PDA

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Elmer
04-10-2006, 21:01
czy napewno?
zajmowanie edl/vdl gildia cala przez was dalej ma miejsce tylko ze teraz przeniesiono to na list, ktory mial przed tym ustrzegac.
ciagle napiecie miedyz nami, boje sie odezwac do Castora albo Morrdercy bo jak powiem cos nie tak to zaraz awantura ( akurat Castor jak sie z nim dobrze pogada to jest normalny )

a i jeszcze to :
20:44 Pyrokar Aldix [105]: 20:44 Pyrokar Aldix [105]: ja ide na otsa zanim sie drag nie zrespi :PP 20:44 Pyrokar Aldix [105]: bede pozniej wiec jak cos to pisz 20:44 Hespios [123]: trenuj trenuj 20:44 Pyrokar Aldix [105]: nie mam do czego ;) 20:45 Hespios [123]: przyda ci sie :)

i interpretujcie to jak chcecie...
Ja dalej jednak uważam, że idzie ku lepszemu. Co do zajmowania respa, przytaczasz przykłady z Vdl/Edl. Pozwolę sobie przytoczyć wczorajszy z Hydr. Ty wiesz o co chodzi :) Co do OTS wszelkie wypowiedzi na tematy związane z OTS są zabronione, a Hespios pisząc: trenuj trenuj, być może tylko próbuje się zaprzyjaźnić? Pomyśl o takiej wersji.

Lovah
04-10-2006, 21:02
czy napewno?
zajmowanie edl/vdl gildia cala przez was dalej ma miejsce tylko ze teraz przeniesiono to na list, ktory mial przed tym ustrzegac.
ciagle napiecie miedyz nami, boje sie odezwac do Castora albo Morrdercy bo jak powiem cos nie tak to zaraz awantura ( akurat Castor jak sie z nim dobrze pogada to jest normalny )

a i jeszcze to :
20:44 Pyrokar Aldix [105]: 20:44 Pyrokar Aldix [105]: ja ide na otsa zanim sie drag nie zrespi :PP 20:44 Pyrokar Aldix [105]: bede pozniej wiec jak cos to pisz 20:44 Hespios [123]: trenuj trenuj 20:44 Pyrokar Aldix [105]: nie mam do czego ;) 20:45 Hespios [123]: przyda ci sie :)

i interpretujcie to jak chcecie...

Hespios ma racje jak sie na servie PvP ma chara 90+ to trzeba miec jednak dobre PvP, bo zawsze jakas wojna moze wyniknac. Nie ma serva na PvP na ktorym nie dojdzie juz do zadnej wojny =P

Lipek_Aldix
04-10-2006, 21:12
co do hydr bylo tak ze dostalem respa bo henry vedo byll off no ale zrobiliscie awanture wiec oddalem po czym 2h pozniej morrderca zajal mi edl bo JA bylem off i juz nic sie nie stalo ;]

jura
05-10-2006, 01:29
haha, wy to macie cos do siebie chyba...
jeden zrobil chara ktory jest rookowany szybciej niz Baxter...
drugi zrobil chara i stoi nim w miejscu, tak ze nawet taki newbie jak ja przegania...

moze zaczniecie w koncu grac a nie gadac? Bo gadacie jakbyscie byli nie wiem kim i mieli wiedze nie wiem jaka a kurcze, w grze - nic...
Grac Panowie, grac!

Rimxen
05-10-2006, 08:51
Chyba zaczne grać na Nebuli;) tylko, że nie mam zadnych znajomych:( :( :(

Dregar
05-10-2006, 13:29

Odradzam grania na nebuli

Muzzores
05-10-2006, 13:47
eee , mam takie pytanie kto z nebuli idzie na nowego serva

Bjoern Shu
05-10-2006, 19:33
haha, wy to macie cos do siebie chyba...
jeden zrobil chara ktory jest rookowany szybciej niz Baxter...
drugi zrobil chara i stoi nim w miejscu, tak ze nawet taki newbie jak ja przegania...

moze zaczniecie w koncu grac a nie gadac? Bo gadacie jakbyscie byli nie wiem kim i mieli wiedze nie wiem jaka a kurcze, w grze - nic...
Grac Panowie, grac!

i mowi to ktos kto spedzil najwiecej czasu na gadaniu.. :rolleyes:

TeRcIk
05-10-2006, 20:07

Zapraszam

@ Dregar

Odradzam grania na twoim serwie : )

jura
06-10-2006, 00:06
i mowi to ktos kto spedzil najwiecej czasu na gadaniu.. :rolleyes:

w poltorej miesiaca zrobilem druidem mlvl 57 lub 58. Najwyzej bylem chyba 15. w mlvl. Bez manasow, acc sharingu, bez bota ani innych swinstw. Moze sprobujesz zrobic cos podobnego lub lepszego?

btw. co do Friidy sie pomylem, zaczal w koncu expic z czego sie bardzo ciesze. :)

Rimxen,
jesli szukasz w miare spokojnego serwera, bez jakiegos mass random pk, wybierz Nebule albo podobny swiat. Tutaj wszystko toczy sie powolutku i spokojnie :P I co chyba najwazniejsze dosc duzo osob tu przychodzi znowu.

Dregar
06-10-2006, 16:16
Zapraszam

@ Dregar

Odradzam grania na twoim serwie : )

Po pierwsze skad wiesz gdzie gram a po 2 czy wogule gram ;]
Do ciebie i kilku osob nie mam najmniejszych zatrzezen. Popatrzmy na rodzinke Aldixow byle kto z rl od pyro czy od kogos zrobi se aldixa a jak go ktos ruszy nawet jak takiz 10 lvl ma skulla i cie bije to masz odrazu hunta od pyro ... nie jest to pierwsza taka osoba, ogulnie nie gra sie tu zle, ale okolo 30% ludzi na 10 lvl ma plecy i za byle po 10 minutach mozna miec 5 huntow ;]

Lovah
09-10-2006, 23:20
Na servie znowu nic ciekawego sie nie dzieje, ale to sie zmieni gdyż wpada ekipa z Arcanii (podobno).

starysiad
10-10-2006, 14:59
mam kilku znajomych z arcani i z tego co wiem narazie nie bedzie wiekszych przenosin (przynajmniej nie na nebule)

Lovah
10-10-2006, 23:33
mam kilku znajomych z arcani i z tego co wiem narazie nie bedzie wiekszych przenosin (przynajmniej nie na nebule)

To chyba masz nie tych znajomych ;p

Webi
11-10-2006, 08:20
I co ta ekipa z Arcanii zrobi? rozniesie serwer?

starysiad
11-10-2006, 14:13
rozniesc moze nie rozniesie, ale chyba lepiej aby paru nowych graczy sie pojawilo (a przynajmniej nie beda to newbie) :)

tak na marginesie, webi grasz na jakims innym serwie, a moze na nebuli masz jakis nowy char?

Bjoern Shu
12-10-2006, 12:30
e)
tak na marginesie, webi grasz na jakims innym serwie, a moze na nebuli masz jakis nowy char?

zdziwilbys sie ;p

L. W.
12-10-2006, 20:17
a czy na tym servie polaki w większości są dla siebie chamscy i wybijają się nawzajem (w thais i okolicach)?

Arcienes
13-10-2006, 10:58
Tak :D raczej nikt nie patrzy czy polak czy nie, często polacy pkuja polakow szczególnie wyższe lvl niższe ale to raczej tak jak wszędzie :P

starysiad
13-10-2006, 15:09
no i stalo sie to co sie stac predzej czy pozniej musialo, czyli war od nowa

Maksim
13-10-2006, 15:24
No niestety.Ordo szerzyło chaos na serverze i musieliśmy interweniować. Mam nadzieję że "red head" Bartosz sie zastanowi najpierw jak coś zrobi , a nie z braku argumentów wyloguje sie.B)

starysiad
13-10-2006, 15:51
nie rozumiem tylko jednego, dlaczego najpierw oficjalnie nie wypowiedzieliscie wojny, tylko z zaskoczenia wzieliscie aldixa? nie uwazasz ze to "troszeczke" nie fair?

Elmer
13-10-2006, 16:07
nie rozumiem tylko jednego, dlaczego najpierw oficjalnie nie wypowiedzieliscie wojny, tylko z zaskoczenia wzieliscie aldixa? nie uwazasz ze to "troszeczke" nie fair?
Bo my jestesmy zli ludzie.... Ciezko zalozyc nam kajdany na szyje i wskazywac droge.

starysiad
13-10-2006, 16:10
skoro jestescie zli ludzie, to dlaczego hespios uwaza ze to ordo "szerzyło chaos na serverze i musieliśmy interweniować" :)

Bjoern Shu
13-10-2006, 16:18
bo na open battle znowu dostana becki wiec woleli sie nacieszyc zabiciem kogos bez zadnej deklaracji ;)

Arcienes
13-10-2006, 16:23
mógłby ktoś napisać co sie konkretnie stało, bo nie którzy (w tym ja) nie wiedzą
a chcieli by wiedzieć bo też graja na tym serwie 8o

Bjoern Shu
13-10-2006, 16:37
mógłby ktoś napisać co sie konkretnie stało, bo nie którzy (w tym ja) nie wiedzą
a chcieli by wiedzieć bo też graja na tym serwie 8o

czlonkowie Scythe pokazali ze ich slowo i obietnice sa gowno warte ;)
tym razem to sie nie skonczy jak wczesniej ;)

Lipek_Aldix
13-10-2006, 17:22
poprostu wbili sie na vdl i zdjeli Wicke a potem mnie Bóg wie czemu ;p
bez oficjalnego tematu ani nic, poprostu chceli miec na starcie latwiej ale nie beda mieli :<
i te sharowanie ich sorcami tez duzo nie da o ile wyjda na open a nie znow pochowaja sie w depo

starysiad
13-10-2006, 17:34
heh no raczej zaczna sie znowu snejki bo watpie ze odwaza sie od razu zaczac war od open battle :P

wyglada na to ze wojna moze dosc dlugo potrwac i w kazdym razie nie skonczy sie tak jak ostania ;p

Dregar
13-10-2006, 18:33
No niestety.Ordo szerzyło chaos na serverze i musieliśmy interweniować. Mam nadzieję że "red head" Bartosz sie zastanowi najpierw jak coś zrobi , a nie z braku argumentów wyloguje sie.B)

Skora jestes taki super elo to powiedz czemu zabijasz osoby ktore zabijaja ci noob chary i psuja zabawe w pk z kolegami :D? widzialem cala akcje i mi to wygladalem na zwykle PA, a nie na prube interwencji na serwie

Maksim
13-10-2006, 22:29
Skora jestes taki super elo to powiedz czemu zabijasz osoby ktore zabijaja ci noob chary i psuja zabawe w pk z kolegami :D? widzialem cala akcje i mi to wygladalem na zwykle PA, a nie na prube interwencji na serwie

Podaj przykład takich osób ,które padły z mojej ręki z tego powodu.:(

Dregar
13-10-2006, 22:32
Podaj przykład takich osób ,które padły z mojej ręki z tego powodu.:(

Coronel Xstyle ;] ... bylem wtedy u neigo i widzialem cala sytulacje a byles wtedy w ruzowym outficie na postaci o nicku Chespios

EDIT to nie ja ^^ ja nawet na nebuli nie mam chara z wyjakiem postaci na 1 lvl ktora gadam ... bylem wtedy u kolegi i nie mow ze tak nie bylo bo bylo

EDIT2 a pozatym z czego tu sie smiac skoro ty miales go na 1 sd do 6 hp ...

Maksim
13-10-2006, 22:33
Coronel Xstyle ;] ... bylem wtedy u neigo i widzialem cala sytulacje a byles wtedy w ruzowym outficie na postaci o nicku Chespios

HaHaHa :) dobry jesteś ziom :)

No nie moge nadal się śmieję :D

Bjoern Shu
14-10-2006, 03:02
HaHaHa :) dobry jesteś ziom :)

No nie moge nadal się śmieję :D

zachowaj humorek bo ci sie przyda kiedy zostanie ci juz tylko ogladanie brazowej skrzyneczki w dp ;(((((((

Muzzores
14-10-2006, 09:26
hail scytche !!

wygracie ta wojne =D zycze powodzenia

Muzzores xD

Maksim
14-10-2006, 12:23

EDIT to nie ja ^^ ja nawet na nebuli nie mam chara z wyjakiem postaci na 1 lvl ktora gadam ... bylem wtedy u kolegi i nie mow ze tak nie bylo bo bylo

EDIT2 a pozatym z czego tu sie smiac skoro ty miales go na 1 sd do 6 hp ...

Jesteś aż takim tępakiem że nie rozumiesz ŻE Chespios to nie mój char? :D

żal.pl.com.uk.de.net

Dregar
14-10-2006, 13:52
Jesteś aż takim tępakiem że nie rozumiesz ŻE Chespios to nie mój char? :D

żal.pl.com.uk.de.net

To powiedz mi czemu akurat ty zjawiles sie wraz a jakims 50 lvl + 5 min potym jak padl Chespios wraz z 1 kolega z teamu ? zbieg okolicznosci ? no chyba raczej nie ...

Maksim
14-10-2006, 14:18
To powiedz mi czemu akurat ty zjawiles sie wraz a jakims 50 lvl + 5 min potym jak padl Chespios wraz z 1 kolega z teamu ? zbieg okolicznosci ? no chyba raczej nie ...

Ponieważ idioto przyszedłem zabić grupę pkerów w której był Chespios :D

starysiad
14-10-2006, 16:16
wizz lowe w ordo? myslalem ze to jakis zart. razem walczyliscie zeby go wywalic z serwa a teraz masa pisze "dlaczego nie mielibysmy go przyjac z otwartymi rekami"? nie rozumiem tego

i z calym szacunkiem widze ze zupelnie rozawlacie serwa (obie strony) lejac kazdego kto popadnie, czy to provider czy to tylko kolega ktorejs ze stron.

Bjoern Shu
14-10-2006, 19:14
ludzie sie zmienija ; )

Webi
14-10-2006, 21:06
wizz lowe w ordo? myslalem ze to jakis zart. razem walczyliscie zeby go wywalic z serwa a teraz masa pisze "dlaczego nie mielibysmy go przyjac z otwartymi rekami"? nie rozumiem tego

i z calym szacunkiem widze ze zupelnie rozawlacie serwa (obie strony) lejac kazdego kto popadnie, czy to provider czy to tylko kolega ktorejs ze stron.

Moze po prostu teraz maja wpsolnych przeciwnikow?

Elmer
14-10-2006, 21:40
Bartosz nie wytrzymal cisnienia. Mozg dal mu sygnal do posladkow ze trzeba wstac i ruszyc na wojne. Zabijac i mordowac tych, dzieki ktorym gra na tym serwie. Dzis Juroqu pyta naiwnie na forum tibia.com czy ktoras z guildi ma cos przeciwko jego. Wiekszej bzdury nie widzialem, wszyscy wiemy jak swe go kochali - a moze to tylko strach.... Przyjdzie czas i moze dojdzie do tego, ze Juroqu przestanie sie bac i jego mozg wysle mu meila do pupy zeby tez wrescie wzial sprawy w swoje rece. Mozna byc wiecznie NEUTRAL. Mozna wycierac twarz, dawac sie opluwac, ale czy to na tym polega bycie facetem? Lepiej pozno niz wcale, radze zakasac rekawy. Nikt bowiem nie da wam wolnosci dopoki sami sobie jej nie wywalczycie, a naiwne pytania typu "Im hunted?" zostawcie tym ktorzy was gnoili przez 18miesiecy. Poprostu zrealizujcie to: wielmozny MASA oszukał nas wszystkich. Nie nie dla tego ze jest rudy, tylko dlatego ze chce wladzy. Typowy przyklad przerostu ambicji nad umiejetnosciami.

Bjoern Shu
14-10-2006, 22:38
Bartosz nie wytrzymal cisnienia. Mozg dal mu sygnal do posladkow ze trzeba wstac i ruszyc na wojne. Zabijac i mordowac tych, dzieki ktorym gra na tym serwie. Dzis Juroqu pyta naiwnie na forum tibia.com czy ktoras z guildi ma cos przeciwko jego. Wiekszej bzdury nie widzialem, wszyscy wiemy jak swe go kochali - a moze to tylko strach.... Przyjdzie czas i moze dojdzie do tego, ze Juroqu przestanie sie bac i jego mozg wysle mu meila do pupy zeby tez wrescie wzial sprawy w swoje rece. Mozna byc wiecznie NEUTRAL. Mozna wycierac twarz, dawac sie opluwac, ale czy to na tym polega bycie facetem? Lepiej pozno niz wcale, radze zakasac rekawy. Nikt bowiem nie da wam wolnosci dopoki sami sobie jej nie wywalczycie, a naiwne pytania typu "Im hunted?" zostawcie tym ktorzy was gnoili przez 18miesiecy. Poprostu zrealizujcie to: wielmozny MASA oszukał nas wszystkich. Nie nie dla tego ze jest rudy, tylko dlatego ze chce wladzy. Typowy przyklad przerostu ambicji nad umiejetnosciami.

Jestes zalosny, czyz to nei masa zakonczyl poprzednia wojne bez paymentów i pokojem?
a wy poprostu zabiliscie Wicke i Lipka za nic i gadacie tu o walce? o swoj pokoj?
czlowieku sami to zaczeliscie a byl przeciez spokoj!

