zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Berylii

Stron : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Lenrock
11-10-2006, 20:35
Piszcie tu wszystko co związane z Berylią. Zapewne główna dyskusja będzie na temat wojny Knighthood VS Lifestyle. Mam nadzieję, że temat sie rozwinie.

Wine_Capone
12-10-2006, 12:26
Co tu duzo gadac :| przegralismy wojne w momencie gdy Excail i jego "banda" dolaczyli do Knighthood. Smutne ale prawdziwe.
Wiekszosc z nas poszla na Elysie inni na Galane a jeszcze inni zaplacili za wolnosc. Ostatnie rozwiazanie bylo najglupszym z mozliwych, musialbym nieznac KH. Pare tygodni i wszyscy popadaja co byli w ls. Do tego oczywiscie postawa Knightsola - rasisty.
W kazdym razie powodzenia dla wszystkich, ktorzy jesczze tam graja :)

Rev'ico
12-10-2006, 14:08
hmm w wojnie obecnie jest krucho dla nas mozna powiedziec ze juz odpuscilismy sobie :P , ale cóż kiedys przyjdzie dla kh tzw " dzien zaplaty:evul: " xD i jeszcze na beryli napewno niejeden raz bedzie o nas glosno :)
pozatym niedawno wszyscy pisali " ls backspabbers , Pa , " etc itp... a praktycznie jestem pewien ze jak kh poczuje sie pewniej zacznie sie to co dawniej i wszyscy beda plakac i prosic " COMEBACK PLZ " :D :D
ale to tylko moje przeczucia nic pozatym

pozdro

evul el Rev:evul: :evul: :evul:

notop
12-10-2006, 15:32
hehe a pamietam jak sie ze mna ktos klucil w poprzednim temacie ze KH niema szans,rok temu juz mowilem ze przegracie i i tak wylecicie z serwa ..
no coz wtedy mi nikt neiwierzyl:D

KuSiAjAcA
12-10-2006, 16:01
W końcu nie ma się co dziwić jak się mierzy z graczami ze stażem z przed 2001r.

Rev'ico
12-10-2006, 19:23
W końcu nie ma się co dziwić jak się mierzy z graczami ze stażem z przed 2001r.

oczywiscie ciezko jest walczyc skill vs bot

OFFTOPIC , niedawno wyszla nowa opcja heal bomb w blackd ... ahuehuahe polega to na leczeniu sowich , tylko jescze niewiadomo mi jak xD , teraz kh bedzie jescze fajniej 8o 8o 8o

Lenrock
12-10-2006, 19:26
oczywiscie ciezko jest walczyc skill vs bot

OFFTOPIC , niedawno wyszla nowa opcja heal bomb w blackd ... ahuehuahe polega to na leczeniu sowich , tylko jescze niewiadomo mi jak xD , teraz kh bedzie jescze fajniej 8o 8o 8o

heal bomb ;s napisz jak cos bedziesz wiedzial

Name: Korobskura
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 133
World: Berylia
Residence: Thais
House: Wood Avenue 4 (Edron) is paid until Oct 26 2006
Guild membership: Slayer of the Knighthood
Last login: Oct 12 2006, 12:53:38 CEST

Rev'ico
12-10-2006, 19:37
heal bomb ;s napisz jak cos bedziesz wiedzial

Name: Korobskura
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 133
World: Berylia
Residence: Thais
House: Wood Avenue 4 (Edron) is paid until Oct 26 2006
Guild membership: Slayer of the Knighthood
Last login: Oct 12 2006, 12:53:38 CEST

Ok , jak cos bede widzial wiecej to wyjasnie :D , a co do koroba to latwo pg skoro ma sie tyle hajsu co oni ( oni bo ks i korob to rl bracia :P ) a z kąd maja hajs ? Porste z hacków np sov od denzza i inne rary , itemy od ango von valour , od melizie , i od wielu wielu innych :)

Lenrock
12-10-2006, 19:48
nie marnują dużo czasu na gre, a przy tym dobrze się bawią

Rev'ico
12-10-2006, 20:16
jakby niepatrzec to po ta sa gry zeby sie dobze bawic :D
offtop -> czesto zastanawiam sie ludzi ktorzy pisza ze lepiej jak niema wojen na servie jak jest cisza spokój i nic sie niedzieje , ja niewyobrazam sobie tibi bez wojen , osobiscie h lvl wbijam po to by pozniej sie zabawic :) a co do beryli , to napoczatku mojej egzystencji na servie bylem pokojowo nastawiony jednak na 55 lvl kh mnie kleplo pare razy i wtedy sie zcazely przygody z wojnami , doszedlem do ao i tak jzu sie potoczylo az do dzis :D:cup:

Lenrock
12-10-2006, 20:18
same expienie jest nudne, a podczas wojny mozna sie zabawic ; pp

Kajn
12-10-2006, 20:38
http://img174.imageshack.us/img174/8452/lasui8.png (http://imageshack.us)

teraz nie macie szans przy tym bocie i knightach na 150lvlach :]

KuSiAjAcA
12-10-2006, 20:53
HAHAha taką nakładkę umie każdy głupiec z odpowiednim do tego programem,sam podobne robiłem.

Kajn
12-10-2006, 21:19
@up Ty mowiles do mnie?

Lovah
12-10-2006, 21:38
Na tego bota jest sposób, wymaga bardzo dobrego zgrania i refleksu.
Przykład: Przejście na Fibuli blokują Delvines, Knightsolo i jakis inny knajt.
W Delvinesa ida 2 sdki, i cała ekipa za pomoca bota go uha, majac exhausted przez 0.9 sek, a w tym samym czasie pada combo w KS. Trudne do zrobienia, ale mozliwe i wymagajace dobrego PvP.

Guardian anubite
12-10-2006, 22:00
W Delvinesa ida 2 sdki, i cała ekipa za pomoca bota go uha, majac exhausted przez 0.9 sek, a w tym samym czasie pada combo w KS. Trudne do zrobienia, ale mozliwe i wymagajace dobrego PvP.

Mądre lecz cięzkie do wykonania bo zanim zrobią combo na innego to dostaną już dwa. Z blackd proxy można wygrać tylko duża , duża przewagę.

PS. Corso of darknes to szpieg byl w lifestyle i wogole znam jego całą historie. Teraz nim sharuje Xiary Darth. :)pozdro dla Rev'ica i Kajna

Szkut
12-10-2006, 22:06
@up Ty mowiles do mnie?

Blackd to prawdziwy kombajln no coz berylia jest juz stracona wszystkim uczciwym graczom z beryli zycze najlepszego na nowych swiatach

Eny the Noob
12-10-2006, 22:09

Mozliwe, ale z botem -.-

KuSiAjAcA
12-10-2006, 22:39
Tak widziałem cama z fibuli jak ao poszło na kh te uhanie było proste do wykonania rękoma bo tak specjalnie dużo tych uhów nie szło ;s to było po prostu zgranie w uhaniu a nie jakiś bot..btw. fajnie poncek sie tam złożył.

Igrexou
12-10-2006, 23:33
Berylia jest już stracona :> Revico wołaj age i reszte i chodźcie na askare :> ty też Kajn xD

Rev'ico
13-10-2006, 05:02
Berylia jest już stracona :> Revico wołaj age i reszte i chodźcie na askare :> ty też Kajn xD

na askarce juz próbowalismy , stracony swiat age zabijali wiele razy za nic mnie ten w ogóle rexis smierdzi , a na beryli to moze jak kiedys uzbiera sie jakas ekipa co bedzie chciala walczyc na kh to podejzewam ze pomozemy im xd:D :D

Guardian anubite
13-10-2006, 13:45
Tak... ciekawe jaka ekipa... z takich "lamerów" jak Vatariel itp.... Sory że muszę napisać "Lamer" ale poprostu nie przepadam za gejami w rl co w tibi się zachwoują jak cieniasy. pozdro THoria zaprasza:D

KuSiAjAcA
13-10-2006, 14:56
Thoria jest straconym servem od czasu sławnego banshee questa gdzie pewna guildia zrównała z ziemią wielu polacków ;].

Guardian anubite
13-10-2006, 15:02
Thoria jest straconym servem od czasu sławnego banshee questa gdzie pewna guildia zrównała z ziemią wielu polacków ;].HEheHE widze żę ty wszystkie serwy znasz itp. Ja ci powiem tak że nie warto trzymać z samymi polakami :) czego przykładem jest opsiana sytuacja twoja bo jak wiesz to wszystko zrobil Gorthard ... Ogolnie na thori jest dobrze jak ktos lubi wojenki itp:) Pozdro

KuSiAjAcA
13-10-2006, 16:36
Powiem ci że masz racje :p

Etan Marth
13-10-2006, 16:55
nie marnują dużo czasu na gre, a przy tym dobrze się bawią

13.5h
10.5h
11h
11h
14h
8.5h
4h

Jesli dla ciebie to malo to fajnie masz
http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Knightsolo:
na 139lvl'u 23.5h i na jakims tam 22 wiec wiesz
A jesli chodzi ci o to ze sharuja to zwracam honor

KuSiAjAcA
13-10-2006, 17:07
Tyle eo siedzi dziennie więc nie masz się co wysilać..

Lenrock
13-10-2006, 17:27
13.5h
10.5h
11h
11h
14h
8.5h
4h

Jesli dla ciebie to malo to fajnie masz
http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Knightsolo:
na 139lvl'u 23.5h i na jakims tam 22 wiec wiesz
A jesli chodzi ci o to ze sharuja to zwracam honor

Poczytaj ten temat od początku, oraz kilka innych związanych z berylią. Mają bota dzieki któremu korob ostatnio przez 7 dni wbił 8 lvli. Myślisz że grał samodzielnie?

KuSiAjAcA
13-10-2006, 18:39
Dla mnie to troche zbyteczne by było siedzenie 130 masterem na jakimś biednym bocie,ale z moim netem i kompem to prędzej bym padł ze 120 razy za nim bym zrobił te lvle.

Frapper
13-10-2006, 19:18
ten bot to jest kobajn. nawet na hero i hydrach mozna na nim expic wiec...

Lenrock
13-10-2006, 19:39
na wrl i demonach również

Silvaeris
13-10-2006, 19:49
Tak... ciekawe jaka ekipa... z takich "lamerów" jak Vatariel itp.... Sory że muszę napisać "Lamer" ale poprostu nie przepadam za gejami w rl co w tibi się zachwoują jak cieniasy. pozdro THoria zaprasza:D

Syńciu powiedz mi co czyni z Vatariela takiego lamera ? To, że nie dał się wyhuntować z servera jak Twoja 11-letnia osoba ? :o

Rev'ico
13-10-2006, 20:08
Syńciu powiedz mi co czyni z Vatariela takiego lamera ? To, że nie dał się wyhuntować z servera jak Twoja 11-letnia osoba ? :o

wydaje mi sie , ze guardianowi chodzi o to jak po akcji na fibuli przez jakis czas kh niegralo a jak wrucilo to " pozwolilo" odejsc innym za free bez paymentów wtedy odeszla nawet niezla sumka osób i tak juz sie dalej potoczylo :P

Guardian anubite
13-10-2006, 21:51
Eh... 11 lat to może ty masz, zresztą nie wiek czyni człowieka , każdy ma prawo wypowiadania się. A co do rev'ica to po częsci o to mi chodziło. Ale ja tu używając słowa "lamer" nawiązałem także do przeszłości gdzie Vatariel "wychodował" w gildi np. Bynę... Większośc mu mówiła jaka ona jest itp.. zresztą kto gra na beryli wie o co chodzi.

KuSiAjAcA
14-10-2006, 11:47
Jeszcze jedno dopowiedzenie co do bota Korobskury itd. jak patrze na eriga to dochodze do wniosku że expi jak przeciętny sorc więc ten bot to jakaś bajka ale chuj. Akcje na fibuli też widziałem i najbardziej mi sie podobało jak Satamo sespyował.

Guardian anubite
14-10-2006, 15:03
Jeszcze jedno dopowiedzenie co do bota Korobskury itd. jak patrze na eriga to dochodze do wniosku że expi jak przeciętny sorc więc ten bot to jakaś bajka ale chuj. Akcje na fibuli też widziałem i najbardziej mi sie podobało jak Satamo sespyował.

Bajki to ty masz o 19.00 :) Nie grałeś na berylii podejrzewam więc nie wiesz.... I jak nie rozumiesz że expi jak przeciętny sorc bo więcej staminy nie ma to nie moja wina.

Lenrock
14-10-2006, 16:16
hehe a ja patrząc na erig wnioskuje ze mateusz dragon wielki expi na bocie ;p nie wiem jak mozna w ciagu tygodnia zrobic 15mln xp+, ale cii bo to wydarzenia z berylii

KuSiAjAcA
14-10-2006, 16:26
Bajki to ty masz o 19.00 :) Nie grałeś na berylii podejrzewam więc nie wiesz.... I jak nie rozumiesz że expi jak przeciętny sorc bo więcej staminy nie ma to nie moja wina.

Na beryli grała połowa mojego osiedla jak ten server miał początek swego istnienia ale jak zobaczyliśmy pwnowanie sharerów to daliśmy sobie spokój.

notop
14-10-2006, 18:10
mozecie skonczyc juz o botach,jezeli ich neizlapiesz za reke to mozesz sobie tylko pogadac a jak zlapiesz to wezwij gm-a i juz a nie 4 strony zalosnych przekomarzanek,piszcie tu lepiej jak KH was wyrabuje pieknie z serwa a wy jak noby neiwiecie co robic

hail kh :D

KuSiAjAcA
14-10-2006, 18:39
@up
Prawda te gadanie o bocie to już podchodzi do kretynizmu a tu chodzi o spór kh vs ls.

Kajn
14-10-2006, 18:56

bajka to twoje zalosne posty i wywyzszanie sie a gowno wiesz ten bot jest stworzony pod knighta,palka i robienie run nie pod sorca idioto

Guardian anubite
14-10-2006, 20:39
Kajn nie masz racji do końca... Na sorca też jest... np. hydry,tomby etc... Dobra mniejsza o to ale jak wyżej napisał Rev'ico " czekamy az sie zbierze ekipa i im pomożemy" no ok... ale może być za pożno jak korbo wbije 150+ i inni bo jak narazie nie zanosi się na zebranie "ekipy" , zresztą 80lvle nic nie zrobią na 150+ knighta. Chociaż odziwo ks ostatnio mało expi :D:D chyba pomaga bratu sorcem:D:D pozdro. ps. kajn dam ci nick z thori jak poexpie bo dopeiro co z roka wyszedlem i wstyd:D:D ps2. na thorie przyszli niewiem czy znasz ale Tibi dibi, street sill i antidotum marasydia.

