PDA

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

D@nger
05-05-2007, 19:54
Coś im ten POI nie wyszedł xDDD.

Pro Evul Mastah Bloker padl :D

Elmer
05-05-2007, 20:28
Coś im ten POI nie wyszedł xDDD.

Coś pro evul forum slayerze się pomyliłeś.
Mimo paru deadów (w tym moim) i wszelkich przeciwności losu poi został zrobiony ;]

$uki
05-05-2007, 20:33
gz ;p
Ma ktos filmik?

Uszatek_Jacek
05-05-2007, 21:09
Gratuluje dla Wszystkich ktorzy zrobili i padli podczas niego. Ci ktorzy padli zrobia to jeszce raz =*

Urgothiri
05-05-2007, 21:50
gratazz dla was okolo 9019h nieposzlo na marne! 1 POI na Nebuli :) mam nadzieje ze na drugiego uda mi sie zalapac jak dobije ten 80 :))

Zygmunt
06-05-2007, 11:54
Fajnie było. Jak coś to za tydzień można iść jeszcze raz pomóc tym którzy padli. W końcu to tylko troche dłuższy desert quest.

Maksym89
06-05-2007, 12:57
Coś pro evul forum slayerze się pomyliłeś.
Mimo paru deadów (w tym moim) i wszelkich przeciwności losu poi został zrobiony ;]

A co ci przeszkodziło w zrobieniu ?? Za długie odstające uszy??

Elmer
06-05-2007, 13:52
Widze w twoich oczach wielką zazdrość Kamilku :>

You see a pair of soft boots that has energy for 106 minutes left.
It weighs 8.00 oz.

Driger
06-05-2007, 14:56
Gratulacje dla wszystkich ..

Jestem ciekawy ile warte sa itemy z poi .. ;D

kierowca_smieciarki
06-05-2007, 16:30
Hmm. Fajnie ze się ochociarz wiekszej cieści udało. Moze lvl dobije do tego czasu. Słyszałem że jak Sowi padł to na pocztku nikt nie wierzył ze sie uda. Przeżyli 2 kicki i trap VU ktorzy chcieli ich zajebać za to że sie udało:D To są ludzie bez honoru.

Shimur
06-05-2007, 18:41
Hmm. Fajnie ze się ochociarz wiekszej cieści udało. Moze lvl dobije do tego czasu. Słyszałem że jak Sowi padł to na pocztku nikt nie wierzył ze sie uda. Przeżyli 2 kicki i trap VU ktorzy chcieli ich zajebać za to że sie udało:D To są ludzie bez honoru.

równierz wielkie GZ, a co do twojej wypowiedzi serio był ten trap ze strony VU??? jak tak to nieładnie.....

Dobrze że sie wam udało :PPP

nebulanoob
06-05-2007, 18:52
Gdyby byl trap ze strony Vu to nie sadze aby ktokolwiek go przezyl

Shimur
06-05-2007, 19:00
No gdyby było całe VU to by sobie napewno nie poradzili, ale wiesz w każdej bajce troche prawdy jest, dlatego pytam bo mnie tam nie było :P

marttin89
06-05-2007, 22:46
wczorajsza akcja po browarkach :D smiesznie bylo

http://rapidshare.com/files/29682904/nebulakkd.rec.html

starysiad
06-05-2007, 23:32
szkoda ze hinogos spierniczyl, a blisko bylo ;D

warrrrrrr plz

August
07-05-2007, 09:21
Jakby tam byl nasz trap to by wszscy calowali glebe.

normal
11-05-2007, 13:50
Nie wiem czy zauwazyliscie ale heiks zalozyl wlasna gilldie. Mysle ze kazdy wie w jakim celu...... Oczywiscie dolaczyl do niego best friend ......

A reszta kampani z SW ?? Wielcy, wierni, oddani towarzysze zostawili ich ?
Wielki Juroqu i jego pokrecony swiatopoglad nie pozwala pewnie im pomoc.
Czy SW to zwykli frajerzy ?? padlo pare osob z nich i nikt nic nie zrobil za wyjatkiem heiksa i jego friend, Nie no brawo. Udowodniliscie frajerstwo na oczach wszystkich graczy.

Powodzenia SW !

a szacunek dla heiksa i kumpla jego ! odwaga !

Sonik'ex
11-05-2007, 15:22
up ta zgadzam sie z toba gildia Shadows World niekojazy mi sie wogule z ''Loyal'' sowqu jesli niewtrącasz sie w nic niechcesz wojny a twoi memberzy padaja to poprostu graj na wlasna ręka a nie zakladasz gildie a potem za przeproszeniem cie wszystko zwala.X(

Lynx
11-05-2007, 16:13
up ta zgadzam sie z toba gildia Shadows World niekojazy mi sie wogule z ''Loyal'' sowqu jesli niewtrącasz sie w nic niechcesz wojny a twoi memberzy padaja to poprostu graj na wlasna ręka a nie zakladasz gildie a potem za przeproszeniem cie wszystko zwala.X(

nie wszystko :)
jak Manhatan zabił kilku membersów SW to Sowqu przeprowadził sie do kazo i bije MHT :D
Btw. jeśli ktoś nie wie Manhtan to pk team z kazo 20-30~ lvl.

Tuba^^
11-05-2007, 17:25
Nie wiem czy zauwazyliscie ale heiks zalozyl wlasna gilldie. Mysle ze kazdy wie w jakim celu...... Oczywiscie dolaczyl do niego best friend ......