Webi
14-10-2006, 23:33
Naprawde Jacku nie rozumiem twoich narzekań, zrobiliscie wojne przed nia obiecuja ze nie bedzie zadnej, Taki Vura soth lub SIlver kiedys mowili " pomozemy tym ktorzy beda strona atakowana?" slowa rzucane na wiatr. Lepiej byc chyba z ex phyrexianami niz z takimi przyjaciolmi czy tez kolegami.
A co do Ciebie Jacku czyzby twoje uszy daly Ci jakas doskonala percepcje i stwierdziles ze Masakratus chce wladzy? Z tego co wiem to wy chcecie zmienic ekipe rzadzaca? "Masakratus musi odejsc"
Mam jeszcze jedno pytanie do Hespiosa, czemu cala furora Cie nienawidzi? Czyzbys mial tam za duzo wladzy i woda sodowa uderzyla do glowy? Ciekawi mnie jak to by wygladalo jakby tu Masakratusa nie bylo , pewnie gralo by 150 osob wszyscy to koledzy Hespiosa reszta hunted bo maja wiecej niz 16 lat i nie chca dawac paymentow.

TeRcIk
15-10-2006, 00:53
Xaemus Serigimox

Banished: until Oct 29 2006, 23:01:45 CET because of name to fake player identity

No ten to ma farta wszedzie go banuja i na forum tibia.pl i na rl tibi ; /

Bjoern Shu
15-10-2006, 02:11
panu doswiadczonemu i jakze powaznemu przyszedl do glowy jakze idiotyczny pomysl na zrobienie nicku ktory bedzie podobny do jednego z najw lvli na servie, co wiaze sie z banem heh bylo przecierz w tibia rules ale jak widac wać pan nie raczyl sobie o tym przeczytac :)
bedzie przynajmniej wiecej czasu na obsluge klientów w cafe niz gapienie sie w monitor =)

starysiad
15-10-2006, 11:05
Moze po prostu teraz maja wpsolnych przeciwnikow?nom, zeby tylko masa sie nie zdziwil kiedy w najmniej spodziewanym momencie wizz wsadzi mu sd miedzy oczy. niech jeszcze sobie wezmie sqensiego, xiaheva i jeszcze moze congo i zezexa ;p

a co do xae to n/c :)

djmtv
15-10-2006, 12:07
@up
co jak co ale Ty
nie musisz sie o to martwic :`)

@emler

jacek jacku mozesz nam wyjasnic na jakiej podstawie sadzisz ze masa dazy do wladzy absolutnej na nebuli bo jakos tego nie widze
za to pogloski o tym ze bedzie 2 wojna sie potwierdzily (tylko xaemus i arthas musieli wbic lvl ;E) przykre
bo jak narazie wyglada na to ze to wy dazycie do objecia wladzy i zrobicie nam miodem i mlekiej plynaca 4 nebule
tak ?

starysiad
15-10-2006, 12:57
@up
tu sie troszke mylisz :-)

a co do objecia wladzy - polacy nigdy nie beda zadowoleni, zawsze znajda sie tacy ktorym nie pasuje ze ten rzadzi, za ja jestem niezauwazony itp... masa niby moj kolega no ale przeciez dlaczego on ma rzadzic a nie ja? tak mysli wiekszosc tych ktorzy obecnie sa w scythe (jak ta nowa nazwa szla? virtus cos tam?) ktos wygra ta wojne, i pozniej znowu dojdzie do konfliktu

i dlatego wlasnie lubie ten serwer :P

Sonik'ex
15-10-2006, 18:12
Wiecie jak bedzie? bedzie tak-jesli masa wygra! serwer bedzie ten jednym welkim gownem czyli-Masakratus (Rudy Bartek) -Cesar i jego podwladni Rzymianie knak wicka i reszte pacanow!
GZ WIELKIE GZ dla Scythe -( zapoomnailem nowej nazwy gildi :]]).Tylko oni powstrzymuja Rudzielca.Sowqu Juroqu -Neutralni? ehh.Tak jak friida napisal powinniscie cos z tym zrobic ale wy nie nie! chcecie expic -.-.Przyjdzie nawas czas.X(
Morrderca chcail byc neutralny i co? padl bo byl neutralny!.Rudzielec go zabil :]
Aha i jeszce jedno Rudzielcu...Zabiles Morrderce ale niewlicza sie to w fraga bo niebyl on w gildi jeszcze :] huehuehue papq:evul:

Bjoern Shu
15-10-2006, 19:35
Morrderca nigdy nie byl neutralny to ze byl bez gildii to nic nie znaczylo:)

Miedziany_Rudzielec
15-10-2006, 21:17
Cóż, Rudy i piegowaty Bartosz myślał, że Scythe da sobą pomiatać i pozwoli zabijać swoich kolegów. Ale niestety, Scythe bardzo umiejętnie zaatakowało Ordo i cóż mamy wojne i pewnie nie zakończy się ona szybko.

Webi
15-10-2006, 23:19
Heh , Morrderca neutralny a to Ci dopiero , co on sobie myslal ze jak bedzie bil noob chary ordo fidelis to nie padnie, ile razy mial Bartek powtarzac zostaw ich. Ile razy mial powtarzac nie bij kolegow Tert Clawinta.
Gdyby bil neutralnych to Archer of fear tez by padl, ale nic nie zrobil wiec nie padl. Morrderca dobrze wiedzial co robi, dobrze sprowokowal nas, i poprostu zginal, jego sprawa.

Uszatek_Jacek
15-10-2006, 23:35
Prosta pilka morrderca specjalnie zabijal noob chary ordo dobrze wiedzial co robi i sie jeszce glupio smial wiec nie wiem ocb? Scythe umiejetnie zaatkowalo ordo ? chyba bez honoru.Gdy rozpetala sie pierwsza wojna pomiedzy ordo a scythe niebylo takiej chamowy tylko bylo napisane oficjal war na forum przez ordo. Mysle ze dla scythe to normalna sprawa no coz... pamietam jednego pana mianowicie : samson bania. Proste padl za skille fajny reson ?mowicie ze ordo jest zle ale chyba jest na odwrot. Nieraz lizaliscie Batkowi az sie pociliscie, podrosly lvle i co ? no coz pozostaje mi trzymac kciuki za ordo. 3majcie sie chlopaki

jura
16-10-2006, 00:46
Kilka opcji do wyboru:
a) nie zauwazać wojny
b) być z Ordo~
c) być z gildia Vury
d) nie być ani tu ani tu

ad a) może ktoś mi powie jak nie zauważyć że Phyre wracają i sobie pkuja? Bilbus nie zauważył i padł.

ad b) jak być razem z Phyre? ludźmi ktorzy tyle pkowali a teraz Wizz sobie dla jaj wali posta na tibia.com forum ze niby przeprasza. Irony. Btw. Ordo i ludzie z tej gildii juz nie pierwszy raz zapraszaja Phyre do gildii. Pamietacie Sudisha i Jilixi podczas pierwszej "wojny"? Ludzie z Ordo~ świeci też nie są. Wystarczy przypomnieć sobie slynny pk team shargasa, Seykotrona i innych.

ad c) Moze ktos mi powie jaki powod miala ta gildia by zabic 2 ludzi z Ordo~? Zabijali znajomych ludzi z Viribus~? Jakbym ja mial za to atakowac to musialbym zaatakowac prawie kazda gildie na Nebuli. Ludzie z Viribus swieci nie sa. Przyklad? Kaziu Zabijaka i jego nub char w pk guild? Chronil swoich kumpli z pk guild - blokowal mi droge i uhal. Wiecej? Xaemus~. Ban na dwoch forach to chyba nie przypadek. Silver Chan? Ja nadal pamietam jego klamstwa byle tylko chronic Kyrio. Arthas? Na calym servie szumi o jego nubku sluzacym do pkowania.

ad d) ja to wybralem. Jesli ktos zna alternatywe to niech powie. Chetnie zobacze jakie sa inne opcje.

btw. Webi, kogo zabil Morrderca i ile z nich bylo unjusted? (nie chodzi mi o skulle, skull system jest dosc idiotyczny).

Miedziany_Rudzielec
16-10-2006, 08:17
Juroqu jak widać Ordo też nie należy do ludzi wybitnie honorowych ale cóż. Czyżby Bartosz tak sie bał Viribus Unitis że musi iść na ilość czyli rekrutować każdego kogo tylko może? Jak dla mnie to przejaw słabości. Ale zobaczymy. Patrząc na statystyki to przewaga jest po stronie Ordo~ale przecież było tak samo podaczas poprzedniej wojny i jakoś wielkie Ordo~nie ownowało, a nawet chcieli pokoju na bardzo dogodnych warunkach dla Scythe.

Bjoern Shu
16-10-2006, 09:07
Kilka opcji do wyboru:
a) nie zauwazać wojny
b) być z Ordo~
c) być z gildia Vury
d) nie być ani tu ani tu

ad a) może ktoś mi powie jak nie zauważyć że Phyre wracają i sobie pkuja? Bilbus nie zauważył i padł.

ad b) jak być razem z Phyre? ludźmi ktorzy tyle pkowali a teraz Wizz sobie dla jaj wali posta na tibia.com forum ze niby przeprasza. Irony. Btw. Ordo i ludzie z tej gildii juz nie pierwszy raz zapraszaja Phyre do gildii. Pamietacie Sudisha i Jilixi podczas pierwszej "wojny"? Ludzie z Ordo~ świeci też nie są. Wystarczy przypomnieć sobie slynny pk team shargasa, Seykotrona i innych.

ad c) Moze ktos mi powie jaki powod miala ta gildia by zabic 2 ludzi z Ordo~? Zabijali znajomych ludzi z Viribus~? Jakbym ja mial za to atakowac to musialbym zaatakowac prawie kazda gildie na Nebuli. Ludzie z Viribus swieci nie sa. Przyklad? Kaziu Zabijaka i jego nub char w pk guild? Chronil swoich kumpli z pk guild - blokowal mi droge i uhal. Wiecej? Xaemus~. Ban na dwoch forach to chyba nie przypadek. Silver Chan? Ja nadal pamietam jego klamstwa byle tylko chronic Kyrio. Arthas? Na calym servie szumi o jego nubku sluzacym do pkowania.

ad d) ja to wybralem. Jesli ktos zna alternatywe to niech powie. Chetnie zobacze jakie sa inne opcje.

btw. Webi, kogo zabil Morrderca i ile z nich bylo unjusted? (nie chodzi mi o skulle, skull system jest dosc idiotyczny).

mm co gorszego:

Zobaczyc jak twoi kamraci z walk ze szwedami maja cie teraz w dupie i chca sie ciebie pozbyc
czy tez moze zobaczyc jak ci zli szwedzi pomagaja ci i walcza z toba jak brat z bratem:)

anyways Juroqu nie masz prawa o czymkolwiek pisac poniewaz w kazdej wojnie gowno robiles i gowno bedziesz robil jeszcze masz czelnosc nazywania kogos "coward" wielki mi Kazo warrior.

Webi
16-10-2006, 09:33
Bjoern, tym razem zblazniles sie na calej linii. Juroqu nie ma prawa pisac, bo nigdy nic nie zrobil?
TO moze ja nie mam prawa mowic o polityce i jej ogladac, bo nie bralem udzialu w wyborach?

Juroqu z teog co wiem Ordo bylo predzje na vdl i przy wyjsciu jakies nub chary(moze scythe) zablokowaly droge ordo, totez kilku ludiz z orod sie rpzelogowaly na swoje nuby i zabilo tamte, a potme juz ty;lko byly szumy ze Morrderca bije nuby z Ordo. Z teog co rowniez wiem Masakratus pisal mu stop dwa albo trzy razy, a polecenie zabicia wyszlo dopiero jak zaatakowany zostal gal'goon (albo jakis podobny nick).
A wszystko dowiedzialem sie dla ciebie :)

Elmer
16-10-2006, 12:04
Jak to milo posluchac jak sie nawzajem jedziecie, jeden drugiemu wytyka, że "gowno robil" hahahaha. A prawda jest taka, że cala wasza trojka gowno robila. Chociaż to troche przesadzone, bo gdyby gowno robila to bylby jakis dowod w postaci fizycznej. WY NIE ROBILISCIE NIC. Juroqu jedyne co robil to pisal z noob chara z pandorii czy innego swiata o nieszczesciach jakie czynia SWE. Pamietam jak wykupil chatke noob charem na Edron a potem przepraszal HAHAHAHA. Ale za jedno "braciom kaczynskim nebuli" musze podziekowac, mianowicie: fajnie jest widziec jak najwieksza glowa nebuli Mr. Wizz Lowe poniza sie i przeprasza, byle tylko zrekrutowac Sowqu do Ordo. Warto bylo dozyc tej chwili. Dziekuje!
Air'mage zaraz po wojnie expil za szwedzkie pieniadze pozyczone od Xiaheva, ciekawe ilu z nas sprzedal dla zlotych groszakow w trakcie wojny? Teraz Webi mowi "NAS" wiec Arconidas sobie poexpil :P,a i Outsider Rebirth postoi w dp.
Mozecie sobie mowic o wojnach ,pokojach, czy tez o neutralnosci, prawda jest taka: Masakratus sam tej wojny nie wygral i chociazby z szacunku do tych ktorzy walczyli jak Vura, Silver, Hespios, Castor, Lapka, Apo, Amfa, Xaem czy wrescie ja,(wszystkich nie wymienionych przepraszam) powinniscie spojrzec prawdzie w oczy gracie tu tez dzieki nim i dzieki nim rowniez mozecie sie na tym forum wymadrzac, bo gdyby nie miedzy innymi oni dawno byscie juz o nebuli zapomnieli i grali na innych swiatach -przeciwko lub z - innymi ludzmi.

Webi
16-10-2006, 12:39
Oj Jacku z tego co wiem Masakratus pamieta o tych co walczyli , ale walczyli tez inni ktorych wy sami zabiliscie , wiec skoncz juz tym tematem ze Masakratus bije old friends. Z tego co wiem Xaem jechal na 2 strony, byl po trochu z swe zeby ubezpieczyc swoja postac , a po trochu z nami , jak juz widzial ze wojna wygrana to doszedl do nas. Proste.
Btw z Tego co wiem to nie widzialem Hespiosa , Amfqu , Xaem i Ciebie na zadnej bitwie , no moze kilku , a z tego co wiem szanowny Vura dal postac Bartkowi na wojne , Bartek zrobil mu takze Demon helmet , nigdy nim nie padl , co dostal w zamian ? noz w plecy:)
Nie watpie ze Silver Chan czy Apocaliptus Lapka mieli ogromny wplyw , ale walczyli rowniez za swoja skore , wiec nie mow mi prosze ze Masakratus by tu nie gral, wiem tez ze kilka osob go samych zwerbowalo na Nebule bo nie gral w tibie przed wojna z swe, teraz narzekacie. Z tego co wiem Masakratus bardzo lubil kiedy Castora dopuki temu woda sodowa nie uderzyla do lba.

Knaak The Sorcerer
16-10-2006, 14:40
Wiecie jak bedzie? bedzie tak-jesli masa wygra! serwer bedzie ten jednym welkim gownem czyli-Masakratus (Rudy Bartek) -Cesar i jego podwladni Rzymianie knak wicka i reszte pacanow!
GZ WIELKIE GZ dla Scythe -( zapoomnailem nowej nazwy gildi :]]).Tylko oni powstrzymuja Rudzielca.Sowqu Juroqu -Neutralni? ehh.Tak jak friida napisal powinniscie cos z tym zrobic ale wy nie nie! chcecie expic -.-.Przyjdzie nawas czas.X(
Morrderca chcail byc neutralny i co? padl bo byl neutralny!.Rudzielec go zabil :]
Aha i jeszce jedno Rudzielcu...Zabiles Morrderce ale niewlicza sie to w fraga bo niebyl on w gildi jeszcze :] huehuehue papq:evul:

server bedzie gównem o ile Scythe wygra, wyobrazcie sobie Kazia jak nabije 150 lvl hahah albo Castora

Morrderca chcial byc neutralny?? bil mi noob chara chyba z 30 minut i nie zabil =p dopiero jakis 3 owner arthasa na kael'knighcie wpadl i dobil mnie jak nie mialem uh, pomimo tego ze mialem full atk i war hammera to stracil jeszcze z 2-3 uhy zanim mnie dobil

zabil takze inne noob chary pomimo tego ze Masa i inni mu pisali zeby poprostu zostawil je, bardzo fajnie sie skonczylo,ze kootka padl aka 2 owner morrdercy padl po tym jak sie sam strapowal

cya =)

btw. Czemu wspomniales akurat o mnie albo Wicce, łomot dostales moze kiedys ? =)

Elmer
16-10-2006, 16:49
1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.
Z tego co wiem Xaem jechal na 2 strony, byl po trochu z swe zeby ubezpieczyc swoja postac , a po trochu z nami , jak juz widzial ze wojna wygrana to doszedl do nas. Proste.
Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?

3.
Scythe umiejetnie zaatkowalo ordo ? chyba bez honoru.
Alpax co ty wiesz o honorze?

4.A co do Ciebie Jacku czyzby twoje uszy daly Ci jakas doskonala percepcje i stwierdziles ze Masakratus chce wladzy?

Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.

5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.

To wszystko z mojej strony. Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.

Lovah
16-10-2006, 16:58
Dobra, brudy wojny zostawcie sobie na gorsze czasy, i pokazcie cokolwiek na battlefield =P

Z ostatnich ciekawszych wiesci Hidetoshi Nakamura odrobil 52 lvl i przymierza sie do 53 =PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPP

Sid Domestos
16-10-2006, 17:28
Chcecie sie klucic? To idzcie sobie na irca etc a nie klucicie sie o przeszlosc ;/ Tutaj powinny byc poruszane tematy obecnej wojny i nasze komentarze do tego a nie wy sie klucicie. Kto wygra ten wygra i tyle.

Bjoern Shu
16-10-2006, 20:23
1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.

Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?

3.

Alpax co ty wiesz o honorze?

4.

Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.

5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.

To wszystko z mojej strony. Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.

boze co za kretyn, alpax nie wchodzi jak sam powiedziales na gowniana tibie.pl
a to kto zrobil tak zalosny nick to juz mnie to nie obchodzi napewno nie byl to alpax.

Earth Thunder
16-10-2006, 20:59
umm... Jakie piekne slowa wyplywaja z ust scytche ...

Wizz Lowe ponizyl sie poniewaz napisal przepraszam ?
- zal mi Ciebie

Ordo chce wladzy ?
- pomyslmy... wojne skonczylismy bo byla zgubna dla
servera....
obie strony zgodzily sie na warunki pokoju ponoc dla
dobra servera. Ale to wy rzuciliscie sie do pseudo pg i
postanowiliscie uderzyc cala ekipa w naszych 2
przyjaciol...
nie wydaje mi sie ze trzeba bylo do tego odwagi czy tez
napawac sie tymi dwoma fragami , pozatem
rzeczywiscie myslicie ze wysuneliscie sie na
prowadzenie tym faktem ? zrobiliscie z siebie tylko
posmiewisko i ludzie stracili do was reszte szacunku.

Phyrexians
- add. bylych phyrexow a terazniejszych ordo
widzisz jak to sie mowi przyjaciol dobrze miec blisko a
wrogow jeszcze blizej... jestescie "polakami" a robicie
wiekszy burdel niz "szwedzi" wkoncu - polak
potrafi , pozatem nie osadzaj nas za rok moze tez
bedziesz chcial wrocic i damy Ci szanse jak Wizzowi a
moze nie ... Zapewniam wszystkich ze nei pozwolimy
na nastepne osoby ktore beda cfaniakowac i brzydko
mowiac od*******ac pa na nebuli....

Poczatek konfliktu
-umm pomyslmy jak to bylo .... czyzby nie tak ze room
rider rl friidy zaatakowal pyrokara i go zabil ... ?
Nastepnie pyroakr kogos tam zabil z bandy friidy i
pewnie przeczuwaliscie ze nie bedzie z tego powodu
zadnych konsekwencji z powodu zaatakowania pyrokara?
Watpie ... Czy mieliscie okazje zaprzestana wojny droga
prowadzaca poprzez dialog ? tak mieliscie ...
wszyscy z nas wiedzieli od poczatku jacy jestescie
dwulicowi i co mowicie przed naszymi oczami a co
za naszymi plecami ...

Sprawa Shargasa
-Shargas pkowal ze swoim teamem ? moze dlatego ze
dowiedzial sie ze walczyl i poswiecal swoja postac dla
osob ktore nie licza sie z nim i robia mu kolo dupy za
plecami

Xaemus bohater
- jejeje Xaemus jest wielkim hero naszego serva tyle dup
polskich uratowal...
a wspomnial o tym ile polakow wybil jak byl na pcozatku
serva w phy ? wiesz czy jechal na dwa fronty chyba juz
wiem dobrze bo rozmawialem z paroma czlonkami phy
pozatem pomyslmy niech sie all zapytaja sudisha albo
kogos jakie msg dostawali od arthasa ~~ w stylu by nas
atakowali i robili co chca byle nas bili hmm interesujace

Done.

Elmer
16-10-2006, 22:29
Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.

No i pokazało:

Shargas Oct 16 2006, 21:45:08 CEST Killed at Level 132 by Vura Soth

Tert Clawint Oct 16 2006, 21:11:58 CEST Killed at Level 102 by Asanil

Możecie pisać co chcecie, do zobaczenia niebawem.

Arcienes
16-10-2006, 22:33
Dwa deady Ordo ;P

Tert Clawint Killed at Level 102 by Asanil
Shargas Killed at Level 132 by Vura Soth

Maksim
16-10-2006, 22:39
No niestety tylko 2 padło na open battle , reszta nie chciała walczyć tylko podziwiali nas :< nie wiem czemu.

@Wickanina i Thor eter no może następnym razem bendziecie podziwiać widoki w templu.

Tak chcieliście opena a po prostu żal.pl nie podjeliście walki :(

Earth Thunder
16-10-2006, 22:41
No tak podziwialem waszego bota jak szedly all sd w 1 ms ... jezeli chcesz mi powiedziec ze nie miales bo to to ja ci pisze zalosne ...

Cieszyc sie mozesz ... ale i tak wiesz ze odrobimy to za chwile i jeszcze 5 innych osob wbije lvl ;*

Lovah
16-10-2006, 22:43
Da mi ktos jakies .rece z tej wojny? :>

Miedziany_Rudzielec
17-10-2006, 07:56
@Webi
W twojej wypowiedzi jest bardzo dużo niedociągnieć, z tego co wiem to masa prosił Vure o jego pasy po to aby, logować się na niego podczas nocnych akcji, jak wszyscy wiemy Vura nie zarywał nocek. Btw zawsze to było mieć lepiej 100+ pala niż 60 mastera. Może i masz rację, że Vura nie zrobił demona helmeta ale nie siej propagandy, że zrobił to Masa, wszyscy wtajemniczeni wiedzą, że zrobił to Koqu a pasy otrzymał od Masy.
@Bjoern
O dziwo to Masa podczas pierwszej wojny chciał za wszelką cenę pozbyć się Scythe(części weteranów z wojny ze swe). Olał starych kamratów na rzecz nowych mrocznych "kompanów" którzy podlizywaniem się zaskarbili sobię jego łaski, "zresztą knaak tylko 2 razy lizał albo coś".
@Knaak
"Ahhh jakiś ty zacny woj" tylko szkoda, że jak nadażyła się pierwsza lepsza oferta sprzedaży holy orchids ty przybiegłeś jak mały piesek i jeszcze mówiłeś , że trzymałeś sie w trapie 30 minut ;)
@Earth
Ładnie to ujołeś ale najpierw powinniście zacząć wytrzewiać ten problem w swoich szeregach bo jak narazie uprawiacie hipokryzję.

gogus123
17-10-2006, 14:50
No tak podziwialem waszego bota jak szedly all sd w 1 ms ... jezeli chcesz mi powiedziec ze nie miales bo to to ja ci pisze zalosne ...

Cieszyc sie mozesz ... ale i tak wiesz ze odrobimy to za chwile i jeszcze 5 innych osob wbije lvl ;*

1 z Ownerow lisa pisze?

z tego co wiem grasz teraz Shaelionem i cos slabo expujesz =(

umm... Jakie piekne slowa wyplywaja z ust scytche ...

Wizz Lowe ponizyl sie poniewaz napisal przepraszam ?
- zal mi Ciebie

Ordo chce wladzy ?
- pomyslmy... wojne skonczylismy bo byla zgubna dla
servera....
obie strony zgodzily sie na warunki pokoju ponoc dla
dobra servera. Ale to wy rzuciliscie sie do pseudo pg i
postanowiliscie uderzyc cala ekipa w naszych 2
przyjaciol...
nie wydaje mi sie ze trzeba bylo do tego odwagi czy tez
napawac sie tymi dwoma fragami , pozatem
rzeczywiscie myslicie ze wysuneliscie sie na
prowadzenie tym faktem ? zrobiliscie z siebie tylko
posmiewisko i ludzie stracili do was reszte szacunku.

Phyrexians
- add. bylych phyrexow a terazniejszych ordo
widzisz jak to sie mowi przyjaciol dobrze miec blisko a
wrogow jeszcze blizej... jestescie "polakami" a robicie
wiekszy burdel niz "szwedzi" wkoncu - polak
potrafi , pozatem nie osadzaj nas za rok moze tez
bedziesz chcial wrocic i damy Ci szanse jak Wizzowi a
moze nie ... Zapewniam wszystkich ze nei pozwolimy
na nastepne osoby ktore beda cfaniakowac i brzydko
mowiac od*******ac pa na nebuli....

Poczatek konfliktu
za naszymi plecami ...

Sprawa Shargasa
-Shargas pkowal ze swoim teamem ? moze dlatego ze
dowiedzial sie ze walczyl i poswiecal swoja postac dla
osob ktore nie licza sie z nim i robia mu kolo dupy za
plecami

Xaemus bohater
- jejeje Xaemus jest wielkim hero naszego serva tyle dup
polskich uratowal...
a wspomnial o tym ile polakow wybil jak byl na pcozatku
serva w phy ? wiesz czy jechal na dwa fronty chyba juz
wiem dobrze bo rozmawialem z paroma czlonkami phy
pozatem pomyslmy niech sie all zapytaja sudisha albo
kogos jakie msg dostawali od arthasa ~~ w stylu by nas
atakowali i robili co chca byle nas bili hmm interesujace

Done.

Earth aka Shaelion jestes juz naprawde taki glupi czy tylko udajesz?

to ze jakis RL Friidy zabil Pyrokara nie bylo zadnym powodem do zabicia ziomka Friidy czy tez innego ich kumpla.

Earth Thunder
17-10-2006, 15:49
Kyrio :
- Jezeli nie umiesz zrozumiec prostego zdania to go nie komentuj
- bycie dyslektykiem nie ma nic wspolnego z iinteligencja
moze to dla ciebie zbyt trudne by zrozumiec ?
- slabo expie ? ja juz nie musze expic by byc wartosciowym
zawodnikiem na tej wojnie a expie na infernie

Masakratus :
-Za wszelka cene chcial sie pozbyc scytche ... hmm pierwsze
slysze szczegolnie ze to on postawnowil zakonczyc
bezcelowa wojne

Elmer :
-Przygotowanie do bitwy fajna rzecz , wszyscy popelniaja
bledy nie kazdy potrafi sie do nich przyznac , my potrafimy i wyciagamy wnioski

Knaak The Sorcerer
17-10-2006, 16:43
@Xaemus

w trapie trzymalem sie przez bp uh, bo tyle wam zajelo wlaczenie party bota =)

Jestes ogolnie dwulicowym stworzeniem dla kazdego z nas, wiesz wysilasz sie na tym forum prawisz te swoje moraly, ale te twoje ziomki z trapped under ass spamuja to forum z textami "gogo xaem jestes super". Nie musisz zmyslac na moj temat aby mnie osmieszyc, bo i tak mam to gdzies. Jestes poprostu jakims dziwakiem na rl, pewnie jakiegos macho zgrywasz w tym swoim caffe, jestes jakims idolem dla nich czy cos, naprawde nie wiem co ty tam robisz. Mozliwe ze robisz im to co powiedziales ze zrobisz masie (wiesz o co chodzi)

@ battle wczorajszego to byla poprostu zla organizacja, no ale coz wnioski wyciagnelismy z tego. Dziwi mnie to ze zjebaliscie i daliscie mass logout jak zawsze, ale widocznie uznaliscie ze 2 fragi to sukces i wystarczy na kolejny miesiac.

Cya have fun

btw. bluzgajcie sobie ile chcecie i zmyslajcie, ale pamietajcie kto sie smieje ostatni

Elmer
17-10-2006, 16:49
Poczatek konfliktu
za naszymi plecami ...

Czyż to nie masa mawiał "No one char of Vanum was involved", gdy wickanina na n00b charze wraz z innymi zabili Vicke? Ja miałem być hunted albo jeden z moich rl za to, że pker którego znam zabił pyrokara?
I teraz skieruje oskarżenie na was:
Wszyscy Z Ordo i ich przyjaciele pisali, że zadaliśmy im nóż w plecy. Chce przypomnieć że ordo postąpiło identycznie. Pyrokar, Vice lider Ordo, zabił pełnoprawnego członka Scythe 1 dzień przed wypowiedzeniem przez Ordo wojny. To był dla nas nóż w plecy. Co wy na to napinacze?

AliEn125
17-10-2006, 16:56
Knaak a może zuzyłeś 5 bp uha? Stanełeś w miejscu, uhneles sie 3 razy na nasze bolty/bursty. Po konkretnym policzeniu do 10, co ty nazywasz botem, zlozyles sie więc nie dodawaj sobie niewiadomo jakich zasług, bo bohaterem to ty jestes w depo venore...

Earth Thunder
17-10-2006, 17:08
-liczenie do 10
hohoho ... nice niezle liczycie skoro shargas nie byl nawet 10 sec w trapie... a skoro umiecie jebnac sd z dokladnascia do 1 setnej sekudny w tyle osob to gratuluje nieziemskiego wyczucia czasu albo ustawienia bota przed walka Gratuluje a umiecie dzwonic po pizze albo klaskac ?

Knaak The Sorcerer
17-10-2006, 17:14
Knaak a może zuzyłeś 5 bp uha? Stanełeś w miejscu, uhneles sie 3 razy na nasze bolty/bursty. Po konkretnym policzeniu do 10, co ty nazywasz botem, zlozyles sie więc nie dodawaj sobie niewiadomo jakich zasług, bo bohaterem to ty jestes w depo venore...

w takich momentach zaluje ze nie krecicie filmow z akcji, to byscie mogli chociaz pokazac prawde :)

a jedynymi bohaterema w dp venore sa Kyrio, Xaemus + reszta noob charow od Scythe

pozatym zaloze sie ze 1/5 gildii do 10 nie potrafi policzyc

Earth Thunder
17-10-2006, 21:00
Friida
- wiesz zawsze moge ci przypomniec rozmowy z teamspeaka
podczas pseudo wojny z gildia shargasa jakie bylo wasze poddekstytowanie i tysiac roznych ciekawych opcji do wymyslenia dlaczego sie wyrzucilo Wicke z serva lol jakos od 3 miesiecy wam sie nie udalo ... jestescie strasznie dwulicowi
caly czas lizaliscie dupe wickaninie na ich oczach i masie a na team speaku kolo dupy robiliscie ... zalosne.

Earth Thunder
17-10-2006, 21:24
umm jakbys pomyslal to wiedzialbys ze sie poprostu zablokowalismy jakby mieli zamiar wrocic a czekalismy tylko na pz gone ... twierdzisz ze nam zle z tym ? ze fragi zdobyliscie ? lol ... nie wydaje mi sie moze nie zauwazyles ale z lvlami i tak jestes naprzod o jakies 10 podczas tej wojny juz see you ...

Elmer
17-10-2006, 21:59
umm jakbys pomyslal to wiedzialbys ze sie poprostu zablokowalismy jakby mieli zamiar wrocic a czekalismy tylko na pz gone ... twierdzisz ze nam zle z tym ? ze fragi zdobyliscie ? lol ... nie wydaje mi sie moze nie zauwazyles ale z lvlami i tak jestes naprzod o jakies 10 podczas tej wojny juz see you ...
Wczorajsza bitwa pokazala ile jestesci warci all razem wzieci jakies zero albo ciut mniej. Jedyne co potraficie to zabijac cyclopy i klepac exp, o walce nie macie zielonego pojecia. Cala przyjemnosc po naszej stronie. Dobrej nocy dzieciaczki, niech wam sie przysni ze kogos sfragowaliscie. W snach albowiem wszystko jest mozliwe i zdarzyc moze sie......

Webi
17-10-2006, 23:20
Fakt Friida czy tam Xaemus, to co bylo wczoraj bylo smieszne, ale na dwoch fragach z ordo czy waszej gildii ta wojna sie nie skonczy, takze skonczcie sie zachowywac tak jakbyscie juz ta wojne wygrali. Dwa fragi zrobione p[rzez tibiaauto, na autoresponderze mowiacym %ta sd to naprawde nic.

jura
18-10-2006, 00:04
ucichl Xaemus, pojawil sie Friida... interesujacy zbieg okolicznosci...

AliEn125
18-10-2006, 07:29
Knaak, jeżeli uważasz ze tak dlugo stales w trapie, a Shargas zlozyl sie w 0.1 s to jestes taki wspanialy i boski ze masz od niego 5 razy wieciej hp? Bo niby czemu tyle wytrzymales? Tu i tu używana była ta sama metoda liczenia do 10 i uważam, że skoro z niej kożystamy cała gildia zna ten magiczny ciąg liczb 1,2,3,4...9,10 ;]

Xavery
18-10-2006, 08:35
No i znowu wojna...szkoda ze nie gram. A pomyslec tylko jak by to sie gralo dobrze jakby Ferry nie odszedl...

A co do tej wojny to sam nie wiem co myslec. W ordo mam wiekszosc znajomych, tylko szkoda ze ci znajomi mnie zajebali za zabicie czyjegos druta. A swoja droga bylo was tylu a niemogliscie trapnac i to w ciasnym pomieszczeniu 82 knighta na free... cos cienka z wami. I kto mi chcial pomoc ? Ten straszny Vura ( tylko nie zdazyl ) alez on zly, alez okrutny...

