletow jak ty
Zeke_Atirus
06-05-2007, 09:23
Ej co sie dzieje znowu nie da sie podlaczyc do serwera X( ktos może wie czemu ?
Ej co sie dzieje znowu nie da sie podlaczyc do serwera X( ktos może wie czemu ?
Weź dziecku zabawkę to będzie płakał :/
Schnapie? <10 znakow>
Zeke_Atirus
06-05-2007, 10:01
Weź dziecku zabawkę to będzie płakał :/
po prostu sie pytam czy ktoś wie cos wiecej bo na tibi.com tylko jest mala notatka o problemch na serwerze a jak wchodze na tibie.com i Who is online to jest 37 graczy online na serwie i sie zastanawiam czemu niekturzy umieją sie podłączyć a niekturzy nie.
krwawycomeback
06-05-2007, 10:21
LMAO :D:D:D:D:D
Oni niesety jeszcze nie rozumieja polskiego :/
Maja spore problemy.. tam na gorze i na wiekszosc serverow nie mozna zalogowac.
Kusy_Kazakov
06-05-2007, 11:21
A czy ja mowilem ze sie gdzies wybieram? HAHAHAHAHA. Ja tutaj zawsze bede grac bo podoba mi sie lanie takich naabletow jak ty
23:33 Koti Conqueror [160]: odkad zrobilem ta gildie
23:33 Koti Conqueror [160]: zrobilem ja poto zeby zabijac
23:33 Koti Conqueror [160]: wlasnie po to kurwa
23:33 Koti Conqueror [160]: zabilem sam masoyame solo
23:33 Koti Conqueror [160]: wtedy zalozylem gildie
23:34 Koti Conqueror [160]: pozniej zajebalismy babouna 90RP
23:34 Xarhelos [29]: to czemu "Justice" Alliance?
23:34 Koti Conqueror [160]: bo dla mnie to justice
23:56 Koti Conqueror [160]: no tak jestem zly
23:56 Koti Conqueror [160]: ale nic mi nie zrobicie
23:56 Koti Conqueror [160]: bo nikt mi nic nie moze zrobic
n/c ;)
Własnie nie wiem czemu ale mnie to troche denerwuje:( Porgalbym sobie troche:D
KaRoLeCZeQ
06-05-2007, 11:42
Ja gram na Neranie i probuje sie zalogowac od 30minut i nic! Na wiekszosc Servow nie da sie zalogowac ;/
Jockepockelolol
06-05-2007, 11:42
Zobaczymy Koti, zobaczymy.
pro eful HE HE
krwawycomeback
06-05-2007, 12:06
A co chcesz mu zrobic? posmyrac go?
Jockepockelolol
06-05-2007, 12:12
A co chcesz mu zrobic? posmyrac go?
Tak. Chce go posmyrac.
mozecie się zalogować na Selene? Dobra czytałem poprzednią strone jakieś problemy
Tak. Chce go posmyrac.
A czym?? ;)
@Up,
Ja właśnie nie mam problemów :/
nie trzeba miec odwagi do bicia ludzi z lvlem mniejszym o 50 od siebie, ale jak juz trzeba bylo walczyc z rownymi to znalazles byle powod zeby sie wyplacic i uciec.
23:33 Koti Conqueror [160]: odkad zrobilem ta gildie
23:33 Koti Conqueror [160]: zrobilem ja poto zeby zabijac
23:33 Koti Conqueror [160]: wlasnie po to kurwa
23:33 Koti Conqueror [160]: wtedy zalozylem gildie
23:34 Xarhelos [29]: to czemu "Justice" Alliance?
23:34 Koti Conqueror [160]: bo dla mnie to justice
23:56 Koti Conqueror [160]: no tak jestem zly
23:56 Koti Conqueror [160]: ale nic mi nie zrobicie
n/c ;)
No zobaczcie, kolejny zdradziecki Polak. Czy on zabijając łamie jakieś reguły tej gry? idzcie na secure jak wam się nie podoba.
No zobaczcie, kolejny zdradziecki Polak. Czy on zabijając łamie jakieś reguły tej gry? idzcie na secure jak wam się nie podoba.
