PDA

Pokaż pełną wersje : Przejmujemy Server

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

(L)egionista
16-01-2007, 22:26
chyba open battle blisko, w szeregach Vanum widać wyraźne przygotowania:

21:23 Alpax [87]: Buying plate set

Lucky_Luke
16-01-2007, 22:52
chyba open battle blisko, w szeregach VU widać wyraźne przygotowania:

To chyba Vanum sie szykuje na opena nie VU?
Jakby Alpax bylby z nami to ta wojna juz by byla przegrana.

Bjoern Shu
16-01-2007, 22:53
chyba open battle blisko, w szeregach VU widać wyraźne przygotowania:

super tylko nie zalej monitora
widze, ze sie podniecacie jak ktos kupuje p seta jakby to bylo zabronione
eh te wasze poczucia humorów DAMN

(L)egionista
16-01-2007, 23:04

pomyłka, juz poprawione. :]

super tylko nie zalej monitora
widze, ze sie podniecacie jak ktos kupuje p seta jakby to bylo zabronione
eh te wasze poczucia humorów DAMN

jeszcze nie zdarzyło mi się zalac monitora, nie wiem wogóle skąd takie pomysły, czyzby przypominaly Ci sie jakies przezycia z przeszlosci?

Bjoern Shu
16-01-2007, 23:47
pomyłka, juz poprawione. :]

jeszcze nie zdarzyło mi się zalac monitora, nie wiem wogóle skąd takie pomysły, czyzby przypominaly Ci sie jakies przezycia z przeszlosci?

z braku argumentów kierujesz me slowa do mnie?
nice one

(L)egionista
16-01-2007, 23:51
o czym Ty mówisz? jakich argumentów? zastanów sie. Piszesz do mnie o zalewaniu monitora...

Zen
16-01-2007, 23:57
prawopodobnie vanum nekaja lagi takie jak wszystkich uzywajacych neostrade, takze vanum ni emoze odpowiedziec na wasz masslogi, mysle ze niedlugo jak do tej p[ory wspaniala passa VU sie skonczy.

niech przechodza te lagi!! :/

Bjoern Shu
17-01-2007, 00:40

za to dobrze, ze macie Kyrio
BATTLE COMMANDERA lmao

Xavery
17-01-2007, 12:38
Witam xD

Chcialem tylko zawiadomic ze mialem hacka, i z 92 zrobil sie 14 lvl z banem w dodatku. I to bedzie raczej koniec z Nebula jak dla mnie. Pozdro dla wszystkich qmpli, i ludzi ktorzy mnie znaja :) Fajnie bylo ale sie skonczylo.

Lucky_Luke
17-01-2007, 16:05
prawopodobnie vanum nekaja lagi takie jak wszystkich uzywajacych neostrade, takze vanum ni emoze odpowiedziec na wasz masslogi, mysle ze niedlugo jak do tej p[ory wspaniala passa VU sie skonczy.

niech przechodza te lagi!! :/

Musze cie zmartwic ale jedynym powodem czemu Vanum jeszcze istnieje to lagi. Gdyby nie one panowie austryjacy i ich hordy dawno by dostali po dupie. Wiec martw sie lepiej zeby lagi nie ustawaly im dluzej sa tym dluzej masz w co wierzyc.

Hori
17-01-2007, 16:11
Name: Stonnes
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 14
World: Nebula
Residence: Carlin
House: Underwood 5 (Ab'Dendriel) is paid until Jan 12 2007
Guild membership: Frater of the Rohan
Last login: Jan 17 2007, 07:06:42 CET
Comment: Were you going to join VU!?!

Signed : Luftmästaren
Account Status: Premium Account

To chyba wszystko mowi.......

Kitra
17-01-2007, 17:44
Nebula to zjechany świat. Mnie już zabił Hespios, niedługo zabije mniei zapewne Vanum. Nie mogę doczekać się końca wojny...

TeRcIk
17-01-2007, 18:41
@up

Wojna zniszczy doszczetnie ten swiat juz widac tego efekty kiedys 700 max graczy teraz 450-600 max?

Webi
17-01-2007, 18:41
Name: Stonnes
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 14
World: Nebula
Residence: Carlin
House: Underwood 5 (Ab'Dendriel) is paid until Jan 12 2007
Guild membership: Frater of the Rohan
Last login: Jan 17 2007, 07:06:42 CET
Comment: Were you going to join VU!?!

Signed : Luftmästaren
Account Status: Premium Account

To chyba wszystko mowi.......

Jako, ze podpis luftmastaren, to nie mniej ni wiecej co ze szwedzkiego Air'mage, pozwole sobie zaprzeczyc, ze bralem w tyhm jaki kolwiek udzial. Jedyna co do mnie doszlo w nocy to text skopiowany przez ktoregos z czlonkow vanum jak stonnes mowil cos w stylu : "on chcial zrobic lvl i dolaczyc do VU, a ja mu na to nie pozwole".

Balthasar
17-01-2007, 19:18
@Stonnes
Odezwij się do mnie.

Xavery
17-01-2007, 20:39
"on chcial zrobic lvl i dolaczyc do VU, a ja mu na to nie pozwole".

Niektorzy biora te gre chyba troche zbyt powaznie. A co do tego odkrywczego stwierdzenia to tak, taki wlasnie mialem zamiar.

Uszatek_Jacek
17-01-2007, 21:02
Zycie
Rowniez blancioch zostal shackowany ale przez vu.

22:21 Cybe Anth [106]: Cybe Anth [106]: why did u guys hack blan?--Vura Soth [165]: every person can be spy(owner), it depends only how much will you pay;)

Agon
17-01-2007, 23:06
<rotfl>:cup:

Bjoern Shu
17-01-2007, 23:38
Zawijaj w sreberka. Jaki sens ma hakowanie przyszlych membersow
pen.sie? Vura napisal do cybe ten text chodzilo o to ze zanim wy biegniecie do GH na "meeting" my juz tam rozstawiamy nooby. Dobrze rozumujesz ale 2% od paymentow ktore proponuje Masakratus ludzia za szpiegowanie z niczym nie maja sie do silnej polskiej waluty. Kupic mozna kazdego a z doswiadczenia wiem ze membersi VANUM sa stosunkowo tani. Moze myslisz ze blefuje.
Mowi ci cos np "DEKA"????
Deka kosztowalo mnie 100zl. Za nowe haslo dalem znowu 100zl. I zdrowy rozsadek doradza mi prosic was zebyscie nie zmieniali hasla zbyt czesto. Z drugiej strony kazde pieniadze sa warte zeby patrzec jak zabieracie swoje dupska z nebuli. Traktuje to jako inwestycje. Wiec zacznij korzystac dopoki mozesz zaloz sobie konto w Mbanku, ale od hasla mam juz goscia w gre teraz wchodza passy do charow Ordo za ktore place 1000zl za sztuke.
Zainwestuj w siebie zaczynajac u mnie.

Powtarzam, jestescie jeszcze na nebuli bo mamy lagi. Korzystajcie dopoki mozecie.

Pozdrowionka
P.S.
Nebulas Knight, Iscarath :) who's next?
Ludzie zwariowalem promocja 1000zl za 30min grania na twoim charze :) to co ze sie popsuje po wojnie i tak bylby wart 0zl.

Shakuj sie sam zanim zrobi to twoj owner :P

HEHE jak ty pieknie umiesz pisac chlopczyku!
Ja nazwalbym Cie - Poor wannabe =')

August
18-01-2007, 08:42
Jako, ze podpis luftmastaren, to nie mniej ni wiecej co ze szwedzkiego Air'mage, pozwole sobie zaprzeczyc, ze bralem w tyhm jaki kolwiek udzial. Jedyna co do mnie doszlo w nocy to text skopiowany przez ktoregos z czlonkow vanum jak stonnes mowil cos w stylu : "on chcial zrobic lvl i dolaczyc do VU, a ja mu na to nie pozwole".

Tylko winny sie tlumaczy... skoro takie cos przeczyales na gc to juz wiecej mowic nie musisz. Przyznajesz ze to ktos z Vanum. : (

Zen
18-01-2007, 12:23
@lucky jak dajesz 1000 zl od lba to slij mi 10 000 na moje konto, skontaktujemy sie na priv pokupuje od all te chary za powiedzmy jakas kwote byle nie byc w pizde przy okazji se zarobie a ty wygrasz war za jedyne 10 000.
a tak przy okazazji skad ty mas ztyle kasy? w totka wygrales czy co?
napisz tak do jakiegos gm napewno za 250 euro zlamie regulamin cip softu i daj mi twoje namiary jakas komorke albo cooos odezwe sie i zrobimy interes.
haha jezeli to prawda co mowisz bo moze byc tak ze sobie ladnie, pieknie wlewasz.

Koronowany rycek
18-01-2007, 17:21
Ta wojna to gra brudnych zagrywek.

@Xavery

Wspaniale chwile ahh....

Signed Songo Sun

Grabadia
18-01-2007, 23:02
@up
masz rację, tak jakby nie mogli zrobić jednego opena, drugiego żeby wygrać uczciwie to oni hackują, kupuja chary - jedyny komment warty tej sytuacji - Kompletny żal

Pieczarek
19-01-2007, 15:37
Efax
Jan 19 2007, 13:57:01 CET Killed at Level 69 by Sqeensy
and by poison????

dimi
19-01-2007, 17:02
poprostu ostatni hit od poiosona polecial ;d

Pieczarek
19-01-2007, 17:26
poprostu ostatni hit od poiosona polecial ;d

Serio? Myślałem ze na poisonie zlecial do reda i go sqeensy dobil :)

vu_rox
19-01-2007, 18:29
Sqeensy ubil efaxa z poison fielda, hahaahahahah

Jakby to powiedzial kyrio; elyris <3

Zen
19-01-2007, 20:33
VU n/c widze ze ten frag przyprawia was o bol glowy....;|
wszystko co zrobi vanum to powod do smiechu....

Lucky_Luke
19-01-2007, 23:14
VU n/c widze ze ten frag przyprawia was o bol glowy....;|
wszystko co zrobi vanum to powod do smiechu....

Jestes z Kyry a lizesz jak nie jeden Nebulanczyk. Chyba ze nie jestes pewien jak vanum przyjmie twoje zaloty i lizesz via Kyra char. Tak czy siak rodzina moze byc z ciebie dumna napewno daleko zajdziesz.

Zen
19-01-2007, 23:43
Jestes z Kyry a lizesz jak nie jeden Nebulanczyk. Chyba ze nie jestes pewien jak vanum przyjmie twoje zaloty i lizesz via Kyra char. Tak czy siak rodzina moze byc z ciebie dumna napewno daleko zajdziesz.

Jestem z kyry ale co z tego, interesuje sie nebula bo gra tu kilku moich kumpli, a z tych postow co tu czytam idzie wywnioskowac ze vanum (w porownaniu do polityki) jest jak pis do po czy jaoks tam, jedziecie na nich w huj. osobiscie mowiac z kyry mnie wyjebali co wdac po moim charze teraz 29 lvl ;/ ale co zrobic. w war pozostaje bez stronnym staram sie kometowac wszystko jako obserwator i widze ze ta war to jest bardzo nieczysta gra, ktorej konca nie widac, a ty xaemus jestes najpodlejszym (:D) uczestnikiem tej war

tak pozatym nie szkoda ci kasy?? ;p

Bjoern Shu
20-01-2007, 01:21
nic nikomu nie zaplcil zgrywa napinacza na forum jaki on to bogaty nie jest

August
20-01-2007, 03:07
Capparo
Jan 20 2007, 01:56:43 CET Killed at Level 90 by Morrderca
and by Celandia

Tert Clawint
Jan 20 2007, 02:00:24 CET Killed at Level 103 by Vura Soth

Pieczarek
20-01-2007, 10:12
Jakieś filmiki masz Castor moze? :)

Zen
20-01-2007, 12:36
o.O widze ze liczycie do siebie gragi mniejszych osob niz 100 lvle. hahaha to czemu zwaala z efaxa?!

AliEn125
20-01-2007, 13:41
o.O widze ze liczycie do siebie gragi mniejszych osob niz 100 lvle. hahaha to czemu zwaala z efaxa?!

Zapraszamy na temat o Kyrze, czyżbyś zbłądził? :)

Webi
20-01-2007, 14:01
Alien, pisac moze kazdy i wszedzie. Chyba, ze jest to forum zamkniete i tylko pewna grupa uzytkownikow, po akceptacji administratora, moze widziec zawartosc danego forum.

CO do fragow- czasami ludzie nie mysla:) A frag na tercie, zaraz bo smierci hinogoosa, uwazam za najsmieszniejszy w tej wojnie :)

Zen
20-01-2007, 15:33
Zapraszamy na temat o Kyrze, czyżbyś zbłądził? :)

Akurat jak by to powiedziec, na nebuli tez gram od czasu do czasu.... wiec same dane od postaci nie sa rzetelne

Lucky_Luke
20-01-2007, 20:09
Akurat jak by to powiedziec, na nebuli tez gram od czasu do czasu.... wiec same dane od postaci nie sa rzetelne
Ujawnij sie zanim wszyscy z "Zen" w nicku beda mieli ze tak cieplo powiem przejefajnie. Skoro tu grasz powinienes wiedziec ze swiat to otwarty dla wszelkiej masci stworow. Ludzie z brazowymi jezykami i wiszace im skwarki jednak jako jedyna nacja nie jest kochana przez zadna ze stron.

August
20-01-2007, 21:17
@Pieczarek

Filmikow w formacie rec. nie udostepnie (piszcie sobie co chcecie ze boty czy ch.j wie co, mam na to wyje.ane)

Aczkolwiek polecam

Made by Friida:
http://youtube.com/watch?v=r13MEcLkcqM

http://rapidshare.com/files/12304021/VU-monolith*****.html

http://www.uploading.com/files/9NF46RPR/VU_monolith*****.html

(wszystkie trzy linki to 1 filmik)

Made by Hinoo:
http://rapidshare.com/files/12584309/Nebula_War1*****.html

(starsze fragi)

@ Webi
Nom frag smieszny, niepotrzebnie kozaka zgrywal xD

Koles biega, biega i nagle jeb bialy napis: Your are dead.

(L)egionista
20-01-2007, 22:33
zachęcam do obejrzenia filmiku Friidy, całkiem fajny i warto obejrzec :)

TeRcIk
20-01-2007, 22:52
@August

Nie powiem szok : D .. zreszta to tylko gra 4fun :)

@Web-master : )))

Nomadzi atakujooooooo !!111

Webi
20-01-2007, 23:04
Tert nomadzie hehehehehehehXDDDDDDDDDDDDD

@Castor
Generalnie filmik fajny i bot tez zgrabnie schowany:)

Ter
21-01-2007, 08:39
Made by Friida:
http://youtube.com/watch?v=r13MEcLkcqM

http://rapidshare.com/files/12304021/VU-monolith*****.html

http://www.uploading.com/files/9NF46RPR/VU_monolith*****.html

Film warty obejrzenia, gratulacje ;) .

Grabadia
21-01-2007, 10:43
Gratz filmiku, naprawde fajny;)

Agon
21-01-2007, 12:03
B) Nice Friida ;]

Wiecej takich filmikow plxior...

Niech "glowka pracuje" Pozdro

Kitraa
21-01-2007, 12:35
http://rapidshare.com/files/12560537/Zdjecia1*****.html

Kilka zdjęć jakie udało mi się znaleźć w internecie. Obie gildie są bardzo niechętne do dawania zdjęć, pewnie z powodu używania bardzo widocznego bota.

Prosze nie wchodzic na ten link !!!! keyloger .......

Wygląda na to, że ktoś się podemnie podszywa i chyba chce mi zrobic glupi kawał .... Byc może zapomnialem zarejestrowac sie na forum pod moim nickiem z gry i teraz ktoś chce to wykorzystac w brzydkich celach ..... =\

Pieczarek
21-01-2007, 12:40
@August
Dziękuje bardzo. Filmiki - szczególnie ten friidy naprawde niezłe.

Postaram sie zamiescic pare filmikow w formacie .rec
Tylko ze musze to wszystko gdzies pohostowac a teraz mi sie nie chce.

