zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Koronowany rycek
07-11-2006, 18:37
Gratulacje :)

Niech Pyro padnie, najwiekszy cwaniak tego serwa ;)

Knaak The Sorcerer
07-11-2006, 18:46
Nov 07 2006, 17:40:10 CET Killed at Level 112 by Arthas of nebula

A chwilkę przed tym
Nov 07 2006, 17:11:41 CET Died at Level 113 by a demon

Jak widać mamy przewagę nad wami , a wiecie dlaczego? Ponieważ jesteśmy zgrani i nie jesteśmy bandą noobków.Możecie mówić co chcecie ale i tak wiemy kim jesteśmy :).

PS. Knaak,Lipek,Webi prosze nie wypowiadajcie sie na temat tego co piszę , ponieważ jak na to patrzę to czuję dyskomfort, po prostu taka moja skromna prosba.

a ja bym was prosil zebyscie nie zgrywali herosow na forach, a w grze nie wyjdziecie na open nawet jakbyscie sfragowali 10 osob =p

podobno macie super zgranie, super pvp, jestescie super ogolnie wiec dlaczego tego nie wykorzystacie w open battle? o.O

to jest chore poprostu =)
rozumiem ze to dla was jakas frajda zrobic sneak, stac w pz 3-7 dni pozniej zrobic nowy sneak :>

teraz nie musisz komentowac co bylo przedtem bo to przedtem juz nie wroci tak szybko

p.s tak tak jestem teraz herosem na forum, ale w grze jak trzeba sie bic to sie bije chociaz mam tylko 94 lvl

pisz se co chcesz, wkoncu ktos wyleci z tego serva

my albo wy

Miedziany_Rudzielec
07-11-2006, 19:14
Patrząc na ilość fragów i ich jakość po obu stronach wydaje mi się że niestety to Ordo wyleci z tego serwa:p Ale przyszłość jest nieznana i jeszcze wszystko może sie zdarzyć.

Bidus
07-11-2006, 19:29
rozumiem ze to dla was jakas frajda zrobic sneak, stac w pz 3-7 dni pozniej zrobic nowy sneak :>

ty w pz nie stoisz tylko ostro expisz, w szczegolnosci widac to bylo w ostatnim tygodniu

edit: przepraszam, nie zauwazylem ze 2k expa wbiles przez ostatni tydzien, wybacz

Maksim
07-11-2006, 20:07
a ja bym was prosil zebyscie nie zgrywali herosow na forach, a w grze nie wyjdziecie na open nawet jakbyscie sfragowali 10 osob =p

podobno macie super zgranie, super pvp, jestescie super ogolnie wiec dlaczego tego nie wykorzystacie w open battle? o.O

to jest chore poprostu =)

teraz nie musisz komentowac co bylo przedtem bo to przedtem juz nie wroci tak szybko

p.s tak tak jestem teraz herosem na forum, ale w grze jak trzeba sie bic to sie bije chociaz mam tylko 94 lvl

pisz se co chcesz, wkoncu ktos wyleci z tego serva

my albo wy

Prosiłem, błagałem ale jak widać nawet prostego słowa nie umie przytać.:<
Zawiodłem sie na tobie Knaak. ;/

Dregar
07-11-2006, 21:01
@maksim
powiedzenie wezcie sie nie wypowiadajcie jest bezsensowne ...
przecie jestescie w 2 roznych gildiach nieprawdasz, a gdybyscie byli w jednej to bylby maly problem i zapewne ktos by odszedl do przeciwnej gildi. Pozatym zdaje sie ze to jest forum a forum slurzy po to by wypowiadac sie na jakies tematy i prowadzic sensowna rozmowe ... (w tym wypadku nie ma sensu no ale ... tez i od tego jest forum)

jedyna zecza maksim co mozesz zrobic to mozesz wyjebac z serwera Pyrokara i ekipe kozakow od niego z rl :P a reszta nigdy nic mi nie zrobila :P

Hellraiser
07-11-2006, 21:20
Poszlem, na ten serwer, ale widze ze ciekawy nie jest, raczej,.. Ale tez nie wroce na kompletnie "Polską" Furorę..

Po 1. to sie okaze kto tu wyleci z serwera mozecie tutaj zgrywac obojetnie kogo, (juz ktos to wspominal :P) przed ludzmi na tibia.pl, i nie tylko lecz w grze jest roznie,i jeszcze inaczej :P

Po 2. h** z tym Iscarath mial hacka, czy tam co, "spizgany", zrookowany jest to jego problem,..

po 3 nie wiem czy ta Wojna cos da by Nebula byla Lepsza,.. Moge sie mylic, lecz,.. Jak w sejmie, My to My "Polacy",.. kłótnia i inne jej nazwy,odgałęzienia, to podstawa.. :P

Webi
07-11-2006, 22:20
Hmm, o ile pamietam wtedy albo bylem krotko po expie, albo lecialem z expa.
Nigdy nie uwazalem siebie za mastera pvp i nim nie jestem, jednakze, nawet teraz, sadze ze wedy dyzo do powiedzenia nie mielismy. Moglismy sie w 6 wbic w was i tylko patrzec jak padamy od waszego %ta sd? Wolalem nie ryzykowac deadow 6 ludzi.
Co robil wteyd Mandan- nie wiem.
Pisanie twoje w osobie Masakratusa tego z Nebuli jest conajmniej smieszne. Owszem jestes Masakratusem, ale tylko tym z tibia.pl i nikim wiecej.

Ola_Petrov
07-11-2006, 22:47
Wszystko super jak tak dalej bedzie to nie zapraszam na ten serwer bo Virbus chyba wygra a to co juz zaczeli robic to żenada...Arthas kazal placic dla mojego kolegi za nic 45k bodajrze albo koniec jego gry ... KIedys to byl serwer dzis? SYF!:(

Webi
07-11-2006, 22:54
Mowienie, ze Viribus wygra jest przedwczesne, wojna sie jeszcze nie skonczyla. Ba! Moim zdaniem wojna sie ejszcze dorbze nie zaczela.
Sneaki sneakami, a cala sytuacja w wojnie moz sie odwrocic po jednym openie, choc nie musi. Czas pokaze.

Lovah
07-11-2006, 23:04
@Ola~

Server to był jak tylko ampros i waritor byli na mainie, potem wyszła reszta i zrobil sie syf =DDD

notop
08-11-2006, 00:41
hi
br
food plizzz

ok juz wracam do tematu
a wiec
loklem se tak z kolezenskiej ciekawosci " buziak dla perzaczka;p" i kurde neichcialo mi sie czytac 103 stron ale zastanawia mnie 1
PO JAKI H.. ktos dal tu temat "przejmujemy serwqer... narazie wizde ze tracicie :D

Dregar
08-11-2006, 06:57
Wszystko super jak tak dalej bedzie to nie zapraszam na ten serwer bo Virbus chyba wygra a to co juz zaczeli robic to żenada...Arthas kazal placic dla mojego kolegi za nic 45k bodajrze albo koniec jego gry ... KIedys to byl serwer dzis? SYF!:(

ty lepiej sie nie wypowiadaj na temat paymentow za free bo nie jestes taka znowuz czysta ... mam ci przypominac akcje jak zaczelas pizgac mi kolege z rl ktory zabral swoj loot i 1 mace ktora lezala na pustym bagu ? nazekasz na syf a sama robisz syf n/c

Webi
08-11-2006, 15:24
@Notop
Topic byl zalozony jak Rebrith wygrywalo wojne z Phyrexian= przejmowali serwer od szwedow. Teraz raczej jest to o wszystkim i o niczym dotyczacym, choc nie zawsze, nebuli

@ktos tam
na kim gram? Na arconidasie.

@Up
Tak, mialem chara o nicku suchy deszcz, uzywalem go do pkingu. Okrasc nie okradlem nikogo.

Ola_Petrov
08-11-2006, 17:24
ty lepiej sie nie wypowiadaj na temat paymentow za free bo nie jestes taka znowuz czysta ... mam ci przypominac akcje jak zaczelas pizgac mi kolege z rl ktory zabral swoj loot i 1 mace ktora lezala na pustym bagu ? nazekasz na syf a sama robisz syf n/c

Jesli lezy list ze ja tu expie ktoś się wbija zabija potfforki i robi sobie z nich lota i z tego co ja wyrzucałam to chyba nie biłam za friko ? Sory ale żal mi Ciebie nasluchales sie kolegów i gadasz... A co do tego to Arthas kazal po prostu za nic placic 45k~
___
Walla Walla

Pepit
08-11-2006, 18:21
nie narzekajcie tak strasznie na VU bo ordo robi to samo...przyklad ?? np exizaiter swoim Zybernidg-iem pkuje a jak sie go zaatakuje robi relog na exizait.. i po chamsku kazuje sobie placic (macie 12 min albo hunted potem daje ignora i macie ponoc przerombane u ordo ) ...... LOOOOL

Adikeen
08-11-2006, 18:36
nie narzekajcie tak strasznie na VU bo ordo robi to samo...przyklad ?? np exizaiter swoim zettorem pkuje a jak sie go zaatakuje robi relog na exizait.. i po chamsku kazuje sobie placic (macie 12 min albo hunted potem daje ignora i macie ponoc przerombane u ordo ) ...... LOOOOL

A co Ty taki poinformowany?
Nagle zaczęłeś się przejmować Nebulą, a nie widze nicka więc nie jestem pewien czy w ogole grasz tu.

Ri'Pablo
08-11-2006, 23:10
Widziałem WMV z wojny prowadzonej przez Rebirth już pare miesięcy temu, może ktoś wie, z kim wtedy walczyli??

jura
08-11-2006, 23:26
A co Ty taki poinformowany?
Nagle zaczęłeś się przejmować Nebulą, a nie widze nicka więc nie jestem pewien czy w ogole grasz tu.

ja moge potwierdzic to co napisal Pepit. Zybernidg (lub jakkolwiek sie to pisze) to char Exiza~. Moge tez potiwerdzic ze random pkuje. Cos jeszcze chcesz wiedziec?

PS. jak widzisz po nicku, ja gram na Nebuli na pewno...

Pepit
09-11-2006, 15:11
napisalem "pkuje" "zaatakuje" to potem dla jaj zeby bylo smiesznie napisalem sobie "kazuje " niewiem co ma to do tego ile mam lat ale skoro ci sie niepodoba to juz twoj problem ...

widze ze jak napisalem ze ordo nie jest swiete odrazu pokazalo sie kilka osob z tej gildi zeby zaczac zaprzeczac ze ten zybering to niejest ich kochany exizaiter... ale niestety niewyszlo bo tego nobka to akurat polowa nebuli juz zna i dobrze wie kim on jest.
Wiec przyznajcie sie z godnoscia ze tez robicie radom pk (niewiem jak VU bo na nich niewpadl jeszcze zaden z moich znajomych za to na ordo a konkretnie na exizaitera wpadlo juz dwoch wiec to
"tez" traktujcie z dystansu) a jak cos nieidzie to zaslaniacie sie swoimi majnami i nie sciemniajcie na forum ze niewiecie o czym ja pisze, ze jestem niepoinformowany bo nicka niepodalem , bo niegram juz na nebuli itd .. bo jest to zalosne

Webi
09-11-2006, 18:16
Nikt nigdzie nie zaprzeczyl, ze Zybernidg to Exi~.

AliEn125
09-11-2006, 21:17
Knaaku, czyżby wasza zabawa w megabomb wlasnie się skonczyła :>? Cipy choć raz zrobiły cos pożadnie, see you xD

jura
09-11-2006, 23:30
Nikt nigdzie nie zaprzeczyl, ze Zybernidg to Exi~.

coz... w takim razie uwaga Adikeen nie byla zbyt grzeczna...

jura
09-11-2006, 23:33
Problem w tym ze oni nie chca ci mowic co masz robic. Oni poprostu chca cie kopnac z nebuli. Bo tylko kopniak w miejsce gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe moze byc skuteczny. Ma to swoje dobre strony przynajmniej poznasz na nowo przygode z tibia chodzac za szczurkami na roku. Jak wiemy w swoim towarzystwie czlowiek czuje sie najlepiej czyz nie? Knaczku?
LOL Zapomnialem ja Ciebie przeciez szanuje bo zawsze sie kradzionymi lupami ze mna dzieliles. Ola Boga co ja gadam co ja gadam....

jakos przestaje ci wychodzic udawanie Masakratusa z Tibii... emocje biora gore nad rozumem? ;p

Webi
10-11-2006, 08:50
@Juroqu
Nie odpowiadam za to co uzytkownik Adikeen napisze.

Webi
10-11-2006, 09:08
Does not exist.
Jezeli nie wiesz co to znaczy, badz laskaw i uzyj translatora.

Lipek_Aldix
10-11-2006, 09:14
to ze macie hinogoosa w "druzynie" nie znaczy ze zalatwicie bany kazdemu ;]

qerix dostal delete za to ze cos powiedzial? a kto mu to udowodnil?
jak zwykle Hino~ aka lovely senior tutor zalatwil co trzeba i pac.
to samo bylo ze mna na forum, dostalem bana bez mozliwosci complain...

Webi
10-11-2006, 09:17
Lipek, od niektorych banow odwolac sie nie mozna. Senior tutor to nie czlonek Cip i on jedynie moze podsunac pomysl, a nie zalatwic komus bana konkretnie, pwiedzmy ma latwiejszy kontakt z GM'em. Za powiedzenie czegos nie dostaje sie od rauz takieog delete'a :) I wszysyc dokladnie wiedza co sie stalo, takze nie kombinuj za bardzo z tymi historyjkami.

August
10-11-2006, 09:27
Brawo Webi wreszcie bez stronniczosci. : )
A tak na marginesie co do Ciebie Lipek to nie Hinoo zalatwil Ci bana... Tylko rodem z dzikiego zachodu obronca ucisnionych wiecznie afkujacy na druidzie Juroqu. I nie rozumiem poco jakies chore historyjki wymyslasz, zeby sie zblaznic czy jak?

Webi
10-11-2006, 09:29
Stronniczosci? Staram sie bronic sowich pogladow, swojego punktu widzenia roznych sytuacji. Nie nazywalbym tego stronniczoscia.

Maus
10-11-2006, 09:58
hmm jak narazie wiadomo o 3 kontach które zostały zlikwidowane na nebuli Qerix, Krzyzus, Seleukos...może ktoś zna inne osoby które straciły swoje postacie?

Webi
10-11-2006, 17:04
Ale tak idiotyczne bledy to rzadkosc.

To juz twoja subiektywna ocena. W moim mniemaniu w zyciu popelnia sie bledy o wiele wieksze niz tylko strata jakies postaci w wirtualnym swiecie. Ale skoro utrata postaci, tymbardziej nie twojej i nie przez ciebie, to blad jakis bardzo straszny to wspolczuje twojej mentalnosci, a zaraz gratuluje idiotyzmu.

jura
11-11-2006, 13:01
to ze macie hinogoosa w "druzynie" nie znaczy ze zalatwicie bany kazdemu ;]

qerix dostal delete za to ze cos powiedzial? a kto mu to udowodnil?
jak zwykle Hino~ aka lovely senior tutor zalatwil co trzeba i pac.
to samo bylo ze mna na forum, dostalem bana bez mozliwosci complain...

jesli nie chcesz miec banow ani spotykac Gamemastera w niemilych okolicznosciach, przeczytaj Tibia Rules:

http://www.tibia.com/community/?subtopic=tibiarules
http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=63158&p=681933

jura
11-11-2006, 13:03
Brawo Webi wreszcie bez stronniczosci. : )
A tak na marginesie co do Ciebie Lipek to nie Hinoo zalatwil Ci bana... Tylko rodem z dzikiego zachodu obronca ucisnionych wiecznie afkujacy na druidzie Juroqu. I nie rozumiem poco jakies chore historyjki wymyslasz, zeby sie zblaznic czy jak?