A moge iść na harmonie? Tam gra mati smoczasz durzy ;7
Kusy_Kazakov
06-05-2007, 15:06
Nie łamie reguł ale przynajmniej przestał by się zachowywać noobowsko, bo skoro kumpel dostal 20 k payment za to ze nic z niego nie spadlo podczas PK to wybacz... Są rzeczy które nie wymagają komentarza ;]
@Koti
No ujebales hackera ktory mial niecaly bp uh, gratz :]
Ballor Lurt
06-05-2007, 21:15
Wiesz co Koti Conqueror? Udajesz takiego mastera. Ale to pozory. Nie mam zbyt dużego poziomu, ba, mam 10 ;p Ale to tylko dlatego że z moim internetem nie bardzo mam jak grać (ip blocked). Ty jesteś po prostu noobem. Noobem, który uważa że dobry poziom wystarczy, noobem który myśli że może wszystko. Myślisz że ja nie wiem że bałeś się iść na pojedynek z kimśtam o poziomie wyższym niż 90 i zapłaciłeś paymenta? Myślisz że dasz radę z kimkolwiek o poziomie 100+? Mylisz się. Jedyną twoją przewagą jest poziom, a raczej ilość many i życia i szybkość. Nic poza tym. Byle 120 kina (!) mógłby Cię zabić. Dlaczego? Dlatego że Twoje PvP jest po prostu denne. Hunta boisz się na tyle że jakiego by Ci paymenta nie strzelili to i tak zapłacisz.
Zwracam uwagę na liczbę mnogą. Widzisz? Jestem pewien że gdyby tą postacią grał ktoś z dobrym, naprawdę dobrym PvP (po nickach tu nie będe wymieniał), walka byłaby na równych siłach. Chyba że zacząłbyś uciekać. Bo 90RP nie ma szans Cię dogonić. I to jest cała Twoja przewaga. Wiesz do kogo jesteś podobny w celach i umiejętnościach? Do CHYBA najlepszej MS na Selenie... (nie patrzyłem czy jest najlepsza). Ona też zabija duużo niższe poziomy. Bo wie że da radę. Ale kogoś równego sobie się nie odważy. Jak Ty.
twojstary
06-05-2007, 21:20
A jak mozna kogos ubić inaczej solo, niż samemu xd?
_Thorin_Thilider_
06-05-2007, 21:31
Apr 22 2007, 04:21:46 CEST Killed at Level 87 by Koti Conqueror
and by Naverok
90rp?:]
a maso bil z fista,bo akurat tamtedy przechodzilem i mnie zaatakowal... poza tym maso nie mial eq...
a tak w ogole to jaki jest wynik w wojnie?:confused:
Ballor Lurt
06-05-2007, 21:41
@Up
Wynik jest taki że Fraternity sobie expi a Cruoris się boi ;)
@Thorin
Z fista to do konca nie bil, bo jak zadzwonil po mnie rl, ze koti zabil maso i ze hack,:baby: , jak odzyskalem pass to mial gsa i p seta. 2lvls down :baby:
_Thorin_Thilider_
06-05-2007, 21:48
@Deqz
no ale jak na skille 85+ w swordzie to mi nic nie zrobil...:]
a co do maso i odzyskania postaci...to widze,ze straty odrobione...:D
KubaGuzikkk
06-05-2007, 22:00
@Ballor;
Z tego co ja widzę, to teraz własnie Cruoris expi i to ich ciągle mam w VIP online, a nie Fraternity o.o
No offence ofc.
krwawycomeback
06-05-2007, 22:03
@Up
haha... szale sie ostatnio odwrócily, nie jestes zbyt nabierzaco.
@Up
Po twoich postach widać przepięknie jak mało wiesz o Selenie. Wpierw wyzywasz Kotiego że ma słabe pvp itp... Nie chce go bronic ogolnie, ale denerwuja mnie odpowiedzi takich ludzi jak ty, którzy gówno wiedzą na temat jego pvp i na temat tej gry. On robi sobie z was wszystkich polewke, wykorzystuje po prostu to co osiągnął przez cały swój czas jaki poświęcił na tę marną grę. Już widzę was wszystkich jako obrońców ucisnionych którzy na 160 lvlu bawiliby się w policjantów i zabijali pekerow i thiefów oraz atakowali Szwedów.
A skoro mówisz już o wojnie, drogi Ballorze Lurtcie, to wiedz że Fraternity nie wyszło ostatnio 2 razy na opena, i to my ostatnio zaczęliśmy expić, a ich morale wydaje się być w tej chwili zerowe.
warto tez dodac, iz prawdopodobne jest ze wojna sie niedlugo skonczy, badz nadejda rewolucyjne zmany na korzyść Cruoris
krwawycomeback
06-05-2007, 22:22
warto tez dodac, iz prawdopodobne jest ze wojna sie niedlugo skonczy, badz nadejda rewolucyjne zmany na korzyść Cruoris
Juz nadeszly tylko o tym nikt nie wie
http://i138.photobucket.com/albums/q244/Orius_sheran/beztytuu-2.png
_/, w sumie to już miało dawno nastąpić!! =D
Juz nadeszly tylko o tym nikt nie wie
Co sie stalo? Rozum na ulicy znalazles?
krwawycomeback
06-05-2007, 22:36
Co sie stalo? Rozum na ulicy znalazles?