A reszta kampani z SW ?? Wielcy, wierni, oddani towarzysze zostawili ich ?
Wielki Juroqu i jego pokrecony swiatopoglad nie pozwala pewnie im pomoc.
Czy SW to zwykli frajerzy ?? padlo pare osob z nich i nikt nic nie zrobil za wyjatkiem heiksa i jego friend, Nie no brawo. Udowodniliscie frajerstwo na oczach wszystkich graczy.

Powodzenia SW !

a szacunek dla heiksa i kumpla jego ! odwaga !

zdziwisz sie jeszcze

malczan
12-05-2007, 00:04
@tuba

mozesz jasniej ?

@august

jestes bardzo pewny siebie, obys sie nie przejechal na tej swojej pewnosci :baby: :]

August
12-05-2007, 12:19
Narazie niegram w tibie, bo mi sie niechce. Moze i sie przejade wyjebane mam w to : )

Trinh
12-05-2007, 14:50
Co prawda specjalnie nie śledzę wydarzeń na Nebuli, ale co do sw jest lekko "pokręconą" (no offence) gildią. Wśród członków jest kilku świetnych graczy jednak nie widać specjalnej współpracy między całą gildią. O ile Juroqu ma zdolności do organizowania składu na questy, o tyle długodystansowe plany jak na przykład gildia mu już nie wychodzą.

Co do ciekawszych wydarzeń dnia wczorajszego można zaliczyć hack Lipka.

Co do Manhattanu - na szacunek należy sobie zasłużyć, a używanie botów na pewno nie jest drogą do jego zdobycia. Kazz słynęło z paru ekip, które żerowały na kopach jednak to co można zobaczyć teraz to farsa. Proponuję odłączyć ng i spróbować sił na ts.

Ogólnie rzecz biorąc kazz z miasta, które dawno, dawno temu kojarzyło się ze spokojem i porządkiem zrobiono chlew podobny do Carlin czy Thais. Tyle.

Edwin Bloodhand.

Lipek_Aldix
12-05-2007, 16:33
Co do ciekawszych wydarzeń dnia wczorajszego można zaliczyć hack Lipka.

nom, o tyle ciekawsze ze nie bylo zadnego hacka tylko mi sie znudzila ta gra ;p
najfajniejsze jest to ze nie moglem dokonczyc rookowania bo mi kumple zablokowali account ;]

NiewiemJakiNickWymyslic
12-05-2007, 17:52
Co wam sie tak niepodoba w tej gildi SW?? .. kilku ludzi ktorzy graja tu chyba od samego poczatku zrobilo gildie moze z nudow moze zeby organizowac razem qesty, niespotkalem sie zeby ktos z tej gildi robil PA czy zaczynal jakies bezsensowne wojny wiec niewiem ocb
.. a to ze nie zaczynaja wojny z vu.. to chyba ich sprawa i nikt niepowienien sie im w to mieszac

malczan
12-05-2007, 17:57
@lipek

hahahahaahaha dobre, najlepsza wymowka jaka moze byc <lol2> :baby: ;)

@niewiemjaki.............

tez nie spotkalem sie aby gildia SW robila PA, była i jest to jedna z najporzadniejszych gildi na servie,

Lipek_Aldix
12-05-2007, 18:34
@malczan

heh, smiszne jest to ze nie mozesz pojac ze ktos wyłamuje sie z nalogu w ten sposob ;p
ci ktorzy mnie znajda, rozmawiaja ze mna na ts, vencie wiedza ze to prawda, tobie nie musze tego udowadniac skoro jestes zbyt ograniczony zeby to pojac.

a co do Sw to jest to gildia tak normalna ze az nudna, flaki z olejem.....
-nie robia pg, ok to dobrze z ich strony, szanuje ich za to
-pomagaja graczom, super z ich strony
-sprzeciwiaja sie PA ( czyt. wiekszosc Vu )

tylko dlaczego nie sa zdolni do zrobienia niczego, sa tak obojetni ze nie obchodzi ich tak naprawde to co dzieje sie na swiecie bo boja sie stracic swoje "kofane durze lefele" na ktore tak duzo czasu poswiecili.
byl czas ze Juroqu plakal na forum co drugi dzien w zwiazku z Pa od Vu a mimo to nie kiwnal palcem w tej sprawie, nawet dead heiksa nie zmienil nic.

nie rozumiem postawy tej gildii, gdyby dolaczyli podczas pierwszej wojny byla by szansa na przejescie serva, a teraz gadki w stylu ze heiks i tinti to zbieraja ekipe i lada moment dolacza sa poprostu smieszne bo nic nie zrobia.

wiec niech celandia dalej leveluje, Morrderca robi Pa a Sw przyglada sie i trzyma swoich imo. DZIWNYCH zasad.

ja mam wyjebane na ta gre ;p

Kapitan Chrupek
12-05-2007, 19:26
ja mam wyjebane na ta gre ;p

to pozycz 50k xDDD btw Sunze ma hunta czy nie ?? bo wbil 1 lvl czyzby oddal dla Vu swoje ukochane ulubione soft bootsy?

Trinh
12-05-2007, 19:49
@Lipek
Szacunek.

@Niewiem~
Powiedz czy jak patrzysz z boku na bierność to jakie masz odczucia :?