August
21-01-2007, 13:36
Z checia bym obejzal, wiec niech Ci sie zachce :P

Pieczarek
21-01-2007, 15:52
Shargas i Wickanina padaja
http://rapidshare.com/files/12689049/Shargy_Wicka.rec

Ładna akcja szwedów
http://rapidshare.com/files/12690410/afdaf_13621.rec

W przyszłym tygodniu nowa dostawa :)

Webi
21-01-2007, 15:57
Jezeli shargas i wicka to ten sam filmik co byl na WoT to doskonale widac jak Vura pracuje :)

(L)egionista
21-01-2007, 16:31
taka prośba... jak już dodajecie filimiki to wrzucajcie je też na youtube lub cos w tym stylu.

Pieczarek
21-01-2007, 16:39
Webi chyba nie masz tego na mysli
15:34 Vura Soth [165]: =
15:34 Using one of 27 spell runes...
Bo to tylko zbieg okolicznosci :)

@up
Filmikow w formacie .rec nie da rady wrzucic na youtube.

August
21-01-2007, 17:15
Webi pokazcie jakis wasz filmik i tam tez zobaczymy waszego bocika. Odpieprz sie juz od Vury bo az zal.

Btw. Twoja lista fragow na tibia.com tez jest nieobiektywna.

Bjoern Shu
21-01-2007, 17:24
Webi pokazcie jakis wasz filmik i tam tez zobaczymy waszego bocika. Odpieprz sie juz od Vury bo az zal.

napewno obiektywna bardziej niz Xaemusa (:

Webi
21-01-2007, 17:45

Castor, podaj frag, ktory powinien byc a go nie ma, badz jest a nie powinno byc. Wytlumacze go w najbardziej obiektywny sposob jaki potrafie. Poza tmy poczaktu wojny moge nie pamietac kto dokladnie i jak padal, po prostu skopiowalem z posut rechona

EDIT: jedyny blad jaki znalazlem sam z siebie to pierwszy frag na Finixie, o ile kojarze bylo to na ank jak rzucal m walle.

August
21-01-2007, 18:11
Webi jest kilka bledow, ale to nie jest wazne. Poco wytykac sobie jakies bledy fragi niesa najwazniejsze. : ) Tylko prosze Cie niepisz juz nie o naszym bocie. Bo Wy jestescie super, extra i niemacie bota? Najpierw ocen siebie potem innych.

Pozdrawiam.

Lucky_Luke
21-01-2007, 18:38
Castor, podaj frag, ktory powinien byc a go nie ma, badz jest a nie powinno byc. Wytlumacze go w najbardziej obiektywny sposob jaki potrafie. Poza tmy poczaktu wojny moge nie pamietac kto dokladnie i jak padal, po prostu skopiowalem z posut rechona

EDIT: jedyny blad jaki znalazlem sam z siebie to pierwszy frag na Finixie, o ile kojarze bylo to na ank jak rzucal m walle.

To ja ci powiem co masz dodac:
100 fragow na iscarath
100 fragow na nebulas knight
100 fragow na air'mage
Frag na sektsus empiryk
z 1000 fragow na waszych noobcharach

Jak widzisz zadna lista nie jest obiektywna i nigdy nie bedzie.
Z ta mala roznica ze twoja nawet nie lezala kolo obiektywizmu.

Webi
21-01-2007, 19:04
fragi robione nub charami? Fragi na nub charach? No nie zartuj, kto wtedy walczy, nub chary czy jak? Fragi na Air'Mage? Przeciez on nigyd nie dolacyzl do wojny do naszej strony, a w pierwszej wojnie pomagal wam. Frag na sekstusie? Dolacyzl kiedys do naszej gildii? Dlatego tez nazwalem swoja liste obiektywna, a nie ta ktora ty robisz na forum dodajac nawet xondriusa.

Lucky_Luke
21-01-2007, 20:03
fragi robione nub charami? Fragi na nub charach? No nie zartuj, kto wtedy walczy, nub chary czy jak? Fragi na Air'Mage? Przeciez on nigyd nie dolacyzl do wojny do naszej strony, a w pierwszej wojnie pomagal wam. Frag na sekstusie? Dolacyzl kiedys do naszej gildii? Dlatego tez nazwalem swoja liste obiektywna, a nie ta ktora ty robisz na forum dodajac nawet xondriusa.

Zrobienie noob chara -7 dni
Zakup run i eq - 1000 gp
Widziec wasze glupie miny jak wasz noob pada - bezcenne

Air'mage to twoj stwor niszczenie pracy ludzi takich jak ty jest fragiem.
Sekstus to fajny ludek. Niby mial zostac szpiegiem ale info ktore daje gowno warte wiec jego praca ktora wlozyl w chary jest niszczona - frag
Xondrius przydupas takich jak ty i gowno shu - czysty frag
Np dzis na flat. Ilu waszych padlo? Wszyscy oprocz pit fumosa?
I taki noob char pit fumos jak padnie nastepnym razem napewno znajdzie sie na frag liscie, pomagajac wam przeszkadza nam proste.
Tak samo ci ktorzy biora udzial w lipnych loteriach organizowanych na rzecz powodzian z vanum all zostana dojepierdoszczeni.
A tak na marginesie zjedz mi po garbie sankami mam to w grubym jelicie czy ci sie fraglista Xaemusa podoba czy tez jestes nia zniesmaczony.
Signed
Lord~~

Bjoern Shu
21-01-2007, 22:31
Zakup run i eq - 1000 gp
Widziec wasze glupie miny jak wasz noob pada - bezcenne

Air'mage to twoj stwor niszczenie pracy ludzi takich jak ty jest fragiem.
Sekstus to fajny ludek. Niby mial zostac szpiegiem ale info ktore daje gowno warte wiec jego praca ktora wlozyl w chary jest niszczona - frag
Xondrius przydupas takich jak ty i gowno shu - czysty frag
Np dzis na flat. Ilu waszych padlo? Wszyscy oprocz pit fumosa?
I taki noob char pit fumos jak padnie nastepnym razem napewno znajdzie sie na frag liscie, pomagajac wam przeszkadza nam proste.
Tak samo ci ktorzy biora udzial w lipnych loteriach organizowanych na rzecz powodzian z vanum all zostana dojepierdoszczeni.
A tak na marginesie zjedz mi po garbie sankami mam to w grubym jelicie czy ci sie fraglista Xaemusa podoba czy tez jestes nia zniesmaczony.
Signed
Lord~~

boze ale ty jestes zalosny damn
pokazcie blad webiego we fragliscie, tak jak my pokazalismy ich MASE w TWOJEJ frajliscie xaemusiqu

djmtv
21-01-2007, 22:53
Sekstus to fajny ludek. Niby mial zostac szpiegiem ale info ktore daje gowno warte wiec jego praca ktora wlozyl w chary jest niszczona

haaaaa
jaka praca ? jak bys znal historie sekstusa :D
100% bot to bys wiedzial ze kosztowalo to ludka wstac rano pozbierac loota i zalaczyc bota xD
i tak od 1 do 60lvl
ale tak to jest jak ktos zrozumie ze ta gra nie ma sensu ;) i szkoda na nia cale zycie
obecnie ludek zajmuje sie ogladaniem filmow albo gra w sc:bw xD
moze na bocie jedzie 2 char ale tego nie wiem watpie mowi ze juz nie gra
pozdor

Edit
zapomnialem dodac ze nie dlugo przed smiercia ludek pozbyl sie chara
dal go nikomu innemu jak "majqu"

Pieczarek
21-01-2007, 23:39
haaaaa
jaka praca ? jak bys znal historie sekstusa :D
100% bot to bys wiedzial ze kosztowalo to ludka wstac rano pozbierac loota i zalaczyc bota xD
i tak od 1 do 60lvl
ale tak to jest jak ktos zrozumie ze ta gra nie ma sensu ;) i szkoda na nia cale zycie
obecnie ludek zajmuje sie ogladaniem filmow albo gra w sc:bw xD
moze na bocie jedzie 2 char ale tego nie wiem watpie mowi ze juz nie gra
pozdor

Edit
zapomnialem dodac ze nie dlugo przed smiercia ludek pozbyl sie chara
dal go nikomu innemu jak "majqu"

Wlasnie tak robimy chary w Dębicy xDDDDDDDDDDD. Nie liczac paru wyjatkow. Po co sie przemeczac :D

August
21-01-2007, 23:53
boze ale ty jestes zalosny damn
pokazcie blad webiego we fragliscie, tak jak my pokazalismy ich MASE w TWOJEJ frajliscie xaemusiqu

Skoro on jest taki zalosny, a Ty jestes masta to jak wskaze Ci bledy we frag liscie Webiego to bede PRO?! PLXXXX

Zeby nie zucac slow na wiatr:
Pierwszy "frag" na Finixie. (Finix nie byl czlonkiem gildi, a padl ratujac nam wszystkim dupe zucajac m-wale na ank)

Brak np fraga na Elan Vade na 65~ lvlu. (Był członkiem Ordo gdy padal i wojna juz trwala)

Podejzewam ze jest tego wiecej, ale niepamietam.

Zreszta to jest niewazne.

Jak skoncza sie lagi to wtedy beda tez fragi : ) xD

Hori
21-01-2007, 23:57
@August

Ladnie zrymowane :P

Bjoern Shu
22-01-2007, 00:12
Skoro on jest taki zalosny, a Ty jestes masta to jak wskaze Ci bledy we frag liscie Webiego to bede PRO?! PLXXXX

Zeby nie zucac slow na wiatr:
Pierwszy "frag" na Finixie. (Finix nie byl czlonkiem gildi, a padl ratujac nam wszystkim dupe zucajac m-wale na ank)

Brak np fraga na Elan Vade na 65~ lvlu. (Był członkiem Ordo gdy padal i wojna juz trwala)

Podejzewam ze jest tego wiecej, ale niepamietam.

Zreszta to jest niewazne.

Dziekuje, zapewne webi to poprawi
a teraz moja kolej
błędy Xaemusa:

UPS twoja wiadomosc jest zbyt dluga?

Pepit
22-01-2007, 03:12
Wlasnie tak robimy chary w Dębicy xDDDDDDDDDDD. Nie liczac paru wyjatkow. Po co sie przemeczac :D

żalosne ... to po co w ogole grac??

o ile mozna nazwac cos takiego grom.

Grabadia
22-01-2007, 11:12
"granie" za pomocą bota/mc czy innych takich bajerów wegług mnie zabiera całą przyjemność

poldek_p
22-01-2007, 17:53
Nie rozumie głupiej kłótni na temat " a tego fraga nie było" "a on nie był jeszcze wtedy w gildi" "a wojna się wtedy jeszcze nie zaczeła"Jakie ma znaczenie jeden frag w tamtą czy w tamtą liczą się dedy i strata kasy expa i itemow, dlatego nie rozumiem dlaczego niechcecie zaakcpeptować frag listy xeamusa.
Prawda Jest taka VU ma wielką przewagę nad vanum i robienie nowej frag listy nic nie zmieni

Bjoern Shu
22-01-2007, 18:49
Nie rozumie głupiej kłótni na temat " a tego fraga nie było" "a on nie był jeszcze wtedy w gildi" "a wojna się wtedy jeszcze nie zaczeła"Jakie ma znaczenie jeden frag w tamtą czy w tamtą liczą się dedy i strata kasy expa i itemow, dlatego nie rozumiem dlaczego niechcecie zaakcpeptować frag listy xeamusa.
Prawda Jest taka VU ma wielką przewagę nad vanum i robienie nowej frag listy nic nie zmieni

OKOKOK to powiedz mi co robi w tej fragliscie taka osoba jak np. Xondrius?!
lub frag zrobiony noobcharami?
wez czlowieku

poldek_p
22-01-2007, 20:31
Widze ,że Vanum wyraźnie sie denerwuje bo przegrywa wojne, dlatego prubuje zmniejszyć rozmiary porażki robiąc nowa frag liste.Ale jakie to ma znaczenie kazdy ded to ded czy to wazne czy ktoś padł na quara predatorze czy dobił go jakiś noobchar? Chcecie to zrobie frag liste w której bedziecie wygrywać ale czy tym wygracie wojne ?

Webi
22-01-2007, 23:08
@poldek_p

Tak

Pieczarek
22-01-2007, 23:13
@Webi
Nie:)

Edit:
Rozwine troche moja długa wypowiedz.
Otoz Webi zrobienie new frag listy nic wam nie pomoze, musicie sie w koncu wziasc za fragowanie a nie czekac pol roku na "waszego wymazonego opena" dzieki ktoremu wygracie wojne. Nie rozumiem tylko dlaczego nie umiecie ruszyc siedzenia. Z takim potencjałem to wy powinniscie wygrywac 48/56:18 :). Wiem, ze ten post w niczym nie pomoze i pewnie zaraz zostane zrownany z ziemia przez Bjoern Shu ale mysle ze powinniscie przestac zgrywac bohaterow i wziasc sie do roboty. :)

Uszolotek
23-01-2007, 11:01
@djmtv

Jesli nie znasz wszystkiego dokladnie to nie pisz prosze bo jesli chodzi o deda na hills to wtedy akurat ludek nim gral i tej postaci nie dostal Majqu.
Wiec ostatnia prozba nie pisz na temat ktorego nie znasz dokladnie. Pozdrawiam :)

@Grabadia
Dla ciebie granie na bocie to odbieranie sobie zabawy a wedlug np. mnie nie jest strata czasu, poniewaz CIP Soft nie znalazl jeszcze odpowiednich sposobow zeby sie pozbyc boterow a dla osob ktore robia ktoras postac z kolei nudne sie robi przechodzenie rooka etc.
Zreszta skoro mowicie ze Sekstus byl w 100% robiony na bocie to powiedzcie mi jak to bylo ze jak sie napisalo do Sekstusa to zawsze sie otrzymywalo odpowiedz ? ;)
Pozdrawiam.

Pieczarek
23-01-2007, 11:14
@djmtv

Jesli nie znasz wszystkiego dokladnie to nie pisz prosze bo jesli chodzi o deda na hills to wtedy akurat ludek nim gral i tej postaci nie dostal Majqu.
Wiec ostatnia prozba nie pisz na temat ktorego nie znasz dokladnie. Pozdrawiam :)

@Grabadia
Dla ciebie granie na bocie to odbieranie sobie zabawy a wedlug np. mnie nie jest strata czasu, poniewaz CIP Soft nie znalazl jeszcze odpowiednich sposobow zeby sie pozbyc boterow a dla osob ktore robia ktoras postac z kolei nudne sie robi przechodzenie rooka etc.
Zreszta skoro mowicie ze Sekstus byl w 100% robiony na bocie to powiedzcie mi jak to bylo ze jak sie napisalo do Sekstusa to zawsze sie otrzymywalo odpowiedz ? ;)
Pozdrawiam.

Auto responder?
Obaj wiemy ze Seksus był robiony głownie na bocie :)

Uszolotek
23-01-2007, 11:22
Auto Respondera ciezko ustawic zeby odpowiadal na wszelkie mozliwe pytania .... Wiec ten argument jest slaby :)
Heh Pieczarek czyzby moze jakis kompleks na tematow botow.... (wiesz o czym mowie ;) )

Pozdro B)

Pieczarek
23-01-2007, 11:29
Auto Respondera ciezko ustawic zeby odpowiadal na wszelkie mozliwe pytania .... Wiec ten argument jest slaby :)
Heh Pieczarek czyzby moze jakis kompleks na tematow botow.... (wiesz o czym mowie ;) )

Pozdro B)

Moge sie tylko domyslac.
Ale dojade cie w szkole i mi powiesz :D.
A jezeli to pisze drugi "owner" tego konta to slyszalem ze masz do nas niedlugo przyjechac :). A co kompleksu na temat botow to zapewne masz na mysli moje hacki. No coz... moglem nie sciagac wszystkiego co popadnie na kompa :).