Odeslac ci? bo to chyba twoj.
Śmieszni sa ludzie ktorzy mowia o PvP Kotiego. I o tym, ze odszedl z wojny. Jesli nie czytaliscie forum okolo pol roku temu to sie nie wypowiadajcie. Koti zaznaczyl tam, ze konczy swoj udzial w wojnie z powodow nieporozumien w gildi i innych waznych rzeczy. A co do PvP, jesli chcesz sprawdzic to wez go na duala, a , ze ma wyzszy lvl to twoje zmartwienie. Co do Babouna to ja tez go ubilem:D na 89 lvl (z qumplami).
KotiConqueror
07-05-2007, 03:06
Przeczytalem z grubsza te posty. To co ten kolo wkleil to wydaje mi sie ze te 3 ostatnie linijki to fake tzn nie powiedzialem tego ale zeby wam bylo milo to moge powiedziec teraz. Tak nikt mi nic nei moze zrobic. A jak jest inaczej to prosze przekonajcie mnie ale nie tutaj glupimi gadkami tylko w tibii. Ja juz tysiac razy mowilem dlaczego wyszedlem z wojny i w ogole W OGOLE tego nie zaluje. Co do pvp ogolnie to nie rozumiem jak mozna kogos oceniac a samemu niczego nie dowiezc, bo pokazal ktorys z was cos na selenie kiedykolwiek?
TA BO KOTI MA LEVEL a kto wam bronil expic. Tzn bronil bo jestescie noobletami i nie potraficie sobie poradzic. Ja sie jakos zawsze umialem ustawic i nigdy z nikim problemow nie mialem chociaz we wszystkich wojnach walczylem. Lize moze dupe mi ktos zarzuci a komu lize dupe? To Cruoris i Fraternity zabiegaja o mnie zebym do nich doszedl.
I tak robie co mi sie podoba a jak wam nie pasuje to idzcie na non pvp albo mnie zabijcie.
Jakies dzieciaki 12-letnie spamuja forum jaki to ja jestem be a nic nie wiedza o tej grze a tymbardziej o selenie. I w sumie zawsze sa tacy co tak pieprza glupoty, a prawda jest taka ze wy odejdziecie a Koti bedzie zawsze gral i robil co chcial na selenie :)
"Zobaczymy" powiecie... no to nie mowcie tylko cos zrobcie. Robcie chary z mysla tylko ze kiedys mnie dojedziecie, trapy na mnie nie wiem robcie cos zebym sie nie nudzil a nie klapcie ozorami na forum.
Mam malutki problem ;( od wczoraj niemoge wejsc na na selene inne serwy dzialaja np: morgana nierwiem czemu czy7 t ma jakis zwiazek z tymi hackami?
KotiConqueror
07-05-2007, 03:47
Mam malutki problem ;( od wczoraj niemoge wejsc na na selene inne serwy dzialaja np: morgana nierwiem czemu czy7 t ma jakis zwiazek z tymi hackami?
Zobacz na tibia com na online list bo selena jest wylaczona gdzies od 18:00 wczoraj. Moze dlatego :P
xD!
Koti noobku, biore Cie na solo.
BTW 3 raz awansowalam na 66 mlvl :cup: !!!!
Kocham wszystkich noobkow ktorzy mnie insultuja na forum, bez nich zycie byloby takie nudne. Licze na wiele obrazliwych komentarzy oraz buziaki dla wszystkich fanow gracza Djinn de'Moon.
I kto jest best mska na Selenie? XP
Kisses,
Xyriela
P.S. Jak nie ma zbyt wielkiego wyboru graczy na Selenie o pewnych porach dnia czy nocy, trzeba sie zadowolic jakims 60+ msem, wszak to i taki wysoki lvl. Paymenty maja ludzie, ktorzy mnie insultowali, a nie Ci, ze ktorych nic nie spada ;d Jak wola siedziec w depo ich sprawa.
Apr 19 2007, 00:50:38 CEST Killed Wileo at Level 7 unjustified i ja zabijam niskie lvle?! xD!
foteka.pl/1aff6737c4e1d2e02cf545f7eb4d08e4
Cos sie stalo Burniasty? Czemu nie wyszliscie na OB?
Widzisz tak to jest wy pare razy nie wyszliscie my pare razy :]
Wiec nie wyzywaj nas od najgorszych jezeli sam tez tak robisz.
Wy nazywacie expieniem to co zrobiliscie tylko w jeden dzien ?
Moze i wbiliscie cos expa po 100k chyba max nie wiem nie patrzalem na eriga.
Pasowalo by zebyscie wyszli na expa nam to na reke by bylo.
A zreszta wali mnie to.