Lynx
12-05-2007, 21:46
Celandia
May 12 2007, 20:00:51 CEST Killed at Level 191 by Redeo
and by Tana Max

Argenteum Astrum wbiło pierwszego poważnego fraga ;s
ale jak dalej bedą tak bić że na 1 osobe zabitą 1 od nich pada to długo nie wytrzymają.

malczan
12-05-2007, 22:11
gz rede i tana zajebisty frag :P

oby tak dalej gogo kill reszte cfaniakow z VU

Mroczno
12-05-2007, 23:58
huhuhuh :D

//MR. Xelimo

Adikeen
13-05-2007, 02:08
co do Lipka to wiem ze nie mial hacka.

A co do fraga to zobacz ze cela 191 a tana 101 wiec mala roznica, tana by nie padl jakby nie jakis noob ktory zaatakowal go 40 sec przed koncem pz;( :(

TheDwarf
13-05-2007, 02:56
nom, o tyle ciekawsze ze nie bylo zadnego hacka tylko mi sie znudzila ta gra ;p
najfajniejsze jest to ze nie moglem dokonczyc rookowania bo mi kumple zablokowali account ;]

Lipek, wiem ze to byla twoja osobista decyzja, ale mogles kilka tygodni z nia poczekac...

to pozycz 50k xDDD btw Sunze ma hunta czy nie ?? bo wbil 1 lvl czyzby oddal dla Vu swoje ukochane ulubione soft bootsy?

Co to za problem wbić 1 lv na wojnie?

Argenteum Astrum wbiło pierwszego poważnego fraga ;s
ale jak dalej bedą tak bić że na 1 osobe zabitą 1 od nich pada to długo nie wytrzymają.

Drugiego, bo wczesniej Xe'rien padł. Za pierwszym razem żeby Redeo nie padł brakło nam 2 noobcharów, a teraz po prostu Tana miał pecha, bo mu sie jakis noob wlogowal na miejscowce i mu pz przetrzymal.

Obojetnie kto by nie wygral Pa zawsze bylo, jest i bedzie.

Obejetnie czy mieszkasz w Polsce, Anglii, Afryce czy Ameryce Płd. deszcz i tak Cię złapie - tylko gdzieś jest mniejsza na niego szansa, gdzieś większa...

A pierdoly typu "for better nebula" sa tylko w polowie prawda. Nikt nie pisze, ze bedzie better for all. Bedzie better tylko dla tego co wygra.

I tu się nie zgodze - jak wygrało Rebirth było lepiej dla każdego, PA było mocno ograniczone... ale skończyło się jak skończyło.

Co do samego fraga na Celandii - może te 2kk expa, dosyć cenny loot i 50k na blessy wielkiej różnicy nie robią, za to frag ma duza wartosc moralna. Nasza ekipa jest teraz mocno podbudowana i wiara w zwyciestwo rosnie. VU wie, że nawet jak jest ich 25 online to możemy z dobrym skutkiem atakować, wiedzą, że możemy zabić każdą osobę od nich, a reszta Nebuli wie, że nie jesteśmy bandą noobów (no moze oprocz mnie) i warto do nas dołączyć.

Driger
13-05-2007, 11:46
Gz fraga xD .. no ale celandia stracila 50k blesy itp i jeszcze jakby tego bylo malo to 2 lvl down :d GZ dla AA jedyna gildia no oczywiscie nie liczac Ordo <3 ktora postawila sie tak naprawde viribus i nie sra o swoje lvle .. Przypomina mi sie wojna z thori gdzie szwedzi pospadali po 6-8 lvli i dalej walcza o server ..

A co do Lipka to szacunek i potwierdzam to ze najlepszym sposobem zeby od tibi sie oderwac jest zjechanie sobie chara + ban xD

Tez juz skonczylem z ta gra ale wszystkim moim rl ktorzy zostali na nebuli zycze powodzenia XD

Polecam Contre na Pegasusa <3 .. to byly czasy XD

starysiad
13-05-2007, 12:07
Zabiliscie Cele i co? To byl jedyny czlowiek ktory chcial wam pomoc, bil Arcticusa razem z Xaemem, a Wy jestescie idiotami. Poza tym on stracil 2 lvle i kase, spojrz na jego domek ma miliony gp, a lvl odorbi sobie dzisiaj, a Wy bedziecie ciagle tracic i nigdy kurwa nie odrobicie. -.- Nawet jak sie polaczycie z SW, ORDO, chuj wie kim to i tak was rozjebiemy.
haha ;) przed chwila mowiles ze "na wszystko mam wyjebane" a teraz widze ze dosc mocno sie wkurzyles :)

Dregar
13-05-2007, 12:22
@starysiad

on sie raczej wkurzył bo ludzie na forum podniecają sie byle czym :)

sadze ze VU jest zapewne siebie i potknie się tak jak kiedyś ordo

August
13-05-2007, 12:28
@Driger
A My przegrywamy? Jedna śmierć nic, a nic niezmieni!

@starysasiad
Nie wkurzylem sie tylko nie wiem czym sie podniecacie. Wszedzie posty OMFG>FG??A?A?!?! CELANDIA DJED!!A!?!?! a o tanie nienapiszecie? O tym jak Rede zdechl na parachmencie nienapiszecie? O tym jak Karbid umarl na bk tez nienapiszecie? I o tym jak Intertis umarl na pohu tez nic niema. Co z tego ze zabiliscie 191 lvl? Jakby od was ktos taki mial to juz by dawno lezal, ale niestety nikt niema. Idzcie dalej pisac posty -.-', albo stulcie pyski i chodzcie walczyc.