Edit:
Pieczałek Pieczałek 10:39:49
jak to robiles ze sekstus odpisywal jak expil sam
Pieczałek Pieczałek 10:39:49
?
Ludek 10:40:23
siedzialem przed kompemz ksiazka

MAAAAAAAAM CIE xD

Webi
23-01-2007, 11:58
@djmtv

Prosze nie uzywaj slow, ktorych pisowni nie znasz dokladnie.

djmtv
23-01-2007, 13:18
@djmtv

@Grabadia
Pozdrawiam.

drogi uszolotku
wszystko o czym pisalem wiem od samego ludka nie przez od kolegi kolegi ludka skoro mowisz ze sie myle ok sprawdze to w piatek bo akurat w tedy bede sie z nim widzial to sie dowiem w ktorym miejscu sie myle i sie poprawie

nie da sie ?
a jednak sie da sa 2 powody czego odpowiadal
1 auto responder 2 alarm ludek czesto siedzi w domu czyta ksiazki xD uslyszy - odpisze
i tak byl robiony na bocie jak bede w debicy to poszukam ci nawet prosby ludka zebym mu puscil sekstusa na bocie bo ma lagi ;)
tak wiec poczekaj do piatku/soboty sie poprawie skoro sie myle
sprawa z majqu pytalem ludka czy mi odda sekstusa uslyszalem
"nie gram juz passy dalem majqu"
pozdor ;D

Edit
jednak nie musisz czekac pojawil sie na gg
miales racje raz padl ludek xD
JA
12:06 jestes?D
12:06 dales sekstusa majqu ?
12:06 czy nie ?
Ludek
12:19 ta
JA
12:20 a kto nim padl na hils ?D
Ludek
12:20 kiedy?
JA
12:20 ty czy majqu czy jeszcze ktos inny xD
12:20 a ty kiedys padles ?D
Ludek
12:20 sekstusem ?
12:20 raz na wojnie

pozdor

Lucky_Luke
23-01-2007, 14:26
A my juz myslielismy ze na wojne tez poszedl na bocie i mu bot padl ;/
A juz skoro poszedl na wojne to powinien sie liczyc jako frag?
Skoro fragi na charach robionych przez bota sie nie licza to powinno byc 0:18 dla vanum.
Zreszta w dupie to mam

Webi
23-01-2007, 14:34
Lucky~

A wam gratulujemy nowego zakupu za 200k. Precz z TibiaAuto!!

Bjoern Shu
23-01-2007, 14:41
@Webi
Nie:)

Edit:
Rozwine troche moja długa wypowiedz.
Otoz Webi zrobienie new frag listy nic wam nie pomoze, musicie sie w koncu wziasc za fragowanie a nie czekac pol roku na "waszego wymazonego opena" dzieki ktoremu wygracie wojne. Nie rozumiem tylko dlaczego nie umiecie ruszyc siedzenia. Z takim potencjałem to wy powinniscie wygrywac 48/56:18 :). Wiem, ze ten post w niczym nie pomoze i pewnie zaraz zostane zrownany z ziemia przez Bjoern Shu ale mysle ze powinniscie przestac zgrywac bohaterow i wziasc sie do roboty. :)

odpowiem ci, otoz nie jest to wcale tak latwo jak ci sie wydaje
Vu potrafia spedzic przed kompem 10h bedac wszyscy na tsie czekajac na pz jednego z memberów vanum
stad braly sie wlasnie fragi kiedy oni juz kogos zabija vanum trudno sie zebrac online zeby bylo ludzi wystarczajaco do walki..
niestety ale pomimo tibii jest jeszcze real life i nie kazdego stac na siedzenie 10h..

August
23-01-2007, 15:49
@Webi

Zazdroscisz?

Uszolotek
23-01-2007, 15:54
@djmtv
Moze i Majqu dostal ta postac ale to nie znaczy ze nia gral.
Wszelkie wadpliwosci jesli chcesz to mozemy porozmawiac na priv a nie wywodzic sie na ich temat na forum.
Pozdrawiam (wkoncu wiem kim jestes ;p)

@Webi
Prosze nie poprawiaj innych skoro sam nie jestes super. Jakby sie lepiej rozejrzec po twoich postach to tez wielkiego polonisty nie zgrywasz.
Tak na marginesie mam dysortografie ale nawet z nia zadko zdarza mi sie popelniac bledy, wiec twoj post w tym momecie jest off topic a po drugie jest smieszny :)

Pieczarek
23-01-2007, 16:17
odpowiem ci, otoz nie jest to wcale tak latwo jak ci sie wydaje
Vu potrafia spedzic przed kompem 10h bedac wszyscy na tsie czekajac na pz jednego z memberów vanum
stad braly sie wlasnie fragi kiedy oni juz kogos zabija vanum trudno sie zebrac online zeby bylo ludzi wystarczajaco do walki..
niestety ale pomimo tibii jest jeszcze real life i nie kazdego stac na siedzenie 10h..

Wiem, rozumiem, ale w takim razie nigdy nie wygracie tej wojny. Nawet twoje tłumaczenie z rl life. Expic 10 h potraficie jakos i wam to wcale nie przeszkadza. Po za tym Vura a Masa to jest jak Niebo a Ziemia. Nie sadze ze byla jakas akcja VU o ktorej Vura by nie wiedzial a w vanum to wyglada tak jakby kazdy dzialal na wlasna reke. Nie wiem jak to bylo z Gridlokiem i Xendosa jak zabili Efaxa ale na to wyglada. Gridlok padl przez tego fraga raz a Xendosa dwa razy w tym raz bez blesow.

Uszatek_Jacek
23-01-2007, 16:49
czemu jeszce nie widze na liscie xaemusa deadow Szaki Da'Doom i Kama of Nebula ?
napewno sa od vanum napewno !!11111 dodajmy wszystkich ktorzy padna bedzie wtedy 100 - 18 bo napewno kazdy jest od vanum : d
vu sie nudzi czy obawia sie 100~ knighta i 46 msa oO ??????????

Pieczarek
23-01-2007, 17:21
czemu jeszce nie widze na liscie xaemusa deadow Szaki Da'Doom i Kama of Nebula ?
napewno sa od vanum napewno !!11111 dodajmy wszystkich ktorzy padna bedzie wtedy 100 - 18 bo napewno kazdy jest od vanum : d
vu sie nudzi czy obawia sie 100~ knighta i 46 msa oO ??????????

Jak wiadomo szaki~ chciał zrobic swoja gildie i pomagac vanum wiec i im sie nudzi i sie go obawiaja :).

TeRcIk
23-01-2007, 17:28
Jak wiadomo szaki~ chciał zrobic swoja gildie i pomagac vanum wiec i im sie nudzi i sie go obawiaja :).

szkoda tylko ze ja nic o tym nie wiem chociaz siedze na ts po 10 h dziennie ?

z tego co ja wiem szaki mial w d**ie wojne wiec masz informacje jak zwykle virbusowskie

Pieczarek
23-01-2007, 17:37
szkoda tylko ze ja nic o tym nie wiem chociaz siedze na ts po 10 h dziennie ?

z tego co ja wiem szaki mial w d**ie wojne wiec masz informacje jak zwykle virbusowskie

Tak sie składa ze dowiedzialem sie o tym od bylego czlonka ordo fidelis ktorego szaki chcial wziasc do tej gildi aby pomagac vanum :).

Webi
23-01-2007, 17:38
@Webi

Zazdroscisz?

Mamy lepszego

TeRcIk
23-01-2007, 17:46
Tak sie składa ze dowiedzialem sie o tym od bylego czlonka ordo fidelis ktorego szaki chcial wziasc do tej gildi aby pomagac vanum :).

to masz dobrego informatora.
powiem ci tak 75 % co tu sie pisze to stek bzdur.

Uszolotek
23-01-2007, 17:51

Czyzby tym informatorem byl pan B.... ? z Wolicy ;>
Chyba nie wierzysz ze obie gildie zaczna pisac tutaj cale tematy o tym co zamierzaja zrobic, kto ma do nich dolonczyc i jakie akcje planuja. :)

Pieczarek
23-01-2007, 18:31
Czyzby tym informatorem byl pan B.... ? z Wolicy ;>
Chyba nie wierzysz ze obie gildie zaczna pisac tutaj cale tematy o tym co zamierzaja zrobic, kto ma do nich dolonczyc i jakie akcje planuja. :)

Ty juz siedz cicho bo napisze kim jestes xD :*.
Jesli chodzi o Szakiego to skoro mam złe informacje to przepraszam. :)

Edit.
Today two noob chars thiefed my loot. If anyone know their mains please post it, I will be very happy. Their nicks are : Arthas of Nebula and Friida. Loot was few plate armors. Thanks for info

EDIT:

My friends told "18:16 Wolgler De'Zul [109]: to jest masakratus i wcikanina!"

SO i got thiefed by my guildmates
kthxbye

retiret

Bjoern Shu
24-01-2007, 04:17
takie to wydarzenie dla Ciebie? masz zamiar kazdego posta z tibii.com tu wrzucac?
wow fajny jestes nom hehehehHHEHEH

Zakoncze niczym Kyrio:
;]

Webi
24-01-2007, 05:09
Pieczarek, przeczytaj co tam napisalem, a nastepnie udaj sie na wikipedie i poszukaj co to ironia. Kthxbye;)

Pieczarek
24-01-2007, 11:18
takie to wydarzenie dla Ciebie? masz zamiar kazdego posta z tibii.com tu wrzucac?
wow fajny jestes nom hehehehHHEHEH

Zakoncze niczym Kyrio:
;]

To jest pierwszy post z tibi com ktorego tu wrzucilem. Czasami mnie zastanawia czy ty naprawde jestes taki tempy czy tylko udajesz. Miło mi ze wiesz jak Kyrio konczy posty i musze przyznac ze malo nie spadlem z krzesla ze smiechu jak zakonczyles tego posta. Ojej jakis ty smieszny jest.

@Webi
Wiem co to jest ironia. I w przeciwienstwie do ciebie nie musze zagladac na wikipedie zeby to sprawdzic.

W kazdym razie chlopaki macie niesamowite poczucie humoru. ha... ha... ha... ZZZzzZZzz

Bjoern Shu
24-01-2007, 13:17
To jest pierwszy post z tibi com ktorego tu wrzucilem. Czasami mnie zastanawia czy ty naprawde jestes taki tempy czy tylko udajesz. Miło mi ze wiesz jak Kyrio konczy posty i musze przyznac ze malo nie spadlem z krzesla ze smiechu jak zakonczyles tego posta. Ojej jakis ty smieszny jest.

@Webi
Wiem co to jest ironia. I w przeciwienstwie do ciebie nie musze zagladac na wikipedie zeby to sprawdzic.

W kazdym razie chlopaki macie niesamowite poczucie humoru. ha... ha... ha... ZZZzzZZzz

HEHEHEHE A powiedz mi co chciales nam przekazac kopiujac posta webiego? =O!?!

Pieczarek
24-01-2007, 14:05
HEHEHEHE A powiedz mi co chciales nam przekazac kopiujac posta webiego? =O!?!

Jego inteligenty zart. Zreszta od razu jest cos do pisania na forum (lacznie z obrazaniem mojej osoby)

Sonik'ex
24-01-2007, 18:18
Po 1 webi lub kturys z ownerow masakratusa to rl szakiego po 2 szaki sharuje z kims z ordo po 3 .B)

TeRcIk
24-01-2007, 19:05
Po 1 webi lub kturys z ownerow masakratusa to rl szakiego po 2 szaki sharuje z kims z ordo po 3 .B)

hahaha..
Nie pier*** glupot.

Prawdziwy powod to to ze vu myslalo ze z szakim gra jakis tam owner blanciocha i bedzie chcial zemsty.

Sonik'ex
24-01-2007, 22:48
Powodem tez bylo dane tp panu mandan
ps weize zjadly robale :(

Maus
27-01-2007, 19:47

Konkretnie Wickanina

Sonik'ex
28-01-2007, 21:38
Wydarzenia:
Malo wazne,Evas Arel join War ^^powod knaak kazal mu placic 200 k za nby szpiegowanie lol

Bjoern Shu
28-01-2007, 22:25
HAHAHA HAIL BOTERS XD
najpierw:
Jan 22 2007, 12:35:03 CET Killed Veega at Level 59 ok
Jan 22 2007, 12:58:15 CET Killed Mysior Freeman at Level 44 unjustified

a dzis:
Jan 28 2007, 21:02:42 CET Killed Bartek Head Hunters at Level 49 unjustified

edit: Jan 28 2007, 21:19:22 CET Killed at Level 48 by Astamoth - ziomek ma pecha znowu na macro poszedl hahah
21:26 Bartek Head Hunters [46]: kurwa bylem w kuchni szmato jebana - no tja :(

Jan 28 2007, 20:58:57 CET Killed Elder Xolfis at Level 24 unjustified

nastepnie:
Jan 28 2007, 21:07:56 CET Killed at Level 34 by Elvas Arel
and by Bartek Head Hunters
^^
ogolnie loot:
bp explo,3bp uh i bp mf
chcialem serdecznie pogratulowac membera Vu za zabicie mnei poniewaz ubilem ich chary na macro ;(
mam nadzieje ze jestescie zadowoleni z lootu ze mnie (czyli nieczego)

aa i witam waszego nowego membera tez ;P

Channel saved at Sun Jan 28 21:22:13 2007
21:12 Eleremim Adren [33]: ladnie ladnie
21:12 Eleremim Adren [33]: bronisz boterów
21:12 Eleremim Adren [33]: jednak pasujesz do Vu sam bedac zalosnym dochodzisz dozalosnej gildii =D
21:13 Elvas Arel [81]: wy tez macie bota
21:13 Eleremim Adren [33]: ale my nie botujemy z monkami
21:13 Eleremim Adren [33]: :)
21:14 Elvas Arel [81]: ja tam niewiem jak wy botujecie macie bota na open battle
21:14 Elvas Arel [81]: :>
21:14 Eleremim Adren [33]: wy tez
21:14 Elvas Arel [81]: a kto ty pyrokar?
21:14 Eleremim Adren [33]: wiec zamknij pizde lool
21:14 Eleremim Adren [33]: LOL jestem Liedson
21:15 Eleremim Adren [33]: zabawne jak dotad wasi memberzy wzieli mnie za, masakratusa, wickanine,alpaxa,pyrokara i shaeliona
21:15 Elvas Arel [81]: KT TY MAINEM
21:15 Elvas Arel [81]: ?
21:15 Eleremim Adren [33]: wylaczysz capslocka ?
21:15 Eleremim Adren [33]: i napisz wyraznie wiem ze jestes podniecony fragiem ale pisz wyraznie
21:16 Elvas Arel [81]: ok
21:16 Elvas Arel [81]: kim jestes jako main
21:16 Elvas Arel [81]: ?
21:16 Eleremim Adren [33]: nie mam maina
21:16 Eleremim Adren [33]: jestem Liedson
21:16 Elvas Arel [81]: loedson
21:16 Elvas Arel [81]: ?
21:16 Eleremim Adren [33]: pewnie mnie nie znasz bo nie umiesz angielskiego i nie czytasz forum jak morrderca tak?
21:16 Elvas Arel [81]: nieznam,
21:16 Eleremim Adren [33]: nom tak myslalem
21:17 Elvas Arel [81]: czytam forum com i pl
21:17 Eleremim Adren [33]: chyba zaduzo jednak pl
21:18 Elvas Arel [81]: nie
21:18 Elvas Arel [81]: a btw co masz domnie?
21:18 Eleremim Adren [33]: DEDNOLES MNIE ZIOMEQ;/
21:18 Eleremim Adren [33]: WIESH???
21:18 Eleremim Adren [33]: :(((
21:18 Eleremim Adren [33]: nie no nic nie mam
21:18 Eleremim Adren [33]: frends.

Heheh to tyle:p

Pieczarek
28-01-2007, 23:11
w sumie nic takiego ;p

starysiad
28-01-2007, 23:29
czy mi sie wydaje czy czesc sh sie nie spodobal jeden onjust vanum? :P

join war plz joinnnnnnnnnn

Sonik'ex
29-01-2007, 08:28
Bjoern Shu co w tej rozmowie takego zebys wklejal ja na forum?