Banished: until Nov 13 2006, 11:48:59 CET because of advertisement not related to game

ciekawe, pewnie na forum cos napisal? Bo ja jako Tutor nie mam mozliwosci zaraportowania kogokolwiek kto pisze na public channels.

Andzej
11-11-2006, 15:39
To juz twoja subiektywna ocena. W moim mniemaniu w zyciu popelnia sie bledy o wiele wieksze niz tylko strata jakies postaci w wirtualnym swiecie. Ale skoro utrata postaci, tymbardziej nie twojej i nie przez ciebie, to blad jakis bardzo straszny to wspolczuje twojej mentalnosci, a zaraz gratuluje idiotyzmu.

Nie chodzi o samo postac ale raczej o to jak ktos juz powiedział, ze dales sie oszukac jak male dziecko:baby:

Lipek_Aldix
11-11-2006, 18:03
Banished: until Nov 13 2006, 11:48:59 CET because of advertisement not related to game

ciekawe, pewnie na forum cos napisal? Bo ja jako Tutor nie mam mozliwosci zaraportowania kogokolwiek kto pisze na public channels.

bana dostalem za to ze podobno dalem linka do filmu z innego chara co jest nielegalne, tyle ze nikt nie powiedzial mi w jaki wspanialy sposob doszli do tego ze to moj 2 char Oo..
do tego obydwa posty z linkiem i moj poprzedzajacy zostaly skasowane wiec nawet nie mam jak udowodnic niczego.

Webi
11-11-2006, 18:53
Hmm, napisales wyraznie "link do filmu postne ponizje drugim charem, zeby tym nie miec bana" i nastepny post bly z linkiem. Hehs. No, ale trudno tydzien nie wiecznosc.

jura
12-11-2006, 16:25
bana dostalem za to ze podobno dalem linka do filmu z innego chara co jest nielegalne, tyle ze nikt nie powiedzial mi w jaki wspanialy sposob doszli do tego ze to moj 2 char Oo..
do tego obydwa posty z linkiem i moj poprzedzajacy zostaly skasowane wiec nawet nie mam jak udowodnic niczego.

aa, to zwracam honor przedmowcy. Tak, to ja cie zaraportowalem. Nie wiedzialem ze to twoj char, bo skad o.0 (nawet jakbym wiedzial to i tak pewnie bym zaraportowal).
Wiesz czemu dalem raport? Bo nie lubie jak ktos nasmiewa sie z czyjegos deada. Mozecie sobie pkowac, bywa, zycie jest trudne, tak samo Tibia. Ale przynajmniej nie uwazajcie ze ktos padajac jest idiota/noobem. Troszke szacunku dla osob ktore graja w ta sama gre. Nawet jesli ich nie lubicie.

Nie chodzi o Tibia Rules nawet, ale o zwykly, ludzki szacunek dla drugiej osoby.

Sonik'ex
12-11-2006, 21:33
Czekali 30~ minut a wiec jestescie NIEZORGANIZOWANI nudniejszej open battle niewidzialem ordo prosze to tylko gra TYLKO gra ale przyznajcie sie ze taktyki to wy niemacie ZAAADNEJ :/
KNAAK NEVER FREE :]

Hail rooms Hail VU Hail XX

Vura by padl za gildie zas masa nie-masa to by dal wszystkich dednac byle on niepadl -.- :/ ;)

Webi
13-11-2006, 09:26
Hm czekalismy duzo predzej, czekalismy kilkanascie dni temu i tez czekalismy po 40 minut okolo, w czoraj z 20 minut tyle, ze nas bylo 8. Potem piekne Viribus wyszlo na opena, tak strachani, ze nawet noob charami sobie fire elementale porobili. TO, ze wychodizlismy 40 min. Po pierwszym czekaniu na VU duyzo od nas po prostu sie wylogowalo. Potem zebranie ludzi od jakis 5 do 15 zajelo nam troche czasu. W momencie jak nas blyo okolo 15 VU mialo 21 osob + noob chary :) Twardo wyzywali ze sie boimy, ze cioty a jak wyszlismy to wylogowali. To byl pierwszy open tej wojny :)

Masakratus
13-11-2006, 11:54
Hm czekalismy duzo predzej, czekalismy kilkanascie dni temu i tez czekalismy po 40 minut okolo, w czoraj z 20 minut tyle, ze nas bylo 8. Potem piekne Viribus wyszlo na opena, tak strachani, ze nawet noob charami sobie fire elementale porobili. TO, ze wychodizlismy 40 min. Po pierwszym czekaniu na VU duyzo od nas po prostu sie wylogowalo. Potem zebranie ludzi od jakis 5 do 15 zajelo nam troche czasu. W momencie jak nas blyo okolo 15 VU mialo 21 osob + noob chary :) Twardo wyzywali ze sie boimy, ze cioty a jak wyszlismy to wylogowali. To byl pierwszy open tej wojny :)

Na jakim charze siedziales wtedy? Na moim? I nie dales rady wyjsc z PZ przez 45 min? TAAAAKI WSTYD. Powiedz mi teraz jak mam spojrzec ludzia z naszej terapii w ich rude oczy...? NO jak?

Webi
13-11-2006, 15:46
wy nie potraficie wyjsc na opena od poczatku wojny, czymze jest to 45 minut do czasu ktory my czekalismy kilka razy?

Sonik'ex
13-11-2006, 19:19
Sranie kur.....wa w banie zawsze ku...zwa mac wymyslicie jakis powod ze to ze tamto ze sramto ze to ze tamto ze sramto niewyszliscie i juz !!!! niebylo was!!!! niee-byy-looo NIEEEBYLO WAS BALISCIE SIE !!!!!! przyjmijcie se to do swiadomosci ze niewyszliscie a Vu czekali 30 ~ omg jak mam to jeszcze napisac :(
knak never free

August
13-11-2006, 21:31
My nie czekalismy 30 minut tylko 90 prawie. -.-'

Xelimo
Nov 12 2006, 19:35:12 CET Killed at Level 81 by Morrderca
and by Xaemus Serigimox

czekalismy najpierw edron potem ab potem ank i was nie bylo... chodzcie na soldata xD

Webi
13-11-2006, 21:39
Nie badz smieszny. chcieliscie opena od rayz bylo trza powiedziec predzej to nie byloby problemu. Tak musielismy sie zwolac, tymbardziej ze od was byl kazdy.

Knaak The Sorcerer
14-11-2006, 15:33
Sranie kur.....wa w banie zawsze ku...zwa mac wymyslicie jakis powod ze to ze tamto ze sramto ze to ze tamto ze sramto niewyszliscie i juz !!!! niebylo was!!!! niee-byy-looo NIEEEBYLO WAS BALISCIE SIE !!!!!! przyjmijcie se to do swiadomosci ze niewyszliscie a Vu czekali 30 ~ omg jak mam to jeszcze napisac :(
knak never free

ey miszczu gier i zabaw, mam zajebisty filmik jak VU s*******a z pola bitwy i wykreca sie textem

15:25 Maledrus [121]: jak to shargas mowi tez mamy rl zycie i potrzebujemy spac i pierdoly
15:26 Maledrus [121]: ja bym sie zostal bic ale sam nic nie zrobie
15:26 Maledrus [121]: cya

15:25 Hinogoos [101]: mowiliscie do 21
15:26 Hinogoos [101]: ja moge walczyc
15:26 Hinogoos [101]: pytaj vury o open

Sorry hinogoos ze spoznilismy sie 5 minut....

gdy 17 ludzi z ordo bylo on line VU nagle dala loga tlumaczac sie tymi textami..

Miedziany_Rudzielec
14-11-2006, 16:20
Jak widzę czlonkowie Ordo probują robić jakieś wyrzuty że VU nie chce wyjsc na opena. Może spójrzmy na fakty i konkrety. Kogo Ordo zdołało zabić podczas tej wojny? Odpowiedź: Nikogo. Także te próby wyciągnięcia VU na otwarty teren na którym wasz bot spisuje sie bardzo skutecznie jest oczywiscie z waszej strony bardzo dobrym pomyslem, ale VU chyba sie nie nabierze. Poza tym, podczas pierwszej wojny Ordo wygrało open battle także nie sadze by VU popełniło drugi raz ten sam błąd i wyszło na open battle w którym jesteście nieźli. VU dysponuje innymi talentami które jak narazie perfekcyjnie wykorzystują.

Rognis
15-11-2006, 16:00
Huhu widzę że powstał jakiś nowy klan na tym forum..<Anty Rognis>ale jakoś się tym nie przejmuję...

@Masakratus
Próbujesz na siłę zainteresować wszystkich jakąś bajką o skunksiku, czy ty naprawdę nie masz innych tekstów?Jeżeli chcecie mnie pogonić z tego forum to użyjcie jakichś bardziej mocniejszych argumentów, bo bajki o skunksiku miałem w zerówce, a jeżeli tobie tak mocno się one podobają to omów se je z kolegami na podwórku...

@Bidus
Chciałeś mnie obrazić?Czy tylko potwierdziłeś fakt, że jesteś raczej zacofany...

Teraz pewnie zostanę pojechany przez mój Fanclub...;)

Miedziany_Rudzielec
15-11-2006, 18:54
Visart

Nov 13 2006, 17:59:43 CET Killed at Level 46 by Arconidas
Nov 12 2006, 02:13:40 CET Killed at Level 47 by Exizaiterer

Na nebuli chyba też cię nie lubią, mimo iż starasz sie być miły i starasz się zyskać ich sympatię i względy.

Rognis
15-11-2006, 20:56
Cabolts:
Nov 15 2006, 20:24:14 CET Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula

Hihi kolejna udana akcja, byle tak dalej..

Xeamburger
15-11-2006, 22:04
Cabolts:
Nov 15 2006, 20:24:14 CET Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula

Hihi kolejna udana akcja, byle tak dalej..

No widac dzisiaj chlopaki z VU zaplanowali i wykonali akcje zanim Vura i dziadek Xeamus poszli spac. Wielkie gz dla nich bo wkoncu bez tych dwoch panow nic by nie wyszlo bo kto by wydal komende %ta sd. :)
A co do tych fragow to przy pierwszym lepszy open battle cale 2 miesiace misternych planow viribus szlag trafi bo powtarzam po raz kolejny snake atakami wojny nie wygraja :) No i jak Miedziany Rudzielec powiedzial ze Ordo to banda dresow to POZDRO DLA KUMATYCH :)

KMWTW

Miedziany_Rudzielec
15-11-2006, 22:13
Masz rację kolejna wspaniała akcja VU i pkowanie na ludzie Ordo. Czyżby mieli wściekliznę macicy czy mają może okres? Nie wiem. Według mojego poprzednika sneaki VU szklak trafil po openie. Po pierwsze nie ma fragów, po drugie po openie padl cabolts a kto jeszcze padnie tego nie wiadomo;) po trzecie Ordo dostało wścieklizny i zabiło mi'ni i jeszcze parę innych ludzi to już no comment, po czwarte: Tak, dalej uważam że Ordo to banda dresów bez narządu zwanego mózgiem który odpowiada za wszystkie procesy myślowe człowieka, po piąte jeżeli Ordo bedzie tak dalej robić to raczej ich szanse na wygranie wojny są minimalne.

Dziekuje i życzę szczęscia, przyda sie Ordo.:)

Wymiona Maciory
16-11-2006, 10:02
No widac dzisiaj chlopaki z VU zaplanowali i wykonali akcje zanim Vura i dziadek Xeamus poszli spac. Wielkie gz dla nich bo wkoncu bez tych dwoch panow nic by nie wyszlo bo kto by wydal komende %ta sd. :)
A co do tych fragow to przy pierwszym lepszy open battle cale 2 miesiace misternych planow viribus szlag trafi bo powtarzam po raz kolejny snake atakami wojny nie wygraja :) No i jak Miedziany Rudzielec powiedzial ze Ordo to banda dresow to POZDRO DLA KUMATYCH :)

KMWTW
Wystarczy że Bartek jeszcze pare razy pójdzie expić na wrl to VU wyjne wygra ; )

Lipek_Aldix
16-11-2006, 10:57
ja sobie wczoraj wbiles 110k na wrl i jakos nic mi sie nie stalo ;]

Name: Castor Greey
Nov 15 2006, 07:05:05 CET Died at Level 109 by a pirate buccaneer

Name: Estana
Nov 15 2006, 11:47:51 CET Died at Level 83 by a water elemental

obawiam sie ze jak wy bedziecie dalej tak expic to moze wam niedlugo pieniedzy zabraknac ;]

Rognis
16-11-2006, 11:05
@Lipek
Obawiam się, że jak walczy się z taką gildią jak Ordo~ to o kase nie trzeba się zbytnio martwić...

August
16-11-2006, 19:41
ja sobie wczoraj wbiles 110k na wrl i jakos nic mi sie nie stalo ;]

Name: Castor Greey
Nov 15 2006, 07:05:05 CET Died at Level 109 by a pirate buccaneer

Name: Estana
Nov 15 2006, 11:47:51 CET Died at Level 83 by a water elemental

obawiam sie ze jak wy bedziecie dalej tak expic to moze wam niedlugo pieniedzy zabraknac ;]

Lepiej martw sie o swoich:
Thor Eter:
Nov 07 2006, 17:40:10 CET Killed at Level 112 by Arthas of nebula
Nov 07 2006, 17:11:41 CET Died at Level 113 by a demon

Ja od poczatku wojny wbilem 3 lvle jakies 1.3kk expa wiec nienazekam i w przeciwienstwie do was nie stresuje sie 1 dedem.

Pozdrawiam. : )

[ mz ]
16-11-2006, 19:58
Ja od poczatku wojny wbilem 3 lvle jakies 1.3kk expa wiec nienazekam i w przeciwienstwie do was nie stresuje sie 1 dedem.

Pozdrawiam. : )
A co to jest 1.3kk? Przedrostki liczbowe (http://eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/930/)

Koronowany rycek
16-11-2006, 20:55
UP@
twoja riposta nie była pouczajaca lecz idiotyczna. kk- Milion. To ze jest tak w "slangu" Tibijskim to nie znaczy, ze musi miec to odzwierciedlenie w naukowych skrótach.

Nie masz sie czego czepiac to sie czepiasz tak naprawde gówna.

Vura_Soth
16-11-2006, 22:09
Chcialem tylko poinformowac, ze paymenty beda niedlugo dostepne dla wszystkich, razem z moimi zastepcami doszlismy do wniosku ze nie warto ciagnac tej wojny dlatego dajmy Ordo szanse.
tym czasem spadam bo jest po 22.
czuwaj!

Rognis
18-11-2006, 00:10
W tej chwili jest 13:1 dla VU, ale z drugiej strony fragi nie mają wielkiego znaczenia w wojnie...

Pepit
18-11-2006, 12:22
W tej chwili jest 13:1 dla VU, ale z drugiej strony fragi nie mają wielkiego znaczenia w wojnie...

LOL a co twoim zdaniem ma znaczenie na wojnie jak nie fragi wlasnie??

Webi
18-11-2006, 13:54
To kto expi.