Uszatek_Jacek
13-05-2007, 12:48
@August

Oj viribusowski cielaku.
Ty nie raz pisales "ooo masa owned hura jejeje" a teraz sie w*****asz? Prawda koli w oko wiem ale musisz sie nauczyc przegrywac bo juz niedlugo to nastapi . Zobaczysz ze 2/3 nebuli nienawdzi vu za pa (wiem wiem pvp -.-).

Driger
13-05-2007, 12:58
@August

A powiedzialem ze przegrywacie .. przeczutaj moj post raz jeszcze i tam pisze jak ja jeszcze nie osleplem przez te kilka minut ze "przegrywac trzeba umiec" i to sa dwie rozne sprawy XD

a tak na chlopski rozum .. no chyba zes ty baba .. to popatrz na fragi i lvl .. czysta matematyka .. kto ma wieksze straty ? .. Oczywiscie wy .. od was padl wasz H lvl .. tak wiec wes sie zastanow zanim cos wystukasz

Adikeen
13-05-2007, 13:34
@August

Omg ale z Ciebie ciota.
Po 1. z tego co wiem to Cela jak mialaby nie dolaczac do wojny to by wyszla z Vu i nie zabilaby Redeo.
Po 2. wbijamy w to czy odbije czy nie, liczy sie frag, zeby pokazac klase.
Po 3. jakbys nie zauwazyl to z tego co mowisz "nawet jak dolaczy do was sw, ordo to nie bedziecie mieli szans" nie prawda, popatrz na to ze jezeli nawet by dolaczyli to bedzie kolo 50 osob w tym z 20+ sorców kazdy walnie sdka 200+ i wtedy bysmy sie przekonali kto ma szanse na battle.

kierowca_smieciarki
13-05-2007, 13:48
Śmieszni jesteście. Cale olecko musi wyleciec z tego serwa przykro, Celandia ma ownerów z olecka wiec też wyleci. haha

TheDwarf
13-05-2007, 14:23
Zabiliscie Cele i co? To byl jedyny czlowiek ktory chcial wam pomoc, bil Arcticusa razem z Xaemem, a Wy jestescie idiotami.

A teraz powiedz kto ma fraga na Redeo? Chciał mu pomóc? Chyba w wycieczce do templa.

Poza tym on stracil 2 lvle i kase, spojrz na jego domek ma miliony gp, a lvl odorbi sobie dzisiaj, a Wy bedziecie ciagle tracic i nigdy kurwa nie odrobicie.

Sunze 104 wbił podczas wojny, Karbid 85, Tana Max 100k wbił etc. więc expimy,
a frag na Celandii ma znaczenie bardziej moralne.

Nawet jak sie polaczycie z SW, ORDO, chuj wie kim to i tak was rozjebiemy.[/quote]

Ok, to chodz sie bic na edron! Oooooooops, brak PACC-a ;-(

O tym jak Rede zdechl na parachmencie nienapiszecie?

Tam brakło 2 m-wallerów i by było OK.

O tym jak Karbid umarl na bk tez nienapiszecie? I o tym jak Intertis umarl na pohu tez nic niema.

To było zanim dołączyli do AA...

Co z tego ze zabiliscie 191 lvl?

Jakby nie było dużo.

Jakby od was ktos taki mial to juz by dawno lezal, ale niestety nikt niema.

TY BYŚ GO ZABIŁ!
06:06 Castor Gay [123]: Utani hur
Sorry, you need premium account to cast this spell.

Kapitan Chrupek
13-05-2007, 15:33
Teraz tylko czekam aż Aldixy do was dołącza (może masa :O) i reszta starego ordo mam nadzieje ze wygracie ... Tylko co będzie jak TO WY zaczniecie propagować PA =\ wtedy coś czuje ze nie bedzie ratunku xDDD

TheDwarf
13-05-2007, 15:35
Teraz tylko czekam aż Aldixy do was dołącza (może masa :O) i reszta starego ordo mam nadzieje ze wygracie ... Tylko co będzie jak TO WY zaczniecie propagować PA =\ wtedy coś czuje ze nie bedzie ratunku xDDD

U nas w gildii tylko 1 osoba do tej pory robiła PA, wiec o nas sie nie martw, zapewniam Cie ze bedzie o niebo lepiej niz z VU.

Mroczno
13-05-2007, 15:54
August zal mi Cie jak czytam twoje posty to sranie mnie cisnie... pisales nie dawno ze masz wyjebane na ta gre a teraz widze ze Cie pizde sciska jak szalonego 16 latka

//Mr.Xelimo

$uki
13-05-2007, 16:07
Dokladnie...wszyscy na poczatku pierdolili "o kurwa ale te ordo bedzie robilo pa etc jak wygraja...hail vu,hail vu,hail vu" a zaraz potem musieli placic za free .__.
Mam nadzieje ze nastepny bedzie Kepso.Po tym co wczoraj widzialem smiac mi sie z niego chcialo xdd Gosc po prostu ma za duzo wladzy i niezle przesadza...
"dawaj na rl" xdddd
Tak wiec mam nadzieje ze do AA dolaczy sw i inni i wyjebia te jebane VU to moze wroce ;)

Zygmunt
13-05-2007, 16:09
U nas w gildii tylko 1 osoba do tej pory robiła PA, wiec o nas sie nie martw, zapewniam Cie ze bedzie o niebo lepiej niz z VU.