PZDR
krwawycomeback
07-05-2007, 10:23
A zreszta wali mnie to.
PZDR
Skoro cie to wali to po kiego czorta tu piszesz
btw. jakiego opena? ostatnio to wy nie wychodzicie, a nie my
Kusy_Kazakov
07-05-2007, 12:18
xD!
Saphir Thor? :confused:
P.S. Jak nie ma zbyt wielkiego wyboru graczy na Selenie o pewnych porach dnia czy nocy, trzeba sie zadowolic jakims 60+ msem, wszak to i taki wysoki lvl. Paymenty maja ludzie, ktorzy mnie insultowali, a nie Ci, ze ktorych nic nie spada ;d Jak wola siedziec w depo ich sprawa.
Apr 19 2007, 00:50:38 CEST Killed Wileo at Level 7 unjustified i ja zabijam niskie lvle?! xD!
Weź przynajmniej zachowaj klase i nie pisz takich idiotyzmów k? I ten 60 ms Cie nie insultowal tylko zalozylas mu 20 k za to ze nic z niego nie spadlo ;] Kinda lame reason, co?
Skoro cie to wali to po kiego czorta tu piszesz
Żeby zaniżać średnią postów (pod względem iq)
Weź przynajmniej zachowaj klase i nie pisz takich idiotyzmów k? I ten 60 ms Cie nie insultowal tylko zalozylas mu 20 k za to ze nic z niego nie spadlo ;] Kinda lame reason, co?
Ale Saphir Thor jest chlopcem irl xD!
Lame reason, tez reason. Ty nie mozesz takich uzywac raczej ;)
Puss,
Xyriela
lekkopodsuszonatwarzyczka
07-05-2007, 13:17
A ty masz sucha twarz irl :(
A zreszta wali mnie to.
PZDR
No rzeczywiscie, w swoim poscie wyzwałem was od najgorszych z najgorszych XD
Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Zniszczycie ten server do cna. Tacy ludzie jak Koti i przede wszystkim Xyriela zostana na servie i beda robic PA na...... sobie nawzajem, bo nikogo wiecej nie bedzie. Sry, nie cierpie do Was osobistych urazow, ale czytanie tego co piszecie, pokazujac dume jaka sie napawacie niszczac i gnebiac ludzi na Selenie, przyprawia mnie o odruch wymiotny.
A ja naprawde w Was (tj. "haj lwl") wierzylem, myslalem, ze zrobicie cos z nasz Selenka; ostatnio nawet podczas nauki zaczalem skilowac z mysla o powrocie w trakcie (lub po) wakacji. Pytanie tylko po co?
Pozostaje miec jeszcze jakies zludne nadzieje, ze gildia, ktora wygra ta smieszna wojne (tak definitywnie), zrobi porzadek, poki co granie tutaj jest conajmniej bez sensu :P
Amen ;)
Ballor Lurt
07-05-2007, 13:57
xD!
Koti noobku, biore Cie na solo.
BTW 3 raz awansowalam na 66 mlvl :cup: !!!!
Kocham wszystkich noobkow ktorzy mnie insultuja na forum, bez nich zycie byloby takie nudne. Licze na wiele obrazliwych komentarzy oraz buziaki dla wszystkich fanow gracza Djinn de'Moon.
Kisses,
Xyriela
Ale widzisz, według mnie walka powinna być na równych szansach. Lepiej zamiast bić 60ms bij lvl :)
Ale widzisz, według mnie walka powinna być na równych szansach. Lepiej zamiast bić 60ms bij lvl :)
Wiem :///// Ale koles naprawde zasluzyl na lanie :/// Staram sie bic lvl, ale ciagle mam kicki. Po jednym kicku Polaczki szybko zalogowali sie na d lair noobcharami zeby zabrac mojego loota, co sie dziwic, ze chcialo mi sie zabijac.
Zabrac mojego loota.. Zwlaszcza ze mam rsa. Ale jak nie maja innych sposobow na zarabianie to niech sobie biora, ja mam przyjaciol, ktorzy zawsze mi pomoga :)
@Zalfik
Chyba Cie nawet nie zaatakowalam w Greenshore.. Czy to nie byles Ty... o.o
Staram sie nie gnebic ludzi na Selenie. Pisze, ze jestem pa i pk, bo to wlasnie ludzie chca uslyszec i to im zamyka niewyparzone buzie. Jakbym zaczela kazdego fraga tlumaczyc, to by odkrzkyneli chorem: KLAMAMCZUSZYSZ EVUL POWER ABJUZERZE!!!!!!! NA STOS!!!!!
Best wishes,
Xyriela
hehehe, ty juz nawet nie wiesz kogo atakujesz a kogo nie... nie zaatakowalas mnie na greenshore, mowilas tylko, ze mnie nienawidzisz i ze wszystkich nienawidzisz.