Ashlon
18-11-2006, 14:15
Przeczyscilem troche temat. Bylbym wdzieczny, gdybyscie dalej prowadzili dyskusje bez wycieczek osobistych :)

starysiad
18-11-2006, 18:23
to co ordo we fragach stracilo to sobie w expie odbilo, w sumie wiec mniej wiecej na 0 jest (chociaz w samych fragach vu prowadzi ofc)

poldek_p
18-11-2006, 18:37
;( Ta wojna pewnie bedzie długa bo porazka oznacza wykopanie z serva, wieksza czesc nebuli jest za virbus . Powodem tego jest to z kim masa i kumple sa w gildi, czyli wizzem i squensym z ktorymi nie dawno prowadzili wojne a drugi powód to aldixy ich "wymuszanie paymentów" doprowadzilo do tego ze duzo osob ich nienawidzi.ALe doszły mnie sluchy ze virbus zaczyna uprawiac to samo co aldixy czyli wymuszanie paymentow konkretnie asanil i vukios . Mam nadzieja ze vura cos z tym zrobi bo bylem dotad za virbus ale po tym mam juz to gdzies X(

Hetz
18-11-2006, 19:20
Szykujcie się na nową wojnę!

JA Vs. Nebula

wszyscy są hunted by me!
sorry, ale musze... xD

Webi
18-11-2006, 21:05
;( Ta wojna pewnie bedzie długa bo porazka oznacza wykopanie z serva, wieksza czesc nebuli jest za virbus . Powodem tego jest to z kim masa i kumple sa w gildi, czyli wizzem i squensym z ktorymi nie dawno prowadzili wojne a drugi powód to aldixy ich "wymuszanie paymentów" doprowadzilo do tego ze duzo osob ich nienawidzi.ALe doszły mnie sluchy ze virbus zaczyna uprawiac to samo co aldixy czyli wymuszanie paymentow konkretnie asanil i vukios . Mam nadzieja ze vura cos z tym zrobi bo bylem dotad za virbus ale po tym mam juz to gdzies X(

Gdybys czytal forum tibia.com to bys wiedzial, ze Hespios okradl wczoraj swojego kolege, a przynajmniej osobe ktora go uwazala za kumpla, na bohy bodajze, a Xaemus shackowal swojego kumpla. Takze nie jest tak, ze to Ordo jest be a VU ok. Kazda ze stron ma swoje wewnetrzne bzie :D

August
19-11-2006, 00:35
@Webi
A Ty shakjerowałes air'maga! Ty niedobry! -.-
Zaden z nas nie shakowal Iscaratha ani Mana.

@kilka up
A co my nie expimy?

Jak u Ciebie webi to wychodzi na 0 to masz chyba pale z maty.

Vura_Soth
19-11-2006, 08:46
Jako obronca ucisnionych na newbuli czuje powolanie aby ci pomoc, jak tylko cala moja gildia zbierze sie na naszym teamspeaku i nie bede sie bal wyjsc z zakazanych wysp to napewno wysle ci jakis podarek.

Knaak_Skywalker
19-11-2006, 08:50
Jako obronca ucisnionych na newbuli czuje powolanie aby ci pomoc, jak tylko cala moja gildia zbierze sie na naszym teamspeaku i nie bede sie bal wyjsc z zakazanych wysp to napewno wysle ci jakis podarek.

Bardzo ale to bardzo proszę, nie wysylaj parcelem tylko wzuc do domku. Bo ja sie boje isc do depotu w venore.. Mam nie miłe wspolmienia z tym miejscem :(

Vura_Soth
19-11-2006, 09:03
nie ma problemu, zawsze mozesz tez kupic gp za pieniadze tak jak zrobil to elvas arel, niech ci powie ze jestem powaznym kontrahentem.
a wiesz jak to jest ;/ zycie to nie bajka, nie przelewa mi sie wiec kazdy grosz sie liczy, moze byc tez dobra kawa cobym mogl ja potem dac nauczycielce za dobry stopien jak w gimnazjum.

Lipek_Aldix
19-11-2006, 09:28
chcialem tylko zauwazyc ze to co pisze jest vura jest szczera prawda ;]
natomiast fakowiec Knaaka nie wiedzac co powiedziec zmyslil jakies glupoty ;]

starysiad
19-11-2006, 11:34
no tak w sumie z ciekawosci przejrzalem ile kto expa wbil, i jedna rzecz mnie zaciekawila - sowqu jest neutralny w tej wojnie?

Webi
19-11-2006, 12:19
@Webi
A Ty shakjerowałes air'maga! Ty niedobry! -.-
Zaden z nas nie shakowal Iscaratha ani Mana.

@kilka up
A co my nie expimy?

Jak u Ciebie webi to wychodzi na 0 to masz chyba pale z maty.

Noooo August, z matma to ja problemu nie mam, ale zauwazylem, ze ty masz problem z przypisaniem wlasciwego nicku do wlasciwego posta. Niedlugo pewnie masz test na ukonczenie gimnazjum to ucz sie czytania ze zrozumieniem, bo sie przyda.

@Up
Tak, Sowi jest neutralny.

Corsair
19-11-2006, 17:09
Ta wojna to troche jak szachy O.o

August
19-11-2006, 17:47
http://img467.imageshack.us/img467/4808/lootdz1.jpg

Pozdrawiam

Sonik'ex
19-11-2006, 20:36
mass log ordo na vure NIEUDANE pyrokar nietrafia z ue ZAL.PL.ok 19 czlonkow ordo na czele rudy baltek nie no a tacy oburzeni jestescie ze VU tylko mas log gra a co robicie ? a tylko Vu wie co i jak na mass logu a wy niemacie totalnego pojecia ......X( X( X( X( X( X( X( :confused: ciekawe co teraz wymysla? hehe

Knaak_Skywalker
19-11-2006, 21:16
mass log ordo na vure NIEUDANE pyrokar nietrafia z ue ZAL.PL.ok 19 czlonkow ordo na czele rudy baltek nie no a tacy oburzeni jestescie ze VU tylko mas log gra a co robicie ? a tylko Vu wie co i jak na mass logu a wy niemacie totalnego pojecia ......X( X( X( X( X( X( X( :confused: ciekawe co teraz wymysla? hehe

Wybaczcie nam, Musimy się jeszcze wiele nauczyc.

Vura_Soth
19-11-2006, 21:59
przedewszystkim mialem duzo szczescia poniewaz expilem na wielkich pajakach na zakazanych wyspach i gdy ordo zrobilo niespowiedzanego mass loga akurat bylem blisko schodow wiec ucieklem do pz jak przystalo na wodza wielkiej gildii.
niestety Ordo mialo az 17czlonkow online! podczas gdy my dysponujemy tylko 20 czlonkami z czego wiekszosc to sorce z wielka moca sd i ue wiec sami widzicie ze nie ma co na open wychodzic ;/
wyjdziemy dopiero wtedy gdy bedziemy mieli pewnosc ze damy sobie rade, a wiec wtedy gdy czlonkow ordo bedzie kolo 3, no moze 4

[ mz ]
20-11-2006, 18:51
Carev, jak byłeś na drodze i miałeś skulla to nic dziwnego, że cie ubili, czyhali na jakieś runy. Większym pośmiewiskiem jest to, co wczoraj w depot Venore robił Asanil... rzucając burst arrowsy i dragon hamy, dla noobów, którzy się zlecieli, wołał: kto najlepiej wyzwie Ordo dostanie bohy. Noobki wyzywały, a Xaemus się podniecał co chwile kopiując jakiś wierszyk.

Carev
20-11-2006, 20:23
Widzialem Vure w venore dp jak rzucal jakies smieci i noobki wymyślały wierszyki :) Ale noobostwo... Sami maja ograniczone mozgi to musza noobkami sie wyreczać :P <joke>

PS. Napisze ktos dlaczego jest ta wojna? Albo na ktorej stronie tego posta. Bo jestem nowy na seriwe i nie czaje :P

Bjoern Shu
20-11-2006, 23:35
bo podobno masa chcial wladzy ;(
a wg. mnie vura niechcial byc dluzej w cieniu ;p

Knaak_Skywalker
21-11-2006, 05:16
@UP
Mozne i umiecie... ale dlaczego? Mnie? Co wam z tego pseta? Plz daj spowrotem (ank) :P

(nielicze nawet na to)

Oszalałeś chlopie chyba. Za co ja kupie manasy i jakies lmmy...

Bjoern Shu
21-11-2006, 12:40
Przynajmniej nie ma u nas ludzi , ktorzy zdradzaja przyjaciol i o*******aja kumpli na pacca ;)

masz na mysli atakowanie ludzi po obiecaniu ze bedzie peace i heaven?:(
albo moze masz na mysli Hespiosa który jest tak zalosny ze musi okradac biedne 30 lvle z bohów na ktore pracowali ciezko?
No ta..

Webi
21-11-2006, 17:16
Phyrexian tez expilo ;)

Tu sie mylisz. Wlasnie Reb expilo wiecej.

August
21-11-2006, 17:36
Na poczatku pyrki wiecej expily. Potem jak ich zaczelismy dojezdzac to odpuscili...

Mroczny Alfons
22-11-2006, 14:15
1.Bylem bezstronny w tej wojnie ale po tym co zrobilo 3 czlonkow VU zmienilem zdanie.
2.Uwazam ze hackowanie innych graczy po to zeby ich kilka razy zabic jest zenujace.
3.Vura lepiej posegreguj czlonkow swojej gildii bo robi sie z tego banda nupkow.[mowie tu dokladnie o 3 osobach]
4.Do trzech panow z VU :jesli niepotraficie zabic main charami kolesia nizszego od was o kilkadziesiat leveli jestescie smieszni.Zal mi was po prostu.
Myslalem ze z was treoche powazniejsi gracze.
5.Ci co trzeba wiedza o co chodzi i zapewne o kogo chodzi zauwazycie na mojej death list ;)
6.To tyle.

Corsair
22-11-2006, 21:18
;) Dzis skonczylem z ta gra , poniewaz padlem 2 x (przypomniec ze gralem 16 dni) i mi sie odechcialo expic ;-).

Fajnie sie tu gralo , pozdrawiam :
Barry Kent
Mestar
Kendar ~~
Raqumanixa ;]
West Darua

i tych wszystkich ktorzy wiedza jak sa dla mnie wazni :P (jesli kogos nie wymienilem to sry:P)

~~Yours RudY

R E T I R E D

Webi
22-11-2006, 22:52
Corsair aka Cfaniac, nie ma jak to mowic ze jest sie retired i grac dalej co nie?:)
Chociaz przebywanie w gildii drugiego chara efaxa nie jest najsprytniejsyzm sposobem na szybkie skonczenie grania na serwie.

Bjoern Shu
23-11-2006, 01:19
siemka co sadzicie o kyrio?
jego zdjatko z photbk lapki?:)
http://i31.photobucket.com/albums/c389/lapa66/frendsKyrio.jpg
ja sie popłakałem :P

edit: Prawdziwy z ciebie gogus!! =]

btw, fajne fotki ogolnie dresiarskie spoleczenstwo panstwa polskiego HEHE
+ gorace 13nastki z przemysla to takie sa te wasze IMPRY
a no i najlepsza kurtka "POland ftw"LMAOLMAOLMAo

Ke'to
23-11-2006, 02:31
Corsair aka Cfaniac, nie ma jak to mowic ze jest sie retired i grac dalej co nie?:)
Chociaz przebywanie w gildii drugiego chara efaxa nie jest najsprytniejsyzm sposobem na szybkie skonczenie grania na serwie.

A kto napisał ze ja skończyłem grać ? ;)
Cfaniac to jestem ja a Corsair? to ja nie wiem...
Zreszta dziwie sie ze sie bawisz w takie śmieszne fora...

Bjoern Shu
25-11-2006, 16:35
chyba cie tu kyrio nielubią :p
Btw, dziadzia Xaemus ponownie pokazuje jaki on jest swietny i pomocny
Lajtowny Romek (jaki nick rofl) "dednOŁ" za nic =,(

Masakratus
25-11-2006, 21:21
chyba cie tu kyrio nielubią :p
Btw, dziadzia Xaemus ponownie pokazuje jaki on jest swietny i pomocny
Lajtowny Romek (jaki nick rofl) "dednOŁ" za nic =,(

Lajtowy Romek chodz do dziadzii, dziadzia cie na konia wsadziiii.
Jak powiedzieli tak zrobili, Lajtowy jednak nie wytrzymal cisnienia i upadl z rak starca, podobnie jak kilku innych noobkow tego swiata:

KOQU
SHAELION
MASAKRATUS
LIS ZAPINATOR
LORD-QUERIX
AKVARIUM
KNAAK SKYWALKER

Dziadzii Xaemusowi podobno podobal sie ten filmik, nawet tanczyl i rapowal przy nim. Filmik by Amfqu Productions. Scenariusz napisalo zycie nebuli.
Milego ogladania.
EDIT: TURN THE SPEAKERS ON :P

http://rapidshare.com/files/4765360/Nebula_War*****.html

jura
27-11-2006, 02:52
Widzialem Vure w venore dp jak rzucal jakies smieci i noobki wymyślały wierszyki :) Ale noobostwo... Sami maja ograniczone mozgi to musza noobkami sie wyreczać :P <joke>

PS. Napisze ktos dlaczego jest ta wojna? Albo na ktorej stronie tego posta. Bo jestem nowy na seriwe i nie czaje :P

powodow do wojny bylo wiele.

Jesli ktos powie ci ze wojna byla dlatego ze Vura nie chcial byc dluzej w cieniu, to ten ktos sie myli lub oklamuje cie.

Jesli ktos powie ze dlatego ze Masa chcial wladzy, to pytanie: kto sie obawial ze czesc tej wladzy moze utracic?

Powodow jest wiecej. Pewnie gdybys zapytal ludzi z obu gildii to cie oleja i nie powiedza powodow. Ale mozesz sprobowac, moze sie uda.

Friida
Kaziu~
Pyrokar~
Kyrio
Knaak~
Hespios
Arthas~
Shargas
Masakratus
Silver Chan
Vura Soth
Xaemus~
Morrderca
inni

Kazdy z nich mial swoj powod by wejsc do tej wojny. Jaki? Wiele osob pewnie juz zapomnialo dlaczego trwa ta idiotyczna wojna. Teraz juz nikt nawet nie pyta o powod, byle tylko (nie)walczyc...

Bjoern Shu
27-11-2006, 10:44
Xaemus bylby gotowy odejsc gdyby Knaaka nie bylo w Ordo :p

AliEn125
27-11-2006, 16:59
powodow do wojny bylo wiele.

Jesli ktos powie ci ze wojna byla dlatego ze Vura nie chcial byc dluzej w cieniu, to ten ktos sie myli lub oklamuje cie.

Jesli ktos powie ze dlatego ze Masa chcial wladzy, to pytanie: kto sie obawial ze czesc tej wladzy moze utracic?

Powodow jest wiecej. Pewnie gdybys zapytal ludzi z obu gildii to cie oleja i nie powiedza powodow. Ale mozesz sprobowac, moze sie uda.

Friida
Kaziu~
Pyrokar~
Kyrio
Knaak~
Hespios
Arthas~
Shargas
Masakratus
Silver Chan
Vura Soth
Xaemus~
Morrderca
inni

Kazdy z nich mial swoj powod by wejsc do tej wojny. Jaki? Wiele osob pewnie juz zapomnialo dlaczego trwa ta idiotyczna wojna. Teraz juz nikt nawet nie pyta o powod, byle tylko (nie)walczyc...

A czemu mnie nie wymieniles ? Ja też mam swój piękny powodzik! A inni mnie nie satysfakcjonuje :/

Masakratus
27-11-2006, 20:18
http://rapidshare.com/files/5059895/Anii.bmp.html

Elmer
27-11-2006, 22:51
Szacunek chlopaki, że podjeliście walkę.