Rev'ico
14-10-2006, 21:02
Kajn nie masz racji do końca... Na sorca też jest... np. hydry,tomby etc... Dobra mniejsza o to ale jak wyżej napisał Rev'ico " czekamy az sie zbierze ekipa i im pomożemy" no ok... ale może być za pożno jak korbo wbije 150+ i inni bo jak narazie nie zanosi się na zebranie "ekipy" , zresztą 80lvle nic nie zrobią na 150+ knighta. Chociaż odziwo ks ostatnio mało expi :D:D chyba pomaga bratu sorcem:D:D pozdro. ps. kajn dam ci nick z thori jak poexpie bo dopeiro co z roka wyszedlem i wstyd:D:D ps2. na thorie przyszli niewiem czy znasz ale Tibi dibi, street sill i antidotum marasydia.

ja niepisalem ze plan jest taki ze czekamy , to jest po prostu moja opinia poniewaz teraz zabardzo i tak ls niejest aktywne , jedni skzola , drudzy praca a jescze innym sie tibia znudzila ( douglass , dennzz ...) mozecie myslec ze zawsze sie tak psize jak sie "przegrywa" ale to my mamy 79 fragów ...

Lovah
14-10-2006, 21:26
ja niepisalem ze plan jest taki ze czekamy , to jest po prostu moja opinia poniewaz teraz zabardzo i tak ls niejest aktywne , jedni skzola , drudzy praca a jescze innym sie tibia znudzila ( douglass , dennzz ...) mozecie myslec ze zawsze sie tak psize jak sie "przegrywa" ale to my mamy 79 fragów ...

...i zagrzane miejsce w PZcie ;)

Guardian anubite
14-10-2006, 21:34
do Rev"ica : racja jest taka że jak wy sie wlgoujecie zaczniecie coś działas kh pada... a nie jest nikogo winą to że wy nie możecie tyle grać co oni i dlatego są takie efekty:D

Rev'ico
15-10-2006, 10:17
a ta wojna nie została "przegrana" dlatego ze my mamy slabe zgranie lub ze kh ma swietne pvp ...po prostu oni mogli byc online 15h/7 i " wygrali" własnie dlatego , u nas nikt niemoglbyc tyle aktywny...:)) i niech ludzie nie mowią ze kh wygralo poeniważ są lepsi , pnieważ maja leprze zgranie , pvp , i to jest " LEGENDARNE KH " a my tylko jakies polacki i szwedzi PFF BZDURA !!!
Lecz oczywiscie nie zeby wyszlo ze kh to same nooby , oni tez maja jakies tam doswiadczenie :)

pozdro ,
sry za bledy ortografia jest moja piętą achillesową;(

Kajn
15-10-2006, 14:09
Wszystko by sie inaczej potoczylo ale Satamo i Jonzz powiedzieli ze Excail i jego rl hunted sa po wydarzeniach na depper fibula.Przez to tez odeszli vatariel,aquarius,i wiele innych graczy.Gdyby Satamo zrobil excaila unhunted i excail i jego rl doszliby do ls to teraz ls by rzadzilo i expilo a kh robiloby mass logi tylo;]

Rev'ico
15-10-2006, 15:18
Wszystko by sie inaczej potoczylo ale Satamo i Jonzz powiedzieli ze Excail i jego rl hunted sa po wydarzeniach na depper fibula.Przez to tez odeszli vatariel,aquarius,i wiele innych graczy.Gdyby Satamo zrobil excaila unhunted i excail i jego rl doszliby do ls to teraz ls by rzadzilo i expilo a kh robiloby mass logi tylo;]

problem w tym ze nikt z nas niechcial excaila B)

Kajn
15-10-2006, 16:40
a teraz mozecie szukac nowego serwera lub czekac na nowe swiaty :p

Rev'ico
15-10-2006, 18:04

heh ujął bym to tak :
jescze niepowiedzielismy ostatniego słowa... :D :D
kto wie co sie wydazy :)

Guardian anubite
15-10-2006, 18:35

Oni coś kombinują chyba:) tak myśle.... ale i tak nie dadzą rady... chyba że...... jak cos zapraszam na thorie:D:D

Lenrock
15-10-2006, 18:44
heh ujął bym to tak :
jescze niepowiedzielismy ostatniego słowa... :D :D
kto wie co sie wydazy :)

ls stworzy lepszego bota :mag:

Corso
15-10-2006, 21:38
Poprostu Lifestyle jest Owned :)
A tera taki Rev'ico (niewiem, który brat pisał posta) Pisze jakieś głupoty , tłumaczy się. Że bot to, że bot tamto. Jakoś AO vs KH dało radę. Więc i można tera dać radę. Ale jak takie pajace jak Rev'ico będą walczyć (tylko pisząc posty na forum) to niema żadnych szans.

P.S nie piszcie tylko ze bot wygrywa z wami, poprostu wy macie bad pvp

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY !!

Signed

//El Corso , fan of El Rev

Rev'ico
15-10-2006, 22:23
Poprostu Lifestyle jest Owned :)
A tera taki Rev'ico (niewiem, który brat pisał posta) Pisze jakieś głupoty , tłumaczy się. Że bot to, że bot tamto. Jakoś AO vs KH dało radę. Więc i można tera dać radę. Ale jak takie pajace jak Rev'ico będą walczyć (tylko pisząc posty na forum) to niema żadnych szans.

P.S nie piszcie tylko ze bot wygrywa z wami, poprostu wy macie bad pvp

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY !!

Signed

//El Corso , fan of El Rev

kolejny raz PAN corso pokazuje jakim jest trollem , po 1 sze w ao vs kh bylo 100 vs 35 , po 2 niema to jak zmieniac ludzi do lizania dupy , najpierw byla rizzla , teraz jest ks ZALOSNE jak juz wiele razy pisalem

ZAl.CORSO.PL

SIGNED EL REV !:evul: :evul: :evul:

Corso
15-10-2006, 22:56
kolejny raz PAN corso pokazuje jakim jest trollem , po 1 sze w ao vs kh bylo 100 vs 35 , po 2 niema to jak zmieniac ludzi do lizania dupy , najpierw byla rizzla , teraz jest ks ZALOSNE jak juz wiele razy pisalem

ZAl.CORSO.PL

SIGNED EL REV !:evul: :evul: :evul:

Nom żalosne , ja wiem.
Myślisz czemu padłeś i dostałeś znowu hunta?? :DB) :D

Oczywiście ZAL.CORSO.PL , szkoda iż teraz tylko to możesz pisać.
Zawsze wczym byłeś dobry to tylko napinanie się na forum.
Nothing more.
Kthxbye

P.S widzę postepy nie zwalasz już nic na bota :D

Signed
El Corso fan of El Rev :evul:

Rev'ico
15-10-2006, 23:09
Nom żalosne , ja wiem.
Myślisz czemu padłeś i dostałeś znowu hunta?? :DB) :D

Oczywiście ZAL.CORSO.PL , szkoda iż teraz tylko to możesz pisać.
Zawsze wczym byłeś dobry to tylko napinanie się na forum.
Nothing more.
Kthxbye

P.S widzę postepy nie zwalasz już nic na bota :D

Signed
El Corso fan of El Rev :evul:

no prosze podaj mi twoja wersje czemu padlem i znowu dostalem hunta plz powiedz chce sie posmiac co znowu wymysliles :baby: :baby:

KuSiAjAcA
16-10-2006, 13:14
Widze że komuś zaczyna żal dupę ściskać.

Jariaz
16-10-2006, 19:57
HEheHE widze żę ty wszystkie serwy znasz itp. Ja ci powiem tak że nie warto trzymać z samymi polakami :) czego przykładem jest opsiana sytuacja twoja bo jak wiesz to wszystko zrobil Gorthard ... Ogolnie na thori jest dobrze jak ktos lubi wojenki itp:) Pozdro

hahah, pamietam to jak dzis :)

Guardian anubite
17-10-2006, 14:59
Rev'ico szkoda że na forum nie można dać ignore jak na gg.. z pewnością byś zrobił to sam oco ja i dał je Corso... ale jest jeszcze druga strona medalu mozna się posmiac z jego załosnych tekstów typowego lizdupa:):) pozdro rev'ico i inni lojalni....

Igrexou
17-10-2006, 16:32
heh... :> Corso suxo :<

Śmieszne te wasze dyskusje na forum ...

a Corso naprawde żal.pl ;d

//Rad'fah :>

Kajn
17-10-2006, 20:13
haha Corso spy chyba na glowe upadles xD

Rev'ico
17-10-2006, 20:46
hmmm szczerze mowiac jest mi bardziej zal wypowiedzi typu Revi'co o Blackd proxy ktore urzywa kh. Chlopcze wypowiadasz sie na temat tego bota jak bys go k***a sam stworzyl... Jak tak duzo wiesz o tym bocie moze ty i Guardian ktory tez widac ze ma duzo madrych slow do powiedzenia poprowadzicie ls na wojnie ??

A co do Corso moze lizal dupe kh jak wy to mowicie ;] Ale tak sie kryl ze wielki Rizzla nic sie niedowiedzial ze jest spy kh :) :baby: :baby: :baby:

WON MI Z TAD ! :D jak gówno wiesz to sie nieodzywaj , a ja wiem tyle o tym bocie bo bylem w gildi z kh i prosze cie niekompromituj się więcej swoimi wypowiedziami , udajesz niewiadomo kogo a tak naprawde NIC NIEWIESZ !!!:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: a co do tego ze " corso sie dobze kryl " to tez nieprawda , bo on proprostu zmienil stronę a moge się zalozyc ze jak kiedys kh polegnie od jakiejs innej gildi corso znowu zmieni strone _/

Pozdrawiam PRAWIE wszytskich :>

Guardian anubite
17-10-2006, 20:52
Kur..... nie grający na berylii się wypowiada.... Kajn... też racji niemasz..... rev'ico... mądrze mowisz.... Guardian... nie wiem nie moja w tym ocena.... Pozdrawiam:D

Lenrock
17-10-2006, 21:25
revico miałeś okazje 'przetestować' bota kh?

krzysiek033
17-10-2006, 22:10
Niewiezycie co ten bot potrafi to wystarczy isc na strone o nim. To strona KS'a, na forum macie wszystko. A co do Corso to UHAHAAHAA, to jest noob i dupolizacz i co tu duzo mowic, jakies dziecko z 10lat ma, wiem bo na Ventrilo go slyszalem nieraz. ;)

Guardian anubite
18-10-2006, 07:49
Aha rozumiem ten temat jest przeznaczony tylko dla osob z beryli ?? kajn i revi'co ktorzy z sensem pisza i dla ciebie ktory byl hmmm chwile w ls ?? sorry :baby: :baby: :baby: a reszta ludzi ma sie tylko przygladac twoim pozdrowienią ?? ;( ;( ;(

Byłem chwile w ls i co...? co za różnica... stwierdziłem ze gra tam nie ma sensu poszedłem z tamtąd... aaa przy okazji pozdro dla ciebie:D:D:D:D::D:D:cup:

Rev'ico
18-10-2006, 08:12
Aha rozumiem ten temat jest przeznaczony tylko dla osob z beryli ?? kajn i revi'co ktorzy z sensem pisza i dla ciebie ktory byl hmmm chwile w ls ?? sorry :baby: :baby: :baby: a reszta ludzi ma sie tylko przygladac twoim pozdrowienią ?? ;( ;( ;(

NIE , ten temat jest dla wszystkich , jednak jak ktos niewie co sie dzieje na swiecie i w ogóle to niech sie zapyta a nie pisze bzddury :P

Rev'ico
18-10-2006, 08:13
revico miałeś okazje 'przetestować' bota kh?

gdybym go " testował" to bym juz z paleczka na rooku biegal xD, kiedy bylo geeekhood kilka osób z gipo wzielo tego bota od kh ... niestety ... i skonczylo sie to hackiem xD melizie - 1 lvl , Denzz stracil sova i pare innych rarów ;(

KuSiAjAcA
18-10-2006, 14:02
@up bo się popłacze ja testowałem blackd i powiem tyle że to jest któryś z kolei cavebotów który ma jakieś uproszczone opcje i tyle a nie jakieś expienie na hydrach itd.bo jeszcze mi powiecie że expi palem na dragach zbiera loota a w razie walki z człowiekiem to do pzta ucieka.

Guardian anubite
18-10-2006, 15:31
@up bo się popłacze ja testowałem blackd i powiem tyle że to jest któryś z kolei cavebotów który ma jakieś uproszczone opcje i tyle a nie jakieś expienie na hydrach itd.bo jeszcze mi powiecie że expi palem na dragach zbiera loota a w razie walki z człowiekiem to do pzta ucieka.

Tak powiem tak! A jeżeli chodzi o keylogera w blackd to go tam nie ma, ale poprzez blackd innym sposobem autor programu może haknąc postać.Tradycyjne pozdrawiam:D

Szkut
18-10-2006, 15:33
O ls gra na thorii ja akurat tez tam gram xD

Rev'ico
18-10-2006, 17:00

nope , ls niegra na thori.B)

pivope
18-10-2006, 17:34

kto z ls gra na thori mnie doszly sluchy ze satamo i jonzz

Guardian anubite
18-10-2006, 17:35
kto z ls gra na thori mnie doszly sluchy ze satamo i jonzz

Podobno.... a z thori gra z ls tylko ja:D:D

Igrexou
18-10-2006, 17:43

TO jest bot dla knighta/sorca.

TAK. Da sie expić na hero i hydrach z botem. wystarczą 2 druidy mogące robić exura sio i summonowac dsy :) i masz loot dla siebie + 2 noobchary druidów :)

Zapomniałem dodać że Oczywiście main char = knight;)

Kajn
18-10-2006, 23:04
@up true igor xd

Rev'ico
18-10-2006, 23:12
nanana i nastała cisza :P no cóz , czyżby wyczeprał sie temat ?:D a na beryli nic sie niedzieje wiec PHI zdychaj marny temacie o beryli <lol>:D

krzysiek033
19-10-2006, 07:38
jak to nic sie nie dzieje, pare osob zdeklarowalo wojne KH a LS im nie pomoze ;p wiem, wiem ze nikt wam nie pomogl na wojnie to wy tez nie, ale chcialbym wiedziec co LS planuje ;( masslogi czy co?

btw KH. dowiedzialem sie cos zajebiscie smiesznego i zalosnego na temat KSa, korobskury, lanaka i etenela. To sa 3 bracia, dwom z nich odbila palma na tle tej gry (knightsolo i Korobskura - rafa i fran), 3 to daniel tworca BlackD ale on nie jest jeb***ty na punkcie tej gry jak jego bracia. A lanak to bot char zrobiony przez rafe i fran dla jakiegos brata (chyba czwartego), chlopaki maja po okolo 22lata i zamiast sie bawic, wychodzic na disco, napic sie cos to siedza w domu i graja. ;) Czy to nie zalosne?