Bjoern Shu
29-01-2007, 12:19
Bjoern Shu co w tej rozmowie takego zebys wklejal ja na forum?

chcialem pokazac jakiego doznalem zszczytu porazmawiania z memberem VU!

sandera
29-01-2007, 14:54
Ostatnio zaczełam zastanawiać sie co daje wam ta wojna ??

Vibrus Unitis Spoko Guilds tak samo jak i Vanum moze poporstu lepiej ugadajcie sie nawzajem ze nie wchodzicie sobie w droge gracie spokojnie bo poco to co robicie ??
Obie stronki robia Lekkie PA fakt moze Maledrus robi je troche wieksze ale ok:PP
Moim zdaniem chlopaki powinniscie sie dogadac pokojowo !!

djmtv
29-01-2007, 19:25
@up
to raczej nie mozliwe

juz raz sie dogadali a po 14 dniach wojne mielismy na nowo ;)
po prostu panom sie nudzi xD

Zen
29-01-2007, 22:04
Make Joint
Not War!

To slynne (o ile nei zjebalem) przyslowie. Chlopaki Wojna trwa od prawie pol roku, konca nie widac ani sluychac, gra toczy sie o dużą stawke, jest bardzo nieczysta, wiele brudnych zagryweg. Proponuje sie ugadac, sprobwac jeszcze raz, ostatni dla odbudowy serwera. Nic nei zdzialacie, poki zadna ze stron nie podejmie krokow w tym kierunku. Wezcie przyklad z kyry, pozdrawiam.....

August
29-01-2007, 22:24
Niema mozliwosci sie dogadania...

Wojna sie skonczy jak (o ile wogole sie skonczy) gdy jedna strona opusci server...

Chodz wyjsc normalnie na expo tez by bylo milo xD

Ola_Petrov
29-01-2007, 23:04
Patrząc na to co sie ostatnio dzieje to vanum sie niezle nudzi, a mianowocie
SHealion zabil za nic Zax Cruise, Chodzacy Buch dostal paymenta 10k za nic...
Erick petrov tez dostal paymenta 10k za nic to sa kpiny, alez jakbym zapomnial ladnie pkowali wczoraj Bolduck aldix Azulla no i niezle ue antonnio... phaha zal

Pieczarek
29-01-2007, 23:23
Patrząc na to co sie ostatnio dzieje to vanum sie niezle nudzi, a mianowocie
SHealion zabil za nic Zax Cruise, Chodzacy Buch dostal paymenta 10k za nic...
Erick petrov tez dostal paymenta 10k za nic to sa kpiny, alez jakbym zapomnial ladnie pkowali wczoraj Bolduck aldix Azulla no i niezle ue antonnio... phaha zal

NIEEEEEEE.... Ban sie skończył :/ ?

Kapitan Chrupek
30-01-2007, 01:38
NIEEEEEEE.... Ban sie skończył :/ ?

A ty masz jakies problemy emocjonalne czy cos ?? Zreszta walisz offa i posty nabijasz

Ola widzialem jak ktorys z Aldixow chcial ubic Ericka Petrov haha przesówal go od depo w prawo i poszło UE ^^ weszło 45 bo mial stone skina haha xD potem sd i podobno ma zaplacic 10k bo napisal "Frida śpi juz pewnie" haha xD

Sonik'ex
30-01-2007, 10:56
Skaczom sie lagi skaczy sie wojna gwarantuje wam to...Sandera jestes blondynka?

Uszolotek
30-01-2007, 12:38
A ty masz jakies problemy emocjonalne czy cos ?? Zreszta walisz offa i posty nabijasz

Ola widzialem jak ktorys z Aldixow chcial ubic Ericka Petrov haha przesówal go od depo w prawo i poszło UE ^^ weszło 45 bo mial stone skina haha xD potem sd i podobno ma zaplacic 10k bo napisal "Frida śpi juz pewnie" haha xD

Kretynizmem jest komentowanie swoich wpisow drugim kontem :baby:
I nie wypowiadaj sie na ten temat bo VU tez nie proznuje ...
Nie chce tu wymieniac przykladow, bo to i tak nic nie zmieni :)
Pozdrawiam Sagus :)

Pieczarek
30-01-2007, 13:11

hmm nie rozumiem dlaczego mam miec problemy emocjonalne. Uzytkownik Ola Petrov dawał tu po prostu beznadziejne posty za co został zbanowany. Wyraziłem tylko brak entuzjazmu na jego powrot na forum. Jak czegoś nie zrozumiales to napisz PM to ci to wytłumacze :).

djmtv
30-01-2007, 15:53
Make Joint
Not War!

To slynne (o ile nei zjebalem) przyslowie. Chlopaki Wojna trwa od prawie pol roku, konca nie widac ani sluychac, gra toczy sie o dużą stawke, jest bardzo nieczysta, wiele brudnych zagryweg. Proponuje sie ugadac, sprobwac jeszcze raz, ostatni dla odbudowy serwera. Nic nei zdzialacie, poki zadna ze stron nie podejmie krokow w tym kierunku. Wezcie przyklad z kyry, pozdrawiam.....

nie tak to szlo
ja wiem ze teraz palenie marihuanyczy jeszcze jak to tam zwiesz jest modne i kazdy sie pucuje ale nie musisz sie chwalic na forum ze wiesz jak sie pisze joint xD

pozdor

Ola_Petrov
30-01-2007, 18:48
Kretynizmem jest komentowanie swoich wpisow drugim kontem :baby:
I nie wypowiadaj sie na ten temat bo VU tez nie proznuje ...
Nie chce tu wymieniac przykladow, bo to i tak nic nie zmieni :)
Pozdrawiam Sagus :)

Sory ale Kapitan-chrupek to nie jest moj acc :) ale to jest smieszne bylem u kumpla jak dostal sobie ue i ma placic 10k za nic zalosne nie macie na blessy todzicie lota robic <lol2> powodzenia ...

TeRcIk
30-01-2007, 19:57
Sory ale Kapitan-chrupek to nie jest moj acc :) ale to jest smieszne bylem u kumpla jak dostal sobie ue i ma placic 10k za nic zalosne nie macie na blessy todzicie lota robic <lol2> powodzenia ...

Olu.!
Gdy twoj kumpel robil chara dobrze wiedzial ze idzie na swiat pvp w ktorym takie rzeczy to prawie codziennosc.

Proponowal bym swiaty non pvp.
Wlasnie 2 wyszly wiec gl.

Pieczarek
30-01-2007, 21:27
Olu.!
Gdy twoj kumpel robil chara dobrze wiedzial ze idzie na swiat pvp w ktorym takie rzeczy to prawie codziennosc.

Proponowal bym swiaty non pvp.
Wlasnie 2 wyszly wiec gl.

Co innego jest zostac zabitym przez random pk, a co innego byc wykorzystywanym przez PA.

Def
30-01-2007, 21:59
nie tak to szlo
ja wiem ze teraz palenie marihuanyczy jeszcze jak to tam zwiesz jest modne i kazdy sie pucuje ale nie musisz sie chwalic na forum ze wiesz jak sie pisze joint xD

pozdor

Ze koles wstawi jakas wstawke to nei znaczy ze sie chwiali z powodu palenia baki, sam slyszalem takie przyslowie =D
Mozliwe ze mowisz to z przekąsem z nutka ironi.

djmtv
30-01-2007, 22:25
orginalnie brzmialo to tak xD
Make Peace not war lub Make love not war
zalezy kto mowil

w popularnym amerykanskim serialu South Park
bylo :
make love not warcraft

a tu by sie przydalo
make love not tibia

btw
polecam ten odcinek south park`u
"south park - make love not warcraft" znajdziecie na kazie mulu albo innym tego typu glownie ;`)
absolutely no life
zreszta dowiecie sie jak ogladniecie o co kaman
pozdor

Lord Asmor
31-01-2007, 17:35
Pare Filmów z Wojny Manhattan vs Equimanthorn i random pk :)

http://rapidshare.com/files/12534309/kaza.rec.html

http://rapidshare.com/files/13938857/draco.rec.html

http://rapidshare.com/files/13589636/anaroth.rec.html

http://rapidshare.com/files/13587047/uvax.rec.html

http://rapidshare.com/files/14252232/anta.rec.html

To tyle..
Gogo Manhattan!

Dregar
31-01-2007, 17:50
SHealion zabil za nic Zax Cruise

Jak cos mowisz to mow dokladnie... po kilku minutach Zax~ mial spowrotem to co stracil + b roba w prezecie.

Zen
31-01-2007, 20:23
co vanum robi za przetasaowania? moglby to kto swyjasnic? moze chca prowadzic war sami ..... :D
??

(L)egionista
31-01-2007, 20:55
no też jestem ciekawy co oni czynią :p masa i cybe nowe gildie pozakładali, co dalej???

Webi
31-01-2007, 22:28
wojna a co

Pieczarek
01-02-2007, 00:28
Rozpraszają sie chłopaki :)
Co beda siedziec sie kisic w jednej gildi jak moga w trzech.

August
01-02-2007, 01:00
Najsmieszniejsze jest to ze liderem jednej gildi jest Cybe, a drugiej jego noob char. Idiotyzm..

Ola_Petrov
01-02-2007, 03:33
Jak cos mowisz to mow dokladnie... po kilku minutach Zax~ mial spowrotem to co stracil + b roba w prezecie.
Ty takze mów ze gdyby to nie byl rl friend Calha to by nic nie dostal co najwyzej jeszcze raz padl ;(

Lucky_Luke
01-02-2007, 11:23
Ty takze mów ze gdyby to nie byl rl friend Calha to by nic nie dostal co najwyzej jeszcze raz padl ;(
Chyba wiec pomoge shaelionowi i ubije go sam. Tym razem niech nie liczy na prezenty.

Dregar
01-02-2007, 13:18
Ty takze mów ze gdyby to nie byl rl friend Calha

Bojawiem czy on jest takim Rl Calha. Calh mieszcze na drugim koncu miasta, a Zax~ widzial moze z 5 racy :s ale faktycznie najprawdopodobniej gdyby nie pomoc Calha to by nic nie dostal, a padl za to ze 30 min wczesniej kupil od She~ Dsm. Czyzby She~myslal ze mu wypadnie ^^ ?

Webi
01-02-2007, 14:57
Najsmieszniejsze jest to ze liderem jednej gildi jest Cybe, a drugiej jego noob char. Idiotyzm..

Ty nazywasz to idiotyzmem, a ja proba odizolowania pewnej grupy ludzi walczacych od reszty. Jako, ze Cybe nie chcial rozwalac Vanum, a noob chary VU zaraz by pewnie zalozyly gildie pod taka nazwa, dlatego Cybe postanowil gildie zatrzymac. Ja w tym zadnego idiotyzmu nie widze.

Lucky_Luke
01-02-2007, 16:00
Ty nazywasz to idiotyzmem, a ja proba odizolowania pewnej grupy ludzi walczacych od reszty. Jako, ze Cybe nie chcial rozwalac Vanum, a noob chary VU zaraz by pewnie zalozyly gildie pod taka nazwa, dlatego Cybe postanowil gildie zatrzymac. Ja w tym zadnego idiotyzmu nie widze.

Tyle ze to nic nie da :( Po wojnie macie nasz slowo ze dowiecie sie kto szpiegowal. Oczywiscie ten czlowiek jest i bedzie pod nasza szczegolna ochrona, ale wspolnie uzgodnilismy ze chcemy zobaczyc wasze opadniete kopary. Wiec cierpliwosci panowie cierpliwosci.
Najlepiej gdybyscie zrobili 10 guildi po 5 membersow. Co to da? Gowno!

TeRcIk
01-02-2007, 16:30
Tyle ze to nic nie da :( Po wojnie macie nasz slowo ze dowiecie sie kto szpiegowal. Oczywiscie ten czlowiek jest i bedzie pod nasza szczegolna ochrona, ale wspolnie uzgodnilismy ze chcemy zobaczyc wasze opadniete kopary. Wiec cierpliwosci panowie cierpliwosci.
Najlepiej gdybyscie zrobili 10 guildi po 5 membersow. Co to da? Gowno!

Fajny blef.
A jesli mamy spziega i to keidys wygracie to napewno taka osoba bedzie tak dreczona przez old vanum ze wasza ochrona nic nie da : )

August
01-02-2007, 17:30

Skoro niechcial rozwalac gildi to poco zrobil nowa? Bez sensu. Chcial sie odlaczyc od jakis tam ludzi, a i tak z nimi jest noob harem. Jaki sens?

P.S. Udez w stol a nozyce sie odezwa. Pozdrawiam naszego czlowieka.

Lucky_Luke
01-02-2007, 19:42
Fajny blef.
A jesli mamy spziega i to keidys wygracie to napewno taka osoba bedzie tak dreczona przez old vanum ze wasza ochrona nic nie da : )

Mowic ci Tert? Czy PREZESIE?
Moze przeczytac ci posta na....., zreszta nie wazne bez sensu zmiejszac krag podejrzanych. Wszystkiego sie dowiecie w odpowiednim momencie. Chlopcy z Del'nabo mieli pomoc?
I kupcie Nabonitowi ten mikrofon bo zal.br
Edit:
Jesli myslisz ze ktos majac nas po swojej stronie bedzie musial sie bac po wojnie "old vanum" to proponuje zmienic psychoterapeute ten cie mianowicie oszukuje.

TeRcIk
01-02-2007, 20:21
Mowic ci Tert? Czy PREZESIE?
Moze przeczytac ci posta na....., zreszta nie wazne bez sensu zmiejszac krag podejrzanych. Wszystkiego sie dowiecie w odpowiednim momencie. Chlopcy z Del'nabo mieli pomoc?
I kupcie Nabonitowi ten mikrofon bo zal.br
Edit:
Jesli myslisz ze ktos majac nas po swojej stronie bedzie musial sie bac po wojnie "old vanum" to proponuje zmienic psychoterapeute ten cie mianowicie oszukuje.

Ze mialem nick " prezes tert " :> na ts o niczym nie swiadczy malo to razy widzialem asanila czy innych na default chanel ; p ?
Chcesz wmowic ze mamy szpiega ? : > Zebysmy sobie nie ufali ? Not possible.

Lucky_Luke
02-02-2007, 00:06
Ze mialem nick " prezes tert " :> na ts o niczym nie swiadczy malo to razy widzialem asanila czy innych na default chanel ; p ?
Chcesz wmowic ze mamy szpiega ? : > Zebysmy sobie nie ufali ? Not possible.

Jestes malo rozgarniety wiec przetlumacze ci to tak: PRZECIWNIE CHCEMY ZEBYSCIE SOBIE UFALI JAK NAJWIECEJ. WRECZ MALY APEL DO WAS "PROSZE CHLOPAKI UFAJCIE SOBIE!!"

Uszatek_Jacek
02-02-2007, 00:57
Jestes malo rozgarniety wiec przetlumacze ci to tak: PRZECIWNIE CHCEMY ZEBYSCIE SOBIE UFALI JAK NAJWIECEJ. WRECZ MALY APEL DO WAS "PROSZE CHLOPAKI UFAJCIE SOBIE!!"

U are br????????????? hola amigo O.O

Pieczarek
03-02-2007, 13:10
Silver Chan
Feb 03 2007, 11:32:47 CET Killed at Level 131 by Wickanina
and by Wolgler De'Zul

Maledrus
Feb 03 2007, 11:30:08 CET Killed at Level 125 by Masakratus
and by Pyrokar Aldix

Wickanina
Feb 03 2007, 11:38:44 CET Killed at Level 148 by Vura Soth
and by Gohoode

Shaelion
Feb 03 2007, 11:30:08 CET Killed at Level 118 by Masakratus
and by Pyrokar Aldix << 8o sie o mana shieldzie zapomnialo :D

Lipek Aldix
Feb 03 2007, 11:37:53 CET Killed at Level 104 by Xaemus Serigimox
and by Mengirt

Calh Mand'ik (will be deleted at Apr 04 2007, 13:30:31 CEST)
Feb 03 2007, 11:34:52 CET Killed at Level 86 by Chudzierlok and by Hinogoos

Wolgler De'zul
Feb 03 2007, 11:55:57 CET Killed at Level 109 by Vura Soth and by Redeo

Vius
Feb 03 2007, 11:37:14 CET Killed at Level 92 by Celandia
and by Vura Soth

Gratki za odwage dla vanum.

