zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Koronowany rycek
05-03-2006, 17:02
KAZIU ZABIJAKA - pytanie why z rebisth wywaliliscie?

Bo był niby spy.

Kaziu zabijaka jest bardzo lojalnym graczem.Bardzo go szanuje, i nie widziałem w nim ani hamstwa,Pa'owania, czy tez zabijania za darmo.

UP@
Nie tylko kazia wywalili z gildi.

Diamonic
05-03-2006, 19:18
tak szczeze to powiedzcie
za kogo wy sie qrwa uwazacie
myslicie ze jestescie najlepisi? wontpie
gram na nebuli od bardzo dawna i jak jescze nie bylo phy byl spokuj - niewiem o co poszlo -ale wiem ze teraz nie da sie wytrzymac expisz sobie na pohu a tu wbija naprzyklad lapka of fear i tekst jak niechcesz pasc to wy*******aj czy to normalne /?? albo jak niekturzy z reb nie majom kasy to co robiom ? pay or die do 30 levow low levom szkoda levow wienc placom a reb sie bogaci a co do questa to ci z reb tez po raz pierwszy wykonywali jak co
albo nagle slyszyzs tekst oddwaj ... itemki okradles mie albo cos w tym stylu
a wiec zastanow sie a jak polak polaka zabija to nie jest dobrze po 2
*** was to obhodzi
czy orleanska sellnela hara
tak samo dlaczego nie bijedzie mi'ni ona tez wystawila swojego hara na allegro, sir scrappy do tez
i duzo takich jest .... a wy sie o byle gowno *******icie z polakami moze byscie sie zajeli wojnom -- on nie z reb ale mnie najbardziej wqrwia KAZIU ZABIJAKA - pytanie why z rebisth wywaliliscie? plx msg

Idioto, wynieś się stąd dopóki nie nauczysz się pisać...

Xaemus Serigimox
06-03-2006, 11:23
Nawet ci co sa w reb musza dupe licac h lev i byc cicho .. pewnie pamietacie zaco wy***ali mandana ;/

Niemoge tego strawic jak mozna kogos ubic za zabicie zerka lol a tak dla wszystkich to niedogadacie sie z apo bo on ma 2 ownerow :]

Chyba uniezalezniony mi kiedys mowil ze reb walczy z oszustami a sami co robia to jest zalosne podam wam kilka przykladow :
Xakan Dazor sprzedal postac za 150 euro a obecny owner ma pasy i gral Wolgler De'Zul kiedy mial gana , Gohoode tez ma 2 ownerow , Majqu to gej .. mozna by jeszcze kilku wymienic

Dobrze ze juz niegram na tym serwie bo robi sie coraz gorzej ..
jesli ktos chcialby kupic tusk shield , silver dager , i pare innych itemow ktore mi zostaly to moge tanio odsprzedac albo zrobic world trade na refugie..
___

Mam pare itemkow na Refugia chetnie to wymienie
Msg Xaemus serigimox, Wantoch, lub Eddie el bakdel

Dregar
06-03-2006, 19:33
Eh dzis okolo 11 mialem hacka i za wszytkie slowa oraz zeczy od tamtej strony mie odpowiadam. Zostalo zmienione haslo na e-maila, pytanie na odzyskanie e-maila oraz haslo na tibie (oczywiste), a ze jestem noobem i zapomnialem rec keya to juz calkowicie moja wina pozostaje mi pozegnanie sie z Nebula oraz najprawdopodobniej Tibia bo stracilem 47 dni pacc :(

To by bylo na tyle B)

djmtv
06-03-2006, 19:58
tak szczeze to powiedzcie
za kogo wy sie qrwa uwazacie
myslicie ze jestescie najlepisi? wontpie
gram na nebuli od bardzo dawna i jak jescze nie bylo phy byl spokuj - niewiem o co poszlo -ale wiem ze teraz nie da sie wytrzymac expisz sobie na pohu a tu wbija naprzyklad lapka of fear i tekst jak niechcesz pasc to wy*******aj czy to normalne /?? albo jak niekturzy z reb nie majom kasy to co robiom ? pay or die do 30 levow low levom szkoda levow wienc placom a reb sie bogaci a co do questa to ci z reb tez po raz pierwszy wykonywali jak co
albo nagle slyszyzs tekst oddwaj ... itemki okradles mie albo cos w tym stylu
a wiec zastanow sie a jak polak polaka zabija to nie jest dobrze po 2
*** was to obhodzi
czy orleanska sellnela hara
tak samo dlaczego nie bijedzie mi'ni ona tez wystawila swojego hara na allegro, sir scrappy do tez
i duzo takich jest .... a wy sie o byle gowno *******icie z polakami moze byscie sie zajeli wojnom -- on nie z reb ale mnie najbardziej wqrwia KAZIU ZABIJAKA - pytanie why z rebisth wywaliliscie? plx msg

male sprostowanie phy gralo od zawsze :D
tylko nie bylo gildi ale wszyscy gracze byli
2 a co masz do tego co robi lider Reb ? to jego gildia i wywala ludzi z wlasnych powodow badz na rzadanie ludzi z gildi ^^ i kij ci do tego
znam lapke i mi jakos 2 razy pomogl i jakos nie jestem w stanie uwierzyc w to ze robi to co napisales
to z wymuszaniem hajsu od 30 lvl to smierdzi mi baxterem nie reb ale ok
przeciez tu tu jestes najlepszy i wiesz wszsytko zapomnialem sorry :/

no ale nie wiem czy przy zakladaniu konta czytales Tibia rules ?
czytales ? to tam pisze ze sprzedawanie postaci jest nie dozwolone
za co xakan mial bana zreszta
widzisz orleanska padla bo kupil jak jakis kretyn i zaczol pkowac
mysle ze jak reszta zacznie tez padnie ^^

przepraszam ze wyrazilem moje zdanie na twoj temat
od dzis bedziesz moim bustwem jesli chodzi o nebule ^^

Diamonic
07-03-2006, 07:25
male sprostowanie phy gralo od zawsze :D
tylko nie bylo gildi ale wszyscy gracze byli
2 a co masz do tego co robi lider Reb ? to jego gildia i wywala ludzi z wlasnych powodow badz na rzadanie ludzi z gildi ^^ i kij ci do tego
znam lapke i mi jakos 2 razy pomogl i jakos nie jestem w stanie uwierzyc w to ze robi to co napisales
to z wymuszaniem hajsu od 30 lvl to smierdzi mi baxterem nie reb ale ok
przeciez tu tu jestes najlepszy i wiesz wszsytko zapomnialem sorry :/

no ale nie wiem czy przy zakladaniu konta czytales Tibia rules ?
czytales ? to tam pisze ze sprzedawanie postaci jest nie dozwolone
za co xakan mial bana zreszta
widzisz orleanska padla bo kupil jak jakis kretyn i zaczol pkowac
mysle ze jak reszta zacznie tez padnie ^^

przepraszam ze wyrazilem moje zdanie na twoj temat
od dzis bedziesz moim bustwem jesli chodzi o nebule ^^

Od dzisiaj będziesz moim bóstwem co do ortografii. :O

Signed.

djmtv
07-03-2006, 10:28
@up
ok
wali mnie to czy napisze z bledem czy nie
chyba tres mojej wypowiedzi nie jest jakas trudna w odbiore
jezli jestes tak przewrazliwiony na tym punkcie to przepraszam xD
dlamnie ortografia to jedna wielka sciema i utrudnianie na sile jezyka polskiego
czy cos zmienia fakt ze napisze u czy ó przecierz slowo dalej ma to samo znaczenie nie ?
no ale coz jak sie nie ma o co przy*******ic to ortografia to tez dobry powod ^^
pozdor aye

Dregar
07-03-2006, 10:32
Dzis rano gg:
3502680 (07-03-2006 10:02)
siemka
troje passy
acc :CENZURA pass: ulalala-masz-haka09
CENZURA
CENZURA
narka
3502680 (27-02-2006 10:03)
zycze miulej gry w przyszlosci i uwazanie na to co sciagsz <-- tu mi sie cos z data z***alo
3502680 (27-02-2006 10:03) <-- tu tez
oddalem to konto bo znajomi nalegali

dobra oddal konto chce sie zalogowac patrze acc ban -.-

Banished: until Apr 06 2006, 10:58:14 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.) <-- czy to nei jest szczyt hamstwa

i jeszcze :

Mar 07 2006, 09:34:09 CET Killed at Level 26 by a monk of Don mancini
Mar 07 2006, 09:33:12 CET Killed at Level 26 by a bug
Mar 07 2006, 09:28:17 CET Killed at Level 27 by Elehex El'dontre
Mar 07 2006, 09:24:21 CET Killed at Level 27 by a bug
Mar 07 2006, 09:19:29 CET Killed at Level 28 by Don guillermo
and by a slime
Mar 06 2006, 13:15:52 CET Killed at Level 29 by Vinshenzo
and by Gidroman

i Fragi :

Mar 07 2006, 09:58:14 CET Killed Falak Eteus at Level 11 with a fire devil unjustified
Mar 07 2006, 09:53:42 CET Killed Zabi Pal at Level 8 with a fire devil unjustified
Mar 07 2006, 09:43:15 CET Killed Lady-Zalbag at Level 11 with a fire devil unjustified
Mar 07 2006, 09:30:11 CET Killed Samain Lian at Level 8 with a fire devil unjustified
Mar 07 2006, 09:29:35 CET Killed Don guillermo at Level 7 with a fire devil ok
Mar 07 2006, 09:26:17 CET Killed Don guillermo at Level 7 with a monk unjustified
Mar 07 2006, 09:25:36 CET Killed Klon Brie at Level 8 with a monk

zmija1991
07-03-2006, 11:17
lapka wygania z respa ale nie jest .... taki jak to opisalem a orleanska padla bo pkowala mowicie tera to ja tez wiem Kaziu jednak wymusza tak jak baxter wiesz dla mnie moglo by byc tak jak dawniej !!!!!!!!!!!!!!!!!
wogule tera to sie cos dzieje z tym servem -.-.- bo reb sie rozpada powoli
i nie ma sily walczyc z wizem itd chociaz wizz padl to itak sie loguje i lev bije itd a wy mu nic nie robicie -.- nie bede wiencej pisal o sytuacji na nebuli jak wiecie lepiej - sam niekturych rzeczy doswiadczylem ale bede odwiedzac te forom

Diamonic
07-03-2006, 14:16
@up
ok
wali mnie to czy napisze z bledem czy nie
chyba tres mojej wypowiedzi nie jest jakas trudna w odbiore
jezli jestes tak przewrazliwiony na tym punkcie to przepraszam xD
dlamnie ortografia to jedna wielka sciema i utrudnianie na sile jezyka polskiego
czy cos zmienia fakt ze napisze u czy ó przecierz slowo dalej ma to samo znaczenie nie ?
no ale coz jak sie nie ma o co przy*******ic to ortografia to tez dobry powod ^^
pozdor aye

Dla ciebie ortografia to ściema, bo nie potrafisz nauczyć się poprawnie pisać. Powodzenia w szkole.

Ja nie miałem zamiaru się do czegokolwiek przy*******ać. Skoro zgrywasz cwaniaka to trzeba ci wypomnieć trochę twoich błędów żebyś ochłonął.

Tak przy okazji, nie próbój wmawiać ludziom twojego zdania, bo tylko robisz z siebie jednostronnego upartego kretyna...

Signed.

Btw. Wiesz co znaczy aye? Czy jakiś kolega w przedszkolu to powiedział i powtarzasz?

djmtv
07-03-2006, 15:42
widzis potwierdzam regule bo jest to sciema
o moja szkole sie nie mart
zycze ci takich wynikow na maturze jakie mialem ja
ustana z polskiego 18/20
pisemna podstawowa 67%

w tym miejscu pragne dodac ze nigdy nie bylem polonista max ocena jaka mialem na koniec to 4(dobry) i bylo to w 3 gimnazjum
tak to zawsze mialem 3 (dostateczny) jak lubisz jezyk polski i czytac lektury to ok nic do tego nie mam respekt ;)

obecnie studiuje na AGH
wiec naprawde nie musisz sie martwic o moje wyksztalcenie
to ze nie przywiazuje wagi to tego czy mam pisac przez ó czy u
szczegolnie na forum jak pisze cos na szybko nie mam czasu siedziec caly dzien przed komputerem jak co niektorzy

nic nie staram sie wam wmowic jesli tak sadzisz to przepraszam
moje zdanie jest poprostu inne niz wasze
widzocznie inazej mysle bo mam te 20 lat
2 smieszy mnie to jak niektorzy krzykacze nadaja ze jest zle nie majac na to dowodow ;/

to tyle z mojej strony
EOT

Sid Domestos
07-03-2006, 20:08
OMG teraz sie klocicie o ortografie ;/
A tak w ogole to chyba zawsze i wszedzie bylo wywalanie z respa przez silniejszych ;/ I nie gadajcie ze lapka jakos grozi z wywalenia z respa ;/ mi zawsze odpowiada ze on tu expi i tyle :)

djmtv
07-03-2006, 22:40
to samo chcialem powiedziec ;D
ze zawsze tak bylo jest i bedzie gram w ta gre 4 lata i od tego czasu jest zawsze to samo

FRED021
08-03-2006, 00:04
zmija1991

po1. orleanska nic niepisala o tym ze lapka wygania z respa .. chyba cos ci sie pomylilo ,,dzieciaku'' dam ci rade jak niemasz oczym pisac to lepiej niepisz wcale :faceoff:

po2. natym forum mialo byc o nebuli a nie o klutni o ortografie poprostu jestescie zalosni B) niewazne jak ale co jest napisane oh lol :dance: :cygaro:

zmija1991
09-03-2006, 08:14
[QUOTE=FRED021]zmija1991

po1. orleanska nic niepisala o tym ze lapka wygania z respa .. chyba cos ci sie pomylilo ,,dzieciaku'' dam ci rade jak niemasz oczym pisac to lepiej niepisz wcale :faceoff:

CZY JA NAPisalem ze orleanska powiedziala ze lapka wygania z respa - polski sie kłania ale to ja napisalem i to moj przypadek nie orleanskiej

- teraz wiem o co poszlo z orleanskom zaczela pkowac i poprostu padla:D :D

FRED021
11-03-2006, 22:24
nudno tu nic nikt niepisze ;/ ... wiec ja dam cos od siebie :)

dzis pomoglem ubic jakiegos brazola co ponoc ubil jakiegos palka (niewnikam)
no i niby fire sword wypadl i szary bp :dance: ale co sie okazalo ten co wziol fs stwierdzil ze ja wziolem i zaczol mnie jechac prawie juz ded byl ohh -.- to takie zalosne pomuc polakowi a potem pasc od niego no i nakoniec jakis kolo przyszedl pomnie niezle hity sadzil jak pamietam chyba jakis 50 lev ale dobrze ze nob bo dalo sie uciec mu HRHR a oto skrin
http://img394.imageshack.us/img394/2076/uo00133jn.jpg (http://imageshack.us)

jak juz pisalem wczesniej nebula smierdzi :):cygaro:

dimi
11-03-2006, 23:12
no to dzisaj znowu smutna historia na serveze (smutna dla mnie)
juz bylo pieknie epxile sobie nikt sie nieczepial nieliczac wywalania z respu ale to normalne =)
i przychodze soebie do kazzo z mysla ze na drogi dzien poexpie na guardach i odrazu mnie koles zaczol klepac ;/
a mialem lipe za to ze jakis zlodziej zabral lootbaga a jak zostal ubity mial ze soba parcela a w nim tabliczke z mojim name wiadmo ze wszystko wskazoje na to ze to ja ale zeycie bywa okrotne ;/ tak wiec musialem zaplacic pare k przez jakiegos kolesia a najgorze jest to ze niechciali mi uwieazyc badz walowali by kase wyludzic ;/

Sid Domestos
12-03-2006, 14:44
Ja mam sietny pomysl jak zmniejszys wywalanie z respa :) poprostu zrobic tak jak jest na quardach... kolejeczke :) np zostawiasz gdzies w widocznym miejscu list ze tutaj expisz i potem sie ludzie dopisuja do tego i konczac expic mowisz nastepnej osobie ze teraz jego kolej :) i tak w kolko :) zastanowcie sie nad tym pomyslem :>
A tak w ogole to jeszcze trwa ta wojna? :P

Dregar
25-03-2006, 18:42
Siemka, Dawno tu niezagladalem.