Rev'ico
19-10-2006, 13:25
jak to nic sie nie dzieje, pare osob zdeklarowalo wojne KH a LS im nie pomoze ;p wiem, wiem ze nikt wam nie pomogl na wojnie to wy tez nie, ale chcialbym wiedziec co LS planuje ;( masslogi czy co?

btw KH. dowiedzialem sie cos zajebiscie smiesznego i zalosnego na temat KSa, korobskury, lanaka i etenela. To sa 3 bracia, dwom z nich odbila palma na tle tej gry (knightsolo i Korobskura - rafa i fran), 3 to daniel tworca BlackD ale on nie jest jeb***ty na punkcie tej gry jak jego bracia. A lanak to bot char zrobiony przez rafe i fran dla jakiegos brata (chyba czwartego), chlopaki maja po okolo 22lata i zamiast sie bawic, wychodzic na disco, napic sie cos to siedza w domu i graja. ;) Czy to nie zalosne?

ta ''deklaracja " tych paru osób to jest po prostu ŻALOSNY CZYN ROZPACZY , argumentuje to tym ,że po 1 sze SA TO TYLKO PUSTE SLOWA RZUCONE NA WIATR wiadomo ze polackom bedzie zal charaów i nic niezrobia , po drugie smieszne jest to ze teraz prosza o pomoc ls :confused: jak my potrzebowalismy pomocy kazdy pisal "chce grac w pokoju" , " dacie sobie rade sami " itp ,

Guardian anubite
19-10-2006, 13:58
ta ''deklaracja " tych paru osób to jest po prostu ŻALOSNY CZYN ROZPACZY , argumentuje to tym ,że po 1 sze SA TO TYLKO PUSTE SLOWA RZUCONE NA WIATR wiadomo ze polackom bedzie zal charaów i nic niezrobia , po drugie smieszne jest to ze teraz prosza o pomoc ls :confused: jak my potrzebowalismy pomocy kazdy pisal "chce grac w pokoju" , " dacie sobie rade sami " itp ,
Dawać masslogi i zabijać w dupe tych polaczkow , załosnych cienaisów:D:Dwiększą satysfakcje bym mial z tego na waszym miejscu niz zabic kh :D:D

KuSiAjAcA
19-10-2006, 16:20
Sami tego chcieli to teraz niech się pomęczą a tak btw. exp z dsami na hydrach a co najlepsze na herosach jest chujowy i ledwo co opłacalny poza tym można łatwo takich botów zajebać więc przestańcie o tym pierdolić.

Igrexou
19-10-2006, 16:35

To akurat wiadomowe od dawna, poza tym noob charem BYŁ Etneel, ale gra nim teraz Daniel. Jeszcze mają kilka charów ~70 lvl. No cush, sad but true, ale życia oni nie mają, jednak nie zmienia to faktu że ZARABIAJĄ na tej grze :)

Sami tego chcieli to teraz niech się pomęczą a tak btw. exp z dsami na hydrach a co najlepsze na herosach jest chujowy i ledwo co opłacalny poza tym można łatwo takich botów zajebać więc przestańcie o tym pierdolić.

Exp z dsami na hydrach jest b. opłacalny, szczegolnie jeśli bierze sie loota dla 1 osoby i ma sie druida który robi exura sio :) Poza tym na takie expy chodzi sie mając taki lvl, że ciężko zajebać. Kusiajaca zamilcz bo wiidze że gadasz bullshit i gówno wiesz.

Guardian anubite
19-10-2006, 16:42

Kurde... ten bot jest tak zbudowany ze ucieka jak czlowiek i walczy jak czlowiek.... wiec nie odruznisz czy ktos padl na bocie czy playerze

KuSiAjAcA
19-10-2006, 18:32
No nie wiem że też tym swoim knighcikiem expisz na hydrach z ds i sam gówno wiesz bo nigdy pewnie tak nie expiłeś więc zamknij pysk i może jeszcze mi powiesz że jakiegoś 70 msa trudno ubić....

Guardian anubite
19-10-2006, 18:53
No nie wiem że też tym swoim knighcikiem expisz na hydrach z ds i sam gówno wiesz bo nigdy pewnie tak nie expiłeś więc zamknij pysk i może jeszcze mi powiesz że jakiegoś 70 msa trudno ubić....

Człowieku opanuj się bo twoje wypowiedzi są poniżej normy... Czytaj uważnie słowa innych a potem się udzielaj. Nie będe już komentował tego bzdurnego postu twojego... edytuj go lecz pierw przeczytaj na spokojnie temat o beryli...

Igrexou
20-10-2006, 13:04

Jeżeli umie sie grać sorcem to jest to trudne... -.^

Ja nie expiłem na dydrach z ds :] Tylko je blokowałem :) Widocznie nie idzie ci czytanie ze zrozumieniem. Może ty sie pochwalisz swoim charem? :>

Rev'ico
20-10-2006, 18:02
Jeżeli umie sie grać sorcem to jest to trudne... -.^

Ja nie expiłem na dydrach z ds :] Tylko je blokowałem :) Widocznie nie idzie ci czytanie ze zrozumieniem. Może ty sie pochwalisz swoim charem? :>

no cos ty ! wstyd by bylo przyznac sie do swojej 12 levelowej postaci !!!:D

Jariaz
21-10-2006, 10:54
Dawać masslogi i zabijać w dupe tych polaczkow , załosnych cienaisów:D:Dwiększą satysfakcje bym mial z tego na waszym miejscu niz zabic kh :D:D

A zabic polaka i knighthooda w jednym to by byla dopiero satysfakcja nie?? :)))

KuSiAjAcA
21-10-2006, 16:20
no cos ty ! wstyd by bylo przyznac sie do swojej 12 levelowej postaci !!!:D

O kurczę bo się zaraz obrażę :(( nie wiem do którego chara się przyznać bo mam z 5 albo 6 main charów a obecnie staram się sprzedać je więc n/c.. a jak narazie to koro koksi i niedługo jak będziecie chcieli coś wskórać to prędzej się posracie.

Igrexou
22-10-2006, 13:52
Ciężko sprzedać na allegro postacie 12 lvl;(

Szkut
22-10-2006, 16:24
Berylia jest juz stracona

Swamp Trolle - 2 Cavebotow
Amazon Camp - 1 Cavebot

Parlour
22-10-2006, 17:53
pięciu UH-makerów na mc w końcu nie wystarcza :<

Rev'ico
22-10-2006, 21:58
http://rapidshare.com/files/279931/ahelppppppp.rec.html

Obejrzyjcie , A NIE MÓWIŁEM ZE JESZCE BEDZIE O NAS GLOSNO ?!?! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Lovah
23-10-2006, 15:38
Owned in the kitchen, Re'vico ;)

KuSiAjAcA
23-10-2006, 15:39
Ten filmik mi przypomina jeden z odcinków doktor queen.

KuSiAjAcA
23-10-2006, 16:02
Jeszcze jedno dopowiedzenie to gratulacje zgranego teamu ;p.a co do dr queen to nie muszę bo ona zawsze dobrze wie co do niej się powinno powiedzieć

Guardian anubite
23-10-2006, 19:59
Mała rozmówka z "loyalnym" Corsem : (tak dla śmiechu:D:D)
19:50:59 Corso of darknes (4235283)
bo nienawidze satama
i revica
i sterwora
19:51:12 matheenn (2631189)
a co ci zrobili?
19:52:01 Corso of darknes (4235283)
z reviciem mam problemy odkad "ma znajomosci" odkad byl w gipo
sral sie do mnie ciagle
satamo nienawidzi polakow
19:52:16 matheenn (2631189)
a twoj ksik moze lubi ?
19:52:40 Corso of darknes (4235283)
napewno bardziej niz satamo
19:53:09 matheenn (2631189)
a czemu jestes gejem?
19:53:29 Corso of darknes (4235283)
nie jestem
19:53:43 matheenn (2631189)
a kuba to twoj partner od tibi i spraw sercowych
19:54:22 matheenn (2631189)
i tak pewnie sam wiesz że jesteś zerem...
19:54:23 Corso of darknes (4235283)
nie gram znim
19:54:32 matheenn (2631189)
wyzywałeś na vatariela zawsze
a teraz co?
19:54:40 matheenn (2631189)
zaczełeś się z nim gejowac?
19:55:08 Corso of darknes (4235283)
z vatarielem?
19:55:15 Corso of darknes (4235283)
nie utrzymuje znim kontaktow
19:55:28 matheenn (2631189)
oh tak , a pamiętasz jak cię ujebałem Demonizerem Fazi ?
19:55:29 Corso of darknes (4235283)
a tak pozatym wolalem HATEBREED niz lifestyle
bo hatebreed to bylo cos
19:55:45 Corso of darknes (4235283)
ty mnie ubiles demonizer fazim?
19:55:56 matheenn (2631189)
niie wiesz? moze twoj 2 owner gral

Rev'ico
23-10-2006, 20:37
Mała rozmówka z "loyalnym" Corsem : (tak dla śmiechu:D:D)
19:50:59 Corso of darknes (4235283)
bo nienawidze satama
i revica
i sterwora
19:51:12 matheenn (2631189)
a co ci zrobili?
19:52:01 Corso of darknes (4235283)
z reviciem mam problemy odkad "ma znajomosci" odkad byl w gipo
sral sie do mnie ciagle
satamo nienawidzi polakow
19:52:16 matheenn (2631189)
a twoj ksik moze lubi ?
19:52:40 Corso of darknes (4235283)
napewno bardziej niz satamo
19:53:09 matheenn (2631189)
a czemu jestes gejem?
19:53:29 Corso of darknes (4235283)
nie jestem
19:53:43 matheenn (2631189)
a kuba to twoj partner od tibi i spraw sercowych
19:54:22 matheenn (2631189)
i tak pewnie sam wiesz że jesteś zerem...
19:54:23 Corso of darknes (4235283)
nie gram znim
19:54:32 matheenn (2631189)
wyzywałeś na vatariela zawsze
a teraz co?
19:54:40 matheenn (2631189)
zaczełeś się z nim gejowac?
19:55:08 Corso of darknes (4235283)
z vatarielem?
19:55:15 Corso of darknes (4235283)
nie utrzymuje znim kontaktow
19:55:28 matheenn (2631189)
oh tak , a pamiętasz jak cię ujebałem Demonizerem Fazi ?
19:55:29 Corso of darknes (4235283)
a tak pozatym wolalem HATEBREED niz lifestyle
bo hatebreed to bylo cos
19:55:45 Corso of darknes (4235283)
ty mnie ubiles demonizer fazim?
19:55:56 matheenn (2631189)
niie wiesz? moze twoj 2 owner gral

hehe wg corsa to jest ze zaczolem mu " dokuczac " odkad doszedlem do " włady " a tak naprawde to ON ojebal mi qumpla na 200k , i w ogóle to ON zawze stwazal problemy i tak juz zostało , a dupowłazem to on naprawde jest swietnym , bo kiedys jak go mielismy w trapie to nawet rizzlaa pisal mi " stop please" wiec daleko musial mu wejsc :):baby:

Guardian anubite
23-10-2006, 21:33
hehe wg corsa to jest ze zaczolem mu " dokuczac " odkad doszedlem do " włady " a tak naprawde to ON ojebal mi qumpla na 200k , i w ogóle to ON zawze stwazal problemy i tak juz zostało , a dupowłazem to on naprawde jest swietnym , bo kiedys jak go mielismy w trapie to nawet rizzlaa pisal mi " stop please" wiec daleko musial mu wejsc :):baby:
Może doszedł do jelit i dostał pierdla i teraz do ksa włazi:D

taule
24-10-2006, 14:16
Guardian, śmieszne jest to ;p jakim ty jesteś ekspertem :) Demonizera faziego kupiles na hmm 55 lvl odemnie ? Guardiaan na którym .. też cos koło 50... Byłeś w life .. najczesciej Cie było widać w dp.. jak już znobiłeś te 2 postacie.. (hunted itp) to potem jakims palem.. też kupionym? Respect .. Może najpierw troche pokażesz, a potem będziesz osadzał innych, albo wystawiał tu jakieś opinie..
Revico. hmm ;p Ty stary skur.. :D Pamietam jeszcze Cie na hmm 30 lvl ?:d Wtedy byłeś wporządku :) lvle urosły.. palma do głowy strzeliła.. Pamietasz jak hakłeś mi Xila ? co go potem zrookowalem :D też zmieniałeś te gildie jak skarpetki.. gdzie ludzie wygrywali tam i ty :) Pamietasz teksty niektorych hlvl w stylu "Rev'ico Stfu " ;d Nie ma to jak lojalność :) Mogłeś już zostać w Kh, nie było by teraz problemu..

Z respektem Do komentujacych ten temat

/Baal Fazi xD

Guardian anubite
24-10-2006, 15:05
Guardian, śmieszne jest to ;p jakim ty jesteś ekspertem :) Demonizera faziego kupiles na hmm 55 lvl odemnie ? Guardiaan na którym .. też cos koło 50... Byłeś w life .. najczesciej Cie było widać w dp.. jak już znobiłeś te 2 postacie.. (hunted itp) to potem jakims palem.. też kupionym? Respect .. Może najpierw troche pokażesz, a potem będziesz osadzał innych, albo wystawiał tu jakieś opinie..
Revico. hmm ;p Ty stary skur.. :D Pamietam jeszcze Cie na hmm 30 lvl ?:d Wtedy byłeś wporządku :) lvle urosły.. palma do głowy strzeliła.. Pamietasz jak hakłeś mi Xila ? co go potem zrookowalem :D też zmieniałeś te gildie jak skarpetki.. gdzie ludzie wygrywali tam i ty :) Pamietasz teksty niektorych hlvl w stylu "Rev'ico Stfu " ;d Nie ma to jak lojalność :) Mogłeś już zostać w Kh, nie było by teraz problemu..

Z respektem Do komentujacych ten temat

/Baal Fazi xD
Powiem tyle <LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL> Ty masz z główką i to równo:)Po pierwsze guardain od 0 robiony by me, ten pall też a demonizera kupilem do pkingu :) i nie na 55 a na 50 idioto..... Nie wspomne o twoich charach... hmm???kupionych??? alll ??? ahhaha noob...plx....