Corsair
28-11-2006, 14:00
taaa... moj powrot chyba bliski ;]
(3-4 tyg ;p )

pzdro dla przyjaciol

Sonik'ex
28-11-2006, 20:06
Nic dodac Nic ujac :] hehehehehehehehehehehe ludy byltek to jedna wielka ryza marchewa ! bez taktyki bez niczego z levelem manaskami i sdekami.
knaak never free:(

Bjoern Shu
28-11-2006, 20:59
Nic dodac Nic ujac :] hehehehehehehehehehehe ludy byltek to jedna wielka ryza marchewa ! bez taktyki bez niczego z levelem manaskami i sdekami.
knaak never free:(

@up masz najglupszy opis jaki kiedykolwiek widzialem na tym forum.. ;s

Jilixi pwnd

Masakratus
28-11-2006, 21:30
Dzis nie bylo tak zle udalo nam sie zablokowac jednokratkowy mostek. Poprosilismy jednego noobchara ktory zgodzil sie z nami pojsc jak damy mu troche ryb i wedke. Wiec blokowalismy ten mostek i czekalismy az znikna nam czaszki. Ale Vura przesadził nie szczedzac pieniedzy poplynol do Port Hope i zaszedl nas od tylu w konsekwencji tego moj szwedzki brat o ciemniejszym odcieniu wlosow Jilixi zostal zabity reszcie na szczescie udalo sie uciec w bezpieczne miejsca. Dodam ze noobchar ktory dzielnie blokowal mostek zostal zabity a ryby z jego plecaka zjadlem ja. THE END

Sonik'ex
29-11-2006, 10:36
o jejciu :( jestem zalamany ! Bjoern Shu dlaczego to powiedziales ! dlaaczego przez Ciebie nieumiem juz grac ! a pozatym too ja juz tu pare postow napisalem i wiesz widze ze spostrzegawczy jestes 0.0 huehuehue POWIEM TAK HUJOWO WAM PRZEGRYWACIE I JUZ NIEWIECIE JAK NAM "DOPIEC" :( a i jak slysze ze frag niegra roli w wojnie to mnie za przeproszeniem h.uj strzela przeciez jak jestes knajtem masz dobry eq to za kazdego deda aol 50 k blesy 50 k no chyba ze bez blesow jedziesz to lipe masz :] mowie o knajcie bo np. pal drut sorcer niemusza posiadac jakiegos wysmienitego EQ :/.

24 grudnia tez bedziemy sie lac?:baby:

Bjoern Shu
29-11-2006, 11:29
o jejciu :( jestem zalamany ! Bjoern Shu dlaczego to powiedziales ! dlaaczego przez Ciebie nieumiem juz grac ! a pozatym too ja juz tu pare postow napisalem i wiesz widze ze spostrzegawczy jestes 0.0 huehuehue POWIEM TAK HUJOWO WAM PRZEGRYWACIE I JUZ NIEWIECIE JAK NAM "DOPIEC" :( a i jak slysze ze frag niegra roli w wojnie to mnie za przeproszeniem h.uj strzela przeciez jak jestes knajtem masz dobry eq to za kazdego deda aol 50 k blesy 50 k no chyba ze bez blesow jedziesz to lipe masz :] mowie o knajcie bo np. pal drut sorcer niemusza posiadac jakiegos wysmienitego EQ :/.

24 grudnia tez bedziemy sie lac?:baby:

po pierwsze" o jejciu :( jestem zalamany ! Bjoern Shu dlaczego to powiedziales ! dlaaczego przez Ciebie nieumiem juz grac ! " czy ty masz mozg? nawiazalem do twojego opisu a nie grania.
po drugie to nie w kazdej a nawet chyba w wiekszosci wojen fragi nie oddaja sytuacji na servie

Nasherr
29-11-2006, 23:28
przez ta cala wojne padlo wiecej niewinnych osob niz jest fragow... ;p kazdy sie tylko tlumaczy ze ten i ten pomagal jeden z gildii... a z reguly powodem jest bycie znajomym kogos z gildii bioracych udzial w wojnie.

Sonik'ex
30-11-2006, 09:06
Taa nasher masz racje bez sesu jestes hunted bo znasz babcie kolege pradziadka, masy lub vury ^^ :(

Xeamburger
30-11-2006, 15:24
Dzisiejszego dnia wydarzyla sie bardzo straszna rzecz :(
Ci nie umiejacy grac czlonkowie z Ordo zamiast isc do szkoly grali w tibie....

Morrderca
Nov 30 2006, 11:10:19 CET Killed at Level 105 by Shaelion
and by Masakratus

Castor Greey
Nov 30 2006, 11:09:30 CET Killed at Level 109 by Masakratus
and by Shaelion

GYZY Dla tych co byli tak strasznie krytykowani ;)

Webi
30-11-2006, 15:35
nie opuscili szkoly dal tibii, mieli na pozniej. TO VU nie chodiz do szkoly i expia rano:) Teraz moze znouw do szko;ly zaczna chodzic

Sonik'ex
30-11-2006, 17:00
13:2 no no nareszcie pokazaliscie "cos" jak to all wspominac frag niegra roli :p

:baby:

August
30-11-2006, 17:04
2 fragi wojny nie wygraja, ale fakt faktem padlismy gz. : )

Tylko skoro jesli my nie chodzimy do szkoly to czemu oni mieli czas zeby nas zabic?! Hmm cos tu niegra. Wiec przestancie oczerniac jedni drugich na wzajem tylko zacznijcie kurwa grac, a nie zamulacie na forum.

P.S. Pamietajcie my nie jestesmy sami my do konca zostaniemy w tym samym skladzie... Loyal to the end.

Knaak_Skywalker
30-11-2006, 18:02
ŁaŁ!

My tesz mamy Rojal tu end!!:cup:

Jak dla nas to te 2 fragi to wszystko co posiadamy wiec dajcie sie nam nacieszyc chwałą X(

orcalle
30-11-2006, 19:53
Z tym zabijaniem to nie bylo az tak zle mimo ze kilka razy mialem przez to klopoty Wg mnie prawdziwym klopotem jest PA ze kazdej ze stron eh no nic trzeba uciekac z serwera puki mozna moze wruce jak ktos zrokuje asanila nie zebym cos sugerowal :)

Bjoern Shu
30-11-2006, 21:06
Fryyda nie chrzan ja mam do szkoly codziennie na 14 i wbijam na sekunde do tibii for fun
i co rano okolo 9-13 jest od was kilku memberow online a z ordo nie ma nikogo
przewaznie zawsze online jest
xaemus,morrderca czasem widze hespiosa itp
:>

Majok
30-11-2006, 22:12
Zadna ze stron nie nadaje się do rządzenia serverem...
Ordo Fidelis- jedno wielkie power abusowanie
Viribus Unitis- ciągły pking otcherami, trapowanie ludzi swoimi charami, żeby koledzy mogli ubić kogoś dla jaj >.>
brak reakcji friidy na te badziewne psucie sobie reputacji...
chcesz to ci wymienie pare nicków, może w końcu coś zrobisz ze swoimi kolegami z guildy:
Silver Chan
Morrderca
Castor Greey
Hespios
...

Xeamburger
30-11-2006, 22:58
Jeszcze do listy Majoka dodalbym Asanila z wiadomych powodow... (Kto ma wiedziec ten wie) :p

Elmer
30-11-2006, 23:37
Fryyda nie chrzan

Bardzo mi przykro, ale ale ja się nie bawię w fakerskie konta na tibia pl. Zgaduj dalej.

brak reakcji friidy na te badziewne psucie sobie reputacji...
chcesz to ci wymienie pare nicków, może w końcu coś zrobisz ze swoimi kolegami z guildy:
Silver Chan
Morrderca
Castor Greey
Hespios

Dla mnie też się kiedyś znudziła zabawa w dobrago wujka Jacka. Pomagałem każdemu, ale za każdym razem gdy wyplątywałem kogoś z kłopotów, to ten jeszcze bardziej się mnie czepiał jak "rzep psiego ogona". Zabrakło mi sił i chęci.

Webi
30-11-2006, 23:43
2 fragi wojny nie wygraja, ale fakt faktem padlismy gz. : )

Tylko skoro jesli my nie chodzimy do szkoly to czemu oni mieli czas zeby nas zabic?! Hmm cos tu niegra. Wiec przestancie oczerniac jedni drugich na wzajem tylko zacznijcie kurwa grac, a nie zamulacie na forum.

P.S. Pamietajcie my nie jestesmy sami my do konca zostaniemy w tym samym skladzie... Loyal to the end.

Castor, uswiaodmie ciebie, ja jestem aktualnie chory, bartek ma na popoludniu zajecia, to samo szymon. A was jest ciagle sporo, castor, trax, arthas. Ale wy macie latwiej. Kazyd z 5 ownerow opuszcza jeden dzien w tygodniu, nie jeden wszystkie ;p

August
30-11-2006, 23:57
To ze Bartek ma na pozniej to akurat wiem z wiadomych zrodel :P
To ze Xaem jest on line codziennie rano to tez wszyscy wiedza z wiadomych zrodel, ale to ze czasami ktos niechodzi to normalne raczej w tym wieku... No chyba ze jestes swiety i nigdy nie opusciles lekcji to przepraszam. Ogolnie skonczcie to pisac na forum jaki kto jest zly itp itd piszcie cos z sensem. Jesli podajecie nicki ze ktos cos zrobil to napiszcie co i jak: bo zostal wymieniony moj name i nie wiem oco b.

Pozdrawiam.

P.S. Webi i nie mow ze ktos sharuje tylko udez sie w piers i przemilcz to...

JimmNoman
01-12-2006, 00:54
Viribus balo sie wyjsc na 3 osoby z ordo nie no pokazali klase tak samo jak padl Apoca i all z Viribus nagle sie zalogowali ale rowniez bali sie wyjsc z pz..

Webi
01-12-2006, 00:59
A ty skad sie urwales z takimi informacjami? Nie bali sie wyjsc na 3 osoby tylko wyszli, a co bylo dalej to inna historia.

Sonik'ex
01-12-2006, 09:13
Ten temat juz powoli niejest tematem "wydarzen z nebuli" :( zrobilismy z tego rozmowy w toku hmm moze nazwijmy temat o0 mam NEBULA ROZMOWY W TOKU KTO MA ILE LAT I KIEDY EXPI ? czy niepasuje :/?;)

Lotress
03-12-2006, 19:28
Masakratus
Dec 03 2006, 18:06:08 CET Killed at Level 158 by Hinogoos
and by Celandia
Shargas
Dec 03 2006, 18:09:48 CET Killed at Level 132 by Celandia
and by Arthas of nebula
Mevionek
Dec 03 2006, 18:07:48 CET Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox
and by Asanil

Bjoern Shu
03-12-2006, 19:55
walka trwa caly czas
niestety potezne i wielkie vu posralo sie i chcialo dac loga chowajac sie na hills i obstawiajac noob charami
niby przewarzyliscie we fragach ale zachowaliscie sie jak jebane cioty, zamiast walczyc jak walczylismy to uciekliscie ZAL!

Koronowany rycek
03-12-2006, 19:56
Up@
To co oznaczaja te 3 dzisiejsze fragi ? Trzeba umiec grac-zabic- i samemu nie byc zabitym-.-

Sonik'ex
03-12-2006, 20:45
Macie racje jak narazie bitwa trwa ale chyba wygracie (ordo) wasze noby swietnie sie spisuja chyba caly miesiac trenowali (pvp jak wypychac) -.-

Bjoern Shu
03-12-2006, 20:58
Dec 03 2006, 19:56:11 CET Killed at Level 84 by Arthas of nebula
and by Mengirt

Outsider ^

I to VU sie zastawilo noobami na ktorych wbilem bana

Mevionek
Dec 03 2006, 18:07:48 CET Killed at Level 93 by Xaemus Serigimox
and by Asanil

Frydka
Dec 03 2006, 20:11:21 CET Killed at Level 103 by Wickanina = DET!

Mengirciq
Dec 03 2006, 20:12:16 CET Killed at Level 86 by Wizz Lowe
and by Wickanina

Knaak..Dec 03 2006, 20:13:17 CET Killed at Level 95 by Xaemus Serigimox To sie Dziadzio ucieszy =D

Bjoern Shu
03-12-2006, 21:19
Banished: until Dec 18 2006, 20:16:42 CET because of excessive unjustified player killing
xaemusik xerigimoxik nie chcial pasc wolal bana- jak kto woli.

Masa po raz drugi
Dec 03 2006, 20:38:12 CET Killed at Level 157 by Hespios
and by Xefi Nenix

Melandra
Banished: until Dec 18 2006, 20:39:29 CET because of excessive unjustified player killing

H A R D K O R M E N Z xd

S
h
a
r
g
a
s

banned xd

Pyro
Dec 03 2006, 20:49:28 CET Killed at Level 111 by Maledrus
and by Asanil

Elmer
03-12-2006, 21:22
Co jak co ale na coś w tym stylu czekałem.
Mam nadzieje ze nikt sie nie zalamie i spotkamy sie jeszcze raz tym razem bez n00bow.

Sonik'ex
03-12-2006, 22:03
Hahahahahahahahhahhahahahahahahahahahhahah Baanda Nooobow Jedyna Osoba Ktora Padla Z "honorem" To Pyrokar Zas Siskanina I Czpras Zabili Low Lelvele I Dostali Baaana Huehuehue Wszyscy Wiedza Jak Gylo Niechce Mi Sie Opsywac Huehuhuehuehue.:] :] :] :] :] :] :]

Bjoern Shu
03-12-2006, 22:11
Co jak co ale na coś w tym stylu czekałem.
Mam nadzieje ze nikt sie nie zalamie i spotkamy sie jeszcze raz tym razem bez n00bow.

Twoje podejscie podoba mi sie najbardziej z wszystkich czlnków waszej ggildii=)
szkoda tylko ze jestes tam gdzie jestes ale coz..

Oficjalnie we fragach bylo 9-7 dla Ordo
;P

Webi
03-12-2006, 22:29
A ja licyzlem na open battle, a nie na cos takiego, kazyd przyprowadizl noobow i wiecje bylo rpzeciskania sie niz walczenia. Vury "=" jest juz slawne na cala nebule :) Czas zmienic komende.

Grabadia
03-12-2006, 22:41
:( Ten Open Battle to była kompletna porażka...

Nasępnym razem jako miejsce na Open wybierajcie pustynie, Edron, coś na Pacc area, tam chociaż mnie noobów bedzie,
bo ten Open to byla parodia :blazen:

Sonik'ex
03-12-2006, 22:50
We fragach jest wiecej dla Ordo lecz tak czy inaczej przegraliscie padly odwas osoby ktorych sie nienawidzi na serwie np. knak reszty nezabilismy bo sie zbanowaliscie no coz...... jest was wiecej wyzsze levele ale mozgow zbyt dobrych niemacie :/ zaloze sie ze polowa z was zaluje ze doszlo do masy piszecie tu co chcecie ale mi sie wydaje ze zalujecie aa jeszcze wazna sprawa wasz lider padl 2 razy zas vura ani razu :] no coz... moze innym razem niebedziecie grali z botem a z mozgiem :]]]]]]]]]]]?8o

Webi
03-12-2006, 23:07
Od was bana ma jedna osoba, od nas dwie. Druga sprawa, masa padl, stracil dwie banki expa ale w sile sd stracil tyle co kazdy traci tracac lvl. Moim zdaniem ten open niczego nie wyjasnil

JimmNoman
03-12-2006, 23:08
moze innym razem niebedziecie grali z botem

nom bez botow
Vura Soth : =
Hespios : =

Koronowany rycek
03-12-2006, 23:20
Ten cały open to jeden wielki syf... ;) Musialem uciekac od dziesiatek noobow- na dodatek rsa nabilem

August
03-12-2006, 23:28
Po openie teraz bedzie gadanie ze sie zastawilismy noobami a prawda jest taka ze wiecej noobow jest od was z Ordo niz od nas :/, ale ja i tak wiem ze bedziecie gadali swoje no ale ja sie ciesze.
@Webi
Ty grales czy Bartek? Zreszta nvm padajac 2 razy na tym harze niema w zaden sposob opcji zeby stracic tyle samo z sily sd co kazdy inny przy dedzie... Sa dziesiatki rozwiazan kto ile moze stracic.