Mam pomysli, interesuje mnie zdanie na temat 3 najbardziej lubianych lub osob ktore zasluszyly ba twoje uznanie na nebuli (prosze o podanie powodu)

-Masakratus poniewaz jest ucciwym graczem, kiedys jak padlem oddal mi wszystko co poleciala a w nagrode dla siebie zabral 4 uhy ;])
-Friida jest wpozadku wobec mnie i kolegi z rl(Wos) i zalozyl ten temat
-Vicka osoba najbardzie wpozadku wobec mnie mila dla wiekszosci graczy odpowiadajaca kazdemu 7 czy nawet 6 lvl co robi bardzo malo graczy

Oraz 3 osoby ktore najbardzien znienawidziliscie albo chcieli byscie usunac z tego serwera

Wizz Lowe obrobil mnie kiedys na 5k :(
Pyrokar Aldix osoba ubijajaca prawidlowo bo bez skulla zazwyczaj ale ubijajaca wszytkich znajomych no i strasznie kozaczy no ale moze
Heh na to miejsce bylo zaduzo osob ;]

Prosze o wasze wypowiedzi na temat 3 najbardziej ukochanych i 3 najbardziej znienawidzonych osob

Webi
25-03-2006, 21:55
lubiane
1.Webi Rebrith
2. Rush Rebrith
3. Suchy Deszcz

nie~
1. Outsider Rebrith
2. Freeky Bob
3. Amfqu (powod::45 Air'Mage: hahaha 21:46 Amfqu: i cieszy sie jak chinczyk bateryjka)

Sieba
26-03-2006, 20:42
Lubiani:
Master Bochun (rl przyjaciel i prawdziwy kumpel w tibi)
Bilbus
Grosiu
I wiele wiele więcej

Nie lubiani:
All szwedzi
Celandia (chyba każdy wie dlaczego)
Mevres

Nervarien
27-03-2006, 03:08
No wiec tak, terazniejszy owner Orleanskiej to totalny noob, mial juz takie postacie jak Dajwand, Zax Cruise, Robin of Nebula, Orleanska~, i jeszcze jakis 30~ knight ale nie pamietam nazwy ;d
Koles mieszka blok dalej odemnie i kupuje chary na allegro, a ze ma duzo kasy to moze sobie na takie rzeczy pozwolic.
Teraz terazniejszym ownerem Zax Cruisa jest dawny Astamoth, a Robina dal mi(za free, wiec czemu nie ;>) co do Dajwanda koles wykorzystal glupote kolegi i przywrocil sobie passy.. Tak wiec nie zdziwil bym sie jakby orleanska za jakies 1 miech miala 50~ lvl... I tak wogole to Fredzik ladnie jedziesz na Refugii z lvlem :)

Dregar
01-04-2006, 23:00
Doszla mnie plotka od kolegi z rl ze bedzie new WAR !!
Vanum Vs. Divonium i Soul Ktos z ktorejs z tych gildi moze to potwierdzic czy to tylko ZWYKLY kawal z okazji "Prima Aprillis" plix fast bo chce isc spac ;]

djmtv
02-04-2006, 10:10
@up

a wczoraj mielismy 1 kwietnia tak :D?
to chyba wszystko jasne jakos nie wierze ze bedzie wojna :P

Diamonic
02-04-2006, 13:26
Jak ktoś był na game chacie po 01:00 to wie, że to był żart. :)

Webi
02-04-2006, 13:42
hehe, tibia to ma byc zabawa, anie jak niektorzy to traktuja - obowiazek. a co do tej wojny to wiele ludzi sie wkreiclo, wiele ludzi mnie pytalo, a ja z pelna powaga potwierdzalem informacje. koniec koncow nawet szwedzi zaoferowlai pomoc :>

Dregar
05-04-2006, 20:57
Zna ktos IP i Port Nebuli Szukalem w poradnikach i innych dzialach ale nic nie znalazlem :(

@down
Wielkie Thx ;]

Elmer
05-04-2006, 21:56
@up
Ip Nebula - 62.146.31.178
Port Nebula - 7171

zmija1991
08-04-2006, 10:29
moze byscie cos zrboili z kaziem zabijakom - mowie to do gildi vanum i divanium bo on nie ma jak kasy zarabiac to wymusza od noobow skonczcie wreszcie z tym PAyMeNt jego...

Dregar
08-04-2006, 15:14
@up
Kaziu zabijaka Wymusza payment :> pierwsze slysze :D No ale nie zaprzeczam :P Pozatym nie chce mi sie wierzyc ze ktos z vadum albo divanium go zhuncili bo przeciez walczyl ze jak ze groznymi Swe (zdobyl jakiegos Fraga!?!) :D

Inna sprawa jak milo byc w srood ludzi hunconych przez pyrokara czy to moja wina ze ma bad refleks i zdarzylem mu z deda kolegi z bp zabrac Bs'a ehh i tak nie gram wiec mi to zwisa ;] hunt od 71 mastera da sie zyc ale grac juz nie :D a ledwo mi ban minol to by bylo an tyle ;]

Mahau
08-04-2006, 19:12
moze byscie cos zrboili z kaziem zabijakom - mowie to do gildi vanum i divanium bo on nie ma jak kasy zarabiac to wymusza od noobow skonczcie wreszcie z tym PAyMeNt jego...

Jak kradniesz jego lootbag to wybacz ale jestes hunted ;]

Sir Pietruch
09-04-2006, 15:11
Ahhh... Nebula:) Debicki server:p Ladnie Phy~ wyj.ebaliscie ;)

Xavery
09-04-2006, 20:41
No ladnie sobie poradzili, ale teraz to juz chyba malo ludzi z Debicy gra. Albo ja malo znam :P
Ja narazie przerwa...matura itd...

Sir Pietruch
10-04-2006, 21:21
up@
Mylisz sie :p gra ich bardzo duzo:) Fajny Ludek, Vilir, Bolo Zawodowiec, Rootsmanow, Swordeq, Zipav... noi Aste Elda ofc xD ( pozdro Bunio :D ) gra tam jeszcze duzo wiecej wiary z Debicy :p
PS: Z jakiego jesteś osiedla :p Ja Wolica :)

djmtv
10-04-2006, 22:04
Ahhh... Nebula:) Debicki server:p Ladnie Phy~ wyj.ebaliscie ;)

Mylisz sie gra ich bardzo duzo Fajny Ludek, Vilir, Bolo Zawodowiec, Rootsmanow, Swordeq, Zipav... noi Aste Elda ofc xD ( pozdro Bunio ) gra tam jeszcze duzo wiecej wiary z Debicy
PS: Z jakiego jesteś osiedla Ja Wolica

widzisz jestem jedym z tych co wymieniles :D
ale nie uwazam ze jest to debicki server :E
i to nie my wywalilismy phy.. :E (tylko rebirth bylo tam 2 typkow z debicy)
bo ludek nie mial netu na wojnie ( 2 fragi zrobil jednak)
a vilir dolaczyl juz podkoniec
wiec jak nie wiesz nic na temat servera to sie nie wypowiadaj
bo jestes zabawny a ja sie nie zamierzam za to tlumaczyc :P
to tyle pozdor

btw i fajnie ze jestes z wolicy jeszcze fajniej ze z wolicy 3 (bo ja jestem z wolicy 3)
ale to nie ma znaczenia skad jestes :P ani tu a ni na nebuli

Sir Pietruch
11-04-2006, 19:21
Hmmm wiem kto ty;) nawet cie troche z widzenia znam : ) Pozdro Root~ ;]

thebassa
11-04-2006, 22:18
Tak powinno byc na kazdym servie polska gurą szkoda ze koniec wojny mozna bylo ich jeszcze troche pomasakrowac xD

Dregar
11-04-2006, 22:31
@up
mhmm czemu tak powino byc na kazdym serwerze, ja chyba przestalem grac przez to ze polacy zadza nebula chociaz prubowalem wrucic ale niekwestnionuje ze na poczatkach serwera (jak bylem noobem :D) bylo znacznie gozej a z wypowiedzi innych wychodzi ze bylo :] nie wiem czy da sie inaczej zadzic serwerem bo nie chce mi sie grac i nie sadze ze w najblizszym czasie zrobie jakis 100 lvl ale uwazam ze moglo by byc lepiej ;]

Edit:
15:13 wlasnie mi sie poszczescilo i mam na zamiane eq f axe d shield k axe p set serpent sword na galanie za 20k na nebuli ktos jest chetny

smagi
12-04-2006, 19:44
LoL, widze ze Debica RULEZ!!! Ja tez jestem z debicy :P. Kiedys gralem na tym servie, ale mi sie odechcialo grac w tibie, po miesiacu jednak wrocilem i podazylem na isarke, ale zwatpilem bo tam PK tyle ze glowa boli ;( . Dlatego powrocilem tutaj na Nebule, bo tu mi sie gra najlepiej :cup: .

zmija1991
13-04-2006, 13:28
Jak kradniesz jego lootbag to wybacz ale jestes hunted ;]
08-04-2006 15:14 napisane przez mahau

wiesz wogule o co chodzi? jak nie to zamknij morde bo mowisz nie prawde
pewnie nawet niewiesz kim jestem a pierdolisz na forum -.-
cya

Mahau
13-04-2006, 22:21
@up
Wiem o co kmini bo sam Kazik kazał mi napisać posta -.-

P.S nuda na Nebuli ostatnio :baby: :p

Mahau
13-04-2006, 22:36
opss... double post.. sry :/

saxonia
14-04-2006, 02:16
Czesc Ludziska,

mam male pytanko: kiedy mozna grac na Nebuli nieobawiajac sie PHY~? Mam malo czasu do grania ale jak mam czas to raczej w nocy i nad ranem. Juz kilka razy mnie gonili (i 2 razy dead:( ). Jaka jest w ogole sytuacja? Prosze o jakies rady na temat Nebuli.

Z gory dzieki

Pozdrowienia:)

smagi
14-04-2006, 22:33
takie nudy na nebuli ze na rooku wszystkie expowiska zajete :/ . Wszedzie pelno noobow sie panoszy, dziwne ze wszystko PL!!! Niech ktos mi da namiary na tego goscia co zalozyl temat ze potrzeba wiecej graczy na nebuli, to go zjade kałachem po jajach :evul:

djmtv
15-04-2006, 01:11
takie nudy na nebuli ze na rooku wszystkie expowiska zajete :/ . Wszedzie pelno noobow sie panoszy, dziwne ze wszystko PL!!! Niech ktos mi da namiary na tego goscia co zalozyl temat ze potrzeba wiecej graczy na nebuli, to go zjade kałachem po jajach :evul:

hmm :D
to musisz wybic kawelek gildi rebirth i vanum xD

kolejny kretyn z mojego miasta :/

elmer ja i ludek za nich przepraszamy xD ale nie jestesmy w stanie kontrolowac dzieci z naszego miasta xD

Nasherr
15-04-2006, 09:19
Czesc Ludziska,

mam male pytanko: kiedy mozna grac na Nebuli nieobawiajac sie PHY~? Mam malo czasu do grania ale jak mam czas to raczej w nocy i nad ranem. Juz kilka razy mnie gonili (i 2 razy dead:( ). Jaka jest w ogole sytuacja? Prosze o jakies rady na temat Nebuli.