Zen
03-02-2007, 13:11
Dzis byla jakas akcja, podobno kilka osob po kazdej ze stron padlo. Osobiscie widzialem tylko (z tej dzisiejszej akcji) chmare wyzwisk rzucanych w kierunku vanum.
Wiem ze Z vanum padli Wickanina i Vius
I wielka niewiadomoa Shelion killed by masakratus i pyro??

August
03-02-2007, 13:12
Silver Chan
Feb 03 2007, 11:32:47 CET Killed at Level 131 by Wickanina
and by Wolgler De'Zul

Maledrus
Feb 03 2007, 11:30:08 CET Killed at Level 125 by Masakratus
and by Pyrokar Aldix

Shaelion?!!?!?
Feb 03 2007, 11:30:08 CET Killed at Level 118 by Masakratus
and by Pyrokar Aldix

Calh Mand'ik
Feb 03 2007, 11:34:52 CET Killed at Level 86 by Chudzierlok
and by Hinogoos

Lipek Aldix
Feb 03 2007, 11:37:53 CET Killed at Level 104 by Xaemus Serigimox
and by Mengirt

Wickanina
Feb 03 2007, 11:38:44 CET Killed at Level 148 by Vura Soth
and by Gohoode

Vius
Feb 03 2007, 11:37:14 CET Killed at Level 92 by Celandia
and by Vura Soth

Wolgler de'zul
Feb 03 2007, 11:55:57 CET Killed at Level 109 by Vura Soth
and by Redeo

Podsumowanie całej sytuacji:
11:48 Masakratus [154]: przeliczylem sie kolejny raz

Pieczarek
03-02-2007, 13:26
Dzis byla jakas akcja, podobno kilka osob po kazdej ze stron padlo. Osobiscie widzialem tylko (z tej dzisiejszej akcji) chmare wyzwisk rzucanych w kierunku vanum.
Wiem ze Z vanum padli Wickanina i Vius
I wielka niewiadomoa Shelion killed by masakratus i pyro??

Skonczyla mu sie mana/mana shield kiedy Pyro i Masa walneli ue :). Przypadek:)

Webi
03-02-2007, 15:48
SHae padl bo pyro i masa to szpiedzy i go zabili. A wynik jak wnyik, jezeli przeciwnik ma 3 rayz wiecje osob to mozna bylo przewidziec;p

Uszatek_Jacek
03-02-2007, 16:23
haha

Slyszalem ze xaemus byl tak podniecony fragami na rlu ze dal wszystkim 5 h darmowej gry w kawiarence a ponad to 10 ale tylko wtedy gdy beda pomagali mu na open battle i wyrabiali magiczne kamienie.

kkk thx byeee

Lucky_Luke
03-02-2007, 16:33
Gratki za odwage dla vanum.
Odwaga haha,
Xendosa byl odwazny na hills na dywanie.
Shargas byl odwazny na boat w Ab'dendriel.
Wizz Lowe byl odwazny na boat w Edron.
Xiahev i Sqeensy popisali se odwaga na boat Venore.
Xakan Dazor i Cybe Anth wylogowali sie po pierwszym kontakcie wzrokowym z Viribus Unitis.
Cahl Mand'ik kliknol odwaznie sobie na mape i obudzil sie w srodku VU po czym chcial zawrocic i sie przewrocil.
Lipek Aldix odwaznie leczyl sie spellem "exura" tak to jest jak sie robi knighta i zapomina zapewne z odwagi zmienic hotkeye.
Wolgler odwaznie uciekal na demonie, zabraklo odwagi bo siedzial mu na plecach czort zwany Vura Soth i padl gdzies tam posrod trolli.
Wickanina odwaznie uciekal na moscie by pasc kratke przed schodami.
Masakratus odwaznie pobiegl odwiedzic Xendose na dywanie po tym jak z odwaga zabil swojego przydupasa jakze odwaznego - Shaeliona.
Reszta odwaznie sie wylogowala gdzies po srodku bitwy.
Gratulacje serio jestescie odwazni!!
Jedyny odwazny tam to Silver Chan mogl wylogowac ale nie zostawil Kazia na pastwe losu to jest odwaga a nie wasze pseudo masslogi.
Ale on chyba nie jest w Vanum a to wiele tlumaczy.

SHae padl bo pyro i masa to szpiedzy i go zabili. A wynik jak wnyik, jezeli przeciwnik ma 3 rayz wiecje osob to mozna bylo przewidziec;p
To was jest 60 a nas 30 wiec cos cie twoj nauczyciel od matematyki oszukuje.
Shaelion nie pierwszy raz padl od swoich. O ile pamietam poszli kiedys zabic 40+ najta z Morrderca i tez sie wylozyl. Noob jakich na nebuli naprawde nie wiele. Ale ten dzisiejszy owner to musial byc nasz ODWAZNY TERT CLAWINT.
I tak na marginesie zmieniacie nazwy guildi przelazicie z jednej do drugiej, krecicie sie i tworzycie sztuczny tlok, ale to gowno wam da bo to dalej wy gracie tymi charami. Ludzie bez pomyslu, odwagi, a przedewszytkim JAJ.

TeRcIk
03-02-2007, 16:42
Odwaga haha,
Xendosa byl odwazny na hills na dywanie.
Shargas byl odwazny na boat w Ab'dendriel.
Wizz Lowe byl odwazny na boat w Edron.
Xiahev i Sqeensy popisali se odwaga na boat Venore.
Xakan Dazor i Cybe Anth wylogowali sie po pierwszym kontakcie wzrokowym z Viribus Unitis.
Cahl Mand'ik kliknol odwaznie sobie na mape i obudzil sie w srodku VU po czym chcial zawrocic i sie przewrocil.
Lipek Aldix odwaznie leczyl sie spellem "exura" tak to jest jak sie robi knighta i zapomina zapewne z odwagi zmienic hotkeye.
Wolgler odwaznie uciekal na demonie, zabraklo odwagi bo siedzial mu na plecach czort zwany Vura Soth i padl gdzies tam posrod trolli.
Wickanina odwaznie uciekal na moscie by pasc kratke przed schodami.
Masakratus odwaznie pobiegl odwiedzic Xendose na dywanie po tym jak z odwaga zabil swojego przydupasa jakze odwaznego - Shaeliona.
Reszta odwaznie sie wylogowala gdzies po srodku bitwy.
Gratulacje serio jestescie odwazni!!
Jedyny odwazny tam to Silver Chan mogl wylogowac ale nie zostawil Kazia na pastwe losu to jest odwaga a nie wasze pseudo masslogi.
Ale on chyba nie jest w Vanum a to wiele tlumaczy.

To was jest 60 a nas 30 wiec cos cie twoj nauczyciel od matematyki oszukuje.
Shaelion nie pierwszy raz padl od swoich. O ile pamietam poszli kiedys zabic 40+ najta z Morrderca i tez sie wylozyl. Noob jakich na nebuli naprawde nie wiele. Ale ten dzisiejszy owner to musial byc nasz ODWAZNY TERT CLAWINT.

hahuahuahahaha XDD
forumowy zapinaczu kup se okulary bo zalogowalem sie zaraz po mass logu gildi masy ; ) ( w tajemnicy powiem ci ze gralem na mc, rowniez mam nowy super bot shaelionem biegalem a tert automatycznie biegal )

Lucky_Luke
03-02-2007, 16:49
hahuahuahahaha XDD
forumowy zapinaczu kup se okulary bo zalogowalem sie zaraz po mass logu gildi masy ; ) ( w tajemnicy powiem ci ze gralem na mc, rowniez mam nowy super bot shaelionem biegalem a tert automatycznie biegal )

Zalogowales na tercine bo cie swoi zabili.
A na forum tibia.pl podajesz sie za murzyna. Ale wiedz ze murzyni sa dobrzy we wszelkiego rodzaju gry. Widzac co dzis zagrales twierdze ze Ty jestes conajwyzej rudy, ale murzyn z ciebie zaden.

TeRcIk
03-02-2007, 16:52
Zalogowales na tercine bo cie swoi zabili.
A na forum tibia.pl podajesz sie za murzyna. Ale wiedz ze murzyni sa dobrzy we wszelkiego rodzaju gry. Widzac co dzis zagrales twierdze ze Ty jestes conajwyzej rudy, ale murzyn z ciebie zaden.

Niestety jestem rudy :<

Ty masz garba na czole o.o

August
03-02-2007, 17:23
http://img238.imageshack.us/my.php?image=webinieumieliczyzv7.jpg

No Webi od nas raptem 1 wiecej, ale odlicz Silvera i Maledrusa ktory padl... no i odlicz od was pro Shaelion to bylo nas po rowno. Tylko ze wasi dzielni ludzie dali loga, co sie stalosie z Cybe, Sqee, Undeadem, Wizzem, itp itdd ?!!?!?!? NIEBYŁO ICH ZAPEWNE??? NO WEBI CO SIE STAŁO?!!?!

starysiad
03-02-2007, 20:44
ma ktos filmik z tego opena? :P

Webi
03-02-2007, 20:52
http://img238.imageshack.us/my.php?image=webinieumieliczyzv7.jpg

No Webi od nas raptem 1 wiecej, ale odlicz Silvera i Maledrusa ktory padl... no i odlicz od was pro Shaelion to bylo nas po rowno. Tylko ze wasi dzielni ludzie dali loga, co sie stalosie z Cybe, Sqee, Undeadem, Wizzem, itp itdd ?!!?!?!? NIEBYŁO ICH ZAPEWNE??? NO WEBI CO SIE STAŁO?!!?!

Wizz sqee gridlok nie mieli jak dojsc. a czy bylo nas tyle samo, lol bylo nas z 10-12 osob, was bylo online 25+ okolo, ale nie wime ile dokladnie przyszlo;p

Co do screena: odlicz calha i tych co wyzej wymienilem+ odlicz shae. A was wydaje mi sie ze wiecje bylo, nie pamietam dokladnie, al;e np redoe nie masz na vipach a redoe online byl. Takich przypadkow ejst wiecej

Lucky_Luke
03-02-2007, 21:09
Wizz sqee gridlok nie mieli jak dojsc. a czy bylo nas tyle samo, lol bylo nas z 10-12 osob, was bylo online 25+ okolo, ale nie wime ile dokladnie przyszlo;p

Co do screena: odlicz calha i tych co wyzej wymienilem+ odlicz shae. A was wydaje mi sie ze wiecje bylo, nie pamietam dokladnie, al;e np redoe nie masz na vipach a redoe online byl. Takich przypadkow ejst wiecej

Poplacz sie i wypie..... na new server najlepiej non-pvp tylko tam sie bedziesz nadawal

Bjoern Shu
03-02-2007, 22:22
Ordo aka Vanum dostalo wpier.. co nie zmienia faktu ze Ty Xamusie jestes skonczonym kretynem, ktory mysli ze jest fajny bo sie rozpisze na forum tibii.pl
zastanawia mnie tylko kiedy masz zamiar "wpasc" w rl po mase i paru innych ze swoim gangiem mysz z lat '70..

Lucky_Luke
03-02-2007, 23:19
Ordo aka Vanum dostalo wpier.. co nie zmienia faktu ze Ty Xamusie jestes skonczonym kretynem, ktory mysli ze jest fajny bo sie rozpisze na forum tibii.pl
zastanawia mnie tylko kiedy masz zamiar "wpasc" w rl po mase i paru innych ze swoim gangiem mysz z lat '70..

Siema Gowniany dawno cie nie widzialem. Gdzie grasz teraz?
Xaemus cie pozdrawia i prosi bys ucalowal mame.
Signed,
Lord Arcticus

Koronowany rycek
04-02-2007, 00:50
UP@
Plys ;* hacknij jeszcze raz Stonnesa ;*

Vu@
Gratz ;)

Bjoern Shu
04-02-2007, 01:33
Siema Gowniany dawno cie nie widzialem. Gdzie grasz teraz?
Xaemus cie pozdrawia i prosi bys ucalowal mame.
Signed,
Lord Arcticus

Xaemus moze pocalowac swa zaniedbana z powodu Tibii zone conajwyzej x)

August
04-02-2007, 09:32
Webi czemu mam odliczyc Calha i czemu nie liczysz na nim fraga? Byl w Ordo i Vanum, a to ze pajacujecie sobie cos z gildiami to nic niezmienia... Nie wyplacil sie wiec byl z wami. Wiec oco Ci chodzi skoro niemieli jak dobiec, to na jaka cholere mass logi robicie? Myslisz ze od nas ludzie od razu byli juz przy ofie jak zrobiliscie mass loga i od razu was klepalismy. Tez musielismy dobiec wiec zastanow sie troche czlowieku i niepisz tak debilnych postow ze nas bylo duzo wiecej itp itd, po prostu po raz kolejny odpieramy wasz atak i juz niemacie sie jak tlumaczy, ale i tak szacunek za podjecie walki.

Pozdrawiam Castor.

Agon
04-02-2007, 10:51
Taka jest roznica miedzy nami a wami. U nas jak jeden jest w trapie to biegniemy po niego , a wy jak zobaczycie mass loga to sie rozbiegacie jak pobite kundle Calh gz mapclicka.

@Webi
jak widac na stronce jestem Faccem ale pobieglem na OF z OFa do kazz z kazz do AB o dezert tez zachaczylem jak tam Pyro palil gume za sobą i nie pisz tu takich cyrków, jezeli nie macie na statek to napisz do mnie w grze wysle wam troszke gp's

;*

Bjoern Shu
04-02-2007, 14:42
rofooooooofl owned xDD

Pieczarek
04-02-2007, 15:43
rofooooooofl owned xDD

A moglbys napisac o co ci konkretnie chodzi?

Bjoern Shu
04-02-2007, 15:53
A moglbys napisac o co ci konkretnie chodzi?

o 2 posty napisane przedemna xD!

Agon
04-02-2007, 16:38
Prawda boli...

Kapitan Chrupek
05-02-2007, 02:21
chciałbym mieć takiego przyjaciela w grze jak silver :) odwazny typ ;p

gridloczek
05-02-2007, 18:10
Heh prawda vu wygra wojne

Pieczarek
05-02-2007, 18:47
Wiem ze malo kto jest na tyle tepy.
Ale na wszelki wypadek napisze zeby nie sciagac tego :)

Arte
06-02-2007, 07:57
Coś ciekawego się dzieje w wojnie, Shaelion odszedł z Ase~ i zrobił solo gildie, Gridlok na forum napisał, że już nie gra i ma nadzieje, że VU wygra i da spokój old Vanum. Zapowiada się ciekawie, ale mógłby opisac to ktoś bardziej wtajemniczony? Oczywiście bez bluzgów, rzetelną wypowiedzią.

Z góry thanks

Bjoern Shu
06-02-2007, 09:11
Coś ciekawego się dzieje w wojnie, Shaelion odszedł z Ase~ i zrobił solo gildie, Gridlok na forum napisał, że już nie gra i ma nadzieje, że VU wygra i da spokój old Vanum. Zapowiada się ciekawie, ale mógłby opisac to ktoś bardziej wtajemniczony? Oczywiście bez bluzgów, rzetelną wypowiedzią.

Z góry thanks

hahaha nie moge twoje czytanie ze zrozumieniem (forum) mnie zmiazdzylo

Xavery
06-02-2007, 15:25
Nie powiem fajnie sie czyta jak sie wzajemnie wyzywacie... Ogolnie zawsze bylem za Vu, ale odkad jeden z tejze gildii zrobil to co zrobil (ciekawy jestem tylko powodu...), to juz mi to zwisa kto wygra. GL & HF bo tibia to tylko gra...

@edit

Kurde emilok no, to pewnie bylo do mnie a przez ciebie nie przeczytalem :P Moze ktos mi powiedziec co tam bylo napisane ?