Na dluzsza mete mi to obojetne kto wygra bo juz nie gram od dluzszego czasu, ale w swietle ostatnich wydarzen bardziej jestem za Scythe (mam nadzieje ze starzy qmple z ordo nie beda tego mi mieli za zle ).

jura
18-10-2006, 14:30
oryginalny post by Elmer:
2.

(...).

2 wnioski wg mnie:
1) Elmer to konto sharowane - co widac wyraznie z tego postu
2) Nie jest sharowane z Xaemusem (Elmer mowi o Xaemusie per "on").

Jesteś kompletnym idiotą, czy nie czytasz postów konta o nicku "Elmer"?
Sam napisał że sharuje konto na tibia.pl , ale to nie jest rl tibia i nie zbanujesz go mr.evul banner :)

Moze powiesz mi gdzie user Elmer mowi/wspomina/sugeruje/twierdzi ze sharuje konto na tibia.pl z Xaemusem? Będę bardzo wdzieczny.

PS. Zamiast od razu wyzywac od idiotow, uswiadom sobie ze czasami ludzie moga nie zauwazyc jakiegos postu lub jego czesci. Czasami rowniez ty mozesz sie mylic (tak samo jak ja moge sie mylic, jestesmy przeciez ludzmi). Troszke wyrozumialosci. Ok?

Earth Thunder
18-10-2006, 14:47
-Lizanie dupy Masy
Jakbys wiedzial o czym mowie to wiedzialbys ze mowie o wydarzeniach sprzed 1 wojny ... wiec sie nie udzielaj jezeli nie znasz faktow prosze ?

-Open battle
Gratuluje zdobyliscie az 2 fragi w prawie open battle gratuluje ... friida prosze nie mow nic o pvp bo wasz combo bot nie ma nic z tym wspolnego uwierz mi

Knaak The Sorcerer
18-10-2006, 14:56
Knaak, jeżeli uważasz ze tak dlugo stales w trapie, a Shargas zlozyl sie w 0.1 s to jestes taki wspanialy i boski ze masz od niego 5 razy wieciej hp? Bo niby czemu tyle wytrzymales? Tu i tu używana była ta sama metoda liczenia do 10 i uważam, że skoro z niej kożystamy cała gildia zna ten magiczny ciąg liczb 1,2,3,4...9,10 ;]

bp uhania sie co kolejke to duzo?, kretynie

pozatym nie dziwie sie jak ciebie sklada jedna osoba a ty sie nawet uhnac nie mozesz, wiec moze ci sie wydawac ze dlugo sie trzymalem

Dlugo to sie trzymal tert w trapie, az wkoncu cale scythe zjebalo dac logout i zablokowali sie noob charami, bo tylko to potrafia dobrze zrobic

@Elmer
jeszcze zobaczysz czego jestesmy warci..lepiej niech klepia cyklopy albo dwarfy niz hydry od 28 lvlu do 100+

Miedziany_Rudzielec
18-10-2006, 15:05
Shargas
Oct 16 2006, 21:45:08 CEST Killed at Level 132 by Vura Soth
Tert Clawint
Oct 16 2006, 21:11:58 CEST Killed at Level 102 by Asanil
Skus Tyro
Oct 18 2006, 07:41:04 CEST Killed at Level 83 by Arthas of nebula

Więc według ciebie Viribus Unitis potrafią tylko blokować sie noobami? To co oznaczają te fragi? A mam ci przypomnieć jak ty padłeś, otóż umarłeś podczas próby kupienia 3 holy orchids. Trochę noobowskie ale nie martw się przecież jeszcze pokażesz "na co cię stać".

niemialempomyslunanick
18-10-2006, 21:29
Jak wiemy odbyla sie bitwa pomiedzy OF i UV.Trwalo to ok. 20 minut.Padlo 2 czlonkow Ordo:Shargs ztrapowany przez noob chary i Tert niewiem jak padl ale niebylo to na polu bitwy chyba gdzies indziej.(sry)

tak to mniewiecej wygladalo:http://s94.photobucket.com/albums/l90/Elvasarel/?action=view&current=Wojna.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1,

fota niezaciekawa ale zawsze cos.Powodzenia.;)

Bjoern Shu
18-10-2006, 21:43
jezu nie moge patrzec na to co robi xaemus na tibia.com
najbardziej zalosny war stats jaki widzialem
po twoich pieknych tezach na forum tibia.pl sam nie uzywasz mozgu robiac war stats?
trzeba byc kretynem by liczyc smierc wicki i lipka, damn noob serv

niemialempomyslunanick
20-10-2006, 08:04
Co do fragow wojny to na tibi com sa 3 tematy o fragach jede 0:0 jeden 7:0 jeden 3:0 juz nikt nic niewie.CO do fraga wicki i lipka wydaje mi sie ze niepowinno sie to zaliczac jako "frag" bo niebylo oficjalnej gadki ze jest wojna.

P.S JAK COS BEDE MIAL (ZDJECIA) WZUCAC JE TUTAJ? CZY NA ZDJECIA Z NEBULI?.

Arcienes
20-10-2006, 16:29
jak dotyczą wojny to chyba możesz tutaj ;)

starysiad
21-10-2006, 12:13
o nevir padl i bardzo dobrze, teraz pora na asanila

Rognis
21-10-2006, 17:55
Lord-Qerix:
Oct 21 2006, 15:28:18 CESTKilled at Level 124 by Xaemus Serigimox and by Maledrus

Kolejny frag dla Viribus Unitis.

Czy to nie jest piękne..?:D

Sonik'ex
21-10-2006, 20:18
Oczywiscie ze to jest PRZEPIEKNE :].Powodzenia Vura i reszta.

pspsps.Vura tak jak mowiles :) "Ilosc niema znaczenia" :].I jak knaak hujowo co nie :/.KURDE PRZECIESZ JESTES NINJA W TYM SWOIM STROJKU.

Czyli tak:Knaak jest nobem lize dupsko rudemu :/.A rudy itak itak ma go gdzies :/:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] ;)

Elmer
21-10-2006, 21:28
I tak najlepszy motyw z akcji, gdy ordo chciało zdjąć Silver chana. Ich bot się popsuł. Sdki zamiast strzelać w Silver chana poszły Salwą w Hughego. Ten się zaczerwienił. Wielka szkoda, że ten nie upadł.
Drugim pozytywnym aspektem z akcji była rzecz, że członkowie ordo nabili 6-7 red sculli na n00b charach.

Bjoern Shu
21-10-2006, 21:29
I tak najlepszy motyw z akcji, gdy ordo chciało zdjąć Silver chana. Ich bot się popsuł. Sdki zamiast strzelać w Silver chana poszły Salwą w Hughego. Ten się zaczerwienił. Wielka szkoda, że ten nie upadł.
Drugim pozytywnym aspektem z akcji była rzecz, że członkowie ordo nabili 6-7 red sculli na n00b charach.

co to jest scull? :o

Shimur
21-10-2006, 22:00
Elo jestem nowy na forum wiec jak cos mozecie mnie poprawiac (bede się tym samym sposobem uczył)

Co do wojny to dawajcie wiecej zdjec ( albo jakies filmiki ) bo sie fajnie oglada :P

Pozdro 4all z góry sorry za bledy ( bo widzialem ze niekturzy sa urazeni jak ktos strzeli jakiegos byka :))

Elmer
21-10-2006, 22:09
co to jest scull? :o

zawsze jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia to się przyczepia do takich głupot.

Shimur
21-10-2006, 22:25
Hehe widzę ze pan Friida też zaczynał na Isarce :P

to był serwer no nie?? szkoda tylko ze Light ostatecznie poniusł klęske a serwer zostal ZNOOBOWANY ale cóż przynajmniej jest co wsposminać!!! ;)

Knaak The Sorcerer
21-10-2006, 22:26
Oczywiscie ze to jest PRZEPIEKNE :].Powodzenia Vura i reszta.

pspsps.Vura tak jak mowiles :) "Ilosc niema znaczenia" :].I jak knaak hujowo co nie :/.KURDE PRZECIESZ JESTES NINJA W TYM SWOIM STROJKU.

Czyli tak:Knaak jest nobem lize dupsko rudemu :/.A rudy itak itak ma go gdzies :/:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] ;)

heh idioto, i co z tego ze zabili nam 1 osobe jak pozniej znowu uciekli i dali logout, wlasnie podczas tego waszego mass logouta z 3 osoby wbily lvl o.O

Shimur
21-10-2006, 22:30
Knaak nie wiem czy ja coś źle zrobiłem ale mi się zdjęcie to nie otorzyło :P (może tak miało być a ja coś żle zrobiłem albo Ty sie machnołes ) weś mnie nakieruj jakbyś mógł :-)

LoooooL już sie kapnołem że to Twuj podpis hehe ale gafe walnołem :P

ale przynajmniej sam do tego doszedłem xD

grook
21-10-2006, 22:40
Shimur Hehe widzę ze pan Friida też zaczynał na Isarce

to był serwer no nie?? szkoda tylko ze Light ostatecznie poniusł klęske a serwer zostal ZNOOBOWANY ale cóż przynajmniej jest co wsposminać!!!

light nie ponioslo kleski !! po 1 zmienili nazwe gildi na izalators po 2 stwierdzili ze nie ma sensu grac tutaj i wszyscy sie przeniesli tylko niektorz zostali mowa o sprite~ i hakoo~

Shimur
21-10-2006, 22:49
Według mnie Light poniosło całkowita kleske powniewarz nie dość że DT ich lało to jeszcze Alister na końcu pokazał klase pomagając zabić swojego kumpla i rodaka- Hya'ite

Hmm no cuż polska rzeczywistość

Light nie umiał grać taka jest prawda (albo po prostu niedorównywali Szwedom)

Ale co tam olać Isare- było mineło teraz liczy sie Nebula xD

Sonik'ex
22-10-2006, 00:07
Ta Fridda wiesz to jest tak ze ich hmm yyy hmmm im jest niewsmak to ze:byliscie odnich 10 metrow (tibijskich) :] bylo ich 4 razy wiecej a daliscie rady wylogowac HAHAHAH GZ.aa i jeszcze jedno ---te spamy ue cos wam niewyszly masa :( HUEHUEHUE:D :D :D :D :D :D :D :baby:

Ter
22-10-2006, 06:49
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/Friends/loed-quetix.jpg

http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/Friends/sgarhi211.jpg
Oct 21 2006, 17:11:03 CEST Died at Level 8 by a dragon
Oct 21 2006, 17:05:17 CEST Died at Level 9 by a dragon
X(

---------------------
...Jak sie masz, kochanie jak sie masz....

Lipek_Aldix
22-10-2006, 10:41
Ta Fridda wiesz to jest tak ze ich hmm yyy hmmm im jest niewsmak to ze:byliscie odnich 10 metrow (tibijskich) :] bylo ich 4 razy wiecej a daliscie rady wylogowac HAHAHAH GZ.aa i jeszcze jedno ---te spamy ue cos wam niewyszly masa :( HUEHUEHUE:D :D :D :D :D :D :D :baby:

nas bylo 4 razy wiecej ?:> to chyba was bylo przynajmniej 2 razy wiecej bo co z tego ze mamy wiecej playerow skoro na kazdej walce bloczy nas 20~ noob charow ;]

ps:
AAAAAAAAaaaaaa, zapomniał bym. chce ktos kupic 2x g legs, demonke, gs'a lub 2x f axe?
bo jakos nam sie wczoraj lootnelo ;/ i Pyro zrobił 2levele, i Masa Vure wyprzedził :<
naprawde nie dajecie nam żadnych szans... :<

jura
22-10-2006, 11:59
sytuacja moze byc podobna jak podczas wojny z Phyre - Phyre mialo wiecej fragow ale to Rebirth expilo i roslo w sile. Tutaj jest troszke podobnie, chociaz Viribus ma znacznie wiecej fragow i bije je znacznie szybciej. Widac newbie z Ordo~ nadal nie potrafia zrobic paru prostych rzeczy ;)

Shimur
22-10-2006, 12:01
Eeee Masa i Vura już po 161 ;] więc idą łeb w łeb :P

Fajne te fotki wrzuciłes ( dawaj więcej, tylko rzeby nie były takie przerobione bo wyglądają jak napromieniowane :))

Sonik'ex
22-10-2006, 15:03
To dobze ze zlotowaliscie g legi i reszte wymienionych itemkow przynajmniej bedziecie mieli czym placic ;) .Po ostatniej bitwie zrobiliscie az 0 fragow i az 6 rs HAHAHAHAHAHHAHAHAAAHHAHH.zaaaaal.pl:D :D :D

djmtv
22-10-2006, 15:55
@up
nie ktorzy zachowuja sie tak jak by przy stanie 7:0 OF juz przegralo xD
VU moze robi fragi ok OF nie ale za to expia
jak ktos nie zauwaza tak samo bylo z phy oni robili fragi a rebirth expilo
i jakos to rebirth zostalo
zobaczymy jak bedzie tym razem :) wojna dopiero sie zaczyna i jak wszyscy dobrze wiemy nie skonczy sie szybko
pozdor ;)

Shimur
22-10-2006, 18:01
Pożyjemy zobaczymy jak będzie ;]

Wojna jeszcze bedzie troche trwała i znając życie będzie zmieniać sie gildia dominująca ;)

Lipek_Aldix
22-10-2006, 18:49
Gildia dominująca sie nie zmieni i dalej bedzie to Ordo.
Scythe nastawione jest na mass logi a potem ucieczke i bloczenie noobami, tak samo bylo na wczesniejszej wojnie i tak jest i teraz.

Lovah
22-10-2006, 19:58
Drogi Lipku, blessy + aol = 100k, wiec z taka czestotliwoscia dzialania, scythe moze wam wykruszyc budżet...

Inna sprawa, ze moga przegrac bitwe i to oni moga byc w 1 dzien 1kk do tyłu...

Pozyjemy, zobaczymy...

Rognis
22-10-2006, 21:40
Gildia dominująca sie nie zmieni i dalej bedzie to Ordo.
Scythe nastawione jest na mass logi a potem ucieczke i bloczenie noobami, tak samo bylo na wczesniejszej wojnie i tak jest i teraz.

Ordo nazywasz gildią dominującą? To co dla ciebie oznacza słowo dominujący..?
W przeciwieństwie do was Scythe nie nabija rs na noobach tylko na was...

djmtv
22-10-2006, 23:10
@up
przeanalizuj jeszcze raz przyklad wojny PHY vs. REB
mozesz zadac pytanie dlaczego ?
bo ten o to zajebisty przyklad (historia tego servera) idealnie obrazuje to ze fragi w wojnie nie sa najwazniejsze co z tego ze phy prowadzilo w fragach?
jak puzniej nie mogli grac ?
dobra VU robi fragi
glupi przyklad zabili pyrokara na 107 lvl jest 100k w plecy
a teraz pyrokar ma tak tak 109lvl jak widac strasznie sie przejol tym ze go zabili
popatrz kto expi jak to juz zobaczysz to juz powinienes wymyslic ze wlasnie w ten sposob w pewnym momencie OF zyska przewage ^^
to tyle :) dalej sie podniecaj fragami VU xD

edit
zeby bylo ciekawiej to
sam Masakratus przez ostani tydzien wbil wiecej expa niz cale VU
ale luz VU juz rzadzi na servie xD
i powininismy wszyscy sie bac ;/

Koronowany rycek
22-10-2006, 23:16
UP@
ROTLF
Te wasze przyklady z phy sa mowiac szczerze "Gowno Warte". Sytuacje kiedy to Phy z Reb walczylo to sytuacja bardzo mocno przypominało Kalejdoskop.

W pamietnej walce kiedy reb dostalo baty od phy w ank, to wtedy phy expilo a kiedy znowu sie zaczely snake atacki to phy przestalo. Wiec nie gadaj, ze to tak mocno obrazuje ta wojne jak inne.

Co z tego, ze pyro zrobil te lvle jak znajac zycie padnie znowu i bdzie next 10 diedow by drag and other shit.

T0 tyle p0zdro.

@Topic
Moim zdaniem CO DLA Kogo najspokojniejszym czasem na nebuli to był war phy vs reb.
Ten swiat jest skazany na bitwy/walki/krew. Taka ma historie i taka bdzie dalej ...

Down@\/ (http://forum.tibia.pl/)
Czy ja sie p0dniecam ?:)

djmtv
22-10-2006, 23:20
@up
a ile warte sa fragi VU ?
i czy jest powod zeby sie tak podniecac :D?

Edit
cos mi sie pojebalo z pyrokarem w tej wojnie go nie zabili jeszcze za to zrobil 2 lvl
przepraszam moj blad :D

Ter
23-10-2006, 07:29
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/Friends/wickanina.jpg
A ja i tak kocham Ordo i pragnę aby wygrali bo tam jest mój kolega rudy Bartek!