Z gory dzieki

Pozdrowienia:)

jak masz pacc, dodaj wszystkich do vip, i exivaj od czasu do czasu tych co sie pojawia...
btw. odkad pamietam expie glownie po nocach (taki net... niedlugo sie to zmieni wiec bedzie dzien i noc:D) a tylko raz uciekalem przed jednym z nifokow... ;)

Xavery
15-04-2006, 10:59
Co do tego ze wiecej ludzi to chyba lepiej, nie ? Szybszy resp, mozna jakies itemy selnac komus, a nie tylko dzin i dzin :P Sa pewne minusy (typu zajete respowiska) ale ja tam ogolnie nie narzekam.

smagi
15-04-2006, 22:22
hmm :D
to musisz wybic kawelek gildi rebirth i vanum xD

kolejny kretyn z mojego miasta :/

elmer ja i ludek za nich przepraszamy xD ale nie jestesmy w stanie kontrolowac dzieci z naszego miasta xD

co znowu nie pasuje ?! ze napisalem ze na nebuli pelno noobow z polski?! a nie tak jest?! jesli ci cos nie pasi to sorry, ale tutaj czlowiek za napisanie posta jest juz wyzywany od kretynow X( . A zreszta dziecko to ty jestes !! Jak nie wiesz to stul morde zydzie jeden!

djmtv
16-04-2006, 00:17
i wlasnie jednym z tych noobow jestes Ty
a to ze jest duzo ludzi na rooku ( bo nie kazdy jest noobem :P) to akurat zajebisty plus :P bo kiedys z populacja tego servera byly problemy

mowie ze kolejny kretyn bo jeden juz wymyslil ze to debica wygrala wojne z phy~

ty teraz narzekasz na noobow na rooku i chcesz name elemera zeby go bic za to ze zorganizowali akcje z rozdawaniem p-setow
a nie masz zielonego pojecia po co byla ta akcja i dlaczego
(i wlasnie dlatego jestes kretyn jak dlamnie)

i pragne cie uswiadomic ze ja mam ponad 20 lat a ludek prawie 21
wiec zaden z nas nie jest dzieckiem

do wszystkich z debicy jak nie macie pojecia o nebuli to tu nie piscie
bardzo was o to prosze
dziekuje
EOT

Dregar
16-04-2006, 00:54
po 1 Debica to jest rozumiem jakies miasteczko albo wioska :confused:
po 2 Kiedy odbyla sie ta akcja i ile P setow rozdaliscie :baby:
po 3 po co wy sie klucicie jak jest w 100% oczywiste ze djmtv ma racje

djmtv
16-04-2006, 10:41
@dregar
ad 1
Debica miasto gdzie nawet ptaki nie maja polotu woj. podkarpackie 50tyś. mieszkancow rozpoznawalna po T.C Dębica S.A (goodyear) i Polifarb Dębica (modna farba "1")
Ad 2
oj dokladnej daty ci nie podam ale p-sety byly rozdawane w Dark Mansion
ile dokladnie rozdali p-setow nie wiem elmer powienien wiedziec cos weicej na ten temat (moze i sie podzieli ta wiedza) :P
a ja ci moge dac link cos sie dowiesz:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59959

Dregar
16-04-2006, 20:53
no to na nebuli mamy ekipe z :
Lubiatowa
Mielca
Debicy
Wodzislawia Slaskiego
dosc spora z Wroclawia (ale wiekszosc sie nie zna z rl wkazdym badz razie Ja z Wosem tamtej czesci nie znamy)
z Poznania jest tez wieksza grupa osob
rodzinka Aldix z pod Warszawy
pominolem kogos jak tak do plix dopisac
nie wiem po co napisalem to tak jakby podsumowanie :P

mfik
16-04-2006, 21:17
z Jeleniej Góry sporo osób gra okolo ~8

smagi
16-04-2006, 23:50
widze ze sie odezwac nie mozna, bo juz wszyscy klną.

saxonia
17-04-2006, 10:42
Z okolic Opola jest tez kilku. kolo 10 osob .Narazie medium lvl.

djmtv
17-04-2006, 13:15
widze ze sie odezwac nie mozna, bo juz wszyscy klną.
nikt ci nic nie zabranial i nie bedzie tego robil
po prostu zwrocilem Ci uwage ze piszesz pierdoly(chociaz szanuje twoja opinie nie moge sie z nia jednak zgodzic) i tyle
jak masz do powiedzenia cos madrego to bardzo chetnie poczytam :) i sie wlacze do rozmowy
ale do tej pory jakos tego nie pokazales
to tyle i nie zanic cie nie atakuje :P

@up
to skad jestes w tej grze nie ma zadnego znaczenia :P
tyle moge powiedziec :P
wiec moze skonczycie wymieniac miasta i okolice bo mysle ze znajda sie tu ludzie z calej Polski :P

smagi
17-04-2006, 16:08
Spokojnie, chcialem innym tylko uswiadomic, ze inni tez chca poexpic i wyjsc z rooka, co teraz na nebuli jest raczej niemozliwe, chyba ze grasz o 2 w nocy, co dla mnie jest niemozliwe, bo musze o 6 wstawac do szkoly :/ . No coz, pozostaje mi tylko rzucic szkole :D

Dregar
19-04-2006, 20:49
Ale ten swiat jest sprawiedliwy ... pisze w imieniu wosa
"Sorry jezeli kogos dzis obrazilem ale to nie bylem ja poniewaz mialem hacka :( Koncze z nebula" X(

i jeszcze to
Apr 19 2006, 16:00:50 CET Killed at Level 49 by fire
Apr 19 2006, 15:40:46 CET Killed at Level 50 by Mi'ni
Apr 19 2006, 15:29:59 CET Killed at Level 52 by Kootka

Playing in memory Wos the joke :(

djmtv
20-04-2006, 00:30
Spokojnie, chcialem innym tylko uswiadomic, ze inni tez chca poexpic i wyjsc z rooka, co teraz na nebuli jest raczej niemozliwe, chyba ze grasz o 2 w nocy, co dla mnie jest niemozliwe, bo musze o 6 wstawac do szkoly :/ . No coz, pozostaje mi tylko rzucic szkole :D

nie wiem o czym mowisz bo ja rooka bez pacc robie max 3 dni
na pacc to rekord wlasnie z nebuli 1,5h :E
wiec nie jest zle :P

jak nie umiesz to wyslij prywatna wiadomosc to Ci rooka zrobie :P
glupi przyklad dzis kolega zaczol o 12 skonczyl o 13 z lvl 5 xD
i poszedl trenic na furore :D wiec chyba sie da :P
a na rooku zawsze jest pelno noobow :D

smagi
20-04-2006, 16:47
na rooku pelno jest noobow, z tym sie zgodze, ale to co sie teraz dzieje na nebuli, to szkoda slow. Widzialem raz, jak sie ktos klocil o mieso z deera :D . Noobstwo tez chyba ma jakas granice mozliwosci :baby:

August
20-04-2006, 17:05
UŁE UŁE UŁE UŁE!
Na nebóli so sami PeA!
Vurek ogorek szaróje z pienćoma bracimi i z ćocio
A Lapka ma malego siusiaka XD
A Hespios to moja picza
Friida to gej i wogole PeA PeKa PeGieer itp :D

Jacus jak to czytasz to pozdro : ) i pozdrow chlopaczkow na tsie :]

/Dziki plantator kasztanóf! ;)

Nabonit
20-04-2006, 18:25
Jak dla mine to jest git na serwerze... troche PA ze strony Shargasa ale ogolnie jest wporzadku. Aldixow troche sie namnozylo ostatnio... ale tak naprawde dobrze graja tylko:
Pyrokar Aldix
Bolduck Aldix
Nabonit Aldix (ja :D)
Lipek Aldix
i Nervek Aldix (jak by chcial to 100 lvl w 2-3 miesiace :P ale czeka na new)
reszta Aldixow to noobki :P
z naszej miesciny jest jeszcze Seleukos ale on tez niedawno zaczol gre.

na serwer zapraszam. jak ktos robi PA to msg to me albo ktoregos z Aldixow wymienionych wyzej i postaramy sie pomoc w miare mozliwosci

djmtv
20-04-2006, 19:42
tak nervek jest dobry :P
ale tak jak mowisz czeka na new server ;P

Pozdor eme ;d i zostan u nas xD
toad zagra tylko zalatwi sobie net xD

Elmer
21-04-2006, 00:43
@up
Toad już 4 miesiąc neta załawia i nie może załatwić :<

Friida to gej i wogole PeA PeKa PeGieer itp :D

No ba i do tego przestałem grać ;p

Jacus jak to czytasz to pozdro : ) i pozdrow chlopaczkow na tsie :]
No pozdro pozdro <3

/Dziki plantator kasztanóf! ;)

signed
Wygolony brzytwiarz.

djmtv
21-04-2006, 11:57
@elmer
wiem xD
ale tp ludzi nie rozpieszcza a ze mieszka na takim zadupiu ze innego dostawcy internetu nie ma to musi czekac ;d

Nabonit
22-04-2006, 15:54
zla wiadomosc :(

wczoraj w nocy szwedzi zatakowali...
3 czy 4 ludzi od nas padlo :(

Hespios
Pyrokar Aldix
Amfqu
i chyba jeszcze jeden :/
to przykre ale niestety, szwedzi ciagle sie pojawiaja i atakuja :(

saxonia
23-04-2006, 04:06
@up

dodaj Hildaxe

mowilem ze w nocy tez nie ma co grac.....

Nasherr
23-04-2006, 09:13
zalezy gdzie:p
np. poh jest bezpieczny, blisko pz, pozatym od czego jest exiva?

Maksim
23-04-2006, 13:41
no to na nebuli mamy ekipe z :
Lubiatowa
Mielca
Debicy
Wodzislawia Slaskiego
dosc spora z Wroclawia (ale wiekszosc sie nie zna z rl wkazdym badz razie Ja z Wosem tamtej czesci nie znamy)
z Poznania jest tez wieksza grupa osob
rodzinka Aldix z pod Warszawy
pominolem kogos jak tak do plix dopisac
nie wiem po co napisalem to tak jakby podsumowanie :P

Na Nebuli gra ekipa z Olecka.
Ja i 6 moich kumpli :)

Hesp~B)

Dregar
23-04-2006, 14:09
A ja sie ciesze ze popadaly te osoby a nie inne moze z wyjatkiem Hespiona bo do niego nic nie mam, za co padl Hildaxe chodzil przeciesz PK ze SWe
:baby:

@up
Tak jak powiedzial djmtv po co wymieniac miasta z kad sa gracze jak znajda sie tu osoby z calej polski :]

August
24-04-2006, 10:24
Na nebuli Olecko nie istnieje!
Hespios to PA i PK i smierdzi kutasem!

djmtv
24-04-2006, 11:38
@Maksim

to wymien ta 6 jeszcze ;]

@August
zle sie czujesz ?
moze cos zgubiles ? xD

marttin89
24-04-2006, 15:08
Jesli ta wiadomosc do was nie dotarla to chce wam przekazac ze wczoraj okolo 12 w nocy padl wizz lowe ;)
Wszystko wydarzylo sie na hydrach, ja i job'ol bylismy przynetami poszlismy zabic kilka hydr wiedzac ze szwedzi sie tam wylogowali, na miejscu spotkalismy Bronico (noob char Gau~), udawalismy ze nie wiemy ze to gau~, probowalismy go wypedzic, job'ol nawet go atakowal, ale Bronico stal afk :p po zabicu kilku hydr zaczal z nami gadac, powiedzial ze jestsmy pa poniewaz chcemy go wyrzucic a on poprostu pilnuje komus respu ;] zabilismy jeszcze 4 hydry i po chwili zalogowal sie wizz lowe ;D Dostalem z sd za 280 +, w tym czasie Job'ol zszedl na dol i zablokowal jedyna droge ucieczki i w tym momencie juz wiedzialem ze wizz nie ma szans :) wlaczylem mana shield i zaczalem sie z nim bic. W tym czasie napisalem do masy, shargasa i reszty ze moga juz wpadac, shargas przybiegl pierwszy, zjechalismy wizzowi cala mane, wpadl masa~, wizz wiedzac ze jest w potrzasku zaczal chodzic po schodach, w gore i w dol, nie mial juz many. Masa i shargas stali na gorze, ja na dole, nagle Masa~ zaj*bal sd w wizza za 330 :D Wizz w panice zszedl na dol a ja tylko czekalem na taki moment i wcisnalem F3 ;] (to chyba oczywiste ze pod f3 mam ue ;) i po chwili na ziemi zobaczylem :
00:07 You see a dead human (Vol:10).You recognize Wizz Lowe. He was killed by Pyrokar Aldix.

Sadze ze to nie byla ostatnia proba nocnego ataku ze strony phy~ ale teraz beda sie miec na bacznosci ;]

pchelas
24-04-2006, 15:55
jakies screeny ? :D ? brawo !

Dregar
24-04-2006, 16:19
Na nebuli Olecko nie istnieje!
Hespios to PA i PK i smierdzi męski narząd płciowyem!

o co ci chodzi powiedzialem ze do hespiona nic nie mam -.-"

@marttin89
mimo ze za toba nie przepadam to wielkie GZ dla ciebie bo odwaliles dobra robote ;]

Maksim
24-04-2006, 16:25
@Maksim

to wymien ta 6 jeszcze ;]

@August
zle sie czujesz ?
moze cos zgubiles ? xD

Hespios
Dra'kon
Mevres
Celandia
Mengirt
Encorus

Nevir i Vukios sa tez z Olecka , ale sie nie znamy.

Thorus Nebus
24-04-2006, 23:46
na rooku pelno jest noobow, z tym sie zgodze, ale to co sie teraz dzieje na nebuli, to szkoda slow. Widzialem raz, jak sie ktos klocil o mieso z deera :D . Noobstwo tez chyba ma jakas granice mozliwosci :baby:

O jej że dużo noobów to nie twoja wina a że sie kłucą o mięso to ich problem :D

aaa co ja miałem?? aaa

WiTaM WaS WłAśNiE ZrObIłEm KoNtO :]:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

djmtv
25-04-2006, 00:20
O jej że dużo noobów to nie twoja wina a że sie kłucą o mięso to ich problem :D

aaa co ja miałem?? aaa

WiTaM WaS WłAśNiE ZrObIłEm KoNtO :]:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

no to ja cie musze zmartwic :D bo konto to ci zrobili cip`y :D
a ty to mogles zroci sobie postac :D na nebuli nic wiecej ;P

sry ze sie czepiam :D ale tak juz mam :P

Thorus Nebus
25-04-2006, 08:01
Ale mi chodziło o to na forum :baby:

Elmer
25-04-2006, 12:22
Widze wiele postów z prośba o ssy czy filmiki z wojny, więc zrobiłem filmik wmv:

http://rapidshare.de/files/18602993/Rebirth_expansion*****.html

waży tylko 5.05 mb. enjoy.

djmtv
25-04-2006, 14:08
@up

film jest dobry ;)

jura
25-04-2006, 17:54
o Encorus to nie wspominaj lepiej. Szkoda gadać, za dużo nie chce, bo po co chłopak ma mieć problemy i stracić swojego ukochanego, "ciężko" zapracowanego chara? -.-

August
25-04-2006, 20:14
Djmtv no zgubilem plecak : ( smutny banan kurna nie wiem co robic a nebula to kupa gowna

Lapka of fetor, Friida, Vura Sót, Silver Cham, Hespios, Kokó i Łikanina to PA!!

HAIL LUDZIE LASU OF THE PHYREXIAN!

/Castor :D

Dregar
26-04-2006, 01:26
@August
ty masz jakiegos hunta czy se jaja poprostu robisz :>?

August
26-04-2006, 23:36
Ja jestem hantan by Vóra kisi ogóra : (

Thorus Nebus
27-04-2006, 00:03
Armors:
-Knight armor 7k
-Crown armor 20k
-Blue robe 30k
-Golden armor 70k
-Dragon scale mail 140k

Helmets:
-Warrior helmet 7k
-Crusader helmet 8k
-Royal helmet 45k
-Demon helmet 500k

Legs:
-Knight legs 15k
-Crown legs 35k
-Golden legs 220k

Shields:
-Tower shield 8k
-Crown shield 10k
-Medusa shield 13k
-Vampire shield 25k
-Demon shield 60k
-Mastermind shield 220k

Boots:
-Boots of haste 55k
-Steel boots 120k
Greetings,

Swords:
-Fire Sword 7k
-Bright sword 15k
-Giant sword 45k

Axes:
-Knight axr 5k
-Fire axe 25k
-Guardian halberd 20k
-Dragon lance 35k

Amulets:
-Platinum amulet 6k

Backpacks with rings:
-BP of Club rings 4k
-BP of Axe rings 2,5k
-BP of Sword rings 8k
-Bp of bolts 5k
-Bp of burst arrows 25k
-Bp of Heavy magic missile runes 1.5k
-Bp of Sudden death runes 5k
-Bp of Ultimate healing runes 2.5k
-Bp of Explosion runes 4k

Ok a teraz dobra??