Malyszek
06-02-2007, 22:27
@koles co zalozyl temat.
skad masz tego pierwszego screen shot'a?
jak to jest na twoim kompie zrobione to jestes nikim.

Lovah
07-02-2007, 01:19
@up

Jakiś szwed robił tego screena :p

Bjoern Shu
07-02-2007, 01:48
hehehe tak sobie czytam i czytam pierwsze strony tematu
"nie bedzie pa" itp jak to "polacy" sie pieknie 3mali razem hrhr
a teraz zupelnie co innego.. ale polack to polack =D
nie no niewiem po co to napisalem:p

lycha_ziom
07-02-2007, 01:58
Stonnes nie wieżę w to ,że Lord Cię haknął i to z wielu powodów.
Fajnie przejebaliście wojnę ,byliście zbyt pewni siebie.

/GL old Mi'ni

Arte
07-02-2007, 07:46
hahaha nie moge twoje czytanie ze zrozumieniem (forum) mnie zmiazdzylo

wiesz, nie mam nawet ochoty odpisywac takim osobom, które na forum szukają tylko kłótni, zadałem pytanie i czekałem na odpowiedź, ale tobie nawet to przeszkadza...

Cóź, nie wstydze się że jestem polakiem, ale wstydzę się za wielu "polaczków"

PS
może jednak ktoś odpowie na moje pytanie kilka postów wcześniej? :P

August
07-02-2007, 09:50
@koles co zalozyl temat.
skad masz tego pierwszego screen shot'a?
jak to jest na twoim kompie zrobione to jestes nikim.

Te pajacyk a on tam gdzies pisal ze to jego ss? -.-'

Juz po wojnie?

Adikeen
07-02-2007, 11:31
Taka jest roznica miedzy nami a wami. U nas jak jeden jest w trapie to biegniemy po niego , a wy jak zobaczycie mass loga to sie rozbiegacie jak pobite kundle Calh gz mapclicka.

;*

Po 1.Sorry agon ale ja nie zrobiłem map clicka, exivowalem Masakratusa i sobie na was wpadłem, a wyglądało to tak: "exiva masa~, Masakratus is to the south." pobieglem i zobaczylem ze jestem w srodku Vu.
Po 2. nawet nie miałem być na tym mass logu, zalogowalem sie przez przypadek i jeden dureń kazał mi iść po Maledrusa, który juz był w temple... wiec dziekuje dla tego pana, on oczywiscie wie kto to.
Wiem kto jest waszym szpiegiem, ale nic nikomu nie powiedziałem, chce zobaczyć czy wyeliminuja go z tsa.
Po 3. nie mam tsa i pie....le taka wojne:)
Nie bede nikomu płacił za granie na serverze;)
Po 4. jeżeli ktoś jest zaiteresowany world tradem z Nebuli na Aurea to zapraszam.

Xavery
07-02-2007, 12:00

Ja tez widzialem wiele powodow dla ktorych mialby tego nie robic. Ale dowody wskazuja na niego i nic tego nie zmieni. Dobra zreszta niewazne, to tylko gra, a ten temat nie do tego.

Maus
07-02-2007, 13:35
Fajnie przejebaliście wojnę ,byliście zbyt pewni siebie.

/GL old Mi'ni

uwierz bo tak jest

Lucky_Luke
07-02-2007, 14:01
Ja tez widzialem wiele powodow dla ktorych mialby tego nie robic. Ale dowody wskazuja na niego i nic tego nie zmieni. Dobra zreszta niewazne, to tylko gra, a ten temat nie do tego.
Kto cie haknol? Dostane wrescie jakas odpowiedz?
a tak btw czuje ktos kupe? Siedzi tu taki gosc na forum i chyba narobil w portki. To wiele wyjasnia czemu typ ma "Gowniana polska"

Hori
07-02-2007, 15:56
A co z Vanum. Rozpada sie? Jakies nowe gildie? Chca nowa liste fragow? Jakies dwa fronty? Dziwne....

Zen
07-02-2007, 16:05
prabobly now is end of war .....

Hori
07-02-2007, 16:17
Na forum tibia.com niestety nic nie pisze o koncu wojny

djmtv
07-02-2007, 16:30
przyszedl z kyry
a nastepny

a ja slyszalem ze Duskiness przenosza sie z furory na nebule
i komputerkowo zniszcza cale Vu i Vanum bo na furorze nie moga grac bo ich imargam z kolegami gonia

btw zen caly jestes jak prabobly
jak nie znasz angielskiego bo grasz w tibie zamiast chodzic na lekcje to polecam Dobry slownik (www.dict.pl) zanim cos napiszesz xDDDDD

pozdor ;)
dla nie kumatych z duskiness i furora zartowalem

Hori
07-02-2007, 16:32
Spoko :P Wszyscy wiemy ze ta woja jeszcze potrwa....

starysiad
07-02-2007, 16:48
moze i potrwa ale chyba w troszke innej formie. vu expi ostro vanum stoi w miejscu wiec w niedlugim czasie vanum moze sprobowac jeszcze raz swoich sil w openie (jesli beda mieli all members online), jak znowu przewala to niektorzy poszukaja swoich sil na inncyh serwach, inni zacznal polowac na pojedyncze fragi, jeszcze inni sprzedadza swoje chary i tak to jakos bedzie :)

Zen
07-02-2007, 17:05
przyszedl z kyry

a nastepny

a ja slyszalem ze Duskiness przenosza sie z furory na nebule
i komputerkowo zniszcza cale Vu i Vanum bo na furorze nie moga grac bo ich imargam z kolegami gonia

btw zen caly jestes jak prabobly
jak nie znasz angielskiego bo grasz w tibie zamiast chodzic na lekcje to polecam http://www.dict.pl (Dobry Słownik ang-pol)zanim cos napiszesz xDDDDD

pozdor ;)
dla nie kumatych z duskiness i furora zartowalem

ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole. Nie gram non stop w tibie w przeciwienstwie dociebie, posiadam swojje rl life i nie wymadrzam si na jebanym forum w ktorym wszyscy cie maja w dupie, bo co mozesz na forum i w tibi jestes wielki kozak bo siedzisz w domq a jak juz ci sie cos stanie to najwyzej zginie wirtualna postac. Pewnie siedzisz w domu przed kompem caly czas czytajac to forum. tobie to jedyne co si emoze stac na rl'u to hemoroidy )ktore ci juz dupe zjadly od siedzenia przed tibia).
I nastepnym razem na mnie nie naskakuj frajerze bez powodu. Pozdrawiam cie serdecznie.

P.S. fakt ze mam przerwe w grze na nebuli dosc dlugi czas, to nie powod zeby sie ze mni wysmiewac ze napisalem ze prawdopodobnie wojna si ekonczyla bo z tego co widze to sytuacja na to wskazuje.

Pzdrawiam ci didzeju haha

Lovah
07-02-2007, 18:12
A co z Vanum. Rozpada sie? Jakies nowe gildie? Chca nowa liste fragow? Jakies dwa fronty? Dziwne....

Nie da się ukryć, że Vanum obecnie przeżywa mały kryzys, kilka osób odeszło z gildii, w dodatku konflikt Shaeliona z resztą gildii. O nową listę fragów tu raczej nie chodzi, bo to tylko kilka liczb, można przegrać wojnę, wygrywając we fragach (i odwrotnie).

"Prabobly" I doubt.

Bo któż inteligentny napisałby:
,,We lost war, it's end now".

Wojna trwa, nazwałbym to raczej krótką przerwą w wymianie ognia :p

moze i potrwa ale chyba w troszke innej formie. vu expi ostro vanum stoi w miejscu

Raz expią jedni, raz drudzy, ale fakt faktem od paru dni VU ostro expi.

jak znowu przewala to niektorzy poszukaja swoich sil na inncyh serwach, inni zacznal polowac na pojedyncze fragi, jeszcze inni sprzedadza swoje chary i tak to jakos bedzie

Po jednej bitwie raczej gildia się nie podda, ewentualnie po serii przegranych bitew, po ktorych straty nie zostaly odrobione.

ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole.

Pozdrów nauczycielkę, hahahahahha.

P.S. fakt ze mam przerwe w grze na nebuli dosc dlugi czas, to nie powod zeby sie ze mni wysmiewac ze napisalem ze prawdopodobnie wojna si ekonczyla bo z tego co widze to sytuacja na to wskazuje.

Co wskazuje na koniec wojny?

Podsumowując:
- Defroy come back to kyra blx0rrrrrrrrrrr
- Vanum ma kryzys i nie wiadomo czy sie podniesie z niego
- VU poki co korzysta i expi
- Bitew nie ma
- Defroy idz stad

/Lovah, signed with the urine

Elmer
07-02-2007, 18:40
@up
Całe szczęście, że to są tylko twoje przypuszczenia, bo nie zawsze człowiek co ma dostęp do bardzo ogólnych i znanych z poczty pantoflowej informacji wytypuje trafnie co się tak naprawde dzieje. Dziękuje.

Lovah
07-02-2007, 18:42
Ale wszystkie informacje w moim poscie sa pewne i sprawdzone :p

lycha_ziom
07-02-2007, 19:01
Stonnes zawsze Ci bardzo szanowalem bo byles spoko graczem,po co mialby lord Ciebie haczyc jak ma duzo kasy i czemu nie mogl poczekac az zrobic d helmet i ani jakby juz Cie mial haknac.

ps.jarus stracil mms :(

/GL old mi'ni

Bjoern Shu
07-02-2007, 19:16
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1532986

hrhrhrhr xD

djmtv
07-02-2007, 19:27
ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole. Nie gram non stop w tibie w przeciwienstwie dociebie, posiadam swojje rl life i nie wymadrzam si na jebanym forum w ktorym wszyscy cie maja w dupie, bo co mozesz na forum i w tibi jestes wielki kozak bo siedzisz w domq a jak juz ci sie cos stanie to najwyzej zginie wirtualna postac. Pewnie siedzisz w domu przed kompem caly czas czytajac to forum. tobie to jedyne co si emoze stac na rl'u to hemoroidy )ktore ci juz dupe zjadly od siedzenia przed tibia).
I nastepnym razem na mnie nie naskakuj frajerze bez powodu. Pozdrawiam cie serdecznie.

Pzdrawiam ci didzeju haha

po 1 nie naskakuje (chcialem tylko zwrocic uwage ze sie mylisz)
po 2 nie siedze caly dzien przed kompem a juz napewno nie przed tibia xD
po 3 tez tu gram od poczatku ;D
po 4 nie kozacze w tibii a ni rl`u jestem raczej pokojowo nastawionym czlowiekiem wiesz slucham reggae nie techno (pozdor dla dropsiarzy ;) )
po 5 co do tego tematu maja twoje przypuszczenia co mi sie moze stac na rl ?

jak da sie zauwazyc to ty tu jestes kozak x
bo nie grasz na nebuli ale sie ostro wypowiadasz na temat ktorego kompletnie nie znasz
ochlon ;)

EOT

wracajac do tematu to vanum ma glebszy kryzys xD
ale wojna niby jeszcze trwa xD ciekawe czy dlugo skoro sie ludzie wylamuja
co jak co ale Vu z papa xaemusem na czele daje rade
pozdor ;)

Xavery
07-02-2007, 19:48
Stonnes zawsze Ci bardzo szanowalem bo byles spoko graczem,po co mialby lord Ciebie haczyc jak ma duzo kasy i czemu nie mogl poczekac az zrobic d helmet i ani jakby juz Cie mial haknac.

ps.jarus stracil mms :(

/GL old mi'ni

Nie wiem po co. Ja tez nie wierzylem ze to on ale coz.
1. Tylko on mial passy (i 1 qmpel z rl ale on tego napewno nie zrobil...)
2. Kompa mam czystego, sprawdzane wiele razy, a w dodatku inne konto z 88 pallem nie zostalo zhackowane, mimo ze sie na nie logowalem.

A czemu nie poczekal? W sumie proste. Domyslal sie chyba ze zmienie passy w okoloicy 95 lvl, jak mialem zamiar zrobic.

Proponuje zakonczyc temat, to juz zamierzchla przeszlosc jest dla mnie. A zreszta to tylko gra, czasami sie traci czasami zyskuje... Bywa.

Zen
07-02-2007, 21:31
po 1 nie naskakuje (chcialem tylko zwrocic uwage ze sie mylisz)
po 2 nie siedze caly dzien przed kompem a juz napewno nie przed tibia xD
po 3 tez tu gram od poczatku ;D
po 4 nie kozacze w tibii a ni rl`u jestem raczej pokojowo nastawionym czlowiekiem wiesz slucham reggae nie techno (pozdor dla dropsiarzy ;) )
po 5 co do tego tematu maja twoje przypuszczenia co mi sie moze stac na rl ?

jak da sie zauwazyc to ty tu jestes kozak x
bo nie grasz na nebuli ale sie ostro wypowiadasz na temat ktorego kompletnie nie znasz
ochlon ;)

EOT

wracajac do tematu to vanum ma glebszy kryzys xD
ale wojna niby jeszcze trwa xD ciekawe czy dlugo skoro sie ludzie wylamuja
co jak co ale Vu z papa xaemusem na czele daje rade
pozdor ;)

Zdaje ci sie. Nawet nie wiesz kim tu gram gralem itp itd. mozliwe ze moje info sa bledne to co pisze wynika z moich info.
Po co mam wraca na kyre jak nie mam tam chara? Wole sie tu poklocic razem z wami bo kazdy na kazdego tu najezdza.
Nastepnym razem sprawdze info dokladnie
Powiedz mi jak sie pisze poprawnie prawdopodobnie" i przekaze to mojej nauczycielce (glupia zdzira)
Tez jestem pokojowo nastawiony, lubie reggae i techno tez (pozdro dla ciebie)
pozdroo.

lycha_ziom
07-02-2007, 22:04
Stonnes twój kumpel skanowal kompa? Jak to bylo dales lordowi passy i na 2 dzien czy jak?

Xavery
07-02-2007, 22:17
@up

Zapewniam cie ze zrobilem wszystko zeby moc oczyscic Lorda z zarzutow, ale nic sie nie zmienilo. Na serio nie chce ciagnac tego tematu dalej. Stalo sie i tyle.

Grabadia
07-02-2007, 22:54
@ kilka up

Prawdopodobnie po angielsku brzmi: "probably", przynajmniej tak mi sie zdaje :D

lycha_ziom
08-02-2007, 01:03
wiec stonnes przykro mi z tego powodu zycze gl w rl life :*

Uszatek_Jacek
08-02-2007, 01:34
No to po co dawales. Dziwisz sie?
Nie wzieles pzykladu z niektorych ludzi ktorzy dali passy dla vU.

Czytaj czasem forum 3-5 stron temu na tibia.com mnozylo sie od tematow tego typu ; )

Arte
08-02-2007, 07:46
sorry, zły post, nvm ;p

August
08-02-2007, 09:59
Nie da się ukryć, że Vanum obecnie przeżywa mały kryzys, kilka osób odeszło z gildii, w dodatku konflikt Shaeliona z resztą gildii. O nową listę fragów tu raczej nie chodzi, bo to tylko kilka liczb, można przegrać wojnę, wygrywając we fragach (i odwrotnie).

"Prabobly" I doubt.

Bo któż inteligentny napisałby:
,,We lost war, it's end now".

Wojna trwa, nazwałbym to raczej krótką przerwą w wymianie ognia :p

Raz expią jedni, raz drudzy, ale fakt faktem od paru dni VU ostro expi.

Po jednej bitwie raczej gildia się nie podda, ewentualnie po serii przegranych bitew, po ktorych straty nie zostaly odrobione.

Pozdrów nauczycielkę, hahahahahha.

Co wskazuje na koniec wojny?

Podsumowując:
- Defroy come back to kyra blx0rrrrrrrrrrr
- Vanum ma kryzys i nie wiadomo czy sie podniesie z niego
- VU poki co korzysta i expi
- Bitew nie ma
- Defroy idz stad

/Lovah, signed with the urine

Vanum aka Asesino czy ki jaki tam inny ch.uj nie expi ostatnio wcale, a nawet jak oni expili to wbilili 1-2 lvl przez cala wojne. Spojrz jak expia ludzie z VU, piszesz ze niemoga sie poddac po jednej bitwie, tylko po serii przegranych gdzie straty nie zostaly odnowione. To wlasnie jest ten moment seria bitew po ktorych straty nie zostaly odrobione. Zapewne jeszcze jakies potyczki beda, ale koniec wojny jest chyba bliski.