Zarandiel
24-10-2006, 16:46
@Guardian

Noooo dojebałeś... Dziecko nie płacz, każdy wie, że kupiłeś chara i tyle. Demonizera i Baala znam z RL, tylko raz Demek kupił od Baala chara na Galanie, Shild Peth, a Baal nigdy nie kupował nic. Wogóle ty ciołku wiesz jakie on miał chary? Nie? To wymienie: Sonia Saint, Shild Peth, Baal Fazi i Cletos... Teraz nie powiem na czym gra, bo prosił, żeby nikomu nie mówić. Poprostu dziecko... jednym słowem, weź WY*******AJ i sie nie ośmieszaj.

kthxbye

Guardian anubite
24-10-2006, 20:15
@Guardian

Noooo dojebałeś... Dziecko nie płacz, każdy wie, że kupiłeś chara i tyle. Demonizera i Baala znam z RL, tylko raz Demek kupił od Baala chara na Galanie, Shild Peth, a Baal nigdy nie kupował nic. Wogóle ty ciołku wiesz jakie on miał chary? Nie? To wymienie: Sonia Saint, Shild Peth, Baal Fazi i Cletos... Teraz nie powiem na czym gra, bo prosił, żeby nikomu nie mówić. Poprostu dziecko... jednym słowem, weź WY*******AJ i sie nie ośmieszaj.

kthxbye

Oh przepraszam cię mistrzu 18lvlowy druidzie!!! plx nie bij mnie.... proszę....kupil niewiem dokładnie jakie ale wiem że mial cos od rev'ica jakiegos sorca 30+ , potem mefisi knighta , potem jeszcze cos.... daj sobie spokoj:)

Banditos
24-10-2006, 20:25
Turrican:
Oct 24 2006, 00:34:51 CEST Killed at Level 82 by Korobskura
and by Dakituconelwo

Guardian anubite
24-10-2006, 21:30
Turrican:
Oct 24 2006, 00:34:51 CEST Killed at Level 82 by Korobskura
and by Dakituconelwo

Moim zdaniem "zaczeło się" :) wiadomo co... czują się bezkarnie zabijać mogą każdego , nikt się im nie przeciwstawi... :)

Rev'ico
25-10-2006, 08:20
Moim zdaniem "zaczeło się" :) wiadomo co... czują się bezkarnie zabijać mogą każdego , nikt się im nie przeciwstawi... :)
znajac aque rozwiaza to jakos dyplomatycznie ;)

Zarandiel
25-10-2006, 11:46
Oh przepraszam cię mistrzu 18lvlowy druidzie!!! plx nie bij mnie.... proszę....kupil niewiem dokładnie jakie ale wiem że mial cos od rev'ica jakiegos sorca 30+ , potem mefisi knighta , potem jeszcze cos.... daj sobie spokoj:)

Wiesz co dziecko, nie ośmieszaj się... Nie Level zdobi człowieka -.- Miałem inne chary m. in. Van Torque, którego później sprzedałem, więc się uspokuj. Od Rev'ica nie przypominam, żeby Baal coś kupował, a Mefisi to był char później do pk i sprzedał go... Pozatym ta rozmowa nie ma najmniejsze go sensu, taki głąb jak ty nigdy nie zrozumie i nie przyzna innemu racji. Ja go znam w RL i wiem kto to, więc powtórze jeszcze raz: WY*******AJ jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Exodus
25-10-2006, 12:25
Wiesz co dziecko, nie ośmieszaj się... Nie Level zdobi człowieka -.- Miałem inne chary m. in. Van Torque, którego później sprzedałem, więc się uspokuj. Od Rev'ica nie przypominam, żeby Baal coś kupował, a Mefisi to był char później do pk i sprzedał go... Pozatym ta rozmowa nie ma najmniejsze go sensu, taki głąb jak ty nigdy nie zrozumie i nie przyzna innemu racji. Ja go znam w RL i wiem kto to, więc powtórze jeszcze raz: WY*******AJ jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia.

uu Van Torque , pamiętam ojebałeś mi domek ...

Exodus Torque tu.

Zarandiel
25-10-2006, 12:55
Nie ja ale jego nowy owner :P Bo ja po jakimś czasie grania na Vanie postanowiłem na jakiś czas skończyć granie w Tibię. Sprzedałem go na 40 lvlu :)

P.S. A może to było wtedy, kiedy dostałem hacka... Sam straciłem itemy warte z 200k =/

Tathous123
25-10-2006, 13:55
Powiem tyle <LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL> Ty masz z główką i to równo:)Po pierwsze guardain od 0 robiony by me, ten pall też a demonizera kupilem do pkingu :) i nie na 55 a na 50 idioto..... Nie wspomne o twoich charach... hmm???kupionych??? alll ??? ahhaha noob...plx....

Hahahahaahhah guardian wez juz sie nie osmieszaj hahahahaaaah guardiana zrobilem od 0 hahahahhahahaha kupiles go na allegro za chyba 100zl jak dobrze widzialem a ten palek to tathous dostales go czy jakos tak..

Guardian anubite
25-10-2006, 14:42
Hahahahaahhah guardian wez juz sie nie osmieszaj hahahahaaaah guardiana zrobilem od 0 hahahahhahahaha kupiles go na allegro za chyba 100zl jak dobrze widzialem a ten palek to tathous dostales go czy jakos tak..

LOL daj link do aukcji i pokaże że kupowałem dzieciaku:):) nie wspomne o innych chara nie na tym świecie tez mailem powyzej 60 ale tu nie chodzi o lvl tylko o sens wypowiedzi a w waszych nie widzę sensu.
Rev'ico : tak racja:D aqua pogada pogada sprawa ucichnie znowu ktos padnie i tak w kółko:)

taule
25-10-2006, 15:44
LOL daj link do aukcji i pokaże że kupowałem dzieciaku:):) nie wspomne o innych chara nie na tym świecie tez mailem powyzej 60 ale tu nie chodzi o lvl tylko o sens wypowiedzi a w waszych nie widzę sensu.
Rev'ico : tak racja:D aqua pogada pogada sprawa ucichnie znowu ktos padnie i tak w kółko:)

Wiesz, ze aukcje po pewnym czasie znikają ?miałeś powyzej 60? heh dziwne.. nie przypominam sobie zebys kiedys sie chwalil .. w twoich wypowiedziach jest jeszcze mniej sensu.. popierasz tylko rev'ica ;d (dupolizanie?)

Guardian anubite
25-10-2006, 16:45
Wiesz, ze aukcje po pewnym czasie znikają ?miałeś powyzej 60? heh dziwne.. nie przypominam sobie zebys kiedys sie chwalil .. w twoich wypowiedziach jest jeszcze mniej sensu.. popierasz tylko rev'ica ;d (dupolizanie?)

Po co mam mu jak ty to nazywasz "dupolizac?" jak oboje gramy gdzie indziej?! -,- popieram jego rację poprostu... po co mam ci się chwalić jaki mialem lvl jak dla mnie to tylko gra dzis 70 jutro 10 i nic sobie z tego nie robie:) ty za poważnie to traktujesz:D:D

Rev'ico
25-10-2006, 17:21
Proponuje mniej sie wyzywac/docinac , bo to nie o to tu chodzi :)

Nevis
26-10-2006, 22:22
ten bot to jest kobajn. nawet na hero i hydrach mozna na nim expic wiec...

HAHAHAHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaa

Smichael
26-10-2006, 22:32
HAHAHAHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaa

czego rzysz cieciu wejdz sobie na strone black d i sobie zobacz

Igrexou
26-10-2006, 22:46
@Smi

i tak ssiesz xD

Guardian anubite
26-10-2006, 22:46
czego rzysz cieciu wejdz sobie na strone black d i sobie zobacz
może smieszy go słowo "kombajn" , wiesz nie wszyscy mają w komputerze to co przed domem na podwórku.:)

Smichael
26-10-2006, 22:55
@Smi

i tak ssiesz xD

tak sse ale tylko elicie :D:D:
@ guardian
na rynku nie ma lepszego bota jak blackd wiec mozna go nazwac kombajn.

Banditos
28-10-2006, 21:57
bump :) 2 strona

Guardian anubite
29-10-2006, 00:30
tak sse ale tylko elicie :D:D:
@ guardian
na rynku nie ma lepszego bota jak blackd wiec mozna go nazwac kombajn.

Jeżeli masz dobre skrypty to tibiaauto co do exp jest taka sama... inne opcję oczywiście masz racje:O)

Vatariel
29-10-2006, 18:57
Witam wszytkich zainteresowanych newsami z Beryli :)
Nie używałem forum Tibia.pl (może dlatego że panuje tu za duży chaos) ale po przeczytaniu i śledzeniu tego tematu postanowiłem sprostować kilka spraw...

1. Jak doszło do sytuacji w której teraz jesteśmy czyli panowania Knighthood

Kilka miesięcy temu (po wygranej wojnie z Khood) kiedy gildia AO podzieliła się (Satamo i Jonzz reaktywowali GiPO, ja stworzyłem z Aquariusem gildie Black & White a Excail i jego paczka Hatebreed) wszytko zaczeło sie sypać, spięcia mojej gildi z GiPO, "peking" Hatebreed etc... pewnego dnia uznałem z kilkoma znajomymi że trzeba rozpocząć jeszcze jedną (była to 8sma?), prawdopodobnie ostateczną wojne (GiPO rosło w siłe i coraz częściej się czepiali). To jednak Hatebreed sprowokowało (banalna akcja Soena) i to oni rozpoczeli wojne z GiPO a my doszliśmy do nich. Nie każdy z Polaków chciał walczyć więc część pozostała neutralna aż do momentu w którym GiPO zawarło sojusz z Khood (zaraz po tym jak gildia Rizzlaa doszła do nas) wojna została szybko zakończona (kilka starć wygranych przez Geekhood- czyli sojusz GiPO i Khood).
Długi czas w pz i w końcu Rizzlaa doszedł do porozumienia z GiPO które obawiało się że Khood wywali ich za jakiś czas z servera (Khood bardzo szybko expiło na swoich botach). Starcie na Fibula w którym Khood przegrywa tylko dlatego że GiPO wbija im "nóż w plecy" zmusiło gildie Knightsolo do siedzenia większości czasu w pz (oczywiście masslogi były jednak to Lifestyle- sojusz GiPO z Rizzlaa/Excailem i innymi wcześniej 'przegranymi' wygrywało).
Wszytko było jak wcześniej jednak GiPO popełniło głupi błąd a mianowicie nie chcieli Excaila i jego rl znajomych na Berylia. I to właśnie przez to ja (nie po to rozpoczełem walczyć wraz z Excailem przeciwko GiPO żeby teraz bić go w ramię z Satamo i Jonzzem) i kilku Polaków postanowiło odejść i nie walczyć...
a więc Lifestyle osłabło a co za tym idzie Khood rozpoczeło odzyskiwać straty (byli bardziej aktywni niż Lifestyle, grali po nocach itp). Wojna była mniaj więcej wyrównana (może z małą przewagą Ls) do czasu w którym Excail i jego team (który był wcześniej neutrlany a teraz miał dojść do Lifestyle) dołączyli do wojny a mianowicie oszukali Lifestyle i zdradzili na battle przez co Ls przegrało z kretesem (battle na Ankh w którym padło około 20 Ls members)...
I teraz trafiamy do punktu w którym aktualnie jesteśmy czyli panowania Khood (wraz z Excailem który do nich dołączył).

2. Dlaczego Lifestyle przegrało
Oczywiście bot dużo dał Khood (dzięki niemu Khood expiło i nadrabiało niedoskonałym zgraniem na battlach) ale moim zdaniem głównym błędem było to że Ls nie chciało puścić Excaila i jego rl znajomych free i to że Excail i jego ludzie doszli do Khood (Excail i Soena dali Khood dużo jako doskonali taktycy których brakowało wśród Khood) a część hlvls Polaków opuściło Lifestyle (głównie właśnie z powodu Excaila).

3. Dlaczego ja i kilku innych hlvls Pl opuśćiło szeregi Lifestyle
Głównym powodem było to że nie chciano puścić Excaila i jego rl free ale były też mniejsze niby błache ale np głupie żarty na temat Polaków na ventrilo (nie każdy żartował oczywiście) itp.
Tak jak mówiłem nie po to walczyłem z Excailem przeciwko GiPO żeby teraz walczyć z nimi przeciwko Excailowi.
Były rozmowy o powrocie ale w międzyczasie doszły mnie słuchy od dobrego znajomego z Lifestyle (pozdrowienia dla Ciebie :)) że Satamo nie pozwoli mi grać po wojnie za to że pomagałem Excailowi.. Mogłem dojść do Khood ale nie zrobiłem tego jak widać.

4. About BlackD
Napewno aktualnie najlepszy bot w Tibi dajacy duże możliwość i napewno nie zrobiony tylko z myślą o rycku. Bardzo pomocny na battlach (sd combo, leczenie osób w party, słynna opcja "z" itp) ale i na expie (sam nosi i sortuje loota) :) Palkiem można go używać tak samo efektywnie jak knightem (ma się siano i lvl to można na kusze brać stworki albo poprostu runki i sov).

5. Panowie Rev'ico, Guardian anubite i Corso
Co do Revi'co to nie tylko Corso jest @sslickerem... pamiętasz z kim trzymałeś i kto Cię bronił jak jeszcze nie miałeś styczności z GiPO? Pamiętasz jak Cię ta osoba ratowała 2krotnie przed huntem odemnie raz w akcji z Neeze drugi jak zhackowałeś 40 lvl charka? Było to Excail? Tak! To on napisał mnie "don't kill Rev'ico"~ kiedy z nim rozmawiałem o Tobie... no ale to było kiedyś teraz poprawiłeś się znacznie i widać że jesteś Loyal Paladin :) zreszta podobało mi sie to że czasami byliśmy po róznych stronach konfliktu ale zawsze można było z Toba pogadać na poziomie (tzn bez wyzywanie czego nie można powiedzieć o Guardianie- może 16sto latka którego kultura jest na bardzo niskim poziomie albo wogóle jej nie ma).
Co do Corso to prawada jest taka że jest on @sslickerem (Tobie pomagał Excail w zamian za gp przy problemie z Kajne prawda?) ale czały czas się trzyma i gra (to gra i niektórzy kombinuja jak mogą żeby tylko grać na swoim "hlvl" charku i nie zaczynać od nowa).
"Panie" Guardian tak naprawde to dużo nie zrobiłeś na tej Beryli i mało wiesz co w połączeniu z Twoja kulturą zmusza do ignorowania Twojej osoby bądź nie branie jej na "poważnie" :)

PS: Pozdrowienia dla Silvaerisa (i reszty paczki z Pythery), "old" Kajna i Nathocika :)

taule
29-10-2006, 19:29
niom :) wkoncu ktoś to ładnie opisał.. a nie ludzie pokroju guardiana, ktorzy tylko udają że coś wiedzą :) Vata, byś mi oddal te mpa na nebuli :P tzn "pożyczył" ..
hack 40 lvl ;D hmm to chyba jak pisałem aquariusowi, to on do Ciebie pisał, żebyś wyjaśnił ;D coś takieog było :D heh fajnie kiedysbyło :P stfu szwedzi :(

possdro all :)

Zarandiel
29-10-2006, 19:46
Khood bardzo szybko expiło na swoich botach
M. in. to zniechęciło mnie do grania na Berylii. GM'owie nic nie robią, a raz jak KH dostało bana, to i tak jeden z GM'ów wyczyścił im Criminal Records (przynajmniej tak mówili). Poprostu tutaj się trafił przypadek perfidnego szweda i jego "bandy" -.-, prawdopodobnie mają jakieś znajomości u GM'ów (zdaje mi się, że GM Logain , bo to najbardziej skorumpowany i chamski GM...).

@Taule
Wiesz ja wole szwedów niż cały polski serv... Polacy to bez obrazy ale w większej części nooby i idioci, np. taki Guardian.