~irOn
27-04-2006, 08:49
Ja zaczynam na Nebuli, mam pacca i zrobie nice pg :~~) GL Dla Rebirth a tymczasem : Kto przyjmie do gildii ? :P

Misterio
27-04-2006, 08:57
A o to Piękna chodz dość droga Price Lista !!

Armors:
-Knight armor 10k
-Crown armor 20k
-Blue robe 30k
-Golden armor 70k
-Dragon scale mail 140k

Helmets:
-Warrior helmet 8k
-Crusader helmet 10k
-Royal helmet 45k
-Demon helmet 500k

Legs:
-Knight legs 20k
-Crown legs 40k
-Golden legs 220k

Shields:
-Tower shield 10k
-Crown shield 12k
-Medusa shield 15k
-Vampire shield 25k
-Demon shield 60k
-Mastermind shield 220k

Boots:
-Boots of haste 55k
-Steel boots 120k
Greetings,

Swords:
-Fire Sword 8k
-Bright sword 20k
-Giant sword 45k

Axes:
-Knight axr 5k
-Fire axe 25k
-Guardian halberd 20k
-Dragon lance 35k

Amulets:
-Platinum amulet 8k

Backpacks with rings:
-BP of Club rings 4k
-BP of Axe rings 2,5k
-BP of Sword rings 8k

-Bp of bolts 5k
-Bp of burst arrows 25k
-Bp of Heavy magic missile runes 1.5k
-Bp of Sudden death runes 5k
-Bp of Ultimate healing runes 2.5k
-Bp of Explosion runes 4k

Może być po Angielsku? no nie :D? tzn po Angliku jest tylko no wszystko :)
Knight armor, Bohy, Fire Sword sa troche za drogie, Runy UH's, SD, Explo zbyt tanie ; ) a tak to dobra price lista. Bo lowlvle zawsze mowia ze ceny sa zbyt wysokie bo nigdy nie pujda na hunty i nie wiedza ile kosztuje taki hunt.

Dregar
27-04-2006, 10:21
A o to Piękna chodz dość droga Price Lista !!

powiem ci ze to jest tani price list patrzac ze nabula ma tylko rok ceny sa zblizone do julery na ktorej czasem grywam a ze niepodobaja ci sie ceny to pujdz se na jakis stary serwer to przestaniesz nazekac

Nabonit
27-04-2006, 17:50
ceny sa za niskie... ciezko jest sprzedac takie itemki jak fire axe czy dragon lance bo teraz kazdy sie nauczyl ze duzo latwiej jest cos zlootowac niz kupic... szczegolnie nie podoba mi sie to ze royal helmet stal sie tak bardzo dostepny... ogolnie rzecz biorac i tak juz tutaj nie gram wiec mnie to rybka.

mam jeszcze kilku typow do ubicia za zrobienie PA w dzien gdy zrobilem solo Amazon quest... Ci ktorzy padna o tym wiedza...

Nasherr
28-04-2006, 16:06
nvm, juz znalazlem to co chcialem ;)

Thorus Nebus
28-04-2006, 23:08
Jezuuss to nie mój wymysł to jest Price List z Tibia.com :]

smagi
30-04-2006, 17:07
Przeciez kazdy wie, ze to price list z Tibia.com, ty bys jej nie wymyslil, za dlugo cie znam. Nawet nie rozumiem po co ją tu wklejales, nikt nie jest glupi i moze sobie zobaczyc na Tibia.com price list, sa nawet 3 price list, wiec skad wiesz ktora jest aktualna?

djmtv
30-04-2006, 21:14
moze cos wazniejszego xD niz price list

nowie zaczne od :D

Sqeensy
Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus
Hands of Pain
Apr 30 2006, 10:50:12 CET Killed at Level 86 by Wickanina and by Masakratus
Gohoode
Apr 30 2006, 11:39:42 CET Killed at Level 104 by Masakratus and by Shaelion

mamy nowa gildie
Phyrexian Reloaded

i chyba nowa wojne xD

a teraz kto mi powie za co zginol Gohoode ?
i za co Lubaczów ma hunta ?

dziekuje xD

Dregar
30-04-2006, 22:42
Wlasnie czytam se forum i mysle jak zwykle nic ciekawego nie bedzie na nebuli patrze a tu wkoncu cos ciekawego

Hands of Pain z tego co sie orientuje kiedys byl polakiem( tak mi sie wydaje nie bluzgajcie, jezeli jest nadal polakiem to za co padl? )
Gohoode zapewne dojdzie do phy za to

jesli bedzie wojna to zostane bezstronny bo nie wiem co jest lepsze ;]

Julera RoX, Brutality SuX next server gdzie hunted :(

Misterio
01-05-2006, 00:27
Widze wiele postów z prośba o ssy czy filmiki z wojny, więc zrobiłem filmik wmv:

http://rapidshare.de/files/18602993/Rebirth_expansion*****.html

waży tylko 5.05 mb. enjoy.
Rehost plx ;] Chcialbym obejrzec jakis ciekawy filmik ; )

Elmer
01-05-2006, 09:43
Nie byłem na akcji zabicia Gohoodego więc nie wiem o co poszło, a że ekipa z Lubaczowa dołączyła do Phyrexian to automatycznie stali się moim wrogiem.

Fragów też jest kilka:

Sqeensy
Hands of Pain
Apr 30 2006, 10:50:12 CET Killed at Level 86 by Wickanina and by Masakratus
Gohoode
Apr 30 2006, 11:39:42 CET Killed at Level 104 by Masakratus and by Shaelion
Vopek
Apr 30 2006, 12:36:39 CET Killed at Level 57 by Wickanina and by Amfqu
Kizoridom Tequila
May 01 2006, 08:31:33 CET Killed at Level 51 by Friida

Narazie 5:0 jakby liczyć wszystkie deady.

Nasherr
01-05-2006, 09:53
goho~ i hands~ padli jeszcze przed utworzeniem phyrexian reloaded... wiec raczej nie powinienes tego liczyc

Webi
01-05-2006, 10:21
Darujcie sobie lieczenie fragow, zawsze jedna polowa chce fraga uznac druga nie a koniec koncow wynik we fragach ma zerowe znaczenie co opkazala ostatnia wojna ( przegralismy we fragach a to jednak phyrexian wylecialo)

smagi
01-05-2006, 12:25
Wiem, że jestem noob, nie musicie mi tego wypominać, ale moze mi ktoś w skrócie opisac cala historie Nebuli?:D Bo sie nie bardzo orientuje w sytuacji :baby: .

Webi
01-05-2006, 13:06
spoko opisze to jednym slowem, "wojny"

djmtv
01-05-2006, 13:52
Wiem, że jestem noob, nie musicie mi tego wypominać, ale moze mi ktoś w skrócie opisac cala historie Nebuli?:D Bo sie nie bardzo orientuje w sytuacji :baby: .

jednym slowem to tego sie nie da opisac bo tusie duzo za duzo dzialo

@elmer
a wiez za co gohoode dostal hunta ?
bo ja sie dowiedzialem tyle: "za caloksztalt"

Thorus Nebus
01-05-2006, 23:35
Ehhh...

"spoko opisze to jednym slowem, "wojny""

To prawda na nebuli nic sie niedzieje tylko wojny wojny i wojny :P

może by tak wojna miast :P

Dregar
02-05-2006, 00:20
Darujcie sobie lieczenie fragow, zawsze jedna polowa chce fraga uznac druga nie a koniec koncow wynik we fragach ma zerowe znaczenie co opkazala ostatnia wojna ( przegralismy we fragach a to jednak phyrexian wylecialo)

Ehh tu muwisz jedno a na forum.tibia.com to wlasnie ty zalozyles topic z fragami :P szybko zmieniasz zdanie

Name: Sqeensy
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 99
World: Nebula
Residence: Edron
House: Wood Avenue 5 (Edron) is paid until Apr 26 2006
Guild membership: Yawgmoth of the Phyrexian Reloaded

May 01 2006, 20:06:48 CET Killed at Level 101 by Cybe Anth
and by Xendosa

zal ;]
kiedys mial 109 lvl a teraz nawet 100 nie ma i co on teraz pocznie ja jestem za tym zeby wojne wygralo Phy ale wiem ze nie maja szans wiec co poczac, dalsze zady vadum jestesmy na to skazani ;] (ciekawe keidy pomiedzy soba bedziecie sie pizgac)

@down
lol ;] jak wiem za co padl tylko kiedys mial 109 lvl a teraz ma 99 to chcialem podkreslic

Nasherr
02-05-2006, 10:30
@up
lol, jak padli to na pewno byl powod.
nie sadze zeby vanum/divonium chcieli sobie ot tak wiecej wrogow robic...

a co do sqeensego - bez blessow byl widac :p, pewnie nawet kasy na nie nie ma, a co mowiac na runy itd ;)

raczej phyrexians sa bez szans.

djmtv
02-05-2006, 12:38
zal ;]
kiedys mial 109 lvl a teraz nawet 100 nie ma i co on teraz pocznie ja jestem za tym zeby wojne wygralo Phy ale wiem ze nie maja szans wiec co poczac, dalsze zady vadum jestesmy na to skazani ;] (ciekawe keidy pomiedzy soba bedziecie sie pizgac)

a ja chce zeby phy juz tu nie logowalo :D i co teraz ? sami zaczeli wojne z rebirth teraz niech placza ^^

2 z rebirth/vanum/divonium nikt mi nic zlego nie zrobil
a od phy dostalem za free

wiec nie wiem cos sie tak uparl :P

Dregar
02-05-2006, 14:42
a ja chce zeby phy juz tu nie logowalo :D i co teraz ? sami zaczeli wojne z rebirth teraz niech placza ^^

2 z rebirth/vanum/divonium nikt mi nic zlego nie zrobil
a od phy dostalem za free

wiec nie wiem cos sie tak uparl :P

dobra sami zaczeli wojne ale wojny by nie bylo gdyby koqu i ekipa nie odeszla od Phy (tak przypuszczam) i niech se tam placza

tobie nikt nic zlego nie zrobi a ja z tamtad nikogo nie znam a jak znam to slabo. Jak serwerem zadzilo phy to bylem tak jak by nietykalny :P a pozatym jak by to powiedziec ludzie z phy sa mili i odpowiadaja niewazne jaki mialem lvl nikt mnie niezignorowal a pamietam sytulacje z Apo~ jak powiedial zebym nie pisal kur.... bo mnie zapier.... a spytalem kiedy przyjdzie po uh bo mam dlaniego 5 bp a malo kto z vadum czy divionium mi odpisuje jak juz pisze ...

jak ktos ma cos do tego co napisalem bo jest nielogiczne to niech patrzy pod podpis ;]

djmtv
02-05-2006, 15:48
@up
jesli tylko o to chodzi
to podaj na priv name :P
zawsze sie mozna przedstawic :D
z divonium nie znam nikogo ale hespios zawsze odpisuje
nussy tez
a vanum nie znam nikogo obecnie
ale i tak mnie nie rusza :`)
bo oni nie ruszaja za nic :P
a jesli szukasz protektora zebys sobie mogl pk`owac to mysle tak :D
zapomnij xD

Xavery
03-05-2006, 01:22
Niesamowite ale na Nebuli sie cos cieakawego dzialo (poza wojna), a mianowicie stara wdowa nas odwiedzila. NIe mam ani ss ani filmu bo nie zdazylem dosc, tak szybko ja zatlukli. Jak juz to z Old Widow bywa loot conajmniej nieoplacalny :P
Btw. Lapka bloknal.

djmtv
03-05-2006, 10:19
jak mi sie bedzie nudzic to ci wrzuce filmik jak xakan dazor (juz dawno temu)
zabil ja solo xD

smagi
04-05-2006, 14:02
jednym slowem to tego sie nie da opisac bo tusie duzo za duzo dzialo

Ale tak krotko, nie mowie kazde zdarzenie po kolei, tylko tak ogolnie: jak sie zaczelo, co sie potem dzialo, do dzis. Nie mowie tez zeby to tutaj napisac, tylko na prywatna wiadomosc :p .

jura
04-05-2006, 17:26
@up
lol, jak padli to na pewno byl powod.
nie sadze zeby vanum/divonium chcieli sobie ot tak wiecej wrogow robic...

a co do sqeensego - bez blessow byl widac :p, pewnie nawet kasy na nie nie ma, a co mowiac na runy itd ;)

raczej phyrexians sa bez szans.

LAL
wiec jesli Phyre~ rozpoczelo wojne przeciwko Rebirth to tez widac mialo powod?

> nie sadze zeby vanum/divonium chcieli sobie ot tak wiecej wrogow robic...

no comment, daj sobie spokoj jak nie jestes w temacie. plx

>a co do sqeensego - bez blessow byl widac :p, pewnie nawet kasy na nie nie ma, a co mowiac na runy itd ;)

Sqeensy tak jak wszyscy inni "starzy" Phyre dali sobie spokoj z Nebula. Albo graja na innych charach, lvl 20-40~ albo (co zrobila ogromna wiekszosc) - odeszli na inne swiaty. Czesc odeszla z powrotem na Galane (glownie low lvle z Phyre~), czesc odeszla na Pandorie, czesc na Kyre i Xerene. Odeszli = zrobili world trade. Chcesz zobaczyc ile kasy maja Phyre, spojrz na domek Xiaheva.