Bedzie lepiej, ale zapomniałeś dodać dla kogo. Oczywiście dla was bedzie lepiej. Nie zamylaj i tak nikt w to nie uwierzy.
Teraz sytuacja jest taka:
49% ludzi na nebuli hunted przez "kazia protected by sqeensy", drugie 49% ludzi hunted by "kepso". Pozostałe dwa procent to VU + Guildia Vury.
I nikt nic nie zrobi bo po co? Wszyscy jak to mowia maja "wy*ebane na to".
Wojna o buty trwa....
To pisałem ja Zygmunt.

Shimur
13-05-2007, 16:43
@August żeczywiście ciota z ciebie... jesteś pewny siebie, twierdzisz, że jeden frag to NIC, a to bardzo dużo! patrz nawet jaki jest klimat na tym forum (anty VU). A to znaczy że coś jest nie tak.

Całe vu, to jedna wielka bujana,myślicie,że jestescie nikt wam nie naje*ie,

RZEBYŚCIE SIE NIE PRZELICZYLI!!!

Kapitan Chrupek
13-05-2007, 16:48
Pytanko mam. CO z xaemusem? z kim on trzyma? czy ma zamiar cos zrobic postawic sie po ktorejs ze stron??

Zygmunt
13-05-2007, 17:02
Pytanko mam. CO z xaemusem? z kim on trzyma? czy ma zamiar cos zrobic postawic sie po ktorejs ze stron??

Xaemus trzyma strone Serigimoxa tak jest bylo i bedzie.

Finix
13-05-2007, 18:09
Czekamy...

Podniecacie sie ze Sunze wbil lvl Tana Max 100k expa :) Gz
Zabiliscie Celandie Gz

Tylko Cela prawie odbila lvl a inni wbijaja troche wiecej niz 100k expa/tyg

:)

PoZdR :)

Zygmunt
13-05-2007, 18:11
oby sw i dawne ordo dolaczylo DO AA i wyjebali z serva pierdolone VU

co do kepso to sam osobiscie bym sie rozprawil z ta pizda i mega cfaniakiem
( na tibi cfaniak a na RL pewnie go kazdy gnoi )

poczekajmy jeszcze max 1-2 tyg zobaczymy co bedzie

AA to nie czasami skrót od "anonimowi alkoholicy"?

16:03 xxx[yyy]: 16:03 Lord Arcticus[156]: exiva xaemus~
16:10 Xaemus Serigimox[142]: The murder of Sir'Bandar was not justified.

$uki
13-05-2007, 18:23
@malczan
Dokladnie.Mam takie samo zdanie o Kepsie i pewnie ten czlowiek jeszcze ostro sie przejedzie...
Btw ten temat juz dawno nie mial takiej frekwencji.

Pieczarek
13-05-2007, 18:33

Nie wiem z kim trzyma ale fakt ze nie jest w VU mówi sam za siebie.

BTW

Sir'Bandar
May 13 2007, 16:09:22 CEST Killed at Level 107 by Xaemus Serigimox
and by Vura Soth

Vukios
and by Vura Soth

NiewiemJakiNickWymyslic
13-05-2007, 19:43
a przez kogo tak naprawde padl celandia?? wlasnie przez ludzi typu castor kepso itd ktorzy odwalali nonstop PA bo z tego co wiem celandia niebyl zamieszany w zadne zbieranie characzy i wydawal sie byc dosc wporzadku no chyba ze sie myle (przynajmniej nieslyszalem zeby sie w to bawil)

Driger
13-05-2007, 19:58
Vukios
and by Vura Soth

A ten frag najbardziej mnie cieszy xD Pokozaczyl juz sobie xD

W commentach ma Hacked tylko ciekawe czy serio hacked czy zaraz po dedzie walnol na comment zeby sie nie splamic ze sie dal takim palkiem poskladac :D

Finix
13-05-2007, 20:07
Nie wiedzialem ze Vukios mial kiedys 107lvl i padl od Vury. ;]

Zygmunt
13-05-2007, 20:31
Vukios
and by Vura Soth

A ten frag najbardziej mnie cieszy xD Pokozaczyl juz sobie xD

W commentach ma Hacked tylko ciekawe czy serio hacked czy zaraz po dedzie walnol na comment zeby sie nie splamic ze sie dal takim palkiem poskladac :D

Name: Vukios
Profession: Royal Paladin
Level: 100
May 08 2007, 18:38:50 CEST Killed at Level 102 by Xaemus Serigimox

Name: Sir'Bandar
Profession: Royal Paladin
Level: 107
May 13 2007, 16:09:22 CEST Killed at Level 107 by Xaemus Serigimox and by Vura Soth

Obydwa fragi nie maja nic wspolnego z "wojna"
Pierwszy padl za wysylanie keylogow, drugi bo taki jest los zdrajcy.

Dregar
13-05-2007, 20:56
Zdrajca w twoich oczach, w moich zwykły gracz, który znalazł sie w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie :).