Guardian anubite
29-10-2006, 20:00
Och vatariel ale się rozpisałeś , myslałeś chyba im więcej napiszesz tym będzie to sensowniejsze. Jedna nie udało się... w swoim "opowiadaniu" cały czas bronisz swojej osoby - czemu nie walczysz ,czemu to czemu tamto... jak słusznie napisałeś "ołączyli do wojny a mianowicie oszukali Lifestyle i zdradzili na battle przez co Ls przegrało z kretesem" .... ja tu widzę nonsens , piszesz że niechcieli ich puścić a potem że Excail miał dojść do life ale oszukał ich... Obiektywnie patrząc na twoje słowa to ten Excail okazał się niczym. Dobra mniejsza o to , druga sprawa to co cię obchodzi 20-latku albo i więcej co tylko na tibi siedzi ile ja mam lat. Mogę mieć 12 ale mam prawo takie samo jak ty w "wirtualnym świecie"... Dużo nie zrobiłem na beryli no nie wiem czy wiesz wszystko o mnie ale na pewno nie siedziałem tyle na tibi co ty:) Pozdrawiam:)
Ps. podaj przykład że nie mam kultury bo wątpie że znasz mnie na tyle żeby to stwierdzić.

Rev'ico
29-10-2006, 20:56
Owszem vatariel , mozna tak powiedziec ze to excail wtedy urwatowal mi dupe przed " toba" ale zrobil to tylko dlategop ze potrzebowal swoich " pionków" do walki , napewno niezrobil tego bo mnie lubil ( poniewaz nigdy z nim niegadalem ...) pozatym w tamtym czasie NIE MOGLES PO PROSTU MNIE " huncic" i ty dobze o tym wiesz ... a co do tego ze po roznych stronoach konfliku mozna zemna pogadac to thx :P staram sie nigdy niewyzywac nikogo ... :)
Co więcej wszyscy sie smieja ze kiedys pisalem " i will die for excail" wtedy tak bylo , ale kiedy powstal konflikt miedzy mna excail i kilkoma ziomkami mozna powiedziec ze wręcz znienawidzilem excaila i nietylko ja go nielubie ten niby blad huntowania excaila byl przemyslany , NIKT Z NAS GO NIECHCIAL...;)

pozdro , srry za bledy

AHA i ten " problem z kajnem " to o mnie chodzi?

Rev'ico
29-10-2006, 21:09
no a ten post poswięce vatarielowi , otóz Ty w sumie nieodegrales ZADNEJ ROLI , praktycznie NIGDY niebylo ciebie na polu bitwy ( albo zawsze na poczatklu uciekales) zal Ci bylo twojego dista i lvla , a kiedy byla bitwa na venore dragach ty siedziales w depo i czekales az twoji memberzy pogina , (wiem bo cie widzialem wtedy jak dedlem , wziolem nowe runki i pobieglem znowu :P) A gdy Gipo dogadalo sie z rizzlaa , to niemów ze odszedliscie dlatego " bo excail" PO PROSTU gdy dostales szanse wolnosci , od razu opusciles gildie zeby niemies juz problemów z kh i z innym ... wiec tez jestes SUPER LOYAL PALADIN ... wiec wiesz niemów ze sam jestes loyalnym bo róznie bywa ...

sorry za bledy , juz tak mam xD

Vatariel
29-10-2006, 22:29
no a ten post poswięce vatarielowi , otóz Ty w sumie nieodegrales ZADNEJ ROLI , praktycznie NIGDY niebylo ciebie na polu bitwy ( albo zawsze na poczatklu uciekales) zal Ci bylo twojego dista i lvla , a kiedy byla bitwa na venore dragach ty siedziales w depo i czekales az twoji memberzy pogina , (wiem bo cie widzialem wtedy jak dedlem , wziolem nowe runki i pobieglem znowu :P) A gdy Gipo dogadalo sie z rizzlaa , to niemów ze odszedliscie dlatego " bo excail" PO PROSTU gdy dostales szanse wolnosci , od razu opusciles gildie zeby niemies juz problemów z kh i z innym ... wiec tez jestes SUPER LOYAL PALADIN ... wiec wiesz niemów ze sam jestes loyalnym bo róznie bywa ...

Tak sie składa że przeżyłem ja, Aga i Poncek na tym battle w drag landzie a wycofałem sie dopiero po tym jak mi Excail napisał na priv msg żebym uciekał jak moge... czy nie odegrałem żadnej roli.. hmm gdyby nie ja to Aqua, Kajn i kilku innych Polaków siedziałoby teraz w Ls :) a i to moja i Aquariusa gildia doszła do Hatebreed więc napewno odegrałem większą role od Ciebie jeśli chodzi o historie tego servera :)
Druga sprawa to że odchodziłem z Ls kiedy miało przewage nad khood (które siedziało w pz) tylko dlatego że nie chciano puścić Excaila free o czym gadałem z Rizzlaa na ventrilo (mówił że to załatwi) no ale czekałem i sie nie doczekałem... mówie nie po to biłem z Excailem GiPO żeby potem bić go z nimi :)
Przegraliście przez ten "przemyślany" błąd.
Co do tego że Excail potrzebował "pionków" to chyba palek na 70lvl~ róznicy mu nie robił- mówie grałeś dzięki niemu :)
To z Kajnem odnosiło sie do Corso.

@Zarandiel
Co do gmów to nie jest łatwo komuś udowodnić że cavebotuje jeśli np jest w pobliżu kompa (systemy alarmów).

@Guardian
Nie chcieli go puścić jak wygrywali, potem Khood zdobyło przewage bo hlvl Pl opuścili Ls przez co Ls zmieniło nagle zdanie co do Excaila, dano mu propozycje jednak on oszukał Ls przez co padło 20-22 graczy z tej gildi.
Co do Twoich praw to ich w żaden sposób nie chce ograniczać ale jeśli chcesz porozmawiać o tej grze/serverze albo o czymkolwiek innym to nie musisz wszytkich odrazu obrażać :)

Guardian anubite
30-10-2006, 07:50
Dwa słowa
Między dojściem do gildi a udzielaniem się na wojnie jest różnica.
Kiedy cię obraziłem?

Zarandiel
30-10-2006, 10:05
@Zarandiel
Co do gmów to nie jest łatwo komuś udowodnić że cavebotuje jeśli np jest w pobliżu kompa (systemy alarmów).
Wiesz... System alarmów nie zawsze działa :) No i GM na pewno ma sposób, żeby alarm ominąć (pewnie mają coś takiego jak na OTSach /invisible). Pozatym można udowodnić filmikiem :P Tak samo i screenem, jeśli będzie na SS'ie widoczna data, godzina jego zrobienia. Ale dla mnie wystarczającym dowodem było by 200 oburzonych graczy, którzy poprostu tu widzą. A GM nie mógłby wpaść na wojnę? Przecież tam widać, aż oczy bolą ich boty...

@Rev'ico
Weź już sie wycofaj lepiej, teraz już tylko widać, że bronisz własnej dupy... A co do błedów, już tak sie dygasz, że nie trafiasz w klawisze odpowiednio?

Rev'ico
30-10-2006, 10:11
Wiesz... System alarmów nie zawsze działa :) No i GM na pewno ma sposób, żeby alarm ominąć (pewnie mają coś takiego jak na OTSach /invisible). Pozatym można udowodnić filmikiem :P Tak samo i screenem, jeśli będzie na SS'ie widoczna data, godzina jego zrobienia. Ale dla mnie wystarczającym dowodem było by 200 oburzonych graczy, którzy poprostu tu widzą. A GM nie mógłby wpaść na wojnę? Przecież tam widać, aż oczy bolą ich boty...

@Rev'ico
Weź już sie wycofaj lepiej, teraz już tylko widać, że bronisz własnej dupy... A co do błedów, już tak sie dygasz, że nie trafiasz w klawisze odpowiednio?

nie , po prostu szybko pisze , i przy tym popalniam literówki i niechce mi sie ich poprawiac...

Kajn
30-10-2006, 14:05

To prawda kiedy ginelismy na dragon lair kiedy Excail padl to pisal do wszystkich ktorzy moga zeby dali loga bo na moscie bylo pelno Kh i gipo a xiurb ich zatrzymywal tylko zeby inni mogli dac loga.Kazdy lider gildi wie ze tak sie robi gdy sytuacja jest beznadziejna.Vatariel hmm zawsze byl na battle nie przypominam sobie kiedy nie walczyl ;]

Vatariel
30-10-2006, 20:58
Dwa słowa
Między dojściem do gildi a udzielaniem się na wojnie jest różnica.
Kiedy cię obraziłem?

Nie mówie o obrażaniu mojej osoby tylko o Twoim słownictwie i stasunku do innych piszącuch tutaj...
Btw ja dochodziłem do gildi walczących i udzielałem sie przez to wojnach więc nie wiem o co Ci chodzi.

@Zarandiel
Film bądź ss nie jest dowodem dla Gm'a. Jeśli gm jest niewidzialny to i tak żeby udowodnić czyjeś caveboterstwo musi do niego napisać a wtedy alarm sie uaktywnia...

Igrexou
30-10-2006, 21:29
Huahua :>

Revico i Guardian sieją ownage :D

@Rev
Zamilcz na temat Vatariela - jego prrzynajmniej szanują tutaj. Jemu lider nie powiedział nigdy "stfu vatariel" XD

@Guardian

Zamilcz... Po prostu zamilcz... Głupoty pi... gadasz... Kupke wiesz a do tego na forum zgrywasz cwaniaczka (tibia.com) robiąc z siebie jeszcze większego idiote :) idź ze Street Sillem sie zakolegować plx :(

Guardian anubite
30-10-2006, 21:35
up@

Mogę nawet się "kolegować" z pająkiem na ścianie a Tobie nic do tego... a po za tematen niewiem czemu akurat z nim?! jak to nie moj kolega:)
Vatariel@
słownictwo mam jak na 16latka przystało :) nie liczy się wyraz ale jego sens...

Exodus
30-10-2006, 22:04
up@

Mogę nawet się "kolegować" z pająkiem na ścianie a Tobie nic do tego... a po za tematen niewiem czemu akurat z nim?! jak to nie moj kolega:)
Vatariel@
słownictwo mam jak na 16latka przystało :) nie liczy się wyraz ale jego sens...

Słownictwo to masz jak na 12 latka przystało , nie rób z 16-latków takich debili! =]

Guardian anubite
30-10-2006, 22:16
Słownictwo to masz jak na 12 latka przystało , nie rób z 16-latków takich debili! =]

Wykazałeś inteligencję w tym poście...Gratuluję.

Rev'ico
31-10-2006, 05:15
Huahua :>

Revico i Guardian sieją ownage :D

@Rev
Zamilcz na temat Vatariela - jego prrzynajmniej szanują tutaj. Jemu lider nie powiedział nigdy "stfu vatariel" XD

@Guardian

Zamilcz... Po prostu zamilcz... Głupoty pi... gadasz... Kupke wiesz a do tego na forum zgrywasz cwaniaczka (tibia.com) robiąc z siebie jeszcze większego idiote :) idź ze Street Sillem sie zakolegować plx :(

czy mnie tutaj szanuja czy nie to wybacz ale mnie to nieobchodzi ...

taule
31-10-2006, 13:43
@Rev'ico , obchodzi czy nie, to i tak niektóre rzeczy powinnieś przyjać do siebie, i starać się o poprawe w przyszłości :) Będą jeszcze ludzie z Ciebie :P

@Guardian.. hmm tutaj niewiem co z Ciebie wyrośnie :P ale rzecz jedna.. zacznij używać rozumu.. a 16 latek, może stosować dosyć duży zakres słów :) oczywiście, tutaj nie każdy taki stosuje, ponieważ ludzie twojego pokroju, by za dużo nie zrozumieli :) Mogę nawet się "kolegować" z pająkiem na ścianie a Tobie nic do tego... a po za tematen niewiem czemu akurat z nim?! jak to nie moj kolega
Wiesz.. przeczytaj o co chodzi koledze wyżej.. jak napisał żebyś się z nim kolegował.. i pomyśli kilka razy :)

Vatariel
01-11-2006, 11:00
Kilka nowości...
Ango von Valour został shackowany i ze 120 lvl spadł na 69 :(
Rizzlaa padł (nie wiem dokładnie jak, dowiem się to napisze).
Parker Fowl został zbanowany na 30 dni za macro.

Igrexou
01-11-2006, 13:33
Pamiętam jak kiedyś z Parkerem gadałem to napisał mi
"I'm teh bot XDD"

a jeszcze na filmiku ktory nagrywał przy pomocy TibiCam NG Warlordy jak zrobiły niewidzialnosć zamieniały się w Oracle ;D

Guardian anubite
01-11-2006, 15:05
Kilka nowości...

Wkoncu sharera anga spotkała kara.... Parker Fowl... jeden na 30 z knighthoodu ktory dostał bana.. gdzie reszta?!?!

Rev'ico
01-11-2006, 15:58
Kilka nowości...

Widze ze same dobre wiesci :D , mam nadzieje ze nareszcie CIPy zabiora sie za ten server :) a co do rizzli to tez niewiem dlaczego i jak , ostatnio coraz mnije czasu mam na te gre i w ogóle na korzystanie z pc :(

Rev'ico
01-11-2006, 16:00
@Rev'ico , obchodzi czy nie, to i tak niektóre rzeczy powinnieś przyjać do siebie, i starać się o poprawe w przyszłości :) Będą jeszcze ludzie z Ciebie :P

@Guardian.. hmm tutaj niewiem co z Ciebie wyrośnie :P ale rzecz jedna.. zacznij używać rozumu.. a 16 latek, może stosować dosyć duży zakres słów :) oczywiście, tutaj nie każdy taki stosuje, ponieważ ludzie twojego pokroju, by za dużo nie zrozumieli :)
Wiesz.. przeczytaj o co chodzi koledze wyżej.. jak napisał żebyś się z nim kolegował.. i pomyśli kilka razy :)

Oczywiscie , popelniam bledy jak kazdy czlowiek , i staram sie wsyztsko naprawiac :P hehe i btw moze wyrlosnie ze mnie gruszka na sosnie lub cos w tym stylu :D

Vatariel
01-11-2006, 16:05
Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan :( przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.

Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia...

@Guardian
O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie...

Guardian anubite
01-11-2006, 16:10
Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan :( przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.

Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia...

@Guardian
O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie...

Nie będe edytował bo tak przynajmneij widać ze ktoś się wypowiedział.. Tak wiem... ango niewiem keidy ale wiem że nim grał potme ktoś inny , obu nie lubiłem i niewiem ilu ich grało ale na pewno był tu sharing:)

Vatariel
01-11-2006, 16:49
Nie będe edytował bo tak przynajmneij widać ze ktoś się wypowiedział.. Tak wiem... ango niewiem keidy ale wiem że nim grał potme ktoś inny , obu nie lubiłem i niewiem ilu ich grało ale na pewno był tu sharing:)

Nie będziesz edytował bo co? Nie rozumiem co piszesz... przecież piszesz/edytujesz poprostu jednego posta zamiast pisać dwa jeden pod drugim i dalej widać Twoja wypowiedź a ludzie zamiast 15 zakładek ze stronami maja 3 mniej a treść ta sama...