@Elmer
jaki byl powod ataku na tzw. "Lubaczow team"? Moze ktokolwiek raz jasno powie, jaki byl powod? Bo narazie to nikt nic nie wie a kazdy ich zabija...

djmtv
04-05-2006, 17:30
@jura

dlaczego phy zaczelo ? ich powod byl jeden ;D
nudzilo im sie sami rozwiazali gildie :D to polacy postanowili zalozyc swoja
a potem juz z gorki :P

gohoode zginol za caloksztalt :P

Dregar
04-05-2006, 21:07
Ale zacznijmy od początku. Szwedzi w obliczu bardzo szybkiego expienia Polaków przestraszyli się nas i zaatakowali. Nieprzypadkowo wybrali moment w którym pierwszy Polak był bliski 100lv.
Koqu został zaatakowany w momencie, gdy posiadał 99lv.

sam Elmer podal powod rozpoczecia wojny, a tak pozatym Phy dostali mozliwosc placenia czy hunted na zawsze?

jura
04-05-2006, 23:01
@jura

dlaczego phy zaczelo ? ich powod byl jeden ;D
nudzilo im sie sami rozwiazali gildie :D to polacy postanowili zalozyc swoja
a potem juz z gorki :P

Chodzilo mi o pokazanie bezsensu rozumowania Nasherr ktory mowi, ze jesli padli to widac byl powod.

gohoode zginol za caloksztalt :P

heh, takie caloksztalty to sa podawane, jak nie ma zadnego konkretnego powodu. Czyli - chce sie goscia zabic a nie ma sie powodu, to sie mowi: "za caloksztalt"...

djmtv
05-05-2006, 11:05
@up

widzisz jak komus sie mowi kilka razy rzeby przestal cos robic
a on mysli ze ma 100 lvl i moze wszystko to wkoncu zdenerwowal reszte i
za bili
to jest proste i tak sie dzieje na kazdym servie
i na nebuli to tez nie 1 przypadek
wiec nie wiem o co ci chodzi
czego sam gohoode nie jest zainteresowany za co zginol?
chyba dobrze sam sobie z tego zdaje sprawe :P
ja pamietam ze kilka osob na niego narzekalo jeszcze jak mial 80lvl
2 gohoode chcial zrobic anni z swe
i to tez byl powod
wiec jura nie mart sie nie padl za darmo :P

Xavery
10-05-2006, 12:12
Nie wiem czy to kogos obchodzi czy nie, ale wstawie tu.

Dnia 10.04.06 mialem hacka. Pan mily hacker zostawil mi nawet list z nastepujaca trescia.

Hello.
Spodziewalem sie wiecej kasy, ale eq jest zajebiste. Jestem pewien ze DSM bedzie ladnie na mnie wygladal. Dzieki za itemy.
Twoj Hacker.
P.S. Buty Ci zostawilem. No i lvl nie spadlem ani nic takiego. Jestem milym hackerem. Cu.

Troche mi szkoda eq itd. no ale co zrobic.Narazie semi retiered ale zobaczymy co dalej.

Ps. MOze jakis p secik albo k axe ma kos na zbyciu :P j/k

Dregar
10-05-2006, 14:40
@up
nie jestes sam xD tez wlasnie dzis mialem haka i tez list w depo tylko ze bylo napisane mniejwiecej zkad miales tyle kasy :P nic mi nie zostalo chyba pora odzwyczajac sie od tibi i zabrac sie pozadnie za szkole to jest najlepsze rozwiazanie moim zdaniem (o ile je posiadam)

@Edit
a tak Wogule to czemu Apocalliptus nie gra?

Psotti
12-05-2006, 20:20
Jak już tak mowicie o gohoode to ja porusze temat hands of paina... Został on zabity przez polaków bo "za szybko expił w stosunku do inncyh pl"(słowa wickaniny) aha i powiedziala jeszcze ze ona nie zapomnia:>... Aha i żeby uprzedzić wasze odp. to hands był neutralny a do phy doszedł po fragu.. Trudno sie dziwic-tak samo bym postąpił na jego miejscu jezli ktos stara sie byc neutralny a przychodzi taki masa, wicka~~ z innymi i go bija bo za szybko expil...

P.S (Do massy): Hands padł nie przez twoje combo ktore probowales zrobic tylko przez błąd neostrady...

Webi
12-05-2006, 23:02
No ajk se spojrzalem na ahnds na erigu to widze z expil astronomicznie szybko. A powod byl inny i bylo o tmy na forum nebuli

djmtv
13-05-2006, 12:46
Jak już tak mowicie o gohoode to ja porusze temat hands of paina... Został on zabity przez polaków bo "za szybko expił w stosunku do inncyh pl"(słowa wickaniny) aha i powiedziala jeszcze ze ona nie zapomnia:>... Aha i żeby uprzedzić wasze odp. to hands był neutralny a do phy doszedł po fragu.. Trudno sie dziwic-tak samo bym postąpił na jego miejscu jezli ktos stara sie byc neutralny a przychodzi taki masa, wicka~~ z innymi i go bija bo za szybko expil...

P.S (Do massy): Hands padł nie przez twoje combo ktore probowales zrobic tylko przez błąd neostrady...

nie chce ci nic mowic ale skoro nie masz pojecia dlaczego padl hands of pain to nie pisz nic na ten temat
tylko poszukaj na tak jak webi mowi na forum nebuli
pozdor xD

nie wazne czy padl od bledu neostrady czy od combo masy wazne ze padl on dobrze wie za co :`)

Psotti
13-05-2006, 23:25
No jezeli chodzi o hands to znalazlem pare stron wczesniej ale nie ma tam podanego powodu, tylko "Kiled...~~" Wiec jeżeli ktos sie orientuje czemu apdl hands to piszcie, aha i zanim padl to byl neutralny i nie byl w phy...

TeRcIk
14-05-2006, 01:28

Witam.
Mowisz tu cos ze zabilismy go za szybkie expienie?
Straszni PA Ci old rebirth naprawde........
Szkoda tylko ze kolega szpiegowal 4 phy i pomagal trapowac Fajnego Ludka:( :*
Pozdrawiam
~Tercina

August
14-05-2006, 11:15
Hands padl za to ze wiedzielismy ze jest szpiegiem... Old Phyrexian to byli jego koledzy z innego servera... wiec jak nie wiesz kur.wa to nie pisz i przestancie pier.dolic ze przed dedem byl neutralny bo byl on kur.wa retired bo padl juz wczesniej i sie polapalismy oco biega, teraz byl retired freee acc i nagle jak Phyrexian Reloded wypowiedzialo wojne to nagle premmy acc i co? Mial tak sobie wolno biegac i expic? Padl bo jest frajerska szmata.
To wszystko xD

/Dziki plantator kasztanuf!

Dregar
15-05-2006, 14:18
@August
Pewnie masz racje ale jezeli to ze kupil pacc bylo czystym zbiegiem okolicznosci naprzyklad zdal juz wszytko w szkole albo ma wakacje na maj zaplanowane i chcial se pograc :P. Moja teoria jest bezsensu ale mozliwa.
Ja uwazam ze Hands~ padl ... nie wiem za co ale pewnie sie nalezalo a argument ze nagle ma pacc nie jest argumentem...

Edit:
Kto mi powie wkoncu czemu Apo~nie gra ?!?!
wczoraj i dzisiaj doszedlem do wniosku ze Nabuli mozna znalesc osoby ktore sa mile i pomocne ...
Oraz mniej Ciekawa zecz Wczoraj Padla Vicka i jej kolega
Padli od noob charow osob z vadum moze divionum (nie jestem pewien) moge wskazac palcem ale nie bede tego robil zreszta jest o tym caly temat na Tibia.com

kamsz
16-05-2006, 19:34
niedlugo shanera bedzie moja i idziemy na piwko elmer ;s

hail to the king baby ;s

Elmer
17-05-2006, 08:51
niedlugo shanera bedzie moja i idziemy na piwko elmer ;s

hail to the king baby ;s
Huehuehue xd

Nebulian fighter
18-05-2006, 20:10
Chciałbym wiedzieć co tera stanie się z graczami którzy byli i są huntowani przez kłamstwa pana Castora Greey'a ? Teraz już chyba wyszło na jaw że wojna Divonium przeciw Terror Squad była wywołana przez kłamstwa wyżej wymienionego. To pytanie kieruję głównie do lidera gildi (Hespios?).

djmtv
19-05-2006, 00:52
@august
oj z tego co mowi pan Nebulian fighter to nie ladnie nie ladnie sie zachowales :/

FRED021
20-05-2006, 18:25
siemanko :)

tak sobie czasem zerkam na nebule B)

widze ze jest ciekawie :P

Castor Greey
May 14 2006, 19:40:16 CET Killed at Level 92 by Shargas

Chormonek
May 19 2006, 23:57:26 CET Killed at Level 85 by Masakratus

Mi'ni
May 19 2006, 22:45:15 CET Killed at Level 76 by Chormonek
and by Masakratus dobre :DDDDDD

Room Rider
May 19 2006, 22:45:12 CET Killed at Level 62 by Masakratus

Swordeq
May 19 2006, 22:45:04 CET Killed at Level 52 by Masakratus

widze ze masa wymiata 8o 8o

August
21-05-2006, 10:57
Po 1 Divonium nie jest huntowane. ( Ja tez nie)
Po 2 Divonium niema bo niema i wszystko : )
Po 3 wojna z Terror Sqadem ne byla wywolana przez jakies klamsta. Jak leszczu nie wiesz to prosze Cie zamknij sie i sie nie odzywaj.

Jesli ktos chce wiedziec to wojna zostala wyowala dlatego ze mielismy w TS szpiega i wiedzielismy co TS robi : ) i to oni chcieli nas zaatakowac pierwsi zreszta widac to bylo na filmikach... : )

A co do mojego deda. To hmm padlem bo zabilem nie tego peka co trzeba i wszystko huntowany nie jestem : )

jura
24-05-2006, 09:31
Po 1 Divonium nie jest huntowane. ( Ja tez nie)
Po 2 Divonium niema bo niema i wszystko : )
Po 3 wojna z Terror Sqadem ne byla wywolana przez jakies klamsta. Jak leszczu nie wiesz to prosze Cie zamknij sie i sie nie odzywaj.

Jesli ktos chce wiedziec to wojna zostala wyowala dlatego ze mielismy w TS szpiega i wiedzielismy co TS robi : ) i to oni chcieli nas zaatakowac pierwsi zreszta widac to bylo na filmikach... : )

A co do mojego deda. To hmm padlem bo zabilem nie tego peka co trzeba i wszystko huntowany nie jestem : )

gildia w ktorej 90% ludzi nie ma pojecia o pvp chciala zaatakowac "weteranow"? Majac ludzi o mniejszych lvlach, ze znacznie mniejszym doswiadczeniem w walce?
moze jakis link do filmikow gdzie wyraznie widac ze TS planowali zaatakowac Divonium bez powodu?

August
24-05-2006, 16:57
Juroqu a Ty jak zawsze masz jakies i nie mozesz sie pogodzic z tym ze Castor nie jest taki zly... zupelnie nie wiem czemu. Film jest gdzies tutaj na forum poszukaj.

Pozdro : )

/Niebezpieczny plantator kasztankóf...

Webi
25-05-2006, 08:51
Na filmiku jest po prostu walka a nie jakeis plany, my tez przeciez to planowalismy ale oni nie wyszliby z depo dlatego czekalismy na ich ruch.

Balthasar
26-05-2006, 10:24
Jak to zazwyczaj bywa dwie strony będą stać twardo za swoją wersją. Nie mam zamiaru sie kłócić bo powód wojny był conajmniej głupi.

gildia w ktorej 90% ludzi nie ma pojecia o pvp chciala zaatakowac "weteranow"? Majac ludzi o mniejszych lvlach, ze znacznie mniejszym doswiadczeniem w walce?
moze jakis link do filmikow gdzie wyraznie widac ze TS planowali zaatakowac Divonium bez powodu?

Potrafisz bez oglądania filmu wymienić chociaż połowę osób z tej gildii? nie? wiesz co robili przed nebulą? nie? to daruj sobie te komentarze.

ps. z chęcią zapoznam się z tajnikami pvp od mistrza, jeśli oczywiście znajdziesz dla mnie czas :)

saxonia
26-05-2006, 22:19
Wracam po 7 tygodniowej przerwie i co widze:

1. Phy~ dalej PK w nocy. ( Ale polowa juz nie ma PACCa)
2. Polacy sie nawzajem wybijaja.
3. Gauwartt'Pluse dalej zbiera fragi. Tym razewm w ank.

Takze nic sie nie zmienilo...

No chyba ze o czyms nie wiem. To mi prosze powiedzcie!!

Pozdrowionka!!!

Dregar
01-06-2006, 13:32
Przedchwila padly 2 Yeti By Dregar and team loot 1 sniezka 2 gp i troszke food
a chwile puzniej
12:38 Many agressive beasts are roaming south of Ab'Dendriel! Take care!xD zanim doszedlem nic nie bylo

to by bylo na tyle

@down
Tez zauwazylem ze jest to naprawde ciekawe wydarzenie :D

smagi
01-06-2006, 15:42
dregar, zeczywiscie ciekawe wydarzenie :P . A tak ogolnie to widze ze u vanum i phyrexian reloaded nic sie ciekawego nie dzieje, czesto bywam na edron i darashii i nic nie widze ciekawego, zadnych wojen, zadnych zatargow pomiedzy gildiami. Spokoj jak nigdy :P. moze cisza przed burza?:D

TeRcIk
01-06-2006, 22:22
Up~
Heh niebedzie zadnej bozy.:)
Vanum jest very good gildia i watpie zeby ktokolwiek chcial sie Im przeciwstawic ;*
Old phy niemaja sie poco logowac no bo po co? zeby pasc ? >.< ( Ńiaaa )

smagi
02-06-2006, 17:15
no wlasnie TERCIK :P
po co mieliby sie logowac :D. Mam 3 ludzi w vip z phy reloaded, ale od miesiaca juz ich nie widze :P , nie zebym sie z nimi znal :P ale po prostu tak sobie kilku najlepszych w vip wpisalem, bo w koncu pacc to 100 vipow :D

TeRcIk
07-06-2006, 21:32
Ehm Wlasnie Baxter lowe sie zrookowal ;)
A jednak szkoda bo dostarczyl mi wiele adrenaliny =/

Pozdrawiam
Tert...;p

Dregar
07-06-2006, 23:15
Ehm Wlasnie Baxter lowe sie zrookowal ;)

Sam sie Zrookowal czy Hacker mu pomugl ? Czyzby polacy mieli cos z tym wspolnego ? Heh zapewne tylko ciekawe co ...

@down
Moze sa nietkniete moze sie sam zrookowal albo poprostu komus zalezalo na zrookowaniu tylko tej postaci a pozatym chyba by nie napisal w coment "Wizz Lowe, Sqeensy and Baxter Lowe, the biggest PA's on Nebula"

wniosek : Albo sam sie zrookowal albo Komus bardzo zalezalo zeby baxter juz nigdy sie nie logowal na Nebule

Webi
08-06-2006, 19:52
Zwroc uwage na to ze inne postacie sa nietkniete praktycznie.

TeRcIk
09-06-2006, 14:46
@Dregar:
"Moze sa nietkniete moze sie sam zrookowal albo poprostu komus zalezalo na zrookowaniu tylko tej postaci a pozatym chyba by nie napisal w coment "Wizz Lowe, Sqeensy and Baxter Lowe, the biggest PA's on Nebula"

Ten coment bax mial juz od bardzo dawna a zrookowal ponoc go jeden z jego ownerow :(

smagi
20-06-2006, 13:58
Widze ze naprawde sie tu juz nic nie dzieje... Ludzie piszcie cos tutaj, bo od 2 tygodni nic nie ma :D . Nie musicie pisac ciagle o Vanum i Phy, moze cos o troche gorszych gildiach i ich wojnach :D .