Ogolnie to spoko tylko za duuuuuuuuzo noobow =/ , ale z drugiej strony dobrze bo ciezko wam wykorzystywac to wasze "zet" :P

Do zobaczenia na polu bitwy nastepnym razem. : )

Webi
04-12-2006, 00:03
a wam wasze "rowna sie". Noobow bylo wiecje od nas? lol My tylkot am doszlismy to jzu byl all obstawione.

@Castor
Nie wiem jak jest z sd generalnie, ale wiem jak jest z visami. Kazdy lvl daje jeden hp wiecej w sile, mlvl dwa. I jets to ebz roznicy czy awans jest z 10 na 11, czy z 210 na 211. Sila przychodzi tak samo. To tez z calej tej sily masy duzo nie ucieklo, jedyne co stracil wiecje niz inni to exp.

jura
04-12-2006, 02:20
wy nazywacie to "open battle"? o.0
a co tam bylo z open poza wiatrem wiejacym we wlosach na szczycie pagorkow? o.0

Sonik'ex
04-12-2006, 07:03
jura jeszcze ciebie tu brakowalo :>
co do noobow wydaje mi sie ze niebyly to noby ani ordo ani vu polowa z nich to przypadkowe lole co wybierali sie na goblin hunt :)

ale troche ciezko bylo sie tam poruszac polowa z Vu padla bo zostala wypchana przez nobow masa pirwszy raz tez zostal wypchany ale masa mial 1 kratka po schoach down :/ a ci u vu niet :] bylo fajnie pewnie troche wam glupio bo tak chcieliscie opena i opena "przegralisce" co do "rowna sie" vury prawda on uzywal tego ale uzywal do tego MOZGU wy niestety tylko na bocie :] see u:baby:

p.s knaak lipa co nie :(?

Ola_Petrov
04-12-2006, 11:11
Poszedlem noob charem,open zeby nie nooby bylby niezly...
Masa padl2x tak jak estana, Xaemus wolał bana niż pasc milo bylo poapatrzec ze moj sdk to byl ostatni za mane masy :]]] haha...
Czekam na nastepny open ^^

outsider
04-12-2006, 11:31
Po openie teraz bedzie gadanie ze sie zastawilismy noobami a prawda jest taka ze wiecej noobow jest od was z Ordo niz od nas :/, ale ja i tak wiem ze bedziecie gadali swoje no ale ja sie ciesze.
@Webi
Ty grales czy Bartek? Zreszta nvm padajac 2 razy na tym harze niema w zaden sposob opcji zeby stracic tyle samo z sily sd co kazdy inny przy dedzie... Sa dziesiatki rozwiazan kto ile moze stracic.

Ogolnie to spoko tylko za duuuuuuuuzo noobow =/ , ale z drugiej strony dobrze bo ciezko wam wykorzystywac to wasze "zet" :P

Do zobaczenia na polu bitwy nastepnym razem. : )

nie pojebalo ci sie cos? kto sie zastawil nubami kolo dywanu? moze powiesz ze to nasze nuby wpychaly nas pod wasz ogien a pozniej blokaly do was dostep?

i z tym twoim zet nie badz zalosny.. dziwne ze w moemncie moej smierci zauwazylem dziwne = nad vura. hmm oczywiscie jestescie czysci.

starysiad
04-12-2006, 12:10
nie pojebalo ci sie cos? kto sie zastawil nubami kolo dywanu? moze powiesz ze to nasze nuby wpychaly nas pod wasz ogien a pozniej blokaly do was dostep?

i z tym twoim zet nie badz zalosny.. dziwne ze w moemncie moej smierci zauwazylem dziwne = nad vura. hmm oczywiscie jestescie czysci.

i tak najlpeszy byl lord abaqu ktory chyba troszkie niedocenil sily nobow i malo od nich nie padl :P ratunek w banie :P

a tak wogole to jedynie co mnie zdziwilo to to ze pyro poczekal na deada a nie wbil bana tak jak inni.

outsider
04-12-2006, 12:14
pyro mogl wbic bana ale nie chcial i wcale mu sie nie dziwie. predzej czy pozniej to sobie odbije.

Bjoern Shu
04-12-2006, 12:24
dokladnie to jest zalosne wbic bana zamiast pasc, a tak wlasnie zrobil xaemus

starysiad
04-12-2006, 12:31
z jednej strony zalosne z drugiej rozsadne. jak kto woli.

zreszta po kilku banach i kilunastu rsach to w najblizszym czasie nic ciekawego dziac sie nie bedzie ;P

JimmNoman
04-12-2006, 14:34
Up up up
My przegralismy opena? policz sobie fragi a sie dowiesz kto przegral
Ordo 9 Viribus 7 ..

starysiad
04-12-2006, 15:07
@up
dla ciebie liczy sie tylko ILE kto fragow zrobil? jakby w tych 9 fragach dwa razy vura padl to dobrze wygralibyscie opena, ale padl dwa razy wasz lider, niby ten co ma najlepsze pvp, wiec nie mow ze wygraliscie

August
04-12-2006, 15:51
Masa ma wedlug mnie bardzo dobre pvp. (Mowiac masa mysle Bartek) i szanuje go jako wroga...
Co do noobow to moze i masz racje ze nie byly od was ale od nas tez nie. Wiec niema cos sie klocic.

@kilka up jesli licza sie dla Ciebie tylko fragi to chyba nie masz mozgu. Zreszta nvm nie gadajmy tylko walczmy... : )

Xeamburger
04-12-2006, 16:24
Teraz VU zastawia sie ze fragi sie nie licza a kilka dni temu jeszcze wmawiali kazdemu ze fragi sie licza .... no coment :confused:

A co do dedow masy to malo ktory z was by tyle sorcem przetrwal bez mana shielda :) wiec zamknijcie jadaczki i czekac do nastepnego open.

@Sonik'ex
Odnosze wrazenie ze ty masz male problemy ze wzrokiem i mysleniem albo jestes zakochany w Vurze mowiac ze on do komendy "=" urzywal mozgo (ty piszac ten tekst pokazales ze go nie urzywasz albo nie posiadasz)

Tyle w tym temacie bo ta klotnia sie robi nudna.

Webi
04-12-2006, 16:59
Do tego kto mowi o slabym pvp masy.
Nie wiem cyz tam byles, ale jakbys byl to bys wiedzial, ze stanie w meijscu strapowanym rpzez przeciwnikow i noobow jakos nie daje mozliwosci do wykazania sie swoim pvp, a daje mozliwosc do strzelania sdkami.

A o banach wbitych rpzez ludzi. Mozna sie zastanowic co jest lepsze. Xaem mogl wbic bana przypadkowo, teog nie wiem co tma sie dzialo. 2 tygodnie nie wiecznosc. Co do shargasa to jest on paladynem, do tego nie rga w tibie a tylko walczy. W jego przypadku drugi dead, do teog bez blessow, to by byla duza strata.

Co do ostatecznego wyniku. Jak ludzie zauwazyli. Padli ludzie z jednej jak i drugiej gildii, Ordo zdobylo wiecej fragow, VU zdobylo te bardziej wazne. Z czego wnioskuje, ze ta walka nie wyjansila niczego. Wyjasnila tlyko tyle ze VU w koncu po dwoch miesiacach odwazylo sie stanac do walki. Mam nadzieje, ze sie nie zraza i takowych ebdzie wiecej.

Ola_Petrov
04-12-2006, 17:16
Teraz VU zastawia sie ze fragi sie nie licza a kilka dni temu jeszcze wmawiali kazdemu ze fragi sie licza .... no coment :confused:

A co do dedow masy to malo ktory z was by tyle sorcem przetrwal bez mana shielda :) wiec zamknijcie jadaczki i czekac do nastepnego open.

@Sonik'ex
Odnosze wrazenie ze ty masz male problemy ze wzrokiem i mysleniem albo jestes zakochany w Vurze mowiac ze on do komendy "=" urzywal mozgo (ty piszac ten tekst pokazales ze go nie urzywasz albo nie posiadasz)

Tyle w tym temacie bo ta klotnia sie robi nudna.

buhahaha to mi powiedz do czego sluzy mana shield ? @up to chyba wy sie baliscie wyjsc pz'a 8o

Masakratus
04-12-2006, 19:11
Ordo zaszlo wysoko dzieki trzem ludzia: Tara'tin, Kirr i Poxyrus. Ta trojka byla o wiele grozniejsza niz cale Ordo razem wziete. Skoro trzon Ordo stanowia polacy a trzy szwedzkie noobchary robia cala robote to gratz dla was. Jakbys nie widzial czemu Xaem ma bana to powiem ci cytujac Jilixi'ego notabene od was z guildi: "He killed noob chars to help hes guildm8s. Im kinda suprised that Xaemus did such a thing for hes guildm8s ^^" Jedyne wiec co jest zalosne na tym forum to ty i twoja lokalizacja.
Wracajac do walki na hills Vura nie po raz pierwszy popisal sie blyskotliwoscia i mi zaimponowal. Akcja ktora planowal od tygodni minimalnie tylko chybila, przewidzial nooby przewidzial tlok i mozliwosc teleportu wiedzial ze wciagnie was jak muchy do brzydkiej kupy i zajdzie was od tylu. Wszystko bylo zaplanowane i gotowe, jednak wickanina, wizz lowe shaelion i melandra wylogowali sie korzystajac z naszego zaabsorbowania shargasem i pyrokarem zdazyli sie ulotnic pozostawiajac po sobie tylko niemily zapach, zostawiajac rownoczesnie tamtych na pastwe losu. Losu zwanego "Viribus Unitis"
To tyle mojego komentarza do wczorajszej walki. Podsumowujac Ordo mialo troche szczescia i trzech wybitnych graczy wspomnianych wyzej bez tego straty VU bylyby zerowe a Ordo wybite w pien.
Pozdrawiam wszystkich znawcow tematu, z tibia jak widac jest jak z pilka nozna wszyscy moga byc trenerami i kazdy sie zna, jednak tylko nieliczni nie musza kupowac mozgu, dostali go mianowicie od stworcy kimkolwiek ten stworca byl.
BTW wie ktos jak sie zmienia w opisie Poziom i Poziom magiczny? Przez tego durnia air'maga spadlo mi 3lvl i nie wiem gdzie to zmienic...

AAA i jeszcze jedno, mianowicie po wczorajszej walce i dwoch dedach troche osiwialem wiec nie mowcie juz na mnie rudy tylko siwy pplx. Ok?

Koronowany rycek
04-12-2006, 19:52

HAHAHAHAHAHAHHAHA a u was to ile ludzi wbilo ? Shargas, Mele~ i ktos pewnie jeszcze....

Tak czy siak ten "open" nalezal do Virbus

Xeamburger
04-12-2006, 20:04
@Ola Petrov
Otoz tlumaczenie do czego sluzy mana shield nie zmiescilo by sie w twoim mozgu ale moze sie zmiesci tlumaczenie ze mana shield jest dopoki ma sie mane :) a mana sie kiedys konczy wiec nie ciesz tak rogala :baby:

@Masakratus
Temu panu juz podziekujemy ;)

@Koronowany rycek
Dzizys mowienie ile osob u kogo wbilo bana zaczyna sie robic zalosne -.-
Skoro tak cie to boli to powiem ci ze xaemus wbil jako pierwszy....
Skonczcie juz dyskusje na temat tych banow.:confused:

I zamiast szukac dziury w calym lepiej wszyscy sie wezcie za przygotowania do nastepnego open. :]

Webi
04-12-2006, 21:31
Ordo zaszlo wysoko dzieki trzem ludzia: Tara'tin, Kirr i Poxyrus. Ta trojka byla o wiele grozniejsza niz cale Ordo razem wziete. Skoro trzon Ordo stanowia polacy a trzy szwedzkie noobchary robia cala robote to gratz dla was. Jakbys nie widzial czemu Xaem ma bana to powiem ci cytujac Jilixi'ego notabene od was z guildi: "He killed noob chars to help hes guildm8s. Im kinda suprised that Xaemus did such a thing for hes guildm8s ^^" Jedyne wiec co jest zalosne na tym forum to ty i twoja lokalizacja.
Wracajac do walki na hills Vura nie po raz pierwszy popisal sie blyskotliwoscia i mi zaimponowal. Akcja ktora planowal od tygodni minimalnie tylko chybila, przewidzial nooby przewidzial tlok i mozliwosc teleportu wiedzial ze wciagnie was jak muchy do brzydkiej kupy i zajdzie was od tylu. Wszystko bylo zaplanowane i gotowe, jednak wickanina, wizz lowe shaelion i melandra wylogowali sie korzystajac z naszego zaabsorbowania shargasem i pyrokarem zdazyli sie ulotnic pozostawiajac po sobie tylko niemily zapach, zostawiajac rownoczesnie tamtych na pastwe losu. Losu zwanego "Viribus Unitis"
To tyle mojego komentarza do wczorajszej walki. Podsumowujac Ordo mialo troche szczescia i trzech wybitnych graczy wspomnianych wyzej bez tego straty VU bylyby zerowe a Ordo wybite w pien.
Pozdrawiam wszystkich znawcow tematu, z tibia jak widac jest jak z pilka nozna wszyscy moga byc trenerami i kazdy sie zna, jednak tylko nieliczni nie musza kupowac mozgu, dostali go mianowicie od stworcy kimkolwiek ten stworca byl.
BTW wie ktos jak sie zmienia w opisie Poziom i Poziom magiczny? Przez tego durnia air'maga spadlo mi 3lvl i nie wiem gdzie to zmienic...

AAA i jeszcze jedno, mianowicie po wczorajszej walce i dwoch dedach troche osiwialem wiec nie mowcie juz na mnie rudy tylko siwy pplx. Ok?

Wickanina z log outem czekal az shargas wbil bana, pyrokara i tak nie bylo szans wyuhac z waszego bota. To powiedz mi po co Wickanina i Wizz mieli zostac online? Po to zeby pasc?

Masakratus
04-12-2006, 21:57
Wickanina z log outem czekal az shargas wbil bana, pyrokara i tak nie bylo szans wyuhac z waszego bota. To powiedz mi po co Wickanina i Wizz mieli zostac online? Po to zeby pasc?

No tak lepiej ratowac wlasna skore i na Pyrokara wylozyc laske. Ordo to naprawde prawie jak guildia. Ciekawe co na to Pyrokar zapewne byl szczesliwy ze zostal sam. I pytanie skoro Arconidas i Outsider byli online to kto gral rudym? Tfu siwym? Sam siwy (wtedy jeszcze rudy) osobiscie?