Poki co jesli 100 osob nazeka, ze jestes PK/PA to chyba cos w tym jest. Czy to moze taka zmowa, wszyscy sie umowili, ze beda tak na Ciebie mowic, zebys nawet Ty sama w to uwierzyla? I tak jak napisalem, nic do Ciebie i Kotiego nie mam (z nim mam nawet stosunki bardziej im plus), wyciagam tylko wnioski z tego co piszecie ^_^
Cometeor
07-05-2007, 15:50
Klasnijcie W Dlonie !!
Najwiekszy Zjeb Na Selenie Powraca
Podniescie Rece W Powietrze Joooooo !!!
Pojara Ziom =// Nie Wiem O Co Mi Chodzi =/
Wróci pl brothers in caves of hunt - wszystko wroci do normy.
szkoda że saphir to chłopak
Klasnijcie W Dlonie !!
Najwiekszy Zjeb Na Selenie Powraca
Podniescie Rece W Powietrze Joooooo !!!
Pojara Ziom =// Nie Wiem O Co Mi Chodzi =/
LoL :\ ja już z maronem gramy od pewnego czasu :\
Wiec czemu powaraca? :/
sir Tifejo
07-05-2007, 17:53
Genialnie to zabrzmialo :d szkoda Ci tego?;)
hehehe, ty juz nawet nie wiesz kogo atakujesz a kogo nie... nie zaatakowalas mnie na greenshore, mowilas tylko, ze mnie nienawidzisz i ze wszystkich nienawidzisz.
Poki co jesli 100 osob nazeka, ze jestes PK/PA to chyba cos w tym jest. Czy to moze taka zmowa, wszyscy sie umowili, ze beda tak na Ciebie mowic, zebys nawet Ty sama w to uwierzyla? I tak jak napisalem, nic do Ciebie i Kotiego nie mam (z nim mam nawet stosunki bardziej im plus), wyciagam tylko wnioski z tego co piszecie ^_^
Oni naRZekaja na o wiele wiecej rzeczy niz tylko biednego noobka Xyriele :(
ONI SIE ZMOWILI!!! NA PEWNO!!!!1111!!!!oneoneone!!11
Ja dzis walilam pa hero. Hero pai, daj i znow paj i daj :D
I lvl wskoczyl =D
Pozdrowienia dla wszystkich Polakow na Selenie! Fajnie jest pisac posty po polsku, juz mi sie znudzilo pisanie na tibia.com forum..
Hugs and good emotions from
Xyriela
advance:
foteka.pl/1c57fc2c1b9fa1dd71fb1669e0ae2ee9
przpalowe eq, ale mialam tam obstawe.. :P normalnie expie w p secie xP
Xy~
@Up;
Ma ktoś spluwe? Następna 20 latka co jest "cool" :\
Idź śpiewaj i jedz pomarańcze bo póki co iq zaniżasz :\
Twoje posty są takie śmieszne że "cha cha cha" boki zrywać ale z żalu.
@Down;
PQP!! NO BLOXIOXIOXIOXIOX :\
sir Tifejo
07-05-2007, 19:27
@Up;
ALE CAROLINKA I TAK TO ROBI SPECJALNIE!!
@Xyriela
Eh..... tak czy siak intrygujesz mnie... i to sam nie wiem czy w pozytywnym czy tez negatywnym tego slowa znaczeniu. Jesli jest tak jak mowi Tif~ to takie zarty do mnie nie trafiaja, a przynajmniej nie tu i teraz.
Heh... tak sobie mysle, ze zachowujesz sie indentycznie jak Iomer - byleby ogol nie dowiedzial sie jaka/ki jestem naprawde. Szczerze powiedziawszy to takie osoby, ktore okreslaja sie kim sa i umieja bronic swojego zdania zasluguja na szacunek.
Wez przyklad z Tif'a, Marczia, Schnapiego czy Burniastego ^_^
BTW: Widzieliscie priceliste Macy? On chyba sam nie wierzy w to co napisal :P
A jesli wierzy, to ja musze poznac jego dealera ;)
KotiConqueror
07-05-2007, 20:04
Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Zniszczycie ten server do cna. Tacy ludzie jak Koti i przede wszystkim Xyriela zostana na servie i beda robic PA na...... sobie nawzajem, bo nikogo wiecej nie bedzie. Sry, nie cierpie do Was osobistych urazow, ale czytanie tego co piszecie, pokazujac dume jaka sie napawacie niszczac i gnebiac ludzi na Selenie, przyprawia mnie o odruch wymiotny.