Pozdrawiam

Uszolotek
08-02-2007, 22:20
Vanum aka Asesino czy ki jaki tam inny ch.uj nie expi ostatnio wcale, a nawet jak oni expili to wbilili 1-2 lvl przez cala wojne. Spojrz jak expia ludzie z VU, piszesz ze niemoga sie poddac po jednej bitwie, tylko po serii przegranych gdzie straty nie zostaly odnowione. To wlasnie jest ten moment seria bitew po ktorych straty nie zostaly odrobione. Zapewne jeszcze jakies potyczki beda, ale koniec wojny jest chyba bliski.

Pozdrawiam

A ty wrozka Rozalia jestes..... ???
Mam ci podac przyklad wojny na Valori gdzie Bound dostawalo w dupe az milo ale skonczylo sie na tym ze to oni wygrali :)
Pomimo ze Vanum & Assesino sa troche jakby w rozsypce ale pozostaly na Nebuli osoby ktorym zalezy jeszcze na tym swiecie i jeszcze o nich uslyszycie ;]

August
08-02-2007, 22:33
Nie jestem Rozalia, tylko jeden z czlonkow VU. I mowie to co widze...a to ze jeszcze ktos zostal to napewno, ale np shargas niema pacca gridlok tez wiec sklad sie sypie, niemowie ze bez tych 2 nieda rady walczyc, ale badz co badz Ordo Fidelis slabnie.

smagi
08-02-2007, 22:38
siema, kiedys gralem na nebuli ale przestalem, ale teraz jest moj wielki come back :D, pamietam ze byla wojna miedzy polakami i szwedami, a teraz jaka jest sytuacja na nebuli? moze ktos mi w skrocie wytlumaczyc co sie stalo ?:D

Bjoern Shu
09-02-2007, 10:57
siema, kiedys gralem na nebuli ale przestalem, ale teraz jest moj wielki come back :D, pamietam ze byla wojna miedzy polakami i szwedami, a teraz jaka jest sytuacja na nebuli? moze ktos mi w skrocie wytlumaczyc co sie stalo ?:D

przeczytaj se pare ostatnich stron moze?

Dregar
09-02-2007, 11:40
@smagi
Panu masakratusowi i panu vura soth znudzil sie serwer i postanowili sie wywalic nawzajem z serwera, kosztem calego serwera, podzielili sie na teamy i teraz walcza :P (to jest tylko wersja bajkowa, ogulnie sytulacja jest bardziej skomplikowana)

nebula going down.

smagi
09-02-2007, 19:24
dzieki dregar, czyli widze ze nebula to jakby anarchia teraz? Czesto teraz widze w carlin ze sie leją nonstop, normalnie boje sie przejsc z cmentarza do dp :D

Lucky_Luke
09-02-2007, 20:00
@smagi
Panu masakratusowi i panu vura soth znudzil sie serwer i postanowili sie wywalic nawzajem z serwera, kosztem calego serwera, podzielili sie na teamy i teraz walcza :P (to jest tylko wersja bajkowa, ogulnie sytulacja jest bardziej skomplikowana)

nebula going down.

Z ta mala roznica ze to pan masakratus wojne wypowiedzial. Pan Vura podniosl te jakze przepocona rekawice. Fakt mogl sie poddac i zaplacic 500k
wtedy wojny by nie bylo a wszystkie 8 lvl na nebuli moglyby czuc sie bezpiecznie. Chcialbym wiec korzystajac z okazji przeprosic wszytkie low lvl ze jest wojna i ze zachowalismy sie jak gowniarze i ze walczymy.
PRZEPRASZAMY!

@Smagi
Droga z cmentarza do Carlin Głowny jest bardzo niebezpieczna. Nawet w okresach gdy panowal na nebuli pokoj ciezko bylo sie dostac na groby poleglych by zapalic znicze.
Wygladasz na amitnego goscia sprobuj wiec korzystajac z map na tibia.pl i przeniesc sie do innego miasta np venore gdzie cmentarzy nie ma a i powietrze lepsze.
@Uszolotek
Napewno jeszcze ta wojne wygracie jak wszystkie przed tym.
Ale z tego co pamietam ty nie brales udzialu w zadnej wojnie a jedyna rzecza jaka wygrales byl BIG MILK.

10-02-2007, 10:41
Assasino nowe oblicze teraz to juz tylko rabdom pk i snake załatwimy was waszą bronia trap jest na vdl oto jak go robimy
http://rapidshare.com/files/15802488/Randompk.rec*****.html

Lord Asmor
10-02-2007, 10:43
Assasino nowe oblicze teraz to juz tylko rabdom pk i snake załatwimy was waszą bronia trap jest na vdl oto jak go robimy
http://rapidshare.com/files/15802488/Randompk.rec*****.html

Wyjdz i nie wracaj...

Agon
10-02-2007, 12:49
oWn3d :p "big milka"

Arte
10-02-2007, 14:00
niedawno przeniosłem się na Nebulę, właśnie dobiłem 60 lvl i patrząc na to co się dzieje na servie to widzę, że w końcu coś rusza. Pomalutku ale rusza, coraz więcej pojawia się setek oraz graczy których interesuje dobry exp. To dobre znaki bo patrząc na tabele to mało jest jeszcze osób grających na pełnych obrotach, wiadomo, wyniki wojny, ale ważne, że z każdym dniem się rozwija Nebula. Teraz tylko największym problemem Nebuli są Pekerzy na lvlach 30-40, którzy po prostu demolują facc arene. Dla osób z pacc na szczęście nie stanowią takiego zagrożenia.

W sumie nie wiem po co to napisałem, ale może ktoś z Vu pomyśli nad tym, bo skoro server się odradza, można też mu w tym pomagac.

ciekawe tylko kto pierwszy mnie zjedzie za nic ;D

Dregar
10-02-2007, 14:17
Z ta mala roznica ze to pan masakratus wojne wypowiedzial. Pan Vura podniosl te jakze przepocona rekawice. Fakt mogl sie poddac i zaplacic 500k

Tak, tak pan masakratus wypowiedzial, a pan vura przyjol dodaj do tego chyba 2 tygodnie pokoju po czym gildia vury go zrywa i zabija wickanine i kogos tam jeszcze (knaka?)

bo skoro server się odradza

Powiem ci tyle nebula sie nie odradza tylko umiera, nebula byla odrodzona po tym jak rebrith wygralo wojne wtedy na nebuli gralo nawet 700 osob :s, a teraz sa to mazenia

Teraz tylko największym problemem Nebuli są Pekerzy na lvlach 30-40

Ta ci pekerzy to zazwyczaj noob chary ex vanum albo Vu po czym za zabicie takiego noob chara widzisz "50k venore" albo "100k edron" za nic (przyklad masakratusa) oby 2 gildie niszcza serwer czyz by brakuje wam pieniazkow?

To tyle na ten temat

Lotress
10-02-2007, 15:51
Tak, tak pan masakratus wypowiedzial, a pan vura przyjol dodaj do tego chyba 2 tygodnie pokoju po czym gildia vury go zrywa i zabija wickanine i kogos tam jeszcze (knaka?)

Lipka*10 znakow ;]

Lucky_Luke
10-02-2007, 17:23

To tyle na ten temat

Trzymaj sie faktow,
1. Wypowiedzial wojne.
2. Po miesiacu zobaczyl czym to sie moze skonczyc i zaproponowal pokoj.
3. Poszli expic jak szaleni bo wiedzieli ze z tymi levelami ktore maja moga sobie co najwyzej wypowiadac wojne na non-pvp.
4. Wickanina i detka Lipka byla w odwecie za zabicie "nicka nie pamietam".
5. Masa przybiegl na Vdl ponarzekal ze jego bot ma debuga po czym zabral sie z kompanami do venore.
6. Kolejne dni wpierdolu trwaja.
7. Masa zaczyna studia wieczorowo zaoczno externistyczno humaniczne i wypozycza chara kolejnym to znawca Tibii (WEBI SMOQU LOCZEK).
8. Wpierdol trwa.
9. Cybe z obawy przed utrata wplywow dolancza do wojny w ktorej pokazuje na co go stac - loguje off o wiele szybciej niz jego kumple. Nam nie pozostaje nic innego jak byc pod wrazeniem!
10. Wpierdol nie ustaje.
11. Poczatkowe pojekiwania o paymenty, wlazenie w dupe, brazowe jezyki - cykle i wyklady pt.: "ja tez chce byc szpiegiem".
12. Ciag dalszy wpierdolu.
13. W desperacji zabijaja Kazia "Maledrusa" Zabijake i Srebrnego Chana po czym nastepuje czas na oczywiscie.....wpierdol.
14. Ordo aka Vanum aka Asasino co raz blagaja noob charami na forum o litosc.
15. Wpierdol trwa i trwac bedzie.
Signed,
Twoj Fan

Adikeen
10-02-2007, 17:30
Dzieki Bardzo Za Gre Na Nebuli Wlasnie Dostalem Hacka Od Pyrokara ....

Feb 10 2007, 16:10:46 CET Calh Mand'ik AccBan excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.), account will be deleted in case of further rule violations! 30 days

Lucky_Luke
10-02-2007, 17:33
Dzieki Bardzo Za Gre Na Nebuli Wlasnie Dostalem Hacka Od Pyrokara ....

Tez chcemy ci podziekowac jak cos to rob nowego chara i daj znac wspolnie pomozemy ci zrobic fastem 100 i jakos to bedzie nie przejmuj sie.

Zen
10-02-2007, 17:42
przyjmijmy ze vanum i te pozostale guildie to jeden organizm. przez hytros i hamstwo niektorych graczy (dot organizmu-choroby) vanum samo sie zdzera. kolejne "narzady gina" najpierw nebulas, teraz ten koles. Wlasnie widzimy jak vanum moze wygrac wojne.... mozna sie tego bylo spodziewac.

Uszatek_Jacek
10-02-2007, 17:48
przyjmijmy ze vanum i te pozostale guildie to jeden organizm. przez hytros i hamstwo niektorych graczy (dot organizmu-choroby) vanum samo sie zdzera. kolejne "narzady gina" najpierw nebulas, teraz ten koles. Wlasnie widzimy jak vanum moze wygrac wojne.... mozna sie tego bylo spodziewac.

Stfu bo nebulasa vanum nie shackowalo. Nie wiesz prawdy nie pier***.

Gdybym ci powiedzial ze gralem arthasem tez bys uwiezyl ;p?

Lovah
10-02-2007, 17:53

Pozdrawiam

U was też nie wszyscy wbili 5-10 lvli w tej wojnie, a co do Vanum to wydaje mi sie ze wiecej powbijali :p Co do wojny, no to rzeczywiscie jest kryzys i kilka bitew z rzedu przegranych przez vanum, ale wciaz nie mozecie byc zbyt pewni zwyciestwa, bo sytuacji zawsze moze sie obrocic o 180 stopni. Trudno teraz powiedziec, czy vanum sprobuje jeszcze raz, jesli nie to gratuluje wojny.

/Lovah

August
10-02-2007, 18:34
Sry double post.

August
10-02-2007, 18:38
U was też nie wszyscy wbili 5-10 lvli w tej wojnie, a co do Vanum to wydaje mi sie ze wiecej powbijali :p Co do wojny, no to rzeczywiscie jest kryzys i kilka bitew z rzedu przegranych przez vanum, ale wciaz nie mozecie byc zbyt pewni zwyciestwa, bo sytuacji zawsze moze sie obrocic o 180 stopni. Trudno teraz powiedziec, czy vanum sprobuje jeszcze raz, jesli nie to gratuluje wojny.

/Lovah

Dam kilka przykladow jak zaczynalismy wojne jak bylo z lvlami rozpoczecie/chwila obecna

Vura soth 162/167
Arthas of Nebula 140~/155
Friida 101/110
Redeo 80/100
Castor Greey 107/115
Celandia 109/120
Asanil 104/114
Morrderca 102/110
Vukios 95/100
Kaziu aka Maledrus 120/126

To tylko kilka przykladow... tych co najwiecej expia

A z Vanum najlepszym przykladem szybkiego expa jest
Masakratus 161/154...

Wedlug mnie to podczas calej wojny Vanum niezabardzo expo wbilo podczas wojny, oczywiscie kilka lvli powbijali nie neguje tego, ale kto wbil wiecej sami sobie odpowiedzcie...

Pozdrawiam.

Lovah
10-02-2007, 19:02
Dam kilka przykladow jak zaczynalismy wojne jak bylo z lvlami rozpoczecie/chwila obecna

Vura soth 162/167
Arthas of Nebula 140~/155
Friida 101/110
Redeo 80/100
Castor Greey 107/115
Celandia 109/120
Asanil 104/114
Morrderca 102/110
Vukios 95/100
Kaziu aka Maledrus 120/126

To tylko kilka przykladow... tych co najwiecej expia

A z Vanum najlepszym przykladem szybkiego expa jest
Masakratus 161/154...

Wedlug mnie to podczas calej wojny Vanum niezabardzo expo wbilo podczas wojny, oczywiscie kilka lvli powbijali nie neguje tego, ale kto wbil wiecej sami sobie odpowiedzcie...

Pozdrawiam.

Liczysz od początku "drugiej wojny" (śmierci Wickaniny i Lipka)? Bo jeśli tak to mam pare zastrzeżeń, natomiast odnośnie Vanum to, jak dobrze pamiętam dobre wyniki zaliczyli: Gridlok, Vius etc. Wiadomo że wam teraz idzie lepiej, ale chodzi mi o to, że przecież były czasy, kiedy to wy grzaliście PZ, a oni expili, chodzi o to, że w wojnie bywało różnie i nie można jeszcze powiedzieć, że jest po wojnie.

Lucky_Luke
10-02-2007, 19:34
Liczysz od początku "drugiej wojny" (śmierci Wickaniny i Lipka)? Bo jeśli tak to mam pare zastrzeżeń, natomiast odnośnie Vanum to, jak dobrze pamiętam dobre wyniki zaliczyli: Gridlok, Vius etc. Wiadomo że wam teraz idzie lepiej, ale chodzi mi o to, że przecież były czasy, kiedy to wy grzaliście PZ, a oni expili, chodzi o to, że w wojnie bywało różnie i nie można jeszcze powiedzieć, że jest po wojnie.

Lubisz matematyke. Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne, mnianowicie od dzis jestes w wojnie czysto teoretycznej zobaczymy ile ty wbijesz lvl. OK?
Czas trwania wojny 30dni. Masz lvl 70. Good luck.
Stawiam banke cieplego mleka i paczke sznikersow ze 71 nie bedzie.
Edited: dopatrzylem sie ze masz 70+ wiec ile bys tam nie mial nastepnego lvl nie bedzie. Milego czytania forum ogladania filmow na youtoube itd. Leczymy twoje uzaleznienie przez nastepnych dni trzydziesci. Witaj na kuracji.

Arte
10-02-2007, 19:45
Lubisz matematyke. Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne, mnianowicie od dzis jestes w wojnie czysto teoretycznej zobaczymy ile ty wbijesz lvl. OK?
Edited: dopatrzylem sie ze masz 70+ wiec ile bys tam nie mial nastepnego lvl nie bedzie. Milego czytania forum ogladania filmow na youtoube itd. Leczymy twoje uzaleznienie przez nastepnych dni trzydziesci. Witaj na kuracji.

nie rozumiem tej reakcji, przecież on tylko wyraził swoje zdanie nie obrażając nikogo. Lucky szacunek za Twój lvl, ale szacunek dla niego, że potrafi wyrażac subiektywne opinie. Moim zdaniem nie powinien od razu łapac za to hunta...nie dobijaj Nebuli.