Miedziany_Rudzielec
23-10-2006, 07:39
Powiem tak te 4 fragi napewno nie są końcem wojny, ale to jest już jakiś sukces dla VU, przecież to OF ma przewagę liczebną i lewelową a mimo to nie zdobyło jeszcze oni jednego fraga. Mało tego, ich nieudolność postanowili poprawić zdobywając i używając nowego bota lecz nawet to nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. A teksty w stylu: "Oni tylko sneaki robią,a to jest żałosne" pokazuje tylko waszą bezradność i nieumiejętność myślenia taktycznego. W końcu sneaki to też są elementy strategii wojennej. Dalszy przebieg wojny może być ciekawy, dlatego z niecierpliowością czekam na następne fragi i zagrania taktyczne z obydwóch stron konfliktu.

jura
23-10-2006, 12:47
Ordo bedzie przegrywalo tak dlugo jak nie nauczy sie odpowiednio reagowac na snake attacks. Mozna lvlowac ale wojna to tez kasa, duuuuuzo kasy ktore jest potrzebne.

Viribus powinni tez sprobowac open battle. Moze nie od razu jakas duza, ale moze stopniowo - by zobaczyc jak wygladaja w niej. Jesli nie tak, to miec mozliwosc wycofania sie i zablokowania drogi nubkami, tak by nie stracic za duzo ludzi w razie ewentualnej przegranej. Natomiast wygrana w open - choc moze ryzykowna - dawalaby ogromna przewage psychologiczna.

ripper
23-10-2006, 12:58
Openbattle to openbattle. Nie ma dużych i małych. Jeżeli w/w gildia nie ma wystarczającej siły, by wygrać OB to IMO szkoda run i lvli. Lepiej wygrać wojnę atakując pojedynczych przeciwników. O ile tak się da ; )

Lipek_Aldix
23-10-2006, 15:58
mogą sobie atakowac po jednym, nawet po dwoch czy trzech ale wkoncu natną sie na nas i bedzie tak jak ostatnio, open bez ich woli i 7-1 dla nas.
a jesli chodzi o kase to nie ma sie co martwic, Vura sprzedal swoje 4kk a my expimy i loocimy ;]

skajs łokers
23-10-2006, 16:37
ja odeszłem z nebuli z powodu wojen i braku kolegów bo kończyli z charami po kilku dedach

starysiad
23-10-2006, 18:23
@lipek

ile chcesz za te zlocone golden legi?

[ mz ]
23-10-2006, 19:38
Wprawdzie nie gram już w tibię, aczkolwiek przeglądam temat z wiadomościami z serwera. Najśmieszniejsze jest to, jak Vura zmienił kolegów; Wickanine, Masakratusa etc, na Kazia czy Gohooda. Kiedyś w szkole zapytany czemu wszyscy +100 lvl nie są w Vanum (mowa była o nebulasu, gohoo, kaziu, lisie), odpowiedział, że po co takie nooby w tej gildii... No cóż, chyba starszy owner ma za dużo władzy, a przecież char na młodszego zarejestrowany...

Lipek_Aldix
23-10-2006, 20:08
@starysiad
napisz w grze to sie dogadamy z tymi legami bo itemki/runy tez moga byc
cos kolo 200k~

a co do Vury to ten mlodszy owner nie moze grac po 22 bo mu mama nie pozwala :DDD

Koronowany rycek
23-10-2006, 20:14
UP@
HOOHOHHOHOHOH alez zagrypsowales ;) niczym z rodem o wiezieniu.

Posmiejemy sie razem przed twoim died body, pamietaj wrogowie nie spia a oddech ich mozesz poczuc na karq. Po wojnie tez mozesz grysc glebe;*. Kwestia czasu

LOYAL TO THE END.

Lipek_Aldix
23-10-2006, 21:29
to nie mialo byc smieszne...
a swoją drogą co ty tak używasz tej formy "my" ? nie dales nicku wiec niewiem nawet z kim gadam ale na 76lev to cie nie widzialem na zadnej walce ;]
wiec nie przypisuj sobie osiagniec swoich kolegow.

Koronowany rycek
23-10-2006, 23:17
Kto powiedzial, ze dzierze znamie UV?
Tych, ktorych wykurzyles/z pa'owales czy tez dawales resony do glupich paymentow.
Nie mowie tu tylko o tobie ale i tez o twojej rodzince aldixow. ;*

Lipek_Aldix
24-10-2006, 15:58
nie powinienes tu mowic wogole o mnie bo ja nigdy PA nie robilem a jesli juz to nie w takim stopniu jak scythe, a co do glupich paymentow to bylo juz pare slynnych spraw o waszych czlonkach ktorzy swoich pk charow bronia.

Shimur
24-10-2006, 16:39
Hmm patrząc obiektywnie na cały przebieg wydarzeń nie można wnioskować kto wyjdzie z tego zwycięsko. Według mnie bardziej zwycieskie jest VU alet tak jak pisałem "bardziej zwycieksie" wcale nie oznacza wygrane :)

Zarówno VU jak i OF zyskało by solidna przewage zabijając liderów gildi

Ded Vury czy Masy byl by ciosem w plecy dla całej gildi

>Bo cóż znaczy gildia z pokonanym liderem<

Zygmunt
24-10-2006, 16:58
nie powinienes tu mowic wogole o mnie bo ja nigdy PA nie robilem a jesli juz to nie w takim stopniu jak scythe, a co do glupich paymentow to bylo juz pare slynnych spraw o waszych czlonkach ktorzy swoich pk charow bronia.
Amazocamp, pekowales swoim drutem, drucik padl kto sie pojawil? Lipek Aldix. Ile to mial ci zaplacic Eddie El Bakdel? 20k? STFU MR NIEWINNY.
AAA i badz tak mily i nie mow o naszych czlonkach. Wiemy, ze jest czego zazdroscic, ale nie martw sie tobie tez urosnie,
Zygmunt

mr egg
24-10-2006, 18:14
Amazocamp, pekowales swoim drutem, drucik padl kto sie pojawil? Lipek Aldix. Ile to mial ci zaplacic Eddie El Bakdel? 20k? STFU MR NIEWINNY.
AAA i badz tak mily i nie mow o naszych czlonkach. Wiemy, ze jest czego zazdroscic, ale nie martw sie tobie tez urosnie,
Zygmunt

Bardzo ladnie napisane xD :D :D

Lipek_Aldix
24-10-2006, 18:30
kiedy to bylo ?:>
jak mialem 70lev to bylem jeszcze mlody i glupi :D
i piszcie prosze z main charow albo dajcie nicki bo zaslanianie sie kolegami naprawde jest be :<

Zygmunt
24-10-2006, 18:54
kiedy to bylo ?:>
nie powinienes tu mowic wogole o mnie bo ja nigdy PA nie robilem....
...jak mialem 70lev to bylem jeszcze mlody i glupi :D
:<

Dziwne ze sie nie wyparles... choc mogles.
Szkoda ze juz nie jestes mlody tylko to drugie.

Shimur
24-10-2006, 19:49
Co mnie wnerwia na tym serwie? Fakt że podbija do mnie 8 lvl i pyskuje (hmm a niech pyskuje), posówa sie naprzód i robi skula (hmm a niech sie kolo cieszy), wnerwia mnie juz 2 godziny (hmm a zabije frajera) nie mineło 3 minuty od deda a tu wpada jakiś kolo z h lvlem i mi pisze PAY OR DIE ( o niee zabilem noob hara jakiemus kozakowi który zamiast bujać sie swoim main harze po prostu atakuje gości i ma o to pretensje ) :(:(:( xD

LUDZIE DARUJCIE!!! jak można?

Oturz dla rozjaśnienia sprawy--> dlaczego wysokie lvle ingeruja w sprawy noobów nie kumam tego i chyba nigdy nie skapuje.

To wydarzenie zdarzyło sie naprawde Imiona i Czas akcji są przypadkowe więc żeby nikt się nie poczół obrażony (za pomówienia nie ponosze odpowiedzialności) :P

No i oczywiście ortografia <- jak komus sie nudzi niech sprawdzi (moze nawet wystawic ocene ;] (bo to w koncu forum a nie lekcje Polskiego)

AliEn125
24-10-2006, 19:58
Hmm patrząc obiektywnie na cały przebieg wydarzeń nie można wnioskować kto wyjdzie z tego zwycięsko. Według mnie bardziej zwycieskie jest VU alet tak jak pisałem "bardziej zwycieksie" wcale nie oznacza wygrane :)

Zarówno VU jak i OF zyskało by solidna przewage zabijając liderów gildi

Ded Vury czy Masy byl by ciosem w plecy dla całej gildi

>Bo cóż znaczy gildia z pokonanym liderem<

Jest pewna różnica. Vura padłby, aby uratować reszte gildii. Masakratus pograżyłby całą gildie ratując swoją przepraszam za powiedzenie dupe...

starysiad
24-10-2006, 20:15
@up
mowisz o mlodszym czy o starszym ownerze?

AliEn125
24-10-2006, 20:23
I tu i tu mam na mysli wszystkich ownerow, nie biorac pod uwage liczby/wieku/koloru włosów.

Shimur
24-10-2006, 20:28
;)Jest pewna różnica. Vura padłby, aby uratować reszte gildii. Masakratus pograżyłby całą gildie ratując swoją przepraszam za powiedzenie dupe...

Haha no śmiesznie napisane xDD tylko że sądze że każdy patrzy pierwsze na swoją "du.." (Dla obrońców dobrego wychowania) ... swój zadek xD a pużniej na reszte. xD

Kiedy padają moi kumple czuje złość i niemoc, kiedy zaś sam łapię deda czuje złość (w to miejsce mozesz wstawic slowo na k...), oraz niemoc a do tego dochodzi fakt, ze nie moge się odlać przez dobre 4 godziny xD

Chyba wiecie o co chodzi;P ten napis --> YOU ARE DEAD działa lepiej na człowieka niż............... . Yyy a może tylko ja tak mam, może jestem już uzależniony ;)

AliEn125
24-10-2006, 20:39
Poznaj wszystkich ownerow Masakratusa i Vury a zrozumiesz :) a apropo deda - każdy reaguje inaczej :p

Shimur
24-10-2006, 21:01
Yyy a co jest ich wiecej niż 1? <0.o> może Masa ma wstrzymywacz czasu ( nie wiem jak sie to pisze bo ten koles z reklamy sapie coś pod nosem)

Ja wiem jedno nie ma to być jednym, jedynym, jedniutkim itd itp itc itc itc OWNEREM. Bo te wszytskie akcje które przeżyłem z tibia te niezapomniane dedy, trapy, looty, satysfakcja, nieprzespane noce, jedynki w szkole itc itc musiał bym rozdzielić na dwuch, albo trzech ludzi, a tak mam to wszytsko dla siebie

Eee może pierd..le bez sensu ale rozumiecie chyba, bo to nie znaczy że jak ktos w tibie gra to od razu nic nie rozumie. Szkoda tylko że jestem jednym OWNEREM pod tym względem że sie jakos nie wybiłem z tłumu tych przeciętnych 30ch lvli i nigdy nie trafiłem na h lvl który by mi jakoś szczególnie pomugł w tej grze.

Ale przynajmniej sądze, że uczyłem się sam grać podpatrując tych najlepszych a nie ciupałem w ośmiu chłopa na jednym koncie xD

jura
25-10-2006, 00:38
Yyy a co jest ich wiecej niż 1? <0.o> może Masa ma wstrzymywacz czasu ( nie wiem jak sie to pisze bo ten koles z reklamy sapie coś pod nosem)

Ja wiem jedno nie ma to być jednym, jedynym, jedniutkim itd itp itc itc itc OWNEREM. Bo te wszytskie akcje które przeżyłem z tibia te niezapomniane dedy, trapy, looty, satysfakcja, nieprzespane noce, jedynki w szkole itc itc musiał bym rozdzielić na dwuch, albo trzech ludzi, a tak mam to wszytsko dla siebie

Eee może pierd..le bez sensu ale rozumiecie chyba, bo to nie znaczy że jak ktos w tibie gra to od razu nic nie rozumie. Szkoda tylko że jestem jednym OWNEREM pod tym względem że sie jakos nie wybiłem z tłumu tych przeciętnych 30ch lvli i nigdy nie trafiłem na h lvl który by mi jakoś szczególnie pomugł w tej grze.

Ale przynajmniej sądze, że uczyłem się sam grać podpatrując tych najlepszych a nie ciupałem w ośmiu chłopa na jednym koncie xD

czy fakt ze grasz sam i ze nikt nigdy z high lvli ci nie pomogl powoduje ze masz lvl 30-40~? Bo jesli tak to faktycznie szkoda ze nie wybiles sie z tego tlumu lvl 30tych...

Ter
25-10-2006, 07:59
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/wonedgua.jpg
Owned xD

Bjoern Shu
25-10-2006, 09:14
ale masta z ciebie zabiles shakowanego chara GGGGGGGGGGZZZZZZZZZZZZ

Zygmunt
25-10-2006, 10:03
czy fakt ze grasz sam i ze nikt nigdy z high lvli ci nie pomogl powoduje ze masz lvl 30-40~? Bo jesli tak to faktycznie szkoda ze nie wybiles sie z tego tlumu lvl 30tych...
Jura, all wiedza ze twoj char jest sharowany. Takze Kazordonicus twoj uhmaker bywal 23h online dziennie. Wypowiadasz sie jak niewinny czlowieczek
sharowanie beeee, macro beeee, a sam klepiesz partyzantke ile wlezie.
Wiemy, wiemy "TUTOR" do czegos zobowiazuje, tym bardziej pierwszy TUTOR u was na wsi, ale nie udawaj niewiniatka, bo nim nie jestes.
Znajdz sobie prace, skoncz z "EXPLOROWANIEM NPC" zaloz rodzine, zbuduj traktor, w koncu jestes tym madrzejszym z dwoch braci na Nebuli.
JA wiem ze masz potencjal, wiem rowniez, ze marnujesz go w grze. Zblizaja sie wybory wystartuj w nich, a ja zaglosuje na ciebie. Pasowalbys do kazdej komisji sledczej, zadawanie glupich pytan bowiem jest twoim ulubionym zajeciem.
Peace,
Zygmunt

jura
26-10-2006, 01:09
Jura, all wiedza ze twoj char jest sharowany. Takze Kazordonicus twoj uhmaker bywal 23h online dziennie. Wypowiadasz sie jak niewinny czlowieczek
sharowanie beeee, macro beeee, a sam klepiesz partyzantke ile wlezie.
Wiemy, wiemy "TUTOR" do czegos zobowiazuje, tym bardziej pierwszy TUTOR u was na wsi, ale nie udawaj niewiniatka, bo nim nie jestes.
Znajdz sobie prace, skoncz z "EXPLOROWANIEM NPC" zaloz rodzine, zbuduj traktor, w koncu jestes tym madrzejszym z dwoch braci na Nebuli.
JA wiem ze masz potencjal, wiem rowniez, ze marnujesz go w grze. Zblizaja sie wybory wystartuj w nich, a ja zaglosuje na ciebie. Pasowalbys do kazdej komisji sledczej, zadawanie glupich pytan bowiem jest twoim ulubionym zajeciem.
Peace,
Zygmunt

wow, bywal 23h dziennie i to spoooooro razy. Kurcze, tylko czemu po raz 10ty sprawdzam na pskonejott.com ile czasu bylem online (wiem, wiem, starosc nie radosc, mam prawo zapomniec ile czasu bylem online w maju '06, 5 miesiecy temu) i widze - 21h max, 1 raz. Damn, ostro.
Ciekawe, czemu ludzie mowia cos, nie zadajac sobie nawet trudnu sprawdzenia. Ciekawe, czy choc raz zaczales rozmowe ze mna i sprawdziles czy ja to ja. Zaczales?
Jeden gostek chcial mnie upolowac jak sobie stalem drutkiem. Podchodzil pare razy, o 2-3 w nocy. Po ktoryms razie dal sobie spokoj i zaczal w koncu normalnie rozmawiac i rozmowa sie potoczyla normalnie. Coz, super bota mialem chyba, inteligentnego choc troszke skoro potrafil prowadzic rozmowe...
GM 2 razy mnie sprawdzal, za kazdym razem okolo 2 w nocy. Za pierwszym razem prawie udalo mi sie zaraportowac gostka. Prawie bo po 10 sec GM dal loga smiejac sie. Za drugim razem udalo mi sie tylko powiedziec "heya" i GM - rowniez smiejac sie - dal loga. Ten sam GM.
Jakis gostek z Pandorii tez mowil na forum ze sharuje. Jak mu podalem pare faktow z Pandorii i mojego spotkania z Thaldusem i Fenza, to sie zamknal. Heh, satysfakcja jak sie kogos tak udupia :P

Spox, Jilixi tez kiedys mowil ze sharuje z Sowqu. Jakies 3 miesiace temu przestal i powiedzial, ze "maybe you dont share". A ja mu odpowiedzialem to samo co calutki czas mu mowilem: "I dont give a f**k what do you think about it". To samo tez tobie odpowiadam ;)

btw. Mam nadzieje udupic jeszcze paru high lvli ktorzy sharuja i dodatkowo pkuja nubkami. Takze tych co kupili chary za rl cash. Moze i ciebie przez przypadek tkne? Kto wie, ja nie, bo nie wiem czemu odwaznie ;) kryjesz swoj main char.