August
13-05-2007, 21:16
Xaem przeciez pisze na tym forum, walczyl z nami teraz juz mu niewygodnie to sam sobie lata. Prawda Zygmus? I zabil chuj wie czego winnego bandara...
@Kilka UP
Napisala jakas lama chodz walczyc na edron, a potem ze niemam pacca. Jakbym mial z kim walczyc to bym tego pacca mial, a narazie poco mi, skoro gram w War Rocka, a nie w tibie?

malczan
13-05-2007, 21:47
@august

buheuheuehee
gorszej i noobowatej wymowki nie widzialem, zal pl jednym slowem pizdeczko
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Mroczno
13-05-2007, 23:04
August HAHAHAHAHAHAHAHA zal mi Cie :*

Mr. Xelimo

Zygmunt
13-05-2007, 23:08
[QUOTE=August;1429510]Xaem przeciez pisze na tym forum, walczyl z nami teraz juz mu niewygodnie to sam sobie lata. Prawda Zygmus? I zabil chuj wie czego winnego bandara...
QUOTE]

Ilu niewinnych zabilo dzis VU dla butow? Ilu ludzi zaplacilo Kespo za to zeby nie byc hunted w ostatnim kwadransie?
Ilu ludzi ma na sumieniu Kazio Pro by Sqeensy?
Moj "bloodbrotherze" powiesz nam czy masz wyjebane na to?
Biedny Sir'bandar sie zepsul i zapadla czarna rozpacz.
Sunze napisal na trade ze selluje Soft bootsy i odrazu byl hunted za "cwaniakowanie". A Sir'Bandar mi pod domkiem spamowal ze chce line i noob eq to go killim.
A ja przeprowadze sie do Olecka i bede pro by Hespios, Celandia i Kepso wtedy bedziecie mogli mi skoczyc. :PPPPPPPPPP, albo wybuduje sobie szałas w Chorzowie i Arthasy was pozabijaja.
Gowniany ten szczecin........wioska z tramwajami!
For better nebula

Pieczarek
13-05-2007, 23:16
Ilu niewinnych zabilo dzis VU dla butow? Ilu ludzi zaplacilo Kespo za to zeby nie byc hunted w ostatnim kwadransie?
Ilu ludzi ma na sumieniu Kazio Pro by Sqeensy?
Moj "bloodbrotherze" powiesz nam czy masz wyjebane na to?
Biedny Sir'bandar sie zepsul i zapadla czarna rozpacz.
Sunze napisal na trade ze selluje Soft bootsy i odrazu byl hunted za "cwaniakowanie". A Sir'Bandar mi pod domkiem spamowal ze chce line i noob eq to go killim.
A ja przeprowadze sie do Olecka i bede pro by Hespios, Celandia i Kepso wtedy bedziecie mogli mi skoczyc. :PPPPPPPPPP, albo wybuduje sobie szałas w Chorzowie i Arthasy was pozabijaja.
Gowniany ten szczecin........wioska z tramwajami!
For better nebula

Nic dodac nic ująć.

BTW

Nie sądziłem ze jeszcze kiedykolwiek zatesknie za Masą albo Cybe... <marzyciel>

TheDwarf
13-05-2007, 23:23
@Kilka UP
Napisala jakas lama chodz walczyc na edron, a potem ze niemam pacca. Jakbym mial z kim walczyc to bym tego pacca mial, a narazie poco mi, skoro gram w War Rocka, a nie w tibie?

Kto jest lama ten jest lama, na razie to nie ze mnie całe forum się śmieje. Poza tym z kim walczyc masz, a za pare tygodni nie bedziesz mial po co z PZ wychodzic, jak wszystko dobrze pojdzie.

August HAHAHAHAHAHAHAHA zal mi Cie :*

Mr. Xelimo

Mi tez go zal.

Trinh
14-05-2007, 00:00
Pociesznie patrzeć na nebulę w takim rozpadzie. Sir padł i dobrze bo kozaczył już od dłuższego czasu, a to, czy był szpiegiem, czy nie to już nie moja broszka.

Iggy został dzisiaj wyczyszczony, ktoś może jeszcze :?

Vicka też padła w ramach polowania na miekkie kapcie i g*** Vu z tego wyszło ;) Powodzenia chłopaki następnym razem. Może aol zawiedzie ;[

Hail Depotersi.

Lynx
14-05-2007, 00:21
Pociesznie patrzeć na nebulę w takim rozpadzie. Sir padł i dobrze bo kozaczył już od dłuższego czasu, a to, czy był szpiegiem, czy nie to już nie moja broszka.

Iggy został dzisiaj wyczyszczony, ktoś może jeszcze :?

Vicka też padła w ramach polowania na miekkie kapcie i g*** Vu z tego wyszło ;) Powodzenia chłopaki następnym razem. Może aol zawiedzie ;[

Hail Depotersi.

depotersi rox /o/

Lynx
14-05-2007, 00:52
i macie kurwa serv jak marzenie, same pa,pk i kruwa wymuszanka 3mac tak dalej kretyni x)

teraz tylko nie mów że jakby Ordo wygrało wojne byłoby inaczej :)

Kapitan Chrupek
14-05-2007, 01:01

nie wiadomo jak by było. Jak człowiek ma za dużo władzy to Mu to predzej czy później coś zacznie odpier*ać .....

Sid Domestos
14-05-2007, 01:42
Wydaje mi sie, ze gdyby teraz Ordo sie odrodzilo i by wygralo wojne, to by Nebula wygladala normalnie (do czasu :P), tak jak bylo z Rebirth po wygranej wojnie ze Szwedami :)

Bjoern Shu
14-05-2007, 03:09

nie o to chodzi, zobacz co sie z wami stalo pokonaliscie ordo a kurwa jestescie banda kretynow teraz zamiast trzymac sie razem to od*******acie shit na servie, taka z was ekipa?
hehe celandia zaczal grac we 2 to poczul sie panem swiata, zreszta co bede pisal ;p
plywajcie dalej w gownie stworzonym przez siebie :)

Dwimenor
14-05-2007, 10:18
Proszę państwa:
Apeluję o spokój. Jeżeli nie umiecie dyskutować, to nie będziecie tego robić. Jak chcecie się mięsem poobrzucać załóżcie sobie forum na fora.pl a nie bałagan tutaj robicie.