Dregar
20-06-2006, 14:13
Chcesz nowos masz nowosc

chyba od wczoraj trwa Wojna Katharsiss Demonic Brotherhood. (nie jestem pewiem). Vadum sie niby nie miesza a tu prosze
Kyrio
Killed at Level 73 by Masakratus
and by Alpax
a to wypowiedz Cybe na Forum
"ultimatum for db and kathrasiss"

no i do wojny Dolancza Old School boys - starzy dobrzy Phyrexian (część), walcza przeciwko Kathariss

Sadze ze dojdzie do tego ze to bedzie wojna miedzi Vadum, Kathrasiss, Demonic Brotherhood, Old School boys kazdy na kazdego bez zadnych regol

Elmer
20-06-2006, 16:19
@UP
Nie wyrobiłem z beki jak to przeczytałem.

Bjoern Shu
20-06-2006, 17:59
@UP
Nie wyrobiłem z beki jak to przeczytałem.
Ja tez ==DD
jak to milo ze niektorzy maja az taka wyboraznie
+ oczywiscie cudowna pisownie
HAHA NIE MOGE XD
Friida co tak szybko gildie zmieniasz? nieporozumienie miedzy ownerami czy moze nie mozesz sie zdecydowac?:<

Webi
20-06-2006, 19:27
nieporozumienie meidzy ownerami, lol
nie wiem czy wiesz ale friida to jeden z tych co nie sharuja ;p

Dregar
20-06-2006, 19:30
Ja tez jak to milo ze niektorzy maja az taka wyboraznie + oczywiscie cudowna pisownie

do pisowni do odnies sie do podpisu a i w sumie do wyobrazni tez ;] a pozatym chyba nikt mi nie zabroni sie tu wypowiadac :P a jak tak to trudno :P

afff czytac nie umiem -.- musze zaczac do szkoly chodzic a nie pod -.- przeczytalem ze webi napisal ze friida sharuje a dotej pory bylem pewien ze nie aff moze wyjde z forum i nie wruce

Nie wyrobiłem z beki jak to przeczytałem
A i powiedzcie co was tak smieszy ze bo jestem bardzo ciekawy

Bjoern Shu
20-06-2006, 20:04
ale ja tak lubie moj podpis ==DD
no dobra pomylilem sie do Friidy, mozna chyba nie?:p
w kazdym bądz razie uciekal(a) baaaaardzo szybko na battle w VDL =p

pchelas
21-06-2006, 13:33
o co wogóle poszło ?

Zelarz
21-06-2006, 15:28
no dobra pomylilem sie do Friidy, mozna chyba nie?:p

niemozna ...
a tym bardziej nie mozna pisac takich "pomylek" na forum!!!
(bo to bardzo wkur....)

Koronowany rycek
21-06-2006, 16:05
Nie ktorzy phy pogonili na pandorie ... Znajac zycie to oni beda bogami

Wizz juz na pandorii posiada 94 lvl... do pa'owania jeden krok..

Diamonic
21-06-2006, 17:02
@Dregar:
"Moze sa nietkniete moze sie sam zrookowal albo poprostu komus zalezalo na zrookowaniu tylko tej postaci a pozatym chyba by nie napisal w coment "Wizz Lowe, Sqeensy and Baxter Lowe, the biggest PA's on Nebula"

Ten coment bax mial juz od bardzo dawna a zrookowal ponoc go jeden z jego ownerow :(

kobieta lekkich obyczajówA!! Jak patrze na wasze całe gówno jakie tu rzodkiewka jest supericie to się żygać chce... Jest coś takiego kobieta lekkich obyczajówa co nazywa się "SARKAZM" i to jest widoczne gołym okiem w podpisie Baxtera wy kobieta lekkich obyczajówa kretyni...

Nie ktorzy phy pogonili na pandorie ... Znajac zycie to oni beda bogami

Wizz juz na pandorii posiada 94 lvl... do pa'owania jeden krok..

Noo... Źli "swe" dobrzy polacy!! HEIL POLENT!!! GOGO!!

Może porozmawiamy o sharerze, hlvlu z Nebuli, Vura Soth... tak, tak mieszka niedaleko mnie i gra z bratem... Mateusz i Filip... huh...

Bjoern Shu
21-06-2006, 23:43
HEHEHEHE
Lapka tez sharer :p jak i wiele wiele innych ==DD
mam nadzeje ze zostana za to nalezycie ukarani ;-]

starysiad
22-06-2006, 00:01
no niestety wiecej na nebuli jest sharujacych niz nie sharujacych hlvl :) zreszta na ktorym swiecie jest inaczej? ale moze kiedys jakos zostana ukarani

a wracajac do tej idiotycznej wojny, nie wiem po co to cale zamieszanie? po ciul bylo wogole zaczynac na cale to zamieszanie jak i tak bylo wiadomo ze nic z tego nie bedzie ;p

djmtv
22-06-2006, 00:38
e@ Diamonic

jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera :D
kolejny bedzie narzekal ze sharuja
jaki masz problem ty zagrac z bratem/siostra ?
mnie to wali vura jakos nie wykorzystuje tego ze ma 150lvl

i skoncz juz z tymi swe bo wiemy ze sa zajebisci
wizz wcale ale to nigdy nie mial ownerow
baxter tez
wogle szwedzi to nie no nie da sie opisac sa mega wypas jol
i idz im lizac dupe dalej ^^

Bjoern Shu
22-06-2006, 01:09
no niestety wiecej na nebuli jest sharujacych niz nie sharujacych hlvl :) zreszta na ktorym swiecie jest inaczej? ale moze kiedys jakos zostana ukarani

a wracajac do tej idiotycznej wojny, nie wiem po co to cale zamieszanie? po ciul bylo wogole zaczynac na cale to zamieszanie jak i tak bylo wiadomo ze nic z tego nie bedzie ;p
jestes po jednej ze stron? nie? to cicho
niewiesz ocb i sie raczej niedowiesz
i zadnej wojny NARAZIE nie ma
^^

TeRcIk
22-06-2006, 08:53
@Diamonic

O bosze Kto Cie dopuscil do komputera ???
To przeciez wiadomo ze to przenosnia z tymi Pa

Naucz sie czytac czasem ze zrozumieniem zanim zaczniesz na kogos najezdzac bo mnie rozsmieszyles :baby: :baby:

BOtter
22-06-2006, 10:08
Hespios byku gdzie ty jesteś ?! :p

Elmer
22-06-2006, 11:53
Co do epitetów na temat mojej osoby, to już się przyzwyczaiłem i szczerze mam to w dupie. Tak jestem sharerem. Sharuje z Babcią, mlodszą siostrą, kuzynem i przyjacielem od serca. Pasi? Masz temat do napinki to się napinaj. Ja to ze śmiechem przeczytam.

djmtv
22-06-2006, 14:45
@up
i to jest wlasnie nasz elmer znany jako Friida
"Jacek zwykly chlopak z podlasia " xD i jego zdrowe podejscie do tej sprawy

Diamonic
22-06-2006, 14:48
e@ Diamonic

jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera
kolejny bedzie narzekal ze sharuja
jaki masz problem ty zagrac z bratem/siostra ?
mnie to wali vura jakos nie wykorzystuje tego ze ma 150lvl

i skoncz juz z tymi swe bo wiemy ze sa zauwielbiam jeść bananyisci
wizz wcale ale to nigdy nie mial ownerow
baxter tez
wogle szwedzi to nie no nie da sie opisac sa mega wypas jol
i idz im lizac dupe dalej ^^

Po 1. Na 100% szwedzi mają więcej oleju w głowie niż ty i wszyscy twoi koledzy.

Po 2. Czy ja powiedziałem, że Wizz Lowe, Baxter Lowe, Sqeensy i spółka nie sharują?

Po 3. Co do tego: "jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera" - mimo tego, że młodszy to inteligentniejszy.

Po 4.Eeee... wątpię żeby oni czytali to forum, więc jeśli oni tego nie widzą to jak mogę im lizać dupę? Myślenie nie boli.

Po 5. To, że nie wykorzustuje zmienia to, że sharuje?

@Diamonic

O bosze Kto Cie dopuscil do komputera ???
To przeciez wiadomo ze to przenosnia z tymi Pa

Naucz sie czytac czasem ze zrozumieniem zanim zaczniesz na kogos najezdzac bo mnie rozsmieszyles :baby: :baby:

Ja raczej umiem czytać ze zrozumieniem, w przeciwieństwie do 99.9% tego forum, w tym ciebie. "Bosze" poprawnie "boże" - wiesz może to i dobrze, że rzadko siedzę na kompie, bo teraz przynajmniej umiem poprawnie pisać.

Btw. Nie przenośnia tylko sarkazm -> www.wikipedia.pl -> W "szukaj" wpisz: "sarkazm".

Zresztą co ja się będę kłócił z "opóźnioną" w rozwoju populacją Tibijską.

@Elmer

Do ciebie nic nie mam, bo wiem, że ty nie sharujesz, itd. ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią.

Webi
22-06-2006, 18:33
'h lvl nooby', 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'
wow :) ciesze sie ze zaliczasz mnie do tego grona.
A to ze tak ni z gruszki ni z pietruszki sie przyczepiles o sharowanie mnie tez rozbawilo. Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale:
- jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow,
- lwia czesc h lvli po prostu sharuje i Nebula nie jest wyjatkiem

Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.
O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy.

Edit:
Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).

A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią."

Musze komentowac?

Bjoern Shu
22-06-2006, 21:21
no i ja za to Air'maga kocham <3
xD!
btw. nastapil koniec kochanego DBH oraz Erh ehm AKHM KAtharsiss
peace.

Diamonic
23-06-2006, 00:44
Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale:
- jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow,

Po 2. Czy ja powiedziałem, że Wizz Lowe, Baxter Lowe, Sqeensy i spółka nie sharują?

Uhm...

Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.

A ty jesteś jednym z tych co oceniają "książkę po okładce"? Jak tak to gratuluje!

O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy.

Nie, chodziło mi tu o zdecydowaną większość tej populacji, myślałem, że jest to zrozumiałe, ale niestety... następnym razem napiszę wszystko szczegółowo żebyś mógł zrozumieć!

Edit:
Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).

A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią."

Musze komentowac?

W takim razie mam w 100% rację! odwołam się do tego:
"Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować"

"H-lvl noob" jest w pełni prawdą (mówimy tu o Nebuli, choć nawet tu jest kilka wyjątków, ale jak to mówią "wyjątek potweirdza regułę"), wyganianie ze spawnów, wyciąganie paymentów za nic, thiefowanie na noob-charach... ale mówmy tu o sharingu, otóż: czy wydaje ci się fair to, że gra sobie tak za przeproszeniem ciul, ba! 4 ciuli, robią sobie 100 lvl w miesiąc i wykorzystują to, że ty grasz sam i masz może z 60~ lvl, wywalają cię z każdego miejsca, bo dziecko czuje moc... Zawsze są dwie strony medalu...

W sumie to prawda, odwoływanie się do sharingu było mijaniem się z celem... Mój błąd. Zapomniałem już, że 3/4 h-lvli gra w 20.

Bjoern Shu
23-06-2006, 17:06
Hehehehhe :(

Dregar
23-06-2006, 17:22
@Diamonic

Nie wiem czy masz racje ale napewno umiesz ja bronic ...

Koronowany rycek
23-06-2006, 23:44
Muhauhauh
Pan Loyal Shargas zabilw final roomie ze swoimi rl kumplami ludzi na banshee.
Nadodatek na Cybe sie wypiął. Loyal in the end ?XD

Diamonic
24-06-2006, 00:36
@Diamonic

Nie wiem czy masz racje ale napewno umiesz ja bronic ...

Pamiętasz może mnie? ("Factorr") ;> Pytam tylko jeśli jesteś Dregarbrsk... :P

Muhauhauh
Pan Loyal Shargas zabilw final roomie ze swoimi rl kumplami ludzi na banshee.
Nadodatek na Cybe sie wypiął. Loyal in the end ?XD

"H-lvl noob"? A teraz! "FLAME MI*, FLAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!" ;)

Takiego k***** bym złapał to bym n**********. ;P Wybić team żeby zgarnąć nagrody... godne 10 latka. Ogólnie, muszę poczytać forum.tibia.com, bo widać trochę w tyle jestem. ;P

* - wiem, że piszę się "me", ale chciałem to napisać w polskim stylu ;)

Dregar
24-06-2006, 08:56
Pamiętasz może mnie? ("Factorr") ;> Pytam tylko jeśli jesteś Dregarbrsk... :P

Tak to ja ;] i cie pamietam niezapominam ludzie jak to robia inni ...

Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac

Diamonic
24-06-2006, 10:59
Tak to ja ;] i cie pamietam niezapominam ludzie jak to robia inni ...

Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac

Heh... ja i tak już nie gram, ale nie o tym temat więc cii...

djmtv
24-06-2006, 13:26
@Diamonic

zaczne od tego
"jest jak jest nie jak powino byc"
i zapamietak to sobie
a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii
i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic?

a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles
oceniac na tym forum ludzi
a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem
to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E
zastanow sie
bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna

pozdrawiam

a wracajac do tematu

to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli
jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania
gildi :
-Katharsiss
-Demonic Brotherhood

Diamonic
24-06-2006, 15:06
@Diamonic

zaczne od tego
"jest jak jest nie jak powino byc"
i zapamietak to sobie
a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii
i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic?

Naucz się czytać później wróć na forum. W jednym z moich postów jest dopisek, że w sumie to racja, że nie powinienem rozpoczynać tematu o sharingu... Moja wina, jako jeden z nielicznych na forum mam w sobie odrobinę samokrytyki co o czymś świadczy.

a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles
oceniac na tym forum ludzi
a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem
to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E
zastanow sie
bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna

pozdrawiam

Otóż, Webi uznał, że jestem kimś kto ocenia ludzi po czynach (j/w naucz się czytać), więc uznałem, że skoro on nie ocienia ludzi po czynach to jest jedną z osób, ktora tylko coś/kogoś zobaczy to już wie, jaki on jest, itp. (przynajmniej tak mu się wydaję), natomiast prawda może być inna. A co mnie to obchodzi, że w jego oczach jestem błaznem skoro on ocenia "książkę po okładce"? ;) Kiedy ja zacząłem ocieniać ludzi? Może chodzi ci o "opóźnioną populację Tibijską"? Nie możesz wyprzec się tego, że 3/4 populacji to dzieci, które nie potrafią sklecić zdania w swoim ojczystym języku (chodzi mi tu głównie o polaków), a o języku angelskim nie mówiąc. ;) Więc to nie jest ocenianie w moich oczach, ale jak chcesz, oceniłem co z tego kto pierwszy to zrobił?

a wracajac do tematu

to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli
jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania
gildi :
-Katharsiss
-Demonic Brotherhood

Można też dodać to, że Shargas z kolegami będzie teraz "niszczył" jeszcze bardziej Nebulę. Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać, ale jak ktoś zauważył na forum.tibia.com - Wizz Lowe na pewno nie będzie walczyć ramię w ramię z Shargasem. ;)

Zelarz
24-06-2006, 15:37
Po 1. Na 100% szwedzi mają więcej oleju w głowie niż ty i wszyscy twoi koledzy.

Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Ja raczej umiem czytać ze zrozumieniem, w przeciwieństwie do 99.9% tego forum, w tym ciebi...

.. Moja wina, jako jeden z nielicznych na forum mam w sobie odrobinę samokrytyki co o czymś świadczy.

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL

Webi
24-06-2006, 19:17
Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

djmtv
25-06-2006, 00:42
mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P

Bjoern Shu
25-06-2006, 00:44
tak tak po pierwsze w zyciu nie doszlibysmy to Katharsiss poniewaz sa dla nas niczym
ciao.

djmtv
25-06-2006, 00:48
@up
powod wojny tez byl zajebisty ^^
ja ta sytuacje zostawiam bez komentarza

Diamonic
25-06-2006, 03:52
Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL

Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

Mieszasz, mieszasz ;) Raz mowisz ze oceniam, później, że gdybym oceniał... A tak w ogóle to jakiej innej populacji miałbym tu mówić jak nie o tej, którą znam (chodziło m itutaj o grę) przecież nie będę pisał o populacji WoW'a, bo w niego nie grałem. Jeżeli chcesz mi powiedzieć, że każdy inny 20-sto latek, który nie spędza przy kompie całych dni grając(nie tylko w Tibie) robi karygodne błędy tj. "wogule", to albo ja jestem jednym z nielicznych, którzy potrafią pisać i robią mało błędów albo oni są jeszcze większymi idiotami ode mnie. ;o)

Dobra koniec dyskusji na ten temat jak dla mnie.

mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P

Co do tego, że Vanum dało by radę, sam nie wiem, przewaga liczebna ludzi z tamtej gildii też o czymś świadczy zresztą jestem pewien, że jest też ktoś kto pomoże tamtym gildiom. No, ale nie przekonamy się póki nie zobaczymy. ;)

Bjoern Shu
25-06-2006, 11:37
skonczcie te nudna gadke po zreportuje was >.>'
to jest temat o Nebuli chcecie sie powymądrzac to piszcie do siebie na PM
dziekuje.

pchelas
25-06-2006, 14:09
Wczoraj Gohoode padł na Anni, tak jak cała zresztą ekipa....

elezde
01-07-2006, 14:22
jak obecnie wygląda sytuacja na serwerze ? Może ktoś mi to nakreślić bo własnie zacząłem na nim grać, chciałbym wiedzieć kto rządzi czy panują jakieś zacisłe układy i jakie rządy są prowadzone, w stylu hlvl PA dla każdego kto chce sobie pograć czy można się pocieszyć troche ?

Bjoern Shu
02-07-2006, 00:31
"Panuje" vanum a Cybe Antyk ich leader mysli ze jest tam bogiem i serv jest jego, ofc sie myli :p
chcesz wiecej i dokladniej niech sie Air~ wypowie =p

Koronowany rycek
02-07-2006, 00:36
UP@

I udawało mu sie dopoki shargas odwrocil sie plecami przeciw niemu.

W sumie jego rzady sa bardzo dobre, a przejawy nie posłuszenstwa sa karane przez najlepszego MS'a na Nebuli czyt. Masakratusa ;).

Jezeli sie myle poprawcie mnie, dawno nie grałem tam

Balthasar
03-07-2006, 11:51
Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

On zrobił błąd ortograficzny w poście a ty mu tak szybko odpuszczasz?! Przecież on psuje tak nienaganną opinie tego forum, jeśli chodzi o ortografie itp. Zlinczować od razu takiego..
(Po wiek powinieneś wstawić przecinek, za to także można stracić głowę, więc uważaj... Ale teraz "odpuszczę sobie dyskusje z tobą" już bez wyzywania od idiotów. Nie ma to jak się czepiać głupich pierdół, co?)

@elezde, można pograć w spokoju i nikt ot tak nie będzie cię ruszał. Największą chyba zmorą jest wolny resp i trochę graczy retired, którzy rano/w nocy urządzają sobie polowania.

elezde
04-07-2006, 01:45
dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?

Lovah
04-07-2006, 03:13
dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?

Pa? :O <10 znaków>

Webi
04-07-2006, 04:11
Ja soobiscie uwazma ze jakiegos wielkiego Pa to nie ma, zdarza sie jakw szedzie ale raczej ponizej sredniej :)

Lovah
04-07-2006, 04:23
Ja soobiscie uwazma ze jakiegos wielkiego Pa to nie ma, zdarza sie jakw szedzie ale raczej ponizej sredniej :)

To Twoje zdanie ... ja mam inne =)

Serwer niszczą ludzie, którzy bawią się w PK, bo z wywalaniem z cave'a raczej się nie spotykam.

No i zniechęcający jest fakt, że larvy, poh i roty są "publiczne", co początkującym graczom, a także wyższo-lvlowym knightom może utrudnić zabawę na Nebuli.

Sid Domestos
04-07-2006, 09:24
Serwer niszczą ludzie, którzy bawią się w PK, bo z wywalaniem z cave'a raczej się nie spotykam.
A jak ich zabijesz do juz masz lipe :)
Ale nebula nawet fajny swiat. Jak bedziesz widzial PK i bedziesz uciekac a nei walczyc to raczej nic ci sie nie stanie^^

TeRcIk
04-07-2006, 14:13
Witam

Odnosnie pk.
Jak bedziecie widzieli jakis wyzszy lvl chetnie zabije jak bede online =]

Pozdrawiam
Tercina~

djmtv
04-07-2006, 16:08
no ja tez uwazam ze jakiegos wielkiego pa nie ma :P

tert pomoge przy pk xD

Felini
04-07-2006, 17:39
Lizecie dupe tercikowi ;/

Webi
04-07-2006, 19:41
Przynajmniej jest slodka:) Lmao:X

Nebulas
04-07-2006, 19:50
PK to część (większa lub mniejsza) gry w Tibię. Od kiedy mieszkam w Ankrahmun, czyli ok. 20 dni widzę dziennie max dwóch,trzech PK.
Wnioskuję jednak, że Skulle biorą się ze zwykłych porachunków a nie z zabawy.
Reasumując mój mało interesujący post, Nebula to raczej bezpieczny świat (teraz?)

djmtv
06-07-2006, 12:25

jak to domnie to wracaj na Xerena :E bo nie masz pojecia co mowisz xD

Felini
06-07-2006, 12:47
jak to domnie to wracaj na Xerena :E bo nie masz pojecia co mowisz xD
Gralem na nebuli ;/

djmtv
06-07-2006, 20:18
@up
i co wziazku z tym ?

przychodzisz tu i piszesz ze lize dupe tertowi
nie znajac ani mnie
ani terta

i myslisz ze to ze grales an tym servie daje ci prawo tak oceniac ludzi to brawo

chcialem ci powiedziec ze jestem jedyne 6 lat starszy od terta
i naprawde nie musze mu lizac dupy

to tylko o to mi chodzi xD

Seirios
10-07-2006, 21:47
Stworzone przez Vanum Hunting Rules sprawują się dobrze, zarówno w przypadku podziału respu jak i stosowania PA.

Co do innych spraw na serwerze... Wspomniani wcześniej gracze, którzy sprzeciwili się Cybe~ czy też Vanum huntuja teraz na polakach. Czesc szwedow nocami szuka latwego lupu na graczach. Slowem bardzo przyjemny server, jednak startowanie od początku tzn. 8lvl może być pracochłonne gdyż pojawia się coraz więcej graczy. :baby:

Powodzenia w grze :D

Trinh~

Koronowany rycek
11-07-2006, 02:36

Za to ty Lizałes dupe Armannowi.

Spadl ci włos odrazu msg to armann, lecz niestety, wujek armann juz nie wroci ;*

A cie ujbije na xerenie ;).

Cu Sir Feli.

djmtv
11-07-2006, 20:33
arman byl smieszny xD
no i juz nie wroci to fakt

kaapa
17-07-2006, 23:43
@Feli

Omg... Jakoś ty kiedyś przyjąłeś Terta do gildii. To ty padałeś za noobowanie, thiefowanie itp, pamiętasz afere z bohami? Ale to nvm.
Tert pewnie już mnie nie pamięta ale gz dla niego :P ładny level.
Wole żeby on trzymał serwa niż kto inny...(swe na przykład)

djmtv
19-07-2006, 01:44
@webi
Iscarath Killed at Level 70 by Air'Mage xD!
za to masz umnie duzego +

szkoda tylko ze przez miss click
padl knaak

ale i tak gratz xD

Elmer
19-07-2006, 09:55
@webi
Iscarath Killed at Level 70 by Air'Mage xD!
za to masz umnie duzego +

szkoda tylko ze przez miss click
padl knaak

ale i tak gratz xD

W tej sprawie mam odwrotne poglądy niż ty.
Najśmieszniejsze jest to, że webi poszedł odrabiać dla knaaka lv i padł 2 raz :>

Knaak The Sorcerer
19-07-2006, 11:14
wez pseudo rodaku Friido sie uspokoj bo juz mnie twoje najazdy na mnie denerwuja

Air zrobil miss z GEB i za to zaplacil i koniec sprawy, a ze moj net jest jaki jest to juz nie moja wina ...pozatym nie przestane grac tak jak ty bys zrobil retired na 2 lata

wklejaj swoje screeny tutaj i opowiadaj jak wojowales o ten swiat, cya

Elmer
19-07-2006, 12:06
.pozatym nie przestane grac tak jak ty bys zrobil retired na 2 lata

wklejaj swoje screeny tutaj i opowiadaj jak wojowales o ten swiat, cya

Pisz co chcesz, ale to nie ja namawiałem wszystkich, żeby doszli do wojny i spierdliłem po 1 bitwie na danubie. To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja.
Wojowałeś o świat? tak ja wojowałem, a nie jak ty i przyszedłem na gotowe.
Pozatym dlaczego tu wróciłeś? Bo wyjebali cie z Danubii. Tyle.

poldek_p
19-07-2006, 19:50
swoją drogą ciekawe dlaczego Swoqu odszedl z Vanum może Vanum sie rozsypuje?

poldek_p
19-07-2006, 19:58
swoją drogą ciekawe dlaczego Swoqu odszedl z Vanum może Vanum sie rozsypuje?

Dregar
20-07-2006, 01:38
Masz napisane na forum na tibia.com ze odszedl poneiwaz chce zalozyc z przyjaciulmi gildie ktora bedzie zwalczac PA i PK i nie pasuje mu to co teraz robi Vadum, ze beda fer i honorowi, cow w tym stylu

Bjoern Shu
20-07-2006, 11:30
O tak Friida ty to jestes normalnie Conan barbarzynca!!!
przyyszedles z kolegami do vdc na kozakow
przyszedl masakratus to uciekalesssssss tak szybciutko
ah moj ty wojowniku :)
a co iscaratha
mwuahahahaha

Btw. Jak ty "wojowales" o nebule to knaak bral udzial w takiej wojnie w jakiej ty nigdy nie wezmiesz udzialu wiec przymknij buzke blz.

djmtv
21-07-2006, 19:01
ja chcialem powiedziec ze elmer troszke przegioles mowiac "To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja" bo jak wiekszosc sobie zdaje sprawe knaak walczyl wtedy na danubi (co juz Bjoern Shu zauwazyl) ale co tam elmer zapomnial byl za bardzo pochloniety gra na nebuli xD pozdor

edit
ktos pisal ze Gauwartt'Pulse pekuje
no to mial racje xD
mandan
Jul 27 2006, 02:59:09 CET Killed at Level 85 by Gauwartt'Pulse
no ale z odsiecza pobiegli
hughy, earth, tert, pyrokar i nie wiem kto jeszdcze
Gauwartt'Pulse
Jul 27 2006, 03:28:17 CET Killed at Level 79 by Tert Clawint
and by Pyrokar Aldix

TeRcIk
27-07-2006, 04:43
Niewiem dlaczego nikt tu niepogratulowal dla sowiego ktory zblookowal jako pierwszy orshaabala na nebuli a bylo to calkiem niedawno
anyway xD

Gratuluje :)

Elmer
27-07-2006, 11:09
ja chcialem powiedziec ze elmer troszke przegioles mowiac "To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja" bo jak wiekszosc sobie zdaje sprawe knaak walczyl wtedy na danubi (co juz Bjoern Shu zauwazyl) ale co tam elmer zapomnial byl za bardzo pochloniety gra na nebuli xD pozdr

Dobrze dobrze tylko Wojna na nebuli o której pisałem zaczeła się w Maju, a wojna na Danubii w Grudniu, więc przez pół roku grał na przytulnym świecie.
Co miałem napisać napisałem i już nie będe pisał o tej osobie z braku sensu.

Co do Sowiego wielkie gratz ;]

dimi
27-07-2006, 14:41
co do nebuli to nienzekam na ten swiat w sumie gra sie tu dosc przyjemnie
a ludzie zachowoja raczej w porzadku
nieliczac jednego "deerdka"
Spotkala mnie taka przygoda z nim zatakowal kumpla z gildi to przybieglismy na pomoc jego atak byl najzwyczajniejszym "PK" no to my go tez zatakowalismy
a po calej sprawie on do nas z watami ze jak my moglismy go zatakowac ze niebedziemy sobie robic na tym swiecie wszytkiego co nam sie podoba ...
Dla mnie to jest Zal
no ale co poradzic niektozy juz sie tacy poprastu rodza

PS dzisaj znowu tez "pk" na guardach

no i oczywiscie wielkie Gz dla Sowqu :)

Diamonic
27-07-2006, 19:31
Wole żeby on trzymał serwa niż kto inny...(swe na przykład)

Jak widze takie posty to mnie *****ca bierze... ;P No, ale obiecałem, że nie będę wszczynał kłótni więc cii...