Zygmunt
26-10-2006, 10:25
wow, bywal 23h dziennie i to spoooooro razy. Kurcze, tylko czemu po raz 10ty sprawdzam na pskonejott.com ile czasu bylem online (wiem, wiem, starosc nie radosc, mam prawo zapomniec ile czasu bylem online w maju '06, 5 miesiecy temu) i widze - 21h max, 1 raz. Damn, ostro.
Ciekawe, czemu ludzie mowia cos, nie zadajac sobie nawet trudnu sprawdzenia. Ciekawe, czy choc raz zaczales rozmowe ze mna i sprawdziles czy ja to ja. Zaczales?
Jeden gostek chcial mnie upolowac jak sobie stalem drutkiem. Podchodzil pare razy, o 2-3 w nocy. Po ktoryms razie dal sobie spokoj i zaczal w koncu normalnie rozmawiac i rozmowa sie potoczyla normalnie. Coz, super bota mialem chyba, inteligentnego choc troszke skoro potrafil prowadzic rozmowe...
GM 2 razy mnie sprawdzal, za kazdym razem okolo 2 w nocy. Za pierwszym razem prawie udalo mi sie zaraportowac gostka. Prawie bo po 10 sec GM dal loga smiejac sie. Za drugim razem udalo mi sie tylko powiedziec "heya" i GM - rowniez smiejac sie - dal loga. Ten sam GM.
Jakis gostek z Pandorii tez mowil na forum ze sharuje. Jak mu podalem pare faktow z Pandorii i mojego spotkania z Thaldusem i Fenza, to sie zamknal. Heh, satysfakcja jak sie kogos tak udupia :P

Spox, Jilixi tez kiedys mowil ze sharuje z Sowqu. Jakies 3 miesiace temu przestal i powiedzial, ze "maybe you dont share". A ja mu odpowiedzialem to samo co calutki czas mu mowilem: "I dont give a f**k what do you think about it". To samo tez tobie odpowiadam ;)

btw. Mam nadzieje udupic jeszcze paru high lvli ktorzy sharuja i dodatkowo pkuja nubkami. Takze tych co kupili chary za rl cash. Moze i ciebie przez przypadek tkne? Kto wie, ja nie, bo nie wiem czemu odwaznie ;) kryjesz swoj main char.
Nie pytalem cie o historyjki drzewa bambusowego.
Dwadziescia jeden godzin online swiadcza o czyms.
Ciesze sie, ze potrafisz rozsmieszyc GM.
Ale, ty rozsmieszasz wszystkich wiec sie nie dziw, ze sie smieja i znikaja.
Biedne Hlvl pekuja nobkami i jeszcze sharuja.
Przeciez to nie wypada pekowac nobkami, wymuszac paymenty, zabijac innocent, pisac na trade po polsku. Przeciez to jest Tibia i nie wolno robic takich rzeczy, bo Tibia jest swieta, a za to mozna isc do wiezienia. Moj brat juz zaczal zabijac, narazie czysci tylko Venore zabija wszystkich zlych pekersow, takich co to maja biale i czerwone czachy. Jam jest JURA - czyt. Prawo. Wsadze was wszystkich do wiezienia jak bedziecie sharowac i pekowac.

Zrob to, nie mam nic przeciwko, ale zacznij od siebie.
Twoj Zygmunt

jura
26-10-2006, 12:52
czekaj, sec, momencik, niech policze... 21... 21.. 21... damn, 21 nie rowna sie 23. Jak to mozliwe? hm.. czy 21 rowna sie 23? Hm... dziwne, ja licze, licze i nadal 21 nie rowna sie 23... Hm... wydawaloby sie taka prosta rzecz, a nie zgadza sie...

"Taifun Devilry has no Insomniacs Entries!" Hm... fajny gosc, nie sharuje ni nic. Przeciez nie ma zadnych wpisow...

"Dwadziescia jeden godzin online swiadcza o czyms."
Tak, swiadcza ze ktos byl 21 godzin online. 21 godzin online 3 razy pod rzad swiadcza o czyms. Ale... ja przeciez nic nie wiem, no nie? I powinienem zaczac od siebie :p

Btw. Zygmunt, co cie tak ugryzl ten temat high lvli i ich pkowania? O ja glupi, nie powinienem tego tematu poruszac bo moge komus nadepnac na odcisk... Ciekawe tylko komu?

Zygmunt
26-10-2006, 13:01
czekaj, sec, momencik, niech policze... 21... 21.. 21... damn, 21 nie rowna sie 23. Jak to mozliwe? hm.. czy 21 rowna sie 23? Hm... dziwne, ja licze, licze i nadal 21 nie rowna sie 23... Hm... wydawaloby sie taka prosta rzecz, a nie zgadza sie...

"Taifun Devilry has no Insomniacs Entries!" Hm... fajny gosc, nie sharuje ni nic. Przeciez nie ma zadnych wpisow...

"Dwadziescia jeden godzin online swiadcza o czyms."
Tak, swiadcza ze ktos byl 21 godzin online. 21 godzin online 3 razy pod rzad swiadcza o czyms. Ale... ja przeciez nic nie wiem, no nie? I powinienem zaczac od siebie :p

Btw. Zygmunt, co cie tak ugryzl ten temat high lvli i ich pkowania? O ja glupi, nie powinienem tego tematu poruszac bo moge komus nadepnac na odcisk... Ciekawe tylko komu?

Zaden zdrowy na umysle czlowiek nie jest w stanie siedziec 21h przy kompie.
Ty byc moze nie jestes zdrowy, ale tez nie dalbys rady, wiec wnioski sa proste. Mianowicie sharujesz lub botujesz, a innym mowisz co maja robic a co nie wypada.
PFUI PANIE TUTORZE SHARERZE, BADZ BOTERZE, BADZ I TO I TO
ZYGMUNT IV DZBANEK

djmtv
26-10-2006, 13:43
@up
myslisz sie
nie jest to trudne przesiedziec 21h
co innego jak by ktos tak siedzial kilka dni pod rzad ale jura mowi ze byl to jedno razowy wyskok ;)

Zygmunt
26-10-2006, 14:22
@up
myslisz sie
nie jest to trudne przesiedziec 21h
co innego jak by ktos tak siedzial kilka dni pod rzad ale jura mowi ze byl to jedno razowy wyskok ;)

Moze ja sie myle, ale liczby napewno sie nie myla:
Miesiac MAJ 2006r
Character Kazordonicus 400 godzin 30min online time
Character Juroqu 25 godzin 15min online time
Character Jura 4 godziny 0min online time
Character Soa 0 godzin 15min online time

Razem 430 godziny w miesiacu, srednio dziennie ~~czternascie godzin online.
Kolejny przyklad zdrowego, bezrobotnego - ktorego karmia podatnicy.
Chyba, ze w maju mial WAKACJE :P

Dregar
26-10-2006, 14:36
...
Czas grania jury

400 godzin 30min+25 godzin 15min+4 godziny 0min+0 godzin 15min=430 godzin 0 min

Miesiac

30 dni x 24 godziny=720 godzin

Srednia dzienna czasu spedzonego przed komputerem
430godzin:30dni= okolo 14 godzin i 20 minut

jako ze doba ma 24 godziny-14godzin 20 minut=9 godzin i 40 minut

9 godzin i 20 minut wystarczy przecietnemu czlowiekowi na sen zporzycie posilkow odwiedzenie lazienki i wyjscie na dwor na 1godzine ... mozliwe ze nie pracuje ... a jak pracuje to spedze pare godzin w pracy przed komputerem wiec ja uwazam po tym co przedstawilem wam tu ze jura mogl wykonac to sam

btw. nie znam jury i poznac nie zamiezam, ale denerwujace jest jak ktos o cos oskarza, a to nie jest prawda ... zakonczcie temat botowania i sharingu Jury bo tak naprade tylko on wie czy gral sam i nikt na nim nie wymusi przyznania sie do czegos prawda?

Bjoern Shu
26-10-2006, 21:53
skonczcie pierdolic glupoty kto ile byl online, sharuje? zostanie ukarany
i zajmijcie sie wydarzeniami z nebuli, juz mam dosc takiego cwaniarskiego napinania sie na forum

jura
26-10-2006, 23:40
heh, podliczacie czas a nie zwracacie uwagi na 1 rzecz ktora jest podstawowa. Inaczej liczy sie czas gdy stoi sie druidem i macha uhy, gdy mozna w realu stac, dlubac w .... i patrzec na battle/vip list. Inaczej liczy sie gdy sie expi np. na dragach i chwila nieuwagi kosztuje wizyte w temple. Wiem ze jednorazowe expienie 23h non stop tez jest mozliwe (cokolwiek by nie mowili niektorzy tutaj, znam osoby ktore tak robily bez sharingu), jednak dosc ryzykowne.
Inaczej sie gra gdy mozna sobie stac i wciskac hotkey co 3-7 minut a inaczej gdy trzeba w ciagu 3-7 minut sporo zrobic.

btw. Dregar, znam taki fajny skrot - RASAP. Rook as soon as possible. Gdy o tym mowie ludziom natychmiast przechodzi ochota dawac mi passy do swoich charow. I mam szczera nadzieje ze ktos mi zrobi RASAP gdy dam mu dobrowolnie passy do mego konta.

Miedziany_Rudzielec
27-10-2006, 08:28
Chciałem sie zapytać o wasze zdanie na temat wygranego tej wojny. Według mnie wygra Viribus Unitis.

Uszatek_Jacek
27-10-2006, 15:17
A wedlug Mnie wygra OF : )

zelow
27-10-2006, 15:22
ja też myśle że Viribus Unitis :)

Lovah
27-10-2006, 15:51
Wygra ten, kto będzie wiecej robil niż gadał.
Wygra ten, kto będzie cierpliwszy i lepiej zgrany.
Wygra ten, kto będzie miał wspaniałego lidera i doskonałe plany.
Wygra ten, kto się nie wystraszy i nie wykruszy.
Wygra ten, kto popełni mniej błędów.

Tak, więc za wczesnie na spekulacje.

jura
27-10-2006, 16:53
wyrazanie opinii "kto wygra" przez osobe ktora walczy jest lekko idiotyczne wg mnie. Jesli ktos jest w Ordo a mowilby ze wygra Viribus to bylby chyba w zlym miejscu. To samo dotyczy sie goscia ktory jest w Viribus.

Miedziany Rudzielec i Uszaty Jacek sa w obu gildiach o ile sie orientuje. Wg mnie ich opinie na temat ewentualnego wygranego sa ... malutko warte bo wiadomo, ze beda mowili ze ICH gildia wygra ;p

AliEn125
27-10-2006, 19:00
Alpax skoro zalożyłeś takiego chara, zapewnie sam jestes wspanialy, wiec może pokażesz swoje zdjęcie, zamiast nabijać się z Jacka, który w przeciwieństwie do ciebie nie ma brązowego języka i nosa. I jak to powiedzial Jura, nie udzielaj się, ponieważ nie jesteś bezstronny ;)

Bjoern Shu
27-10-2006, 20:27
wyrazanie opinii "kto wygra" przez osobe ktora walczy jest lekko idiotyczne wg mnie. Jesli ktos jest w Ordo a mowilby ze wygra Viribus to bylby chyba w zlym miejscu. To samo dotyczy sie goscia ktory jest w Viribus.

Miedziany Rudzielec i Uszaty Jacek sa w obu gildiach o ile sie orientuje. Wg mnie ich opinie na temat ewentualnego wygranego sa ... malutko warte bo wiadomo, ze beda mowili ze ICH gildia wygra ;p

jako ze jestes powaznym czlowiekiem bardzo bym cie prosil o zaprzestanie myslenia ze alpax to uszatty jacek poniewaz jest to nie prawda, dziekuje.

Bjoern Shu
27-10-2006, 20:30
Alpax skoro zalożyłeś takiego chara, zapewnie sam jestes wspanialy, wiec może pokażesz swoje zdjęcie, zamiast nabijać się z Jacka, który w przeciwieństwie do ciebie nie ma brązowego języka i nosa. I jak to powiedzial Jura, nie udzielaj się, ponieważ nie jesteś bezstronny ;)

a ciebie prosilbym o zamilkniecie bo alpax to nie jest uszaty jacek
wiec darujcie sobie-.-'

AliEn125
27-10-2006, 20:53
a ciebie prosilbym o zamilkniecie bo alpax to nie jest uszaty jacek
wiec darujcie sobie-.-'

Na Twoją grzeczną prośbę grzeczne odpowiem, że nadal uważam ze to Alpax :) A Ty kim jestes że go bronisz?

Bjoern Shu
27-10-2006, 22:02
Na Twoją grzeczną prośbę grzeczne odpowiem, że nadal uważam ze to Alpax :) A Ty kim jestes że go bronisz?

jego rl i zapewniam cie ze nie ma on nawet konta na tibia.pl

btw Masa
Oct 27 2006, 21:46:23 CEST Killed at Level 161 by Xaemus Serigimox
and by Arthas of nebula

Shimur
27-10-2006, 22:03
Hehe no to bedzie jazda xD

Masa-Oct 27 2006, 21:46:23 CEST Killed at Level 161 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula

Lovah
27-10-2006, 22:10
Sytuacja na obecna chwile ma sie tak:

Viribus[16]:
Silver, Arthas, Lapka, Vura, Hepios, Maledrus, Celandia, Xaemus, Friida, Morrderca, Asanil, Castor, Chudzierlok, Vukios, Mengirt, Goho
Ordo Fidelis [8]:
Alpax, Knaak, Tert, Pyrokar, Masakratus, Shargas, Lipek, Majqu

Jeszcze przynajmniej 6-7 osób musiałoby sie zalogowac z ekipy OF zeby byla tu mowa o jakiejkolwiek dalszej bitwie.

jura
27-10-2006, 22:11
jako ze jestes powaznym czlowiekiem bardzo bym cie prosil o zaprzestanie myslenia ze alpax to uszatty jacek poniewaz jest to nie prawda, dziekuje.

dlaczego sadzisz ze ja sadze ze Uszaty Jacek to Alpax? Czy czymkolwiek dalem to do zrozumienia? o.0
Czy "stronniczy" = "Alpax"? o.0

coz, wyciagasz chyba za daleko wnioski...

Bjoern Shu
27-10-2006, 22:18
i nic z tego ni bedzie
pomimo ze wole ordo to nic oni nie robia maja dobry team ale nikt nie loguje jak tak dalej pojdzie to vurai spolka wygra ta wojne..

Lipek_Aldix
27-10-2006, 22:21
jak widac pozycja expiacych nam sie wychodzi na dobre ;]
ale jest tak zle ze gorzej juz byc nie moze wiec to jakis plus...

Sonik'ex
27-10-2006, 22:27
Morale OF spadly do-10 Ludy Baltek padl :/ no coz

p.s Lipek co ta wojna ma do tego ze mlodszy vura musi isc po 22 spac powiedz prosze co to ma to tibi tego forum i tej wojny? aa wiem przegrywacie i juz niewiesz do czego sie dojebac :/ AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.;)

Lovah
27-10-2006, 22:38
Podsumowując: sytuacja OF z dnia na dzień się pogarsza, jeżeli chodzi o liczbę zdobytego expa w ostatnim tygodniu to Masa wbił 1.6 mln expa (z którego wiekszosc dzisiaj stracił), jezeli chodzi o reszte to exp VU i OFu jest porównywalny. Dalej już tak wesoło nie jest, bo budżet za blessy, stracony loot i aole ciągle się wykrusza, o moralach nie wspominając.

Jak będzie dalej? Zobaczymy.

Elmer
27-10-2006, 23:15
No no no. Ja też się popisałem. Nie ma to jak pomylić hotkeye xD

Arcienes
27-10-2006, 23:17
Masakratus Killed at Level 161 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula.

To już jest cios prosto w serce.... ;)

Boytano
27-10-2006, 23:21
Czy pg Bartka po tym dedzie spadnie? ;o

Bjoern Shu
27-10-2006, 23:55
Czy pg Bartka po tym dedzie spadnie? ;o

to twoja fota?

Boytano
28-10-2006, 00:04
Nom, całkiem dziwna, wyglądam na niej jak ćpun ;p

Bjoern Shu
28-10-2006, 03:37
ehe mr gangsta

Arcienes
28-10-2006, 08:32
Nom, całkiem dziwna, wyglądam na niej jak ćpun ;p

wyglądasz na niej jak by ktoś cie odrywał od tibi po tygodniu grania bez przerwy :)

Rognis
28-10-2006, 11:13
No i nareszcie padł...ciekawe czy teraz Masa~ będzie se dalej expił? Co o tym Lipek~ sądzisz..?:P

Webi
28-10-2006, 11:33
Nikt nie ejst niesmiertelny, skoro seromontis padl w trapie, to czemu nie masa?

starysiad
28-10-2006, 11:41
ma ktos jakies screeny/filmy jak masa padl? :P

Sonik'ex
28-10-2006, 13:32
Ej a tak wogule co do paymentow OF to wy mowicie np text:"niedam wam pustego viala" albo "nigdy niezaplace" a kto mowil ze bedziecie mogli placic?
LEAVE SERWER.
Knaak never free....never:]

Zygmunt
28-10-2006, 15:09
Nikt nie ejst niesmiertelny, skoro seromontis padl w trapie, to czemu nie masa?
Mowisz tak zeby pocieszyc siebie? All wiemy, ze to ty grales masa w momencie gdy rozscielal kocyk by polozyc sie na ziemi. Cos ci sie popackalo daleko ci do Papierza wiec nie musiales calowac gleby. Masa expi jak widac niedlugo podzieli los Air'maga GOGOGO LVL 100.