Zygmunt
14-05-2007, 12:26
Wydaje mi sie, ze gdyby teraz Ordo sie odrodzilo i by wygralo wojne, to by Nebula wygladala normalnie (do czasu :P), tak jak bylo z Rebirth po wygranej wojnie ze Szwedami :)
Gdyby Ordo wygrało to paymenty zamiast "kazia pro by sqeensy" sciagalby Alpax lub inny skywalker. I to nie kwestia lidera czy Hlvl'i zawsze syf na serwie obojetnie jakim robia przydupasy. Czemu? Bo maja najmniej do stracenia. Taki Kepso np. cokolwiek zrobi odrazu Hespios go broni, całuje w nosek, klepiąc bratersko po pleckach. Devil water okradł pol nebuli, wycofal pacce kilku ludzia z Vu i co mu zrobili? NIC! Bo Hespios stwierdzil, ze jak go ubiją to on odchodzi. Po polsku strzelil focha. Czemu tak było? Bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze. A nikt nie pozwoli sobie na strate maszynki do ich robienia. Keyllogery nie przynosza juz takich zyskow, nawet ten zrobiony na zamowienie dla Vukiosa, wiec trzeba bronic swoich interesow w grze. A co sadza o tym ludzie ktorzy graja na nebuli?
Czasy kiedy w venore czlonek Vu byl mile widziany dawno minely, wszedzie tylko epitety, wyzwiska i joby. Dawniej Vu cieszylo sie sympatia, czemu to sie zmienilo? Bo VU sie zmienilo. Klepcie sie po garbach dalej i udawajcie, ze nic sie nie stało. Ktoregos dnia zostaniecie sami i sami sie zaczniecie wybijac.

Def
14-05-2007, 15:57
zawsze mowilem ze jak vu dojdzie do wladzy to bedzie syf na serwerze i tak jest teraz. gdybysmy wygrali to bylo by spoko na serwerze pa bylo by ograniczone i nie zmarnowalo bys sie tyle characterow typu: Gridlok, Capparo, Lipk, Pyro etc.
Jak to mowia "Macie co chcecie" teraz wiec nie jest mi was zal.

Pozdro, Capparo

starysiad
14-05-2007, 16:06
no i prosze, dlugo silver nie wytrzymal swiecenia oczami za innych z vu :)

moze doceni teraz robote ktora robil vura kiedy byl liderem ;)

Dedalek
14-05-2007, 16:13
Co wy opowiadacie O.o. Jakby Ordo wygrało wojnę to był by porządek, ład i skład. Alpax kogoś kiedykolwiek zabił albo od kogoś wymusił haracz? :O Przecież to chodzące dobro jest. A Knaak? Człowiek złoto! Niestety wspaniałe i nieskalane Ordo przegrało nierówną walkę z bluźnierczą, złą i piekielną armią szatana jaką niewątpliwie było, jest i będzie guildia Viribus.

Amen.

@Zygmunt

Alpax (15:09)
POZDRO SIOM XD!

Sid Domestos
14-05-2007, 16:43
Gdyby Ordo wygrało to paymenty zamiast "kazia pro by sqeensy" sciagalby Alpax lub inny skywalker. I to nie kwestia lidera czy Hlvl'i zawsze syf na serwie obojetnie jakim robia przydupasy. Czemu? Bo maja najmniej do stracenia. Taki Kepso np. cokolwiek zrobi odrazu Hespios go broni, całuje w nosek, klepiąc bratersko po pleckach. Devil water okradł pol nebuli, wycofal pacce kilku ludzia z Vu i co mu zrobili? NIC! Bo Hespios stwierdzil, ze jak go ubiją to on odchodzi. Po polsku strzelil focha. Czemu tak było? Bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze. A nikt nie pozwoli sobie na strate maszynki do ich robienia. Keyllogery nie przynosza juz takich zyskow, nawet ten zrobiony na zamowienie dla Vukiosa, wiec trzeba bronic swoich interesow w grze. A co sadza o tym ludzie ktorzy graja na nebuli?
Czasy kiedy w venore czlonek Vu byl mile widziany dawno minely, wszedzie tylko epitety, wyzwiska i joby. Dawniej Vu cieszylo sie sympatia, czemu to sie zmienilo? Bo VU sie zmienilo. Klepcie sie po garbach dalej i udawajcie, ze nic sie nie stało. Ktoregos dnia zostaniecie sami i sami sie zaczniecie wybijac.
Mi nie chodzi o wczesniejsza wojne, tylko o terazniejsza, jakby powrocili i wygrali teraz, to by bylo lepiej :)

Zygmunt
14-05-2007, 17:58
Mi nie chodzi o wczesniejsza wojne, tylko o terazniejsza, jakby powrocili i wygrali teraz, to by bylo lepiej :)
Byłoby lepiej. Napewno! Ale tylko dla nich dla nikogo innego. Na 70 światach jest to samo - jest lepiej dla wygranych. A dla jasia z 4c nie ma i nie bedzie mialo różnicy komu musi oddać swoje bohy dla kespo czy dla alpaxa.