Co do Ango to chyba mylisz acc trading z acc sharing bo kiedyś grał mój znajomy z Pythery a ostatnio Szwed i to jego właśnie shackowano.

Kajn
01-11-2006, 20:36
do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry

Rev'ico
02-11-2006, 15:09
do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry

Nie mylisz sie , bo sytuacja jest taka ze Xirub ma 2 ownerów a kiedy mial bana , to jeden owner kupil postac Ghostdog a drugi Ango von valour :)

Lenrock
02-11-2006, 15:55
http://i113.photobucket.com/albums/n236/lenrock/000785.jpg

hyhyhy

Szkut
03-11-2006, 22:24
@up

Ale fajne :P

Corso
05-11-2006, 12:56
Kilka nowych informacje z servera :

-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora
*Korobskura
*Excail
*Aradna
*Zavil

-Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?)
*Choseer
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail

Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby:

Vatariel
05-11-2006, 13:32
Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby:

A co Nemesis Se może zrobić? Wojna odpada ponieważ Khood jest za silne (mają więcej membersów, większe lvl, więcej czasu na Tibie i jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego bota) a Ls nie ma zamiaru pomagać... to jest server Khood i raczej tak już zostanie (chyba że Khood znowu sie podzieli co jest raczej mało prawdopodobne).

Guardian anubite
05-11-2006, 16:14
Kilka nowych informacje z servera :

-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora
*Korobskura
*Excail
*Aradna
*Zavil

-Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?)
*Choseer
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail

Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje :baby:

Corso a tobie co?! Przecież już jesteś głęboko w d*** ksa to po co chcesz wyjść... albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum:)
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerze:)Bot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota...

Silvaeris
05-11-2006, 22:59
Corso a tobie co?! Przecież już jesteś głęboko w d*** ksa to po co chcesz wyjść... albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum:)
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerze:)Bot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota...

Każdy może mieć, ale nie każdy potrafi sobie napisać takowego, więc mijasz się jakby z meritum sprawy ;)

Rev'ico
05-11-2006, 23:50
A co Nemesis Se może zrobić? Wojna odpada ponieważ Khood jest za silne (mają więcej membersów, większe lvl, więcej czasu na Tibie i jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego bota) a Ls nie ma zamiaru pomagać... to jest server Khood i raczej tak już zostanie (chyba że Khood znowu sie podzieli co jest raczej mało prawdopodobne).

Teraz nemesis se nic niemoze zrobic , ale mogli wczesniej ...
btw , jak dlamnie postawa nemesis se jest straszna tzn. jak pojawia sie problem to oni po prostu wyzucaja swoich memberów z gildi i pozwalaja im miec hunta/deda wiec PO CO TAKA GILDIA? ( przyklady : rior'dian mial problem zostal wywalony , teraz przyszedl czas na choseera zobaczymy kto bedzie next :) )po prostu nierozumiem tego :(

krzysiek033
06-11-2006, 06:36
Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?

Rev'ico
06-11-2006, 08:31
Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?

to w takim razie po co robic gildie? owszem moga duzo zrobic lidezy , np kajn on ma uznanie i moglby napewno wynegocjiowaca takto co? co chwile ktos z ich czlonków ma byc retired? lol...

Guardian anubite
06-11-2006, 14:53
Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową:D:D:D:D jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...

Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:>

Vatariel
06-11-2006, 15:43
Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową:D:D:D:D jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...

Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:>

Zrozum że tak jak mówiłem blackD jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym botem a walczenie z Khood i uzywanie tego bota (który jest płatny) byłoby głupotą ponieważ szybko zostałbyś shackowany (każdy bot to "bramka" do Twojego komputera).

About Choseer
Ostatnio widziałem kilka postaci zabitych przez niego w końcu zabił Von Kaisera który jest rl Excaila (dokładnie nie wiem o co chodziło) a Dennis jest taki ze zabija a potem rozmawia... Btw ponoć Excail o mały włos nie poległ w starciu z Choseerem.

Mówie Ne Se (i w sumie każdy spoza Khood) nie ma za bardzo co zrobić (prócz prób dogadania się - payment?) w takich sytuacjach jak te wymienione wcześniej...

Guardian anubite
06-11-2006, 15:57
eeee guardian ty jakis naje...y czy co ?? corso tylko pisze o nowosciach na beryli a ty niewiem skad se wymysliasz jakies teksty "albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum:)" raczej ty udajesz kogos kim niejestes...
:baby: :baby:

Nie znasz go to nie wiesz o co mi chodzi...
Vatareil@
Są takie rzeczy jak blokowanie portów:) itp... firewalle.. wystarczy dobrze skonfigurować i chociaż uzywasz blackd to i tak nic ci nie zrobią , uwierz mi da się tak zrobic:)

Guardian anubite
06-11-2006, 16:03
niemusze wiedziec o co chodzi widze co on pisze informowal tylko o nowosciach na beryli.... a ty wyjezdzasz z ksem... jak by tam cos o nim pisalo hmmm moze pocwicz czytanie trochenke..

To co napisałem naprzykład liczyć się może do zdania "Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje " byś znał corso byś wiedział że on pierw liżę dupe Daffiemu i całemu lifestyle a jak przegrywają zmienia strony... a tu nagle na forum piszę czemu ci nie pomagają lifestyle.. no wybacz ale to jest dziwne

Corso
06-11-2006, 16:12
To co napisałem naprzykład liczyć się może do zdania "Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje " byś znał corso byś wiedział że on pierw liżę dupe Daffiemu i całemu lifestyle a jak przegrywają zmienia strony... a tu nagle na forum piszę czemu ci nie pomagają lifestyle.. no wybacz ale to jest dziwne

Jedyny kto lizał dupę to Ty...
Niewiedziałeś co się dzieje w szerefach LS.
Odszedłem dlatego od nich , bo nie będę słuchał jak po nie udanej akcji Satamo bluzga Polaków. Że to naród idiotów itp. I że oni ciągle gadają po szwedzku a jak ty sie odezwiesz po Polsku to odrazu do Ciebie z ryjem wyskakują.

JA CIĘ wkręciłem do LS , gdyby nie ja nikogo byś nie znał z LS.
Poszedłeś na ta wojnę tym śmiesznym swoim sorcem i go zrokowałeś prawie tylko.

NIc nie zrobiłeś na servie, a się wymądrzasz, wiesz że jesteś nikim i niech tak zostanie. Nie musisz swoich pisać tych idiotycznych postów, które nic nie wskórają :baby: :baby: :baby: :baby:

P.S Można zauważyć zmiankę w szeregach KH:
*Astralis stworzył Wmo Muppz:)
*Zavil , Aeris i Ulbaard stworzyli Widows Aftermath:D

Vatariel
06-11-2006, 16:21
Vatareil@
Są takie rzeczy jak blokowanie portów:) itp... firewalle.. wystarczy dobrze skonfigurować i chociaż uzywasz blackd to i tak nic ci nie zrobią , uwierz mi da się tak zrobic:)

No jasne :) a powiedz mi co ma firewall do keylogera i czym sie różni keyloger od trojana (troja jest oczywiście bardziej rozbudowany- ma o wiele więcej funkcji, ale chodzi mi o połaczenie klient <=> server) ;]

Guardian anubite
06-11-2006, 16:36
No jasne :) a powiedz mi co ma firewall do keylogera i czym sie różni keyloger od trojana (troja jest oczywiście bardziej rozbudowany- ma o wiele więcej funkcji, ale chodzi mi o połaczenie klient <=> server) ;]

Daniel nie laduje do balckd keylgoera tylko może naluchiwac cię poprzez telnet co idzie zablokować . pozdro
corso@ jesteś załosny nie wypowiem się na ten temat:)

matekk fst bolt
06-11-2006, 16:38
knighthood sux

Igrexou
06-11-2006, 17:39
Jeżeli BlackD ma keyloggera albo coś w tym stylu to blokując porty przez jakie rzekomo wysyła passy itp. to zarazem bot przestałby dzialać. BlackD Proxy jest tylko do Tibii i wykorzystuje jej porty i jeżeli mialby jakiegos keyloggera to napisany byłby w taki sposob, że wysyła TYLKO passy do tibii nic poza tym, przez co byłby niewykrywalny dla jakichkolwiek antywirusów :)

Guardian anubite
06-11-2006, 17:58
Jeżeli BlackD ma keyloggera albo coś w tym stylu to blokując porty przez jakie rzekomo wysyła passy itp. to zarazem bot przestałby dzialać. BlackD Proxy jest tylko do Tibii i wykorzystuje jej porty i jeżeli mialby jakiegos keyloggera to napisany byłby w taki sposob, że wysyła TYLKO passy do tibii nic poza tym, przez co byłby niewykrywalny dla jakichkolwiek antywirusów :)

Mylisz się , chodzi mi o to że mozna zablokować port wychodzące co przeprowadzają twoje passy gdzie indziej niz na tibia , po zalogowaniu mozna odblokowac i juz blackd dziala i robisz tak co wlogowanie... potwierdzone przez zemnie i sprawdzone

krzysiek033
06-11-2006, 18:46
Vatareil@

TAAK...Skoro Daniel jest trowrca tego bota to moze wpisac w jego cod co tylko chce, np. takie cos ze twoje passy dostanie przez tibie, po wyslaniu odpowiedniego polecenia przez priv, moze np, dac cos taiego ze on tylko napisz "cos tam" a bot np wyrzuci twojego sova na ziemie, to jest bardzo proste i to nie problem dla programisty.

Corso
06-11-2006, 18:49
Mylisz się , chodzi mi o to że mozna zablokować port wychodzące co przeprowadzają twoje passy gdzie indziej niz na tibia , po zalogowaniu mozna odblokowac i juz blackd dziala i robisz tak co wlogowanie... potwierdzone przez zemnie i sprawdzone

Mówisz, że sprawdzone przez Ciebie tak ?
Więc wszyscy się mylą i jak zawsze Ty masz rację i o wszystkim wiesz najlepiej.
A druga sprawa jeśli to było testowane przez Ciebie znaczy to, że masz tego bota. :baby:
Watpie w to ale ok

Guardian anubite
06-11-2006, 19:12
W tym poście chciałbym wyjaśnić pare rzeczy...
Corso nie powiedział o mnie prawdy jest to kompletna bzdura dla tego nie będe się do tego zarzutu jego ustosunkowywał... Nie wiem czy chciałbym toczyć na moim miejscu dyskusję z takim "czymś" jakim jest nasz Radosław i Kubuś:)

Co do tego co tam się wymądrza że możę zucić sove to ci powiem gówno prawda naucz się chociaż troche oprogramowania i pogadamy.

Do Corsa odnosnie tego czy mam bota czy nie - gówno Cię to ... mogę mieć nic mi nie zrobisz a jeżeli cię to interesi to i tak z niego nie kożystam:>:> pozdro

Igrexou
06-11-2006, 19:34
Co do tego co tam się wymądrza że możę zucić sove to ci powiem gówno prawda naucz się chociaż troche oprogramowania i pogadamy.

To ty się naucz czegoś o programowaniu. Jakby Daniel chciał połowa użytkowników blackd miala hacka, a wiem, że wiele osób z lifestyle korzysta z blackd proxy ^.-

Rev'ico
06-11-2006, 20:08
Jedyny kto lizał dupę to Ty...
Niewiedziałeś co się dzieje w szerefach LS.
Odszedłem dlatego od nich , bo nie będę słuchał jak po nie udanej akcji Satamo bluzga Polaków. Że to naród idiotów itp. I że oni ciągle gadają po szwedzku a jak ty sie odezwiesz po Polsku to odrazu do Ciebie z ryjem wyskakują.

JA CIĘ wkręciłem do LS , gdyby nie ja nikogo byś nie znał z LS.
Poszedłeś na ta wojnę tym śmiesznym swoim sorcem i go zrokowałeś prawie tylko.

NIc nie zrobiłeś na servie, a się wymądrzasz, wiesz że jesteś nikim i niech tak zostanie. Nie musisz swoich pisać tych idiotycznych postów, które nic nie wskórają :baby: :baby: :baby: :baby:

P.S Można zauważyć zmiankę w szeregach KH:
*Astralis stworzył Wmo Muppz:)
*Zavil , Aeris i Ulbaard stworzyli Widows Aftermath:D

A co ty zrobiles na servie? NIC ( ja w sumie tez odegralem jakas swoja mala role :P ) a co do tego wyzywania satamo to on juz taki jest , latwo sie denerwuje a pozniej przeprasza tak sie stalo tak samo " stfu revico" xD :) ale pozniej zawsze przeprasza a to ze jak sie odezwies po polsku a oni na ciebie z ryjem to chyba tylko tobie tak robili :D
z tego co pamietam zawsze jak spamowali po szwedzku my im spamowalismy ku*wa itp ... i wtedy sie zaczynala zabawa (offtop najlepiej po polsku gada Pillow:cup: ( kiwi) on wymiata pamietam jak sobie gadu gadu sciagnol :D :D :D :D :D :D :D albo jak kazalismy szwedom powiedziec : Brzęczyszczykiewicz hahaha wtedy był ubaw ! xd

Corso
06-11-2006, 20:15
Guardian@ aż żal mi ciebie. To nie ja robiłem w przeciwieństwie do Ciebie 47 pala w 4 osoby. A to co wcześniej pisałem to była prawda (wiem że prawda boli)
Co do bota to Tobie nie wierze , bo ty zawsze wszystko masz i o wszystkim wiesz najlepiej

Rev'ico@ Z tym ryjem to akurat do mnie nie mówili. A ztym ze Pillow najlepiej gada po Polsku też sie przekonałem , zazwyczaj jak wchodzil na ventrilo zaczynał magicznym słowem "ku*wa":D

Mastermind Toothy
06-11-2006, 20:57
@Guardain
Stfu blx. Odegrałem takąsamą rolę jak Ty(czyli żadnej) ale żal mi Cię poprostu.