Magik van Kamikadze
04-12-2006, 22:09
Ale po co ta walka jak i tu i tu sa polacy nie jarze tego troche ale Ja wiem za kim jestem i tak zostanie
Ale wickanina ,shaelion ... chcieli isc w strone dywanu ale tam byl TLOK wiec nie wiem ale chcieli pomoc wam (ale to moze mi sie wydaje)
PEACE

Elmer
05-12-2006, 01:18
Skomentuje całe wydarzenie najobiektywniej jak umiem:
Decyzja wyjście na open została podjęta. Ustawiamy sie przy Carlin. Ordo stoi na rozwidleniu dróg do carlin i ab idąc z kazo. podchodzimy pod domek. Lecą kontaktowe sdki i jak taktyka wcześniej zakładała próbujemy cofając się lurować ordo pomiędzy węższe tereny. Podchodzą za nami kawałek drogi, lecz zaraz potem się cofają. Dochodzi do 2 starcia. Pole bitwy to 1 wielki kocioł. Nie dość, że poruszanie się utrudniają krzaki, to jeszcze dziesiątki n00bów blokują pole bitwy. Liczebność obu armii oceniam równo na ~17 na ~17. Pośrodku stją dziesiątki n00bów które jak już wcześniej wspomniałem utrudniają obu stronom walkę. Cofamy się całą gildią w stronę hills aby pozbyć się dziesiątek przeszkadzająch gapiów. Jest ich jednak za dużo i jedyną drogą okazało się wejście o zgrozo w pozorną pułapkę - dywan. Chcemy przenieść się na pacc area, jednak jeden z naszych ma 15-minutowego pz locka i jest na to za późno. Jesteśmy ustawieni na górze, trzon ordo stoi na 1 smq na schodach na dole. Oczywiście gapie nie dają za wygraną i szybko obstawiają całe najwyższe piętro hills. Ordo co kilka chwil wchodzi na górę i próbuje nas zdejmować, to samo my robimy z ordo. Po obu stronach są ofiary. Następnie cofamy się wgłąb piętra, co wg mnie było najgorszym posunięciem. Ordo używając swoich szwedzkich przyjaciół przesówa nas w lewą stronę, co daje ich shooterom możliwość złapania nas w pole widzenia. Oczywiście my też mamy kilku swoich przyjaciół, którzy przesówają ordo w prawą stronę. Zapada kluczowa decyzja o skontrowaniu tyłów ordo naszymi ludzmi bez kupionych blessów, którzy padli. Zachodzimy ordo od tyłu. Teraz zaczyna się rzeź. Niedobitki ordo z prawej strony dywanu padają, dają logi lub się banują.
Zostajemy sami na polu bitwy. Ordo nie jest już tak odważne, aby walczyć bez blessów i bitwa kończy się.

Podsumowująć, uważam, że ta bitwa jeszcze bardziej złączyła nas w jedną wielka rodzinę. Wszelkie najdrobniejsze spory zamilkły i dzisiaj w dzień po bitwie to my expiliśmy i to my byliśmy online. Jeszcze jedno. To była pierwsza i ostatnia bitwa na facc area. Ni huja, nigdy więcej 150 n00bów z carlin pośrodku, na zewnątrz i w odbycie pola bitwy. KONIEC.

Ter
05-12-2006, 05:59
A biadny Knaakuś po deadzie bał się przyjść ponownie swoim magicznym palladynem i pomagać swojej Guildi. UV za to biegała z Rsami w full secie pomagając swoim przyjaciołom...

Knaaki [36]: exura sio "Shargas

Bjoern Shu
05-12-2006, 10:16
przynajmniej nie zalogowal sie jak juz walka sie konczyla niczym odwazny kyrio

Ter
05-12-2006, 14:59

Widocznie Kyrio nie byl poinformowany o takiej akcji lub nie mial dostepu do tibii z jakis powodow. A knaakus poprostu bał się isc aby pomoc... Jak zrobil to Masa, Maledrus i wiele innych osob...

gogus123
05-12-2006, 15:59

sorki ale nie siedze tak jak wy z ordo to mowicie 24h na kompie i niestety nie moge przewidziec kiedys cos bedzie sie dzialo :( , tym bardziej myslalem ze jesli bedzie open to napewno nie na facc area wiec co mialem robic? phaa.. kiedy dostalem wiadomosc ze jest open na facc area to nawet dziewczyny nie odprowadzilem :P

/Kyrio < ten ktory wybral "rl-life" hahaha :D

outsider
05-12-2006, 17:48
Decyzja wyjście na open została podjęta. Ustawiamy sie przy Carlin. Ordo stoi na rozwidleniu dróg do carlin i ab idąc z kazo. podchodzimy pod domek. Lecą kontaktowe sdki i jak taktyka wcześniej zakładała próbujemy cofając się lurować ordo pomiędzy węższe tereny. Podchodzą za nami kawałek drogi, lecz zaraz potem się cofają. Dochodzi do 2 starcia. Pole bitwy to 1 wielki kocioł. Nie dość, że poruszanie się utrudniają krzaki, to jeszcze dziesiątki n00bów blokują pole bitwy. Liczebność obu armii oceniam równo na ~17 na ~17. Pośrodku stją dziesiątki n00bów które jak już wcześniej wspomniałem utrudniają obu stronom walkę. Cofamy się całą gildią w stronę hills aby pozbyć się dziesiątek przeszkadzająch gapiów. Jest ich jednak za dużo i jedyną drogą okazało się wejście o zgrozo w pozorną pułapkę - dywan. Chcemy przenieść się na pacc area, jednak jeden z naszych ma 15-minutowego pz locka i jest na to za późno. Jesteśmy ustawieni na górze, trzon ordo stoi na 1 smq na schodach na dole. Oczywiście gapie nie dają za wygraną i szybko obstawiają całe najwyższe piętro hills. Ordo co kilka chwil wchodzi na górę i próbuje nas zdejmować, to samo my robimy z ordo. Po obu stronach są ofiary. Następnie cofamy się wgłąb piętra, co wg mnie było najgorszym posunięciem. Ordo używając swoich szwedzkich przyjaciół przesówa nas w lewą stronę, co daje ich shooterom możliwość złapania nas w pole widzenia. Oczywiście my też mamy kilku swoich przyjaciół, którzy przesówają ordo w prawą stronę. Zapada kluczowa decyzja o skontrowaniu tyłów ordo naszymi ludzmi bez kupionych blessów, którzy padli. Zachodzimy ordo od tyłu. Teraz zaczyna się rzeź. Niedobitki ordo z prawej strony dywanu padają, dają logi lub się banują.
Zostajemy sami na polu bitwy. Ordo nie jest już tak odważne, aby walczyć bez blessów i bitwa kończy się.

Podsumowująć, uważam, że ta bitwa jeszcze bardziej złączyła nas w jedną wielka rodzinę. Wszelkie najdrobniejsze spory zamilkły i dzisiaj w dzień po bitwie to my expiliśmy i to my byliśmy online. Jeszcze jedno. To była pierwsza i ostatnia bitwa na facc area. Ni huja, nigdy więcej 150 n00bów z carlin pośrodku, na zewnątrz i w odbycie pola bitwy. KONIEC.

a przypadkiem nie planowaliscie tej akcji od miesiecy tak jak ktos wyzej napisal? ee to jak to bylo wkoncu to byl spontan czy nie bo zaczynacie sie gubic. uszatku?

Webi
05-12-2006, 22:09
No outsider wiesz, Vura planowal ale nie mowil kazdemu:) Z reszta niewazne. Bedzie nastepny open, moze z wieksza roznica fragow i bedzie wiaodmo kto wygral to sie sytuacja rozjasni. Mam tylko nadzieje, ze to bedzie ten weekend i Viribus wyjdzie na tego opena.
a tak na marginesie to dzis kolejny frag, padl Ornitier ;p

@Kyrio
Piszesz, ze wybrales real life,a jak tylko sie dowiedziales o openie to nawet swojej dziewczyny nie odprowadziles. Konflikt interesow?:))))))))))

JimmNoman
05-12-2006, 23:21

Friida nie lubie cie ale za ta wypowiedz zyszkujesz szacunek w moich oczach jako przeciwknik i jak juz ktos powiedzial jestes chyba jedyna osoba z VU ktora widzi bledy swojej gildi a nie tylko innych

Xeamburger
05-12-2006, 23:35
Ehhhh zeby wszyscy czlonkowie obu gildi tak umieli sie przyznawac do bledow .... no i zeby zajeli zabijaniem siebie a nie rl kumpli czlonkow ktorejs z gildi ...
(Kumaci wiedza o kogo chodzi ;) )

Podkładka
05-12-2006, 23:59
Grałem kiedyś na Nebulii. To był fajny serwer. Może mnie ktoś pamięta (Xaemus powinien ten @!##@#!@), a może nie-Cornel Karo (teraz gra na nim mój kumpel noob). Zawsze myślałem, że nasi h lvl się lubią wszyscy... Jednak tak nie jest, szkoda. Ale wszyscy z Viribus Unitis to aroganckie dupki (w szczególności Xaemus, Hespios, Gohoode). Tylko Mengirt jest spoko. Ale żałuję, że wybrał złą stronę, bo życzę wygranej dla ODRDO FIDELIS!! :)

Pozdro

Masakratus
06-12-2006, 12:07
Grałem kiedyś na Nebulii. To był fajny serwer. Może mnie ktoś pamięta (Xaemus powinien ten @!##@#!@), a może nie-Cornel Karo (teraz gra na nim mój kumpel noob). Zawsze myślałem, że nasi h lvl się lubią wszyscy... Jednak tak nie jest, szkoda. Ale wszyscy z Viribus Unitis to aroganckie dupki (w szczególności Xaemus, Hespios, Gohoode). Tylko Mengirt jest spoko. Ale żałuję, że wybrał złą stronę, bo życzę wygranej dla ODRDO FIDELIS!! :)

Pozdro

Wzór na zło na Nebuli: Xaemus+Xaemus*Xaemus
Ale mam dobra wiadomosc dla ciebie mozesz zaczac grac od nowa "ZŁO" zostalo zbanowane masz 12dni wolnego od zla. NIe wiem tylko czy bedziesz sie cieszyl jak spotka cie "dobro" ze strony Ordo. Chyba tak. Chcesz zar........ idz do Ordo.

@WEBI
Po nebuli nie chodza a wrecz biegaja pogloski, ze Nebulas Knight zostal shakowany przez jednego z ownerow Siwo-rudego, wiec chcialem ci pogratulowac nowych itemkow i pieniedzy. Pamietaj kradzione nie tuczy, a tobie co jak co, ale troche tuszy by sie przydalo.

Xeamburger
06-12-2006, 15:02
@Webi
jak juz powiedzialem moja twarz nie wyglada jak ceglowka i dzisiaj ta jutro inna dziewczyna ;)

Czyli wnioskuje ze jestes stalym klientem wszystkich agencji towarzyskich w okolicy 8o

@Masakratus

Ojojojoj bo firibus nie chcialo pewnie nikogo zhackowac ... ?:confused:
A z pewnych zrodel ze kilka osob mialo takie propozycje w zamian za nietykalnosc i kilka innych bonusow :)

Corsair
07-12-2006, 01:39
Chcialem tylko powiedziec ze od dzis jestem Retired 4 ever , nie zrobilem nic wielkiego i malo kto mnie znal ;] , pzdro dla przyjaciol .

Moze zrobie ***** koncowe , dziekuje za gre moim przyjaciolom ktorych poznalem w tej grze ;] :
Venti
MSL
MTR
West darau
Kerand~~

i wielu innych...

2pac - "All eyez on me"

Masakratus
07-12-2006, 16:53
Slyszeliscie juz o nowym update?
Podobno przyniesie on ze soba wiele zmian.
Pierwsza z nich bedzie usuniecie scian w depo w Kazordoon by niejaki Juroqu poszedl wrescie expic a nie zajmowal sie glupotami. Druga zmiana dotyczy outfitu, do teraz kazdy mogl wybierac dowolny outfit i w nim biegac. Teraz wszyscy posiadacze kamer internetowych beda mogli grac w takim outficie jaki maja na rl, np gdy masz brzydki ryj bedzie to uwidocznione w twoim outficie. Kolejna zmiana dotyczy kolejki do serwerow jesli nie bedzie chcialo ci sie czekac to mozesz pogadac z tutorem i zadawac mu glupie pytania oczekujac na rownie glupie odpowiedzi juz offline. Nastepne udogodnienie to zminimalizowanie przemocy w grze. Gdy zostaniesz zaatakowany mozesz sie teleportowac do pz wpisujac komende "aleta sio pz" bardzo przydatna zmiana szczegolnie dla czlonkow guildi ORDO FIDELIS.
Warto czekac mysle...

Elmer
07-12-2006, 20:26
bo zaczynacie sie gubic. uszatku?

zal mi takich ludzi.. tak bardzo ci przeszkadza ze xendosa jest gruby? co cie to obchodzi? czekamy na twoja fotke ciekawe jaki ty masz kaprawy ryj

I tu sie zbłaźniłeś ideale.

outsider
07-12-2006, 21:40
I tu sie zbłaźniłeś ideale.

tyle ze ja cie tak nazwalem raz a on uparcie prowadzi swoja kurcjate czy to tu czy na tibia.com
pozatym nie wymyslam jakies debilnych newsow zwiazanych z twoimi uszami niezaleznie czy sa duze czy nie.

jura
08-12-2006, 04:24
Slyszeliscie juz o nowym update?
Podobno przyniesie on ze soba wiele zmian.
Pierwsza z nich bedzie usuniecie scian w depo w Kazordoon by niejaki Juroqu poszedl wrescie expic a nie zajmowal sie glupotami. Druga zmiana dotyczy outfitu, do teraz kazdy mogl wybierac dowolny outfit i w nim biegac. Teraz wszyscy posiadacze kamer internetowych beda mogli grac w takim outficie jaki maja na rl, np gdy masz brzydki ryj bedzie to uwidocznione w twoim outficie. Kolejna zmiana dotyczy kolejki do serwerow jesli nie bedzie chcialo ci sie czekac to mozesz pogadac z tutorem i zadawac mu glupie pytania oczekujac na rownie glupie odpowiedzi juz offline. Nastepne udogodnienie to zminimalizowanie przemocy w grze. Gdy zostaniesz zaatakowany mozesz sie teleportowac do pz wpisujac komende "aleta sio pz" bardzo przydatna zmiana szczegolnie dla czlonkow guildi ORDO FIDELIS.
Warto czekac mysle...

milo mi ze moje skromne posty na temat acc sharingu niektorych osob zostaly zauwazone. Jak to milo z twojej strony. Wanna cookie?

JimmNoman
08-12-2006, 05:44
... mysle...

Nie zartuj..
Nie mysl tyle, nie wprawionym szkodzi

Webi
08-12-2006, 10:32
Friida padl :)

outsider
08-12-2006, 12:23
ta ciekawe czemu nie pomogli friidzie koeldzy z gildii.. ponoc to my zostawiamy swoich na polu bitwy :(

Masakratus
08-12-2006, 12:49
milo mi ze moje skromne posty na temat acc sharingu niektorych osob zostaly zauwazone. Jak to milo z twojej strony. Wanna cookie?
No tak widac ze zal zad sciska. W dwa lata przysharowales 96 EK HAHHA. Wnioski? Nawet sharowac nie potrafisz.
Wiemy z pewnego zrodla Mr. Tutorsharer ze sharujesz. Twoj madrzejszy brat nam sie zalil, ze nie z nim tylko z kolesiem. I przestan robic z siebie Jure bo masz z prawa tyle co ja z lewa. Rozumiem ze prawo to twoje Hobby i bardzo bys chcial zostac prawnikiem, zeby nim zostac trzeba jednak odkleic sie choc na chwile od klawiatury i myszki. Zostaje wiec dalej dojenie rogacizny. Nie pomyl wiec byka z krowa bo to moze miec znamienne skutki.
Udawanie niewiniatka wychodzi ci srednio. Nebula wie ze jeden owner Juroqu stoi i podpiera mury w kazo a drugi expi. Srednio bo srednio ale expi.
Zreszta mozesz miec 100 ownerow nawet male dzieci wiedza ze knight to jest uboga profesja ktora tak na marginesie bardzo do ciebie pasuje. Tylko na milosc boska nie udawaj niewiniatka bo sie na wymioty zbiera. Co ty bys zrobil jakby cipsofty splajtowaly?? Harakiri? Sepuku? Lepiej zebys zaczol explorowac zaklady pracy za robota a nie NPC na planszy.