Co do Nebuli, ostatnio mało się nią interesuje, bo i tak chyba za bardzo nie ma czym jak się tam nie gra, no może poza Orshabaalem, Sowqu gratz. ^.-

jura
31-07-2006, 22:08
jakos brak nowych wiadomosci w watku :P
Zadnych wiekszych wojen... ;)

starysiad
08-08-2006, 10:08
jakos brak nowych wiadomosci w watku :P
Zadnych wiekszych wojen... ;)

bo serwer jest kontrolowany przez vanum - zadnej wojny byc nie moze. Dwie gildie chcialy sie pobawic w wojne, to oczywiscie vanum musialo sie wpierniczyc

Gallar
08-08-2006, 10:30
~Grrr. No niestety, ktoś mi zarzuca linkami do głupich postów z przed miesięcy, a ja sie dopiero po napisaniu posta orientuje co cytuje... do usunięcia..~

Webi
08-08-2006, 20:57
predzej bym pogratulowal sowqu lvla ktory mu umozliwil blokniecie orsha niz samo blokanie. W wypadku orsha bloker to jest taka scianka ktora ludzie musza leczyc.
I w sumie jedyne co jest potrzebne to zycie, czyli lvl, a nie zadna umiejetnosc itd itp

djmtv
16-08-2006, 16:09
@webi

sprzedales juz chara ? xD

Mahau
20-08-2006, 15:03
O tak Friida ty to jestes normalnie Conan barbarzynca!!!
przyyszedles z kolegami do vdc na kozakow
przyszedl masakratus to uciekalesssssss tak szybciutko
ah moj ty wojowniku :)
a co iscaratha
mwuahahahaha

Btw. Jak ty "wojowales" o nebule to knaak bral udzial w takiej wojnie w jakiej ty nigdy nie wezmiesz udzialu wiec przymknij buzke blz.

Co ma Danubia do Nebuly -.-?
Nebula robi sie serverem wylancznie dla kolegów vanum itp
zabili kazia za to ze zabil przypadkiem blacktera [nie wina kazika ze blackter jak jakis noob mu sie pod exori w****ł jak ten siekał denotsa] a po calej sytuacji "20k i jestes wolny" ahahaha a najsmieszniejsza byla rowerzsytka "no dobra twoja ostatnia szansa - 30k i jeses wolny" hahaha owned, kilka dni powniej cybe przepraszała go za ten incydent hahaha lol!

P.S w sobote [19.08] byl najazd piratów na LB podczas najazdu pyro i alpax zabili Voltresa niby ze wyganial z kopy jakas Zezowata marysie [wielka kumpela pyrka hahaha lol :D] a mozna sprawdzic na erigu ze tego dnia wogule nie expil więc nc

czekam na wasze komentarze bo pewnie zrz mnie zjedziecie "mhm vanum supah i love them" lizojd*py -.- a uwierzcie ze wielu ludzi ma juz dosc vanum tylko sie boja im postawic...

Knaak The Sorcerer
20-08-2006, 19:47
wojna na danubii czy nebulii nie ma nic do tego

przyszedlem na gotowe, tak to prawda

i to nie ja bylem kto spie***** po przegranej bitwie, ja czekalem do konca, znajomi poszli spowrotem na danubie wiec poszedlem z nimi (dzieki nim wogle tutaj przyszedlem, oni mnie namowili na nebule)

jak wiesz z 5 osobami wojny nie wygram

jak dla mnie Friida jestes best kozakiem z Polski na Nebuli, masz duzo fanow i wlasny temat na tibia.pl "Zycie Friidy z Nebulii"

bardzo lubie ogladac ten temat, bo dowiaduje sie jak zdobyles ten serwer

a tak na serio to ludzie ktorzy cos zrobili dla tego serwa to Koqu,Masa, Shargas, Wicka, Cybe, Vura + paru innych ktorych znalem slabo

Koronowany rycek
20-08-2006, 20:46
@topic
Ta to prawda, nebula jest nie do zniesienia a szczegolnie pyrokar ktorego kiedys zabilem za wtaczanie sie i zabierania spawn'u.

Jest to poprostu idiota. Pamietam jak była wojna TS & Divonium a raczej bitwa jedna co przesadzila o wszystkim (14:0). I wtedy pyroookar wielki boss, wyzywal i gardził nami i payment wystawił a raczej hespios.
Placilem- no bo gdzie mialem grac, pvp mi sie spodobalo a na calmere na stare smieci nie chcialo mi sie wracac.

I okazalo sie wtedy ze pyrokar to noob.

@Rowerzystka

Sa to 2 ownerow, bodajze brat i siostra (13-14 lat).
Z tego co wiem, to qmpel na rl ich zna i siostra jest spoko a brat ? a brat to idiota.

Webi
20-08-2006, 21:10
a mojego wujka cioci rl kumpel zna knaaka i podobno ten knaak jakis glupi jest :)
to odnosnie rowerzystki.

Co do wojny ts vs. div to bylo to po prostu nieporozumienie, ale zarazem byla to ostatnia wojna na ktora pozowlilo Vanum :d

A co do Vanum to kazdy kto malo wiele czyta forum Nebuli na tibia.com widzi jak jest i oszczedze sobie komentarza :)

Koronowany rycek
21-08-2006, 12:34
UP@
Spoko ale to nie zmienia faktu ze rowe to sharer i idiota. ;)

Placisz 20k i jestes wolny muhauhauhuhauha

[ mz ]
25-08-2006, 11:03
@Rowerzystka

Sa to 2 ownerow, bodajze brat i siostra (13-14 lat).
Z tego co wiem, to qmpel na rl ich zna i siostra jest spoko a brat ? a brat to idiota.Z wiekiem sie pomyliles, siostra ma 22 lata (;

Koronowany rycek
25-08-2006, 11:11
Nie jestem wszechwiedzacy ;)

djmtv
25-08-2006, 23:54
to ja zmienie troche temat

vanum sie sypie ?
masakratus zalozyl nowa gildie

slawy : Wickanina , Koqu , Lis Zapinator , Hughy , Shaelion , Pyrokar Aldix

pozdor

spodziewam sie ze dolacza rowniesz sowqu i majqu xD

Dregar
26-08-2006, 15:25
Wlasnie zobaczylem ze Vanum sie rozpadlo ktos mi powie co bylo powodem ? Cybe zaczol zabardzo kozaczyc ?

@down
ja bym sie nie cieszyl z ta ciekawoscia tak ;] nie bedzie teraz zaciekawie na tym swiecie znow wruci PA ... powiem wam tyle jednak najlepiej bylo jak szwedzi zadzili i nie zmienie tej decyzji ... chociaz nei wiem jak bylo na samym poczatku serwera, ponoc liderzy gildi spotykaja sie jutro w depo w venore poszukac lepszego rozwiazania ... napewno tam bede xD przynajmniej ebde wiedzial all z pierwszej reki

Sid Domestos
26-08-2006, 16:41
Od Dzisiejszej Nocy Mamy Wojne Ordo Fidelis & stars vs Vanum & Scythe :)
Nie wiem o co poszlo ale moze byc ciekawie ;d I jeszcze szwedy powrcaja (znowu) to juz w ogole bedzie masakra :D

@edit
Ja juz przed spotkaniem wiedzialem ze bedzie wojna (ze chyba juz im przeszlo :P)
Ciekawe co ze szwedami :) Moze sie dolaczam do wojny i juz w ogole bedzie masakra :P Pozyjemy zobaczymy

August
26-08-2006, 17:32
Po pierwsze niema zadnej wojny. (Jak narazie.)
Po drugie spotkanie nie bedzie w dp ven. W dp ven bedzie ustalone gdzie odbedzie sie spotkanie.
Po trzecie lepiej by bylo jakby obylo sie bez wojny.
Po czwarte powodami sa po prostu zatargi najrozniejsze wszystko wrze od kilku(nastu) dni.

/Kasztanek aka Ali Abda

Jeb.ać Żydów!

Pepit
26-08-2006, 19:36
August
a po 5 jestes totalnym debilem (swoje antysemidzkie poglady zachowaj buraku dla siebie)......

Mam nadzieje ze sie to skonczy bez zadnej wojny bo zas nie bedzie mozna pol roku expic :/
lepiej zeby zostalo to w jakis inny sposob rozwiazane

Bjoern Shu
26-08-2006, 22:32
Burn Cybe Burn.

djmtv
27-08-2006, 02:14
jak to o co chodzi ? i jaki powod ?

koledzy

padl pyrokar
a potem room rider 3 razy
potem masa powiedzial ze all rl koledzy elmera sa hunted i vanum(cybe) zaczelo bronic elmera w tej sprawie ;)

przynajmniej domnie tyle doszlo xD
tam jeszcze jakies cos z kolegami pyrokara bylo ale pominolem ten watek
btw august tez dostal zjebe za kominczna wrecz akcje z gohoode xD
to do punktu 4 jego wypowiedzi
august eful pa ^^
czy to prawda nie wiem xD ale info z 1 reki xD
do tego dochodzi smieszna sprawa z shaelionem ktory jest hunted przez cybe
najlepszy jest powod tego hunta
osobiscie chcialbym zobaczyc ta wojne
bo podejrzewam ze vura , lapka, wogler czy majqu nie chca sie bic i nie wiem czy tak pobiegna za cybe
zreszta juz cybe chyba o tym wie skoro wczoraj chcial wojny a a teraz robi jakies spotkanie i znowu bedzie mowil
"make peace not war love plx love plx "
pozdor

Knaak The Sorcerer
27-08-2006, 08:58
I czemu tu sie dziwic ?

Silver jako "kolega" z gildii zaczal huntowac Pyra za to ze bilismy Elmera, pozniej sie wyzywali

Kolejnie Antek wyskoczyl na forum, ze on tez bedzie bronil Elmera

w miedzy czasie Pyro zabil Estane, mial na plecach duzo ludzi i im uciekl, kolejnie wszedl do Ordo, aby uzyskac pomoc (moze to masa go zaprosil, nie mam pojecia)

loguje sie o 12 w sobote (wczoraj) i dostaje spam ze jest wojna

Sprawdzam kto w jakich gildiach jest, a tu niespodzianka Koqu, Sowqu, Shaelion w Ordo~ :)

patrze na forum i widze temat "Shaelion hunted~" <-- to mnie rozsmieszylo juz totalnie

no to mniej wiecej all z mojego punktu widzenia, pewnie ominalem pare szczegolow lub faktow :P

djmtv
27-08-2006, 19:04
pogadali pogadali
uklad sil sie pozmienial xD troche ludzi przeszlo z vanum do ordo ...
i mamy 14 dniowa wojne

Pepit
27-08-2006, 21:20
co masz na mysli mowiac "mamy 14 dniowa wojne"???

August
27-08-2006, 23:01
Zapewniam Cie ze to nie bedzie 14 dniowa wojna.
Taki byl plan poczatkowy, ale troche ulegl zmianie. Bartkowi sie nudzi niema pieniazkow i chce sie wyzyc przed studiami. No coz zobaczymy jak bedzie. : )

Webi
28-08-2006, 00:05
A august wrocil i od razu wylatuje z serwa :)
A wojna dorbze ze jest i od dawna na nia czekalem , jedyna osoba ktorej zaluje to xaem i artas bo zdazylem ich polubic :)

djmtv
28-08-2006, 00:21
@august
ja mowie jakie sa ustalenia po spotkaniu o 15
ustalili wojne na 14 dni xD
bartkowi sie nie nudzi i pieniazki ma ^^
a ze ty august jestes pizdek to nie moja wina(przy gohoode pokazales sie leszczyku) wrociles - wylatujesz :O
@webi
nie potrzebnie sprzedales postac
a Xaemus Serigimox jak dlamnie moze pasc najlepiej kilka razy (straszny kozak)

najsmieszniejsze jest to ze ustalili ze kto bierze udzial w wojnie dochodzi albo do ordo fidelis albo scythe a cybe forum troll ktory twierdzil ze jest po stronie friidy jakos do wojny dolaczyc nie chce ? cos sie zmienilo friida ?

djmtv
28-08-2006, 08:51
@up
wyjebali cie z furory z nebuli tez dadza rade ^^
za duzo w dupie masz hespios xD

Knaak The Sorcerer
28-08-2006, 09:04
A ty niestety jesteś takim frajerem że pożądnie nie umiesz sprzedać postaci.
Wogóle smieszysz mnie od samego poczatku , ty i pyrokar jak dupe lizaliscie wszystkim komu popadnie :).

A co do wojny to powiem jasno i krótko J**AC ŻYDÓW.

ty bedziesz musial lizac dupe na rl, bo slyszalem ze cie scigaja tam "koledzy" :(

ale ty z domu nie wychodzisz podobno i cie nie zlapia <-- tak mi powiedzieli twoi koledzy z rl, nebulii

ja nikogo nie strasze ani nic, poprostu slyszalem wczoraj co mowili o Hespiosie i nie wydaje mi sie, ze mowili to tylko aby dolaczyc do ordo i szpiegowac

Dregar
28-08-2006, 10:59
ty i pyrokar jak dupe lizaliscie wszystkim komu popadnie :).

Yhym z tym musze sie zgodzic pamietam jak zabiliscie olge rose czy jak jej(jemu) bylo i przyszedl was ubic Uniezalezniony ... pol serwera zwolaliscie zeby tylko nie pasc was bylo 2 i byliscie sorcakim i taki knight nie mial szans was dogonic aff ... n/c poprostu byscie sie wstydzili ;]

Lipek_Aldix
28-08-2006, 11:26
idz pan w h... z taka wojna, jak my jestesmy online to oni w pz i na odwrot.
a najsmieszniejsze jest ze xaemus mysli ze insultujac kogo popadnie wygra wojne 0o.

Pepit
28-08-2006, 11:40
wojna jest bez sensu i na dodatek sciagneliscie do ordo tych idiotow ze stars ...jak wygracie to beda tak kozaczyc ze zas bedziecie na nebuli w 200 osob online grali....powodzenia

Webi
28-08-2006, 12:00
1. Z unie bylo troche inaczej
2. Lipek czego wiecje sie spodziewales, raz przy takiej przewadze sil, dwa po pierwszych kilku godzinach wojny?
3. gdyby Ordo nie wzielo Stars to starsi by sami walczyli

Hespios
ale przynajmniej bledow ortograficznych nie robie :)

djmtv
28-08-2006, 12:22
wojna jest bez sensu i na dodatek sciagneliscie do ordo tych idiotow ze stars ...jak wygracie to beda tak kozaczyc ze zas bedziecie na nebuli w 200 osob online grali....powodzenia

ja sie tam stars nie boje
a oni juz dawno chcieli sie bic tylko mistyczny cybe im nie pozwolil ;d
teraz maja okazje, ustalili ze ci co sie bija to maja dolaczyc bo to stars wybralo strone ordo :P to chyba normalne jakos nie widze knaaka obok friidy xD

Knaak The Sorcerer
28-08-2006, 12:32

podaj imie chara to przyjdziemy za 10 minut :), okej?...

widzisz, my "kozaczymy w grze" a ty kozaczysz na forum pod jakims nieznajomym nickiem :<

poprostu straszne

btw. najwiekszy kozak to XAemus, jego commenty sa poprostu super, extra oraz cOOl

jak to jeden gracz powiedzial "Im starsze tym glupsze"