Urgothiri
14-05-2007, 20:13
CZyzby kolejny mass kick? : > oby tylko cofki niebylo :/

Trinh
14-05-2007, 20:37
kłick

a mi się marzy zmiana historii :F
żeby było tak jak dawniej 300-400 ludzi na nebuli, pk na kopach jedynie w nocy, kazzo miastem ciszy i spokoju, brak diabelnych hotkeyów... Mały Trinh uganiający się z serpentem za goblinami na fermor hills T_T

A tak jak jest każdy widzi.

:confused:

Zygmunt
15-05-2007, 12:15
@Xaem
A Ty ile osob zabiles? TY MORDERCO!

Po tym co widze co sie dzieje dochodze do wniosku, ze zabil o kilku za malo.

Webi
15-05-2007, 12:33
:) Xelimo jakos tam po castorze jedziesz,a zachowujesz sie kompletnie jak on- posty bez argumentow, a pelne wyzwisk:) Teraz sie pobawie w wchodzenie tu i reportowanie kazdeog zleog psota:) Strzezcie sie;p

Mroczno
15-05-2007, 13:54
denerwuje mnie jego zachowanie nie lubie takich " kozaczkow " - wesolych 17 latkow...

Dedalek
15-05-2007, 16:40
Webi uważaj, bo jeszcze administratorzy Ci zmienią nick na Juroqu albo gorzej.

Webi
15-05-2007, 20:52
Gorzej nie moga- Dedalek zajete:)

Trinh
15-05-2007, 22:12
mogą... zostaje Liedson ;f

Kopse
15-05-2007, 23:19
Ilu ludzi zaplacilo Kespo za to zeby nie byc hunted w ostatnim kwadransie?

Jak nie wiesz to nie pierdol Zygmuncie. A moze boli Cie to ze niektorzy umieja zarabiac inaczej kase, niz kupowac ja za rl cash :>
drugie 49% ludzi hunted by "kepso"
Naprawde huntuje 49% Nebuli? :( to straszne prawda?

Taki Kepso np. cokolwiek zrobi odrazu Hespios go broni, całuje w nosek, klepiąc bratersko po pleckach

Boli Cie to ze wiekszosc Twoich reali nie gra na Nebuli (juz), badz ma hunta?
Sa jednak jacys, ale niestety oni maja "lekko wyjebane" w Ciebie. A to ze Hesp mnie bronil to swiadczy ze jest dobrym kolega, ktorych ty akurat nie masz :)

Pieczarek
15-05-2007, 23:32
Jak nie wiesz to nie pierdol Zygmuncie. A moze boli Cie to ze niektorzy umieja zarabiac inaczej kase, niz kupowac ja za rl cash :>

Naprawde huntuje 49% Nebuli? :( to straszne prawda?

Boli Cie to ze wiekszosc Twoich reali nie gra na Nebuli (juz), badz ma hunta?
Sa jednak jacys, ale niestety oni maja "lekko wyjebane" w Ciebie. A to ze Hesp mnie bronil to swiadczy ze jest dobrym kolega, ktorych ty akurat nie masz :)

Uważaj jak tańczysz.... :)

Daje ci jeszcze miesiąc na tym serwie.

Bjoern Shu
16-05-2007, 00:53
mogą... zostaje Liedson ;f

slucham? idz se lepiej zwastuj 10h na game chacie z 8 lvlowymi retardami :)

Trinh
16-05-2007, 01:51
slucham? idz se lepiej zwastuj 10h na game chacie z 8 lvlowymi retardami :)

:D "se wejstuje", nie każdy postrzega tibię jako siekankę potworów i czajenie się z sd żeby komuś ciepnąć nim w plecy, czy jak to co poniektórzy kołować sobie boty i zasadzać się w mieście i klepać boguduchawinnych ludków.

A Pan, Panie Liedson (jak mniemam) trzymaj sie posady trolla na forum tibia.com, ja sobie ponarzekam na gc. :p

Kopse
16-05-2007, 08:40
Uważaj jak tańczysz.... :)

Daje ci jeszcze miesiąc na tym serwie.
Uwazam uwazam, ale przeciez jak dajesz mi miesiac to moze ujawnij nick swego main chara. Lubie wiedziec z kim mam doczynienia.:confused:

malczan
16-05-2007, 09:43
Kpeso srepso , ja tobie daje mnie niz miecha i wkrotce sie o tym przekonasz
pizdeczko z wiochy gdzie psy dupa szczekaja a wrony zawracaja.

Taer
16-05-2007, 10:51
Jak tam leci na nebuli morony ? : D : *

/gridlok

Trinh
16-05-2007, 11:11
przystanek ab - przemyśl
przystanek kazz - lubaczów

dwa miasta kompletnego "rozpierdzielu" i rozróby. Nebula zaczyna się dzielić na strefy wpływów ;F

Zygmunt
16-05-2007, 11:18
Daliście sie sprowokować. Większość wie, ze prawdziwe dwa kepsa nie "umią" ani czytać ani pisać, niemniej jednak kilka osób zareagowało na prowokację.
Ignorujcie na przyszłość ludzi którzy sie podszywają pod takie znakomitości jak, np. kepso. W niektórych przypadkach ochrona życia poczętego nie powinna mieć miejsca, a becikowe skrupulatnie co do złotówki oddane skarbowi państwa.