Anni ciężko zrobić 4 sorcami niby ale bot chyba się zaciął.
@Corso
"U are hunted" :)
I proszę zmień Signed in Blood :P To tekst Soeny bodajże ^^
21:07 Choseer [96]: LS WROCI DO GRY JESLI WY LUDZIE POMZOECIE MSG ME KTO ! :*
:(

Igrexou
06-11-2006, 21:49
chlopie lepiej sie niekluc z Guardianem ::D on zna all z ls i wie ze nikt blackd nieuzywa ;p;p a tak pozatym pytanie ile osob potrzebowales by wbic taki lvl Guardianem ?? :D i jeszcze slyszalem ze potrzebowales "pare" osob by zrobic 47 pala. troche to zalosne :baby: :baby: :baby:

Ugh! Guardian nie szalej z lvl :X

Guardian anubite
06-11-2006, 22:15
Myslałem że skonczę wypowiadać się w tym temacie ale nie pozwalacie mi na to:) widze chcecie mnie dalej...
Nie rozumiem was z jednej , drugiej , trzeciej storny:) m.in. Corso mowisz o moim lvl jak by to on świadczył o człowieku , ale uwierz mi miałem większy niż ty ale nie na beryli:) a że guardianem dołączyłem na 50 to wynikło z sytuacji która panowała bo z pewnością wbił bym większy albo co miałem zrobić jak byłem hunted?:) no co.. :)
A ty od programowania się znalazł .. zal.pl :)

co tu więcej pisać , choseer tak miał all w dupie kozaczył a teraz przyszedł na niego czas :D ale w sumie żal mi go ... jak i większość nemesis... chociaz są tam też normalni :) dla których pozdro...
Możecie mnie krytykować na tym forum itp.. mam to gdzieś poprostu wyrażam swoje zdanie , a waszego jakoś nie widzę tylko krytykę innych.. spojrz na siebie każdy nie jest ideałem...

Rev'ico@ Te ku*** kiwiego było zajebiste i jego polski :D:D
Corso@ Nie dziwie się że ciebie zawsze o*******ali jak się odzywałeś, taki śmieszny masz głosik :D:D

Signed
/MAT (Macius)

Kajn
06-11-2006, 23:53
No no pan profesor guaridan zrobil nowego chara.Cacy.Ladne pg pocisles tym
Cwany Mat. Hue Hue.A na anni gdy robili bylem tam z nimi.Zaden bot sie nie przyciol tylko zle wykonali questa, poniewaz na wejscie kazdy ue zrobil co bylo strata many.lepiejbylo by sd moim zdaniem i aradna i excail przyznali mi racje.Co bot moze pomoc jak sorc bez many jak zavil 645 hp czy Excail 720~ hp zrobia jak tam combo dochodza do 1000+.A podczas questa byly 3x e bamy.

Corso
07-11-2006, 07:10
ale uwierz mi miałem większy niż ty ale nie na beryli:) a że guardianem dołączyłem na 50 to wynikło z sytuacji która panowała bo z pewnością wbił bym większy albo co miałem zrobić jak byłem hunted?:) no co.. :)

Guardian był kupiony.
Twój pallek który miał 47 lvl był robiony w 4 osoby.
Jeżeli miałeś większy lvl niż 80 to znaczy, że kupiłeś tą postać lub robiłeś ją z połową znajomych :baby:

I czemu poraz kolejny raz piszesz te pedalskie "uwierz mi"
Ja w to nie uwierze bo dobrze Cie znam. Zawsze jesteś we wszystkim najlepszy i o wszystkim najlepiej wiesz, ale tak naprawdę nigdy nic nie zrobiłeś na servie, nic nie wiesz o LS i nic nie wiesz o bocie Kh :baby:

Kthxbye

Guardian anubite
07-11-2006, 09:18
Kajn@ ta z sd.. znaim oni by zabili demona to nie ma huja nie wyuhali by sie chyba ze stone skiny na bota włączą... cieżkona pvp zrobic sorcem metodą sd ani:) chyba ze wszyscy by mieli po 150+
Cors@ ty jesteś załosnym idiotą :) zrobiłeś w dwoch 80lvl haha i spzanujesz ja mialem sam większy.. guardian kupiony na 48 ni będe kłamał ale tylko dla tego ze kumpel mowil ze mam przyjsc na berylie i cos pomoc... jak widać zdazylem wbic 4lvle i zalapalem hunted , a ty śmieciem jestes:) palek 47 w 4 osoby, gówno wiesz frajerze bo w dwie i to w 2 tygodnie jak każdy miał szkołe.. dla mnie to dobry wynik , nikt nie jest pojebany by grać tyle co ty...
Cwany Mat jak bys zauwazył wbilem nim 28lvl.. zrobilem pare zerkow ujebałem paru wrogów popekowałem.. tak naprawdę to był char do zabawy , a gdzie gram... po co ci to.. :) może kiedyś się dowiesz i ci żal dupe będzie ściskać że ja sobie gram a ty jesteś hunted od kh naprzykład :D:D pozdro.
wyzwiska bo żal mi takich debili jak corso.. nie mogłem się opanować....

Vatariel
07-11-2006, 10:36
Co do anni to podstawowym błędem było to że 2ch z nich miało 100 lvl a to chyba zbyt mało...

Guardian widać że ogarniasz wszytko w Tibi, nawet anni :) Powiedz mi tylko co ma ssa do eb?

Corso
07-11-2006, 15:44
Cors@ ty jesteś załosnym idiotą :) zrobiłeś w dwoch 80lvl haha i spzanujesz ja mialem sam większy..

Niczego mi nie jest żal bo nie mam czego "Profesorze". Śmiem wątpić, że nie miałeś większy niż lvl 80 , gdyż widać to po Twoim noobostwie i że sam postaci zrobić nie umiesz , gdyż albo sharujesz z 3 ppl+ albo kupujesz postacie poprostu.

Całe forum się z Ciebie śmieje bo widzą jakim jesteś imbecylem.
Myślisz, że ktoś wierzy w te głupoty co ty piszesz?
Zawsze Ty wszystko wiesz najlepiej jak robić ,powiedz mi tylko jeśli o wszystkim tyle wiesz to czemu nic na servie nie zrobiłeś ? Czemu piszesz tyle rzeczy o anhi , botach, o ls ? Czemu tylko wypowiadasz się o tym na forum ?

P.S Ile ty razy anhi robiłeś? wszystkim profesjami ? Że tak dobrze wiesz kto jak ma robić... ŻAL.PL

A co do tego palka to dobrze wiesz jaka jest prawda :)
Grałeś w 4 a nie w 2
I jak graliście to były wakacje , dopiero bodajże na 47 lvlu szkoła się zaczęła
Czemu do prawdy "profesorze" sie nie przyznajesz? Wiem, że prawda boli..

4 ownerow :macius mlynek bulas i Gruca

Pozdo dla "Profesora" :baby:

Mastermind Toothy
07-11-2006, 16:26
Guardianowi hacknęli mózg -.-

Igrexou
07-11-2006, 16:39
Hmmm

Co do annhi to z SD by im lepiej poszło
Przykład?
Askara
2x Sorc + 2x Druid. I jakoś zrobili :) wszyscy przeżyli :)

A co ma ssa do annhi? xDDD LaL! jak zapytal Vatariel z e-beam mniej? :D

Guardian 47 lvl w 4 osoby w 2 tygodnie?
Zamilcz bo w gadaniu to ty dobry jesteś, nic poza tym xD

Guardian anubite
07-11-2006, 17:26
Nie będe się kłócił z wami więcej bo to nie ma sensu.. huja mnie znacie i się kurwa wypowiadać , i sluchacie corsa bo akutalnie ma 80+ a niewiecie jaki to peirdolony zdracja. Oglnie podsumowując s*******am z tego forum i ide na tibia.org.pl tam chociaż kurwa nie ma tylu lamerów.

Guardian anubite
07-11-2006, 18:04
haha widze ze ktos tu bulwersa zalapal :D:D idz na tibie.org.pl tam sie wlasnie spotykaja jak ty to nazwales i kim jestes "lamerzy" :D:D moze na tamtym forum ktos twojej gadki bedzie sluchal :D 8o 8o
tY KURWA SIĘ ODZYWAsz a huja w tibi zrobiłes no pochwal się jakimś name sypnij dawaj kurwa..
Golden'darkoo samera 96 lvl rp teraz delete moj i kurwa zatkało pedale?

Lenrock
07-11-2006, 18:06
mechaniczna pomarancza nie poroboj zgrywaj inteligentnego bo ci to wcale nei wychodzi ;s przyznam racje dla guardiana, corso to smiec na berylii

Kajn
07-11-2006, 18:31
I zlodziejem x)

Igrexou
07-11-2006, 18:55
Nie będe się kłócił z wami więcej bo to nie ma sensu.. huja mnie znacie i się kurwa wypowiadać , i sluchacie corsa bo akutalnie ma 80+ a niewiecie jaki to peirdolony zdracja. Oglnie podsumowując s*******am z tego forum i ide na tibia.org.pl tam chociaż kurwa nie ma tylu lamerów.

Oh nie! Zaraz ci załatwie bana na tibia.org.pl xD

Character Golden'darkoo does not exist. :((

Guardian anubite
07-11-2006, 19:11
Oh nie! Zaraz ci załatwie bana na tibia.org.pl xD

Character Golden'darkoo does not exist. :((

Czytanie ze zrozumieniem się kłania "teraz delete" :):) jak wiesz znawco tibi po upade nie zapisują się teraz name z delete:)

ps. sory all za ostatnie posty z wulgaryzmami ale poniosło mnie :D:D

Igrexou
07-11-2006, 19:15
Czytanie ze zrozumieniem się kłania "teraz delete" :):) jak wiesz znawco tibi po upade nie zapisują się teraz name z delete:)

ps. sory all za ostatnie posty z wulgaryzmami ale poniosło mnie :D:D

Deleted because of account sharing? :( 20 owners?

Ta Guardiana poniosło artystyczne uniesienie :D

Guardian anubite
07-11-2006, 19:22
Deleted because of account sharing? :( 20 owners?

Ta Guardiana poniosło artystyczne uniesienie :D

Nie wiem co masz do mnie , czego mi zazdrościsz że się ciągle przypieprzasz lub czy cię matka nie kocha ale zrozum twoje aluzję mnie nie obchodzą , a do twojej wiadomości ten pall był robiony solo , a jeżeli tacy ldzie jak ty wierzą w insunuację Corsa żę grałem 47pallem w 4 to wiesz.. wybacz ale jesteś kretynem , bo jak byś wiedział to na beryli mam na pewno większy szacunek niź - kłamca , zdrajca , lizodup , złodziej- corso of darkness:)

down@
\Nie będe sie powtarzal w kółko;]

Corso
07-11-2006, 20:56
Nie wiem co masz do mnie , czego mi zazdrościsz że się ciągle przypieprzasz lub czy cię matka nie kocha ale zrozum twoje aluzję mnie nie obchodzą , a do twojej wiadomości ten pall był robiony solo , a jeżeli tacy ldzie jak ty wierzą w insunuację Corsa żę grałem 47pallem w 4 to wiesz.. wybacz ale jesteś kretynem , bo jak byś wiedział to na beryli mam na pewno większy szacunek niź - kłamca , zdrajca , lizodup , złodziej- corso of darkness:)

Po 1. to darkneS (jedno s) było to zrobione specjalnie.
Po 2. czemu sie boisz tera przyznac ze robiłeś 47 palka (name Tathous)
w 4 ? prawda boli ? nie pamietasz co brales ludzi ? z thori chyba ? Mlynek(cwanicsh) bulas , ty i gruca

Lenrock@ podaj name na beryli :)

P.S Mechaniczna_Pomarancza grał kiedyś Carmage Eternal ale go sprzedał na 77 lvlu bodajże po wojnie Hatebreed vs Geekhood:baby:

Rev'ico
07-11-2006, 21:41
nanananananana:D

Lenrock
08-11-2006, 07:35
Lenrock@ podaj name na beryli :)

nie musze grać na berylii żeby znać tamtejszą sytuacje

Bilduulach
08-11-2006, 09:18
O ile mi wiadowmo Carmage Eternale'em gra teraz gość z furory i jak wczoraj widzialem całkiem dobrze mu idzie 101 rp :p

Guardian anubite
08-11-2006, 14:46
O ile mi wiadowmo Carmage Eternale'em gra teraz gość z furory i jak wczoraj widzialem całkiem dobrze mu idzie 101 rp :p

Ta koleś kupil carmage a na furorze też mial kupionego ed i niegra sam więc to zaden dobry wynik , ale gratz za 100lvl :D ciekawy kiedy ani zrobi:D:D

Ps. Mogłby ktoś kto wie wypowiedzieć się o co chodzi z tymi gildiami nowymi z rozłamu kh czy to tylko fro fun.. z góry thx

Bilduulach
08-11-2006, 17:19
Jak z nim gadałem to mówil ze mial kilka charów w tym 100+ z duss i mówil że je sprzedał:D

Corso
08-11-2006, 18:57
Ta koleś kupil carmage a na furorze też mial kupionego ed i niegra sam więc to zaden dobry wynik , ale gratz za 100lvl :D ciekawy kiedy ani zrobi:D:D

Ps. Mogłby ktoś kto wie wypowiedzieć się o co chodzi z tymi gildiami nowymi z rozłamu kh czy to tylko fro fun.. z góry thx

Szwedzi z KH zrobili swoją gildie o nazwie bodajże Regnum

A Zavil z Ulbaardem zrobili Black Widows reaktywacja

Guardian anubite
08-11-2006, 19:06
Szwedzi z KH zrobili swoją gildie o nazwie bodajże Regnum

A Zavil z Ulbaardem zrobili Black Widows reaktywacja

No to wiem ale w jakim celu?:>

Ralvin
08-11-2006, 21:44
niestety nie znam teraz sytuacji na Beryli dopiero teraz wszystkiego sie dowiedzialem w tym temacie. Gralem za kadencji AO i bylo zajebiscie :) a teraz?? ... Pamietam Corso z gildi ;] Nawet spoko koles z niego byl :) Podpowiem tylko ze bylismy razem na OFie dzieki Dimezowi stracilem 15k i zaliczylem "zgon" . Jesli ktos ma wiadomosci o Buli Dimezie Tanzisie Czarnusie mogliby udzielic info?

Sersantes
08-11-2006, 22:07
Po 1. to darkneS (jedno s) było to zrobione specjalnie.
Po 2. czemu sie boisz tera przyznac ze robiłeś 47 palka (name Tathous)
w 4 ? prawda boli ? nie pamietasz co brales ludzi ? z thori chyba ? Mlynek(cwanicsh) bulas , ty i gruca

Nie wiesz przypadkiem, gdzie oni teraz grają ?? Chodzi mi o ekipe Bulasa.

Guardian anubite
08-11-2006, 22:14
Nie wiesz przypadkiem, gdzie oni teraz grają ?? Chodzi mi o ekipe Bulasa.

Gram z nimi gdzies:) wiecej inwo na pw

Sersantes
08-11-2006, 22:18
Gram z nimi gdzies:) wiecej inwo na pw

To jak mam sie z tobą skontaktować ;] Daj mi nick na jakimś świecie.

Guardian anubite
08-11-2006, 23:00
To jak mam sie z tobą skontaktować ;] Daj mi nick na jakimś świecie.

napisz PW na konto tibia.pl :D:D
ps. nie wiem o którą ci ekipe chodzi bo bulas ciagle z inną ze tak powiem ale on sam jzu w tibie niegra jak mi dobrze wiadomo:D

Igrexou
08-11-2006, 23:27
Serse.... jakiś ty głupiiiii :( to żal... ;d

Vatariel
09-11-2006, 02:24
Serse.... jakiś ty głupiiiii :( to żal... ;d

Po co odrazu kogoś wyzywać (za byle co) i rozpoczynać znowu serię wyzwisk odbiegając jednocześnie od tematu.