Rognis
28-10-2006, 15:11
Oj coś dla Masy nie idzie odrabianie start po ostatniej śmierci..:P

Oct 28 2006, 14:07:06 CEST Died at Level 160 by a warlock

Knaak The Sorcerer
28-10-2006, 15:16
Ej a tak wogule co do paymentow OF to wy mowicie np text:"niedam wam pustego viala" albo "nigdy niezaplace" a kto mowil ze bedziecie mogli placic?
LEAVE SERWER.
Knaak never free....never:]

Omg kretynie spusciles sie juz? Kto powiedzial ze chce byc wolny jak uda im sie wygrac? Gowno mozesz zrobic a najwiecej piszesz tutaj, lol. Ja nie jestem typem osoby ktora potrzebuje chara w grze aby zyc normalnie (niestety nie mozna tego powiedziec o innych osobach, ktore pisza takie texty jak ty =< )

Co ma byc to bedzie, co wy mozecie oceniac po 2 tygodniach wojny? Zreszta tego nawet wojna nie mozna nazwac, niestety.

Zygmunt
28-10-2006, 15:23
skoro wiedzieliscie ze to niby webi gra, dlaczego krzyczeliscie ze zabiliscie "rudego" ? o.O

Bo wypadla nam ruda skora do addona i teraz mamy rozkmine co z nia zrobic

Ter
28-10-2006, 17:50
Warning! The murder of Zaroht was not justified. :confused:

Shimur
28-10-2006, 19:00
Hah wreszcie obejżałem ;>> zajebisty filmik, szkoda, że środek troche nudny, ale poczatek i końcówka całkiem niezła ( niezłe zgranie VU)

PS. ale tez nie gadajcie że Masa jak szmata padł bo tam to raczej nie narobił by za dużo nikt :PP miał pecha że padło na niego :P

ale jeszcze raz GZ VU

Arcienes
28-10-2006, 19:05
Hah wreszcie obejżałem ;>> zajebisty filmik, szkoda, że środek troche nudny, ale poczatek i końcówka całkiem niezła ( niezłe zgranie VU)

PS. ale tez nie gadajcie że Masa jak szmata padł bo tam to raczej nie narobił by za dużo nikt :PP miał pecha że padło na niego :P

ale jeszcze raz GZ VU

daj link ;)

jura
29-10-2006, 02:12
Bo wypadla nam ruda skora do addona i teraz mamy rozkmine co z nia zrobic

nie ma to jak niektorzy, co biora ta gre tak powaznie...

Sonik'ex, moze przyjrzysz sie ludziom z Viribus ktorych az rzuca jak tylko powiedza lub uslysza slowo "rudy"? Mnie zawsze ciekawilo jak taki np. Xaemus to przezywa. Bo ja wiem, ludzie sa rozni, ale zeby az tak ludzie przezywali gre i to co sie w niej dzieje... heh, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac nad paroma ludzmi z Viribus.
Xaemus, raczej jego pierwszy - ten bardziej "wyszeczekany" czyli nieprzebierajacy w slowach - owner (sharing lub naprawde sie zmienil, i tak moze byc) to tylko przyklad. Ludzi ktorzy biora Tibie za powaznie jest - zwlaszcza w Viribus - wiecej...

Knaak The Sorcerer
29-10-2006, 09:51
Jestes zly :( bo przegrywacie :( siedzisz w depo :( i niema cie jak U*****C :(
Orgazm dostaje tylko jak jestem zmoja girl w lozku :/ a ty orgazm dostajesz jak widzisz jakiegos posta na forum :/ no cuz....;)

knaak never free

ja zly? na tej wojnie w pz MUSIALEM stac moze 1-2 dni, a jak pewnie juz zauwazyles wojna trwa 15 dni~

poprostu glupie sa te wasze posty o paymentach etc, zachowujecie sie jakbyscie byli jacys niepokonani etc.

piszesz, ze nie beda mial paymenta bede hunted forever (akurat to wiedzialem od poczatku pierwszej wojny), ale za to jak wygramy to cale Scythe bedzie sobie moglo pomarzyc o paymencie :)

//Skywalker~

Zygmunt
29-10-2006, 10:15
nie ma to jak niektorzy, co biora ta gre tak powaznie...

Sonik'ex, moze przyjrzysz sie ludziom z Viribus ktorych az rzuca jak tylko powiedza lub uslysza slowo "rudy"? Mnie zawsze ciekawilo jak taki np. Xaemus to przezywa. Bo ja wiem, ludzie sa rozni, ale zeby az tak ludzie przezywali gre i to co sie w niej dzieje... heh, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac nad paroma ludzmi z Viribus.
Xaemus, raczej jego pierwszy - ten bardziej "wyszeczekany" czyli nieprzebierajacy w slowach - owner (sharing lub naprawde sie zmienil, i tak moze byc) to tylko przyklad. Ludzi ktorzy biora Tibie za powaznie jest - zwlaszcza w Viribus - wiecej...

Zanim powiesz cos o ludziach ktorzy przezywaja ta te gre, spytaj lepiej brata jak chce zrobic demon helmet quest.....lub tez powiedz mu ze: "knight jest do dupy". Zapewne czeka cie wojna na noze. Btw zbudowales juz traktor?

AliEn125
29-10-2006, 10:39
http://img147.imageshack.us/img147/9564/masacd2.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=masacd2.jpg)

jura
29-10-2006, 12:12
Zanim powiesz cos o ludziach ktorzy przezywaja ta te gre, spytaj lepiej brata jak chce zrobic demon helmet quest.....lub tez powiedz mu ze: "knight jest do dupy". Zapewne czeka cie wojna na noze. Btw zbudowales juz traktor?

jak to ktos powiedzial...
"Nie pytalem cie o historyjki drzewa bambusowego." ;p

Zygmunt
29-10-2006, 12:50

Klimat panujacy w twoim szalasie postawionym na drzewie bambusowym mi tez sie podoba.
12:18 Sowqu: przestan albo napisze na forum ze twoja zona sie z toba rozwodzi
HAHAHAAHHA
Szkoda ze kompleksow nie mozna sprzedac - bylbys milionerem

Lord Asmor
29-10-2006, 19:51
Ojj Ciekawo ostatnio coś na Nebuli zaczynam tu grać xDD:baby:

jura
29-10-2006, 22:06
Klimat panujacy w twoim szalasie postawionym na drzewie bambusowym mi tez sie podoba.
12:18 Sowqu: przestan albo napisze na forum ze twoja zona sie z toba rozwodzi
HAHAHAAHHA
Szkoda ze kompleksow nie mozna sprzedac - bylbys milionerem

ups, sorry za powtorzenie ale nadal nie moge zalapac o co ci chodzi. Moze jasniej dla takiego prostego czlowieka jak ja? ;)

a o kompleksy moze zapytasz Xaemusa, jakos on ma chyba kompleks na kolor "rudy", bo odmienial juz go przez wszystkie przypadki, rodzaje i liczby, odmieniajac na wszelkie mozliwe sposoby.

Webi
30-10-2006, 16:10
Maly off topic wam sie zapodal? Castor drugie konto? Czyzby multinickowanie?

Co do opena na Edron, to wlasnie tam pokazalisice swoja klase. Przy absencji Masakratusa, deadzie Shargasa i ogolnym niezorganizowaniu ludiz z Ordo po prosut powinniscie ich wszystkich tam zabic, a nie sie wycofac.
A ze wczorja mass niewyszedl to trudno. Nie zawsze wszystko wychodzi (wystarczy ze spojrzysz w lustro)

Edit: Oczywiscie chodzi o to, ze to lustro nie wyszlo rzemieslnikowi:)

Castor_Greey
30-10-2006, 16:28
Na innym koncie mam bana. To ze nie umiesz zrobic nic w tibi to jedziesz po mnie na forum? No coz ciezkie masz zycie frajera...

Lipek_Aldix
30-10-2006, 17:28
nazywajmy rzeczy po imieniu, na edron nie bylo open tylko bloczenie noobami zreszta jak zawsze, slyszalem tez teze ze na open to wy nie wyjdziecie bo my mamy bota, a wy niby nie macie? juz nie bede mowil kto wam tibiauto z nakladka na team bota dawal...
tak samo jest z tym gadaniem ze nas jest 30~ was 20~ i sobie nie dajemy rady, a policzcie to obiektywnie wliczajac wszystkich waszych kumpli z klas na noobach, wychodzi 60~ na 30~ z czego nas gra srednio 15 osob....
jak narazie wygrywacie i obiektywnie patrzac jestescie lepsi w tym momencie wiec nie widze problemu zeby wymyslac jakies rude leathery czy cos bo kozaczenie w trakcie wojny juz nie jednym wyszlo na zle.

Lipek_Aldix
30-10-2006, 17:56
haha, no jasne. najlepiej komus dac w tube bo ma inne poglady.
@castor
ucichlismy bynajmiej nie z waszego powodu, powodem jest to ze u nas duzo osob sobie olewa. Tylko zaczna grac to robimy wjazd na te wasze wyspy i bedzie ciekawie bo tam sie nubami nie zbloczycie ;]

jura
30-10-2006, 18:12
nasz drogi Zygmuncik pewnie zacznie teraz jezdzic po moderatorach... w koncu przeciez zawzieli sie na jego chary i posty i pokolei je banuja/usuwaja. Do jasnej... pewnie jakis spisek przeciwko niemu ;D

dla jasnosci, w/w text byl napisany w ironicznym tonie :D

Knaak The Sorcerer
30-10-2006, 21:36
Na innym koncie mam bana. To ze nie umiesz zrobic nic w tibi to jedziesz po mnie na forum? No coz ciezkie masz zycie frajera...

ja np. nie widzialem wiekszego frajerstwa niz paladynow ze Scythe biegajacych non stop na mana shieldzie :)

powiem prosto ustawmy sie na open battle, wy wszyscy kontra my, proste nie?

My mamy "rudego Bartka", wy macie ultra arthasa, wiec o co chodzi?

Macie tez super vure sotha- najlepszy paladyn na nebuli, my mamy wicke nooba jak wy to okreslacie

ahh zapomnial bym o Xaemusie...to juz mamy przechlapane :baby:

no wiec mozecie zawsze napisac do lidera naszej gildii o taka ustawke, bedziemy napewno, jezeli nie to robcie swoje mass logi dalej i "ownujcie" na tej wojnie

AliEn125
30-10-2006, 22:56
ja np. nie widzialem wiekszego frajerstwa niz paladynow ze Scythe biegajacych non stop na mana shieldzie :) Knaaku, dzięki tej wypowiedzi wiesz czemu wy padacie, a my nie :)

Miedziany_Rudzielec
31-10-2006, 07:14
ja np. nie widzialem wiekszego frajerstwa niz paladynow ze Scythe biegajacych non stop na mana shieldzie :)

Jak już wspominałem "woj z ciebie zacny", powiadam raz drugi. Tej wypowiedzi chyba nawet komentować nie trzeba. No pewnie po co przecież manaski używac skoro to droga rzecz dla ciebie, lepiej postać przed domkiem i odnowić mane na nastepną bitwę.

powiem prosto ustawmy sie na open battle, wy wszyscy kontra my, proste nie?

Chciałbyś... ale przecież jeśli wasi "szlachetni wodzowie" nie umieją kiepełą ruszyć i nic samemu wymyśleć tylko jak drechy ustawke zrobić to mówi się trudno. Co do botów to sam bot za was nie wygra. Ale przecież macie super extra wypasionego bota, który zastępuje brak waszych umiejętności pvp

Bjoern Shu
31-10-2006, 11:54
No tak bardzo dobra ideaa, ustawcie sie na open battle calymi gildiami bez zadnych noobcharow jesli macie odwage, wtedy sie okaze jak to bedzie =)

Masakratus
31-10-2006, 12:09
Witam,
duzo rzeczy zostalo tu powiedzianych pod moim adresem. Pomijam fakt ze moj wyglad nie ma nic do rzeczy. Jestem jaki jestem i nie mialem na to wplywu ze akurat mi sie oberwalo i jestem rudy. Chuck Norris tez jest rudy.
Zal mi troche czasu jaki spedzilem na nebuli. Ale wszystko wskazuje na to ze nie mamy najmniejszych szans. Brakuje nam zgrania w mojej guildi sa ludzie ktorym bardzo zalezy zeby wygrac sa ambitni, zawzieci, niestety nie sa zaprawieni w bojach a VU punktuje nas jak chce. Moze wrescie cos sie zmieni ale chce byc na tyle szczery z Wami, powiem tak jesli ktos chce odejsc z Ordo to niech odejdzie nie bede mial do niego zalu. Na open battle dzieki naszemu nowemu bomb botowi moze bysmy cos zfragowali ale boje sie ze majac takich ludzi jakich mam predzej powybijamy samych siebie wiec lepiej odejsc z honorem. Szkoda tylko ze padlem. EHH zycie.
Gratulacje dla VU.

Webi
31-10-2006, 12:19
LOl, wes se czlowieku daurj podrabianie nickow. Morale w Ordo nie sa najlepsze ale zle tez nie sa i nikt nie ma zamiaru sie poddawac. Takze nie rob niepotrzebnej propagandy.

Masakratus
31-10-2006, 12:41
LOl, wes se czlowieku daurj podrabianie nickow. Morale w Ordo nie sa najlepsze ale zle tez nie sa i nikt nie ma zamiaru sie poddawac. Takze nie rob niepotrzebnej propagandy.

To ze sharujemy razem chara nie znaczy ze masz mi mowic co ja o tym wszystkim sadze. I nie woz sie tak bo zabiore ci pasy i bedzie po frytkach.

Webi
31-10-2006, 13:06
Heh, to w tkaim razie sie uwierzytlenij i napisz na sowim komencie na tibia.com ze nick masakratus nalezy do ciebie :)
oops nie udalo sie?

Masakratus
31-10-2006, 13:18
Heh, to w tkaim razie sie uwierzytlenij i napisz na sowim komencie na tibia.com ze nick masakratus nalezy do ciebie :)
oops nie udalo sie?

Prywatna wiadomość: jkhj
Dzisiaj, 12:08
Webi
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
jestes na msn?
Owszem udalo sie, zreszta jak mozesz to sam zmien comment na tibia.com. Nie wzialem cie na sharowanie tylko po to zebys padal non stop wez wrescie cos zrob pozytecznego.

Webi
31-10-2006, 13:36
Dla mnie EOT i tyle. jestes zabawnym kolesiem, ktory sie podszywa i mysli, ze jest cool. Nie bede zwracal na ciebie uwagi i pisz sobie co chcesz.

Do innych uzytkownikow forum: traktujcie wypowiedzi Masakratusa, jak kazdeog szeregowego uzytkownika forum, ale nie jako lidera Ordo badz osobe zwiazana z ordo.

Masakratus
31-10-2006, 15:36
Dla mnie EOT i tyle. jestes zabawnym kolesiem, ktory sie podszywa i mysli, ze jest cool. Nie bede zwracal na ciebie uwagi i pisz sobie co chcesz.

Do innych uzytkownikow forum: traktujcie wypowiedzi Masakratusa, jak kazdeog szeregowego uzytkownika forum, ale nie jako lidera Ordo badz osobe zwiazana z ordo.

Czemu zmieniles pasy? Okradles mnie z chara -.- Nebula nie ma przyszlosci :( Jaki ja bylem glupi ze ci zaufalem

Knaak The Sorcerer
31-10-2006, 15:56
Jak już wspominałem "woj z ciebie zacny", powiadam raz drugi. Tej wypowiedzi chyba nawet komentować nie trzeba. No pewnie po co przecież manaski używac skoro to droga rzecz dla ciebie, lepiej postać przed domkiem i odnowić mane na nastepną bitwę.

Chciałbyś... ale przecież jeśli wasi "szlachetni wodzowie" nie umieją kiepełą ruszyć i nic samemu wymyśleć tylko jak drechy ustawke zrobić to mówi się trudno. Co do botów to sam bot za was nie wygra. Ale przecież macie super extra wypasionego bota, który zastępuje brak waszych umiejętności pvp

juz sie nie wykrecaj...i nie probuj robic z siebie profesjonalisty, co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie. To samo do sorcow waszych, gdzie pogubiliscie stone skiny? bo z tego co pamietam to celandia nie wrzucil nawet utani gran hura zanim mu sie mana skonczyla i padl =p

mowicie ze mamy braki w pvp, ale wy naprawde nie jestescie lepsi bo jak przychodzi co do czego to kazdy sie rozbiega w inna strone i polowa pada a druga polowa ucieka dac loga <mowa o wczesenijszym open battle> Wiec walcie sobie te sneak attacki etc, nam to nie przeszkadza za bardzo. Jak wygracie wojne mozecie sie cieszyc dopiero, a nie juz imprezy na noob charach robicie przy skrzynce wirtualnego piwa. Ten payment list tez jest niezly, nie wiem ktory z was to napisal, ale to juz nie moja sprawa tylko sprawa mózgu tego kolesia.

cya :)

Masakratus
31-10-2006, 16:42
juz sie nie wykrecaj...i nie probuj robic z siebie profesjonalisty, co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie. To samo do sorcow waszych, gdzie pogubiliscie stone skiny? bo z tego co pamietam to celandia nie wrzucil nawet utani gran hura zanim mu sie mana skonczyla i padl =p

mowicie ze mamy braki w pvp, ale wy naprawde nie jestescie lepsi bo jak przychodzi co do czego to kazdy sie rozbiega w inna strone i polowa pada a druga polowa ucieka dac loga <mowa o wczesenijszym open battle> Wiec walcie sobie te sneak attacki etc, nam to nie przeszkadza za bardzo. Jak wygracie wojne mozecie sie cieszyc dopiero, a nie juz imprezy na noob charach robicie przy skrzynce wirtualnego piwa. Ten payment list tez jest niezly, nie wiem ktory z was to napisal, ale to juz nie moja sprawa tylko sprawa mózgu tego kolesia.

cya :)

Knaak to jeden z tych na ktorych zawsze moglem polegac!!!
Cokolwiek ukradl zawsze sie ze mna podzielil - prawdziwy przyjaciel

Elmer
31-10-2006, 16:52
co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie

Nazywasz swojego Guru aka Wickanine(chyba, że jeden z ownerów thor etera na nim grał) n00bem? Nie zapominaj, że to jego na moście uratował mana shield.