A ja naprawde w Was (tj. "haj lwl") wierzylem, myslalem, ze zrobicie cos z nasz Selenka; ostatnio nawet podczas nauki zaczalem skilowac z mysla o powrocie w trakcie (lub po) wakacji. Pytanie tylko po co?
Pozostaje miec jeszcze jakies zludne nadzieje, ze gildia, ktora wygra ta smieszna wojne (tak definitywnie), zrobi porzadek, poki co granie tutaj jest conajmniej bez sensu :P
Amen ;)
Bez urazy ale to jest gra i w nia gram zeby czerpac przyjemnosc. Mam gdzies ze ludzie nie beda grac albo odejda. Dlaczego ma mnie interesowac los innych przypadkowych ludzi grajacych w gre internetowa? <lol> Aha chcialem jeszcze sprostowac nie dlatego mowilem ze moge sobie robic co chce bo mam 160 level i sie mnie wszyscy boja ( w co watpie hehe) tutaj chodzi raczej o to ze mam mnostwo znajomych, ktorzy nie mieliby powodu aby mi cos robic. Jakos nigdy z takim chociazby cometeorem czy xaarem sie nie poklocilem o nic. A zabijam tylko noobow i zabijal bede. Jak to powiedzial jeden z najlepszych moich kolegow z tibii ' Survival of the fittest'
KotiConqueror
07-05-2007, 20:08
@Xyriela
BTW: Widzieliscie priceliste Macy? On chyba sam nie wierzy w to co napisal :P
A jesli wierzy, to ja musze poznac jego dealera ;)
A wlasnie pricelist to dobry pomysl tylko ze ma male szanse powodzenia bo hlvlom sie nie chce tego kontrolowac. Chodzi o to ze trzeba robic 'PA' na tych co sprzedaja za tanio. Przeczytajcie post saphira na tibia com zgadzam sie z nim.
Ale to raczej nie przejdzie bo musieliby naprawde wszyscy pilnowac cen. Chociaz ja to popieram w 100%.
Kusy_Kazakov
07-05-2007, 20:28
To co ten kolo wkleil to wydaje mi sie ze te 3 ostatnie linijki to fake tzn nie powiedzialem tego
Haha a może dać całą rozmowę co? ;) Najpierw to mówisz a potem że to fake...
Wybacz, ale pomyślałem o naszej kochanej Xyrieli, bo może wg niej Saphir to MSka ;]
@Up;
@Down;
PQP!! NO BLOXIOXIOXIOXIOX :\
Jestes jakis sfrustrowany.. :/ Napisz cos od siebie. Jakis taki 'are we being emo?' Acha i ja nie zartuje! Jestem smiertelnie powazna.
D:
I de klep acsmo ki. Albo 7 lvle..
KOTI TY SIE NIE MADRZ, JESTES UWIEZIONY NA ZAWSZE I NIE SPRZEDASZ ANI JEDNEGO DSMA ZA 80 000 golden pieces.
Kolegom cytuje piosenke kogos tam (slyszalam jak spiewala E. Gorniak) "Jej portret"
Naprawde jaka jestes nie wie nikt,
bo tego nie wiesz nawet sama Ty.
BTW Xyriela jest cool. Re'Cutie is teh pro. Coz wiecej moge dodac.
Acha.
Akurat nie mozna posluchac? I trzy i dwa i jeden, GO!
Biała noc, a po niej
Pod powiekami piasek mam
I zmęczone usta
Nowy dzień pożegnać chcą
Lecz w tej mgle, ten kolor
Ten kształt nad tą wodą
Zabrania nam zmrużyć oczy
Zabrania pójść do kraju snów
Czerwony kwiat, okrągły kwiat
Każe śpiewać, tańczyć nam
Ref.
Więc śpiewam i tańczę
I jem pomarańcze
Pozdrawiam fanow super mmorpg'a TIBIA!!!!1111!!
Buziaki,
Xyriela
P.S. Zalaczony obrazek przedstawia moja smierc z rak evul mastah co sie zwie unicronem:
foteka.pl/f07c16f82c4406bcf27783f58bd168b4
empty girl plx :(
To zabrzmialo trzyznacznie :S :/ :( :o
[QUOTE=zalfik;1416240]Czytam tak i czytam post za postem i wiecie jaki jest prosty wniosek?
Hm, troche bez sensu jest to co napisałeś. Wszyscy tak robią, niektylko Xyriela i Koti.
Kotiego nieznam i niewypowiadam sie ale Xyriela jest bardzo miła i chwali sie jej to ze tępi noobów :]
Sam niejestem najlepsezym graczem ale staram być sie normalny.
Moze i jestem noobem ale to juz nie mój ból :p
A co do PA to juz tak bywa wyższe lvl robią tak z miejszymi i zawsze tak bylo jest i bedzie nikt z was nigdy nierobil PA ani nie PKowal na nikim?