Co do Guardiana i Corso to myśle że można zostawić już ich osoby w spokoju i zacząć pisać na temat...

Guardian anubite
09-11-2006, 13:45
Po co odrazu kogoś wyzywać (za byle co) i rozpoczynać znowu serię wyzwisk odbiegając jednocześnie od tematu.

Co do Guardiana i Corso to myśle że można zostawić już ich osoby w spokoju i zacząć pisać na temat...

apropo moje teraz zdane pytanie jest związane z berylia. Do jakiego lvl grales Nathocikiem bo widze w opisie ze grales

Corso
09-11-2006, 14:54
No to wiem ale w jakim celu?:>

Zavil z Ulbaarem bo od zawsze chcą być w Black Widows

A swe z kh swoja gildie zrobili bo wiekszosc sie pewnie z rl zna (vmo , halmstad)
I są bardziej ze soba "zżyci" i tylko w swoim jezyku pisza (tak myślę , że dlatego)
ale moge sie mylić oczywiście:D

Wala
09-11-2006, 15:33
a mam takie pytanie Knightsolo i Korobskura to bracia ???:baby:

Rev'ico
09-11-2006, 15:48
a mam takie pytanie Knightsolo i Korobskura to bracia ???:baby:

TAAAKKK TO SA BRACIA xd

Exodus
09-11-2006, 16:22
apropo moje teraz zdane pytanie jest związane z berylia. Do jakiego lvl grales Nathocikiem bo widze w opisie ze grales

Jak zobaczylem ten post to prawie z krzesla spadlem hahahhaha, To ze ma w pamieci Nathocika to nie znaczy ze nim gral -zreszta ktos wyzej Ci juz wytlumaczyl. KURWA ALE Z CIEBIE IDIOTA XDDD

Guardian anubite
09-11-2006, 17:45
sssssssssssssssssssssss sory lag

Guardian anubite
09-11-2006, 17:46
Jak zobaczylem ten post to prawie z krzesla spadlem hahahhaha, To ze ma w pamieci Nathocika to nie znaczy ze nim gral -zreszta ktos wyzej Ci juz wytlumaczyl. KURWA ALE Z CIEBIE IDIOTA XDDD

Playing in memory of Nathocik...grałem w pamięci nathocikiem dokładne przetlumaczenie...
Jak by chcial napsiac ze ma w pamięci nathocika by napisał Memory of Nathocik lub In memory of Nathocik :)

Wala
09-11-2006, 17:54
cóz powiedzieć jak niewie sie co to "playing" a tyra sie innego, porażka :(

Vatariel
09-11-2006, 20:19
Playing in memory of Nathocik...grałem w pamięci nathocikiem dokładne przetlumaczenie...
Jak by chcial napsiac ze ma w pamięci nathocika by napisał Memory of Nathocik lub In memory of Nathocik :)

Playing nie jest czasem przeszłym z tego co mi wiadomo więc nie chodzi tu o "grałem". Krytykujesz czyjś Angielski na forum Tibia.com a sam go za dobrze nie umiesz z tego co widać :) Dla sprostowania sprawy nigdy nie grałem Nathocikiem.

Corso
09-11-2006, 21:11
Ciekawostka:

Character knightsolo does not exist.
Character korobskura does not exist.
Character eteneel does not exist.

Deleted?

21:13 Rizzlaa [108]: time to come back

taule
09-11-2006, 21:15
up :D
no wlasnie , to zobaczylem :D buhaha xD szkoda ze odszedlem z beryli :P bym powrocil do swojego 70 sorca;d

Vatariel
09-11-2006, 21:17
Będzie się działo...

Guardian anubite
09-11-2006, 21:21
powiem tyle Zwrotna Sytuacja na Beryli pozdro.. szkoda że nie moge powrócić :D
ps. magebombe usuneli :(:(

Teksako
09-11-2006, 21:22
no narescie Cipsoft zabrał sie za tych botterow :) tylko ciekawe co bedzie sie działo teraz na beryli??

Vatariel
09-11-2006, 21:31
no narescie Cipsoft zabrał sie za tych botterow :) tylko ciekawe co bedzie sie działo teraz na beryli??

Z nieoficjalnych przecieków wiem że Ls chce pokoju?

Teksako
09-11-2006, 21:36
W sumie to nawet lepiej żeby zaprzestali wojny odkad gram na beryli to sa ciagłe wojny. Może przyszedł czas zapomnieć o wojowaniu?!?

Guardian anubite
09-11-2006, 21:44
Z nieoficjalnych przecieków wiem że Ls chce pokoju?

Ile chcesz za moją wolność? i Inni twoi znajomi jakbys mogl się dowiedzieć plx.:)

Vatariel
09-11-2006, 21:54
Ile chcesz za moją wolność? i Inni twoi znajomi jakbys mogl się dowiedzieć plx.:)

Przeprosisz mnie za wyzwiska (jak nie pamiętasz które to wróc kilka stronic wcześniej) i poprawisz swoje zachowanie tutaj i jesteś free.

Guardian anubite
09-11-2006, 21:56
Przeprosisz mnie za wyzwiska (jak nie pamiętasz które to wróc kilka stronic wcześniej) i poprawisz swoje zachowanie tutaj i jesteś free.

No powiedzmy od ciebie ale jak byś mogł dowiedzieć się u reszty beryli .. zemną nie chcą rozmawiac:((: chcialem wrocic do znajomych :D:D może to się wyda głupie ale cuż..

Kajn
09-11-2006, 22:01
Knightsolo,Korobskura,Eteneel zaplacili za wolnosc i sa teraz wolni i nietykalni przez life style niech graja teraz w pokoju Hail :)

Mastermind Toothy
09-11-2006, 22:03
Przez te delety mój kumpel sca nie kupi, bo wracają na Berylie ;/
Jeden dzień i byłby sca-.-
Dobrze, że lifestyle chce pokoju, chociaż ja bym wolał nie widzieć gildii knighthood na servie- ludzie niech zostaną, ale gildia nie.
Ciekawe ile zajmie Fran i bracią na zrobienie next 100 lvl jeśli będzie to nadal Berylia.
ps. Vitia rox ^^

Guardian anubite
09-11-2006, 22:03
Knightsolo,Korobskura,Eteneel zaplacili za wolnosc i sa teraz wolni i nietykalni przez life style niech graja teraz w pokoju Hail :)

Niech spoczywają w pokoju HAIL

Wala
09-11-2006, 22:06
ojaaa ;p hehe najwieksz levele deleted ;p haha
Wsumie to fajnie no niewiem co powiedziec ;p

a Delvnes był jesczez wczoraj w innj gildi dziś znou w KH
heh 2 braci deleted ;p
LS sie pewnie bedzie chciało odrodzić (że tak pwoiem) ;p

Szkut
09-11-2006, 22:31
HAHAHAHAHA ciekawe co bracia wykombinuja teraz? magebomb ich nie dziala maja lipe

Corso
09-11-2006, 22:45
Jak wcześniej Vatariel pisał , jego wieści sie są potwierdzone. Rizzlaa pisal do Excaila bo chciał pokój.

Btw. Kh sd combo now : 4539

Guardian@ U are still hunted:D

matekk fst bolt
09-11-2006, 22:57
hahahahahhaha jak to uslyszalem t podskoczylem z radosci tak mnie w*****alo jak k solo zamowal se guardy na 24h a teraz ma te swoje *********** hahah ueahuaehaue :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Guardian anubite
09-11-2006, 23:01
Jak wcześniej Vatariel pisał , jego wieści sie są potwierdzone. Rizzlaa pisal do Excaila bo chciał pokój.

Corso twojego hunta to mam gdzieś ty się dla mnie nie liczysz.. o te sprawy pytam tylko normalnych :)

Corso
09-11-2006, 23:25
Zobaczymy Maciusiu :)
Znowu będzie " co się stao?"
hahha

P.S 23:16 Rizzlaa [108]: u are doing a misstake
;)

Brudinho
09-11-2006, 23:34
Ufff w końcu, teraz jedynie boje się chamstwa ze strony naszych, znaczy polaków (słyszałem o chamstwie ze strony Vatariela, ale tylko słyszałem ja tam nic nie mam do nikogo), na delety dla KS prosiło się od dawna jednak do teraz myślano że ma wtyki u CIP nic podobnego (na szczęście, chociaż przysługuje im jeszcze prawo do odwołania).

Jestem ciekaw min owych osobników gdy skasowano ich konta, podejrzewam że afera z taboretem na mamie to pikus do tego co się dzieje u nich :)

Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com :P Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). :D

Ulżyło mi chamstwo zostało ukarane :)

Rev'ico
09-11-2006, 23:39

""HAIL BERYLIA THE BEST WORLD ON WHOLE TIBIA !!"'

A GDZIE SIE PODZIALO " FOR KING AND COUNTRY HAIL KH "

ZMIANA PLANU ? obiecuje Ci ze jezeli wsyztsko pójdzie jak powinno BEDZIESZ MIAL " pokój ":evul: :evul: :evul: :evul:

FOR KING AND COUNTRY HAIL KH FTW _/:evul: :evul:

Vatariel
10-11-2006, 00:04
Ufff w końcu, teraz jedynie boje się chamstwa ze strony naszych, znaczy polaków (słyszałem o chamstwie ze strony Vatariela, ale tylko słyszałem ja tam nic nie mam do nikogo), na delety dla KS prosiło się od dawna jednak do teraz myślano że ma wtyki u CIP nic podobnego (na szczęście, chociaż przysługuje im jeszcze prawo do odwołania).

Jestem ciekaw min owych osobników gdy skasowano ich konta, podejrzewam że afera z taboretem na mamie to pikus do tego co się dzieje u nich :)

Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com :P Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). :D

Ulżyło mi chamstwo zostało ukarane :)

Co ja takiego "chamskiego" zrobiłem niby?

Co do tych kasacji to tak naprawdę dużo w szeregach Khood nie zmieni bo Ajo pewnie weźmie postać od Daniela (Lanak) a Korobskura przechwyci Aradne, zresztą głównym taktykiem na battlach był Excail i to dzięki niemu i jego "grupie" Khood wygrało ostatnio... ewentualnie sytuacja może się zmienić jeśli znowu będzie jakieś "powstanie" przeciwko Kh...

Brudinho
10-11-2006, 00:12
Hmm podobno zrobiłeś sobie 2 chara/ochraniałeś kogoś i zabijałeś za byle co np. jak ktos do ciebie coś powiedział co ci się nie spodobało. Zresztą cholera niepotrzebnie zaczynałem jak nie znam sprawy mój błąd :) tego wyżej nie było :]

Vatariel
10-11-2006, 00:50
Hmm podobno zrobiłeś sobie 2 chara/ochraniałeś kogoś i zabijałeś za byle co np. jak ktos do ciebie coś powiedział co ci się nie spodobało. Zresztą cholera niepotrzebnie zaczynałem jak nie znam sprawy mój błąd :) tego wyżej nie było :]

Jakieś plotki :P czasami jest tak że zabijesz kogoś (nawet mając powód) a ta osoba puści w obieg jakaś głupotę o Tobie :)

Brudinho
10-11-2006, 00:50
Co do tych kasacji to tak naprawdę dużo w szeregach Khood nie zmieni bo Ajo pewnie weźmie postać od Daniela (Lanak) a Korobskura przechwyci Aradne, zresztą głównym taktykiem na battlach był Excail i to dzięki niemu i jego "grupie" Khood wygrało ostatnio... ewentualnie sytuacja może się zmienić jeśli znowu będzie jakieś "powstanie" przeciwko Kh...

Ale okręty flagowe poszły na dno :D, są rozmowy o pokoju:) , czyżby znów usypianie rywala :> Jeśli tak to mam nadzieje że się nie nabierzecie.

Życze powodzenia :)

Jakieś plotki czasami jest tak że zabijesz kogoś (nawet mając powód) a ta osoba puści w obieg jakaś głupotę o Tobie

Dlatego przepraszam nie sprawdziłem/nie dostałem informacji z 1 ręki,a napisałem :(

Guardian anubite
10-11-2006, 08:14
"Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). "

Tych co nie zasłuzenie wyzywałem przeproszę i nie będzie ich za wiele :)

Oj Corso corso Corso co sie stao:):) Gdzie ten usmieszek na twarzy... Gdzie ten tekst Ks to Ks tamto... Ksa niema zapalmy świeczke:D:D

Corso
10-11-2006, 08:18
""HAIL BERYLIA THE BEST WORLD ON WHOLE TIBIA !!"'

A GDZIE SIE PODZIALO " FOR KING AND COUNTRY HAIL KH "

ZMIANA PLANU ? obiecuje Ci ze jezeli wsyztsko pójdzie jak powinno BEDZIESZ MIAL " pokój ":evul: :evul: :evul: :evul:

FOR KING AND COUNTRY HAIL KH FTW _/:evul: :evul:

Gdzie się miało podziać ? nigdzie nie miałem tego napisanego w commencie.
I tak dalej jestem po stronie KH.
Pozatym się tak nie jarajcie bo dużo się nie zmieniło wczoraj KH miało
sd combo :4539

FOR KING AND COUNTRY !
HAIL KH !!!

Guardian anubite
10-11-2006, 08:46
Sd combo na stronie o niczym nie świadczy.......... można mieć duzo duzo więcej a nie radzić sobie w wojnie... Zreszta słyszałem o rozmowach pokoju :P najlepsze to by było:P

Shokei
10-11-2006, 12:22
Knightsolo, Korobskura i Etenel(czy jak mu tam) już nie istnieją : D Zostali skasowani za Mage bomb : )

Ale to i tak pewnie nic nie zmieni :D

zielaq
10-11-2006, 12:45
Fran , Daniel , i KS dostali bany na IP , nie duzo to da bo juz zaczeli grac przez proxy

Vatariel
10-11-2006, 13:00
Character Lanak does not exist.
Wczoraj go jeszcze widziałem w domku Ksolo zaraz po tym jak Eteneel, Ksolo i Korob dostali deleted.

Czyli już Knightsolo (154 ek), Eteneel (119 ek?), Korobskura (151 ms) i Lanak (125 ek) zostali skasowani.

Darecek
10-11-2006, 13:33
Gram na berylce od 14 miechow i nie zdazylo sie tak zeby byl pokoj wiec mysle ze teraz tez nic z tego nie wyjdzie ale to tylko moje zdanie. Ale po cichu mam taka nadzieje ze sie dogadaja i bedzie spokoj:)

Jinikao
10-11-2006, 13:41
Nic dziwnego, jak tak dalej pojdzie i CIP ma zapisane dane z ostatniego pólrocza to wiekszosc z KH dosatnie delete, bo jak wiadomo uzywali ciagle blackd
"z jonzz" "z jonzz" :)

Corso
10-11-2006, 13:42
Myślę, że o pokoju mowy nie ma.

Excail zrobił nowa gildię "Ruin"