Webi
08-12-2006, 14:35
Nie dlai mu expic, o 3 w 10 mass loga zrobili :)

EDIT:
Niezmiernie sie ciesze, ze uzytkownicy, jakze przezabawni fakerzy, zostali zbanownai. Nie ulega watpliwosic jednak, ze gdy tylko to zobacza to zrobia tu nowe konta:)

Corsair
08-12-2006, 19:23
Nekro the super modertator , kasujesz posty tak szybko jak lucky-luke strzela ^^.

Co za lojalnosci , zabicie swojego , to jest to ;]

Sonik'ex
10-12-2006, 08:17
Pamietace widelce? jak bylscie pewni ze chcecie opena wkoncu do opena doszlo coprawda bylo 200 nobow ale open byl we fragach wygraliscie ale bitwa ta nalezala do VU wasz lider padl 2 razy ok mowimy ze frag niegra roli ale dam wam przyklad:walka rzymianie kontra germania 200 lat p.n.e i np zostaje wybita cala armia rzymska lecz dowodcy zostaja a barbarzyncy polowa wybici polowa uciekli (zbanowali wylogowali).teraz znowu pragniecie opena a opena niebedzie przez pewien czas bo to my ustalamy warunki nie wy i to my zdecydujemy kiedy wyjdziemy :), i wasze gatki ze sie boimy lub "hahaha czemu niewyszliscie na opena w ten weekend" sa zalosne :/

p.s knaak mam prosbe jak cos odemnie chcesz to tylko priv msg bo tak bezposrednio ( do 10 kratek) to smierdzi ci u buzi i masz brazowy jezor bleeee

HAIL

Uszolotek
10-12-2006, 16:43
Pamietace widelce? jak bylscie pewni ze chcecie opena wkoncu do opena doszlo coprawda bylo 200 nobow ale open byl we fragach wygraliscie ale bitwa ta nalezala do VU wasz lider padl 2 razy ok mowimy ze frag niegra roli ale dam wam przyklad:walka rzymianie kontra germania 200 lat p.n.e i np zostaje wybita cala armia rzymska lecz dowodcy zostaja a barbarzyncy polowa wybici polowa uciekli (zbanowali wylogowali).teraz znowu pragniecie opena a opena niebedzie przez pewien czas bo to my ustalamy warunki nie wy i to my zdecydujemy kiedy wyjdziemy :), i wasze gatki ze sie boimy lub "hahaha czemu niewyszliscie na opena w ten weekend" sa zalosne :/

p.s knaak mam prosbe jak cos odemnie chcesz to tylko priv msg bo tak bezposrednio ( do 10 kratek) to smierdzi ci u buzi i masz brazowy jezor bleeee

HAIL

A ja ci teraz przytocze bitwe pod Termopilami 200 Spartan przeciwko kilku tysiacom persow. Staneli do walki i jedni i drudzy. A wczoraj wieczorem pomimo ze viribus mialo przewage liczebna i to dosc duza nie staneli do walki i nie opowiadaj mi o tym ze wy dyktujecie warunki bo to ostatnio ordo expi i za kazdym razem gdy oni sie loguja wy uciekacie ....
A co do knaaka to ty zaloz sobie chlapacze na usta bo tak sie plujesz ze zrobiles zwarcie na serverze tibia.pl :)

Cechuje nas pojecie ktorego nie znacie, HONOR My chcemy walki wy spi**acie.

GL Ordo for War :)

JimmNoman
10-12-2006, 16:46

HAIL

tak jak twoje wypowiedzi powiedz mi ilu z was musi byc online zebyscie sie nie bali wyjsc na 5-6 osoby z ordo ?? bo jak was jest 13 to i tak nie wyjdziecie a o dyktowaniu warunkow to ty nie masz pojecia, i dyktowac warunki mozesz swoim kolezka z viribus jak tak lubia a nie nam..

Miedziany_Rudzielec
11-12-2006, 09:33
cóż , być może to nie był open taki jaki znamy z innych światów ale każdy dowódca ma swoją wizję wojny tzw. strategie a także wizję realizacji walk tzw. taktykę. A badź co bądź to Ordo zdecydowało sie wycofać. Także nie była to głupia i tchórzowska taktyka. Według mnie ten kto to wymyslił zabłysnął inteligencja czego niestety nie można powiedzieć o organie dowódczym Ordo.

August
11-12-2006, 10:57
Niep*erdol z dupy strony. To gowno bylo, a nie taktyka przez przypadek tam weszlismy i juz nie zamulaj. Ze wypas plan itp itd przypadek! Ktory dla nas zakonczyl sie lepiej.

JimmNoman
11-12-2006, 15:26
Niep*erdol z dupy strony. To gowno bylo, a nie taktyka przez przypadek tam weszlismy i juz nie zamulaj. Ze wypas plan itp itd przypadek! Ktory dla nas zakonczyl sie lepiej.

muahahahaha to ci wyszlo kozacko i w 100% prawda

Webi
11-12-2006, 15:57

O Castor, pierwszy raz widze, ze przyznajecie sie do bledu, tzn mzoe nie bledu a prawdy. Troche wyzej wasz kolega pisal jaka ta taktyka byla obmyslana i w ogole, ze wszystko sie udalo, ale to nic.

@Soni~
Mowisz, ze to wy decydujecie kiedy open. Przytocze bodajze sobotnia noc. Wasz mass log na sqeensego, sqeensy uciekl. Nasza riposta, rzeklbym niewielka, zalogowalo sie 5-6 osob. Was ponad 2 razy wiecej. Ordo porobilo sobie pz, a wy sie wylogowaliscie. I z tego co bylo widac, nie byla to decyzja jednoznaczna, bo Friida przez przypadek na defaulcie wyrazil swoje niezadowolenie, po cyzm napisal "ww". Takze nie nazwalbym tego tchorzostwem VU, a raczej tchorzostwem Vury, bo mniemam ze to on sie bal wyjsc.

Co do powrotu do tego znieslawionego opena. Moim zdaniem wylogowanie sie pewnych osob, czy ban Shargasa, ktory byl bez blessow, byl duzo lepsza opcja niz pewna gleba, bo po coz bylo tam stac i czekac na bialy napis? Poza tym z tego co sie orientuje to Trax Thorglewe tez sie tam wylogowal.
a smieszna sprawa to taka, ze Wickanina bedac w centrum nie mial battle sign, ale wiemy ze musicie miec zaznaczony atak na kogos, zeby magiczne '=' dzialalo, i wielcy stratedzy i fajteryz nie wpadli na to, zbey zaatakowac, rzucic ogien/soulfire na wickanine. Z reszta bylo minelo. Czekamy na nastepnego opena, Ordo z niecierpliwoscia, a VU... sami sobie odpowiedzice, albo niehc Vura odpowie :)

Uszolotek
11-12-2006, 21:19
Moze troche stare ale moze ktos nie wie ;p
Majqu wbil/odrobil 104 lvl :)
Gratz dla niego, poniewaz podobno Viribus dyktuje warunki i to oni wygrywaja, a pomimo tego Ordo expi ;)

PS.
Arthas nastepnym razem postaraj sie jak planujesz robic mass logi na pohu bo utana vid to nie czapka niewidka ze cie nikt nie widzi ;]

JimmNoman
11-12-2006, 21:47
Moze troche stare ale moze ktos nie wie ;p
Majqu wbil/odrobil 104 lvl :)
Gratz dla niego, poniewaz podobno Viribus dyktuje warunki i to oni wygrywaja, a pomimo tego Ordo expi ;)

PS.
Arthas nastepnym razem postaraj sie jak planujesz robic mass logi na pohu bo utana vid to nie czapka niewidka ze cie nikt nie widzi ;]

Ta niech dyktuja sobie warunki Sqeensy tez lvl wbil wiec ta ich dyktatura cos wychodzi na lepsze ludzia z Ordo :)

August
11-12-2006, 22:54
Prosil bym osoby postronne o niepierdo*** glupot. Jedna i druga strona expi. Ja wbilem podczas wojny 4 lvle ostatnio 2 stracilem XD, ale nie bede plakal. Pyro wbil duzo expa podczas wojny Masa tez duzo wbil, ale w pip tez stracil. Wiec nikt nie dyktuje warunkow. Wiec osoby postronne takie jak pan 1 wyzej. Niech zamkna pyski i ida na swoje 20 lvle bic roty.

@Webi
Nie przyznaje sie do bledy bo takowego nie bylo. Po prostu taka wyszla sytuacja najgorsze to ze to noob chary nie byly ani wasze ani nasze -.- tylko takie pizdochlasty co mysla ze sa fajne bo napisza na forum tibia.pl ze Castor to PA, a Masa jest fajny. Ta wojna to jedno wielkie gowno, ale z drugiej strony Webi spojrz na to ze Vura swoja bojazliwoscia albo rozsadkiem (niech kazdy nazywa jak chce) nie tracil glupich fragow. Trzymal wszystkich krotko za pyski bylo mowie nie biegac po ven nie expic tu i tam i tak bylo. A Ordo? Pamiesz poczatek wojny? Knaak, Cabolts, Koqu jeszcze w poprzedniej duzo osob padlo w tak przepiekny sposob ze mam takie cos sie chyba nigdy nieuda. :P Moze i mowicie ze fragi tamte nie graly roli, ale gowno prawda napewno was wkurzyaly blesy backpacki i glupio tracone fragi. Tylko na forach zgrywaliscie twardzieli i tlumaczyliscie ze macie kase itp itd.

Dobra za duzo sie rozpisalem. :P

Pozdrawiam i do zobaczenia na bitwie.

Webi
12-12-2006, 00:20
do zobaczenia na bitwie... tryzmam za slowo. Koqu pald na openie, na tym samym co od was polecilao 7 osob.
Fragi wkurzaja kazdego. A co do bojazliwosci Vury, to i tak musi sie przelamac, bez opena ta wojna nigdy sie nie skoncyz, chyba ze wasza taktyka jets nas zanudzic az rpzestaniemy sie logowac, lol. Fragi mnie nie wkurzaly, jednych nie dalo sie uniknac, o innych wiedzielismy ze sa trapy a ludzie sie pakowali. Wkurzal
mnie brak dyscypliny, ale problem juz dawno zazegnany. Takze tka jak mowiles, do zobaczenia na bitwie, mam nadzieje, ze bedzie to tym razem klasyczny open.

Majok
12-12-2006, 09:24
Prosil bym osoby postronne o niepierdo*** glupot. Jedna i druga strona expi. Ja wbilem podczas wojny 4 lvle ostatnio 2 stracilem XD, ale nie bede plakal. Pyro wbil duzo expa podczas wojny Masa tez duzo wbil, ale w pip tez stracil. Wiec nikt nie dyktuje warunkow. Wiec osoby postronne takie jak pan 1 wyzej. Niech zamkna pyski i ida na swoje 20 lvle bic roty.

Tak, a ty idź zabijaj 35~lvle 10 minut przed savem serva i po 30 minutach save'u padaj od gsa >.>
po tobie jakos niezabardzo widac zebys expil po ostatnim openie(albo deadzie od gsa). Forum jest od tego, aby wyrazić swoją opinię, i to nie jest pierdolenie jakiśtam głupot panie 'hunted', więc sam zamknij pysk i następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz
Castor PA, Masa~ PA, kto by wojny nie wygrał, i tak będzie źle :\ więc niech trwa jak najdłużej...

JimmNoman
12-12-2006, 10:27

Pozdrawiam i do zobaczenia na bitwie.

oh no menz eful kastor grej :(
spox wroce sobie na roty tobie tez radze przezucic sie na cos takiego albo na trole w ab bo na gsach ci nie wychodzi :(

August
12-12-2006, 10:43
Uwazam ze wychodzi : ) jak padne raz, drugi czy dziesiaty to trudno to tylko gra, a dedy na mass kickach albo ogolnie na kickach to wielka chujo*wizna bo niemozna nic zrobic.

Webi
12-12-2006, 12:49
Castor, z tego co sobie przypominam to wy robiliscie najwieksza propagande rpzy kazydm deadzie masy.

Elmer
12-12-2006, 21:19
Fragi mnie nie wkurzaly, jednych nie dalo sie uniknac, o innych wiedzielismy ze sa trapy a ludzie sie pakowali. Wkurzal
mnie brak dyscypliny, ale problem juz dawno zazegnany.

Jeszcze musisz Dark raportera troche wytresować ;]

TeRcIk
12-12-2006, 21:55
Ta glupi frag nie potrzebnie wylazil z swiatyni D:

Koronowany rycek
16-12-2006, 20:46
Friida@
nie tylko ale i FCA.

Rotlf nie wiem jak mozna nie zabic Songo Sun'a w trapie takim... hmm.. moze temu, ze ma lojalnych qmpli, ktorzy nie boja sie OF?

nExt razem cale FCA wezcie+ Xiaheva moze wtedy wam sie uda ;)

http://img377.imageshack.us/my.php?image=uo0164ma4.jpg

Pieczarek
19-12-2006, 12:07
A tak wogóle jakby ktoś nie wiedzial to Exizaiterer padł :).

TO NIE JEST OFFTOPIC! :p

Lynx
19-12-2006, 20:42
Rudy Bartek znowu sie złożył
Dec 19 2006, 19:37:10 CET Killed at Level 157 by Redeo
and by Morrderca

Bjoern Shu
19-12-2006, 22:05
Rudy Bartek znowu sie złożył
Dec 19 2006, 19:37:10 CET Killed at Level 157 by Redeo
and by Morrderca

Vura tez jest rudy ale jakos was to nie podnieca?
Get a life!

Pieczarek
19-12-2006, 22:37
Get a life!

Ale Bartek był pierwszym Rudym na nebuli (wiesz co mam na myśli) :p

Lynx
19-12-2006, 22:38
jak byś umiał odróżniać kolory wiedziałbyś że jego włosy sa koloru brązowego^^

Bjoern Shu
20-12-2006, 10:14
jak byś umiał odróżniać kolory wiedziałbyś że jego włosy sa koloru brązowego^^

nie powiem gdzie ty masz brazowo..

Ter
20-12-2006, 13:51
Get a life!

Vura nie pada ;) .