Spujzcie na siebie :]
Albo najlepiej siedzcie w depo.:cup:
PZDRO Elite de'Moon :]
Cometeor
07-05-2007, 22:29
nikt sie ze mna nie kloci bo ja kazdego kocham i kazdy mnie kocha =*:*
A co do PA to juz tak bywa wyższe lvl robią tak z miejszymi i zawsze tak bylo jest i bedzie nikt z was nigdy nierobil PA ani nie PKowal na nikim?
Spujzcie na siebie :]
Pomimo iz moj najwyzszy lvl to 50 to nigdy nie pozwolilem sobie na PA w jakiejkolwiek formie. Wchodze na expowisko, siedz osoba majaca 20-30 lvl mniej, grzecznie pytam kiedy skonczy etc.
No moze mam maly grzech w postaci PK party noobcharem, ale to uwazam za normalny element gry;
Akcje w stylu "bede robil co chcial mam na wszystkich wylany bo jestem haj lvl" sa be. Zreszta gram w ta gre juz pare lat i dopiero na Selenie spotkalem sie z tak wielkim PA (bo PK to jest rzeczywiscie wszedzie :P)
Iomer Thunderblade
07-05-2007, 22:37
Tak, wszyscy kochaja Cometa \0/ !!
@Zalfiq
Ja jestem jaki jestem, mozesz mnie kochac albo nienawidzic ale ja bede taki jaki jestem, zjeb for life. _/
/\
|
|
|
To jest evol veri powaznie co napisalem
Wydarzenia z Seleny:
Xyriela stracila rsa. Od tego momentu bede grzeczna, zeby znow nie nabic evul czachy :)
Nareszcie moge ubrac soft bootsy!!11!!! :D
No.. Jak mi ktos zasponsoruje aola (bo ostatni mi SPADL :o ).
Skoro przy temacie bootsow, to zamieszczam moj screen z POI questa. Nie jest zbytnio dopracowany, bo bylam wykonczona po blisko 10h max skupienia i biegania wsrod evil potworow :S
foteka.pl/0685e16c1b676ca35281596e55498829
Pozdrawiam wszystkich kickajacych Selenian :/
Xyriela
Ja jeszcze nigdy nieplacilem choc juz kilka razy prawie padlem przez to 8o w koncu od tego jest PRO :]
Przetrwaja najsilniejsi B)
Na to sam wyjdzie jak nie zaplacisz i padniesz i spadnie Ci wiecej ;p
A takto PA daje ci wybór :D:evul:
Wydarzenia z Seleny:
Xyriela stracila rsa. Od tego momentu bede grzeczna, zeby znow nie nabic evul czachy :)
Skoro przy temacie bootsow, to zamieszczam moj screen z POI questa. Nie jest zbytnio dopracowany, bo bylam wykonczona po blisko 10h max skupienia i biegania wsrod evil potworow :S
foteka.pl/0685e16c1b676ca35281596e55498829
Pozdrawiam wszystkich kickajacych Selenian :/
Xyriela
Jak to dobrze byc egocentrykiem, wydarzenia koncza sie na mnie.
Napisalem to z takim glupawym przekasem bo jak juz ktos wspomnial twoje zarty sa hmm specyficzne i ciezko sie z nich smiac
Tu uklon w strone mojego kochanego misia IOMMERQQA ktory czasem potrafi mnie czyms rozmieszyc
busha cztery (4) you kotqqq
@Iomer
Oto chodzi, ze po Twoich postach na forum nie jestem w stanie Cie lubic ani nielubic :P Moze kiedys na browar sie spotkamy to sie pomysli wtedy ;)
@Xyriela
Jak juz zapodajesz screeny to wrzucaj do tematu ONLY SELENA (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37004&page=52), bo tam bieda z nedza, a Twoje sski sa nawet interesujace ;)
BTW: Z tym scullem to obiecujesz? :>
EDIT: Eeeee Iomer co to za gildia, czyzbym byl z czyms nie na czasie?
Ostatnio nei czytam forum.tibia.com, bo sam spam i pierdoly tam pisza :/
Xyriela jak juz zdazylas zauwazyc to cie tu nikt niechce ;)
Wiec mozesz skonczyc swoja marna "Kariere" na forum tibia.pl i przestac walic te swoje nudne zalosne posty.
Gud Baj Kohana Xyrielo
@Xyriela
Jak juz zapodajesz screeny to wrzucaj do tematu ONLY SELENA, bo tam bieda z nedza, a Twoje sski sa nawet interesujace ;)
BTW: Z tym scullem to obiecujesz? :>
Nie chce nigdzie na sile wrzucac tych ssow. Mam taki pomysl ze bede dorzucac do posta czasem albo i czesto link i jak ktos jest ciekawy niech sobie zobaczy.