Knaak The Sorcerer
31-10-2006, 18:28
Nazywasz swojego Guru aka Wickanine(chyba, że jeden z ownerów thor etera na nim grał) n00bem? Nie zapominaj, że to jego na moście uratował mana shield.

na open battle? czy 20 vs 1 + waszych 20 noob charow pochodzenia 2 ownera od kazdej postaci?

Masakratus
31-10-2006, 18:42
na open battle? czy 20 vs 1 + waszych 20 noob charow pochodzenia 2 ownera od kazdej postaci?

Knaak zawsze byles dzielnym wojownikiem niech sobie mowia co chca.
Nigdy szybko nie padales! Zawsze szukales jakichs schodkow zeby mozna bylo schodzic up/down. Z tego co pamietam jak padles na edl to walili cie jakies 30sec, a w venore az 10sec im to zajelo, wiec nie gadajcie ze szybko padl tym bardziej ze bylo bardzo duzo od was noob charow ktore zawsze nam przeszkadzaja.

Bjoern Shu
01-11-2006, 01:42
@up jestes zalosny WYJDZ

Masakratus
01-11-2006, 13:13
@up jestes zalosny WYJDZ
To ze ludzie twojego pokroju mnie nie lubia to akurat dobrze swiadczy o mnie.
Zycze zdrowka

Dregar
01-11-2006, 13:31
@up
ciekawe co za debil z gildi Vury~ wpadl na pomysl podszywania sie pod Mas~ ... odnosze wrazenie ze prubujecia ta wojne wygrac tak ze pod wzgledem psychicznym ...
@down
co prawda to nie falsz

Bjoern Shu
01-11-2006, 14:50
Psychiczne to oni napewno maja ale problemy

Arcienes
01-11-2006, 19:42
Dzisiaj ordo chyba się naprawde nudziło, aż tak że swoimi noob charami pkowali w Thais, tzn łapali ludzi w "pułapki" niestety byłem jedną z ofiar, dzięki wielkie!

P.S. Zajelibyście się wojną a nie uprzykrzaniem życia normalnym graczom ::confused:

kanelsc
01-11-2006, 21:12
Chciałbym pomóc osoba zaczynajacym grać na nebuli mam dla nich specjalne paczki. Aby dostac paczke wyslij maila z nickiem i miastem gdzie mam wysłać paczke. Bede weryfikował i osadzał czy moge wysłać, prosze o zgłaszanie osób które naprawde zaczynaja grać na nebuli. Swojego nicku nie podaje ponieaż niechcem zostać zaspamowany. Mój mail: [email protected]

Corsair
02-11-2006, 14:12
@up
Zaczolem grac na nebuli :p

moj nick : Cfaniac

z gory thx . Wyslij na darashie :P

@topic
Masakrator ,a co ma do Tibi to ze jestes Rudy ?!

Zaczynam grac.

Zobaczymy sie w piekle xd

Masakratus
02-11-2006, 14:45
@up
Zaczolem grac na nebuli :p

moj nick : Cfaniac

z gory thx . Wyslij na darashie :P

@topic
Masakrator ,a co ma do Tibi to ze jestes Rudy ?!

Zaczynam grac.

Zobaczymy sie w piekle xd

NO oni wszyscy mowia ze jestem rudy i falszywy ;/. Mam nadzieje ze tez moze jestes rudy to juz bedzie nas dwoch a razem jak wiadomo razniej.
Pozdrawiam
jak bedziesz potrzebowal itemki to pisz do Masakratus/Edron

jura
02-11-2006, 15:35
@up
ciekawe co za debil z gildi Vury~ wpadl na pomysl podszywania sie pod Mas~ ... odnosze wrazenie ze prubujecia ta wojne wygrac tak ze pod wzgledem psychicznym ...
@down
co prawda to nie falsz

pytanie:
Czy psychopata ktory sledzi swoja ofiare, wysyla jej anonimy, nagrywa, puszcza filmiki w publicznych miejsach, nie daje o sobie zapomniec - czy taka osoba jest zdrowa na umysle?

Wiele osob z Viribus sadzi chyba ze ta gra zwana Tibia to caly ich swiat, a wygrana wojna to byc albo nie byc takze w realu. Coz, dlatego siegaja po takie metody jak Xaemus ktory uzywal 10 nub charow byle tylko obrazac (odwazniak, bal sie mainem) czy pare innych osob. Dla mnie to chore i szkoda ze nie znam nickow main charow, bo po prostu dodalbym do pernamently ignored. Jakos nie mam ochoty rozmawiac z ludzmi ktorzy sadza ze Tibia to cale ich zycie...

Masakratus
02-11-2006, 16:19
pytanie:
Czy psychopata ktory sledzi swoja ofiare, wysyla jej anonimy, nagrywa, puszcza filmiki w publicznych miejsach, nie daje o sobie zapomniec - czy taka osoba jest zdrowa na umysle?

Wiele osob z Viribus sadzi chyba ze ta gra zwana Tibia to caly ich swiat, a wygrana wojna to byc albo nie byc takze w realu. Coz, dlatego siegaja po takie metody jak Xaemus ktory uzywal 10 nub charow byle tylko obrazac (odwazniak, bal sie mainem) czy pare innych osob. Dla mnie to chore i szkoda ze nie znam nickow main charow, bo po prostu dodalbym do pernamently ignored. Jakos nie mam ochoty rozmawiac z ludzmi ktorzy sadza ze Tibia to cale ich zycie...

Jura ty tez czujesz sie sledzony tak jak ja? Mi to sie nawet w nocy sni ten caly Xaemus normalnie mowie ci!! Ma 10 noob charow przeciez to skandal. Jura w tobie jedyna nadzieja zraportuj go przeciez nie mozna miec 10 noob charow?! A jeszcze slyszalem ze on sie nie goli i gra w tibie nieogolony. To juz wogole ban mu sie nalezy chyba co nie?

Maus
02-11-2006, 18:58

Co do Alpaxa to on jest przeciez piekny macie tu link jak maly chlopiec pije vódke
http://s114.photobucket.com/albums/n261/Hirsutus/?action=view&current=noc022.jpg

pytanie:

A ty co moze jestes aniolek a kto jest online prawie caly czas jak nie na druidzie to na knighcie? Wiec zamknij sie i nie komentuj ze VU traktuje to powaznie a OF nie. Jestes neutralny to taki zostan a nie kozak na forum a w tibi NEUTRAL.

Dregar
02-11-2006, 21:34
pytanie:

Dobrze moze i nie daja o sobie zapomniec ale jeszcze nie widzialem filmikow np o tobie czy masie czy kimkolwiek z OF ... raczej nikogo nie przesladuja ... jedynie co to sie nabijaja, a ze zachowuja sie jak dzieci albo i gorzej to nic na to nie poradzisz, nie naprawisz calego swiata chodzbym nie wiem jak bys sie staral z czescia wydarzen musisz sie poprostu pogodzic.

Hirsutus
02-11-2006, 23:04
Co do Alpaxa to on jest przeciez piekny macie tu link jak maly chlopiec pije vódke
http://s114.photobucket.com/albums/n261/Hirsutus/?action=view&current=noc022.jpg

A ty co moze jestes aniolek a kto jest online prawie caly czas jak nie na druidzie to na knighcie? Wiec zamknij sie i nie komentuj ze VU traktuje to powaznie a OF nie. Jestes neutralny to taki zostan a nie kozak na forum a w tibi NEUTRAL.

Ale wy jestescie nienormalni wszyscy przejmujecie sie tym jakby Tibia to bylo cale wasze zycie dajcie sobie wszycy na luz omg...

Btw tu jest moja fotka i tez nie jestem piekny, ludzie lajtujcie... !!
http://s114.photobucket.com/albums/n261/Hirsutus/?action=view&current=Obraz011.jpg

Emce~
03-11-2006, 17:07
wukado głaskaj filemona xD

Dregar
03-11-2006, 17:19
@up
napewni lepsi od ciebie ;];];];];] mozemy pocisnac solowke w rl bez sprzetu do 1 blood.

to 20 lat to chyba nieprawdziwe ... wiekszego debila od ciebie nie widzialem nawet Xeam~ jest madrzejszy od ciebie co wcale nie oznacza ze jest glupi, bo calkiem madrze zdarzalo mu sie wypowiadac na tym forum

@Edit
y nadal OF siedzi w pz bo jakos nie chce mi sie na nebule lognac i pytac starych znajomych ktorzy pewnie i tak ledwo pamietaja takiego naaba jak ja.

Maus
03-11-2006, 17:40
@up
kawior zlamusiles sie tym postem:(

@Maus
Jak wy jestescie tacy piekni i wogule dzieci z bulerbyn to pokazcie sfoje fotki hetnie pzekopie te ryje jak je zobacze w krk na battle.A co do napletow z nikiem na forum "Masakratus" to wez lahnij matóli batona a puzniej sie pod kogos podszywaj bo jestes zalosny jak zul pot rzabkom zbierajacy na wino a i tak go niekupuje bo idzie to tfojej starej daje jej 2 pln i ja cisnie w sranko.

niestety niemam ale widzialem na www.spoconeszpary.pl tfoja matule z 5 murzynami i 2 cyganami moze zdasz jakies relacje z tego filmiku?

sori ze wam na matule jade ale rodzicow sie niewybiera =(

Nie jestem z VU ani z OF.Jestem tylko zwyklym malym 50 sorcererm ktory gra na nebuli i widzi co sie dzieje.Mam kumpli z VU i OF jesli mozna ich nazwac kumplami bo pisza tylko jak cos chca np. Masz sd na sell itp -.-

Drachol'ek
03-11-2006, 17:45
ja własnie stworzylem sobie nowa postac, wlasnie na tym serwerze;]

btw, czy ten serwer nadal jest "Polski"?

Koronowany rycek
03-11-2006, 20:02
Taak. Szwedow praktycznie nie ma. 85 % to sa polacy w tym 50% to nooby/thiefy/nooby ktore naduzywaja protekcji 5% to pedofile/tranwestyci a 10% to szanowani gracze;)

jura
03-11-2006, 21:30
Dobrze moze i nie daja o sobie zapomniec ale jeszcze nie widzialem filmikow np o tobie czy masie czy kimkolwiek z OF ... raczej nikogo nie przesladuja ... jedynie co to sie nabijaja, a ze zachowuja sie jak dzieci albo i gorzej to nic na to nie poradzisz, nie naprawisz calego swiata chodzbym nie wiem jak bys sie staral z czescia wydarzen musisz sie poprostu pogodzic.

filmikow nie publikuja, jednak idiotyczne fotki tak...

Nabijanie sie z kogos ma sens jak jest smieszne. Ja jakos nie widze nic smiesznego w postach ludzi z Viribus (z 5 idiotycznych watkow) czy Ordo (o ile pamietam 1 idiotyzm) ktore maja na celu jedynie przesladowanie kogos.

myslisz ze nabijanie sie z kogos to taka dobra rzecz? coz... z dziewczyny tez sie "tylko" nabijali, az w Gdansku popelnila samobojstwo...
Wiesz moze co to jest "mobbing"? A przemoc psychiczna? Tu nie ma krwi ani ran na ciele, a jednak cos jest nie tak... Moderatorzy tez chyba tak sadza skoro pare nickow tutaj dostalo bany, pare jeszcze dostanie - zarowno na tibia.com jak i na tibia.pl.

Coz, ale jak dyskutowac o takich ciekawych rzeczach z ludzmi ktorzy maja 13-17 lat i nawet nie wiedza co to zdrowa psychika... (mowie o niektorych ludziach z Viribus i Ordo).

Dregar
04-11-2006, 08:08
@jura
Moze i masz racje, a wlasciwie napewna ja masz, ale jak juz wyzej powiedzialem musisz sobie odpuscic bo i tak calego swiata nie naprawisz conajwyrzej troszke ...

Webi
06-11-2006, 20:25
Viribus pokazalo klase hackujac i rookujac Iscaratha i Mana Nide. Gratulujemy pomydlu. Czyzby wielcy wygrani jakimi siebie obwieszczacie bali sie?

Tubba_21
06-11-2006, 20:30
Viribus pokazalo klase hackujac i rookujac Iscaratha i Mana Nide. Gratulujemy pomydlu. Czyzby wielcy wygrani jakimi siebie obwieszczacie bali sie?

Skad wiesz ,ze to gildia vury ?

Jak sie sharuje ,albo kupuje postacie to takie sa skutki.

A Ty idz lepiej poczytaj instrukcje jak sie sprzedaje chary i zrób cos z twarza.

Radi
06-11-2006, 20:41

Hmmm....

Nie wiadomo czy to guildia Jury ich hakneli a po 2 czego oni mieliby sie bac?

91 sorca ktory by padl na pare klapsów?

czy 106 knighta ktory kupil postac i nie wie co mu sie z dupą tyra?

Btw... Zajebisty ogolnienie jestes Webi dawac postac przed wplynieciem pieniedzy .. Gratz inteligencji...

widze ze twarzowcy sa tepi :] pozdro dla Ciebie i twojej dziewczyny (pulpecik) BLeeeeeeeeeee

Masakratus
06-11-2006, 21:17

Skoro to VU ich schakowalo to czemu guildia Alpaxa sie tak cieszy?
Iscarath mial w Ordo wiecej wrogow niz w VU wiec nic nie mow. To VU stalo przy temple i go uhalo nie widzilaem tam nikogo z Ordo tylko ich noob chary.
Prawda boli wiemy.

Bjoern Shu
07-11-2006, 12:31
Skoro to VU ich schakowalo to czemu guildia Alpaxa sie tak cieszy?
Iscarath mial w Ordo wiecej wrogow niz w VU wiec nic nie mow. To VU stalo przy temple i go uhalo nie widzilaem tam nikogo z Ordo tylko ich noob chary.
Prawda boli wiemy.

tak sie sklada ze isca nie padl od zadnego z charow z FCA -.-'

BOtter
07-11-2006, 12:51

Dowody, plz?
Może coś tam up nabazgrałeś, ale nie sądze żeby to były jakieś dowody tylko wyobraźnia schorowanego czlowieka

Webi
07-11-2006, 15:56
Widze, ze sporo zrobiliscie se nub charow na tibia.pl i kazdy pyta o dowody. Szczerze to mam w to wyjebane.
O ile dorbze pamietam ktos wyzej pisal ze to viribus stalo i uhalo isca? To to fjanie sie sklada, jedni go lecyzli a inni nubami zabijali. Tak sie rowniez sklada, ze oby dwa chary zostaly zabijane TYLKO przez nooby viribus. Zaraz mi powiedziecie, ze to nie dowod, albo nawet ze nie mam dowodu, ze to ich chary. Tylko ciekawe jest, ze koles z 6 lvlem nagle zacyzna bic 90 ms(pewnie ze skulem), 90 ms ktory nawet nie jest w wojnie(wtedy atakowanie mogloby byc proba zlapania jego pz).
Dziwne jest, ze 90 ms nawet bedac bez itemkow z rsem pada od 6 lvlu, przeciez dalej ma swoja mane, moze walnac ue i sie bronic. Nie zrobil tego.
Reszte dopowiedzcie sobie sami.

EDIT:
@upupupup
Pytasz czemu gildia alpaxa sie cieszy, hmm. Po pierwsze to mysle, ze powinienes zapytac ich, nie mam tam chara, nie wiem co robia. Po drugie jezlei jedna osoba sie ciesyzla, to nie cala gildia. Ja osobiscie Iscaratha tez nie lubilem, ale co to ma do rzeczy.

Maksim
07-11-2006, 18:11
Nov 07 2006, 17:40:10 CET Killed at Level 112 by Arthas of nebula

A chwilkę przed tym
Nov 07 2006, 17:11:41 CET Died at Level 113 by a demon

Jak widać mamy przewagę nad wami , a wiecie dlaczego? Ponieważ jesteśmy zgrani i nie jesteśmy bandą noobków.Możecie mówić co chcecie ale i tak wiemy kim jesteśmy :).

PS. Knaak,Lipek,Webi prosze nie wypowiadajcie sie na temat tego co piszę , ponieważ jak na to patrzę to czuję dyskomfort, po prostu taka moja skromna prosba.