Lucky_Luke
10-02-2007, 21:09
nie rozumiem tej reakcji, przecież on tylko wyraził swoje zdanie nie obrażając nikogo. Lucky szacunek za Twój lvl, ale szacunek dla niego, że potrafi wyrażac subiektywne opinie. Moim zdaniem nie powinien od razu łapac za to hunta...nie dobijaj Nebuli.

Doczytaj dokladnie. Napisalem "teoretycznie" chodzi o uzmyslowienie sobie ze masz na glowie 30 czortow i wez idz tu exp. Staraj sie czytac ze zrozumieniem.

Lovah
10-02-2007, 21:39
Skoro juz przestales lizac Liama Dark~~ na aurerze to mozemy zrobic proste zadanie matematyczne,

Na Aurei nigdy nie gralem wiec nie bardzo moglem mu lizac, chociaz fakt faktem jego szwedzki odbycik wyglada apetycznie, wiec moze w przyszlosci....

ROFL czy ja napisalem ze to co osiagnelo VU to slaby wynik albo cos? Napisalem tylko, ze bywalo roznie i expily obie strony, wiec konca wojny w najblizszym czasie moze nie byc, btw. mieliscie tego niby szpiega w ordo, wiec o kazdej akcji mogliscie wiedziec z uprzedzeniem.

Gdybym ja byl postawiony w sytuacji wojny, to wynik mojego expa, zalezalby od mojego czasu, sily i zaangazowania wroga, wyniku wojny.

btw. mam to traktować jako deklaracje czysto teoretycznej wojny? jestem hunted za to co pisalem mimo ze staralem sie byc obiektywny?

Aha i jest to koniec mojego pisania w tym temacie, probowalem sie dowiedziec tu kilku rzeczy, wyrazic swoja opinie (raczej nie drazniaca nikogo), chcialem przedstawic nowym graczom obraz nebuli, jej plusy i minusy. Ponadto chcialem to zrobic bez ukrywania nicku, co okazalo sie niezbyt niebezpieczne.

/Lovah, zabijcie mnie za poglady jak chcecie.

TeRcIk
10-02-2007, 22:16
Witajcie na nowej nEEbuli : ))))))

Pieczarek
10-02-2007, 22:22
Na Aurei nigdy nie gralem wiec nie bardzo moglem mu lizac, chociaz fakt faktem jego szwedzki odbycik wyglada apetycznie, wiec moze w przyszlosci....

ROFL czy ja napisalem ze to co osiagnelo VU to slaby wynik albo cos? Napisalem tylko, ze bywalo roznie i expily obie strony, wiec konca wojny w najblizszym czasie moze nie byc, btw. mieliscie tego niby szpiega w ordo, wiec o kazdej akcji mogliscie wiedziec z uprzedzeniem.

Gdybym ja byl postawiony w sytuacji wojny, to wynik mojego expa, zalezalby od mojego czasu, sily i zaangazowania wroga, wyniku wojny.

btw. mam to traktować jako deklaracje czysto teoretycznej wojny? jestem hunted za to co pisalem mimo ze staralem sie byc obiektywny?

Aha i jest to koniec mojego pisania w tym temacie, probowalem sie dowiedziec tu kilku rzeczy, wyrazic swoja opinie (raczej nie drazniaca nikogo), chcialem przedstawic nowym graczom obraz nebuli, jej plusy i minusy. Ponadto chcialem to zrobic bez ukrywania nicku, co okazalo sie niezbyt niebezpieczne.

Wyrażanie swoich poglądów nie jest zbyt bezpieczne (zwłaszcza gdy grasz na nebuli). Prawda jest taka ze Vanum przegrało/przegrywa wojne przez to że chcieli expić, ale VU efektywnie to wykorzystywało. Jak skończyło się expienie Vanum widzimy w Fragach.

August
10-02-2007, 23:23
Jak kolega wyzej zauwazyl my PRZEWAZNIE (podkreslam przewaznie) jak ktos expil to go zabijalismy, chyba ze expili po nocach albo gdzies w niezabardzo dostepnych miejscach, a od nas wiekszosc fragow to nie bylo expo. Plan naszego lidera Vury sprawdzil sie w 100%, najpioerw pozbijac lvle, a potem robic co sie chce.

@Lovah

Tak, mowie o 2 wojnie. Jakie masz zastrzezenia?

Lovah
11-02-2007, 00:03
@up

Redeo dołączył na 85/86 lv, Arthas 146 chyba miał, reszta sie chyba zgadza, ale już wiecej nie moge dyskutowac, w obawie o swoja postac ;)

/Lovah

Arte
11-02-2007, 00:19
Doczytaj dokladnie. Napisalem "teoretycznie" chodzi o uzmyslowienie sobie ze masz na glowie 30 czortow i wez idz tu exp. Staraj sie czytac ze zrozumieniem.

uwierz mi, że potrafie czytac ze zrozumieniem, a z Twojego posta wynika, że chcesz go huncic za wyrażanie swej opini, subiektywnej, nie obrażającej nikogo.
To, że chciałeś mu uzmysłowic fakt trudności expienia wobec guildi przeważającej liczebnie schodzi na drugi plan w Twojej wypowiedzi. Nie chcę się kłucic więc zamknijmy już te rozmowe, lepiej niech ktoś napisze co się teraz dzieje na Nebuli po zwycięstwie Viribus Unitis.

Dregar
11-02-2007, 01:31
Arte po 1 kto powiedzial ze Viribus Unitis wygralo wojne? To, ze sa blisko tego to nie oznacza, ze juz to zrobili.
Lovah po 2 o wyrazaniu opini to kiedys z toba mialem przyjemnosc porozmawiac w tibi, pamietasz? no tak zapomnialem mozesz nie wiedziec kim jestem :s tak jak tu wszyscy ^^ (nikim waznym, ale zal bylo by mi postaci :s)

Lovah
11-02-2007, 01:33
Arte po 1 kto powiedzial ze Viribus Unitis wygralo wojne? To, ze sa blisko tego to nie oznacza, ze juz to zrobili.
Lovah po 2 o wyrazaniu opini to kiedys z toba mialem przyjemnosc porozmawiac w tibi, pamietasz? no tak zapomnialem mozesz nie wiedziec kim jestem :s tak jak tu wszyscy ^^ (nikim waznym, ale zal bylo by mi postaci :s)

msgnij na tibii, albo priv na forum =P mozesz liczyc na zachowanie tajemnicy z mojej strony =D

Lucky_Luke
11-02-2007, 13:13

Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama. Mozemy wiec sie tu spierac czy byl czy nie bylo ale skoro masz takie jaja ze niczego sie nie boisz to chyba wypadaloby sie przyznac do nutelli. Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach? Teoria jak to juz bywa nie idzie w parze z praktyka wiec zanim narobisz w szorty uspokoje cie - nie jestes hunted. Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie. Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny? Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje. A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.

Miedziany_Rudzielec
11-02-2007, 13:37
Po ostatnich wydarzeniach wojna jest juz praktycznie roztrzygnięta. Vanum zostało rozgromione a członkowie VU spokojnie sobie expią.Poza tym Vanum hackują sie nawzajem, zasadniczo śmieszna sytuacja. Ta wojna pokazała kto naprawde zna sie na kunszcie wojennym, pan masakratus jak ktos wczesnij go okreslil okazal sie slabym liderem i niestety nie poprowadzil "złotej hordy mrocznych przydupasów" do zwyciestwa. Niestety Ordo niedoceniła swojego przeciwnika i zdecydowanie przewyższyła swoje umiejetności(marne zresztą).
GL na innym serwerze chłopaki.

lycha_ziom
11-02-2007, 13:56
@Lovah zmien serva poki jeszcze nie wbiles 100 bo szkoda bedzie chara pozniej a teraz mozesz jeszcze cos z nim zrobic
Nebula to gowno,pelno noob charow VU i Vanum pekujacych.Jak ich zabijesz to padasz i payment:)

Lovah
11-02-2007, 15:43
Jestem zbyt leniwy zeby szperac po aurea forum i szukac twojego wazeliniarskiego posta pisanego wierszem o Legendzie Liama.

Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.

Skoro cos okazalo sie " niezbyt niebezpieczne" to czemu wyczuwam strach?

Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.

EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc :p

Czasami warto jednak pomyslec zanim sie cos napisze na temat czegos o czym ma sie zerowe pojecie.

Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?

Piszac ze nie mozemy byc pewni zwyciestwa sugerujesz ze vanum moze miec asa w rekawie skad o tym bys wiedzial bedac neutralny?

Tak, Vanum moze miec asa w rekawie.
Republika Czech moze miec bombe nuklearną.

Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?

Masz ten 70+ hamuj pientom zanim sie popsuje.

Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?

A i nie sharuj z aldixami Cahl tez ci to powie. NIE OPLACA SIE.

Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?

Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.

@Lovah zmien serva poki jeszcze nie wbiles 100 bo szkoda bedzie chara pozniej a teraz mozesz jeszcze cos z nim zrobic
Nebula to gowno,pelno noob charow VU i Vanum pekujacych.Jak ich zabijesz to padasz i payment:)

Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.

W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.

lycha_ziom
11-02-2007, 16:20
no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro

Lovah
11-02-2007, 16:31
łycha, ale ja naprawde nie jestem forum slayerem bez kolegow w tibii :<

lycha_ziom
11-02-2007, 16:48
jak cos to ostrzegalem :P

Lovah
11-02-2007, 16:51
Schodzimy na offtopic, oczywiscie jestem wdzieczny za te ostrzeganie, ale machina sie rozpedza i nie za bardzo oplaca sie ja teraz zatrzymywac.

Lucky_Luke
11-02-2007, 17:35
Boli, że o sobie czegoś takiego nigdy nie usłyszysz? Raczej nie przypominam sobie zebym cos takiego pisal ale jesli tak, to jest to poparte tym co robil.

Bo coś czuje, ze moja gra na nebuli ulega poważnemu znakowi zapytania.

EDIT: Blad tam byl, no 'niezbyt bezpieczne' mialo byc :p

Chcąc, nie chcąc, grając tutaj i mając 70+ coś o wojnie musze wiedziec, ain't it?

Tak, Vanum moze miec asa w rekawie.
Republika Czech moze miec bombe nuklearną.

Skąd o tym moge wiedziec, skoro nigdy nawet w Czechach nie byłem?

Sugerujesz, ze albo sie zamkne na forum albo skonczy sie to dla mnie zle na nebuli?

Jak przypomne taki nick Xaszkil Mac'Twist, to wystarczy?

Dobra, naprawde nie mam ochoty sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, chcesz zebym przestal pisac - ok udalo ci sie.

Ja ich nie zabijam, po prostu siedze na expie 95% mojego zycia w tibii i mi nie przeszkadzaja. Odnosnie zmiany serva - tu mam kumpli, tu mam 70+ ek, tu sie nauczylem co to znaczy tibia, wiec bedac neutralnym w sprawach nie dotyczacych mnie ani kumpli, brne w przod, liczac na szczesliwa gniazde.

W sprawach Vanum i VU dla wlasnego dobra sie nie wypowiadam.

12.10.2006r Forum aurea - hidetoshi zaczyna lizac:

"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled:
- Pirates are invading us!
Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders...

Three hours later, Outlaw Camp...

-We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship.

-What do you mean? - asked one of his mates.

-Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag.

-Hail! - they yelled together.

It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars...

Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea.

Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why?

I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun?

Answer me.

//Hidetoshi Nakamura.

btw. Yes, I know that my english sucks."

Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic?
Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc...

Lovah
11-02-2007, 20:03
12.10.2006r Forum aurea - hidetoshi zaczyna lizac:

"He was the most powerful mage on Aurea... Killing him was almost impossible, he was fast and clever. Some day someone yelled:
- Pirates are invading us!
Liam, looked on the sea, and then all of sudden he saw ship with the lords of sea - Pirates. They were here to get his crown, and become new kings of the Aurea. Liam had one day to get ready to fight against invaders...

Three hours later, Outlaw Camp...

-We had a great time on Aurea, we ruled it together... - Liam started - but today, we must show that our brotherhood is something more then only truth & friendship.

-What do you mean? - asked one of his mates.

-Pirates are here, to get the control over Aurea. But we will fight, till the end. Hail the legend of Morag.

-Hail! - they yelled together.

It was a lot of time ago, and since this day the lands of Aurea didn't feel peace. There were always rebellions against RoM, there were always wars...

Wawa, Zorros, Murders inc, Pirates... It's hard to count how much guilds fought against the lords of Aurea.

Aurean wars was surely the most interesting wars in Tibia, but in last weeks it changed a lot, why?

I guess that account sharing, hacking and account trading destroyed this server. Is it really funny to leave your friends to get the freedom and just hack them? Is it funny to buy a 100+ character, share it and than backstabb your guild, just for fun?

Answer me.

//Hidetoshi Nakamura.

btw. Yes, I know that my english sucks."

Dwa miesiace pozniej jedziesz mi po kumplach Fast'molt jest zly Fast'molt jest nie dobry. Wkleic?
Ty chyba naprawde chcesz sie popsuc...

Drogi Lucky Luke'u gdybys znal historie Aurei to wiedzialbys, ze:

1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera.
2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+

btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<

Lucky_Luke
11-02-2007, 21:15
Drogi Lucky Luke'u gdybys znal historie Aurei to wiedzialbys, ze:

1) Liam naprawde zasluzyl na miano legendy servera.
2) Fast'molt chce teraz wyjebac z servera ludzi, dzieki ktorym uzyskal wolnosc i mogl wbic 170+

btw. liże sie chyba dla korzysci, a jakie moge miec korzysci z deletnietego Liama? :<

Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza. Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan. Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw. Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe. W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

Arte
11-02-2007, 22:28
Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza. Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan. Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw. Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe. W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

a tu ci przyznam rację, gdyby vanum wygrało wojne byłoby to samo. Aw sprawie Lovah to też spoko, że jednak go nie huntujesz. nie wiem czemu ale dziękuję :P hah

Sck
12-02-2007, 09:22
no wlasnie 1 rzecza jaka mozesz robic to expic o byle co znajda reason jak beda chcieli Cie udupic to zrobia to, komus sie nie spodoba ze szybciej expisz niz on.
Cale zycie bedziesz expil i co bedziesz z tego mial?Nawet nie pierniesz wpadnie byle kto powie leave i musisz wyjsc jak jakis lach.possdro

znajdz inny server pvp gdzie nie ma takich sytuacji? tibia to tibia

Lovah
12-02-2007, 12:49
Probuje ci tylko uzmyslowic ze pewne rzeczy ciebie nie dotycza.

Od wyniku tej wojny zalezy moja przyszlosc na nebuli ;)

Jestes jak twierdzisz neutralny wiec taki pozostan.

Jestem, bylem i bede neutralny.

Jesli lubisz wojny to dolacz do jednej ze stron i sie baw.

75 ek byl czyms w pvp rok temu, dwa. Dzisiaj aby wykluczyc go z gry, wystarczy jedno '=' badz jedno 'z hidetoshi nakamura' :( Poza tym wojna z botami to nie zabawa, zostane przy ots'ach.

Jesli jednak wolisz pozostac z dala od niej nie wypisuj na forum jacy to jedni sa zajebisci a drudzy fe.

Pare stron wczesniej masz prawde o nebuli by lovah (c), obydwie strony niestety sa fe (mowie o ogolu), Vanum zalicza teraz powazny kryzys, chcialem jednak was ostrzec, ze 'nie mow hop zanim nie skoczysz', bo wciaz mimo wewnetrznych klotni, problemow etc. moga wrocic i pokonac was ta sama bronia, ktora wy ich pokonaliscie. Oni byli pewni ze na open battle dostaniecie wpierdol, tak sie nie stalo i cala ta ich pewnosc siebie ich zgubila.
Na chwile obecna wiadomo ze VU jest lepsze od strony przeciwnej, ale w przeszlosci roznie bywalo.

W tej grze nie ma dobrych i zlych. Sa tylko slabsi i silniejsi. W momencie gdyby slabsi mieli wladze robili by to samo co ci ktorzy ja teraz maja.

Pierwszy raz chyba w tym temacie musze sie z toba zgodzic.

Ok, dzieki za brak hunta i skonczmy ten offtopic juz moze :(