Z tym skulem mowie serio, mam dosc rsa... Poza tym chcialabym sie skupic na expie by gonic moich idoli. Jak na razie udalo mi sie troche wybic z mlvlem..
Ciagle kicki nie pozwalaja wyjsc na hunta, mam nadzieje, ze w nocy sie poprawi.
Best regards,
Xyriela
P.S. Kiedy Xyriela byla malym noobkiem (bo teraz jest duzym noobem):
foteka.pl/13f448210afaec40272d770b7046d122
Na tym screenie widac, ze ja tez nalezalam do Aurea Mediocritas, a bylo to za czasow Saphirowego leadershipu. Bylam najnizszym lvlkiem w tej gildii.. :)
Nikt mnie wtedy nie bil :D
Xyrielaaaa...
Blagam zostaw to forum w spokoju bo te twoje posty ograniczaja sie tylko "Wbilam mlvl""Nadal dobrze mi idzie z mlvl""moze w nocy cos poexpie""moze kopne sie w dupe""moze podrapie sie po pi***"
To forum nieogranicza sie tylko do ciebie wiec zrozum to albo wyjazd.B)
Kusy_Kazakov
08-05-2007, 00:26
Wydarzenia z Seleny:
Xyriela
Jak Ci spadł ten AoL to oddał Ci Macavelli? ^^ Czy pytałaś Unicrona? 8o
@up: Signed.
Xyriela jak juz zdazylas zauwazyc to cie tu nikt niechce ;)
Wiec mozesz skonczyc swoja marna "Kariere" na forum tibia.pl i przestac walic te swoje nudne zalosne posty.
Gud Baj Kohana Xyrielo
A kim TY jestes? O.o
Dlaczego nie moge napisac paru postow skoro jestem graczem z Seleny i mam ochote sie wypowiedziec? Jak nie chcesz, nie czytaj =) Nikt Cie nie zmusza.
Chyba, ze jestes PREZESEM i mnie usuniesz :///
BTW stworzyles to konto specjalnie na ta okazje?
Szczerze na papierze,
Xyriela
@Kusy
Nie oddal. Powiedzial, ze to niemozliwe, ze mi spadl, bo nikt nie widzial aola :(((
KubaGuzikkk
08-05-2007, 00:38
@Iomer;
JOMER :| NAO ! Cometa all nie kochają tylko on kocha all -,- Omg tard Xd
@Xyriela's ss;
"22:48 Gady Karde [145]: BINE PIZDA"
XDDDDDDDDDDDDDD No to weri roxando xd
EDIT;
Aew pqp co do skrina to chodzilo mi o ten z poji kłesta ;\
@2up;
Tu się zgodzę ;)
08-05-2007, 00:42
@xyriela
z tego co slyszalem to moglo to bys meczace 10 h szczegolnie jesli przez wiekszosc czasu bylas jezdzona na ventrilo hihi normalka nie ;P?
Co do aola to przeciez chcialas zwrotu straconego aola bo ci spadl xD
Co do aurea to chyba najnizszym lvlem jaki tam byl to był ell'ciulass ale to tak na marginesie moze sie myle no ale takie moje gdybanie ^^
08-05-2007, 00:46
Tak na marginesie czy inni uzytkownicy tego forum zauzywali to co ja ? mianowicie ze to forum przezywa ozywienie gdy pojawi sie na niej czlowiek z ciekawa twarza xD raz było to sidar ze zje***** ryjem a teraz xyriela z suchutka skoreczka na twarzy xD
@lekkopodsuszonatwarzyczka
To normalne, ze zawsze znajda sie zazdrosne noobki, ktore beda krzyczec z napredce zalozonego konta.
EZH to tez Twoje konto? =d
Boisz sie powiedziec, kim jestes?
NO JA SIE JAKOS NIE DZIWIE, ZE SIE BOISZ D:
A co do mojego zdjecia.. Hmm..
Mozesz sobie mowic, co chcesz, ja siebie lubie i nie boje sie pokazac kim jestem.
No, a poza tym wyglad sie nie liczy, tylko to co sie ma w glowie. Nie znasz mnie, wiec nie oceniaj NAPREDCE, co tez mam w glowie => Zreszta za pozno, i tak wiem, ze oceniasz ludzi po wygladzie!1!!!!
Pozdrowienia,
Xyriela
P.S. TO CO SIE STALO Z AOLEM?
:confused:
P.S.2. Na poi zdarzyl sie wypadek, ale Ciebie tam nie bylo wiec nie masz pojecia jak pewna osoba sie mna przemile zaopiekowala. Powiem Ci pozniej, bo na razie nie moge, jeszcze powstana jakies spekulacje :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.