Bjoern Shu
20-12-2006, 19:13
Vura nie pada ;) .

y* ją*

Uszolotek
20-12-2006, 20:00
Ale Vure takze ciezko spotkac na tibi po 22 :baby:
No i Vura w porownaniu z masa nic nie expi :)

Andzej
20-12-2006, 20:54
Lepiej stac w miejscu niz spdac coraz nizej:baby:

starysiad
20-12-2006, 20:55
no i dzieki temu expieniu masy jego strata do vury caly czas rosnie ;p

Elmer
20-12-2006, 21:13
Huehue
Coraz mniej ordo się loguje, ich postacie padają, Kilka osób z ordo robi trade world na inne servery, to my expimy cały czas.
Jak wcześniej wojna była w miarę wyrównana, tak teraz bez napinki moge powiedzieć: PRZEJMUJEMY SERVER : ]

Bjoern Shu
20-12-2006, 23:19
Huehue
Coraz mniej ordo się loguje, ich postacie padają, Kilka osób z ordo robi trade world na inne servery, to my expimy cały czas.
Jak wcześniej wojna była w miarę wyrównana, tak teraz bez napinki moge powiedzieć: PRZEJMUJEMY SERVER : ]

jeszcze długo nie, a potem wcale
edit:
najlepiej jakby podeletowali wszystkich sharerów ;>)
Zostal by Juroqu i Vicka i byloby fajnie HEHE

Pieczarek
21-12-2006, 10:07
Ale Vure takze ciezko spotkac na tibi po 22 :baby:
No i Vura w porownaniu z masa nic nie expi :)

+1,650,451 < To jest exp vury z ostatniego miesiąca
-4,437,324 < To jest exp masy z ostatniego miesiąca

Masa więcej expi? xD

Alojzy Mamriel
22-12-2006, 08:42
ja tam wole moja low level war <hunted.pl

August
23-12-2006, 11:32
Sqeensy padl w nocy, jakby ktos jeszcze nie wiedzial. : )

Pieczarek
23-12-2006, 12:46
Dec 23 2006, 12:36:25 CET Killed at Level 156 by Arthas of nebula
and by Xaemus Serigimox

Co sie Stao? :D

Rufus_Krytyk
23-12-2006, 14:17
" Viribus bez litosci dla bezradnego Ordo " -----> ZAL

Elmer
23-12-2006, 14:27
I nawet ja w końcu pofragowałem xD

mr egg
23-12-2006, 15:21
Ordo jest bezradne....Widac chyba,ze czas wojny dobiega konca :cup:

HAIL VU !!

Bjoern Shu
23-12-2006, 17:27
wojny dobiega konca wez czlowieku idz na pole sprawdz czy cie tam nie ma
zrozum ani Vu ani Ordo nie zaplaci, nie ma takiej opcji, dopooki sa chary dopoty jest wojna i bedzie jeszcze trwala i trwala i wiele osob padnie wiecej razy
cu

Uszolotek
23-12-2006, 19:27
Ordo jest bezradne....Widac chyba,ze czas wojny dobiega konca :cup:

HAIL VU !!

Skoncz sie wypowiadac w tym temacie bo takie komentarze sa zalosne
:baby:
Masa i reszta tak latwo nie oddadza servera...
Maja teraz chwile slabosci ale jeszcze do konca wojny wiele osob padnie po wielu stronach, wiec mala rada dla ciebie zanim cos napiszesz najpierw to przemysl.

Mr0wa
23-12-2006, 19:38
Hello jesli ktos ma filmiki z wojny na nebuli to prosze na PM z góry thx:)

Rufus_Krytyk
24-12-2006, 00:21
Ordo sie nie podda tak latwo. A jeszcze nic straconego. Wystarczy tylko przypomniec sobie ostatnie open battle. Dla ORDO wojna sie jescze nie skonczyla ;)

Ter
24-12-2006, 05:35
Vu ani Ordo nie zaplaci, nie ma takiej opcji, dopooki sa chary dopoty jest wojna i bedzie jeszcze trwala i trwala i wiele osob padnie wiecej razy
cu
Raczej mało kto zapłaci,
bo nie wiele osób taką możliwość ma. :p

Wickanina

Dec 24 2006, 09:43:42 CET Killed at Level 150 by Vura Soth
and by Morrderca

Shargas

Dec 24 2006, 09:43:51 CET Killed at Level 130 by Morrderca
and by Celandia

Ola_Petrov
24-12-2006, 06:05
@up
Ter zgadzam sie z Tobą, VU jeszcze by sobie poradzilo ale ordo? padają ciagle pewno juz na blessy i aole nie ma =) Jesli mam byc szczery to ta wojna jest glupia...pewnie juz nawet nikt nie pamięta od czego sie zaczęła.I raczej bedzie trwala az zjadą sie do 70 lvli , a wtedy to swe sie wbija:D Nie wiem co to za sens expią padają tracą blesy to PA i tak w kółko przynajmniej to nie jest zwykłe nudne zycie tibijske to zycie NEbuli =))

Pieczarek
24-12-2006, 11:18
@up
Ter zgadzam sie z Tobą, VU jeszcze by sobie poradzilo ale ordo? padają ciagle pewno juz na blessy i aole nie ma =) Jesli mam byc szczery to ta wojna jest glupia...pewnie juz nawet nikt nie pamięta od czego sie zaczęła.I raczej bedzie trwala az zjadą sie do 70 lvli , a wtedy to swe sie wbija:D Nie wiem co to za sens expią padają tracą blesy to PA i tak w kółko przynajmniej to nie jest zwykłe nudne zycie tibijske to zycie NEbuli =))

To sie nazywa trzeźwe spojrzenie :). To Masakratus i ordo chciało wojny wiec ja teraz ma.

Bjoern Shu
24-12-2006, 12:06
To sie nazywa trzeźwe spojrzenie :). To Masakratus i ordo chciało wojny wiec ja teraz ma.

omg nastepny..
Masa chcial wojny?
Zbierz se fakty zanim cos powiesz

Pieczarek
24-12-2006, 13:20
omg nastepny..
Masa chcial wojny?
Zbierz se fakty zanim cos powiesz

W wojne były zamieszane gildie Vanum Stars Ordo Fidelis i (nie pamiętam nazwy)
Tak sie składa że byłem wtedy członkiem ordo~ więc wiem cos o tym. Masa~ trzymał strone shaeliona kiedy ten pokłucił sie z Friida i Cybe wiec uznał to jako pretekst do wojny.

Edit: To są fakty :P

Bjoern Shu
24-12-2006, 14:00
W wojne były zamieszane gildie Vanum Stars Ordo Fidelis i (nie pamiętam nazwy)
Tak sie składa że byłem wtedy członkiem ordo~ więc wiem cos o tym. Masa~ trzymał strone shaeliona kiedy ten pokłucił sie z Friida i Cybe wiec uznał to jako pretekst do wojny.

Edit: To są fakty :P

Stars wtedy nie istnialo znawco wielki
byla wojna Scythe vs. Demonic Brotherhood
Masa i Cybe postanowili zakonczyc to pokojowo Vura i jego przydupasy dali slowo ze nie bedzie problemów, poczym zabili wicke i lipka zanic
wiec wsadz se swoje fakty w swoja ciasna szpare i nie wypowiadaj sie jak nic niewiesz

Pieczarek
24-12-2006, 15:05
Mówisz o rozpoczęciu drugiej wojny łosiu. Ja Mam na myśli wojne ordo fidelis vs scythe którą rozpoczął masa. Scythe zrobiło po prostu 2 tygodnie przerwy przyexpiło troche i teraz robi z ordo co chce.

Bjoern Shu
24-12-2006, 15:15
Mówisz o rozpoczęciu drugiej wojny łosiu. Ja Mam na myśli wojne ordo fidelis vs scythe którą rozpoczął masa. Scythe zrobiło po prostu 2 tygodnie przerwy przyexpiło troche i teraz robi z ordo co chce.

srał a nie rozpaczal.
edit: "robi z nimi co chce" mozliwe, ale jak to w tibii wojna nie konczy sie po 1 miechu
Time will show ;>)

August
24-12-2006, 15:32
Ciekawi mnie tylko czy dojdzie do opena wkoncu? Hum... Narazie plan idzie po naszemu zbijamy Ordo lvl a sami lvlujemy.
@up
Wydaje mi sie ze wojna jako wojna to powoli sie konczy.
A snake ataki zostana az Masak i jego plemie brązowych języków nie stracą sił, albo nie pójda na nowy świat.

Pieczarek
24-12-2006, 15:35
Stars wtedy nie istnialo znawco wielki
byla wojna Scythe vs. Demonic Brotherhood
Masa i Cybe postanowili zakonczyc to pokojowo Vura i jego przydupasy dali slowo ze nie bedzie problemów, poczym zabili wicke i lipka zanic
wiec wsadz se swoje fakty w swoja ciasna szpare i nie wypowiadaj sie jak nic niewiesz

Nie było wojny scythe vs demonic brotherhood tylko Katharsis vs DB. W Katharsis nie było Vury to po 1. Po 2 nikt nikomu nie dawał żadnego słowa tylko ówczesna potęga czyli vanum wypowiedziała wojne obu gildiom. http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1275798
DB I Katharsis przestały wtedy istnieć. Więc zanim zaczniesz kogoś obrażać upewnij sie czy masz racje a dopiero potem pisz znawco.
KTHXBYE

Pieczarek
24-12-2006, 15:37
srał a nie rozpaczal.
edit: "robi z nimi co chce" mozliwe, ale jak to w tibii wojna nie konczy sie po 1 miechu
Time will show ;>)

Chcesz screeny z gc ordo w dzien rozpoczecia wojny?
Tak sie składa że mam pare na kompie :D

August
24-12-2006, 16:19
Ja bym chcial i jesli mozesz. Napisz na pv kim jestes lubi w tibi napisz.

Pozdrawiam i wesoly swiat. : )

Ola_Petrov
24-12-2006, 21:36
Nie rozumiem po co te kłótnie kto czytal forum na tibia.com
to wie ze juz koniec wojny ;(

Pieczarek
24-12-2006, 23:44
Nie rozumiem po co te kłótnie kto czytal forum na tibia.com
to wie ze juz koniec wojny ;(

No comment :)

Bjoern Shu
24-12-2006, 23:49
Nie było wojny scythe vs demonic brotherhood tylko Katharsis vs DB. W Katharsis nie było Vury to po 1. Po 2 nikt nikomu nie dawał żadnego słowa tylko ówczesna potęga czyli vanum wypowiedziała wojne obu gildiom. http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1275798
DB I Katharsis przestały wtedy istnieć. Więc zanim zaczniesz kogoś obrażać upewnij sie czy masz racje a dopiero potem pisz znawco.
KTHXBYE

Taa katharisisisisisi moj blad przejezyczylem sie sam juz nie pamietam, a memberem DBH sam bylem ;p
pomimo tego mamy teraz wojne jaka mamy i NAPEWNO sie ona nie skonczy szybko jak by tego Castorek chcial (:

Ola_Petrov
25-12-2006, 01:39
Moja gafa przelotnie czytalem forum i nie patrzylem na date myslalem ze to dzisiejszy post :P sorka za zamieszanie =)

Pieczarek
25-12-2006, 10:51
Taa katharisisisisisi moj blad przejezyczylem sie sam juz nie pamietam, a memberem DBH sam bylem ;p
pomimo tego mamy teraz wojne jaka mamy i NAPEWNO sie ona nie skonczy szybko jak by tego Castorek chcial (:

Ok rozumiem ale mam nadzieje ze nie bedziesz mnie juz obrazal zwlaszcza kiedy nie masz do konca racji :P. Ordo ma po prostu czego chcialo bo wcale sie nie bronili od rozpoczecia wojny :)

Webi
25-12-2006, 16:52
Ciekawi mnie tylko czy dojdzie do opena wkoncu? Hum... Narazie plan idzie po naszemu zbijamy Ordo lvl a sami lvlujemy.
@up
Wydaje mi sie ze wojna jako wojna to powoli sie konczy.
A snake ataki zostana az Masak i jego plemie brązowych języków nie stracą sił, albo nie pójda na nowy świat.

lol, chcecie opena a jednoczesnie sie go boicie ;p

Lipek_Aldix
25-12-2006, 20:24
http://img135.imageshack.us/my.php?image=panvurabotujeeu3.png

http://img175.imageshack.us/my.php?image=onceagainzs3.png

Pan Puszkin
25-12-2006, 20:42
Jakiego bota co Ty pleciesz? "Using one of X runes" to są hotkeye ... :baby:

Pieczarek
25-12-2006, 20:48
Był batlle przed chwilą. Fragi:

Virbius Unitis:
Jo'bol
Dec 25 2006, 17:21:05 CET Killed at Level 105 by Hinogoos
and by Vura Soth
Wolgler De'Zul
Dec 25 2006, 19:47:19 CET Killed at Level 110 by Arthas of nebula
and by Vura Soth
Asinly
Dec 25 2006, 20:03:06 CET Killed at Level 84 by Celandia
and by Hinogoos
Shaelion
Dec 25 2006, 19:46:50 CET Killed at Level 118 by Arthas of nebula
and by Chudzierlok
Shargas
Dec 25 2006, 19:46:43 CET Killed at Level 130 by Xaemus Serigimox
and by Estana
Wickania
Dec 25 2006, 20:02:53 CET Killed at Level 148 by Xaemus Serigimox
and by Chudzierlok
Calh Man'dik
Dec 25 2006, 20:03:18 CET Killed at Level 85 by Friida
and by Henry Vedo
Vilir
Dec 25 2006, 20:02:57 CET Killed at Level 80 by Hinogoos

Ordo Fidelis:

Hespios
Dec 25 2006, 19:46:27 CET Killed at Level 126 by Pyrokar Aldix
and by Shargas
Asanil
Dec 25 2006, 19:46:13 CET Killed at Level 107 by Wickanina
and by Pyrokar Aldix
Maledrus
Dec 25 2006, 17:36:19 CET Killed at Level 123 by Calh Mand'ik
and by Masakratus

@Dałn
Edited :P

Lipek_Aldix
25-12-2006, 20:58
a ty glupi czy slepy :>

Hespios
and by Shargas

Asanil
and by Pyrokar Aldix

@up
a Vura to niby co, lubi sobie tak na battle wcisnac od czasu do czasu "=" jak ktos jest w trapie? przynajmniej bys nie probowal tak zalosnie sie tlumaczyc.

Pieczarek
25-12-2006, 21:28
a ty glupi czy slepy :>

Hespios
and by Shargas

Asanil
and by Pyrokar Aldix

@up
a Vura to niby co, lubi sobie tak na battle wcisnac od czasu do czasu "=" jak ktos jest w trapie? przynajmniej bys nie probowal tak zalosnie sie tlumaczyc.

Wy tez swieci nie jestescie :)

Bjoern Shu
25-12-2006, 21:30
normanie jeblem jak bylem w srodku akcji i widzialem spamowanie " = " Vury to jest poprostu zalosne.
Tak samo bedziecie teraz kozaczyc ze wyszliscie na opena i wygraliscie we fragach a po raz klejny schowaliscie sie do nory z nadziejami na log out, kiedy juz po was wpadlismy zaszliscie nas z drugiej strony lduzmi ktrzy nie byli zamieszani w wojne
to sie nazywa honor.

Pieczarek
25-12-2006, 21:34
normanie jeblem jak bylem w srodku akcji i widzialem spamowanie " = " Vury to jest poprostu zalosne.
Tak samo bedziecie teraz kozaczyc ze wyszliscie na opena i wygraliscie we fragach a po raz klejny schowaliscie sie do nory z nadziejami na log out, kiedy juz po was wpadlismy zaszliscie nas z drugiej strony lduzmi ktrzy nie byli zamieszani w wojne
to sie nazywa honor.

I was najprosciej w swiecie upokorzyli po raz kolejny.
KTHXBYE

Maus
25-12-2006, 22:27
to sie nazywa honor.

to się nazywa wojna misiek

Bjoern Shu
25-12-2006, 22:47
to się nazywa wojna misiek

wojna hahah
nie mialbym nic przeciwko gdyby zrobili to bez zadnych slow i piepszenia
ale oni beda mowic ze to ordo sie boi, a jak juz ordo wyjdzie to oni sie chowaja jak szczury.